Fudbal 271

Nedelja, 21.08.2011.

17:17

JSL: Marić srušio Partizan u 93.

Fudbaleri Slobode pobedili su Partizan u Užicu sa 2:1, u utakmici drugog kola Jelen Suprelige.

JSL: Mariæ srušio Partizan u 93. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

271 Komentari

Sortiraj po:

dzoni

pre 12 godina

Vidim da se javljaju navijaci zvezde i partizana koji bi voleli da dozive scenario, da prvak drzave konacno bude neki drugi klub. Kada se to bude desilo, tek tada mozemo reci da nasa liga lici na nesto. Ja sam navijac zvezde, ali bih isto tako voleo da vidim vojvodinu na celu prvenstva, ili mozda smederevo, radnicki, jagodinu, ili slobodu... Ali da bi se to desilo, potrebne su nam promene. Iz korena... Pocev od toleta, pa nadalje
...isto kao sto se desilo i u olimpijskom komitetu

Ne moze posten covek ni da kukumavci kad mu dodje

pre 12 godina

@ I pored pobede, Sloboda bi trebalo da uloži žalbu na suđenje. Mislim da je postalo degutanatno koliko se taj Partizan sistematski protežira iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu. Juče za Slobodu čist penal nije dosuđen, kriterijum kod dosuđivanja faulova potpuno neujednačen, a na štetu domaćina...iz utakmice u utakmicu obratite pažnju šta radi Saša Ilić...da je suđenje normalno, k'o što nije, taj dečko bi se bar pola prvenstva tuširao pre svojih saigrača. Na kraju, utakmica se produžava za celih 5 minuta potpuno bez ikakvog rezona...a siguran sam da faul posle kojeg je Sloboda dala drugi gol ne bi ni bio dosuđen da se neposredno pre njega nije dogodio grub start Saše Ilića koji nije sankcionisan...ovako, bilo bi suviše providno da se sudija napravi mutav dva puta za kratko vreme. Užičani, žalite se!
(Dragan, 22. avgust 2011 12:59)

I ako je od zvezdasa, nevidjeno je. Prevazisli ste sami sebe. Sto se vi ne zalite? Protiv nekih koji izgube i ostave vas da kukate dzabe. Ludo,burazere.

Ivan

pre 12 godina

Ovo što se dešava jasno pokazuje da Večiti rivali nisu imali dobre pripreme,baviću se više Partizanom,jer se ne može praviti tim sa dobrim rezultatima aa 3-4 treninga,zbog toga su i kod Crno-Belih i kod Komšija česte povrede,samim tim i loš kvalitet.Dovoljno je da se mali klubovi malo motivišu i evo kiksevi večitih rivala.Partizanu i Zvezdi fali samo-pouzdanje,a uz to misle kako su igrači veliki.Da još nešto,da li ljudi primećuju sličnost između Predsednika Zvezde i Trenera Reala kad izgube mečeve?Vojvodini su problem mali timovi iz Beograda i tu obično gube korak sa večitima.To pišem zbog toga da su i Partizan i Zvezda dva najveća kolektiva u Srbiji.U Partizanu treba da se zapitaju kako su uradili prelazni rok,a u Zvezdi da gledaju svoje dvorište,a ne da prave galamu, nakon svake pobede Partizana i poraza Zvezde.Da li se namešta,mislim da da,ali da to čine i jedni i drugi,a ponekad i mali klubovi.Svaka pohvala za Rad,Hajduk i Smederevo,a zanimljivost prave osim standarne Vojvodine,Spartak i Sloboda,još da krenu Radnički,Javor i Novi Pazar i zanimljiva liga.

Partizan uber alles

pre 12 godina

Mi smo ocajo spora ekipa,drukcije i ne mozemo igrati Vukic je spor loptu daje samo u sirinu nula,zasto on igra meni nije jasno covek dve godine nigde nije igrao a sad je nezamenjiv,isto vazi i sasu Ilica on kad je usao u igru nijedan tacan pas da doda potpuno je bez snage, a Babovic nijedan upotrebljiv centarsut na utakmici,ako sa ovom postavkom igre nastavi Stanoje da igra izgubicemo prvenstvo, a sa ovim sporacima u Evropi nam se smesi nula bodova.

srbija

pre 12 godina

Velika je sramota ako se medijski neproprate nedosudjeni penali za Javor i Slobodu u 2 kolu ove nase lige!
I naravno nastavi sa rigoroznim merama za lose sudjenje.

Boki

pre 12 godina

Kada bi nam prvenstvo bilo 100% regularno ovakvih utakmica bi bilo daleko vise. I Zvedza i Partizan bi ostavljali bodove po Uzicu, Subotici, Smederevu...a i veliko je pitanje ko bi bio sampion? Partizan, Zvezda, Vojvodina ili neko cetvrti. Navijam za Partizan ali bih voleo da dozivim takav scenario.

Kalimero

pre 12 godina

(PFC, 22. avgust 2011 01:32)

Svaka čast na komentaru! Ja kao veliki Grobar čestitam Slobodi i na pobedi i na novom stadionu i neću kukati kao neki na suđenje i penale jer imam hrabrosti da kažem da je pobeda Slobode čista kao suza. Daj Bože da nam stadioni budu uvek ovako popunjeni i da bude više ovako neizvesnih utakmica. A državnom projektu CZ ne želim nikakvo zlo i u pricipu me neintersuju već duže vreme.

Zemun

pre 12 godina

Ne znam sta nije jasno Partizan ima daleko slabiji tim nego prosle godine.Prodati kljucni igraci Tejgo,Petrovic,Savic a dovedene neadekvatne zamene.Ovo je bila sezona kada smo kao klub mogli da krenemo stepenicu vise ali zbog skrtosti uprave prilika je propustena,vec drugi put.Prvi put je bilo u sezoni kad smo ispali od Petrzalke,isto prodati kljucni igraci(dovoljan je bio ostanak Sase Ilica za prolaz)Partizan ce nazalost ostati mali klub u evropskim okvirima jer su prilike propustene i zato sto ima upravu ciji je primarni cilj lova a ne Partizan.

Dragan

pre 12 godina

I pored pobede, Sloboda bi trebalo da uloži žalbu na suđenje. Mislim da je postalo degutanatno koliko se taj Partizan sistematski protežira iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu. Juče za Slobodu čist penal nije dosuđen, kriterijum kod dosuđivanja faulova potpuno neujednačen, a na štetu domaćina...iz utakmice u utakmicu obratite pažnju šta radi Saša Ilić...da je suđenje normalno, k'o što nije, taj dečko bi se bar pola prvenstva tuširao pre svojih saigrača. Na kraju, utakmica se produžava za celih 5 minuta potpuno bez ikakvog rezona...a siguran sam da faul posle kojeg je Sloboda dala drugi gol ne bi ni bio dosuđen da se neposredno pre njega nije dogodio grub start Saše Ilića koji nije sankcionisan...ovako, bilo bi suviše providno da se sudija napravi mutav dva puta za kratko vreme. Užičani, žalite se!

Vise zabrinjavaju

pre 12 godina

Samo zvezdasima je logicno da traze u izgubljenoj utakmici znake da je namestena. Ovakve konstrukcije:"Sudija mislio...a vi" ne daju neku optimisticku prognozu.

fer442

pre 12 godina

bojkot nas pravih grobara!
(mille grobar, 22. avgust 2011 08:55)

Pravi grobari su trolovi sa mentalnim kapacitetom dvanestogodišnjaka koji nemaju života osim komentarisanja na B92 SPORT?

meekee

pre 12 godina

@PFC: svaka cast, brate, 100% istina!
Partizan kiksnuo, 300 komentara, Zvezda pobedila, 50 komentara.
Posle su grobari kompleksasi, a zvezdasi gledaju svaku Partizanovu utakmicu.
I to samo, ne bi li 'ulovili jos neku kradju'...
Joj, sta smo se mi nagledali kojekakvih penala za Zvezdu... ubedljivo je najsmesniji bio onaj na 20m od gola uz slucajno slabo iscrtane linije sesnaesterca kad je zvezdin igrac morao kao supermen da poleti, ne bi li uskocio u 16 xD pa, to nema nigde u Evropi...
I posle vi nekom nesto da pricate!!!
Mi makar priznajemo da se sudi na stetu malih klubova, ali vi ne vidite dalje od nosa.
U fazonu ste:
ogledalce, ogledalce, koji je najveci i najbolji klub u vasioni??
-Kako koji? pa, nasa Zvezda, celoj Evropi se tresu gace, samo da ne izvuce Zvezdu... u prvom pretkolu kvalifikacija! xD
Pozdrav ljubiteljima ovog naseg jadnog fudbala, koji nisu oslepeli od mrznje!

Marko

pre 12 godina

Posto se Stanoje prividno gubis evo ti mali savet za prvu postavu koja ce biti i energicnija i bolja i agresivnija i ako igra steci ce potrebno iskustvo..
Stojkovic(nazalost ali nemamo drugog),Aksentijevic,Volkov(ukolioko je oporavljen Lazevski),Rnic,Ivanov(na zalost..kad bude moglo probati tog Brazilca ili kupovati pod hitno nesto kasvetno),Smiljanic(defanzivni vezni)Tomic,Babic(u zavisnosti od protivnika mogu da menjaju strane a i ukoliko igra Lazevski levog beka onda Volkov mesto mladog Babica levi spoljni sto je i igrao covek pre nego sto ste ga doveli),Medo kao ofanzivni vezni jer je na toj poziciji igrao u Helsinkiju i jer ima sut i imace prilike na ovoj poziciji i da ga oproba,Eduardo i Markovic…..malog treba trpeti jer ima vecip otencijal nego Jovetic i Ljajic zajedno..
eto ti Stanoje bez puno filozofije prosto jednostavno i efikasno..dajem ti znjanje besplatno a jedino sto zelim za uzvrat je dobar i mocan Partizan…jer ga volim

Dragan

pre 12 godina

Da umreš od smeha...sudija nepotrebno produžio utakmicu za čitavih 5 minuta ne bi li grobari umuljali neki gol, kad ono, oni ga primiše...da umreš od smeha...taj im neće više suditi.

FCRS

pre 12 godina

(PFC, 22. avgust 2011 01:32)

E super što si se javio, jer odavno tražim priliku da napišem i svoju verziju priče o mržnji i nenavijanju za gradskog rivala i kada igra u evropi.
Navijam za Zvezdu i od malih nogu pratim kako košarkaške tako i fudbalske utakmice. Imao sam sreće da sam bio srednjoškolac kada je zvezda osvojila LŠ, pratio sam sve velike utakmice na Marakani, i uživao u igrama svoga tima. Isto tako mi je bilo milo i kada Partizan pobedi u Evropi i svim srcem sam navijao za njega. Međutim primetio sam kod moji prijatelja partizanovaca da ne navijaju za Zvezdu u evropi i da je 95% za njih navijalo protiv Zvezde u finalu lige šampiona protiv Olimpika. Pitao sam ih često puta zašto to, a oni su mi odgovorili da je najnormalnije da se Zvezda mrzi i navija protiv nje u bilo kojoj situaciji. Bio sam blago iznenađen njihovim stavom. Dosta godnia kasnije u eri košarkaške dominacije Partizana, bio sam na košarkaškoj utakmici Zvezda -Paok doživeo sam to da navijači Partizana dođu da navijaju protiv Zvezde i naprave nerede, uleću na teren, tuku se sa policijom, pale itd... To mi je bio vrh mržnje koji sam video.Ej i to u eri kada je partizan bio apsolutno dominantan u košarci!!!!!! To mi je bilo neshvatljivo i od tada sam omrzao partizan i navijao sam svim srcem protiv njega gde god igrao. Pitao sam sebe odakle je ta mržnja nagomilana? Shvatio sam da je u proteklih 30-40 godina nakupljeno dosta frustracija u srcima navijača partizana čim se pojavljuju takve reakcije!!!!
Sada me je već prošlo i manje više sam indiferentan ,shvatio sam da sam dozvolio da me jedan gest praznih glava natera da postanim kao oni . Ne želim to. Daleko od toga da navijam za Partizan sada, ali aplaudiram kada ostvari neki rezultat u Evropi zarad srpskog sporta.
Tako da i tebi preporučujem da malo preispitaš stavove i događaje koji su prethodili tvojoj odluci, i bićeš srećniji čovek !!!!

Realnost

pre 12 godina

Zao mi Gorcina!! Cak ni njegove pisanije u Blicu ne mogu napraviti od Partizana ekipu.Trudi se covek iz nedelje u nedelju al ne vredi.Samo ti pokusavaj.

Delija

pre 12 godina

Gledao sam obe danasnje utakmice,i cini mi se da u nasem fudbalu ide nesto na bolje...Veca posecenost,porazi 2 najveca kluba mozda govore da se ostali klubovi jacaju,a ne da Zvezda ili Partizan igraju ocajno...Jedan Rad je mozda nezasluzeno ispao od grckog Olimpiakos Volosa,od kog je bio bolji...Vosa i Spartak su se pojacali... Ranije su Zvezda i Partizan bili drasticno bolji od ostalih pa se cinilo da igraju perfektno,a opet u evropi nista znacajnije ne bi uradili...

Joy

pre 12 godina

Puno toga je bilo ocajno, ali mene je fascinirao Stojkovic, kada je kod prvog gola okrenuo ledja, pre nego sto je ovaj decko i zamahnuo da sutne, KATASTROFA!

Igor Andjic

pre 12 godina

Ljudi pustite Beogradjane nek navijaju za blizance to je njihov grad njihova istorija i svaka im cast i jednima i drugima.Ali vi van Bga svi za svoj gradski klub da navijate nema Zvezda nema Partizan.Samo u Kragujevcu ces sresti covek na ulici koji ce na pitanje za kog navija reci Radnicki pri tome nece ni pomisliti na blizance.To je ono sto treba nasim gradovima iskreni i odani navijaci.Veliki pozdrav za Radovce svaka im cast kako bodre i vole svoj klub.Voleobih da oni osvoje titulu jer iskreno moj Radnicki ove godine hvata zalet i bice pravi tek na sledece leto.Pozdrav svima i tako to.

PFC

pre 12 godina

Navijac sam Partizana koji je danas bio prisutan u Uzicu na utakmici.Cestitke Slobodi na pobjedi i par komentara.Prije svega raduje me sto se ulaza u fudbalsku infrastrukturu po Srbiji i ostaje mi da se nadam kako je to samo pocetak.
O samoj utakmici je, manje-vise, sve receno.Slozicu se najvecim brojem ovdje vidjenih komentara, a vezanih za igru mog PFC. Dakle, nesto se mora mijenjati. S tim u vezi, moram izraziti zadovoljstvo oko komentara koje ovdje ostavljaju pravi navijaci PFC, a koji su samokriticni i koji traze mnogo bolju igru, promjene itd...E to je jedna od stvari koja nas razlikuje od navijaca CZ, a koji su pod potpunim uticajem svoje uprave skloni svemu drugome samo ne bacanju pogleda u svoje dvoriste, a koje je prljavo da prljavije ne moze biti. Ono sto me kao Srbina zabrinjava je taj nemoguci anagonizam, tj. mrznja navijaca CZ usmjerena prema svemu sto ima veze sa Partizanom. To je poprimilo tolike razmjere da smatram kako bi drzavne institucije ozbiljno trebale da se time pozabave. Ko je bio danas na stadionu u Uzicu, mogao je da se uvjeri u to. Naime, opste je poznato da je na narod navijacki podijeljen na dva dijela ( cast onim zaista rijetkim koji navijaju iskljicivo samo za nekog treceg).Sasvim je bilo jasno da su oni koji nisu navijali za Partizan u stvari navijaci CZ koji su, kroz podrsku Slobodi, dosli da iskale mrznju prema Partizanu. Pa samo da ste culi te komentare, urlike, izlive mrznje prema svakom clanu Partizanovog tima...U najmanju ruku zabrinjavajuce. Pokusavam stvari sagledati krajnje objektivno. Ja sam kao navijac Parizana zdusno navijao za CZ kad je osvojila KS, dobro se sjecam tog vremena. Sta se potom desava? Pocinje orkestrirana kampanja iz CZ usmjerena prema Partizanu, a sve se poklapa sa pocetkom velikog posrtanja citavog SD CZ. Nikad necu zaboraviti izjavu Dragana Dzajica gdje kaze kako u evropskim utakmicama navija za partizanovog protivnika. Od tada sve krece. Neuspjesi, i to teski, neispunjavanje obecanja, se zataskavaju i energija se usmjerava ka formiranju mrznje prema Partizanu. To traje bezmalo 20 godina, s tim sto je sve izrazenije.Naravno, bio bih blesav da kazem kako pored vega toga navijam i dalje da CZ dobije evropsku utakmicu, takvim su me oni napravili, ali ne mrzim.Naravno, u toj svoj kampanji se zamjenjuju teze pa se govori o nekakvom kompleksu, a sto je ocigledno obrnuto. Vjerovatno ja imam kompleks sto mi mnoge ekipe SD, u ovako teskoj ekonomskoj situaciji, pricinjavaju zadovoljstvo pa kosarkasi igraju kako igraju, stvarajuci godinama onakve igrace i noseci srpsku kosarku, sto to isto cine vaterpolisti pa jos osvoje LS, sto nam je FK stabilan za ove uslove i sto pokusava koliko-toliko da se probije u vremenu kada je veliki novac obavezan preduslov za vrhunski rezultat..Ima toga jos. U situaciji kada nase komsije nemaju ama bas nista od toga, ali nista, oni pocinju da svoju frustraciju pretvaraju u mrznju prema nama svima, ne pokusavajuci da podju od sebe. Ne bi ovo bilo toliko ozbiljno da je u pitanju izuzetak od pravila, ali ovo je uzelo tolikog maha da je preduzimanje nekih mjera krajne neophodno. Kakvih, ne znam, ali riba od glave smrdi. Dakle, oni koji upravljaju SD CZ, iz sjenke ili javno, ne znam... Tu je problem, odatle se truje dio ovog napacenog naroda i tjera, ne da voli svoj klub, vec da mrzi rivala i time hrani svoje emocije vezane za sport.

razume se!!!!!!

pre 12 godina

hahaha...grobari prozivaju javi se istok,javi se zapad! NIJEDNA DUSA SE NEJAVLJA!!!!...sudija seva kartonima Uzicanima,partizanu nista... Sudija produzava 5 minuta tekmu,partizan ne postize gol...
Sloboda 2 Partizan 1-jaci od nepravde...gledao sam celu utakmicu sa ortacima i navijao sam za vas i ucinili ste nas trojicu Novosadjana ponosnim...samo nastavite tako!

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Ja i dalje ne razumem kako i zasto Stefan Babovic nosi kapitensku traku. Inace Stanojevic je pred mec sa Slobodom rekao da je Partizan druga ekipa u Evropi po broju golova prosle godine, brecao se na novinare, svrdlao onim svojim sitnim okicama, a gle sad... poraz od Slobode point Sevojno. Neka sada pokaze kakak je karakter i uradi ono sto je najbolje za Partizan... ako ima imalo obraza

Bari1991

pre 12 godina

ko stvarno zna sa koliko stranih igrača može da se igra utakmica u JSL.da li je moguće da se dogodi da neko koje večeras pobedio izgubi sa 3.0 jel mu je igralo 6 stranaca ne računajući novog srbina
(srecko, 21. avgust 2011 21:36

Em nemas pojma,em si se zabrojao!!!Stranci su Adi,Borha,Savio i Meznga.Evandro i Vesovic imaju srpsko drzavljanstvo!!!

Lemi

pre 12 godina

Jel Severina Vuckovic bila na utakmici??
(uncle phil, 21. avgust 2011 23:17)

Brate,svi smo cekali da se pojavi,s obzirom na Milanceta,vlasnika Valjaonice,ali su nazalost samo pustili Bred Pita na poluvremenu!Jbg! :D

libe

pre 12 godina

Volim Partizan,ali mogu reći da uz našu igru već godinama ne moze pošteno ni da se navija!Ta naša igra je toliko dosadna da to nije normalno.Zadnji put smo igrali brzo i jednostavno kad nam je trener bio Jusufi!
(Nadao sam se, 21. avgust 2011 19:27)

Ne zaboravi i Golca..

Marko

pre 12 godina

Nije bilo u timu Scepovica neznam zasto se sad zalite valda je za sve on kriv.
(Soko, 21. avgust 2011 21:26)
# Link komentara

Ne bi me cudilo da je licno Scepovic napisao ovaj komentar

čovek

pre 12 godina

Čestitke hrabrim užičanima. Izginuli su za pobedu.
A vi komšije, ne bulaznite, ta promašena investicija koja traje godinama nije Partizanov problem već nesposobnjakovića u Zvezdi.

Pozdrav svim ljubiteljima fudbala koji još veruju u njega.

volim to slavno ime

pre 12 godina

Ono danas je bila katastrofa, Vukic i Ilic strasni, Kamara se u poslednje vreme gubi, nemamo desnog beka...Aksentijevicu svaka cast, mali Lazar je isto dobar, drago mi je sto su igrali u prvoj danas...Na sredinu treba da stavi malog Ninkovica, mladost moze da izgura ovu nasu ligu... Mislim da smo jaci nego prosle god. iako se bas to ne pokazuje...I ljudi kako ne mozete da shvatite da ne moze stalno da se pobedjuje?!
Volim Partizan!

Darko-UE

pre 12 godina

Aj' neka neko objasni navijacima drugog blizanca da smo mi pobedili ove beogradjane a ne oni...Partizan sedmi,zvezda jedanaesta...NEPROCENJIVO :))))

my way

pre 12 godina

Počeli Beograđani da gube pa sad pričaju kako nam je fudbal nikakav,dosta bre više Zvezda i Partizan dosadili ste više i Bogu i narodu!Napred Niški Radnički da upadne u viši rang pa i mi da ih bijemo!
(Meraklija, 21. avgust 2011 21:26)

Veruj da vecina nas Beogradjana ipak vise vodi racuna o interesu Srbije, srpskog sporta i srpskog fudbala nego o onome sto se misli (a nije tacno) da je interes Zvezde i Partizana, a to su neke regionalne lige. Nas fudbal i nasa liga su takvi kakvi su i nema magicnog stapica koji ce to da promeni, ni velikih sponzora koji samo cekaju taj trenutak i vec spremili pare koje ce da uloze. Eno vam NLB liga, pa pogledajte u kakvoj su situaciji oni nasi klubovi koji je igraju, a sta je tek sa ostalima koji su ostavljeni na cedilu. Zar Spartak iz Subotice, Borac iz Cacka, Hajduk iz Kule, Rad, kragujevacki i niski Radnicki... treba da propadnu, a zbog cega? Mozes ti da igras sta hoces, ali domace takmicenje i ceo domaci sistem ne mozes da rusis. A i ova dva kola i porazi Zvezde i Partizana su nesto pokazali. Moja poruka ljudima iz 2 nasa najveca kluba i Vojvodine "sedite di ste, ni za di niste".

laki

pre 12 godina

Ja bih samo hteo da dodam jednu sitnicu koja se izgleda nije videla u tv prenosu posto vidim da niko ne pominje...a to je da su se grobari potukli izmedju sebe na utakmici.Licno gledao svojim ocima.

Kakvo će to biti ućešće u ligi Evrope, da Bog sačuva

pre 12 godina

A mi svi mislili da je problem Šćepović. Kad ono istih takvih gotovo cela ekipa, sve sa rezervama.

Crni Sale

pre 12 godina

Sta reci za partizan koji je formirao tim za ligu sampiona ili crvenu zvezdu koja se pojacala za ligu evrope. Sramota. Postoje samo nekoliko objasnjenja zasto ovi timovi gube utakmice u nasoj ligi. Mozda zato sto prilaze utakmicama kao tezem treningu i trude se da igraci ostanu ne povredjeni. Moze se videti da igraci na transfer listi previse soliraju kako bi se sto bolje prodali. Kladionica ima kao pecuraka, a nasi siromasi(klubovi, igraci, sudije, fss) bi prihvatili svaki evro koji bi im se ponudio. Sudija moze da pogresi, pa moze i da kompezuje. Ali ako tim nije u stanju da svojom igrom zasluzi pobedu onda je i ne zasluzuje. Igra se 90 minuta. Igra se za navijace i golove. Prema poseti na nasim stadionima zakljucite sami kako se to igra i za koga! Partizan je mogao da pregazi Samrok, a zasto nije? Da je zvezda igrala protiv javora sa 50% snage koju je pruzila protiv rena, pobedila bi sa dvocifrenom razlikom! I za kraj ne treba se cuditi zasto onda umesto aplauza na nasim stadionima sevaju nozevi i pogrdne parole.

Brane sa Korane

pre 12 godina

U 25. minutu domaćin je tražio penal zbog prekršaja Ivanova, ali je sudija odmahnuo rukom.

Ovde je greska u tekstu treba da stoji ali je Tole odmahnuo rukom,to je ispravnije.

Partizanovac

pre 12 godina

Nije bitan poraz, desava se u svim ligama da favoriti izgube a mozda nasa liga pocinje da bude jaca... Cak je i dobro da nas malo spuste na zemlju a i da Sloboda lepo proslavi otvaranje stadiona.
Ono sto mene najvise brine, pored slabe igre, je nesposobnost da zadrzimo gol prednosti kad ga steknemo. To se ponavlja od Genka, preko Samroka pa do Slobode. To je prosto neobjasnjivo, umesto da damo jos jedan gol ili da se dobro branimo (kada igramo protiv jacih ekipa) mi se povucemo i maltene sami sebi damo gol.
Takodje me izludjuje ne uvezbanost kornera i auta! Da li je moguce da nam 90% auta propadne a o kornerima i nabacivanju balona u ruke golmana da ne pricam... Nije ni cudo sto je Stanojevic iznenadjen da neka ekipa (u ovom slucaju Samroka) moze stalno da nas ugrozava iz auta- moze jer to vezbaju na treninzima! Kod nas od Zuke i Klea nema ko da primi loptu, da se zagradi i da je prosledi.
I poslednja stvar. Ne mogu da igraju zajedno i Vukic i Ilic i Babovic (on po meni ne bi ni trebalo da igra jer je jako los ove sezone) jer nam je onda vezni red spor. Treba neko i da trci... Nadam se da su se malo trgli i da ce vec od sledece utakmice da povrate igru protiv Genka

SmeHoteka

pre 12 godina

Cekaj VI bi ste u Evropu? Pa prvo ce u cetvrtak u sred Bg Samrok da vas pocepa, a onda tek sledi pad u prvenstvu. Mada u Evropi se mole bogu da prodjete to su im bar sigurni bodovi hahahahah. Stojke Murinjo, liga sampiona, musema hahah cutite bre da se skupimo ja i ortaci s malog fudbala pa bi bilo gusto.

Mirko

pre 12 godina

Ovde retko ima pravih i iskrenih navijaca.Pa sta ako je izgubio?! Da je pobedio 1:0 sa nikakvom igrom niko ni pomenuo nebi da je igra bila losa, da je Stanojevic los, da treba nesto da se menja... Kad znamo da je utakmica nemestena niko se ne buni, bitno je samo da se pobedjuje. E kad se izgubi e onda odmah smene. Pa treba da gube i Zvezda i Partizan. Pa to je tek prava liga. Kakvo je to prvenstvo kad dve ekipe uglavnom sve pobedjuju i prvak se odlucuje u medjusobnom duelu? E ovakva liga je zanimljivija. Kad zvezda izgubi odmah smenjuj Lukica i Adzica. Pa ne moze tako... Ovo prvenstvo ce da bude zanimljivo ako ne bude namestanja.

crno-beli

pre 12 godina

Prvo sve cestitke Slobodi na zasluzenoj pobedi, i sve sto cu dalje reci nema nikakvu nameru da omalovazi njihov uspeh.
Sto se tice Partizana, ovo je jadno, bedno i ocajno. Igra apsolutno ne postoji, zanima me koliko su puta sutnuli u okvir gola. Gledaoci zvizde kad je sudija produzio 5 minuta, a da se igralo jos 5 dana Partizan ne bi dao gol. Ovakvo fudbalsko neznanje i, jos vise, letargija i nezainteresovanost, dokaz su da strmoglavo padamo na dno, i klubovi i reprezentacija. Kad pogledas neku evropsku utakmicu, pa okrenes na Zvezdu ili Partizan, imas utisak da gledas usporeni snimak.
Mnogi kazu da je dobro za nas fudbal da Zvezda i Partizan gube. Po meni je to samo delimicno tacno, tj. nije dobro da se samo oni pitaju o svemu i treba razvijati fudbalske centre..., ali bojim se da ce ove godine beogradski ,,velikani'' gubiti vise nego ranije, ne zato sto je liga jaka, nego su oni sve gori i smesniji, sto se vidi kad igraju u Evropi.
Gledao sam i Spartak - Zvezda i Sloboda - Partizan, i oba puta su domacini dosli do zasluzene pobede, a za to im nije bilo potrebno ni preveliko fudbalsko znanje, ni sreca, vec samo da se ne povuku potpuno nego da napadaju protivnicke igrace. Nista vise! Sve u svemu, jos jednom cestitke Slobodi, ali ovo zaista postaje otuzno!

Simeon

pre 12 godina

Ljudiii, pa ovo i nije tako loshe...
Laki misli na pecenje, a ja na JSL. Valjda ce ove godine biti uravnotezenija, ali ne zbog pada kvaliteta CZ i PFC, vec zbog bolje igre ostalih.

pfc

pre 12 godina

Sledi vam borba za 4-5 mesto u "jelen" ligu.Osim Volkova i ova rti dečaka ostali su ZALUTALI(zaboravio sam Dieru)Đuro odlazi i povedi upravu celu nisam VAŠ navijač ali za dobro Partizana i srbskog fudbala ODLAZI.
(bgd, 21. avgust 2011 20:03)

koliko gramatičkih grešaka na jednom mestu, STRAŠNO ;))

postman

pre 12 godina

Kako ste svi smesni !
Izgubio Patlidzan,izgubila ZLezda ! Buahaha !
Samo je kod nas katastrofa kad ekipa izgubi jednu utakmicu i to na pocetku prvenstva.U Evropi u prva dva kola kiksnuli Bajern,Arsenal,PSG,Borusija pa nigde nije smak sveta,samo kod nas razmazeni kvazi-navijaci hoce da menjaju upravu,igrace,ekonoma,baba-seru u klubovima.Kamo srece da nasi favoriti cesce gube,bar bi bilo zanimljivije (i regularnije) prvenstvo a ne kao do sad posle 10 kola da imaju po 15 bodova fore u odnosu na tzv. manje klubove.Nadam se da ce doci dan kad ce neko osim blizanaca moci i smeti da uzme titulu.

Simeon

pre 12 godina

Ljudiii, pa ovo i nije tako loshe...
Laki misli na pecenje, a ja na JSL. Valjda ce ove godine biti uravnotezenija, ali ne zbog pada kvaliteta CZ i PFC, vec zbog bolje igre ostalih.

flojd

pre 12 godina

Bio sam na utakmici.Lep ambijent,pun stadion,velika vrucina i propusti organizatora.Na istocnu i juznu tribinu koje primaju bar pet hiljada ljudi a imaju zajedno jedan ulaz velicine kucnih vrata cekalo se na ulazak dobrih pola sata pa i vise.Na poluvremenu niko nije smeo da izadje sa stadiona a iako izadjes nazad vise ne mozes.Sramota,pogotovu sto su citave porodice sa sve malom decom dosle da uzivaju u sportskom spektaklu kakav Uzice ne pamti u skorije vreme.Na tribinama vrucina ,kao u logoru, plasticne flasice sa vodom su oduzimane na ulazu,tako da su ljudi jedva cekali kraj da se ne onesveste.Ali, dobro, unutrasnjost se budi.Lepo je videti pune stadione u Uzicu,Novom Pazaru,Subotici,Kragujevcu...Sloboda dobra,vise zelela pobedu,Partizan anemican,bezvoljan (ne znam da li namerno ili ne).Mali Aksentijevic i Markovic uz Meda po meni najbolji na terenu.Kasalica u Slobodi danas bolji od Eduarda,Dijare i Jovancica zajedno.Sve u svemu izgleda da se nesto na bolje krece u nasem fudbalu.Videcemo da li ce to dati rezultata.Sportski pozdrav iz Uzica!!!

Milko Djurovski

pre 12 godina

Sramota od igre Partizana.Stanojeviću stidi se ako uopšte to i umeš.Bojkot obavezno jer ovo više ne može da se podnosi.Bolje kraj sa užasom nego užas bez kraja.Pozdrav za sve "Grobare".
(mtv, 21. avgust 2011 19:31)
Bojkotom bi se nesto promenilo. Nisam bio ni za bojkot Bjeke i Zeke, ali ocigledno su vise sile i slaboumni nazovi navijaci izdejstvovali to. Dokle vise...!!!

ja

pre 12 godina

Ovo vece je bilo predivno,ne samo zato sto sam zvezdas vec i zbog dve situacije iz Uzica i Marakane koje su mozda i najveci biseri fudbala i pokazatelj gde je nas fudbal trenutno.
Situacija 1.
Fudbaler Slobode ispucava loptu,Stankovic(bek pfc-a) krece po nju na gol aut liniju,kupi loptu,okrece se,pogleda okolo,vidi nema nikog i...lik je ladno pretrcao 40m da bi je bukvalno dao u noge S.Ilicu umesto da mu baci pas?!?!Tom potezu bi se nasmejali i oni koji nikad nisu culi za fudbal.
Situacija 2
Napadac Javora,kod rezultata 1:0 krece u solo prodor,igrac Zvezde ga zaustavlja,lopta dolazi do Adija koji je sam udaljen mozda 2m od fudbalera Javora a taj fudbaler umesto da napadne poslednjeg igraca odbrane se unapred pomiri sa izgubljenom loptom,okrece se i psuje saigraca a lopta na 2m od njega?!?!?!I sad vi meni recite ko je tu lud?Gde je osnovni intelekt Stankovica i tog iz Javora?Nas fudbal je zaista dostigao samo dno...

grobar_banjaluka

pre 12 godina

ovaj poraz je dobro dosao da nam pokaze gdje grijesimo.Partizan danas nije bio los uopste, poraz nije zasluzio, ali tako je to u fudbalu! bravo Sir Stanoje za hrabrost, vjerujemo u tebe i u tim! idemo sad na Irce i LE je nasa! gani, vi tisina, kakvi god da smo, za vas mo otrov!

Roki MD

pre 12 godina

Dobar poraz, u pravo vrijeme, da se sve usijane glave na vrijeme počnu hladiti. Liga je duga, a Šamrok blizu. Ne treba očajavati, treba hladne glave reagovati!

vlajzi

pre 12 godina

hahahahaha... gledam zvezdase, vise su razocarani sto je Partizan izgubio, nego navijaci Partizana! cele utakmice vicu Tole ovo, Tole ono... kad je sudija produzio 5 minuta 'znali su da ce da se igra dok Partizan ne da gol'. a vidi ih sad, pokisli ko kiseo kupus. nije im ni do zivota. ne raduju se ni zvezdinoj pobedi. hahaha kako sad Tole da bude kriv, sto ce oni na kraju da budu 3 u prvensrtvu. i to uz mnogo srece! hahaha

Showtime

pre 12 godina

Mi cemo uvek biti uz tebe! Idemo dalje... Tek je pocetak. Imamo najjacu ekipu u zemlji uz Rad, tako da mislim da ce sve doci na svoje mesto kad bude trebalo. Inace, Sloboda je danas zasluzeno pobedila i sve cestitke.

Napred Partizan! Svi na Samrok da udjemo u LE!

Hamlet

pre 12 godina

Ljudi moji ala je nesto trulavo u Partizanu i to mnogo vise nego u drzavi Danskoj!!Pa zar ce biti moguce da posle i ovoga[ne zbog poraza nego opet zbog prikazane igre ako se to moze uopste time nazvati]niko nece staviti prst na celo u upravi i nesto preduzeti??Pa moze se reci da je za nas Shamrock sad vec kao Barselona-tesko nama!!

Nikola

pre 12 godina

Pa ne moze tole sve,dogovor je bio da pokazete barem neki minimum za prvu ligu.Sledeci put i protivnicki tim da platite pored sudija.Ehh kad bi svaki klub drzao ljajic,ali jbg ne moze.

Kus bre!

pre 12 godina

Stanoje, vrijeme je da ides.
(GROBARI HERCEG NOVI, 21. avgust 2011 19:43)


Alo bre, koji su to grobari iz HN-a? :) Herceg novi navija za Zvezdu!

srecko

pre 12 godina

ko stvarno zna sa koliko stranih igrača može da se igra utakmica u JSL.da li je moguće da se dogodi da neko koje večeras pobedio izgubi sa 3.0 jel mu je igralo 6 stranaca ne računajući novog srbina

Ivan iz Cacka

pre 12 godina

Ako das dva gola uzastopce, utakmica gubi dramatiku, slabijem protivniku lako das gol ali treba od njega primiti dva a da niko ne posumnja... sto li vam ja ovo pricam i otkrivam tajne "modernog" fudbala?
(Stanoje III (bez razloga zvani Murinjo), 21. avgust 2011 10:24)

Neko je juce ostavio ovaj komentar. Ko god da si, ako ovo citas, HVALA! Uzeo sam u razmatranje i odigrao GG umesto 2... Znam da je 80% utakmica rezirano (mislim na celo prvenstvo), a izgleda da si ti jedan od malobrojnih koji to takodje vidi i zna. Svako dobro, pa ako opet nesto naidje javi (to kazem da bi i drugi imali jasniju sliku sta se radi, a naravno i zbog toga da iskoristim tu cinjenicu i malo oslabim kladionicarsku mafiju :) Veliki pozdrav!

Sevojno

pre 12 godina

Polako ali sigurno ce blizanci poceti da dobijaju tikove na pomen reci "Sevojno" :). U stvari, jedni vec jesu, a od danas i ovi drugi!

antigrobar

pre 12 godina

Nije mi jasno zasto svi kukate na Stanojevica? Kako niste zakljucili da je ovako jadna igra jadnog partizana namerna a sve u cilju da se zavaraju brojni clanovi strucnog staba fudbalske velesile Shamrocka,koji su bili tu da gledaju utakmicu?? Videcete da je SER Stanoje Murinjo uspeo u svojoj nameri,pa ce u potpuno novom svetlu i u briljantnoj partiji svojih pulena pobediti jako neugodne Irce sa 1-0.....

Wien

pre 12 godina

Sada je valda i poslednjoj fudbalskoj neznalici jasno da je Stanojevic mali trener, nedorastao Partizanu i da njegovim izgovorima jednostavno vise mesta nema.Gubiti vec dobijeno i to na oba fronta mogu samo nesposobni treneri ,kao sto je on.On nas vec mesecima zamajava o nekom novom igrom i koncepcijom, a ustvari samo kupuje vreme i produbljuje agoniju.Selektirao je igrace,imao kompletne pripreme i napravio jedno nista.I kako sam Stanojevic rece da se nista ne desava slucajno zaklucak je prost.On nezna bolje i vise.!!!

Igor Andjic

pre 12 godina

Ovo je dokaz da kad je stadion pun Partizan i Zvezda gube zasto? pa zato sto sudije nemogu bas tako lako da im pomazu kao kad igraju sa Borcom pred 10 gledalaca i bez tv prenosa.I danas je sudija pomagao partizanu mozda ne mnogo ali malo sigurno toliko da sece kontre Uzicana.A Uzicanima nek je sa srecom nov stadion i da igraju na njemu uvek hrabro,docicu sigurno sa Radnickim kad budemo gostovali da uzivam.

PosmatraC

pre 12 godina

Pa juce je Stanoje rekao da je Partizan drugi u Evropi po efikasnosti??????, i...... Napisao sam da nazalost igramo najgori fudbal u Evropi i da je vreme da pokupi kofere.Zar nisam bio u pravu gledajuci danasnju utakmicu.

Šaca

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da se 4 puta uhvati za stativu i gleda kako lopta ulazi u gol. Da li ON može da shvati da ako igrač prebaci živi zid nema teorije da stigne do druge stative. Ako ON ne može da ukapira neke jednostavne stvari, šta radi trener golmana. Jednog i drugog treba smeniti.

johny

pre 12 godina

ovaj ivanov je nevidjena kiksara, protiv samroka mu onaj proturio kroz noge, danas mu ovaj bezi a indirektan je krivac i za drugi gol sevojna jer on i eduardo uopste nisu ni skocili u zivom zidu

Ist Klintvud

pre 12 godina

Ovo je cetvrta utakmica koja se igrala na 1:0-dosta je. Trebam li ja da kazem sta da se radi ili postoji placeni trener za to?

BOTA

pre 12 godina

Necu da komentarisem rezultat, ali hocu da primetim nesto drugo. Gledajuci koliko je danas u Uzicu bilo zandarmerije ja bih u Srbiji fudbal zabranio.Da li smo mi normalan narod? Koliko ovo sve kosta? Ja se secam vremena,kada je utakmice obezbedjvalo nekoliko policajaca.Urazumimo se vec jednom.

XXL Grobar

pre 12 godina

Prvo cestitke Slobodi.
Drugo jedan savet za Stanojevica ako cita komentare kako kaze - ako je ponavljanje tajna uspeha onda je tvoje ponavljanje istih gresaka tajna tvog neuspeha koji polako pocinje da iritira. Ili igraj napadacki pa izgubi i 10-0 ili ovo davljenje lopte treniraj sa nekom decicom u ulici. Igrate kao neke babe sa 100 dodira. Kad si stigao u Partizan vise si cini mi se radio a manje pricao dok je sad vise filozofiranja a manje truda. Ovo kazem bez zle namere.
Bojim se da ako nastavis sa ovakvim forsiranjem igre igraci Samroka ne budu u pravu kad kazu da ce da okrenu Grobare protiv igraca pa naravno i tebe.
Za sada jos uvek smo svi tu i imas jos kredita - nije jedan poraz smak sveta ali igra i filozofija ti nisu dobri.
O ovim komentarima komsinice glupo je komentarisati - to je kao kad komarac ujede slona.

tole

pre 12 godina

Nije sudija mogao baš da pomogne. Ipak je otvaranje stadiona u Užicu i bio bi nas maler. Već na sledećim utakmicama će biti po starom ali neka i igrači pokažu da su igrači jedinog tima koji se plasirao u LŠ.

guido

pre 12 godina

super. neka gubimo sve dok stanojevic ne dobije otkaz. upropastio je sezonu jos u utakmicama potiv genka dok je on na klupi ne vrijedi nam ni igrati.

djuric i krstajic neka razmisle o ovim stvrima:

- otjerali moreiru
-prodali clea za male pare
-prodali savica za male pare. igrao mu stankovic umjesto savica u ligi sampion protiv arsenala gdje je savic bio na probi?!
-prodali fejsu za male pare
-doveli vukica da zamjeni moeiru?!
-nisu htjeli platit tejga milion ipo a forsiraju scepovica koji se seta po terenu?
-doveli smotanog ivanova kojem amateri protuaju loptu kroz noge?
-doveli polovnog brazilca a nisu htjeli dati ugovor perspektivnom frimpongu koji je dobro igrao prijateljske utakmice?!
- doveli nekakvog rankovica a imamo aksentijevica?
- i pored aksentijevica protiv genka igrao smotani nekompetentni miljkovic koji je pauzirao 2 mjeseca?
- trener misli da je murinjo i zatvara utakmice nakon postignutog gola a ne zna kako?

itd.

Meraklija

pre 12 godina

Počeli Beograđani da gube pa sad pričaju kako nam je fudbal nikakav,dosta bre više Zvezda i Partizan dosadili ste više i Bogu i narodu!Napred Niški Radnički da upadne u viši rang pa i mi da ih bijemo!

Murinjo III (zvani Stanoje)

pre 12 godina

@ Ako das dva gola uzastopce, utakmica gubi dramatiku, slabijem protivniku lako das gol ali treba od njega primiti dva a da niko ne posumnja... sto li vam ja ovo pricam i otkrivam tajne "modernog" fudbala?
(Stanoje III (bez razloga zvani Murinjo), 21. avgust 2011 10:24)

Bogami ima razloga.

Vaske

pre 12 godina

Partizan je ekipa koju trenutno moze svaki amaterski klub pobediti.Nije jasno sta oni treniraju.Kako objasniti da fudbaleri ne znaju osnovne poteze,ne kapiraju fudbal.Onda se postavlja pitanje kakav je i ucitelj.Bilo kako bilo,ovo nista ne valja,ni igraci ni trener ni uprava.

delija

pre 12 godina

Stanoje ostani. Grobari sto nas pominjete kada ste VI izgubili-
Tole reaguj drugo kolo pa poraz. Mozda da ne bude providno krenuce sa namestanjem od proleca.

Radovan IV

pre 12 godina

Klubovi su odavno uvideli da og gledalaca nema vajde. Kladionice placaju bolje a nasi fudbaleri nisu krivi sto lose glume. Fudbal vise nema gde da se gleda a gluma je bolja u pozoristima. Samo isti glumci...

ijavolimpartizan

pre 12 godina

Cestitke Uzicanima,zasluzena pobeda !!
Babovic i Vukic su,blago receno,sporiji od moje pokojne babe !!Za Babovica da dodam: to je gospodin NEMAMDESNUNOGUAIDAIMAMSUVISESAMSPOR!!

Jeste bilo tesko vreme za igru ali,izvini,kako je bilo njima tako i nama,nema opravdanja !!Stanojevic:klasika...dali smo gol,ajd sad si u odbranu !!

P.S.Gledah malo Zvezdanu...njima se vise nikada nece svirati penal,zapamtite to...da ne verujete sta nije svirao Javoru,ali OK.Ko bi ih trpeo opet.Neka pobede Javor...ekipa koja se konstantno brani i ne zasluzuje a uzme ijedan bod !!

NAPRED PARTIZAN (bez Babovica i Vukica)

Darko Tanevski, grobar do groba

pre 12 godina

Lap je vama Zvezdasimakopajte malo dublje u rupi i naprvite bazen za 50 000 ljudi.Produzice te sezonu kupanja!

sonebg

pre 12 godina

Samo jedno pitanje za Grobare: Gde je to vas Djura igrao fudbal kada ima znanje da kaze kako imate dobar tim?
Pa vi ne da nemate tim nego nema ni "T" od tima.
Realno Partizan je "Busan" na sve strane. Napad los sredina losa a odbrana nikakva.

Miško

pre 12 godina

Navijam za Partizan, ali moram priznati da posle odlaska Ivana Tomića i igrača koje je on doveo Partizan igra sve gore.
Golman prima golove sa 30 metara, igrači umesto u aut izbijaju loptu u korner, napadači ne mogu da pogode ni okvir gola, igrači sredine dave loptu dok ne izgube ili dodaju protivniku a za to vreme ostali stoje, špicevi uvek primaju loptu kada su u ofsajdu.
Mladi igrači koji imaju kvalitet ne dobijaju pravu šansu, što je najbolje pokazao Aksentijević.
Sa ovakvom igrom nećemo ući ni u Ligu Evrope, što je možda i bolje da se ne brukamo, kada su se Irci onako poigravali sa nama u finišu utakmice u Dablinu.
Sloboda nam je danas učinila veliku uslugu, zato što bismo u slučaju povoljnijeg rezultata i dalje bili u zabludi da je sve u redu.
Kada je ovakva situacija u Partizanu, koji je i pored svega najbilji u zemlji, može se zaključiti kakav nam je fudbal.

Erska u srcu

pre 12 godina

Ne mogu da verujem sta sve pise u komentarima. Jel ovaj narod misli da postoje samo Partizan i Zvezda? Pobeda Slobode je pobeda Slobode, a ne pobeda Zvezde. Kako je prosao Partizan, koji je inace moj omiljeni klub, verujem da ce od istih proci i Zvezda. Sloboda ne igra ni za Zvezdu ni za Partizan. Sloboda igra za Uzicki kraj i cast zapadne Srbije, zbog takvih momaka sam ponosan sto sam iz Uzickog kraja. Uostalom, jer ono Zvezda od njih ispala u kupu u polufinalu? Sloboda je nasa. Momci su igrali srcano, izgubiti od njih nije blam (za Spartak ne znam), sto ce u Uzicu videti nadam se i Zvezda i Vojvodina... Kad Sloboda igra svima zelim isto, da od nje izgube. Zato je neukusno da se vi koji navijate za Zvezdu nasladjujete, proci cete isto. I Slobodine pobede samo su nase, a ne vase. Zapamtite to, trebace ubuduce.

mist

pre 12 godina

Šta je ovde kriv Stanojević? Recimo da njega otpuste. I dalje će igrati metuzalemi poput Vukića. I dalje će igrati napadači koji driblaju sami sebe poput Eduarda. I dalje će igrati likovi koji se moraju prodati poput Miljkovića, Stankovića i Šćepovića. I dalje će igrati umišljene maradone poput Tomića. I dalje će u timu biti mesta za proverene promašaje poput Lole. I dalje niko neće znati da centrira ili izvede konrner. I dalje će se igrati sa gomilom zadnjih veznih a nijednim plejmejkerom (jer su zadnji vezni naravno jeftiniji od prednjih).
Kriva je uprava i njena selekcija igrača! Sa ovim polovnjacima ni Ferguson ništa ne bi uzeo!

Mix

pre 12 godina

I tako Stanoje i kompanija prodaju pola ekipe, posalju Zivkovica i Brasanca na pozajmicu, a dovedu Lolu koji je stalan samo na splavovima i ostave u ekipi Ilica i Vukica i izgube od Slobode. Pa ljudi mali Brasanac je bolji od Vukica za klasu. Aksentijevicu svaka cast za gol.

take that RTS

pre 12 godina

Da li je neko primetio da se, tokom prenosa na "javnom servisu", slika zaledila u 80. minutu i da su se sledeća dva minuta čuli samo komentatori koji su najavljivali Đokovića na b92? :D

Strasbourg

pre 12 godina

Ovi sto postavljaju ironicna pitanja "Jel Tole i ovo namestio"...pa jedino sto taj covek jos treba da uradi jeste da stane na gol liniju i pokusa pomoci onom izgubljenom Stojketu.

cicibannn

pre 12 godina

hahahah nemoj da brinete pa cela je liga namestena, to sto se gubi i pobedjuje nije stvar fudbala nego dogovora izmedju odredjenih lica u srpskom fudbalu.sto znaci da i stanoje nije krivac za ovu utakmicu vec za onu u irskoj a da stvari lose idu u nasoj ligi se to nece videti jer je sampion onaj koji vise stavi ruku u dzep i plati.

nikad_regularnije

pre 12 godina

Jadan sudija se trudio, ali džabe, moraju ipak i igrači da daju neki doprinos...i sad će jadan čovek da nastrada kod Toleta ni kriv ni dužan :(

Grobar iz Niša

pre 12 godina

Nije strašno izgubiti. Strašno je za 90 minuta ne stvoriti niti jednu šansu.
Bojkot utakmice protiv Šamroka kao znak upozorenja upravi za sve laži koje su nam servirali ovog leta. Bolje sada nego kad sezona bude izgubljena. P.S. Partizan će i bez publike pobediti Šamrok.

zvezdas

pre 12 godina

Komsije opustite se,znate i sami da cete uzeti i petu uzastopnu titulu,nemojte sada price tipa:Djura,pare,Stanoje,Zeka,Bjeka itd...sve cete to vi da zaboravite kada vam Tole da titulu.Kada jednog dana budu smenjeni lopovi iz FSS nece vise Partizan znati sta je to trofej jer ga nece ni videti.Ono sto mene zanima je Evropa,morate da znate da je Ventspils za klasu jaci od amatera iz Irske i da je Ren klasa za Genk,pa mene sada zanima,u interesu naseg fudbala,kako vi planirate da eliminisete Irce a imate za klasu slabiji tim od Zvezde?Pa ispostavlja se da Zvezda ima vece sanse da prodje u Francuskoj nego vi u Beogradu?Nemoj samo jos jednu tikvu da priredite srpskom fudbalu.Nije sramota izgubiti od kluba koji je medju favoritima za titulu u Francuskoj ali isto tako nije ni priblizna sramota izgubiti od Slovana kolika bi sada bruka bila da vas poluamaterska ekipa kakva je Semrok izbaci iz Evrope

djsasha23

pre 12 godina

Ma nije problem toliko u Stanojevicu, vec u igracima. Voleo bih da vidim carobnjaka koji ce uspesno kondiciono da spremi Ilica, Babovica, Vukica, Smiljanica, Rnica... Pa da nesto vrede, ne bi se vracali u Partizan. Oni vise nemaju ni ambicija, a niti snage za bolje. Ako samo 2-3 igraca trce i imaju zelju, a ostali se vuku po terenu, tu igre nema! Gerijatriju u dom, a na teren igrace zeljne dokazivanja i IGRE

boka017

pre 12 godina

Ljudi, ja sam bila na utakmici. Odlična publika, tri gola i sjajan završetak! Stojkovic je samo ispratio loptu pogledom... Svaka čast Slobodi i samo napred! UŽICE DO POBEDE!!!

ICF x FCV

pre 12 godina

"Partizan je imao inicijativu tokom svih 90 minuta, ali se ipak mora priznati da je borbeni domaćin možda i zaslužio pobedu. Partizan je veći deo meča odigrao veoma loše, bez jasne ideje kako do gola, dok je domaćin svoju priliku čekao i dočekao je."

Sta je pisac hteo tu hteo da kaze?!

Stanoje odlazi!!!

pre 12 godina

Jedva cekam da vidim ledja ovom demagogu od trenera. Toliko nas je mentalno unazadio i napravio najkalkulantskiji tim koji sam video... to uopste ne lici na Partizan... a tek "eksperimenti", strasno. Muka mi je da gledam ovakvu "igru" i iskreno ne zasluzujemo evropu da vidimo dok se nesto drasticno ne promeni!

bgd

pre 12 godina

Sledi vam borba za 4-5 mesto u "jelen" ligu.Osim Volkova i ova rti dečaka ostali su ZALUTALI(zaboravio sam Dieru)Đuro odlazi i povedi upravu celu nisam VAŠ navijač ali za dobro Partizana i srbskog fudbala ODLAZI.

neko

pre 12 godina

Kakav penal ljudi pa da li ste vi normalni!!!?Nemojte preterivati i shvatati sve kao teoriju zavere!A Partizan je los da losiji ne moze biti...tim je sklepan ali bukvalno!!!

*DELIJA-Bezobrazan do srzi*

pre 12 godina

Glavni sudija je pogresno shvatio produzetak od 5 min.,mali partizan je trebao da da gol u nadoknadi!!! Cccc steta za njega,platu dobiti nece !!!



HAHAHAHAHA ZVEZDA SAMPION !!!!!!!!

P.F.C-Pg

pre 12 godina

Nema šta,prošlo je već dva mjeseca i mogu slobodno reći da Partizan nema napad,tačnije nema špic igrača da valja.Eduardo samo neka je zdravo,jedini gol je dao Škendiji,od tad pa do dana današnjeg na postu.No bitno je da je Đuri Taego bio preskup.Pa Kleo je prošle godine u ovo vrijeme imao na svom kontu datih golova koliko Eduardo neće u sezoni imati.Igra da Bog sačuva,gnjave loptu na sredini,nigdje nekog žara da se napadne,da krenu ka golu protivnika jače,sem kad Volkov igra pa ih natjera da moraju da se stušte u 16,inače bez njega sve nešto kilavo.Onoh Zvezdi moram odati priznanje za igru protiv Rena,bez obzira što se zna da je Ren za njih sila,ali brate onako treba da se napada,jako,kontra,svi u napad,presing udari odma na polovini protivnika,sabij ga...a ne ko mi,gnjavimo loptu na sredini,a odbrane protivnika se lagano namještaju kako im je najbolje dok naša sredina igra dobačanja sa Rnićem,Ivanovim i Stojkovićem,pa ako Ilić koju doturi u 16 doturi,ako ne nikom ništa.Kakva je to igra bre,kilava,nikakva.Neće to ići,neće to nikako ići,ne možemo dobiti Šamrok,Sevojno...jadno,prejadno moj Đuro.

Samo nek je svecano

pre 12 godina

Eto kad Trener dozvoljava da mu navijaci sastavljaju tim. Sve je poslusao a da nije jos bi Sevojno porazom osvestalo novi stadion.

B.

pre 12 godina

Kod prvog gola Slobode je pogrešio Ivanov, a kod drugog od četiri igrača u živom zidu samo jedan je skočio da proba da izblokira šut. Ako se zaustavi snimak u tom trenutku kad lopta preleće živi zid, vidi se da bi promenila smer da su kojim slučajem skočili igrači u sredini. Ne razumem kako se može biti tako ležeran.

Markoni

pre 12 godina

Ne samo zbog ove utakmice,vec i zbog proslih sezona,vratite Miroslava Djukica za trenera,najbolji i najlepsi fudbal se tada igrao u Partizanu,ovo je vec godinama mucenje.

TimCahiLL

pre 12 godina

Sta reci,ovo je sjajno za nas fudbal.Drago mi je zbog pobede Slobode,njeni igraci i navijaci su je apsolutno zasluzili,a sto se tice ovih drugih,zelim im protiv Samroka jedno 500 gledalaca u revansu,mada je i to mnogo,kako se od pocetka prelaznog roka ponasala uprava,a i sam trener.

Misa Po

pre 12 godina

Smrt fasizmu, Sloboda-Partizan 2:1. Sto bi rekla moja baka Rada: "trt Milojka". Smesite se sada grobari, ili je ipak mozda bolje da pljujete snajdera...

shadow

pre 12 godina

da li je jos neko video koliko su fizicki spremni igraci Sevojna....pa nadtrcali su partizan,,,,,,posed lopte 56%-44% za Sevojno.....svaka im cast za igru, igrali su hrabro i nisu se uplasili protivnika, tako treba da igra svaki tim protiv partizana i zvezde......ovo sevojno ce i zvezdu pobediti ukoliko budu igrali ovako srcano

dacho

pre 12 godina

Izgubice crno-beli. Ako sve bude regularno, bice dva razlike za Slobodu. Grobari su zreli za katastrofu. Jos i da ispadnu od Samroka i bice veselo!
(alejandro, 21. avgust 2011 18:01)

Neregularna utakmica. Samo jedan razlike za Uzicane!

DOMINIRAJ!!!!

pre 12 godina

Izgubili pa sta.Moramo i mi neku da izgubimo ali bar ne placemo ko Lukic i njegovi.Igraci nisu koncentrisani na ovu utakmicu vidi se iz aviona.Mnogo izgubljenih lopti,gresaka u pas igri ( Vukic od 30 lopti 25 pogresio),Stankovic ni blizu Volkova, Aksentijevic dobar ali ne dovoljno jos nema iskustva ( 10 puta imao poziciju za centarsut on stao i razmislja ) odbrana lose uigrana.Sve u svemu pred njima je najbitnija utakmica sezone i mislim da su im misli na utakmici protiv Iraca zato su i izgubili ali nema veze mi smo PARTIZAN a ne ovi sto stalno placu.

i sta sad?

pre 12 godina

cist, ali cist kao suza penal u 23. minutu za Sevojno... ali to nije bilo u scenariju cika Toleta!
(ribolovac, 21. avgust 2011 17:28)
Evo Sevojno je pobedilo.
Jel ovo taj scenario cika Toleta?

Ducky

pre 12 godina

Fudbal je sastavljen od pobeda i poraza, tako da poraz kao poraz nije smak sveta. Međutim problem je u tome šta se dešava poslednjih godina sa Partizanom, a dovelo je do toga da klub koji pre nekoliko godina na čelu sa Miroslavom Đukićem igrao nešto najbliže modernom evropskom fudbalu, sada liči na skup bezidejnih rekreativaca (čast izuzecima). U međuvremenu izređali su se trenerski "magovi" poput "Belog" Stevanovića, Jokanovića i sada Stanojevića, koji su bukvalno prevare od trenera. Pa u poslednjih nekoliko godina na prste jedne ruke se mogu izbrojati utakmice koje je Partizan odigrao zaista dobro. Svaku drugu utakmicu u ovoj našoj jadnoj i bednoj ligi Partizan se muči. Pa i panj da staviš na klupu osvojio bi titule, uz sve one nameštene utakmice (da se ne lažemo i komšije nameštaju, ali su oni još nekvalitetniji od nas). Ono malo igrača što valja ne koristimo na pravi način, da li zbog toga što ekipu sastavljaju menadžeri ili zato što trener ne zna, u svakom slučaju vreme je da Stanojević ode. Koren čitavog problema je ipak uprava, koja toliko maestralno odradi svaki prelazni rok, da Partizan već godinama nema nijednog pravog krilnog igrača, nego muče onog nesrećnog Ilića, koji ni u najboljim danima nije mogao da odgovori zahtevima pozicije levog krila.
Poenta cele priče je da na čelo Partizana treba da dođu ili ljudi kojima je Partizan zaista u Srcu (pa neće novac stavljati u svoj džep), ili ljudi koji će videti interes ulaganja u Partizan kao dugoročnu investiciju.

Uvek uz Partizan!

Marko

pre 12 godina

Ovo se zove puni gusku,e sada možete da vidite gde su zvezda i partizan ,svake godine su sve gori i gori,kada i zvezdu i partizan pobedjuju ovakvi timovi ,sta treba ocekivati da cemo nesto da uradimo u evropi,treba da se uvede zakon da ne moze igrac da ode u inostranstvo do 27 godina ,jer ova liga je dno dna ,timovi su nam katastrofa samo zato sto igrace pustaju da idu u inostranstvo sa 18 godina i preko propadaju nema ih nigde,zasto smo pre imali jaku ligu i u kosarci i u fudbalu ,imali smo jaku ligu samo zato sto igrači nisu mogli da se prodaju van zemlje pre 28 godina ,ako iko misli dobro srpskom fudbalo to treba da se uvede podhitno ,ali pošto Tole vodi FSS covek koji je grobar srpskog fudbala,dok su god on i njegovi lopovi u FSS na vlasti nista necemo da uradimo ,menadzere treba proterati iz Srbije jer oni su upropastili sve mlade igrace.Bitno da se hvalimo kućom fudbala a fudbal nam je na najnizem nivou na kom moze da bude.Bila je čak kvalitetnija liga i pod sankcijama,a neka se gospoda iz sveta fudbala zapitaju zasto je to tako, zasto zadnjih 10 godina se nijedan igrac nije prodao nekom vecem klubu.

prvi put

pre 12 godina

Nadam se da konačno sada grobari vide da je najveći krivac za posrtanja ove sezone Mladen Krstajić sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokom.Preplatio je Eduarda (1 000 000e a ovaj nema snage za 60 min,da ne pričamo o kvalitetu),Ivanova (kiks igrač,problematičan u glavi,a plaćen veoma skupo),Markez (došao povredjen za velike pare,nikad nije igrao u ozbiljnom klubu).Jovančić je ok za rezervu,Volkova nije doveo on nego Nadj.Ukratko,otišle pare od LŠ niz vetar...Krstajiću odlazi!

Marko

pre 12 godina

Sevojno point - partizan.. Kakav fudbalski slager.. Da li je moguce da ste gledali to mucenje za oci sa zamucenom slikom na rts-u pored bolton siti.. Mora da ste mazohisti ili ne volite fudbal..

Sasa_Ns

pre 12 godina

Ovaj stojke je isti kao milorad cavic stojke plima medju stativama a cavic u bazenu.E moj stojke lakse ti daju gol iz slobodnog udarca nego sa penala

grobar

pre 12 godina

dobro, izgubismo pa sta, necemo sigurno da kukamo kao 'gani.
dobra utakmica, pravi fudbalski ambijent, partizan slab, sudija dobar i to je to.

Delija = Ilija Cvorovic ?

pre 12 godina

Vazno da smo mi pobedili prelepim golom iz slobodnjaka!!!
Inace,penala nije bilo.Grobari Ivanov,Ilic i Vukic bolje da vam sede na klupi!

Uprava vam je pojela pare,nece te ni u LE da prodjete.

mirko

pre 12 godina

Čestitam Slobodi na zasluženoj pobedi.Partizan je bio loš,ali bojim se da će sa ovakvim timom teško biti bolje.Kupiti ovoliki broj igrača a imat ovakav tim, znači da je neko loše uradio svoj posao.

branslav

pre 12 godina

mislim da je krajnje vreme da se oter murinjo stanojevic,jer ovo je vise prekipelo,bruka nevidjena...nisam mozda kompetentan da pricam,ali ova igra je sramota,ne samo poraz od obicne provincijske ekipe...dosta je trenerove demagogike,mi smo partizan,mi dajemo golove,drugi smo u evropi itd...napolje penzosi i trener zajedno,pustite decu neka igraju,pa iako oni izgube nije sramota...STANOJEVICU MARS IZ PARTIZANA!

д.н.с.

pre 12 godina

Добро је што се сад ово десило јер наша игра показује да је време за радикалне резове у тиму.Нисмо имали реализацију а сад немамо ни средину терена.Како је Вукић спор и како увек има вишак потеза исто као и Бабовић.Диари треба дати шансу од почетка.Од Илића не треба очекивати више од пола сата једног полувремена.У принципу не пише нам се добро ако се овако настави.Данас није било пробијања по боковима ни у писму.Играо се старомодан фудбал из времена Тумбе.Али ипак мислим да је добро што смо сад изгубили чисто да се покаже надобудним "звездама"да нису попили сву памет овог света и да треба добро се потрудити на свакој утакмици и да није велика разлика у квалитету.Такође ово је и опомена пред Ирце да се и ту случајно не понови данашњи резултат да не буде и трећа утакмица у низу где поведемо са 1:0 па изгубимо са 1:2(Генк,Слобода...).

sharky

pre 12 godina

Stanojeviceva taktika od koje uporno ne odustaje (valjda zato sto bolje i ne zna) ne donosi nista dobro partizanu! Mada i igracki kadar nije na nivou tako da ove godine mozemo da ocekujemo svasta!

tree

pre 12 godina

Nadam se da konačno sada grobari vide da je najveći krivac za posrtanja ove sezone Mladen Krstajić sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokom.Preplatio je Eduarda (1 000 000e a ovaj nema snage za 60 min,da ne pričamo o kvalitetu),Ivanova (kiks igrač,problematičan u glavi,a plaćen veoma skupo),Markez (došao povredjen za velike pare,nikad nije igrao u ozbiljnom klubu).Jovančić je ok za rezervu,Volkova nije doveo on nego Nadj.Ukratko,otišle pare od LŠ niz vetar...Krstajiću odlazi!

Liga sampiona

pre 12 godina

Ako smo izgubili, nismo igrali dobro. Utisak koji je jaci od naseg poraza je zadovoljstvo i nada da ce konacno sve biti regularno u CELOM nasem prvenstvu. Do sada je bilo realno sudjenje samo protiv Zvezde zato sto se busaju u grudi. Ako bude tako imacemo dosta nezgodnih utakmica ali ce i Zvezda videti koliko realno vredi. Bice 7-8 na tabeli pa neka placu i pisu saopstenja.

Siki

pre 12 godina

Partizan je dominirao ceo mec, ali su se domaci odlicno branili i dopustili Partizanu 2 stopostotne i jos 2 polu prilike za ceo mec, a iz kontre su vrebali i bili konkretniji od nas i zato su i zasluzeno pobedili. Svaka cast Aksentijevicu i Lazaru Markovicu, pokazali su koliki su potencijal. Mnogo gotiv Stanojevica, jos vise od kad je sutno ponovo "super- talentovanog" Scepovica ali i dalje ne kapiram zbog cega drzi u igri Jovancica, Paseka i donedavno Scepu maesta, Ilic je spor, bez idejan i nema snage, pa i onaj Ivanov je 2. utakmicu za redom direktan krivac za gol, a na klupi sedi Dijara koji je za Partizan dao golova vise od trojice pomenutih napadaca.

Vlada M

pre 12 godina

Cestitam Slobodi na zasluzenoj pobedi i na zalaganju,Stanojevicu pravi si majstor da izgubis utakmicu,protivnicki trener ti je pokazao kako se radi taj posao,kod Slobode se tacno znalo ko sta i kada radi i videla se ideja...a mi smo po ko zna koji put taoci necije tvrdoglavosti i nedostatka postenja da prizna da pravi greske iz utakmice u utakmicu,jedva cekam da cujem sta ce sada izjaviti...bas me interesuje kakvo je objasnjenje ove sramote od igre,a vi sto spominjete neki "penal" koji nije sviran idite i lecite se u nadleznoj ustanovi,smarate bre.

josje

pre 12 godina

Mozete da pljujete Stanojevića koliko hoćete ali pre njega bi trebalo da ode Krstajić!!!Od odlaska Bjekovića i Bunjevčevića mi nismo imali goreg sportskog direktora u zemlji,što se tiče dovodjenja igrača.Ako ode Stanojević a ostane Krstajić ništa se neće promeniti,biće još gore.Mogu da pretpostavim da će Krstajić sledećeg dovesti Asena Nikolova...

Sasa

pre 12 godina

Djukicu vrati se i vrati Partizanu onu jednostavnu i leprsavu igru , napadacku bez obzira gde se i sa kim igra!!! Ovde se primecuje uticaj Krstajica i Petkoviceve filozofije fudbala....

divac

pre 12 godina

Stanoje,vreme je da krenes dalje...ne zbog poraza danas,vec sto si pogubio sve konce vodjenja ekipe,i da,povedi Vukica i Ilica sa sobom...jer ovo sto oni igraju je SRAMOTA za klub kao sto je Partizan...

Niksicko Pivo

pre 12 godina

Polako vam se sve vraca. Zamjena domacinstva itd.
i sada istice 90. min da vidimo koliko je 4 sudija produzio utakmicu... Produzio je dok Partizan ne povede.

Rade

pre 12 godina

Potpuno zasluzena pobeda Slobode uz ocajno izdanje Partizana.Realno, mnogo smo slabiji(Partizan) u odnosu na proslu godinu a to se najvise primecuje u odbrani koja je potpuno nova.Vezni red nam je potpuno spor i inertan, skoro bezidejan pa tako spicevi retko dolaze u gol sanse, a kad se i to desi deluju dekoncentrisano. Ocigledno je da problema ima dosta i da je krajnje vreme da se pocnu resavati jer evo vec na cetvrtoj utakmici povedemo a zatim odmah primimio gol.Mislim da trener snosi veliki deo krivice za lose igre a uprava je zakazala u prelaznom roku,jer novi igraci dolaze da budu POJACANJA a ne samo da bi dosli!!! Nadam se da ce vec protiv Samroka u cetvrtak biti mnogo bolje i smatram da treba igrati opustenije, ofanzivnije, sa manje respekta protivnika jer se zna i da se zna ko je Partizan, bez obzira na lose partije u zadnje vreme. Zato svi u cetvrtak na stadion Partizana!

lezdra

pre 12 godina

Iskrene čestitke Užičanima na pobedi!
Za moj Partizan, čini mi se, da je jedino rešenje da se što hitnije zahvali Stanoju na saradnji. Čovek me pomalo podseća na Anu Ivanović, dok je bilo sreće sve je išlo kao po loju, a onda je trebalo pokazati znanje i kvalitet a toga za vrhunske rezultate nije bilo i počeo je strmoglav pad. Toliko je Stanoje forsirao ziherašku igru da momci u Partizanu već po inerciji, čim povedu više nemaju ambicija da dotuku protivnika. O kiksevima odbrane ne želim ni govoriti, to je već sramotno. Protiv Škendije u Skoplju samo nas je sreća spasila da ne primimo 4-5 komada već i prvom poluvremenu, zatim kiksevi u obje utakmice s Genkom, pa neshvatljiv pad u zadnjih 15 min u Dablinu i ovo danas u Užicu. Vreme je takođe da se progovori malo i o nekim igračima čija forma nije na zavidnom nivou poput Jovančića, Babovića pa i Kamare koji iz utakmice u utakmicu sve više kiksira. Možda je vreme da se presele na klupu.

Inspector

pre 12 godina

Ajde plačljiva komšinice da te čujem, jel ovo naša filijala, jel čika Tole namestio?!
Loše smo igrali i treba nam ovo da se konačno dozovu pameti. Nula od igre!

trceci

pre 12 godina

Nadam se da konačno sada grobari vide da je najveći krivac za posrtanja ove sezone Mladen Krstajić sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokom.Preplatio je Eduarda (1 000 000e a ovaj nema snage za 60 min,da ne pričamo o kvalitetu),Ivanova (kiks igrač,problematičan u glavi,a plaćen veoma skupo),Markez (došao povredjen za velike pare,nikad nije igrao u ozbiljnom klubu).Jovančić je ok za rezervu,Volkova nije doveo on nego Nadj.Ukratko,otišle pare od LŠ niz vetar...Krstajiću odlazi!

Djuro gde su pare!

pre 12 godina

Dobro je sa ovakvom igrom mozem da se zatvorimo protiv Samroka i da idemo na 0:0 jer imamo gol u gostima!Stanojevicu kada ces shvatiti da Vukic,Ilic,Babovic igraju(da jos igraju)na istoj poziciji i da nikako ne mogu da budu u isto vreme na terenu,ti nemas krila a svuda se u Evropi igra fudbal po krilima samo mi guramo kroz sredinu!I na kraju sto je najvaznije ako budemo imali srece uzecemo svega 2 boda u Evropi i titulu nekeko jer je i Zvezda tuzna i posle pricati kako smo dobri a Liga tuzna,Evropa samo san,a reprzentacija smesna!

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Smejali ste se grobari prosle nedelje . A danas pukoste u Uzicu. Igru koju ste pokazali protiv Skendije, Genga i ovih recepcioneta iz Dablina i danas u Uzicu garantuje vam prvvo mesto u Srbiji i osvajanje LE. A za vasu informaciju Ren izgubio na gostovanju protiv solidnog Monpelleira sa 4:0

Dejan

pre 12 godina

Stanoje ODLAZI i povedi Miljkovica, Babica, Scepovica i jos par njih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paks

pre 12 godina

Iskreno Partizan pojma nema. Za Zvezdu nema zime dok je Stanojevic trener Partizana. I jel ovakav tim treba da bude sampion drzave? Strasno kako su losi. STANOJE OSTANI!

Nadao sam se

pre 12 godina

Volim Partizan,ali mogu reći da uz našu igru već godinama ne moze pošteno ni da se navija!Ta naša igra je toliko dosadna da to nije normalno.Zadnji put smo igrali brzo i jednostavno kad nam je trener bio Jusufi!

zajecar sevojno uzice

pre 12 godina

SVAKA VAM ČAST! Radujem se zbog Vaše pobede,da se zna da se igra i u "unutrašnjosti" dobar fudbal!
Veliki pozdrav za Sevojno i Užice od Zaječaraca!!! bratski f.k.Timok

Tanasko

pre 12 godina

Vukic van forme,Sale Ilic bez daha,forsiranje Babovica koji jeste da se bori,ali koji nema resenja u napadu,njegovi driblinzi su predvidljivi,jalovi,izvodjenje kornera slabo,bolje da je njega izveo a ostavio Tomica,ili Markovica!Inace drago mi zbog Uzicana,samo da sudjenje bude korektno za sve i ubuduce,bez forsiranja bilo koga!

sašo

pre 12 godina

rezutat sasvim realan,poraz Partizana zaslužan,Stojković amaterski postavljen kod oba gola,o napadačima netreba trošiti slova jer se nisu ni videli na terenu,trener A.S nedovoljno psiholoski pripremio igrače za utakmicu,sudjenje blago naklonjen domaćinu!

kike

pre 12 godina

Kakav je bezveznjak, u igrackom smislu, ovaj mali Lazar Markovic.Decko nista nema osim brzine.Nema nii snagu, ni tehniku, ni hrabrost.Nije mi jasno sta vide u njemu i cemu tolika fasciniranost sa njim..Nijednom nije bio u stanju da predribla cuvara onim svojim pilecim driblingom, a kad jednom prodje saplete se ili da pogresan pas.Da ne govorim o tome da ga, zbog fizicke slabosti, sto je i normalno u tim godinama, izguraju u svakom duelu.Ovakav dojam nisam stekao danas, vec i na ranijim utakmicama.Recimo, na kadetskom Ep u Srbiji nije mogao meda protiv svojih vrsnjaka, a mediji su ga bjesomucno dizali kao glavnu uzdanicu tima, a malog Vojnu Jesica, koji je 16 puta bolji igrac od njega i koji je bio daaaleeekooo najbolji igrac reprezentacije niko nije pominjao.Naravno,volio bi da sam pogresno procijenio Lazara i da ce mali napraviti fantasticnu karijeru, jer bi to bilo dobro i za njega i za drzavni tim.
Inace, ovi porazi vjecitih su sjajni za nas fudbal i bilo bi super da Zvezda i Partizan sto vise gube, jer bi puno znacilo sa aspekta zanimljivosti prvenstva.

Blue Moon Rising

pre 12 godina

Ajde bre vise s tim kukanjemm, postajete i dosadni, posto ste jadni odavno...i sta sad kad smo izgubili? Izgubili smo verovatno sto imamo najgori tim u ligi ali nas sudije uspesno guraju svaku tekmu, po vasim recima...koja je to frustracija i mrznja nagomilana tokom godina, niko ne sme da bude prvak osim Zvezde, jer je u tom slucaju skandal...a vi imate najjacu ekipu na kontinentu, ali vas zle sudije seku svaku tekmu...i jedni i drugi smo jadni i bedni, treba svi da se pokrijemo usima

Ogi

pre 12 godina

Ako neko i posle ovoga može da kaže da Partizan ima BILO KAKVU igru - e, onda njemu treba stručna pomoć!
Ovo je tuga i od tima i od trenera!
Čestitke Slobodi, uvek je lepo videti da klub iz manjeg mesta nakanta Partizan i Zvezdu!

mtv

pre 12 godina

Sramota od igre Partizana.Stanojeviću stidi se ako uopšte to i umeš.Bojkot obavezno jer ovo više ne može da se podnosi.Bolje kraj sa užasom nego užas bez kraja.Pozdrav za sve "Grobare".

JOVO REPUBLIKA SRPSKA DELIJE

pre 12 godina

DOMINIRAJ!!!!a sada SAMROK,to ce tek da boli,a onda bojkot,setnja ulicama i nja nja nja,vec vidjeno!!!ZVEZDA SAMPION!!!PS>tole bio u romingu!!!pozdrav!!!

Ja

pre 12 godina

Cestitam Uzicanima. Partizan mora bolje a zvezdasi mogu da ucute sa Tole super ligom, jeste bio penal, nije bio, ofsajd, nije ofsajd, faul nije faul, sudija previse produzio ili previse skratio. Dobro za nas fudbal da imamo vise jakih timova i popunjene stadione, lose za Zvezdu, sada vise nije sigurna ni da ce biti druga.

Ivan_Nish

pre 12 godina

Kao navijac Partizana prvo bih zeleo da cestitam Slobodi na zasluzenoj pobedi i navijacima na sjajnoj atmosferi!I Spartak u proslom i Sloboda danas su grizli protiv vecitih, igrali su punim srcem.Partizan ocajan!!Ako vec sebe smatraju ozbiljnom ekipom, kako onda po ko zna koji put povedu pa stanu?!Vodili protiv Samroka, Genka oba meca, Slobode...i na kraju mrka kapa.Jel to odlika velikih klubova?Je li Stojanovicu??Djuricu, potrosili ste 100 miliona u ovom prelaznom roku a nema ko da da gol kada je gusto, od 4 napadaca nema ko da da gol!Procicemo Samroka ali garantujem da u LE necemo proci dalje od grupe jel u odnosu na evropi smo malecni!U jednom bih da pohvalim trenera, Aksentijevica i MArkovica je ubacio od 1. minuta i svaka cast na tome.Penal nije bio, zaista realno to kazem jel sam dobro pogledao snimak.Sudjenje zaista jako dobro.Ajde bre, tolike pare ste uzeli od LS i prodaja igraca a igrate gore nego ikada!Gde su pare, gde su bombe od pojacanja?!?Kakva je ovo sprd...ina?Besan sam na svoj klub vise nego ikada jel treba prvo pogledati u svoje dvoriste a ne kao ovi preko puta koji za to krive vanzemaljce i sile zla!Da je bilo pravde dosao bi posteni Savo Milosevic da vodi klub a ne ovi sto "potrosise" ko zna gde tolike milione!Ovo danas je zaista dobra stvar za domacu ligu, ovo svaki posten navijac voli, a ne da rezultate kroje direktori klubova, savez, sudije!Spartak-Zvezda i mec danas govore koliko zaista vrede 2 nasa najtrofejsnija kluba a tek u evropi se zada zavrsni udarac.Zato se i svelo na to da skacemo do neba ako se uvucemo u LE!!Budimo objektivni i bice bolje!Ako ne vidim bes Stojanovica, Djurica, Krleta(on je zapeo da se dovede Ivanov) zbog igre i rezultata onda popravke nece biti nikada!Neka neko preuzme odgovornost, ispali od slabasnoga Genka, losa igra protiv Samroka(najlaksi moguci protivnik) i ulazak na mala vrata LE, poraz u ligi na 1. mecu na strani...ocete da kazete da je sezona sjajno pocela??

Dodo

pre 12 godina

Dobro jutro. Danas je 21.8.2011, a ovo je naša crno-bela realnost. Bez pomoći sudija nismo u stanju pobediti ni prosečnu ekipu. Sloboda je mogla samo ovako da pobedi i zato su čekali zadnji minut da nam daju go. Da su to učinili ranije sudija bi već svirao neki penal za nas. Nije sve izgubljeno treba sačekati da vidimo šta Tole može danas da uradi za nas na terenu kod komšija.

runner

pre 12 godina

Šta reći posle još jedne blamaže FK Partizana?
Mislim da Uprava kluba još večeras treba da smeni AS sa mesta šefa stručnog štaba. Njegova taktika igre bez igre, beskonačnog driblanja i soliranja pojedinaca, te neshvatljiva kiks igra u odbrani i uopšte fudbalska filozofija više nigde ne piju vodu, pa ni u ovoj jadnoj JSL.
Da tim, koji ima ambicije da igra u Evropi, ne može da parira jednom prosečnom srpskom prvoligašu to je za me neshvatljivo. Da mu se iz utakmice u utakmicu dešava da posle vođstva od 1:0 nema želje da to vođstvo poveća nego u drugom poluvremenu napravi toliko grešaka i kikseva u odbrani da prosto gol visi u zraku. Jedino rešenje je da Stanoje ide. Ostane li, garantujem da se nećemo plasirati u LE. Putuj igumane i ne brini za manastir i povedi Krstaju sa sobom.

SportFan ^^

pre 12 godina

Bravoo Sloboodaa..♥
Bila sam na nasem novom stadionu i prezadovaljna igrom Slobode ,a razocarana ko je prose godine bio sampion Srbijee...O.o
♥Zvezda♥ nekla se probudi probudi i iskoristi to sto Partizan igra lose i uzme duplu krunu! ^^
Pozdrav iz Uzica za redakciju B92..

Jagodinac

pre 12 godina

Sa ledja spicom kopacke zakacis petu igraca koji je sam sa loptom ispred golmana u sesnaestercu. Ovaj, normalno padne, lopta ode. Imas crno-beli dres = nije penal!

alejandro

pre 12 godina

Izgubice crno-beli. Ako sve bude regularno, bice dva razlike za Slobodu. Grobari su zreli za katastrofu. Jos i da ispadnu od Samroka i bice veselo!

Mrmot

pre 12 godina

Molim "komentatore" koji gledaju prenos i koji su gledali sporni start Ivanova na usporenom snimku a koji tvrde da je bio penal da se zakunu u majku, ako smeju. Toliko. Ludji ste bre svi od Bate Stojkovica u filmu Balkanski spijun!

dzozey

pre 12 godina

Drugari ja sam Partizanovac, ali drago mi je sto je Sloboda pobedila. Trudili su se, novi teren, puno navijaca je doslo da ih podrzi, onako lep gol iz senesterca. Svaka im cast. Partizan jadan...dzabe i Partizanu i Zvezdi posed lopte kad ne umeju gol da daju. Ne znam sto su Zvezdasi zapeli da je ono bio penal, kad nema pojma s penalom. Zasluzena pobeda. Mene ne boli poraz, vec igra Partizana. Nemam zelju da gledam dobacivanje 90 minuta, vec sanse i golove.

crno beli

pre 12 godina

Djuricu, povedi sa sobom Sasu Ilica, Vukica, Stankovica, Jovancica, Miljkovica, Rankovica, Ivanova i sva ostala tvoja pojacanja od 4 mil, i bezi iz Partizana, ne muci nas vise.

statistika

pre 12 godina

Ma koja Sloboda, samo Partizan i Crvena Zvezda. Treba da bodrimo nasa dva najtrofejnija tima. U svakom gradu imate navijacke grupe, jaci ste od lokalnih timova.

Ali ipak ja navijam za svoj grad, za svoj tim. PLUS ili MINUS???????

Wllaxy

pre 12 godina

A vi grobarcici kako 'te?

Cim zaigrate protiv neke malo jace ekipe od mocnog N. Pazara koji je superiorno usao u JSL vi puknete samo tako! Izgleda da ste zaboravili da Sloboda nije vasa filijala kao N. Pazar, Metalac, Hajduk i da njihovi predsednici ne sede u vasem UO pa da mozete da se malo prosetkate terenom i da uzmete tri boda. J

Jos cete vi da pucate, samo toga niste ni svesni!!!

vlajzi

pre 12 godina

Pa dobro, dokle ce sudije da guraju "drzavni projekat". Ovo je vec tragikomicno.Nema druge nego da cekamo derbi i razbijemo grobare. Na kikseve partizana ne mozemo racunati, jer se sudijska blamaza nastavlja.

RUSuper

pre 12 godina

Pa dobro, dokle ce sudije da guraju "drzavni projekat". Ovo je vec tragikomicno.Nema druge nego da cekamo derbi i razbijemo grobare. Na kikseve partizana ne mozemo racunati, jer se sudijska blamaza nastavlja.
(vlajzi, 21. avgust 2011 18:00)
Brate kakav si ti kralj,samo gledam tvoje komentare......najpametnij si ovde iz razloga sto sve shvatas kao zabavu na ovom forumu i cas si zvezdas a cas grobar a ovi se tripuju pa ti kao rokaju neke minuse,pa pluseve pa te pljuju nesto a ustvari tebe briga,smejes se sigurno kuci :D
Inace evo Sloboda vodi 2-1,Navijam za Partizan inace,ali Sloboda je ipak iz Uzica a i ja sam,tako da sam zbog novog stadiona navijao na njih.

metall

pre 12 godina

mrmot

Evo, kunem se u majku. Penal kao kuca! Ili mozda ne znas sta je definicija penala? Ajde se ti zakuni da znas kada se svira penal, ofsajd, indirekt...

018

pre 12 godina

Da li se sada malo glupo osecate svi vi koji svaki put kad partizan pobedi prepisujete to toletu i takozvanim filijalama... eto koliko znate vi o fudbalu...

javor

pre 12 godina

ajde kompleksasi pocnite sa vasim oprobanim receptima,cim partizan pobedi namesteno,sudija tole,kad izgubi nemate pojma zvezda sampion ,tokio bari.samo posmatrajte koliko ce komentara biti u tom stilu.

Nemanja

pre 12 godina

Pa dobro, dokle ce sudije da guraju "drzavni projekat". Ovo je vec tragikomicno.Nema druge nego da cekamo derbi i razbijemo grobare. Na kikseve partizana ne mozemo racunati, jer se sudijska blamaza nastavlja.
(vlajzi, 21. avgust 2011 18:00)


pogledaj ko dolazi na marakanu od politicara pa se zapitaj jos jednom ko je drzavni projekat, i kome je drzava dozvolila da se zaduzi preko 10 miliona.Razmisli malo mesto sto si to negde cuo od nekog polu pismenog pa sad ponavljate ko papagaji .... drzavni projekat....drzavni projekat....
nije sto ste smesni nego sto ste zalosni

martin

pre 12 godina

cekaj, kako to filijala,a osteceni? ne razumem... umesto sto se sekirate za nedosudjen penal, bolje se zapitajte zasto vas tim protiv rena nije sutnuo u okvir gola... mozda je to jedan od razloga za neosvajanje titule... ne,a? ipak tole?

Sremko

pre 12 godina

Ovaj Ivanov "bolji" gol igrac od Sikimica. Valjda ce Brazilac biti bolji kad se oporavi. Ovaj maneken u kopackama, sa fenomenalnim pasom po zemlji i procenton namestenih golova protivniku,100%.

mille grobar

pre 12 godina

O Zvezdasi a sta bi sad sa teorijom zavere o Toletu???!Moze neko da mi objasni?Mante se bre ljudi corava posla i Lukicevih glupih opravdanja za svoje neuspehe,nego igrajte fudbal i gledajte realno na stvari!

del

pre 12 godina

Ovaj Partizan ce opet da popije nulu u Evropi, nema govora.. Odbrana smesna, vezni red spor do zla boga (onaj Babovic je ozbiljno umislio nesto..), a napadaca nemamo. Aksentijevic jedino vredi (ne zbog gola, jednostavno decko je aktivan napred, brz, trazi loptu i drzak je u igri, bice reprezentativnog kalibra.. e da nam je on bio umesto nesrecnog miljkovica).. A ovi sto opet ko babe o penalu (a o cemu ce drugo): ili ste slepi ili kopirate komentare. Onaj nesrecni Ivanov ga nije pipnuo, ali pipnuo! Inace utisak opsti- smesno.. Dovoljno za titulu prvaka, jer su komsije jos smesnije, ali za Evropu mnogo slabo..

brufen od 400

pre 12 godina

menjam kanal. komentator i baja na poluvremenu je cisto silovanje mozga. ovome bre mora doci kraj. ova srbija je paranormalna. zasto moramo da trpimo bre BAJU i kovinjala, strajnica, onog "vickastor", mijaljevica.... entuzijazam gledanja bilo kog sportskog dogadjaja na televiziji u prenosu gore pomenutih mi opadne za 101%.

zalosna sova

pre 12 godina

Ovaj tim Partizana je najlosiji jos od od dolaska Moreire,Zuke i Diare,a price Djurica o tome kako Partizan ima dobar tim, samo je dimna zavesa,i pokusaj opravdanja za besomucnu prodaju igraca od cega se uzimaju masne provizije.Jovancic i Ivanov su cisti promasaji i ljudima koji su ih doveli trebalo bi zabraniti da vise dovode igrace u nas tim.

metall

pre 12 godina

Lep ambijent, otvorena utakmica i naravno, nova kradja na pomolu. Partizan je upravo poveo sjajnim golom, ali bi rezultat verovatno bio drugaciji da je sudija par minuta ranije svirao klasican penal za Slobodu. Zahvaljujuci tv prenosu svi su mogli da vide start Ivanova na fudbaleru Slobode, ali se sudija naravno nije oglasio. Nije ni cudo s' obzirom da je i Tole Karadzic na tribinama. Sramota.

Srbija

pre 12 godina

evo utakmica tek pocela , i odma drmaju kompleksi .. gospodo Delije zasto morate da smarate sa tim vasim komentarima , ne obracajte paznju na nas. vi pricate nesto o nasim kompleksima, a pogledajte vas... Tole namestio , bla bla... ajde bre vise...
NAPRED PARTIZAN!

hm

pre 12 godina

"Kasalica je pored Ivanova prihvatio jednu dubinsku loptu"

Zašto nisan iznenađen? Najveća rupa u poslednjih desetak godina. Pardon, umalo da zaboravim Rnića...

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Ponovicu svoj predjasnji komentar Diarra+Aksentijevic i prosli bi Genk...steta samo sto su navijaci to ukapirali prije trenera, ali na greskama se uci...iskupljuj se Stanoje! PARTIZAN ZAUVJEK!

Nemanja_LE

pre 12 godina

cist, ali cist kao suza penal u 23. minutu za Sevojno... ali to nije bilo u scenariju cika Toleta!
(ribolovac, 21. avgust 2011 17:28)

Lukic uopste nije lud.. koji penal ccc.. komedija se nastavlja partizan mora biti sampion
(dsa, 21. avgust 2011 17:45)

Pre nego sto ste napisali ovo, trebali ste da pogledate snimak, penala nema, kontakt nije postojao, ovako ispadate smesni. Blago nama dok ste svi uz Lukica, nema zime za nas.

Partizan sampion.

Igor Andjic

pre 12 godina

Sta se ovo radi strasno! juce u Kragujevcu nesviraju sudije cist penal ponistavaju gol a nigde ofsajda.Sudija dizao zastavicu na svaki nas napad .Dokle bre vise!

Josko Martinoski

pre 12 godina

Steta sto u Makedoniji ne mogu da gledam utakmicu. Prizeljkujem poraz Partizana, makar i remi. Vazno je da ne pobedi , jer ocekujem Zvezdinu pobedu i smanjenje razlike.Videlo se u Irskoj da je Partizan ranjiv i mnogo slabiji nego lane. Zvezda sigurno osvaja titulu!

Nemanja

pre 12 godina

Pa dobro, dokle ce sudije da guraju "drzavni projekat". Ovo je vec tragikomicno.Nema druge nego da cekamo derbi i razbijemo grobare. Na kikseve partizana ne mozemo racunati, jer se sudijska blamaza nastavlja.
(vlajzi, 21. avgust 2011 18:00)


pogledaj ko dolazi na marakanu od politicara pa se zapitaj jos jednom ko je drzavni projekat, i kome je drzava dozvolila da se zaduzi preko 10 miliona.Razmisli malo mesto sto si to negde cuo od nekog polu pismenog pa sad ponavljate ko papagaji .... drzavni projekat....drzavni projekat....
nije sto ste smesni nego sto ste zalosni

Nemanja_LE

pre 12 godina

cist, ali cist kao suza penal u 23. minutu za Sevojno... ali to nije bilo u scenariju cika Toleta!
(ribolovac, 21. avgust 2011 17:28)

Lukic uopste nije lud.. koji penal ccc.. komedija se nastavlja partizan mora biti sampion
(dsa, 21. avgust 2011 17:45)

Pre nego sto ste napisali ovo, trebali ste da pogledate snimak, penala nema, kontakt nije postojao, ovako ispadate smesni. Blago nama dok ste svi uz Lukica, nema zime za nas.

Partizan sampion.

zajecar sevojno uzice

pre 12 godina

SVAKA VAM ČAST! Radujem se zbog Vaše pobede,da se zna da se igra i u "unutrašnjosti" dobar fudbal!
Veliki pozdrav za Sevojno i Užice od Zaječaraca!!! bratski f.k.Timok

metall

pre 12 godina

Lep ambijent, otvorena utakmica i naravno, nova kradja na pomolu. Partizan je upravo poveo sjajnim golom, ali bi rezultat verovatno bio drugaciji da je sudija par minuta ranije svirao klasican penal za Slobodu. Zahvaljujuci tv prenosu svi su mogli da vide start Ivanova na fudbaleru Slobode, ali se sudija naravno nije oglasio. Nije ni cudo s' obzirom da je i Tole Karadzic na tribinama. Sramota.

statistika

pre 12 godina

Ma koja Sloboda, samo Partizan i Crvena Zvezda. Treba da bodrimo nasa dva najtrofejnija tima. U svakom gradu imate navijacke grupe, jaci ste od lokalnih timova.

Ali ipak ja navijam za svoj grad, za svoj tim. PLUS ili MINUS???????

Mrmot

pre 12 godina

Molim "komentatore" koji gledaju prenos i koji su gledali sporni start Ivanova na usporenom snimku a koji tvrde da je bio penal da se zakunu u majku, ako smeju. Toliko. Ludji ste bre svi od Bate Stojkovica u filmu Balkanski spijun!

Ja

pre 12 godina

Cestitam Uzicanima. Partizan mora bolje a zvezdasi mogu da ucute sa Tole super ligom, jeste bio penal, nije bio, ofsajd, nije ofsajd, faul nije faul, sudija previse produzio ili previse skratio. Dobro za nas fudbal da imamo vise jakih timova i popunjene stadione, lose za Zvezdu, sada vise nije sigurna ni da ce biti druga.

brufen od 400

pre 12 godina

menjam kanal. komentator i baja na poluvremenu je cisto silovanje mozga. ovome bre mora doci kraj. ova srbija je paranormalna. zasto moramo da trpimo bre BAJU i kovinjala, strajnica, onog "vickastor", mijaljevica.... entuzijazam gledanja bilo kog sportskog dogadjaja na televiziji u prenosu gore pomenutih mi opadne za 101%.

dacho

pre 12 godina

Izgubice crno-beli. Ako sve bude regularno, bice dva razlike za Slobodu. Grobari su zreli za katastrofu. Jos i da ispadnu od Samroka i bice veselo!
(alejandro, 21. avgust 2011 18:01)

Neregularna utakmica. Samo jedan razlike za Uzicane!

take that RTS

pre 12 godina

Da li je neko primetio da se, tokom prenosa na "javnom servisu", slika zaledila u 80. minutu i da su se sledeća dva minuta čuli samo komentatori koji su najavljivali Đokovića na b92? :D

Erska u srcu

pre 12 godina

Ne mogu da verujem sta sve pise u komentarima. Jel ovaj narod misli da postoje samo Partizan i Zvezda? Pobeda Slobode je pobeda Slobode, a ne pobeda Zvezde. Kako je prosao Partizan, koji je inace moj omiljeni klub, verujem da ce od istih proci i Zvezda. Sloboda ne igra ni za Zvezdu ni za Partizan. Sloboda igra za Uzicki kraj i cast zapadne Srbije, zbog takvih momaka sam ponosan sto sam iz Uzickog kraja. Uostalom, jer ono Zvezda od njih ispala u kupu u polufinalu? Sloboda je nasa. Momci su igrali srcano, izgubiti od njih nije blam (za Spartak ne znam), sto ce u Uzicu videti nadam se i Zvezda i Vojvodina... Kad Sloboda igra svima zelim isto, da od nje izgube. Zato je neukusno da se vi koji navijate za Zvezdu nasladjujete, proci cete isto. I Slobodine pobede samo su nase, a ne vase. Zapamtite to, trebace ubuduce.

martin

pre 12 godina

cekaj, kako to filijala,a osteceni? ne razumem... umesto sto se sekirate za nedosudjen penal, bolje se zapitajte zasto vas tim protiv rena nije sutnuo u okvir gola... mozda je to jedan od razloga za neosvajanje titule... ne,a? ipak tole?

*DELIJA-Bezobrazan do srzi*

pre 12 godina

Glavni sudija je pogresno shvatio produzetak od 5 min.,mali partizan je trebao da da gol u nadoknadi!!! Cccc steta za njega,platu dobiti nece !!!



HAHAHAHAHA ZVEZDA SAMPION !!!!!!!!

shadow

pre 12 godina

da li je jos neko video koliko su fizicki spremni igraci Sevojna....pa nadtrcali su partizan,,,,,,posed lopte 56%-44% za Sevojno.....svaka im cast za igru, igrali su hrabro i nisu se uplasili protivnika, tako treba da igra svaki tim protiv partizana i zvezde......ovo sevojno ce i zvezdu pobediti ukoliko budu igrali ovako srcano

Dodo

pre 12 godina

Dobro jutro. Danas je 21.8.2011, a ovo je naša crno-bela realnost. Bez pomoći sudija nismo u stanju pobediti ni prosečnu ekipu. Sloboda je mogla samo ovako da pobedi i zato su čekali zadnji minut da nam daju go. Da su to učinili ranije sudija bi već svirao neki penal za nas. Nije sve izgubljeno treba sačekati da vidimo šta Tole može danas da uradi za nas na terenu kod komšija.

Ogi

pre 12 godina

Ako neko i posle ovoga može da kaže da Partizan ima BILO KAKVU igru - e, onda njemu treba stručna pomoć!
Ovo je tuga i od tima i od trenera!
Čestitke Slobodi, uvek je lepo videti da klub iz manjeg mesta nakanta Partizan i Zvezdu!

del

pre 12 godina

Ovaj Partizan ce opet da popije nulu u Evropi, nema govora.. Odbrana smesna, vezni red spor do zla boga (onaj Babovic je ozbiljno umislio nesto..), a napadaca nemamo. Aksentijevic jedino vredi (ne zbog gola, jednostavno decko je aktivan napred, brz, trazi loptu i drzak je u igri, bice reprezentativnog kalibra.. e da nam je on bio umesto nesrecnog miljkovica).. A ovi sto opet ko babe o penalu (a o cemu ce drugo): ili ste slepi ili kopirate komentare. Onaj nesrecni Ivanov ga nije pipnuo, ali pipnuo! Inace utisak opsti- smesno.. Dovoljno za titulu prvaka, jer su komsije jos smesnije, ali za Evropu mnogo slabo..

Jagodinac

pre 12 godina

Sa ledja spicom kopacke zakacis petu igraca koji je sam sa loptom ispred golmana u sesnaestercu. Ovaj, normalno padne, lopta ode. Imas crno-beli dres = nije penal!

Ducky

pre 12 godina

Fudbal je sastavljen od pobeda i poraza, tako da poraz kao poraz nije smak sveta. Međutim problem je u tome šta se dešava poslednjih godina sa Partizanom, a dovelo je do toga da klub koji pre nekoliko godina na čelu sa Miroslavom Đukićem igrao nešto najbliže modernom evropskom fudbalu, sada liči na skup bezidejnih rekreativaca (čast izuzecima). U međuvremenu izređali su se trenerski "magovi" poput "Belog" Stevanovića, Jokanovića i sada Stanojevića, koji su bukvalno prevare od trenera. Pa u poslednjih nekoliko godina na prste jedne ruke se mogu izbrojati utakmice koje je Partizan odigrao zaista dobro. Svaku drugu utakmicu u ovoj našoj jadnoj i bednoj ligi Partizan se muči. Pa i panj da staviš na klupu osvojio bi titule, uz sve one nameštene utakmice (da se ne lažemo i komšije nameštaju, ali su oni još nekvalitetniji od nas). Ono malo igrača što valja ne koristimo na pravi način, da li zbog toga što ekipu sastavljaju menadžeri ili zato što trener ne zna, u svakom slučaju vreme je da Stanojević ode. Koren čitavog problema je ipak uprava, koja toliko maestralno odradi svaki prelazni rok, da Partizan već godinama nema nijednog pravog krilnog igrača, nego muče onog nesrećnog Ilića, koji ni u najboljim danima nije mogao da odgovori zahtevima pozicije levog krila.
Poenta cele priče je da na čelo Partizana treba da dođu ili ljudi kojima je Partizan zaista u Srcu (pa neće novac stavljati u svoj džep), ili ljudi koji će videti interes ulaganja u Partizan kao dugoročnu investiciju.

Uvek uz Partizan!

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Ponovicu svoj predjasnji komentar Diarra+Aksentijevic i prosli bi Genk...steta samo sto su navijaci to ukapirali prije trenera, ali na greskama se uci...iskupljuj se Stanoje! PARTIZAN ZAUVJEK!

zalosna sova

pre 12 godina

Ovaj tim Partizana je najlosiji jos od od dolaska Moreire,Zuke i Diare,a price Djurica o tome kako Partizan ima dobar tim, samo je dimna zavesa,i pokusaj opravdanja za besomucnu prodaju igraca od cega se uzimaju masne provizije.Jovancic i Ivanov su cisti promasaji i ljudima koji su ih doveli trebalo bi zabraniti da vise dovode igrace u nas tim.

boka017

pre 12 godina

Ljudi, ja sam bila na utakmici. Odlična publika, tri gola i sjajan završetak! Stojkovic je samo ispratio loptu pogledom... Svaka čast Slobodi i samo napred! UŽICE DO POBEDE!!!

Ivan_Nish

pre 12 godina

Kao navijac Partizana prvo bih zeleo da cestitam Slobodi na zasluzenoj pobedi i navijacima na sjajnoj atmosferi!I Spartak u proslom i Sloboda danas su grizli protiv vecitih, igrali su punim srcem.Partizan ocajan!!Ako vec sebe smatraju ozbiljnom ekipom, kako onda po ko zna koji put povedu pa stanu?!Vodili protiv Samroka, Genka oba meca, Slobode...i na kraju mrka kapa.Jel to odlika velikih klubova?Je li Stojanovicu??Djuricu, potrosili ste 100 miliona u ovom prelaznom roku a nema ko da da gol kada je gusto, od 4 napadaca nema ko da da gol!Procicemo Samroka ali garantujem da u LE necemo proci dalje od grupe jel u odnosu na evropi smo malecni!U jednom bih da pohvalim trenera, Aksentijevica i MArkovica je ubacio od 1. minuta i svaka cast na tome.Penal nije bio, zaista realno to kazem jel sam dobro pogledao snimak.Sudjenje zaista jako dobro.Ajde bre, tolike pare ste uzeli od LS i prodaja igraca a igrate gore nego ikada!Gde su pare, gde su bombe od pojacanja?!?Kakva je ovo sprd...ina?Besan sam na svoj klub vise nego ikada jel treba prvo pogledati u svoje dvoriste a ne kao ovi preko puta koji za to krive vanzemaljce i sile zla!Da je bilo pravde dosao bi posteni Savo Milosevic da vodi klub a ne ovi sto "potrosise" ko zna gde tolike milione!Ovo danas je zaista dobra stvar za domacu ligu, ovo svaki posten navijac voli, a ne da rezultate kroje direktori klubova, savez, sudije!Spartak-Zvezda i mec danas govore koliko zaista vrede 2 nasa najtrofejsnija kluba a tek u evropi se zada zavrsni udarac.Zato se i svelo na to da skacemo do neba ako se uvucemo u LE!!Budimo objektivni i bice bolje!Ako ne vidim bes Stojanovica, Djurica, Krleta(on je zapeo da se dovede Ivanov) zbog igre i rezultata onda popravke nece biti nikada!Neka neko preuzme odgovornost, ispali od slabasnoga Genka, losa igra protiv Samroka(najlaksi moguci protivnik) i ulazak na mala vrata LE, poraz u ligi na 1. mecu na strani...ocete da kazete da je sezona sjajno pocela??

hm

pre 12 godina

"Kasalica je pored Ivanova prihvatio jednu dubinsku loptu"

Zašto nisan iznenađen? Najveća rupa u poslednjih desetak godina. Pardon, umalo da zaboravim Rnića...

Paks

pre 12 godina

Iskreno Partizan pojma nema. Za Zvezdu nema zime dok je Stanojevic trener Partizana. I jel ovakav tim treba da bude sampion drzave? Strasno kako su losi. STANOJE OSTANI!

PFC

pre 12 godina

Navijac sam Partizana koji je danas bio prisutan u Uzicu na utakmici.Cestitke Slobodi na pobjedi i par komentara.Prije svega raduje me sto se ulaza u fudbalsku infrastrukturu po Srbiji i ostaje mi da se nadam kako je to samo pocetak.
O samoj utakmici je, manje-vise, sve receno.Slozicu se najvecim brojem ovdje vidjenih komentara, a vezanih za igru mog PFC. Dakle, nesto se mora mijenjati. S tim u vezi, moram izraziti zadovoljstvo oko komentara koje ovdje ostavljaju pravi navijaci PFC, a koji su samokriticni i koji traze mnogo bolju igru, promjene itd...E to je jedna od stvari koja nas razlikuje od navijaca CZ, a koji su pod potpunim uticajem svoje uprave skloni svemu drugome samo ne bacanju pogleda u svoje dvoriste, a koje je prljavo da prljavije ne moze biti. Ono sto me kao Srbina zabrinjava je taj nemoguci anagonizam, tj. mrznja navijaca CZ usmjerena prema svemu sto ima veze sa Partizanom. To je poprimilo tolike razmjere da smatram kako bi drzavne institucije ozbiljno trebale da se time pozabave. Ko je bio danas na stadionu u Uzicu, mogao je da se uvjeri u to. Naime, opste je poznato da je na narod navijacki podijeljen na dva dijela ( cast onim zaista rijetkim koji navijaju iskljicivo samo za nekog treceg).Sasvim je bilo jasno da su oni koji nisu navijali za Partizan u stvari navijaci CZ koji su, kroz podrsku Slobodi, dosli da iskale mrznju prema Partizanu. Pa samo da ste culi te komentare, urlike, izlive mrznje prema svakom clanu Partizanovog tima...U najmanju ruku zabrinjavajuce. Pokusavam stvari sagledati krajnje objektivno. Ja sam kao navijac Parizana zdusno navijao za CZ kad je osvojila KS, dobro se sjecam tog vremena. Sta se potom desava? Pocinje orkestrirana kampanja iz CZ usmjerena prema Partizanu, a sve se poklapa sa pocetkom velikog posrtanja citavog SD CZ. Nikad necu zaboraviti izjavu Dragana Dzajica gdje kaze kako u evropskim utakmicama navija za partizanovog protivnika. Od tada sve krece. Neuspjesi, i to teski, neispunjavanje obecanja, se zataskavaju i energija se usmjerava ka formiranju mrznje prema Partizanu. To traje bezmalo 20 godina, s tim sto je sve izrazenije.Naravno, bio bih blesav da kazem kako pored vega toga navijam i dalje da CZ dobije evropsku utakmicu, takvim su me oni napravili, ali ne mrzim.Naravno, u toj svoj kampanji se zamjenjuju teze pa se govori o nekakvom kompleksu, a sto je ocigledno obrnuto. Vjerovatno ja imam kompleks sto mi mnoge ekipe SD, u ovako teskoj ekonomskoj situaciji, pricinjavaju zadovoljstvo pa kosarkasi igraju kako igraju, stvarajuci godinama onakve igrace i noseci srpsku kosarku, sto to isto cine vaterpolisti pa jos osvoje LS, sto nam je FK stabilan za ove uslove i sto pokusava koliko-toliko da se probije u vremenu kada je veliki novac obavezan preduslov za vrhunski rezultat..Ima toga jos. U situaciji kada nase komsije nemaju ama bas nista od toga, ali nista, oni pocinju da svoju frustraciju pretvaraju u mrznju prema nama svima, ne pokusavajuci da podju od sebe. Ne bi ovo bilo toliko ozbiljno da je u pitanju izuzetak od pravila, ali ovo je uzelo tolikog maha da je preduzimanje nekih mjera krajne neophodno. Kakvih, ne znam, ali riba od glave smrdi. Dakle, oni koji upravljaju SD CZ, iz sjenke ili javno, ne znam... Tu je problem, odatle se truje dio ovog napacenog naroda i tjera, ne da voli svoj klub, vec da mrzi rivala i time hrani svoje emocije vezane za sport.

Nadao sam se

pre 12 godina

Volim Partizan,ali mogu reći da uz našu igru već godinama ne moze pošteno ni da se navija!Ta naša igra je toliko dosadna da to nije normalno.Zadnji put smo igrali brzo i jednostavno kad nam je trener bio Jusufi!

Kus bre!

pre 12 godina

Stanoje, vrijeme je da ides.
(GROBARI HERCEG NOVI, 21. avgust 2011 19:43)


Alo bre, koji su to grobari iz HN-a? :) Herceg novi navija za Zvezdu!

Liga sampiona

pre 12 godina

Ako smo izgubili, nismo igrali dobro. Utisak koji je jaci od naseg poraza je zadovoljstvo i nada da ce konacno sve biti regularno u CELOM nasem prvenstvu. Do sada je bilo realno sudjenje samo protiv Zvezde zato sto se busaju u grudi. Ako bude tako imacemo dosta nezgodnih utakmica ali ce i Zvezda videti koliko realno vredi. Bice 7-8 na tabeli pa neka placu i pisu saopstenja.

Sasa_Ns

pre 12 godina

Ovaj stojke je isti kao milorad cavic stojke plima medju stativama a cavic u bazenu.E moj stojke lakse ti daju gol iz slobodnog udarca nego sa penala

mirko

pre 12 godina

Čestitam Slobodi na zasluženoj pobedi.Partizan je bio loš,ali bojim se da će sa ovakvim timom teško biti bolje.Kupiti ovoliki broj igrača a imat ovakav tim, znači da je neko loše uradio svoj posao.

lezdra

pre 12 godina

Iskrene čestitke Užičanima na pobedi!
Za moj Partizan, čini mi se, da je jedino rešenje da se što hitnije zahvali Stanoju na saradnji. Čovek me pomalo podseća na Anu Ivanović, dok je bilo sreće sve je išlo kao po loju, a onda je trebalo pokazati znanje i kvalitet a toga za vrhunske rezultate nije bilo i počeo je strmoglav pad. Toliko je Stanoje forsirao ziherašku igru da momci u Partizanu već po inerciji, čim povedu više nemaju ambicija da dotuku protivnika. O kiksevima odbrane ne želim ni govoriti, to je već sramotno. Protiv Škendije u Skoplju samo nas je sreća spasila da ne primimo 4-5 komada već i prvom poluvremenu, zatim kiksevi u obje utakmice s Genkom, pa neshvatljiv pad u zadnjih 15 min u Dablinu i ovo danas u Užicu. Vreme je takođe da se progovori malo i o nekim igračima čija forma nije na zavidnom nivou poput Jovančića, Babovića pa i Kamare koji iz utakmice u utakmicu sve više kiksira. Možda je vreme da se presele na klupu.

razume se!!!!!!

pre 12 godina

hahaha...grobari prozivaju javi se istok,javi se zapad! NIJEDNA DUSA SE NEJAVLJA!!!!...sudija seva kartonima Uzicanima,partizanu nista... Sudija produzava 5 minuta tekmu,partizan ne postize gol...
Sloboda 2 Partizan 1-jaci od nepravde...gledao sam celu utakmicu sa ortacima i navijao sam za vas i ucinili ste nas trojicu Novosadjana ponosnim...samo nastavite tako!

dzozey

pre 12 godina

Drugari ja sam Partizanovac, ali drago mi je sto je Sloboda pobedila. Trudili su se, novi teren, puno navijaca je doslo da ih podrzi, onako lep gol iz senesterca. Svaka im cast. Partizan jadan...dzabe i Partizanu i Zvezdi posed lopte kad ne umeju gol da daju. Ne znam sto su Zvezdasi zapeli da je ono bio penal, kad nema pojma s penalom. Zasluzena pobeda. Mene ne boli poraz, vec igra Partizana. Nemam zelju da gledam dobacivanje 90 minuta, vec sanse i golove.

Dejan

pre 12 godina

Stanoje ODLAZI i povedi Miljkovica, Babica, Scepovica i jos par njih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

runner

pre 12 godina

Šta reći posle još jedne blamaže FK Partizana?
Mislim da Uprava kluba još večeras treba da smeni AS sa mesta šefa stručnog štaba. Njegova taktika igre bez igre, beskonačnog driblanja i soliranja pojedinaca, te neshvatljiva kiks igra u odbrani i uopšte fudbalska filozofija više nigde ne piju vodu, pa ni u ovoj jadnoj JSL.
Da tim, koji ima ambicije da igra u Evropi, ne može da parira jednom prosečnom srpskom prvoligašu to je za me neshvatljivo. Da mu se iz utakmice u utakmicu dešava da posle vođstva od 1:0 nema želje da to vođstvo poveća nego u drugom poluvremenu napravi toliko grešaka i kikseva u odbrani da prosto gol visi u zraku. Jedino rešenje je da Stanoje ide. Ostane li, garantujem da se nećemo plasirati u LE. Putuj igumane i ne brini za manastir i povedi Krstaju sa sobom.

ICF x FCV

pre 12 godina

"Partizan je imao inicijativu tokom svih 90 minuta, ali se ipak mora priznati da je borbeni domaćin možda i zaslužio pobedu. Partizan je veći deo meča odigrao veoma loše, bez jasne ideje kako do gola, dok je domaćin svoju priliku čekao i dočekao je."

Sta je pisac hteo tu hteo da kaze?!

Markoni

pre 12 godina

Ne samo zbog ove utakmice,vec i zbog proslih sezona,vratite Miroslava Djukica za trenera,najbolji i najlepsi fudbal se tada igrao u Partizanu,ovo je vec godinama mucenje.

Inspector

pre 12 godina

Ajde plačljiva komšinice da te čujem, jel ovo naša filijala, jel čika Tole namestio?!
Loše smo igrali i treba nam ovo da se konačno dozovu pameti. Nula od igre!

antigrobar

pre 12 godina

Nije mi jasno zasto svi kukate na Stanojevica? Kako niste zakljucili da je ovako jadna igra jadnog partizana namerna a sve u cilju da se zavaraju brojni clanovi strucnog staba fudbalske velesile Shamrocka,koji su bili tu da gledaju utakmicu?? Videcete da je SER Stanoje Murinjo uspeo u svojoj nameri,pa ce u potpuno novom svetlu i u briljantnoj partiji svojih pulena pobediti jako neugodne Irce sa 1-0.....

Josko Martinoski

pre 12 godina

Steta sto u Makedoniji ne mogu da gledam utakmicu. Prizeljkujem poraz Partizana, makar i remi. Vazno je da ne pobedi , jer ocekujem Zvezdinu pobedu i smanjenje razlike.Videlo se u Irskoj da je Partizan ranjiv i mnogo slabiji nego lane. Zvezda sigurno osvaja titulu!

i sta sad?

pre 12 godina

cist, ali cist kao suza penal u 23. minutu za Sevojno... ali to nije bilo u scenariju cika Toleta!
(ribolovac, 21. avgust 2011 17:28)
Evo Sevojno je pobedilo.
Jel ovo taj scenario cika Toleta?

laki

pre 12 godina

Ja bih samo hteo da dodam jednu sitnicu koja se izgleda nije videla u tv prenosu posto vidim da niko ne pominje...a to je da su se grobari potukli izmedju sebe na utakmici.Licno gledao svojim ocima.

mist

pre 12 godina

Šta je ovde kriv Stanojević? Recimo da njega otpuste. I dalje će igrati metuzalemi poput Vukića. I dalje će igrati napadači koji driblaju sami sebe poput Eduarda. I dalje će igrati likovi koji se moraju prodati poput Miljkovića, Stankovića i Šćepovića. I dalje će igrati umišljene maradone poput Tomića. I dalje će u timu biti mesta za proverene promašaje poput Lole. I dalje niko neće znati da centrira ili izvede konrner. I dalje će se igrati sa gomilom zadnjih veznih a nijednim plejmejkerom (jer su zadnji vezni naravno jeftiniji od prednjih).
Kriva je uprava i njena selekcija igrača! Sa ovim polovnjacima ni Ferguson ništa ne bi uzeo!

Miško

pre 12 godina

Navijam za Partizan, ali moram priznati da posle odlaska Ivana Tomića i igrača koje je on doveo Partizan igra sve gore.
Golman prima golove sa 30 metara, igrači umesto u aut izbijaju loptu u korner, napadači ne mogu da pogode ni okvir gola, igrači sredine dave loptu dok ne izgube ili dodaju protivniku a za to vreme ostali stoje, špicevi uvek primaju loptu kada su u ofsajdu.
Mladi igrači koji imaju kvalitet ne dobijaju pravu šansu, što je najbolje pokazao Aksentijević.
Sa ovakvom igrom nećemo ući ni u Ligu Evrope, što je možda i bolje da se ne brukamo, kada su se Irci onako poigravali sa nama u finišu utakmice u Dablinu.
Sloboda nam je danas učinila veliku uslugu, zato što bismo u slučaju povoljnijeg rezultata i dalje bili u zabludi da je sve u redu.
Kada je ovakva situacija u Partizanu, koji je i pored svega najbilji u zemlji, može se zaključiti kakav nam je fudbal.

alejandro

pre 12 godina

Izgubice crno-beli. Ako sve bude regularno, bice dva razlike za Slobodu. Grobari su zreli za katastrofu. Jos i da ispadnu od Samroka i bice veselo!

guido

pre 12 godina

super. neka gubimo sve dok stanojevic ne dobije otkaz. upropastio je sezonu jos u utakmicama potiv genka dok je on na klupi ne vrijedi nam ni igrati.

djuric i krstajic neka razmisle o ovim stvrima:

- otjerali moreiru
-prodali clea za male pare
-prodali savica za male pare. igrao mu stankovic umjesto savica u ligi sampion protiv arsenala gdje je savic bio na probi?!
-prodali fejsu za male pare
-doveli vukica da zamjeni moeiru?!
-nisu htjeli platit tejga milion ipo a forsiraju scepovica koji se seta po terenu?
-doveli smotanog ivanova kojem amateri protuaju loptu kroz noge?
-doveli polovnog brazilca a nisu htjeli dati ugovor perspektivnom frimpongu koji je dobro igrao prijateljske utakmice?!
- doveli nekakvog rankovica a imamo aksentijevica?
- i pored aksentijevica protiv genka igrao smotani nekompetentni miljkovic koji je pauzirao 2 mjeseca?
- trener misli da je murinjo i zatvara utakmice nakon postignutog gola a ne zna kako?

itd.

Marko

pre 12 godina

Nije bilo u timu Scepovica neznam zasto se sad zalite valda je za sve on kriv.
(Soko, 21. avgust 2011 21:26)
# Link komentara

Ne bi me cudilo da je licno Scepovic napisao ovaj komentar

divac

pre 12 godina

Stanoje,vreme je da krenes dalje...ne zbog poraza danas,vec sto si pogubio sve konce vodjenja ekipe,i da,povedi Vukica i Ilica sa sobom...jer ovo sto oni igraju je SRAMOTA za klub kao sto je Partizan...

Mix

pre 12 godina

I tako Stanoje i kompanija prodaju pola ekipe, posalju Zivkovica i Brasanca na pozajmicu, a dovedu Lolu koji je stalan samo na splavovima i ostave u ekipi Ilica i Vukica i izgube od Slobode. Pa ljudi mali Brasanac je bolji od Vukica za klasu. Aksentijevicu svaka cast za gol.

Meraklija

pre 12 godina

Počeli Beograđani da gube pa sad pričaju kako nam je fudbal nikakav,dosta bre više Zvezda i Partizan dosadili ste više i Bogu i narodu!Napred Niški Radnički da upadne u viši rang pa i mi da ih bijemo!

Delija = Ilija Cvorovic ?

pre 12 godina

Vazno da smo mi pobedili prelepim golom iz slobodnjaka!!!
Inace,penala nije bilo.Grobari Ivanov,Ilic i Vukic bolje da vam sede na klupi!

Uprava vam je pojela pare,nece te ni u LE da prodjete.

Misa Po

pre 12 godina

Smrt fasizmu, Sloboda-Partizan 2:1. Sto bi rekla moja baka Rada: "trt Milojka". Smesite se sada grobari, ili je ipak mozda bolje da pljujete snajdera...

nikad_regularnije

pre 12 godina

Jadan sudija se trudio, ali džabe, moraju ipak i igrači da daju neki doprinos...i sad će jadan čovek da nastrada kod Toleta ni kriv ni dužan :(

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Ja i dalje ne razumem kako i zasto Stefan Babovic nosi kapitensku traku. Inace Stanojevic je pred mec sa Slobodom rekao da je Partizan druga ekipa u Evropi po broju golova prosle godine, brecao se na novinare, svrdlao onim svojim sitnim okicama, a gle sad... poraz od Slobode point Sevojno. Neka sada pokaze kakak je karakter i uradi ono sto je najbolje za Partizan... ako ima imalo obraza

djsasha23

pre 12 godina

Ma nije problem toliko u Stanojevicu, vec u igracima. Voleo bih da vidim carobnjaka koji ce uspesno kondiciono da spremi Ilica, Babovica, Vukica, Smiljanica, Rnica... Pa da nesto vrede, ne bi se vracali u Partizan. Oni vise nemaju ni ambicija, a niti snage za bolje. Ako samo 2-3 igraca trce i imaju zelju, a ostali se vuku po terenu, tu igre nema! Gerijatriju u dom, a na teren igrace zeljne dokazivanja i IGRE

P.F.C-Pg

pre 12 godina

Nema šta,prošlo je već dva mjeseca i mogu slobodno reći da Partizan nema napad,tačnije nema špic igrača da valja.Eduardo samo neka je zdravo,jedini gol je dao Škendiji,od tad pa do dana današnjeg na postu.No bitno je da je Đuri Taego bio preskup.Pa Kleo je prošle godine u ovo vrijeme imao na svom kontu datih golova koliko Eduardo neće u sezoni imati.Igra da Bog sačuva,gnjave loptu na sredini,nigdje nekog žara da se napadne,da krenu ka golu protivnika jače,sem kad Volkov igra pa ih natjera da moraju da se stušte u 16,inače bez njega sve nešto kilavo.Onoh Zvezdi moram odati priznanje za igru protiv Rena,bez obzira što se zna da je Ren za njih sila,ali brate onako treba da se napada,jako,kontra,svi u napad,presing udari odma na polovini protivnika,sabij ga...a ne ko mi,gnjavimo loptu na sredini,a odbrane protivnika se lagano namještaju kako im je najbolje dok naša sredina igra dobačanja sa Rnićem,Ivanovim i Stojkovićem,pa ako Ilić koju doturi u 16 doturi,ako ne nikom ništa.Kakva je to igra bre,kilava,nikakva.Neće to ići,neće to nikako ići,ne možemo dobiti Šamrok,Sevojno...jadno,prejadno moj Đuro.

Darko-UE

pre 12 godina

Aj' neka neko objasni navijacima drugog blizanca da smo mi pobedili ove beogradjane a ne oni...Partizan sedmi,zvezda jedanaesta...NEPROCENJIVO :))))

Wllaxy

pre 12 godina

A vi grobarcici kako 'te?

Cim zaigrate protiv neke malo jace ekipe od mocnog N. Pazara koji je superiorno usao u JSL vi puknete samo tako! Izgleda da ste zaboravili da Sloboda nije vasa filijala kao N. Pazar, Metalac, Hajduk i da njihovi predsednici ne sede u vasem UO pa da mozete da se malo prosetkate terenom i da uzmete tri boda. J

Jos cete vi da pucate, samo toga niste ni svesni!!!

zvezdas

pre 12 godina

Komsije opustite se,znate i sami da cete uzeti i petu uzastopnu titulu,nemojte sada price tipa:Djura,pare,Stanoje,Zeka,Bjeka itd...sve cete to vi da zaboravite kada vam Tole da titulu.Kada jednog dana budu smenjeni lopovi iz FSS nece vise Partizan znati sta je to trofej jer ga nece ni videti.Ono sto mene zanima je Evropa,morate da znate da je Ventspils za klasu jaci od amatera iz Irske i da je Ren klasa za Genk,pa mene sada zanima,u interesu naseg fudbala,kako vi planirate da eliminisete Irce a imate za klasu slabiji tim od Zvezde?Pa ispostavlja se da Zvezda ima vece sanse da prodje u Francuskoj nego vi u Beogradu?Nemoj samo jos jednu tikvu da priredite srpskom fudbalu.Nije sramota izgubiti od kluba koji je medju favoritima za titulu u Francuskoj ali isto tako nije ni priblizna sramota izgubiti od Slovana kolika bi sada bruka bila da vas poluamaterska ekipa kakva je Semrok izbaci iz Evrope

SportFan ^^

pre 12 godina

Bravoo Sloboodaa..♥
Bila sam na nasem novom stadionu i prezadovaljna igrom Slobode ,a razocarana ko je prose godine bio sampion Srbijee...O.o
♥Zvezda♥ nekla se probudi probudi i iskoristi to sto Partizan igra lose i uzme duplu krunu! ^^
Pozdrav iz Uzica za redakciju B92..

Dragan

pre 12 godina

Da umreš od smeha...sudija nepotrebno produžio utakmicu za čitavih 5 minuta ne bi li grobari umuljali neki gol, kad ono, oni ga primiše...da umreš od smeha...taj im neće više suditi.

branslav

pre 12 godina

mislim da je krajnje vreme da se oter murinjo stanojevic,jer ovo je vise prekipelo,bruka nevidjena...nisam mozda kompetentan da pricam,ali ova igra je sramota,ne samo poraz od obicne provincijske ekipe...dosta je trenerove demagogike,mi smo partizan,mi dajemo golove,drugi smo u evropi itd...napolje penzosi i trener zajedno,pustite decu neka igraju,pa iako oni izgube nije sramota...STANOJEVICU MARS IZ PARTIZANA!

mtv

pre 12 godina

Sramota od igre Partizana.Stanojeviću stidi se ako uopšte to i umeš.Bojkot obavezno jer ovo više ne može da se podnosi.Bolje kraj sa užasom nego užas bez kraja.Pozdrav za sve "Grobare".

Niksicko Pivo

pre 12 godina

Polako vam se sve vraca. Zamjena domacinstva itd.
i sada istice 90. min da vidimo koliko je 4 sudija produzio utakmicu... Produzio je dok Partizan ne povede.

delija

pre 12 godina

Stanoje ostani. Grobari sto nas pominjete kada ste VI izgubili-
Tole reaguj drugo kolo pa poraz. Mozda da ne bude providno krenuce sa namestanjem od proleca.

Realnost

pre 12 godina

Zao mi Gorcina!! Cak ni njegove pisanije u Blicu ne mogu napraviti od Partizana ekipu.Trudi se covek iz nedelje u nedelju al ne vredi.Samo ti pokusavaj.

sašo

pre 12 godina

rezutat sasvim realan,poraz Partizana zaslužan,Stojković amaterski postavljen kod oba gola,o napadačima netreba trošiti slova jer se nisu ni videli na terenu,trener A.S nedovoljno psiholoski pripremio igrače za utakmicu,sudjenje blago naklonjen domaćinu!

TimCahiLL

pre 12 godina

Sta reci,ovo je sjajno za nas fudbal.Drago mi je zbog pobede Slobode,njeni igraci i navijaci su je apsolutno zasluzili,a sto se tice ovih drugih,zelim im protiv Samroka jedno 500 gledalaca u revansu,mada je i to mnogo,kako se od pocetka prelaznog roka ponasala uprava,a i sam trener.

grobar

pre 12 godina

dobro, izgubismo pa sta, necemo sigurno da kukamo kao 'gani.
dobra utakmica, pravi fudbalski ambijent, partizan slab, sudija dobar i to je to.

Tanasko

pre 12 godina

Vukic van forme,Sale Ilic bez daha,forsiranje Babovica koji jeste da se bori,ali koji nema resenja u napadu,njegovi driblinzi su predvidljivi,jalovi,izvodjenje kornera slabo,bolje da je njega izveo a ostavio Tomica,ili Markovica!Inace drago mi zbog Uzicana,samo da sudjenje bude korektno za sve i ubuduce,bez forsiranja bilo koga!

crno beli

pre 12 godina

Djuricu, povedi sa sobom Sasu Ilica, Vukica, Stankovica, Jovancica, Miljkovica, Rankovica, Ivanova i sva ostala tvoja pojacanja od 4 mil, i bezi iz Partizana, ne muci nas vise.

Lemi

pre 12 godina

Jel Severina Vuckovic bila na utakmici??
(uncle phil, 21. avgust 2011 23:17)

Brate,svi smo cekali da se pojavi,s obzirom na Milanceta,vlasnika Valjaonice,ali su nazalost samo pustili Bred Pita na poluvremenu!Jbg! :D

Vaske

pre 12 godina

Partizan je ekipa koju trenutno moze svaki amaterski klub pobediti.Nije jasno sta oni treniraju.Kako objasniti da fudbaleri ne znaju osnovne poteze,ne kapiraju fudbal.Onda se postavlja pitanje kakav je i ucitelj.Bilo kako bilo,ovo nista ne valja,ni igraci ni trener ni uprava.

tree

pre 12 godina

Nadam se da konačno sada grobari vide da je najveći krivac za posrtanja ove sezone Mladen Krstajić sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokom.Preplatio je Eduarda (1 000 000e a ovaj nema snage za 60 min,da ne pričamo o kvalitetu),Ivanova (kiks igrač,problematičan u glavi,a plaćen veoma skupo),Markez (došao povredjen za velike pare,nikad nije igrao u ozbiljnom klubu).Jovančić je ok za rezervu,Volkova nije doveo on nego Nadj.Ukratko,otišle pare od LŠ niz vetar...Krstajiću odlazi!

sharky

pre 12 godina

Stanojeviceva taktika od koje uporno ne odustaje (valjda zato sto bolje i ne zna) ne donosi nista dobro partizanu! Mada i igracki kadar nije na nivou tako da ove godine mozemo da ocekujemo svasta!

Strasbourg

pre 12 godina

Ovi sto postavljaju ironicna pitanja "Jel Tole i ovo namestio"...pa jedino sto taj covek jos treba da uradi jeste da stane na gol liniju i pokusa pomoci onom izgubljenom Stojketu.

Kakvo će to biti ućešće u ligi Evrope, da Bog sačuva

pre 12 godina

A mi svi mislili da je problem Šćepović. Kad ono istih takvih gotovo cela ekipa, sve sa rezervama.

Grobar iz Niša

pre 12 godina

Nije strašno izgubiti. Strašno je za 90 minuta ne stvoriti niti jednu šansu.
Bojkot utakmice protiv Šamroka kao znak upozorenja upravi za sve laži koje su nam servirali ovog leta. Bolje sada nego kad sezona bude izgubljena. P.S. Partizan će i bez publike pobediti Šamrok.

Marko

pre 12 godina

Sevojno point - partizan.. Kakav fudbalski slager.. Da li je moguce da ste gledali to mucenje za oci sa zamucenom slikom na rts-u pored bolton siti.. Mora da ste mazohisti ili ne volite fudbal..

josje

pre 12 godina

Mozete da pljujete Stanojevića koliko hoćete ali pre njega bi trebalo da ode Krstajić!!!Od odlaska Bjekovića i Bunjevčevića mi nismo imali goreg sportskog direktora u zemlji,što se tiče dovodjenja igrača.Ako ode Stanojević a ostane Krstajić ništa se neće promeniti,biće još gore.Mogu da pretpostavim da će Krstajić sledećeg dovesti Asena Nikolova...

ijavolimpartizan

pre 12 godina

Cestitke Uzicanima,zasluzena pobeda !!
Babovic i Vukic su,blago receno,sporiji od moje pokojne babe !!Za Babovica da dodam: to je gospodin NEMAMDESNUNOGUAIDAIMAMSUVISESAMSPOR!!

Jeste bilo tesko vreme za igru ali,izvini,kako je bilo njima tako i nama,nema opravdanja !!Stanojevic:klasika...dali smo gol,ajd sad si u odbranu !!

P.S.Gledah malo Zvezdanu...njima se vise nikada nece svirati penal,zapamtite to...da ne verujete sta nije svirao Javoru,ali OK.Ko bi ih trpeo opet.Neka pobede Javor...ekipa koja se konstantno brani i ne zasluzuje a uzme ijedan bod !!

NAPRED PARTIZAN (bez Babovica i Vukica)

Blue Moon Rising

pre 12 godina

Ajde bre vise s tim kukanjemm, postajete i dosadni, posto ste jadni odavno...i sta sad kad smo izgubili? Izgubili smo verovatno sto imamo najgori tim u ligi ali nas sudije uspesno guraju svaku tekmu, po vasim recima...koja je to frustracija i mrznja nagomilana tokom godina, niko ne sme da bude prvak osim Zvezde, jer je u tom slucaju skandal...a vi imate najjacu ekipu na kontinentu, ali vas zle sudije seku svaku tekmu...i jedni i drugi smo jadni i bedni, treba svi da se pokrijemo usima

trceci

pre 12 godina

Nadam se da konačno sada grobari vide da je najveći krivac za posrtanja ove sezone Mladen Krstajić sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokom.Preplatio je Eduarda (1 000 000e a ovaj nema snage za 60 min,da ne pričamo o kvalitetu),Ivanova (kiks igrač,problematičan u glavi,a plaćen veoma skupo),Markez (došao povredjen za velike pare,nikad nije igrao u ozbiljnom klubu).Jovančić je ok za rezervu,Volkova nije doveo on nego Nadj.Ukratko,otišle pare od LŠ niz vetar...Krstajiću odlazi!

neko

pre 12 godina

Kakav penal ljudi pa da li ste vi normalni!!!?Nemojte preterivati i shvatati sve kao teoriju zavere!A Partizan je los da losiji ne moze biti...tim je sklepan ali bukvalno!!!

B.

pre 12 godina

Kod prvog gola Slobode je pogrešio Ivanov, a kod drugog od četiri igrača u živom zidu samo jedan je skočio da proba da izblokira šut. Ako se zaustavi snimak u tom trenutku kad lopta preleće živi zid, vidi se da bi promenila smer da su kojim slučajem skočili igrači u sredini. Ne razumem kako se može biti tako ležeran.

ja

pre 12 godina

Ovo vece je bilo predivno,ne samo zato sto sam zvezdas vec i zbog dve situacije iz Uzica i Marakane koje su mozda i najveci biseri fudbala i pokazatelj gde je nas fudbal trenutno.
Situacija 1.
Fudbaler Slobode ispucava loptu,Stankovic(bek pfc-a) krece po nju na gol aut liniju,kupi loptu,okrece se,pogleda okolo,vidi nema nikog i...lik je ladno pretrcao 40m da bi je bukvalno dao u noge S.Ilicu umesto da mu baci pas?!?!Tom potezu bi se nasmejali i oni koji nikad nisu culi za fudbal.
Situacija 2
Napadac Javora,kod rezultata 1:0 krece u solo prodor,igrac Zvezde ga zaustavlja,lopta dolazi do Adija koji je sam udaljen mozda 2m od fudbalera Javora a taj fudbaler umesto da napadne poslednjeg igraca odbrane se unapred pomiri sa izgubljenom loptom,okrece se i psuje saigraca a lopta na 2m od njega?!?!?!I sad vi meni recite ko je tu lud?Gde je osnovni intelekt Stankovica i tog iz Javora?Nas fudbal je zaista dostigao samo dno...

Šaca

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da se 4 puta uhvati za stativu i gleda kako lopta ulazi u gol. Da li ON može da shvati da ako igrač prebaci živi zid nema teorije da stigne do druge stative. Ako ON ne može da ukapira neke jednostavne stvari, šta radi trener golmana. Jednog i drugog treba smeniti.

Wien

pre 12 godina

Sada je valda i poslednjoj fudbalskoj neznalici jasno da je Stanojevic mali trener, nedorastao Partizanu i da njegovim izgovorima jednostavno vise mesta nema.Gubiti vec dobijeno i to na oba fronta mogu samo nesposobni treneri ,kao sto je on.On nas vec mesecima zamajava o nekom novom igrom i koncepcijom, a ustvari samo kupuje vreme i produbljuje agoniju.Selektirao je igrace,imao kompletne pripreme i napravio jedno nista.I kako sam Stanojevic rece da se nista ne desava slucajno zaklucak je prost.On nezna bolje i vise.!!!

libe

pre 12 godina

Volim Partizan,ali mogu reći da uz našu igru već godinama ne moze pošteno ni da se navija!Ta naša igra je toliko dosadna da to nije normalno.Zadnji put smo igrali brzo i jednostavno kad nam je trener bio Jusufi!
(Nadao sam se, 21. avgust 2011 19:27)

Ne zaboravi i Golca..

Igor Andjic

pre 12 godina

Ljudi pustite Beogradjane nek navijaju za blizance to je njihov grad njihova istorija i svaka im cast i jednima i drugima.Ali vi van Bga svi za svoj gradski klub da navijate nema Zvezda nema Partizan.Samo u Kragujevcu ces sresti covek na ulici koji ce na pitanje za kog navija reci Radnicki pri tome nece ni pomisliti na blizance.To je ono sto treba nasim gradovima iskreni i odani navijaci.Veliki pozdrav za Radovce svaka im cast kako bodre i vole svoj klub.Voleobih da oni osvoje titulu jer iskreno moj Radnicki ove godine hvata zalet i bice pravi tek na sledece leto.Pozdrav svima i tako to.

Sasa

pre 12 godina

Djukicu vrati se i vrati Partizanu onu jednostavnu i leprsavu igru , napadacku bez obzira gde se i sa kim igra!!! Ovde se primecuje uticaj Krstajica i Petkoviceve filozofije fudbala....

vlajzi

pre 12 godina

Pa dobro, dokle ce sudije da guraju "drzavni projekat". Ovo je vec tragikomicno.Nema druge nego da cekamo derbi i razbijemo grobare. Na kikseve partizana ne mozemo racunati, jer se sudijska blamaza nastavlja.

д.н.с.

pre 12 godina

Добро је што се сад ово десило јер наша игра показује да је време за радикалне резове у тиму.Нисмо имали реализацију а сад немамо ни средину терена.Како је Вукић спор и како увек има вишак потеза исто као и Бабовић.Диари треба дати шансу од почетка.Од Илића не треба очекивати више од пола сата једног полувремена.У принципу не пише нам се добро ако се овако настави.Данас није било пробијања по боковима ни у писму.Играо се старомодан фудбал из времена Тумбе.Али ипак мислим да је добро што смо сад изгубили чисто да се покаже надобудним "звездама"да нису попили сву памет овог света и да треба добро се потрудити на свакој утакмици и да није велика разлика у квалитету.Такође ово је и опомена пред Ирце да се и ту случајно не понови данашњи резултат да не буде и трећа утакмица у низу где поведемо са 1:0 па изгубимо са 1:2(Генк,Слобода...).

Vlada M

pre 12 godina

Cestitam Slobodi na zasluzenoj pobedi i na zalaganju,Stanojevicu pravi si majstor da izgubis utakmicu,protivnicki trener ti je pokazao kako se radi taj posao,kod Slobode se tacno znalo ko sta i kada radi i videla se ideja...a mi smo po ko zna koji put taoci necije tvrdoglavosti i nedostatka postenja da prizna da pravi greske iz utakmice u utakmicu,jedva cekam da cujem sta ce sada izjaviti...bas me interesuje kakvo je objasnjenje ove sramote od igre,a vi sto spominjete neki "penal" koji nije sviran idite i lecite se u nadleznoj ustanovi,smarate bre.

johny

pre 12 godina

ovaj ivanov je nevidjena kiksara, protiv samroka mu onaj proturio kroz noge, danas mu ovaj bezi a indirektan je krivac i za drugi gol sevojna jer on i eduardo uopste nisu ni skocili u zivom zidu

Joy

pre 12 godina

Puno toga je bilo ocajno, ali mene je fascinirao Stojkovic, kada je kod prvog gola okrenuo ledja, pre nego sto je ovaj decko i zamahnuo da sutne, KATASTROFA!

mille grobar

pre 12 godina

O Zvezdasi a sta bi sad sa teorijom zavere o Toletu???!Moze neko da mi objasni?Mante se bre ljudi corava posla i Lukicevih glupih opravdanja za svoje neuspehe,nego igrajte fudbal i gledajte realno na stvari!

DOMINIRAJ!!!!

pre 12 godina

Izgubili pa sta.Moramo i mi neku da izgubimo ali bar ne placemo ko Lukic i njegovi.Igraci nisu koncentrisani na ovu utakmicu vidi se iz aviona.Mnogo izgubljenih lopti,gresaka u pas igri ( Vukic od 30 lopti 25 pogresio),Stankovic ni blizu Volkova, Aksentijevic dobar ali ne dovoljno jos nema iskustva ( 10 puta imao poziciju za centarsut on stao i razmislja ) odbrana lose uigrana.Sve u svemu pred njima je najbitnija utakmica sezone i mislim da su im misli na utakmici protiv Iraca zato su i izgubili ali nema veze mi smo PARTIZAN a ne ovi sto stalno placu.

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Smejali ste se grobari prosle nedelje . A danas pukoste u Uzicu. Igru koju ste pokazali protiv Skendije, Genga i ovih recepcioneta iz Dablina i danas u Uzicu garantuje vam prvvo mesto u Srbiji i osvajanje LE. A za vasu informaciju Ren izgubio na gostovanju protiv solidnog Monpelleira sa 4:0

JOVO REPUBLIKA SRPSKA DELIJE

pre 12 godina

DOMINIRAJ!!!!a sada SAMROK,to ce tek da boli,a onda bojkot,setnja ulicama i nja nja nja,vec vidjeno!!!ZVEZDA SAMPION!!!PS>tole bio u romingu!!!pozdrav!!!

kike

pre 12 godina

Kakav je bezveznjak, u igrackom smislu, ovaj mali Lazar Markovic.Decko nista nema osim brzine.Nema nii snagu, ni tehniku, ni hrabrost.Nije mi jasno sta vide u njemu i cemu tolika fasciniranost sa njim..Nijednom nije bio u stanju da predribla cuvara onim svojim pilecim driblingom, a kad jednom prodje saplete se ili da pogresan pas.Da ne govorim o tome da ga, zbog fizicke slabosti, sto je i normalno u tim godinama, izguraju u svakom duelu.Ovakav dojam nisam stekao danas, vec i na ranijim utakmicama.Recimo, na kadetskom Ep u Srbiji nije mogao meda protiv svojih vrsnjaka, a mediji su ga bjesomucno dizali kao glavnu uzdanicu tima, a malog Vojnu Jesica, koji je 16 puta bolji igrac od njega i koji je bio daaaleeekooo najbolji igrac reprezentacije niko nije pominjao.Naravno,volio bi da sam pogresno procijenio Lazara i da ce mali napraviti fantasticnu karijeru, jer bi to bilo dobro i za njega i za drzavni tim.
Inace, ovi porazi vjecitih su sjajni za nas fudbal i bilo bi super da Zvezda i Partizan sto vise gube, jer bi puno znacilo sa aspekta zanimljivosti prvenstva.

BOTA

pre 12 godina

Necu da komentarisem rezultat, ali hocu da primetim nesto drugo. Gledajuci koliko je danas u Uzicu bilo zandarmerije ja bih u Srbiji fudbal zabranio.Da li smo mi normalan narod? Koliko ovo sve kosta? Ja se secam vremena,kada je utakmice obezbedjvalo nekoliko policajaca.Urazumimo se vec jednom.

Crni Sale

pre 12 godina

Sta reci za partizan koji je formirao tim za ligu sampiona ili crvenu zvezdu koja se pojacala za ligu evrope. Sramota. Postoje samo nekoliko objasnjenja zasto ovi timovi gube utakmice u nasoj ligi. Mozda zato sto prilaze utakmicama kao tezem treningu i trude se da igraci ostanu ne povredjeni. Moze se videti da igraci na transfer listi previse soliraju kako bi se sto bolje prodali. Kladionica ima kao pecuraka, a nasi siromasi(klubovi, igraci, sudije, fss) bi prihvatili svaki evro koji bi im se ponudio. Sudija moze da pogresi, pa moze i da kompezuje. Ali ako tim nije u stanju da svojom igrom zasluzi pobedu onda je i ne zasluzuje. Igra se 90 minuta. Igra se za navijace i golove. Prema poseti na nasim stadionima zakljucite sami kako se to igra i za koga! Partizan je mogao da pregazi Samrok, a zasto nije? Da je zvezda igrala protiv javora sa 50% snage koju je pruzila protiv rena, pobedila bi sa dvocifrenom razlikom! I za kraj ne treba se cuditi zasto onda umesto aplauza na nasim stadionima sevaju nozevi i pogrdne parole.

Dragan

pre 12 godina

I pored pobede, Sloboda bi trebalo da uloži žalbu na suđenje. Mislim da je postalo degutanatno koliko se taj Partizan sistematski protežira iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu. Juče za Slobodu čist penal nije dosuđen, kriterijum kod dosuđivanja faulova potpuno neujednačen, a na štetu domaćina...iz utakmice u utakmicu obratite pažnju šta radi Saša Ilić...da je suđenje normalno, k'o što nije, taj dečko bi se bar pola prvenstva tuširao pre svojih saigrača. Na kraju, utakmica se produžava za celih 5 minuta potpuno bez ikakvog rezona...a siguran sam da faul posle kojeg je Sloboda dala drugi gol ne bi ni bio dosuđen da se neposredno pre njega nije dogodio grub start Saše Ilića koji nije sankcionisan...ovako, bilo bi suviše providno da se sudija napravi mutav dva puta za kratko vreme. Užičani, žalite se!

Sremko

pre 12 godina

Ovaj Ivanov "bolji" gol igrac od Sikimica. Valjda ce Brazilac biti bolji kad se oporavi. Ovaj maneken u kopackama, sa fenomenalnim pasom po zemlji i procenton namestenih golova protivniku,100%.

RUSuper

pre 12 godina

Pa dobro, dokle ce sudije da guraju "drzavni projekat". Ovo je vec tragikomicno.Nema druge nego da cekamo derbi i razbijemo grobare. Na kikseve partizana ne mozemo racunati, jer se sudijska blamaza nastavlja.
(vlajzi, 21. avgust 2011 18:00)
Brate kakav si ti kralj,samo gledam tvoje komentare......najpametnij si ovde iz razloga sto sve shvatas kao zabavu na ovom forumu i cas si zvezdas a cas grobar a ovi se tripuju pa ti kao rokaju neke minuse,pa pluseve pa te pljuju nesto a ustvari tebe briga,smejes se sigurno kuci :D
Inace evo Sloboda vodi 2-1,Navijam za Partizan inace,ali Sloboda je ipak iz Uzica a i ja sam,tako da sam zbog novog stadiona navijao na njih.

FCRS

pre 12 godina

(PFC, 22. avgust 2011 01:32)

E super što si se javio, jer odavno tražim priliku da napišem i svoju verziju priče o mržnji i nenavijanju za gradskog rivala i kada igra u evropi.
Navijam za Zvezdu i od malih nogu pratim kako košarkaške tako i fudbalske utakmice. Imao sam sreće da sam bio srednjoškolac kada je zvezda osvojila LŠ, pratio sam sve velike utakmice na Marakani, i uživao u igrama svoga tima. Isto tako mi je bilo milo i kada Partizan pobedi u Evropi i svim srcem sam navijao za njega. Međutim primetio sam kod moji prijatelja partizanovaca da ne navijaju za Zvezdu u evropi i da je 95% za njih navijalo protiv Zvezde u finalu lige šampiona protiv Olimpika. Pitao sam ih često puta zašto to, a oni su mi odgovorili da je najnormalnije da se Zvezda mrzi i navija protiv nje u bilo kojoj situaciji. Bio sam blago iznenađen njihovim stavom. Dosta godnia kasnije u eri košarkaške dominacije Partizana, bio sam na košarkaškoj utakmici Zvezda -Paok doživeo sam to da navijači Partizana dođu da navijaju protiv Zvezde i naprave nerede, uleću na teren, tuku se sa policijom, pale itd... To mi je bio vrh mržnje koji sam video.Ej i to u eri kada je partizan bio apsolutno dominantan u košarci!!!!!! To mi je bilo neshvatljivo i od tada sam omrzao partizan i navijao sam svim srcem protiv njega gde god igrao. Pitao sam sebe odakle je ta mržnja nagomilana? Shvatio sam da je u proteklih 30-40 godina nakupljeno dosta frustracija u srcima navijača partizana čim se pojavljuju takve reakcije!!!!
Sada me je već prošlo i manje više sam indiferentan ,shvatio sam da sam dozvolio da me jedan gest praznih glava natera da postanim kao oni . Ne želim to. Daleko od toga da navijam za Partizan sada, ali aplaudiram kada ostvari neki rezultat u Evropi zarad srpskog sporta.
Tako da i tebi preporučujem da malo preispitaš stavove i događaje koji su prethodili tvojoj odluci, i bićeš srećniji čovek !!!!

metall

pre 12 godina

mrmot

Evo, kunem se u majku. Penal kao kuca! Ili mozda ne znas sta je definicija penala? Ajde se ti zakuni da znas kada se svira penal, ofsajd, indirekt...

Djuro gde su pare!

pre 12 godina

Dobro je sa ovakvom igrom mozem da se zatvorimo protiv Samroka i da idemo na 0:0 jer imamo gol u gostima!Stanojevicu kada ces shvatiti da Vukic,Ilic,Babovic igraju(da jos igraju)na istoj poziciji i da nikako ne mogu da budu u isto vreme na terenu,ti nemas krila a svuda se u Evropi igra fudbal po krilima samo mi guramo kroz sredinu!I na kraju sto je najvaznije ako budemo imali srece uzecemo svega 2 boda u Evropi i titulu nekeko jer je i Zvezda tuzna i posle pricati kako smo dobri a Liga tuzna,Evropa samo san,a reprzentacija smesna!

flojd

pre 12 godina

Bio sam na utakmici.Lep ambijent,pun stadion,velika vrucina i propusti organizatora.Na istocnu i juznu tribinu koje primaju bar pet hiljada ljudi a imaju zajedno jedan ulaz velicine kucnih vrata cekalo se na ulazak dobrih pola sata pa i vise.Na poluvremenu niko nije smeo da izadje sa stadiona a iako izadjes nazad vise ne mozes.Sramota,pogotovu sto su citave porodice sa sve malom decom dosle da uzivaju u sportskom spektaklu kakav Uzice ne pamti u skorije vreme.Na tribinama vrucina ,kao u logoru, plasticne flasice sa vodom su oduzimane na ulazu,tako da su ljudi jedva cekali kraj da se ne onesveste.Ali, dobro, unutrasnjost se budi.Lepo je videti pune stadione u Uzicu,Novom Pazaru,Subotici,Kragujevcu...Sloboda dobra,vise zelela pobedu,Partizan anemican,bezvoljan (ne znam da li namerno ili ne).Mali Aksentijevic i Markovic uz Meda po meni najbolji na terenu.Kasalica u Slobodi danas bolji od Eduarda,Dijare i Jovancica zajedno.Sve u svemu izgleda da se nesto na bolje krece u nasem fudbalu.Videcemo da li ce to dati rezultata.Sportski pozdrav iz Uzica!!!

crno-beli

pre 12 godina

Prvo sve cestitke Slobodi na zasluzenoj pobedi, i sve sto cu dalje reci nema nikakvu nameru da omalovazi njihov uspeh.
Sto se tice Partizana, ovo je jadno, bedno i ocajno. Igra apsolutno ne postoji, zanima me koliko su puta sutnuli u okvir gola. Gledaoci zvizde kad je sudija produzio 5 minuta, a da se igralo jos 5 dana Partizan ne bi dao gol. Ovakvo fudbalsko neznanje i, jos vise, letargija i nezainteresovanost, dokaz su da strmoglavo padamo na dno, i klubovi i reprezentacija. Kad pogledas neku evropsku utakmicu, pa okrenes na Zvezdu ili Partizan, imas utisak da gledas usporeni snimak.
Mnogi kazu da je dobro za nas fudbal da Zvezda i Partizan gube. Po meni je to samo delimicno tacno, tj. nije dobro da se samo oni pitaju o svemu i treba razvijati fudbalske centre..., ali bojim se da ce ove godine beogradski ,,velikani'' gubiti vise nego ranije, ne zato sto je liga jaka, nego su oni sve gori i smesniji, sto se vidi kad igraju u Evropi.
Gledao sam i Spartak - Zvezda i Sloboda - Partizan, i oba puta su domacini dosli do zasluzene pobede, a za to im nije bilo potrebno ni preveliko fudbalsko znanje, ni sreca, vec samo da se ne povuku potpuno nego da napadaju protivnicke igrace. Nista vise! Sve u svemu, jos jednom cestitke Slobodi, ali ovo zaista postaje otuzno!

Bari1991

pre 12 godina

ko stvarno zna sa koliko stranih igrača može da se igra utakmica u JSL.da li je moguće da se dogodi da neko koje večeras pobedio izgubi sa 3.0 jel mu je igralo 6 stranaca ne računajući novog srbina
(srecko, 21. avgust 2011 21:36

Em nemas pojma,em si se zabrojao!!!Stranci su Adi,Borha,Savio i Meznga.Evandro i Vesovic imaju srpsko drzavljanstvo!!!

Kalimero

pre 12 godina

(PFC, 22. avgust 2011 01:32)

Svaka čast na komentaru! Ja kao veliki Grobar čestitam Slobodi i na pobedi i na novom stadionu i neću kukati kao neki na suđenje i penale jer imam hrabrosti da kažem da je pobeda Slobode čista kao suza. Daj Bože da nam stadioni budu uvek ovako popunjeni i da bude više ovako neizvesnih utakmica. A državnom projektu CZ ne želim nikakvo zlo i u pricipu me neintersuju već duže vreme.

Radovan IV

pre 12 godina

Klubovi su odavno uvideli da og gledalaca nema vajde. Kladionice placaju bolje a nasi fudbaleri nisu krivi sto lose glume. Fudbal vise nema gde da se gleda a gluma je bolja u pozoristima. Samo isti glumci...

sonebg

pre 12 godina

Samo jedno pitanje za Grobare: Gde je to vas Djura igrao fudbal kada ima znanje da kaze kako imate dobar tim?
Pa vi ne da nemate tim nego nema ni "T" od tima.
Realno Partizan je "Busan" na sve strane. Napad los sredina losa a odbrana nikakva.

Ivan iz Cacka

pre 12 godina

Ako das dva gola uzastopce, utakmica gubi dramatiku, slabijem protivniku lako das gol ali treba od njega primiti dva a da niko ne posumnja... sto li vam ja ovo pricam i otkrivam tajne "modernog" fudbala?
(Stanoje III (bez razloga zvani Murinjo), 21. avgust 2011 10:24)

Neko je juce ostavio ovaj komentar. Ko god da si, ako ovo citas, HVALA! Uzeo sam u razmatranje i odigrao GG umesto 2... Znam da je 80% utakmica rezirano (mislim na celo prvenstvo), a izgleda da si ti jedan od malobrojnih koji to takodje vidi i zna. Svako dobro, pa ako opet nesto naidje javi (to kazem da bi i drugi imali jasniju sliku sta se radi, a naravno i zbog toga da iskoristim tu cinjenicu i malo oslabim kladionicarsku mafiju :) Veliki pozdrav!

čovek

pre 12 godina

Čestitke hrabrim užičanima. Izginuli su za pobedu.
A vi komšije, ne bulaznite, ta promašena investicija koja traje godinama nije Partizanov problem već nesposobnjakovića u Zvezdi.

Pozdrav svim ljubiteljima fudbala koji još veruju u njega.

Boki

pre 12 godina

Kada bi nam prvenstvo bilo 100% regularno ovakvih utakmica bi bilo daleko vise. I Zvedza i Partizan bi ostavljali bodove po Uzicu, Subotici, Smederevu...a i veliko je pitanje ko bi bio sampion? Partizan, Zvezda, Vojvodina ili neko cetvrti. Navijam za Partizan ali bih voleo da dozivim takav scenario.

Marko

pre 12 godina

Ovo se zove puni gusku,e sada možete da vidite gde su zvezda i partizan ,svake godine su sve gori i gori,kada i zvezdu i partizan pobedjuju ovakvi timovi ,sta treba ocekivati da cemo nesto da uradimo u evropi,treba da se uvede zakon da ne moze igrac da ode u inostranstvo do 27 godina ,jer ova liga je dno dna ,timovi su nam katastrofa samo zato sto igrace pustaju da idu u inostranstvo sa 18 godina i preko propadaju nema ih nigde,zasto smo pre imali jaku ligu i u kosarci i u fudbalu ,imali smo jaku ligu samo zato sto igrači nisu mogli da se prodaju van zemlje pre 28 godina ,ako iko misli dobro srpskom fudbalo to treba da se uvede podhitno ,ali pošto Tole vodi FSS covek koji je grobar srpskog fudbala,dok su god on i njegovi lopovi u FSS na vlasti nista necemo da uradimo ,menadzere treba proterati iz Srbije jer oni su upropastili sve mlade igrace.Bitno da se hvalimo kućom fudbala a fudbal nam je na najnizem nivou na kom moze da bude.Bila je čak kvalitetnija liga i pod sankcijama,a neka se gospoda iz sveta fudbala zapitaju zasto je to tako, zasto zadnjih 10 godina se nijedan igrac nije prodao nekom vecem klubu.

PosmatraC

pre 12 godina

Pa juce je Stanoje rekao da je Partizan drugi u Evropi po efikasnosti??????, i...... Napisao sam da nazalost igramo najgori fudbal u Evropi i da je vreme da pokupi kofere.Zar nisam bio u pravu gledajuci danasnju utakmicu.

meekee

pre 12 godina

@PFC: svaka cast, brate, 100% istina!
Partizan kiksnuo, 300 komentara, Zvezda pobedila, 50 komentara.
Posle su grobari kompleksasi, a zvezdasi gledaju svaku Partizanovu utakmicu.
I to samo, ne bi li 'ulovili jos neku kradju'...
Joj, sta smo se mi nagledali kojekakvih penala za Zvezdu... ubedljivo je najsmesniji bio onaj na 20m od gola uz slucajno slabo iscrtane linije sesnaesterca kad je zvezdin igrac morao kao supermen da poleti, ne bi li uskocio u 16 xD pa, to nema nigde u Evropi...
I posle vi nekom nesto da pricate!!!
Mi makar priznajemo da se sudi na stetu malih klubova, ali vi ne vidite dalje od nosa.
U fazonu ste:
ogledalce, ogledalce, koji je najveci i najbolji klub u vasioni??
-Kako koji? pa, nasa Zvezda, celoj Evropi se tresu gace, samo da ne izvuce Zvezdu... u prvom pretkolu kvalifikacija! xD
Pozdrav ljubiteljima ovog naseg jadnog fudbala, koji nisu oslepeli od mrznje!

XXL Grobar

pre 12 godina

Prvo cestitke Slobodi.
Drugo jedan savet za Stanojevica ako cita komentare kako kaze - ako je ponavljanje tajna uspeha onda je tvoje ponavljanje istih gresaka tajna tvog neuspeha koji polako pocinje da iritira. Ili igraj napadacki pa izgubi i 10-0 ili ovo davljenje lopte treniraj sa nekom decicom u ulici. Igrate kao neke babe sa 100 dodira. Kad si stigao u Partizan vise si cini mi se radio a manje pricao dok je sad vise filozofiranja a manje truda. Ovo kazem bez zle namere.
Bojim se da ako nastavis sa ovakvim forsiranjem igre igraci Samroka ne budu u pravu kad kazu da ce da okrenu Grobare protiv igraca pa naravno i tebe.
Za sada jos uvek smo svi tu i imas jos kredita - nije jedan poraz smak sveta ali igra i filozofija ti nisu dobri.
O ovim komentarima komsinice glupo je komentarisati - to je kao kad komarac ujede slona.

Murinjo III (zvani Stanoje)

pre 12 godina

@ Ako das dva gola uzastopce, utakmica gubi dramatiku, slabijem protivniku lako das gol ali treba od njega primiti dva a da niko ne posumnja... sto li vam ja ovo pricam i otkrivam tajne "modernog" fudbala?
(Stanoje III (bez razloga zvani Murinjo), 21. avgust 2011 10:24)

Bogami ima razloga.

vlajzi

pre 12 godina

hahahahaha... gledam zvezdase, vise su razocarani sto je Partizan izgubio, nego navijaci Partizana! cele utakmice vicu Tole ovo, Tole ono... kad je sudija produzio 5 minuta 'znali su da ce da se igra dok Partizan ne da gol'. a vidi ih sad, pokisli ko kiseo kupus. nije im ni do zivota. ne raduju se ni zvezdinoj pobedi. hahaha kako sad Tole da bude kriv, sto ce oni na kraju da budu 3 u prvensrtvu. i to uz mnogo srece! hahaha

pfc

pre 12 godina

Sledi vam borba za 4-5 mesto u "jelen" ligu.Osim Volkova i ova rti dečaka ostali su ZALUTALI(zaboravio sam Dieru)Đuro odlazi i povedi upravu celu nisam VAŠ navijač ali za dobro Partizana i srbskog fudbala ODLAZI.
(bgd, 21. avgust 2011 20:03)

koliko gramatičkih grešaka na jednom mestu, STRAŠNO ;))

Brane sa Korane

pre 12 godina

U 25. minutu domaćin je tražio penal zbog prekršaja Ivanova, ali je sudija odmahnuo rukom.

Ovde je greska u tekstu treba da stoji ali je Tole odmahnuo rukom,to je ispravnije.

fer442

pre 12 godina

bojkot nas pravih grobara!
(mille grobar, 22. avgust 2011 08:55)

Pravi grobari su trolovi sa mentalnim kapacitetom dvanestogodišnjaka koji nemaju života osim komentarisanja na B92 SPORT?

prvi put

pre 12 godina

Nadam se da konačno sada grobari vide da je najveći krivac za posrtanja ove sezone Mladen Krstajić sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokom.Preplatio je Eduarda (1 000 000e a ovaj nema snage za 60 min,da ne pričamo o kvalitetu),Ivanova (kiks igrač,problematičan u glavi,a plaćen veoma skupo),Markez (došao povredjen za velike pare,nikad nije igrao u ozbiljnom klubu).Jovančić je ok za rezervu,Volkova nije doveo on nego Nadj.Ukratko,otišle pare od LŠ niz vetar...Krstajiću odlazi!

Showtime

pre 12 godina

Mi cemo uvek biti uz tebe! Idemo dalje... Tek je pocetak. Imamo najjacu ekipu u zemlji uz Rad, tako da mislim da ce sve doci na svoje mesto kad bude trebalo. Inace, Sloboda je danas zasluzeno pobedila i sve cestitke.

Napred Partizan! Svi na Samrok da udjemo u LE!

Rade

pre 12 godina

Potpuno zasluzena pobeda Slobode uz ocajno izdanje Partizana.Realno, mnogo smo slabiji(Partizan) u odnosu na proslu godinu a to se najvise primecuje u odbrani koja je potpuno nova.Vezni red nam je potpuno spor i inertan, skoro bezidejan pa tako spicevi retko dolaze u gol sanse, a kad se i to desi deluju dekoncentrisano. Ocigledno je da problema ima dosta i da je krajnje vreme da se pocnu resavati jer evo vec na cetvrtoj utakmici povedemo a zatim odmah primimio gol.Mislim da trener snosi veliki deo krivice za lose igre a uprava je zakazala u prelaznom roku,jer novi igraci dolaze da budu POJACANJA a ne samo da bi dosli!!! Nadam se da ce vec protiv Samroka u cetvrtak biti mnogo bolje i smatram da treba igrati opustenije, ofanzivnije, sa manje respekta protivnika jer se zna i da se zna ko je Partizan, bez obzira na lose partije u zadnje vreme. Zato svi u cetvrtak na stadion Partizana!

volim to slavno ime

pre 12 godina

Ono danas je bila katastrofa, Vukic i Ilic strasni, Kamara se u poslednje vreme gubi, nemamo desnog beka...Aksentijevicu svaka cast, mali Lazar je isto dobar, drago mi je sto su igrali u prvoj danas...Na sredinu treba da stavi malog Ninkovica, mladost moze da izgura ovu nasu ligu... Mislim da smo jaci nego prosle god. iako se bas to ne pokazuje...I ljudi kako ne mozete da shvatite da ne moze stalno da se pobedjuje?!
Volim Partizan!

Sevojno

pre 12 godina

Polako ali sigurno ce blizanci poceti da dobijaju tikove na pomen reci "Sevojno" :). U stvari, jedni vec jesu, a od danas i ovi drugi!

javor

pre 12 godina

ajde kompleksasi pocnite sa vasim oprobanim receptima,cim partizan pobedi namesteno,sudija tole,kad izgubi nemate pojma zvezda sampion ,tokio bari.samo posmatrajte koliko ce komentara biti u tom stilu.

bgd

pre 12 godina

Sledi vam borba za 4-5 mesto u "jelen" ligu.Osim Volkova i ova rti dečaka ostali su ZALUTALI(zaboravio sam Dieru)Đuro odlazi i povedi upravu celu nisam VAŠ navijač ali za dobro Partizana i srbskog fudbala ODLAZI.

Srbija

pre 12 godina

evo utakmica tek pocela , i odma drmaju kompleksi .. gospodo Delije zasto morate da smarate sa tim vasim komentarima , ne obracajte paznju na nas. vi pricate nesto o nasim kompleksima, a pogledajte vas... Tole namestio , bla bla... ajde bre vise...
NAPRED PARTIZAN!

Igor Andjic

pre 12 godina

Ovo je dokaz da kad je stadion pun Partizan i Zvezda gube zasto? pa zato sto sudije nemogu bas tako lako da im pomazu kao kad igraju sa Borcom pred 10 gledalaca i bez tv prenosa.I danas je sudija pomagao partizanu mozda ne mnogo ali malo sigurno toliko da sece kontre Uzicana.A Uzicanima nek je sa srecom nov stadion i da igraju na njemu uvek hrabro,docicu sigurno sa Radnickim kad budemo gostovali da uzivam.

Siki

pre 12 godina

Partizan je dominirao ceo mec, ali su se domaci odlicno branili i dopustili Partizanu 2 stopostotne i jos 2 polu prilike za ceo mec, a iz kontre su vrebali i bili konkretniji od nas i zato su i zasluzeno pobedili. Svaka cast Aksentijevicu i Lazaru Markovicu, pokazali su koliki su potencijal. Mnogo gotiv Stanojevica, jos vise od kad je sutno ponovo "super- talentovanog" Scepovica ali i dalje ne kapiram zbog cega drzi u igri Jovancica, Paseka i donedavno Scepu maesta, Ilic je spor, bez idejan i nema snage, pa i onaj Ivanov je 2. utakmicu za redom direktan krivac za gol, a na klupi sedi Dijara koji je za Partizan dao golova vise od trojice pomenutih napadaca.

Delija

pre 12 godina

Gledao sam obe danasnje utakmice,i cini mi se da u nasem fudbalu ide nesto na bolje...Veca posecenost,porazi 2 najveca kluba mozda govore da se ostali klubovi jacaju,a ne da Zvezda ili Partizan igraju ocajno...Jedan Rad je mozda nezasluzeno ispao od grckog Olimpiakos Volosa,od kog je bio bolji...Vosa i Spartak su se pojacali... Ranije su Zvezda i Partizan bili drasticno bolji od ostalih pa se cinilo da igraju perfektno,a opet u evropi nista znacajnije ne bi uradili...

my way

pre 12 godina

Počeli Beograđani da gube pa sad pričaju kako nam je fudbal nikakav,dosta bre više Zvezda i Partizan dosadili ste više i Bogu i narodu!Napred Niški Radnički da upadne u viši rang pa i mi da ih bijemo!
(Meraklija, 21. avgust 2011 21:26)

Veruj da vecina nas Beogradjana ipak vise vodi racuna o interesu Srbije, srpskog sporta i srpskog fudbala nego o onome sto se misli (a nije tacno) da je interes Zvezde i Partizana, a to su neke regionalne lige. Nas fudbal i nasa liga su takvi kakvi su i nema magicnog stapica koji ce to da promeni, ni velikih sponzora koji samo cekaju taj trenutak i vec spremili pare koje ce da uloze. Eno vam NLB liga, pa pogledajte u kakvoj su situaciji oni nasi klubovi koji je igraju, a sta je tek sa ostalima koji su ostavljeni na cedilu. Zar Spartak iz Subotice, Borac iz Cacka, Hajduk iz Kule, Rad, kragujevacki i niski Radnicki... treba da propadnu, a zbog cega? Mozes ti da igras sta hoces, ali domace takmicenje i ceo domaci sistem ne mozes da rusis. A i ova dva kola i porazi Zvezde i Partizana su nesto pokazali. Moja poruka ljudima iz 2 nasa najveca kluba i Vojvodine "sedite di ste, ni za di niste".

Samo nek je svecano

pre 12 godina

Eto kad Trener dozvoljava da mu navijaci sastavljaju tim. Sve je poslusao a da nije jos bi Sevojno porazom osvestalo novi stadion.

Stanoje odlazi!!!

pre 12 godina

Jedva cekam da vidim ledja ovom demagogu od trenera. Toliko nas je mentalno unazadio i napravio najkalkulantskiji tim koji sam video... to uopste ne lici na Partizan... a tek "eksperimenti", strasno. Muka mi je da gledam ovakvu "igru" i iskreno ne zasluzujemo evropu da vidimo dok se nesto drasticno ne promeni!

postman

pre 12 godina

Kako ste svi smesni !
Izgubio Patlidzan,izgubila ZLezda ! Buahaha !
Samo je kod nas katastrofa kad ekipa izgubi jednu utakmicu i to na pocetku prvenstva.U Evropi u prva dva kola kiksnuli Bajern,Arsenal,PSG,Borusija pa nigde nije smak sveta,samo kod nas razmazeni kvazi-navijaci hoce da menjaju upravu,igrace,ekonoma,baba-seru u klubovima.Kamo srece da nasi favoriti cesce gube,bar bi bilo zanimljivije (i regularnije) prvenstvo a ne kao do sad posle 10 kola da imaju po 15 bodova fore u odnosu na tzv. manje klubove.Nadam se da ce doci dan kad ce neko osim blizanaca moci i smeti da uzme titulu.

Zemun

pre 12 godina

Ne znam sta nije jasno Partizan ima daleko slabiji tim nego prosle godine.Prodati kljucni igraci Tejgo,Petrovic,Savic a dovedene neadekvatne zamene.Ovo je bila sezona kada smo kao klub mogli da krenemo stepenicu vise ali zbog skrtosti uprave prilika je propustena,vec drugi put.Prvi put je bilo u sezoni kad smo ispali od Petrzalke,isto prodati kljucni igraci(dovoljan je bio ostanak Sase Ilica za prolaz)Partizan ce nazalost ostati mali klub u evropskim okvirima jer su prilike propustene i zato sto ima upravu ciji je primarni cilj lova a ne Partizan.

Nikola

pre 12 godina

Pa ne moze tole sve,dogovor je bio da pokazete barem neki minimum za prvu ligu.Sledeci put i protivnicki tim da platite pored sudija.Ehh kad bi svaki klub drzao ljajic,ali jbg ne moze.

Hamlet

pre 12 godina

Ljudi moji ala je nesto trulavo u Partizanu i to mnogo vise nego u drzavi Danskoj!!Pa zar ce biti moguce da posle i ovoga[ne zbog poraza nego opet zbog prikazane igre ako se to moze uopste time nazvati]niko nece staviti prst na celo u upravi i nesto preduzeti??Pa moze se reci da je za nas Shamrock sad vec kao Barselona-tesko nama!!

Ist Klintvud

pre 12 godina

Ovo je cetvrta utakmica koja se igrala na 1:0-dosta je. Trebam li ja da kazem sta da se radi ili postoji placeni trener za to?

Partizan uber alles

pre 12 godina

Mi smo ocajo spora ekipa,drukcije i ne mozemo igrati Vukic je spor loptu daje samo u sirinu nula,zasto on igra meni nije jasno covek dve godine nigde nije igrao a sad je nezamenjiv,isto vazi i sasu Ilica on kad je usao u igru nijedan tacan pas da doda potpuno je bez snage, a Babovic nijedan upotrebljiv centarsut na utakmici,ako sa ovom postavkom igre nastavi Stanoje da igra izgubicemo prvenstvo, a sa ovim sporacima u Evropi nam se smesi nula bodova.

018

pre 12 godina

Da li se sada malo glupo osecate svi vi koji svaki put kad partizan pobedi prepisujete to toletu i takozvanim filijalama... eto koliko znate vi o fudbalu...

Darko Tanevski, grobar do groba

pre 12 godina

Lap je vama Zvezdasimakopajte malo dublje u rupi i naprvite bazen za 50 000 ljudi.Produzice te sezonu kupanja!

Ne moze posten covek ni da kukumavci kad mu dodje

pre 12 godina

@ I pored pobede, Sloboda bi trebalo da uloži žalbu na suđenje. Mislim da je postalo degutanatno koliko se taj Partizan sistematski protežira iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu. Juče za Slobodu čist penal nije dosuđen, kriterijum kod dosuđivanja faulova potpuno neujednačen, a na štetu domaćina...iz utakmice u utakmicu obratite pažnju šta radi Saša Ilić...da je suđenje normalno, k'o što nije, taj dečko bi se bar pola prvenstva tuširao pre svojih saigrača. Na kraju, utakmica se produžava za celih 5 minuta potpuno bez ikakvog rezona...a siguran sam da faul posle kojeg je Sloboda dala drugi gol ne bi ni bio dosuđen da se neposredno pre njega nije dogodio grub start Saše Ilića koji nije sankcionisan...ovako, bilo bi suviše providno da se sudija napravi mutav dva puta za kratko vreme. Užičani, žalite se!
(Dragan, 22. avgust 2011 12:59)

I ako je od zvezdasa, nevidjeno je. Prevazisli ste sami sebe. Sto se vi ne zalite? Protiv nekih koji izgube i ostave vas da kukate dzabe. Ludo,burazere.

Igor Andjic

pre 12 godina

Sta se ovo radi strasno! juce u Kragujevcu nesviraju sudije cist penal ponistavaju gol a nigde ofsajda.Sudija dizao zastavicu na svaki nas napad .Dokle bre vise!

cicibannn

pre 12 godina

hahahah nemoj da brinete pa cela je liga namestena, to sto se gubi i pobedjuje nije stvar fudbala nego dogovora izmedju odredjenih lica u srpskom fudbalu.sto znaci da i stanoje nije krivac za ovu utakmicu vec za onu u irskoj a da stvari lose idu u nasoj ligi se to nece videti jer je sampion onaj koji vise stavi ruku u dzep i plati.

Milko Djurovski

pre 12 godina

Sramota od igre Partizana.Stanojeviću stidi se ako uopšte to i umeš.Bojkot obavezno jer ovo više ne može da se podnosi.Bolje kraj sa užasom nego užas bez kraja.Pozdrav za sve "Grobare".
(mtv, 21. avgust 2011 19:31)
Bojkotom bi se nesto promenilo. Nisam bio ni za bojkot Bjeke i Zeke, ali ocigledno su vise sile i slaboumni nazovi navijaci izdejstvovali to. Dokle vise...!!!

Mirko

pre 12 godina

Ovde retko ima pravih i iskrenih navijaca.Pa sta ako je izgubio?! Da je pobedio 1:0 sa nikakvom igrom niko ni pomenuo nebi da je igra bila losa, da je Stanojevic los, da treba nesto da se menja... Kad znamo da je utakmica nemestena niko se ne buni, bitno je samo da se pobedjuje. E kad se izgubi e onda odmah smene. Pa treba da gube i Zvezda i Partizan. Pa to je tek prava liga. Kakvo je to prvenstvo kad dve ekipe uglavnom sve pobedjuju i prvak se odlucuje u medjusobnom duelu? E ovakva liga je zanimljivija. Kad zvezda izgubi odmah smenjuj Lukica i Adzica. Pa ne moze tako... Ovo prvenstvo ce da bude zanimljivo ako ne bude namestanja.

SmeHoteka

pre 12 godina

Cekaj VI bi ste u Evropu? Pa prvo ce u cetvrtak u sred Bg Samrok da vas pocepa, a onda tek sledi pad u prvenstvu. Mada u Evropi se mole bogu da prodjete to su im bar sigurni bodovi hahahahah. Stojke Murinjo, liga sampiona, musema hahah cutite bre da se skupimo ja i ortaci s malog fudbala pa bi bilo gusto.

tole

pre 12 godina

Nije sudija mogao baš da pomogne. Ipak je otvaranje stadiona u Užicu i bio bi nas maler. Već na sledećim utakmicama će biti po starom ali neka i igrači pokažu da su igrači jedinog tima koji se plasirao u LŠ.

Roki MD

pre 12 godina

Dobar poraz, u pravo vrijeme, da se sve usijane glave na vrijeme počnu hladiti. Liga je duga, a Šamrok blizu. Ne treba očajavati, treba hladne glave reagovati!

Vise zabrinjavaju

pre 12 godina

Samo zvezdasima je logicno da traze u izgubljenoj utakmici znake da je namestena. Ovakve konstrukcije:"Sudija mislio...a vi" ne daju neku optimisticku prognozu.

srbija

pre 12 godina

Velika je sramota ako se medijski neproprate nedosudjeni penali za Javor i Slobodu u 2 kolu ove nase lige!
I naravno nastavi sa rigoroznim merama za lose sudjenje.

Simeon

pre 12 godina

Ljudiii, pa ovo i nije tako loshe...
Laki misli na pecenje, a ja na JSL. Valjda ce ove godine biti uravnotezenija, ali ne zbog pada kvaliteta CZ i PFC, vec zbog bolje igre ostalih.

Partizanovac

pre 12 godina

Nije bitan poraz, desava se u svim ligama da favoriti izgube a mozda nasa liga pocinje da bude jaca... Cak je i dobro da nas malo spuste na zemlju a i da Sloboda lepo proslavi otvaranje stadiona.
Ono sto mene najvise brine, pored slabe igre, je nesposobnost da zadrzimo gol prednosti kad ga steknemo. To se ponavlja od Genka, preko Samroka pa do Slobode. To je prosto neobjasnjivo, umesto da damo jos jedan gol ili da se dobro branimo (kada igramo protiv jacih ekipa) mi se povucemo i maltene sami sebi damo gol.
Takodje me izludjuje ne uvezbanost kornera i auta! Da li je moguce da nam 90% auta propadne a o kornerima i nabacivanju balona u ruke golmana da ne pricam... Nije ni cudo sto je Stanojevic iznenadjen da neka ekipa (u ovom slucaju Samroka) moze stalno da nas ugrozava iz auta- moze jer to vezbaju na treninzima! Kod nas od Zuke i Klea nema ko da primi loptu, da se zagradi i da je prosledi.
I poslednja stvar. Ne mogu da igraju zajedno i Vukic i Ilic i Babovic (on po meni ne bi ni trebalo da igra jer je jako los ove sezone) jer nam je onda vezni red spor. Treba neko i da trci... Nadam se da su se malo trgli i da ce vec od sledece utakmice da povrate igru protiv Genka

grobar_banjaluka

pre 12 godina

ovaj poraz je dobro dosao da nam pokaze gdje grijesimo.Partizan danas nije bio los uopste, poraz nije zasluzio, ali tako je to u fudbalu! bravo Sir Stanoje za hrabrost, vjerujemo u tebe i u tim! idemo sad na Irce i LE je nasa! gani, vi tisina, kakvi god da smo, za vas mo otrov!

Marko

pre 12 godina

Posto se Stanoje prividno gubis evo ti mali savet za prvu postavu koja ce biti i energicnija i bolja i agresivnija i ako igra steci ce potrebno iskustvo..
Stojkovic(nazalost ali nemamo drugog),Aksentijevic,Volkov(ukolioko je oporavljen Lazevski),Rnic,Ivanov(na zalost..kad bude moglo probati tog Brazilca ili kupovati pod hitno nesto kasvetno),Smiljanic(defanzivni vezni)Tomic,Babic(u zavisnosti od protivnika mogu da menjaju strane a i ukoliko igra Lazevski levog beka onda Volkov mesto mladog Babica levi spoljni sto je i igrao covek pre nego sto ste ga doveli),Medo kao ofanzivni vezni jer je na toj poziciji igrao u Helsinkiju i jer ima sut i imace prilike na ovoj poziciji i da ga oproba,Eduardo i Markovic…..malog treba trpeti jer ima vecip otencijal nego Jovetic i Ljajic zajedno..
eto ti Stanoje bez puno filozofije prosto jednostavno i efikasno..dajem ti znjanje besplatno a jedino sto zelim za uzvrat je dobar i mocan Partizan…jer ga volim

Simeon

pre 12 godina

Ljudiii, pa ovo i nije tako loshe...
Laki misli na pecenje, a ja na JSL. Valjda ce ove godine biti uravnotezenija, ali ne zbog pada kvaliteta CZ i PFC, vec zbog bolje igre ostalih.

Ivan

pre 12 godina

Ovo što se dešava jasno pokazuje da Večiti rivali nisu imali dobre pripreme,baviću se više Partizanom,jer se ne može praviti tim sa dobrim rezultatima aa 3-4 treninga,zbog toga su i kod Crno-Belih i kod Komšija česte povrede,samim tim i loš kvalitet.Dovoljno je da se mali klubovi malo motivišu i evo kiksevi večitih rivala.Partizanu i Zvezdi fali samo-pouzdanje,a uz to misle kako su igrači veliki.Da još nešto,da li ljudi primećuju sličnost između Predsednika Zvezde i Trenera Reala kad izgube mečeve?Vojvodini su problem mali timovi iz Beograda i tu obično gube korak sa večitima.To pišem zbog toga da su i Partizan i Zvezda dva najveća kolektiva u Srbiji.U Partizanu treba da se zapitaju kako su uradili prelazni rok,a u Zvezdi da gledaju svoje dvorište,a ne da prave galamu, nakon svake pobede Partizana i poraza Zvezde.Da li se namešta,mislim da da,ali da to čine i jedni i drugi,a ponekad i mali klubovi.Svaka pohvala za Rad,Hajduk i Smederevo,a zanimljivost prave osim standarne Vojvodine,Spartak i Sloboda,još da krenu Radnički,Javor i Novi Pazar i zanimljiva liga.

dzoni

pre 12 godina

Vidim da se javljaju navijaci zvezde i partizana koji bi voleli da dozive scenario, da prvak drzave konacno bude neki drugi klub. Kada se to bude desilo, tek tada mozemo reci da nasa liga lici na nesto. Ja sam navijac zvezde, ali bih isto tako voleo da vidim vojvodinu na celu prvenstva, ili mozda smederevo, radnicki, jagodinu, ili slobodu... Ali da bi se to desilo, potrebne su nam promene. Iz korena... Pocev od toleta, pa nadalje
...isto kao sto se desilo i u olimpijskom komitetu

srecko

pre 12 godina

ko stvarno zna sa koliko stranih igrača može da se igra utakmica u JSL.da li je moguće da se dogodi da neko koje večeras pobedio izgubi sa 3.0 jel mu je igralo 6 stranaca ne računajući novog srbina

metall

pre 12 godina

Lep ambijent, otvorena utakmica i naravno, nova kradja na pomolu. Partizan je upravo poveo sjajnim golom, ali bi rezultat verovatno bio drugaciji da je sudija par minuta ranije svirao klasican penal za Slobodu. Zahvaljujuci tv prenosu svi su mogli da vide start Ivanova na fudbaleru Slobode, ali se sudija naravno nije oglasio. Nije ni cudo s' obzirom da je i Tole Karadzic na tribinama. Sramota.

Nemanja

pre 12 godina

Pa dobro, dokle ce sudije da guraju "drzavni projekat". Ovo je vec tragikomicno.Nema druge nego da cekamo derbi i razbijemo grobare. Na kikseve partizana ne mozemo racunati, jer se sudijska blamaza nastavlja.
(vlajzi, 21. avgust 2011 18:00)


pogledaj ko dolazi na marakanu od politicara pa se zapitaj jos jednom ko je drzavni projekat, i kome je drzava dozvolila da se zaduzi preko 10 miliona.Razmisli malo mesto sto si to negde cuo od nekog polu pismenog pa sad ponavljate ko papagaji .... drzavni projekat....drzavni projekat....
nije sto ste smesni nego sto ste zalosni

Nemanja_LE

pre 12 godina

cist, ali cist kao suza penal u 23. minutu za Sevojno... ali to nije bilo u scenariju cika Toleta!
(ribolovac, 21. avgust 2011 17:28)

Lukic uopste nije lud.. koji penal ccc.. komedija se nastavlja partizan mora biti sampion
(dsa, 21. avgust 2011 17:45)

Pre nego sto ste napisali ovo, trebali ste da pogledate snimak, penala nema, kontakt nije postojao, ovako ispadate smesni. Blago nama dok ste svi uz Lukica, nema zime za nas.

Partizan sampion.

Dodo

pre 12 godina

Dobro jutro. Danas je 21.8.2011, a ovo je naša crno-bela realnost. Bez pomoći sudija nismo u stanju pobediti ni prosečnu ekipu. Sloboda je mogla samo ovako da pobedi i zato su čekali zadnji minut da nam daju go. Da su to učinili ranije sudija bi već svirao neki penal za nas. Nije sve izgubljeno treba sačekati da vidimo šta Tole može danas da uradi za nas na terenu kod komšija.

martin

pre 12 godina

cekaj, kako to filijala,a osteceni? ne razumem... umesto sto se sekirate za nedosudjen penal, bolje se zapitajte zasto vas tim protiv rena nije sutnuo u okvir gola... mozda je to jedan od razloga za neosvajanje titule... ne,a? ipak tole?

Josko Martinoski

pre 12 godina

Steta sto u Makedoniji ne mogu da gledam utakmicu. Prizeljkujem poraz Partizana, makar i remi. Vazno je da ne pobedi , jer ocekujem Zvezdinu pobedu i smanjenje razlike.Videlo se u Irskoj da je Partizan ranjiv i mnogo slabiji nego lane. Zvezda sigurno osvaja titulu!

Jagodinac

pre 12 godina

Sa ledja spicom kopacke zakacis petu igraca koji je sam sa loptom ispred golmana u sesnaestercu. Ovaj, normalno padne, lopta ode. Imas crno-beli dres = nije penal!

*DELIJA-Bezobrazan do srzi*

pre 12 godina

Glavni sudija je pogresno shvatio produzetak od 5 min.,mali partizan je trebao da da gol u nadoknadi!!! Cccc steta za njega,platu dobiti nece !!!



HAHAHAHAHA ZVEZDA SAMPION !!!!!!!!

Niksicko Pivo

pre 12 godina

Polako vam se sve vraca. Zamjena domacinstva itd.
i sada istice 90. min da vidimo koliko je 4 sudija produzio utakmicu... Produzio je dok Partizan ne povede.

Paks

pre 12 godina

Iskreno Partizan pojma nema. Za Zvezdu nema zime dok je Stanojevic trener Partizana. I jel ovakav tim treba da bude sampion drzave? Strasno kako su losi. STANOJE OSTANI!

SportFan ^^

pre 12 godina

Bravoo Sloboodaa..♥
Bila sam na nasem novom stadionu i prezadovaljna igrom Slobode ,a razocarana ko je prose godine bio sampion Srbijee...O.o
♥Zvezda♥ nekla se probudi probudi i iskoristi to sto Partizan igra lose i uzme duplu krunu! ^^
Pozdrav iz Uzica za redakciju B92..

PFC

pre 12 godina

Navijac sam Partizana koji je danas bio prisutan u Uzicu na utakmici.Cestitke Slobodi na pobjedi i par komentara.Prije svega raduje me sto se ulaza u fudbalsku infrastrukturu po Srbiji i ostaje mi da se nadam kako je to samo pocetak.
O samoj utakmici je, manje-vise, sve receno.Slozicu se najvecim brojem ovdje vidjenih komentara, a vezanih za igru mog PFC. Dakle, nesto se mora mijenjati. S tim u vezi, moram izraziti zadovoljstvo oko komentara koje ovdje ostavljaju pravi navijaci PFC, a koji su samokriticni i koji traze mnogo bolju igru, promjene itd...E to je jedna od stvari koja nas razlikuje od navijaca CZ, a koji su pod potpunim uticajem svoje uprave skloni svemu drugome samo ne bacanju pogleda u svoje dvoriste, a koje je prljavo da prljavije ne moze biti. Ono sto me kao Srbina zabrinjava je taj nemoguci anagonizam, tj. mrznja navijaca CZ usmjerena prema svemu sto ima veze sa Partizanom. To je poprimilo tolike razmjere da smatram kako bi drzavne institucije ozbiljno trebale da se time pozabave. Ko je bio danas na stadionu u Uzicu, mogao je da se uvjeri u to. Naime, opste je poznato da je na narod navijacki podijeljen na dva dijela ( cast onim zaista rijetkim koji navijaju iskljicivo samo za nekog treceg).Sasvim je bilo jasno da su oni koji nisu navijali za Partizan u stvari navijaci CZ koji su, kroz podrsku Slobodi, dosli da iskale mrznju prema Partizanu. Pa samo da ste culi te komentare, urlike, izlive mrznje prema svakom clanu Partizanovog tima...U najmanju ruku zabrinjavajuce. Pokusavam stvari sagledati krajnje objektivno. Ja sam kao navijac Parizana zdusno navijao za CZ kad je osvojila KS, dobro se sjecam tog vremena. Sta se potom desava? Pocinje orkestrirana kampanja iz CZ usmjerena prema Partizanu, a sve se poklapa sa pocetkom velikog posrtanja citavog SD CZ. Nikad necu zaboraviti izjavu Dragana Dzajica gdje kaze kako u evropskim utakmicama navija za partizanovog protivnika. Od tada sve krece. Neuspjesi, i to teski, neispunjavanje obecanja, se zataskavaju i energija se usmjerava ka formiranju mrznje prema Partizanu. To traje bezmalo 20 godina, s tim sto je sve izrazenije.Naravno, bio bih blesav da kazem kako pored vega toga navijam i dalje da CZ dobije evropsku utakmicu, takvim su me oni napravili, ali ne mrzim.Naravno, u toj svoj kampanji se zamjenjuju teze pa se govori o nekakvom kompleksu, a sto je ocigledno obrnuto. Vjerovatno ja imam kompleks sto mi mnoge ekipe SD, u ovako teskoj ekonomskoj situaciji, pricinjavaju zadovoljstvo pa kosarkasi igraju kako igraju, stvarajuci godinama onakve igrace i noseci srpsku kosarku, sto to isto cine vaterpolisti pa jos osvoje LS, sto nam je FK stabilan za ove uslove i sto pokusava koliko-toliko da se probije u vremenu kada je veliki novac obavezan preduslov za vrhunski rezultat..Ima toga jos. U situaciji kada nase komsije nemaju ama bas nista od toga, ali nista, oni pocinju da svoju frustraciju pretvaraju u mrznju prema nama svima, ne pokusavajuci da podju od sebe. Ne bi ovo bilo toliko ozbiljno da je u pitanju izuzetak od pravila, ali ovo je uzelo tolikog maha da je preduzimanje nekih mjera krajne neophodno. Kakvih, ne znam, ali riba od glave smrdi. Dakle, oni koji upravljaju SD CZ, iz sjenke ili javno, ne znam... Tu je problem, odatle se truje dio ovog napacenog naroda i tjera, ne da voli svoj klub, vec da mrzi rivala i time hrani svoje emocije vezane za sport.

Mrmot

pre 12 godina

Molim "komentatore" koji gledaju prenos i koji su gledali sporni start Ivanova na usporenom snimku a koji tvrde da je bio penal da se zakunu u majku, ako smeju. Toliko. Ludji ste bre svi od Bate Stojkovica u filmu Balkanski spijun!

vlajzi

pre 12 godina

Pa dobro, dokle ce sudije da guraju "drzavni projekat". Ovo je vec tragikomicno.Nema druge nego da cekamo derbi i razbijemo grobare. Na kikseve partizana ne mozemo racunati, jer se sudijska blamaza nastavlja.

Ja

pre 12 godina

Cestitam Uzicanima. Partizan mora bolje a zvezdasi mogu da ucute sa Tole super ligom, jeste bio penal, nije bio, ofsajd, nije ofsajd, faul nije faul, sudija previse produzio ili previse skratio. Dobro za nas fudbal da imamo vise jakih timova i popunjene stadione, lose za Zvezdu, sada vise nije sigurna ni da ce biti druga.

Marko

pre 12 godina

Sevojno point - partizan.. Kakav fudbalski slager.. Da li je moguce da ste gledali to mucenje za oci sa zamucenom slikom na rts-u pored bolton siti.. Mora da ste mazohisti ili ne volite fudbal..

alejandro

pre 12 godina

Izgubice crno-beli. Ako sve bude regularno, bice dva razlike za Slobodu. Grobari su zreli za katastrofu. Jos i da ispadnu od Samroka i bice veselo!

metall

pre 12 godina

mrmot

Evo, kunem se u majku. Penal kao kuca! Ili mozda ne znas sta je definicija penala? Ajde se ti zakuni da znas kada se svira penal, ofsajd, indirekt...

Liga sampiona

pre 12 godina

Ako smo izgubili, nismo igrali dobro. Utisak koji je jaci od naseg poraza je zadovoljstvo i nada da ce konacno sve biti regularno u CELOM nasem prvenstvu. Do sada je bilo realno sudjenje samo protiv Zvezde zato sto se busaju u grudi. Ako bude tako imacemo dosta nezgodnih utakmica ali ce i Zvezda videti koliko realno vredi. Bice 7-8 na tabeli pa neka placu i pisu saopstenja.

Darko Tanevski, grobar do groba

pre 12 godina

Lap je vama Zvezdasimakopajte malo dublje u rupi i naprvite bazen za 50 000 ljudi.Produzice te sezonu kupanja!

Kus bre!

pre 12 godina

Stanoje, vrijeme je da ides.
(GROBARI HERCEG NOVI, 21. avgust 2011 19:43)


Alo bre, koji su to grobari iz HN-a? :) Herceg novi navija za Zvezdu!

Showtime

pre 12 godina

Mi cemo uvek biti uz tebe! Idemo dalje... Tek je pocetak. Imamo najjacu ekipu u zemlji uz Rad, tako da mislim da ce sve doci na svoje mesto kad bude trebalo. Inace, Sloboda je danas zasluzeno pobedila i sve cestitke.

Napred Partizan! Svi na Samrok da udjemo u LE!

Srbija

pre 12 godina

evo utakmica tek pocela , i odma drmaju kompleksi .. gospodo Delije zasto morate da smarate sa tim vasim komentarima , ne obracajte paznju na nas. vi pricate nesto o nasim kompleksima, a pogledajte vas... Tole namestio , bla bla... ajde bre vise...
NAPRED PARTIZAN!

DOMINIRAJ!!!!

pre 12 godina

Izgubili pa sta.Moramo i mi neku da izgubimo ali bar ne placemo ko Lukic i njegovi.Igraci nisu koncentrisani na ovu utakmicu vidi se iz aviona.Mnogo izgubljenih lopti,gresaka u pas igri ( Vukic od 30 lopti 25 pogresio),Stankovic ni blizu Volkova, Aksentijevic dobar ali ne dovoljno jos nema iskustva ( 10 puta imao poziciju za centarsut on stao i razmislja ) odbrana lose uigrana.Sve u svemu pred njima je najbitnija utakmica sezone i mislim da su im misli na utakmici protiv Iraca zato su i izgubili ali nema veze mi smo PARTIZAN a ne ovi sto stalno placu.

Inspector

pre 12 godina

Ajde plačljiva komšinice da te čujem, jel ovo naša filijala, jel čika Tole namestio?!
Loše smo igrali i treba nam ovo da se konačno dozovu pameti. Nula od igre!

zvezdas

pre 12 godina

Komsije opustite se,znate i sami da cete uzeti i petu uzastopnu titulu,nemojte sada price tipa:Djura,pare,Stanoje,Zeka,Bjeka itd...sve cete to vi da zaboravite kada vam Tole da titulu.Kada jednog dana budu smenjeni lopovi iz FSS nece vise Partizan znati sta je to trofej jer ga nece ni videti.Ono sto mene zanima je Evropa,morate da znate da je Ventspils za klasu jaci od amatera iz Irske i da je Ren klasa za Genk,pa mene sada zanima,u interesu naseg fudbala,kako vi planirate da eliminisete Irce a imate za klasu slabiji tim od Zvezde?Pa ispostavlja se da Zvezda ima vece sanse da prodje u Francuskoj nego vi u Beogradu?Nemoj samo jos jednu tikvu da priredite srpskom fudbalu.Nije sramota izgubiti od kluba koji je medju favoritima za titulu u Francuskoj ali isto tako nije ni priblizna sramota izgubiti od Slovana kolika bi sada bruka bila da vas poluamaterska ekipa kakva je Semrok izbaci iz Evrope

vlajzi

pre 12 godina

hahahahaha... gledam zvezdase, vise su razocarani sto je Partizan izgubio, nego navijaci Partizana! cele utakmice vicu Tole ovo, Tole ono... kad je sudija produzio 5 minuta 'znali su da ce da se igra dok Partizan ne da gol'. a vidi ih sad, pokisli ko kiseo kupus. nije im ni do zivota. ne raduju se ni zvezdinoj pobedi. hahaha kako sad Tole da bude kriv, sto ce oni na kraju da budu 3 u prvensrtvu. i to uz mnogo srece! hahaha

razume se!!!!!!

pre 12 godina

hahaha...grobari prozivaju javi se istok,javi se zapad! NIJEDNA DUSA SE NEJAVLJA!!!!...sudija seva kartonima Uzicanima,partizanu nista... Sudija produzava 5 minuta tekmu,partizan ne postize gol...
Sloboda 2 Partizan 1-jaci od nepravde...gledao sam celu utakmicu sa ortacima i navijao sam za vas i ucinili ste nas trojicu Novosadjana ponosnim...samo nastavite tako!

i sta sad?

pre 12 godina

cist, ali cist kao suza penal u 23. minutu za Sevojno... ali to nije bilo u scenariju cika Toleta!
(ribolovac, 21. avgust 2011 17:28)
Evo Sevojno je pobedilo.
Jel ovo taj scenario cika Toleta?

JOVO REPUBLIKA SRPSKA DELIJE

pre 12 godina

DOMINIRAJ!!!!a sada SAMROK,to ce tek da boli,a onda bojkot,setnja ulicama i nja nja nja,vec vidjeno!!!ZVEZDA SAMPION!!!PS>tole bio u romingu!!!pozdrav!!!

Misa Po

pre 12 godina

Smrt fasizmu, Sloboda-Partizan 2:1. Sto bi rekla moja baka Rada: "trt Milojka". Smesite se sada grobari, ili je ipak mozda bolje da pljujete snajdera...

Erska u srcu

pre 12 godina

Ne mogu da verujem sta sve pise u komentarima. Jel ovaj narod misli da postoje samo Partizan i Zvezda? Pobeda Slobode je pobeda Slobode, a ne pobeda Zvezde. Kako je prosao Partizan, koji je inace moj omiljeni klub, verujem da ce od istih proci i Zvezda. Sloboda ne igra ni za Zvezdu ni za Partizan. Sloboda igra za Uzicki kraj i cast zapadne Srbije, zbog takvih momaka sam ponosan sto sam iz Uzickog kraja. Uostalom, jer ono Zvezda od njih ispala u kupu u polufinalu? Sloboda je nasa. Momci su igrali srcano, izgubiti od njih nije blam (za Spartak ne znam), sto ce u Uzicu videti nadam se i Zvezda i Vojvodina... Kad Sloboda igra svima zelim isto, da od nje izgube. Zato je neukusno da se vi koji navijate za Zvezdu nasladjujete, proci cete isto. I Slobodine pobede samo su nase, a ne vase. Zapamtite to, trebace ubuduce.

del

pre 12 godina

Ovaj Partizan ce opet da popije nulu u Evropi, nema govora.. Odbrana smesna, vezni red spor do zla boga (onaj Babovic je ozbiljno umislio nesto..), a napadaca nemamo. Aksentijevic jedino vredi (ne zbog gola, jednostavno decko je aktivan napred, brz, trazi loptu i drzak je u igri, bice reprezentativnog kalibra.. e da nam je on bio umesto nesrecnog miljkovica).. A ovi sto opet ko babe o penalu (a o cemu ce drugo): ili ste slepi ili kopirate komentare. Onaj nesrecni Ivanov ga nije pipnuo, ali pipnuo! Inace utisak opsti- smesno.. Dovoljno za titulu prvaka, jer su komsije jos smesnije, ali za Evropu mnogo slabo..

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Ponovicu svoj predjasnji komentar Diarra+Aksentijevic i prosli bi Genk...steta samo sto su navijaci to ukapirali prije trenera, ali na greskama se uci...iskupljuj se Stanoje! PARTIZAN ZAUVJEK!

Wllaxy

pre 12 godina

A vi grobarcici kako 'te?

Cim zaigrate protiv neke malo jace ekipe od mocnog N. Pazara koji je superiorno usao u JSL vi puknete samo tako! Izgleda da ste zaboravili da Sloboda nije vasa filijala kao N. Pazar, Metalac, Hajduk i da njihovi predsednici ne sede u vasem UO pa da mozete da se malo prosetkate terenom i da uzmete tri boda. J

Jos cete vi da pucate, samo toga niste ni svesni!!!

statistika

pre 12 godina

Ma koja Sloboda, samo Partizan i Crvena Zvezda. Treba da bodrimo nasa dva najtrofejnija tima. U svakom gradu imate navijacke grupe, jaci ste od lokalnih timova.

Ali ipak ja navijam za svoj grad, za svoj tim. PLUS ili MINUS???????

XXL Grobar

pre 12 godina

Prvo cestitke Slobodi.
Drugo jedan savet za Stanojevica ako cita komentare kako kaze - ako je ponavljanje tajna uspeha onda je tvoje ponavljanje istih gresaka tajna tvog neuspeha koji polako pocinje da iritira. Ili igraj napadacki pa izgubi i 10-0 ili ovo davljenje lopte treniraj sa nekom decicom u ulici. Igrate kao neke babe sa 100 dodira. Kad si stigao u Partizan vise si cini mi se radio a manje pricao dok je sad vise filozofiranja a manje truda. Ovo kazem bez zle namere.
Bojim se da ako nastavis sa ovakvim forsiranjem igre igraci Samroka ne budu u pravu kad kazu da ce da okrenu Grobare protiv igraca pa naravno i tebe.
Za sada jos uvek smo svi tu i imas jos kredita - nije jedan poraz smak sveta ali igra i filozofija ti nisu dobri.
O ovim komentarima komsinice glupo je komentarisati - to je kao kad komarac ujede slona.

srecko

pre 12 godina

ko stvarno zna sa koliko stranih igrača može da se igra utakmica u JSL.da li je moguće da se dogodi da neko koje večeras pobedio izgubi sa 3.0 jel mu je igralo 6 stranaca ne računajući novog srbina

Igor Andjic

pre 12 godina

Ljudi pustite Beogradjane nek navijaju za blizance to je njihov grad njihova istorija i svaka im cast i jednima i drugima.Ali vi van Bga svi za svoj gradski klub da navijate nema Zvezda nema Partizan.Samo u Kragujevcu ces sresti covek na ulici koji ce na pitanje za kog navija reci Radnicki pri tome nece ni pomisliti na blizance.To je ono sto treba nasim gradovima iskreni i odani navijaci.Veliki pozdrav za Radovce svaka im cast kako bodre i vole svoj klub.Voleobih da oni osvoje titulu jer iskreno moj Radnicki ove godine hvata zalet i bice pravi tek na sledece leto.Pozdrav svima i tako to.

meekee

pre 12 godina

@PFC: svaka cast, brate, 100% istina!
Partizan kiksnuo, 300 komentara, Zvezda pobedila, 50 komentara.
Posle su grobari kompleksasi, a zvezdasi gledaju svaku Partizanovu utakmicu.
I to samo, ne bi li 'ulovili jos neku kradju'...
Joj, sta smo se mi nagledali kojekakvih penala za Zvezdu... ubedljivo je najsmesniji bio onaj na 20m od gola uz slucajno slabo iscrtane linije sesnaesterca kad je zvezdin igrac morao kao supermen da poleti, ne bi li uskocio u 16 xD pa, to nema nigde u Evropi...
I posle vi nekom nesto da pricate!!!
Mi makar priznajemo da se sudi na stetu malih klubova, ali vi ne vidite dalje od nosa.
U fazonu ste:
ogledalce, ogledalce, koji je najveci i najbolji klub u vasioni??
-Kako koji? pa, nasa Zvezda, celoj Evropi se tresu gace, samo da ne izvuce Zvezdu... u prvom pretkolu kvalifikacija! xD
Pozdrav ljubiteljima ovog naseg jadnog fudbala, koji nisu oslepeli od mrznje!

Dragan

pre 12 godina

Da umreš od smeha...sudija nepotrebno produžio utakmicu za čitavih 5 minuta ne bi li grobari umuljali neki gol, kad ono, oni ga primiše...da umreš od smeha...taj im neće više suditi.

javor

pre 12 godina

ajde kompleksasi pocnite sa vasim oprobanim receptima,cim partizan pobedi namesteno,sudija tole,kad izgubi nemate pojma zvezda sampion ,tokio bari.samo posmatrajte koliko ce komentara biti u tom stilu.

grobar_banjaluka

pre 12 godina

ovaj poraz je dobro dosao da nam pokaze gdje grijesimo.Partizan danas nije bio los uopste, poraz nije zasluzio, ali tako je to u fudbalu! bravo Sir Stanoje za hrabrost, vjerujemo u tebe i u tim! idemo sad na Irce i LE je nasa! gani, vi tisina, kakvi god da smo, za vas mo otrov!

FCRS

pre 12 godina

(PFC, 22. avgust 2011 01:32)

E super što si se javio, jer odavno tražim priliku da napišem i svoju verziju priče o mržnji i nenavijanju za gradskog rivala i kada igra u evropi.
Navijam za Zvezdu i od malih nogu pratim kako košarkaške tako i fudbalske utakmice. Imao sam sreće da sam bio srednjoškolac kada je zvezda osvojila LŠ, pratio sam sve velike utakmice na Marakani, i uživao u igrama svoga tima. Isto tako mi je bilo milo i kada Partizan pobedi u Evropi i svim srcem sam navijao za njega. Međutim primetio sam kod moji prijatelja partizanovaca da ne navijaju za Zvezdu u evropi i da je 95% za njih navijalo protiv Zvezde u finalu lige šampiona protiv Olimpika. Pitao sam ih često puta zašto to, a oni su mi odgovorili da je najnormalnije da se Zvezda mrzi i navija protiv nje u bilo kojoj situaciji. Bio sam blago iznenađen njihovim stavom. Dosta godnia kasnije u eri košarkaške dominacije Partizana, bio sam na košarkaškoj utakmici Zvezda -Paok doživeo sam to da navijači Partizana dođu da navijaju protiv Zvezde i naprave nerede, uleću na teren, tuku se sa policijom, pale itd... To mi je bio vrh mržnje koji sam video.Ej i to u eri kada je partizan bio apsolutno dominantan u košarci!!!!!! To mi je bilo neshvatljivo i od tada sam omrzao partizan i navijao sam svim srcem protiv njega gde god igrao. Pitao sam sebe odakle je ta mržnja nagomilana? Shvatio sam da je u proteklih 30-40 godina nakupljeno dosta frustracija u srcima navijača partizana čim se pojavljuju takve reakcije!!!!
Sada me je već prošlo i manje više sam indiferentan ,shvatio sam da sam dozvolio da me jedan gest praznih glava natera da postanim kao oni . Ne želim to. Daleko od toga da navijam za Partizan sada, ali aplaudiram kada ostvari neki rezultat u Evropi zarad srpskog sporta.
Tako da i tebi preporučujem da malo preispitaš stavove i događaje koji su prethodili tvojoj odluci, i bićeš srećniji čovek !!!!

Brane sa Korane

pre 12 godina

U 25. minutu domaćin je tražio penal zbog prekršaja Ivanova, ali je sudija odmahnuo rukom.

Ovde je greska u tekstu treba da stoji ali je Tole odmahnuo rukom,to je ispravnije.

Igor Andjic

pre 12 godina

Sta se ovo radi strasno! juce u Kragujevcu nesviraju sudije cist penal ponistavaju gol a nigde ofsajda.Sudija dizao zastavicu na svaki nas napad .Dokle bre vise!

runner

pre 12 godina

Šta reći posle još jedne blamaže FK Partizana?
Mislim da Uprava kluba još večeras treba da smeni AS sa mesta šefa stručnog štaba. Njegova taktika igre bez igre, beskonačnog driblanja i soliranja pojedinaca, te neshvatljiva kiks igra u odbrani i uopšte fudbalska filozofija više nigde ne piju vodu, pa ni u ovoj jadnoj JSL.
Da tim, koji ima ambicije da igra u Evropi, ne može da parira jednom prosečnom srpskom prvoligašu to je za me neshvatljivo. Da mu se iz utakmice u utakmicu dešava da posle vođstva od 1:0 nema želje da to vođstvo poveća nego u drugom poluvremenu napravi toliko grešaka i kikseva u odbrani da prosto gol visi u zraku. Jedino rešenje je da Stanoje ide. Ostane li, garantujem da se nećemo plasirati u LE. Putuj igumane i ne brini za manastir i povedi Krstaju sa sobom.

ijavolimpartizan

pre 12 godina

Cestitke Uzicanima,zasluzena pobeda !!
Babovic i Vukic su,blago receno,sporiji od moje pokojne babe !!Za Babovica da dodam: to je gospodin NEMAMDESNUNOGUAIDAIMAMSUVISESAMSPOR!!

Jeste bilo tesko vreme za igru ali,izvini,kako je bilo njima tako i nama,nema opravdanja !!Stanojevic:klasika...dali smo gol,ajd sad si u odbranu !!

P.S.Gledah malo Zvezdanu...njima se vise nikada nece svirati penal,zapamtite to...da ne verujete sta nije svirao Javoru,ali OK.Ko bi ih trpeo opet.Neka pobede Javor...ekipa koja se konstantno brani i ne zasluzuje a uzme ijedan bod !!

NAPRED PARTIZAN (bez Babovica i Vukica)

018

pre 12 godina

Da li se sada malo glupo osecate svi vi koji svaki put kad partizan pobedi prepisujete to toletu i takozvanim filijalama... eto koliko znate vi o fudbalu...

mille grobar

pre 12 godina

O Zvezdasi a sta bi sad sa teorijom zavere o Toletu???!Moze neko da mi objasni?Mante se bre ljudi corava posla i Lukicevih glupih opravdanja za svoje neuspehe,nego igrajte fudbal i gledajte realno na stvari!

grobar

pre 12 godina

dobro, izgubismo pa sta, necemo sigurno da kukamo kao 'gani.
dobra utakmica, pravi fudbalski ambijent, partizan slab, sudija dobar i to je to.

Ducky

pre 12 godina

Fudbal je sastavljen od pobeda i poraza, tako da poraz kao poraz nije smak sveta. Međutim problem je u tome šta se dešava poslednjih godina sa Partizanom, a dovelo je do toga da klub koji pre nekoliko godina na čelu sa Miroslavom Đukićem igrao nešto najbliže modernom evropskom fudbalu, sada liči na skup bezidejnih rekreativaca (čast izuzecima). U međuvremenu izređali su se trenerski "magovi" poput "Belog" Stevanovića, Jokanovića i sada Stanojevića, koji su bukvalno prevare od trenera. Pa u poslednjih nekoliko godina na prste jedne ruke se mogu izbrojati utakmice koje je Partizan odigrao zaista dobro. Svaku drugu utakmicu u ovoj našoj jadnoj i bednoj ligi Partizan se muči. Pa i panj da staviš na klupu osvojio bi titule, uz sve one nameštene utakmice (da se ne lažemo i komšije nameštaju, ali su oni još nekvalitetniji od nas). Ono malo igrača što valja ne koristimo na pravi način, da li zbog toga što ekipu sastavljaju menadžeri ili zato što trener ne zna, u svakom slučaju vreme je da Stanojević ode. Koren čitavog problema je ipak uprava, koja toliko maestralno odradi svaki prelazni rok, da Partizan već godinama nema nijednog pravog krilnog igrača, nego muče onog nesrećnog Ilića, koji ni u najboljim danima nije mogao da odgovori zahtevima pozicije levog krila.
Poenta cele priče je da na čelo Partizana treba da dođu ili ljudi kojima je Partizan zaista u Srcu (pa neće novac stavljati u svoj džep), ili ljudi koji će videti interes ulaganja u Partizan kao dugoročnu investiciju.

Uvek uz Partizan!

nikad_regularnije

pre 12 godina

Jadan sudija se trudio, ali džabe, moraju ipak i igrači da daju neki doprinos...i sad će jadan čovek da nastrada kod Toleta ni kriv ni dužan :(

delija

pre 12 godina

Stanoje ostani. Grobari sto nas pominjete kada ste VI izgubili-
Tole reaguj drugo kolo pa poraz. Mozda da ne bude providno krenuce sa namestanjem od proleca.

fer442

pre 12 godina

bojkot nas pravih grobara!
(mille grobar, 22. avgust 2011 08:55)

Pravi grobari su trolovi sa mentalnim kapacitetom dvanestogodišnjaka koji nemaju života osim komentarisanja na B92 SPORT?

Dragan

pre 12 godina

I pored pobede, Sloboda bi trebalo da uloži žalbu na suđenje. Mislim da je postalo degutanatno koliko se taj Partizan sistematski protežira iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu. Juče za Slobodu čist penal nije dosuđen, kriterijum kod dosuđivanja faulova potpuno neujednačen, a na štetu domaćina...iz utakmice u utakmicu obratite pažnju šta radi Saša Ilić...da je suđenje normalno, k'o što nije, taj dečko bi se bar pola prvenstva tuširao pre svojih saigrača. Na kraju, utakmica se produžava za celih 5 minuta potpuno bez ikakvog rezona...a siguran sam da faul posle kojeg je Sloboda dala drugi gol ne bi ni bio dosuđen da se neposredno pre njega nije dogodio grub start Saše Ilića koji nije sankcionisan...ovako, bilo bi suviše providno da se sudija napravi mutav dva puta za kratko vreme. Užičani, žalite se!

sašo

pre 12 godina

rezutat sasvim realan,poraz Partizana zaslužan,Stojković amaterski postavljen kod oba gola,o napadačima netreba trošiti slova jer se nisu ni videli na terenu,trener A.S nedovoljno psiholoski pripremio igrače za utakmicu,sudjenje blago naklonjen domaćinu!

Dejan

pre 12 godina

Stanoje ODLAZI i povedi Miljkovica, Babica, Scepovica i jos par njih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hm

pre 12 godina

"Kasalica je pored Ivanova prihvatio jednu dubinsku loptu"

Zašto nisan iznenađen? Najveća rupa u poslednjih desetak godina. Pardon, umalo da zaboravim Rnića...

branslav

pre 12 godina

mislim da je krajnje vreme da se oter murinjo stanojevic,jer ovo je vise prekipelo,bruka nevidjena...nisam mozda kompetentan da pricam,ali ova igra je sramota,ne samo poraz od obicne provincijske ekipe...dosta je trenerove demagogike,mi smo partizan,mi dajemo golove,drugi smo u evropi itd...napolje penzosi i trener zajedno,pustite decu neka igraju,pa iako oni izgube nije sramota...STANOJEVICU MARS IZ PARTIZANA!

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Smejali ste se grobari prosle nedelje . A danas pukoste u Uzicu. Igru koju ste pokazali protiv Skendije, Genga i ovih recepcioneta iz Dablina i danas u Uzicu garantuje vam prvvo mesto u Srbiji i osvajanje LE. A za vasu informaciju Ren izgubio na gostovanju protiv solidnog Monpelleira sa 4:0

cicibannn

pre 12 godina

hahahah nemoj da brinete pa cela je liga namestena, to sto se gubi i pobedjuje nije stvar fudbala nego dogovora izmedju odredjenih lica u srpskom fudbalu.sto znaci da i stanoje nije krivac za ovu utakmicu vec za onu u irskoj a da stvari lose idu u nasoj ligi se to nece videti jer je sampion onaj koji vise stavi ruku u dzep i plati.

dacho

pre 12 godina

Izgubice crno-beli. Ako sve bude regularno, bice dva razlike za Slobodu. Grobari su zreli za katastrofu. Jos i da ispadnu od Samroka i bice veselo!
(alejandro, 21. avgust 2011 18:01)

Neregularna utakmica. Samo jedan razlike za Uzicane!

antigrobar

pre 12 godina

Nije mi jasno zasto svi kukate na Stanojevica? Kako niste zakljucili da je ovako jadna igra jadnog partizana namerna a sve u cilju da se zavaraju brojni clanovi strucnog staba fudbalske velesile Shamrocka,koji su bili tu da gledaju utakmicu?? Videcete da je SER Stanoje Murinjo uspeo u svojoj nameri,pa ce u potpuno novom svetlu i u briljantnoj partiji svojih pulena pobediti jako neugodne Irce sa 1-0.....

volim to slavno ime

pre 12 godina

Ono danas je bila katastrofa, Vukic i Ilic strasni, Kamara se u poslednje vreme gubi, nemamo desnog beka...Aksentijevicu svaka cast, mali Lazar je isto dobar, drago mi je sto su igrali u prvoj danas...Na sredinu treba da stavi malog Ninkovica, mladost moze da izgura ovu nasu ligu... Mislim da smo jaci nego prosle god. iako se bas to ne pokazuje...I ljudi kako ne mozete da shvatite da ne moze stalno da se pobedjuje?!
Volim Partizan!

Kalimero

pre 12 godina

(PFC, 22. avgust 2011 01:32)

Svaka čast na komentaru! Ja kao veliki Grobar čestitam Slobodi i na pobedi i na novom stadionu i neću kukati kao neki na suđenje i penale jer imam hrabrosti da kažem da je pobeda Slobode čista kao suza. Daj Bože da nam stadioni budu uvek ovako popunjeni i da bude više ovako neizvesnih utakmica. A državnom projektu CZ ne želim nikakvo zlo i u pricipu me neintersuju već duže vreme.

zalosna sova

pre 12 godina

Ovaj tim Partizana je najlosiji jos od od dolaska Moreire,Zuke i Diare,a price Djurica o tome kako Partizan ima dobar tim, samo je dimna zavesa,i pokusaj opravdanja za besomucnu prodaju igraca od cega se uzimaju masne provizije.Jovancic i Ivanov su cisti promasaji i ljudima koji su ih doveli trebalo bi zabraniti da vise dovode igrace u nas tim.

Marko

pre 12 godina

Ovo se zove puni gusku,e sada možete da vidite gde su zvezda i partizan ,svake godine su sve gori i gori,kada i zvezdu i partizan pobedjuju ovakvi timovi ,sta treba ocekivati da cemo nesto da uradimo u evropi,treba da se uvede zakon da ne moze igrac da ode u inostranstvo do 27 godina ,jer ova liga je dno dna ,timovi su nam katastrofa samo zato sto igrace pustaju da idu u inostranstvo sa 18 godina i preko propadaju nema ih nigde,zasto smo pre imali jaku ligu i u kosarci i u fudbalu ,imali smo jaku ligu samo zato sto igrači nisu mogli da se prodaju van zemlje pre 28 godina ,ako iko misli dobro srpskom fudbalo to treba da se uvede podhitno ,ali pošto Tole vodi FSS covek koji je grobar srpskog fudbala,dok su god on i njegovi lopovi u FSS na vlasti nista necemo da uradimo ,menadzere treba proterati iz Srbije jer oni su upropastili sve mlade igrace.Bitno da se hvalimo kućom fudbala a fudbal nam je na najnizem nivou na kom moze da bude.Bila je čak kvalitetnija liga i pod sankcijama,a neka se gospoda iz sveta fudbala zapitaju zasto je to tako, zasto zadnjih 10 godina se nijedan igrac nije prodao nekom vecem klubu.

lezdra

pre 12 godina

Iskrene čestitke Užičanima na pobedi!
Za moj Partizan, čini mi se, da je jedino rešenje da se što hitnije zahvali Stanoju na saradnji. Čovek me pomalo podseća na Anu Ivanović, dok je bilo sreće sve je išlo kao po loju, a onda je trebalo pokazati znanje i kvalitet a toga za vrhunske rezultate nije bilo i počeo je strmoglav pad. Toliko je Stanoje forsirao ziherašku igru da momci u Partizanu već po inerciji, čim povedu više nemaju ambicija da dotuku protivnika. O kiksevima odbrane ne želim ni govoriti, to je već sramotno. Protiv Škendije u Skoplju samo nas je sreća spasila da ne primimo 4-5 komada već i prvom poluvremenu, zatim kiksevi u obje utakmice s Genkom, pa neshvatljiv pad u zadnjih 15 min u Dablinu i ovo danas u Užicu. Vreme je takođe da se progovori malo i o nekim igračima čija forma nije na zavidnom nivou poput Jovančića, Babovića pa i Kamare koji iz utakmice u utakmicu sve više kiksira. Možda je vreme da se presele na klupu.

Meraklija

pre 12 godina

Počeli Beograđani da gube pa sad pričaju kako nam je fudbal nikakav,dosta bre više Zvezda i Partizan dosadili ste više i Bogu i narodu!Napred Niški Radnički da upadne u viši rang pa i mi da ih bijemo!

čovek

pre 12 godina

Čestitke hrabrim užičanima. Izginuli su za pobedu.
A vi komšije, ne bulaznite, ta promašena investicija koja traje godinama nije Partizanov problem već nesposobnjakovića u Zvezdi.

Pozdrav svim ljubiteljima fudbala koji još veruju u njega.

divac

pre 12 godina

Stanoje,vreme je da krenes dalje...ne zbog poraza danas,vec sto si pogubio sve konce vodjenja ekipe,i da,povedi Vukica i Ilica sa sobom...jer ovo sto oni igraju je SRAMOTA za klub kao sto je Partizan...

mtv

pre 12 godina

Sramota od igre Partizana.Stanojeviću stidi se ako uopšte to i umeš.Bojkot obavezno jer ovo više ne može da se podnosi.Bolje kraj sa užasom nego užas bez kraja.Pozdrav za sve "Grobare".

Radovan IV

pre 12 godina

Klubovi su odavno uvideli da og gledalaca nema vajde. Kladionice placaju bolje a nasi fudbaleri nisu krivi sto lose glume. Fudbal vise nema gde da se gleda a gluma je bolja u pozoristima. Samo isti glumci...

Igor Andjic

pre 12 godina

Ovo je dokaz da kad je stadion pun Partizan i Zvezda gube zasto? pa zato sto sudije nemogu bas tako lako da im pomazu kao kad igraju sa Borcom pred 10 gledalaca i bez tv prenosa.I danas je sudija pomagao partizanu mozda ne mnogo ali malo sigurno toliko da sece kontre Uzicana.A Uzicanima nek je sa srecom nov stadion i da igraju na njemu uvek hrabro,docicu sigurno sa Radnickim kad budemo gostovali da uzivam.

brufen od 400

pre 12 godina

menjam kanal. komentator i baja na poluvremenu je cisto silovanje mozga. ovome bre mora doci kraj. ova srbija je paranormalna. zasto moramo da trpimo bre BAJU i kovinjala, strajnica, onog "vickastor", mijaljevica.... entuzijazam gledanja bilo kog sportskog dogadjaja na televiziji u prenosu gore pomenutih mi opadne za 101%.

Grobar iz Niša

pre 12 godina

Nije strašno izgubiti. Strašno je za 90 minuta ne stvoriti niti jednu šansu.
Bojkot utakmice protiv Šamroka kao znak upozorenja upravi za sve laži koje su nam servirali ovog leta. Bolje sada nego kad sezona bude izgubljena. P.S. Partizan će i bez publike pobediti Šamrok.

SmeHoteka

pre 12 godina

Cekaj VI bi ste u Evropu? Pa prvo ce u cetvrtak u sred Bg Samrok da vas pocepa, a onda tek sledi pad u prvenstvu. Mada u Evropi se mole bogu da prodjete to su im bar sigurni bodovi hahahahah. Stojke Murinjo, liga sampiona, musema hahah cutite bre da se skupimo ja i ortaci s malog fudbala pa bi bilo gusto.

Blue Moon Rising

pre 12 godina

Ajde bre vise s tim kukanjemm, postajete i dosadni, posto ste jadni odavno...i sta sad kad smo izgubili? Izgubili smo verovatno sto imamo najgori tim u ligi ali nas sudije uspesno guraju svaku tekmu, po vasim recima...koja je to frustracija i mrznja nagomilana tokom godina, niko ne sme da bude prvak osim Zvezde, jer je u tom slucaju skandal...a vi imate najjacu ekipu na kontinentu, ali vas zle sudije seku svaku tekmu...i jedni i drugi smo jadni i bedni, treba svi da se pokrijemo usima

bgd

pre 12 godina

Sledi vam borba za 4-5 mesto u "jelen" ligu.Osim Volkova i ova rti dečaka ostali su ZALUTALI(zaboravio sam Dieru)Đuro odlazi i povedi upravu celu nisam VAŠ navijač ali za dobro Partizana i srbskog fudbala ODLAZI.

Miško

pre 12 godina

Navijam za Partizan, ali moram priznati da posle odlaska Ivana Tomića i igrača koje je on doveo Partizan igra sve gore.
Golman prima golove sa 30 metara, igrači umesto u aut izbijaju loptu u korner, napadači ne mogu da pogode ni okvir gola, igrači sredine dave loptu dok ne izgube ili dodaju protivniku a za to vreme ostali stoje, špicevi uvek primaju loptu kada su u ofsajdu.
Mladi igrači koji imaju kvalitet ne dobijaju pravu šansu, što je najbolje pokazao Aksentijević.
Sa ovakvom igrom nećemo ući ni u Ligu Evrope, što je možda i bolje da se ne brukamo, kada su se Irci onako poigravali sa nama u finišu utakmice u Dablinu.
Sloboda nam je danas učinila veliku uslugu, zato što bismo u slučaju povoljnijeg rezultata i dalje bili u zabludi da je sve u redu.
Kada je ovakva situacija u Partizanu, koji je i pored svega najbilji u zemlji, može se zaključiti kakav nam je fudbal.

Vise zabrinjavaju

pre 12 godina

Samo zvezdasima je logicno da traze u izgubljenoj utakmici znake da je namestena. Ovakve konstrukcije:"Sudija mislio...a vi" ne daju neku optimisticku prognozu.

Ne moze posten covek ni da kukumavci kad mu dodje

pre 12 godina

@ I pored pobede, Sloboda bi trebalo da uloži žalbu na suđenje. Mislim da je postalo degutanatno koliko se taj Partizan sistematski protežira iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu. Juče za Slobodu čist penal nije dosuđen, kriterijum kod dosuđivanja faulova potpuno neujednačen, a na štetu domaćina...iz utakmice u utakmicu obratite pažnju šta radi Saša Ilić...da je suđenje normalno, k'o što nije, taj dečko bi se bar pola prvenstva tuširao pre svojih saigrača. Na kraju, utakmica se produžava za celih 5 minuta potpuno bez ikakvog rezona...a siguran sam da faul posle kojeg je Sloboda dala drugi gol ne bi ni bio dosuđen da se neposredno pre njega nije dogodio grub start Saše Ilića koji nije sankcionisan...ovako, bilo bi suviše providno da se sudija napravi mutav dva puta za kratko vreme. Užičani, žalite se!
(Dragan, 22. avgust 2011 12:59)

I ako je od zvezdasa, nevidjeno je. Prevazisli ste sami sebe. Sto se vi ne zalite? Protiv nekih koji izgube i ostave vas da kukate dzabe. Ludo,burazere.

BOTA

pre 12 godina

Necu da komentarisem rezultat, ali hocu da primetim nesto drugo. Gledajuci koliko je danas u Uzicu bilo zandarmerije ja bih u Srbiji fudbal zabranio.Da li smo mi normalan narod? Koliko ovo sve kosta? Ja se secam vremena,kada je utakmice obezbedjvalo nekoliko policajaca.Urazumimo se vec jednom.

srbija

pre 12 godina

Velika je sramota ako se medijski neproprate nedosudjeni penali za Javor i Slobodu u 2 kolu ove nase lige!
I naravno nastavi sa rigoroznim merama za lose sudjenje.

kike

pre 12 godina

Kakav je bezveznjak, u igrackom smislu, ovaj mali Lazar Markovic.Decko nista nema osim brzine.Nema nii snagu, ni tehniku, ni hrabrost.Nije mi jasno sta vide u njemu i cemu tolika fasciniranost sa njim..Nijednom nije bio u stanju da predribla cuvara onim svojim pilecim driblingom, a kad jednom prodje saplete se ili da pogresan pas.Da ne govorim o tome da ga, zbog fizicke slabosti, sto je i normalno u tim godinama, izguraju u svakom duelu.Ovakav dojam nisam stekao danas, vec i na ranijim utakmicama.Recimo, na kadetskom Ep u Srbiji nije mogao meda protiv svojih vrsnjaka, a mediji su ga bjesomucno dizali kao glavnu uzdanicu tima, a malog Vojnu Jesica, koji je 16 puta bolji igrac od njega i koji je bio daaaleeekooo najbolji igrac reprezentacije niko nije pominjao.Naravno,volio bi da sam pogresno procijenio Lazara i da ce mali napraviti fantasticnu karijeru, jer bi to bilo dobro i za njega i za drzavni tim.
Inace, ovi porazi vjecitih su sjajni za nas fudbal i bilo bi super da Zvezda i Partizan sto vise gube, jer bi puno znacilo sa aspekta zanimljivosti prvenstva.

zajecar sevojno uzice

pre 12 godina

SVAKA VAM ČAST! Radujem se zbog Vaše pobede,da se zna da se igra i u "unutrašnjosti" dobar fudbal!
Veliki pozdrav za Sevojno i Užice od Zaječaraca!!! bratski f.k.Timok

josje

pre 12 godina

Mozete da pljujete Stanojevića koliko hoćete ali pre njega bi trebalo da ode Krstajić!!!Od odlaska Bjekovića i Bunjevčevića mi nismo imali goreg sportskog direktora u zemlji,što se tiče dovodjenja igrača.Ako ode Stanojević a ostane Krstajić ništa se neće promeniti,biće još gore.Mogu da pretpostavim da će Krstajić sledećeg dovesti Asena Nikolova...

Vlada M

pre 12 godina

Cestitam Slobodi na zasluzenoj pobedi i na zalaganju,Stanojevicu pravi si majstor da izgubis utakmicu,protivnicki trener ti je pokazao kako se radi taj posao,kod Slobode se tacno znalo ko sta i kada radi i videla se ideja...a mi smo po ko zna koji put taoci necije tvrdoglavosti i nedostatka postenja da prizna da pravi greske iz utakmice u utakmicu,jedva cekam da cujem sta ce sada izjaviti...bas me interesuje kakvo je objasnjenje ove sramote od igre,a vi sto spominjete neki "penal" koji nije sviran idite i lecite se u nadleznoj ustanovi,smarate bre.

Rade

pre 12 godina

Potpuno zasluzena pobeda Slobode uz ocajno izdanje Partizana.Realno, mnogo smo slabiji(Partizan) u odnosu na proslu godinu a to se najvise primecuje u odbrani koja je potpuno nova.Vezni red nam je potpuno spor i inertan, skoro bezidejan pa tako spicevi retko dolaze u gol sanse, a kad se i to desi deluju dekoncentrisano. Ocigledno je da problema ima dosta i da je krajnje vreme da se pocnu resavati jer evo vec na cetvrtoj utakmici povedemo a zatim odmah primimio gol.Mislim da trener snosi veliki deo krivice za lose igre a uprava je zakazala u prelaznom roku,jer novi igraci dolaze da budu POJACANJA a ne samo da bi dosli!!! Nadam se da ce vec protiv Samroka u cetvrtak biti mnogo bolje i smatram da treba igrati opustenije, ofanzivnije, sa manje respekta protivnika jer se zna i da se zna ko je Partizan, bez obzira na lose partije u zadnje vreme. Zato svi u cetvrtak na stadion Partizana!

tole

pre 12 godina

Nije sudija mogao baš da pomogne. Ipak je otvaranje stadiona u Užicu i bio bi nas maler. Već na sledećim utakmicama će biti po starom ali neka i igrači pokažu da su igrači jedinog tima koji se plasirao u LŠ.

Darko-UE

pre 12 godina

Aj' neka neko objasni navijacima drugog blizanca da smo mi pobedili ove beogradjane a ne oni...Partizan sedmi,zvezda jedanaesta...NEPROCENJIVO :))))

Bari1991

pre 12 godina

ko stvarno zna sa koliko stranih igrača može da se igra utakmica u JSL.da li je moguće da se dogodi da neko koje večeras pobedio izgubi sa 3.0 jel mu je igralo 6 stranaca ne računajući novog srbina
(srecko, 21. avgust 2011 21:36

Em nemas pojma,em si se zabrojao!!!Stranci su Adi,Borha,Savio i Meznga.Evandro i Vesovic imaju srpsko drzavljanstvo!!!

Sremko

pre 12 godina

Ovaj Ivanov "bolji" gol igrac od Sikimica. Valjda ce Brazilac biti bolji kad se oporavi. Ovaj maneken u kopackama, sa fenomenalnim pasom po zemlji i procenton namestenih golova protivniku,100%.

trceci

pre 12 godina

Nadam se da konačno sada grobari vide da je najveći krivac za posrtanja ove sezone Mladen Krstajić sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokom.Preplatio je Eduarda (1 000 000e a ovaj nema snage za 60 min,da ne pričamo o kvalitetu),Ivanova (kiks igrač,problematičan u glavi,a plaćen veoma skupo),Markez (došao povredjen za velike pare,nikad nije igrao u ozbiljnom klubu).Jovančić je ok za rezervu,Volkova nije doveo on nego Nadj.Ukratko,otišle pare od LŠ niz vetar...Krstajiću odlazi!

shadow

pre 12 godina

da li je jos neko video koliko su fizicki spremni igraci Sevojna....pa nadtrcali su partizan,,,,,,posed lopte 56%-44% za Sevojno.....svaka im cast za igru, igrali su hrabro i nisu se uplasili protivnika, tako treba da igra svaki tim protiv partizana i zvezde......ovo sevojno ce i zvezdu pobediti ukoliko budu igrali ovako srcano

д.н.с.

pre 12 godina

Добро је што се сад ово десило јер наша игра показује да је време за радикалне резове у тиму.Нисмо имали реализацију а сад немамо ни средину терена.Како је Вукић спор и како увек има вишак потеза исто као и Бабовић.Диари треба дати шансу од почетка.Од Илића не треба очекивати више од пола сата једног полувремена.У принципу не пише нам се добро ако се овако настави.Данас није било пробијања по боковима ни у писму.Играо се старомодан фудбал из времена Тумбе.Али ипак мислим да је добро што смо сад изгубили чисто да се покаже надобудним "звездама"да нису попили сву памет овог света и да треба добро се потрудити на свакој утакмици и да није велика разлика у квалитету.Такође ово је и опомена пред Ирце да се и ту случајно не понови данашњи резултат да не буде и трећа утакмица у низу где поведемо са 1:0 па изгубимо са 1:2(Генк,Слобода...).

Sasa_Ns

pre 12 godina

Ovaj stojke je isti kao milorad cavic stojke plima medju stativama a cavic u bazenu.E moj stojke lakse ti daju gol iz slobodnog udarca nego sa penala

Markoni

pre 12 godina

Ne samo zbog ove utakmice,vec i zbog proslih sezona,vratite Miroslava Djukica za trenera,najbolji i najlepsi fudbal se tada igrao u Partizanu,ovo je vec godinama mucenje.

Nikola

pre 12 godina

Pa ne moze tole sve,dogovor je bio da pokazete barem neki minimum za prvu ligu.Sledeci put i protivnicki tim da platite pored sudija.Ehh kad bi svaki klub drzao ljajic,ali jbg ne moze.

prvi put

pre 12 godina

Nadam se da konačno sada grobari vide da je najveći krivac za posrtanja ove sezone Mladen Krstajić sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokom.Preplatio je Eduarda (1 000 000e a ovaj nema snage za 60 min,da ne pričamo o kvalitetu),Ivanova (kiks igrač,problematičan u glavi,a plaćen veoma skupo),Markez (došao povredjen za velike pare,nikad nije igrao u ozbiljnom klubu).Jovančić je ok za rezervu,Volkova nije doveo on nego Nadj.Ukratko,otišle pare od LŠ niz vetar...Krstajiću odlazi!

Siki

pre 12 godina

Partizan je dominirao ceo mec, ali su se domaci odlicno branili i dopustili Partizanu 2 stopostotne i jos 2 polu prilike za ceo mec, a iz kontre su vrebali i bili konkretniji od nas i zato su i zasluzeno pobedili. Svaka cast Aksentijevicu i Lazaru Markovicu, pokazali su koliki su potencijal. Mnogo gotiv Stanojevica, jos vise od kad je sutno ponovo "super- talentovanog" Scepovica ali i dalje ne kapiram zbog cega drzi u igri Jovancica, Paseka i donedavno Scepu maesta, Ilic je spor, bez idejan i nema snage, pa i onaj Ivanov je 2. utakmicu za redom direktan krivac za gol, a na klupi sedi Dijara koji je za Partizan dao golova vise od trojice pomenutih napadaca.

Nadao sam se

pre 12 godina

Volim Partizan,ali mogu reći da uz našu igru već godinama ne moze pošteno ni da se navija!Ta naša igra je toliko dosadna da to nije normalno.Zadnji put smo igrali brzo i jednostavno kad nam je trener bio Jusufi!

Djuro gde su pare!

pre 12 godina

Dobro je sa ovakvom igrom mozem da se zatvorimo protiv Samroka i da idemo na 0:0 jer imamo gol u gostima!Stanojevicu kada ces shvatiti da Vukic,Ilic,Babovic igraju(da jos igraju)na istoj poziciji i da nikako ne mogu da budu u isto vreme na terenu,ti nemas krila a svuda se u Evropi igra fudbal po krilima samo mi guramo kroz sredinu!I na kraju sto je najvaznije ako budemo imali srece uzecemo svega 2 boda u Evropi i titulu nekeko jer je i Zvezda tuzna i posle pricati kako smo dobri a Liga tuzna,Evropa samo san,a reprzentacija smesna!

Murinjo III (zvani Stanoje)

pre 12 godina

@ Ako das dva gola uzastopce, utakmica gubi dramatiku, slabijem protivniku lako das gol ali treba od njega primiti dva a da niko ne posumnja... sto li vam ja ovo pricam i otkrivam tajne "modernog" fudbala?
(Stanoje III (bez razloga zvani Murinjo), 21. avgust 2011 10:24)

Bogami ima razloga.

Realnost

pre 12 godina

Zao mi Gorcina!! Cak ni njegove pisanije u Blicu ne mogu napraviti od Partizana ekipu.Trudi se covek iz nedelje u nedelju al ne vredi.Samo ti pokusavaj.

Marko

pre 12 godina

Posto se Stanoje prividno gubis evo ti mali savet za prvu postavu koja ce biti i energicnija i bolja i agresivnija i ako igra steci ce potrebno iskustvo..
Stojkovic(nazalost ali nemamo drugog),Aksentijevic,Volkov(ukolioko je oporavljen Lazevski),Rnic,Ivanov(na zalost..kad bude moglo probati tog Brazilca ili kupovati pod hitno nesto kasvetno),Smiljanic(defanzivni vezni)Tomic,Babic(u zavisnosti od protivnika mogu da menjaju strane a i ukoliko igra Lazevski levog beka onda Volkov mesto mladog Babica levi spoljni sto je i igrao covek pre nego sto ste ga doveli),Medo kao ofanzivni vezni jer je na toj poziciji igrao u Helsinkiju i jer ima sut i imace prilike na ovoj poziciji i da ga oproba,Eduardo i Markovic…..malog treba trpeti jer ima vecip otencijal nego Jovetic i Ljajic zajedno..
eto ti Stanoje bez puno filozofije prosto jednostavno i efikasno..dajem ti znjanje besplatno a jedino sto zelim za uzvrat je dobar i mocan Partizan…jer ga volim

Delija = Ilija Cvorovic ?

pre 12 godina

Vazno da smo mi pobedili prelepim golom iz slobodnjaka!!!
Inace,penala nije bilo.Grobari Ivanov,Ilic i Vukic bolje da vam sede na klupi!

Uprava vam je pojela pare,nece te ni u LE da prodjete.

boka017

pre 12 godina

Ljudi, ja sam bila na utakmici. Odlična publika, tri gola i sjajan završetak! Stojkovic je samo ispratio loptu pogledom... Svaka čast Slobodi i samo napred! UŽICE DO POBEDE!!!

neko

pre 12 godina

Kakav penal ljudi pa da li ste vi normalni!!!?Nemojte preterivati i shvatati sve kao teoriju zavere!A Partizan je los da losiji ne moze biti...tim je sklepan ali bukvalno!!!

Sevojno

pre 12 godina

Polako ali sigurno ce blizanci poceti da dobijaju tikove na pomen reci "Sevojno" :). U stvari, jedni vec jesu, a od danas i ovi drugi!

guido

pre 12 godina

super. neka gubimo sve dok stanojevic ne dobije otkaz. upropastio je sezonu jos u utakmicama potiv genka dok je on na klupi ne vrijedi nam ni igrati.

djuric i krstajic neka razmisle o ovim stvrima:

- otjerali moreiru
-prodali clea za male pare
-prodali savica za male pare. igrao mu stankovic umjesto savica u ligi sampion protiv arsenala gdje je savic bio na probi?!
-prodali fejsu za male pare
-doveli vukica da zamjeni moeiru?!
-nisu htjeli platit tejga milion ipo a forsiraju scepovica koji se seta po terenu?
-doveli smotanog ivanova kojem amateri protuaju loptu kroz noge?
-doveli polovnog brazilca a nisu htjeli dati ugovor perspektivnom frimpongu koji je dobro igrao prijateljske utakmice?!
- doveli nekakvog rankovica a imamo aksentijevica?
- i pored aksentijevica protiv genka igrao smotani nekompetentni miljkovic koji je pauzirao 2 mjeseca?
- trener misli da je murinjo i zatvara utakmice nakon postignutog gola a ne zna kako?

itd.

Vaske

pre 12 godina

Partizan je ekipa koju trenutno moze svaki amaterski klub pobediti.Nije jasno sta oni treniraju.Kako objasniti da fudbaleri ne znaju osnovne poteze,ne kapiraju fudbal.Onda se postavlja pitanje kakav je i ucitelj.Bilo kako bilo,ovo nista ne valja,ni igraci ni trener ni uprava.

Samo nek je svecano

pre 12 godina

Eto kad Trener dozvoljava da mu navijaci sastavljaju tim. Sve je poslusao a da nije jos bi Sevojno porazom osvestalo novi stadion.

Wien

pre 12 godina

Sada je valda i poslednjoj fudbalskoj neznalici jasno da je Stanojevic mali trener, nedorastao Partizanu i da njegovim izgovorima jednostavno vise mesta nema.Gubiti vec dobijeno i to na oba fronta mogu samo nesposobni treneri ,kao sto je on.On nas vec mesecima zamajava o nekom novom igrom i koncepcijom, a ustvari samo kupuje vreme i produbljuje agoniju.Selektirao je igrace,imao kompletne pripreme i napravio jedno nista.I kako sam Stanojevic rece da se nista ne desava slucajno zaklucak je prost.On nezna bolje i vise.!!!

laki

pre 12 godina

Ja bih samo hteo da dodam jednu sitnicu koja se izgleda nije videla u tv prenosu posto vidim da niko ne pominje...a to je da su se grobari potukli izmedju sebe na utakmici.Licno gledao svojim ocima.

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Ja i dalje ne razumem kako i zasto Stefan Babovic nosi kapitensku traku. Inace Stanojevic je pred mec sa Slobodom rekao da je Partizan druga ekipa u Evropi po broju golova prosle godine, brecao se na novinare, svrdlao onim svojim sitnim okicama, a gle sad... poraz od Slobode point Sevojno. Neka sada pokaze kakak je karakter i uradi ono sto je najbolje za Partizan... ako ima imalo obraza

Boki

pre 12 godina

Kada bi nam prvenstvo bilo 100% regularno ovakvih utakmica bi bilo daleko vise. I Zvedza i Partizan bi ostavljali bodove po Uzicu, Subotici, Smederevu...a i veliko je pitanje ko bi bio sampion? Partizan, Zvezda, Vojvodina ili neko cetvrti. Navijam za Partizan ali bih voleo da dozivim takav scenario.

tree

pre 12 godina

Nadam se da konačno sada grobari vide da je najveći krivac za posrtanja ove sezone Mladen Krstajić sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokom.Preplatio je Eduarda (1 000 000e a ovaj nema snage za 60 min,da ne pričamo o kvalitetu),Ivanova (kiks igrač,problematičan u glavi,a plaćen veoma skupo),Markez (došao povredjen za velike pare,nikad nije igrao u ozbiljnom klubu).Jovančić je ok za rezervu,Volkova nije doveo on nego Nadj.Ukratko,otišle pare od LŠ niz vetar...Krstajiću odlazi!

Sasa

pre 12 godina

Djukicu vrati se i vrati Partizanu onu jednostavnu i leprsavu igru , napadacku bez obzira gde se i sa kim igra!!! Ovde se primecuje uticaj Krstajica i Petkoviceve filozofije fudbala....

Ivan_Nish

pre 12 godina

Kao navijac Partizana prvo bih zeleo da cestitam Slobodi na zasluzenoj pobedi i navijacima na sjajnoj atmosferi!I Spartak u proslom i Sloboda danas su grizli protiv vecitih, igrali su punim srcem.Partizan ocajan!!Ako vec sebe smatraju ozbiljnom ekipom, kako onda po ko zna koji put povedu pa stanu?!Vodili protiv Samroka, Genka oba meca, Slobode...i na kraju mrka kapa.Jel to odlika velikih klubova?Je li Stojanovicu??Djuricu, potrosili ste 100 miliona u ovom prelaznom roku a nema ko da da gol kada je gusto, od 4 napadaca nema ko da da gol!Procicemo Samroka ali garantujem da u LE necemo proci dalje od grupe jel u odnosu na evropi smo malecni!U jednom bih da pohvalim trenera, Aksentijevica i MArkovica je ubacio od 1. minuta i svaka cast na tome.Penal nije bio, zaista realno to kazem jel sam dobro pogledao snimak.Sudjenje zaista jako dobro.Ajde bre, tolike pare ste uzeli od LS i prodaja igraca a igrate gore nego ikada!Gde su pare, gde su bombe od pojacanja?!?Kakva je ovo sprd...ina?Besan sam na svoj klub vise nego ikada jel treba prvo pogledati u svoje dvoriste a ne kao ovi preko puta koji za to krive vanzemaljce i sile zla!Da je bilo pravde dosao bi posteni Savo Milosevic da vodi klub a ne ovi sto "potrosise" ko zna gde tolike milione!Ovo danas je zaista dobra stvar za domacu ligu, ovo svaki posten navijac voli, a ne da rezultate kroje direktori klubova, savez, sudije!Spartak-Zvezda i mec danas govore koliko zaista vrede 2 nasa najtrofejsnija kluba a tek u evropi se zada zavrsni udarac.Zato se i svelo na to da skacemo do neba ako se uvucemo u LE!!Budimo objektivni i bice bolje!Ako ne vidim bes Stojanovica, Djurica, Krleta(on je zapeo da se dovede Ivanov) zbog igre i rezultata onda popravke nece biti nikada!Neka neko preuzme odgovornost, ispali od slabasnoga Genka, losa igra protiv Samroka(najlaksi moguci protivnik) i ulazak na mala vrata LE, poraz u ligi na 1. mecu na strani...ocete da kazete da je sezona sjajno pocela??

Strasbourg

pre 12 godina

Ovi sto postavljaju ironicna pitanja "Jel Tole i ovo namestio"...pa jedino sto taj covek jos treba da uradi jeste da stane na gol liniju i pokusa pomoci onom izgubljenom Stojketu.

B.

pre 12 godina

Kod prvog gola Slobode je pogrešio Ivanov, a kod drugog od četiri igrača u živom zidu samo jedan je skočio da proba da izblokira šut. Ako se zaustavi snimak u tom trenutku kad lopta preleće živi zid, vidi se da bi promenila smer da su kojim slučajem skočili igrači u sredini. Ne razumem kako se može biti tako ležeran.

djsasha23

pre 12 godina

Ma nije problem toliko u Stanojevicu, vec u igracima. Voleo bih da vidim carobnjaka koji ce uspesno kondiciono da spremi Ilica, Babovica, Vukica, Smiljanica, Rnica... Pa da nesto vrede, ne bi se vracali u Partizan. Oni vise nemaju ni ambicija, a niti snage za bolje. Ako samo 2-3 igraca trce i imaju zelju, a ostali se vuku po terenu, tu igre nema! Gerijatriju u dom, a na teren igrace zeljne dokazivanja i IGRE

johny

pre 12 godina

ovaj ivanov je nevidjena kiksara, protiv samroka mu onaj proturio kroz noge, danas mu ovaj bezi a indirektan je krivac i za drugi gol sevojna jer on i eduardo uopste nisu ni skocili u zivom zidu

Ivan iz Cacka

pre 12 godina

Ako das dva gola uzastopce, utakmica gubi dramatiku, slabijem protivniku lako das gol ali treba od njega primiti dva a da niko ne posumnja... sto li vam ja ovo pricam i otkrivam tajne "modernog" fudbala?
(Stanoje III (bez razloga zvani Murinjo), 21. avgust 2011 10:24)

Neko je juce ostavio ovaj komentar. Ko god da si, ako ovo citas, HVALA! Uzeo sam u razmatranje i odigrao GG umesto 2... Znam da je 80% utakmica rezirano (mislim na celo prvenstvo), a izgleda da si ti jedan od malobrojnih koji to takodje vidi i zna. Svako dobro, pa ako opet nesto naidje javi (to kazem da bi i drugi imali jasniju sliku sta se radi, a naravno i zbog toga da iskoristim tu cinjenicu i malo oslabim kladionicarsku mafiju :) Veliki pozdrav!

Milko Djurovski

pre 12 godina

Sramota od igre Partizana.Stanojeviću stidi se ako uopšte to i umeš.Bojkot obavezno jer ovo više ne može da se podnosi.Bolje kraj sa užasom nego užas bez kraja.Pozdrav za sve "Grobare".
(mtv, 21. avgust 2011 19:31)
Bojkotom bi se nesto promenilo. Nisam bio ni za bojkot Bjeke i Zeke, ali ocigledno su vise sile i slaboumni nazovi navijaci izdejstvovali to. Dokle vise...!!!

Roki MD

pre 12 godina

Dobar poraz, u pravo vrijeme, da se sve usijane glave na vrijeme počnu hladiti. Liga je duga, a Šamrok blizu. Ne treba očajavati, treba hladne glave reagovati!

Zemun

pre 12 godina

Ne znam sta nije jasno Partizan ima daleko slabiji tim nego prosle godine.Prodati kljucni igraci Tejgo,Petrovic,Savic a dovedene neadekvatne zamene.Ovo je bila sezona kada smo kao klub mogli da krenemo stepenicu vise ali zbog skrtosti uprave prilika je propustena,vec drugi put.Prvi put je bilo u sezoni kad smo ispali od Petrzalke,isto prodati kljucni igraci(dovoljan je bio ostanak Sase Ilica za prolaz)Partizan ce nazalost ostati mali klub u evropskim okvirima jer su prilike propustene i zato sto ima upravu ciji je primarni cilj lova a ne Partizan.

TimCahiLL

pre 12 godina

Sta reci,ovo je sjajno za nas fudbal.Drago mi je zbog pobede Slobode,njeni igraci i navijaci su je apsolutno zasluzili,a sto se tice ovih drugih,zelim im protiv Samroka jedno 500 gledalaca u revansu,mada je i to mnogo,kako se od pocetka prelaznog roka ponasala uprava,a i sam trener.

Stanoje odlazi!!!

pre 12 godina

Jedva cekam da vidim ledja ovom demagogu od trenera. Toliko nas je mentalno unazadio i napravio najkalkulantskiji tim koji sam video... to uopste ne lici na Partizan... a tek "eksperimenti", strasno. Muka mi je da gledam ovakvu "igru" i iskreno ne zasluzujemo evropu da vidimo dok se nesto drasticno ne promeni!

postman

pre 12 godina

Kako ste svi smesni !
Izgubio Patlidzan,izgubila ZLezda ! Buahaha !
Samo je kod nas katastrofa kad ekipa izgubi jednu utakmicu i to na pocetku prvenstva.U Evropi u prva dva kola kiksnuli Bajern,Arsenal,PSG,Borusija pa nigde nije smak sveta,samo kod nas razmazeni kvazi-navijaci hoce da menjaju upravu,igrace,ekonoma,baba-seru u klubovima.Kamo srece da nasi favoriti cesce gube,bar bi bilo zanimljivije (i regularnije) prvenstvo a ne kao do sad posle 10 kola da imaju po 15 bodova fore u odnosu na tzv. manje klubove.Nadam se da ce doci dan kad ce neko osim blizanaca moci i smeti da uzme titulu.

my way

pre 12 godina

Počeli Beograđani da gube pa sad pričaju kako nam je fudbal nikakav,dosta bre više Zvezda i Partizan dosadili ste više i Bogu i narodu!Napred Niški Radnički da upadne u viši rang pa i mi da ih bijemo!
(Meraklija, 21. avgust 2011 21:26)

Veruj da vecina nas Beogradjana ipak vise vodi racuna o interesu Srbije, srpskog sporta i srpskog fudbala nego o onome sto se misli (a nije tacno) da je interes Zvezde i Partizana, a to su neke regionalne lige. Nas fudbal i nasa liga su takvi kakvi su i nema magicnog stapica koji ce to da promeni, ni velikih sponzora koji samo cekaju taj trenutak i vec spremili pare koje ce da uloze. Eno vam NLB liga, pa pogledajte u kakvoj su situaciji oni nasi klubovi koji je igraju, a sta je tek sa ostalima koji su ostavljeni na cedilu. Zar Spartak iz Subotice, Borac iz Cacka, Hajduk iz Kule, Rad, kragujevacki i niski Radnicki... treba da propadnu, a zbog cega? Mozes ti da igras sta hoces, ali domace takmicenje i ceo domaci sistem ne mozes da rusis. A i ova dva kola i porazi Zvezde i Partizana su nesto pokazali. Moja poruka ljudima iz 2 nasa najveca kluba i Vojvodine "sedite di ste, ni za di niste".

Marko

pre 12 godina

Nije bilo u timu Scepovica neznam zasto se sad zalite valda je za sve on kriv.
(Soko, 21. avgust 2011 21:26)
# Link komentara

Ne bi me cudilo da je licno Scepovic napisao ovaj komentar

libe

pre 12 godina

Volim Partizan,ali mogu reći da uz našu igru već godinama ne moze pošteno ni da se navija!Ta naša igra je toliko dosadna da to nije normalno.Zadnji put smo igrali brzo i jednostavno kad nam je trener bio Jusufi!
(Nadao sam se, 21. avgust 2011 19:27)

Ne zaboravi i Golca..

dzoni

pre 12 godina

Vidim da se javljaju navijaci zvezde i partizana koji bi voleli da dozive scenario, da prvak drzave konacno bude neki drugi klub. Kada se to bude desilo, tek tada mozemo reci da nasa liga lici na nesto. Ja sam navijac zvezde, ali bih isto tako voleo da vidim vojvodinu na celu prvenstva, ili mozda smederevo, radnicki, jagodinu, ili slobodu... Ali da bi se to desilo, potrebne su nam promene. Iz korena... Pocev od toleta, pa nadalje
...isto kao sto se desilo i u olimpijskom komitetu

crno beli

pre 12 godina

Djuricu, povedi sa sobom Sasu Ilica, Vukica, Stankovica, Jovancica, Miljkovica, Rankovica, Ivanova i sva ostala tvoja pojacanja od 4 mil, i bezi iz Partizana, ne muci nas vise.

Mix

pre 12 godina

I tako Stanoje i kompanija prodaju pola ekipe, posalju Zivkovica i Brasanca na pozajmicu, a dovedu Lolu koji je stalan samo na splavovima i ostave u ekipi Ilica i Vukica i izgube od Slobode. Pa ljudi mali Brasanac je bolji od Vukica za klasu. Aksentijevicu svaka cast za gol.

ja

pre 12 godina

Ovo vece je bilo predivno,ne samo zato sto sam zvezdas vec i zbog dve situacije iz Uzica i Marakane koje su mozda i najveci biseri fudbala i pokazatelj gde je nas fudbal trenutno.
Situacija 1.
Fudbaler Slobode ispucava loptu,Stankovic(bek pfc-a) krece po nju na gol aut liniju,kupi loptu,okrece se,pogleda okolo,vidi nema nikog i...lik je ladno pretrcao 40m da bi je bukvalno dao u noge S.Ilicu umesto da mu baci pas?!?!Tom potezu bi se nasmejali i oni koji nikad nisu culi za fudbal.
Situacija 2
Napadac Javora,kod rezultata 1:0 krece u solo prodor,igrac Zvezde ga zaustavlja,lopta dolazi do Adija koji je sam udaljen mozda 2m od fudbalera Javora a taj fudbaler umesto da napadne poslednjeg igraca odbrane se unapred pomiri sa izgubljenom loptom,okrece se i psuje saigraca a lopta na 2m od njega?!?!?!I sad vi meni recite ko je tu lud?Gde je osnovni intelekt Stankovica i tog iz Javora?Nas fudbal je zaista dostigao samo dno...

Crni Sale

pre 12 godina

Sta reci za partizan koji je formirao tim za ligu sampiona ili crvenu zvezdu koja se pojacala za ligu evrope. Sramota. Postoje samo nekoliko objasnjenja zasto ovi timovi gube utakmice u nasoj ligi. Mozda zato sto prilaze utakmicama kao tezem treningu i trude se da igraci ostanu ne povredjeni. Moze se videti da igraci na transfer listi previse soliraju kako bi se sto bolje prodali. Kladionica ima kao pecuraka, a nasi siromasi(klubovi, igraci, sudije, fss) bi prihvatili svaki evro koji bi im se ponudio. Sudija moze da pogresi, pa moze i da kompezuje. Ali ako tim nije u stanju da svojom igrom zasluzi pobedu onda je i ne zasluzuje. Igra se 90 minuta. Igra se za navijace i golove. Prema poseti na nasim stadionima zakljucite sami kako se to igra i za koga! Partizan je mogao da pregazi Samrok, a zasto nije? Da je zvezda igrala protiv javora sa 50% snage koju je pruzila protiv rena, pobedila bi sa dvocifrenom razlikom! I za kraj ne treba se cuditi zasto onda umesto aplauza na nasim stadionima sevaju nozevi i pogrdne parole.

Tanasko

pre 12 godina

Vukic van forme,Sale Ilic bez daha,forsiranje Babovica koji jeste da se bori,ali koji nema resenja u napadu,njegovi driblinzi su predvidljivi,jalovi,izvodjenje kornera slabo,bolje da je njega izveo a ostavio Tomica,ili Markovica!Inace drago mi zbog Uzicana,samo da sudjenje bude korektno za sve i ubuduce,bez forsiranja bilo koga!

sharky

pre 12 godina

Stanojeviceva taktika od koje uporno ne odustaje (valjda zato sto bolje i ne zna) ne donosi nista dobro partizanu! Mada i igracki kadar nije na nivou tako da ove godine mozemo da ocekujemo svasta!

ICF x FCV

pre 12 godina

"Partizan je imao inicijativu tokom svih 90 minuta, ali se ipak mora priznati da je borbeni domaćin možda i zaslužio pobedu. Partizan je veći deo meča odigrao veoma loše, bez jasne ideje kako do gola, dok je domaćin svoju priliku čekao i dočekao je."

Sta je pisac hteo tu hteo da kaze?!

PosmatraC

pre 12 godina

Pa juce je Stanoje rekao da je Partizan drugi u Evropi po efikasnosti??????, i...... Napisao sam da nazalost igramo najgori fudbal u Evropi i da je vreme da pokupi kofere.Zar nisam bio u pravu gledajuci danasnju utakmicu.

pfc

pre 12 godina

Sledi vam borba za 4-5 mesto u "jelen" ligu.Osim Volkova i ova rti dečaka ostali su ZALUTALI(zaboravio sam Dieru)Đuro odlazi i povedi upravu celu nisam VAŠ navijač ali za dobro Partizana i srbskog fudbala ODLAZI.
(bgd, 21. avgust 2011 20:03)

koliko gramatičkih grešaka na jednom mestu, STRAŠNO ;))

Mirko

pre 12 godina

Ovde retko ima pravih i iskrenih navijaca.Pa sta ako je izgubio?! Da je pobedio 1:0 sa nikakvom igrom niko ni pomenuo nebi da je igra bila losa, da je Stanojevic los, da treba nesto da se menja... Kad znamo da je utakmica nemestena niko se ne buni, bitno je samo da se pobedjuje. E kad se izgubi e onda odmah smene. Pa treba da gube i Zvezda i Partizan. Pa to je tek prava liga. Kakvo je to prvenstvo kad dve ekipe uglavnom sve pobedjuju i prvak se odlucuje u medjusobnom duelu? E ovakva liga je zanimljivija. Kad zvezda izgubi odmah smenjuj Lukica i Adzica. Pa ne moze tako... Ovo prvenstvo ce da bude zanimljivo ako ne bude namestanja.

flojd

pre 12 godina

Bio sam na utakmici.Lep ambijent,pun stadion,velika vrucina i propusti organizatora.Na istocnu i juznu tribinu koje primaju bar pet hiljada ljudi a imaju zajedno jedan ulaz velicine kucnih vrata cekalo se na ulazak dobrih pola sata pa i vise.Na poluvremenu niko nije smeo da izadje sa stadiona a iako izadjes nazad vise ne mozes.Sramota,pogotovu sto su citave porodice sa sve malom decom dosle da uzivaju u sportskom spektaklu kakav Uzice ne pamti u skorije vreme.Na tribinama vrucina ,kao u logoru, plasticne flasice sa vodom su oduzimane na ulazu,tako da su ljudi jedva cekali kraj da se ne onesveste.Ali, dobro, unutrasnjost se budi.Lepo je videti pune stadione u Uzicu,Novom Pazaru,Subotici,Kragujevcu...Sloboda dobra,vise zelela pobedu,Partizan anemican,bezvoljan (ne znam da li namerno ili ne).Mali Aksentijevic i Markovic uz Meda po meni najbolji na terenu.Kasalica u Slobodi danas bolji od Eduarda,Dijare i Jovancica zajedno.Sve u svemu izgleda da se nesto na bolje krece u nasem fudbalu.Videcemo da li ce to dati rezultata.Sportski pozdrav iz Uzica!!!

RUSuper

pre 12 godina

Pa dobro, dokle ce sudije da guraju "drzavni projekat". Ovo je vec tragikomicno.Nema druge nego da cekamo derbi i razbijemo grobare. Na kikseve partizana ne mozemo racunati, jer se sudijska blamaza nastavlja.
(vlajzi, 21. avgust 2011 18:00)
Brate kakav si ti kralj,samo gledam tvoje komentare......najpametnij si ovde iz razloga sto sve shvatas kao zabavu na ovom forumu i cas si zvezdas a cas grobar a ovi se tripuju pa ti kao rokaju neke minuse,pa pluseve pa te pljuju nesto a ustvari tebe briga,smejes se sigurno kuci :D
Inace evo Sloboda vodi 2-1,Navijam za Partizan inace,ali Sloboda je ipak iz Uzica a i ja sam,tako da sam zbog novog stadiona navijao na njih.

mist

pre 12 godina

Šta je ovde kriv Stanojević? Recimo da njega otpuste. I dalje će igrati metuzalemi poput Vukića. I dalje će igrati napadači koji driblaju sami sebe poput Eduarda. I dalje će igrati likovi koji se moraju prodati poput Miljkovića, Stankovića i Šćepovića. I dalje će igrati umišljene maradone poput Tomića. I dalje će u timu biti mesta za proverene promašaje poput Lole. I dalje niko neće znati da centrira ili izvede konrner. I dalje će se igrati sa gomilom zadnjih veznih a nijednim plejmejkerom (jer su zadnji vezni naravno jeftiniji od prednjih).
Kriva je uprava i njena selekcija igrača! Sa ovim polovnjacima ni Ferguson ništa ne bi uzeo!

Ist Klintvud

pre 12 godina

Ovo je cetvrta utakmica koja se igrala na 1:0-dosta je. Trebam li ja da kazem sta da se radi ili postoji placeni trener za to?

Partizanovac

pre 12 godina

Nije bitan poraz, desava se u svim ligama da favoriti izgube a mozda nasa liga pocinje da bude jaca... Cak je i dobro da nas malo spuste na zemlju a i da Sloboda lepo proslavi otvaranje stadiona.
Ono sto mene najvise brine, pored slabe igre, je nesposobnost da zadrzimo gol prednosti kad ga steknemo. To se ponavlja od Genka, preko Samroka pa do Slobode. To je prosto neobjasnjivo, umesto da damo jos jedan gol ili da se dobro branimo (kada igramo protiv jacih ekipa) mi se povucemo i maltene sami sebi damo gol.
Takodje me izludjuje ne uvezbanost kornera i auta! Da li je moguce da nam 90% auta propadne a o kornerima i nabacivanju balona u ruke golmana da ne pricam... Nije ni cudo sto je Stanojevic iznenadjen da neka ekipa (u ovom slucaju Samroka) moze stalno da nas ugrozava iz auta- moze jer to vezbaju na treninzima! Kod nas od Zuke i Klea nema ko da primi loptu, da se zagradi i da je prosledi.
I poslednja stvar. Ne mogu da igraju zajedno i Vukic i Ilic i Babovic (on po meni ne bi ni trebalo da igra jer je jako los ove sezone) jer nam je onda vezni red spor. Treba neko i da trci... Nadam se da su se malo trgli i da ce vec od sledece utakmice da povrate igru protiv Genka

dzozey

pre 12 godina

Drugari ja sam Partizanovac, ali drago mi je sto je Sloboda pobedila. Trudili su se, novi teren, puno navijaca je doslo da ih podrzi, onako lep gol iz senesterca. Svaka im cast. Partizan jadan...dzabe i Partizanu i Zvezdi posed lopte kad ne umeju gol da daju. Ne znam sto su Zvezdasi zapeli da je ono bio penal, kad nema pojma s penalom. Zasluzena pobeda. Mene ne boli poraz, vec igra Partizana. Nemam zelju da gledam dobacivanje 90 minuta, vec sanse i golove.

Ogi

pre 12 godina

Ako neko i posle ovoga može da kaže da Partizan ima BILO KAKVU igru - e, onda njemu treba stručna pomoć!
Ovo je tuga i od tima i od trenera!
Čestitke Slobodi, uvek je lepo videti da klub iz manjeg mesta nakanta Partizan i Zvezdu!

P.F.C-Pg

pre 12 godina

Nema šta,prošlo je već dva mjeseca i mogu slobodno reći da Partizan nema napad,tačnije nema špic igrača da valja.Eduardo samo neka je zdravo,jedini gol je dao Škendiji,od tad pa do dana današnjeg na postu.No bitno je da je Đuri Taego bio preskup.Pa Kleo je prošle godine u ovo vrijeme imao na svom kontu datih golova koliko Eduardo neće u sezoni imati.Igra da Bog sačuva,gnjave loptu na sredini,nigdje nekog žara da se napadne,da krenu ka golu protivnika jače,sem kad Volkov igra pa ih natjera da moraju da se stušte u 16,inače bez njega sve nešto kilavo.Onoh Zvezdi moram odati priznanje za igru protiv Rena,bez obzira što se zna da je Ren za njih sila,ali brate onako treba da se napada,jako,kontra,svi u napad,presing udari odma na polovini protivnika,sabij ga...a ne ko mi,gnjavimo loptu na sredini,a odbrane protivnika se lagano namještaju kako im je najbolje dok naša sredina igra dobačanja sa Rnićem,Ivanovim i Stojkovićem,pa ako Ilić koju doturi u 16 doturi,ako ne nikom ništa.Kakva je to igra bre,kilava,nikakva.Neće to ići,neće to nikako ići,ne možemo dobiti Šamrok,Sevojno...jadno,prejadno moj Đuro.

take that RTS

pre 12 godina

Da li je neko primetio da se, tokom prenosa na "javnom servisu", slika zaledila u 80. minutu i da su se sledeća dva minuta čuli samo komentatori koji su najavljivali Đokovića na b92? :D

sonebg

pre 12 godina

Samo jedno pitanje za Grobare: Gde je to vas Djura igrao fudbal kada ima znanje da kaze kako imate dobar tim?
Pa vi ne da nemate tim nego nema ni "T" od tima.
Realno Partizan je "Busan" na sve strane. Napad los sredina losa a odbrana nikakva.

Šaca

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da se 4 puta uhvati za stativu i gleda kako lopta ulazi u gol. Da li ON može da shvati da ako igrač prebaci živi zid nema teorije da stigne do druge stative. Ako ON ne može da ukapira neke jednostavne stvari, šta radi trener golmana. Jednog i drugog treba smeniti.

crno-beli

pre 12 godina

Prvo sve cestitke Slobodi na zasluzenoj pobedi, i sve sto cu dalje reci nema nikakvu nameru da omalovazi njihov uspeh.
Sto se tice Partizana, ovo je jadno, bedno i ocajno. Igra apsolutno ne postoji, zanima me koliko su puta sutnuli u okvir gola. Gledaoci zvizde kad je sudija produzio 5 minuta, a da se igralo jos 5 dana Partizan ne bi dao gol. Ovakvo fudbalsko neznanje i, jos vise, letargija i nezainteresovanost, dokaz su da strmoglavo padamo na dno, i klubovi i reprezentacija. Kad pogledas neku evropsku utakmicu, pa okrenes na Zvezdu ili Partizan, imas utisak da gledas usporeni snimak.
Mnogi kazu da je dobro za nas fudbal da Zvezda i Partizan gube. Po meni je to samo delimicno tacno, tj. nije dobro da se samo oni pitaju o svemu i treba razvijati fudbalske centre..., ali bojim se da ce ove godine beogradski ,,velikani'' gubiti vise nego ranije, ne zato sto je liga jaka, nego su oni sve gori i smesniji, sto se vidi kad igraju u Evropi.
Gledao sam i Spartak - Zvezda i Sloboda - Partizan, i oba puta su domacini dosli do zasluzene pobede, a za to im nije bilo potrebno ni preveliko fudbalsko znanje, ni sreca, vec samo da se ne povuku potpuno nego da napadaju protivnicke igrace. Nista vise! Sve u svemu, jos jednom cestitke Slobodi, ali ovo zaista postaje otuzno!

Lemi

pre 12 godina

Jel Severina Vuckovic bila na utakmici??
(uncle phil, 21. avgust 2011 23:17)

Brate,svi smo cekali da se pojavi,s obzirom na Milanceta,vlasnika Valjaonice,ali su nazalost samo pustili Bred Pita na poluvremenu!Jbg! :D

Delija

pre 12 godina

Gledao sam obe danasnje utakmice,i cini mi se da u nasem fudbalu ide nesto na bolje...Veca posecenost,porazi 2 najveca kluba mozda govore da se ostali klubovi jacaju,a ne da Zvezda ili Partizan igraju ocajno...Jedan Rad je mozda nezasluzeno ispao od grckog Olimpiakos Volosa,od kog je bio bolji...Vosa i Spartak su se pojacali... Ranije su Zvezda i Partizan bili drasticno bolji od ostalih pa se cinilo da igraju perfektno,a opet u evropi nista znacajnije ne bi uradili...

Joy

pre 12 godina

Puno toga je bilo ocajno, ali mene je fascinirao Stojkovic, kada je kod prvog gola okrenuo ledja, pre nego sto je ovaj decko i zamahnuo da sutne, KATASTROFA!

Partizan uber alles

pre 12 godina

Mi smo ocajo spora ekipa,drukcije i ne mozemo igrati Vukic je spor loptu daje samo u sirinu nula,zasto on igra meni nije jasno covek dve godine nigde nije igrao a sad je nezamenjiv,isto vazi i sasu Ilica on kad je usao u igru nijedan tacan pas da doda potpuno je bez snage, a Babovic nijedan upotrebljiv centarsut na utakmici,ako sa ovom postavkom igre nastavi Stanoje da igra izgubicemo prvenstvo, a sa ovim sporacima u Evropi nam se smesi nula bodova.

mirko

pre 12 godina

Čestitam Slobodi na zasluženoj pobedi.Partizan je bio loš,ali bojim se da će sa ovakvim timom teško biti bolje.Kupiti ovoliki broj igrača a imat ovakav tim, znači da je neko loše uradio svoj posao.

Hamlet

pre 12 godina

Ljudi moji ala je nesto trulavo u Partizanu i to mnogo vise nego u drzavi Danskoj!!Pa zar ce biti moguce da posle i ovoga[ne zbog poraza nego opet zbog prikazane igre ako se to moze uopste time nazvati]niko nece staviti prst na celo u upravi i nesto preduzeti??Pa moze se reci da je za nas Shamrock sad vec kao Barselona-tesko nama!!

Simeon

pre 12 godina

Ljudiii, pa ovo i nije tako loshe...
Laki misli na pecenje, a ja na JSL. Valjda ce ove godine biti uravnotezenija, ali ne zbog pada kvaliteta CZ i PFC, vec zbog bolje igre ostalih.

Simeon

pre 12 godina

Ljudiii, pa ovo i nije tako loshe...
Laki misli na pecenje, a ja na JSL. Valjda ce ove godine biti uravnotezenija, ali ne zbog pada kvaliteta CZ i PFC, vec zbog bolje igre ostalih.

Kakvo će to biti ućešće u ligi Evrope, da Bog sačuva

pre 12 godina

A mi svi mislili da je problem Šćepović. Kad ono istih takvih gotovo cela ekipa, sve sa rezervama.

Ivan

pre 12 godina

Ovo što se dešava jasno pokazuje da Večiti rivali nisu imali dobre pripreme,baviću se više Partizanom,jer se ne može praviti tim sa dobrim rezultatima aa 3-4 treninga,zbog toga su i kod Crno-Belih i kod Komšija česte povrede,samim tim i loš kvalitet.Dovoljno je da se mali klubovi malo motivišu i evo kiksevi večitih rivala.Partizanu i Zvezdi fali samo-pouzdanje,a uz to misle kako su igrači veliki.Da još nešto,da li ljudi primećuju sličnost između Predsednika Zvezde i Trenera Reala kad izgube mečeve?Vojvodini su problem mali timovi iz Beograda i tu obično gube korak sa večitima.To pišem zbog toga da su i Partizan i Zvezda dva najveća kolektiva u Srbiji.U Partizanu treba da se zapitaju kako su uradili prelazni rok,a u Zvezdi da gledaju svoje dvorište,a ne da prave galamu, nakon svake pobede Partizana i poraza Zvezde.Da li se namešta,mislim da da,ali da to čine i jedni i drugi,a ponekad i mali klubovi.Svaka pohvala za Rad,Hajduk i Smederevo,a zanimljivost prave osim standarne Vojvodine,Spartak i Sloboda,još da krenu Radnički,Javor i Novi Pazar i zanimljiva liga.