Fudbal 85

Sreda, 15.02.2012.

21:03

LŠ: Milan rasturio Arsenal

Fudbaleri Milana najbliži su četvrtfinalu Lige šampiona pošto su na startu nokaut faze rasturili Arsenal sa 4:0 (2:0) na "San Siru".

LŠ: Milan rasturio Arsenal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Mc Laren

pre 12 godina

Kada pobedi klub za koga navijate i to tako ubedljivo veče vam upropasti sportski komentator koji je zauvek izmenio svoju profesiju i pomerio donju granicu na neslućene dubine.
Od sada gledam utakmicu bez tona.

bobm

pre 12 godina

(aca, 16. februar 2012 01:04) mislio sam i da ne komentarisem al kad vidim kakve se nebuloze pisu i koliko + imaju... ljudi bar gledajte utakmicu, djuru je uso zato sto se kosjelni povredio i zadnjih 5 minuta uopste nije mogao da trci. ibrahimovic kazes pada samo od lopate, bogami pada i sam od sebe. jako dobar igrac ali onaj penal je bio smesan. isti ibro je bio i u ofsajdu kod drugog gola. arsenal je bio ocajan i milan je sigurno bio bolji al je lako moglo da bude samo 2:0. prvi gol je gooolcina

Prele

pre 12 godina

@wlado

Tesko ce real do Finala pored Milana i Bayerna a kamoli tek Barce. Ne preostaje ti nista drugo nego da obuces ramosev dres i izadjes u grad da proslavis 1-3 jos i jedanput.

Garry

pre 12 godina

@Tijago Silva ubedljivo najbolji štoper na svetu a onaj Đuru nema mesto ni u Zvezdu
(Ibrahimović, 15. februar 2012 23:53)
Slazem se da je odlican igrac, ali jos uvek je daleko od Vidica... ne zaboravi da je sinoc sjajni Abijati u 3. navrata sacuvao mrezu od V.Persija ciji je T. Silva bio direktni cuvar!
P. S. Ne zaboravi ni dvomec sa Barsom gde je vise puta visio i lose se sanalazio u postavljanju i branjenju prostora kod ukrstanja i duplih pasova...

MARIO

pre 12 godina

Veliko iznenadjenje, Milan je bez Jepesa nakantao Arsenala, sta bi bilo tek s Mariom, pitam se? A Vengeru gospodine, koga ste vi krenuli da pobedite sa Koscelnim, Artetom, Ramsijem i ostalom balavurdijom? Ti i Ferguson ste ispushene mushtikle, idite u penziju vise, kupite ranč i gajite stoku, a ne fudbalere!

Old school

pre 12 godina

Pobjedio je komentator sa BHT TV (zaboravih prezime).

Citiram:
"Emanuelson je počeo sezonu na mjestu beka, ali je dobrim igrama napredovao i prekomandovan je u vezni red" :O

E koga mi sve moramo slušati... Gdje su oni dobri stari reporteri koji su svaku utakmicu činili još zanimljivijom. Još se donekle HRT drži, ali samo kada nisu pristrasni...

m

pre 12 godina

Oni koj misle da treba oterati artetu i remzija nedovoljno prate Arsenal, za Volkota su nazalost upravu - toliko je obecavao medjutim decko nema fudbalsku inteligenciju i pitanje je da li ce je ikad imati. Sta Arsenalu treba - kvalitetan kreativac da zameni fabergasa/nasrija, pojacanja u odbrani - bekovi i jedan half i dva dobra brza napadaca / krilna napadaca uz van persija i cemberlena. arshavin napolje

brko

pre 12 godina

Nije Milan odigrao toliko dobro, koliko je Arsenal lose. Ma ovo je klasicna postavka igre protiv Arsenala, braniti se duboko i uzdati se u realizaciju iz kontri, gdje je Milan imao trojicu inspirisanih Robinja, Boatenga i Zlaju. Treba uzeti u obzir da Arsenal nije imao nikada manje kreacije i brzine u sredini (ocajni Ramsy, Arteta, Rosicky), niti prodornosti po bokovima (Walkot, Gibbs, Sagna). O odbrani da ne govorimo (izuzev Vermalena), mada su centarhalfovi zbog takve postavke cesto ostajali na pustopoljini 1 na 1 sa milanovim igracima. Ne mogu vjerovati da Wenger tako lose cita igru i da ne konta da vise ne moze igrati kao ranije sa Fabregasom i Nasrijem. Sa ovkavim timom moze jedino igrati na prodornost po bokovima sa Cembrlenom, Walkotom, Arshavinom, koji bi trebali nekako doturiti loptu do RVP-a i cekati Wilshira da se oporavi, a na ljeto u kupovinu.

Arsenal4life

pre 12 godina

Sta reci,ono je sinoc bio pokolj na San Siru.Arsenal je po meni odigrao najlosiju utakmicu karijere kojoj su najvise doprineli ocajna odbrana i vezni red.Ja stvrano ne razumem ovog Vengera,samo kupuje neke klince,umesto da kupi par dobrih stopera ili bekova,a moze da proda Rosickog i Artetu koji ne znaju sta traze u veznom redu.Jesam tobdzija,ali ako cika Arsen nastavi ovako,Arsenal ide u propast i u najboljem slucaju u Ligu Evrope.Ili otpustiti Vengera i dovesti nekog dobrog poput Ancelotija,ili da se ovah nekako opameti vidi da mu ja taktika ocajna(u sta cisto sumnjam).

Mile Bayernac

pre 12 godina

(v21, 15. februar 2012 23:52)
Zaboravi na Ribery-a,mi nase legende ne prodajemo,nismo ga dali ni Realu,Barceloni,Chelsea-u da bi sada Arsenal mogao da sanja

djoka-bomba

pre 12 godina

@Pozz
Evo odgovora za "kvalitet" trave na San Siru. Zbog loseg vremena se dezintegrisala ionako losa trava, a jos igraju dvakluba svaka dva-tri dana, pa su doneli nove busene pred utakmicu i teren je bio najbolji sto je mogao u datom trenutku.
A, sto se tice meca, komentara nekih ljudi, mora se znati da ova dva kluba nisu na istom nivou (generalno gledano) i da im se istorija znacajno razlikuje. Klub poput Milana niko nikada ne sme otpisivati, jer ih vuce napred ako ne igracki kadar, onda cinjenica da imaju najvise internacionalnih trofeja na svetu. Samo par klubova na planeti ima takvu magiju.

aca

pre 12 godina

Gospodine Venger,nemojmo se lagati i umanjivati krivicu stopera,zamenili ste Koscelnog zbog njegove slabosti da zadrzi Ibrahimovica,racunali ste Djuru je nesto jaci, medjutim i on je otresen, Zlatan pada samo od lopate,i to one za sneg!Kakav je to znalac...Kakvu tek ima fizikaliju...Zamislite kako bi izgledao mec Ali-Princ Nasim Hamad,e tako izgledaju ovi fudbalercici pored Zlatana...Ko deca iz prvog dva...

MILAN

pre 12 godina

Milan se polako vraca na stare staze gde mu je realno i mesto,a sto me jos vise raduje dovode igrace i to dobre za dzabe ili za smesne pare u danasnje vreme.Sve pohvale i za Alegrija koji je dosao kao totalni anonimus a polako izrasta u velikog trenera!!!

Kole

pre 12 godina

Da se razumemo,veliki sam navijač Arsenala ali ovako više ne može.Arsenal je ove sezone izgubio od svakog iole ozbiljnijeg tima ako izuzmemo Čelsi i pobedu od 3:5.Očigledno je da su igrači koji predstavljaju ovaj klub i više nego prosečni,čast malobrojnim izuzecima.Venger želi kvalitet ali ne želi da ga plati,e pa plašim se da je u današnjem svetu to nemoguće...ili neka odreši kesu i vrati ovaj klub gde mu je i mesto ili neka ode u neku omladinsku školu i tamo razvija mlade igrače pošto to najviše voli da radi.

AlM!NR32

pre 12 godina

Mrak na terenu sve dok nije izasao Seedorf.Zasluzena pobeda Milana,navijaci Milana se raduju i nose sal sa ispisima Ac Milan curva sud,a komentar kaze ovo su navijaci Arsenala ? zasto su navijaci Arsenala i zasto se raduju zbog 2-0 sto gube ? nemogu da opisem komentara jednostavno posle utakmice moram da popijem analgin.T.Silva kralj lopta prolazi igrac NE.

Zlatko

pre 12 godina

Pogodio sve 4 utakmice (Barsa 2, Zenit 1, Lion 1, Milan 3+), pogodio i tacan rezultat Barse, ali................. "na suvo", bez uplacenog tiketa. :) Rezultat nikad ne igram, to mi nije zao. A ovo drugo... Nije mi mnogo zao. Poznajuci sebe, to bi mi bilo malo na uplatu od 50, pa bih verovatno stavio nesto da pojacam, nesto tipa Braga 1. :)

ackoniskikartel

pre 12 godina

Nije mi jasno zashto Milan zovu penzionerskom ekipom,kada Milan to vishe nije ! Milan ima prosek od 28.9 godina,ali bi taj prosek bio puno manji kada bi iz sastava izbacili Yepesa i Flavia Romu,koji nisu ni u prvih 22 ! Juventus ima prosek od 28.6 znaci i da za njih onda moze da se kaze da su penzioneri ! Inter ima 28.5 shto znaci da se moze isto reci da su penzioneri ! Barselona ima prosek od 27.5 i shto znaci samo za godinu i 4 meseca mladju ekipu od Milana ! Manchester United ima prosek od 27.2 godine,shto je u odnosu na Milan manje za 1 i 7 meseci ! Ako se obistini prica i sledece godine odu Yepes,Van Bomel,Bonera i naravno Flavio Roma,Milanov prosek ce pasti sigurno za 1.5 godina,a mozda i vishe u zavisnosti od toga ko ce da bude doveden ! Prema tome,malo vishe postovanja za klub koji je napokon krenuo da dovodi prave igrace i da igra pravi fudbal ! Manimo,shta je bilo u 20-tom veku,to je covecanstvo prevazislo,ko voli Milan,sigurno mu je drago zbog ove pobede vecerash !

BaneUtd

pre 12 godina

Tijago Silva ubedljivo najbolji štoper na svetu a onaj Đuru nema mesto ni u Zvezdu
(Ibrahimović, 15. februar 2012 23:53)

Trenutno,pošto je doktor Vidić trenutno na bolovanju.

Мјау

pre 12 godina

Cvrsto verujem da 'radnici( Emanuelson , Nocerino , Abate) i vec legendarni Van Bommel mogu napraviti velike probleme tzv. Velikoj cetvorci ( Real , Barca , Bayern , chelsea).
(MILANINI, 15. februar 2012 23:26)

Челси ми је најдражи тим, али друже, на чему си?

sportska lista

pre 12 godina

Ofsajd je bio kod drugog gola tu mislim da nema nikakve dileme.To je jedino zasta moze Arsenal da se pobuni.Sve ostalo ekipa iz Londona nema prava da komentarise,Milan ih je u podpunosti nadigrao.Jedino sto mogu da kazem za ekipu Arsenala to da su veceras licili na raspasanu bandu,kao da su dosli na livadu,svako radi sta hoce,krece se kuda hoce,a sto je najgore zalaganje pojedinih igraca je ravno nuli i u takvom cirkusu naravno nemoze da se nista uradi.Sve ovo govorim zato sto nisam navikao da gledam ovakvu ekipu Arsenala,nisam navijac Arsenala ali jednostavno nevolim da ih gledam onako nemocne.Sa druge strane Milanu mora da bude jasno da su veceras igrali sa prosecnom ekipom i da ih tek ocekuje pravi pakao,ali svakako im treba pruziti ruku za vecerasnji mec...

atp tour

pre 12 godina

Bravo rosoneri!
Odlicna partija pogotovo u prvom poluvremenu,protiv,treba priznati indisponiranog i bezvoljnog Arsenala(bar su takav utisak pokazali),sto ne umanjuje znacaj pobede.
Ibra fenomenalan,kako je razigravao igrace,i posle gola iz penala se videlo koliko mu je stalo.Boateng-sta reci?Taj momak je prosto stvoren za ovakve utakmice i onakve golove.Robinjo je konacno pokazao zasto je doveden u Milan.Da stvara sanse saigracima i da koriste iste.
Ne znam razlog ovako blede partije Arsenala,ali "ne pije vodu" prica,da je Venger postavio dobru taktiku,a da igraci nisu bili sposobni da to prikazu na terenu.To je po meni trener koji se ne snalazi u velikim utakmicama,ne zna da pripremi psihicki ekipu,a ni u taktici nije nista bolji.On je nesumnjivo kvalitetan strucnjak,ali vrhunski trener nije sigurno.
To je moje misljenje.
Sve cestitke Milanu i uzivajte u sportskim danima.

Banos Bananos

pre 12 godina

Niko ne spominje to sto je Alegri objasnio Zlatanu da je fudbal timska igra. Lepo je videti ludog Zlatka kako deli lopte, odigrava povratne, vraca se u sredinu, itd...

Aleksandar

pre 12 godina

Milan odigrao vrhunski,Robinjo utakmicu karijere(a to ne mislim zbog 2 gola),Zlatan u svom stilu,lagano(ima ko da trci),Boateng odlican posle povrede,cak i najslabiji deo tima(bekovi)dobro odigrali ma da bi mogli kostati Milan u nastavku,pod hitno skloniti Antoninija i Abatea(najvecu zabludu Milana)...E sad neko laksi u 1/4 finalu(Lion,Rusi/Portugalci,Celzi(ako prodje Napolitance sto licno ne bih voleo)),izbeci ako je moguce zemljake kao i Spance,mislim da se i sa Bajernom moze narocito ako se opet preore teren po krilima,hahaha neko lepo primetio,svaka cast,Murinjove fore...

N-E-O*

pre 12 godina

Niko nije ocekivao ovakvo laganu pobedu Milana,dobra igra nema sta da se zameri,mislim da je Milan odigrao blizu svog maksimuma a Arsenal i ispod svog minimuma......Arsenal nije stvorio sansu na San Siru to je cinjenica....Ne znam dokle ce ovako Arsenal da ZIVOTARI jer ovo ne vodi nicemu,Van Persi ne moze sve sam,da se razumemo nema Milan nekakav DRIM-TIM a gospodario je terenom.............

MILANINI

pre 12 godina

Veceras je rodjen "novi A.C Milan , ekipa koju mnogi( ove sezone), ne uzimaju za ozbiljno! Cvrsto verujem da 'radnici( Emanuelson , Nocerino , Abate) i vec legendarni Van Bommel mogu napraviti velike probleme tzv. Velikoj cetvorci ( Real , Barca , Bayern , chelsea). Mudrost Massimiliana Aleggrija se dovodi da " njegova ekipa nije bolja od nabrojanih , vec lucidnija , spremna za iznenadjenje , nepredvidiva i' naravno startnija! Mozda Milan i ne stigne do polufinala, ali njihova igra vise nije predmet " podsmevanja Matoraca i isluzenih igraca , vec pleni i raduje svakog iskrenog navijaca.

Moje ime

pre 12 godina

Zasto je Arsenal odigrao ovako ocajno?Zasto?Milan ih je zasluzeno pregazio.Mislim da je sada i Wengeru jasno da Rosicki,Arteta,Koscelni,Vermalen nemaju kvalitet za tim kao sto je Arsenal.Mozda i Wenger sada dobije otkaz.Ko zna?Nekada se Arsenal oslanjao na iskusne igrace koji su imali i kvalitet tipa Anri,Ljumberg,Pires,Sol kembel...Nedostaje mi stari Arsenal koji je na kontre gazio sve redom :(

Влада

pre 12 godina

Милан их је дословце размонтирао.Арсенал у суштини функционише једино кад Перси уваља 2,3 гола,ово остало је мучење.Ремзи,Артета у најбољу руку просечни фудбалери,о Росицком не треба ни трошити речи,да сам ја тренер не би ми играо ни у ФК Пољанче,човек појма нема.Једини који је унео нешто позитивно у игру је Чемберлејн.

А што се ''професора,доктора,маестра,магистра'' Венгера тиче,мислим да би ред био сам да оде кад већ ови нису у стању или неће да га смене.Фудбал се игра за трофеје,а он очигледно више није у стању да освоји ниједан,а Арсенал из године у годину игра све лошије.Кад Перси оде(а отићи ће,као и сви остали што су побегли)остаје екипа којој је неки реални домет дванаесто место.

И још нешто,коментатор на јавној телевизији који поред свих оних својих умних пауза у говоранцији ипак стиже да нам каже и нови глагол,храмљао...ваљда му енглески боље лежи од српског,шта ли.

v21

pre 12 godina

Ocaj, beda! Iskljucivo Arsenov poraz! Taktika, sastav, motivacija, zelja, pogresne i kasne izmene...Veliki sam navijac Arsenala, ali mi ovaj poraz uopste nije tesko pao! Ovaj mec je po stoti put pokazao sta sve mora da se menja da bi se timu vratio stari renome, ekipe koja igra lep, efikasan, moderan i ozbiljan fudbal. Arsen ima 6 meseci da pronadje 6 i slovima sest extra kvalitetnih igraca, dva u odbrani, dva srednjaka, i dva napadaca, cime ce nadam se ubediti i Robina da ostane i potpise novi ugovor sa klubom. Da li ce to biti Azar, Benzema, Riberi, Laveci, Gece, ili ko vec... neka plati, preplati ali mora da kupi samo extra extra kvalitetne igrace, da otera Volkota, Remzija, Rosickog, Djurua, Arsavina... kako zna i ume izbori LS, jer se finale 2013. igra na Vembliju. Dosta vise blamiranja i nakon toga povracanja samopouzdanja...

Мјау

pre 12 godina

Пре меча сам дао благу предност Милану, очекивао сам 2:1, али овако нешто ни у сну. Додуше, и сам Арсенал ми је деловао превише незанитересовано. Разочарали су ме. Надао сам се/очекивао сам да ће Анри донети неку промену кад је ушао, али је остао непримећен...
Милан далеко бољи, сјајна голчина Боатенга. Занимљиво, није затресао мрежу. :Р

North park

pre 12 godina

E stvarno ste više smorili sa tim prepucavanjima,kao neka deca! Kao svi ste vi veliki fanovi tih evropskih klubova. Navijam za ZVEZDU BRE,i ni za kog drugog!!!

liga sa 20 klubova

pre 12 godina

kakvi italijani i spanci? sta pricas ti? engleska liga je najjaca..a to sto su ispali je zato sto igraju sa trecim postavama da bi odmorili igrace za PL..nije to primera 'de igraju samo 2 tima .. prvo PL, Bundesliga, pa onda one dosadne nikakve lige,sa po 2,3 kluba ..kad bi igrali najgori u PL i primeri:10-0..

KAL-EL

pre 12 godina

Oterati Ramzija,Artetu i narocito Rosickog sto pre
Uz oporavljenog Vilksira i 2-3 normalna pojacanja(ne verujem da ce se istrositi kao i svaki prelazni rok) ovaj tim bi licio na nesto
Ali realno je da ce Van Persi oteci a i treba da ide jer sa ovakvim saigracima ne moze se do trofeja
Ovo govorim kao simpatizer Arsenala gledao sam utakmicu i kao da sam gledao neki nas tim a ne ARSENAL tuga

wlado

pre 12 godina

kako ce milan da pomete barsu, pa to je cudo, i to ne kazem uopste poucen ovim mecom, nego jednostavno su ekipica ledolomaca-tehnicara, kada uspostave katanaco, sa kontricama i patom - robinjom bice svega, i onda naravno real madrid milan finale ls

here we go for 10th !

BaneUtd

pre 12 godina

Bajernovska boranija...pozdravila vas borusija...i to ne jedna,već obe.Drugo,raspali arsenal se u velikom stilu oprostio od lige šampiona,jer naravno u istu neće kročiti još godinama.I treće i ono najvažnije...,arsenalovci,bajernovska boranija...dovidjenja,prijatno.

x-492

pre 12 godina

Sad ce Arsenal da kupi Carolla od Liverpoola za 50 miliona funti i dvojac iz Cristal Placea za jedno 40-tak miliona i juris...Toliko novaca trose Englezi na panjeve a u Eurpi kanta za napucavanje.

veliki strumf

pre 12 godina

Arsen Venger je jedna od najvecih zabluda svetskog fudbala. Arsenal pod njegovim vodjstvom godinama samo nazaduje, ne samo da ne osvajaju trofeje vec su svakim danom sve dalje od njih. Njegova tvrdoglavost i forsiranje francuskih igraca Koscelnog i Djurua, ciji je ucinak na terenu isti koliko i moj (dakle 0, jer njih kao da nema u odbrani, cuvaju vazduh a stignu i pokoji penal da naprave) kostala je jos jednom Arsenal katastrofalnog poraza. Jos koliko puta treba da prime 4, 5 ili 8 komada da bi ga neko smenio?

Chodex

pre 12 godina

Topdzije, ne cujem vas..xaxaxaxaxa... Ibra za desetku odigrao !Eto da se ne povredi Sedorf nebi bilo ovog rezultata. Alegri mora da shvati da Enanuelson mora od pocetka. Tijago Silva- najbolji shtoper planete, stavio u dzep Van Persija! Budi se veliki Milan i vraca se tamo gde pripada, na krovu Evrope! Forza Milan!

milos ncz

pre 12 godina

Izgubiti od Milana i to sa ovakvom razlikom je sramota. Krajnje je vreme da se najuri Venger. Steta sto to nije uradjeno bar pre 2 godine...

Bayern sve po spisku

pre 12 godina

Kad cujem da neko racuna Arsenal kao veliki klub samo se nasmejem.Uvek kao nesto igra opasno,a cim naidje na ekipu sa pedigreom dobije SIPAK!!!!Arsenal je jaca srednja klasa,nista vise ;)

x-492

pre 12 godina

Mama,mama.Zasto si me rodila ovakvog lijepog!!!?Zasto me nisi rodila kao engleskog nogometasa!!????Kad vidim onog Carolla(da je iz Bosne ne bi vrijedio ni 35000 eura), da sam englez sigurno bi i ja vrijedio barem 5 miliona.

Mladja011

pre 12 godina

hahahah sjajni arsenal i dr.Venger !!kakva predstava..ali bolje ispasti sad nego naleteti na atomski bajern i pretrpeti jos goru katastrofu !!!

Pozz

pre 12 godina

Nebitno rezultat. Ali,neko rece da arsenal treba da napada po bokovima a vidim teren je izgledao kao oranica sa stranama,takodje vidim da je milan napadao kroz sredinu? Jel moze neko ko se bolje razume da mi objasni sta su uradili sa terenom pred mec?

Dimitrije(Mita)Pantić

pre 12 godina

Kaže Aca Stojanović da je Boateng postigao sličan gol protiv Barselone. Jedina sličnost je u tome što je oba puta šutnuo loptu.

P.S. Molim operatere i moderatoe da ne dozvoljavaju komentarisanje utakmica bilo kog tipa pre kraja. Mnogi ispadaju smešni, a sami komentari gube smisao.

Barcaboy

pre 12 godina

Sto volim kad Milan igra ovako,Fudbalski Napadacki BRZO!! Ovakav milan igra samo veceras i protiv barse..Igraju daleko losije u Seriji A..Boateng dao evrogol ali ne moze se reci da je on ne znam ni ja koji igrac kao sto ce svi sad reci jer ne igra ovako uvek ali dal je dao golcinu jeste.Zanima me zasto ne Igra oxlade chamberlain? Ili henry? Ocigledno da ovaj walcott ne moze nista da uradi itd.Takodje kod drugog gola mislim da je bio ofsajd..Sve u svemu dobra utakmica :) Zelim da henry udje u igru !!!!

MilosM

pre 12 godina

Forza Milan!

Iako sam veliki postovalac (ma, sta lazem - obozavalac!!!)magistra Vengera, ipak, samo jedan klub moze ici dalje, a to je, u ovom slucaju, milanski gigant!

Kol

pre 12 godina

Dakle ovaj Boateng je lud covek ne moze da da neki opusten gol nego uvek sou, opali po lopti pa pod raslje kralj!
Jedino sto me nervira kod ovog novog rasporeda lige sampiona je sto "najbolji komentator" stojanovic dobija oba termina za komentarisanje, radije bi slusao kovinjala nego ovog!

Dimitrije(Mita)Pantić

pre 12 godina

Kaže Aca Stojanović da je Boateng postigao sličan gol protiv Barselone. Jedina sličnost je u tome što je oba puta šutnuo loptu.

P.S. Molim operatere i moderatoe da ne dozvoljavaju komentarisanje utakmica bilo kog tipa pre kraja. Mnogi ispadaju smešni, a sami komentari gube smisao.

Kol

pre 12 godina

Dakle ovaj Boateng je lud covek ne moze da da neki opusten gol nego uvek sou, opali po lopti pa pod raslje kralj!
Jedino sto me nervira kod ovog novog rasporeda lige sampiona je sto "najbolji komentator" stojanovic dobija oba termina za komentarisanje, radije bi slusao kovinjala nego ovog!

x-492

pre 12 godina

Mama,mama.Zasto si me rodila ovakvog lijepog!!!?Zasto me nisi rodila kao engleskog nogometasa!!????Kad vidim onog Carolla(da je iz Bosne ne bi vrijedio ni 35000 eura), da sam englez sigurno bi i ja vrijedio barem 5 miliona.

MilosM

pre 12 godina

Forza Milan!

Iako sam veliki postovalac (ma, sta lazem - obozavalac!!!)magistra Vengera, ipak, samo jedan klub moze ici dalje, a to je, u ovom slucaju, milanski gigant!

Bayern sve po spisku

pre 12 godina

Kad cujem da neko racuna Arsenal kao veliki klub samo se nasmejem.Uvek kao nesto igra opasno,a cim naidje na ekipu sa pedigreom dobije SIPAK!!!!Arsenal je jaca srednja klasa,nista vise ;)

Chodex

pre 12 godina

Topdzije, ne cujem vas..xaxaxaxaxa... Ibra za desetku odigrao !Eto da se ne povredi Sedorf nebi bilo ovog rezultata. Alegri mora da shvati da Enanuelson mora od pocetka. Tijago Silva- najbolji shtoper planete, stavio u dzep Van Persija! Budi se veliki Milan i vraca se tamo gde pripada, na krovu Evrope! Forza Milan!

x-492

pre 12 godina

Sad ce Arsenal da kupi Carolla od Liverpoola za 50 miliona funti i dvojac iz Cristal Placea za jedno 40-tak miliona i juris...Toliko novaca trose Englezi na panjeve a u Eurpi kanta za napucavanje.

BaneUtd

pre 12 godina

Bajernovska boranija...pozdravila vas borusija...i to ne jedna,već obe.Drugo,raspali arsenal se u velikom stilu oprostio od lige šampiona,jer naravno u istu neće kročiti još godinama.I treće i ono najvažnije...,arsenalovci,bajernovska boranija...dovidjenja,prijatno.

wlado

pre 12 godina

kako ce milan da pomete barsu, pa to je cudo, i to ne kazem uopste poucen ovim mecom, nego jednostavno su ekipica ledolomaca-tehnicara, kada uspostave katanaco, sa kontricama i patom - robinjom bice svega, i onda naravno real madrid milan finale ls

here we go for 10th !

MILANINI

pre 12 godina

Veceras je rodjen "novi A.C Milan , ekipa koju mnogi( ove sezone), ne uzimaju za ozbiljno! Cvrsto verujem da 'radnici( Emanuelson , Nocerino , Abate) i vec legendarni Van Bommel mogu napraviti velike probleme tzv. Velikoj cetvorci ( Real , Barca , Bayern , chelsea). Mudrost Massimiliana Aleggrija se dovodi da " njegova ekipa nije bolja od nabrojanih , vec lucidnija , spremna za iznenadjenje , nepredvidiva i' naravno startnija! Mozda Milan i ne stigne do polufinala, ali njihova igra vise nije predmet " podsmevanja Matoraca i isluzenih igraca , vec pleni i raduje svakog iskrenog navijaca.

Влада

pre 12 godina

Милан их је дословце размонтирао.Арсенал у суштини функционише једино кад Перси уваља 2,3 гола,ово остало је мучење.Ремзи,Артета у најбољу руку просечни фудбалери,о Росицком не треба ни трошити речи,да сам ја тренер не би ми играо ни у ФК Пољанче,човек појма нема.Једини који је унео нешто позитивно у игру је Чемберлејн.

А што се ''професора,доктора,маестра,магистра'' Венгера тиче,мислим да би ред био сам да оде кад већ ови нису у стању или неће да га смене.Фудбал се игра за трофеје,а он очигледно више није у стању да освоји ниједан,а Арсенал из године у годину игра све лошије.Кад Перси оде(а отићи ће,као и сви остали што су побегли)остаје екипа којој је неки реални домет дванаесто место.

И још нешто,коментатор на јавној телевизији који поред свих оних својих умних пауза у говоранцији ипак стиже да нам каже и нови глагол,храмљао...ваљда му енглески боље лежи од српског,шта ли.

veliki strumf

pre 12 godina

Arsen Venger je jedna od najvecih zabluda svetskog fudbala. Arsenal pod njegovim vodjstvom godinama samo nazaduje, ne samo da ne osvajaju trofeje vec su svakim danom sve dalje od njih. Njegova tvrdoglavost i forsiranje francuskih igraca Koscelnog i Djurua, ciji je ucinak na terenu isti koliko i moj (dakle 0, jer njih kao da nema u odbrani, cuvaju vazduh a stignu i pokoji penal da naprave) kostala je jos jednom Arsenal katastrofalnog poraza. Jos koliko puta treba da prime 4, 5 ili 8 komada da bi ga neko smenio?

Мјау

pre 12 godina

Пре меча сам дао благу предност Милану, очекивао сам 2:1, али овако нешто ни у сну. Додуше, и сам Арсенал ми је деловао превише незанитересовано. Разочарали су ме. Надао сам се/очекивао сам да ће Анри донети неку промену кад је ушао, али је остао непримећен...
Милан далеко бољи, сјајна голчина Боатенга. Занимљиво, није затресао мрежу. :Р

v21

pre 12 godina

Ocaj, beda! Iskljucivo Arsenov poraz! Taktika, sastav, motivacija, zelja, pogresne i kasne izmene...Veliki sam navijac Arsenala, ali mi ovaj poraz uopste nije tesko pao! Ovaj mec je po stoti put pokazao sta sve mora da se menja da bi se timu vratio stari renome, ekipe koja igra lep, efikasan, moderan i ozbiljan fudbal. Arsen ima 6 meseci da pronadje 6 i slovima sest extra kvalitetnih igraca, dva u odbrani, dva srednjaka, i dva napadaca, cime ce nadam se ubediti i Robina da ostane i potpise novi ugovor sa klubom. Da li ce to biti Azar, Benzema, Riberi, Laveci, Gece, ili ko vec... neka plati, preplati ali mora da kupi samo extra extra kvalitetne igrace, da otera Volkota, Remzija, Rosickog, Djurua, Arsavina... kako zna i ume izbori LS, jer se finale 2013. igra na Vembliju. Dosta vise blamiranja i nakon toga povracanja samopouzdanja...

Aleksandar

pre 12 godina

Milan odigrao vrhunski,Robinjo utakmicu karijere(a to ne mislim zbog 2 gola),Zlatan u svom stilu,lagano(ima ko da trci),Boateng odlican posle povrede,cak i najslabiji deo tima(bekovi)dobro odigrali ma da bi mogli kostati Milan u nastavku,pod hitno skloniti Antoninija i Abatea(najvecu zabludu Milana)...E sad neko laksi u 1/4 finalu(Lion,Rusi/Portugalci,Celzi(ako prodje Napolitance sto licno ne bih voleo)),izbeci ako je moguce zemljake kao i Spance,mislim da se i sa Bajernom moze narocito ako se opet preore teren po krilima,hahaha neko lepo primetio,svaka cast,Murinjove fore...

Moje ime

pre 12 godina

Zasto je Arsenal odigrao ovako ocajno?Zasto?Milan ih je zasluzeno pregazio.Mislim da je sada i Wengeru jasno da Rosicki,Arteta,Koscelni,Vermalen nemaju kvalitet za tim kao sto je Arsenal.Mozda i Wenger sada dobije otkaz.Ko zna?Nekada se Arsenal oslanjao na iskusne igrace koji su imali i kvalitet tipa Anri,Ljumberg,Pires,Sol kembel...Nedostaje mi stari Arsenal koji je na kontre gazio sve redom :(

KAL-EL

pre 12 godina

Oterati Ramzija,Artetu i narocito Rosickog sto pre
Uz oporavljenog Vilksira i 2-3 normalna pojacanja(ne verujem da ce se istrositi kao i svaki prelazni rok) ovaj tim bi licio na nesto
Ali realno je da ce Van Persi oteci a i treba da ide jer sa ovakvim saigracima ne moze se do trofeja
Ovo govorim kao simpatizer Arsenala gledao sam utakmicu i kao da sam gledao neki nas tim a ne ARSENAL tuga

Barcaboy

pre 12 godina

Sto volim kad Milan igra ovako,Fudbalski Napadacki BRZO!! Ovakav milan igra samo veceras i protiv barse..Igraju daleko losije u Seriji A..Boateng dao evrogol ali ne moze se reci da je on ne znam ni ja koji igrac kao sto ce svi sad reci jer ne igra ovako uvek ali dal je dao golcinu jeste.Zanima me zasto ne Igra oxlade chamberlain? Ili henry? Ocigledno da ovaj walcott ne moze nista da uradi itd.Takodje kod drugog gola mislim da je bio ofsajd..Sve u svemu dobra utakmica :) Zelim da henry udje u igru !!!!

milos ncz

pre 12 godina

Izgubiti od Milana i to sa ovakvom razlikom je sramota. Krajnje je vreme da se najuri Venger. Steta sto to nije uradjeno bar pre 2 godine...

N-E-O*

pre 12 godina

Niko nije ocekivao ovakvo laganu pobedu Milana,dobra igra nema sta da se zameri,mislim da je Milan odigrao blizu svog maksimuma a Arsenal i ispod svog minimuma......Arsenal nije stvorio sansu na San Siru to je cinjenica....Ne znam dokle ce ovako Arsenal da ZIVOTARI jer ovo ne vodi nicemu,Van Persi ne moze sve sam,da se razumemo nema Milan nekakav DRIM-TIM a gospodario je terenom.............

Pozz

pre 12 godina

Nebitno rezultat. Ali,neko rece da arsenal treba da napada po bokovima a vidim teren je izgledao kao oranica sa stranama,takodje vidim da je milan napadao kroz sredinu? Jel moze neko ko se bolje razume da mi objasni sta su uradili sa terenom pred mec?

ackoniskikartel

pre 12 godina

Nije mi jasno zashto Milan zovu penzionerskom ekipom,kada Milan to vishe nije ! Milan ima prosek od 28.9 godina,ali bi taj prosek bio puno manji kada bi iz sastava izbacili Yepesa i Flavia Romu,koji nisu ni u prvih 22 ! Juventus ima prosek od 28.6 znaci i da za njih onda moze da se kaze da su penzioneri ! Inter ima 28.5 shto znaci da se moze isto reci da su penzioneri ! Barselona ima prosek od 27.5 i shto znaci samo za godinu i 4 meseca mladju ekipu od Milana ! Manchester United ima prosek od 27.2 godine,shto je u odnosu na Milan manje za 1 i 7 meseci ! Ako se obistini prica i sledece godine odu Yepes,Van Bomel,Bonera i naravno Flavio Roma,Milanov prosek ce pasti sigurno za 1.5 godina,a mozda i vishe u zavisnosti od toga ko ce da bude doveden ! Prema tome,malo vishe postovanja za klub koji je napokon krenuo da dovodi prave igrace i da igra pravi fudbal ! Manimo,shta je bilo u 20-tom veku,to je covecanstvo prevazislo,ko voli Milan,sigurno mu je drago zbog ove pobede vecerash !

liga sa 20 klubova

pre 12 godina

kakvi italijani i spanci? sta pricas ti? engleska liga je najjaca..a to sto su ispali je zato sto igraju sa trecim postavama da bi odmorili igrace za PL..nije to primera 'de igraju samo 2 tima .. prvo PL, Bundesliga, pa onda one dosadne nikakve lige,sa po 2,3 kluba ..kad bi igrali najgori u PL i primeri:10-0..

MILAN

pre 12 godina

Milan se polako vraca na stare staze gde mu je realno i mesto,a sto me jos vise raduje dovode igrace i to dobre za dzabe ili za smesne pare u danasnje vreme.Sve pohvale i za Alegrija koji je dosao kao totalni anonimus a polako izrasta u velikog trenera!!!

djoka-bomba

pre 12 godina

@Pozz
Evo odgovora za "kvalitet" trave na San Siru. Zbog loseg vremena se dezintegrisala ionako losa trava, a jos igraju dvakluba svaka dva-tri dana, pa su doneli nove busene pred utakmicu i teren je bio najbolji sto je mogao u datom trenutku.
A, sto se tice meca, komentara nekih ljudi, mora se znati da ova dva kluba nisu na istom nivou (generalno gledano) i da im se istorija znacajno razlikuje. Klub poput Milana niko nikada ne sme otpisivati, jer ih vuce napred ako ne igracki kadar, onda cinjenica da imaju najvise internacionalnih trofeja na svetu. Samo par klubova na planeti ima takvu magiju.

Banos Bananos

pre 12 godina

Niko ne spominje to sto je Alegri objasnio Zlatanu da je fudbal timska igra. Lepo je videti ludog Zlatka kako deli lopte, odigrava povratne, vraca se u sredinu, itd...

Mladja011

pre 12 godina

hahahah sjajni arsenal i dr.Venger !!kakva predstava..ali bolje ispasti sad nego naleteti na atomski bajern i pretrpeti jos goru katastrofu !!!

AlM!NR32

pre 12 godina

Mrak na terenu sve dok nije izasao Seedorf.Zasluzena pobeda Milana,navijaci Milana se raduju i nose sal sa ispisima Ac Milan curva sud,a komentar kaze ovo su navijaci Arsenala ? zasto su navijaci Arsenala i zasto se raduju zbog 2-0 sto gube ? nemogu da opisem komentara jednostavno posle utakmice moram da popijem analgin.T.Silva kralj lopta prolazi igrac NE.

Old school

pre 12 godina

Pobjedio je komentator sa BHT TV (zaboravih prezime).

Citiram:
"Emanuelson je počeo sezonu na mjestu beka, ali je dobrim igrama napredovao i prekomandovan je u vezni red" :O

E koga mi sve moramo slušati... Gdje su oni dobri stari reporteri koji su svaku utakmicu činili još zanimljivijom. Još se donekle HRT drži, ali samo kada nisu pristrasni...

Мјау

pre 12 godina

Cvrsto verujem da 'radnici( Emanuelson , Nocerino , Abate) i vec legendarni Van Bommel mogu napraviti velike probleme tzv. Velikoj cetvorci ( Real , Barca , Bayern , chelsea).
(MILANINI, 15. februar 2012 23:26)

Челси ми је најдражи тим, али друже, на чему си?

atp tour

pre 12 godina

Bravo rosoneri!
Odlicna partija pogotovo u prvom poluvremenu,protiv,treba priznati indisponiranog i bezvoljnog Arsenala(bar su takav utisak pokazali),sto ne umanjuje znacaj pobede.
Ibra fenomenalan,kako je razigravao igrace,i posle gola iz penala se videlo koliko mu je stalo.Boateng-sta reci?Taj momak je prosto stvoren za ovakve utakmice i onakve golove.Robinjo je konacno pokazao zasto je doveden u Milan.Da stvara sanse saigracima i da koriste iste.
Ne znam razlog ovako blede partije Arsenala,ali "ne pije vodu" prica,da je Venger postavio dobru taktiku,a da igraci nisu bili sposobni da to prikazu na terenu.To je po meni trener koji se ne snalazi u velikim utakmicama,ne zna da pripremi psihicki ekipu,a ni u taktici nije nista bolji.On je nesumnjivo kvalitetan strucnjak,ali vrhunski trener nije sigurno.
To je moje misljenje.
Sve cestitke Milanu i uzivajte u sportskim danima.

brko

pre 12 godina

Nije Milan odigrao toliko dobro, koliko je Arsenal lose. Ma ovo je klasicna postavka igre protiv Arsenala, braniti se duboko i uzdati se u realizaciju iz kontri, gdje je Milan imao trojicu inspirisanih Robinja, Boatenga i Zlaju. Treba uzeti u obzir da Arsenal nije imao nikada manje kreacije i brzine u sredini (ocajni Ramsy, Arteta, Rosicky), niti prodornosti po bokovima (Walkot, Gibbs, Sagna). O odbrani da ne govorimo (izuzev Vermalena), mada su centarhalfovi zbog takve postavke cesto ostajali na pustopoljini 1 na 1 sa milanovim igracima. Ne mogu vjerovati da Wenger tako lose cita igru i da ne konta da vise ne moze igrati kao ranije sa Fabregasom i Nasrijem. Sa ovkavim timom moze jedino igrati na prodornost po bokovima sa Cembrlenom, Walkotom, Arshavinom, koji bi trebali nekako doturiti loptu do RVP-a i cekati Wilshira da se oporavi, a na ljeto u kupovinu.

aca

pre 12 godina

Gospodine Venger,nemojmo se lagati i umanjivati krivicu stopera,zamenili ste Koscelnog zbog njegove slabosti da zadrzi Ibrahimovica,racunali ste Djuru je nesto jaci, medjutim i on je otresen, Zlatan pada samo od lopate,i to one za sneg!Kakav je to znalac...Kakvu tek ima fizikaliju...Zamislite kako bi izgledao mec Ali-Princ Nasim Hamad,e tako izgledaju ovi fudbalercici pored Zlatana...Ko deca iz prvog dva...

BaneUtd

pre 12 godina

Tijago Silva ubedljivo najbolji štoper na svetu a onaj Đuru nema mesto ni u Zvezdu
(Ibrahimović, 15. februar 2012 23:53)

Trenutno,pošto je doktor Vidić trenutno na bolovanju.

Kole

pre 12 godina

Da se razumemo,veliki sam navijač Arsenala ali ovako više ne može.Arsenal je ove sezone izgubio od svakog iole ozbiljnijeg tima ako izuzmemo Čelsi i pobedu od 3:5.Očigledno je da su igrači koji predstavljaju ovaj klub i više nego prosečni,čast malobrojnim izuzecima.Venger želi kvalitet ali ne želi da ga plati,e pa plašim se da je u današnjem svetu to nemoguće...ili neka odreši kesu i vrati ovaj klub gde mu je i mesto ili neka ode u neku omladinsku školu i tamo razvija mlade igrače pošto to najviše voli da radi.

Arsenal4life

pre 12 godina

Sta reci,ono je sinoc bio pokolj na San Siru.Arsenal je po meni odigrao najlosiju utakmicu karijere kojoj su najvise doprineli ocajna odbrana i vezni red.Ja stvrano ne razumem ovog Vengera,samo kupuje neke klince,umesto da kupi par dobrih stopera ili bekova,a moze da proda Rosickog i Artetu koji ne znaju sta traze u veznom redu.Jesam tobdzija,ali ako cika Arsen nastavi ovako,Arsenal ide u propast i u najboljem slucaju u Ligu Evrope.Ili otpustiti Vengera i dovesti nekog dobrog poput Ancelotija,ili da se ovah nekako opameti vidi da mu ja taktika ocajna(u sta cisto sumnjam).

Mc Laren

pre 12 godina

Kada pobedi klub za koga navijate i to tako ubedljivo veče vam upropasti sportski komentator koji je zauvek izmenio svoju profesiju i pomerio donju granicu na neslućene dubine.
Od sada gledam utakmicu bez tona.

North park

pre 12 godina

E stvarno ste više smorili sa tim prepucavanjima,kao neka deca! Kao svi ste vi veliki fanovi tih evropskih klubova. Navijam za ZVEZDU BRE,i ni za kog drugog!!!

m

pre 12 godina

Oni koj misle da treba oterati artetu i remzija nedovoljno prate Arsenal, za Volkota su nazalost upravu - toliko je obecavao medjutim decko nema fudbalsku inteligenciju i pitanje je da li ce je ikad imati. Sta Arsenalu treba - kvalitetan kreativac da zameni fabergasa/nasrija, pojacanja u odbrani - bekovi i jedan half i dva dobra brza napadaca / krilna napadaca uz van persija i cemberlena. arshavin napolje

sportska lista

pre 12 godina

Ofsajd je bio kod drugog gola tu mislim da nema nikakve dileme.To je jedino zasta moze Arsenal da se pobuni.Sve ostalo ekipa iz Londona nema prava da komentarise,Milan ih je u podpunosti nadigrao.Jedino sto mogu da kazem za ekipu Arsenala to da su veceras licili na raspasanu bandu,kao da su dosli na livadu,svako radi sta hoce,krece se kuda hoce,a sto je najgore zalaganje pojedinih igraca je ravno nuli i u takvom cirkusu naravno nemoze da se nista uradi.Sve ovo govorim zato sto nisam navikao da gledam ovakvu ekipu Arsenala,nisam navijac Arsenala ali jednostavno nevolim da ih gledam onako nemocne.Sa druge strane Milanu mora da bude jasno da su veceras igrali sa prosecnom ekipom i da ih tek ocekuje pravi pakao,ali svakako im treba pruziti ruku za vecerasnji mec...

MARIO

pre 12 godina

Veliko iznenadjenje, Milan je bez Jepesa nakantao Arsenala, sta bi bilo tek s Mariom, pitam se? A Vengeru gospodine, koga ste vi krenuli da pobedite sa Koscelnim, Artetom, Ramsijem i ostalom balavurdijom? Ti i Ferguson ste ispushene mushtikle, idite u penziju vise, kupite ranč i gajite stoku, a ne fudbalere!

Garry

pre 12 godina

@Tijago Silva ubedljivo najbolji štoper na svetu a onaj Đuru nema mesto ni u Zvezdu
(Ibrahimović, 15. februar 2012 23:53)
Slazem se da je odlican igrac, ali jos uvek je daleko od Vidica... ne zaboravi da je sinoc sjajni Abijati u 3. navrata sacuvao mrezu od V.Persija ciji je T. Silva bio direktni cuvar!
P. S. Ne zaboravi ni dvomec sa Barsom gde je vise puta visio i lose se sanalazio u postavljanju i branjenju prostora kod ukrstanja i duplih pasova...

Mile Bayernac

pre 12 godina

(v21, 15. februar 2012 23:52)
Zaboravi na Ribery-a,mi nase legende ne prodajemo,nismo ga dali ni Realu,Barceloni,Chelsea-u da bi sada Arsenal mogao da sanja

Prele

pre 12 godina

@wlado

Tesko ce real do Finala pored Milana i Bayerna a kamoli tek Barce. Ne preostaje ti nista drugo nego da obuces ramosev dres i izadjes u grad da proslavis 1-3 jos i jedanput.

Zlatko

pre 12 godina

Pogodio sve 4 utakmice (Barsa 2, Zenit 1, Lion 1, Milan 3+), pogodio i tacan rezultat Barse, ali................. "na suvo", bez uplacenog tiketa. :) Rezultat nikad ne igram, to mi nije zao. A ovo drugo... Nije mi mnogo zao. Poznajuci sebe, to bi mi bilo malo na uplatu od 50, pa bih verovatno stavio nesto da pojacam, nesto tipa Braga 1. :)

bobm

pre 12 godina

(aca, 16. februar 2012 01:04) mislio sam i da ne komentarisem al kad vidim kakve se nebuloze pisu i koliko + imaju... ljudi bar gledajte utakmicu, djuru je uso zato sto se kosjelni povredio i zadnjih 5 minuta uopste nije mogao da trci. ibrahimovic kazes pada samo od lopate, bogami pada i sam od sebe. jako dobar igrac ali onaj penal je bio smesan. isti ibro je bio i u ofsajdu kod drugog gola. arsenal je bio ocajan i milan je sigurno bio bolji al je lako moglo da bude samo 2:0. prvi gol je gooolcina

liga sa 20 klubova

pre 12 godina

kakvi italijani i spanci? sta pricas ti? engleska liga je najjaca..a to sto su ispali je zato sto igraju sa trecim postavama da bi odmorili igrace za PL..nije to primera 'de igraju samo 2 tima .. prvo PL, Bundesliga, pa onda one dosadne nikakve lige,sa po 2,3 kluba ..kad bi igrali najgori u PL i primeri:10-0..

Mladja011

pre 12 godina

hahahah sjajni arsenal i dr.Venger !!kakva predstava..ali bolje ispasti sad nego naleteti na atomski bajern i pretrpeti jos goru katastrofu !!!

Kol

pre 12 godina

Dakle ovaj Boateng je lud covek ne moze da da neki opusten gol nego uvek sou, opali po lopti pa pod raslje kralj!
Jedino sto me nervira kod ovog novog rasporeda lige sampiona je sto "najbolji komentator" stojanovic dobija oba termina za komentarisanje, radije bi slusao kovinjala nego ovog!

wlado

pre 12 godina

kako ce milan da pomete barsu, pa to je cudo, i to ne kazem uopste poucen ovim mecom, nego jednostavno su ekipica ledolomaca-tehnicara, kada uspostave katanaco, sa kontricama i patom - robinjom bice svega, i onda naravno real madrid milan finale ls

here we go for 10th !

Pozz

pre 12 godina

Nebitno rezultat. Ali,neko rece da arsenal treba da napada po bokovima a vidim teren je izgledao kao oranica sa stranama,takodje vidim da je milan napadao kroz sredinu? Jel moze neko ko se bolje razume da mi objasni sta su uradili sa terenom pred mec?

BaneUtd

pre 12 godina

Bajernovska boranija...pozdravila vas borusija...i to ne jedna,već obe.Drugo,raspali arsenal se u velikom stilu oprostio od lige šampiona,jer naravno u istu neće kročiti još godinama.I treće i ono najvažnije...,arsenalovci,bajernovska boranija...dovidjenja,prijatno.

Chodex

pre 12 godina

Topdzije, ne cujem vas..xaxaxaxaxa... Ibra za desetku odigrao !Eto da se ne povredi Sedorf nebi bilo ovog rezultata. Alegri mora da shvati da Enanuelson mora od pocetka. Tijago Silva- najbolji shtoper planete, stavio u dzep Van Persija! Budi se veliki Milan i vraca se tamo gde pripada, na krovu Evrope! Forza Milan!

milos ncz

pre 12 godina

Izgubiti od Milana i to sa ovakvom razlikom je sramota. Krajnje je vreme da se najuri Venger. Steta sto to nije uradjeno bar pre 2 godine...

North park

pre 12 godina

E stvarno ste više smorili sa tim prepucavanjima,kao neka deca! Kao svi ste vi veliki fanovi tih evropskih klubova. Navijam za ZVEZDU BRE,i ni za kog drugog!!!

Garry

pre 12 godina

@Tijago Silva ubedljivo najbolji štoper na svetu a onaj Đuru nema mesto ni u Zvezdu
(Ibrahimović, 15. februar 2012 23:53)
Slazem se da je odlican igrac, ali jos uvek je daleko od Vidica... ne zaboravi da je sinoc sjajni Abijati u 3. navrata sacuvao mrezu od V.Persija ciji je T. Silva bio direktni cuvar!
P. S. Ne zaboravi ni dvomec sa Barsom gde je vise puta visio i lose se sanalazio u postavljanju i branjenju prostora kod ukrstanja i duplih pasova...

Bayern sve po spisku

pre 12 godina

Kad cujem da neko racuna Arsenal kao veliki klub samo se nasmejem.Uvek kao nesto igra opasno,a cim naidje na ekipu sa pedigreom dobije SIPAK!!!!Arsenal je jaca srednja klasa,nista vise ;)

Barcaboy

pre 12 godina

Sto volim kad Milan igra ovako,Fudbalski Napadacki BRZO!! Ovakav milan igra samo veceras i protiv barse..Igraju daleko losije u Seriji A..Boateng dao evrogol ali ne moze se reci da je on ne znam ni ja koji igrac kao sto ce svi sad reci jer ne igra ovako uvek ali dal je dao golcinu jeste.Zanima me zasto ne Igra oxlade chamberlain? Ili henry? Ocigledno da ovaj walcott ne moze nista da uradi itd.Takodje kod drugog gola mislim da je bio ofsajd..Sve u svemu dobra utakmica :) Zelim da henry udje u igru !!!!

Dimitrije(Mita)Pantić

pre 12 godina

Kaže Aca Stojanović da je Boateng postigao sličan gol protiv Barselone. Jedina sličnost je u tome što je oba puta šutnuo loptu.

P.S. Molim operatere i moderatoe da ne dozvoljavaju komentarisanje utakmica bilo kog tipa pre kraja. Mnogi ispadaju smešni, a sami komentari gube smisao.

Zlatko

pre 12 godina

Pogodio sve 4 utakmice (Barsa 2, Zenit 1, Lion 1, Milan 3+), pogodio i tacan rezultat Barse, ali................. "na suvo", bez uplacenog tiketa. :) Rezultat nikad ne igram, to mi nije zao. A ovo drugo... Nije mi mnogo zao. Poznajuci sebe, to bi mi bilo malo na uplatu od 50, pa bih verovatno stavio nesto da pojacam, nesto tipa Braga 1. :)

MARIO

pre 12 godina

Veliko iznenadjenje, Milan je bez Jepesa nakantao Arsenala, sta bi bilo tek s Mariom, pitam se? A Vengeru gospodine, koga ste vi krenuli da pobedite sa Koscelnim, Artetom, Ramsijem i ostalom balavurdijom? Ti i Ferguson ste ispushene mushtikle, idite u penziju vise, kupite ranč i gajite stoku, a ne fudbalere!

MILANINI

pre 12 godina

Veceras je rodjen "novi A.C Milan , ekipa koju mnogi( ove sezone), ne uzimaju za ozbiljno! Cvrsto verujem da 'radnici( Emanuelson , Nocerino , Abate) i vec legendarni Van Bommel mogu napraviti velike probleme tzv. Velikoj cetvorci ( Real , Barca , Bayern , chelsea). Mudrost Massimiliana Aleggrija se dovodi da " njegova ekipa nije bolja od nabrojanih , vec lucidnija , spremna za iznenadjenje , nepredvidiva i' naravno startnija! Mozda Milan i ne stigne do polufinala, ali njihova igra vise nije predmet " podsmevanja Matoraca i isluzenih igraca , vec pleni i raduje svakog iskrenog navijaca.

bobm

pre 12 godina

(aca, 16. februar 2012 01:04) mislio sam i da ne komentarisem al kad vidim kakve se nebuloze pisu i koliko + imaju... ljudi bar gledajte utakmicu, djuru je uso zato sto se kosjelni povredio i zadnjih 5 minuta uopste nije mogao da trci. ibrahimovic kazes pada samo od lopate, bogami pada i sam od sebe. jako dobar igrac ali onaj penal je bio smesan. isti ibro je bio i u ofsajdu kod drugog gola. arsenal je bio ocajan i milan je sigurno bio bolji al je lako moglo da bude samo 2:0. prvi gol je gooolcina

BaneUtd

pre 12 godina

Tijago Silva ubedljivo najbolji štoper na svetu a onaj Đuru nema mesto ni u Zvezdu
(Ibrahimović, 15. februar 2012 23:53)

Trenutno,pošto je doktor Vidić trenutno na bolovanju.

veliki strumf

pre 12 godina

Arsen Venger je jedna od najvecih zabluda svetskog fudbala. Arsenal pod njegovim vodjstvom godinama samo nazaduje, ne samo da ne osvajaju trofeje vec su svakim danom sve dalje od njih. Njegova tvrdoglavost i forsiranje francuskih igraca Koscelnog i Djurua, ciji je ucinak na terenu isti koliko i moj (dakle 0, jer njih kao da nema u odbrani, cuvaju vazduh a stignu i pokoji penal da naprave) kostala je jos jednom Arsenal katastrofalnog poraza. Jos koliko puta treba da prime 4, 5 ili 8 komada da bi ga neko smenio?

v21

pre 12 godina

Ocaj, beda! Iskljucivo Arsenov poraz! Taktika, sastav, motivacija, zelja, pogresne i kasne izmene...Veliki sam navijac Arsenala, ali mi ovaj poraz uopste nije tesko pao! Ovaj mec je po stoti put pokazao sta sve mora da se menja da bi se timu vratio stari renome, ekipe koja igra lep, efikasan, moderan i ozbiljan fudbal. Arsen ima 6 meseci da pronadje 6 i slovima sest extra kvalitetnih igraca, dva u odbrani, dva srednjaka, i dva napadaca, cime ce nadam se ubediti i Robina da ostane i potpise novi ugovor sa klubom. Da li ce to biti Azar, Benzema, Riberi, Laveci, Gece, ili ko vec... neka plati, preplati ali mora da kupi samo extra extra kvalitetne igrace, da otera Volkota, Remzija, Rosickog, Djurua, Arsavina... kako zna i ume izbori LS, jer se finale 2013. igra na Vembliju. Dosta vise blamiranja i nakon toga povracanja samopouzdanja...

N-E-O*

pre 12 godina

Niko nije ocekivao ovakvo laganu pobedu Milana,dobra igra nema sta da se zameri,mislim da je Milan odigrao blizu svog maksimuma a Arsenal i ispod svog minimuma......Arsenal nije stvorio sansu na San Siru to je cinjenica....Ne znam dokle ce ovako Arsenal da ZIVOTARI jer ovo ne vodi nicemu,Van Persi ne moze sve sam,da se razumemo nema Milan nekakav DRIM-TIM a gospodario je terenom.............

Mile Bayernac

pre 12 godina

(v21, 15. februar 2012 23:52)
Zaboravi na Ribery-a,mi nase legende ne prodajemo,nismo ga dali ni Realu,Barceloni,Chelsea-u da bi sada Arsenal mogao da sanja

MilosM

pre 12 godina

Forza Milan!

Iako sam veliki postovalac (ma, sta lazem - obozavalac!!!)magistra Vengera, ipak, samo jedan klub moze ici dalje, a to je, u ovom slucaju, milanski gigant!

x-492

pre 12 godina

Mama,mama.Zasto si me rodila ovakvog lijepog!!!?Zasto me nisi rodila kao engleskog nogometasa!!????Kad vidim onog Carolla(da je iz Bosne ne bi vrijedio ni 35000 eura), da sam englez sigurno bi i ja vrijedio barem 5 miliona.

Мјау

pre 12 godina

Cvrsto verujem da 'radnici( Emanuelson , Nocerino , Abate) i vec legendarni Van Bommel mogu napraviti velike probleme tzv. Velikoj cetvorci ( Real , Barca , Bayern , chelsea).
(MILANINI, 15. februar 2012 23:26)

Челси ми је најдражи тим, али друже, на чему си?

Влада

pre 12 godina

Милан их је дословце размонтирао.Арсенал у суштини функционише једино кад Перси уваља 2,3 гола,ово остало је мучење.Ремзи,Артета у најбољу руку просечни фудбалери,о Росицком не треба ни трошити речи,да сам ја тренер не би ми играо ни у ФК Пољанче,човек појма нема.Једини који је унео нешто позитивно у игру је Чемберлејн.

А што се ''професора,доктора,маестра,магистра'' Венгера тиче,мислим да би ред био сам да оде кад већ ови нису у стању или неће да га смене.Фудбал се игра за трофеје,а он очигледно више није у стању да освоји ниједан,а Арсенал из године у годину игра све лошије.Кад Перси оде(а отићи ће,као и сви остали што су побегли)остаје екипа којој је неки реални домет дванаесто место.

И још нешто,коментатор на јавној телевизији који поред свих оних својих умних пауза у говоранцији ипак стиже да нам каже и нови глагол,храмљао...ваљда му енглески боље лежи од српског,шта ли.

Moje ime

pre 12 godina

Zasto je Arsenal odigrao ovako ocajno?Zasto?Milan ih je zasluzeno pregazio.Mislim da je sada i Wengeru jasno da Rosicki,Arteta,Koscelni,Vermalen nemaju kvalitet za tim kao sto je Arsenal.Mozda i Wenger sada dobije otkaz.Ko zna?Nekada se Arsenal oslanjao na iskusne igrace koji su imali i kvalitet tipa Anri,Ljumberg,Pires,Sol kembel...Nedostaje mi stari Arsenal koji je na kontre gazio sve redom :(

Aleksandar

pre 12 godina

Milan odigrao vrhunski,Robinjo utakmicu karijere(a to ne mislim zbog 2 gola),Zlatan u svom stilu,lagano(ima ko da trci),Boateng odlican posle povrede,cak i najslabiji deo tima(bekovi)dobro odigrali ma da bi mogli kostati Milan u nastavku,pod hitno skloniti Antoninija i Abatea(najvecu zabludu Milana)...E sad neko laksi u 1/4 finalu(Lion,Rusi/Portugalci,Celzi(ako prodje Napolitance sto licno ne bih voleo)),izbeci ako je moguce zemljake kao i Spance,mislim da se i sa Bajernom moze narocito ako se opet preore teren po krilima,hahaha neko lepo primetio,svaka cast,Murinjove fore...

Prele

pre 12 godina

@wlado

Tesko ce real do Finala pored Milana i Bayerna a kamoli tek Barce. Ne preostaje ti nista drugo nego da obuces ramosev dres i izadjes u grad da proslavis 1-3 jos i jedanput.

x-492

pre 12 godina

Sad ce Arsenal da kupi Carolla od Liverpoola za 50 miliona funti i dvojac iz Cristal Placea za jedno 40-tak miliona i juris...Toliko novaca trose Englezi na panjeve a u Eurpi kanta za napucavanje.

sportska lista

pre 12 godina

Ofsajd je bio kod drugog gola tu mislim da nema nikakve dileme.To je jedino zasta moze Arsenal da se pobuni.Sve ostalo ekipa iz Londona nema prava da komentarise,Milan ih je u podpunosti nadigrao.Jedino sto mogu da kazem za ekipu Arsenala to da su veceras licili na raspasanu bandu,kao da su dosli na livadu,svako radi sta hoce,krece se kuda hoce,a sto je najgore zalaganje pojedinih igraca je ravno nuli i u takvom cirkusu naravno nemoze da se nista uradi.Sve ovo govorim zato sto nisam navikao da gledam ovakvu ekipu Arsenala,nisam navijac Arsenala ali jednostavno nevolim da ih gledam onako nemocne.Sa druge strane Milanu mora da bude jasno da su veceras igrali sa prosecnom ekipom i da ih tek ocekuje pravi pakao,ali svakako im treba pruziti ruku za vecerasnji mec...

atp tour

pre 12 godina

Bravo rosoneri!
Odlicna partija pogotovo u prvom poluvremenu,protiv,treba priznati indisponiranog i bezvoljnog Arsenala(bar su takav utisak pokazali),sto ne umanjuje znacaj pobede.
Ibra fenomenalan,kako je razigravao igrace,i posle gola iz penala se videlo koliko mu je stalo.Boateng-sta reci?Taj momak je prosto stvoren za ovakve utakmice i onakve golove.Robinjo je konacno pokazao zasto je doveden u Milan.Da stvara sanse saigracima i da koriste iste.
Ne znam razlog ovako blede partije Arsenala,ali "ne pije vodu" prica,da je Venger postavio dobru taktiku,a da igraci nisu bili sposobni da to prikazu na terenu.To je po meni trener koji se ne snalazi u velikim utakmicama,ne zna da pripremi psihicki ekipu,a ni u taktici nije nista bolji.On je nesumnjivo kvalitetan strucnjak,ali vrhunski trener nije sigurno.
To je moje misljenje.
Sve cestitke Milanu i uzivajte u sportskim danima.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Nije mi jasno zashto Milan zovu penzionerskom ekipom,kada Milan to vishe nije ! Milan ima prosek od 28.9 godina,ali bi taj prosek bio puno manji kada bi iz sastava izbacili Yepesa i Flavia Romu,koji nisu ni u prvih 22 ! Juventus ima prosek od 28.6 znaci i da za njih onda moze da se kaze da su penzioneri ! Inter ima 28.5 shto znaci da se moze isto reci da su penzioneri ! Barselona ima prosek od 27.5 i shto znaci samo za godinu i 4 meseca mladju ekipu od Milana ! Manchester United ima prosek od 27.2 godine,shto je u odnosu na Milan manje za 1 i 7 meseci ! Ako se obistini prica i sledece godine odu Yepes,Van Bomel,Bonera i naravno Flavio Roma,Milanov prosek ce pasti sigurno za 1.5 godina,a mozda i vishe u zavisnosti od toga ko ce da bude doveden ! Prema tome,malo vishe postovanja za klub koji je napokon krenuo da dovodi prave igrace i da igra pravi fudbal ! Manimo,shta je bilo u 20-tom veku,to je covecanstvo prevazislo,ko voli Milan,sigurno mu je drago zbog ove pobede vecerash !

KAL-EL

pre 12 godina

Oterati Ramzija,Artetu i narocito Rosickog sto pre
Uz oporavljenog Vilksira i 2-3 normalna pojacanja(ne verujem da ce se istrositi kao i svaki prelazni rok) ovaj tim bi licio na nesto
Ali realno je da ce Van Persi oteci a i treba da ide jer sa ovakvim saigracima ne moze se do trofeja
Ovo govorim kao simpatizer Arsenala gledao sam utakmicu i kao da sam gledao neki nas tim a ne ARSENAL tuga

brko

pre 12 godina

Nije Milan odigrao toliko dobro, koliko je Arsenal lose. Ma ovo je klasicna postavka igre protiv Arsenala, braniti se duboko i uzdati se u realizaciju iz kontri, gdje je Milan imao trojicu inspirisanih Robinja, Boatenga i Zlaju. Treba uzeti u obzir da Arsenal nije imao nikada manje kreacije i brzine u sredini (ocajni Ramsy, Arteta, Rosicky), niti prodornosti po bokovima (Walkot, Gibbs, Sagna). O odbrani da ne govorimo (izuzev Vermalena), mada su centarhalfovi zbog takve postavke cesto ostajali na pustopoljini 1 na 1 sa milanovim igracima. Ne mogu vjerovati da Wenger tako lose cita igru i da ne konta da vise ne moze igrati kao ranije sa Fabregasom i Nasrijem. Sa ovkavim timom moze jedino igrati na prodornost po bokovima sa Cembrlenom, Walkotom, Arshavinom, koji bi trebali nekako doturiti loptu do RVP-a i cekati Wilshira da se oporavi, a na ljeto u kupovinu.

AlM!NR32

pre 12 godina

Mrak na terenu sve dok nije izasao Seedorf.Zasluzena pobeda Milana,navijaci Milana se raduju i nose sal sa ispisima Ac Milan curva sud,a komentar kaze ovo su navijaci Arsenala ? zasto su navijaci Arsenala i zasto se raduju zbog 2-0 sto gube ? nemogu da opisem komentara jednostavno posle utakmice moram da popijem analgin.T.Silva kralj lopta prolazi igrac NE.

Мјау

pre 12 godina

Пре меча сам дао благу предност Милану, очекивао сам 2:1, али овако нешто ни у сну. Додуше, и сам Арсенал ми је деловао превише незанитересовано. Разочарали су ме. Надао сам се/очекивао сам да ће Анри донети неку промену кад је ушао, али је остао непримећен...
Милан далеко бољи, сјајна голчина Боатенга. Занимљиво, није затресао мрежу. :Р

djoka-bomba

pre 12 godina

@Pozz
Evo odgovora za "kvalitet" trave na San Siru. Zbog loseg vremena se dezintegrisala ionako losa trava, a jos igraju dvakluba svaka dva-tri dana, pa su doneli nove busene pred utakmicu i teren je bio najbolji sto je mogao u datom trenutku.
A, sto se tice meca, komentara nekih ljudi, mora se znati da ova dva kluba nisu na istom nivou (generalno gledano) i da im se istorija znacajno razlikuje. Klub poput Milana niko nikada ne sme otpisivati, jer ih vuce napred ako ne igracki kadar, onda cinjenica da imaju najvise internacionalnih trofeja na svetu. Samo par klubova na planeti ima takvu magiju.

m

pre 12 godina

Oni koj misle da treba oterati artetu i remzija nedovoljno prate Arsenal, za Volkota su nazalost upravu - toliko je obecavao medjutim decko nema fudbalsku inteligenciju i pitanje je da li ce je ikad imati. Sta Arsenalu treba - kvalitetan kreativac da zameni fabergasa/nasrija, pojacanja u odbrani - bekovi i jedan half i dva dobra brza napadaca / krilna napadaca uz van persija i cemberlena. arshavin napolje

aca

pre 12 godina

Gospodine Venger,nemojmo se lagati i umanjivati krivicu stopera,zamenili ste Koscelnog zbog njegove slabosti da zadrzi Ibrahimovica,racunali ste Djuru je nesto jaci, medjutim i on je otresen, Zlatan pada samo od lopate,i to one za sneg!Kakav je to znalac...Kakvu tek ima fizikaliju...Zamislite kako bi izgledao mec Ali-Princ Nasim Hamad,e tako izgledaju ovi fudbalercici pored Zlatana...Ko deca iz prvog dva...

Banos Bananos

pre 12 godina

Niko ne spominje to sto je Alegri objasnio Zlatanu da je fudbal timska igra. Lepo je videti ludog Zlatka kako deli lopte, odigrava povratne, vraca se u sredinu, itd...

MILAN

pre 12 godina

Milan se polako vraca na stare staze gde mu je realno i mesto,a sto me jos vise raduje dovode igrace i to dobre za dzabe ili za smesne pare u danasnje vreme.Sve pohvale i za Alegrija koji je dosao kao totalni anonimus a polako izrasta u velikog trenera!!!

Mc Laren

pre 12 godina

Kada pobedi klub za koga navijate i to tako ubedljivo veče vam upropasti sportski komentator koji je zauvek izmenio svoju profesiju i pomerio donju granicu na neslućene dubine.
Od sada gledam utakmicu bez tona.

Arsenal4life

pre 12 godina

Sta reci,ono je sinoc bio pokolj na San Siru.Arsenal je po meni odigrao najlosiju utakmicu karijere kojoj su najvise doprineli ocajna odbrana i vezni red.Ja stvrano ne razumem ovog Vengera,samo kupuje neke klince,umesto da kupi par dobrih stopera ili bekova,a moze da proda Rosickog i Artetu koji ne znaju sta traze u veznom redu.Jesam tobdzija,ali ako cika Arsen nastavi ovako,Arsenal ide u propast i u najboljem slucaju u Ligu Evrope.Ili otpustiti Vengera i dovesti nekog dobrog poput Ancelotija,ili da se ovah nekako opameti vidi da mu ja taktika ocajna(u sta cisto sumnjam).

Old school

pre 12 godina

Pobjedio je komentator sa BHT TV (zaboravih prezime).

Citiram:
"Emanuelson je počeo sezonu na mjestu beka, ali je dobrim igrama napredovao i prekomandovan je u vezni red" :O

E koga mi sve moramo slušati... Gdje su oni dobri stari reporteri koji su svaku utakmicu činili još zanimljivijom. Još se donekle HRT drži, ali samo kada nisu pristrasni...

Kole

pre 12 godina

Da se razumemo,veliki sam navijač Arsenala ali ovako više ne može.Arsenal je ove sezone izgubio od svakog iole ozbiljnijeg tima ako izuzmemo Čelsi i pobedu od 3:5.Očigledno je da su igrači koji predstavljaju ovaj klub i više nego prosečni,čast malobrojnim izuzecima.Venger želi kvalitet ali ne želi da ga plati,e pa plašim se da je u današnjem svetu to nemoguće...ili neka odreši kesu i vrati ovaj klub gde mu je i mesto ili neka ode u neku omladinsku školu i tamo razvija mlade igrače pošto to najviše voli da radi.