Boks 318

Petak, 17.02.2012.

23:23

TV B92: Kličko vs. Čisora (23.00h)

U subotu uveče na televiziji B92 očekuje vas bokserski spektakl u kome će Vitalij Kličko braniti titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji protiv Derika Čisore.

TV B92: Klièko vs. Èisora (23.00h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

318 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 12 godina

Procito sam neke komentare koi us po meni tralala zato zelim da podrzim televiziju koja nam je omogucila da gledamo ovaj mec i uzivamo u njemu i nadam se da ce svaki naredni biti jos bolji i jos savrseni.

Pedja

pre 12 godina

@In the post-fight interviews, Chisora's promoter, Frank Warren, called either for a rematch or a fight against the younger Klitschko. Ovaj bas hoce da dobije batine, kakav divljak!?
(ss, 19. februar 2012 00:59)

Oćće on pare bato i medijsku pažnju, a batine dobija u svakom slučaju.

Nikola

pre 12 godina

dobar mec,sve pohvale za komentatore,i B92! jedino sto niste morali da preterujete sa reklamama :( ipak su ovakvi mecevi nesto sto se ne vidja cesto na nasim programima,da bismo gubili zivce raznim koregama za vilice,hjundaiima,pastama za zube...razmotrite ovaj predlog do sledeceg bokserskog spektakla,verujem da necete puno ni izgubiti ni profitirati bez reklama,a gledaocima cete pruziti potpun uzitak!

SALEEE

pre 12 godina

Ovo nije box, ako je ovo teska kategorija onda sam ja jordan, http://www.youtube.com/watch?v=ctKAGKVpCUU ovo se zove box, Nemea boxa bez patosa, bezveze sam protracio vreme gledajuci "SUPER TESKU KATEGORIJU" vama svaka cast ali ovo je smesno...

uzicanin

pre 12 godina

pitanje za studio...da li Valuev jos uvek boksuje i sto nikada nije doslo do meca izmedju njega i nekog od brace Klicko?Unapred hvala!

Sasha Djikic

pre 12 godina

Realno je Klicko bolji ali ja bih voleo da crnja pobedi,bar da opravda onaj bezobrazluk sa merenja i ovaj sada,kad je pljunuo odnosno poprskao Vladimira !!
Neznam u kom ste vi fazonu ali ja lichno volim kada je neko bezobrazno siguran u sebe !!

zorica

pre 12 godina

Dobar prenos meča,odlični komentari Borovčanina-divan i vrlo pametan čovek,retkost medju sportistima!reklame izmedju rundi nas posebno nerviraju!

Shuks

pre 12 godina

Pa ovako... Slazem se sa pohvalama za prenos! Posebno me je radovao specijalni gost :)
Dve zamerke ( velike ):
1. Ovako se boks ne prenosi! Hteo sam da gledam boks a ne Hondu. Videli smo vise reklama nego udaraca. A o zelji da cujem savete staba izmedju rundi i da ne govorim...
2. Znali ste gde se boksuje, pa jedan poznavalac nemackog nije bio na odmet (za zavrsne komentare)...
Sve je ovo upuceno menadzmentu RTV B92, inace mom favorizovanom mediju. Razocaran sam jos vise sto sam to doziveo ovde. Da je to uradio Ti.....c bilo bi ocekivano...

Ziza

pre 12 godina

2 ukrainske balentake sto namestaju da ih niko ne moze da pobedi smem da se kladim da bi od ulicnok faitera za 1godinu napravio da bi u ring bio i jednog i drugog jer sve nailaze na boksera za borbu klasu nizih od njih.

gledalac

pre 12 godina

Kličkova pobeda je čista. Nego, što Kličko nije boksovao sa Valujevim. Baš me interesuje kako bi prošao sa nekim ko je viši i teži od njega (mislim da bi ga i Valujev možda i isprašio). Bilo bi dobro kada bi Povetkin boksovao sa Vitalijim Kličkom (da vidimo pravi meč), a ne proračunato branjenje titule.

petarV

pre 12 godina

Svaka čast Kličku...ali,dosadan je...da im u ring ubaciš Dzo Frejzera,tukao bi ih u isto vreme!...u zadnjih 5-10god,nema ni jedan bokser vredan pažnje...živeo MMA...

allmir

pre 12 godina

ma moram reci vasem gostu voditelju da mech nije ovako i moramo priznat da je boks umro od kad nema vise roy jonesa mika tysona lenoksa lewisa evandera holifilda kakav je ovo boksa a kad kazete da moramo probat sami ring , ja se bavim kik boksom profesionalno ali sam 100 puta gledao amaterske mecheve koji su bili ljepsi od ovog stv moram da kazem s****...

ss

pre 12 godina

In the post-fight interviews, Chisora's promoter, Frank Warren, called either for a rematch or a fight against the younger Klitschko. Ovaj bas hoce da dobije batine, kakav divljak!?

Soldat Dragoslav

pre 12 godina

Veliki pozdrav za vas iz Beca od nas koji smo ovde a srcem smo u Mrkonjic-Gradu Republici Srpskoj.Navijamo za Klicka i zelimo mu sto kraci mec i pobijedu sa klasicnim nokautom.Jos jedan veliki pozdrav

igor

pre 12 godina

pozdrav za nenada,i samo napred brate.bio sam jednom kod tebe u loznici sa dejanom jovanovicem davno je bilo jos kad si boksovao za loznicu.pozdrav za tita.

Spi

pre 12 godina

Na sta je spala teska kategorija. Pa ovo je vise nego tragicno i smesno. Kocoperenje (rezirano) pre i posle meca, a sam mec najdosadniji koji sam ikada gledao.
Kostya Tszyu
Oscar De La Hoya
Prince Naseem Hamed
Tayson

ovi danas ne mogu da im prismrde

milan

pre 12 godina

svako ko je dovoljno hrabar da izadje u ring,treba biti isto tako ili jos vise pametan da bi pobedio,Kličko je videli smo prepametan,svaka mu cast.

MARKO

pre 12 godina

Svi su zavrsili fakultete, ali dramska sekcija, gluma. Cista amerikanizacija, keceri su zanimljiviji od ove namesaljke, a gospodin strucnjak je smorio sa svojim tviter nalogom.

super aleks

pre 12 godina

U zivotu nisam video vecu smaracinu od boksa!
Mnoge amaterske borbe su mi bile zanimljivije od ovoga sto sam video u prvih 10 rundi!
Sad mi je jasno zasto kazu da ovaj Klicko unistava boks jer ovakav "ziceraski" boks je sramota! Vislji je za glavu od njega, ima duze ruke za 20!!!

LaW

pre 12 godina

Klicko ga razbija, ovaj lik je totalno bez ideje isto kao i Haye pre par meseci protiv Vladimira, laju laju a u Ringu nista ne pokazuju.

drazen_nk

pre 12 godina

ovo veze nema sa boksom!!!a informacija za komentatora-Badr Hari je kick boxer,nikako mma borac.a presao je u profesionalni boks,iskljucivo zbog novca

Sekula

pre 12 godina

Ne znam sta da mislim posle ovog meca.Cisora je definitivno zalutao u borbu za sampiona. Sto se tice Klicka, ono sto su Italijani u fudbalu to je on u boksu. Ni malo atraktivan, uvek hladan i proracunat i zna u svakom momentu sta donosi poene i pobedu. Mislim da ovim stilom vodi boks u corsokak. Za ceo mec videli smo samo jednu seriju i to u osmoj rundi. Premalo za sampiona. Videcemo sta ce biti dalje, ima boksera koji su kvalitetniji od Cisore(Povjetkin, Helenijus), a i Klicko nije u prvoj mladosti. Mislim da ce izbegavati borbu sa navedenom dvojicom, da bi se povukao kao neporazeni sampion, prvi posle Lenoksa Luisa. Sa navedenom dvojicom sanse bi bile 50 prema 50.

res_nulius

pre 12 godina

Moze li neko da mi kaze sta se desava sa aleksandrom dimitrenkom, da li on boksuje za Srbiju, i u kojoj je on kategoriji i on je bio u kampu kod Klickovih. Hvala

123

pre 12 godina

Sramota je sto ne pominjete Enada Licinu koji je pod Zastavom Srbije nedavno boksovao za titulu u EBU federaciji,a uvodni mec mu je bio Hernandez-Kaningem.

Stefan

pre 12 godina

Veliki pozdrav za Nenada Borovcanina i pitanje da li ce moci u narednom periodu da izazove nekog od brace Klicko, ili nekog svetskog sampiona iz njegove kategorije?

jerry

pre 12 godina

Veliki pozdrav za naseg sampiona Nenada, upravo sam cuo da postoji mogucnost da se boks mec odrzi u Nishu, verujte to bi bio pun pogodak, niska publika je zeljna sporta i zeljna da vidi sampiona u nasoj hali Cair!
NAPRED KLICKO!!!

Glavati

pre 12 godina

Ovaj del boj je bruka za sport pogotovo za boks.Klicko radi ono sto najbolje zna,i zato ce ovom malom da objasni ko je najbolji za sada u svetu.
Pozdrav za Nenada i zelim mu uskoro da se bori sa klickom(a da ne bude sparing):D

Obrad

pre 12 godina

Bravo za prenos, najzad malo boksa da sepodsetim na dane kad sam celu noc cekao prvi mec posle izlaska Tajsona iz zatvora... Poseban pozdrav za Borovcanina, Roy Jonse Juniora ...

Sergije

pre 12 godina

Pa ovo je pravi cirkus! Losa gluma, otaljavanje, boks se pretvorio u american wrestling. Mislim da je sve namesteno i da se zna ko ce pobediti. Jedino nije jasno koliko ce mec trajati - 3,4,5 ili 6 rundi. Cenim da ce trajati 6 rundi, a onda ce Cisora da dozivi neki "teski" nokaut. Mogao bi Klicko da ga nokautira i u prvoj rundi, ali ne bi bilo rentabilno u tom slucaju.

Muhameda Alija se ne secam, ali se Majka Tajsona dobro secam.

BoKsEr

pre 12 godina

ma Klicko se zeza sa njim ovaj kepec se samo jako uzdize i pravi vazan mislim da klicki moze lako da ga pobedi i da ce ga pobediti KLICKO DO POBEDE

milos beska

pre 12 godina

pozz za nenada,navijamo brat,tata i ja za vitalija.moze li nenad da odg na pitanje : zna li koliko ima ukupno verzija i profi boksu ?

Nidza

pre 12 godina

Interesantna je prva runda, a od druge, kada se umore, samo je mrcvljene i ceka se da neko tako umoran spusti ruke i padne ko pokosen. Inace, Klicko boksuje kao omatoreli Roki iz poslednjeg nastavka cuvenog filma i imam utisak da protiv njega boksuje neko visi i brzi da bi ga nokautirao u drugoj rundi najkasniji.

pera peric

pre 12 godina

kakav je pravi sportmen Vitalij i isto tako i Vladimir, a pravi sportmen je i Borovcanin i nekako mi je prirodno da se druzi sa bracom Klicko :-)

Zoran Ilic

pre 12 godina

lako je udariti coveku samar kad znaju da je Klicko gospodin i da ce mu vratiti to u ringu,pravi FAR PLAY. Pozzz,Zoran iz brasilije.

gattuso

pre 12 godina

Stvarno je sramota ono sto je cizora uradio(samar)!Klicko je jedan od najboljih boksera ikada, i cizora treba da ima malo postovanja! Sramota!

Stefan

pre 12 godina

Mozete mi reci kada je sledeci Borovcaninov mec,znam da je u aprilu ali ne znam datum,ako mozete u direktnom prenosu.Hvala,unapred.:)

Nikola Klokot banja (KOSOVO)

pre 12 godina

Da je CRVENA ZVEZDA igrala produzetke protiv Hemofarma Vitalij Klicko bi zakasnio na na sopstveni mec.Dakle nikakav Sahtjor,Dinamo Vitalij voli ZVEZDU....Pozdravi sa KOSOVA....Napred KLICKOOOOOOOO

Stamenković Predrag

pre 12 godina

Pozdrav studiu i nasem sampionu...sjajno vodjenje programa...dobra prilika da se apeluje na mir medju navijacima u Nisu pred sutrasnje finale kupa..
Pedja..Nis..

Milena iz Bečeja

pre 12 godina

Gledam ovaj sport, sada, uživo. Ovi udarci sigurno bole. Malo boksera završe karijeru sa neizobličenim licem. Mnogi takodje obole od cerebralnih bolesti. Mohamed Ali je najbolji primer. I šta je onda tu plemenito?

Kosta

pre 12 godina

Pojasnite malo pravila bodovanja u boksu. Dosta ljudi to ne zna... Kako se racunaju udarci u telo, a kako u glavu i koliko jak treba da bude taj udarac u glavu da bi se racunao?

moki

pre 12 godina

Rutina velikog majstora Vitalija, a ovom negativcu neću ni ime da pomenem, boks je plemenita veština a on ništa plemenito do sada nije uradio. Sramota za sport!!! Pozdrav svim ljubiteljima boksa!!!

Nikola

pre 12 godina

Napred Vitali, MAJSTORE!

BTW: Pitajte Borovcanina da li je istina da se u Hamburg kampu zapravo za skoriju budunost sprema i planira Sascha Dimitrenko(SRPSKI ZET) za buduceg sampiona!

Pozdrav za B92!

Dejan

pre 12 godina

b92 najbolja telefizija na balkanu pozdravljam voditelje i nenada prvaka evrope samo tako nstavi cast mi je da gledam ovaj mec pozz

Federer

pre 12 godina

klicko dobija sigurno!!Voleo bih da nenad uporedi tesku kategoriju 90tih(holifild,tajson.luis) sa danasnjom(klicko)!Veliki pozdrav!!

Majk Tajson

pre 12 godina

Zasto Klicko nije dozvolio Cisori da izadje uz muziku iz serije "Mucke"? Je l' to znaci da sampion diktira uslove meca ili ne?

salesh

pre 12 godina

Daj ljudi stavite u ugao 18+ pa ovo je izivljavanje beba se igra zveckom :D mali pada u 6...Pozdrav za sagovornika za naseg majstora !:)

laki iron

pre 12 godina

dobar je chisora al se vidi da nije dorastao klitschku !!! lako je govoriti tesko je pokazati pogotovo u ringu!!!pozdrav svima

Interista

pre 12 godina

Vitali ce obezbediti pobedu na poene i onda ce crnac da ide na sve ili nista(da ga nokautira) i Vitali ce iz kontre da mu da nokaut !!!

Maki

pre 12 godina

Od koga je Vitalij izgubio drugi mec? Znam da je jedan izgubio od Luisa! Veceras pobedjuje. Memedovic je verovatno otisao na pecanje... :D

STAJKE

pre 12 godina

Prljav je ovaj Englez,služi se svime i svačime samo da dodje do pobede... Navijam za Klička ali da li je u boksu presudno to što ima 40 godina?

Aleksandar

pre 12 godina

Molim vas da u emisiji posaljete pozdrav velikom jugoslovenskom bokseru Dragisi Stankovicu celiku visestrukom prvaku Jugoslavije koji je boksovao za patrtizan i radnicki iz nisa puno pozdrava za najbolju televiziju hvala unapred

p4z4r4c

pre 12 godina

zna se da ce dobiti klicko,suvise je slab chisora kao i vecina teskasa,ne razumem zasto Borovcanin obmanjuje ljude da je 9 na svetu kad je 118 u kruzer kategoriji

Vlada

pre 12 godina

Dobro se neko setio da prenosi boks meceve,narocito volim sto vi prenosite,nekako se oseca ona euforija kao i pre za LS...BILO BI BOLJE DA PODIGNE TE RUCERDE VITALIJ DA gA NE DOBIJE oVAJ PETLIC!NAPRED KLICKO

elvis sabaredzoviv

pre 12 godina

ovaj nije trebo uopste da se pojavljije ovde klicko je zakon za njega,da nece mozda imati derektan ptenos povetkim i huk 25 februara

Ivan

pre 12 godina

Pozdrav za studio i Nenada.
Pitanje: Da li postoje sankcije za ponašanje boksera nalik ovm naduvenku što pokušava sa Vitalijem da ostane živ :)

ђани

pre 12 godina

Начи кои е љомбер овај Дирек. Изазива Брата Виталија на двобој типа меч категорије боксерски. Садга Брат Кличко у Минхену убиа методом Дауна типа Нок! Оваи Дирек ние нимало расан играч. Жао ми е што ћу одгледати меч врсте кратак завршен даун-ноком, 4 рунде без.

JЕДАН ЈЕ НЕНАД БОРОВЧАНИН

pre 12 godina

ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЗА НЕШУ!!!НЕШО АКО У НИШУ БУДЕ КАО И У НОВОМ САДУ 10000% ЋЕШ ОДБРАНИТИ ТИТУЛУ...А ОНДА СВЕТСКА ТИТУЛА !!!
ПОЗДРАВ ИЗ НОВОГ САДА
А У ОВОЈ БОРБИ ДЕЛ БОЈ ПОБЕЂУЈЕ СИГУРНО

Fahret Fijuljanin

pre 12 godina

Molio bih vas da procitate ovaj komentar na TV-u.

Derek je rekao da Vladimir i Vitali Klicko nisu atraktivni publici, zbog njihovog nacina boksovanja. Pa je li to treba da znaci da je Derek zanimljiv? Za sve ljude koji takodje misle nisu u pravu, suprotno.

Aleksandar

pre 12 godina

Osecam da ce se ovo brzo zavrsiti,naravno u Vitalijevu korist. Ocekujemo KO ! Cisora nije uspeo u onome sto je naumio ! Pozdrav iz Kosovske Mitrovice ! I naravno za naseg SAMPIONA Nenada Borovcanina !

Coldo Coksi

pre 12 godina

Pobedjuje Klicko! Pozdrav komentatorima. Pozdravite mi drugara Vuleta koji je jos uvek zavejan u Sjenici. Cuvaj se, svi smo uz tebe, vidimo se uskoro. Coksi

Milos

pre 12 godina

Pozdrav sa Cetinja, i mnogo nam je drago sto niste zakljucali program. Jer se to desavalo na drugim TV stanicama, u prenosima poput ovoga. Hvala i pozdrav za voditelja i Nenada Borovcanina.

marko

pre 12 godina

Kazite u prenosu da se Cisora i te kako "mangupirao" na koferenciji za stampu, kao i na pocetku samog meca al` u ringu... sta ? Evo tri runde, da li ima ijedan direktan udarac... smesan je. :)

dr Feelgood

pre 12 godina

Djokovic da boksuje ne bi ovoliko navijali komentator i Borovcanin! Svaka cast Klicku na dr i mr i sto voli Srbiju, ali ovaj Cisora je bar u jednom pogodio: boks sa bracom Klicko u ringu je toliko atraktivan da ja evo odoh na spavanje posle pete runde.

Marko

pre 12 godina

Pomno pracenje borbe. Momci nas 20 gledamo mec,i nadamo se da ce biti 12rundi. Jer smo kupili mnogo piva. :D Klicko definitvni bolji! Pozddrav iz Rume

Mario Bros

pre 12 godina

Od kada je B92 poceo da prenosi boks na svoj nacin, oseca se ista ona euforija kao kada su radili Ligu Sampiona pre par godina. Nije isto kada rade drugi, i kada radi B92. Kvalitet isijava i jedva cekam mec veceras!

Djuro doživotna

pre 12 godina

Boksovao sam sa Del Boyem 2011 u Budimpešti, dobio me je na poene tako da Kličko nema razloga za brigu. Не здавайтеся Віталій Klicko

Shannon Briggs Jr.

pre 12 godina

Kvota na 10-12 rundi...4,75!!!!..i tacka!!!!...ko sme eto...pozz!!!!...a ko ce koga da otrese...dr. drzi se oduvek(stare ruske smaraj taktike) prednost visine,duzine ruku...maltretiranja svih nas..i sve se oduvek desavalo..kao kad smo bili mali i gledali cirkus u nasem malom gradu...ocekujte balerine u ringu!!!

Kologras

pre 12 godina

da sam u mogucnosti da kupim kartu za ovaj mec iz principa ne bih kupio zbog onog namestenog samara..Ocigledno da je bilo dogovora da se digne tenzija i samim tim i prodaja karata.Provali narod kada je namestena scena a kada je iscenirana..
To bi bilo isto tako kada bi se svi najbolji teniseri sveta prepucavali u najvece kako bi bila gledanost veca,oni su pravi primer da gde ima kvalitetnog sporta bice i gledanost dobra.
Ovo su fore iz Rocky serijala :)

miskoviceva mala

pre 12 godina

Jao, moracu da gledam mec!!!Svaka cast B92, cak ste i mene zaintrigirali, a ne gledam tv uopste (osim tenisa, naravno)!!!
Klicko, sampion sveta, brani svoju titulu ili bolje reci ponos...pa ovo stvarno obecava!

Ralemvp

pre 12 godina

Bilo bi lepo ako bi B92 prenosio i sledece nedelje mec Povjetkin-Huk,bice to odlican mec.Povjetkin je posle brace Klicko najbolji a Huk je bio neprikosnoven u kruzer kategoriji.

meč

pre 12 godina

Šamar je režiran da se malo ložimo pred meč... i tako to :D
(stanko, 18. februar 2012 15:07)

je da ovaj mu je rekao ošamari me baš haahaaha... opet te jadne teorije zavjere

Milan

pre 12 godina

Prvo,svaka cast B92 sto prenosi ovakav mec i sto imamo priliku da ga gledamo.Drugo,mislim da ce Klicko da ga bije,bije,mislim,da ce glavni njegov motiv biti bes zbog samara.Toliko od mene.NAPRED KLICKO!

Djole

pre 12 godina

čisto režiranje je bio taj incident da se malo podigne tenzija pred meč kao u svakom borilačkom šou programu...
a Kličku svaka čast ako se ja pitam čista pobeda uz apsolutnu dominaciju

vlada ns

pre 12 godina

Klicko ima veceras motiv vise da ga namara zbog samara koji je dobio od ''Britanca'' ... Dajem mu od 5-6 rundi , dok ne popije patos!

terry

pre 12 godina

Lagana pobeda Klicka nokautom u 7. rundi. Nadam se da ce ovaj Del Boy pruziti bar neki otpor da bude malo zanimljivije ali nema cemu da se nada.

Risnjak

pre 12 godina

Steta, steta.... pripremao sam se za malo dulji dvoboj, samo nakon te nefer akcije Del Boya predvidam nokout izmedu 3 i 5 runde, i to gadnim nokoutom !

Srbenda

pre 12 godina

Klicko braca su toliko dosadni, da je to cudo. Svaka cast za uspeh koji imaju, al boxuje kao devojcica. Covek ima 20 cm duze ruke od svi ostalih a on boxuje defensivno. Steta sto ga nema Tyson vise, da ga oduva u ringu.

MilosMorar

pre 12 godina

Svaka cast B92! Sjajno od vas sto prenosite ovaj mec, i sto ste uopste poceli sa boksom, mislim da cete ovim dosta dobiti. Nazalost, ne ide pretplata vama, kao sto su neki vec rekli. Ocekujem zanimljiv mec i veliku pobedu gospodara Klicka ! Bice to pravo uzivanje za subotu uvece :)

Driven

pre 12 godina

Ovo ce biti kao Wlad Vs. Haye samo sto Dereck nije toliko brz da moze da onoliko eskivira i bezi po ringu. Mislim da ce ga Vitalij zaustaviti nekom desnom peglom pri neopreznom pokusaju Derecka da pridje posle jab-a

Srdjan

pre 12 godina

Svaka cast za prenos! Vrlo ste me prijatno iznenadili, nadao sam se snimku ali za prenos Vam skidam kapu. Steta sto novac od TV pretplate ne ide Vama.

realno.gledaMo

pre 12 godina

hvala b92,jedva cekam :-D jos simpsonovi i neki termin za DOBRE filmove,i ceo dan cu da gledam b92 ,hvala jos jednom za ovaj prenos :-D

petar C G

pre 12 godina

Skupo ce ga ovaj potez kostati sjutra. Vjerovao sam da ce Klicko uci malo lezernije u mec i postepeno unistavati protivnika, al sad sam siguran da se mec zavrsava najkasnije do kraja trece runde. Hvala za prenos ovog meca.

realno.gledaMo

pre 12 godina

hvala b92,jedva cekam :-D jos simpsonovi i neki termin za DOBRE filmove,i ceo dan cu da gledam b92 ,hvala jos jednom za ovaj prenos :-D

Srdjan

pre 12 godina

Svaka cast za prenos! Vrlo ste me prijatno iznenadili, nadao sam se snimku ali za prenos Vam skidam kapu. Steta sto novac od TV pretplate ne ide Vama.

petar C G

pre 12 godina

Skupo ce ga ovaj potez kostati sjutra. Vjerovao sam da ce Klicko uci malo lezernije u mec i postepeno unistavati protivnika, al sad sam siguran da se mec zavrsava najkasnije do kraja trece runde. Hvala za prenos ovog meca.

MilosMorar

pre 12 godina

Svaka cast B92! Sjajno od vas sto prenosite ovaj mec, i sto ste uopste poceli sa boksom, mislim da cete ovim dosta dobiti. Nazalost, ne ide pretplata vama, kao sto su neki vec rekli. Ocekujem zanimljiv mec i veliku pobedu gospodara Klicka ! Bice to pravo uzivanje za subotu uvece :)

Risnjak

pre 12 godina

Steta, steta.... pripremao sam se za malo dulji dvoboj, samo nakon te nefer akcije Del Boya predvidam nokout izmedu 3 i 5 runde, i to gadnim nokoutom !

Driven

pre 12 godina

Ovo ce biti kao Wlad Vs. Haye samo sto Dereck nije toliko brz da moze da onoliko eskivira i bezi po ringu. Mislim da ce ga Vitalij zaustaviti nekom desnom peglom pri neopreznom pokusaju Derecka da pridje posle jab-a

Srbenda

pre 12 godina

Klicko braca su toliko dosadni, da je to cudo. Svaka cast za uspeh koji imaju, al boxuje kao devojcica. Covek ima 20 cm duze ruke od svi ostalih a on boxuje defensivno. Steta sto ga nema Tyson vise, da ga oduva u ringu.

terry

pre 12 godina

Lagana pobeda Klicka nokautom u 7. rundi. Nadam se da ce ovaj Del Boy pruziti bar neki otpor da bude malo zanimljivije ali nema cemu da se nada.

Milan

pre 12 godina

Prvo,svaka cast B92 sto prenosi ovakav mec i sto imamo priliku da ga gledamo.Drugo,mislim da ce Klicko da ga bije,bije,mislim,da ce glavni njegov motiv biti bes zbog samara.Toliko od mene.NAPRED KLICKO!

Mario Bros

pre 12 godina

Od kada je B92 poceo da prenosi boks na svoj nacin, oseca se ista ona euforija kao kada su radili Ligu Sampiona pre par godina. Nije isto kada rade drugi, i kada radi B92. Kvalitet isijava i jedva cekam mec veceras!

meč

pre 12 godina

Šamar je režiran da se malo ložimo pred meč... i tako to :D
(stanko, 18. februar 2012 15:07)

je da ovaj mu je rekao ošamari me baš haahaaha... opet te jadne teorije zavjere

Djuro doživotna

pre 12 godina

Boksovao sam sa Del Boyem 2011 u Budimpešti, dobio me je na poene tako da Kličko nema razloga za brigu. Не здавайтеся Віталій Klicko

Ralemvp

pre 12 godina

Bilo bi lepo ako bi B92 prenosio i sledece nedelje mec Povjetkin-Huk,bice to odlican mec.Povjetkin je posle brace Klicko najbolji a Huk je bio neprikosnoven u kruzer kategoriji.

miskoviceva mala

pre 12 godina

Jao, moracu da gledam mec!!!Svaka cast B92, cak ste i mene zaintrigirali, a ne gledam tv uopste (osim tenisa, naravno)!!!
Klicko, sampion sveta, brani svoju titulu ili bolje reci ponos...pa ovo stvarno obecava!

vlada ns

pre 12 godina

Klicko ima veceras motiv vise da ga namara zbog samara koji je dobio od ''Britanca'' ... Dajem mu od 5-6 rundi , dok ne popije patos!

Shuks

pre 12 godina

Pa ovako... Slazem se sa pohvalama za prenos! Posebno me je radovao specijalni gost :)
Dve zamerke ( velike ):
1. Ovako se boks ne prenosi! Hteo sam da gledam boks a ne Hondu. Videli smo vise reklama nego udaraca. A o zelji da cujem savete staba izmedju rundi i da ne govorim...
2. Znali ste gde se boksuje, pa jedan poznavalac nemackog nije bio na odmet (za zavrsne komentare)...
Sve je ovo upuceno menadzmentu RTV B92, inace mom favorizovanom mediju. Razocaran sam jos vise sto sam to doziveo ovde. Da je to uradio Ti.....c bilo bi ocekivano...

Shannon Briggs Jr.

pre 12 godina

Kvota na 10-12 rundi...4,75!!!!..i tacka!!!!...ko sme eto...pozz!!!!...a ko ce koga da otrese...dr. drzi se oduvek(stare ruske smaraj taktike) prednost visine,duzine ruku...maltretiranja svih nas..i sve se oduvek desavalo..kao kad smo bili mali i gledali cirkus u nasem malom gradu...ocekujte balerine u ringu!!!

Obrad

pre 12 godina

Bravo za prenos, najzad malo boksa da sepodsetim na dane kad sam celu noc cekao prvi mec posle izlaska Tajsona iz zatvora... Poseban pozdrav za Borovcanina, Roy Jonse Juniora ...

Nikola Klokot banja (KOSOVO)

pre 12 godina

Da je CRVENA ZVEZDA igrala produzetke protiv Hemofarma Vitalij Klicko bi zakasnio na na sopstveni mec.Dakle nikakav Sahtjor,Dinamo Vitalij voli ZVEZDU....Pozdravi sa KOSOVA....Napred KLICKOOOOOOOO

ss

pre 12 godina

In the post-fight interviews, Chisora's promoter, Frank Warren, called either for a rematch or a fight against the younger Klitschko. Ovaj bas hoce da dobije batine, kakav divljak!?

Spi

pre 12 godina

Na sta je spala teska kategorija. Pa ovo je vise nego tragicno i smesno. Kocoperenje (rezirano) pre i posle meca, a sam mec najdosadniji koji sam ikada gledao.
Kostya Tszyu
Oscar De La Hoya
Prince Naseem Hamed
Tayson

ovi danas ne mogu da im prismrde

drazen_nk

pre 12 godina

ovo veze nema sa boksom!!!a informacija za komentatora-Badr Hari je kick boxer,nikako mma borac.a presao je u profesionalni boks,iskljucivo zbog novca

MARKO

pre 12 godina

Svi su zavrsili fakultete, ali dramska sekcija, gluma. Cista amerikanizacija, keceri su zanimljiviji od ove namesaljke, a gospodin strucnjak je smorio sa svojim tviter nalogom.

Sekula

pre 12 godina

Ne znam sta da mislim posle ovog meca.Cisora je definitivno zalutao u borbu za sampiona. Sto se tice Klicka, ono sto su Italijani u fudbalu to je on u boksu. Ni malo atraktivan, uvek hladan i proracunat i zna u svakom momentu sta donosi poene i pobedu. Mislim da ovim stilom vodi boks u corsokak. Za ceo mec videli smo samo jednu seriju i to u osmoj rundi. Premalo za sampiona. Videcemo sta ce biti dalje, ima boksera koji su kvalitetniji od Cisore(Povjetkin, Helenijus), a i Klicko nije u prvoj mladosti. Mislim da ce izbegavati borbu sa navedenom dvojicom, da bi se povukao kao neporazeni sampion, prvi posle Lenoksa Luisa. Sa navedenom dvojicom sanse bi bile 50 prema 50.

SALEEE

pre 12 godina

Ovo nije box, ako je ovo teska kategorija onda sam ja jordan, http://www.youtube.com/watch?v=ctKAGKVpCUU ovo se zove box, Nemea boxa bez patosa, bezveze sam protracio vreme gledajuci "SUPER TESKU KATEGORIJU" vama svaka cast ali ovo je smesno...

Kologras

pre 12 godina

da sam u mogucnosti da kupim kartu za ovaj mec iz principa ne bih kupio zbog onog namestenog samara..Ocigledno da je bilo dogovora da se digne tenzija i samim tim i prodaja karata.Provali narod kada je namestena scena a kada je iscenirana..
To bi bilo isto tako kada bi se svi najbolji teniseri sveta prepucavali u najvece kako bi bila gledanost veca,oni su pravi primer da gde ima kvalitetnog sporta bice i gledanost dobra.
Ovo su fore iz Rocky serijala :)

super aleks

pre 12 godina

U zivotu nisam video vecu smaracinu od boksa!
Mnoge amaterske borbe su mi bile zanimljivije od ovoga sto sam video u prvih 10 rundi!
Sad mi je jasno zasto kazu da ovaj Klicko unistava boks jer ovakav "ziceraski" boks je sramota! Vislji je za glavu od njega, ima duze ruke za 20!!!

Djole

pre 12 godina

čisto režiranje je bio taj incident da se malo podigne tenzija pred meč kao u svakom borilačkom šou programu...
a Kličku svaka čast ako se ja pitam čista pobeda uz apsolutnu dominaciju

moki

pre 12 godina

Rutina velikog majstora Vitalija, a ovom negativcu neću ni ime da pomenem, boks je plemenita veština a on ništa plemenito do sada nije uradio. Sramota za sport!!! Pozdrav svim ljubiteljima boksa!!!

Maki

pre 12 godina

Od koga je Vitalij izgubio drugi mec? Znam da je jedan izgubio od Luisa! Veceras pobedjuje. Memedovic je verovatno otisao na pecanje... :D

allmir

pre 12 godina

ma moram reci vasem gostu voditelju da mech nije ovako i moramo priznat da je boks umro od kad nema vise roy jonesa mika tysona lenoksa lewisa evandera holifilda kakav je ovo boksa a kad kazete da moramo probat sami ring , ja se bavim kik boksom profesionalno ali sam 100 puta gledao amaterske mecheve koji su bili ljepsi od ovog stv moram da kazem s****...

Stefan

pre 12 godina

Veliki pozdrav za Nenada Borovcanina i pitanje da li ce moci u narednom periodu da izazove nekog od brace Klicko, ili nekog svetskog sampiona iz njegove kategorije?

Interista

pre 12 godina

Vitali ce obezbediti pobedu na poene i onda ce crnac da ide na sve ili nista(da ga nokautira) i Vitali ce iz kontre da mu da nokaut !!!

gledalac

pre 12 godina

Kličkova pobeda je čista. Nego, što Kličko nije boksovao sa Valujevim. Baš me interesuje kako bi prošao sa nekim ko je viši i teži od njega (mislim da bi ga i Valujev možda i isprašio). Bilo bi dobro kada bi Povetkin boksovao sa Vitalijim Kličkom (da vidimo pravi meč), a ne proračunato branjenje titule.

LaW

pre 12 godina

Klicko ga razbija, ovaj lik je totalno bez ideje isto kao i Haye pre par meseci protiv Vladimira, laju laju a u Ringu nista ne pokazuju.

petarV

pre 12 godina

Svaka čast Kličku...ali,dosadan je...da im u ring ubaciš Dzo Frejzera,tukao bi ih u isto vreme!...u zadnjih 5-10god,nema ni jedan bokser vredan pažnje...živeo MMA...

dr Feelgood

pre 12 godina

Djokovic da boksuje ne bi ovoliko navijali komentator i Borovcanin! Svaka cast Klicku na dr i mr i sto voli Srbiju, ali ovaj Cisora je bar u jednom pogodio: boks sa bracom Klicko u ringu je toliko atraktivan da ja evo odoh na spavanje posle pete runde.

Ziza

pre 12 godina

2 ukrainske balentake sto namestaju da ih niko ne moze da pobedi smem da se kladim da bi od ulicnok faitera za 1godinu napravio da bi u ring bio i jednog i drugog jer sve nailaze na boksera za borbu klasu nizih od njih.

Stefan

pre 12 godina

Mozete mi reci kada je sledeci Borovcaninov mec,znam da je u aprilu ali ne znam datum,ako mozete u direktnom prenosu.Hvala,unapred.:)

Nikola

pre 12 godina

dobar mec,sve pohvale za komentatore,i B92! jedino sto niste morali da preterujete sa reklamama :( ipak su ovakvi mecevi nesto sto se ne vidja cesto na nasim programima,da bismo gubili zivce raznim koregama za vilice,hjundaiima,pastama za zube...razmotrite ovaj predlog do sledeceg bokserskog spektakla,verujem da necete puno ni izgubiti ni profitirati bez reklama,a gledaocima cete pruziti potpun uzitak!

salesh

pre 12 godina

Daj ljudi stavite u ugao 18+ pa ovo je izivljavanje beba se igra zveckom :D mali pada u 6...Pozdrav za sagovornika za naseg majstora !:)

BoKsEr

pre 12 godina

ma Klicko se zeza sa njim ovaj kepec se samo jako uzdize i pravi vazan mislim da klicki moze lako da ga pobedi i da ce ga pobediti KLICKO DO POBEDE

Marko

pre 12 godina

Pomno pracenje borbe. Momci nas 20 gledamo mec,i nadamo se da ce biti 12rundi. Jer smo kupili mnogo piva. :D Klicko definitvni bolji! Pozddrav iz Rume

uzicanin

pre 12 godina

pitanje za studio...da li Valuev jos uvek boksuje i sto nikada nije doslo do meca izmedju njega i nekog od brace Klicko?Unapred hvala!

Pedja

pre 12 godina

@In the post-fight interviews, Chisora's promoter, Frank Warren, called either for a rematch or a fight against the younger Klitschko. Ovaj bas hoce da dobije batine, kakav divljak!?
(ss, 19. februar 2012 00:59)

Oćće on pare bato i medijsku pažnju, a batine dobija u svakom slučaju.

pera peric

pre 12 godina

kakav je pravi sportmen Vitalij i isto tako i Vladimir, a pravi sportmen je i Borovcanin i nekako mi je prirodno da se druzi sa bracom Klicko :-)

Soldat Dragoslav

pre 12 godina

Veliki pozdrav za vas iz Beca od nas koji smo ovde a srcem smo u Mrkonjic-Gradu Republici Srpskoj.Navijamo za Klicka i zelimo mu sto kraci mec i pobijedu sa klasicnim nokautom.Jos jedan veliki pozdrav

Kosta

pre 12 godina

Pojasnite malo pravila bodovanja u boksu. Dosta ljudi to ne zna... Kako se racunaju udarci u telo, a kako u glavu i koliko jak treba da bude taj udarac u glavu da bi se racunao?

res_nulius

pre 12 godina

Moze li neko da mi kaze sta se desava sa aleksandrom dimitrenkom, da li on boksuje za Srbiju, i u kojoj je on kategoriji i on je bio u kampu kod Klickovih. Hvala

milan

pre 12 godina

svako ko je dovoljno hrabar da izadje u ring,treba biti isto tako ili jos vise pametan da bi pobedio,Kličko je videli smo prepametan,svaka mu cast.

zorica

pre 12 godina

Dobar prenos meča,odlični komentari Borovčanina-divan i vrlo pametan čovek,retkost medju sportistima!reklame izmedju rundi nas posebno nerviraju!

Majk Tajson

pre 12 godina

Zasto Klicko nije dozvolio Cisori da izadje uz muziku iz serije "Mucke"? Je l' to znaci da sampion diktira uslove meca ili ne?

Zoran Ilic

pre 12 godina

lako je udariti coveku samar kad znaju da je Klicko gospodin i da ce mu vratiti to u ringu,pravi FAR PLAY. Pozzz,Zoran iz brasilije.

p4z4r4c

pre 12 godina

zna se da ce dobiti klicko,suvise je slab chisora kao i vecina teskasa,ne razumem zasto Borovcanin obmanjuje ljude da je 9 na svetu kad je 118 u kruzer kategoriji

Aleksandar

pre 12 godina

Osecam da ce se ovo brzo zavrsiti,naravno u Vitalijevu korist. Ocekujemo KO ! Cisora nije uspeo u onome sto je naumio ! Pozdrav iz Kosovske Mitrovice ! I naravno za naseg SAMPIONA Nenada Borovcanina !

123

pre 12 godina

Sramota je sto ne pominjete Enada Licinu koji je pod Zastavom Srbije nedavno boksovao za titulu u EBU federaciji,a uvodni mec mu je bio Hernandez-Kaningem.

Milena iz Bečeja

pre 12 godina

Gledam ovaj sport, sada, uživo. Ovi udarci sigurno bole. Malo boksera završe karijeru sa neizobličenim licem. Mnogi takodje obole od cerebralnih bolesti. Mohamed Ali je najbolji primer. I šta je onda tu plemenito?

STAJKE

pre 12 godina

Prljav je ovaj Englez,služi se svime i svačime samo da dodje do pobede... Navijam za Klička ali da li je u boksu presudno to što ima 40 godina?

gattuso

pre 12 godina

Stvarno je sramota ono sto je cizora uradio(samar)!Klicko je jedan od najboljih boksera ikada, i cizora treba da ima malo postovanja! Sramota!

Nidza

pre 12 godina

Interesantna je prva runda, a od druge, kada se umore, samo je mrcvljene i ceka se da neko tako umoran spusti ruke i padne ko pokosen. Inace, Klicko boksuje kao omatoreli Roki iz poslednjeg nastavka cuvenog filma i imam utisak da protiv njega boksuje neko visi i brzi da bi ga nokautirao u drugoj rundi najkasniji.

marko

pre 12 godina

Kazite u prenosu da se Cisora i te kako "mangupirao" na koferenciji za stampu, kao i na pocetku samog meca al` u ringu... sta ? Evo tri runde, da li ima ijedan direktan udarac... smesan je. :)

Fahret Fijuljanin

pre 12 godina

Molio bih vas da procitate ovaj komentar na TV-u.

Derek je rekao da Vladimir i Vitali Klicko nisu atraktivni publici, zbog njihovog nacina boksovanja. Pa je li to treba da znaci da je Derek zanimljiv? Za sve ljude koji takodje misle nisu u pravu, suprotno.

Federer

pre 12 godina

klicko dobija sigurno!!Voleo bih da nenad uporedi tesku kategoriju 90tih(holifild,tajson.luis) sa danasnjom(klicko)!Veliki pozdrav!!

Dejan

pre 12 godina

b92 najbolja telefizija na balkanu pozdravljam voditelje i nenada prvaka evrope samo tako nstavi cast mi je da gledam ovaj mec pozz

Stamenković Predrag

pre 12 godina

Pozdrav studiu i nasem sampionu...sjajno vodjenje programa...dobra prilika da se apeluje na mir medju navijacima u Nisu pred sutrasnje finale kupa..
Pedja..Nis..

jerry

pre 12 godina

Veliki pozdrav za naseg sampiona Nenada, upravo sam cuo da postoji mogucnost da se boks mec odrzi u Nishu, verujte to bi bio pun pogodak, niska publika je zeljna sporta i zeljna da vidi sampiona u nasoj hali Cair!
NAPRED KLICKO!!!

Glavati

pre 12 godina

Ovaj del boj je bruka za sport pogotovo za boks.Klicko radi ono sto najbolje zna,i zato ce ovom malom da objasni ko je najbolji za sada u svetu.
Pozdrav za Nenada i zelim mu uskoro da se bori sa klickom(a da ne bude sparing):D

Milos

pre 12 godina

Pozdrav sa Cetinja, i mnogo nam je drago sto niste zakljucali program. Jer se to desavalo na drugim TV stanicama, u prenosima poput ovoga. Hvala i pozdrav za voditelja i Nenada Borovcanina.

Aleksandar

pre 12 godina

Molim vas da u emisiji posaljete pozdrav velikom jugoslovenskom bokseru Dragisi Stankovicu celiku visestrukom prvaku Jugoslavije koji je boksovao za patrtizan i radnicki iz nisa puno pozdrava za najbolju televiziju hvala unapred

Nikola

pre 12 godina

Napred Vitali, MAJSTORE!

BTW: Pitajte Borovcanina da li je istina da se u Hamburg kampu zapravo za skoriju budunost sprema i planira Sascha Dimitrenko(SRPSKI ZET) za buduceg sampiona!

Pozdrav za B92!

ђани

pre 12 godina

Начи кои е љомбер овај Дирек. Изазива Брата Виталија на двобој типа меч категорије боксерски. Садга Брат Кличко у Минхену убиа методом Дауна типа Нок! Оваи Дирек ние нимало расан играч. Жао ми е што ћу одгледати меч врсте кратак завршен даун-ноком, 4 рунде без.

Coldo Coksi

pre 12 godina

Pobedjuje Klicko! Pozdrav komentatorima. Pozdravite mi drugara Vuleta koji je jos uvek zavejan u Sjenici. Cuvaj se, svi smo uz tebe, vidimo se uskoro. Coksi

Ivan

pre 12 godina

Pozdrav za studio i Nenada.
Pitanje: Da li postoje sankcije za ponašanje boksera nalik ovm naduvenku što pokušava sa Vitalijem da ostane živ :)

Sergije

pre 12 godina

Pa ovo je pravi cirkus! Losa gluma, otaljavanje, boks se pretvorio u american wrestling. Mislim da je sve namesteno i da se zna ko ce pobediti. Jedino nije jasno koliko ce mec trajati - 3,4,5 ili 6 rundi. Cenim da ce trajati 6 rundi, a onda ce Cisora da dozivi neki "teski" nokaut. Mogao bi Klicko da ga nokautira i u prvoj rundi, ali ne bi bilo rentabilno u tom slucaju.

Muhameda Alija se ne secam, ali se Majka Tajsona dobro secam.

elvis sabaredzoviv

pre 12 godina

ovaj nije trebo uopste da se pojavljije ovde klicko je zakon za njega,da nece mozda imati derektan ptenos povetkim i huk 25 februara

Vlada

pre 12 godina

Dobro se neko setio da prenosi boks meceve,narocito volim sto vi prenosite,nekako se oseca ona euforija kao i pre za LS...BILO BI BOLJE DA PODIGNE TE RUCERDE VITALIJ DA gA NE DOBIJE oVAJ PETLIC!NAPRED KLICKO

JЕДАН ЈЕ НЕНАД БОРОВЧАНИН

pre 12 godina

ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЗА НЕШУ!!!НЕШО АКО У НИШУ БУДЕ КАО И У НОВОМ САДУ 10000% ЋЕШ ОДБРАНИТИ ТИТУЛУ...А ОНДА СВЕТСКА ТИТУЛА !!!
ПОЗДРАВ ИЗ НОВОГ САДА
А У ОВОЈ БОРБИ ДЕЛ БОЈ ПОБЕЂУЈЕ СИГУРНО

laki iron

pre 12 godina

dobar je chisora al se vidi da nije dorastao klitschku !!! lako je govoriti tesko je pokazati pogotovo u ringu!!!pozdrav svima

milos beska

pre 12 godina

pozz za nenada,navijamo brat,tata i ja za vitalija.moze li nenad da odg na pitanje : zna li koliko ima ukupno verzija i profi boksu ?

igor

pre 12 godina

pozdrav za nenada,i samo napred brate.bio sam jednom kod tebe u loznici sa dejanom jovanovicem davno je bilo jos kad si boksovao za loznicu.pozdrav za tita.

Sasha Djikic

pre 12 godina

Realno je Klicko bolji ali ja bih voleo da crnja pobedi,bar da opravda onaj bezobrazluk sa merenja i ovaj sada,kad je pljunuo odnosno poprskao Vladimira !!
Neznam u kom ste vi fazonu ali ja lichno volim kada je neko bezobrazno siguran u sebe !!

Milos

pre 12 godina

Procito sam neke komentare koi us po meni tralala zato zelim da podrzim televiziju koja nam je omogucila da gledamo ovaj mec i uzivamo u njemu i nadam se da ce svaki naredni biti jos bolji i jos savrseni.

Srbenda

pre 12 godina

Klicko braca su toliko dosadni, da je to cudo. Svaka cast za uspeh koji imaju, al boxuje kao devojcica. Covek ima 20 cm duze ruke od svi ostalih a on boxuje defensivno. Steta sto ga nema Tyson vise, da ga oduva u ringu.

Kologras

pre 12 godina

da sam u mogucnosti da kupim kartu za ovaj mec iz principa ne bih kupio zbog onog namestenog samara..Ocigledno da je bilo dogovora da se digne tenzija i samim tim i prodaja karata.Provali narod kada je namestena scena a kada je iscenirana..
To bi bilo isto tako kada bi se svi najbolji teniseri sveta prepucavali u najvece kako bi bila gledanost veca,oni su pravi primer da gde ima kvalitetnog sporta bice i gledanost dobra.
Ovo su fore iz Rocky serijala :)

meč

pre 12 godina

Šamar je režiran da se malo ložimo pred meč... i tako to :D
(stanko, 18. februar 2012 15:07)

je da ovaj mu je rekao ošamari me baš haahaaha... opet te jadne teorije zavjere

Mario Bros

pre 12 godina

Od kada je B92 poceo da prenosi boks na svoj nacin, oseca se ista ona euforija kao kada su radili Ligu Sampiona pre par godina. Nije isto kada rade drugi, i kada radi B92. Kvalitet isijava i jedva cekam mec veceras!

Djuro doživotna

pre 12 godina

Boksovao sam sa Del Boyem 2011 u Budimpešti, dobio me je na poene tako da Kličko nema razloga za brigu. Не здавайтеся Віталій Klicko

Djole

pre 12 godina

čisto režiranje je bio taj incident da se malo podigne tenzija pred meč kao u svakom borilačkom šou programu...
a Kličku svaka čast ako se ja pitam čista pobeda uz apsolutnu dominaciju

Majk Tajson

pre 12 godina

Zasto Klicko nije dozvolio Cisori da izadje uz muziku iz serije "Mucke"? Je l' to znaci da sampion diktira uslove meca ili ne?

Ziza

pre 12 godina

2 ukrainske balentake sto namestaju da ih niko ne moze da pobedi smem da se kladim da bi od ulicnok faitera za 1godinu napravio da bi u ring bio i jednog i drugog jer sve nailaze na boksera za borbu klasu nizih od njih.

realno.gledaMo

pre 12 godina

hvala b92,jedva cekam :-D jos simpsonovi i neki termin za DOBRE filmove,i ceo dan cu da gledam b92 ,hvala jos jednom za ovaj prenos :-D

Milan

pre 12 godina

Prvo,svaka cast B92 sto prenosi ovakav mec i sto imamo priliku da ga gledamo.Drugo,mislim da ce Klicko da ga bije,bije,mislim,da ce glavni njegov motiv biti bes zbog samara.Toliko od mene.NAPRED KLICKO!

Shannon Briggs Jr.

pre 12 godina

Kvota na 10-12 rundi...4,75!!!!..i tacka!!!!...ko sme eto...pozz!!!!...a ko ce koga da otrese...dr. drzi se oduvek(stare ruske smaraj taktike) prednost visine,duzine ruku...maltretiranja svih nas..i sve se oduvek desavalo..kao kad smo bili mali i gledali cirkus u nasem malom gradu...ocekujte balerine u ringu!!!

Srdjan

pre 12 godina

Svaka cast za prenos! Vrlo ste me prijatno iznenadili, nadao sam se snimku ali za prenos Vam skidam kapu. Steta sto novac od TV pretplate ne ide Vama.

Nikola Klokot banja (KOSOVO)

pre 12 godina

Da je CRVENA ZVEZDA igrala produzetke protiv Hemofarma Vitalij Klicko bi zakasnio na na sopstveni mec.Dakle nikakav Sahtjor,Dinamo Vitalij voli ZVEZDU....Pozdravi sa KOSOVA....Napred KLICKOOOOOOOO

petar C G

pre 12 godina

Skupo ce ga ovaj potez kostati sjutra. Vjerovao sam da ce Klicko uci malo lezernije u mec i postepeno unistavati protivnika, al sad sam siguran da se mec zavrsava najkasnije do kraja trece runde. Hvala za prenos ovog meca.

MARKO

pre 12 godina

Svi su zavrsili fakultete, ali dramska sekcija, gluma. Cista amerikanizacija, keceri su zanimljiviji od ove namesaljke, a gospodin strucnjak je smorio sa svojim tviter nalogom.

miskoviceva mala

pre 12 godina

Jao, moracu da gledam mec!!!Svaka cast B92, cak ste i mene zaintrigirali, a ne gledam tv uopste (osim tenisa, naravno)!!!
Klicko, sampion sveta, brani svoju titulu ili bolje reci ponos...pa ovo stvarno obecava!

Milos

pre 12 godina

Procito sam neke komentare koi us po meni tralala zato zelim da podrzim televiziju koja nam je omogucila da gledamo ovaj mec i uzivamo u njemu i nadam se da ce svaki naredni biti jos bolji i jos savrseni.

Spi

pre 12 godina

Na sta je spala teska kategorija. Pa ovo je vise nego tragicno i smesno. Kocoperenje (rezirano) pre i posle meca, a sam mec najdosadniji koji sam ikada gledao.
Kostya Tszyu
Oscar De La Hoya
Prince Naseem Hamed
Tayson

ovi danas ne mogu da im prismrde

Driven

pre 12 godina

Ovo ce biti kao Wlad Vs. Haye samo sto Dereck nije toliko brz da moze da onoliko eskivira i bezi po ringu. Mislim da ce ga Vitalij zaustaviti nekom desnom peglom pri neopreznom pokusaju Derecka da pridje posle jab-a

MilosMorar

pre 12 godina

Svaka cast B92! Sjajno od vas sto prenosite ovaj mec, i sto ste uopste poceli sa boksom, mislim da cete ovim dosta dobiti. Nazalost, ne ide pretplata vama, kao sto su neki vec rekli. Ocekujem zanimljiv mec i veliku pobedu gospodara Klicka ! Bice to pravo uzivanje za subotu uvece :)

Risnjak

pre 12 godina

Steta, steta.... pripremao sam se za malo dulji dvoboj, samo nakon te nefer akcije Del Boya predvidam nokout izmedu 3 i 5 runde, i to gadnim nokoutom !

Shuks

pre 12 godina

Pa ovako... Slazem se sa pohvalama za prenos! Posebno me je radovao specijalni gost :)
Dve zamerke ( velike ):
1. Ovako se boks ne prenosi! Hteo sam da gledam boks a ne Hondu. Videli smo vise reklama nego udaraca. A o zelji da cujem savete staba izmedju rundi i da ne govorim...
2. Znali ste gde se boksuje, pa jedan poznavalac nemackog nije bio na odmet (za zavrsne komentare)...
Sve je ovo upuceno menadzmentu RTV B92, inace mom favorizovanom mediju. Razocaran sam jos vise sto sam to doziveo ovde. Da je to uradio Ti.....c bilo bi ocekivano...

Sasha Djikic

pre 12 godina

Realno je Klicko bolji ali ja bih voleo da crnja pobedi,bar da opravda onaj bezobrazluk sa merenja i ovaj sada,kad je pljunuo odnosno poprskao Vladimira !!
Neznam u kom ste vi fazonu ali ja lichno volim kada je neko bezobrazno siguran u sebe !!

igor

pre 12 godina

pozdrav za nenada,i samo napred brate.bio sam jednom kod tebe u loznici sa dejanom jovanovicem davno je bilo jos kad si boksovao za loznicu.pozdrav za tita.

Sekula

pre 12 godina

Ne znam sta da mislim posle ovog meca.Cisora je definitivno zalutao u borbu za sampiona. Sto se tice Klicka, ono sto su Italijani u fudbalu to je on u boksu. Ni malo atraktivan, uvek hladan i proracunat i zna u svakom momentu sta donosi poene i pobedu. Mislim da ovim stilom vodi boks u corsokak. Za ceo mec videli smo samo jednu seriju i to u osmoj rundi. Premalo za sampiona. Videcemo sta ce biti dalje, ima boksera koji su kvalitetniji od Cisore(Povjetkin, Helenijus), a i Klicko nije u prvoj mladosti. Mislim da ce izbegavati borbu sa navedenom dvojicom, da bi se povukao kao neporazeni sampion, prvi posle Lenoksa Luisa. Sa navedenom dvojicom sanse bi bile 50 prema 50.

JЕДАН ЈЕ НЕНАД БОРОВЧАНИН

pre 12 godina

ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЗА НЕШУ!!!НЕШО АКО У НИШУ БУДЕ КАО И У НОВОМ САДУ 10000% ЋЕШ ОДБРАНИТИ ТИТУЛУ...А ОНДА СВЕТСКА ТИТУЛА !!!
ПОЗДРАВ ИЗ НОВОГ САДА
А У ОВОЈ БОРБИ ДЕЛ БОЈ ПОБЕЂУЈЕ СИГУРНО

milos beska

pre 12 godina

pozz za nenada,navijamo brat,tata i ja za vitalija.moze li nenad da odg na pitanje : zna li koliko ima ukupno verzija i profi boksu ?

petarV

pre 12 godina

Svaka čast Kličku...ali,dosadan je...da im u ring ubaciš Dzo Frejzera,tukao bi ih u isto vreme!...u zadnjih 5-10god,nema ni jedan bokser vredan pažnje...živeo MMA...

super aleks

pre 12 godina

U zivotu nisam video vecu smaracinu od boksa!
Mnoge amaterske borbe su mi bile zanimljivije od ovoga sto sam video u prvih 10 rundi!
Sad mi je jasno zasto kazu da ovaj Klicko unistava boks jer ovakav "ziceraski" boks je sramota! Vislji je za glavu od njega, ima duze ruke za 20!!!

vlada ns

pre 12 godina

Klicko ima veceras motiv vise da ga namara zbog samara koji je dobio od ''Britanca'' ... Dajem mu od 5-6 rundi , dok ne popije patos!

SALEEE

pre 12 godina

Ovo nije box, ako je ovo teska kategorija onda sam ja jordan, http://www.youtube.com/watch?v=ctKAGKVpCUU ovo se zove box, Nemea boxa bez patosa, bezveze sam protracio vreme gledajuci "SUPER TESKU KATEGORIJU" vama svaka cast ali ovo je smesno...

milan

pre 12 godina

svako ko je dovoljno hrabar da izadje u ring,treba biti isto tako ili jos vise pametan da bi pobedio,Kličko je videli smo prepametan,svaka mu cast.

Nikola

pre 12 godina

dobar mec,sve pohvale za komentatore,i B92! jedino sto niste morali da preterujete sa reklamama :( ipak su ovakvi mecevi nesto sto se ne vidja cesto na nasim programima,da bismo gubili zivce raznim koregama za vilice,hjundaiima,pastama za zube...razmotrite ovaj predlog do sledeceg bokserskog spektakla,verujem da necete puno ni izgubiti ni profitirati bez reklama,a gledaocima cete pruziti potpun uzitak!

Marko

pre 12 godina

Pomno pracenje borbe. Momci nas 20 gledamo mec,i nadamo se da ce biti 12rundi. Jer smo kupili mnogo piva. :D Klicko definitvni bolji! Pozddrav iz Rume

Interista

pre 12 godina

Vitali ce obezbediti pobedu na poene i onda ce crnac da ide na sve ili nista(da ga nokautira) i Vitali ce iz kontre da mu da nokaut !!!

terry

pre 12 godina

Lagana pobeda Klicka nokautom u 7. rundi. Nadam se da ce ovaj Del Boy pruziti bar neki otpor da bude malo zanimljivije ali nema cemu da se nada.

123

pre 12 godina

Sramota je sto ne pominjete Enada Licinu koji je pod Zastavom Srbije nedavno boksovao za titulu u EBU federaciji,a uvodni mec mu je bio Hernandez-Kaningem.

ss

pre 12 godina

In the post-fight interviews, Chisora's promoter, Frank Warren, called either for a rematch or a fight against the younger Klitschko. Ovaj bas hoce da dobije batine, kakav divljak!?

ђани

pre 12 godina

Начи кои е љомбер овај Дирек. Изазива Брата Виталија на двобој типа меч категорије боксерски. Садга Брат Кличко у Минхену убиа методом Дауна типа Нок! Оваи Дирек ние нимало расан играч. Жао ми е што ћу одгледати меч врсте кратак завршен даун-ноком, 4 рунде без.

LaW

pre 12 godina

Klicko ga razbija, ovaj lik je totalno bez ideje isto kao i Haye pre par meseci protiv Vladimira, laju laju a u Ringu nista ne pokazuju.

gledalac

pre 12 godina

Kličkova pobeda je čista. Nego, što Kličko nije boksovao sa Valujevim. Baš me interesuje kako bi prošao sa nekim ko je viši i teži od njega (mislim da bi ga i Valujev možda i isprašio). Bilo bi dobro kada bi Povetkin boksovao sa Vitalijim Kličkom (da vidimo pravi meč), a ne proračunato branjenje titule.

Pedja

pre 12 godina

@In the post-fight interviews, Chisora's promoter, Frank Warren, called either for a rematch or a fight against the younger Klitschko. Ovaj bas hoce da dobije batine, kakav divljak!?
(ss, 19. februar 2012 00:59)

Oćće on pare bato i medijsku pažnju, a batine dobija u svakom slučaju.

allmir

pre 12 godina

ma moram reci vasem gostu voditelju da mech nije ovako i moramo priznat da je boks umro od kad nema vise roy jonesa mika tysona lenoksa lewisa evandera holifilda kakav je ovo boksa a kad kazete da moramo probat sami ring , ja se bavim kik boksom profesionalno ali sam 100 puta gledao amaterske mecheve koji su bili ljepsi od ovog stv moram da kazem s****...

Ralemvp

pre 12 godina

Bilo bi lepo ako bi B92 prenosio i sledece nedelje mec Povjetkin-Huk,bice to odlican mec.Povjetkin je posle brace Klicko najbolji a Huk je bio neprikosnoven u kruzer kategoriji.

Obrad

pre 12 godina

Bravo za prenos, najzad malo boksa da sepodsetim na dane kad sam celu noc cekao prvi mec posle izlaska Tajsona iz zatvora... Poseban pozdrav za Borovcanina, Roy Jonse Juniora ...

dr Feelgood

pre 12 godina

Djokovic da boksuje ne bi ovoliko navijali komentator i Borovcanin! Svaka cast Klicku na dr i mr i sto voli Srbiju, ali ovaj Cisora je bar u jednom pogodio: boks sa bracom Klicko u ringu je toliko atraktivan da ja evo odoh na spavanje posle pete runde.

STAJKE

pre 12 godina

Prljav je ovaj Englez,služi se svime i svačime samo da dodje do pobede... Navijam za Klička ali da li je u boksu presudno to što ima 40 godina?

gattuso

pre 12 godina

Stvarno je sramota ono sto je cizora uradio(samar)!Klicko je jedan od najboljih boksera ikada, i cizora treba da ima malo postovanja! Sramota!

Nidza

pre 12 godina

Interesantna je prva runda, a od druge, kada se umore, samo je mrcvljene i ceka se da neko tako umoran spusti ruke i padne ko pokosen. Inace, Klicko boksuje kao omatoreli Roki iz poslednjeg nastavka cuvenog filma i imam utisak da protiv njega boksuje neko visi i brzi da bi ga nokautirao u drugoj rundi najkasniji.

marko

pre 12 godina

Kazite u prenosu da se Cisora i te kako "mangupirao" na koferenciji za stampu, kao i na pocetku samog meca al` u ringu... sta ? Evo tri runde, da li ima ijedan direktan udarac... smesan je. :)

Fahret Fijuljanin

pre 12 godina

Molio bih vas da procitate ovaj komentar na TV-u.

Derek je rekao da Vladimir i Vitali Klicko nisu atraktivni publici, zbog njihovog nacina boksovanja. Pa je li to treba da znaci da je Derek zanimljiv? Za sve ljude koji takodje misle nisu u pravu, suprotno.

p4z4r4c

pre 12 godina

zna se da ce dobiti klicko,suvise je slab chisora kao i vecina teskasa,ne razumem zasto Borovcanin obmanjuje ljude da je 9 na svetu kad je 118 u kruzer kategoriji

Federer

pre 12 godina

klicko dobija sigurno!!Voleo bih da nenad uporedi tesku kategoriju 90tih(holifild,tajson.luis) sa danasnjom(klicko)!Veliki pozdrav!!

Dejan

pre 12 godina

b92 najbolja telefizija na balkanu pozdravljam voditelje i nenada prvaka evrope samo tako nstavi cast mi je da gledam ovaj mec pozz

Kosta

pre 12 godina

Pojasnite malo pravila bodovanja u boksu. Dosta ljudi to ne zna... Kako se racunaju udarci u telo, a kako u glavu i koliko jak treba da bude taj udarac u glavu da bi se racunao?

Stamenković Predrag

pre 12 godina

Pozdrav studiu i nasem sampionu...sjajno vodjenje programa...dobra prilika da se apeluje na mir medju navijacima u Nisu pred sutrasnje finale kupa..
Pedja..Nis..

pera peric

pre 12 godina

kakav je pravi sportmen Vitalij i isto tako i Vladimir, a pravi sportmen je i Borovcanin i nekako mi je prirodno da se druzi sa bracom Klicko :-)

jerry

pre 12 godina

Veliki pozdrav za naseg sampiona Nenada, upravo sam cuo da postoji mogucnost da se boks mec odrzi u Nishu, verujte to bi bio pun pogodak, niska publika je zeljna sporta i zeljna da vidi sampiona u nasoj hali Cair!
NAPRED KLICKO!!!

Glavati

pre 12 godina

Ovaj del boj je bruka za sport pogotovo za boks.Klicko radi ono sto najbolje zna,i zato ce ovom malom da objasni ko je najbolji za sada u svetu.
Pozdrav za Nenada i zelim mu uskoro da se bori sa klickom(a da ne bude sparing):D

Milos

pre 12 godina

Pozdrav sa Cetinja, i mnogo nam je drago sto niste zakljucali program. Jer se to desavalo na drugim TV stanicama, u prenosima poput ovoga. Hvala i pozdrav za voditelja i Nenada Borovcanina.

Aleksandar

pre 12 godina

Osecam da ce se ovo brzo zavrsiti,naravno u Vitalijevu korist. Ocekujemo KO ! Cisora nije uspeo u onome sto je naumio ! Pozdrav iz Kosovske Mitrovice ! I naravno za naseg SAMPIONA Nenada Borovcanina !

Aleksandar

pre 12 godina

Molim vas da u emisiji posaljete pozdrav velikom jugoslovenskom bokseru Dragisi Stankovicu celiku visestrukom prvaku Jugoslavije koji je boksovao za patrtizan i radnicki iz nisa puno pozdrava za najbolju televiziju hvala unapred

Nikola

pre 12 godina

Napred Vitali, MAJSTORE!

BTW: Pitajte Borovcanina da li je istina da se u Hamburg kampu zapravo za skoriju budunost sprema i planira Sascha Dimitrenko(SRPSKI ZET) za buduceg sampiona!

Pozdrav za B92!

Milena iz Bečeja

pre 12 godina

Gledam ovaj sport, sada, uživo. Ovi udarci sigurno bole. Malo boksera završe karijeru sa neizobličenim licem. Mnogi takodje obole od cerebralnih bolesti. Mohamed Ali je najbolji primer. I šta je onda tu plemenito?

BoKsEr

pre 12 godina

ma Klicko se zeza sa njim ovaj kepec se samo jako uzdize i pravi vazan mislim da klicki moze lako da ga pobedi i da ce ga pobediti KLICKO DO POBEDE

Stefan

pre 12 godina

Veliki pozdrav za Nenada Borovcanina i pitanje da li ce moci u narednom periodu da izazove nekog od brace Klicko, ili nekog svetskog sampiona iz njegove kategorije?

moki

pre 12 godina

Rutina velikog majstora Vitalija, a ovom negativcu neću ni ime da pomenem, boks je plemenita veština a on ništa plemenito do sada nije uradio. Sramota za sport!!! Pozdrav svim ljubiteljima boksa!!!

Maki

pre 12 godina

Od koga je Vitalij izgubio drugi mec? Znam da je jedan izgubio od Luisa! Veceras pobedjuje. Memedovic je verovatno otisao na pecanje... :D

salesh

pre 12 godina

Daj ljudi stavite u ugao 18+ pa ovo je izivljavanje beba se igra zveckom :D mali pada u 6...Pozdrav za sagovornika za naseg majstora !:)

Coldo Coksi

pre 12 godina

Pobedjuje Klicko! Pozdrav komentatorima. Pozdravite mi drugara Vuleta koji je jos uvek zavejan u Sjenici. Cuvaj se, svi smo uz tebe, vidimo se uskoro. Coksi

Ivan

pre 12 godina

Pozdrav za studio i Nenada.
Pitanje: Da li postoje sankcije za ponašanje boksera nalik ovm naduvenku što pokušava sa Vitalijem da ostane živ :)

Sergije

pre 12 godina

Pa ovo je pravi cirkus! Losa gluma, otaljavanje, boks se pretvorio u american wrestling. Mislim da je sve namesteno i da se zna ko ce pobediti. Jedino nije jasno koliko ce mec trajati - 3,4,5 ili 6 rundi. Cenim da ce trajati 6 rundi, a onda ce Cisora da dozivi neki "teski" nokaut. Mogao bi Klicko da ga nokautira i u prvoj rundi, ali ne bi bilo rentabilno u tom slucaju.

Muhameda Alija se ne secam, ali se Majka Tajsona dobro secam.

Stefan

pre 12 godina

Mozete mi reci kada je sledeci Borovcaninov mec,znam da je u aprilu ali ne znam datum,ako mozete u direktnom prenosu.Hvala,unapred.:)

elvis sabaredzoviv

pre 12 godina

ovaj nije trebo uopste da se pojavljije ovde klicko je zakon za njega,da nece mozda imati derektan ptenos povetkim i huk 25 februara

Vlada

pre 12 godina

Dobro se neko setio da prenosi boks meceve,narocito volim sto vi prenosite,nekako se oseca ona euforija kao i pre za LS...BILO BI BOLJE DA PODIGNE TE RUCERDE VITALIJ DA gA NE DOBIJE oVAJ PETLIC!NAPRED KLICKO

Zoran Ilic

pre 12 godina

lako je udariti coveku samar kad znaju da je Klicko gospodin i da ce mu vratiti to u ringu,pravi FAR PLAY. Pozzz,Zoran iz brasilije.

laki iron

pre 12 godina

dobar je chisora al se vidi da nije dorastao klitschku !!! lako je govoriti tesko je pokazati pogotovo u ringu!!!pozdrav svima

Soldat Dragoslav

pre 12 godina

Veliki pozdrav za vas iz Beca od nas koji smo ovde a srcem smo u Mrkonjic-Gradu Republici Srpskoj.Navijamo za Klicka i zelimo mu sto kraci mec i pobijedu sa klasicnim nokautom.Jos jedan veliki pozdrav

zorica

pre 12 godina

Dobar prenos meča,odlični komentari Borovčanina-divan i vrlo pametan čovek,retkost medju sportistima!reklame izmedju rundi nas posebno nerviraju!

uzicanin

pre 12 godina

pitanje za studio...da li Valuev jos uvek boksuje i sto nikada nije doslo do meca izmedju njega i nekog od brace Klicko?Unapred hvala!

res_nulius

pre 12 godina

Moze li neko da mi kaze sta se desava sa aleksandrom dimitrenkom, da li on boksuje za Srbiju, i u kojoj je on kategoriji i on je bio u kampu kod Klickovih. Hvala

drazen_nk

pre 12 godina

ovo veze nema sa boksom!!!a informacija za komentatora-Badr Hari je kick boxer,nikako mma borac.a presao je u profesionalni boks,iskljucivo zbog novca