Vaterpolo 188

Nedelja, 29.01.2012.

15:23

Vaterpolisti ponovo prvaci Evrope!

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je titulu prvaka Evrope pobedom protiv Crne Gore sa 9:8 (1:1, 2:3, 3:1, 3:3) u Ajndhovenu!

Vaterpolisti ponovo prvaci Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

188 Komentari

Sortiraj po:

xexe

pre 12 godina

e mnogo bi vam bilo srbi da ste jos i prvaci u rukometu, ne mozete svugdje bit vi prvi..nego stanite u red malo... yelling Serbia with no reason?? xaxaxa

We all know why

pre 12 godina

Kad budem video da Nemanja Vidic peva himnu kao neki od ovih momaka, tad cu poceti da bodrim fudbalsku reprezentaciju...
(Nemanja se povukao, 29. januar 2012 17:54)

Znas i sam odakle je Neca potekao a odakle su ovi momci.

dalje od nosa magla

pre 12 godina

Cekam saopstenje VK CZ o tome kako je selektor pogresio u sastavljanju tima nepozivanjem njihovih igraca.
(z, 29. januar 2012 18:23)

a ovo su tvoji igraci???!!!

Jorgebarabahosa

pre 12 godina

Nije mi jasno zasto je moj komentar dobio 132 negativne preporuke, kada sam bez vredjanja, iskreno i sveg srca u petak vece cestitao nasim jugo-zapadnim komsijama osvajanje srebrne medalje!

johnny b good

pre 12 godina

SRBIJA I CRNA GORA u finalu, jedni protiv drugih...
Kakva crna pobeda, kakvo slavlje, ovo je tragikomedija...
Istorijski poraz svih nas sa ovih prostora...

bojan

pre 12 godina

evo nadjoh slobodnog vremena da procitam koji komentar posle uspeha ovih sportskih divova... svaka cast na uspehu, kako vaterpolistma, djoletu, tako i rukometasima. veliki dan za srbiju!!!samo dokle ce nas iskompleksirani narod da pljuje protivnike tipa "srbija b tim", rafa koji vadi gace iz dupeta, dosadni danci, milo nam sto hrvati placu, kako nas pokrase sudije, bla bla bla...pa ljudi uzivajte u sreci!!!, nemojte biti tako pakosni, to je opaka bolest.sve dok ovako budemo gledali na komsije i protivnike bice nam sve "lepse i bolje"...bravo sportisti, nastavite da budete ponos i dika drzave!!!

Boske

pre 12 godina

Srpska A-reprezentacija pobijedila u finalu Evropskog prvenstva svoj B-tim sa 9:8. Bronzu osvojise sjeverne komsije Madjari. Ostatak Evrope pravi znacajne pomaku u ucenju plivanja.

N-Bar

pre 12 godina

Svaka cast Srbiji na osvojena 2 zlata!!!Da akoo bude i trece!! Crnogorce ne mozemo zanemariti jer su se junacki borili. Pozdrav VELIKI iz Bara

Davor,CG

pre 12 godina

Cestitam Srbiji na osvojenom zlatu.Znalo se da ce biti tesko jer nam nije igrao prvi centar a zatim i povrede drugih igraca i suspenzije...bili smo premoreni zbog Madjara.Ali dobro,uskoro ce OL i tu ce biti jos ovakvih utakmica,ali ce CG biti u punom sastavu.E VIVA MONTENEGRO!

stronke

pre 12 godina

Pazi, kad ni to nije dovoljno da bi ste bili na naslovnoj strani sportsokg dela ovog sajta. U teniskoj eri, gde godinama samo tri takmicara igraju na vrhunskom nivou, "privatni projekat" iz Sbije je, ipak, zanimljiviji, interesantniji od evropskih prvaka.

Milovan

pre 12 godina

Jesmo mali kao država ,ali onu veličinu koju imamo u srcu i duši nema nijedna država na svet.Hvala vam Crveni Andjeli za svo ono zadovoljstvo što ste nam priuštili prethodnih nekoliko dana.

Ratko

pre 12 godina

Svaka cast! Dominirajte vaterpolisti vi nas nikada niste razocarali! Od svih nasih sportista vi uvek ali uvek jurisate na zlato! I uvek uspevate! Vi ste nas najveci ponos i nadam se zlatu na olimpijadi ako Bog da zdravlja! Hvala vam do neba! Cekamo Novaka pa slavimo sa rukometasima ispred skupstine! Sta god da veceras urade. Bice to dan za pamcenje!

goran

pre 12 godina

Najveci Crnogorac ? pa jado, jeli ti uopste znas da je Njegoseva cuvena recenica "Srpski pisem i zborim svakom gromko govorim,narodnost mi Srbinska a um i dusa Slavjanska" ako nisi znao proguglaj na netu pa ces naci hrpu dokaza ,uglavnom to je slavni Vladika napisao na posveti vukove danice...opet svaka cast na viteskoj igri imate jaku reprezentaciju nema sta,ali ipak mora da se zna ko je stariji cisto reda radi !!!

Kragujevcanka

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)

Ne lupetaj!

Ljubomir

pre 12 godina

Svi igraju vaterpolo, SRBIJA pobeđuje. Molim državu Srbiju da napokon slavi pobednike i da na njihovim uspesima vaspitava buduća pokolenja. Kuću vaterpola, predlažem da izgradimo dobrovoljnim prilozima. Siguran sam da bi i na referendumu prošla ta ideja. Ponosim se sportistima Srbije. (Fudbal u Srbiji nije sport)

Milos

pre 12 godina

Bravo!,bravo!,bravo!Hvala vam vaterpolisti,vi ste nas ponos!Svaka vam cast,zasluzujete sve sto stev ostvarili!!!Volimo vas i nadamo se da cemo vam to i dokazati na doceku!!!I zasto,pobogu,nisu na naslovnoj strani,zajedno sa Noletom???

jota

pre 12 godina

Bravo momci.
Viste posle torte koju je Novak zamesio slag.
A sada samo da rukometasi stave jednu jagodu na vrh torte i veselje u potpunosti pocinje.

grobari niksic

pre 12 godina

zemlja sa 600.000 stanovnika (koliko ima neki manji evropski nebitni gradic), a toliko uspjesnih sportista... tako mali - a tako VELIKI! ajkule su pokazale da imaju ♥ kao kit, ali je nekad i sreca presudna... sta god da uradi neko, ako je igrao sa srcem neuspjeh mu je oprosten, CRNA GORO VOLIM TE! ♥
sve cestitke braci srbima...

Звездина.Циганка

pre 12 godina

Где и кад се дочекују златни спортисти?
А надам се и трећем злату !

! СРБИЈА !

Nego sta

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)

Pravda

bokser016

pre 12 godina

Dobri kao delfini, brzi kao sabljarke ujedamo kao AJKULE. Sveti Sava pomogao u polufinalnim utakmicama; Nole se prekrstio i poljubio krst pravoslavni i zatražio snage koju mu je Bog poslao u završnici... Još rukometaši da pobede na golu sa Ministrom Odbrane - Darkom Stanićem.Crnogorce i Hrvate sad panika hvata,ljubomorni su na nas i naša TRI ZLATA. :-D

Milorad

pre 12 godina

Jel provalio neko Dejana Udovicica kako je skakao pored bazena? Pratim ga od EP u Beogradu 2006 kad je preuzeo reprezentaciju, nikad ga nisam video ovakvog da ovako pokazuje emocije a uzeo je medalja i medalja. Kakav car od trenera.

JD

pre 12 godina

Tooooooo!!!!!! SAMPIONI!!!!
Posle onoliko sudijskih KRADJI - iskljucenja, 2 igraca manje, kontrafaulova, ma smejurija ziva sta sve nisu pokusali...stisli ste zube i pokazali da ste neprikosnoveni!!!

SVAKA VAM CAST!!!
Noletu, rukometasima i vaterpolistima na docek!!!

mlekadzija

pre 12 godina

Ova pobeda je jos jedna potvrda da Srbija ima pretenzije (sportske)nad Crnom Gorom...
Sad kqad pocnu da se javljaju likovi.ž
Plavi CESTITKE !!!!!!

oflmol

pre 12 godina

Ovi vaterpolisti su zlatni! :)

Reprezentacija koja je konstantno uspešna i nikad nas ne ostavi bez medalje..

Svaka čast momci!!!

Sjajno finale

Predrag

pre 12 godina

Pa mi smo sve vreme igrali sa igracem manje od Crnogoraca. Nevidjena sudijska pljacka, ali zna se ko je najbolji!
Srbija Srbima! Bez bratimljenja i lazne ljubavi!

ogy

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)

JEL GRESIM ILI SE OSECAS GLUPO SAD!!!

Bravo momci, sampioni, svaka vam cast! Kakav divan dan za Srbiju!

pre 12 godina

Bravo momci, sampioni, svaka vam cast! Kakav divan dan za Srbiju!Ajmo rukometasi, zelim vam mnogo srece!

ja

pre 12 godina

Sudjenje katastrofalno, ocekivano. Ali, momenat kada na 7 sekundi pre kraja STAJE VREME(ne bi li crnogorci nesto uradili)?!?!?!
Pa to je bruka i sramota za organizatore i, mogu slobodno da kazem, otvoreno iskazanu mrznju prema nasoj ekipi.

novosadjanin

pre 12 godina

Napomenuo bih da treba odati priznanje Crnogorcima koji su spremili docek njihovim vaterpolistima mada su znali ko im je protivnik u finalu...REŠPEKT za funkcJonere iz PODgorice!

Dzoni

pre 12 godina

Aaa joj sto mi je drago samo zbog onog crnogorskog navijaca sto se drao kao da ce da budu prvaci sveta da mi je sad da ga vidim.Bravo DELFINI svaka vam cast!!!

Saxon

pre 12 godina

Bio sam u pravu kad sam ovdje napisao da naši ne mogu dvaput na istom takmičanju da dobiju tako jakog protivnika. Ipak, ni srebro uopšte nije loše, naprotiv, a Srbiji od srca čestitam zlato.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Kakvo kriminalno suđenje pa u zadnjoj četvrtini Srbija je imala više isključenja nego što su Crnogorci imali napada!
Ali ni to ne pomaže jer zna se ko je ŠAMPION a to je SRBIJA!!!

duda13

pre 12 godina

Je l' e kod Vas kaze OJ-HA ili A-JOJ ?
Pa gde ste posli?
I Udovicic je rekao Vasem selektoru na kraju utakmice u grupnoj fazi da se ne lozi previse.
Sada se zamislite koliko smo bili zainteresovani za tu utakmicu i koliko smo Vam pustili

STOLE VRSAC

pre 12 godina

Molim porodice Udovicic i Djokovic da mi plate kompletan kardioloski pregled jer su me Nole i vaterpolisti doveli do predinfarktnog stanja.Jadan ja ako i rukometasi osvoje zlato.Al neka,ipak moje srce kuca za SRBIJU !!!

ne valja

pre 12 godina

Sad se vidi da se nesme kaslkulisati i birati protivnik,nego svaku utakmicu igrati kako treba,sad se vidi da vam kalkulacije nisu valjle

unesreceni srecko

pre 12 godina

Crna Gora igra bez dva startna centra i protiv sudija. Ali tvrd je orah vocka cudnovata kako onomad rece najveci Crnogorac. (a, 29. januar 2012 16:03)Tvrd je orah vocka cudnovata, ali Njegos izgleda nije cuo za cekic...

mate cro

pre 12 godina

cestitke srbiji...zasluzeno i sportski to je upitno...vidimo se na olimpijskim igrama kad bude najvaznije...ima pravde...samo je spora...

fredy

pre 12 godina

gde su sad oni iz crveno belog tabora sto se pitaju gde su na spisku njihovi igraci i narusavaju atmosferu pre EP...sad smo kao svi srbi a kad se gubi onda je kriv partizan sto u kosarci sto u vaterpolu...cestitke svim iskrenim srbima i naravno vk partizanu koji je najzasluzniji za ovu medalju!

PRAVDA

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!

djordjevic

pre 12 godina

Molba za b92...spojiti vesti o Noletu, vaterpolstima i rukometasima (sta god uradili) pa da mogu na jednom nestu da citam i uzivam.

Bane

pre 12 godina

E ovo je sport, sat vremena, preslisas Crnogorce, uzmes zlato, a ne onaj Novak 5 i po sati, srce mi stalo, glava me boli, a on i onaj ludak Rafa ne mogu ni na noge. Ma idi bre!...

Neprikosnoveno najdominantija sportska nacija u istoriji covecanstva

pre 12 godina

A u Hrvatskoj Dan zalosti!!! Sad ce opet da kukaju kako je namesteno - neprocenjivo!!!

kako ti sada nije dobro

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)


e da mozes da obrises komentar a? ali ne moze ,nije ti dobro sada priznaj

Delboy

pre 12 godina

JOS se nisam opasuljio od Noletovog zlata kad evo i drugog.
Udovicicu, velik si ko Nole.
Ljudi ovo je anbelivbl. Necete nas u EU al zato osvajamo SVET.
Bravo srbi. Hvala vaterpolistima.
Sto volim sto sam srbenda, joooooj.

DRAGAN RAGUS

pre 12 godina

zlato je nase jer smo najbolji,u pobedi se ne uzdigni u porazu se neponizi rece jednom jedan COVEK,ni je vazno bio srbin ili crnogorac.ko gubi ima pravo i da se ljuti,normalo,nece se valjda radovati.budimo bar jedan dan srbi a ne srveno ili crno beli

Gavrilo Milentijevic

pre 12 godina

Smemo li sad konacno da kazemo da smo bolji od nekoga u vaterpolu? Posto ovih dana nismo mongli da se dokazemo dovoljno ni hrvatima ni crnogorcima. Pozdrav svima i nastavljamo uz rukomet.

nikola

pre 12 godina

sad slusamo himnu pred pocetak finala u rukometu i pri dodeli medalja u vaterpolu u isto vreme..mozda ce samo malo biti siftovano, za 5 sec u levo

Lord_Sarma

pre 12 godina

Nadam se da gospodja Nada Macura neće imati mnogo posla danas... :) Ovo je neverovatno, bravo vaterpolisti, svaka čast Nole, idemo rukometaši!!!

fredy

pre 12 godina

gde su sad oni iz crveno belog tabora sto se pitaju gde su na spisku njihovi igraci i narusavaju atmosferu pre EP...sad smo kao svi srbi a kad se gubi onda je kriv partizan sto u kosarci sto u vaterpolu...cestitke svim iskrenim srbima i naravno vk partizanu koji je najzasluzniji za ovu medalju!

goran

pre 12 godina

Najveci Crnogorac ? pa jado, jeli ti uopste znas da je Njegoseva cuvena recenica "Srpski pisem i zborim svakom gromko govorim,narodnost mi Srbinska a um i dusa Slavjanska" ako nisi znao proguglaj na netu pa ces naci hrpu dokaza ,uglavnom to je slavni Vladika napisao na posveti vukove danice...opet svaka cast na viteskoj igri imate jaku reprezentaciju nema sta,ali ipak mora da se zna ko je stariji cisto reda radi !!!

grobari niksic

pre 12 godina

zemlja sa 600.000 stanovnika (koliko ima neki manji evropski nebitni gradic), a toliko uspjesnih sportista... tako mali - a tako VELIKI! ajkule su pokazale da imaju ♥ kao kit, ali je nekad i sreca presudna... sta god da uradi neko, ako je igrao sa srcem neuspjeh mu je oprosten, CRNA GORO VOLIM TE! ♥
sve cestitke braci srbima...

Milorad

pre 12 godina

Jel provalio neko Dejana Udovicica kako je skakao pored bazena? Pratim ga od EP u Beogradu 2006 kad je preuzeo reprezentaciju, nikad ga nisam video ovakvog da ovako pokazuje emocije a uzeo je medalja i medalja. Kakav car od trenera.

Boske

pre 12 godina

Srpska A-reprezentacija pobijedila u finalu Evropskog prvenstva svoj B-tim sa 9:8. Bronzu osvojise sjeverne komsije Madjari. Ostatak Evrope pravi znacajne pomaku u ucenju plivanja.

N-Bar

pre 12 godina

Svaka cast Srbiji na osvojena 2 zlata!!!Da akoo bude i trece!! Crnogorce ne mozemo zanemariti jer su se junacki borili. Pozdrav VELIKI iz Bara

kako ti sada nije dobro

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)


e da mozes da obrises komentar a? ali ne moze ,nije ti dobro sada priznaj

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Kakvo kriminalno suđenje pa u zadnjoj četvrtini Srbija je imala više isključenja nego što su Crnogorci imali napada!
Ali ni to ne pomaže jer zna se ko je ŠAMPION a to je SRBIJA!!!

ja

pre 12 godina

Sudjenje katastrofalno, ocekivano. Ali, momenat kada na 7 sekundi pre kraja STAJE VREME(ne bi li crnogorci nesto uradili)?!?!?!
Pa to je bruka i sramota za organizatore i, mogu slobodno da kazem, otvoreno iskazanu mrznju prema nasoj ekipi.

Neprikosnoveno najdominantija sportska nacija u istoriji covecanstva

pre 12 godina

A u Hrvatskoj Dan zalosti!!! Sad ce opet da kukaju kako je namesteno - neprocenjivo!!!

Saxon

pre 12 godina

Bio sam u pravu kad sam ovdje napisao da naši ne mogu dvaput na istom takmičanju da dobiju tako jakog protivnika. Ipak, ni srebro uopšte nije loše, naprotiv, a Srbiji od srca čestitam zlato.

Gavrilo Milentijevic

pre 12 godina

Smemo li sad konacno da kazemo da smo bolji od nekoga u vaterpolu? Posto ovih dana nismo mongli da se dokazemo dovoljno ni hrvatima ni crnogorcima. Pozdrav svima i nastavljamo uz rukomet.

Ljubomir

pre 12 godina

Svi igraju vaterpolo, SRBIJA pobeđuje. Molim državu Srbiju da napokon slavi pobednike i da na njihovim uspesima vaspitava buduća pokolenja. Kuću vaterpola, predlažem da izgradimo dobrovoljnim prilozima. Siguran sam da bi i na referendumu prošla ta ideja. Ponosim se sportistima Srbije. (Fudbal u Srbiji nije sport)

Kragujevcanka

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)

Ne lupetaj!

Ratko

pre 12 godina

Svaka cast! Dominirajte vaterpolisti vi nas nikada niste razocarali! Od svih nasih sportista vi uvek ali uvek jurisate na zlato! I uvek uspevate! Vi ste nas najveci ponos i nadam se zlatu na olimpijadi ako Bog da zdravlja! Hvala vam do neba! Cekamo Novaka pa slavimo sa rukometasima ispred skupstine! Sta god da veceras urade. Bice to dan za pamcenje!

djordjevic

pre 12 godina

Molba za b92...spojiti vesti o Noletu, vaterpolstima i rukometasima (sta god uradili) pa da mogu na jednom nestu da citam i uzivam.

Predrag

pre 12 godina

Pa mi smo sve vreme igrali sa igracem manje od Crnogoraca. Nevidjena sudijska pljacka, ali zna se ko je najbolji!
Srbija Srbima! Bez bratimljenja i lazne ljubavi!

Dzoni

pre 12 godina

Aaa joj sto mi je drago samo zbog onog crnogorskog navijaca sto se drao kao da ce da budu prvaci sveta da mi je sad da ga vidim.Bravo DELFINI svaka vam cast!!!

Nego sta

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)

Pravda

oflmol

pre 12 godina

Ovi vaterpolisti su zlatni! :)

Reprezentacija koja je konstantno uspešna i nikad nas ne ostavi bez medalje..

Svaka čast momci!!!

Sjajno finale

Bane

pre 12 godina

E ovo je sport, sat vremena, preslisas Crnogorce, uzmes zlato, a ne onaj Novak 5 i po sati, srce mi stalo, glava me boli, a on i onaj ludak Rafa ne mogu ni na noge. Ma idi bre!...

ogy

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)

JEL GRESIM ILI SE OSECAS GLUPO SAD!!!

Delboy

pre 12 godina

JOS se nisam opasuljio od Noletovog zlata kad evo i drugog.
Udovicicu, velik si ko Nole.
Ljudi ovo je anbelivbl. Necete nas u EU al zato osvajamo SVET.
Bravo srbi. Hvala vaterpolistima.
Sto volim sto sam srbenda, joooooj.

STOLE VRSAC

pre 12 godina

Molim porodice Udovicic i Djokovic da mi plate kompletan kardioloski pregled jer su me Nole i vaterpolisti doveli do predinfarktnog stanja.Jadan ja ako i rukometasi osvoje zlato.Al neka,ipak moje srce kuca za SRBIJU !!!

unesreceni srecko

pre 12 godina

Crna Gora igra bez dva startna centra i protiv sudija. Ali tvrd je orah vocka cudnovata kako onomad rece najveci Crnogorac. (a, 29. januar 2012 16:03)Tvrd je orah vocka cudnovata, ali Njegos izgleda nije cuo za cekic...

duda13

pre 12 godina

Je l' e kod Vas kaze OJ-HA ili A-JOJ ?
Pa gde ste posli?
I Udovicic je rekao Vasem selektoru na kraju utakmice u grupnoj fazi da se ne lozi previse.
Sada se zamislite koliko smo bili zainteresovani za tu utakmicu i koliko smo Vam pustili

Milos

pre 12 godina

Bravo!,bravo!,bravo!Hvala vam vaterpolisti,vi ste nas ponos!Svaka vam cast,zasluzujete sve sto stev ostvarili!!!Volimo vas i nadamo se da cemo vam to i dokazati na doceku!!!I zasto,pobogu,nisu na naslovnoj strani,zajedno sa Noletom???

Milovan

pre 12 godina

Jesmo mali kao država ,ali onu veličinu koju imamo u srcu i duši nema nijedna država na svet.Hvala vam Crveni Andjeli za svo ono zadovoljstvo što ste nam priuštili prethodnih nekoliko dana.

novosadjanin

pre 12 godina

Napomenuo bih da treba odati priznanje Crnogorcima koji su spremili docek njihovim vaterpolistima mada su znali ko im je protivnik u finalu...REŠPEKT za funkcJonere iz PODgorice!

Звездина.Циганка

pre 12 godina

Где и кад се дочекују златни спортисти?
А надам се и трећем злату !

! СРБИЈА !

JD

pre 12 godina

Tooooooo!!!!!! SAMPIONI!!!!
Posle onoliko sudijskih KRADJI - iskljucenja, 2 igraca manje, kontrafaulova, ma smejurija ziva sta sve nisu pokusali...stisli ste zube i pokazali da ste neprikosnoveni!!!

SVAKA VAM CAST!!!
Noletu, rukometasima i vaterpolistima na docek!!!

Lord_Sarma

pre 12 godina

Nadam se da gospodja Nada Macura neće imati mnogo posla danas... :) Ovo je neverovatno, bravo vaterpolisti, svaka čast Nole, idemo rukometaši!!!

DRAGAN RAGUS

pre 12 godina

zlato je nase jer smo najbolji,u pobedi se ne uzdigni u porazu se neponizi rece jednom jedan COVEK,ni je vazno bio srbin ili crnogorac.ko gubi ima pravo i da se ljuti,normalo,nece se valjda radovati.budimo bar jedan dan srbi a ne srveno ili crno beli

jota

pre 12 godina

Bravo momci.
Viste posle torte koju je Novak zamesio slag.
A sada samo da rukometasi stave jednu jagodu na vrh torte i veselje u potpunosti pocinje.

bokser016

pre 12 godina

Dobri kao delfini, brzi kao sabljarke ujedamo kao AJKULE. Sveti Sava pomogao u polufinalnim utakmicama; Nole se prekrstio i poljubio krst pravoslavni i zatražio snage koju mu je Bog poslao u završnici... Još rukometaši da pobede na golu sa Ministrom Odbrane - Darkom Stanićem.Crnogorce i Hrvate sad panika hvata,ljubomorni su na nas i naša TRI ZLATA. :-D

bojan

pre 12 godina

evo nadjoh slobodnog vremena da procitam koji komentar posle uspeha ovih sportskih divova... svaka cast na uspehu, kako vaterpolistma, djoletu, tako i rukometasima. veliki dan za srbiju!!!samo dokle ce nas iskompleksirani narod da pljuje protivnike tipa "srbija b tim", rafa koji vadi gace iz dupeta, dosadni danci, milo nam sto hrvati placu, kako nas pokrase sudije, bla bla bla...pa ljudi uzivajte u sreci!!!, nemojte biti tako pakosni, to je opaka bolest.sve dok ovako budemo gledali na komsije i protivnike bice nam sve "lepse i bolje"...bravo sportisti, nastavite da budete ponos i dika drzave!!!

nikola

pre 12 godina

sad slusamo himnu pred pocetak finala u rukometu i pri dodeli medalja u vaterpolu u isto vreme..mozda ce samo malo biti siftovano, za 5 sec u levo

stronke

pre 12 godina

Pazi, kad ni to nije dovoljno da bi ste bili na naslovnoj strani sportsokg dela ovog sajta. U teniskoj eri, gde godinama samo tri takmicara igraju na vrhunskom nivou, "privatni projekat" iz Sbije je, ipak, zanimljiviji, interesantniji od evropskih prvaka.

johnny b good

pre 12 godina

SRBIJA I CRNA GORA u finalu, jedni protiv drugih...
Kakva crna pobeda, kakvo slavlje, ovo je tragikomedija...
Istorijski poraz svih nas sa ovih prostora...

mlekadzija

pre 12 godina

Ova pobeda je jos jedna potvrda da Srbija ima pretenzije (sportske)nad Crnom Gorom...
Sad kqad pocnu da se javljaju likovi.ž
Plavi CESTITKE !!!!!!

Davor,CG

pre 12 godina

Cestitam Srbiji na osvojenom zlatu.Znalo se da ce biti tesko jer nam nije igrao prvi centar a zatim i povrede drugih igraca i suspenzije...bili smo premoreni zbog Madjara.Ali dobro,uskoro ce OL i tu ce biti jos ovakvih utakmica,ali ce CG biti u punom sastavu.E VIVA MONTENEGRO!

Jorgebarabahosa

pre 12 godina

Nije mi jasno zasto je moj komentar dobio 132 negativne preporuke, kada sam bez vredjanja, iskreno i sveg srca u petak vece cestitao nasim jugo-zapadnim komsijama osvajanje srebrne medalje!

PRAVDA

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!

Bravo momci, sampioni, svaka vam cast! Kakav divan dan za Srbiju!

pre 12 godina

Bravo momci, sampioni, svaka vam cast! Kakav divan dan za Srbiju!Ajmo rukometasi, zelim vam mnogo srece!

mate cro

pre 12 godina

cestitke srbiji...zasluzeno i sportski to je upitno...vidimo se na olimpijskim igrama kad bude najvaznije...ima pravde...samo je spora...

We all know why

pre 12 godina

Kad budem video da Nemanja Vidic peva himnu kao neki od ovih momaka, tad cu poceti da bodrim fudbalsku reprezentaciju...
(Nemanja se povukao, 29. januar 2012 17:54)

Znas i sam odakle je Neca potekao a odakle su ovi momci.

dalje od nosa magla

pre 12 godina

Cekam saopstenje VK CZ o tome kako je selektor pogresio u sastavljanju tima nepozivanjem njihovih igraca.
(z, 29. januar 2012 18:23)

a ovo su tvoji igraci???!!!

ne valja

pre 12 godina

Sad se vidi da se nesme kaslkulisati i birati protivnik,nego svaku utakmicu igrati kako treba,sad se vidi da vam kalkulacije nisu valjle

xexe

pre 12 godina

e mnogo bi vam bilo srbi da ste jos i prvaci u rukometu, ne mozete svugdje bit vi prvi..nego stanite u red malo... yelling Serbia with no reason?? xaxaxa

PRAVDA

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!

fredy

pre 12 godina

gde su sad oni iz crveno belog tabora sto se pitaju gde su na spisku njihovi igraci i narusavaju atmosferu pre EP...sad smo kao svi srbi a kad se gubi onda je kriv partizan sto u kosarci sto u vaterpolu...cestitke svim iskrenim srbima i naravno vk partizanu koji je najzasluzniji za ovu medalju!

mate cro

pre 12 godina

cestitke srbiji...zasluzeno i sportski to je upitno...vidimo se na olimpijskim igrama kad bude najvaznije...ima pravde...samo je spora...

Davor,CG

pre 12 godina

Cestitam Srbiji na osvojenom zlatu.Znalo se da ce biti tesko jer nam nije igrao prvi centar a zatim i povrede drugih igraca i suspenzije...bili smo premoreni zbog Madjara.Ali dobro,uskoro ce OL i tu ce biti jos ovakvih utakmica,ali ce CG biti u punom sastavu.E VIVA MONTENEGRO!

grobari niksic

pre 12 godina

zemlja sa 600.000 stanovnika (koliko ima neki manji evropski nebitni gradic), a toliko uspjesnih sportista... tako mali - a tako VELIKI! ajkule su pokazale da imaju ♥ kao kit, ali je nekad i sreca presudna... sta god da uradi neko, ako je igrao sa srcem neuspjeh mu je oprosten, CRNA GORO VOLIM TE! ♥
sve cestitke braci srbima...

stronke

pre 12 godina

Pazi, kad ni to nije dovoljno da bi ste bili na naslovnoj strani sportsokg dela ovog sajta. U teniskoj eri, gde godinama samo tri takmicara igraju na vrhunskom nivou, "privatni projekat" iz Sbije je, ipak, zanimljiviji, interesantniji od evropskih prvaka.

ne valja

pre 12 godina

Sad se vidi da se nesme kaslkulisati i birati protivnik,nego svaku utakmicu igrati kako treba,sad se vidi da vam kalkulacije nisu valjle

ja

pre 12 godina

Sudjenje katastrofalno, ocekivano. Ali, momenat kada na 7 sekundi pre kraja STAJE VREME(ne bi li crnogorci nesto uradili)?!?!?!
Pa to je bruka i sramota za organizatore i, mogu slobodno da kazem, otvoreno iskazanu mrznju prema nasoj ekipi.

bokser016

pre 12 godina

Dobri kao delfini, brzi kao sabljarke ujedamo kao AJKULE. Sveti Sava pomogao u polufinalnim utakmicama; Nole se prekrstio i poljubio krst pravoslavni i zatražio snage koju mu je Bog poslao u završnici... Još rukometaši da pobede na golu sa Ministrom Odbrane - Darkom Stanićem.Crnogorce i Hrvate sad panika hvata,ljubomorni su na nas i naša TRI ZLATA. :-D

goran

pre 12 godina

Najveci Crnogorac ? pa jado, jeli ti uopste znas da je Njegoseva cuvena recenica "Srpski pisem i zborim svakom gromko govorim,narodnost mi Srbinska a um i dusa Slavjanska" ako nisi znao proguglaj na netu pa ces naci hrpu dokaza ,uglavnom to je slavni Vladika napisao na posveti vukove danice...opet svaka cast na viteskoj igri imate jaku reprezentaciju nema sta,ali ipak mora da se zna ko je stariji cisto reda radi !!!

Predrag

pre 12 godina

Pa mi smo sve vreme igrali sa igracem manje od Crnogoraca. Nevidjena sudijska pljacka, ali zna se ko je najbolji!
Srbija Srbima! Bez bratimljenja i lazne ljubavi!

Nego sta

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)

Pravda

Boske

pre 12 godina

Srpska A-reprezentacija pobijedila u finalu Evropskog prvenstva svoj B-tim sa 9:8. Bronzu osvojise sjeverne komsije Madjari. Ostatak Evrope pravi znacajne pomaku u ucenju plivanja.

Neprikosnoveno najdominantija sportska nacija u istoriji covecanstva

pre 12 godina

A u Hrvatskoj Dan zalosti!!! Sad ce opet da kukaju kako je namesteno - neprocenjivo!!!

unesreceni srecko

pre 12 godina

Crna Gora igra bez dva startna centra i protiv sudija. Ali tvrd je orah vocka cudnovata kako onomad rece najveci Crnogorac. (a, 29. januar 2012 16:03)Tvrd je orah vocka cudnovata, ali Njegos izgleda nije cuo za cekic...

Dzoni

pre 12 godina

Aaa joj sto mi je drago samo zbog onog crnogorskog navijaca sto se drao kao da ce da budu prvaci sveta da mi je sad da ga vidim.Bravo DELFINI svaka vam cast!!!

Milovan

pre 12 godina

Jesmo mali kao država ,ali onu veličinu koju imamo u srcu i duši nema nijedna država na svet.Hvala vam Crveni Andjeli za svo ono zadovoljstvo što ste nam priuštili prethodnih nekoliko dana.

bojan

pre 12 godina

evo nadjoh slobodnog vremena da procitam koji komentar posle uspeha ovih sportskih divova... svaka cast na uspehu, kako vaterpolistma, djoletu, tako i rukometasima. veliki dan za srbiju!!!samo dokle ce nas iskompleksirani narod da pljuje protivnike tipa "srbija b tim", rafa koji vadi gace iz dupeta, dosadni danci, milo nam sto hrvati placu, kako nas pokrase sudije, bla bla bla...pa ljudi uzivajte u sreci!!!, nemojte biti tako pakosni, to je opaka bolest.sve dok ovako budemo gledali na komsije i protivnike bice nam sve "lepse i bolje"...bravo sportisti, nastavite da budete ponos i dika drzave!!!

johnny b good

pre 12 godina

SRBIJA I CRNA GORA u finalu, jedni protiv drugih...
Kakva crna pobeda, kakvo slavlje, ovo je tragikomedija...
Istorijski poraz svih nas sa ovih prostora...

We all know why

pre 12 godina

Kad budem video da Nemanja Vidic peva himnu kao neki od ovih momaka, tad cu poceti da bodrim fudbalsku reprezentaciju...
(Nemanja se povukao, 29. januar 2012 17:54)

Znas i sam odakle je Neca potekao a odakle su ovi momci.

Bane

pre 12 godina

E ovo je sport, sat vremena, preslisas Crnogorce, uzmes zlato, a ne onaj Novak 5 i po sati, srce mi stalo, glava me boli, a on i onaj ludak Rafa ne mogu ni na noge. Ma idi bre!...

Delboy

pre 12 godina

JOS se nisam opasuljio od Noletovog zlata kad evo i drugog.
Udovicicu, velik si ko Nole.
Ljudi ovo je anbelivbl. Necete nas u EU al zato osvajamo SVET.
Bravo srbi. Hvala vaterpolistima.
Sto volim sto sam srbenda, joooooj.

Saxon

pre 12 godina

Bio sam u pravu kad sam ovdje napisao da naši ne mogu dvaput na istom takmičanju da dobiju tako jakog protivnika. Ipak, ni srebro uopšte nije loše, naprotiv, a Srbiji od srca čestitam zlato.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 12 godina

Kakvo kriminalno suđenje pa u zadnjoj četvrtini Srbija je imala više isključenja nego što su Crnogorci imali napada!
Ali ni to ne pomaže jer zna se ko je ŠAMPION a to je SRBIJA!!!

Ljubomir

pre 12 godina

Svi igraju vaterpolo, SRBIJA pobeđuje. Molim državu Srbiju da napokon slavi pobednike i da na njihovim uspesima vaspitava buduća pokolenja. Kuću vaterpola, predlažem da izgradimo dobrovoljnim prilozima. Siguran sam da bi i na referendumu prošla ta ideja. Ponosim se sportistima Srbije. (Fudbal u Srbiji nije sport)

novosadjanin

pre 12 godina

Napomenuo bih da treba odati priznanje Crnogorcima koji su spremili docek njihovim vaterpolistima mada su znali ko im je protivnik u finalu...REŠPEKT za funkcJonere iz PODgorice!

Milorad

pre 12 godina

Jel provalio neko Dejana Udovicica kako je skakao pored bazena? Pratim ga od EP u Beogradu 2006 kad je preuzeo reprezentaciju, nikad ga nisam video ovakvog da ovako pokazuje emocije a uzeo je medalja i medalja. Kakav car od trenera.

JD

pre 12 godina

Tooooooo!!!!!! SAMPIONI!!!!
Posle onoliko sudijskih KRADJI - iskljucenja, 2 igraca manje, kontrafaulova, ma smejurija ziva sta sve nisu pokusali...stisli ste zube i pokazali da ste neprikosnoveni!!!

SVAKA VAM CAST!!!
Noletu, rukometasima i vaterpolistima na docek!!!

dalje od nosa magla

pre 12 godina

Cekam saopstenje VK CZ o tome kako je selektor pogresio u sastavljanju tima nepozivanjem njihovih igraca.
(z, 29. januar 2012 18:23)

a ovo su tvoji igraci???!!!

xexe

pre 12 godina

e mnogo bi vam bilo srbi da ste jos i prvaci u rukometu, ne mozete svugdje bit vi prvi..nego stanite u red malo... yelling Serbia with no reason?? xaxaxa

mlekadzija

pre 12 godina

Ova pobeda je jos jedna potvrda da Srbija ima pretenzije (sportske)nad Crnom Gorom...
Sad kqad pocnu da se javljaju likovi.ž
Plavi CESTITKE !!!!!!

kako ti sada nije dobro

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)


e da mozes da obrises komentar a? ali ne moze ,nije ti dobro sada priznaj

STOLE VRSAC

pre 12 godina

Molim porodice Udovicic i Djokovic da mi plate kompletan kardioloski pregled jer su me Nole i vaterpolisti doveli do predinfarktnog stanja.Jadan ja ako i rukometasi osvoje zlato.Al neka,ipak moje srce kuca za SRBIJU !!!

Kragujevcanka

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)

Ne lupetaj!

Bravo momci, sampioni, svaka vam cast! Kakav divan dan za Srbiju!

pre 12 godina

Bravo momci, sampioni, svaka vam cast! Kakav divan dan za Srbiju!Ajmo rukometasi, zelim vam mnogo srece!

N-Bar

pre 12 godina

Svaka cast Srbiji na osvojena 2 zlata!!!Da akoo bude i trece!! Crnogorce ne mozemo zanemariti jer su se junacki borili. Pozdrav VELIKI iz Bara

duda13

pre 12 godina

Je l' e kod Vas kaze OJ-HA ili A-JOJ ?
Pa gde ste posli?
I Udovicic je rekao Vasem selektoru na kraju utakmice u grupnoj fazi da se ne lozi previse.
Sada se zamislite koliko smo bili zainteresovani za tu utakmicu i koliko smo Vam pustili

ogy

pre 12 godina

hehehehe!!! Izgubiicete ovaj mec a to ce vam biti kazna sto ste im predali onaj mec samo da Hrvatska ne ide dalje!!! E sad je doslo vreme za naplatu duga!!!!!
(PRAVDA, 29. januar 2012 16:04)

JEL GRESIM ILI SE OSECAS GLUPO SAD!!!

Gavrilo Milentijevic

pre 12 godina

Smemo li sad konacno da kazemo da smo bolji od nekoga u vaterpolu? Posto ovih dana nismo mongli da se dokazemo dovoljno ni hrvatima ni crnogorcima. Pozdrav svima i nastavljamo uz rukomet.

DRAGAN RAGUS

pre 12 godina

zlato je nase jer smo najbolji,u pobedi se ne uzdigni u porazu se neponizi rece jednom jedan COVEK,ni je vazno bio srbin ili crnogorac.ko gubi ima pravo i da se ljuti,normalo,nece se valjda radovati.budimo bar jedan dan srbi a ne srveno ili crno beli

jota

pre 12 godina

Bravo momci.
Viste posle torte koju je Novak zamesio slag.
A sada samo da rukometasi stave jednu jagodu na vrh torte i veselje u potpunosti pocinje.

Milos

pre 12 godina

Bravo!,bravo!,bravo!Hvala vam vaterpolisti,vi ste nas ponos!Svaka vam cast,zasluzujete sve sto stev ostvarili!!!Volimo vas i nadamo se da cemo vam to i dokazati na doceku!!!I zasto,pobogu,nisu na naslovnoj strani,zajedno sa Noletom???

Ratko

pre 12 godina

Svaka cast! Dominirajte vaterpolisti vi nas nikada niste razocarali! Od svih nasih sportista vi uvek ali uvek jurisate na zlato! I uvek uspevate! Vi ste nas najveci ponos i nadam se zlatu na olimpijadi ako Bog da zdravlja! Hvala vam do neba! Cekamo Novaka pa slavimo sa rukometasima ispred skupstine! Sta god da veceras urade. Bice to dan za pamcenje!

oflmol

pre 12 godina

Ovi vaterpolisti su zlatni! :)

Reprezentacija koja je konstantno uspešna i nikad nas ne ostavi bez medalje..

Svaka čast momci!!!

Sjajno finale

nikola

pre 12 godina

sad slusamo himnu pred pocetak finala u rukometu i pri dodeli medalja u vaterpolu u isto vreme..mozda ce samo malo biti siftovano, za 5 sec u levo

Lord_Sarma

pre 12 godina

Nadam se da gospodja Nada Macura neće imati mnogo posla danas... :) Ovo je neverovatno, bravo vaterpolisti, svaka čast Nole, idemo rukometaši!!!

djordjevic

pre 12 godina

Molba za b92...spojiti vesti o Noletu, vaterpolstima i rukometasima (sta god uradili) pa da mogu na jednom nestu da citam i uzivam.

Звездина.Циганка

pre 12 godina

Где и кад се дочекују златни спортисти?
А надам се и трећем злату !

! СРБИЈА !

Jorgebarabahosa

pre 12 godina

Nije mi jasno zasto je moj komentar dobio 132 negativne preporuke, kada sam bez vredjanja, iskreno i sveg srca u petak vece cestitao nasim jugo-zapadnim komsijama osvajanje srebrne medalje!