Fudbal 41

Nedelja, 09.10.2011.

11:41

„Srbija mora da izmisli pobedu“

Bivši selektor Slovenije Srećko Katanec istakao je da je teško prognozirati ishod duela njegove zemlje i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012.

„Srbija mora da izmisli pobedu“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Bambi

pre 12 godina

Samo se vi nadajte da ce vas Slovenci pustiti! Nadam se da nece, jer i ne zasluzujete. A i ako nekako prodjete, u sta sumnjam, onda cete da se molite da vam ne dodje Crna Gora u barazu! U svakom slucaju gledacete Evropsko ugodno smjesteni ispred malih ekrana TV prijemnika.

from_HR

pre 12 godina

"...nemate drugog izbora osim tri boda što bi trebalo da odradi i postavku na terenu"... E tu leži problemčić, postaviti taktiku. Kako uklopiti jednog napadača u ofanzivnu igru??? :)
(Plavi269, 10. oktobar 2011 07:33)

Nema to što je jedan napadač veze s obilkom igre (ofanzivna ili defanzivna). Mi smo protiv Grka imali tri napadača u prvoj postavi, a nismo stvorili ozbiljnu šansu na cijeloj utakmici. Sve je stvar izbornika, a nekako mi se čini da se natječemo čiji izbornik je gori.

Plavi269

pre 12 godina

"...nemate drugog izbora osim tri boda što bi trebalo da odradi i postavku na terenu"... E tu leži problemčić, postaviti taktiku. Kako uklopiti jednog napadača u ofanzivnu igru??? :)

marko_bgd

pre 12 godina

mi ovu utakmicu moramo da dobijemo...ako dobijemo slovence...idemo u baraz...ako prodjemo baraz...onda idemo na euro kao autsajderi,i bicemo prvaci evrope...e,ako su grci bas tim putem isli i osvojili euro,mozemo i mi...samo se treba boriti..!!!

Philippe Gilbert

pre 12 godina

Za sve one koji misle da mi nemamo napadaca, dosta vam je samo ime DRAGAN MRDJA. A on sad ne igra zato sto je povredjen. Ali sad se oporavio, i ako dodjemo do baraza, on ce nam biti od velike pomoci, jer ce pantelija da leti iz prvih 11.

TIGERm

pre 12 godina

Antic je doktor fudbala za Pizona (sto se tice trenerskog posla) !!
(Sale, 9. oktobar 2011 13:09)

Pa kad je taj "doktor fudbala" ostao bez posla sto nije odmah nasao drugi?
Za tako velikog strucnjaka bi se timovi otimali da ga dovedu u svoje redove...
Da jedan Murinjo ostane bez posla, koliko bi tom "malom" treneru trebalo da nadje sledeci posao? Antica je vreme pregazilo, on misli da se jos uvek igra fudbal iz 80-tih i 90-tih.
Nama treba neki mladji selektor, koji poznaje sadasnji fudbal...

Srbija

pre 12 godina

Ne treba da izmislimo pobedu nego spic igraca.Mi smo super dogurali s obzirom da smo jedna od retkih reprezentacija,koja nema spic igraca.Zigic i Pantelic (na nasu zalost) imaju vise sansi da budu dobitnici na lotou,nego da daju gol.Ako da gol neki bek iz prekida glavom,Kolarov iz slobodnjaka ili mali Tosic imamo sanse,ako ne,onda laku noc i prijatno.

Mozzart

pre 12 godina

Dokle bre vise pljuvanje po reprezentaciji? Razbicemo Slovence, idemo u baraz! Vi, pesimisti, gledajte tekmu na tv-u, ako imate struje, jer ce vam u tv udariti grom, a sve usled kratkog spoja...au, i ja postadoh pesimista! :)

Pexon PFC, Kladovo

pre 12 godina

Sulejmani, Tadic i Ljajic u reprezentaciju! Ne treba da budete nuklearni fizicar da bi dosli do tog zakljucka :) hahahahahha!!!

Valjevo

pre 12 godina

Zar se treba nadato pobedi kad cela Srbija zna da će "veliki genije" (ovo je bilo naročito teško napisati) Pižon izvesti postavu koja će se truditi da ne primi gol - baš kao i u Beogradu. Bolje je da se sad rešimo ovakvog trenerskog laika nego da prođemo u baraž i da ispadnemo od Crne Gore ili Švedske.

Paja Patak

pre 12 godina

Napred Slovenija!

sa druge strane, voleo bi da se nasa reprezentacija plasira na EP, jer uzivam da gledam kad ih napune sa 5-6 golova, i onda posle ima sta da se cita po forumima :)

SRBIN

pre 12 godina

Ajmo pesimisti sa zapada-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa istoka-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa severa-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa juga-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa sajta b92-Otpozdrav

Ajmo normalni-Napred Srbija do pobede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nebojsa HN

pre 12 godina

Dok citam ove komentare na jedinom realnom sajtu u Srbiji, sticem utisak da narod ima animozitet prema reprezentaciji. Moje misljenje je da osvojimo recimo EP, opet bi vam nesto smetalo. Pa ljudi moji imamo jednu reprezentaciju. I dok je Antic bio selektor nije vam valjao pogotovo na SP i posle. Ja sam Srbin iz Herceg Novog, i navijam za Srbiju, sto je normalno. I da znate da mi koji zivimo van Srbije, mnogo vise gotivimo svoju reprez. od Vas u Srbiji. Uvijek treba podrzati momke, i kad dobijaju i kad gube. Protiv Italije su ginuli na terenu. Ali nije bilo srece. Mi Srbi smo uvijek bili najbolji kad je trebalo. Tako ce biti i protiv Slovenije. Srecno momci, dijaspora je uz vas. Srecno u zrijebu!

Joska

pre 12 godina

Realno nasa igra je ocajna i veliko je pitanje da li nam je uopste mesto na EP, licno mislim da nije. Ukoliko idemo na to da Slovenija treba da nas pusti posto nemaju sanse za plasman onda cemo se jako lose provesti. To je narod sasvim suprotnog mentaliteta od nas i bez obzira na okolnosti dace sve od sebe da tu utakmicu dobiju a to je na kraju i sustina bavljenja sportom. Italijanima takodje nisu trebali bodovi u petak pa su nas opet ubedljivo nadigrali. Nama niko nije kriv sto smo dosli po ko zna koji put u situaciju da u zadnjoj utakmici nesto moramo. Znajuci kako se nasa reprezentacija nosi sa pritiskom ne ocekujem previse ni ovaj put. Ako budemo hteli znali i umeli nesto cemo uraditi a pokloniti nam sigurno niko nece nista. Glupo je uopste ocekivati da ti u zivotu neko nesto poklanja.

Iluzionista

pre 12 godina

Ako nas Slovenci ne puste onda ne znam ko bi mogao da nas pusti. Da njima treba nasi bi igrali u rezervnom sastavu. Slovenci vole Srbe tako da ne sumnjam da ce igrati opusteno bez da ginu na terenu. Ako postave nekakav bedem ili bunker to bi bilo ponizavajuce za nase lepe odnose.
(Ratko, 9. oktobar 2011 13:52)

Matrix, 4 deo

Dobro

pre 12 godina

Ma ljudi, pa mi smo 'nebeski narod'! Poletecemo mi do Ukrajine i Poljske ako treba! Sta nam tu jedna mala i nikakva Slovenija moze.
A to da nemamo: igru, selektora, rezultate, klubove u evropskim ligama, to je sve nebitno. Bitno je verovati, i nadati se.

Srbenda

pre 12 godina

Ove sto klikcu na negativno na komentare koji podrzavaju Srbiju bi zamolio da se vrate u svoju Albaniju odakle su dosli. Srbijo rasturi te Slovence sa 0:5 da nas zapamte za ceo zivot a dusmani da crknu.

Paks

pre 12 godina

Pa bolje Slovenci da odigraju lagano protiv nas nego oni Estonci da idu u baraz. To je dobro za fudbal na Balkanu. Ipak smo mi ziveli 50 godina zajedno i sramota bi bilo da bas protiv nas izginu u potpuno njima nebitnoj utakmici. Srbija bi njih pustila. Ako kojim slucajem odigraju bunker ja im ne bih pruzio ruku posle meca. Pa svake godine u Beograd najvise dolazi turista iz Slovenije i u njihovoj ekipi igra dosta Srba. Zarad daljih bratskih odnosta moraju malo da igraju opustenije.

Sale

pre 12 godina

Pa sta kao treba da idemo na to Evropsko?! Realno da je Italijanima trebala pobeda dali bi nam 3 komada lagano... Dosli smo u situaciju da je Estonija ispred nas !? Pa koj mi fudbal igramo? Neamamo napadaca sada ni u buducnosti, evo neka mi neko kaze ko ce za 2,3 godine igrati nama u napadu? Niko nezna jer ih nemamo. Jedino nam je odbrana ekstra, sredina vise slaba nego dobra a napad rasulo! I da odemo na to prvenstvo nijednu pobedu ne bi imali sa Pizonom! Zvezdas sam ali ljdui Antic je doktor fudbala za Pizona (sto se tice trenerskog posla) ! Ako nas Slovenci stvarno puste, psute ako budu igrali mi nema sta da trazimo tamo!

Ratko

pre 12 godina

Ako nas Slovenci ne puste onda ne znam ko bi mogao da nas pusti. Da njima treba nasi bi igrali u rezervnom sastavu. Slovenci vole Srbe tako da ne sumnjam da ce igrati opusteno bez da ginu na terenu. Ako postave nekakav bedem ili bunker to bi bilo ponizavajuce za nase lepe odnose.

sonebg

pre 12 godina

Slovenija nas je vec jednom izbacila sa Eura. 1:1 Na JNA a isto nam je trebala pobeda. Licno mislim da su bolji tim. Mi imamo pojedince ali oni imaju kolektiv. A sta znaci kolektiv moglismo da vidimo na C.Gora-Engleska.
Nadam se pobedi nasih ali da ce biti lako to nece sigurno.
Ipak ja sam optimista.

Skeptik

pre 12 godina

Ni sa mnogo jačim timovima, nismo uspeli dva puta da pobedimo Sloveniju u gostima(tačnije nikad je nismo ni pobedili-uopšte).
Ne vidim na osnovu koje igre,možemo uopšte do gol šanse,a kamoli do gola?
Jedno je patriotizam,a drugo je realnost.
Navijaću za naše,ali teško da možemo do pobede.

mlatko

pre 12 godina

Igra sudbine je da igrač koji je možda najviše zaslužan za eventualni prolaz Estonije: Konstantin Vassiljev igrao prvu polovinu 2011 za Slovenski Koper...
-Dao je jedini gol Sloveniji u pobedi u gostima
-Dao je po gol Srbiji u obe utakmice
-Dao je 2 gola Severnoj Irskoj posebno važna, u zadnjoj utakmici Estonije koja je osudila Sloveniju, nadam se ne i Srbiju...

Nije da je slab igrač, naprotiv: najbolji igrač Estonije za 2010, u 9 utakmica 5 golova (svi odlučujući) i 2 asista. Kuštravi igrač sredine terena je nedavno prešao u ruski Amkar Perm...

igor

pre 12 godina

Ako treba da se plasimo Slovenije koja je izgubila sve sanse za plasman, onda iskreno i ne treba da idemo u baraz.Ipak zelim sve najbolje nasima u utorak uvece.

OK

pre 12 godina

Pa da nisu Farska Ostrva baš protiv Estonije upisala prvu pobedu u svojoj fudbalskoj istoriji , već bi svetska fudbalska velesila Estonija , koja je lagano pobedila naše "individualce" usred Beograda , bila u baražu. Jedina šansa da Srbija ode u taj baraž , je da slovenci budu kao na pesmi evrovizije velikodušni, i da sami sebi daju go. Najbolje bi bilo da odigramo nerešeno , a da naši pogode jednu slučajnu stativu, pa da slušamo posle izjave kako nismo imali sreću što smo bili u grupi sa Estonijom.

nvc

pre 12 godina

Ne brini se Srecko...po izjavama se vidi da su oni vec "izmislili" pobedu! Bas kao i spektakl protiv italijana! Nazalost to ce ostati samo 'izmisljotina'!
Sto se tice onih koji misle da ce nas Slovenci pustiti - nema sanse!!! Zasto bi pustili jos jednu ex-yu da prodje u baraz!? I ovako i onako ce im susedi dupe pomerati zbog onog za SP prosle godine, samo im jos falimo i mi!

igor

pre 12 godina

Ako treba da se plasimo Slovenije koja je izgubila sve sanse za plasman, onda iskreno i ne treba da idemo u baraz.Ipak zelim sve najbolje nasima u utorak uvece.

OK

pre 12 godina

Pa da nisu Farska Ostrva baš protiv Estonije upisala prvu pobedu u svojoj fudbalskoj istoriji , već bi svetska fudbalska velesila Estonija , koja je lagano pobedila naše "individualce" usred Beograda , bila u baražu. Jedina šansa da Srbija ode u taj baraž , je da slovenci budu kao na pesmi evrovizije velikodušni, i da sami sebi daju go. Najbolje bi bilo da odigramo nerešeno , a da naši pogode jednu slučajnu stativu, pa da slušamo posle izjave kako nismo imali sreću što smo bili u grupi sa Estonijom.

Nebojsa HN

pre 12 godina

Dok citam ove komentare na jedinom realnom sajtu u Srbiji, sticem utisak da narod ima animozitet prema reprezentaciji. Moje misljenje je da osvojimo recimo EP, opet bi vam nesto smetalo. Pa ljudi moji imamo jednu reprezentaciju. I dok je Antic bio selektor nije vam valjao pogotovo na SP i posle. Ja sam Srbin iz Herceg Novog, i navijam za Srbiju, sto je normalno. I da znate da mi koji zivimo van Srbije, mnogo vise gotivimo svoju reprez. od Vas u Srbiji. Uvijek treba podrzati momke, i kad dobijaju i kad gube. Protiv Italije su ginuli na terenu. Ali nije bilo srece. Mi Srbi smo uvijek bili najbolji kad je trebalo. Tako ce biti i protiv Slovenije. Srecno momci, dijaspora je uz vas. Srecno u zrijebu!

Sale

pre 12 godina

Pa sta kao treba da idemo na to Evropsko?! Realno da je Italijanima trebala pobeda dali bi nam 3 komada lagano... Dosli smo u situaciju da je Estonija ispred nas !? Pa koj mi fudbal igramo? Neamamo napadaca sada ni u buducnosti, evo neka mi neko kaze ko ce za 2,3 godine igrati nama u napadu? Niko nezna jer ih nemamo. Jedino nam je odbrana ekstra, sredina vise slaba nego dobra a napad rasulo! I da odemo na to prvenstvo nijednu pobedu ne bi imali sa Pizonom! Zvezdas sam ali ljdui Antic je doktor fudbala za Pizona (sto se tice trenerskog posla) ! Ako nas Slovenci stvarno puste, psute ako budu igrali mi nema sta da trazimo tamo!

nvc

pre 12 godina

Ne brini se Srecko...po izjavama se vidi da su oni vec "izmislili" pobedu! Bas kao i spektakl protiv italijana! Nazalost to ce ostati samo 'izmisljotina'!
Sto se tice onih koji misle da ce nas Slovenci pustiti - nema sanse!!! Zasto bi pustili jos jednu ex-yu da prodje u baraz!? I ovako i onako ce im susedi dupe pomerati zbog onog za SP prosle godine, samo im jos falimo i mi!

mlatko

pre 12 godina

Igra sudbine je da igrač koji je možda najviše zaslužan za eventualni prolaz Estonije: Konstantin Vassiljev igrao prvu polovinu 2011 za Slovenski Koper...
-Dao je jedini gol Sloveniji u pobedi u gostima
-Dao je po gol Srbiji u obe utakmice
-Dao je 2 gola Severnoj Irskoj posebno važna, u zadnjoj utakmici Estonije koja je osudila Sloveniju, nadam se ne i Srbiju...

Nije da je slab igrač, naprotiv: najbolji igrač Estonije za 2010, u 9 utakmica 5 golova (svi odlučujući) i 2 asista. Kuštravi igrač sredine terena je nedavno prešao u ruski Amkar Perm...

SRBIN

pre 12 godina

Ajmo pesimisti sa zapada-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa istoka-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa severa-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa juga-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa sajta b92-Otpozdrav

Ajmo normalni-Napred Srbija do pobede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skeptik

pre 12 godina

Ni sa mnogo jačim timovima, nismo uspeli dva puta da pobedimo Sloveniju u gostima(tačnije nikad je nismo ni pobedili-uopšte).
Ne vidim na osnovu koje igre,možemo uopšte do gol šanse,a kamoli do gola?
Jedno je patriotizam,a drugo je realnost.
Navijaću za naše,ali teško da možemo do pobede.

Joska

pre 12 godina

Realno nasa igra je ocajna i veliko je pitanje da li nam je uopste mesto na EP, licno mislim da nije. Ukoliko idemo na to da Slovenija treba da nas pusti posto nemaju sanse za plasman onda cemo se jako lose provesti. To je narod sasvim suprotnog mentaliteta od nas i bez obzira na okolnosti dace sve od sebe da tu utakmicu dobiju a to je na kraju i sustina bavljenja sportom. Italijanima takodje nisu trebali bodovi u petak pa su nas opet ubedljivo nadigrali. Nama niko nije kriv sto smo dosli po ko zna koji put u situaciju da u zadnjoj utakmici nesto moramo. Znajuci kako se nasa reprezentacija nosi sa pritiskom ne ocekujem previse ni ovaj put. Ako budemo hteli znali i umeli nesto cemo uraditi a pokloniti nam sigurno niko nece nista. Glupo je uopste ocekivati da ti u zivotu neko nesto poklanja.

Pexon PFC, Kladovo

pre 12 godina

Sulejmani, Tadic i Ljajic u reprezentaciju! Ne treba da budete nuklearni fizicar da bi dosli do tog zakljucka :) hahahahahha!!!

Srbenda

pre 12 godina

Ove sto klikcu na negativno na komentare koji podrzavaju Srbiju bi zamolio da se vrate u svoju Albaniju odakle su dosli. Srbijo rasturi te Slovence sa 0:5 da nas zapamte za ceo zivot a dusmani da crknu.

sonebg

pre 12 godina

Slovenija nas je vec jednom izbacila sa Eura. 1:1 Na JNA a isto nam je trebala pobeda. Licno mislim da su bolji tim. Mi imamo pojedince ali oni imaju kolektiv. A sta znaci kolektiv moglismo da vidimo na C.Gora-Engleska.
Nadam se pobedi nasih ali da ce biti lako to nece sigurno.
Ipak ja sam optimista.

TIGERm

pre 12 godina

Antic je doktor fudbala za Pizona (sto se tice trenerskog posla) !!
(Sale, 9. oktobar 2011 13:09)

Pa kad je taj "doktor fudbala" ostao bez posla sto nije odmah nasao drugi?
Za tako velikog strucnjaka bi se timovi otimali da ga dovedu u svoje redove...
Da jedan Murinjo ostane bez posla, koliko bi tom "malom" treneru trebalo da nadje sledeci posao? Antica je vreme pregazilo, on misli da se jos uvek igra fudbal iz 80-tih i 90-tih.
Nama treba neki mladji selektor, koji poznaje sadasnji fudbal...

Dobro

pre 12 godina

Ma ljudi, pa mi smo 'nebeski narod'! Poletecemo mi do Ukrajine i Poljske ako treba! Sta nam tu jedna mala i nikakva Slovenija moze.
A to da nemamo: igru, selektora, rezultate, klubove u evropskim ligama, to je sve nebitno. Bitno je verovati, i nadati se.

Paks

pre 12 godina

Pa bolje Slovenci da odigraju lagano protiv nas nego oni Estonci da idu u baraz. To je dobro za fudbal na Balkanu. Ipak smo mi ziveli 50 godina zajedno i sramota bi bilo da bas protiv nas izginu u potpuno njima nebitnoj utakmici. Srbija bi njih pustila. Ako kojim slucajem odigraju bunker ja im ne bih pruzio ruku posle meca. Pa svake godine u Beograd najvise dolazi turista iz Slovenije i u njihovoj ekipi igra dosta Srba. Zarad daljih bratskih odnosta moraju malo da igraju opustenije.

Mozzart

pre 12 godina

Dokle bre vise pljuvanje po reprezentaciji? Razbicemo Slovence, idemo u baraz! Vi, pesimisti, gledajte tekmu na tv-u, ako imate struje, jer ce vam u tv udariti grom, a sve usled kratkog spoja...au, i ja postadoh pesimista! :)

Srbija

pre 12 godina

Ne treba da izmislimo pobedu nego spic igraca.Mi smo super dogurali s obzirom da smo jedna od retkih reprezentacija,koja nema spic igraca.Zigic i Pantelic (na nasu zalost) imaju vise sansi da budu dobitnici na lotou,nego da daju gol.Ako da gol neki bek iz prekida glavom,Kolarov iz slobodnjaka ili mali Tosic imamo sanse,ako ne,onda laku noc i prijatno.

Iluzionista

pre 12 godina

Ako nas Slovenci ne puste onda ne znam ko bi mogao da nas pusti. Da njima treba nasi bi igrali u rezervnom sastavu. Slovenci vole Srbe tako da ne sumnjam da ce igrati opusteno bez da ginu na terenu. Ako postave nekakav bedem ili bunker to bi bilo ponizavajuce za nase lepe odnose.
(Ratko, 9. oktobar 2011 13:52)

Matrix, 4 deo

Valjevo

pre 12 godina

Zar se treba nadato pobedi kad cela Srbija zna da će "veliki genije" (ovo je bilo naročito teško napisati) Pižon izvesti postavu koja će se truditi da ne primi gol - baš kao i u Beogradu. Bolje je da se sad rešimo ovakvog trenerskog laika nego da prođemo u baraž i da ispadnemo od Crne Gore ili Švedske.

Paja Patak

pre 12 godina

Napred Slovenija!

sa druge strane, voleo bi da se nasa reprezentacija plasira na EP, jer uzivam da gledam kad ih napune sa 5-6 golova, i onda posle ima sta da se cita po forumima :)

Philippe Gilbert

pre 12 godina

Za sve one koji misle da mi nemamo napadaca, dosta vam je samo ime DRAGAN MRDJA. A on sad ne igra zato sto je povredjen. Ali sad se oporavio, i ako dodjemo do baraza, on ce nam biti od velike pomoci, jer ce pantelija da leti iz prvih 11.

Ratko

pre 12 godina

Ako nas Slovenci ne puste onda ne znam ko bi mogao da nas pusti. Da njima treba nasi bi igrali u rezervnom sastavu. Slovenci vole Srbe tako da ne sumnjam da ce igrati opusteno bez da ginu na terenu. Ako postave nekakav bedem ili bunker to bi bilo ponizavajuce za nase lepe odnose.

from_HR

pre 12 godina

"...nemate drugog izbora osim tri boda što bi trebalo da odradi i postavku na terenu"... E tu leži problemčić, postaviti taktiku. Kako uklopiti jednog napadača u ofanzivnu igru??? :)
(Plavi269, 10. oktobar 2011 07:33)

Nema to što je jedan napadač veze s obilkom igre (ofanzivna ili defanzivna). Mi smo protiv Grka imali tri napadača u prvoj postavi, a nismo stvorili ozbiljnu šansu na cijeloj utakmici. Sve je stvar izbornika, a nekako mi se čini da se natječemo čiji izbornik je gori.

marko_bgd

pre 12 godina

mi ovu utakmicu moramo da dobijemo...ako dobijemo slovence...idemo u baraz...ako prodjemo baraz...onda idemo na euro kao autsajderi,i bicemo prvaci evrope...e,ako su grci bas tim putem isli i osvojili euro,mozemo i mi...samo se treba boriti..!!!

Plavi269

pre 12 godina

"...nemate drugog izbora osim tri boda što bi trebalo da odradi i postavku na terenu"... E tu leži problemčić, postaviti taktiku. Kako uklopiti jednog napadača u ofanzivnu igru??? :)

Bambi

pre 12 godina

Samo se vi nadajte da ce vas Slovenci pustiti! Nadam se da nece, jer i ne zasluzujete. A i ako nekako prodjete, u sta sumnjam, onda cete da se molite da vam ne dodje Crna Gora u barazu! U svakom slucaju gledacete Evropsko ugodno smjesteni ispred malih ekrana TV prijemnika.

Paks

pre 12 godina

Pa bolje Slovenci da odigraju lagano protiv nas nego oni Estonci da idu u baraz. To je dobro za fudbal na Balkanu. Ipak smo mi ziveli 50 godina zajedno i sramota bi bilo da bas protiv nas izginu u potpuno njima nebitnoj utakmici. Srbija bi njih pustila. Ako kojim slucajem odigraju bunker ja im ne bih pruzio ruku posle meca. Pa svake godine u Beograd najvise dolazi turista iz Slovenije i u njihovoj ekipi igra dosta Srba. Zarad daljih bratskih odnosta moraju malo da igraju opustenije.

Paja Patak

pre 12 godina

Napred Slovenija!

sa druge strane, voleo bi da se nasa reprezentacija plasira na EP, jer uzivam da gledam kad ih napune sa 5-6 golova, i onda posle ima sta da se cita po forumima :)

Ratko

pre 12 godina

Ako nas Slovenci ne puste onda ne znam ko bi mogao da nas pusti. Da njima treba nasi bi igrali u rezervnom sastavu. Slovenci vole Srbe tako da ne sumnjam da ce igrati opusteno bez da ginu na terenu. Ako postave nekakav bedem ili bunker to bi bilo ponizavajuce za nase lepe odnose.

Sale

pre 12 godina

Pa sta kao treba da idemo na to Evropsko?! Realno da je Italijanima trebala pobeda dali bi nam 3 komada lagano... Dosli smo u situaciju da je Estonija ispred nas !? Pa koj mi fudbal igramo? Neamamo napadaca sada ni u buducnosti, evo neka mi neko kaze ko ce za 2,3 godine igrati nama u napadu? Niko nezna jer ih nemamo. Jedino nam je odbrana ekstra, sredina vise slaba nego dobra a napad rasulo! I da odemo na to prvenstvo nijednu pobedu ne bi imali sa Pizonom! Zvezdas sam ali ljdui Antic je doktor fudbala za Pizona (sto se tice trenerskog posla) ! Ako nas Slovenci stvarno puste, psute ako budu igrali mi nema sta da trazimo tamo!

Srbenda

pre 12 godina

Ove sto klikcu na negativno na komentare koji podrzavaju Srbiju bi zamolio da se vrate u svoju Albaniju odakle su dosli. Srbijo rasturi te Slovence sa 0:5 da nas zapamte za ceo zivot a dusmani da crknu.

Nebojsa HN

pre 12 godina

Dok citam ove komentare na jedinom realnom sajtu u Srbiji, sticem utisak da narod ima animozitet prema reprezentaciji. Moje misljenje je da osvojimo recimo EP, opet bi vam nesto smetalo. Pa ljudi moji imamo jednu reprezentaciju. I dok je Antic bio selektor nije vam valjao pogotovo na SP i posle. Ja sam Srbin iz Herceg Novog, i navijam za Srbiju, sto je normalno. I da znate da mi koji zivimo van Srbije, mnogo vise gotivimo svoju reprez. od Vas u Srbiji. Uvijek treba podrzati momke, i kad dobijaju i kad gube. Protiv Italije su ginuli na terenu. Ali nije bilo srece. Mi Srbi smo uvijek bili najbolji kad je trebalo. Tako ce biti i protiv Slovenije. Srecno momci, dijaspora je uz vas. Srecno u zrijebu!

TIGERm

pre 12 godina

Antic je doktor fudbala za Pizona (sto se tice trenerskog posla) !!
(Sale, 9. oktobar 2011 13:09)

Pa kad je taj "doktor fudbala" ostao bez posla sto nije odmah nasao drugi?
Za tako velikog strucnjaka bi se timovi otimali da ga dovedu u svoje redove...
Da jedan Murinjo ostane bez posla, koliko bi tom "malom" treneru trebalo da nadje sledeci posao? Antica je vreme pregazilo, on misli da se jos uvek igra fudbal iz 80-tih i 90-tih.
Nama treba neki mladji selektor, koji poznaje sadasnji fudbal...

SRBIN

pre 12 godina

Ajmo pesimisti sa zapada-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa istoka-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa severa-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa juga-Otpozdrav
Ajmo pesimisti sa sajta b92-Otpozdrav

Ajmo normalni-Napred Srbija do pobede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonebg

pre 12 godina

Slovenija nas je vec jednom izbacila sa Eura. 1:1 Na JNA a isto nam je trebala pobeda. Licno mislim da su bolji tim. Mi imamo pojedince ali oni imaju kolektiv. A sta znaci kolektiv moglismo da vidimo na C.Gora-Engleska.
Nadam se pobedi nasih ali da ce biti lako to nece sigurno.
Ipak ja sam optimista.

OK

pre 12 godina

Pa da nisu Farska Ostrva baš protiv Estonije upisala prvu pobedu u svojoj fudbalskoj istoriji , već bi svetska fudbalska velesila Estonija , koja je lagano pobedila naše "individualce" usred Beograda , bila u baražu. Jedina šansa da Srbija ode u taj baraž , je da slovenci budu kao na pesmi evrovizije velikodušni, i da sami sebi daju go. Najbolje bi bilo da odigramo nerešeno , a da naši pogode jednu slučajnu stativu, pa da slušamo posle izjave kako nismo imali sreću što smo bili u grupi sa Estonijom.

Skeptik

pre 12 godina

Ni sa mnogo jačim timovima, nismo uspeli dva puta da pobedimo Sloveniju u gostima(tačnije nikad je nismo ni pobedili-uopšte).
Ne vidim na osnovu koje igre,možemo uopšte do gol šanse,a kamoli do gola?
Jedno je patriotizam,a drugo je realnost.
Navijaću za naše,ali teško da možemo do pobede.

nvc

pre 12 godina

Ne brini se Srecko...po izjavama se vidi da su oni vec "izmislili" pobedu! Bas kao i spektakl protiv italijana! Nazalost to ce ostati samo 'izmisljotina'!
Sto se tice onih koji misle da ce nas Slovenci pustiti - nema sanse!!! Zasto bi pustili jos jednu ex-yu da prodje u baraz!? I ovako i onako ce im susedi dupe pomerati zbog onog za SP prosle godine, samo im jos falimo i mi!

Bambi

pre 12 godina

Samo se vi nadajte da ce vas Slovenci pustiti! Nadam se da nece, jer i ne zasluzujete. A i ako nekako prodjete, u sta sumnjam, onda cete da se molite da vam ne dodje Crna Gora u barazu! U svakom slucaju gledacete Evropsko ugodno smjesteni ispred malih ekrana TV prijemnika.

Philippe Gilbert

pre 12 godina

Za sve one koji misle da mi nemamo napadaca, dosta vam je samo ime DRAGAN MRDJA. A on sad ne igra zato sto je povredjen. Ali sad se oporavio, i ako dodjemo do baraza, on ce nam biti od velike pomoci, jer ce pantelija da leti iz prvih 11.

Joska

pre 12 godina

Realno nasa igra je ocajna i veliko je pitanje da li nam je uopste mesto na EP, licno mislim da nije. Ukoliko idemo na to da Slovenija treba da nas pusti posto nemaju sanse za plasman onda cemo se jako lose provesti. To je narod sasvim suprotnog mentaliteta od nas i bez obzira na okolnosti dace sve od sebe da tu utakmicu dobiju a to je na kraju i sustina bavljenja sportom. Italijanima takodje nisu trebali bodovi u petak pa su nas opet ubedljivo nadigrali. Nama niko nije kriv sto smo dosli po ko zna koji put u situaciju da u zadnjoj utakmici nesto moramo. Znajuci kako se nasa reprezentacija nosi sa pritiskom ne ocekujem previse ni ovaj put. Ako budemo hteli znali i umeli nesto cemo uraditi a pokloniti nam sigurno niko nece nista. Glupo je uopste ocekivati da ti u zivotu neko nesto poklanja.

Dobro

pre 12 godina

Ma ljudi, pa mi smo 'nebeski narod'! Poletecemo mi do Ukrajine i Poljske ako treba! Sta nam tu jedna mala i nikakva Slovenija moze.
A to da nemamo: igru, selektora, rezultate, klubove u evropskim ligama, to je sve nebitno. Bitno je verovati, i nadati se.

Mozzart

pre 12 godina

Dokle bre vise pljuvanje po reprezentaciji? Razbicemo Slovence, idemo u baraz! Vi, pesimisti, gledajte tekmu na tv-u, ako imate struje, jer ce vam u tv udariti grom, a sve usled kratkog spoja...au, i ja postadoh pesimista! :)

Valjevo

pre 12 godina

Zar se treba nadato pobedi kad cela Srbija zna da će "veliki genije" (ovo je bilo naročito teško napisati) Pižon izvesti postavu koja će se truditi da ne primi gol - baš kao i u Beogradu. Bolje je da se sad rešimo ovakvog trenerskog laika nego da prođemo u baraž i da ispadnemo od Crne Gore ili Švedske.

Iluzionista

pre 12 godina

Ako nas Slovenci ne puste onda ne znam ko bi mogao da nas pusti. Da njima treba nasi bi igrali u rezervnom sastavu. Slovenci vole Srbe tako da ne sumnjam da ce igrati opusteno bez da ginu na terenu. Ako postave nekakav bedem ili bunker to bi bilo ponizavajuce za nase lepe odnose.
(Ratko, 9. oktobar 2011 13:52)

Matrix, 4 deo

Srbija

pre 12 godina

Ne treba da izmislimo pobedu nego spic igraca.Mi smo super dogurali s obzirom da smo jedna od retkih reprezentacija,koja nema spic igraca.Zigic i Pantelic (na nasu zalost) imaju vise sansi da budu dobitnici na lotou,nego da daju gol.Ako da gol neki bek iz prekida glavom,Kolarov iz slobodnjaka ili mali Tosic imamo sanse,ako ne,onda laku noc i prijatno.

marko_bgd

pre 12 godina

mi ovu utakmicu moramo da dobijemo...ako dobijemo slovence...idemo u baraz...ako prodjemo baraz...onda idemo na euro kao autsajderi,i bicemo prvaci evrope...e,ako su grci bas tim putem isli i osvojili euro,mozemo i mi...samo se treba boriti..!!!

Pexon PFC, Kladovo

pre 12 godina

Sulejmani, Tadic i Ljajic u reprezentaciju! Ne treba da budete nuklearni fizicar da bi dosli do tog zakljucka :) hahahahahha!!!

mlatko

pre 12 godina

Igra sudbine je da igrač koji je možda najviše zaslužan za eventualni prolaz Estonije: Konstantin Vassiljev igrao prvu polovinu 2011 za Slovenski Koper...
-Dao je jedini gol Sloveniji u pobedi u gostima
-Dao je po gol Srbiji u obe utakmice
-Dao je 2 gola Severnoj Irskoj posebno važna, u zadnjoj utakmici Estonije koja je osudila Sloveniju, nadam se ne i Srbiju...

Nije da je slab igrač, naprotiv: najbolji igrač Estonije za 2010, u 9 utakmica 5 golova (svi odlučujući) i 2 asista. Kuštravi igrač sredine terena je nedavno prešao u ruski Amkar Perm...

igor

pre 12 godina

Ako treba da se plasimo Slovenije koja je izgubila sve sanse za plasman, onda iskreno i ne treba da idemo u baraz.Ipak zelim sve najbolje nasima u utorak uvece.

Plavi269

pre 12 godina

"...nemate drugog izbora osim tri boda što bi trebalo da odradi i postavku na terenu"... E tu leži problemčić, postaviti taktiku. Kako uklopiti jednog napadača u ofanzivnu igru??? :)

from_HR

pre 12 godina

"...nemate drugog izbora osim tri boda što bi trebalo da odradi i postavku na terenu"... E tu leži problemčić, postaviti taktiku. Kako uklopiti jednog napadača u ofanzivnu igru??? :)
(Plavi269, 10. oktobar 2011 07:33)

Nema to što je jedan napadač veze s obilkom igre (ofanzivna ili defanzivna). Mi smo protiv Grka imali tri napadača u prvoj postavi, a nismo stvorili ozbiljnu šansu na cijeloj utakmici. Sve je stvar izbornika, a nekako mi se čini da se natječemo čiji izbornik je gori.