Košarka 72

Utorak, 18.10.2011.

18:07

Milan Mačvan konačno Partizanov!

Košarkaš Milan Mačvan igraće u narednoj sezoni za Partizan mt:s, a 'crno-beli' će pokušati da sve završe na vreme kako bi debitovao protiv Anadolu Efesa.

Milan Maèvan konaèno Partizanov! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Blok 45

pre 12 godina

Odavno nas Grobare nije oduševio nečiji dolazak kao sada Milana Mačvana! Odličan igrač,pristojan i inteligentan mladić novi je ljubimac Grobara! Milane dobro došao u najtrofejniji i najveći košarkaški klub u zemlji!

adrijan

pre 12 godina

Kad se pojavila informacija da mozda dolazi Macvan, nisam bio za to...jer smatram da eventualnim odlaskom Pekovica gubimo mnogo na skocnosti...ali, procitavsi sinoc ovu, ipak sjajnu vest, shvatih da sam pogresio...Kao sto su vec mnogi dole naveli, ovim potezom svi dobijamo, a ponajvise reprezentacija...mnogi ce se unapred smejati ovom komentaru, ali znam....kada bude bio februar, mart mesec Macvan ce biti jedan od najvoljenijih partizanovih kosarkasa u poslednjoj deceniji, usudjujem se reci rame uz rame sa Veselijem....poredjenja radi kao sto je reprezentaciji nedostajao jedan Velickovic, koji je ostavljao srce na terenu, motor ekipe...pun pozitivnog adrenalina, tako ce Macvan biti Partizanu....i na kraju, veliko hvala Todoricu i Danilovicu...

crnobeli delija

pre 12 godina

Kad je bio slobodan igrac i kad je mogao da ga kupi za "kikiriki" - Vujosevic ga nije hteo. Ondasnja prica o tome da "ne zeli da kvari dobre odnose sa FMP-om" je bila i ostala u najamanju ruku cudna.

Dve godine kasnije, Macvan ne pokazuje nikakav napredak, u Hemofarmu je odigrao pristojno ali nista extra (u poredjenju sa njegovim nastupima za mladje kategorije), u reprezentaciji jedva za ocenu 3, u makabiju ni 2...

Voleo bih da eksplodira u Partizanu, ali sa 1 utakmicom nedeljno (ili ni toliko), bez "lakih" utakmica u kojima moze da se uigra sa ekipom, podigne i svoju formu, sut,... ne verujem u to. Nisam za dovodjenje stranaca po svaku cenu, ali mi se cini da ce euforija oko Macvanovog dolaska biti mnogo veca nego njegov krajnji ucinak.

Videcemo, nek nam je svima sa srecom.

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Dobro dosao u najveci klub u Evropi!!!

Kako volim kosarkaski klub Partizan , tako se radi za voljeni klub...

Ove sezone samo hrabro i borbeno, pa sta bude grupa nam je preteska, skor sve ekipe su NBA jacine mi smo se pojacali... Sta bude bice sve preko 1 pobed je veliki rezultat...

Jos jednom dobro dosao Milene, znamo da si veliki Grobar i da ces da gines za sveti dres, ti na terenu mi natribinama...:D

HlaoRu

pre 12 godina

Legendo, dobrodosao! Nisi mogao bolje da izaberes, a ni mi nismo mogli naci boljeg krilnog centra! Nisam bio ovako srecan jos od kada smo se plasirali na F4! A sada mislim da je sasvim moguce da se to ponovi i ove godine!

HVALA BOGU STO SAM GROBAR!!!

Milivoj

pre 12 godina

Ovo je sjajan potez uprave, ovaj momak je pravi covjek za Partizan.
Kad god sam ga gledao u Pioniru u dresu Hemofarma zracio je energijom, jedini se nije mirio s porazom. Steta sto se radi samo o pozajmici, ali ko zna sta ce biti na kraju sezone.

aki

pre 12 godina

haha, sve vise pocinje da mi se svidja ovaj prelzni rok, i politika Todorica i Danilovica. Zvezdana dovede popovica, Patrizan Pekovica, Raduljicu... Zvezdana opet nekog propalog, Partizan Mavana... Znaci ima da puknu od ljbomore. Da se razumemo, ne dovodi njih Tod da bi mi dobili zvezdu, mi bi ih sibali i sa ostatkom proslogodisnjeg tima, vec ih dovodi da i dalje drzimo tradiciju= +40 :)

cartmanx

pre 12 godina

Macvan definitivno igra u cetvrtak!!!!!Stigli papiri, svaka cast Izrelcima i Todoroicu i Danilovicu koji su vodili bitku da dodje do toga!!!!!!

Prave vrednosti

pre 12 godina

Dolazak Macvana u Partizan je dupli dobitak srpske kosarke, i reprezentacije posto nam je ranijih godina zamerano da dovodimo samo strance a ne domace igrace. Ovim potezom je i Partizan i Macvan pokazali nesto sto se retko vidja u ovoj zemlji a to je pozrtvovanost i zelja da se pokazu prave vrednosti! idealan igrac za partizan u svakom pogledu, i zadnji sraf za nas TIM SNOVA. Centarska linija mislim da nije nikad bila jaca u isroriji Partizana. Dobrodosao! Komsijama veliki pozdrav!!!

sasho

pre 12 godina

Nije nas Boris doveo tu gde jesmo,sami smo se doveli radom,zalaganjem,znanjem,posledica toga je ovo da Mačvan,Peković,Raduljica i Lou dolaze u Partizan za mnogo male pare u odnosu na ono što vrede!Za 10dana očekujem razbijanje,a da nam se i Veseli predomisli pa ulaznica bi vredela 50eura za EuroLigu!Napred Milane!

Dragan

pre 12 godina

Nema para za krpljenje puteva, i još milion stvari, ali ima za Državni Projekat! Do pre neku godinu blokirani računi, gubici a vidi sad...
Ma nek se gasi sport ako će ovako biti!

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Dobrodosao i svaka cast.Danilovicu majsore,objasni ostalima kako se vodi klub,neka se ugledaju. Uprava kk Partizan neka preuzme Vladu!

mirko

pre 12 godina

Jedno od boljih rešenja,Mačvan je odličan igrač,ali u Makabiju nije dobio pravu šansu.Ovim dolaskom u najbolji klub u Srbiji svih vremena,vratiti će se u pravu formu i tako pomoći i sebi,Partizanu a i reprezentaciji.

frenky simao

pre 12 godina

Prošle sezone na 12 utakmica NLB lige, pre nego što ga je kupio Makabi, Milan Mačvan imao je prosečno 19,2 poena, 6,7 skokova, 2,8 asistencija i 26,1 indeksnih poena...

Nije ni čudo što su ga kupili...

Veliko pojačanje Partizana... !

Turin Turambar

pre 12 godina

E, dobrodosao, konacno!

Mislim da je upravo Macvan jedina greska Vujosevica (koji je napravio cudo nad cudima u Partizanu), jer se on pre neku godinu prakticno nudio Partizanu i tendeciozno, upravo iz tog razloga, resio da ne potpise ugovor sa FMP-om. Tek kada je odbijen u Partizanu, otisao je u Hemofarm. Kasnije je pokusano da se greska popravi dovodjenjem Djekica, po istom principu za obaveznih 150.000 Evra, ali nazalost Djekic nije pokazao ni 20% onoga sto jeste Macvan.

Ja ne znam koliko Milan moze brzo da se uklopi u sistem Partizana i koliko je spreman da se zrtvuje za tim, ali ako je ikada bila sansa da on "eksplodira" kao igrac, to je upravo sada. Prave godine, prava sansa i pravi tim.

Najvise od svega mi se svidja sto je Partizan resio da ove godine napravi jak tim od nasih igraca (samo jedan stranac i Pekovic, koji je prakticno nas). Da su samo jos potpisali Pavkovica, a Bozica promovisali u pomocnog trenera, ovo bi bio nestvarno dobar tim. No, i ovako je dobro, imamo 12 igraca (ovog puta svih 12 igraju i skoro ravnopravno konkurisu za mesto na parketu) + 3-4 mlada koji moraju da dobijaju sanse, narocito u ABA ligi.

Nek' nam je sa srecom, narocito u EL, da prvo prodjemo u Top16 u najtezoj grupi ikada, a posle, sta nam Bog da...

cekaj bre malo

pre 12 godina

A da vam kupi Boris i Kobi Brajanta?Jedva cekam izbore pa posle da se vidi koliko je drzava davala love svom klubu da dovlaci skupe igrace i iz kojih izvora
(KK Nemanjina 1, 18. oktobar 2011 19:05)

Izvini, ali odakle je kinta za KK FMP CZ BG?

PARTIZAN

100%

pre 12 godina

Joj zivote. Sutra idem na utakmicu, a danas s kolegom pricam o tome kako bi bilo odlicno da dodje Macvan nekako, ali smo se obojica slozili da su to puste zelje. Kad ono, no medjutim!!! :)

Pa sutra imamo da pokidamo ove!

shvabax

pre 12 godina

Smatram da je u „idealnim uslovima“ ovom timu bio potrebniji igrač drugih karakteristika, „laka“ četvorka dobrog skoka i šuta sa spoljnih pozicija, igrač koji može da „napadne“ koš licem i „raširi“ odbranu. Verujem da u klubu to isto misle, ali su među realnim opcijama koje su imali u ponudi izabrali da dovedu igrača kome će objektivno trebati znatno manje vremena za prilagođavanje neko npr. nekom strancu. Lučić i (daj Bože) Đekić bi mogli da odrade posao širenja odbrane i stvaranja uslova Pekoviću, Raduljici, i Rašku da imaju prazan reket. Uz to, nakon Pekovićevog odlaska, Mačvan će objektivno u Jadranskoj i domaćoj ligi praviti prevagu u reketu jer ne vidim koja „domaća“ četvorka može da ga brani pod košem….ubeđen sam da je u klubu i to uzeto u obzir prilikom donošenja ove odluke.

Srbin od boga Grobar do groba

pre 12 godina

Grobari kupujte karte za F4 igra se u Istanbulu...
Grobari s tobom sve do pobede...
mi smo Grobari najaci smo najaci...

Shuluburic

pre 12 godina

S obzirom kako je igrao na EP i nije neko pojacanje, do istog zakljucka se moze doci i ako ga uporedimo sa prethodnim cetvorkama Partizana: Velickovic, Lazme, Roberts, a i onaj proslogodisnji, kako bese? Tako da ne kapiram odusevljenje. Macvan je mozda najlosija cetvorka u Partizanu u proteklih 10 godina, pa i vise: nizak, neskocan, nebrz.

KK SLEDECA SEZONA!

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18

Ne zaboravi da to sto ste godinama kupovali sve i svasta vas je dovelo da vise nemate klub a i titulu u ovom veku!Svi koji vrede sami dolaze u INSTITUCIJU!!!!

KK Nemanjina 1

pre 12 godina

A da vam kupi Boris i Kobi Brajanta?Jedva cekam izbore pa posle da se vidi koliko je drzava davala love svom klubu da dovlaci skupe igrace i iz kojih izvora

opet prpa od Karija

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18:22)

Ma kakav Rakocevic, "skupicete" kes i za Kobija (zato zeza zabare).

Lek je samo i iskljucivo KOMPLEXAN, dok ne budete u nekom sportu 1. na svetu, posle toga setnja oko Marakane kad igraju svetski sampioni

A da vam kupi Boris i Kobi Brajanta?Jedva cekam izbore pa posle da se vidi koliko je drzava davala love svom klubu da dovlaci skupe igrace i iz kojih izvora (KK Nemanjina 1, 18. oktobar 2011 19:05)@

pre 12 godina

Džaba je ponavljati ovima s druge strane brda da su najveći licemeri na svetu,kad se u njih trpalo i ulagalo kamionionima avionima,sponzorskim ugovorima,samo da Partizan skinu sa trona,pa nije uspelo,sad našli da cepidlače,pa i ako dobija šta od države u šta sumnjam Partizan je to zaslužio svojim igrama i rezultatima,čime vi zaslužujete,lajanjem u prazno!!!

aleksej

pre 12 godina

Macvan se odrekao 60% svoje plate u Makabiju da bi se uklopio u Partizanovu racunicu. To treba naglasiti i postovati!

Dobrodosao Milane! Jedva cekam cetvrtak, valjda se na vrijeme sredi sve oko registracije.

Ja

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18:22)

Zato sto ga i uzeli, zbog derbija, sa Makabije! buahahaha

Nenad1970

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18:22)

Hahahahaha... Ko sve danas ima pristup tastaturi

SVI U PIONIR!

pre 12 godina

Macvan se odrekao velikog dela plate samo da bi zaigrao za Partizan. Uvek je to isticao kao san,ne krijuci da je veliki Grobar. DOBRODOSAO MILANE!

Prof.dr Milan Petrovic

pre 12 godina

Milane ajde pokazi kvalitet zbog koga si doveden u nas klub vec od prve utakmice,mislim da ti nece trebati puno vremena da se uklopis u sisitem koji forsira Vlada jer si jedna od boljih cetvorki u Evropi.
Prosle nedelje sam na predavanju javno rekao da bi bilo odlicno kada bi nas igrac kvaliteta Macvana pojacao i drago mi je da mi se zelja ispunila.Srecno i puno trofeja sa nasim Partizanom!

Nenad1970

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18:22)

Hahahahaha... Ko sve danas ima pristup tastaturi

aleksej

pre 12 godina

Macvan se odrekao 60% svoje plate u Makabiju da bi se uklopio u Partizanovu racunicu. To treba naglasiti i postovati!

Dobrodosao Milane! Jedva cekam cetvrtak, valjda se na vrijeme sredi sve oko registracije.

SVI U PIONIR!

pre 12 godina

Macvan se odrekao velikog dela plate samo da bi zaigrao za Partizan. Uvek je to isticao kao san,ne krijuci da je veliki Grobar. DOBRODOSAO MILANE!

cekaj bre malo

pre 12 godina

A da vam kupi Boris i Kobi Brajanta?Jedva cekam izbore pa posle da se vidi koliko je drzava davala love svom klubu da dovlaci skupe igrace i iz kojih izvora
(KK Nemanjina 1, 18. oktobar 2011 19:05)

Izvini, ali odakle je kinta za KK FMP CZ BG?

PARTIZAN

Prave vrednosti

pre 12 godina

Dolazak Macvana u Partizan je dupli dobitak srpske kosarke, i reprezentacije posto nam je ranijih godina zamerano da dovodimo samo strance a ne domace igrace. Ovim potezom je i Partizan i Macvan pokazali nesto sto se retko vidja u ovoj zemlji a to je pozrtvovanost i zelja da se pokazu prave vrednosti! idealan igrac za partizan u svakom pogledu, i zadnji sraf za nas TIM SNOVA. Centarska linija mislim da nije nikad bila jaca u isroriji Partizana. Dobrodosao! Komsijama veliki pozdrav!!!

Prof.dr Milan Petrovic

pre 12 godina

Milane ajde pokazi kvalitet zbog koga si doveden u nas klub vec od prve utakmice,mislim da ti nece trebati puno vremena da se uklopis u sisitem koji forsira Vlada jer si jedna od boljih cetvorki u Evropi.
Prosle nedelje sam na predavanju javno rekao da bi bilo odlicno kada bi nas igrac kvaliteta Macvana pojacao i drago mi je da mi se zelja ispunila.Srecno i puno trofeja sa nasim Partizanom!

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Dobrodosao i svaka cast.Danilovicu majsore,objasni ostalima kako se vodi klub,neka se ugledaju. Uprava kk Partizan neka preuzme Vladu!

Ja

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18:22)

Zato sto ga i uzeli, zbog derbija, sa Makabije! buahahaha

cartmanx

pre 12 godina

Macvan definitivno igra u cetvrtak!!!!!Stigli papiri, svaka cast Izrelcima i Todoroicu i Danilovicu koji su vodili bitku da dodje do toga!!!!!!

Turin Turambar

pre 12 godina

E, dobrodosao, konacno!

Mislim da je upravo Macvan jedina greska Vujosevica (koji je napravio cudo nad cudima u Partizanu), jer se on pre neku godinu prakticno nudio Partizanu i tendeciozno, upravo iz tog razloga, resio da ne potpise ugovor sa FMP-om. Tek kada je odbijen u Partizanu, otisao je u Hemofarm. Kasnije je pokusano da se greska popravi dovodjenjem Djekica, po istom principu za obaveznih 150.000 Evra, ali nazalost Djekic nije pokazao ni 20% onoga sto jeste Macvan.

Ja ne znam koliko Milan moze brzo da se uklopi u sistem Partizana i koliko je spreman da se zrtvuje za tim, ali ako je ikada bila sansa da on "eksplodira" kao igrac, to je upravo sada. Prave godine, prava sansa i pravi tim.

Najvise od svega mi se svidja sto je Partizan resio da ove godine napravi jak tim od nasih igraca (samo jedan stranac i Pekovic, koji je prakticno nas). Da su samo jos potpisali Pavkovica, a Bozica promovisali u pomocnog trenera, ovo bi bio nestvarno dobar tim. No, i ovako je dobro, imamo 12 igraca (ovog puta svih 12 igraju i skoro ravnopravno konkurisu za mesto na parketu) + 3-4 mlada koji moraju da dobijaju sanse, narocito u ABA ligi.

Nek' nam je sa srecom, narocito u EL, da prvo prodjemo u Top16 u najtezoj grupi ikada, a posle, sta nam Bog da...

Srbin od boga Grobar do groba

pre 12 godina

Grobari kupujte karte za F4 igra se u Istanbulu...
Grobari s tobom sve do pobede...
mi smo Grobari najaci smo najaci...

KK SLEDECA SEZONA!

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18

Ne zaboravi da to sto ste godinama kupovali sve i svasta vas je dovelo da vise nemate klub a i titulu u ovom veku!Svi koji vrede sami dolaze u INSTITUCIJU!!!!

frenky simao

pre 12 godina

Prošle sezone na 12 utakmica NLB lige, pre nego što ga je kupio Makabi, Milan Mačvan imao je prosečno 19,2 poena, 6,7 skokova, 2,8 asistencija i 26,1 indeksnih poena...

Nije ni čudo što su ga kupili...

Veliko pojačanje Partizana... !

aki

pre 12 godina

haha, sve vise pocinje da mi se svidja ovaj prelzni rok, i politika Todorica i Danilovica. Zvezdana dovede popovica, Patrizan Pekovica, Raduljicu... Zvezdana opet nekog propalog, Partizan Mavana... Znaci ima da puknu od ljbomore. Da se razumemo, ne dovodi njih Tod da bi mi dobili zvezdu, mi bi ih sibali i sa ostatkom proslogodisnjeg tima, vec ih dovodi da i dalje drzimo tradiciju= +40 :)

sasho

pre 12 godina

Nije nas Boris doveo tu gde jesmo,sami smo se doveli radom,zalaganjem,znanjem,posledica toga je ovo da Mačvan,Peković,Raduljica i Lou dolaze u Partizan za mnogo male pare u odnosu na ono što vrede!Za 10dana očekujem razbijanje,a da nam se i Veseli predomisli pa ulaznica bi vredela 50eura za EuroLigu!Napred Milane!

100%

pre 12 godina

Joj zivote. Sutra idem na utakmicu, a danas s kolegom pricam o tome kako bi bilo odlicno da dodje Macvan nekako, ali smo se obojica slozili da su to puste zelje. Kad ono, no medjutim!!! :)

Pa sutra imamo da pokidamo ove!

mirko

pre 12 godina

Jedno od boljih rešenja,Mačvan je odličan igrač,ali u Makabiju nije dobio pravu šansu.Ovim dolaskom u najbolji klub u Srbiji svih vremena,vratiti će se u pravu formu i tako pomoći i sebi,Partizanu a i reprezentaciji.

shvabax

pre 12 godina

Smatram da je u „idealnim uslovima“ ovom timu bio potrebniji igrač drugih karakteristika, „laka“ četvorka dobrog skoka i šuta sa spoljnih pozicija, igrač koji može da „napadne“ koš licem i „raširi“ odbranu. Verujem da u klubu to isto misle, ali su među realnim opcijama koje su imali u ponudi izabrali da dovedu igrača kome će objektivno trebati znatno manje vremena za prilagođavanje neko npr. nekom strancu. Lučić i (daj Bože) Đekić bi mogli da odrade posao širenja odbrane i stvaranja uslova Pekoviću, Raduljici, i Rašku da imaju prazan reket. Uz to, nakon Pekovićevog odlaska, Mačvan će objektivno u Jadranskoj i domaćoj ligi praviti prevagu u reketu jer ne vidim koja „domaća“ četvorka može da ga brani pod košem….ubeđen sam da je u klubu i to uzeto u obzir prilikom donošenja ove odluke.

Milivoj

pre 12 godina

Ovo je sjajan potez uprave, ovaj momak je pravi covjek za Partizan.
Kad god sam ga gledao u Pioniru u dresu Hemofarma zracio je energijom, jedini se nije mirio s porazom. Steta sto se radi samo o pozajmici, ali ko zna sta ce biti na kraju sezone.

A da vam kupi Boris i Kobi Brajanta?Jedva cekam izbore pa posle da se vidi koliko je drzava davala love svom klubu da dovlaci skupe igrace i iz kojih izvora (KK Nemanjina 1, 18. oktobar 2011 19:05)@

pre 12 godina

Džaba je ponavljati ovima s druge strane brda da su najveći licemeri na svetu,kad se u njih trpalo i ulagalo kamionionima avionima,sponzorskim ugovorima,samo da Partizan skinu sa trona,pa nije uspelo,sad našli da cepidlače,pa i ako dobija šta od države u šta sumnjam Partizan je to zaslužio svojim igrama i rezultatima,čime vi zaslužujete,lajanjem u prazno!!!

KK Nemanjina 1

pre 12 godina

A da vam kupi Boris i Kobi Brajanta?Jedva cekam izbore pa posle da se vidi koliko je drzava davala love svom klubu da dovlaci skupe igrace i iz kojih izvora

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Dobro dosao u najveci klub u Evropi!!!

Kako volim kosarkaski klub Partizan , tako se radi za voljeni klub...

Ove sezone samo hrabro i borbeno, pa sta bude grupa nam je preteska, skor sve ekipe su NBA jacine mi smo se pojacali... Sta bude bice sve preko 1 pobed je veliki rezultat...

Jos jednom dobro dosao Milene, znamo da si veliki Grobar i da ces da gines za sveti dres, ti na terenu mi natribinama...:D

HlaoRu

pre 12 godina

Legendo, dobrodosao! Nisi mogao bolje da izaberes, a ni mi nismo mogli naci boljeg krilnog centra! Nisam bio ovako srecan jos od kada smo se plasirali na F4! A sada mislim da je sasvim moguce da se to ponovi i ove godine!

HVALA BOGU STO SAM GROBAR!!!

Dragan

pre 12 godina

Nema para za krpljenje puteva, i još milion stvari, ali ima za Državni Projekat! Do pre neku godinu blokirani računi, gubici a vidi sad...
Ma nek se gasi sport ako će ovako biti!

crnobeli delija

pre 12 godina

Kad je bio slobodan igrac i kad je mogao da ga kupi za "kikiriki" - Vujosevic ga nije hteo. Ondasnja prica o tome da "ne zeli da kvari dobre odnose sa FMP-om" je bila i ostala u najamanju ruku cudna.

Dve godine kasnije, Macvan ne pokazuje nikakav napredak, u Hemofarmu je odigrao pristojno ali nista extra (u poredjenju sa njegovim nastupima za mladje kategorije), u reprezentaciji jedva za ocenu 3, u makabiju ni 2...

Voleo bih da eksplodira u Partizanu, ali sa 1 utakmicom nedeljno (ili ni toliko), bez "lakih" utakmica u kojima moze da se uigra sa ekipom, podigne i svoju formu, sut,... ne verujem u to. Nisam za dovodjenje stranaca po svaku cenu, ali mi se cini da ce euforija oko Macvanovog dolaska biti mnogo veca nego njegov krajnji ucinak.

Videcemo, nek nam je svima sa srecom.

adrijan

pre 12 godina

Kad se pojavila informacija da mozda dolazi Macvan, nisam bio za to...jer smatram da eventualnim odlaskom Pekovica gubimo mnogo na skocnosti...ali, procitavsi sinoc ovu, ipak sjajnu vest, shvatih da sam pogresio...Kao sto su vec mnogi dole naveli, ovim potezom svi dobijamo, a ponajvise reprezentacija...mnogi ce se unapred smejati ovom komentaru, ali znam....kada bude bio februar, mart mesec Macvan ce biti jedan od najvoljenijih partizanovih kosarkasa u poslednjoj deceniji, usudjujem se reci rame uz rame sa Veselijem....poredjenja radi kao sto je reprezentaciji nedostajao jedan Velickovic, koji je ostavljao srce na terenu, motor ekipe...pun pozitivnog adrenalina, tako ce Macvan biti Partizanu....i na kraju, veliko hvala Todoricu i Danilovicu...

opet prpa od Karija

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18:22)

Ma kakav Rakocevic, "skupicete" kes i za Kobija (zato zeza zabare).

Lek je samo i iskljucivo KOMPLEXAN, dok ne budete u nekom sportu 1. na svetu, posle toga setnja oko Marakane kad igraju svetski sampioni

Shuluburic

pre 12 godina

S obzirom kako je igrao na EP i nije neko pojacanje, do istog zakljucka se moze doci i ako ga uporedimo sa prethodnim cetvorkama Partizana: Velickovic, Lazme, Roberts, a i onaj proslogodisnji, kako bese? Tako da ne kapiram odusevljenje. Macvan je mozda najlosija cetvorka u Partizanu u proteklih 10 godina, pa i vise: nizak, neskocan, nebrz.

Blok 45

pre 12 godina

Odavno nas Grobare nije oduševio nečiji dolazak kao sada Milana Mačvana! Odličan igrač,pristojan i inteligentan mladić novi je ljubimac Grobara! Milane dobro došao u najtrofejniji i najveći košarkaški klub u zemlji!

KK Nemanjina 1

pre 12 godina

A da vam kupi Boris i Kobi Brajanta?Jedva cekam izbore pa posle da se vidi koliko je drzava davala love svom klubu da dovlaci skupe igrace i iz kojih izvora

Dragan

pre 12 godina

Nema para za krpljenje puteva, i još milion stvari, ali ima za Državni Projekat! Do pre neku godinu blokirani računi, gubici a vidi sad...
Ma nek se gasi sport ako će ovako biti!

Shuluburic

pre 12 godina

S obzirom kako je igrao na EP i nije neko pojacanje, do istog zakljucka se moze doci i ako ga uporedimo sa prethodnim cetvorkama Partizana: Velickovic, Lazme, Roberts, a i onaj proslogodisnji, kako bese? Tako da ne kapiram odusevljenje. Macvan je mozda najlosija cetvorka u Partizanu u proteklih 10 godina, pa i vise: nizak, neskocan, nebrz.

opet prpa od Karija

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18:22)

Ma kakav Rakocevic, "skupicete" kes i za Kobija (zato zeza zabare).

Lek je samo i iskljucivo KOMPLEXAN, dok ne budete u nekom sportu 1. na svetu, posle toga setnja oko Marakane kad igraju svetski sampioni

Nenad1970

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18:22)

Hahahahaha... Ko sve danas ima pristup tastaturi

aki

pre 12 godina

haha, sve vise pocinje da mi se svidja ovaj prelzni rok, i politika Todorica i Danilovica. Zvezdana dovede popovica, Patrizan Pekovica, Raduljicu... Zvezdana opet nekog propalog, Partizan Mavana... Znaci ima da puknu od ljbomore. Da se razumemo, ne dovodi njih Tod da bi mi dobili zvezdu, mi bi ih sibali i sa ostatkom proslogodisnjeg tima, vec ih dovodi da i dalje drzimo tradiciju= +40 :)

Srbin od boga Grobar do groba

pre 12 godina

Grobari kupujte karte za F4 igra se u Istanbulu...
Grobari s tobom sve do pobede...
mi smo Grobari najaci smo najaci...

aleksej

pre 12 godina

Macvan se odrekao 60% svoje plate u Makabiju da bi se uklopio u Partizanovu racunicu. To treba naglasiti i postovati!

Dobrodosao Milane! Jedva cekam cetvrtak, valjda se na vrijeme sredi sve oko registracije.

cekaj bre malo

pre 12 godina

A da vam kupi Boris i Kobi Brajanta?Jedva cekam izbore pa posle da se vidi koliko je drzava davala love svom klubu da dovlaci skupe igrace i iz kojih izvora
(KK Nemanjina 1, 18. oktobar 2011 19:05)

Izvini, ali odakle je kinta za KK FMP CZ BG?

PARTIZAN

Turin Turambar

pre 12 godina

E, dobrodosao, konacno!

Mislim da je upravo Macvan jedina greska Vujosevica (koji je napravio cudo nad cudima u Partizanu), jer se on pre neku godinu prakticno nudio Partizanu i tendeciozno, upravo iz tog razloga, resio da ne potpise ugovor sa FMP-om. Tek kada je odbijen u Partizanu, otisao je u Hemofarm. Kasnije je pokusano da se greska popravi dovodjenjem Djekica, po istom principu za obaveznih 150.000 Evra, ali nazalost Djekic nije pokazao ni 20% onoga sto jeste Macvan.

Ja ne znam koliko Milan moze brzo da se uklopi u sistem Partizana i koliko je spreman da se zrtvuje za tim, ali ako je ikada bila sansa da on "eksplodira" kao igrac, to je upravo sada. Prave godine, prava sansa i pravi tim.

Najvise od svega mi se svidja sto je Partizan resio da ove godine napravi jak tim od nasih igraca (samo jedan stranac i Pekovic, koji je prakticno nas). Da su samo jos potpisali Pavkovica, a Bozica promovisali u pomocnog trenera, ovo bi bio nestvarno dobar tim. No, i ovako je dobro, imamo 12 igraca (ovog puta svih 12 igraju i skoro ravnopravno konkurisu za mesto na parketu) + 3-4 mlada koji moraju da dobijaju sanse, narocito u ABA ligi.

Nek' nam je sa srecom, narocito u EL, da prvo prodjemo u Top16 u najtezoj grupi ikada, a posle, sta nam Bog da...

SVI U PIONIR!

pre 12 godina

Macvan se odrekao velikog dela plate samo da bi zaigrao za Partizan. Uvek je to isticao kao san,ne krijuci da je veliki Grobar. DOBRODOSAO MILANE!

crnobeli delija

pre 12 godina

Kad je bio slobodan igrac i kad je mogao da ga kupi za "kikiriki" - Vujosevic ga nije hteo. Ondasnja prica o tome da "ne zeli da kvari dobre odnose sa FMP-om" je bila i ostala u najamanju ruku cudna.

Dve godine kasnije, Macvan ne pokazuje nikakav napredak, u Hemofarmu je odigrao pristojno ali nista extra (u poredjenju sa njegovim nastupima za mladje kategorije), u reprezentaciji jedva za ocenu 3, u makabiju ni 2...

Voleo bih da eksplodira u Partizanu, ali sa 1 utakmicom nedeljno (ili ni toliko), bez "lakih" utakmica u kojima moze da se uigra sa ekipom, podigne i svoju formu, sut,... ne verujem u to. Nisam za dovodjenje stranaca po svaku cenu, ali mi se cini da ce euforija oko Macvanovog dolaska biti mnogo veca nego njegov krajnji ucinak.

Videcemo, nek nam je svima sa srecom.

Ja

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18:22)

Zato sto ga i uzeli, zbog derbija, sa Makabije! buahahaha

sasho

pre 12 godina

Nije nas Boris doveo tu gde jesmo,sami smo se doveli radom,zalaganjem,znanjem,posledica toga je ovo da Mačvan,Peković,Raduljica i Lou dolaze u Partizan za mnogo male pare u odnosu na ono što vrede!Za 10dana očekujem razbijanje,a da nam se i Veseli predomisli pa ulaznica bi vredela 50eura za EuroLigu!Napred Milane!

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Dobro dosao u najveci klub u Evropi!!!

Kako volim kosarkaski klub Partizan , tako se radi za voljeni klub...

Ove sezone samo hrabro i borbeno, pa sta bude grupa nam je preteska, skor sve ekipe su NBA jacine mi smo se pojacali... Sta bude bice sve preko 1 pobed je veliki rezultat...

Jos jednom dobro dosao Milene, znamo da si veliki Grobar i da ces da gines za sveti dres, ti na terenu mi natribinama...:D

Prof.dr Milan Petrovic

pre 12 godina

Milane ajde pokazi kvalitet zbog koga si doveden u nas klub vec od prve utakmice,mislim da ti nece trebati puno vremena da se uklopis u sisitem koji forsira Vlada jer si jedna od boljih cetvorki u Evropi.
Prosle nedelje sam na predavanju javno rekao da bi bilo odlicno kada bi nas igrac kvaliteta Macvana pojacao i drago mi je da mi se zelja ispunila.Srecno i puno trofeja sa nasim Partizanom!

KK SLEDECA SEZONA!

pre 12 godina

Sad imate lovu za pojacanja.
Kupicete i Rakocevica samo da ne puknete derbi.
(Prpa od Karija, 18. oktobar 2011 18

Ne zaboravi da to sto ste godinama kupovali sve i svasta vas je dovelo da vise nemate klub a i titulu u ovom veku!Svi koji vrede sami dolaze u INSTITUCIJU!!!!

shvabax

pre 12 godina

Smatram da je u „idealnim uslovima“ ovom timu bio potrebniji igrač drugih karakteristika, „laka“ četvorka dobrog skoka i šuta sa spoljnih pozicija, igrač koji može da „napadne“ koš licem i „raširi“ odbranu. Verujem da u klubu to isto misle, ali su među realnim opcijama koje su imali u ponudi izabrali da dovedu igrača kome će objektivno trebati znatno manje vremena za prilagođavanje neko npr. nekom strancu. Lučić i (daj Bože) Đekić bi mogli da odrade posao širenja odbrane i stvaranja uslova Pekoviću, Raduljici, i Rašku da imaju prazan reket. Uz to, nakon Pekovićevog odlaska, Mačvan će objektivno u Jadranskoj i domaćoj ligi praviti prevagu u reketu jer ne vidim koja „domaća“ četvorka može da ga brani pod košem….ubeđen sam da je u klubu i to uzeto u obzir prilikom donošenja ove odluke.

A da vam kupi Boris i Kobi Brajanta?Jedva cekam izbore pa posle da se vidi koliko je drzava davala love svom klubu da dovlaci skupe igrace i iz kojih izvora (KK Nemanjina 1, 18. oktobar 2011 19:05)@

pre 12 godina

Džaba je ponavljati ovima s druge strane brda da su najveći licemeri na svetu,kad se u njih trpalo i ulagalo kamionionima avionima,sponzorskim ugovorima,samo da Partizan skinu sa trona,pa nije uspelo,sad našli da cepidlače,pa i ako dobija šta od države u šta sumnjam Partizan je to zaslužio svojim igrama i rezultatima,čime vi zaslužujete,lajanjem u prazno!!!

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Dobrodosao i svaka cast.Danilovicu majsore,objasni ostalima kako se vodi klub,neka se ugledaju. Uprava kk Partizan neka preuzme Vladu!

frenky simao

pre 12 godina

Prošle sezone na 12 utakmica NLB lige, pre nego što ga je kupio Makabi, Milan Mačvan imao je prosečno 19,2 poena, 6,7 skokova, 2,8 asistencija i 26,1 indeksnih poena...

Nije ni čudo što su ga kupili...

Veliko pojačanje Partizana... !

Prave vrednosti

pre 12 godina

Dolazak Macvana u Partizan je dupli dobitak srpske kosarke, i reprezentacije posto nam je ranijih godina zamerano da dovodimo samo strance a ne domace igrace. Ovim potezom je i Partizan i Macvan pokazali nesto sto se retko vidja u ovoj zemlji a to je pozrtvovanost i zelja da se pokazu prave vrednosti! idealan igrac za partizan u svakom pogledu, i zadnji sraf za nas TIM SNOVA. Centarska linija mislim da nije nikad bila jaca u isroriji Partizana. Dobrodosao! Komsijama veliki pozdrav!!!

cartmanx

pre 12 godina

Macvan definitivno igra u cetvrtak!!!!!Stigli papiri, svaka cast Izrelcima i Todoroicu i Danilovicu koji su vodili bitku da dodje do toga!!!!!!

mirko

pre 12 godina

Jedno od boljih rešenja,Mačvan je odličan igrač,ali u Makabiju nije dobio pravu šansu.Ovim dolaskom u najbolji klub u Srbiji svih vremena,vratiti će se u pravu formu i tako pomoći i sebi,Partizanu a i reprezentaciji.

HlaoRu

pre 12 godina

Legendo, dobrodosao! Nisi mogao bolje da izaberes, a ni mi nismo mogli naci boljeg krilnog centra! Nisam bio ovako srecan jos od kada smo se plasirali na F4! A sada mislim da je sasvim moguce da se to ponovi i ove godine!

HVALA BOGU STO SAM GROBAR!!!

100%

pre 12 godina

Joj zivote. Sutra idem na utakmicu, a danas s kolegom pricam o tome kako bi bilo odlicno da dodje Macvan nekako, ali smo se obojica slozili da su to puste zelje. Kad ono, no medjutim!!! :)

Pa sutra imamo da pokidamo ove!

Milivoj

pre 12 godina

Ovo je sjajan potez uprave, ovaj momak je pravi covjek za Partizan.
Kad god sam ga gledao u Pioniru u dresu Hemofarma zracio je energijom, jedini se nije mirio s porazom. Steta sto se radi samo o pozajmici, ali ko zna sta ce biti na kraju sezone.

Blok 45

pre 12 godina

Odavno nas Grobare nije oduševio nečiji dolazak kao sada Milana Mačvana! Odličan igrač,pristojan i inteligentan mladić novi je ljubimac Grobara! Milane dobro došao u najtrofejniji i najveći košarkaški klub u zemlji!

adrijan

pre 12 godina

Kad se pojavila informacija da mozda dolazi Macvan, nisam bio za to...jer smatram da eventualnim odlaskom Pekovica gubimo mnogo na skocnosti...ali, procitavsi sinoc ovu, ipak sjajnu vest, shvatih da sam pogresio...Kao sto su vec mnogi dole naveli, ovim potezom svi dobijamo, a ponajvise reprezentacija...mnogi ce se unapred smejati ovom komentaru, ali znam....kada bude bio februar, mart mesec Macvan ce biti jedan od najvoljenijih partizanovih kosarkasa u poslednjoj deceniji, usudjujem se reci rame uz rame sa Veselijem....poredjenja radi kao sto je reprezentaciji nedostajao jedan Velickovic, koji je ostavljao srce na terenu, motor ekipe...pun pozitivnog adrenalina, tako ce Macvan biti Partizanu....i na kraju, veliko hvala Todoricu i Danilovicu...