Košarka 90

Četvrtak, 12.01.2012.

13:45

Čović stopirao Nedovićev transfer

Kako B92 nezvanično saznaje Nemanja Nedović ostaje košarkaš Crvene zvezde.

Èoviæ stopirao Nedoviæev transfer IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Nislija

pre 12 godina

Ko iole poznaje kosarku, vidi da je decko jednodimenzionalni igrac, igra samo napad. Za odbranu nije potrebno neko veliko znanje, odbranu ili hoces ili neces da igras, a Nedovic izgleda da nece, on bi da bude kosarkaski Mesi, da daje koseve i glumi da igra odbranu. On nema jednog vec dva menadzera, a to kod Pirocanca ne prolazi.

czv

pre 12 godina

Nedovic je trenutno jedini pravi talenat u Srbiji! Treba mu minutaza i poziv medju 12 u reprezentaciji! Ako budemo gajili drvosece bez imalo smeka, pascemo na najnize grane...

Veći narcis od predsednika

pre 12 godina

Ako je Kari rekao da ide - neka ide. Mozda se nauci pameti i postane igrač. Ovako, sa osrednjim sutom i odbranom bez odbrane, nece daleko dogurati. Dzaba mu talenat i fizika, u glavi i menadzeru je problem.

Momir

pre 12 godina

Sjecate se kad je Pesic, Radmanovica sa bananom u ustima otjerao iz nacionalnog tima i pobjedio amere i na kraju osvojio zlato? Sve sto Pesic radi nije slucajno, siguran sam da ima dobre razloge zasto ovaj mladi igrac ne dobija vecu sansu, apsolutno sam siguran da mladi Covic ne igra toliko samo zato sto je tatin sin. Ljudi, ne postize se ovo sto je Kari postigao ukoliko nemate jasan cilj a ja u Pesica imam najvece povjerenje!

Marko

pre 12 godina

Sad moraju svi da promene svoje komentare :) Nemanja ostaje, ostaje, Covic ima rec, Pesic nije toliko los, ha ha.
Jedino da nam ga ne uzme partizan na kraju godine, ali braco sve mora da se plati i ja mislim da vi te pare NEMATE!!!

Bari1991

pre 12 godina

I sta je sad dezurni pljuvaci???Pesic los trener,Filip tatin sin,Covic trgovac...Sve gomila budalastina!!!Da budem iskren,nikako ne bih voleo da Nedovic ode i nadam se da je ovo samo prolazna kriza.Ali ova situacija mi lici na sablon kada menadzer pokusava da bude iznad svih,pa i trenera,i usput "pali" svog pulena kako nema odgovarajuci tretman i tako ga gura u nedisciplinu i neposlusnost.Nadam se da ce Covic ovo da resi bez nekih vecih potresa,pa da u toku sezone dobijemo Nedovica koji je spreman da igra za tim!!!

Steta

pre 12 godina

Niko ne spori Pesicu trenersko znanje,ali pogledajte vi njegove izjave vezane za ovog momka:
1.Ne treba Nedovic meni da zahvaljuje sto sam mu pruzio sansu,vec nekom navijacu koji je trazio da on udje i trgao me iz polusna(utakmica koju je Zvezda dobila 40+ razlike).
2.Racunam na Nemanju.
3.Ovaj put se nisu skidali Nedovic i Markovic,svi ce dobiti sansu,ima dosta igraca.
Postenije bi bilo da je trener rekao:Nemanja ne igra odbranu i dok to ne popravi ne treba da se nada velikoj minutazi.Tu je u pravu,videcemo koliko ce napredovati u svim segmentima igre kod Dzikica.Ne znam kakva je sudbina Cvetkovica,iako je on prava napast u odbrani,valjda je to dovoljno Pesicu.

Bane

pre 12 godina

Kakva steta :( najtalentovaniji mladi igrac ode... ne mogu da verujem da se "nije uklopio" kod Pesica !?!? Mada ni u sta ja ne verujem , mislim da je sve iscenirano iz nekog razloga ...

Talenti

pre 12 godina

Ovi sto pisu da je u Partizan mogao.Pa jugosloveni sto ne napravite svoju kosarke papravite igrace za vase potrebe. Ni nazovi talenta Miljanovica niste napravili vec ga uz pomoc menadzera i roditelja oteli od FMP-a aonda ga prosledili u Mega Ishranu.Isto tako i sa Cakarevicem koji presedeo na klupi celu sezonu.Da li postadose igraci???? Gde su Tepic, Velickovic, Tripkovic.Gde igraju i da li su igraci evropskog formata. Jedina nasa svetla tacka je Teo (mislim od mladjih)

AS

pre 12 godina

STRAŠNO!!! Ne mogu da verujem sta rade ovi praznoglavci!!!! Ako je vest tačna, pljujem i po Čoviću i po fuziji i svemu!!! Šta rade?! Dovode skupe strance i potrošene naše igrače a prodaju najveće talente zvezdine škole!!!!! I nikom ništa kao po Srpskom Narodnom Običaju...

anbeast

pre 12 godina

Prvo: Steta!

Drugo: Nedovic NIJE plej! Zapravo, mogao bi da bude ''shoot first Point guard''', kako bi to Amerikanci definisali ali evropski sistem kosarke nije bas pogodan za taj tip.

Trece: Verovatno je pokazao neku nedisciplinu cim je u jednom trenutku bio zakucan za klupu. Mozda je on (ili njegov menadzer) zahtevao da Nemanja igra celu utakmicu ili slicno, a to kod Karija ne prolazi.

Cetvrto: Nedovic nije nista napredovao u svojoj igri. Sut mu je i dalje prosecan, odbrana slaba (uprkos odlicnim fizickim predispozicijama). Neverovatno podseca na mladog Rakocevica (daj boze da dostigne Rakocev nivo).

Bez obzira sto ovde preovladjuje drugacije misljenje, sklon sam verovanju da je krivica pre na Nedovicu i njegovom menadzeru nego na Pesicu. Upoznao sam Nemanju i delovao je kao fin decko, ali pritisak da se uspe odmah, pa makar i silom, je verovatno uticao na ovakvu odluku. Luka Bogdanovic je isto ljut otisao iz zvezde jer su ga terali da igra 4, a on je mislio da je 3ka. Evo ga celu karijeru igra neku laznu 4 jer jednostavno nema kvaliteta za poziciju 3.....

Ako Dule kaze...

pre 12 godina

Zao mi je sto je jedan biser srpske kosarke otisao iz Srbije.Taman kada sam mislio da ce derbi ponovi biti derbi ispostavi se da ce zvezda rasprodati mlade i perspektivne igrace i dovesti brdo stranaca koji ce vam jos vise nagomilati dug.Ocigledno da Pesic ne zna sa mladima.

pipi

pre 12 godina

jel se dobilo nešto para za nedovića, to sigurno ide za namirenje duga kkcz
tako je ćoki rekao. ko li će cvetkovića da otkupi!? neki turski tim možda?

Taj sam

pre 12 godina

Ljudi, ovo nije nikakva sramota sto je uradio Pesic ili nesto slicno tome. Decno ima ugovor do kraja godine i "vlasnistvo" je nekih agencija, a ne Zvezde tako da oni imaju jedini cilj da se obogate na njemu, tako da Zvezda tu nema sta da se puno i pita. Ne pita se tu ni Zvezda, a ni on sam bas puno! Nazalost, jer jako cenim ovog igraca!

Umereni partizanovac

pre 12 godina

Iskreno, čekao sam taj dan da navijači Crvene zvezde progovore istinu i to se danas desilo. Priznali su da Čovićev klub nije njihova Crvena zvezda i shvatili su da ovaj bizmismen, iz doba diktatora, ima samo jedan cilj - da prodaje igrače i na njima zarađuje. Neće taj novac od Nedovića ići pravoj CZ, te je pare Ćoki već stavio u svoj džep. Šta ste sve od Pešića pravili? Genija. A čovek je došao da uzme pare, jer mu toliko niko nije nudio u Evropi, gde je ugasio fenjer. Zbog naše košarke pozdravljam sve prave navijače CZ i verujem da će se brzo svi otrezniti od ove podvale. Nije fer da navijači jednog velikog kluba navijaju za FMP. To je ispod časti.

Tuga

pre 12 godina

Ne valja im jedan od najtalentovanijih mladih igrača koje ima Srbija, vidim ni Cvetkovic ne igra, mozda i on ode. Strasno, toliko o prici o forsiranju mladih i talentovanih. Nema nam spasa :(

akrobata

pre 12 godina

prvo,govoriti o pešiću kao treneru kojem je "istekao rok" je u krajnju ruku smešno. (valesija prošle godine)
drugo, videlo se od samog početka da nešto ne štima izmedju njega i nedovića. možda mu se nije svideo kao igrač,možda kao osoba,možda je sasvim nešto treće u pitanju - zar iko od nas može nešto da tvrdi sa sigurnošću.
meni je žeo što nedović više nije član zvezde ,jer smo izgubili velikog talenta.
ali nešto drugo niko ne spominje - pešić je dobio dve utakmice ,bez nedovića!

trebalo bi se izaći u javnost i reći pravu stvar. da li je nedović igrač koji se morao istrpeti? ili se jednostavno želelo zaraditi na njemu? toliko.

Spale

pre 12 godina

Sticajem okolnosti znam skoro celu pricu oko ove sadasnje Zvezde,ljudi Pesic je izuzetan strucnjak ali on je sada u zvezdi da bi privukao paznju klincima kako bi dosli da treniraju,a kasnije ih Covic prodaje.Cvetkovic ima ugovor na 4god.ali tatin sin mora da igra pley koji ne zna da organizuje napad bruka i ne zna da ubaci 3.Nedovicu sve najbolje na vreme je otisao.

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ.. (научи ово председниче)

pre 12 godina

Вееелика подршка УРОШУ, САВИ И ЦВЕЛЕТУ!!! Кад је било најтеже гинули су ѕа црвено-беле боје, позајмљивали једни другима паре кад нису имали и показали да имају ОГРОМНО СРЦЕ!!!
За Недовића се требало борити и био сам за долазак некадашњег великог тренерског имена г-дина Пешића, јер је могао да их научи нешто и самим тим би и Звезда имала успехе. Ево ти сада разни човићи, лазићи, васићи, поповићи па их научи нешто ако можеш :(
Страшно их је било гледати како не могу да се саставе против Будућности. Па ако продате и малог Цвелета, па нећу више ни тв да палим због вас.

sramota

pre 12 godina

Neverovatno kakav potez,jednog od najtalentovanijeg igrača Evrope šalju u Ritas,od danas više me ne zanima Čovićeva Zvezda neka sve izgube do kraja sram vas bilo...

HOCEMO ISTINU !!!

pre 12 godina

Sve maske su konacno pale...prica o spasavanju KK Crvene Zvezde ovim cinom je zavrsena!!
Po recima g.Covica najvaznija stavka za smanjenje duga bilo je
celokupno "veliko"obestecenje od Nedovicevog buduceg transfera kao i 20%
transfera Cvetkovica.
Neka nam sada g.Covic prezentira racunicu kako misli da vrati 2 miliona evra godisnje u narednij 5 sezona ???
Da li postoji neko ko i dalje veruje u ovaj projekat i koji
ce otici na utakmicu KK Crvena Zvezda Beograd posle ovoga!!!
Casnije je proglasiti stecaj i krenuti od 0....nego nas praviti kretenima.

alter

pre 12 godina

Jako mi je žao što ga više neću gledati, bio mi je omiljeni igrač u ligi. ali šansu očigledno nije dobijao, pa je morao da ode. Samo ne znam koliko je pametno da ide u Ritas sumnjam da će se i tamo naigrati.

chubby checker

pre 12 godina

ovi iz Zvezde (FMP-a) nisu normalni.. na njega su mogli da grade jednu novu ekipu, uz to da lepo zarade na obeštećenju.. mada za samog igrača možda i bolje ovako, kod Džileta će sigurno napredovati

UrosBg

pre 12 godina

Katastrofa, jos jedan mladi igrac, veliki talenat ode vani jer nasi "strucnjaci" nisu prepoznali njegove kvalitete ili iz drugih, licnih, egoisticnih razloga nisu momku dali pravu sansu. Nedovicu sve najbolje u nastavku karijere i nadam se da ce pod vodstvom jednog od nasih najperspektivnijih trenera da ostvari vrhunsku karijeru. Srecno!!!

Grobar

pre 12 godina

Boze boze sta vi radite,pa to nije normalno!Vi zvezdini navijaci da se skupite kolektivno i da idete kod neke gatare da vam skine kletvu,ja drugo objasnjenje nemam,svake godine sve gore od goreg.Jedini igrac iz vaseg kluba koga bi rado video u Partizanu...Nisam siguran,ali mislim da novac od obestecenja ide u kasu prave Zvezde,a ne u kasu FMP-a,pa je to valjda razlog zbog kog je grejao klupu i sada verovatno otisao za neku sicu...Covec ce vas sahraniti,a i u Pesica kao coveka polako pocinjem da sumnjam (bez obzira na sve sto je postigao kao trener).

mdma

pre 12 godina

Od početka sezona Nedović je drugom planu mora tatin sin da igra,Nedović je plej kao Derrick Rose a ne bek Pešić ga je stavljao na dvojku?.Verujem da je Nedović sad presrećan što je otišao iz kluba u kome nije igrao,u Litvaniji košarka je sport broj jedan i klubovi su stabilni.

Kari zna sta radi

pre 12 godina

Vi koji nikada niste videli Nedovica na naekoj utakmici ne bi trebalo da pisete komentare. Zna kari sta radi.Tostoje bio kod Dzikica u reprezentaciji nista ne znaci.Koliko ih je takvih samo bilo i nista od njih. Ni jednog igraca svetle kosarkaske buducnosti nismo izbacili godinama.U NBA odlaze igraci iz "svetskih' klubova iz Poljske Ceske itd. Danas u NBA ih imamo tri a nekada 11.Na proslom EP Varculianis nas razvalio a nema ni 20 godina.Toliko koliko nasi mladi igraci vrede

flahabal

pre 12 godina

Ovakav tip igraca nam fali u reprezentaciji. Odlican napadac,dobar 1 na 1. Nadam se da nece tako da prodje i Bogdanovic iz Partizana. Zar ih je toliko tesko nauciti da igraju odbranu?

Robert

pre 12 godina

Da li je sada konačno jasno šta se krije iza projekta "Crvena Zvezda Beograd"? Ako nekome nije, da mu razjasnim: tim CZBG je nastao pridodavanjem nekolicine igrača Crvene Zvezde FMP-u i dovođenjem par igrača sa strane. Alfa i omega kluba, gospodin Nebojša Čović, ima zaradu od prodaje samo onih igrača koje je prethodno potpisao u FMP-u. Od Zvezdinih nema neku vajdu. Zato forsira svoje a zapostavlja Zvezdine igrače. Kao rezultat, došlo se do toga da je od 14 registrovanih igrača 8 iz FMP-a a 3 iz originalne Zvezde (plus pridošlice Popovići i stranac). Dakle, ekipa kojoj u nazivu stoji "Crvena Zvezda", ima samo TRI Zvezdina igrača (ko hoće da proveri, neka skokne na sajt ABA lige). Sve u svemu, Nedović je bio jedan od retkih igrača kome su se istovremeno Zvezdini navijači divili a Partizanovi poštovali kao supertalenta. On je otišao. Mali Cvetković, još jedna velika nada, tavori na klupi. Sa druge strane, forsiraju se FMP-ovi (ispod)prosečni igrači. Zaključak izvucite sami.

James

pre 12 godina

Rekoh ja da Čović preko Zvezde želi samo da zaradi pare prodajom igrača a vi zvezdaši ste me ispljuvali tada.Nedović je sjajan igrač i ne razumem kako može da bude dobar jednom stabilnom evroligašu a nema mesta u raspaloj zvezdi. Jel sam sada u pravu ?

novosadjanin

pre 12 godina

Ako je suditi po internet strucnjacima, Nemanja Nedovic bi sada trebalo da postize 15+ poena na svakoj utakmici jer je najveci giga ultra mega talenat nase kosarke koga je najveci nas strucnjak u poslednjoj deceniji oterao radi sina od vlasnika kluba...Aj i to da vidimo.... U svakom slucaju navijam za njega da uspe jer takv tip igraca ako se pravilno razvije koristio bi nasoj reprezentaciji.

Dimcxa

pre 12 godina

Alo Todoricu pa jel trazis pleja?! Pa ovo ti je bio extra plej za narednih nekoliko godina a ne da opet dovodimo neproverene crnce koje mrzi da igraju. I eto sad me bas zanima sta ces da nadjes. Inace Zvezdi ode jedini vredan igrac :P

Kosta

pre 12 godina

Ode najveci biser srpske kosarke,znaci dzaba Pesic,dzaba sve o cemu se prica...sramota,definitivno ovoj Zvezdi nema spasa,iako je tinjala neka nada...Neka nam je BOG upomoc.

rocka rolla

pre 12 godina

Sada je Cokijev sin miran za svoje mesto u timu.Samo jos treba najuriti Cvetkovica,pa problema nece biti.Ova frankenstajn-organizacija definitivno ce unistiti nas pravi klub KK Zvezdu,a posebno ce nase igrace razjuriti.Covicu,mars iz ZVEZDE!

Nenad

pre 12 godina

Ovo je jedan od dvojice koje je Ćoki prevario da pređu iz zaleđene zvezde u FMP i tako napravi privid zvezde.
Pa gde ti je bila pamet letos sine?
Do sad si mogao u bilo kom drugom klubu mnogo uraditi.
Ali neka, srećno.

nesa

pre 12 godina

vrlo prosto,Coki ne moze da uzme obestecenje za Nedovica jer nije FMP-ov igrac,toliko o ljubavi prema CZBG a u ostalom skracenica FMP znaci(FILIP MUST PLAY)PS" TATA KUPI MI KLUB "

ivo

pre 12 godina

heheeh demokratija u odlukama,morao je nekoga a filipa covica ne sme, tako da,... ne pita se on nego sve menadzeri cuda prave sa njihovim igracima i ugovorima koji vode decu iz nase zemlje,

milan

pre 12 godina

Sretno nemanja, bilo je malo sa tvoje strane i ne za takvo ponasanje pesica. I tatin sin je tu jos jedn srecno i stojakovic je iz prave zvezde oteran kao netalentovan

Micko Nis

pre 12 godina

PESICU kako te nije stid , stidise ako imas morala barem malo, prvo si decka pomerio sa njegove pozicije pleja kako bi oslobodio mesta tatinom sincicu koji je vise nego smesan a nakon toga ni na pociji beka ti forsiras smesnog Vasica,bio si mi omiljeni trener cenio sam te i postovao a sada si osoba koju najvise prezirem a tebi Nemanja sve naljbolje puno srece i zdravlja majstore

Mirko

pre 12 godina

Ovo mi se uopšte ne sviđa.

Moralo je više da se izvuče iz ovog momka i da se bore za njega, a ne da ga ovako puste niz vodu.

Tako se ne razvija podmladak.

zocacom

pre 12 godina

Nemanja Nedović je bez ikakve sumlje ogroman talenat i potencijal pogotovo kad se uzme u obzir njegova konstitucija i fizikalije a samo 20 godina ali...
Za 3+ godine koliko je u prvom timu veoma mali napredak je postigao u odnosu na to koliko je mogao stim da ga donekle i mogu opravdati i razumeti kad znamo šta je sve bilo sa Zvezdom i koliko je trenera kroz nju prošlo a za mladog igrača to je veoma važno.
Ipak sve je to bilo i prošlo ali sad kada ima najboljeg mogućeg trenera koji zna kako i šta treba i svo vreme ovoga sveta za trening jer može da bira od ovolikog broja hala koje su mu na raspolaganju gda će i koliko da trenira, za njega više nema opravdanja.
Činjenice su da nije za pleja jer nije neki asistant i pas mu nije jača strana a i previše se zamara kad je lopta non stop kod njega što je ok., šut za dva mu takođe nije vrhunski i većinu poena postiže iz ulaza i igra 1-1 ali kad se zatvori reket onda mu to i ne polazi baš za rukom pa se mnogo puta zakuca u centre, šut za tri poena takođe nedorečen tj ne izgrađen a procenti ukupnog šuta prosek.
Sve ovo se može popraviti i dovesti na vrhunski nivo jer on ima predispozicije za to ali samo radom i treningom ali za to treba ostajati i posle redovnog treninga i vežbati jer ako je pokojni Dražen Petrović mogao kad je bio najbolji u Evropi da ostaje sat duže od ostalih može i on a ima igde i kako.
Odbrana mu je veoma loša, uvek kasni na pokrivanje šuta a ne probije ga samo onaj ko neće međutim odbrana se takođe uči i vežba samo naravno ko hoće.
To što kažu da nije dobio šansu nije tačno imao je prosek 19 minuta neračunajući poslednje dve. Sa tolikom minutažom mogao je da pokaže hiljadu svojih kvaliteta ali nije, tako da mislim da je Pešić apsolutno u pravu jer jednostavno on želi da od njega napravi igrača kakav on može i treba da bude a to je vrhunski.
Šteta je velika za nas kao klub, za nas navijače ali mislim da je za njega najveća šteta ako ode ali svako je krojač svoje sudbine pa i on!

Igor

pre 12 godina

Dovoljna je samo jedna rec TUGA!!!Pa takav talenat da nam ovako ode!Cenim Pesica jedog od najboljih trenera u Evropi,ali trebalo je nekako naci zajednicki jezik sa ovim deckom.Videcete sta ce ovaj biti za dve sezone,samo ako bude imao minutazu...Zao mi je i zato sto je veliki zvezdas,ali ko nas sta pita...bitno je da nam igra Filip Covic.Nemam nista protiv decka-svaka njemu cast,dobar je igrac,ali...velika greska uprave i pesica,bez obzira sto pesic zna sta radi,ali od Nedovica je morao da napravi igraca(u Srbiji)...toliko od mene

Milovan

pre 12 godina

Ljudi morate da shvatite da je Pesic veci ekspert od vas a iza njega stoje i rezultati.

Drugo, tim se negradi oko igraca. Ako se doticni ne ukplapa u koncepciju timske igre onda je resenje jednostavno.

Zaboravljate da je srpska kosarka timski sport za razliku od NBA gde je to sport pojedinaca i individualnih akcija.

Nedovicu sve najbolje u novom klubu.

Zvezdi sve najbolje u pronalazenju pravog tima i uspostavljanju jedne zdrave radne atmosfere u kojoj moze tim da napreduje.

Shkeni Maestro

pre 12 godina

To je taj plan razvoja mladih igraca zacrtan na pocetku sezone koji polako, ali sigurno, pocinje da se ostvaruje. Bravo Kari bravo Coki, sve u interesu razvoja srpske kosarske.

Shkeni Maestro

pre 12 godina

To je taj plan razvoja mladih igraca zacrtan na pocetku sezone koji polako, ali sigurno, pocinje da se ostvaruje. Bravo Kari bravo Coki, sve u interesu razvoja srpske kosarske.

Kosta

pre 12 godina

Ode najveci biser srpske kosarke,znaci dzaba Pesic,dzaba sve o cemu se prica...sramota,definitivno ovoj Zvezdi nema spasa,iako je tinjala neka nada...Neka nam je BOG upomoc.

zocacom

pre 12 godina

Nemanja Nedović je bez ikakve sumlje ogroman talenat i potencijal pogotovo kad se uzme u obzir njegova konstitucija i fizikalije a samo 20 godina ali...
Za 3+ godine koliko je u prvom timu veoma mali napredak je postigao u odnosu na to koliko je mogao stim da ga donekle i mogu opravdati i razumeti kad znamo šta je sve bilo sa Zvezdom i koliko je trenera kroz nju prošlo a za mladog igrača to je veoma važno.
Ipak sve je to bilo i prošlo ali sad kada ima najboljeg mogućeg trenera koji zna kako i šta treba i svo vreme ovoga sveta za trening jer može da bira od ovolikog broja hala koje su mu na raspolaganju gda će i koliko da trenira, za njega više nema opravdanja.
Činjenice su da nije za pleja jer nije neki asistant i pas mu nije jača strana a i previše se zamara kad je lopta non stop kod njega što je ok., šut za dva mu takođe nije vrhunski i većinu poena postiže iz ulaza i igra 1-1 ali kad se zatvori reket onda mu to i ne polazi baš za rukom pa se mnogo puta zakuca u centre, šut za tri poena takođe nedorečen tj ne izgrađen a procenti ukupnog šuta prosek.
Sve ovo se može popraviti i dovesti na vrhunski nivo jer on ima predispozicije za to ali samo radom i treningom ali za to treba ostajati i posle redovnog treninga i vežbati jer ako je pokojni Dražen Petrović mogao kad je bio najbolji u Evropi da ostaje sat duže od ostalih može i on a ima igde i kako.
Odbrana mu je veoma loša, uvek kasni na pokrivanje šuta a ne probije ga samo onaj ko neće međutim odbrana se takođe uči i vežba samo naravno ko hoće.
To što kažu da nije dobio šansu nije tačno imao je prosek 19 minuta neračunajući poslednje dve. Sa tolikom minutažom mogao je da pokaže hiljadu svojih kvaliteta ali nije, tako da mislim da je Pešić apsolutno u pravu jer jednostavno on želi da od njega napravi igrača kakav on može i treba da bude a to je vrhunski.
Šteta je velika za nas kao klub, za nas navijače ali mislim da je za njega najveća šteta ako ode ali svako je krojač svoje sudbine pa i on!

Robert

pre 12 godina

Da li je sada konačno jasno šta se krije iza projekta "Crvena Zvezda Beograd"? Ako nekome nije, da mu razjasnim: tim CZBG je nastao pridodavanjem nekolicine igrača Crvene Zvezde FMP-u i dovođenjem par igrača sa strane. Alfa i omega kluba, gospodin Nebojša Čović, ima zaradu od prodaje samo onih igrača koje je prethodno potpisao u FMP-u. Od Zvezdinih nema neku vajdu. Zato forsira svoje a zapostavlja Zvezdine igrače. Kao rezultat, došlo se do toga da je od 14 registrovanih igrača 8 iz FMP-a a 3 iz originalne Zvezde (plus pridošlice Popovići i stranac). Dakle, ekipa kojoj u nazivu stoji "Crvena Zvezda", ima samo TRI Zvezdina igrača (ko hoće da proveri, neka skokne na sajt ABA lige). Sve u svemu, Nedović je bio jedan od retkih igrača kome su se istovremeno Zvezdini navijači divili a Partizanovi poštovali kao supertalenta. On je otišao. Mali Cvetković, još jedna velika nada, tavori na klupi. Sa druge strane, forsiraju se FMP-ovi (ispod)prosečni igrači. Zaključak izvucite sami.

James

pre 12 godina

Rekoh ja da Čović preko Zvezde želi samo da zaradi pare prodajom igrača a vi zvezdaši ste me ispljuvali tada.Nedović je sjajan igrač i ne razumem kako može da bude dobar jednom stabilnom evroligašu a nema mesta u raspaloj zvezdi. Jel sam sada u pravu ?

Kari zna sta radi

pre 12 godina

Vi koji nikada niste videli Nedovica na naekoj utakmici ne bi trebalo da pisete komentare. Zna kari sta radi.Tostoje bio kod Dzikica u reprezentaciji nista ne znaci.Koliko ih je takvih samo bilo i nista od njih. Ni jednog igraca svetle kosarkaske buducnosti nismo izbacili godinama.U NBA odlaze igraci iz "svetskih' klubova iz Poljske Ceske itd. Danas u NBA ih imamo tri a nekada 11.Na proslom EP Varculianis nas razvalio a nema ni 20 godina.Toliko koliko nasi mladi igraci vrede

Bari1991

pre 12 godina

I sta je sad dezurni pljuvaci???Pesic los trener,Filip tatin sin,Covic trgovac...Sve gomila budalastina!!!Da budem iskren,nikako ne bih voleo da Nedovic ode i nadam se da je ovo samo prolazna kriza.Ali ova situacija mi lici na sablon kada menadzer pokusava da bude iznad svih,pa i trenera,i usput "pali" svog pulena kako nema odgovarajuci tretman i tako ga gura u nedisciplinu i neposlusnost.Nadam se da ce Covic ovo da resi bez nekih vecih potresa,pa da u toku sezone dobijemo Nedovica koji je spreman da igra za tim!!!

Momir

pre 12 godina

Sjecate se kad je Pesic, Radmanovica sa bananom u ustima otjerao iz nacionalnog tima i pobjedio amere i na kraju osvojio zlato? Sve sto Pesic radi nije slucajno, siguran sam da ima dobre razloge zasto ovaj mladi igrac ne dobija vecu sansu, apsolutno sam siguran da mladi Covic ne igra toliko samo zato sto je tatin sin. Ljudi, ne postize se ovo sto je Kari postigao ukoliko nemate jasan cilj a ja u Pesica imam najvece povjerenje!

novosadjanin

pre 12 godina

Ako je suditi po internet strucnjacima, Nemanja Nedovic bi sada trebalo da postize 15+ poena na svakoj utakmici jer je najveci giga ultra mega talenat nase kosarke koga je najveci nas strucnjak u poslednjoj deceniji oterao radi sina od vlasnika kluba...Aj i to da vidimo.... U svakom slucaju navijam za njega da uspe jer takv tip igraca ako se pravilno razvije koristio bi nasoj reprezentaciji.

anbeast

pre 12 godina

Prvo: Steta!

Drugo: Nedovic NIJE plej! Zapravo, mogao bi da bude ''shoot first Point guard''', kako bi to Amerikanci definisali ali evropski sistem kosarke nije bas pogodan za taj tip.

Trece: Verovatno je pokazao neku nedisciplinu cim je u jednom trenutku bio zakucan za klupu. Mozda je on (ili njegov menadzer) zahtevao da Nemanja igra celu utakmicu ili slicno, a to kod Karija ne prolazi.

Cetvrto: Nedovic nije nista napredovao u svojoj igri. Sut mu je i dalje prosecan, odbrana slaba (uprkos odlicnim fizickim predispozicijama). Neverovatno podseca na mladog Rakocevica (daj boze da dostigne Rakocev nivo).

Bez obzira sto ovde preovladjuje drugacije misljenje, sklon sam verovanju da je krivica pre na Nedovicu i njegovom menadzeru nego na Pesicu. Upoznao sam Nemanju i delovao je kao fin decko, ali pritisak da se uspe odmah, pa makar i silom, je verovatno uticao na ovakvu odluku. Luka Bogdanovic je isto ljut otisao iz zvezde jer su ga terali da igra 4, a on je mislio da je 3ka. Evo ga celu karijeru igra neku laznu 4 jer jednostavno nema kvaliteta za poziciju 3.....

Marko

pre 12 godina

Sad moraju svi da promene svoje komentare :) Nemanja ostaje, ostaje, Covic ima rec, Pesic nije toliko los, ha ha.
Jedino da nam ga ne uzme partizan na kraju godine, ali braco sve mora da se plati i ja mislim da vi te pare NEMATE!!!

akrobata

pre 12 godina

prvo,govoriti o pešiću kao treneru kojem je "istekao rok" je u krajnju ruku smešno. (valesija prošle godine)
drugo, videlo se od samog početka da nešto ne štima izmedju njega i nedovića. možda mu se nije svideo kao igrač,možda kao osoba,možda je sasvim nešto treće u pitanju - zar iko od nas može nešto da tvrdi sa sigurnošću.
meni je žeo što nedović više nije član zvezde ,jer smo izgubili velikog talenta.
ali nešto drugo niko ne spominje - pešić je dobio dve utakmice ,bez nedovića!

trebalo bi se izaći u javnost i reći pravu stvar. da li je nedović igrač koji se morao istrpeti? ili se jednostavno želelo zaraditi na njemu? toliko.

HOCEMO ISTINU !!!

pre 12 godina

Sve maske su konacno pale...prica o spasavanju KK Crvene Zvezde ovim cinom je zavrsena!!
Po recima g.Covica najvaznija stavka za smanjenje duga bilo je
celokupno "veliko"obestecenje od Nedovicevog buduceg transfera kao i 20%
transfera Cvetkovica.
Neka nam sada g.Covic prezentira racunicu kako misli da vrati 2 miliona evra godisnje u narednij 5 sezona ???
Da li postoji neko ko i dalje veruje u ovaj projekat i koji
ce otici na utakmicu KK Crvena Zvezda Beograd posle ovoga!!!
Casnije je proglasiti stecaj i krenuti od 0....nego nas praviti kretenima.

mdma

pre 12 godina

Od početka sezona Nedović je drugom planu mora tatin sin da igra,Nedović je plej kao Derrick Rose a ne bek Pešić ga je stavljao na dvojku?.Verujem da je Nedović sad presrećan što je otišao iz kluba u kome nije igrao,u Litvaniji košarka je sport broj jedan i klubovi su stabilni.

Mirko

pre 12 godina

Ovo mi se uopšte ne sviđa.

Moralo je više da se izvuče iz ovog momka i da se bore za njega, a ne da ga ovako puste niz vodu.

Tako se ne razvija podmladak.

Nenad

pre 12 godina

Ovo je jedan od dvojice koje je Ćoki prevario da pređu iz zaleđene zvezde u FMP i tako napravi privid zvezde.
Pa gde ti je bila pamet letos sine?
Do sad si mogao u bilo kom drugom klubu mnogo uraditi.
Ali neka, srećno.

rocka rolla

pre 12 godina

Sada je Cokijev sin miran za svoje mesto u timu.Samo jos treba najuriti Cvetkovica,pa problema nece biti.Ova frankenstajn-organizacija definitivno ce unistiti nas pravi klub KK Zvezdu,a posebno ce nase igrace razjuriti.Covicu,mars iz ZVEZDE!

sramota

pre 12 godina

Neverovatno kakav potez,jednog od najtalentovanijeg igrača Evrope šalju u Ritas,od danas više me ne zanima Čovićeva Zvezda neka sve izgube do kraja sram vas bilo...

Milovan

pre 12 godina

Ljudi morate da shvatite da je Pesic veci ekspert od vas a iza njega stoje i rezultati.

Drugo, tim se negradi oko igraca. Ako se doticni ne ukplapa u koncepciju timske igre onda je resenje jednostavno.

Zaboravljate da je srpska kosarka timski sport za razliku od NBA gde je to sport pojedinaca i individualnih akcija.

Nedovicu sve najbolje u novom klubu.

Zvezdi sve najbolje u pronalazenju pravog tima i uspostavljanju jedne zdrave radne atmosfere u kojoj moze tim da napreduje.

Micko Nis

pre 12 godina

PESICU kako te nije stid , stidise ako imas morala barem malo, prvo si decka pomerio sa njegove pozicije pleja kako bi oslobodio mesta tatinom sincicu koji je vise nego smesan a nakon toga ni na pociji beka ti forsiras smesnog Vasica,bio si mi omiljeni trener cenio sam te i postovao a sada si osoba koju najvise prezirem a tebi Nemanja sve naljbolje puno srece i zdravlja majstore

Igor

pre 12 godina

Dovoljna je samo jedna rec TUGA!!!Pa takav talenat da nam ovako ode!Cenim Pesica jedog od najboljih trenera u Evropi,ali trebalo je nekako naci zajednicki jezik sa ovim deckom.Videcete sta ce ovaj biti za dve sezone,samo ako bude imao minutazu...Zao mi je i zato sto je veliki zvezdas,ali ko nas sta pita...bitno je da nam igra Filip Covic.Nemam nista protiv decka-svaka njemu cast,dobar je igrac,ali...velika greska uprave i pesica,bez obzira sto pesic zna sta radi,ali od Nedovica je morao da napravi igraca(u Srbiji)...toliko od mene

Dimcxa

pre 12 godina

Alo Todoricu pa jel trazis pleja?! Pa ovo ti je bio extra plej za narednih nekoliko godina a ne da opet dovodimo neproverene crnce koje mrzi da igraju. I eto sad me bas zanima sta ces da nadjes. Inace Zvezdi ode jedini vredan igrac :P

milan

pre 12 godina

Sretno nemanja, bilo je malo sa tvoje strane i ne za takvo ponasanje pesica. I tatin sin je tu jos jedn srecno i stojakovic je iz prave zvezde oteran kao netalentovan

Taj sam

pre 12 godina

Ljudi, ovo nije nikakva sramota sto je uradio Pesic ili nesto slicno tome. Decno ima ugovor do kraja godine i "vlasnistvo" je nekih agencija, a ne Zvezde tako da oni imaju jedini cilj da se obogate na njemu, tako da Zvezda tu nema sta da se puno i pita. Ne pita se tu ni Zvezda, a ni on sam bas puno! Nazalost, jer jako cenim ovog igraca!

UrosBg

pre 12 godina

Katastrofa, jos jedan mladi igrac, veliki talenat ode vani jer nasi "strucnjaci" nisu prepoznali njegove kvalitete ili iz drugih, licnih, egoisticnih razloga nisu momku dali pravu sansu. Nedovicu sve najbolje u nastavku karijere i nadam se da ce pod vodstvom jednog od nasih najperspektivnijih trenera da ostvari vrhunsku karijeru. Srecno!!!

chubby checker

pre 12 godina

ovi iz Zvezde (FMP-a) nisu normalni.. na njega su mogli da grade jednu novu ekipu, uz to da lepo zarade na obeštećenju.. mada za samog igrača možda i bolje ovako, kod Džileta će sigurno napredovati

Umereni partizanovac

pre 12 godina

Iskreno, čekao sam taj dan da navijači Crvene zvezde progovore istinu i to se danas desilo. Priznali su da Čovićev klub nije njihova Crvena zvezda i shvatili su da ovaj bizmismen, iz doba diktatora, ima samo jedan cilj - da prodaje igrače i na njima zarađuje. Neće taj novac od Nedovića ići pravoj CZ, te je pare Ćoki već stavio u svoj džep. Šta ste sve od Pešića pravili? Genija. A čovek je došao da uzme pare, jer mu toliko niko nije nudio u Evropi, gde je ugasio fenjer. Zbog naše košarke pozdravljam sve prave navijače CZ i verujem da će se brzo svi otrezniti od ove podvale. Nije fer da navijači jednog velikog kluba navijaju za FMP. To je ispod časti.

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ.. (научи ово председниче)

pre 12 godina

Вееелика подршка УРОШУ, САВИ И ЦВЕЛЕТУ!!! Кад је било најтеже гинули су ѕа црвено-беле боје, позајмљивали једни другима паре кад нису имали и показали да имају ОГРОМНО СРЦЕ!!!
За Недовића се требало борити и био сам за долазак некадашњег великог тренерског имена г-дина Пешића, јер је могао да их научи нешто и самим тим би и Звезда имала успехе. Ево ти сада разни човићи, лазићи, васићи, поповићи па их научи нешто ако можеш :(
Страшно их је било гледати како не могу да се саставе против Будућности. Па ако продате и малог Цвелета, па нећу више ни тв да палим због вас.

flahabal

pre 12 godina

Ovakav tip igraca nam fali u reprezentaciji. Odlican napadac,dobar 1 na 1. Nadam se da nece tako da prodje i Bogdanovic iz Partizana. Zar ih je toliko tesko nauciti da igraju odbranu?

ivo

pre 12 godina

heheeh demokratija u odlukama,morao je nekoga a filipa covica ne sme, tako da,... ne pita se on nego sve menadzeri cuda prave sa njihovim igracima i ugovorima koji vode decu iz nase zemlje,

Steta

pre 12 godina

Niko ne spori Pesicu trenersko znanje,ali pogledajte vi njegove izjave vezane za ovog momka:
1.Ne treba Nedovic meni da zahvaljuje sto sam mu pruzio sansu,vec nekom navijacu koji je trazio da on udje i trgao me iz polusna(utakmica koju je Zvezda dobila 40+ razlike).
2.Racunam na Nemanju.
3.Ovaj put se nisu skidali Nedovic i Markovic,svi ce dobiti sansu,ima dosta igraca.
Postenije bi bilo da je trener rekao:Nemanja ne igra odbranu i dok to ne popravi ne treba da se nada velikoj minutazi.Tu je u pravu,videcemo koliko ce napredovati u svim segmentima igre kod Dzikica.Ne znam kakva je sudbina Cvetkovica,iako je on prava napast u odbrani,valjda je to dovoljno Pesicu.

alter

pre 12 godina

Jako mi je žao što ga više neću gledati, bio mi je omiljeni igrač u ligi. ali šansu očigledno nije dobijao, pa je morao da ode. Samo ne znam koliko je pametno da ide u Ritas sumnjam da će se i tamo naigrati.

czv

pre 12 godina

Nedovic je trenutno jedini pravi talenat u Srbiji! Treba mu minutaza i poziv medju 12 u reprezentaciji! Ako budemo gajili drvosece bez imalo smeka, pascemo na najnize grane...

Tuga

pre 12 godina

Ne valja im jedan od najtalentovanijih mladih igrača koje ima Srbija, vidim ni Cvetkovic ne igra, mozda i on ode. Strasno, toliko o prici o forsiranju mladih i talentovanih. Nema nam spasa :(

AS

pre 12 godina

STRAŠNO!!! Ne mogu da verujem sta rade ovi praznoglavci!!!! Ako je vest tačna, pljujem i po Čoviću i po fuziji i svemu!!! Šta rade?! Dovode skupe strance i potrošene naše igrače a prodaju najveće talente zvezdine škole!!!!! I nikom ništa kao po Srpskom Narodnom Običaju...

Grobar

pre 12 godina

Boze boze sta vi radite,pa to nije normalno!Vi zvezdini navijaci da se skupite kolektivno i da idete kod neke gatare da vam skine kletvu,ja drugo objasnjenje nemam,svake godine sve gore od goreg.Jedini igrac iz vaseg kluba koga bi rado video u Partizanu...Nisam siguran,ali mislim da novac od obestecenja ide u kasu prave Zvezde,a ne u kasu FMP-a,pa je to valjda razlog zbog kog je grejao klupu i sada verovatno otisao za neku sicu...Covec ce vas sahraniti,a i u Pesica kao coveka polako pocinjem da sumnjam (bez obzira na sve sto je postigao kao trener).

Bane

pre 12 godina

Kakva steta :( najtalentovaniji mladi igrac ode... ne mogu da verujem da se "nije uklopio" kod Pesica !?!? Mada ni u sta ja ne verujem , mislim da je sve iscenirano iz nekog razloga ...

Spale

pre 12 godina

Sticajem okolnosti znam skoro celu pricu oko ove sadasnje Zvezde,ljudi Pesic je izuzetan strucnjak ali on je sada u zvezdi da bi privukao paznju klincima kako bi dosli da treniraju,a kasnije ih Covic prodaje.Cvetkovic ima ugovor na 4god.ali tatin sin mora da igra pley koji ne zna da organizuje napad bruka i ne zna da ubaci 3.Nedovicu sve najbolje na vreme je otisao.

Nislija

pre 12 godina

Ko iole poznaje kosarku, vidi da je decko jednodimenzionalni igrac, igra samo napad. Za odbranu nije potrebno neko veliko znanje, odbranu ili hoces ili neces da igras, a Nedovic izgleda da nece, on bi da bude kosarkaski Mesi, da daje koseve i glumi da igra odbranu. On nema jednog vec dva menadzera, a to kod Pirocanca ne prolazi.

Veći narcis od predsednika

pre 12 godina

Ako je Kari rekao da ide - neka ide. Mozda se nauci pameti i postane igrač. Ovako, sa osrednjim sutom i odbranom bez odbrane, nece daleko dogurati. Dzaba mu talenat i fizika, u glavi i menadzeru je problem.

nesa

pre 12 godina

vrlo prosto,Coki ne moze da uzme obestecenje za Nedovica jer nije FMP-ov igrac,toliko o ljubavi prema CZBG a u ostalom skracenica FMP znaci(FILIP MUST PLAY)PS" TATA KUPI MI KLUB "

Talenti

pre 12 godina

Ovi sto pisu da je u Partizan mogao.Pa jugosloveni sto ne napravite svoju kosarke papravite igrace za vase potrebe. Ni nazovi talenta Miljanovica niste napravili vec ga uz pomoc menadzera i roditelja oteli od FMP-a aonda ga prosledili u Mega Ishranu.Isto tako i sa Cakarevicem koji presedeo na klupi celu sezonu.Da li postadose igraci???? Gde su Tepic, Velickovic, Tripkovic.Gde igraju i da li su igraci evropskog formata. Jedina nasa svetla tacka je Teo (mislim od mladjih)

Ako Dule kaze...

pre 12 godina

Zao mi je sto je jedan biser srpske kosarke otisao iz Srbije.Taman kada sam mislio da ce derbi ponovi biti derbi ispostavi se da ce zvezda rasprodati mlade i perspektivne igrace i dovesti brdo stranaca koji ce vam jos vise nagomilati dug.Ocigledno da Pesic ne zna sa mladima.

pipi

pre 12 godina

jel se dobilo nešto para za nedovića, to sigurno ide za namirenje duga kkcz
tako je ćoki rekao. ko li će cvetkovića da otkupi!? neki turski tim možda?

Shkeni Maestro

pre 12 godina

To je taj plan razvoja mladih igraca zacrtan na pocetku sezone koji polako, ali sigurno, pocinje da se ostvaruje. Bravo Kari bravo Coki, sve u interesu razvoja srpske kosarske.

Kosta

pre 12 godina

Ode najveci biser srpske kosarke,znaci dzaba Pesic,dzaba sve o cemu se prica...sramota,definitivno ovoj Zvezdi nema spasa,iako je tinjala neka nada...Neka nam je BOG upomoc.

Robert

pre 12 godina

Da li je sada konačno jasno šta se krije iza projekta "Crvena Zvezda Beograd"? Ako nekome nije, da mu razjasnim: tim CZBG je nastao pridodavanjem nekolicine igrača Crvene Zvezde FMP-u i dovođenjem par igrača sa strane. Alfa i omega kluba, gospodin Nebojša Čović, ima zaradu od prodaje samo onih igrača koje je prethodno potpisao u FMP-u. Od Zvezdinih nema neku vajdu. Zato forsira svoje a zapostavlja Zvezdine igrače. Kao rezultat, došlo se do toga da je od 14 registrovanih igrača 8 iz FMP-a a 3 iz originalne Zvezde (plus pridošlice Popovići i stranac). Dakle, ekipa kojoj u nazivu stoji "Crvena Zvezda", ima samo TRI Zvezdina igrača (ko hoće da proveri, neka skokne na sajt ABA lige). Sve u svemu, Nedović je bio jedan od retkih igrača kome su se istovremeno Zvezdini navijači divili a Partizanovi poštovali kao supertalenta. On je otišao. Mali Cvetković, još jedna velika nada, tavori na klupi. Sa druge strane, forsiraju se FMP-ovi (ispod)prosečni igrači. Zaključak izvucite sami.

Umereni partizanovac

pre 12 godina

Iskreno, čekao sam taj dan da navijači Crvene zvezde progovore istinu i to se danas desilo. Priznali su da Čovićev klub nije njihova Crvena zvezda i shvatili su da ovaj bizmismen, iz doba diktatora, ima samo jedan cilj - da prodaje igrače i na njima zarađuje. Neće taj novac od Nedovića ići pravoj CZ, te je pare Ćoki već stavio u svoj džep. Šta ste sve od Pešića pravili? Genija. A čovek je došao da uzme pare, jer mu toliko niko nije nudio u Evropi, gde je ugasio fenjer. Zbog naše košarke pozdravljam sve prave navijače CZ i verujem da će se brzo svi otrezniti od ove podvale. Nije fer da navijači jednog velikog kluba navijaju za FMP. To je ispod časti.

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ.. (научи ово председниче)

pre 12 godina

Вееелика подршка УРОШУ, САВИ И ЦВЕЛЕТУ!!! Кад је било најтеже гинули су ѕа црвено-беле боје, позајмљивали једни другима паре кад нису имали и показали да имају ОГРОМНО СРЦЕ!!!
За Недовића се требало борити и био сам за долазак некадашњег великог тренерског имена г-дина Пешића, јер је могао да их научи нешто и самим тим би и Звезда имала успехе. Ево ти сада разни човићи, лазићи, васићи, поповићи па их научи нешто ако можеш :(
Страшно их је било гледати како не могу да се саставе против Будућности. Па ако продате и малог Цвелета, па нећу више ни тв да палим због вас.

Milovan

pre 12 godina

Ljudi morate da shvatite da je Pesic veci ekspert od vas a iza njega stoje i rezultati.

Drugo, tim se negradi oko igraca. Ako se doticni ne ukplapa u koncepciju timske igre onda je resenje jednostavno.

Zaboravljate da je srpska kosarka timski sport za razliku od NBA gde je to sport pojedinaca i individualnih akcija.

Nedovicu sve najbolje u novom klubu.

Zvezdi sve najbolje u pronalazenju pravog tima i uspostavljanju jedne zdrave radne atmosfere u kojoj moze tim da napreduje.

James

pre 12 godina

Rekoh ja da Čović preko Zvezde želi samo da zaradi pare prodajom igrača a vi zvezdaši ste me ispljuvali tada.Nedović je sjajan igrač i ne razumem kako može da bude dobar jednom stabilnom evroligašu a nema mesta u raspaloj zvezdi. Jel sam sada u pravu ?

Dimcxa

pre 12 godina

Alo Todoricu pa jel trazis pleja?! Pa ovo ti je bio extra plej za narednih nekoliko godina a ne da opet dovodimo neproverene crnce koje mrzi da igraju. I eto sad me bas zanima sta ces da nadjes. Inace Zvezdi ode jedini vredan igrac :P

Spale

pre 12 godina

Sticajem okolnosti znam skoro celu pricu oko ove sadasnje Zvezde,ljudi Pesic je izuzetan strucnjak ali on je sada u zvezdi da bi privukao paznju klincima kako bi dosli da treniraju,a kasnije ih Covic prodaje.Cvetkovic ima ugovor na 4god.ali tatin sin mora da igra pley koji ne zna da organizuje napad bruka i ne zna da ubaci 3.Nedovicu sve najbolje na vreme je otisao.

zocacom

pre 12 godina

Nemanja Nedović je bez ikakve sumlje ogroman talenat i potencijal pogotovo kad se uzme u obzir njegova konstitucija i fizikalije a samo 20 godina ali...
Za 3+ godine koliko je u prvom timu veoma mali napredak je postigao u odnosu na to koliko je mogao stim da ga donekle i mogu opravdati i razumeti kad znamo šta je sve bilo sa Zvezdom i koliko je trenera kroz nju prošlo a za mladog igrača to je veoma važno.
Ipak sve je to bilo i prošlo ali sad kada ima najboljeg mogućeg trenera koji zna kako i šta treba i svo vreme ovoga sveta za trening jer može da bira od ovolikog broja hala koje su mu na raspolaganju gda će i koliko da trenira, za njega više nema opravdanja.
Činjenice su da nije za pleja jer nije neki asistant i pas mu nije jača strana a i previše se zamara kad je lopta non stop kod njega što je ok., šut za dva mu takođe nije vrhunski i većinu poena postiže iz ulaza i igra 1-1 ali kad se zatvori reket onda mu to i ne polazi baš za rukom pa se mnogo puta zakuca u centre, šut za tri poena takođe nedorečen tj ne izgrađen a procenti ukupnog šuta prosek.
Sve ovo se može popraviti i dovesti na vrhunski nivo jer on ima predispozicije za to ali samo radom i treningom ali za to treba ostajati i posle redovnog treninga i vežbati jer ako je pokojni Dražen Petrović mogao kad je bio najbolji u Evropi da ostaje sat duže od ostalih može i on a ima igde i kako.
Odbrana mu je veoma loša, uvek kasni na pokrivanje šuta a ne probije ga samo onaj ko neće međutim odbrana se takođe uči i vežba samo naravno ko hoće.
To što kažu da nije dobio šansu nije tačno imao je prosek 19 minuta neračunajući poslednje dve. Sa tolikom minutažom mogao je da pokaže hiljadu svojih kvaliteta ali nije, tako da mislim da je Pešić apsolutno u pravu jer jednostavno on želi da od njega napravi igrača kakav on može i treba da bude a to je vrhunski.
Šteta je velika za nas kao klub, za nas navijače ali mislim da je za njega najveća šteta ako ode ali svako je krojač svoje sudbine pa i on!

Micko Nis

pre 12 godina

PESICU kako te nije stid , stidise ako imas morala barem malo, prvo si decka pomerio sa njegove pozicije pleja kako bi oslobodio mesta tatinom sincicu koji je vise nego smesan a nakon toga ni na pociji beka ti forsiras smesnog Vasica,bio si mi omiljeni trener cenio sam te i postovao a sada si osoba koju najvise prezirem a tebi Nemanja sve naljbolje puno srece i zdravlja majstore

HOCEMO ISTINU !!!

pre 12 godina

Sve maske su konacno pale...prica o spasavanju KK Crvene Zvezde ovim cinom je zavrsena!!
Po recima g.Covica najvaznija stavka za smanjenje duga bilo je
celokupno "veliko"obestecenje od Nedovicevog buduceg transfera kao i 20%
transfera Cvetkovica.
Neka nam sada g.Covic prezentira racunicu kako misli da vrati 2 miliona evra godisnje u narednij 5 sezona ???
Da li postoji neko ko i dalje veruje u ovaj projekat i koji
ce otici na utakmicu KK Crvena Zvezda Beograd posle ovoga!!!
Casnije je proglasiti stecaj i krenuti od 0....nego nas praviti kretenima.

sramota

pre 12 godina

Neverovatno kakav potez,jednog od najtalentovanijeg igrača Evrope šalju u Ritas,od danas više me ne zanima Čovićeva Zvezda neka sve izgube do kraja sram vas bilo...

mdma

pre 12 godina

Od početka sezona Nedović je drugom planu mora tatin sin da igra,Nedović je plej kao Derrick Rose a ne bek Pešić ga je stavljao na dvojku?.Verujem da je Nedović sad presrećan što je otišao iz kluba u kome nije igrao,u Litvaniji košarka je sport broj jedan i klubovi su stabilni.

Kari zna sta radi

pre 12 godina

Vi koji nikada niste videli Nedovica na naekoj utakmici ne bi trebalo da pisete komentare. Zna kari sta radi.Tostoje bio kod Dzikica u reprezentaciji nista ne znaci.Koliko ih je takvih samo bilo i nista od njih. Ni jednog igraca svetle kosarkaske buducnosti nismo izbacili godinama.U NBA odlaze igraci iz "svetskih' klubova iz Poljske Ceske itd. Danas u NBA ih imamo tri a nekada 11.Na proslom EP Varculianis nas razvalio a nema ni 20 godina.Toliko koliko nasi mladi igraci vrede

rocka rolla

pre 12 godina

Sada je Cokijev sin miran za svoje mesto u timu.Samo jos treba najuriti Cvetkovica,pa problema nece biti.Ova frankenstajn-organizacija definitivno ce unistiti nas pravi klub KK Zvezdu,a posebno ce nase igrace razjuriti.Covicu,mars iz ZVEZDE!

chubby checker

pre 12 godina

ovi iz Zvezde (FMP-a) nisu normalni.. na njega su mogli da grade jednu novu ekipu, uz to da lepo zarade na obeštećenju.. mada za samog igrača možda i bolje ovako, kod Džileta će sigurno napredovati

Nenad

pre 12 godina

Ovo je jedan od dvojice koje je Ćoki prevario da pređu iz zaleđene zvezde u FMP i tako napravi privid zvezde.
Pa gde ti je bila pamet letos sine?
Do sad si mogao u bilo kom drugom klubu mnogo uraditi.
Ali neka, srećno.

Talenti

pre 12 godina

Ovi sto pisu da je u Partizan mogao.Pa jugosloveni sto ne napravite svoju kosarke papravite igrace za vase potrebe. Ni nazovi talenta Miljanovica niste napravili vec ga uz pomoc menadzera i roditelja oteli od FMP-a aonda ga prosledili u Mega Ishranu.Isto tako i sa Cakarevicem koji presedeo na klupi celu sezonu.Da li postadose igraci???? Gde su Tepic, Velickovic, Tripkovic.Gde igraju i da li su igraci evropskog formata. Jedina nasa svetla tacka je Teo (mislim od mladjih)

Momir

pre 12 godina

Sjecate se kad je Pesic, Radmanovica sa bananom u ustima otjerao iz nacionalnog tima i pobjedio amere i na kraju osvojio zlato? Sve sto Pesic radi nije slucajno, siguran sam da ima dobre razloge zasto ovaj mladi igrac ne dobija vecu sansu, apsolutno sam siguran da mladi Covic ne igra toliko samo zato sto je tatin sin. Ljudi, ne postize se ovo sto je Kari postigao ukoliko nemate jasan cilj a ja u Pesica imam najvece povjerenje!

Grobar

pre 12 godina

Boze boze sta vi radite,pa to nije normalno!Vi zvezdini navijaci da se skupite kolektivno i da idete kod neke gatare da vam skine kletvu,ja drugo objasnjenje nemam,svake godine sve gore od goreg.Jedini igrac iz vaseg kluba koga bi rado video u Partizanu...Nisam siguran,ali mislim da novac od obestecenja ide u kasu prave Zvezde,a ne u kasu FMP-a,pa je to valjda razlog zbog kog je grejao klupu i sada verovatno otisao za neku sicu...Covec ce vas sahraniti,a i u Pesica kao coveka polako pocinjem da sumnjam (bez obzira na sve sto je postigao kao trener).

pipi

pre 12 godina

jel se dobilo nešto para za nedovića, to sigurno ide za namirenje duga kkcz
tako je ćoki rekao. ko li će cvetkovića da otkupi!? neki turski tim možda?

Mirko

pre 12 godina

Ovo mi se uopšte ne sviđa.

Moralo je više da se izvuče iz ovog momka i da se bore za njega, a ne da ga ovako puste niz vodu.

Tako se ne razvija podmladak.

Bane

pre 12 godina

Kakva steta :( najtalentovaniji mladi igrac ode... ne mogu da verujem da se "nije uklopio" kod Pesica !?!? Mada ni u sta ja ne verujem , mislim da je sve iscenirano iz nekog razloga ...

Igor

pre 12 godina

Dovoljna je samo jedna rec TUGA!!!Pa takav talenat da nam ovako ode!Cenim Pesica jedog od najboljih trenera u Evropi,ali trebalo je nekako naci zajednicki jezik sa ovim deckom.Videcete sta ce ovaj biti za dve sezone,samo ako bude imao minutazu...Zao mi je i zato sto je veliki zvezdas,ali ko nas sta pita...bitno je da nam igra Filip Covic.Nemam nista protiv decka-svaka njemu cast,dobar je igrac,ali...velika greska uprave i pesica,bez obzira sto pesic zna sta radi,ali od Nedovica je morao da napravi igraca(u Srbiji)...toliko od mene

Tuga

pre 12 godina

Ne valja im jedan od najtalentovanijih mladih igrača koje ima Srbija, vidim ni Cvetkovic ne igra, mozda i on ode. Strasno, toliko o prici o forsiranju mladih i talentovanih. Nema nam spasa :(

Bari1991

pre 12 godina

I sta je sad dezurni pljuvaci???Pesic los trener,Filip tatin sin,Covic trgovac...Sve gomila budalastina!!!Da budem iskren,nikako ne bih voleo da Nedovic ode i nadam se da je ovo samo prolazna kriza.Ali ova situacija mi lici na sablon kada menadzer pokusava da bude iznad svih,pa i trenera,i usput "pali" svog pulena kako nema odgovarajuci tretman i tako ga gura u nedisciplinu i neposlusnost.Nadam se da ce Covic ovo da resi bez nekih vecih potresa,pa da u toku sezone dobijemo Nedovica koji je spreman da igra za tim!!!

AS

pre 12 godina

STRAŠNO!!! Ne mogu da verujem sta rade ovi praznoglavci!!!! Ako je vest tačna, pljujem i po Čoviću i po fuziji i svemu!!! Šta rade?! Dovode skupe strance i potrošene naše igrače a prodaju najveće talente zvezdine škole!!!!! I nikom ništa kao po Srpskom Narodnom Običaju...

Ako Dule kaze...

pre 12 godina

Zao mi je sto je jedan biser srpske kosarke otisao iz Srbije.Taman kada sam mislio da ce derbi ponovi biti derbi ispostavi se da ce zvezda rasprodati mlade i perspektivne igrace i dovesti brdo stranaca koji ce vam jos vise nagomilati dug.Ocigledno da Pesic ne zna sa mladima.

milan

pre 12 godina

Sretno nemanja, bilo je malo sa tvoje strane i ne za takvo ponasanje pesica. I tatin sin je tu jos jedn srecno i stojakovic je iz prave zvezde oteran kao netalentovan

nesa

pre 12 godina

vrlo prosto,Coki ne moze da uzme obestecenje za Nedovica jer nije FMP-ov igrac,toliko o ljubavi prema CZBG a u ostalom skracenica FMP znaci(FILIP MUST PLAY)PS" TATA KUPI MI KLUB "

Taj sam

pre 12 godina

Ljudi, ovo nije nikakva sramota sto je uradio Pesic ili nesto slicno tome. Decno ima ugovor do kraja godine i "vlasnistvo" je nekih agencija, a ne Zvezde tako da oni imaju jedini cilj da se obogate na njemu, tako da Zvezda tu nema sta da se puno i pita. Ne pita se tu ni Zvezda, a ni on sam bas puno! Nazalost, jer jako cenim ovog igraca!

ivo

pre 12 godina

heheeh demokratija u odlukama,morao je nekoga a filipa covica ne sme, tako da,... ne pita se on nego sve menadzeri cuda prave sa njihovim igracima i ugovorima koji vode decu iz nase zemlje,

novosadjanin

pre 12 godina

Ako je suditi po internet strucnjacima, Nemanja Nedovic bi sada trebalo da postize 15+ poena na svakoj utakmici jer je najveci giga ultra mega talenat nase kosarke koga je najveci nas strucnjak u poslednjoj deceniji oterao radi sina od vlasnika kluba...Aj i to da vidimo.... U svakom slucaju navijam za njega da uspe jer takv tip igraca ako se pravilno razvije koristio bi nasoj reprezentaciji.

UrosBg

pre 12 godina

Katastrofa, jos jedan mladi igrac, veliki talenat ode vani jer nasi "strucnjaci" nisu prepoznali njegove kvalitete ili iz drugih, licnih, egoisticnih razloga nisu momku dali pravu sansu. Nedovicu sve najbolje u nastavku karijere i nadam se da ce pod vodstvom jednog od nasih najperspektivnijih trenera da ostvari vrhunsku karijeru. Srecno!!!

anbeast

pre 12 godina

Prvo: Steta!

Drugo: Nedovic NIJE plej! Zapravo, mogao bi da bude ''shoot first Point guard''', kako bi to Amerikanci definisali ali evropski sistem kosarke nije bas pogodan za taj tip.

Trece: Verovatno je pokazao neku nedisciplinu cim je u jednom trenutku bio zakucan za klupu. Mozda je on (ili njegov menadzer) zahtevao da Nemanja igra celu utakmicu ili slicno, a to kod Karija ne prolazi.

Cetvrto: Nedovic nije nista napredovao u svojoj igri. Sut mu je i dalje prosecan, odbrana slaba (uprkos odlicnim fizickim predispozicijama). Neverovatno podseca na mladog Rakocevica (daj boze da dostigne Rakocev nivo).

Bez obzira sto ovde preovladjuje drugacije misljenje, sklon sam verovanju da je krivica pre na Nedovicu i njegovom menadzeru nego na Pesicu. Upoznao sam Nemanju i delovao je kao fin decko, ali pritisak da se uspe odmah, pa makar i silom, je verovatno uticao na ovakvu odluku. Luka Bogdanovic je isto ljut otisao iz zvezde jer su ga terali da igra 4, a on je mislio da je 3ka. Evo ga celu karijeru igra neku laznu 4 jer jednostavno nema kvaliteta za poziciju 3.....

czv

pre 12 godina

Nedovic je trenutno jedini pravi talenat u Srbiji! Treba mu minutaza i poziv medju 12 u reprezentaciji! Ako budemo gajili drvosece bez imalo smeka, pascemo na najnize grane...

alter

pre 12 godina

Jako mi je žao što ga više neću gledati, bio mi je omiljeni igrač u ligi. ali šansu očigledno nije dobijao, pa je morao da ode. Samo ne znam koliko je pametno da ide u Ritas sumnjam da će se i tamo naigrati.

flahabal

pre 12 godina

Ovakav tip igraca nam fali u reprezentaciji. Odlican napadac,dobar 1 na 1. Nadam se da nece tako da prodje i Bogdanovic iz Partizana. Zar ih je toliko tesko nauciti da igraju odbranu?

Marko

pre 12 godina

Sad moraju svi da promene svoje komentare :) Nemanja ostaje, ostaje, Covic ima rec, Pesic nije toliko los, ha ha.
Jedino da nam ga ne uzme partizan na kraju godine, ali braco sve mora da se plati i ja mislim da vi te pare NEMATE!!!

Steta

pre 12 godina

Niko ne spori Pesicu trenersko znanje,ali pogledajte vi njegove izjave vezane za ovog momka:
1.Ne treba Nedovic meni da zahvaljuje sto sam mu pruzio sansu,vec nekom navijacu koji je trazio da on udje i trgao me iz polusna(utakmica koju je Zvezda dobila 40+ razlike).
2.Racunam na Nemanju.
3.Ovaj put se nisu skidali Nedovic i Markovic,svi ce dobiti sansu,ima dosta igraca.
Postenije bi bilo da je trener rekao:Nemanja ne igra odbranu i dok to ne popravi ne treba da se nada velikoj minutazi.Tu je u pravu,videcemo koliko ce napredovati u svim segmentima igre kod Dzikica.Ne znam kakva je sudbina Cvetkovica,iako je on prava napast u odbrani,valjda je to dovoljno Pesicu.

akrobata

pre 12 godina

prvo,govoriti o pešiću kao treneru kojem je "istekao rok" je u krajnju ruku smešno. (valesija prošle godine)
drugo, videlo se od samog početka da nešto ne štima izmedju njega i nedovića. možda mu se nije svideo kao igrač,možda kao osoba,možda je sasvim nešto treće u pitanju - zar iko od nas može nešto da tvrdi sa sigurnošću.
meni je žeo što nedović više nije član zvezde ,jer smo izgubili velikog talenta.
ali nešto drugo niko ne spominje - pešić je dobio dve utakmice ,bez nedovića!

trebalo bi se izaći u javnost i reći pravu stvar. da li je nedović igrač koji se morao istrpeti? ili se jednostavno želelo zaraditi na njemu? toliko.

Nislija

pre 12 godina

Ko iole poznaje kosarku, vidi da je decko jednodimenzionalni igrac, igra samo napad. Za odbranu nije potrebno neko veliko znanje, odbranu ili hoces ili neces da igras, a Nedovic izgleda da nece, on bi da bude kosarkaski Mesi, da daje koseve i glumi da igra odbranu. On nema jednog vec dva menadzera, a to kod Pirocanca ne prolazi.

Veći narcis od predsednika

pre 12 godina

Ako je Kari rekao da ide - neka ide. Mozda se nauci pameti i postane igrač. Ovako, sa osrednjim sutom i odbranom bez odbrane, nece daleko dogurati. Dzaba mu talenat i fizika, u glavi i menadzeru je problem.