Rukomet 159

Četvrtak, 02.02.2012.

17:16

"Hrvati bi izginuli u Beogradu"

Potpredsednik Rukometnog saveza Hrvatske Zoran Gobac izjavio je da bi hrvatski navijači izginuli da su došli na polufinalnu utakmicu EP sa Srbijom u Beogradu.

"Hrvati bi izginuli u Beogradu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

ZG

pre 12 godina

Da Gobac priča gluposti stoji, no smiješni su mi komentari, usporedbe i pravdanja..
Da, skidanje zastave se baš može usporediti sa pazi, sjekirama, da sjekirama u šoferšajbe, kamenim blokovima u prozore, napadi noževima itd...

groucho

pre 12 godina

jos bih da dodam da je evropsko prvenstvo u vaterpolu u Ajndhovenu bilo najgore do sada, ovogodisnji Australian open najgori do sada (mada, mozda je proslogodisnji bio najgori), a i da ne zaboravim i proslogodisnja najgora evropska prvenstva u odbojci ikada, i to u muskoj I u zenskoj konkurenciji!
u nadi da ce Zoran Gobac u Londonu uzivati i u najgoroj olimpijadi do sada...

Statisticar

pre 12 godina

@gogo, 2. februar 2012 19:21

Na referendumu o odvajanju Hrvatske od Jugoslavije, odrzanom 19. maja 1991. godine, izlaznost je bila 83,56% od cega 94,17% je glasalo ZA tj za samostalnost Hrvatske.

Kreso

pre 12 godina

Ma braco Srbi,nitko normalan ne dovodi u pitanje vasu pobjedu u polufinalu. Bila je cista kao suza. Gobac je samo htio reci da bi hrvatski navijaci u vecom broju bili u opasnosti sto takodjer nitko normalan ne bi trebao osporavati. Naravno da pretjeruje kad spominje rijec "izginuti" ali to radi namjerno da bi upozorio na ozbiljnost situacije. Sjetite se samo kakva je antihrvatska atmosfera vladala u Areni. Slazem se, ne bi puno bolje bilo da se igralo u Zagrebu. I usput budi receno, zao mi je sto niste razbili arogantne Dance ali i za to su najvise krivi neki razulareni srpski navijaci koji su ozljedili Sesuma. Srdacan pozdrav.

KG_Sumadinac

pre 12 godina

"Sacuvaj me boze kuge, gladi i hrvata" Ko zna gde se nalazi ovaj natpis ?
(Sale, 2. februar 2012 21:29)

Sale, mislim da je na ulazu na nekoj katedrali u Augsburgu, nisam sto posto siguran ali u Juznoj Nemackoj je sigurno

meraklija

pre 12 godina

Sledeci uslov EU za Srbiju:Prestanite da se bavite sportom ili pustajte hrvate ako hocete u EU.Zivi bili pa videli,ovi nasi kakvi su rodjenu decu bi dali za one zute zvezdice.

kompleks na kvadrat

pre 12 godina

"Radije bih pobedio Srbiju u onoj utakmici, nego da sam u finalu osvojio medalju protiv bilo koje reprezentacije."


Mene bi bilo sramota da ovako nesto izjavim pa sve i da tako razmisljam...

Beogradjanin

pre 12 godina

Da, sigurno bi "izginuli", posto se za Novu godinu, Beer fest i slicne manifestacije saplicem o Hrvate, a Slovenci samo sto mi ne iskacu iz frizidera, a opet nikome od njih nista nije falilo u Beogradu! Primitivizam pojedinaca ne treba prebacivati na vecinu ljudi, kojima je savrseno svejedno da li ce hrvatski navijaci doci da podrze svoju reprezentaciju ili ne! Opet, naravno, govorim o podrsci svojoj reprezentaciji, a ne vredjanju domacina i slicno! Oni, kao i ovi nasi nazovi navijaci ne kapiraju razliku izmedju navijanja za svoj tim i vredjanja protivnika! I Srbi i Hrvati i dalje misle da je to jedno te isto! Ljudi, nije isto, verujte mi!

u zmajevom gnezdu

pre 12 godina

Gledao sam uzivo SF utakmicu sa Hrvatskom u Areni,sa prvog nivoa gde su uglavnom bili srpski navijaci i po koji danac...medjutim,pored mog druga i mene sedeli su 3 hrvatska navijaca srednjih godina,kamuflirana u rukometne zaljubljenike,tiho su pricali i bili su vidno uplaseni da se ne razotkriju...brzo su svi oko njih shvatili o kome se radi,po naglasku i bojazljivom stiskanju pesnice kad god hr postigne gol...nije im falila ni dlaka s glave,niti ih je neko popreko pogledao sve vreme...ja sam ih ipak na kraju kulturno bocnuo,cisto da znaju da mi sve vreme znamo ko su i da nas normalne srbe nasilje ne zanima,pruzio sam im ruku i rekao:Bravo komsije,dobro ste igrali,ALI ne dovoljno dobro za finale,vise srece drugi put!!! Kiselo su se nasmejali i najbezbednije moguce otisli iz Arene...kuci da placu:)

Ja

pre 12 godina

Zasluženo ste pobjedili i tu se nema sta rec ali isto tako je čovjek dobro reko da je bilo više hrvatskih navijača bilo bi tu svašta jer ih policija nebi mogla zastitit. Vjerojatno ni srbi u zagrebu nebi bili dočekani sa cvjecem ali mislim da bi ih nasa policija i organizatori bolje zastitili. Bio sam na utakmici u futsalu u utorak u zg areni igrali su spanjolska i slovenija i slovenski navijači su došli pod policijskom pratnjom mislim da za to nije bilo potrebe jer u areni su bili ljubitelji malog nogometa puno klinaca iz raznih nogometnih klubova da gledaju dobar nogomet ali organizator ništa ne prepušta slučaju možda zato što je ovdje uefa organizator a poznato je da su oni jako osjetljivi i na najmanji incident pa su ovi naši posebno oprezni. Huligana ima svagdje i bit će ih uvjek samo treba preventivno djelovat da ne dođe do ružnih incidenata

Nikola

pre 12 godina

Znate sta je slatko?.. Slatko je sto oni ne prestaju da pricaju.
Znate sta je jos sladje?.. Jos sladje je sto oni pocinju da brbljaju kao torokuse kad zaboli sto nas zabole za njih! HeHeHe... Piske zive!..

Milutin

pre 12 godina

Pa jeste, koliko sam video a video sam, uglavnom izgibose od dobre klope, pica I zezanja kada dodju u Beograd. Kod nas je takav red I uvek mi bude drago da su gosti zadovoljni.

Banja Luka

pre 12 godina

Jovan Ducic je svojevremeno ovako napisao: "Hrvati su najhrabriji narod, ali ne po tome sto se nicega ne boje, vec sto se nicega ne stide".
Mislim da je ovim sve receno.

ulof palme

pre 12 godina

onda kad smo igrali sa Zagrebom {RK Partizan} ovaj lik je mom drugu u hali pionir dao svoju vizit kartu uz reci "ja sam direktor Zagreba,dodjite slobodno nikakvih problema nece biti" svi znamo sta se tamo desavalo....

dr

pre 12 godina

Cek samo da se podsetimo ko je bese pobedio u tom polufinalu...a da Srbija! :) hahahha. Svaki put vas pobedimo,postalo je malo dosadno. I naravno svaki sampionat gde vas pobedimo je najgori u istoriji,tako da ima puno najgorih sampionata u svim sportovima :)

stojko

pre 12 godina

Neko rece kompleksasi, bas ste u pravu, oni stvarno misle da su izmislili neki novi jezik, nedaj boze kada bi se Vuk podigao i video situaciju sve bi ih podavio do podne nebi trebali da prelaze granicu............

Marko

pre 12 godina

Nekima je ovde samo smisao da se narugaju pa ce se valjda u ostatku dana osecati bolje i lepse. A da smo kojim slucajem izgubili bili bi manji od makovog zrna nebi mogao da ih nadjes nigde na internetu.

oz keca u kec

pre 12 godina

Ne prvenstvo nije bilo ok, posebno sto smo nasem rukometasu izbili oko, pa lupanje i paljenje hrvatskih vozila, ja sam malo razocaran iz razloga da nije bilo toga imali smo ih u novoj Jugoslaviji.

Johnson

pre 12 godina

Bas me zanima kako bi prosli Srbi recimo u Splitu? Zadnji put kad su Srbi dosli u "vecem" broju u Zagreb (rukometna utakmica Partizana) prosli su tako sto su ih jurili ko zivotinje po tom istom Zagrebu i neki bili izbodeni u hali... I vi imate obraza nekom nesto da kazete?! Stidite se dupeta kad obraza nemate!

krajisnik

pre 12 godina

davati takve izjave protiv nekog naroda ko sto MarkaZG radi a imati stotine hiljada pripadnika tog naroda u svojoj drzavi bas nije pametno kad se uzme u obzir kako se nikad ne zna kad ce druga strana dobiti priliku za odvajanje...

Makedonac

pre 12 godina

Ma daleko cete vi u Evropi sa ovakvim stavovima Hrvati, Srbi su za vas gospoda. Nekad pobedis, nekada izgubis ali nesportski je uvek unizavati pobedu protvinika.

pedja

pre 12 godina

Mislim da bi vam fond za humanitarno pravo dobro dosao u ovakvoj situaciji.Razumem vasu bol,patnju,ponizenje,poraz,koji ste zasluzeno izvojevali na terenu.Goluza je trebao zvati Natasu Kandic da mu da koji pravni savet,kako bi dobio za zelenim stolom utakmicu.Ona je cudo od zene,sta ona zna i vidi,niko drugi nije bolji od nje!Kauboji i jeste pravi naziv za vas!

Ivo K

pre 12 godina

Pa istina je da bi za hrvatske navijace bilo opasno da su tog dana u vecem broju presli granicu. Nije on rekao da je hrvatska reprezentacija zasluzila pobjediti, nego je komentirao agresivnu atmosferu u kojoj je je cak jedan od vasih igraca nastradao.

Mstislav

pre 12 godina

Citati komentare Hrvata jednako je nebulozno citanju izjava Cedomira Jovanovica... I Ceda tako za svaki svoj poraz krivi druge... 12 godina na vlast a prica kao da je opozicionar... Identicni su, tek sam sada video!

mirko

pre 12 godina

Gobac zaboravlja situaciju pre nekoliko godina kada su rukometasi partizana jedva presli od hotela do doma sportova sto je svega nekoliko desetina metara od njihovih huligana, a da ne pricam o atmosferi na toj revans utakmici. Da nisu mislili da ce ovde da ih docekaju slatko i voda.. Kako sejes tako zanjes GOBAC...

doktor

pre 12 godina

HRVATI,mi smo vec zaboravili na EP! Uzeli smo veliko srebro ,vas dobili,vi se takodje vratili sa medaljom i to je to! Idemo dalje,nema potrebe dalje polemisati

будала

pre 12 godina

Стари виц:

У сред Загреба поче човек да виче:
"Ја сам Србин, ја сам Србин..."
Тамошњи људи га одраше од батина.
Виде то један домородац и оде ти он за Београд и поче да виче: "Ја сам Хрват, ја сам Хрват..."
Али ништа му се не деси. Упорно је понављао свој тешко научен текст....али авај...реакција коју је очекивао, изостаде. Прилично зачуђен, приупита прву особу:
"Ткако то да ме нитко није ћак ни погледао, а камо ли покушао да ме удари"?
Човек му одговори: "Па, сам си крив".

Један од глупљих вицева што знам; нисам могао да одолим ;)

Marko

pre 12 godina

Ma mozete vi da pricate sada sta hocete ,izgubili ste ,ostali ste ponizeni ,sada se mozete vadite na koga hocete.Koliko ja znam Hrvatskih navijača je bilo u areni,ne u tolikom broju kao sto je trebalo da bude.

Ovo je cisto pranje sa sebe odgovornosti sto su izgubili,pa prebacivanje na navijače.Jer onaj ko napljuje Srbe,taj je nacionalni heroj u Hrvatskoj,zato je Hrvatska puno Heroja.

dobro

pre 12 godina

Dragi Hrvatski ljubielji sporta: Jako mi je drago sto ste tu, na ovom sajtu, a i razumem... jer kod vas toga nema. To upravo sve i objasnjava. I ako bi ga bilo, tamo ne bi bilo NAS. Imate zelju da se pokazete superiornijima, u redu, imamo i mi prema nekim narodima. Zelim van puno srece kad udjete u 'Europu' pa se tamo na Austrijskim ili Danskim sajtovima ukljucite u diskusije. Ali cekaj! pa toga nikada biti nece... ne zanimaju oni vas niti vi njih. Samo mi sami smo jedno drugom interesantni i u sportu i u platama (da 250 evra, tacno)... i u svemu. Da se pohvalimo i da se takmicimo.
Pa vidite kako su se igraci lepo izgrlili a neki i izljubili posle utakmice. Kolege sportisti.
Puno hvala i prijatno vece,

vojvoda

pre 12 godina

ja opet mislim da je veca "demokracija" kod nas u Srbiji nego u kroaciji. Ja bih smeo da uzmem sahovnicu i razvijem je na Trgu Republike. Ljudi bi mislili da sam budala ili ludak mozda bi me neko eventualno pljunuo. Zato bi me na trgu bana jelacica da razvijem nasu zastavu prvi prolaznik pokusavao da zakolje. kroacija je bolesna zemlja zadojena mrznjom prema Srbima, sta god da im ne ide krivi su Srbi.

Kuki

pre 12 godina

Ovima nije stalo ni do Hrvatske ni do mrznje prema Srbiji, vec im je samo stalo da zadrze svoje funkcije po svaku cenu. Zato su im puna usta "patriotizma" i mrznje prema Srbima. Misle da ce tako dobiti neke poene, pa igraju na tu kartu. Ne verujem da ih navijaci rukometne reprezentacije Hrvatske mnogo vole, a rukometna reprezentacija ih ne voli sigurno.

Jovan

pre 12 godina

Sudeci prema vecini ovdasnjih komentara uopste me ne cudi sto su sve okolne drzave pobegle od nas glavom bez obzira . Da li se neko ovde uopste seca sekire bacene na sofersajbnu , alo SEKIRE ...,oko tridesetak zapaljenih automobila . Da li da spominjem nadaleko cuveno srpsko gostoprimstvo onomad tako domacinski ukazano francuzu Brisu Tatonu . Nema vama pomoci . Kakva beskrajna sreca da sam uspeo jednom zasvagda da pobegnem iz one ludnice .

lfc

pre 12 godina

Ljudi, nemojte da se pecate, pa ovaj covek samo brani svoju fotelju, a i
izgubio je pa ima pravo da se ljuti !! nananananaa Srbija je druga, nananannnanannaa Hrvatska je treca !!!!

To be continued

pre 12 godina

Aleksandar Đorđević, Dejan Stanković (na "NE neutralnom terenu"), Dušan Kecman (na "NE neutralnom terenu"), Aleksandar Rašić,DAVIS CUP tim SRBIJE (na "NE neutralnom terenu") Filip Filipović, Darko Stanić...

ТВЦЗ

pre 12 godina

А тако се слатко кезио у вашем студију док су се водитељ и представник нашег савеза топили од милине што је гост тако сјајно расположен.

Apel

pre 12 godina

Apelujem na nase sportiste da prestanu da pobjedjuju Hrvatsku u svim sportovima !!!Dajte ljudi...nema vise smisla...pa pogledajte sta smo im uradili..pa oni nas mrze sada vise nego ikada...:) PS Iako sam delija...najvise volim da pogledam Kecmanovu trojku :)

gogo

pre 12 godina

zakaj stalno pričate o nama, množini??
stav gobca i goluže nije stav hrvata i hrvatske!
stav jadranke kosor ili josipovića nije stav hrvatske!
prekinite više govoriti u množini svaki put kad neki pavijan prolomi svoje mudrosti.
i ne bi vjerovali, ali biti hrvat ne znači biti automatski i ustaša!

Pukovac

pre 12 godina

Ja sam i kod nas video da neki ljudi svojim glupostima skrecu paznju sa pravog problema (u ovom slucaju sportskog neuspeha), ali ovi ga bas preterase, nekako mi ih zao.

DINIC

pre 12 godina

Hrvati su prvu fazu igrali u mirnom Vrscu,gradu penzionera.Pa su se lagano opustili kada su videli da ih niko ne dira.Onda su takvo ponasanje preneli u NS koji je pun izbeglica iz Hrvatske,gde se desilo sto se desilo.

doktor

pre 12 godina

Ima nade za Hrvate. Oni će koliko sutra ući u EU. Tamo ima umnih glava. Možda se i oleče od kompleksa niže vrednosti. Ko zna!? A mi kaki smo za tamo izgleda i nismo. Lepo je nama i ovde.

slavko

pre 12 godina

Čitajuči komentare sve se više divim Titu kako je mogao držati ova dva naroda u jednoj državi pa da se još prije međusobno ne poubijaju. Jer mržnja između nas samo raste i raste i izgleda da su ratovi svake toliko nešto prirodno pa da se usijane glave malo ohlade. A onda opet od početka... Ma treba naseliti između nas 10 milijuna Kineza pa da se više ne gledamo, ne čujemo, ne mirišemo...

(bolje citirati Grunfa nego Ducica...)

pre 12 godina

Gospoda bolje da su citali Alana Forda pre davanja izjave.
Grunf tamo lepo kaze: "Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti."

PimpekBG

pre 12 godina

@MarioZG. Ali mi smo lepsi, pametniji i vase devojke nas obozavaju. Pitaj drugarice sta misle o nama Srbima. Potrcale bi u Beograd za sekund, dok ti sedis sam sa svojim purgerskim besom.

N-E-O-*

pre 12 godina

Za ovakve stvari komentar je bezpotreban,moliko gluposti u 2-3recenice to je neverovatno.Ocigledno je da ne mogu da podnesu konstantne poraze u gotovo svim sportovima od Srbije i onda traze krivce kako god znaju i umeju.A sto se tice ovog selektora Hrv.covek je zalutao na tu poziciju nema kontrolu nad igracima,a himna Hrv.je se vec slusala u Bg.,na pocetku utakmice, tako da.....

todos

pre 12 godina

I ja sam se nadao da ima neke šanse za bolje odnose i bolje razumevanje. Međutim stvarno od toga nema ništa, toliko su Hrvati bar pojedinci iskompleksirani da to nije normalno. Pa mi smo zaboravili i da je bilo ovo prvenstvo kod nas ali eto, ima nekog ko nas poseti na to da smo mi osvojili srebrnu medalju a oni bročanu kako li je već nazivaju.

РАЈКО МИТИЋ

pre 12 godina

Мислим да хрвати никад неће преболети што смо их откинули у полуфиналу.Не ради се само о рукомету,комплекси су набијени одавно...

Mario

pre 12 godina

IMATE KOMPLEKS! baš mi Hrvati mozemo imati komplex od ljudi koji rade za 250 eur mjesečno,bili ste bolji u polufinalu i zasluženo pobijedili,činjenica je da ste nas provocirali laserom,ali kaže se tko tebe laserom ti njega Hansenom!!! svom čovjeku ste ozljedili oko i još trkeljate!!!!

Milisav

pre 12 godina

Gobac, zar ne misliti ti i Goluza da bi bilo bolje da preuzmete odgovornost za sopstveni katastrofalni rezultat, nego sto umanjujete rezultat Srbije (navodeci kako ste kvalitetnije ekipa, kako ne pobedjuje uvek bolji, kako su laseri krivi itd.). To ko je bolji se pokazalo na terenu. U pitanju su profesionalci koje nikako ne moze da omete navijanje, koje predstavlja ustaljeni folklor od strane obe reprezentacije na svi utakmicama niti jedan laser i buka. Zaista je ruzno da najposecenije i odgovorno trudim najbolje organizovano prvenstvo u proteklih nekoliko decenija, nazivate najgorim i prebacujete krivicu na organizator nas savez, policiju. Jel smo li mi bas uvek krivi, ili nekada ima i vise krivice makar i malo?

Sportista

pre 12 godina

Citajuci ovakve stvari shvatam samo da neki hrvati pate od teskih kompleksa i zelje da se dokazu kao neki bolji-superiorniji narod od Srba, sto neodoljivo podseca na naciste i ustase 30tih i 40tih godina. Verujem da boli sto gube u svakom sportu od nas redovno, ali to se ne moze opravdati sudijama, igrom, terenom i dr. Sport se igra na terenu, a sve ostalo je manje vazno. Umesto da prica o organizaciji, o mogucim smrtnim slucajevima i dr ne sportskim stvarima, msm da tu energiju treba preusmeriti ipak na svoju reprezentaciju. Hvala!

Ritter

pre 12 godina

Rukometaši i vaterpolisti su pokazali kako se treba boriti protiv Hrvata : sportski ,časno ,srčano i viteški. Čak i kad se primi nesportski udarac ,kakav je dobio Filipović , nije odgovorio na isti način niti pozvao ekipu da se povuče, već se onda zaigra jače i bolje i postigne novi gol...

My name is!

pre 12 godina

Imam ja novosti za Hrvatske rukometne velicine:

Bolji je onaj ko pobedi!

Ni pet ni sest, vec po definiciji. Zato se i igra, ne bi li se utvrdilo ko je u datom trenutku bolji! Ehehehe... Ziveli vi meni pa izvolte na drugi krug kad se popravite malo.

Despacio Te Ire Amando Mas...

pre 12 godina

a kao ovi koji su bili u dvorani su izginuli, pogotovo oni koji nisu bili u hrvatskom "boksu" nego oni pojedinci koji su bili na ostalim tribinama

prvenstvo je organizacijski bilo idealno, komšije Hrvati, Mađari i Makedonci su igrali prvu fazu u gradovima koji su bili najbolji za njih

jedini razlog zašto Goluža i Gobac još ne prestaju da plaču je njihova borba za svoje pozicije, a najjača hrvatska izjava (uz Golužine "Neki se nisu trudili pa bi se trebali pogledati u ogledalo" i "Moji igrači su heroji") je izjava komentatora Drage Ćosića na samom početku finala, kada je pri prvom napadu Danaca dramatičnim glasom odvalio "I poslušajte kako se dočekuje napad Danske, ZVIŽDUCIMA" :) hehe, trebali su svi u dvorani da ustanu na noge i viču "Ajmo Danska

Rttttttttttttt

pre 12 godina

Ne poznajem Gobca, ali iz nekoliko njegovih izlaganja (u prošlosti) zaključuje se da iz toga potiče neka mržnja, idiotizam, ostrašćenost ili ne znam šta, nisam stručan za tu oblast patologije. Voleo bih da nam neko ispriča (po mogućstvu on) šta se dešavalo pre nekoliko godina, kada je RK Partizan igrao revanš meč sa RK Zagrebom, ako se ne varam taj isti Gobac je spremio dobru "taktiku" van terena i na terenu, ali kao tadašnji predsednik RK Zagreba. Ako neko bolje zna oko toga nešto, mogao bi da ispriča, jer moguće je da sam nešto pomešao! U tom slučaju se izvinjavam.

ana

pre 12 godina

Pokazali su Hrvati svoj maksimum na utakmici, ko gubi ima pravo i da bude besan....a teško da bi našu ekipu pobeili gde god da su igrali. Srebrni momci su ipak ispred bronzanih i tako je u celom svetu, neka se zna ko je bolji !!!!

nme

pre 12 godina

Mi smo na njih već i zaboravili, ali ova dvojica nikako da prebole taj poraz. Bolje neka ostave nešto kuknjave za sledeći put kad izgube, ako uopšte i budu na funkciji...

mariozg

pre 12 godina

u potpunosti ste u pravu.mi vas ne volimo niti ćemo vas ikad voljeti.razlog znate(nemojte se pravit da ne znate).gledamo vas s visine i bahati smo prema vama jer mislimo da smo bolji od vas.kad malo bolje razmislim i jesmo! jeste li sad zadovoljni?

PimPong

pre 12 godina

Mislim da realno hrvatski navijaci ne bi a i nisu izginuli. Krivo mi je sto su neki bili maltretirani i sto su im auti unisteni, ali koliko ja znam, niko nije poginuo.

A ako ovaj gospodin misli na hrvatske huligane, onda se stvarno ne zna. To je danas, na zalost, normalna stvar. Da se 200 Grobara pojavi u Zagrebu ispred 2000 Bad Blue Boys-a, ista bi bila situacija. Da se 200 Grobara pojavi medju 2000 Delija, opet bi bilo isto. Hocu da kazem da to nema toliko veze sa nacionalnostima vec sa nekom laznom odanoscu ili klubu ili reprezentaciji. Ne treba jednaciti huligane i navijace.

Mika NS

pre 12 godina

Podsetiću dotičnog na SP u rukometu, na kom pojedini"građani"nisu dozvolili da zastava Srbije kao jedne od učesnica šampionata uopšte bude istaknuta na gradskom trgu, a zatim je skinuta i spaljena...
Pitam se samo šta bi se tamo desilo da su naši navijači otišli u Dalmaciju???

A izgovori o ružnom šampionatu su smešne! Gospoda vole rukomet sa baletskim elementima????

Ercov

pre 12 godina

Meni je zao sto "vasa djeca" nisu dosla u vecem broju da gledaju kako se preko guse nabijaju kompleksi bolesnim umovima. I za 100 godina cemo biti bolji od vas u svemu!!

aca bg

pre 12 godina

a sta je bilo pre par godina na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj, kako su tamo Srbe tretirali i sta se sve desavalo.... kao svi su sada ocekivali da par hiljada Hrvata slobodno seta Beogradom sa sve sahovnicama, kao sto su setali Makedonci.... pa naravno da se to nece desiti, bar ne jos dugo, dugo godina... a treba naglasiti da se Hrvati bez obelezja, tj.turisti, slobodno setaju Skadarlijom i centrom grada... I na kraju oni su veci kompleksasi i soviniste od Srba.

VEC ME SRAMOTA POLAKO..

pre 12 godina

ovo je samo poticanje nacionalizma radi jeftinih poena kod najprimitivnijeg stanovništva. to radi hdz,preko svojih kadrova. dobar primjer je i hrt,stalno neke gluposti plasiraju,nikako da se uhvate u koštac sa pravim problemima koje muče običan narod. zato srbi nemojte ovo zamjerit jer to je samo ogavna hdz-ova propaganda. poz

Dejan Stanić

pre 12 godina

Poštovane komšije,srpski RUKOMETAŠI su vas RAZVALILI i to je fakt!!! Mešajte vi politiku i nacionalizam koliko hoćete,ali nadigrani ste! Sve ove izjave samo pokazuju vašu nemoć i ljudsku veličinu.

Bogdan

pre 12 godina

Gobac i Goluza stvarno se nezna ko je ludji...mozete pricati sta hocete ali mi smo vas pregazili u polufinalu tako da me poraz od Danaca nije ni malo dotakao...

kraft

pre 12 godina

Daleko od toga da smo mi Srbi savrseni, ali na ovaj nacin hrvati sve vise pokazuju kolko im nije dobro sto ih pobedjujemo preko 10 godina skoro u svakom sportu sve vise i vise. Taj njihov kompleks izgleda nikad nece nestati.

Savo

pre 12 godina

Zavidnosti i komlepksima nikad kraja... Sjecam se kako se samo nasa zastava vijorila danima u centru Zadra dok smo igrali grupu tamo! EU nema sta!!!

Mika

pre 12 godina

Dosta mi je vise komentara iz Hrvatske. Pustite nas na miru.
Verovao sam u bolje odnose. Vise ne verujem.
Posle prvenstva kod vas mi nismo pravili toliku buku u medijima.
Kakvi ogorceni komentari.
Ne volite nas. Jasno nam je. Sto se mene tice, ne morate nikad vise doci u Srbiju. Ako toliko pljujete po nama i organizaciji u medijima, nemojte slati reprezentaciju. Srbija nije dostojna vasih ocekivanja.
Samo trazite razlog da pljujete po medijima i sirite nacionalizam umesto da promovisete druge vrednosti.

Dejan Slovenija

pre 12 godina

Dobro je što niko nije izgubio glavu. Lično ne vidim nikakvu razliku između srpskih huligana i Goluže i sličnih njemu iz hrvatskoh rukometnog saveza.

stefan

pre 12 godina

pa mi bar nismo skidali hrvatsku zastavu jer nekom smeta, a ko gubi ima pravo da se ljuti a i tacno je da bi ste verovatno pobedili na neutralnom terenu sa tim sto da baba ima sta bila bi sta ?? :D

Bole

pre 12 godina

Gospodo Hrvati, i sami ste doprinijeli nacionalizmu na tribinama i divljastvu. I vasi igraci i navijaci nisu dosli samo da bodre Hrvatsku vec i da provociraju Srbe. Ne svi ali nisu niti svi srpski navijaci divljali.

realna ljutica

pre 12 godina

:). Koliko god se trudim da ne branim "nase", i da onaj koji izgubi, ima pravo da se ljuti, ali jos i ovo, posle izjave trenera kaubojaca,,, Samo mi ih je zao!!! Stvarno ne razumem zasto ih toliko boli!!! Ali to vec sami sa sobom moraju da rese... Ali vrh je sto se takve izjave ne kaznjavaju - ovo je najotvoreniji poziv na MRZNJU... Pustite vise normalne (vecina!) ljudi sa ove i one strane da se zblizavaju i izbrisu stereotipe iz glave!!!

sonne

pre 12 godina

Ne samo da nisu umeli da nas pobede vec ne umeju ni da gube.
Cestitati boljem pa ko god to bio, drage komsije to se zove fair play to je evropa u koju idete!

LFC

pre 12 godina

Uff koja ljubomora. Nista drugo nismo ni ocekivali od Hrvata. Pa sta ste vi-elitna skupina navijaca pa da vas posebno obezbedjujemo? Malo morgen!! Pa razdor postoji na liniji Balic-Goluza samo ste slepi da ga vidite, ne optuzujte novinare sto rade svoj posao!

Brzo smo zaboravili

pre 12 godina

Gospodin Gobac je zaboravio kako su srpski sportisti, navijači, funkcioneri, turisti prolazili zadnjih godina u Hrvatskoj.

Gospodin Gobac je zaboravio šta peva publika kad igra hrvatska repka u nogometu na Maksimiu pri svakoh utakmici, ili šta pevaju navijači Dinama i Hajduka kad igraju ( kavilifikacije za ) evropu ili kad igraju međusobno

Ne podržavam to što se desilo nikako ali smo mi za hrvate male bebe

ma kiselo je grožđe

pre 12 godina

a najjača je golužina izjava:

"Radije bih pobedio Srbiju u onoj utakmici, nego da sam u finalu osvojio medalju protiv bilo koje reprezentacije."

Šta mu od prilike dođe kao:
"Radije bih osvojio srebro, nego da sam u finalu osvojio srebro protiv bilo koje reprezentacije."

kakav genij !!

haha

pre 12 godina

"Radije bih pobedio Srbiju u onoj utakmici, nego da sam u finalu osvojio medalju protiv bilo koje reprezentacije"
Sjajno, hvala "g-dine" goluža. Ovime ste samo potvrdili kolike komplekse imate i zapušili usta svima onima koji pokušavaju da me ubede u suprotno, još od Atine.

Dragan NIS

pre 12 godina

Pazi kad Hrvati imaju obraza da pricaju o nasem ponasanju. Koliko se ja secam u Areni je bilo nesto Hrvata i ni dlaka im nije falila a ubedjen sam da je prvenstvo kod njih da nasih navijaca nebi bilo uopste.

Ibro dirka

pre 12 godina

Jos jedan pokazatelj da hrvatski sportisti ne mogu da sportski podnesu poraz.
Setimo se samo bednog postupka hrvatskog vatrepoliste kada je u nemoci udario Filipovica.
Setimo se kada su hrvatski kosarkasi napustili postolje pri dodeli medalja jer su Srbi bili prvaci
Jednostavno treba biti velik i kad izgubis.
a to neki ocigledno ne znaju.

da li je dosta?

pre 12 godina

"Ko ne skače-pravoslavac"?
"Vukovar, Vukovar!"
tompsonove pesme, kojima, srećom, ne znam ime?
Udaranje maskote.
I sve to u Novom Sadu, gde je gomila ljudi imalo sreće da je samo izbačeno iz fine i lijepe njihove, a ne ubijeno kao mnogi...

Kauboj

pre 12 godina

Naravno da su kaubiji zadovoljni do sada ima deset medalja,točno je da su igrali na neutralnom terenu da bi Srbiju pobjedili.Srbija ako nema pomladka
ova ekipa može igrati još koju godinu.

Nole #1

pre 12 godina

Nesto ne vidim Dance i Madjare da izjavljuju su njihovi navijaci dolalizli u situaciju da izginu.
Kako je to moguce da se to cini samo Hrvatima?

debela hladovina

pre 12 godina

Možete da plačete jer ste poraženi pa nećete posvetiti zlatnu medalju "žrtvama rata" kako reče vaš selektor. Gde vam je dostojanstvo? Valjda se žrtve rata ne lože na bronzane medalje... To je patologija. Btw, na šampionatu u organizaciji Hrvatske pre 3 godine MORALI su da skinu zastave SVIH zemalja učesnica jer civilizirani Hrvati nisu mogli da podnesu srpsku trobojku na jarbolu. Pa su u strahu od sopstvenog "civiliziranog pučanstva" u Zadru našli solomonsko rešenje: da uklone zastave svih država učesnica šampionata. Da to nije urađeno - neko bi poginuo u lijepoj njihovoj. I kao i uvek kod "braće" Hrvata - vide trun u tuđem oku, a ne vide balvan u sopstvenom... Mi se bar sa našim bitangama obračunavamo, a vi vašima podižete spomenike...

Ljubisa livac

pre 12 godina

Hajde vise prekinite da prenosite ove kompleksaske izjave, samo iritiraju. Ok, pobedili smo ih posteno, kao sto su igraci izjavili, ali zvanicnici i strucnjaci njihovi ocigledno ne mogu da se pomire sa tim. Neka kukaju koliko hoce, nemojte prenositi, koga briga za ovakve ispade?!

brufen od 400

pre 12 godina

Pominjanje prelepog prvenstva u ovom kontekstu zaista ni malo nije potrebno, pogotovo nama, Srbima!
Zaista Vas molim da ne objavljujete u buduće ovakve maloumne izjave tih napaćenih duša koji ne umeju sportski, SPORTSKI!! da pruže ruku.
Manje ćemo da se nerviramo... I onako bre sve ovde otišlo do đavola, sad i Vi iz redakcije treba da se spuštate na taj njihov nivo.
Rukometaša i vaterpolista više nema nigde, sad na red dolaze "teme" tipa broj ispijenih kafica u Izraelu, da li je maloletnik seo u avion za Tursku i tome slično... Dakle, nazad u sivu realnost!!

Manćte se ćorava posla, bavite se sportskim vestima. Toliko.
Pozdrav iz hladnog Kraljeva.

Bolest...

pre 12 godina

Bilo ih je 30-ak na utakmici. Nista im se nije desilo. Klasicna hrvatska paranoja, cudi me samo da nisu pomenuli cetnike, Veliku Srbiju, Dobricu Cosica, SANU itd.

iberlauf

pre 12 godina

na osnovu slike i izjave bez predhodnog znanja da je u pitanju hrvatski drzavljanin rekao bih: Tvrdo presovana ameba filovana mrznjom posutom sujetom. Tuzno i dokle vise ....

zapravo da...

pre 12 godina

Zapravo da,uvek pobedjuje bolji.U tom trenutku mi smo bili bolji,pa smo pobedili.

Vi ste cist dokaz da mrznja i netrpeljivost uz veliku dozu besa u sportu ne donosi pobedu.
To svaki veliki trener bilo kog sporta zna. Takticko znanje trenera i borbenost sportiste donose rezultate.

A vi ste nekako,previse mrzovoljni i besni kada igrate sa nama.Mozda zato i gubite u 80% nasih susreta u svim sportovima?

bokser016

pre 12 godina

Ne pobeđuje uvek bolji ali sada jeste. Kompleksaši. Kako su naši i vaši sportisti imali super odnos na terenu... a vi ovde pokušavate da uprljate sve... učite od njih!!! Kakvo je prvenstvo bilo makedoncima, nemcima, dancima, šveđanima, norvežanima, poljacima, francuzima?????? Svima drugima bilo odlično a vama bilo najgore. Kakav ste vi bili domaćin prema nama??? Vi imate zamerke na navijače. Hajde da zanemarimo navijače na obe strane u svim sportskim dešavanjima jer su isti i da gledamo sportiste i organizatore: napuštanje postolja na dodeli nagrada (košarka), termini i hladna voda (vaterpolo), skidanje srpske zastave u Zadru pod izgovorom da vređa osećanja građana (rukomet), udarac pesnicom Filipa (vaterpolo)... i vi ćete nešto da pričate... psssssst!!!!!

VELIKI SRBI

pre 12 godina

nabili smo vam komplekse za sva vremena..sanjate nas, mislite o nama svaki sekund, u kozu smo vam se uvukli....a vi ste i dalje za nas...niko i nista..

croatia

pre 12 godina

Ja ne znam stvarno zašto se smatra da ova izjava da bi izginuli nije odmjerena...pa ljudi moji ovi su ih dočekali sa sjekirama, vatrom, palicama...palili ljudima aute organizirali se u skupine za napade...pa ja sam osobno uvjeren da bi došlo do smrtnog ako ne i smrtnih slučajeva da su otišle ove naše navijačke skupine u Srbiju...ovako je najbolje ispalo...a ova izjava da bi otišli s terena je malo pretjerana ali realno gledano da je balić preptrpio takvu ozljedu i da mu to utječe na karijeru pa da vam budem iskren ne bih se nimalo naljutio da se nakon tako nečeg napusti teren...pa netko mora odgovarati za to a poznavajući odnos prema odgovornosti na ovim prostorima ni Šešumu nitko neće odgovarati a jadan dečko je mogao ostati bez oka...neka se organizator srami za taj događaj a policija zato što ga nije pronašla

ja

pre 12 godina

Treba da vas je sramota licemeri jedni.
Ama NIKAD se ne treba pomiriti sa Hrvatskom.
Pa nasi kad odu kod vas na more ne smeju da zucnu dok setaju gradom da se slucajno ne bi saznalo da su Srbi jer onda ode glava. Pa znam X primera gde su bracni parovi i to sa malom decom jedva izvlacili zivu glavu jer se saznalo da su Srbi. Pa sta je bilo kad ste vi organizovali SP u rukometu? Skinuli ste nam zastavu, kakve smo scve uvrede culi, koje ste transparente kacili po halama ono je uzas i sad cete vi da se javite sram vas bilo. U sred Srbije pevate ustaske pesme, pevate Srbe na vrbe i da ne kazem sta sve i onda su Srbi *ovna.
Nije mi samo jasno dokle mislite da idete sa tim vasim izigravanjem ludila???!!!
Ma nikada se ne treba miriti sa vama, nikada!!!
Dok se i vi ne izvinete za svoje postupke, za svoje navijace, za sve sto ste i vi nama uradili ne treba vas covek ni pogledati i kraj.

Goran

pre 12 godina

ovakve gluposti mogu samo da plasiraju jako nesrecni i iskompleksirani ljudi.
nije njima lako, nimalo, treba se buditi svakoga jutra i ziveti sa tim.
strasno

I. Sarajevo

pre 12 godina

Svak' se češe tamo gdje ga svrbi!Svrbi vas mnogo toga nesuđena braćo-odlična organizacija prvenstva, stadionska atmosvera i neviđeno navijanje, a iznad svega odlična igra Srpskog tima :)

duledudule

pre 12 godina

ua bre,UA kompleksasi jedni iskompleksirani.dok nam skidate zastave u zadru da nebi iritirali publiku vasih 5000 ljudi u novom sadu provocira i peva ustaske pesme,ljude zaustavljaju po Novom Sadu i maltretiraju.zna se ko je glavni u regionu za takve stvari.vi bez premca,svaki dan su neki incidenti.sram bilo i vaseg selektora koji ne ume sportski da podnese poraz.jedino kapa dole Balicu,najbolji je a ni po jednoj izjavi se ne vidi da je kao vecina vas.sramota.voleo bi da komentar bude objavljen,nikoga ne vredja,samo govorim ono sto mislim

Dzigi Bau

pre 12 godina

Al' se ovaj nalupeta gluposti u par rechenica!Samo nam josh ovakvi fale da dolivaju ulje na vatru,pa igracemo mi josh utakmica u svakakvim sportovima zar cemo svakog puta praviti ovakve drame!?!Neka policija,tuzilashtvo i sudstvo odrade svoj deo posla i nek kazne izgrednike po zasluzi pa se ovakve gluposti nece vishe deshavati nikome!!!Dosta je bilo raspirivanja mrznje!Ajd' uzdravlje!

aleksa

pre 12 godina

To je isto kao kad bi ja rekao da su nasa deca vec izginula, razuman i normalan covek zna da su u pitanji pojedinci kojih ocigledno ima na jednoj i na drugoj strani i broje se hiljadama, najgore je sto ti isti koji prave haos nisu bili ni rodjeni dok je haos vladao ovim prostorima, ali to nam je rezultat porodicnog i skolskog vaspitanja. Verujem da vecina ljudi koji su normalni u Srbiji ne bi ni obratila paznju na Hrvatske navijace, jer ih posmatra kao i svake druge. Ovakve izjave su potpuno ne potrebne, jer samo dovode tesku situaciju u jos tezu. skreno meni je bilo drago kada su Hrvati osvojili trece mesto, pa oni su tu prve komsije, i oni navijaju za naseg Noleta, verujem u ovaj narod sa ovih prostora i nadam se boljem sutra svima.

Ljubisa livac

pre 12 godina

Hajde vise prekinite da prenosite ove kompleksaske izjave, samo iritiraju. Ok, pobedili smo ih posteno, kao sto su igraci izjavili, ali zvanicnici i strucnjaci njihovi ocigledno ne mogu da se pomire sa tim. Neka kukaju koliko hoce, nemojte prenositi, koga briga za ovakve ispade?!

РАЈКО МИТИЋ

pre 12 godina

Мислим да хрвати никад неће преболети што смо их откинули у полуфиналу.Не ради се само о рукомету,комплекси су набијени одавно...

debela hladovina

pre 12 godina

Možete da plačete jer ste poraženi pa nećete posvetiti zlatnu medalju "žrtvama rata" kako reče vaš selektor. Gde vam je dostojanstvo? Valjda se žrtve rata ne lože na bronzane medalje... To je patologija. Btw, na šampionatu u organizaciji Hrvatske pre 3 godine MORALI su da skinu zastave SVIH zemalja učesnica jer civilizirani Hrvati nisu mogli da podnesu srpsku trobojku na jarbolu. Pa su u strahu od sopstvenog "civiliziranog pučanstva" u Zadru našli solomonsko rešenje: da uklone zastave svih država učesnica šampionata. Da to nije urađeno - neko bi poginuo u lijepoj njihovoj. I kao i uvek kod "braće" Hrvata - vide trun u tuđem oku, a ne vide balvan u sopstvenom... Mi se bar sa našim bitangama obračunavamo, a vi vašima podižete spomenike...

Mika

pre 12 godina

Dosta mi je vise komentara iz Hrvatske. Pustite nas na miru.
Verovao sam u bolje odnose. Vise ne verujem.
Posle prvenstva kod vas mi nismo pravili toliku buku u medijima.
Kakvi ogorceni komentari.
Ne volite nas. Jasno nam je. Sto se mene tice, ne morate nikad vise doci u Srbiju. Ako toliko pljujete po nama i organizaciji u medijima, nemojte slati reprezentaciju. Srbija nije dostojna vasih ocekivanja.
Samo trazite razlog da pljujete po medijima i sirite nacionalizam umesto da promovisete druge vrednosti.

Bolest...

pre 12 godina

Bilo ih je 30-ak na utakmici. Nista im se nije desilo. Klasicna hrvatska paranoja, cudi me samo da nisu pomenuli cetnike, Veliku Srbiju, Dobricu Cosica, SANU itd.

gogo

pre 12 godina

zakaj stalno pričate o nama, množini??
stav gobca i goluže nije stav hrvata i hrvatske!
stav jadranke kosor ili josipovića nije stav hrvatske!
prekinite više govoriti u množini svaki put kad neki pavijan prolomi svoje mudrosti.
i ne bi vjerovali, ali biti hrvat ne znači biti automatski i ustaša!

Banja Luka

pre 12 godina

Jovan Ducic je svojevremeno ovako napisao: "Hrvati su najhrabriji narod, ali ne po tome sto se nicega ne boje, vec sto se nicega ne stide".
Mislim da je ovim sve receno.

Milutin

pre 12 godina

Pa jeste, koliko sam video a video sam, uglavnom izgibose od dobre klope, pica I zezanja kada dodju u Beograd. Kod nas je takav red I uvek mi bude drago da su gosti zadovoljni.

da li je dosta?

pre 12 godina

"Ko ne skače-pravoslavac"?
"Vukovar, Vukovar!"
tompsonove pesme, kojima, srećom, ne znam ime?
Udaranje maskote.
I sve to u Novom Sadu, gde je gomila ljudi imalo sreće da je samo izbačeno iz fine i lijepe njihove, a ne ubijeno kao mnogi...

haha

pre 12 godina

"Radije bih pobedio Srbiju u onoj utakmici, nego da sam u finalu osvojio medalju protiv bilo koje reprezentacije"
Sjajno, hvala "g-dine" goluža. Ovime ste samo potvrdili kolike komplekse imate i zapušili usta svima onima koji pokušavaju da me ubede u suprotno, još od Atine.

bokser016

pre 12 godina

Ne pobeđuje uvek bolji ali sada jeste. Kompleksaši. Kako su naši i vaši sportisti imali super odnos na terenu... a vi ovde pokušavate da uprljate sve... učite od njih!!! Kakvo je prvenstvo bilo makedoncima, nemcima, dancima, šveđanima, norvežanima, poljacima, francuzima?????? Svima drugima bilo odlično a vama bilo najgore. Kakav ste vi bili domaćin prema nama??? Vi imate zamerke na navijače. Hajde da zanemarimo navijače na obe strane u svim sportskim dešavanjima jer su isti i da gledamo sportiste i organizatore: napuštanje postolja na dodeli nagrada (košarka), termini i hladna voda (vaterpolo), skidanje srpske zastave u Zadru pod izgovorom da vređa osećanja građana (rukomet), udarac pesnicom Filipa (vaterpolo)... i vi ćete nešto da pričate... psssssst!!!!!

Mika NS

pre 12 godina

Podsetiću dotičnog na SP u rukometu, na kom pojedini"građani"nisu dozvolili da zastava Srbije kao jedne od učesnica šampionata uopšte bude istaknuta na gradskom trgu, a zatim je skinuta i spaljena...
Pitam se samo šta bi se tamo desilo da su naši navijači otišli u Dalmaciju???

A izgovori o ružnom šampionatu su smešne! Gospoda vole rukomet sa baletskim elementima????

Johnson

pre 12 godina

Bas me zanima kako bi prosli Srbi recimo u Splitu? Zadnji put kad su Srbi dosli u "vecem" broju u Zagreb (rukometna utakmica Partizana) prosli su tako sto su ih jurili ko zivotinje po tom istom Zagrebu i neki bili izbodeni u hali... I vi imate obraza nekom nesto da kazete?! Stidite se dupeta kad obraza nemate!

todos

pre 12 godina

I ja sam se nadao da ima neke šanse za bolje odnose i bolje razumevanje. Međutim stvarno od toga nema ništa, toliko su Hrvati bar pojedinci iskompleksirani da to nije normalno. Pa mi smo zaboravili i da je bilo ovo prvenstvo kod nas ali eto, ima nekog ko nas poseti na to da smo mi osvojili srebrnu medalju a oni bročanu kako li je već nazivaju.

To be continued

pre 12 godina

Aleksandar Đorđević, Dejan Stanković (na "NE neutralnom terenu"), Dušan Kecman (na "NE neutralnom terenu"), Aleksandar Rašić,DAVIS CUP tim SRBIJE (na "NE neutralnom terenu") Filip Filipović, Darko Stanić...

VELIKI SRBI

pre 12 godina

nabili smo vam komplekse za sva vremena..sanjate nas, mislite o nama svaki sekund, u kozu smo vam se uvukli....a vi ste i dalje za nas...niko i nista..

PimpekBG

pre 12 godina

@MarioZG. Ali mi smo lepsi, pametniji i vase devojke nas obozavaju. Pitaj drugarice sta misle o nama Srbima. Potrcale bi u Beograd za sekund, dok ti sedis sam sa svojim purgerskim besom.

ja

pre 12 godina

Treba da vas je sramota licemeri jedni.
Ama NIKAD se ne treba pomiriti sa Hrvatskom.
Pa nasi kad odu kod vas na more ne smeju da zucnu dok setaju gradom da se slucajno ne bi saznalo da su Srbi jer onda ode glava. Pa znam X primera gde su bracni parovi i to sa malom decom jedva izvlacili zivu glavu jer se saznalo da su Srbi. Pa sta je bilo kad ste vi organizovali SP u rukometu? Skinuli ste nam zastavu, kakve smo scve uvrede culi, koje ste transparente kacili po halama ono je uzas i sad cete vi da se javite sram vas bilo. U sred Srbije pevate ustaske pesme, pevate Srbe na vrbe i da ne kazem sta sve i onda su Srbi *ovna.
Nije mi samo jasno dokle mislite da idete sa tim vasim izigravanjem ludila???!!!
Ma nikada se ne treba miriti sa vama, nikada!!!
Dok se i vi ne izvinete za svoje postupke, za svoje navijace, za sve sto ste i vi nama uradili ne treba vas covek ni pogledati i kraj.

Nikola

pre 12 godina

Znate sta je slatko?.. Slatko je sto oni ne prestaju da pricaju.
Znate sta je jos sladje?.. Jos sladje je sto oni pocinju da brbljaju kao torokuse kad zaboli sto nas zabole za njih! HeHeHe... Piske zive!..

Makedonac

pre 12 godina

Ma daleko cete vi u Evropi sa ovakvim stavovima Hrvati, Srbi su za vas gospoda. Nekad pobedis, nekada izgubis ali nesportski je uvek unizavati pobedu protvinika.

mirko

pre 12 godina

Gobac zaboravlja situaciju pre nekoliko godina kada su rukometasi partizana jedva presli od hotela do doma sportova sto je svega nekoliko desetina metara od njihovih huligana, a da ne pricam o atmosferi na toj revans utakmici. Da nisu mislili da ce ovde da ih docekaju slatko i voda.. Kako sejes tako zanjes GOBAC...

Ercov

pre 12 godina

Meni je zao sto "vasa djeca" nisu dosla u vecem broju da gledaju kako se preko guse nabijaju kompleksi bolesnim umovima. I za 100 godina cemo biti bolji od vas u svemu!!

Ritter

pre 12 godina

Rukometaši i vaterpolisti su pokazali kako se treba boriti protiv Hrvata : sportski ,časno ,srčano i viteški. Čak i kad se primi nesportski udarac ,kakav je dobio Filipović , nije odgovorio na isti način niti pozvao ekipu da se povuče, već se onda zaigra jače i bolje i postigne novi gol...

Dejan Stanić

pre 12 godina

Poštovane komšije,srpski RUKOMETAŠI su vas RAZVALILI i to je fakt!!! Mešajte vi politiku i nacionalizam koliko hoćete,ali nadigrani ste! Sve ove izjave samo pokazuju vašu nemoć i ljudsku veličinu.

vojvoda

pre 12 godina

ja opet mislim da je veca "demokracija" kod nas u Srbiji nego u kroaciji. Ja bih smeo da uzmem sahovnicu i razvijem je na Trgu Republike. Ljudi bi mislili da sam budala ili ludak mozda bi me neko eventualno pljunuo. Zato bi me na trgu bana jelacica da razvijem nasu zastavu prvi prolaznik pokusavao da zakolje. kroacija je bolesna zemlja zadojena mrznjom prema Srbima, sta god da im ne ide krivi su Srbi.

Despacio Te Ire Amando Mas...

pre 12 godina

a kao ovi koji su bili u dvorani su izginuli, pogotovo oni koji nisu bili u hrvatskom "boksu" nego oni pojedinci koji su bili na ostalim tribinama

prvenstvo je organizacijski bilo idealno, komšije Hrvati, Mađari i Makedonci su igrali prvu fazu u gradovima koji su bili najbolji za njih

jedini razlog zašto Goluža i Gobac još ne prestaju da plaču je njihova borba za svoje pozicije, a najjača hrvatska izjava (uz Golužine "Neki se nisu trudili pa bi se trebali pogledati u ogledalo" i "Moji igrači su heroji") je izjava komentatora Drage Ćosića na samom početku finala, kada je pri prvom napadu Danaca dramatičnim glasom odvalio "I poslušajte kako se dočekuje napad Danske, ZVIŽDUCIMA" :) hehe, trebali su svi u dvorani da ustanu na noge i viču "Ajmo Danska

pedja

pre 12 godina

Mislim da bi vam fond za humanitarno pravo dobro dosao u ovakvoj situaciji.Razumem vasu bol,patnju,ponizenje,poraz,koji ste zasluzeno izvojevali na terenu.Goluza je trebao zvati Natasu Kandic da mu da koji pravni savet,kako bi dobio za zelenim stolom utakmicu.Ona je cudo od zene,sta ona zna i vidi,niko drugi nije bolji od nje!Kauboji i jeste pravi naziv za vas!

duledudule

pre 12 godina

ua bre,UA kompleksasi jedni iskompleksirani.dok nam skidate zastave u zadru da nebi iritirali publiku vasih 5000 ljudi u novom sadu provocira i peva ustaske pesme,ljude zaustavljaju po Novom Sadu i maltretiraju.zna se ko je glavni u regionu za takve stvari.vi bez premca,svaki dan su neki incidenti.sram bilo i vaseg selektora koji ne ume sportski da podnese poraz.jedino kapa dole Balicu,najbolji je a ni po jednoj izjavi se ne vidi da je kao vecina vas.sramota.voleo bi da komentar bude objavljen,nikoga ne vredja,samo govorim ono sto mislim

VEC ME SRAMOTA POLAKO..

pre 12 godina

ovo je samo poticanje nacionalizma radi jeftinih poena kod najprimitivnijeg stanovništva. to radi hdz,preko svojih kadrova. dobar primjer je i hrt,stalno neke gluposti plasiraju,nikako da se uhvate u koštac sa pravim problemima koje muče običan narod. zato srbi nemojte ovo zamjerit jer to je samo ogavna hdz-ova propaganda. poz

Nole #1

pre 12 godina

Nesto ne vidim Dance i Madjare da izjavljuju su njihovi navijaci dolalizli u situaciju da izginu.
Kako je to moguce da se to cini samo Hrvatima?

dr

pre 12 godina

Cek samo da se podsetimo ko je bese pobedio u tom polufinalu...a da Srbija! :) hahahha. Svaki put vas pobedimo,postalo je malo dosadno. I naravno svaki sampionat gde vas pobedimo je najgori u istoriji,tako da ima puno najgorih sampionata u svim sportovima :)

dobro

pre 12 godina

Dragi Hrvatski ljubielji sporta: Jako mi je drago sto ste tu, na ovom sajtu, a i razumem... jer kod vas toga nema. To upravo sve i objasnjava. I ako bi ga bilo, tamo ne bi bilo NAS. Imate zelju da se pokazete superiornijima, u redu, imamo i mi prema nekim narodima. Zelim van puno srece kad udjete u 'Europu' pa se tamo na Austrijskim ili Danskim sajtovima ukljucite u diskusije. Ali cekaj! pa toga nikada biti nece... ne zanimaju oni vas niti vi njih. Samo mi sami smo jedno drugom interesantni i u sportu i u platama (da 250 evra, tacno)... i u svemu. Da se pohvalimo i da se takmicimo.
Pa vidite kako su se igraci lepo izgrlili a neki i izljubili posle utakmice. Kolege sportisti.
Puno hvala i prijatno vece,

brufen od 400

pre 12 godina

Pominjanje prelepog prvenstva u ovom kontekstu zaista ni malo nije potrebno, pogotovo nama, Srbima!
Zaista Vas molim da ne objavljujete u buduće ovakve maloumne izjave tih napaćenih duša koji ne umeju sportski, SPORTSKI!! da pruže ruku.
Manje ćemo da se nerviramo... I onako bre sve ovde otišlo do đavola, sad i Vi iz redakcije treba da se spuštate na taj njihov nivo.
Rukometaša i vaterpolista više nema nigde, sad na red dolaze "teme" tipa broj ispijenih kafica u Izraelu, da li je maloletnik seo u avion za Tursku i tome slično... Dakle, nazad u sivu realnost!!

Manćte se ćorava posla, bavite se sportskim vestima. Toliko.
Pozdrav iz hladnog Kraljeva.

DINIC

pre 12 godina

Hrvati su prvu fazu igrali u mirnom Vrscu,gradu penzionera.Pa su se lagano opustili kada su videli da ih niko ne dira.Onda su takvo ponasanje preneli u NS koji je pun izbeglica iz Hrvatske,gde se desilo sto se desilo.

Mstislav

pre 12 godina

Citati komentare Hrvata jednako je nebulozno citanju izjava Cedomira Jovanovica... I Ceda tako za svaki svoj poraz krivi druge... 12 godina na vlast a prica kao da je opozicionar... Identicni su, tek sam sada video!

Brzo smo zaboravili

pre 12 godina

Gospodin Gobac je zaboravio kako su srpski sportisti, navijači, funkcioneri, turisti prolazili zadnjih godina u Hrvatskoj.

Gospodin Gobac je zaboravio šta peva publika kad igra hrvatska repka u nogometu na Maksimiu pri svakoh utakmici, ili šta pevaju navijači Dinama i Hajduka kad igraju ( kavilifikacije za ) evropu ili kad igraju međusobno

Ne podržavam to što se desilo nikako ali smo mi za hrvate male bebe

ana

pre 12 godina

Pokazali su Hrvati svoj maksimum na utakmici, ko gubi ima pravo i da bude besan....a teško da bi našu ekipu pobeili gde god da su igrali. Srebrni momci su ipak ispred bronzanih i tako je u celom svetu, neka se zna ko je bolji !!!!

Bole

pre 12 godina

Gospodo Hrvati, i sami ste doprinijeli nacionalizmu na tribinama i divljastvu. I vasi igraci i navijaci nisu dosli samo da bodre Hrvatsku vec i da provociraju Srbe. Ne svi ali nisu niti svi srpski navijaci divljali.

Milisav

pre 12 godina

Gobac, zar ne misliti ti i Goluza da bi bilo bolje da preuzmete odgovornost za sopstveni katastrofalni rezultat, nego sto umanjujete rezultat Srbije (navodeci kako ste kvalitetnije ekipa, kako ne pobedjuje uvek bolji, kako su laseri krivi itd.). To ko je bolji se pokazalo na terenu. U pitanju su profesionalci koje nikako ne moze da omete navijanje, koje predstavlja ustaljeni folklor od strane obe reprezentacije na svi utakmicama niti jedan laser i buka. Zaista je ruzno da najposecenije i odgovorno trudim najbolje organizovano prvenstvo u proteklih nekoliko decenija, nazivate najgorim i prebacujete krivicu na organizator nas savez, policiju. Jel smo li mi bas uvek krivi, ili nekada ima i vise krivice makar i malo?

будала

pre 12 godina

Стари виц:

У сред Загреба поче човек да виче:
"Ја сам Србин, ја сам Србин..."
Тамошњи људи га одраше од батина.
Виде то један домородац и оде ти он за Београд и поче да виче: "Ја сам Хрват, ја сам Хрват..."
Али ништа му се не деси. Упорно је понављао свој тешко научен текст....али авај...реакција коју је очекивао, изостаде. Прилично зачуђен, приупита прву особу:
"Ткако то да ме нитко није ћак ни погледао, а камо ли покушао да ме удари"?
Човек му одговори: "Па, сам си крив".

Један од глупљих вицева што знам; нисам могао да одолим ;)

Apel

pre 12 godina

Apelujem na nase sportiste da prestanu da pobjedjuju Hrvatsku u svim sportovima !!!Dajte ljudi...nema vise smisla...pa pogledajte sta smo im uradili..pa oni nas mrze sada vise nego ikada...:) PS Iako sam delija...najvise volim da pogledam Kecmanovu trojku :)

My name is!

pre 12 godina

Imam ja novosti za Hrvatske rukometne velicine:

Bolji je onaj ko pobedi!

Ni pet ni sest, vec po definiciji. Zato se i igra, ne bi li se utvrdilo ko je u datom trenutku bolji! Ehehehe... Ziveli vi meni pa izvolte na drugi krug kad se popravite malo.

PimPong

pre 12 godina

Mislim da realno hrvatski navijaci ne bi a i nisu izginuli. Krivo mi je sto su neki bili maltretirani i sto su im auti unisteni, ali koliko ja znam, niko nije poginuo.

A ako ovaj gospodin misli na hrvatske huligane, onda se stvarno ne zna. To je danas, na zalost, normalna stvar. Da se 200 Grobara pojavi u Zagrebu ispred 2000 Bad Blue Boys-a, ista bi bila situacija. Da se 200 Grobara pojavi medju 2000 Delija, opet bi bilo isto. Hocu da kazem da to nema toliko veze sa nacionalnostima vec sa nekom laznom odanoscu ili klubu ili reprezentaciji. Ne treba jednaciti huligane i navijace.

slavko

pre 12 godina

Čitajuči komentare sve se više divim Titu kako je mogao držati ova dva naroda u jednoj državi pa da se još prije međusobno ne poubijaju. Jer mržnja između nas samo raste i raste i izgleda da su ratovi svake toliko nešto prirodno pa da se usijane glave malo ohlade. A onda opet od početka... Ma treba naseliti između nas 10 milijuna Kineza pa da se više ne gledamo, ne čujemo, ne mirišemo...

Ibro dirka

pre 12 godina

Jos jedan pokazatelj da hrvatski sportisti ne mogu da sportski podnesu poraz.
Setimo se samo bednog postupka hrvatskog vatrepoliste kada je u nemoci udario Filipovica.
Setimo se kada su hrvatski kosarkasi napustili postolje pri dodeli medalja jer su Srbi bili prvaci
Jednostavno treba biti velik i kad izgubis.
a to neki ocigledno ne znaju.

nme

pre 12 godina

Mi smo na njih već i zaboravili, ali ova dvojica nikako da prebole taj poraz. Bolje neka ostave nešto kuknjave za sledeći put kad izgube, ako uopšte i budu na funkciji...

ma kiselo je grožđe

pre 12 godina

a najjača je golužina izjava:

"Radije bih pobedio Srbiju u onoj utakmici, nego da sam u finalu osvojio medalju protiv bilo koje reprezentacije."

Šta mu od prilike dođe kao:
"Radije bih osvojio srebro, nego da sam u finalu osvojio srebro protiv bilo koje reprezentacije."

kakav genij !!

Sportista

pre 12 godina

Citajuci ovakve stvari shvatam samo da neki hrvati pate od teskih kompleksa i zelje da se dokazu kao neki bolji-superiorniji narod od Srba, sto neodoljivo podseca na naciste i ustase 30tih i 40tih godina. Verujem da boli sto gube u svakom sportu od nas redovno, ali to se ne moze opravdati sudijama, igrom, terenom i dr. Sport se igra na terenu, a sve ostalo je manje vazno. Umesto da prica o organizaciji, o mogucim smrtnim slucajevima i dr ne sportskim stvarima, msm da tu energiju treba preusmeriti ipak na svoju reprezentaciju. Hvala!

iberlauf

pre 12 godina

na osnovu slike i izjave bez predhodnog znanja da je u pitanju hrvatski drzavljanin rekao bih: Tvrdo presovana ameba filovana mrznjom posutom sujetom. Tuzno i dokle vise ....

(bolje citirati Grunfa nego Ducica...)

pre 12 godina

Gospoda bolje da su citali Alana Forda pre davanja izjave.
Grunf tamo lepo kaze: "Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti."

aca bg

pre 12 godina

a sta je bilo pre par godina na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj, kako su tamo Srbe tretirali i sta se sve desavalo.... kao svi su sada ocekivali da par hiljada Hrvata slobodno seta Beogradom sa sve sahovnicama, kao sto su setali Makedonci.... pa naravno da se to nece desiti, bar ne jos dugo, dugo godina... a treba naglasiti da se Hrvati bez obelezja, tj.turisti, slobodno setaju Skadarlijom i centrom grada... I na kraju oni su veci kompleksasi i soviniste od Srba.

Goran

pre 12 godina

ovakve gluposti mogu samo da plasiraju jako nesrecni i iskompleksirani ljudi.
nije njima lako, nimalo, treba se buditi svakoga jutra i ziveti sa tim.
strasno

I. Sarajevo

pre 12 godina

Svak' se češe tamo gdje ga svrbi!Svrbi vas mnogo toga nesuđena braćo-odlična organizacija prvenstva, stadionska atmosvera i neviđeno navijanje, a iznad svega odlična igra Srpskog tima :)

N-E-O-*

pre 12 godina

Za ovakve stvari komentar je bezpotreban,moliko gluposti u 2-3recenice to je neverovatno.Ocigledno je da ne mogu da podnesu konstantne poraze u gotovo svim sportovima od Srbije i onda traze krivce kako god znaju i umeju.A sto se tice ovog selektora Hrv.covek je zalutao na tu poziciju nema kontrolu nad igracima,a himna Hrv.je se vec slusala u Bg.,na pocetku utakmice, tako da.....

Savo

pre 12 godina

Zavidnosti i komlepksima nikad kraja... Sjecam se kako se samo nasa zastava vijorila danima u centru Zadra dok smo igrali grupu tamo! EU nema sta!!!

doktor

pre 12 godina

HRVATI,mi smo vec zaboravili na EP! Uzeli smo veliko srebro ,vas dobili,vi se takodje vratili sa medaljom i to je to! Idemo dalje,nema potrebe dalje polemisati

lfc

pre 12 godina

Ljudi, nemojte da se pecate, pa ovaj covek samo brani svoju fotelju, a i
izgubio je pa ima pravo da se ljuti !! nananananaa Srbija je druga, nananannnanannaa Hrvatska je treca !!!!

ulof palme

pre 12 godina

onda kad smo igrali sa Zagrebom {RK Partizan} ovaj lik je mom drugu u hali pionir dao svoju vizit kartu uz reci "ja sam direktor Zagreba,dodjite slobodno nikakvih problema nece biti" svi znamo sta se tamo desavalo....

zapravo da...

pre 12 godina

Zapravo da,uvek pobedjuje bolji.U tom trenutku mi smo bili bolji,pa smo pobedili.

Vi ste cist dokaz da mrznja i netrpeljivost uz veliku dozu besa u sportu ne donosi pobedu.
To svaki veliki trener bilo kog sporta zna. Takticko znanje trenera i borbenost sportiste donose rezultate.

A vi ste nekako,previse mrzovoljni i besni kada igrate sa nama.Mozda zato i gubite u 80% nasih susreta u svim sportovima?

Marko

pre 12 godina

Ma mozete vi da pricate sada sta hocete ,izgubili ste ,ostali ste ponizeni ,sada se mozete vadite na koga hocete.Koliko ja znam Hrvatskih navijača je bilo u areni,ne u tolikom broju kao sto je trebalo da bude.

Ovo je cisto pranje sa sebe odgovornosti sto su izgubili,pa prebacivanje na navijače.Jer onaj ko napljuje Srbe,taj je nacionalni heroj u Hrvatskoj,zato je Hrvatska puno Heroja.

Kuki

pre 12 godina

Ovima nije stalo ni do Hrvatske ni do mrznje prema Srbiji, vec im je samo stalo da zadrze svoje funkcije po svaku cenu. Zato su im puna usta "patriotizma" i mrznje prema Srbima. Misle da ce tako dobiti neke poene, pa igraju na tu kartu. Ne verujem da ih navijaci rukometne reprezentacije Hrvatske mnogo vole, a rukometna reprezentacija ih ne voli sigurno.

Bogdan

pre 12 godina

Gobac i Goluza stvarno se nezna ko je ludji...mozete pricati sta hocete ali mi smo vas pregazili u polufinalu tako da me poraz od Danaca nije ni malo dotakao...

Mario

pre 12 godina

IMATE KOMPLEKS! baš mi Hrvati mozemo imati komplex od ljudi koji rade za 250 eur mjesečno,bili ste bolji u polufinalu i zasluženo pobijedili,činjenica je da ste nas provocirali laserom,ali kaže se tko tebe laserom ti njega Hansenom!!! svom čovjeku ste ozljedili oko i još trkeljate!!!!

doktor

pre 12 godina

Ima nade za Hrvate. Oni će koliko sutra ući u EU. Tamo ima umnih glava. Možda se i oleče od kompleksa niže vrednosti. Ko zna!? A mi kaki smo za tamo izgleda i nismo. Lepo je nama i ovde.

stojko

pre 12 godina

Neko rece kompleksasi, bas ste u pravu, oni stvarno misle da su izmislili neki novi jezik, nedaj boze kada bi se Vuk podigao i video situaciju sve bi ih podavio do podne nebi trebali da prelaze granicu............

krajisnik

pre 12 godina

davati takve izjave protiv nekog naroda ko sto MarkaZG radi a imati stotine hiljada pripadnika tog naroda u svojoj drzavi bas nije pametno kad se uzme u obzir kako se nikad ne zna kad ce druga strana dobiti priliku za odvajanje...

LFC

pre 12 godina

Uff koja ljubomora. Nista drugo nismo ni ocekivali od Hrvata. Pa sta ste vi-elitna skupina navijaca pa da vas posebno obezbedjujemo? Malo morgen!! Pa razdor postoji na liniji Balic-Goluza samo ste slepi da ga vidite, ne optuzujte novinare sto rade svoj posao!

kraft

pre 12 godina

Daleko od toga da smo mi Srbi savrseni, ali na ovaj nacin hrvati sve vise pokazuju kolko im nije dobro sto ih pobedjujemo preko 10 godina skoro u svakom sportu sve vise i vise. Taj njihov kompleks izgleda nikad nece nestati.

Rttttttttttttt

pre 12 godina

Ne poznajem Gobca, ali iz nekoliko njegovih izlaganja (u prošlosti) zaključuje se da iz toga potiče neka mržnja, idiotizam, ostrašćenost ili ne znam šta, nisam stručan za tu oblast patologije. Voleo bih da nam neko ispriča (po mogućstvu on) šta se dešavalo pre nekoliko godina, kada je RK Partizan igrao revanš meč sa RK Zagrebom, ako se ne varam taj isti Gobac je spremio dobru "taktiku" van terena i na terenu, ali kao tadašnji predsednik RK Zagreba. Ako neko bolje zna oko toga nešto, mogao bi da ispriča, jer moguće je da sam nešto pomešao! U tom slučaju se izvinjavam.

Dragan NIS

pre 12 godina

Pazi kad Hrvati imaju obraza da pricaju o nasem ponasanju. Koliko se ja secam u Areni je bilo nesto Hrvata i ni dlaka im nije falila a ubedjen sam da je prvenstvo kod njih da nasih navijaca nebi bilo uopste.

stefan

pre 12 godina

pa mi bar nismo skidali hrvatsku zastavu jer nekom smeta, a ko gubi ima pravo da se ljuti a i tacno je da bi ste verovatno pobedili na neutralnom terenu sa tim sto da baba ima sta bila bi sta ?? :D

ТВЦЗ

pre 12 godina

А тако се слатко кезио у вашем студију док су се водитељ и представник нашег савеза топили од милине што је гост тако сјајно расположен.

sonne

pre 12 godina

Ne samo da nisu umeli da nas pobede vec ne umeju ni da gube.
Cestitati boljem pa ko god to bio, drage komsije to se zove fair play to je evropa u koju idete!

realna ljutica

pre 12 godina

:). Koliko god se trudim da ne branim "nase", i da onaj koji izgubi, ima pravo da se ljuti, ali jos i ovo, posle izjave trenera kaubojaca,,, Samo mi ih je zao!!! Stvarno ne razumem zasto ih toliko boli!!! Ali to vec sami sa sobom moraju da rese... Ali vrh je sto se takve izjave ne kaznjavaju - ovo je najotvoreniji poziv na MRZNJU... Pustite vise normalne (vecina!) ljudi sa ove i one strane da se zblizavaju i izbrisu stereotipe iz glave!!!

Pukovac

pre 12 godina

Ja sam i kod nas video da neki ljudi svojim glupostima skrecu paznju sa pravog problema (u ovom slucaju sportskog neuspeha), ali ovi ga bas preterase, nekako mi ih zao.

Dejan Slovenija

pre 12 godina

Dobro je što niko nije izgubio glavu. Lično ne vidim nikakvu razliku između srpskih huligana i Goluže i sličnih njemu iz hrvatskoh rukometnog saveza.

aleksa

pre 12 godina

To je isto kao kad bi ja rekao da su nasa deca vec izginula, razuman i normalan covek zna da su u pitanji pojedinci kojih ocigledno ima na jednoj i na drugoj strani i broje se hiljadama, najgore je sto ti isti koji prave haos nisu bili ni rodjeni dok je haos vladao ovim prostorima, ali to nam je rezultat porodicnog i skolskog vaspitanja. Verujem da vecina ljudi koji su normalni u Srbiji ne bi ni obratila paznju na Hrvatske navijace, jer ih posmatra kao i svake druge. Ovakve izjave su potpuno ne potrebne, jer samo dovode tesku situaciju u jos tezu. skreno meni je bilo drago kada su Hrvati osvojili trece mesto, pa oni su tu prve komsije, i oni navijaju za naseg Noleta, verujem u ovaj narod sa ovih prostora i nadam se boljem sutra svima.

Ivo K

pre 12 godina

Pa istina je da bi za hrvatske navijace bilo opasno da su tog dana u vecem broju presli granicu. Nije on rekao da je hrvatska reprezentacija zasluzila pobjediti, nego je komentirao agresivnu atmosferu u kojoj je je cak jedan od vasih igraca nastradao.

Dzigi Bau

pre 12 godina

Al' se ovaj nalupeta gluposti u par rechenica!Samo nam josh ovakvi fale da dolivaju ulje na vatru,pa igracemo mi josh utakmica u svakakvim sportovima zar cemo svakog puta praviti ovakve drame!?!Neka policija,tuzilashtvo i sudstvo odrade svoj deo posla i nek kazne izgrednike po zasluzi pa se ovakve gluposti nece vishe deshavati nikome!!!Dosta je bilo raspirivanja mrznje!Ajd' uzdravlje!

groucho

pre 12 godina

jos bih da dodam da je evropsko prvenstvo u vaterpolu u Ajndhovenu bilo najgore do sada, ovogodisnji Australian open najgori do sada (mada, mozda je proslogodisnji bio najgori), a i da ne zaboravim i proslogodisnja najgora evropska prvenstva u odbojci ikada, i to u muskoj I u zenskoj konkurenciji!
u nadi da ce Zoran Gobac u Londonu uzivati i u najgoroj olimpijadi do sada...

Jovan

pre 12 godina

Sudeci prema vecini ovdasnjih komentara uopste me ne cudi sto su sve okolne drzave pobegle od nas glavom bez obzira . Da li se neko ovde uopste seca sekire bacene na sofersajbnu , alo SEKIRE ...,oko tridesetak zapaljenih automobila . Da li da spominjem nadaleko cuveno srpsko gostoprimstvo onomad tako domacinski ukazano francuzu Brisu Tatonu . Nema vama pomoci . Kakva beskrajna sreca da sam uspeo jednom zasvagda da pobegnem iz one ludnice .

mariozg

pre 12 godina

u potpunosti ste u pravu.mi vas ne volimo niti ćemo vas ikad voljeti.razlog znate(nemojte se pravit da ne znate).gledamo vas s visine i bahati smo prema vama jer mislimo da smo bolji od vas.kad malo bolje razmislim i jesmo! jeste li sad zadovoljni?

Marko

pre 12 godina

Nekima je ovde samo smisao da se narugaju pa ce se valjda u ostatku dana osecati bolje i lepse. A da smo kojim slucajem izgubili bili bi manji od makovog zrna nebi mogao da ih nadjes nigde na internetu.

croatia

pre 12 godina

Ja ne znam stvarno zašto se smatra da ova izjava da bi izginuli nije odmjerena...pa ljudi moji ovi su ih dočekali sa sjekirama, vatrom, palicama...palili ljudima aute organizirali se u skupine za napade...pa ja sam osobno uvjeren da bi došlo do smrtnog ako ne i smrtnih slučajeva da su otišle ove naše navijačke skupine u Srbiju...ovako je najbolje ispalo...a ova izjava da bi otišli s terena je malo pretjerana ali realno gledano da je balić preptrpio takvu ozljedu i da mu to utječe na karijeru pa da vam budem iskren ne bih se nimalo naljutio da se nakon tako nečeg napusti teren...pa netko mora odgovarati za to a poznavajući odnos prema odgovornosti na ovim prostorima ni Šešumu nitko neće odgovarati a jadan dečko je mogao ostati bez oka...neka se organizator srami za taj događaj a policija zato što ga nije pronašla

Beogradjanin

pre 12 godina

Da, sigurno bi "izginuli", posto se za Novu godinu, Beer fest i slicne manifestacije saplicem o Hrvate, a Slovenci samo sto mi ne iskacu iz frizidera, a opet nikome od njih nista nije falilo u Beogradu! Primitivizam pojedinaca ne treba prebacivati na vecinu ljudi, kojima je savrseno svejedno da li ce hrvatski navijaci doci da podrze svoju reprezentaciju ili ne! Opet, naravno, govorim o podrsci svojoj reprezentaciji, a ne vredjanju domacina i slicno! Oni, kao i ovi nasi nazovi navijaci ne kapiraju razliku izmedju navijanja za svoj tim i vredjanja protivnika! I Srbi i Hrvati i dalje misle da je to jedno te isto! Ljudi, nije isto, verujte mi!

kompleks na kvadrat

pre 12 godina

"Radije bih pobedio Srbiju u onoj utakmici, nego da sam u finalu osvojio medalju protiv bilo koje reprezentacije."


Mene bi bilo sramota da ovako nesto izjavim pa sve i da tako razmisljam...

Kreso

pre 12 godina

Ma braco Srbi,nitko normalan ne dovodi u pitanje vasu pobjedu u polufinalu. Bila je cista kao suza. Gobac je samo htio reci da bi hrvatski navijaci u vecom broju bili u opasnosti sto takodjer nitko normalan ne bi trebao osporavati. Naravno da pretjeruje kad spominje rijec "izginuti" ali to radi namjerno da bi upozorio na ozbiljnost situacije. Sjetite se samo kakva je antihrvatska atmosfera vladala u Areni. Slazem se, ne bi puno bolje bilo da se igralo u Zagrebu. I usput budi receno, zao mi je sto niste razbili arogantne Dance ali i za to su najvise krivi neki razulareni srpski navijaci koji su ozljedili Sesuma. Srdacan pozdrav.

u zmajevom gnezdu

pre 12 godina

Gledao sam uzivo SF utakmicu sa Hrvatskom u Areni,sa prvog nivoa gde su uglavnom bili srpski navijaci i po koji danac...medjutim,pored mog druga i mene sedeli su 3 hrvatska navijaca srednjih godina,kamuflirana u rukometne zaljubljenike,tiho su pricali i bili su vidno uplaseni da se ne razotkriju...brzo su svi oko njih shvatili o kome se radi,po naglasku i bojazljivom stiskanju pesnice kad god hr postigne gol...nije im falila ni dlaka s glave,niti ih je neko popreko pogledao sve vreme...ja sam ih ipak na kraju kulturno bocnuo,cisto da znaju da mi sve vreme znamo ko su i da nas normalne srbe nasilje ne zanima,pruzio sam im ruku i rekao:Bravo komsije,dobro ste igrali,ALI ne dovoljno dobro za finale,vise srece drugi put!!! Kiselo su se nasmejali i najbezbednije moguce otisli iz Arene...kuci da placu:)

KG_Sumadinac

pre 12 godina

"Sacuvaj me boze kuge, gladi i hrvata" Ko zna gde se nalazi ovaj natpis ?
(Sale, 2. februar 2012 21:29)

Sale, mislim da je na ulazu na nekoj katedrali u Augsburgu, nisam sto posto siguran ali u Juznoj Nemackoj je sigurno

meraklija

pre 12 godina

Sledeci uslov EU za Srbiju:Prestanite da se bavite sportom ili pustajte hrvate ako hocete u EU.Zivi bili pa videli,ovi nasi kakvi su rodjenu decu bi dali za one zute zvezdice.

oz keca u kec

pre 12 godina

Ne prvenstvo nije bilo ok, posebno sto smo nasem rukometasu izbili oko, pa lupanje i paljenje hrvatskih vozila, ja sam malo razocaran iz razloga da nije bilo toga imali smo ih u novoj Jugoslaviji.

Kauboj

pre 12 godina

Naravno da su kaubiji zadovoljni do sada ima deset medalja,točno je da su igrali na neutralnom terenu da bi Srbiju pobjedili.Srbija ako nema pomladka
ova ekipa može igrati još koju godinu.

ZG

pre 12 godina

Da Gobac priča gluposti stoji, no smiješni su mi komentari, usporedbe i pravdanja..
Da, skidanje zastave se baš može usporediti sa pazi, sjekirama, da sjekirama u šoferšajbe, kamenim blokovima u prozore, napadi noževima itd...

Ja

pre 12 godina

Zasluženo ste pobjedili i tu se nema sta rec ali isto tako je čovjek dobro reko da je bilo više hrvatskih navijača bilo bi tu svašta jer ih policija nebi mogla zastitit. Vjerojatno ni srbi u zagrebu nebi bili dočekani sa cvjecem ali mislim da bi ih nasa policija i organizatori bolje zastitili. Bio sam na utakmici u futsalu u utorak u zg areni igrali su spanjolska i slovenija i slovenski navijači su došli pod policijskom pratnjom mislim da za to nije bilo potrebe jer u areni su bili ljubitelji malog nogometa puno klinaca iz raznih nogometnih klubova da gledaju dobar nogomet ali organizator ništa ne prepušta slučaju možda zato što je ovdje uefa organizator a poznato je da su oni jako osjetljivi i na najmanji incident pa su ovi naši posebno oprezni. Huligana ima svagdje i bit će ih uvjek samo treba preventivno djelovat da ne dođe do ružnih incidenata

Statisticar

pre 12 godina

@gogo, 2. februar 2012 19:21

Na referendumu o odvajanju Hrvatske od Jugoslavije, odrzanom 19. maja 1991. godine, izlaznost je bila 83,56% od cega 94,17% je glasalo ZA tj za samostalnost Hrvatske.

Mario

pre 12 godina

IMATE KOMPLEKS! baš mi Hrvati mozemo imati komplex od ljudi koji rade za 250 eur mjesečno,bili ste bolji u polufinalu i zasluženo pobijedili,činjenica je da ste nas provocirali laserom,ali kaže se tko tebe laserom ti njega Hansenom!!! svom čovjeku ste ozljedili oko i još trkeljate!!!!

mariozg

pre 12 godina

u potpunosti ste u pravu.mi vas ne volimo niti ćemo vas ikad voljeti.razlog znate(nemojte se pravit da ne znate).gledamo vas s visine i bahati smo prema vama jer mislimo da smo bolji od vas.kad malo bolje razmislim i jesmo! jeste li sad zadovoljni?

Jovan

pre 12 godina

Sudeci prema vecini ovdasnjih komentara uopste me ne cudi sto su sve okolne drzave pobegle od nas glavom bez obzira . Da li se neko ovde uopste seca sekire bacene na sofersajbnu , alo SEKIRE ...,oko tridesetak zapaljenih automobila . Da li da spominjem nadaleko cuveno srpsko gostoprimstvo onomad tako domacinski ukazano francuzu Brisu Tatonu . Nema vama pomoci . Kakva beskrajna sreca da sam uspeo jednom zasvagda da pobegnem iz one ludnice .

Kauboj

pre 12 godina

Naravno da su kaubiji zadovoljni do sada ima deset medalja,točno je da su igrali na neutralnom terenu da bi Srbiju pobjedili.Srbija ako nema pomladka
ova ekipa može igrati još koju godinu.

Ivo K

pre 12 godina

Pa istina je da bi za hrvatske navijace bilo opasno da su tog dana u vecem broju presli granicu. Nije on rekao da je hrvatska reprezentacija zasluzila pobjediti, nego je komentirao agresivnu atmosferu u kojoj je je cak jedan od vasih igraca nastradao.

croatia

pre 12 godina

Ja ne znam stvarno zašto se smatra da ova izjava da bi izginuli nije odmjerena...pa ljudi moji ovi su ih dočekali sa sjekirama, vatrom, palicama...palili ljudima aute organizirali se u skupine za napade...pa ja sam osobno uvjeren da bi došlo do smrtnog ako ne i smrtnih slučajeva da su otišle ove naše navijačke skupine u Srbiju...ovako je najbolje ispalo...a ova izjava da bi otišli s terena je malo pretjerana ali realno gledano da je balić preptrpio takvu ozljedu i da mu to utječe na karijeru pa da vam budem iskren ne bih se nimalo naljutio da se nakon tako nečeg napusti teren...pa netko mora odgovarati za to a poznavajući odnos prema odgovornosti na ovim prostorima ni Šešumu nitko neće odgovarati a jadan dečko je mogao ostati bez oka...neka se organizator srami za taj događaj a policija zato što ga nije pronašla

Marko

pre 12 godina

Nekima je ovde samo smisao da se narugaju pa ce se valjda u ostatku dana osecati bolje i lepse. A da smo kojim slucajem izgubili bili bi manji od makovog zrna nebi mogao da ih nadjes nigde na internetu.

oz keca u kec

pre 12 godina

Ne prvenstvo nije bilo ok, posebno sto smo nasem rukometasu izbili oko, pa lupanje i paljenje hrvatskih vozila, ja sam malo razocaran iz razloga da nije bilo toga imali smo ih u novoj Jugoslaviji.

Makedonac

pre 12 godina

Ma daleko cete vi u Evropi sa ovakvim stavovima Hrvati, Srbi su za vas gospoda. Nekad pobedis, nekada izgubis ali nesportski je uvek unizavati pobedu protvinika.

Ercov

pre 12 godina

Meni je zao sto "vasa djeca" nisu dosla u vecem broju da gledaju kako se preko guse nabijaju kompleksi bolesnim umovima. I za 100 godina cemo biti bolji od vas u svemu!!

Banja Luka

pre 12 godina

Jovan Ducic je svojevremeno ovako napisao: "Hrvati su najhrabriji narod, ali ne po tome sto se nicega ne boje, vec sto se nicega ne stide".
Mislim da je ovim sve receno.

РАЈКО МИТИЋ

pre 12 godina

Мислим да хрвати никад неће преболети што смо их откинули у полуфиналу.Не ради се само о рукомету,комплекси су набијени одавно...

Mstislav

pre 12 godina

Citati komentare Hrvata jednako je nebulozno citanju izjava Cedomira Jovanovica... I Ceda tako za svaki svoj poraz krivi druge... 12 godina na vlast a prica kao da je opozicionar... Identicni su, tek sam sada video!

ana

pre 12 godina

Pokazali su Hrvati svoj maksimum na utakmici, ko gubi ima pravo i da bude besan....a teško da bi našu ekipu pobeili gde god da su igrali. Srebrni momci su ipak ispred bronzanih i tako je u celom svetu, neka se zna ko je bolji !!!!

ja

pre 12 godina

Treba da vas je sramota licemeri jedni.
Ama NIKAD se ne treba pomiriti sa Hrvatskom.
Pa nasi kad odu kod vas na more ne smeju da zucnu dok setaju gradom da se slucajno ne bi saznalo da su Srbi jer onda ode glava. Pa znam X primera gde su bracni parovi i to sa malom decom jedva izvlacili zivu glavu jer se saznalo da su Srbi. Pa sta je bilo kad ste vi organizovali SP u rukometu? Skinuli ste nam zastavu, kakve smo scve uvrede culi, koje ste transparente kacili po halama ono je uzas i sad cete vi da se javite sram vas bilo. U sred Srbije pevate ustaske pesme, pevate Srbe na vrbe i da ne kazem sta sve i onda su Srbi *ovna.
Nije mi samo jasno dokle mislite da idete sa tim vasim izigravanjem ludila???!!!
Ma nikada se ne treba miriti sa vama, nikada!!!
Dok se i vi ne izvinete za svoje postupke, za svoje navijace, za sve sto ste i vi nama uradili ne treba vas covek ni pogledati i kraj.

gogo

pre 12 godina

zakaj stalno pričate o nama, množini??
stav gobca i goluže nije stav hrvata i hrvatske!
stav jadranke kosor ili josipovića nije stav hrvatske!
prekinite više govoriti u množini svaki put kad neki pavijan prolomi svoje mudrosti.
i ne bi vjerovali, ali biti hrvat ne znači biti automatski i ustaša!

Bolest...

pre 12 godina

Bilo ih je 30-ak na utakmici. Nista im se nije desilo. Klasicna hrvatska paranoja, cudi me samo da nisu pomenuli cetnike, Veliku Srbiju, Dobricu Cosica, SANU itd.

dr

pre 12 godina

Cek samo da se podsetimo ko je bese pobedio u tom polufinalu...a da Srbija! :) hahahha. Svaki put vas pobedimo,postalo je malo dosadno. I naravno svaki sampionat gde vas pobedimo je najgori u istoriji,tako da ima puno najgorih sampionata u svim sportovima :)

PimpekBG

pre 12 godina

@MarioZG. Ali mi smo lepsi, pametniji i vase devojke nas obozavaju. Pitaj drugarice sta misle o nama Srbima. Potrcale bi u Beograd za sekund, dok ti sedis sam sa svojim purgerskim besom.

Mika

pre 12 godina

Dosta mi je vise komentara iz Hrvatske. Pustite nas na miru.
Verovao sam u bolje odnose. Vise ne verujem.
Posle prvenstva kod vas mi nismo pravili toliku buku u medijima.
Kakvi ogorceni komentari.
Ne volite nas. Jasno nam je. Sto se mene tice, ne morate nikad vise doci u Srbiju. Ako toliko pljujete po nama i organizaciji u medijima, nemojte slati reprezentaciju. Srbija nije dostojna vasih ocekivanja.
Samo trazite razlog da pljujete po medijima i sirite nacionalizam umesto da promovisete druge vrednosti.

Nikola

pre 12 godina

Znate sta je slatko?.. Slatko je sto oni ne prestaju da pricaju.
Znate sta je jos sladje?.. Jos sladje je sto oni pocinju da brbljaju kao torokuse kad zaboli sto nas zabole za njih! HeHeHe... Piske zive!..

VELIKI SRBI

pre 12 godina

nabili smo vam komplekse za sva vremena..sanjate nas, mislite o nama svaki sekund, u kozu smo vam se uvukli....a vi ste i dalje za nas...niko i nista..

Sportista

pre 12 godina

Citajuci ovakve stvari shvatam samo da neki hrvati pate od teskih kompleksa i zelje da se dokazu kao neki bolji-superiorniji narod od Srba, sto neodoljivo podseca na naciste i ustase 30tih i 40tih godina. Verujem da boli sto gube u svakom sportu od nas redovno, ali to se ne moze opravdati sudijama, igrom, terenom i dr. Sport se igra na terenu, a sve ostalo je manje vazno. Umesto da prica o organizaciji, o mogucim smrtnim slucajevima i dr ne sportskim stvarima, msm da tu energiju treba preusmeriti ipak na svoju reprezentaciju. Hvala!

Ljubisa livac

pre 12 godina

Hajde vise prekinite da prenosite ove kompleksaske izjave, samo iritiraju. Ok, pobedili smo ih posteno, kao sto su igraci izjavili, ali zvanicnici i strucnjaci njihovi ocigledno ne mogu da se pomire sa tim. Neka kukaju koliko hoce, nemojte prenositi, koga briga za ovakve ispade?!

todos

pre 12 godina

I ja sam se nadao da ima neke šanse za bolje odnose i bolje razumevanje. Međutim stvarno od toga nema ništa, toliko su Hrvati bar pojedinci iskompleksirani da to nije normalno. Pa mi smo zaboravili i da je bilo ovo prvenstvo kod nas ali eto, ima nekog ko nas poseti na to da smo mi osvojili srebrnu medalju a oni bročanu kako li je već nazivaju.

debela hladovina

pre 12 godina

Možete da plačete jer ste poraženi pa nećete posvetiti zlatnu medalju "žrtvama rata" kako reče vaš selektor. Gde vam je dostojanstvo? Valjda se žrtve rata ne lože na bronzane medalje... To je patologija. Btw, na šampionatu u organizaciji Hrvatske pre 3 godine MORALI su da skinu zastave SVIH zemalja učesnica jer civilizirani Hrvati nisu mogli da podnesu srpsku trobojku na jarbolu. Pa su u strahu od sopstvenog "civiliziranog pučanstva" u Zadru našli solomonsko rešenje: da uklone zastave svih država učesnica šampionata. Da to nije urađeno - neko bi poginuo u lijepoj njihovoj. I kao i uvek kod "braće" Hrvata - vide trun u tuđem oku, a ne vide balvan u sopstvenom... Mi se bar sa našim bitangama obračunavamo, a vi vašima podižete spomenike...

aleksa

pre 12 godina

To je isto kao kad bi ja rekao da su nasa deca vec izginula, razuman i normalan covek zna da su u pitanji pojedinci kojih ocigledno ima na jednoj i na drugoj strani i broje se hiljadama, najgore je sto ti isti koji prave haos nisu bili ni rodjeni dok je haos vladao ovim prostorima, ali to nam je rezultat porodicnog i skolskog vaspitanja. Verujem da vecina ljudi koji su normalni u Srbiji ne bi ni obratila paznju na Hrvatske navijace, jer ih posmatra kao i svake druge. Ovakve izjave su potpuno ne potrebne, jer samo dovode tesku situaciju u jos tezu. skreno meni je bilo drago kada su Hrvati osvojili trece mesto, pa oni su tu prve komsije, i oni navijaju za naseg Noleta, verujem u ovaj narod sa ovih prostora i nadam se boljem sutra svima.

mirko

pre 12 godina

Gobac zaboravlja situaciju pre nekoliko godina kada su rukometasi partizana jedva presli od hotela do doma sportova sto je svega nekoliko desetina metara od njihovih huligana, a da ne pricam o atmosferi na toj revans utakmici. Da nisu mislili da ce ovde da ih docekaju slatko i voda.. Kako sejes tako zanjes GOBAC...

stojko

pre 12 godina

Neko rece kompleksasi, bas ste u pravu, oni stvarno misle da su izmislili neki novi jezik, nedaj boze kada bi se Vuk podigao i video situaciju sve bi ih podavio do podne nebi trebali da prelaze granicu............

DINIC

pre 12 godina

Hrvati su prvu fazu igrali u mirnom Vrscu,gradu penzionera.Pa su se lagano opustili kada su videli da ih niko ne dira.Onda su takvo ponasanje preneli u NS koji je pun izbeglica iz Hrvatske,gde se desilo sto se desilo.

Milisav

pre 12 godina

Gobac, zar ne misliti ti i Goluza da bi bilo bolje da preuzmete odgovornost za sopstveni katastrofalni rezultat, nego sto umanjujete rezultat Srbije (navodeci kako ste kvalitetnije ekipa, kako ne pobedjuje uvek bolji, kako su laseri krivi itd.). To ko je bolji se pokazalo na terenu. U pitanju su profesionalci koje nikako ne moze da omete navijanje, koje predstavlja ustaljeni folklor od strane obe reprezentacije na svi utakmicama niti jedan laser i buka. Zaista je ruzno da najposecenije i odgovorno trudim najbolje organizovano prvenstvo u proteklih nekoliko decenija, nazivate najgorim i prebacujete krivicu na organizator nas savez, policiju. Jel smo li mi bas uvek krivi, ili nekada ima i vise krivice makar i malo?

Nole #1

pre 12 godina

Nesto ne vidim Dance i Madjare da izjavljuju su njihovi navijaci dolalizli u situaciju da izginu.
Kako je to moguce da se to cini samo Hrvatima?

vojvoda

pre 12 godina

ja opet mislim da je veca "demokracija" kod nas u Srbiji nego u kroaciji. Ja bih smeo da uzmem sahovnicu i razvijem je na Trgu Republike. Ljudi bi mislili da sam budala ili ludak mozda bi me neko eventualno pljunuo. Zato bi me na trgu bana jelacica da razvijem nasu zastavu prvi prolaznik pokusavao da zakolje. kroacija je bolesna zemlja zadojena mrznjom prema Srbima, sta god da im ne ide krivi su Srbi.

bokser016

pre 12 godina

Ne pobeđuje uvek bolji ali sada jeste. Kompleksaši. Kako su naši i vaši sportisti imali super odnos na terenu... a vi ovde pokušavate da uprljate sve... učite od njih!!! Kakvo je prvenstvo bilo makedoncima, nemcima, dancima, šveđanima, norvežanima, poljacima, francuzima?????? Svima drugima bilo odlično a vama bilo najgore. Kakav ste vi bili domaćin prema nama??? Vi imate zamerke na navijače. Hajde da zanemarimo navijače na obe strane u svim sportskim dešavanjima jer su isti i da gledamo sportiste i organizatore: napuštanje postolja na dodeli nagrada (košarka), termini i hladna voda (vaterpolo), skidanje srpske zastave u Zadru pod izgovorom da vređa osećanja građana (rukomet), udarac pesnicom Filipa (vaterpolo)... i vi ćete nešto da pričate... psssssst!!!!!

da li je dosta?

pre 12 godina

"Ko ne skače-pravoslavac"?
"Vukovar, Vukovar!"
tompsonove pesme, kojima, srećom, ne znam ime?
Udaranje maskote.
I sve to u Novom Sadu, gde je gomila ljudi imalo sreće da je samo izbačeno iz fine i lijepe njihove, a ne ubijeno kao mnogi...

Mika NS

pre 12 godina

Podsetiću dotičnog na SP u rukometu, na kom pojedini"građani"nisu dozvolili da zastava Srbije kao jedne od učesnica šampionata uopšte bude istaknuta na gradskom trgu, a zatim je skinuta i spaljena...
Pitam se samo šta bi se tamo desilo da su naši navijači otišli u Dalmaciju???

A izgovori o ružnom šampionatu su smešne! Gospoda vole rukomet sa baletskim elementima????

Dejan Stanić

pre 12 godina

Poštovane komšije,srpski RUKOMETAŠI su vas RAZVALILI i to je fakt!!! Mešajte vi politiku i nacionalizam koliko hoćete,ali nadigrani ste! Sve ove izjave samo pokazuju vašu nemoć i ljudsku veličinu.

krajisnik

pre 12 godina

davati takve izjave protiv nekog naroda ko sto MarkaZG radi a imati stotine hiljada pripadnika tog naroda u svojoj drzavi bas nije pametno kad se uzme u obzir kako se nikad ne zna kad ce druga strana dobiti priliku za odvajanje...

Ritter

pre 12 godina

Rukometaši i vaterpolisti su pokazali kako se treba boriti protiv Hrvata : sportski ,časno ,srčano i viteški. Čak i kad se primi nesportski udarac ,kakav je dobio Filipović , nije odgovorio na isti način niti pozvao ekipu da se povuče, već se onda zaigra jače i bolje i postigne novi gol...

Despacio Te Ire Amando Mas...

pre 12 godina

a kao ovi koji su bili u dvorani su izginuli, pogotovo oni koji nisu bili u hrvatskom "boksu" nego oni pojedinci koji su bili na ostalim tribinama

prvenstvo je organizacijski bilo idealno, komšije Hrvati, Mađari i Makedonci su igrali prvu fazu u gradovima koji su bili najbolji za njih

jedini razlog zašto Goluža i Gobac još ne prestaju da plaču je njihova borba za svoje pozicije, a najjača hrvatska izjava (uz Golužine "Neki se nisu trudili pa bi se trebali pogledati u ogledalo" i "Moji igrači su heroji") je izjava komentatora Drage Ćosića na samom početku finala, kada je pri prvom napadu Danaca dramatičnim glasom odvalio "I poslušajte kako se dočekuje napad Danske, ZVIŽDUCIMA" :) hehe, trebali su svi u dvorani da ustanu na noge i viču "Ajmo Danska

doktor

pre 12 godina

Ima nade za Hrvate. Oni će koliko sutra ući u EU. Tamo ima umnih glava. Možda se i oleče od kompleksa niže vrednosti. Ko zna!? A mi kaki smo za tamo izgleda i nismo. Lepo je nama i ovde.

Brzo smo zaboravili

pre 12 godina

Gospodin Gobac je zaboravio kako su srpski sportisti, navijači, funkcioneri, turisti prolazili zadnjih godina u Hrvatskoj.

Gospodin Gobac je zaboravio šta peva publika kad igra hrvatska repka u nogometu na Maksimiu pri svakoh utakmici, ili šta pevaju navijači Dinama i Hajduka kad igraju ( kavilifikacije za ) evropu ili kad igraju međusobno

Ne podržavam to što se desilo nikako ali smo mi za hrvate male bebe

N-E-O-*

pre 12 godina

Za ovakve stvari komentar je bezpotreban,moliko gluposti u 2-3recenice to je neverovatno.Ocigledno je da ne mogu da podnesu konstantne poraze u gotovo svim sportovima od Srbije i onda traze krivce kako god znaju i umeju.A sto se tice ovog selektora Hrv.covek je zalutao na tu poziciju nema kontrolu nad igracima,a himna Hrv.je se vec slusala u Bg.,na pocetku utakmice, tako da.....

My name is!

pre 12 godina

Imam ja novosti za Hrvatske rukometne velicine:

Bolji je onaj ko pobedi!

Ni pet ni sest, vec po definiciji. Zato se i igra, ne bi li se utvrdilo ko je u datom trenutku bolji! Ehehehe... Ziveli vi meni pa izvolte na drugi krug kad se popravite malo.

Apel

pre 12 godina

Apelujem na nase sportiste da prestanu da pobjedjuju Hrvatsku u svim sportovima !!!Dajte ljudi...nema vise smisla...pa pogledajte sta smo im uradili..pa oni nas mrze sada vise nego ikada...:) PS Iako sam delija...najvise volim da pogledam Kecmanovu trojku :)

nme

pre 12 godina

Mi smo na njih već i zaboravili, ali ova dvojica nikako da prebole taj poraz. Bolje neka ostave nešto kuknjave za sledeći put kad izgube, ako uopšte i budu na funkciji...

duledudule

pre 12 godina

ua bre,UA kompleksasi jedni iskompleksirani.dok nam skidate zastave u zadru da nebi iritirali publiku vasih 5000 ljudi u novom sadu provocira i peva ustaske pesme,ljude zaustavljaju po Novom Sadu i maltretiraju.zna se ko je glavni u regionu za takve stvari.vi bez premca,svaki dan su neki incidenti.sram bilo i vaseg selektora koji ne ume sportski da podnese poraz.jedino kapa dole Balicu,najbolji je a ni po jednoj izjavi se ne vidi da je kao vecina vas.sramota.voleo bi da komentar bude objavljen,nikoga ne vredja,samo govorim ono sto mislim

aca bg

pre 12 godina

a sta je bilo pre par godina na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj, kako su tamo Srbe tretirali i sta se sve desavalo.... kao svi su sada ocekivali da par hiljada Hrvata slobodno seta Beogradom sa sve sahovnicama, kao sto su setali Makedonci.... pa naravno da se to nece desiti, bar ne jos dugo, dugo godina... a treba naglasiti da se Hrvati bez obelezja, tj.turisti, slobodno setaju Skadarlijom i centrom grada... I na kraju oni su veci kompleksasi i soviniste od Srba.

Johnson

pre 12 godina

Bas me zanima kako bi prosli Srbi recimo u Splitu? Zadnji put kad su Srbi dosli u "vecem" broju u Zagreb (rukometna utakmica Partizana) prosli su tako sto su ih jurili ko zivotinje po tom istom Zagrebu i neki bili izbodeni u hali... I vi imate obraza nekom nesto da kazete?! Stidite se dupeta kad obraza nemate!

To be continued

pre 12 godina

Aleksandar Đorđević, Dejan Stanković (na "NE neutralnom terenu"), Dušan Kecman (na "NE neutralnom terenu"), Aleksandar Rašić,DAVIS CUP tim SRBIJE (na "NE neutralnom terenu") Filip Filipović, Darko Stanić...

brufen od 400

pre 12 godina

Pominjanje prelepog prvenstva u ovom kontekstu zaista ni malo nije potrebno, pogotovo nama, Srbima!
Zaista Vas molim da ne objavljujete u buduće ovakve maloumne izjave tih napaćenih duša koji ne umeju sportski, SPORTSKI!! da pruže ruku.
Manje ćemo da se nerviramo... I onako bre sve ovde otišlo do đavola, sad i Vi iz redakcije treba da se spuštate na taj njihov nivo.
Rukometaša i vaterpolista više nema nigde, sad na red dolaze "teme" tipa broj ispijenih kafica u Izraelu, da li je maloletnik seo u avion za Tursku i tome slično... Dakle, nazad u sivu realnost!!

Manćte se ćorava posla, bavite se sportskim vestima. Toliko.
Pozdrav iz hladnog Kraljeva.

Bole

pre 12 godina

Gospodo Hrvati, i sami ste doprinijeli nacionalizmu na tribinama i divljastvu. I vasi igraci i navijaci nisu dosli samo da bodre Hrvatsku vec i da provociraju Srbe. Ne svi ali nisu niti svi srpski navijaci divljali.

VEC ME SRAMOTA POLAKO..

pre 12 godina

ovo je samo poticanje nacionalizma radi jeftinih poena kod najprimitivnijeg stanovništva. to radi hdz,preko svojih kadrova. dobar primjer je i hrt,stalno neke gluposti plasiraju,nikako da se uhvate u koštac sa pravim problemima koje muče običan narod. zato srbi nemojte ovo zamjerit jer to je samo ogavna hdz-ova propaganda. poz

Marko

pre 12 godina

Ma mozete vi da pricate sada sta hocete ,izgubili ste ,ostali ste ponizeni ,sada se mozete vadite na koga hocete.Koliko ja znam Hrvatskih navijača je bilo u areni,ne u tolikom broju kao sto je trebalo da bude.

Ovo je cisto pranje sa sebe odgovornosti sto su izgubili,pa prebacivanje na navijače.Jer onaj ko napljuje Srbe,taj je nacionalni heroj u Hrvatskoj,zato je Hrvatska puno Heroja.

slavko

pre 12 godina

Čitajuči komentare sve se više divim Titu kako je mogao držati ova dva naroda u jednoj državi pa da se još prije međusobno ne poubijaju. Jer mržnja između nas samo raste i raste i izgleda da su ratovi svake toliko nešto prirodno pa da se usijane glave malo ohlade. A onda opet od početka... Ma treba naseliti između nas 10 milijuna Kineza pa da se više ne gledamo, ne čujemo, ne mirišemo...

kraft

pre 12 godina

Daleko od toga da smo mi Srbi savrseni, ali na ovaj nacin hrvati sve vise pokazuju kolko im nije dobro sto ih pobedjujemo preko 10 godina skoro u svakom sportu sve vise i vise. Taj njihov kompleks izgleda nikad nece nestati.

zapravo da...

pre 12 godina

Zapravo da,uvek pobedjuje bolji.U tom trenutku mi smo bili bolji,pa smo pobedili.

Vi ste cist dokaz da mrznja i netrpeljivost uz veliku dozu besa u sportu ne donosi pobedu.
To svaki veliki trener bilo kog sporta zna. Takticko znanje trenera i borbenost sportiste donose rezultate.

A vi ste nekako,previse mrzovoljni i besni kada igrate sa nama.Mozda zato i gubite u 80% nasih susreta u svim sportovima?

Dejan Slovenija

pre 12 godina

Dobro je što niko nije izgubio glavu. Lično ne vidim nikakvu razliku između srpskih huligana i Goluže i sličnih njemu iz hrvatskoh rukometnog saveza.

PimPong

pre 12 godina

Mislim da realno hrvatski navijaci ne bi a i nisu izginuli. Krivo mi je sto su neki bili maltretirani i sto su im auti unisteni, ali koliko ja znam, niko nije poginuo.

A ako ovaj gospodin misli na hrvatske huligane, onda se stvarno ne zna. To je danas, na zalost, normalna stvar. Da se 200 Grobara pojavi u Zagrebu ispred 2000 Bad Blue Boys-a, ista bi bila situacija. Da se 200 Grobara pojavi medju 2000 Delija, opet bi bilo isto. Hocu da kazem da to nema toliko veze sa nacionalnostima vec sa nekom laznom odanoscu ili klubu ili reprezentaciji. Ne treba jednaciti huligane i navijace.

haha

pre 12 godina

"Radije bih pobedio Srbiju u onoj utakmici, nego da sam u finalu osvojio medalju protiv bilo koje reprezentacije"
Sjajno, hvala "g-dine" goluža. Ovime ste samo potvrdili kolike komplekse imate i zapušili usta svima onima koji pokušavaju da me ubede u suprotno, još od Atine.

будала

pre 12 godina

Стари виц:

У сред Загреба поче човек да виче:
"Ја сам Србин, ја сам Србин..."
Тамошњи људи га одраше од батина.
Виде то један домородац и оде ти он за Београд и поче да виче: "Ја сам Хрват, ја сам Хрват..."
Али ништа му се не деси. Упорно је понављао свој тешко научен текст....али авај...реакција коју је очекивао, изостаде. Прилично зачуђен, приупита прву особу:
"Ткако то да ме нитко није ћак ни погледао, а камо ли покушао да ме удари"?
Човек му одговори: "Па, сам си крив".

Један од глупљих вицева што знам; нисам могао да одолим ;)

Goran

pre 12 godina

ovakve gluposti mogu samo da plasiraju jako nesrecni i iskompleksirani ljudi.
nije njima lako, nimalo, treba se buditi svakoga jutra i ziveti sa tim.
strasno

Dragan NIS

pre 12 godina

Pazi kad Hrvati imaju obraza da pricaju o nasem ponasanju. Koliko se ja secam u Areni je bilo nesto Hrvata i ni dlaka im nije falila a ubedjen sam da je prvenstvo kod njih da nasih navijaca nebi bilo uopste.

I. Sarajevo

pre 12 godina

Svak' se češe tamo gdje ga svrbi!Svrbi vas mnogo toga nesuđena braćo-odlična organizacija prvenstva, stadionska atmosvera i neviđeno navijanje, a iznad svega odlična igra Srpskog tima :)

ТВЦЗ

pre 12 godina

А тако се слатко кезио у вашем студију док су се водитељ и представник нашег савеза топили од милине што је гост тако сјајно расположен.

pedja

pre 12 godina

Mislim da bi vam fond za humanitarno pravo dobro dosao u ovakvoj situaciji.Razumem vasu bol,patnju,ponizenje,poraz,koji ste zasluzeno izvojevali na terenu.Goluza je trebao zvati Natasu Kandic da mu da koji pravni savet,kako bi dobio za zelenim stolom utakmicu.Ona je cudo od zene,sta ona zna i vidi,niko drugi nije bolji od nje!Kauboji i jeste pravi naziv za vas!

Ibro dirka

pre 12 godina

Jos jedan pokazatelj da hrvatski sportisti ne mogu da sportski podnesu poraz.
Setimo se samo bednog postupka hrvatskog vatrepoliste kada je u nemoci udario Filipovica.
Setimo se kada su hrvatski kosarkasi napustili postolje pri dodeli medalja jer su Srbi bili prvaci
Jednostavno treba biti velik i kad izgubis.
a to neki ocigledno ne znaju.

Savo

pre 12 godina

Zavidnosti i komlepksima nikad kraja... Sjecam se kako se samo nasa zastava vijorila danima u centru Zadra dok smo igrali grupu tamo! EU nema sta!!!

dobro

pre 12 godina

Dragi Hrvatski ljubielji sporta: Jako mi je drago sto ste tu, na ovom sajtu, a i razumem... jer kod vas toga nema. To upravo sve i objasnjava. I ako bi ga bilo, tamo ne bi bilo NAS. Imate zelju da se pokazete superiornijima, u redu, imamo i mi prema nekim narodima. Zelim van puno srece kad udjete u 'Europu' pa se tamo na Austrijskim ili Danskim sajtovima ukljucite u diskusije. Ali cekaj! pa toga nikada biti nece... ne zanimaju oni vas niti vi njih. Samo mi sami smo jedno drugom interesantni i u sportu i u platama (da 250 evra, tacno)... i u svemu. Da se pohvalimo i da se takmicimo.
Pa vidite kako su se igraci lepo izgrlili a neki i izljubili posle utakmice. Kolege sportisti.
Puno hvala i prijatno vece,

(bolje citirati Grunfa nego Ducica...)

pre 12 godina

Gospoda bolje da su citali Alana Forda pre davanja izjave.
Grunf tamo lepo kaze: "Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti."

LFC

pre 12 godina

Uff koja ljubomora. Nista drugo nismo ni ocekivali od Hrvata. Pa sta ste vi-elitna skupina navijaca pa da vas posebno obezbedjujemo? Malo morgen!! Pa razdor postoji na liniji Balic-Goluza samo ste slepi da ga vidite, ne optuzujte novinare sto rade svoj posao!

iberlauf

pre 12 godina

na osnovu slike i izjave bez predhodnog znanja da je u pitanju hrvatski drzavljanin rekao bih: Tvrdo presovana ameba filovana mrznjom posutom sujetom. Tuzno i dokle vise ....

Rttttttttttttt

pre 12 godina

Ne poznajem Gobca, ali iz nekoliko njegovih izlaganja (u prošlosti) zaključuje se da iz toga potiče neka mržnja, idiotizam, ostrašćenost ili ne znam šta, nisam stručan za tu oblast patologije. Voleo bih da nam neko ispriča (po mogućstvu on) šta se dešavalo pre nekoliko godina, kada je RK Partizan igrao revanš meč sa RK Zagrebom, ako se ne varam taj isti Gobac je spremio dobru "taktiku" van terena i na terenu, ali kao tadašnji predsednik RK Zagreba. Ako neko bolje zna oko toga nešto, mogao bi da ispriča, jer moguće je da sam nešto pomešao! U tom slučaju se izvinjavam.

ZG

pre 12 godina

Da Gobac priča gluposti stoji, no smiješni su mi komentari, usporedbe i pravdanja..
Da, skidanje zastave se baš može usporediti sa pazi, sjekirama, da sjekirama u šoferšajbe, kamenim blokovima u prozore, napadi noževima itd...

stefan

pre 12 godina

pa mi bar nismo skidali hrvatsku zastavu jer nekom smeta, a ko gubi ima pravo da se ljuti a i tacno je da bi ste verovatno pobedili na neutralnom terenu sa tim sto da baba ima sta bila bi sta ?? :D

Kuki

pre 12 godina

Ovima nije stalo ni do Hrvatske ni do mrznje prema Srbiji, vec im je samo stalo da zadrze svoje funkcije po svaku cenu. Zato su im puna usta "patriotizma" i mrznje prema Srbima. Misle da ce tako dobiti neke poene, pa igraju na tu kartu. Ne verujem da ih navijaci rukometne reprezentacije Hrvatske mnogo vole, a rukometna reprezentacija ih ne voli sigurno.

Pukovac

pre 12 godina

Ja sam i kod nas video da neki ljudi svojim glupostima skrecu paznju sa pravog problema (u ovom slucaju sportskog neuspeha), ali ovi ga bas preterase, nekako mi ih zao.

ulof palme

pre 12 godina

onda kad smo igrali sa Zagrebom {RK Partizan} ovaj lik je mom drugu u hali pionir dao svoju vizit kartu uz reci "ja sam direktor Zagreba,dodjite slobodno nikakvih problema nece biti" svi znamo sta se tamo desavalo....

u zmajevom gnezdu

pre 12 godina

Gledao sam uzivo SF utakmicu sa Hrvatskom u Areni,sa prvog nivoa gde su uglavnom bili srpski navijaci i po koji danac...medjutim,pored mog druga i mene sedeli su 3 hrvatska navijaca srednjih godina,kamuflirana u rukometne zaljubljenike,tiho su pricali i bili su vidno uplaseni da se ne razotkriju...brzo su svi oko njih shvatili o kome se radi,po naglasku i bojazljivom stiskanju pesnice kad god hr postigne gol...nije im falila ni dlaka s glave,niti ih je neko popreko pogledao sve vreme...ja sam ih ipak na kraju kulturno bocnuo,cisto da znaju da mi sve vreme znamo ko su i da nas normalne srbe nasilje ne zanima,pruzio sam im ruku i rekao:Bravo komsije,dobro ste igrali,ALI ne dovoljno dobro za finale,vise srece drugi put!!! Kiselo su se nasmejali i najbezbednije moguce otisli iz Arene...kuci da placu:)

Bogdan

pre 12 godina

Gobac i Goluza stvarno se nezna ko je ludji...mozete pricati sta hocete ali mi smo vas pregazili u polufinalu tako da me poraz od Danaca nije ni malo dotakao...

realna ljutica

pre 12 godina

:). Koliko god se trudim da ne branim "nase", i da onaj koji izgubi, ima pravo da se ljuti, ali jos i ovo, posle izjave trenera kaubojaca,,, Samo mi ih je zao!!! Stvarno ne razumem zasto ih toliko boli!!! Ali to vec sami sa sobom moraju da rese... Ali vrh je sto se takve izjave ne kaznjavaju - ovo je najotvoreniji poziv na MRZNJU... Pustite vise normalne (vecina!) ljudi sa ove i one strane da se zblizavaju i izbrisu stereotipe iz glave!!!

sonne

pre 12 godina

Ne samo da nisu umeli da nas pobede vec ne umeju ni da gube.
Cestitati boljem pa ko god to bio, drage komsije to se zove fair play to je evropa u koju idete!

Dzigi Bau

pre 12 godina

Al' se ovaj nalupeta gluposti u par rechenica!Samo nam josh ovakvi fale da dolivaju ulje na vatru,pa igracemo mi josh utakmica u svakakvim sportovima zar cemo svakog puta praviti ovakve drame!?!Neka policija,tuzilashtvo i sudstvo odrade svoj deo posla i nek kazne izgrednike po zasluzi pa se ovakve gluposti nece vishe deshavati nikome!!!Dosta je bilo raspirivanja mrznje!Ajd' uzdravlje!

Milutin

pre 12 godina

Pa jeste, koliko sam video a video sam, uglavnom izgibose od dobre klope, pica I zezanja kada dodju u Beograd. Kod nas je takav red I uvek mi bude drago da su gosti zadovoljni.

ma kiselo je grožđe

pre 12 godina

a najjača je golužina izjava:

"Radije bih pobedio Srbiju u onoj utakmici, nego da sam u finalu osvojio medalju protiv bilo koje reprezentacije."

Šta mu od prilike dođe kao:
"Radije bih osvojio srebro, nego da sam u finalu osvojio srebro protiv bilo koje reprezentacije."

kakav genij !!

doktor

pre 12 godina

HRVATI,mi smo vec zaboravili na EP! Uzeli smo veliko srebro ,vas dobili,vi se takodje vratili sa medaljom i to je to! Idemo dalje,nema potrebe dalje polemisati

Kreso

pre 12 godina

Ma braco Srbi,nitko normalan ne dovodi u pitanje vasu pobjedu u polufinalu. Bila je cista kao suza. Gobac je samo htio reci da bi hrvatski navijaci u vecom broju bili u opasnosti sto takodjer nitko normalan ne bi trebao osporavati. Naravno da pretjeruje kad spominje rijec "izginuti" ali to radi namjerno da bi upozorio na ozbiljnost situacije. Sjetite se samo kakva je antihrvatska atmosfera vladala u Areni. Slazem se, ne bi puno bolje bilo da se igralo u Zagrebu. I usput budi receno, zao mi je sto niste razbili arogantne Dance ali i za to su najvise krivi neki razulareni srpski navijaci koji su ozljedili Sesuma. Srdacan pozdrav.

KG_Sumadinac

pre 12 godina

"Sacuvaj me boze kuge, gladi i hrvata" Ko zna gde se nalazi ovaj natpis ?
(Sale, 2. februar 2012 21:29)

Sale, mislim da je na ulazu na nekoj katedrali u Augsburgu, nisam sto posto siguran ali u Juznoj Nemackoj je sigurno

lfc

pre 12 godina

Ljudi, nemojte da se pecate, pa ovaj covek samo brani svoju fotelju, a i
izgubio je pa ima pravo da se ljuti !! nananananaa Srbija je druga, nananannnanannaa Hrvatska je treca !!!!

Beogradjanin

pre 12 godina

Da, sigurno bi "izginuli", posto se za Novu godinu, Beer fest i slicne manifestacije saplicem o Hrvate, a Slovenci samo sto mi ne iskacu iz frizidera, a opet nikome od njih nista nije falilo u Beogradu! Primitivizam pojedinaca ne treba prebacivati na vecinu ljudi, kojima je savrseno svejedno da li ce hrvatski navijaci doci da podrze svoju reprezentaciju ili ne! Opet, naravno, govorim o podrsci svojoj reprezentaciji, a ne vredjanju domacina i slicno! Oni, kao i ovi nasi nazovi navijaci ne kapiraju razliku izmedju navijanja za svoj tim i vredjanja protivnika! I Srbi i Hrvati i dalje misle da je to jedno te isto! Ljudi, nije isto, verujte mi!

meraklija

pre 12 godina

Sledeci uslov EU za Srbiju:Prestanite da se bavite sportom ili pustajte hrvate ako hocete u EU.Zivi bili pa videli,ovi nasi kakvi su rodjenu decu bi dali za one zute zvezdice.

Ja

pre 12 godina

Zasluženo ste pobjedili i tu se nema sta rec ali isto tako je čovjek dobro reko da je bilo više hrvatskih navijača bilo bi tu svašta jer ih policija nebi mogla zastitit. Vjerojatno ni srbi u zagrebu nebi bili dočekani sa cvjecem ali mislim da bi ih nasa policija i organizatori bolje zastitili. Bio sam na utakmici u futsalu u utorak u zg areni igrali su spanjolska i slovenija i slovenski navijači su došli pod policijskom pratnjom mislim da za to nije bilo potrebe jer u areni su bili ljubitelji malog nogometa puno klinaca iz raznih nogometnih klubova da gledaju dobar nogomet ali organizator ništa ne prepušta slučaju možda zato što je ovdje uefa organizator a poznato je da su oni jako osjetljivi i na najmanji incident pa su ovi naši posebno oprezni. Huligana ima svagdje i bit će ih uvjek samo treba preventivno djelovat da ne dođe do ružnih incidenata

kompleks na kvadrat

pre 12 godina

"Radije bih pobedio Srbiju u onoj utakmici, nego da sam u finalu osvojio medalju protiv bilo koje reprezentacije."


Mene bi bilo sramota da ovako nesto izjavim pa sve i da tako razmisljam...

Statisticar

pre 12 godina

@gogo, 2. februar 2012 19:21

Na referendumu o odvajanju Hrvatske od Jugoslavije, odrzanom 19. maja 1991. godine, izlaznost je bila 83,56% od cega 94,17% je glasalo ZA tj za samostalnost Hrvatske.

groucho

pre 12 godina

jos bih da dodam da je evropsko prvenstvo u vaterpolu u Ajndhovenu bilo najgore do sada, ovogodisnji Australian open najgori do sada (mada, mozda je proslogodisnji bio najgori), a i da ne zaboravim i proslogodisnja najgora evropska prvenstva u odbojci ikada, i to u muskoj I u zenskoj konkurenciji!
u nadi da ce Zoran Gobac u Londonu uzivati i u najgoroj olimpijadi do sada...