Fudbal 49

Utorak, 07.02.2012.

22:43

Novosti: Janković u Romi; CZ: Nije

Kako pišu "Večernje novosti“, već je ugovorena prodaja mladog fudbalera Crvene zvezde Filipa Jankovića.

Novosti: Jankoviæ u Romi; CZ: Nije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 12 godina

Nikolovski je potpuno u pravu kad kaže da je Janković Zvezdin igrač. Nažalost, nije rekao koliko dugo će još biti, a ako je verovati iskustvu, neće još dugo. Ostajemo da se nadamo da je mali pametan (takav utisak je ostavio na mene) i da će se i on pitati, odnosno da će u Zvezdi ostati dok ne postane barem solidan igrač.

aleksa_

pre 12 godina

Dzaba vam demanti g. Nikolovski, u ovoj zemlji vladaju gebelsovske metode, nazalost tako funkcionisu tzv. pisani i el. mediji u ovoj nesrecnoj zemlji.
Vise puta ponovljena laz postaje istina. Mozete samo da zamislite koliko ljudi se primilo na ovu vest i sipa drvlje i kamenje po Zvezdi!

vuchkomilli

pre 12 godina

scenario 1. Neko je veoma ljut i besan sto je mali potpisao toliko dugacak ugovor, pa varnici preko novina.

2. Postojali pregovori koji ocigledno nisu dovedeni do kraja, jer je mali potpisao dugacak ugovor sa Zvezdom, a novinari malo da zabibere...

3.tekst istinit, a u tom slucaju je neko u romi lud, jer je kaparisao igraca 3 miliona, pa mora da plati obestecenje na ugovor od 3 godine, pa mora da plati igraca...

Meni se nesto cini da cika Falji odande odvodi, a nama dovodi igrace, sto i nije tako lose

pedja

pre 12 godina

3 mil.evra he he, možda 3 mil.dinara, alo bre, dečko je ušao u drugom poluvremenu u Su protiv Spartaka, ceo stadion se valjao od smeha, šorts mu preko kolena, od kosice ne vidi gde udara...

Sasa

pre 12 godina

Kako javlja Radio Mileva Jankovic je potpisao za Partizan!
(Branislav Zekic Zeka, 7. februar 2012 23:42)

Nije , i nece. Znam iz "pouzdanih" izvora.(Od izvora dva putica.)

rajko mitic

pre 12 godina

Da li postoji kategorija fudbalera u jaslama!? Mislim, da znam da li mogu ući u dil pšsto ovi moji klinci u jaslama rasturaju fudbal! Majke mi! Jedan je ofanzivni srednjak, a drugi je štoper samo takav. A tek što vole da igraju u inostranstvu!!!!
Janičarenju nikad kraja!

dosledan

pre 12 godina

a ja bih rekao da je ovo samo jos jedan dokaz saradnje novinara i kluba, gde se ovakvim vestima vestacki stvara fama o nekom igracu!!!

otiso si sarmu probo nisi

pre 12 godina

Ma da... Isto tako je onaj vas Ganac otisao za "4 miliona", kaludjer za 3, Ninkov za 2,3... itd, itd...
Pa gde su mogli yog Jankovica da gledaju pa da nude za njega 3 miliona? Gde ste ga vi gledali, koji zivite ovde? Na kojoj utakmici je on pokazao toliki kvalitet?
Pa Zvezdi da su ponudili milion za njega pa on bi sutra otisao... Doveli ste ceo tim za milion i po, a samo ste jednog igraca prodali i od njega dobili nesto vise od pola miliona...
Sto je babi ,milo... Dosta vise sa tim narucenim tekstovima...
(TIGER, 8. februar 2012 01:28)

a za koliko ide Djuric?

zvezdan

pre 12 godina

Ako ga prodaju,preterali su sve mere s lopovlukom,unistise nam zvezdu,navijace,sve...u mom kraju kog klinca pitam za kog navija svi navijaju za partizan,sve manje mladjih delija,katastrofa je zvezdino rukovodstvo,hoćemo hitne promene...
(Milan, 7. februar 2012 23:52)

Ne brini se zbog tih koji sve vise navijaju za Partizan, pa tu pricu slusam od pocetka '80.-ih, evo 30 godina sve vise klinaca navija za Partizan, pa gde su im svi ti navijaci kada porastu? Ti klinci menjaju klubove za koje navijaju kao telefon mobilni kad stavis na punjenje, svaki put kada se napuni oni su 'navijaci' drugog kluba.

ZmajUTD

pre 12 godina

Iskreno, smucila mi se vise ova prica o Jankovicu.. Ako je stvarno prodat, to je sramota za njegove roditelje, pre svega. Decko stvarno ima talenta, ali je novac ocigledno mnogo vazniji. Kad ovako sagledam stvari, ako stvarno ode, voleo bih da nikada ne uspe u fudbalu. U inat.

....

pre 12 godina

a vi moji dragi grobari i drage delije slobodno se prepirete i gledajte ciji je veci....a ovi lepo pokradose pare i odose a vi ostanite zatucani u niskim strastima....e srbine..proklet li si...

NARAVNO

pre 12 godina

Ja sam baš to i napisao u svom komentaru NOVOG ugovora pre neki dan. Rekao sam da nas zaludjuju i da taj nece docekati leto 2013 u Zvezdi.

igor

pre 12 godina

Ako je istina da mu je menadzer Falji Ramadani(kao sto pise na pojedinim sportskim portalima) onda je gotovo sigurno da ide u Romu,jer pomenuti menadzer prodaje igrace odmah kad napune 18 godina.

Mi lan

pre 12 godina

@Milan, 7. februar 2012 23:52

Imenjace,ako deca kod tebe navijaju sve vise za Partizan,a manje za Zvezdu to jos i nije tako lose (iako sam ja Zvezdas),jer jos uvek znaju za Partizan i CZ. Ja godinama srecem klince koji navijaju za Celsi,Junajted,Barsu,Milan,Juve,Lacio,Real...i kada pricaju o tim timovima kazu "mi". Ja se pitam koji ste to "vi" brate mili? Mozda on i njegovi drugari iz Engleske,Spanije ili Italije... Luidji,Majkl,Horhe? Mi?! Moz' misliti?!
pre jedno 7,8,9 godina moj odlican ortak,takodje okoreli Zvezdas kao i ja...igra "Menadzer" igricu i igra sa Zvezdom i dosao do finala LS sa Arsenalom. I ja visim sa njim na telefonu da mi prenosi kako se krece mec i da li ce Zvezda na kompu da bude prvak Evrope. PobediSMO 2-1...i on i ja kao deca (da ne kazem nesto gore) slavimo i radujemo se. LJubav prema klubu. :)))
Ovi danasnji klinci znaju o fudbalu samo ono sto vide na PS-u.Za takve i navijaju. Znaju ko koga trazi,koliko ima platu,koliko je prodat i sa kojom se manekenkom zvekece u slobodno vreme. Eto...

DELIJA SYD.

pre 12 godina

banda razgrabi sve sto valja a uefa nikako da stane tome u red, sta je sledece da jure po vrticima, kakvi su to timovi kad imaju vecinu stranaca koji i ne pricaju jezik njihov, nikad nebih mogao da navijam za takve timove to vise nije sport to je samo biznis i nista vise isto je danas navijati za real ili za alians osiguranje oba su na berzi i samo ih pare zanimaju. zato se ponosim mojom ZVEZDOM koja je osvojila svetski fudbalski vrh oslanjajuci se samo na domace snage i zato je njena titula vrednija od ostalih pobedenika, bas bi voleo da vidim dali bi to mogao i jedan klub danas, mafijasi biznismeni posrednici to su danasnji lideri klubova

TIGER

pre 12 godina

Ma da... Isto tako je onaj vas Ganac otisao za "4 miliona", kaludjer za 3, Ninkov za 2,3... itd, itd...
Pa gde su mogli yog Jankovica da gledaju pa da nude za njega 3 miliona? Gde ste ga vi gledali, koji zivite ovde? Na kojoj utakmici je on pokazao toliki kvalitet?
Pa Zvezdi da su ponudili milion za njega pa on bi sutra otisao... Doveli ste ceo tim za milion i po, a samo ste jednog igraca prodali i od njega dobili nesto vise od pola miliona...
Sto je babi ,milo... Dosta vise sa tim narucenim tekstovima...

Skywalker

pre 12 godina

Haha, kako ne kapirate genijalnost ovog potez Zvezdine uprave!!! Uzeli su sad 3 miliona sa tim sto ce decko tek 2013. da ode u Romu, ali...apokalipsa nastupa u Decembru 2012. godine tako da od transfera nece biti nista a Zvezda je vec sad dobila pare :)

Kako je lukav ovaj Lukic, preveslao Italijane samo tako :)))

Lavot

pre 12 godina

Kako moderan sport od coveka pravi vrecu para. Kako neko od 17 godina moze vredeti 3,5,15 miliona eura? On jos uvek nije formiran kao igrac,jos manje kao licnost,moze da se povredi (ne daj boze,naravno) ,uvredi,da se oda nocnom zivotu i slicno,a vec vredi milione. Iskreno,ne razumem ni te stranr klubove koje daju silne novce na neproverne igrace tj one koje ni dres maticnog kluba nisu posteno oznojili. Bice da tu radi menadzerska svita. Bilo kako bilo, Fici zelim sve najbolje,veliku karijeru,mada mora jos mnogo da uci i da svakako fizicki ojaca jer je trenutno inferioran.

ZZZzzz

pre 12 godina

Nisam siguran koliko je ova vest tacna ali nekako zvuci istinito,pre svega zbog informacija,zna se klub, zna se koje godine,zna se ko posreduje,mozda za godinu dana Roma se prodomisli ali sve u svoje vreme.Nista nije cudno,Nastasic je otisao,kada se prvi put culo,demanti na sve strane itd itd a pare se razgrabile,drugo ovo saopstenje Zvezde je smesno,"0n je igrac Zvezde" pa jeste sada,"Nikakav transfer nismo zakljucili" naravno da niste,nece Roma da vam da 3 mil. sada itd.Videcemo ali mislim da je mali uvaljen,i da se cekaju samo evrici.

Dusan

pre 12 godina

Ja mislim da je to samo "Fora" da bi neko uopste cuo da postoji Filip,pravi primer je Raca Petrovic-nikad nije bio igrac,pocese po novinama Petrovic ide u Romu,u Vitese,.... i prodase ga...zasto onda sedi na klupi ako je mlad i talentovan ???? ovo je obicna glupost !

Stojkovicansmo prodali Juventusu za 4 mil

pre 12 godina

Vrlo inteligentno od strane novinara, ali ja bih ipak to opisao ovako: Mnogi su se nadali da ce se Zvezda odreci jedno od najvecih bisera sa ovih prostora pa su jedva cekali da udare po Lukicu, Robiju, Zvezdi, e kada se desilo ono najbolje za sve nas Delije i za nasu Zvezdu, kada smo zadrzali malog sada su se okrenuli drugoj kao sto rekoh vrlo inteligentnoj taktici ( moram samo da napomenem
Da mi je drago sto ovu glupost nije objavio B92 nego je samo preneo vest i po tome se vidi koliko su neki imenom veliki ali ipak mnogo mali za jedan ozbiljan sajt kakav je B92) i da se vratim, dolazili iz Liverpula, Totehema... Nudili isto, pazite osto 3 miliona, Zvezda je tada ladno mogla da ga proda, uzme milione uz obrazlozenje da roditelji nece da potpisu ugovor i niko ne bi imao pravo da prigovori nista jer je Zvezda zaista sve ucinila, ponudila uslove kakve do sada jos nikom nije lada je rec o mladim igracima, molila, pokusavala na sve nacine... Sada pazite, roditelji pristanu na nov ugovor, malog uigravamo jer i jeste buducnost i Srpskog fudbala i mase Zvezde a za par meseci, tacnije za godinu dana ga za iste pare prodamo Romi :-) Koja je tu logika? Pa to smo mogli i sada da uradimo, samo da smo hteli!!! Vrlo interesantno, ali i vrlo glupo!!! Pitam se samo sta je sledece? Hmhmhm, mimozda smo i Lazovica prodali iliiiiii, malog Stojkovica iliiiii... ccccc, sa cimnse sve nece sluziti nasi nazovimo novinari samo da stvore haos, ali gospodo, mi smo na vase glupe namestaljke odavno i navikli i oguglali,ostaje nam samo da se smejemo vasoj inteligenciji!!!!

bogdan

pre 12 godina

Gde samo nađoše ovog Nikolovskog. Toliko antipatičan lik. Kako ga je Brankica profi ispreskakala u Insajderu, nije znao gde udara. Slika i prilika današnje crvene zvezde.

djura cvorovic

pre 12 godina

tom klincu i njegovoj mami zelim svu srecu u daljoj buducnosti,trebace im
a zvezdi da se opameti
i da ga ne dovodi ako ne uspe u romi
vec neka odmah ide u azerbejdzan,kinu,gruziju....

askurdjel

pre 12 godina

ajde bre komentatori ne lozite se, vi znate da li je kriv lukic ili ko vec, ako je filipova porodica ucenila zvezdu, koji je izbor uprava imala? da ode za dz kad napuni 18 godina ili da uzmemo bar ta tri miliona? tri miliona ili nista? i to se AKO je cela prica tacna uopste, a to cemo uskoro saznati..

zrenjaninac

pre 12 godina

lepo sam ja rekao da on nece docekati ni dve banke u zvezdi,vazno da su mu izjave bile na nivou...A u Romi ako ne uspe onda gledajte pa ga vratite da ga utopimo opet u kinu ili koreju ako ga budu hteli!!!

cashonnett

pre 12 godina

Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: cashonnett @ gmail.com

Milan

pre 12 godina

Ako ga prodaju,preterali su sve mere s lopovlukom,unistise nam zvezdu,navijace,sve...u mom kraju kog klinca pitam za kog navija svi navijaju za partizan,sve manje mladjih delija,katastrofa je zvezdino rukovodstvo,hoćemo hitne promene...

soni

pre 12 godina

Dovoljno je reci novosti... Novina koja je bar po pitanju sporta davno izgubila ozbiljnost, i posluje po sistemu ko koliko plati... Jos jedan ocajnicki pokusaj menadzera da sto pre zarade na filipu po cenu upropascavanja karijere...

UMBRO

pre 12 godina

Jankovic je stvarno dobar igrac i ako je pametan,jedino gdje bi trebao otici je Bajern Minhen,jer to ce u buducnosti biti klub koji ce sve da osvaja!!!

sike

pre 12 godina

Iskreno se nadam da nije prodat. Danas nikome nemozes verovati, ni novinarima, a ni Zvezdi. Saznacemo sledece godine.
Moje je misljenje da bi Filip lako mogao da bude novi Luka Modric koga je Mamic prodao za velike novce. Danas je Luka jedan od 5 najtrazenijih i cenjenijih igraca na ostrvu. Nisam siguran da u Zvezdi bilo ko razmislja kao Mamic. Luka je prodat za 15-20 miliona, sto je previse za balkanske prilike. Druga je stvar sto on sada vredi i preko 50 miliona.

Igor

pre 12 godina

A bas me zanima sta bi vi uradili da ste na mestu ove uprave u ovoj situaciji?(iako ja prvi kritikujem upravu za mnoge poteze i zato sto nema trofeja)...Pa mali jednostavno nece da potpise za zvezdu i to je kraj,samo su mu milioni u glavi,gleda sto pre da pobegne,da uzme neke pare i to je to,tj gledaju njegovi roditelji i on...a to sto je sve ove godine trenirao u zvezdi i realno zvezda ga ucinila igracem(mada je jos rano da se vidi kakav ce igrac biti) ko je sisa...ja mislim da je klub jedva uspeo da namoli njegove roditelje i ovako da potpise,cisto da ne bi otisao za dzabe,da nam ucine posto oni svakako nista ne gube...A mali je umislio da je mesi,a jos uvek nista nije pokazao,nije ni blizu markovica iz partizana...Ja podrzavam stvaranje nasih mladih igraca,ove polovne strance ne mogu ocima da gledam,ali jedva cekam da ovaj mali ode...mnogooo su ga svi uzdigli,pitanje je da li ce biti tolika klasa.Izvinjavam se sto sam oduzio...

zvezdas

pre 12 godina

ovo me podseca na nastasica i partizan, isto sve je isto, ali bas sve, isto novinari objavljivali nastasic u fiorentini, iz uprave partizana odmah demantuju, i na kraju izadje djuric sa izjavom dobili smo ponudu koja se ne odbija, ja se nadam da gresim, ali mislim da su ga prodali, nazalost, kada odes ovako mlad mozes uspeti samo ako si ekstra talentovan, ali vreme ce pokazati...

Srb

pre 12 godina

Ovaj Nikolovski misli da smo mi svi glupi!? Pa niko ne govori da cete dobiti odma pare, nego cim napuni 18 godina bice prodat Romi. Znaci isti fazon ko kod Nastasica itd...isti menadzer ista posla.
Jao Nikolovski kako me samo nerviras....

Srb

pre 12 godina

Ovaj Nikolovski misli da smo mi svi glupi!? Pa niko ne govori da cete dobiti odma pare, nego cim napuni 18 godina bice prodat Romi. Znaci isti fazon ko kod Nastasica itd...isti menadzer ista posla.
Jao Nikolovski kako me samo nerviras....

djura cvorovic

pre 12 godina

tom klincu i njegovoj mami zelim svu srecu u daljoj buducnosti,trebace im
a zvezdi da se opameti
i da ga ne dovodi ako ne uspe u romi
vec neka odmah ide u azerbejdzan,kinu,gruziju....

zvezdas

pre 12 godina

ovo me podseca na nastasica i partizan, isto sve je isto, ali bas sve, isto novinari objavljivali nastasic u fiorentini, iz uprave partizana odmah demantuju, i na kraju izadje djuric sa izjavom dobili smo ponudu koja se ne odbija, ja se nadam da gresim, ali mislim da su ga prodali, nazalost, kada odes ovako mlad mozes uspeti samo ako si ekstra talentovan, ali vreme ce pokazati...

bogdan

pre 12 godina

Gde samo nađoše ovog Nikolovskog. Toliko antipatičan lik. Kako ga je Brankica profi ispreskakala u Insajderu, nije znao gde udara. Slika i prilika današnje crvene zvezde.

Mi lan

pre 12 godina

@Milan, 7. februar 2012 23:52

Imenjace,ako deca kod tebe navijaju sve vise za Partizan,a manje za Zvezdu to jos i nije tako lose (iako sam ja Zvezdas),jer jos uvek znaju za Partizan i CZ. Ja godinama srecem klince koji navijaju za Celsi,Junajted,Barsu,Milan,Juve,Lacio,Real...i kada pricaju o tim timovima kazu "mi". Ja se pitam koji ste to "vi" brate mili? Mozda on i njegovi drugari iz Engleske,Spanije ili Italije... Luidji,Majkl,Horhe? Mi?! Moz' misliti?!
pre jedno 7,8,9 godina moj odlican ortak,takodje okoreli Zvezdas kao i ja...igra "Menadzer" igricu i igra sa Zvezdom i dosao do finala LS sa Arsenalom. I ja visim sa njim na telefonu da mi prenosi kako se krece mec i da li ce Zvezda na kompu da bude prvak Evrope. PobediSMO 2-1...i on i ja kao deca (da ne kazem nesto gore) slavimo i radujemo se. LJubav prema klubu. :)))
Ovi danasnji klinci znaju o fudbalu samo ono sto vide na PS-u.Za takve i navijaju. Znaju ko koga trazi,koliko ima platu,koliko je prodat i sa kojom se manekenkom zvekece u slobodno vreme. Eto...

Igor

pre 12 godina

A bas me zanima sta bi vi uradili da ste na mestu ove uprave u ovoj situaciji?(iako ja prvi kritikujem upravu za mnoge poteze i zato sto nema trofeja)...Pa mali jednostavno nece da potpise za zvezdu i to je kraj,samo su mu milioni u glavi,gleda sto pre da pobegne,da uzme neke pare i to je to,tj gledaju njegovi roditelji i on...a to sto je sve ove godine trenirao u zvezdi i realno zvezda ga ucinila igracem(mada je jos rano da se vidi kakav ce igrac biti) ko je sisa...ja mislim da je klub jedva uspeo da namoli njegove roditelje i ovako da potpise,cisto da ne bi otisao za dzabe,da nam ucine posto oni svakako nista ne gube...A mali je umislio da je mesi,a jos uvek nista nije pokazao,nije ni blizu markovica iz partizana...Ja podrzavam stvaranje nasih mladih igraca,ove polovne strance ne mogu ocima da gledam,ali jedva cekam da ovaj mali ode...mnogooo su ga svi uzdigli,pitanje je da li ce biti tolika klasa.Izvinjavam se sto sam oduzio...

sike

pre 12 godina

Iskreno se nadam da nije prodat. Danas nikome nemozes verovati, ni novinarima, a ni Zvezdi. Saznacemo sledece godine.
Moje je misljenje da bi Filip lako mogao da bude novi Luka Modric koga je Mamic prodao za velike novce. Danas je Luka jedan od 5 najtrazenijih i cenjenijih igraca na ostrvu. Nisam siguran da u Zvezdi bilo ko razmislja kao Mamic. Luka je prodat za 15-20 miliona, sto je previse za balkanske prilike. Druga je stvar sto on sada vredi i preko 50 miliona.

Skywalker

pre 12 godina

Haha, kako ne kapirate genijalnost ovog potez Zvezdine uprave!!! Uzeli su sad 3 miliona sa tim sto ce decko tek 2013. da ode u Romu, ali...apokalipsa nastupa u Decembru 2012. godine tako da od transfera nece biti nista a Zvezda je vec sad dobila pare :)

Kako je lukav ovaj Lukic, preveslao Italijane samo tako :)))

zrenjaninac

pre 12 godina

lepo sam ja rekao da on nece docekati ni dve banke u zvezdi,vazno da su mu izjave bile na nivou...A u Romi ako ne uspe onda gledajte pa ga vratite da ga utopimo opet u kinu ili koreju ako ga budu hteli!!!

Lavot

pre 12 godina

Kako moderan sport od coveka pravi vrecu para. Kako neko od 17 godina moze vredeti 3,5,15 miliona eura? On jos uvek nije formiran kao igrac,jos manje kao licnost,moze da se povredi (ne daj boze,naravno) ,uvredi,da se oda nocnom zivotu i slicno,a vec vredi milione. Iskreno,ne razumem ni te stranr klubove koje daju silne novce na neproverne igrace tj one koje ni dres maticnog kluba nisu posteno oznojili. Bice da tu radi menadzerska svita. Bilo kako bilo, Fici zelim sve najbolje,veliku karijeru,mada mora jos mnogo da uci i da svakako fizicki ojaca jer je trenutno inferioran.

askurdjel

pre 12 godina

ajde bre komentatori ne lozite se, vi znate da li je kriv lukic ili ko vec, ako je filipova porodica ucenila zvezdu, koji je izbor uprava imala? da ode za dz kad napuni 18 godina ili da uzmemo bar ta tri miliona? tri miliona ili nista? i to se AKO je cela prica tacna uopste, a to cemo uskoro saznati..

Dusan

pre 12 godina

Ja mislim da je to samo "Fora" da bi neko uopste cuo da postoji Filip,pravi primer je Raca Petrovic-nikad nije bio igrac,pocese po novinama Petrovic ide u Romu,u Vitese,.... i prodase ga...zasto onda sedi na klupi ako je mlad i talentovan ???? ovo je obicna glupost !

soni

pre 12 godina

Dovoljno je reci novosti... Novina koja je bar po pitanju sporta davno izgubila ozbiljnost, i posluje po sistemu ko koliko plati... Jos jedan ocajnicki pokusaj menadzera da sto pre zarade na filipu po cenu upropascavanja karijere...

igor

pre 12 godina

Ako je istina da mu je menadzer Falji Ramadani(kao sto pise na pojedinim sportskim portalima) onda je gotovo sigurno da ide u Romu,jer pomenuti menadzer prodaje igrace odmah kad napune 18 godina.

Stojkovicansmo prodali Juventusu za 4 mil

pre 12 godina

Vrlo inteligentno od strane novinara, ali ja bih ipak to opisao ovako: Mnogi su se nadali da ce se Zvezda odreci jedno od najvecih bisera sa ovih prostora pa su jedva cekali da udare po Lukicu, Robiju, Zvezdi, e kada se desilo ono najbolje za sve nas Delije i za nasu Zvezdu, kada smo zadrzali malog sada su se okrenuli drugoj kao sto rekoh vrlo inteligentnoj taktici ( moram samo da napomenem
Da mi je drago sto ovu glupost nije objavio B92 nego je samo preneo vest i po tome se vidi koliko su neki imenom veliki ali ipak mnogo mali za jedan ozbiljan sajt kakav je B92) i da se vratim, dolazili iz Liverpula, Totehema... Nudili isto, pazite osto 3 miliona, Zvezda je tada ladno mogla da ga proda, uzme milione uz obrazlozenje da roditelji nece da potpisu ugovor i niko ne bi imao pravo da prigovori nista jer je Zvezda zaista sve ucinila, ponudila uslove kakve do sada jos nikom nije lada je rec o mladim igracima, molila, pokusavala na sve nacine... Sada pazite, roditelji pristanu na nov ugovor, malog uigravamo jer i jeste buducnost i Srpskog fudbala i mase Zvezde a za par meseci, tacnije za godinu dana ga za iste pare prodamo Romi :-) Koja je tu logika? Pa to smo mogli i sada da uradimo, samo da smo hteli!!! Vrlo interesantno, ali i vrlo glupo!!! Pitam se samo sta je sledece? Hmhmhm, mimozda smo i Lazovica prodali iliiiiii, malog Stojkovica iliiiii... ccccc, sa cimnse sve nece sluziti nasi nazovimo novinari samo da stvore haos, ali gospodo, mi smo na vase glupe namestaljke odavno i navikli i oguglali,ostaje nam samo da se smejemo vasoj inteligenciji!!!!

DELIJA SYD.

pre 12 godina

banda razgrabi sve sto valja a uefa nikako da stane tome u red, sta je sledece da jure po vrticima, kakvi su to timovi kad imaju vecinu stranaca koji i ne pricaju jezik njihov, nikad nebih mogao da navijam za takve timove to vise nije sport to je samo biznis i nista vise isto je danas navijati za real ili za alians osiguranje oba su na berzi i samo ih pare zanimaju. zato se ponosim mojom ZVEZDOM koja je osvojila svetski fudbalski vrh oslanjajuci se samo na domace snage i zato je njena titula vrednija od ostalih pobedenika, bas bi voleo da vidim dali bi to mogao i jedan klub danas, mafijasi biznismeni posrednici to su danasnji lideri klubova

pedja

pre 12 godina

3 mil.evra he he, možda 3 mil.dinara, alo bre, dečko je ušao u drugom poluvremenu u Su protiv Spartaka, ceo stadion se valjao od smeha, šorts mu preko kolena, od kosice ne vidi gde udara...

Milan

pre 12 godina

Ako ga prodaju,preterali su sve mere s lopovlukom,unistise nam zvezdu,navijace,sve...u mom kraju kog klinca pitam za kog navija svi navijaju za partizan,sve manje mladjih delija,katastrofa je zvezdino rukovodstvo,hoćemo hitne promene...

TIGER

pre 12 godina

Ma da... Isto tako je onaj vas Ganac otisao za "4 miliona", kaludjer za 3, Ninkov za 2,3... itd, itd...
Pa gde su mogli yog Jankovica da gledaju pa da nude za njega 3 miliona? Gde ste ga vi gledali, koji zivite ovde? Na kojoj utakmici je on pokazao toliki kvalitet?
Pa Zvezdi da su ponudili milion za njega pa on bi sutra otisao... Doveli ste ceo tim za milion i po, a samo ste jednog igraca prodali i od njega dobili nesto vise od pola miliona...
Sto je babi ,milo... Dosta vise sa tim narucenim tekstovima...

....

pre 12 godina

a vi moji dragi grobari i drage delije slobodno se prepirete i gledajte ciji je veci....a ovi lepo pokradose pare i odose a vi ostanite zatucani u niskim strastima....e srbine..proklet li si...

rajko mitic

pre 12 godina

Da li postoji kategorija fudbalera u jaslama!? Mislim, da znam da li mogu ući u dil pšsto ovi moji klinci u jaslama rasturaju fudbal! Majke mi! Jedan je ofanzivni srednjak, a drugi je štoper samo takav. A tek što vole da igraju u inostranstvu!!!!
Janičarenju nikad kraja!

ZZZzzz

pre 12 godina

Nisam siguran koliko je ova vest tacna ali nekako zvuci istinito,pre svega zbog informacija,zna se klub, zna se koje godine,zna se ko posreduje,mozda za godinu dana Roma se prodomisli ali sve u svoje vreme.Nista nije cudno,Nastasic je otisao,kada se prvi put culo,demanti na sve strane itd itd a pare se razgrabile,drugo ovo saopstenje Zvezde je smesno,"0n je igrac Zvezde" pa jeste sada,"Nikakav transfer nismo zakljucili" naravno da niste,nece Roma da vam da 3 mil. sada itd.Videcemo ali mislim da je mali uvaljen,i da se cekaju samo evrici.

zvezdan

pre 12 godina

Ako ga prodaju,preterali su sve mere s lopovlukom,unistise nam zvezdu,navijace,sve...u mom kraju kog klinca pitam za kog navija svi navijaju za partizan,sve manje mladjih delija,katastrofa je zvezdino rukovodstvo,hoćemo hitne promene...
(Milan, 7. februar 2012 23:52)

Ne brini se zbog tih koji sve vise navijaju za Partizan, pa tu pricu slusam od pocetka '80.-ih, evo 30 godina sve vise klinaca navija za Partizan, pa gde su im svi ti navijaci kada porastu? Ti klinci menjaju klubove za koje navijaju kao telefon mobilni kad stavis na punjenje, svaki put kada se napuni oni su 'navijaci' drugog kluba.

UMBRO

pre 12 godina

Jankovic je stvarno dobar igrac i ako je pametan,jedino gdje bi trebao otici je Bajern Minhen,jer to ce u buducnosti biti klub koji ce sve da osvaja!!!

NARAVNO

pre 12 godina

Ja sam baš to i napisao u svom komentaru NOVOG ugovora pre neki dan. Rekao sam da nas zaludjuju i da taj nece docekati leto 2013 u Zvezdi.

dosledan

pre 12 godina

a ja bih rekao da je ovo samo jos jedan dokaz saradnje novinara i kluba, gde se ovakvim vestima vestacki stvara fama o nekom igracu!!!

aleksa_

pre 12 godina

Dzaba vam demanti g. Nikolovski, u ovoj zemlji vladaju gebelsovske metode, nazalost tako funkcionisu tzv. pisani i el. mediji u ovoj nesrecnoj zemlji.
Vise puta ponovljena laz postaje istina. Mozete samo da zamislite koliko ljudi se primilo na ovu vest i sipa drvlje i kamenje po Zvezdi!

vuchkomilli

pre 12 godina

scenario 1. Neko je veoma ljut i besan sto je mali potpisao toliko dugacak ugovor, pa varnici preko novina.

2. Postojali pregovori koji ocigledno nisu dovedeni do kraja, jer je mali potpisao dugacak ugovor sa Zvezdom, a novinari malo da zabibere...

3.tekst istinit, a u tom slucaju je neko u romi lud, jer je kaparisao igraca 3 miliona, pa mora da plati obestecenje na ugovor od 3 godine, pa mora da plati igraca...

Meni se nesto cini da cika Falji odande odvodi, a nama dovodi igrace, sto i nije tako lose

ZmajUTD

pre 12 godina

Iskreno, smucila mi se vise ova prica o Jankovicu.. Ako je stvarno prodat, to je sramota za njegove roditelje, pre svega. Decko stvarno ima talenta, ali je novac ocigledno mnogo vazniji. Kad ovako sagledam stvari, ako stvarno ode, voleo bih da nikada ne uspe u fudbalu. U inat.

otiso si sarmu probo nisi

pre 12 godina

Ma da... Isto tako je onaj vas Ganac otisao za "4 miliona", kaludjer za 3, Ninkov za 2,3... itd, itd...
Pa gde su mogli yog Jankovica da gledaju pa da nude za njega 3 miliona? Gde ste ga vi gledali, koji zivite ovde? Na kojoj utakmici je on pokazao toliki kvalitet?
Pa Zvezdi da su ponudili milion za njega pa on bi sutra otisao... Doveli ste ceo tim za milion i po, a samo ste jednog igraca prodali i od njega dobili nesto vise od pola miliona...
Sto je babi ,milo... Dosta vise sa tim narucenim tekstovima...
(TIGER, 8. februar 2012 01:28)

a za koliko ide Djuric?

cashonnett

pre 12 godina

Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: cashonnett @ gmail.com

Sasa

pre 12 godina

Kako javlja Radio Mileva Jankovic je potpisao za Partizan!
(Branislav Zekic Zeka, 7. februar 2012 23:42)

Nije , i nece. Znam iz "pouzdanih" izvora.(Od izvora dva putica.)

Miki

pre 12 godina

Nikolovski je potpuno u pravu kad kaže da je Janković Zvezdin igrač. Nažalost, nije rekao koliko dugo će još biti, a ako je verovati iskustvu, neće još dugo. Ostajemo da se nadamo da je mali pametan (takav utisak je ostavio na mene) i da će se i on pitati, odnosno da će u Zvezdi ostati dok ne postane barem solidan igrač.

UMBRO

pre 12 godina

Jankovic je stvarno dobar igrac i ako je pametan,jedino gdje bi trebao otici je Bajern Minhen,jer to ce u buducnosti biti klub koji ce sve da osvaja!!!

cashonnett

pre 12 godina

Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: cashonnett @ gmail.com

Milan

pre 12 godina

Ako ga prodaju,preterali su sve mere s lopovlukom,unistise nam zvezdu,navijace,sve...u mom kraju kog klinca pitam za kog navija svi navijaju za partizan,sve manje mladjih delija,katastrofa je zvezdino rukovodstvo,hoćemo hitne promene...

bogdan

pre 12 godina

Gde samo nađoše ovog Nikolovskog. Toliko antipatičan lik. Kako ga je Brankica profi ispreskakala u Insajderu, nije znao gde udara. Slika i prilika današnje crvene zvezde.

TIGER

pre 12 godina

Ma da... Isto tako je onaj vas Ganac otisao za "4 miliona", kaludjer za 3, Ninkov za 2,3... itd, itd...
Pa gde su mogli yog Jankovica da gledaju pa da nude za njega 3 miliona? Gde ste ga vi gledali, koji zivite ovde? Na kojoj utakmici je on pokazao toliki kvalitet?
Pa Zvezdi da su ponudili milion za njega pa on bi sutra otisao... Doveli ste ceo tim za milion i po, a samo ste jednog igraca prodali i od njega dobili nesto vise od pola miliona...
Sto je babi ,milo... Dosta vise sa tim narucenim tekstovima...

Srb

pre 12 godina

Ovaj Nikolovski misli da smo mi svi glupi!? Pa niko ne govori da cete dobiti odma pare, nego cim napuni 18 godina bice prodat Romi. Znaci isti fazon ko kod Nastasica itd...isti menadzer ista posla.
Jao Nikolovski kako me samo nerviras....

pedja

pre 12 godina

3 mil.evra he he, možda 3 mil.dinara, alo bre, dečko je ušao u drugom poluvremenu u Su protiv Spartaka, ceo stadion se valjao od smeha, šorts mu preko kolena, od kosice ne vidi gde udara...

Igor

pre 12 godina

A bas me zanima sta bi vi uradili da ste na mestu ove uprave u ovoj situaciji?(iako ja prvi kritikujem upravu za mnoge poteze i zato sto nema trofeja)...Pa mali jednostavno nece da potpise za zvezdu i to je kraj,samo su mu milioni u glavi,gleda sto pre da pobegne,da uzme neke pare i to je to,tj gledaju njegovi roditelji i on...a to sto je sve ove godine trenirao u zvezdi i realno zvezda ga ucinila igracem(mada je jos rano da se vidi kakav ce igrac biti) ko je sisa...ja mislim da je klub jedva uspeo da namoli njegove roditelje i ovako da potpise,cisto da ne bi otisao za dzabe,da nam ucine posto oni svakako nista ne gube...A mali je umislio da je mesi,a jos uvek nista nije pokazao,nije ni blizu markovica iz partizana...Ja podrzavam stvaranje nasih mladih igraca,ove polovne strance ne mogu ocima da gledam,ali jedva cekam da ovaj mali ode...mnogooo su ga svi uzdigli,pitanje je da li ce biti tolika klasa.Izvinjavam se sto sam oduzio...

Stojkovicansmo prodali Juventusu za 4 mil

pre 12 godina

Vrlo inteligentno od strane novinara, ali ja bih ipak to opisao ovako: Mnogi su se nadali da ce se Zvezda odreci jedno od najvecih bisera sa ovih prostora pa su jedva cekali da udare po Lukicu, Robiju, Zvezdi, e kada se desilo ono najbolje za sve nas Delije i za nasu Zvezdu, kada smo zadrzali malog sada su se okrenuli drugoj kao sto rekoh vrlo inteligentnoj taktici ( moram samo da napomenem
Da mi je drago sto ovu glupost nije objavio B92 nego je samo preneo vest i po tome se vidi koliko su neki imenom veliki ali ipak mnogo mali za jedan ozbiljan sajt kakav je B92) i da se vratim, dolazili iz Liverpula, Totehema... Nudili isto, pazite osto 3 miliona, Zvezda je tada ladno mogla da ga proda, uzme milione uz obrazlozenje da roditelji nece da potpisu ugovor i niko ne bi imao pravo da prigovori nista jer je Zvezda zaista sve ucinila, ponudila uslove kakve do sada jos nikom nije lada je rec o mladim igracima, molila, pokusavala na sve nacine... Sada pazite, roditelji pristanu na nov ugovor, malog uigravamo jer i jeste buducnost i Srpskog fudbala i mase Zvezde a za par meseci, tacnije za godinu dana ga za iste pare prodamo Romi :-) Koja je tu logika? Pa to smo mogli i sada da uradimo, samo da smo hteli!!! Vrlo interesantno, ali i vrlo glupo!!! Pitam se samo sta je sledece? Hmhmhm, mimozda smo i Lazovica prodali iliiiiii, malog Stojkovica iliiiii... ccccc, sa cimnse sve nece sluziti nasi nazovimo novinari samo da stvore haos, ali gospodo, mi smo na vase glupe namestaljke odavno i navikli i oguglali,ostaje nam samo da se smejemo vasoj inteligenciji!!!!

askurdjel

pre 12 godina

ajde bre komentatori ne lozite se, vi znate da li je kriv lukic ili ko vec, ako je filipova porodica ucenila zvezdu, koji je izbor uprava imala? da ode za dz kad napuni 18 godina ili da uzmemo bar ta tri miliona? tri miliona ili nista? i to se AKO je cela prica tacna uopste, a to cemo uskoro saznati..

aleksa_

pre 12 godina

Dzaba vam demanti g. Nikolovski, u ovoj zemlji vladaju gebelsovske metode, nazalost tako funkcionisu tzv. pisani i el. mediji u ovoj nesrecnoj zemlji.
Vise puta ponovljena laz postaje istina. Mozete samo da zamislite koliko ljudi se primilo na ovu vest i sipa drvlje i kamenje po Zvezdi!

sike

pre 12 godina

Iskreno se nadam da nije prodat. Danas nikome nemozes verovati, ni novinarima, a ni Zvezdi. Saznacemo sledece godine.
Moje je misljenje da bi Filip lako mogao da bude novi Luka Modric koga je Mamic prodao za velike novce. Danas je Luka jedan od 5 najtrazenijih i cenjenijih igraca na ostrvu. Nisam siguran da u Zvezdi bilo ko razmislja kao Mamic. Luka je prodat za 15-20 miliona, sto je previse za balkanske prilike. Druga je stvar sto on sada vredi i preko 50 miliona.

zvezdan

pre 12 godina

Ako ga prodaju,preterali su sve mere s lopovlukom,unistise nam zvezdu,navijace,sve...u mom kraju kog klinca pitam za kog navija svi navijaju za partizan,sve manje mladjih delija,katastrofa je zvezdino rukovodstvo,hoćemo hitne promene...
(Milan, 7. februar 2012 23:52)

Ne brini se zbog tih koji sve vise navijaju za Partizan, pa tu pricu slusam od pocetka '80.-ih, evo 30 godina sve vise klinaca navija za Partizan, pa gde su im svi ti navijaci kada porastu? Ti klinci menjaju klubove za koje navijaju kao telefon mobilni kad stavis na punjenje, svaki put kada se napuni oni su 'navijaci' drugog kluba.

Skywalker

pre 12 godina

Haha, kako ne kapirate genijalnost ovog potez Zvezdine uprave!!! Uzeli su sad 3 miliona sa tim sto ce decko tek 2013. da ode u Romu, ali...apokalipsa nastupa u Decembru 2012. godine tako da od transfera nece biti nista a Zvezda je vec sad dobila pare :)

Kako je lukav ovaj Lukic, preveslao Italijane samo tako :)))

ZmajUTD

pre 12 godina

Iskreno, smucila mi se vise ova prica o Jankovicu.. Ako je stvarno prodat, to je sramota za njegove roditelje, pre svega. Decko stvarno ima talenta, ali je novac ocigledno mnogo vazniji. Kad ovako sagledam stvari, ako stvarno ode, voleo bih da nikada ne uspe u fudbalu. U inat.

otiso si sarmu probo nisi

pre 12 godina

Ma da... Isto tako je onaj vas Ganac otisao za "4 miliona", kaludjer za 3, Ninkov za 2,3... itd, itd...
Pa gde su mogli yog Jankovica da gledaju pa da nude za njega 3 miliona? Gde ste ga vi gledali, koji zivite ovde? Na kojoj utakmici je on pokazao toliki kvalitet?
Pa Zvezdi da su ponudili milion za njega pa on bi sutra otisao... Doveli ste ceo tim za milion i po, a samo ste jednog igraca prodali i od njega dobili nesto vise od pola miliona...
Sto je babi ,milo... Dosta vise sa tim narucenim tekstovima...
(TIGER, 8. februar 2012 01:28)

a za koliko ide Djuric?

soni

pre 12 godina

Dovoljno je reci novosti... Novina koja je bar po pitanju sporta davno izgubila ozbiljnost, i posluje po sistemu ko koliko plati... Jos jedan ocajnicki pokusaj menadzera da sto pre zarade na filipu po cenu upropascavanja karijere...

Dusan

pre 12 godina

Ja mislim da je to samo "Fora" da bi neko uopste cuo da postoji Filip,pravi primer je Raca Petrovic-nikad nije bio igrac,pocese po novinama Petrovic ide u Romu,u Vitese,.... i prodase ga...zasto onda sedi na klupi ako je mlad i talentovan ???? ovo je obicna glupost !

Mi lan

pre 12 godina

@Milan, 7. februar 2012 23:52

Imenjace,ako deca kod tebe navijaju sve vise za Partizan,a manje za Zvezdu to jos i nije tako lose (iako sam ja Zvezdas),jer jos uvek znaju za Partizan i CZ. Ja godinama srecem klince koji navijaju za Celsi,Junajted,Barsu,Milan,Juve,Lacio,Real...i kada pricaju o tim timovima kazu "mi". Ja se pitam koji ste to "vi" brate mili? Mozda on i njegovi drugari iz Engleske,Spanije ili Italije... Luidji,Majkl,Horhe? Mi?! Moz' misliti?!
pre jedno 7,8,9 godina moj odlican ortak,takodje okoreli Zvezdas kao i ja...igra "Menadzer" igricu i igra sa Zvezdom i dosao do finala LS sa Arsenalom. I ja visim sa njim na telefonu da mi prenosi kako se krece mec i da li ce Zvezda na kompu da bude prvak Evrope. PobediSMO 2-1...i on i ja kao deca (da ne kazem nesto gore) slavimo i radujemo se. LJubav prema klubu. :)))
Ovi danasnji klinci znaju o fudbalu samo ono sto vide na PS-u.Za takve i navijaju. Znaju ko koga trazi,koliko ima platu,koliko je prodat i sa kojom se manekenkom zvekece u slobodno vreme. Eto...

Sasa

pre 12 godina

Kako javlja Radio Mileva Jankovic je potpisao za Partizan!
(Branislav Zekic Zeka, 7. februar 2012 23:42)

Nije , i nece. Znam iz "pouzdanih" izvora.(Od izvora dva putica.)

djura cvorovic

pre 12 godina

tom klincu i njegovoj mami zelim svu srecu u daljoj buducnosti,trebace im
a zvezdi da se opameti
i da ga ne dovodi ako ne uspe u romi
vec neka odmah ide u azerbejdzan,kinu,gruziju....

ZZZzzz

pre 12 godina

Nisam siguran koliko je ova vest tacna ali nekako zvuci istinito,pre svega zbog informacija,zna se klub, zna se koje godine,zna se ko posreduje,mozda za godinu dana Roma se prodomisli ali sve u svoje vreme.Nista nije cudno,Nastasic je otisao,kada se prvi put culo,demanti na sve strane itd itd a pare se razgrabile,drugo ovo saopstenje Zvezde je smesno,"0n je igrac Zvezde" pa jeste sada,"Nikakav transfer nismo zakljucili" naravno da niste,nece Roma da vam da 3 mil. sada itd.Videcemo ali mislim da je mali uvaljen,i da se cekaju samo evrici.

vuchkomilli

pre 12 godina

scenario 1. Neko je veoma ljut i besan sto je mali potpisao toliko dugacak ugovor, pa varnici preko novina.

2. Postojali pregovori koji ocigledno nisu dovedeni do kraja, jer je mali potpisao dugacak ugovor sa Zvezdom, a novinari malo da zabibere...

3.tekst istinit, a u tom slucaju je neko u romi lud, jer je kaparisao igraca 3 miliona, pa mora da plati obestecenje na ugovor od 3 godine, pa mora da plati igraca...

Meni se nesto cini da cika Falji odande odvodi, a nama dovodi igrace, sto i nije tako lose

DELIJA SYD.

pre 12 godina

banda razgrabi sve sto valja a uefa nikako da stane tome u red, sta je sledece da jure po vrticima, kakvi su to timovi kad imaju vecinu stranaca koji i ne pricaju jezik njihov, nikad nebih mogao da navijam za takve timove to vise nije sport to je samo biznis i nista vise isto je danas navijati za real ili za alians osiguranje oba su na berzi i samo ih pare zanimaju. zato se ponosim mojom ZVEZDOM koja je osvojila svetski fudbalski vrh oslanjajuci se samo na domace snage i zato je njena titula vrednija od ostalih pobedenika, bas bi voleo da vidim dali bi to mogao i jedan klub danas, mafijasi biznismeni posrednici to su danasnji lideri klubova

rajko mitic

pre 12 godina

Da li postoji kategorija fudbalera u jaslama!? Mislim, da znam da li mogu ući u dil pšsto ovi moji klinci u jaslama rasturaju fudbal! Majke mi! Jedan je ofanzivni srednjak, a drugi je štoper samo takav. A tek što vole da igraju u inostranstvu!!!!
Janičarenju nikad kraja!

zvezdas

pre 12 godina

ovo me podseca na nastasica i partizan, isto sve je isto, ali bas sve, isto novinari objavljivali nastasic u fiorentini, iz uprave partizana odmah demantuju, i na kraju izadje djuric sa izjavom dobili smo ponudu koja se ne odbija, ja se nadam da gresim, ali mislim da su ga prodali, nazalost, kada odes ovako mlad mozes uspeti samo ako si ekstra talentovan, ali vreme ce pokazati...

zrenjaninac

pre 12 godina

lepo sam ja rekao da on nece docekati ni dve banke u zvezdi,vazno da su mu izjave bile na nivou...A u Romi ako ne uspe onda gledajte pa ga vratite da ga utopimo opet u kinu ili koreju ako ga budu hteli!!!

....

pre 12 godina

a vi moji dragi grobari i drage delije slobodno se prepirete i gledajte ciji je veci....a ovi lepo pokradose pare i odose a vi ostanite zatucani u niskim strastima....e srbine..proklet li si...

dosledan

pre 12 godina

a ja bih rekao da je ovo samo jos jedan dokaz saradnje novinara i kluba, gde se ovakvim vestima vestacki stvara fama o nekom igracu!!!

Lavot

pre 12 godina

Kako moderan sport od coveka pravi vrecu para. Kako neko od 17 godina moze vredeti 3,5,15 miliona eura? On jos uvek nije formiran kao igrac,jos manje kao licnost,moze da se povredi (ne daj boze,naravno) ,uvredi,da se oda nocnom zivotu i slicno,a vec vredi milione. Iskreno,ne razumem ni te stranr klubove koje daju silne novce na neproverne igrace tj one koje ni dres maticnog kluba nisu posteno oznojili. Bice da tu radi menadzerska svita. Bilo kako bilo, Fici zelim sve najbolje,veliku karijeru,mada mora jos mnogo da uci i da svakako fizicki ojaca jer je trenutno inferioran.

NARAVNO

pre 12 godina

Ja sam baš to i napisao u svom komentaru NOVOG ugovora pre neki dan. Rekao sam da nas zaludjuju i da taj nece docekati leto 2013 u Zvezdi.

igor

pre 12 godina

Ako je istina da mu je menadzer Falji Ramadani(kao sto pise na pojedinim sportskim portalima) onda je gotovo sigurno da ide u Romu,jer pomenuti menadzer prodaje igrace odmah kad napune 18 godina.

Miki

pre 12 godina

Nikolovski je potpuno u pravu kad kaže da je Janković Zvezdin igrač. Nažalost, nije rekao koliko dugo će još biti, a ako je verovati iskustvu, neće još dugo. Ostajemo da se nadamo da je mali pametan (takav utisak je ostavio na mene) i da će se i on pitati, odnosno da će u Zvezdi ostati dok ne postane barem solidan igrač.