Vaterpolo 183

Ponedeljak, 23.01.2012.

22:05

Hrvati ogorčeni zbog poraza Srbije

Hrvatski mediji s ogorčenjem su prokomentarisali rasplet u B grupi vaterpolo prvenstva Evrope u Ajndhovenu.

Hrvati ogorèeni zbog poraza Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

183 Komentari

Sortiraj po:

billy

pre 12 godina

Naslov nije pravilno napisan, urednice izvrsi izmenu jer ovako kako je napisano ispade da je Hrvatima krivo sto je Srbija porazena. Tesko da ce to biti.

eh

pre 12 godina

Nisu samo hrvati, vec i moderatori...
100 nasih naspram 1 komentar od komsija.
Opet smo pobedili. Kao onomad protiv NATO-a krajem 90tih.

Иван

pre 12 godina

Наравно да је Удовичић одмарао играче и наравно да нису играли за Хрватску, зашто би? Знају се наши и црногорски играчи и поштују, зашто им не би и учинили на крају...

Kuki

pre 12 godina

Potez Dobuda je potez siledzije, kojih ima u svakoj zemlji, ali ako su nasi momci namerno izgubili od Crnogoraca, mislim da je to velika sramota za njih i za Srbiju kao vele silu u vaterpolu. Tim gestom ne da se nisu izdigli iznad Dobuda, nego su ispali jos "manji ljudi" od njega.

miro split

pre 12 godina

A šta se vi Srbi toliko ljutite na našeg malog Dobuda?Neš ti,čovik je malo izgubiaja živce kad mu je oni vaš slaga da referendum za EU nije proša.Evo neka sada jedan vaš rukometaš nokautira Balića,pa mirna Bosna.Ionako Baliću nije baš najbolje u glavi.

miro split

pre 12 godina

Ovo je prava politika pomirenja.Srbi se vesele porazu,a Hrvati nemogu suspregnuti suze što su im omiljeni susjedi izgubili.Šta je iduće?Kosorica na srpskiim barikadama na Kosovu,Merkelica traži hitan prijem Srbije u EU,Bora Đorđević na Maksimiru,Tomson na Marakani.Rekli bi u zvjezdanim stazama:"Đava ga odnia opet se ovoria oni paralelni svemir di je sve obratno!"

Miodrag

pre 12 godina

Najsmešnije mi je kada hrvati poćnu da pričaju da će nam se sve ovo vratiti, pa vratilo se, ali vama hrvatima zbog onog divljaštva u meču protiv Srbije, i tu je krug zatvoren. :-)

Mladen

pre 12 godina

Ljudi,smesni ste,,,svako gleda sebe!Zasto da se lomimo sa Crnogorcima,kad ste pokazali koliko ste prljavo igrali u mecu sa nama!Ne znam sta fantazirate uopste.Ispali ste,pomirite se i eto Vam razloga da nam nekada to vratite i tackaako sebi dozvolimo da od vas jadnih zavisimo.ZIVJELA SRBIJA

paraf

pre 12 godina

Samo budale mogu biti ogorčene zbog ovakvog raspleta...i oni koji nisu u kladionici jučer digli lovu na Crnu Goru. Naravno da ste im pustili, i mi bi napravili isto u takvoj situaciji. Nema ljutnje. Pozdrav iz Hrvatske!

Aleksandar

pre 12 godina

hrvati barem imaju obraz... to su dokazali kada su pobedili englesku u fudbalu iako su vec bili osigurali EP, i tako ''pomogli'' rusima... a srbi? pa ko se ikad mogao pouzdati u srba? niko nikad... pozz iz slovenije (Il Slovenac, 24. januar 2012 10:38)Vazno covek da moze da se uzda u slovence.

Bokelj

pre 12 godina

I sta je tu cudno, i kome je cudno. Vec plasirana ekipa da igra punim tempom? Pa to bi samo los strateg uradio. I zbog cega? Zbog brace Hrvata, zbog postenja i casti? Ma dajte. U svakom slucaju je logicno i da smo ih pustili odnosno da se i nismo trudili, pa sta. Od dva zla, ja bih uvek ono manje izabrao - dakle Crnu Goru. Ne znam cemu se sada Hrvati cude? Sto nije Srbija ginula za njih!? U svakom slucaju, ovaj put je ovako njima (mada su malo i zasluzili), drugi put crnogorcima, a mozda i nama nekad. Ne ljuti se covece, svakako je vazno ucestvovati. Na kraju krajeva, kad izgubis utakmice koje nisi trebao, sam si kriv za isadanje. Tu se cak i Hrvati sa mnom slazu, zar ne.

hrvat

pre 12 godina

http://www.hrsport.net/vijesti/432989/vodeni-sportovi-reprezentacija/sto-se-dogodilo-u-eindhovenu.......evo za ove koji pljuju cijeli hrvatski narod i vesele se nasim porazima, ovako razmislja vecina ljudi kod nas i na jedinom pravom i ozbiljnom portalu se objevljuju ovakvi tekstovi, a ne na indexu net.hr-u i drugima koji su isti kao i ovi vasi koji bace primitivcima kost u obliku teksta pa gledaju kako se kolju u komentarima oko nje

Radza

pre 12 godina

Ma pricajte vi sta hocete.Meni je draza ona Kecmanova trojka u Zagrebu nego 10 nasih osvojenih Evropskih i Svetskih prvenstava. Joj Kecmane treba ti odma dati nacionalnu penziju za onaj potez.
P.S Inace moje srce kuca za Zvezdu da se zna.

koga odabrati?

pre 12 godina

Izvinite braćo Hrvati, ali Crnogorci su nam ipak nešto malčice bliža braća od vas.

Šalim se, naravno. Neozbiljno bi bilo brinuti tuđe brige i nesebično rasipati snagu da se zadovolje drugi kad je cilj plasirati se i eventualno pobediti na takmičenju. Na kraju krajeva, to su sportske igre, a ne pitanje života i smrti pa o'ladite malo. Svako igra za sebe i računa šta je njemu samom najbolji potez.

UrosBg

pre 12 godina

Ne razumem sta se ovi ljute. Pa zasto nisu svojim igrama i rezultatima izborili prolaz dalje a ne da ocekuju rasplet u grupi. Ako smo i pustili ovu utakmicu, neka smo. Mi smo svojim igrama zasluzili ne samo prolaz dalje vec i medalju. Pametno ako je Udovicic malo stedeo igrace za sledece utakmice. Napred Srbija!!!

Petar A

pre 12 godina

Dragi Hrvati, to je sport. Najvaznije je da vi imate fantasticne igrace i vi definitivno nemate nikakvih dalekoseznih problema. A sad jedno takmicenje manje ili vise. Ne moze se uvijek igrati 100%. Vazno je uvijek igrati oko 95%. Ja uopste ne sumnjam da ste vi medju 5-6 najboljih reprezentacija na svijetu.

Pera

pre 12 godina

eee moji Hrvati, pa ipak cete igrati razigravanje za 11 mesto!!! a Srbi su naravno za to krivi!!!! nema vam druge nego da se zalite!!! hahahah

Mile

pre 12 godina

"Srbi vole poraze slaviti kao pobede, a tako je i sad"

Nista bez hrvatskog cinizma i licemerstva.
(nezon, 24. januar 2012 09:36)

A što je ovdje licemjerno? Pa pogledaj vaše komentare; očito je da ovaj poraz svi slavite. A kad to netko napiše, onda odmah čuđenje i ljutnja. Majstori ste u slavljenju poraza i na tome vam svaka čast. Iskreno.

Matijevic Bojan

pre 12 godina

meni je bas drago da su hrvati ispali,pokazali su da mogu samo da osvoje kod kuce kad imaju igraca vise[sudija].A da nisu njihovi tako prljavo igrali mozda bi filipovic bolje igrao ali verovatno su to posledice pesnice.hahaha.sto volim sto sam SRBIN!!!

da,da

pre 12 godina

A ste ste htjeli? U mojoj kuci se navija za Hrvatsku, samo i samo kad igra protiv Crne Gore.
A Dobud?
Pa pustio bih najveceg neprijatelja na svijetu zbog onakvog starta i jos gore, bez pokajanja.
Sram te bilo!
Momci, idemo lagano po medalju, bilo koju, svaka je kao zlatna!

Il Slovenac

pre 12 godina

hrvati barem imaju obraz... to su dokazali kada su pobedili englesku u fudbalu iako su vec bili osigurali EP, i tako ''pomogli'' rusima... a srbi? pa ko se ikad mogao pouzdati u srba? niko nikad... pozz iz slovenije

mate_hr

pre 12 godina

mi smo sami krivi sto ne idemo dalje i zaslužili smo to zbog nesportskog ponašanja i loše igre...
to što se vi srbi niste sportski ponili protiv CG to je vaš problem...naravno i to što to odobravate i ne vidite kao nešto problematicno.

svako tu ima svoje trenutke nemorala....jedinio problem u ovim našim državama što to narod ne prepoznaje....pozdrav

Razocarani Srbin

pre 12 godina

Ne mislim da su nasi bilo sta namestali...Jednostavno nisu imali zelje da ginu i cuvali su se za naredne utakmice... Pa zar neko moze da zameri Fici sto nije odigrao motivisano,a onaj nezni gospodin mu otkinuo pola obraza... Jednostavno, ko gubi ima pravo da se ljuti...ali onaj trenutak kad braca Hrvati navijaju svim srcem za nas je neprocenjiv...ne moze ni Master Card da ga plati... :)

Od dva zla biras manje zlo

pre 12 godina

Kako god da okrenes mi ispadamo krivi da smo pobedili sad bi Crnogorci pucali na nas, a ko po obicaju niko nebi reko hvala kao sto i nije. A da ste pobedjivali svoje protivnike a ne gubili sve ovo nebi bilo.

Delce

pre 12 godina

Sasvim logican rezultat.Zasto bi SRBI rasipali nepotrebno energiju i rizikovali povrede kad ih ocekuje borba u polufinalu? Zamislite kako bi bili gnevni Nemci da ste pobedili Crnu Goru! Svako ko gubi ima pravo da se ljuti. Zar ocekujete da sutra Srbija pobedi Makedoniju u rukometu?

Šaca

pre 12 godina

Hrvati, nema šta da se ljutite, što niste pobedili Nemačku kao šestu reprezentaciju po kvalitetu, pa ko danas gine za drugoga, svi gledaju prvo sebe pa onda drugog. Nije ništa strašno.

nezon

pre 12 godina

"Srbi vole poraze slaviti kao pobede, a tako je i sad"

Nista bez hrvatskog cinizma i licemerstva. Da su malo vise paznje obracali na divljastvo svoje "momcadi" bilo bi im jasnije sto ce se naci gde su i zasluzili - na 8. mestu

Susjed

pre 12 godina

Dragi moji Srbi! Želim Vam svu sreću tj. da osvojite zlato u vaterpolu i rukometu! Znam koliko će Vam to značiti, ne samo zbog Vašeg uspjeha nego i zbog našeg neuspjeha. Medalja u vaterpolu se pamti još par dana nakon natjecanja, u rukometu možda koji tjedan i zato slavite. Mi ćemo to kompenzirati pobjedom u finalu EP u nogometu protiv Njemačke- to se pamti cijeli život! ŽIVJELI

Hrvat

pre 12 godina

Kao Hrvatu, mogu samo reć da mediji prenapuhavaju stvari. Sasvim je normalno i legitimno ovo što se desilo. Pa i Srbiji je u interesu u polufinalu više naić na Njemce ili Talijane nego na nas...Jest da mi je žao što smo ispali, ali to smo igrama i zaslužili.
Uostalom 1996 na EP u nogometu, mi smo zadnju tekmu (protiv Portugala) izašli s rezervama jer smo osigurali prolaz..

zabac

pre 12 godina

I mi posle Hrvatima pricamo da imaju komplekse? Sve je ovo jedna velika svinjarija. Da su hteli da budu zaista veliki, ne bi kalkulisali. Ovako...

(o-o)

pre 12 godina

da li se itko pitao, zasto je Dobud udario Filipovica? Jel bilo prethodno nekih provokacija -> tako se desilo i Zidaneu, pa su svi njega optuzevali, a videli smo onda zasto se desilo, to sto se desilo... nije ni Filipovic bas nevin!

e

pre 12 godina

Ne znam sta im nije jasno mi sta smo im sada krivi a realno treba da gledaju u svoje dvoriste sto ne pitaju svoje vaterpoliste kako su uspeli da glatko izgube od nas ajde to im i nije strasno ali posle toga poraz od nemacke ej nemacke nisu ni zasluzili cetvrtfinale inace i protiv spanije su se provukli

sin alkoholicara - sinalko. sin lopova- sim Marko

pre 12 godina

@balic
Ima dana ali kada? za par godina? na olimpijadi? a daaa pa vi ne idete u london a vidim i ovaj sto si ga potpisao "baliss" igra "perfektno" u srbiji na EP.
Jeste da ste izglasali EU ali na EP ste sve ali ne broj 1. Srbija... tenis, kosarka, vaterpolo, rukomet odbojka pa deset ili vise mesta prazno pa onda vi.
Ima jedan tim ovde kod nas iz miloste ga zovu "sledeca sezona" vas od sad zovemo "sledece prvenstvo" ako se i za njega kvalifikujete.
I jos nesto, ja se ne bih slozio sa generalizacijom nacije da su svi kao Dobud. Dok ovo pisem Maja iz Rijeke i Lana iz ZG SU KOD MENE tako da molim kolege komentatore da se svakako slade pobedom (ili ispadanjem hrvata) ali da ih ne generalizujemo. Ja izuzimam makar njih dve :)

Mirko

pre 12 godina

Naši jednostavno nisu hteli da se umaraju, jer im ovaj meč nije značio ama baš ništa. Čisto su rekreativno ušli u njega, tek da se odigra forme radi.
S druge strane Crnogorcima je to bilo biti-ili-nebiti. Da je našima bilo bitno za prolazak, sigurno bi više truda uneli u čitav meč i sigurno bi pobedili. Ovako pobedio je onaj kome je bitno, onoga kome je svejedno.

Po Hrvatima, naši su trebali da poginu u bazenu, kao što su to radili na prošlim mečevima, samo da bi njima omogućili prolazak?! Da iz gluposti ne sačuvamo malo snage za ostatak takmičenja. Pa smanji malo kume.. Zavozali su se previše, i oni i njihovi mediji duvaju u istu tikvu. Mogli su lepo da priznaju da su izgubili od Nemaca koji su slabiji od njih pa da se zapitaju zašto se to desilo? Mi sigurno nismo krivi za to.

Posle svega ovoga, dolazi na red i to njihovo čuveno ponašanje - mržnja, pesničenje i sve ostalo, što su na kraju krajeva i ostale reprezentacije, javnost pa i sucije osudile, i nazvale pravim imenom.
Sad se obraćam "ovim" Hrvatima: Mi kao predmet Vaše mržnje, sigurno Vam nećemo dati za pravo da se tako ponašate prema nama, i uvek ćemo Vas sputavati gde god možemo i kako možemo. A možemo, 'fala Bogu. Pobeđivaćemo Vas i u vaterpolu i u rukometu i u košarci, tenisu, gde god stignemo, jer ste nam posebno slatki da Vas gazimo, baš zato što nas mrzite.
Da ste normalni i pristojni, naši međusobni mečevi bi bili samo sportsko takmičenje i ništa više. Ovako, u njima ima i nešto više od toga..

Ovo je jedno upozorenje za Vas, da se ponašate kao ljudi, jer u suprotnom nećete dobro proći i nadalje.

Иван-Ниш

pre 12 godina

Да је Добуд после оне утакмице рекао нешто у стилу "био сам исфрустриран и понео сам се неспортски, извињавам се Филипу", као навијач Србије би данас овде пљувао нашу репрезентацију за овакву калкулантску игру. Уместо тога је одговор био "добио је што је заслужио". Како да после тога наши имају мотива да се боре.

salac

pre 12 godina

Po meni ovde je rec o potpunoj zameni teza . Mi i ako smo , ja msm da nismo , pustili Crnogorce to nije da bi se napakostilo Hrvatima , dakle oni su u ovoj situaciji potpuno nebitni , na njihovom mestu da je danas bila Madjarska ili SAD ma bilo ko mi bismo odradili mec isto ovako samo zbog interesa Crne Gore , jer je ,opet po mom misljenju, to sasvim normalno i takav gest od njih u slicnoj situaciji mozemo ocekivati !

nikola

pre 12 godina

Sta ima vise da se prica, naravno da smo ih pustili... da nebi slucajno pustili hrvate, prvo zbog mrznje prema srbima a drugo sto su crnogorci slabiji. I trebali smo ostavit sebi tezeg protivnika???

Filipe prodjiiiii ... jooooooj ne radis sta sam ti reko

pre 12 godina

Ovaj poraz stvara osecaj kao kad ti stigne racun za tv pretplatu (od Tijanica) a tebe boli .... jer i nemas tv

Urke

pre 12 godina

Hrvati NISU pobedili jednu prosecnu Nemacku u utakmici od ogromnog znacaja za njih same. Ta pobeda ih je vodila dalje, ali su izgubili losom igrom.

A onda ocekuju da Srbi pobede Crnogorce za njih, u mecu koji je Srbiji donosio ama bas nista, a odlicnim Crnogorcima prolaz dalje, zbog cega su danas i grizli sve vreme.

Ako vi niste u stanju da pobedite jedne Nemce i idete dalje bez obzira na nas rezultat, vec zavisite od Srbije koja je sigurno prva i igra nevazan mec, e onda ste cirkus nevidjeni. I treba da odete u Zagreb utoliko sutra.

LFC

pre 12 godina

Hahaahah "Pravi" LFC cuj to,sta ti si kao kupio prava na ovaj nadimak,ja se od pocetka na ovom sajtu potpisujem kao LFC ili kao Gerrard tako da decko ti mi sigurno neces govoriti kako cu se potpisivati,i to da li se ti sluzis terminom jarane ili ne me savrsneno ne zanima a verujem ni one koje ovo citaju.

Wllaxy

pre 12 godina

@ HRVATSKA UVIJEK I ZAUVIJEK

Sorry, ali sto bi smo mi bili kompleksasi?
Aktuelni prvaci evrope u odbojci i to u obe konkurencije, aktuelni vicesampioni u vaterpolu uz to i polufinalisti, polufinalisti u rukometu i jos vas deljemo kako stignemo i u kom god sportu stignemo... I jos smo pokazali vise puta da mi mozemo da osvojimo medalju i budemo prvaci Evrope i sveta i izvan svoje domovine a ne kao vi, mali ljudi, koji ste osvojili titulu tako sto ste stavljali nase igrace da igraju u hladnim bazenima u nevreme, kako bi se nasi igraci porazboljevali (sto se na kraju i desilo) samo da bi izlecili vas kompleks sto ste UVEK iza nasih igraca!!!

Meni se cini da ovde neko drugi ima debeo kompleks a to nismo mi, a mi... mi smo samo srecni ljudi koji vole da se vesele pa jos kad imamo razloga kao sto je ovaj...

Btw. kao sto rece vas sportas Dobud - "Nemamo zasto da se izvinjavamo, dobili ste sta ste trazili..."...

IvanGrozni

pre 12 godina

Pa stvarno smo bezobrazni...
Svaka druga reprezentacija bi skrsila i ruke i noge da nekom drugom obezbedi mesto u polufinalu, NAROCITO ako taj mec ni ne mora da igra zato sto je sigurno prva
Sramota!

Nex

pre 12 godina

U Kranju 2003. smo se zauzeli za vas kad je trebalo da vas izbace. 9 godina kasnije udarate i jos lajete kako to zasluzujemo. E, pa sad lepo kuci i razmisljajte sta vam tek sleduje u Londonu!

Boki

pre 12 godina

Svega ovoga ne bi bilo da se Dobud lepo ponasao ... ma koga ja zavaravam - bilo bi, jer izbaciti Hrvate sa prvenstva, posebno ovako - NEPROCENJIVO! :-)

koskeczv

pre 12 godina

"SRBI vole poraze slaviti kao pobjede, a tako je i sada. Razlika je što su se u vaterpolu posvetili feštanju poraza koji nije njihov, nego je posebno sladak jer izgubili su njihovi susjedi i najveći rivali."




OVO JE RECENICA KOJOM VAS MEDIJSKI PARTNER ZAPOCINJE SVOJ IZVESTAJ... PA VI VIDITE SAD...

dejan-minhen

pre 12 godina

BTW citam mnogo komentara o jednom nebitnom nisko budzetnom sportu kojim se bave samo 4 nacije. Cestitam Hrvatskoj odlicno 7. mesto :) vidimo se u Pekingu.
(dejan-minhen, 23. januar 2012 22:37)

mislim naravno na London... svasta pisem kasno je vec.. odoh na spavanje, da se smirim zbog rukometa :)
Pozdrav svim ljudima dobre volje sirom sveta.

sevsenko

pre 12 godina

Zato smo se mi i ostali narodi iz regije s vama usrećili. Svi žele biti s vama.
(Da, da, 23. januar 2012 22:58)

pogledaj koliko nacija zivi u srbiji, pa pogledaj koliko zivi u hrvatskoj, samo vi. to govori kakvi ste, koliko vas vole, koliko vas cijene i da jos jedini vodite politiku jednog cike iz 40 godina jer je on upravo htjeo da tako njegova drzava izgleda. vi ste bruka evrope, treba da vas je sram i stid. od tolikih ljudi na ovoj planeti, vi nasli njegovu politiku vodit, to samo vi mozete.

Prle

pre 12 godina

Netreba nikom da se pravdamo! Sto se mene tice trebali smo u bazen sa CG da pustimo drugu postavu da se i oni malo okupaju :) A svi koji su naDobudni, kuci na spavanje.

Cole

pre 12 godina

MA IMAM SAMO JEDNU ALI VREDNU PRIMEDBU NA PORAZ.
Trebali su samo malo da stisnu Crnogorce, pa da u poslednjih 30-sekundi uđemo sa nerešenim rezultatom, (DA IH NATERAMO DA VRIŠTE OD SREĆE KAD SRBIJA IZJEDNAČI) i onda op "slučajno" primimo go u poslednjim sekundama meča, da smo ih naterali da se sami sebe od drugih stide koliko su navijali za SRBIJU. Al' ajde i ovo može da prođe

Deki

pre 12 godina

Filipovic je zaista imao motiv da se potrudi....
A na ove izjave tipa da je Srbija kriva sto Hrvatska ne ide dalje mogu samo da dodam da je i meni Sunce u Marsu krivo sto nemam vise love u dzepu.

TERMINATOR 2

pre 12 godina

ali pazite ljudi, čak i njihovi mediji idu toliko daleko u laganju i vlastitoj gluposti da stavljaju naslov "Srbi slave ispadanje Hrvatske" kao što imamo na index hr-u. Stvarno nevjerovatno, sami mediji su im spali na razinu iskompleksiranih klinaca forumaša koji pucaju od kompleksa koje imaju od Srba. Truju ih namjerno preko portala.

Čuj gluposti "Srbi slave ispadanje hrvatske" a dam se kladit da nikome od igrača nije ni na kraj pameti hrvatska repka danas, čak niti većini navijača, čisto se ljudima gadi primitiva onog idiota koji je udario srpskog igrača, a same repke su takve da je srbija danas prejaka za Hrvatsku. Mediji u Hrvatskoj su dno dna kompleksa, primitive i laganja.

gnikolic

pre 12 godina

Stvarno mi nije jasan komentar hrvatskih medija. Pa i malom detetu je bilo jasno da će nakon onakvog divljačkog nasrtaja Dobuda na Filipovića, Srbija Hrvatima vratiti milo za drago. A nije prošlo ni tri dana a Srbija je po njima trebala da im izbori, ono što oni sami nisu mogli, četvrtfinale. Stvarno smešno, zaboravljaju divljačko ponašanje u Kranju, kad niko nije smeo da pokaže srpsko obeležje na tribinama, zaboravljaju kako su nas dobili u polufinalu prethodnog prvenstva u Zagrebu, petercem dve sekunde pre kraja. Hrvati, sve stiže na naplatu. Zato kao toliki sportisti gledajte polufinale i finale sa tribina, ako to možete ili pokraj TV.

Mao

pre 12 godina

A da li su ogorceni i na Rumune? Svako je ocito trebalo da da 120 odsto od sebe kako oni ne bi ispali. Treba da se sete sopstvenih neuspeha protiv Srbije i Nemacke, sve ostalo je beg od realnosti. Da su malo vise zabijali lopte u mreze svojih rivala, a manje pesnice u lica kolega mozda bi im se lepsim vratilo. Kad budu vise igrali vaterpolo, a manje naDOBUDni ragbi, doci ce sve na svoje mesto.

Delije

pre 12 godina

Igracemo punom snagom kada to nama bude potrebno da ostvarimo uspeh. Danas nije bilo potrebe za tim. Bas nas je briga da li nasa pobeda treba Hrvatima, Spancima, Holandjanima ili bilo kome drugom. I sta cete pricati vezano sa tim. Prihvatite cinjenicu da niste uspeli da dobijete dve vazne utakmice i rezultat toga je borba za 5. ili 7. mesto.

LFC-pravi

pre 12 godina

Molim osobu koja se potpisala sa LFC da ne krade nadimak i da sebi sam svoj smisli. Molim admina ako je prepravio moj post da to vise ne radi jer ja se ne sluzim sa terminom "jarane"! Hvala. :)

Ocekivali da mi igramo za njih!

pre 12 godina

Pogresno je vezivati ovaj rezultat - tj. ispadanje Hrvatske - sa onim Dobudovim nasrtajem! Naime, i da je u tom mecu sve bilo u najboljem redu, Srbija bi igrala opusteno, jer joj nikako u racunu da opet u finalu igra sa jakom Hrvatskom! Pa, svako izbegava neugodne protivnike! A to sto je Dobud pokazao svoju hrvatsku narav, to je kod Hrvata stvorilo iluziju da je bas taj njegov divljacki gest razlog ovog rezultata. Nije, budite sigurni, Srbija je izgubila da ne biste vi Hrvati isli dalje, i to treba da vam je kompliment: svesni smo da ste snazan tim, s kojim je tesko izaci na kraj. Nije dakle nikakva "osveta", nego cist rezon, koji bi sledila svaka reprezentacija. Nego, gledajte vi da kaznite svog Dobuda, umesto sto biste da "kaznite" srpski tim, sto nije igrao tako da vama namesti prolazak!

Milutin

pre 12 godina

Zasto bi se ocekivalo od recimo Filipovica da odigra na nivou najboljeg na svetu protiv jedne CG u situaciji kada vec imamo polufinale, da ulazi u jake duele I rizikuje komplikaciju povrede? Uz sve to CG nije nikako drugorazredna ekipa vec sasvim u rangu Hrvatske. Tako da Hrvati nemaju na cemu da nam zameraju vec bi mogli da se pozabave stanjem u svojoj reprezentaciji I glavama par igraca. Na kraju krajeva, opet bismo dobili Hrvatsku I sigurno bismo ih ponovo pobedili, jednostavno trenutno smo najjaci. Zasto su uostalom izgubili od Nemacke? Sta, sudije opet? Ne razumem.

Milossss

pre 12 godina

Hrvati su,u sustini,toliko iskompleksirana nacija da je to zastrasujuce.Kao da zive za to da stalno,u svakoj mogucoj (i nemogucoj) situaciji raspiruju mrznju koja zapravo ne bi bila toliko izrazena da je oni ne "forsiraju"...Realno gledano,izjave njihovih politicara (Kosor),tretman koji "imamo" u njihovim medijima (novine,televizija-srpski filmovi sa titlom;ajte molim vas),javni poziv na linc (Srbe na vrbe) bez kaznjavanja od strane drzave,...sve govori da se kod njih sistematski i s namerom pravi takva atmosfera kada su u pitanju Srbi.Zamisljaju da su iznad svega i svakoga a zapravo se koriste tako prizemnim metodama raspirivanja niskih strasti,zaista zalosno...Nismo mi ti koji nemaju obraza da se izvine za svoje divljastvo (u bazenu)-naravno da ce nam biti drago sto ste "kaznjeni" ispadanjem sa sampionata kad vec smatrate da je zasluzeno!? ono sto se desilo Filipu),niti smo krivi sto smo bolji u tenisu,odbojci,vaterpolu,kosarci.To je tako pa je tako,ali bi trebalo da sa malo vise tolerancije i dostojanstva to i prihvatite kao cinjenicu (ipak ste vi u EU sad),a ne da budete tako zavidni.Vi imate najbolju Blanku,to je cinjenica,a tako bi trebalo da se i vi postavite prema drugima-ne moze neko biti najbolji u svemu (nevezano za sport,uopsteno govoreci).Vi niste,nismo ni mi,ali mi smo toga i svesni,a vi?

jestra

pre 12 godina

Pa,jel ste nesto drugo ocekivali posle onoga sto ste radili na utakmici sa nama?Hvala Bogu da se opametismo.Dosta je bilo one:Oni nas kamenom,a mi njih pogacom!

HRVATSKA UVIJEK I ZAUVIJEK

pre 12 godina

srbi su sretni i radosni zbog poraza svoje reprezentacije.

Otkad se to neki narod veseli svom porazu?

Ah da, taj poraz je značio opraštanje Hrvatske od daljnjeg natjecanja.

Pokazali ste da ste obični KOMPLEKSAŠI

doktor

pre 12 godina

Zato smo se mi i ostali narodi iz regije s vama usrećili. Svi žele biti s vama.
(Da, da, 23. januar 2012 22:58)

pogledaj koliko nacija zivi u srbiji, a pogledaj koliko zivi u hrvatskoj, samo vi. to dovoljno govori o vama. vi i albanija ste jedine zemlje u evropi u kojima zivi samo jedna nacija i narod. to jedino znaci da vi ne volite ni sami sebe.

Pele

pre 12 godina

Zamislimo da su, na primer, umesto Hrvata bili Madjari.

Zar nije logicno da ekipa Srbije koja se vec plasirala u sledecu fazu utakmicenja nema motiv da gine u bazenu, kao i da zeli da se odmori pred sledece utakmice.

Zar nije racionalno, ako je to izvodljivo, izbaciti sa sampionata aktuelnog prvaka Evrope (ma ko to bio) i time oslabiti konkurenciju za zlato.

Feral Tribune

pre 12 godina

Hrvati razbili crnogorce, Srbija razbila Hrvatsku , znači logično Srbija je minimum za šest gola razlike kvalitetnija od crnogoraca. Problem je što Dobud na tri gola razlike i 20 sekundi pre kraja udara namerno pesnicom Filipovića, i još daje izjavu kako bi opet to uradio i da je zaslužio.

Petar

pre 12 godina

Meni je bilo drago kad sam video nas rezultat, ali ako su zbog toga Hrvati koje ocigledno nije sramota onakve njihove igre ogorceni, onda mi je - jos draze.

Igor

pre 12 godina

Sami ste sebe izbacili! Sto ste izgubili i od Nemacke i od nas? A i zasto bismo mi trosili energiju na pomahnitale Crnogorce kojima je trebala pobeda, kad smo vec prosli dalje?

ivke

pre 12 godina

To sto bi vi slavili nase ispadanje ne mora da znaci da mi slavimo vase, vi ste narod koji ima kompleks, mi ne slavimo tudje neuspehe, imamo dovoljno nasih uspeha kojima se radujemo. Evo malopre smo usli u polufinale u rukometu, pre neki dan u vaterpolu, Novak tamo gazi sve pred sobom. DOMINIRAJ!

posmatrač

pre 12 godina

U čemu je problem? Nije nam se igralo, zajebavamo smo se,može nam se tako jer smo najbolji.Ako će Hrvati o poštenju, neka se sete događaja iz Kranja... A jel pošteno bilo udariti pesnicom igrača sa leđa - jesu li to osudili, kao civilizovana EU nacija ili su se smejali raskrvarenom licu Filipovića?Uostalom, zašto da se umaramo i igramo za njih? Mrze nas iz dna duše, a mi da zbog njih trošimo energiju? Trenirajte malo pa se vidimo u Londonu!! I opet povedite junaka Dobuda!

pato

pre 12 godina

haha, po vasoj logici sad bi nas trebali napast i danci i poljaci zato sto smo pustili slovake da nam uzmu bod u rukometu. sto bi mi trebali navaljivat u utakmicama koje nemaju nikakav znacaj za nas, nema ni jednog normalnog razloga.

Dobudak

pre 12 godina

Kad udaris nekog, onda ostaje modrica! Mislim, ne Modriča, ni Luka Modrić, nego modrica. Ne znam zasto sam ovu drugu recenicu napisao :) Ali je ipak objavite ako moze :P

Da, da

pre 12 godina

a hocete da tucete pesnicama nase, srpske vaterpoliste i to bez razloga ? puni ste bre mrznje. Sta nam Bog dada ovakve komsije, Hrvate i Albance ???
(Pittsburgh, 23. januar 2012 22:13)

Zato smo se mi i ostali narodi iz regije s vama usrećili. Svi žele biti s vama.

mihajlo.r

pre 12 godina

Ovo sto kukaju hrvatski mediji da nije smesno bilo bi zalosno pa sta su ocekivali posle divljacke igre prtiv srbije, sad mogu ruku pod ruku sa svojim partnerima iz EU begijom,luksemburgom,francuskom,velikom britanijom itd.velesilama u vaterpolu.

Markan

pre 12 godina

Volim kad jih boli! A znam da jih u ovoj situaciji itekako boli! A kao oni bi u okrenutoj situaciji igrali za nas?! Pricajte tu pricu maloj deci!

dejan-minhen

pre 12 godina

komentator HRT-a je u mecu Hrvatske rekao da Srbija i nije pokazala nesto, a sada od jednom najbolja.
Naravno da Srbija nije izbacila Hrvatsku, nego se sama izbacila. Posto je izgubila od Nemacke. Pocetak protiv Spanije i kraj totalna katastrofa danas.
da je Dobud rekao samo izvini sve bi bilo drugacije. Kapiram da je on krkan i seljacina, ali valjda ima neko pametan i normalan u savetu. Zasto ga nije naterao da se izvine? Naravno, navikli su Hrvati da se bahato ponasaju. prolazi im to vec 20 godina, i eto ovaj put nije imalo produ.
Srbija ne treba da se trosi u utakmici koja joj ne znaci nista, a dodatan je motiv da izbaci ekipu koja nije pokazala fair play i koja je neugodna.
Ne znam u cemu je problem.
BTW citam mnogo komentara o jednom nebitnom nisko budzetnom sportu kojim se bave samo 4 nacije. Cestitam Hrvatskoj odlicno 7. mesto :) vidimo se u Pekingu.

žele

pre 12 godina

Kakvo poštenje ?? Naši su čuvali igrače za sledeći meč jer su obezbedili prvo mesto i nemaju razloga da ginu a ko je Croatima kriv što nisu oni obezbedili prvo mesto ?

Davor

pre 12 godina

Mora da su mnogo iznenadjeni ....ali i uvredjeni! A tek ako su ozlojedjeni....Sta smo im krivi ??? Smo mi krivi sto su izgubili od Nemaca??? I sto smo ih preslisali!!!!

stefan

pre 12 godina

cekaj, mi treba da poginemo pred polufinale i da nas tamo neko pobedi tek tako pa da dobijemo bronzu kako bi braca hrvati prosli dalje. budite fer i recite "nismo igrali dobro nismo zasluzili i kraj". sta ste ocekivali, da filip filipovic igra za vas nakon sto ste ga klepili onako? svakom po zasluzi. mi smo igrali jace prve utakmice kako se ne bismo zamarali pred polufinale.

jednostavno

pre 12 godina

Da su dobro odigrali prethodne meceve ne bi doveli sebe u situaciju da zavise od drugih. To vazi za sve ekipe i sve sportove, ne krivite druge za svoj neuspeh.

Pittsburgh

pre 12 godina

a hocete da tucete pesnicama nase, srpske vaterpoliste i to bez razloga ? puni ste bre mrznje. Sta nam Bog dada ovakve komsije, Hrvate i Albance ???

Pukovac

pre 12 godina

U jednom trenutku pricaju da im ne treba nikakva pomoc Srbije, i da ce sami snositi posledice za svoj neuspeh, a sada im ista ta Srbija kriva sto su ispali!? Lepo ste se hrvati potrudili da stvorite atmosferu da Srbija ne moze da izgubi od CG u regularnim uslovima, uspeli ste u tome, i ako vam je za utehu, JESMO, PUSTILI SMO IH. Ajmo sad, paljba.

Pittsburgh

pre 12 godina

a hocete da tucete pesnicama nase, srpske vaterpoliste i to bez razloga ? puni ste bre mrznje. Sta nam Bog dada ovakve komsije, Hrvate i Albance ???

stefan

pre 12 godina

cekaj, mi treba da poginemo pred polufinale i da nas tamo neko pobedi tek tako pa da dobijemo bronzu kako bi braca hrvati prosli dalje. budite fer i recite "nismo igrali dobro nismo zasluzili i kraj". sta ste ocekivali, da filip filipovic igra za vas nakon sto ste ga klepili onako? svakom po zasluzi. mi smo igrali jace prve utakmice kako se ne bismo zamarali pred polufinale.

žele

pre 12 godina

Kakvo poštenje ?? Naši su čuvali igrače za sledeći meč jer su obezbedili prvo mesto i nemaju razloga da ginu a ko je Croatima kriv što nisu oni obezbedili prvo mesto ?

posmatrač

pre 12 godina

U čemu je problem? Nije nam se igralo, zajebavamo smo se,može nam se tako jer smo najbolji.Ako će Hrvati o poštenju, neka se sete događaja iz Kranja... A jel pošteno bilo udariti pesnicom igrača sa leđa - jesu li to osudili, kao civilizovana EU nacija ili su se smejali raskrvarenom licu Filipovića?Uostalom, zašto da se umaramo i igramo za njih? Mrze nas iz dna duše, a mi da zbog njih trošimo energiju? Trenirajte malo pa se vidimo u Londonu!! I opet povedite junaka Dobuda!

Davor

pre 12 godina

Mora da su mnogo iznenadjeni ....ali i uvredjeni! A tek ako su ozlojedjeni....Sta smo im krivi ??? Smo mi krivi sto su izgubili od Nemaca??? I sto smo ih preslisali!!!!

Feral Tribune

pre 12 godina

Hrvati razbili crnogorce, Srbija razbila Hrvatsku , znači logično Srbija je minimum za šest gola razlike kvalitetnija od crnogoraca. Problem je što Dobud na tri gola razlike i 20 sekundi pre kraja udara namerno pesnicom Filipovića, i još daje izjavu kako bi opet to uradio i da je zaslužio.

Urke

pre 12 godina

Hrvati NISU pobedili jednu prosecnu Nemacku u utakmici od ogromnog znacaja za njih same. Ta pobeda ih je vodila dalje, ali su izgubili losom igrom.

A onda ocekuju da Srbi pobede Crnogorce za njih, u mecu koji je Srbiji donosio ama bas nista, a odlicnim Crnogorcima prolaz dalje, zbog cega su danas i grizli sve vreme.

Ako vi niste u stanju da pobedite jedne Nemce i idete dalje bez obzira na nas rezultat, vec zavisite od Srbije koja je sigurno prva i igra nevazan mec, e onda ste cirkus nevidjeni. I treba da odete u Zagreb utoliko sutra.

Wllaxy

pre 12 godina

@ HRVATSKA UVIJEK I ZAUVIJEK

Sorry, ali sto bi smo mi bili kompleksasi?
Aktuelni prvaci evrope u odbojci i to u obe konkurencije, aktuelni vicesampioni u vaterpolu uz to i polufinalisti, polufinalisti u rukometu i jos vas deljemo kako stignemo i u kom god sportu stignemo... I jos smo pokazali vise puta da mi mozemo da osvojimo medalju i budemo prvaci Evrope i sveta i izvan svoje domovine a ne kao vi, mali ljudi, koji ste osvojili titulu tako sto ste stavljali nase igrace da igraju u hladnim bazenima u nevreme, kako bi se nasi igraci porazboljevali (sto se na kraju i desilo) samo da bi izlecili vas kompleks sto ste UVEK iza nasih igraca!!!

Meni se cini da ovde neko drugi ima debeo kompleks a to nismo mi, a mi... mi smo samo srecni ljudi koji vole da se vesele pa jos kad imamo razloga kao sto je ovaj...

Btw. kao sto rece vas sportas Dobud - "Nemamo zasto da se izvinjavamo, dobili ste sta ste trazili..."...

ivke

pre 12 godina

To sto bi vi slavili nase ispadanje ne mora da znaci da mi slavimo vase, vi ste narod koji ima kompleks, mi ne slavimo tudje neuspehe, imamo dovoljno nasih uspeha kojima se radujemo. Evo malopre smo usli u polufinale u rukometu, pre neki dan u vaterpolu, Novak tamo gazi sve pred sobom. DOMINIRAJ!

Boki

pre 12 godina

Svega ovoga ne bi bilo da se Dobud lepo ponasao ... ma koga ja zavaravam - bilo bi, jer izbaciti Hrvate sa prvenstva, posebno ovako - NEPROCENJIVO! :-)

gnikolic

pre 12 godina

Stvarno mi nije jasan komentar hrvatskih medija. Pa i malom detetu je bilo jasno da će nakon onakvog divljačkog nasrtaja Dobuda na Filipovića, Srbija Hrvatima vratiti milo za drago. A nije prošlo ni tri dana a Srbija je po njima trebala da im izbori, ono što oni sami nisu mogli, četvrtfinale. Stvarno smešno, zaboravljaju divljačko ponašanje u Kranju, kad niko nije smeo da pokaže srpsko obeležje na tribinama, zaboravljaju kako su nas dobili u polufinalu prethodnog prvenstva u Zagrebu, petercem dve sekunde pre kraja. Hrvati, sve stiže na naplatu. Zato kao toliki sportisti gledajte polufinale i finale sa tribina, ako to možete ili pokraj TV.

Dobudak

pre 12 godina

Kad udaris nekog, onda ostaje modrica! Mislim, ne Modriča, ni Luka Modrić, nego modrica. Ne znam zasto sam ovu drugu recenicu napisao :) Ali je ipak objavite ako moze :P

Petar

pre 12 godina

Meni je bilo drago kad sam video nas rezultat, ali ako su zbog toga Hrvati koje ocigledno nije sramota onakve njihove igre ogorceni, onda mi je - jos draze.

TERMINATOR 2

pre 12 godina

ali pazite ljudi, čak i njihovi mediji idu toliko daleko u laganju i vlastitoj gluposti da stavljaju naslov "Srbi slave ispadanje Hrvatske" kao što imamo na index hr-u. Stvarno nevjerovatno, sami mediji su im spali na razinu iskompleksiranih klinaca forumaša koji pucaju od kompleksa koje imaju od Srba. Truju ih namjerno preko portala.

Čuj gluposti "Srbi slave ispadanje hrvatske" a dam se kladit da nikome od igrača nije ni na kraj pameti hrvatska repka danas, čak niti većini navijača, čisto se ljudima gadi primitiva onog idiota koji je udario srpskog igrača, a same repke su takve da je srbija danas prejaka za Hrvatsku. Mediji u Hrvatskoj su dno dna kompleksa, primitive i laganja.

Igor

pre 12 godina

Sami ste sebe izbacili! Sto ste izgubili i od Nemacke i od nas? A i zasto bismo mi trosili energiju na pomahnitale Crnogorce kojima je trebala pobeda, kad smo vec prosli dalje?

nikola

pre 12 godina

Sta ima vise da se prica, naravno da smo ih pustili... da nebi slucajno pustili hrvate, prvo zbog mrznje prema srbima a drugo sto su crnogorci slabiji. I trebali smo ostavit sebi tezeg protivnika???

koskeczv

pre 12 godina

"SRBI vole poraze slaviti kao pobjede, a tako je i sada. Razlika je što su se u vaterpolu posvetili feštanju poraza koji nije njihov, nego je posebno sladak jer izgubili su njihovi susjedi i najveći rivali."




OVO JE RECENICA KOJOM VAS MEDIJSKI PARTNER ZAPOCINJE SVOJ IZVESTAJ... PA VI VIDITE SAD...

Milossss

pre 12 godina

Hrvati su,u sustini,toliko iskompleksirana nacija da je to zastrasujuce.Kao da zive za to da stalno,u svakoj mogucoj (i nemogucoj) situaciji raspiruju mrznju koja zapravo ne bi bila toliko izrazena da je oni ne "forsiraju"...Realno gledano,izjave njihovih politicara (Kosor),tretman koji "imamo" u njihovim medijima (novine,televizija-srpski filmovi sa titlom;ajte molim vas),javni poziv na linc (Srbe na vrbe) bez kaznjavanja od strane drzave,...sve govori da se kod njih sistematski i s namerom pravi takva atmosfera kada su u pitanju Srbi.Zamisljaju da su iznad svega i svakoga a zapravo se koriste tako prizemnim metodama raspirivanja niskih strasti,zaista zalosno...Nismo mi ti koji nemaju obraza da se izvine za svoje divljastvo (u bazenu)-naravno da ce nam biti drago sto ste "kaznjeni" ispadanjem sa sampionata kad vec smatrate da je zasluzeno!? ono sto se desilo Filipu),niti smo krivi sto smo bolji u tenisu,odbojci,vaterpolu,kosarci.To je tako pa je tako,ali bi trebalo da sa malo vise tolerancije i dostojanstva to i prihvatite kao cinjenicu (ipak ste vi u EU sad),a ne da budete tako zavidni.Vi imate najbolju Blanku,to je cinjenica,a tako bi trebalo da se i vi postavite prema drugima-ne moze neko biti najbolji u svemu (nevezano za sport,uopsteno govoreci).Vi niste,nismo ni mi,ali mi smo toga i svesni,a vi?

Ocekivali da mi igramo za njih!

pre 12 godina

Pogresno je vezivati ovaj rezultat - tj. ispadanje Hrvatske - sa onim Dobudovim nasrtajem! Naime, i da je u tom mecu sve bilo u najboljem redu, Srbija bi igrala opusteno, jer joj nikako u racunu da opet u finalu igra sa jakom Hrvatskom! Pa, svako izbegava neugodne protivnike! A to sto je Dobud pokazao svoju hrvatsku narav, to je kod Hrvata stvorilo iluziju da je bas taj njegov divljacki gest razlog ovog rezultata. Nije, budite sigurni, Srbija je izgubila da ne biste vi Hrvati isli dalje, i to treba da vam je kompliment: svesni smo da ste snazan tim, s kojim je tesko izaci na kraj. Nije dakle nikakva "osveta", nego cist rezon, koji bi sledila svaka reprezentacija. Nego, gledajte vi da kaznite svog Dobuda, umesto sto biste da "kaznite" srpski tim, sto nije igrao tako da vama namesti prolazak!

doktor

pre 12 godina

Zato smo se mi i ostali narodi iz regije s vama usrećili. Svi žele biti s vama.
(Da, da, 23. januar 2012 22:58)

pogledaj koliko nacija zivi u srbiji, a pogledaj koliko zivi u hrvatskoj, samo vi. to dovoljno govori o vama. vi i albanija ste jedine zemlje u evropi u kojima zivi samo jedna nacija i narod. to jedino znaci da vi ne volite ni sami sebe.

Cole

pre 12 godina

MA IMAM SAMO JEDNU ALI VREDNU PRIMEDBU NA PORAZ.
Trebali su samo malo da stisnu Crnogorce, pa da u poslednjih 30-sekundi uđemo sa nerešenim rezultatom, (DA IH NATERAMO DA VRIŠTE OD SREĆE KAD SRBIJA IZJEDNAČI) i onda op "slučajno" primimo go u poslednjim sekundama meča, da smo ih naterali da se sami sebe od drugih stide koliko su navijali za SRBIJU. Al' ajde i ovo može da prođe

mihajlo.r

pre 12 godina

Ovo sto kukaju hrvatski mediji da nije smesno bilo bi zalosno pa sta su ocekivali posle divljacke igre prtiv srbije, sad mogu ruku pod ruku sa svojim partnerima iz EU begijom,luksemburgom,francuskom,velikom britanijom itd.velesilama u vaterpolu.

Markan

pre 12 godina

Volim kad jih boli! A znam da jih u ovoj situaciji itekako boli! A kao oni bi u okrenutoj situaciji igrali za nas?! Pricajte tu pricu maloj deci!

jestra

pre 12 godina

Pa,jel ste nesto drugo ocekivali posle onoga sto ste radili na utakmici sa nama?Hvala Bogu da se opametismo.Dosta je bilo one:Oni nas kamenom,a mi njih pogacom!

sevsenko

pre 12 godina

Zato smo se mi i ostali narodi iz regije s vama usrećili. Svi žele biti s vama.
(Da, da, 23. januar 2012 22:58)

pogledaj koliko nacija zivi u srbiji, pa pogledaj koliko zivi u hrvatskoj, samo vi. to govori kakvi ste, koliko vas vole, koliko vas cijene i da jos jedini vodite politiku jednog cike iz 40 godina jer je on upravo htjeo da tako njegova drzava izgleda. vi ste bruka evrope, treba da vas je sram i stid. od tolikih ljudi na ovoj planeti, vi nasli njegovu politiku vodit, to samo vi mozete.

Pukovac

pre 12 godina

U jednom trenutku pricaju da im ne treba nikakva pomoc Srbije, i da ce sami snositi posledice za svoj neuspeh, a sada im ista ta Srbija kriva sto su ispali!? Lepo ste se hrvati potrudili da stvorite atmosferu da Srbija ne moze da izgubi od CG u regularnim uslovima, uspeli ste u tome, i ako vam je za utehu, JESMO, PUSTILI SMO IH. Ajmo sad, paljba.

dejan-minhen

pre 12 godina

komentator HRT-a je u mecu Hrvatske rekao da Srbija i nije pokazala nesto, a sada od jednom najbolja.
Naravno da Srbija nije izbacila Hrvatsku, nego se sama izbacila. Posto je izgubila od Nemacke. Pocetak protiv Spanije i kraj totalna katastrofa danas.
da je Dobud rekao samo izvini sve bi bilo drugacije. Kapiram da je on krkan i seljacina, ali valjda ima neko pametan i normalan u savetu. Zasto ga nije naterao da se izvine? Naravno, navikli su Hrvati da se bahato ponasaju. prolazi im to vec 20 godina, i eto ovaj put nije imalo produ.
Srbija ne treba da se trosi u utakmici koja joj ne znaci nista, a dodatan je motiv da izbaci ekipu koja nije pokazala fair play i koja je neugodna.
Ne znam u cemu je problem.
BTW citam mnogo komentara o jednom nebitnom nisko budzetnom sportu kojim se bave samo 4 nacije. Cestitam Hrvatskoj odlicno 7. mesto :) vidimo se u Pekingu.

Deki

pre 12 godina

Filipovic je zaista imao motiv da se potrudi....
A na ove izjave tipa da je Srbija kriva sto Hrvatska ne ide dalje mogu samo da dodam da je i meni Sunce u Marsu krivo sto nemam vise love u dzepu.

Delije

pre 12 godina

Igracemo punom snagom kada to nama bude potrebno da ostvarimo uspeh. Danas nije bilo potrebe za tim. Bas nas je briga da li nasa pobeda treba Hrvatima, Spancima, Holandjanima ili bilo kome drugom. I sta cete pricati vezano sa tim. Prihvatite cinjenicu da niste uspeli da dobijete dve vazne utakmice i rezultat toga je borba za 5. ili 7. mesto.

jednostavno

pre 12 godina

Da su dobro odigrali prethodne meceve ne bi doveli sebe u situaciju da zavise od drugih. To vazi za sve ekipe i sve sportove, ne krivite druge za svoj neuspeh.

Filipe prodjiiiii ... jooooooj ne radis sta sam ti reko

pre 12 godina

Ovaj poraz stvara osecaj kao kad ti stigne racun za tv pretplatu (od Tijanica) a tebe boli .... jer i nemas tv

Pele

pre 12 godina

Zamislimo da su, na primer, umesto Hrvata bili Madjari.

Zar nije logicno da ekipa Srbije koja se vec plasirala u sledecu fazu utakmicenja nema motiv da gine u bazenu, kao i da zeli da se odmori pred sledece utakmice.

Zar nije racionalno, ako je to izvodljivo, izbaciti sa sampionata aktuelnog prvaka Evrope (ma ko to bio) i time oslabiti konkurenciju za zlato.

Milutin

pre 12 godina

Zasto bi se ocekivalo od recimo Filipovica da odigra na nivou najboljeg na svetu protiv jedne CG u situaciji kada vec imamo polufinale, da ulazi u jake duele I rizikuje komplikaciju povrede? Uz sve to CG nije nikako drugorazredna ekipa vec sasvim u rangu Hrvatske. Tako da Hrvati nemaju na cemu da nam zameraju vec bi mogli da se pozabave stanjem u svojoj reprezentaciji I glavama par igraca. Na kraju krajeva, opet bismo dobili Hrvatsku I sigurno bismo ih ponovo pobedili, jednostavno trenutno smo najjaci. Zasto su uostalom izgubili od Nemacke? Sta, sudije opet? Ne razumem.

Prle

pre 12 godina

Netreba nikom da se pravdamo! Sto se mene tice trebali smo u bazen sa CG da pustimo drugu postavu da se i oni malo okupaju :) A svi koji su naDobudni, kuci na spavanje.

paraf

pre 12 godina

Samo budale mogu biti ogorčene zbog ovakvog raspleta...i oni koji nisu u kladionici jučer digli lovu na Crnu Goru. Naravno da ste im pustili, i mi bi napravili isto u takvoj situaciji. Nema ljutnje. Pozdrav iz Hrvatske!

Mao

pre 12 godina

A da li su ogorceni i na Rumune? Svako je ocito trebalo da da 120 odsto od sebe kako oni ne bi ispali. Treba da se sete sopstvenih neuspeha protiv Srbije i Nemacke, sve ostalo je beg od realnosti. Da su malo vise zabijali lopte u mreze svojih rivala, a manje pesnice u lica kolega mozda bi im se lepsim vratilo. Kad budu vise igrali vaterpolo, a manje naDOBUDni ragbi, doci ce sve na svoje mesto.

Hrvat

pre 12 godina

Kao Hrvatu, mogu samo reć da mediji prenapuhavaju stvari. Sasvim je normalno i legitimno ovo što se desilo. Pa i Srbiji je u interesu u polufinalu više naić na Njemce ili Talijane nego na nas...Jest da mi je žao što smo ispali, ali to smo igrama i zaslužili.
Uostalom 1996 na EP u nogometu, mi smo zadnju tekmu (protiv Portugala) izašli s rezervama jer smo osigurali prolaz..

Miodrag

pre 12 godina

Najsmešnije mi je kada hrvati poćnu da pričaju da će nam se sve ovo vratiti, pa vratilo se, ali vama hrvatima zbog onog divljaštva u meču protiv Srbije, i tu je krug zatvoren. :-)

pato

pre 12 godina

haha, po vasoj logici sad bi nas trebali napast i danci i poljaci zato sto smo pustili slovake da nam uzmu bod u rukometu. sto bi mi trebali navaljivat u utakmicama koje nemaju nikakav znacaj za nas, nema ni jednog normalnog razloga.

dejan-minhen

pre 12 godina

BTW citam mnogo komentara o jednom nebitnom nisko budzetnom sportu kojim se bave samo 4 nacije. Cestitam Hrvatskoj odlicno 7. mesto :) vidimo se u Pekingu.
(dejan-minhen, 23. januar 2012 22:37)

mislim naravno na London... svasta pisem kasno je vec.. odoh na spavanje, da se smirim zbog rukometa :)
Pozdrav svim ljudima dobre volje sirom sveta.

Radza

pre 12 godina

Ma pricajte vi sta hocete.Meni je draza ona Kecmanova trojka u Zagrebu nego 10 nasih osvojenih Evropskih i Svetskih prvenstava. Joj Kecmane treba ti odma dati nacionalnu penziju za onaj potez.
P.S Inace moje srce kuca za Zvezdu da se zna.

nezon

pre 12 godina

"Srbi vole poraze slaviti kao pobede, a tako je i sad"

Nista bez hrvatskog cinizma i licemerstva. Da su malo vise paznje obracali na divljastvo svoje "momcadi" bilo bi im jasnije sto ce se naci gde su i zasluzili - na 8. mestu

da,da

pre 12 godina

A ste ste htjeli? U mojoj kuci se navija za Hrvatsku, samo i samo kad igra protiv Crne Gore.
A Dobud?
Pa pustio bih najveceg neprijatelja na svijetu zbog onakvog starta i jos gore, bez pokajanja.
Sram te bilo!
Momci, idemo lagano po medalju, bilo koju, svaka je kao zlatna!

miro split

pre 12 godina

Ovo je prava politika pomirenja.Srbi se vesele porazu,a Hrvati nemogu suspregnuti suze što su im omiljeni susjedi izgubili.Šta je iduće?Kosorica na srpskiim barikadama na Kosovu,Merkelica traži hitan prijem Srbije u EU,Bora Đorđević na Maksimiru,Tomson na Marakani.Rekli bi u zvjezdanim stazama:"Đava ga odnia opet se ovoria oni paralelni svemir di je sve obratno!"

Šaca

pre 12 godina

Hrvati, nema šta da se ljutite, što niste pobedili Nemačku kao šestu reprezentaciju po kvalitetu, pa ko danas gine za drugoga, svi gledaju prvo sebe pa onda drugog. Nije ništa strašno.

Razocarani Srbin

pre 12 godina

Ne mislim da su nasi bilo sta namestali...Jednostavno nisu imali zelje da ginu i cuvali su se za naredne utakmice... Pa zar neko moze da zameri Fici sto nije odigrao motivisano,a onaj nezni gospodin mu otkinuo pola obraza... Jednostavno, ko gubi ima pravo da se ljuti...ali onaj trenutak kad braca Hrvati navijaju svim srcem za nas je neprocenjiv...ne moze ni Master Card da ga plati... :)

LFC-pravi

pre 12 godina

Molim osobu koja se potpisala sa LFC da ne krade nadimak i da sebi sam svoj smisli. Molim admina ako je prepravio moj post da to vise ne radi jer ja se ne sluzim sa terminom "jarane"! Hvala. :)

Da, da

pre 12 godina

a hocete da tucete pesnicama nase, srpske vaterpoliste i to bez razloga ? puni ste bre mrznje. Sta nam Bog dada ovakve komsije, Hrvate i Albance ???
(Pittsburgh, 23. januar 2012 22:13)

Zato smo se mi i ostali narodi iz regije s vama usrećili. Svi žele biti s vama.

Mirko

pre 12 godina

Naši jednostavno nisu hteli da se umaraju, jer im ovaj meč nije značio ama baš ništa. Čisto su rekreativno ušli u njega, tek da se odigra forme radi.
S druge strane Crnogorcima je to bilo biti-ili-nebiti. Da je našima bilo bitno za prolazak, sigurno bi više truda uneli u čitav meč i sigurno bi pobedili. Ovako pobedio je onaj kome je bitno, onoga kome je svejedno.

Po Hrvatima, naši su trebali da poginu u bazenu, kao što su to radili na prošlim mečevima, samo da bi njima omogućili prolazak?! Da iz gluposti ne sačuvamo malo snage za ostatak takmičenja. Pa smanji malo kume.. Zavozali su se previše, i oni i njihovi mediji duvaju u istu tikvu. Mogli su lepo da priznaju da su izgubili od Nemaca koji su slabiji od njih pa da se zapitaju zašto se to desilo? Mi sigurno nismo krivi za to.

Posle svega ovoga, dolazi na red i to njihovo čuveno ponašanje - mržnja, pesničenje i sve ostalo, što su na kraju krajeva i ostale reprezentacije, javnost pa i sucije osudile, i nazvale pravim imenom.
Sad se obraćam "ovim" Hrvatima: Mi kao predmet Vaše mržnje, sigurno Vam nećemo dati za pravo da se tako ponašate prema nama, i uvek ćemo Vas sputavati gde god možemo i kako možemo. A možemo, 'fala Bogu. Pobeđivaćemo Vas i u vaterpolu i u rukometu i u košarci, tenisu, gde god stignemo, jer ste nam posebno slatki da Vas gazimo, baš zato što nas mrzite.
Da ste normalni i pristojni, naši međusobni mečevi bi bili samo sportsko takmičenje i ništa više. Ovako, u njima ima i nešto više od toga..

Ovo je jedno upozorenje za Vas, da se ponašate kao ljudi, jer u suprotnom nećete dobro proći i nadalje.

Aleksandar

pre 12 godina

hrvati barem imaju obraz... to su dokazali kada su pobedili englesku u fudbalu iako su vec bili osigurali EP, i tako ''pomogli'' rusima... a srbi? pa ko se ikad mogao pouzdati u srba? niko nikad... pozz iz slovenije (Il Slovenac, 24. januar 2012 10:38)Vazno covek da moze da se uzda u slovence.

Mladen

pre 12 godina

Ljudi,smesni ste,,,svako gleda sebe!Zasto da se lomimo sa Crnogorcima,kad ste pokazali koliko ste prljavo igrali u mecu sa nama!Ne znam sta fantazirate uopste.Ispali ste,pomirite se i eto Vam razloga da nam nekada to vratite i tackaako sebi dozvolimo da od vas jadnih zavisimo.ZIVJELA SRBIJA

hrvat

pre 12 godina

http://www.hrsport.net/vijesti/432989/vodeni-sportovi-reprezentacija/sto-se-dogodilo-u-eindhovenu.......evo za ove koji pljuju cijeli hrvatski narod i vesele se nasim porazima, ovako razmislja vecina ljudi kod nas i na jedinom pravom i ozbiljnom portalu se objevljuju ovakvi tekstovi, a ne na indexu net.hr-u i drugima koji su isti kao i ovi vasi koji bace primitivcima kost u obliku teksta pa gledaju kako se kolju u komentarima oko nje

Nex

pre 12 godina

U Kranju 2003. smo se zauzeli za vas kad je trebalo da vas izbace. 9 godina kasnije udarate i jos lajete kako to zasluzujemo. E, pa sad lepo kuci i razmisljajte sta vam tek sleduje u Londonu!

Иван-Ниш

pre 12 godina

Да је Добуд после оне утакмице рекао нешто у стилу "био сам исфрустриран и понео сам се неспортски, извињавам се Филипу", као навијач Србије би данас овде пљувао нашу репрезентацију за овакву калкулантску игру. Уместо тога је одговор био "добио је што је заслужио". Како да после тога наши имају мотива да се боре.

Delce

pre 12 godina

Sasvim logican rezultat.Zasto bi SRBI rasipali nepotrebno energiju i rizikovali povrede kad ih ocekuje borba u polufinalu? Zamislite kako bi bili gnevni Nemci da ste pobedili Crnu Goru! Svako ko gubi ima pravo da se ljuti. Zar ocekujete da sutra Srbija pobedi Makedoniju u rukometu?

HRVATSKA UVIJEK I ZAUVIJEK

pre 12 godina

srbi su sretni i radosni zbog poraza svoje reprezentacije.

Otkad se to neki narod veseli svom porazu?

Ah da, taj poraz je značio opraštanje Hrvatske od daljnjeg natjecanja.

Pokazali ste da ste obični KOMPLEKSAŠI

koga odabrati?

pre 12 godina

Izvinite braćo Hrvati, ali Crnogorci su nam ipak nešto malčice bliža braća od vas.

Šalim se, naravno. Neozbiljno bi bilo brinuti tuđe brige i nesebično rasipati snagu da se zadovolje drugi kad je cilj plasirati se i eventualno pobediti na takmičenju. Na kraju krajeva, to su sportske igre, a ne pitanje života i smrti pa o'ladite malo. Svako igra za sebe i računa šta je njemu samom najbolji potez.

Matijevic Bojan

pre 12 godina

meni je bas drago da su hrvati ispali,pokazali su da mogu samo da osvoje kod kuce kad imaju igraca vise[sudija].A da nisu njihovi tako prljavo igrali mozda bi filipovic bolje igrao ali verovatno su to posledice pesnice.hahaha.sto volim sto sam SRBIN!!!

UrosBg

pre 12 godina

Ne razumem sta se ovi ljute. Pa zasto nisu svojim igrama i rezultatima izborili prolaz dalje a ne da ocekuju rasplet u grupi. Ako smo i pustili ovu utakmicu, neka smo. Mi smo svojim igrama zasluzili ne samo prolaz dalje vec i medalju. Pametno ako je Udovicic malo stedeo igrace za sledece utakmice. Napred Srbija!!!

LFC

pre 12 godina

Hahaahah "Pravi" LFC cuj to,sta ti si kao kupio prava na ovaj nadimak,ja se od pocetka na ovom sajtu potpisujem kao LFC ili kao Gerrard tako da decko ti mi sigurno neces govoriti kako cu se potpisivati,i to da li se ti sluzis terminom jarane ili ne me savrsneno ne zanima a verujem ni one koje ovo citaju.

mate_hr

pre 12 godina

mi smo sami krivi sto ne idemo dalje i zaslužili smo to zbog nesportskog ponašanja i loše igre...
to što se vi srbi niste sportski ponili protiv CG to je vaš problem...naravno i to što to odobravate i ne vidite kao nešto problematicno.

svako tu ima svoje trenutke nemorala....jedinio problem u ovim našim državama što to narod ne prepoznaje....pozdrav

IvanGrozni

pre 12 godina

Pa stvarno smo bezobrazni...
Svaka druga reprezentacija bi skrsila i ruke i noge da nekom drugom obezbedi mesto u polufinalu, NAROCITO ako taj mec ni ne mora da igra zato sto je sigurno prva
Sramota!

sin alkoholicara - sinalko. sin lopova- sim Marko

pre 12 godina

@balic
Ima dana ali kada? za par godina? na olimpijadi? a daaa pa vi ne idete u london a vidim i ovaj sto si ga potpisao "baliss" igra "perfektno" u srbiji na EP.
Jeste da ste izglasali EU ali na EP ste sve ali ne broj 1. Srbija... tenis, kosarka, vaterpolo, rukomet odbojka pa deset ili vise mesta prazno pa onda vi.
Ima jedan tim ovde kod nas iz miloste ga zovu "sledeca sezona" vas od sad zovemo "sledece prvenstvo" ako se i za njega kvalifikujete.
I jos nesto, ja se ne bih slozio sa generalizacijom nacije da su svi kao Dobud. Dok ovo pisem Maja iz Rijeke i Lana iz ZG SU KOD MENE tako da molim kolege komentatore da se svakako slade pobedom (ili ispadanjem hrvata) ali da ih ne generalizujemo. Ja izuzimam makar njih dve :)

Od dva zla biras manje zlo

pre 12 godina

Kako god da okrenes mi ispadamo krivi da smo pobedili sad bi Crnogorci pucali na nas, a ko po obicaju niko nebi reko hvala kao sto i nije. A da ste pobedjivali svoje protivnike a ne gubili sve ovo nebi bilo.

zabac

pre 12 godina

I mi posle Hrvatima pricamo da imaju komplekse? Sve je ovo jedna velika svinjarija. Da su hteli da budu zaista veliki, ne bi kalkulisali. Ovako...

Pera

pre 12 godina

eee moji Hrvati, pa ipak cete igrati razigravanje za 11 mesto!!! a Srbi su naravno za to krivi!!!! nema vam druge nego da se zalite!!! hahahah

Susjed

pre 12 godina

Dragi moji Srbi! Želim Vam svu sreću tj. da osvojite zlato u vaterpolu i rukometu! Znam koliko će Vam to značiti, ne samo zbog Vašeg uspjeha nego i zbog našeg neuspjeha. Medalja u vaterpolu se pamti još par dana nakon natjecanja, u rukometu možda koji tjedan i zato slavite. Mi ćemo to kompenzirati pobjedom u finalu EP u nogometu protiv Njemačke- to se pamti cijeli život! ŽIVJELI

e

pre 12 godina

Ne znam sta im nije jasno mi sta smo im sada krivi a realno treba da gledaju u svoje dvoriste sto ne pitaju svoje vaterpoliste kako su uspeli da glatko izgube od nas ajde to im i nije strasno ali posle toga poraz od nemacke ej nemacke nisu ni zasluzili cetvrtfinale inace i protiv spanije su se provukli

Petar A

pre 12 godina

Dragi Hrvati, to je sport. Najvaznije je da vi imate fantasticne igrace i vi definitivno nemate nikakvih dalekoseznih problema. A sad jedno takmicenje manje ili vise. Ne moze se uvijek igrati 100%. Vazno je uvijek igrati oko 95%. Ja uopste ne sumnjam da ste vi medju 5-6 najboljih reprezentacija na svijetu.

Иван

pre 12 godina

Наравно да је Удовичић одмарао играче и наравно да нису играли за Хрватску, зашто би? Знају се наши и црногорски играчи и поштују, зашто им не би и учинили на крају...

Bokelj

pre 12 godina

I sta je tu cudno, i kome je cudno. Vec plasirana ekipa da igra punim tempom? Pa to bi samo los strateg uradio. I zbog cega? Zbog brace Hrvata, zbog postenja i casti? Ma dajte. U svakom slucaju je logicno i da smo ih pustili odnosno da se i nismo trudili, pa sta. Od dva zla, ja bih uvek ono manje izabrao - dakle Crnu Goru. Ne znam cemu se sada Hrvati cude? Sto nije Srbija ginula za njih!? U svakom slucaju, ovaj put je ovako njima (mada su malo i zasluzili), drugi put crnogorcima, a mozda i nama nekad. Ne ljuti se covece, svakako je vazno ucestvovati. Na kraju krajeva, kad izgubis utakmice koje nisi trebao, sam si kriv za isadanje. Tu se cak i Hrvati sa mnom slazu, zar ne.

miro split

pre 12 godina

A šta se vi Srbi toliko ljutite na našeg malog Dobuda?Neš ti,čovik je malo izgubiaja živce kad mu je oni vaš slaga da referendum za EU nije proša.Evo neka sada jedan vaš rukometaš nokautira Balića,pa mirna Bosna.Ionako Baliću nije baš najbolje u glavi.

Il Slovenac

pre 12 godina

hrvati barem imaju obraz... to su dokazali kada su pobedili englesku u fudbalu iako su vec bili osigurali EP, i tako ''pomogli'' rusima... a srbi? pa ko se ikad mogao pouzdati u srba? niko nikad... pozz iz slovenije

Kuki

pre 12 godina

Potez Dobuda je potez siledzije, kojih ima u svakoj zemlji, ali ako su nasi momci namerno izgubili od Crnogoraca, mislim da je to velika sramota za njih i za Srbiju kao vele silu u vaterpolu. Tim gestom ne da se nisu izdigli iznad Dobuda, nego su ispali jos "manji ljudi" od njega.

(o-o)

pre 12 godina

da li se itko pitao, zasto je Dobud udario Filipovica? Jel bilo prethodno nekih provokacija -> tako se desilo i Zidaneu, pa su svi njega optuzevali, a videli smo onda zasto se desilo, to sto se desilo... nije ni Filipovic bas nevin!

Mile

pre 12 godina

"Srbi vole poraze slaviti kao pobede, a tako je i sad"

Nista bez hrvatskog cinizma i licemerstva.
(nezon, 24. januar 2012 09:36)

A što je ovdje licemjerno? Pa pogledaj vaše komentare; očito je da ovaj poraz svi slavite. A kad to netko napiše, onda odmah čuđenje i ljutnja. Majstori ste u slavljenju poraza i na tome vam svaka čast. Iskreno.

billy

pre 12 godina

Naslov nije pravilno napisan, urednice izvrsi izmenu jer ovako kako je napisano ispade da je Hrvatima krivo sto je Srbija porazena. Tesko da ce to biti.

salac

pre 12 godina

Po meni ovde je rec o potpunoj zameni teza . Mi i ako smo , ja msm da nismo , pustili Crnogorce to nije da bi se napakostilo Hrvatima , dakle oni su u ovoj situaciji potpuno nebitni , na njihovom mestu da je danas bila Madjarska ili SAD ma bilo ko mi bismo odradili mec isto ovako samo zbog interesa Crne Gore , jer je ,opet po mom misljenju, to sasvim normalno i takav gest od njih u slicnoj situaciji mozemo ocekivati !

eh

pre 12 godina

Nisu samo hrvati, vec i moderatori...
100 nasih naspram 1 komentar od komsija.
Opet smo pobedili. Kao onomad protiv NATO-a krajem 90tih.

HRVATSKA UVIJEK I ZAUVIJEK

pre 12 godina

srbi su sretni i radosni zbog poraza svoje reprezentacije.

Otkad se to neki narod veseli svom porazu?

Ah da, taj poraz je značio opraštanje Hrvatske od daljnjeg natjecanja.

Pokazali ste da ste obični KOMPLEKSAŠI

Da, da

pre 12 godina

a hocete da tucete pesnicama nase, srpske vaterpoliste i to bez razloga ? puni ste bre mrznje. Sta nam Bog dada ovakve komsije, Hrvate i Albance ???
(Pittsburgh, 23. januar 2012 22:13)

Zato smo se mi i ostali narodi iz regije s vama usrećili. Svi žele biti s vama.

Il Slovenac

pre 12 godina

hrvati barem imaju obraz... to su dokazali kada su pobedili englesku u fudbalu iako su vec bili osigurali EP, i tako ''pomogli'' rusima... a srbi? pa ko se ikad mogao pouzdati u srba? niko nikad... pozz iz slovenije

Susjed

pre 12 godina

Dragi moji Srbi! Želim Vam svu sreću tj. da osvojite zlato u vaterpolu i rukometu! Znam koliko će Vam to značiti, ne samo zbog Vašeg uspjeha nego i zbog našeg neuspjeha. Medalja u vaterpolu se pamti još par dana nakon natjecanja, u rukometu možda koji tjedan i zato slavite. Mi ćemo to kompenzirati pobjedom u finalu EP u nogometu protiv Njemačke- to se pamti cijeli život! ŽIVJELI

Aleksandar

pre 12 godina

hrvati barem imaju obraz... to su dokazali kada su pobedili englesku u fudbalu iako su vec bili osigurali EP, i tako ''pomogli'' rusima... a srbi? pa ko se ikad mogao pouzdati u srba? niko nikad... pozz iz slovenije (Il Slovenac, 24. januar 2012 10:38)Vazno covek da moze da se uzda u slovence.

(o-o)

pre 12 godina

da li se itko pitao, zasto je Dobud udario Filipovica? Jel bilo prethodno nekih provokacija -> tako se desilo i Zidaneu, pa su svi njega optuzevali, a videli smo onda zasto se desilo, to sto se desilo... nije ni Filipovic bas nevin!

zabac

pre 12 godina

I mi posle Hrvatima pricamo da imaju komplekse? Sve je ovo jedna velika svinjarija. Da su hteli da budu zaista veliki, ne bi kalkulisali. Ovako...

Mile

pre 12 godina

"Srbi vole poraze slaviti kao pobede, a tako je i sad"

Nista bez hrvatskog cinizma i licemerstva.
(nezon, 24. januar 2012 09:36)

A što je ovdje licemjerno? Pa pogledaj vaše komentare; očito je da ovaj poraz svi slavite. A kad to netko napiše, onda odmah čuđenje i ljutnja. Majstori ste u slavljenju poraza i na tome vam svaka čast. Iskreno.

Kuki

pre 12 godina

Potez Dobuda je potez siledzije, kojih ima u svakoj zemlji, ali ako su nasi momci namerno izgubili od Crnogoraca, mislim da je to velika sramota za njih i za Srbiju kao vele silu u vaterpolu. Tim gestom ne da se nisu izdigli iznad Dobuda, nego su ispali jos "manji ljudi" od njega.

Pittsburgh

pre 12 godina

a hocete da tucete pesnicama nase, srpske vaterpoliste i to bez razloga ? puni ste bre mrznje. Sta nam Bog dada ovakve komsije, Hrvate i Albance ???

LFC-pravi

pre 12 godina

Molim osobu koja se potpisala sa LFC da ne krade nadimak i da sebi sam svoj smisli. Molim admina ako je prepravio moj post da to vise ne radi jer ja se ne sluzim sa terminom "jarane"! Hvala. :)

dejan-minhen

pre 12 godina

BTW citam mnogo komentara o jednom nebitnom nisko budzetnom sportu kojim se bave samo 4 nacije. Cestitam Hrvatskoj odlicno 7. mesto :) vidimo se u Pekingu.
(dejan-minhen, 23. januar 2012 22:37)

mislim naravno na London... svasta pisem kasno je vec.. odoh na spavanje, da se smirim zbog rukometa :)
Pozdrav svim ljudima dobre volje sirom sveta.

LFC

pre 12 godina

Hahaahah "Pravi" LFC cuj to,sta ti si kao kupio prava na ovaj nadimak,ja se od pocetka na ovom sajtu potpisujem kao LFC ili kao Gerrard tako da decko ti mi sigurno neces govoriti kako cu se potpisivati,i to da li se ti sluzis terminom jarane ili ne me savrsneno ne zanima a verujem ni one koje ovo citaju.

Dobudak

pre 12 godina

Kad udaris nekog, onda ostaje modrica! Mislim, ne Modriča, ni Luka Modrić, nego modrica. Ne znam zasto sam ovu drugu recenicu napisao :) Ali je ipak objavite ako moze :P

Boki

pre 12 godina

Svega ovoga ne bi bilo da se Dobud lepo ponasao ... ma koga ja zavaravam - bilo bi, jer izbaciti Hrvate sa prvenstva, posebno ovako - NEPROCENJIVO! :-)

koskeczv

pre 12 godina

"SRBI vole poraze slaviti kao pobjede, a tako je i sada. Razlika je što su se u vaterpolu posvetili feštanju poraza koji nije njihov, nego je posebno sladak jer izgubili su njihovi susjedi i najveći rivali."




OVO JE RECENICA KOJOM VAS MEDIJSKI PARTNER ZAPOCINJE SVOJ IZVESTAJ... PA VI VIDITE SAD...

Markan

pre 12 godina

Volim kad jih boli! A znam da jih u ovoj situaciji itekako boli! A kao oni bi u okrenutoj situaciji igrali za nas?! Pricajte tu pricu maloj deci!

Milossss

pre 12 godina

Hrvati su,u sustini,toliko iskompleksirana nacija da je to zastrasujuce.Kao da zive za to da stalno,u svakoj mogucoj (i nemogucoj) situaciji raspiruju mrznju koja zapravo ne bi bila toliko izrazena da je oni ne "forsiraju"...Realno gledano,izjave njihovih politicara (Kosor),tretman koji "imamo" u njihovim medijima (novine,televizija-srpski filmovi sa titlom;ajte molim vas),javni poziv na linc (Srbe na vrbe) bez kaznjavanja od strane drzave,...sve govori da se kod njih sistematski i s namerom pravi takva atmosfera kada su u pitanju Srbi.Zamisljaju da su iznad svega i svakoga a zapravo se koriste tako prizemnim metodama raspirivanja niskih strasti,zaista zalosno...Nismo mi ti koji nemaju obraza da se izvine za svoje divljastvo (u bazenu)-naravno da ce nam biti drago sto ste "kaznjeni" ispadanjem sa sampionata kad vec smatrate da je zasluzeno!? ono sto se desilo Filipu),niti smo krivi sto smo bolji u tenisu,odbojci,vaterpolu,kosarci.To je tako pa je tako,ali bi trebalo da sa malo vise tolerancije i dostojanstva to i prihvatite kao cinjenicu (ipak ste vi u EU sad),a ne da budete tako zavidni.Vi imate najbolju Blanku,to je cinjenica,a tako bi trebalo da se i vi postavite prema drugima-ne moze neko biti najbolji u svemu (nevezano za sport,uopsteno govoreci).Vi niste,nismo ni mi,ali mi smo toga i svesni,a vi?

sin alkoholicara - sinalko. sin lopova- sim Marko

pre 12 godina

@balic
Ima dana ali kada? za par godina? na olimpijadi? a daaa pa vi ne idete u london a vidim i ovaj sto si ga potpisao "baliss" igra "perfektno" u srbiji na EP.
Jeste da ste izglasali EU ali na EP ste sve ali ne broj 1. Srbija... tenis, kosarka, vaterpolo, rukomet odbojka pa deset ili vise mesta prazno pa onda vi.
Ima jedan tim ovde kod nas iz miloste ga zovu "sledeca sezona" vas od sad zovemo "sledece prvenstvo" ako se i za njega kvalifikujete.
I jos nesto, ja se ne bih slozio sa generalizacijom nacije da su svi kao Dobud. Dok ovo pisem Maja iz Rijeke i Lana iz ZG SU KOD MENE tako da molim kolege komentatore da se svakako slade pobedom (ili ispadanjem hrvata) ali da ih ne generalizujemo. Ja izuzimam makar njih dve :)

ivke

pre 12 godina

To sto bi vi slavili nase ispadanje ne mora da znaci da mi slavimo vase, vi ste narod koji ima kompleks, mi ne slavimo tudje neuspehe, imamo dovoljno nasih uspeha kojima se radujemo. Evo malopre smo usli u polufinale u rukometu, pre neki dan u vaterpolu, Novak tamo gazi sve pred sobom. DOMINIRAJ!

Wllaxy

pre 12 godina

@ HRVATSKA UVIJEK I ZAUVIJEK

Sorry, ali sto bi smo mi bili kompleksasi?
Aktuelni prvaci evrope u odbojci i to u obe konkurencije, aktuelni vicesampioni u vaterpolu uz to i polufinalisti, polufinalisti u rukometu i jos vas deljemo kako stignemo i u kom god sportu stignemo... I jos smo pokazali vise puta da mi mozemo da osvojimo medalju i budemo prvaci Evrope i sveta i izvan svoje domovine a ne kao vi, mali ljudi, koji ste osvojili titulu tako sto ste stavljali nase igrace da igraju u hladnim bazenima u nevreme, kako bi se nasi igraci porazboljevali (sto se na kraju i desilo) samo da bi izlecili vas kompleks sto ste UVEK iza nasih igraca!!!

Meni se cini da ovde neko drugi ima debeo kompleks a to nismo mi, a mi... mi smo samo srecni ljudi koji vole da se vesele pa jos kad imamo razloga kao sto je ovaj...

Btw. kao sto rece vas sportas Dobud - "Nemamo zasto da se izvinjavamo, dobili ste sta ste trazili..."...

nikola

pre 12 godina

Sta ima vise da se prica, naravno da smo ih pustili... da nebi slucajno pustili hrvate, prvo zbog mrznje prema srbima a drugo sto su crnogorci slabiji. I trebali smo ostavit sebi tezeg protivnika???

Ocekivali da mi igramo za njih!

pre 12 godina

Pogresno je vezivati ovaj rezultat - tj. ispadanje Hrvatske - sa onim Dobudovim nasrtajem! Naime, i da je u tom mecu sve bilo u najboljem redu, Srbija bi igrala opusteno, jer joj nikako u racunu da opet u finalu igra sa jakom Hrvatskom! Pa, svako izbegava neugodne protivnike! A to sto je Dobud pokazao svoju hrvatsku narav, to je kod Hrvata stvorilo iluziju da je bas taj njegov divljacki gest razlog ovog rezultata. Nije, budite sigurni, Srbija je izgubila da ne biste vi Hrvati isli dalje, i to treba da vam je kompliment: svesni smo da ste snazan tim, s kojim je tesko izaci na kraj. Nije dakle nikakva "osveta", nego cist rezon, koji bi sledila svaka reprezentacija. Nego, gledajte vi da kaznite svog Dobuda, umesto sto biste da "kaznite" srpski tim, sto nije igrao tako da vama namesti prolazak!

eh

pre 12 godina

Nisu samo hrvati, vec i moderatori...
100 nasih naspram 1 komentar od komsija.
Opet smo pobedili. Kao onomad protiv NATO-a krajem 90tih.

dejan-minhen

pre 12 godina

komentator HRT-a je u mecu Hrvatske rekao da Srbija i nije pokazala nesto, a sada od jednom najbolja.
Naravno da Srbija nije izbacila Hrvatsku, nego se sama izbacila. Posto je izgubila od Nemacke. Pocetak protiv Spanije i kraj totalna katastrofa danas.
da je Dobud rekao samo izvini sve bi bilo drugacije. Kapiram da je on krkan i seljacina, ali valjda ima neko pametan i normalan u savetu. Zasto ga nije naterao da se izvine? Naravno, navikli su Hrvati da se bahato ponasaju. prolazi im to vec 20 godina, i eto ovaj put nije imalo produ.
Srbija ne treba da se trosi u utakmici koja joj ne znaci nista, a dodatan je motiv da izbaci ekipu koja nije pokazala fair play i koja je neugodna.
Ne znam u cemu je problem.
BTW citam mnogo komentara o jednom nebitnom nisko budzetnom sportu kojim se bave samo 4 nacije. Cestitam Hrvatskoj odlicno 7. mesto :) vidimo se u Pekingu.

gnikolic

pre 12 godina

Stvarno mi nije jasan komentar hrvatskih medija. Pa i malom detetu je bilo jasno da će nakon onakvog divljačkog nasrtaja Dobuda na Filipovića, Srbija Hrvatima vratiti milo za drago. A nije prošlo ni tri dana a Srbija je po njima trebala da im izbori, ono što oni sami nisu mogli, četvrtfinale. Stvarno smešno, zaboravljaju divljačko ponašanje u Kranju, kad niko nije smeo da pokaže srpsko obeležje na tribinama, zaboravljaju kako su nas dobili u polufinalu prethodnog prvenstva u Zagrebu, petercem dve sekunde pre kraja. Hrvati, sve stiže na naplatu. Zato kao toliki sportisti gledajte polufinale i finale sa tribina, ako to možete ili pokraj TV.

Radza

pre 12 godina

Ma pricajte vi sta hocete.Meni je draza ona Kecmanova trojka u Zagrebu nego 10 nasih osvojenih Evropskih i Svetskih prvenstava. Joj Kecmane treba ti odma dati nacionalnu penziju za onaj potez.
P.S Inace moje srce kuca za Zvezdu da se zna.

Feral Tribune

pre 12 godina

Hrvati razbili crnogorce, Srbija razbila Hrvatsku , znači logično Srbija je minimum za šest gola razlike kvalitetnija od crnogoraca. Problem je što Dobud na tri gola razlike i 20 sekundi pre kraja udara namerno pesnicom Filipovića, i još daje izjavu kako bi opet to uradio i da je zaslužio.

sevsenko

pre 12 godina

Zato smo se mi i ostali narodi iz regije s vama usrećili. Svi žele biti s vama.
(Da, da, 23. januar 2012 22:58)

pogledaj koliko nacija zivi u srbiji, pa pogledaj koliko zivi u hrvatskoj, samo vi. to govori kakvi ste, koliko vas vole, koliko vas cijene i da jos jedini vodite politiku jednog cike iz 40 godina jer je on upravo htjeo da tako njegova drzava izgleda. vi ste bruka evrope, treba da vas je sram i stid. od tolikih ljudi na ovoj planeti, vi nasli njegovu politiku vodit, to samo vi mozete.

doktor

pre 12 godina

Zato smo se mi i ostali narodi iz regije s vama usrećili. Svi žele biti s vama.
(Da, da, 23. januar 2012 22:58)

pogledaj koliko nacija zivi u srbiji, a pogledaj koliko zivi u hrvatskoj, samo vi. to dovoljno govori o vama. vi i albanija ste jedine zemlje u evropi u kojima zivi samo jedna nacija i narod. to jedino znaci da vi ne volite ni sami sebe.

Davor

pre 12 godina

Mora da su mnogo iznenadjeni ....ali i uvredjeni! A tek ako su ozlojedjeni....Sta smo im krivi ??? Smo mi krivi sto su izgubili od Nemaca??? I sto smo ih preslisali!!!!

Cole

pre 12 godina

MA IMAM SAMO JEDNU ALI VREDNU PRIMEDBU NA PORAZ.
Trebali su samo malo da stisnu Crnogorce, pa da u poslednjih 30-sekundi uđemo sa nerešenim rezultatom, (DA IH NATERAMO DA VRIŠTE OD SREĆE KAD SRBIJA IZJEDNAČI) i onda op "slučajno" primimo go u poslednjim sekundama meča, da smo ih naterali da se sami sebe od drugih stide koliko su navijali za SRBIJU. Al' ajde i ovo može da prođe

TERMINATOR 2

pre 12 godina

ali pazite ljudi, čak i njihovi mediji idu toliko daleko u laganju i vlastitoj gluposti da stavljaju naslov "Srbi slave ispadanje Hrvatske" kao što imamo na index hr-u. Stvarno nevjerovatno, sami mediji su im spali na razinu iskompleksiranih klinaca forumaša koji pucaju od kompleksa koje imaju od Srba. Truju ih namjerno preko portala.

Čuj gluposti "Srbi slave ispadanje hrvatske" a dam se kladit da nikome od igrača nije ni na kraj pameti hrvatska repka danas, čak niti većini navijača, čisto se ljudima gadi primitiva onog idiota koji je udario srpskog igrača, a same repke su takve da je srbija danas prejaka za Hrvatsku. Mediji u Hrvatskoj su dno dna kompleksa, primitive i laganja.

stefan

pre 12 godina

cekaj, mi treba da poginemo pred polufinale i da nas tamo neko pobedi tek tako pa da dobijemo bronzu kako bi braca hrvati prosli dalje. budite fer i recite "nismo igrali dobro nismo zasluzili i kraj". sta ste ocekivali, da filip filipovic igra za vas nakon sto ste ga klepili onako? svakom po zasluzi. mi smo igrali jace prve utakmice kako se ne bismo zamarali pred polufinale.

Petar A

pre 12 godina

Dragi Hrvati, to je sport. Najvaznije je da vi imate fantasticne igrace i vi definitivno nemate nikakvih dalekoseznih problema. A sad jedno takmicenje manje ili vise. Ne moze se uvijek igrati 100%. Vazno je uvijek igrati oko 95%. Ja uopste ne sumnjam da ste vi medju 5-6 najboljih reprezentacija na svijetu.

žele

pre 12 godina

Kakvo poštenje ?? Naši su čuvali igrače za sledeći meč jer su obezbedili prvo mesto i nemaju razloga da ginu a ko je Croatima kriv što nisu oni obezbedili prvo mesto ?

jestra

pre 12 godina

Pa,jel ste nesto drugo ocekivali posle onoga sto ste radili na utakmici sa nama?Hvala Bogu da se opametismo.Dosta je bilo one:Oni nas kamenom,a mi njih pogacom!

Nex

pre 12 godina

U Kranju 2003. smo se zauzeli za vas kad je trebalo da vas izbace. 9 godina kasnije udarate i jos lajete kako to zasluzujemo. E, pa sad lepo kuci i razmisljajte sta vam tek sleduje u Londonu!

paraf

pre 12 godina

Samo budale mogu biti ogorčene zbog ovakvog raspleta...i oni koji nisu u kladionici jučer digli lovu na Crnu Goru. Naravno da ste im pustili, i mi bi napravili isto u takvoj situaciji. Nema ljutnje. Pozdrav iz Hrvatske!

Petar

pre 12 godina

Meni je bilo drago kad sam video nas rezultat, ali ako su zbog toga Hrvati koje ocigledno nije sramota onakve njihove igre ogorceni, onda mi je - jos draze.

hrvat

pre 12 godina

http://www.hrsport.net/vijesti/432989/vodeni-sportovi-reprezentacija/sto-se-dogodilo-u-eindhovenu.......evo za ove koji pljuju cijeli hrvatski narod i vesele se nasim porazima, ovako razmislja vecina ljudi kod nas i na jedinom pravom i ozbiljnom portalu se objevljuju ovakvi tekstovi, a ne na indexu net.hr-u i drugima koji su isti kao i ovi vasi koji bace primitivcima kost u obliku teksta pa gledaju kako se kolju u komentarima oko nje

mihajlo.r

pre 12 godina

Ovo sto kukaju hrvatski mediji da nije smesno bilo bi zalosno pa sta su ocekivali posle divljacke igre prtiv srbije, sad mogu ruku pod ruku sa svojim partnerima iz EU begijom,luksemburgom,francuskom,velikom britanijom itd.velesilama u vaterpolu.

posmatrač

pre 12 godina

U čemu je problem? Nije nam se igralo, zajebavamo smo se,može nam se tako jer smo najbolji.Ako će Hrvati o poštenju, neka se sete događaja iz Kranja... A jel pošteno bilo udariti pesnicom igrača sa leđa - jesu li to osudili, kao civilizovana EU nacija ili su se smejali raskrvarenom licu Filipovića?Uostalom, zašto da se umaramo i igramo za njih? Mrze nas iz dna duše, a mi da zbog njih trošimo energiju? Trenirajte malo pa se vidimo u Londonu!! I opet povedite junaka Dobuda!

Pukovac

pre 12 godina

U jednom trenutku pricaju da im ne treba nikakva pomoc Srbije, i da ce sami snositi posledice za svoj neuspeh, a sada im ista ta Srbija kriva sto su ispali!? Lepo ste se hrvati potrudili da stvorite atmosferu da Srbija ne moze da izgubi od CG u regularnim uslovima, uspeli ste u tome, i ako vam je za utehu, JESMO, PUSTILI SMO IH. Ajmo sad, paljba.

Milutin

pre 12 godina

Zasto bi se ocekivalo od recimo Filipovica da odigra na nivou najboljeg na svetu protiv jedne CG u situaciji kada vec imamo polufinale, da ulazi u jake duele I rizikuje komplikaciju povrede? Uz sve to CG nije nikako drugorazredna ekipa vec sasvim u rangu Hrvatske. Tako da Hrvati nemaju na cemu da nam zameraju vec bi mogli da se pozabave stanjem u svojoj reprezentaciji I glavama par igraca. Na kraju krajeva, opet bismo dobili Hrvatsku I sigurno bismo ih ponovo pobedili, jednostavno trenutno smo najjaci. Zasto su uostalom izgubili od Nemacke? Sta, sudije opet? Ne razumem.

IvanGrozni

pre 12 godina

Pa stvarno smo bezobrazni...
Svaka druga reprezentacija bi skrsila i ruke i noge da nekom drugom obezbedi mesto u polufinalu, NAROCITO ako taj mec ni ne mora da igra zato sto je sigurno prva
Sramota!

salac

pre 12 godina

Po meni ovde je rec o potpunoj zameni teza . Mi i ako smo , ja msm da nismo , pustili Crnogorce to nije da bi se napakostilo Hrvatima , dakle oni su u ovoj situaciji potpuno nebitni , na njihovom mestu da je danas bila Madjarska ili SAD ma bilo ko mi bismo odradili mec isto ovako samo zbog interesa Crne Gore , jer je ,opet po mom misljenju, to sasvim normalno i takav gest od njih u slicnoj situaciji mozemo ocekivati !

Иван-Ниш

pre 12 godina

Да је Добуд после оне утакмице рекао нешто у стилу "био сам исфрустриран и понео сам се неспортски, извињавам се Филипу", као навијач Србије би данас овде пљувао нашу репрезентацију за овакву калкулантску игру. Уместо тога је одговор био "добио је што је заслужио". Како да после тога наши имају мотива да се боре.

Mirko

pre 12 godina

Naši jednostavno nisu hteli da se umaraju, jer im ovaj meč nije značio ama baš ništa. Čisto su rekreativno ušli u njega, tek da se odigra forme radi.
S druge strane Crnogorcima je to bilo biti-ili-nebiti. Da je našima bilo bitno za prolazak, sigurno bi više truda uneli u čitav meč i sigurno bi pobedili. Ovako pobedio je onaj kome je bitno, onoga kome je svejedno.

Po Hrvatima, naši su trebali da poginu u bazenu, kao što su to radili na prošlim mečevima, samo da bi njima omogućili prolazak?! Da iz gluposti ne sačuvamo malo snage za ostatak takmičenja. Pa smanji malo kume.. Zavozali su se previše, i oni i njihovi mediji duvaju u istu tikvu. Mogli su lepo da priznaju da su izgubili od Nemaca koji su slabiji od njih pa da se zapitaju zašto se to desilo? Mi sigurno nismo krivi za to.

Posle svega ovoga, dolazi na red i to njihovo čuveno ponašanje - mržnja, pesničenje i sve ostalo, što su na kraju krajeva i ostale reprezentacije, javnost pa i sucije osudile, i nazvale pravim imenom.
Sad se obraćam "ovim" Hrvatima: Mi kao predmet Vaše mržnje, sigurno Vam nećemo dati za pravo da se tako ponašate prema nama, i uvek ćemo Vas sputavati gde god možemo i kako možemo. A možemo, 'fala Bogu. Pobeđivaćemo Vas i u vaterpolu i u rukometu i u košarci, tenisu, gde god stignemo, jer ste nam posebno slatki da Vas gazimo, baš zato što nas mrzite.
Da ste normalni i pristojni, naši međusobni mečevi bi bili samo sportsko takmičenje i ništa više. Ovako, u njima ima i nešto više od toga..

Ovo je jedno upozorenje za Vas, da se ponašate kao ljudi, jer u suprotnom nećete dobro proći i nadalje.

da,da

pre 12 godina

A ste ste htjeli? U mojoj kuci se navija za Hrvatsku, samo i samo kad igra protiv Crne Gore.
A Dobud?
Pa pustio bih najveceg neprijatelja na svijetu zbog onakvog starta i jos gore, bez pokajanja.
Sram te bilo!
Momci, idemo lagano po medalju, bilo koju, svaka je kao zlatna!

miro split

pre 12 godina

A šta se vi Srbi toliko ljutite na našeg malog Dobuda?Neš ti,čovik je malo izgubiaja živce kad mu je oni vaš slaga da referendum za EU nije proša.Evo neka sada jedan vaš rukometaš nokautira Balića,pa mirna Bosna.Ionako Baliću nije baš najbolje u glavi.

Igor

pre 12 godina

Sami ste sebe izbacili! Sto ste izgubili i od Nemacke i od nas? A i zasto bismo mi trosili energiju na pomahnitale Crnogorce kojima je trebala pobeda, kad smo vec prosli dalje?

pato

pre 12 godina

haha, po vasoj logici sad bi nas trebali napast i danci i poljaci zato sto smo pustili slovake da nam uzmu bod u rukometu. sto bi mi trebali navaljivat u utakmicama koje nemaju nikakav znacaj za nas, nema ni jednog normalnog razloga.

Mao

pre 12 godina

A da li su ogorceni i na Rumune? Svako je ocito trebalo da da 120 odsto od sebe kako oni ne bi ispali. Treba da se sete sopstvenih neuspeha protiv Srbije i Nemacke, sve ostalo je beg od realnosti. Da su malo vise zabijali lopte u mreze svojih rivala, a manje pesnice u lica kolega mozda bi im se lepsim vratilo. Kad budu vise igrali vaterpolo, a manje naDOBUDni ragbi, doci ce sve na svoje mesto.

Urke

pre 12 godina

Hrvati NISU pobedili jednu prosecnu Nemacku u utakmici od ogromnog znacaja za njih same. Ta pobeda ih je vodila dalje, ali su izgubili losom igrom.

A onda ocekuju da Srbi pobede Crnogorce za njih, u mecu koji je Srbiji donosio ama bas nista, a odlicnim Crnogorcima prolaz dalje, zbog cega su danas i grizli sve vreme.

Ako vi niste u stanju da pobedite jedne Nemce i idete dalje bez obzira na nas rezultat, vec zavisite od Srbije koja je sigurno prva i igra nevazan mec, e onda ste cirkus nevidjeni. I treba da odete u Zagreb utoliko sutra.

Hrvat

pre 12 godina

Kao Hrvatu, mogu samo reć da mediji prenapuhavaju stvari. Sasvim je normalno i legitimno ovo što se desilo. Pa i Srbiji je u interesu u polufinalu više naić na Njemce ili Talijane nego na nas...Jest da mi je žao što smo ispali, ali to smo igrama i zaslužili.
Uostalom 1996 na EP u nogometu, mi smo zadnju tekmu (protiv Portugala) izašli s rezervama jer smo osigurali prolaz..

Delce

pre 12 godina

Sasvim logican rezultat.Zasto bi SRBI rasipali nepotrebno energiju i rizikovali povrede kad ih ocekuje borba u polufinalu? Zamislite kako bi bili gnevni Nemci da ste pobedili Crnu Goru! Svako ko gubi ima pravo da se ljuti. Zar ocekujete da sutra Srbija pobedi Makedoniju u rukometu?

miro split

pre 12 godina

Ovo je prava politika pomirenja.Srbi se vesele porazu,a Hrvati nemogu suspregnuti suze što su im omiljeni susjedi izgubili.Šta je iduće?Kosorica na srpskiim barikadama na Kosovu,Merkelica traži hitan prijem Srbije u EU,Bora Đorđević na Maksimiru,Tomson na Marakani.Rekli bi u zvjezdanim stazama:"Đava ga odnia opet se ovoria oni paralelni svemir di je sve obratno!"

jednostavno

pre 12 godina

Da su dobro odigrali prethodne meceve ne bi doveli sebe u situaciju da zavise od drugih. To vazi za sve ekipe i sve sportove, ne krivite druge za svoj neuspeh.

Deki

pre 12 godina

Filipovic je zaista imao motiv da se potrudi....
A na ove izjave tipa da je Srbija kriva sto Hrvatska ne ide dalje mogu samo da dodam da je i meni Sunce u Marsu krivo sto nemam vise love u dzepu.

Prle

pre 12 godina

Netreba nikom da se pravdamo! Sto se mene tice trebali smo u bazen sa CG da pustimo drugu postavu da se i oni malo okupaju :) A svi koji su naDobudni, kuci na spavanje.

Pele

pre 12 godina

Zamislimo da su, na primer, umesto Hrvata bili Madjari.

Zar nije logicno da ekipa Srbije koja se vec plasirala u sledecu fazu utakmicenja nema motiv da gine u bazenu, kao i da zeli da se odmori pred sledece utakmice.

Zar nije racionalno, ako je to izvodljivo, izbaciti sa sampionata aktuelnog prvaka Evrope (ma ko to bio) i time oslabiti konkurenciju za zlato.

Filipe prodjiiiii ... jooooooj ne radis sta sam ti reko

pre 12 godina

Ovaj poraz stvara osecaj kao kad ti stigne racun za tv pretplatu (od Tijanica) a tebe boli .... jer i nemas tv

Matijevic Bojan

pre 12 godina

meni je bas drago da su hrvati ispali,pokazali su da mogu samo da osvoje kod kuce kad imaju igraca vise[sudija].A da nisu njihovi tako prljavo igrali mozda bi filipovic bolje igrao ali verovatno su to posledice pesnice.hahaha.sto volim sto sam SRBIN!!!

Mladen

pre 12 godina

Ljudi,smesni ste,,,svako gleda sebe!Zasto da se lomimo sa Crnogorcima,kad ste pokazali koliko ste prljavo igrali u mecu sa nama!Ne znam sta fantazirate uopste.Ispali ste,pomirite se i eto Vam razloga da nam nekada to vratite i tackaako sebi dozvolimo da od vas jadnih zavisimo.ZIVJELA SRBIJA

Иван

pre 12 godina

Наравно да је Удовичић одмарао играче и наравно да нису играли за Хрватску, зашто би? Знају се наши и црногорски играчи и поштују, зашто им не би и учинили на крају...

e

pre 12 godina

Ne znam sta im nije jasno mi sta smo im sada krivi a realno treba da gledaju u svoje dvoriste sto ne pitaju svoje vaterpoliste kako su uspeli da glatko izgube od nas ajde to im i nije strasno ali posle toga poraz od nemacke ej nemacke nisu ni zasluzili cetvrtfinale inace i protiv spanije su se provukli

nezon

pre 12 godina

"Srbi vole poraze slaviti kao pobede, a tako je i sad"

Nista bez hrvatskog cinizma i licemerstva. Da su malo vise paznje obracali na divljastvo svoje "momcadi" bilo bi im jasnije sto ce se naci gde su i zasluzili - na 8. mestu

Bokelj

pre 12 godina

I sta je tu cudno, i kome je cudno. Vec plasirana ekipa da igra punim tempom? Pa to bi samo los strateg uradio. I zbog cega? Zbog brace Hrvata, zbog postenja i casti? Ma dajte. U svakom slucaju je logicno i da smo ih pustili odnosno da se i nismo trudili, pa sta. Od dva zla, ja bih uvek ono manje izabrao - dakle Crnu Goru. Ne znam cemu se sada Hrvati cude? Sto nije Srbija ginula za njih!? U svakom slucaju, ovaj put je ovako njima (mada su malo i zasluzili), drugi put crnogorcima, a mozda i nama nekad. Ne ljuti se covece, svakako je vazno ucestvovati. Na kraju krajeva, kad izgubis utakmice koje nisi trebao, sam si kriv za isadanje. Tu se cak i Hrvati sa mnom slazu, zar ne.

mate_hr

pre 12 godina

mi smo sami krivi sto ne idemo dalje i zaslužili smo to zbog nesportskog ponašanja i loše igre...
to što se vi srbi niste sportski ponili protiv CG to je vaš problem...naravno i to što to odobravate i ne vidite kao nešto problematicno.

svako tu ima svoje trenutke nemorala....jedinio problem u ovim našim državama što to narod ne prepoznaje....pozdrav

Razocarani Srbin

pre 12 godina

Ne mislim da su nasi bilo sta namestali...Jednostavno nisu imali zelje da ginu i cuvali su se za naredne utakmice... Pa zar neko moze da zameri Fici sto nije odigrao motivisano,a onaj nezni gospodin mu otkinuo pola obraza... Jednostavno, ko gubi ima pravo da se ljuti...ali onaj trenutak kad braca Hrvati navijaju svim srcem za nas je neprocenjiv...ne moze ni Master Card da ga plati... :)

Miodrag

pre 12 godina

Najsmešnije mi je kada hrvati poćnu da pričaju da će nam se sve ovo vratiti, pa vratilo se, ali vama hrvatima zbog onog divljaštva u meču protiv Srbije, i tu je krug zatvoren. :-)

Delije

pre 12 godina

Igracemo punom snagom kada to nama bude potrebno da ostvarimo uspeh. Danas nije bilo potrebe za tim. Bas nas je briga da li nasa pobeda treba Hrvatima, Spancima, Holandjanima ili bilo kome drugom. I sta cete pricati vezano sa tim. Prihvatite cinjenicu da niste uspeli da dobijete dve vazne utakmice i rezultat toga je borba za 5. ili 7. mesto.

Od dva zla biras manje zlo

pre 12 godina

Kako god da okrenes mi ispadamo krivi da smo pobedili sad bi Crnogorci pucali na nas, a ko po obicaju niko nebi reko hvala kao sto i nije. A da ste pobedjivali svoje protivnike a ne gubili sve ovo nebi bilo.

Šaca

pre 12 godina

Hrvati, nema šta da se ljutite, što niste pobedili Nemačku kao šestu reprezentaciju po kvalitetu, pa ko danas gine za drugoga, svi gledaju prvo sebe pa onda drugog. Nije ništa strašno.

koga odabrati?

pre 12 godina

Izvinite braćo Hrvati, ali Crnogorci su nam ipak nešto malčice bliža braća od vas.

Šalim se, naravno. Neozbiljno bi bilo brinuti tuđe brige i nesebično rasipati snagu da se zadovolje drugi kad je cilj plasirati se i eventualno pobediti na takmičenju. Na kraju krajeva, to su sportske igre, a ne pitanje života i smrti pa o'ladite malo. Svako igra za sebe i računa šta je njemu samom najbolji potez.

Pera

pre 12 godina

eee moji Hrvati, pa ipak cete igrati razigravanje za 11 mesto!!! a Srbi su naravno za to krivi!!!! nema vam druge nego da se zalite!!! hahahah

UrosBg

pre 12 godina

Ne razumem sta se ovi ljute. Pa zasto nisu svojim igrama i rezultatima izborili prolaz dalje a ne da ocekuju rasplet u grupi. Ako smo i pustili ovu utakmicu, neka smo. Mi smo svojim igrama zasluzili ne samo prolaz dalje vec i medalju. Pametno ako je Udovicic malo stedeo igrace za sledece utakmice. Napred Srbija!!!

billy

pre 12 godina

Naslov nije pravilno napisan, urednice izvrsi izmenu jer ovako kako je napisano ispade da je Hrvatima krivo sto je Srbija porazena. Tesko da ce to biti.