Rukomet 197

Ponedeljak, 23.01.2012.

20:07

EP: Trijumf Srbije za polufinale!

Rukometaši Srbije obezbedili su plasman u polufinale Evropskog prvenstva, pošto su u drugom kolu druge faze savladali Švedsku sa 24:21 (14:11).

EP: Trijumf Srbije za polufinale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

197 Komentari

Sortiraj po:

ALEX

pre 12 godina

adam
Pa dobro bitno je da postoji šansa... još bolje ako dodjemo u šansu kao na EP u vaterpolu pa da izbacimo vas sa takmičenja tolko bolje. Danas još samo da od Francuza izgubite pa da onda ode i vama šansa za polufinale a onda slobodno možete i vi da organizujete još koje EP ILI SPMPK

milos

pre 12 godina

Bravo i svaka cast momci.Ma ko se ovome nadao na pocetku prvenstva.Ajmo biti realni nije niko.I pustite sad price bilo ovako ili onakvo navijanje.Ma bilo je odlicno jer da nije tako ne bi bili poslije dugo vremena tu gdje jesmo.Budimo ponosni na nase Rukometase,Vaterpoliste,na naseg Noleta.I da ovaj vikend tri puta za redom svi zajedno zapjevamo BOZE PRAVDE U Beogradu ,Melburnu i Ajndhovenu.Nek se ori do neba pobjednicka pjesma SRPSKIH navijaca...

vlada

pre 12 godina

dragi provincijalci! Obraćam vam se kao rodjeni Beogradjanin
Sportista sam ceo život i svaki sport volim a posebno odbojku kojom se i bavim kao trener! Radim svako veče osim utorka od 7-11h, kako zamišljate da odem na rukomet a toliko to želim. svake noći ostajem budan da gledam reprizu! I pri tome nisam jedini koji radi, masa nas radi ili noću ili je radilo ceo dan i ne mogu od umora u Arenu! Ja se izvinjavam ali koliko god svi vi mislili da su srbi neradnički narod, moram da vas demantujem. Molim nekoga iz provinciji ko je Odbojkaški trener da mi se javi da održi trening umesto mene sutra kako bi mogao da idem da gledam SRB-MAK!

Vesko

pre 12 godina

Slušaj, "provincijalac", muka mi je već da danima slušam ovo pljuvanje. Hale su pune, naši pobeđuju, to je ono što je bitno. Hvala svima koji idu na te utakmice, ma odakle da su. Takođe bih napomenuo još nešto. Liga šampiona se igrala prva dva kola u Vršcu. Pik Seged i Kopenhagen su bili gosti Partizanu - prazan Vršac - ja bio, znam. I u Pioniru nije bilo MNOGO bolje, al je bilo bolje. Zato dosta bre, hoćemo li još malo da ratujemo provincijalci protiv Beograđana, malo li je ratova svake vrste na naši plećima.
Bravo, momci! Ko se ovome nadao! Bravo publiko! :)

trsa

pre 12 godina

BRAVO MOMCI SVAKA ČAST!!!!!………..samo da se razumemo ova reprezentacija Švedske nije neka svetska sila u ovom trenutku…….ne bi smo još uvek trebali da poletimo jer tek ako pobedimo ŠPANCE, HRVATE, ILI FRANCUZE u polufinalu možemo reći da ova reprezentacija ima herca i da smo neki faktor u ovom sportu trenutno………..jer se plašim da ako izubimo polufinale po pravilu ćemo lagano da izgubimo i meč za treće mesto jer ćemo biti demoralisani i ostasmo bez medalje što bi realno bilo KATASTROFA

adam

pre 12 godina

Još da organizirate svjetsko prvenstvo i olimpijske igre.. to vam i je jedina šansa da igrate u polufinale nekog rukometnog prvenstva..

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

da li moze neko ko je bio sinoc da napise, vidi li se ista iz tog golubarnika u areni?
a ti provincijalac i ostali koji pljujete po beogradu...dokle vise da vam se crta...evo sinoc ako si pratio utakmicu, mesta od 3 i 5000 zauzeli danci..i sta ti mozes tu..a vi odmah da popljuejete, a kao drugo.,..u rukometu nismo bili u polufinalu citavu deceniju i nije bas bio popularan sport zar ne?

ZivelaSrbija

pre 12 godina

Napred Srbija i Hvala Macedonija! Treba samo jednom proci ulicama Ohrida ili Skoplja u vreme kada igra Novak Djokovic, vaterpolo reprezentacija Srbije, Crvena Zvezda ili Parizan kvalifikacije za LS ili LE pa da vam sve bude jasno! Ljudi se raduju i navijaju kao da su njihova reprezentacija ili klubovi u pitanju! Prijatno iznenadjenje je preslaba rec! Mozada pre pozitivni sok i ponos sto ste iz Srbije! Tolika kolicina iskrene ljubavi i podrske se danas ne moze sresti nigde u svetu kada je u pitanju Srbija a proputovao sam dosta! Nisam tako nesto ni priblizno video u Crnoj Gori na primer a mnogo se vise busaju u grudi! Voleo bih da smo mi kao nacija manje egoisticni i vise sposobni za tako nesto jer upravo to i govori o velicini jednog naroda! Do duse, ima i toga da smo mi Srbi i razmazeniji kao navijaci jer imamo priliku da na puno vise takmicenja pratimo Srbiju nego Macedonci Macedoniju, kada bi nam njihovi sportisti dali vise prilike mozda bi se i mi pokazali! Zivela Srbija i puno zahvalnosti za bratski narod Macedonije!

felsirana lopta

pre 12 godina

odgovorno tvrdim da u Areni nije bilo ni pola Beograđana. Za mene je taj fenomen neobjašnjiv i lako rešiv ali o tome drugi put. (Sale, 23. januar 2012 23:42)

Nije tako samo u Areni,tako je u Beogradu

Stari znalac

pre 12 godina

@ Knezevic

Samo mala ispravka od Srbina iz SAD. Mozda sam malo stariji pa bolje pamtim. Cuvena sabacka Metaloplastika nije bila sastavljena iskljucivo od Srba. Evo redom igraca kojih se secam: Basic i Mrkonja - Hrvati; Portner - Slovenac; Kuzmanovski - Makedonac; Vukovic, Rnic, Isakovic, Cvetkovic i Vujovic - Srbi (dobro, Vujovic iz Crne Gore, pa da kazem Crnogorac, mada, koliko znam, on se izjasnjava kao Srbin). Bilo je tu jos igraca iz cele Yu. Taj tim je maltene bio reprezentacija SFRJ. Isto tako, ne stoji ova kritika Hrvata da su Srbi "trube" za rukomet. Jednostavno, nasa odlicna generacija sa Knezevicem, Jovanovicem, Pernucicem, Skrbicem, Butulijom, Belim Stojanovicem, Pericem i ostalima je propustila mnogo takmicenja zbog sankcija. Kasnije su osvojili tri bronze, ali premalo je to bilo u odnosu na njihov potencijal. I ova ekipa koju sada gledamo je stvarana i cekana jako dugo. Dosta utakmica su gubili u zavrsnicama meceva sto na sudije, sto na svoje gluposti. Red je da se to vrati. Nadam se da ce se popeti na podijum za medalje - po igrama su zasad zasluzili. Ipak nije svejedno dobiti Dance i Svedjane i odigrati egal sa Nemcima....

IQ

pre 12 godina

Има ли неко било каквог утицаја да овима из савеза каже да више не пуштају химну са текстом, већ да пусте само мелодију...

vlajko

pre 12 godina

Свака част свима, види се да гинете за Србију. Али, Далибор Чутура, немам речи, ДОКТОР РУКОМЕТА!

Rikošet

pre 12 godina

prvo veliki naklon za malo spomenutog selektora VESELINA VUKOVIĆA!!! jer i pored velike,rovovske bitke koju vode igraci na terenu,ovo je i velika takticka pobeda strucnog staba kao i prethodne na ovom turniru. Vujin-konacno preuzeo odgovornost,Stojkovic takodje,Šešum-dobijen novi igrac u rotaciji za polufinale...Navijanje je vec prepricavano milion puta i zna se ko vodi tu glavnu rec,iako nije kao na mecevima nasih najvecih klubova,za ove skandinavce je kao da su u samom paklu,mozda na tv-u izgleda drugacije ali u hali je sasvim druga prica...jedina zamerka vodjama navijanja je pesma u kontekstu paljenja dzamija,jer mi ipak na terenu imamo igraca muslimanske veroispovesti koji vec godinama gine za nasu i svoju zemlju.

dasa199

pre 12 godina

zaista fenomenelan uspeh i sve cestitke!Uspeh je utoliko veci jer je ovo definitivno najjace ekipno takmicenje na svetu u svim sportovima!Poznato je iole boljim rukometnim znalcima da ekipa nema preveliki kvalitet jer je jedini svetski igrac Mosa Ilic i Vujin ali nazalost samo u fazi napada!zato sve cestitke i na racun Vukovica i strucnog staba jer su izvanredno poslozili odbranu i ubacili u tim Cuturu koji je svojim rukometnim znanjem naterao Ilica i Vujina da daju sto odsto svojih mogucnosti!taktika dovedena do savrsenstva!neophodno odmoriti Ilica jer je iscrpljen totalno a od njega nam u polufinalu mnogo toga zavisi!Publika iako nije rukometna mora se staviti u sluzbu ovih neverovatnih boraca i nacionalnog tima a ostaviti po strani sve nase frustracije i nepristojni nacionalizam!To je najbolji put ka uspehu i pravoj prezentaciji pred celim svetom!SRECNO!!!

nislija

pre 12 godina

spiker u areni je braca tonic, novinar bell amie radija i bell amie televizje iz nisa
cesto ga vidjam po nisu
proslavio se kad je najavljivao nase odbojkase u nisu, pa je onda dobio posao da to radi na mecevima svetske lige, pa je trenutno spiker za domace meceve kosarkasa radnickog u kragujevcu, putuje izgleda na dan mec u kg, a sada radi i rukomet, dakle sve dvoranske sportove, ocigledno da se probio

ok je lik, mozda preteruje malo sa dranjem,ali tezak je ono posao, mora se voditi racuna o svim timovima

inace, radi jednu otkacenu emisiju na bell amie tv, otpisani se zovu, mozda ste je gledali

braca tonic je ovaj u narandzastoj majci

http://www.youtube.com/watch?v=--24gVUgf-0

francuz

pre 12 godina

(гробар до гроба, 23. januar 2012 23:46)

Pa sad... Nece Francuzi da zvizde svojoj himni, naravnoda su protivnicki navijaci :) Nisam hteo da pisem elaborat. Sustina je da se zvuizdalo Marseljezi. Necu da ulazim u sad neku politicku raspravu sta bi bilo kada bi bilo. Medjutim ono sto sam uspeo da ispratim jeste da je Sarkozi rekao da ako se jos jednom desi tako nesto da se utakmica nece ni odigrati. To zvizdanje je bilo redovno na staionu Stade de France ili St. Denis...A svak zemlja je specifcna i razlozim su svakojaki. Marokanci zvizde jer su ih Francuzi....decenijama.

Dilan Dog 93

pre 12 godina

Da li neko moze da mi kaže cene karata za polufinale i finale? Na sajtu 'Arene' ne može da se otvori stranica sa naručivanjem karata(a samim tim)i cenama.Hvala unapred.

firma liman

pre 12 godina

@ Sale

Uz svo uvazavanje grobara (40+), Nislija i Smederevaca kao i Podgoricana, u navijanju je aktivno ucestvovala i Firma Liman. Tek da se zna.

eh

pre 12 godina

Drze nas arbitri... Rukomet je sport gde se domacin mora kako/tako da ubaci u polufinale. Kao i vaterpolo. Osim, ako nije neka b kategorija.
K tome jos je bila i dobra grupa...
U polufinalu vise nema navlacenja za domacina, pa cemo da vidimo koliko vredimo. Ako budemo 4ti, to znaci da ne vredimo nista.

FELIPE

pre 12 godina

Nemojte se ljutiti, ali meni je pravi heroj ovog prvenstva Dalibor Cutura!!!
Pa covek sa 36 godina igra kao mladic. Kakve on lucidne poteze ume da napravi, da zaveze protivnike u cvor! Darko Stanic jeste istinski heroj, ali je Cutura postao moj idol! Gde su gledali oni prosli selektori...da nisu slepi kod ociju?!
BRAVO SRBIJO! SA TOBOM DO TITULE! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Vujadin

pre 12 godina

Bravo Vujin!

Evo nudim jedno rame za plakanje, ali za lepe plave i krupne Svedjanke!
Ali ne za vise od njih tri, ipak jos ima dosta da se igra!

Čutura je MVP bez obzira šta statistike govore

pre 12 godina

i na ranijim prvenstvima smo imali strašne probleme da u napadu u zadnjih 15 minuta, ali nas sada drži odbrana, ranije bi gubili i pored toga što bi recimo imalo +4 na poluvremenu. Na prethodnim prvenstvima bi gubili zbog igre u odbrani naročito zbog Toskića koji ni kriv ni dužan dobije 2minuta u odlučujućim momentima.E sad toga nema, u fazi odbrane na pivotu igra Beljanski i to odlično! Na ranijim prvenstvima naš napad je nosio Marko Vujin, sada celokupnu igru naše reprezentacije nosi Momir Ilić i Nikčević i nezamenljivi Čutura (zašto njega nije toliko dugo bilo u reprezentaciji), pa iako je Vujin nekad u igri nekad totalno van iste mi igramo dobro. Samo dokaz koliko je u ovoj igri bitan KOLEKTIV! Mislim da je apsolutno nepotrebno izdvajati Stanića, on se izdvojio za ceo život, svaka mu čast! Dakle tim je isti, ali malo zreliji i uz odlične taktičke poteze, i sjajnu publiku mislim da zaista možemo do zlata iako sam zaista bio skeptičan na početku prvenstva! Napred naši!!!

Провинцијалац

pre 12 godina

Још један доказ зашто никада више не треба организовати утакмице репрезентације у Београду. У било ком спорту! А понајмање утакмице такмичења попут овог. Београд и београдска публика су брука Србије!

crnogorac srbin

pre 12 godina

svaka cast braco cestitamo zelimo vam jos mnogo velikih pobjeda samo naprijed i hrabro kao i uvijek najbolji ste pozdrav iz bratske crne gore

Aleksandar

pre 12 godina

Kakav dan ce biti 29.januar , prvo tasta ide kuci, zatim Nole odbranjuje Australijan Open, zatim vaterpolisti i rukometasi uzimaju medalje,i onda utisak nedelje bez politicara...

Lazes zlato...

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.
(Milorad, 23. januar 2012 20:45)

Ovo jednostavno nije tacno...
Gledao sam u Becu kako Austrijanci zvizde nemackoj himni...
To se svuda radi... to je skroz normalna stvar...

Kako je smorio taj kvazi evrpski stav...

Aleksandar III

pre 12 godina

"Па очигледно је да су Македонци сада у некаквом националном заносу (закснили 15-ак година), изгледа их понела она нова статуа Александра Грчког у Скопљу" . Takov komentar e nepotrebno da pravite. Toa isto kako da kazeme da je Car Dusan Bugarski Car, a ne srpski?!! Do 2014 Ve pokanuvame da go posetite Skopje i da vidite kako se menuva.
P.S. Pazete se vo sreda Sportski ke ve "zgazime"!

Mićko

pre 12 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=576437#k6384010
Nismo se plasirali na OI moramo biti prvi ili da budemo ispred onih koji su se već kvalifikovali pa da idemo u kvalifikacije za OI

Vasilije

pre 12 godina

Moram da se odam i da priznam,da nisam bio preterano veliki optimista pred ovaj Evropski sampionat.Glavni skepticizam po pitanju visokog plasmana vodio se u tome sto sam zaboravio kada smo poslednji put uradili nesto krucijalno veliko na takmicenjima,unazad dosta godina.Ako se ne varam,zadnju medalju(bronzu)smo uzeli po okoncanju NATO bombardovanja predvodjeni Nedeljkom Jovanovicem,Skrbicem,Butulijom,na golu sa fenomenalnim Sterbikom...od tada nas nema na rukometnoj mapi sveta.Uglavnom smo na velikim turnirima igrali epizodnu ulogu ili smo zastajali jos u kvalifikacijama.Kada se jos pogleda da nasi klubovi u Evropi sluze za popravljanje gol-razlike,onda ovakav utisak sa pocetka i ne cudi.Verovao sam da cemo odigrati na visem nivou zbog domaceg terena,noseni vetrom u ledja od strane nasih navijaca ali ovo sto momci pokazuju zasluzuje jedno veliko BRAVO.Posle vecerasnje pobede medalja nam je na dohvat ruke sto je bio i pritajeni cilj pred pocetak,ali moram da kazem,hladne glave i bez euforije,da nam ni zlato nije daleko.Uz ovakvu igru,fanaticnu svih 60 min i sa na golu izvanrednim Stanicem nema te reprezentacije koja nece poloziti oruzije pred Orlovima.

SRBIN

pre 12 godina

Jos pre utakmice sa nemcima sam kupio kartu za polufinale,jer sam verovao u ove momke.Posto sada znamo da smo u polufinalu za razliku od ostalih,mozemo to da iskoristimo i da nas bude najvise,a ne da nas hrvati nadjacaju u areni.Zato beogradjani,sutra pravac arena po kartu,a ostali na tickets.rs

Nacionalista

pre 12 godina

U petak Arena mora da eksplodira..........naravno da izvrsimo pritisak na sudije, da se ova druga reprezentacija uplasi ambijenta i da odemo u to finale!!Za sad je dobro ali moze jos bolje!! I rukometasima i vaterpolistima svaka cast!

Mićko

pre 12 godina

Nismo još izborili odlazak na OI.
Treba da budemo prvi ili da budemo ispred onih koji su to već uradili pa da idemo u kfalifikacije za OI:

Sale

pre 12 godina

Bio sam u Areni i od svoje bedne plate izdvojio 2.500 RSD za put i kartu (živim 70km od BG-a). Valjda imam pravo da kažem sledeće: da nije momaka iz Niša i nešto iz Podgorice pa i nešto grobara (40+) pukla bi žešća bruka jer su oni jedini vodili navijanje i animirali ostale. Mogu samo reći da smo ipak svi stvarali zaglušujuću buku kod napada Šveđana ali u našim napadima slabo navijanje (izuzev gore pomenutih). Dalje, odgovorno tvrdim da u Areni nije bilo ni pola Beograđana. Za mene je taj fenomen neobjašnjiv i lako rešiv ali o tome drugi put.

Rado bih išao i na polufinale ali moram od nečega da živim. Zamolio bih nekoga ko je u sličnoj situaciji (oni bogatiji sigurno neće doći a i ako misle da dođu apelujem da ipak odustanu i ne zauzimaju mesto nekom ko će barem aplaudirati) da žrtvuje 1-2 kRSD i da me zameni ali uz uslov da izgubi glas na par dana kao i ja večeras.

P.S. jedna molba organizatorima: kumim vas dajte himnu BEZ vokala jer ipakl smo je naučili i kakvi smo - takvi smo pevamo je. Švedskoj himni se večeras nije zviždalo - ako se nekom ored TV-a tako učinilo onda greši - neka dođe na utakmicu pa se lično uveri. Pozdrav.

Lokalac

pre 12 godina

Dezurni filozofi, karata ima, cena 1000 din. 10 000 makedonaca je izvojilo pa barem po 300 eura da dodje ovde na desetak dana a vama je 1000 din mnogo. p.s U Makedoniji je duplo nizi standard nego u Bg.
(Sale, 23. januar 2012 22:12)

Па очигледно је да су Македонци сада у некаквом националном заносу (закснили 15-ак година), изгледа их понела она нова статуа Александра Грчког у Скопљу. Код нас је то кратко трајало иако смо на речима најјачи, код Црногораца такође крају, код Хрвата трајало негде од 95 до 1006-7. Македонци и Босанци тек сад живнули, вероватно зато што 15 година никакав спортски успех нису имали а управо се кроз спорт тај национални дух најбоље стиче.
Даље, кажеш 1000 динара није ништа. Па није ништа за буржујчиће који седе и једну семенке у партеру. А за нас студенте и остали обичан народ је много. Треба да се плати и школрина, остали издаци за факултет или школу, гсп карта, храна, пиће, дажбине, и то што претекне (ако претекне) иде на 'забаву'.

Nenad PVO

pre 12 godina

Svaka cast, Momci.
Veliko srce i sjajna atmosfera medju igracima, koja se skoro moze opipati, je ono sto je najvaznije i ono sto Vas moze dovesti i do medalje. A kad se dotle dodje onda se sve menja. Svaki igrac postace za 20% bolji igrac, sa mnogo vise samopouzdanja. Nadgradice te svoje karijere i u klubovima a ljudi u Srbiji ce Vas uvek pamtiti kao velike sampione.
Mislim da je posledica dobrog drugarstva medju igracima, i danasnje budjenje, u pravom trenutku , Sesuma i Vujina cija je dobra igra u napadu neophodna za osvajanje medalje.
Fantasticna odbrana takodje je posledica sjajne atmosfere i ona za sada nadomescuje nedostatak lakoce igre u napadu. Stice se utisak da jako tesko postizemo golove, i da nedostaje raznovrsnosti u napadu.
Zna se koliko je u rukometu, na zalost, uticaj sudija veliki i danas smo ipak, imali njihovu pomoc u poslednjih kriticnih 8-9 minuta. Dva nejasna iskljucenja Svedjana sprecila su ih da nam se desi isti scenario kao sa Nemackom. Ocigledno je da nam nedostaje svezine i snage za poslednjih deset minuta na svim utakmicama do sada. Potrebno je da proradi jos neki igrac, da se oslobodi, i za to treba dobro iskoristiti utakmicu sa Makedonijom.
Pomoc sudija kao domacini smo iskoristili, a sad treba da pametno iskoristimo vreme do polufinala i pobedimo najvazniju utakmicu na turniru.
Puno srece, Majstori...

Sekula

pre 12 godina

Ako 29.I 2012 Novak Djokovic osvoji Australija Open, vaterpolisti i rukometasi evropsko prvenstvo, predlazem da taj dan svake godine slavimo kao praznik sa tri neradne dana. Za svaki sport po jedan.

francuz

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.
(Milorad, 23. januar 2012 20:45)

Ajde molim te... Ja zivim u Parizu i ovde je pre par godina u sred Pariza izvizdana Marseljeza. Sarkozi je nesto bas pobesneo zbog toga.

Hrvati redovno zvizde himne protivnicima...

Sergio

pre 12 godina

Dobro je da se trener Vukovic setio da zameni Toskica inace da to nije uradio Svedjani bi nas stigli.Osim sto nista nije uradio u napadu u odbrani je bio nemi posmatrac kako Svedjani koriste odbitke od stative i zatim nesmetano postizu gol.

srbenda

pre 12 godina

ajmo srbi svi u napad ajmo ajde ,bravo momci odlično ste odigrali odbranu,malo nam fali kreativnosti u napadu u pojedinim trenucima:D

Knezevic

pre 12 godina

@Marica
Nisu cetnicke pesme zlo jer u njima se ne vredja ni jedna nacija vec se peva o borbi za slobodu.Ove pesme koje pevaju pojedini srpski navijaci na utakmicama ,tipa ubi zakolji i tako to nisu cetnicke vec ratno huskacke pesme i nastale su uglavnom devedesetih.
@Sale
Srbi su rukometna nacija i te kako.Bivsa nam zemlja je osvojila 1972. godine zlatnu olimpijsku medalju kada se rukomet prvi put pojavio na OI.U tom timu najvise je bilo Srba.Osamdesetih generacija Veselina Vukovica,Veselina Vujovica,Momira Rnica i ostalih je osvojila sve sto se moglo osvojiti dakle zlato na OI 1984 i zlato na SP 1986.Tada je cela reprezentacija bila sastavljena iskljucivo od srpskih rukometasa ,tacnije svi igraci Metaloplastike su bili i reprezentativci.A ta Metaloplastika je tri puta za redom igrala finale Kupa Sampiona i dva puta bila prvak.Devedesetih i pocetkom 2000-ih nasa reprezentacija je osvojila dosta medalja uglavnom bronzanih.Tako da mi nikako nismo amateri kada je rukomet u pitanju.Sto se ne moze reci za Hrvatsku kada je odbojka u pitanju.

goran

pre 12 godina

Super ovo je veliki uspeh za nas rukomet!!! e a sada protiv makedonaca igrati ,kao i protiv crnogoraca u vaterpolu samo opusteno i sa drugim timom, jer nam pobeda ne znaci puno a bespotrebno forsiranje glavnih igraca nas eventualno moze kostati poraza u polufinalu... a sa druge strane ne vidim kako makedonci mogu proci dalje jer bez obzira i na eventualnu pobedu protiv nas,mnogo toga bi trebalo da se poklopi u njihovu korist sa rezultatima drugih timova da bi oni prosli, a ta verovatnoca je veoma mala...

Nebo

pre 12 godina

Jel moze sad neko da mi objasni kako na OI ? ili smo izborili vec one kvalifikacije? Hvala unapred
(ilija, 23. januar 2012 22:35)

jesmo!

гробар до гроба

pre 12 godina

Видим да неки Хрват ове прозив како ми нисмо рукометна нација, ок нисмо али ок они имају успеха у последњих 8 година, али у још којем спорту су они сила. Ми смо ВАТЕРПОЛО СИЛА, ОДБОЈКАШКА СИЛА (и девојке и мушкарци а да не спомињем младе слекеције), ТЕНИСКА СИЛА, у Кошарци нисмо више оно што смо били али смо за њих и даље СИЛА после распада државе освојили смо ипак 3 ЕП, 2 СП и једно финале ОИ, једно 3 место на ЕП, једно финале на ЕП, 4. место на СП!!!!!!!!!!! Што је доста доста је, у фудбалу нису много бољи изузев '98, они скоро увек испадну у првом кругу, СП 2002, СП 2006, ЕП 2004, додуше прошли су 96 и 2008 у други круг а ми 2000 и 98 тако да имају мало више успеха од нас а себе сврставају у фудбалску велесилу!!!!!!!!!

jose j.

pre 12 godina

Predrag Strajnic je mnogo bolji komentator od kovinjala i nadam se da ce on prenositi polufinale i finale, naravno orlovima sve cestitke i srecno u polufinalu.
(Zeca, 23. januar 2012 22:52)

Ne brate, obojica su mnooooogo losi! :)

I naravno sve cestitke momcima, samo napred.

mimi

pre 12 godina

Ajmo ljudi da napunimo arenu i obojimo je u crveno,plufinale evropskog prvenstva nema cenu,jos u nasoj zemlji.A ako cemo o ceni - za 1500 din gledate dve polufinalne utakmice evropskog prvenstva

гробар до гроба

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.
(Milorad, 23. januar 2012 20:45)

Ajde molim te... Ja zivim u Parizu i ovde je pre par godina u sred Pariza izvizdana Marseljeza. Sarkozi je nesto bas pobesneo zbog toga.

Hrvati redovno zvizde himne protivnicima...
(francuz, 23. januar 2012 23:02)


Иако живиш у Француској и износиш неке податке из дешавања у Француској, износиш податке о стварима које пратиш површно. Поменута утакмица на којој је извиждана Марсејеза је играна између домаће Француске и Марока, химну Француске су звиждали Мароканци (односно Мароканци за Француским пасошом), да смо рецимо '98 играли са Албанијом у Приштини Албанци са Косова би звиждали нашој химни иако су "држављани" исте, барем су тада били. Додуше тада смо јој и ми звиждали али отом потом. Код нас Балканаца влада уверење да си бољи навијач ако што више вређаш противничком, ако му псујеш матер, сестру, ако му звиждиш химни. У Енглеској је то мало другачије (барем на оној коју сам ја гледао), тамо певају својој земљи а не против противничк!!!!

SaleBg

pre 12 godina

Jesu pustili ljude za dz da bi napunili halu ali je bilo i nas koji smo isto to zadovoljstvo platili. Naravno rekli su da nece to uraditi da bi jos neko ipak kupio kartu. To se zove prevara. Razumem ja da je to zbog atmosfere ali od mene vise nece dobiti dinara tj, necu ici vise na utakmice. Naravno trebali su od pocetka da stave pristupacne cene a ne ove nase igrarije.

Понос Србије!

pre 12 godina

Браво момци, ви сте понос Србије! Мала смо земља, али зато имамо срца :)
Још би, по мени, лепше било кад би им на тренеркама писало СРБИЈА а не SRBIJA, некако лепше изгледа :)
Идемо даље, Живела Србија!

Bane

pre 12 godina

@M pa ako uzmemo u obzir podatak da su 80% navijaca u hali cinili Makedonci i Srbi, logicno je da jedina pesma oko koje ce da se sloze bude "Ko ne skace taj je Siptar!".... Cestitke nasima na sjajnoj pobedi!

Ivan

pre 12 godina

Svaka cast momci, konacno Srbija u polufinalu...!!! Kad pogledam koje reprezentacije ostaju pri dnu tabele, utoliko vise cenim ovaj rezultat.Samo napred do medalje!!!!!

branko

pre 12 godina

У чему је разлика између три добијене утакмице и две нерешене. Само у једној ''ситници''. На добијенима Вујин је дао по 5 – 6 голова а на овима другима ни један једини!
Елем, овом победом остварен је један од 5 великих циљева. Изборено је учешће у квалификацијама за ОИ (ово не би било сигурно само ако би из оне друге групе у полуфинале прошли Словенци али не знам да ли је то и теоријски могуће а и ако јесте, шансе су 0,2%) . Победом у полуфиналу остварују се нова 2 циља: обезбеђена би била прва медаља за Србију у рукомету (циљ бр 2) и директан пласман на Светско првенство (циљ бр 3). Треба рећи да би се ова два циља остварила и ако би освојили бронзану медаљу. Победа у финалу значила би претварање сна у јаву. И рукометаши би се придружили одбојкашима и одбојкашицама и постали шампиони Европе ( циљ бр 4). За разлику од идиотских одбојкашких правила по којима првак Европе нема олимпијску визу, у рукомету није тако јер првак Европе директно иде на ОИ (циљ бр 5). Више није сан него сасвим реална шанса да у недељу вече у Арени певамо ''Боже правде'' уз поздрав, ''Видимо се у Лондону''. Браво момци , храбро напред! Нема заустављања!!

Milisav

pre 12 godina

Kako mi je drago, suze ste mi na oci naterali... Svaka cast!!! Toliko sam ponosan kako ova zemlja zivi ovih dana za vreme rukometnog prvenstva... Pravi smo domacini i uzivamo svi sa nasim gostima! Idemo po medalju, jos jedno veliko HVALA na svemuuuu Srbija vas voli!!!

гробар до гроба

pre 12 godina

Браво Момци, сад идемо на медаљу, било која медаља би била превелики успех али како играмо а како играју и остали и плус играмо кући ни ЗЛАТО НИЈЕ ДАЛЕКО.

Учешће на Олимпијском квалификацином турниру (99,99% смо обезбедили учешће на квалификационом турниру, једино да будемо 3-ћи или 4-ти а да испед нас буду 2 од ове 5: Немачка, Пољска, Македонија, Словенија, Мађарска и то под условом да једна од њих не буде Првак, ако буде а ми будемо 3-ћи или 4-ти онд идемо на тај квалификациони турнир. Теоретски је немогуће да будемо 4-ти а да 3 од ове 5 екипу буду испред нас јер Мађарска и Словенија ни теоретски не могу обе у полифиналу из оне групе!!!!!!!!!!!!!!!

Gligor

pre 12 godina

Nemački komentator na Sport1 HD oduševljen atmosferom u dvorani kaže da se po atmosferi koju stvaraju sa srpskim navijačima malo ko može meriti. Dodaje da svako ko prati sport čuo je za halu Pionir i navijače košarkaškog kluba Partizan.
Bravo momci.

strasnamera

pre 12 godina

Mi smo ,kao i ceo gornji prsten u Areni, usli za dzabaka! Organizatori su stvarno ispali fer. Svi koji su bili ispred Arene su primljeni...A atmosfera neverovatna! Hvala vam za jedno velicanstveno vece!

igor vr

pre 12 godina

Bravo momci,sve cestitke, sada je bitno da se dobro odmorimo, i da po svaku cenu izbegnemo francusku u polufinalu(dobice oni hrvate sutra), a u finalu mi i francuzi+ OI usigurane.

Smesan si!!!

pre 12 godina

Za ove što smaraju danima. Bio je ponovo baksuz na utakmici. I šta sad?!
(Svirači, 23. januar 2012 22:08)
Vodi ga kuci sto se mene tice!!!

SRB

pre 12 godina

Bravo momci svaka cast ostavili ste srce na terenu odbrana fenomenalna sa Stanicem na golu napad jos malo da bude bolji ali kada se pogleda igra od prosle godine veliki napredak samo napred do finala.

Pera

pre 12 godina

Sta god da se kaze suvisno je, momci su ostavili dusu na terenu. Odavno nisam video nase da ovako kidaju 60 minuta. A tek maestralna postavka na pocetku 2 poluvremena. Sve pohvale momcima....

Slavko-Republika Srpska

pre 12 godina

Prvo da kazem da Republika Srpska slavi,bravo momci ostavrili ste cilj i svaka cast na borbi i dobroj odbrani,sto se tice publike kako je tako je mislim da je nekih 18 hiljada sasvim dovoljno bilo iako za polu finale mora da bude puna dvorana.Pozdrav za sve srbe i sve koji vole i navijaju za Srbiju ima nas puno.IDEMO DO MEDALJE:))))))

Dejo

pre 12 godina

Sve čestitke našima na sjajnoj pobedi. Stanić ponovo maestralan, Nikčević i Čutura odlični, pokazalo se da im je ono protiv Nemačke bio samo loš dan. Drago mi je da je Vujin odigrao solidno, a posebno me raduje dobra partija Šešuma, nadam se da će to pozitivno uticati na njegovo samopouzdanje u nastavku takmičenja. Želeo bih da se osvrnem na još nešto, a to je naš vajni javni servis. Da li je moguće da na RTS-u rade takve neznalice i da niko od njih pre utakmice nije ukapirao da je nama dovoljan i nerešen rezultat sa Švedskom za polufinale. Znači, da je bilo nerešeno mi bi imali 6 bodova, 3 reprezentacije bi imale 3 boda, Danska ima 4, ali smo od njih bolji u međusobnim duelima i to automatski znači minimum drugo mesto za našu reprezentaciju. Ovako su oni mrtvi 'ladni objavili da nam je neophodna pobeda. Plasirali javnosti pogrešnu informaciju i nikom ništa. Baš me interesuje šta bi bilo da smo kojim slučajem odigrali nerešeno, valjda bi do sutra uspeli da shvate ''koliko je sati''.

bez opustanja!!!!!!!

pre 12 godina

ponovo se opustamo,joj joj!!!ODLICAN MEC ali bez opustanja,ko zna sta bi bilo da nije sesum dao gol!!!da nam se u polufinalu nebi dogodilo da vodimo sa 6 razlike 10 minuta do kraja,a na 10 sekundi da primimo gol i izgubimo tragicno, moramo BEZ OPUSTANJA!

Лука

pre 12 godina

Људи, боље да су и празне трибине, него да дође гомила која ће на утакмици против Шведске скандирати: "Убиј Шиптара, убиј Хрвата, убиј се Тадићу"... Кога то мотивише? Коме је то занимљиво? Кад се ово скандира против Швеђана, не смијем ни замислити шта ће бити против браће, против Македонаца. Већ у неким коментарима видим да их пљувате и понижавате, а да запјевате "Од Вардара па до Триглава" или било коју бившу заједничку, главу дајем да би вам се сви придружили!

bolton

pre 12 godina

Svaka cast nasima na pobedi, zasluzili smo polufinale. Spiker u dvorani mnogo nervira, a ovaj RTS jos vise sa prikazivanjem Tadica...nisam znao da je vec pocela predizborna kampanja...

MoX

pre 12 godina

@Sale: Jeste tamo standard nizi, ali i tamo uvek imas ljude koji opusteno mogu da izdvoje nekoliko stotina evra da dodju ovde. Nas problem je u tome sto ljude koji imaju novca za karte uopste ne zanima rukomet kao sport. Rukomet - sport radnicke klase bio i ostao. Ja ga volim, trenirao sam ga, ali za kartu od 3000 din (koliko kosta normalno mesto) jednostavno nemam. Odnosno, imam taj novac ali mi treba za neke zaista vazne zivotne stvari. Naravno, ja ne kazem da je cena karata trebalo da bude 200-300 din, ali ove cene su ipak previse, narocito za trenutnu situaciju. Na stranu to sto znam da su se karte delile preko raznoraznih linija, i to ljudima koji ni ne znaju sta su dosli da gledaju. To je ovde uvek tako, na zalost.

Sale

pre 12 godina

Dezurni filozofi, karata ima, cena 1000 din. 10 000 makedonaca je izvojilo pa barem po 300 eura da dodje ovde na desetak dana a vama je 1000 din mnogo. p.s U Makedoniji je duplo nizi standard nego u Bg.

Zeca

pre 12 godina

Predrag Strajnic je mnogo bolji komentator od kovinjala i nadam se da ce on prenositi polufinale i finale, naravno orlovima sve cestitke i srecno u polufinalu.

Mirko

pre 12 godina

Odlicna igra SRBIJE!!!
Prvi put sam danas pratio na RTS-u, ali nisam mogao da izdrzim duze od 5 minuta, presao sam na poljski kanal!!! Ovi nasi komentari ko da su se ucili poslu od Grunfa:

'ako se sada odbranimo necemo primiti gol'
'bolje je voditi sa 3 razlike nego sa 2'
'sad Svedjani imaju loptu trebamo igrati odbranu'
'sad mi imamo loptu trebamo ici u napad'
'ako kanimo pobediti moramo dati vise golova od Svedjana'...

katastrofa...

Lokalac

pre 12 godina

Одлично да смо то већ сад пребринули. А занимљиво је под каквим условом могу и Македонци да прођу:
1. Оно главно, да победе нас, што и није толики проблем јер ћемо ми да се одмарамо за полуфинале
2. Да Швеђани победе Данце што је равно научној фантастици јер се сви ти Скандинавци међусобно стално пуштају (сетите се само ЕУРО-а 2004 у фудбалу кад их је само резултат 2-2 и једне и друге водио у четвртфинале притом избацујући Италијане. Трипут погађајте који је био резултат)
3. Е ово је још тежи услов, да Пољаци победе Немце са један разлике, али само одговара са једна. Јер се тада ствара круг, Пољска, Немачка и Македонија би имале по 5 бодова, а у кругу Мкд боља од Пол +2, Нем од Мкд +1 и Пол од Нем +1. Квота у клаџи је осећам 500 :))

Sale

pre 12 godina

Svaka čast nerukometnoj naciji na ovom uspjehu. Ipak, ovo vam prvo i zadnje polufinale u sljedećih 5 godina, jer toliko u rukometu vrijedi domaći teren. Nećete nažalost proći u finale jer se lomite sa skupinom frajera. Francuska, Šanjolska i možda Hrvatska nisu Švedi I Njemci kojima još ne raste brada. Hrvati će sutra prvi puta uništit Francuze i Lijepa naša svirat će protiv Španjolske u finalu. Živi bili pa vidjeli ;)Vama bronca uz pomoć sudija. Toliko vrijedimo i vi i mi.

M

pre 12 godina

Sto su nam siptari najbitniji u utakmici koja nam je odlucujuca za polufinale EP. Posto se makar 50% utakmice pevalo "ko ne skace taj je siptar"???
Jel ovo sport ili bojno polje ili sta ti ja vec znam?

Bravo za momke, bravo za publiku!!!

Ipsilon

pre 12 godina

YES ! Totally deserved. Let's go on to Semifinals!

If you support SERBIA in all sports, you can search for “Totallympics” and join the first international internet forum about Olympic sports.
You can discuss with sport fans from all around the world about all Olympic sports and be always updated about your nation’s athletes and teams in the Road to London 2012.

Marica

pre 12 godina

Momcima cestitke, Sesum odlican, bravo!

Mislim da bi igrace vise ponijelo samo pozitivno navijanje kao "Srbija, Srbija!" i bez uvreda za pripadnike drugih naroda i bez cetnickih pjesama. Ima i puno nas van Srbije i koji nismo Srbi, a ipak navijamo svim srcem za Srbiju.
Evo, molim vas kao bivsa sportasica.
Naprijed Srbija!

dr nikolaidos

pre 12 godina

ne znam od kud podatak da su karte 50 i 100 eur, to nije tacno...cena karte je bila u pretprodaji od 1000 din navise...pa ako je mnogo 10 eur dati za evr. prvenstvo onda o cemu pricamo ovde???? publika je ok, sta sad, ne mogu svi navijati kao grobai u Pioniru ili Areni, naprosto to je neponovljivo...ajmo nasiiii...bice puna arena od petka...

zg slavac za fair play

pre 12 godina

I sad kažete da nije bilo sudačkog vjetra u leđa? A ovi Šveđani očaj živi samo tuku iz daleka. Loši su totalno. Kakva loša skupina.

da ,da

pre 12 godina

E , moram da iskomentarisem ... nisam gledo rukomet jos od one generacije sa Belim Stojanovicem na golu , znaci ima nekih 8 - 9 god i ovo je prvi mec danas koji sam odgledao na ovom EP i moram da kazem da nasi igraju stvarno pravi muski , moderan i brz rukomet , nadam se tj. poceo sam da verujem da sigurno osvajamo zlato

UrosBg

pre 12 godina

Alal vera momci, veoma vazna pobeda. Dobra igra mada ne bas najbolje sto mozemo. Kao da se u pojedinim trenucima oseti umor kod nasih momaka. Odlicna atmosfera u Arena. Verujem da mozemo do medalje bez problema.

http://hoopsuniverse.net

novosadjanin

pre 12 godina

'Ajde sad iskreno:
Ko je verovao u njih pre prvenstva - ja prvi nisam!
Da li su sada zaslužili poverenje - ITEKAKO JESU!
Da li ćemo navijati ubuduće - SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA!!!

POKIDALI!!!

pozarevljanin

pre 12 godina

Aleksandar Sapic, Nedeljko Jovanovic, Novak Djokovic, Dragan Skrbic, Boris Tadic i gotovo svi normalni znaju u kojem pravcu Srbija treba da ide!

Milan

pre 12 godina

Lako je reci "pravi navijaci" kad imaju kintu.Da li je normalan onaj koji je odredio cene za ep...alo bre najjeftinija karta 1000 dinara a ljudi nemaju sta da jedu,strajkuju,gladuju...ti ocigledno oces reci da je pravi navijac onaj koji ima lovu da plati ove astronomske cene

Bravo

pre 12 godina

Bravo naši rukometaši! Ponovo sjajna odbrana dok se u napadu i dalje mučimo.Raduje što su se probudili Vujin i Šešum a Darko Stanić je pola ekipe,kao i uvek.Jedina zamerka je za organizatore,umesto one glupe Bregovićeve pesme u prekidima treba pustati Marš na Drinu,tu adrenalin raste,kad se čuju zvuci te pesme.

djokica

pre 12 godina

svaka cast momcima sta god da se desi do kraja, al' ne mogu vise da gledam tekmu sa tonom, dok god imamo gosta eksperta Obradovica za komentarisanje...on zna da li je Sesum staro gvozdje ili da je Momir Ilic istrosen..

Arsenal4life

pre 12 godina

Tako je momci,tako se igra!!!Cestitam na pobedi i da ovako bude u naredne 3 utakmice!A sto se tice navijaca,KONACNO STE SE PROBUDILI,tako se navija za svoju zemlju!NEK SE ZAORI,
SRBIJA!!!!!!!

aco

pre 12 godina

Ja sam bio ljut na Beogradjane sto ne dolaze da bodre,ali kada sam video da su karte 1000 i 2000 dinara,pa ja nebih dosao nikada,momcima svaka cast navijam za vas is svoje tople sobe.
A rukometasi neka zahvale onima iz RSS kojima je samo stalo do zarade.Pa zapitajte se dali bi jedan obican covek koji ima zenu i dete dao 2000 dinara za utakmicu ili kupio svojoj porodici 3.5kg mesa.Jos ova kriza velika sramota za RSS dobro je da ima i ovoliko navijaca

MILAN

pre 12 godina

Ovo nema ni u zemlji "Dembeliji".Pa ovi pustaju gledaoce za dzabe.Ja bas mislio da danas idem, kad na sajtu rukometnog saveza lepo pise da ce u dvoranu biti pusteni samo oni koji imaju kartu i da ljudi ne prave guzvu.Strasno a sad moze,bas mi krivo a i voleo bih da isgubimo zbog tih ljudi...

Šiđani navijaju za ZVEZDU

pre 12 godina

Idemooooo !!! Sada je 22-19 palim cigaru za cigarom. Nakon 19 -og gola Stojković ljubi grb - NEPROCENJIVO !!!! Da se naježiš !!!!

sale

pre 12 godina

@planeta Zemja

drugar izlea si makedonec ali nemoj toa so swedska,
navivaj za srbija, pa posle na raat vo sreda da bide
napred srbija napred makedonija i napred site eks yu
pozdrav od mk

cegevara

pre 12 godina

svaka cast momci,sad sa hrvatima za finale u punoj areni,ako oni budu smeli da dodju.........................................................NAPRED SRBIJA

Nemanja Nole

pre 12 godina

Publika ko i do sada nula..ovo nisu navijaci vec mamini i tataini sinovi i cere koji su dosli da budu vidjeni...igra kao i pre NULETINA !!


Sve u svemu ce biti opet jedna velika nula.
(Mirko, 23. januar 2012 20:25)

Zasto ti nisi u Areni??? A mozda si ti mogao da nas odvedes u polufinale nekom tvojom maestralnom igrom???

Mirko

pre 12 godina

Pa zato sam ja i poslao prethodnu poruku, i zato sam i rekao to sto sam rekao za publiku....pravi navijaci i oni koji stvarno vole sport ne mogu sebi da priuste da od svojih plata od 30000 dinara daju 10000 za jednu kartu..zato je i prazna dvorana,zato nema navijanja..jer ovi sto su dosli na utakmicu kupili tonu raznih grickalica, i pica nisu pravi navijaci.

Iza svega sto sam rekao stojim i znam da sam u pravu...sto se tice igre i igraca ne znam sta da kazem ali mislim da se ovo EP igra bilo gde drugde mi ne bi prosli ni prvu fazu.

Daj boze da gresim,ali mislim da sam u pravu.


Pitam se samo, ko će da snosi konsekvence što je onako bezočno lagao da su karte sve rasprodate (Marjanović, Đurković...). Zna se kako se to radi - sav posao oko prodaje karata se proda nekoj agenciji za to specijalizovanoj i ista odradi posao kako treba.
A i ljudi, jesu li oni normalni sa onakvim cenama od 80, sto ili tristotine evra za kartu. Mislim...
(Sale@, 23. januar 2012 20:28)

SRBIJA BRATE

pre 12 godina

Dal su ovi sa RTS-a normalni ?? Pa ja ljudi ne mogu da verujem sta se ovo desava !!! Nasi momci u polufinalu EVROPSKOG PRVENSTVA u rukometu i oni prekidaju slavlje da bi pustili specijalce poput Cede i Dacica.... BRUKA I SRAMOTA !!!! Tijanicu svaka ti cast, BRUKAS NAS COVECE !!!! AJMO PLAVI JUNACI SAMO NAPRED DO TITULE !!! SRBIJA

Mare

pre 12 godina

Svaka čast momci,ovo je veliki uspeh našeg rukometa,a da mi je pre prvenstva neko rekao da ćete se plasirati u polufinale smejao bi mu se.Svaka čast i nadam se Hrvatima u polufinalu.

slobodan

pre 12 godina

Publika ko i do sada nula..ovo nisu navijaci vec mamini i tataini sinovi i cere koji su dosli da budu vidjeni...igra kao i pre NULETINA !!
(Mirko, 23. januar 2012 20:25)

A što ti nisi u Areni, moliću lepo?

Bojan

pre 12 godina

Zna li neko koliko ovom komentatoru jos fali do penzije? Postoji li dosadniji glas na planeti? Ja vise ne mogu da gledam prenos na rts-u, nasao sam link na netu, prenosi neki Njemac, nista ga nerazumijem ali je opet bolji 10 puta od ovog! SRAMOTA !

Milorad

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.

Mirko

pre 12 godina

Publika ko i do sada nula..ovo nisu navijaci vec mamini i tataini sinovi i cere koji su dosli da budu vidjeni...igra kao i pre NULETINA !!


Sve u svemu ce biti opet jedna velika nula.

1234!

pre 12 godina

Ja ne znam koji likovi me vise nerviraju.. da li ovi sto dodju u Arenu i sede i cute sto sam video protiv Nemacke ili pak ovi sto sede ispred kompa, stekaju se za 1500rsd i samo se*u kako je lose navijanje!

Cuk. Padina

pre 12 godina

Neverovatno je da gotovo sve reprezentacije imaju bolju podrsku nego nasa. Pitam se kada ce odgovorni ljudi shvatiti da nasi, bez obzira koji je sport u pitanju moraju svoje utakmice kao domacini igrati van Beograda. Nis, Novi Sad, Kragujevac...

Sale@

pre 12 godina

Pitam se samo, ko će da snosi konsekvence što je onako bezočno lagao da su karte sve rasprodate (Marjanović, Đurković...). Zna se kako se to radi - sav posao oko prodaje karata se proda nekoj agenciji za to specijalizovanoj i ista odradi posao kako treba.
A i ljudi, jesu li oni normalni sa onakvim cenama od 80, sto ili tristotine evra za kartu. Mislim...

SRBIJA BRATE

pre 12 godina

Dal su ovi sa RTS-a normalni ?? Pa ja ljudi ne mogu da verujem sta se ovo desava !!! Nasi momci u polufinalu EVROPSKOG PRVENSTVA u rukometu i oni prekidaju slavlje da bi pustili specijalce poput Cede i Dacica.... BRUKA I SRAMOTA !!!! Tijanicu svaka ti cast, BRUKAS NAS COVECE !!!! AJMO PLAVI JUNACI SAMO NAPRED DO TITULE !!! SRBIJA

1234!

pre 12 godina

Ja ne znam koji likovi me vise nerviraju.. da li ovi sto dodju u Arenu i sede i cute sto sam video protiv Nemacke ili pak ovi sto sede ispred kompa, stekaju se za 1500rsd i samo se*u kako je lose navijanje!

Nemanja Nole

pre 12 godina

Publika ko i do sada nula..ovo nisu navijaci vec mamini i tataini sinovi i cere koji su dosli da budu vidjeni...igra kao i pre NULETINA !!


Sve u svemu ce biti opet jedna velika nula.
(Mirko, 23. januar 2012 20:25)

Zasto ti nisi u Areni??? A mozda si ti mogao da nas odvedes u polufinale nekom tvojom maestralnom igrom???

Mirko

pre 12 godina

Odlicna igra SRBIJE!!!
Prvi put sam danas pratio na RTS-u, ali nisam mogao da izdrzim duze od 5 minuta, presao sam na poljski kanal!!! Ovi nasi komentari ko da su se ucili poslu od Grunfa:

'ako se sada odbranimo necemo primiti gol'
'bolje je voditi sa 3 razlike nego sa 2'
'sad Svedjani imaju loptu trebamo igrati odbranu'
'sad mi imamo loptu trebamo ici u napad'
'ako kanimo pobediti moramo dati vise golova od Svedjana'...

katastrofa...

Milorad

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.

Gligor

pre 12 godina

Nemački komentator na Sport1 HD oduševljen atmosferom u dvorani kaže da se po atmosferi koju stvaraju sa srpskim navijačima malo ko može meriti. Dodaje da svako ko prati sport čuo je za halu Pionir i navijače košarkaškog kluba Partizan.
Bravo momci.

Sale

pre 12 godina

Dezurni filozofi, karata ima, cena 1000 din. 10 000 makedonaca je izvojilo pa barem po 300 eura da dodje ovde na desetak dana a vama je 1000 din mnogo. p.s U Makedoniji je duplo nizi standard nego u Bg.

dr nikolaidos

pre 12 godina

ne znam od kud podatak da su karte 50 i 100 eur, to nije tacno...cena karte je bila u pretprodaji od 1000 din navise...pa ako je mnogo 10 eur dati za evr. prvenstvo onda o cemu pricamo ovde???? publika je ok, sta sad, ne mogu svi navijati kao grobai u Pioniru ili Areni, naprosto to je neponovljivo...ajmo nasiiii...bice puna arena od petka...

Aleksandar

pre 12 godina

Kakav dan ce biti 29.januar , prvo tasta ide kuci, zatim Nole odbranjuje Australijan Open, zatim vaterpolisti i rukometasi uzimaju medalje,i onda utisak nedelje bez politicara...

Bojan

pre 12 godina

Zna li neko koliko ovom komentatoru jos fali do penzije? Postoji li dosadniji glas na planeti? Ja vise ne mogu da gledam prenos na rts-u, nasao sam link na netu, prenosi neki Njemac, nista ga nerazumijem ali je opet bolji 10 puta od ovog! SRAMOTA !

Šiđani navijaju za ZVEZDU

pre 12 godina

Idemooooo !!! Sada je 22-19 palim cigaru za cigarom. Nakon 19 -og gola Stojković ljubi grb - NEPROCENJIVO !!!! Da se naježiš !!!!

djokica

pre 12 godina

svaka cast momcima sta god da se desi do kraja, al' ne mogu vise da gledam tekmu sa tonom, dok god imamo gosta eksperta Obradovica za komentarisanje...on zna da li je Sesum staro gvozdje ili da je Momir Ilic istrosen..

branko

pre 12 godina

У чему је разлика између три добијене утакмице и две нерешене. Само у једној ''ситници''. На добијенима Вујин је дао по 5 – 6 голова а на овима другима ни један једини!
Елем, овом победом остварен је један од 5 великих циљева. Изборено је учешће у квалификацијама за ОИ (ово не би било сигурно само ако би из оне друге групе у полуфинале прошли Словенци али не знам да ли је то и теоријски могуће а и ако јесте, шансе су 0,2%) . Победом у полуфиналу остварују се нова 2 циља: обезбеђена би била прва медаља за Србију у рукомету (циљ бр 2) и директан пласман на Светско првенство (циљ бр 3). Треба рећи да би се ова два циља остварила и ако би освојили бронзану медаљу. Победа у финалу значила би претварање сна у јаву. И рукометаши би се придружили одбојкашима и одбојкашицама и постали шампиони Европе ( циљ бр 4). За разлику од идиотских одбојкашких правила по којима првак Европе нема олимпијску визу, у рукомету није тако јер првак Европе директно иде на ОИ (циљ бр 5). Више није сан него сасвим реална шанса да у недељу вече у Арени певамо ''Боже правде'' уз поздрав, ''Видимо се у Лондону''. Браво момци , храбро напред! Нема заустављања!!

slobodan

pre 12 godina

Publika ko i do sada nula..ovo nisu navijaci vec mamini i tataini sinovi i cere koji su dosli da budu vidjeni...igra kao i pre NULETINA !!
(Mirko, 23. januar 2012 20:25)

A što ti nisi u Areni, moliću lepo?

Slavko-Republika Srpska

pre 12 godina

Prvo da kazem da Republika Srpska slavi,bravo momci ostavrili ste cilj i svaka cast na borbi i dobroj odbrani,sto se tice publike kako je tako je mislim da je nekih 18 hiljada sasvim dovoljno bilo iako za polu finale mora da bude puna dvorana.Pozdrav za sve srbe i sve koji vole i navijaju za Srbiju ima nas puno.IDEMO DO MEDALJE:))))))

FELIPE

pre 12 godina

Nemojte se ljutiti, ali meni je pravi heroj ovog prvenstva Dalibor Cutura!!!
Pa covek sa 36 godina igra kao mladic. Kakve on lucidne poteze ume da napravi, da zaveze protivnike u cvor! Darko Stanic jeste istinski heroj, ali je Cutura postao moj idol! Gde su gledali oni prosli selektori...da nisu slepi kod ociju?!
BRAVO SRBIJO! SA TOBOM DO TITULE! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

aco

pre 12 godina

Ja sam bio ljut na Beogradjane sto ne dolaze da bodre,ali kada sam video da su karte 1000 i 2000 dinara,pa ja nebih dosao nikada,momcima svaka cast navijam za vas is svoje tople sobe.
A rukometasi neka zahvale onima iz RSS kojima je samo stalo do zarade.Pa zapitajte se dali bi jedan obican covek koji ima zenu i dete dao 2000 dinara za utakmicu ili kupio svojoj porodici 3.5kg mesa.Jos ova kriza velika sramota za RSS dobro je da ima i ovoliko navijaca

Bravo

pre 12 godina

Bravo naši rukometaši! Ponovo sjajna odbrana dok se u napadu i dalje mučimo.Raduje što su se probudili Vujin i Šešum a Darko Stanić je pola ekipe,kao i uvek.Jedina zamerka je za organizatore,umesto one glupe Bregovićeve pesme u prekidima treba pustati Marš na Drinu,tu adrenalin raste,kad se čuju zvuci te pesme.

Sale@

pre 12 godina

Pitam se samo, ko će da snosi konsekvence što je onako bezočno lagao da su karte sve rasprodate (Marjanović, Đurković...). Zna se kako se to radi - sav posao oko prodaje karata se proda nekoj agenciji za to specijalizovanoj i ista odradi posao kako treba.
A i ljudi, jesu li oni normalni sa onakvim cenama od 80, sto ili tristotine evra za kartu. Mislim...

novosadjanin

pre 12 godina

'Ajde sad iskreno:
Ko je verovao u njih pre prvenstva - ja prvi nisam!
Da li su sada zaslužili poverenje - ITEKAKO JESU!
Da li ćemo navijati ubuduće - SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA!!!

POKIDALI!!!

sale

pre 12 godina

@planeta Zemja

drugar izlea si makedonec ali nemoj toa so swedska,
navivaj za srbija, pa posle na raat vo sreda da bide
napred srbija napred makedonija i napred site eks yu
pozdrav od mk

M

pre 12 godina

Sto su nam siptari najbitniji u utakmici koja nam je odlucujuca za polufinale EP. Posto se makar 50% utakmice pevalo "ko ne skace taj je siptar"???
Jel ovo sport ili bojno polje ili sta ti ja vec znam?

Bravo za momke, bravo za publiku!!!

Lazes zlato...

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.
(Milorad, 23. januar 2012 20:45)

Ovo jednostavno nije tacno...
Gledao sam u Becu kako Austrijanci zvizde nemackoj himni...
To se svuda radi... to je skroz normalna stvar...

Kako je smorio taj kvazi evrpski stav...

Sekula

pre 12 godina

Ako 29.I 2012 Novak Djokovic osvoji Australija Open, vaterpolisti i rukometasi evropsko prvenstvo, predlazem da taj dan svake godine slavimo kao praznik sa tri neradne dana. Za svaki sport po jedan.

crnogorac srbin

pre 12 godina

svaka cast braco cestitamo zelimo vam jos mnogo velikih pobjeda samo naprijed i hrabro kao i uvijek najbolji ste pozdrav iz bratske crne gore

strasnamera

pre 12 godina

Mi smo ,kao i ceo gornji prsten u Areni, usli za dzabaka! Organizatori su stvarno ispali fer. Svi koji su bili ispred Arene su primljeni...A atmosfera neverovatna! Hvala vam za jedno velicanstveno vece!

Lokalac

pre 12 godina

Одлично да смо то већ сад пребринули. А занимљиво је под каквим условом могу и Македонци да прођу:
1. Оно главно, да победе нас, што и није толики проблем јер ћемо ми да се одмарамо за полуфинале
2. Да Швеђани победе Данце што је равно научној фантастици јер се сви ти Скандинавци међусобно стално пуштају (сетите се само ЕУРО-а 2004 у фудбалу кад их је само резултат 2-2 и једне и друге водио у четвртфинале притом избацујући Италијане. Трипут погађајте који је био резултат)
3. Е ово је још тежи услов, да Пољаци победе Немце са један разлике, али само одговара са једна. Јер се тада ствара круг, Пољска, Немачка и Македонија би имале по 5 бодова, а у кругу Мкд боља од Пол +2, Нем од Мкд +1 и Пол од Нем +1. Квота у клаџи је осећам 500 :))

Bane

pre 12 godina

@M pa ako uzmemo u obzir podatak da su 80% navijaca u hali cinili Makedonci i Srbi, logicno je da jedina pesma oko koje ce da se sloze bude "Ko ne skace taj je Siptar!".... Cestitke nasima na sjajnoj pobedi!

Marica

pre 12 godina

Momcima cestitke, Sesum odlican, bravo!

Mislim da bi igrace vise ponijelo samo pozitivno navijanje kao "Srbija, Srbija!" i bez uvreda za pripadnike drugih naroda i bez cetnickih pjesama. Ima i puno nas van Srbije i koji nismo Srbi, a ipak navijamo svim srcem za Srbiju.
Evo, molim vas kao bivsa sportasica.
Naprijed Srbija!

da ,da

pre 12 godina

E , moram da iskomentarisem ... nisam gledo rukomet jos od one generacije sa Belim Stojanovicem na golu , znaci ima nekih 8 - 9 god i ovo je prvi mec danas koji sam odgledao na ovom EP i moram da kazem da nasi igraju stvarno pravi muski , moderan i brz rukomet , nadam se tj. poceo sam da verujem da sigurno osvajamo zlato

MoX

pre 12 godina

@Sale: Jeste tamo standard nizi, ali i tamo uvek imas ljude koji opusteno mogu da izdvoje nekoliko stotina evra da dodju ovde. Nas problem je u tome sto ljude koji imaju novca za karte uopste ne zanima rukomet kao sport. Rukomet - sport radnicke klase bio i ostao. Ja ga volim, trenirao sam ga, ali za kartu od 3000 din (koliko kosta normalno mesto) jednostavno nemam. Odnosno, imam taj novac ali mi treba za neke zaista vazne zivotne stvari. Naravno, ja ne kazem da je cena karata trebalo da bude 200-300 din, ali ove cene su ipak previse, narocito za trenutnu situaciju. Na stranu to sto znam da su se karte delile preko raznoraznih linija, i to ljudima koji ni ne znaju sta su dosli da gledaju. To je ovde uvek tako, na zalost.

Sale

pre 12 godina

Bio sam u Areni i od svoje bedne plate izdvojio 2.500 RSD za put i kartu (živim 70km od BG-a). Valjda imam pravo da kažem sledeće: da nije momaka iz Niša i nešto iz Podgorice pa i nešto grobara (40+) pukla bi žešća bruka jer su oni jedini vodili navijanje i animirali ostale. Mogu samo reći da smo ipak svi stvarali zaglušujuću buku kod napada Šveđana ali u našim napadima slabo navijanje (izuzev gore pomenutih). Dalje, odgovorno tvrdim da u Areni nije bilo ni pola Beograđana. Za mene je taj fenomen neobjašnjiv i lako rešiv ali o tome drugi put.

Rado bih išao i na polufinale ali moram od nečega da živim. Zamolio bih nekoga ko je u sličnoj situaciji (oni bogatiji sigurno neće doći a i ako misle da dođu apelujem da ipak odustanu i ne zauzimaju mesto nekom ko će barem aplaudirati) da žrtvuje 1-2 kRSD i da me zameni ali uz uslov da izgubi glas na par dana kao i ja večeras.

P.S. jedna molba organizatorima: kumim vas dajte himnu BEZ vokala jer ipakl smo je naučili i kakvi smo - takvi smo pevamo je. Švedskoj himni se večeras nije zviždalo - ako se nekom ored TV-a tako učinilo onda greši - neka dođe na utakmicu pa se lično uveri. Pozdrav.

Smesan si!!!

pre 12 godina

Za ove što smaraju danima. Bio je ponovo baksuz na utakmici. I šta sad?!
(Svirači, 23. januar 2012 22:08)
Vodi ga kuci sto se mene tice!!!

Čutura je MVP bez obzira šta statistike govore

pre 12 godina

i na ranijim prvenstvima smo imali strašne probleme da u napadu u zadnjih 15 minuta, ali nas sada drži odbrana, ranije bi gubili i pored toga što bi recimo imalo +4 na poluvremenu. Na prethodnim prvenstvima bi gubili zbog igre u odbrani naročito zbog Toskića koji ni kriv ni dužan dobije 2minuta u odlučujućim momentima.E sad toga nema, u fazi odbrane na pivotu igra Beljanski i to odlično! Na ranijim prvenstvima naš napad je nosio Marko Vujin, sada celokupnu igru naše reprezentacije nosi Momir Ilić i Nikčević i nezamenljivi Čutura (zašto njega nije toliko dugo bilo u reprezentaciji), pa iako je Vujin nekad u igri nekad totalno van iste mi igramo dobro. Samo dokaz koliko je u ovoj igri bitan KOLEKTIV! Mislim da je apsolutno nepotrebno izdvajati Stanića, on se izdvojio za ceo život, svaka mu čast! Dakle tim je isti, ali malo zreliji i uz odlične taktičke poteze, i sjajnu publiku mislim da zaista možemo do zlata iako sam zaista bio skeptičan na početku prvenstva! Napred naši!!!

Milisav

pre 12 godina

Kako mi je drago, suze ste mi na oci naterali... Svaka cast!!! Toliko sam ponosan kako ova zemlja zivi ovih dana za vreme rukometnog prvenstva... Pravi smo domacini i uzivamo svi sa nasim gostima! Idemo po medalju, jos jedno veliko HVALA na svemuuuu Srbija vas voli!!!

Лука

pre 12 godina

Људи, боље да су и празне трибине, него да дође гомила која ће на утакмици против Шведске скандирати: "Убиј Шиптара, убиј Хрвата, убиј се Тадићу"... Кога то мотивише? Коме је то занимљиво? Кад се ово скандира против Швеђана, не смијем ни замислити шта ће бити против браће, против Македонаца. Већ у неким коментарима видим да их пљувате и понижавате, а да запјевате "Од Вардара па до Триглава" или било коју бившу заједничку, главу дајем да би вам се сви придружили!

гробар до гроба

pre 12 godina

Видим да неки Хрват ове прозив како ми нисмо рукометна нација, ок нисмо али ок они имају успеха у последњих 8 година, али у још којем спорту су они сила. Ми смо ВАТЕРПОЛО СИЛА, ОДБОЈКАШКА СИЛА (и девојке и мушкарци а да не спомињем младе слекеције), ТЕНИСКА СИЛА, у Кошарци нисмо више оно што смо били али смо за њих и даље СИЛА после распада државе освојили смо ипак 3 ЕП, 2 СП и једно финале ОИ, једно 3 место на ЕП, једно финале на ЕП, 4. место на СП!!!!!!!!!!! Што је доста доста је, у фудбалу нису много бољи изузев '98, они скоро увек испадну у првом кругу, СП 2002, СП 2006, ЕП 2004, додуше прошли су 96 и 2008 у други круг а ми 2000 и 98 тако да имају мало више успеха од нас а себе сврставају у фудбалску велесилу!!!!!!!!!

Провинцијалац

pre 12 godina

Још један доказ зашто никада више не треба организовати утакмице репрезентације у Београду. У било ком спорту! А понајмање утакмице такмичења попут овог. Београд и београдска публика су брука Србије!

mimi

pre 12 godina

Ajmo ljudi da napunimo arenu i obojimo je u crveno,plufinale evropskog prvenstva nema cenu,jos u nasoj zemlji.A ako cemo o ceni - za 1500 din gledate dve polufinalne utakmice evropskog prvenstva

francuz

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.
(Milorad, 23. januar 2012 20:45)

Ajde molim te... Ja zivim u Parizu i ovde je pre par godina u sred Pariza izvizdana Marseljeza. Sarkozi je nesto bas pobesneo zbog toga.

Hrvati redovno zvizde himne protivnicima...

jose j.

pre 12 godina

Predrag Strajnic je mnogo bolji komentator od kovinjala i nadam se da ce on prenositi polufinale i finale, naravno orlovima sve cestitke i srecno u polufinalu.
(Zeca, 23. januar 2012 22:52)

Ne brate, obojica su mnooooogo losi! :)

I naravno sve cestitke momcima, samo napred.

Nacionalista

pre 12 godina

U petak Arena mora da eksplodira..........naravno da izvrsimo pritisak na sudije, da se ova druga reprezentacija uplasi ambijenta i da odemo u to finale!!Za sad je dobro ali moze jos bolje!! I rukometasima i vaterpolistima svaka cast!

Milan

pre 12 godina

Lako je reci "pravi navijaci" kad imaju kintu.Da li je normalan onaj koji je odredio cene za ep...alo bre najjeftinija karta 1000 dinara a ljudi nemaju sta da jedu,strajkuju,gladuju...ti ocigledno oces reci da je pravi navijac onaj koji ima lovu da plati ove astronomske cene

Vujadin

pre 12 godina

Bravo Vujin!

Evo nudim jedno rame za plakanje, ali za lepe plave i krupne Svedjanke!
Ali ne za vise od njih tri, ipak jos ima dosta da se igra!

Knezevic

pre 12 godina

@Marica
Nisu cetnicke pesme zlo jer u njima se ne vredja ni jedna nacija vec se peva o borbi za slobodu.Ove pesme koje pevaju pojedini srpski navijaci na utakmicama ,tipa ubi zakolji i tako to nisu cetnicke vec ratno huskacke pesme i nastale su uglavnom devedesetih.
@Sale
Srbi su rukometna nacija i te kako.Bivsa nam zemlja je osvojila 1972. godine zlatnu olimpijsku medalju kada se rukomet prvi put pojavio na OI.U tom timu najvise je bilo Srba.Osamdesetih generacija Veselina Vukovica,Veselina Vujovica,Momira Rnica i ostalih je osvojila sve sto se moglo osvojiti dakle zlato na OI 1984 i zlato na SP 1986.Tada je cela reprezentacija bila sastavljena iskljucivo od srpskih rukometasa ,tacnije svi igraci Metaloplastike su bili i reprezentativci.A ta Metaloplastika je tri puta za redom igrala finale Kupa Sampiona i dva puta bila prvak.Devedesetih i pocetkom 2000-ih nasa reprezentacija je osvojila dosta medalja uglavnom bronzanih.Tako da mi nikako nismo amateri kada je rukomet u pitanju.Sto se ne moze reci za Hrvatsku kada je odbojka u pitanju.

cegevara

pre 12 godina

svaka cast momci,sad sa hrvatima za finale u punoj areni,ako oni budu smeli da dodju.........................................................NAPRED SRBIJA

Arsenal4life

pre 12 godina

Tako je momci,tako se igra!!!Cestitam na pobedi i da ovako bude u naredne 3 utakmice!A sto se tice navijaca,KONACNO STE SE PROBUDILI,tako se navija za svoju zemlju!NEK SE ZAORI,
SRBIJA!!!!!!!

Pera

pre 12 godina

Sta god da se kaze suvisno je, momci su ostavili dusu na terenu. Odavno nisam video nase da ovako kidaju 60 minuta. A tek maestralna postavka na pocetku 2 poluvremena. Sve pohvale momcima....

bolton

pre 12 godina

Svaka cast nasima na pobedi, zasluzili smo polufinale. Spiker u dvorani mnogo nervira, a ovaj RTS jos vise sa prikazivanjem Tadica...nisam znao da je vec pocela predizborna kampanja...

Cuk. Padina

pre 12 godina

Neverovatno je da gotovo sve reprezentacije imaju bolju podrsku nego nasa. Pitam se kada ce odgovorni ljudi shvatiti da nasi, bez obzira koji je sport u pitanju moraju svoje utakmice kao domacini igrati van Beograda. Nis, Novi Sad, Kragujevac...

Ivan

pre 12 godina

Svaka cast momci, konacno Srbija u polufinalu...!!! Kad pogledam koje reprezentacije ostaju pri dnu tabele, utoliko vise cenim ovaj rezultat.Samo napred do medalje!!!!!

Mare

pre 12 godina

Svaka čast momci,ovo je veliki uspeh našeg rukometa,a da mi je pre prvenstva neko rekao da ćete se plasirati u polufinale smejao bi mu se.Svaka čast i nadam se Hrvatima u polufinalu.

Понос Србије!

pre 12 godina

Браво момци, ви сте понос Србије! Мала смо земља, али зато имамо срца :)
Још би, по мени, лепше било кад би им на тренеркама писало СРБИЈА а не SRBIJA, некако лепше изгледа :)
Идемо даље, Живела Србија!

Dejo

pre 12 godina

Sve čestitke našima na sjajnoj pobedi. Stanić ponovo maestralan, Nikčević i Čutura odlični, pokazalo se da im je ono protiv Nemačke bio samo loš dan. Drago mi je da je Vujin odigrao solidno, a posebno me raduje dobra partija Šešuma, nadam se da će to pozitivno uticati na njegovo samopouzdanje u nastavku takmičenja. Želeo bih da se osvrnem na još nešto, a to je naš vajni javni servis. Da li je moguće da na RTS-u rade takve neznalice i da niko od njih pre utakmice nije ukapirao da je nama dovoljan i nerešen rezultat sa Švedskom za polufinale. Znači, da je bilo nerešeno mi bi imali 6 bodova, 3 reprezentacije bi imale 3 boda, Danska ima 4, ali smo od njih bolji u međusobnim duelima i to automatski znači minimum drugo mesto za našu reprezentaciju. Ovako su oni mrtvi 'ladni objavili da nam je neophodna pobeda. Plasirali javnosti pogrešnu informaciju i nikom ništa. Baš me interesuje šta bi bilo da smo kojim slučajem odigrali nerešeno, valjda bi do sutra uspeli da shvate ''koliko je sati''.

igor vr

pre 12 godina

Bravo momci,sve cestitke, sada je bitno da se dobro odmorimo, i da po svaku cenu izbegnemo francusku u polufinalu(dobice oni hrvate sutra), a u finalu mi i francuzi+ OI usigurane.

pozarevljanin

pre 12 godina

Aleksandar Sapic, Nedeljko Jovanovic, Novak Djokovic, Dragan Skrbic, Boris Tadic i gotovo svi normalni znaju u kojem pravcu Srbija treba da ide!

SRB

pre 12 godina

Bravo momci svaka cast ostavili ste srce na terenu odbrana fenomenalna sa Stanicem na golu napad jos malo da bude bolji ali kada se pogleda igra od prosle godine veliki napredak samo napred do finala.

Ipsilon

pre 12 godina

YES ! Totally deserved. Let's go on to Semifinals!

If you support SERBIA in all sports, you can search for “Totallympics” and join the first international internet forum about Olympic sports.
You can discuss with sport fans from all around the world about all Olympic sports and be always updated about your nation’s athletes and teams in the Road to London 2012.

SRBIN

pre 12 godina

Jos pre utakmice sa nemcima sam kupio kartu za polufinale,jer sam verovao u ove momke.Posto sada znamo da smo u polufinalu za razliku od ostalih,mozemo to da iskoristimo i da nas bude najvise,a ne da nas hrvati nadjacaju u areni.Zato beogradjani,sutra pravac arena po kartu,a ostali na tickets.rs

Lokalac

pre 12 godina

Dezurni filozofi, karata ima, cena 1000 din. 10 000 makedonaca je izvojilo pa barem po 300 eura da dodje ovde na desetak dana a vama je 1000 din mnogo. p.s U Makedoniji je duplo nizi standard nego u Bg.
(Sale, 23. januar 2012 22:12)

Па очигледно је да су Македонци сада у некаквом националном заносу (закснили 15-ак година), изгледа их понела она нова статуа Александра Грчког у Скопљу. Код нас је то кратко трајало иако смо на речима најјачи, код Црногораца такође крају, код Хрвата трајало негде од 95 до 1006-7. Македонци и Босанци тек сад живнули, вероватно зато што 15 година никакав спортски успех нису имали а управо се кроз спорт тај национални дух најбоље стиче.
Даље, кажеш 1000 динара није ништа. Па није ништа за буржујчиће који седе и једну семенке у партеру. А за нас студенте и остали обичан народ је много. Треба да се плати и школрина, остали издаци за факултет или школу, гсп карта, храна, пиће, дажбине, и то што претекне (ако претекне) иде на 'забаву'.

Nebo

pre 12 godina

Jel moze sad neko da mi objasni kako na OI ? ili smo izborili vec one kvalifikacije? Hvala unapred
(ilija, 23. januar 2012 22:35)

jesmo!

гробар до гроба

pre 12 godina

Браво Момци, сад идемо на медаљу, било која медаља би била превелики успех али како играмо а како играју и остали и плус играмо кући ни ЗЛАТО НИЈЕ ДАЛЕКО.

Учешће на Олимпијском квалификацином турниру (99,99% смо обезбедили учешће на квалификационом турниру, једино да будемо 3-ћи или 4-ти а да испед нас буду 2 од ове 5: Немачка, Пољска, Македонија, Словенија, Мађарска и то под условом да једна од њих не буде Првак, ако буде а ми будемо 3-ћи или 4-ти онд идемо на тај квалификациони турнир. Теоретски је немогуће да будемо 4-ти а да 3 од ове 5 екипу буду испред нас јер Мађарска и Словенија ни теоретски не могу обе у полифиналу из оне групе!!!!!!!!!!!!!!!

Vasilije

pre 12 godina

Moram da se odam i da priznam,da nisam bio preterano veliki optimista pred ovaj Evropski sampionat.Glavni skepticizam po pitanju visokog plasmana vodio se u tome sto sam zaboravio kada smo poslednji put uradili nesto krucijalno veliko na takmicenjima,unazad dosta godina.Ako se ne varam,zadnju medalju(bronzu)smo uzeli po okoncanju NATO bombardovanja predvodjeni Nedeljkom Jovanovicem,Skrbicem,Butulijom,na golu sa fenomenalnim Sterbikom...od tada nas nema na rukometnoj mapi sveta.Uglavnom smo na velikim turnirima igrali epizodnu ulogu ili smo zastajali jos u kvalifikacijama.Kada se jos pogleda da nasi klubovi u Evropi sluze za popravljanje gol-razlike,onda ovakav utisak sa pocetka i ne cudi.Verovao sam da cemo odigrati na visem nivou zbog domaceg terena,noseni vetrom u ledja od strane nasih navijaca ali ovo sto momci pokazuju zasluzuje jedno veliko BRAVO.Posle vecerasnje pobede medalja nam je na dohvat ruke sto je bio i pritajeni cilj pred pocetak,ali moram da kazem,hladne glave i bez euforije,da nam ni zlato nije daleko.Uz ovakvu igru,fanaticnu svih 60 min i sa na golu izvanrednim Stanicem nema te reprezentacije koja nece poloziti oruzije pred Orlovima.

bez opustanja!!!!!!!

pre 12 godina

ponovo se opustamo,joj joj!!!ODLICAN MEC ali bez opustanja,ko zna sta bi bilo da nije sesum dao gol!!!da nam se u polufinalu nebi dogodilo da vodimo sa 6 razlike 10 minuta do kraja,a na 10 sekundi da primimo gol i izgubimo tragicno, moramo BEZ OPUSTANJA!

Sergio

pre 12 godina

Dobro je da se trener Vukovic setio da zameni Toskica inace da to nije uradio Svedjani bi nas stigli.Osim sto nista nije uradio u napadu u odbrani je bio nemi posmatrac kako Svedjani koriste odbitke od stative i zatim nesmetano postizu gol.

Zeca

pre 12 godina

Predrag Strajnic je mnogo bolji komentator od kovinjala i nadam se da ce on prenositi polufinale i finale, naravno orlovima sve cestitke i srecno u polufinalu.

Mirko

pre 12 godina

Publika ko i do sada nula..ovo nisu navijaci vec mamini i tataini sinovi i cere koji su dosli da budu vidjeni...igra kao i pre NULETINA !!


Sve u svemu ce biti opet jedna velika nula.

Mićko

pre 12 godina

Nismo još izborili odlazak na OI.
Treba da budemo prvi ili da budemo ispred onih koji su to već uradili pa da idemo u kfalifikacije za OI:

Nenad PVO

pre 12 godina

Svaka cast, Momci.
Veliko srce i sjajna atmosfera medju igracima, koja se skoro moze opipati, je ono sto je najvaznije i ono sto Vas moze dovesti i do medalje. A kad se dotle dodje onda se sve menja. Svaki igrac postace za 20% bolji igrac, sa mnogo vise samopouzdanja. Nadgradice te svoje karijere i u klubovima a ljudi u Srbiji ce Vas uvek pamtiti kao velike sampione.
Mislim da je posledica dobrog drugarstva medju igracima, i danasnje budjenje, u pravom trenutku , Sesuma i Vujina cija je dobra igra u napadu neophodna za osvajanje medalje.
Fantasticna odbrana takodje je posledica sjajne atmosfere i ona za sada nadomescuje nedostatak lakoce igre u napadu. Stice se utisak da jako tesko postizemo golove, i da nedostaje raznovrsnosti u napadu.
Zna se koliko je u rukometu, na zalost, uticaj sudija veliki i danas smo ipak, imali njihovu pomoc u poslednjih kriticnih 8-9 minuta. Dva nejasna iskljucenja Svedjana sprecila su ih da nam se desi isti scenario kao sa Nemackom. Ocigledno je da nam nedostaje svezine i snage za poslednjih deset minuta na svim utakmicama do sada. Potrebno je da proradi jos neki igrac, da se oslobodi, i za to treba dobro iskoristiti utakmicu sa Makedonijom.
Pomoc sudija kao domacini smo iskoristili, a sad treba da pametno iskoristimo vreme do polufinala i pobedimo najvazniju utakmicu na turniru.
Puno srece, Majstori...

srbenda

pre 12 godina

ajmo srbi svi u napad ajmo ajde ,bravo momci odlično ste odigrali odbranu,malo nam fali kreativnosti u napadu u pojedinim trenucima:D

goran

pre 12 godina

Super ovo je veliki uspeh za nas rukomet!!! e a sada protiv makedonaca igrati ,kao i protiv crnogoraca u vaterpolu samo opusteno i sa drugim timom, jer nam pobeda ne znaci puno a bespotrebno forsiranje glavnih igraca nas eventualno moze kostati poraza u polufinalu... a sa druge strane ne vidim kako makedonci mogu proci dalje jer bez obzira i na eventualnu pobedu protiv nas,mnogo toga bi trebalo da se poklopi u njihovu korist sa rezultatima drugih timova da bi oni prosli, a ta verovatnoca je veoma mala...

Mićko

pre 12 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=576437#k6384010
Nismo se plasirali na OI moramo biti prvi ili da budemo ispred onih koji su se već kvalifikovali pa da idemo u kvalifikacije za OI

UrosBg

pre 12 godina

Alal vera momci, veoma vazna pobeda. Dobra igra mada ne bas najbolje sto mozemo. Kao da se u pojedinim trenucima oseti umor kod nasih momaka. Odlicna atmosfera u Arena. Verujem da mozemo do medalje bez problema.

http://hoopsuniverse.net

гробар до гроба

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.
(Milorad, 23. januar 2012 20:45)

Ajde molim te... Ja zivim u Parizu i ovde je pre par godina u sred Pariza izvizdana Marseljeza. Sarkozi je nesto bas pobesneo zbog toga.

Hrvati redovno zvizde himne protivnicima...
(francuz, 23. januar 2012 23:02)


Иако живиш у Француској и износиш неке податке из дешавања у Француској, износиш податке о стварима које пратиш површно. Поменута утакмица на којој је извиждана Марсејеза је играна између домаће Француске и Марока, химну Француске су звиждали Мароканци (односно Мароканци за Француским пасошом), да смо рецимо '98 играли са Албанијом у Приштини Албанци са Косова би звиждали нашој химни иако су "држављани" исте, барем су тада били. Додуше тада смо јој и ми звиждали али отом потом. Код нас Балканаца влада уверење да си бољи навијач ако што више вређаш противничком, ако му псујеш матер, сестру, ако му звиждиш химни. У Енглеској је то мало другачије (барем на оној коју сам ја гледао), тамо певају својој земљи а не против противничк!!!!

ZivelaSrbija

pre 12 godina

Napred Srbija i Hvala Macedonija! Treba samo jednom proci ulicama Ohrida ili Skoplja u vreme kada igra Novak Djokovic, vaterpolo reprezentacija Srbije, Crvena Zvezda ili Parizan kvalifikacije za LS ili LE pa da vam sve bude jasno! Ljudi se raduju i navijaju kao da su njihova reprezentacija ili klubovi u pitanju! Prijatno iznenadjenje je preslaba rec! Mozada pre pozitivni sok i ponos sto ste iz Srbije! Tolika kolicina iskrene ljubavi i podrske se danas ne moze sresti nigde u svetu kada je u pitanju Srbija a proputovao sam dosta! Nisam tako nesto ni priblizno video u Crnoj Gori na primer a mnogo se vise busaju u grudi! Voleo bih da smo mi kao nacija manje egoisticni i vise sposobni za tako nesto jer upravo to i govori o velicini jednog naroda! Do duse, ima i toga da smo mi Srbi i razmazeniji kao navijaci jer imamo priliku da na puno vise takmicenja pratimo Srbiju nego Macedonci Macedoniju, kada bi nam njihovi sportisti dali vise prilike mozda bi se i mi pokazali! Zivela Srbija i puno zahvalnosti za bratski narod Macedonije!

SaleBg

pre 12 godina

Jesu pustili ljude za dz da bi napunili halu ali je bilo i nas koji smo isto to zadovoljstvo platili. Naravno rekli su da nece to uraditi da bi jos neko ipak kupio kartu. To se zove prevara. Razumem ja da je to zbog atmosfere ali od mene vise nece dobiti dinara tj, necu ici vise na utakmice. Naravno trebali su od pocetka da stave pristupacne cene a ne ove nase igrarije.

Rikošet

pre 12 godina

prvo veliki naklon za malo spomenutog selektora VESELINA VUKOVIĆA!!! jer i pored velike,rovovske bitke koju vode igraci na terenu,ovo je i velika takticka pobeda strucnog staba kao i prethodne na ovom turniru. Vujin-konacno preuzeo odgovornost,Stojkovic takodje,Šešum-dobijen novi igrac u rotaciji za polufinale...Navijanje je vec prepricavano milion puta i zna se ko vodi tu glavnu rec,iako nije kao na mecevima nasih najvecih klubova,za ove skandinavce je kao da su u samom paklu,mozda na tv-u izgleda drugacije ali u hali je sasvim druga prica...jedina zamerka vodjama navijanja je pesma u kontekstu paljenja dzamija,jer mi ipak na terenu imamo igraca muslimanske veroispovesti koji vec godinama gine za nasu i svoju zemlju.

Aleksandar III

pre 12 godina

"Па очигледно је да су Македонци сада у некаквом националном заносу (закснили 15-ак година), изгледа их понела она нова статуа Александра Грчког у Скопљу" . Takov komentar e nepotrebno da pravite. Toa isto kako da kazeme da je Car Dusan Bugarski Car, a ne srpski?!! Do 2014 Ve pokanuvame da go posetite Skopje i da vidite kako se menuva.
P.S. Pazete se vo sreda Sportski ke ve "zgazime"!

Stari znalac

pre 12 godina

@ Knezevic

Samo mala ispravka od Srbina iz SAD. Mozda sam malo stariji pa bolje pamtim. Cuvena sabacka Metaloplastika nije bila sastavljena iskljucivo od Srba. Evo redom igraca kojih se secam: Basic i Mrkonja - Hrvati; Portner - Slovenac; Kuzmanovski - Makedonac; Vukovic, Rnic, Isakovic, Cvetkovic i Vujovic - Srbi (dobro, Vujovic iz Crne Gore, pa da kazem Crnogorac, mada, koliko znam, on se izjasnjava kao Srbin). Bilo je tu jos igraca iz cele Yu. Taj tim je maltene bio reprezentacija SFRJ. Isto tako, ne stoji ova kritika Hrvata da su Srbi "trube" za rukomet. Jednostavno, nasa odlicna generacija sa Knezevicem, Jovanovicem, Pernucicem, Skrbicem, Butulijom, Belim Stojanovicem, Pericem i ostalima je propustila mnogo takmicenja zbog sankcija. Kasnije su osvojili tri bronze, ali premalo je to bilo u odnosu na njihov potencijal. I ova ekipa koju sada gledamo je stvarana i cekana jako dugo. Dosta utakmica su gubili u zavrsnicama meceva sto na sudije, sto na svoje gluposti. Red je da se to vrati. Nadam se da ce se popeti na podijum za medalje - po igrama su zasad zasluzili. Ipak nije svejedno dobiti Dance i Svedjane i odigrati egal sa Nemcima....

vlajko

pre 12 godina

Свака част свима, види се да гинете за Србију. Али, Далибор Чутура, немам речи, ДОКТОР РУКОМЕТА!

felsirana lopta

pre 12 godina

odgovorno tvrdim da u Areni nije bilo ni pola Beograđana. Za mene je taj fenomen neobjašnjiv i lako rešiv ali o tome drugi put. (Sale, 23. januar 2012 23:42)

Nije tako samo u Areni,tako je u Beogradu

vlada

pre 12 godina

dragi provincijalci! Obraćam vam se kao rodjeni Beogradjanin
Sportista sam ceo život i svaki sport volim a posebno odbojku kojom se i bavim kao trener! Radim svako veče osim utorka od 7-11h, kako zamišljate da odem na rukomet a toliko to želim. svake noći ostajem budan da gledam reprizu! I pri tome nisam jedini koji radi, masa nas radi ili noću ili je radilo ceo dan i ne mogu od umora u Arenu! Ja se izvinjavam ali koliko god svi vi mislili da su srbi neradnički narod, moram da vas demantujem. Molim nekoga iz provinciji ko je Odbojkaški trener da mi se javi da održi trening umesto mene sutra kako bi mogao da idem da gledam SRB-MAK!

Vesko

pre 12 godina

Slušaj, "provincijalac", muka mi je već da danima slušam ovo pljuvanje. Hale su pune, naši pobeđuju, to je ono što je bitno. Hvala svima koji idu na te utakmice, ma odakle da su. Takođe bih napomenuo još nešto. Liga šampiona se igrala prva dva kola u Vršcu. Pik Seged i Kopenhagen su bili gosti Partizanu - prazan Vršac - ja bio, znam. I u Pioniru nije bilo MNOGO bolje, al je bilo bolje. Zato dosta bre, hoćemo li još malo da ratujemo provincijalci protiv Beograđana, malo li je ratova svake vrste na naši plećima.
Bravo, momci! Ko se ovome nadao! Bravo publiko! :)

MILAN

pre 12 godina

Ovo nema ni u zemlji "Dembeliji".Pa ovi pustaju gledaoce za dzabe.Ja bas mislio da danas idem, kad na sajtu rukometnog saveza lepo pise da ce u dvoranu biti pusteni samo oni koji imaju kartu i da ljudi ne prave guzvu.Strasno a sad moze,bas mi krivo a i voleo bih da isgubimo zbog tih ljudi...

firma liman

pre 12 godina

@ Sale

Uz svo uvazavanje grobara (40+), Nislija i Smederevaca kao i Podgoricana, u navijanju je aktivno ucestvovala i Firma Liman. Tek da se zna.

Sale

pre 12 godina

Svaka čast nerukometnoj naciji na ovom uspjehu. Ipak, ovo vam prvo i zadnje polufinale u sljedećih 5 godina, jer toliko u rukometu vrijedi domaći teren. Nećete nažalost proći u finale jer se lomite sa skupinom frajera. Francuska, Šanjolska i možda Hrvatska nisu Švedi I Njemci kojima još ne raste brada. Hrvati će sutra prvi puta uništit Francuze i Lijepa naša svirat će protiv Španjolske u finalu. Živi bili pa vidjeli ;)Vama bronca uz pomoć sudija. Toliko vrijedimo i vi i mi.

Mirko

pre 12 godina

Pa zato sam ja i poslao prethodnu poruku, i zato sam i rekao to sto sam rekao za publiku....pravi navijaci i oni koji stvarno vole sport ne mogu sebi da priuste da od svojih plata od 30000 dinara daju 10000 za jednu kartu..zato je i prazna dvorana,zato nema navijanja..jer ovi sto su dosli na utakmicu kupili tonu raznih grickalica, i pica nisu pravi navijaci.

Iza svega sto sam rekao stojim i znam da sam u pravu...sto se tice igre i igraca ne znam sta da kazem ali mislim da se ovo EP igra bilo gde drugde mi ne bi prosli ni prvu fazu.

Daj boze da gresim,ali mislim da sam u pravu.


Pitam se samo, ko će da snosi konsekvence što je onako bezočno lagao da su karte sve rasprodate (Marjanović, Đurković...). Zna se kako se to radi - sav posao oko prodaje karata se proda nekoj agenciji za to specijalizovanoj i ista odradi posao kako treba.
A i ljudi, jesu li oni normalni sa onakvim cenama od 80, sto ili tristotine evra za kartu. Mislim...
(Sale@, 23. januar 2012 20:28)

dasa199

pre 12 godina

zaista fenomenelan uspeh i sve cestitke!Uspeh je utoliko veci jer je ovo definitivno najjace ekipno takmicenje na svetu u svim sportovima!Poznato je iole boljim rukometnim znalcima da ekipa nema preveliki kvalitet jer je jedini svetski igrac Mosa Ilic i Vujin ali nazalost samo u fazi napada!zato sve cestitke i na racun Vukovica i strucnog staba jer su izvanredno poslozili odbranu i ubacili u tim Cuturu koji je svojim rukometnim znanjem naterao Ilica i Vujina da daju sto odsto svojih mogucnosti!taktika dovedena do savrsenstva!neophodno odmoriti Ilica jer je iscrpljen totalno a od njega nam u polufinalu mnogo toga zavisi!Publika iako nije rukometna mora se staviti u sluzbu ovih neverovatnih boraca i nacionalnog tima a ostaviti po strani sve nase frustracije i nepristojni nacionalizam!To je najbolji put ka uspehu i pravoj prezentaciji pred celim svetom!SRECNO!!!

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

da li moze neko ko je bio sinoc da napise, vidi li se ista iz tog golubarnika u areni?
a ti provincijalac i ostali koji pljujete po beogradu...dokle vise da vam se crta...evo sinoc ako si pratio utakmicu, mesta od 3 i 5000 zauzeli danci..i sta ti mozes tu..a vi odmah da popljuejete, a kao drugo.,..u rukometu nismo bili u polufinalu citavu deceniju i nije bas bio popularan sport zar ne?

trsa

pre 12 godina

BRAVO MOMCI SVAKA ČAST!!!!!………..samo da se razumemo ova reprezentacija Švedske nije neka svetska sila u ovom trenutku…….ne bi smo još uvek trebali da poletimo jer tek ako pobedimo ŠPANCE, HRVATE, ILI FRANCUZE u polufinalu možemo reći da ova reprezentacija ima herca i da smo neki faktor u ovom sportu trenutno………..jer se plašim da ako izubimo polufinale po pravilu ćemo lagano da izgubimo i meč za treće mesto jer ćemo biti demoralisani i ostasmo bez medalje što bi realno bilo KATASTROFA

nislija

pre 12 godina

spiker u areni je braca tonic, novinar bell amie radija i bell amie televizje iz nisa
cesto ga vidjam po nisu
proslavio se kad je najavljivao nase odbojkase u nisu, pa je onda dobio posao da to radi na mecevima svetske lige, pa je trenutno spiker za domace meceve kosarkasa radnickog u kragujevcu, putuje izgleda na dan mec u kg, a sada radi i rukomet, dakle sve dvoranske sportove, ocigledno da se probio

ok je lik, mozda preteruje malo sa dranjem,ali tezak je ono posao, mora se voditi racuna o svim timovima

inace, radi jednu otkacenu emisiju na bell amie tv, otpisani se zovu, mozda ste je gledali

braca tonic je ovaj u narandzastoj majci

http://www.youtube.com/watch?v=--24gVUgf-0

zg slavac za fair play

pre 12 godina

I sad kažete da nije bilo sudačkog vjetra u leđa? A ovi Šveđani očaj živi samo tuku iz daleka. Loši su totalno. Kakva loša skupina.

IQ

pre 12 godina

Има ли неко било каквог утицаја да овима из савеза каже да више не пуштају химну са текстом, већ да пусте само мелодију...

Dilan Dog 93

pre 12 godina

Da li neko moze da mi kaže cene karata za polufinale i finale? Na sajtu 'Arene' ne može da se otvori stranica sa naručivanjem karata(a samim tim)i cenama.Hvala unapred.

adam

pre 12 godina

Još da organizirate svjetsko prvenstvo i olimpijske igre.. to vam i je jedina šansa da igrate u polufinale nekog rukometnog prvenstva..

eh

pre 12 godina

Drze nas arbitri... Rukomet je sport gde se domacin mora kako/tako da ubaci u polufinale. Kao i vaterpolo. Osim, ako nije neka b kategorija.
K tome jos je bila i dobra grupa...
U polufinalu vise nema navlacenja za domacina, pa cemo da vidimo koliko vredimo. Ako budemo 4ti, to znaci da ne vredimo nista.

milos

pre 12 godina

Bravo i svaka cast momci.Ma ko se ovome nadao na pocetku prvenstva.Ajmo biti realni nije niko.I pustite sad price bilo ovako ili onakvo navijanje.Ma bilo je odlicno jer da nije tako ne bi bili poslije dugo vremena tu gdje jesmo.Budimo ponosni na nase Rukometase,Vaterpoliste,na naseg Noleta.I da ovaj vikend tri puta za redom svi zajedno zapjevamo BOZE PRAVDE U Beogradu ,Melburnu i Ajndhovenu.Nek se ori do neba pobjednicka pjesma SRPSKIH navijaca...

francuz

pre 12 godina

(гробар до гроба, 23. januar 2012 23:46)

Pa sad... Nece Francuzi da zvizde svojoj himni, naravnoda su protivnicki navijaci :) Nisam hteo da pisem elaborat. Sustina je da se zvuizdalo Marseljezi. Necu da ulazim u sad neku politicku raspravu sta bi bilo kada bi bilo. Medjutim ono sto sam uspeo da ispratim jeste da je Sarkozi rekao da ako se jos jednom desi tako nesto da se utakmica nece ni odigrati. To zvizdanje je bilo redovno na staionu Stade de France ili St. Denis...A svak zemlja je specifcna i razlozim su svakojaki. Marokanci zvizde jer su ih Francuzi....decenijama.

ALEX

pre 12 godina

adam
Pa dobro bitno je da postoji šansa... još bolje ako dodjemo u šansu kao na EP u vaterpolu pa da izbacimo vas sa takmičenja tolko bolje. Danas još samo da od Francuza izgubite pa da onda ode i vama šansa za polufinale a onda slobodno možete i vi da organizujete još koje EP ILI SPMPK

Mirko

pre 12 godina

Publika ko i do sada nula..ovo nisu navijaci vec mamini i tataini sinovi i cere koji su dosli da budu vidjeni...igra kao i pre NULETINA !!


Sve u svemu ce biti opet jedna velika nula.

zg slavac za fair play

pre 12 godina

I sad kažete da nije bilo sudačkog vjetra u leđa? A ovi Šveđani očaj živi samo tuku iz daleka. Loši su totalno. Kakva loša skupina.

Sale

pre 12 godina

Svaka čast nerukometnoj naciji na ovom uspjehu. Ipak, ovo vam prvo i zadnje polufinale u sljedećih 5 godina, jer toliko u rukometu vrijedi domaći teren. Nećete nažalost proći u finale jer se lomite sa skupinom frajera. Francuska, Šanjolska i možda Hrvatska nisu Švedi I Njemci kojima još ne raste brada. Hrvati će sutra prvi puta uništit Francuze i Lijepa naša svirat će protiv Španjolske u finalu. Živi bili pa vidjeli ;)Vama bronca uz pomoć sudija. Toliko vrijedimo i vi i mi.

pozarevljanin

pre 12 godina

Aleksandar Sapic, Nedeljko Jovanovic, Novak Djokovic, Dragan Skrbic, Boris Tadic i gotovo svi normalni znaju u kojem pravcu Srbija treba da ide!

MILAN

pre 12 godina

Ovo nema ni u zemlji "Dembeliji".Pa ovi pustaju gledaoce za dzabe.Ja bas mislio da danas idem, kad na sajtu rukometnog saveza lepo pise da ce u dvoranu biti pusteni samo oni koji imaju kartu i da ljudi ne prave guzvu.Strasno a sad moze,bas mi krivo a i voleo bih da isgubimo zbog tih ljudi...

Провинцијалац

pre 12 godina

Још један доказ зашто никада више не треба организовати утакмице репрезентације у Београду. У било ком спорту! А понајмање утакмице такмичења попут овог. Београд и београдска публика су брука Србије!

Aleksandar III

pre 12 godina

"Па очигледно је да су Македонци сада у некаквом националном заносу (закснили 15-ак година), изгледа их понела она нова статуа Александра Грчког у Скопљу" . Takov komentar e nepotrebno da pravite. Toa isto kako da kazeme da je Car Dusan Bugarski Car, a ne srpski?!! Do 2014 Ve pokanuvame da go posetite Skopje i da vidite kako se menuva.
P.S. Pazete se vo sreda Sportski ke ve "zgazime"!

Milorad

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.

Лука

pre 12 godina

Људи, боље да су и празне трибине, него да дође гомила која ће на утакмици против Шведске скандирати: "Убиј Шиптара, убиј Хрвата, убиј се Тадићу"... Кога то мотивише? Коме је то занимљиво? Кад се ово скандира против Швеђана, не смијем ни замислити шта ће бити против браће, против Македонаца. Већ у неким коментарима видим да их пљувате и понижавате, а да запјевате "Од Вардара па до Триглава" или било коју бившу заједничку, главу дајем да би вам се сви придружили!

Zeca

pre 12 godina

Predrag Strajnic je mnogo bolji komentator od kovinjala i nadam se da ce on prenositi polufinale i finale, naravno orlovima sve cestitke i srecno u polufinalu.

SaleBg

pre 12 godina

Jesu pustili ljude za dz da bi napunili halu ali je bilo i nas koji smo isto to zadovoljstvo platili. Naravno rekli su da nece to uraditi da bi jos neko ipak kupio kartu. To se zove prevara. Razumem ja da je to zbog atmosfere ali od mene vise nece dobiti dinara tj, necu ici vise na utakmice. Naravno trebali su od pocetka da stave pristupacne cene a ne ove nase igrarije.

Lokalac

pre 12 godina

Dezurni filozofi, karata ima, cena 1000 din. 10 000 makedonaca je izvojilo pa barem po 300 eura da dodje ovde na desetak dana a vama je 1000 din mnogo. p.s U Makedoniji je duplo nizi standard nego u Bg.
(Sale, 23. januar 2012 22:12)

Па очигледно је да су Македонци сада у некаквом националном заносу (закснили 15-ак година), изгледа их понела она нова статуа Александра Грчког у Скопљу. Код нас је то кратко трајало иако смо на речима најјачи, код Црногораца такође крају, код Хрвата трајало негде од 95 до 1006-7. Македонци и Босанци тек сад живнули, вероватно зато што 15 година никакав спортски успех нису имали а управо се кроз спорт тај национални дух најбоље стиче.
Даље, кажеш 1000 динара није ништа. Па није ништа за буржујчиће који седе и једну семенке у партеру. А за нас студенте и остали обичан народ је много. Треба да се плати и школрина, остали издаци за факултет или школу, гсп карта, храна, пиће, дажбине, и то што претекне (ако претекне) иде на 'забаву'.

M

pre 12 godina

Sto su nam siptari najbitniji u utakmici koja nam je odlucujuca za polufinale EP. Posto se makar 50% utakmice pevalo "ko ne skace taj je siptar"???
Jel ovo sport ili bojno polje ili sta ti ja vec znam?

Bravo za momke, bravo za publiku!!!

aco

pre 12 godina

Ja sam bio ljut na Beogradjane sto ne dolaze da bodre,ali kada sam video da su karte 1000 i 2000 dinara,pa ja nebih dosao nikada,momcima svaka cast navijam za vas is svoje tople sobe.
A rukometasi neka zahvale onima iz RSS kojima je samo stalo do zarade.Pa zapitajte se dali bi jedan obican covek koji ima zenu i dete dao 2000 dinara za utakmicu ili kupio svojoj porodici 3.5kg mesa.Jos ova kriza velika sramota za RSS dobro je da ima i ovoliko navijaca

Mirko

pre 12 godina

Pa zato sam ja i poslao prethodnu poruku, i zato sam i rekao to sto sam rekao za publiku....pravi navijaci i oni koji stvarno vole sport ne mogu sebi da priuste da od svojih plata od 30000 dinara daju 10000 za jednu kartu..zato je i prazna dvorana,zato nema navijanja..jer ovi sto su dosli na utakmicu kupili tonu raznih grickalica, i pica nisu pravi navijaci.

Iza svega sto sam rekao stojim i znam da sam u pravu...sto se tice igre i igraca ne znam sta da kazem ali mislim da se ovo EP igra bilo gde drugde mi ne bi prosli ni prvu fazu.

Daj boze da gresim,ali mislim da sam u pravu.


Pitam se samo, ko će da snosi konsekvence što je onako bezočno lagao da su karte sve rasprodate (Marjanović, Đurković...). Zna se kako se to radi - sav posao oko prodaje karata se proda nekoj agenciji za to specijalizovanoj i ista odradi posao kako treba.
A i ljudi, jesu li oni normalni sa onakvim cenama od 80, sto ili tristotine evra za kartu. Mislim...
(Sale@, 23. januar 2012 20:28)

adam

pre 12 godina

Još da organizirate svjetsko prvenstvo i olimpijske igre.. to vam i je jedina šansa da igrate u polufinale nekog rukometnog prvenstva..

Lazes zlato...

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.
(Milorad, 23. januar 2012 20:45)

Ovo jednostavno nije tacno...
Gledao sam u Becu kako Austrijanci zvizde nemackoj himni...
To se svuda radi... to je skroz normalna stvar...

Kako je smorio taj kvazi evrpski stav...

гробар до гроба

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.
(Milorad, 23. januar 2012 20:45)

Ajde molim te... Ja zivim u Parizu i ovde je pre par godina u sred Pariza izvizdana Marseljeza. Sarkozi je nesto bas pobesneo zbog toga.

Hrvati redovno zvizde himne protivnicima...
(francuz, 23. januar 2012 23:02)


Иако живиш у Француској и износиш неке податке из дешавања у Француској, износиш податке о стварима које пратиш површно. Поменута утакмица на којој је извиждана Марсејеза је играна између домаће Француске и Марока, химну Француске су звиждали Мароканци (односно Мароканци за Француским пасошом), да смо рецимо '98 играли са Албанијом у Приштини Албанци са Косова би звиждали нашој химни иако су "држављани" исте, барем су тада били. Додуше тада смо јој и ми звиждали али отом потом. Код нас Балканаца влада уверење да си бољи навијач ако што више вређаш противничком, ако му псујеш матер, сестру, ако му звиждиш химни. У Енглеској је то мало другачије (барем на оној коју сам ја гледао), тамо певају својој земљи а не против противничк!!!!

eh

pre 12 godina

Drze nas arbitri... Rukomet je sport gde se domacin mora kako/tako da ubaci u polufinale. Kao i vaterpolo. Osim, ako nije neka b kategorija.
K tome jos je bila i dobra grupa...
U polufinalu vise nema navlacenja za domacina, pa cemo da vidimo koliko vredimo. Ako budemo 4ti, to znaci da ne vredimo nista.

1234!

pre 12 godina

Ja ne znam koji likovi me vise nerviraju.. da li ovi sto dodju u Arenu i sede i cute sto sam video protiv Nemacke ili pak ovi sto sede ispred kompa, stekaju se za 1500rsd i samo se*u kako je lose navijanje!

Gligor

pre 12 godina

Nemački komentator na Sport1 HD oduševljen atmosferom u dvorani kaže da se po atmosferi koju stvaraju sa srpskim navijačima malo ko može meriti. Dodaje da svako ko prati sport čuo je za halu Pionir i navijače košarkaškog kluba Partizan.
Bravo momci.

bolton

pre 12 godina

Svaka cast nasima na pobedi, zasluzili smo polufinale. Spiker u dvorani mnogo nervira, a ovaj RTS jos vise sa prikazivanjem Tadica...nisam znao da je vec pocela predizborna kampanja...

Milan

pre 12 godina

Lako je reci "pravi navijaci" kad imaju kintu.Da li je normalan onaj koji je odredio cene za ep...alo bre najjeftinija karta 1000 dinara a ljudi nemaju sta da jedu,strajkuju,gladuju...ti ocigledno oces reci da je pravi navijac onaj koji ima lovu da plati ove astronomske cene

Cuk. Padina

pre 12 godina

Neverovatno je da gotovo sve reprezentacije imaju bolju podrsku nego nasa. Pitam se kada ce odgovorni ljudi shvatiti da nasi, bez obzira koji je sport u pitanju moraju svoje utakmice kao domacini igrati van Beograda. Nis, Novi Sad, Kragujevac...

Bojan

pre 12 godina

Zna li neko koliko ovom komentatoru jos fali do penzije? Postoji li dosadniji glas na planeti? Ja vise ne mogu da gledam prenos na rts-u, nasao sam link na netu, prenosi neki Njemac, nista ga nerazumijem ali je opet bolji 10 puta od ovog! SRAMOTA !

Nemanja Nole

pre 12 godina

Publika ko i do sada nula..ovo nisu navijaci vec mamini i tataini sinovi i cere koji su dosli da budu vidjeni...igra kao i pre NULETINA !!


Sve u svemu ce biti opet jedna velika nula.
(Mirko, 23. januar 2012 20:25)

Zasto ti nisi u Areni??? A mozda si ti mogao da nas odvedes u polufinale nekom tvojom maestralnom igrom???

Sale@

pre 12 godina

Pitam se samo, ko će da snosi konsekvence što je onako bezočno lagao da su karte sve rasprodate (Marjanović, Đurković...). Zna se kako se to radi - sav posao oko prodaje karata se proda nekoj agenciji za to specijalizovanoj i ista odradi posao kako treba.
A i ljudi, jesu li oni normalni sa onakvim cenama od 80, sto ili tristotine evra za kartu. Mislim...

dr nikolaidos

pre 12 godina

ne znam od kud podatak da su karte 50 i 100 eur, to nije tacno...cena karte je bila u pretprodaji od 1000 din navise...pa ako je mnogo 10 eur dati za evr. prvenstvo onda o cemu pricamo ovde???? publika je ok, sta sad, ne mogu svi navijati kao grobai u Pioniru ili Areni, naprosto to je neponovljivo...ajmo nasiiii...bice puna arena od petka...

francuz

pre 12 godina

Opet marva jedinstvena u svetu zvizdi tudjoj himni. Ej ljudi, gledao sam sve lige sveta u svim sportovima, samo kod nas se zvizdi tudjoj himni. Da sam tamo da neko zvizdi pored mene, razvukao bi ga preko usta koliko je dugacak pa i nek odrobijam dan dva.
(Milorad, 23. januar 2012 20:45)

Ajde molim te... Ja zivim u Parizu i ovde je pre par godina u sred Pariza izvizdana Marseljeza. Sarkozi je nesto bas pobesneo zbog toga.

Hrvati redovno zvizde himne protivnicima...

Smesan si!!!

pre 12 godina

Za ove što smaraju danima. Bio je ponovo baksuz na utakmici. I šta sad?!
(Svirači, 23. januar 2012 22:08)
Vodi ga kuci sto se mene tice!!!

Sale

pre 12 godina

Dezurni filozofi, karata ima, cena 1000 din. 10 000 makedonaca je izvojilo pa barem po 300 eura da dodje ovde na desetak dana a vama je 1000 din mnogo. p.s U Makedoniji je duplo nizi standard nego u Bg.

Понос Србије!

pre 12 godina

Браво момци, ви сте понос Србије! Мала смо земља, али зато имамо срца :)
Још би, по мени, лепше било кад би им на тренеркама писало СРБИЈА а не SRBIJA, некако лепше изгледа :)
Идемо даље, Живела Србија!

slobodan

pre 12 godina

Publika ko i do sada nula..ovo nisu navijaci vec mamini i tataini sinovi i cere koji su dosli da budu vidjeni...igra kao i pre NULETINA !!
(Mirko, 23. januar 2012 20:25)

A što ti nisi u Areni, moliću lepo?

Marica

pre 12 godina

Momcima cestitke, Sesum odlican, bravo!

Mislim da bi igrace vise ponijelo samo pozitivno navijanje kao "Srbija, Srbija!" i bez uvreda za pripadnike drugih naroda i bez cetnickih pjesama. Ima i puno nas van Srbije i koji nismo Srbi, a ipak navijamo svim srcem za Srbiju.
Evo, molim vas kao bivsa sportasica.
Naprijed Srbija!

Šiđani navijaju za ZVEZDU

pre 12 godina

Idemooooo !!! Sada je 22-19 palim cigaru za cigarom. Nakon 19 -og gola Stojković ljubi grb - NEPROCENJIVO !!!! Da se naježiš !!!!

Ipsilon

pre 12 godina

YES ! Totally deserved. Let's go on to Semifinals!

If you support SERBIA in all sports, you can search for “Totallympics” and join the first international internet forum about Olympic sports.
You can discuss with sport fans from all around the world about all Olympic sports and be always updated about your nation’s athletes and teams in the Road to London 2012.

SRBIJA BRATE

pre 12 godina

Dal su ovi sa RTS-a normalni ?? Pa ja ljudi ne mogu da verujem sta se ovo desava !!! Nasi momci u polufinalu EVROPSKOG PRVENSTVA u rukometu i oni prekidaju slavlje da bi pustili specijalce poput Cede i Dacica.... BRUKA I SRAMOTA !!!! Tijanicu svaka ti cast, BRUKAS NAS COVECE !!!! AJMO PLAVI JUNACI SAMO NAPRED DO TITULE !!! SRBIJA

Nenad PVO

pre 12 godina

Svaka cast, Momci.
Veliko srce i sjajna atmosfera medju igracima, koja se skoro moze opipati, je ono sto je najvaznije i ono sto Vas moze dovesti i do medalje. A kad se dotle dodje onda se sve menja. Svaki igrac postace za 20% bolji igrac, sa mnogo vise samopouzdanja. Nadgradice te svoje karijere i u klubovima a ljudi u Srbiji ce Vas uvek pamtiti kao velike sampione.
Mislim da je posledica dobrog drugarstva medju igracima, i danasnje budjenje, u pravom trenutku , Sesuma i Vujina cija je dobra igra u napadu neophodna za osvajanje medalje.
Fantasticna odbrana takodje je posledica sjajne atmosfere i ona za sada nadomescuje nedostatak lakoce igre u napadu. Stice se utisak da jako tesko postizemo golove, i da nedostaje raznovrsnosti u napadu.
Zna se koliko je u rukometu, na zalost, uticaj sudija veliki i danas smo ipak, imali njihovu pomoc u poslednjih kriticnih 8-9 minuta. Dva nejasna iskljucenja Svedjana sprecila su ih da nam se desi isti scenario kao sa Nemackom. Ocigledno je da nam nedostaje svezine i snage za poslednjih deset minuta na svim utakmicama do sada. Potrebno je da proradi jos neki igrac, da se oslobodi, i za to treba dobro iskoristiti utakmicu sa Makedonijom.
Pomoc sudija kao domacini smo iskoristili, a sad treba da pametno iskoristimo vreme do polufinala i pobedimo najvazniju utakmicu na turniru.
Puno srece, Majstori...

djokica

pre 12 godina

svaka cast momcima sta god da se desi do kraja, al' ne mogu vise da gledam tekmu sa tonom, dok god imamo gosta eksperta Obradovica za komentarisanje...on zna da li je Sesum staro gvozdje ili da je Momir Ilic istrosen..

Slavko-Republika Srpska

pre 12 godina

Prvo da kazem da Republika Srpska slavi,bravo momci ostavrili ste cilj i svaka cast na borbi i dobroj odbrani,sto se tice publike kako je tako je mislim da je nekih 18 hiljada sasvim dovoljno bilo iako za polu finale mora da bude puna dvorana.Pozdrav za sve srbe i sve koji vole i navijaju za Srbiju ima nas puno.IDEMO DO MEDALJE:))))))

Bravo

pre 12 godina

Bravo naši rukometaši! Ponovo sjajna odbrana dok se u napadu i dalje mučimo.Raduje što su se probudili Vujin i Šešum a Darko Stanić je pola ekipe,kao i uvek.Jedina zamerka je za organizatore,umesto one glupe Bregovićeve pesme u prekidima treba pustati Marš na Drinu,tu adrenalin raste,kad se čuju zvuci te pesme.

Sergio

pre 12 godina

Dobro je da se trener Vukovic setio da zameni Toskica inace da to nije uradio Svedjani bi nas stigli.Osim sto nista nije uradio u napadu u odbrani je bio nemi posmatrac kako Svedjani koriste odbitke od stative i zatim nesmetano postizu gol.

Mirko

pre 12 godina

Odlicna igra SRBIJE!!!
Prvi put sam danas pratio na RTS-u, ali nisam mogao da izdrzim duze od 5 minuta, presao sam na poljski kanal!!! Ovi nasi komentari ko da su se ucili poslu od Grunfa:

'ako se sada odbranimo necemo primiti gol'
'bolje je voditi sa 3 razlike nego sa 2'
'sad Svedjani imaju loptu trebamo igrati odbranu'
'sad mi imamo loptu trebamo ici u napad'
'ako kanimo pobediti moramo dati vise golova od Svedjana'...

katastrofa...

Bane

pre 12 godina

@M pa ako uzmemo u obzir podatak da su 80% navijaca u hali cinili Makedonci i Srbi, logicno je da jedina pesma oko koje ce da se sloze bude "Ko ne skace taj je Siptar!".... Cestitke nasima na sjajnoj pobedi!

sale

pre 12 godina

@planeta Zemja

drugar izlea si makedonec ali nemoj toa so swedska,
navivaj za srbija, pa posle na raat vo sreda da bide
napred srbija napred makedonija i napred site eks yu
pozdrav od mk

da ,da

pre 12 godina

E , moram da iskomentarisem ... nisam gledo rukomet jos od one generacije sa Belim Stojanovicem na golu , znaci ima nekih 8 - 9 god i ovo je prvi mec danas koji sam odgledao na ovom EP i moram da kazem da nasi igraju stvarno pravi muski , moderan i brz rukomet , nadam se tj. poceo sam da verujem da sigurno osvajamo zlato

Mare

pre 12 godina

Svaka čast momci,ovo je veliki uspeh našeg rukometa,a da mi je pre prvenstva neko rekao da ćete se plasirati u polufinale smejao bi mu se.Svaka čast i nadam se Hrvatima u polufinalu.

strasnamera

pre 12 godina

Mi smo ,kao i ceo gornji prsten u Areni, usli za dzabaka! Organizatori su stvarno ispali fer. Svi koji su bili ispred Arene su primljeni...A atmosfera neverovatna! Hvala vam za jedno velicanstveno vece!

vlada

pre 12 godina

dragi provincijalci! Obraćam vam se kao rodjeni Beogradjanin
Sportista sam ceo život i svaki sport volim a posebno odbojku kojom se i bavim kao trener! Radim svako veče osim utorka od 7-11h, kako zamišljate da odem na rukomet a toliko to želim. svake noći ostajem budan da gledam reprizu! I pri tome nisam jedini koji radi, masa nas radi ili noću ili je radilo ceo dan i ne mogu od umora u Arenu! Ja se izvinjavam ali koliko god svi vi mislili da su srbi neradnički narod, moram da vas demantujem. Molim nekoga iz provinciji ko je Odbojkaški trener da mi se javi da održi trening umesto mene sutra kako bi mogao da idem da gledam SRB-MAK!

Sekula

pre 12 godina

Ako 29.I 2012 Novak Djokovic osvoji Australija Open, vaterpolisti i rukometasi evropsko prvenstvo, predlazem da taj dan svake godine slavimo kao praznik sa tri neradne dana. Za svaki sport po jedan.

Sale

pre 12 godina

Bio sam u Areni i od svoje bedne plate izdvojio 2.500 RSD za put i kartu (živim 70km od BG-a). Valjda imam pravo da kažem sledeće: da nije momaka iz Niša i nešto iz Podgorice pa i nešto grobara (40+) pukla bi žešća bruka jer su oni jedini vodili navijanje i animirali ostale. Mogu samo reći da smo ipak svi stvarali zaglušujuću buku kod napada Šveđana ali u našim napadima slabo navijanje (izuzev gore pomenutih). Dalje, odgovorno tvrdim da u Areni nije bilo ni pola Beograđana. Za mene je taj fenomen neobjašnjiv i lako rešiv ali o tome drugi put.

Rado bih išao i na polufinale ali moram od nečega da živim. Zamolio bih nekoga ko je u sličnoj situaciji (oni bogatiji sigurno neće doći a i ako misle da dođu apelujem da ipak odustanu i ne zauzimaju mesto nekom ko će barem aplaudirati) da žrtvuje 1-2 kRSD i da me zameni ali uz uslov da izgubi glas na par dana kao i ja večeras.

P.S. jedna molba organizatorima: kumim vas dajte himnu BEZ vokala jer ipakl smo je naučili i kakvi smo - takvi smo pevamo je. Švedskoj himni se večeras nije zviždalo - ako se nekom ored TV-a tako učinilo onda greši - neka dođe na utakmicu pa se lično uveri. Pozdrav.

jose j.

pre 12 godina

Predrag Strajnic je mnogo bolji komentator od kovinjala i nadam se da ce on prenositi polufinale i finale, naravno orlovima sve cestitke i srecno u polufinalu.
(Zeca, 23. januar 2012 22:52)

Ne brate, obojica su mnooooogo losi! :)

I naravno sve cestitke momcima, samo napred.

cegevara

pre 12 godina

svaka cast momci,sad sa hrvatima za finale u punoj areni,ako oni budu smeli da dodju.........................................................NAPRED SRBIJA

Dejo

pre 12 godina

Sve čestitke našima na sjajnoj pobedi. Stanić ponovo maestralan, Nikčević i Čutura odlični, pokazalo se da im je ono protiv Nemačke bio samo loš dan. Drago mi je da je Vujin odigrao solidno, a posebno me raduje dobra partija Šešuma, nadam se da će to pozitivno uticati na njegovo samopouzdanje u nastavku takmičenja. Želeo bih da se osvrnem na još nešto, a to je naš vajni javni servis. Da li je moguće da na RTS-u rade takve neznalice i da niko od njih pre utakmice nije ukapirao da je nama dovoljan i nerešen rezultat sa Švedskom za polufinale. Znači, da je bilo nerešeno mi bi imali 6 bodova, 3 reprezentacije bi imale 3 boda, Danska ima 4, ali smo od njih bolji u međusobnim duelima i to automatski znači minimum drugo mesto za našu reprezentaciju. Ovako su oni mrtvi 'ladni objavili da nam je neophodna pobeda. Plasirali javnosti pogrešnu informaciju i nikom ništa. Baš me interesuje šta bi bilo da smo kojim slučajem odigrali nerešeno, valjda bi do sutra uspeli da shvate ''koliko je sati''.

MoX

pre 12 godina

@Sale: Jeste tamo standard nizi, ali i tamo uvek imas ljude koji opusteno mogu da izdvoje nekoliko stotina evra da dodju ovde. Nas problem je u tome sto ljude koji imaju novca za karte uopste ne zanima rukomet kao sport. Rukomet - sport radnicke klase bio i ostao. Ja ga volim, trenirao sam ga, ali za kartu od 3000 din (koliko kosta normalno mesto) jednostavno nemam. Odnosno, imam taj novac ali mi treba za neke zaista vazne zivotne stvari. Naravno, ja ne kazem da je cena karata trebalo da bude 200-300 din, ali ove cene su ipak previse, narocito za trenutnu situaciju. Na stranu to sto znam da su se karte delile preko raznoraznih linija, i to ljudima koji ni ne znaju sta su dosli da gledaju. To je ovde uvek tako, na zalost.

SRBIN

pre 12 godina

Jos pre utakmice sa nemcima sam kupio kartu za polufinale,jer sam verovao u ove momke.Posto sada znamo da smo u polufinalu za razliku od ostalih,mozemo to da iskoristimo i da nas bude najvise,a ne da nas hrvati nadjacaju u areni.Zato beogradjani,sutra pravac arena po kartu,a ostali na tickets.rs

novosadjanin

pre 12 godina

'Ajde sad iskreno:
Ko je verovao u njih pre prvenstva - ja prvi nisam!
Da li su sada zaslužili poverenje - ITEKAKO JESU!
Da li ćemo navijati ubuduće - SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA!!!

POKIDALI!!!

гробар до гроба

pre 12 godina

Браво Момци, сад идемо на медаљу, било која медаља би била превелики успех али како играмо а како играју и остали и плус играмо кући ни ЗЛАТО НИЈЕ ДАЛЕКО.

Учешће на Олимпијском квалификацином турниру (99,99% смо обезбедили учешће на квалификационом турниру, једино да будемо 3-ћи или 4-ти а да испед нас буду 2 од ове 5: Немачка, Пољска, Македонија, Словенија, Мађарска и то под условом да једна од њих не буде Првак, ако буде а ми будемо 3-ћи или 4-ти онд идемо на тај квалификациони турнир. Теоретски је немогуће да будемо 4-ти а да 3 од ове 5 екипу буду испред нас јер Мађарска и Словенија ни теоретски не могу обе у полифиналу из оне групе!!!!!!!!!!!!!!!

Knezevic

pre 12 godina

@Marica
Nisu cetnicke pesme zlo jer u njima se ne vredja ni jedna nacija vec se peva o borbi za slobodu.Ove pesme koje pevaju pojedini srpski navijaci na utakmicama ,tipa ubi zakolji i tako to nisu cetnicke vec ratno huskacke pesme i nastale su uglavnom devedesetih.
@Sale
Srbi su rukometna nacija i te kako.Bivsa nam zemlja je osvojila 1972. godine zlatnu olimpijsku medalju kada se rukomet prvi put pojavio na OI.U tom timu najvise je bilo Srba.Osamdesetih generacija Veselina Vukovica,Veselina Vujovica,Momira Rnica i ostalih je osvojila sve sto se moglo osvojiti dakle zlato na OI 1984 i zlato na SP 1986.Tada je cela reprezentacija bila sastavljena iskljucivo od srpskih rukometasa ,tacnije svi igraci Metaloplastike su bili i reprezentativci.A ta Metaloplastika je tri puta za redom igrala finale Kupa Sampiona i dva puta bila prvak.Devedesetih i pocetkom 2000-ih nasa reprezentacija je osvojila dosta medalja uglavnom bronzanih.Tako da mi nikako nismo amateri kada je rukomet u pitanju.Sto se ne moze reci za Hrvatsku kada je odbojka u pitanju.

Mićko

pre 12 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=576437#k6384010
Nismo se plasirali na OI moramo biti prvi ili da budemo ispred onih koji su se već kvalifikovali pa da idemo u kvalifikacije za OI

goran

pre 12 godina

Super ovo je veliki uspeh za nas rukomet!!! e a sada protiv makedonaca igrati ,kao i protiv crnogoraca u vaterpolu samo opusteno i sa drugim timom, jer nam pobeda ne znaci puno a bespotrebno forsiranje glavnih igraca nas eventualno moze kostati poraza u polufinalu... a sa druge strane ne vidim kako makedonci mogu proci dalje jer bez obzira i na eventualnu pobedu protiv nas,mnogo toga bi trebalo da se poklopi u njihovu korist sa rezultatima drugih timova da bi oni prosli, a ta verovatnoca je veoma mala...

mimi

pre 12 godina

Ajmo ljudi da napunimo arenu i obojimo je u crveno,plufinale evropskog prvenstva nema cenu,jos u nasoj zemlji.A ako cemo o ceni - za 1500 din gledate dve polufinalne utakmice evropskog prvenstva

Aleksandar

pre 12 godina

Kakav dan ce biti 29.januar , prvo tasta ide kuci, zatim Nole odbranjuje Australijan Open, zatim vaterpolisti i rukometasi uzimaju medalje,i onda utisak nedelje bez politicara...

crnogorac srbin

pre 12 godina

svaka cast braco cestitamo zelimo vam jos mnogo velikih pobjeda samo naprijed i hrabro kao i uvijek najbolji ste pozdrav iz bratske crne gore

dasa199

pre 12 godina

zaista fenomenelan uspeh i sve cestitke!Uspeh je utoliko veci jer je ovo definitivno najjace ekipno takmicenje na svetu u svim sportovima!Poznato je iole boljim rukometnim znalcima da ekipa nema preveliki kvalitet jer je jedini svetski igrac Mosa Ilic i Vujin ali nazalost samo u fazi napada!zato sve cestitke i na racun Vukovica i strucnog staba jer su izvanredno poslozili odbranu i ubacili u tim Cuturu koji je svojim rukometnim znanjem naterao Ilica i Vujina da daju sto odsto svojih mogucnosti!taktika dovedena do savrsenstva!neophodno odmoriti Ilica jer je iscrpljen totalno a od njega nam u polufinalu mnogo toga zavisi!Publika iako nije rukometna mora se staviti u sluzbu ovih neverovatnih boraca i nacionalnog tima a ostaviti po strani sve nase frustracije i nepristojni nacionalizam!To je najbolji put ka uspehu i pravoj prezentaciji pred celim svetom!SRECNO!!!

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

da li moze neko ko je bio sinoc da napise, vidi li se ista iz tog golubarnika u areni?
a ti provincijalac i ostali koji pljujete po beogradu...dokle vise da vam se crta...evo sinoc ako si pratio utakmicu, mesta od 3 i 5000 zauzeli danci..i sta ti mozes tu..a vi odmah da popljuejete, a kao drugo.,..u rukometu nismo bili u polufinalu citavu deceniju i nije bas bio popularan sport zar ne?

branko

pre 12 godina

У чему је разлика између три добијене утакмице и две нерешене. Само у једној ''ситници''. На добијенима Вујин је дао по 5 – 6 голова а на овима другима ни један једини!
Елем, овом победом остварен је један од 5 великих циљева. Изборено је учешће у квалификацијама за ОИ (ово не би било сигурно само ако би из оне друге групе у полуфинале прошли Словенци али не знам да ли је то и теоријски могуће а и ако јесте, шансе су 0,2%) . Победом у полуфиналу остварују се нова 2 циља: обезбеђена би била прва медаља за Србију у рукомету (циљ бр 2) и директан пласман на Светско првенство (циљ бр 3). Треба рећи да би се ова два циља остварила и ако би освојили бронзану медаљу. Победа у финалу значила би претварање сна у јаву. И рукометаши би се придружили одбојкашима и одбојкашицама и постали шампиони Европе ( циљ бр 4). За разлику од идиотских одбојкашких правила по којима првак Европе нема олимпијску визу, у рукомету није тако јер првак Европе директно иде на ОИ (циљ бр 5). Више није сан него сасвим реална шанса да у недељу вече у Арени певамо ''Боже правде'' уз поздрав, ''Видимо се у Лондону''. Браво момци , храбро напред! Нема заустављања!!

Nebo

pre 12 godina

Jel moze sad neko da mi objasni kako na OI ? ili smo izborili vec one kvalifikacije? Hvala unapred
(ilija, 23. januar 2012 22:35)

jesmo!

Mićko

pre 12 godina

Nismo još izborili odlazak na OI.
Treba da budemo prvi ili da budemo ispred onih koji su to već uradili pa da idemo u kfalifikacije za OI:

UrosBg

pre 12 godina

Alal vera momci, veoma vazna pobeda. Dobra igra mada ne bas najbolje sto mozemo. Kao da se u pojedinim trenucima oseti umor kod nasih momaka. Odlicna atmosfera u Arena. Verujem da mozemo do medalje bez problema.

http://hoopsuniverse.net

bez opustanja!!!!!!!

pre 12 godina

ponovo se opustamo,joj joj!!!ODLICAN MEC ali bez opustanja,ko zna sta bi bilo da nije sesum dao gol!!!da nam se u polufinalu nebi dogodilo da vodimo sa 6 razlike 10 minuta do kraja,a na 10 sekundi da primimo gol i izgubimo tragicno, moramo BEZ OPUSTANJA!

SRB

pre 12 godina

Bravo momci svaka cast ostavili ste srce na terenu odbrana fenomenalna sa Stanicem na golu napad jos malo da bude bolji ali kada se pogleda igra od prosle godine veliki napredak samo napred do finala.

igor vr

pre 12 godina

Bravo momci,sve cestitke, sada je bitno da se dobro odmorimo, i da po svaku cenu izbegnemo francusku u polufinalu(dobice oni hrvate sutra), a u finalu mi i francuzi+ OI usigurane.

Ivan

pre 12 godina

Svaka cast momci, konacno Srbija u polufinalu...!!! Kad pogledam koje reprezentacije ostaju pri dnu tabele, utoliko vise cenim ovaj rezultat.Samo napred do medalje!!!!!

Nacionalista

pre 12 godina

U petak Arena mora da eksplodira..........naravno da izvrsimo pritisak na sudije, da se ova druga reprezentacija uplasi ambijenta i da odemo u to finale!!Za sad je dobro ali moze jos bolje!! I rukometasima i vaterpolistima svaka cast!

francuz

pre 12 godina

(гробар до гроба, 23. januar 2012 23:46)

Pa sad... Nece Francuzi da zvizde svojoj himni, naravnoda su protivnicki navijaci :) Nisam hteo da pisem elaborat. Sustina je da se zvuizdalo Marseljezi. Necu da ulazim u sad neku politicku raspravu sta bi bilo kada bi bilo. Medjutim ono sto sam uspeo da ispratim jeste da je Sarkozi rekao da ako se jos jednom desi tako nesto da se utakmica nece ni odigrati. To zvizdanje je bilo redovno na staionu Stade de France ili St. Denis...A svak zemlja je specifcna i razlozim su svakojaki. Marokanci zvizde jer su ih Francuzi....decenijama.

IQ

pre 12 godina

Има ли неко било каквог утицаја да овима из савеза каже да више не пуштају химну са текстом, већ да пусте само мелодију...

Stari znalac

pre 12 godina

@ Knezevic

Samo mala ispravka od Srbina iz SAD. Mozda sam malo stariji pa bolje pamtim. Cuvena sabacka Metaloplastika nije bila sastavljena iskljucivo od Srba. Evo redom igraca kojih se secam: Basic i Mrkonja - Hrvati; Portner - Slovenac; Kuzmanovski - Makedonac; Vukovic, Rnic, Isakovic, Cvetkovic i Vujovic - Srbi (dobro, Vujovic iz Crne Gore, pa da kazem Crnogorac, mada, koliko znam, on se izjasnjava kao Srbin). Bilo je tu jos igraca iz cele Yu. Taj tim je maltene bio reprezentacija SFRJ. Isto tako, ne stoji ova kritika Hrvata da su Srbi "trube" za rukomet. Jednostavno, nasa odlicna generacija sa Knezevicem, Jovanovicem, Pernucicem, Skrbicem, Butulijom, Belim Stojanovicem, Pericem i ostalima je propustila mnogo takmicenja zbog sankcija. Kasnije su osvojili tri bronze, ali premalo je to bilo u odnosu na njihov potencijal. I ova ekipa koju sada gledamo je stvarana i cekana jako dugo. Dosta utakmica su gubili u zavrsnicama meceva sto na sudije, sto na svoje gluposti. Red je da se to vrati. Nadam se da ce se popeti na podijum za medalje - po igrama su zasad zasluzili. Ipak nije svejedno dobiti Dance i Svedjane i odigrati egal sa Nemcima....

trsa

pre 12 godina

BRAVO MOMCI SVAKA ČAST!!!!!………..samo da se razumemo ova reprezentacija Švedske nije neka svetska sila u ovom trenutku…….ne bi smo još uvek trebali da poletimo jer tek ako pobedimo ŠPANCE, HRVATE, ILI FRANCUZE u polufinalu možemo reći da ova reprezentacija ima herca i da smo neki faktor u ovom sportu trenutno………..jer se plašim da ako izubimo polufinale po pravilu ćemo lagano da izgubimo i meč za treće mesto jer ćemo biti demoralisani i ostasmo bez medalje što bi realno bilo KATASTROFA

Arsenal4life

pre 12 godina

Tako je momci,tako se igra!!!Cestitam na pobedi i da ovako bude u naredne 3 utakmice!A sto se tice navijaca,KONACNO STE SE PROBUDILI,tako se navija za svoju zemlju!NEK SE ZAORI,
SRBIJA!!!!!!!

Lokalac

pre 12 godina

Одлично да смо то већ сад пребринули. А занимљиво је под каквим условом могу и Македонци да прођу:
1. Оно главно, да победе нас, што и није толики проблем јер ћемо ми да се одмарамо за полуфинале
2. Да Швеђани победе Данце што је равно научној фантастици јер се сви ти Скандинавци међусобно стално пуштају (сетите се само ЕУРО-а 2004 у фудбалу кад их је само резултат 2-2 и једне и друге водио у четвртфинале притом избацујући Италијане. Трипут погађајте који је био резултат)
3. Е ово је још тежи услов, да Пољаци победе Немце са један разлике, али само одговара са једна. Јер се тада ствара круг, Пољска, Немачка и Македонија би имале по 5 бодова, а у кругу Мкд боља од Пол +2, Нем од Мкд +1 и Пол од Нем +1. Квота у клаџи је осећам 500 :))

гробар до гроба

pre 12 godina

Видим да неки Хрват ове прозив како ми нисмо рукометна нација, ок нисмо али ок они имају успеха у последњих 8 година, али у још којем спорту су они сила. Ми смо ВАТЕРПОЛО СИЛА, ОДБОЈКАШКА СИЛА (и девојке и мушкарци а да не спомињем младе слекеције), ТЕНИСКА СИЛА, у Кошарци нисмо више оно што смо били али смо за њих и даље СИЛА после распада државе освојили смо ипак 3 ЕП, 2 СП и једно финале ОИ, једно 3 место на ЕП, једно финале на ЕП, 4. место на СП!!!!!!!!!!! Што је доста доста је, у фудбалу нису много бољи изузев '98, они скоро увек испадну у првом кругу, СП 2002, СП 2006, ЕП 2004, додуше прошли су 96 и 2008 у други круг а ми 2000 и 98 тако да имају мало више успеха од нас а себе сврставају у фудбалску велесилу!!!!!!!!!

Čutura je MVP bez obzira šta statistike govore

pre 12 godina

i na ranijim prvenstvima smo imali strašne probleme da u napadu u zadnjih 15 minuta, ali nas sada drži odbrana, ranije bi gubili i pored toga što bi recimo imalo +4 na poluvremenu. Na prethodnim prvenstvima bi gubili zbog igre u odbrani naročito zbog Toskića koji ni kriv ni dužan dobije 2minuta u odlučujućim momentima.E sad toga nema, u fazi odbrane na pivotu igra Beljanski i to odlično! Na ranijim prvenstvima naš napad je nosio Marko Vujin, sada celokupnu igru naše reprezentacije nosi Momir Ilić i Nikčević i nezamenljivi Čutura (zašto njega nije toliko dugo bilo u reprezentaciji), pa iako je Vujin nekad u igri nekad totalno van iste mi igramo dobro. Samo dokaz koliko je u ovoj igri bitan KOLEKTIV! Mislim da je apsolutno nepotrebno izdvajati Stanića, on se izdvojio za ceo život, svaka mu čast! Dakle tim je isti, ali malo zreliji i uz odlične taktičke poteze, i sjajnu publiku mislim da zaista možemo do zlata iako sam zaista bio skeptičan na početku prvenstva! Napred naši!!!

FELIPE

pre 12 godina

Nemojte se ljutiti, ali meni je pravi heroj ovog prvenstva Dalibor Cutura!!!
Pa covek sa 36 godina igra kao mladic. Kakve on lucidne poteze ume da napravi, da zaveze protivnike u cvor! Darko Stanic jeste istinski heroj, ali je Cutura postao moj idol! Gde su gledali oni prosli selektori...da nisu slepi kod ociju?!
BRAVO SRBIJO! SA TOBOM DO TITULE! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

nislija

pre 12 godina

spiker u areni je braca tonic, novinar bell amie radija i bell amie televizje iz nisa
cesto ga vidjam po nisu
proslavio se kad je najavljivao nase odbojkase u nisu, pa je onda dobio posao da to radi na mecevima svetske lige, pa je trenutno spiker za domace meceve kosarkasa radnickog u kragujevcu, putuje izgleda na dan mec u kg, a sada radi i rukomet, dakle sve dvoranske sportove, ocigledno da se probio

ok je lik, mozda preteruje malo sa dranjem,ali tezak je ono posao, mora se voditi racuna o svim timovima

inace, radi jednu otkacenu emisiju na bell amie tv, otpisani se zovu, mozda ste je gledali

braca tonic je ovaj u narandzastoj majci

http://www.youtube.com/watch?v=--24gVUgf-0

ZivelaSrbija

pre 12 godina

Napred Srbija i Hvala Macedonija! Treba samo jednom proci ulicama Ohrida ili Skoplja u vreme kada igra Novak Djokovic, vaterpolo reprezentacija Srbije, Crvena Zvezda ili Parizan kvalifikacije za LS ili LE pa da vam sve bude jasno! Ljudi se raduju i navijaju kao da su njihova reprezentacija ili klubovi u pitanju! Prijatno iznenadjenje je preslaba rec! Mozada pre pozitivni sok i ponos sto ste iz Srbije! Tolika kolicina iskrene ljubavi i podrske se danas ne moze sresti nigde u svetu kada je u pitanju Srbija a proputovao sam dosta! Nisam tako nesto ni priblizno video u Crnoj Gori na primer a mnogo se vise busaju u grudi! Voleo bih da smo mi kao nacija manje egoisticni i vise sposobni za tako nesto jer upravo to i govori o velicini jednog naroda! Do duse, ima i toga da smo mi Srbi i razmazeniji kao navijaci jer imamo priliku da na puno vise takmicenja pratimo Srbiju nego Macedonci Macedoniju, kada bi nam njihovi sportisti dali vise prilike mozda bi se i mi pokazali! Zivela Srbija i puno zahvalnosti za bratski narod Macedonije!

ALEX

pre 12 godina

adam
Pa dobro bitno je da postoji šansa... još bolje ako dodjemo u šansu kao na EP u vaterpolu pa da izbacimo vas sa takmičenja tolko bolje. Danas još samo da od Francuza izgubite pa da onda ode i vama šansa za polufinale a onda slobodno možete i vi da organizujete još koje EP ILI SPMPK

Milisav

pre 12 godina

Kako mi je drago, suze ste mi na oci naterali... Svaka cast!!! Toliko sam ponosan kako ova zemlja zivi ovih dana za vreme rukometnog prvenstva... Pravi smo domacini i uzivamo svi sa nasim gostima! Idemo po medalju, jos jedno veliko HVALA na svemuuuu Srbija vas voli!!!

Pera

pre 12 godina

Sta god da se kaze suvisno je, momci su ostavili dusu na terenu. Odavno nisam video nase da ovako kidaju 60 minuta. A tek maestralna postavka na pocetku 2 poluvremena. Sve pohvale momcima....

Vasilije

pre 12 godina

Moram da se odam i da priznam,da nisam bio preterano veliki optimista pred ovaj Evropski sampionat.Glavni skepticizam po pitanju visokog plasmana vodio se u tome sto sam zaboravio kada smo poslednji put uradili nesto krucijalno veliko na takmicenjima,unazad dosta godina.Ako se ne varam,zadnju medalju(bronzu)smo uzeli po okoncanju NATO bombardovanja predvodjeni Nedeljkom Jovanovicem,Skrbicem,Butulijom,na golu sa fenomenalnim Sterbikom...od tada nas nema na rukometnoj mapi sveta.Uglavnom smo na velikim turnirima igrali epizodnu ulogu ili smo zastajali jos u kvalifikacijama.Kada se jos pogleda da nasi klubovi u Evropi sluze za popravljanje gol-razlike,onda ovakav utisak sa pocetka i ne cudi.Verovao sam da cemo odigrati na visem nivou zbog domaceg terena,noseni vetrom u ledja od strane nasih navijaca ali ovo sto momci pokazuju zasluzuje jedno veliko BRAVO.Posle vecerasnje pobede medalja nam je na dohvat ruke sto je bio i pritajeni cilj pred pocetak,ali moram da kazem,hladne glave i bez euforije,da nam ni zlato nije daleko.Uz ovakvu igru,fanaticnu svih 60 min i sa na golu izvanrednim Stanicem nema te reprezentacije koja nece poloziti oruzije pred Orlovima.

srbenda

pre 12 godina

ajmo srbi svi u napad ajmo ajde ,bravo momci odlično ste odigrali odbranu,malo nam fali kreativnosti u napadu u pojedinim trenucima:D

Vujadin

pre 12 godina

Bravo Vujin!

Evo nudim jedno rame za plakanje, ali za lepe plave i krupne Svedjanke!
Ali ne za vise od njih tri, ipak jos ima dosta da se igra!

Rikošet

pre 12 godina

prvo veliki naklon za malo spomenutog selektora VESELINA VUKOVIĆA!!! jer i pored velike,rovovske bitke koju vode igraci na terenu,ovo je i velika takticka pobeda strucnog staba kao i prethodne na ovom turniru. Vujin-konacno preuzeo odgovornost,Stojkovic takodje,Šešum-dobijen novi igrac u rotaciji za polufinale...Navijanje je vec prepricavano milion puta i zna se ko vodi tu glavnu rec,iako nije kao na mecevima nasih najvecih klubova,za ove skandinavce je kao da su u samom paklu,mozda na tv-u izgleda drugacije ali u hali je sasvim druga prica...jedina zamerka vodjama navijanja je pesma u kontekstu paljenja dzamija,jer mi ipak na terenu imamo igraca muslimanske veroispovesti koji vec godinama gine za nasu i svoju zemlju.

firma liman

pre 12 godina

@ Sale

Uz svo uvazavanje grobara (40+), Nislija i Smederevaca kao i Podgoricana, u navijanju je aktivno ucestvovala i Firma Liman. Tek da se zna.

Dilan Dog 93

pre 12 godina

Da li neko moze da mi kaže cene karata za polufinale i finale? Na sajtu 'Arene' ne može da se otvori stranica sa naručivanjem karata(a samim tim)i cenama.Hvala unapred.

vlajko

pre 12 godina

Свака част свима, види се да гинете за Србију. Али, Далибор Чутура, немам речи, ДОКТОР РУКОМЕТА!

felsirana lopta

pre 12 godina

odgovorno tvrdim da u Areni nije bilo ni pola Beograđana. Za mene je taj fenomen neobjašnjiv i lako rešiv ali o tome drugi put. (Sale, 23. januar 2012 23:42)

Nije tako samo u Areni,tako je u Beogradu

Vesko

pre 12 godina

Slušaj, "provincijalac", muka mi je već da danima slušam ovo pljuvanje. Hale su pune, naši pobeđuju, to je ono što je bitno. Hvala svima koji idu na te utakmice, ma odakle da su. Takođe bih napomenuo još nešto. Liga šampiona se igrala prva dva kola u Vršcu. Pik Seged i Kopenhagen su bili gosti Partizanu - prazan Vršac - ja bio, znam. I u Pioniru nije bilo MNOGO bolje, al je bilo bolje. Zato dosta bre, hoćemo li još malo da ratujemo provincijalci protiv Beograđana, malo li je ratova svake vrste na naši plećima.
Bravo, momci! Ko se ovome nadao! Bravo publiko! :)

milos

pre 12 godina

Bravo i svaka cast momci.Ma ko se ovome nadao na pocetku prvenstva.Ajmo biti realni nije niko.I pustite sad price bilo ovako ili onakvo navijanje.Ma bilo je odlicno jer da nije tako ne bi bili poslije dugo vremena tu gdje jesmo.Budimo ponosni na nase Rukometase,Vaterpoliste,na naseg Noleta.I da ovaj vikend tri puta za redom svi zajedno zapjevamo BOZE PRAVDE U Beogradu ,Melburnu i Ajndhovenu.Nek se ori do neba pobjednicka pjesma SRPSKIH navijaca...