Vaterpolo 121

Nedelja, 22.01.2012.

21:34

Dobud: "Verujem da neće nameštati"

Ozloglašeni vaterpolista Hrvatske Nikša Dobud rekao je da veruje u pobedu Srbije protiv Crne Gore.

Dobud: "Verujem da neæe nameštati" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

tintle

pre 12 godina

Vise volim Srbiju nego sto mrzim Hrvatsku, a vecina vas, sudeci po komentarima, vise mrzi Hrvatsku nego sto voli Srbiju... Prizeljkujem pobedu protiv Crnogoraca, a sa druge strane Hrvati ce ispasti iako pobede Spaniju, a Nemci slave protiv Rumuna ( posto Nemci i Hrvati imaju isti bodovni saldo, a Nemci su dobili medjusobni susret, i gol razlika je za sada na strani Nemaca)...
(Ilija, 23. januar 2012 10:13)

To ti je iz razloga koji se zove KOMPLEKSI!!!

poz

Trebinje

pre 12 godina

Dobude, da si se ljudski IZVINUO, mozda bi Srbija i pobjedila....
Ali ipak, ko vam je kriv, zapitajte se...
Ipak, doslo je do toga da se vas strucni stab vadi da im je kriva Srbija...
Nemate zasta da krivite Srbiju...
Sami ste sebi krivi, posto nemate kvaliteta da dobijete Njemacku...

Matija

pre 12 godina

Za "taticu" koji kaže kako je Hrvatska sramotno napustila dodjelu medalja na prvenstvu u košarci u Ateni - nemojte zaboraviti da je to bilo u vrijeme kada je 1/3 Hrvatske bila pod okupacijom od strane Srba. Zar bi vam trebali čestitati?

kiklop

pre 12 godina

jako je vazno da dobijemo Crnogorce...jednostavno odlika sampiona je da pobedjuju uvek i svuda...ko je drugi treci cetvrti...to nas ne treba da zanima....

na taj nacin cemo pokazati i jednima i drugima ko je gazda i ko se pita...a i odrzacemo cas iz cestitosti, sto je za mnoge na ovim prostorima davno zaboravljena kategorija...

Zasto uvek sami protiv sebe ?

pre 12 godina

nek mi neko objasni razliku izmedju ovog lika i bate mirkovica '98 u zagrebu...
inace, navijam za partizan...
(martin, 22. januar 2012 22:02)
E pa,ja cu da ti je objasnim,Jarni se zatrcao i uneo u facu Bati Mirkovicu koji je lezao na zemlji,samo mozemo da zamislimo sta mu je sve rekao tj ispsovao,dok je ovaj "Casni" Dobud,bez ikakvog povoda udario Filipa ,i jos izjavio kako nema zasto da se izvinjava!!! Da li ti je sad jasnije,ili mozda i dalje nevidis razliku ?!?

Kvazimodo

pre 12 godina

Stvarno smo budale ako propustimo pobedu protiv Crnogoraca. U jednoj utakmici mozemo pobediti dva puta. Jednom te Crnogorce a drugi put Hrvate koji ce morati da navijaju za nas. Pa gde ces bolje sanse da jedne oderes a druge ponizis.
Napred momci.

mladen

pre 12 godina

najbolje bi bilo da prvenstvo zavrsimo bez poraza, da fino dobijemo i crnogorce(jer da je obrnuto crnogorci bi pustili hrvate) pa fino hrvate opet da razbucamo u finalu, meni su cg i hr isto sr... drugo pakovanje

CroCop

pre 12 godina

Draga braco srbi, imamo 2012. i nasi predsjednici su Europljani i rat je izbio prije 20. godine zboj jednog "ludjaka" - Slobo milosevic. Nase granice smo znali, mi smo uzeli nase, a vase ne diramo. Mislim da je doslo vrijeme da uvidite da nismo drukcije mogli. Zato - ovo je sport. Pobijedite Crnogorce pa necete imati lose savjesti. Ili dajte barem maksimum. Nema kalkuliranja i nesmije ga biti u sportu! Zasto je Dobud udario Filipovicu neznamo mi, samo oni. Da li je bilo ruznih rijeci ili cak prije tog nekog udaranja neznamo. Uglavnom mozemo reci nije bila potrebna ta akcija. Super ste odigrali protiv nas i taku igru ocekujemo protiv CG. Nebi ni mi kalkuriali da bi neko drugi bio izbacen. Ma to se radi o domovini i tu ne vidim kako se moze namjerno gubiti.

Srbin

pre 12 godina

Premnogo komentara kada su u pitanju nebitne stvari. Pitam se zašto izostaju komentari (a i vesti još više) na normalna dešavanja u vaterpolu. Tipičan srpski mentalitet. Svi vole da sude drugima, a i da izmišljaju tuđe probleme.
Ono što je uradio Nikša Dobud svakako nije u domenu fer-pleja, za sankciju jeste, ali je s druge strane sastavni deo sporta. Čovek je isto kao i Filipović, vrhunski vaterpolista i to treba poštovati!

Ale

pre 12 godina

Nije mi jasno zasto svi potcenjuju CG... Kao da igramo protiv npr San Marina, a ne jedne od najboljih ekipa na svetu, koja ne moze da nas pobedi bez namestanja
Inace, ko o cemu k...a i postenju... Bolje brinite kako da pobedite Spaniju, a takodje i sutra Karabatica i drustvo...

zexx

pre 12 godina

eh da je samo dobud u pitanju...zabravljamo kako su uzeli prvenstvo kao domacini.namestali nam termine u "pola 5" ujutru da igramo,napustanje dodele medalje kad smo bili prvi u basketu i niz njihovih mediokritetskih reakcija.e zbog toga sto nije jedan nesportski potez vec bar nekoliko, vreme je da i mi budemo svesno kvarni, bez grize savesti.
jedino sto opet treba pustiti "casnu bracu junacine" koja nas istim zarom voli kao i zapadni komsiluk :-(, ipak u sportu jos uvek nemaju takve mrlje.

nada

pre 12 godina

Ma koliko da bih zelela da Hrvati ne prodju dalje, nadam se da ce Srbija potruditi da pobedi CG. Crnogorci jednostavno nisu zasluzili bilo kakve bonuse od Srbije, NI U SPORTU! Osim toga, zar iko veruje da bi Crnogorci mrdnuli i malim prstom u korist srpskih vaterpolista? Da su u istoj situaciji, dali bi sve od sebe da pomognu Hrvatima, a ne nama.

aj cao

pre 12 godina

Odrzali smo vam lekciju o vaterpolu pre neki dan tako da sa vama nema svrhe vise da igramo, a i treba opet neki siledzija da nam povredi nekog igraca ? Sto nam to treba ? Aj sad lepo kuci pa naucite da se ponasate pa cemo mozda opet da se igramo sa vama.

Milisav

pre 12 godina

Zbog njegovog "Uglavnom, Filipović nije ništa dobio, a da to nije tražio" ja bih danas protiv crnogoraca igrao samo sa golmanom.

Ilija

pre 12 godina

Moja greska, smetnuo sam sa uma da prolaze 3 ekipe... U svakom slucaju ocekujem pobedu Srbije! Za cast, postenje, moral i da pokazemo da nismo kao neki...

Ilija

pre 12 godina

Vise volim Srbiju nego sto mrzim Hrvatsku, a vecina vas, sudeci po komentarima, vise mrzi Hrvatsku nego sto voli Srbiju... Prizeljkujem pobedu protiv Crnogoraca, a sa druge strane Hrvati ce ispasti iako pobede Spaniju, a Nemci slave protiv Rumuna ( posto Nemci i Hrvati imaju isti bodovni saldo, a Nemci su dobili medjusobni susret, i gol razlika je za sada na strani Nemaca)...

sasa

pre 12 godina

Nisam za nameštanje utakmica, ali naš selektor može da ubaci i drugu postavu. Ili, ja bih izveo prvu postavu, ali na dušecima i sa loptama za plažu. Pritom, šalu na stranu, odakle ikome ideja da e Crna gora ekipa koju neko treba da pušta? To su super igrači! Ma dušeci i šlaufi u bazen, opušteno...

BojanTemerin

pre 12 godina

Ja nikog ne bih pustao. Ako hocu da se svetim, pobedio bih ih ponovo. Izbacivanje direktih konkurenata putem kurvanluka je odlika malih. neka ce Crnogorci potrude posteno, mi se Hrvatske u evenutalnom polufinalu ne bi trebali plasiti.

Razocarani Srbin

pre 12 godina

Da sam na mestu nase ekipe, trazio bih od Hrvata da dodju na tribine, sela njihova ekipa, da navijaju dok glasne zice ne pokidaju :"Zivela Srbija", a Budanu da se da i nasa zastava, da covek bude barijaktar, da oseti sta znaci nositi zastavu pobednicke ekipe...e u tom slucaju bi moglil i da razmisle nasi da odigraju maksimalno zbog njih :)

Doktor YNWA

pre 12 godina

Pre par dana napisah kako je lepo konacno dobiti cestitke od komsija, rec bese o rukometu...NAREDNOG JUTRA "oriđinal" Dobud ( a zna se sta "oriđinal" znaci na obali) osvestio me donekle, te rekoh sebi sta ti je trebalo da se zanosiš, ali DEFINITIVNO me otreznio juce popodne Dubravko Šimenc na HRT 2 nesto pre pet popodne u emisiji "Olimp", gde je čovek iskreno rekao da je to bilo "u žaru borbe i da se ne treba zavaravati, nisu nista drugačije ni Srbi postupali sa nasima, samo su ispali malo snalazljiviji i INTELIGENTNIJI". E pa posto je tako, i posto ce na zalost izgleda zauvek biti tako, JER JA NE PAMTIM DA JE NEKO NAŠ TAKO NAVUKAO NEKOG NJIHOVOG NI U JEDNOM SPORTU, SA IZUZETKOM BATICE MIRKOVICA, cenim da bi ipak bio osnovni red da se vi lepo pakujete, PA NA STRADUNU UZ KAFICU NA MIRU ODGLEDATE FINALE ZDUSNO NAVIJAJUCI ZA NASEG PROTIVNIKA- KOGA CEMO TAKODJE SAMLETI. HVALA NA PAZNJI SRAMOTO LJUDSKA!

Bane

pre 12 godina

Rekao bih da je Srbija zbog tog kontrašenja i inata baš tu gde i jeste - na dnu!
(Yanko, 23. januar 2012 07:39)

Hm, Srbija je šampion Evrope u odbojci u muškoj i ženskoj konkurenciji, apsolutna velesila u vaterpolu, sila u košarci, a evo, polako se vraćamo i u sam vrh rukometa. Imamo najboljeg tenisera sveta i još jednog u prvih 10. Za zemlju sa svega sedam miliona stanovnika i ozbiljnim ekonomskim problemima, sve ovo je spektakularan uspeh!

Miko

pre 12 godina

Ja se iskreno nadam da hoce namjestiti i to tako da je vise nego ocigledno.
Pa da opet komsije sa zapada propate i pokusavaju da lijece svoje teske komplekse tako sto im je uvjek neko drugi kriv(obicno mi,eventualno ostatak svijeta).
Pozdrav iz Podgorice

nbp

pre 12 godina

Srbija, sebe radi, ne sme da kalkuliše. Što se tiče Dobuda, pokazao je da je uličar i ide na dušu Rudića što ga nije sankcionisao. Inače, Rudić je Partizanova škola i, da se ne zanosimo, to jeste najtvrđa škola na svetu (neki će reći "najgrublja"). Nije slučajno što Srbi i Hrvati uvek imaju više isključenja od protivnika. Ovaj put se potrefilo da kod Rudića ima nekoliko buzdovana koji idu "mlat" dalje i nisu baš u dogovoru sa svojim živcima...

Putuj Niksa

pre 12 godina

Ja se iskreno nadam da ce braca Crnogorci da prodju a i iskreno mislim da je za tebe crni Niksa bolje da ne naletis na Srbiju ponovo.

BLITVAR

pre 12 godina

pazi komentar-ozloglašeni Dobud-čestitke indexu na smirivanju tenzija tako o momku koji je glup faul napravio ali koji je dva puta šivan bio od takih udaraca suvišno je posječivati ovaj forum...

nEXt YU republic MKD

pre 12 godina

Cujem da delite bodove komsijama. Bi li ste i nama Makedoncima dali dva rukometna boda u sredu, posto sutra cete pobediti Svedjane? : ))
(Kirpy, 23. januar 2012 02:18)
Ma sigurno bi vam dali,ali šta kad vam ne znače ništa.
(Desmond, 23. januar 2012 04:23)

Makedonci. Sve je dobro sto je mufte, makar im ne trebalo.

dabojsa

pre 12 godina

Jednu stvar mnogi zaboravljaju, vaterpolo reprezentacija je institucija jaca cak i od kosarkaske i odbojkaske reprezentacije koje su takodje poprilicno uspesne kroz istoriju. Ne gubi Srbija u vaterpolu ni jednu utakmicu zbog kaklulacija. Crna Gora ce biti porazena jer u ovom trenutku tesko da je u top formi koja bi joj bila potrebna da pobedi Srbiju u ovom trenutku.

Yanko

pre 12 godina

Samo VAMA DA UDARIMO KONTRU,INAT,NE BUDI SRPSKI INAT!
(Gadzinhanac, 23. januar 2012 02:25)

Rekao bih da je Srbija zbog tog kontrašenja i inata baš tu gde i jeste - na dnu!

tatica

pre 12 godina

Dragi naši Hrvati,teško da neko može da vam zaboravi onaj trenutak kada ste pokrenuti vašim vekovnim kompleksom , napustili dodelu zlatne medalje našim košarkašima...Bilo je to jadno i bedno i nemojte sada očekivati da ćemo vam za to dati još jednu priliku,nego polako pakovanje,pa kući pred tv ekrane.Čisto da vas želja mine...

vjerujem, ne verujem

pre 12 godina

Dobud: "Vjerujem da nece namjestati".

Filipovic: "Ne verujem da me nisi udario namerno".




Tako vam je to kad ovisite o nekome drugome...

tortilja

pre 12 godina

Nadam se da ce Udovicic igrati sa "sedmom postavom", barem tri ipo cetrvrtina, pa ako momci preokrenuza cetiri minuta preokrenu, onda tri autogola, a poslednji da da da Filipovic uz TRI podignuta prsta i jedan razlike za Crnu Goru, a hrvati da pakuju kofere. Onda u finalu i njih da odvalimo i na konju smo

sumadinac

pre 12 godina

Ma mos samo da sanjas. Mrzecete nas posle meca sa djeticima jos vise. A i da dobijemo crnogorce necete nas mrzeti manje. Vama je mrznja prema nama urodjena i neprirodno bi bilo suprotno. Sva sreca sto nismo ko vi, al nismo ni budale. Zato dobude nece da ti bude. Ides kuci. Zato bolje da izgubite od spanaca da ne bi ste kukali da su vas srbi opet zaj...li.

Desmond

pre 12 godina

Cujem da delite bodove komsijama. Bi li ste i nama Makedoncima dali dva rukometna boda u sredu, posto sutra cete pobediti Svedjane? : ))
(Kirpy, 23. januar 2012 02:18)
Ma sigurno bi vam dali,ali šta kad vam ne znače ništa.

Gadzinhanac

pre 12 godina

Jao jao jao kako volim kad dodje do ovog:-D. Sad ste nemoćni i držimo vas kao malo vode na dlanu:-D Lepota:-D Svaki igrač,svaki SRBIN zeli da vi odete kući,a desiće se10000000000000% :-D. Tako da,ćao ćao,gledaj te kako igraju ŠAMPIONI!Mi sutra gubimo a vi ste house!Inače nebi mi da izgubimo,napunili bi i Crnogorce,nego to je jače od nas...Samo VAMA DA UDARIMO KONTRU,INAT,NE BUDI SRPSKI INAT!

red devil 011

pre 12 godina

Ajde dobro igracemo sa najboljim igracima, ali samo ako Dobud u punoj navijackoj opremi stane u sred tribine sa nasim navijacima i odere grlo od pevanja u glas sa njima! Na kraju meca moze da dodje da se izljubi sa Filipovicem, a ovaj da mu lupi jednu bekhend samarcinu de bude lep za cetvrtfinale. Onda bi, moze se reci, svi dobili sta su zasluzili!

Mirko

pre 12 godina

Jao, jadan ti! Baš te žalim. Ti uopšte nisi grub, a i tvoja ekipa dobro podnosi poraz, pa mora da se bavi potezima kao što je tvoj.

Pobedili ili izgubili, mi idemo dalje, a ako nam opet padnete šaka, razlika će biti još duplo veća. Ne samo da nećete pobediti, nego da Vas to biti ponižavanje.
Tek da Vam bude jasno da se onakvo nesportsko ponašanje ne isplati.

Kirpy

pre 12 godina

Cujem da delite bodove komsijama. Bi li ste i nama Makedoncima dali dva rukometna boda u sredu, posto sutra cete pobediti Svedjane? : ))

Vlada j

pre 12 godina

Ne branim ga,loše je uradio i loše prošo,oštetio je najviše hrvatsku,ali gospodo uzdignimo se ovo je Sport nešto najplemenitije,pogledajte rukomet kakve tuče to je Sport idemo dalje!

Mala Marina

pre 12 godina

Udovicicu ne bih ti bila u kozi :D onako covecanski zaista :( ali sa druge strane sta ces aj da odvalimo i sabracu pa nek bude sta bude cast je cast!

Vojvodinac

pre 12 godina

Hrvatska kao branilac titule nije zaslužila prolaz dalje pokazanim, a čini mi se da će to biti jasno napokon i njima posle meča sa Španijom.
Dodatnu bruku na reprezentaciju nabacio je ovaj primitivac, potezom koji stvarno skoro nisam video na ovakvim prvenstvima, i nek mu je na čast!
Reprezentacija Srbije igra sjajno, i želim da tako i nastave, očekivano je da poslednnji meč odigraju rasterećeno i razmišljaju o nastavku takmičenja, CG je tradicionalno nezgodan protivnik, i ako Srbija pobedi u ovoj situaciji biće to iznenađenje.
Ponosan sam na vaterpoliste Srbije, koji svakim danom potvrđuju svoj talenat i veličinu.
Samo napred momci, svi smo uz vas!

Marko

pre 12 godina

Molim medije da obrate paznju na zahteve svih nas ovde, i da je svaki taj zahtev pracen stotinama i stotinama pozitivnih ocenama i da se potrude da o tome obaveste nase reprezentativce naravno nezvanicno putem nasih novinara koji se nalaze u Holandiji. Nije me sramota sto ovo kazem, sa sve slikom krvavog Filipa u glavi: Srbijo PUSTI CRNU GORU, preko ovoga ne mozemo preci... Lep pozdrav.

Nebojsa

pre 12 godina

Dragi čovece,ne vas cemo pitati sta da radimo,pa naravno da cemo da namestimo,pa vi bi sve uradili samo da nas ocrnite. Mozete pakovati kofere ako bog da..

Wllaxy

pre 12 godina

Ne sinak, niste kvalifikovani kao gruba vec kao prljava i pokvarena ekipa sto i jeste!

A ti si inace poslednji u vaterpolo svetu koji sme da kaze da nesto moze i treba ici na neciju dusu! Da imas i malo obraza, kao sto nemas, trebao bi da cutis kao zaliven duuuuugo vremena!!!

Milko

pre 12 godina

Očekujem pobedu vaterpolista Srbije, imaju motiv, treba da pokažu da su sportisti a ne "Dobudi".
Hrvatskom vaterpolisti ne zameram faul, zameram mu na onome posle meča, ali to je njegov problem.

Milos

pre 12 godina

eeeee ovo je prvi i verovatno zadnji put da zelim da nasa reprezentacija izgubi u poslednjij sekundi ...

Sta ti je zivot ... najgorci ukus ponekad ume da bude tako sladak ...

ljubas-rs

pre 12 godina

Mislim da se necemo imati za sta 'ispricavati' posto gledati Hrvate kako idu kuci je neprocenjivo a kod kuce ce mozda nekad nauciti da se ponasaju. Sutra kuci , a braca sa nama u kafanu :-)

Filip Filipovic

pre 12 godina

Najbolji scenario-rez 9:8 za Crnu Goru,5 sekundi pre kraja petarac za Srbiju,Filipovic uzima loptu,napetost raste..Sut iii lopta ide preko gola i pogadja semafor.Hrvatski konentator u soku izgovara " to mogu samo SRBI!!!

SSSSSS

pre 12 godina

Ahaha "ici ce njima na dusu"a ono sto si ti uradio si opisao kao nista.Trebamo da budemo pametni i da pustimo Crnu Goru dosta je vise da mi jedini igramo posteno.

Sasha Rodos

pre 12 godina

Cuj ovog "divnog i primernog sportistu"udario na dusu i sentimentalnost....nece to nama ici na dusu nego mi cemo to uraditi bas za svoju iii ti nasu dusu,poslati vas kuci...a ti da promenis sport hitno ima puno disciplina potencijalnih za tebe,samo budi oprezan jer tamo je dozvoljeno uzvratiti...i ne javljaj se vise

Radoslav

pre 12 godina

Hm, izbor je stvarno težak. Da li da pobedimo (odlično), a da Hrvati prođu dalje (loše), ili da izgubimo (loše), a da Crnogorci prođu dalje (opet loše) i Hrvati idu kući (bajno). Predlažem da dječarac Dobud nosi na našem meču srpski dres i da se sa tribina dere "Srbija do Tokija". E ako to uradi, da naši igraju za Hrvate ;)

iguadala

pre 12 godina

nek mi neko objasni razliku izmedju ovog lika i bate mirkovica '98 u zagrebu...

inace, navijam za partizan...
(martin, 22. januar 2012 22:02)

Pa Filip je jadan i u modricama trpeo bol, dok je Jarniju bilo lepo!!!

sami ste sebe doveli u poziciju da zavisite od drugih rezultata

pre 12 godina

koliko je ovakvo ponasanje hrvata odvratno, nemam reci.
cime su to zasluzili da se nasi igraci trude i grizu da bi njima obezbedili prolaz?
koje pravo hrvatski igraci, navijaci i celokupna javnost imaju da traze od udovicica da forsira svoju najbolju postavu u utakmici koja nema nikakav takmicarski znacaj?
cime to smatraju da su zaduzili nasu ekipu pa da ocekuju tako nesto? kranjem ili "slucajnim zaveslajem" pesnicom po sred filipovicevog lica?

ne opravdavam namestanje utakmica, ali odmaranje kljucnih igraca u utakmicama koje nista ne odlucuju je pravo svakog selektora, pa i udovicica.

Milos

pre 12 godina

Idemoooo .... 9:9 do zadnjeg minuta i onda GOOOOOOL za bracu Crnogorce i njihovu casnu pobedu ... Ili mozda jos bolje, da nasi izvode umetnicko plivanje u bazenu, a crnogorci da napune nas gol sa jedno dva'es komada ...

Ma moze kako god...

vojvođanin

pre 12 godina

Nećemo mi nameštati, nego ćemo odmarati igrače za predstojeće mečeve i igrati bez nepotrebnih žestokih duela. E sad, ako to bude dovoljno da na Crnogorci pobede, jbg, izvinite!

Zbog radi reda i muske djece...

pre 12 godina

Odmaraj Udovicicu momke i pustite Djetice...mislim da je jasno zbog cega, pa neka g. Dobud i ekipa idu malo kuci...preterali su....SRBIJA DO TRONA!!!

dejan

pre 12 godina

kao sto su se on a i njegov selektor poneli nesportski, i mi treba da sad se ponesemo tako pa da pustimo crnogorce, pa neka im bude za nauk!

One night in May

pre 12 godina

Nema namestanja sutra! Igracemo sa drugim timom i uvezbavacemo odbranu sa igracem manje za nastavak prvenstva. Ne postoji bas nikakva potreba da se trosimo, posao je zavrsen u prva cetiri kola. Ne mozemo mi sad da vodimo racuna sta odgovara Hrvatskoj, Nemackoj ili Crnoj Gori. Igra se za Srbiju, za ostale nas bas briga.

opaa

pre 12 godina

protestna nota da se posalje hrvatskom vaterpolo savezu, ako ne reaguju onda LEN ili koja vec organizacija sa supenziju ove "gromade" od coveka. zar se ne secaju da je oprosten kranj, posle ovokvog istupa nema prastanja.

novosadjanin

pre 12 godina

Ubeđen sam da naši momci neće nameštati, a naravno navijam i da dobro odigraju i pobede. Časno je i ispravno ne gledati druge već samo sebe, a nama je cilj valjda da razbucamo sve redom na putu do još jednog zlata!

Alex

pre 12 godina

Da ima i malo obraza, ne bi se ni javljao. Ali očito, domaće vaspitanje mu nije jača strana. Ne vidim samo zašto uopšte neko prenosi izjave jedne ovakve poluličnosti.

YO

pre 12 godina

Na Index.hr je tekst o tome kako Hrvati zavise od nas, i poslednja recenica glasi: "Vjerojatno će Nikši Dobudu, koji zbog suspenzije nije igrao (prim.aut.protiv Nemacke), biti žao što je Srbima nakon udaranja Filipovića poručio da se nema za što ispričati..." :))

Bang

pre 12 godina

Moraćemo da odmorimo igrače koji su povređeni u utakmici sa Hrvatskom... Udovičić i Filipović će, nadam se, pauzirati...Takođe, Rađen je došao povređen na prvenstvo pa bi i on mogao da odmori jedan meč. Čujem da se i Soro ne oseća baš najbolje, a da se još dva-tri igrača iz prve postave žale na umor i iscrpljenost. Šta je tu je, idemo na pobedu sa igračima koji trenutno mogu da igraju :)))

srb

pre 12 godina

bice to iz 1 u 2 sto bi se u kladion. zargonu reklo. povescemo i na kraju crna gora slavi sa 1 golom...ali tako treba...hrvati mars kuci!!

djole

pre 12 godina

Ma nećemo mi Srbi ništa namestiti, jadan da si. Srpski vaterpolisti će igrati sa rezervnim igračima, pa će normalno crna gora pobediti i vi putujete doma. A kako igrate nisam baš siguran da će te dobiti Špance. Džabe vam hrvati Jadransko more, kad ne znate dobro da plivate.

YO

pre 12 godina

Na Index.hr je tekst o tome kako Hrvati zavise od nas, i poslednja recenica glasi: "Vjerojatno će Nikši Dobudu, koji zbog suspenzije nije igrao (prim.aut.protiv Nemacke), biti žao što je Srbima nakon udaranja Filipovića poručio da se nema za što ispričati..." :))

One night in May

pre 12 godina

Nema namestanja sutra! Igracemo sa drugim timom i uvezbavacemo odbranu sa igracem manje za nastavak prvenstva. Ne postoji bas nikakva potreba da se trosimo, posao je zavrsen u prva cetiri kola. Ne mozemo mi sad da vodimo racuna sta odgovara Hrvatskoj, Nemackoj ili Crnoj Gori. Igra se za Srbiju, za ostale nas bas briga.

vojvođanin

pre 12 godina

Nećemo mi nameštati, nego ćemo odmarati igrače za predstojeće mečeve i igrati bez nepotrebnih žestokih duela. E sad, ako to bude dovoljno da na Crnogorci pobede, jbg, izvinite!

iguadala

pre 12 godina

nek mi neko objasni razliku izmedju ovog lika i bate mirkovica '98 u zagrebu...

inace, navijam za partizan...
(martin, 22. januar 2012 22:02)

Pa Filip je jadan i u modricama trpeo bol, dok je Jarniju bilo lepo!!!

djole

pre 12 godina

Ma nećemo mi Srbi ništa namestiti, jadan da si. Srpski vaterpolisti će igrati sa rezervnim igračima, pa će normalno crna gora pobediti i vi putujete doma. A kako igrate nisam baš siguran da će te dobiti Špance. Džabe vam hrvati Jadransko more, kad ne znate dobro da plivate.

Bang

pre 12 godina

Moraćemo da odmorimo igrače koji su povređeni u utakmici sa Hrvatskom... Udovičić i Filipović će, nadam se, pauzirati...Takođe, Rađen je došao povređen na prvenstvo pa bi i on mogao da odmori jedan meč. Čujem da se i Soro ne oseća baš najbolje, a da se još dva-tri igrača iz prve postave žale na umor i iscrpljenost. Šta je tu je, idemo na pobedu sa igračima koji trenutno mogu da igraju :)))

Filip Filipovic

pre 12 godina

Najbolji scenario-rez 9:8 za Crnu Goru,5 sekundi pre kraja petarac za Srbiju,Filipovic uzima loptu,napetost raste..Sut iii lopta ide preko gola i pogadja semafor.Hrvatski konentator u soku izgovara " to mogu samo SRBI!!!

sami ste sebe doveli u poziciju da zavisite od drugih rezultata

pre 12 godina

koliko je ovakvo ponasanje hrvata odvratno, nemam reci.
cime su to zasluzili da se nasi igraci trude i grizu da bi njima obezbedili prolaz?
koje pravo hrvatski igraci, navijaci i celokupna javnost imaju da traze od udovicica da forsira svoju najbolju postavu u utakmici koja nema nikakav takmicarski znacaj?
cime to smatraju da su zaduzili nasu ekipu pa da ocekuju tako nesto? kranjem ili "slucajnim zaveslajem" pesnicom po sred filipovicevog lica?

ne opravdavam namestanje utakmica, ali odmaranje kljucnih igraca u utakmicama koje nista ne odlucuju je pravo svakog selektora, pa i udovicica.

Alex

pre 12 godina

Da ima i malo obraza, ne bi se ni javljao. Ali očito, domaće vaspitanje mu nije jača strana. Ne vidim samo zašto uopšte neko prenosi izjave jedne ovakve poluličnosti.

Zbog radi reda i muske djece...

pre 12 godina

Odmaraj Udovicicu momke i pustite Djetice...mislim da je jasno zbog cega, pa neka g. Dobud i ekipa idu malo kuci...preterali su....SRBIJA DO TRONA!!!

Radoslav

pre 12 godina

Hm, izbor je stvarno težak. Da li da pobedimo (odlično), a da Hrvati prođu dalje (loše), ili da izgubimo (loše), a da Crnogorci prođu dalje (opet loše) i Hrvati idu kući (bajno). Predlažem da dječarac Dobud nosi na našem meču srpski dres i da se sa tribina dere "Srbija do Tokija". E ako to uradi, da naši igraju za Hrvate ;)

srb

pre 12 godina

bice to iz 1 u 2 sto bi se u kladion. zargonu reklo. povescemo i na kraju crna gora slavi sa 1 golom...ali tako treba...hrvati mars kuci!!

Marko

pre 12 godina

Molim medije da obrate paznju na zahteve svih nas ovde, i da je svaki taj zahtev pracen stotinama i stotinama pozitivnih ocenama i da se potrude da o tome obaveste nase reprezentativce naravno nezvanicno putem nasih novinara koji se nalaze u Holandiji. Nije me sramota sto ovo kazem, sa sve slikom krvavog Filipa u glavi: Srbijo PUSTI CRNU GORU, preko ovoga ne mozemo preci... Lep pozdrav.

dejan

pre 12 godina

kao sto su se on a i njegov selektor poneli nesportski, i mi treba da sad se ponesemo tako pa da pustimo crnogorce, pa neka im bude za nauk!

Milos

pre 12 godina

Idemoooo .... 9:9 do zadnjeg minuta i onda GOOOOOOL za bracu Crnogorce i njihovu casnu pobedu ... Ili mozda jos bolje, da nasi izvode umetnicko plivanje u bazenu, a crnogorci da napune nas gol sa jedno dva'es komada ...

Ma moze kako god...

Bane

pre 12 godina

Rekao bih da je Srbija zbog tog kontrašenja i inata baš tu gde i jeste - na dnu!
(Yanko, 23. januar 2012 07:39)

Hm, Srbija je šampion Evrope u odbojci u muškoj i ženskoj konkurenciji, apsolutna velesila u vaterpolu, sila u košarci, a evo, polako se vraćamo i u sam vrh rukometa. Imamo najboljeg tenisera sveta i još jednog u prvih 10. Za zemlju sa svega sedam miliona stanovnika i ozbiljnim ekonomskim problemima, sve ovo je spektakularan uspeh!

opaa

pre 12 godina

protestna nota da se posalje hrvatskom vaterpolo savezu, ako ne reaguju onda LEN ili koja vec organizacija sa supenziju ove "gromade" od coveka. zar se ne secaju da je oprosten kranj, posle ovokvog istupa nema prastanja.

red devil 011

pre 12 godina

Ajde dobro igracemo sa najboljim igracima, ali samo ako Dobud u punoj navijackoj opremi stane u sred tribine sa nasim navijacima i odere grlo od pevanja u glas sa njima! Na kraju meca moze da dodje da se izljubi sa Filipovicem, a ovaj da mu lupi jednu bekhend samarcinu de bude lep za cetvrtfinale. Onda bi, moze se reci, svi dobili sta su zasluzili!

Doktor YNWA

pre 12 godina

Pre par dana napisah kako je lepo konacno dobiti cestitke od komsija, rec bese o rukometu...NAREDNOG JUTRA "oriđinal" Dobud ( a zna se sta "oriđinal" znaci na obali) osvestio me donekle, te rekoh sebi sta ti je trebalo da se zanosiš, ali DEFINITIVNO me otreznio juce popodne Dubravko Šimenc na HRT 2 nesto pre pet popodne u emisiji "Olimp", gde je čovek iskreno rekao da je to bilo "u žaru borbe i da se ne treba zavaravati, nisu nista drugačije ni Srbi postupali sa nasima, samo su ispali malo snalazljiviji i INTELIGENTNIJI". E pa posto je tako, i posto ce na zalost izgleda zauvek biti tako, JER JA NE PAMTIM DA JE NEKO NAŠ TAKO NAVUKAO NEKOG NJIHOVOG NI U JEDNOM SPORTU, SA IZUZETKOM BATICE MIRKOVICA, cenim da bi ipak bio osnovni red da se vi lepo pakujete, PA NA STRADUNU UZ KAFICU NA MIRU ODGLEDATE FINALE ZDUSNO NAVIJAJUCI ZA NASEG PROTIVNIKA- KOGA CEMO TAKODJE SAMLETI. HVALA NA PAZNJI SRAMOTO LJUDSKA!

sumadinac

pre 12 godina

Ma mos samo da sanjas. Mrzecete nas posle meca sa djeticima jos vise. A i da dobijemo crnogorce necete nas mrzeti manje. Vama je mrznja prema nama urodjena i neprirodno bi bilo suprotno. Sva sreca sto nismo ko vi, al nismo ni budale. Zato dobude nece da ti bude. Ides kuci. Zato bolje da izgubite od spanaca da ne bi ste kukali da su vas srbi opet zaj...li.

tatica

pre 12 godina

Dragi naši Hrvati,teško da neko može da vam zaboravi onaj trenutak kada ste pokrenuti vašim vekovnim kompleksom , napustili dodelu zlatne medalje našim košarkašima...Bilo je to jadno i bedno i nemojte sada očekivati da ćemo vam za to dati još jednu priliku,nego polako pakovanje,pa kući pred tv ekrane.Čisto da vas želja mine...

nada

pre 12 godina

Ma koliko da bih zelela da Hrvati ne prodju dalje, nadam se da ce Srbija potruditi da pobedi CG. Crnogorci jednostavno nisu zasluzili bilo kakve bonuse od Srbije, NI U SPORTU! Osim toga, zar iko veruje da bi Crnogorci mrdnuli i malim prstom u korist srpskih vaterpolista? Da su u istoj situaciji, dali bi sve od sebe da pomognu Hrvatima, a ne nama.

Vojvodinac

pre 12 godina

Hrvatska kao branilac titule nije zaslužila prolaz dalje pokazanim, a čini mi se da će to biti jasno napokon i njima posle meča sa Španijom.
Dodatnu bruku na reprezentaciju nabacio je ovaj primitivac, potezom koji stvarno skoro nisam video na ovakvim prvenstvima, i nek mu je na čast!
Reprezentacija Srbije igra sjajno, i želim da tako i nastave, očekivano je da poslednnji meč odigraju rasterećeno i razmišljaju o nastavku takmičenja, CG je tradicionalno nezgodan protivnik, i ako Srbija pobedi u ovoj situaciji biće to iznenađenje.
Ponosan sam na vaterpoliste Srbije, koji svakim danom potvrđuju svoj talenat i veličinu.
Samo napred momci, svi smo uz vas!

novosadjanin

pre 12 godina

Ubeđen sam da naši momci neće nameštati, a naravno navijam i da dobro odigraju i pobede. Časno je i ispravno ne gledati druge već samo sebe, a nama je cilj valjda da razbucamo sve redom na putu do još jednog zlata!

Kirpy

pre 12 godina

Cujem da delite bodove komsijama. Bi li ste i nama Makedoncima dali dva rukometna boda u sredu, posto sutra cete pobediti Svedjane? : ))

Wllaxy

pre 12 godina

Ne sinak, niste kvalifikovani kao gruba vec kao prljava i pokvarena ekipa sto i jeste!

A ti si inace poslednji u vaterpolo svetu koji sme da kaze da nesto moze i treba ici na neciju dusu! Da imas i malo obraza, kao sto nemas, trebao bi da cutis kao zaliven duuuuugo vremena!!!

vjerujem, ne verujem

pre 12 godina

Dobud: "Vjerujem da nece namjestati".

Filipovic: "Ne verujem da me nisi udario namerno".




Tako vam je to kad ovisite o nekome drugome...

Razocarani Srbin

pre 12 godina

Da sam na mestu nase ekipe, trazio bih od Hrvata da dodju na tribine, sela njihova ekipa, da navijaju dok glasne zice ne pokidaju :"Zivela Srbija", a Budanu da se da i nasa zastava, da covek bude barijaktar, da oseti sta znaci nositi zastavu pobednicke ekipe...e u tom slucaju bi moglil i da razmisle nasi da odigraju maksimalno zbog njih :)

Milos

pre 12 godina

eeeee ovo je prvi i verovatno zadnji put da zelim da nasa reprezentacija izgubi u poslednjij sekundi ...

Sta ti je zivot ... najgorci ukus ponekad ume da bude tako sladak ...

ljubas-rs

pre 12 godina

Mislim da se necemo imati za sta 'ispricavati' posto gledati Hrvate kako idu kuci je neprocenjivo a kod kuce ce mozda nekad nauciti da se ponasaju. Sutra kuci , a braca sa nama u kafanu :-)

Ale

pre 12 godina

Nije mi jasno zasto svi potcenjuju CG... Kao da igramo protiv npr San Marina, a ne jedne od najboljih ekipa na svetu, koja ne moze da nas pobedi bez namestanja
Inace, ko o cemu k...a i postenju... Bolje brinite kako da pobedite Spaniju, a takodje i sutra Karabatica i drustvo...

Zasto uvek sami protiv sebe ?

pre 12 godina

nek mi neko objasni razliku izmedju ovog lika i bate mirkovica '98 u zagrebu...
inace, navijam za partizan...
(martin, 22. januar 2012 22:02)
E pa,ja cu da ti je objasnim,Jarni se zatrcao i uneo u facu Bati Mirkovicu koji je lezao na zemlji,samo mozemo da zamislimo sta mu je sve rekao tj ispsovao,dok je ovaj "Casni" Dobud,bez ikakvog povoda udario Filipa ,i jos izjavio kako nema zasto da se izvinjava!!! Da li ti je sad jasnije,ili mozda i dalje nevidis razliku ?!?

SSSSSS

pre 12 godina

Ahaha "ici ce njima na dusu"a ono sto si ti uradio si opisao kao nista.Trebamo da budemo pametni i da pustimo Crnu Goru dosta je vise da mi jedini igramo posteno.

Nebojsa

pre 12 godina

Dragi čovece,ne vas cemo pitati sta da radimo,pa naravno da cemo da namestimo,pa vi bi sve uradili samo da nas ocrnite. Mozete pakovati kofere ako bog da..

Mirko

pre 12 godina

Jao, jadan ti! Baš te žalim. Ti uopšte nisi grub, a i tvoja ekipa dobro podnosi poraz, pa mora da se bavi potezima kao što je tvoj.

Pobedili ili izgubili, mi idemo dalje, a ako nam opet padnete šaka, razlika će biti još duplo veća. Ne samo da nećete pobediti, nego da Vas to biti ponižavanje.
Tek da Vam bude jasno da se onakvo nesportsko ponašanje ne isplati.

Desmond

pre 12 godina

Cujem da delite bodove komsijama. Bi li ste i nama Makedoncima dali dva rukometna boda u sredu, posto sutra cete pobediti Svedjane? : ))
(Kirpy, 23. januar 2012 02:18)
Ma sigurno bi vam dali,ali šta kad vam ne znače ništa.

Sasha Rodos

pre 12 godina

Cuj ovog "divnog i primernog sportistu"udario na dusu i sentimentalnost....nece to nama ici na dusu nego mi cemo to uraditi bas za svoju iii ti nasu dusu,poslati vas kuci...a ti da promenis sport hitno ima puno disciplina potencijalnih za tebe,samo budi oprezan jer tamo je dozvoljeno uzvratiti...i ne javljaj se vise

Milisav

pre 12 godina

Zbog njegovog "Uglavnom, Filipović nije ništa dobio, a da to nije tražio" ja bih danas protiv crnogoraca igrao samo sa golmanom.

Putuj Niksa

pre 12 godina

Ja se iskreno nadam da ce braca Crnogorci da prodju a i iskreno mislim da je za tebe crni Niksa bolje da ne naletis na Srbiju ponovo.

Miko

pre 12 godina

Ja se iskreno nadam da hoce namjestiti i to tako da je vise nego ocigledno.
Pa da opet komsije sa zapada propate i pokusavaju da lijece svoje teske komplekse tako sto im je uvjek neko drugi kriv(obicno mi,eventualno ostatak svijeta).
Pozdrav iz Podgorice

mladen

pre 12 godina

najbolje bi bilo da prvenstvo zavrsimo bez poraza, da fino dobijemo i crnogorce(jer da je obrnuto crnogorci bi pustili hrvate) pa fino hrvate opet da razbucamo u finalu, meni su cg i hr isto sr... drugo pakovanje

aj cao

pre 12 godina

Odrzali smo vam lekciju o vaterpolu pre neki dan tako da sa vama nema svrhe vise da igramo, a i treba opet neki siledzija da nam povredi nekog igraca ? Sto nam to treba ? Aj sad lepo kuci pa naucite da se ponasate pa cemo mozda opet da se igramo sa vama.

nEXt YU republic MKD

pre 12 godina

Cujem da delite bodove komsijama. Bi li ste i nama Makedoncima dali dva rukometna boda u sredu, posto sutra cete pobediti Svedjane? : ))
(Kirpy, 23. januar 2012 02:18)
Ma sigurno bi vam dali,ali šta kad vam ne znače ništa.
(Desmond, 23. januar 2012 04:23)

Makedonci. Sve je dobro sto je mufte, makar im ne trebalo.

tortilja

pre 12 godina

Nadam se da ce Udovicic igrati sa "sedmom postavom", barem tri ipo cetrvrtina, pa ako momci preokrenuza cetiri minuta preokrenu, onda tri autogola, a poslednji da da da Filipovic uz TRI podignuta prsta i jedan razlike za Crnu Goru, a hrvati da pakuju kofere. Onda u finalu i njih da odvalimo i na konju smo

sasa

pre 12 godina

Nisam za nameštanje utakmica, ali naš selektor može da ubaci i drugu postavu. Ili, ja bih izveo prvu postavu, ali na dušecima i sa loptama za plažu. Pritom, šalu na stranu, odakle ikome ideja da e Crna gora ekipa koju neko treba da pušta? To su super igrači! Ma dušeci i šlaufi u bazen, opušteno...

Milko

pre 12 godina

Očekujem pobedu vaterpolista Srbije, imaju motiv, treba da pokažu da su sportisti a ne "Dobudi".
Hrvatskom vaterpolisti ne zameram faul, zameram mu na onome posle meča, ali to je njegov problem.

Gadzinhanac

pre 12 godina

Jao jao jao kako volim kad dodje do ovog:-D. Sad ste nemoćni i držimo vas kao malo vode na dlanu:-D Lepota:-D Svaki igrač,svaki SRBIN zeli da vi odete kući,a desiće se10000000000000% :-D. Tako da,ćao ćao,gledaj te kako igraju ŠAMPIONI!Mi sutra gubimo a vi ste house!Inače nebi mi da izgubimo,napunili bi i Crnogorce,nego to je jače od nas...Samo VAMA DA UDARIMO KONTRU,INAT,NE BUDI SRPSKI INAT!

zexx

pre 12 godina

eh da je samo dobud u pitanju...zabravljamo kako su uzeli prvenstvo kao domacini.namestali nam termine u "pola 5" ujutru da igramo,napustanje dodele medalje kad smo bili prvi u basketu i niz njihovih mediokritetskih reakcija.e zbog toga sto nije jedan nesportski potez vec bar nekoliko, vreme je da i mi budemo svesno kvarni, bez grize savesti.
jedino sto opet treba pustiti "casnu bracu junacine" koja nas istim zarom voli kao i zapadni komsiluk :-(, ipak u sportu jos uvek nemaju takve mrlje.

dabojsa

pre 12 godina

Jednu stvar mnogi zaboravljaju, vaterpolo reprezentacija je institucija jaca cak i od kosarkaske i odbojkaske reprezentacije koje su takodje poprilicno uspesne kroz istoriju. Ne gubi Srbija u vaterpolu ni jednu utakmicu zbog kaklulacija. Crna Gora ce biti porazena jer u ovom trenutku tesko da je u top formi koja bi joj bila potrebna da pobedi Srbiju u ovom trenutku.

Trebinje

pre 12 godina

Dobude, da si se ljudski IZVINUO, mozda bi Srbija i pobjedila....
Ali ipak, ko vam je kriv, zapitajte se...
Ipak, doslo je do toga da se vas strucni stab vadi da im je kriva Srbija...
Nemate zasta da krivite Srbiju...
Sami ste sebi krivi, posto nemate kvaliteta da dobijete Njemacku...

Mala Marina

pre 12 godina

Udovicicu ne bih ti bila u kozi :D onako covecanski zaista :( ali sa druge strane sta ces aj da odvalimo i sabracu pa nek bude sta bude cast je cast!

nbp

pre 12 godina

Srbija, sebe radi, ne sme da kalkuliše. Što se tiče Dobuda, pokazao je da je uličar i ide na dušu Rudića što ga nije sankcionisao. Inače, Rudić je Partizanova škola i, da se ne zanosimo, to jeste najtvrđa škola na svetu (neki će reći "najgrublja"). Nije slučajno što Srbi i Hrvati uvek imaju više isključenja od protivnika. Ovaj put se potrefilo da kod Rudića ima nekoliko buzdovana koji idu "mlat" dalje i nisu baš u dogovoru sa svojim živcima...

Ilija

pre 12 godina

Vise volim Srbiju nego sto mrzim Hrvatsku, a vecina vas, sudeci po komentarima, vise mrzi Hrvatsku nego sto voli Srbiju... Prizeljkujem pobedu protiv Crnogoraca, a sa druge strane Hrvati ce ispasti iako pobede Spaniju, a Nemci slave protiv Rumuna ( posto Nemci i Hrvati imaju isti bodovni saldo, a Nemci su dobili medjusobni susret, i gol razlika je za sada na strani Nemaca)...

Kvazimodo

pre 12 godina

Stvarno smo budale ako propustimo pobedu protiv Crnogoraca. U jednoj utakmici mozemo pobediti dva puta. Jednom te Crnogorce a drugi put Hrvate koji ce morati da navijaju za nas. Pa gde ces bolje sanse da jedne oderes a druge ponizis.
Napred momci.

BojanTemerin

pre 12 godina

Ja nikog ne bih pustao. Ako hocu da se svetim, pobedio bih ih ponovo. Izbacivanje direktih konkurenata putem kurvanluka je odlika malih. neka ce Crnogorci potrude posteno, mi se Hrvatske u evenutalnom polufinalu ne bi trebali plasiti.

Ilija

pre 12 godina

Moja greska, smetnuo sam sa uma da prolaze 3 ekipe... U svakom slucaju ocekujem pobedu Srbije! Za cast, postenje, moral i da pokazemo da nismo kao neki...

Yanko

pre 12 godina

Samo VAMA DA UDARIMO KONTRU,INAT,NE BUDI SRPSKI INAT!
(Gadzinhanac, 23. januar 2012 02:25)

Rekao bih da je Srbija zbog tog kontrašenja i inata baš tu gde i jeste - na dnu!

Srbin

pre 12 godina

Premnogo komentara kada su u pitanju nebitne stvari. Pitam se zašto izostaju komentari (a i vesti još više) na normalna dešavanja u vaterpolu. Tipičan srpski mentalitet. Svi vole da sude drugima, a i da izmišljaju tuđe probleme.
Ono što je uradio Nikša Dobud svakako nije u domenu fer-pleja, za sankciju jeste, ali je s druge strane sastavni deo sporta. Čovek je isto kao i Filipović, vrhunski vaterpolista i to treba poštovati!

Vlada j

pre 12 godina

Ne branim ga,loše je uradio i loše prošo,oštetio je najviše hrvatsku,ali gospodo uzdignimo se ovo je Sport nešto najplemenitije,pogledajte rukomet kakve tuče to je Sport idemo dalje!

CroCop

pre 12 godina

Draga braco srbi, imamo 2012. i nasi predsjednici su Europljani i rat je izbio prije 20. godine zboj jednog "ludjaka" - Slobo milosevic. Nase granice smo znali, mi smo uzeli nase, a vase ne diramo. Mislim da je doslo vrijeme da uvidite da nismo drukcije mogli. Zato - ovo je sport. Pobijedite Crnogorce pa necete imati lose savjesti. Ili dajte barem maksimum. Nema kalkuliranja i nesmije ga biti u sportu! Zasto je Dobud udario Filipovicu neznamo mi, samo oni. Da li je bilo ruznih rijeci ili cak prije tog nekog udaranja neznamo. Uglavnom mozemo reci nije bila potrebna ta akcija. Super ste odigrali protiv nas i taku igru ocekujemo protiv CG. Nebi ni mi kalkuriali da bi neko drugi bio izbacen. Ma to se radi o domovini i tu ne vidim kako se moze namjerno gubiti.

kiklop

pre 12 godina

jako je vazno da dobijemo Crnogorce...jednostavno odlika sampiona je da pobedjuju uvek i svuda...ko je drugi treci cetvrti...to nas ne treba da zanima....

na taj nacin cemo pokazati i jednima i drugima ko je gazda i ko se pita...a i odrzacemo cas iz cestitosti, sto je za mnoge na ovim prostorima davno zaboravljena kategorija...

Matija

pre 12 godina

Za "taticu" koji kaže kako je Hrvatska sramotno napustila dodjelu medalja na prvenstvu u košarci u Ateni - nemojte zaboraviti da je to bilo u vrijeme kada je 1/3 Hrvatske bila pod okupacijom od strane Srba. Zar bi vam trebali čestitati?

BLITVAR

pre 12 godina

pazi komentar-ozloglašeni Dobud-čestitke indexu na smirivanju tenzija tako o momku koji je glup faul napravio ali koji je dva puta šivan bio od takih udaraca suvišno je posječivati ovaj forum...

tintle

pre 12 godina

Vise volim Srbiju nego sto mrzim Hrvatsku, a vecina vas, sudeci po komentarima, vise mrzi Hrvatsku nego sto voli Srbiju... Prizeljkujem pobedu protiv Crnogoraca, a sa druge strane Hrvati ce ispasti iako pobede Spaniju, a Nemci slave protiv Rumuna ( posto Nemci i Hrvati imaju isti bodovni saldo, a Nemci su dobili medjusobni susret, i gol razlika je za sada na strani Nemaca)...
(Ilija, 23. januar 2012 10:13)

To ti je iz razloga koji se zove KOMPLEKSI!!!

poz

Milko

pre 12 godina

Očekujem pobedu vaterpolista Srbije, imaju motiv, treba da pokažu da su sportisti a ne "Dobudi".
Hrvatskom vaterpolisti ne zameram faul, zameram mu na onome posle meča, ali to je njegov problem.

Yanko

pre 12 godina

Samo VAMA DA UDARIMO KONTRU,INAT,NE BUDI SRPSKI INAT!
(Gadzinhanac, 23. januar 2012 02:25)

Rekao bih da je Srbija zbog tog kontrašenja i inata baš tu gde i jeste - na dnu!

Vlada j

pre 12 godina

Ne branim ga,loše je uradio i loše prošo,oštetio je najviše hrvatsku,ali gospodo uzdignimo se ovo je Sport nešto najplemenitije,pogledajte rukomet kakve tuče to je Sport idemo dalje!

Matija

pre 12 godina

Za "taticu" koji kaže kako je Hrvatska sramotno napustila dodjelu medalja na prvenstvu u košarci u Ateni - nemojte zaboraviti da je to bilo u vrijeme kada je 1/3 Hrvatske bila pod okupacijom od strane Srba. Zar bi vam trebali čestitati?

Srbin

pre 12 godina

Premnogo komentara kada su u pitanju nebitne stvari. Pitam se zašto izostaju komentari (a i vesti još više) na normalna dešavanja u vaterpolu. Tipičan srpski mentalitet. Svi vole da sude drugima, a i da izmišljaju tuđe probleme.
Ono što je uradio Nikša Dobud svakako nije u domenu fer-pleja, za sankciju jeste, ali je s druge strane sastavni deo sporta. Čovek je isto kao i Filipović, vrhunski vaterpolista i to treba poštovati!

BLITVAR

pre 12 godina

pazi komentar-ozloglašeni Dobud-čestitke indexu na smirivanju tenzija tako o momku koji je glup faul napravio ali koji je dva puta šivan bio od takih udaraca suvišno je posječivati ovaj forum...

CroCop

pre 12 godina

Draga braco srbi, imamo 2012. i nasi predsjednici su Europljani i rat je izbio prije 20. godine zboj jednog "ludjaka" - Slobo milosevic. Nase granice smo znali, mi smo uzeli nase, a vase ne diramo. Mislim da je doslo vrijeme da uvidite da nismo drukcije mogli. Zato - ovo je sport. Pobijedite Crnogorce pa necete imati lose savjesti. Ili dajte barem maksimum. Nema kalkuliranja i nesmije ga biti u sportu! Zasto je Dobud udario Filipovicu neznamo mi, samo oni. Da li je bilo ruznih rijeci ili cak prije tog nekog udaranja neznamo. Uglavnom mozemo reci nije bila potrebna ta akcija. Super ste odigrali protiv nas i taku igru ocekujemo protiv CG. Nebi ni mi kalkuriali da bi neko drugi bio izbacen. Ma to se radi o domovini i tu ne vidim kako se moze namjerno gubiti.

Mala Marina

pre 12 godina

Udovicicu ne bih ti bila u kozi :D onako covecanski zaista :( ali sa druge strane sta ces aj da odvalimo i sabracu pa nek bude sta bude cast je cast!

novosadjanin

pre 12 godina

Ubeđen sam da naši momci neće nameštati, a naravno navijam i da dobro odigraju i pobede. Časno je i ispravno ne gledati druge već samo sebe, a nama je cilj valjda da razbucamo sve redom na putu do još jednog zlata!

Ilija

pre 12 godina

Vise volim Srbiju nego sto mrzim Hrvatsku, a vecina vas, sudeci po komentarima, vise mrzi Hrvatsku nego sto voli Srbiju... Prizeljkujem pobedu protiv Crnogoraca, a sa druge strane Hrvati ce ispasti iako pobede Spaniju, a Nemci slave protiv Rumuna ( posto Nemci i Hrvati imaju isti bodovni saldo, a Nemci su dobili medjusobni susret, i gol razlika je za sada na strani Nemaca)...

Ilija

pre 12 godina

Moja greska, smetnuo sam sa uma da prolaze 3 ekipe... U svakom slucaju ocekujem pobedu Srbije! Za cast, postenje, moral i da pokazemo da nismo kao neki...

nada

pre 12 godina

Ma koliko da bih zelela da Hrvati ne prodju dalje, nadam se da ce Srbija potruditi da pobedi CG. Crnogorci jednostavno nisu zasluzili bilo kakve bonuse od Srbije, NI U SPORTU! Osim toga, zar iko veruje da bi Crnogorci mrdnuli i malim prstom u korist srpskih vaterpolista? Da su u istoj situaciji, dali bi sve od sebe da pomognu Hrvatima, a ne nama.

Milos

pre 12 godina

Idemoooo .... 9:9 do zadnjeg minuta i onda GOOOOOOL za bracu Crnogorce i njihovu casnu pobedu ... Ili mozda jos bolje, da nasi izvode umetnicko plivanje u bazenu, a crnogorci da napune nas gol sa jedno dva'es komada ...

Ma moze kako god...

kiklop

pre 12 godina

jako je vazno da dobijemo Crnogorce...jednostavno odlika sampiona je da pobedjuju uvek i svuda...ko je drugi treci cetvrti...to nas ne treba da zanima....

na taj nacin cemo pokazati i jednima i drugima ko je gazda i ko se pita...a i odrzacemo cas iz cestitosti, sto je za mnoge na ovim prostorima davno zaboravljena kategorija...

Gadzinhanac

pre 12 godina

Jao jao jao kako volim kad dodje do ovog:-D. Sad ste nemoćni i držimo vas kao malo vode na dlanu:-D Lepota:-D Svaki igrač,svaki SRBIN zeli da vi odete kući,a desiće se10000000000000% :-D. Tako da,ćao ćao,gledaj te kako igraju ŠAMPIONI!Mi sutra gubimo a vi ste house!Inače nebi mi da izgubimo,napunili bi i Crnogorce,nego to je jače od nas...Samo VAMA DA UDARIMO KONTRU,INAT,NE BUDI SRPSKI INAT!

tatica

pre 12 godina

Dragi naši Hrvati,teško da neko može da vam zaboravi onaj trenutak kada ste pokrenuti vašim vekovnim kompleksom , napustili dodelu zlatne medalje našim košarkašima...Bilo je to jadno i bedno i nemojte sada očekivati da ćemo vam za to dati još jednu priliku,nego polako pakovanje,pa kući pred tv ekrane.Čisto da vas želja mine...

One night in May

pre 12 godina

Nema namestanja sutra! Igracemo sa drugim timom i uvezbavacemo odbranu sa igracem manje za nastavak prvenstva. Ne postoji bas nikakva potreba da se trosimo, posao je zavrsen u prva cetiri kola. Ne mozemo mi sad da vodimo racuna sta odgovara Hrvatskoj, Nemackoj ili Crnoj Gori. Igra se za Srbiju, za ostale nas bas briga.

djole

pre 12 godina

Ma nećemo mi Srbi ništa namestiti, jadan da si. Srpski vaterpolisti će igrati sa rezervnim igračima, pa će normalno crna gora pobediti i vi putujete doma. A kako igrate nisam baš siguran da će te dobiti Špance. Džabe vam hrvati Jadransko more, kad ne znate dobro da plivate.

dejan

pre 12 godina

kao sto su se on a i njegov selektor poneli nesportski, i mi treba da sad se ponesemo tako pa da pustimo crnogorce, pa neka im bude za nauk!

Zbog radi reda i muske djece...

pre 12 godina

Odmaraj Udovicicu momke i pustite Djetice...mislim da je jasno zbog cega, pa neka g. Dobud i ekipa idu malo kuci...preterali su....SRBIJA DO TRONA!!!

BojanTemerin

pre 12 godina

Ja nikog ne bih pustao. Ako hocu da se svetim, pobedio bih ih ponovo. Izbacivanje direktih konkurenata putem kurvanluka je odlika malih. neka ce Crnogorci potrude posteno, mi se Hrvatske u evenutalnom polufinalu ne bi trebali plasiti.

Milisav

pre 12 godina

Zbog njegovog "Uglavnom, Filipović nije ništa dobio, a da to nije tražio" ja bih danas protiv crnogoraca igrao samo sa golmanom.

zexx

pre 12 godina

eh da je samo dobud u pitanju...zabravljamo kako su uzeli prvenstvo kao domacini.namestali nam termine u "pola 5" ujutru da igramo,napustanje dodele medalje kad smo bili prvi u basketu i niz njihovih mediokritetskih reakcija.e zbog toga sto nije jedan nesportski potez vec bar nekoliko, vreme je da i mi budemo svesno kvarni, bez grize savesti.
jedino sto opet treba pustiti "casnu bracu junacine" koja nas istim zarom voli kao i zapadni komsiluk :-(, ipak u sportu jos uvek nemaju takve mrlje.

mladen

pre 12 godina

najbolje bi bilo da prvenstvo zavrsimo bez poraza, da fino dobijemo i crnogorce(jer da je obrnuto crnogorci bi pustili hrvate) pa fino hrvate opet da razbucamo u finalu, meni su cg i hr isto sr... drugo pakovanje

iguadala

pre 12 godina

nek mi neko objasni razliku izmedju ovog lika i bate mirkovica '98 u zagrebu...

inace, navijam za partizan...
(martin, 22. januar 2012 22:02)

Pa Filip je jadan i u modricama trpeo bol, dok je Jarniju bilo lepo!!!

Marko

pre 12 godina

Molim medije da obrate paznju na zahteve svih nas ovde, i da je svaki taj zahtev pracen stotinama i stotinama pozitivnih ocenama i da se potrude da o tome obaveste nase reprezentativce naravno nezvanicno putem nasih novinara koji se nalaze u Holandiji. Nije me sramota sto ovo kazem, sa sve slikom krvavog Filipa u glavi: Srbijo PUSTI CRNU GORU, preko ovoga ne mozemo preci... Lep pozdrav.

sami ste sebe doveli u poziciju da zavisite od drugih rezultata

pre 12 godina

koliko je ovakvo ponasanje hrvata odvratno, nemam reci.
cime su to zasluzili da se nasi igraci trude i grizu da bi njima obezbedili prolaz?
koje pravo hrvatski igraci, navijaci i celokupna javnost imaju da traze od udovicica da forsira svoju najbolju postavu u utakmici koja nema nikakav takmicarski znacaj?
cime to smatraju da su zaduzili nasu ekipu pa da ocekuju tako nesto? kranjem ili "slucajnim zaveslajem" pesnicom po sred filipovicevog lica?

ne opravdavam namestanje utakmica, ali odmaranje kljucnih igraca u utakmicama koje nista ne odlucuju je pravo svakog selektora, pa i udovicica.

nbp

pre 12 godina

Srbija, sebe radi, ne sme da kalkuliše. Što se tiče Dobuda, pokazao je da je uličar i ide na dušu Rudića što ga nije sankcionisao. Inače, Rudić je Partizanova škola i, da se ne zanosimo, to jeste najtvrđa škola na svetu (neki će reći "najgrublja"). Nije slučajno što Srbi i Hrvati uvek imaju više isključenja od protivnika. Ovaj put se potrefilo da kod Rudića ima nekoliko buzdovana koji idu "mlat" dalje i nisu baš u dogovoru sa svojim živcima...

srb

pre 12 godina

bice to iz 1 u 2 sto bi se u kladion. zargonu reklo. povescemo i na kraju crna gora slavi sa 1 golom...ali tako treba...hrvati mars kuci!!

Filip Filipovic

pre 12 godina

Najbolji scenario-rez 9:8 za Crnu Goru,5 sekundi pre kraja petarac za Srbiju,Filipovic uzima loptu,napetost raste..Sut iii lopta ide preko gola i pogadja semafor.Hrvatski konentator u soku izgovara " to mogu samo SRBI!!!

red devil 011

pre 12 godina

Ajde dobro igracemo sa najboljim igracima, ali samo ako Dobud u punoj navijackoj opremi stane u sred tribine sa nasim navijacima i odere grlo od pevanja u glas sa njima! Na kraju meca moze da dodje da se izljubi sa Filipovicem, a ovaj da mu lupi jednu bekhend samarcinu de bude lep za cetvrtfinale. Onda bi, moze se reci, svi dobili sta su zasluzili!

tortilja

pre 12 godina

Nadam se da ce Udovicic igrati sa "sedmom postavom", barem tri ipo cetrvrtina, pa ako momci preokrenuza cetiri minuta preokrenu, onda tri autogola, a poslednji da da da Filipovic uz TRI podignuta prsta i jedan razlike za Crnu Goru, a hrvati da pakuju kofere. Onda u finalu i njih da odvalimo i na konju smo

Zasto uvek sami protiv sebe ?

pre 12 godina

nek mi neko objasni razliku izmedju ovog lika i bate mirkovica '98 u zagrebu...
inace, navijam za partizan...
(martin, 22. januar 2012 22:02)
E pa,ja cu da ti je objasnim,Jarni se zatrcao i uneo u facu Bati Mirkovicu koji je lezao na zemlji,samo mozemo da zamislimo sta mu je sve rekao tj ispsovao,dok je ovaj "Casni" Dobud,bez ikakvog povoda udario Filipa ,i jos izjavio kako nema zasto da se izvinjava!!! Da li ti je sad jasnije,ili mozda i dalje nevidis razliku ?!?

Radoslav

pre 12 godina

Hm, izbor je stvarno težak. Da li da pobedimo (odlično), a da Hrvati prođu dalje (loše), ili da izgubimo (loše), a da Crnogorci prođu dalje (opet loše) i Hrvati idu kući (bajno). Predlažem da dječarac Dobud nosi na našem meču srpski dres i da se sa tribina dere "Srbija do Tokija". E ako to uradi, da naši igraju za Hrvate ;)

nEXt YU republic MKD

pre 12 godina

Cujem da delite bodove komsijama. Bi li ste i nama Makedoncima dali dva rukometna boda u sredu, posto sutra cete pobediti Svedjane? : ))
(Kirpy, 23. januar 2012 02:18)
Ma sigurno bi vam dali,ali šta kad vam ne znače ništa.
(Desmond, 23. januar 2012 04:23)

Makedonci. Sve je dobro sto je mufte, makar im ne trebalo.

Doktor YNWA

pre 12 godina

Pre par dana napisah kako je lepo konacno dobiti cestitke od komsija, rec bese o rukometu...NAREDNOG JUTRA "oriđinal" Dobud ( a zna se sta "oriđinal" znaci na obali) osvestio me donekle, te rekoh sebi sta ti je trebalo da se zanosiš, ali DEFINITIVNO me otreznio juce popodne Dubravko Šimenc na HRT 2 nesto pre pet popodne u emisiji "Olimp", gde je čovek iskreno rekao da je to bilo "u žaru borbe i da se ne treba zavaravati, nisu nista drugačije ni Srbi postupali sa nasima, samo su ispali malo snalazljiviji i INTELIGENTNIJI". E pa posto je tako, i posto ce na zalost izgleda zauvek biti tako, JER JA NE PAMTIM DA JE NEKO NAŠ TAKO NAVUKAO NEKOG NJIHOVOG NI U JEDNOM SPORTU, SA IZUZETKOM BATICE MIRKOVICA, cenim da bi ipak bio osnovni red da se vi lepo pakujete, PA NA STRADUNU UZ KAFICU NA MIRU ODGLEDATE FINALE ZDUSNO NAVIJAJUCI ZA NASEG PROTIVNIKA- KOGA CEMO TAKODJE SAMLETI. HVALA NA PAZNJI SRAMOTO LJUDSKA!

Kvazimodo

pre 12 godina

Stvarno smo budale ako propustimo pobedu protiv Crnogoraca. U jednoj utakmici mozemo pobediti dva puta. Jednom te Crnogorce a drugi put Hrvate koji ce morati da navijaju za nas. Pa gde ces bolje sanse da jedne oderes a druge ponizis.
Napred momci.

Mirko

pre 12 godina

Jao, jadan ti! Baš te žalim. Ti uopšte nisi grub, a i tvoja ekipa dobro podnosi poraz, pa mora da se bavi potezima kao što je tvoj.

Pobedili ili izgubili, mi idemo dalje, a ako nam opet padnete šaka, razlika će biti još duplo veća. Ne samo da nećete pobediti, nego da Vas to biti ponižavanje.
Tek da Vam bude jasno da se onakvo nesportsko ponašanje ne isplati.

Desmond

pre 12 godina

Cujem da delite bodove komsijama. Bi li ste i nama Makedoncima dali dva rukometna boda u sredu, posto sutra cete pobediti Svedjane? : ))
(Kirpy, 23. januar 2012 02:18)
Ma sigurno bi vam dali,ali šta kad vam ne znače ništa.

tintle

pre 12 godina

Vise volim Srbiju nego sto mrzim Hrvatsku, a vecina vas, sudeci po komentarima, vise mrzi Hrvatsku nego sto voli Srbiju... Prizeljkujem pobedu protiv Crnogoraca, a sa druge strane Hrvati ce ispasti iako pobede Spaniju, a Nemci slave protiv Rumuna ( posto Nemci i Hrvati imaju isti bodovni saldo, a Nemci su dobili medjusobni susret, i gol razlika je za sada na strani Nemaca)...
(Ilija, 23. januar 2012 10:13)

To ti je iz razloga koji se zove KOMPLEKSI!!!

poz

YO

pre 12 godina

Na Index.hr je tekst o tome kako Hrvati zavise od nas, i poslednja recenica glasi: "Vjerojatno će Nikši Dobudu, koji zbog suspenzije nije igrao (prim.aut.protiv Nemacke), biti žao što je Srbima nakon udaranja Filipovića poručio da se nema za što ispričati..." :))

Kirpy

pre 12 godina

Cujem da delite bodove komsijama. Bi li ste i nama Makedoncima dali dva rukometna boda u sredu, posto sutra cete pobediti Svedjane? : ))

sumadinac

pre 12 godina

Ma mos samo da sanjas. Mrzecete nas posle meca sa djeticima jos vise. A i da dobijemo crnogorce necete nas mrzeti manje. Vama je mrznja prema nama urodjena i neprirodno bi bilo suprotno. Sva sreca sto nismo ko vi, al nismo ni budale. Zato dobude nece da ti bude. Ides kuci. Zato bolje da izgubite od spanaca da ne bi ste kukali da su vas srbi opet zaj...li.

dabojsa

pre 12 godina

Jednu stvar mnogi zaboravljaju, vaterpolo reprezentacija je institucija jaca cak i od kosarkaske i odbojkaske reprezentacije koje su takodje poprilicno uspesne kroz istoriju. Ne gubi Srbija u vaterpolu ni jednu utakmicu zbog kaklulacija. Crna Gora ce biti porazena jer u ovom trenutku tesko da je u top formi koja bi joj bila potrebna da pobedi Srbiju u ovom trenutku.

Ale

pre 12 godina

Nije mi jasno zasto svi potcenjuju CG... Kao da igramo protiv npr San Marina, a ne jedne od najboljih ekipa na svetu, koja ne moze da nas pobedi bez namestanja
Inace, ko o cemu k...a i postenju... Bolje brinite kako da pobedite Spaniju, a takodje i sutra Karabatica i drustvo...

Bang

pre 12 godina

Moraćemo da odmorimo igrače koji su povređeni u utakmici sa Hrvatskom... Udovičić i Filipović će, nadam se, pauzirati...Takođe, Rađen je došao povređen na prvenstvo pa bi i on mogao da odmori jedan meč. Čujem da se i Soro ne oseća baš najbolje, a da se još dva-tri igrača iz prve postave žale na umor i iscrpljenost. Šta je tu je, idemo na pobedu sa igračima koji trenutno mogu da igraju :)))

vojvođanin

pre 12 godina

Nećemo mi nameštati, nego ćemo odmarati igrače za predstojeće mečeve i igrati bez nepotrebnih žestokih duela. E sad, ako to bude dovoljno da na Crnogorci pobede, jbg, izvinite!

opaa

pre 12 godina

protestna nota da se posalje hrvatskom vaterpolo savezu, ako ne reaguju onda LEN ili koja vec organizacija sa supenziju ove "gromade" od coveka. zar se ne secaju da je oprosten kranj, posle ovokvog istupa nema prastanja.

Vojvodinac

pre 12 godina

Hrvatska kao branilac titule nije zaslužila prolaz dalje pokazanim, a čini mi se da će to biti jasno napokon i njima posle meča sa Španijom.
Dodatnu bruku na reprezentaciju nabacio je ovaj primitivac, potezom koji stvarno skoro nisam video na ovakvim prvenstvima, i nek mu je na čast!
Reprezentacija Srbije igra sjajno, i želim da tako i nastave, očekivano je da poslednnji meč odigraju rasterećeno i razmišljaju o nastavku takmičenja, CG je tradicionalno nezgodan protivnik, i ako Srbija pobedi u ovoj situaciji biće to iznenađenje.
Ponosan sam na vaterpoliste Srbije, koji svakim danom potvrđuju svoj talenat i veličinu.
Samo napred momci, svi smo uz vas!

Razocarani Srbin

pre 12 godina

Da sam na mestu nase ekipe, trazio bih od Hrvata da dodju na tribine, sela njihova ekipa, da navijaju dok glasne zice ne pokidaju :"Zivela Srbija", a Budanu da se da i nasa zastava, da covek bude barijaktar, da oseti sta znaci nositi zastavu pobednicke ekipe...e u tom slucaju bi moglil i da razmisle nasi da odigraju maksimalno zbog njih :)

Putuj Niksa

pre 12 godina

Ja se iskreno nadam da ce braca Crnogorci da prodju a i iskreno mislim da je za tebe crni Niksa bolje da ne naletis na Srbiju ponovo.

Bane

pre 12 godina

Rekao bih da je Srbija zbog tog kontrašenja i inata baš tu gde i jeste - na dnu!
(Yanko, 23. januar 2012 07:39)

Hm, Srbija je šampion Evrope u odbojci u muškoj i ženskoj konkurenciji, apsolutna velesila u vaterpolu, sila u košarci, a evo, polako se vraćamo i u sam vrh rukometa. Imamo najboljeg tenisera sveta i još jednog u prvih 10. Za zemlju sa svega sedam miliona stanovnika i ozbiljnim ekonomskim problemima, sve ovo je spektakularan uspeh!

Miko

pre 12 godina

Ja se iskreno nadam da hoce namjestiti i to tako da je vise nego ocigledno.
Pa da opet komsije sa zapada propate i pokusavaju da lijece svoje teske komplekse tako sto im je uvjek neko drugi kriv(obicno mi,eventualno ostatak svijeta).
Pozdrav iz Podgorice

Alex

pre 12 godina

Da ima i malo obraza, ne bi se ni javljao. Ali očito, domaće vaspitanje mu nije jača strana. Ne vidim samo zašto uopšte neko prenosi izjave jedne ovakve poluličnosti.

Sasha Rodos

pre 12 godina

Cuj ovog "divnog i primernog sportistu"udario na dusu i sentimentalnost....nece to nama ici na dusu nego mi cemo to uraditi bas za svoju iii ti nasu dusu,poslati vas kuci...a ti da promenis sport hitno ima puno disciplina potencijalnih za tebe,samo budi oprezan jer tamo je dozvoljeno uzvratiti...i ne javljaj se vise

SSSSSS

pre 12 godina

Ahaha "ici ce njima na dusu"a ono sto si ti uradio si opisao kao nista.Trebamo da budemo pametni i da pustimo Crnu Goru dosta je vise da mi jedini igramo posteno.

aj cao

pre 12 godina

Odrzali smo vam lekciju o vaterpolu pre neki dan tako da sa vama nema svrhe vise da igramo, a i treba opet neki siledzija da nam povredi nekog igraca ? Sto nam to treba ? Aj sad lepo kuci pa naucite da se ponasate pa cemo mozda opet da se igramo sa vama.

Trebinje

pre 12 godina

Dobude, da si se ljudski IZVINUO, mozda bi Srbija i pobjedila....
Ali ipak, ko vam je kriv, zapitajte se...
Ipak, doslo je do toga da se vas strucni stab vadi da im je kriva Srbija...
Nemate zasta da krivite Srbiju...
Sami ste sebi krivi, posto nemate kvaliteta da dobijete Njemacku...

Wllaxy

pre 12 godina

Ne sinak, niste kvalifikovani kao gruba vec kao prljava i pokvarena ekipa sto i jeste!

A ti si inace poslednji u vaterpolo svetu koji sme da kaze da nesto moze i treba ici na neciju dusu! Da imas i malo obraza, kao sto nemas, trebao bi da cutis kao zaliven duuuuugo vremena!!!

Milos

pre 12 godina

eeeee ovo je prvi i verovatno zadnji put da zelim da nasa reprezentacija izgubi u poslednjij sekundi ...

Sta ti je zivot ... najgorci ukus ponekad ume da bude tako sladak ...

Nebojsa

pre 12 godina

Dragi čovece,ne vas cemo pitati sta da radimo,pa naravno da cemo da namestimo,pa vi bi sve uradili samo da nas ocrnite. Mozete pakovati kofere ako bog da..

ljubas-rs

pre 12 godina

Mislim da se necemo imati za sta 'ispricavati' posto gledati Hrvate kako idu kuci je neprocenjivo a kod kuce ce mozda nekad nauciti da se ponasaju. Sutra kuci , a braca sa nama u kafanu :-)

vjerujem, ne verujem

pre 12 godina

Dobud: "Vjerujem da nece namjestati".

Filipovic: "Ne verujem da me nisi udario namerno".




Tako vam je to kad ovisite o nekome drugome...

sasa

pre 12 godina

Nisam za nameštanje utakmica, ali naš selektor može da ubaci i drugu postavu. Ili, ja bih izveo prvu postavu, ali na dušecima i sa loptama za plažu. Pritom, šalu na stranu, odakle ikome ideja da e Crna gora ekipa koju neko treba da pušta? To su super igrači! Ma dušeci i šlaufi u bazen, opušteno...