Odbojka 55

Nedelja, 28.08.2011.

09:41

Srbiji bronza na Gran priju!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Svetskom Gran priju 2011. u Makau.

Srbiji bronza na Gran priju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Jovan

pre 12 godina

Ostvareni rezultat je sasvim sigurno iznad svih očekivanja i nadanja. Siguran sam da su čak i najokoreliji terzolopoklonici bili zatečeni. Ono što je svakako dobro je to što je srpska ekipa u Malagurskoj dobila još jednog solidnog primača i izuzetnog napadača. Definitivno je korisnija na prijemu servisa, obzirom da je srpka ekipa zbog selektorske samovolje i sujete ostala najtanja baš na toj poziciji.
Rašićeva i Ćebićeva su odigrale turnir života. Obe igračice su igrale na visokom nivou gotovo sve utakmice i dobro je da nam se u postavi ustalio srednjak koji nešto može da uradi i u napadu. Ostaje nejasno prednost koju Krsmanovićeva dobija u odnosu na Veljkovićevu, ali to se može pripisati i poslovičnoj samovolji selektora a i blagonaklonosti prema slepim poslušnicima u timu.
Ono što raduje je činjenica da su se devojke maksimalno trudile i igrale iznad granica svojih mogućnosti. Osetio se timski duh i želja za pobedom, a to je svakako lep prizor i bez obzira na krajnji rezultat.
Ono što ne uliva neku nadu je činjenica da je „evolucija“ ekipe definitivno zaobišla organizaciju napada sa Ognjenovićevom na čelu. Namrgođeni selektor ni na ovom takmičenju nije probao ni jednu novu kombinaciju u napadu i ne mogu da se otmem utisku da je ekipa pod vođstvom, istina nesigurne Antonijevićeve, pokazivala više maštovitosti i raznovrsnosti. I dalje se sve svodi na napade sa spoljnih pozicija, a Brakočevićeva je često bivala pod prevelikim pritiskom. Istini za volju, da nije pružala onako solidne partije ovakav rezultat bi sasvim sigurno izostao, ali pitanje je ima li smisla toliko forsirati ključnog igrača-pogotovo u situacijama kada to baš i nije neophodno, u duelima protiv slabijih ekipa.
Rezultat jeste dobar, ali ne treba se zaluđivati da osvajanje 3-ćeg mesta na ovom takmičenju znači da su Srpkinje 3-ća ekipa na svetu. Ovo je samo jedno u nizu takmičenja gde se tempira forma, probaju različite kombinacije i igračice. Koliko zaista vredi reprezentacija Srbije videće se već na predstojećem EP, gde će doći Italijanke, Holanđanke, Nemice i revanša gladne Ruskinje.
Bez namere da ga umanjim, lično mislim da je ovaj rezultat splet sretnih okolnosti, jer je ekipa Srbije pokazala 150% svojih mogućnosti u trenucima kada su rivalke mahom bile zbunjene (obe utakmice protiv Ruskinja) i prilično ispod svojih mogućnosti (prva utakmica sa ekipom USA i ona sa Kinom). U trenucima kada su sa druge strane bile vrhunske protivnice-poraz ni jednog trenutka nije bio upitan (polufinale protiv USA).
Nije uspeh nakon 4 godine rezultatskog posta biti treći na nekom revijalnom takmičenju, već je uspeh biti najbolji kada je to najvažnije-na Olimpijadi, na Svetskom Prvenstvu i na Evropskom Prventstvu, pa tako godinama, u kontinuitetu.

realista

pre 12 godina

@sudax
Porediti Anju sa Sanjom i Jelenom je malo previse!!!! Ona nema mesto u prvih sest, mozda kao treci primac , zato i nece u reprezentaciju!!!

mikasa

pre 12 godina

Kada uporedim primanja ovih invalida od fudbalera koji kroz celu svoju karijeru ne dozive da budu ni drugi u Jelen super ligi i ovih DAMA koje su Srbiju dogurale do treceg mesta na takmicenju koje je jace od OI, eeee..... onda mi dodje da zaplacem.
Bravo Terza, Bane i Sinisa , i vi da dobijete veliku pohvalu a ja veliki broj minusa.
Bravo i za Zoricu Bjelic koja nije pala pod uticaj Ze Roberta i odlicno odradila finale.
Macao ce Srbiji ostati u lepom secanju.

GORAN.C

pre 12 godina

Svaka cast nasim odbojkasicama jer biti treci na svetu je mnogo veliki uspeh i zato ih drzava treba bogato nagraditi jer su u najlepsem svetlu prestavljale nasu zemlju SRBIJU.

sudax

pre 12 godina

Bravo,bravo djevojke,odigrale ste fantastican turnir i zasluzeno osvojile bronzanu medalju sto nije mala stvar u ovakvoj konkurenciji.

Opet cu ponoviti,ovoj ekipi samo nedostaje Anja Spasojevic pa da medalje budu osigurane i na narednim takmicenjima.
Neka Terzic razmisli i prevazidje svoju sujetu,Anja mu je prijeko potrebna i siguran sam da je ona bila na ovom turniru,danas bi slavile zlatnu medalju.Anja je upravo ta nijansa koja nas je dijelila da budemo bolji i od SAD i Brazila jer su i ovako bile sasvim blizu.Gledao sam sve meceve i nase i drugih reprezentacija i zao mi je zbog poraza od SAD,jer je samo nijansa odlucila da ne odemo u finale.
Ko god kaze da Anja nema mjesta u ovoj ekipi,grdno se vara.

Sada je prilika da se ekipa pojaca i kompletira da se opet ne bi desilo razoracerenje na narednim takmicenjima.Ne treba se uspavati na lovorikama,ne treba reci,evo sad smo najbolji i niko nam ne treba,treba, i te kako treba,ima jos mnogo slabosti koje se moraju ispraviti da bi se redovno uzimale medalje sto je i cilj,a kvalitet,sigurno,imamo.

Nasa ekipa je bila jedna od najmladjih na turniru,Rusija,SAD i Brazil imaju glavne kosture sastavljenje od starijih igracica koje ce za koju godinu prestati da igraju ili ce igrati sve slabije,a sve sanse su na nasoj strani.
Ovo pisem zato sto zelim da nasa ekipa ljepotica bude jos bolja,a ne da nekoga kudim,napadam i dijelim ostavke.

Zelim,nasim ljepoticama,sve najbolje na nerednim takmicenjima.

smiley face

pre 12 godina

Svaka vam cast, sta reci =)))
E njih treba forsirati i davati im punu paznju jer to zaista zasluzuju, a ne ovim nesposobnim fudbalerima...

Odbojkas

pre 12 godina

Bravo devojke svaki komenatr je suvisan samo hrabro i do sjajnijeg odlicja na evropskom jer medalja je zagarantovana e sad kojeg sjaja dace bog zlatnog!!!I ne pljujte terzica pa covek dugo traje a i rezultati ga prate sta vam ne valja manite se toga ljudi!!!

Горан

pre 12 godina

Најискреније честитке нашим одбојкашким принцезама! Успеле су нешто што је сан многим одбојкашицама света! Бити трећи на свету је велики успех у сваком спорту.

Dragan

pre 12 godina

Super vest. Ali bi me mnogo vise obradovalo da vidim ovakve naslove: "Srpska firma ta i ta na trecem (drugom, prvom) mestu u Evropi (ili svetu)". "Srpski izvoz porastao za toliko i toliko", "Srpske tehnologije zadivljuju svet"....

pera

pre 12 godina

svaka cast!fantastican uspeh!zaboravili ste i da je Milena Rasic najbolji smecer a Jovana Brakocevic najbolji poenter!devojke ponosni smo na vas!

nikol dž.femija

pre 12 godina

ČESTITKE, veliki uspeh, bravo za njih !!! DIVNO JE da se SRPSKA ZASTAVA vijori na pobedničkom postolju ! Drago mi je da igra i Jovana Vesović.

mile

pre 12 godina

Bravo za devojke. Jedino mi je zao sto je talenat nasih devojaka toliki da uvek baci u zasenak Terziceve greske u koracima, pre svega njegov nedostatak takta da nadje zajednicki jezik sa nasim najboljim odbojkasicama.

dejan-minhen

pre 12 godina

Bravo, bravo!!! ovo je veliki uspeh. A sada ostaje samo da im pozelim srecu na EP u Srbiji da osvoje zlato u prepunoj Areni. Ako bude srece sledece godine medalja u Londonu

Mika Vranjanac

pre 12 godina

Ako pogledate listu prvih 5:
1. USA
2. Brazil
3. SRBIJA
4. Rusija
5. Japan

Osim Srbije, sve drzave imaju preko 100 miliona stanovnika. Srbija, manje od 10 :-)

Bravo devojke!!

anfakbls

pre 12 godina

Ja kao neko ko trenira pionirke zelim da porucim svima koji kritikuju rad selektora Terzica,da nemaju blage veze sa odbojkom. Svaka cast djevojke, svaka cast selektore!!!

Fizi

pre 12 godina

Svaka cast na medalji! A to sto ima malo komentara mozda nije tako cudno, ipak treba vremena da "strucnjaci" anti-Terzicevske provinijencije dodju sebi, posle onolikih konstantnih prozivki, pljuvanja i sl.
A mozda nam i Vesna Citakovic sada pojasni sta joj se to ne svidja u reprezentaciji i sta je to sto nece, posto ne zna bas tacno sta hoce ...

znanje-imanje

pre 12 godina

Devojkama veliko bravo. Dobro je ako ovo nebitno takmičenje donese bodova i para. Nažalost, kao i nebitno euro-takmičenje, biće upotrebljeno kao argument za ostanak štetnog Terzića.
Najprostiji podatak govori sve. Danas su Molnar i Nikolić donele zajedno 2 poena, Malagurski 13. Umesto da godinama imamo najjaču primačku dijagonalu na svetu, Spasojević-Đerisilo, mi imamo Molnar-Nikolić. Pomak se desio samo kada je Malagurski zaigrala, pre svega zbog povrede Nikolić. Juče nije imala dan i nismo imali šanse protiv amerikanki.

jogi965

pre 12 godina

samo da cestitam devojkama na izvrsnim igrama ali i da pozdravim sve dileje koje su juce kritikovale Terzica i bacali drvlje i kamenje na njegov dosadasnji rad i kritikovali ga i trazili njegovu ostavku. Pogledajte samo koje su sve ekipe ostale iza nas na Gran priju. Komentar je suvisan....

Milan

pre 12 godina

I sve ove devojke nece zaraditi koliko jedan Eduardo?! To je sramota! Fudbalerima treba ograniciti plate na 300 EUR mesecno, a ovakvim sportistima i sportiskinjama naci sponzore kao sto su npr. Gasprom, Porsche ili Telekom Srbija...

Kembo Ekoko

pre 12 godina

Prvo cestitka, ovome se niko nije nadao, prvi put na takmicenju i odmah medalja. Od 14 utakmica, odigrali smo 1 slabu i to onu prvu protiv Japana. To govori da ekipa pomalo sazrijeva i da moze da igra u kontinuitetu. Na turniru koji traje 25 dana i odigra 14 meceva ne moze se trazi perfekcija u svakom mecu. A ona 1. utakmica protiv Ruskinja je bila pa skoro perfekcija. Ako se ocuva forma, sa ovakvim odnosom na EP-u ce biti medalja, koja zavisi malo i od srece. Samo da nas povrede postede.
PS Cestitke i onom Rusu, koji je prvi ruski trener u svim sportovima sto ne galami, ne dere se, ne mlatara rukama

my way

pre 12 godina

Svaka cast devojke, bravo!!! Neverovatan uspeh, Srbija je ponovo velesila u zenskoj odbojci! Hvala vam na velikoj radosti koju ste nam priredile!

pera

pre 12 godina

Ma ubedljivo najbolji, najkompaktiniji, najstandardniji, najlepši, naj... tim u Srbiji. Pa čak i kada gube, kada ne ide, one su jednostvno slatke, prijatne, kulturne... nemam reči.

vuchkomilli

pre 12 godina

Zene BRA`O!!! Steta sto juce nije bilo malo vise koncentracije, vi mozete i morate vise, zato sto vredite za 3 zlata!!! samo napred!!!

Roki MD

pre 12 godina

Bravo, bravo, bravo! Ovo je fenomenalan rezultat. Meni bode oči činjenica, da je tako mali broj komentara podrške, a prilikom svake fudbalske blamaže ih ima preko 300-400. Što je najgore, to su uglavnom navijačka prepucavanja u stilu "Da komšiji crkne krava...". Što bi rekao Jovan Marič: "Takvi smo mi Srbi!"

Roki MD

pre 12 godina

Bravo, bravo, bravo! Ovo je fenomenalan rezultat. Meni bode oči činjenica, da je tako mali broj komentara podrške, a prilikom svake fudbalske blamaže ih ima preko 300-400. Što je najgore, to su uglavnom navijačka prepucavanja u stilu "Da komšiji crkne krava...". Što bi rekao Jovan Marič: "Takvi smo mi Srbi!"

Milan

pre 12 godina

I sve ove devojke nece zaraditi koliko jedan Eduardo?! To je sramota! Fudbalerima treba ograniciti plate na 300 EUR mesecno, a ovakvim sportistima i sportiskinjama naci sponzore kao sto su npr. Gasprom, Porsche ili Telekom Srbija...

my way

pre 12 godina

Svaka cast devojke, bravo!!! Neverovatan uspeh, Srbija je ponovo velesila u zenskoj odbojci! Hvala vam na velikoj radosti koju ste nam priredile!

pera

pre 12 godina

Ma ubedljivo najbolji, najkompaktiniji, najstandardniji, najlepši, naj... tim u Srbiji. Pa čak i kada gube, kada ne ide, one su jednostvno slatke, prijatne, kulturne... nemam reči.

Kembo Ekoko

pre 12 godina

Prvo cestitka, ovome se niko nije nadao, prvi put na takmicenju i odmah medalja. Od 14 utakmica, odigrali smo 1 slabu i to onu prvu protiv Japana. To govori da ekipa pomalo sazrijeva i da moze da igra u kontinuitetu. Na turniru koji traje 25 dana i odigra 14 meceva ne moze se trazi perfekcija u svakom mecu. A ona 1. utakmica protiv Ruskinja je bila pa skoro perfekcija. Ako se ocuva forma, sa ovakvim odnosom na EP-u ce biti medalja, koja zavisi malo i od srece. Samo da nas povrede postede.
PS Cestitke i onom Rusu, koji je prvi ruski trener u svim sportovima sto ne galami, ne dere se, ne mlatara rukama

Mika Vranjanac

pre 12 godina

Ako pogledate listu prvih 5:
1. USA
2. Brazil
3. SRBIJA
4. Rusija
5. Japan

Osim Srbije, sve drzave imaju preko 100 miliona stanovnika. Srbija, manje od 10 :-)

Bravo devojke!!

Fizi

pre 12 godina

Svaka cast na medalji! A to sto ima malo komentara mozda nije tako cudno, ipak treba vremena da "strucnjaci" anti-Terzicevske provinijencije dodju sebi, posle onolikih konstantnih prozivki, pljuvanja i sl.
A mozda nam i Vesna Citakovic sada pojasni sta joj se to ne svidja u reprezentaciji i sta je to sto nece, posto ne zna bas tacno sta hoce ...

jogi965

pre 12 godina

samo da cestitam devojkama na izvrsnim igrama ali i da pozdravim sve dileje koje su juce kritikovale Terzica i bacali drvlje i kamenje na njegov dosadasnji rad i kritikovali ga i trazili njegovu ostavku. Pogledajte samo koje su sve ekipe ostale iza nas na Gran priju. Komentar je suvisan....

vuchkomilli

pre 12 godina

Zene BRA`O!!! Steta sto juce nije bilo malo vise koncentracije, vi mozete i morate vise, zato sto vredite za 3 zlata!!! samo napred!!!

anfakbls

pre 12 godina

Ja kao neko ko trenira pionirke zelim da porucim svima koji kritikuju rad selektora Terzica,da nemaju blage veze sa odbojkom. Svaka cast djevojke, svaka cast selektore!!!

smiley face

pre 12 godina

Svaka vam cast, sta reci =)))
E njih treba forsirati i davati im punu paznju jer to zaista zasluzuju, a ne ovim nesposobnim fudbalerima...

znanje-imanje

pre 12 godina

Devojkama veliko bravo. Dobro je ako ovo nebitno takmičenje donese bodova i para. Nažalost, kao i nebitno euro-takmičenje, biće upotrebljeno kao argument za ostanak štetnog Terzića.
Najprostiji podatak govori sve. Danas su Molnar i Nikolić donele zajedno 2 poena, Malagurski 13. Umesto da godinama imamo najjaču primačku dijagonalu na svetu, Spasojević-Đerisilo, mi imamo Molnar-Nikolić. Pomak se desio samo kada je Malagurski zaigrala, pre svega zbog povrede Nikolić. Juče nije imala dan i nismo imali šanse protiv amerikanki.

pera

pre 12 godina

svaka cast!fantastican uspeh!zaboravili ste i da je Milena Rasic najbolji smecer a Jovana Brakocevic najbolji poenter!devojke ponosni smo na vas!

mile

pre 12 godina

Bravo za devojke. Jedino mi je zao sto je talenat nasih devojaka toliki da uvek baci u zasenak Terziceve greske u koracima, pre svega njegov nedostatak takta da nadje zajednicki jezik sa nasim najboljim odbojkasicama.

dejan-minhen

pre 12 godina

Bravo, bravo!!! ovo je veliki uspeh. A sada ostaje samo da im pozelim srecu na EP u Srbiji da osvoje zlato u prepunoj Areni. Ako bude srece sledece godine medalja u Londonu

mikasa

pre 12 godina

Kada uporedim primanja ovih invalida od fudbalera koji kroz celu svoju karijeru ne dozive da budu ni drugi u Jelen super ligi i ovih DAMA koje su Srbiju dogurale do treceg mesta na takmicenju koje je jace od OI, eeee..... onda mi dodje da zaplacem.
Bravo Terza, Bane i Sinisa , i vi da dobijete veliku pohvalu a ja veliki broj minusa.
Bravo i za Zoricu Bjelic koja nije pala pod uticaj Ze Roberta i odlicno odradila finale.
Macao ce Srbiji ostati u lepom secanju.

nikol dž.femija

pre 12 godina

ČESTITKE, veliki uspeh, bravo za njih !!! DIVNO JE da se SRPSKA ZASTAVA vijori na pobedničkom postolju ! Drago mi je da igra i Jovana Vesović.

Горан

pre 12 godina

Најискреније честитке нашим одбојкашким принцезама! Успеле су нешто што је сан многим одбојкашицама света! Бити трећи на свету је велики успех у сваком спорту.

Dragan

pre 12 godina

Super vest. Ali bi me mnogo vise obradovalo da vidim ovakve naslove: "Srpska firma ta i ta na trecem (drugom, prvom) mestu u Evropi (ili svetu)". "Srpski izvoz porastao za toliko i toliko", "Srpske tehnologije zadivljuju svet"....

Odbojkas

pre 12 godina

Bravo devojke svaki komenatr je suvisan samo hrabro i do sjajnijeg odlicja na evropskom jer medalja je zagarantovana e sad kojeg sjaja dace bog zlatnog!!!I ne pljujte terzica pa covek dugo traje a i rezultati ga prate sta vam ne valja manite se toga ljudi!!!

GORAN.C

pre 12 godina

Svaka cast nasim odbojkasicama jer biti treci na svetu je mnogo veliki uspeh i zato ih drzava treba bogato nagraditi jer su u najlepsem svetlu prestavljale nasu zemlju SRBIJU.

sudax

pre 12 godina

Bravo,bravo djevojke,odigrale ste fantastican turnir i zasluzeno osvojile bronzanu medalju sto nije mala stvar u ovakvoj konkurenciji.

Opet cu ponoviti,ovoj ekipi samo nedostaje Anja Spasojevic pa da medalje budu osigurane i na narednim takmicenjima.
Neka Terzic razmisli i prevazidje svoju sujetu,Anja mu je prijeko potrebna i siguran sam da je ona bila na ovom turniru,danas bi slavile zlatnu medalju.Anja je upravo ta nijansa koja nas je dijelila da budemo bolji i od SAD i Brazila jer su i ovako bile sasvim blizu.Gledao sam sve meceve i nase i drugih reprezentacija i zao mi je zbog poraza od SAD,jer je samo nijansa odlucila da ne odemo u finale.
Ko god kaze da Anja nema mjesta u ovoj ekipi,grdno se vara.

Sada je prilika da se ekipa pojaca i kompletira da se opet ne bi desilo razoracerenje na narednim takmicenjima.Ne treba se uspavati na lovorikama,ne treba reci,evo sad smo najbolji i niko nam ne treba,treba, i te kako treba,ima jos mnogo slabosti koje se moraju ispraviti da bi se redovno uzimale medalje sto je i cilj,a kvalitet,sigurno,imamo.

Nasa ekipa je bila jedna od najmladjih na turniru,Rusija,SAD i Brazil imaju glavne kosture sastavljenje od starijih igracica koje ce za koju godinu prestati da igraju ili ce igrati sve slabije,a sve sanse su na nasoj strani.
Ovo pisem zato sto zelim da nasa ekipa ljepotica bude jos bolja,a ne da nekoga kudim,napadam i dijelim ostavke.

Zelim,nasim ljepoticama,sve najbolje na nerednim takmicenjima.

Jovan

pre 12 godina

Ostvareni rezultat je sasvim sigurno iznad svih očekivanja i nadanja. Siguran sam da su čak i najokoreliji terzolopoklonici bili zatečeni. Ono što je svakako dobro je to što je srpska ekipa u Malagurskoj dobila još jednog solidnog primača i izuzetnog napadača. Definitivno je korisnija na prijemu servisa, obzirom da je srpka ekipa zbog selektorske samovolje i sujete ostala najtanja baš na toj poziciji.
Rašićeva i Ćebićeva su odigrale turnir života. Obe igračice su igrale na visokom nivou gotovo sve utakmice i dobro je da nam se u postavi ustalio srednjak koji nešto može da uradi i u napadu. Ostaje nejasno prednost koju Krsmanovićeva dobija u odnosu na Veljkovićevu, ali to se može pripisati i poslovičnoj samovolji selektora a i blagonaklonosti prema slepim poslušnicima u timu.
Ono što raduje je činjenica da su se devojke maksimalno trudile i igrale iznad granica svojih mogućnosti. Osetio se timski duh i želja za pobedom, a to je svakako lep prizor i bez obzira na krajnji rezultat.
Ono što ne uliva neku nadu je činjenica da je „evolucija“ ekipe definitivno zaobišla organizaciju napada sa Ognjenovićevom na čelu. Namrgođeni selektor ni na ovom takmičenju nije probao ni jednu novu kombinaciju u napadu i ne mogu da se otmem utisku da je ekipa pod vođstvom, istina nesigurne Antonijevićeve, pokazivala više maštovitosti i raznovrsnosti. I dalje se sve svodi na napade sa spoljnih pozicija, a Brakočevićeva je često bivala pod prevelikim pritiskom. Istini za volju, da nije pružala onako solidne partije ovakav rezultat bi sasvim sigurno izostao, ali pitanje je ima li smisla toliko forsirati ključnog igrača-pogotovo u situacijama kada to baš i nije neophodno, u duelima protiv slabijih ekipa.
Rezultat jeste dobar, ali ne treba se zaluđivati da osvajanje 3-ćeg mesta na ovom takmičenju znači da su Srpkinje 3-ća ekipa na svetu. Ovo je samo jedno u nizu takmičenja gde se tempira forma, probaju različite kombinacije i igračice. Koliko zaista vredi reprezentacija Srbije videće se već na predstojećem EP, gde će doći Italijanke, Holanđanke, Nemice i revanša gladne Ruskinje.
Bez namere da ga umanjim, lično mislim da je ovaj rezultat splet sretnih okolnosti, jer je ekipa Srbije pokazala 150% svojih mogućnosti u trenucima kada su rivalke mahom bile zbunjene (obe utakmice protiv Ruskinja) i prilično ispod svojih mogućnosti (prva utakmica sa ekipom USA i ona sa Kinom). U trenucima kada su sa druge strane bile vrhunske protivnice-poraz ni jednog trenutka nije bio upitan (polufinale protiv USA).
Nije uspeh nakon 4 godine rezultatskog posta biti treći na nekom revijalnom takmičenju, već je uspeh biti najbolji kada je to najvažnije-na Olimpijadi, na Svetskom Prvenstvu i na Evropskom Prventstvu, pa tako godinama, u kontinuitetu.

realista

pre 12 godina

@sudax
Porediti Anju sa Sanjom i Jelenom je malo previse!!!! Ona nema mesto u prvih sest, mozda kao treci primac , zato i nece u reprezentaciju!!!

znanje-imanje

pre 12 godina

Devojkama veliko bravo. Dobro je ako ovo nebitno takmičenje donese bodova i para. Nažalost, kao i nebitno euro-takmičenje, biće upotrebljeno kao argument za ostanak štetnog Terzića.
Najprostiji podatak govori sve. Danas su Molnar i Nikolić donele zajedno 2 poena, Malagurski 13. Umesto da godinama imamo najjaču primačku dijagonalu na svetu, Spasojević-Đerisilo, mi imamo Molnar-Nikolić. Pomak se desio samo kada je Malagurski zaigrala, pre svega zbog povrede Nikolić. Juče nije imala dan i nismo imali šanse protiv amerikanki.

mile

pre 12 godina

Bravo za devojke. Jedino mi je zao sto je talenat nasih devojaka toliki da uvek baci u zasenak Terziceve greske u koracima, pre svega njegov nedostatak takta da nadje zajednicki jezik sa nasim najboljim odbojkasicama.

Dragan

pre 12 godina

Super vest. Ali bi me mnogo vise obradovalo da vidim ovakve naslove: "Srpska firma ta i ta na trecem (drugom, prvom) mestu u Evropi (ili svetu)". "Srpski izvoz porastao za toliko i toliko", "Srpske tehnologije zadivljuju svet"....

anfakbls

pre 12 godina

Ja kao neko ko trenira pionirke zelim da porucim svima koji kritikuju rad selektora Terzica,da nemaju blage veze sa odbojkom. Svaka cast djevojke, svaka cast selektore!!!

Fizi

pre 12 godina

Svaka cast na medalji! A to sto ima malo komentara mozda nije tako cudno, ipak treba vremena da "strucnjaci" anti-Terzicevske provinijencije dodju sebi, posle onolikih konstantnih prozivki, pljuvanja i sl.
A mozda nam i Vesna Citakovic sada pojasni sta joj se to ne svidja u reprezentaciji i sta je to sto nece, posto ne zna bas tacno sta hoce ...

jogi965

pre 12 godina

samo da cestitam devojkama na izvrsnim igrama ali i da pozdravim sve dileje koje su juce kritikovale Terzica i bacali drvlje i kamenje na njegov dosadasnji rad i kritikovali ga i trazili njegovu ostavku. Pogledajte samo koje su sve ekipe ostale iza nas na Gran priju. Komentar je suvisan....

Roki MD

pre 12 godina

Bravo, bravo, bravo! Ovo je fenomenalan rezultat. Meni bode oči činjenica, da je tako mali broj komentara podrške, a prilikom svake fudbalske blamaže ih ima preko 300-400. Što je najgore, to su uglavnom navijačka prepucavanja u stilu "Da komšiji crkne krava...". Što bi rekao Jovan Marič: "Takvi smo mi Srbi!"

realista

pre 12 godina

@sudax
Porediti Anju sa Sanjom i Jelenom je malo previse!!!! Ona nema mesto u prvih sest, mozda kao treci primac , zato i nece u reprezentaciju!!!

Odbojkas

pre 12 godina

Bravo devojke svaki komenatr je suvisan samo hrabro i do sjajnijeg odlicja na evropskom jer medalja je zagarantovana e sad kojeg sjaja dace bog zlatnog!!!I ne pljujte terzica pa covek dugo traje a i rezultati ga prate sta vam ne valja manite se toga ljudi!!!

Milan

pre 12 godina

I sve ove devojke nece zaraditi koliko jedan Eduardo?! To je sramota! Fudbalerima treba ograniciti plate na 300 EUR mesecno, a ovakvim sportistima i sportiskinjama naci sponzore kao sto su npr. Gasprom, Porsche ili Telekom Srbija...

sudax

pre 12 godina

Bravo,bravo djevojke,odigrale ste fantastican turnir i zasluzeno osvojile bronzanu medalju sto nije mala stvar u ovakvoj konkurenciji.

Opet cu ponoviti,ovoj ekipi samo nedostaje Anja Spasojevic pa da medalje budu osigurane i na narednim takmicenjima.
Neka Terzic razmisli i prevazidje svoju sujetu,Anja mu je prijeko potrebna i siguran sam da je ona bila na ovom turniru,danas bi slavile zlatnu medalju.Anja je upravo ta nijansa koja nas je dijelila da budemo bolji i od SAD i Brazila jer su i ovako bile sasvim blizu.Gledao sam sve meceve i nase i drugih reprezentacija i zao mi je zbog poraza od SAD,jer je samo nijansa odlucila da ne odemo u finale.
Ko god kaze da Anja nema mjesta u ovoj ekipi,grdno se vara.

Sada je prilika da se ekipa pojaca i kompletira da se opet ne bi desilo razoracerenje na narednim takmicenjima.Ne treba se uspavati na lovorikama,ne treba reci,evo sad smo najbolji i niko nam ne treba,treba, i te kako treba,ima jos mnogo slabosti koje se moraju ispraviti da bi se redovno uzimale medalje sto je i cilj,a kvalitet,sigurno,imamo.

Nasa ekipa je bila jedna od najmladjih na turniru,Rusija,SAD i Brazil imaju glavne kosture sastavljenje od starijih igracica koje ce za koju godinu prestati da igraju ili ce igrati sve slabije,a sve sanse su na nasoj strani.
Ovo pisem zato sto zelim da nasa ekipa ljepotica bude jos bolja,a ne da nekoga kudim,napadam i dijelim ostavke.

Zelim,nasim ljepoticama,sve najbolje na nerednim takmicenjima.

mikasa

pre 12 godina

Kada uporedim primanja ovih invalida od fudbalera koji kroz celu svoju karijeru ne dozive da budu ni drugi u Jelen super ligi i ovih DAMA koje su Srbiju dogurale do treceg mesta na takmicenju koje je jace od OI, eeee..... onda mi dodje da zaplacem.
Bravo Terza, Bane i Sinisa , i vi da dobijete veliku pohvalu a ja veliki broj minusa.
Bravo i za Zoricu Bjelic koja nije pala pod uticaj Ze Roberta i odlicno odradila finale.
Macao ce Srbiji ostati u lepom secanju.

Jovan

pre 12 godina

Ostvareni rezultat je sasvim sigurno iznad svih očekivanja i nadanja. Siguran sam da su čak i najokoreliji terzolopoklonici bili zatečeni. Ono što je svakako dobro je to što je srpska ekipa u Malagurskoj dobila još jednog solidnog primača i izuzetnog napadača. Definitivno je korisnija na prijemu servisa, obzirom da je srpka ekipa zbog selektorske samovolje i sujete ostala najtanja baš na toj poziciji.
Rašićeva i Ćebićeva su odigrale turnir života. Obe igračice su igrale na visokom nivou gotovo sve utakmice i dobro je da nam se u postavi ustalio srednjak koji nešto može da uradi i u napadu. Ostaje nejasno prednost koju Krsmanovićeva dobija u odnosu na Veljkovićevu, ali to se može pripisati i poslovičnoj samovolji selektora a i blagonaklonosti prema slepim poslušnicima u timu.
Ono što raduje je činjenica da su se devojke maksimalno trudile i igrale iznad granica svojih mogućnosti. Osetio se timski duh i želja za pobedom, a to je svakako lep prizor i bez obzira na krajnji rezultat.
Ono što ne uliva neku nadu je činjenica da je „evolucija“ ekipe definitivno zaobišla organizaciju napada sa Ognjenovićevom na čelu. Namrgođeni selektor ni na ovom takmičenju nije probao ni jednu novu kombinaciju u napadu i ne mogu da se otmem utisku da je ekipa pod vođstvom, istina nesigurne Antonijevićeve, pokazivala više maštovitosti i raznovrsnosti. I dalje se sve svodi na napade sa spoljnih pozicija, a Brakočevićeva je često bivala pod prevelikim pritiskom. Istini za volju, da nije pružala onako solidne partije ovakav rezultat bi sasvim sigurno izostao, ali pitanje je ima li smisla toliko forsirati ključnog igrača-pogotovo u situacijama kada to baš i nije neophodno, u duelima protiv slabijih ekipa.
Rezultat jeste dobar, ali ne treba se zaluđivati da osvajanje 3-ćeg mesta na ovom takmičenju znači da su Srpkinje 3-ća ekipa na svetu. Ovo je samo jedno u nizu takmičenja gde se tempira forma, probaju različite kombinacije i igračice. Koliko zaista vredi reprezentacija Srbije videće se već na predstojećem EP, gde će doći Italijanke, Holanđanke, Nemice i revanša gladne Ruskinje.
Bez namere da ga umanjim, lično mislim da je ovaj rezultat splet sretnih okolnosti, jer je ekipa Srbije pokazala 150% svojih mogućnosti u trenucima kada su rivalke mahom bile zbunjene (obe utakmice protiv Ruskinja) i prilično ispod svojih mogućnosti (prva utakmica sa ekipom USA i ona sa Kinom). U trenucima kada su sa druge strane bile vrhunske protivnice-poraz ni jednog trenutka nije bio upitan (polufinale protiv USA).
Nije uspeh nakon 4 godine rezultatskog posta biti treći na nekom revijalnom takmičenju, već je uspeh biti najbolji kada je to najvažnije-na Olimpijadi, na Svetskom Prvenstvu i na Evropskom Prventstvu, pa tako godinama, u kontinuitetu.

my way

pre 12 godina

Svaka cast devojke, bravo!!! Neverovatan uspeh, Srbija je ponovo velesila u zenskoj odbojci! Hvala vam na velikoj radosti koju ste nam priredile!

Mika Vranjanac

pre 12 godina

Ako pogledate listu prvih 5:
1. USA
2. Brazil
3. SRBIJA
4. Rusija
5. Japan

Osim Srbije, sve drzave imaju preko 100 miliona stanovnika. Srbija, manje od 10 :-)

Bravo devojke!!

dejan-minhen

pre 12 godina

Bravo, bravo!!! ovo je veliki uspeh. A sada ostaje samo da im pozelim srecu na EP u Srbiji da osvoje zlato u prepunoj Areni. Ako bude srece sledece godine medalja u Londonu

nikol dž.femija

pre 12 godina

ČESTITKE, veliki uspeh, bravo za njih !!! DIVNO JE da se SRPSKA ZASTAVA vijori na pobedničkom postolju ! Drago mi je da igra i Jovana Vesović.

pera

pre 12 godina

svaka cast!fantastican uspeh!zaboravili ste i da je Milena Rasic najbolji smecer a Jovana Brakocevic najbolji poenter!devojke ponosni smo na vas!

Горан

pre 12 godina

Најискреније честитке нашим одбојкашким принцезама! Успеле су нешто што је сан многим одбојкашицама света! Бити трећи на свету је велики успех у сваком спорту.

smiley face

pre 12 godina

Svaka vam cast, sta reci =)))
E njih treba forsirati i davati im punu paznju jer to zaista zasluzuju, a ne ovim nesposobnim fudbalerima...

pera

pre 12 godina

Ma ubedljivo najbolji, najkompaktiniji, najstandardniji, najlepši, naj... tim u Srbiji. Pa čak i kada gube, kada ne ide, one su jednostvno slatke, prijatne, kulturne... nemam reči.

Kembo Ekoko

pre 12 godina

Prvo cestitka, ovome se niko nije nadao, prvi put na takmicenju i odmah medalja. Od 14 utakmica, odigrali smo 1 slabu i to onu prvu protiv Japana. To govori da ekipa pomalo sazrijeva i da moze da igra u kontinuitetu. Na turniru koji traje 25 dana i odigra 14 meceva ne moze se trazi perfekcija u svakom mecu. A ona 1. utakmica protiv Ruskinja je bila pa skoro perfekcija. Ako se ocuva forma, sa ovakvim odnosom na EP-u ce biti medalja, koja zavisi malo i od srece. Samo da nas povrede postede.
PS Cestitke i onom Rusu, koji je prvi ruski trener u svim sportovima sto ne galami, ne dere se, ne mlatara rukama

vuchkomilli

pre 12 godina

Zene BRA`O!!! Steta sto juce nije bilo malo vise koncentracije, vi mozete i morate vise, zato sto vredite za 3 zlata!!! samo napred!!!

GORAN.C

pre 12 godina

Svaka cast nasim odbojkasicama jer biti treci na svetu je mnogo veliki uspeh i zato ih drzava treba bogato nagraditi jer su u najlepsem svetlu prestavljale nasu zemlju SRBIJU.