Fudbal 111

Petak, 02.12.2011.

18:55

Holandija i Nemačka u 'grupi smrti'

U Kijevu je održan žreb grupa za Evropsko prvenstvo naredne godine u Ukrajini i Poljskoj.

Holandija i Nemaèka u 'grupi smrti' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

NICK PRASKATON

pre 12 godina

(grobar-españa, 3. decembar 2011 00:53)


Gdje je itko rekao da ćemo pobijedit Španjolce?Možda bude i gore od 4:0 kako ti kažeš,možda bude 6:0 pa šta?Mi se ložimo da možemo dobit i Talijane i Irce,al nas se većina slaže da možemo bit i zadnji,al opet,mi se bar imamo na šta ložit,a vi?

da komsiji NE crkne krava

pre 12 godina

Kako se pale ovi Hrvati a na kraju ce biti kukanje i nula bodova eventualno bod protiv zabara. Posle krivi menazderi kriv Bilic, Bandic, Kosor, Mamic zivi bili pa videli.

Mislav

pre 12 godina

Samo bih želio nešto poručiti ovim nogometnim entuzijastima koji govore da Hrvatska ima nekakav "balkanski stil". Da ga Hrvatska ima većinu prvenstava bi poput vas igrala u kauč-skupini.

Nikos

pre 12 godina

Nemacka, Spanija i Holandija su tri ekipe koje se izdvajaju po snazi i jedna od njih ce sigurno biti prvak. Koliko je jaka grupa B govori i to da bi bi bilo koja ekipa iz nje bila prva u grupi A

surovi koki

pre 12 godina

puna podrška komšijama, iz Srbije. Rat je odavno prošao, a naši golupčići nisu zaslužili da igraju na prvenstvu. Voleo bih da doživim, da komšije i sa primorja i iz planina prođu visoko a ostali bivši jugosloveni ih nesebično podrže. Znam da ću ja navijati za Hrvate i Slovence.

grobar-españa

pre 12 godina

Na sredini Xavi, Xabi Alonso, Iniesta, Fabregas, Silva...
U napadu Villa, Torres, LLorente, Soldado...
Na golu Casillas, Valdes, Reina
U odbrani Pique, Puyol, Ramos,Arbeloa...

I neki se loze da ce da ih dobiju.
S kim?
Da nece mozda Luka Modric i Niko Kranjcar da sakriju loptu da je spanci ne vide.
Alo bre Cromanjonci,ubice vas spanci 4:0, imacete posed lopte 7%, k'o malo jace pivo.
VAMOS ESPAÑA A METERSELA DOBLADA!!!

Z

pre 12 godina

Jako mi je drago i prizeljkivao sam da ovi jadni i bedni Italijani dobiju nekog od ove najvece trojke Evropskog fudbala i dobise vala :-))))) Sreca, sreca, radost! Ronaldu burazeru, slobodno rezervisi neko letovanje vec sad jer ti odmah posle ovih par utakmica u grupi hvatas prvi jutarnji za Portugal!

EU

pre 12 godina

Joj kako sam srecan sto se grupa C igra u poljskoj, nije mi daleko, svega 100-njak km i jedva cekam da gledam spance i italijane kako drze lekcije iz nogometa! :D :P

5:0

pre 12 godina

Odlična grupa. Bilo bi lijepo proći, ali nema veze ako ne prođemo, samo da odigramo hrabro. No, ako u prvoj tekmi protiv Iraca uzmemo 3 boda, e onda je sve moguće. Kad gledamo dalje, kao drugi išli bismo na prvog iz D što je OK. Pozdrav vrapcima i "vežbajte" za kvalifikacije za SP...

dejan-minhen

pre 12 godina

Tipujem da ce sledece ekipe proci u ¼ finale
A: Rusija i Grcka
B: Holandija i Danska (Imam osecaj da ce Danska napraviti veliko iznenadenje)
C: Spanija i italija
D: Engleska i Svedska

DJ

pre 12 godina

Zasto Bih Imao Problem navijati za Hrvate...? Necu ga naravno imati. Pa u zivotu ne bih navijao za Spaniju ili Italiju ma ko god igrao protiv njih, Hrvati imaju Balksnski stil, Ili Ocajno, ili spektakularno dobro. Dakle Hrvatskoj Puna Podrska iz Srbije, Bar od mene (samo)...

Mile

pre 12 godina

otkud ovoliko hrvata ovde?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sideswipe, 2. decembar 2011 21:41)

Mogu govoriti samo u svoje ime.
Portal B-92 je jedini portal iz Srbije koji pratim i ponekad ostavim komentar.
Vjerujem da je ista stvar i sa ostalim gradjanima Hrvatske koji se ovdje javljaju.
Ako podjes na portale Politike,Vecernjih novosti, Blica,Pressa,Kurira i sl. vidjet ces,komentara gradjana Hrvatske,gotovo i da nema.

Sasa The Grobar

pre 12 godina

A grupa je smejurija

B grupa ubedljivo najteza ikada, od kako postoji EP

C i D grupe prilicno jake.....

Inace, strsano je glupo pravilo da domacin EP mora automatski biti u 1. sesiru prilikom zreba. Trebalo bi da ima direktno ucesce, normalno, ali to je to. A ne i povlascen sesir.

Mile

pre 12 godina

hahaha na goal.com objavili danas pivsku skupinu:
Poljska, Njemačka, Češka, Hrvatska :D
šteta što stvarno nije tak ispalo
(Marko, 2. decembar 2011 20:31)

Mozda nije "pivska" ali zato je "vinska"
Iako kad malo bolje razmislim,Irci mogu sami popiti vise piva nego sto Hrvati,Spanjolci i Talijani mogu popiti vina - zajedno!

niko

pre 12 godina

U grupi A najverovatnije ce proci rusi i poljaci (ne moguce da ne prodje domacin a dobio najlaksu grupu) u grupi B nemci i holandjani,u grupi C spanci i italijani mozda hrvati ali samo ako dobiju Italiju,dok irci nemaju sanse,u grupi D francuzi (nece platini da dopusti da mu francuska ispadne u 1 kolu) i englezi,ne verujem da ce Ukrajina proci iako je domacin ima tezu grupu.

dario

pre 12 godina

Nemci Prvi Put u Zivotu Imaju Ekipu Za Daleke Domete i nasljepsu Igru Ikada pre su igrali na silu a danas su Tehnicki dobro Potkovani videlo se Protiv Holandije 3: 0 , u Slucaju da Nemci Prodzu Grupu kao Prvi Lagano u Finalu i njihov ce biti Pehar .... i naravno imaju Velike Sanse da osvoje Svetski Sampionat u Brazilu .....

vlado

pre 12 godina

Drago mi je što mnogi susjedi prognoziraju ispadanje Hrvatske. I protiv Turske 70 % komentatora nas je otpisalo pa smo prošli i to sa stilom. Dabogda se ponovilo isto. Inače, sjećam se svake utakmice koju smo igrali s Italijom, oni su baš svaki put unaprijed planirali pobjedu, baš uvijek su bili favoriti i baš uvijek napuštali teren pognutih glava.

Daki

pre 12 godina

Glup potez uefe da domacine stavi kao nositelje....nema logike, jer su vec povlasteni samim tim sto igraju na EP bez kvalifikacija, a onda kao posledicu imas ovakve neravnomerne grupe....realno, grupa A - smor zivi....

iWek

pre 12 godina

Hrvatska nema laganu skupinu i nemamo se pravo veseliti, statistika je jedno a igra na terenu drugo. Nadam se dobroj igri i sreći pa što bude. Nije sramota ispasti od Španjolske i Italije a ni Irska nije kanta za napucavanje. Bitna je prva utakmica i ako naši tuku Irce dobrom igrom, dobe samopouzdanje sve je moguće, kao i što je moguće da budu zadnji u grupi.

Svi vi koji ismijavate grupu A niste fer. Svaka repka koja je na Euru zaslužuje respekt, jer pored tolkih timova u Europi, naći se među 16 nije mala stvar. Jedno su kvalifikacije i prijateljske utakmice, a drugo tekma na Euru u kojoj svi daju sve od sebe jer nema popravka. U svakom slučaju bit će zanimljivo i jedva čekam.

Vatrenima puno sreće, neka ostave srce na terenu i bit će dobro.

mr.key

pre 12 godina

"selekcija Grčke koja će igrati u grupi A sa Poljskom, Rusijom i Češkom. To je ujedno i najlakša grupa." Mi bi u ovoj grupi bili poslednji. To za koga je ona "najlaksa" je veliko pitanje. Mozda po imenima nije najatraktivnija, ali je prilicno ujednacena i ne mislim da ce se Grcka prosetati kao sto se ovde implicira. Sto se tice susjeda, nisu najsrecnije prosli, realno trece mesto. Ne zato sto Hrvatska nije bolja od Italije (italijani nisu bog zna sta), nego zato sto ce Italija imati u vetar u ledja (zna se koje zemlje su uticajne u UEFA-i i FIFI, setite se Francuza protiv Irske).

zvezdas

pre 12 godina

ne bi trebalo da potcenjujete tako italijane, nije to ista ekipa od pre 2 godine, sta vise ja bih se usudiod a kazem da italija moze da prodje i kao prva, da dobije spance, sto ne bilo iznanadjenje za mene, a mislim da nemci imaju najvece sanse, zaista su dobri, pa holandjani, spanci, italijani, ne verujem da ce englezi, francuzi i portugalci nesto uraditi, i iz prikrajka kao iznenadjenja mogu biti rusi i hrvati, mada nikad se ne zna, ali navijacu za nemce, samo zato sto igraju dobar fudbal, vise mi se svidja nacin na koji oni igraju, nego li spanci, nadam se da ce oni i uzeti EP...

Phyxsius

pre 12 godina

Srbija vjerojatno u grupi A ne bi osvojila boda, tesko da bi i gol zabili. Hrvatska od Spanjolske gubi, Talijane dobijamo 100% jer je tako uvijek bilo, sa Ircima ce biti tesko ali vjerujem u pobjedu

Milan

pre 12 godina

Jel moguce da je prva grupa ovoliko losija od ostalih? Najslabije ekipe iz prvog, drugog i treceg sesira u istoj grupi. Mi ne ucestvujemo ali kao ljubitelj fudbala ne volim kad se ovo desi jer ce neka od boljih ekipa ispasti, a neko od ovih slabijih ce proci dalje.

jura

pre 12 godina

Da budemo realni, mi da nam kojim slučajem daju "vajld" kartu, recimo umesto najslabije Grčke, opet ne bissmo bili ni treći u grupi. Grčka koliko god da srećna je neće ni boda osvojiti. A šta tek reći za naše susede koji su bili u grupi sa "velikom" Grčkom i zauzeli sjajno drugo mesto. Proći će kao Dinamo u Ligi Šampiona, možda će dati neki gol ali bod mogu osvojiti samo na "plejstejšenu"!
(RaborG Lambordžini, 2. decembar 2011 19:39)

Estonija kažeš?

Ticroo

pre 12 godina

Kakva je ovo grupa A?! Koga ce uopste zanimati te bedne utakmice?! A ovi u grupi B s druge strane... Da moze, ubacila bi im UEFA i Brazil pa ko prezivi nek' prica! Protekcija za domacine (i Grcku, da se malo smire protesti) a diskriminacija za potencijalne sampione (Holandiju i Nemacku)! Cemu onda uopste i takmicenje? Dajte odmah pehar Spaniji i zdravo!

CCC

pre 12 godina

TOOOOOO !! Prvo cemo da poderemo Spanjolce , Irci sanse ionako nemaju pa Talijane za desert al posle feragosta da nam ne zamjere i ne dodju na more.
Laka Grupa . Prolazimo !!!…!! Kockasti ce da osvoje Ukrainu.
Jel Posteno ?
(Felix, 2. decembar 2011 19:02)

podsecas me na onaj dnevnik na hr jeziku na jednoj televiziji u srb. ako vec hoces da govoris na cisto Hrvatskom jeziku evo da te ispravim: Prvo cemo Spanjolce PODERATI(nema da poderemo) 2) nije desert vec dezert 3) nije posle vec poslije 4)Kockasti ce OSVOJITI(a ne: ce da osvoje).

1892

pre 12 godina

Ovaj Platini za Boga ne zna. Najslabije su namestili sebi iz prvog i treceg sesira, da su jos i Ruse iz drugog sesira bilo bi previse, pa aj kao Engleze, ipak su slabiji od Nemaca pa i Italijana. Skandal. I sam zreb, odmah se znao raspored grupa, i prvo se izvlaci cetvrti sesir, verovatno da se zagrejana kuglica Francuske, ne ohladi.

slav_onac_

pre 12 godina

Drago mi je da smo u skupini 'C' a ne primjerice u 'A', jer bi u 'A' pocijenili ostale i vec sebi zagarantirali cetvrfinale, a sjetimo se kvalifikacija najbolje smo prolazili u najtezim skupinama. U ovoj grupi s Spanjolskom i Italijom nemamo sto izgubiti, vec samo mozemo dobiti.
Steta jel ne igramo prvu sa Spanjolcima al nek drago mi je da se s Azurima sastajemo u drugoj tekmi.

Felix

pre 12 godina

TOOOOOO !! Prvo cemo da poderemo Spanjolce , Irci sanse ionako nemaju pa Talijane za desert al posle feragosta da nam ne zamjere i ne dodju na more.
Laka Grupa . Prolazimo !!!!!!!!!!! Kockasti ce da osvoje Ukrainu.
Jel Posteno ?

matador

pre 12 godina

Grupa A: Najslabija i verovatno najdosadnija za gledanje. Tipujem na prolaz Rusije i Poljske.
Grupa B: Najjaca i najinteresantnija grupa. Mislim da ce Nemci i Holandjani proci. Portugal ima sanse za prolaz ako pobedi Nemacku u prvoj utakmici, dok Danska moze biti veoma neugodna.
Grupa C: Gotovo siguran prolaz Spanije i najverovatnije Italije, mada ih Hrvati mogu spreciti. Ali s obzirom da se Italija obrukala na SP, dace sve od sebe ovoga puta da ne ispadnu vec u prvoj fazi takmicenja.
Grupa D: Po meni dosta izjednacena grupa u kojoj bi svako mogao da dobije svakog. Mislim da Englezi prolaze kao prvi, Francuska i Ukrajina ce se boriti za drugo mesto.

Oni su trkaci, ali mi igramo glavom

pre 12 godina

Srbija bi mogla da igra u grupi sa Nemackom i Grckom.

http://www.youtube.com/watch?v=F2kAnTZBnTg&feature=related

Shone

pre 12 godina

Odlicne su grupe. Bice sjajnog fudbala! Ostaje zal za nasom reprezentacijom ali sta da se radi?! Moji favoriti su Nemci! Ne znam da li ih je neko pratio? Imaju strasan vezni red i igraju mnogo lep fudbal.

da jets

pre 12 godina

Grupa A - Rusi daleko najkvalitetniji , verovatno dalje idu i Poljaci
Grupa B - Super grupa Danci igraju extra fudbal pa ne bi bilo iznenadjenje da odu dalje sa jednom od prve tri favorizovane reprezentacije
Grupa C - Sve je jasno Spanija i Italija idu dalje i to pisem vrlo objektivno , jer Hrvati ipak nisu taj kalibar da izbace Italijene , koji igraju sve bolje od SP 2010 , iako nemaju poraz u medjusobnim susretima
Grupa C - Mislim da je tu sve vec jasno Englezi i Franzuzi veliki favoriti iako su i Svedska i Ukrajina vrlo kvalitetne ekipe

Ps. Nadam se da cu imati neke koristi od ove progneze kad prvenstvo bude pocelo

torca du

pre 12 godina

lagano prolazimo skupinu irsku jedva dobijamo italiju s hendikepom ipak su oni nase stalne musterije španjolci nek se tuku s italijom za drugo mjesto jer cemo i njih tuc ali bez hendikepa ipak igramo bolje protiva jacih ekipa a imat cemo prevlast na tribinama jer se planira dolazak oko 100 000 nasih na euru prema infor iz hns-a

Nemanjikus

pre 12 godina

Evo, krenuse sa euforijom i nase komsije, tipicno za nase prostore. A pogotovo u grupi Spanija i Italija im. A i Irce ne treba odpisati. Moze da se desi iznanedjenja, ali realno Spanija dobija i Italija Hrvatsku. Ali fudbal je to. videcemo.
Grupa A...nemam komentar. :)
Grupa B...navijacu za Dance i Holandjane.
Grupa D...samo Francuzi da ispadnu.

Izbornik

pre 12 godina

Odličan ždreb , sa Talijanima imamo skor od 3 pobede , 2 remija i bez poraza smo uz gol razliku 7 : 3. Sa Špancima imamo dve pobede i jedan remi isto bez poraza . To je razlika između nogometa i fudbala , nama izbornik sastavlja repku a vama menadžeri .

PPierce

pre 12 godina

Ja ne verujem sta sam video:

Grupa A: Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Grupa B: Holandija, Danska, Nemačka, Portugal

Znam da postoji sistem po kojem se boduju i rangiraju reprezentacije po sesirima, ali onda taj sistem nije dobar.

To su za mene najslabija i najjaca grupa.

E a sto je najgore mislim da ce Hrvati sa Spancima dalje, jer mi italijani ne ulivaju poverenje nimalo.

Za mene su favoriti bas ovim redom Spanija, Nemacka, Holandija, sreca pa nisu svi u istoj grupi...

Goxi

pre 12 godina

Najteza naravno grupa sa Ronaldom!Mislim da su Hrvati izvukli najtezeg protivnika iz cetvrtog sesira jer Irci kad se zabiju u bunker mozes igrat 5 dana neces dati gola!Uglavnom bez obzira na grupe mislim da je vreme da Nemci izdominiraju jedno takmicenje,odavno nisu!

kaos

pre 12 godina

Dojava:
Ukrajina, Italija, Hrvatska i Irska
(kaos, 2. decembar 2011 15:49)

Ljudi pogledajt dojavu koju sam imao i napisao u 15:49.
Kad vam kažem da je dojava glasila Ukrajina ili Španjolska (naravno nije bilo iz prve ruke pa se već nadodavalo) nećete mi vjerovat!

Od sada STALNO, ali STALNO koristim ovaj izvor.

dalmatinac

pre 12 godina

Grupa za poželiti, prva utakmica za poželiti. Sad je sve na nama, sve je moguće, da budemo zadnji ali i da se riješimo Španjolske do Finala. Kao i uvijek prva utakmica će biti najvažnija. Showtime!!!

summary

pre 12 godina

Grupa A - smor zivi, ne zna se ko je gori! Bice posla za policiju...
Grupa B - jasno...grupa smrti!
Grupa C - jako interesantni mecevi u ovoj 'skupini'! :)
Grupa D - jaca od grupa A, slabija od C! SWE/UKR kvare prosek.

Risnjak

pre 12 godina

Odlicno, taman grupa za Hrvate ! To cemo proci kao drugi u grupi, zivi bili pa vidjeli ! Da smo se plasirali u A grupu ispali bi 100% ! Sto jaci protivnik to bolje igraju, znaju Talijani tu pjesmu... molto bene ! Samo cvrsto protiv Iraca u prvoj tekmi i sve ce biti u redu :-)

jedva čekam

pre 12 godina

realno ćemo ispast, šansa je raspored, prvo s ircima i ako to dobijemo dolaze talijani koji bi mogli izgubiti od španjolske, tu je psihološka prednost,ali ukratko sve osim poraza od irske je u redu...nije drama

Zoom2

pre 12 godina

Ćao Hrvati :)
(Tekelija, 2. decembar 2011 19:16)

Nemoj suditi po svojoj reprezentaciji, Hrvatska za razliku od Srbije zna igrati sa najboljima i vrlo cesto ih pobjeduje. Uostalom Italija nam odgovara, nikada nas nisu pobjedili, u 5 medjusobnih Italiju smo 3 puta pobjedili i 2 puta igrali nerjeseno!

Boban

pre 12 godina

E dragi moji sugradjani,sada je sve jasno.
Evro Mama:"Srbija ne ispunjava uslove"
Korupcije Tata: "Necemo izgubiti izbore"

U trenutku kada je jasan stav Nemacke on prica o svojoj fotelji,tj nasim foteljama u kojima oni sede.Jasno je da je plan bio da DS "ne da Kosovo" zbog politickih poena,da se sacekaju izbori,pa da vlada "nacionalnog spasa" resi pitanje Kosova i kandidature,tj da zajednicki ponesu odgovornost i (ne)zadovoljstvo biraca pred nove izbore,godinu dana nakon funkcionisanja vlade DS,SNS,SPS,ko god vec predje cenzus iz te moguce spasonosne kombinacije.
Nije majka sina klela sto se kladio,nego sto se vadio.

Stipe Zagreb

pre 12 godina

Prva utakmica prema Via michelin 982 km.

Druga utakmica takodjer.

Treca 1290 km.


Sve u svemu, biti ce to dobro ljeto za mene i moj spacek... Otraga brdo pive i pohano meso, iz zvucnika Metallica i ACDC ili RHCP, otvorena cesta, biti ce vec topliji dani i krov dolje, ima se nesto eura u dzepu za pobrat kakvu trebu na cesti.... Ma biti ce to sasvim dobro ljeto. A ako prodjemo za Ukrainu u drugi krug? E onda neki kreditic, tek toliko da popravimo bilancu kakve banke u Hrvatskoj... Yuhhhuu! Dva tjedna dobrog provoda mi ne gine...
I molim Vas ne udarajte mi minuse... Ja se samo idem dobro zahebavati... I iskreno ne bih imao nista protiv da i koji spacekist iz Srbije juri pored mene gledati Srbiju da se plasirala... Ako nista drugo da razmjenimo Jelen za Ozujsko negdje na autoputu...

RaborG Lambordžini

pre 12 godina

Da budemo realni, mi da nam kojim slučajem daju "vajld" kartu, recimo umesto najslabije Grčke, opet ne bissmo bili ni treći u grupi. Grčka koliko god da srećna je neće ni boda osvojiti. A šta tek reći za naše susede koji su bili u grupi sa "velikom" Grčkom i zauzeli sjajno drugo mesto. Proći će kao Dinamo u Ligi Šampiona, možda će dati neki gol ali bod mogu osvojiti samo na "plejstejšenu"!

FeboZg

pre 12 godina

Prolazimo skupinu ko plitak potok..Talinae ubijamo i 4 px...da da komšije pazite dobro...3 pobjede i 2 remija do sada..Španjolce ubijamo a Irci na otvaranju lagani otpor ali Luka daje gol iz penala..nakon 3 tekme imamo 9 bodova na kontu....AJMOOOOOO HRVATSKAAAAAAAAA NEMAA PREDAJEEE..sa najjačima igramo ko avioni!! A vi Srbi kako te?

Stipe Zagreb

pre 12 godina

Prva utakmica prema Via michelin 982 km.

Druga utakmica takodjer.

Treca 1290 km.


Sve u svemu, biti ce to dobro ljeto za mene i moj spacek... Otraga brdo pive i pohano meso, iz zvucnika Metallica i ACDC ili RHCP, otvorena cesta, biti ce vec topliji dani i krov dolje, ima se nesto eura u dzepu za pobrat kakvu trebu na cesti.... Ma biti ce to sasvim dobro ljeto. A ako prodjemo za Ukrainu u drugi krug? E onda neki kreditic, tek toliko da popravimo bilancu kakve banke u Hrvatskoj... Yuhhhuu! Dva tjedna dobrog provoda mi ne gine...
I molim Vas ne udarajte mi minuse... Ja se samo idem dobro zahebavati... I iskreno ne bih imao nista protiv da i koji spacekist iz Srbije juri pored mene gledati Srbiju da se plasirala... Ako nista drugo da razmjenimo Jelen za Ozujsko negdje na autoputu...

Izbornik

pre 12 godina

Odličan ždreb , sa Talijanima imamo skor od 3 pobede , 2 remija i bez poraza smo uz gol razliku 7 : 3. Sa Špancima imamo dve pobede i jedan remi isto bez poraza . To je razlika između nogometa i fudbala , nama izbornik sastavlja repku a vama menadžeri .

CCC

pre 12 godina

TOOOOOO !! Prvo cemo da poderemo Spanjolce , Irci sanse ionako nemaju pa Talijane za desert al posle feragosta da nam ne zamjere i ne dodju na more.
Laka Grupa . Prolazimo !!!…!! Kockasti ce da osvoje Ukrainu.
Jel Posteno ?
(Felix, 2. decembar 2011 19:02)

podsecas me na onaj dnevnik na hr jeziku na jednoj televiziji u srb. ako vec hoces da govoris na cisto Hrvatskom jeziku evo da te ispravim: Prvo cemo Spanjolce PODERATI(nema da poderemo) 2) nije desert vec dezert 3) nije posle vec poslije 4)Kockasti ce OSVOJITI(a ne: ce da osvoje).

summary

pre 12 godina

Grupa A - smor zivi, ne zna se ko je gori! Bice posla za policiju...
Grupa B - jasno...grupa smrti!
Grupa C - jako interesantni mecevi u ovoj 'skupini'! :)
Grupa D - jaca od grupa A, slabija od C! SWE/UKR kvare prosek.

DJ

pre 12 godina

Zasto Bih Imao Problem navijati za Hrvate...? Necu ga naravno imati. Pa u zivotu ne bih navijao za Spaniju ili Italiju ma ko god igrao protiv njih, Hrvati imaju Balksnski stil, Ili Ocajno, ili spektakularno dobro. Dakle Hrvatskoj Puna Podrska iz Srbije, Bar od mene (samo)...

Zoom2

pre 12 godina

Ćao Hrvati :)
(Tekelija, 2. decembar 2011 19:16)

Nemoj suditi po svojoj reprezentaciji, Hrvatska za razliku od Srbije zna igrati sa najboljima i vrlo cesto ih pobjeduje. Uostalom Italija nam odgovara, nikada nas nisu pobjedili, u 5 medjusobnih Italiju smo 3 puta pobjedili i 2 puta igrali nerjeseno!

Daki

pre 12 godina

Glup potez uefe da domacine stavi kao nositelje....nema logike, jer su vec povlasteni samim tim sto igraju na EP bez kvalifikacija, a onda kao posledicu imas ovakve neravnomerne grupe....realno, grupa A - smor zivi....

iWek

pre 12 godina

Hrvatska nema laganu skupinu i nemamo se pravo veseliti, statistika je jedno a igra na terenu drugo. Nadam se dobroj igri i sreći pa što bude. Nije sramota ispasti od Španjolske i Italije a ni Irska nije kanta za napucavanje. Bitna je prva utakmica i ako naši tuku Irce dobrom igrom, dobe samopouzdanje sve je moguće, kao i što je moguće da budu zadnji u grupi.

Svi vi koji ismijavate grupu A niste fer. Svaka repka koja je na Euru zaslužuje respekt, jer pored tolkih timova u Europi, naći se među 16 nije mala stvar. Jedno su kvalifikacije i prijateljske utakmice, a drugo tekma na Euru u kojoj svi daju sve od sebe jer nema popravka. U svakom slučaju bit će zanimljivo i jedva čekam.

Vatrenima puno sreće, neka ostave srce na terenu i bit će dobro.

Mile

pre 12 godina

otkud ovoliko hrvata ovde?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sideswipe, 2. decembar 2011 21:41)

Mogu govoriti samo u svoje ime.
Portal B-92 je jedini portal iz Srbije koji pratim i ponekad ostavim komentar.
Vjerujem da je ista stvar i sa ostalim gradjanima Hrvatske koji se ovdje javljaju.
Ako podjes na portale Politike,Vecernjih novosti, Blica,Pressa,Kurira i sl. vidjet ces,komentara gradjana Hrvatske,gotovo i da nema.

FeboZg

pre 12 godina

Prolazimo skupinu ko plitak potok..Talinae ubijamo i 4 px...da da komšije pazite dobro...3 pobjede i 2 remija do sada..Španjolce ubijamo a Irci na otvaranju lagani otpor ali Luka daje gol iz penala..nakon 3 tekme imamo 9 bodova na kontu....AJMOOOOOO HRVATSKAAAAAAAAA NEMAA PREDAJEEE..sa najjačima igramo ko avioni!! A vi Srbi kako te?

matador

pre 12 godina

Grupa A: Najslabija i verovatno najdosadnija za gledanje. Tipujem na prolaz Rusije i Poljske.
Grupa B: Najjaca i najinteresantnija grupa. Mislim da ce Nemci i Holandjani proci. Portugal ima sanse za prolaz ako pobedi Nemacku u prvoj utakmici, dok Danska moze biti veoma neugodna.
Grupa C: Gotovo siguran prolaz Spanije i najverovatnije Italije, mada ih Hrvati mogu spreciti. Ali s obzirom da se Italija obrukala na SP, dace sve od sebe ovoga puta da ne ispadnu vec u prvoj fazi takmicenja.
Grupa D: Po meni dosta izjednacena grupa u kojoj bi svako mogao da dobije svakog. Mislim da Englezi prolaze kao prvi, Francuska i Ukrajina ce se boriti za drugo mesto.

jura

pre 12 godina

Da budemo realni, mi da nam kojim slučajem daju "vajld" kartu, recimo umesto najslabije Grčke, opet ne bissmo bili ni treći u grupi. Grčka koliko god da srećna je neće ni boda osvojiti. A šta tek reći za naše susede koji su bili u grupi sa "velikom" Grčkom i zauzeli sjajno drugo mesto. Proći će kao Dinamo u Ligi Šampiona, možda će dati neki gol ali bod mogu osvojiti samo na "plejstejšenu"!
(RaborG Lambordžini, 2. decembar 2011 19:39)

Estonija kažeš?

vlado

pre 12 godina

Drago mi je što mnogi susjedi prognoziraju ispadanje Hrvatske. I protiv Turske 70 % komentatora nas je otpisalo pa smo prošli i to sa stilom. Dabogda se ponovilo isto. Inače, sjećam se svake utakmice koju smo igrali s Italijom, oni su baš svaki put unaprijed planirali pobjedu, baš uvijek su bili favoriti i baš uvijek napuštali teren pognutih glava.

RaborG Lambordžini

pre 12 godina

Da budemo realni, mi da nam kojim slučajem daju "vajld" kartu, recimo umesto najslabije Grčke, opet ne bissmo bili ni treći u grupi. Grčka koliko god da srećna je neće ni boda osvojiti. A šta tek reći za naše susede koji su bili u grupi sa "velikom" Grčkom i zauzeli sjajno drugo mesto. Proći će kao Dinamo u Ligi Šampiona, možda će dati neki gol ali bod mogu osvojiti samo na "plejstejšenu"!

Phyxsius

pre 12 godina

Srbija vjerojatno u grupi A ne bi osvojila boda, tesko da bi i gol zabili. Hrvatska od Spanjolske gubi, Talijane dobijamo 100% jer je tako uvijek bilo, sa Ircima ce biti tesko ali vjerujem u pobjedu

Risnjak

pre 12 godina

Odlicno, taman grupa za Hrvate ! To cemo proci kao drugi u grupi, zivi bili pa vidjeli ! Da smo se plasirali u A grupu ispali bi 100% ! Sto jaci protivnik to bolje igraju, znaju Talijani tu pjesmu... molto bene ! Samo cvrsto protiv Iraca u prvoj tekmi i sve ce biti u redu :-)

Felix

pre 12 godina

TOOOOOO !! Prvo cemo da poderemo Spanjolce , Irci sanse ionako nemaju pa Talijane za desert al posle feragosta da nam ne zamjere i ne dodju na more.
Laka Grupa . Prolazimo !!!!!!!!!!! Kockasti ce da osvoje Ukrainu.
Jel Posteno ?

jedva čekam

pre 12 godina

realno ćemo ispast, šansa je raspored, prvo s ircima i ako to dobijemo dolaze talijani koji bi mogli izgubiti od španjolske, tu je psihološka prednost,ali ukratko sve osim poraza od irske je u redu...nije drama

zvezdas

pre 12 godina

ne bi trebalo da potcenjujete tako italijane, nije to ista ekipa od pre 2 godine, sta vise ja bih se usudiod a kazem da italija moze da prodje i kao prva, da dobije spance, sto ne bilo iznanadjenje za mene, a mislim da nemci imaju najvece sanse, zaista su dobri, pa holandjani, spanci, italijani, ne verujem da ce englezi, francuzi i portugalci nesto uraditi, i iz prikrajka kao iznenadjenja mogu biti rusi i hrvati, mada nikad se ne zna, ali navijacu za nemce, samo zato sto igraju dobar fudbal, vise mi se svidja nacin na koji oni igraju, nego li spanci, nadam se da ce oni i uzeti EP...

PPierce

pre 12 godina

Ja ne verujem sta sam video:

Grupa A: Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Grupa B: Holandija, Danska, Nemačka, Portugal

Znam da postoji sistem po kojem se boduju i rangiraju reprezentacije po sesirima, ali onda taj sistem nije dobar.

To su za mene najslabija i najjaca grupa.

E a sto je najgore mislim da ce Hrvati sa Spancima dalje, jer mi italijani ne ulivaju poverenje nimalo.

Za mene su favoriti bas ovim redom Spanija, Nemacka, Holandija, sreca pa nisu svi u istoj grupi...

NICK PRASKATON

pre 12 godina

(grobar-españa, 3. decembar 2011 00:53)


Gdje je itko rekao da ćemo pobijedit Španjolce?Možda bude i gore od 4:0 kako ti kažeš,možda bude 6:0 pa šta?Mi se ložimo da možemo dobit i Talijane i Irce,al nas se većina slaže da možemo bit i zadnji,al opet,mi se bar imamo na šta ložit,a vi?

1892

pre 12 godina

Ovaj Platini za Boga ne zna. Najslabije su namestili sebi iz prvog i treceg sesira, da su jos i Ruse iz drugog sesira bilo bi previse, pa aj kao Engleze, ipak su slabiji od Nemaca pa i Italijana. Skandal. I sam zreb, odmah se znao raspored grupa, i prvo se izvlaci cetvrti sesir, verovatno da se zagrejana kuglica Francuske, ne ohladi.

Goxi

pre 12 godina

Najteza naravno grupa sa Ronaldom!Mislim da su Hrvati izvukli najtezeg protivnika iz cetvrtog sesira jer Irci kad se zabiju u bunker mozes igrat 5 dana neces dati gola!Uglavnom bez obzira na grupe mislim da je vreme da Nemci izdominiraju jedno takmicenje,odavno nisu!

surovi koki

pre 12 godina

puna podrška komšijama, iz Srbije. Rat je odavno prošao, a naši golupčići nisu zaslužili da igraju na prvenstvu. Voleo bih da doživim, da komšije i sa primorja i iz planina prođu visoko a ostali bivši jugosloveni ih nesebično podrže. Znam da ću ja navijati za Hrvate i Slovence.

Mile

pre 12 godina

hahaha na goal.com objavili danas pivsku skupinu:
Poljska, Njemačka, Češka, Hrvatska :D
šteta što stvarno nije tak ispalo
(Marko, 2. decembar 2011 20:31)

Mozda nije "pivska" ali zato je "vinska"
Iako kad malo bolje razmislim,Irci mogu sami popiti vise piva nego sto Hrvati,Spanjolci i Talijani mogu popiti vina - zajedno!

slav_onac_

pre 12 godina

Drago mi je da smo u skupini 'C' a ne primjerice u 'A', jer bi u 'A' pocijenili ostale i vec sebi zagarantirali cetvrfinale, a sjetimo se kvalifikacija najbolje smo prolazili u najtezim skupinama. U ovoj grupi s Spanjolskom i Italijom nemamo sto izgubiti, vec samo mozemo dobiti.
Steta jel ne igramo prvu sa Spanjolcima al nek drago mi je da se s Azurima sastajemo u drugoj tekmi.

dalmatinac

pre 12 godina

Grupa za poželiti, prva utakmica za poželiti. Sad je sve na nama, sve je moguće, da budemo zadnji ali i da se riješimo Španjolske do Finala. Kao i uvijek prva utakmica će biti najvažnija. Showtime!!!

mr.key

pre 12 godina

"selekcija Grčke koja će igrati u grupi A sa Poljskom, Rusijom i Češkom. To je ujedno i najlakša grupa." Mi bi u ovoj grupi bili poslednji. To za koga je ona "najlaksa" je veliko pitanje. Mozda po imenima nije najatraktivnija, ali je prilicno ujednacena i ne mislim da ce se Grcka prosetati kao sto se ovde implicira. Sto se tice susjeda, nisu najsrecnije prosli, realno trece mesto. Ne zato sto Hrvatska nije bolja od Italije (italijani nisu bog zna sta), nego zato sto ce Italija imati u vetar u ledja (zna se koje zemlje su uticajne u UEFA-i i FIFI, setite se Francuza protiv Irske).

Mislav

pre 12 godina

Samo bih želio nešto poručiti ovim nogometnim entuzijastima koji govore da Hrvatska ima nekakav "balkanski stil". Da ga Hrvatska ima većinu prvenstava bi poput vas igrala u kauč-skupini.

torca du

pre 12 godina

lagano prolazimo skupinu irsku jedva dobijamo italiju s hendikepom ipak su oni nase stalne musterije španjolci nek se tuku s italijom za drugo mjesto jer cemo i njih tuc ali bez hendikepa ipak igramo bolje protiva jacih ekipa a imat cemo prevlast na tribinama jer se planira dolazak oko 100 000 nasih na euru prema infor iz hns-a

Sasa The Grobar

pre 12 godina

A grupa je smejurija

B grupa ubedljivo najteza ikada, od kako postoji EP

C i D grupe prilicno jake.....

Inace, strsano je glupo pravilo da domacin EP mora automatski biti u 1. sesiru prilikom zreba. Trebalo bi da ima direktno ucesce, normalno, ali to je to. A ne i povlascen sesir.

Shone

pre 12 godina

Odlicne su grupe. Bice sjajnog fudbala! Ostaje zal za nasom reprezentacijom ali sta da se radi?! Moji favoriti su Nemci! Ne znam da li ih je neko pratio? Imaju strasan vezni red i igraju mnogo lep fudbal.

dario

pre 12 godina

Nemci Prvi Put u Zivotu Imaju Ekipu Za Daleke Domete i nasljepsu Igru Ikada pre su igrali na silu a danas su Tehnicki dobro Potkovani videlo se Protiv Holandije 3: 0 , u Slucaju da Nemci Prodzu Grupu kao Prvi Lagano u Finalu i njihov ce biti Pehar .... i naravno imaju Velike Sanse da osvoje Svetski Sampionat u Brazilu .....

Ticroo

pre 12 godina

Kakva je ovo grupa A?! Koga ce uopste zanimati te bedne utakmice?! A ovi u grupi B s druge strane... Da moze, ubacila bi im UEFA i Brazil pa ko prezivi nek' prica! Protekcija za domacine (i Grcku, da se malo smire protesti) a diskriminacija za potencijalne sampione (Holandiju i Nemacku)! Cemu onda uopste i takmicenje? Dajte odmah pehar Spaniji i zdravo!

5:0

pre 12 godina

Odlična grupa. Bilo bi lijepo proći, ali nema veze ako ne prođemo, samo da odigramo hrabro. No, ako u prvoj tekmi protiv Iraca uzmemo 3 boda, e onda je sve moguće. Kad gledamo dalje, kao drugi išli bismo na prvog iz D što je OK. Pozdrav vrapcima i "vežbajte" za kvalifikacije za SP...

Nemanjikus

pre 12 godina

Evo, krenuse sa euforijom i nase komsije, tipicno za nase prostore. A pogotovo u grupi Spanija i Italija im. A i Irce ne treba odpisati. Moze da se desi iznanedjenja, ali realno Spanija dobija i Italija Hrvatsku. Ali fudbal je to. videcemo.
Grupa A...nemam komentar. :)
Grupa B...navijacu za Dance i Holandjane.
Grupa D...samo Francuzi da ispadnu.

Z

pre 12 godina

Jako mi je drago i prizeljkivao sam da ovi jadni i bedni Italijani dobiju nekog od ove najvece trojke Evropskog fudbala i dobise vala :-))))) Sreca, sreca, radost! Ronaldu burazeru, slobodno rezervisi neko letovanje vec sad jer ti odmah posle ovih par utakmica u grupi hvatas prvi jutarnji za Portugal!

Milan

pre 12 godina

Jel moguce da je prva grupa ovoliko losija od ostalih? Najslabije ekipe iz prvog, drugog i treceg sesira u istoj grupi. Mi ne ucestvujemo ali kao ljubitelj fudbala ne volim kad se ovo desi jer ce neka od boljih ekipa ispasti, a neko od ovih slabijih ce proci dalje.

da jets

pre 12 godina

Grupa A - Rusi daleko najkvalitetniji , verovatno dalje idu i Poljaci
Grupa B - Super grupa Danci igraju extra fudbal pa ne bi bilo iznenadjenje da odu dalje sa jednom od prve tri favorizovane reprezentacije
Grupa C - Sve je jasno Spanija i Italija idu dalje i to pisem vrlo objektivno , jer Hrvati ipak nisu taj kalibar da izbace Italijene , koji igraju sve bolje od SP 2010 , iako nemaju poraz u medjusobnim susretima
Grupa C - Mislim da je tu sve vec jasno Englezi i Franzuzi veliki favoriti iako su i Svedska i Ukrajina vrlo kvalitetne ekipe

Ps. Nadam se da cu imati neke koristi od ove progneze kad prvenstvo bude pocelo

EU

pre 12 godina

Joj kako sam srecan sto se grupa C igra u poljskoj, nije mi daleko, svega 100-njak km i jedva cekam da gledam spance i italijane kako drze lekcije iz nogometa! :D :P

Oni su trkaci, ali mi igramo glavom

pre 12 godina

Srbija bi mogla da igra u grupi sa Nemackom i Grckom.

http://www.youtube.com/watch?v=F2kAnTZBnTg&feature=related

niko

pre 12 godina

U grupi A najverovatnije ce proci rusi i poljaci (ne moguce da ne prodje domacin a dobio najlaksu grupu) u grupi B nemci i holandjani,u grupi C spanci i italijani mozda hrvati ali samo ako dobiju Italiju,dok irci nemaju sanse,u grupi D francuzi (nece platini da dopusti da mu francuska ispadne u 1 kolu) i englezi,ne verujem da ce Ukrajina proci iako je domacin ima tezu grupu.

kaos

pre 12 godina

Dojava:
Ukrajina, Italija, Hrvatska i Irska
(kaos, 2. decembar 2011 15:49)

Ljudi pogledajt dojavu koju sam imao i napisao u 15:49.
Kad vam kažem da je dojava glasila Ukrajina ili Španjolska (naravno nije bilo iz prve ruke pa se već nadodavalo) nećete mi vjerovat!

Od sada STALNO, ali STALNO koristim ovaj izvor.

Nikos

pre 12 godina

Nemacka, Spanija i Holandija su tri ekipe koje se izdvajaju po snazi i jedna od njih ce sigurno biti prvak. Koliko je jaka grupa B govori i to da bi bi bilo koja ekipa iz nje bila prva u grupi A

dejan-minhen

pre 12 godina

Tipujem da ce sledece ekipe proci u ¼ finale
A: Rusija i Grcka
B: Holandija i Danska (Imam osecaj da ce Danska napraviti veliko iznenadenje)
C: Spanija i italija
D: Engleska i Svedska

grobar-españa

pre 12 godina

Na sredini Xavi, Xabi Alonso, Iniesta, Fabregas, Silva...
U napadu Villa, Torres, LLorente, Soldado...
Na golu Casillas, Valdes, Reina
U odbrani Pique, Puyol, Ramos,Arbeloa...

I neki se loze da ce da ih dobiju.
S kim?
Da nece mozda Luka Modric i Niko Kranjcar da sakriju loptu da je spanci ne vide.
Alo bre Cromanjonci,ubice vas spanci 4:0, imacete posed lopte 7%, k'o malo jace pivo.
VAMOS ESPAÑA A METERSELA DOBLADA!!!

da komsiji NE crkne krava

pre 12 godina

Kako se pale ovi Hrvati a na kraju ce biti kukanje i nula bodova eventualno bod protiv zabara. Posle krivi menazderi kriv Bilic, Bandic, Kosor, Mamic zivi bili pa videli.

Boban

pre 12 godina

E dragi moji sugradjani,sada je sve jasno.
Evro Mama:"Srbija ne ispunjava uslove"
Korupcije Tata: "Necemo izgubiti izbore"

U trenutku kada je jasan stav Nemacke on prica o svojoj fotelji,tj nasim foteljama u kojima oni sede.Jasno je da je plan bio da DS "ne da Kosovo" zbog politickih poena,da se sacekaju izbori,pa da vlada "nacionalnog spasa" resi pitanje Kosova i kandidature,tj da zajednicki ponesu odgovornost i (ne)zadovoljstvo biraca pred nove izbore,godinu dana nakon funkcionisanja vlade DS,SNS,SPS,ko god vec predje cenzus iz te moguce spasonosne kombinacije.
Nije majka sina klela sto se kladio,nego sto se vadio.

Izbornik

pre 12 godina

Odličan ždreb , sa Talijanima imamo skor od 3 pobede , 2 remija i bez poraza smo uz gol razliku 7 : 3. Sa Špancima imamo dve pobede i jedan remi isto bez poraza . To je razlika između nogometa i fudbala , nama izbornik sastavlja repku a vama menadžeri .

Felix

pre 12 godina

TOOOOOO !! Prvo cemo da poderemo Spanjolce , Irci sanse ionako nemaju pa Talijane za desert al posle feragosta da nam ne zamjere i ne dodju na more.
Laka Grupa . Prolazimo !!!!!!!!!!! Kockasti ce da osvoje Ukrainu.
Jel Posteno ?

FeboZg

pre 12 godina

Prolazimo skupinu ko plitak potok..Talinae ubijamo i 4 px...da da komšije pazite dobro...3 pobjede i 2 remija do sada..Španjolce ubijamo a Irci na otvaranju lagani otpor ali Luka daje gol iz penala..nakon 3 tekme imamo 9 bodova na kontu....AJMOOOOOO HRVATSKAAAAAAAAA NEMAA PREDAJEEE..sa najjačima igramo ko avioni!! A vi Srbi kako te?

RaborG Lambordžini

pre 12 godina

Da budemo realni, mi da nam kojim slučajem daju "vajld" kartu, recimo umesto najslabije Grčke, opet ne bissmo bili ni treći u grupi. Grčka koliko god da srećna je neće ni boda osvojiti. A šta tek reći za naše susede koji su bili u grupi sa "velikom" Grčkom i zauzeli sjajno drugo mesto. Proći će kao Dinamo u Ligi Šampiona, možda će dati neki gol ali bod mogu osvojiti samo na "plejstejšenu"!

dejan-minhen

pre 12 godina

Tipujem da ce sledece ekipe proci u ¼ finale
A: Rusija i Grcka
B: Holandija i Danska (Imam osecaj da ce Danska napraviti veliko iznenadenje)
C: Spanija i italija
D: Engleska i Svedska

Phyxsius

pre 12 godina

Srbija vjerojatno u grupi A ne bi osvojila boda, tesko da bi i gol zabili. Hrvatska od Spanjolske gubi, Talijane dobijamo 100% jer je tako uvijek bilo, sa Ircima ce biti tesko ali vjerujem u pobjedu

jura

pre 12 godina

Da budemo realni, mi da nam kojim slučajem daju "vajld" kartu, recimo umesto najslabije Grčke, opet ne bissmo bili ni treći u grupi. Grčka koliko god da srećna je neće ni boda osvojiti. A šta tek reći za naše susede koji su bili u grupi sa "velikom" Grčkom i zauzeli sjajno drugo mesto. Proći će kao Dinamo u Ligi Šampiona, možda će dati neki gol ali bod mogu osvojiti samo na "plejstejšenu"!
(RaborG Lambordžini, 2. decembar 2011 19:39)

Estonija kažeš?

da jets

pre 12 godina

Grupa A - Rusi daleko najkvalitetniji , verovatno dalje idu i Poljaci
Grupa B - Super grupa Danci igraju extra fudbal pa ne bi bilo iznenadjenje da odu dalje sa jednom od prve tri favorizovane reprezentacije
Grupa C - Sve je jasno Spanija i Italija idu dalje i to pisem vrlo objektivno , jer Hrvati ipak nisu taj kalibar da izbace Italijene , koji igraju sve bolje od SP 2010 , iako nemaju poraz u medjusobnim susretima
Grupa C - Mislim da je tu sve vec jasno Englezi i Franzuzi veliki favoriti iako su i Svedska i Ukrajina vrlo kvalitetne ekipe

Ps. Nadam se da cu imati neke koristi od ove progneze kad prvenstvo bude pocelo

DJ

pre 12 godina

Zasto Bih Imao Problem navijati za Hrvate...? Necu ga naravno imati. Pa u zivotu ne bih navijao za Spaniju ili Italiju ma ko god igrao protiv njih, Hrvati imaju Balksnski stil, Ili Ocajno, ili spektakularno dobro. Dakle Hrvatskoj Puna Podrska iz Srbije, Bar od mene (samo)...

grobar-españa

pre 12 godina

Na sredini Xavi, Xabi Alonso, Iniesta, Fabregas, Silva...
U napadu Villa, Torres, LLorente, Soldado...
Na golu Casillas, Valdes, Reina
U odbrani Pique, Puyol, Ramos,Arbeloa...

I neki se loze da ce da ih dobiju.
S kim?
Da nece mozda Luka Modric i Niko Kranjcar da sakriju loptu da je spanci ne vide.
Alo bre Cromanjonci,ubice vas spanci 4:0, imacete posed lopte 7%, k'o malo jace pivo.
VAMOS ESPAÑA A METERSELA DOBLADA!!!

EU

pre 12 godina

Joj kako sam srecan sto se grupa C igra u poljskoj, nije mi daleko, svega 100-njak km i jedva cekam da gledam spance i italijane kako drze lekcije iz nogometa! :D :P

da komsiji NE crkne krava

pre 12 godina

Kako se pale ovi Hrvati a na kraju ce biti kukanje i nula bodova eventualno bod protiv zabara. Posle krivi menazderi kriv Bilic, Bandic, Kosor, Mamic zivi bili pa videli.

kaos

pre 12 godina

Dojava:
Ukrajina, Italija, Hrvatska i Irska
(kaos, 2. decembar 2011 15:49)

Ljudi pogledajt dojavu koju sam imao i napisao u 15:49.
Kad vam kažem da je dojava glasila Ukrajina ili Španjolska (naravno nije bilo iz prve ruke pa se već nadodavalo) nećete mi vjerovat!

Od sada STALNO, ali STALNO koristim ovaj izvor.

Stipe Zagreb

pre 12 godina

Prva utakmica prema Via michelin 982 km.

Druga utakmica takodjer.

Treca 1290 km.


Sve u svemu, biti ce to dobro ljeto za mene i moj spacek... Otraga brdo pive i pohano meso, iz zvucnika Metallica i ACDC ili RHCP, otvorena cesta, biti ce vec topliji dani i krov dolje, ima se nesto eura u dzepu za pobrat kakvu trebu na cesti.... Ma biti ce to sasvim dobro ljeto. A ako prodjemo za Ukrainu u drugi krug? E onda neki kreditic, tek toliko da popravimo bilancu kakve banke u Hrvatskoj... Yuhhhuu! Dva tjedna dobrog provoda mi ne gine...
I molim Vas ne udarajte mi minuse... Ja se samo idem dobro zahebavati... I iskreno ne bih imao nista protiv da i koji spacekist iz Srbije juri pored mene gledati Srbiju da se plasirala... Ako nista drugo da razmjenimo Jelen za Ozujsko negdje na autoputu...

5:0

pre 12 godina

Odlična grupa. Bilo bi lijepo proći, ali nema veze ako ne prođemo, samo da odigramo hrabro. No, ako u prvoj tekmi protiv Iraca uzmemo 3 boda, e onda je sve moguće. Kad gledamo dalje, kao drugi išli bismo na prvog iz D što je OK. Pozdrav vrapcima i "vežbajte" za kvalifikacije za SP...

torca du

pre 12 godina

lagano prolazimo skupinu irsku jedva dobijamo italiju s hendikepom ipak su oni nase stalne musterije španjolci nek se tuku s italijom za drugo mjesto jer cemo i njih tuc ali bez hendikepa ipak igramo bolje protiva jacih ekipa a imat cemo prevlast na tribinama jer se planira dolazak oko 100 000 nasih na euru prema infor iz hns-a

Boban

pre 12 godina

E dragi moji sugradjani,sada je sve jasno.
Evro Mama:"Srbija ne ispunjava uslove"
Korupcije Tata: "Necemo izgubiti izbore"

U trenutku kada je jasan stav Nemacke on prica o svojoj fotelji,tj nasim foteljama u kojima oni sede.Jasno je da je plan bio da DS "ne da Kosovo" zbog politickih poena,da se sacekaju izbori,pa da vlada "nacionalnog spasa" resi pitanje Kosova i kandidature,tj da zajednicki ponesu odgovornost i (ne)zadovoljstvo biraca pred nove izbore,godinu dana nakon funkcionisanja vlade DS,SNS,SPS,ko god vec predje cenzus iz te moguce spasonosne kombinacije.
Nije majka sina klela sto se kladio,nego sto se vadio.

matador

pre 12 godina

Grupa A: Najslabija i verovatno najdosadnija za gledanje. Tipujem na prolaz Rusije i Poljske.
Grupa B: Najjaca i najinteresantnija grupa. Mislim da ce Nemci i Holandjani proci. Portugal ima sanse za prolaz ako pobedi Nemacku u prvoj utakmici, dok Danska moze biti veoma neugodna.
Grupa C: Gotovo siguran prolaz Spanije i najverovatnije Italije, mada ih Hrvati mogu spreciti. Ali s obzirom da se Italija obrukala na SP, dace sve od sebe ovoga puta da ne ispadnu vec u prvoj fazi takmicenja.
Grupa D: Po meni dosta izjednacena grupa u kojoj bi svako mogao da dobije svakog. Mislim da Englezi prolaze kao prvi, Francuska i Ukrajina ce se boriti za drugo mesto.

Risnjak

pre 12 godina

Odlicno, taman grupa za Hrvate ! To cemo proci kao drugi u grupi, zivi bili pa vidjeli ! Da smo se plasirali u A grupu ispali bi 100% ! Sto jaci protivnik to bolje igraju, znaju Talijani tu pjesmu... molto bene ! Samo cvrsto protiv Iraca u prvoj tekmi i sve ce biti u redu :-)

Nemanjikus

pre 12 godina

Evo, krenuse sa euforijom i nase komsije, tipicno za nase prostore. A pogotovo u grupi Spanija i Italija im. A i Irce ne treba odpisati. Moze da se desi iznanedjenja, ali realno Spanija dobija i Italija Hrvatsku. Ali fudbal je to. videcemo.
Grupa A...nemam komentar. :)
Grupa B...navijacu za Dance i Holandjane.
Grupa D...samo Francuzi da ispadnu.

Zoom2

pre 12 godina

Ćao Hrvati :)
(Tekelija, 2. decembar 2011 19:16)

Nemoj suditi po svojoj reprezentaciji, Hrvatska za razliku od Srbije zna igrati sa najboljima i vrlo cesto ih pobjeduje. Uostalom Italija nam odgovara, nikada nas nisu pobjedili, u 5 medjusobnih Italiju smo 3 puta pobjedili i 2 puta igrali nerjeseno!

CCC

pre 12 godina

TOOOOOO !! Prvo cemo da poderemo Spanjolce , Irci sanse ionako nemaju pa Talijane za desert al posle feragosta da nam ne zamjere i ne dodju na more.
Laka Grupa . Prolazimo !!!…!! Kockasti ce da osvoje Ukrainu.
Jel Posteno ?
(Felix, 2. decembar 2011 19:02)

podsecas me na onaj dnevnik na hr jeziku na jednoj televiziji u srb. ako vec hoces da govoris na cisto Hrvatskom jeziku evo da te ispravim: Prvo cemo Spanjolce PODERATI(nema da poderemo) 2) nije desert vec dezert 3) nije posle vec poslije 4)Kockasti ce OSVOJITI(a ne: ce da osvoje).

Ticroo

pre 12 godina

Kakva je ovo grupa A?! Koga ce uopste zanimati te bedne utakmice?! A ovi u grupi B s druge strane... Da moze, ubacila bi im UEFA i Brazil pa ko prezivi nek' prica! Protekcija za domacine (i Grcku, da se malo smire protesti) a diskriminacija za potencijalne sampione (Holandiju i Nemacku)! Cemu onda uopste i takmicenje? Dajte odmah pehar Spaniji i zdravo!

jedva čekam

pre 12 godina

realno ćemo ispast, šansa je raspored, prvo s ircima i ako to dobijemo dolaze talijani koji bi mogli izgubiti od španjolske, tu je psihološka prednost,ali ukratko sve osim poraza od irske je u redu...nije drama

summary

pre 12 godina

Grupa A - smor zivi, ne zna se ko je gori! Bice posla za policiju...
Grupa B - jasno...grupa smrti!
Grupa C - jako interesantni mecevi u ovoj 'skupini'! :)
Grupa D - jaca od grupa A, slabija od C! SWE/UKR kvare prosek.

iWek

pre 12 godina

Hrvatska nema laganu skupinu i nemamo se pravo veseliti, statistika je jedno a igra na terenu drugo. Nadam se dobroj igri i sreći pa što bude. Nije sramota ispasti od Španjolske i Italije a ni Irska nije kanta za napucavanje. Bitna je prva utakmica i ako naši tuku Irce dobrom igrom, dobe samopouzdanje sve je moguće, kao i što je moguće da budu zadnji u grupi.

Svi vi koji ismijavate grupu A niste fer. Svaka repka koja je na Euru zaslužuje respekt, jer pored tolkih timova u Europi, naći se među 16 nije mala stvar. Jedno su kvalifikacije i prijateljske utakmice, a drugo tekma na Euru u kojoj svi daju sve od sebe jer nema popravka. U svakom slučaju bit će zanimljivo i jedva čekam.

Vatrenima puno sreće, neka ostave srce na terenu i bit će dobro.

vlado

pre 12 godina

Drago mi je što mnogi susjedi prognoziraju ispadanje Hrvatske. I protiv Turske 70 % komentatora nas je otpisalo pa smo prošli i to sa stilom. Dabogda se ponovilo isto. Inače, sjećam se svake utakmice koju smo igrali s Italijom, oni su baš svaki put unaprijed planirali pobjedu, baš uvijek su bili favoriti i baš uvijek napuštali teren pognutih glava.

dalmatinac

pre 12 godina

Grupa za poželiti, prva utakmica za poželiti. Sad je sve na nama, sve je moguće, da budemo zadnji ali i da se riješimo Španjolske do Finala. Kao i uvijek prva utakmica će biti najvažnija. Showtime!!!

Mislav

pre 12 godina

Samo bih želio nešto poručiti ovim nogometnim entuzijastima koji govore da Hrvatska ima nekakav "balkanski stil". Da ga Hrvatska ima većinu prvenstava bi poput vas igrala u kauč-skupini.

slav_onac_

pre 12 godina

Drago mi je da smo u skupini 'C' a ne primjerice u 'A', jer bi u 'A' pocijenili ostale i vec sebi zagarantirali cetvrfinale, a sjetimo se kvalifikacija najbolje smo prolazili u najtezim skupinama. U ovoj grupi s Spanjolskom i Italijom nemamo sto izgubiti, vec samo mozemo dobiti.
Steta jel ne igramo prvu sa Spanjolcima al nek drago mi je da se s Azurima sastajemo u drugoj tekmi.

PPierce

pre 12 godina

Ja ne verujem sta sam video:

Grupa A: Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Grupa B: Holandija, Danska, Nemačka, Portugal

Znam da postoji sistem po kojem se boduju i rangiraju reprezentacije po sesirima, ali onda taj sistem nije dobar.

To su za mene najslabija i najjaca grupa.

E a sto je najgore mislim da ce Hrvati sa Spancima dalje, jer mi italijani ne ulivaju poverenje nimalo.

Za mene su favoriti bas ovim redom Spanija, Nemacka, Holandija, sreca pa nisu svi u istoj grupi...

dario

pre 12 godina

Nemci Prvi Put u Zivotu Imaju Ekipu Za Daleke Domete i nasljepsu Igru Ikada pre su igrali na silu a danas su Tehnicki dobro Potkovani videlo se Protiv Holandije 3: 0 , u Slucaju da Nemci Prodzu Grupu kao Prvi Lagano u Finalu i njihov ce biti Pehar .... i naravno imaju Velike Sanse da osvoje Svetski Sampionat u Brazilu .....

surovi koki

pre 12 godina

puna podrška komšijama, iz Srbije. Rat je odavno prošao, a naši golupčići nisu zaslužili da igraju na prvenstvu. Voleo bih da doživim, da komšije i sa primorja i iz planina prođu visoko a ostali bivši jugosloveni ih nesebično podrže. Znam da ću ja navijati za Hrvate i Slovence.

Mile

pre 12 godina

hahaha na goal.com objavili danas pivsku skupinu:
Poljska, Njemačka, Češka, Hrvatska :D
šteta što stvarno nije tak ispalo
(Marko, 2. decembar 2011 20:31)

Mozda nije "pivska" ali zato je "vinska"
Iako kad malo bolje razmislim,Irci mogu sami popiti vise piva nego sto Hrvati,Spanjolci i Talijani mogu popiti vina - zajedno!

Goxi

pre 12 godina

Najteza naravno grupa sa Ronaldom!Mislim da su Hrvati izvukli najtezeg protivnika iz cetvrtog sesira jer Irci kad se zabiju u bunker mozes igrat 5 dana neces dati gola!Uglavnom bez obzira na grupe mislim da je vreme da Nemci izdominiraju jedno takmicenje,odavno nisu!

Oni su trkaci, ali mi igramo glavom

pre 12 godina

Srbija bi mogla da igra u grupi sa Nemackom i Grckom.

http://www.youtube.com/watch?v=F2kAnTZBnTg&feature=related

niko

pre 12 godina

U grupi A najverovatnije ce proci rusi i poljaci (ne moguce da ne prodje domacin a dobio najlaksu grupu) u grupi B nemci i holandjani,u grupi C spanci i italijani mozda hrvati ali samo ako dobiju Italiju,dok irci nemaju sanse,u grupi D francuzi (nece platini da dopusti da mu francuska ispadne u 1 kolu) i englezi,ne verujem da ce Ukrajina proci iako je domacin ima tezu grupu.

Daki

pre 12 godina

Glup potez uefe da domacine stavi kao nositelje....nema logike, jer su vec povlasteni samim tim sto igraju na EP bez kvalifikacija, a onda kao posledicu imas ovakve neravnomerne grupe....realno, grupa A - smor zivi....

zvezdas

pre 12 godina

ne bi trebalo da potcenjujete tako italijane, nije to ista ekipa od pre 2 godine, sta vise ja bih se usudiod a kazem da italija moze da prodje i kao prva, da dobije spance, sto ne bilo iznanadjenje za mene, a mislim da nemci imaju najvece sanse, zaista su dobri, pa holandjani, spanci, italijani, ne verujem da ce englezi, francuzi i portugalci nesto uraditi, i iz prikrajka kao iznenadjenja mogu biti rusi i hrvati, mada nikad se ne zna, ali navijacu za nemce, samo zato sto igraju dobar fudbal, vise mi se svidja nacin na koji oni igraju, nego li spanci, nadam se da ce oni i uzeti EP...

Milan

pre 12 godina

Jel moguce da je prva grupa ovoliko losija od ostalih? Najslabije ekipe iz prvog, drugog i treceg sesira u istoj grupi. Mi ne ucestvujemo ali kao ljubitelj fudbala ne volim kad se ovo desi jer ce neka od boljih ekipa ispasti, a neko od ovih slabijih ce proci dalje.

mr.key

pre 12 godina

"selekcija Grčke koja će igrati u grupi A sa Poljskom, Rusijom i Češkom. To je ujedno i najlakša grupa." Mi bi u ovoj grupi bili poslednji. To za koga je ona "najlaksa" je veliko pitanje. Mozda po imenima nije najatraktivnija, ali je prilicno ujednacena i ne mislim da ce se Grcka prosetati kao sto se ovde implicira. Sto se tice susjeda, nisu najsrecnije prosli, realno trece mesto. Ne zato sto Hrvatska nije bolja od Italije (italijani nisu bog zna sta), nego zato sto ce Italija imati u vetar u ledja (zna se koje zemlje su uticajne u UEFA-i i FIFI, setite se Francuza protiv Irske).

Z

pre 12 godina

Jako mi je drago i prizeljkivao sam da ovi jadni i bedni Italijani dobiju nekog od ove najvece trojke Evropskog fudbala i dobise vala :-))))) Sreca, sreca, radost! Ronaldu burazeru, slobodno rezervisi neko letovanje vec sad jer ti odmah posle ovih par utakmica u grupi hvatas prvi jutarnji za Portugal!

1892

pre 12 godina

Ovaj Platini za Boga ne zna. Najslabije su namestili sebi iz prvog i treceg sesira, da su jos i Ruse iz drugog sesira bilo bi previse, pa aj kao Engleze, ipak su slabiji od Nemaca pa i Italijana. Skandal. I sam zreb, odmah se znao raspored grupa, i prvo se izvlaci cetvrti sesir, verovatno da se zagrejana kuglica Francuske, ne ohladi.

Shone

pre 12 godina

Odlicne su grupe. Bice sjajnog fudbala! Ostaje zal za nasom reprezentacijom ali sta da se radi?! Moji favoriti su Nemci! Ne znam da li ih je neko pratio? Imaju strasan vezni red i igraju mnogo lep fudbal.

NICK PRASKATON

pre 12 godina

(grobar-españa, 3. decembar 2011 00:53)


Gdje je itko rekao da ćemo pobijedit Španjolce?Možda bude i gore od 4:0 kako ti kažeš,možda bude 6:0 pa šta?Mi se ložimo da možemo dobit i Talijane i Irce,al nas se većina slaže da možemo bit i zadnji,al opet,mi se bar imamo na šta ložit,a vi?

Mile

pre 12 godina

otkud ovoliko hrvata ovde?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sideswipe, 2. decembar 2011 21:41)

Mogu govoriti samo u svoje ime.
Portal B-92 je jedini portal iz Srbije koji pratim i ponekad ostavim komentar.
Vjerujem da je ista stvar i sa ostalim gradjanima Hrvatske koji se ovdje javljaju.
Ako podjes na portale Politike,Vecernjih novosti, Blica,Pressa,Kurira i sl. vidjet ces,komentara gradjana Hrvatske,gotovo i da nema.

Sasa The Grobar

pre 12 godina

A grupa je smejurija

B grupa ubedljivo najteza ikada, od kako postoji EP

C i D grupe prilicno jake.....

Inace, strsano je glupo pravilo da domacin EP mora automatski biti u 1. sesiru prilikom zreba. Trebalo bi da ima direktno ucesce, normalno, ali to je to. A ne i povlascen sesir.

Nikos

pre 12 godina

Nemacka, Spanija i Holandija su tri ekipe koje se izdvajaju po snazi i jedna od njih ce sigurno biti prvak. Koliko je jaka grupa B govori i to da bi bi bilo koja ekipa iz nje bila prva u grupi A