Tenis 117

Nedelja, 18.09.2011.

13:54

Đoković predao, Argentina u finalu

Teniska reprezentacija Argentine plasirala se u finale Dejvis kupa pošto je u ‘Beogradskoj areni’ pobedila selekciju Srbije sa 3-1 u pobedama.

Ðokoviæ predao, Argentina u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

;)

pre 12 godina

Nisam uopste iz srbije. A ja mislio proce srbi jer djokovica ne moze pobjediti niko od Argentinaca. Kad ono novak ne igra.

Ma izgubice srbija jer je sve prosle godine djokovic igrao.

I radovao se ja novom mecu nadala i djokovica, kad ono moracu se zadovoljiti nadal - delpotro.

Sandra

pre 12 godina

Mladene mozes samo da budes ljubomoran na nas.Nas Nole je najbolji teniser na svetu Troicki i Tipsarevic su medju 20 najboljih igraca juce smo osvojili zlato Kecman vam je zakucao trojku u Zagrebu kao i Djordjevic bolji smo od vas i u vaterpolu i u kosarci

Odbojka

pre 12 godina

Konacno jedan lijep dan za nas u Hrvatskoj!Mi energiju dobivamo iz vasih poraza! Dosta je bilo uspijeha za srpski sport ove godine,malo i mi da se radujemo!
(mladen, 18. septembar 2011 16:57)

E, kratko si se radovao. Svega par sati, ali dobro i to je nesto.

Nemanjikos

pre 12 godina

Konacno da malo odmorimo od tog tenisa, smara jako. A jos vise smarate vi fanatici navijaci Djokovica. Neko nesto lose kaze, vi se nadjete uvredjenim. :D

Filipenko

pre 12 godina

Ako smem da primetim, mogao je ranije da krene za Srbiju ako je već hteo da igra Davis Cup, umesto što je ostao u USA i gostovao po kojekakvim tok-šouima, o čemu nas je B92 nažalost redovno izveštavao.

Da je vodio računa o tome, mogao je da se vrati odmah nakon US Opena i sigurno bi bio spremniji, možda već i za prvi meč. Ali ne, treba prvo odraditi brending-marketing deo, a Davis Cup ako se uklopi, uklopi se.

Inače, sramota me je od svih ovde koji podržavaju neplaćanje poreza i skrnavljenje spomenika majora Dragutina Gavrilovića radi proširenja kafića u vlasništvu moćne teniske porodice. Kako se ne stidite svog odraza u ogledalu?

Dani

pre 12 godina

za nebitne negativce ovde...smatram da se netreba stiditi za polufinale.
hvala momcima da smo i dotle stigli...drugi bi bili presretni!

Nebojsa

pre 12 godina

Pa Nole je prakticno sam osvojio salataru prosle godine, pa ima pravo i da je izgubi. Znam da je ovim krvopijama, sto se vesele posrnucu, tih 5 minuta mraka izvor zivota, ali im isto tako moram reci da ce opet morati da se vrate u svoje kovcege i mjesecima strpljivo cekaju novu priliku.

blakstor

pre 12 godina

Pozdrav za sve pljuvace :)
da je vasem noletu neko ponudi 10 hiljada evrica za pobedu,vjerovatno bi izdrzao cio mec,a ovako...na greskama se uci Srbi,ponudite mu nesto...

MIlan

pre 12 godina

NOLE uz tebe je Republika Srpska....H V A L A ti za sve sto si nam pruzio ovih godina....Jednom se mora i izgubiti,nazalost u najgorem trenutku....

Necu_u_tor

pre 12 godina

Vrlo prosto - covek odigrao izuzetno dugu sezonu, dosao umoran i nezalecen, tu je i jet leg (za neupucene, to je onaj osecaj umora kada idete kod babe na selo, samo mnogo gore), probao (da, mozda je trebalo troicki da ide na del Potra, mada mislim da ne bi imao sanse, ionako se samo kliberio posle zavrsetka danas) i predao mec. Ko god se i malo bavio sportom, jasno bi mu bilo koliki su to napori. I to je sve. Argentina vrlo dobra, odlicna reprezentacija, T i T jednostavno nisu mogli vise i kraj. Sta tu ima dalje da se pametuje?
Osim ukoliko ima i previse pakosti i necovestva koji moraju negde da se izbace. Ali vec je toliko puta da je ljudska glupost i zavist neogranicena... Samo ne znam sto se ja uopste jos uvek nerviram na to...

Darko Miličić

pre 12 godina

A daj pustite ga na miru. Nije on stroj. Kriv je raspored koji stavlja davis cup par dana nakon grand slamova i završnog mastersa. Logično je da igrači koji dolaze do finala tih turnira nemaju vremena za odmor. Nadal nije prošle godine igrao nakon wimbledona i španjolci su ispali, federer isto nakon us opena, a murray se tek sad iskupljuje nakon što su Britanci potonuli.

Lily

pre 12 godina

Oni koji ga kritikuju i pljuju neka pre svega budu samokriticni i razmisle sta su u svom zivotu postigli! On ima samo 24 godine i postigao je ono sto mnogi od nas ne bi ni za dva zivota.
Nole svaka cast i kapa dole!

bokius

pre 12 godina

Ono sto je Nole uradio za Srbiju na US Open-u (i drugim turnirima) je daleko iznad propagandne vrednosti Davis kupa. Davis je samo za one koji zaista prate tenis, a Wibledon i US Open gleda i prica o tome ceo svet.

Ko god ga je savetovao da igra sa povredom nije mu ucinio uslugu.

Jovan

pre 12 godina

Ja ne pamtim kada nas je u svetu neko pretstavljao na tako pozitivan nacin, kao sto to sada cini Djokovic. Sto se mene licno tice, on je legendarni Srbin vec sad, a ko nalazi prostora i vremena da pljuje po njemu, takve zalim. Nista vise necu reci.

obozavateljka

pre 12 godina

Jedva ste cekali da pjujete jel` da? Najveci broj tih sto daju sebi za pravo da ovde pljuju Novaka, ni za sebe ni za druge u zivotu nisu uradili ama bas nista veliko i vazno, jer za to treba imati duse i samopouzdanja.
Nole, rasplaka me, hvala ti za sve!

deksss

pre 12 godina

Steta sto neke bajke ne traju vecno. Momci, hvala vam za sve sto ste uradili, da nas ne bude uvek sramota kada kazemo da smo iz Srbije!!!
(Lala na kvadrat, 18. septembar 2011 15:48)
Samo se ti stidi sebe.

veliki strumf

pre 12 godina

Noletov uspon i uspeh poceo je sa pobedom u Davis cupu. To finale je bilo prekretnica! nadam se da ova predaja i ova povreda nece biti prekretnica u suprotnom smislu. Svaka cast Noletu! Sigurno je bio ogroman pritisak na njega da igra danas, i on je to sigurno zeleo vise od svih, ali ljudski organizam ima svoje limite, i ono sto Nole radi svom telu ove i prosle sezone (u obe sezone igrac je sa ubedljivo najvise odigranih meceva) zaista je na granici izdrzljivosti. Pravi moderni gladijator!

fresh fresh

pre 12 godina

Pregoreo covek od silnog igranja. Nije on nadcovek. Samo da povreda nije teza.

Super, Spanci i Svajcarci ima da se premore od Davis Cupa. Neka vide kako je to trcati od jednog mesta do drugog. Neka se izmore pred Australian Open, a za to vreme Nole neka odmara.

nenad73

pre 12 godina

Nole ne daj se, bice "salatara"...Novak nije nikako smeo da igra mec protiv Del Potra, napravljena je velika greska koja, nadam se, nece Novaka kostati duzeg odsustva sa terena. Tipsarevic je trebao da odigra protiv Nalbandijana i taj mec bi verovatno dobio. Tako bi smo mogli da taktiziramo i da Novak igra odlucujuci mec protiv Nalbandijana sto bi i njemu bilo daleko lakse. Smatram da je Obradovic morao mnogo mudrije da kalkulise. Ipak jedino sto je vazno je da Novak bude dobro.

VladaR

pre 12 godina

Čestitke Del Potru na igri bez greške i Noletu na, po svoje zdravlje, riskantnom pokušaju. Sad samo čekam nekog stručnjaka i patriJotu da opet pita kako je to Nadal danas mogao opet da pobedi, a Nole nije mogao, nego je predao? Ili ako, ne daj Bože, zaigra na sledećem turniru, da pitaju kako može da igra kad igra za sebe, a ne može da igra za Srbiju... Nole, majstorčino, ne tuguj, uživaj, odmaraj i čuvaj se. Živ bio!

Rad se isplati

pre 12 godina

Sad ce 60% onih koji su svetili Novakovo ime na US Openu pljuvati ga. I on je covek. Ajde neki od Vas gospodo da pobedi na US Openu protiv Nadala a za nedelju dana da igra mec u Srbiji, i to sa povredom. Imate velika usta a nista ne radite, i onda su vam drugi krivi. Sramota...

Pex

pre 12 godina

U jednoj kladionici sam se kladio da ce N.DJ. da preda mec!!! Dobio sam velike pare! Drugo nisam ni ocekivao..kako se to, majku mu pada kao pokosen kada se igra za reprezentaciju, ali kada se igra za 1.8 miliona $ onda se trci i hvata neuhvatljivo! Za mene je ovo sasvim dosta! Sve je rekao ovom predajom! Nemam nista protiv njega, neka lepo igra ZA SEBE kao sto i igra, a ne da vijorimo zastave kada on igra i vicemo Srbija, Srbija!! Covek igra za SEBE, ne za Srbiju! Tj za Srbiju kada igra, vidi se kako se to radi! Pozdrav!

pistol pete

pre 12 godina

Teško je sad očekivat da se svake godine osvaja Davis cup. Đoković je dobar dio prošle sezone i žrtvovao radi Davis cupa tako da se ove više posvetio turnirima i borbi za 1. poziciju. Nadajmo se da će motiv biti veći iduće godine.

jasna

pre 12 godina

BEžite vi sa vasim zluradim komentarima. Novak je samo jedan i uvek najbolji, umesto da skinete kapu coveku sto je pokusao i povredjen da igra vi ga pljujete.
Nole nedaj se najbolji si!!!

Dule

pre 12 godina

Covek je u ovoj godini osvojio skoro sve sto se moze osvojiti.Kapa dole , svaka cast za naseg vanzemaljca. Ovi sto su ga terali podusu da igra i da se dodatno povredi ukljucujuci i rodjenog oca, su bezdusnici kojima su pare vaznije od Noleta. Decko je premoren, povredjen i potreban mu je duzi oporavak.A pljuvaci zli i pokvareni docekali ste svojih pet minuta. Nole najbolji si srpski sportista svih vremena.Veliko postovanje.

sasa jokic

pre 12 godina

Sta je tu je, idemo dalje. Prosel godine su osvojili salataru, prema tome nema mesta zamerkama, svako ima los dan. Bitno je da se Nole brzo oporavi i da zavrsi godinu na sto bolji nacin.

Zmaj

pre 12 godina

Ajde pljuvaci, razmisljajte tikvama: zasto bi Djokovic placao porez u Srbiji kad ne zaradjuje novac u Srbiji? Sve sto zaradi on zaradi u inostranstvu. Mnogo tupite...

Sasa

pre 12 godina

Prosto ne mogu da verujem koliko neki ljudi mogu da budu plitki pa da napadaju Novaka posle svega. Isto vazi i za kosarkase. Kazu nasa kosarka je pala na dno zato sto smo osmi u Evropi! Ej bre mucnite malo glavom!

Milutin

pre 12 godina

Ama dosta vise sa tim porezom i njegovim zaradama,pobogu! Imamo mi jos sportista po belom svetu, njihove poreze i zarade niko ne pominje... Zavist je cudo.

jerko

pre 12 godina

Meni nesto nije jasno kod vas Srba. Imate jako dobre sportase (Vidic, Dokovic,...) koji igraju fenomenalno sve dok ne pocnu igrti za Srbiju. Sto se to dogadja?

Vanja

pre 12 godina

Ulazak Novakov u Arenu pamtiću celog života, i kada su svi u glas viknuli njegovo ime dovelo me je do suza. Ovo je previše bolan kraj, ali ja ovom momku ništa ne mogu da zamerim. Većini će da smeta, pa će opet da pominju porez koji ne plaća Srbiji, itd. Ali njemu ova država ništa nije pružila, a on je na sve načine uvek Srbiju stavljao u prvi plan, čak i ispred sebe i svoje porodice. On je za mene šapmion, i biće pa makar se više nikad i ne odazvao pozivu selektora i ako sve mečeve do kraja života izgubi.
NOLE UZ TEBE SAM!!!

kurta

pre 12 godina

zao mi decka srce mi se cepa, povredjen je hteo da pomogne al nije islo posto imamo sjajne igrace tipsarevica i troickog koji su kao sline pukli prva dva meca. Nadam se da nije ozbiljnija povreda

lektor

pre 12 godina

Ovo lagano dobija Delpo, jaci je od djokse, brzi je, odmorniji sve u svemu laganih 3:0 za paragvajca. Vidi se ko je kralj, Nadal iako pobedjen u finalu US, on igra i melje za spaniju dok je nas morao da odmara u petak i zbog toga smo sad ispali.
(IVORY, 18. septembar 2011 15:41)
Paragvaj... Argentina... pobeda... poraz... pamet... glupost... sve je to isto.

dare 011

pre 12 godina

Glavu gore veliki ŠAMPIONE, hvala ti na svemu!
Ti si svoj život dao tenisu i to ti se Bogu hvala, vraća kroz rezultate koje postižeš zadnjih godina.
Ove umobolne komentare da platiš porez i sl. upućuju verovatno neki koji su u detinjstvu zlostavljani i zapostavljani i koji bi kod psihijatra verovatno brzo dobili šifru bolesti.
Normalno je da igraš za sebe, pa nije te država finansirala da postaneš br.1.
Svi se sada grebemo o tvoju slavu! I država i narod. A GDE SU BILI KAD SI BIO NIKO? AAAAAAAAA???
Pa ovi što negativno komentarišu nisu znali za tenis dok se ti nisi pojavio.
Bešte bre kritizeri u svoje mišije rupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Nadam se da povreda nije ozbiljna i da ćeš se brzo oporaviti.
PLAĆAJ POREZ GDE TI HOĆEŠ, SAMO DA JE VIŠE TAKVIH KAO TI!!!
TAKVE SVETLE PRIMERE I IDOLE TREBA OSLOBODITI POREZA!

mladen

pre 12 godina

Konacno jedan lijep dan za nas u Hrvatskoj!Mi energiju dobivamo iz vasih poraza! Dosta je bilo uspijeha za srpski sport ove godine,malo i mi da se radujemo!

g4

pre 12 godina

Sto se mene tice nije trebalo da igra, ne moramo svake godine da jurimo Dejvis Kup. Ionako je svaki trofej koji Novak osvoji za Srbiju, jer on ne igra za neku tamo Barselonu ili Mancester pa da uveseljava njihove stanovnike i navijace. Oporavi se, Nole, ako treba i preskoci neki turnir dok ne zalecis povredu.

Nikson

pre 12 godina

Posle ovih par komentara nadam se da je Srbima na Kosovu jasno ko na ovom sajtu ostavlja komentare, da li su to Vejvode, Lihtovi ili nesto trece budite sigurni Srbi nisu. Isti recnik iste konstrukcije, tako da bi svi trebali da znaju mi smo uz vas i uz Noleta.

Nataša

pre 12 godina

Pre nego što napišem ono što mislim, želim da se na startu ogradim i kažem da niti sam teniski stručnjak niti imam nameru da u tom smislu komentarišem ono što se danas dešavalo u beogradskoj areni. Iznosim mišljenje kao potpuni teniski laik, ali i kao osoba koja, verujem, poput mnogih drugih , nije mogla da ostane ravnodušna .Smatram da Novak nije trebalo da igra uopšte.Iako mediji prenose da je sam insistirao na tome, smatram da selektor Obradović nije smeo da dozvoli da fizički nespreman igrač igra protiv vrhunskog tenisera kakav je Del Potro.Ovakva odluka,ispostavilo se,ugrozila je ne samo ulazak u finale već i nastavak sezone najboljeg svetskog tenisera. Novak nikom ništa ne duguje, nikom ništa ne mora i ne treba da dokazuje, pogotovu ne prosečnom stanovniku ove zemlje koji se busa u prsa pri pomenu imena Srbija i glumi lažni patriotizam. Patriotizam je biti nabolji u nečemu i na taj način predstavljati svoju zemlju. To Novak radi godinama u nazad.Čast izuzecima, ali ova zemlja i ovaj narod ga ne zaslužuju. Nadam se da povreda nije teže prirode i da će se Novak uskoro oporaviti. Želim mu puno zdravlja i sportske sreće, ne sumnjam da će se za ostalo sam pobrinuti.

mister x

pre 12 godina

Dva razloga ovakvog ishoda: prvo prekid saradnje sa "sivom eminencijom" dr Cetojevicem, posle cega je predao Sinsinati, zalio se na povredu u finalu US OPENA i predao u Areni, a drugo naravno mnogo odigranih meceva u sezoni sto je uzelo danak Djokovicu. Toliko. Ako neko ima drugo misljenje, slobodno neka ga iznese.

pistol pit

pre 12 godina

Da sam se ja pitao...on ne bi igrao ni jedan mec,covjek je istrosen za medalju..vidi se da glava i srce hoce,ali nije on masina...kad se sjetim 2008 i Nadalaove izjave nakon sto je uzeo zlato na Olimpijskim igrama,kad je rekao da u zivotu nije bio umorniji...e takav vam je Nole danas...svaka njemu cast...zapitajte se,da li je teze njemu,koji rizikujie svoje zdravlje ili nama...koji ga gledamo...Novace,zelim ti da sto prije ozdravis,da se odmoris...a kad sve to uradis,mi svi znamo sta ces ti onda ponovo da cinis...sve najbolje majstore.

bogdan

pre 12 godina

Nije on igrao odlučujući meč.Odlučujući su bili prethodni mečevi jer da su ih dobili Troicki i Tipsarević ovaj se nije morao ni igrati.

Marina

pre 12 godina

Od prvog gema je pravio bolne grimase i videlo se da ga nesto muci. Al on je isao do kraja kada je kriknuo od bolova i rizikovao da se ozbiljnije povredi. Nadam se da ce povreda brzo da se zaceli,neka odmori malo sad. I Vanzemaljci imaju dusu! Bas mi je bilo tesko da gledam kako je plakao...

bogdan

pre 12 godina

Hahahaha,idi za Monte Karlo,plati porez toj drzavi i uzivaj :)
(blakstor, 18. septembar 2011 15:53)

Monte Karlo nije država, stvore neobrazovani iskompleksirani.

nesha

pre 12 godina

prosle godine spanija je ispala jer nadal nije hteo da igra posto je hteo da gleda finale svetskog prventstva u fudbalu. a sada se javljaju ljudi na ovim komentarima i velicaju nadala koji se ne znam kako danas zrtvovao za svoju zemlju, a bezobrazni nole - nije ga sramota da se bas sada povredi.

BOBI_MD

pre 12 godina

steta,ali mi imamo taj davis cup vec.Bice sledece godine opet mogucnost.Nema nista zamjerit NOLETU.Videlo se na igri da Novak nije spreman,steta sto nije troicki igrao on bi mogao da se bori. Sve najbolje argentini protiv spanije.

maja

pre 12 godina

najbolje bi bilo da Nole igra svih pet mečeva i da sve pobjedi.Dubl obavezno da odigra sam da bi đaci prvaci iz publike i ostali bili zadovoljni

ja

pre 12 godina

Iznenadjujuce,Djokovic predao mec kad je video da ne moze da g dobije,zbog povrede.Da je nagrada bila 2 miliona dolara mozda bi i razmislio,a ovako...Bitno da je osuto drvlje i kamenje na kosarkase sto se nisu borili.Neka se ugledaju na Djokovica,tako se bori za dres Srbije.

Banjaluka u srcu

pre 12 godina

Ti si nama pruzio toliko radosti, da imas kredita do kraja zivota, nadam se da ces se uskoro oporaviti. Volimo te, ti si nas heroj!

Anonymous

pre 12 godina

Videvsi suze u Novakovim ocima i ja sam zaplakao. Vidi se koliko je ovom momku stalo da igra za svoju zemlju,da pobedi ali nazalost telo nije bilo u stanju da podnese toliki napor. Svaka ti cast Novace i hvala ti na svemu! Nadam se da ces se brzo oporaviti i krenuti u nove pobede...

PS On i Nadal placaju ceh tome sto su najbolji...Raspored se mora menjati...

Sale

pre 12 godina

Kakav bre DC to smo osvojili. Bitnije za ovu zemlju je da Đoković nastavi da osvaja masterse i GS-ove pa nek plaća porez i na antarktiku što se mene tiče.

Marx

pre 12 godina

U pobedi Srbije protiv Slovacke u FED kupu, "strucnjaci" napljuvase Anu Ivanovic zbog predaje meca zbog povrede iako je donela 1 bod Srbiji. Nadam se da Novak nece doziveti isti tretman posle ovog poraza.

Sram vas bilo

pre 12 godina

Kako vas nije sramota pluvači????
Šta ste vi uradili za ovu zemlju?
I zašto vam toliko smetaju Noletove pare?
On je poštenim radom i odricanjem zaradio svaki svoj dinar i to je malo obzirom na to koliko vredi!!!
Šta ste se uhvatili za taj porez? Pa mi bi njemu trebali debelo da plaćamo zbog načina na koji nas predstavlja u Svetu! Konačno smo posle niza godina predstavljeni u lepom svetlu.
HVALA TI N O L E!!!!!!!

djordjevic

pre 12 godina

Ovo Nole nije smeo ni da proba da igra. Kakva bre igra sa bolovima u ledjima?! Jos kad se uzme u obzir koliko Nole rotira telo pri svakom udarcu...Ma ludost.

vlajzinjoo

pre 12 godina

HHAHAHAHA... kako su se obradovali ovi sajber navijaci. nekako sam bas srecan zbog njih. ova predaja Novaka im unela tracak svetlosti u njihove tuzne mracne zivote. konacno i oni da docekaju svojih 5 minuta. hvala ti Novace sto mislis i na sitne duse.

Alex NS

pre 12 godina

Jadan chovek. Ne moze biti gori scenario za njega. Njemu je sada sigurno najteze. Ali svaki put kada taj chovek padne, on se uzdigne i bude josh jachi.
Pitao sam druga: ''Shta mislish, oce li se predati Nole?''
Odgovorio je: ''Samo ako ga odnesu na nosilima.''

nenad35

pre 12 godina

Dva vola se u petak vuku po terenu i ocekuju da im povredjeni Nole donese finale!Sram vas bilo!Nole SVAKA TI CAST ZA SVE STO SI URADIO I STO CES TEK URADITI!

mali

pre 12 godina

Pa nije kraj sveta, to je sport--nekad dobijes nekad izgubis. Ne mozemo da ocekujemo da uvek sve ide istim tempom. Nasi teniseri, a Nole pre svega, su nam dali svaku priliku za uzivanje u sjajnom tenisu, pa ne mozemo da ne budemo zadovoljni.

Lala na kvadrat

pre 12 godina

Steta sto neke bajke ne traju vecno. Momci, hvala vam za sve sto ste uradili, da nas ne bude uvek sramota kada kazemo da smo iz Srbije!!!

Milan

pre 12 godina

Gotovo je!Izgleda da Djokovic vise nije mogo da izdrzi odbolova.Sad ce da se jave pljuvaci.Zao mi je da se ovako desilo.Da nije bilo povrede dobio bi sigurno!

gavra

pre 12 godina

Tesko ce Nole da dobije Delpa.Vidi se da je jos umoran.Svezije deluje argentinac mada ne igra nesto super. Sluzi ga servis ali nema igru.Ali sta dase radi

doktor

pre 12 godina

Budimo realni Novak ovo ne moze dobiti... Toliko je ocigledno da je Delpo sveziji,a on nije neki amater... Oni koji su pljuvali Novaka prvog dana valjda im je sad jasnije da bi Nole tada bio jos slabiji.. Pruzimo im podrsku bice prilika za jos Salatara

nemaveze

pre 12 godina

Bilo kako bilo, ovo bi trebalo većinu nas da vrati na zemlju. Pljuvača je uvek bilo, imamo ih, i biće ih u izobilju. Jedno je ipak poprilično sigurno: Novak jeste 90% ove reprezentacije; no, i onih deset posto nam je potrebno, a ovom prilikom nismo i imali tih deset posto!

Floro Flores

pre 12 godina

Za one koji ce reci,a kako je Rafa mogao... Gospodo, Rafa je ispao u prvom kolu Montreala,a Nole odigrao da kraja.Rafa je ispao u 3 kolu Sinsinatija ,a Nole odigrao do kraja... ZAKLJUCAK: Novak je odigrao maksimalan broj meceva americke turneje! Napadamo DC sledece godine,mladi smo ,mozemo!

IVORY

pre 12 godina

Ovo lagano dobija Delpo, jaci je od djokse, brzi je, odmorniji sve u svemu laganih 3:0 za paragvajca. Vidi se ko je kralj, Nadal iako pobedjen u finalu US, on igra i melje za spaniju dok je nas morao da odmara u petak i zbog toga smo sad ispali.

AcaN

pre 12 godina

Majstore, svaka ti cast. Ponosni smo na tebe, nisi trebao da igras i dokazujes da si veliki Srbin. To si vec dokazao. Brzo nam se oporavi...

toni

pre 12 godina

Pustite čoveka da se pošteno odmori kakav bre Dejvis kup i publika iz osnovne škole,jer je on kriv što su Vića i Tipsa prsli na početku,ceo prethodni uspeh je zasnovan samo na Novaku i on jedini zalužan za prošle uspehe...

Acko

pre 12 godina

Nole, znamo da ne mozes uvek pobedjivati, mora se nekad i izgubiti, ali bar da to bude casno i posteno. Zasto se bolovi nikad ne pojave kad je rezultat na vasoj strani ? Interesantno, majku mu. Aj, nema veze finansijski ovaj mec ne vredi puno.

luppo

pre 12 godina

Hvala ti Novace na svemu. Nemoj se nervirati, bicemo opet prvi! Molim sve da ne salju ruzne komentare, takvi smo mi Srbi kada se iznerviramo. Sada smo se iznervirali a setite se koliko nas je puta usrecio. Bolje da usmerimo svu pozitivnu energiju ka odbojkasima. Napred nasi - usrecite nas jos jednom! NOVAK!

Slobo

pre 12 godina

Ima li neko da potera ovog komentatora, ovo je uzas, da iz nase Arene moram da gledam Novaka bez tona.
Katastrofa, koliko taj covek nema osecaja za tenis.
Ako ne znas covece da kazes sta treba, onda cuti.
E Viskovicu kuku nama za tobom...

expert a ne ko nas trener

pre 12 godina

odgovornost za poraz treba da snosi obradovic.znao je da djokovic ne moze da igra i trebao je da NAREDI kao trener djokovicu da ne igra u ovako bitnom mecu.srpska posla:matori mozes? mogu..ajde znam te sto godina

Argus

pre 12 godina

Izgleda da Nole stvarno ne moze vise povreda i umor ostavili trag zao mi je sto sam neke komentare poslao ko zna sta mu se sad vrzma po glavi, ne sme da izgubi, Delpo u top formi. Nadam se da ce junacko srce ipak izdrzati.

toni

pre 12 godina

Pustite čoveka da se pošteno odmori kakav bre Dejvis kup i publika iz osnovne škole,jer je on kriv što su Vića i Tipsa prsli na početku,ceo prethodni uspeh je zasnovan samo na Novaku i on jedini zalužan za prošle uspehe...

mali

pre 12 godina

Pa nije kraj sveta, to je sport--nekad dobijes nekad izgubis. Ne mozemo da ocekujemo da uvek sve ide istim tempom. Nasi teniseri, a Nole pre svega, su nam dali svaku priliku za uzivanje u sjajnom tenisu, pa ne mozemo da ne budemo zadovoljni.

nemaveze

pre 12 godina

Bilo kako bilo, ovo bi trebalo većinu nas da vrati na zemlju. Pljuvača je uvek bilo, imamo ih, i biće ih u izobilju. Jedno je ipak poprilično sigurno: Novak jeste 90% ove reprezentacije; no, i onih deset posto nam je potrebno, a ovom prilikom nismo i imali tih deset posto!

luppo

pre 12 godina

Hvala ti Novace na svemu. Nemoj se nervirati, bicemo opet prvi! Molim sve da ne salju ruzne komentare, takvi smo mi Srbi kada se iznerviramo. Sada smo se iznervirali a setite se koliko nas je puta usrecio. Bolje da usmerimo svu pozitivnu energiju ka odbojkasima. Napred nasi - usrecite nas jos jednom! NOVAK!

Floro Flores

pre 12 godina

Za one koji ce reci,a kako je Rafa mogao... Gospodo, Rafa je ispao u prvom kolu Montreala,a Nole odigrao da kraja.Rafa je ispao u 3 kolu Sinsinatija ,a Nole odigrao do kraja... ZAKLJUCAK: Novak je odigrao maksimalan broj meceva americke turneje! Napadamo DC sledece godine,mladi smo ,mozemo!

nenad35

pre 12 godina

Dva vola se u petak vuku po terenu i ocekuju da im povredjeni Nole donese finale!Sram vas bilo!Nole SVAKA TI CAST ZA SVE STO SI URADIO I STO CES TEK URADITI!

Alex NS

pre 12 godina

Jadan chovek. Ne moze biti gori scenario za njega. Njemu je sada sigurno najteze. Ali svaki put kada taj chovek padne, on se uzdigne i bude josh jachi.
Pitao sam druga: ''Shta mislish, oce li se predati Nole?''
Odgovorio je: ''Samo ako ga odnesu na nosilima.''

Milan

pre 12 godina

Gotovo je!Izgleda da Djokovic vise nije mogo da izdrzi odbolova.Sad ce da se jave pljuvaci.Zao mi je da se ovako desilo.Da nije bilo povrede dobio bi sigurno!

Lala na kvadrat

pre 12 godina

Steta sto neke bajke ne traju vecno. Momci, hvala vam za sve sto ste uradili, da nas ne bude uvek sramota kada kazemo da smo iz Srbije!!!

pistol pit

pre 12 godina

Da sam se ja pitao...on ne bi igrao ni jedan mec,covjek je istrosen za medalju..vidi se da glava i srce hoce,ali nije on masina...kad se sjetim 2008 i Nadalaove izjave nakon sto je uzeo zlato na Olimpijskim igrama,kad je rekao da u zivotu nije bio umorniji...e takav vam je Nole danas...svaka njemu cast...zapitajte se,da li je teze njemu,koji rizikujie svoje zdravlje ili nama...koji ga gledamo...Novace,zelim ti da sto prije ozdravis,da se odmoris...a kad sve to uradis,mi svi znamo sta ces ti onda ponovo da cinis...sve najbolje majstore.

doktor

pre 12 godina

Budimo realni Novak ovo ne moze dobiti... Toliko je ocigledno da je Delpo sveziji,a on nije neki amater... Oni koji su pljuvali Novaka prvog dana valjda im je sad jasnije da bi Nole tada bio jos slabiji.. Pruzimo im podrsku bice prilika za jos Salatara

Nataša

pre 12 godina

Pre nego što napišem ono što mislim, želim da se na startu ogradim i kažem da niti sam teniski stručnjak niti imam nameru da u tom smislu komentarišem ono što se danas dešavalo u beogradskoj areni. Iznosim mišljenje kao potpuni teniski laik, ali i kao osoba koja, verujem, poput mnogih drugih , nije mogla da ostane ravnodušna .Smatram da Novak nije trebalo da igra uopšte.Iako mediji prenose da je sam insistirao na tome, smatram da selektor Obradović nije smeo da dozvoli da fizički nespreman igrač igra protiv vrhunskog tenisera kakav je Del Potro.Ovakva odluka,ispostavilo se,ugrozila je ne samo ulazak u finale već i nastavak sezone najboljeg svetskog tenisera. Novak nikom ništa ne duguje, nikom ništa ne mora i ne treba da dokazuje, pogotovu ne prosečnom stanovniku ove zemlje koji se busa u prsa pri pomenu imena Srbija i glumi lažni patriotizam. Patriotizam je biti nabolji u nečemu i na taj način predstavljati svoju zemlju. To Novak radi godinama u nazad.Čast izuzecima, ali ova zemlja i ovaj narod ga ne zaslužuju. Nadam se da povreda nije teže prirode i da će se Novak uskoro oporaviti. Želim mu puno zdravlja i sportske sreće, ne sumnjam da će se za ostalo sam pobrinuti.

Banjaluka u srcu

pre 12 godina

Ti si nama pruzio toliko radosti, da imas kredita do kraja zivota, nadam se da ces se uskoro oporaviti. Volimo te, ti si nas heroj!

Sale

pre 12 godina

Kakav bre DC to smo osvojili. Bitnije za ovu zemlju je da Đoković nastavi da osvaja masterse i GS-ove pa nek plaća porez i na antarktiku što se mene tiče.

bogdan

pre 12 godina

Hahahaha,idi za Monte Karlo,plati porez toj drzavi i uzivaj :)
(blakstor, 18. septembar 2011 15:53)

Monte Karlo nije država, stvore neobrazovani iskompleksirani.

Vanja

pre 12 godina

Ulazak Novakov u Arenu pamtiću celog života, i kada su svi u glas viknuli njegovo ime dovelo me je do suza. Ovo je previše bolan kraj, ali ja ovom momku ništa ne mogu da zamerim. Većini će da smeta, pa će opet da pominju porez koji ne plaća Srbiji, itd. Ali njemu ova država ništa nije pružila, a on je na sve načine uvek Srbiju stavljao u prvi plan, čak i ispred sebe i svoje porodice. On je za mene šapmion, i biće pa makar se više nikad i ne odazvao pozivu selektora i ako sve mečeve do kraja života izgubi.
NOLE UZ TEBE SAM!!!

Rad se isplati

pre 12 godina

Sad ce 60% onih koji su svetili Novakovo ime na US Openu pljuvati ga. I on je covek. Ajde neki od Vas gospodo da pobedi na US Openu protiv Nadala a za nedelju dana da igra mec u Srbiji, i to sa povredom. Imate velika usta a nista ne radite, i onda su vam drugi krivi. Sramota...

nesha

pre 12 godina

prosle godine spanija je ispala jer nadal nije hteo da igra posto je hteo da gleda finale svetskog prventstva u fudbalu. a sada se javljaju ljudi na ovim komentarima i velicaju nadala koji se ne znam kako danas zrtvovao za svoju zemlju, a bezobrazni nole - nije ga sramota da se bas sada povredi.

Sram vas bilo

pre 12 godina

Kako vas nije sramota pluvači????
Šta ste vi uradili za ovu zemlju?
I zašto vam toliko smetaju Noletove pare?
On je poštenim radom i odricanjem zaradio svaki svoj dinar i to je malo obzirom na to koliko vredi!!!
Šta ste se uhvatili za taj porez? Pa mi bi njemu trebali debelo da plaćamo zbog načina na koji nas predstavlja u Svetu! Konačno smo posle niza godina predstavljeni u lepom svetlu.
HVALA TI N O L E!!!!!!!

Anonymous

pre 12 godina

Videvsi suze u Novakovim ocima i ja sam zaplakao. Vidi se koliko je ovom momku stalo da igra za svoju zemlju,da pobedi ali nazalost telo nije bilo u stanju da podnese toliki napor. Svaka ti cast Novace i hvala ti na svemu! Nadam se da ces se brzo oporaviti i krenuti u nove pobede...

PS On i Nadal placaju ceh tome sto su najbolji...Raspored se mora menjati...

dare 011

pre 12 godina

Glavu gore veliki ŠAMPIONE, hvala ti na svemu!
Ti si svoj život dao tenisu i to ti se Bogu hvala, vraća kroz rezultate koje postižeš zadnjih godina.
Ove umobolne komentare da platiš porez i sl. upućuju verovatno neki koji su u detinjstvu zlostavljani i zapostavljani i koji bi kod psihijatra verovatno brzo dobili šifru bolesti.
Normalno je da igraš za sebe, pa nije te država finansirala da postaneš br.1.
Svi se sada grebemo o tvoju slavu! I država i narod. A GDE SU BILI KAD SI BIO NIKO? AAAAAAAAA???
Pa ovi što negativno komentarišu nisu znali za tenis dok se ti nisi pojavio.
Bešte bre kritizeri u svoje mišije rupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Nadam se da povreda nije ozbiljna i da ćeš se brzo oporaviti.
PLAĆAJ POREZ GDE TI HOĆEŠ, SAMO DA JE VIŠE TAKVIH KAO TI!!!
TAKVE SVETLE PRIMERE I IDOLE TREBA OSLOBODITI POREZA!

Darko Miličić

pre 12 godina

A daj pustite ga na miru. Nije on stroj. Kriv je raspored koji stavlja davis cup par dana nakon grand slamova i završnog mastersa. Logično je da igrači koji dolaze do finala tih turnira nemaju vremena za odmor. Nadal nije prošle godine igrao nakon wimbledona i španjolci su ispali, federer isto nakon us opena, a murray se tek sad iskupljuje nakon što su Britanci potonuli.

bokius

pre 12 godina

Ono sto je Nole uradio za Srbiju na US Open-u (i drugim turnirima) je daleko iznad propagandne vrednosti Davis kupa. Davis je samo za one koji zaista prate tenis, a Wibledon i US Open gleda i prica o tome ceo svet.

Ko god ga je savetovao da igra sa povredom nije mu ucinio uslugu.

Pex

pre 12 godina

U jednoj kladionici sam se kladio da ce N.DJ. da preda mec!!! Dobio sam velike pare! Drugo nisam ni ocekivao..kako se to, majku mu pada kao pokosen kada se igra za reprezentaciju, ali kada se igra za 1.8 miliona $ onda se trci i hvata neuhvatljivo! Za mene je ovo sasvim dosta! Sve je rekao ovom predajom! Nemam nista protiv njega, neka lepo igra ZA SEBE kao sto i igra, a ne da vijorimo zastave kada on igra i vicemo Srbija, Srbija!! Covek igra za SEBE, ne za Srbiju! Tj za Srbiju kada igra, vidi se kako se to radi! Pozdrav!

ja

pre 12 godina

Iznenadjujuce,Djokovic predao mec kad je video da ne moze da g dobije,zbog povrede.Da je nagrada bila 2 miliona dolara mozda bi i razmislio,a ovako...Bitno da je osuto drvlje i kamenje na kosarkase sto se nisu borili.Neka se ugledaju na Djokovica,tako se bori za dres Srbije.

lektor

pre 12 godina

Ovo lagano dobija Delpo, jaci je od djokse, brzi je, odmorniji sve u svemu laganih 3:0 za paragvajca. Vidi se ko je kralj, Nadal iako pobedjen u finalu US, on igra i melje za spaniju dok je nas morao da odmara u petak i zbog toga smo sad ispali.
(IVORY, 18. septembar 2011 15:41)
Paragvaj... Argentina... pobeda... poraz... pamet... glupost... sve je to isto.

Zmaj

pre 12 godina

Ajde pljuvaci, razmisljajte tikvama: zasto bi Djokovic placao porez u Srbiji kad ne zaradjuje novac u Srbiji? Sve sto zaradi on zaradi u inostranstvu. Mnogo tupite...

maja

pre 12 godina

najbolje bi bilo da Nole igra svih pet mečeva i da sve pobjedi.Dubl obavezno da odigra sam da bi đaci prvaci iz publike i ostali bili zadovoljni

IVORY

pre 12 godina

Ovo lagano dobija Delpo, jaci je od djokse, brzi je, odmorniji sve u svemu laganih 3:0 za paragvajca. Vidi se ko je kralj, Nadal iako pobedjen u finalu US, on igra i melje za spaniju dok je nas morao da odmara u petak i zbog toga smo sad ispali.

bogdan

pre 12 godina

Nije on igrao odlučujući meč.Odlučujući su bili prethodni mečevi jer da su ih dobili Troicki i Tipsarević ovaj se nije morao ni igrati.

obozavateljka

pre 12 godina

Jedva ste cekali da pjujete jel` da? Najveci broj tih sto daju sebi za pravo da ovde pljuju Novaka, ni za sebe ni za druge u zivotu nisu uradili ama bas nista veliko i vazno, jer za to treba imati duse i samopouzdanja.
Nole, rasplaka me, hvala ti za sve!

g4

pre 12 godina

Sto se mene tice nije trebalo da igra, ne moramo svake godine da jurimo Dejvis Kup. Ionako je svaki trofej koji Novak osvoji za Srbiju, jer on ne igra za neku tamo Barselonu ili Mancester pa da uveseljava njihove stanovnike i navijace. Oporavi se, Nole, ako treba i preskoci neki turnir dok ne zalecis povredu.

djordjevic

pre 12 godina

Ovo Nole nije smeo ni da proba da igra. Kakva bre igra sa bolovima u ledjima?! Jos kad se uzme u obzir koliko Nole rotira telo pri svakom udarcu...Ma ludost.

Jovan

pre 12 godina

Ja ne pamtim kada nas je u svetu neko pretstavljao na tako pozitivan nacin, kao sto to sada cini Djokovic. Sto se mene licno tice, on je legendarni Srbin vec sad, a ko nalazi prostora i vremena da pljuje po njemu, takve zalim. Nista vise necu reci.

kurta

pre 12 godina

zao mi decka srce mi se cepa, povredjen je hteo da pomogne al nije islo posto imamo sjajne igrace tipsarevica i troickog koji su kao sline pukli prva dva meca. Nadam se da nije ozbiljnija povreda

vlajzinjoo

pre 12 godina

HHAHAHAHA... kako su se obradovali ovi sajber navijaci. nekako sam bas srecan zbog njih. ova predaja Novaka im unela tracak svetlosti u njihove tuzne mracne zivote. konacno i oni da docekaju svojih 5 minuta. hvala ti Novace sto mislis i na sitne duse.

VladaR

pre 12 godina

Čestitke Del Potru na igri bez greške i Noletu na, po svoje zdravlje, riskantnom pokušaju. Sad samo čekam nekog stručnjaka i patriJotu da opet pita kako je to Nadal danas mogao opet da pobedi, a Nole nije mogao, nego je predao? Ili ako, ne daj Bože, zaigra na sledećem turniru, da pitaju kako može da igra kad igra za sebe, a ne može da igra za Srbiju... Nole, majstorčino, ne tuguj, uživaj, odmaraj i čuvaj se. Živ bio!

jasna

pre 12 godina

BEžite vi sa vasim zluradim komentarima. Novak je samo jedan i uvek najbolji, umesto da skinete kapu coveku sto je pokusao i povredjen da igra vi ga pljujete.
Nole nedaj se najbolji si!!!

jerko

pre 12 godina

Meni nesto nije jasno kod vas Srba. Imate jako dobre sportase (Vidic, Dokovic,...) koji igraju fenomenalno sve dok ne pocnu igrti za Srbiju. Sto se to dogadja?

pistol pete

pre 12 godina

Teško je sad očekivat da se svake godine osvaja Davis cup. Đoković je dobar dio prošle sezone i žrtvovao radi Davis cupa tako da se ove više posvetio turnirima i borbi za 1. poziciju. Nadajmo se da će motiv biti veći iduće godine.

AcaN

pre 12 godina

Majstore, svaka ti cast. Ponosni smo na tebe, nisi trebao da igras i dokazujes da si veliki Srbin. To si vec dokazao. Brzo nam se oporavi...

Nikson

pre 12 godina

Posle ovih par komentara nadam se da je Srbima na Kosovu jasno ko na ovom sajtu ostavlja komentare, da li su to Vejvode, Lihtovi ili nesto trece budite sigurni Srbi nisu. Isti recnik iste konstrukcije, tako da bi svi trebali da znaju mi smo uz vas i uz Noleta.

Marx

pre 12 godina

U pobedi Srbije protiv Slovacke u FED kupu, "strucnjaci" napljuvase Anu Ivanovic zbog predaje meca zbog povrede iako je donela 1 bod Srbiji. Nadam se da Novak nece doziveti isti tretman posle ovog poraza.

MIlan

pre 12 godina

NOLE uz tebe je Republika Srpska....H V A L A ti za sve sto si nam pruzio ovih godina....Jednom se mora i izgubiti,nazalost u najgorem trenutku....

expert a ne ko nas trener

pre 12 godina

odgovornost za poraz treba da snosi obradovic.znao je da djokovic ne moze da igra i trebao je da NAREDI kao trener djokovicu da ne igra u ovako bitnom mecu.srpska posla:matori mozes? mogu..ajde znam te sto godina

Sasa

pre 12 godina

Prosto ne mogu da verujem koliko neki ljudi mogu da budu plitki pa da napadaju Novaka posle svega. Isto vazi i za kosarkase. Kazu nasa kosarka je pala na dno zato sto smo osmi u Evropi! Ej bre mucnite malo glavom!

sasa jokic

pre 12 godina

Sta je tu je, idemo dalje. Prosel godine su osvojili salataru, prema tome nema mesta zamerkama, svako ima los dan. Bitno je da se Nole brzo oporavi i da zavrsi godinu na sto bolji nacin.

mister x

pre 12 godina

Dva razloga ovakvog ishoda: prvo prekid saradnje sa "sivom eminencijom" dr Cetojevicem, posle cega je predao Sinsinati, zalio se na povredu u finalu US OPENA i predao u Areni, a drugo naravno mnogo odigranih meceva u sezoni sto je uzelo danak Djokovicu. Toliko. Ako neko ima drugo misljenje, slobodno neka ga iznese.

BOBI_MD

pre 12 godina

steta,ali mi imamo taj davis cup vec.Bice sledece godine opet mogucnost.Nema nista zamjerit NOLETU.Videlo se na igri da Novak nije spreman,steta sto nije troicki igrao on bi mogao da se bori. Sve najbolje argentini protiv spanije.

Marina

pre 12 godina

Od prvog gema je pravio bolne grimase i videlo se da ga nesto muci. Al on je isao do kraja kada je kriknuo od bolova i rizikovao da se ozbiljnije povredi. Nadam se da ce povreda brzo da se zaceli,neka odmori malo sad. I Vanzemaljci imaju dusu! Bas mi je bilo tesko da gledam kako je plakao...

deksss

pre 12 godina

Steta sto neke bajke ne traju vecno. Momci, hvala vam za sve sto ste uradili, da nas ne bude uvek sramota kada kazemo da smo iz Srbije!!!
(Lala na kvadrat, 18. septembar 2011 15:48)
Samo se ti stidi sebe.

Milutin

pre 12 godina

Ama dosta vise sa tim porezom i njegovim zaradama,pobogu! Imamo mi jos sportista po belom svetu, njihove poreze i zarade niko ne pominje... Zavist je cudo.

Dule

pre 12 godina

Covek je u ovoj godini osvojio skoro sve sto se moze osvojiti.Kapa dole , svaka cast za naseg vanzemaljca. Ovi sto su ga terali podusu da igra i da se dodatno povredi ukljucujuci i rodjenog oca, su bezdusnici kojima su pare vaznije od Noleta. Decko je premoren, povredjen i potreban mu je duzi oporavak.A pljuvaci zli i pokvareni docekali ste svojih pet minuta. Nole najbolji si srpski sportista svih vremena.Veliko postovanje.

Slobo

pre 12 godina

Ima li neko da potera ovog komentatora, ovo je uzas, da iz nase Arene moram da gledam Novaka bez tona.
Katastrofa, koliko taj covek nema osecaja za tenis.
Ako ne znas covece da kazes sta treba, onda cuti.
E Viskovicu kuku nama za tobom...

Lily

pre 12 godina

Oni koji ga kritikuju i pljuju neka pre svega budu samokriticni i razmisle sta su u svom zivotu postigli! On ima samo 24 godine i postigao je ono sto mnogi od nas ne bi ni za dva zivota.
Nole svaka cast i kapa dole!

fresh fresh

pre 12 godina

Pregoreo covek od silnog igranja. Nije on nadcovek. Samo da povreda nije teza.

Super, Spanci i Svajcarci ima da se premore od Davis Cupa. Neka vide kako je to trcati od jednog mesta do drugog. Neka se izmore pred Australian Open, a za to vreme Nole neka odmara.

Nebojsa

pre 12 godina

Pa Nole je prakticno sam osvojio salataru prosle godine, pa ima pravo i da je izgubi. Znam da je ovim krvopijama, sto se vesele posrnucu, tih 5 minuta mraka izvor zivota, ali im isto tako moram reci da ce opet morati da se vrate u svoje kovcege i mjesecima strpljivo cekaju novu priliku.

Necu_u_tor

pre 12 godina

Vrlo prosto - covek odigrao izuzetno dugu sezonu, dosao umoran i nezalecen, tu je i jet leg (za neupucene, to je onaj osecaj umora kada idete kod babe na selo, samo mnogo gore), probao (da, mozda je trebalo troicki da ide na del Potra, mada mislim da ne bi imao sanse, ionako se samo kliberio posle zavrsetka danas) i predao mec. Ko god se i malo bavio sportom, jasno bi mu bilo koliki su to napori. I to je sve. Argentina vrlo dobra, odlicna reprezentacija, T i T jednostavno nisu mogli vise i kraj. Sta tu ima dalje da se pametuje?
Osim ukoliko ima i previse pakosti i necovestva koji moraju negde da se izbace. Ali vec je toliko puta da je ljudska glupost i zavist neogranicena... Samo ne znam sto se ja uopste jos uvek nerviram na to...

Acko

pre 12 godina

Nole, znamo da ne mozes uvek pobedjivati, mora se nekad i izgubiti, ali bar da to bude casno i posteno. Zasto se bolovi nikad ne pojave kad je rezultat na vasoj strani ? Interesantno, majku mu. Aj, nema veze finansijski ovaj mec ne vredi puno.

veliki strumf

pre 12 godina

Noletov uspon i uspeh poceo je sa pobedom u Davis cupu. To finale je bilo prekretnica! nadam se da ova predaja i ova povreda nece biti prekretnica u suprotnom smislu. Svaka cast Noletu! Sigurno je bio ogroman pritisak na njega da igra danas, i on je to sigurno zeleo vise od svih, ali ljudski organizam ima svoje limite, i ono sto Nole radi svom telu ove i prosle sezone (u obe sezone igrac je sa ubedljivo najvise odigranih meceva) zaista je na granici izdrzljivosti. Pravi moderni gladijator!

mladen

pre 12 godina

Konacno jedan lijep dan za nas u Hrvatskoj!Mi energiju dobivamo iz vasih poraza! Dosta je bilo uspijeha za srpski sport ove godine,malo i mi da se radujemo!

Argus

pre 12 godina

Izgleda da Nole stvarno ne moze vise povreda i umor ostavili trag zao mi je sto sam neke komentare poslao ko zna sta mu se sad vrzma po glavi, ne sme da izgubi, Delpo u top formi. Nadam se da ce junacko srce ipak izdrzati.

blakstor

pre 12 godina

Pozdrav za sve pljuvace :)
da je vasem noletu neko ponudi 10 hiljada evrica za pobedu,vjerovatno bi izdrzao cio mec,a ovako...na greskama se uci Srbi,ponudite mu nesto...

gavra

pre 12 godina

Tesko ce Nole da dobije Delpa.Vidi se da je jos umoran.Svezije deluje argentinac mada ne igra nesto super. Sluzi ga servis ali nema igru.Ali sta dase radi

nenad73

pre 12 godina

Nole ne daj se, bice "salatara"...Novak nije nikako smeo da igra mec protiv Del Potra, napravljena je velika greska koja, nadam se, nece Novaka kostati duzeg odsustva sa terena. Tipsarevic je trebao da odigra protiv Nalbandijana i taj mec bi verovatno dobio. Tako bi smo mogli da taktiziramo i da Novak igra odlucujuci mec protiv Nalbandijana sto bi i njemu bilo daleko lakse. Smatram da je Obradovic morao mnogo mudrije da kalkulise. Ipak jedino sto je vazno je da Novak bude dobro.

Odbojka

pre 12 godina

Konacno jedan lijep dan za nas u Hrvatskoj!Mi energiju dobivamo iz vasih poraza! Dosta je bilo uspijeha za srpski sport ove godine,malo i mi da se radujemo!
(mladen, 18. septembar 2011 16:57)

E, kratko si se radovao. Svega par sati, ali dobro i to je nesto.

Filipenko

pre 12 godina

Ako smem da primetim, mogao je ranije da krene za Srbiju ako je već hteo da igra Davis Cup, umesto što je ostao u USA i gostovao po kojekakvim tok-šouima, o čemu nas je B92 nažalost redovno izveštavao.

Da je vodio računa o tome, mogao je da se vrati odmah nakon US Opena i sigurno bi bio spremniji, možda već i za prvi meč. Ali ne, treba prvo odraditi brending-marketing deo, a Davis Cup ako se uklopi, uklopi se.

Inače, sramota me je od svih ovde koji podržavaju neplaćanje poreza i skrnavljenje spomenika majora Dragutina Gavrilovića radi proširenja kafića u vlasništvu moćne teniske porodice. Kako se ne stidite svog odraza u ogledalu?

Nemanjikos

pre 12 godina

Konacno da malo odmorimo od tog tenisa, smara jako. A jos vise smarate vi fanatici navijaci Djokovica. Neko nesto lose kaze, vi se nadjete uvredjenim. :D

;)

pre 12 godina

Nisam uopste iz srbije. A ja mislio proce srbi jer djokovica ne moze pobjediti niko od Argentinaca. Kad ono novak ne igra.

Ma izgubice srbija jer je sve prosle godine djokovic igrao.

I radovao se ja novom mecu nadala i djokovica, kad ono moracu se zadovoljiti nadal - delpotro.

Dani

pre 12 godina

za nebitne negativce ovde...smatram da se netreba stiditi za polufinale.
hvala momcima da smo i dotle stigli...drugi bi bili presretni!

Sandra

pre 12 godina

Mladene mozes samo da budes ljubomoran na nas.Nas Nole je najbolji teniser na svetu Troicki i Tipsarevic su medju 20 najboljih igraca juce smo osvojili zlato Kecman vam je zakucao trojku u Zagrebu kao i Djordjevic bolji smo od vas i u vaterpolu i u kosarci

IVORY

pre 12 godina

Ovo lagano dobija Delpo, jaci je od djokse, brzi je, odmorniji sve u svemu laganih 3:0 za paragvajca. Vidi se ko je kralj, Nadal iako pobedjen u finalu US, on igra i melje za spaniju dok je nas morao da odmara u petak i zbog toga smo sad ispali.

ja

pre 12 godina

Iznenadjujuce,Djokovic predao mec kad je video da ne moze da g dobije,zbog povrede.Da je nagrada bila 2 miliona dolara mozda bi i razmislio,a ovako...Bitno da je osuto drvlje i kamenje na kosarkase sto se nisu borili.Neka se ugledaju na Djokovica,tako se bori za dres Srbije.

Pex

pre 12 godina

U jednoj kladionici sam se kladio da ce N.DJ. da preda mec!!! Dobio sam velike pare! Drugo nisam ni ocekivao..kako se to, majku mu pada kao pokosen kada se igra za reprezentaciju, ali kada se igra za 1.8 miliona $ onda se trci i hvata neuhvatljivo! Za mene je ovo sasvim dosta! Sve je rekao ovom predajom! Nemam nista protiv njega, neka lepo igra ZA SEBE kao sto i igra, a ne da vijorimo zastave kada on igra i vicemo Srbija, Srbija!! Covek igra za SEBE, ne za Srbiju! Tj za Srbiju kada igra, vidi se kako se to radi! Pozdrav!

jerko

pre 12 godina

Meni nesto nije jasno kod vas Srba. Imate jako dobre sportase (Vidic, Dokovic,...) koji igraju fenomenalno sve dok ne pocnu igrti za Srbiju. Sto se to dogadja?

mladen

pre 12 godina

Konacno jedan lijep dan za nas u Hrvatskoj!Mi energiju dobivamo iz vasih poraza! Dosta je bilo uspijeha za srpski sport ove godine,malo i mi da se radujemo!

toni

pre 12 godina

Pustite čoveka da se pošteno odmori kakav bre Dejvis kup i publika iz osnovne škole,jer je on kriv što su Vića i Tipsa prsli na početku,ceo prethodni uspeh je zasnovan samo na Novaku i on jedini zalužan za prošle uspehe...

Acko

pre 12 godina

Nole, znamo da ne mozes uvek pobedjivati, mora se nekad i izgubiti, ali bar da to bude casno i posteno. Zasto se bolovi nikad ne pojave kad je rezultat na vasoj strani ? Interesantno, majku mu. Aj, nema veze finansijski ovaj mec ne vredi puno.

bogdan

pre 12 godina

Hahahaha,idi za Monte Karlo,plati porez toj drzavi i uzivaj :)
(blakstor, 18. septembar 2011 15:53)

Monte Karlo nije država, stvore neobrazovani iskompleksirani.

Alex NS

pre 12 godina

Jadan chovek. Ne moze biti gori scenario za njega. Njemu je sada sigurno najteze. Ali svaki put kada taj chovek padne, on se uzdigne i bude josh jachi.
Pitao sam druga: ''Shta mislish, oce li se predati Nole?''
Odgovorio je: ''Samo ako ga odnesu na nosilima.''

Floro Flores

pre 12 godina

Za one koji ce reci,a kako je Rafa mogao... Gospodo, Rafa je ispao u prvom kolu Montreala,a Nole odigrao da kraja.Rafa je ispao u 3 kolu Sinsinatija ,a Nole odigrao do kraja... ZAKLJUCAK: Novak je odigrao maksimalan broj meceva americke turneje! Napadamo DC sledece godine,mladi smo ,mozemo!

Milan

pre 12 godina

Gotovo je!Izgleda da Djokovic vise nije mogo da izdrzi odbolova.Sad ce da se jave pljuvaci.Zao mi je da se ovako desilo.Da nije bilo povrede dobio bi sigurno!

nenad35

pre 12 godina

Dva vola se u petak vuku po terenu i ocekuju da im povredjeni Nole donese finale!Sram vas bilo!Nole SVAKA TI CAST ZA SVE STO SI URADIO I STO CES TEK URADITI!

blakstor

pre 12 godina

Pozdrav za sve pljuvace :)
da je vasem noletu neko ponudi 10 hiljada evrica za pobedu,vjerovatno bi izdrzao cio mec,a ovako...na greskama se uci Srbi,ponudite mu nesto...

nemaveze

pre 12 godina

Bilo kako bilo, ovo bi trebalo većinu nas da vrati na zemlju. Pljuvača je uvek bilo, imamo ih, i biće ih u izobilju. Jedno je ipak poprilično sigurno: Novak jeste 90% ove reprezentacije; no, i onih deset posto nam je potrebno, a ovom prilikom nismo i imali tih deset posto!

mister x

pre 12 godina

Dva razloga ovakvog ishoda: prvo prekid saradnje sa "sivom eminencijom" dr Cetojevicem, posle cega je predao Sinsinati, zalio se na povredu u finalu US OPENA i predao u Areni, a drugo naravno mnogo odigranih meceva u sezoni sto je uzelo danak Djokovicu. Toliko. Ako neko ima drugo misljenje, slobodno neka ga iznese.

deksss

pre 12 godina

Steta sto neke bajke ne traju vecno. Momci, hvala vam za sve sto ste uradili, da nas ne bude uvek sramota kada kazemo da smo iz Srbije!!!
(Lala na kvadrat, 18. septembar 2011 15:48)
Samo se ti stidi sebe.

luppo

pre 12 godina

Hvala ti Novace na svemu. Nemoj se nervirati, bicemo opet prvi! Molim sve da ne salju ruzne komentare, takvi smo mi Srbi kada se iznerviramo. Sada smo se iznervirali a setite se koliko nas je puta usrecio. Bolje da usmerimo svu pozitivnu energiju ka odbojkasima. Napred nasi - usrecite nas jos jednom! NOVAK!

mali

pre 12 godina

Pa nije kraj sveta, to je sport--nekad dobijes nekad izgubis. Ne mozemo da ocekujemo da uvek sve ide istim tempom. Nasi teniseri, a Nole pre svega, su nam dali svaku priliku za uzivanje u sjajnom tenisu, pa ne mozemo da ne budemo zadovoljni.

Sram vas bilo

pre 12 godina

Kako vas nije sramota pluvači????
Šta ste vi uradili za ovu zemlju?
I zašto vam toliko smetaju Noletove pare?
On je poštenim radom i odricanjem zaradio svaki svoj dinar i to je malo obzirom na to koliko vredi!!!
Šta ste se uhvatili za taj porez? Pa mi bi njemu trebali debelo da plaćamo zbog načina na koji nas predstavlja u Svetu! Konačno smo posle niza godina predstavljeni u lepom svetlu.
HVALA TI N O L E!!!!!!!

Lala na kvadrat

pre 12 godina

Steta sto neke bajke ne traju vecno. Momci, hvala vam za sve sto ste uradili, da nas ne bude uvek sramota kada kazemo da smo iz Srbije!!!

dare 011

pre 12 godina

Glavu gore veliki ŠAMPIONE, hvala ti na svemu!
Ti si svoj život dao tenisu i to ti se Bogu hvala, vraća kroz rezultate koje postižeš zadnjih godina.
Ove umobolne komentare da platiš porez i sl. upućuju verovatno neki koji su u detinjstvu zlostavljani i zapostavljani i koji bi kod psihijatra verovatno brzo dobili šifru bolesti.
Normalno je da igraš za sebe, pa nije te država finansirala da postaneš br.1.
Svi se sada grebemo o tvoju slavu! I država i narod. A GDE SU BILI KAD SI BIO NIKO? AAAAAAAAA???
Pa ovi što negativno komentarišu nisu znali za tenis dok se ti nisi pojavio.
Bešte bre kritizeri u svoje mišije rupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Nadam se da povreda nije ozbiljna i da ćeš se brzo oporaviti.
PLAĆAJ POREZ GDE TI HOĆEŠ, SAMO DA JE VIŠE TAKVIH KAO TI!!!
TAKVE SVETLE PRIMERE I IDOLE TREBA OSLOBODITI POREZA!

Zmaj

pre 12 godina

Ajde pljuvaci, razmisljajte tikvama: zasto bi Djokovic placao porez u Srbiji kad ne zaradjuje novac u Srbiji? Sve sto zaradi on zaradi u inostranstvu. Mnogo tupite...

lektor

pre 12 godina

Ovo lagano dobija Delpo, jaci je od djokse, brzi je, odmorniji sve u svemu laganih 3:0 za paragvajca. Vidi se ko je kralj, Nadal iako pobedjen u finalu US, on igra i melje za spaniju dok je nas morao da odmara u petak i zbog toga smo sad ispali.
(IVORY, 18. septembar 2011 15:41)
Paragvaj... Argentina... pobeda... poraz... pamet... glupost... sve je to isto.

Banjaluka u srcu

pre 12 godina

Ti si nama pruzio toliko radosti, da imas kredita do kraja zivota, nadam se da ces se uskoro oporaviti. Volimo te, ti si nas heroj!

Sale

pre 12 godina

Kakav bre DC to smo osvojili. Bitnije za ovu zemlju je da Đoković nastavi da osvaja masterse i GS-ove pa nek plaća porez i na antarktiku što se mene tiče.

Anonymous

pre 12 godina

Videvsi suze u Novakovim ocima i ja sam zaplakao. Vidi se koliko je ovom momku stalo da igra za svoju zemlju,da pobedi ali nazalost telo nije bilo u stanju da podnese toliki napor. Svaka ti cast Novace i hvala ti na svemu! Nadam se da ces se brzo oporaviti i krenuti u nove pobede...

PS On i Nadal placaju ceh tome sto su najbolji...Raspored se mora menjati...

jasna

pre 12 godina

BEžite vi sa vasim zluradim komentarima. Novak je samo jedan i uvek najbolji, umesto da skinete kapu coveku sto je pokusao i povredjen da igra vi ga pljujete.
Nole nedaj se najbolji si!!!

Sasa

pre 12 godina

Prosto ne mogu da verujem koliko neki ljudi mogu da budu plitki pa da napadaju Novaka posle svega. Isto vazi i za kosarkase. Kazu nasa kosarka je pala na dno zato sto smo osmi u Evropi! Ej bre mucnite malo glavom!

nesha

pre 12 godina

prosle godine spanija je ispala jer nadal nije hteo da igra posto je hteo da gleda finale svetskog prventstva u fudbalu. a sada se javljaju ljudi na ovim komentarima i velicaju nadala koji se ne znam kako danas zrtvovao za svoju zemlju, a bezobrazni nole - nije ga sramota da se bas sada povredi.

bokius

pre 12 godina

Ono sto je Nole uradio za Srbiju na US Open-u (i drugim turnirima) je daleko iznad propagandne vrednosti Davis kupa. Davis je samo za one koji zaista prate tenis, a Wibledon i US Open gleda i prica o tome ceo svet.

Ko god ga je savetovao da igra sa povredom nije mu ucinio uslugu.

Vanja

pre 12 godina

Ulazak Novakov u Arenu pamtiću celog života, i kada su svi u glas viknuli njegovo ime dovelo me je do suza. Ovo je previše bolan kraj, ali ja ovom momku ništa ne mogu da zamerim. Većini će da smeta, pa će opet da pominju porez koji ne plaća Srbiji, itd. Ali njemu ova država ništa nije pružila, a on je na sve načine uvek Srbiju stavljao u prvi plan, čak i ispred sebe i svoje porodice. On je za mene šapmion, i biće pa makar se više nikad i ne odazvao pozivu selektora i ako sve mečeve do kraja života izgubi.
NOLE UZ TEBE SAM!!!

vlajzinjoo

pre 12 godina

HHAHAHAHA... kako su se obradovali ovi sajber navijaci. nekako sam bas srecan zbog njih. ova predaja Novaka im unela tracak svetlosti u njihove tuzne mracne zivote. konacno i oni da docekaju svojih 5 minuta. hvala ti Novace sto mislis i na sitne duse.

Nikson

pre 12 godina

Posle ovih par komentara nadam se da je Srbima na Kosovu jasno ko na ovom sajtu ostavlja komentare, da li su to Vejvode, Lihtovi ili nesto trece budite sigurni Srbi nisu. Isti recnik iste konstrukcije, tako da bi svi trebali da znaju mi smo uz vas i uz Noleta.

obozavateljka

pre 12 godina

Jedva ste cekali da pjujete jel` da? Najveci broj tih sto daju sebi za pravo da ovde pljuju Novaka, ni za sebe ni za druge u zivotu nisu uradili ama bas nista veliko i vazno, jer za to treba imati duse i samopouzdanja.
Nole, rasplaka me, hvala ti za sve!

Rad se isplati

pre 12 godina

Sad ce 60% onih koji su svetili Novakovo ime na US Openu pljuvati ga. I on je covek. Ajde neki od Vas gospodo da pobedi na US Openu protiv Nadala a za nedelju dana da igra mec u Srbiji, i to sa povredom. Imate velika usta a nista ne radite, i onda su vam drugi krivi. Sramota...

bogdan

pre 12 godina

Nije on igrao odlučujući meč.Odlučujući su bili prethodni mečevi jer da su ih dobili Troicki i Tipsarević ovaj se nije morao ni igrati.

Jovan

pre 12 godina

Ja ne pamtim kada nas je u svetu neko pretstavljao na tako pozitivan nacin, kao sto to sada cini Djokovic. Sto se mene licno tice, on je legendarni Srbin vec sad, a ko nalazi prostora i vremena da pljuje po njemu, takve zalim. Nista vise necu reci.

maja

pre 12 godina

najbolje bi bilo da Nole igra svih pet mečeva i da sve pobjedi.Dubl obavezno da odigra sam da bi đaci prvaci iz publike i ostali bili zadovoljni

Nataša

pre 12 godina

Pre nego što napišem ono što mislim, želim da se na startu ogradim i kažem da niti sam teniski stručnjak niti imam nameru da u tom smislu komentarišem ono što se danas dešavalo u beogradskoj areni. Iznosim mišljenje kao potpuni teniski laik, ali i kao osoba koja, verujem, poput mnogih drugih , nije mogla da ostane ravnodušna .Smatram da Novak nije trebalo da igra uopšte.Iako mediji prenose da je sam insistirao na tome, smatram da selektor Obradović nije smeo da dozvoli da fizički nespreman igrač igra protiv vrhunskog tenisera kakav je Del Potro.Ovakva odluka,ispostavilo se,ugrozila je ne samo ulazak u finale već i nastavak sezone najboljeg svetskog tenisera. Novak nikom ništa ne duguje, nikom ništa ne mora i ne treba da dokazuje, pogotovu ne prosečnom stanovniku ove zemlje koji se busa u prsa pri pomenu imena Srbija i glumi lažni patriotizam. Patriotizam je biti nabolji u nečemu i na taj način predstavljati svoju zemlju. To Novak radi godinama u nazad.Čast izuzecima, ali ova zemlja i ovaj narod ga ne zaslužuju. Nadam se da povreda nije teže prirode i da će se Novak uskoro oporaviti. Želim mu puno zdravlja i sportske sreće, ne sumnjam da će se za ostalo sam pobrinuti.

doktor

pre 12 godina

Budimo realni Novak ovo ne moze dobiti... Toliko je ocigledno da je Delpo sveziji,a on nije neki amater... Oni koji su pljuvali Novaka prvog dana valjda im je sad jasnije da bi Nole tada bio jos slabiji.. Pruzimo im podrsku bice prilika za jos Salatara

Darko Miličić

pre 12 godina

A daj pustite ga na miru. Nije on stroj. Kriv je raspored koji stavlja davis cup par dana nakon grand slamova i završnog mastersa. Logično je da igrači koji dolaze do finala tih turnira nemaju vremena za odmor. Nadal nije prošle godine igrao nakon wimbledona i španjolci su ispali, federer isto nakon us opena, a murray se tek sad iskupljuje nakon što su Britanci potonuli.

MIlan

pre 12 godina

NOLE uz tebe je Republika Srpska....H V A L A ti za sve sto si nam pruzio ovih godina....Jednom se mora i izgubiti,nazalost u najgorem trenutku....

pistol pete

pre 12 godina

Teško je sad očekivat da se svake godine osvaja Davis cup. Đoković je dobar dio prošle sezone i žrtvovao radi Davis cupa tako da se ove više posvetio turnirima i borbi za 1. poziciju. Nadajmo se da će motiv biti veći iduće godine.

pistol pit

pre 12 godina

Da sam se ja pitao...on ne bi igrao ni jedan mec,covjek je istrosen za medalju..vidi se da glava i srce hoce,ali nije on masina...kad se sjetim 2008 i Nadalaove izjave nakon sto je uzeo zlato na Olimpijskim igrama,kad je rekao da u zivotu nije bio umorniji...e takav vam je Nole danas...svaka njemu cast...zapitajte se,da li je teze njemu,koji rizikujie svoje zdravlje ili nama...koji ga gledamo...Novace,zelim ti da sto prije ozdravis,da se odmoris...a kad sve to uradis,mi svi znamo sta ces ti onda ponovo da cinis...sve najbolje majstore.

VladaR

pre 12 godina

Čestitke Del Potru na igri bez greške i Noletu na, po svoje zdravlje, riskantnom pokušaju. Sad samo čekam nekog stručnjaka i patriJotu da opet pita kako je to Nadal danas mogao opet da pobedi, a Nole nije mogao, nego je predao? Ili ako, ne daj Bože, zaigra na sledećem turniru, da pitaju kako može da igra kad igra za sebe, a ne može da igra za Srbiju... Nole, majstorčino, ne tuguj, uživaj, odmaraj i čuvaj se. Živ bio!

Marina

pre 12 godina

Od prvog gema je pravio bolne grimase i videlo se da ga nesto muci. Al on je isao do kraja kada je kriknuo od bolova i rizikovao da se ozbiljnije povredi. Nadam se da ce povreda brzo da se zaceli,neka odmori malo sad. I Vanzemaljci imaju dusu! Bas mi je bilo tesko da gledam kako je plakao...

fresh fresh

pre 12 godina

Pregoreo covek od silnog igranja. Nije on nadcovek. Samo da povreda nije teza.

Super, Spanci i Svajcarci ima da se premore od Davis Cupa. Neka vide kako je to trcati od jednog mesta do drugog. Neka se izmore pred Australian Open, a za to vreme Nole neka odmara.

expert a ne ko nas trener

pre 12 godina

odgovornost za poraz treba da snosi obradovic.znao je da djokovic ne moze da igra i trebao je da NAREDI kao trener djokovicu da ne igra u ovako bitnom mecu.srpska posla:matori mozes? mogu..ajde znam te sto godina

g4

pre 12 godina

Sto se mene tice nije trebalo da igra, ne moramo svake godine da jurimo Dejvis Kup. Ionako je svaki trofej koji Novak osvoji za Srbiju, jer on ne igra za neku tamo Barselonu ili Mancester pa da uveseljava njihove stanovnike i navijace. Oporavi se, Nole, ako treba i preskoci neki turnir dok ne zalecis povredu.

Lily

pre 12 godina

Oni koji ga kritikuju i pljuju neka pre svega budu samokriticni i razmisle sta su u svom zivotu postigli! On ima samo 24 godine i postigao je ono sto mnogi od nas ne bi ni za dva zivota.
Nole svaka cast i kapa dole!

Nebojsa

pre 12 godina

Pa Nole je prakticno sam osvojio salataru prosle godine, pa ima pravo i da je izgubi. Znam da je ovim krvopijama, sto se vesele posrnucu, tih 5 minuta mraka izvor zivota, ali im isto tako moram reci da ce opet morati da se vrate u svoje kovcege i mjesecima strpljivo cekaju novu priliku.

AcaN

pre 12 godina

Majstore, svaka ti cast. Ponosni smo na tebe, nisi trebao da igras i dokazujes da si veliki Srbin. To si vec dokazao. Brzo nam se oporavi...

kurta

pre 12 godina

zao mi decka srce mi se cepa, povredjen je hteo da pomogne al nije islo posto imamo sjajne igrace tipsarevica i troickog koji su kao sline pukli prva dva meca. Nadam se da nije ozbiljnija povreda

Milutin

pre 12 godina

Ama dosta vise sa tim porezom i njegovim zaradama,pobogu! Imamo mi jos sportista po belom svetu, njihove poreze i zarade niko ne pominje... Zavist je cudo.

veliki strumf

pre 12 godina

Noletov uspon i uspeh poceo je sa pobedom u Davis cupu. To finale je bilo prekretnica! nadam se da ova predaja i ova povreda nece biti prekretnica u suprotnom smislu. Svaka cast Noletu! Sigurno je bio ogroman pritisak na njega da igra danas, i on je to sigurno zeleo vise od svih, ali ljudski organizam ima svoje limite, i ono sto Nole radi svom telu ove i prosle sezone (u obe sezone igrac je sa ubedljivo najvise odigranih meceva) zaista je na granici izdrzljivosti. Pravi moderni gladijator!

Dule

pre 12 godina

Covek je u ovoj godini osvojio skoro sve sto se moze osvojiti.Kapa dole , svaka cast za naseg vanzemaljca. Ovi sto su ga terali podusu da igra i da se dodatno povredi ukljucujuci i rodjenog oca, su bezdusnici kojima su pare vaznije od Noleta. Decko je premoren, povredjen i potreban mu je duzi oporavak.A pljuvaci zli i pokvareni docekali ste svojih pet minuta. Nole najbolji si srpski sportista svih vremena.Veliko postovanje.

Necu_u_tor

pre 12 godina

Vrlo prosto - covek odigrao izuzetno dugu sezonu, dosao umoran i nezalecen, tu je i jet leg (za neupucene, to je onaj osecaj umora kada idete kod babe na selo, samo mnogo gore), probao (da, mozda je trebalo troicki da ide na del Potra, mada mislim da ne bi imao sanse, ionako se samo kliberio posle zavrsetka danas) i predao mec. Ko god se i malo bavio sportom, jasno bi mu bilo koliki su to napori. I to je sve. Argentina vrlo dobra, odlicna reprezentacija, T i T jednostavno nisu mogli vise i kraj. Sta tu ima dalje da se pametuje?
Osim ukoliko ima i previse pakosti i necovestva koji moraju negde da se izbace. Ali vec je toliko puta da je ljudska glupost i zavist neogranicena... Samo ne znam sto se ja uopste jos uvek nerviram na to...

BOBI_MD

pre 12 godina

steta,ali mi imamo taj davis cup vec.Bice sledece godine opet mogucnost.Nema nista zamjerit NOLETU.Videlo se na igri da Novak nije spreman,steta sto nije troicki igrao on bi mogao da se bori. Sve najbolje argentini protiv spanije.

Marx

pre 12 godina

U pobedi Srbije protiv Slovacke u FED kupu, "strucnjaci" napljuvase Anu Ivanovic zbog predaje meca zbog povrede iako je donela 1 bod Srbiji. Nadam se da Novak nece doziveti isti tretman posle ovog poraza.

gavra

pre 12 godina

Tesko ce Nole da dobije Delpa.Vidi se da je jos umoran.Svezije deluje argentinac mada ne igra nesto super. Sluzi ga servis ali nema igru.Ali sta dase radi

djordjevic

pre 12 godina

Ovo Nole nije smeo ni da proba da igra. Kakva bre igra sa bolovima u ledjima?! Jos kad se uzme u obzir koliko Nole rotira telo pri svakom udarcu...Ma ludost.

nenad73

pre 12 godina

Nole ne daj se, bice "salatara"...Novak nije nikako smeo da igra mec protiv Del Potra, napravljena je velika greska koja, nadam se, nece Novaka kostati duzeg odsustva sa terena. Tipsarevic je trebao da odigra protiv Nalbandijana i taj mec bi verovatno dobio. Tako bi smo mogli da taktiziramo i da Novak igra odlucujuci mec protiv Nalbandijana sto bi i njemu bilo daleko lakse. Smatram da je Obradovic morao mnogo mudrije da kalkulise. Ipak jedino sto je vazno je da Novak bude dobro.

Dani

pre 12 godina

za nebitne negativce ovde...smatram da se netreba stiditi za polufinale.
hvala momcima da smo i dotle stigli...drugi bi bili presretni!

Argus

pre 12 godina

Izgleda da Nole stvarno ne moze vise povreda i umor ostavili trag zao mi je sto sam neke komentare poslao ko zna sta mu se sad vrzma po glavi, ne sme da izgubi, Delpo u top formi. Nadam se da ce junacko srce ipak izdrzati.

Slobo

pre 12 godina

Ima li neko da potera ovog komentatora, ovo je uzas, da iz nase Arene moram da gledam Novaka bez tona.
Katastrofa, koliko taj covek nema osecaja za tenis.
Ako ne znas covece da kazes sta treba, onda cuti.
E Viskovicu kuku nama za tobom...

sasa jokic

pre 12 godina

Sta je tu je, idemo dalje. Prosel godine su osvojili salataru, prema tome nema mesta zamerkama, svako ima los dan. Bitno je da se Nole brzo oporavi i da zavrsi godinu na sto bolji nacin.

Odbojka

pre 12 godina

Konacno jedan lijep dan za nas u Hrvatskoj!Mi energiju dobivamo iz vasih poraza! Dosta je bilo uspijeha za srpski sport ove godine,malo i mi da se radujemo!
(mladen, 18. septembar 2011 16:57)

E, kratko si se radovao. Svega par sati, ali dobro i to je nesto.

Nemanjikos

pre 12 godina

Konacno da malo odmorimo od tog tenisa, smara jako. A jos vise smarate vi fanatici navijaci Djokovica. Neko nesto lose kaze, vi se nadjete uvredjenim. :D

Filipenko

pre 12 godina

Ako smem da primetim, mogao je ranije da krene za Srbiju ako je već hteo da igra Davis Cup, umesto što je ostao u USA i gostovao po kojekakvim tok-šouima, o čemu nas je B92 nažalost redovno izveštavao.

Da je vodio računa o tome, mogao je da se vrati odmah nakon US Opena i sigurno bi bio spremniji, možda već i za prvi meč. Ali ne, treba prvo odraditi brending-marketing deo, a Davis Cup ako se uklopi, uklopi se.

Inače, sramota me je od svih ovde koji podržavaju neplaćanje poreza i skrnavljenje spomenika majora Dragutina Gavrilovića radi proširenja kafića u vlasništvu moćne teniske porodice. Kako se ne stidite svog odraza u ogledalu?

Sandra

pre 12 godina

Mladene mozes samo da budes ljubomoran na nas.Nas Nole je najbolji teniser na svetu Troicki i Tipsarevic su medju 20 najboljih igraca juce smo osvojili zlato Kecman vam je zakucao trojku u Zagrebu kao i Djordjevic bolji smo od vas i u vaterpolu i u kosarci

;)

pre 12 godina

Nisam uopste iz srbije. A ja mislio proce srbi jer djokovica ne moze pobjediti niko od Argentinaca. Kad ono novak ne igra.

Ma izgubice srbija jer je sve prosle godine djokovic igrao.

I radovao se ja novom mecu nadala i djokovica, kad ono moracu se zadovoljiti nadal - delpotro.