Boks 113

Nedelja, 19.02.2012.

00:40

Vitalij Kličko odbranio titulu

Ukrajinski bokser Vitalij Kličko odbranio je titulu u teškoj kategoriji pošto je jednoglasnom odlukom sudija bio bolji od izazivača Britanca Derika Čisore.

Vitalij Klièko odbranio titulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

ALIGATOR

pre 12 godina

Ma daj kakvi ameri pa ja njih nikada nisam voleo niti njihove boxere jedva sam cekao kad ce da dodje neko da ih lomi uvek sam navijao za ruse u boxu i uvek sam vise voleo njihovu skolu a prezirao onog don kinga koji je tezak krimos samo hocu da kazem da mi je dosta vise smesnih meceva daj malo atrakcije pogresno si me protumacio znam da je cagajev uzbekistanac pratim boks od 93 godine i sad si ti meni nasao da solis pamet kako sta tu funkcionise box je izgubio smisao mecevi nemaju ni trunke atrakcije mislim na super tesku a ukrajinci i rusi se nepodnose to isto mozes da proveris...

propast

pre 12 godina

ja sam jako cenio i postovao bracu klicko bili su jako srcani ranije isli su u fajt rusili su sve pred sobom i uvek sam navijao za njih protiv bilo kojeg boxera ali sada su stvarno smorili i dosta unazadili box jedini boxer koji sada moze ravnomerno da se bori sa njima je povetkin a oni ga izbegavaju e tu sam prestao da ih cenim a cagajev je dobio batine i to dobre ima lepo snimak na you tubu...
(ALIGATOR, 20. februar 2012 17:25)

braca nece boksovati sa rusima jer su ih oni napravili borcima i postuju ih. zato nisu boksovali sa valujevim, a vladimir je rasturio cagajeva,cagajev mu predao mec u 8 rundi a cagajev je uzbekistanac i njega niko ne moze dobit sem brace i povetkina. plus rusi i njihove pristalice iz bivseg sssr su pametni i nece medjsuobno da boksuju jedni protiv drugih i medjusobno se izbacuju, ili posto i jedni i drugi imaju teske udarce pa da jedan drugom uniste karijeru. oni hoce da boksuju sa amerima i takvim koji sebe prave velikima putem medija. a sto ti ne napadas amere i takve valjda oni imaju celicne borce kojima ni tenk ne moze nista, pred kojima se svima tresu noge, pa gdje su oni, cim su usli sovjeti u profesionalce nestali su, dobijali su takve batine od njih da im vise ni jednog boksera ne smiju poslat u ring. skonto sam, ti si frustriran tim sto su ti ameri punili glave putem medija kako su oni ne pobjedivi a ti si tek sad skontao, da kao u politici vole i da lazu pomalo i u sportu. ali ti to jednostavno sebi ne mozes da priznas jer boks i kosarka nije onakva kakvom su ti oni punili glave. i ja sam isto to mislio na pocetku kako su oni nepobjedivi u boksu i kosarci ali kako je vrijeme proticalo vidio sam da se sluze sa mnogim lazima.

ALIGATOR

pre 12 godina

ja sam jako cenio i postovao bracu klicko bili su jako srcani ranije isli su u fajt rusili su sve pred sobom i uvek sam navijao za njih protiv bilo kojeg boxera ali sada su stvarno smorili i dosta unazadili box jedini boxer koji sada moze ravnomerno da se bori sa njima je povetkin a oni ga izbegavaju e tu sam prestao da ih cenim a cagajev je dobio batine i to dobre ima lepo snimak na you tubu...

ko meister

pre 12 godina

(jovance, 19. februar 2012 20:49)
taj tvoj tajson je bio katastrofalno nokautiran od deni vilijamsa, a odma sledeci mec klicko katastrofalno nokautira tog deni vilijamsa. znaci kontas koje je sledece poredenjene. taj tajson nije mogao nokautirat holifilda koji je izgubio 10 meceva a nokautirat ce covjeka koga niko nije nokautirao niti pobjedio. tajson 5 nokauta dozivio, klicko ni jedan, klicko 90 posto borbo dobijenih nokautom, tajson 80. ni jedna konstatacija ne ide u prilog tajsonu, niti je bolji nokauter niti ima bradu da izdrzi udarce, a klicko u tehnici svjetlosnim godinama ispred njega. ti lupetas pa zato i nemas pojma zasto je boksovao sa cizorom a ne sa helenijusom koji je cizoru dobio na sumnjiv nacin 2-1 glasale sudije a mec u finskoj. cizora je vec trebao dvaput boksovat protiv vladimira, jednom je odgodjeno zbog povrede vladimira a drugi put zbog dejvid heja, tako da nebi bilo u redu i da ga i treci put zaredom odbiju. a za tog helenijusa se ne brini, popit ce on batine ili od brace ili od aleksandra povetkina. klicko je uvijek boksovao protiv najboljih izazivaca, dok je tajson majstorski pokazao kako se izbjegavaju najaci izazivaci niti protiv vitalija, vladimira, valujeva, cagajeva i kori sandersa. svi su oni bili svjetski prvaci u teskoj kategoriji i takmicili se u isto vrijeme sa tajsonom pa ti vidi sad ko namjesta meceve. 5 najacaih izazivaca a on ni sa jednim nije boksovao, al je zato htjeo da boksuje sa tamo nekim, ircima, dancima, kanadjanima sve sile u boksu.

jovance

pre 12 godina

@suarez
ako nisi znao,da ti pojasnim:braca klitschko biraju protivnike.nema sta ko da im izadje na crtu.koga izaberu,taj je,i tacka.
helenijus bi bio dobar protivnik,ali ga ne spominju.uzeli su chisoru koji je nedavno izgubio od helenijusa.a vitali je hvalio chisoru da je najbolji protivnik.najbolji a i izgubio prethodni mec.oni sebi namestaju i grade karijeru.ali nece dugo.vec sada je jedva izdrzao,a runda 12 se sastojala od toga,kako drzati ruke protivniku da prodje vreme i zadrzi titulu.za vreme jednog taysona popio bi nokaut jos u maksimalno 3 rundi.

majsner

pre 12 godina

Neverovatno koliko je danasnji boks los,pogledajte fudbal,kosarku,rukomet...ma sve je neuporedivo napredovalo i nema kraja,jedino u boksu sve toliko jadno izgleda,dovoljno je da samo vratite film 50 god i sve ce vam biti jasno.
Pozdrav

suarez

pre 12 godina

Inace Tyason je najjaci udarac u istoriji ovog sporta,svi se slazu da je njegova karijera bila gotova kad je otisao u zatvor,sve ostale borbe su bile da bi sto vise para zaradio
a to sto pricas da su svi ovi navedeni borci izgubili po nekoliko puta je samo jos jedan dokaz da se do prije 7-8 godina gledao najjaci boks ikada,konkurencija je bila strasna i svi borci koje si naveo su bolji od brace Klicko,oni vladaju samo zato sto nemaju konkurenciju i sveli su ovaj sport na najnizi moguci nivo!!!
(SEM, 19. februar 2012 10:05)


ti svi borci prije 7-8 godina sto su bili po tebi bolji od brace klicko, pa cagajeva i valujeva su ili nokautirani od strane njih ili im nikad nisu smjeli izaci na megdan. tako da nemoj da lupas gluposti svega ti, kazes prije 7-8 godina pa vitali boksuje vec 16 godina ako nisi znao i vladimir, cagajev i valujev boksuju isto blizu 15 godina.

ivan grozni

pre 12 godina

Braca Klicko ubijaju svaku draz boksa,najzanimljiviji deo boks meca je najava Michael Buffer-a.Mislim da necu vise gledati boks ako je jedan od boraca Klicko!

Baki NS

pre 12 godina

Kao prvo pozdrav svim ljubiteljima boksa! Nemam neku naviku pisanja komentara i vec duze vreme ne pratim boks u teskoj kategoriji, a posle odgledanog sinocnog meca bilo mi je i jasno zasto. Da nije bilo onog sramotnog samara Chisore dan ranije, ja verovatno ne bi ni cuo za mec, ali to definitivno nije bio razlog sto sam ga pogledao. Ali prvo sto sam tada zapitao jeste je ko je taj Derek Chisora, i kako borac sa dva poraza u zadnja tri meca dobija sansu za titulu?! Heej!! I same njegove fizicke predispozicije, pocev od visine, raspona ruku, tezine, brzine (sporine;) su vec iz aviona govorile da se radi o svemu samo ne o dostojnom protivniku za titulu. A upravo to smo i gledali sinoc! Izazivaca koji je bio najopasniji na press konferenciji, i sampiona koji je cinio samo onoliko koliko je bilo potrebno za pobedu. Sam nivo boksa je bio veoma nizak (uzimajuci u obzir da se radi o borbi za titulu), i vec se posle druge runde videlo da osim u slucaju iznenadnog nokauta, izazivac nema nikakve sanse. Hmm, zvuci poznato? Chisora je bio presive spor i neeksplozivan, da dok bi uopste prisao Klicku, morao bi da "pojede" dosta udaraca, a i kad bi se i nasao konacno u sansi, bio bi najcesce prekratak ili neprecizan. E sada, pitanje je da li to vise nema dostojnih izazivaca u teskoj kategoriji ili se oni mozda namerno izbegavaju? Moje misljenje, po malo od oba. Boks je postao sport u kome menadzeri igraju preveliku ulogu, i jako malo pravog talenta uopste ispliva do vrha. Posebno u teskoj kategoriji. Mislim da ovakva situacija steti i braci Klicko, veliki mecevi cine velike boksere, a obojica su imali premalo istih..
I na kraju, preporuka za istinske ljubitelje ove vestine: Heavyweight nije sav boks. Pratite lakse kategorije. Manny Pacquiao vec godinama pravi cudo. Trilogija za Marquezom! Heej, pa to je u vanzemaljski boks za ovaj jad od sinoc! Ko misli drugacije, samo nek pokusa da pogleda ponovo ceo sinocni mec..;)

vitali klicko

pre 12 godina

Zasto je predao wba pojas i nije izasao na crtu povetkinu zato sto bi ga decko samleo a ovo je klasicna namestaljka...…..
(ALIGATOR, 19. februar 2012 11:41)

sa povetkinom ili cagajevom se trebaju borit prvo ovi englezi a ne klicko, jer su oni izazivaci a ne klicko njima. jer ako hoces da budes izazivac onda mora da se boris sa jakim protivnicima. ali to me ne cudi od strane engleza jer tako isto nisu ni luis, tajson i holifield htjeli da boksuju protiv vitalija, vladimira, cagajeva, valujeva i korija sandersa 5 svjetskih prvaka iz njihovog vremena sto je predpostavljam velika slucajnost, bas se desilo slucajno da su 5 najacih izbjegavali.

alo

pre 12 godina

za sve pametnjakovice neka gledaju.inace,nokdaun nije samo kada bokser padne ako ste znali. a da si malo pametan znao bi da se ti bodovi racunaju za svaki udarac iznad pojasa i tako se gleda ko je dobio sto znaci da je mogao dobiti rundu a da ga ni jednom ne udari u glavu. obrati paznju od 3:00 pa nadalje kako je krenuo da pada.pogledaj ga malo,klicko je unakazen ako dobro vidis

http://www.youtube.com/watch?v=4DgAvar2NTE&feature=related

vitalni

pre 12 godina

ako velicate boksersko umece klitschka kroz drzanje ruku protivnika kad god ovaj napravi seriju ili kombinaciju udaraca,onda svaka cast na znanju boks-sporta!!! da je mec potrajao,vitali bi pao,a to se i videlo,nije mogao da se nadise!!!

mexes

pre 12 godina

Strucnjak,koji si ti mec gledao? Pogledaj snimak i videces da je Klicko bio u nokdaunu pre nego sto su sudije prekinule mec protiv Lenoksa Luisa o cemu ti pricas? Da nisu,Klicko bi izgubio oko od kolicine krvi koja bi mu se nakupila tako da ne pricaj gluposti.
(alo, 19. februar 2012 10:04)

haha,kakav nokdaun jesil ti normalan, klicko je vodio kod svih sudija sa 4-2 nakon 6 rundi,valjda je onda luis trebao bit u nokdaunu a ne on, a sudije su prekinule mec na pauzi uzmedju 6 i 7 runde zbog ko biva povrede jer su znali da nema sanse da luis pobjedi ili bi izgubio na poene ili bi bio nokautiran, a i vec je jedva mogao disati, njega je klicko em isamaro em fizicki unistio. majstore nemoj da gledas previse zapadnu i americku propagandu jer po njima je i marej najbolji teniser svih vremena a nole nema pojma. vladavina sovjeta je pocela zbog toga sto em imaju jak udarac em su savrseno tehnicki potkovani, a tajson, holifield i u luis imaju jak udarac ali vrlo slabu tehniku. to je moglo prolazit protiv isto lose tehnicki potkovanih boraca ali sve dok sovjeti nisu usli u profesionalce. evo uzmi primjer foreman. foreman je sve bio nokautirao, i one koje muhamed ali nije mogao da nokautira on ih je sve u maksimum 5 rundi samljeo, ali protiv muhameda alija je izgledao ko amater, isto ko ovi danasnji borci kad se bore sa bracom klickom. njega je ali jednim udarcem u 8 rundi nokautirao, a to mu je jedini nokaut u karijeri iako je boksovao do 47 a on je jaci jedno 100 puta od tajsona i ostale kompanije, zato je i mogao sa toliko godina boksovat. sovjetima se jedino mogu suprostaviti kubanci jer su i oni savrseno tehnicki potkovani, ali oni nece u profesionalce, a vi lazite sebe slobodno ako hocete, slusajte vilandere i takve ko on.

jasar

pre 12 godina

Ne znam koji deo ovog komentara je smesniji. Alo bre, pa Klicko je boksovao bez garda, Cisora mu nije bacio 5 cistih udaraca u 12 rundi, o cemu mi ovde pricamo.
(Pukovac, 19. februar 2012 10:52)

tacno tako majstore, samo da napomenem jos da vitali klicko oduvijek boksuje bez garda, ne samo u ovom mecu, jer njemu gard uopste ne treba jer se on udaraca brani brzinom, dobrim refleksima i savrsenim radom nogu.

Banja Luka

pre 12 godina

@alo

U kakvom crnom nokdaunu je to Klitschko bio? :-) Hahahahaha....Ajde, nema potrebe da odvaljujes gluposti... Pa covjek je ubjedljivo vodio, a te poene po rundama sigurno nije dobio po broju uhvacenih bombona.Hahahahah... :-)

Tyson, Lewis, Rahman(kao i mnogi prije njih),...i slicne karikature su nista drugo do vjestacke tvorevine Don Kinga i slicnih njemu.Veze to s boksom nema...Neko odvali da je Tyson najjaci udarac ikada!? :)-) Pa gdje nece biti kad nadju i plate nekog ulicara amatera(evo ti Rahmana kao najsvjezijeg primjera :-) ) da izigrava izazivaca i suparnika, pa za saku dolara pusti da ga ovaj odvali nekoliko puta, a sve u cilju vjestackog stvaranja sampiona i medijske slike o "gvozdenom Majku".Pa, Evander Holyfield je pokazao da Tyson nema veze s boksom i da nije u stanju da posteno zakaci takticki obucenog i PRAVOG boksera.

Ovaj engleski jazavac, kao i onaj drugi(David Haye) su nista drugo do slika i prilika americkog/engleskog poimanja boksa i onoga sto Don King zapravo predstavlja(pljuvanje, samaranje, provociranje, otkidanje uha i slicne gluposti).

Takvi bokseri bi i dalje "vladali" da braca Klicko nisu uspostavila vladavinu, u "svijetu" u kojem nema mjesta za Don Kinga i slicne cirkusante...

Vitali Klitschko ce bez sumnje biti najbolji ikada i to svemu zasluzuje.

brax

pre 12 godina

da budemo iskreni mec je bio neresen, ako ne za crnca.pa nemoze se navijati za nekoga koj nije bolji bio,ljudi u srbiji navijaju samo zbog toga sto je ukrajinac ili rus.

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

ljudi moji, zar je moguce da nasedate na provokacije i trolovanje lika koji se potpisuje kao Vladimir LDP. Pa ovo u nastavku govorio tome da taj, kao i njegov idol, nije potrcao u zivotu

SEM

pre 12 godina

haha dobra fora to slusamo vec 15-20 godina kako ce nokautirat klicka, kako vam ne dosadi vise majko draga, isto ko da slusam vilandera kad prica o djokovicu. ti tvoji sampioni tipa tajson koji je 4-5 puta dozivio katastrofalne nokaute, holifild koji je 10 puta izgubio, luis koji je 2 puta nokautiran i izgubljen mec od klicka gdje su ga sudije spasile a kasnije ne sto nije htjeo revans nego je napustio potpuno boks zbog brace imaju jednu zajednicku tacku. niko od njih nije htjeo da boksuje niti protiv vitalija, niti protiv vladimira, niti protiv velikog rusa valujeva, niti protiv cagajeva, niti protiv korija sandersa a svi oni su bili svjetski prvaci i takmicili su se sa njima. zasto nisu boksovali sa njima to gledamo vec 10 godina, a to govori kakvi su oni sampioni, nikakvi i lazni, cagajev je boksovao i protiv vladimira i valujeva i sad proitv povetkina, i ja ga postujem vise nego njih jer je on pravi borac a ne kukavica. pa i ja cu osvojit ligu sampiona ako necu igrat protiv, barse,reala, milana.
(the eisenfaust, 19. februar

Inace Tyason je najjaci udarac u istoriji ovog sporta,svi se slazu da je njegova karijera bila gotova kad je otisao u zatvor,sve ostale borbe su bile da bi sto vise para zaradio
a to sto pricas da su svi ovi navedeni borci izgubili po nekoliko puta je samo jos jedan dokaz da se do prije 7-8 godina gledao najjaci boks ikada,konkurencija je bila strasna i svi borci koje si naveo su bolji od brace Klicko,oni vladaju samo zato sto nemaju konkurenciju i sveli su ovaj sport na najnizi moguci nivo!!!

Pukovac

pre 12 godina

nas tri drugara, inace boksera smo gledali mec na tv, bez tona, znaci nismo culi komentare, niti odluke sudija kasnije, sva trojica smo se slozili da je vitali zasluzio poraz, odluka sudija je neverovatna, ukrainac je dobio batine.
(wlado, 19. februar 2012 03:32)

Ne znam koji deo ovog komentara je smesniji. Alo bre, pa Klicko je boksovao bez garda, Cisora mu nije bacio 5 cistih udaraca u 12 rundi, o cemu mi ovde pricamo.

alo

pre 12 godina

@ Banja Luka

Strucnjak,koji si ti mec gledao? Pogledaj snimak i videces da je Klicko bio u nokdaunu pre nego sto su sudije prekinule mec protiv Lenoksa Luisa o cemu ti pricas? Da nisu,Klicko bi izgubio oko od kolicine krvi koja bi mu se nakupila tako da ne pricaj gluposti.

Srbin iz Rusije

pre 12 godina

@Njegos & Vladimir LDP
Vitalij je iskoristio svoje fizicke predispozicije - visinu i duge ruke i bio superioran od prve do poslednje runde! Nije atraktivno, ali je efikasno. Za one koji govore o dobijanju meceva na poene brace Klicko, na pocetku prenosa je data statistika da je Vitalij od 45 meceva, 40 dobio nokautom, sto je oko 88%.

RE

pre 12 godina

Ma mozete vi da ga uzdizete u nebesa do sutra, ono sto sam ja gledao jeste samo hodanje u krug i tek malo mrdanje ruke, cisto da se ne uspava.

haha

pre 12 godina

E moji bokseri.Gde ste vi od Tajsona,Luisa,Holifilda,Frejzera,Formana i Alija!Jos samo u Povetkina imam nade.
(Mikici, 19. februar 2012 02:03)

Tako je. Ovi nasi "mudri" ljudi koji jelte prate boks decenijama unazad i velicaju Klicka a nisu odgledali ni 5 meceva od tih cetrdeset i kusur koliko je imao nisu ni svesni da za neki desetak godina po njihovom prestanku boksovanja niko vise nece ni da ih se seca koliko su im mecevi bili atraktivni.

bgd

pre 12 godina

Ono sinoć nije bio čas boksa, ono je bio čas fizičkog.
Zato je i bilo dosadno.

Kličko je još jednom pokazao zašto je veliki -iako je masa očekivala da će "osvetiti" nokautom, gospodski i rutinski je u 12 rundi "otresao" ovog uličara, kome i posle svega nije jasno gde mu je mesto.

Driven

pre 12 godina

Mec je bio dosadan ALI !!! Treba znati box i uciniti da mec ide dosadno u tvoju korist.
Licno ne volim stil brace, ali oni su to doveli do perfekcije, jako inteligentno ... Boxeri kao Tyson bi prosli ringom kao tajfun, ali takvih vise nema niti ce ih biti. Braca zasluzuju da vladaju jer niko ne moze da im se odupre, ni vestinom ni taktikom.

Vidim da dosta ljudi ovde navija za UFC i MMA ... Po meni to su bez veze stvari. Svaka cast, ne omalovazavam ali ti momci ne znaju ni jednu vestinu perfektno, znaju sve do pola, pa su mi sve borbe i borci isti.

Libero Boskan

pre 12 godina

Vitalij je odmah posle meca rekao da postuje sportsku borbu koju je imao tokom meca sa Cizorom, ali da razocaran njegovim ljudskim kvalitetima. Vladimir cak ne bi ni da se bori sa njim, jer nece da ima posla sa takvom osobom. Posteno receno od obojice.
Sve u svemu, zeleo sam da Vitalij odradi barem jedan nokdaun. To se na zalost nije desilo, ali je sasvim zasluzeno dobio na poene.
Zene mu je inace zmaj, koliko je ona skakala i mlatila rukama tamo u drugom redu, ladno je mogla obojicu da nokautira.

Iron

pre 12 godina

@Banja Luka

"Pa, zar zaista vjerujete da bi vjestacka i medijski napuhana tvorevina poput Tysona nesto uradila protiv starijeg Klicka?"

Lepo si rekao na pocetku da su neki komentari zaista smesni...

Risnjak

pre 12 godina

Zasluzena ali i teska pobjeda Klitschka. Ovaj Chisora je bio do zadnje runde u stanju da dojde do nekog lucky puncha.... jedini nacin i izgled da dobije taj dvoboj ! Tehnicki zaostaje jos godinama iza Klicka, pa je valjda mislio nadoknadit nevjerojatnim provokacijama.... kasni 45 minuta u ringu, pljuje, samara a tehnika i um na razini neandertalca ! Dovoljno razloga da tog panja izbace iz svih boxackih asociacija....to nije imalo veze sa sportom, extremno losa reklama za engleski box !

Đorđe

pre 12 godina

Cestitke televiziji B92 za prenos ovog meca. odlicni komentari odlicna borba, mada bi mi bilo draze da ga je patosirao klicko samo zato sto je bezobrazan britanac :) i cuo sam komentatore da za 2 nedelje boksuje i njegov brat, pa eto nadam se da ce biti prenos i tog meca :)jos jednom sve cestitke

ODLIČNA BORBA!?
Možda za nekog ko prati boks 2 godine, ali za nas koji pamtimo mečeve Tajsona, Luisa, Roj Džonsa, Jubanka, Nasim Hameda interesantije bi bilo da smo gledali šah. Dok oni koji su uživali uz Smoking Džoa, Alija, Foremana, teško da ovo i mogu da nazovu boksom.
Pridružujem se čestitkama za prenos i komentarima, ali boks definitivno nije što je bio.

krycek011

pre 12 godina

Covek je morao da zaradi na kladionici da ce Del boy izdrzati svih 12 rundi! Pa kraj karijere je blizu, a extra kinta nece da skodi. Zasto inace jedan takav velikan ne moze da zada tri vezana za ceo mec... jedino mi tako nesto pada na pamet, pa samo 4 borbe nije zavrsio nokautom! Dve je dobio na poene i 2 izgubio. Ova mi nikako ne lici na tako tesku da to nije mogao da zavrsi jos u prve tri.

brat

pre 12 godina

Da je slucajno neko od brace Klicko na onakav nacin pljunuo vodom po licu ovog Cisoru,bili bih na stubu srama za rasizam.
Sta uopste da kazem za ovog Cisoru? Da je sportista? To svakako nije.
Po svemu prikazanom lici upravo na nekog ulicara sa britanskim temperamentom.
Mec kao mec, ma koliko nekom bio dosadan Klickov defanzivni boks,njemu to dobro ide. On je kao lav u visokoj travi,jednostavno ceka pravu priliku za udarac.
I na kraju osvrnucu se na izjavu koju je Mike Tyson dao Spiegelu:
"Braca Klicko mozda ne boksiju atraktivno ali THEY GET THE JOB DONE."

Branko-NS

pre 12 godina

Cestitke sampionu, odradjeno rutinski, ali nema tu zara, emocija, atmosfere (nemozes da skocis sa stolice i sutas u prazno od adrenalina, kao da gledas "kuhinjicu")

anbeast

pre 12 godina

Eh, izgleda da nisam propustio bog zna sta....Mnogi pricaju o Tajsonu (mislim, svaka mu cast), ali Holifild je mnoogo bolji bokser bio, odnosno rekao bih: Tajson = srce i snaga, Holifild = pamet i malo manje snage. Ne'am pojma, zanimljivi su nokauti ali ja volim da vidim i lepu tehniku, raznovrsnost, taktiku (mislim, govorim ovo onako laicki, realno, pojma nemam o boksu). Voleo sam da gledam Holifilda i Roja Dzonsa.... Braca Klicko jesu malcice dosadni ali evo ih na vrhu vec neko vreme, ne dolazi to slucajno....

actionman

pre 12 godina

Za moj ukus previse mlaka i distancirana borba. Klicko je nesumljivo jak, intelgentan i proracunat borac, ali nedostaje spektakla koji je uveliko najavljivan. Nekako mi se cini kao da je dosao, odbranio, uzeo lovu i otisao. Chisora je paljevina i presmesan.

naissus

pre 12 godina

svako ko malo prati boks zna da braća kličko ne boksuju niti spektakularno niti agresivno ali zato veoma inteligentno. veliki ki su i sportisti i ljudi. uvek imaju poštovanja prema protivniku i uvek Su fer. ja isto lično simpatišem obadvojicu i navijam za njih. Ipak Mislim da nebi bilo za Box loše da dodje neko ko ih može skinuti Sa trona. dugo već vladaju. nekad se nerviram i kad vidim da su nadmoćni zbog čega nikad ne krenu da nokautiraju protivnika? zašto ne pruže malo lepše borbe? trenutno mi je k1 najbolji zato što nema puno taktiziranja već puno akcije. srećno kličkovima i nadalje. Borovčaninu napred...

dalibor

pre 12 godina

nije mi jasno da neko osporava bracu klicko,koji dominiraju sa lakocom,svetskim boksom,i uz to su prava gospoda!?moze da se ne svidjaju nekom,ali su oni sampioni,i to kakvi!to su jedini bijelci koji su preuzeli primat u teskoj kategoriji,na ovaj nacin!i sta ste zapeli sa tajsonom!?pa njega je baster daglas nokautirao,a da ne pominjem holifilda i luisa!ono sto je tajson radio,bilo je atraktivno,ali je to prolazilo uplasenim i prosjecnim borcima,cim je naletio na zilavijeg,popio je nokaut!BRAVO ZA BRACU KLICKO!

Banja Luka

pre 12 godina

Neki komentari su zaista smijesni! Kao "nije se mec ovako ili onako odvijao, niti se zavrsio onako kako sam ocekivao, bla, bla, bla..."! A, mene samo zanima kakav mec ste zapravo ocekivali? Pa nije ovo "Ultimate Fight", vec BOKS, a braca Klicko su nesumnjivo pravi i autenticni predstavnici onoga sto boks zaista predstavlja i njihov odnos prema ovom sportu, i u ringu i van ringa, daje smisao frazi da je boks zaista "plemenita vestina".Neki spominju Tyson-a...kao on bi braci Klicko pokazao ovo ili ono...Pa, zar zaista vjerujete da bi vjestacka i medijski napuhana tvorevina poput Tysona nesto uradila protiv starijeg Klicka? Sami Bog zna koliko je taj Tyson "odradio" nastimanih meceva protiv placenih "sparing partnera", a sve na celu s Don Kingom...A bracu Klicko mnogi i gotive upravo zbog toga sto su otvoreno pokazivali animozitet prema Don Kingu i nikada nisu gradili karijeru u tom pravcu, vec su sve bazirali na teskom radu.A Tyson nikada nije ni bio bokser, vec klasican divljak s ulice.

A realno, Vitali Klitschko je prije nekoliko godina pokraden od masinerije Don Kinga, kada je bukvalno gazio Lennox Lewis-a strasnim udarcima i imao prednost u poenima, a Lenox vec bio pred nokautom, ali onda sudija prekida borbu zbog Vitali-eve arkade iako je realno mogao nastaviti mec(sto je dovelo do velikog negodovanja Vitalia protiv ove odluke).Lennox Lewis je jos samo jedan u nizu Don Kingovih "pulena" koji su imali klasicne amatere za protivnike, gdje je onaj lik Hasim Rahman(naravno, jos jedan Don Kingov) ubjedljivo najpoznatiji, kada je fol "sokantno" nokautirao Lewisa, a onda ga kasnije mlatili gdje god je stigao.Realno, Tyson je po kvalitetu(a tu mislim na boks mec po svim vazecim pravilima, a ne ulicnu tucnjavu) na nivou ovog David Haye-a i slicnih jazavaca i "wannabe" boksera, jer i laiku je jasno da su braca Klicko na putu da postanu najveci svih vremena.Da su oni bokseri pod americkom zastavom, do sada bi vjerovatno bilo snimljeno na hiljadu dokumentarnih i igranih filmova, kao sto to Ameri uradise s Tysonom i Aliem, pa bi valjda zasluzili vise "postovanja", ako to vec ne mogu na normalan nacin.

pipo inzagi

pre 12 godina

(Vladimir LDP, 19. februar 2012 01:30)

tako je braca klicko sve dobijaju na poene, reci im. dokaz tome je sto su zajedno od 100 borbi dobili samo 89 nokautom. kako ih nije sramota, tako je vitali se sigurno sramoti toga sto je tajson samo 5 puta katastrofalno popio nokaute a protiv njega niko nije cak ni na poene vodio a ovo ostalo da ne pricam. pa tebi bi i onaj vilander sto voli puno noleta na ovom pozavidio.

handsinashes

pre 12 godina

VladimirLDP

Dečko, ti u životu nisi prišao pravom boksu. Oba brata ne boksuju pound for pound, nego je u pitanju taktika koju avršseno sprovode. Ta prednja ruka i kombinacija 1 -2 koja izgleda tako jednostavno i dosadno, uopšte nije naivna. Da bi shvatio, morao bi ili da se baviš boksom, ili da ga ozbiljno pratiš.

bob

pre 12 godina

svaka casta vitaliju na taktici, razumem sve, cilj opravdava sredstvo, ali zbog ovakve borbe se nikad ne bih budio u 3 nocu da gledam kao nekad tajsona, holifilda i luisa...ali opet, svaka cast na visegodisnjoj dominaciji...

DZoni

pre 12 godina

Ovima sto je dosadno i pricaju o nekom Tajsonu,Klicko ima 40 godina i jos uvek mu niko nista ne moze,Tajson je titulu drzao 3.5 godine i to kad je bio najboljim godinama.A sto se tice toga da je dosadno ,Klicko sa 90% nokauta od svih svojih borbi drzi istorijski rekord.. A ovaj crnja mi deluje kao neki primitivac sa ulice koji samo trazi da se bije sa nekim.

wlado

pre 12 godina

nas tri drugara, inace boksera smo gledali mec na tv, bez tona, znaci nismo culi komentare, niti odluke sudija kasnije, sva trojica smo se slozili da je vitali zasluzio poraz, odluka sudija je neverovatna, ukrainac je dobio batine.

Cale

pre 12 godina

Nije mi jasno kako se ljudi i dalje pale na sav taj scenski nastup od samara do pljuvanja vode... sve te scene su "pozeljne" (ne kazem bukvalno isplanirane) da bi se podigla paznja, gledanost i ujedno prihodi sponzora. Nije ni prvi a ni zadnji put. Nemojte biti naivni. Sto se tice samog meca - mozda je bio monoton, al' Klicko je rutinski odradio to sto je i trebao, uglavnom pobedio je. Iskoristio je duze ruke, a s obzirom da je na zavrsetku karijere verovatno nije hteo da rizikuje pa je bar na poene pobedio. Nista spektakularno...

Paradox

pre 12 godina

Svaka cast Vitaliju, ocekivao sam nokaut, ali bitna je pobeda! Za nedelju dana borice se:
Alexander Powetkin (RUS - 23-0-0) VS Marco Huck (GER - 34-1-0).
To ne bi bilo lose da prenosite, bice zanimljivc mec, kao i za dve nedelje:
Wladimir Klitschko (UKR - 56-3-0) - Jean-Marc Mormeck (FRA - 36-4-2).
Nadamo se da ce biti prenosa, i da ce gledaoci uzivati!

the eisenfaust

pre 12 godina

Tyson bi nokautirao Klichka u prvih 30 sekundi.
(Mike, 19. februar 2012 00:57)

haha dobra fora to slusamo vec 15-20 godina kako ce nokautirat klicka, kako vam ne dosadi vise majko draga, isto ko da slusam vilandera kad prica o djokovicu. ti tvoji sampioni tipa tajson koji je 4-5 puta dozivio katastrofalne nokaute, holifild koji je 10 puta izgubio, luis koji je 2 puta nokautiran i izgubljen mec od klicka gdje su ga sudije spasile a kasnije ne sto nije htjeo revans nego je napustio potpuno boks zbog brace imaju jednu zajednicku tacku. niko od njih nije htjeo da boksuje niti protiv vitalija, niti protiv vladimira, niti protiv velikog rusa valujeva, niti protiv cagajeva, niti protiv korija sandersa a svi oni su bili svjetski prvaci i takmicili su se sa njima. zasto nisu boksovali sa njima to gledamo vec 10 godina, a to govori kakvi su oni sampioni, nikakvi i lazni, cagajev je boksovao i protiv vladimira i valujeva i sad proitv povetkina, i ja ga postujem vise nego njih jer je on pravi borac a ne kukavica. pa i ja cu osvojit ligu sampiona ako necu igrat protiv, barse,reala, milana.

plava krv...

pre 12 godina

vidim ovde neki uporedjuju tajsona sa Klickom ??!!
prvi je bio zivotinja, a drugi je ljudina sa zivotnijskom snagom...ko razume shvatice...

Klicko dobija na poene zato sto zna koliko je jak i zasto da rizikuje nokautom ?? pametan covek....jednom ce zatrebati Klicku nokaut da bi nekog porazio...kad se to desi taj koga Klicko bude udario zavrsio je karijeru...

strucnjak

pre 12 godina

svaka cast na odbrani tutule ali ovo je mnogo losa borba, proracunato od klicka a lose od britanca, boks u teskoj kategoriji je u krizi, nije to ono kad sam zavoleo ovaj sport, tayon, evander holyfield, lenoks luis, sto su me naterali da gledam muhammad ali-ja, joe frazier, george foreman-a i ostale, i kad vidim ovo sad pitam se, cemu sve ovo?

Srle Dijon

pre 12 godina

Klicko je veliki borac i prava masinerija u svojoj 5 deceniji ako se ne varam,a Cisora bi voleo da se mec moze dobiti propagandom i laznom reklamom....!!!

Losmi

pre 12 godina

Ovi Klickoi nikoga nisu u stanju da nokautiraju, sve na neke poene pobedjuju, a izbor sudija ne znamo kako se obavlja, sve je krajnje netransparentno. Toliko o tome. Kad se setim Muhameda Alija i Majka Tajsona, pa vidim ove sarlatane, oni bi sami ovu dvojicu zajedno istukli, jednog bi levom a drugog desnog, a mogli bi komotno i drugog Klicka, njega bi Majk Tajson glavom razvalio, nisu mu ni potrebne ruke za to. Vitalija bi levom, Cisoru desnom, a Vladimira glavom. To se zove zver, to se zove boks. A ne ovo prenemaganje i poencici.
(Vladimir LDP, 19. februar 2012 01:30)

Majstore posto je ovo bio verovatno prvi boks mec koji si u zivotu gledao, dozvoli da ti malo pomognem. Vitalij Klicko u svojoj profi karijeri ima 45 meceva (ne racunajuci ovaj veceras), 43 pobede od toga 40 nokautom. Tako da si verovatno u pravu kada kazes da on ne moze nikoga da nokautira i sve dobija na poene. Ovaj cas ti je besplatan.:)

Mario Bros

pre 12 godina

Posle prvih par rundi, tenziju je odrzavalo samo to da li ce Derek napasti na sve ili nista, i da li ce Klicko kontrirati i postici nokaut. Bio je fin mec.

Cini mi se da ne vredi bas kada je visina toliko razlicita. Mozda bi bilo dobro uvesti ne samo tezinske nego i visinske kategorije u boksu. Malisan veceras nije mogao da dohvati Klicka. 2m protiv 183cm. 203cm dohvat - 188cm dohvat. Ali dobro, videcemo sledeci mec mozda bude neizvesnije.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Ovi Klickoi nikoga nisu u stanju da nokautiraju, sve na neke poene pobedjuju, a izbor sudija ne znamo kako se obavlja, sve je krajnje netransparentno. Toliko o tome. Kad se setim Muhameda Alija i Majka Tajsona, pa vidim ove sarlatane, oni bi sami ovu dvojicu zajedno istukli, jednog bi levom a drugog desnog, a mogli bi komotno i drugog Klicka, njega bi Majk Tajson glavom razvalio, nisu mu ni potrebne ruke za to. Vitalija bi levom, Cisoru desnom, a Vladimira glavom. To se zove zver, to se zove boks. A ne ovo prenemaganje i poencici.

Neo

pre 12 godina

Svaka cast Vitaliju na pobedi!
Citajuci komentare stekao sam utisak da se mnogo klinaca javilo. Da li je neko od vas cuo uopste za Don King-a? Bez njega ne moze da se organizuje nijedan ozbiljniji mec u boksu u Americi (bar je tako bilo dok sam ja pratio boks). Jedan od nacina da se popularise i aktuelizuje mec u svim vestima je da se pre meca napravi neki incident, "da se popali masa"! Bukvalno svi ste legli na rudu kao mala deca sa onim "samarom"! Klicko boksuje na vrlo dosadan nacin a "samar" je bio nacin da se digne sto veca tenzija pred mec.
Upravo na ovakve nacine je popularisao svoje meceve Don King i kao sto mozemo videti, vreme prolazi ali sto vise ovaca sisas sve ih vise dolazi na sisanje.

Maxa91

pre 12 godina

Da li neko moze da mi kaze sta je posle meca Klicko izjavio, bas me zanima... Prokleti nemacki, znao sam da treba da ga naucim, ali sad je kasno :D

Reggie Lee

pre 12 godina

U trenutku kad je Cizora pljuno vodu na Aleksandra,ne znam da li bi to ugrozilo mec,ali takvu bi mu samarcinu odapeo,onaj njegov na merenju bi bio majcin dodir.

galenika

pre 12 godina

BRAVO VITALIJ...Nemacka publika zvizdi engleskoj himni :))) a Cherchil se prevrce,i ovaj Chisora jos kad sam ga video u dresu,prava je engleska pijandura iz pub-a a tako se i bije

Srbija

pre 12 godina

Kao klinac sam se lozio na Tajsona i Roj Dzons Juniora zbog atraktivnosti borbe, i dalje su mi to omiljeni bokseri, ali odusevljava me kako se Klicko bori sa mozgom, koliko je strpljiv, taktican i posvecen. Ne da se isprovocirati. Pravi sportista! Svaka cast!

Marko

pre 12 godina

Samo mi je zao sto ga Klicko nije nokautirao, ovom neandertalcu nije mesto u ringu. Mozda moze u nekim drugim sportovima, ali u boksu ne.

daki

pre 12 godina

Bas kao sto je Borovcanin rekao.Vitali je drao Cisoaru na distanci.Britanac je napadao kao osica ali jalovo.O ponasanju i bezobrazluku Cisoare ne treba trositi reci. Bravo Klicko.

ziveo mma i k1

pre 12 godina

Vitali je pravi gospodin,nevjerovatno kakve provokacije je izdrzo pre i posle meca...,mec mi je bio nezanimljiv,obecavali i jedan i drugi nokaut na kraju nista,bar nokdaun cak ni to...zamislite da je cizora na vaganju udario badr harija? sta bi mu se desilo u mecu ili na samom vaganju.

darko

pre 12 godina

Cestitke televiziji B92 za prenos ovog meca. odlicni komentari odlicna borba, mada bi mi bilo draze da ga je patosirao klicko samo zato sto je bezobrazan britanac :) i cuo sam komentatore da za 2 nedelje boksuje i njegov brat, pa eto nadam se da ce biti prenos i tog meca :)jos jednom sve cestitke

Iko delegat

pre 12 godina

Ne toliko dominatna, ali ipak rutinska pobeda Klitschka. Chisora je pruzio dostojan otpor u skladu sa nivoom svog kvaliteta. Izazivac je bio pazljivo selektovan od strane Vitalija, kao borben, nedovoljno iskusan protivnik. Uistinu Chisora se nije osramotio u ringu, niti se Vitali posebno dokazao u ovom mecu. Suvise amaterska borba sampiona i protivnik koji nije zasluzio rating koji dozvoljava borbu za tutulu

ziveo mma i k1

pre 12 godina

Vitali je pravi gospodin,nevjerovatno kakve provokacije je izdrzo pre i posle meca...,mec mi je bio nezanimljiv,obecavali i jedan i drugi nokaut na kraju nista,bar nokdaun cak ni to...zamislite da je cizora na vaganju udario badr harija? sta bi mu se desilo u mecu ili na samom vaganju.

Boris

pre 12 godina

Povlacim rijec, samaranje definitivno nije bilo dogovoreno! Odlicna borba, Klicko je bio bolji nema sta. Svaka cast i izazivacu mada pretjerao je skroz sa provokacijama...nadam se da ce ga adekvatno kazniti, suspendovati neko vrijeme.

Vragolan

pre 12 godina

Vitali ne tako zanimljivo i atraktivno za gledanje, ali ipak pametno i rutinski..
Nego cudi me da Borovcanin ne zna za Badr Harija i njegov prelazak u profi boks, nego pominje MMA.. Hari je jedan od najboljih svetskih kicboxera, ima samo 27 godina,i lako moze da se adaptira u profi box. Potsetimo se da je i sam Vitali karijeru poceo kao kickboxer.

Jim Beam

pre 12 godina

Navijao sam za Vitalija, ali ne boksuje neki naš bokser pa da komentatori toliko navijaju za Klička. I to je bilo do tolike mere subjektivno komentarisanje da sam na kraju poželeo da ga Britanac nokautira samo da bi komentatori ućutali...Inače borba i nije bila neka, Kličko je zasluženo dobio, mada ni Britanac nije bio loš, naprotiv...

ALEKSA

pre 12 godina

Trebali bi vise boks meceva da prenosite,zaista ovo je fenomenalan sport. Molim vas da ako je to moguce uzmite da prenosite ovako interesantne meceve u boksu,jer je pravo uzivanje gledati ovo.

Aleksandar

pre 12 godina

Sramotno je da ovoliko dosadan meč privlači ovoliku pažnju, a još sramotnije je to koliko su plaćeni za 12 rundi plesanja po ringu. Što se mene tiče, završio sam sa gledanjem boksa.

nermin

pre 12 godina

od jednog prvaka u boksu mnogo se vise ocekivalo.bio je bolji ali ne toliko koliko su komentatori govorili.i mi imamo oci.ne mogu da verujem da su onoliko pristrasni.pozdrav

mertur

pre 12 godina

Mec nije doneo ono ocekivano, Chisora i pored onoga sto se srcano borio ipak nije bio dostojan jednog Vitali Klicka koji nas je razocarao (delovao je u momente umoran i davao je prve znakova starosti). Ono sto me jeprijatno iznenadilo imajuci u vidu onaj sou pre meca ipak mec je bio u okvirima fer pleja oboje su bili tokom meca korektni. Sve u svemu prijatno sportko subotnje vece.

Natasa

pre 12 godina

To se i ocekivalo, svaka cast :)))
BRAVO, BRAVOOOOO :))))

Vidimo se za dve nedelje, da gledamo Vladimira :))))

pozzzZ od Natase iz Novog Sada ;)

ogi

pre 12 godina

"Britanac je ozbiljnije zapretio Ukrajincu samo u šestoj rundi, ali tokom meča nije uspevao da preuzme inicijativu"

kakva crna inicijativa ovo je zalosno.....
nekada gubitnik nije znao gdje se nalazi a kama'l da daje intervijue posle meca. sve u svemu sprdnja od meca Klicko brani zbog para i nista vise... Zal boze vremena bolje da sam spavao

Lala

pre 12 godina

Svaka čast care na tako dominantnom boksu. A vi svi koji pljujete stil braće Kličko, mogli bi da dođete na neki trening boksa, pa bi vam onda bilo jasno šta rade.

galenika

pre 12 godina

BRAVO VITALIJ...Nemacka publika zvizdi engleskoj himni :))) a Cherchil se prevrce,i ovaj Chisora jos kad sam ga video u dresu,prava je engleska pijandura iz pub-a a tako se i bije

Lala

pre 12 godina

Svaka čast care na tako dominantnom boksu. A vi svi koji pljujete stil braće Kličko, mogli bi da dođete na neki trening boksa, pa bi vam onda bilo jasno šta rade.

daki

pre 12 godina

Bas kao sto je Borovcanin rekao.Vitali je drao Cisoaru na distanci.Britanac je napadao kao osica ali jalovo.O ponasanju i bezobrazluku Cisoare ne treba trositi reci. Bravo Klicko.

ogi

pre 12 godina

"Britanac je ozbiljnije zapretio Ukrajincu samo u šestoj rundi, ali tokom meča nije uspevao da preuzme inicijativu"

kakva crna inicijativa ovo je zalosno.....
nekada gubitnik nije znao gdje se nalazi a kama'l da daje intervijue posle meca. sve u svemu sprdnja od meca Klicko brani zbog para i nista vise... Zal boze vremena bolje da sam spavao

darko

pre 12 godina

Cestitke televiziji B92 za prenos ovog meca. odlicni komentari odlicna borba, mada bi mi bilo draze da ga je patosirao klicko samo zato sto je bezobrazan britanac :) i cuo sam komentatore da za 2 nedelje boksuje i njegov brat, pa eto nadam se da ce biti prenos i tog meca :)jos jednom sve cestitke

Boris

pre 12 godina

Povlacim rijec, samaranje definitivno nije bilo dogovoreno! Odlicna borba, Klicko je bio bolji nema sta. Svaka cast i izazivacu mada pretjerao je skroz sa provokacijama...nadam se da ce ga adekvatno kazniti, suspendovati neko vrijeme.

Maxa91

pre 12 godina

Da li neko moze da mi kaze sta je posle meca Klicko izjavio, bas me zanima... Prokleti nemacki, znao sam da treba da ga naucim, ali sad je kasno :D

ALEKSA

pre 12 godina

Trebali bi vise boks meceva da prenosite,zaista ovo je fenomenalan sport. Molim vas da ako je to moguce uzmite da prenosite ovako interesantne meceve u boksu,jer je pravo uzivanje gledati ovo.

Reggie Lee

pre 12 godina

U trenutku kad je Cizora pljuno vodu na Aleksandra,ne znam da li bi to ugrozilo mec,ali takvu bi mu samarcinu odapeo,onaj njegov na merenju bi bio majcin dodir.

Natasa

pre 12 godina

To se i ocekivalo, svaka cast :)))
BRAVO, BRAVOOOOO :))))

Vidimo se za dve nedelje, da gledamo Vladimira :))))

pozzzZ od Natase iz Novog Sada ;)

ziveo mma i k1

pre 12 godina

Vitali je pravi gospodin,nevjerovatno kakve provokacije je izdrzo pre i posle meca...,mec mi je bio nezanimljiv,obecavali i jedan i drugi nokaut na kraju nista,bar nokdaun cak ni to...zamislite da je cizora na vaganju udario badr harija? sta bi mu se desilo u mecu ili na samom vaganju.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Ovi Klickoi nikoga nisu u stanju da nokautiraju, sve na neke poene pobedjuju, a izbor sudija ne znamo kako se obavlja, sve je krajnje netransparentno. Toliko o tome. Kad se setim Muhameda Alija i Majka Tajsona, pa vidim ove sarlatane, oni bi sami ovu dvojicu zajedno istukli, jednog bi levom a drugog desnog, a mogli bi komotno i drugog Klicka, njega bi Majk Tajson glavom razvalio, nisu mu ni potrebne ruke za to. Vitalija bi levom, Cisoru desnom, a Vladimira glavom. To se zove zver, to se zove boks. A ne ovo prenemaganje i poencici.

Aleksandar

pre 12 godina

Sramotno je da ovoliko dosadan meč privlači ovoliku pažnju, a još sramotnije je to koliko su plaćeni za 12 rundi plesanja po ringu. Što se mene tiče, završio sam sa gledanjem boksa.

nermin

pre 12 godina

od jednog prvaka u boksu mnogo se vise ocekivalo.bio je bolji ali ne toliko koliko su komentatori govorili.i mi imamo oci.ne mogu da verujem da su onoliko pristrasni.pozdrav

Vragolan

pre 12 godina

Vitali ne tako zanimljivo i atraktivno za gledanje, ali ipak pametno i rutinski..
Nego cudi me da Borovcanin ne zna za Badr Harija i njegov prelazak u profi boks, nego pominje MMA.. Hari je jedan od najboljih svetskih kicboxera, ima samo 27 godina,i lako moze da se adaptira u profi box. Potsetimo se da je i sam Vitali karijeru poceo kao kickboxer.

Jim Beam

pre 12 godina

Navijao sam za Vitalija, ali ne boksuje neki naš bokser pa da komentatori toliko navijaju za Klička. I to je bilo do tolike mere subjektivno komentarisanje da sam na kraju poželeo da ga Britanac nokautira samo da bi komentatori ućutali...Inače borba i nije bila neka, Kličko je zasluženo dobio, mada ni Britanac nije bio loš, naprotiv...

mertur

pre 12 godina

Mec nije doneo ono ocekivano, Chisora i pored onoga sto se srcano borio ipak nije bio dostojan jednog Vitali Klicka koji nas je razocarao (delovao je u momente umoran i davao je prve znakova starosti). Ono sto me jeprijatno iznenadilo imajuci u vidu onaj sou pre meca ipak mec je bio u okvirima fer pleja oboje su bili tokom meca korektni. Sve u svemu prijatno sportko subotnje vece.

Losmi

pre 12 godina

Ovi Klickoi nikoga nisu u stanju da nokautiraju, sve na neke poene pobedjuju, a izbor sudija ne znamo kako se obavlja, sve je krajnje netransparentno. Toliko o tome. Kad se setim Muhameda Alija i Majka Tajsona, pa vidim ove sarlatane, oni bi sami ovu dvojicu zajedno istukli, jednog bi levom a drugog desnog, a mogli bi komotno i drugog Klicka, njega bi Majk Tajson glavom razvalio, nisu mu ni potrebne ruke za to. Vitalija bi levom, Cisoru desnom, a Vladimira glavom. To se zove zver, to se zove boks. A ne ovo prenemaganje i poencici.
(Vladimir LDP, 19. februar 2012 01:30)

Majstore posto je ovo bio verovatno prvi boks mec koji si u zivotu gledao, dozvoli da ti malo pomognem. Vitalij Klicko u svojoj profi karijeri ima 45 meceva (ne racunajuci ovaj veceras), 43 pobede od toga 40 nokautom. Tako da si verovatno u pravu kada kazes da on ne moze nikoga da nokautira i sve dobija na poene. Ovaj cas ti je besplatan.:)

brat

pre 12 godina

Da je slucajno neko od brace Klicko na onakav nacin pljunuo vodom po licu ovog Cisoru,bili bih na stubu srama za rasizam.
Sta uopste da kazem za ovog Cisoru? Da je sportista? To svakako nije.
Po svemu prikazanom lici upravo na nekog ulicara sa britanskim temperamentom.
Mec kao mec, ma koliko nekom bio dosadan Klickov defanzivni boks,njemu to dobro ide. On je kao lav u visokoj travi,jednostavno ceka pravu priliku za udarac.
I na kraju osvrnucu se na izjavu koju je Mike Tyson dao Spiegelu:
"Braca Klicko mozda ne boksiju atraktivno ali THEY GET THE JOB DONE."

the eisenfaust

pre 12 godina

Tyson bi nokautirao Klichka u prvih 30 sekundi.
(Mike, 19. februar 2012 00:57)

haha dobra fora to slusamo vec 15-20 godina kako ce nokautirat klicka, kako vam ne dosadi vise majko draga, isto ko da slusam vilandera kad prica o djokovicu. ti tvoji sampioni tipa tajson koji je 4-5 puta dozivio katastrofalne nokaute, holifild koji je 10 puta izgubio, luis koji je 2 puta nokautiran i izgubljen mec od klicka gdje su ga sudije spasile a kasnije ne sto nije htjeo revans nego je napustio potpuno boks zbog brace imaju jednu zajednicku tacku. niko od njih nije htjeo da boksuje niti protiv vitalija, niti protiv vladimira, niti protiv velikog rusa valujeva, niti protiv cagajeva, niti protiv korija sandersa a svi oni su bili svjetski prvaci i takmicili su se sa njima. zasto nisu boksovali sa njima to gledamo vec 10 godina, a to govori kakvi su oni sampioni, nikakvi i lazni, cagajev je boksovao i protiv vladimira i valujeva i sad proitv povetkina, i ja ga postujem vise nego njih jer je on pravi borac a ne kukavica. pa i ja cu osvojit ligu sampiona ako necu igrat protiv, barse,reala, milana.

Srbin iz Rusije

pre 12 godina

@Njegos & Vladimir LDP
Vitalij je iskoristio svoje fizicke predispozicije - visinu i duge ruke i bio superioran od prve do poslednje runde! Nije atraktivno, ali je efikasno. Za one koji govore o dobijanju meceva na poene brace Klicko, na pocetku prenosa je data statistika da je Vitalij od 45 meceva, 40 dobio nokautom, sto je oko 88%.

Banja Luka

pre 12 godina

Neki komentari su zaista smijesni! Kao "nije se mec ovako ili onako odvijao, niti se zavrsio onako kako sam ocekivao, bla, bla, bla..."! A, mene samo zanima kakav mec ste zapravo ocekivali? Pa nije ovo "Ultimate Fight", vec BOKS, a braca Klicko su nesumnjivo pravi i autenticni predstavnici onoga sto boks zaista predstavlja i njihov odnos prema ovom sportu, i u ringu i van ringa, daje smisao frazi da je boks zaista "plemenita vestina".Neki spominju Tyson-a...kao on bi braci Klicko pokazao ovo ili ono...Pa, zar zaista vjerujete da bi vjestacka i medijski napuhana tvorevina poput Tysona nesto uradila protiv starijeg Klicka? Sami Bog zna koliko je taj Tyson "odradio" nastimanih meceva protiv placenih "sparing partnera", a sve na celu s Don Kingom...A bracu Klicko mnogi i gotive upravo zbog toga sto su otvoreno pokazivali animozitet prema Don Kingu i nikada nisu gradili karijeru u tom pravcu, vec su sve bazirali na teskom radu.A Tyson nikada nije ni bio bokser, vec klasican divljak s ulice.

A realno, Vitali Klitschko je prije nekoliko godina pokraden od masinerije Don Kinga, kada je bukvalno gazio Lennox Lewis-a strasnim udarcima i imao prednost u poenima, a Lenox vec bio pred nokautom, ali onda sudija prekida borbu zbog Vitali-eve arkade iako je realno mogao nastaviti mec(sto je dovelo do velikog negodovanja Vitalia protiv ove odluke).Lennox Lewis je jos samo jedan u nizu Don Kingovih "pulena" koji su imali klasicne amatere za protivnike, gdje je onaj lik Hasim Rahman(naravno, jos jedan Don Kingov) ubjedljivo najpoznatiji, kada je fol "sokantno" nokautirao Lewisa, a onda ga kasnije mlatili gdje god je stigao.Realno, Tyson je po kvalitetu(a tu mislim na boks mec po svim vazecim pravilima, a ne ulicnu tucnjavu) na nivou ovog David Haye-a i slicnih jazavaca i "wannabe" boksera, jer i laiku je jasno da su braca Klicko na putu da postanu najveci svih vremena.Da su oni bokseri pod americkom zastavom, do sada bi vjerovatno bilo snimljeno na hiljadu dokumentarnih i igranih filmova, kao sto to Ameri uradise s Tysonom i Aliem, pa bi valjda zasluzili vise "postovanja", ako to vec ne mogu na normalan nacin.

pipo inzagi

pre 12 godina

(Vladimir LDP, 19. februar 2012 01:30)

tako je braca klicko sve dobijaju na poene, reci im. dokaz tome je sto su zajedno od 100 borbi dobili samo 89 nokautom. kako ih nije sramota, tako je vitali se sigurno sramoti toga sto je tajson samo 5 puta katastrofalno popio nokaute a protiv njega niko nije cak ni na poene vodio a ovo ostalo da ne pricam. pa tebi bi i onaj vilander sto voli puno noleta na ovom pozavidio.

Driven

pre 12 godina

Mec je bio dosadan ALI !!! Treba znati box i uciniti da mec ide dosadno u tvoju korist.
Licno ne volim stil brace, ali oni su to doveli do perfekcije, jako inteligentno ... Boxeri kao Tyson bi prosli ringom kao tajfun, ali takvih vise nema niti ce ih biti. Braca zasluzuju da vladaju jer niko ne moze da im se odupre, ni vestinom ni taktikom.

Vidim da dosta ljudi ovde navija za UFC i MMA ... Po meni to su bez veze stvari. Svaka cast, ne omalovazavam ali ti momci ne znaju ni jednu vestinu perfektno, znaju sve do pola, pa su mi sve borbe i borci isti.

plava krv...

pre 12 godina

vidim ovde neki uporedjuju tajsona sa Klickom ??!!
prvi je bio zivotinja, a drugi je ljudina sa zivotnijskom snagom...ko razume shvatice...

Klicko dobija na poene zato sto zna koliko je jak i zasto da rizikuje nokautom ?? pametan covek....jednom ce zatrebati Klicku nokaut da bi nekog porazio...kad se to desi taj koga Klicko bude udario zavrsio je karijeru...

Srbija

pre 12 godina

Kao klinac sam se lozio na Tajsona i Roj Dzons Juniora zbog atraktivnosti borbe, i dalje su mi to omiljeni bokseri, ali odusevljava me kako se Klicko bori sa mozgom, koliko je strpljiv, taktican i posvecen. Ne da se isprovocirati. Pravi sportista! Svaka cast!

Đorđe

pre 12 godina

Cestitke televiziji B92 za prenos ovog meca. odlicni komentari odlicna borba, mada bi mi bilo draze da ga je patosirao klicko samo zato sto je bezobrazan britanac :) i cuo sam komentatore da za 2 nedelje boksuje i njegov brat, pa eto nadam se da ce biti prenos i tog meca :)jos jednom sve cestitke

ODLIČNA BORBA!?
Možda za nekog ko prati boks 2 godine, ali za nas koji pamtimo mečeve Tajsona, Luisa, Roj Džonsa, Jubanka, Nasim Hameda interesantije bi bilo da smo gledali šah. Dok oni koji su uživali uz Smoking Džoa, Alija, Foremana, teško da ovo i mogu da nazovu boksom.
Pridružujem se čestitkama za prenos i komentarima, ali boks definitivno nije što je bio.

DZoni

pre 12 godina

Ovima sto je dosadno i pricaju o nekom Tajsonu,Klicko ima 40 godina i jos uvek mu niko nista ne moze,Tajson je titulu drzao 3.5 godine i to kad je bio najboljim godinama.A sto se tice toga da je dosadno ,Klicko sa 90% nokauta od svih svojih borbi drzi istorijski rekord.. A ovaj crnja mi deluje kao neki primitivac sa ulice koji samo trazi da se bije sa nekim.

bgd

pre 12 godina

Ono sinoć nije bio čas boksa, ono je bio čas fizičkog.
Zato je i bilo dosadno.

Kličko je još jednom pokazao zašto je veliki -iako je masa očekivala da će "osvetiti" nokautom, gospodski i rutinski je u 12 rundi "otresao" ovog uličara, kome i posle svega nije jasno gde mu je mesto.

Pukovac

pre 12 godina

nas tri drugara, inace boksera smo gledali mec na tv, bez tona, znaci nismo culi komentare, niti odluke sudija kasnije, sva trojica smo se slozili da je vitali zasluzio poraz, odluka sudija je neverovatna, ukrainac je dobio batine.
(wlado, 19. februar 2012 03:32)

Ne znam koji deo ovog komentara je smesniji. Alo bre, pa Klicko je boksovao bez garda, Cisora mu nije bacio 5 cistih udaraca u 12 rundi, o cemu mi ovde pricamo.

Libero Boskan

pre 12 godina

Vitalij je odmah posle meca rekao da postuje sportsku borbu koju je imao tokom meca sa Cizorom, ali da razocaran njegovim ljudskim kvalitetima. Vladimir cak ne bi ni da se bori sa njim, jer nece da ima posla sa takvom osobom. Posteno receno od obojice.
Sve u svemu, zeleo sam da Vitalij odradi barem jedan nokdaun. To se na zalost nije desilo, ali je sasvim zasluzeno dobio na poene.
Zene mu je inace zmaj, koliko je ona skakala i mlatila rukama tamo u drugom redu, ladno je mogla obojicu da nokautira.

handsinashes

pre 12 godina

VladimirLDP

Dečko, ti u životu nisi prišao pravom boksu. Oba brata ne boksuju pound for pound, nego je u pitanju taktika koju avršseno sprovode. Ta prednja ruka i kombinacija 1 -2 koja izgleda tako jednostavno i dosadno, uopšte nije naivna. Da bi shvatio, morao bi ili da se baviš boksom, ili da ga ozbiljno pratiš.

Branko-NS

pre 12 godina

Cestitke sampionu, odradjeno rutinski, ali nema tu zara, emocija, atmosfere (nemozes da skocis sa stolice i sutas u prazno od adrenalina, kao da gledas "kuhinjicu")

Srle Dijon

pre 12 godina

Klicko je veliki borac i prava masinerija u svojoj 5 deceniji ako se ne varam,a Cisora bi voleo da se mec moze dobiti propagandom i laznom reklamom....!!!

dalibor

pre 12 godina

nije mi jasno da neko osporava bracu klicko,koji dominiraju sa lakocom,svetskim boksom,i uz to su prava gospoda!?moze da se ne svidjaju nekom,ali su oni sampioni,i to kakvi!to su jedini bijelci koji su preuzeli primat u teskoj kategoriji,na ovaj nacin!i sta ste zapeli sa tajsonom!?pa njega je baster daglas nokautirao,a da ne pominjem holifilda i luisa!ono sto je tajson radio,bilo je atraktivno,ali je to prolazilo uplasenim i prosjecnim borcima,cim je naletio na zilavijeg,popio je nokaut!BRAVO ZA BRACU KLICKO!

krycek011

pre 12 godina

Covek je morao da zaradi na kladionici da ce Del boy izdrzati svih 12 rundi! Pa kraj karijere je blizu, a extra kinta nece da skodi. Zasto inace jedan takav velikan ne moze da zada tri vezana za ceo mec... jedino mi tako nesto pada na pamet, pa samo 4 borbe nije zavrsio nokautom! Dve je dobio na poene i 2 izgubio. Ova mi nikako ne lici na tako tesku da to nije mogao da zavrsi jos u prve tri.

actionman

pre 12 godina

Za moj ukus previse mlaka i distancirana borba. Klicko je nesumljivo jak, intelgentan i proracunat borac, ali nedostaje spektakla koji je uveliko najavljivan. Nekako mi se cini kao da je dosao, odbranio, uzeo lovu i otisao. Chisora je paljevina i presmesan.

bob

pre 12 godina

svaka casta vitaliju na taktici, razumem sve, cilj opravdava sredstvo, ali zbog ovakve borbe se nikad ne bih budio u 3 nocu da gledam kao nekad tajsona, holifilda i luisa...ali opet, svaka cast na visegodisnjoj dominaciji...

Risnjak

pre 12 godina

Zasluzena ali i teska pobjeda Klitschka. Ovaj Chisora je bio do zadnje runde u stanju da dojde do nekog lucky puncha.... jedini nacin i izgled da dobije taj dvoboj ! Tehnicki zaostaje jos godinama iza Klicka, pa je valjda mislio nadoknadit nevjerojatnim provokacijama.... kasni 45 minuta u ringu, pljuje, samara a tehnika i um na razini neandertalca ! Dovoljno razloga da tog panja izbace iz svih boxackih asociacija....to nije imalo veze sa sportom, extremno losa reklama za engleski box !

jasar

pre 12 godina

Ne znam koji deo ovog komentara je smesniji. Alo bre, pa Klicko je boksovao bez garda, Cisora mu nije bacio 5 cistih udaraca u 12 rundi, o cemu mi ovde pricamo.
(Pukovac, 19. februar 2012 10:52)

tacno tako majstore, samo da napomenem jos da vitali klicko oduvijek boksuje bez garda, ne samo u ovom mecu, jer njemu gard uopste ne treba jer se on udaraca brani brzinom, dobrim refleksima i savrsenim radom nogu.

Paradox

pre 12 godina

Svaka cast Vitaliju, ocekivao sam nokaut, ali bitna je pobeda! Za nedelju dana borice se:
Alexander Powetkin (RUS - 23-0-0) VS Marco Huck (GER - 34-1-0).
To ne bi bilo lose da prenosite, bice zanimljivc mec, kao i za dve nedelje:
Wladimir Klitschko (UKR - 56-3-0) - Jean-Marc Mormeck (FRA - 36-4-2).
Nadamo se da ce biti prenosa, i da ce gledaoci uzivati!

strucnjak

pre 12 godina

svaka cast na odbrani tutule ali ovo je mnogo losa borba, proracunato od klicka a lose od britanca, boks u teskoj kategoriji je u krizi, nije to ono kad sam zavoleo ovaj sport, tayon, evander holyfield, lenoks luis, sto su me naterali da gledam muhammad ali-ja, joe frazier, george foreman-a i ostale, i kad vidim ovo sad pitam se, cemu sve ovo?

Iron

pre 12 godina

@Banja Luka

"Pa, zar zaista vjerujete da bi vjestacka i medijski napuhana tvorevina poput Tysona nesto uradila protiv starijeg Klicka?"

Lepo si rekao na pocetku da su neki komentari zaista smesni...

Banja Luka

pre 12 godina

@alo

U kakvom crnom nokdaunu je to Klitschko bio? :-) Hahahahaha....Ajde, nema potrebe da odvaljujes gluposti... Pa covjek je ubjedljivo vodio, a te poene po rundama sigurno nije dobio po broju uhvacenih bombona.Hahahahah... :-)

Tyson, Lewis, Rahman(kao i mnogi prije njih),...i slicne karikature su nista drugo do vjestacke tvorevine Don Kinga i slicnih njemu.Veze to s boksom nema...Neko odvali da je Tyson najjaci udarac ikada!? :)-) Pa gdje nece biti kad nadju i plate nekog ulicara amatera(evo ti Rahmana kao najsvjezijeg primjera :-) ) da izigrava izazivaca i suparnika, pa za saku dolara pusti da ga ovaj odvali nekoliko puta, a sve u cilju vjestackog stvaranja sampiona i medijske slike o "gvozdenom Majku".Pa, Evander Holyfield je pokazao da Tyson nema veze s boksom i da nije u stanju da posteno zakaci takticki obucenog i PRAVOG boksera.

Ovaj engleski jazavac, kao i onaj drugi(David Haye) su nista drugo do slika i prilika americkog/engleskog poimanja boksa i onoga sto Don King zapravo predstavlja(pljuvanje, samaranje, provociranje, otkidanje uha i slicne gluposti).

Takvi bokseri bi i dalje "vladali" da braca Klicko nisu uspostavila vladavinu, u "svijetu" u kojem nema mjesta za Don Kinga i slicne cirkusante...

Vitali Klitschko ce bez sumnje biti najbolji ikada i to svemu zasluzuje.

Marko

pre 12 godina

Samo mi je zao sto ga Klicko nije nokautirao, ovom neandertalcu nije mesto u ringu. Mozda moze u nekim drugim sportovima, ali u boksu ne.

anbeast

pre 12 godina

Eh, izgleda da nisam propustio bog zna sta....Mnogi pricaju o Tajsonu (mislim, svaka mu cast), ali Holifild je mnoogo bolji bokser bio, odnosno rekao bih: Tajson = srce i snaga, Holifild = pamet i malo manje snage. Ne'am pojma, zanimljivi su nokauti ali ja volim da vidim i lepu tehniku, raznovrsnost, taktiku (mislim, govorim ovo onako laicki, realno, pojma nemam o boksu). Voleo sam da gledam Holifilda i Roja Dzonsa.... Braca Klicko jesu malcice dosadni ali evo ih na vrhu vec neko vreme, ne dolazi to slucajno....

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

ljudi moji, zar je moguce da nasedate na provokacije i trolovanje lika koji se potpisuje kao Vladimir LDP. Pa ovo u nastavku govorio tome da taj, kao i njegov idol, nije potrcao u zivotu

naissus

pre 12 godina

svako ko malo prati boks zna da braća kličko ne boksuju niti spektakularno niti agresivno ali zato veoma inteligentno. veliki ki su i sportisti i ljudi. uvek imaju poštovanja prema protivniku i uvek Su fer. ja isto lično simpatišem obadvojicu i navijam za njih. Ipak Mislim da nebi bilo za Box loše da dodje neko ko ih može skinuti Sa trona. dugo već vladaju. nekad se nerviram i kad vidim da su nadmoćni zbog čega nikad ne krenu da nokautiraju protivnika? zašto ne pruže malo lepše borbe? trenutno mi je k1 najbolji zato što nema puno taktiziranja već puno akcije. srećno kličkovima i nadalje. Borovčaninu napred...

ko meister

pre 12 godina

(jovance, 19. februar 2012 20:49)
taj tvoj tajson je bio katastrofalno nokautiran od deni vilijamsa, a odma sledeci mec klicko katastrofalno nokautira tog deni vilijamsa. znaci kontas koje je sledece poredenjene. taj tajson nije mogao nokautirat holifilda koji je izgubio 10 meceva a nokautirat ce covjeka koga niko nije nokautirao niti pobjedio. tajson 5 nokauta dozivio, klicko ni jedan, klicko 90 posto borbo dobijenih nokautom, tajson 80. ni jedna konstatacija ne ide u prilog tajsonu, niti je bolji nokauter niti ima bradu da izdrzi udarce, a klicko u tehnici svjetlosnim godinama ispred njega. ti lupetas pa zato i nemas pojma zasto je boksovao sa cizorom a ne sa helenijusom koji je cizoru dobio na sumnjiv nacin 2-1 glasale sudije a mec u finskoj. cizora je vec trebao dvaput boksovat protiv vladimira, jednom je odgodjeno zbog povrede vladimira a drugi put zbog dejvid heja, tako da nebi bilo u redu i da ga i treci put zaredom odbiju. a za tog helenijusa se ne brini, popit ce on batine ili od brace ili od aleksandra povetkina. klicko je uvijek boksovao protiv najboljih izazivaca, dok je tajson majstorski pokazao kako se izbjegavaju najaci izazivaci niti protiv vitalija, vladimira, valujeva, cagajeva i kori sandersa. svi su oni bili svjetski prvaci u teskoj kategoriji i takmicili se u isto vrijeme sa tajsonom pa ti vidi sad ko namjesta meceve. 5 najacaih izazivaca a on ni sa jednim nije boksovao, al je zato htjeo da boksuje sa tamo nekim, ircima, dancima, kanadjanima sve sile u boksu.

haha

pre 12 godina

E moji bokseri.Gde ste vi od Tajsona,Luisa,Holifilda,Frejzera,Formana i Alija!Jos samo u Povetkina imam nade.
(Mikici, 19. februar 2012 02:03)

Tako je. Ovi nasi "mudri" ljudi koji jelte prate boks decenijama unazad i velicaju Klicka a nisu odgledali ni 5 meceva od tih cetrdeset i kusur koliko je imao nisu ni svesni da za neki desetak godina po njihovom prestanku boksovanja niko vise nece ni da ih se seca koliko su im mecevi bili atraktivni.

SEM

pre 12 godina

haha dobra fora to slusamo vec 15-20 godina kako ce nokautirat klicka, kako vam ne dosadi vise majko draga, isto ko da slusam vilandera kad prica o djokovicu. ti tvoji sampioni tipa tajson koji je 4-5 puta dozivio katastrofalne nokaute, holifild koji je 10 puta izgubio, luis koji je 2 puta nokautiran i izgubljen mec od klicka gdje su ga sudije spasile a kasnije ne sto nije htjeo revans nego je napustio potpuno boks zbog brace imaju jednu zajednicku tacku. niko od njih nije htjeo da boksuje niti protiv vitalija, niti protiv vladimira, niti protiv velikog rusa valujeva, niti protiv cagajeva, niti protiv korija sandersa a svi oni su bili svjetski prvaci i takmicili su se sa njima. zasto nisu boksovali sa njima to gledamo vec 10 godina, a to govori kakvi su oni sampioni, nikakvi i lazni, cagajev je boksovao i protiv vladimira i valujeva i sad proitv povetkina, i ja ga postujem vise nego njih jer je on pravi borac a ne kukavica. pa i ja cu osvojit ligu sampiona ako necu igrat protiv, barse,reala, milana.
(the eisenfaust, 19. februar

Inace Tyason je najjaci udarac u istoriji ovog sporta,svi se slazu da je njegova karijera bila gotova kad je otisao u zatvor,sve ostale borbe su bile da bi sto vise para zaradio
a to sto pricas da su svi ovi navedeni borci izgubili po nekoliko puta je samo jos jedan dokaz da se do prije 7-8 godina gledao najjaci boks ikada,konkurencija je bila strasna i svi borci koje si naveo su bolji od brace Klicko,oni vladaju samo zato sto nemaju konkurenciju i sveli su ovaj sport na najnizi moguci nivo!!!

Mario Bros

pre 12 godina

Posle prvih par rundi, tenziju je odrzavalo samo to da li ce Derek napasti na sve ili nista, i da li ce Klicko kontrirati i postici nokaut. Bio je fin mec.

Cini mi se da ne vredi bas kada je visina toliko razlicita. Mozda bi bilo dobro uvesti ne samo tezinske nego i visinske kategorije u boksu. Malisan veceras nije mogao da dohvati Klicka. 2m protiv 183cm. 203cm dohvat - 188cm dohvat. Ali dobro, videcemo sledeci mec mozda bude neizvesnije.

alo

pre 12 godina

@ Banja Luka

Strucnjak,koji si ti mec gledao? Pogledaj snimak i videces da je Klicko bio u nokdaunu pre nego sto su sudije prekinule mec protiv Lenoksa Luisa o cemu ti pricas? Da nisu,Klicko bi izgubio oko od kolicine krvi koja bi mu se nakupila tako da ne pricaj gluposti.

mexes

pre 12 godina

Strucnjak,koji si ti mec gledao? Pogledaj snimak i videces da je Klicko bio u nokdaunu pre nego sto su sudije prekinule mec protiv Lenoksa Luisa o cemu ti pricas? Da nisu,Klicko bi izgubio oko od kolicine krvi koja bi mu se nakupila tako da ne pricaj gluposti.
(alo, 19. februar 2012 10:04)

haha,kakav nokdaun jesil ti normalan, klicko je vodio kod svih sudija sa 4-2 nakon 6 rundi,valjda je onda luis trebao bit u nokdaunu a ne on, a sudije su prekinule mec na pauzi uzmedju 6 i 7 runde zbog ko biva povrede jer su znali da nema sanse da luis pobjedi ili bi izgubio na poene ili bi bio nokautiran, a i vec je jedva mogao disati, njega je klicko em isamaro em fizicki unistio. majstore nemoj da gledas previse zapadnu i americku propagandu jer po njima je i marej najbolji teniser svih vremena a nole nema pojma. vladavina sovjeta je pocela zbog toga sto em imaju jak udarac em su savrseno tehnicki potkovani, a tajson, holifield i u luis imaju jak udarac ali vrlo slabu tehniku. to je moglo prolazit protiv isto lose tehnicki potkovanih boraca ali sve dok sovjeti nisu usli u profesionalce. evo uzmi primjer foreman. foreman je sve bio nokautirao, i one koje muhamed ali nije mogao da nokautira on ih je sve u maksimum 5 rundi samljeo, ali protiv muhameda alija je izgledao ko amater, isto ko ovi danasnji borci kad se bore sa bracom klickom. njega je ali jednim udarcem u 8 rundi nokautirao, a to mu je jedini nokaut u karijeri iako je boksovao do 47 a on je jaci jedno 100 puta od tajsona i ostale kompanije, zato je i mogao sa toliko godina boksovat. sovjetima se jedino mogu suprostaviti kubanci jer su i oni savrseno tehnicki potkovani, ali oni nece u profesionalce, a vi lazite sebe slobodno ako hocete, slusajte vilandere i takve ko on.

Neo

pre 12 godina

Svaka cast Vitaliju na pobedi!
Citajuci komentare stekao sam utisak da se mnogo klinaca javilo. Da li je neko od vas cuo uopste za Don King-a? Bez njega ne moze da se organizuje nijedan ozbiljniji mec u boksu u Americi (bar je tako bilo dok sam ja pratio boks). Jedan od nacina da se popularise i aktuelizuje mec u svim vestima je da se pre meca napravi neki incident, "da se popali masa"! Bukvalno svi ste legli na rudu kao mala deca sa onim "samarom"! Klicko boksuje na vrlo dosadan nacin a "samar" je bio nacin da se digne sto veca tenzija pred mec.
Upravo na ovakve nacine je popularisao svoje meceve Don King i kao sto mozemo videti, vreme prolazi ali sto vise ovaca sisas sve ih vise dolazi na sisanje.

RE

pre 12 godina

Ma mozete vi da ga uzdizete u nebesa do sutra, ono sto sam ja gledao jeste samo hodanje u krug i tek malo mrdanje ruke, cisto da se ne uspava.

suarez

pre 12 godina

Inace Tyason je najjaci udarac u istoriji ovog sporta,svi se slazu da je njegova karijera bila gotova kad je otisao u zatvor,sve ostale borbe su bile da bi sto vise para zaradio
a to sto pricas da su svi ovi navedeni borci izgubili po nekoliko puta je samo jos jedan dokaz da se do prije 7-8 godina gledao najjaci boks ikada,konkurencija je bila strasna i svi borci koje si naveo su bolji od brace Klicko,oni vladaju samo zato sto nemaju konkurenciju i sveli su ovaj sport na najnizi moguci nivo!!!
(SEM, 19. februar 2012 10:05)


ti svi borci prije 7-8 godina sto su bili po tebi bolji od brace klicko, pa cagajeva i valujeva su ili nokautirani od strane njih ili im nikad nisu smjeli izaci na megdan. tako da nemoj da lupas gluposti svega ti, kazes prije 7-8 godina pa vitali boksuje vec 16 godina ako nisi znao i vladimir, cagajev i valujev boksuju isto blizu 15 godina.

ziveo mma i k1

pre 12 godina

Vitali je pravi gospodin,nevjerovatno kakve provokacije je izdrzo pre i posle meca...,mec mi je bio nezanimljiv,obecavali i jedan i drugi nokaut na kraju nista,bar nokdaun cak ni to...zamislite da je cizora na vaganju udario badr harija? sta bi mu se desilo u mecu ili na samom vaganju.

vitalni

pre 12 godina

ako velicate boksersko umece klitschka kroz drzanje ruku protivnika kad god ovaj napravi seriju ili kombinaciju udaraca,onda svaka cast na znanju boks-sporta!!! da je mec potrajao,vitali bi pao,a to se i videlo,nije mogao da se nadise!!!

Cale

pre 12 godina

Nije mi jasno kako se ljudi i dalje pale na sav taj scenski nastup od samara do pljuvanja vode... sve te scene su "pozeljne" (ne kazem bukvalno isplanirane) da bi se podigla paznja, gledanost i ujedno prihodi sponzora. Nije ni prvi a ni zadnji put. Nemojte biti naivni. Sto se tice samog meca - mozda je bio monoton, al' Klicko je rutinski odradio to sto je i trebao, uglavnom pobedio je. Iskoristio je duze ruke, a s obzirom da je na zavrsetku karijere verovatno nije hteo da rizikuje pa je bar na poene pobedio. Nista spektakularno...

brax

pre 12 godina

da budemo iskreni mec je bio neresen, ako ne za crnca.pa nemoze se navijati za nekoga koj nije bolji bio,ljudi u srbiji navijaju samo zbog toga sto je ukrajinac ili rus.

Iko delegat

pre 12 godina

Ne toliko dominatna, ali ipak rutinska pobeda Klitschka. Chisora je pruzio dostojan otpor u skladu sa nivoom svog kvaliteta. Izazivac je bio pazljivo selektovan od strane Vitalija, kao borben, nedovoljno iskusan protivnik. Uistinu Chisora se nije osramotio u ringu, niti se Vitali posebno dokazao u ovom mecu. Suvise amaterska borba sampiona i protivnik koji nije zasluzio rating koji dozvoljava borbu za tutulu

vitali klicko

pre 12 godina

Zasto je predao wba pojas i nije izasao na crtu povetkinu zato sto bi ga decko samleo a ovo je klasicna namestaljka...…..
(ALIGATOR, 19. februar 2012 11:41)

sa povetkinom ili cagajevom se trebaju borit prvo ovi englezi a ne klicko, jer su oni izazivaci a ne klicko njima. jer ako hoces da budes izazivac onda mora da se boris sa jakim protivnicima. ali to me ne cudi od strane engleza jer tako isto nisu ni luis, tajson i holifield htjeli da boksuju protiv vitalija, vladimira, cagajeva, valujeva i korija sandersa 5 svjetskih prvaka iz njihovog vremena sto je predpostavljam velika slucajnost, bas se desilo slucajno da su 5 najacih izbjegavali.

majsner

pre 12 godina

Neverovatno koliko je danasnji boks los,pogledajte fudbal,kosarku,rukomet...ma sve je neuporedivo napredovalo i nema kraja,jedino u boksu sve toliko jadno izgleda,dovoljno je da samo vratite film 50 god i sve ce vam biti jasno.
Pozdrav

propast

pre 12 godina

ja sam jako cenio i postovao bracu klicko bili su jako srcani ranije isli su u fajt rusili su sve pred sobom i uvek sam navijao za njih protiv bilo kojeg boxera ali sada su stvarno smorili i dosta unazadili box jedini boxer koji sada moze ravnomerno da se bori sa njima je povetkin a oni ga izbegavaju e tu sam prestao da ih cenim a cagajev je dobio batine i to dobre ima lepo snimak na you tubu...
(ALIGATOR, 20. februar 2012 17:25)

braca nece boksovati sa rusima jer su ih oni napravili borcima i postuju ih. zato nisu boksovali sa valujevim, a vladimir je rasturio cagajeva,cagajev mu predao mec u 8 rundi a cagajev je uzbekistanac i njega niko ne moze dobit sem brace i povetkina. plus rusi i njihove pristalice iz bivseg sssr su pametni i nece medjsuobno da boksuju jedni protiv drugih i medjusobno se izbacuju, ili posto i jedni i drugi imaju teske udarce pa da jedan drugom uniste karijeru. oni hoce da boksuju sa amerima i takvim koji sebe prave velikima putem medija. a sto ti ne napadas amere i takve valjda oni imaju celicne borce kojima ni tenk ne moze nista, pred kojima se svima tresu noge, pa gdje su oni, cim su usli sovjeti u profesionalce nestali su, dobijali su takve batine od njih da im vise ni jednog boksera ne smiju poslat u ring. skonto sam, ti si frustriran tim sto su ti ameri punili glave putem medija kako su oni ne pobjedivi a ti si tek sad skontao, da kao u politici vole i da lazu pomalo i u sportu. ali ti to jednostavno sebi ne mozes da priznas jer boks i kosarka nije onakva kakvom su ti oni punili glave. i ja sam isto to mislio na pocetku kako su oni nepobjedivi u boksu i kosarci ali kako je vrijeme proticalo vidio sam da se sluze sa mnogim lazima.

jovance

pre 12 godina

@suarez
ako nisi znao,da ti pojasnim:braca klitschko biraju protivnike.nema sta ko da im izadje na crtu.koga izaberu,taj je,i tacka.
helenijus bi bio dobar protivnik,ali ga ne spominju.uzeli su chisoru koji je nedavno izgubio od helenijusa.a vitali je hvalio chisoru da je najbolji protivnik.najbolji a i izgubio prethodni mec.oni sebi namestaju i grade karijeru.ali nece dugo.vec sada je jedva izdrzao,a runda 12 se sastojala od toga,kako drzati ruke protivniku da prodje vreme i zadrzi titulu.za vreme jednog taysona popio bi nokaut jos u maksimalno 3 rundi.

wlado

pre 12 godina

nas tri drugara, inace boksera smo gledali mec na tv, bez tona, znaci nismo culi komentare, niti odluke sudija kasnije, sva trojica smo se slozili da je vitali zasluzio poraz, odluka sudija je neverovatna, ukrainac je dobio batine.

alo

pre 12 godina

za sve pametnjakovice neka gledaju.inace,nokdaun nije samo kada bokser padne ako ste znali. a da si malo pametan znao bi da se ti bodovi racunaju za svaki udarac iznad pojasa i tako se gleda ko je dobio sto znaci da je mogao dobiti rundu a da ga ni jednom ne udari u glavu. obrati paznju od 3:00 pa nadalje kako je krenuo da pada.pogledaj ga malo,klicko je unakazen ako dobro vidis

http://www.youtube.com/watch?v=4DgAvar2NTE&feature=related

ivan grozni

pre 12 godina

Braca Klicko ubijaju svaku draz boksa,najzanimljiviji deo boks meca je najava Michael Buffer-a.Mislim da necu vise gledati boks ako je jedan od boraca Klicko!

Baki NS

pre 12 godina

Kao prvo pozdrav svim ljubiteljima boksa! Nemam neku naviku pisanja komentara i vec duze vreme ne pratim boks u teskoj kategoriji, a posle odgledanog sinocnog meca bilo mi je i jasno zasto. Da nije bilo onog sramotnog samara Chisore dan ranije, ja verovatno ne bi ni cuo za mec, ali to definitivno nije bio razlog sto sam ga pogledao. Ali prvo sto sam tada zapitao jeste je ko je taj Derek Chisora, i kako borac sa dva poraza u zadnja tri meca dobija sansu za titulu?! Heej!! I same njegove fizicke predispozicije, pocev od visine, raspona ruku, tezine, brzine (sporine;) su vec iz aviona govorile da se radi o svemu samo ne o dostojnom protivniku za titulu. A upravo to smo i gledali sinoc! Izazivaca koji je bio najopasniji na press konferenciji, i sampiona koji je cinio samo onoliko koliko je bilo potrebno za pobedu. Sam nivo boksa je bio veoma nizak (uzimajuci u obzir da se radi o borbi za titulu), i vec se posle druge runde videlo da osim u slucaju iznenadnog nokauta, izazivac nema nikakve sanse. Hmm, zvuci poznato? Chisora je bio presive spor i neeksplozivan, da dok bi uopste prisao Klicku, morao bi da "pojede" dosta udaraca, a i kad bi se i nasao konacno u sansi, bio bi najcesce prekratak ili neprecizan. E sada, pitanje je da li to vise nema dostojnih izazivaca u teskoj kategoriji ili se oni mozda namerno izbegavaju? Moje misljenje, po malo od oba. Boks je postao sport u kome menadzeri igraju preveliku ulogu, i jako malo pravog talenta uopste ispliva do vrha. Posebno u teskoj kategoriji. Mislim da ovakva situacija steti i braci Klicko, veliki mecevi cine velike boksere, a obojica su imali premalo istih..
I na kraju, preporuka za istinske ljubitelje ove vestine: Heavyweight nije sav boks. Pratite lakse kategorije. Manny Pacquiao vec godinama pravi cudo. Trilogija za Marquezom! Heej, pa to je u vanzemaljski boks za ovaj jad od sinoc! Ko misli drugacije, samo nek pokusa da pogleda ponovo ceo sinocni mec..;)

ALIGATOR

pre 12 godina

ja sam jako cenio i postovao bracu klicko bili su jako srcani ranije isli su u fajt rusili su sve pred sobom i uvek sam navijao za njih protiv bilo kojeg boxera ali sada su stvarno smorili i dosta unazadili box jedini boxer koji sada moze ravnomerno da se bori sa njima je povetkin a oni ga izbegavaju e tu sam prestao da ih cenim a cagajev je dobio batine i to dobre ima lepo snimak na you tubu...

ALIGATOR

pre 12 godina

Ma daj kakvi ameri pa ja njih nikada nisam voleo niti njihove boxere jedva sam cekao kad ce da dodje neko da ih lomi uvek sam navijao za ruse u boxu i uvek sam vise voleo njihovu skolu a prezirao onog don kinga koji je tezak krimos samo hocu da kazem da mi je dosta vise smesnih meceva daj malo atrakcije pogresno si me protumacio znam da je cagajev uzbekistanac pratim boks od 93 godine i sad si ti meni nasao da solis pamet kako sta tu funkcionise box je izgubio smisao mecevi nemaju ni trunke atrakcije mislim na super tesku a ukrajinci i rusi se nepodnose to isto mozes da proveris...

Vladimir LDP

pre 12 godina

Ovi Klickoi nikoga nisu u stanju da nokautiraju, sve na neke poene pobedjuju, a izbor sudija ne znamo kako se obavlja, sve je krajnje netransparentno. Toliko o tome. Kad se setim Muhameda Alija i Majka Tajsona, pa vidim ove sarlatane, oni bi sami ovu dvojicu zajedno istukli, jednog bi levom a drugog desnog, a mogli bi komotno i drugog Klicka, njega bi Majk Tajson glavom razvalio, nisu mu ni potrebne ruke za to. Vitalija bi levom, Cisoru desnom, a Vladimira glavom. To se zove zver, to se zove boks. A ne ovo prenemaganje i poencici.

Aleksandar

pre 12 godina

Sramotno je da ovoliko dosadan meč privlači ovoliku pažnju, a još sramotnije je to koliko su plaćeni za 12 rundi plesanja po ringu. Što se mene tiče, završio sam sa gledanjem boksa.

Jim Beam

pre 12 godina

Navijao sam za Vitalija, ali ne boksuje neki naš bokser pa da komentatori toliko navijaju za Klička. I to je bilo do tolike mere subjektivno komentarisanje da sam na kraju poželeo da ga Britanac nokautira samo da bi komentatori ućutali...Inače borba i nije bila neka, Kličko je zasluženo dobio, mada ni Britanac nije bio loš, naprotiv...

nermin

pre 12 godina

od jednog prvaka u boksu mnogo se vise ocekivalo.bio je bolji ali ne toliko koliko su komentatori govorili.i mi imamo oci.ne mogu da verujem da su onoliko pristrasni.pozdrav

wlado

pre 12 godina

nas tri drugara, inace boksera smo gledali mec na tv, bez tona, znaci nismo culi komentare, niti odluke sudija kasnije, sva trojica smo se slozili da je vitali zasluzio poraz, odluka sudija je neverovatna, ukrainac je dobio batine.

ogi

pre 12 godina

"Britanac je ozbiljnije zapretio Ukrajincu samo u šestoj rundi, ali tokom meča nije uspevao da preuzme inicijativu"

kakva crna inicijativa ovo je zalosno.....
nekada gubitnik nije znao gdje se nalazi a kama'l da daje intervijue posle meca. sve u svemu sprdnja od meca Klicko brani zbog para i nista vise... Zal boze vremena bolje da sam spavao

SEM

pre 12 godina

haha dobra fora to slusamo vec 15-20 godina kako ce nokautirat klicka, kako vam ne dosadi vise majko draga, isto ko da slusam vilandera kad prica o djokovicu. ti tvoji sampioni tipa tajson koji je 4-5 puta dozivio katastrofalne nokaute, holifild koji je 10 puta izgubio, luis koji je 2 puta nokautiran i izgubljen mec od klicka gdje su ga sudije spasile a kasnije ne sto nije htjeo revans nego je napustio potpuno boks zbog brace imaju jednu zajednicku tacku. niko od njih nije htjeo da boksuje niti protiv vitalija, niti protiv vladimira, niti protiv velikog rusa valujeva, niti protiv cagajeva, niti protiv korija sandersa a svi oni su bili svjetski prvaci i takmicili su se sa njima. zasto nisu boksovali sa njima to gledamo vec 10 godina, a to govori kakvi su oni sampioni, nikakvi i lazni, cagajev je boksovao i protiv vladimira i valujeva i sad proitv povetkina, i ja ga postujem vise nego njih jer je on pravi borac a ne kukavica. pa i ja cu osvojit ligu sampiona ako necu igrat protiv, barse,reala, milana.
(the eisenfaust, 19. februar

Inace Tyason je najjaci udarac u istoriji ovog sporta,svi se slazu da je njegova karijera bila gotova kad je otisao u zatvor,sve ostale borbe su bile da bi sto vise para zaradio
a to sto pricas da su svi ovi navedeni borci izgubili po nekoliko puta je samo jos jedan dokaz da se do prije 7-8 godina gledao najjaci boks ikada,konkurencija je bila strasna i svi borci koje si naveo su bolji od brace Klicko,oni vladaju samo zato sto nemaju konkurenciju i sveli su ovaj sport na najnizi moguci nivo!!!

Lala

pre 12 godina

Svaka čast care na tako dominantnom boksu. A vi svi koji pljujete stil braće Kličko, mogli bi da dođete na neki trening boksa, pa bi vam onda bilo jasno šta rade.

mertur

pre 12 godina

Mec nije doneo ono ocekivano, Chisora i pored onoga sto se srcano borio ipak nije bio dostojan jednog Vitali Klicka koji nas je razocarao (delovao je u momente umoran i davao je prve znakova starosti). Ono sto me jeprijatno iznenadilo imajuci u vidu onaj sou pre meca ipak mec je bio u okvirima fer pleja oboje su bili tokom meca korektni. Sve u svemu prijatno sportko subotnje vece.

vitalni

pre 12 godina

ako velicate boksersko umece klitschka kroz drzanje ruku protivnika kad god ovaj napravi seriju ili kombinaciju udaraca,onda svaka cast na znanju boks-sporta!!! da je mec potrajao,vitali bi pao,a to se i videlo,nije mogao da se nadise!!!

ziveo mma i k1

pre 12 godina

Vitali je pravi gospodin,nevjerovatno kakve provokacije je izdrzo pre i posle meca...,mec mi je bio nezanimljiv,obecavali i jedan i drugi nokaut na kraju nista,bar nokdaun cak ni to...zamislite da je cizora na vaganju udario badr harija? sta bi mu se desilo u mecu ili na samom vaganju.

brax

pre 12 godina

da budemo iskreni mec je bio neresen, ako ne za crnca.pa nemoze se navijati za nekoga koj nije bolji bio,ljudi u srbiji navijaju samo zbog toga sto je ukrajinac ili rus.

Banja Luka

pre 12 godina

Neki komentari su zaista smijesni! Kao "nije se mec ovako ili onako odvijao, niti se zavrsio onako kako sam ocekivao, bla, bla, bla..."! A, mene samo zanima kakav mec ste zapravo ocekivali? Pa nije ovo "Ultimate Fight", vec BOKS, a braca Klicko su nesumnjivo pravi i autenticni predstavnici onoga sto boks zaista predstavlja i njihov odnos prema ovom sportu, i u ringu i van ringa, daje smisao frazi da je boks zaista "plemenita vestina".Neki spominju Tyson-a...kao on bi braci Klicko pokazao ovo ili ono...Pa, zar zaista vjerujete da bi vjestacka i medijski napuhana tvorevina poput Tysona nesto uradila protiv starijeg Klicka? Sami Bog zna koliko je taj Tyson "odradio" nastimanih meceva protiv placenih "sparing partnera", a sve na celu s Don Kingom...A bracu Klicko mnogi i gotive upravo zbog toga sto su otvoreno pokazivali animozitet prema Don Kingu i nikada nisu gradili karijeru u tom pravcu, vec su sve bazirali na teskom radu.A Tyson nikada nije ni bio bokser, vec klasican divljak s ulice.

A realno, Vitali Klitschko je prije nekoliko godina pokraden od masinerije Don Kinga, kada je bukvalno gazio Lennox Lewis-a strasnim udarcima i imao prednost u poenima, a Lenox vec bio pred nokautom, ali onda sudija prekida borbu zbog Vitali-eve arkade iako je realno mogao nastaviti mec(sto je dovelo do velikog negodovanja Vitalia protiv ove odluke).Lennox Lewis je jos samo jedan u nizu Don Kingovih "pulena" koji su imali klasicne amatere za protivnike, gdje je onaj lik Hasim Rahman(naravno, jos jedan Don Kingov) ubjedljivo najpoznatiji, kada je fol "sokantno" nokautirao Lewisa, a onda ga kasnije mlatili gdje god je stigao.Realno, Tyson je po kvalitetu(a tu mislim na boks mec po svim vazecim pravilima, a ne ulicnu tucnjavu) na nivou ovog David Haye-a i slicnih jazavaca i "wannabe" boksera, jer i laiku je jasno da su braca Klicko na putu da postanu najveci svih vremena.Da su oni bokseri pod americkom zastavom, do sada bi vjerovatno bilo snimljeno na hiljadu dokumentarnih i igranih filmova, kao sto to Ameri uradise s Tysonom i Aliem, pa bi valjda zasluzili vise "postovanja", ako to vec ne mogu na normalan nacin.

Boris

pre 12 godina

Povlacim rijec, samaranje definitivno nije bilo dogovoreno! Odlicna borba, Klicko je bio bolji nema sta. Svaka cast i izazivacu mada pretjerao je skroz sa provokacijama...nadam se da ce ga adekvatno kazniti, suspendovati neko vrijeme.

Natasa

pre 12 godina

To se i ocekivalo, svaka cast :)))
BRAVO, BRAVOOOOO :))))

Vidimo se za dve nedelje, da gledamo Vladimira :))))

pozzzZ od Natase iz Novog Sada ;)

Reggie Lee

pre 12 godina

U trenutku kad je Cizora pljuno vodu na Aleksandra,ne znam da li bi to ugrozilo mec,ali takvu bi mu samarcinu odapeo,onaj njegov na merenju bi bio majcin dodir.

haha

pre 12 godina

E moji bokseri.Gde ste vi od Tajsona,Luisa,Holifilda,Frejzera,Formana i Alija!Jos samo u Povetkina imam nade.
(Mikici, 19. februar 2012 02:03)

Tako je. Ovi nasi "mudri" ljudi koji jelte prate boks decenijama unazad i velicaju Klicka a nisu odgledali ni 5 meceva od tih cetrdeset i kusur koliko je imao nisu ni svesni da za neki desetak godina po njihovom prestanku boksovanja niko vise nece ni da ih se seca koliko su im mecevi bili atraktivni.

Đorđe

pre 12 godina

Cestitke televiziji B92 za prenos ovog meca. odlicni komentari odlicna borba, mada bi mi bilo draze da ga je patosirao klicko samo zato sto je bezobrazan britanac :) i cuo sam komentatore da za 2 nedelje boksuje i njegov brat, pa eto nadam se da ce biti prenos i tog meca :)jos jednom sve cestitke

ODLIČNA BORBA!?
Možda za nekog ko prati boks 2 godine, ali za nas koji pamtimo mečeve Tajsona, Luisa, Roj Džonsa, Jubanka, Nasim Hameda interesantije bi bilo da smo gledali šah. Dok oni koji su uživali uz Smoking Džoa, Alija, Foremana, teško da ovo i mogu da nazovu boksom.
Pridružujem se čestitkama za prenos i komentarima, ali boks definitivno nije što je bio.

Banja Luka

pre 12 godina

@alo

U kakvom crnom nokdaunu je to Klitschko bio? :-) Hahahahaha....Ajde, nema potrebe da odvaljujes gluposti... Pa covjek je ubjedljivo vodio, a te poene po rundama sigurno nije dobio po broju uhvacenih bombona.Hahahahah... :-)

Tyson, Lewis, Rahman(kao i mnogi prije njih),...i slicne karikature su nista drugo do vjestacke tvorevine Don Kinga i slicnih njemu.Veze to s boksom nema...Neko odvali da je Tyson najjaci udarac ikada!? :)-) Pa gdje nece biti kad nadju i plate nekog ulicara amatera(evo ti Rahmana kao najsvjezijeg primjera :-) ) da izigrava izazivaca i suparnika, pa za saku dolara pusti da ga ovaj odvali nekoliko puta, a sve u cilju vjestackog stvaranja sampiona i medijske slike o "gvozdenom Majku".Pa, Evander Holyfield je pokazao da Tyson nema veze s boksom i da nije u stanju da posteno zakaci takticki obucenog i PRAVOG boksera.

Ovaj engleski jazavac, kao i onaj drugi(David Haye) su nista drugo do slika i prilika americkog/engleskog poimanja boksa i onoga sto Don King zapravo predstavlja(pljuvanje, samaranje, provociranje, otkidanje uha i slicne gluposti).

Takvi bokseri bi i dalje "vladali" da braca Klicko nisu uspostavila vladavinu, u "svijetu" u kojem nema mjesta za Don Kinga i slicne cirkusante...

Vitali Klitschko ce bez sumnje biti najbolji ikada i to svemu zasluzuje.

ALEKSA

pre 12 godina

Trebali bi vise boks meceva da prenosite,zaista ovo je fenomenalan sport. Molim vas da ako je to moguce uzmite da prenosite ovako interesantne meceve u boksu,jer je pravo uzivanje gledati ovo.

Vragolan

pre 12 godina

Vitali ne tako zanimljivo i atraktivno za gledanje, ali ipak pametno i rutinski..
Nego cudi me da Borovcanin ne zna za Badr Harija i njegov prelazak u profi boks, nego pominje MMA.. Hari je jedan od najboljih svetskih kicboxera, ima samo 27 godina,i lako moze da se adaptira u profi box. Potsetimo se da je i sam Vitali karijeru poceo kao kickboxer.

galenika

pre 12 godina

BRAVO VITALIJ...Nemacka publika zvizdi engleskoj himni :))) a Cherchil se prevrce,i ovaj Chisora jos kad sam ga video u dresu,prava je engleska pijandura iz pub-a a tako se i bije

darko

pre 12 godina

Cestitke televiziji B92 za prenos ovog meca. odlicni komentari odlicna borba, mada bi mi bilo draze da ga je patosirao klicko samo zato sto je bezobrazan britanac :) i cuo sam komentatore da za 2 nedelje boksuje i njegov brat, pa eto nadam se da ce biti prenos i tog meca :)jos jednom sve cestitke

daki

pre 12 godina

Bas kao sto je Borovcanin rekao.Vitali je drao Cisoaru na distanci.Britanac je napadao kao osica ali jalovo.O ponasanju i bezobrazluku Cisoare ne treba trositi reci. Bravo Klicko.

alo

pre 12 godina

za sve pametnjakovice neka gledaju.inace,nokdaun nije samo kada bokser padne ako ste znali. a da si malo pametan znao bi da se ti bodovi racunaju za svaki udarac iznad pojasa i tako se gleda ko je dobio sto znaci da je mogao dobiti rundu a da ga ni jednom ne udari u glavu. obrati paznju od 3:00 pa nadalje kako je krenuo da pada.pogledaj ga malo,klicko je unakazen ako dobro vidis

http://www.youtube.com/watch?v=4DgAvar2NTE&feature=related

anbeast

pre 12 godina

Eh, izgleda da nisam propustio bog zna sta....Mnogi pricaju o Tajsonu (mislim, svaka mu cast), ali Holifild je mnoogo bolji bokser bio, odnosno rekao bih: Tajson = srce i snaga, Holifild = pamet i malo manje snage. Ne'am pojma, zanimljivi su nokauti ali ja volim da vidim i lepu tehniku, raznovrsnost, taktiku (mislim, govorim ovo onako laicki, realno, pojma nemam o boksu). Voleo sam da gledam Holifilda i Roja Dzonsa.... Braca Klicko jesu malcice dosadni ali evo ih na vrhu vec neko vreme, ne dolazi to slucajno....

alo

pre 12 godina

@ Banja Luka

Strucnjak,koji si ti mec gledao? Pogledaj snimak i videces da je Klicko bio u nokdaunu pre nego sto su sudije prekinule mec protiv Lenoksa Luisa o cemu ti pricas? Da nisu,Klicko bi izgubio oko od kolicine krvi koja bi mu se nakupila tako da ne pricaj gluposti.

the eisenfaust

pre 12 godina

Tyson bi nokautirao Klichka u prvih 30 sekundi.
(Mike, 19. februar 2012 00:57)

haha dobra fora to slusamo vec 15-20 godina kako ce nokautirat klicka, kako vam ne dosadi vise majko draga, isto ko da slusam vilandera kad prica o djokovicu. ti tvoji sampioni tipa tajson koji je 4-5 puta dozivio katastrofalne nokaute, holifild koji je 10 puta izgubio, luis koji je 2 puta nokautiran i izgubljen mec od klicka gdje su ga sudije spasile a kasnije ne sto nije htjeo revans nego je napustio potpuno boks zbog brace imaju jednu zajednicku tacku. niko od njih nije htjeo da boksuje niti protiv vitalija, niti protiv vladimira, niti protiv velikog rusa valujeva, niti protiv cagajeva, niti protiv korija sandersa a svi oni su bili svjetski prvaci i takmicili su se sa njima. zasto nisu boksovali sa njima to gledamo vec 10 godina, a to govori kakvi su oni sampioni, nikakvi i lazni, cagajev je boksovao i protiv vladimira i valujeva i sad proitv povetkina, i ja ga postujem vise nego njih jer je on pravi borac a ne kukavica. pa i ja cu osvojit ligu sampiona ako necu igrat protiv, barse,reala, milana.

Losmi

pre 12 godina

Ovi Klickoi nikoga nisu u stanju da nokautiraju, sve na neke poene pobedjuju, a izbor sudija ne znamo kako se obavlja, sve je krajnje netransparentno. Toliko o tome. Kad se setim Muhameda Alija i Majka Tajsona, pa vidim ove sarlatane, oni bi sami ovu dvojicu zajedno istukli, jednog bi levom a drugog desnog, a mogli bi komotno i drugog Klicka, njega bi Majk Tajson glavom razvalio, nisu mu ni potrebne ruke za to. Vitalija bi levom, Cisoru desnom, a Vladimira glavom. To se zove zver, to se zove boks. A ne ovo prenemaganje i poencici.
(Vladimir LDP, 19. februar 2012 01:30)

Majstore posto je ovo bio verovatno prvi boks mec koji si u zivotu gledao, dozvoli da ti malo pomognem. Vitalij Klicko u svojoj profi karijeri ima 45 meceva (ne racunajuci ovaj veceras), 43 pobede od toga 40 nokautom. Tako da si verovatno u pravu kada kazes da on ne moze nikoga da nokautira i sve dobija na poene. Ovaj cas ti je besplatan.:)

Iron

pre 12 godina

@Banja Luka

"Pa, zar zaista vjerujete da bi vjestacka i medijski napuhana tvorevina poput Tysona nesto uradila protiv starijeg Klicka?"

Lepo si rekao na pocetku da su neki komentari zaista smesni...

Neo

pre 12 godina

Svaka cast Vitaliju na pobedi!
Citajuci komentare stekao sam utisak da se mnogo klinaca javilo. Da li je neko od vas cuo uopste za Don King-a? Bez njega ne moze da se organizuje nijedan ozbiljniji mec u boksu u Americi (bar je tako bilo dok sam ja pratio boks). Jedan od nacina da se popularise i aktuelizuje mec u svim vestima je da se pre meca napravi neki incident, "da se popali masa"! Bukvalno svi ste legli na rudu kao mala deca sa onim "samarom"! Klicko boksuje na vrlo dosadan nacin a "samar" je bio nacin da se digne sto veca tenzija pred mec.
Upravo na ovakve nacine je popularisao svoje meceve Don King i kao sto mozemo videti, vreme prolazi ali sto vise ovaca sisas sve ih vise dolazi na sisanje.

pipo inzagi

pre 12 godina

(Vladimir LDP, 19. februar 2012 01:30)

tako je braca klicko sve dobijaju na poene, reci im. dokaz tome je sto su zajedno od 100 borbi dobili samo 89 nokautom. kako ih nije sramota, tako je vitali se sigurno sramoti toga sto je tajson samo 5 puta katastrofalno popio nokaute a protiv njega niko nije cak ni na poene vodio a ovo ostalo da ne pricam. pa tebi bi i onaj vilander sto voli puno noleta na ovom pozavidio.

Maxa91

pre 12 godina

Da li neko moze da mi kaze sta je posle meca Klicko izjavio, bas me zanima... Prokleti nemacki, znao sam da treba da ga naucim, ali sad je kasno :D

dalibor

pre 12 godina

nije mi jasno da neko osporava bracu klicko,koji dominiraju sa lakocom,svetskim boksom,i uz to su prava gospoda!?moze da se ne svidjaju nekom,ali su oni sampioni,i to kakvi!to su jedini bijelci koji su preuzeli primat u teskoj kategoriji,na ovaj nacin!i sta ste zapeli sa tajsonom!?pa njega je baster daglas nokautirao,a da ne pominjem holifilda i luisa!ono sto je tajson radio,bilo je atraktivno,ali je to prolazilo uplasenim i prosjecnim borcima,cim je naletio na zilavijeg,popio je nokaut!BRAVO ZA BRACU KLICKO!

ALIGATOR

pre 12 godina

ja sam jako cenio i postovao bracu klicko bili su jako srcani ranije isli su u fajt rusili su sve pred sobom i uvek sam navijao za njih protiv bilo kojeg boxera ali sada su stvarno smorili i dosta unazadili box jedini boxer koji sada moze ravnomerno da se bori sa njima je povetkin a oni ga izbegavaju e tu sam prestao da ih cenim a cagajev je dobio batine i to dobre ima lepo snimak na you tubu...

jovance

pre 12 godina

@suarez
ako nisi znao,da ti pojasnim:braca klitschko biraju protivnike.nema sta ko da im izadje na crtu.koga izaberu,taj je,i tacka.
helenijus bi bio dobar protivnik,ali ga ne spominju.uzeli su chisoru koji je nedavno izgubio od helenijusa.a vitali je hvalio chisoru da je najbolji protivnik.najbolji a i izgubio prethodni mec.oni sebi namestaju i grade karijeru.ali nece dugo.vec sada je jedva izdrzao,a runda 12 se sastojala od toga,kako drzati ruke protivniku da prodje vreme i zadrzi titulu.za vreme jednog taysona popio bi nokaut jos u maksimalno 3 rundi.

handsinashes

pre 12 godina

VladimirLDP

Dečko, ti u životu nisi prišao pravom boksu. Oba brata ne boksuju pound for pound, nego je u pitanju taktika koju avršseno sprovode. Ta prednja ruka i kombinacija 1 -2 koja izgleda tako jednostavno i dosadno, uopšte nije naivna. Da bi shvatio, morao bi ili da se baviš boksom, ili da ga ozbiljno pratiš.

Driven

pre 12 godina

Mec je bio dosadan ALI !!! Treba znati box i uciniti da mec ide dosadno u tvoju korist.
Licno ne volim stil brace, ali oni su to doveli do perfekcije, jako inteligentno ... Boxeri kao Tyson bi prosli ringom kao tajfun, ali takvih vise nema niti ce ih biti. Braca zasluzuju da vladaju jer niko ne moze da im se odupre, ni vestinom ni taktikom.

Vidim da dosta ljudi ovde navija za UFC i MMA ... Po meni to su bez veze stvari. Svaka cast, ne omalovazavam ali ti momci ne znaju ni jednu vestinu perfektno, znaju sve do pola, pa su mi sve borbe i borci isti.

Branko-NS

pre 12 godina

Cestitke sampionu, odradjeno rutinski, ali nema tu zara, emocija, atmosfere (nemozes da skocis sa stolice i sutas u prazno od adrenalina, kao da gledas "kuhinjicu")

strucnjak

pre 12 godina

svaka cast na odbrani tutule ali ovo je mnogo losa borba, proracunato od klicka a lose od britanca, boks u teskoj kategoriji je u krizi, nije to ono kad sam zavoleo ovaj sport, tayon, evander holyfield, lenoks luis, sto su me naterali da gledam muhammad ali-ja, joe frazier, george foreman-a i ostale, i kad vidim ovo sad pitam se, cemu sve ovo?

Mario Bros

pre 12 godina

Posle prvih par rundi, tenziju je odrzavalo samo to da li ce Derek napasti na sve ili nista, i da li ce Klicko kontrirati i postici nokaut. Bio je fin mec.

Cini mi se da ne vredi bas kada je visina toliko razlicita. Mozda bi bilo dobro uvesti ne samo tezinske nego i visinske kategorije u boksu. Malisan veceras nije mogao da dohvati Klicka. 2m protiv 183cm. 203cm dohvat - 188cm dohvat. Ali dobro, videcemo sledeci mec mozda bude neizvesnije.

ziveo mma i k1

pre 12 godina

Vitali je pravi gospodin,nevjerovatno kakve provokacije je izdrzo pre i posle meca...,mec mi je bio nezanimljiv,obecavali i jedan i drugi nokaut na kraju nista,bar nokdaun cak ni to...zamislite da je cizora na vaganju udario badr harija? sta bi mu se desilo u mecu ili na samom vaganju.

plava krv...

pre 12 godina

vidim ovde neki uporedjuju tajsona sa Klickom ??!!
prvi je bio zivotinja, a drugi je ljudina sa zivotnijskom snagom...ko razume shvatice...

Klicko dobija na poene zato sto zna koliko je jak i zasto da rizikuje nokautom ?? pametan covek....jednom ce zatrebati Klicku nokaut da bi nekog porazio...kad se to desi taj koga Klicko bude udario zavrsio je karijeru...

Iko delegat

pre 12 godina

Ne toliko dominatna, ali ipak rutinska pobeda Klitschka. Chisora je pruzio dostojan otpor u skladu sa nivoom svog kvaliteta. Izazivac je bio pazljivo selektovan od strane Vitalija, kao borben, nedovoljno iskusan protivnik. Uistinu Chisora se nije osramotio u ringu, niti se Vitali posebno dokazao u ovom mecu. Suvise amaterska borba sampiona i protivnik koji nije zasluzio rating koji dozvoljava borbu za tutulu

naissus

pre 12 godina

svako ko malo prati boks zna da braća kličko ne boksuju niti spektakularno niti agresivno ali zato veoma inteligentno. veliki ki su i sportisti i ljudi. uvek imaju poštovanja prema protivniku i uvek Su fer. ja isto lično simpatišem obadvojicu i navijam za njih. Ipak Mislim da nebi bilo za Box loše da dodje neko ko ih može skinuti Sa trona. dugo već vladaju. nekad se nerviram i kad vidim da su nadmoćni zbog čega nikad ne krenu da nokautiraju protivnika? zašto ne pruže malo lepše borbe? trenutno mi je k1 najbolji zato što nema puno taktiziranja već puno akcije. srećno kličkovima i nadalje. Borovčaninu napred...

mexes

pre 12 godina

Strucnjak,koji si ti mec gledao? Pogledaj snimak i videces da je Klicko bio u nokdaunu pre nego sto su sudije prekinule mec protiv Lenoksa Luisa o cemu ti pricas? Da nisu,Klicko bi izgubio oko od kolicine krvi koja bi mu se nakupila tako da ne pricaj gluposti.
(alo, 19. februar 2012 10:04)

haha,kakav nokdaun jesil ti normalan, klicko je vodio kod svih sudija sa 4-2 nakon 6 rundi,valjda je onda luis trebao bit u nokdaunu a ne on, a sudije su prekinule mec na pauzi uzmedju 6 i 7 runde zbog ko biva povrede jer su znali da nema sanse da luis pobjedi ili bi izgubio na poene ili bi bio nokautiran, a i vec je jedva mogao disati, njega je klicko em isamaro em fizicki unistio. majstore nemoj da gledas previse zapadnu i americku propagandu jer po njima je i marej najbolji teniser svih vremena a nole nema pojma. vladavina sovjeta je pocela zbog toga sto em imaju jak udarac em su savrseno tehnicki potkovani, a tajson, holifield i u luis imaju jak udarac ali vrlo slabu tehniku. to je moglo prolazit protiv isto lose tehnicki potkovanih boraca ali sve dok sovjeti nisu usli u profesionalce. evo uzmi primjer foreman. foreman je sve bio nokautirao, i one koje muhamed ali nije mogao da nokautira on ih je sve u maksimum 5 rundi samljeo, ali protiv muhameda alija je izgledao ko amater, isto ko ovi danasnji borci kad se bore sa bracom klickom. njega je ali jednim udarcem u 8 rundi nokautirao, a to mu je jedini nokaut u karijeri iako je boksovao do 47 a on je jaci jedno 100 puta od tajsona i ostale kompanije, zato je i mogao sa toliko godina boksovat. sovjetima se jedino mogu suprostaviti kubanci jer su i oni savrseno tehnicki potkovani, ali oni nece u profesionalce, a vi lazite sebe slobodno ako hocete, slusajte vilandere i takve ko on.

suarez

pre 12 godina

Inace Tyason je najjaci udarac u istoriji ovog sporta,svi se slazu da je njegova karijera bila gotova kad je otisao u zatvor,sve ostale borbe su bile da bi sto vise para zaradio
a to sto pricas da su svi ovi navedeni borci izgubili po nekoliko puta je samo jos jedan dokaz da se do prije 7-8 godina gledao najjaci boks ikada,konkurencija je bila strasna i svi borci koje si naveo su bolji od brace Klicko,oni vladaju samo zato sto nemaju konkurenciju i sveli su ovaj sport na najnizi moguci nivo!!!
(SEM, 19. februar 2012 10:05)


ti svi borci prije 7-8 godina sto su bili po tebi bolji od brace klicko, pa cagajeva i valujeva su ili nokautirani od strane njih ili im nikad nisu smjeli izaci na megdan. tako da nemoj da lupas gluposti svega ti, kazes prije 7-8 godina pa vitali boksuje vec 16 godina ako nisi znao i vladimir, cagajev i valujev boksuju isto blizu 15 godina.

ko meister

pre 12 godina

(jovance, 19. februar 2012 20:49)
taj tvoj tajson je bio katastrofalno nokautiran od deni vilijamsa, a odma sledeci mec klicko katastrofalno nokautira tog deni vilijamsa. znaci kontas koje je sledece poredenjene. taj tajson nije mogao nokautirat holifilda koji je izgubio 10 meceva a nokautirat ce covjeka koga niko nije nokautirao niti pobjedio. tajson 5 nokauta dozivio, klicko ni jedan, klicko 90 posto borbo dobijenih nokautom, tajson 80. ni jedna konstatacija ne ide u prilog tajsonu, niti je bolji nokauter niti ima bradu da izdrzi udarce, a klicko u tehnici svjetlosnim godinama ispred njega. ti lupetas pa zato i nemas pojma zasto je boksovao sa cizorom a ne sa helenijusom koji je cizoru dobio na sumnjiv nacin 2-1 glasale sudije a mec u finskoj. cizora je vec trebao dvaput boksovat protiv vladimira, jednom je odgodjeno zbog povrede vladimira a drugi put zbog dejvid heja, tako da nebi bilo u redu i da ga i treci put zaredom odbiju. a za tog helenijusa se ne brini, popit ce on batine ili od brace ili od aleksandra povetkina. klicko je uvijek boksovao protiv najboljih izazivaca, dok je tajson majstorski pokazao kako se izbjegavaju najaci izazivaci niti protiv vitalija, vladimira, valujeva, cagajeva i kori sandersa. svi su oni bili svjetski prvaci u teskoj kategoriji i takmicili se u isto vrijeme sa tajsonom pa ti vidi sad ko namjesta meceve. 5 najacaih izazivaca a on ni sa jednim nije boksovao, al je zato htjeo da boksuje sa tamo nekim, ircima, dancima, kanadjanima sve sile u boksu.

Cale

pre 12 godina

Nije mi jasno kako se ljudi i dalje pale na sav taj scenski nastup od samara do pljuvanja vode... sve te scene su "pozeljne" (ne kazem bukvalno isplanirane) da bi se podigla paznja, gledanost i ujedno prihodi sponzora. Nije ni prvi a ni zadnji put. Nemojte biti naivni. Sto se tice samog meca - mozda je bio monoton, al' Klicko je rutinski odradio to sto je i trebao, uglavnom pobedio je. Iskoristio je duze ruke, a s obzirom da je na zavrsetku karijere verovatno nije hteo da rizikuje pa je bar na poene pobedio. Nista spektakularno...

DZoni

pre 12 godina

Ovima sto je dosadno i pricaju o nekom Tajsonu,Klicko ima 40 godina i jos uvek mu niko nista ne moze,Tajson je titulu drzao 3.5 godine i to kad je bio najboljim godinama.A sto se tice toga da je dosadno ,Klicko sa 90% nokauta od svih svojih borbi drzi istorijski rekord.. A ovaj crnja mi deluje kao neki primitivac sa ulice koji samo trazi da se bije sa nekim.

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

ljudi moji, zar je moguce da nasedate na provokacije i trolovanje lika koji se potpisuje kao Vladimir LDP. Pa ovo u nastavku govorio tome da taj, kao i njegov idol, nije potrcao u zivotu

vitali klicko

pre 12 godina

Zasto je predao wba pojas i nije izasao na crtu povetkinu zato sto bi ga decko samleo a ovo je klasicna namestaljka...…..
(ALIGATOR, 19. februar 2012 11:41)

sa povetkinom ili cagajevom se trebaju borit prvo ovi englezi a ne klicko, jer su oni izazivaci a ne klicko njima. jer ako hoces da budes izazivac onda mora da se boris sa jakim protivnicima. ali to me ne cudi od strane engleza jer tako isto nisu ni luis, tajson i holifield htjeli da boksuju protiv vitalija, vladimira, cagajeva, valujeva i korija sandersa 5 svjetskih prvaka iz njihovog vremena sto je predpostavljam velika slucajnost, bas se desilo slucajno da su 5 najacih izbjegavali.

Srbin iz Rusije

pre 12 godina

@Njegos & Vladimir LDP
Vitalij je iskoristio svoje fizicke predispozicije - visinu i duge ruke i bio superioran od prve do poslednje runde! Nije atraktivno, ali je efikasno. Za one koji govore o dobijanju meceva na poene brace Klicko, na pocetku prenosa je data statistika da je Vitalij od 45 meceva, 40 dobio nokautom, sto je oko 88%.

ivan grozni

pre 12 godina

Braca Klicko ubijaju svaku draz boksa,najzanimljiviji deo boks meca je najava Michael Buffer-a.Mislim da necu vise gledati boks ako je jedan od boraca Klicko!

bob

pre 12 godina

svaka casta vitaliju na taktici, razumem sve, cilj opravdava sredstvo, ali zbog ovakve borbe se nikad ne bih budio u 3 nocu da gledam kao nekad tajsona, holifilda i luisa...ali opet, svaka cast na visegodisnjoj dominaciji...

RE

pre 12 godina

Ma mozete vi da ga uzdizete u nebesa do sutra, ono sto sam ja gledao jeste samo hodanje u krug i tek malo mrdanje ruke, cisto da se ne uspava.

Marko

pre 12 godina

Samo mi je zao sto ga Klicko nije nokautirao, ovom neandertalcu nije mesto u ringu. Mozda moze u nekim drugim sportovima, ali u boksu ne.

actionman

pre 12 godina

Za moj ukus previse mlaka i distancirana borba. Klicko je nesumljivo jak, intelgentan i proracunat borac, ali nedostaje spektakla koji je uveliko najavljivan. Nekako mi se cini kao da je dosao, odbranio, uzeo lovu i otisao. Chisora je paljevina i presmesan.

bgd

pre 12 godina

Ono sinoć nije bio čas boksa, ono je bio čas fizičkog.
Zato je i bilo dosadno.

Kličko je još jednom pokazao zašto je veliki -iako je masa očekivala da će "osvetiti" nokautom, gospodski i rutinski je u 12 rundi "otresao" ovog uličara, kome i posle svega nije jasno gde mu je mesto.

krycek011

pre 12 godina

Covek je morao da zaradi na kladionici da ce Del boy izdrzati svih 12 rundi! Pa kraj karijere je blizu, a extra kinta nece da skodi. Zasto inace jedan takav velikan ne moze da zada tri vezana za ceo mec... jedino mi tako nesto pada na pamet, pa samo 4 borbe nije zavrsio nokautom! Dve je dobio na poene i 2 izgubio. Ova mi nikako ne lici na tako tesku da to nije mogao da zavrsi jos u prve tri.

Pukovac

pre 12 godina

nas tri drugara, inace boksera smo gledali mec na tv, bez tona, znaci nismo culi komentare, niti odluke sudija kasnije, sva trojica smo se slozili da je vitali zasluzio poraz, odluka sudija je neverovatna, ukrainac je dobio batine.
(wlado, 19. februar 2012 03:32)

Ne znam koji deo ovog komentara je smesniji. Alo bre, pa Klicko je boksovao bez garda, Cisora mu nije bacio 5 cistih udaraca u 12 rundi, o cemu mi ovde pricamo.

jasar

pre 12 godina

Ne znam koji deo ovog komentara je smesniji. Alo bre, pa Klicko je boksovao bez garda, Cisora mu nije bacio 5 cistih udaraca u 12 rundi, o cemu mi ovde pricamo.
(Pukovac, 19. februar 2012 10:52)

tacno tako majstore, samo da napomenem jos da vitali klicko oduvijek boksuje bez garda, ne samo u ovom mecu, jer njemu gard uopste ne treba jer se on udaraca brani brzinom, dobrim refleksima i savrsenim radom nogu.

Srbija

pre 12 godina

Kao klinac sam se lozio na Tajsona i Roj Dzons Juniora zbog atraktivnosti borbe, i dalje su mi to omiljeni bokseri, ali odusevljava me kako se Klicko bori sa mozgom, koliko je strpljiv, taktican i posvecen. Ne da se isprovocirati. Pravi sportista! Svaka cast!

Risnjak

pre 12 godina

Zasluzena ali i teska pobjeda Klitschka. Ovaj Chisora je bio do zadnje runde u stanju da dojde do nekog lucky puncha.... jedini nacin i izgled da dobije taj dvoboj ! Tehnicki zaostaje jos godinama iza Klicka, pa je valjda mislio nadoknadit nevjerojatnim provokacijama.... kasni 45 minuta u ringu, pljuje, samara a tehnika i um na razini neandertalca ! Dovoljno razloga da tog panja izbace iz svih boxackih asociacija....to nije imalo veze sa sportom, extremno losa reklama za engleski box !

majsner

pre 12 godina

Neverovatno koliko je danasnji boks los,pogledajte fudbal,kosarku,rukomet...ma sve je neuporedivo napredovalo i nema kraja,jedino u boksu sve toliko jadno izgleda,dovoljno je da samo vratite film 50 god i sve ce vam biti jasno.
Pozdrav

ALIGATOR

pre 12 godina

Ma daj kakvi ameri pa ja njih nikada nisam voleo niti njihove boxere jedva sam cekao kad ce da dodje neko da ih lomi uvek sam navijao za ruse u boxu i uvek sam vise voleo njihovu skolu a prezirao onog don kinga koji je tezak krimos samo hocu da kazem da mi je dosta vise smesnih meceva daj malo atrakcije pogresno si me protumacio znam da je cagajev uzbekistanac pratim boks od 93 godine i sad si ti meni nasao da solis pamet kako sta tu funkcionise box je izgubio smisao mecevi nemaju ni trunke atrakcije mislim na super tesku a ukrajinci i rusi se nepodnose to isto mozes da proveris...

Srle Dijon

pre 12 godina

Klicko je veliki borac i prava masinerija u svojoj 5 deceniji ako se ne varam,a Cisora bi voleo da se mec moze dobiti propagandom i laznom reklamom....!!!

Paradox

pre 12 godina

Svaka cast Vitaliju, ocekivao sam nokaut, ali bitna je pobeda! Za nedelju dana borice se:
Alexander Powetkin (RUS - 23-0-0) VS Marco Huck (GER - 34-1-0).
To ne bi bilo lose da prenosite, bice zanimljivc mec, kao i za dve nedelje:
Wladimir Klitschko (UKR - 56-3-0) - Jean-Marc Mormeck (FRA - 36-4-2).
Nadamo se da ce biti prenosa, i da ce gledaoci uzivati!

brat

pre 12 godina

Da je slucajno neko od brace Klicko na onakav nacin pljunuo vodom po licu ovog Cisoru,bili bih na stubu srama za rasizam.
Sta uopste da kazem za ovog Cisoru? Da je sportista? To svakako nije.
Po svemu prikazanom lici upravo na nekog ulicara sa britanskim temperamentom.
Mec kao mec, ma koliko nekom bio dosadan Klickov defanzivni boks,njemu to dobro ide. On je kao lav u visokoj travi,jednostavno ceka pravu priliku za udarac.
I na kraju osvrnucu se na izjavu koju je Mike Tyson dao Spiegelu:
"Braca Klicko mozda ne boksiju atraktivno ali THEY GET THE JOB DONE."

Libero Boskan

pre 12 godina

Vitalij je odmah posle meca rekao da postuje sportsku borbu koju je imao tokom meca sa Cizorom, ali da razocaran njegovim ljudskim kvalitetima. Vladimir cak ne bi ni da se bori sa njim, jer nece da ima posla sa takvom osobom. Posteno receno od obojice.
Sve u svemu, zeleo sam da Vitalij odradi barem jedan nokdaun. To se na zalost nije desilo, ali je sasvim zasluzeno dobio na poene.
Zene mu je inace zmaj, koliko je ona skakala i mlatila rukama tamo u drugom redu, ladno je mogla obojicu da nokautira.

Baki NS

pre 12 godina

Kao prvo pozdrav svim ljubiteljima boksa! Nemam neku naviku pisanja komentara i vec duze vreme ne pratim boks u teskoj kategoriji, a posle odgledanog sinocnog meca bilo mi je i jasno zasto. Da nije bilo onog sramotnog samara Chisore dan ranije, ja verovatno ne bi ni cuo za mec, ali to definitivno nije bio razlog sto sam ga pogledao. Ali prvo sto sam tada zapitao jeste je ko je taj Derek Chisora, i kako borac sa dva poraza u zadnja tri meca dobija sansu za titulu?! Heej!! I same njegove fizicke predispozicije, pocev od visine, raspona ruku, tezine, brzine (sporine;) su vec iz aviona govorile da se radi o svemu samo ne o dostojnom protivniku za titulu. A upravo to smo i gledali sinoc! Izazivaca koji je bio najopasniji na press konferenciji, i sampiona koji je cinio samo onoliko koliko je bilo potrebno za pobedu. Sam nivo boksa je bio veoma nizak (uzimajuci u obzir da se radi o borbi za titulu), i vec se posle druge runde videlo da osim u slucaju iznenadnog nokauta, izazivac nema nikakve sanse. Hmm, zvuci poznato? Chisora je bio presive spor i neeksplozivan, da dok bi uopste prisao Klicku, morao bi da "pojede" dosta udaraca, a i kad bi se i nasao konacno u sansi, bio bi najcesce prekratak ili neprecizan. E sada, pitanje je da li to vise nema dostojnih izazivaca u teskoj kategoriji ili se oni mozda namerno izbegavaju? Moje misljenje, po malo od oba. Boks je postao sport u kome menadzeri igraju preveliku ulogu, i jako malo pravog talenta uopste ispliva do vrha. Posebno u teskoj kategoriji. Mislim da ovakva situacija steti i braci Klicko, veliki mecevi cine velike boksere, a obojica su imali premalo istih..
I na kraju, preporuka za istinske ljubitelje ove vestine: Heavyweight nije sav boks. Pratite lakse kategorije. Manny Pacquiao vec godinama pravi cudo. Trilogija za Marquezom! Heej, pa to je u vanzemaljski boks za ovaj jad od sinoc! Ko misli drugacije, samo nek pokusa da pogleda ponovo ceo sinocni mec..;)

propast

pre 12 godina

ja sam jako cenio i postovao bracu klicko bili su jako srcani ranije isli su u fajt rusili su sve pred sobom i uvek sam navijao za njih protiv bilo kojeg boxera ali sada su stvarno smorili i dosta unazadili box jedini boxer koji sada moze ravnomerno da se bori sa njima je povetkin a oni ga izbegavaju e tu sam prestao da ih cenim a cagajev je dobio batine i to dobre ima lepo snimak na you tubu...
(ALIGATOR, 20. februar 2012 17:25)

braca nece boksovati sa rusima jer su ih oni napravili borcima i postuju ih. zato nisu boksovali sa valujevim, a vladimir je rasturio cagajeva,cagajev mu predao mec u 8 rundi a cagajev je uzbekistanac i njega niko ne moze dobit sem brace i povetkina. plus rusi i njihove pristalice iz bivseg sssr su pametni i nece medjsuobno da boksuju jedni protiv drugih i medjusobno se izbacuju, ili posto i jedni i drugi imaju teske udarce pa da jedan drugom uniste karijeru. oni hoce da boksuju sa amerima i takvim koji sebe prave velikima putem medija. a sto ti ne napadas amere i takve valjda oni imaju celicne borce kojima ni tenk ne moze nista, pred kojima se svima tresu noge, pa gdje su oni, cim su usli sovjeti u profesionalce nestali su, dobijali su takve batine od njih da im vise ni jednog boksera ne smiju poslat u ring. skonto sam, ti si frustriran tim sto su ti ameri punili glave putem medija kako su oni ne pobjedivi a ti si tek sad skontao, da kao u politici vole i da lazu pomalo i u sportu. ali ti to jednostavno sebi ne mozes da priznas jer boks i kosarka nije onakva kakvom su ti oni punili glave. i ja sam isto to mislio na pocetku kako su oni nepobjedivi u boksu i kosarci ali kako je vrijeme proticalo vidio sam da se sluze sa mnogim lazima.