Fudbal 239

Utorak, 11.10.2011.

23:36

Dejan Stanković se povlači!

Dejan Stanković više neće nastupati za reprezentaciju Srbije, potvrdio je srpskim novinarima posle poraza od Slovenije.

Dejan Stankoviæ se povlaèi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

239 Komentari

Sortiraj po:

deki kapitan

pre 12 godina

najveci igrac na ovim prostorima svih vremena! Velika praznina ce ostati posle njega,ali kada vidim sve ove pljuvace koji blage veze sa fudbalom nemaju,onda mi je i drago sto se povlaci,ionako vise necu gledati reprezentaciju! Legendo,kralju,hvala ti za sve,volimo te!!!!!!!!!!!!!

Milan

pre 12 godina

ne zelim ni da komentarisem ove odvratne komentare koje pojedinci ostavljaju jer mislim da bih morao da opsujem,tako da se ovim komentarom obracam iskljucivo Dekiju: Legendo,hvala ti za sve,hvala za sve pretrcane kilometre,golove,asistencije,hvala sto si trpeo da ti anonimni treneri stavljaju anonimne igrace sa tobom u sredini samo da bi im skocila cena,hvala sto si na racun toga trpeo komentare onih koji nemaju blage veze sa fudbalom,i sto si i dalje igrao do poslednje kapi znoja! Uzasno mi je zao sto odlazis jer si i dalje ubedljivo nas najbolji igrac,ali mi je sa druge strane drago sto ces se odmoriti od svih ovih gluposti koje okruzuju nas fudbal! Legendo,kralju,hvala ti i volimo te do neba!!!

amko

pre 12 godina

Kada brod tone mišivi prvi beže. Ruku na srce,trebalo je to i ranije da uradi,nije on više za fudbal.P.S.Pitanje je dali je ikada i bio?

objektivno

pre 12 godina

Dejan Stanković je već dugo naš najbolji vezni igrač ko to ne vidi, ne zna fudbal toliko je prosto
prebrojte broj pasova koji idu u napred i % tačnih dodoavanja
ne krije se od lopte, traži je i svaki put od njega lopta ide napred
možda je teže laiku da vidi postavljanje u odbrani ali duele u odbrani valjda svako vidi

cikavuja

pre 12 godina

Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan, Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan, Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan, Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan

Istina je negde tamo

pre 12 godina

Nije mala stvar odigrati 102 utakmice u reprezentaciji. Izmedju ostalog to je sada i zvanican rekord. Dejan Stankovic je igrac koji ne pleni brzinom,tehnikom,driblingom ali je definitivno neko ko je veliki borac dobrog suta i jake psihe. Karijera za postovanje i klanjanje .
Uz veliko postovanje i vreme je za nove snage i novu energiju. Potrebno je da reprezentaciju vodi mlad covek, velike harizme i zelje, modernih shvatanja. Vreme je da u reprezentaciji gledamo i Sulejmanija,Tadica,Kacara, da sansu dobije Darko Lazovic,Milinkovic. Vreme je da dodje trener koji ce imati hrabrosti da u vatru gurne i malog Lazara Markovica, nekog ko ce zaboraviti igru sa dva gefanzivna vezna, nekog ko ce igrati na gol vise...
Aleksic,Stojkovic,Kolarov,Volkov,Subotic,Nastasic,Gudelj,Vidic,Ivanovic,Basta,Kacar,Kuzmanovic,Ignjovski,Petrovic,Ninkovic,Lajic,Darko Lazovic,Tomic,Z.Tosic,Tadic,Krasic,Matic,Djuricic,Milinkovic,Radovic,Sulejmani,Lazar Markovic su tim za naredni kvalifikacioni ciklus i oni koji bi morali da u buducnosti nose igru naseg tima. U reprezentaciji bi morali da igraju najbolji, najspremniji,najbrzi i najkvalitetniji igraci.

bobadinjo

pre 12 godina

Hvala ti legendo za hiljade pretrcanih kilometara,hiljade ukradenih lopti,hiljade prekinutih akcija,besprekornih pasova, dvadese asistencija i petnaest postignutih golova za reprezentaciju....Uvek je igrao svim srcem za reprezentaciju i uvek je ginuo za Srbiju...JEDAN JE STANKOVIC DEJAN...

stane

pre 12 godina

da 102 nastupa pa nemoguce u toliko utakmica da nista nije mogao da pokaze a nije a zasto je to tako samo on zna i oni koji su ga pozivali da igra za reprezentaciju i da se vuce po terenu kao neka stogodisnja bakica

narod je cudo

pre 12 godina

Deki je zsadnji vezni, posao mu je da kvari igru protivnika, a vi ste ocekivali da vas odusevi nekom akcijom sve ove godine, pa ste razocarani, alal vam vera. Niste nista bolji od Pizona s tom pamecu.

Nesrecni

pre 12 godina

Pitao sam se da li ces ikada za reprezentaciju data makar jedan od onih tvojih golova iz dresa Intera, makar jedan sut sa 20-30 metara, ali ne... Nikad nista... U reprezentaciji odigranih 100 utakmica, a samo jedna vredna pamcenja (Hrvatska), za nekog ko nosi broj 10 na ledjima, malo je...

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Svaka cast za staz..
Svaka cast za igre u klubovima i predstavljanje nase zemlje tamo..
Svaka cast na lojalnosti Srbiji..
Ali da si propustio priliku da iskazes svo znanje i htenje i u reprezentaciji, kao sto si u klubovima..mora da se prizna.. nisi, nazalosto po sve..
SRECNO CARE u daljem zivotu i karijeri..

Duka

pre 12 godina

Hvala na svemu, videlo se da si zeleo pogotovo protiv italijana, ali ni to nije bilo dovoljno, idemo dalje sta sad, imamo mnogo mladih i talentovanih igraca, samo da se opet ne umesa mafija pa gura neke manje talentovane u reprezentaciju, Piksi za selektora!

Vlada

pre 12 godina

Tebi Deki svaka cast na svemu do sada,ali,brat bratu,vreme je za povlacenje.Kako tebi,tako i ostalima iz ove nesrecne generacije.

Da i malo ima pameti u nasem FS,sada bi postavili za selektora nekog od mladih strucnjaka,koji su u toku zbivanja i modernih shvatanja fudbala,kao i potpuni remont u FS tj. sve ove metuzaleme poslati u penziju.

Treba izvrsiti selekciju igraca,gde ni jedan nece imati vise od 22god,pustiti selektora da se sazivi sa njima,3 god ne ocekivati apsolutno nikakve rezultate,a za te 3god,dobili bismo mladu,poletnu,uigranu reprezentaciju,koja bi mogla da nas konacno obraduje.

Za pocetak,evo dva bisera iz mlade garde,Lazovic i Markovic!Siguran sam da ih ima jos poprilicno.Pametnom dosta!

Lokalac

pre 12 godina

Vidic je prodao ovu utakicu. Mozda je jos neko sa njim u tom poslu ali on je jedini 100% provaljen. Kad je sutirao penal golman mu je pokazao u koju stranu treba da sutne (ko ne veruje neka pogleda snimak) i pritom je sutno tako slabo da lopta nebi ni dosla do gola. Sad da li je on tim penalom hteo da namerno izgubi zbog Karadzica, Pizona ili koga vec nije bitno, ali je on tim potezom IZDAO narod. Njegova obaveza je, ako vec igra za nacionalni tim, da uradi sve kako bi pobedili jer ne predstavlja on Toleta, Pizona, Antica..., pa cak i sebe, on na prvom mestu predstavlja svakog stanovnika ove zemlje. Tim potezom je svima nama, koji smo i pored svega sinoc strepeli i imali vere u njih, lupio ne samar, nego SAMARCINU. Navijam za Zvezdu, bio mi je idol, ali od ovog trenutka za mene je mrtav. I jos jedno (retoricko) pitanje, da li bi smeo to da uradi u klubu?

monja

pre 12 godina

Dejo , taj dres koji nosis mnogo je skup.nogo je nas obicni smrtnika koji to sebi ne mozemo da priustimo a jos vise sto jos vise njih pate da bi obulklo a Vi koji ga nosite da Vas je sramota jer ste presiti pa moze Vam se da se secacite sa ovim narodom....................................... S R A M O T A

nebitno

pre 12 godina

Kako vas nije sramota da tako pljujete po igracima, posebno po kapitena... Kada bi ste se malo razumeli u fudbalu znali bi ste kak je odigrao zadnje dve utakmice... Za sve je kriv Tole iPizon...

Cera

pre 12 godina

Dejan Stanković je realno veća legenda i od Pižona i od Duleta Savića zajedno. Prema tome lakše malo narode, taj momak nije zaslužio da ga ovako kritikujete. Njegova karijera i u klubovima i u reprezentacijama je čista kao suza a on lično je primeran i veoma zaslužan sportista Srbije.
Deki, sve najbolje u nastavku karijere i na svakom planu! HVALA TI MAJSTORE.

Aleksandar

pre 12 godina

Uvek sam imao utisak da je dobar covek a ocigledno i dobar igrac, ali sto je mnogo mnogo je. Trebao je jos ranije da se povuce ili da mu neki selektor kaze dovidjenja, ali nasa fudbalska organizacija je dotakla dno dna odavno...

Petar

pre 12 godina

"Putuj igumane za manastir ne brini!" Vi uzivajte u vasem novci,a mi cemo uzivati u nasoj Srbiji! Nadam da se necemo vise videti! Sve najbolje i daleko vam lepa kuca! Mladost ste mi upropastili!

de_rossi

pre 12 godina

Tragedija se nastavlja!!

1. SP_2010_dva poraza_pobjeda_ispadanje u 1.kolu
2. Vojvodina - Vaduz
3. C. Zvezda - Rennes - realno Rennes bolji
4. Partizan - neznam im ni ime
5. Srbija - EP 2012 - malo morgen

Šta slijedi???

klat

pre 12 godina

E,a da je igrao upola kao u Interu bio bi ,Deki care,ovako nista od njega i repke. Isto vazi i za Vidica i ko mu dade onako povredjenom da sutira penal.

mare

pre 12 godina

deki majstore, hvala ti na svemu. samo velike fudbalske neznalice mogu da stavljaju negativne komentare, ti si jedan od retkih nasih fudbalera koji bi imao mesto u startnih 11 verovatno u bilo kojoj evropskoj selekciji sem mozda par najboljih. velika je steta sto je reprezentacija tokom tvoje karijere bila uglavnom u opstem rasulu, sto su te vodili razni santraci, kosanovici, djorici i pizoni... jos jednom hvala na svemu i veoma mi je zao sto nisi napravio neki veci uspeh sa reprezentacijom a to je najmanje tvoja krivica jer uvek si davao maksimum za reprezentaciju...stvaro steta

bane

pre 12 godina

Prvih jedanaest nase reprezentacije
Jorgacevic, Bojan - 2,2 M.
Nemanja Vidic - 37 M. (Kapiten Man. Utd.)
Branislav Ivanovic 23 M. (Chelsea)
Aleksandar Kolarov 15 M. (Man. City)
Neven Subotic 18 M. (Dortmund)
Dejan Stankovic 10 M. (Inter)
Milan Jovanovic 5 M. (Anderlecht)
Milos Ninkovic 2,5 M. (Dynamo Kiew)
Radosav Petrovic 2,5 M. (Blackburn)
Zoran Tosic 9 M. (C S K A)
Dragan Mrdja 1,75 M. (Sion)

Prvih jedanaest Slovenije
Samir Handanovic 11 M. (Udineze)
Miso Brecko 2.25 M. (Keln)
Bostjan Cesar 2 M. (Kijevo Verona)
Marko Suler 2 M. (Gent)
Bojan Jokić 1 M. (Kijevo Verona)
Dare Vrsic 1 M. (Olimpija)
Armin Bacinovic 5 M. (Palermo)
Andraz Kirm 2,3 M. (Wisla)
A. Radosavljevic 800 K. (ADO Den Hag)
Zlatan Ljubijankic 2 M. (Gent)
Tim Matavz 7 M. (PSV)

Nasa prva postava sinoc je vredela 125,95 Miliona Evra prema Transfermarktu, dok
su nasa protivnici vredni 36,35 Miliona Evra od cega golman vredi 11m.

Ako mene pitate sram nas bilo i sram bilo sve nase igrace i strucni stab, a mnogi ce mi zameriti najvise nasem kapitenu koji nije igrao od 55 do 88 minuta kad bukvalno nije potrcao niti je pipnuo loptu, i naravno sto kao veliki kapiten nije izveo po nas kobni penal

Zoki7777

pre 12 godina

Nadam se da on čita ove komentare i da ga je bar malo sram iako kako se borio za reprezentaciju čisto sumnjam da ga imalo dira. Momak je limitiran igrač, dizelaš od 33 godine koji je i ranije mogao funkcionirati samo u sistemu sa 10 vrhunskih suigrača, ako ih je 9 ili 8 već je bila frka. Ovo je najbolje što se moglo desiti u ovoj sramoti. Odigrao je najviše utakmica a ostat će upamćen kao kapetan luzer sa 1 dobro odigranom utakmicom (Hrvatska), isto kao što je Pedja upamćen po penalu Holanđanima ili što će Vidić biti zbog ruke na SP i ovog penala Slovencima. To su obični luzeri a njihove titule za strane gazde i velike timove mogu da si nabiju, već će oni znati gdje, meni lično a mislim da i našem narodu ama baš ništa ne znače.

Trustno1

pre 12 godina

jedan je Stankovic Dejan ! koliko momak snage ima. i juce je igrao dobar fudbal takodje. samo slepci ne vide koliko se zalaze i koliko trci. odbrana za igraca sredine terena vrhunska! imao je i pasove, znam da siri igru, ne dodaje najblizem igracu itd...

Neni

pre 12 godina

Deki dobro je sto ides,a najgore je kad je neko ponosan kao srpski narod pa nece strance u timu.Da su uzeli Klea od kako su mu dali srpski pasos druga bi pesma bila.Ovako Zigic i Pantelic boze oni nigde ni en igraju samo se vode kao igraci u klubovima gde su sda heheheh.Sramota
Ugledajte se na Crnu Goru sa 650 000 stanovnika .Jos jednom pozzz za Dejana,zvezda je u INTERU

Interista

pre 12 godina

E , moj Deki... veliki sam navijac Intera...kad te gledam tamo... odusevljena sam... spucas gol sa pola terena... komunikacija sa ekipom na nivou... a kad igras za GRB ja se iskreno pitam je l to onaj isti Dejan koji igra za inter... neosorno je da si veliki igrac ALI VAN REP. Mada , ponekad je bitnije da li si veliki covek...

necoistefo

pre 12 godina

Deki,care,svaka cast!Legenda si bio i ostaces!Uvek si ostavio srce na terenu!Ne postiji gori komentar od onog:"Sto ne igra u reprezentaciji kao u Interu".Ti ljudi su mentoli i verovatno nisu "sutnuli mace s praga",a kamoli pogledali neku utakmicu!Pizonu,a i tebi jedino zameram sinoc sto ste dozvolili Vidicu da sutira penal.Ne pljujem ga,ne psujem,ima ime,karijeru,ali jednostavno nije trebao on.Dobro ste se i drzali cele kvalifikacije,s obzirom sta vas je sve snaslo.Naravno,pljuvaci su ovo jedva docekali i sta da se radi.Jos samo ovo:Vidim opet je i Pantelic kriv.Jeste ali kriv je zato sto je davao golove i drzao nas sve ovo vreme u igri!A pljuvaci-pa oni su nas prezalili jos posle Estonije u Beogradu!Jos jednom-pozdrav svim momcima koji su igrali sinoc,kao i rezervama!Glavu gore!I ovo-DEKI CAR

NEBOJSA-GNJILANE

pre 12 godina

Za informaciju Deki je odigrao veliki niz dobrih ili bolje reci uz PANTU I JIVANOVICA UTAKMICA,treba se zapitati da li ostale nase zvezde poput krasica i ostalih zasluzuju to zvanje kada nista do sada nisu uradili dobro,inace zvezdas sam i kazem da niko osim prvo dvoje i recimo Partizanovca Tosica ne igra kako treba,a za golmane ovog koji je primio glove sinoc i protiv \italijana ne treba trositi reci,pa moja baba ili cerka od 6 god bi bili bolji,petrovicu iako si zvezdas trebas se sam povuci ako imas malo dostojanstva,pozdrav svima.

bane_zemun

pre 12 godina

Lepo kaze Balasevic

U ime sporta
ja sam glavi rekao zbogom,
pa sam slavu stekao nogom

Takva smo sorta,
brdo love kvari nas lako
i onda djonom startuje svako

I nema 'Driblaj',
i nema 'Dodaj!'
vec samo ima:
'Dobro se prodaj'

Zbogom davni ideali.
Manje mi smeta
prvenstvo sveta
neg' prazan dzep.

Joao

pre 12 godina

Mislim i da je pravo vreme za povlacenje! Dejan Stankovic je od debija, cini mi se protiv Juzne Koreje (tada smo mogli da ih dobijemo sa 3:0) uvek davao sve od sebe. Da li je to uvek bilo dovoljno, drugo je pitanje. I juce, kada smo bili izlozeni slovenackim kontrama, ko je u svojoj 102 utakmici jurio da zakrpi rupe... Pa sigurno nije on kriv za neodlazak na EP! Samo slepci, fudbalske neznalice i zaslepljeni klubasi mogu da tvrde tako nesto.

klinkoton

pre 12 godina

jedina utakmica koju si dobro odograo i dao sve od sebe bila je protiv Nemaca u Francuskoj,od tada se vuces kao prebijen po terenu,da ovako igras u Interu kao za reprezentaciju najurili bi te posle prve polusezone!!!

Vuk, N.Sad

pre 12 godina

E, po ovakvim izjavama se vidi da su nasi igraci nezreli i zato su odigrali ovako plasljivo kad je bilo najpotrebnije! Kao mala deca, izgubili smo i necu vise da igram!
Ni oni (igraci) ne shvataju - nisu krivi igraci, vec fudbalski savez!!!!!!!!!

savo majmune

pre 12 godina

odigrao 100 i kusur utakmica i ni u jednoj ga nisam gledao da je dao neki pozitivan doprinos
josh da povuche za sobom panteliju i zigu pa bog da nas vidi

nikola

pre 12 godina

Neka mi neko kaze jednu dobru utakmicu Dejana Stankovica u dresu reprezentacije, i neka mi neko kaze za jedan uspeh reprezentacije od 1990 godine. Slovima nijedan. Oni ne zasluzuju da ih nacija vise prati i bodri, a samo o fudbalu pricamo...

milan

pre 12 godina

dejan stanković igra jedino da bi ušao u istoriju kao igrač sa najvećim brojem nastupa...kad gle čuda! kamo sreće da je ovo uradio posle australije!

Miki

pre 12 godina

Povlace se svi do sledece utakmice :).Nema veze, nisu krivi ni oni, koliko treneri.Nije bilo bolje ni sa Anticem, tj. nesto bolje, otisli smo na SP.
Pizon nije kalibar za selektora, Antic takodje, imate velike igrace i stavite nizerazrednog trenera, tesko da ta formula prolazi.Trebalo je posao dati Van Bastenu, govorio sam to jos dok nije trenirao Holandiju da ga uzme Zvezda a govorim i sada za reprezentaciju.Nema rezultata bez dobrog trenera.
Kako igraci da naprave rezultat kada se ne zna ko pije a ko placa, niti ko izvodi penal, sto znaci da trener nije imao ni kredibilitet kod istih.Kompletan FSS treba da podnese ostavke, ne samo trener i Tole, vec svi kompletno.

delije ljubinje

pre 12 godina

Veliki kapitenu DEJENE,hvala za sve! Samo molim te odigraj još jednu oproštajnu da budeš rekorder po broju nastupa,da to ne dijeliš ni sa kim!

jovke

pre 12 godina

Igraca mozes da voli ili ne, Ali ko realno gleda fudbal Taj Stankovic sto ga pljujete je juce bio nas najbolji igrac. Ni ja ne bi igrao pored Petrovica koji ni sam ne zna zasto igra u repki, Kradica Koji je umislio da je Mesi, Tosica koji ne zna sta znaci dodati nekom, kao bik, Mrdju koji ne moze da potrci, ni da primi lopti, Milijas koji greje tribine u prosecnoj ekipi u Engleskoj (ni oni ne znaju zasto su ga kupili), Pantelic covek veze sa fudbalom nem, a nas golman ladno primi go sa pola terena. NEMA COVEK NI SA KIM DA IGRA> Vidic nije napravio ni jedan kiks veceras sem penala i njega treba zadrzati, Kolarov ivanovic subotic ninkovic jedino sto valjaju ovo ostalo metla sve sa Propalim trenerom Temisvara, na celu sa Toletom koji nas sahran.

Leningrad Cowboy

pre 12 godina

Moze da se povuce i cijela reprezentacija ali bice ista tuge dokle god ostavku ne da Tole Karadzic i povuce sa sobom sve funkcionere i ostale protivnike srpskog fudbala. Niko vise stete reprezentaciji nije napravio

MM

pre 12 godina

Treba da te je sramota što još kod svoje dvadesete utakmice za reprezentaciju nisi sam rekao da ne zaslužuješ da igraš u najboljoj selekciji. Javno pozivam sve fudbalske stručnjake da analiziramo svaku tvoju utakmicu gde bi se dokazalo tvoje provlačenje i alibi igre u timu. Da li te spremaju za neku funkciju i zašto ti se uvlače svi već godinama, ne znam. Znam da zbog fudbalskih kvaliteta to nije slučaj. Želim ti sve najbolje.

Bravo

pre 12 godina

Velika odluka velikog kapitena! Da smo pobedili oborio bi rekord Save Milosevica, ovako je resio sebe da kazni i neposredno posle neuspeha dao divovsku izjavu! Bravo Deki! Tvoj go protiv Hrvata u barazu 2000te je veci deset puta od ovog poraza, ako je za utehu!!!

ja

pre 12 godina

A Pantelic i Milan Jovanovic,Jorgancevic....znaci strasno...Tosicu i Krasicu kupite po loptu da imaju da je sutaju kuci.nadam se da i kad sa devojkom idu da nose loptu...

Радашин

pre 12 godina

Срам вас било, вас звездице! У репрезентацији треба да дајете бар 120% у односу на игре у клубовима! Ви не дајете ни 20%... СРАМ ВАС БИЛО, БРЕ!

sora

pre 12 godina

Želja i htenje!?
Pogledaj snimak protiv Italije i Slovenije pa ćeš promeniti mišljenje!
Da smo samo ali samo to imali prošli bi nažalost dalje!
Ipak hvala zaslužio si to

robinho

pre 12 godina

Za naivne i neupucene moram da kazem da se niko ne povlaci, to su samo stosevi. Mozda Deki nece vise igrati, ali ce sigurno postati trener ili jedan od glavnih celnika nase repke cim prestane sa kartijerom. A Vi sami procenite kuda ce vas odvesti trener amater koji vas je sahranio kao profesionalni igrac.

Miševi nam ne trebaju...

pre 12 godina

Jer kada brod tone uvek prvo pale miševi, a kapetani iskusni na druge će misliti.
Život zna da bude Titanik, usamljenik-izgnanik. Tad rađaju se TITANI u nevolji istrajni... (Beogradski sindikat)

bo

pre 12 godina

Mogli bi ovi pljuvaci da olabave malo. Zaista nije u redu ovako govoriti. Nisam zvezdas ali neki komentari su stvarno neodmereni. Znamo gde je srz problema.

Dejo

pre 12 godina

Hvala Dejanu za sve što je dao reprezentaciji. Mene ne interesuju ovi što ga pljuju, to je njihov problem. Samo oni što površno gledaju na fudbal donose potpuno pogrešne zaključke o igrama našeg kapitena, ali srećom ima i nas koji cene sve ono što je Deki pružio u reprezentativnom dresu. Bilo je naravno tu i slabijih partija, ali trud i borbenost mu se ne mogu osporiti, uvek je davao sve od sebe. JEDAN JE STANKOVIĆ DEJAN!!!

alejandro

pre 12 godina

Nadam se da su srecni ovi Jugosloveni sto su ga terali iz reprezentacije, sada mogu da uzivaju u Racinim majstorijama.
(Drizd, 11. oktobar 2011 23:41)

Zbog tebe i tebi slicnih se i nalazimo tu gde jesmo! Niko normalan ne deli reprezentativce na one iz Zvezde i Partizana, vi biste hteli izgleda samo zvezdase a pogledajte malo Sulejmanija, Ljajica, Lazovica iz Zvezde, oni su buducnost naseg fudbala, mada kako stavi stoje odavno su trebali da budu sadasnjost. Dekiju svaka cast ali realno nije vise za reprezentaciju, sve najbolje u nastavku karijere.

Srbin

pre 12 godina

Svi pljuju igrace?A to sto Srbija ima najgore navijanje
na domacem terenu to nikome nesmeta,to sto nema
jednu navijacku pesmu,to sto nemozemo da napunimo
stadion,skoro nikada...
Ipak smo mi navijaci mnogo veca bruka i sramota nase
drzave,od fudbalera,kosarkasa...

Red Marquis

pre 12 godina

Nadam se da nije ovo izrekao samo u afektu. Ljudi uvek ističu samo to kako nije pružao partije u reprezentaciji kao u klubu, ali postoji tu još nešto.

Njegov mentalni sklop je razarajuć po naš nacionalni tim, ako ste ga ikad slušali čuli bi da je veći kalkulant od Pižona(što nije mala stvar). A kapiten je, tu je najduže i to što nikad nismo imali hemiju u timu najveći teret mora da padne na njegova pleća.
Idi i ne okreći se sine...

Comsheeya Niš

pre 12 godina

Neka se stide svi oni koji pisu tako negativne komentare. Licna frustracija i prezir prema svakom vidu uspeha izbija iz vecine gradjana zemlje u kojoj zivimo. Dejan Stankovic je mnogo dao ovoj zemlji, mnogo vise nego svako od vas pljuvaca i hejtera. Kamo srece da je svako od nas postigao ono sto je Dejan. A vi nastavite da mrzite jer drugo ne znate. One koji su vam uproastili zivote i bududucnost ne smete jer se bojite posledica. Nadam se da ce Dejan procitati neke od vasih komentara kako bi jos jednom shvatio da u ovu i ovakvu negativnu Srbiju ne treba nikada da se vrati.
(milan70, 12. oktobar 2011 00:28)

Vidi ovako, zamisli da radis i da se ubijaš na poslu trudeći se, ali da nemaš nikakve rezultate. Šta misliš, da li bi dobio otkaz? Razmisli o tome.
Inače, to što Dejan Stanković 10+ godina igra u Italiji ni tebe ni mene ne čini ni boljim ni lošijim ljudima nego što jesmo.

robinho

pre 12 godina

Zajedno sa Vidicem, najprecenjeniji igrac sa nasih prostora. Ja evo vec placem, ne znam kako cu bez takvih genijalaca koji su nas toliko puta do sada ostavili bez rezultata, blamirajuci nas po svetu.

rango

pre 12 godina

Vidim vas vrsne poznavaoce fudbala. Smejurija. Stankovic je nas najbolji vezni igrac. I najbolji vezni igrac u reprezentaciji. Vi ste slepci. Vidite samo odbranu i napadace. Nista drugo. On sa svojih 32 trci vise od deset godina mladjih. Tisina!
(Milan, 12. oktobar 2011 00:15)

# Link komentara


DA BRATE??ali mnogo sporo trchi a i u pogresno veme i u pogresnom smeru!!!!

nije fudbal BIATLON!!!

krlekv81@gmail.com

pre 12 godina

Aha.....A oproštaj od reprezentacije,na prepunoj Marakani i 103 nastup....kraj priče,prejebo si Sava....Uostalom zar to nije bio glavni motiv,svih ovih godina?

(krle)

а

pre 12 godina

мајка ко да је нунала букве и пањеве а не квазимондо,,играче,,видара да је онако шутнуо пенал код једног Фергија одма би попасао клупу из истог момента,али шта ћеш рођени да се патимо у животу па и у фузбалу,ајде деки путуј хвала овај не хвала...!!!!

smaraci

pre 12 godina

"Dejan Stanković se povlači!"
Pitam se da li će i kuma da povuče? :)
(pfc1, 12. oktobar 2011 00:28)

Pitaj Pedju Mijatovica i Branka Brnovica.

najbolji tim,to svako zna

pre 12 godina

posle lepih vesti od vidica i dekija,konacno cemo gledati reprez. bez igraca sa stavom:"ako ja igram,ne moze pera a mora mika

Ryber Palunko

pre 12 godina

Hvala Bogu. To si trebao da uradis pre kvalifikacija. Najgori igrac u Svetskoji fudbalskoj enciklopediji koji je stigao do broja sto u svojoj reprezentaciji. Covek koji nikada nista nije ucinio za svoju drzavu. Zvezdas sam da ne bude zabune al ovaj covek je od mene precrtan za sva vremena.
(Paks, 11. oktobar 2011 23:43)

ovaj paks je sve lepo rekao svaka mu cast ni ja nebi bolje sastavio.
(vare, 12. oktobar 2011 00:16)

Stvarno ne bi, jer se ne zna ko je gluplji, ti ili tvoj idol, Paks.

Dusan Knezic

pre 12 godina

Covece to si trebao da uradis jos pre 10 godina. Pa ti veceras nisi sutnuo loptu 5 puta za ceo mec. Stvarno ne znam ko vas toliko placa. Kada bi lekari, inzenjeri, soferi itd. ovako se ponasali na svom poslu svi bi pomrli, sve bi izgorelo, svi bi izginuli. Sramota!

Kile

pre 12 godina

sramota sto idu iz reprezentacije stankovic i vidic toliko kolko oni vole srbiju.A iz reprezentacije bi trebalo ozbacit Pantelica zigica jer nemaju pojma i dovesti dva normalna spica koja ce davat golove

sloba

pre 12 godina

koji su bolidi ovi što pluju po dekiju.kako ne shvatate da je za propast srpskog fudbala isključivi krivac tomislav karadžić.ali njega nije dovoljno oterati.treba ga uhapsiti zbog zloupotrebe službenog položaja.zbog njega je fss dužan da isplati milionsku odšetu antiću.on je uništio celokupnu atmosferu u i oko reprenzetacije i zbog njegove samovolje fss će ostati kraći i za 10 miliona evra koliko bi dobili da smo se plasirali na evropsko prvenstvo

tastatura selektori

pre 12 godina

Stvarno mi nije jasno, toliko "eksperata" za fudbal ovde u komentarima, a fudbal nikada gori nije bio, pa ljudi ustanite od kompjutera i pravac FSS, pa da nam svane, sta kazete?

Slobo

pre 12 godina

Dejane - Hvala ti na svemu. Nije bilo lako igrati u nasim selekcijama predvodjenim raznim neznalicama, i kada si kod Djorica bio rezerva Ivicu.Vidio sam veceras onaj zagrljaj na kraju sa Ivanovicem i znao sam da ti je ova neslavna utakmica kraj u reprezentativnom dresu.Napravio si zavidnu karijeru u Zvezdi i Italiji i jos jednom veliko HVALA i Srecno.

ko, ja?

pre 12 godina

Hvala ti Deki za sve sto si pruzio Srbiji! Oni koji te pljuju nisu isli (niti ce) dalje od parkica ispred zgrade. Nekad si igrao dobro, nekad ne, ali zelja i trud je uvek bio prisutan i to ti se ne moze osporiti! O ljudskim kvalitetima ne treba ni govoriti ;) Ziveo!

BRE

pre 12 godina

VRATITE PETKA ! ! ! ON NAS JE MAKAR ODVEO NA SP SA JEDNIM PRIMLJENIM GOLOM U KVALIFIKACIJAMA U NEMAČKU ZA PLATU OD 100 EURA MESEČNO ! ! ! KAKAV ANTIĆ, PIŽON I KLEMENTE ! ! !

vladimir todorovic

pre 12 godina

Deki majstore.....HVALA TI NA SVEMU!!!Mnogi se mozda nece sa mnom sloziti ali ja licno nikada ne mogu zaboraviti Tvoje golove protiv HRVATA u Zagrebu i Nemaca na SP. Zelim ti uspesan zavrsetak karijere i da uzivas sa tvojom porodicom

Igor

pre 12 godina

E Deki i sta da ti kaze covek... Mozda ostani,
ali pod uslovom da bar docekamo u dresu Srbije
neki fenomenalni topovski gol ili vanserijski potez
kako si to znao u Interu da uradis. Ovako je mozda
i bolje, sve najbolje u daljoj karijeri.

SEVER

pre 12 godina

Necu i ne zelim da pljujem ni jednog igraca reprezentacije. Bez obzira za koji nas klub ranije igrali. To su sve igraci koji su nas odusevljavali pod vodjstvom Antica. Necete valjda reci da su se tada trudili a sada ne? Jasno je da su glavni krivci Tole Karadzic, jer je smenio Antalu, stvorio losu atmosferu oko i u samoj reprezentaciji i Pizon koji ne ume da obavlja posao trenera. Ta dvojica su najveci krivci. Deki, tebi sve najbolje i puno hvala!

Ruza

pre 12 godina

Vala bio bi i red! Svaka cast sto si do sada uradio ali stvarno je vreme da odes. Lep pozdrav, rukovanje, bez teskih reci... A ako vec ides mogao bi jos jednu uslugu da nam ucinis, povedi svog kumasina sa sobom! A mozes i Pizona!!! Ima mladjih i sposobnijih koji cekaju k'o zapete puske (bar se ja nadam da je tako). U svakom slucaju moramo da renoviramo tim ako mislimo da uradimo nesto u kvalifikacijama za prvenstvo sveta. Pozlednji pozdrav kapitenu i srecno u Interu!

Milan

pre 12 godina

Deki, da se ne lazemo, Zdravko Kuzmanovic je za tebe doktor fudbala na toj poziciji i zato brisi ti u penziju i pusti mladje da igraju. Povedi i Pantu i Laneta, koji su nekim slucajem uspeli da budu gori od tebe... Sansu dati Ljajicu, Sulejmaniju, Dusanu Tadicu, Nemanji Pejcinovicu... Na gol staviti mladog Aleksica, koji je odlican golman...

wroom1975, 11. oktobar 2011 23:44) @

pre 12 godina

Nista nije uradio za reprezentaciju? E pa od sada racunaj sledecih 10 godina pa racunaj sta ce tvoj Raca uraditi za Srbiju.

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Hval bogu vise..Idi igumane i ne okreci se za manastirom!!!

e sad mi vise nije zao sto smo ipali, ako je ovo posledica ispadanja, ja sam srecan covek:D...

Rade

pre 12 godina

Sva sreća pa mladi Ignjovski pruža sjajne partije u Verderu. Čini mi se da imamo zamaenu! A tu su takođe i Kuzmanović, Ninković i Kačar.

mladja

pre 12 godina

Tvoje htenje i zelja se vide u zadnjih deset godina od kada nisi odigrao NI JEDNU dobru utakmicu za reprezentaciju, ni jedno dobro poluvreme. Sram da te bude, pokrij se usima i da te ne vidimo NIKAD!

Ненад

pre 12 godina

"Odigrao sam dosta mečeva i ništa nisam pomogao reprezentaciji. Vreme je da nastavim samo sa klupskim obavezama kao i uvek ..."
"Naše htenje i želja nijednog trenutka nisu postojali. Slovenija je prosečna ekipa a uspela je da ans pobedi u najbitnijoj utakmici ove godine!"

Melbourne

pre 12 godina

Hvala na trudu Dejane, ipak da li si "mnogo pomogao reprezentaciji" na drugima je da prosudjuju.....
To se kaze na primer: "Trudio sam se da pomognem reprezentaciji, koliko sam mogao"
Srecno!

dejan

pre 12 godina

majstore hvala za sve, mislim da ti jos mnogo toga mozes da pruzis svojoj reprezentaciji ali sta je tu je...nisi ti kriv sto imas pizona za trenera i karadzica kao predsednika fss.
ps: zivim za dan da vidim ledja pizonu i toletu

Milan

pre 12 godina

Vidim vas vrsne poznavaoce fudbala. Smejurija. Stankovic je nas najbolji vezni igrac. I najbolji vezni igrac u reprezentaciji. Vi ste slepci. Vidite samo odbranu i napadace. Nista drugo. On sa svojih 32 trci vise od deset godina mladjih. Tisina!

milan70

pre 12 godina

Neka se stide svi oni koji pisu tako negativne komentare. Licna frustracija i prezir prema svakom vidu uspeha izbija iz vecine gradjana zemlje u kojoj zivimo. Dejan Stankovic je mnogo dao ovoj zemlji, mnogo vise nego svako od vas pljuvaca i hejtera. Kamo srece da je svako od nas postigao ono sto je Dejan. A vi nastavite da mrzite jer drugo ne znate. One koji su vam uproastili zivote i bududucnost ne smete jer se bojite posledica. Nadam se da ce Dejan procitati neke od vasih komentara kako bi jos jednom shvatio da u ovu i ovakvu negativnu Srbiju ne treba nikada da se vrati.

zoran

pre 12 godina

Ma hajde..ja mislio da ces terati bar do 200. utakmice...bas si me iznenadio...mislim, dobro se kreces, skoro kao ja kada sam umoran...nego, igra li ti veceras..??

Zoom2

pre 12 godina

Koliko su informacije i Nemanjica se oprasta, izgleda da su mu dosadili redovni porazi od velesila Azerbedjana, Kazahstana, N. zelanda, Estonije, Finske, Slovenije i slicnih..

malosoli

pre 12 godina

Dejan Stanković je veliki fudbaler ali pre svega veliki čovek.
Potrebne su dublje analize da bi se shvatilo, zašto njegove igre u reprezentaciji već duže vreme nisu ni približno jednake njegovoj želji i zalaganju.
Hvala za sve Deki Stankoviću!

dejan

pre 12 godina

ajde pljuvaci krenite, svima je valjao i kod svakog trenera igrao samo je nama los...samo neko ko nikad nije izasao na teren moze da kaze da on nista nije uradio za nasu reprezentaciju. deki majstore hvala za sve

stefan

pre 12 godina

Ko sastavlja reprezentaciju? Deki je sigurno ljut zbog nekih stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Odluka je nagla i sokantna.; Poceli smo utakmicu bez napadaca!? Lazovic, koji se odrekao dresa - Sulejmani, koga uporno guramo u stranu; javnost dopusta postojanje klanova u nasem fudbalu.. S druge strane Vidic bi trebalo da igra za Engleze, sto je odavno poznato... Deki, najveci si! Kada Miha preuzme reprezentaciju, e to je druga prica...

Лука

pre 12 godina

Деки, хвала ти! Велико срце, велики цар који нипошто није заслужио овакав опроштај од репрезентације. Видић, с друге стране...

wlado

pre 12 godina

klasika, uvek se povuce posle poraza, prvi put protiv azarbajdzana, sad opet...e deki deki...pamticu te po jednoj nuli za zalaganje za reprezentaciju,

Seljak veseljak

pre 12 godina

Ajd polako i povedi Pantelica,Vidica i ostale klade ..sramota me veceras kad sam gledao Bosance kako ginu i drze cas fudbala Francuzima

HlaoRu

pre 12 godina

Vasa zelja i htenje se VEOMA dovode u pitanje.

Uvek si za reprezentaciju igrao sa pola snage, a Pantelic je igrao samo zato sto si ti to postavio kao uslov. Zbog toga se i Danko Lazovic povukao iz reprezentacije jer covek vise nije mogao da greje klupu dok tvoj kum redovno igra. Drago mi je da ti konacno vidimo ledja.

Pera

pre 12 godina

Mislim da je Stankovic genrealno dobar igrac ali nekako se pogadjalo da stvarno nikad nije pruzio neku partiju vrednu pomena kao sto je to uradio u Italiji.
U svako slucaju svaka cast na istrajanosti.

Sasa

pre 12 godina

Mislim da ljudi koji kritikuju ovog coveka ne razumeju fudbal. Rekao bih da je jedan od najkonstantnijih u reprezentaciji, da je uvek psiholoski na nivo potreban za svaki mec koji odirgra i za razliku od mnogih drugi radi svoj posao u tim odlicno (u ofanzivnom i defanzivnom smislu).
Deki sve cestitke na sjajnu karijeru.

nikola drezgić

pre 12 godina

Neki mladji igrači treba da ga zamene reče Deki! Sve bi to bilo u redu da ti igrači nisu razmaženi mamini i tatini buržujski sinovi koji su postali fudbaleri na silu ili preko veze,dok se pravi talenti razočaraju u startu kad vide šta se dešava i povuku samo sa bitangama da nemaju posla!

mek

pre 12 godina

Eto ode Deki,jeste li srecni,sada cemo i vise nego precesto gledati Evropsku klasu Radosava! Cenim da ce Radosav koliko je utakmica odigrao do sada prestici i Savu i Dejana...

Lobos

pre 12 godina

"Naše htenje i želja nijednog trenutka nisu se dovodili u pitanje..."
Moram reci i naše htenje i želja nijednog trenutka nisu se dovodili u pitanje. ZBOGOM!!

Sreten

pre 12 godina

Grobar sam od glave do pete i moram da kažem da nije zaslužio negativne komentare. Čaj i večeras je bio jedan od onih kojima je bilo stalo. Nije on kriv što smo bili totalno raštimovani i što nam reprezantacija uglavnom igra tako. Zbog toga i nikad nije pružio partije iz Italije. Lično sam uvek navijao protiv njega zbog onog gola u dresu Lacija, ali treba biti realan

Paks

pre 12 godina

Hvala Bogu. To si trebao da uradis pre kvalifikacija. Najgori igrac u Svetskoji fudbalskoj enciklopediji koji je stigao do broja sto u svojoj reprezentaciji. Covek koji nikada nista nije ucinio za svoju drzavu. Zvezdas sam da ne bude zabune al ovaj covek je od mene precrtan za sva vremena.

CZ-PRO

pre 12 godina

Najviše škripi u veznom redu.Ovo je novi udar na sredinu terena. Stanković je bar znao okrenuti stranu za razliku od Petrovića,Ninkovića,Milijaša itd. OGROMAN GUBITAK

CaptainCrash

pre 12 godina

Svoj cilj si ostvario,ime ce ti biti upisano sa Savinim narednih verovatno 100 god zlatinm slovima...
Da je srece da si se ranije povukao...

Gojko

pre 12 godina

Da uradi tako nesto konacno, dosta je bilo, ajde da smo prosli dalje na EP, taman sam mislio da ce ga zbog rekorda zvati i na sledece kvalifikacije!

mojeime

pre 12 godina

Deki hvala ti za sve. Nisi ti kriv sto je ovde situacija takva kakva je.
Ocekivo se od tebe da budes vodja, kapiten a ti to jednostavno po naravi nisi.
Mnogo svetliju sliku si mogao ostaviti u reprezentaciji da su je vodili neki pametni ljudi.

Ovako ostalo je da si bio samo prosek i po tome ce te na zalost vecina pamtiti.

Sve najbolje u daljem zivotu!

Pajke

pre 12 godina

Hvala ti za sve legendo, neka te pljuju koliko hoće, za mene si uvek bio igrač koji je ako ništa drugo voleo reprezentaciju i trčao za nju, možda nisi znao mnogo sa loptom, ali si trčao i ginuo. Tvoja jedina greška je što si zadužio dres sa brojem 10, jer ti nisi 10, već broj 5 kao što nosiš u Interu. I zato te svi pljuju, jer nemaju pojma o fudbalu, i očekuju od tebe da radiš ono što je Piksi radio, da organizuješ igru, a to ti ne umeš i to nije tvoj zadatak...

nikola

pre 12 godina

Dovidjenja bre, nikada nisi dao ni deo onoga sto si dao klubovima. Kakav god da si igrac, kao srpski reprezentativac si velika nula. A posto si godinama kapiten, tvoja odgovornost je jos veca. I da, tvog kuma ce po istom da pamte naredne generacije, s tim sto smo se njemu bar smejali..

wroom1975

pre 12 godina

Uh...sad neznam kako cu nocas da spavam. Ma daj bre..."who cares"...vratite malo film, pa vidite sta je taj covek uopste ucinio za reprezentaciju...? NISTA!!!

ramac,trst

pre 12 godina

e to je pravi sportista.Kad je osetio da fudbalski vise ne vredi ni dva grosa bataljuje reprezentaciju.Steta sto nije uradio pre kvalifikacija to isto.

Vlada Kraljevo

pre 12 godina

E konacno nesto pametno i od tebe.Jos da te poslusaju ove babe sto su sa tobom "igrale" pa da krenemo ispocetka sa klincima koji ne moraju da budu zvezde kao ti ali da 90 minuta poginu za grb.Pa i kada izgubimo mozemo ponosno reci BORILI SMO SE...

Milorad

pre 12 godina

Deki, tebe, Ivanovica, Kolarova i Jorgacevica jedino cenim. Evo, ja cu ti se izvinuti zbog ovog teskog trenutka koji si doziveo krivicom nikog drugog osim Pizona i lose organizacije. Bio si najtuzniji posle SP i Australije, znam i sad da ti je tesko. Hvala ti na svemu, a ova sramota i poraz nek je na cast dusmanima!

uoy

pre 12 godina

Pa trebao si mnogo ranije to da uradis...a da,morao si da srusis Savin rekord...ae cao bre!!!Mada ima tu jos kojima nije vise mesto u reprezentaciji,a nikad i nije bilo...

Utudinovic

pre 12 godina

Lupajte minuse, ali samo sam realan. Cinjenica je da je Dejan Stankovic fudbaler koji je za reprezentaciju davao 5 % od onoga sto je davao u klubovima. Jeste odigrao preko 100 utakmica ali nikada nije bio onaj koji je najvise pokazao, dao, bio pozitivan primer ostalima.

rezovi

pre 12 godina

Došlo je vrijeme za korjenite promjene. Stanković,Vidić,Pantelić,Miljuš,Žigić,Jovanović .... Zahvalit im se i svježu krv unutra jer očito da su ovo potrošeni igrači.

zemlja dembelija

pre 12 godina

na prste jedne ruke bi mogle da se nabroje utakmice koje je ovaj covek odigrao za reprezentaciju na nivou vrhunskog profesionalca iz lige kao sto je Kalco.... njima su izgleda jedino bitne brojke...

Dejan

pre 12 godina

Dekiju svaka cast... Sigurno nije najbolji igrac koji je igrao za ovu reprezentaciju, nije najveci, nije najatraktivniji... Ali, makar je uvek bio tu, uvek davao sve od sebe. Veliko hvala!

гробар до гроба

pre 12 godina

Хвала БОГУ!!! Већ је кренуло на боље. Надам се да ће ускоро Пантелић дати исту изјаву, Јовановић, Пижон, Толе (али за њега знам да неће)

bane

pre 12 godina

To sto je Stankovic odigrao 100 utakmica za nacionalni tim govori gde nam je fudbal. Ko bi mogao da nabroji pet utakmica u kojima je Stankovuc bio recimo nas najbolji igrac? I svejedno je da li on ide ili ne. SRPSKI FUDBAL JE MRTAV a veceras je to samo objavljeno. Nemamo trenere, nemamo mladje kategorije, nemamo seniore, liga je uzasna...Mi smo vec, ne druga, nego treca evropska liga. Ali nije stvar u tome, stvar je u NEBORBENOSTI. U HODANJU igraca. U nepostojanju nikakve organizacije ni tima ni igre. Petrovic kaze - umorni! Ali sezona je tek pocela. Svi ce oni da otrce u svoje klubove i ako ih stave u tim ima da jedu travu! A ovde - nemaju snage. I tako godinama. I u Anticevo vreme je bilo tako. Setite se Australije i Gane. Kad god treba - nemaju srca. NIkad ga nemaju. Ni srca ni znanja. Dajte na sportski sajtovima vise sportova u kojima nesto znacimo, dosta vise domaceg fudbala. Gadi mi se to gledati godinama. Bas me briga. Neka puknu i u nekim narednim kvalifikacijama. Samo ih skloniti sa naslovih strana. Sve skupa. UA FUDBALERI!

oćeš i orden da ti uručimo

pre 12 godina

"Fudbaler Intera bio je kapiten reprezentacije, a u meču sa Slovenijom odigrao je 102. utakmicu za nacionalni tim i tako se izjednačio sa Savom Miloševićem."
Ma bolilo je tebe uvo za pobedu, ti si juro Savu.

Ivan

pre 12 godina

Hvala Bogu !!! Od njegovih 100 i kusur utakmica pamtim ga samo kako je igrao u prvoj, za svo to vreme nije bio neko ko je pravio razliku vec smo gubili od koga smo stigli

nikolaks

pre 12 godina

Jos samo pantelic,zigic i lane da odu u penziju :) jorgan da se ne zove vise,kao ni mrdja,raca,milijas itd neka igraju darko lazovic i lazar markovic,sulejmani,tadic,ljajic,matic,kacar itd

Jerez

pre 12 godina

E hvala Bogu da doceka i ovaj dan. Jos da ga isprate Vidic, Pantelija, Zigic, Jovanovic, Ninkovic, golmani, ceo strucni stab, sve strucne sluzbe FSS i naravno Tole, pa da mozda nas fudbal malo krene napred!!!

Nenad

pre 12 godina

Bravo Deki! Hvava za sve sto si uradio za reprezentaciju, posebno za gol Hrvatima na maksimiru koji nas je odveo na EP 2000, poslednji na kojem smo ucestvovali. Kolika si velicina pokazuje i sto nisi teo da preteknes Savu Milosevica, neki bi igrali i na silu i uzimali mesto boljima da bi oborili rekorde...JEDAN JE STANKOVIC DEJAN!

miki

pre 12 godina

strašno posle poraza kad si video da nećeš ići na evropsko prvenstvo si odlučio da se povučeš, bolje će nam vala i biti bez tebe.

Srdjan

pre 12 godina

Hvala bogu, sad ce da nam svane!!! Jos da se oproste Pantelic, Zigic, Petrovic, Milijas, Fejsa, Jovanovic... da sa novim mladim snagama krenemo u prve srpske pobede!!!

wroom1975

pre 12 godina

Uh...sad neznam kako cu nocas da spavam. Ma daj bre..."who cares"...vratite malo film, pa vidite sta je taj covek uopste ucinio za reprezentaciju...? NISTA!!!

Paks

pre 12 godina

Hvala Bogu. To si trebao da uradis pre kvalifikacija. Najgori igrac u Svetskoji fudbalskoj enciklopediji koji je stigao do broja sto u svojoj reprezentaciji. Covek koji nikada nista nije ucinio za svoju drzavu. Zvezdas sam da ne bude zabune al ovaj covek je od mene precrtan za sva vremena.

Ivan

pre 12 godina

Hvala Bogu !!! Od njegovih 100 i kusur utakmica pamtim ga samo kako je igrao u prvoj, za svo to vreme nije bio neko ko je pravio razliku vec smo gubili od koga smo stigli

Milorad

pre 12 godina

Deki, tebe, Ivanovica, Kolarova i Jorgacevica jedino cenim. Evo, ja cu ti se izvinuti zbog ovog teskog trenutka koji si doziveo krivicom nikog drugog osim Pizona i lose organizacije. Bio si najtuzniji posle SP i Australije, znam i sad da ti je tesko. Hvala ti na svemu, a ova sramota i poraz nek je na cast dusmanima!

oćeš i orden da ti uručimo

pre 12 godina

"Fudbaler Intera bio je kapiten reprezentacije, a u meču sa Slovenijom odigrao je 102. utakmicu za nacionalni tim i tako se izjednačio sa Savom Miloševićem."
Ma bolilo je tebe uvo za pobedu, ti si juro Savu.

гробар до гроба

pre 12 godina

Хвала БОГУ!!! Већ је кренуло на боље. Надам се да ће ускоро Пантелић дати исту изјаву, Јовановић, Пижон, Толе (али за њега знам да неће)

Nenad

pre 12 godina

Bravo Deki! Hvava za sve sto si uradio za reprezentaciju, posebno za gol Hrvatima na maksimiru koji nas je odveo na EP 2000, poslednji na kojem smo ucestvovali. Kolika si velicina pokazuje i sto nisi teo da preteknes Savu Milosevica, neki bi igrali i na silu i uzimali mesto boljima da bi oborili rekorde...JEDAN JE STANKOVIC DEJAN!

Sreten

pre 12 godina

Grobar sam od glave do pete i moram da kažem da nije zaslužio negativne komentare. Čaj i večeras je bio jedan od onih kojima je bilo stalo. Nije on kriv što smo bili totalno raštimovani i što nam reprezantacija uglavnom igra tako. Zbog toga i nikad nije pružio partije iz Italije. Lično sam uvek navijao protiv njega zbog onog gola u dresu Lacija, ali treba biti realan

Slobo

pre 12 godina

Dejane - Hvala ti na svemu. Nije bilo lako igrati u nasim selekcijama predvodjenim raznim neznalicama, i kada si kod Djorica bio rezerva Ivicu.Vidio sam veceras onaj zagrljaj na kraju sa Ivanovicem i znao sam da ti je ova neslavna utakmica kraj u reprezentativnom dresu.Napravio si zavidnu karijeru u Zvezdi i Italiji i jos jednom veliko HVALA i Srecno.

milan70

pre 12 godina

Neka se stide svi oni koji pisu tako negativne komentare. Licna frustracija i prezir prema svakom vidu uspeha izbija iz vecine gradjana zemlje u kojoj zivimo. Dejan Stankovic je mnogo dao ovoj zemlji, mnogo vise nego svako od vas pljuvaca i hejtera. Kamo srece da je svako od nas postigao ono sto je Dejan. A vi nastavite da mrzite jer drugo ne znate. One koji su vam uproastili zivote i bududucnost ne smete jer se bojite posledica. Nadam se da ce Dejan procitati neke od vasih komentara kako bi jos jednom shvatio da u ovu i ovakvu negativnu Srbiju ne treba nikada da se vrati.

nikolaks

pre 12 godina

Jos samo pantelic,zigic i lane da odu u penziju :) jorgan da se ne zove vise,kao ni mrdja,raca,milijas itd neka igraju darko lazovic i lazar markovic,sulejmani,tadic,ljajic,matic,kacar itd

de_rossi

pre 12 godina

Tragedija se nastavlja!!

1. SP_2010_dva poraza_pobjeda_ispadanje u 1.kolu
2. Vojvodina - Vaduz
3. C. Zvezda - Rennes - realno Rennes bolji
4. Partizan - neznam im ni ime
5. Srbija - EP 2012 - malo morgen

Šta slijedi???

Milan

pre 12 godina

Vidim vas vrsne poznavaoce fudbala. Smejurija. Stankovic je nas najbolji vezni igrac. I najbolji vezni igrac u reprezentaciji. Vi ste slepci. Vidite samo odbranu i napadace. Nista drugo. On sa svojih 32 trci vise od deset godina mladjih. Tisina!

Utudinovic

pre 12 godina

Lupajte minuse, ali samo sam realan. Cinjenica je da je Dejan Stankovic fudbaler koji je za reprezentaciju davao 5 % od onoga sto je davao u klubovima. Jeste odigrao preko 100 utakmica ali nikada nije bio onaj koji je najvise pokazao, dao, bio pozitivan primer ostalima.

bane

pre 12 godina

Prvih jedanaest nase reprezentacije
Jorgacevic, Bojan - 2,2 M.
Nemanja Vidic - 37 M. (Kapiten Man. Utd.)
Branislav Ivanovic 23 M. (Chelsea)
Aleksandar Kolarov 15 M. (Man. City)
Neven Subotic 18 M. (Dortmund)
Dejan Stankovic 10 M. (Inter)
Milan Jovanovic 5 M. (Anderlecht)
Milos Ninkovic 2,5 M. (Dynamo Kiew)
Radosav Petrovic 2,5 M. (Blackburn)
Zoran Tosic 9 M. (C S K A)
Dragan Mrdja 1,75 M. (Sion)

Prvih jedanaest Slovenije
Samir Handanovic 11 M. (Udineze)
Miso Brecko 2.25 M. (Keln)
Bostjan Cesar 2 M. (Kijevo Verona)
Marko Suler 2 M. (Gent)
Bojan Jokić 1 M. (Kijevo Verona)
Dare Vrsic 1 M. (Olimpija)
Armin Bacinovic 5 M. (Palermo)
Andraz Kirm 2,3 M. (Wisla)
A. Radosavljevic 800 K. (ADO Den Hag)
Zlatan Ljubijankic 2 M. (Gent)
Tim Matavz 7 M. (PSV)

Nasa prva postava sinoc je vredela 125,95 Miliona Evra prema Transfermarktu, dok
su nasa protivnici vredni 36,35 Miliona Evra od cega golman vredi 11m.

Ako mene pitate sram nas bilo i sram bilo sve nase igrace i strucni stab, a mnogi ce mi zameriti najvise nasem kapitenu koji nije igrao od 55 do 88 minuta kad bukvalno nije potrcao niti je pipnuo loptu, i naravno sto kao veliki kapiten nije izveo po nas kobni penal

rango

pre 12 godina

Vidim vas vrsne poznavaoce fudbala. Smejurija. Stankovic je nas najbolji vezni igrac. I najbolji vezni igrac u reprezentaciji. Vi ste slepci. Vidite samo odbranu i napadace. Nista drugo. On sa svojih 32 trci vise od deset godina mladjih. Tisina!
(Milan, 12. oktobar 2011 00:15)

# Link komentara


DA BRATE??ali mnogo sporo trchi a i u pogresno veme i u pogresnom smeru!!!!

nije fudbal BIATLON!!!

ramac,trst

pre 12 godina

e to je pravi sportista.Kad je osetio da fudbalski vise ne vredi ni dva grosa bataljuje reprezentaciju.Steta sto nije uradio pre kvalifikacija to isto.

malosoli

pre 12 godina

Dejan Stanković je veliki fudbaler ali pre svega veliki čovek.
Potrebne su dublje analize da bi se shvatilo, zašto njegove igre u reprezentaciji već duže vreme nisu ni približno jednake njegovoj želji i zalaganju.
Hvala za sve Deki Stankoviću!

HlaoRu

pre 12 godina

Vasa zelja i htenje se VEOMA dovode u pitanje.

Uvek si za reprezentaciju igrao sa pola snage, a Pantelic je igrao samo zato sto si ti to postavio kao uslov. Zbog toga se i Danko Lazovic povukao iz reprezentacije jer covek vise nije mogao da greje klupu dok tvoj kum redovno igra. Drago mi je da ti konacno vidimo ledja.

Pajke

pre 12 godina

Hvala ti za sve legendo, neka te pljuju koliko hoće, za mene si uvek bio igrač koji je ako ništa drugo voleo reprezentaciju i trčao za nju, možda nisi znao mnogo sa loptom, ali si trčao i ginuo. Tvoja jedina greška je što si zadužio dres sa brojem 10, jer ti nisi 10, već broj 5 kao što nosiš u Interu. I zato te svi pljuju, jer nemaju pojma o fudbalu, i očekuju od tebe da radiš ono što je Piksi radio, da organizuješ igru, a to ti ne umeš i to nije tvoj zadatak...

bane

pre 12 godina

To sto je Stankovic odigrao 100 utakmica za nacionalni tim govori gde nam je fudbal. Ko bi mogao da nabroji pet utakmica u kojima je Stankovuc bio recimo nas najbolji igrac? I svejedno je da li on ide ili ne. SRPSKI FUDBAL JE MRTAV a veceras je to samo objavljeno. Nemamo trenere, nemamo mladje kategorije, nemamo seniore, liga je uzasna...Mi smo vec, ne druga, nego treca evropska liga. Ali nije stvar u tome, stvar je u NEBORBENOSTI. U HODANJU igraca. U nepostojanju nikakve organizacije ni tima ni igre. Petrovic kaze - umorni! Ali sezona je tek pocela. Svi ce oni da otrce u svoje klubove i ako ih stave u tim ima da jedu travu! A ovde - nemaju snage. I tako godinama. I u Anticevo vreme je bilo tako. Setite se Australije i Gane. Kad god treba - nemaju srca. NIkad ga nemaju. Ni srca ni znanja. Dajte na sportski sajtovima vise sportova u kojima nesto znacimo, dosta vise domaceg fudbala. Gadi mi se to gledati godinama. Bas me briga. Neka puknu i u nekim narednim kvalifikacijama. Samo ih skloniti sa naslovih strana. Sve skupa. UA FUDBALERI!

robinho

pre 12 godina

Za naivne i neupucene moram da kazem da se niko ne povlaci, to su samo stosevi. Mozda Deki nece vise igrati, ali ce sigurno postati trener ili jedan od glavnih celnika nase repke cim prestane sa kartijerom. A Vi sami procenite kuda ce vas odvesti trener amater koji vas je sahranio kao profesionalni igrac.

mojeime

pre 12 godina

Deki hvala ti za sve. Nisi ti kriv sto je ovde situacija takva kakva je.
Ocekivo se od tebe da budes vodja, kapiten a ti to jednostavno po naravi nisi.
Mnogo svetliju sliku si mogao ostaviti u reprezentaciji da su je vodili neki pametni ljudi.

Ovako ostalo je da si bio samo prosek i po tome ce te na zalost vecina pamtiti.

Sve najbolje u daljem zivotu!

nikola

pre 12 godina

Neka mi neko kaze jednu dobru utakmicu Dejana Stankovica u dresu reprezentacije, i neka mi neko kaze za jedan uspeh reprezentacije od 1990 godine. Slovima nijedan. Oni ne zasluzuju da ih nacija vise prati i bodri, a samo o fudbalu pricamo...

wlado

pre 12 godina

klasika, uvek se povuce posle poraza, prvi put protiv azarbajdzana, sad opet...e deki deki...pamticu te po jednoj nuli za zalaganje za reprezentaciju,

Milan

pre 12 godina

Deki, da se ne lazemo, Zdravko Kuzmanovic je za tebe doktor fudbala na toj poziciji i zato brisi ti u penziju i pusti mladje da igraju. Povedi i Pantu i Laneta, koji su nekim slucajem uspeli da budu gori od tebe... Sansu dati Ljajicu, Sulejmaniju, Dusanu Tadicu, Nemanji Pejcinovicu... Na gol staviti mladog Aleksica, koji je odlican golman...

Sasa

pre 12 godina

Mislim da ljudi koji kritikuju ovog coveka ne razumeju fudbal. Rekao bih da je jedan od najkonstantnijih u reprezentaciji, da je uvek psiholoski na nivo potreban za svaki mec koji odirgra i za razliku od mnogih drugi radi svoj posao u tim odlicno (u ofanzivnom i defanzivnom smislu).
Deki sve cestitke na sjajnu karijeru.

smaraci

pre 12 godina

"Dejan Stanković se povlači!"
Pitam se da li će i kuma da povuče? :)
(pfc1, 12. oktobar 2011 00:28)

Pitaj Pedju Mijatovica i Branka Brnovica.

krlekv81@gmail.com

pre 12 godina

Aha.....A oproštaj od reprezentacije,na prepunoj Marakani i 103 nastup....kraj priče,prejebo si Sava....Uostalom zar to nije bio glavni motiv,svih ovih godina?

(krle)

Zoki7777

pre 12 godina

Nadam se da on čita ove komentare i da ga je bar malo sram iako kako se borio za reprezentaciju čisto sumnjam da ga imalo dira. Momak je limitiran igrač, dizelaš od 33 godine koji je i ranije mogao funkcionirati samo u sistemu sa 10 vrhunskih suigrača, ako ih je 9 ili 8 već je bila frka. Ovo je najbolje što se moglo desiti u ovoj sramoti. Odigrao je najviše utakmica a ostat će upamćen kao kapetan luzer sa 1 dobro odigranom utakmicom (Hrvatska), isto kao što je Pedja upamćen po penalu Holanđanima ili što će Vidić biti zbog ruke na SP i ovog penala Slovencima. To su obični luzeri a njihove titule za strane gazde i velike timove mogu da si nabiju, već će oni znati gdje, meni lično a mislim da i našem narodu ama baš ništa ne znače.

Srbin

pre 12 godina

Svi pljuju igrace?A to sto Srbija ima najgore navijanje
na domacem terenu to nikome nesmeta,to sto nema
jednu navijacku pesmu,to sto nemozemo da napunimo
stadion,skoro nikada...
Ipak smo mi navijaci mnogo veca bruka i sramota nase
drzave,od fudbalera,kosarkasa...

Bravo

pre 12 godina

Velika odluka velikog kapitena! Da smo pobedili oborio bi rekord Save Milosevica, ovako je resio sebe da kazni i neposredno posle neuspeha dao divovsku izjavu! Bravo Deki! Tvoj go protiv Hrvata u barazu 2000te je veci deset puta od ovog poraza, ako je za utehu!!!

Pera

pre 12 godina

Mislim da je Stankovic genrealno dobar igrac ali nekako se pogadjalo da stvarno nikad nije pruzio neku partiju vrednu pomena kao sto je to uradio u Italiji.
U svako slucaju svaka cast na istrajanosti.

robinho

pre 12 godina

Zajedno sa Vidicem, najprecenjeniji igrac sa nasih prostora. Ja evo vec placem, ne znam kako cu bez takvih genijalaca koji su nas toliko puta do sada ostavili bez rezultata, blamirajuci nas po svetu.

klat

pre 12 godina

E,a da je igrao upola kao u Interu bio bi ,Deki care,ovako nista od njega i repke. Isto vazi i za Vidica i ko mu dade onako povredjenom da sutira penal.

Interista

pre 12 godina

E , moj Deki... veliki sam navijac Intera...kad te gledam tamo... odusevljena sam... spucas gol sa pola terena... komunikacija sa ekipom na nivou... a kad igras za GRB ja se iskreno pitam je l to onaj isti Dejan koji igra za inter... neosorno je da si veliki igrac ALI VAN REP. Mada , ponekad je bitnije da li si veliki covek...

Petar

pre 12 godina

"Putuj igumane za manastir ne brini!" Vi uzivajte u vasem novci,a mi cemo uzivati u nasoj Srbiji! Nadam da se necemo vise videti! Sve najbolje i daleko vam lepa kuca! Mladost ste mi upropastili!

BRE

pre 12 godina

VRATITE PETKA ! ! ! ON NAS JE MAKAR ODVEO NA SP SA JEDNIM PRIMLJENIM GOLOM U KVALIFIKACIJAMA U NEMAČKU ZA PLATU OD 100 EURA MESEČNO ! ! ! KAKAV ANTIĆ, PIŽON I KLEMENTE ! ! !

Red Marquis

pre 12 godina

Nadam se da nije ovo izrekao samo u afektu. Ljudi uvek ističu samo to kako nije pružao partije u reprezentaciji kao u klubu, ali postoji tu još nešto.

Njegov mentalni sklop je razarajuć po naš nacionalni tim, ako ste ga ikad slušali čuli bi da je veći kalkulant od Pižona(što nije mala stvar). A kapiten je, tu je najduže i to što nikad nismo imali hemiju u timu najveći teret mora da padne na njegova pleća.
Idi i ne okreći se sine...

mladja

pre 12 godina

Tvoje htenje i zelja se vide u zadnjih deset godina od kada nisi odigrao NI JEDNU dobru utakmicu za reprezentaciju, ni jedno dobro poluvreme. Sram da te bude, pokrij se usima i da te ne vidimo NIKAD!

Leningrad Cowboy

pre 12 godina

Moze da se povuce i cijela reprezentacija ali bice ista tuge dokle god ostavku ne da Tole Karadzic i povuce sa sobom sve funkcionere i ostale protivnike srpskog fudbala. Niko vise stete reprezentaciji nije napravio

Lokalac

pre 12 godina

Vidic je prodao ovu utakicu. Mozda je jos neko sa njim u tom poslu ali on je jedini 100% provaljen. Kad je sutirao penal golman mu je pokazao u koju stranu treba da sutne (ko ne veruje neka pogleda snimak) i pritom je sutno tako slabo da lopta nebi ni dosla do gola. Sad da li je on tim penalom hteo da namerno izgubi zbog Karadzica, Pizona ili koga vec nije bitno, ali je on tim potezom IZDAO narod. Njegova obaveza je, ako vec igra za nacionalni tim, da uradi sve kako bi pobedili jer ne predstavlja on Toleta, Pizona, Antica..., pa cak i sebe, on na prvom mestu predstavlja svakog stanovnika ove zemlje. Tim potezom je svima nama, koji smo i pored svega sinoc strepeli i imali vere u njih, lupio ne samar, nego SAMARCINU. Navijam za Zvezdu, bio mi je idol, ali od ovog trenutka za mene je mrtav. I jos jedno (retoricko) pitanje, da li bi smeo to da uradi u klubu?

zemlja dembelija

pre 12 godina

na prste jedne ruke bi mogle da se nabroje utakmice koje je ovaj covek odigrao za reprezentaciju na nivou vrhunskog profesionalca iz lige kao sto je Kalco.... njima su izgleda jedino bitne brojke...

MM

pre 12 godina

Treba da te je sramota što još kod svoje dvadesete utakmice za reprezentaciju nisi sam rekao da ne zaslužuješ da igraš u najboljoj selekciji. Javno pozivam sve fudbalske stručnjake da analiziramo svaku tvoju utakmicu gde bi se dokazalo tvoje provlačenje i alibi igre u timu. Da li te spremaju za neku funkciju i zašto ti se uvlače svi već godinama, ne znam. Znam da zbog fudbalskih kvaliteta to nije slučaj. Želim ti sve najbolje.

nikola

pre 12 godina

Dovidjenja bre, nikada nisi dao ni deo onoga sto si dao klubovima. Kakav god da si igrac, kao srpski reprezentativac si velika nula. A posto si godinama kapiten, tvoja odgovornost je jos veca. I da, tvog kuma ce po istom da pamte naredne generacije, s tim sto smo se njemu bar smejali..

zoran

pre 12 godina

Ma hajde..ja mislio da ces terati bar do 200. utakmice...bas si me iznenadio...mislim, dobro se kreces, skoro kao ja kada sam umoran...nego, igra li ti veceras..??

CZ-PRO

pre 12 godina

Najviše škripi u veznom redu.Ovo je novi udar na sredinu terena. Stanković je bar znao okrenuti stranu za razliku od Petrovića,Ninkovića,Milijaša itd. OGROMAN GUBITAK

savo majmune

pre 12 godina

odigrao 100 i kusur utakmica i ni u jednoj ga nisam gledao da je dao neki pozitivan doprinos
josh da povuche za sobom panteliju i zigu pa bog da nas vidi

Радашин

pre 12 godina

Срам вас било, вас звездице! У репрезентацији треба да дајете бар 120% у односу на игре у клубовима! Ви не дајете ни 20%... СРАМ ВАС БИЛО, БРЕ!

Ненад

pre 12 godina

"Odigrao sam dosta mečeva i ništa nisam pomogao reprezentaciji. Vreme je da nastavim samo sa klupskim obavezama kao i uvek ..."
"Naše htenje i želja nijednog trenutka nisu postojali. Slovenija je prosečna ekipa a uspela je da ans pobedi u najbitnijoj utakmici ove godine!"

Seljak veseljak

pre 12 godina

Ajd polako i povedi Pantelica,Vidica i ostale klade ..sramota me veceras kad sam gledao Bosance kako ginu i drze cas fudbala Francuzima

alejandro

pre 12 godina

Nadam se da su srecni ovi Jugosloveni sto su ga terali iz reprezentacije, sada mogu da uzivaju u Racinim majstorijama.
(Drizd, 11. oktobar 2011 23:41)

Zbog tebe i tebi slicnih se i nalazimo tu gde jesmo! Niko normalan ne deli reprezentativce na one iz Zvezde i Partizana, vi biste hteli izgleda samo zvezdase a pogledajte malo Sulejmanija, Ljajica, Lazovica iz Zvezde, oni su buducnost naseg fudbala, mada kako stavi stoje odavno su trebali da budu sadasnjost. Dekiju svaka cast ali realno nije vise za reprezentaciju, sve najbolje u nastavku karijere.

stefan

pre 12 godina

Ko sastavlja reprezentaciju? Deki je sigurno ljut zbog nekih stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Odluka je nagla i sokantna.; Poceli smo utakmicu bez napadaca!? Lazovic, koji se odrekao dresa - Sulejmani, koga uporno guramo u stranu; javnost dopusta postojanje klanova u nasem fudbalu.. S druge strane Vidic bi trebalo da igra za Engleze, sto je odavno poznato... Deki, najveci si! Kada Miha preuzme reprezentaciju, e to je druga prica...

Nesrecni

pre 12 godina

Pitao sam se da li ces ikada za reprezentaciju data makar jedan od onih tvojih golova iz dresa Intera, makar jedan sut sa 20-30 metara, ali ne... Nikad nista... U reprezentaciji odigranih 100 utakmica, a samo jedna vredna pamcenja (Hrvatska), za nekog ko nosi broj 10 na ledjima, malo je...

uoy

pre 12 godina

Pa trebao si mnogo ranije to da uradis...a da,morao si da srusis Savin rekord...ae cao bre!!!Mada ima tu jos kojima nije vise mesto u reprezentaciji,a nikad i nije bilo...

Comsheeya Niš

pre 12 godina

Neka se stide svi oni koji pisu tako negativne komentare. Licna frustracija i prezir prema svakom vidu uspeha izbija iz vecine gradjana zemlje u kojoj zivimo. Dejan Stankovic je mnogo dao ovoj zemlji, mnogo vise nego svako od vas pljuvaca i hejtera. Kamo srece da je svako od nas postigao ono sto je Dejan. A vi nastavite da mrzite jer drugo ne znate. One koji su vam uproastili zivote i bududucnost ne smete jer se bojite posledica. Nadam se da ce Dejan procitati neke od vasih komentara kako bi jos jednom shvatio da u ovu i ovakvu negativnu Srbiju ne treba nikada da se vrati.
(milan70, 12. oktobar 2011 00:28)

Vidi ovako, zamisli da radis i da se ubijaš na poslu trudeći se, ali da nemaš nikakve rezultate. Šta misliš, da li bi dobio otkaz? Razmisli o tome.
Inače, to što Dejan Stanković 10+ godina igra u Italiji ni tebe ni mene ne čini ni boljim ni lošijim ljudima nego što jesmo.

Neni

pre 12 godina

Deki dobro je sto ides,a najgore je kad je neko ponosan kao srpski narod pa nece strance u timu.Da su uzeli Klea od kako su mu dali srpski pasos druga bi pesma bila.Ovako Zigic i Pantelic boze oni nigde ni en igraju samo se vode kao igraci u klubovima gde su sda heheheh.Sramota
Ugledajte se na Crnu Goru sa 650 000 stanovnika .Jos jednom pozzz za Dejana,zvezda je u INTERU

SEVER

pre 12 godina

Necu i ne zelim da pljujem ni jednog igraca reprezentacije. Bez obzira za koji nas klub ranije igrali. To su sve igraci koji su nas odusevljavali pod vodjstvom Antica. Necete valjda reci da su se tada trudili a sada ne? Jasno je da su glavni krivci Tole Karadzic, jer je smenio Antalu, stvorio losu atmosferu oko i u samoj reprezentaciji i Pizon koji ne ume da obavlja posao trenera. Ta dvojica su najveci krivci. Deki, tebi sve najbolje i puno hvala!

Miševi nam ne trebaju...

pre 12 godina

Jer kada brod tone uvek prvo pale miševi, a kapetani iskusni na druge će misliti.
Život zna da bude Titanik, usamljenik-izgnanik. Tad rađaju se TITANI u nevolji istrajni... (Beogradski sindikat)

rezovi

pre 12 godina

Došlo je vrijeme za korjenite promjene. Stanković,Vidić,Pantelić,Miljuš,Žigić,Jovanović .... Zahvalit im se i svježu krv unutra jer očito da su ovo potrošeni igrači.

bo

pre 12 godina

Mogli bi ovi pljuvaci da olabave malo. Zaista nije u redu ovako govoriti. Nisam zvezdas ali neki komentari su stvarno neodmereni. Znamo gde je srz problema.

Gojko

pre 12 godina

Da uradi tako nesto konacno, dosta je bilo, ajde da smo prosli dalje na EP, taman sam mislio da ce ga zbog rekorda zvati i na sledece kvalifikacije!

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Svaka cast za staz..
Svaka cast za igre u klubovima i predstavljanje nase zemlje tamo..
Svaka cast na lojalnosti Srbiji..
Ali da si propustio priliku da iskazes svo znanje i htenje i u reprezentaciji, kao sto si u klubovima..mora da se prizna.. nisi, nazalosto po sve..
SRECNO CARE u daljem zivotu i karijeri..

Joao

pre 12 godina

Mislim i da je pravo vreme za povlacenje! Dejan Stankovic je od debija, cini mi se protiv Juzne Koreje (tada smo mogli da ih dobijemo sa 3:0) uvek davao sve od sebe. Da li je to uvek bilo dovoljno, drugo je pitanje. I juce, kada smo bili izlozeni slovenackim kontrama, ko je u svojoj 102 utakmici jurio da zakrpi rupe... Pa sigurno nije on kriv za neodlazak na EP! Samo slepci, fudbalske neznalice i zaslepljeni klubasi mogu da tvrde tako nesto.

bane_zemun

pre 12 godina

Lepo kaze Balasevic

U ime sporta
ja sam glavi rekao zbogom,
pa sam slavu stekao nogom

Takva smo sorta,
brdo love kvari nas lako
i onda djonom startuje svako

I nema 'Driblaj',
i nema 'Dodaj!'
vec samo ima:
'Dobro se prodaj'

Zbogom davni ideali.
Manje mi smeta
prvenstvo sveta
neg' prazan dzep.

dejan

pre 12 godina

ajde pljuvaci krenite, svima je valjao i kod svakog trenera igrao samo je nama los...samo neko ko nikad nije izasao na teren moze da kaze da on nista nije uradio za nasu reprezentaciju. deki majstore hvala za sve

Zoom2

pre 12 godina

Koliko su informacije i Nemanjica se oprasta, izgleda da su mu dosadili redovni porazi od velesila Azerbedjana, Kazahstana, N. zelanda, Estonije, Finske, Slovenije i slicnih..

Miki

pre 12 godina

Povlace se svi do sledece utakmice :).Nema veze, nisu krivi ni oni, koliko treneri.Nije bilo bolje ni sa Anticem, tj. nesto bolje, otisli smo na SP.
Pizon nije kalibar za selektora, Antic takodje, imate velike igrace i stavite nizerazrednog trenera, tesko da ta formula prolazi.Trebalo je posao dati Van Bastenu, govorio sam to jos dok nije trenirao Holandiju da ga uzme Zvezda a govorim i sada za reprezentaciju.Nema rezultata bez dobrog trenera.
Kako igraci da naprave rezultat kada se ne zna ko pije a ko placa, niti ko izvodi penal, sto znaci da trener nije imao ni kredibilitet kod istih.Kompletan FSS treba da podnese ostavke, ne samo trener i Tole, vec svi kompletno.

Dejo

pre 12 godina

Hvala Dejanu za sve što je dao reprezentaciji. Mene ne interesuju ovi što ga pljuju, to je njihov problem. Samo oni što površno gledaju na fudbal donose potpuno pogrešne zaključke o igrama našeg kapitena, ali srećom ima i nas koji cene sve ono što je Deki pružio u reprezentativnom dresu. Bilo je naravno tu i slabijih partija, ali trud i borbenost mu se ne mogu osporiti, uvek je davao sve od sebe. JEDAN JE STANKOVIĆ DEJAN!!!

Igor

pre 12 godina

E Deki i sta da ti kaze covek... Mozda ostani,
ali pod uslovom da bar docekamo u dresu Srbije
neki fenomenalni topovski gol ili vanserijski potez
kako si to znao u Interu da uradis. Ovako je mozda
i bolje, sve najbolje u daljoj karijeri.

jovke

pre 12 godina

Igraca mozes da voli ili ne, Ali ko realno gleda fudbal Taj Stankovic sto ga pljujete je juce bio nas najbolji igrac. Ni ja ne bi igrao pored Petrovica koji ni sam ne zna zasto igra u repki, Kradica Koji je umislio da je Mesi, Tosica koji ne zna sta znaci dodati nekom, kao bik, Mrdju koji ne moze da potrci, ni da primi lopti, Milijas koji greje tribine u prosecnoj ekipi u Engleskoj (ni oni ne znaju zasto su ga kupili), Pantelic covek veze sa fudbalom nem, a nas golman ladno primi go sa pola terena. NEMA COVEK NI SA KIM DA IGRA> Vidic nije napravio ni jedan kiks veceras sem penala i njega treba zadrzati, Kolarov ivanovic subotic ninkovic jedino sto valjaju ovo ostalo metla sve sa Propalim trenerom Temisvara, na celu sa Toletom koji nas sahran.

klinkoton

pre 12 godina

jedina utakmica koju si dobro odograo i dao sve od sebe bila je protiv Nemaca u Francuskoj,od tada se vuces kao prebijen po terenu,da ovako igras u Interu kao za reprezentaciju najurili bi te posle prve polusezone!!!

nikola drezgić

pre 12 godina

Neki mladji igrači treba da ga zamene reče Deki! Sve bi to bilo u redu da ti igrači nisu razmaženi mamini i tatini buržujski sinovi koji su postali fudbaleri na silu ili preko veze,dok se pravi talenti razočaraju u startu kad vide šta se dešava i povuku samo sa bitangama da nemaju posla!

Dejan

pre 12 godina

Dekiju svaka cast... Sigurno nije najbolji igrac koji je igrao za ovu reprezentaciju, nije najveci, nije najatraktivniji... Ali, makar je uvek bio tu, uvek davao sve od sebe. Veliko hvala!

milan

pre 12 godina

dejan stanković igra jedino da bi ušao u istoriju kao igrač sa najvećim brojem nastupa...kad gle čuda! kamo sreće da je ovo uradio posle australije!

Vlada Kraljevo

pre 12 godina

E konacno nesto pametno i od tebe.Jos da te poslusaju ove babe sto su sa tobom "igrale" pa da krenemo ispocetka sa klincima koji ne moraju da budu zvezde kao ti ali da 90 minuta poginu za grb.Pa i kada izgubimo mozemo ponosno reci BORILI SMO SE...

najbolji tim,to svako zna

pre 12 godina

posle lepih vesti od vidica i dekija,konacno cemo gledati reprez. bez igraca sa stavom:"ako ja igram,ne moze pera a mora mika

Trustno1

pre 12 godina

jedan je Stankovic Dejan ! koliko momak snage ima. i juce je igrao dobar fudbal takodje. samo slepci ne vide koliko se zalaze i koliko trci. odbrana za igraca sredine terena vrhunska! imao je i pasove, znam da siri igru, ne dodaje najblizem igracu itd...

mek

pre 12 godina

Eto ode Deki,jeste li srecni,sada cemo i vise nego precesto gledati Evropsku klasu Radosava! Cenim da ce Radosav koliko je utakmica odigrao do sada prestici i Savu i Dejana...

Rade

pre 12 godina

Sva sreća pa mladi Ignjovski pruža sjajne partije u Verderu. Čini mi se da imamo zamaenu! A tu su takođe i Kuzmanović, Ninković i Kačar.

Lobos

pre 12 godina

"Naše htenje i želja nijednog trenutka nisu se dovodili u pitanje..."
Moram reci i naše htenje i želja nijednog trenutka nisu se dovodili u pitanje. ZBOGOM!!

Kile

pre 12 godina

sramota sto idu iz reprezentacije stankovic i vidic toliko kolko oni vole srbiju.A iz reprezentacije bi trebalo ozbacit Pantelica zigica jer nemaju pojma i dovesti dva normalna spica koja ce davat golove

Dusan Knezic

pre 12 godina

Covece to si trebao da uradis jos pre 10 godina. Pa ti veceras nisi sutnuo loptu 5 puta za ceo mec. Stvarno ne znam ko vas toliko placa. Kada bi lekari, inzenjeri, soferi itd. ovako se ponasali na svom poslu svi bi pomrli, sve bi izgorelo, svi bi izginuli. Sramota!

CaptainCrash

pre 12 godina

Svoj cilj si ostvario,ime ce ti biti upisano sa Savinim narednih verovatno 100 god zlatinm slovima...
Da je srece da si se ranije povukao...

tastatura selektori

pre 12 godina

Stvarno mi nije jasno, toliko "eksperata" za fudbal ovde u komentarima, a fudbal nikada gori nije bio, pa ljudi ustanite od kompjutera i pravac FSS, pa da nam svane, sta kazete?

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Hval bogu vise..Idi igumane i ne okreci se za manastirom!!!

e sad mi vise nije zao sto smo ipali, ako je ovo posledica ispadanja, ja sam srecan covek:D...

Melbourne

pre 12 godina

Hvala na trudu Dejane, ipak da li si "mnogo pomogao reprezentaciji" na drugima je da prosudjuju.....
To se kaze na primer: "Trudio sam se da pomognem reprezentaciji, koliko sam mogao"
Srecno!

Jerez

pre 12 godina

E hvala Bogu da doceka i ovaj dan. Jos da ga isprate Vidic, Pantelija, Zigic, Jovanovic, Ninkovic, golmani, ceo strucni stab, sve strucne sluzbe FSS i naravno Tole, pa da mozda nas fudbal malo krene napred!!!

Ruza

pre 12 godina

Vala bio bi i red! Svaka cast sto si do sada uradio ali stvarno je vreme da odes. Lep pozdrav, rukovanje, bez teskih reci... A ako vec ides mogao bi jos jednu uslugu da nam ucinis, povedi svog kumasina sa sobom! A mozes i Pizona!!! Ima mladjih i sposobnijih koji cekaju k'o zapete puske (bar se ja nadam da je tako). U svakom slucaju moramo da renoviramo tim ako mislimo da uradimo nesto u kvalifikacijama za prvenstvo sveta. Pozlednji pozdrav kapitenu i srecno u Interu!

Vlada

pre 12 godina

Tebi Deki svaka cast na svemu do sada,ali,brat bratu,vreme je za povlacenje.Kako tebi,tako i ostalima iz ove nesrecne generacije.

Da i malo ima pameti u nasem FS,sada bi postavili za selektora nekog od mladih strucnjaka,koji su u toku zbivanja i modernih shvatanja fudbala,kao i potpuni remont u FS tj. sve ove metuzaleme poslati u penziju.

Treba izvrsiti selekciju igraca,gde ni jedan nece imati vise od 22god,pustiti selektora da se sazivi sa njima,3 god ne ocekivati apsolutno nikakve rezultate,a za te 3god,dobili bismo mladu,poletnu,uigranu reprezentaciju,koja bi mogla da nas konacno obraduje.

Za pocetak,evo dva bisera iz mlade garde,Lazovic i Markovic!Siguran sam da ih ima jos poprilicno.Pametnom dosta!

miki

pre 12 godina

strašno posle poraza kad si video da nećeš ići na evropsko prvenstvo si odlučio da se povučeš, bolje će nam vala i biti bez tebe.

Cera

pre 12 godina

Dejan Stanković je realno veća legenda i od Pižona i od Duleta Savića zajedno. Prema tome lakše malo narode, taj momak nije zaslužio da ga ovako kritikujete. Njegova karijera i u klubovima i u reprezentacijama je čista kao suza a on lično je primeran i veoma zaslužan sportista Srbije.
Deki, sve najbolje u nastavku karijere i na svakom planu! HVALA TI MAJSTORE.

Лука

pre 12 godina

Деки, хвала ти! Велико срце, велики цар који нипошто није заслужио овакав опроштај од репрезентације. Видић, с друге стране...

Ryber Palunko

pre 12 godina

Hvala Bogu. To si trebao da uradis pre kvalifikacija. Najgori igrac u Svetskoji fudbalskoj enciklopediji koji je stigao do broja sto u svojoj reprezentaciji. Covek koji nikada nista nije ucinio za svoju drzavu. Zvezdas sam da ne bude zabune al ovaj covek je od mene precrtan za sva vremena.
(Paks, 11. oktobar 2011 23:43)

ovaj paks je sve lepo rekao svaka mu cast ni ja nebi bolje sastavio.
(vare, 12. oktobar 2011 00:16)

Stvarno ne bi, jer se ne zna ko je gluplji, ti ili tvoj idol, Paks.

vladimir todorovic

pre 12 godina

Deki majstore.....HVALA TI NA SVEMU!!!Mnogi se mozda nece sa mnom sloziti ali ja licno nikada ne mogu zaboraviti Tvoje golove protiv HRVATA u Zagrebu i Nemaca na SP. Zelim ti uspesan zavrsetak karijere i da uzivas sa tvojom porodicom

necoistefo

pre 12 godina

Deki,care,svaka cast!Legenda si bio i ostaces!Uvek si ostavio srce na terenu!Ne postiji gori komentar od onog:"Sto ne igra u reprezentaciji kao u Interu".Ti ljudi su mentoli i verovatno nisu "sutnuli mace s praga",a kamoli pogledali neku utakmicu!Pizonu,a i tebi jedino zameram sinoc sto ste dozvolili Vidicu da sutira penal.Ne pljujem ga,ne psujem,ima ime,karijeru,ali jednostavno nije trebao on.Dobro ste se i drzali cele kvalifikacije,s obzirom sta vas je sve snaslo.Naravno,pljuvaci su ovo jedva docekali i sta da se radi.Jos samo ovo:Vidim opet je i Pantelic kriv.Jeste ali kriv je zato sto je davao golove i drzao nas sve ovo vreme u igri!A pljuvaci-pa oni su nas prezalili jos posle Estonije u Beogradu!Jos jednom-pozdrav svim momcima koji su igrali sinoc,kao i rezervama!Glavu gore!I ovo-DEKI CAR

wroom1975, 11. oktobar 2011 23:44) @

pre 12 godina

Nista nije uradio za reprezentaciju? E pa od sada racunaj sledecih 10 godina pa racunaj sta ce tvoj Raca uraditi za Srbiju.

а

pre 12 godina

мајка ко да је нунала букве и пањеве а не квазимондо,,играче,,видара да је онако шутнуо пенал код једног Фергија одма би попасао клупу из истог момента,али шта ћеш рођени да се патимо у животу па и у фузбалу,ајде деки путуј хвала овај не хвала...!!!!

sora

pre 12 godina

Želja i htenje!?
Pogledaj snimak protiv Italije i Slovenije pa ćeš promeniti mišljenje!
Da smo samo ali samo to imali prošli bi nažalost dalje!
Ipak hvala zaslužio si to

narod je cudo

pre 12 godina

Deki je zsadnji vezni, posao mu je da kvari igru protivnika, a vi ste ocekivali da vas odusevi nekom akcijom sve ove godine, pa ste razocarani, alal vam vera. Niste nista bolji od Pizona s tom pamecu.

monja

pre 12 godina

Dejo , taj dres koji nosis mnogo je skup.nogo je nas obicni smrtnika koji to sebi ne mozemo da priustimo a jos vise sto jos vise njih pate da bi obulklo a Vi koji ga nosite da Vas je sramota jer ste presiti pa moze Vam se da se secacite sa ovim narodom....................................... S R A M O T A

Srdjan

pre 12 godina

Hvala bogu, sad ce da nam svane!!! Jos da se oproste Pantelic, Zigic, Petrovic, Milijas, Fejsa, Jovanovic... da sa novim mladim snagama krenemo u prve srpske pobede!!!

ja

pre 12 godina

A Pantelic i Milan Jovanovic,Jorgancevic....znaci strasno...Tosicu i Krasicu kupite po loptu da imaju da je sutaju kuci.nadam se da i kad sa devojkom idu da nose loptu...

ko, ja?

pre 12 godina

Hvala ti Deki za sve sto si pruzio Srbiji! Oni koji te pljuju nisu isli (niti ce) dalje od parkica ispred zgrade. Nekad si igrao dobro, nekad ne, ali zelja i trud je uvek bio prisutan i to ti se ne moze osporiti! O ljudskim kvalitetima ne treba ni govoriti ;) Ziveo!

delije ljubinje

pre 12 godina

Veliki kapitenu DEJENE,hvala za sve! Samo molim te odigraj još jednu oproštajnu da budeš rekorder po broju nastupa,da to ne dijeliš ni sa kim!

Aleksandar

pre 12 godina

Uvek sam imao utisak da je dobar covek a ocigledno i dobar igrac, ali sto je mnogo mnogo je. Trebao je jos ranije da se povuce ili da mu neki selektor kaze dovidjenja, ali nasa fudbalska organizacija je dotakla dno dna odavno...

Duka

pre 12 godina

Hvala na svemu, videlo se da si zeleo pogotovo protiv italijana, ali ni to nije bilo dovoljno, idemo dalje sta sad, imamo mnogo mladih i talentovanih igraca, samo da se opet ne umesa mafija pa gura neke manje talentovane u reprezentaciju, Piksi za selektora!

mare

pre 12 godina

deki majstore, hvala ti na svemu. samo velike fudbalske neznalice mogu da stavljaju negativne komentare, ti si jedan od retkih nasih fudbalera koji bi imao mesto u startnih 11 verovatno u bilo kojoj evropskoj selekciji sem mozda par najboljih. velika je steta sto je reprezentacija tokom tvoje karijere bila uglavnom u opstem rasulu, sto su te vodili razni santraci, kosanovici, djorici i pizoni... jos jednom hvala na svemu i veoma mi je zao sto nisi napravio neki veci uspeh sa reprezentacijom a to je najmanje tvoja krivica jer uvek si davao maksimum za reprezentaciju...stvaro steta

stane

pre 12 godina

da 102 nastupa pa nemoguce u toliko utakmica da nista nije mogao da pokaze a nije a zasto je to tako samo on zna i oni koji su ga pozivali da igra za reprezentaciju i da se vuce po terenu kao neka stogodisnja bakica

dejan

pre 12 godina

majstore hvala za sve, mislim da ti jos mnogo toga mozes da pruzis svojoj reprezentaciji ali sta je tu je...nisi ti kriv sto imas pizona za trenera i karadzica kao predsednika fss.
ps: zivim za dan da vidim ledja pizonu i toletu

nebitno

pre 12 godina

Kako vas nije sramota da tako pljujete po igracima, posebno po kapitena... Kada bi ste se malo razumeli u fudbalu znali bi ste kak je odigrao zadnje dve utakmice... Za sve je kriv Tole iPizon...

sloba

pre 12 godina

koji su bolidi ovi što pluju po dekiju.kako ne shvatate da je za propast srpskog fudbala isključivi krivac tomislav karadžić.ali njega nije dovoljno oterati.treba ga uhapsiti zbog zloupotrebe službenog položaja.zbog njega je fss dužan da isplati milionsku odšetu antiću.on je uništio celokupnu atmosferu u i oko reprenzetacije i zbog njegove samovolje fss će ostati kraći i za 10 miliona evra koliko bi dobili da smo se plasirali na evropsko prvenstvo

bobadinjo

pre 12 godina

Hvala ti legendo za hiljade pretrcanih kilometara,hiljade ukradenih lopti,hiljade prekinutih akcija,besprekornih pasova, dvadese asistencija i petnaest postignutih golova za reprezentaciju....Uvek je igrao svim srcem za reprezentaciju i uvek je ginuo za Srbiju...JEDAN JE STANKOVIC DEJAN...

objektivno

pre 12 godina

Dejan Stanković je već dugo naš najbolji vezni igrač ko to ne vidi, ne zna fudbal toliko je prosto
prebrojte broj pasova koji idu u napred i % tačnih dodoavanja
ne krije se od lopte, traži je i svaki put od njega lopta ide napred
možda je teže laiku da vidi postavljanje u odbrani ali duele u odbrani valjda svako vidi

Vuk, N.Sad

pre 12 godina

E, po ovakvim izjavama se vidi da su nasi igraci nezreli i zato su odigrali ovako plasljivo kad je bilo najpotrebnije! Kao mala deca, izgubili smo i necu vise da igram!
Ni oni (igraci) ne shvataju - nisu krivi igraci, vec fudbalski savez!!!!!!!!!

Istina je negde tamo

pre 12 godina

Nije mala stvar odigrati 102 utakmice u reprezentaciji. Izmedju ostalog to je sada i zvanican rekord. Dejan Stankovic je igrac koji ne pleni brzinom,tehnikom,driblingom ali je definitivno neko ko je veliki borac dobrog suta i jake psihe. Karijera za postovanje i klanjanje .
Uz veliko postovanje i vreme je za nove snage i novu energiju. Potrebno je da reprezentaciju vodi mlad covek, velike harizme i zelje, modernih shvatanja. Vreme je da u reprezentaciji gledamo i Sulejmanija,Tadica,Kacara, da sansu dobije Darko Lazovic,Milinkovic. Vreme je da dodje trener koji ce imati hrabrosti da u vatru gurne i malog Lazara Markovica, nekog ko ce zaboraviti igru sa dva gefanzivna vezna, nekog ko ce igrati na gol vise...
Aleksic,Stojkovic,Kolarov,Volkov,Subotic,Nastasic,Gudelj,Vidic,Ivanovic,Basta,Kacar,Kuzmanovic,Ignjovski,Petrovic,Ninkovic,Lajic,Darko Lazovic,Tomic,Z.Tosic,Tadic,Krasic,Matic,Djuricic,Milinkovic,Radovic,Sulejmani,Lazar Markovic su tim za naredni kvalifikacioni ciklus i oni koji bi morali da u buducnosti nose igru naseg tima. U reprezentaciji bi morali da igraju najbolji, najspremniji,najbrzi i najkvalitetniji igraci.

cikavuja

pre 12 godina

Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan, Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan, Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan, Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan

NEBOJSA-GNJILANE

pre 12 godina

Za informaciju Deki je odigrao veliki niz dobrih ili bolje reci uz PANTU I JIVANOVICA UTAKMICA,treba se zapitati da li ostale nase zvezde poput krasica i ostalih zasluzuju to zvanje kada nista do sada nisu uradili dobro,inace zvezdas sam i kazem da niko osim prvo dvoje i recimo Partizanovca Tosica ne igra kako treba,a za golmane ovog koji je primio glove sinoc i protiv \italijana ne treba trositi reci,pa moja baba ili cerka od 6 god bi bili bolji,petrovicu iako si zvezdas trebas se sam povuci ako imas malo dostojanstva,pozdrav svima.

Milan

pre 12 godina

ne zelim ni da komentarisem ove odvratne komentare koje pojedinci ostavljaju jer mislim da bih morao da opsujem,tako da se ovim komentarom obracam iskljucivo Dekiju: Legendo,hvala ti za sve,hvala za sve pretrcane kilometre,golove,asistencije,hvala sto si trpeo da ti anonimni treneri stavljaju anonimne igrace sa tobom u sredini samo da bi im skocila cena,hvala sto si na racun toga trpeo komentare onih koji nemaju blage veze sa fudbalom,i sto si i dalje igrao do poslednje kapi znoja! Uzasno mi je zao sto odlazis jer si i dalje ubedljivo nas najbolji igrac,ali mi je sa druge strane drago sto ces se odmoriti od svih ovih gluposti koje okruzuju nas fudbal! Legendo,kralju,hvala ti i volimo te do neba!!!

deki kapitan

pre 12 godina

najveci igrac na ovim prostorima svih vremena! Velika praznina ce ostati posle njega,ali kada vidim sve ove pljuvace koji blage veze sa fudbalom nemaju,onda mi je i drago sto se povlaci,ionako vise necu gledati reprezentaciju! Legendo,kralju,hvala ti za sve,volimo te!!!!!!!!!!!!!

amko

pre 12 godina

Kada brod tone mišivi prvi beže. Ruku na srce,trebalo je to i ranije da uradi,nije on više za fudbal.P.S.Pitanje je dali je ikada i bio?

Milorad

pre 12 godina

Deki, tebe, Ivanovica, Kolarova i Jorgacevica jedino cenim. Evo, ja cu ti se izvinuti zbog ovog teskog trenutka koji si doziveo krivicom nikog drugog osim Pizona i lose organizacije. Bio si najtuzniji posle SP i Australije, znam i sad da ti je tesko. Hvala ti na svemu, a ova sramota i poraz nek je na cast dusmanima!

Paks

pre 12 godina

Hvala Bogu. To si trebao da uradis pre kvalifikacija. Najgori igrac u Svetskoji fudbalskoj enciklopediji koji je stigao do broja sto u svojoj reprezentaciji. Covek koji nikada nista nije ucinio za svoju drzavu. Zvezdas sam da ne bude zabune al ovaj covek je od mene precrtan za sva vremena.

wroom1975

pre 12 godina

Uh...sad neznam kako cu nocas da spavam. Ma daj bre..."who cares"...vratite malo film, pa vidite sta je taj covek uopste ucinio za reprezentaciju...? NISTA!!!

Ivan

pre 12 godina

Hvala Bogu !!! Od njegovih 100 i kusur utakmica pamtim ga samo kako je igrao u prvoj, za svo to vreme nije bio neko ko je pravio razliku vec smo gubili od koga smo stigli

Nenad

pre 12 godina

Bravo Deki! Hvava za sve sto si uradio za reprezentaciju, posebno za gol Hrvatima na maksimiru koji nas je odveo na EP 2000, poslednji na kojem smo ucestvovali. Kolika si velicina pokazuje i sto nisi teo da preteknes Savu Milosevica, neki bi igrali i na silu i uzimali mesto boljima da bi oborili rekorde...JEDAN JE STANKOVIC DEJAN!

oćeš i orden da ti uručimo

pre 12 godina

"Fudbaler Intera bio je kapiten reprezentacije, a u meču sa Slovenijom odigrao je 102. utakmicu za nacionalni tim i tako se izjednačio sa Savom Miloševićem."
Ma bolilo je tebe uvo za pobedu, ti si juro Savu.

milan70

pre 12 godina

Neka se stide svi oni koji pisu tako negativne komentare. Licna frustracija i prezir prema svakom vidu uspeha izbija iz vecine gradjana zemlje u kojoj zivimo. Dejan Stankovic je mnogo dao ovoj zemlji, mnogo vise nego svako od vas pljuvaca i hejtera. Kamo srece da je svako od nas postigao ono sto je Dejan. A vi nastavite da mrzite jer drugo ne znate. One koji su vam uproastili zivote i bududucnost ne smete jer se bojite posledica. Nadam se da ce Dejan procitati neke od vasih komentara kako bi jos jednom shvatio da u ovu i ovakvu negativnu Srbiju ne treba nikada da se vrati.

Milan

pre 12 godina

Vidim vas vrsne poznavaoce fudbala. Smejurija. Stankovic je nas najbolji vezni igrac. I najbolji vezni igrac u reprezentaciji. Vi ste slepci. Vidite samo odbranu i napadace. Nista drugo. On sa svojih 32 trci vise od deset godina mladjih. Tisina!

Bravo

pre 12 godina

Velika odluka velikog kapitena! Da smo pobedili oborio bi rekord Save Milosevica, ovako je resio sebe da kazni i neposredno posle neuspeha dao divovsku izjavu! Bravo Deki! Tvoj go protiv Hrvata u barazu 2000te je veci deset puta od ovog poraza, ako je za utehu!!!

wlado

pre 12 godina

klasika, uvek se povuce posle poraza, prvi put protiv azarbajdzana, sad opet...e deki deki...pamticu te po jednoj nuli za zalaganje za reprezentaciju,

rango

pre 12 godina

Vidim vas vrsne poznavaoce fudbala. Smejurija. Stankovic je nas najbolji vezni igrac. I najbolji vezni igrac u reprezentaciji. Vi ste slepci. Vidite samo odbranu i napadace. Nista drugo. On sa svojih 32 trci vise od deset godina mladjih. Tisina!
(Milan, 12. oktobar 2011 00:15)

# Link komentara


DA BRATE??ali mnogo sporo trchi a i u pogresno veme i u pogresnom smeru!!!!

nije fudbal BIATLON!!!

Slobo

pre 12 godina

Dejane - Hvala ti na svemu. Nije bilo lako igrati u nasim selekcijama predvodjenim raznim neznalicama, i kada si kod Djorica bio rezerva Ivicu.Vidio sam veceras onaj zagrljaj na kraju sa Ivanovicem i znao sam da ti je ova neslavna utakmica kraj u reprezentativnom dresu.Napravio si zavidnu karijeru u Zvezdi i Italiji i jos jednom veliko HVALA i Srecno.

Trustno1

pre 12 godina

jedan je Stankovic Dejan ! koliko momak snage ima. i juce je igrao dobar fudbal takodje. samo slepci ne vide koliko se zalaze i koliko trci. odbrana za igraca sredine terena vrhunska! imao je i pasove, znam da siri igru, ne dodaje najblizem igracu itd...

necoistefo

pre 12 godina

Deki,care,svaka cast!Legenda si bio i ostaces!Uvek si ostavio srce na terenu!Ne postiji gori komentar od onog:"Sto ne igra u reprezentaciji kao u Interu".Ti ljudi su mentoli i verovatno nisu "sutnuli mace s praga",a kamoli pogledali neku utakmicu!Pizonu,a i tebi jedino zameram sinoc sto ste dozvolili Vidicu da sutira penal.Ne pljujem ga,ne psujem,ima ime,karijeru,ali jednostavno nije trebao on.Dobro ste se i drzali cele kvalifikacije,s obzirom sta vas je sve snaslo.Naravno,pljuvaci su ovo jedva docekali i sta da se radi.Jos samo ovo:Vidim opet je i Pantelic kriv.Jeste ali kriv je zato sto je davao golove i drzao nas sve ovo vreme u igri!A pljuvaci-pa oni su nas prezalili jos posle Estonije u Beogradu!Jos jednom-pozdrav svim momcima koji su igrali sinoc,kao i rezervama!Glavu gore!I ovo-DEKI CAR

гробар до гроба

pre 12 godina

Хвала БОГУ!!! Већ је кренуло на боље. Надам се да ће ускоро Пантелић дати исту изјаву, Јовановић, Пижон, Толе (али за њега знам да неће)

Milan

pre 12 godina

Deki, da se ne lazemo, Zdravko Kuzmanovic je za tebe doktor fudbala na toj poziciji i zato brisi ti u penziju i pusti mladje da igraju. Povedi i Pantu i Laneta, koji su nekim slucajem uspeli da budu gori od tebe... Sansu dati Ljajicu, Sulejmaniju, Dusanu Tadicu, Nemanji Pejcinovicu... Na gol staviti mladog Aleksica, koji je odlican golman...

Ryber Palunko

pre 12 godina

Hvala Bogu. To si trebao da uradis pre kvalifikacija. Najgori igrac u Svetskoji fudbalskoj enciklopediji koji je stigao do broja sto u svojoj reprezentaciji. Covek koji nikada nista nije ucinio za svoju drzavu. Zvezdas sam da ne bude zabune al ovaj covek je od mene precrtan za sva vremena.
(Paks, 11. oktobar 2011 23:43)

ovaj paks je sve lepo rekao svaka mu cast ni ja nebi bolje sastavio.
(vare, 12. oktobar 2011 00:16)

Stvarno ne bi, jer se ne zna ko je gluplji, ti ili tvoj idol, Paks.

delije ljubinje

pre 12 godina

Veliki kapitenu DEJENE,hvala za sve! Samo molim te odigraj još jednu oproštajnu da budeš rekorder po broju nastupa,da to ne dijeliš ni sa kim!

CZ-PRO

pre 12 godina

Najviše škripi u veznom redu.Ovo je novi udar na sredinu terena. Stanković je bar znao okrenuti stranu za razliku od Petrovića,Ninkovića,Milijaša itd. OGROMAN GUBITAK

Sasa

pre 12 godina

Mislim da ljudi koji kritikuju ovog coveka ne razumeju fudbal. Rekao bih da je jedan od najkonstantnijih u reprezentaciji, da je uvek psiholoski na nivo potreban za svaki mec koji odirgra i za razliku od mnogih drugi radi svoj posao u tim odlicno (u ofanzivnom i defanzivnom smislu).
Deki sve cestitke na sjajnu karijeru.

Dejo

pre 12 godina

Hvala Dejanu za sve što je dao reprezentaciji. Mene ne interesuju ovi što ga pljuju, to je njihov problem. Samo oni što površno gledaju na fudbal donose potpuno pogrešne zaključke o igrama našeg kapitena, ali srećom ima i nas koji cene sve ono što je Deki pružio u reprezentativnom dresu. Bilo je naravno tu i slabijih partija, ali trud i borbenost mu se ne mogu osporiti, uvek je davao sve od sebe. JEDAN JE STANKOVIĆ DEJAN!!!

robinho

pre 12 godina

Zajedno sa Vidicem, najprecenjeniji igrac sa nasih prostora. Ja evo vec placem, ne znam kako cu bez takvih genijalaca koji su nas toliko puta do sada ostavili bez rezultata, blamirajuci nas po svetu.

Leningrad Cowboy

pre 12 godina

Moze da se povuce i cijela reprezentacija ali bice ista tuge dokle god ostavku ne da Tole Karadzic i povuce sa sobom sve funkcionere i ostale protivnike srpskog fudbala. Niko vise stete reprezentaciji nije napravio

mare

pre 12 godina

deki majstore, hvala ti na svemu. samo velike fudbalske neznalice mogu da stavljaju negativne komentare, ti si jedan od retkih nasih fudbalera koji bi imao mesto u startnih 11 verovatno u bilo kojoj evropskoj selekciji sem mozda par najboljih. velika je steta sto je reprezentacija tokom tvoje karijere bila uglavnom u opstem rasulu, sto su te vodili razni santraci, kosanovici, djorici i pizoni... jos jednom hvala na svemu i veoma mi je zao sto nisi napravio neki veci uspeh sa reprezentacijom a to je najmanje tvoja krivica jer uvek si davao maksimum za reprezentaciju...stvaro steta

ramac,trst

pre 12 godina

e to je pravi sportista.Kad je osetio da fudbalski vise ne vredi ni dva grosa bataljuje reprezentaciju.Steta sto nije uradio pre kvalifikacija to isto.

mladja

pre 12 godina

Tvoje htenje i zelja se vide u zadnjih deset godina od kada nisi odigrao NI JEDNU dobru utakmicu za reprezentaciju, ni jedno dobro poluvreme. Sram da te bude, pokrij se usima i da te ne vidimo NIKAD!

HlaoRu

pre 12 godina

Vasa zelja i htenje se VEOMA dovode u pitanje.

Uvek si za reprezentaciju igrao sa pola snage, a Pantelic je igrao samo zato sto si ti to postavio kao uslov. Zbog toga se i Danko Lazovic povukao iz reprezentacije jer covek vise nije mogao da greje klupu dok tvoj kum redovno igra. Drago mi je da ti konacno vidimo ledja.

Sreten

pre 12 godina

Grobar sam od glave do pete i moram da kažem da nije zaslužio negativne komentare. Čaj i večeras je bio jedan od onih kojima je bilo stalo. Nije on kriv što smo bili totalno raštimovani i što nam reprezantacija uglavnom igra tako. Zbog toga i nikad nije pružio partije iz Italije. Lično sam uvek navijao protiv njega zbog onog gola u dresu Lacija, ali treba biti realan

Cera

pre 12 godina

Dejan Stanković je realno veća legenda i od Pižona i od Duleta Savića zajedno. Prema tome lakše malo narode, taj momak nije zaslužio da ga ovako kritikujete. Njegova karijera i u klubovima i u reprezentacijama je čista kao suza a on lično je primeran i veoma zaslužan sportista Srbije.
Deki, sve najbolje u nastavku karijere i na svakom planu! HVALA TI MAJSTORE.

zoran

pre 12 godina

Ma hajde..ja mislio da ces terati bar do 200. utakmice...bas si me iznenadio...mislim, dobro se kreces, skoro kao ja kada sam umoran...nego, igra li ti veceras..??

mek

pre 12 godina

Eto ode Deki,jeste li srecni,sada cemo i vise nego precesto gledati Evropsku klasu Radosava! Cenim da ce Radosav koliko je utakmica odigrao do sada prestici i Savu i Dejana...

Utudinovic

pre 12 godina

Lupajte minuse, ali samo sam realan. Cinjenica je da je Dejan Stankovic fudbaler koji je za reprezentaciju davao 5 % od onoga sto je davao u klubovima. Jeste odigrao preko 100 utakmica ali nikada nije bio onaj koji je najvise pokazao, dao, bio pozitivan primer ostalima.

mojeime

pre 12 godina

Deki hvala ti za sve. Nisi ti kriv sto je ovde situacija takva kakva je.
Ocekivo se od tebe da budes vodja, kapiten a ti to jednostavno po naravi nisi.
Mnogo svetliju sliku si mogao ostaviti u reprezentaciji da su je vodili neki pametni ljudi.

Ovako ostalo je da si bio samo prosek i po tome ce te na zalost vecina pamtiti.

Sve najbolje u daljem zivotu!

nebitno

pre 12 godina

Kako vas nije sramota da tako pljujete po igracima, posebno po kapitena... Kada bi ste se malo razumeli u fudbalu znali bi ste kak je odigrao zadnje dve utakmice... Za sve je kriv Tole iPizon...

krlekv81@gmail.com

pre 12 godina

Aha.....A oproštaj od reprezentacije,na prepunoj Marakani i 103 nastup....kraj priče,prejebo si Sava....Uostalom zar to nije bio glavni motiv,svih ovih godina?

(krle)

Pajke

pre 12 godina

Hvala ti za sve legendo, neka te pljuju koliko hoće, za mene si uvek bio igrač koji je ako ništa drugo voleo reprezentaciju i trčao za nju, možda nisi znao mnogo sa loptom, ali si trčao i ginuo. Tvoja jedina greška je što si zadužio dres sa brojem 10, jer ti nisi 10, već broj 5 kao što nosiš u Interu. I zato te svi pljuju, jer nemaju pojma o fudbalu, i očekuju od tebe da radiš ono što je Piksi radio, da organizuješ igru, a to ti ne umeš i to nije tvoj zadatak...

malosoli

pre 12 godina

Dejan Stanković je veliki fudbaler ali pre svega veliki čovek.
Potrebne su dublje analize da bi se shvatilo, zašto njegove igre u reprezentaciji već duže vreme nisu ni približno jednake njegovoj želji i zalaganju.
Hvala za sve Deki Stankoviću!

bo

pre 12 godina

Mogli bi ovi pljuvaci da olabave malo. Zaista nije u redu ovako govoriti. Nisam zvezdas ali neki komentari su stvarno neodmereni. Znamo gde je srz problema.

dejan

pre 12 godina

ajde pljuvaci krenite, svima je valjao i kod svakog trenera igrao samo je nama los...samo neko ko nikad nije izasao na teren moze da kaze da on nista nije uradio za nasu reprezentaciju. deki majstore hvala za sve

jovke

pre 12 godina

Igraca mozes da voli ili ne, Ali ko realno gleda fudbal Taj Stankovic sto ga pljujete je juce bio nas najbolji igrac. Ni ja ne bi igrao pored Petrovica koji ni sam ne zna zasto igra u repki, Kradica Koji je umislio da je Mesi, Tosica koji ne zna sta znaci dodati nekom, kao bik, Mrdju koji ne moze da potrci, ni da primi lopti, Milijas koji greje tribine u prosecnoj ekipi u Engleskoj (ni oni ne znaju zasto su ga kupili), Pantelic covek veze sa fudbalom nem, a nas golman ladno primi go sa pola terena. NEMA COVEK NI SA KIM DA IGRA> Vidic nije napravio ni jedan kiks veceras sem penala i njega treba zadrzati, Kolarov ivanovic subotic ninkovic jedino sto valjaju ovo ostalo metla sve sa Propalim trenerom Temisvara, na celu sa Toletom koji nas sahran.

Лука

pre 12 godina

Деки, хвала ти! Велико срце, велики цар који нипошто није заслужио овакав опроштај од репрезентације. Видић, с друге стране...

smaraci

pre 12 godina

"Dejan Stanković se povlači!"
Pitam se da li će i kuma da povuče? :)
(pfc1, 12. oktobar 2011 00:28)

Pitaj Pedju Mijatovica i Branka Brnovica.

robinho

pre 12 godina

Za naivne i neupucene moram da kazem da se niko ne povlaci, to su samo stosevi. Mozda Deki nece vise igrati, ali ce sigurno postati trener ili jedan od glavnih celnika nase repke cim prestane sa kartijerom. A Vi sami procenite kuda ce vas odvesti trener amater koji vas je sahranio kao profesionalni igrac.

Kile

pre 12 godina

sramota sto idu iz reprezentacije stankovic i vidic toliko kolko oni vole srbiju.A iz reprezentacije bi trebalo ozbacit Pantelica zigica jer nemaju pojma i dovesti dva normalna spica koja ce davat golove

wroom1975, 11. oktobar 2011 23:44) @

pre 12 godina

Nista nije uradio za reprezentaciju? E pa od sada racunaj sledecih 10 godina pa racunaj sta ce tvoj Raca uraditi za Srbiju.

vladimir todorovic

pre 12 godina

Deki majstore.....HVALA TI NA SVEMU!!!Mnogi se mozda nece sa mnom sloziti ali ja licno nikada ne mogu zaboraviti Tvoje golove protiv HRVATA u Zagrebu i Nemaca na SP. Zelim ti uspesan zavrsetak karijere i da uzivas sa tvojom porodicom

Joao

pre 12 godina

Mislim i da je pravo vreme za povlacenje! Dejan Stankovic je od debija, cini mi se protiv Juzne Koreje (tada smo mogli da ih dobijemo sa 3:0) uvek davao sve od sebe. Da li je to uvek bilo dovoljno, drugo je pitanje. I juce, kada smo bili izlozeni slovenackim kontrama, ko je u svojoj 102 utakmici jurio da zakrpi rupe... Pa sigurno nije on kriv za neodlazak na EP! Samo slepci, fudbalske neznalice i zaslepljeni klubasi mogu da tvrde tako nesto.

sloba

pre 12 godina

koji su bolidi ovi što pluju po dekiju.kako ne shvatate da je za propast srpskog fudbala isključivi krivac tomislav karadžić.ali njega nije dovoljno oterati.treba ga uhapsiti zbog zloupotrebe službenog položaja.zbog njega je fss dužan da isplati milionsku odšetu antiću.on je uništio celokupnu atmosferu u i oko reprenzetacije i zbog njegove samovolje fss će ostati kraći i za 10 miliona evra koliko bi dobili da smo se plasirali na evropsko prvenstvo

ko, ja?

pre 12 godina

Hvala ti Deki za sve sto si pruzio Srbiji! Oni koji te pljuju nisu isli (niti ce) dalje od parkica ispred zgrade. Nekad si igrao dobro, nekad ne, ali zelja i trud je uvek bio prisutan i to ti se ne moze osporiti! O ljudskim kvalitetima ne treba ni govoriti ;) Ziveo!

Dejan

pre 12 godina

Dekiju svaka cast... Sigurno nije najbolji igrac koji je igrao za ovu reprezentaciju, nije najveci, nije najatraktivniji... Ali, makar je uvek bio tu, uvek davao sve od sebe. Veliko hvala!

MM

pre 12 godina

Treba da te je sramota što još kod svoje dvadesete utakmice za reprezentaciju nisi sam rekao da ne zaslužuješ da igraš u najboljoj selekciji. Javno pozivam sve fudbalske stručnjake da analiziramo svaku tvoju utakmicu gde bi se dokazalo tvoje provlačenje i alibi igre u timu. Da li te spremaju za neku funkciju i zašto ti se uvlače svi već godinama, ne znam. Znam da zbog fudbalskih kvaliteta to nije slučaj. Želim ti sve najbolje.

dejan

pre 12 godina

majstore hvala za sve, mislim da ti jos mnogo toga mozes da pruzis svojoj reprezentaciji ali sta je tu je...nisi ti kriv sto imas pizona za trenera i karadzica kao predsednika fss.
ps: zivim za dan da vidim ledja pizonu i toletu

milan

pre 12 godina

dejan stanković igra jedino da bi ušao u istoriju kao igrač sa najvećim brojem nastupa...kad gle čuda! kamo sreće da je ovo uradio posle australije!

Zoki7777

pre 12 godina

Nadam se da on čita ove komentare i da ga je bar malo sram iako kako se borio za reprezentaciju čisto sumnjam da ga imalo dira. Momak je limitiran igrač, dizelaš od 33 godine koji je i ranije mogao funkcionirati samo u sistemu sa 10 vrhunskih suigrača, ako ih je 9 ili 8 već je bila frka. Ovo je najbolje što se moglo desiti u ovoj sramoti. Odigrao je najviše utakmica a ostat će upamćen kao kapetan luzer sa 1 dobro odigranom utakmicom (Hrvatska), isto kao što je Pedja upamćen po penalu Holanđanima ili što će Vidić biti zbog ruke na SP i ovog penala Slovencima. To su obični luzeri a njihove titule za strane gazde i velike timove mogu da si nabiju, već će oni znati gdje, meni lično a mislim da i našem narodu ama baš ništa ne znače.

tastatura selektori

pre 12 godina

Stvarno mi nije jasno, toliko "eksperata" za fudbal ovde u komentarima, a fudbal nikada gori nije bio, pa ljudi ustanite od kompjutera i pravac FSS, pa da nam svane, sta kazete?

Neni

pre 12 godina

Deki dobro je sto ides,a najgore je kad je neko ponosan kao srpski narod pa nece strance u timu.Da su uzeli Klea od kako su mu dali srpski pasos druga bi pesma bila.Ovako Zigic i Pantelic boze oni nigde ni en igraju samo se vode kao igraci u klubovima gde su sda heheheh.Sramota
Ugledajte se na Crnu Goru sa 650 000 stanovnika .Jos jednom pozzz za Dejana,zvezda je u INTERU

Srdjan

pre 12 godina

Hvala bogu, sad ce da nam svane!!! Jos da se oproste Pantelic, Zigic, Petrovic, Milijas, Fejsa, Jovanovic... da sa novim mladim snagama krenemo u prve srpske pobede!!!

BRE

pre 12 godina

VRATITE PETKA ! ! ! ON NAS JE MAKAR ODVEO NA SP SA JEDNIM PRIMLJENIM GOLOM U KVALIFIKACIJAMA U NEMAČKU ZA PLATU OD 100 EURA MESEČNO ! ! ! KAKAV ANTIĆ, PIŽON I KLEMENTE ! ! !

zemlja dembelija

pre 12 godina

na prste jedne ruke bi mogle da se nabroje utakmice koje je ovaj covek odigrao za reprezentaciju na nivou vrhunskog profesionalca iz lige kao sto je Kalco.... njima su izgleda jedino bitne brojke...

SEVER

pre 12 godina

Necu i ne zelim da pljujem ni jednog igraca reprezentacije. Bez obzira za koji nas klub ranije igrali. To su sve igraci koji su nas odusevljavali pod vodjstvom Antica. Necete valjda reci da su se tada trudili a sada ne? Jasno je da su glavni krivci Tole Karadzic, jer je smenio Antalu, stvorio losu atmosferu oko i u samoj reprezentaciji i Pizon koji ne ume da obavlja posao trenera. Ta dvojica su najveci krivci. Deki, tebi sve najbolje i puno hvala!

uoy

pre 12 godina

Pa trebao si mnogo ranije to da uradis...a da,morao si da srusis Savin rekord...ae cao bre!!!Mada ima tu jos kojima nije vise mesto u reprezentaciji,a nikad i nije bilo...

Seljak veseljak

pre 12 godina

Ajd polako i povedi Pantelica,Vidica i ostale klade ..sramota me veceras kad sam gledao Bosance kako ginu i drze cas fudbala Francuzima

Srbin

pre 12 godina

Svi pljuju igrace?A to sto Srbija ima najgore navijanje
na domacem terenu to nikome nesmeta,to sto nema
jednu navijacku pesmu,to sto nemozemo da napunimo
stadion,skoro nikada...
Ipak smo mi navijaci mnogo veca bruka i sramota nase
drzave,od fudbalera,kosarkasa...

NEBOJSA-GNJILANE

pre 12 godina

Za informaciju Deki je odigrao veliki niz dobrih ili bolje reci uz PANTU I JIVANOVICA UTAKMICA,treba se zapitati da li ostale nase zvezde poput krasica i ostalih zasluzuju to zvanje kada nista do sada nisu uradili dobro,inace zvezdas sam i kazem da niko osim prvo dvoje i recimo Partizanovca Tosica ne igra kako treba,a za golmane ovog koji je primio glove sinoc i protiv \italijana ne treba trositi reci,pa moja baba ili cerka od 6 god bi bili bolji,petrovicu iako si zvezdas trebas se sam povuci ako imas malo dostojanstva,pozdrav svima.

Ruza

pre 12 godina

Vala bio bi i red! Svaka cast sto si do sada uradio ali stvarno je vreme da odes. Lep pozdrav, rukovanje, bez teskih reci... A ako vec ides mogao bi jos jednu uslugu da nam ucinis, povedi svog kumasina sa sobom! A mozes i Pizona!!! Ima mladjih i sposobnijih koji cekaju k'o zapete puske (bar se ja nadam da je tako). U svakom slucaju moramo da renoviramo tim ako mislimo da uradimo nesto u kvalifikacijama za prvenstvo sveta. Pozlednji pozdrav kapitenu i srecno u Interu!

stefan

pre 12 godina

Ko sastavlja reprezentaciju? Deki je sigurno ljut zbog nekih stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Odluka je nagla i sokantna.; Poceli smo utakmicu bez napadaca!? Lazovic, koji se odrekao dresa - Sulejmani, koga uporno guramo u stranu; javnost dopusta postojanje klanova u nasem fudbalu.. S druge strane Vidic bi trebalo da igra za Engleze, sto je odavno poznato... Deki, najveci si! Kada Miha preuzme reprezentaciju, e to je druga prica...

Melbourne

pre 12 godina

Hvala na trudu Dejane, ipak da li si "mnogo pomogao reprezentaciji" na drugima je da prosudjuju.....
To se kaze na primer: "Trudio sam se da pomognem reprezentaciji, koliko sam mogao"
Srecno!

Miševi nam ne trebaju...

pre 12 godina

Jer kada brod tone uvek prvo pale miševi, a kapetani iskusni na druge će misliti.
Život zna da bude Titanik, usamljenik-izgnanik. Tad rađaju se TITANI u nevolji istrajni... (Beogradski sindikat)

Vuk, N.Sad

pre 12 godina

E, po ovakvim izjavama se vidi da su nasi igraci nezreli i zato su odigrali ovako plasljivo kad je bilo najpotrebnije! Kao mala deca, izgubili smo i necu vise da igram!
Ni oni (igraci) ne shvataju - nisu krivi igraci, vec fudbalski savez!!!!!!!!!

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Hval bogu vise..Idi igumane i ne okreci se za manastirom!!!

e sad mi vise nije zao sto smo ipali, ako je ovo posledica ispadanja, ja sam srecan covek:D...

Pera

pre 12 godina

Mislim da je Stankovic genrealno dobar igrac ali nekako se pogadjalo da stvarno nikad nije pruzio neku partiju vrednu pomena kao sto je to uradio u Italiji.
U svako slucaju svaka cast na istrajanosti.

narod je cudo

pre 12 godina

Deki je zsadnji vezni, posao mu je da kvari igru protivnika, a vi ste ocekivali da vas odusevi nekom akcijom sve ove godine, pa ste razocarani, alal vam vera. Niste nista bolji od Pizona s tom pamecu.

nikolaks

pre 12 godina

Jos samo pantelic,zigic i lane da odu u penziju :) jorgan da se ne zove vise,kao ni mrdja,raca,milijas itd neka igraju darko lazovic i lazar markovic,sulejmani,tadic,ljajic,matic,kacar itd

Gojko

pre 12 godina

Da uradi tako nesto konacno, dosta je bilo, ajde da smo prosli dalje na EP, taman sam mislio da ce ga zbog rekorda zvati i na sledece kvalifikacije!

nikola

pre 12 godina

Dovidjenja bre, nikada nisi dao ni deo onoga sto si dao klubovima. Kakav god da si igrac, kao srpski reprezentativac si velika nula. A posto si godinama kapiten, tvoja odgovornost je jos veca. I da, tvog kuma ce po istom da pamte naredne generacije, s tim sto smo se njemu bar smejali..

klinkoton

pre 12 godina

jedina utakmica koju si dobro odograo i dao sve od sebe bila je protiv Nemaca u Francuskoj,od tada se vuces kao prebijen po terenu,da ovako igras u Interu kao za reprezentaciju najurili bi te posle prve polusezone!!!

Petar

pre 12 godina

"Putuj igumane za manastir ne brini!" Vi uzivajte u vasem novci,a mi cemo uzivati u nasoj Srbiji! Nadam da se necemo vise videti! Sve najbolje i daleko vam lepa kuca! Mladost ste mi upropastili!

Lokalac

pre 12 godina

Vidic je prodao ovu utakicu. Mozda je jos neko sa njim u tom poslu ali on je jedini 100% provaljen. Kad je sutirao penal golman mu je pokazao u koju stranu treba da sutne (ko ne veruje neka pogleda snimak) i pritom je sutno tako slabo da lopta nebi ni dosla do gola. Sad da li je on tim penalom hteo da namerno izgubi zbog Karadzica, Pizona ili koga vec nije bitno, ali je on tim potezom IZDAO narod. Njegova obaveza je, ako vec igra za nacionalni tim, da uradi sve kako bi pobedili jer ne predstavlja on Toleta, Pizona, Antica..., pa cak i sebe, on na prvom mestu predstavlja svakog stanovnika ove zemlje. Tim potezom je svima nama, koji smo i pored svega sinoc strepeli i imali vere u njih, lupio ne samar, nego SAMARCINU. Navijam za Zvezdu, bio mi je idol, ali od ovog trenutka za mene je mrtav. I jos jedno (retoricko) pitanje, da li bi smeo to da uradi u klubu?

bane

pre 12 godina

To sto je Stankovic odigrao 100 utakmica za nacionalni tim govori gde nam je fudbal. Ko bi mogao da nabroji pet utakmica u kojima je Stankovuc bio recimo nas najbolji igrac? I svejedno je da li on ide ili ne. SRPSKI FUDBAL JE MRTAV a veceras je to samo objavljeno. Nemamo trenere, nemamo mladje kategorije, nemamo seniore, liga je uzasna...Mi smo vec, ne druga, nego treca evropska liga. Ali nije stvar u tome, stvar je u NEBORBENOSTI. U HODANJU igraca. U nepostojanju nikakve organizacije ni tima ni igre. Petrovic kaze - umorni! Ali sezona je tek pocela. Svi ce oni da otrce u svoje klubove i ako ih stave u tim ima da jedu travu! A ovde - nemaju snage. I tako godinama. I u Anticevo vreme je bilo tako. Setite se Australije i Gane. Kad god treba - nemaju srca. NIkad ga nemaju. Ni srca ni znanja. Dajte na sportski sajtovima vise sportova u kojima nesto znacimo, dosta vise domaceg fudbala. Gadi mi se to gledati godinama. Bas me briga. Neka puknu i u nekim narednim kvalifikacijama. Samo ih skloniti sa naslovih strana. Sve skupa. UA FUDBALERI!

nikola

pre 12 godina

Neka mi neko kaze jednu dobru utakmicu Dejana Stankovica u dresu reprezentacije, i neka mi neko kaze za jedan uspeh reprezentacije od 1990 godine. Slovima nijedan. Oni ne zasluzuju da ih nacija vise prati i bodri, a samo o fudbalu pricamo...

savo majmune

pre 12 godina

odigrao 100 i kusur utakmica i ni u jednoj ga nisam gledao da je dao neki pozitivan doprinos
josh da povuche za sobom panteliju i zigu pa bog da nas vidi

Interista

pre 12 godina

E , moj Deki... veliki sam navijac Intera...kad te gledam tamo... odusevljena sam... spucas gol sa pola terena... komunikacija sa ekipom na nivou... a kad igras za GRB ja se iskreno pitam je l to onaj isti Dejan koji igra za inter... neosorno je da si veliki igrac ALI VAN REP. Mada , ponekad je bitnije da li si veliki covek...

Comsheeya Niš

pre 12 godina

Neka se stide svi oni koji pisu tako negativne komentare. Licna frustracija i prezir prema svakom vidu uspeha izbija iz vecine gradjana zemlje u kojoj zivimo. Dejan Stankovic je mnogo dao ovoj zemlji, mnogo vise nego svako od vas pljuvaca i hejtera. Kamo srece da je svako od nas postigao ono sto je Dejan. A vi nastavite da mrzite jer drugo ne znate. One koji su vam uproastili zivote i bududucnost ne smete jer se bojite posledica. Nadam se da ce Dejan procitati neke od vasih komentara kako bi jos jednom shvatio da u ovu i ovakvu negativnu Srbiju ne treba nikada da se vrati.
(milan70, 12. oktobar 2011 00:28)

Vidi ovako, zamisli da radis i da se ubijaš na poslu trudeći se, ali da nemaš nikakve rezultate. Šta misliš, da li bi dobio otkaz? Razmisli o tome.
Inače, to što Dejan Stanković 10+ godina igra u Italiji ni tebe ni mene ne čini ni boljim ni lošijim ljudima nego što jesmo.

cikavuja

pre 12 godina

Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan, Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan, Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan, Stankovic Dejan, 1 je Stankovic Dejan, Stankovic Deeeeeejaaaan, 1 je Stankovic Deeejaaan

Aleksandar

pre 12 godina

Uvek sam imao utisak da je dobar covek a ocigledno i dobar igrac, ali sto je mnogo mnogo je. Trebao je jos ranije da se povuce ili da mu neki selektor kaze dovidjenja, ali nasa fudbalska organizacija je dotakla dno dna odavno...

Lobos

pre 12 godina

"Naše htenje i želja nijednog trenutka nisu se dovodili u pitanje..."
Moram reci i naše htenje i želja nijednog trenutka nisu se dovodili u pitanje. ZBOGOM!!

stane

pre 12 godina

da 102 nastupa pa nemoguce u toliko utakmica da nista nije mogao da pokaze a nije a zasto je to tako samo on zna i oni koji su ga pozivali da igra za reprezentaciju i da se vuce po terenu kao neka stogodisnja bakica

bobadinjo

pre 12 godina

Hvala ti legendo za hiljade pretrcanih kilometara,hiljade ukradenih lopti,hiljade prekinutih akcija,besprekornih pasova, dvadese asistencija i petnaest postignutih golova za reprezentaciju....Uvek je igrao svim srcem za reprezentaciju i uvek je ginuo za Srbiju...JEDAN JE STANKOVIC DEJAN...

miki

pre 12 godina

strašno posle poraza kad si video da nećeš ići na evropsko prvenstvo si odlučio da se povučeš, bolje će nam vala i biti bez tebe.

Ненад

pre 12 godina

"Odigrao sam dosta mečeva i ništa nisam pomogao reprezentaciji. Vreme je da nastavim samo sa klupskim obavezama kao i uvek ..."
"Naše htenje i želja nijednog trenutka nisu postojali. Slovenija je prosečna ekipa a uspela je da ans pobedi u najbitnijoj utakmici ove godine!"

Rade

pre 12 godina

Sva sreća pa mladi Ignjovski pruža sjajne partije u Verderu. Čini mi se da imamo zamaenu! A tu su takođe i Kuzmanović, Ninković i Kačar.

ja

pre 12 godina

A Pantelic i Milan Jovanovic,Jorgancevic....znaci strasno...Tosicu i Krasicu kupite po loptu da imaju da je sutaju kuci.nadam se da i kad sa devojkom idu da nose loptu...

Nesrecni

pre 12 godina

Pitao sam se da li ces ikada za reprezentaciju data makar jedan od onih tvojih golova iz dresa Intera, makar jedan sut sa 20-30 metara, ali ne... Nikad nista... U reprezentaciji odigranih 100 utakmica, a samo jedna vredna pamcenja (Hrvatska), za nekog ko nosi broj 10 na ledjima, malo je...

rezovi

pre 12 godina

Došlo je vrijeme za korjenite promjene. Stanković,Vidić,Pantelić,Miljuš,Žigić,Jovanović .... Zahvalit im se i svježu krv unutra jer očito da su ovo potrošeni igrači.

CaptainCrash

pre 12 godina

Svoj cilj si ostvario,ime ce ti biti upisano sa Savinim narednih verovatno 100 god zlatinm slovima...
Da je srece da si se ranije povukao...

najbolji tim,to svako zna

pre 12 godina

posle lepih vesti od vidica i dekija,konacno cemo gledati reprez. bez igraca sa stavom:"ako ja igram,ne moze pera a mora mika

monja

pre 12 godina

Dejo , taj dres koji nosis mnogo je skup.nogo je nas obicni smrtnika koji to sebi ne mozemo da priustimo a jos vise sto jos vise njih pate da bi obulklo a Vi koji ga nosite da Vas je sramota jer ste presiti pa moze Vam se da se secacite sa ovim narodom....................................... S R A M O T A

Vlada Kraljevo

pre 12 godina

E konacno nesto pametno i od tebe.Jos da te poslusaju ove babe sto su sa tobom "igrale" pa da krenemo ispocetka sa klincima koji ne moraju da budu zvezde kao ti ali da 90 minuta poginu za grb.Pa i kada izgubimo mozemo ponosno reci BORILI SMO SE...

Jerez

pre 12 godina

E hvala Bogu da doceka i ovaj dan. Jos da ga isprate Vidic, Pantelija, Zigic, Jovanovic, Ninkovic, golmani, ceo strucni stab, sve strucne sluzbe FSS i naravno Tole, pa da mozda nas fudbal malo krene napred!!!

Zoom2

pre 12 godina

Koliko su informacije i Nemanjica se oprasta, izgleda da su mu dosadili redovni porazi od velesila Azerbedjana, Kazahstana, N. zelanda, Estonije, Finske, Slovenije i slicnih..

Igor

pre 12 godina

E Deki i sta da ti kaze covek... Mozda ostani,
ali pod uslovom da bar docekamo u dresu Srbije
neki fenomenalni topovski gol ili vanserijski potez
kako si to znao u Interu da uradis. Ovako je mozda
i bolje, sve najbolje u daljoj karijeri.

Радашин

pre 12 godina

Срам вас било, вас звездице! У репрезентацији треба да дајете бар 120% у односу на игре у клубовима! Ви не дајете ни 20%... СРАМ ВАС БИЛО, БРЕ!

Miki

pre 12 godina

Povlace se svi do sledece utakmice :).Nema veze, nisu krivi ni oni, koliko treneri.Nije bilo bolje ni sa Anticem, tj. nesto bolje, otisli smo na SP.
Pizon nije kalibar za selektora, Antic takodje, imate velike igrace i stavite nizerazrednog trenera, tesko da ta formula prolazi.Trebalo je posao dati Van Bastenu, govorio sam to jos dok nije trenirao Holandiju da ga uzme Zvezda a govorim i sada za reprezentaciju.Nema rezultata bez dobrog trenera.
Kako igraci da naprave rezultat kada se ne zna ko pije a ko placa, niti ko izvodi penal, sto znaci da trener nije imao ni kredibilitet kod istih.Kompletan FSS treba da podnese ostavke, ne samo trener i Tole, vec svi kompletno.

objektivno

pre 12 godina

Dejan Stanković je već dugo naš najbolji vezni igrač ko to ne vidi, ne zna fudbal toliko je prosto
prebrojte broj pasova koji idu u napred i % tačnih dodoavanja
ne krije se od lopte, traži je i svaki put od njega lopta ide napred
možda je teže laiku da vidi postavljanje u odbrani ali duele u odbrani valjda svako vidi

amko

pre 12 godina

Kada brod tone mišivi prvi beže. Ruku na srce,trebalo je to i ranije da uradi,nije on više za fudbal.P.S.Pitanje je dali je ikada i bio?

klat

pre 12 godina

E,a da je igrao upola kao u Interu bio bi ,Deki care,ovako nista od njega i repke. Isto vazi i za Vidica i ko mu dade onako povredjenom da sutira penal.

Dusan Knezic

pre 12 godina

Covece to si trebao da uradis jos pre 10 godina. Pa ti veceras nisi sutnuo loptu 5 puta za ceo mec. Stvarno ne znam ko vas toliko placa. Kada bi lekari, inzenjeri, soferi itd. ovako se ponasali na svom poslu svi bi pomrli, sve bi izgorelo, svi bi izginuli. Sramota!

sora

pre 12 godina

Želja i htenje!?
Pogledaj snimak protiv Italije i Slovenije pa ćeš promeniti mišljenje!
Da smo samo ali samo to imali prošli bi nažalost dalje!
Ipak hvala zaslužio si to

а

pre 12 godina

мајка ко да је нунала букве и пањеве а не квазимондо,,играче,,видара да је онако шутнуо пенал код једног Фергија одма би попасао клупу из истог момента,али шта ћеш рођени да се патимо у животу па и у фузбалу,ајде деки путуј хвала овај не хвала...!!!!

alejandro

pre 12 godina

Nadam se da su srecni ovi Jugosloveni sto su ga terali iz reprezentacije, sada mogu da uzivaju u Racinim majstorijama.
(Drizd, 11. oktobar 2011 23:41)

Zbog tebe i tebi slicnih se i nalazimo tu gde jesmo! Niko normalan ne deli reprezentativce na one iz Zvezde i Partizana, vi biste hteli izgleda samo zvezdase a pogledajte malo Sulejmanija, Ljajica, Lazovica iz Zvezde, oni su buducnost naseg fudbala, mada kako stavi stoje odavno su trebali da budu sadasnjost. Dekiju svaka cast ali realno nije vise za reprezentaciju, sve najbolje u nastavku karijere.

Vlada

pre 12 godina

Tebi Deki svaka cast na svemu do sada,ali,brat bratu,vreme je za povlacenje.Kako tebi,tako i ostalima iz ove nesrecne generacije.

Da i malo ima pameti u nasem FS,sada bi postavili za selektora nekog od mladih strucnjaka,koji su u toku zbivanja i modernih shvatanja fudbala,kao i potpuni remont u FS tj. sve ove metuzaleme poslati u penziju.

Treba izvrsiti selekciju igraca,gde ni jedan nece imati vise od 22god,pustiti selektora da se sazivi sa njima,3 god ne ocekivati apsolutno nikakve rezultate,a za te 3god,dobili bismo mladu,poletnu,uigranu reprezentaciju,koja bi mogla da nas konacno obraduje.

Za pocetak,evo dva bisera iz mlade garde,Lazovic i Markovic!Siguran sam da ih ima jos poprilicno.Pametnom dosta!

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Svaka cast za staz..
Svaka cast za igre u klubovima i predstavljanje nase zemlje tamo..
Svaka cast na lojalnosti Srbiji..
Ali da si propustio priliku da iskazes svo znanje i htenje i u reprezentaciji, kao sto si u klubovima..mora da se prizna.. nisi, nazalosto po sve..
SRECNO CARE u daljem zivotu i karijeri..

Duka

pre 12 godina

Hvala na svemu, videlo se da si zeleo pogotovo protiv italijana, ali ni to nije bilo dovoljno, idemo dalje sta sad, imamo mnogo mladih i talentovanih igraca, samo da se opet ne umesa mafija pa gura neke manje talentovane u reprezentaciju, Piksi za selektora!

nikola drezgić

pre 12 godina

Neki mladji igrači treba da ga zamene reče Deki! Sve bi to bilo u redu da ti igrači nisu razmaženi mamini i tatini buržujski sinovi koji su postali fudbaleri na silu ili preko veze,dok se pravi talenti razočaraju u startu kad vide šta se dešava i povuku samo sa bitangama da nemaju posla!

bane_zemun

pre 12 godina

Lepo kaze Balasevic

U ime sporta
ja sam glavi rekao zbogom,
pa sam slavu stekao nogom

Takva smo sorta,
brdo love kvari nas lako
i onda djonom startuje svako

I nema 'Driblaj',
i nema 'Dodaj!'
vec samo ima:
'Dobro se prodaj'

Zbogom davni ideali.
Manje mi smeta
prvenstvo sveta
neg' prazan dzep.

Istina je negde tamo

pre 12 godina

Nije mala stvar odigrati 102 utakmice u reprezentaciji. Izmedju ostalog to je sada i zvanican rekord. Dejan Stankovic je igrac koji ne pleni brzinom,tehnikom,driblingom ali je definitivno neko ko je veliki borac dobrog suta i jake psihe. Karijera za postovanje i klanjanje .
Uz veliko postovanje i vreme je za nove snage i novu energiju. Potrebno je da reprezentaciju vodi mlad covek, velike harizme i zelje, modernih shvatanja. Vreme je da u reprezentaciji gledamo i Sulejmanija,Tadica,Kacara, da sansu dobije Darko Lazovic,Milinkovic. Vreme je da dodje trener koji ce imati hrabrosti da u vatru gurne i malog Lazara Markovica, nekog ko ce zaboraviti igru sa dva gefanzivna vezna, nekog ko ce igrati na gol vise...
Aleksic,Stojkovic,Kolarov,Volkov,Subotic,Nastasic,Gudelj,Vidic,Ivanovic,Basta,Kacar,Kuzmanovic,Ignjovski,Petrovic,Ninkovic,Lajic,Darko Lazovic,Tomic,Z.Tosic,Tadic,Krasic,Matic,Djuricic,Milinkovic,Radovic,Sulejmani,Lazar Markovic su tim za naredni kvalifikacioni ciklus i oni koji bi morali da u buducnosti nose igru naseg tima. U reprezentaciji bi morali da igraju najbolji, najspremniji,najbrzi i najkvalitetniji igraci.

bane

pre 12 godina

Prvih jedanaest nase reprezentacije
Jorgacevic, Bojan - 2,2 M.
Nemanja Vidic - 37 M. (Kapiten Man. Utd.)
Branislav Ivanovic 23 M. (Chelsea)
Aleksandar Kolarov 15 M. (Man. City)
Neven Subotic 18 M. (Dortmund)
Dejan Stankovic 10 M. (Inter)
Milan Jovanovic 5 M. (Anderlecht)
Milos Ninkovic 2,5 M. (Dynamo Kiew)
Radosav Petrovic 2,5 M. (Blackburn)
Zoran Tosic 9 M. (C S K A)
Dragan Mrdja 1,75 M. (Sion)

Prvih jedanaest Slovenije
Samir Handanovic 11 M. (Udineze)
Miso Brecko 2.25 M. (Keln)
Bostjan Cesar 2 M. (Kijevo Verona)
Marko Suler 2 M. (Gent)
Bojan Jokić 1 M. (Kijevo Verona)
Dare Vrsic 1 M. (Olimpija)
Armin Bacinovic 5 M. (Palermo)
Andraz Kirm 2,3 M. (Wisla)
A. Radosavljevic 800 K. (ADO Den Hag)
Zlatan Ljubijankic 2 M. (Gent)
Tim Matavz 7 M. (PSV)

Nasa prva postava sinoc je vredela 125,95 Miliona Evra prema Transfermarktu, dok
su nasa protivnici vredni 36,35 Miliona Evra od cega golman vredi 11m.

Ako mene pitate sram nas bilo i sram bilo sve nase igrace i strucni stab, a mnogi ce mi zameriti najvise nasem kapitenu koji nije igrao od 55 do 88 minuta kad bukvalno nije potrcao niti je pipnuo loptu, i naravno sto kao veliki kapiten nije izveo po nas kobni penal

deki kapitan

pre 12 godina

najveci igrac na ovim prostorima svih vremena! Velika praznina ce ostati posle njega,ali kada vidim sve ove pljuvace koji blage veze sa fudbalom nemaju,onda mi je i drago sto se povlaci,ionako vise necu gledati reprezentaciju! Legendo,kralju,hvala ti za sve,volimo te!!!!!!!!!!!!!

Red Marquis

pre 12 godina

Nadam se da nije ovo izrekao samo u afektu. Ljudi uvek ističu samo to kako nije pružao partije u reprezentaciji kao u klubu, ali postoji tu još nešto.

Njegov mentalni sklop je razarajuć po naš nacionalni tim, ako ste ga ikad slušali čuli bi da je veći kalkulant od Pižona(što nije mala stvar). A kapiten je, tu je najduže i to što nikad nismo imali hemiju u timu najveći teret mora da padne na njegova pleća.
Idi i ne okreći se sine...

de_rossi

pre 12 godina

Tragedija se nastavlja!!

1. SP_2010_dva poraza_pobjeda_ispadanje u 1.kolu
2. Vojvodina - Vaduz
3. C. Zvezda - Rennes - realno Rennes bolji
4. Partizan - neznam im ni ime
5. Srbija - EP 2012 - malo morgen

Šta slijedi???

Milan

pre 12 godina

ne zelim ni da komentarisem ove odvratne komentare koje pojedinci ostavljaju jer mislim da bih morao da opsujem,tako da se ovim komentarom obracam iskljucivo Dekiju: Legendo,hvala ti za sve,hvala za sve pretrcane kilometre,golove,asistencije,hvala sto si trpeo da ti anonimni treneri stavljaju anonimne igrace sa tobom u sredini samo da bi im skocila cena,hvala sto si na racun toga trpeo komentare onih koji nemaju blage veze sa fudbalom,i sto si i dalje igrao do poslednje kapi znoja! Uzasno mi je zao sto odlazis jer si i dalje ubedljivo nas najbolji igrac,ali mi je sa druge strane drago sto ces se odmoriti od svih ovih gluposti koje okruzuju nas fudbal! Legendo,kralju,hvala ti i volimo te do neba!!!