Fudbal 421

Subota, 26.11.2011.

17:48

Vukić i Šćepović pokorili Marakanu

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 2:0 (0:0) na Marakani, u 141. 'večitom' derbiju u okviru 13. kola Jelen Superlige Srbije.

Vukiæ i Šæepoviæ pokorili Marakanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

421 Komentari

Sortiraj po:

pivnica burence :)

pre 12 godina

Miljković Rnić Lazevski Tomić Smiljanić Babović Marković Šćepović

Mogu da budu neomiljeni,da nerviraju nekim potezima,ali su iz PARTIZANOVE FUDBALSKE SKOLE!!!…!!

Podatak za postovanje!!!…!!
(Stranci pare vole i za ostalo ih bole, 27. novembar 2011 00:28)

samo jedna ispravka..... Neca Tomic je Kragujevcanin i ponikao je kao fudbaler RADNICKOG iz KRAGUJEVCA !!! i jos nesto. Svi komentarisete sve i svasta,a ja ponosno mogu da kazem STANOJEVICU SVAKA CAST KRALJU !!!

Red Star istina

pre 12 godina

Za 6. Uzastopni poraz Zvezde krivi su:Karadzic,Pizon ,Stankovic,Vidic,Homici,Prva tv i naravno Dino Merlin...Boze u kakvoj drzavi ja zivim...Pitanje za milion:Ko ga sledeceg da okrivimo?Ajde budimo malo kreativniji..dosadio je Karadzic imamo mi jos boljih ideja..Prava demokratija zivela Europska unija..pozz za ekipu Insajdera..

cambio

pre 12 godina

Najgori prenos utakmice u istoriji derbija, ipak je to PRVA u Srbiji uspela da uradi, to je ta prva... Mali Markovic...fantastican centarsuuuuut,ipak nije preletela je lopta partizanov kazneni, secu igru Partizana. Lik je komentator z igre bez granica, a ne za derbi ili bilo koji sportski dogadja pa makar i u Malom Idjosu. Rutinska pobeda sampiona,jedino je to tacno i lepo receno.

Zvezdas

pre 12 godina

3 Владанове године = 3 године без титуле, без победе у дербију, без играња у Европи (испадања у квалификацијама)! Али, заузврат, имамо шарену лажу од генералног спонзора Гаспрома за замагљивање очију јавности; повлађивање навијачким масама јевтином демагогијом, флоскулама и квази патриотизмом; отворени медијски рат са свим неистомишљеницима, медијима, клубовима, организацијама, савезом па чак и навијачима који не мисле као ОН; срозавање европског шампиона на ниво провинцијског нижеразредног клуба у сваком погледу! Зашто ''север'' ћути? Докле, бре, више?

Vaskez

pre 12 godina

zvezda je bila bolja 90 minuta,a partizan mozda nije ni igrao.Kakvi izvestaji,nidje ne pise da je rnica udarila lopta u butinu i da penal nije postojao.

JV

pre 12 godina

Je l' može neko da objasni kako npr. ne može da se unese plastična flašica vode, a ona silna pirotehnika je ok? Ili je klub organizovao bakljadu ili obezbeđenje žmuri na 'jake' momke. Dobro nisu bazuke uneli.

Benke

pre 12 godina

O kakvim sansama pricamo, jesmo li gledali istu utakmicu? Kad smo poslednji put mi napravili sansu jedan na jedan kao grobari sinoc? Lukic i ubica cevapa napolje!

PROFESOR objasnio,svaka ti čast...

pre 12 godina

"А када се све стишало, када је угаснула и последња звездица у магловитој новембарској ноћи, остала је само истина, кристално чиста и јасна, јача од лажљивих пенала, болнија од трулих штосова о Мустафи и већа од руине назване стадионом у чију се свлачионицу не може ући без опасности по живот.
Остао је мрак и можда још једино уморна Владанова глава, ћелава и празна, над исто тако празним папиром немоћна да било шта напише."

Ercov

pre 12 godina

Derbi katastrofa,igra uzas,Zvezda raspustena banda,Partizan malo bolji zbog ta dva gola,Prva televizija kao lokalna seljacka televizija izuzetno "profesionalno" odradila prenos. Pogledajte snimak derbija od pre par kola Radnicki-Sloboda i videcete sta je fudbal,sta je derbi.

x94

pre 12 godina

bas sad gledam prvi gol partizana,i smejem se odbrambenimIgracima zvezde,na snimku se vidi zainteresovanost i odlucnost u zaustavljanju Vukica,koji je to iskoristio i plasirao loptu u go,no comment.

Stefan

pre 12 godina

Mi grobari smo svesni da nam je fudbal slab, ali ni vi nemojte sada da nam umanjujte pobedu koje je bila potpuno fer i korektna, i gde smo vas potpuno takticki nadmudrli!!!
Po pojedinim komentarima vidim da vam je samrok vasa najveca sreca u zadnjih deset godina, prosto se pitam sta bi sad pricali... I jos jednom to jeste sramota sto su nas izbacili ali nas uvopste nisu nadigrali i bilo je stvar nasih promesaja!!
Takodje ne krivim stanojevica za ispadanje iz evrope, kad ga djuric celog leta zeza za savica, i nije stigo ni da uigra odbranu a kamoli napad itd...
Jos jednom cestitka PARTIZANU na pobedi!!!!!

drpić

pre 12 godina

da su luka i vesa preuzeli na vreme šamrok večeras bi izgubili od učesnika lš a ovako će opet morati sa anderlehtom. ali, izdržaće oni sve to jer su borci za fudbalsku pravdu i istinu.

Stranci pare vole i za ostalo ih bole

pre 12 godina

Miljković Rnić Lazevski Tomić Smiljanić Babović Marković Šćepović

Mogu da budu neomiljeni,da nerviraju nekim potezima,ali su iz PARTIZANOVE FUDBALSKE SKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podatak za postovanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kum

pre 12 godina

Zao mi Prosineckog, decko je dobar i hrabar trener. Za slucaj da mu uskoro zatreba informacija u vezi prevoza za Hrvatsku, brzi vlak za Zagreb polazi svaki dan sa juznog kolodvora u isto vreme.

volim domace

pre 12 godina

Partizan u prvih 11 ima 7 igraca iz svoje omladinske skole a Zvezda JEDNOG. Zato Zvezda igra sa 5 stranaca a partizan sa jednim u prvih 11.

s t v

pre 12 godina

Ganci kod vas je -7, na stadionu i oko njega očekuju se velike padavine, a razočarani Rusi hoće da zavrnu slavinu za gas.
A imali ste posed lopte više od nas.

PeterPFC

pre 12 godina

Sve u svemu - lagano. Sa kombinovanim sastavom. Ali, nekako mi bilo dosadno. Drago mi je sto smo ih dobili, ali opet nekako sam ocekivao da se vise bore. Nekako su jadni, kao da igramo protiv Smedereva ili slicnih ekipa...

Kantona

pre 12 godina

Penal je kada lopta udari igraca u butinu ili vrat(Banat), a ne kada udari u ruku(Smederevo), to je zvezdin izum ove sezone, ali ne kriv je opet Tole kao i uvek za sve...

Vlado

pre 12 godina

A niko da pokaze usporeni snimak i kaze da penala nije bilo. Rnic je loptu udario butinom a da je pritom sklanjao ruku. Toliko o tome a neka oni kazu kako su osteceni.

sloba

pre 12 godina

odlazite nesposobnjakovići!gadi mi se na vas.doveli ste nekadašnju instituciju na rub propasti.otkud vam moralno pravo da sedite na tim položajima sa ukupno 3 razreda osnovne škole? neopozive ostavke svih u upravi zvezde i diletenta prosinečkog!

slobodan

pre 12 godina

Lukicu i Vesicu treba najzad da bude jasno da propagiranjem nasilja nad sportskim protivnicima i orkestriranom kampanjom protiv Toleta Karadzica nece stvoriti veliku Zvezdu.Zvezda treba da bude tim koji ce da pleni gospodstvom na terenu i van njega.

ultrasrbin

pre 12 godina

kako sada isterati scepovica. zasto sale i volkov nisu usli ni sa klupe. zasto miljkovic ima prednost u odnoasu na aksentijevica i moze li rankovic umesto rnica.

SakSR

pre 12 godina

Ubuđao Partizan pobedio još ubuđaliju Zvezdu, a Grobari i Zvezdaši se preganjaju ko je bolji tim... E ima li te Bože?!?

P.S. Dogodine ni II kolo pretkvalifikacija neće nijedan naš tim u Evropi proći, a ovi gorepomenuti će se i dalje preganjati oko iste stavke, ne videći da im predsednici klubova dovode iste do samog dna... Do dna dna u stvari!!!

Khm, Khm

pre 12 godina

Penal je, u najmanju ruku, veoma diskutabilan, ali ne treba kriviti sudiju zbog toga. Šta je drugo mogao nego da pokaže na "bijelu tačku", ili da se pripremi za "drvlje i kamenje" nakon utakmice, kao što je bio slučaj sa nekim od njegovih kolega.

Sve ostalo nije vrijedno komentarisanja. Rutinska pobjeda Partizana je jedino što sam primjetio večeras. Rutinska do mjere nezanimljivosti za gledanje, ali i to je zanimljivo na svoj način. :)

VOLIM PARTIZAN!

Mr.Nice

pre 12 godina

Na sta je najveci problem zvezdasa ? Dule je postao presednik sportskog drustva pa ce sad sve njegove selekcije ljuriti desetu titulu . Mij sledeci komentar za pet godina. (mladen, 26. novembar 2011 21:51)
Xaxaxa,legendo svaka cast za komentar,lepo si me nasmejao! Peeet godinaa,godinaa duuugiiih....

Nikica

pre 12 godina

Bruka od derbija TV prenosa, Organizacije utakmice (srpska posla) Gospodine Lukicu molim vas komentar ko je kriv za tvoje Predsjedikovanje,u normalnim zemljama za neispunjena obecanja podnosi se ostavka, dali ima netko ko ti jos veruje.Sramota da te bude Pizona si potjerao zato sto nisi mogao sastavljati ekipu i doveo Robija da cemo zaboraviti sve ono sto je dao za Zvezdu, a Robi ako zelis da te pamte navijaci Zvezde odmah podnesi ostavku i nemoj da nam vise solis pamet nije to za tebe,nikada neces napraviti igru niti znas tvoje ideje samo macku na rep da obesis Veliko Cao!!!!!!!!!!!!

delija72

pre 12 godina

Moj prvi derbi 1988 Marakana puna svih 100.000 dusa,nijedna razbijena glava,djece koliko ti bog hoce,fudbal na visokom nivou,rezultat 1-1...nekad se ovde igrao FUDBAL muski otvoreno ali nekad je ovde bilo zakona i reda i prava i drzave....i Zvezde i Partizana i dobrih igraca mi sad nemozemo da napravimo dva dobra igraca sve mlado ode vani i pogubi se tamo...nekad smo pravili igrace sad samo krljace bekove i stopere....pa vidite gdje nam je reprezentacija....jos ce dugo vode Dunavom proteci dok u ovoj drzavi bude reda.....UZAS!!!!!A tek ovi silni stranci igraci i kauboji u upravama,Stanojevic ko horoscic ja provokatora covjek je lud sto gradi,a Zuti izgorio jadan nije to za tebe drz se Hrvatske reprezentacije i Bilica.....da ugasim svjetlo pa me probudite kad ponovo zazivi fudbal na ovim prostorima....

pejapeja

pre 12 godina

Vidim po komentarima da je dosta ljudi gledalo fudbal dali uzivo ili preko TV-a.I u jednom i u drugom slucaju treba ljudima odati priznanje, jer ko moze da odgleda celu utakmicu ili nevoli fudbal ili je mazohista.Ko je mogao odmah da predje na Real- Atletiko shvatice o cemu pricam.Hvala bogu da je neko izmislio mali fudbal gde jos moze da se uziva u majstorijama.Igru koju su prikazali veciti rivali su nekada prikazivali i seoski igraci na strnjistu,samo mnogo osmisljeniju i interesantniju za gledanje.Kad je to bilo? pa ovako lose nije bilo nikad.

idite na kosovo

pre 12 godina

umesto da donese titulu lukic organizuje na severu koncerte riblje corbe i ivane zigon...prica o kosovu i crkvama i kupuje vodje sa severa.....zato niko i nesme da skandira protiv njega posle svih ovih godina....a piksija su terali od prvog dana....verovatno jer nio bio patriota

delija kraljevo

pre 12 godina

Evo koliko je bio "penal", pametnom dosta
[link]
(Objektivni navijac, 26. novembar 2011 21:53)
definitivno, ni govora o penalu! moramo biti iskreni i priznati to. ali i vi nemojte biti zlobni i govoriti kako je to namerno. Prosto sudija nije video dobro, u takvom je polozaju bio. Greske se desavaju. Na kraju je pravda zadovoljena promasenim penalom.

Evandra u "Orlove"

pre 12 godina

Evandra u reprezentaciju. Evandro Orao, koliko sutra. Da mu se da pasoš ako već nije. Hitno! Potreban nam je tako neverovatno pokretljiv i čvrst igrač, Zvezdin Kleo. Da ga Tole nije ko zna zašto sprečio odavno bi takav fudbalski biser zaigrao za reprezentaciju Srbije. I, budite sigurni, potpuno bi se uklopio.

Shankly

pre 12 godina

Svaka cast na pobedi, igrali ste manje ocajno nego Zvezda, ali reci da ono nije penal... no coment. Ono je NAMERNO igranje rukom, da sad ne zalazim u pravila i sta namerno igranje rukom znaci...

m

pre 12 godina

Pronela se priča da je Nikola Petković ušao u klinč sa Brunom Mezengom.
"Nije tačno, ja sam razdvajao Mezengu, ali ni tu nije bilo fizičkog kontakta", rekao je on novinarima po izlasku iz svlačionice.
Usledilo je logično pitanje od koga ga je razdvajao?
"Ne znam", rekao je Petković i dodao: "Dosta mi je više tih priča o meni, od kada sam došao nisam reč rekao. Pitajte Mezengu".
Ma Mezenga je tukao sebe, samokažnjavao se zbog poraza, a onda je Petković razdvojio Mezengu od Mezenge!

Srbin u dusi

pre 12 godina

Nevolim Partizan ,Zvezdu isto tako ,odvratna utakmica nije imalo sta da se vidi.Robi je bio strasan igrac ali je postao los trener Zvezda pojma nije imala a nece ni imati dok god nepopakuje ove strance u jedan avijon i pravac odakle su dosli.Radnicki i Sloboda su igrali bolju tekmu interesantniju mogu reci da je to bio derbi ovo je tuga.

Radovan

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)
Vidi se da si Zvezdas kad ti sa stadiona cujes komentatora i vidis LOLU SMILJANICA kako udara loptu rukom a covek bio na klupi i usao pred kraj utakmice.Bruka ste vi samo jos niste svesni toga.

Urke

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)

Partizan nije hteo da igra i srlja kao vi (igrate JALOVO). Da je hteo, bilo bi jos 2-3 komada i cao, mada i ovo je dovoljno. Igrao je sa pola gasa taman koliko treba. Prvo je vas pustio da pokazete sta znate, a onda dodao gas i dao dva gola laganica..

CCC

pre 12 godina

Dok se mi medjusobno prepucavamo ceo svet(na celu sa Estonijom) nam se smeje.. Derbi je bio ocajan. Igrali los protiv jos losijeg. Inace posto zivim u hr. nisam navijac ni jednog kluba, navijam pre svega za Srbiju i u Evropi za srpske klubove, ali mislim da cu prestati da gledam i reprezentativni fudbal i evropske kupove. Nema tu leba nigde...

Kosta

pre 12 godina

Ono sto je komentator posle 35.minuta gledanja opisao kao takticko nadjacavanje bilo je opste neznanje i jednih i drugih.Pored ovog komentatora i ja sam ostao bez reci dok sam gledao prvo poluvreme.Onda se ,,stativa nasla na putu do gola i to je bio kraj.

gasha

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)

prijatelju koliki nedostatak osecaja za realnost. pa ta ista zvezda je posredno odgovorna za partizanovo posrtanje u evropi. da ima iole ozbiljnu konkurenciju u srbiji imali bi vise uspeha i u evropi. i ja mislim da prosinecki treba da ostane, sto duze to bolje

Grobar od malena...

pre 12 godina

Partizan je zasluženo pobedio,mada se nisu videli 70 minuta.Ali,ne razumem,sada se sprdate sa nama što Toleta krivimo za sunovrat našeg fudbala i Zvezde,a opet ste sigurni da ste osvojili titulu? Ako nije namešteno,pa ko vama garantuje da ćete zadržati 7 poena prednosti do derbija na onoj vašoj oranici?! Šta se palite? Ako i odete u kvalifikacije za LŠ,opet ćete izduvati od Šamroka ili tako neke velesile.Stvarno ne znam čemu se radujete.A ovaj lik,što nas zeza za Krku,pa i vi ste pukli od Zlatoroga,i to 10 razlike...
(Željko, 26. novembar 2011 21:05)

Vaša smešna ekipa nam garantuje da ćemo zadržati 7 bodova prednosti do sledećeg derbija. I ne samo da ćemo zadržati, nego ćemo i povećati bodovnu prednost. A znaš zašto? Zato što imate smešnu ekipu....ha,ha,ha
A ovaj deo tvog kometara za košarku stvarno ne bih komentarisao, strpi se do 25.12. i biće ti sve jasnije!!!

Lukiću ostani!

pre 12 godina

Poništena utakmica! Tole telepatski POMERIO GOL Partizana prilikom izvođenja penala hladnog k'o špricer Evandra!Skandal! Fudbaleri Partizana gadjali toposvkim udarima mirne navijače Zvezde koji su decom došli na utakmica, tako da nisu mogli da izađu sa stadiona dok fudbaleri nisu otrčali u tunel 15 minuta posle kraja utakmice.

Srbin iz EU

pre 12 godina

Posle utakmice protiv OFK-a, rekao sam da smo slabi za Partizan i tako je i bilo. Kao prvo Zvezda nema tim, nema igru i taktiku, a sa kim. Ovi sto sada igraju nisu ni prosecni igraci. Nema tu sta da se prica puno, nego Djaju i Piksija nazad, nove sponzore i nove igrace. Nema Robi materijala jer su ovi ispod proseka i to je cinjenica. Pola njih treba da ide iz Zvezde, nisu zasluziji njen dres, i ako su najavljivani kao pojacanja. Ako Rambo kaze da mnoge iz Brazila i ne poznaje, onda se pitam i kazem da teh. direktor Adjic nema pojma. Znaci nova uprava kao i novi igraci. Ovako vise ne ide. Zasluzena pobeda Partizana.

Milan

pre 12 godina

Činjenica je da je odlazak Pixija iz Zvezde bio poguban. Samo njegovim povratkom u klub Zvezda može vratiti dominaciju u našem fudbalu.

Anonymous

pre 12 godina

Sudija, sviraj jos jedan penal Zvezdi, Stojkovic je igrao rukom!!!
(Rebelis, 26. novembar 2011 19:54)

Svako objektivan, neutralan i nepristrasan ce reci da je ono bio cist penal i tu nema dileme... Mozete to prihvatiti ili ne, ali ono je prema pravilima fudbala penal...

ja

pre 12 godina

Lepo...lepo i smao jedna stvar za ovog pametnjakovica (Željko, 26. novembar 2011 21:05)DA BRATE ALI SMO Mi drugi u toj nlb ligi..a vi predzadnji...i mi cemo igrati top16 evrolige..a vi kako te.??????

P.S.DOMINATION

stari cigan

pre 12 godina

Uzas,uzas,uzas...

Bojkot na Severu,otkazi,smene,ma...MARS IZ ZVEZDE svi od reda,igraci ,uprava svi!!!

Bolje da nas nema par godina,da ne ucestvujemo u ligi uopste,ili da pustimo klince od 17-18 godina da igraju.Dok ne dodju redovni ljudi BOJKOT

Marko

pre 12 godina

Meni samo nije jasno koga više j#*%no interesuje rezultat između ova dva seoska (čitaj seljačka) kluba. Evo sad pikaju Real - Atletiko, milina za gledati.

profesorBaltazar

pre 12 godina

Mogu da kazem da ima mnogo simpaticnih komentara
Zvezda i Hajduk Split nastavljaju mrtvu trku tko će prvi osvojiti prvenstvo.
(Labud Đukić,zg, 26. novembar 2011 20:40)
Lukicu, daj saopstenje da zbog kasnjenja prenosa utakmica nije regularna!
(Petar, 26. novembar 2011 20:33)
Kaludjerovic je najvise na utakmici potrcao kada je bila izmena
(samo kažem, 26. novembar 2011 20:19)

Željko

pre 12 godina

Partizan je zasluženo pobedio,mada se nisu videli 70 minuta.Ali,ne razumem,sada se sprdate sa nama što Toleta krivimo za sunovrat našeg fudbala i Zvezde,a opet ste sigurni da ste osvojili titulu? Ako nije namešteno,pa ko vama garantuje da ćete zadržati 7 poena prednosti do derbija na onoj vašoj oranici?! Šta se palite? Ako i odete u kvalifikacije za LŠ,opet ćete izduvati od Šamroka ili tako neke velesile.Stvarno ne znam čemu se radujete.A ovaj lik,što nas zeza za Krku,pa i vi ste pukli od Zlatoroga,i to 10 razlike...

Tole

pre 12 godina

Sramota je,bre,porediti ovakvu moćnu Zvezdu,legitimnog naslednika slavne generacije iz Barija i Tokija sa nekakvom jadnom Barcelonom.Danas je Guardiola izjavio da će pokušati Messia i društvo prilagoditi Zvezdinom načinu igre.Samo nije siguran da će uspeti,jer nema taj kvalitet igrača kao što ih ima Robi.

zecaa

pre 12 godina

Odgovor Pukocvu izmena je bila takticka zamisao da se menjaju stoperi posto je Miailovic cuvao Lazara i na izmenu Stanojevica reaguje Robi i ubacuje Vilotica i ta izmena ako si malo pazljivije gledao utakmicu je prijavljena pri razultatu 0-0.Tako da nemoj da osporavas znanje Robija ako se nerazumes u taktiku.A posle primljenog gola je kasno da se povuce izmena
posto je vec prijavljena...

Zlatko

pre 12 godina

Komšijama čestitke na još jednoj pobedi. I opet je derbi pokazao zašto smo iz Evrope ispali u avgustu. Nula od fudbala. I jedni i drugi spori, bezidejni, negodovanje i širenje ruku na svaki zvižduk sudije. Svaka čast Vukiću za onaj slalom i rutinsku realizaciju. Jedna Zvezdina dobra akcija i onaj pas Partizanovog igrača koji je završen poklonom naše odbrane i golmana su bar po meni jedino što je vredelo na ovoj utakmici, Vukićev slalom je individualni kvalitet. I dosta mi je više posla za vatrogasce. Ne zanima me da li su jedni ili drugi, ako je to u Evropi zabranjeno, zašto mi to tolerišemo? Daju im smešne kazne i pojeo vuk magarca. Kad počnu i jedni i drugi da za baklje i topovske udare dobijaju cifru zbog koje će se češati i 5 utakmica bez publike, da li će se klubovi ograditi od takvih „navijača“ ili će konačno ti diletanti prestati to da nabavljaju ako uopšte shvate da štete tako svom klubu.
Jednom letos nakon nekog saopštenja, jednom nedavno, evo sad treći put. Jeste 7 bodova razlike, ali ima još mnogo do kraja. Ipak, samo da pitam nešto. Vlado, ko će biti kriv ako uzmu i 5. uzastopnu titulu a 3. za vreme tvog mandata? Šta je najavljeno na početku, a gde smo sada 2,5 godine kasnije? Lukićeva uprava će postati najtrofejnija uprava u istoriji, ali u istoriji FK Partizan. Sramota. Za 90 minuta jedna jedina akcija. Penal ne računam jer nije ni došao kao posledica neke akcije. Od nekada neosvojive tvrđave došli smo u situaciju da ni bod na našem stadionu ne možemo da uzmemo. Koliko dugo nismo pobedili? Neko ume da da gol iz kornera, a neko ne ume ni sa penala. Zar nisu svi ponavljali da se veliki igrači stvaraju na velikim utakmicama? Ja jesam optimista, ali u isto vreme sam i realista. Gospodo iz uprave, bolje idite sada, da skupština ima vremena da izabere novog predsednika i u novu sezonu uđemo ravnopravni. Ako dočekate leto da odete opet ćemo na startu sezone biti u zaostatku. I da ne zaboravim, na startu sledeće sezone, naravno. Dokle više sledeća sezona? 3 dana karantina? Čovek bi očekivao da će da lete po terenu, a oni ne mogu da se sastave. Ali dobro, nisu oni krivi što ne znaju, pa su taj dres obukli zbog dobrog menadžera. Pa deca iz omladinske bi ako ništa drugo bar trčala i na 0:2 pokušavala gol da daju, a ovi se predali 15 minuta pre kraja. Koje ono beše skandiranje pre 3 god protiv Apoela? Svi, svi, ma*š iz Zvezde. Kavi bre Portugalci, novi stadion, Gasprom... Dosta više mazanja očiju. Ljudski je reći „nema“ pa ćemo bar da znamo da je ekipa limitirana i da ne očekujemo uspehe. Ali bi tada igrala omladinska škola, pa bi klinci vremenom stasali. Još jednom, Lukiću, Adžiću i kompanijo, i vaših 20 od 25 licenciranih igrača, svi, ali svi vi zajedno- svi, svi, ma*š iz Zvezde.

Mile

pre 12 godina

Koliko komentara za bedu od fudbala. Samo ih hranite vasim komentarima, to im daje nade za sledecih ocajnih 10 godina.
Partizan, Zvezda, to je nekad bio derbi.

Mirko

pre 12 godina

Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi. Od kada je Vladan Lukic predsednik moje Zvezde mi smo pobedili u samo jednoj vaznijoj utakmici. Pobedili smo u kupu Partizan i to pirovo jer smo ispali. Izgubili smo skoro svaki derbi u prvenstvu, u Evropi ispadamo od bilo koje ekipe koja moze da spoji dva pasa. Nadam se da ce posle ove utakmice Lukic i Adzic podneti neopozive ostavke. Sto se Robija tice, on koliko toliko uspeva da od babe napravi devojku. Sa gomilom totalnih neznalica i sa 2-3 solidna igraca on je drugi na tabeli.
(Pedja, 26. novembar 2011 20:21)



Pa drugi ste samo zbog ovakvih sudija koji napucanu loptu u koleno igraca vidi kao ruku..e zato ste drugi i zato ste drugi vec 4 a evo sada i 5 godina...

Slucajno dan pred utakmicu se promeni delilac "ne pravde"..umesto Mazica neki Grujic regularno jel ???

Jadni ste ali niste vi krivi sto vas sudije forsiraju zadnjih 30 godina.

Aki

pre 12 godina

E, ovo stvarno vise nije zanimljivo. Ubedljivo najlakse gostovanje, najsigurnijih 6 bodova. Hajde, barem malo napravite sledeci put da bude zanimljivije, dajte bar neki gol, da bude ono malo kao i neizvesno.

partizan forever

pre 12 godina

Ne brinite se komsije pa nije sve u fudbalu. Ali ima nade za vas nece biti smaka sveta 2012 verujte mi tako da postoji nada koja ce vas odrzati. Igrace se fudbal i 2020 mozda nas tada dobijete. A do tad spremajte fore da nas zezate. ;)

Marko

pre 12 godina

Glupo je vise pricati i raspravljati o ovom jadnom fudbalu tj.o ovoj jadnoj zemlji u kojoj zivimo!Ja VOLIM ZVEZDU,ali je jasno da Zvezda nema tim i da ga nece imati da se usprostavi ko zna koliko(jel nema para) ovako JADNOM Partizanu!Ne vidim u cemu je problem i cemu prepucavanja???Partizan je bolji,ali je jos jadnije za nas fudbal sto on uopste nije bio bolji u igri od Zvezde i onda slusam ove napaljene grobare kriv Vam ovaj ili onaj,a ne vide sustinu da su klubovi KATASTROFA i da nemaju nikakvu vrednost(igru)!Prepucavaju se,a ne stavljaju fudbal na PRAVO MESTO!!!

Otac Makarije

pre 12 godina

Pola sata nakon ovog "derbija" počeo je prenos utakmice Arsenal - Fulham na Sport Klubu +.Znači, ali stvarno, nije u pitanju isti sport.Teren, publika, ponašanje igrača...Najosnovnije stvari kao što su prijem lopte, pas, trčanje,razlika kao Fića i Porše.
Partizanu čestitam petu titulu u nizu, biće ih još, samo da Vam požive Lukić i Adžić.Pratim Zvezdu od 1985, nikada nije imala lošiji tim.
Meni nisu uteha Bari i Tokio, ni Fljamurtari, Peteh Tikva ni Šamrok.
Ni to što je Partizan samo malo manje jadan nego Zvezda. Svako ko voli i bar malo se razume u ovaj sport, svestan je da polako idemo prema dnu.
Ali, u svako slučaju, još jednom čestitke grobarima. Bolji ste, ili manje loši, kako Vam drago...

mladen

pre 12 godina

Na sta je najveci problem zvezdasa ? Dule je postao presednik sportskog drustva pa ce sad sve njegove selekcije ljuriti desetu titulu . Mij sledeci komentar za pet godina.

*bane*

pre 12 godina

* Zvezda nije bila lošija , ovo mora da se vrati , već nekoliko tekmi se provlači Partizan ....!! Sad sam siguran da Zvezda može, a da su ostali Tošić i Ninkov ne bi sad izgubili a pitanje je, za ona 4 boda .... to je moje mišljenje ...niko nema ljutiš , ....niko ,..!!

Vladimir

pre 12 godina

Ja vise nemam sumnje, posle pogledanog snimka. Pogledajte kako se lopta odbije od Rnica. Nije moguce da se ona tako odbije od ruke, posto ruka jednostavno nije toliko snazna. Ugao je zaista los, ali ako bi ga lopta udarila u ruku, po mom misljenju bi njena putanja bila prema zemlji i to sporije, a ona se odbila prema gore i to sa prilicno velikom brzinom. Razmislite, bar je meni jasno da je rec o levom kolenu, a ne o levoj ruci.

fuafua

pre 12 godina

samo da vas podsetim na ponasanje roberta prozineckog na utakmici sa smederevom...kako je pretio klupi smedereva zbog onog faula na kraju poluvremena...
(muamua, 26. novembar 2011 20:25)

a ti si sedeo na klupi Smedereva?

Ica KG

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)
Pa u pravu si skroz. Vas i Javor redovno ljusti hehehehehehe...
PARTIZAN SAMPION!!!

Miki Tmm

pre 12 godina

Ali najbolji su ovi sa Prve, kada se zavrsio mec voditelj kaze - i nakon ove pobede Crvene... pardon Partizana. A onda kaze, a sada cemo videti golove, a ono pocinje spica - Nije preporucljivo za mladje od 12 godina. Ja bih samo dao jednu malu ispravku, nije preporucljivo za mladje od 18 godina.

Don Quijote

pre 12 godina

Utakmica uopste nije bila toliko losa, dno dna, kako neki ovde komentarisu. Nije nivo finala lige sampiona, ali toliko bas lose nije bilo. Odgledao sam pa video i sam. Koliko para toliko i muzike, kod nas nema mnogo para, pa shodno tome nema ni Bethovena. Cinjenica jeste, da je ovo za najjace evropske kubove malo, nedovoljno i nejako.
Zvezda bila bolja celu utakmicu, svoje sanse nije iskoristila, promasila penal, Partizan svoje dve jeste i zasluzeno pobedio.
Sudjenje potpuno korektno i regularno, i ni jedana sporna odluka. To je i najvaznije.
Zbog svega toga cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi.
Podrska Prosineckom, igracima i Lukicu.
Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo!

TIGER

pre 12 godina

Lupas kao otvoreni prozor, i trujes jer ocigledno drugo i ne znas. Sutnuli ste jednom, ponavljam JEDNOM na gol, za citavo poluvreme?! Nijedan korner?! Nemate 3 spojena pasa?! Idi gledaj basket, tu ste bolji, skidam kapu.
(Misa Po, 26. novembar 2011 19:14)

Sutnuli jednom i dali dva gola :)))

Zaboravih da kazem za penal... Na onom smesnom snimku se jasno vidi da igrac udaljava ruku OD LOPTE i NE pokazuje da ima nameru da igra rukom...

Ovo je ista situacija kao vasa u Smederevu, ali vi ste vec to zaboravili... Jos je vas igrac rukom skinuo na ovaj nacin loptu koja je isla U OKVIR GOLA SA GOL LINIJE!!!
Drzava je ulozila sve napore da vam obezbede titulu posle dugog vremena ali ocito da neide....
LUKICU OSTANI, TI SISTVORIO NASU NAJBOLJU FILIJALU U POSLEDNJIH DESET GODINA!!! ( 8 pobeda u 9 poslednjih derbija, HVALA!!! )

duke

pre 12 godina

A ova stoka sa tribine severne cuti... Amateri nas tovare 4 godine, a pre toga 10 godina na Marakani nisu znali gde je levo... Ta uprava im nije valjala, a ovima cute li cute... Dzaju i Piskija ima od blata da pravimo... Seljani setite se kakav je tim Zvezda imala protiv PSV, prosek 20 godina... Kakav je PSV tim imao i pao je ovde...
Gde Vesic zakuva corbu tu raspad ili druga liga ne ginu. A slucajevi Adze-kente i Lukica-lambordzinija su bespredmetni, to je bilo jasno onog dana kad su se pojavili. Nihov pogled je objasnio kud vode Zvezdu.
Zao mi samo ovog kukavog Prosineckog. Ko kaze da je ovaj tim on poslao na teren ima gadnih problema. No, ko s djavolom tikve sadi...

Dragan

pre 12 godina

Ovo je dno dna za Zvezdu i Grobari treba da slave. Sve dok ih ne saceka neki Samrok jer to je njihov nivo i spusti na zemlju. Nazalost, ovakvu Zvezdu nije tesko pobediti.

Dušan

pre 12 godina

Kao navijač Crvene Zvezde , moram da priznam da u istoriji fudbalskog kluba u timu nije imala veću grupu građana.Ovi likovi su rođeni luzeri zajedno sa nejvećim Lukićem.Može Robi da ih nauči kako se igra , može i da ih uigra ali ne može da ih nauči kako da pobeđuju.Evandro se toliko uplašio prilikom izvođenja penala, da je pravo čudo kako je dobacio do gola.Dakle majstori ovi nesposobni stranci napolje , uzmite klince iz omladinske škole i za tri godine napravite pobedničku ekipu.Nadam se i da će Lukić da shvati da je vođenje Zvezde, za njegove intelektualne mogućnosti preveliki zalogaj.Partizanu svaka čast, moram sportski da im priznam pobedu.

Legia Semlin

pre 12 godina

Ja rekoh da ste nam vi najbolja filijala, a vi mi ne verujete. Lazevski najbolji, Šćepović za divno čudo dobar (namestio jedan, dao drugi gol), Vukić igra kao da ima 22, Meda caruje na sredini, Tomić na kraju bacao "zvezdaše" po terenu, pa su ga zaustavljali rukama kao da je krenuo na "tač daun" - svi odlični, samo me malo iznervirao Babović - deluje jako nezainteresovano. Izgleda da mu desna noga služi samo da ne bi skakutao na levoj. Mislim da je Tole kriv, da je sve on namestio, namerno je obezbedio penal za Zvezdu samo da bi ih iskušao, računajući da će da promaše, pa će psihički pasti, i eto, tako je i bilo. Sve u svemu, "gole su lutke sa naslovnih strana....", što reče jedan Zvezdin verni navijač iz Čačka - nastavak pesme znate.

kg

pre 12 godina

Kucajte na youtubu Cvena Zvezda - Partizan Belgrade - 0-2 - All Goals & Highlights - 26.11.2011 i videcete da lopta pogadja Rnica u levu butinu a ruka mu stoji pozadi i to igraci Partizana pokazuju ali izgleda da to samo sudija nije video. Ah taj Tole:-)))

Pedja

pre 12 godina

Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi. Od kada je Vladan Lukic predsednik moje Zvezde mi smo pobedili u samo jednoj vaznijoj utakmici. Pobedili smo u kupu Partizan i to pirovo jer smo ispali. Izgubili smo skoro svaki derbi u prvenstvu, u Evropi ispadamo od bilo koje ekipe koja moze da spoji dva pasa. Nadam se da ce posle ove utakmice Lukic i Adzic podneti neopozive ostavke. Sto se Robija tice, on koliko toliko uspeva da od babe napravi devojku. Sa gomilom totalnih neznalica i sa 2-3 solidna igraca on je drugi na tabeli.

Zanetti

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)
Da li je normalno da neko ovoliko bude iskompleksiran?

Goxi

pre 12 godina

Zovite Ramba da vam posalje novi kontigent Brazilaca!Ali ovaj put neka promeni plazu sa koje ih dovodi,nije Kopakabana jedina,imaju jos 3 velike plaze u Riu...

dzozey

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)
Nikoga nije briga za tvoj osecaj. Znas li kad bi zvezda dobila lagano?...kad bi znala da igra. Ovako samo gube lagano. Tebe niko ne tera da gledas "mucenje" Partizana (koji je dva puta igrao LS, a zvezda nijednom), kad mozes da gledas kako zvezda puca 6-2 od prosecnog tima u kvalifikacijama za slabije takmicenje.

UrosBg

pre 12 godina

Cestitke crno-belim momcima na pobedi. Mada i pored pobede ostaje utisak da je kvalitet fudbala i samih derbija iz godine u godinu sve losiji. Tuzno, ali istina je. Kad covek gleda ove igrace prosto ne veruje za sta su placeni. Znamo kako smo prosli prosle godine u ligi sampiona, a ova nasa liga je smesna. Ako uporedite ove nase ekipe za ekipama iz Evrope ocigledno je da smo na samom dnu.

miki

pre 12 godina

Necu nista da komentarisem...zanima me samo jedno. Kada cemo mi navijaci crvene Zvezde oterati Lukica i kompaniju. Najgora uprava u istoriji kluba. moramo stati na kraj tome. Neka neko ko zna napravi grupu na FB pod nazivom OTERAJMO LUKICA I ADZICA!

mirko

pre 12 godina

Pre dve nedelje pitao sam, zašto neki navijači Partizana ne vole Šćepovića, iako čovek daje i namešta golove. Nadam se da posle ovog derbija ni jedan istinski navijač Partizana neće zviždati ovom momku.
Partizan je zasluženo pobedio iako nije igrao sa najboljim timom.

Slavica

pre 12 godina

Au,sta je ovo,bre!Pa nije ovoliko"gruvalo" kad su se vodile borbe za oslobadjanje Beograda!Koliko ce Zvezdu da kosta ovo zadovoljstvo? Nije vazno, vazno je da su pobedili, pa nek' ide zivot.......

toni montano

pre 12 godina

uzalud ja pricam evo ni sam ne znam koliko dugo.tuga,jad,beda.zar je moguce da sever ne vice uprava napolje,zar je moguce da se trpe lukic i kompanija.pa dokle bre vise.igra ocajna,penal nije ni bio,noga je bila,ne ruka.bolje da ga je ona vezara promasila jer bi to bila sramota.boze ima li te...

Preko vode do slobode

pre 12 godina

Bravo crno-beli.Sada je napokon svima jasno ko je najbolji klub na ovim prostorima.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

zvezdas

pre 12 godina

Lukicu pakuj se i odlazi!Ovo je bruka i sramota,pa mi gubimo od Partizana-to je najveci blam!Njih pobedjuju fudbalski amateri a mi gubimo od takve ekipe na nasem stadionu,ej bre upravo?!Pod hitno svi mars iz kluba!

zvezdas

pre 12 godina

Delijama kapa dole,pokazali su kako se navija a igracima Zvezde najveci minus,oni su najveca bruka.Nadam se da ce ovo oznaciti kraj Lukiceve ere i da ce konacno doci sposobni ljudi.Zvezdo volim te!

sašo

pre 12 godina

e,vidite li koliko ste vi daleko od Evropskog fudbala mislim da vam je sad jasnije!Partizan nije ništa u Evropi,ali makar igra ravnopravno sa Evropskim klubovima!Hoćemo li i sad Zvezda osvaja titulu,šampioni,Tole!Nemože jes ste slabi od igrača do trenera do uprave!

Rale

pre 12 godina

Marakana, pun Sever, podeljen Jug, sukobi medju Grobarima, PENAL, bez Volkova i Ilica, Partizan igrao sa POLA GASA. Sve to stoji, ali DZABAAAAAA, TITULAAAA, TITULAAAA, SLAVICE SE TITULAAA.. :)

Del

pre 12 godina

Braco, vama je SCEPOVIC dao gol! :) Niste uspeli da postignete gol ekipi koja u odbrani ima Miljkovica i Rnica, ekipi kojoj je mozak Babovic a prvi napadac Scepovic. Kada vi ovako losem Partizanu ne mozete gol da date, ne znam kako se nadate tituli..

zauvek cigan

pre 12 godina

Razocaran sam do krajnjih granica...

Partizanu kapa dole,zasluzeno pobedise,iako sam ubedjen da su smesna ekipa.Ali,sta tek reci za moju Zvezdu :-(

Dosta je bilo,peta godina kako zdusno bodrimo ove neznalice,krajnje je vreme za totalni remont,otkaze,napustanja...

Moj prvi derbi je bio davne `79-te,ali ovako losu Zvezdu,nikad nismo imali.Svaki fudbalski komentar o ovom sastavu je besmislen.
Ne znam da li je uopste potrebno i apelovati,ali,smatram da bi navijaci sa Severa morali da objave totalni bojkot,napustanje tribine dok se u Zvezdi ne pojave pravi,strucni,ljudi od kredibiliteta!

Jako mi je tesko,nikad na nizim granama nismo bili.Bolje i da zamrznemo status u ligi i ne igramo,nego da dozivljavamo ovakve blamaze od najljuceg rivala,koji je usput jad jadova,a mi jad bez presedana!!!

Jedan je Dzaja,kao sto rekose neki pametni tada,pravicemo ga od blata!

Crno-belac

pre 12 godina

Razgovaraju otac i sin, pa sin upita oca:" Oče, oče, a kada će Zvezda pobediti PARTIZAN u bilo kom sportu?". Otac nervozno odgovori:"Pa sine svake godine me uvek isto pitaš i ja ti uvek isto odgovaram.Sledeće godine sine, sledeće godine.I nemoj me to više pitati".

sasa 076

pre 12 godina

Već viđeno gomila ispod prosecnih igraca u zvezdi evendro kadu borha adi i ostala kompanija koja u zadnje dve godine ni u jednoj važnoj tekmi nista nije pokazala lako je igrati proztiv bska i smedereva treba rasterati i upravu i ove igrace sramota sta se radi u zvezdi mene kao deliju je sramota

Vladimir

pre 12 godina

Robi, sad je kasno i da odeš. Sramna taktika, sa samo jednim špic igračem, koju forsiraš od kako si došao, bez Mezenge, jedinog koji je klasičan napadač a dečko je u formi. Sad možeš na miru da ostaneš i da učiš zanat, sve je gotovo... Čestitke FK Partizan na osvojenoj 5 - oj uzastopnoj tituli i puno sreće u kvalifikacijama za LŠ !

5 godina bez titule

pre 12 godina

Svi redom da odu i lukic i Prosinecki i adzic nece se osetiti dok im glavna snaga i jedina svetla tacka ove NEMOCNE zvezde ne ode a to je SEVER.Strpljenje je pri kraju gospodo.

Bane

pre 12 godina

Pa da čim zvezda izgubi onda je loš derbi, propast srpskog fudbala itd., itd. To možda kod vas drage komšije, kod nas savršeno. Samo napred momci, pokazali ste ovim amaterima kako se završava dogovoreni posao. A sad na gledanje evropskog Partizana u ligi šampiona u vaterpolu, fudbal više nije interesantan. Pozdrav amateri.

volim zvezdu

pre 12 godina

dokle ce za Zvezdu da igraju babe,a ono sto je vaznije,dokle ce se brukati najveci klub ex yu?Kada ce biti kraj lopovluku u Zvezdi?Do koje godine ce se placati igraci kao Kadu, Borha i Mezenga,kada u Srbiji ima za dve klase boljih igraca?Da li je Kaludjerovic igrac za Zvezdu,decko koji mozda igra fudbal bolje od mog komsije Urosa,koji ima 8 godina?Da li neki Dimitrijevic igra za Zvezdu?Svi oni koji ne daju srce za Zvezdu,ne treba da budu u Zvezdi!!

xs

pre 12 godina

ukinuti fudbal u srbiji pod hitno..ovo je sramota od igre..pa zar se ovo zove fudbal..posle derbija sam prebacio na real atletiko..skroz drugi sport

Mario Bros

pre 12 godina

Dobro je rekao jedan komentar

Gole su lutke s naslovnih strana,
jos jedna pobeda Partizana.

Kada krečite, krečite. Ali stvarno. :)

partizan

pre 12 godina

Scepovic igrac utakmice, namestio prvi dao drugi. Tomic se lepo zabavljao na terenu. A i nas je zabavio.
Derbi nije mogao da bude bolji. Zvezda je naprvila preko 30 faulova. To je verovatno rekord u Evropi ove godine.

vec vidjeno

pre 12 godina

"Jaoj... C.Zvezda-Partizan, opet ce morati da ih bijemo na njihovom terenu u rupi. Lele!
(vec vidjeno, 25. novembar 2011 22:02)"
Au opet ih nagrdismo! Kako se sad zove "Neosvojiva tvrdjava"? Jesu sad opet sudije, Tole, CIA, BIA...? Sad ce opet saopstenja... Lele!

drogba87

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a KOMENTATOR KAZE igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku SA UTAKMICE SA MOBILNOG TELEFONA
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)

Nisam znao da su i navijaci na stadionu imali priliku da slusaju komentatora. Sledeci put cu morati da navratim da vidim kako to izgleda.
Sve najbolje +7

Kane

pre 12 godina

Eh, proslo je duze vremena kako sam ostavljao komentar da je Prosinecki trenerski priprvnik i komentar je naisao na negativne ocjenee i opet tvrdim da se ne moze uciti trenerskom poslu u takvom klubu kao sto je Crvena zvezda, bez obzira na igracku karijeru.Nije sramota otici Roberte.

Robi, ostani! Nemoj u Barcelonu!

pre 12 godina

A sto da Prosinecki jos veceras ode iz Zvezde? Kako ste mogli da zaboravite da ste ga pre dva-tri meseca stavljali na klupu Barcelone?

Robi, sreco, jos veceras da se Lukicu i Adzicu zakunes da NIKAD neces otici sa klupe "dragih" nam komsija. OK?

PS Rakose li to da je delegat utakmice Lukicev zemljak? Zivo me zanima sta ce napisati o organizaciji ovog cirkusa.

Barcaboy

pre 12 godina

Iskreno ma kolko god zvezda imala veci posed lopte,oni nisu imali cini mi se nijednu sansu ,onu pravu 1 na 1..Sem penala naravno.Babovic je imao cistu situaciju nego se namestao drugo,mislim da je Partizan dosta zreliji i igrao je dosta bolje,tacniji pasovi brza igra...

Samo da kazem,Sudije su nam ocajne,POGOTOVO linijske..Prvo nepostojeci ofsajd zvezde a onda i partizana kad je markovica izbacio babovic ..(Nije bitno sto markovic nije stigao do lopte)..Ocajne su nam sudije..Penal - regularan.Ne znam kako rnica nije sramota da se kune da nije igrao rukom..

radak

pre 12 godina

ljudi ne ide ovo sa livadom...treba marakanu preorati...i posaditi neko povrce...pola tima neka kopa a pola neka prodaje na zelenjaku...kad od fubala nema leba bolje nesto korisno da rade...

Morisonov deda

pre 12 godina

Tole namestio da Rnic igra rukom, Tole namestio da musavci promase penal, Tole namestio da danas bude hladno, Tole namestio vreme, Tole namestio...


Titula, titula, slavice se titula... PARTIZAN JE SAMPION

Sale

pre 12 godina

Lukiću napolje...uprava napolje...a šta je sa Prosinečkim?! SVI NAPOLJE!!!! Katastrofa! Sramota! Čitava selekcija igrača je sramota za Zvezdu! Jedan sasvim prosečan Partizan dobije Zvedu sa 2:0 i to sa pola gasa! Pustite Zvezdine klince da igraju do kraja sezone, sezona je i onako izgubljena. Od ovih stranaca NIKO ne zaslužuje da igra u Zvezdi! Sećam se Adžićevih reči u letnjem prelaznom roku: "Iidem u Brazil da pronađem jeftina a dobra pojačanja". Eeeeej ljudi pa gde to ima?! Ako se ovako nastavi Zvezda se u narednim sezonama neće boriti ni za to drugo mesto! Čestitke Partizanu a Zvezdi poručujem: Uprava napolje, Prosinečki napolje, igrači napolje!!!

navijac iz fotelje

pre 12 godina

Odma da se izjasnim, da sam navijac Zvezde,da nebi bilo zabune, a sad da napisem moje misljnje, koga ne zanima, ne mora ni da cita :)
Ovako , mislim da je doslo krajnje vreme da Lukic, Adzic, Prosinecki & Co nestanu iz Zvezde. Mislim ne brani njima niko da je vole, ali brate nemaju ni rezultate, ni dostojanstvo da sportski priznaju da su losiji, da prestanu da se vade na namestanje ( toga ima i bilo je uvek, ali nije to razlog za lose rezultate). Selekcija igraca je katastrofalna, rad sa mladima kao da i ne postoji, ali crnje od svega je to da nemo vise mladih igraca po Srbiji da se dovedu, jer je rad sam mladjim kategorijama nikad gori, ako nesto i valja to ode preko granice, zaludjeno obecanjima mafijasa i menadzera i tamo propadne i tako u krug.
Partizan ce verovatno opet biti prvak, ali ne zahvaljujuci tome , sto su oni dobra ekipa ili igraju neki atomski fudbal, nego zajvaljuci tome, da su drugi blago receno raspad sistema. Zbog toga im se stalno desavaju neki Samroci, Makabi Petah Tikve...
Rukovodstvo Partizana je slicno Zvezdinom , i umesto da se bavi pravljenjem kvaliteta u svom dvoristu, da bi konacno u Evropi bili konkurentni ( kako je to nekad radio Dzajic), oni se vise bave sa tim, da sto vise potope i onako jadnu Zvezdu.
I tako , nama obicnim posmatracima ispred tv-a ( jer na stadionu odavno nema mesta za uslovno receno " normalne ljude"), preostaje samo da shvatimo da je Fudbal u Srbiji propao i da se sa tim treba pomiriti i pratiti druge stvari . Fudbala nece nestati, igra se on i u Dzibutiju, ali neke domete , mozemo svi ovako zajedno samo da sanjamo.
Sportski pozdrav svim realnim ljubiteljima sporta.

crno beli

pre 12 godina

Kvalitet fudbala ne treba komentarisati,mada kakvih je derbija bilo,ovaj i moze delimicno da zadovolji, ako nista drugo onda zbog dva gola. Stanoje je jos jednom pokazao da je bolji trener od Prosineckog,takticki ga je u potpunosti nadmudrio. A sto se tice penala, da li se navijaci Zvezde secaju "napucane" lopte u Smederevu, kada Mikic igra rukom na gol liniji, i naravno nema penala jer su u pitanju "nova pravila". Pa se onda zapitajte da li je ovo penal, ili ta nova pravila vaze samo ako igraca Zvezde lopta pogodi u ruku.

ramac,trst

pre 12 godina

Cirkus Medrano na Marakani!Crveno-beli klovnovi iz Brazila,Kolumbije,Gane a glavnu tacku izveli Vilotic i Bajkovic.Trese se Marakana od podsmeha...

wroom1975

pre 12 godina

"Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)"

Kako si samo postigao sve to vidis? A i samo da znas da se vidi kad posaljes sa mobilnog poruku...a i kako si znao da je komentator bas to rekao na TV-u a ti bio na tribinama...telepatija?

muamua

pre 12 godina

samo da vas podsetim na ponasanje roberta prozineckog na utakmici sa smederevom...kako je pretio klupi smedereva zbog onog faula na kraju poluvremena...

Laki

pre 12 godina

Od svih na terenu najbrze je trcao vatrogasac sa bakljom,pregovarajte sa njim da obuce dres ali ga prvo pitajte za koga navija.Sto se tice prenosa ,ziva bruka!Valjda se ovakav derbi samo moze gledati na takvoj televiziji!Cestitke Partizanu!

brufen od 400

pre 12 godina

ma nemate vi pojma bre! robi, nemas ti s cim da radis, ovo sto imas su balvani i primitivci a menadzeri i ostali lopovi nas unistise. nekad je zvezda bila institucija a danas je prdez niz vetar.

Mladen PFC

pre 12 godina

Jel opet Karadzic sredio da PARTIZAN pobedi.Pa sve ste imali,ali morate priznati da Vam nesto ne ide!!!Dok je nama vaseg Lukica,sve je dobro heheheheheeh partizan sampion.partizan sampion. partizan sampion. partizan sampion

MadMax

pre 12 godina

"Kako loša utakmica!""Kako loša utakmica!"
ponavljaju papagaji sa severa stadiona Fk"Sledeća sezona"
A pred derbi:"Mi pokazati!""Mi razbiti!"
Tipično za simpatizere komšinice...
E sad, da nista vise ne napravimo, da na nabuši Fljamortari i Šamrok, Vi ste za nas redovne mušterije!!!
Divan vikend, i umalo zaboravih pozdravio Vas Kari Pešić i poslao puno poljubaca iz Slovenije...

zoran kg

pre 12 godina

Ja nisam nerealan da trazim evropsku i svetsku titulu ja trazim titulu prvaka Srbije.To nemozes ostvariti ti decko iz Sopota,zato odlazi iz nase ZVEZDE.

Sale83

pre 12 godina

Cestitam "Partizanu" na pobedi na najdosadnijem odigranom derbiju u poslednjih 20 godina.....ovo je sramota...za organizaciju utakmice....za kvalitet utakmice...i velika SRAMOTA za trud zvezdinih igraca.....ma mrs bre svi iz Zvezde......ovo sto radite nije vise normalno!!!!!!!!!!!

sta nije jasno

pre 12 godina

da ga je lopta stvarno pogodila u ruku onom silinom pomerila bi mu je, ali ga je po svemu sudeci pogodila u koleno ali pravda je ipak pokazala da je ima. Cela atmosfera je napravljena da se partizan sasece i da izgubi, i kako to misle ovi ljudi koji unazadjuju zvezdu da zvezda na silu dodje do pobede, a da su mislili kako da fer i sportski odigraju mozda bi izvukli makar nereseno. Zvezda je zrtva onih koji vode klub i onih mocnika iz senke koji joj kao pomazu na razne nacine u sta su se javno ukljucili i politicari na najvisim funkcijama. Partizan i ovakav kakav je bolji je i to je i pokazao kontrolisuci igru skoro celu utakmicu. Stanoje je tata za robija ali ko sme da to javno ukaze pljunuce na bari, od kog barija nema nikakve koristi vec dvadeset godina. Partizanu zelim sve najbolje u letnjim kvalifikacijama za ligu sampiona a zvezdi da se konacno resi olosa koji kontrolise tribine i ljudi koji vode klub.Idem da gledam real atletiko to je bre derbi.

Nikola

pre 12 godina

Nije mi jasno, sta treba da se dogodi da se otera ovaj nesrecni Lukic?!
Odlazi vec jednom, dosta smo se brukali!

na celom svetu samo crvena zvezda

dovidjenja

pre 12 godina

Bajkovic,Mijailovic,Kaludjerovic,Evandro,Petkovic,LUKIC I ADZIC,NAPOLJEE...dok ne dodje 50 delija u upravu i izbaci Adzica,i Lukica,mozemo samo da se nadamo tituli

Tomas

pre 12 godina

Tole namestio, 100% provereno, a naročito "OČIGLEDAN" penal za Zvezdu.No ima Boga, šta se videlo u drugom poluvremenu.Pa nije Tole svemoguć.PARTIZAN FOREVER.

goran

pre 12 godina

S obzirom da zivim u Minhenu bio sam prinudjen da prenos pratim preko sajta hahasport.com a to me nevidjeno podseca na sampione sveta .....hahahahaha

Pukovac

pre 12 godina

Iako je 2 k`o vrata, pevali ste iz inata (kome, nemam pojma). Partizan igrao koliko mu treba, mada ste bili malo bolji u prvom delu, ali je sve to bilo jalovo, mogli ste i 100% poseda da imate, nista ne bi promenilo. U drugom do izrazaja dolazi nase iskusvo igranja (kakvog-takvog igranja) u Evropi, polako se pravio pritisak, i dobili smo ono sto smo trazili. Potez utakmice kada se posle primljenog gola uvodi STOPER?!?!?!?! koji je kasnije jedan od krivaca za drugi gol. Pa to nije radio ni Djoric u najboljim danima. Dzajicu, ProsiDecki, i svi vi ostali, DZABE ste krecili, mi smo Partizan bre. Sve u svemu, Djuro spremaj se za prolece i novi pohod na LS.

tetka ljubinka pukotic - sva crveno belom satenu

pre 12 godina

Ju, deco pa ja ne razumem sta se vi toliko jedite, meni bas bilo prijatno.
Bolno,al' prijatno.

THE END

pre 12 godina

Prvi put mogu da kazem da nam niko nije kriv, ni Tole, ni bilo ko drugi! Lukicu, ajde mrs iz zvezde, pa ti ne bi mogao ni klub iz seoske lige da vodis, a kamoli zvezdu... mrs mrs mrsssssssssss!!! Zbog Toleta sam prestao da gledam reprezentaciju, a evo sada zbog Lukica cu morati da prestanem da gledam moju Zvezdu.. Sve u svemu prenos ocajan, komentator uzasan, igrace i da ne spominjem.. Znaci Srpski fudbal je za mene definitivno umro!

miodrag

pre 12 godina

Ma sta ima veze sto je igrao butinom? penal je penal i trebao je biti ponovljen, pa lopta nije bila tacno na bijeloj tacki! to ne moze tako. A onaj gol Vukica je totalno neregularan!? Pa nema on pravo onako da dribla dva tri igrac i jos da suta, pa nije ovo Brazil! A kod drugog gola sudija je trebao svirati ofsajd. Pa lijepo su igraci zvezde pravili ofsajd zamku, a kad pravis zamku onda je red da se u nju neko upeca! pa onaj Scepovic ne zna pravila fudbala, kakav amater! I jos se raduje,mangup. Ma trebalo bi utakmicu ponoviti, ovo je Tole namjestio. hahahahaa

Delija72

pre 12 godina

Ja fudbala i g..... Partizan los ,koci igru ,Zvezda nema pojma poklanja golove pa bolji bi bio i Tuta Bugarin.Nekad se ovde igrao fudbal....I jos jedno od kada Stanojevic trenira Partizan na isti fazon dobija Zvezdu ne kontam da u Zvezdi niko to nije razbio ili ocigledno je da smo tako losi....Ode da gledam Real-Atletico prsti na sve strane igraju ljudi fudbal.....Lukicu idi....Robi postujem te ko igraca ali bolje idi i ti dok ti nije kasno ....i ovi politicari sto su u upravama oba kluba to treba sve rastjerat i napraviti privatizaciju klubova pa da se opet podje igrati fudbal na ovim prostorima...a sudija je zaustavljao igru svakih 30 sekundi...uzas....ne gledam vise nase utakmice.....

R.Stevic

pre 12 godina

Gospodine Prosinecki,mislim da posle ovog poraza vise nema sta da trazis u Zvezdi!!!Ako si imalo pri savesti trebalo bi da odes.Pa zar ti ne gledas utakmice koje vodis???Zar ne analiziras igrace koje ucis???Dali vidis koliko su ti igraci spremni???Povredjuju se sami!O golmanu i da ne pricamo koji je izgubljen u prostoru a on ti je ljubimac?Dali si video u Jagodini sta je golman koji spasava o ono nemoguce!Kaludjerovic ti se seta po terenu bez ciljà!Pa seljacki centarfor zna da vuce igrace bez lopte a ovaj tvoj ni sa loptom nemoze da se sastavi!Odbrambeni igraci ti nemaju snagu da hodaju a kamoli da duel dobiju...i sta vise pisati...idi molim te...

Samo Partizan!

pre 12 godina

Najgori scenario za crvene se desio, dosudjen penal za njih i nije iskoristen (a za isti dosudjen protiv njih bila bi halabuka do iznemoglosti i tole i sve ostalo sto se ponavlja vec 5 godina), a pored toga jos i raspali Scepovic im daje go, pa ja da navijam za CZ, veceras bi trazio prvi most da skocim sa njega. Mada oni su pravi navijaci i daju podrsku svom klubu i ja se nadam da ce nastaviti sa tim i dalje a da ce navijaci Partizana biti objektivni kao i dosad i nece traziti uzroke neuspijeha u zavjerama i babarogama nego u kritikovanju svog kluba i onih koji ga vode, jer i pored ove dominacije mnogo toga ima sto ne funkcionise kako treba u nasem klubu i treba non stop vrsiti pritisak, samo tako ce se mozda situacija mijenjati na bolje.

Мјау

pre 12 godina

Шћеповић је дао гол на Маракани, сад стручни штаб Звезде може слободно да затовори клуб.

Kele

pre 12 godina

Ime necu da mu izgovorim...To je najvece zlo FK Crvena zvezda u njenoj istoriji...On nije u stanju da bude Podpredsdnik opstine Sopot i Predsednik istoimenog FK a zato stameno i ponosno vodi i ruzi ime nekada najveceg giganta u ovom delu Evrope i Sveta...
Molim vas Podpredsetnice opstine Sopot ODLAZI IZ NASE ZVEZDE i vodi sve tvoje dzibere sa sobom....igrajte se smekera u Sopotu....spasite nas ove sramote.....

Stefan

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.

Kad cigosi utihnu :D

pre 12 godina

Sram treba da bude onog Toleta, kako je smeo da namesti onu stativu onako blizu :D
Lukic ovo ne priznaje, ocekujemo saopstenje :D

Uros

pre 12 godina

Vise nego zasluzena pobeda Partizana,ko god kaze drugacije je teski kompleksas!!Vidim da ima dosta bolesnih ljudi ovde da toliko mrze Partizan da kazu da je Smiljanic igrao rukom,covek koji je bio na klupi u trenutku kada je sviran penal,to je bolesno!!Inace penal je cist kao suza Rnic se baca,nije stajao ili skakao,baca se i udara loptu rukom!!!Partizan je rutinski pobedio,zasluzeno dao dva prelepa gola i po ko zna koji put pokazao da je za zvezdu institucija!!Razlog za toliko dominantnu igru Partizana je to sto su igrali ligu sampiona bez obzira sto su nas svi punili,time je steceno iskustvo koliko god se zvezdasi smejali i nasladjivali porazima Partizana!!Sto se tice sudije,mislim da dugo neko nije toliko dobro odradio posao kao veceras!!Voleo bih da mi neki zvezdas navede sta je sudija pogresno dosudio u ovoj utakmici!!Ono sto je lose je to da igraci zvezde nisu cestitali pobedniku kao ni Prosinecki ali to govori o njima i sto igraci Patrizana nisu mogli da odu na odmor za vreme poluvremena!!Ipak smo svi Srbi pobogu!!Pozz svim Srbima i delijama i grobarima!!

a Partizan cepa li cepa!

pre 12 godina

Crn dan za navijace zvezde. Poraz u derbiju od Partizana, poraz u kosarci od... nekog tamo...
U stvari, kad bolje razmislim, ovo i nije njihov crn dan, ovo je njihova svakodnevnica vec dugo dugo!

bokiUSA

pre 12 godina

Na zalost prvenstvo je zavrseno za Zvezdu... sada da ima pameti da se razigravaju mladji igraci do kraja sezone a da se zahvali mnogima i raskinu ugovori jer kostaju klub i nista vise...A cestitam Partizanu titulu jos jednu u nizu...do sledecih konobara ....sto se tice Zvezde mnogo mnogo promena mora da se desi...i jos nesto nedirati PROSINECKOG on je tu nejmanje kriv sada je gotovo i neka zavrsi sezonu ima i taj nesrecni kup da se gura ..mozda ga i osvojimo..

King James

pre 12 godina

Jad i beda na TV Prva. Kašnjenje, nema komentara, brže bolje se gase kamere na kraju utakmice, ni reprizu golova ne videsmo, komentatoru bitniji prvi glas Srbije od utiska sa utakmice...malo je reći BEDNO! Nemam ništa protiv zvezdaša, svako navija za svoj klub, ali ovi amateri koji su radili utakmicu ne zaslužuju ni nulu. Sramota!!!!!!!!!

siniša

pre 12 godina

Neka je komentator rekao na kraju da je 2-0 za zvezdu :))))Mi se samo malo zeeeeeezamooo :))))Lukiću ostani!!!!Dok je tebe nema nama zime.A šta će sada veliki žuti da češe?:)))svrbi,svrbi joj,joj.joj joj :))))

Partizanovac

pre 12 godina

Jeli Lukicu, jel sad regularno? Ili je mozda sudija morao 2 penala da svira? Ma sta ja pricam, Tole izmislio nesto da na daljinu vodi Zvezdine igrace i blokira ih kad god Vukic prodje pored njih. Al samo ti ostani u Zvezdi, ti si njen najbolji predsednik u istoriji. I pozdravi Dzaju, sa onom njegom izjavom u novinama danas ispade da bi vas Samrok pojeo.

max

pre 12 godina

Ona dva komentatora pod hitno zaposliti u cirkus da tamo rade direktne prenose, ili jos bolje da ucestvuju u akrobacijama. Prosecna baba koja prodaje papriku na pijaci bi prenos mogla da iznese na vecem profesionalnom i intelektualnom nivou. Sramota.

dzozey

pre 12 godina

Ma dzabe i derbi i sve, kad Zvezda to ne priznaje. Zvezdasima svake godine pokazujemo ko je bolji, tako sto ih razbijemo u derbiju, ali to njima nikad nije dovoljno. I pre i posle derbija, jedino sto znaju da kazu je "Tole". Gubitnici vicu Tole, a pobednici titula.

Blokovi

pre 12 godina

Nije Partizan ne znam kako dobra ekipa, nego smo mi jadni i bedni, nikad gori! Lukiću odlazi upropastio si nas,podvuci crtu iza svog mandata i videćeš da si najgori predsednik u istoriji Zvezde!Prosinečki idi i ti nama treba iskusan trener a ne početnik!

nervozni zvezdas

pre 12 godina

odgovorno tvrdim da sam sa svoje 33 godine i 10 kg viska bolji fudbaler od svih zvezdinih igraca osim lazovica. ah da bolji sam i golman. a o 10-ci koja ne moze gol da pogodi moze kod vukica na casove.UPRAVI ZVEZDE BI PORUCIO DA SKAUTING IZMEDJU OSTALOG PODRAZUMEVA DOVODJENJE IGRACA A NE BERACA KAFE IZ BRAZILA I BANANA IZ KOLUMBIJE.
mislim da sam objektivan kao zvezdas inace penal je bio.

Miki Rubiroza

pre 12 godina

Lukiću odlazi!!!!!Mi sa tobom nikad nećemo osvojiti titulu.Mene da neko pobeđuje 5 godina ja bi sam otišao,povukao se ....Ali to rade ljudi koji imaju čast...A ti..

Слоба Гробар Сента

pre 12 godina

Некада било. ДОМИНИРАЈ!!!!
А сада : ФРУСТРИРАЈ!!!

Илустрација свега наведеног: ПРОСИНЕЧКИ САМ СЕБИ "БЕРЕ" УШИ !!!

Stefan

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.

Rub Izuzev

pre 12 godina

Rutinski! Jao kad sada krene: ko još gleda naš fudbal, najgori derbi u istoriji... Hvala i prijatno, biće bolje sledeće sezone.
P.S. Više ni penali ne pomažu.

cet*ri godine

pre 12 godina

Kucajte na youtubu Cvena Zvezda - Partizan Belgrade - 0-2 - All Goals & Highlights - 26.11.2011 i videcete da lopta pogadja Rnica u levu butinu a ruka mu stoji pozadi i to igraci Partizana pokazuju ali izgleda da to samo sudija nije video. Ah taj Tole:-)))

...sledece sezone :P

pre 12 godina

Ovi zvezdasi samo komentiraju Partizanove i Dinamove lose igre u LS i jos pisu da kad oni zaigraju u LS nece biti kanta za napucavanje.A nikako da shvate da bi igrali LS trebaju da budu bolji od ekipe tipa Partizana i Dinama.Najbolje je da prestanu uopste da komentarisu klubove koje ne mogu da dostignu u ova jadna vremena.Ah da i da ce partizan pasti u "grotlu Marakane", "neosvojiva tvrdjava" i kakve sve ne pubertetske nebuloze.
Ipak bice bolje...

Aha

pre 12 godina

Meni kao navijacu Partizana, je zaista, ali zaista zao Roberta Prosineckog. Covek je dosao u srpski fudbal sa nadom da ce uciniti nesto, medjutim zna se ko ovde vuce konce, menadzeri, uprave, strasno.

Samo ti u mome srcu si

pre 12 godina

LUKICU ODLAZI! Kakav Tole, kakvi bakraci? Gore od ovoga ne moze, povedi sa sobom i celu upravu i isprane mozgove sa severne tribine!

Pop

pre 12 godina

Moje drage komsije,mrzi me da citam vase komentare jer vec znam sta pise:-nismo imali srece,promasen penal,itd i naravno vasa omiljena krilatica-dobicemo vas SLEDECE godine...haha
Za one starije je prekasno,ali vama mladjima cu dati jedan savet-ne slusajte dede,oceve,striceve koji vam pricaju kako je bilo davne 91e vec lepo svi u crno-beli tabor pa da zajedno slavimo sampione!

Vlada

pre 12 godina

Sudija, sviraj jos jedan penal Zvezdi, Stojkovic je igrao rukom!!!
(Rebelis, 26. novembar 2011 19:54)
A Tole da uvede sedmerce i da ukine stative-mozda daju pocasni gol

Nokija

pre 12 godina

Sve vam je jasno kad na najvecem kladionicarskom sajtu William Hill nema u ponudi naseg derbija! Ti ljudi prate kriket,ti ljudi prate drugu slovacku ligu,ali svetinju naseg fudbala nemaju u ponudi!
SAPIENTI SAT!
a sto rece covek,,ko pobedi ima ce eksluzivno pravo da se bruka u kvalifikacijiama za LS!

scout

pre 12 godina

Nakon odgledanog prvog poluvremena mogu da kazem da je Kaludjerovic decko zalutao u fudbal... Pa on nema nista sto treba jednom napadacu, niti se krece, niti se otvara, o driblingu i da ne pricam, malopre 1na1 sa Andersonom ni finta telom, ni nista... Znaci zivce mi je pokudao...

Gaus..

pre 12 godina

Stanojevicu, da se lepo u ime kluba i pravih Grobara javno izvinis sudiji na sramnom ponasanju klupe i igraca posle ispravno dosudjenog penala..

Jedan, vredan

pre 12 godina

E, sve sam video, prosao celu evropu, ne znam sta nisam radio, al ovo je vrh! Vrh dna! I jednih, i drugih! Spavaj srpski fudbale, spavaj, kad se probudis, budi i mene...

exe

pre 12 godina

E a taman Rnic dokazao svoju strucnost...e moj evandro.A za pljuvanje sudije i stampedo ka sudiji se verobatno vezba na treningu partizana,Sramota bre.

Neupucen

pre 12 godina

Koliko ste izgubili kompas dragi moji zvezdasi. Cak i kada vam se po 101 put u derbiju svira penal kriv je Tole. Zvezdini igraci imali su najmanje 3 starta sa ledja ali kartona nema. Kod penala igrac zvezde gura igraca Partizana koji pada i lopta ga pogadja u ruku. Umesto faul za Partizan, penal za zvezdanaesterac. Pa dokle vise, ovo vam je vec sedmi , osmi penal, gurate, pljujete a trazite crveni za Partizanove igrace. Zabranjete navijanje na istoku jer znate da ce tamo biti navijaci Partizana. Zato cete i izgubiti.

Laki je malo nervozan

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona

Danilo

pre 12 godina

Lele,pa vama je deda presudio;a ni penal vam nije dovoljan!
I onda pričate o Kardžiću i Bariju?Alo,21.vek,nemate pojma!
P.S.I mi jedva da smo nešto bolji.Sve u svemu-jad!Al' mi smo bar veseli!

tonchev

pre 12 godina

Kako sam ja video ovo poluvreme... Losi i jedni i drugi, Zvezda definitivno ne ume da igra, samo se dodaju na sredini, Partizan bi mogao da ih dobije kao od sale kada bi zaigrali fudbal, ali nemaju trenera da im to kaze. Sudija dobar (onaj penal moze a i ne mora da se sudi). Pomocni ocajni, iz straha dizu zastavice, upropastili su 2 napada partizana i jedan zvezdin. Zvezda moze na buku da dobije, navijaci im definitivno daju krila, a Stanoje bi mogao da dobije Zvezdu bez ikakvi problema, kada bi izbacio Miljkovica, Rnica i Scepovica. Tuzan fudbal, u svakom slucaju.

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Kakva sramota od utakmice! Neznaš da li je lošiji prenos (komentator) ili to što zvezda mora po svaku cenu da pobedi.
Kakav penal, takav gol - NIKAKAV! Sramota šta je sudio kao igranje rukom!
A to što ne daju igračima i rukovodstvu da udju u svlačionice, treba da reše nadležni sa rigoroznim kaznama.
Zvezdina "prva" tv doneće im "drugo" mesto! Ha ha

GrobaR

pre 12 godina

Lopta ga je pogodila u butinu, a cak je ruku sklanjao iza ledja da ga ne pogodi. Znaci i da ga je pogodila, nije bilo namere, sudija je bio zaklonjen nije ni video dobro situaciju i dosudio je penal bez razmisljanja, bez konsultacije sa pomocnicima. Ponasanje sudije katastrofalno dajte Lukica da sudi i Babarogica. Partizan ostecen za nepravedno dosudjen penal, jedno 3-4 zuta kartona, crveni zbog starta nad Markovicem i pogresno dosudjenog ofsajda kod prodora Markovica.

Damir zr

pre 12 godina

Boze,boze na sta lici ovaj fudbal!Sva sreca pa na SOS kanalu ima ona emisija SECANJE,pa mozemo da se podsetimo kakav se nekad fudbal igrao u ovoj nasoj zemlji.Uzalud potrosenih sat vremena mog zivota!

ZZZzzz

pre 12 godina

Komentator kaze ako bude 7pts razlike posle derbi,prvenstvo je gotov,zamislite to kada se prvenstvo resava u novembru a pocelo krajem avgusta...to samo kod nas ima,prvenstvo na nivou.

BLBL

pre 12 godina

Zvezda nista posebno, ipak malo bolja, a Partizan je smesan kao sto se i znalo, Lazar Markovic i nije za bolje od ovih njiva. Pumpaju mu cijenu, a momak nema veze s fudbalom.

Dimitrijevica i Evandra zakucati na klupu. Katastrofa su, a izigravaju neke umjetnike na terenu. Andrija po starom, znaci nista. Afrikanca disciplinovati, a Borji objasniti da nije jedini na terenu, jer lik prosto davi loptu, a malo uradi.Lazovic precijenjen i vec umisljen da je Superstar. I njega na klupu.

Aleksandar Stanojevic je po ko zna koji put pokazao da je primitivan i bruka za srpski fudbal, ali u ovoj nastimanoj ligi to ocigledno moze proci.Rnic takodje.

Penal cista kao suza.

Sve u svemu, tuga od srpskog fudbala.Bolje da se nisu ni ukljlucili u prenos, a zali Boze one koji su se pojavili na stadionu da gledaju ovaj tuzni Partizan i Zvezdu koja ni sama ne zna sta zeli. Prosinecki jedina svetla tacka na ovom derbiju. Lukicu odlazi i povedi sa sobom Adzica i njegovog "umjetnika" Evandra.

Vlada

pre 12 godina

Sramotno ponasanje nekih likova sa klupe Crvene zvezde.Ofsajd Partizanu sviran a nije bio,penal mogu da im poklone jos jednom ali hrabrosti treba i za takav gol.podeljeni i zavadjeni jace se cujemo.

Miki

pre 12 godina

Ovo je najgori derbi u poslednjih 10 godina. Najslabija igra, najslabiji sudija. Poseban pecat na sve stavlja Prva TV,u Srbiji postoje opstinske televizije koje imaju skolovanije novinare i rade daleko profesionalnije od ove nazovi televizije.

Kol

pre 12 godina

Kaludjerovic napadac kaludjerovic napadac?!?! Partizanu svaka cast lepo su ljudi dosli i uradili sta im je trebalo, jedva cekam sta ce sad lukic i adzic da kazu ej bre nismo dobili partizan u prvenstvu vec 4 godine! Pa nama ni murinjo sad ne bi pomogao, trener je u fudbalu bitan ali dzaba ako su igraci pa rekao bih svasta ali mi komentar ne bi prosao, polovina ovih sto sad igra u zvezdi u neka srecnija vremena ne bi mogla da bude ni u rezervnom timu!

Djuka

pre 12 godina

Prvo poluvreme sam jedva odgledao, ali drugo necu sigurno! Pa ovakva SPORA I BEZIDEJNA IGRA se ne vidja ni u 5. KINESKOJ LIGI!

P.S. JADNI ONI STRANI SKAUTI I MENADZERI KOJI SU DOSLI NA UTAKMICU...

Milojko Pantic

pre 12 godina

Aj nastavite da pustate Ekskluziv i Eksploziv, a prenos nemojte nikada, ali nikada vise da radite, hvala. Kad bi bar htelo opet nesto da se poremeti sa zvukam pa da ne slusamo ovog Gospodina..

soni

pre 12 godina

Prosto je neverovatno koliko zaostajemo za evropom pa jel moguce da vidimo samo iz ovog jednog ugla...
Mada da budem iskren deluje kao da je koleno a ne ruka ali dobro sreca bar sto nismo dali ovakav gol, jer ne bi voleo da se provlaci nasa pobeda po novinama kao poklonjena...
Ali sa druge strane kad je vec svirao sudija je sa punim pravom mogao i da ga ponovi 5 ili 6 igraca su utrcali pre suta, a mislim miljkovic i kamara su bili u liniji sa evandrom... Ili sa druge strane je mogao da iskljuci miljkovica jer mu je sto se na prenosu jasno vidi psovao majku...
Ali opet kazem drago mi je da nije svirao, i da se nastavlja normalno ako dobijemo da to bude posteno...

Atropin

pre 12 godina

Ne treba zvezdi ni pomoc sudija, kad mi imamo Stanojevica i 2 igraca manje u liku Scepovica i Babovica!! :( A da se istorija ponovi, pobrinuo se naravno Rnic... Ako ih u drugom posle svega ne zgazimo Stanoje treba da se pakuje pa neka osvoji 100 titula zaredom!!!

kiko

pre 12 godina

Strucnjaci koji ocenjuju dal je bio penal na osnovu toga koliko je za koga vise u istoriji svirano penala, ove ili one sezone.... uzas... cist penal kao suza a zaniomljivo kako su bezobrazno svi potrcali prema sudiji... pa sta hocete, da na osnovu toga sto je partizanu svirano manje penala unazad u derbijima, da na osnovu toga rnic ima kredita da menja stojkovica...sramota Stanojevicu kako si ih lepo pripremio za ovakav slucaj... kakav trk prema sudiji u stilu neke seoske ekipe sa vilama i motikama onako juris na sudiju...

Realan

pre 12 godina

Mi ni iz penala ne možemo da damo gol, čekaćemo još dugo na pobedu protiv jadnog partizana koji je za nas Real. Sa ovakvim pajserima i nerešeno nam je extra.

Misa Po

pre 12 godina

hahahahahah.. 15. min. sudija dize nepostojeci ofsajd Partizanu. jasno je ko dan, Partizanu ne sme da se dozvoli da pobedi u derbiju, iako je za klasu bolji, jer ce Lukic i kompanija da se mnogo nadure. ali idemo hrabro Partizane, protiv navijaca, protiv pritisaka, protiv sudije... jer Partizan je sveto srpsko ime!
(vlajzi, 26. novembar 2011 18:26)

Lupas kao otvoreni prozor, i trujes jer ocigledno drugo i ne znas. Sutnuli ste jednom, ponavljam JEDNOM na gol, za citavo poluvreme?! Nijedan korner?! Nemate 3 spojena pasa?! Idi gledaj basket, tu ste bolji, skidam kapu.

Max Demian

pre 12 godina

Nikada gori fudbal,
na dnu evropskog fudbala,

a nikada vise koskanja i svakojakih bezbednosnih problema.

VI STE BRE UPROPASTILI SRPSKI FUDBAL!

Миле

pre 12 godina

Не можа наш фудбал напред никако, али никако, ако после једног овако очигледног пенала читав тим Партизана скочи на судију и све заврши жутим картоном Рнићу (који се успут куне да није направи пенал), а у тој ситуацији се додјељује или црвени или ништа. Разумем ја судију није он смео даље, један је систем испред њега, онај Партизанов (исто би било у обрнутом случају, тада би био Звездин),али нема система иза њега који би га заштитио.

srbin iz Austrije

pre 12 godina

Mnogo bolje bez komentatora!!! Slusamo lepe pesme... 'Partizaneee, Partizaneee, Partizane jedini...' a onda 'Samo tebi verni samo tebi odani'. ja sam iz inostranstva, moze neko da mi objasni kako se zovu navijaci koji to pevaju! Hvala.

Osijek

pre 12 godina

Zvezdi su se utakmice odvijek namještale ali i ni to im nije sada dovoljno.Tužno je gledati Grobare kako se tuku međusobno.Poštovanje Belgiji njega su i Hrvati cjenili.Pozdrav iz Osijeka.

zozimar

pre 12 godina

c,c,c,c... ovih 300 grobara jace se cuju od 39700 delija na utakmici! pa ko je ovde lud breee????
(delija iz prvog reda, 26. novembar 2011 18:46)

ne cujes dobro, a ako se i cuju to je zato sto se medjusobno prepucavaju te dve grupe, kako se vec zovu Zaboravljeni, Zabranjeni...

champs

pre 12 godina

Goooooooool....0:2!!! Po ko zna koji put Stanoje je pokazao koliko je mudriji od onog sto se samo cese!!!
Bravo carino opet si svima zapusio usta!!!


...SLAVICE SE TITULAAAAAAAA!!!!!!!!

Vojkan PFC

pre 12 godina

Jos 5 penala da vam daju necete dati gol! Sta je sad sa pricom da Partizan kupuje sudije? Koje opravdanje cete sada naci!!! Napunicemo vas u drugom poluvremenu! Napred P A R T I Z A N ! ! !

SveU16

pre 12 godina

Rnić udario loptu rukom i kune se u MAJKU da nije. To može samo srpski fudbaler :) Jad i beda od utakmice, a najbolji akter sudija. Valjda će se u ll poluvremenu nešto promeniti, ako ne zaspim.

profesionalac

pre 12 godina

Ovo je najbolji sportski komentator ikada! Nadam se da ce ostati samo slika do kraja ,kamo srece da su svi nasi sportski komentatori ovakvi, a ne da slusam 3 tone gluposti! :)
(gilebb, 26. novembar 2011 18:43)

Narocito kada je na kraju prvog poluvremena rekao "ako Zvezda pobedi to ce NAS dovesti na samo jedan bod od Partizana". Stvarno je najbolji navijac. :)

Nikola

pre 12 godina

Nisam znao da je igranje butinom u 16-ercu penal, jel moze neko da mi objasni ovo pravilo ili to samo vazi za protivnike CZ?

Penal je trebao biti ponovljen, Tole je pomerao gol kod penala.

steva

pre 12 godina

isfrustrirani svojim fudbalskim neznanjem i nemoći igrači i klupe oba tima nasrću jedni na druge, histerišu na svaku odluku sudije ... jad i beda srpskog fudbala ...

Mao

pre 12 godina

Posto ce se puno polemisati o penalu, ako se u drugom poluvremenu ne dogodi neki gol, jasne su samo dve stvari. Prva se odnosi na zvanicni pravilnik FIFA - sudija je morao, pogotovo u ovako vaznom mecu, a zasto ne i u svakom, da obrati paznju gde su ostali igraci pre nego sto je Evandro izveo penal. Da je pogledao, postovao bi pravilo i ponovio izvodjenje. Drugo i ne manje vazno jeste da li je bio penal - na snimku ostaje otvoreno, kao da je malo nogom, malo rukom, ali sudija kaze da to jeste VIDEO i onda mu bar za toliko valja verovati. Sve u svemu, nemamo srece s arbitrima, a i zapala mu je "koska" zbog koje je nepotrebno podignuta tenzija.

NOVA PAZOVA

pre 12 godina

sve u svemu KATASTROFA !!! od kasnjenja prenosa (osim da pocne pola sata ranije), zatim nema komentatora, zvuk jako los kao ma nema navijaca u sve to nikakva igra, ZVEZDA kao nesto pokusava, ovi igraju neku ceku, pa onda penal pa skaci na sudiju , oteraju ga do auta i nikome za to neda karton, pa kad ovaj promasi dal Vukic poce da skace ispred sudije a, ovaj cuti ma totalno pogubio konce ... uglavnom SLIKA I PRILIKA SRPSKOG FUDBALA !!!

Глобтротер

pre 12 godina

Све у свему аматерски фудбал. Наравно набој и варнице су севнуле како то обично бива код наших фудбалера тек када је судија одсвирао крај полувремена. Док се играо фудбал тога није било. Споро, досадно и са једне и са друге стране. Једину праву акцију и прилику за гол имао је Бабовић који је по обичају имао потез више. Пенал сумњив. Господа са Прве нису показали снимак из више углова. Али будући да је актер инцидентни и глупави Рнић коме се овакве ситуације редовно дешавају, врло је могуће да је скинуо лопту руком. Потпуно без потребе јер је лопта била преспора, али то је Рнић. Такве ми голове увек примамо.

Ваљда ће у наставку показати мало више жеље и једни и други. Не сумњам да ће после утакмице сви до једног изјављивати како су оставили срце на терену.

Nikola Vukovic

pre 12 godina

Vreme je za veliku cistku!
Prosinecki kuci u Zagreb! Nista nisi uradio.
Lukic i adzic u zatvor!
Kaludjerovic ,Borha, Mikic, Dimitrijevic, Petkovic,Vilotic u UB!
Ako ih prime.
Ovo danas je brukanje jednog Velikog kluba i miliona navijaca!
P.S Onaj uvodi Vilotica!
Boze koja neznalica!

osijek

pre 12 godina

Zvezdi se namještaju utakmice ali ni to joj nije doljno protiv Partizana.Tužno je gledati da su Grobari toliko propali.Dok je Belgija bio živ to vam se nije događalo.Pozdrav iz Hrvatske

Tole

pre 12 godina

Bar 5 faulova Zvezde u prvom je bilo za cist zuti. Svih 5 sa ledja, ni blizu lopti. Onda nepostojeci ofsajd u sansi za Partizan i naravno penal koji je samo sudija video.
U drugom ocekujem jos gore sudjene na stetu Partizana a mozda i po koji incident.

Radza

pre 12 godina

Crni Robrte pa ti jos uvek imas vise pasova u nazad nego ka protivnickom golu.Resavaj to bre vec jednom ili idi iz Zvezde .I igra nam je ciganska.Sramota .

Petao Sofronije

pre 12 godina

Sto se tice penala: rekao bih da je pitanje da li lopta udarila u koleno ili ruku 50%/50% ....na tih 50% verovatnoca da nije bila napucana vec da je igrac namerno igrao je 50% ....znaci u situaciji kada je verovatnoca da je zaista bio penal 25% ...on sa takvom sigurnoscu i autoritetom svira penal? Ako ovo nije tendenciozno onda ne znam sta je?! Ako laze rog statistika ne laze :pppp

branko_84_LAzarevac

pre 12 godina

ja sam zvezdas ,ali mislim da penala nije bilo ali je sudija stajao lose i pomeranje ruke rnica delovalo kao da je igrao rukom.komentator blagi uzas.Milojko Milojko

Srba

pre 12 godina

Cim sam video da Kaludjer igra a Mezenga na klupu znao sam sta nas ceka,a za Vilotu kad je uso da i ne govorim.E to je nas problem sto mora da igraju oni sto su na prodaju,i zato smo tu gde jesmo.

coka

pre 12 godina

Joj ovi što uvek traže neki link...smarači..pa prostije je naći link za livestream nego ostaviti komentar na nekom sajtu...prostije od toga je jedino uključiti komp.

ZZZzzz

pre 12 godina

Najgori prenos u istoriji covecanstva,komentator otiso AVOL mada kada bolje razmislim to je i dobra stvar jer nasi komentatori su teske neznalice,neka pogledaju kako to radi skysport itd.Kvalitet fudbala,pa hmm nema, Kambodza liga.

Igor

pre 12 godina

Stanoje gde ti je Dijara??? A da, on nespreman već 3 meseca daje golove na prijateljskim i kup utakmicama a Šćepović promašuje na prvenstvenim?!

jovan

pre 12 godina

Sta imam ja od njih? nista. djokovic vlada celim svetom oni ne mogu ni amatere da pobede, a o ovim mojima da ne pricam o titulama. a da mi smo prvaci sveta i evrope ej! to sto zadnjih 20 godina nismo usli u ligu sampiona nema veze mi smo je osvojili pre 20 godina, nema veze sto tad nisam bio ni ziv. a o klubu koji dobije od lige sampiona 10 miliona i prodajom igraca ukupno oko 20 miliona i kupuje igrace od 500000 i igra protiv filijala celu ligu takodje nemam reci. lepo gledam arsenal to je fudbal.

prva-prenos-prva-klasa

pre 12 godina

ja ne znam sta je ovo, deluje ko klasicna namestaljka, Partizan toliko ubija igru da je to katastrofa, bar 5 puta su mogli da probiju odbranu, i uvek se zaustave (ili Babovic pocne da dribla).

vlajzi

pre 12 godina

hahahahahah.. 15. min. sudija dize nepostojeci ofsajd Partizanu. jasno je ko dan, Partizanu ne sme da se dozvoli da pobedi u derbiju, iako je za klasu bolji, jer ce Lukic i kompanija da se mnogo nadure. ali idemo hrabro Partizane, protiv navijaca, protiv pritisaka, protiv sudije... jer Partizan je sveto srpsko ime!

срамота

pre 12 godina

нећу да гледам утакмицу више!
судија свира чист пенал (па шта и да је погрешио), а онда следи стампедо играча, који га псују, вређају и пљују (буквално). у наредних 10-так минута судији прстом прете и играчи партизана и клупа партизана. тренер партизана некоме од судија каже "како те није срамота"...
е па, мене је срамота такве лиге и таквог фудбала. ајде мрш!

nego

pre 12 godina

Prvo bruka za tv prvu ili kako vec, manje vise za promaseni ocigledni penal ali to sto su igraci Partizana pljuvali sudiju a ovaj nikome nije pokazao crveni karton samo govori o tome koliko Tole nema veze sa Partizanom, koliko je sudija Zvezdin i na kraju koliko nam je prvenstvo regularno...inace za poluretardirane fudbalere i jednog i drugog tima ne treba trositi reci...

jox03

pre 12 godina

ima prenosa na prvoj al komentator je stigao tek u 40-tom minutu.kakv neprofesionalizam.a ko da je bitno ko ce pobediti ocajni su i jedni i drugi

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Samo nek si ti meni stavio Šćepovića u prvih 11, sad ćete videti kako se daju golovi xD. Ako taj da gol, znajte da se bliži kraj sveta.
A možda će se neki od menadžera i zabuniti pa ga prodamo :)

gilebb

pre 12 godina

Ovo je najbolji sportski komentator ikada! Nadam se da ce ostati samo slika do kraja ,kamo srece da su svi nasi sportski komentatori ovakvi, a ne da slusam 3 tone gluposti! :)

goranhn

pre 12 godina

na cist penal, svi igraci partizana skacu na sudiju.... bruka i sramota za srpski fubal. rnic, koji vas je izbacio i iz lige sampiona, pjeni kao bjesan bez ikakvog razloga, nidta da nauci...

gilebb

pre 12 godina

Ovo je najbolji sportski komentator ikada! Nadam se da ce ostati samo slika do kraja ,kamo srece da su svi nasi sportski komentatori ovakvi, a ne da slusam 3 tone gluposti! :)

King James

pre 12 godina

Jad i beda na TV Prva. Kašnjenje, nema komentara, brže bolje se gase kamere na kraju utakmice, ni reprizu golova ne videsmo, komentatoru bitniji prvi glas Srbije od utiska sa utakmice...malo je reći BEDNO! Nemam ništa protiv zvezdaša, svako navija za svoj klub, ali ovi amateri koji su radili utakmicu ne zaslužuju ni nulu. Sramota!!!!!!!!!

champs

pre 12 godina

Goooooooool....0:2!!! Po ko zna koji put Stanoje je pokazao koliko je mudriji od onog sto se samo cese!!!
Bravo carino opet si svima zapusio usta!!!


...SLAVICE SE TITULAAAAAAAA!!!!!!!!

Danilo

pre 12 godina

Lele,pa vama je deda presudio;a ni penal vam nije dovoljan!
I onda pričate o Kardžiću i Bariju?Alo,21.vek,nemate pojma!
P.S.I mi jedva da smo nešto bolji.Sve u svemu-jad!Al' mi smo bar veseli!

Kol

pre 12 godina

Kaludjerovic napadac kaludjerovic napadac?!?! Partizanu svaka cast lepo su ljudi dosli i uradili sta im je trebalo, jedva cekam sta ce sad lukic i adzic da kazu ej bre nismo dobili partizan u prvenstvu vec 4 godine! Pa nama ni murinjo sad ne bi pomogao, trener je u fudbalu bitan ali dzaba ako su igraci pa rekao bih svasta ali mi komentar ne bi prosao, polovina ovih sto sad igra u zvezdi u neka srecnija vremena ne bi mogla da bude ni u rezervnom timu!

Kad cigosi utihnu :D

pre 12 godina

Sram treba da bude onog Toleta, kako je smeo da namesti onu stativu onako blizu :D
Lukic ovo ne priznaje, ocekujemo saopstenje :D

wroom1975

pre 12 godina

"Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)"

Kako si samo postigao sve to vidis? A i samo da znas da se vidi kad posaljes sa mobilnog poruku...a i kako si znao da je komentator bas to rekao na TV-u a ti bio na tribinama...telepatija?

Мјау

pre 12 godina

Шћеповић је дао гол на Маракани, сад стручни штаб Звезде може слободно да затовори клуб.

Nikola

pre 12 godina

Nisam znao da je igranje butinom u 16-ercu penal, jel moze neko da mi objasni ovo pravilo ili to samo vazi za protivnike CZ?

Penal je trebao biti ponovljen, Tole je pomerao gol kod penala.

volim domace

pre 12 godina

Partizan u prvih 11 ima 7 igraca iz svoje omladinske skole a Zvezda JEDNOG. Zato Zvezda igra sa 5 stranaca a partizan sa jednim u prvih 11.

profesionalac

pre 12 godina

Ovo je najbolji sportski komentator ikada! Nadam se da ce ostati samo slika do kraja ,kamo srece da su svi nasi sportski komentatori ovakvi, a ne da slusam 3 tone gluposti! :)
(gilebb, 26. novembar 2011 18:43)

Narocito kada je na kraju prvog poluvremena rekao "ako Zvezda pobedi to ce NAS dovesti na samo jedan bod od Partizana". Stvarno je najbolji navijac. :)

jox03

pre 12 godina

ima prenosa na prvoj al komentator je stigao tek u 40-tom minutu.kakv neprofesionalizam.a ko da je bitno ko ce pobediti ocajni su i jedni i drugi

Kantona

pre 12 godina

Penal je kada lopta udari igraca u butinu ili vrat(Banat), a ne kada udari u ruku(Smederevo), to je zvezdin izum ove sezone, ali ne kriv je opet Tole kao i uvek za sve...

Слоба Гробар Сента

pre 12 godina

Некада било. ДОМИНИРАЈ!!!!
А сада : ФРУСТРИРАЈ!!!

Илустрација свега наведеног: ПРОСИНЕЧКИ САМ СЕБИ "БЕРЕ" УШИ !!!

Zanetti

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)
Da li je normalno da neko ovoliko bude iskompleksiran?

Nikola Vukovic

pre 12 godina

Vreme je za veliku cistku!
Prosinecki kuci u Zagreb! Nista nisi uradio.
Lukic i adzic u zatvor!
Kaludjerovic ,Borha, Mikic, Dimitrijevic, Petkovic,Vilotic u UB!
Ako ih prime.
Ovo danas je brukanje jednog Velikog kluba i miliona navijaca!
P.S Onaj uvodi Vilotica!
Boze koja neznalica!

срамота

pre 12 godina

нећу да гледам утакмицу више!
судија свира чист пенал (па шта и да је погрешио), а онда следи стампедо играча, који га псују, вређају и пљују (буквално). у наредних 10-так минута судији прстом прете и играчи партизана и клупа партизана. тренер партизана некоме од судија каже "како те није срамота"...
е па, мене је срамота такве лиге и таквог фудбала. ајде мрш!

steva

pre 12 godina

isfrustrirani svojim fudbalskim neznanjem i nemoći igrači i klupe oba tima nasrću jedni na druge, histerišu na svaku odluku sudije ... jad i beda srpskog fudbala ...

ZZZzzz

pre 12 godina

Najgori prenos u istoriji covecanstva,komentator otiso AVOL mada kada bolje razmislim to je i dobra stvar jer nasi komentatori su teske neznalice,neka pogledaju kako to radi skysport itd.Kvalitet fudbala,pa hmm nema, Kambodza liga.

Dušan

pre 12 godina

Kao navijač Crvene Zvezde , moram da priznam da u istoriji fudbalskog kluba u timu nije imala veću grupu građana.Ovi likovi su rođeni luzeri zajedno sa nejvećim Lukićem.Može Robi da ih nauči kako se igra , može i da ih uigra ali ne može da ih nauči kako da pobeđuju.Evandro se toliko uplašio prilikom izvođenja penala, da je pravo čudo kako je dobacio do gola.Dakle majstori ovi nesposobni stranci napolje , uzmite klince iz omladinske škole i za tri godine napravite pobedničku ekipu.Nadam se i da će Lukić da shvati da je vođenje Zvezde, za njegove intelektualne mogućnosti preveliki zalogaj.Partizanu svaka čast, moram sportski da im priznam pobedu.

Milojko Pantic

pre 12 godina

Aj nastavite da pustate Ekskluziv i Eksploziv, a prenos nemojte nikada, ali nikada vise da radite, hvala. Kad bi bar htelo opet nesto da se poremeti sa zvukam pa da ne slusamo ovog Gospodina..

Bane

pre 12 godina

Pa da čim zvezda izgubi onda je loš derbi, propast srpskog fudbala itd., itd. To možda kod vas drage komšije, kod nas savršeno. Samo napred momci, pokazali ste ovim amaterima kako se završava dogovoreni posao. A sad na gledanje evropskog Partizana u ligi šampiona u vaterpolu, fudbal više nije interesantan. Pozdrav amateri.

slobodan

pre 12 godina

Lukicu i Vesicu treba najzad da bude jasno da propagiranjem nasilja nad sportskim protivnicima i orkestriranom kampanjom protiv Toleta Karadzica nece stvoriti veliku Zvezdu.Zvezda treba da bude tim koji ce da pleni gospodstvom na terenu i van njega.

miodrag

pre 12 godina

Ma sta ima veze sto je igrao butinom? penal je penal i trebao je biti ponovljen, pa lopta nije bila tacno na bijeloj tacki! to ne moze tako. A onaj gol Vukica je totalno neregularan!? Pa nema on pravo onako da dribla dva tri igrac i jos da suta, pa nije ovo Brazil! A kod drugog gola sudija je trebao svirati ofsajd. Pa lijepo su igraci zvezde pravili ofsajd zamku, a kad pravis zamku onda je red da se u nju neko upeca! pa onaj Scepovic ne zna pravila fudbala, kakav amater! I jos se raduje,mangup. Ma trebalo bi utakmicu ponoviti, ovo je Tole namjestio. hahahahaa

Vladimir

pre 12 godina

Robi, sad je kasno i da odeš. Sramna taktika, sa samo jednim špic igračem, koju forsiraš od kako si došao, bez Mezenge, jedinog koji je klasičan napadač a dečko je u formi. Sad možeš na miru da ostaneš i da učiš zanat, sve je gotovo... Čestitke FK Partizan na osvojenoj 5 - oj uzastopnoj tituli i puno sreće u kvalifikacijama za LŠ !

Mladen PFC

pre 12 godina

Jel opet Karadzic sredio da PARTIZAN pobedi.Pa sve ste imali,ali morate priznati da Vam nesto ne ide!!!Dok je nama vaseg Lukica,sve je dobro heheheheheeh partizan sampion.partizan sampion. partizan sampion. partizan sampion

Vojkan PFC

pre 12 godina

Jos 5 penala da vam daju necete dati gol! Sta je sad sa pricom da Partizan kupuje sudije? Koje opravdanje cete sada naci!!! Napunicemo vas u drugom poluvremenu! Napred P A R T I Z A N ! ! !

vlajzi

pre 12 godina

hahahahahah.. 15. min. sudija dize nepostojeci ofsajd Partizanu. jasno je ko dan, Partizanu ne sme da se dozvoli da pobedi u derbiju, iako je za klasu bolji, jer ce Lukic i kompanija da se mnogo nadure. ali idemo hrabro Partizane, protiv navijaca, protiv pritisaka, protiv sudije... jer Partizan je sveto srpsko ime!

delija kraljevo

pre 12 godina

Evo koliko je bio "penal", pametnom dosta
[link]
(Objektivni navijac, 26. novembar 2011 21:53)
definitivno, ni govora o penalu! moramo biti iskreni i priznati to. ali i vi nemojte biti zlobni i govoriti kako je to namerno. Prosto sudija nije video dobro, u takvom je polozaju bio. Greske se desavaju. Na kraju je pravda zadovoljena promasenim penalom.

Goxi

pre 12 godina

Zovite Ramba da vam posalje novi kontigent Brazilaca!Ali ovaj put neka promeni plazu sa koje ih dovodi,nije Kopakabana jedina,imaju jos 3 velike plaze u Riu...

Miki

pre 12 godina

Ovo je najgori derbi u poslednjih 10 godina. Najslabija igra, najslabiji sudija. Poseban pecat na sve stavlja Prva TV,u Srbiji postoje opstinske televizije koje imaju skolovanije novinare i rade daleko profesionalnije od ove nazovi televizije.

PeterPFC

pre 12 godina

Sve u svemu - lagano. Sa kombinovanim sastavom. Ali, nekako mi bilo dosadno. Drago mi je sto smo ih dobili, ali opet nekako sam ocekivao da se vise bore. Nekako su jadni, kao da igramo protiv Smedereva ili slicnih ekipa...

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Kakva sramota od utakmice! Neznaš da li je lošiji prenos (komentator) ili to što zvezda mora po svaku cenu da pobedi.
Kakav penal, takav gol - NIKAKAV! Sramota šta je sudio kao igranje rukom!
A to što ne daju igračima i rukovodstvu da udju u svlačionice, treba da reše nadležni sa rigoroznim kaznama.
Zvezdina "prva" tv doneće im "drugo" mesto! Ha ha

MadMax

pre 12 godina

"Kako loša utakmica!""Kako loša utakmica!"
ponavljaju papagaji sa severa stadiona Fk"Sledeća sezona"
A pred derbi:"Mi pokazati!""Mi razbiti!"
Tipično za simpatizere komšinice...
E sad, da nista vise ne napravimo, da na nabuši Fljamortari i Šamrok, Vi ste za nas redovne mušterije!!!
Divan vikend, i umalo zaboravih pozdravio Vas Kari Pešić i poslao puno poljubaca iz Slovenije...

Tomas

pre 12 godina

Tole namestio, 100% provereno, a naročito "OČIGLEDAN" penal za Zvezdu.No ima Boga, šta se videlo u drugom poluvremenu.Pa nije Tole svemoguć.PARTIZAN FOREVER.

Partizanovac

pre 12 godina

Jeli Lukicu, jel sad regularno? Ili je mozda sudija morao 2 penala da svira? Ma sta ja pricam, Tole izmislio nesto da na daljinu vodi Zvezdine igrace i blokira ih kad god Vukic prodje pored njih. Al samo ti ostani u Zvezdi, ti si njen najbolji predsednik u istoriji. I pozdravi Dzaju, sa onom njegom izjavom u novinama danas ispade da bi vas Samrok pojeo.

Neupucen

pre 12 godina

Koliko ste izgubili kompas dragi moji zvezdasi. Cak i kada vam se po 101 put u derbiju svira penal kriv je Tole. Zvezdini igraci imali su najmanje 3 starta sa ledja ali kartona nema. Kod penala igrac zvezde gura igraca Partizana koji pada i lopta ga pogadja u ruku. Umesto faul za Partizan, penal za zvezdanaesterac. Pa dokle vise, ovo vam je vec sedmi , osmi penal, gurate, pljujete a trazite crveni za Partizanove igrace. Zabranjete navijanje na istoku jer znate da ce tamo biti navijaci Partizana. Zato cete i izgubiti.

branko_84_LAzarevac

pre 12 godina

ja sam zvezdas ,ali mislim da penala nije bilo ali je sudija stajao lose i pomeranje ruke rnica delovalo kao da je igrao rukom.komentator blagi uzas.Milojko Milojko

m

pre 12 godina

Pronela se priča da je Nikola Petković ušao u klinč sa Brunom Mezengom.
"Nije tačno, ja sam razdvajao Mezengu, ali ni tu nije bilo fizičkog kontakta", rekao je on novinarima po izlasku iz svlačionice.
Usledilo je logično pitanje od koga ga je razdvajao?
"Ne znam", rekao je Petković i dodao: "Dosta mi je više tih priča o meni, od kada sam došao nisam reč rekao. Pitajte Mezengu".
Ma Mezenga je tukao sebe, samokažnjavao se zbog poraza, a onda je Petković razdvojio Mezengu od Mezenge!

Laki

pre 12 godina

Od svih na terenu najbrze je trcao vatrogasac sa bakljom,pregovarajte sa njim da obuce dres ali ga prvo pitajte za koga navija.Sto se tice prenosa ,ziva bruka!Valjda se ovakav derbi samo moze gledati na takvoj televiziji!Cestitke Partizanu!

s t v

pre 12 godina

Ganci kod vas je -7, na stadionu i oko njega očekuju se velike padavine, a razočarani Rusi hoće da zavrnu slavinu za gas.
A imali ste posed lopte više od nas.

a Partizan cepa li cepa!

pre 12 godina

Crn dan za navijace zvezde. Poraz u derbiju od Partizana, poraz u kosarci od... nekog tamo...
U stvari, kad bolje razmislim, ovo i nije njihov crn dan, ovo je njihova svakodnevnica vec dugo dugo!

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Samo nek si ti meni stavio Šćepovića u prvih 11, sad ćete videti kako se daju golovi xD. Ako taj da gol, znajte da se bliži kraj sveta.
A možda će se neki od menadžera i zabuniti pa ga prodamo :)

Preko vode do slobode

pre 12 godina

Bravo crno-beli.Sada je napokon svima jasno ko je najbolji klub na ovim prostorima.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

Srba

pre 12 godina

Cim sam video da Kaludjer igra a Mezenga na klupu znao sam sta nas ceka,a za Vilotu kad je uso da i ne govorim.E to je nas problem sto mora da igraju oni sto su na prodaju,i zato smo tu gde jesmo.

GrobaR

pre 12 godina

Lopta ga je pogodila u butinu, a cak je ruku sklanjao iza ledja da ga ne pogodi. Znaci i da ga je pogodila, nije bilo namere, sudija je bio zaklonjen nije ni video dobro situaciju i dosudio je penal bez razmisljanja, bez konsultacije sa pomocnicima. Ponasanje sudije katastrofalno dajte Lukica da sudi i Babarogica. Partizan ostecen za nepravedno dosudjen penal, jedno 3-4 zuta kartona, crveni zbog starta nad Markovicem i pogresno dosudjenog ofsajda kod prodora Markovica.

coka

pre 12 godina

Joj ovi što uvek traže neki link...smarači..pa prostije je naći link za livestream nego ostaviti komentar na nekom sajtu...prostije od toga je jedino uključiti komp.

idite na kosovo

pre 12 godina

umesto da donese titulu lukic organizuje na severu koncerte riblje corbe i ivane zigon...prica o kosovu i crkvama i kupuje vodje sa severa.....zato niko i nesme da skandira protiv njega posle svih ovih godina....a piksija su terali od prvog dana....verovatno jer nio bio patriota

ramac,trst

pre 12 godina

Cirkus Medrano na Marakani!Crveno-beli klovnovi iz Brazila,Kolumbije,Gane a glavnu tacku izveli Vilotic i Bajkovic.Trese se Marakana od podsmeha...

Pop

pre 12 godina

Moje drage komsije,mrzi me da citam vase komentare jer vec znam sta pise:-nismo imali srece,promasen penal,itd i naravno vasa omiljena krilatica-dobicemo vas SLEDECE godine...haha
Za one starije je prekasno,ali vama mladjima cu dati jedan savet-ne slusajte dede,oceve,striceve koji vam pricaju kako je bilo davne 91e vec lepo svi u crno-beli tabor pa da zajedno slavimo sampione!

Grobar od malena...

pre 12 godina

Partizan je zasluženo pobedio,mada se nisu videli 70 minuta.Ali,ne razumem,sada se sprdate sa nama što Toleta krivimo za sunovrat našeg fudbala i Zvezde,a opet ste sigurni da ste osvojili titulu? Ako nije namešteno,pa ko vama garantuje da ćete zadržati 7 poena prednosti do derbija na onoj vašoj oranici?! Šta se palite? Ako i odete u kvalifikacije za LŠ,opet ćete izduvati od Šamroka ili tako neke velesile.Stvarno ne znam čemu se radujete.A ovaj lik,što nas zeza za Krku,pa i vi ste pukli od Zlatoroga,i to 10 razlike...
(Željko, 26. novembar 2011 21:05)

Vaša smešna ekipa nam garantuje da ćemo zadržati 7 bodova prednosti do sledećeg derbija. I ne samo da ćemo zadržati, nego ćemo i povećati bodovnu prednost. A znaš zašto? Zato što imate smešnu ekipu....ha,ha,ha
A ovaj deo tvog kometara za košarku stvarno ne bih komentarisao, strpi se do 25.12. i biće ti sve jasnije!!!

Vlado

pre 12 godina

A niko da pokaze usporeni snimak i kaze da penala nije bilo. Rnic je loptu udario butinom a da je pritom sklanjao ruku. Toliko o tome a neka oni kazu kako su osteceni.

Mario Bros

pre 12 godina

Dobro je rekao jedan komentar

Gole su lutke s naslovnih strana,
jos jedna pobeda Partizana.

Kada krečite, krečite. Ali stvarno. :)

Pukovac

pre 12 godina

Iako je 2 k`o vrata, pevali ste iz inata (kome, nemam pojma). Partizan igrao koliko mu treba, mada ste bili malo bolji u prvom delu, ali je sve to bilo jalovo, mogli ste i 100% poseda da imate, nista ne bi promenilo. U drugom do izrazaja dolazi nase iskusvo igranja (kakvog-takvog igranja) u Evropi, polako se pravio pritisak, i dobili smo ono sto smo trazili. Potez utakmice kada se posle primljenog gola uvodi STOPER?!?!?!?! koji je kasnije jedan od krivaca za drugi gol. Pa to nije radio ni Djoric u najboljim danima. Dzajicu, ProsiDecki, i svi vi ostali, DZABE ste krecili, mi smo Partizan bre. Sve u svemu, Djuro spremaj se za prolece i novi pohod na LS.

Del

pre 12 godina

Braco, vama je SCEPOVIC dao gol! :) Niste uspeli da postignete gol ekipi koja u odbrani ima Miljkovica i Rnica, ekipi kojoj je mozak Babovic a prvi napadac Scepovic. Kada vi ovako losem Partizanu ne mozete gol da date, ne znam kako se nadate tituli..

jovan

pre 12 godina

Sta imam ja od njih? nista. djokovic vlada celim svetom oni ne mogu ni amatere da pobede, a o ovim mojima da ne pricam o titulama. a da mi smo prvaci sveta i evrope ej! to sto zadnjih 20 godina nismo usli u ligu sampiona nema veze mi smo je osvojili pre 20 godina, nema veze sto tad nisam bio ni ziv. a o klubu koji dobije od lige sampiona 10 miliona i prodajom igraca ukupno oko 20 miliona i kupuje igrace od 500000 i igra protiv filijala celu ligu takodje nemam reci. lepo gledam arsenal to je fudbal.

Radza

pre 12 godina

Crni Robrte pa ti jos uvek imas vise pasova u nazad nego ka protivnickom golu.Resavaj to bre vec jednom ili idi iz Zvezde .I igra nam je ciganska.Sramota .

mladen

pre 12 godina

Na sta je najveci problem zvezdasa ? Dule je postao presednik sportskog drustva pa ce sad sve njegove selekcije ljuriti desetu titulu . Mij sledeci komentar za pet godina.

Crno-belac

pre 12 godina

Razgovaraju otac i sin, pa sin upita oca:" Oče, oče, a kada će Zvezda pobediti PARTIZAN u bilo kom sportu?". Otac nervozno odgovori:"Pa sine svake godine me uvek isto pitaš i ja ti uvek isto odgovaram.Sledeće godine sine, sledeće godine.I nemoj me to više pitati".

Miki Tmm

pre 12 godina

Ali najbolji su ovi sa Prve, kada se zavrsio mec voditelj kaze - i nakon ove pobede Crvene... pardon Partizana. A onda kaze, a sada cemo videti golove, a ono pocinje spica - Nije preporucljivo za mladje od 12 godina. Ja bih samo dao jednu malu ispravku, nije preporucljivo za mladje od 18 godina.

Zlatko

pre 12 godina

Komšijama čestitke na još jednoj pobedi. I opet je derbi pokazao zašto smo iz Evrope ispali u avgustu. Nula od fudbala. I jedni i drugi spori, bezidejni, negodovanje i širenje ruku na svaki zvižduk sudije. Svaka čast Vukiću za onaj slalom i rutinsku realizaciju. Jedna Zvezdina dobra akcija i onaj pas Partizanovog igrača koji je završen poklonom naše odbrane i golmana su bar po meni jedino što je vredelo na ovoj utakmici, Vukićev slalom je individualni kvalitet. I dosta mi je više posla za vatrogasce. Ne zanima me da li su jedni ili drugi, ako je to u Evropi zabranjeno, zašto mi to tolerišemo? Daju im smešne kazne i pojeo vuk magarca. Kad počnu i jedni i drugi da za baklje i topovske udare dobijaju cifru zbog koje će se češati i 5 utakmica bez publike, da li će se klubovi ograditi od takvih „navijača“ ili će konačno ti diletanti prestati to da nabavljaju ako uopšte shvate da štete tako svom klubu.
Jednom letos nakon nekog saopštenja, jednom nedavno, evo sad treći put. Jeste 7 bodova razlike, ali ima još mnogo do kraja. Ipak, samo da pitam nešto. Vlado, ko će biti kriv ako uzmu i 5. uzastopnu titulu a 3. za vreme tvog mandata? Šta je najavljeno na početku, a gde smo sada 2,5 godine kasnije? Lukićeva uprava će postati najtrofejnija uprava u istoriji, ali u istoriji FK Partizan. Sramota. Za 90 minuta jedna jedina akcija. Penal ne računam jer nije ni došao kao posledica neke akcije. Od nekada neosvojive tvrđave došli smo u situaciju da ni bod na našem stadionu ne možemo da uzmemo. Koliko dugo nismo pobedili? Neko ume da da gol iz kornera, a neko ne ume ni sa penala. Zar nisu svi ponavljali da se veliki igrači stvaraju na velikim utakmicama? Ja jesam optimista, ali u isto vreme sam i realista. Gospodo iz uprave, bolje idite sada, da skupština ima vremena da izabere novog predsednika i u novu sezonu uđemo ravnopravni. Ako dočekate leto da odete opet ćemo na startu sezone biti u zaostatku. I da ne zaboravim, na startu sledeće sezone, naravno. Dokle više sledeća sezona? 3 dana karantina? Čovek bi očekivao da će da lete po terenu, a oni ne mogu da se sastave. Ali dobro, nisu oni krivi što ne znaju, pa su taj dres obukli zbog dobrog menadžera. Pa deca iz omladinske bi ako ništa drugo bar trčala i na 0:2 pokušavala gol da daju, a ovi se predali 15 minuta pre kraja. Koje ono beše skandiranje pre 3 god protiv Apoela? Svi, svi, ma*š iz Zvezde. Kavi bre Portugalci, novi stadion, Gasprom... Dosta više mazanja očiju. Ljudski je reći „nema“ pa ćemo bar da znamo da je ekipa limitirana i da ne očekujemo uspehe. Ali bi tada igrala omladinska škola, pa bi klinci vremenom stasali. Još jednom, Lukiću, Adžiću i kompanijo, i vaših 20 od 25 licenciranih igrača, svi, ali svi vi zajedno- svi, svi, ma*š iz Zvezde.

Realan

pre 12 godina

Mi ni iz penala ne možemo da damo gol, čekaćemo još dugo na pobedu protiv jadnog partizana koji je za nas Real. Sa ovakvim pajserima i nerešeno nam je extra.

Aha

pre 12 godina

Meni kao navijacu Partizana, je zaista, ali zaista zao Roberta Prosineckog. Covek je dosao u srpski fudbal sa nadom da ce uciniti nesto, medjutim zna se ko ovde vuce konce, menadzeri, uprave, strasno.

Rale

pre 12 godina

Marakana, pun Sever, podeljen Jug, sukobi medju Grobarima, PENAL, bez Volkova i Ilica, Partizan igrao sa POLA GASA. Sve to stoji, ali DZABAAAAAA, TITULAAAA, TITULAAAA, SLAVICE SE TITULAAA.. :)

Nokija

pre 12 godina

Sve vam je jasno kad na najvecem kladionicarskom sajtu William Hill nema u ponudi naseg derbija! Ti ljudi prate kriket,ti ljudi prate drugu slovacku ligu,ali svetinju naseg fudbala nemaju u ponudi!
SAPIENTI SAT!
a sto rece covek,,ko pobedi ima ce eksluzivno pravo da se bruka u kvalifikacijiama za LS!

nervozni zvezdas

pre 12 godina

odgovorno tvrdim da sam sa svoje 33 godine i 10 kg viska bolji fudbaler od svih zvezdinih igraca osim lazovica. ah da bolji sam i golman. a o 10-ci koja ne moze gol da pogodi moze kod vukica na casove.UPRAVI ZVEZDE BI PORUCIO DA SKAUTING IZMEDJU OSTALOG PODRAZUMEVA DOVODJENJE IGRACA A NE BERACA KAFE IZ BRAZILA I BANANA IZ KOLUMBIJE.
mislim da sam objektivan kao zvezdas inace penal je bio.

profesorBaltazar

pre 12 godina

Mogu da kazem da ima mnogo simpaticnih komentara
Zvezda i Hajduk Split nastavljaju mrtvu trku tko će prvi osvojiti prvenstvo.
(Labud Đukić,zg, 26. novembar 2011 20:40)
Lukicu, daj saopstenje da zbog kasnjenja prenosa utakmica nije regularna!
(Petar, 26. novembar 2011 20:33)
Kaludjerovic je najvise na utakmici potrcao kada je bila izmena
(samo kažem, 26. novembar 2011 20:19)

radak

pre 12 godina

ljudi ne ide ovo sa livadom...treba marakanu preorati...i posaditi neko povrce...pola tima neka kopa a pola neka prodaje na zelenjaku...kad od fubala nema leba bolje nesto korisno da rade...

Evandra u "Orlove"

pre 12 godina

Evandra u reprezentaciju. Evandro Orao, koliko sutra. Da mu se da pasoš ako već nije. Hitno! Potreban nam je tako neverovatno pokretljiv i čvrst igrač, Zvezdin Kleo. Da ga Tole nije ko zna zašto sprečio odavno bi takav fudbalski biser zaigrao za reprezentaciju Srbije. I, budite sigurni, potpuno bi se uklopio.

Mr.Nice

pre 12 godina

Na sta je najveci problem zvezdasa ? Dule je postao presednik sportskog drustva pa ce sad sve njegove selekcije ljuriti desetu titulu . Mij sledeci komentar za pet godina. (mladen, 26. novembar 2011 21:51)
Xaxaxa,legendo svaka cast za komentar,lepo si me nasmejao! Peeet godinaa,godinaa duuugiiih....

Khm, Khm

pre 12 godina

Penal je, u najmanju ruku, veoma diskutabilan, ali ne treba kriviti sudiju zbog toga. Šta je drugo mogao nego da pokaže na "bijelu tačku", ili da se pripremi za "drvlje i kamenje" nakon utakmice, kao što je bio slučaj sa nekim od njegovih kolega.

Sve ostalo nije vrijedno komentarisanja. Rutinska pobjeda Partizana je jedino što sam primjetio večeras. Rutinska do mjere nezanimljivosti za gledanje, ali i to je zanimljivo na svoj način. :)

VOLIM PARTIZAN!

Tole

pre 12 godina

Sramota je,bre,porediti ovakvu moćnu Zvezdu,legitimnog naslednika slavne generacije iz Barija i Tokija sa nekakvom jadnom Barcelonom.Danas je Guardiola izjavio da će pokušati Messia i društvo prilagoditi Zvezdinom načinu igre.Samo nije siguran da će uspeti,jer nema taj kvalitet igrača kao što ih ima Robi.

Osijek

pre 12 godina

Zvezdi su se utakmice odvijek namještale ali i ni to im nije sada dovoljno.Tužno je gledati Grobare kako se tuku međusobno.Poštovanje Belgiji njega su i Hrvati cjenili.Pozdrav iz Osijeka.

ZZZzzz

pre 12 godina

Komentator kaze ako bude 7pts razlike posle derbi,prvenstvo je gotov,zamislite to kada se prvenstvo resava u novembru a pocelo krajem avgusta...to samo kod nas ima,prvenstvo na nivou.

sta nije jasno

pre 12 godina

da ga je lopta stvarno pogodila u ruku onom silinom pomerila bi mu je, ali ga je po svemu sudeci pogodila u koleno ali pravda je ipak pokazala da je ima. Cela atmosfera je napravljena da se partizan sasece i da izgubi, i kako to misle ovi ljudi koji unazadjuju zvezdu da zvezda na silu dodje do pobede, a da su mislili kako da fer i sportski odigraju mozda bi izvukli makar nereseno. Zvezda je zrtva onih koji vode klub i onih mocnika iz senke koji joj kao pomazu na razne nacine u sta su se javno ukljucili i politicari na najvisim funkcijama. Partizan i ovakav kakav je bolji je i to je i pokazao kontrolisuci igru skoro celu utakmicu. Stanoje je tata za robija ali ko sme da to javno ukaze pljunuce na bari, od kog barija nema nikakve koristi vec dvadeset godina. Partizanu zelim sve najbolje u letnjim kvalifikacijama za ligu sampiona a zvezdi da se konacno resi olosa koji kontrolise tribine i ljudi koji vode klub.Idem da gledam real atletiko to je bre derbi.

Lukiću ostani!

pre 12 godina

Poništena utakmica! Tole telepatski POMERIO GOL Partizana prilikom izvođenja penala hladnog k'o špricer Evandra!Skandal! Fudbaleri Partizana gadjali toposvkim udarima mirne navijače Zvezde koji su decom došli na utakmica, tako da nisu mogli da izađu sa stadiona dok fudbaleri nisu otrčali u tunel 15 minuta posle kraja utakmice.

Radovan

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)
Vidi se da si Zvezdas kad ti sa stadiona cujes komentatora i vidis LOLU SMILJANICA kako udara loptu rukom a covek bio na klupi i usao pred kraj utakmice.Bruka ste vi samo jos niste svesni toga.

srbin iz Austrije

pre 12 godina

Mnogo bolje bez komentatora!!! Slusamo lepe pesme... 'Partizaneee, Partizaneee, Partizane jedini...' a onda 'Samo tebi verni samo tebi odani'. ja sam iz inostranstva, moze neko da mi objasni kako se zovu navijaci koji to pevaju! Hvala.

goran

pre 12 godina

S obzirom da zivim u Minhenu bio sam prinudjen da prenos pratim preko sajta hahasport.com a to me nevidjeno podseca na sampione sveta .....hahahahaha

Miki Rubiroza

pre 12 godina

Lukiću odlazi!!!!!Mi sa tobom nikad nećemo osvojiti titulu.Mene da neko pobeđuje 5 godina ja bi sam otišao,povukao se ....Ali to rade ljudi koji imaju čast...A ti..

...sledece sezone :P

pre 12 godina

Ovi zvezdasi samo komentiraju Partizanove i Dinamove lose igre u LS i jos pisu da kad oni zaigraju u LS nece biti kanta za napucavanje.A nikako da shvate da bi igrali LS trebaju da budu bolji od ekipe tipa Partizana i Dinama.Najbolje je da prestanu uopste da komentarisu klubove koje ne mogu da dostignu u ova jadna vremena.Ah da i da ce partizan pasti u "grotlu Marakane", "neosvojiva tvrdjava" i kakve sve ne pubertetske nebuloze.
Ipak bice bolje...

siniša

pre 12 godina

Neka je komentator rekao na kraju da je 2-0 za zvezdu :))))Mi se samo malo zeeeeeezamooo :))))Lukiću ostani!!!!Dok je tebe nema nama zime.A šta će sada veliki žuti da češe?:)))svrbi,svrbi joj,joj.joj joj :))))

Tole

pre 12 godina

Bar 5 faulova Zvezde u prvom je bilo za cist zuti. Svih 5 sa ledja, ni blizu lopti. Onda nepostojeci ofsajd u sansi za Partizan i naravno penal koji je samo sudija video.
U drugom ocekujem jos gore sudjene na stetu Partizana a mozda i po koji incident.

Otac Makarije

pre 12 godina

Pola sata nakon ovog "derbija" počeo je prenos utakmice Arsenal - Fulham na Sport Klubu +.Znači, ali stvarno, nije u pitanju isti sport.Teren, publika, ponašanje igrača...Najosnovnije stvari kao što su prijem lopte, pas, trčanje,razlika kao Fića i Porše.
Partizanu čestitam petu titulu u nizu, biće ih još, samo da Vam požive Lukić i Adžić.Pratim Zvezdu od 1985, nikada nije imala lošiji tim.
Meni nisu uteha Bari i Tokio, ni Fljamurtari, Peteh Tikva ni Šamrok.
Ni to što je Partizan samo malo manje jadan nego Zvezda. Svako ko voli i bar malo se razume u ovaj sport, svestan je da polako idemo prema dnu.
Ali, u svako slučaju, još jednom čestitke grobarima. Bolji ste, ili manje loši, kako Vam drago...

drogba87

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a KOMENTATOR KAZE igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku SA UTAKMICE SA MOBILNOG TELEFONA
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)

Nisam znao da su i navijaci na stadionu imali priliku da slusaju komentatora. Sledeci put cu morati da navratim da vidim kako to izgleda.
Sve najbolje +7

duke

pre 12 godina

A ova stoka sa tribine severne cuti... Amateri nas tovare 4 godine, a pre toga 10 godina na Marakani nisu znali gde je levo... Ta uprava im nije valjala, a ovima cute li cute... Dzaju i Piskija ima od blata da pravimo... Seljani setite se kakav je tim Zvezda imala protiv PSV, prosek 20 godina... Kakav je PSV tim imao i pao je ovde...
Gde Vesic zakuva corbu tu raspad ili druga liga ne ginu. A slucajevi Adze-kente i Lukica-lambordzinija su bespredmetni, to je bilo jasno onog dana kad su se pojavili. Nihov pogled je objasnio kud vode Zvezdu.
Zao mi samo ovog kukavog Prosineckog. Ko kaze da je ovaj tim on poslao na teren ima gadnih problema. No, ko s djavolom tikve sadi...

miki

pre 12 godina

Necu nista da komentarisem...zanima me samo jedno. Kada cemo mi navijaci crvene Zvezde oterati Lukica i kompaniju. Najgora uprava u istoriji kluba. moramo stati na kraj tome. Neka neko ko zna napravi grupu na FB pod nazivom OTERAJMO LUKICA I ADZICA!

Vlada

pre 12 godina

Sudija, sviraj jos jedan penal Zvezdi, Stojkovic je igrao rukom!!!
(Rebelis, 26. novembar 2011 19:54)
A Tole da uvede sedmerce i da ukine stative-mozda daju pocasni gol

cet*ri godine

pre 12 godina

Kucajte na youtubu Cvena Zvezda - Partizan Belgrade - 0-2 - All Goals & Highlights - 26.11.2011 i videcete da lopta pogadja Rnica u levu butinu a ruka mu stoji pozadi i to igraci Partizana pokazuju ali izgleda da to samo sudija nije video. Ah taj Tole:-)))

Gaus..

pre 12 godina

Stanojevicu, da se lepo u ime kluba i pravih Grobara javno izvinis sudiji na sramnom ponasanju klupe i igraca posle ispravno dosudjenog penala..

Slavica

pre 12 godina

Au,sta je ovo,bre!Pa nije ovoliko"gruvalo" kad su se vodile borbe za oslobadjanje Beograda!Koliko ce Zvezdu da kosta ovo zadovoljstvo? Nije vazno, vazno je da su pobedili, pa nek' ide zivot.......

JV

pre 12 godina

Je l' može neko da objasni kako npr. ne može da se unese plastična flašica vode, a ona silna pirotehnika je ok? Ili je klub organizovao bakljadu ili obezbeđenje žmuri na 'jake' momke. Dobro nisu bazuke uneli.

max

pre 12 godina

Ona dva komentatora pod hitno zaposliti u cirkus da tamo rade direktne prenose, ili jos bolje da ucestvuju u akrobacijama. Prosecna baba koja prodaje papriku na pijaci bi prenos mogla da iznese na vecem profesionalnom i intelektualnom nivou. Sramota.

PROFESOR objasnio,svaka ti čast...

pre 12 godina

"А када се све стишало, када је угаснула и последња звездица у магловитој новембарској ноћи, остала је само истина, кристално чиста и јасна, јача од лажљивих пенала, болнија од трулих штосова о Мустафи и већа од руине назване стадионом у чију се свлачионицу не може ући без опасности по живот.
Остао је мрак и можда још једино уморна Владанова глава, ћелава и празна, над исто тако празним папиром немоћна да било шта напише."

Rub Izuzev

pre 12 godina

Rutinski! Jao kad sada krene: ko još gleda naš fudbal, najgori derbi u istoriji... Hvala i prijatno, biće bolje sledeće sezone.
P.S. Više ni penali ne pomažu.

sašo

pre 12 godina

e,vidite li koliko ste vi daleko od Evropskog fudbala mislim da vam je sad jasnije!Partizan nije ništa u Evropi,ali makar igra ravnopravno sa Evropskim klubovima!Hoćemo li i sad Zvezda osvaja titulu,šampioni,Tole!Nemože jes ste slabi od igrača do trenera do uprave!

partizan

pre 12 godina

Scepovic igrac utakmice, namestio prvi dao drugi. Tomic se lepo zabavljao na terenu. A i nas je zabavio.
Derbi nije mogao da bude bolji. Zvezda je naprvila preko 30 faulova. To je verovatno rekord u Evropi ove godine.

Petao Sofronije

pre 12 godina

Sto se tice penala: rekao bih da je pitanje da li lopta udarila u koleno ili ruku 50%/50% ....na tih 50% verovatnoca da nije bila napucana vec da je igrac namerno igrao je 50% ....znaci u situaciji kada je verovatnoca da je zaista bio penal 25% ...on sa takvom sigurnoscu i autoritetom svira penal? Ako ovo nije tendenciozno onda ne znam sta je?! Ako laze rog statistika ne laze :pppp

mirko

pre 12 godina

Pre dve nedelje pitao sam, zašto neki navijači Partizana ne vole Šćepovića, iako čovek daje i namešta golove. Nadam se da posle ovog derbija ni jedan istinski navijač Partizana neće zviždati ovom momku.
Partizan je zasluženo pobedio iako nije igrao sa najboljim timom.

Vaskez

pre 12 godina

zvezda je bila bolja 90 minuta,a partizan mozda nije ni igrao.Kakvi izvestaji,nidje ne pise da je rnica udarila lopta u butinu i da penal nije postojao.

Vlada

pre 12 godina

Sramotno ponasanje nekih likova sa klupe Crvene zvezde.Ofsajd Partizanu sviran a nije bio,penal mogu da im poklone jos jednom ali hrabrosti treba i za takav gol.podeljeni i zavadjeni jace se cujemo.

Vladimir

pre 12 godina

Ja vise nemam sumnje, posle pogledanog snimka. Pogledajte kako se lopta odbije od Rnica. Nije moguce da se ona tako odbije od ruke, posto ruka jednostavno nije toliko snazna. Ugao je zaista los, ali ako bi ga lopta udarila u ruku, po mom misljenju bi njena putanja bila prema zemlji i to sporije, a ona se odbila prema gore i to sa prilicno velikom brzinom. Razmislite, bar je meni jasno da je rec o levom kolenu, a ne o levoj ruci.

Aki

pre 12 godina

E, ovo stvarno vise nije zanimljivo. Ubedljivo najlakse gostovanje, najsigurnijih 6 bodova. Hajde, barem malo napravite sledeci put da bude zanimljivije, dajte bar neki gol, da bude ono malo kao i neizvesno.

Kele

pre 12 godina

Ime necu da mu izgovorim...To je najvece zlo FK Crvena zvezda u njenoj istoriji...On nije u stanju da bude Podpredsdnik opstine Sopot i Predsednik istoimenog FK a zato stameno i ponosno vodi i ruzi ime nekada najveceg giganta u ovom delu Evrope i Sveta...
Molim vas Podpredsetnice opstine Sopot ODLAZI IZ NASE ZVEZDE i vodi sve tvoje dzibere sa sobom....igrajte se smekera u Sopotu....spasite nas ove sramote.....

Samo Partizan!

pre 12 godina

Najgori scenario za crvene se desio, dosudjen penal za njih i nije iskoristen (a za isti dosudjen protiv njih bila bi halabuka do iznemoglosti i tole i sve ostalo sto se ponavlja vec 5 godina), a pored toga jos i raspali Scepovic im daje go, pa ja da navijam za CZ, veceras bi trazio prvi most da skocim sa njega. Mada oni su pravi navijaci i daju podrsku svom klubu i ja se nadam da ce nastaviti sa tim i dalje a da ce navijaci Partizana biti objektivni kao i dosad i nece traziti uzroke neuspijeha u zavjerama i babarogama nego u kritikovanju svog kluba i onih koji ga vode, jer i pored ove dominacije mnogo toga ima sto ne funkcionise kako treba u nasem klubu i treba non stop vrsiti pritisak, samo tako ce se mozda situacija mijenjati na bolje.

ja

pre 12 godina

Lepo...lepo i smao jedna stvar za ovog pametnjakovica (Željko, 26. novembar 2011 21:05)DA BRATE ALI SMO Mi drugi u toj nlb ligi..a vi predzadnji...i mi cemo igrati top16 evrolige..a vi kako te.??????

P.S.DOMINATION

Глобтротер

pre 12 godina

Све у свему аматерски фудбал. Наравно набој и варнице су севнуле како то обично бива код наших фудбалера тек када је судија одсвирао крај полувремена. Док се играо фудбал тога није било. Споро, досадно и са једне и са друге стране. Једину праву акцију и прилику за гол имао је Бабовић који је по обичају имао потез више. Пенал сумњив. Господа са Прве нису показали снимак из више углова. Али будући да је актер инцидентни и глупави Рнић коме се овакве ситуације редовно дешавају, врло је могуће да је скинуо лопту руком. Потпуно без потребе јер је лопта била преспора, али то је Рнић. Такве ми голове увек примамо.

Ваљда ће у наставку показати мало више жеље и једни и други. Не сумњам да ће после утакмице сви до једног изјављивати како су оставили срце на терену.

gasha

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)

prijatelju koliki nedostatak osecaja za realnost. pa ta ista zvezda je posredno odgovorna za partizanovo posrtanje u evropi. da ima iole ozbiljnu konkurenciju u srbiji imali bi vise uspeha i u evropi. i ja mislim da prosinecki treba da ostane, sto duze to bolje

dzozey

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)
Nikoga nije briga za tvoj osecaj. Znas li kad bi zvezda dobila lagano?...kad bi znala da igra. Ovako samo gube lagano. Tebe niko ne tera da gledas "mucenje" Partizana (koji je dva puta igrao LS, a zvezda nijednom), kad mozes da gledas kako zvezda puca 6-2 od prosecnog tima u kvalifikacijama za slabije takmicenje.

Jedan, vredan

pre 12 godina

E, sve sam video, prosao celu evropu, ne znam sta nisam radio, al ovo je vrh! Vrh dna! I jednih, i drugih! Spavaj srpski fudbale, spavaj, kad se probudis, budi i mene...

Ica KG

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)
Pa u pravu si skroz. Vas i Javor redovno ljusti hehehehehehe...
PARTIZAN SAMPION!!!

NOVA PAZOVA

pre 12 godina

sve u svemu KATASTROFA !!! od kasnjenja prenosa (osim da pocne pola sata ranije), zatim nema komentatora, zvuk jako los kao ma nema navijaca u sve to nikakva igra, ZVEZDA kao nesto pokusava, ovi igraju neku ceku, pa onda penal pa skaci na sudiju , oteraju ga do auta i nikome za to neda karton, pa kad ovaj promasi dal Vukic poce da skace ispred sudije a, ovaj cuti ma totalno pogubio konce ... uglavnom SLIKA I PRILIKA SRPSKOG FUDBALA !!!

Nikica

pre 12 godina

Bruka od derbija TV prenosa, Organizacije utakmice (srpska posla) Gospodine Lukicu molim vas komentar ko je kriv za tvoje Predsjedikovanje,u normalnim zemljama za neispunjena obecanja podnosi se ostavka, dali ima netko ko ti jos veruje.Sramota da te bude Pizona si potjerao zato sto nisi mogao sastavljati ekipu i doveo Robija da cemo zaboraviti sve ono sto je dao za Zvezdu, a Robi ako zelis da te pamte navijaci Zvezde odmah podnesi ostavku i nemoj da nam vise solis pamet nije to za tebe,nikada neces napraviti igru niti znas tvoje ideje samo macku na rep da obesis Veliko Cao!!!!!!!!!!!!

Djuka

pre 12 godina

Prvo poluvreme sam jedva odgledao, ali drugo necu sigurno! Pa ovakva SPORA I BEZIDEJNA IGRA se ne vidja ni u 5. KINESKOJ LIGI!

P.S. JADNI ONI STRANI SKAUTI I MENADZERI KOJI SU DOSLI NA UTAKMICU...

dzozey

pre 12 godina

Ma dzabe i derbi i sve, kad Zvezda to ne priznaje. Zvezdasima svake godine pokazujemo ko je bolji, tako sto ih razbijemo u derbiju, ali to njima nikad nije dovoljno. I pre i posle derbija, jedino sto znaju da kazu je "Tole". Gubitnici vicu Tole, a pobednici titula.

Pedja

pre 12 godina

Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi. Od kada je Vladan Lukic predsednik moje Zvezde mi smo pobedili u samo jednoj vaznijoj utakmici. Pobedili smo u kupu Partizan i to pirovo jer smo ispali. Izgubili smo skoro svaki derbi u prvenstvu, u Evropi ispadamo od bilo koje ekipe koja moze da spoji dva pasa. Nadam se da ce posle ove utakmice Lukic i Adzic podneti neopozive ostavke. Sto se Robija tice, on koliko toliko uspeva da od babe napravi devojku. Sa gomilom totalnih neznalica i sa 2-3 solidna igraca on je drugi na tabeli.

TIGER

pre 12 godina

Lupas kao otvoreni prozor, i trujes jer ocigledno drugo i ne znas. Sutnuli ste jednom, ponavljam JEDNOM na gol, za citavo poluvreme?! Nijedan korner?! Nemate 3 spojena pasa?! Idi gledaj basket, tu ste bolji, skidam kapu.
(Misa Po, 26. novembar 2011 19:14)

Sutnuli jednom i dali dva gola :)))

Zaboravih da kazem za penal... Na onom smesnom snimku se jasno vidi da igrac udaljava ruku OD LOPTE i NE pokazuje da ima nameru da igra rukom...

Ovo je ista situacija kao vasa u Smederevu, ali vi ste vec to zaboravili... Jos je vas igrac rukom skinuo na ovaj nacin loptu koja je isla U OKVIR GOLA SA GOL LINIJE!!!
Drzava je ulozila sve napore da vam obezbede titulu posle dugog vremena ali ocito da neide....
LUKICU OSTANI, TI SISTVORIO NASU NAJBOLJU FILIJALU U POSLEDNJIH DESET GODINA!!! ( 8 pobeda u 9 poslednjih derbija, HVALA!!! )

Stefan

pre 12 godina

Mi grobari smo svesni da nam je fudbal slab, ali ni vi nemojte sada da nam umanjujte pobedu koje je bila potpuno fer i korektna, i gde smo vas potpuno takticki nadmudrli!!!
Po pojedinim komentarima vidim da vam je samrok vasa najveca sreca u zadnjih deset godina, prosto se pitam sta bi sad pricali... I jos jednom to jeste sramota sto su nas izbacili ali nas uvopste nisu nadigrali i bilo je stvar nasih promesaja!!
Takodje ne krivim stanojevica za ispadanje iz evrope, kad ga djuric celog leta zeza za savica, i nije stigo ni da uigra odbranu a kamoli napad itd...
Jos jednom cestitka PARTIZANU na pobedi!!!!!

Legia Semlin

pre 12 godina

Ja rekoh da ste nam vi najbolja filijala, a vi mi ne verujete. Lazevski najbolji, Šćepović za divno čudo dobar (namestio jedan, dao drugi gol), Vukić igra kao da ima 22, Meda caruje na sredini, Tomić na kraju bacao "zvezdaše" po terenu, pa su ga zaustavljali rukama kao da je krenuo na "tač daun" - svi odlični, samo me malo iznervirao Babović - deluje jako nezainteresovano. Izgleda da mu desna noga služi samo da ne bi skakutao na levoj. Mislim da je Tole kriv, da je sve on namestio, namerno je obezbedio penal za Zvezdu samo da bi ih iskušao, računajući da će da promaše, pa će psihički pasti, i eto, tako je i bilo. Sve u svemu, "gole su lutke sa naslovnih strana....", što reče jedan Zvezdin verni navijač iz Čačka - nastavak pesme znate.

goranhn

pre 12 godina

na cist penal, svi igraci partizana skacu na sudiju.... bruka i sramota za srpski fubal. rnic, koji vas je izbacio i iz lige sampiona, pjeni kao bjesan bez ikakvog razloga, nidta da nauci...

delija72

pre 12 godina

Moj prvi derbi 1988 Marakana puna svih 100.000 dusa,nijedna razbijena glava,djece koliko ti bog hoce,fudbal na visokom nivou,rezultat 1-1...nekad se ovde igrao FUDBAL muski otvoreno ali nekad je ovde bilo zakona i reda i prava i drzave....i Zvezde i Partizana i dobrih igraca mi sad nemozemo da napravimo dva dobra igraca sve mlado ode vani i pogubi se tamo...nekad smo pravili igrace sad samo krljace bekove i stopere....pa vidite gdje nam je reprezentacija....jos ce dugo vode Dunavom proteci dok u ovoj drzavi bude reda.....UZAS!!!!!A tek ovi silni stranci igraci i kauboji u upravama,Stanojevic ko horoscic ja provokatora covjek je lud sto gradi,a Zuti izgorio jadan nije to za tebe drz se Hrvatske reprezentacije i Bilica.....da ugasim svjetlo pa me probudite kad ponovo zazivi fudbal na ovim prostorima....

Zvezdas

pre 12 godina

3 Владанове године = 3 године без титуле, без победе у дербију, без играња у Европи (испадања у квалификацијама)! Али, заузврат, имамо шарену лажу од генералног спонзора Гаспрома за замагљивање очију јавности; повлађивање навијачким масама јевтином демагогијом, флоскулама и квази патриотизмом; отворени медијски рат са свим неистомишљеницима, медијима, клубовима, организацијама, савезом па чак и навијачима који не мисле као ОН; срозавање европског шампиона на ниво провинцијског нижеразредног клуба у сваком погледу! Зашто ''север'' ћути? Докле, бре, више?

Kane

pre 12 godina

Eh, proslo je duze vremena kako sam ostavljao komentar da je Prosinecki trenerski priprvnik i komentar je naisao na negativne ocjenee i opet tvrdim da se ne moze uciti trenerskom poslu u takvom klubu kao sto je Crvena zvezda, bez obzira na igracku karijeru.Nije sramota otici Roberte.

Mirko

pre 12 godina

Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi. Od kada je Vladan Lukic predsednik moje Zvezde mi smo pobedili u samo jednoj vaznijoj utakmici. Pobedili smo u kupu Partizan i to pirovo jer smo ispali. Izgubili smo skoro svaki derbi u prvenstvu, u Evropi ispadamo od bilo koje ekipe koja moze da spoji dva pasa. Nadam se da ce posle ove utakmice Lukic i Adzic podneti neopozive ostavke. Sto se Robija tice, on koliko toliko uspeva da od babe napravi devojku. Sa gomilom totalnih neznalica i sa 2-3 solidna igraca on je drugi na tabeli.
(Pedja, 26. novembar 2011 20:21)



Pa drugi ste samo zbog ovakvih sudija koji napucanu loptu u koleno igraca vidi kao ruku..e zato ste drugi i zato ste drugi vec 4 a evo sada i 5 godina...

Slucajno dan pred utakmicu se promeni delilac "ne pravde"..umesto Mazica neki Grujic regularno jel ???

Jadni ste ali niste vi krivi sto vas sudije forsiraju zadnjih 30 godina.

ultrasrbin

pre 12 godina

kako sada isterati scepovica. zasto sale i volkov nisu usli ni sa klupe. zasto miljkovic ima prednost u odnoasu na aksentijevica i moze li rankovic umesto rnica.

SakSR

pre 12 godina

Ubuđao Partizan pobedio još ubuđaliju Zvezdu, a Grobari i Zvezdaši se preganjaju ko je bolji tim... E ima li te Bože?!?

P.S. Dogodine ni II kolo pretkvalifikacija neće nijedan naš tim u Evropi proći, a ovi gorepomenuti će se i dalje preganjati oko iste stavke, ne videći da im predsednici klubova dovode iste do samog dna... Do dna dna u stvari!!!

zoran kg

pre 12 godina

Ja nisam nerealan da trazim evropsku i svetsku titulu ja trazim titulu prvaka Srbije.To nemozes ostvariti ti decko iz Sopota,zato odlazi iz nase ZVEZDE.

crno beli

pre 12 godina

Kvalitet fudbala ne treba komentarisati,mada kakvih je derbija bilo,ovaj i moze delimicno da zadovolji, ako nista drugo onda zbog dva gola. Stanoje je jos jednom pokazao da je bolji trener od Prosineckog,takticki ga je u potpunosti nadmudrio. A sto se tice penala, da li se navijaci Zvezde secaju "napucane" lopte u Smederevu, kada Mikic igra rukom na gol liniji, i naravno nema penala jer su u pitanju "nova pravila". Pa se onda zapitajte da li je ovo penal, ili ta nova pravila vaze samo ako igraca Zvezde lopta pogodi u ruku.

Samo ti u mome srcu si

pre 12 godina

LUKICU ODLAZI! Kakav Tole, kakvi bakraci? Gore od ovoga ne moze, povedi sa sobom i celu upravu i isprane mozgove sa severne tribine!

tetka ljubinka pukotic - sva crveno belom satenu

pre 12 godina

Ju, deco pa ja ne razumem sta se vi toliko jedite, meni bas bilo prijatno.
Bolno,al' prijatno.

prva-prenos-prva-klasa

pre 12 godina

ja ne znam sta je ovo, deluje ko klasicna namestaljka, Partizan toliko ubija igru da je to katastrofa, bar 5 puta su mogli da probiju odbranu, i uvek se zaustave (ili Babovic pocne da dribla).

Srbin iz EU

pre 12 godina

Posle utakmice protiv OFK-a, rekao sam da smo slabi za Partizan i tako je i bilo. Kao prvo Zvezda nema tim, nema igru i taktiku, a sa kim. Ovi sto sada igraju nisu ni prosecni igraci. Nema tu sta da se prica puno, nego Djaju i Piksija nazad, nove sponzore i nove igrace. Nema Robi materijala jer su ovi ispod proseka i to je cinjenica. Pola njih treba da ide iz Zvezde, nisu zasluziji njen dres, i ako su najavljivani kao pojacanja. Ako Rambo kaze da mnoge iz Brazila i ne poznaje, onda se pitam i kazem da teh. direktor Adjic nema pojma. Znaci nova uprava kao i novi igraci. Ovako vise ne ide. Zasluzena pobeda Partizana.

tonchev

pre 12 godina

Kako sam ja video ovo poluvreme... Losi i jedni i drugi, Zvezda definitivno ne ume da igra, samo se dodaju na sredini, Partizan bi mogao da ih dobije kao od sale kada bi zaigrali fudbal, ali nemaju trenera da im to kaze. Sudija dobar (onaj penal moze a i ne mora da se sudi). Pomocni ocajni, iz straha dizu zastavice, upropastili su 2 napada partizana i jedan zvezdin. Zvezda moze na buku da dobije, navijaci im definitivno daju krila, a Stanoje bi mogao da dobije Zvezdu bez ikakvi problema, kada bi izbacio Miljkovica, Rnica i Scepovica. Tuzan fudbal, u svakom slucaju.

Igor

pre 12 godina

Stanoje gde ti je Dijara??? A da, on nespreman već 3 meseca daje golove na prijateljskim i kup utakmicama a Šćepović promašuje na prvenstvenim?!

Sale

pre 12 godina

Lukiću napolje...uprava napolje...a šta je sa Prosinečkim?! SVI NAPOLJE!!!! Katastrofa! Sramota! Čitava selekcija igrača je sramota za Zvezdu! Jedan sasvim prosečan Partizan dobije Zvedu sa 2:0 i to sa pola gasa! Pustite Zvezdine klince da igraju do kraja sezone, sezona je i onako izgubljena. Od ovih stranaca NIKO ne zaslužuje da igra u Zvezdi! Sećam se Adžićevih reči u letnjem prelaznom roku: "Iidem u Brazil da pronađem jeftina a dobra pojačanja". Eeeeej ljudi pa gde to ima?! Ako se ovako nastavi Zvezda se u narednim sezonama neće boriti ni za to drugo mesto! Čestitke Partizanu a Zvezdi poručujem: Uprava napolje, Prosinečki napolje, igrači napolje!!!

kg

pre 12 godina

Kucajte na youtubu Cvena Zvezda - Partizan Belgrade - 0-2 - All Goals & Highlights - 26.11.2011 i videcete da lopta pogadja Rnica u levu butinu a ruka mu stoji pozadi i to igraci Partizana pokazuju ali izgleda da to samo sudija nije video. Ah taj Tole:-)))

partizan forever

pre 12 godina

Ne brinite se komsije pa nije sve u fudbalu. Ali ima nade za vas nece biti smaka sveta 2012 verujte mi tako da postoji nada koja ce vas odrzati. Igrace se fudbal i 2020 mozda nas tada dobijete. A do tad spremajte fore da nas zezate. ;)

R.Stevic

pre 12 godina

Gospodine Prosinecki,mislim da posle ovog poraza vise nema sta da trazis u Zvezdi!!!Ako si imalo pri savesti trebalo bi da odes.Pa zar ti ne gledas utakmice koje vodis???Zar ne analiziras igrace koje ucis???Dali vidis koliko su ti igraci spremni???Povredjuju se sami!O golmanu i da ne pricamo koji je izgubljen u prostoru a on ti je ljubimac?Dali si video u Jagodini sta je golman koji spasava o ono nemoguce!Kaludjerovic ti se seta po terenu bez ciljà!Pa seljacki centarfor zna da vuce igrace bez lopte a ovaj tvoj ni sa loptom nemoze da se sastavi!Odbrambeni igraci ti nemaju snagu da hodaju a kamoli da duel dobiju...i sta vise pisati...idi molim te...

stari cigan

pre 12 godina

Uzas,uzas,uzas...

Bojkot na Severu,otkazi,smene,ma...MARS IZ ZVEZDE svi od reda,igraci ,uprava svi!!!

Bolje da nas nema par godina,da ne ucestvujemo u ligi uopste,ili da pustimo klince od 17-18 godina da igraju.Dok ne dodju redovni ljudi BOJKOT

kum

pre 12 godina

Zao mi Prosineckog, decko je dobar i hrabar trener. Za slucaj da mu uskoro zatreba informacija u vezi prevoza za Hrvatsku, brzi vlak za Zagreb polazi svaki dan sa juznog kolodvora u isto vreme.

SveU16

pre 12 godina

Rnić udario loptu rukom i kune se u MAJKU da nije. To može samo srpski fudbaler :) Jad i beda od utakmice, a najbolji akter sudija. Valjda će se u ll poluvremenu nešto promeniti, ako ne zaspim.

Urke

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)

Partizan nije hteo da igra i srlja kao vi (igrate JALOVO). Da je hteo, bilo bi jos 2-3 komada i cao, mada i ovo je dovoljno. Igrao je sa pola gasa taman koliko treba. Prvo je vas pustio da pokazete sta znate, a onda dodao gas i dao dva gola laganica..

Stranci pare vole i za ostalo ih bole

pre 12 godina

Miljković Rnić Lazevski Tomić Smiljanić Babović Marković Šćepović

Mogu da budu neomiljeni,da nerviraju nekim potezima,ali su iz PARTIZANOVE FUDBALSKE SKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podatak za postovanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Max Demian

pre 12 godina

Nikada gori fudbal,
na dnu evropskog fudbala,

a nikada vise koskanja i svakojakih bezbednosnih problema.

VI STE BRE UPROPASTILI SRPSKI FUDBAL!

navijac iz fotelje

pre 12 godina

Odma da se izjasnim, da sam navijac Zvezde,da nebi bilo zabune, a sad da napisem moje misljnje, koga ne zanima, ne mora ni da cita :)
Ovako , mislim da je doslo krajnje vreme da Lukic, Adzic, Prosinecki & Co nestanu iz Zvezde. Mislim ne brani njima niko da je vole, ali brate nemaju ni rezultate, ni dostojanstvo da sportski priznaju da su losiji, da prestanu da se vade na namestanje ( toga ima i bilo je uvek, ali nije to razlog za lose rezultate). Selekcija igraca je katastrofalna, rad sa mladima kao da i ne postoji, ali crnje od svega je to da nemo vise mladih igraca po Srbiji da se dovedu, jer je rad sam mladjim kategorijama nikad gori, ako nesto i valja to ode preko granice, zaludjeno obecanjima mafijasa i menadzera i tamo propadne i tako u krug.
Partizan ce verovatno opet biti prvak, ali ne zahvaljujuci tome , sto su oni dobra ekipa ili igraju neki atomski fudbal, nego zajvaljuci tome, da su drugi blago receno raspad sistema. Zbog toga im se stalno desavaju neki Samroci, Makabi Petah Tikve...
Rukovodstvo Partizana je slicno Zvezdinom , i umesto da se bavi pravljenjem kvaliteta u svom dvoristu, da bi konacno u Evropi bili konkurentni ( kako je to nekad radio Dzajic), oni se vise bave sa tim, da sto vise potope i onako jadnu Zvezdu.
I tako , nama obicnim posmatracima ispred tv-a ( jer na stadionu odavno nema mesta za uslovno receno " normalne ljude"), preostaje samo da shvatimo da je Fudbal u Srbiji propao i da se sa tim treba pomiriti i pratiti druge stvari . Fudbala nece nestati, igra se on i u Dzibutiju, ali neke domete , mozemo svi ovako zajedno samo da sanjamo.
Sportski pozdrav svim realnim ljubiteljima sporta.

nego

pre 12 godina

Prvo bruka za tv prvu ili kako vec, manje vise za promaseni ocigledni penal ali to sto su igraci Partizana pljuvali sudiju a ovaj nikome nije pokazao crveni karton samo govori o tome koliko Tole nema veze sa Partizanom, koliko je sudija Zvezdin i na kraju koliko nam je prvenstvo regularno...inace za poluretardirane fudbalere i jednog i drugog tima ne treba trositi reci...

brufen od 400

pre 12 godina

ma nemate vi pojma bre! robi, nemas ti s cim da radis, ovo sto imas su balvani i primitivci a menadzeri i ostali lopovi nas unistise. nekad je zvezda bila institucija a danas je prdez niz vetar.

osijek

pre 12 godina

Zvezdi se namještaju utakmice ali ni to joj nije doljno protiv Partizana.Tužno je gledati da su Grobari toliko propali.Dok je Belgija bio živ to vam se nije događalo.Pozdrav iz Hrvatske

Mile

pre 12 godina

Koliko komentara za bedu od fudbala. Samo ih hranite vasim komentarima, to im daje nade za sledecih ocajnih 10 godina.
Partizan, Zvezda, to je nekad bio derbi.

Benke

pre 12 godina

O kakvim sansama pricamo, jesmo li gledali istu utakmicu? Kad smo poslednji put mi napravili sansu jedan na jedan kao grobari sinoc? Lukic i ubica cevapa napolje!

dovidjenja

pre 12 godina

Bajkovic,Mijailovic,Kaludjerovic,Evandro,Petkovic,LUKIC I ADZIC,NAPOLJEE...dok ne dodje 50 delija u upravu i izbaci Adzica,i Lukica,mozemo samo da se nadamo tituli

Srbin u dusi

pre 12 godina

Nevolim Partizan ,Zvezdu isto tako ,odvratna utakmica nije imalo sta da se vidi.Robi je bio strasan igrac ali je postao los trener Zvezda pojma nije imala a nece ni imati dok god nepopakuje ove strance u jedan avijon i pravac odakle su dosli.Radnicki i Sloboda su igrali bolju tekmu interesantniju mogu reci da je to bio derbi ovo je tuga.

zvezdas

pre 12 godina

Lukicu pakuj se i odlazi!Ovo je bruka i sramota,pa mi gubimo od Partizana-to je najveci blam!Njih pobedjuju fudbalski amateri a mi gubimo od takve ekipe na nasem stadionu,ej bre upravo?!Pod hitno svi mars iz kluba!

5 godina bez titule

pre 12 godina

Svi redom da odu i lukic i Prosinecki i adzic nece se osetiti dok im glavna snaga i jedina svetla tacka ove NEMOCNE zvezde ne ode a to je SEVER.Strpljenje je pri kraju gospodo.

vec vidjeno

pre 12 godina

"Jaoj... C.Zvezda-Partizan, opet ce morati da ih bijemo na njihovom terenu u rupi. Lele!
(vec vidjeno, 25. novembar 2011 22:02)"
Au opet ih nagrdismo! Kako se sad zove "Neosvojiva tvrdjava"? Jesu sad opet sudije, Tole, CIA, BIA...? Sad ce opet saopstenja... Lele!

sasa 076

pre 12 godina

Već viđeno gomila ispod prosecnih igraca u zvezdi evendro kadu borha adi i ostala kompanija koja u zadnje dve godine ni u jednoj važnoj tekmi nista nije pokazala lako je igrati proztiv bska i smedereva treba rasterati i upravu i ove igrace sramota sta se radi u zvezdi mene kao deliju je sramota

scout

pre 12 godina

Nakon odgledanog prvog poluvremena mogu da kazem da je Kaludjerovic decko zalutao u fudbal... Pa on nema nista sto treba jednom napadacu, niti se krece, niti se otvara, o driblingu i da ne pricam, malopre 1na1 sa Andersonom ni finta telom, ni nista... Znaci zivce mi je pokudao...

Morisonov deda

pre 12 godina

Tole namestio da Rnic igra rukom, Tole namestio da musavci promase penal, Tole namestio da danas bude hladno, Tole namestio vreme, Tole namestio...


Titula, titula, slavice se titula... PARTIZAN JE SAMPION

Robi, ostani! Nemoj u Barcelonu!

pre 12 godina

A sto da Prosinecki jos veceras ode iz Zvezde? Kako ste mogli da zaboravite da ste ga pre dva-tri meseca stavljali na klupu Barcelone?

Robi, sreco, jos veceras da se Lukicu i Adzicu zakunes da NIKAD neces otici sa klupe "dragih" nam komsija. OK?

PS Rakose li to da je delegat utakmice Lukicev zemljak? Zivo me zanima sta ce napisati o organizaciji ovog cirkusa.

Atropin

pre 12 godina

Ne treba zvezdi ni pomoc sudija, kad mi imamo Stanojevica i 2 igraca manje u liku Scepovica i Babovica!! :( A da se istorija ponovi, pobrinuo se naravno Rnic... Ako ih u drugom posle svega ne zgazimo Stanoje treba da se pakuje pa neka osvoji 100 titula zaredom!!!

Milan

pre 12 godina

Činjenica je da je odlazak Pixija iz Zvezde bio poguban. Samo njegovim povratkom u klub Zvezda može vratiti dominaciju u našem fudbalu.

Damir zr

pre 12 godina

Boze,boze na sta lici ovaj fudbal!Sva sreca pa na SOS kanalu ima ona emisija SECANJE,pa mozemo da se podsetimo kakav se nekad fudbal igrao u ovoj nasoj zemlji.Uzalud potrosenih sat vremena mog zivota!

Stefan

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.

Nikola

pre 12 godina

Nije mi jasno, sta treba da se dogodi da se otera ovaj nesrecni Lukic?!
Odlazi vec jednom, dosta smo se brukali!

na celom svetu samo crvena zvezda

pejapeja

pre 12 godina

Vidim po komentarima da je dosta ljudi gledalo fudbal dali uzivo ili preko TV-a.I u jednom i u drugom slucaju treba ljudima odati priznanje, jer ko moze da odgleda celu utakmicu ili nevoli fudbal ili je mazohista.Ko je mogao odmah da predje na Real- Atletiko shvatice o cemu pricam.Hvala bogu da je neko izmislio mali fudbal gde jos moze da se uziva u majstorijama.Igru koju su prikazali veciti rivali su nekada prikazivali i seoski igraci na strnjistu,samo mnogo osmisljeniju i interesantniju za gledanje.Kad je to bilo? pa ovako lose nije bilo nikad.

x94

pre 12 godina

bas sad gledam prvi gol partizana,i smejem se odbrambenimIgracima zvezde,na snimku se vidi zainteresovanost i odlucnost u zaustavljanju Vukica,koji je to iskoristio i plasirao loptu u go,no comment.

bokiUSA

pre 12 godina

Na zalost prvenstvo je zavrseno za Zvezdu... sada da ima pameti da se razigravaju mladji igraci do kraja sezone a da se zahvali mnogima i raskinu ugovori jer kostaju klub i nista vise...A cestitam Partizanu titulu jos jednu u nizu...do sledecih konobara ....sto se tice Zvezde mnogo mnogo promena mora da se desi...i jos nesto nedirati PROSINECKOG on je tu nejmanje kriv sada je gotovo i neka zavrsi sezonu ima i taj nesrecni kup da se gura ..mozda ga i osvojimo..

Ercov

pre 12 godina

Derbi katastrofa,igra uzas,Zvezda raspustena banda,Partizan malo bolji zbog ta dva gola,Prva televizija kao lokalna seljacka televizija izuzetno "profesionalno" odradila prenos. Pogledajte snimak derbija od pre par kola Radnicki-Sloboda i videcete sta je fudbal,sta je derbi.

Blokovi

pre 12 godina

Nije Partizan ne znam kako dobra ekipa, nego smo mi jadni i bedni, nikad gori! Lukiću odlazi upropastio si nas,podvuci crtu iza svog mandata i videćeš da si najgori predsednik u istoriji Zvezde!Prosinečki idi i ti nama treba iskusan trener a ne početnik!

zauvek cigan

pre 12 godina

Razocaran sam do krajnjih granica...

Partizanu kapa dole,zasluzeno pobedise,iako sam ubedjen da su smesna ekipa.Ali,sta tek reci za moju Zvezdu :-(

Dosta je bilo,peta godina kako zdusno bodrimo ove neznalice,krajnje je vreme za totalni remont,otkaze,napustanja...

Moj prvi derbi je bio davne `79-te,ali ovako losu Zvezdu,nikad nismo imali.Svaki fudbalski komentar o ovom sastavu je besmislen.
Ne znam da li je uopste potrebno i apelovati,ali,smatram da bi navijaci sa Severa morali da objave totalni bojkot,napustanje tribine dok se u Zvezdi ne pojave pravi,strucni,ljudi od kredibiliteta!

Jako mi je tesko,nikad na nizim granama nismo bili.Bolje i da zamrznemo status u ligi i ne igramo,nego da dozivljavamo ovakve blamaze od najljuceg rivala,koji je usput jad jadova,a mi jad bez presedana!!!

Jedan je Dzaja,kao sto rekose neki pametni tada,pravicemo ga od blata!

cambio

pre 12 godina

Najgori prenos utakmice u istoriji derbija, ipak je to PRVA u Srbiji uspela da uradi, to je ta prva... Mali Markovic...fantastican centarsuuuuut,ipak nije preletela je lopta partizanov kazneni, secu igru Partizana. Lik je komentator z igre bez granica, a ne za derbi ili bilo koji sportski dogadja pa makar i u Malom Idjosu. Rutinska pobeda sampiona,jedino je to tacno i lepo receno.

muamua

pre 12 godina

samo da vas podsetim na ponasanje roberta prozineckog na utakmici sa smederevom...kako je pretio klupi smedereva zbog onog faula na kraju poluvremena...

volim zvezdu

pre 12 godina

dokle ce za Zvezdu da igraju babe,a ono sto je vaznije,dokle ce se brukati najveci klub ex yu?Kada ce biti kraj lopovluku u Zvezdi?Do koje godine ce se placati igraci kao Kadu, Borha i Mezenga,kada u Srbiji ima za dve klase boljih igraca?Da li je Kaludjerovic igrac za Zvezdu,decko koji mozda igra fudbal bolje od mog komsije Urosa,koji ima 8 godina?Da li neki Dimitrijevic igra za Zvezdu?Svi oni koji ne daju srce za Zvezdu,ne treba da budu u Zvezdi!!

zvezdas

pre 12 godina

Delijama kapa dole,pokazali su kako se navija a igracima Zvezde najveci minus,oni su najveca bruka.Nadam se da ce ovo oznaciti kraj Lukiceve ere i da ce konacno doci sposobni ljudi.Zvezdo volim te!

Laki je malo nervozan

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona

BLBL

pre 12 godina

Zvezda nista posebno, ipak malo bolja, a Partizan je smesan kao sto se i znalo, Lazar Markovic i nije za bolje od ovih njiva. Pumpaju mu cijenu, a momak nema veze s fudbalom.

Dimitrijevica i Evandra zakucati na klupu. Katastrofa su, a izigravaju neke umjetnike na terenu. Andrija po starom, znaci nista. Afrikanca disciplinovati, a Borji objasniti da nije jedini na terenu, jer lik prosto davi loptu, a malo uradi.Lazovic precijenjen i vec umisljen da je Superstar. I njega na klupu.

Aleksandar Stanojevic je po ko zna koji put pokazao da je primitivan i bruka za srpski fudbal, ali u ovoj nastimanoj ligi to ocigledno moze proci.Rnic takodje.

Penal cista kao suza.

Sve u svemu, tuga od srpskog fudbala.Bolje da se nisu ni ukljlucili u prenos, a zali Boze one koji su se pojavili na stadionu da gledaju ovaj tuzni Partizan i Zvezdu koja ni sama ne zna sta zeli. Prosinecki jedina svetla tacka na ovom derbiju. Lukicu odlazi i povedi sa sobom Adzica i njegovog "umjetnika" Evandra.

THE END

pre 12 godina

Prvi put mogu da kazem da nam niko nije kriv, ni Tole, ni bilo ko drugi! Lukicu, ajde mrs iz zvezde, pa ti ne bi mogao ni klub iz seoske lige da vodis, a kamoli zvezdu... mrs mrs mrsssssssssss!!! Zbog Toleta sam prestao da gledam reprezentaciju, a evo sada zbog Lukica cu morati da prestanem da gledam moju Zvezdu.. Sve u svemu prenos ocajan, komentator uzasan, igrace i da ne spominjem.. Znaci Srpski fudbal je za mene definitivno umro!

Uros

pre 12 godina

Vise nego zasluzena pobeda Partizana,ko god kaze drugacije je teski kompleksas!!Vidim da ima dosta bolesnih ljudi ovde da toliko mrze Partizan da kazu da je Smiljanic igrao rukom,covek koji je bio na klupi u trenutku kada je sviran penal,to je bolesno!!Inace penal je cist kao suza Rnic se baca,nije stajao ili skakao,baca se i udara loptu rukom!!!Partizan je rutinski pobedio,zasluzeno dao dva prelepa gola i po ko zna koji put pokazao da je za zvezdu institucija!!Razlog za toliko dominantnu igru Partizana je to sto su igrali ligu sampiona bez obzira sto su nas svi punili,time je steceno iskustvo koliko god se zvezdasi smejali i nasladjivali porazima Partizana!!Sto se tice sudije,mislim da dugo neko nije toliko dobro odradio posao kao veceras!!Voleo bih da mi neki zvezdas navede sta je sudija pogresno dosudio u ovoj utakmici!!Ono sto je lose je to da igraci zvezde nisu cestitali pobedniku kao ni Prosinecki ali to govori o njima i sto igraci Patrizana nisu mogli da odu na odmor za vreme poluvremena!!Ipak smo svi Srbi pobogu!!Pozz svim Srbima i delijama i grobarima!!

zozimar

pre 12 godina

c,c,c,c... ovih 300 grobara jace se cuju od 39700 delija na utakmici! pa ko je ovde lud breee????
(delija iz prvog reda, 26. novembar 2011 18:46)

ne cujes dobro, a ako se i cuju to je zato sto se medjusobno prepucavaju te dve grupe, kako se vec zovu Zaboravljeni, Zabranjeni...

Red Star istina

pre 12 godina

Za 6. Uzastopni poraz Zvezde krivi su:Karadzic,Pizon ,Stankovic,Vidic,Homici,Prva tv i naravno Dino Merlin...Boze u kakvoj drzavi ja zivim...Pitanje za milion:Ko ga sledeceg da okrivimo?Ajde budimo malo kreativniji..dosadio je Karadzic imamo mi jos boljih ideja..Prava demokratija zivela Europska unija..pozz za ekipu Insajdera..

Marko

pre 12 godina

Glupo je vise pricati i raspravljati o ovom jadnom fudbalu tj.o ovoj jadnoj zemlji u kojoj zivimo!Ja VOLIM ZVEZDU,ali je jasno da Zvezda nema tim i da ga nece imati da se usprostavi ko zna koliko(jel nema para) ovako JADNOM Partizanu!Ne vidim u cemu je problem i cemu prepucavanja???Partizan je bolji,ali je jos jadnije za nas fudbal sto on uopste nije bio bolji u igri od Zvezde i onda slusam ove napaljene grobare kriv Vam ovaj ili onaj,a ne vide sustinu da su klubovi KATASTROFA i da nemaju nikakvu vrednost(igru)!Prepucavaju se,a ne stavljaju fudbal na PRAVO MESTO!!!

Anonymous

pre 12 godina

Sudija, sviraj jos jedan penal Zvezdi, Stojkovic je igrao rukom!!!
(Rebelis, 26. novembar 2011 19:54)

Svako objektivan, neutralan i nepristrasan ce reci da je ono bio cist penal i tu nema dileme... Mozete to prihvatiti ili ne, ali ono je prema pravilima fudbala penal...

toni montano

pre 12 godina

uzalud ja pricam evo ni sam ne znam koliko dugo.tuga,jad,beda.zar je moguce da sever ne vice uprava napolje,zar je moguce da se trpe lukic i kompanija.pa dokle bre vise.igra ocajna,penal nije ni bio,noga je bila,ne ruka.bolje da ga je ona vezara promasila jer bi to bila sramota.boze ima li te...

drpić

pre 12 godina

da su luka i vesa preuzeli na vreme šamrok večeras bi izgubili od učesnika lš a ovako će opet morati sa anderlehtom. ali, izdržaće oni sve to jer su borci za fudbalsku pravdu i istinu.

pivnica burence :)

pre 12 godina

Miljković Rnić Lazevski Tomić Smiljanić Babović Marković Šćepović

Mogu da budu neomiljeni,da nerviraju nekim potezima,ali su iz PARTIZANOVE FUDBALSKE SKOLE!!!…!!

Podatak za postovanje!!!…!!
(Stranci pare vole i za ostalo ih bole, 27. novembar 2011 00:28)

samo jedna ispravka..... Neca Tomic je Kragujevcanin i ponikao je kao fudbaler RADNICKOG iz KRAGUJEVCA !!! i jos nesto. Svi komentarisete sve i svasta,a ja ponosno mogu da kazem STANOJEVICU SVAKA CAST KRALJU !!!

Kosta

pre 12 godina

Ono sto je komentator posle 35.minuta gledanja opisao kao takticko nadjacavanje bilo je opste neznanje i jednih i drugih.Pored ovog komentatora i ja sam ostao bez reci dok sam gledao prvo poluvreme.Onda se ,,stativa nasla na putu do gola i to je bio kraj.

CCC

pre 12 godina

Dok se mi medjusobno prepucavamo ceo svet(na celu sa Estonijom) nam se smeje.. Derbi je bio ocajan. Igrali los protiv jos losijeg. Inace posto zivim u hr. nisam navijac ni jednog kluba, navijam pre svega za Srbiju i u Evropi za srpske klubove, ali mislim da cu prestati da gledam i reprezentativni fudbal i evropske kupove. Nema tu leba nigde...

UrosBg

pre 12 godina

Cestitke crno-belim momcima na pobedi. Mada i pored pobede ostaje utisak da je kvalitet fudbala i samih derbija iz godine u godinu sve losiji. Tuzno, ali istina je. Kad covek gleda ove igrace prosto ne veruje za sta su placeni. Znamo kako smo prosli prosle godine u ligi sampiona, a ova nasa liga je smesna. Ako uporedite ove nase ekipe za ekipama iz Evrope ocigledno je da smo na samom dnu.

Dragan

pre 12 godina

Ovo je dno dna za Zvezdu i Grobari treba da slave. Sve dok ih ne saceka neki Samrok jer to je njihov nivo i spusti na zemlju. Nazalost, ovakvu Zvezdu nije tesko pobediti.

Mao

pre 12 godina

Posto ce se puno polemisati o penalu, ako se u drugom poluvremenu ne dogodi neki gol, jasne su samo dve stvari. Prva se odnosi na zvanicni pravilnik FIFA - sudija je morao, pogotovo u ovako vaznom mecu, a zasto ne i u svakom, da obrati paznju gde su ostali igraci pre nego sto je Evandro izveo penal. Da je pogledao, postovao bi pravilo i ponovio izvodjenje. Drugo i ne manje vazno jeste da li je bio penal - na snimku ostaje otvoreno, kao da je malo nogom, malo rukom, ali sudija kaze da to jeste VIDEO i onda mu bar za toliko valja verovati. Sve u svemu, nemamo srece s arbitrima, a i zapala mu je "koska" zbog koje je nepotrebno podignuta tenzija.

exe

pre 12 godina

E a taman Rnic dokazao svoju strucnost...e moj evandro.A za pljuvanje sudije i stampedo ka sudiji se verobatno vezba na treningu partizana,Sramota bre.

sloba

pre 12 godina

odlazite nesposobnjakovići!gadi mi se na vas.doveli ste nekadašnju instituciju na rub propasti.otkud vam moralno pravo da sedite na tim položajima sa ukupno 3 razreda osnovne škole? neopozive ostavke svih u upravi zvezde i diletenta prosinečkog!

Миле

pre 12 godina

Не можа наш фудбал напред никако, али никако, ако после једног овако очигледног пенала читав тим Партизана скочи на судију и све заврши жутим картоном Рнићу (који се успут куне да није направи пенал), а у тој ситуацији се додјељује или црвени или ништа. Разумем ја судију није он смео даље, један је систем испред њега, онај Партизанов (исто би било у обрнутом случају, тада би био Звездин),али нема система иза њега који би га заштитио.

kiko

pre 12 godina

Strucnjaci koji ocenjuju dal je bio penal na osnovu toga koliko je za koga vise u istoriji svirano penala, ove ili one sezone.... uzas... cist penal kao suza a zaniomljivo kako su bezobrazno svi potrcali prema sudiji... pa sta hocete, da na osnovu toga sto je partizanu svirano manje penala unazad u derbijima, da na osnovu toga rnic ima kredita da menja stojkovica...sramota Stanojevicu kako si ih lepo pripremio za ovakav slucaj... kakav trk prema sudiji u stilu neke seoske ekipe sa vilama i motikama onako juris na sudiju...

Marko

pre 12 godina

Meni samo nije jasno koga više j#*%no interesuje rezultat između ova dva seoska (čitaj seljačka) kluba. Evo sad pikaju Real - Atletiko, milina za gledati.

Sale83

pre 12 godina

Cestitam "Partizanu" na pobedi na najdosadnijem odigranom derbiju u poslednjih 20 godina.....ovo je sramota...za organizaciju utakmice....za kvalitet utakmice...i velika SRAMOTA za trud zvezdinih igraca.....ma mrs bre svi iz Zvezde......ovo sto radite nije vise normalno!!!!!!!!!!!

Shankly

pre 12 godina

Svaka cast na pobedi, igrali ste manje ocajno nego Zvezda, ali reci da ono nije penal... no coment. Ono je NAMERNO igranje rukom, da sad ne zalazim u pravila i sta namerno igranje rukom znaci...

Misa Po

pre 12 godina

hahahahahah.. 15. min. sudija dize nepostojeci ofsajd Partizanu. jasno je ko dan, Partizanu ne sme da se dozvoli da pobedi u derbiju, iako je za klasu bolji, jer ce Lukic i kompanija da se mnogo nadure. ali idemo hrabro Partizane, protiv navijaca, protiv pritisaka, protiv sudije... jer Partizan je sveto srpsko ime!
(vlajzi, 26. novembar 2011 18:26)

Lupas kao otvoreni prozor, i trujes jer ocigledno drugo i ne znas. Sutnuli ste jednom, ponavljam JEDNOM na gol, za citavo poluvreme?! Nijedan korner?! Nemate 3 spojena pasa?! Idi gledaj basket, tu ste bolji, skidam kapu.

zecaa

pre 12 godina

Odgovor Pukocvu izmena je bila takticka zamisao da se menjaju stoperi posto je Miailovic cuvao Lazara i na izmenu Stanojevica reaguje Robi i ubacuje Vilotica i ta izmena ako si malo pazljivije gledao utakmicu je prijavljena pri razultatu 0-0.Tako da nemoj da osporavas znanje Robija ako se nerazumes u taktiku.A posle primljenog gola je kasno da se povuce izmena
posto je vec prijavljena...

soni

pre 12 godina

Prosto je neverovatno koliko zaostajemo za evropom pa jel moguce da vidimo samo iz ovog jednog ugla...
Mada da budem iskren deluje kao da je koleno a ne ruka ali dobro sreca bar sto nismo dali ovakav gol, jer ne bi voleo da se provlaci nasa pobeda po novinama kao poklonjena...
Ali sa druge strane kad je vec svirao sudija je sa punim pravom mogao i da ga ponovi 5 ili 6 igraca su utrcali pre suta, a mislim miljkovic i kamara su bili u liniji sa evandrom... Ili sa druge strane je mogao da iskljuci miljkovica jer mu je sto se na prenosu jasno vidi psovao majku...
Ali opet kazem drago mi je da nije svirao, i da se nastavlja normalno ako dobijemo da to bude posteno...

xs

pre 12 godina

ukinuti fudbal u srbiji pod hitno..ovo je sramota od igre..pa zar se ovo zove fudbal..posle derbija sam prebacio na real atletiko..skroz drugi sport

Barcaboy

pre 12 godina

Iskreno ma kolko god zvezda imala veci posed lopte,oni nisu imali cini mi se nijednu sansu ,onu pravu 1 na 1..Sem penala naravno.Babovic je imao cistu situaciju nego se namestao drugo,mislim da je Partizan dosta zreliji i igrao je dosta bolje,tacniji pasovi brza igra...

Samo da kazem,Sudije su nam ocajne,POGOTOVO linijske..Prvo nepostojeci ofsajd zvezde a onda i partizana kad je markovica izbacio babovic ..(Nije bitno sto markovic nije stigao do lopte)..Ocajne su nam sudije..Penal - regularan.Ne znam kako rnica nije sramota da se kune da nije igrao rukom..

Željko

pre 12 godina

Partizan je zasluženo pobedio,mada se nisu videli 70 minuta.Ali,ne razumem,sada se sprdate sa nama što Toleta krivimo za sunovrat našeg fudbala i Zvezde,a opet ste sigurni da ste osvojili titulu? Ako nije namešteno,pa ko vama garantuje da ćete zadržati 7 poena prednosti do derbija na onoj vašoj oranici?! Šta se palite? Ako i odete u kvalifikacije za LŠ,opet ćete izduvati od Šamroka ili tako neke velesile.Stvarno ne znam čemu se radujete.A ovaj lik,što nas zeza za Krku,pa i vi ste pukli od Zlatoroga,i to 10 razlike...

fuafua

pre 12 godina

samo da vas podsetim na ponasanje roberta prozineckog na utakmici sa smederevom...kako je pretio klupi smedereva zbog onog faula na kraju poluvremena...
(muamua, 26. novembar 2011 20:25)

a ti si sedeo na klupi Smedereva?

Don Quijote

pre 12 godina

Utakmica uopste nije bila toliko losa, dno dna, kako neki ovde komentarisu. Nije nivo finala lige sampiona, ali toliko bas lose nije bilo. Odgledao sam pa video i sam. Koliko para toliko i muzike, kod nas nema mnogo para, pa shodno tome nema ni Bethovena. Cinjenica jeste, da je ovo za najjace evropske kubove malo, nedovoljno i nejako.
Zvezda bila bolja celu utakmicu, svoje sanse nije iskoristila, promasila penal, Partizan svoje dve jeste i zasluzeno pobedio.
Sudjenje potpuno korektno i regularno, i ni jedana sporna odluka. To je i najvaznije.
Zbog svega toga cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi.
Podrska Prosineckom, igracima i Lukicu.
Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo!

Delija72

pre 12 godina

Ja fudbala i g..... Partizan los ,koci igru ,Zvezda nema pojma poklanja golove pa bolji bi bio i Tuta Bugarin.Nekad se ovde igrao fudbal....I jos jedno od kada Stanojevic trenira Partizan na isti fazon dobija Zvezdu ne kontam da u Zvezdi niko to nije razbio ili ocigledno je da smo tako losi....Ode da gledam Real-Atletico prsti na sve strane igraju ljudi fudbal.....Lukicu idi....Robi postujem te ko igraca ali bolje idi i ti dok ti nije kasno ....i ovi politicari sto su u upravama oba kluba to treba sve rastjerat i napraviti privatizaciju klubova pa da se opet podje igrati fudbal na ovim prostorima...a sudija je zaustavljao igru svakih 30 sekundi...uzas....ne gledam vise nase utakmice.....

Stefan

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.

*bane*

pre 12 godina

* Zvezda nije bila lošija , ovo mora da se vrati , već nekoliko tekmi se provlači Partizan ....!! Sad sam siguran da Zvezda može, a da su ostali Tošić i Ninkov ne bi sad izgubili a pitanje je, za ona 4 boda .... to je moje mišljenje ...niko nema ljutiš , ....niko ,..!!

Laki je malo nervozan

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona

срамота

pre 12 godina

нећу да гледам утакмицу више!
судија свира чист пенал (па шта и да је погрешио), а онда следи стампедо играча, који га псују, вређају и пљују (буквално). у наредних 10-так минута судији прстом прете и играчи партизана и клупа партизана. тренер партизана некоме од судија каже "како те није срамота"...
е па, мене је срамота такве лиге и таквог фудбала. ајде мрш!

Gaus..

pre 12 godina

Stanojevicu, da se lepo u ime kluba i pravih Grobara javno izvinis sudiji na sramnom ponasanju klupe i igraca posle ispravno dosudjenog penala..

Stefan

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.

Shankly

pre 12 godina

Svaka cast na pobedi, igrali ste manje ocajno nego Zvezda, ali reci da ono nije penal... no coment. Ono je NAMERNO igranje rukom, da sad ne zalazim u pravila i sta namerno igranje rukom znaci...

BLBL

pre 12 godina

Zvezda nista posebno, ipak malo bolja, a Partizan je smesan kao sto se i znalo, Lazar Markovic i nije za bolje od ovih njiva. Pumpaju mu cijenu, a momak nema veze s fudbalom.

Dimitrijevica i Evandra zakucati na klupu. Katastrofa su, a izigravaju neke umjetnike na terenu. Andrija po starom, znaci nista. Afrikanca disciplinovati, a Borji objasniti da nije jedini na terenu, jer lik prosto davi loptu, a malo uradi.Lazovic precijenjen i vec umisljen da je Superstar. I njega na klupu.

Aleksandar Stanojevic je po ko zna koji put pokazao da je primitivan i bruka za srpski fudbal, ali u ovoj nastimanoj ligi to ocigledno moze proci.Rnic takodje.

Penal cista kao suza.

Sve u svemu, tuga od srpskog fudbala.Bolje da se nisu ni ukljlucili u prenos, a zali Boze one koji su se pojavili na stadionu da gledaju ovaj tuzni Partizan i Zvezdu koja ni sama ne zna sta zeli. Prosinecki jedina svetla tacka na ovom derbiju. Lukicu odlazi i povedi sa sobom Adzica i njegovog "umjetnika" Evandra.

Anonymous

pre 12 godina

Sudija, sviraj jos jedan penal Zvezdi, Stojkovic je igrao rukom!!!
(Rebelis, 26. novembar 2011 19:54)

Svako objektivan, neutralan i nepristrasan ce reci da je ono bio cist penal i tu nema dileme... Mozete to prihvatiti ili ne, ali ono je prema pravilima fudbala penal...

goranhn

pre 12 godina

na cist penal, svi igraci partizana skacu na sudiju.... bruka i sramota za srpski fubal. rnic, koji vas je izbacio i iz lige sampiona, pjeni kao bjesan bez ikakvog razloga, nidta da nauci...

zozimar

pre 12 godina

c,c,c,c... ovih 300 grobara jace se cuju od 39700 delija na utakmici! pa ko je ovde lud breee????
(delija iz prvog reda, 26. novembar 2011 18:46)

ne cujes dobro, a ako se i cuju to je zato sto se medjusobno prepucavaju te dve grupe, kako se vec zovu Zaboravljeni, Zabranjeni...

SveU16

pre 12 godina

Rnić udario loptu rukom i kune se u MAJKU da nije. To može samo srpski fudbaler :) Jad i beda od utakmice, a najbolji akter sudija. Valjda će se u ll poluvremenu nešto promeniti, ako ne zaspim.

Misa Po

pre 12 godina

hahahahahah.. 15. min. sudija dize nepostojeci ofsajd Partizanu. jasno je ko dan, Partizanu ne sme da se dozvoli da pobedi u derbiju, iako je za klasu bolji, jer ce Lukic i kompanija da se mnogo nadure. ali idemo hrabro Partizane, protiv navijaca, protiv pritisaka, protiv sudije... jer Partizan je sveto srpsko ime!
(vlajzi, 26. novembar 2011 18:26)

Lupas kao otvoreni prozor, i trujes jer ocigledno drugo i ne znas. Sutnuli ste jednom, ponavljam JEDNOM na gol, za citavo poluvreme?! Nijedan korner?! Nemate 3 spojena pasa?! Idi gledaj basket, tu ste bolji, skidam kapu.

Željko

pre 12 godina

Partizan je zasluženo pobedio,mada se nisu videli 70 minuta.Ali,ne razumem,sada se sprdate sa nama što Toleta krivimo za sunovrat našeg fudbala i Zvezde,a opet ste sigurni da ste osvojili titulu? Ako nije namešteno,pa ko vama garantuje da ćete zadržati 7 poena prednosti do derbija na onoj vašoj oranici?! Šta se palite? Ako i odete u kvalifikacije za LŠ,opet ćete izduvati od Šamroka ili tako neke velesile.Stvarno ne znam čemu se radujete.A ovaj lik,što nas zeza za Krku,pa i vi ste pukli od Zlatoroga,i to 10 razlike...

Mao

pre 12 godina

Posto ce se puno polemisati o penalu, ako se u drugom poluvremenu ne dogodi neki gol, jasne su samo dve stvari. Prva se odnosi na zvanicni pravilnik FIFA - sudija je morao, pogotovo u ovako vaznom mecu, a zasto ne i u svakom, da obrati paznju gde su ostali igraci pre nego sto je Evandro izveo penal. Da je pogledao, postovao bi pravilo i ponovio izvodjenje. Drugo i ne manje vazno jeste da li je bio penal - na snimku ostaje otvoreno, kao da je malo nogom, malo rukom, ali sudija kaze da to jeste VIDEO i onda mu bar za toliko valja verovati. Sve u svemu, nemamo srece s arbitrima, a i zapala mu je "koska" zbog koje je nepotrebno podignuta tenzija.

Jedan, vredan

pre 12 godina

E, sve sam video, prosao celu evropu, ne znam sta nisam radio, al ovo je vrh! Vrh dna! I jednih, i drugih! Spavaj srpski fudbale, spavaj, kad se probudis, budi i mene...

nego

pre 12 godina

Prvo bruka za tv prvu ili kako vec, manje vise za promaseni ocigledni penal ali to sto su igraci Partizana pljuvali sudiju a ovaj nikome nije pokazao crveni karton samo govori o tome koliko Tole nema veze sa Partizanom, koliko je sudija Zvezdin i na kraju koliko nam je prvenstvo regularno...inace za poluretardirane fudbalere i jednog i drugog tima ne treba trositi reci...

Dragan

pre 12 godina

Ovo je dno dna za Zvezdu i Grobari treba da slave. Sve dok ih ne saceka neki Samrok jer to je njihov nivo i spusti na zemlju. Nazalost, ovakvu Zvezdu nije tesko pobediti.

vlajzi

pre 12 godina

hahahahahah.. 15. min. sudija dize nepostojeci ofsajd Partizanu. jasno je ko dan, Partizanu ne sme da se dozvoli da pobedi u derbiju, iako je za klasu bolji, jer ce Lukic i kompanija da se mnogo nadure. ali idemo hrabro Partizane, protiv navijaca, protiv pritisaka, protiv sudije... jer Partizan je sveto srpsko ime!

kiko

pre 12 godina

Strucnjaci koji ocenjuju dal je bio penal na osnovu toga koliko je za koga vise u istoriji svirano penala, ove ili one sezone.... uzas... cist penal kao suza a zaniomljivo kako su bezobrazno svi potrcali prema sudiji... pa sta hocete, da na osnovu toga sto je partizanu svirano manje penala unazad u derbijima, da na osnovu toga rnic ima kredita da menja stojkovica...sramota Stanojevicu kako si ih lepo pripremio za ovakav slucaj... kakav trk prema sudiji u stilu neke seoske ekipe sa vilama i motikama onako juris na sudiju...

delija72

pre 12 godina

Moj prvi derbi 1988 Marakana puna svih 100.000 dusa,nijedna razbijena glava,djece koliko ti bog hoce,fudbal na visokom nivou,rezultat 1-1...nekad se ovde igrao FUDBAL muski otvoreno ali nekad je ovde bilo zakona i reda i prava i drzave....i Zvezde i Partizana i dobrih igraca mi sad nemozemo da napravimo dva dobra igraca sve mlado ode vani i pogubi se tamo...nekad smo pravili igrace sad samo krljace bekove i stopere....pa vidite gdje nam je reprezentacija....jos ce dugo vode Dunavom proteci dok u ovoj drzavi bude reda.....UZAS!!!!!A tek ovi silni stranci igraci i kauboji u upravama,Stanojevic ko horoscic ja provokatora covjek je lud sto gradi,a Zuti izgorio jadan nije to za tebe drz se Hrvatske reprezentacije i Bilica.....da ugasim svjetlo pa me probudite kad ponovo zazivi fudbal na ovim prostorima....

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Samo nek si ti meni stavio Šćepovića u prvih 11, sad ćete videti kako se daju golovi xD. Ako taj da gol, znajte da se bliži kraj sveta.
A možda će se neki od menadžera i zabuniti pa ga prodamo :)

SakSR

pre 12 godina

Ubuđao Partizan pobedio još ubuđaliju Zvezdu, a Grobari i Zvezdaši se preganjaju ko je bolji tim... E ima li te Bože?!?

P.S. Dogodine ni II kolo pretkvalifikacija neće nijedan naš tim u Evropi proći, a ovi gorepomenuti će se i dalje preganjati oko iste stavke, ne videći da im predsednici klubova dovode iste do samog dna... Do dna dna u stvari!!!

Миле

pre 12 godina

Не можа наш фудбал напред никако, али никако, ако после једног овако очигледног пенала читав тим Партизана скочи на судију и све заврши жутим картоном Рнићу (који се успут куне да није направи пенал), а у тој ситуацији се додјељује или црвени или ништа. Разумем ја судију није он смео даље, један је систем испред њега, онај Партизанов (исто би било у обрнутом случају, тада би био Звездин),али нема система иза њега који би га заштитио.

jovan

pre 12 godina

Sta imam ja od njih? nista. djokovic vlada celim svetom oni ne mogu ni amatere da pobede, a o ovim mojima da ne pricam o titulama. a da mi smo prvaci sveta i evrope ej! to sto zadnjih 20 godina nismo usli u ligu sampiona nema veze mi smo je osvojili pre 20 godina, nema veze sto tad nisam bio ni ziv. a o klubu koji dobije od lige sampiona 10 miliona i prodajom igraca ukupno oko 20 miliona i kupuje igrace od 500000 i igra protiv filijala celu ligu takodje nemam reci. lepo gledam arsenal to je fudbal.

Stefan

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.

pejapeja

pre 12 godina

Vidim po komentarima da je dosta ljudi gledalo fudbal dali uzivo ili preko TV-a.I u jednom i u drugom slucaju treba ljudima odati priznanje, jer ko moze da odgleda celu utakmicu ili nevoli fudbal ili je mazohista.Ko je mogao odmah da predje na Real- Atletiko shvatice o cemu pricam.Hvala bogu da je neko izmislio mali fudbal gde jos moze da se uziva u majstorijama.Igru koju su prikazali veciti rivali su nekada prikazivali i seoski igraci na strnjistu,samo mnogo osmisljeniju i interesantniju za gledanje.Kad je to bilo? pa ovako lose nije bilo nikad.

ZZZzzz

pre 12 godina

Komentator kaze ako bude 7pts razlike posle derbi,prvenstvo je gotov,zamislite to kada se prvenstvo resava u novembru a pocelo krajem avgusta...to samo kod nas ima,prvenstvo na nivou.

ultrasrbin

pre 12 godina

kako sada isterati scepovica. zasto sale i volkov nisu usli ni sa klupe. zasto miljkovic ima prednost u odnoasu na aksentijevica i moze li rankovic umesto rnica.

exe

pre 12 godina

E a taman Rnic dokazao svoju strucnost...e moj evandro.A za pljuvanje sudije i stampedo ka sudiji se verobatno vezba na treningu partizana,Sramota bre.

Marko

pre 12 godina

Glupo je vise pricati i raspravljati o ovom jadnom fudbalu tj.o ovoj jadnoj zemlji u kojoj zivimo!Ja VOLIM ZVEZDU,ali je jasno da Zvezda nema tim i da ga nece imati da se usprostavi ko zna koliko(jel nema para) ovako JADNOM Partizanu!Ne vidim u cemu je problem i cemu prepucavanja???Partizan je bolji,ali je jos jadnije za nas fudbal sto on uopste nije bio bolji u igri od Zvezde i onda slusam ove napaljene grobare kriv Vam ovaj ili onaj,a ne vide sustinu da su klubovi KATASTROFA i da nemaju nikakvu vrednost(igru)!Prepucavaju se,a ne stavljaju fudbal na PRAVO MESTO!!!

Barcaboy

pre 12 godina

Iskreno ma kolko god zvezda imala veci posed lopte,oni nisu imali cini mi se nijednu sansu ,onu pravu 1 na 1..Sem penala naravno.Babovic je imao cistu situaciju nego se namestao drugo,mislim da je Partizan dosta zreliji i igrao je dosta bolje,tacniji pasovi brza igra...

Samo da kazem,Sudije su nam ocajne,POGOTOVO linijske..Prvo nepostojeci ofsajd zvezde a onda i partizana kad je markovica izbacio babovic ..(Nije bitno sto markovic nije stigao do lopte)..Ocajne su nam sudije..Penal - regularan.Ne znam kako rnica nije sramota da se kune da nije igrao rukom..

fuafua

pre 12 godina

samo da vas podsetim na ponasanje roberta prozineckog na utakmici sa smederevom...kako je pretio klupi smedereva zbog onog faula na kraju poluvremena...
(muamua, 26. novembar 2011 20:25)

a ti si sedeo na klupi Smedereva?

Marko

pre 12 godina

Meni samo nije jasno koga više j#*%no interesuje rezultat između ova dva seoska (čitaj seljačka) kluba. Evo sad pikaju Real - Atletiko, milina za gledati.

*bane*

pre 12 godina

* Zvezda nije bila lošija , ovo mora da se vrati , već nekoliko tekmi se provlači Partizan ....!! Sad sam siguran da Zvezda može, a da su ostali Tošić i Ninkov ne bi sad izgubili a pitanje je, za ona 4 boda .... to je moje mišljenje ...niko nema ljutiš , ....niko ,..!!

Miki

pre 12 godina

Ovo je najgori derbi u poslednjih 10 godina. Najslabija igra, najslabiji sudija. Poseban pecat na sve stavlja Prva TV,u Srbiji postoje opstinske televizije koje imaju skolovanije novinare i rade daleko profesionalnije od ove nazovi televizije.

Srbin u dusi

pre 12 godina

Nevolim Partizan ,Zvezdu isto tako ,odvratna utakmica nije imalo sta da se vidi.Robi je bio strasan igrac ali je postao los trener Zvezda pojma nije imala a nece ni imati dok god nepopakuje ove strance u jedan avijon i pravac odakle su dosli.Radnicki i Sloboda su igrali bolju tekmu interesantniju mogu reci da je to bio derbi ovo je tuga.

champs

pre 12 godina

Goooooooool....0:2!!! Po ko zna koji put Stanoje je pokazao koliko je mudriji od onog sto se samo cese!!!
Bravo carino opet si svima zapusio usta!!!


...SLAVICE SE TITULAAAAAAAA!!!!!!!!

Don Quijote

pre 12 godina

Utakmica uopste nije bila toliko losa, dno dna, kako neki ovde komentarisu. Nije nivo finala lige sampiona, ali toliko bas lose nije bilo. Odgledao sam pa video i sam. Koliko para toliko i muzike, kod nas nema mnogo para, pa shodno tome nema ni Bethovena. Cinjenica jeste, da je ovo za najjace evropske kubove malo, nedovoljno i nejako.
Zvezda bila bolja celu utakmicu, svoje sanse nije iskoristila, promasila penal, Partizan svoje dve jeste i zasluzeno pobedio.
Sudjenje potpuno korektno i regularno, i ni jedana sporna odluka. To je i najvaznije.
Zbog svega toga cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi.
Podrska Prosineckom, igracima i Lukicu.
Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo!

Milan

pre 12 godina

Činjenica je da je odlazak Pixija iz Zvezde bio poguban. Samo njegovim povratkom u klub Zvezda može vratiti dominaciju u našem fudbalu.

zvezdas

pre 12 godina

Delijama kapa dole,pokazali su kako se navija a igracima Zvezde najveci minus,oni su najveca bruka.Nadam se da ce ovo oznaciti kraj Lukiceve ere i da ce konacno doci sposobni ljudi.Zvezdo volim te!

Zanetti

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)
Da li je normalno da neko ovoliko bude iskompleksiran?

Aha

pre 12 godina

Meni kao navijacu Partizana, je zaista, ali zaista zao Roberta Prosineckog. Covek je dosao u srpski fudbal sa nadom da ce uciniti nesto, medjutim zna se ko ovde vuce konce, menadzeri, uprave, strasno.

GrobaR

pre 12 godina

Lopta ga je pogodila u butinu, a cak je ruku sklanjao iza ledja da ga ne pogodi. Znaci i da ga je pogodila, nije bilo namere, sudija je bio zaklonjen nije ni video dobro situaciju i dosudio je penal bez razmisljanja, bez konsultacije sa pomocnicima. Ponasanje sudije katastrofalno dajte Lukica da sudi i Babarogica. Partizan ostecen za nepravedno dosudjen penal, jedno 3-4 zuta kartona, crveni zbog starta nad Markovicem i pogresno dosudjenog ofsajda kod prodora Markovica.

steva

pre 12 godina

isfrustrirani svojim fudbalskim neznanjem i nemoći igrači i klupe oba tima nasrću jedni na druge, histerišu na svaku odluku sudije ... jad i beda srpskog fudbala ...

Nokija

pre 12 godina

Sve vam je jasno kad na najvecem kladionicarskom sajtu William Hill nema u ponudi naseg derbija! Ti ljudi prate kriket,ti ljudi prate drugu slovacku ligu,ali svetinju naseg fudbala nemaju u ponudi!
SAPIENTI SAT!
a sto rece covek,,ko pobedi ima ce eksluzivno pravo da se bruka u kvalifikacijiama za LS!

Max Demian

pre 12 godina

Nikada gori fudbal,
na dnu evropskog fudbala,

a nikada vise koskanja i svakojakih bezbednosnih problema.

VI STE BRE UPROPASTILI SRPSKI FUDBAL!

R.Stevic

pre 12 godina

Gospodine Prosinecki,mislim da posle ovog poraza vise nema sta da trazis u Zvezdi!!!Ako si imalo pri savesti trebalo bi da odes.Pa zar ti ne gledas utakmice koje vodis???Zar ne analiziras igrace koje ucis???Dali vidis koliko su ti igraci spremni???Povredjuju se sami!O golmanu i da ne pricamo koji je izgubljen u prostoru a on ti je ljubimac?Dali si video u Jagodini sta je golman koji spasava o ono nemoguce!Kaludjerovic ti se seta po terenu bez ciljà!Pa seljacki centarfor zna da vuce igrace bez lopte a ovaj tvoj ni sa loptom nemoze da se sastavi!Odbrambeni igraci ti nemaju snagu da hodaju a kamoli da duel dobiju...i sta vise pisati...idi molim te...

zvezdas

pre 12 godina

Lukicu pakuj se i odlazi!Ovo je bruka i sramota,pa mi gubimo od Partizana-to je najveci blam!Njih pobedjuju fudbalski amateri a mi gubimo od takve ekipe na nasem stadionu,ej bre upravo?!Pod hitno svi mars iz kluba!

Nikola

pre 12 godina

Nije mi jasno, sta treba da se dogodi da se otera ovaj nesrecni Lukic?!
Odlazi vec jednom, dosta smo se brukali!

na celom svetu samo crvena zvezda

Delija72

pre 12 godina

Ja fudbala i g..... Partizan los ,koci igru ,Zvezda nema pojma poklanja golove pa bolji bi bio i Tuta Bugarin.Nekad se ovde igrao fudbal....I jos jedno od kada Stanojevic trenira Partizan na isti fazon dobija Zvezdu ne kontam da u Zvezdi niko to nije razbio ili ocigledno je da smo tako losi....Ode da gledam Real-Atletico prsti na sve strane igraju ljudi fudbal.....Lukicu idi....Robi postujem te ko igraca ali bolje idi i ti dok ti nije kasno ....i ovi politicari sto su u upravama oba kluba to treba sve rastjerat i napraviti privatizaciju klubova pa da se opet podje igrati fudbal na ovim prostorima...a sudija je zaustavljao igru svakih 30 sekundi...uzas....ne gledam vise nase utakmice.....

Atropin

pre 12 godina

Ne treba zvezdi ni pomoc sudija, kad mi imamo Stanojevica i 2 igraca manje u liku Scepovica i Babovica!! :( A da se istorija ponovi, pobrinuo se naravno Rnic... Ako ih u drugom posle svega ne zgazimo Stanoje treba da se pakuje pa neka osvoji 100 titula zaredom!!!

Nikola Vukovic

pre 12 godina

Vreme je za veliku cistku!
Prosinecki kuci u Zagreb! Nista nisi uradio.
Lukic i adzic u zatvor!
Kaludjerovic ,Borha, Mikic, Dimitrijevic, Petkovic,Vilotic u UB!
Ako ih prime.
Ovo danas je brukanje jednog Velikog kluba i miliona navijaca!
P.S Onaj uvodi Vilotica!
Boze koja neznalica!

NOVA PAZOVA

pre 12 godina

sve u svemu KATASTROFA !!! od kasnjenja prenosa (osim da pocne pola sata ranije), zatim nema komentatora, zvuk jako los kao ma nema navijaca u sve to nikakva igra, ZVEZDA kao nesto pokusava, ovi igraju neku ceku, pa onda penal pa skaci na sudiju , oteraju ga do auta i nikome za to neda karton, pa kad ovaj promasi dal Vukic poce da skace ispred sudije a, ovaj cuti ma totalno pogubio konce ... uglavnom SLIKA I PRILIKA SRPSKOG FUDBALA !!!

CCC

pre 12 godina

Dok se mi medjusobno prepucavamo ceo svet(na celu sa Estonijom) nam se smeje.. Derbi je bio ocajan. Igrali los protiv jos losijeg. Inace posto zivim u hr. nisam navijac ni jednog kluba, navijam pre svega za Srbiju i u Evropi za srpske klubove, ali mislim da cu prestati da gledam i reprezentativni fudbal i evropske kupove. Nema tu leba nigde...

Mile

pre 12 godina

Koliko komentara za bedu od fudbala. Samo ih hranite vasim komentarima, to im daje nade za sledecih ocajnih 10 godina.
Partizan, Zvezda, to je nekad bio derbi.

prva-prenos-prva-klasa

pre 12 godina

ja ne znam sta je ovo, deluje ko klasicna namestaljka, Partizan toliko ubija igru da je to katastrofa, bar 5 puta su mogli da probiju odbranu, i uvek se zaustave (ili Babovic pocne da dribla).

gilebb

pre 12 godina

Ovo je najbolji sportski komentator ikada! Nadam se da ce ostati samo slika do kraja ,kamo srece da su svi nasi sportski komentatori ovakvi, a ne da slusam 3 tone gluposti! :)

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Kakva sramota od utakmice! Neznaš da li je lošiji prenos (komentator) ili to što zvezda mora po svaku cenu da pobedi.
Kakav penal, takav gol - NIKAKAV! Sramota šta je sudio kao igranje rukom!
A to što ne daju igračima i rukovodstvu da udju u svlačionice, treba da reše nadležni sa rigoroznim kaznama.
Zvezdina "prva" tv doneće im "drugo" mesto! Ha ha

Nikola

pre 12 godina

Nisam znao da je igranje butinom u 16-ercu penal, jel moze neko da mi objasni ovo pravilo ili to samo vazi za protivnike CZ?

Penal je trebao biti ponovljen, Tole je pomerao gol kod penala.

jox03

pre 12 godina

ima prenosa na prvoj al komentator je stigao tek u 40-tom minutu.kakv neprofesionalizam.a ko da je bitno ko ce pobediti ocajni su i jedni i drugi

Igor

pre 12 godina

Stanoje gde ti je Dijara??? A da, on nespreman već 3 meseca daje golove na prijateljskim i kup utakmicama a Šćepović promašuje na prvenstvenim?!

Pop

pre 12 godina

Moje drage komsije,mrzi me da citam vase komentare jer vec znam sta pise:-nismo imali srece,promasen penal,itd i naravno vasa omiljena krilatica-dobicemo vas SLEDECE godine...haha
Za one starije je prekasno,ali vama mladjima cu dati jedan savet-ne slusajte dede,oceve,striceve koji vam pricaju kako je bilo davne 91e vec lepo svi u crno-beli tabor pa da zajedno slavimo sampione!

Petao Sofronije

pre 12 godina

Sto se tice penala: rekao bih da je pitanje da li lopta udarila u koleno ili ruku 50%/50% ....na tih 50% verovatnoca da nije bila napucana vec da je igrac namerno igrao je 50% ....znaci u situaciji kada je verovatnoca da je zaista bio penal 25% ...on sa takvom sigurnoscu i autoritetom svira penal? Ako ovo nije tendenciozno onda ne znam sta je?! Ako laze rog statistika ne laze :pppp

xs

pre 12 godina

ukinuti fudbal u srbiji pod hitno..ovo je sramota od igre..pa zar se ovo zove fudbal..posle derbija sam prebacio na real atletiko..skroz drugi sport

soni

pre 12 godina

Prosto je neverovatno koliko zaostajemo za evropom pa jel moguce da vidimo samo iz ovog jednog ugla...
Mada da budem iskren deluje kao da je koleno a ne ruka ali dobro sreca bar sto nismo dali ovakav gol, jer ne bi voleo da se provlaci nasa pobeda po novinama kao poklonjena...
Ali sa druge strane kad je vec svirao sudija je sa punim pravom mogao i da ga ponovi 5 ili 6 igraca su utrcali pre suta, a mislim miljkovic i kamara su bili u liniji sa evandrom... Ili sa druge strane je mogao da iskljuci miljkovica jer mu je sto se na prenosu jasno vidi psovao majku...
Ali opet kazem drago mi je da nije svirao, i da se nastavlja normalno ako dobijemo da to bude posteno...

Srba

pre 12 godina

Cim sam video da Kaludjer igra a Mezenga na klupu znao sam sta nas ceka,a za Vilotu kad je uso da i ne govorim.E to je nas problem sto mora da igraju oni sto su na prodaju,i zato smo tu gde jesmo.

Sale83

pre 12 godina

Cestitam "Partizanu" na pobedi na najdosadnijem odigranom derbiju u poslednjih 20 godina.....ovo je sramota...za organizaciju utakmice....za kvalitet utakmice...i velika SRAMOTA za trud zvezdinih igraca.....ma mrs bre svi iz Zvezde......ovo sto radite nije vise normalno!!!!!!!!!!!

volim zvezdu

pre 12 godina

dokle ce za Zvezdu da igraju babe,a ono sto je vaznije,dokle ce se brukati najveci klub ex yu?Kada ce biti kraj lopovluku u Zvezdi?Do koje godine ce se placati igraci kao Kadu, Borha i Mezenga,kada u Srbiji ima za dve klase boljih igraca?Da li je Kaludjerovic igrac za Zvezdu,decko koji mozda igra fudbal bolje od mog komsije Urosa,koji ima 8 godina?Da li neki Dimitrijevic igra za Zvezdu?Svi oni koji ne daju srce za Zvezdu,ne treba da budu u Zvezdi!!

Damir zr

pre 12 godina

Boze,boze na sta lici ovaj fudbal!Sva sreca pa na SOS kanalu ima ona emisija SECANJE,pa mozemo da se podsetimo kakav se nekad fudbal igrao u ovoj nasoj zemlji.Uzalud potrosenih sat vremena mog zivota!

osijek

pre 12 godina

Zvezdi se namještaju utakmice ali ni to joj nije doljno protiv Partizana.Tužno je gledati da su Grobari toliko propali.Dok je Belgija bio živ to vam se nije događalo.Pozdrav iz Hrvatske

Neupucen

pre 12 godina

Koliko ste izgubili kompas dragi moji zvezdasi. Cak i kada vam se po 101 put u derbiju svira penal kriv je Tole. Zvezdini igraci imali su najmanje 3 starta sa ledja ali kartona nema. Kod penala igrac zvezde gura igraca Partizana koji pada i lopta ga pogadja u ruku. Umesto faul za Partizan, penal za zvezdanaesterac. Pa dokle vise, ovo vam je vec sedmi , osmi penal, gurate, pljujete a trazite crveni za Partizanove igrace. Zabranjete navijanje na istoku jer znate da ce tamo biti navijaci Partizana. Zato cete i izgubiti.

bokiUSA

pre 12 godina

Na zalost prvenstvo je zavrseno za Zvezdu... sada da ima pameti da se razigravaju mladji igraci do kraja sezone a da se zahvali mnogima i raskinu ugovori jer kostaju klub i nista vise...A cestitam Partizanu titulu jos jednu u nizu...do sledecih konobara ....sto se tice Zvezde mnogo mnogo promena mora da se desi...i jos nesto nedirati PROSINECKOG on je tu nejmanje kriv sada je gotovo i neka zavrsi sezonu ima i taj nesrecni kup da se gura ..mozda ga i osvojimo..

duke

pre 12 godina

A ova stoka sa tribine severne cuti... Amateri nas tovare 4 godine, a pre toga 10 godina na Marakani nisu znali gde je levo... Ta uprava im nije valjala, a ovima cute li cute... Dzaju i Piskija ima od blata da pravimo... Seljani setite se kakav je tim Zvezda imala protiv PSV, prosek 20 godina... Kakav je PSV tim imao i pao je ovde...
Gde Vesic zakuva corbu tu raspad ili druga liga ne ginu. A slucajevi Adze-kente i Lukica-lambordzinija su bespredmetni, to je bilo jasno onog dana kad su se pojavili. Nihov pogled je objasnio kud vode Zvezdu.
Zao mi samo ovog kukavog Prosineckog. Ko kaze da je ovaj tim on poslao na teren ima gadnih problema. No, ko s djavolom tikve sadi...

Osijek

pre 12 godina

Zvezdi su se utakmice odvijek namještale ali i ni to im nije sada dovoljno.Tužno je gledati Grobare kako se tuku međusobno.Poštovanje Belgiji njega su i Hrvati cjenili.Pozdrav iz Osijeka.

5 godina bez titule

pre 12 godina

Svi redom da odu i lukic i Prosinecki i adzic nece se osetiti dok im glavna snaga i jedina svetla tacka ove NEMOCNE zvezde ne ode a to je SEVER.Strpljenje je pri kraju gospodo.

zecaa

pre 12 godina

Odgovor Pukocvu izmena je bila takticka zamisao da se menjaju stoperi posto je Miailovic cuvao Lazara i na izmenu Stanojevica reaguje Robi i ubacuje Vilotica i ta izmena ako si malo pazljivije gledao utakmicu je prijavljena pri razultatu 0-0.Tako da nemoj da osporavas znanje Robija ako se nerazumes u taktiku.A posle primljenog gola je kasno da se povuce izmena
posto je vec prijavljena...

branko_84_LAzarevac

pre 12 godina

ja sam zvezdas ,ali mislim da penala nije bilo ali je sudija stajao lose i pomeranje ruke rnica delovalo kao da je igrao rukom.komentator blagi uzas.Milojko Milojko

Vojkan PFC

pre 12 godina

Jos 5 penala da vam daju necete dati gol! Sta je sad sa pricom da Partizan kupuje sudije? Koje opravdanje cete sada naci!!! Napunicemo vas u drugom poluvremenu! Napred P A R T I Z A N ! ! !

Danilo

pre 12 godina

Lele,pa vama je deda presudio;a ni penal vam nije dovoljan!
I onda pričate o Kardžiću i Bariju?Alo,21.vek,nemate pojma!
P.S.I mi jedva da smo nešto bolji.Sve u svemu-jad!Al' mi smo bar veseli!

zoran kg

pre 12 godina

Ja nisam nerealan da trazim evropsku i svetsku titulu ja trazim titulu prvaka Srbije.To nemozes ostvariti ti decko iz Sopota,zato odlazi iz nase ZVEZDE.

Otac Makarije

pre 12 godina

Pola sata nakon ovog "derbija" počeo je prenos utakmice Arsenal - Fulham na Sport Klubu +.Znači, ali stvarno, nije u pitanju isti sport.Teren, publika, ponašanje igrača...Najosnovnije stvari kao što su prijem lopte, pas, trčanje,razlika kao Fića i Porše.
Partizanu čestitam petu titulu u nizu, biće ih još, samo da Vam požive Lukić i Adžić.Pratim Zvezdu od 1985, nikada nije imala lošiji tim.
Meni nisu uteha Bari i Tokio, ni Fljamurtari, Peteh Tikva ni Šamrok.
Ni to što je Partizan samo malo manje jadan nego Zvezda. Svako ko voli i bar malo se razume u ovaj sport, svestan je da polako idemo prema dnu.
Ali, u svako slučaju, još jednom čestitke grobarima. Bolji ste, ili manje loši, kako Vam drago...

miki

pre 12 godina

Necu nista da komentarisem...zanima me samo jedno. Kada cemo mi navijaci crvene Zvezde oterati Lukica i kompaniju. Najgora uprava u istoriji kluba. moramo stati na kraj tome. Neka neko ko zna napravi grupu na FB pod nazivom OTERAJMO LUKICA I ADZICA!

navijac iz fotelje

pre 12 godina

Odma da se izjasnim, da sam navijac Zvezde,da nebi bilo zabune, a sad da napisem moje misljnje, koga ne zanima, ne mora ni da cita :)
Ovako , mislim da je doslo krajnje vreme da Lukic, Adzic, Prosinecki & Co nestanu iz Zvezde. Mislim ne brani njima niko da je vole, ali brate nemaju ni rezultate, ni dostojanstvo da sportski priznaju da su losiji, da prestanu da se vade na namestanje ( toga ima i bilo je uvek, ali nije to razlog za lose rezultate). Selekcija igraca je katastrofalna, rad sa mladima kao da i ne postoji, ali crnje od svega je to da nemo vise mladih igraca po Srbiji da se dovedu, jer je rad sam mladjim kategorijama nikad gori, ako nesto i valja to ode preko granice, zaludjeno obecanjima mafijasa i menadzera i tamo propadne i tako u krug.
Partizan ce verovatno opet biti prvak, ali ne zahvaljujuci tome , sto su oni dobra ekipa ili igraju neki atomski fudbal, nego zajvaljuci tome, da su drugi blago receno raspad sistema. Zbog toga im se stalno desavaju neki Samroci, Makabi Petah Tikve...
Rukovodstvo Partizana je slicno Zvezdinom , i umesto da se bavi pravljenjem kvaliteta u svom dvoristu, da bi konacno u Evropi bili konkurentni ( kako je to nekad radio Dzajic), oni se vise bave sa tim, da sto vise potope i onako jadnu Zvezdu.
I tako , nama obicnim posmatracima ispred tv-a ( jer na stadionu odavno nema mesta za uslovno receno " normalne ljude"), preostaje samo da shvatimo da je Fudbal u Srbiji propao i da se sa tim treba pomiriti i pratiti druge stvari . Fudbala nece nestati, igra se on i u Dzibutiju, ali neke domete , mozemo svi ovako zajedno samo da sanjamo.
Sportski pozdrav svim realnim ljubiteljima sporta.

coka

pre 12 godina

Joj ovi što uvek traže neki link...smarači..pa prostije je naći link za livestream nego ostaviti komentar na nekom sajtu...prostije od toga je jedino uključiti komp.

Kele

pre 12 godina

Ime necu da mu izgovorim...To je najvece zlo FK Crvena zvezda u njenoj istoriji...On nije u stanju da bude Podpredsdnik opstine Sopot i Predsednik istoimenog FK a zato stameno i ponosno vodi i ruzi ime nekada najveceg giganta u ovom delu Evrope i Sveta...
Molim vas Podpredsetnice opstine Sopot ODLAZI IZ NASE ZVEZDE i vodi sve tvoje dzibere sa sobom....igrajte se smekera u Sopotu....spasite nas ove sramote.....

Evandra u "Orlove"

pre 12 godina

Evandra u reprezentaciju. Evandro Orao, koliko sutra. Da mu se da pasoš ako već nije. Hitno! Potreban nam je tako neverovatno pokretljiv i čvrst igrač, Zvezdin Kleo. Da ga Tole nije ko zna zašto sprečio odavno bi takav fudbalski biser zaigrao za reprezentaciju Srbije. I, budite sigurni, potpuno bi se uklopio.

srbin iz Austrije

pre 12 godina

Mnogo bolje bez komentatora!!! Slusamo lepe pesme... 'Partizaneee, Partizaneee, Partizane jedini...' a onda 'Samo tebi verni samo tebi odani'. ja sam iz inostranstva, moze neko da mi objasni kako se zovu navijaci koji to pevaju! Hvala.

Djuka

pre 12 godina

Prvo poluvreme sam jedva odgledao, ali drugo necu sigurno! Pa ovakva SPORA I BEZIDEJNA IGRA se ne vidja ni u 5. KINESKOJ LIGI!

P.S. JADNI ONI STRANI SKAUTI I MENADZERI KOJI SU DOSLI NA UTAKMICU...

nervozni zvezdas

pre 12 godina

odgovorno tvrdim da sam sa svoje 33 godine i 10 kg viska bolji fudbaler od svih zvezdinih igraca osim lazovica. ah da bolji sam i golman. a o 10-ci koja ne moze gol da pogodi moze kod vukica na casove.UPRAVI ZVEZDE BI PORUCIO DA SKAUTING IZMEDJU OSTALOG PODRAZUMEVA DOVODJENJE IGRACA A NE BERACA KAFE IZ BRAZILA I BANANA IZ KOLUMBIJE.
mislim da sam objektivan kao zvezdas inace penal je bio.

zauvek cigan

pre 12 godina

Razocaran sam do krajnjih granica...

Partizanu kapa dole,zasluzeno pobedise,iako sam ubedjen da su smesna ekipa.Ali,sta tek reci za moju Zvezdu :-(

Dosta je bilo,peta godina kako zdusno bodrimo ove neznalice,krajnje je vreme za totalni remont,otkaze,napustanja...

Moj prvi derbi je bio davne `79-te,ali ovako losu Zvezdu,nikad nismo imali.Svaki fudbalski komentar o ovom sastavu je besmislen.
Ne znam da li je uopste potrebno i apelovati,ali,smatram da bi navijaci sa Severa morali da objave totalni bojkot,napustanje tribine dok se u Zvezdi ne pojave pravi,strucni,ljudi od kredibiliteta!

Jako mi je tesko,nikad na nizim granama nismo bili.Bolje i da zamrznemo status u ligi i ne igramo,nego da dozivljavamo ovakve blamaze od najljuceg rivala,koji je usput jad jadova,a mi jad bez presedana!!!

Jedan je Dzaja,kao sto rekose neki pametni tada,pravicemo ga od blata!

Tole

pre 12 godina

Bar 5 faulova Zvezde u prvom je bilo za cist zuti. Svih 5 sa ledja, ni blizu lopti. Onda nepostojeci ofsajd u sansi za Partizan i naravno penal koji je samo sudija video.
U drugom ocekujem jos gore sudjene na stetu Partizana a mozda i po koji incident.

dovidjenja

pre 12 godina

Bajkovic,Mijailovic,Kaludjerovic,Evandro,Petkovic,LUKIC I ADZIC,NAPOLJEE...dok ne dodje 50 delija u upravu i izbaci Adzica,i Lukica,mozemo samo da se nadamo tituli

Kol

pre 12 godina

Kaludjerovic napadac kaludjerovic napadac?!?! Partizanu svaka cast lepo su ljudi dosli i uradili sta im je trebalo, jedva cekam sta ce sad lukic i adzic da kazu ej bre nismo dobili partizan u prvenstvu vec 4 godine! Pa nama ni murinjo sad ne bi pomogao, trener je u fudbalu bitan ali dzaba ako su igraci pa rekao bih svasta ali mi komentar ne bi prosao, polovina ovih sto sad igra u zvezdi u neka srecnija vremena ne bi mogla da bude ni u rezervnom timu!

Pukovac

pre 12 godina

Iako je 2 k`o vrata, pevali ste iz inata (kome, nemam pojma). Partizan igrao koliko mu treba, mada ste bili malo bolji u prvom delu, ali je sve to bilo jalovo, mogli ste i 100% poseda da imate, nista ne bi promenilo. U drugom do izrazaja dolazi nase iskusvo igranja (kakvog-takvog igranja) u Evropi, polako se pravio pritisak, i dobili smo ono sto smo trazili. Potez utakmice kada se posle primljenog gola uvodi STOPER?!?!?!?! koji je kasnije jedan od krivaca za drugi gol. Pa to nije radio ni Djoric u najboljim danima. Dzajicu, ProsiDecki, i svi vi ostali, DZABE ste krecili, mi smo Partizan bre. Sve u svemu, Djuro spremaj se za prolece i novi pohod na LS.

Blokovi

pre 12 godina

Nije Partizan ne znam kako dobra ekipa, nego smo mi jadni i bedni, nikad gori! Lukiću odlazi upropastio si nas,podvuci crtu iza svog mandata i videćeš da si najgori predsednik u istoriji Zvezde!Prosinečki idi i ti nama treba iskusan trener a ne početnik!

delija kraljevo

pre 12 godina

Evo koliko je bio "penal", pametnom dosta
[link]
(Objektivni navijac, 26. novembar 2011 21:53)
definitivno, ni govora o penalu! moramo biti iskreni i priznati to. ali i vi nemojte biti zlobni i govoriti kako je to namerno. Prosto sudija nije video dobro, u takvom je polozaju bio. Greske se desavaju. Na kraju je pravda zadovoljena promasenim penalom.

tonchev

pre 12 godina

Kako sam ja video ovo poluvreme... Losi i jedni i drugi, Zvezda definitivno ne ume da igra, samo se dodaju na sredini, Partizan bi mogao da ih dobije kao od sale kada bi zaigrali fudbal, ali nemaju trenera da im to kaze. Sudija dobar (onaj penal moze a i ne mora da se sudi). Pomocni ocajni, iz straha dizu zastavice, upropastili su 2 napada partizana i jedan zvezdin. Zvezda moze na buku da dobije, navijaci im definitivno daju krila, a Stanoje bi mogao da dobije Zvezdu bez ikakvi problema, kada bi izbacio Miljkovica, Rnica i Scepovica. Tuzan fudbal, u svakom slucaju.

Radza

pre 12 godina

Crni Robrte pa ti jos uvek imas vise pasova u nazad nego ka protivnickom golu.Resavaj to bre vec jednom ili idi iz Zvezde .I igra nam je ciganska.Sramota .

Miki Rubiroza

pre 12 godina

Lukiću odlazi!!!!!Mi sa tobom nikad nećemo osvojiti titulu.Mene da neko pobeđuje 5 godina ja bi sam otišao,povukao se ....Ali to rade ljudi koji imaju čast...A ti..

Kad cigosi utihnu :D

pre 12 godina

Sram treba da bude onog Toleta, kako je smeo da namesti onu stativu onako blizu :D
Lukic ovo ne priznaje, ocekujemo saopstenje :D

MadMax

pre 12 godina

"Kako loša utakmica!""Kako loša utakmica!"
ponavljaju papagaji sa severa stadiona Fk"Sledeća sezona"
A pred derbi:"Mi pokazati!""Mi razbiti!"
Tipično za simpatizere komšinice...
E sad, da nista vise ne napravimo, da na nabuši Fljamortari i Šamrok, Vi ste za nas redovne mušterije!!!
Divan vikend, i umalo zaboravih pozdravio Vas Kari Pešić i poslao puno poljubaca iz Slovenije...

Preko vode do slobode

pre 12 godina

Bravo crno-beli.Sada je napokon svima jasno ko je najbolji klub na ovim prostorima.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

Kane

pre 12 godina

Eh, proslo je duze vremena kako sam ostavljao komentar da je Prosinecki trenerski priprvnik i komentar je naisao na negativne ocjenee i opet tvrdim da se ne moze uciti trenerskom poslu u takvom klubu kao sto je Crvena zvezda, bez obzira na igracku karijeru.Nije sramota otici Roberte.

Samo ti u mome srcu si

pre 12 godina

LUKICU ODLAZI! Kakav Tole, kakvi bakraci? Gore od ovoga ne moze, povedi sa sobom i celu upravu i isprane mozgove sa severne tribine!

Ercov

pre 12 godina

Derbi katastrofa,igra uzas,Zvezda raspustena banda,Partizan malo bolji zbog ta dva gola,Prva televizija kao lokalna seljacka televizija izuzetno "profesionalno" odradila prenos. Pogledajte snimak derbija od pre par kola Radnicki-Sloboda i videcete sta je fudbal,sta je derbi.

Realan

pre 12 godina

Mi ni iz penala ne možemo da damo gol, čekaćemo još dugo na pobedu protiv jadnog partizana koji je za nas Real. Sa ovakvim pajserima i nerešeno nam je extra.

brufen od 400

pre 12 godina

ma nemate vi pojma bre! robi, nemas ti s cim da radis, ovo sto imas su balvani i primitivci a menadzeri i ostali lopovi nas unistise. nekad je zvezda bila institucija a danas je prdez niz vetar.

Mladen PFC

pre 12 godina

Jel opet Karadzic sredio da PARTIZAN pobedi.Pa sve ste imali,ali morate priznati da Vam nesto ne ide!!!Dok je nama vaseg Lukica,sve je dobro heheheheheeh partizan sampion.partizan sampion. partizan sampion. partizan sampion

stari cigan

pre 12 godina

Uzas,uzas,uzas...

Bojkot na Severu,otkazi,smene,ma...MARS IZ ZVEZDE svi od reda,igraci ,uprava svi!!!

Bolje da nas nema par godina,da ne ucestvujemo u ligi uopste,ili da pustimo klince od 17-18 godina da igraju.Dok ne dodju redovni ljudi BOJKOT

Kosta

pre 12 godina

Ono sto je komentator posle 35.minuta gledanja opisao kao takticko nadjacavanje bilo je opste neznanje i jednih i drugih.Pored ovog komentatora i ja sam ostao bez reci dok sam gledao prvo poluvreme.Onda se ,,stativa nasla na putu do gola i to je bio kraj.

ZZZzzz

pre 12 godina

Najgori prenos u istoriji covecanstva,komentator otiso AVOL mada kada bolje razmislim to je i dobra stvar jer nasi komentatori su teske neznalice,neka pogledaju kako to radi skysport itd.Kvalitet fudbala,pa hmm nema, Kambodza liga.

goran

pre 12 godina

S obzirom da zivim u Minhenu bio sam prinudjen da prenos pratim preko sajta hahasport.com a to me nevidjeno podseca na sampione sveta .....hahahahaha

Tomas

pre 12 godina

Tole namestio, 100% provereno, a naročito "OČIGLEDAN" penal za Zvezdu.No ima Boga, šta se videlo u drugom poluvremenu.Pa nije Tole svemoguć.PARTIZAN FOREVER.

Pedja

pre 12 godina

Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi. Od kada je Vladan Lukic predsednik moje Zvezde mi smo pobedili u samo jednoj vaznijoj utakmici. Pobedili smo u kupu Partizan i to pirovo jer smo ispali. Izgubili smo skoro svaki derbi u prvenstvu, u Evropi ispadamo od bilo koje ekipe koja moze da spoji dva pasa. Nadam se da ce posle ove utakmice Lukic i Adzic podneti neopozive ostavke. Sto se Robija tice, on koliko toliko uspeva da od babe napravi devojku. Sa gomilom totalnih neznalica i sa 2-3 solidna igraca on je drugi na tabeli.

Crno-belac

pre 12 godina

Razgovaraju otac i sin, pa sin upita oca:" Oče, oče, a kada će Zvezda pobediti PARTIZAN u bilo kom sportu?". Otac nervozno odgovori:"Pa sine svake godine me uvek isto pitaš i ja ti uvek isto odgovaram.Sledeće godine sine, sledeće godine.I nemoj me to više pitati".

PeterPFC

pre 12 godina

Sve u svemu - lagano. Sa kombinovanim sastavom. Ali, nekako mi bilo dosadno. Drago mi je sto smo ih dobili, ali opet nekako sam ocekivao da se vise bore. Nekako su jadni, kao da igramo protiv Smedereva ili slicnih ekipa...

Zvezdas

pre 12 godina

3 Владанове године = 3 године без титуле, без победе у дербију, без играња у Европи (испадања у квалификацијама)! Али, заузврат, имамо шарену лажу од генералног спонзора Гаспрома за замагљивање очију јавности; повлађивање навијачким масама јевтином демагогијом, флоскулама и квази патриотизмом; отворени медијски рат са свим неистомишљеницима, медијима, клубовима, организацијама, савезом па чак и навијачима који не мисле као ОН; срозавање европског шампиона на ниво провинцијског нижеразредног клуба у сваком погледу! Зашто ''север'' ћути? Докле, бре, више?

Глобтротер

pre 12 godina

Све у свему аматерски фудбал. Наравно набој и варнице су севнуле како то обично бива код наших фудбалера тек када је судија одсвирао крај полувремена. Док се играо фудбал тога није било. Споро, досадно и са једне и са друге стране. Једину праву акцију и прилику за гол имао је Бабовић који је по обичају имао потез више. Пенал сумњив. Господа са Прве нису показали снимак из више углова. Али будући да је актер инцидентни и глупави Рнић коме се овакве ситуације редовно дешавају, врло је могуће да је скинуо лопту руком. Потпуно без потребе јер је лопта била преспора, али то је Рнић. Такве ми голове увек примамо.

Ваљда ће у наставку показати мало више жеље и једни и други. Не сумњам да ће после утакмице сви до једног изјављивати како су оставили срце на терену.

Del

pre 12 godina

Braco, vama je SCEPOVIC dao gol! :) Niste uspeli da postignete gol ekipi koja u odbrani ima Miljkovica i Rnica, ekipi kojoj je mozak Babovic a prvi napadac Scepovic. Kada vi ovako losem Partizanu ne mozete gol da date, ne znam kako se nadate tituli..

King James

pre 12 godina

Jad i beda na TV Prva. Kašnjenje, nema komentara, brže bolje se gase kamere na kraju utakmice, ni reprizu golova ne videsmo, komentatoru bitniji prvi glas Srbije od utiska sa utakmice...malo je reći BEDNO! Nemam ništa protiv zvezdaša, svako navija za svoj klub, ali ovi amateri koji su radili utakmicu ne zaslužuju ni nulu. Sramota!!!!!!!!!

Sale

pre 12 godina

Lukiću napolje...uprava napolje...a šta je sa Prosinečkim?! SVI NAPOLJE!!!! Katastrofa! Sramota! Čitava selekcija igrača je sramota za Zvezdu! Jedan sasvim prosečan Partizan dobije Zvedu sa 2:0 i to sa pola gasa! Pustite Zvezdine klince da igraju do kraja sezone, sezona je i onako izgubljena. Od ovih stranaca NIKO ne zaslužuje da igra u Zvezdi! Sećam se Adžićevih reči u letnjem prelaznom roku: "Iidem u Brazil da pronađem jeftina a dobra pojačanja". Eeeeej ljudi pa gde to ima?! Ako se ovako nastavi Zvezda se u narednim sezonama neće boriti ni za to drugo mesto! Čestitke Partizanu a Zvezdi poručujem: Uprava napolje, Prosinečki napolje, igrači napolje!!!

THE END

pre 12 godina

Prvi put mogu da kazem da nam niko nije kriv, ni Tole, ni bilo ko drugi! Lukicu, ajde mrs iz zvezde, pa ti ne bi mogao ni klub iz seoske lige da vodis, a kamoli zvezdu... mrs mrs mrsssssssssss!!! Zbog Toleta sam prestao da gledam reprezentaciju, a evo sada zbog Lukica cu morati da prestanem da gledam moju Zvezdu.. Sve u svemu prenos ocajan, komentator uzasan, igrace i da ne spominjem.. Znaci Srpski fudbal je za mene definitivno umro!

wroom1975

pre 12 godina

"Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)"

Kako si samo postigao sve to vidis? A i samo da znas da se vidi kad posaljes sa mobilnog poruku...a i kako si znao da je komentator bas to rekao na TV-u a ti bio na tribinama...telepatija?

Uros

pre 12 godina

Vise nego zasluzena pobeda Partizana,ko god kaze drugacije je teski kompleksas!!Vidim da ima dosta bolesnih ljudi ovde da toliko mrze Partizan da kazu da je Smiljanic igrao rukom,covek koji je bio na klupi u trenutku kada je sviran penal,to je bolesno!!Inace penal je cist kao suza Rnic se baca,nije stajao ili skakao,baca se i udara loptu rukom!!!Partizan je rutinski pobedio,zasluzeno dao dva prelepa gola i po ko zna koji put pokazao da je za zvezdu institucija!!Razlog za toliko dominantnu igru Partizana je to sto su igrali ligu sampiona bez obzira sto su nas svi punili,time je steceno iskustvo koliko god se zvezdasi smejali i nasladjivali porazima Partizana!!Sto se tice sudije,mislim da dugo neko nije toliko dobro odradio posao kao veceras!!Voleo bih da mi neki zvezdas navede sta je sudija pogresno dosudio u ovoj utakmici!!Ono sto je lose je to da igraci zvezde nisu cestitali pobedniku kao ni Prosinecki ali to govori o njima i sto igraci Patrizana nisu mogli da odu na odmor za vreme poluvremena!!Ipak smo svi Srbi pobogu!!Pozz svim Srbima i delijama i grobarima!!

Zlatko

pre 12 godina

Komšijama čestitke na još jednoj pobedi. I opet je derbi pokazao zašto smo iz Evrope ispali u avgustu. Nula od fudbala. I jedni i drugi spori, bezidejni, negodovanje i širenje ruku na svaki zvižduk sudije. Svaka čast Vukiću za onaj slalom i rutinsku realizaciju. Jedna Zvezdina dobra akcija i onaj pas Partizanovog igrača koji je završen poklonom naše odbrane i golmana su bar po meni jedino što je vredelo na ovoj utakmici, Vukićev slalom je individualni kvalitet. I dosta mi je više posla za vatrogasce. Ne zanima me da li su jedni ili drugi, ako je to u Evropi zabranjeno, zašto mi to tolerišemo? Daju im smešne kazne i pojeo vuk magarca. Kad počnu i jedni i drugi da za baklje i topovske udare dobijaju cifru zbog koje će se češati i 5 utakmica bez publike, da li će se klubovi ograditi od takvih „navijača“ ili će konačno ti diletanti prestati to da nabavljaju ako uopšte shvate da štete tako svom klubu.
Jednom letos nakon nekog saopštenja, jednom nedavno, evo sad treći put. Jeste 7 bodova razlike, ali ima još mnogo do kraja. Ipak, samo da pitam nešto. Vlado, ko će biti kriv ako uzmu i 5. uzastopnu titulu a 3. za vreme tvog mandata? Šta je najavljeno na početku, a gde smo sada 2,5 godine kasnije? Lukićeva uprava će postati najtrofejnija uprava u istoriji, ali u istoriji FK Partizan. Sramota. Za 90 minuta jedna jedina akcija. Penal ne računam jer nije ni došao kao posledica neke akcije. Od nekada neosvojive tvrđave došli smo u situaciju da ni bod na našem stadionu ne možemo da uzmemo. Koliko dugo nismo pobedili? Neko ume da da gol iz kornera, a neko ne ume ni sa penala. Zar nisu svi ponavljali da se veliki igrači stvaraju na velikim utakmicama? Ja jesam optimista, ali u isto vreme sam i realista. Gospodo iz uprave, bolje idite sada, da skupština ima vremena da izabere novog predsednika i u novu sezonu uđemo ravnopravni. Ako dočekate leto da odete opet ćemo na startu sezone biti u zaostatku. I da ne zaboravim, na startu sledeće sezone, naravno. Dokle više sledeća sezona? 3 dana karantina? Čovek bi očekivao da će da lete po terenu, a oni ne mogu da se sastave. Ali dobro, nisu oni krivi što ne znaju, pa su taj dres obukli zbog dobrog menadžera. Pa deca iz omladinske bi ako ništa drugo bar trčala i na 0:2 pokušavala gol da daju, a ovi se predali 15 minuta pre kraja. Koje ono beše skandiranje pre 3 god protiv Apoela? Svi, svi, ma*š iz Zvezde. Kavi bre Portugalci, novi stadion, Gasprom... Dosta više mazanja očiju. Ljudski je reći „nema“ pa ćemo bar da znamo da je ekipa limitirana i da ne očekujemo uspehe. Ali bi tada igrala omladinska škola, pa bi klinci vremenom stasali. Još jednom, Lukiću, Adžiću i kompanijo, i vaših 20 od 25 licenciranih igrača, svi, ali svi vi zajedno- svi, svi, ma*š iz Zvezde.

Khm, Khm

pre 12 godina

Penal je, u najmanju ruku, veoma diskutabilan, ali ne treba kriviti sudiju zbog toga. Šta je drugo mogao nego da pokaže na "bijelu tačku", ili da se pripremi za "drvlje i kamenje" nakon utakmice, kao što je bio slučaj sa nekim od njegovih kolega.

Sve ostalo nije vrijedno komentarisanja. Rutinska pobjeda Partizana je jedino što sam primjetio večeras. Rutinska do mjere nezanimljivosti za gledanje, ali i to je zanimljivo na svoj način. :)

VOLIM PARTIZAN!

sloba

pre 12 godina

odlazite nesposobnjakovići!gadi mi se na vas.doveli ste nekadašnju instituciju na rub propasti.otkud vam moralno pravo da sedite na tim položajima sa ukupno 3 razreda osnovne škole? neopozive ostavke svih u upravi zvezde i diletenta prosinečkog!

profesionalac

pre 12 godina

Ovo je najbolji sportski komentator ikada! Nadam se da ce ostati samo slika do kraja ,kamo srece da su svi nasi sportski komentatori ovakvi, a ne da slusam 3 tone gluposti! :)
(gilebb, 26. novembar 2011 18:43)

Narocito kada je na kraju prvog poluvremena rekao "ako Zvezda pobedi to ce NAS dovesti na samo jedan bod od Partizana". Stvarno je najbolji navijac. :)

Слоба Гробар Сента

pre 12 godina

Некада било. ДОМИНИРАЈ!!!!
А сада : ФРУСТРИРАЈ!!!

Илустрација свега наведеног: ПРОСИНЕЧКИ САМ СЕБИ "БЕРЕ" УШИ !!!

partizan

pre 12 godina

Scepovic igrac utakmice, namestio prvi dao drugi. Tomic se lepo zabavljao na terenu. A i nas je zabavio.
Derbi nije mogao da bude bolji. Zvezda je naprvila preko 30 faulova. To je verovatno rekord u Evropi ove godine.

idite na kosovo

pre 12 godina

umesto da donese titulu lukic organizuje na severu koncerte riblje corbe i ivane zigon...prica o kosovu i crkvama i kupuje vodje sa severa.....zato niko i nesme da skandira protiv njega posle svih ovih godina....a piksija su terali od prvog dana....verovatno jer nio bio patriota

Vlado

pre 12 godina

A niko da pokaze usporeni snimak i kaze da penala nije bilo. Rnic je loptu udario butinom a da je pritom sklanjao ruku. Toliko o tome a neka oni kazu kako su osteceni.

Bane

pre 12 godina

Pa da čim zvezda izgubi onda je loš derbi, propast srpskog fudbala itd., itd. To možda kod vas drage komšije, kod nas savršeno. Samo napred momci, pokazali ste ovim amaterima kako se završava dogovoreni posao. A sad na gledanje evropskog Partizana u ligi šampiona u vaterpolu, fudbal više nije interesantan. Pozdrav amateri.

Grobar od malena...

pre 12 godina

Partizan je zasluženo pobedio,mada se nisu videli 70 minuta.Ali,ne razumem,sada se sprdate sa nama što Toleta krivimo za sunovrat našeg fudbala i Zvezde,a opet ste sigurni da ste osvojili titulu? Ako nije namešteno,pa ko vama garantuje da ćete zadržati 7 poena prednosti do derbija na onoj vašoj oranici?! Šta se palite? Ako i odete u kvalifikacije za LŠ,opet ćete izduvati od Šamroka ili tako neke velesile.Stvarno ne znam čemu se radujete.A ovaj lik,što nas zeza za Krku,pa i vi ste pukli od Zlatoroga,i to 10 razlike...
(Željko, 26. novembar 2011 21:05)

Vaša smešna ekipa nam garantuje da ćemo zadržati 7 bodova prednosti do sledećeg derbija. I ne samo da ćemo zadržati, nego ćemo i povećati bodovnu prednost. A znaš zašto? Zato što imate smešnu ekipu....ha,ha,ha
A ovaj deo tvog kometara za košarku stvarno ne bih komentarisao, strpi se do 25.12. i biće ti sve jasnije!!!

Vlada

pre 12 godina

Sramotno ponasanje nekih likova sa klupe Crvene zvezde.Ofsajd Partizanu sviran a nije bio,penal mogu da im poklone jos jednom ali hrabrosti treba i za takav gol.podeljeni i zavadjeni jace se cujemo.

Мјау

pre 12 godina

Шћеповић је дао гол на Маракани, сад стручни штаб Звезде може слободно да затовори клуб.

mirko

pre 12 godina

Pre dve nedelje pitao sam, zašto neki navijači Partizana ne vole Šćepovića, iako čovek daje i namešta golove. Nadam se da posle ovog derbija ni jedan istinski navijač Partizana neće zviždati ovom momku.
Partizan je zasluženo pobedio iako nije igrao sa najboljim timom.

Partizanovac

pre 12 godina

Jeli Lukicu, jel sad regularno? Ili je mozda sudija morao 2 penala da svira? Ma sta ja pricam, Tole izmislio nesto da na daljinu vodi Zvezdine igrace i blokira ih kad god Vukic prodje pored njih. Al samo ti ostani u Zvezdi, ti si njen najbolji predsednik u istoriji. I pozdravi Dzaju, sa onom njegom izjavom u novinama danas ispade da bi vas Samrok pojeo.

UrosBg

pre 12 godina

Cestitke crno-belim momcima na pobedi. Mada i pored pobede ostaje utisak da je kvalitet fudbala i samih derbija iz godine u godinu sve losiji. Tuzno, ali istina je. Kad covek gleda ove igrace prosto ne veruje za sta su placeni. Znamo kako smo prosli prosle godine u ligi sampiona, a ova nasa liga je smesna. Ako uporedite ove nase ekipe za ekipama iz Evrope ocigledno je da smo na samom dnu.

cet*ri godine

pre 12 godina

Kucajte na youtubu Cvena Zvezda - Partizan Belgrade - 0-2 - All Goals & Highlights - 26.11.2011 i videcete da lopta pogadja Rnica u levu butinu a ruka mu stoji pozadi i to igraci Partizana pokazuju ali izgleda da to samo sudija nije video. Ah taj Tole:-)))

miodrag

pre 12 godina

Ma sta ima veze sto je igrao butinom? penal je penal i trebao je biti ponovljen, pa lopta nije bila tacno na bijeloj tacki! to ne moze tako. A onaj gol Vukica je totalno neregularan!? Pa nema on pravo onako da dribla dva tri igrac i jos da suta, pa nije ovo Brazil! A kod drugog gola sudija je trebao svirati ofsajd. Pa lijepo su igraci zvezde pravili ofsajd zamku, a kad pravis zamku onda je red da se u nju neko upeca! pa onaj Scepovic ne zna pravila fudbala, kakav amater! I jos se raduje,mangup. Ma trebalo bi utakmicu ponoviti, ovo je Tole namjestio. hahahahaa

dzozey

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)
Nikoga nije briga za tvoj osecaj. Znas li kad bi zvezda dobila lagano?...kad bi znala da igra. Ovako samo gube lagano. Tebe niko ne tera da gledas "mucenje" Partizana (koji je dva puta igrao LS, a zvezda nijednom), kad mozes da gledas kako zvezda puca 6-2 od prosecnog tima u kvalifikacijama za slabije takmicenje.

gasha

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)

prijatelju koliki nedostatak osecaja za realnost. pa ta ista zvezda je posredno odgovorna za partizanovo posrtanje u evropi. da ima iole ozbiljnu konkurenciju u srbiji imali bi vise uspeha i u evropi. i ja mislim da prosinecki treba da ostane, sto duze to bolje

kg

pre 12 godina

Kucajte na youtubu Cvena Zvezda - Partizan Belgrade - 0-2 - All Goals & Highlights - 26.11.2011 i videcete da lopta pogadja Rnica u levu butinu a ruka mu stoji pozadi i to igraci Partizana pokazuju ali izgleda da to samo sudija nije video. Ah taj Tole:-)))

Lukiću ostani!

pre 12 godina

Poništena utakmica! Tole telepatski POMERIO GOL Partizana prilikom izvođenja penala hladnog k'o špricer Evandra!Skandal! Fudbaleri Partizana gadjali toposvkim udarima mirne navijače Zvezde koji su decom došli na utakmica, tako da nisu mogli da izađu sa stadiona dok fudbaleri nisu otrčali u tunel 15 minuta posle kraja utakmice.

Miki Tmm

pre 12 godina

Ali najbolji su ovi sa Prve, kada se zavrsio mec voditelj kaze - i nakon ove pobede Crvene... pardon Partizana. A onda kaze, a sada cemo videti golove, a ono pocinje spica - Nije preporucljivo za mladje od 12 godina. Ja bih samo dao jednu malu ispravku, nije preporucljivo za mladje od 18 godina.

Srbin iz EU

pre 12 godina

Posle utakmice protiv OFK-a, rekao sam da smo slabi za Partizan i tako je i bilo. Kao prvo Zvezda nema tim, nema igru i taktiku, a sa kim. Ovi sto sada igraju nisu ni prosecni igraci. Nema tu sta da se prica puno, nego Djaju i Piksija nazad, nove sponzore i nove igrace. Nema Robi materijala jer su ovi ispod proseka i to je cinjenica. Pola njih treba da ide iz Zvezde, nisu zasluziji njen dres, i ako su najavljivani kao pojacanja. Ako Rambo kaze da mnoge iz Brazila i ne poznaje, onda se pitam i kazem da teh. direktor Adjic nema pojma. Znaci nova uprava kao i novi igraci. Ovako vise ne ide. Zasluzena pobeda Partizana.

Nikica

pre 12 godina

Bruka od derbija TV prenosa, Organizacije utakmice (srpska posla) Gospodine Lukicu molim vas komentar ko je kriv za tvoje Predsjedikovanje,u normalnim zemljama za neispunjena obecanja podnosi se ostavka, dali ima netko ko ti jos veruje.Sramota da te bude Pizona si potjerao zato sto nisi mogao sastavljati ekipu i doveo Robija da cemo zaboraviti sve ono sto je dao za Zvezdu, a Robi ako zelis da te pamte navijaci Zvezde odmah podnesi ostavku i nemoj da nam vise solis pamet nije to za tebe,nikada neces napraviti igru niti znas tvoje ideje samo macku na rep da obesis Veliko Cao!!!!!!!!!!!!

Kantona

pre 12 godina

Penal je kada lopta udari igraca u butinu ili vrat(Banat), a ne kada udari u ruku(Smederevo), to je zvezdin izum ove sezone, ali ne kriv je opet Tole kao i uvek za sve...

volim domace

pre 12 godina

Partizan u prvih 11 ima 7 igraca iz svoje omladinske skole a Zvezda JEDNOG. Zato Zvezda igra sa 5 stranaca a partizan sa jednim u prvih 11.

Milojko Pantic

pre 12 godina

Aj nastavite da pustate Ekskluziv i Eksploziv, a prenos nemojte nikada, ali nikada vise da radite, hvala. Kad bi bar htelo opet nesto da se poremeti sa zvukam pa da ne slusamo ovog Gospodina..

ramac,trst

pre 12 godina

Cirkus Medrano na Marakani!Crveno-beli klovnovi iz Brazila,Kolumbije,Gane a glavnu tacku izveli Vilotic i Bajkovic.Trese se Marakana od podsmeha...

Vladimir

pre 12 godina

Robi, sad je kasno i da odeš. Sramna taktika, sa samo jednim špic igračem, koju forsiraš od kako si došao, bez Mezenge, jedinog koji je klasičan napadač a dečko je u formi. Sad možeš na miru da ostaneš i da učiš zanat, sve je gotovo... Čestitke FK Partizan na osvojenoj 5 - oj uzastopnoj tituli i puno sreće u kvalifikacijama za LŠ !

sašo

pre 12 godina

e,vidite li koliko ste vi daleko od Evropskog fudbala mislim da vam je sad jasnije!Partizan nije ništa u Evropi,ali makar igra ravnopravno sa Evropskim klubovima!Hoćemo li i sad Zvezda osvaja titulu,šampioni,Tole!Nemože jes ste slabi od igrača do trenera do uprave!

crno beli

pre 12 godina

Kvalitet fudbala ne treba komentarisati,mada kakvih je derbija bilo,ovaj i moze delimicno da zadovolji, ako nista drugo onda zbog dva gola. Stanoje je jos jednom pokazao da je bolji trener od Prosineckog,takticki ga je u potpunosti nadmudrio. A sto se tice penala, da li se navijaci Zvezde secaju "napucane" lopte u Smederevu, kada Mikic igra rukom na gol liniji, i naravno nema penala jer su u pitanju "nova pravila". Pa se onda zapitajte da li je ovo penal, ili ta nova pravila vaze samo ako igraca Zvezde lopta pogodi u ruku.

sta nije jasno

pre 12 godina

da ga je lopta stvarno pogodila u ruku onom silinom pomerila bi mu je, ali ga je po svemu sudeci pogodila u koleno ali pravda je ipak pokazala da je ima. Cela atmosfera je napravljena da se partizan sasece i da izgubi, i kako to misle ovi ljudi koji unazadjuju zvezdu da zvezda na silu dodje do pobede, a da su mislili kako da fer i sportski odigraju mozda bi izvukli makar nereseno. Zvezda je zrtva onih koji vode klub i onih mocnika iz senke koji joj kao pomazu na razne nacine u sta su se javno ukljucili i politicari na najvisim funkcijama. Partizan i ovakav kakav je bolji je i to je i pokazao kontrolisuci igru skoro celu utakmicu. Stanoje je tata za robija ali ko sme da to javno ukaze pljunuce na bari, od kog barija nema nikakve koristi vec dvadeset godina. Partizanu zelim sve najbolje u letnjim kvalifikacijama za ligu sampiona a zvezdi da se konacno resi olosa koji kontrolise tribine i ljudi koji vode klub.Idem da gledam real atletiko to je bre derbi.

s t v

pre 12 godina

Ganci kod vas je -7, na stadionu i oko njega očekuju se velike padavine, a razočarani Rusi hoće da zavrnu slavinu za gas.
A imali ste posed lopte više od nas.

Stranci pare vole i za ostalo ih bole

pre 12 godina

Miljković Rnić Lazevski Tomić Smiljanić Babović Marković Šćepović

Mogu da budu neomiljeni,da nerviraju nekim potezima,ali su iz PARTIZANOVE FUDBALSKE SKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podatak za postovanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scout

pre 12 godina

Nakon odgledanog prvog poluvremena mogu da kazem da je Kaludjerovic decko zalutao u fudbal... Pa on nema nista sto treba jednom napadacu, niti se krece, niti se otvara, o driblingu i da ne pricam, malopre 1na1 sa Andersonom ni finta telom, ni nista... Znaci zivce mi je pokudao...

tetka ljubinka pukotic - sva crveno belom satenu

pre 12 godina

Ju, deco pa ja ne razumem sta se vi toliko jedite, meni bas bilo prijatno.
Bolno,al' prijatno.

radak

pre 12 godina

ljudi ne ide ovo sa livadom...treba marakanu preorati...i posaditi neko povrce...pola tima neka kopa a pola neka prodaje na zelenjaku...kad od fubala nema leba bolje nesto korisno da rade...

Rale

pre 12 godina

Marakana, pun Sever, podeljen Jug, sukobi medju Grobarima, PENAL, bez Volkova i Ilica, Partizan igrao sa POLA GASA. Sve to stoji, ali DZABAAAAAA, TITULAAAA, TITULAAAA, SLAVICE SE TITULAAA.. :)

Radovan

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a komentator kaze igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku sa utakmice sa mobilnog telefona
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)
Vidi se da si Zvezdas kad ti sa stadiona cujes komentatora i vidis LOLU SMILJANICA kako udara loptu rukom a covek bio na klupi i usao pred kraj utakmice.Bruka ste vi samo jos niste svesni toga.

Urke

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)

Partizan nije hteo da igra i srlja kao vi (igrate JALOVO). Da je hteo, bilo bi jos 2-3 komada i cao, mada i ovo je dovoljno. Igrao je sa pola gasa taman koliko treba. Prvo je vas pustio da pokazete sta znate, a onda dodao gas i dao dva gola laganica..

Ica KG

pre 12 godina

U prvom poluvremenu sam imao osecaj da Zvezda igra protiv Javora...Partizan je igrao kriminalno tokom veceg dela meca.Da je Evandro bio malo precizniji,Zvezda bi lagano dobila,a ovako cemo opet gledati mucenje Partizana u kvalifikacijama...Samo se nadam da ce Prosinecki ostati na klupi uprkos porazu.
(Stefan, 26. novembar 2011 20:31)
Pa u pravu si skroz. Vas i Javor redovno ljusti hehehehehehe...
PARTIZAN SAMPION!!!

Tole

pre 12 godina

Sramota je,bre,porediti ovakvu moćnu Zvezdu,legitimnog naslednika slavne generacije iz Barija i Tokija sa nekakvom jadnom Barcelonom.Danas je Guardiola izjavio da će pokušati Messia i društvo prilagoditi Zvezdinom načinu igre.Samo nije siguran da će uspeti,jer nema taj kvalitet igrača kao što ih ima Robi.

PROFESOR objasnio,svaka ti čast...

pre 12 godina

"А када се све стишало, када је угаснула и последња звездица у магловитој новембарској ноћи, остала је само истина, кристално чиста и јасна, јача од лажљивих пенала, болнија од трулих штосова о Мустафи и већа од руине назване стадионом у чију се свлачионицу не може ући без опасности по живот.
Остао је мрак и можда још једино уморна Владанова глава, ћелава и празна, над исто тако празним папиром немоћна да било шта напише."

sasa 076

pre 12 godina

Već viđeno gomila ispod prosecnih igraca u zvezdi evendro kadu borha adi i ostala kompanija koja u zadnje dve godine ni u jednoj važnoj tekmi nista nije pokazala lako je igrati proztiv bska i smedereva treba rasterati i upravu i ove igrace sramota sta se radi u zvezdi mene kao deliju je sramota

a Partizan cepa li cepa!

pre 12 godina

Crn dan za navijace zvezde. Poraz u derbiju od Partizana, poraz u kosarci od... nekog tamo...
U stvari, kad bolje razmislim, ovo i nije njihov crn dan, ovo je njihova svakodnevnica vec dugo dugo!

Dušan

pre 12 godina

Kao navijač Crvene Zvezde , moram da priznam da u istoriji fudbalskog kluba u timu nije imala veću grupu građana.Ovi likovi su rođeni luzeri zajedno sa nejvećim Lukićem.Može Robi da ih nauči kako se igra , može i da ih uigra ali ne može da ih nauči kako da pobeđuju.Evandro se toliko uplašio prilikom izvođenja penala, da je pravo čudo kako je dobacio do gola.Dakle majstori ovi nesposobni stranci napolje , uzmite klince iz omladinske škole i za tri godine napravite pobedničku ekipu.Nadam se i da će Lukić da shvati da je vođenje Zvezde, za njegove intelektualne mogućnosti preveliki zalogaj.Partizanu svaka čast, moram sportski da im priznam pobedu.

muamua

pre 12 godina

samo da vas podsetim na ponasanje roberta prozineckog na utakmici sa smederevom...kako je pretio klupi smedereva zbog onog faula na kraju poluvremena...

drogba87

pre 12 godina

Samo grobari nisu videli penal.Lola Smiljanic u padu igrao rukom a KOMENTATOR KAZE igrao kolenom. Drugo divljastvo opet na jugu. Pre pocetka utakmice gadjali svoje neistomisljenike stolicama zato sto ovi okacili transparent Ivan Misic. Pa pozar na juznoj strani. Pana kraju poluvremena Radisa Ilic skace sa klupe i napada igrace Zvezde i onda na nagovor deda Krste ne odlaze u svlacionicu i time vrse pritisak na sudije. Kao zbog bezbednosti. Severna tribina od ulaza u tunel barem 25 metara udaljena. Sta je moglo da se desi.Mnogo ste nervozni a zasto?????
Saljem poruku SA UTAKMICE SA MOBILNOG TELEFONA
(Laki je malo nervozan, 26. novembar 2011 19:40)

Nisam znao da su i navijaci na stadionu imali priliku da slusaju komentatora. Sledeci put cu morati da navratim da vidim kako to izgleda.
Sve najbolje +7

Rub Izuzev

pre 12 godina

Rutinski! Jao kad sada krene: ko još gleda naš fudbal, najgori derbi u istoriji... Hvala i prijatno, biće bolje sledeće sezone.
P.S. Više ni penali ne pomažu.

partizan forever

pre 12 godina

Ne brinite se komsije pa nije sve u fudbalu. Ali ima nade za vas nece biti smaka sveta 2012 verujte mi tako da postoji nada koja ce vas odrzati. Igrace se fudbal i 2020 mozda nas tada dobijete. A do tad spremajte fore da nas zezate. ;)

Aki

pre 12 godina

E, ovo stvarno vise nije zanimljivo. Ubedljivo najlakse gostovanje, najsigurnijih 6 bodova. Hajde, barem malo napravite sledeci put da bude zanimljivije, dajte bar neki gol, da bude ono malo kao i neizvesno.

kum

pre 12 godina

Zao mi Prosineckog, decko je dobar i hrabar trener. Za slucaj da mu uskoro zatreba informacija u vezi prevoza za Hrvatsku, brzi vlak za Zagreb polazi svaki dan sa juznog kolodvora u isto vreme.

Vaskez

pre 12 godina

zvezda je bila bolja 90 minuta,a partizan mozda nije ni igrao.Kakvi izvestaji,nidje ne pise da je rnica udarila lopta u butinu i da penal nije postojao.

pivnica burence :)

pre 12 godina

Miljković Rnić Lazevski Tomić Smiljanić Babović Marković Šćepović

Mogu da budu neomiljeni,da nerviraju nekim potezima,ali su iz PARTIZANOVE FUDBALSKE SKOLE!!!…!!

Podatak za postovanje!!!…!!
(Stranci pare vole i za ostalo ih bole, 27. novembar 2011 00:28)

samo jedna ispravka..... Neca Tomic je Kragujevcanin i ponikao je kao fudbaler RADNICKOG iz KRAGUJEVCA !!! i jos nesto. Svi komentarisete sve i svasta,a ja ponosno mogu da kazem STANOJEVICU SVAKA CAST KRALJU !!!

Laki

pre 12 godina

Od svih na terenu najbrze je trcao vatrogasac sa bakljom,pregovarajte sa njim da obuce dres ali ga prvo pitajte za koga navija.Sto se tice prenosa ,ziva bruka!Valjda se ovakav derbi samo moze gledati na takvoj televiziji!Cestitke Partizanu!

Goxi

pre 12 godina

Zovite Ramba da vam posalje novi kontigent Brazilaca!Ali ovaj put neka promeni plazu sa koje ih dovodi,nije Kopakabana jedina,imaju jos 3 velike plaze u Riu...

Mirko

pre 12 godina

Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi. Od kada je Vladan Lukic predsednik moje Zvezde mi smo pobedili u samo jednoj vaznijoj utakmici. Pobedili smo u kupu Partizan i to pirovo jer smo ispali. Izgubili smo skoro svaki derbi u prvenstvu, u Evropi ispadamo od bilo koje ekipe koja moze da spoji dva pasa. Nadam se da ce posle ove utakmice Lukic i Adzic podneti neopozive ostavke. Sto se Robija tice, on koliko toliko uspeva da od babe napravi devojku. Sa gomilom totalnih neznalica i sa 2-3 solidna igraca on je drugi na tabeli.
(Pedja, 26. novembar 2011 20:21)



Pa drugi ste samo zbog ovakvih sudija koji napucanu loptu u koleno igraca vidi kao ruku..e zato ste drugi i zato ste drugi vec 4 a evo sada i 5 godina...

Slucajno dan pred utakmicu se promeni delilac "ne pravde"..umesto Mazica neki Grujic regularno jel ???

Jadni ste ali niste vi krivi sto vas sudije forsiraju zadnjih 30 godina.

mladen

pre 12 godina

Na sta je najveci problem zvezdasa ? Dule je postao presednik sportskog drustva pa ce sad sve njegove selekcije ljuriti desetu titulu . Mij sledeci komentar za pet godina.

ja

pre 12 godina

Lepo...lepo i smao jedna stvar za ovog pametnjakovica (Željko, 26. novembar 2011 21:05)DA BRATE ALI SMO Mi drugi u toj nlb ligi..a vi predzadnji...i mi cemo igrati top16 evrolige..a vi kako te.??????

P.S.DOMINATION

slobodan

pre 12 godina

Lukicu i Vesicu treba najzad da bude jasno da propagiranjem nasilja nad sportskim protivnicima i orkestriranom kampanjom protiv Toleta Karadzica nece stvoriti veliku Zvezdu.Zvezda treba da bude tim koji ce da pleni gospodstvom na terenu i van njega.

Stefan

pre 12 godina

Mi grobari smo svesni da nam je fudbal slab, ali ni vi nemojte sada da nam umanjujte pobedu koje je bila potpuno fer i korektna, i gde smo vas potpuno takticki nadmudrli!!!
Po pojedinim komentarima vidim da vam je samrok vasa najveca sreca u zadnjih deset godina, prosto se pitam sta bi sad pricali... I jos jednom to jeste sramota sto su nas izbacili ali nas uvopste nisu nadigrali i bilo je stvar nasih promesaja!!
Takodje ne krivim stanojevica za ispadanje iz evrope, kad ga djuric celog leta zeza za savica, i nije stigo ni da uigra odbranu a kamoli napad itd...
Jos jednom cestitka PARTIZANU na pobedi!!!!!

Benke

pre 12 godina

O kakvim sansama pricamo, jesmo li gledali istu utakmicu? Kad smo poslednji put mi napravili sansu jedan na jedan kao grobari sinoc? Lukic i ubica cevapa napolje!

Slavica

pre 12 godina

Au,sta je ovo,bre!Pa nije ovoliko"gruvalo" kad su se vodile borbe za oslobadjanje Beograda!Koliko ce Zvezdu da kosta ovo zadovoljstvo? Nije vazno, vazno je da su pobedili, pa nek' ide zivot.......

...sledece sezone :P

pre 12 godina

Ovi zvezdasi samo komentiraju Partizanove i Dinamove lose igre u LS i jos pisu da kad oni zaigraju u LS nece biti kanta za napucavanje.A nikako da shvate da bi igrali LS trebaju da budu bolji od ekipe tipa Partizana i Dinama.Najbolje je da prestanu uopste da komentarisu klubove koje ne mogu da dostignu u ova jadna vremena.Ah da i da ce partizan pasti u "grotlu Marakane", "neosvojiva tvrdjava" i kakve sve ne pubertetske nebuloze.
Ipak bice bolje...

Robi, ostani! Nemoj u Barcelonu!

pre 12 godina

A sto da Prosinecki jos veceras ode iz Zvezde? Kako ste mogli da zaboravite da ste ga pre dva-tri meseca stavljali na klupu Barcelone?

Robi, sreco, jos veceras da se Lukicu i Adzicu zakunes da NIKAD neces otici sa klupe "dragih" nam komsija. OK?

PS Rakose li to da je delegat utakmice Lukicev zemljak? Zivo me zanima sta ce napisati o organizaciji ovog cirkusa.

max

pre 12 godina

Ona dva komentatora pod hitno zaposliti u cirkus da tamo rade direktne prenose, ili jos bolje da ucestvuju u akrobacijama. Prosecna baba koja prodaje papriku na pijaci bi prenos mogla da iznese na vecem profesionalnom i intelektualnom nivou. Sramota.

Samo Partizan!

pre 12 godina

Najgori scenario za crvene se desio, dosudjen penal za njih i nije iskoristen (a za isti dosudjen protiv njih bila bi halabuka do iznemoglosti i tole i sve ostalo sto se ponavlja vec 5 godina), a pored toga jos i raspali Scepovic im daje go, pa ja da navijam za CZ, veceras bi trazio prvi most da skocim sa njega. Mada oni su pravi navijaci i daju podrsku svom klubu i ja se nadam da ce nastaviti sa tim i dalje a da ce navijaci Partizana biti objektivni kao i dosad i nece traziti uzroke neuspijeha u zavjerama i babarogama nego u kritikovanju svog kluba i onih koji ga vode, jer i pored ove dominacije mnogo toga ima sto ne funkcionise kako treba u nasem klubu i treba non stop vrsiti pritisak, samo tako ce se mozda situacija mijenjati na bolje.

m

pre 12 godina

Pronela se priča da je Nikola Petković ušao u klinč sa Brunom Mezengom.
"Nije tačno, ja sam razdvajao Mezengu, ali ni tu nije bilo fizičkog kontakta", rekao je on novinarima po izlasku iz svlačionice.
Usledilo je logično pitanje od koga ga je razdvajao?
"Ne znam", rekao je Petković i dodao: "Dosta mi je više tih priča o meni, od kada sam došao nisam reč rekao. Pitajte Mezengu".
Ma Mezenga je tukao sebe, samokažnjavao se zbog poraza, a onda je Petković razdvojio Mezengu od Mezenge!

Mr.Nice

pre 12 godina

Na sta je najveci problem zvezdasa ? Dule je postao presednik sportskog drustva pa ce sad sve njegove selekcije ljuriti desetu titulu . Mij sledeci komentar za pet godina. (mladen, 26. novembar 2011 21:51)
Xaxaxa,legendo svaka cast za komentar,lepo si me nasmejao! Peeet godinaa,godinaa duuugiiih....

Red Star istina

pre 12 godina

Za 6. Uzastopni poraz Zvezde krivi su:Karadzic,Pizon ,Stankovic,Vidic,Homici,Prva tv i naravno Dino Merlin...Boze u kakvoj drzavi ja zivim...Pitanje za milion:Ko ga sledeceg da okrivimo?Ajde budimo malo kreativniji..dosadio je Karadzic imamo mi jos boljih ideja..Prava demokratija zivela Europska unija..pozz za ekipu Insajdera..

Mario Bros

pre 12 godina

Dobro je rekao jedan komentar

Gole su lutke s naslovnih strana,
jos jedna pobeda Partizana.

Kada krečite, krečite. Ali stvarno. :)

dzozey

pre 12 godina

Ma dzabe i derbi i sve, kad Zvezda to ne priznaje. Zvezdasima svake godine pokazujemo ko je bolji, tako sto ih razbijemo u derbiju, ali to njima nikad nije dovoljno. I pre i posle derbija, jedino sto znaju da kazu je "Tole". Gubitnici vicu Tole, a pobednici titula.

siniša

pre 12 godina

Neka je komentator rekao na kraju da je 2-0 za zvezdu :))))Mi se samo malo zeeeeeezamooo :))))Lukiću ostani!!!!Dok je tebe nema nama zime.A šta će sada veliki žuti da češe?:)))svrbi,svrbi joj,joj.joj joj :))))

Morisonov deda

pre 12 godina

Tole namestio da Rnic igra rukom, Tole namestio da musavci promase penal, Tole namestio da danas bude hladno, Tole namestio vreme, Tole namestio...


Titula, titula, slavice se titula... PARTIZAN JE SAMPION

toni montano

pre 12 godina

uzalud ja pricam evo ni sam ne znam koliko dugo.tuga,jad,beda.zar je moguce da sever ne vice uprava napolje,zar je moguce da se trpe lukic i kompanija.pa dokle bre vise.igra ocajna,penal nije ni bio,noga je bila,ne ruka.bolje da ga je ona vezara promasila jer bi to bila sramota.boze ima li te...

TIGER

pre 12 godina

Lupas kao otvoreni prozor, i trujes jer ocigledno drugo i ne znas. Sutnuli ste jednom, ponavljam JEDNOM na gol, za citavo poluvreme?! Nijedan korner?! Nemate 3 spojena pasa?! Idi gledaj basket, tu ste bolji, skidam kapu.
(Misa Po, 26. novembar 2011 19:14)

Sutnuli jednom i dali dva gola :)))

Zaboravih da kazem za penal... Na onom smesnom snimku se jasno vidi da igrac udaljava ruku OD LOPTE i NE pokazuje da ima nameru da igra rukom...

Ovo je ista situacija kao vasa u Smederevu, ali vi ste vec to zaboravili... Jos je vas igrac rukom skinuo na ovaj nacin loptu koja je isla U OKVIR GOLA SA GOL LINIJE!!!
Drzava je ulozila sve napore da vam obezbede titulu posle dugog vremena ali ocito da neide....
LUKICU OSTANI, TI SISTVORIO NASU NAJBOLJU FILIJALU U POSLEDNJIH DESET GODINA!!! ( 8 pobeda u 9 poslednjih derbija, HVALA!!! )

Vladimir

pre 12 godina

Ja vise nemam sumnje, posle pogledanog snimka. Pogledajte kako se lopta odbije od Rnica. Nije moguce da se ona tako odbije od ruke, posto ruka jednostavno nije toliko snazna. Ugao je zaista los, ali ako bi ga lopta udarila u ruku, po mom misljenju bi njena putanja bila prema zemlji i to sporije, a ona se odbila prema gore i to sa prilicno velikom brzinom. Razmislite, bar je meni jasno da je rec o levom kolenu, a ne o levoj ruci.

drpić

pre 12 godina

da su luka i vesa preuzeli na vreme šamrok večeras bi izgubili od učesnika lš a ovako će opet morati sa anderlehtom. ali, izdržaće oni sve to jer su borci za fudbalsku pravdu i istinu.

JV

pre 12 godina

Je l' može neko da objasni kako npr. ne može da se unese plastična flašica vode, a ona silna pirotehnika je ok? Ili je klub organizovao bakljadu ili obezbeđenje žmuri na 'jake' momke. Dobro nisu bazuke uneli.

cambio

pre 12 godina

Najgori prenos utakmice u istoriji derbija, ipak je to PRVA u Srbiji uspela da uradi, to je ta prva... Mali Markovic...fantastican centarsuuuuut,ipak nije preletela je lopta partizanov kazneni, secu igru Partizana. Lik je komentator z igre bez granica, a ne za derbi ili bilo koji sportski dogadja pa makar i u Malom Idjosu. Rutinska pobeda sampiona,jedino je to tacno i lepo receno.

Vlada

pre 12 godina

Sudija, sviraj jos jedan penal Zvezdi, Stojkovic je igrao rukom!!!
(Rebelis, 26. novembar 2011 19:54)
A Tole da uvede sedmerce i da ukine stative-mozda daju pocasni gol

vec vidjeno

pre 12 godina

"Jaoj... C.Zvezda-Partizan, opet ce morati da ih bijemo na njihovom terenu u rupi. Lele!
(vec vidjeno, 25. novembar 2011 22:02)"
Au opet ih nagrdismo! Kako se sad zove "Neosvojiva tvrdjava"? Jesu sad opet sudije, Tole, CIA, BIA...? Sad ce opet saopstenja... Lele!

Legia Semlin

pre 12 godina

Ja rekoh da ste nam vi najbolja filijala, a vi mi ne verujete. Lazevski najbolji, Šćepović za divno čudo dobar (namestio jedan, dao drugi gol), Vukić igra kao da ima 22, Meda caruje na sredini, Tomić na kraju bacao "zvezdaše" po terenu, pa su ga zaustavljali rukama kao da je krenuo na "tač daun" - svi odlični, samo me malo iznervirao Babović - deluje jako nezainteresovano. Izgleda da mu desna noga služi samo da ne bi skakutao na levoj. Mislim da je Tole kriv, da je sve on namestio, namerno je obezbedio penal za Zvezdu samo da bi ih iskušao, računajući da će da promaše, pa će psihički pasti, i eto, tako je i bilo. Sve u svemu, "gole su lutke sa naslovnih strana....", što reče jedan Zvezdin verni navijač iz Čačka - nastavak pesme znate.

profesorBaltazar

pre 12 godina

Mogu da kazem da ima mnogo simpaticnih komentara
Zvezda i Hajduk Split nastavljaju mrtvu trku tko će prvi osvojiti prvenstvo.
(Labud Đukić,zg, 26. novembar 2011 20:40)
Lukicu, daj saopstenje da zbog kasnjenja prenosa utakmica nije regularna!
(Petar, 26. novembar 2011 20:33)
Kaludjerovic je najvise na utakmici potrcao kada je bila izmena
(samo kažem, 26. novembar 2011 20:19)

x94

pre 12 godina

bas sad gledam prvi gol partizana,i smejem se odbrambenimIgracima zvezde,na snimku se vidi zainteresovanost i odlucnost u zaustavljanju Vukica,koji je to iskoristio i plasirao loptu u go,no comment.