Košarka 94

Subota, 05.11.2011.

20:15

ABA: Novi ubedljiv poraz Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde Beograd poraženi su u šestom kolu regionalne ABA lige od Zagreba sa 102:85 (33:19, 31:19, 14:21, 24:26) u dvorani "Dražen Petrović".

ABA: Novi ubedljiv poraz Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Dzoni

pre 12 godina

Reljicu brate kad vidim ovog Popovica,sve ti je oprosteno!!!!....nije mi jasno da ga je Kari drzao u igri ,kad je prosto silovao loptu,hteo je da da kos po svaku cenu,a 2 puta nije ni dobacio do kosa??(sut 1-9) za 10 min igre!! ja ne znam ko je njega doveo,nikad mi to nece biti jasno...kad se vrati Mile Ilica,on i Nikolic nek budu centri i ovaj nek ulazi na 20 razlike,da se lozi kao sto zna kad da zicer....jako sam razocaran,pozurite vise sa tom 4 ne moze Suboticu sam....eto toliko

NTT

pre 12 godina

Bio sam ubeđen da je ovo FMP, kome je Ćoki uspešnom manipulacijom samo promenio ime.Sada više nisam siguran. Možda je ovo stvarno reinkarnirana Crvena Zvezda? Tako mi deluju.

Ist Klintvud

pre 12 godina

Dobro, znam da sam kompleksas i sta ja trazim na vestima o FMP-u, ali...
Samo da vas prisetim da je svake godine ista prica. Vasa neizdrziva euforija pre pocetka prvenstva i naglo ateriranje posle treceg kola. Nema vas nigde u hali, nema vas ovde. Pa gde ste bre komsije iz Zeleznika?
A vi, kako te?

Coki

pre 12 godina

Lepo sam ja rekao pre pocetka prvenstva da je Coki pravi covek za vas. Sad uzivajte, tek cete da vidite kako se prave igraci, a ne ekipa.

Zoran Petkovic

pre 12 godina

Da,nekada su rezultati u onoj staroj ligi bili 120:110 to su tada bili ''majstori'',a sada kada se primi 102 poena katastrofa,raspad sistema ,nezalaganje .A ti isti treneri su bili i pre 30 godina ali tada o losoj odbrani nije bilo ni govora.Tako neke izjave nemaju veze sa zivotom ,dobiju 80:79 dobro odigrana odbrana,izgube 75:74 slaba igra u odbrani ,a broj poena !!!

Sale

pre 12 godina

Tim koji zeli da ima jaku odbranu i dominaciju pod kosem, pa onda u svoje redove dovede Petra Popovica, demantuje samog sebe! A ono sinoc je neverovatno...nije u pitanju poraz, to je sastavni deo igre, ali pristup mecu je nedopustiv i sraman!

Miloš1976

pre 12 godina

Ovom deliji koji poručuje da se javimo kad osvojimo KEŠ,čisto da kažem da je promašio temu...1992 godina na način kako nikad niko nije niti će osvojiti...Hajde sad na spavanje

bruno

pre 12 godina

mulaomerovic 23 poena?! ocigledno je zvezda previse mekana. covic ukrade po koju loptu, ali cena toga je prevelika. pametan plej protiv zvezde moze da igra kao na treningu.

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Nije sramota izgubiti od Zagreba (koji zaista ima dobre igrace) pa ni sa ovolikom razlikom, ali se nadam da ce vas ovaj poraz nauciti da drzite jezik za zubima malo i da shvatite gde je vase mesto u odnosu na nas....

Nadam se da cete imati makar toliko srama da se vise ne pojavljujete na vestima o Partizanu kako bi se nasladjivali sto nas je jedan Makabi pobedio sam cak 4 poena razlike i sl.....

vestacka tvorevina

pre 12 godina

Puni papriku!!!!!!!!!!!!!!!! Na pocetku sezone ste poleteli, pretili a ono mucak. Zelim vam katanac i da se ugasite za sva vremena

hesky

pre 12 godina

Jao sto smo jadni slabi i bedni,zasto gledam Zvezdu samo se ziv iznerviram,navijam za Zvezdu ali ovakva kosarka ne vodi nigde,moze da ih ne ide sut i da imaju problema sa realizacijom ali ne moze da se sutira slobodno bacanje kao da si pokupio klince po ulici pa vezbaju u parku ili na ulici.bice bolje znam da oce ali mislim da cu sutra vece da uzivam u kosarci kad komsije budu drale Cibonu!!

UrosBg

pre 12 godina

Kakva katastrofa od igre, ekipe, trenera. Jos jedno sramocenje Zvezde u ABA ligi. Ovo veceras je sto rece jedan od komentatora "neprijatno za gledanje, apsolutna anti-propaganda kosarke". Ljudi bre, sta se desava sa Zvezdom, daleko od toga da sam srecan zbog ovog poraza ili da likujem ali me interesuje sta se bre desava. Sta Pesic radi, zasto ekipa ne zna da igra kosarku, zasto nema odbrane, zasto nema ideje u napadu, zasto se igraci ne bore??? Bice ovo teska sezona za Zvezdu.

http://hoopsuniverse.net

Zvezda ili FMP, nebitno, gasite se vise!

pre 12 godina

Mislim da ova utakmica, nezalaganje igraca Zvezde u odbrani, 64 primljena poena na poluvremenu, Mulaomerovic koji ih dere a prosao je zenit karijere pre 10 godina, itd...nikako ne odslikavaju pravi kvalitet Zvezdinog tima. Statistika govori da su u svim kategorijama u samom vrhu u ligi. Prema tome, nemojte da vas ovi porazi i stanje na tabeli zavedu, zna Kari sta radi-al kad bi se zezali. Pa Lejkersi da uzmu ime Crvena Zvezda, propali bi. Jednostavno, losa karma, tu pomoci nema.

sasho

pre 12 godina

Pešićev ima problem sa igračima koji nisu dovoljno kvalitetni da ispune njegove zamisli u odbrani!Jedno je voditi klub od 10mil€,a drugo klub od 1mil€.Sa 62god nemožete da učite decu košarke,njemu trebaju izgradjeni igrači i tek po neki junior!Zamislite koliko je Ivkoviću lakše u Olimpijakosu,a isto ima podmladjen tim,ali ne toliko ko zvezda-fmp!

Statistika je kao bikini

pre 12 godina

Tekst na sajtu B92 od pre dva dana:

"Ekipa Svetislava Pešića posle pet odigranih kola je druga po indeksu korisnosti sa ukupno 505 indeksnih poena, odnosno 101 po meču. Vodeći je Makabi sa 106,8.

Crvena zvezda Beograd je ubedljivo najefikasniji tim dosadašnjeg toka ABA lige sa ukupno 455, odnosno 91 poenom u proseku po meču.

Takođe, igrači Zvezde su prvi i po procentu šuta za tri poena s obzirom da imaju 41,18 odsto realizacije (68-28).

Pored toga, "crveno-beli" gube ubedljivo najmanje lopti, 9,6 po utakmici u proseku."

statisticar

pre 12 godina

Zvezda će i dalje biti u vrhu lige po statistici. Jedino što statistika ne meri odbranu belića. Primiti toliko trojki, ali mora da igra mladjani Čović.

m

pre 12 godina

E, moj Pirocanac...Trener treba uvek da je uz ekipu! Kad dobije iskljucujucu, treba da ostane na tribinama a ne da ZAPALI u svlacionicu, u drugoj cetvrtini. To moze samo u smesnim klubovima...

karaburma

pre 12 godina

Dok god ovaj Covic igra ispred Nedovica,za Zvezdu nema spasa!Zao mi je sto Kari mora da pod stare dane gubi zivce!Pozdrav od Grobara!

Aleksandar

pre 12 godina

Tuga, sta drugo reci o Zvezdinoj igri. Mnogo su poleteli posle
utakmice sa Bajernom misleci da su spremni za borbu u jakoj ABA ligi a zna se da je taj klub do ove godine bio u drugoj ligi Nemacke lige (tuga od lige).

big o

pre 12 godina

64 poena za poluvreme! Garantovano bi bila neizvesna utakmica sa Marininim devojkama.U kosarci sam 20god., ali bezvoljniju i neangazovaniju ekipu od Zvezde video nisam. A gledao sam i utakmice od preko 100 razlike. Mada kad vidim da ona spodoba od centra trosi 10 suteva a Milutinovic sutne tri puta ni ja se ne bih zalagao u odbrani. Ipak mora da se zna ko kosi.Bezi ti Kari odatle sto pre!

vlajzi

pre 12 godina

Dokle cete vise da sramotite Srbiju,a?! Eeeej, ajde da gubite od Grka, Spanaca, Izraelaca... ma ajde da gubite i od Bugara i Rumuna! Ali vi pruzate zadovoljstvo Hrvatima da nas ponizavaju! Vi njihovu raspalu kosarku vracate u zivot! Hrvati se obraduju kad treba da igraju protiv vas! Koliko god Partizan podizao ugled nase kosrke, toliko ga vi kaljate! Ugasite se i spasite Srbiju!!!

Šćepan Šćekić

pre 12 godina

Ej ljudi,vidite šta im ovi rade a zamislite tek kad krene valjak da gazi... "ostaće samo dugmići od zvezde"...NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!

Evroliga

pre 12 godina

E to je evroligaska ekipa pa neka je i najgora bolja je od mesanaca! I nemojte komentarisati utakmice Partizana u Evroligi jer vi ne znate sta je to i jedva cekam Makabi-Zvezda, posle toga ce vas biti sramota da bilo sta komentarisete.

Urke

pre 12 godina

Gledas ceo zivot ovakve luzere i kosarkaske analfabete i onda dodjes do konstatacije - pa kako ti sad da ne navijas za - Makabi, Sarloa, Kahu, Real, Panatinaikos, Olimpijakos, Efes.. drzite se vi toga..

Danilo

pre 12 godina

S obzirom da je Pešić najbolji trener u ligi,verujem da ćemo saznati razloge ovakve blamaže ili u suprotnom-borba za opstanak i 50 razlike protiv Partizana...

Jerez

pre 12 godina

Mozda je opet "Trenercina Kari" trebao da povuce ekipu saterena kao u Bugarskoj? Mozda bi se sad sazalili rukovodstvo i sudije Zagreba pa mu ponistili tehnicku zarad dobrosusedskih odnosa i da ne naljute Trenercinu? verovatno mu i sad nedaju da bude sampion ABA lige, a on takva Trenercina, ej uveo covek prosle sezone Valensiju u Top8!!!

ZA KOŠARKU !

pre 12 godina

U našoj javnosti postoji neko nepisano pravilo da je košarka sport koji se uopšte ne prati a evo na B92.net ima već 30+ komentara a utakmica se prenosi i na TV-u (na dva programa)... SRBIJA VOLI I PRATI KOŠARKU ! ! !

goran

pre 12 godina

A ovaj Zagreb puca u Euroligi sa 30-40 razlike,da FMP,ovaj Crvena zvezda,odnosno KK Crvena Zvezda Beograd,nikako da pogodim kako se zovu, igra Euroligu bilo bi kao kad ekipa pionira igra protiv seniora +100.

ZMAJ

pre 12 godina

Sledecih devet godina se vec zna ko ce biti prvak Srbije. "Intelektualci" medju navijacicama su jos 2006. "znali" da se prvak dobija tako sto trener ulazi u teren. Konacno su pronasli trenera koji zna da udje u teren. Cestitam. Ostaje mi samo da vam zavidim. Cestitam unapred.

Milan

pre 12 godina

Evo pitanja za sve Delije koje su pratile matematiku u osnovnoj skoli: ako Zagreb dobija Zvezdu 20 razlike, a Partizan dobija Zagreb 30 razlike, koji je verovatan rezultat utakmice Partizan - Zvezda?

Al dzaba sve. I kad vas razglavimo 40 razlike opet cete kljucati ovde o zaverama, losoj sreci, nepovoljnom polozaju planeta itd itd. Luzeri uvek nadju izgovor.

Darko

pre 12 godina

Kuku i lele. Kari zasto ti je ovo trebalo, mislim na fuzionisane. Ovaj "slabi" Zagreb smo odrali koliko i oni vas u prvom poluvremenu pa se samo pitam sta ce da bude na "derbiju" ili kada vas Makabi dohvati.

Rule

pre 12 godina

Ne zelim da budem neko ko pokusava da sada likuje posle ovakve igre u prvom poluvremenu Zvezde... Navijam za Partizan ali ovaj komentar nema veze sa navijackom pripadnoscu. Zvezda igra kriminalno losu odbranu, i nije ovo prva utakmica u ovoj sezoni da igraju ovako amaterski. Primiti 60 + poena od ekipe koja u Evroligi gubi po 40 razlike i koju je Partizan dobio sa 28 poena razlike je vise nego tragikomicno. Nije ovo ipak ekipa koja je "sklepana " preko noci, vecina igraca je igrala predhodne godine zajedno,sto u FMP sto u Zvezdi, imaju iskusnog trenera, i ako sam nesto ocekivao od Zvezde to je da igraju agresivnu i jaku odbranu... Napadacki Zvezda igra solidno, doduse cesto su to i individualna resenja koja nekada mogu da prodju ali protiv kvalitetnijih timova tesko. Uvek sam bio pobornik organizovane igre , taktike i dobrog trcanja. Improvizaciju mogu sebi da dozvole samo timovi sa velikim zvezdama i igracima.
Zvezda je poljuljana povredama , nedostaje centar, krilni centar ali i jedna defanzivni orjentisana trojka. Moje misljenje je da je bi Zvezdi bilo bolje da ove godine uigrava tim , napravi selekciju mladih igraca i tek sledece godine uz dva ti kvalitetna stranca napadne trofeje. Oni koji su imalo iskreni i objektivni vide kolika je razlika izmedju Partizana,Makabija naspram ostalih timova u ligi . Cedevita ima dobar tim ali ne dovoljno dobar da osvoji prsten .
Cvetkovic,Nedovic,Dimic,Milutinovic,Lazic,Tubic,Markovic,Subotic,Radetic uz jos 4 pojacanja sledece godine i to bi trebalo da bude tim koji bi mogao da napadne izlazak u Evropu.

Šćepan Šćekić

pre 12 godina

Kako je lepo gledati ovu propast gana...a oni se jadni ponadali da će ih ovaj sveto i ćora izvući iz blata...stvarno smešno ;)))))

goran

pre 12 godina

Ijao kakva katastrofa ,ugazise nas totalno nevidjena sramota... ja stvarno neznam sta ovaj Pesic izmislja,odbranu kojoj je cilj primiti sto vise koseva? izgleda da ce se + 40 opet ponoviti ali ovoga puta za Zagreb ,sta inace drugo reci kada jedan tim dozvoli sebi da primi 64 kosa za poluvreme?
Bruka i Sramota !!!

alter

pre 12 godina

Sva sreća pa nam ne treba centar. A i ovaj Čović ti je super za pleja, Nedović ne mora da igra ni minuta. Lešić ti nema visinu za krilo, bolje i njega da spustimo na pleja, i sve je super. Odbrana kao i uvek na nivou.

GrobaR

pre 12 godina

Pazi Fmp gazi, mrave! Morison je "Tata", jede mrave!

Salu na stranu, vi ste svaku domacu utakmicu imali ovakvo domacinsko sudjenje, po 35-40 bacanja, sad trpite to na gostovanjima. Izgleda vam je Kari totalni promasaj. Lepo kaze Covic, ove sezone stabilizacija , sledece stabilizacija stabilizacije, pa za 5-6 sezona mozda i bude nesto od vas.

Петар

pre 12 godina

Поставља се питање да ли играчи уопште тренирају. Одбрана ФМП уопште не постоји. Партиѕан ће ове аматере из ФМП да добије са преко 50 раѕлике. Ипак најинтересантније је да је најбољу утакмицу ФМП одиграо беѕ Филипа Човића у тиму. За њих има наде ако се повреди Филип и избаце Петра Поповића иѕ екипе.

fredy

pre 12 godina

vi ste najamaterskija ekipa u Evropi!!! Zagreb u zadnje dve utakmice gubi u proseku 45 razlike,a vas dobija :))) Al bitno da novine pisu da ste prvi u procentima,poenima i ostalim glupostima! Ostaje vam samo da navijate za najjace ekipe u Evropi protiv Partizana i da tu lecite tugu!

Magic

pre 12 godina

Šta je sa odbranom,64 poena na poluvremenu!!!!! Do kraja utakmice biće novi rekord u broju datih poena jedne ekipe. Pre neko veče bi neka utakmica žene Partizan i još neke na Areni,one su bar pravile faulove,pa i jedne i druge bi vas pocepale.

ZGRB

pre 12 godina

Koliko god imamo kompleks od Partizana (jer nas uvijek ponizavaju usred Zagreba), toliko se veselimo kad igramo sa Crvenom Zvezdom (i ovde i u Beogradu). Jer, iznimno je lijepo saznanje da i mi mozemo nekoga iz Srbije ponizavati u kosrci. Eh kad bi sve ekipe u Srbiji bile kao ova presmijesna Zvezda!

eh

pre 12 godina

odnos snaga u ovom mecu kao Partizan protiv Zagreba. Partizan za klasu bolji od Zagreba a Zagreb za klasu od Zvezde,ipak su oni evroligasi ma kako tamo igrali...ipak niko ne treba da bude srecan zbog ovakvog rezultata ipak su srpski klubovi najbitniji!!!

fredy

pre 12 godina

vi ste najamaterskija ekipa u Evropi!!! Zagreb u zadnje dve utakmice gubi u proseku 45 razlike,a vas dobija :))) Al bitno da novine pisu da ste prvi u procentima,poenima i ostalim glupostima! Ostaje vam samo da navijate za najjace ekipe u Evropi protiv Partizana i da tu lecite tugu!

ZGRB

pre 12 godina

Koliko god imamo kompleks od Partizana (jer nas uvijek ponizavaju usred Zagreba), toliko se veselimo kad igramo sa Crvenom Zvezdom (i ovde i u Beogradu). Jer, iznimno je lijepo saznanje da i mi mozemo nekoga iz Srbije ponizavati u kosrci. Eh kad bi sve ekipe u Srbiji bile kao ova presmijesna Zvezda!

vlajzi

pre 12 godina

Dokle cete vise da sramotite Srbiju,a?! Eeeej, ajde da gubite od Grka, Spanaca, Izraelaca... ma ajde da gubite i od Bugara i Rumuna! Ali vi pruzate zadovoljstvo Hrvatima da nas ponizavaju! Vi njihovu raspalu kosarku vracate u zivot! Hrvati se obraduju kad treba da igraju protiv vas! Koliko god Partizan podizao ugled nase kosrke, toliko ga vi kaljate! Ugasite se i spasite Srbiju!!!

alter

pre 12 godina

Sva sreća pa nam ne treba centar. A i ovaj Čović ti je super za pleja, Nedović ne mora da igra ni minuta. Lešić ti nema visinu za krilo, bolje i njega da spustimo na pleja, i sve je super. Odbrana kao i uvek na nivou.

big o

pre 12 godina

64 poena za poluvreme! Garantovano bi bila neizvesna utakmica sa Marininim devojkama.U kosarci sam 20god., ali bezvoljniju i neangazovaniju ekipu od Zvezde video nisam. A gledao sam i utakmice od preko 100 razlike. Mada kad vidim da ona spodoba od centra trosi 10 suteva a Milutinovic sutne tri puta ni ja se ne bih zalagao u odbrani. Ipak mora da se zna ko kosi.Bezi ti Kari odatle sto pre!

goran

pre 12 godina

A ovaj Zagreb puca u Euroligi sa 30-40 razlike,da FMP,ovaj Crvena zvezda,odnosno KK Crvena Zvezda Beograd,nikako da pogodim kako se zovu, igra Euroligu bilo bi kao kad ekipa pionira igra protiv seniora +100.

Zvezda ili FMP, nebitno, gasite se vise!

pre 12 godina

Mislim da ova utakmica, nezalaganje igraca Zvezde u odbrani, 64 primljena poena na poluvremenu, Mulaomerovic koji ih dere a prosao je zenit karijere pre 10 godina, itd...nikako ne odslikavaju pravi kvalitet Zvezdinog tima. Statistika govori da su u svim kategorijama u samom vrhu u ligi. Prema tome, nemojte da vas ovi porazi i stanje na tabeli zavedu, zna Kari sta radi-al kad bi se zezali. Pa Lejkersi da uzmu ime Crvena Zvezda, propali bi. Jednostavno, losa karma, tu pomoci nema.

Statistika je kao bikini

pre 12 godina

Tekst na sajtu B92 od pre dva dana:

"Ekipa Svetislava Pešića posle pet odigranih kola je druga po indeksu korisnosti sa ukupno 505 indeksnih poena, odnosno 101 po meču. Vodeći je Makabi sa 106,8.

Crvena zvezda Beograd je ubedljivo najefikasniji tim dosadašnjeg toka ABA lige sa ukupno 455, odnosno 91 poenom u proseku po meču.

Takođe, igrači Zvezde su prvi i po procentu šuta za tri poena s obzirom da imaju 41,18 odsto realizacije (68-28).

Pored toga, "crveno-beli" gube ubedljivo najmanje lopti, 9,6 po utakmici u proseku."

Milan

pre 12 godina

Evo pitanja za sve Delije koje su pratile matematiku u osnovnoj skoli: ako Zagreb dobija Zvezdu 20 razlike, a Partizan dobija Zagreb 30 razlike, koji je verovatan rezultat utakmice Partizan - Zvezda?

Al dzaba sve. I kad vas razglavimo 40 razlike opet cete kljucati ovde o zaverama, losoj sreci, nepovoljnom polozaju planeta itd itd. Luzeri uvek nadju izgovor.

Šćepan Šćekić

pre 12 godina

Ej ljudi,vidite šta im ovi rade a zamislite tek kad krene valjak da gazi... "ostaće samo dugmići od zvezde"...NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!

Darko

pre 12 godina

Kuku i lele. Kari zasto ti je ovo trebalo, mislim na fuzionisane. Ovaj "slabi" Zagreb smo odrali koliko i oni vas u prvom poluvremenu pa se samo pitam sta ce da bude na "derbiju" ili kada vas Makabi dohvati.

vestacka tvorevina

pre 12 godina

Puni papriku!!!!!!!!!!!!!!!! Na pocetku sezone ste poleteli, pretili a ono mucak. Zelim vam katanac i da se ugasite za sva vremena

GrobaR

pre 12 godina

Pazi Fmp gazi, mrave! Morison je "Tata", jede mrave!

Salu na stranu, vi ste svaku domacu utakmicu imali ovakvo domacinsko sudjenje, po 35-40 bacanja, sad trpite to na gostovanjima. Izgleda vam je Kari totalni promasaj. Lepo kaze Covic, ove sezone stabilizacija , sledece stabilizacija stabilizacije, pa za 5-6 sezona mozda i bude nesto od vas.

Šćepan Šćekić

pre 12 godina

Kako je lepo gledati ovu propast gana...a oni se jadni ponadali da će ih ovaj sveto i ćora izvući iz blata...stvarno smešno ;)))))

Evroliga

pre 12 godina

E to je evroligaska ekipa pa neka je i najgora bolja je od mesanaca! I nemojte komentarisati utakmice Partizana u Evroligi jer vi ne znate sta je to i jedva cekam Makabi-Zvezda, posle toga ce vas biti sramota da bilo sta komentarisete.

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Nije sramota izgubiti od Zagreba (koji zaista ima dobre igrace) pa ni sa ovolikom razlikom, ali se nadam da ce vas ovaj poraz nauciti da drzite jezik za zubima malo i da shvatite gde je vase mesto u odnosu na nas....

Nadam se da cete imati makar toliko srama da se vise ne pojavljujete na vestima o Partizanu kako bi se nasladjivali sto nas je jedan Makabi pobedio sam cak 4 poena razlike i sl.....

Urke

pre 12 godina

Gledas ceo zivot ovakve luzere i kosarkaske analfabete i onda dodjes do konstatacije - pa kako ti sad da ne navijas za - Makabi, Sarloa, Kahu, Real, Panatinaikos, Olimpijakos, Efes.. drzite se vi toga..

Петар

pre 12 godina

Поставља се питање да ли играчи уопште тренирају. Одбрана ФМП уопште не постоји. Партиѕан ће ове аматере из ФМП да добије са преко 50 раѕлике. Ипак најинтересантније је да је најбољу утакмицу ФМП одиграо беѕ Филипа Човића у тиму. За њих има наде ако се повреди Филип и избаце Петра Поповића иѕ екипе.

karaburma

pre 12 godina

Dok god ovaj Covic igra ispred Nedovica,za Zvezdu nema spasa!Zao mi je sto Kari mora da pod stare dane gubi zivce!Pozdrav od Grobara!

eh

pre 12 godina

odnos snaga u ovom mecu kao Partizan protiv Zagreba. Partizan za klasu bolji od Zagreba a Zagreb za klasu od Zvezde,ipak su oni evroligasi ma kako tamo igrali...ipak niko ne treba da bude srecan zbog ovakvog rezultata ipak su srpski klubovi najbitniji!!!

Jerez

pre 12 godina

Mozda je opet "Trenercina Kari" trebao da povuce ekipu saterena kao u Bugarskoj? Mozda bi se sad sazalili rukovodstvo i sudije Zagreba pa mu ponistili tehnicku zarad dobrosusedskih odnosa i da ne naljute Trenercinu? verovatno mu i sad nedaju da bude sampion ABA lige, a on takva Trenercina, ej uveo covek prosle sezone Valensiju u Top8!!!

Rule

pre 12 godina

Ne zelim da budem neko ko pokusava da sada likuje posle ovakve igre u prvom poluvremenu Zvezde... Navijam za Partizan ali ovaj komentar nema veze sa navijackom pripadnoscu. Zvezda igra kriminalno losu odbranu, i nije ovo prva utakmica u ovoj sezoni da igraju ovako amaterski. Primiti 60 + poena od ekipe koja u Evroligi gubi po 40 razlike i koju je Partizan dobio sa 28 poena razlike je vise nego tragikomicno. Nije ovo ipak ekipa koja je "sklepana " preko noci, vecina igraca je igrala predhodne godine zajedno,sto u FMP sto u Zvezdi, imaju iskusnog trenera, i ako sam nesto ocekivao od Zvezde to je da igraju agresivnu i jaku odbranu... Napadacki Zvezda igra solidno, doduse cesto su to i individualna resenja koja nekada mogu da prodju ali protiv kvalitetnijih timova tesko. Uvek sam bio pobornik organizovane igre , taktike i dobrog trcanja. Improvizaciju mogu sebi da dozvole samo timovi sa velikim zvezdama i igracima.
Zvezda je poljuljana povredama , nedostaje centar, krilni centar ali i jedna defanzivni orjentisana trojka. Moje misljenje je da je bi Zvezdi bilo bolje da ove godine uigrava tim , napravi selekciju mladih igraca i tek sledece godine uz dva ti kvalitetna stranca napadne trofeje. Oni koji su imalo iskreni i objektivni vide kolika je razlika izmedju Partizana,Makabija naspram ostalih timova u ligi . Cedevita ima dobar tim ali ne dovoljno dobar da osvoji prsten .
Cvetkovic,Nedovic,Dimic,Milutinovic,Lazic,Tubic,Markovic,Subotic,Radetic uz jos 4 pojacanja sledece godine i to bi trebalo da bude tim koji bi mogao da napadne izlazak u Evropu.

Magic

pre 12 godina

Šta je sa odbranom,64 poena na poluvremenu!!!!! Do kraja utakmice biće novi rekord u broju datih poena jedne ekipe. Pre neko veče bi neka utakmica žene Partizan i još neke na Areni,one su bar pravile faulove,pa i jedne i druge bi vas pocepale.

goran

pre 12 godina

Ijao kakva katastrofa ,ugazise nas totalno nevidjena sramota... ja stvarno neznam sta ovaj Pesic izmislja,odbranu kojoj je cilj primiti sto vise koseva? izgleda da ce se + 40 opet ponoviti ali ovoga puta za Zagreb ,sta inace drugo reci kada jedan tim dozvoli sebi da primi 64 kosa za poluvreme?
Bruka i Sramota !!!

ZMAJ

pre 12 godina

Sledecih devet godina se vec zna ko ce biti prvak Srbije. "Intelektualci" medju navijacicama su jos 2006. "znali" da se prvak dobija tako sto trener ulazi u teren. Konacno su pronasli trenera koji zna da udje u teren. Cestitam. Ostaje mi samo da vam zavidim. Cestitam unapred.

ZA KOŠARKU !

pre 12 godina

U našoj javnosti postoji neko nepisano pravilo da je košarka sport koji se uopšte ne prati a evo na B92.net ima već 30+ komentara a utakmica se prenosi i na TV-u (na dva programa)... SRBIJA VOLI I PRATI KOŠARKU ! ! !

bruno

pre 12 godina

mulaomerovic 23 poena?! ocigledno je zvezda previse mekana. covic ukrade po koju loptu, ali cena toga je prevelika. pametan plej protiv zvezde moze da igra kao na treningu.

Danilo

pre 12 godina

S obzirom da je Pešić najbolji trener u ligi,verujem da ćemo saznati razloge ovakve blamaže ili u suprotnom-borba za opstanak i 50 razlike protiv Partizana...

hesky

pre 12 godina

Jao sto smo jadni slabi i bedni,zasto gledam Zvezdu samo se ziv iznerviram,navijam za Zvezdu ali ovakva kosarka ne vodi nigde,moze da ih ne ide sut i da imaju problema sa realizacijom ali ne moze da se sutira slobodno bacanje kao da si pokupio klince po ulici pa vezbaju u parku ili na ulici.bice bolje znam da oce ali mislim da cu sutra vece da uzivam u kosarci kad komsije budu drale Cibonu!!

Aleksandar

pre 12 godina

Tuga, sta drugo reci o Zvezdinoj igri. Mnogo su poleteli posle
utakmice sa Bajernom misleci da su spremni za borbu u jakoj ABA ligi a zna se da je taj klub do ove godine bio u drugoj ligi Nemacke lige (tuga od lige).

m

pre 12 godina

E, moj Pirocanac...Trener treba uvek da je uz ekipu! Kad dobije iskljucujucu, treba da ostane na tribinama a ne da ZAPALI u svlacionicu, u drugoj cetvrtini. To moze samo u smesnim klubovima...

statisticar

pre 12 godina

Zvezda će i dalje biti u vrhu lige po statistici. Jedino što statistika ne meri odbranu belića. Primiti toliko trojki, ali mora da igra mladjani Čović.

NTT

pre 12 godina

Bio sam ubeđen da je ovo FMP, kome je Ćoki uspešnom manipulacijom samo promenio ime.Sada više nisam siguran. Možda je ovo stvarno reinkarnirana Crvena Zvezda? Tako mi deluju.

UrosBg

pre 12 godina

Kakva katastrofa od igre, ekipe, trenera. Jos jedno sramocenje Zvezde u ABA ligi. Ovo veceras je sto rece jedan od komentatora "neprijatno za gledanje, apsolutna anti-propaganda kosarke". Ljudi bre, sta se desava sa Zvezdom, daleko od toga da sam srecan zbog ovog poraza ili da likujem ali me interesuje sta se bre desava. Sta Pesic radi, zasto ekipa ne zna da igra kosarku, zasto nema odbrane, zasto nema ideje u napadu, zasto se igraci ne bore??? Bice ovo teska sezona za Zvezdu.

http://hoopsuniverse.net

Miloš1976

pre 12 godina

Ovom deliji koji poručuje da se javimo kad osvojimo KEŠ,čisto da kažem da je promašio temu...1992 godina na način kako nikad niko nije niti će osvojiti...Hajde sad na spavanje

Ist Klintvud

pre 12 godina

Dobro, znam da sam kompleksas i sta ja trazim na vestima o FMP-u, ali...
Samo da vas prisetim da je svake godine ista prica. Vasa neizdrziva euforija pre pocetka prvenstva i naglo ateriranje posle treceg kola. Nema vas nigde u hali, nema vas ovde. Pa gde ste bre komsije iz Zeleznika?
A vi, kako te?

Coki

pre 12 godina

Lepo sam ja rekao pre pocetka prvenstva da je Coki pravi covek za vas. Sad uzivajte, tek cete da vidite kako se prave igraci, a ne ekipa.

Sale

pre 12 godina

Tim koji zeli da ima jaku odbranu i dominaciju pod kosem, pa onda u svoje redove dovede Petra Popovica, demantuje samog sebe! A ono sinoc je neverovatno...nije u pitanju poraz, to je sastavni deo igre, ali pristup mecu je nedopustiv i sraman!

sasho

pre 12 godina

Pešićev ima problem sa igračima koji nisu dovoljno kvalitetni da ispune njegove zamisli u odbrani!Jedno je voditi klub od 10mil€,a drugo klub od 1mil€.Sa 62god nemožete da učite decu košarke,njemu trebaju izgradjeni igrači i tek po neki junior!Zamislite koliko je Ivkoviću lakše u Olimpijakosu,a isto ima podmladjen tim,ali ne toliko ko zvezda-fmp!

Dzoni

pre 12 godina

Reljicu brate kad vidim ovog Popovica,sve ti je oprosteno!!!!....nije mi jasno da ga je Kari drzao u igri ,kad je prosto silovao loptu,hteo je da da kos po svaku cenu,a 2 puta nije ni dobacio do kosa??(sut 1-9) za 10 min igre!! ja ne znam ko je njega doveo,nikad mi to nece biti jasno...kad se vrati Mile Ilica,on i Nikolic nek budu centri i ovaj nek ulazi na 20 razlike,da se lozi kao sto zna kad da zicer....jako sam razocaran,pozurite vise sa tom 4 ne moze Suboticu sam....eto toliko

Zoran Petkovic

pre 12 godina

Da,nekada su rezultati u onoj staroj ligi bili 120:110 to su tada bili ''majstori'',a sada kada se primi 102 poena katastrofa,raspad sistema ,nezalaganje .A ti isti treneri su bili i pre 30 godina ali tada o losoj odbrani nije bilo ni govora.Tako neke izjave nemaju veze sa zivotom ,dobiju 80:79 dobro odigrana odbrana,izgube 75:74 slaba igra u odbrani ,a broj poena !!!

ZGRB

pre 12 godina

Koliko god imamo kompleks od Partizana (jer nas uvijek ponizavaju usred Zagreba), toliko se veselimo kad igramo sa Crvenom Zvezdom (i ovde i u Beogradu). Jer, iznimno je lijepo saznanje da i mi mozemo nekoga iz Srbije ponizavati u kosrci. Eh kad bi sve ekipe u Srbiji bile kao ova presmijesna Zvezda!

fredy

pre 12 godina

vi ste najamaterskija ekipa u Evropi!!! Zagreb u zadnje dve utakmice gubi u proseku 45 razlike,a vas dobija :))) Al bitno da novine pisu da ste prvi u procentima,poenima i ostalim glupostima! Ostaje vam samo da navijate za najjace ekipe u Evropi protiv Partizana i da tu lecite tugu!

vlajzi

pre 12 godina

Dokle cete vise da sramotite Srbiju,a?! Eeeej, ajde da gubite od Grka, Spanaca, Izraelaca... ma ajde da gubite i od Bugara i Rumuna! Ali vi pruzate zadovoljstvo Hrvatima da nas ponizavaju! Vi njihovu raspalu kosarku vracate u zivot! Hrvati se obraduju kad treba da igraju protiv vas! Koliko god Partizan podizao ugled nase kosrke, toliko ga vi kaljate! Ugasite se i spasite Srbiju!!!

Šćepan Šćekić

pre 12 godina

Kako je lepo gledati ovu propast gana...a oni se jadni ponadali da će ih ovaj sveto i ćora izvući iz blata...stvarno smešno ;)))))

Zoran Petkovic

pre 12 godina

Da,nekada su rezultati u onoj staroj ligi bili 120:110 to su tada bili ''majstori'',a sada kada se primi 102 poena katastrofa,raspad sistema ,nezalaganje .A ti isti treneri su bili i pre 30 godina ali tada o losoj odbrani nije bilo ni govora.Tako neke izjave nemaju veze sa zivotom ,dobiju 80:79 dobro odigrana odbrana,izgube 75:74 slaba igra u odbrani ,a broj poena !!!

goran

pre 12 godina

A ovaj Zagreb puca u Euroligi sa 30-40 razlike,da FMP,ovaj Crvena zvezda,odnosno KK Crvena Zvezda Beograd,nikako da pogodim kako se zovu, igra Euroligu bilo bi kao kad ekipa pionira igra protiv seniora +100.

Milan

pre 12 godina

Evo pitanja za sve Delije koje su pratile matematiku u osnovnoj skoli: ako Zagreb dobija Zvezdu 20 razlike, a Partizan dobija Zagreb 30 razlike, koji je verovatan rezultat utakmice Partizan - Zvezda?

Al dzaba sve. I kad vas razglavimo 40 razlike opet cete kljucati ovde o zaverama, losoj sreci, nepovoljnom polozaju planeta itd itd. Luzeri uvek nadju izgovor.

sasho

pre 12 godina

Pešićev ima problem sa igračima koji nisu dovoljno kvalitetni da ispune njegove zamisli u odbrani!Jedno je voditi klub od 10mil€,a drugo klub od 1mil€.Sa 62god nemožete da učite decu košarke,njemu trebaju izgradjeni igrači i tek po neki junior!Zamislite koliko je Ivkoviću lakše u Olimpijakosu,a isto ima podmladjen tim,ali ne toliko ko zvezda-fmp!

eh

pre 12 godina

odnos snaga u ovom mecu kao Partizan protiv Zagreba. Partizan za klasu bolji od Zagreba a Zagreb za klasu od Zvezde,ipak su oni evroligasi ma kako tamo igrali...ipak niko ne treba da bude srecan zbog ovakvog rezultata ipak su srpski klubovi najbitniji!!!

Jerez

pre 12 godina

Mozda je opet "Trenercina Kari" trebao da povuce ekipu saterena kao u Bugarskoj? Mozda bi se sad sazalili rukovodstvo i sudije Zagreba pa mu ponistili tehnicku zarad dobrosusedskih odnosa i da ne naljute Trenercinu? verovatno mu i sad nedaju da bude sampion ABA lige, a on takva Trenercina, ej uveo covek prosle sezone Valensiju u Top8!!!

vestacka tvorevina

pre 12 godina

Puni papriku!!!!!!!!!!!!!!!! Na pocetku sezone ste poleteli, pretili a ono mucak. Zelim vam katanac i da se ugasite za sva vremena

Петар

pre 12 godina

Поставља се питање да ли играчи уопште тренирају. Одбрана ФМП уопште не постоји. Партиѕан ће ове аматере из ФМП да добије са преко 50 раѕлике. Ипак најинтересантније је да је најбољу утакмицу ФМП одиграо беѕ Филипа Човића у тиму. За њих има наде ако се повреди Филип и избаце Петра Поповића иѕ екипе.

GrobaR

pre 12 godina

Pazi Fmp gazi, mrave! Morison je "Tata", jede mrave!

Salu na stranu, vi ste svaku domacu utakmicu imali ovakvo domacinsko sudjenje, po 35-40 bacanja, sad trpite to na gostovanjima. Izgleda vam je Kari totalni promasaj. Lepo kaze Covic, ove sezone stabilizacija , sledece stabilizacija stabilizacije, pa za 5-6 sezona mozda i bude nesto od vas.

Evroliga

pre 12 godina

E to je evroligaska ekipa pa neka je i najgora bolja je od mesanaca! I nemojte komentarisati utakmice Partizana u Evroligi jer vi ne znate sta je to i jedva cekam Makabi-Zvezda, posle toga ce vas biti sramota da bilo sta komentarisete.

Zvezda ili FMP, nebitno, gasite se vise!

pre 12 godina

Mislim da ova utakmica, nezalaganje igraca Zvezde u odbrani, 64 primljena poena na poluvremenu, Mulaomerovic koji ih dere a prosao je zenit karijere pre 10 godina, itd...nikako ne odslikavaju pravi kvalitet Zvezdinog tima. Statistika govori da su u svim kategorijama u samom vrhu u ligi. Prema tome, nemojte da vas ovi porazi i stanje na tabeli zavedu, zna Kari sta radi-al kad bi se zezali. Pa Lejkersi da uzmu ime Crvena Zvezda, propali bi. Jednostavno, losa karma, tu pomoci nema.

Darko

pre 12 godina

Kuku i lele. Kari zasto ti je ovo trebalo, mislim na fuzionisane. Ovaj "slabi" Zagreb smo odrali koliko i oni vas u prvom poluvremenu pa se samo pitam sta ce da bude na "derbiju" ili kada vas Makabi dohvati.

Šćepan Šćekić

pre 12 godina

Ej ljudi,vidite šta im ovi rade a zamislite tek kad krene valjak da gazi... "ostaće samo dugmići od zvezde"...NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!

m

pre 12 godina

E, moj Pirocanac...Trener treba uvek da je uz ekipu! Kad dobije iskljucujucu, treba da ostane na tribinama a ne da ZAPALI u svlacionicu, u drugoj cetvrtini. To moze samo u smesnim klubovima...

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Nije sramota izgubiti od Zagreba (koji zaista ima dobre igrace) pa ni sa ovolikom razlikom, ali se nadam da ce vas ovaj poraz nauciti da drzite jezik za zubima malo i da shvatite gde je vase mesto u odnosu na nas....

Nadam se da cete imati makar toliko srama da se vise ne pojavljujete na vestima o Partizanu kako bi se nasladjivali sto nas je jedan Makabi pobedio sam cak 4 poena razlike i sl.....

ZMAJ

pre 12 godina

Sledecih devet godina se vec zna ko ce biti prvak Srbije. "Intelektualci" medju navijacicama su jos 2006. "znali" da se prvak dobija tako sto trener ulazi u teren. Konacno su pronasli trenera koji zna da udje u teren. Cestitam. Ostaje mi samo da vam zavidim. Cestitam unapred.

Urke

pre 12 godina

Gledas ceo zivot ovakve luzere i kosarkaske analfabete i onda dodjes do konstatacije - pa kako ti sad da ne navijas za - Makabi, Sarloa, Kahu, Real, Panatinaikos, Olimpijakos, Efes.. drzite se vi toga..

Danilo

pre 12 godina

S obzirom da je Pešić najbolji trener u ligi,verujem da ćemo saznati razloge ovakve blamaže ili u suprotnom-borba za opstanak i 50 razlike protiv Partizana...

alter

pre 12 godina

Sva sreća pa nam ne treba centar. A i ovaj Čović ti je super za pleja, Nedović ne mora da igra ni minuta. Lešić ti nema visinu za krilo, bolje i njega da spustimo na pleja, i sve je super. Odbrana kao i uvek na nivou.

ZA KOŠARKU !

pre 12 godina

U našoj javnosti postoji neko nepisano pravilo da je košarka sport koji se uopšte ne prati a evo na B92.net ima već 30+ komentara a utakmica se prenosi i na TV-u (na dva programa)... SRBIJA VOLI I PRATI KOŠARKU ! ! !

Statistika je kao bikini

pre 12 godina

Tekst na sajtu B92 od pre dva dana:

"Ekipa Svetislava Pešića posle pet odigranih kola je druga po indeksu korisnosti sa ukupno 505 indeksnih poena, odnosno 101 po meču. Vodeći je Makabi sa 106,8.

Crvena zvezda Beograd je ubedljivo najefikasniji tim dosadašnjeg toka ABA lige sa ukupno 455, odnosno 91 poenom u proseku po meču.

Takođe, igrači Zvezde su prvi i po procentu šuta za tri poena s obzirom da imaju 41,18 odsto realizacije (68-28).

Pored toga, "crveno-beli" gube ubedljivo najmanje lopti, 9,6 po utakmici u proseku."

bruno

pre 12 godina

mulaomerovic 23 poena?! ocigledno je zvezda previse mekana. covic ukrade po koju loptu, ali cena toga je prevelika. pametan plej protiv zvezde moze da igra kao na treningu.

Magic

pre 12 godina

Šta je sa odbranom,64 poena na poluvremenu!!!!! Do kraja utakmice biće novi rekord u broju datih poena jedne ekipe. Pre neko veče bi neka utakmica žene Partizan i još neke na Areni,one su bar pravile faulove,pa i jedne i druge bi vas pocepale.

karaburma

pre 12 godina

Dok god ovaj Covic igra ispred Nedovica,za Zvezdu nema spasa!Zao mi je sto Kari mora da pod stare dane gubi zivce!Pozdrav od Grobara!

goran

pre 12 godina

Ijao kakva katastrofa ,ugazise nas totalno nevidjena sramota... ja stvarno neznam sta ovaj Pesic izmislja,odbranu kojoj je cilj primiti sto vise koseva? izgleda da ce se + 40 opet ponoviti ali ovoga puta za Zagreb ,sta inace drugo reci kada jedan tim dozvoli sebi da primi 64 kosa za poluvreme?
Bruka i Sramota !!!

Rule

pre 12 godina

Ne zelim da budem neko ko pokusava da sada likuje posle ovakve igre u prvom poluvremenu Zvezde... Navijam za Partizan ali ovaj komentar nema veze sa navijackom pripadnoscu. Zvezda igra kriminalno losu odbranu, i nije ovo prva utakmica u ovoj sezoni da igraju ovako amaterski. Primiti 60 + poena od ekipe koja u Evroligi gubi po 40 razlike i koju je Partizan dobio sa 28 poena razlike je vise nego tragikomicno. Nije ovo ipak ekipa koja je "sklepana " preko noci, vecina igraca je igrala predhodne godine zajedno,sto u FMP sto u Zvezdi, imaju iskusnog trenera, i ako sam nesto ocekivao od Zvezde to je da igraju agresivnu i jaku odbranu... Napadacki Zvezda igra solidno, doduse cesto su to i individualna resenja koja nekada mogu da prodju ali protiv kvalitetnijih timova tesko. Uvek sam bio pobornik organizovane igre , taktike i dobrog trcanja. Improvizaciju mogu sebi da dozvole samo timovi sa velikim zvezdama i igracima.
Zvezda je poljuljana povredama , nedostaje centar, krilni centar ali i jedna defanzivni orjentisana trojka. Moje misljenje je da je bi Zvezdi bilo bolje da ove godine uigrava tim , napravi selekciju mladih igraca i tek sledece godine uz dva ti kvalitetna stranca napadne trofeje. Oni koji su imalo iskreni i objektivni vide kolika je razlika izmedju Partizana,Makabija naspram ostalih timova u ligi . Cedevita ima dobar tim ali ne dovoljno dobar da osvoji prsten .
Cvetkovic,Nedovic,Dimic,Milutinovic,Lazic,Tubic,Markovic,Subotic,Radetic uz jos 4 pojacanja sledece godine i to bi trebalo da bude tim koji bi mogao da napadne izlazak u Evropu.

hesky

pre 12 godina

Jao sto smo jadni slabi i bedni,zasto gledam Zvezdu samo se ziv iznerviram,navijam za Zvezdu ali ovakva kosarka ne vodi nigde,moze da ih ne ide sut i da imaju problema sa realizacijom ali ne moze da se sutira slobodno bacanje kao da si pokupio klince po ulici pa vezbaju u parku ili na ulici.bice bolje znam da oce ali mislim da cu sutra vece da uzivam u kosarci kad komsije budu drale Cibonu!!

statisticar

pre 12 godina

Zvezda će i dalje biti u vrhu lige po statistici. Jedino što statistika ne meri odbranu belića. Primiti toliko trojki, ali mora da igra mladjani Čović.

big o

pre 12 godina

64 poena za poluvreme! Garantovano bi bila neizvesna utakmica sa Marininim devojkama.U kosarci sam 20god., ali bezvoljniju i neangazovaniju ekipu od Zvezde video nisam. A gledao sam i utakmice od preko 100 razlike. Mada kad vidim da ona spodoba od centra trosi 10 suteva a Milutinovic sutne tri puta ni ja se ne bih zalagao u odbrani. Ipak mora da se zna ko kosi.Bezi ti Kari odatle sto pre!

Coki

pre 12 godina

Lepo sam ja rekao pre pocetka prvenstva da je Coki pravi covek za vas. Sad uzivajte, tek cete da vidite kako se prave igraci, a ne ekipa.

UrosBg

pre 12 godina

Kakva katastrofa od igre, ekipe, trenera. Jos jedno sramocenje Zvezde u ABA ligi. Ovo veceras je sto rece jedan od komentatora "neprijatno za gledanje, apsolutna anti-propaganda kosarke". Ljudi bre, sta se desava sa Zvezdom, daleko od toga da sam srecan zbog ovog poraza ili da likujem ali me interesuje sta se bre desava. Sta Pesic radi, zasto ekipa ne zna da igra kosarku, zasto nema odbrane, zasto nema ideje u napadu, zasto se igraci ne bore??? Bice ovo teska sezona za Zvezdu.

http://hoopsuniverse.net

Miloš1976

pre 12 godina

Ovom deliji koji poručuje da se javimo kad osvojimo KEŠ,čisto da kažem da je promašio temu...1992 godina na način kako nikad niko nije niti će osvojiti...Hajde sad na spavanje

Ist Klintvud

pre 12 godina

Dobro, znam da sam kompleksas i sta ja trazim na vestima o FMP-u, ali...
Samo da vas prisetim da je svake godine ista prica. Vasa neizdrziva euforija pre pocetka prvenstva i naglo ateriranje posle treceg kola. Nema vas nigde u hali, nema vas ovde. Pa gde ste bre komsije iz Zeleznika?
A vi, kako te?

Aleksandar

pre 12 godina

Tuga, sta drugo reci o Zvezdinoj igri. Mnogo su poleteli posle
utakmice sa Bajernom misleci da su spremni za borbu u jakoj ABA ligi a zna se da je taj klub do ove godine bio u drugoj ligi Nemacke lige (tuga od lige).

NTT

pre 12 godina

Bio sam ubeđen da je ovo FMP, kome je Ćoki uspešnom manipulacijom samo promenio ime.Sada više nisam siguran. Možda je ovo stvarno reinkarnirana Crvena Zvezda? Tako mi deluju.

Dzoni

pre 12 godina

Reljicu brate kad vidim ovog Popovica,sve ti je oprosteno!!!!....nije mi jasno da ga je Kari drzao u igri ,kad je prosto silovao loptu,hteo je da da kos po svaku cenu,a 2 puta nije ni dobacio do kosa??(sut 1-9) za 10 min igre!! ja ne znam ko je njega doveo,nikad mi to nece biti jasno...kad se vrati Mile Ilica,on i Nikolic nek budu centri i ovaj nek ulazi na 20 razlike,da se lozi kao sto zna kad da zicer....jako sam razocaran,pozurite vise sa tom 4 ne moze Suboticu sam....eto toliko

Sale

pre 12 godina

Tim koji zeli da ima jaku odbranu i dominaciju pod kosem, pa onda u svoje redove dovede Petra Popovica, demantuje samog sebe! A ono sinoc je neverovatno...nije u pitanju poraz, to je sastavni deo igre, ali pristup mecu je nedopustiv i sraman!