Fudbal 385

Nedelja, 14.08.2011.

17:36

JSL: Debakl Zvezde u Subotici

Fudbaleri Spartaka pobedili su Crvenu zvezdu sa 2:0, u meču prvog kola Jelen Superlige.

JSL: Debakl Zvezde u Subotici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

385 Komentari

Sortiraj po:

obari bari pa svari

pre 12 godina

Pošto je ovde gomila grobara za glupim komentara evo da i oni nešto pametno nauče:
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991.
(Kud si pošo Stojke, 14. avgust 2011 19:49)

Vidim da te Talijani još drže tamo.
Zar 20 godina?
Mora biti da si nekog ubio.

pravedna

pre 12 godina

prosto je smesno gledati sudjenje utakmice sudije kaurin srdjana koji je zakleti partizanovac koji i svog sina oblaci u partizanov dres od glave do pete...raspitaj te se kjoliko je utakmica u prosloj sezoni sudio partizanu i dali su kiksnuli.dok je takvih sudija i fudbal ce nam biti ocajan.

s.

pre 12 godina

@(Tiger Woods, 15. avgust 2011 12:55)

druze, potpuno si u pravu, ali stedi svoje zivce, sa njima ne vredi. toliko im je t**ano da tu postoji neka zavera itd., da oni vise realitet ne razlikuju od mitova. pazi, oni su toliko duboko ubedeni u to, da je sve to istina, da za racinalno razmisljanje vise nisu sposobni. i da bude jos gore: nek' prode jos sezona, dve, pa ce izlaziti na demonstracije.

a zasto? zato sto nisu sposobni da uvide, da ne postoji pravo koje obezbeduje zvezdi titule svake godine (kao sto je to bilo upravo u ono doba, za koje tvrde da su i tad bili desetkovani. ili jednostavno prelaze preko toga, kao da to nije postojalo.), da sve sto je nekad veliko bilo moze da nestane. sta mislis, zasto forsiraju price o bariju i o stubu srpstva? oni su ali bukvalno ostali u 1990im.

btw., u istoriji postoje modeli, koji ukazuju na to, da svako veliko carstvo, svaka velika sila nakon raspada ostavlja iza sebe nevericu, ne prihvacanje raspada, reference na mitologiju (koja opisuje iskljucivo velike trenutke), a i pokusaj restauracije na svaki moguci nacin. kroz to su prolazile cele nacije (tokom 19. i 20. veka). isto to vazi za svaki kolektiv.

zvezda je nekada bila velika, danas je ostala samo zelja navijaca, da se ta vremena povrate, a za to cu uraditi sta god bude potrebno.

a sta se tice utakmice u subotici: krada sa strane sudije je onda, ako ne dosudi penale, ponistava golove, sprecava sanse. a nesto se ne secam da je tako bilo. pa cak i ako su oba gola posledica sumnjivih situacija - zasto zvezda nije dala 3 gola? ili 5? ne, bitno je, da je neko drugi kriv.

Samo napred Zvezdo

pre 12 godina

@...i da.. gledacu Zvezdine utakmice jer mi je juce bilo neverovatno uzivanje gledati kako ne mozete da se sastavite sa loptom. Ali uzasno me nerviraju tipovi poput tebe koji se foliraju da samo u svoje dvoriste gledaju a znaju ko je ekonom u protivnickoj ekipi.
(uhh, 15. avgust 2011 12:21)

E, pa druze, onda stvarno ne znam sta da ti kazem.... mozda da nastavis da nas pratis i dalje, pa se raduj kad budemo losi ili tuguj kad igramo dobro. Uzivaj maksimalno. Ja iskreno, pogledam po neku utakmicu Partizana kad sam kod kuce i bas nemam sta drugo da radim (kao danas npr.) i nema nijedna bolja tekma na tv-u u isto vreme i pored svega toga nikada nemam toliko paznje i volje da odgledam vise od pola sata. Najiskrenije! Glupo da se kunem :) A da analiziram Partizanovu igru i da polemisem o njihovoj formi, odnosima u klubu i slicno?? Pa morao bih da budem zesci vilenjak pa da radim to sto vi radite.

revolucija je resenje

pre 12 godina

veliki sam zvezdas najvise zbog navijaca..od strazbura sam reko sebi necu vise da pratim LOPOVE,GLUMCE,MANEKENE ali svaki pocetak sezone pomislim mozda ce biti nesto.. tako je bilo i ove,igra protiv ventspilsa(kakva god da je to ekipa) je odusevila i ajde kazem sebi oticu na tekmu.. pogledam prvo pol i zapitam se jel su svi oni ljudi sto su dosli da gledaju ovce..? naravno kazem sebi OVCO NE PRATIS VISE SRPSKI FUDBAL! da ima namestanja najvise mi govori losa gluma svih tih pedera na terenu..znate i sami kako cela klupa,pored svih igraca na terenu,skoci na sudiju ako je dosudjeno nesto pogresno-pogledajte samo kod penala(moguci faul na kovacevicu jer torbica udara gde stigne,a ni "faul nije u 16m) mirnocu kod kovacevica i bajkovica(kretencine) a sudija je na 2m od njih..da ne pricam o faulu kod kog je bratic zavuko onom debilu na golu..o cemu vise da se prica? za sve to nema nijedan dokaz niti ce ga biti ikada najverovatniije ali mislim da tu nesto ima.. za kraj-DOK JE OVACA BICE I VUNE-kratko i jasno.......

Tiger Woods

pre 12 godina

Želja tih monstruma je da ni u jednom sportu Zvezda više ne postoji! Nažalost, jako blizu su svog cilja. Svaki drugi klub bi već davno nestao, ali Zvezdu u životu održava samo velika ljubav njenih navijača. I nada... nada da će zločinci odgovarati i da će kao i italijanski Juventus morati da plate za svoj pokušaj potpunog falsifikovanja istorije sporta i njegovog obesmišljavanja!
NE DAJ SE ZVEZDO, DVE TREĆINE SRBIJE JE UZ TEBE!!!
(Svarog, 15. avgust 2011 01:35)

Druze, pa tebi bas nije dobro... evo ovako..

KK Crvena Zvezda je zivela na drzavnim jaslama, hronicno je uplacivano ukupno oko 10 miliona eura za 10 sezona (nama NIJE ni pola od toga), dovodili ste Pesica, Zmaga, Trifunovica, Sakotu, Gurovica i druge igrace, ali ste pukli zahvaljujuci mesetarima u upravi i dosli do stecaja, do PRODAJE GRBA zamalo, igraci nemaju 'leba, ej bre! I KO JE KRIV - Tole, drzava, ti, ja ili vase usijane upravljacke glave? Pojeli ste novac i dugujete milione, ko vam je kriv! MI NISMO..

VK Zvezda, isti slucaj.. kao sto je i VK Becej postao provincijski klub posle odlaska generalnog sponzora.. VK Partizan je nasao sponzore i zaplivao u Evro vode, a i dan - danas je drzava nesposobna i neangazovana po pitanju Partizana, sve do ove titule EL momaka kojima i dalje KASNE PLATE, vidim drzava nas bas svojski pomaze..

FK Zvezda, kao slag na tortu... Pre 4-5 godina, imali ste STRASAN TIM, jak kao Zemlja, mozda i najjaci posle 1991. Zigic, Pantelic, Jankovic, Lukovic, Bisevac, Basta, Kovacevic, Milovanovic, pa stranci, Burzanovic i drugi.. Prodali ste ih za cirka 25 miliona, a onda objavili dug od isto toliko 25, NEVEROVATNO! Dakle, ispada dug je bio 50 miliona?!?!, sto nema ni Bajern, a ne vi ciji je budzet 10 puta manji od njihovog!

Prosto - nasamario vas Piksi, posle DEN TANA i IVIC, zatim TOPLICA i vi ste tu pukli kao tikva! Dovodite polovnjace, treneri izlizani (osim Robija tu i tamo), igraci nemaju veze sa vezom, ispadate od salabajzera, NE MOZETE DOBITI DERBI... ko je kriv, ti, ja ili vase kvazi uprave...?

Miky

pre 12 godina

Ova utakmica je 100% namestena, recimo da ovakav penal ne bi ni dete od 5 godina napravilo, tj golman je mogao da ispuca loptu. ali ocigledno se pravio glup a nije...mozda i jeste ko zna. xD za ostatak utakmice necu nista da izjavim. Navijam za Partizan ali ovo je stvarno preterano sta se radi u srpskom fudbalu.

uhh

pre 12 godina

Bitno da vi citate nase opsirne analize o igri naseg tima. Ne znam stvarno sta je u vasim glavama i koja sila vas nagoni da toliko pratite Zvezdu.
(I samo napred Zvezdo, 15. avgust 2011 11:14)

Evo da ti pojasnim. Ja kao vatreni navijac Partizana najvise pratim svoj klub sto je logicno. Isto tako je logicno da cu posle mog kluba u velikoj meri pratiti desavanja u kuci NAJVECEG RIVALA. Dakle, ako izgubite od nekog osrednjeg kluba, doci cu na vase vesti da se smejem komentarima i verovatno da upisem koji kako bi se lepse osecao sto patite. Dakle, sto se nase lige tice, koliko cekam da Partizan pobedi toliko cekam da Zvezda izgubi i da.. gledacu Zvezdine utakmice jer mi je juce bilo neverovatno uzivanje gledati kako ne mozete da se sastavite sa loptom. Ali uzasno me nerviraju tipovi poput tebe koji se foliraju da samo u svoje dvoriste gledaju a znaju ko je ekonom u protivnickoj ekipi.

ventspils

pre 12 godina

bravo tornjak oce da ga zarene! Ja razumem ja sam afrika. A ti si legenda. Se kladimo da bi zvezda dala opet 7 ventspilsu hehe. Za njih je rudar iz prijedora atletiko madrid. Napred partizan do 5-ice.

I samo napred Zvezdo

pre 12 godina

@I šta sad? Posle ovog srceparajućeg analitičarskog komentara ispada da ni jedan igrač ne valja u Zvezdi? A do juče smo čitali kako imate najjaču ekipu u domaćem prvenstvu, kako rasturate, gazite, jedete živu decu. Pevalo se, titula je opet naša???
(Filosof, 15. avgust 2011 10:53)

Bitno da vi citate nase opsirne analize o igri naseg tima. Ne znam stvarno sta je u vasim glavama i koja sila vas nagoni da toliko pratite Zvezdu.

srecko

pre 12 godina

svidja mi se igra zvezde,kad im ren bude dao pet komada,samo me interesuje u kome ce tad naci krivca,dali onim amaterima sedam komada i poleteli,glume zvezde,Zlatibor Voda je kolektiv za vas......

Analitičar

pre 12 godina

(Svarog, 15. avgust 2011 01:35)

Ti dobi na komentar 10x više minusa od pluseva, pa onda proceni šta misle te tvoje 2/3 Srbije?

vojvođanin

pre 12 godina

Sudujska nameštaljka, hehehe.... Verovatno je sudija namestio Spartaku da šutnu nekih 5 puta u prečku i stativu, da daju gol sa 35m kroz loše postavljen živi zid, i da Kaluđerović maši ceo gol sa dva metra, i da Bajković izgleda kao pijan... Moćne neke sudije!
Bravo Spartak!

Pinokio

pre 12 godina

Ljudi,da se ne lazemo,penal....nije bio,falu posle koga je postignut drugi gol..... nije bio,ali i da nije bilo ta dva gola Spartaka,Zvezda ne bi dobila jer je igrala katastrofalno lose......DA SE NE LAZEMO !!!!!!

Filosof

pre 12 godina

(I napred Zvezdo, 15. avgust 2011 01:05)

I šta sad? Posle ovog srceparajućeg analitičarskog komentara ispada da ni jedan igrač ne valja u Zvezdi? A do juče smo čitali kako imate najjaču ekipu u domaćem prvenstvu, kako rasturate, gazite, jedete živu decu. Pevalo se, titula je opet naša???

tornjak

pre 12 godina

nije spartak ventspils! Nije zvezda barcelona, nije robert murinjo, nije partizan mancester, al je za zvezdu real madrid, a ren ce da zarene. Ko razume taj je afrika. Napred partizan rs te voli, do 5 uzastopne.

Nenad

pre 12 godina

Znaci prvenstvo je vec gotovo! Za tri kola ce biti +5 i to je to! Zvezda i Vojvodina ce se lagano boriti za 2 mesto. Ovde je fudbal izgubio svaki smisao! Al stvarno!!
(miki7878, 15. avgust 2011 00:14) Bice +5,kazes,Partizan koji nema veze sa mozgom znaci ne moze da kiksne?Gledao sam Novi Pazar,dali ste im prvi gol iz cistoga ofsajda,kod 4 gola,Dijara dodaje igracu koji lagano utrcava a niko od ovih ni ne pokusava da ga prati od samoga pocetka utrcavanja,peti gol,cini mi se daje Babovic,prima covek loptu pored one trojice koji krecu na njega tek kada sutira,umesto da krenu na njega barem u momentu dodavanja...Golman,onakvo dodavanje lopte igracu Partizana moze samo da bude namerno,lagano je podbo i pogodio ovoga a mogao je bez problema jace da je ispuca...Upadljivo je i to sto ih nigde po igri nije bilo,u odbrani staticni,u napadu i na sredini ih nema uopste...Ja mogu samo da kazem da sam ubedjen da ako si igrao fudbal,da ces se sloziti sa mnom da je Novi Pazar u najmanju ruku bio cudan i neverovatan...Zvezda je juce odigrala veoma slabo ali posteno i izgubila,a seti se samo Partizanovoga gostovanja u Subotici prosle sezone kada je kod 1-0 za Spartak 20 minuta pre kraja Krstajic sakom izblokirao centarsut kod leve stative Partizanovoga gola a sudija ne svira penal...

Mazic, Jovanetic itd.

pre 12 godina

Prekrsaji:
Spartak 36:16 Zvezda
To sve govori,efektivne igre na utakmici od 90min ima 25min...ostalo su prekidi.
Kako i da igraju fudbal...

Miki Tmm

pre 12 godina

Pa nije svaki tim jak kao Ventspils. Ja sam cuo da ti Letonci u stvari igraju skvos, i da su u Beograd dosli u papucama, pa su tu kupili i prvi put videli kopacke. Prosinecki rece da jedva ceka da pocne nova sezona. Sad jedva ceka da se zavrsi. Realno stanje stvari na tabeli.

drage delije

pre 12 godina

Ovo je Srbija i ovde prosecni i ispodprosecni igraci misle da mogu sve. Timove, kad im se prohte, vode menadzeri i uprave, a ne igraci (zar u reprezentaciji Srbije nije ista stvar?). Robert Prosinecki je napravio gresklu koja ga moze stajato mesta na klupi. Locirao je jedan od problema kluba - Vilotica, koji je tek prosecan half (price o Arsenalu su gluposti koje svemocni menadzeri preko jos svemocnijih klupskih novinara pustaju u javnost)а sujetan je igrac koji kvari atmosferu. Lepo se vidi sa koliko prezira igra i kakav mu je odnos prema saigracima od kada nema traku. Ucenjivao je klub da ne dovodi nove igrace u hlaf liniju (sada svaki idot vidi sta bi jedan iskusan igrac, makar imao 35 godina kao Dragutinovic, znacio za ovu sporacku i kiksersku odbranu). Ne brinite, Vilotic ce protiv Rena da da sve od sebe (a nije to mnogo)jer mu treba za prodaju, a onda ce protiv Jevaora da se setka i uziva gledajuci izbezumljenog trenera kako uzalud urla uz aut liniju. Popustio je Prosinecki i ucinio medveđu uslugu sebi i klubu. To se evidentno odrazilo i na jos jedan broj igraca. Pustite penal, slobodnjak itd. Zvezda je juce bila NAJNEBORBENIJA EKIPA u prvom kolu domace lige?! Pitanje je ZASTO? Zasto halfovi NISU PRESLI CENTAR a kamoli pritiskali napadacku liniju protivnika. Zasto su se Borha i Lazovic - setali? Zasto igraci, a zadnji red posebno, deluju kao da ne komuniciraju između sebe? Bojkot? Koga? Trenera? Kluba? Zašto? Može im se jer Zvezda NEMA ZAMENE! Jednostavno nema. Partizan ima nazalost mngo jacu klupu od Zvezde. Ima vise love. I to mnogo vise.
Ren nije bitan! Ne palimo se na Ren ljudi. Prolaz je ravan senzaciji Dovoljno je da klub nesto zaradi i da tim ne dozvoli da u Beogradu i tamo izgubi katastrofalno. Nece Prosineci dobiti otkaz zbog Rena. Vec ako u nedjelju ne dobiju Javor i ne pocnu da TRCE i IGRAJU FUDBAL.
Da ja nesto odlucujem u Zvezdi uradio bih odmah par stvari: PRODAO nezadovoljnog Vilotica za koliko toliko pristojne pare i doveo ono sto je i trebalo - iskusnijeg halfa sposobnog da odigra dobro domacu ligu. Izbacio Kaluđerovića, savim prosecnog spica cak i za nase uslove, i uveo Mezengu i dao mu da pocinje utakmice (ako nije kvalitetniji od ovakvog Kaluđerovića - što je uopšte dovođen?). Uozbiljio Evandra i Kadua. Pa ne mogu ljudi da ne igraju cim ih "zaboli zanoktica". Malo ugruvao rame - nema ga 15 dana?!Ima da igra bar domacu ligu. Pokaznjavao celi tim novcano i nekim igracima jasno rekao da ce, ako ponove setanje iz Subotice, otici, ali ne na transfer listu vec u drugoligaske filijale. Bice kub na gubitku, ali bogami neka se zapitaju gde ce ti igraci nakon toga? Uvesti drasticne mere! Vratiti autoritet trenera i ocistiti atmosferu. Prvenstvo je cilj kluba, a ne "pobeda nad Renom"! Ren je samo benefit za igrace i nagada za navijace. Dakle, NEDELJA JE KLJUCNI DAN ZA ROBERTA I NEKE IGRACE. Ili pobednici ili "pokojnici".

Zli

pre 12 godina

Ne postoji dogadjaj koji bi opravdao ovaj poraz. Da se razumemo,navijam za Partizan ali cinjenica je da Zvezda nije odigrala dobro i nije zasluzila cak ni bod ... Losa igra, dosta dodavanja, nonsalantnost, potcenjivanje protivnika, manjak kvaliteta, nekonkretnost samo su jedni od razloga poraza! Ne dragi navijaci,nije kriv sudija ni Tole, a penal je i bio i nije bio.Zasto? Zato sto je prekrsaj evidentan, zato sto je cak sudija mogao da pokaze crveni karton Kovacevicu i zato sto se mesto prekrsaja u zavisnosti od ugla gledanja i trenutka moze razlicito okarakterisati...a sudija je morao da odluci u trenutku a ne gledajuci snimak koji svi imamo kraj malog ekrana.
Zasto mali broj navijaca ne diskotuje o losoj igri, nepovezanosti, katastrofalnoj igri Kovacevica, losoj igri Mijailovica na mestu stopera, neubojitom Kaludjerovicu?
Prosinecki je uradio mnogo , Zvezda se bolje krece, ima dominaciju u pasu ali Zvezda nema konkretnost i jednostavnost... Nekada je bolje imati manji posed lopte a stvoriti vise sansi. Najbolji pokazatelj je igra Partizana kada je Djukic bio trener. Nije Partizan tada imao posed lopte kao Zvezda danas ali je stvarao troduplo vise sansi,igrao efikasnije i jednostavnije i lucidnije... Ljudi,fudbal je jednostavna igra a za tako nesto je potrebno imati i igrace. Da igrace, ne na papiru ,u novinama i na internetu vec igrace na terenu. Znalce i borce.
Zvezdi zelim puno srece protiv Rena ! Trebace im...

LJuba sa Banjice

pre 12 godina

Imali u ovoj Superligi još nekih klubova osim CZ i Partizana .Dosta više kukumavčenja o lošoj igri CZ i navodnoj superiornosti Partizana,a kad odu u Evropu nema ih nigde.Ajde FK RAD.

neko

pre 12 godina

Pošto se mnogi pozivaju na milione navijača, predlažem da se u sledećem popisu stanovništva uvede rubrika: "Fudbalski klub za koji navijam", pa da se prebroje glasovi i na osnovu njih napravi tabela.

P.S. Recite Robiju da obuče pristojnu košulju sa DUGIM rukavima!

jedva doček'o

pre 12 godina

Obrati pažnje na noge Kovačevića, a ne na njegovo dupe. Igrač Spartaka je celim telom bio u 16m u trenutku faula, kao i Kovačevićeve noge.
(Mr. Ops, 14. avgust 2011 18:29)

Sram te bilo i vas što lajkujete ovo, verovatno vas pola nije ni gledalo.
http://www.youtube.com/watch?v=Ne6Vd1I5Jjc&feature=player_embedded
Zaustavite na 0:29 i na 0:30

cartmanx

pre 12 godina

(Svarog, 15. avgust 2011 01:35)

Izvini, ali citajuci tvoj komentar, ko da sam gledao dnevnik 90-ih ili citao politiku, mislim da si ih cak i nadmasio!

wlado

pre 12 godina

steta sto na snimku nisu pokazali zvezdine navijace, koji su navijali 90 minuta za desetku !

ali zato posle meca, prislo je par igraca da pozdravi navijace koji su doputovali, a navijaci igrate ko p....., ovi glavu dole i stoje, kao da su u redu za streljanje, ako su im pokazali !

zvezda je igrala ko kanta smeca, spartak postavio dobru taktiku i to je rezultat...

jos jednom cestitke za navijace zvezde, od grobara.

Kantona

pre 12 godina

Kvalitet zvezdinih igrača= "Konačno jedna dobra akcija Zvezde, Kaluđerović je promašio loptu.
U 40. minutu Lazović je bio u dobroj poziciji, probao da lobuje golmana Spartaka koji je visok blizu dva metra."-sa jednog sajta.

Dragan BG SRB

pre 12 godina

@bojan jankovic majstore, navijac sam partizana (normalan), ali sve sto si napisao ja mogu da potpisem... ali sve, i za penal i za slobodnjak i za golmana i za neke navijace partizana... svaka ti cast na objektivnosti i SRECNO U EVROPI!

Tole

pre 12 godina

Pa ti Miki ne bi verovao da te zena vara cak i kad bi gledao snimak nje sa nekim da ide u hotel, da ruca, da odlazi u sobu da se tusira sa njim, da se masiraju, da izvines sve dok joj ga ne zavuce i da to vidis u krupnom planu na kameri, ti bi rekao ne vara me.

AMAN COVECE, JEL DELIJE BEZVEZE PEVAJU U SUBOTICI NA KRAJU MECA, IGRATE KO P.ICKE????? NISU PEVALI, KRADUUUU NAAAASS, NEGO ONO PRVO.
(gROB(I)ar, 15. avgust 2011 01:33)
Haha,nemoj to da te cudi.Evo prelistaj arhive sajtova i citaj komentare koje su slali u toku poslednjeg derbija.Kritikuju igrace zbog lose igre,Lukica zbog ovoga i onoga,Adzu prozivaju,ali niko ne pominje da gube jer smo tukli Evandra.E,onda Adza to kaze i onda svi u glas pocnu da ponavljaju kako je strategija Partizana zasnovana na besomucnoj tuci nesretnog decka ,koji je drugi Pele samo se to nevidi na prvi pogled.Njima je dovoljan izgovor da bi se osecali bolje.

Srećko Stanković

pre 12 godina

Nije bilo sudija da sviraju neke nevidjene penale. I da se predsednici klubova podsmevaju drugima. Neki su krali Spartak. To je debakl.

ganska posla

pre 12 godina

Linija kanenog prostora je sastavni deo sesnaesterca.Kovacevic nije nogom vec rukom oborio igraca Spartaka i lepo se vidi gde mu je ruka.Zao mi je Lukicevaca sto jos uvek misle da je on pisao pravila ove igre i ako nij po njegovom onda je kradja.
Aj malo igrajte fudbal jer sto vise kukate sve vise ce vam se desavati ovakve situacije iz kojih izlazite samo jos sleplji.

shone_89

pre 12 godina

Sramotno sudjenje! Jos sramotnija zvezda! Kovacevic, Bajkovic i Mijajlovic totalno nepotrebni ekipi. I ostali su katastrofalni, ali ova trojica ga preterase...

TIGER

pre 12 godina

Ko kaze da je u sesaestercu on ne vidi dobro.
Penal ne postoji.
(Jo, 14. avgust 2011 19:42)

Taj link koji si postavio, zaustavi na 0:30, pogledaj dobro gde se nalaze ruke vaseg dragog kapitena pa onda pricajte da li je penal bio ili nije... On nije faulirao igraca dupetom koje mu je bilo van 16, nego rukama...
Crveni karton igraca Zvezde nije bio direktni crveni vec drugi zuti koji rezija nije dobro pokazala... Mali je vec imao jedan zuti karton, bar su na mondu tako napisali da je on dobio drugi zuti za start koji nije bio nimalo naivan...
Usput zelim vam jos mnogo ovakvih igara u domacem prvenstvu ali i da izbacite Ren, mada ruku na srce i ako ih kojim slucajem dobijete ovde u Francuskoj necete sa ovakvom igrom proci ispod 5 komada...

Bojan Jankovic

pre 12 godina

Zao mi je navijaca koji se vise raduju porazu Zvezde nego pobedi svog kluba. Toliko o navijacima Partizana.

A sada o utakmici. Penal je bio cist. Kovacevic ga je oborio rukama, ne nogama. Slobodan udarac kod drugog gola Spartaka nije morao da bude, ali primiti gol iz onakvog slobodnog udarca je sramota za golmana i za zivi zid.

Sto se nase igre tice za pocetak se Zvezda treba resiti Reljica, Vesovica, Kaludjerovica, Vilotica, Tosica, Adija, itd. Takodje po meni Bajkovic nije nikakav golman. Barem nije za Zvezdu koju mi prizeljkujemo. Em se na nekim od njih moze zaraditi (povratiti neka para), em se na taj nacin otarasimo igraca koji nemaju kvalitet, ili nemaju nameru da najzad pocnu da konstantno pruzaju svoj maksimum u Zvezdi.

I to bi bio samo pocetak.

dusan

pre 12 godina

Posle velike i teske borbe uz nevidjenu sudijsku nepravdu Crvena Zvezda je casno izgubila od mnogo poznatijeg kluba Spartaka iz Subotice...

fer442

pre 12 godina

Vidim Zvezdaši se bune na suđenje. A šta imaju da kažu na to što je utakmica bez ikakvog razloga produžena za čak 10 minuta (4+6)?

Pravopis majka

pre 12 godina

Veliki sam navijac crvene zvezde ovaj poraz mi je tesko pao ali nesto misim da onakva igra protiv venpilsa a da danas nema nikakvog pasa niti igra ja mislim da je ovo tsktika pred itakmicu pred ren ova tri boda se mogu stici veliko je prvenstvo a protiv rena mora da se dokaze ime zvezde kolko je njeno ime tesko za protivnike pozdrav svima i bice bolje videcete nije ovo strasno i veliki timova kao real i barselona gube utakmice od slabijih timova i to mnogo slabijih tako ZDRAVO SVIMA
(Emko, 14. avgust 2011 19:41)
HAHAHAHAhaha Cool story bro!

dovla

pre 12 godina

navijam za zvezdu i mogu da garantujem da i da nije bilo penala i slobodnjaka da bi izgubili.mi na malom terenu kad protvnik vrsi visoki presing ne mozemo nista!!!sta su oni radili cele pripreme,ucili kako da daju izjave?!dovesti dvojicu stopera i napadaca pod hitno!jer sa viloticem,cosicem i kaludjerom(dobar igrac ali mu treba bar 4 sanse da da gol,a na bitnim tekmama ga nema nigde) ne mozemo ni drugi biti!manite me te price o tradiciji kako ne pobedjujemo 10 godina prvo kolo i kako tempiramo formu za sredinu prvenstva,zato i nema titule!!!dosta nam je vise izgovora,izjava,venstpilsa,kupa ocemo bre titulu!!!

I napred Zvezdo

pre 12 godina

Znaci hajde sada da zanemarimo to sto je Spartaku poklonjen penal, kao i onaj slobodnjak iz kog su postigli gol i da budemo realni i da kazemo da je Zvezda odigrala OCAJNO!
Bajkovic - Indijanac. Postavlja 2 igraca u zivi zid i prima gol kroz usi. Pri tom, ta dva nesrecnika se razmaknu kad Bratic izvodi slobodnjak. Prilicno rizicno dodao Kovacevicu kod situacije sa penalom.
Mikic - Iako u nekoj utakmici bljesne, jasno je da ce tesko zameniti Ninkova.
Vilota - Sarlatanski odigrao danas, kao da stvarno ima neki problemu glavi.
Mijailovic - Ne znam zasto Prosinecki toliko forsira to deriste!? Hajde - de, jeste on buducnost Zvezde i treba ga ubacivati zadnjih pola sata u situacijama kada je vec pobeda osigurana, ali sa ovolikim forsiranjem (pogotovo na mestu stopera) Prosinecki mi pocinje da deluje vrlo neozbiljno.
Tosic - Svaka mu cast, mozda i jedini koji je danas pokazao borbenost, zelju, pa i znanje. Verujem u njega, iskreno.
Kovacevic - Iskreno, radovao sam se njegovom povratku u Zvezdu, ali vrlo brzo me je podsetio na njegove lose strane jos iz 2003.-04. Taj igrac je velika kiksara, a sto je najgore, od kako se vratio u Zvezdu, kiksira na svakoj utakmici!!! Bolje je da igramo bez zadnjeg veznog, makar da znamo da se ne oslanjamo na rupu.
Dimitrijevic - Nesto se trudio, pokusavao, imao par dobrih pasova, ali nedovoljno. A nije imao ni s kim.
Lazovic - Jos jedna stvar koja me izludjuje kod Prosineckog!!! Ne znam zasto je umislio da Lazovic moze da odigra centralnog veznog, kad se bezbroj puta pokazalo da moze dobro da odigra ISKLJUCIVO na krilu (desnom)!!!
Vesovic - Vec sam debelo iznerviran cekanjem ovog vecitog talenta da odigra dobro! Nikako da vidimo njegovu dobru partiju. utopio se u sivilo. Danas - stelt.
Borha - odigrao slicno kao i uvek: kad je tim raspolozen i on igra, kad nije - vrlo slab. Golove i onako daje svake prestupne godine.
Kaludjer - Dodje mi(da sam neki faktor) da uletim u teren, da ga uhvatim za uvo i sutnem u d*** i kazem: " Mrsh i da te vise nisam video da pridjes ni blizu stadiona! Idi igraj npr. stoni tenis"!!! Kakav lik, treba mu 500 sansi da bi postigao gol. Masi celu loptu, sutira u aut, ma nevidjeno...
Mezenga - Iako nespreman, i takav je mnogo bolji od Kaludjerovica. Danas nije imao prilike da se pokaze.
Filip Jankovic - Sta reci... krajnje diletantski od trenera da ubacuje petlica u situaciji kad se tim jos koprca...
Uros Cosic - Jos jedan klinac koji je mogao da bude buducnost kluba (ista prica kao za Mijailovica) a ne da se dovodi kao pojacanje u odbrani. Mora jos mnogo mleka da pije da bi zasluzio mesto u startnoj ekipi bilo kog ozbiljnog kluba (zvezda ocigledno nije takav klub).
Prosinecki - I dalje uziva nasu veliku podrsku, ali pocinje da iritira sa nekim stvarima. Pomenuo sam neke vec u prethodnom tekstu, a dodacu i ovo:
Mora da zna da ne moze da bezuslovno kopira igru Barse jer jednostavno nema Barsine igrace. Svaki iole ozbiljniji tim na njegovu vec provaljenu igru odgovara visokim presingom i tu ga ubije u pojam. Mora da smisli neku alternativu, jer ovako ce moci da pobedi samo 10-ak timova iz JSL, a ekipe kao sto su Partizan, Rad, Spartak, OFK-a, Vojvodina (dok se malo oporavi) ce primeniti danasnji Spartakov recept i Zvezda ga je tu ugasila.
Dovidjenja i hvala.

mljih

pre 12 godina

@djordjevic
Sustina mog komentara (nisam gledao tekmu, lukic je u pravu itd)nije ni bila u komentaru, nego u potpisu "53r3m..." ... Procitajte grobaari malo bolje ili nek vam neko prevede. :)

gROB(I)ar

pre 12 godina

@Tesko je to gostovanje...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 14. avgust 2011 19:37)
Tesko je kad te neko krade.
(Miki delija, 14. avgust 2011 20:03)

Pa ti Miki ne bi verovao da te zena vara cak i kad bi gledao snimak nje sa nekim da ide u hotel, da ruca, da odlazi u sobu da se tusira sa njim, da se masiraju, da izvines sve dok joj ga ne zavuce i da to vidis u krupnom planu na kameri, ti bi rekao ne vara me.

AMAN COVECE, JEL DELIJE BEZVEZE PEVAJU U SUBOTICI NA KRAJU MECA, IGRATE KO P.ICKE????? NISU PEVALI, KRADUUUU NAAAASS, NEGO ONO PRVO.

Svarog

pre 12 godina

Sistematsko i dobro organizovano uništavanje FK Crvena Zvezda se nastavlja uz sada već neosporni i očigledni blagoslov i same države! Kako drugačije objasniti ovo u istoriji sporta nezapamćeno iživljavanje nad jednim klubom! Klubom koji u srcu nosi 70% srpskog naroda! Nikada u istoriji sporta, ni na jednom kontinentu, ni pod jednim režimom ni jedan klub nije preživljavao takvu torturu, kao FK Crvena Zvezda u Srbiji u 21. veku! Mi koji pratimo našu ligu, već nekoliko godina smo svedoci teškog zločina i obesmišljavanja takmičenja od strane ljudi iz FK Partizan, nameštanja utakmica, plaćanja sudija, medijskih manipulacija... U trenutku kada naš klub uz nevidjene napore pokušava da ostane na nogama, već u 1. kolu biva brutalno pokraden i ponižen od strane sudije koji je deo kriminalne organizacije kojom rukovode tajkuni bliski FK Partizan! Zvezdi, njenim navijačima i igračima se šalje jasna poruka da se ne nadaju da će igrom na terenu uspeti da dodju do bilo kakvog uspeha! Klub se na taj način dodatno destabilizuje pred izuzetno teške duele sa francuskim Renom! Sve se radi sa samo jednim ciljem- da se klub finansijski uništi i praktično ugasi. Želja tih monstruma je da ni u jednom sportu Zvezda više ne postoji! Nažalost, jako blizu su svog cilja. Svaki drugi klub bi već davno nestao, ali Zvezdu u životu održava samo velika ljubav njenih navijača. I nada... nada da će zločinci odgovarati i da će kao i italijanski Juventus morati da plate za svoj pokušaj potpunog falsifikovanja istorije sporta i njegovog obesmišljavanja!
NE DAJ SE ZVEZDO, DVE TREĆINE SRBIJE JE UZ TEBE!!!

Mister No

pre 12 godina

Ocajna Zvezda, ali i pored toga Spartak nije mogao da da gol koji nije sporan... Nema veze, sta je tu je.
Ne znam zasto neki vec uveliko komentarisu "sledeca sezona"... Sezona je duga, ovo je tek pocetak, a prvi macici se u vodu bacaju. :)
(Caj, 14. avgust 2011 20:02)

Ha ha ha!!! Bacaju se vasi, nasi jok. Mi to cuvamo.

Aleksandar

pre 12 godina

Jeste Zvezda igrala lose, nepovezano, ali nikako ne mogu da poverujem da se vec u prvom kolu desavaju ovakve sudijske greske?!Slucajno?Epa ne bih rekao... sramota...

miki7878

pre 12 godina

Znaci prvenstvo je vec gotovo! Za tri kola ce biti +5 i to je to! Zvezda i Vojvodina ce se lagano boriti za 2 mesto. Ovde je fudbal izgubio svaki smisao! Al stvarno!!

o shonesi

pre 12 godina

ovo je bila fora da se zavaraju ovi iz rena...a i realno sta ce mijailovicc na stoperu,a i oba gola su sudije navukle,prvo nije bio penal,drugo nije bio faul...mi smo hteli da odigramo lose i da bude 0-0,al nismo racunali na penal i na vidaka bratica i novootkriveni sut

ehh

pre 12 godina

Molimo vodje navijača Zvezde da organizuju veliki miting protiv državnog terora nad našim klubom.
(Srdjan, 14. avgust 2011 18:44)

Zato sto primate gol iz slobodnjaka sa 35 metara?
Zato sto protiv Zvezde ne sme da se svira penal?
Zato sto ti mislis da faul na liniji kaznenog nije penal?
Zato sto je vas trener cestitao Spartaku na boljoj igri i zasluzenoj pobedi?
Zato sto ste za 4 sezone promenili preko 100 fudbalera?
Pravi ti miting protiv uprave svog kluba jer ces vec protiv Rena videti gde se nalazite.

Nenad

pre 12 godina

Vidim da ovde ima dosta komentara navijaca Partizana,ali to nije sporno.Sporan je njihov bezobrazluk i neljudskost,dobar deo njih ovde je tvrdio kako je Spartak Zvezdina filijala i umesto da se zbog tih ranijih pisanja sada pokriju usima i ne javljaju,oni imaju obraza da pisu i da se krevelje.Ovo se ne odnosi na sve navijace Partizana vec samo na te koji su pricali kako je Spartak Zvezdina filijala...

Ja nemam predsednika

pre 12 godina

Veliku priliku za izjednačenje imao je Kaluđerović u 38. minutu. Dobio je loptu od Mikića, ali je u idealnoj poziciji sa sedam metara uspeo da promaši celu loptu. Ma, ne trebaju nam stranci

lakikv

pre 12 godina

zalite se na nepostojeci slobonjak koji je bio na skoro 30m od gola a vas kaludjerovic ne moze da da go sa 3m.Samo bih vas zamolio da umesto toleta jedanput prozovete Lukica!

Branko

pre 12 godina

ova liga postal dosadna kao i F1 kada je Sumaher bio u ferariju.jbg.ajde zvezdo,voso,ofk radite neso jbt ovo je bezveze vise.necu prezaliti sto su pustili Frimponga

handsinashes

pre 12 godina

Nisam mogao da izdrzim kad sam ovo video:

Meč je posmatrao i izaslanik Rena, koji je s vremena na vreme, gledajuči igru Zvezde, komentarisao:"Mama mia", smeškajući se.

Ahahahahahahahaha...
(Dik Tu Kava, 14. avgust 2011 21:38)
najbolje da francuz kaze "mama mia". koje gluposti.

nemanja

pre 12 godina

ja utakmicu nisam gledao i stvarno ne mogu nista da kazem povodom toga. Ali mi je strasno indikativno da kad god vidim ili cujem za neku glupu gresku u Zvezdinom timu uz to ide prezime Kovacevic. Ja sam bio najsrecniji kad smo tog kiksera uspeli da uvalimo nekome i jako nesrecan sto smo ga vratili. On je na svakoj utakmici potencijalni problem i strasno mi je tesko da uvidim njegov doprinos. Duboko se nadam da ce me demantovati

zvezdan

pre 12 godina

Vest je o Zvezdinom porazu, a vecinu komentara poslali navijaci Partizana, i svi do jednog imaju preporucujem komentare, a ono malo Zvezdinih komentatora je nepreporuceno. Ne da pisu, nego posle jos sve citaju i sami sebe preporucuju?!

Stanoje

pre 12 godina

Zuti,dodji sutra u 5 sati i 5 minuta da igramo jamb.I ponesi torbicu sa 2l Zlatibor vode-kazu osvezava.Imam i neku prasetinu s renom,al to cemo za par dana.

Аки

pre 12 godina

(Samo Zvezdu volim ja jer je ona njabolja, 14. avgust 2011 21:36)

Синовац, погрешио си, пише се Звезда је најбола!
Лукићу издржи, Аџићу издржи, Просинечки издржи, није ово најгоре што је могло да се деси. Најгоре тек следи ...

SUrfer

pre 12 godina

Bio sam na utakmici i dalje ne verujem da fudbalerima C.Zvezde nije bila dovoljna ni ovakva podrska sa tribina i 100 minuta fudbala da ne razocaraju nas neutralne posmatrace...

cezar

pre 12 godina

Pošto je ovde gomila grobara za glupim komentara evo da i oni nešto pametno nauče:
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991.
(Kud si pošo Stojke, 14. avgust 2011 19:49)

Pa mozes ispisati tu godinu 300 puta kao i mnogo poznatiji klubovi kojih nema sad na evropskoj sceni.mislim da navijaci Zvezde zive u proslom vremenu previse a izgleda i fudbaleri jer od te godine koju stalno potencirate imate debeo minus u titulama,ne samo u fudbalu vec na sve strane.

DraganO

pre 12 godina

Jadna je igra bila moje voljene zvezde na jos jadnijem terenu, pa zar je moguce da se igra fudbal na ovakvim oranicama, elem, nema opravdanja za losu igru zvezde osim ako mislima nisu vec na utakmici sa RENOM, sto i nije tako lose, neka su izgoreli danas pa u cetvrtak da znaju sta su i ko su u EU fudbalu. Ipak sudjenje takodje zasluzuje paznju, ovaj covek nije ni za vojvodjanske pasnjake, covek koji je namerno unistio igru na samom pocetku nekavim kosarkaskim kriterijumom, po sitemu ruzno sam te pogledao to je faul, iskreno odavno nisam video da se u roku od 15 minuta tri puta svira faul u napadu, a onda za isti takav faul na nesretnom kovacevicu nesudi. Tendenciozno ili ne svejedno, po ko zna koji put neko se nasao da svoje koplekse leci na zvezdi, pa je pokazao svog boga kako se sudi Zvezdi. Sve u svemu jadna moja zvezda, jadan teren, jadan sudija, protivnik sve najbolje.

Grobari s tobom sve do pobede

pre 12 godina

A niko ne pominje negodovanje domacih navijaca povodom nadoknade vremena od 4 minuta za prvo poluvreme i 6 minuta nadoknade za drugo poluvreme?

s.

pre 12 godina

@(Raša, 14. avgust 2011 21:45)

to!, raso, srbine - ko nije istog misljena kao ti je protiv tebe.

zvezdasi, vi ste, blago receno, pomalo izgubljeni.

ohohohoho

pre 12 godina

Nisam mogao da izdrzim kad sam ovo video:

Meč je posmatrao i izaslanik Rena, koji je s vremena na vreme, gledajuči igru Zvezde, komentarisao:"Mama mia", smeškajući se.

Ahahahahahahahaha...
(Dik Tu Kava, 14. avgust 2011 21:38)

Ren, cuveni klub iz Italije...

cristiano ronaldo

pre 12 godina

Samo jedno mi nije jasno , kako moze Kovacevic da bude kriv za "penal ", kad kao prvo on tu loptu ne sme i ne treba da prima na 20m od svog gola , krivicu za taj "penal" -( koji doduse nije ni bio , jer je faul bio van 16m) , snosi jedino Bajko , lopta se salje na protivnicku polovinu . Ko shvata i razume sustinu fudbala , on ce se sloziti sa mnom . Hvala

Grobar Ni

pre 12 godina

Igrali u crvenim dresovima da bi posle 10 godina srusili tradiciju i pobedili u 1-om kolu.Mogli su da igraju samo u gacama , ali nevredi.Inace, ziv sam se iskidao od smeha kad je Kaludjerovic u 36-om minutu promasio ceo fudbal.HA - HA –HA
(Boba, 14. avgust 2011 19:31)

Ух, како то да ти је смешан будући репрезентативац?

Da se ne lazemo vise, ocajna igra! I pored sudija, sa dobrom igrom bi smo tukli i raspali partizan, jer trenutno imamo najbolji tim u zemlji, ali nesto nije u redu u glavama momaka...
(Mozzart, 14. avgust 2011 18:55)

Далеко сте ви од тога да имате најбољи тим у земљи. Ваш тим је један од најслабијих, али ваш агитпроп чини чуда. Убедили су вас у неистину, а ви им верујете.

Dik Tu Kava

pre 12 godina

Nisam mogao da izdrzim kad sam ovo video:

Meč je posmatrao i izaslanik Rena, koji je s vremena na vreme, gledajuči igru Zvezde, komentarisao:"Mama mia", smeškajući se.

Ahahahahahahahaha...

Marko

pre 12 godina

Pobede Ventspils i misle da su prvaci sveta a realno su u Letoniji mogli glat da izgube! Da li iko od vas navijača Zvezde misli da realno ima pravo da priča o suđenju??!! 100 godina da vas kradu sudije na svakoj utakmici ne bi vas pokrali dovoljno koliko ste vi druge pokrali! Mada sam ja rekao posle tog nesretnog Ventspilsa i sad kažem jedna utakmica ne znači ništa! Gledao sam juče Ren, to je strašno koliko su brzi i snažni...

new.york.city.boy

pre 12 godina

Vatreni sam delija ali ovo je STRASNO.igra 0,kolektiv 0,napad 0,kaludjerovic -1.zvezda igra ocajno,ove godine se borimo za drugo ili trece mesto,ovo je realnost Crvene zvezde i ne treba se zamajavati.Grobari cestitam Vam titulu unapred.A to vadjenje za penal i sudije nije na mestu,pa mi njima treba da damo 5 iz zezanja ali tako je kako je.

juznjak

pre 12 godina

alo,bre, vi iz subotice!
pa da li ste znali sa kim ste igrali??
te 7-0..te pokorice evropu...titula...pa bari i tokio...plus, ima ih uvek po 100 000 na stadionu:)))

a vi?
2-0:)))

stvarno ste neobavesteni:))
nema sportski zurnal tamo?:))

Milisav

pre 12 godina

Sasvim je jasno da su za sve krivi zapadne sile i Vatikan koji su preko domacih izdajnika i stranih placenika udarili na stub srBstva... Igrajte fudbal paceri jedni!!!

Samo Zvezdu volim ja jer je ona njabolja

pre 12 godina

Kako je ovo moguce? Unapred znamo da je tradicija prvog kola ubedljivo protiv nas umesto da to predstavlja motiv vise, mi ponovimo poznatu gresku.

CZNg

pre 12 godina

Stvarno je neverovatno koliko ima vise komentara navijaca Partizana na vestima o Zvezdi!!! Koliko oni vise prate tudje vesti, nego svoje!
Zvezdasi, zanemarite ih ubuduce, nemojte davati cak ni negativne glasove. Ostavite ih da se iskristalisu i neka sami to shvate! Ako mogu, posto vecina, verovatno, nije ni punoletna...

Vladimir

pre 12 godina

Dok je Kovacevic u Zvezdi nema zime za ostale timove a pogotovo za Partizan.
Setimo se samo Francuske u Ligi Evrope. Zbog njega nismo otisli dalje. Prvo je izgubio loptu, zatim nacinio onaj faul iz koga je usledio centarsut a onda hladan tus. najnizi igrac na terenu koga cuva Kovacevic postize gol glavom i kraj. Zvezda ispada.
Doticni "veliki" fudbaler i sada iz utakmice u utakmicu pravi greske, poklanja lopte, pravi nepotrebne faulove...

dragan mijovic

pre 12 godina

zvezda je danas igrala samo da bi igrala i bila u sustini vec na marakani mislima na ren.trener je takodje isto to pokazao jer u ekipi nije bilo kadua,evandra? znaci oni ce zajedno da pocnu utakmicu protiv rena.svi krive igrace i tako dalje ali ovo je tek pocetak sezone ima da bude tu mnogo uspona i padova,ali ako zvezda prodje ren voleo bi da vidim onda sta cete da kazete?ja verujem u igrace i u trenera, ono sto ne verujem je da se vodi hajka protiv zvezde od strane nekoliko klubova to nije tacno.tacno je samo da ima jedan covek koji ima svoji satelita svugde gde su mu oni potrebni a ako i nema negde on i tamo postavi.zvezda danas odigrala najgoru utakmicu od kada je robi trener ali imajte u vidu da za par dana igraci mogu da okrenu ovo i da izbace ren u prvu utakmicu rezultatom 3-0 marakana ce da grmi.ovom prilikom zelim da grobarima pozelim srece u utakmici sa ircima,ipak nisu irci amateri sto ce se videte za koj dan,pozdrav svima ljubitelja sporta.

Raša

pre 12 godina

U ovom životnom trenutku i u sportu vladaju interesne grupe i koalicije. Posle današnje utakmice, veoma je očigledno da je trenutno dominantna koalicija protiv CZ. Posle nepostojećeg penala i slobodnog udarca nema šta da se priča. Isto je veliko pitanje dokle će Prosinečki moći da vodi tim jer ovako ne ide. Prva utakmica protiv Litvanaca pa ovo danas, pa ko je postavio takvu igru? Ko?

Delije poltroni sram vas bilo

pre 12 godina

Znam sve,znam u kakvim hotelima odsedaju ti tobože veliki Srbi delije ne znam da li ti hoteli imaju 5 ili 6 zvezdica,znam kako žive vodje ne rade ništa na njima par hiljada evra garderobe voze dobra kola,profesionalni navijači itd.Svi vi zvezdaši koji verujete Lukiću i ekipi kažem da ovu godinu zaborave što se tiče titule.Nastavite slobdono da kupujete godišnje i da idete po gostovanjima i da verujete velikom Robiju(pomoćni trener Dinama Z),ja sam prestao da idem na tribinu od onog derbija kad su srbende bojkotavale zbog velike subote i taj derbi je rešio prvaka,te iste navijače baš briga za Zvezdu,vidimo za Zvezdo do nekih boljih vremena....do tada bez mene i svih pravih najvijača.

DejanSU

pre 12 godina

Prošle sezone Zvezda je pobedila Spartak 2:1 u gostima zahvaljujući nepostojećem penalu i golu iz ofsajda, tako da je sad samo vraćeno milo za drago...

stefan

pre 12 godina

da se ne lazemo - Zvezda je ocajna bila ali bi opet dala gol 100% da nije nepostojeceg penala i slobodnjaka (kome je nesto slicno bilo sudjeno u subotici kad je gubio 1-0?) jer Spartak do penala presao pola nije. Kovaceviceva noga nije bila u 16m ni kontakt zato penala nije ni bilo...ali opet Kaludjer, Vilota, Vesovic - ocaj zivi...i Micko koji glumi stopera...Adzicu odlazi...

neprelazna ocena

pre 12 godina

Fudbalski savez Srbije nije zadovoljan sudjenjem sudije... Trebalo je da navlaci za domacina a da ne bude toliko ocigledno....Zvezda mnogo losa i to da napomenemo...

Ogi

pre 12 godina

Molim sada nekoga, ali najozbiljnije, da mi kaže konkretno šta je to Prosinečki doneo Zvezdi? Evo, sad je tu već nekoliko meseci, isti igrači su na okupu, imao je svo vreme ovog sveta da nešto napravi i šta smo dobili? Imamo li igru? Imamo li bilo šta? Kao i svi navijači obožavam Roberta, ali ruku na srce on je fudbalska legenda ali NIJE trener.
Manimo se MOLIM VAS priča o sudijama. Mi NEMAMO tim. Mi NEMAMO igru!!!

ehh

pre 12 godina

A ove sezone, ako Zvezda ne bude prvak imam insajder informacije da ce bivsi igraci Zvezde poput Vidica i Stankovica bojkotovati Karadzica i dres reprezentacije, a i spremaju se cistke i namestaljke u prvoj Futsal ligi Srbije
(vladimirkg, 14. avgust 2011 19:51)

Znaci, Zvezda nikako ne moze da izgubi zbog lose igre i loseg vodjenja ekipe nego samo ako je namesteno prvenstvo. Te price za Vidica i Stankovica, i price za mali fudbal pricaj svojim ortacima ispred dragstora. Glupo je da ti se narod smeje ovde. Strasno.

Dejan

pre 12 godina

Kovacevicu svaka cast za borbenost, ali kad imamo loptu to je katastrofa, njgove kretnje, trazenje lopte, resenja ... Robi odgledaj snimak i analiziraj igru kapitena

czv

pre 12 godina

alo,zvezda je evropski sampion,ovakvi rezultati samo brukaju njen status.bolje da igraju klinci iz zvezde pa da izgubis,nego ove price.stekli bi iskustvo kroz nasu ligu i zasjali za 3-4 godine,a onda rasturali celu evropu.ovako gubimo sve,i ugled i navijace i pare......vretite djajica molim te zvezdo

Caj

pre 12 godina

Ocajna Zvezda, ali i pored toga Spartak nije mogao da da gol koji nije sporan... Nema veze, sta je tu je.
Ne znam zasto neki vec uveliko komentarisu "sledeca sezona"... Sezona je duga, ovo je tek pocetak, a prvi macici se u vodu bacaju. :)

mare

pre 12 godina

Ocajna zvezda-ko je video drugacije i ko misli da je neko drugi kriv taj nema pojma fudbalu! Dosta onih prica "kriv je onaj, ovaj...", to su jeftine fore ovih iz zvezdine uprave.

SPARTAK SUBOTICA a ne Zlatibor

pre 12 godina

Za one koji ne vide dobro, a ja sam video odlicno jer sam bio na stadionu... Kovacevic je LEVOM RUKOM povukao nogu Torbice. Pogledajte pa komentarisite. Kovacevic je trebao da dobije CRVENI za to povlacenje rukom!

PeterPFC

pre 12 godina

Gledam samo na sta kukaju ovi. Penal cist kao suza! Levom rukom hvata levu nogu u sesnaestercu.

Faul? Hahaha! Sporan i faul na pola terena? I faul moze da se svira, kao sto je i bilo, za povlacenje za rame.

djordjevic

pre 12 godina

Nisam gledao tekmu, moguce da je Zvezda stvarno igrala lose, ali...
.
.
.
Ja sam dugo mislio da Lukic preteruju, medjutim cini mi se da je za 99% stvari u vezi sa namestanjem utakmica u pravu...
(53r3mV4m53UU5t46r084r5k4!, 14. avgust 2011 19:46)

Ovo je najjaci komentar IKADA. Dokle je to otislo...Ne gledati utakmicu, a onda posle komentarisati i menjati misljenje nakon neodgledane utakmice, sto je mnogo- MNOGO JE.

grobar Makedonija

pre 12 godina

Srpska Barselona.....ahaaaaaahahahhahahahhahaaahh
I posle bice opet Tole kriv ...c c c c..koji ste vi pacenici, uvek nesto zavere, ovo-ono.Pobedite Spartak, pobedite DVA puta Partizan i nikad vam Tole nece moci nista !!!
Lak recept, al za to treba da ste danas pobedili i da DVA puta RASTURITE Partizan.Zar je to tesko??? :)))
Ajmo iz pocetka...
...ahahaaaahahhahhaahaa

Versace

pre 12 godina

Ovi skroz crveni dresovi su nam mnogo ružni.
(Objektivan, 14. avgust 2011 17:58)

U pravu si. Kad su vec MANEKENI treba da se lepse oblace.

Perun

pre 12 godina

Kao grobar mislim da prvise trazite krivca u drugima,stoji da je sudija tendenciozan ali vi trun u tudjem oku vidite a balvan u svom ne primjetite !!!

Atheist

pre 12 godina

Mozete vi do sutra da se bavite time da li je penal bio van sesnaest, ili da li je Tole rezirao, ali bolje se bavite igrom voljenog tima,a ona je vise nego zabrinjavajuca. Uvek ste govorili da je Evropa realno merilo, i jeste, a vi cete proci kao bos po trnju ako budete ovako igrali. Zvezda je samo bleda senka najtrofejnijeg ili kakvog vec tima u Srbiji. Srecno protiv Rena, al' sa ovakvom igrom ni letece spagete niti bilo koje drugo bozanstvo ne pomaze...

Da tako je

pre 12 godina

... jeste Zvezda igrala ocajno, ali zar treba jos sudije da je ukopaju. A kad partizan igra ocajno sudije ga poguraju do pobede. E u tome je razlika!
Mnogo znaci kad igras lose i vodis uz sudijsku pomoc, a tek kad igras lose i jos zbog sudije gubis...

ijavolimpartizan

pre 12 godina

Ovi suboticani nisu culi da ce cigani u milionskom broju izaci na ulice ukoliko ne uzmu titulu i ove godine...igraju se s vatrom..ccc :)))

Citam komentare...vi ste strasni...pa,trener Vam je priznao PORAZ...alo,rodjaci...Najjaci su oni koji nisu ni gledali utakmicu akomentarisu kako su razne javne i tajne organizacije upletene u zaveru...jbt,u ovoj zemlji izgleda nema nista prece od zvezde pa se ceo drzavni vrh i svi biznismeni samo bave njome...

Molio bih Partizan da nastavi da IGRA FUDBAL a Zvezda neka i dalje trazi razloge u sudijama,namestanjima,raznim uticajima sa strane ( A NIKAKO U SAMOJ SEBI)...

peca

pre 12 godina

Zvezda losa spora bez zara blago receno katastrofa. Teren uzasan kao peta liga istok, smesno, obe ekipe se blamiraju i ne mogu loptu da smire kao po oranici. Sudija ocajan, svira faulove u napadu kao u kosarci, jedva docekao da svirne penal iako je bio van 16 a i pre toga je bio faul nad Kovacevicem (ako je vec svirao tri faula u napadu pre toga Kaludjerovicu dok ima loptu u nogama) Kod drugog gola nema faula ni govora (iako je pogresio zivi zid). Crveni karton za kraj jedva docekao i to najmladjem igracu da mu niko ne prigovori jer je kao mlad i neiskusno je startovao. Zvezda nije zasluzila ni bod ali ovo pokazuje trend i sudijski kriterijum protiv zvezde, sramota. Zakljucak zvezda mora i moze mnogo bolje inace mrka kapa jer ako opet bude tesno u finisu bice penala u subotici za partizan i svega vec vidjenog godinama unazad.

Zvezdas

pre 12 godina

Najace mi je sto ovi tvrde da nije penal,ja bio na utakmici,onaj Kovacevic ne zna da primi loptu,rukama je oborio Torbicu,iako sam Zvezdas i meni je naravno krivo sto je Zvezda izgubila,ali sta da se radi,Spartak je danas nadigrao Zvezdu,Spale je jos mogao da da 2 gola(prilikom slobodnog udarca sa leve strane sam igrac Spartaka nesto petom hteo izvesti,prilika Mirica sa leve strane kada je sutirao unutrasnjom,ona stativa...),dok je Zvezda imala najbolju sansu preko Kaludjerovica,i dosta dobrog udarca Mezenge,sve u svemu sasvim malo za pobedu,zao mi je sto nisu igrali Kadu i Evandro,bilo bi sigurno bolje,ona 2 crvena sasvim zasluzena,po meni mali Jankovic je odlican,i Mezengu bih stavio sl.put kao startera,Vesovic nema pojma.

Boban Jeftic

pre 12 godina

Od sad svi klubovi u Prvoj Super Ligi dace 2 fore Zvezdi izuzev Partizana koji mora dati 3 fore nebili pobedila i nebili se utesili ovi navijaci koji pate cetri godine a najverovatnije ce i petu patiti.

Poslastica

pre 12 godina

Partizan je za klasu bolji od pazaraca ali se pazarci malo razlikuju po igri od nekog seoskog kluba. Misljenja sam da je Samrok sa danasnjih 6:0 nocna mora Karadzicevcima i njihova poslednja evropska utakmica
(jugo SEVER, 13. avgust 2011 20:23)

Ahahahahahaha!

Stefan

pre 12 godina

OK,pokazalo se da ponovo nemamo igrace,da vjerovatno necemo osvojiti titulu,da su Letonci mnogo slabi,da ce nas Ren izresetati i td i td...
Ali grobari,kakav vi evropski Partizan spominjete?!?!
Pa ispali ste jbt od prosjecnog evropskog kluba iz kvalifikacija za LS!Put do LS nikad laksi nije bio,osim ako nista ocekivali da udjete u LS preko nekih rekreativaca iz Lihtenstajna ili Malte...

ivke

pre 12 godina

Zvezda konacno napravi najbolji tim u ligi i onda sta? Sudija dosudi penal metar izvan kaznenog prostora!!! Pa ljudi moji posle toga ekipa ne moze da igra fudbal, prekrsaj iz kog je postignut gol iz slobodnog udarca ne bi bio dosudjen ni u petlicima u ligi gde igra moj sin! Neke stvari se nikada nece promeniti.

Lokalac

pre 12 godina

@Statistika na kraju poluvremena!
Posed lopte 70% u korist zvezde!
Prekrsaju 20:8 za Spartak!
KArtoni za SPARTAK 0!
Jel moguce da neko napravi 20 prekrsaja i da nema niti jednog zutog??
Sta? Cela ekipa svih 10 igraca je napravilo po 2 prekrsaja, niti jedan nije 3 za zuti?
(MilanCZ, 14. avgust 2011 18:25)

Alo rodjace, pa ko kaze da je tri faula zuti karton? Moze jedan igrac da napravi i 15 faulova a da ne dobije ni zuti ako su to sitni prekrasaji. Nije ti ovo vaterpolo ili rukomet.

mojeime

pre 12 godina

Ja bih samo kao navijac Vojvodine da pitam objektivne simpatizere Zvezde kad se vec zale za penal.
Zasto niko od njih ne komentarise da je Kovacevic trebao da dobije crveni kao vrata!
Zadnji igrac plus nameran faul, pa sad i da je u kaznenom ili ne ovaj je crveni morao da dobije!

Muka mi je vise od toga kako ste vi posteni a ostali kradu, kradete i vi i crni vam brat, razlike nema!

ljubisababic50

pre 12 godina

evo vec na startu i zvezda je vec izgubila korak koji ce tesko nadoknaditi , a mislili su da su vec prvaci .opet su imali veoma los izbor pojacanja a nije ni cudo ko ih dovodi pa yi ljudi mozda misle da nesto znaju o fudbalu...

Miki delija

pre 12 godina

Tesko je to gostovanje...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 14. avgust 2011 19:37)
Tesko je kad te neko krade.

eee

pre 12 godina

Ma nema igre, bez Evandra i Kadu-a! Kada jedan od njih dvojice ne igra, onda ne igramo fudbal! Mucimo se! A ljudi hteli da prodaju Kadu-a! Lazovic ne moze da zameni njih dvojicu, nikako! To je to!
Nema veze, idemo dalje!

Danas nije bilo 5:0, ali će u četvrtak biti 0:5

pre 12 godina

Ovaj Spartak ih odučio od fudbala. Treba da su presrećni sa samo 0:2. Očekujem da im se u četvrtak vrati za ovoliku količinu sreće koju su danas imali u Subotici.

Slaja

pre 12 godina

E majke mi ne verujem kako ste jadni, ahahahahaha...tek prvo kolo, a vi vec poceli da kukate, te nije penal, te gol iz ofsajda, trte mrte. A sta je sa 2 gola koje ste dali iz ofsajda protiv Venspilsa, a sta je sa nedosudjenim penalom za Partizan sinoc. Bolje bi bilo da napokon pocnete da igrate fudbal i cutite! Ajde molim vas, smesni ste...

Objektivnost

pre 12 godina

Ko hoce da bude objektivan i za bilo koji klub da navija mora da konstatuje da je po obicaju prvu utakmicu u prvenstvu odigrala slabo i zasluzeno izgubila iako je trener Zoran Njegus. Tako bi trebalo da igraju i ostali klubovi bez obzira ko im je u upravi ili trener.
Ali sada nesto o sudiji. Svirao je na stetu Zvezde. Igraci Spartaka 20 faulov ni karton. Kaludjerovicu sudi tri prekrsaja u napadu iako je ledjima okrenut golu. Penal. Faul napravljen van sesnaest to se vidi i na vise puta ponovljenom snimku. Slobodan udarac kod drugog gola cist start na loptu. Ocajno sudjenje na pocetku prvenstva a Zvezda nema nista od toga sto ce ovaj dobiti neprelaznu ocenu. Zvezda losa sve u svemu

Krle

pre 12 godina

Vas je Spartak ponistio na terenu, a vi bijete glavu da li je bio penal ili ne. Trebao je da bude i crveni za Kovacevica, pa nije. Toliko o velikoj Zvezdi koja gazi sve pred sobom...smesno. Svaki iskreni navijac Zvezde ce reci da ste odigrali ocajno i da niste ni zasluzili pobedu, a to jeste realna slika sa terena. To sto po statistici imate posed lopte, ne znaci da ste sa njom nesto znali i da uradite.

Ivan

pre 12 godina

Naravno da je sudija kriv sto ste izgubili, slucajno u pitanju nije neznanje i losa igra!Ekipa Man UTD ima zastavu na kojoj je brojka koliko godina gradski rival Man city nema trofeja pa je skinuta nakon osvojenog kupa i trofeja od prosle godine.Mislim da navijaci Partizana trebaju napraviti zastavu sa brojkom 4, radi podsecanja koliko zvezda nema dugo titulu...mada vec treba uveliko raditi na zastavi sa brojem 5 jer ako se po jutru dan poznaje...

MILE

pre 12 godina

Gospodo sezona kupanja je u punom jeku ! Penal nije penal i SVE TE PRAZNE PRIČE ne vode ničemu . Penal nije sviran u poslednjem minutu pa nema više vremena . ZAŠTO ZVEZDA nije dala ni JEDAN GOL ? Ovo je TRENUTAK ISTINE KOJI SE NASTAVLJA SA RENOM . TEREN JE JEDINO MERILO A NE PRIČE PO NOVINAMA .

Spartaceeee....

pre 12 godina

Kada sam ja rekao da ce vam 7:0 unistiti sezonu, svi su se smejali... Isto kao i nama sa Rilom ( 8:0 )...
Ali siguran sam da je tole kriv ...

dule

pre 12 godina

gubljenje je deo sporta. niko to ne voli, ali ipak smatram da su navijaci a i igraci bilo kog kluba nerealni ako ocekuju samo pobede. zvezda je bila gost - sto znaci neka prednost spartaku. nije kao marakana, ali ipak kod kuce je druga prica nego na strani. pocetak sezone je, i oscilacije mora da bude u igri svakog tima. ova zvezda je ok tim, ali nista narocito. imali smo ninkova, a i kaludjerovic pokazuje dosta, i to je to po meni. ostali igraci su zamenjivi i to dosta lako. jedva cekam nastavak sezone, jer ma sta bilo navijam za zvezdu. mislim da uprkos porazu smo sa partizanom favoriti za titulu...a evropa sta bude nek bude. nema tu iskustva, a ni sredstava za nesto grandiozno. i to treba objasniti igracima da se ne loze na neka nadanja i snove, pa nek plate budu premije i bonusi osnovani na rezultate i pobede, a ne prosto samo za nastup u timu.

ffsd

pre 12 godina

Molimo vodje navijača Zvezde da organizuju veliki miting protiv državnog terora nad našim klubom.
(Srdjan, 14. avgust 2011 18:44)


Prijatelju koliko si postava napisao danas 50-60?

Molle

pre 12 godina

Zvezda očajna, suđenje još gore. Čestitam Subotičanima, ali moram da napomenem da naslov i nije adekvatan i koliko god ja bio veliki navijač Zvezde, samim takvim tendencioznim naslovima, tipa ''Debakl'', bukvalno ne dozvoljavate nikome sem Zvezdi i Partizanu da uopšte pobede.

nikola

pre 12 godina

zbog vas me je sramota da kazem da navijam za zvezdu. robi, tebi jedni ne zameram nista. idi iz ove rupe i spasi se. fudbaleri i rukovodstvo - svi mars napolje

sasa

pre 12 godina

(Goran, 14. avgust 2011 18:27)
Pa,kako ste tako nepošteni,agresivni od prvog kola.Pa čist penal,pogledaj gde je igrač Spartaka,pa jel ne sme da svira penal Zvezdi.Vama su stalno penali sumnjivi,svuda kradja,nikada nećete da priznate poraz,kao da vam je neko obećao titulu(možda predsednik),a ne možete da izgradite akciju.Kakvi ste to navijači,ko da vas je Lukić sve pravio,stalno vršite pritisak,samo kradja,pa kradja,ceo svet protiv vas.

Emko

pre 12 godina

Veliki sam navijac crvene zvezde ovaj poraz mi je tesko pao ali nesto misim da onakva igra protiv venpilsa a da danas nema nikakvog pasa niti igra ja mislim da je ovo tsktika pred itakmicu pred ren ova tri boda se mogu stici veliko je prvenstvo a protiv rena mora da se dokaze ime zvezde kolko je njeno ime tesko za protivnike pozdrav svima i bice bolje videcete nije ovo strasno i veliki timova kao real i barselona gube utakmice od slabijih timova i to mnogo slabijih tako ZDRAVO SVIMA

shone

pre 12 godina

ma sta hocete bre?ceo zivot vama neko drugi kriv,nemate mikakvu ekipu,nemate pojma,aumesto to da priznate vi trazite drugog krivca i tako uvek,bruka ste za srbiju,kako vas nije sramota, bruka bruka,i bruka

mrmot

pre 12 godina

Svi komentarisu sudjenje, i da nije bio penal i da bilo je 20 prekrsaja spartaka u pp. Ali meni kao navijacu zvezde je mnogo vaznije to sto je igra ocajna. Mozemo mi da se vadimo na sudjenje ali po pokazanoj igri zasluzeno smo izgubili. Ako ovako bude protiv rena...

Zeca

pre 12 godina

Sto je Zvezda mocna hahaha. Verovatno ce se Lukic i kompanija se zaliti na teren i sudije i naravno na Toleta, opasan ovaj Spartak hahaha?

djordjevic

pre 12 godina

Zar se priznaje gol iz slobodnog van sesnaesterca???

(SRAMOTA!!!!, 14. avgust 2011 19:02)

Pa ja mislim da se priznaje samo ako je od stative. Tako da je ovo bilo bas sumnjivo...hihihihi

nemanja

pre 12 godina

ok ok ajde pljuvaci malo kulirajte.dobro zvezda izgubila i sta sada? igra se utakmica mnogo vazna za klub ove nedelje namerno ne igra danas cosic,evandro,kadu, a zasto zato sto danas pobede jeste bila vazna ali otom potom vesovic,kaludjerovic zasita ne trebaju vise da se skidaju ali uopste.lazovic je umislijo da moze da vodi igru ali je video da nemoze i da po strani mozi da igra(isto kao krasic da se provlaci tu) mazenga mora da igra od pocetka i tacka nega se muci malo i fizicki ali sta on odigra sa pola snage to kaludjerovic nemoze da odigra na dve tekme.ljudi zapamtite prvo je kolo zvezdu ceka jos sto ofanziva i zivot njoj poklanjam svoj racunajte na nas:)

Komsinica keceljica

pre 12 godina

Definitivno,na pomolu je transfer veka."Marakana" potpisuje za Partizan na neodredjeno.Naravno,samo objekat i infrastruktura.Ostalo nije vredno pomena.

L0shMI

pre 12 godina

Jbte Evropska Zvezda :D Jel bese ministar Jeremic obecao titulu? K'o sto je obecao i Kosovo u Srbiji i Srbiju u EU. Tako nesto bese? :)

Gordan

pre 12 godina

Kao sto je svako normalan i mogao pretpostaviti, ova jadna Zvezda nastavlja tamo gde je stala na kraju prosle sezone, i tako ce da bude jos dugo, sve dok se ne otarase i nesposobnog trenera i jos goreg rukovodstva, a u medjuvremenu, mi navijaci cemo i dalje da se stidimo. Naravno, izgubice sramotno i od Rena, ko god se nada necem boljem je podlegao praznim pricama jos praznijeg trenera.

...

pre 12 godina

Prosto mi je jasno zasto je nasa liga (tolesuperliga) na ocajnom 26 mestu UEFA. Hrvatski HNL je 19 na samo 4 mesta od direktnog predstavnika u Ligi Sampiona. Mislite o tome.
Zvezda lose, sporo, bezidejno, ali ce valjda biti bolje kada treba. Spartak u rangu Ventspilsa samo eto imao sudije pa dao golove.

Lala iz Banata

pre 12 godina

Ili je Robi svesno zrtvovao utakmicu zbog Lige Evrope ili su ovi zaboravili igrati fudbal preko noci.
Uz svo postovanje prema Spartaku,Zvezda je danas pobedila samu sebe,a tek onda izgubila od Spartaka.
Smesno je bilo gledati ovu igru,greske...igraci mogu da pogrese,ali da gresi ceo tim celu utakmicu...previse.
Sve u svemu,ovako ocajna igra je dno dna i ne moze se vise ponoviti,pa i da namerno lose odigraju.

ja!

pre 12 godina

početak fudbalskog prvenstva Srbije nije doneo ni jedno iznenađenje... FK Sopot FMP Beograd ni ove godine nije imao sreće u prvom kolu...

NeLePFC

pre 12 godina

Objasnite ovim Subotičanima da se ne igraju tako sa STUBOM SRBSTVA...Verovatno ljudi ne znaju da oni imaju Bari i da su pobedili moćne letonce 7-0!

trt_mrt

pre 12 godina

Jeste izgubili smo!
zasluzeno.
Ali ono sto je meni fascinantno,jesu pristalice partizana koji ocigledno vise mrze zvezdu nego sto vole svoj klub!
tuga...

sole

pre 12 godina

Sve je super Spartak odigrao ALI dva gola iz dve sumnjive situacije. Partizan prvi gol daje iz ofsajda a Zvezdi odmah penal na 17m koji nije ni bio

toma

pre 12 godina

Moze da se desi da ti sudija svira penal na ivici sesnaesterca da milimetri odlicuju, ili da te lopta slucajno pogodu u ruku kao Miljkovica porotiv Genka, to su nijanse, ali ako se jak i dobar tim, daj protivniku 3-4 gola pa takvi detalji nece odlucivati pobednika.

Boba

pre 12 godina

Igrali u crvenim dresovima da bi posle 10 godina srusili tradiciju i pobedili u 1-om kolu.Mogli su da igraju samo u gacama , ali nevredi.Inace, ziv sam se iskidao od smeha kad je Kaludjerovic u 36-om minutu promasio ceo fudbal.HA - HA -HA

djekitfb

pre 12 godina

umesto da ih ubiju u subotici da jos jace bude protiv Rena,oni prave losu atmosfeu i medju ekipom i medju nama navijacima...sramota a taman smo se ponadali necemu u evropi!!!

Miško

pre 12 godina

Zvezda od bivših dobrih igrača proizvodi loše fudbalske trenere (Pižon, Prosinečki...), to je osnovni razlog njene propasti, a time i našeg fudbala. Da je Prosinečki nešto vredeo kao fudbalski stručnjak zadržali bi ga u Hrvatskoj.

dzimi

pre 12 godina

Ako c.zvezda pobedi u subotici. Zrelo ce biti za istragu, treba da se umeša i uefa na celu sa platinijem. Da bude iz 1 u 2. Kvota 30. Puta uplata pa widite gde je lova. . . Pa posle namešta partizan i predsednik fss.
(Ivan milutinovic, 14. avgust 2011 18:44)
Jel ti sad krivo sto si odvalio ovako ili si nasao dovoljno zadovoljstva u nasem porazu? Kad vec pismenosti, malih i velikih slova nema!

sima

pre 12 godina

Svi komentarisu sudjenje,a niko da kaze pravu stvar,a to je da zvezda igra ocajno,gledam i prosto ne mogu da verujem da ne mogu da sastave jednu akciju kako valja,kakvo crno sudjenje, prosto zvezda igra OCAJNO za sada...

SRAMOTA!!!!

pre 12 godina

Zar se priznaje gol iz slobodnog van sesnaesterca???

Sramota, Tole namestio penal, slobodnjak, upravu, Vesica, Prosineckog, Dostanica, Lukica, Ren, Slovan, Covica,... jesam li nesto zaboravio???

realno je tako

pre 12 godina

Mogu se kladim da ustvari saradjuju Tole i Lukic i na kraju dele pare,bas ih briga,a dogovore se da jedan drugog pljuju i to je to. Jednostavno

Ica KG

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!
(Vladimir, 14. avgust 2011 18:04)
Evo covek je sve rekao! Bajke su na drugom spratu.
PRTIZAN SAMPION!!!

zoran

pre 12 godina

Ljudi, da li se ovo zaista desava? Da li je moguce da protiv najtrofejnijeg i renomiranijeg kluba sa ovih prostora sudija moze ONAKO tendendiozno da sudi? Prvo ne svira faul nad kovacevicem da bi njegov faul potom "postao" penal. Onda onaj slobodnjak posle CISTOG starta na loptu.. i VRHUNAC komedije cist start na loptu mijailovica, ali ok, ajde, neoprezno sa dve noge.. u najgorem slucaju za faul, mozda zuti.. ali to postaje direktni crveni? Dalje i ne gledam, ovo je farsa.
(Sabre, 14. avgust 2011 18:59)


Nisi video najvazniju stvar. Zvezda pojma nema. Ochajna igra, bez jedne ,jedine ideje. Kakav crni sudija....ova Zvezda ne bi bila u 3. ligi u Engleskoj.

Zmaj

pre 12 godina

Koji blam! Koja sramota! Ako u nasoj beton ligi jedan tim kao Zvezda ne moze da odigra jednu domacu utakmicu pre jedne evropske(ma koliko vazna) kako treba, onda ne treba ni da bude u beton ligi...

!!!

pre 12 godina

Zanimljivo da se nijedan igrac zvezde ne buni ni za penal ni za slobodnjak... Ali siguran sam da ste vi videli bolje...
Realan rezultat bi bio 2:0 sobzirom na onu precku, zvezda jedna velika 0!

Kud si pošo Stojke

pre 12 godina

Pošto je ovde gomila grobara za glupim komentara evo da i oni nešto pametno nauče:
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991.

ehh

pre 12 godina

a ne da nam produže utakmicu dok ne pobedimo,kao NEKIMA... Ako mi nemamo tim i igru,a šta vi da kažete na početku sezone?
(Željko, 14. avgust 2011 19:20)

A utakmica u Subotici produzena 6 minuta. 6 MINUTA!!!
I da te podsetim samo.. Partizan je juce jedva pobedio Novi Pazar, 5-0.

Sevojno

pre 12 godina

Svi pričaju kako je Zvezda pukla kao oblanda (što je potpuno tačno), a ja hoću samo da uputim veliki pozdrav i čestitke Zoranu Njegušu i igračima Spartaka...

Sevojno u Evropu (kada već Zvezda nee zna)

ja

pre 12 godina

Zvezda uvek kiksira prvo kolo pa vec do kraja polusezone stigne i prestigne Partizan,dakle opusteno,ima 2 derbija da se odigraju,dovoljno da od -3 dodjemo do +3...Nego nesto sam drugo hteo da kazem i mislim da govorim u ime svih ili barem velike vecine zvezdasa a to je-hocemo pobedu u cetvrtak!Ne zanima me sto je Ren nadigrao skupoceni PSZ,ne zanima me sto na trzistu vrede 90 miliona,ne zanima me sto su jedan od favorita za titulu...dakle samo pobeda.U cetvrtak ce doci 55 000 Delija a Ren ce posle ovog kolapsa danas malo i potceniti Zvezdu-iskoristite to i pobedite ih!Ne zbog vas,premije,samopouzdanja,koeficijenta u Evropi itd vec zbog nas!Zbog miliona nas koji volimo Zvezdu kao rodjeno dete,zbog nas koji nikada necemo okrenuti ledja klubu za koji zivimo.Pobedite za nas!

daca

pre 12 godina

dupla kruna,na vrhu evrope.....hahahahah Pa ni suboticu nemozete da pobedite....hahahahaha....a da tole ili papa ili cak noriss vam je sigurno kriv..hahahahaha....

SRAMOTA!!!!

pre 12 godina

Zar se priznaje gol iz slobodnog van sesnaesterca???

Sramota, Tole namestio penal, slobodnjak, upravu, Vesica, Prosineckog, Dostanica, Lukica, Ren, Slovan, Covica,... jesam li nesto zaboravio???

Zvezda u srcu, Lukicu odlazi

pre 12 godina

Pa ako nas Spartak ovako dobije i rezultatski na terenu onda stvarno vise ne znam. Jel mozemo jadnije da odigramo?! Lukicu odlazi bre!

zulu warior

pre 12 godina

Realno, oba gola su sporna, ali to nije opravdanje. Mi smo njih posteno trebali da pregazimo, damo gol vise. Ali kako, kad Kaludjer promasuje zicere i dalje. Dajte Mezengu! Ne mogu vise ovo da gledam! Ostali nonsalantno, kao da su se isuvise uzdigli nakon one visoke pobede. I Vilotic neka ide vise. Jako precenjen igrac. Ukazacu na par situacija, gde je bio iskljucivi krivac, a to je eto bilo npr. protiv Partizana, Kleov gol van sesnaesterca je bio pored Vilotica, kriv je za obe sanse Ventsplisa u revansu, ispada iz igre kao pocetnik. Kriv je za drugi gol danas. Pogldajte snimke. I jos mnogo drugih sitaciju prosle sezone, iako sam to opravdavao tada odsustvom zbog bolesti. Realno, ovoj ekipi i te kako fali jedan dobar i siguran stoper! Kao i strelac.

Kalimero

pre 12 godina

Da čujem sada one napaljene klince što danima ostavljaju komentare tipa: Opaki smo, najbolja ekipa u Srbiji, gazimo, Robi ti si car... A lupaju mi minuse kada napišem da je rano za prognozu jer Zvezda nije odigrala ni jednu ozbiljnu utakmicu niti u pripremama niti u kvalifikacijama!

vladimirkg

pre 12 godina

Zvezda tradicionalno gubi prvo kolo vec petnaest godina. Jedna pobeda i jedna neresena na startu sampionata, u poslednjih petaestak godina, ali ipak ce tim iz Ljutice Bogdana biti prvak. Fudbal je sport uz odbojku koji je jos uvek kolko tolko dobro organizovan u Crvenoj Zvezdi. A ove sezone, ako Zvezda ne bude prvak imam insajder informacije da ce bivsi igraci Zvezde poput Vidica i Stankovica bojkotovati Karadzica i dres reprezentacije, a i spremaju se cistke i namestaljke u prvoj Futsal ligi Srbije, pa je prvi covek Ekonomca zapretio da ce ukinuti sve kredite Fudbalskom Savezu Srbije, koji nisu mali zbog velike investicione gradnje u Novoj Pazovi, tu ce nastati dramaturgija i afere i smena Karadzica, mozda se klupko odmota sve do Bate Bulatovica. U malom fudbalu zna se borba Ekonomac i Marbo, a u velikom Partizan i Zvezda.

General

pre 12 godina

(Иван ПФК Смедерево, 14. avgust 2011 18:24)
Taj indijanski klub iz Letonije je osvojio vise bodova u Evropi u zadnje 4 godine od tog tvog evropskog partizana.

mare037

pre 12 godina

A sudija prvo poluvreme produzi za cetiri, a drugo za sest minuta!!! I onda se bunite na sudije?? Licemerno! Mada sta se ja cudim, vas Babarogic i vodi sudijsku delegaciju!

zvezdas

pre 12 godina

Gde su oni pljuvaci Kadua?Zvezda ne moze bez njega da se poveze na sredini!A sto se igre tice 3 stvari:
1.Bez Evandra i Kadua Zvezda ne postoji na sredini terena a prebacivanje Lazovica kao kreatora je najveca glupost,taj decko je prosecan krilni igrac koji ne zna da igra na sredini vec samo na krilu
2.Robi zasto pustas malog Mijailovica da igra centralnog beka pored zivog Cosica?Nije li valjda i Micko sin nekog tajkuna?Kakav god da je on je zadnji vezni i daleko je neiskusan da nam igra stopera...
3.Kaludjerovic...Danas je promasio sve sto se moze promasiti,ili kupite napadaca ili dajte sansu Mezengi
Nadam se da je ovo bio samo los dan i da uz ispravljanje nabrojanog Zvezda moze da se ispravi do Rena.U cetvrtak hocemo pobedu,sve ispod toga,ma koliko god protivnik bio jak,je neprihvatljivo.A ova 3 izgubljena boda povratite u derbiju

Igor

pre 12 godina

Ocajna igra,ma i vise od ocajne...ja bih to po kratkom postupku po 50% od plate...ren ce nas pokidati,ako ne na marakani onda u revansu...a sto se tice dva gola,za oba je kriv sudija i tu nema sta da se prepucavamo,to je vise nego ocigledno,mada necu da kazem da je tole kriv ili ne znam vec ko,sudija je jednostavno pogresio i to se desava

pfc

pre 12 godina

Ej delije nebrinite se trener Prosinecki kao i uprava Crvene zvezde je odmah po zavrsetku utakmice poslala pismo UEFI da se mec ponovi ali da daju nekog slabijeg protivnika od spartaka npr. Ventspils. Pa oni moraju da svate da ne mozete vi svakog da pobedite... :)))

Vlayco

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!
(Vladimir, 14. avgust 2011 17:54)

BUAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..................

Željko

pre 12 godina

Ne gledam prenos,nemam Arenu,ali zato vidim da su grobari već na ovoj vesti.Ne brinite,ne pomažu sudije nama,već VAMA,permutovali ste.Izgubićemo,ali ako smo loši,onda bi tako bilo i najpoštenije,a ne da nam produže utakmicu dok ne pobedimo,kao NEKIMA... Ako mi nemamo tim i igru,a šta vi da kažete na početku sezone? Napunili svoju novu-staru filijalu,i sad ste silni.Tek je početak...

@ (Mr. Ops, 14. avgust 2011 18:29)

pre 12 godina

Prekrsaj se svira tamo gde je poceo,a ne gde se zavrsio,to bi trebao da znas ako pratis fudbal.Kovacevic je izgubio loptu van kaznenog prostora,i poceo je da pravi faul van kaznenog prostora,a igrac spartaka je pao u kaznenom.Kovacevic ni u jednom trenutku nije bio u sesnestercu,pa kako je onda mogao da napravi faul za penal????

ljiga evrope

pre 12 godina

Evo,vec gledam: momci su vec mislima bili u utakmici protiv Rena,bla bla bla....e cobani jedni,brukate taj dres gde stignete,na tribine ja vas ne bih pustio!

53r3mV4m53UU5t46r084r5k4!

pre 12 godina

Nisam gledao tekmu, moguce da je Zvezda stvarno igrala lose, ali... Komentar tipa "da je to prava Zvezda ona bi dala 3 gola, pa bi pobedila" moze da napise samo neko ko nema pojma o fudbalu. Ne radi se tu samo o penalu, jer ako Spartak u prvom poluvremenu napravi 20 faulova, kao sto je neko pomenuo u jednom od prethodnih komentara, onda ili bi neko morao da zasluzi zuti karton ili je sudija svirao "kosarkaske" faulove, sto je po meni jedan od boljih nacina da sudija upropasti igru jedne ekipa. Jednostavno svira ti faul kad uopste nije morao i na taj nacin sece igru.
Ja sam dugo mislio da Lukic preteruju, medjutim cini mi se da je za 99% stvari u vezi sa namestanjem utakmica u pravu... Smejao sam se kad je postao predsednik i rekao da "u Srbiji postoji plan da za 10 godina postoji samo jedno sportsko drustvo", medjutim izgleda da je i to tacno... Tako da grobari - nek vam je na cast i srecno,

grobarnp

pre 12 godina

Nekad su protiv zvezde svirali nepostojece penale, davali su joj golove iz cistih ofsajda, ali ke tadasnja zvezda IPAK BILA PRVAK SVETA.Da je ova zvezda od danas prava zvezda ona bi i pored penala (bilo pre ili posle) trebala bar go da postigne. nije Spartak ZV nekadasnji Bajern ili za ovakvu zvezdu jeste.
i dosta bre kukanja. IGRAJTE FUDBAL

penaldzija

pre 12 godina

Pa ljudi, nije penal zbog starta nogama vec ga je rukama uhvatio za nogu. Zvezda nema igru, nema ideju, nema apsolutno nista. Treba biti realan I priznati to. Ja se nesecam kada je zvezda imala losiji tim.

u istom loncu

pre 12 godina

Molimo vodje navijača Zvezde da organizuju veliki miting protiv državnog terora nad našim klubom.
(Srdjan, 14. avgust 2011 18:44)

možete pod ruku s torcidom, ona je svojevremeno pisala "peticiju za jakog hajduka"...

luka mr. Cinik

pre 12 godina

Ovo je dobro za srpski fudbal,nadam se kako ce i druge ekipe uzimati sto vise bodova!D a ne bude kao pre,izgubi Zvezda/Partizan jednu i ode titula...

zoran

pre 12 godina

Pa ljudi ovaj nas fudbal je komedija.
Spartak ,bukvalno, veze nema...sta reci o Zvezdi - tuga.

Zvezdina igra zavisi od jedinog igracha i to je Evandro. Ovi ostali su zalutali. Znachi, stavish Evandru flastera i tu je prichi kraj. Ochaj...ochaj...protiv Rena ce biti masakr...

Иван ПФК Смедерево

pre 12 godina

Ха, ха, ха каква смејурија од Звезде и њене игре, па рођаци није Спартак тамо неки индијански клуб из Летоније, већ филијала и четврта постава ЕВРОПСКОГ ПАРТИЗАНА.

PAOK

pre 12 godina

Postoji jedna neverovatna cinjenica.Kad god navijaci komsinice pocnu da skandiraju protit Toleta,odma im uvale gol.Ako nastave tako,nema brige za Partizan.

MilanCZ

pre 12 godina

Statistika na kraju poluvremena!

Posed lopte 70% u korist zvezde!

Prekrsaju 20:8 za Spartak!

KArtoni za SPARTAK 0!

Jel moguce da neko napravi 20 prekrsaja i da nema niti jednog zutog??

Sta? Cela ekipa svih 10 igraca je napravilo po 2 prekrsaja, niti jedan nije 3 za zuti?

stipan

pre 12 godina

pa deco ne ljutite se odmah na sudiju, pogledajte kakve igrace imate u timu, Kaludjerovic ne moze loptu da pogodi (Despotovic je neinteresantan za vas tim), Kovacevic i Bajkovic se segace celo poluvreme, ne mozete napraviti ozbiljnu sansu, pa kakve veze sad ima sudija sa svim ovim? Zavera, Tole, ma dajte odrastite i uozbiljite se! Da je Ventspilsu sudjen penal ne bi bilo problema jer ste dali 7, danas samo cudom mozete dati dva!

zoran

pre 12 godina

Ma ljudi, pustimo penal...sada je 2-0 (63. minut) za Spartak i pogledajte igru Zvezde...ljudi gledajte IGRU, ako je uopshte postoji....ocahjno, ochajno...

JOVO DELIJA

pre 12 godina

nepamtim kad nas je neka ekipa nadigrala ovako,rezultat i penal na stranu,mislim da faul i nije bio uopste a kamo li penal,ali igra je katasrofa,i nije lose kako spartak danas dobro igra!!!mislim da ce biti na kraju pobjeda za nas,nadam se preokretu,napred zvezda!!!

Stefan

pre 12 godina

Da li je moguće?
Ceo stadion skandira "Tole lopove!" i u tom trenutku sudija svira penal za Spartak iako je faul bio metar van kaznenog prostora!
Šta se ovo dešava, ko dozvoljava ovakav kriminal u našem fudbalu?
Zašto država uništava Crvenu Zvezdu???

Vladimir

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!

Prva Liga

pre 12 godina

Prvo pitajte vaseg golmana kako i zasto izvodi tako peterac!!! Drugo, nije faul bio u sesnaestercu al je torbica bio na liniji kad je srusen, a linija je sastavni deo kaznenog prostora i onda se svira sta??? PENAL!!! A slobodnjak i da ne pricamo, kako se igraci boje lopte i svi okrecu u zivom zidu!!! Kad je tako ond bolje i da stanu tamo, bar golman moze odma da vidi loptu!!! Sta da se kaze Bice BOLJE !!!( evo bas crveni karton, pa sad kazite samo da nije bio crveni :):):))

najjaci

pre 12 godina

Ja mislim da ovi namerno gube nebi li okrivili Karadzica.Namera im je da napuste nasu ligu i odu u Letonsku ligu,gde bi u borbi sa Venspilsom pokazali svoj kvalitet i sigurno bili sampioni a mogli bi da igraju pA cak i osvoje Balticku ligu,jer tamo Nema mrskih im neprijatelja iz cno-belog tabora
DOMINIRAJ

Chris

pre 12 godina

prvo kolo jos nije ni gotovo a partizan vec 3 BODA vise :):):):), tolko je dugo vredela sedmica... Al jedno je dobro, barem ce protiv rena da odigraju dobro,posto se danas cuvaju:):):)

Mozzart

pre 12 godina

Da se ne lazemo vise, ocajna igra! I pored sudija, sa dobrom igrom bi smo tukli i raspali partizan, jer trenutno imamo najbolji tim u zemlji, ali nesto nije u redu u glavama momaka...

alek

pre 12 godina

pocetak prvenstva,a vi odmah krecete sa kukanjem,kriv vam ovaj,kriv vam onaj ...dokle bre vise,pa probajte MLS ligu...mozda tamo prodjete!!?!

Sabre

pre 12 godina

Ljudi, da li se ovo zaista desava? Da li je moguce da protiv najtrofejnijeg i renomiranijeg kluba sa ovih prostora sudija moze ONAKO tendendiozno da sudi? Prvo ne svira faul nad kovacevicem da bi njegov faul potom "postao" penal. Onda onaj slobodnjak posle CISTOG starta na loptu.. i VRHUNAC komedije cist start na loptu mijailovica, ali ok, ajde, neoprezno sa dve noge.. u najgorem slucaju za faul, mozda zuti.. ali to postaje direktni crveni? Dalje i ne gledam, ovo je farsa.

Petar

pre 12 godina

A i da nije bio penal ko sto kazete onda je slob. udarac na ivici sesnaesterca i crveni karton za Kovacevica, zar ne? A to je gore nego penal, strucnjaci...ccccc...

FilipKun

pre 12 godina

Covek je 'ladno svirao penal.....da nije zalosno, bilo bi smesno. Pa s obzirom na to kako partizan osvaja titule, krajnje zalosno je biti navijac tog kluba, ali je jos jadnije ponositi se time. " 4 ZA REDOM..."....???

nino

pre 12 godina

Novo pravilo u Srpskom fudbalu, svaki prekrsaj napravljen od strane Zvezdinih igraca na svojoj polovini svirati penal OBAVEZNO, Sramota za Srbiju

bokiUSA

pre 12 godina

Toliko o Zvezdinim filijalama i namestenim mecevima cak penal za spartak nije postojao... draze mi je da i izgubimo nego da sudije navlace na pobedu i da tako dominiramo...

Djole

pre 12 godina

Dokle ce vam sudije biti krive? Da bi pobedili morate dati gol! Ipak nebrinite Njegus ce vas spasiti. Tole vam je sredio peticu zaljucenu Renom

Zlocko

pre 12 godina

Ako racunamo da je ovo samo prvo poluvreme kada pisem imam jednu konstataciju a to je da Zvezda bez Evandra nema kreativnost kakvu ima kada on igra... Spartak je dao gol , imao je jos jednu sansu Mirica , Zvezda bez stopostotne sanse. Previse dodavanja ,malo jednostavnosti,los rezultat za Zvezdu ali i 45 minuta da se mnogo toga promeni...

Todor

pre 12 godina

C. Zvezda nikada ali vise nikada nece uzeti titulu u fudbalu zato sto je Partizan uvek za klasu bolji i organizovaniji klub. Zvezdina je bila proslost a Partizanova je buducnost. Evo vec u prvom kolu gubite bodove i time su resene sve dileme oko titule ove godine. Takodje imamo Toleta i kada nam zagusti on ce da podmaze i nema zime za nas. Evo svirao vam penal van sesnest i time je resena cela dilema oko prvaka Srbije. Nama se to nece desavati vec ce biti obrnuto. Protiv Rena ocekujem dobru igru ali opet ispadate za neki glup gol. Vi ste veciti gubitnici. Sa druge strane Partizan promeni ceo tim i opet gazi u zemlji i Evropi. E to je razlika. Vidite o cemu pricam? Titula, titula slavice se titula. Napred Partizane!

Spartak supersila, Ren vanzemaljci

pre 12 godina

Jedan nula gubimo i nema igre. Naravno, kriv će da bude sudija. Samo mi ne ulaze u glavu priče- titula, evropa. Ja za to ne vidim nikakvo pokriće. Bar za sad...

Zvezdas od 50 leta

pre 12 godina

Prvenstvo cestito nije ni pocelo a vec pocele prljave igre. Faul nacinjen van sesnaessterca i sudija svira penal. A Tole kaze i sudije su ljudi .Mogu da pogrese. Ali kako uvek na stetu Zvezde. Sudija odpocetka 3 puta svira Kaludjerovicu faul u napadu a okrenut ledjima golu.Ne pise nam se dobro. Mora da se kompemnzuje stoje Zvezda isplatila dugove.taman su se naostriliovi u savezu. Juce Edu prvi gol da iz ofsajda i nikom nista

grobar-london

pre 12 godina

Dosta bre vise price o namestanjima, penalima i ostalim glupostima. Morali biste da igrate mnogo bolji fudbal, pa onda da pricate i zalite se...
Vi ljudi nemate pojma... Imate ocajan tim, nemate nikakvu igru i to je to...
Batalite se price o Partizanu, Toletu, sudijama itd... postali ste jadni sa tim pricama.
Vi jednostavno nemate Tim..
Pozz svim Grobarima

Cirkus se nastavlja

pre 12 godina

"Međutim, u 26. minutu Spartak je poveo. Gol je iz penala postigao Torbica, a najstrožu kaznu skrivio je Nenad Kovačević nakon velike greške. Čini se ipak da je Zvezdin kapiten faul napravio van šesnaesterca. "
...
"domaćin je igrao veoma agresivno i u 52. minutu je postigao i drugi gol. Strelac je bio bivši igrač Zvezde Bratić posle koji je posle sumnjivog prekršaja koji je napravio Dimitrijević savladao golmana Bajkovića. "
...

Vladimir

pre 12 godina

Da li je moguće?
Ceo stadion skandira "Tole lopove!" i u tom trenutku sudija svira penal za Spartak iako je faul bio metar van kaznenog prostora!
Šta se ovo dešava, ko dozvoljava ovakav kriminal u našem fudbalu?
Zašto država uništava Crvenu Zvezdu???

почело је

pre 12 godina

ма откинуо нас спартак. али им је судија дао пенал за фаул који је био ван шеснаестерца и мијаиловићу дао црвени картон иако није ни закачио противничког играча.

Rule

pre 12 godina

Alo strucnjaci, Kovacevic sedi van sesnaesterca ali mu je noga unutar kaznenog prostora i rusi igraca Spartaka! Budite malo realni a ne da gledate navijacki, voleo bih da vidim komentar kako Zvezda slabo igra a igra ne daj Boze...a ne kriv nam Tole, sudija, vanzemaljci itd...

Wllaxy

pre 12 godina

Ma jok nece Tole da rezira... Uopste!!!

Kad vidim kako je vec prvo kolo pocelo sa prijateljskim utakmicama i golovima iz ofsajda za Partizan i sudjenja nepostojecih penala protiv Zvezde apsolutno mi je jasno u kom smeru ce da se odvija i ovogodisnje prvenstvo i na ciju vodenicu ce se terati voda...

Goran

pre 12 godina

Da li je moguće?
Ceo stadion skandira "Tole lopove!" i u tom trenutku sudija svira penal za Spartak iako je faul bio metar van kaznenog prostora!
Šta se ovo dešava, ko dozvoljava ovakav kriminal u našem fudbalu?
Zašto država uništava Crvenu Zvezdu???

Mr. Ops

pre 12 godina

Penal??? Sramota,covek sedi van sesnesterca i faulira coveka i to je penal??? ma ovo je sramota od sudjenja vec prvo kolo
(NBGD, 14. avgust 2011 17:58)

Obrati pažnje na noge Kovačevića, a ne na njegovo dupe. Igrač Spartaka je celim telom bio u 16m u trenutku faula, kao i Kovačevićeve noge.

Milojko

pre 12 godina

Ode titula. Sve je reseno u prvoj utakmici. Sad ce Zvezda celu sezonu da juri tri boda. A bilo je neke nade u ovaj tim kad ono penal van sesnest i sruseni su svi snovi. Dobra uvertira pred Ren radi samopouzdanja kad nam zalufaju jedno pet komada. Strasno.

HAHAHA

pre 12 godina

Ladno lik ostavlja isti komentar dva puta, a potpisuje se sa dva razlicita imena. Jao bre Zvezdasi mnogo ste nisko pali. Shvatite da samo od vas zavisi kako cete da igrate... eeee... pogledajte igru vaseg tima pa onda pricajte, igrate ocajno.

Zrakoprc

pre 12 godina

Zašto maloj oči suze, svi to sada znaju
stavio je čika Tole, rena na kobaju!
Vizija o tituli, malo joj se muti,
dobiće je, ne brinite je k'o licencu Žuti :)

JNA....tus kabina s ladnom vodom

pre 12 godina

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!
(Vladimir, 14. avgust 2011 18:04)

derbi sine..objasnicemo vam neke stvari u derbiju...

Ivan milutinovic

pre 12 godina

Ako c.zvezda pobedi u subotici. Zrelo ce biti za istragu, treba da se umeša i uefa na celu sa platinijem. Da bude iz 1 u 2. Kvota 30. Puta uplata pa widite gde je lova. . . Pa posle namešta partizan i predsednik fss.

Vladimir

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!

Vladimir

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!

Objektivan

pre 12 godina

Ovi komentatori sa Arene sport navijaju za Spartak. Kovačević jeste napravio prekršaj ali je bio van 16. Ovi skroz crveni dresovi su nam mnogo ružni.

Svarog

pre 12 godina

Sistematsko i dobro organizovano uništavanje FK Crvena Zvezda se nastavlja uz sada već neosporni i očigledni blagoslov i same države! Kako drugačije objasniti ovo u istoriji sporta nezapamćeno iživljavanje nad jednim klubom! Klubom koji u srcu nosi 70% srpskog naroda! Nikada u istoriji sporta, ni na jednom kontinentu, ni pod jednim režimom ni jedan klub nije preživljavao takvu torturu, kao FK Crvena Zvezda u Srbiji u 21. veku! Mi koji pratimo našu ligu, već nekoliko godina smo svedoci teškog zločina i obesmišljavanja takmičenja od strane ljudi iz FK Partizan, nameštanja utakmica, plaćanja sudija, medijskih manipulacija... U trenutku kada naš klub uz nevidjene napore pokušava da ostane na nogama, već u 1. kolu biva brutalno pokraden i ponižen od strane sudije koji je deo kriminalne organizacije kojom rukovode tajkuni bliski FK Partizan! Zvezdi, njenim navijačima i igračima se šalje jasna poruka da se ne nadaju da će igrom na terenu uspeti da dodju do bilo kakvog uspeha! Klub se na taj način dodatno destabilizuje pred izuzetno teške duele sa francuskim Renom! Sve se radi sa samo jednim ciljem- da se klub finansijski uništi i praktično ugasi. Želja tih monstruma je da ni u jednom sportu Zvezda više ne postoji! Nažalost, jako blizu su svog cilja. Svaki drugi klub bi već davno nestao, ali Zvezdu u životu održava samo velika ljubav njenih navijača. I nada... nada da će zločinci odgovarati i da će kao i italijanski Juventus morati da plate za svoj pokušaj potpunog falsifikovanja istorije sporta i njegovog obesmišljavanja!
NE DAJ SE ZVEZDO, DVE TREĆINE SRBIJE JE UZ TEBE!!!

Stefan

pre 12 godina

Da li je moguće?
Ceo stadion skandira "Tole lopove!" i u tom trenutku sudija svira penal za Spartak iako je faul bio metar van kaznenog prostora!
Šta se ovo dešava, ko dozvoljava ovakav kriminal u našem fudbalu?
Zašto država uništava Crvenu Zvezdu???

Vladimir

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!

SRAMOTA!!!!

pre 12 godina

Zar se priznaje gol iz slobodnog van sesnaesterca???

Sramota, Tole namestio penal, slobodnjak, upravu, Vesica, Prosineckog, Dostanica, Lukica, Ren, Slovan, Covica,... jesam li nesto zaboravio???

Иван ПФК Смедерево

pre 12 godina

Ха, ха, ха каква смејурија од Звезде и њене игре, па рођаци није Спартак тамо неки индијански клуб из Летоније, већ филијала и четврта постава ЕВРОПСКОГ ПАРТИЗАНА.

Mr. Ops

pre 12 godina

Penal??? Sramota,covek sedi van sesnesterca i faulira coveka i to je penal??? ma ovo je sramota od sudjenja vec prvo kolo
(NBGD, 14. avgust 2011 17:58)

Obrati pažnje na noge Kovačevića, a ne na njegovo dupe. Igrač Spartaka je celim telom bio u 16m u trenutku faula, kao i Kovačevićeve noge.

sima

pre 12 godina

Svi komentarisu sudjenje,a niko da kaze pravu stvar,a to je da zvezda igra ocajno,gledam i prosto ne mogu da verujem da ne mogu da sastave jednu akciju kako valja,kakvo crno sudjenje, prosto zvezda igra OCAJNO za sada...

zoran

pre 12 godina

Ma ljudi, pustimo penal...sada je 2-0 (63. minut) za Spartak i pogledajte igru Zvezde...ljudi gledajte IGRU, ako je uopshte postoji....ocahjno, ochajno...

ffsd

pre 12 godina

Molimo vodje navijača Zvezde da organizuju veliki miting protiv državnog terora nad našim klubom.
(Srdjan, 14. avgust 2011 18:44)


Prijatelju koliko si postava napisao danas 50-60?

sasa

pre 12 godina

(Goran, 14. avgust 2011 18:27)
Pa,kako ste tako nepošteni,agresivni od prvog kola.Pa čist penal,pogledaj gde je igrač Spartaka,pa jel ne sme da svira penal Zvezdi.Vama su stalno penali sumnjivi,svuda kradja,nikada nećete da priznate poraz,kao da vam je neko obećao titulu(možda predsednik),a ne možete da izgradite akciju.Kakvi ste to navijači,ko da vas je Lukić sve pravio,stalno vršite pritisak,samo kradja,pa kradja,ceo svet protiv vas.

najjaci

pre 12 godina

Ja mislim da ovi namerno gube nebi li okrivili Karadzica.Namera im je da napuste nasu ligu i odu u Letonsku ligu,gde bi u borbi sa Venspilsom pokazali svoj kvalitet i sigurno bili sampioni a mogli bi da igraju pA cak i osvoje Balticku ligu,jer tamo Nema mrskih im neprijatelja iz cno-belog tabora
DOMINIRAJ

Rule

pre 12 godina

Alo strucnjaci, Kovacevic sedi van sesnaesterca ali mu je noga unutar kaznenog prostora i rusi igraca Spartaka! Budite malo realni a ne da gledate navijacki, voleo bih da vidim komentar kako Zvezda slabo igra a igra ne daj Boze...a ne kriv nam Tole, sudija, vanzemaljci itd...

JNA....tus kabina s ladnom vodom

pre 12 godina

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!
(Vladimir, 14. avgust 2011 18:04)

derbi sine..objasnicemo vam neke stvari u derbiju...

PAOK

pre 12 godina

Postoji jedna neverovatna cinjenica.Kad god navijaci komsinice pocnu da skandiraju protit Toleta,odma im uvale gol.Ako nastave tako,nema brige za Partizan.

Slaja

pre 12 godina

E majke mi ne verujem kako ste jadni, ahahahahaha...tek prvo kolo, a vi vec poceli da kukate, te nije penal, te gol iz ofsajda, trte mrte. A sta je sa 2 gola koje ste dali iz ofsajda protiv Venspilsa, a sta je sa nedosudjenim penalom za Partizan sinoc. Bolje bi bilo da napokon pocnete da igrate fudbal i cutite! Ajde molim vas, smesni ste...

djordjevic

pre 12 godina

Nisam gledao tekmu, moguce da je Zvezda stvarno igrala lose, ali...
.
.
.
Ja sam dugo mislio da Lukic preteruju, medjutim cini mi se da je za 99% stvari u vezi sa namestanjem utakmica u pravu...
(53r3mV4m53UU5t46r084r5k4!, 14. avgust 2011 19:46)

Ovo je najjaci komentar IKADA. Dokle je to otislo...Ne gledati utakmicu, a onda posle komentarisati i menjati misljenje nakon neodgledane utakmice, sto je mnogo- MNOGO JE.

Spartaceeee....

pre 12 godina

Kada sam ja rekao da ce vam 7:0 unistiti sezonu, svi su se smejali... Isto kao i nama sa Rilom ( 8:0 )...
Ali siguran sam da je tole kriv ...

Todor

pre 12 godina

C. Zvezda nikada ali vise nikada nece uzeti titulu u fudbalu zato sto je Partizan uvek za klasu bolji i organizovaniji klub. Zvezdina je bila proslost a Partizanova je buducnost. Evo vec u prvom kolu gubite bodove i time su resene sve dileme oko titule ove godine. Takodje imamo Toleta i kada nam zagusti on ce da podmaze i nema zime za nas. Evo svirao vam penal van sesnest i time je resena cela dilema oko prvaka Srbije. Nama se to nece desavati vec ce biti obrnuto. Protiv Rena ocekujem dobru igru ali opet ispadate za neki glup gol. Vi ste veciti gubitnici. Sa druge strane Partizan promeni ceo tim i opet gazi u zemlji i Evropi. E to je razlika. Vidite o cemu pricam? Titula, titula slavice se titula. Napred Partizane!

Zrakoprc

pre 12 godina

Zašto maloj oči suze, svi to sada znaju
stavio je čika Tole, rena na kobaju!
Vizija o tituli, malo joj se muti,
dobiće je, ne brinite je k'o licencu Žuti :)

toma

pre 12 godina

Moze da se desi da ti sudija svira penal na ivici sesnaesterca da milimetri odlicuju, ili da te lopta slucajno pogodu u ruku kao Miljkovica porotiv Genka, to su nijanse, ali ako se jak i dobar tim, daj protivniku 3-4 gola pa takvi detalji nece odlucivati pobednika.

grobar-london

pre 12 godina

Dosta bre vise price o namestanjima, penalima i ostalim glupostima. Morali biste da igrate mnogo bolji fudbal, pa onda da pricate i zalite se...
Vi ljudi nemate pojma... Imate ocajan tim, nemate nikakvu igru i to je to...
Batalite se price o Partizanu, Toletu, sudijama itd... postali ste jadni sa tim pricama.
Vi jednostavno nemate Tim..
Pozz svim Grobarima

juznjak

pre 12 godina

alo,bre, vi iz subotice!
pa da li ste znali sa kim ste igrali??
te 7-0..te pokorice evropu...titula...pa bari i tokio...plus, ima ih uvek po 100 000 na stadionu:)))

a vi?
2-0:)))

stvarno ste neobavesteni:))
nema sportski zurnal tamo?:))

zoran

pre 12 godina

Pa ljudi ovaj nas fudbal je komedija.
Spartak ,bukvalno, veze nema...sta reci o Zvezdi - tuga.

Zvezdina igra zavisi od jedinog igracha i to je Evandro. Ovi ostali su zalutali. Znachi, stavish Evandru flastera i tu je prichi kraj. Ochaj...ochaj...protiv Rena ce biti masakr...

grobarnp

pre 12 godina

Nekad su protiv zvezde svirali nepostojece penale, davali su joj golove iz cistih ofsajda, ali ke tadasnja zvezda IPAK BILA PRVAK SVETA.Da je ova zvezda od danas prava zvezda ona bi i pored penala (bilo pre ili posle) trebala bar go da postigne. nije Spartak ZV nekadasnji Bajern ili za ovakvu zvezdu jeste.
i dosta bre kukanja. IGRAJTE FUDBAL

alek

pre 12 godina

pocetak prvenstva,a vi odmah krecete sa kukanjem,kriv vam ovaj,kriv vam onaj ...dokle bre vise,pa probajte MLS ligu...mozda tamo prodjete!!?!

ehh

pre 12 godina

A ove sezone, ako Zvezda ne bude prvak imam insajder informacije da ce bivsi igraci Zvezde poput Vidica i Stankovica bojkotovati Karadzica i dres reprezentacije, a i spremaju se cistke i namestaljke u prvoj Futsal ligi Srbije
(vladimirkg, 14. avgust 2011 19:51)

Znaci, Zvezda nikako ne moze da izgubi zbog lose igre i loseg vodjenja ekipe nego samo ako je namesteno prvenstvo. Te price za Vidica i Stankovica, i price za mali fudbal pricaj svojim ortacima ispred dragstora. Glupo je da ti se narod smeje ovde. Strasno.

ehh

pre 12 godina

a ne da nam produže utakmicu dok ne pobedimo,kao NEKIMA... Ako mi nemamo tim i igru,a šta vi da kažete na početku sezone?
(Željko, 14. avgust 2011 19:20)

A utakmica u Subotici produzena 6 minuta. 6 MINUTA!!!
I da te podsetim samo.. Partizan je juce jedva pobedio Novi Pazar, 5-0.

zoran

pre 12 godina

Ljudi, da li se ovo zaista desava? Da li je moguce da protiv najtrofejnijeg i renomiranijeg kluba sa ovih prostora sudija moze ONAKO tendendiozno da sudi? Prvo ne svira faul nad kovacevicem da bi njegov faul potom "postao" penal. Onda onaj slobodnjak posle CISTOG starta na loptu.. i VRHUNAC komedije cist start na loptu mijailovica, ali ok, ajde, neoprezno sa dve noge.. u najgorem slucaju za faul, mozda zuti.. ali to postaje direktni crveni? Dalje i ne gledam, ovo je farsa.
(Sabre, 14. avgust 2011 18:59)


Nisi video najvazniju stvar. Zvezda pojma nema. Ochajna igra, bez jedne ,jedine ideje. Kakav crni sudija....ova Zvezda ne bi bila u 3. ligi u Engleskoj.

Delije poltroni sram vas bilo

pre 12 godina

Znam sve,znam u kakvim hotelima odsedaju ti tobože veliki Srbi delije ne znam da li ti hoteli imaju 5 ili 6 zvezdica,znam kako žive vodje ne rade ništa na njima par hiljada evra garderobe voze dobra kola,profesionalni navijači itd.Svi vi zvezdaši koji verujete Lukiću i ekipi kažem da ovu godinu zaborave što se tiče titule.Nastavite slobdono da kupujete godišnje i da idete po gostovanjima i da verujete velikom Robiju(pomoćni trener Dinama Z),ja sam prestao da idem na tribinu od onog derbija kad su srbende bojkotavale zbog velike subote i taj derbi je rešio prvaka,te iste navijače baš briga za Zvezdu,vidimo za Zvezdo do nekih boljih vremena....do tada bez mene i svih pravih najvijača.

Miško

pre 12 godina

Zvezda od bivših dobrih igrača proizvodi loše fudbalske trenere (Pižon, Prosinečki...), to je osnovni razlog njene propasti, a time i našeg fudbala. Da je Prosinečki nešto vredeo kao fudbalski stručnjak zadržali bi ga u Hrvatskoj.

Dik Tu Kava

pre 12 godina

Nisam mogao da izdrzim kad sam ovo video:

Meč je posmatrao i izaslanik Rena, koji je s vremena na vreme, gledajuči igru Zvezde, komentarisao:"Mama mia", smeškajući se.

Ahahahahahahahaha...

Ivan

pre 12 godina

Naravno da je sudija kriv sto ste izgubili, slucajno u pitanju nije neznanje i losa igra!Ekipa Man UTD ima zastavu na kojoj je brojka koliko godina gradski rival Man city nema trofeja pa je skinuta nakon osvojenog kupa i trofeja od prosle godine.Mislim da navijaci Partizana trebaju napraviti zastavu sa brojkom 4, radi podsecanja koliko zvezda nema dugo titulu...mada vec treba uveliko raditi na zastavi sa brojem 5 jer ako se po jutru dan poznaje...

Vlayco

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!
(Vladimir, 14. avgust 2011 17:54)

BUAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..................

Milisav

pre 12 godina

Sasvim je jasno da su za sve krivi zapadne sile i Vatikan koji su preko domacih izdajnika i stranih placenika udarili na stub srBstva... Igrajte fudbal paceri jedni!!!

mojeime

pre 12 godina

Ja bih samo kao navijac Vojvodine da pitam objektivne simpatizere Zvezde kad se vec zale za penal.
Zasto niko od njih ne komentarise da je Kovacevic trebao da dobije crveni kao vrata!
Zadnji igrac plus nameran faul, pa sad i da je u kaznenom ili ne ovaj je crveni morao da dobije!

Muka mi je vise od toga kako ste vi posteni a ostali kradu, kradete i vi i crni vam brat, razlike nema!

new.york.city.boy

pre 12 godina

Vatreni sam delija ali ovo je STRASNO.igra 0,kolektiv 0,napad 0,kaludjerovic -1.zvezda igra ocajno,ove godine se borimo za drugo ili trece mesto,ovo je realnost Crvene zvezde i ne treba se zamajavati.Grobari cestitam Vam titulu unapred.A to vadjenje za penal i sudije nije na mestu,pa mi njima treba da damo 5 iz zezanja ali tako je kako je.

Grobari s tobom sve do pobede

pre 12 godina

A niko ne pominje negodovanje domacih navijaca povodom nadoknade vremena od 4 minuta za prvo poluvreme i 6 minuta nadoknade za drugo poluvreme?

DejanSU

pre 12 godina

Prošle sezone Zvezda je pobedila Spartak 2:1 u gostima zahvaljujući nepostojećem penalu i golu iz ofsajda, tako da je sad samo vraćeno milo za drago...

SUrfer

pre 12 godina

Bio sam na utakmici i dalje ne verujem da fudbalerima C.Zvezde nije bila dovoljna ni ovakva podrska sa tribina i 100 minuta fudbala da ne razocaraju nas neutralne posmatrace...

Spartak supersila, Ren vanzemaljci

pre 12 godina

Jedan nula gubimo i nema igre. Naravno, kriv će da bude sudija. Samo mi ne ulaze u glavu priče- titula, evropa. Ja za to ne vidim nikakvo pokriće. Bar za sad...

SPARTAK SUBOTICA a ne Zlatibor

pre 12 godina

Za one koji ne vide dobro, a ja sam video odlicno jer sam bio na stadionu... Kovacevic je LEVOM RUKOM povukao nogu Torbice. Pogledajte pa komentarisite. Kovacevic je trebao da dobije CRVENI za to povlacenje rukom!

Lokalac

pre 12 godina

@Statistika na kraju poluvremena!
Posed lopte 70% u korist zvezde!
Prekrsaju 20:8 za Spartak!
KArtoni za SPARTAK 0!
Jel moguce da neko napravi 20 prekrsaja i da nema niti jednog zutog??
Sta? Cela ekipa svih 10 igraca je napravilo po 2 prekrsaja, niti jedan nije 3 za zuti?
(MilanCZ, 14. avgust 2011 18:25)

Alo rodjace, pa ko kaze da je tri faula zuti karton? Moze jedan igrac da napravi i 15 faulova a da ne dobije ni zuti ako su to sitni prekrasaji. Nije ti ovo vaterpolo ili rukomet.

Ogi

pre 12 godina

Molim sada nekoga, ali najozbiljnije, da mi kaže konkretno šta je to Prosinečki doneo Zvezdi? Evo, sad je tu već nekoliko meseci, isti igrači su na okupu, imao je svo vreme ovog sveta da nešto napravi i šta smo dobili? Imamo li igru? Imamo li bilo šta? Kao i svi navijači obožavam Roberta, ali ruku na srce on je fudbalska legenda ali NIJE trener.
Manimo se MOLIM VAS priča o sudijama. Mi NEMAMO tim. Mi NEMAMO igru!!!

Prva Liga

pre 12 godina

Prvo pitajte vaseg golmana kako i zasto izvodi tako peterac!!! Drugo, nije faul bio u sesnaestercu al je torbica bio na liniji kad je srusen, a linija je sastavni deo kaznenog prostora i onda se svira sta??? PENAL!!! A slobodnjak i da ne pricamo, kako se igraci boje lopte i svi okrecu u zivom zidu!!! Kad je tako ond bolje i da stanu tamo, bar golman moze odma da vidi loptu!!! Sta da se kaze Bice BOLJE !!!( evo bas crveni karton, pa sad kazite samo da nije bio crveni :):):))

NeLePFC

pre 12 godina

Objasnite ovim Subotičanima da se ne igraju tako sa STUBOM SRBSTVA...Verovatno ljudi ne znaju da oni imaju Bari i da su pobedili moćne letonce 7-0!

daca

pre 12 godina

dupla kruna,na vrhu evrope.....hahahahah Pa ni suboticu nemozete da pobedite....hahahahaha....a da tole ili papa ili cak noriss vam je sigurno kriv..hahahahaha....

Sevojno

pre 12 godina

Svi pričaju kako je Zvezda pukla kao oblanda (što je potpuno tačno), a ja hoću samo da uputim veliki pozdrav i čestitke Zoranu Njegušu i igračima Spartaka...

Sevojno u Evropu (kada već Zvezda nee zna)

realno je tako

pre 12 godina

Mogu se kladim da ustvari saradjuju Tole i Lukic i na kraju dele pare,bas ih briga,a dogovore se da jedan drugog pljuju i to je to. Jednostavno

HAHAHA

pre 12 godina

Ladno lik ostavlja isti komentar dva puta, a potpisuje se sa dva razlicita imena. Jao bre Zvezdasi mnogo ste nisko pali. Shvatite da samo od vas zavisi kako cete da igrate... eeee... pogledajte igru vaseg tima pa onda pricajte, igrate ocajno.

pfc

pre 12 godina

Ej delije nebrinite se trener Prosinecki kao i uprava Crvene zvezde je odmah po zavrsetku utakmice poslala pismo UEFI da se mec ponovi ali da daju nekog slabijeg protivnika od spartaka npr. Ventspils. Pa oni moraju da svate da ne mozete vi svakog da pobedite... :)))

s.

pre 12 godina

@(Raša, 14. avgust 2011 21:45)

to!, raso, srbine - ko nije istog misljena kao ti je protiv tebe.

zvezdasi, vi ste, blago receno, pomalo izgubljeni.

Mister No

pre 12 godina

Ocajna Zvezda, ali i pored toga Spartak nije mogao da da gol koji nije sporan... Nema veze, sta je tu je.
Ne znam zasto neki vec uveliko komentarisu "sledeca sezona"... Sezona je duga, ovo je tek pocetak, a prvi macici se u vodu bacaju. :)
(Caj, 14. avgust 2011 20:02)

Ha ha ha!!! Bacaju se vasi, nasi jok. Mi to cuvamo.

Versace

pre 12 godina

Ovi skroz crveni dresovi su nam mnogo ružni.
(Objektivan, 14. avgust 2011 17:58)

U pravu si. Kad su vec MANEKENI treba da se lepse oblace.

Marko

pre 12 godina

Pobede Ventspils i misle da su prvaci sveta a realno su u Letoniji mogli glat da izgube! Da li iko od vas navijača Zvezde misli da realno ima pravo da priča o suđenju??!! 100 godina da vas kradu sudije na svakoj utakmici ne bi vas pokrali dovoljno koliko ste vi druge pokrali! Mada sam ja rekao posle tog nesretnog Ventspilsa i sad kažem jedna utakmica ne znači ništa! Gledao sam juče Ren, to je strašno koliko su brzi i snažni...

stipan

pre 12 godina

pa deco ne ljutite se odmah na sudiju, pogledajte kakve igrace imate u timu, Kaludjerovic ne moze loptu da pogodi (Despotovic je neinteresantan za vas tim), Kovacevic i Bajkovic se segace celo poluvreme, ne mozete napraviti ozbiljnu sansu, pa kakve veze sad ima sudija sa svim ovim? Zavera, Tole, ma dajte odrastite i uozbiljite se! Da je Ventspilsu sudjen penal ne bi bilo problema jer ste dali 7, danas samo cudom mozete dati dva!

grobar Makedonija

pre 12 godina

Srpska Barselona.....ahaaaaaahahahhahahahhahaaahh
I posle bice opet Tole kriv ...c c c c..koji ste vi pacenici, uvek nesto zavere, ovo-ono.Pobedite Spartak, pobedite DVA puta Partizan i nikad vam Tole nece moci nista !!!
Lak recept, al za to treba da ste danas pobedili i da DVA puta RASTURITE Partizan.Zar je to tesko??? :)))
Ajmo iz pocetka...
...ahahaaaahahhahhaahaa

Ica KG

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!
(Vladimir, 14. avgust 2011 18:04)
Evo covek je sve rekao! Bajke su na drugom spratu.
PRTIZAN SAMPION!!!

ijavolimpartizan

pre 12 godina

Ovi suboticani nisu culi da ce cigani u milionskom broju izaci na ulice ukoliko ne uzmu titulu i ove godine...igraju se s vatrom..ccc :)))

Citam komentare...vi ste strasni...pa,trener Vam je priznao PORAZ...alo,rodjaci...Najjaci su oni koji nisu ni gledali utakmicu akomentarisu kako su razne javne i tajne organizacije upletene u zaveru...jbt,u ovoj zemlji izgleda nema nista prece od zvezde pa se ceo drzavni vrh i svi biznismeni samo bave njome...

Molio bih Partizan da nastavi da IGRA FUDBAL a Zvezda neka i dalje trazi razloge u sudijama,namestanjima,raznim uticajima sa strane ( A NIKAKO U SAMOJ SEBI)...

Milojko

pre 12 godina

Ode titula. Sve je reseno u prvoj utakmici. Sad ce Zvezda celu sezonu da juri tri boda. A bilo je neke nade u ovaj tim kad ono penal van sesnest i sruseni su svi snovi. Dobra uvertira pred Ren radi samopouzdanja kad nam zalufaju jedno pet komada. Strasno.

Chris

pre 12 godina

prvo kolo jos nije ni gotovo a partizan vec 3 BODA vise :):):):), tolko je dugo vredela sedmica... Al jedno je dobro, barem ce protiv rena da odigraju dobro,posto se danas cuvaju:):):)

Kalimero

pre 12 godina

Da čujem sada one napaljene klince što danima ostavljaju komentare tipa: Opaki smo, najbolja ekipa u Srbiji, gazimo, Robi ti si car... A lupaju mi minuse kada napišem da je rano za prognozu jer Zvezda nije odigrala ni jednu ozbiljnu utakmicu niti u pripremama niti u kvalifikacijama!

u istom loncu

pre 12 godina

Molimo vodje navijača Zvezde da organizuju veliki miting protiv državnog terora nad našim klubom.
(Srdjan, 14. avgust 2011 18:44)

možete pod ruku s torcidom, ona je svojevremeno pisala "peticiju za jakog hajduka"...

mare

pre 12 godina

Ocajna zvezda-ko je video drugacije i ko misli da je neko drugi kriv taj nema pojma fudbalu! Dosta onih prica "kriv je onaj, ovaj...", to su jeftine fore ovih iz zvezdine uprave.

Petar

pre 12 godina

A i da nije bio penal ko sto kazete onda je slob. udarac na ivici sesnaesterca i crveni karton za Kovacevica, zar ne? A to je gore nego penal, strucnjaci...ccccc...

Boban Jeftic

pre 12 godina

Od sad svi klubovi u Prvoj Super Ligi dace 2 fore Zvezdi izuzev Partizana koji mora dati 3 fore nebili pobedila i nebili se utesili ovi navijaci koji pate cetri godine a najverovatnije ce i petu patiti.

Krle

pre 12 godina

Vas je Spartak ponistio na terenu, a vi bijete glavu da li je bio penal ili ne. Trebao je da bude i crveni za Kovacevica, pa nije. Toliko o velikoj Zvezdi koja gazi sve pred sobom...smesno. Svaki iskreni navijac Zvezde ce reci da ste odigrali ocajno i da niste ni zasluzili pobedu, a to jeste realna slika sa terena. To sto po statistici imate posed lopte, ne znaci da ste sa njom nesto znali i da uradite.

Poslastica

pre 12 godina

Partizan je za klasu bolji od pazaraca ali se pazarci malo razlikuju po igri od nekog seoskog kluba. Misljenja sam da je Samrok sa danasnjih 6:0 nocna mora Karadzicevcima i njihova poslednja evropska utakmica
(jugo SEVER, 13. avgust 2011 20:23)

Ahahahahahaha!

Zvezda u srcu, Lukicu odlazi

pre 12 godina

Pa ako nas Spartak ovako dobije i rezultatski na terenu onda stvarno vise ne znam. Jel mozemo jadnije da odigramo?! Lukicu odlazi bre!

lakikv

pre 12 godina

zalite se na nepostojeci slobonjak koji je bio na skoro 30m od gola a vas kaludjerovic ne moze da da go sa 3m.Samo bih vas zamolio da umesto toleta jedanput prozovete Lukica!

L0shMI

pre 12 godina

Jbte Evropska Zvezda :D Jel bese ministar Jeremic obecao titulu? K'o sto je obecao i Kosovo u Srbiji i Srbiju u EU. Tako nesto bese? :)

ehh

pre 12 godina

Molimo vodje navijača Zvezde da organizuju veliki miting protiv državnog terora nad našim klubom.
(Srdjan, 14. avgust 2011 18:44)

Zato sto primate gol iz slobodnjaka sa 35 metara?
Zato sto protiv Zvezde ne sme da se svira penal?
Zato sto ti mislis da faul na liniji kaznenog nije penal?
Zato sto je vas trener cestitao Spartaku na boljoj igri i zasluzenoj pobedi?
Zato sto ste za 4 sezone promenili preko 100 fudbalera?
Pravi ti miting protiv uprave svog kluba jer ces vec protiv Rena videti gde se nalazite.

!!!

pre 12 godina

Zanimljivo da se nijedan igrac zvezde ne buni ni za penal ni za slobodnjak... Ali siguran sam da ste vi videli bolje...
Realan rezultat bi bio 2:0 sobzirom na onu precku, zvezda jedna velika 0!

Vladimir

pre 12 godina

Dok je Kovacevic u Zvezdi nema zime za ostale timove a pogotovo za Partizan.
Setimo se samo Francuske u Ligi Evrope. Zbog njega nismo otisli dalje. Prvo je izgubio loptu, zatim nacinio onaj faul iz koga je usledio centarsut a onda hladan tus. najnizi igrac na terenu koga cuva Kovacevic postize gol glavom i kraj. Zvezda ispada.
Doticni "veliki" fudbaler i sada iz utakmice u utakmicu pravi greske, poklanja lopte, pravi nepotrebne faulove...

TIGER

pre 12 godina

Ko kaze da je u sesaestercu on ne vidi dobro.
Penal ne postoji.
(Jo, 14. avgust 2011 19:42)

Taj link koji si postavio, zaustavi na 0:30, pogledaj dobro gde se nalaze ruke vaseg dragog kapitena pa onda pricajte da li je penal bio ili nije... On nije faulirao igraca dupetom koje mu je bilo van 16, nego rukama...
Crveni karton igraca Zvezde nije bio direktni crveni vec drugi zuti koji rezija nije dobro pokazala... Mali je vec imao jedan zuti karton, bar su na mondu tako napisali da je on dobio drugi zuti za start koji nije bio nimalo naivan...
Usput zelim vam jos mnogo ovakvih igara u domacem prvenstvu ali i da izbacite Ren, mada ruku na srce i ako ih kojim slucajem dobijete ovde u Francuskoj necete sa ovakvom igrom proci ispod 5 komada...

ljiga evrope

pre 12 godina

Evo,vec gledam: momci su vec mislima bili u utakmici protiv Rena,bla bla bla....e cobani jedni,brukate taj dres gde stignete,na tribine ja vas ne bih pustio!

Perun

pre 12 godina

Kao grobar mislim da prvise trazite krivca u drugima,stoji da je sudija tendenciozan ali vi trun u tudjem oku vidite a balvan u svom ne primjetite !!!

I napred Zvezdo

pre 12 godina

Znaci hajde sada da zanemarimo to sto je Spartaku poklonjen penal, kao i onaj slobodnjak iz kog su postigli gol i da budemo realni i da kazemo da je Zvezda odigrala OCAJNO!
Bajkovic - Indijanac. Postavlja 2 igraca u zivi zid i prima gol kroz usi. Pri tom, ta dva nesrecnika se razmaknu kad Bratic izvodi slobodnjak. Prilicno rizicno dodao Kovacevicu kod situacije sa penalom.
Mikic - Iako u nekoj utakmici bljesne, jasno je da ce tesko zameniti Ninkova.
Vilota - Sarlatanski odigrao danas, kao da stvarno ima neki problemu glavi.
Mijailovic - Ne znam zasto Prosinecki toliko forsira to deriste!? Hajde - de, jeste on buducnost Zvezde i treba ga ubacivati zadnjih pola sata u situacijama kada je vec pobeda osigurana, ali sa ovolikim forsiranjem (pogotovo na mestu stopera) Prosinecki mi pocinje da deluje vrlo neozbiljno.
Tosic - Svaka mu cast, mozda i jedini koji je danas pokazao borbenost, zelju, pa i znanje. Verujem u njega, iskreno.
Kovacevic - Iskreno, radovao sam se njegovom povratku u Zvezdu, ali vrlo brzo me je podsetio na njegove lose strane jos iz 2003.-04. Taj igrac je velika kiksara, a sto je najgore, od kako se vratio u Zvezdu, kiksira na svakoj utakmici!!! Bolje je da igramo bez zadnjeg veznog, makar da znamo da se ne oslanjamo na rupu.
Dimitrijevic - Nesto se trudio, pokusavao, imao par dobrih pasova, ali nedovoljno. A nije imao ni s kim.
Lazovic - Jos jedna stvar koja me izludjuje kod Prosineckog!!! Ne znam zasto je umislio da Lazovic moze da odigra centralnog veznog, kad se bezbroj puta pokazalo da moze dobro da odigra ISKLJUCIVO na krilu (desnom)!!!
Vesovic - Vec sam debelo iznerviran cekanjem ovog vecitog talenta da odigra dobro! Nikako da vidimo njegovu dobru partiju. utopio se u sivilo. Danas - stelt.
Borha - odigrao slicno kao i uvek: kad je tim raspolozen i on igra, kad nije - vrlo slab. Golove i onako daje svake prestupne godine.
Kaludjer - Dodje mi(da sam neki faktor) da uletim u teren, da ga uhvatim za uvo i sutnem u d*** i kazem: " Mrsh i da te vise nisam video da pridjes ni blizu stadiona! Idi igraj npr. stoni tenis"!!! Kakav lik, treba mu 500 sansi da bi postigao gol. Masi celu loptu, sutira u aut, ma nevidjeno...
Mezenga - Iako nespreman, i takav je mnogo bolji od Kaludjerovica. Danas nije imao prilike da se pokaze.
Filip Jankovic - Sta reci... krajnje diletantski od trenera da ubacuje petlica u situaciji kad se tim jos koprca...
Uros Cosic - Jos jedan klinac koji je mogao da bude buducnost kluba (ista prica kao za Mijailovica) a ne da se dovodi kao pojacanje u odbrani. Mora jos mnogo mleka da pije da bi zasluzio mesto u startnoj ekipi bilo kog ozbiljnog kluba (zvezda ocigledno nije takav klub).
Prosinecki - I dalje uziva nasu veliku podrsku, ali pocinje da iritira sa nekim stvarima. Pomenuo sam neke vec u prethodnom tekstu, a dodacu i ovo:
Mora da zna da ne moze da bezuslovno kopira igru Barse jer jednostavno nema Barsine igrace. Svaki iole ozbiljniji tim na njegovu vec provaljenu igru odgovara visokim presingom i tu ga ubije u pojam. Mora da smisli neku alternativu, jer ovako ce moci da pobedi samo 10-ak timova iz JSL, a ekipe kao sto su Partizan, Rad, Spartak, OFK-a, Vojvodina (dok se malo oporavi) ce primeniti danasnji Spartakov recept i Zvezda ga je tu ugasila.
Dovidjenja i hvala.

Djole

pre 12 godina

Dokle ce vam sudije biti krive? Da bi pobedili morate dati gol! Ipak nebrinite Njegus ce vas spasiti. Tole vam je sredio peticu zaljucenu Renom

Danas nije bilo 5:0, ali će u četvrtak biti 0:5

pre 12 godina

Ovaj Spartak ih odučio od fudbala. Treba da su presrećni sa samo 0:2. Očekujem da im se u četvrtak vrati za ovoliku količinu sreće koju su danas imali u Subotici.

dusan

pre 12 godina

Posle velike i teske borbe uz nevidjenu sudijsku nepravdu Crvena Zvezda je casno izgubila od mnogo poznatijeg kluba Spartaka iz Subotice...

Zvezdas

pre 12 godina

Najace mi je sto ovi tvrde da nije penal,ja bio na utakmici,onaj Kovacevic ne zna da primi loptu,rukama je oborio Torbicu,iako sam Zvezdas i meni je naravno krivo sto je Zvezda izgubila,ali sta da se radi,Spartak je danas nadigrao Zvezdu,Spale je jos mogao da da 2 gola(prilikom slobodnog udarca sa leve strane sam igrac Spartaka nesto petom hteo izvesti,prilika Mirica sa leve strane kada je sutirao unutrasnjom,ona stativa...),dok je Zvezda imala najbolju sansu preko Kaludjerovica,i dosta dobrog udarca Mezenge,sve u svemu sasvim malo za pobedu,zao mi je sto nisu igrali Kadu i Evandro,bilo bi sigurno bolje,ona 2 crvena sasvim zasluzena,po meni mali Jankovic je odlican,i Mezengu bih stavio sl.put kao startera,Vesovic nema pojma.

Vladimir

pre 12 godina

Da li je moguće?
Ceo stadion skandira "Tole lopove!" i u tom trenutku sudija svira penal za Spartak iako je faul bio metar van kaznenog prostora!
Šta se ovo dešava, ko dozvoljava ovakav kriminal u našem fudbalu?
Zašto država uništava Crvenu Zvezdu???

gROB(I)ar

pre 12 godina

@Tesko je to gostovanje...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 14. avgust 2011 19:37)
Tesko je kad te neko krade.
(Miki delija, 14. avgust 2011 20:03)

Pa ti Miki ne bi verovao da te zena vara cak i kad bi gledao snimak nje sa nekim da ide u hotel, da ruca, da odlazi u sobu da se tusira sa njim, da se masiraju, da izvines sve dok joj ga ne zavuce i da to vidis u krupnom planu na kameri, ti bi rekao ne vara me.

AMAN COVECE, JEL DELIJE BEZVEZE PEVAJU U SUBOTICI NA KRAJU MECA, IGRATE KO P.ICKE????? NISU PEVALI, KRADUUUU NAAAASS, NEGO ONO PRVO.

neko

pre 12 godina

Pošto se mnogi pozivaju na milione navijača, predlažem da se u sledećem popisu stanovništva uvede rubrika: "Fudbalski klub za koji navijam", pa da se prebroje glasovi i na osnovu njih napravi tabela.

P.S. Recite Robiju da obuče pristojnu košulju sa DUGIM rukavima!

Zlocko

pre 12 godina

Ako racunamo da je ovo samo prvo poluvreme kada pisem imam jednu konstataciju a to je da Zvezda bez Evandra nema kreativnost kakvu ima kada on igra... Spartak je dao gol , imao je jos jednu sansu Mirica , Zvezda bez stopostotne sanse. Previse dodavanja ,malo jednostavnosti,los rezultat za Zvezdu ali i 45 minuta da se mnogo toga promeni...

mare037

pre 12 godina

A sudija prvo poluvreme produzi za cetiri, a drugo za sest minuta!!! I onda se bunite na sudije?? Licemerno! Mada sta se ja cudim, vas Babarogic i vodi sudijsku delegaciju!

djekitfb

pre 12 godina

umesto da ih ubiju u subotici da jos jace bude protiv Rena,oni prave losu atmosfeu i medju ekipom i medju nama navijacima...sramota a taman smo se ponadali necemu u evropi!!!

Grobar Ni

pre 12 godina

Igrali u crvenim dresovima da bi posle 10 godina srusili tradiciju i pobedili u 1-om kolu.Mogli su da igraju samo u gacama , ali nevredi.Inace, ziv sam se iskidao od smeha kad je Kaludjerovic u 36-om minutu promasio ceo fudbal.HA - HA –HA
(Boba, 14. avgust 2011 19:31)

Ух, како то да ти је смешан будући репрезентативац?

Da se ne lazemo vise, ocajna igra! I pored sudija, sa dobrom igrom bi smo tukli i raspali partizan, jer trenutno imamo najbolji tim u zemlji, ali nesto nije u redu u glavama momaka...
(Mozzart, 14. avgust 2011 18:55)

Далеко сте ви од тога да имате најбољи тим у земљи. Ваш тим је један од најслабијих, али ваш агитпроп чини чуда. Убедили су вас у неистину, а ви им верујете.

drage delije

pre 12 godina

Ovo je Srbija i ovde prosecni i ispodprosecni igraci misle da mogu sve. Timove, kad im se prohte, vode menadzeri i uprave, a ne igraci (zar u reprezentaciji Srbije nije ista stvar?). Robert Prosinecki je napravio gresklu koja ga moze stajato mesta na klupi. Locirao je jedan od problema kluba - Vilotica, koji je tek prosecan half (price o Arsenalu su gluposti koje svemocni menadzeri preko jos svemocnijih klupskih novinara pustaju u javnost)а sujetan je igrac koji kvari atmosferu. Lepo se vidi sa koliko prezira igra i kakav mu je odnos prema saigracima od kada nema traku. Ucenjivao je klub da ne dovodi nove igrace u hlaf liniju (sada svaki idot vidi sta bi jedan iskusan igrac, makar imao 35 godina kao Dragutinovic, znacio za ovu sporacku i kiksersku odbranu). Ne brinite, Vilotic ce protiv Rena da da sve od sebe (a nije to mnogo)jer mu treba za prodaju, a onda ce protiv Jevaora da se setka i uziva gledajuci izbezumljenog trenera kako uzalud urla uz aut liniju. Popustio je Prosinecki i ucinio medveđu uslugu sebi i klubu. To se evidentno odrazilo i na jos jedan broj igraca. Pustite penal, slobodnjak itd. Zvezda je juce bila NAJNEBORBENIJA EKIPA u prvom kolu domace lige?! Pitanje je ZASTO? Zasto halfovi NISU PRESLI CENTAR a kamoli pritiskali napadacku liniju protivnika. Zasto su se Borha i Lazovic - setali? Zasto igraci, a zadnji red posebno, deluju kao da ne komuniciraju između sebe? Bojkot? Koga? Trenera? Kluba? Zašto? Može im se jer Zvezda NEMA ZAMENE! Jednostavno nema. Partizan ima nazalost mngo jacu klupu od Zvezde. Ima vise love. I to mnogo vise.
Ren nije bitan! Ne palimo se na Ren ljudi. Prolaz je ravan senzaciji Dovoljno je da klub nesto zaradi i da tim ne dozvoli da u Beogradu i tamo izgubi katastrofalno. Nece Prosineci dobiti otkaz zbog Rena. Vec ako u nedjelju ne dobiju Javor i ne pocnu da TRCE i IGRAJU FUDBAL.
Da ja nesto odlucujem u Zvezdi uradio bih odmah par stvari: PRODAO nezadovoljnog Vilotica za koliko toliko pristojne pare i doveo ono sto je i trebalo - iskusnijeg halfa sposobnog da odigra dobro domacu ligu. Izbacio Kaluđerovića, savim prosecnog spica cak i za nase uslove, i uveo Mezengu i dao mu da pocinje utakmice (ako nije kvalitetniji od ovakvog Kaluđerovića - što je uopšte dovođen?). Uozbiljio Evandra i Kadua. Pa ne mogu ljudi da ne igraju cim ih "zaboli zanoktica". Malo ugruvao rame - nema ga 15 dana?!Ima da igra bar domacu ligu. Pokaznjavao celi tim novcano i nekim igracima jasno rekao da ce, ako ponove setanje iz Subotice, otici, ali ne na transfer listu vec u drugoligaske filijale. Bice kub na gubitku, ali bogami neka se zapitaju gde ce ti igraci nakon toga? Uvesti drasticne mere! Vratiti autoritet trenera i ocistiti atmosferu. Prvenstvo je cilj kluba, a ne "pobeda nad Renom"! Ren je samo benefit za igrace i nagada za navijace. Dakle, NEDELJA JE KLJUCNI DAN ZA ROBERTA I NEKE IGRACE. Ili pobednici ili "pokojnici".

Cirkus se nastavlja

pre 12 godina

"Međutim, u 26. minutu Spartak je poveo. Gol je iz penala postigao Torbica, a najstrožu kaznu skrivio je Nenad Kovačević nakon velike greške. Čini se ipak da je Zvezdin kapiten faul napravio van šesnaesterca. "
...
"domaćin je igrao veoma agresivno i u 52. minutu je postigao i drugi gol. Strelac je bio bivši igrač Zvezde Bratić posle koji je posle sumnjivog prekršaja koji je napravio Dimitrijević savladao golmana Bajkovića. "
...

Stanoje

pre 12 godina

Zuti,dodji sutra u 5 sati i 5 minuta da igramo jamb.I ponesi torbicu sa 2l Zlatibor vode-kazu osvezava.Imam i neku prasetinu s renom,al to cemo za par dana.

General

pre 12 godina

(Иван ПФК Смедерево, 14. avgust 2011 18:24)
Taj indijanski klub iz Letonije je osvojio vise bodova u Evropi u zadnje 4 godine od tog tvog evropskog partizana.

PeterPFC

pre 12 godina

Gledam samo na sta kukaju ovi. Penal cist kao suza! Levom rukom hvata levu nogu u sesnaestercu.

Faul? Hahaha! Sporan i faul na pola terena? I faul moze da se svira, kao sto je i bilo, za povlacenje za rame.

MILE

pre 12 godina

Gospodo sezona kupanja je u punom jeku ! Penal nije penal i SVE TE PRAZNE PRIČE ne vode ničemu . Penal nije sviran u poslednjem minutu pa nema više vremena . ZAŠTO ZVEZDA nije dala ni JEDAN GOL ? Ovo je TRENUTAK ISTINE KOJI SE NASTAVLJA SA RENOM . TEREN JE JEDINO MERILO A NE PRIČE PO NOVINAMA .

cezar

pre 12 godina

Pošto je ovde gomila grobara za glupim komentara evo da i oni nešto pametno nauče:
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991.
(Kud si pošo Stojke, 14. avgust 2011 19:49)

Pa mozes ispisati tu godinu 300 puta kao i mnogo poznatiji klubovi kojih nema sad na evropskoj sceni.mislim da navijaci Zvezde zive u proslom vremenu previse a izgleda i fudbaleri jer od te godine koju stalno potencirate imate debeo minus u titulama,ne samo u fudbalu vec na sve strane.

Boba

pre 12 godina

Igrali u crvenim dresovima da bi posle 10 godina srusili tradiciju i pobedili u 1-om kolu.Mogli su da igraju samo u gacama , ali nevredi.Inace, ziv sam se iskidao od smeha kad je Kaludjerovic u 36-om minutu promasio ceo fudbal.HA - HA -HA

Zeca

pre 12 godina

Sto je Zvezda mocna hahaha. Verovatno ce se Lukic i kompanija se zaliti na teren i sudije i naravno na Toleta, opasan ovaj Spartak hahaha?

Аки

pre 12 godina

(Samo Zvezdu volim ja jer je ona njabolja, 14. avgust 2011 21:36)

Синовац, погрешио си, пише се Звезда је најбола!
Лукићу издржи, Аџићу издржи, Просинечки издржи, није ово најгоре што је могло да се деси. Најгоре тек следи ...

penaldzija

pre 12 godina

Pa ljudi, nije penal zbog starta nogama vec ga je rukama uhvatio za nogu. Zvezda nema igru, nema ideju, nema apsolutno nista. Treba biti realan I priznati to. Ja se nesecam kada je zvezda imala losiji tim.

djordjevic

pre 12 godina

Zar se priznaje gol iz slobodnog van sesnaesterca???

(SRAMOTA!!!!, 14. avgust 2011 19:02)

Pa ja mislim da se priznaje samo ako je od stative. Tako da je ovo bilo bas sumnjivo...hihihihi

Atheist

pre 12 godina

Mozete vi do sutra da se bavite time da li je penal bio van sesnaest, ili da li je Tole rezirao, ali bolje se bavite igrom voljenog tima,a ona je vise nego zabrinjavajuca. Uvek ste govorili da je Evropa realno merilo, i jeste, a vi cete proci kao bos po trnju ako budete ovako igrali. Zvezda je samo bleda senka najtrofejnijeg ili kakvog vec tima u Srbiji. Srecno protiv Rena, al' sa ovakvom igrom ni letece spagete niti bilo koje drugo bozanstvo ne pomaze...

fer442

pre 12 godina

Vidim Zvezdaši se bune na suđenje. A šta imaju da kažu na to što je utakmica bez ikakvog razloga produžena za čak 10 minuta (4+6)?

SRAMOTA!!!!

pre 12 godina

Zar se priznaje gol iz slobodnog van sesnaesterca???

Sramota, Tole namestio penal, slobodnjak, upravu, Vesica, Prosineckog, Dostanica, Lukica, Ren, Slovan, Covica,... jesam li nesto zaboravio???

Ja nemam predsednika

pre 12 godina

Veliku priliku za izjednačenje imao je Kaluđerović u 38. minutu. Dobio je loptu od Mikića, ali je u idealnoj poziciji sa sedam metara uspeo da promaši celu loptu. Ma, ne trebaju nam stranci

Tiger Woods

pre 12 godina

Želja tih monstruma je da ni u jednom sportu Zvezda više ne postoji! Nažalost, jako blizu su svog cilja. Svaki drugi klub bi već davno nestao, ali Zvezdu u životu održava samo velika ljubav njenih navijača. I nada... nada da će zločinci odgovarati i da će kao i italijanski Juventus morati da plate za svoj pokušaj potpunog falsifikovanja istorije sporta i njegovog obesmišljavanja!
NE DAJ SE ZVEZDO, DVE TREĆINE SRBIJE JE UZ TEBE!!!
(Svarog, 15. avgust 2011 01:35)

Druze, pa tebi bas nije dobro... evo ovako..

KK Crvena Zvezda je zivela na drzavnim jaslama, hronicno je uplacivano ukupno oko 10 miliona eura za 10 sezona (nama NIJE ni pola od toga), dovodili ste Pesica, Zmaga, Trifunovica, Sakotu, Gurovica i druge igrace, ali ste pukli zahvaljujuci mesetarima u upravi i dosli do stecaja, do PRODAJE GRBA zamalo, igraci nemaju 'leba, ej bre! I KO JE KRIV - Tole, drzava, ti, ja ili vase usijane upravljacke glave? Pojeli ste novac i dugujete milione, ko vam je kriv! MI NISMO..

VK Zvezda, isti slucaj.. kao sto je i VK Becej postao provincijski klub posle odlaska generalnog sponzora.. VK Partizan je nasao sponzore i zaplivao u Evro vode, a i dan - danas je drzava nesposobna i neangazovana po pitanju Partizana, sve do ove titule EL momaka kojima i dalje KASNE PLATE, vidim drzava nas bas svojski pomaze..

FK Zvezda, kao slag na tortu... Pre 4-5 godina, imali ste STRASAN TIM, jak kao Zemlja, mozda i najjaci posle 1991. Zigic, Pantelic, Jankovic, Lukovic, Bisevac, Basta, Kovacevic, Milovanovic, pa stranci, Burzanovic i drugi.. Prodali ste ih za cirka 25 miliona, a onda objavili dug od isto toliko 25, NEVEROVATNO! Dakle, ispada dug je bio 50 miliona?!?!, sto nema ni Bajern, a ne vi ciji je budzet 10 puta manji od njihovog!

Prosto - nasamario vas Piksi, posle DEN TANA i IVIC, zatim TOPLICA i vi ste tu pukli kao tikva! Dovodite polovnjace, treneri izlizani (osim Robija tu i tamo), igraci nemaju veze sa vezom, ispadate od salabajzera, NE MOZETE DOBITI DERBI... ko je kriv, ti, ja ili vase kvazi uprave...?

Zli

pre 12 godina

Ne postoji dogadjaj koji bi opravdao ovaj poraz. Da se razumemo,navijam za Partizan ali cinjenica je da Zvezda nije odigrala dobro i nije zasluzila cak ni bod ... Losa igra, dosta dodavanja, nonsalantnost, potcenjivanje protivnika, manjak kvaliteta, nekonkretnost samo su jedni od razloga poraza! Ne dragi navijaci,nije kriv sudija ni Tole, a penal je i bio i nije bio.Zasto? Zato sto je prekrsaj evidentan, zato sto je cak sudija mogao da pokaze crveni karton Kovacevicu i zato sto se mesto prekrsaja u zavisnosti od ugla gledanja i trenutka moze razlicito okarakterisati...a sudija je morao da odluci u trenutku a ne gledajuci snimak koji svi imamo kraj malog ekrana.
Zasto mali broj navijaca ne diskotuje o losoj igri, nepovezanosti, katastrofalnoj igri Kovacevica, losoj igri Mijailovica na mestu stopera, neubojitom Kaludjerovicu?
Prosinecki je uradio mnogo , Zvezda se bolje krece, ima dominaciju u pasu ali Zvezda nema konkretnost i jednostavnost... Nekada je bolje imati manji posed lopte a stvoriti vise sansi. Najbolji pokazatelj je igra Partizana kada je Djukic bio trener. Nije Partizan tada imao posed lopte kao Zvezda danas ali je stvarao troduplo vise sansi,igrao efikasnije i jednostavnije i lucidnije... Ljudi,fudbal je jednostavna igra a za tako nesto je potrebno imati i igrace. Da igrace, ne na papiru ,u novinama i na internetu vec igrace na terenu. Znalce i borce.
Zvezdi zelim puno srece protiv Rena ! Trebace im...

nikola

pre 12 godina

zbog vas me je sramota da kazem da navijam za zvezdu. robi, tebi jedni ne zameram nista. idi iz ove rupe i spasi se. fudbaleri i rukovodstvo - svi mars napolje

mrmot

pre 12 godina

Svi komentarisu sudjenje, i da nije bio penal i da bilo je 20 prekrsaja spartaka u pp. Ali meni kao navijacu zvezde je mnogo vaznije to sto je igra ocajna. Mozemo mi da se vadimo na sudjenje ali po pokazanoj igri zasluzeno smo izgubili. Ako ovako bude protiv rena...

MilanCZ

pre 12 godina

Statistika na kraju poluvremena!

Posed lopte 70% u korist zvezde!

Prekrsaju 20:8 za Spartak!

KArtoni za SPARTAK 0!

Jel moguce da neko napravi 20 prekrsaja i da nema niti jednog zutog??

Sta? Cela ekipa svih 10 igraca je napravilo po 2 prekrsaja, niti jedan nije 3 za zuti?

Željko

pre 12 godina

Ne gledam prenos,nemam Arenu,ali zato vidim da su grobari već na ovoj vesti.Ne brinite,ne pomažu sudije nama,već VAMA,permutovali ste.Izgubićemo,ali ako smo loši,onda bi tako bilo i najpoštenije,a ne da nam produže utakmicu dok ne pobedimo,kao NEKIMA... Ako mi nemamo tim i igru,a šta vi da kažete na početku sezone? Napunili svoju novu-staru filijalu,i sad ste silni.Tek je početak...

ja!

pre 12 godina

početak fudbalskog prvenstva Srbije nije doneo ni jedno iznenađenje... FK Sopot FMP Beograd ni ove godine nije imao sreće u prvom kolu...

zulu warior

pre 12 godina

Realno, oba gola su sporna, ali to nije opravdanje. Mi smo njih posteno trebali da pregazimo, damo gol vise. Ali kako, kad Kaludjer promasuje zicere i dalje. Dajte Mezengu! Ne mogu vise ovo da gledam! Ostali nonsalantno, kao da su se isuvise uzdigli nakon one visoke pobede. I Vilotic neka ide vise. Jako precenjen igrac. Ukazacu na par situacija, gde je bio iskljucivi krivac, a to je eto bilo npr. protiv Partizana, Kleov gol van sesnaesterca je bio pored Vilotica, kriv je za obe sanse Ventsplisa u revansu, ispada iz igre kao pocetnik. Kriv je za drugi gol danas. Pogldajte snimke. I jos mnogo drugih sitaciju prosle sezone, iako sam to opravdavao tada odsustvom zbog bolesti. Realno, ovoj ekipi i te kako fali jedan dobar i siguran stoper! Kao i strelac.

Dejan

pre 12 godina

Kovacevicu svaka cast za borbenost, ali kad imamo loptu to je katastrofa, njgove kretnje, trazenje lopte, resenja ... Robi odgledaj snimak i analiziraj igru kapitena

vojvođanin

pre 12 godina

Sudujska nameštaljka, hehehe.... Verovatno je sudija namestio Spartaku da šutnu nekih 5 puta u prečku i stativu, da daju gol sa 35m kroz loše postavljen živi zid, i da Kaluđerović maši ceo gol sa dva metra, i da Bajković izgleda kao pijan... Moćne neke sudije!
Bravo Spartak!

Gordan

pre 12 godina

Kao sto je svako normalan i mogao pretpostaviti, ova jadna Zvezda nastavlja tamo gde je stala na kraju prosle sezone, i tako ce da bude jos dugo, sve dok se ne otarase i nesposobnog trenera i jos goreg rukovodstva, a u medjuvremenu, mi navijaci cemo i dalje da se stidimo. Naravno, izgubice sramotno i od Rena, ko god se nada necem boljem je podlegao praznim pricama jos praznijeg trenera.

dovla

pre 12 godina

navijam za zvezdu i mogu da garantujem da i da nije bilo penala i slobodnjaka da bi izgubili.mi na malom terenu kad protvnik vrsi visoki presing ne mozemo nista!!!sta su oni radili cele pripreme,ucili kako da daju izjave?!dovesti dvojicu stopera i napadaca pod hitno!jer sa viloticem,cosicem i kaludjerom(dobar igrac ali mu treba bar 4 sanse da da gol,a na bitnim tekmama ga nema nigde) ne mozemo ni drugi biti!manite me te price o tradiciji kako ne pobedjujemo 10 godina prvo kolo i kako tempiramo formu za sredinu prvenstva,zato i nema titule!!!dosta nam je vise izgovora,izjava,venstpilsa,kupa ocemo bre titulu!!!

ljubisababic50

pre 12 godina

evo vec na startu i zvezda je vec izgubila korak koji ce tesko nadoknaditi , a mislili su da su vec prvaci .opet su imali veoma los izbor pojacanja a nije ni cudo ko ih dovodi pa yi ljudi mozda misle da nesto znaju o fudbalu...

ohohohoho

pre 12 godina

Nisam mogao da izdrzim kad sam ovo video:

Meč je posmatrao i izaslanik Rena, koji je s vremena na vreme, gledajuči igru Zvezde, komentarisao:"Mama mia", smeškajući se.

Ahahahahahahahaha...
(Dik Tu Kava, 14. avgust 2011 21:38)

Ren, cuveni klub iz Italije...

miki7878

pre 12 godina

Znaci prvenstvo je vec gotovo! Za tri kola ce biti +5 i to je to! Zvezda i Vojvodina ce se lagano boriti za 2 mesto. Ovde je fudbal izgubio svaki smisao! Al stvarno!!

Tole

pre 12 godina

Pa ti Miki ne bi verovao da te zena vara cak i kad bi gledao snimak nje sa nekim da ide u hotel, da ruca, da odlazi u sobu da se tusira sa njim, da se masiraju, da izvines sve dok joj ga ne zavuce i da to vidis u krupnom planu na kameri, ti bi rekao ne vara me.

AMAN COVECE, JEL DELIJE BEZVEZE PEVAJU U SUBOTICI NA KRAJU MECA, IGRATE KO P.ICKE????? NISU PEVALI, KRADUUUU NAAAASS, NEGO ONO PRVO.
(gROB(I)ar, 15. avgust 2011 01:33)
Haha,nemoj to da te cudi.Evo prelistaj arhive sajtova i citaj komentare koje su slali u toku poslednjeg derbija.Kritikuju igrace zbog lose igre,Lukica zbog ovoga i onoga,Adzu prozivaju,ali niko ne pominje da gube jer smo tukli Evandra.E,onda Adza to kaze i onda svi u glas pocnu da ponavljaju kako je strategija Partizana zasnovana na besomucnoj tuci nesretnog decka ,koji je drugi Pele samo se to nevidi na prvi pogled.Njima je dovoljan izgovor da bi se osecali bolje.

Bojan Jankovic

pre 12 godina

Zao mi je navijaca koji se vise raduju porazu Zvezde nego pobedi svog kluba. Toliko o navijacima Partizana.

A sada o utakmici. Penal je bio cist. Kovacevic ga je oborio rukama, ne nogama. Slobodan udarac kod drugog gola Spartaka nije morao da bude, ali primiti gol iz onakvog slobodnog udarca je sramota za golmana i za zivi zid.

Sto se nase igre tice za pocetak se Zvezda treba resiti Reljica, Vesovica, Kaludjerovica, Vilotica, Tosica, Adija, itd. Takodje po meni Bajkovic nije nikakav golman. Barem nije za Zvezdu koju mi prizeljkujemo. Em se na nekim od njih moze zaraditi (povratiti neka para), em se na taj nacin otarasimo igraca koji nemaju kvalitet, ili nemaju nameru da najzad pocnu da konstantno pruzaju svoj maksimum u Zvezdi.

I to bi bio samo pocetak.

Lala iz Banata

pre 12 godina

Ili je Robi svesno zrtvovao utakmicu zbog Lige Evrope ili su ovi zaboravili igrati fudbal preko noci.
Uz svo postovanje prema Spartaku,Zvezda je danas pobedila samu sebe,a tek onda izgubila od Spartaka.
Smesno je bilo gledati ovu igru,greske...igraci mogu da pogrese,ali da gresi ceo tim celu utakmicu...previse.
Sve u svemu,ovako ocajna igra je dno dna i ne moze se vise ponoviti,pa i da namerno lose odigraju.

ganska posla

pre 12 godina

Linija kanenog prostora je sastavni deo sesnaesterca.Kovacevic nije nogom vec rukom oborio igraca Spartaka i lepo se vidi gde mu je ruka.Zao mi je Lukicevaca sto jos uvek misle da je on pisao pravila ove igre i ako nij po njegovom onda je kradja.
Aj malo igrajte fudbal jer sto vise kukate sve vise ce vam se desavati ovakve situacije iz kojih izlazite samo jos sleplji.

Samo Zvezdu volim ja jer je ona njabolja

pre 12 godina

Kako je ovo moguce? Unapred znamo da je tradicija prvog kola ubedljivo protiv nas umesto da to predstavlja motiv vise, mi ponovimo poznatu gresku.

Igor

pre 12 godina

Ocajna igra,ma i vise od ocajne...ja bih to po kratkom postupku po 50% od plate...ren ce nas pokidati,ako ne na marakani onda u revansu...a sto se tice dva gola,za oba je kriv sudija i tu nema sta da se prepucavamo,to je vise nego ocigledno,mada necu da kazem da je tole kriv ili ne znam vec ko,sudija je jednostavno pogresio i to se desava

FilipKun

pre 12 godina

Covek je 'ladno svirao penal.....da nije zalosno, bilo bi smesno. Pa s obzirom na to kako partizan osvaja titule, krajnje zalosno je biti navijac tog kluba, ali je jos jadnije ponositi se time. " 4 ZA REDOM..."....???

shone

pre 12 godina

ma sta hocete bre?ceo zivot vama neko drugi kriv,nemate mikakvu ekipu,nemate pojma,aumesto to da priznate vi trazite drugog krivca i tako uvek,bruka ste za srbiju,kako vas nije sramota, bruka bruka,i bruka

eee

pre 12 godina

Ma nema igre, bez Evandra i Kadu-a! Kada jedan od njih dvojice ne igra, onda ne igramo fudbal! Mucimo se! A ljudi hteli da prodaju Kadu-a! Lazovic ne moze da zameni njih dvojicu, nikako! To je to!
Nema veze, idemo dalje!

neprelazna ocena

pre 12 godina

Fudbalski savez Srbije nije zadovoljan sudjenjem sudije... Trebalo je da navlaci za domacina a da ne bude toliko ocigledno....Zvezda mnogo losa i to da napomenemo...

tornjak

pre 12 godina

nije spartak ventspils! Nije zvezda barcelona, nije robert murinjo, nije partizan mancester, al je za zvezdu real madrid, a ren ce da zarene. Ko razume taj je afrika. Napred partizan rs te voli, do 5 uzastopne.

Ivan milutinovic

pre 12 godina

Ako c.zvezda pobedi u subotici. Zrelo ce biti za istragu, treba da se umeša i uefa na celu sa platinijem. Da bude iz 1 u 2. Kvota 30. Puta uplata pa widite gde je lova. . . Pa posle namešta partizan i predsednik fss.

wlado

pre 12 godina

steta sto na snimku nisu pokazali zvezdine navijace, koji su navijali 90 minuta za desetku !

ali zato posle meca, prislo je par igraca da pozdravi navijace koji su doputovali, a navijaci igrate ko p....., ovi glavu dole i stoje, kao da su u redu za streljanje, ako su im pokazali !

zvezda je igrala ko kanta smeca, spartak postavio dobru taktiku i to je rezultat...

jos jednom cestitke za navijace zvezde, od grobara.

handsinashes

pre 12 godina

Nisam mogao da izdrzim kad sam ovo video:

Meč je posmatrao i izaslanik Rena, koji je s vremena na vreme, gledajuči igru Zvezde, komentarisao:"Mama mia", smeškajući se.

Ahahahahahahahaha...
(Dik Tu Kava, 14. avgust 2011 21:38)
najbolje da francuz kaze "mama mia". koje gluposti.

Pravopis majka

pre 12 godina

Veliki sam navijac crvene zvezde ovaj poraz mi je tesko pao ali nesto misim da onakva igra protiv venpilsa a da danas nema nikakvog pasa niti igra ja mislim da je ovo tsktika pred itakmicu pred ren ova tri boda se mogu stici veliko je prvenstvo a protiv rena mora da se dokaze ime zvezde kolko je njeno ime tesko za protivnike pozdrav svima i bice bolje videcete nije ovo strasno i veliki timova kao real i barselona gube utakmice od slabijih timova i to mnogo slabijih tako ZDRAVO SVIMA
(Emko, 14. avgust 2011 19:41)
HAHAHAHAhaha Cool story bro!

Kantona

pre 12 godina

Kvalitet zvezdinih igrača= "Konačno jedna dobra akcija Zvezde, Kaluđerović je promašio loptu.
U 40. minutu Lazović je bio u dobroj poziciji, probao da lobuje golmana Spartaka koji je visok blizu dva metra."-sa jednog sajta.

Miki Tmm

pre 12 godina

Pa nije svaki tim jak kao Ventspils. Ja sam cuo da ti Letonci u stvari igraju skvos, i da su u Beograd dosli u papucama, pa su tu kupili i prvi put videli kopacke. Prosinecki rece da jedva ceka da pocne nova sezona. Sad jedva ceka da se zavrsi. Realno stanje stvari na tabeli.

Branko

pre 12 godina

ova liga postal dosadna kao i F1 kada je Sumaher bio u ferariju.jbg.ajde zvezdo,voso,ofk radite neso jbt ovo je bezveze vise.necu prezaliti sto su pustili Frimponga

Komsinica keceljica

pre 12 godina

Definitivno,na pomolu je transfer veka."Marakana" potpisuje za Partizan na neodredjeno.Naravno,samo objekat i infrastruktura.Ostalo nije vredno pomena.

nemanja

pre 12 godina

ja utakmicu nisam gledao i stvarno ne mogu nista da kazem povodom toga. Ali mi je strasno indikativno da kad god vidim ili cujem za neku glupu gresku u Zvezdinom timu uz to ide prezime Kovacevic. Ja sam bio najsrecniji kad smo tog kiksera uspeli da uvalimo nekome i jako nesrecan sto smo ga vratili. On je na svakoj utakmici potencijalni problem i strasno mi je tesko da uvidim njegov doprinos. Duboko se nadam da ce me demantovati

Goran

pre 12 godina

Da li je moguće?
Ceo stadion skandira "Tole lopove!" i u tom trenutku sudija svira penal za Spartak iako je faul bio metar van kaznenog prostora!
Šta se ovo dešava, ko dozvoljava ovakav kriminal u našem fudbalu?
Zašto država uništava Crvenu Zvezdu???

Kud si pošo Stojke

pre 12 godina

Pošto je ovde gomila grobara za glupim komentara evo da i oni nešto pametno nauče:
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991.

bokiUSA

pre 12 godina

Toliko o Zvezdinim filijalama i namestenim mecevima cak penal za spartak nije postojao... draze mi je da i izgubimo nego da sudije navlace na pobedu i da tako dominiramo...

Molle

pre 12 godina

Zvezda očajna, suđenje još gore. Čestitam Subotičanima, ali moram da napomenem da naslov i nije adekvatan i koliko god ja bio veliki navijač Zvezde, samim takvim tendencioznim naslovima, tipa ''Debakl'', bukvalno ne dozvoljavate nikome sem Zvezdi i Partizanu da uopšte pobede.

Zmaj

pre 12 godina

Koji blam! Koja sramota! Ako u nasoj beton ligi jedan tim kao Zvezda ne moze da odigra jednu domacu utakmicu pre jedne evropske(ma koliko vazna) kako treba, onda ne treba ni da bude u beton ligi...

jedva doček'o

pre 12 godina

Obrati pažnje na noge Kovačevića, a ne na njegovo dupe. Igrač Spartaka je celim telom bio u 16m u trenutku faula, kao i Kovačevićeve noge.
(Mr. Ops, 14. avgust 2011 18:29)

Sram te bilo i vas što lajkujete ovo, verovatno vas pola nije ni gledalo.
http://www.youtube.com/watch?v=Ne6Vd1I5Jjc&feature=player_embedded
Zaustavite na 0:29 i na 0:30

uhh

pre 12 godina

Bitno da vi citate nase opsirne analize o igri naseg tima. Ne znam stvarno sta je u vasim glavama i koja sila vas nagoni da toliko pratite Zvezdu.
(I samo napred Zvezdo, 15. avgust 2011 11:14)

Evo da ti pojasnim. Ja kao vatreni navijac Partizana najvise pratim svoj klub sto je logicno. Isto tako je logicno da cu posle mog kluba u velikoj meri pratiti desavanja u kuci NAJVECEG RIVALA. Dakle, ako izgubite od nekog osrednjeg kluba, doci cu na vase vesti da se smejem komentarima i verovatno da upisem koji kako bi se lepse osecao sto patite. Dakle, sto se nase lige tice, koliko cekam da Partizan pobedi toliko cekam da Zvezda izgubi i da.. gledacu Zvezdine utakmice jer mi je juce bilo neverovatno uzivanje gledati kako ne mozete da se sastavite sa loptom. Ali uzasno me nerviraju tipovi poput tebe koji se foliraju da samo u svoje dvoriste gledaju a znaju ko je ekonom u protivnickoj ekipi.

Objektivan

pre 12 godina

Ovi komentatori sa Arene sport navijaju za Spartak. Kovačević jeste napravio prekršaj ali je bio van 16. Ovi skroz crveni dresovi su nam mnogo ružni.

nino

pre 12 godina

Novo pravilo u Srpskom fudbalu, svaki prekrsaj napravljen od strane Zvezdinih igraca na svojoj polovini svirati penal OBAVEZNO, Sramota za Srbiju

ja

pre 12 godina

Zvezda uvek kiksira prvo kolo pa vec do kraja polusezone stigne i prestigne Partizan,dakle opusteno,ima 2 derbija da se odigraju,dovoljno da od -3 dodjemo do +3...Nego nesto sam drugo hteo da kazem i mislim da govorim u ime svih ili barem velike vecine zvezdasa a to je-hocemo pobedu u cetvrtak!Ne zanima me sto je Ren nadigrao skupoceni PSZ,ne zanima me sto na trzistu vrede 90 miliona,ne zanima me sto su jedan od favorita za titulu...dakle samo pobeda.U cetvrtak ce doci 55 000 Delija a Ren ce posle ovog kolapsa danas malo i potceniti Zvezdu-iskoristite to i pobedite ih!Ne zbog vas,premije,samopouzdanja,koeficijenta u Evropi itd vec zbog nas!Zbog miliona nas koji volimo Zvezdu kao rodjeno dete,zbog nas koji nikada necemo okrenuti ledja klubu za koji zivimo.Pobedite za nas!

cartmanx

pre 12 godina

(Svarog, 15. avgust 2011 01:35)

Izvini, ali citajuci tvoj komentar, ko da sam gledao dnevnik 90-ih ili citao politiku, mislim da si ih cak i nadmasio!

srecko

pre 12 godina

svidja mi se igra zvezde,kad im ren bude dao pet komada,samo me interesuje u kome ce tad naci krivca,dali onim amaterima sedam komada i poleteli,glume zvezde,Zlatibor Voda je kolektiv za vas......

Wllaxy

pre 12 godina

Ma jok nece Tole da rezira... Uopste!!!

Kad vidim kako je vec prvo kolo pocelo sa prijateljskim utakmicama i golovima iz ofsajda za Partizan i sudjenja nepostojecih penala protiv Zvezde apsolutno mi je jasno u kom smeru ce da se odvija i ovogodisnje prvenstvo i na ciju vodenicu ce se terati voda...

Objektivnost

pre 12 godina

Ko hoce da bude objektivan i za bilo koji klub da navija mora da konstatuje da je po obicaju prvu utakmicu u prvenstvu odigrala slabo i zasluzeno izgubila iako je trener Zoran Njegus. Tako bi trebalo da igraju i ostali klubovi bez obzira ko im je u upravi ili trener.
Ali sada nesto o sudiji. Svirao je na stetu Zvezde. Igraci Spartaka 20 faulov ni karton. Kaludjerovicu sudi tri prekrsaja u napadu iako je ledjima okrenut golu. Penal. Faul napravljen van sesnaest to se vidi i na vise puta ponovljenom snimku. Slobodan udarac kod drugog gola cist start na loptu. Ocajno sudjenje na pocetku prvenstva a Zvezda nema nista od toga sto ce ovaj dobiti neprelaznu ocenu. Zvezda losa sve u svemu

czv

pre 12 godina

alo,zvezda je evropski sampion,ovakvi rezultati samo brukaju njen status.bolje da igraju klinci iz zvezde pa da izgubis,nego ove price.stekli bi iskustvo kroz nasu ligu i zasjali za 3-4 godine,a onda rasturali celu evropu.ovako gubimo sve,i ugled i navijace i pare......vretite djajica molim te zvezdo

Zvezdas od 50 leta

pre 12 godina

Prvenstvo cestito nije ni pocelo a vec pocele prljave igre. Faul nacinjen van sesnaessterca i sudija svira penal. A Tole kaze i sudije su ljudi .Mogu da pogrese. Ali kako uvek na stetu Zvezde. Sudija odpocetka 3 puta svira Kaludjerovicu faul u napadu a okrenut ledjima golu.Ne pise nam se dobro. Mora da se kompemnzuje stoje Zvezda isplatila dugove.taman su se naostriliovi u savezu. Juce Edu prvi gol da iz ofsajda i nikom nista

LJuba sa Banjice

pre 12 godina

Imali u ovoj Superligi još nekih klubova osim CZ i Partizana .Dosta više kukumavčenja o lošoj igri CZ i navodnoj superiornosti Partizana,a kad odu u Evropu nema ih nigde.Ajde FK RAD.

@ (Mr. Ops, 14. avgust 2011 18:29)

pre 12 godina

Prekrsaj se svira tamo gde je poceo,a ne gde se zavrsio,to bi trebao da znas ako pratis fudbal.Kovacevic je izgubio loptu van kaznenog prostora,i poceo je da pravi faul van kaznenog prostora,a igrac spartaka je pao u kaznenom.Kovacevic ni u jednom trenutku nije bio u sesnestercu,pa kako je onda mogao da napravi faul za penal????

luka mr. Cinik

pre 12 godina

Ovo je dobro za srpski fudbal,nadam se kako ce i druge ekipe uzimati sto vise bodova!D a ne bude kao pre,izgubi Zvezda/Partizan jednu i ode titula...

revolucija je resenje

pre 12 godina

veliki sam zvezdas najvise zbog navijaca..od strazbura sam reko sebi necu vise da pratim LOPOVE,GLUMCE,MANEKENE ali svaki pocetak sezone pomislim mozda ce biti nesto.. tako je bilo i ove,igra protiv ventspilsa(kakva god da je to ekipa) je odusevila i ajde kazem sebi oticu na tekmu.. pogledam prvo pol i zapitam se jel su svi oni ljudi sto su dosli da gledaju ovce..? naravno kazem sebi OVCO NE PRATIS VISE SRPSKI FUDBAL! da ima namestanja najvise mi govori losa gluma svih tih pedera na terenu..znate i sami kako cela klupa,pored svih igraca na terenu,skoci na sudiju ako je dosudjeno nesto pogresno-pogledajte samo kod penala(moguci faul na kovacevicu jer torbica udara gde stigne,a ni "faul nije u 16m) mirnocu kod kovacevica i bajkovica(kretencine) a sudija je na 2m od njih..da ne pricam o faulu kod kog je bratic zavuko onom debilu na golu..o cemu vise da se prica? za sve to nema nijedan dokaz niti ce ga biti ikada najverovatniije ali mislim da tu nesto ima.. za kraj-DOK JE OVACA BICE I VUNE-kratko i jasno.......

JOVO DELIJA

pre 12 godina

nepamtim kad nas je neka ekipa nadigrala ovako,rezultat i penal na stranu,mislim da faul i nije bio uopste a kamo li penal,ali igra je katasrofa,i nije lose kako spartak danas dobro igra!!!mislim da ce biti na kraju pobjeda za nas,nadam se preokretu,napred zvezda!!!

Aleksandar

pre 12 godina

Jeste Zvezda igrala lose, nepovezano, ali nikako ne mogu da poverujem da se vec u prvom kolu desavaju ovakve sudijske greske?!Slucajno?Epa ne bih rekao... sramota...

zvezdas

pre 12 godina

Gde su oni pljuvaci Kadua?Zvezda ne moze bez njega da se poveze na sredini!A sto se igre tice 3 stvari:
1.Bez Evandra i Kadua Zvezda ne postoji na sredini terena a prebacivanje Lazovica kao kreatora je najveca glupost,taj decko je prosecan krilni igrac koji ne zna da igra na sredini vec samo na krilu
2.Robi zasto pustas malog Mijailovica da igra centralnog beka pored zivog Cosica?Nije li valjda i Micko sin nekog tajkuna?Kakav god da je on je zadnji vezni i daleko je neiskusan da nam igra stopera...
3.Kaludjerovic...Danas je promasio sve sto se moze promasiti,ili kupite napadaca ili dajte sansu Mezengi
Nadam se da je ovo bio samo los dan i da uz ispravljanje nabrojanog Zvezda moze da se ispravi do Rena.U cetvrtak hocemo pobedu,sve ispod toga,ma koliko god protivnik bio jak,je neprihvatljivo.A ova 3 izgubljena boda povratite u derbiju

CZNg

pre 12 godina

Stvarno je neverovatno koliko ima vise komentara navijaca Partizana na vestima o Zvezdi!!! Koliko oni vise prate tudje vesti, nego svoje!
Zvezdasi, zanemarite ih ubuduce, nemojte davati cak ni negativne glasove. Ostavite ih da se iskristalisu i neka sami to shvate! Ako mogu, posto vecina, verovatno, nije ni punoletna...

dragan mijovic

pre 12 godina

zvezda je danas igrala samo da bi igrala i bila u sustini vec na marakani mislima na ren.trener je takodje isto to pokazao jer u ekipi nije bilo kadua,evandra? znaci oni ce zajedno da pocnu utakmicu protiv rena.svi krive igrace i tako dalje ali ovo je tek pocetak sezone ima da bude tu mnogo uspona i padova,ali ako zvezda prodje ren voleo bi da vidim onda sta cete da kazete?ja verujem u igrace i u trenera, ono sto ne verujem je da se vodi hajka protiv zvezde od strane nekoliko klubova to nije tacno.tacno je samo da ima jedan covek koji ima svoji satelita svugde gde su mu oni potrebni a ako i nema negde on i tamo postavi.zvezda danas odigrala najgoru utakmicu od kada je robi trener ali imajte u vidu da za par dana igraci mogu da okrenu ovo i da izbace ren u prvu utakmicu rezultatom 3-0 marakana ce da grmi.ovom prilikom zelim da grobarima pozelim srece u utakmici sa ircima,ipak nisu irci amateri sto ce se videte za koj dan,pozdrav svima ljubitelja sporta.

почело је

pre 12 godina

ма откинуо нас спартак. али им је судија дао пенал за фаул који је био ван шеснаестерца и мијаиловићу дао црвени картон иако није ни закачио противничког играча.

s.

pre 12 godina

@(Tiger Woods, 15. avgust 2011 12:55)

druze, potpuno si u pravu, ali stedi svoje zivce, sa njima ne vredi. toliko im je t**ano da tu postoji neka zavera itd., da oni vise realitet ne razlikuju od mitova. pazi, oni su toliko duboko ubedeni u to, da je sve to istina, da za racinalno razmisljanje vise nisu sposobni. i da bude jos gore: nek' prode jos sezona, dve, pa ce izlaziti na demonstracije.

a zasto? zato sto nisu sposobni da uvide, da ne postoji pravo koje obezbeduje zvezdi titule svake godine (kao sto je to bilo upravo u ono doba, za koje tvrde da su i tad bili desetkovani. ili jednostavno prelaze preko toga, kao da to nije postojalo.), da sve sto je nekad veliko bilo moze da nestane. sta mislis, zasto forsiraju price o bariju i o stubu srpstva? oni su ali bukvalno ostali u 1990im.

btw., u istoriji postoje modeli, koji ukazuju na to, da svako veliko carstvo, svaka velika sila nakon raspada ostavlja iza sebe nevericu, ne prihvacanje raspada, reference na mitologiju (koja opisuje iskljucivo velike trenutke), a i pokusaj restauracije na svaki moguci nacin. kroz to su prolazile cele nacije (tokom 19. i 20. veka). isto to vazi za svaki kolektiv.

zvezda je nekada bila velika, danas je ostala samo zelja navijaca, da se ta vremena povrate, a za to cu uraditi sta god bude potrebno.

a sta se tice utakmice u subotici: krada sa strane sudije je onda, ako ne dosudi penale, ponistava golove, sprecava sanse. a nesto se ne secam da je tako bilo. pa cak i ako su oba gola posledica sumnjivih situacija - zasto zvezda nije dala 3 gola? ili 5? ne, bitno je, da je neko drugi kriv.

Vladimir

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!

Mozzart

pre 12 godina

Da se ne lazemo vise, ocajna igra! I pored sudija, sa dobrom igrom bi smo tukli i raspali partizan, jer trenutno imamo najbolji tim u zemlji, ali nesto nije u redu u glavama momaka...

53r3mV4m53UU5t46r084r5k4!

pre 12 godina

Nisam gledao tekmu, moguce da je Zvezda stvarno igrala lose, ali... Komentar tipa "da je to prava Zvezda ona bi dala 3 gola, pa bi pobedila" moze da napise samo neko ko nema pojma o fudbalu. Ne radi se tu samo o penalu, jer ako Spartak u prvom poluvremenu napravi 20 faulova, kao sto je neko pomenuo u jednom od prethodnih komentara, onda ili bi neko morao da zasluzi zuti karton ili je sudija svirao "kosarkaske" faulove, sto je po meni jedan od boljih nacina da sudija upropasti igru jedne ekipa. Jednostavno svira ti faul kad uopste nije morao i na taj nacin sece igru.
Ja sam dugo mislio da Lukic preteruju, medjutim cini mi se da je za 99% stvari u vezi sa namestanjem utakmica u pravu... Smejao sam se kad je postao predsednik i rekao da "u Srbiji postoji plan da za 10 godina postoji samo jedno sportsko drustvo", medjutim izgleda da je i to tacno... Tako da grobari - nek vam je na cast i srecno,

sole

pre 12 godina

Sve je super Spartak odigrao ALI dva gola iz dve sumnjive situacije. Partizan prvi gol daje iz ofsajda a Zvezdi odmah penal na 17m koji nije ni bio

peca

pre 12 godina

Zvezda losa spora bez zara blago receno katastrofa. Teren uzasan kao peta liga istok, smesno, obe ekipe se blamiraju i ne mogu loptu da smire kao po oranici. Sudija ocajan, svira faulove u napadu kao u kosarci, jedva docekao da svirne penal iako je bio van 16 a i pre toga je bio faul nad Kovacevicem (ako je vec svirao tri faula u napadu pre toga Kaludjerovicu dok ima loptu u nogama) Kod drugog gola nema faula ni govora (iako je pogresio zivi zid). Crveni karton za kraj jedva docekao i to najmladjem igracu da mu niko ne prigovori jer je kao mlad i neiskusno je startovao. Zvezda nije zasluzila ni bod ali ovo pokazuje trend i sudijski kriterijum protiv zvezde, sramota. Zakljucak zvezda mora i moze mnogo bolje inace mrka kapa jer ako opet bude tesno u finisu bice penala u subotici za partizan i svega vec vidjenog godinama unazad.

Sabre

pre 12 godina

Ljudi, da li se ovo zaista desava? Da li je moguce da protiv najtrofejnijeg i renomiranijeg kluba sa ovih prostora sudija moze ONAKO tendendiozno da sudi? Prvo ne svira faul nad kovacevicem da bi njegov faul potom "postao" penal. Onda onaj slobodnjak posle CISTOG starta na loptu.. i VRHUNAC komedije cist start na loptu mijailovica, ali ok, ajde, neoprezno sa dve noge.. u najgorem slucaju za faul, mozda zuti.. ali to postaje direktni crveni? Dalje i ne gledam, ovo je farsa.

dule

pre 12 godina

gubljenje je deo sporta. niko to ne voli, ali ipak smatram da su navijaci a i igraci bilo kog kluba nerealni ako ocekuju samo pobede. zvezda je bila gost - sto znaci neka prednost spartaku. nije kao marakana, ali ipak kod kuce je druga prica nego na strani. pocetak sezone je, i oscilacije mora da bude u igri svakog tima. ova zvezda je ok tim, ali nista narocito. imali smo ninkova, a i kaludjerovic pokazuje dosta, i to je to po meni. ostali igraci su zamenjivi i to dosta lako. jedva cekam nastavak sezone, jer ma sta bilo navijam za zvezdu. mislim da uprkos porazu smo sa partizanom favoriti za titulu...a evropa sta bude nek bude. nema tu iskustva, a ni sredstava za nesto grandiozno. i to treba objasniti igracima da se ne loze na neka nadanja i snove, pa nek plate budu premije i bonusi osnovani na rezultate i pobede, a ne prosto samo za nastup u timu.

Raša

pre 12 godina

U ovom životnom trenutku i u sportu vladaju interesne grupe i koalicije. Posle današnje utakmice, veoma je očigledno da je trenutno dominantna koalicija protiv CZ. Posle nepostojećeg penala i slobodnog udarca nema šta da se priča. Isto je veliko pitanje dokle će Prosinečki moći da vodi tim jer ovako ne ide. Prva utakmica protiv Litvanaca pa ovo danas, pa ko je postavio takvu igru? Ko?

zvezdan

pre 12 godina

Vest je o Zvezdinom porazu, a vecinu komentara poslali navijaci Partizana, i svi do jednog imaju preporucujem komentare, a ono malo Zvezdinih komentatora je nepreporuceno. Ne da pisu, nego posle jos sve citaju i sami sebe preporucuju?!

Srećko Stanković

pre 12 godina

Nije bilo sudija da sviraju neke nevidjene penale. I da se predsednici klubova podsmevaju drugima. Neki su krali Spartak. To je debakl.

Analitičar

pre 12 godina

(Svarog, 15. avgust 2011 01:35)

Ti dobi na komentar 10x više minusa od pluseva, pa onda proceni šta misle te tvoje 2/3 Srbije?

Filosof

pre 12 godina

(I napred Zvezdo, 15. avgust 2011 01:05)

I šta sad? Posle ovog srceparajućeg analitičarskog komentara ispada da ni jedan igrač ne valja u Zvezdi? A do juče smo čitali kako imate najjaču ekipu u domaćem prvenstvu, kako rasturate, gazite, jedete živu decu. Pevalo se, titula je opet naša???

vladimirkg

pre 12 godina

Zvezda tradicionalno gubi prvo kolo vec petnaest godina. Jedna pobeda i jedna neresena na startu sampionata, u poslednjih petaestak godina, ali ipak ce tim iz Ljutice Bogdana biti prvak. Fudbal je sport uz odbojku koji je jos uvek kolko tolko dobro organizovan u Crvenoj Zvezdi. A ove sezone, ako Zvezda ne bude prvak imam insajder informacije da ce bivsi igraci Zvezde poput Vidica i Stankovica bojkotovati Karadzica i dres reprezentacije, a i spremaju se cistke i namestaljke u prvoj Futsal ligi Srbije, pa je prvi covek Ekonomca zapretio da ce ukinuti sve kredite Fudbalskom Savezu Srbije, koji nisu mali zbog velike investicione gradnje u Novoj Pazovi, tu ce nastati dramaturgija i afere i smena Karadzica, mozda se klupko odmota sve do Bate Bulatovica. U malom fudbalu zna se borba Ekonomac i Marbo, a u velikom Partizan i Zvezda.

stefan

pre 12 godina

da se ne lazemo - Zvezda je ocajna bila ali bi opet dala gol 100% da nije nepostojeceg penala i slobodnjaka (kome je nesto slicno bilo sudjeno u subotici kad je gubio 1-0?) jer Spartak do penala presao pola nije. Kovaceviceva noga nije bila u 16m ni kontakt zato penala nije ni bilo...ali opet Kaludjer, Vilota, Vesovic - ocaj zivi...i Micko koji glumi stopera...Adzicu odlazi...

Pinokio

pre 12 godina

Ljudi,da se ne lazemo,penal....nije bio,falu posle koga je postignut drugi gol..... nije bio,ali i da nije bilo ta dva gola Spartaka,Zvezda ne bi dobila jer je igrala katastrofalno lose......DA SE NE LAZEMO !!!!!!

dzimi

pre 12 godina

Ako c.zvezda pobedi u subotici. Zrelo ce biti za istragu, treba da se umeša i uefa na celu sa platinijem. Da bude iz 1 u 2. Kvota 30. Puta uplata pa widite gde je lova. . . Pa posle namešta partizan i predsednik fss.
(Ivan milutinovic, 14. avgust 2011 18:44)
Jel ti sad krivo sto si odvalio ovako ili si nasao dovoljno zadovoljstva u nasem porazu? Kad vec pismenosti, malih i velikih slova nema!

trt_mrt

pre 12 godina

Jeste izgubili smo!
zasluzeno.
Ali ono sto je meni fascinantno,jesu pristalice partizana koji ocigledno vise mrze zvezdu nego sto vole svoj klub!
tuga...

Da tako je

pre 12 godina

... jeste Zvezda igrala ocajno, ali zar treba jos sudije da je ukopaju. A kad partizan igra ocajno sudije ga poguraju do pobede. E u tome je razlika!
Mnogo znaci kad igras lose i vodis uz sudijsku pomoc, a tek kad igras lose i jos zbog sudije gubis...

shone_89

pre 12 godina

Sramotno sudjenje! Jos sramotnija zvezda! Kovacevic, Bajkovic i Mijajlovic totalno nepotrebni ekipi. I ostali su katastrofalni, ali ova trojica ga preterase...

nemanja

pre 12 godina

ok ok ajde pljuvaci malo kulirajte.dobro zvezda izgubila i sta sada? igra se utakmica mnogo vazna za klub ove nedelje namerno ne igra danas cosic,evandro,kadu, a zasto zato sto danas pobede jeste bila vazna ali otom potom vesovic,kaludjerovic zasita ne trebaju vise da se skidaju ali uopste.lazovic je umislijo da moze da vodi igru ali je video da nemoze i da po strani mozi da igra(isto kao krasic da se provlaci tu) mazenga mora da igra od pocetka i tacka nega se muci malo i fizicki ali sta on odigra sa pola snage to kaludjerovic nemoze da odigra na dve tekme.ljudi zapamtite prvo je kolo zvezdu ceka jos sto ofanziva i zivot njoj poklanjam svoj racunajte na nas:)

ivke

pre 12 godina

Zvezda konacno napravi najbolji tim u ligi i onda sta? Sudija dosudi penal metar izvan kaznenog prostora!!! Pa ljudi moji posle toga ekipa ne moze da igra fudbal, prekrsaj iz kog je postignut gol iz slobodnog udarca ne bi bio dosudjen ni u petlicima u ligi gde igra moj sin! Neke stvari se nikada nece promeniti.

cristiano ronaldo

pre 12 godina

Samo jedno mi nije jasno , kako moze Kovacevic da bude kriv za "penal ", kad kao prvo on tu loptu ne sme i ne treba da prima na 20m od svog gola , krivicu za taj "penal" -( koji doduse nije ni bio , jer je faul bio van 16m) , snosi jedino Bajko , lopta se salje na protivnicku polovinu . Ko shvata i razume sustinu fudbala , on ce se sloziti sa mnom . Hvala

ventspils

pre 12 godina

bravo tornjak oce da ga zarene! Ja razumem ja sam afrika. A ti si legenda. Se kladimo da bi zvezda dala opet 7 ventspilsu hehe. Za njih je rudar iz prijedora atletiko madrid. Napred partizan do 5-ice.

Vladimir

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!

Stefan

pre 12 godina

OK,pokazalo se da ponovo nemamo igrace,da vjerovatno necemo osvojiti titulu,da su Letonci mnogo slabi,da ce nas Ren izresetati i td i td...
Ali grobari,kakav vi evropski Partizan spominjete?!?!
Pa ispali ste jbt od prosjecnog evropskog kluba iz kvalifikacija za LS!Put do LS nikad laksi nije bio,osim ako nista ocekivali da udjete u LS preko nekih rekreativaca iz Lihtenstajna ili Malte...

o shonesi

pre 12 godina

ovo je bila fora da se zavaraju ovi iz rena...a i realno sta ce mijailovicc na stoperu,a i oba gola su sudije navukle,prvo nije bio penal,drugo nije bio faul...mi smo hteli da odigramo lose i da bude 0-0,al nismo racunali na penal i na vidaka bratica i novootkriveni sut

Caj

pre 12 godina

Ocajna Zvezda, ali i pored toga Spartak nije mogao da da gol koji nije sporan... Nema veze, sta je tu je.
Ne znam zasto neki vec uveliko komentarisu "sledeca sezona"... Sezona je duga, ovo je tek pocetak, a prvi macici se u vodu bacaju. :)

...

pre 12 godina

Prosto mi je jasno zasto je nasa liga (tolesuperliga) na ocajnom 26 mestu UEFA. Hrvatski HNL je 19 na samo 4 mesta od direktnog predstavnika u Ligi Sampiona. Mislite o tome.
Zvezda lose, sporo, bezidejno, ali ce valjda biti bolje kada treba. Spartak u rangu Ventspilsa samo eto imao sudije pa dao golove.

Miki delija

pre 12 godina

Tesko je to gostovanje...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 14. avgust 2011 19:37)
Tesko je kad te neko krade.

DraganO

pre 12 godina

Jadna je igra bila moje voljene zvezde na jos jadnijem terenu, pa zar je moguce da se igra fudbal na ovakvim oranicama, elem, nema opravdanja za losu igru zvezde osim ako mislima nisu vec na utakmici sa RENOM, sto i nije tako lose, neka su izgoreli danas pa u cetvrtak da znaju sta su i ko su u EU fudbalu. Ipak sudjenje takodje zasluzuje paznju, ovaj covek nije ni za vojvodjanske pasnjake, covek koji je namerno unistio igru na samom pocetku nekavim kosarkaskim kriterijumom, po sitemu ruzno sam te pogledao to je faul, iskreno odavno nisam video da se u roku od 15 minuta tri puta svira faul u napadu, a onda za isti takav faul na nesretnom kovacevicu nesudi. Tendenciozno ili ne svejedno, po ko zna koji put neko se nasao da svoje koplekse leci na zvezdi, pa je pokazao svog boga kako se sudi Zvezdi. Sve u svemu jadna moja zvezda, jadan teren, jadan sudija, protivnik sve najbolje.

Nenad

pre 12 godina

Vidim da ovde ima dosta komentara navijaca Partizana,ali to nije sporno.Sporan je njihov bezobrazluk i neljudskost,dobar deo njih ovde je tvrdio kako je Spartak Zvezdina filijala i umesto da se zbog tih ranijih pisanja sada pokriju usima i ne javljaju,oni imaju obraza da pisu i da se krevelje.Ovo se ne odnosi na sve navijace Partizana vec samo na te koji su pricali kako je Spartak Zvezdina filijala...

Emko

pre 12 godina

Veliki sam navijac crvene zvezde ovaj poraz mi je tesko pao ali nesto misim da onakva igra protiv venpilsa a da danas nema nikakvog pasa niti igra ja mislim da je ovo tsktika pred itakmicu pred ren ova tri boda se mogu stici veliko je prvenstvo a protiv rena mora da se dokaze ime zvezde kolko je njeno ime tesko za protivnike pozdrav svima i bice bolje videcete nije ovo strasno i veliki timova kao real i barselona gube utakmice od slabijih timova i to mnogo slabijih tako ZDRAVO SVIMA

I samo napred Zvezdo

pre 12 godina

@I šta sad? Posle ovog srceparajućeg analitičarskog komentara ispada da ni jedan igrač ne valja u Zvezdi? A do juče smo čitali kako imate najjaču ekipu u domaćem prvenstvu, kako rasturate, gazite, jedete živu decu. Pevalo se, titula je opet naša???
(Filosof, 15. avgust 2011 10:53)

Bitno da vi citate nase opsirne analize o igri naseg tima. Ne znam stvarno sta je u vasim glavama i koja sila vas nagoni da toliko pratite Zvezdu.

Samo napred Zvezdo

pre 12 godina

@...i da.. gledacu Zvezdine utakmice jer mi je juce bilo neverovatno uzivanje gledati kako ne mozete da se sastavite sa loptom. Ali uzasno me nerviraju tipovi poput tebe koji se foliraju da samo u svoje dvoriste gledaju a znaju ko je ekonom u protivnickoj ekipi.
(uhh, 15. avgust 2011 12:21)

E, pa druze, onda stvarno ne znam sta da ti kazem.... mozda da nastavis da nas pratis i dalje, pa se raduj kad budemo losi ili tuguj kad igramo dobro. Uzivaj maksimalno. Ja iskreno, pogledam po neku utakmicu Partizana kad sam kod kuce i bas nemam sta drugo da radim (kao danas npr.) i nema nijedna bolja tekma na tv-u u isto vreme i pored svega toga nikada nemam toliko paznje i volje da odgledam vise od pola sata. Najiskrenije! Glupo da se kunem :) A da analiziram Partizanovu igru i da polemisem o njihovoj formi, odnosima u klubu i slicno?? Pa morao bih da budem zesci vilenjak pa da radim to sto vi radite.

pravedna

pre 12 godina

prosto je smesno gledati sudjenje utakmice sudije kaurin srdjana koji je zakleti partizanovac koji i svog sina oblaci u partizanov dres od glave do pete...raspitaj te se kjoliko je utakmica u prosloj sezoni sudio partizanu i dali su kiksnuli.dok je takvih sudija i fudbal ce nam biti ocajan.

Dragan BG SRB

pre 12 godina

@bojan jankovic majstore, navijac sam partizana (normalan), ali sve sto si napisao ja mogu da potpisem... ali sve, i za penal i za slobodnjak i za golmana i za neke navijace partizana... svaka ti cast na objektivnosti i SRECNO U EVROPI!

obari bari pa svari

pre 12 godina

Pošto je ovde gomila grobara za glupim komentara evo da i oni nešto pametno nauče:
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991.
(Kud si pošo Stojke, 14. avgust 2011 19:49)

Vidim da te Talijani još drže tamo.
Zar 20 godina?
Mora biti da si nekog ubio.

Nenad

pre 12 godina

Znaci prvenstvo je vec gotovo! Za tri kola ce biti +5 i to je to! Zvezda i Vojvodina ce se lagano boriti za 2 mesto. Ovde je fudbal izgubio svaki smisao! Al stvarno!!
(miki7878, 15. avgust 2011 00:14) Bice +5,kazes,Partizan koji nema veze sa mozgom znaci ne moze da kiksne?Gledao sam Novi Pazar,dali ste im prvi gol iz cistoga ofsajda,kod 4 gola,Dijara dodaje igracu koji lagano utrcava a niko od ovih ni ne pokusava da ga prati od samoga pocetka utrcavanja,peti gol,cini mi se daje Babovic,prima covek loptu pored one trojice koji krecu na njega tek kada sutira,umesto da krenu na njega barem u momentu dodavanja...Golman,onakvo dodavanje lopte igracu Partizana moze samo da bude namerno,lagano je podbo i pogodio ovoga a mogao je bez problema jace da je ispuca...Upadljivo je i to sto ih nigde po igri nije bilo,u odbrani staticni,u napadu i na sredini ih nema uopste...Ja mogu samo da kazem da sam ubedjen da ako si igrao fudbal,da ces se sloziti sa mnom da je Novi Pazar u najmanju ruku bio cudan i neverovatan...Zvezda je juce odigrala veoma slabo ali posteno i izgubila,a seti se samo Partizanovoga gostovanja u Subotici prosle sezone kada je kod 1-0 za Spartak 20 minuta pre kraja Krstajic sakom izblokirao centarsut kod leve stative Partizanovoga gola a sudija ne svira penal...

Mazic, Jovanetic itd.

pre 12 godina

Prekrsaji:
Spartak 36:16 Zvezda
To sve govori,efektivne igre na utakmici od 90min ima 25min...ostalo su prekidi.
Kako i da igraju fudbal...

Miky

pre 12 godina

Ova utakmica je 100% namestena, recimo da ovakav penal ne bi ni dete od 5 godina napravilo, tj golman je mogao da ispuca loptu. ali ocigledno se pravio glup a nije...mozda i jeste ko zna. xD za ostatak utakmice necu nista da izjavim. Navijam za Partizan ali ovo je stvarno preterano sta se radi u srpskom fudbalu.

mljih

pre 12 godina

@djordjevic
Sustina mog komentara (nisam gledao tekmu, lukic je u pravu itd)nije ni bila u komentaru, nego u potpisu "53r3m..." ... Procitajte grobaari malo bolje ili nek vam neko prevede. :)

Vladimir

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!

Stefan

pre 12 godina

Da li je moguće?
Ceo stadion skandira "Tole lopove!" i u tom trenutku sudija svira penal za Spartak iako je faul bio metar van kaznenog prostora!
Šta se ovo dešava, ko dozvoljava ovakav kriminal u našem fudbalu?
Zašto država uništava Crvenu Zvezdu???

Vladimir

pre 12 godina

Da li je moguće?
Ceo stadion skandira "Tole lopove!" i u tom trenutku sudija svira penal za Spartak iako je faul bio metar van kaznenog prostora!
Šta se ovo dešava, ko dozvoljava ovakav kriminal u našem fudbalu?
Zašto država uništava Crvenu Zvezdu???

Vladimir

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!

Kud si pošo Stojke

pre 12 godina

Pošto je ovde gomila grobara za glupim komentara evo da i oni nešto pametno nauče:
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991.

Svarog

pre 12 godina

Sistematsko i dobro organizovano uništavanje FK Crvena Zvezda se nastavlja uz sada već neosporni i očigledni blagoslov i same države! Kako drugačije objasniti ovo u istoriji sporta nezapamćeno iživljavanje nad jednim klubom! Klubom koji u srcu nosi 70% srpskog naroda! Nikada u istoriji sporta, ni na jednom kontinentu, ni pod jednim režimom ni jedan klub nije preživljavao takvu torturu, kao FK Crvena Zvezda u Srbiji u 21. veku! Mi koji pratimo našu ligu, već nekoliko godina smo svedoci teškog zločina i obesmišljavanja takmičenja od strane ljudi iz FK Partizan, nameštanja utakmica, plaćanja sudija, medijskih manipulacija... U trenutku kada naš klub uz nevidjene napore pokušava da ostane na nogama, već u 1. kolu biva brutalno pokraden i ponižen od strane sudije koji je deo kriminalne organizacije kojom rukovode tajkuni bliski FK Partizan! Zvezdi, njenim navijačima i igračima se šalje jasna poruka da se ne nadaju da će igrom na terenu uspeti da dodju do bilo kakvog uspeha! Klub se na taj način dodatno destabilizuje pred izuzetno teške duele sa francuskim Renom! Sve se radi sa samo jednim ciljem- da se klub finansijski uništi i praktično ugasi. Želja tih monstruma je da ni u jednom sportu Zvezda više ne postoji! Nažalost, jako blizu su svog cilja. Svaki drugi klub bi već davno nestao, ali Zvezdu u životu održava samo velika ljubav njenih navijača. I nada... nada da će zločinci odgovarati i da će kao i italijanski Juventus morati da plate za svoj pokušaj potpunog falsifikovanja istorije sporta i njegovog obesmišljavanja!
NE DAJ SE ZVEZDO, DVE TREĆINE SRBIJE JE UZ TEBE!!!

General

pre 12 godina

(Иван ПФК Смедерево, 14. avgust 2011 18:24)
Taj indijanski klub iz Letonije je osvojio vise bodova u Evropi u zadnje 4 godine od tog tvog evropskog partizana.

MilanCZ

pre 12 godina

Statistika na kraju poluvremena!

Posed lopte 70% u korist zvezde!

Prekrsaju 20:8 za Spartak!

KArtoni za SPARTAK 0!

Jel moguce da neko napravi 20 prekrsaja i da nema niti jednog zutog??

Sta? Cela ekipa svih 10 igraca je napravilo po 2 prekrsaja, niti jedan nije 3 za zuti?

Vladimir

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!

Goran

pre 12 godina

Da li je moguće?
Ceo stadion skandira "Tole lopove!" i u tom trenutku sudija svira penal za Spartak iako je faul bio metar van kaznenog prostora!
Šta se ovo dešava, ko dozvoljava ovakav kriminal u našem fudbalu?
Zašto država uništava Crvenu Zvezdu???

nino

pre 12 godina

Novo pravilo u Srpskom fudbalu, svaki prekrsaj napravljen od strane Zvezdinih igraca na svojoj polovini svirati penal OBAVEZNO, Sramota za Srbiju

Sabre

pre 12 godina

Ljudi, da li se ovo zaista desava? Da li je moguce da protiv najtrofejnijeg i renomiranijeg kluba sa ovih prostora sudija moze ONAKO tendendiozno da sudi? Prvo ne svira faul nad kovacevicem da bi njegov faul potom "postao" penal. Onda onaj slobodnjak posle CISTOG starta na loptu.. i VRHUNAC komedije cist start na loptu mijailovica, ali ok, ajde, neoprezno sa dve noge.. u najgorem slucaju za faul, mozda zuti.. ali to postaje direktni crveni? Dalje i ne gledam, ovo je farsa.

Иван ПФК Смедерево

pre 12 godina

Ха, ха, ха каква смејурија од Звезде и њене игре, па рођаци није Спартак тамо неки индијански клуб из Летоније, већ филијала и четврта постава ЕВРОПСКОГ ПАРТИЗАНА.

FilipKun

pre 12 godina

Covek je 'ladno svirao penal.....da nije zalosno, bilo bi smesno. Pa s obzirom na to kako partizan osvaja titule, krajnje zalosno je biti navijac tog kluba, ali je jos jadnije ponositi se time. " 4 ZA REDOM..."....???

Wllaxy

pre 12 godina

Ma jok nece Tole da rezira... Uopste!!!

Kad vidim kako je vec prvo kolo pocelo sa prijateljskim utakmicama i golovima iz ofsajda za Partizan i sudjenja nepostojecih penala protiv Zvezde apsolutno mi je jasno u kom smeru ce da se odvija i ovogodisnje prvenstvo i na ciju vodenicu ce se terati voda...

Mozzart

pre 12 godina

Da se ne lazemo vise, ocajna igra! I pored sudija, sa dobrom igrom bi smo tukli i raspali partizan, jer trenutno imamo najbolji tim u zemlji, ali nesto nije u redu u glavama momaka...

Željko

pre 12 godina

Ne gledam prenos,nemam Arenu,ali zato vidim da su grobari već na ovoj vesti.Ne brinite,ne pomažu sudije nama,već VAMA,permutovali ste.Izgubićemo,ali ako smo loši,onda bi tako bilo i najpoštenije,a ne da nam produže utakmicu dok ne pobedimo,kao NEKIMA... Ako mi nemamo tim i igru,a šta vi da kažete na početku sezone? Napunili svoju novu-staru filijalu,i sad ste silni.Tek je početak...

ivke

pre 12 godina

Zvezda konacno napravi najbolji tim u ligi i onda sta? Sudija dosudi penal metar izvan kaznenog prostora!!! Pa ljudi moji posle toga ekipa ne moze da igra fudbal, prekrsaj iz kog je postignut gol iz slobodnog udarca ne bi bio dosudjen ni u petlicima u ligi gde igra moj sin! Neke stvari se nikada nece promeniti.

bokiUSA

pre 12 godina

Toliko o Zvezdinim filijalama i namestenim mecevima cak penal za spartak nije postojao... draze mi je da i izgubimo nego da sudije navlace na pobedu i da tako dominiramo...

SRAMOTA!!!!

pre 12 godina

Zar se priznaje gol iz slobodnog van sesnaesterca???

Sramota, Tole namestio penal, slobodnjak, upravu, Vesica, Prosineckog, Dostanica, Lukica, Ren, Slovan, Covica,... jesam li nesto zaboravio???

sole

pre 12 godina

Sve je super Spartak odigrao ALI dva gola iz dve sumnjive situacije. Partizan prvi gol daje iz ofsajda a Zvezdi odmah penal na 17m koji nije ni bio

Todor

pre 12 godina

C. Zvezda nikada ali vise nikada nece uzeti titulu u fudbalu zato sto je Partizan uvek za klasu bolji i organizovaniji klub. Zvezdina je bila proslost a Partizanova je buducnost. Evo vec u prvom kolu gubite bodove i time su resene sve dileme oko titule ove godine. Takodje imamo Toleta i kada nam zagusti on ce da podmaze i nema zime za nas. Evo svirao vam penal van sesnest i time je resena cela dilema oko prvaka Srbije. Nama se to nece desavati vec ce biti obrnuto. Protiv Rena ocekujem dobru igru ali opet ispadate za neki glup gol. Vi ste veciti gubitnici. Sa druge strane Partizan promeni ceo tim i opet gazi u zemlji i Evropi. E to je razlika. Vidite o cemu pricam? Titula, titula slavice se titula. Napred Partizane!

Aleksandar

pre 12 godina

Jeste Zvezda igrala lose, nepovezano, ali nikako ne mogu da poverujem da se vec u prvom kolu desavaju ovakve sudijske greske?!Slucajno?Epa ne bih rekao... sramota...

Cirkus se nastavlja

pre 12 godina

"Međutim, u 26. minutu Spartak je poveo. Gol je iz penala postigao Torbica, a najstrožu kaznu skrivio je Nenad Kovačević nakon velike greške. Čini se ipak da je Zvezdin kapiten faul napravio van šesnaesterca. "
...
"domaćin je igrao veoma agresivno i u 52. minutu je postigao i drugi gol. Strelac je bio bivši igrač Zvezde Bratić posle koji je posle sumnjivog prekršaja koji je napravio Dimitrijević savladao golmana Bajkovića. "
...

Mr. Ops

pre 12 godina

Penal??? Sramota,covek sedi van sesnesterca i faulira coveka i to je penal??? ma ovo je sramota od sudjenja vec prvo kolo
(NBGD, 14. avgust 2011 17:58)

Obrati pažnje na noge Kovačevića, a ne na njegovo dupe. Igrač Spartaka je celim telom bio u 16m u trenutku faula, kao i Kovačevićeve noge.

Zvezdas od 50 leta

pre 12 godina

Prvenstvo cestito nije ni pocelo a vec pocele prljave igre. Faul nacinjen van sesnaessterca i sudija svira penal. A Tole kaze i sudije su ljudi .Mogu da pogrese. Ali kako uvek na stetu Zvezde. Sudija odpocetka 3 puta svira Kaludjerovicu faul u napadu a okrenut ledjima golu.Ne pise nam se dobro. Mora da se kompemnzuje stoje Zvezda isplatila dugove.taman su se naostriliovi u savezu. Juce Edu prvi gol da iz ofsajda i nikom nista

@ (Mr. Ops, 14. avgust 2011 18:29)

pre 12 godina

Prekrsaj se svira tamo gde je poceo,a ne gde se zavrsio,to bi trebao da znas ako pratis fudbal.Kovacevic je izgubio loptu van kaznenog prostora,i poceo je da pravi faul van kaznenog prostora,a igrac spartaka je pao u kaznenom.Kovacevic ni u jednom trenutku nije bio u sesnestercu,pa kako je onda mogao da napravi faul za penal????

vladimirkg

pre 12 godina

Zvezda tradicionalno gubi prvo kolo vec petnaest godina. Jedna pobeda i jedna neresena na startu sampionata, u poslednjih petaestak godina, ali ipak ce tim iz Ljutice Bogdana biti prvak. Fudbal je sport uz odbojku koji je jos uvek kolko tolko dobro organizovan u Crvenoj Zvezdi. A ove sezone, ako Zvezda ne bude prvak imam insajder informacije da ce bivsi igraci Zvezde poput Vidica i Stankovica bojkotovati Karadzica i dres reprezentacije, a i spremaju se cistke i namestaljke u prvoj Futsal ligi Srbije, pa je prvi covek Ekonomca zapretio da ce ukinuti sve kredite Fudbalskom Savezu Srbije, koji nisu mali zbog velike investicione gradnje u Novoj Pazovi, tu ce nastati dramaturgija i afere i smena Karadzica, mozda se klupko odmota sve do Bate Bulatovica. U malom fudbalu zna se borba Ekonomac i Marbo, a u velikom Partizan i Zvezda.

CZNg

pre 12 godina

Stvarno je neverovatno koliko ima vise komentara navijaca Partizana na vestima o Zvezdi!!! Koliko oni vise prate tudje vesti, nego svoje!
Zvezdasi, zanemarite ih ubuduce, nemojte davati cak ni negativne glasove. Ostavite ih da se iskristalisu i neka sami to shvate! Ako mogu, posto vecina, verovatno, nije ni punoletna...

почело је

pre 12 godina

ма откинуо нас спартак. али им је судија дао пенал за фаул који је био ван шеснаестерца и мијаиловићу дао црвени картон иако није ни закачио противничког играча.

peca

pre 12 godina

Zvezda losa spora bez zara blago receno katastrofa. Teren uzasan kao peta liga istok, smesno, obe ekipe se blamiraju i ne mogu loptu da smire kao po oranici. Sudija ocajan, svira faulove u napadu kao u kosarci, jedva docekao da svirne penal iako je bio van 16 a i pre toga je bio faul nad Kovacevicem (ako je vec svirao tri faula u napadu pre toga Kaludjerovicu dok ima loptu u nogama) Kod drugog gola nema faula ni govora (iako je pogresio zivi zid). Crveni karton za kraj jedva docekao i to najmladjem igracu da mu niko ne prigovori jer je kao mlad i neiskusno je startovao. Zvezda nije zasluzila ni bod ali ovo pokazuje trend i sudijski kriterijum protiv zvezde, sramota. Zakljucak zvezda mora i moze mnogo bolje inace mrka kapa jer ako opet bude tesno u finisu bice penala u subotici za partizan i svega vec vidjenog godinama unazad.

Raša

pre 12 godina

U ovom životnom trenutku i u sportu vladaju interesne grupe i koalicije. Posle današnje utakmice, veoma je očigledno da je trenutno dominantna koalicija protiv CZ. Posle nepostojećeg penala i slobodnog udarca nema šta da se priča. Isto je veliko pitanje dokle će Prosinečki moći da vodi tim jer ovako ne ide. Prva utakmica protiv Litvanaca pa ovo danas, pa ko je postavio takvu igru? Ko?

53r3mV4m53UU5t46r084r5k4!

pre 12 godina

Nisam gledao tekmu, moguce da je Zvezda stvarno igrala lose, ali... Komentar tipa "da je to prava Zvezda ona bi dala 3 gola, pa bi pobedila" moze da napise samo neko ko nema pojma o fudbalu. Ne radi se tu samo o penalu, jer ako Spartak u prvom poluvremenu napravi 20 faulova, kao sto je neko pomenuo u jednom od prethodnih komentara, onda ili bi neko morao da zasluzi zuti karton ili je sudija svirao "kosarkaske" faulove, sto je po meni jedan od boljih nacina da sudija upropasti igru jedne ekipa. Jednostavno svira ti faul kad uopste nije morao i na taj nacin sece igru.
Ja sam dugo mislio da Lukic preteruju, medjutim cini mi se da je za 99% stvari u vezi sa namestanjem utakmica u pravu... Smejao sam se kad je postao predsednik i rekao da "u Srbiji postoji plan da za 10 godina postoji samo jedno sportsko drustvo", medjutim izgleda da je i to tacno... Tako da grobari - nek vam je na cast i srecno,

Miki delija

pre 12 godina

Tesko je to gostovanje...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 14. avgust 2011 19:37)
Tesko je kad te neko krade.

Objektivan

pre 12 godina

Ovi komentatori sa Arene sport navijaju za Spartak. Kovačević jeste napravio prekršaj ali je bio van 16. Ovi skroz crveni dresovi su nam mnogo ružni.

Da tako je

pre 12 godina

... jeste Zvezda igrala ocajno, ali zar treba jos sudije da je ukopaju. A kad partizan igra ocajno sudije ga poguraju do pobede. E u tome je razlika!
Mnogo znaci kad igras lose i vodis uz sudijsku pomoc, a tek kad igras lose i jos zbog sudije gubis...

Miško

pre 12 godina

Zvezda od bivših dobrih igrača proizvodi loše fudbalske trenere (Pižon, Prosinečki...), to je osnovni razlog njene propasti, a time i našeg fudbala. Da je Prosinečki nešto vredeo kao fudbalski stručnjak zadržali bi ga u Hrvatskoj.

ja

pre 12 godina

Zvezda uvek kiksira prvo kolo pa vec do kraja polusezone stigne i prestigne Partizan,dakle opusteno,ima 2 derbija da se odigraju,dovoljno da od -3 dodjemo do +3...Nego nesto sam drugo hteo da kazem i mislim da govorim u ime svih ili barem velike vecine zvezdasa a to je-hocemo pobedu u cetvrtak!Ne zanima me sto je Ren nadigrao skupoceni PSZ,ne zanima me sto na trzistu vrede 90 miliona,ne zanima me sto su jedan od favorita za titulu...dakle samo pobeda.U cetvrtak ce doci 55 000 Delija a Ren ce posle ovog kolapsa danas malo i potceniti Zvezdu-iskoristite to i pobedite ih!Ne zbog vas,premije,samopouzdanja,koeficijenta u Evropi itd vec zbog nas!Zbog miliona nas koji volimo Zvezdu kao rodjeno dete,zbog nas koji nikada necemo okrenuti ledja klubu za koji zivimo.Pobedite za nas!

trt_mrt

pre 12 godina

Jeste izgubili smo!
zasluzeno.
Ali ono sto je meni fascinantno,jesu pristalice partizana koji ocigledno vise mrze zvezdu nego sto vole svoj klub!
tuga...

stefan

pre 12 godina

da se ne lazemo - Zvezda je ocajna bila ali bi opet dala gol 100% da nije nepostojeceg penala i slobodnjaka (kome je nesto slicno bilo sudjeno u subotici kad je gubio 1-0?) jer Spartak do penala presao pola nije. Kovaceviceva noga nije bila u 16m ni kontakt zato penala nije ni bilo...ali opet Kaludjer, Vilota, Vesovic - ocaj zivi...i Micko koji glumi stopera...Adzicu odlazi...

JOVO DELIJA

pre 12 godina

nepamtim kad nas je neka ekipa nadigrala ovako,rezultat i penal na stranu,mislim da faul i nije bio uopste a kamo li penal,ali igra je katasrofa,i nije lose kako spartak danas dobro igra!!!mislim da ce biti na kraju pobjeda za nas,nadam se preokretu,napred zvezda!!!

zvezdan

pre 12 godina

Vest je o Zvezdinom porazu, a vecinu komentara poslali navijaci Partizana, i svi do jednog imaju preporucujem komentare, a ono malo Zvezdinih komentatora je nepreporuceno. Ne da pisu, nego posle jos sve citaju i sami sebe preporucuju?!

Stefan

pre 12 godina

OK,pokazalo se da ponovo nemamo igrace,da vjerovatno necemo osvojiti titulu,da su Letonci mnogo slabi,da ce nas Ren izresetati i td i td...
Ali grobari,kakav vi evropski Partizan spominjete?!?!
Pa ispali ste jbt od prosjecnog evropskog kluba iz kvalifikacija za LS!Put do LS nikad laksi nije bio,osim ako nista ocekivali da udjete u LS preko nekih rekreativaca iz Lihtenstajna ili Malte...

Nenad

pre 12 godina

Vidim da ovde ima dosta komentara navijaca Partizana,ali to nije sporno.Sporan je njihov bezobrazluk i neljudskost,dobar deo njih ovde je tvrdio kako je Spartak Zvezdina filijala i umesto da se zbog tih ranijih pisanja sada pokriju usima i ne javljaju,oni imaju obraza da pisu i da se krevelje.Ovo se ne odnosi na sve navijace Partizana vec samo na te koji su pricali kako je Spartak Zvezdina filijala...

Objektivnost

pre 12 godina

Ko hoce da bude objektivan i za bilo koji klub da navija mora da konstatuje da je po obicaju prvu utakmicu u prvenstvu odigrala slabo i zasluzeno izgubila iako je trener Zoran Njegus. Tako bi trebalo da igraju i ostali klubovi bez obzira ko im je u upravi ili trener.
Ali sada nesto o sudiji. Svirao je na stetu Zvezde. Igraci Spartaka 20 faulov ni karton. Kaludjerovicu sudi tri prekrsaja u napadu iako je ledjima okrenut golu. Penal. Faul napravljen van sesnaest to se vidi i na vise puta ponovljenom snimku. Slobodan udarac kod drugog gola cist start na loptu. Ocajno sudjenje na pocetku prvenstva a Zvezda nema nista od toga sto ce ovaj dobiti neprelaznu ocenu. Zvezda losa sve u svemu

o shonesi

pre 12 godina

ovo je bila fora da se zavaraju ovi iz rena...a i realno sta ce mijailovicc na stoperu,a i oba gola su sudije navukle,prvo nije bio penal,drugo nije bio faul...mi smo hteli da odigramo lose i da bude 0-0,al nismo racunali na penal i na vidaka bratica i novootkriveni sut

JNA....tus kabina s ladnom vodom

pre 12 godina

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!
(Vladimir, 14. avgust 2011 18:04)

derbi sine..objasnicemo vam neke stvari u derbiju...

...

pre 12 godina

Prosto mi je jasno zasto je nasa liga (tolesuperliga) na ocajnom 26 mestu UEFA. Hrvatski HNL je 19 na samo 4 mesta od direktnog predstavnika u Ligi Sampiona. Mislite o tome.
Zvezda lose, sporo, bezidejno, ali ce valjda biti bolje kada treba. Spartak u rangu Ventspilsa samo eto imao sudije pa dao golove.

Caj

pre 12 godina

Ocajna Zvezda, ali i pored toga Spartak nije mogao da da gol koji nije sporan... Nema veze, sta je tu je.
Ne znam zasto neki vec uveliko komentarisu "sledeca sezona"... Sezona je duga, ovo je tek pocetak, a prvi macici se u vodu bacaju. :)

shone_89

pre 12 godina

Sramotno sudjenje! Jos sramotnija zvezda! Kovacevic, Bajkovic i Mijajlovic totalno nepotrebni ekipi. I ostali su katastrofalni, ali ova trojica ga preterase...

Rule

pre 12 godina

Alo strucnjaci, Kovacevic sedi van sesnaesterca ali mu je noga unutar kaznenog prostora i rusi igraca Spartaka! Budite malo realni a ne da gledate navijacki, voleo bih da vidim komentar kako Zvezda slabo igra a igra ne daj Boze...a ne kriv nam Tole, sudija, vanzemaljci itd...

jedva doček'o

pre 12 godina

Obrati pažnje na noge Kovačevića, a ne na njegovo dupe. Igrač Spartaka je celim telom bio u 16m u trenutku faula, kao i Kovačevićeve noge.
(Mr. Ops, 14. avgust 2011 18:29)

Sram te bilo i vas što lajkujete ovo, verovatno vas pola nije ni gledalo.
http://www.youtube.com/watch?v=Ne6Vd1I5Jjc&feature=player_embedded
Zaustavite na 0:29 i na 0:30

dzimi

pre 12 godina

Ako c.zvezda pobedi u subotici. Zrelo ce biti za istragu, treba da se umeša i uefa na celu sa platinijem. Da bude iz 1 u 2. Kvota 30. Puta uplata pa widite gde je lova. . . Pa posle namešta partizan i predsednik fss.
(Ivan milutinovic, 14. avgust 2011 18:44)
Jel ti sad krivo sto si odvalio ovako ili si nasao dovoljno zadovoljstva u nasem porazu? Kad vec pismenosti, malih i velikih slova nema!

Emko

pre 12 godina

Veliki sam navijac crvene zvezde ovaj poraz mi je tesko pao ali nesto misim da onakva igra protiv venpilsa a da danas nema nikakvog pasa niti igra ja mislim da je ovo tsktika pred itakmicu pred ren ova tri boda se mogu stici veliko je prvenstvo a protiv rena mora da se dokaze ime zvezde kolko je njeno ime tesko za protivnike pozdrav svima i bice bolje videcete nije ovo strasno i veliki timova kao real i barselona gube utakmice od slabijih timova i to mnogo slabijih tako ZDRAVO SVIMA

Milojko

pre 12 godina

Ode titula. Sve je reseno u prvoj utakmici. Sad ce Zvezda celu sezonu da juri tri boda. A bilo je neke nade u ovaj tim kad ono penal van sesnest i sruseni su svi snovi. Dobra uvertira pred Ren radi samopouzdanja kad nam zalufaju jedno pet komada. Strasno.

mljih

pre 12 godina

@djordjevic
Sustina mog komentara (nisam gledao tekmu, lukic je u pravu itd)nije ni bila u komentaru, nego u potpisu "53r3m..." ... Procitajte grobaari malo bolje ili nek vam neko prevede. :)

Ivan

pre 12 godina

Naravno da je sudija kriv sto ste izgubili, slucajno u pitanju nije neznanje i losa igra!Ekipa Man UTD ima zastavu na kojoj je brojka koliko godina gradski rival Man city nema trofeja pa je skinuta nakon osvojenog kupa i trofeja od prosle godine.Mislim da navijaci Partizana trebaju napraviti zastavu sa brojkom 4, radi podsecanja koliko zvezda nema dugo titulu...mada vec treba uveliko raditi na zastavi sa brojem 5 jer ako se po jutru dan poznaje...

ffsd

pre 12 godina

Molimo vodje navijača Zvezde da organizuju veliki miting protiv državnog terora nad našim klubom.
(Srdjan, 14. avgust 2011 18:44)


Prijatelju koliko si postava napisao danas 50-60?

najjaci

pre 12 godina

Ja mislim da ovi namerno gube nebi li okrivili Karadzica.Namera im je da napuste nasu ligu i odu u Letonsku ligu,gde bi u borbi sa Venspilsom pokazali svoj kvalitet i sigurno bili sampioni a mogli bi da igraju pA cak i osvoje Balticku ligu,jer tamo Nema mrskih im neprijatelja iz cno-belog tabora
DOMINIRAJ

sasa

pre 12 godina

(Goran, 14. avgust 2011 18:27)
Pa,kako ste tako nepošteni,agresivni od prvog kola.Pa čist penal,pogledaj gde je igrač Spartaka,pa jel ne sme da svira penal Zvezdi.Vama su stalno penali sumnjivi,svuda kradja,nikada nećete da priznate poraz,kao da vam je neko obećao titulu(možda predsednik),a ne možete da izgradite akciju.Kakvi ste to navijači,ko da vas je Lukić sve pravio,stalno vršite pritisak,samo kradja,pa kradja,ceo svet protiv vas.

dragan mijovic

pre 12 godina

zvezda je danas igrala samo da bi igrala i bila u sustini vec na marakani mislima na ren.trener je takodje isto to pokazao jer u ekipi nije bilo kadua,evandra? znaci oni ce zajedno da pocnu utakmicu protiv rena.svi krive igrace i tako dalje ali ovo je tek pocetak sezone ima da bude tu mnogo uspona i padova,ali ako zvezda prodje ren voleo bi da vidim onda sta cete da kazete?ja verujem u igrace i u trenera, ono sto ne verujem je da se vodi hajka protiv zvezde od strane nekoliko klubova to nije tacno.tacno je samo da ima jedan covek koji ima svoji satelita svugde gde su mu oni potrebni a ako i nema negde on i tamo postavi.zvezda danas odigrala najgoru utakmicu od kada je robi trener ali imajte u vidu da za par dana igraci mogu da okrenu ovo i da izbace ren u prvu utakmicu rezultatom 3-0 marakana ce da grmi.ovom prilikom zelim da grobarima pozelim srece u utakmici sa ircima,ipak nisu irci amateri sto ce se videte za koj dan,pozdrav svima ljubitelja sporta.

I samo napred Zvezdo

pre 12 godina

@I šta sad? Posle ovog srceparajućeg analitičarskog komentara ispada da ni jedan igrač ne valja u Zvezdi? A do juče smo čitali kako imate najjaču ekipu u domaćem prvenstvu, kako rasturate, gazite, jedete živu decu. Pevalo se, titula je opet naša???
(Filosof, 15. avgust 2011 10:53)

Bitno da vi citate nase opsirne analize o igri naseg tima. Ne znam stvarno sta je u vasim glavama i koja sila vas nagoni da toliko pratite Zvezdu.

neprelazna ocena

pre 12 godina

Fudbalski savez Srbije nije zadovoljan sudjenjem sudije... Trebalo je da navlaci za domacina a da ne bude toliko ocigledno....Zvezda mnogo losa i to da napomenemo...

cristiano ronaldo

pre 12 godina

Samo jedno mi nije jasno , kako moze Kovacevic da bude kriv za "penal ", kad kao prvo on tu loptu ne sme i ne treba da prima na 20m od svog gola , krivicu za taj "penal" -( koji doduse nije ni bio , jer je faul bio van 16m) , snosi jedino Bajko , lopta se salje na protivnicku polovinu . Ko shvata i razume sustinu fudbala , on ce se sloziti sa mnom . Hvala

Slaja

pre 12 godina

E majke mi ne verujem kako ste jadni, ahahahahaha...tek prvo kolo, a vi vec poceli da kukate, te nije penal, te gol iz ofsajda, trte mrte. A sta je sa 2 gola koje ste dali iz ofsajda protiv Venspilsa, a sta je sa nedosudjenim penalom za Partizan sinoc. Bolje bi bilo da napokon pocnete da igrate fudbal i cutite! Ajde molim vas, smesni ste...

zvezdas

pre 12 godina

Gde su oni pljuvaci Kadua?Zvezda ne moze bez njega da se poveze na sredini!A sto se igre tice 3 stvari:
1.Bez Evandra i Kadua Zvezda ne postoji na sredini terena a prebacivanje Lazovica kao kreatora je najveca glupost,taj decko je prosecan krilni igrac koji ne zna da igra na sredini vec samo na krilu
2.Robi zasto pustas malog Mijailovica da igra centralnog beka pored zivog Cosica?Nije li valjda i Micko sin nekog tajkuna?Kakav god da je on je zadnji vezni i daleko je neiskusan da nam igra stopera...
3.Kaludjerovic...Danas je promasio sve sto se moze promasiti,ili kupite napadaca ili dajte sansu Mezengi
Nadam se da je ovo bio samo los dan i da uz ispravljanje nabrojanog Zvezda moze da se ispravi do Rena.U cetvrtak hocemo pobedu,sve ispod toga,ma koliko god protivnik bio jak,je neprihvatljivo.A ova 3 izgubljena boda povratite u derbiju

DraganO

pre 12 godina

Jadna je igra bila moje voljene zvezde na jos jadnijem terenu, pa zar je moguce da se igra fudbal na ovakvim oranicama, elem, nema opravdanja za losu igru zvezde osim ako mislima nisu vec na utakmici sa RENOM, sto i nije tako lose, neka su izgoreli danas pa u cetvrtak da znaju sta su i ko su u EU fudbalu. Ipak sudjenje takodje zasluzuje paznju, ovaj covek nije ni za vojvodjanske pasnjake, covek koji je namerno unistio igru na samom pocetku nekavim kosarkaskim kriterijumom, po sitemu ruzno sam te pogledao to je faul, iskreno odavno nisam video da se u roku od 15 minuta tri puta svira faul u napadu, a onda za isti takav faul na nesretnom kovacevicu nesudi. Tendenciozno ili ne svejedno, po ko zna koji put neko se nasao da svoje koplekse leci na zvezdi, pa je pokazao svog boga kako se sudi Zvezdi. Sve u svemu jadna moja zvezda, jadan teren, jadan sudija, protivnik sve najbolje.

pfc

pre 12 godina

Ej delije nebrinite se trener Prosinecki kao i uprava Crvene zvezde je odmah po zavrsetku utakmice poslala pismo UEFI da se mec ponovi ali da daju nekog slabijeg protivnika od spartaka npr. Ventspils. Pa oni moraju da svate da ne mozete vi svakog da pobedite... :)))

Nenad

pre 12 godina

Znaci prvenstvo je vec gotovo! Za tri kola ce biti +5 i to je to! Zvezda i Vojvodina ce se lagano boriti za 2 mesto. Ovde je fudbal izgubio svaki smisao! Al stvarno!!
(miki7878, 15. avgust 2011 00:14) Bice +5,kazes,Partizan koji nema veze sa mozgom znaci ne moze da kiksne?Gledao sam Novi Pazar,dali ste im prvi gol iz cistoga ofsajda,kod 4 gola,Dijara dodaje igracu koji lagano utrcava a niko od ovih ni ne pokusava da ga prati od samoga pocetka utrcavanja,peti gol,cini mi se daje Babovic,prima covek loptu pored one trojice koji krecu na njega tek kada sutira,umesto da krenu na njega barem u momentu dodavanja...Golman,onakvo dodavanje lopte igracu Partizana moze samo da bude namerno,lagano je podbo i pogodio ovoga a mogao je bez problema jace da je ispuca...Upadljivo je i to sto ih nigde po igri nije bilo,u odbrani staticni,u napadu i na sredini ih nema uopste...Ja mogu samo da kazem da sam ubedjen da ako si igrao fudbal,da ces se sloziti sa mnom da je Novi Pazar u najmanju ruku bio cudan i neverovatan...Zvezda je juce odigrala veoma slabo ali posteno i izgubila,a seti se samo Partizanovoga gostovanja u Subotici prosle sezone kada je kod 1-0 za Spartak 20 minuta pre kraja Krstajic sakom izblokirao centarsut kod leve stative Partizanovoga gola a sudija ne svira penal...

Vlayco

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!
(Vladimir, 14. avgust 2011 17:54)

BUAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..................

nemanja

pre 12 godina

ok ok ajde pljuvaci malo kulirajte.dobro zvezda izgubila i sta sada? igra se utakmica mnogo vazna za klub ove nedelje namerno ne igra danas cosic,evandro,kadu, a zasto zato sto danas pobede jeste bila vazna ali otom potom vesovic,kaludjerovic zasita ne trebaju vise da se skidaju ali uopste.lazovic je umislijo da moze da vodi igru ali je video da nemoze i da po strani mozi da igra(isto kao krasic da se provlaci tu) mazenga mora da igra od pocetka i tacka nega se muci malo i fizicki ali sta on odigra sa pola snage to kaludjerovic nemoze da odigra na dve tekme.ljudi zapamtite prvo je kolo zvezdu ceka jos sto ofanziva i zivot njoj poklanjam svoj racunajte na nas:)

pravedna

pre 12 godina

prosto je smesno gledati sudjenje utakmice sudije kaurin srdjana koji je zakleti partizanovac koji i svog sina oblaci u partizanov dres od glave do pete...raspitaj te se kjoliko je utakmica u prosloj sezoni sudio partizanu i dali su kiksnuli.dok je takvih sudija i fudbal ce nam biti ocajan.

miki7878

pre 12 godina

Znaci prvenstvo je vec gotovo! Za tri kola ce biti +5 i to je to! Zvezda i Vojvodina ce se lagano boriti za 2 mesto. Ovde je fudbal izgubio svaki smisao! Al stvarno!!

LJuba sa Banjice

pre 12 godina

Imali u ovoj Superligi još nekih klubova osim CZ i Partizana .Dosta više kukumavčenja o lošoj igri CZ i navodnoj superiornosti Partizana,a kad odu u Evropu nema ih nigde.Ajde FK RAD.

Ivan milutinovic

pre 12 godina

Ako c.zvezda pobedi u subotici. Zrelo ce biti za istragu, treba da se umeša i uefa na celu sa platinijem. Da bude iz 1 u 2. Kvota 30. Puta uplata pa widite gde je lova. . . Pa posle namešta partizan i predsednik fss.

czv

pre 12 godina

alo,zvezda je evropski sampion,ovakvi rezultati samo brukaju njen status.bolje da igraju klinci iz zvezde pa da izgubis,nego ove price.stekli bi iskustvo kroz nasu ligu i zasjali za 3-4 godine,a onda rasturali celu evropu.ovako gubimo sve,i ugled i navijace i pare......vretite djajica molim te zvezdo

Miky

pre 12 godina

Ova utakmica je 100% namestena, recimo da ovakav penal ne bi ni dete od 5 godina napravilo, tj golman je mogao da ispuca loptu. ali ocigledno se pravio glup a nije...mozda i jeste ko zna. xD za ostatak utakmice necu nista da izjavim. Navijam za Partizan ali ovo je stvarno preterano sta se radi u srpskom fudbalu.

ehh

pre 12 godina

a ne da nam produže utakmicu dok ne pobedimo,kao NEKIMA... Ako mi nemamo tim i igru,a šta vi da kažete na početku sezone?
(Željko, 14. avgust 2011 19:20)

A utakmica u Subotici produzena 6 minuta. 6 MINUTA!!!
I da te podsetim samo.. Partizan je juce jedva pobedio Novi Pazar, 5-0.

alek

pre 12 godina

pocetak prvenstva,a vi odmah krecete sa kukanjem,kriv vam ovaj,kriv vam onaj ...dokle bre vise,pa probajte MLS ligu...mozda tamo prodjete!!?!

Prva Liga

pre 12 godina

Prvo pitajte vaseg golmana kako i zasto izvodi tako peterac!!! Drugo, nije faul bio u sesnaestercu al je torbica bio na liniji kad je srusen, a linija je sastavni deo kaznenog prostora i onda se svira sta??? PENAL!!! A slobodnjak i da ne pricamo, kako se igraci boje lopte i svi okrecu u zivom zidu!!! Kad je tako ond bolje i da stanu tamo, bar golman moze odma da vidi loptu!!! Sta da se kaze Bice BOLJE !!!( evo bas crveni karton, pa sad kazite samo da nije bio crveni :):):))

grobarnp

pre 12 godina

Nekad su protiv zvezde svirali nepostojece penale, davali su joj golove iz cistih ofsajda, ali ke tadasnja zvezda IPAK BILA PRVAK SVETA.Da je ova zvezda od danas prava zvezda ona bi i pored penala (bilo pre ili posle) trebala bar go da postigne. nije Spartak ZV nekadasnji Bajern ili za ovakvu zvezdu jeste.
i dosta bre kukanja. IGRAJTE FUDBAL

tornjak

pre 12 godina

nije spartak ventspils! Nije zvezda barcelona, nije robert murinjo, nije partizan mancester, al je za zvezdu real madrid, a ren ce da zarene. Ko razume taj je afrika. Napred partizan rs te voli, do 5 uzastopne.

Mazic, Jovanetic itd.

pre 12 godina

Prekrsaji:
Spartak 36:16 Zvezda
To sve govori,efektivne igre na utakmici od 90min ima 25min...ostalo su prekidi.
Kako i da igraju fudbal...

grobar-london

pre 12 godina

Dosta bre vise price o namestanjima, penalima i ostalim glupostima. Morali biste da igrate mnogo bolji fudbal, pa onda da pricate i zalite se...
Vi ljudi nemate pojma... Imate ocajan tim, nemate nikakvu igru i to je to...
Batalite se price o Partizanu, Toletu, sudijama itd... postali ste jadni sa tim pricama.
Vi jednostavno nemate Tim..
Pozz svim Grobarima

Spartaceeee....

pre 12 godina

Kada sam ja rekao da ce vam 7:0 unistiti sezonu, svi su se smejali... Isto kao i nama sa Rilom ( 8:0 )...
Ali siguran sam da je tole kriv ...

Milisav

pre 12 godina

Sasvim je jasno da su za sve krivi zapadne sile i Vatikan koji su preko domacih izdajnika i stranih placenika udarili na stub srBstva... Igrajte fudbal paceri jedni!!!

Mister No

pre 12 godina

Ocajna Zvezda, ali i pored toga Spartak nije mogao da da gol koji nije sporan... Nema veze, sta je tu je.
Ne znam zasto neki vec uveliko komentarisu "sledeca sezona"... Sezona je duga, ovo je tek pocetak, a prvi macici se u vodu bacaju. :)
(Caj, 14. avgust 2011 20:02)

Ha ha ha!!! Bacaju se vasi, nasi jok. Mi to cuvamo.

juznjak

pre 12 godina

alo,bre, vi iz subotice!
pa da li ste znali sa kim ste igrali??
te 7-0..te pokorice evropu...titula...pa bari i tokio...plus, ima ih uvek po 100 000 na stadionu:)))

a vi?
2-0:)))

stvarno ste neobavesteni:))
nema sportski zurnal tamo?:))

Bojan Jankovic

pre 12 godina

Zao mi je navijaca koji se vise raduju porazu Zvezde nego pobedi svog kluba. Toliko o navijacima Partizana.

A sada o utakmici. Penal je bio cist. Kovacevic ga je oborio rukama, ne nogama. Slobodan udarac kod drugog gola Spartaka nije morao da bude, ali primiti gol iz onakvog slobodnog udarca je sramota za golmana i za zivi zid.

Sto se nase igre tice za pocetak se Zvezda treba resiti Reljica, Vesovica, Kaludjerovica, Vilotica, Tosica, Adija, itd. Takodje po meni Bajkovic nije nikakav golman. Barem nije za Zvezdu koju mi prizeljkujemo. Em se na nekim od njih moze zaraditi (povratiti neka para), em se na taj nacin otarasimo igraca koji nemaju kvalitet, ili nemaju nameru da najzad pocnu da konstantno pruzaju svoj maksimum u Zvezdi.

I to bi bio samo pocetak.

PAOK

pre 12 godina

Postoji jedna neverovatna cinjenica.Kad god navijaci komsinice pocnu da skandiraju protit Toleta,odma im uvale gol.Ako nastave tako,nema brige za Partizan.

zoran

pre 12 godina

Pa ljudi ovaj nas fudbal je komedija.
Spartak ,bukvalno, veze nema...sta reci o Zvezdi - tuga.

Zvezdina igra zavisi od jedinog igracha i to je Evandro. Ovi ostali su zalutali. Znachi, stavish Evandru flastera i tu je prichi kraj. Ochaj...ochaj...protiv Rena ce biti masakr...

zulu warior

pre 12 godina

Realno, oba gola su sporna, ali to nije opravdanje. Mi smo njih posteno trebali da pregazimo, damo gol vise. Ali kako, kad Kaludjer promasuje zicere i dalje. Dajte Mezengu! Ne mogu vise ovo da gledam! Ostali nonsalantno, kao da su se isuvise uzdigli nakon one visoke pobede. I Vilotic neka ide vise. Jako precenjen igrac. Ukazacu na par situacija, gde je bio iskljucivi krivac, a to je eto bilo npr. protiv Partizana, Kleov gol van sesnaesterca je bio pored Vilotica, kriv je za obe sanse Ventsplisa u revansu, ispada iz igre kao pocetnik. Kriv je za drugi gol danas. Pogldajte snimke. I jos mnogo drugih sitaciju prosle sezone, iako sam to opravdavao tada odsustvom zbog bolesti. Realno, ovoj ekipi i te kako fali jedan dobar i siguran stoper! Kao i strelac.

new.york.city.boy

pre 12 godina

Vatreni sam delija ali ovo je STRASNO.igra 0,kolektiv 0,napad 0,kaludjerovic -1.zvezda igra ocajno,ove godine se borimo za drugo ili trece mesto,ovo je realnost Crvene zvezde i ne treba se zamajavati.Grobari cestitam Vam titulu unapred.A to vadjenje za penal i sudije nije na mestu,pa mi njima treba da damo 5 iz zezanja ali tako je kako je.

Delije poltroni sram vas bilo

pre 12 godina

Znam sve,znam u kakvim hotelima odsedaju ti tobože veliki Srbi delije ne znam da li ti hoteli imaju 5 ili 6 zvezdica,znam kako žive vodje ne rade ništa na njima par hiljada evra garderobe voze dobra kola,profesionalni navijači itd.Svi vi zvezdaši koji verujete Lukiću i ekipi kažem da ovu godinu zaborave što se tiče titule.Nastavite slobdono da kupujete godišnje i da idete po gostovanjima i da verujete velikom Robiju(pomoćni trener Dinama Z),ja sam prestao da idem na tribinu od onog derbija kad su srbende bojkotavale zbog velike subote i taj derbi je rešio prvaka,te iste navijače baš briga za Zvezdu,vidimo za Zvezdo do nekih boljih vremena....do tada bez mene i svih pravih najvijača.

Grobari s tobom sve do pobede

pre 12 godina

A niko ne pominje negodovanje domacih navijaca povodom nadoknade vremena od 4 minuta za prvo poluvreme i 6 minuta nadoknade za drugo poluvreme?

Ogi

pre 12 godina

Molim sada nekoga, ali najozbiljnije, da mi kaže konkretno šta je to Prosinečki doneo Zvezdi? Evo, sad je tu već nekoliko meseci, isti igrači su na okupu, imao je svo vreme ovog sveta da nešto napravi i šta smo dobili? Imamo li igru? Imamo li bilo šta? Kao i svi navijači obožavam Roberta, ali ruku na srce on je fudbalska legenda ali NIJE trener.
Manimo se MOLIM VAS priča o sudijama. Mi NEMAMO tim. Mi NEMAMO igru!!!

Danas nije bilo 5:0, ali će u četvrtak biti 0:5

pre 12 godina

Ovaj Spartak ih odučio od fudbala. Treba da su presrećni sa samo 0:2. Očekujem da im se u četvrtak vrati za ovoliku količinu sreće koju su danas imali u Subotici.

ijavolimpartizan

pre 12 godina

Ovi suboticani nisu culi da ce cigani u milionskom broju izaci na ulice ukoliko ne uzmu titulu i ove godine...igraju se s vatrom..ccc :)))

Citam komentare...vi ste strasni...pa,trener Vam je priznao PORAZ...alo,rodjaci...Najjaci su oni koji nisu ni gledali utakmicu akomentarisu kako su razne javne i tajne organizacije upletene u zaveru...jbt,u ovoj zemlji izgleda nema nista prece od zvezde pa se ceo drzavni vrh i svi biznismeni samo bave njome...

Molio bih Partizan da nastavi da IGRA FUDBAL a Zvezda neka i dalje trazi razloge u sudijama,namestanjima,raznim uticajima sa strane ( A NIKAKO U SAMOJ SEBI)...

Dik Tu Kava

pre 12 godina

Nisam mogao da izdrzim kad sam ovo video:

Meč je posmatrao i izaslanik Rena, koji je s vremena na vreme, gledajuči igru Zvezde, komentarisao:"Mama mia", smeškajući se.

Ahahahahahahahaha...

handsinashes

pre 12 godina

Nisam mogao da izdrzim kad sam ovo video:

Meč je posmatrao i izaslanik Rena, koji je s vremena na vreme, gledajuči igru Zvezde, komentarisao:"Mama mia", smeškajući se.

Ahahahahahahahaha...
(Dik Tu Kava, 14. avgust 2011 21:38)
najbolje da francuz kaze "mama mia". koje gluposti.

Samo napred Zvezdo

pre 12 godina

@...i da.. gledacu Zvezdine utakmice jer mi je juce bilo neverovatno uzivanje gledati kako ne mozete da se sastavite sa loptom. Ali uzasno me nerviraju tipovi poput tebe koji se foliraju da samo u svoje dvoriste gledaju a znaju ko je ekonom u protivnickoj ekipi.
(uhh, 15. avgust 2011 12:21)

E, pa druze, onda stvarno ne znam sta da ti kazem.... mozda da nastavis da nas pratis i dalje, pa se raduj kad budemo losi ili tuguj kad igramo dobro. Uzivaj maksimalno. Ja iskreno, pogledam po neku utakmicu Partizana kad sam kod kuce i bas nemam sta drugo da radim (kao danas npr.) i nema nijedna bolja tekma na tv-u u isto vreme i pored svega toga nikada nemam toliko paznje i volje da odgledam vise od pola sata. Najiskrenije! Glupo da se kunem :) A da analiziram Partizanovu igru i da polemisem o njihovoj formi, odnosima u klubu i slicno?? Pa morao bih da budem zesci vilenjak pa da radim to sto vi radite.

sima

pre 12 godina

Svi komentarisu sudjenje,a niko da kaze pravu stvar,a to je da zvezda igra ocajno,gledam i prosto ne mogu da verujem da ne mogu da sastave jednu akciju kako valja,kakvo crno sudjenje, prosto zvezda igra OCAJNO za sada...

djordjevic

pre 12 godina

Nisam gledao tekmu, moguce da je Zvezda stvarno igrala lose, ali...
.
.
.
Ja sam dugo mislio da Lukic preteruju, medjutim cini mi se da je za 99% stvari u vezi sa namestanjem utakmica u pravu...
(53r3mV4m53UU5t46r084r5k4!, 14. avgust 2011 19:46)

Ovo je najjaci komentar IKADA. Dokle je to otislo...Ne gledati utakmicu, a onda posle komentarisati i menjati misljenje nakon neodgledane utakmice, sto je mnogo- MNOGO JE.

mojeime

pre 12 godina

Ja bih samo kao navijac Vojvodine da pitam objektivne simpatizere Zvezde kad se vec zale za penal.
Zasto niko od njih ne komentarise da je Kovacevic trebao da dobije crveni kao vrata!
Zadnji igrac plus nameran faul, pa sad i da je u kaznenom ili ne ovaj je crveni morao da dobije!

Muka mi je vise od toga kako ste vi posteni a ostali kradu, kradete i vi i crni vam brat, razlike nema!

ehh

pre 12 godina

A ove sezone, ako Zvezda ne bude prvak imam insajder informacije da ce bivsi igraci Zvezde poput Vidica i Stankovica bojkotovati Karadzica i dres reprezentacije, a i spremaju se cistke i namestaljke u prvoj Futsal ligi Srbije
(vladimirkg, 14. avgust 2011 19:51)

Znaci, Zvezda nikako ne moze da izgubi zbog lose igre i loseg vodjenja ekipe nego samo ako je namesteno prvenstvo. Te price za Vidica i Stankovica, i price za mali fudbal pricaj svojim ortacima ispred dragstora. Glupo je da ti se narod smeje ovde. Strasno.

grobar Makedonija

pre 12 godina

Srpska Barselona.....ahaaaaaahahahhahahahhahaaahh
I posle bice opet Tole kriv ...c c c c..koji ste vi pacenici, uvek nesto zavere, ovo-ono.Pobedite Spartak, pobedite DVA puta Partizan i nikad vam Tole nece moci nista !!!
Lak recept, al za to treba da ste danas pobedili i da DVA puta RASTURITE Partizan.Zar je to tesko??? :)))
Ajmo iz pocetka...
...ahahaaaahahhahhaahaa

Zrakoprc

pre 12 godina

Zašto maloj oči suze, svi to sada znaju
stavio je čika Tole, rena na kobaju!
Vizija o tituli, malo joj se muti,
dobiće je, ne brinite je k'o licencu Žuti :)

zoran

pre 12 godina

Ljudi, da li se ovo zaista desava? Da li je moguce da protiv najtrofejnijeg i renomiranijeg kluba sa ovih prostora sudija moze ONAKO tendendiozno da sudi? Prvo ne svira faul nad kovacevicem da bi njegov faul potom "postao" penal. Onda onaj slobodnjak posle CISTOG starta na loptu.. i VRHUNAC komedije cist start na loptu mijailovica, ali ok, ajde, neoprezno sa dve noge.. u najgorem slucaju za faul, mozda zuti.. ali to postaje direktni crveni? Dalje i ne gledam, ovo je farsa.
(Sabre, 14. avgust 2011 18:59)


Nisi video najvazniju stvar. Zvezda pojma nema. Ochajna igra, bez jedne ,jedine ideje. Kakav crni sudija....ova Zvezda ne bi bila u 3. ligi u Engleskoj.

s.

pre 12 godina

@(Raša, 14. avgust 2011 21:45)

to!, raso, srbine - ko nije istog misljena kao ti je protiv tebe.

zvezdasi, vi ste, blago receno, pomalo izgubljeni.

fer442

pre 12 godina

Vidim Zvezdaši se bune na suđenje. A šta imaju da kažu na to što je utakmica bez ikakvog razloga produžena za čak 10 minuta (4+6)?

HAHAHA

pre 12 godina

Ladno lik ostavlja isti komentar dva puta, a potpisuje se sa dva razlicita imena. Jao bre Zvezdasi mnogo ste nisko pali. Shvatite da samo od vas zavisi kako cete da igrate... eeee... pogledajte igru vaseg tima pa onda pricajte, igrate ocajno.

realno je tako

pre 12 godina

Mogu se kladim da ustvari saradjuju Tole i Lukic i na kraju dele pare,bas ih briga,a dogovore se da jedan drugog pljuju i to je to. Jednostavno

Ica KG

pre 12 godina

"Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,
slavni dani naše prošlosti...
Da i deca naša na Marakani
raduju se svetskoj tituli!"

1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa

Trenutno imamo ubedljivo najjači tim u Srbiji i nikome nećemo dozvoliti novo otimanje titule! Pozdrav od nekoliko miliona navijača Crvene Zvezde!
(Vladimir, 14. avgust 2011 18:04)
Evo covek je sve rekao! Bajke su na drugom spratu.
PRTIZAN SAMPION!!!

NeLePFC

pre 12 godina

Objasnite ovim Subotičanima da se ne igraju tako sa STUBOM SRBSTVA...Verovatno ljudi ne znaju da oni imaju Bari i da su pobedili moćne letonce 7-0!

Lokalac

pre 12 godina

@Statistika na kraju poluvremena!
Posed lopte 70% u korist zvezde!
Prekrsaju 20:8 za Spartak!
KArtoni za SPARTAK 0!
Jel moguce da neko napravi 20 prekrsaja i da nema niti jednog zutog??
Sta? Cela ekipa svih 10 igraca je napravilo po 2 prekrsaja, niti jedan nije 3 za zuti?
(MilanCZ, 14. avgust 2011 18:25)

Alo rodjace, pa ko kaze da je tri faula zuti karton? Moze jedan igrac da napravi i 15 faulova a da ne dobije ni zuti ako su to sitni prekrasaji. Nije ti ovo vaterpolo ili rukomet.

Marko

pre 12 godina

Pobede Ventspils i misle da su prvaci sveta a realno su u Letoniji mogli glat da izgube! Da li iko od vas navijača Zvezde misli da realno ima pravo da priča o suđenju??!! 100 godina da vas kradu sudije na svakoj utakmici ne bi vas pokrali dovoljno koliko ste vi druge pokrali! Mada sam ja rekao posle tog nesretnog Ventspilsa i sad kažem jedna utakmica ne znači ništa! Gledao sam juče Ren, to je strašno koliko su brzi i snažni...

cezar

pre 12 godina

Pošto je ovde gomila grobara za glupim komentara evo da i oni nešto pametno nauče:
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991.
(Kud si pošo Stojke, 14. avgust 2011 19:49)

Pa mozes ispisati tu godinu 300 puta kao i mnogo poznatiji klubovi kojih nema sad na evropskoj sceni.mislim da navijaci Zvezde zive u proslom vremenu previse a izgleda i fudbaleri jer od te godine koju stalno potencirate imate debeo minus u titulama,ne samo u fudbalu vec na sve strane.

TIGER

pre 12 godina

Ko kaze da je u sesaestercu on ne vidi dobro.
Penal ne postoji.
(Jo, 14. avgust 2011 19:42)

Taj link koji si postavio, zaustavi na 0:30, pogledaj dobro gde se nalaze ruke vaseg dragog kapitena pa onda pricajte da li je penal bio ili nije... On nije faulirao igraca dupetom koje mu je bilo van 16, nego rukama...
Crveni karton igraca Zvezde nije bio direktni crveni vec drugi zuti koji rezija nije dobro pokazala... Mali je vec imao jedan zuti karton, bar su na mondu tako napisali da je on dobio drugi zuti za start koji nije bio nimalo naivan...
Usput zelim vam jos mnogo ovakvih igara u domacem prvenstvu ali i da izbacite Ren, mada ruku na srce i ako ih kojim slucajem dobijete ovde u Francuskoj necete sa ovakvom igrom proci ispod 5 komada...

Dragan BG SRB

pre 12 godina

@bojan jankovic majstore, navijac sam partizana (normalan), ali sve sto si napisao ja mogu da potpisem... ali sve, i za penal i za slobodnjak i za golmana i za neke navijace partizana... svaka ti cast na objektivnosti i SRECNO U EVROPI!

Miki Tmm

pre 12 godina

Pa nije svaki tim jak kao Ventspils. Ja sam cuo da ti Letonci u stvari igraju skvos, i da su u Beograd dosli u papucama, pa su tu kupili i prvi put videli kopacke. Prosinecki rece da jedva ceka da pocne nova sezona. Sad jedva ceka da se zavrsi. Realno stanje stvari na tabeli.

Zlocko

pre 12 godina

Ako racunamo da je ovo samo prvo poluvreme kada pisem imam jednu konstataciju a to je da Zvezda bez Evandra nema kreativnost kakvu ima kada on igra... Spartak je dao gol , imao je jos jednu sansu Mirica , Zvezda bez stopostotne sanse. Previse dodavanja ,malo jednostavnosti,los rezultat za Zvezdu ali i 45 minuta da se mnogo toga promeni...

Djole

pre 12 godina

Dokle ce vam sudije biti krive? Da bi pobedili morate dati gol! Ipak nebrinite Njegus ce vas spasiti. Tole vam je sredio peticu zaljucenu Renom

zoran

pre 12 godina

Ma ljudi, pustimo penal...sada je 2-0 (63. minut) za Spartak i pogledajte igru Zvezde...ljudi gledajte IGRU, ako je uopshte postoji....ocahjno, ochajno...

Molle

pre 12 godina

Zvezda očajna, suđenje još gore. Čestitam Subotičanima, ali moram da napomenem da naslov i nije adekvatan i koliko god ja bio veliki navijač Zvezde, samim takvim tendencioznim naslovima, tipa ''Debakl'', bukvalno ne dozvoljavate nikome sem Zvezdi i Partizanu da uopšte pobede.

DejanSU

pre 12 godina

Prošle sezone Zvezda je pobedila Spartak 2:1 u gostima zahvaljujući nepostojećem penalu i golu iz ofsajda, tako da je sad samo vraćeno milo za drago...

ohohohoho

pre 12 godina

Nisam mogao da izdrzim kad sam ovo video:

Meč je posmatrao i izaslanik Rena, koji je s vremena na vreme, gledajuči igru Zvezde, komentarisao:"Mama mia", smeškajući se.

Ahahahahahahahaha...
(Dik Tu Kava, 14. avgust 2011 21:38)

Ren, cuveni klub iz Italije...

Kalimero

pre 12 godina

Da čujem sada one napaljene klince što danima ostavljaju komentare tipa: Opaki smo, najbolja ekipa u Srbiji, gazimo, Robi ti si car... A lupaju mi minuse kada napišem da je rano za prognozu jer Zvezda nije odigrala ni jednu ozbiljnu utakmicu niti u pripremama niti u kvalifikacijama!

Gordan

pre 12 godina

Kao sto je svako normalan i mogao pretpostaviti, ova jadna Zvezda nastavlja tamo gde je stala na kraju prosle sezone, i tako ce da bude jos dugo, sve dok se ne otarase i nesposobnog trenera i jos goreg rukovodstva, a u medjuvremenu, mi navijaci cemo i dalje da se stidimo. Naravno, izgubice sramotno i od Rena, ko god se nada necem boljem je podlegao praznim pricama jos praznijeg trenera.

ehh

pre 12 godina

Molimo vodje navijača Zvezde da organizuju veliki miting protiv državnog terora nad našim klubom.
(Srdjan, 14. avgust 2011 18:44)

Zato sto primate gol iz slobodnjaka sa 35 metara?
Zato sto protiv Zvezde ne sme da se svira penal?
Zato sto ti mislis da faul na liniji kaznenog nije penal?
Zato sto je vas trener cestitao Spartaku na boljoj igri i zasluzenoj pobedi?
Zato sto ste za 4 sezone promenili preko 100 fudbalera?
Pravi ti miting protiv uprave svog kluba jer ces vec protiv Rena videti gde se nalazite.

SRAMOTA!!!!

pre 12 godina

Zar se priznaje gol iz slobodnog van sesnaesterca???

Sramota, Tole namestio penal, slobodnjak, upravu, Vesica, Prosineckog, Dostanica, Lukica, Ren, Slovan, Covica,... jesam li nesto zaboravio???

shone

pre 12 godina

ma sta hocete bre?ceo zivot vama neko drugi kriv,nemate mikakvu ekipu,nemate pojma,aumesto to da priznate vi trazite drugog krivca i tako uvek,bruka ste za srbiju,kako vas nije sramota, bruka bruka,i bruka

u istom loncu

pre 12 godina

Molimo vodje navijača Zvezde da organizuju veliki miting protiv državnog terora nad našim klubom.
(Srdjan, 14. avgust 2011 18:44)

možete pod ruku s torcidom, ona je svojevremeno pisala "peticiju za jakog hajduka"...

Zvezda u srcu, Lukicu odlazi

pre 12 godina

Pa ako nas Spartak ovako dobije i rezultatski na terenu onda stvarno vise ne znam. Jel mozemo jadnije da odigramo?! Lukicu odlazi bre!

Lala iz Banata

pre 12 godina

Ili je Robi svesno zrtvovao utakmicu zbog Lige Evrope ili su ovi zaboravili igrati fudbal preko noci.
Uz svo postovanje prema Spartaku,Zvezda je danas pobedila samu sebe,a tek onda izgubila od Spartaka.
Smesno je bilo gledati ovu igru,greske...igraci mogu da pogrese,ali da gresi ceo tim celu utakmicu...previse.
Sve u svemu,ovako ocajna igra je dno dna i ne moze se vise ponoviti,pa i da namerno lose odigraju.

Sevojno

pre 12 godina

Svi pričaju kako je Zvezda pukla kao oblanda (što je potpuno tačno), a ja hoću samo da uputim veliki pozdrav i čestitke Zoranu Njegušu i igračima Spartaka...

Sevojno u Evropu (kada već Zvezda nee zna)

Boban Jeftic

pre 12 godina

Od sad svi klubovi u Prvoj Super Ligi dace 2 fore Zvezdi izuzev Partizana koji mora dati 3 fore nebili pobedila i nebili se utesili ovi navijaci koji pate cetri godine a najverovatnije ce i petu patiti.

Petar

pre 12 godina

A i da nije bio penal ko sto kazete onda je slob. udarac na ivici sesnaesterca i crveni karton za Kovacevica, zar ne? A to je gore nego penal, strucnjaci...ccccc...

Spartak supersila, Ren vanzemaljci

pre 12 godina

Jedan nula gubimo i nema igre. Naravno, kriv će da bude sudija. Samo mi ne ulaze u glavu priče- titula, evropa. Ja za to ne vidim nikakvo pokriće. Bar za sad...

daca

pre 12 godina

dupla kruna,na vrhu evrope.....hahahahah Pa ni suboticu nemozete da pobedite....hahahahaha....a da tole ili papa ili cak noriss vam je sigurno kriv..hahahahaha....

Zeca

pre 12 godina

Sto je Zvezda mocna hahaha. Verovatno ce se Lukic i kompanija se zaliti na teren i sudije i naravno na Toleta, opasan ovaj Spartak hahaha?

ljiga evrope

pre 12 godina

Evo,vec gledam: momci su vec mislima bili u utakmici protiv Rena,bla bla bla....e cobani jedni,brukate taj dres gde stignete,na tribine ja vas ne bih pustio!

Igor

pre 12 godina

Ocajna igra,ma i vise od ocajne...ja bih to po kratkom postupku po 50% od plate...ren ce nas pokidati,ako ne na marakani onda u revansu...a sto se tice dva gola,za oba je kriv sudija i tu nema sta da se prepucavamo,to je vise nego ocigledno,mada necu da kazem da je tole kriv ili ne znam vec ko,sudija je jednostavno pogresio i to se desava

dule

pre 12 godina

gubljenje je deo sporta. niko to ne voli, ali ipak smatram da su navijaci a i igraci bilo kog kluba nerealni ako ocekuju samo pobede. zvezda je bila gost - sto znaci neka prednost spartaku. nije kao marakana, ali ipak kod kuce je druga prica nego na strani. pocetak sezone je, i oscilacije mora da bude u igri svakog tima. ova zvezda je ok tim, ali nista narocito. imali smo ninkova, a i kaludjerovic pokazuje dosta, i to je to po meni. ostali igraci su zamenjivi i to dosta lako. jedva cekam nastavak sezone, jer ma sta bilo navijam za zvezdu. mislim da uprkos porazu smo sa partizanom favoriti za titulu...a evropa sta bude nek bude. nema tu iskustva, a ni sredstava za nesto grandiozno. i to treba objasniti igracima da se ne loze na neka nadanja i snove, pa nek plate budu premije i bonusi osnovani na rezultate i pobede, a ne prosto samo za nastup u timu.

L0shMI

pre 12 godina

Jbte Evropska Zvezda :D Jel bese ministar Jeremic obecao titulu? K'o sto je obecao i Kosovo u Srbiji i Srbiju u EU. Tako nesto bese? :)

Poslastica

pre 12 godina

Partizan je za klasu bolji od pazaraca ali se pazarci malo razlikuju po igri od nekog seoskog kluba. Misljenja sam da je Samrok sa danasnjih 6:0 nocna mora Karadzicevcima i njihova poslednja evropska utakmica
(jugo SEVER, 13. avgust 2011 20:23)

Ahahahahahaha!

PeterPFC

pre 12 godina

Gledam samo na sta kukaju ovi. Penal cist kao suza! Levom rukom hvata levu nogu u sesnaestercu.

Faul? Hahaha! Sporan i faul na pola terena? I faul moze da se svira, kao sto je i bilo, za povlacenje za rame.

Stanoje

pre 12 godina

Zuti,dodji sutra u 5 sati i 5 minuta da igramo jamb.I ponesi torbicu sa 2l Zlatibor vode-kazu osvezava.Imam i neku prasetinu s renom,al to cemo za par dana.

toma

pre 12 godina

Moze da se desi da ti sudija svira penal na ivici sesnaesterca da milimetri odlicuju, ili da te lopta slucajno pogodu u ruku kao Miljkovica porotiv Genka, to su nijanse, ali ako se jak i dobar tim, daj protivniku 3-4 gola pa takvi detalji nece odlucivati pobednika.

mare037

pre 12 godina

A sudija prvo poluvreme produzi za cetiri, a drugo za sest minuta!!! I onda se bunite na sudije?? Licemerno! Mada sta se ja cudim, vas Babarogic i vodi sudijsku delegaciju!

penaldzija

pre 12 godina

Pa ljudi, nije penal zbog starta nogama vec ga je rukama uhvatio za nogu. Zvezda nema igru, nema ideju, nema apsolutno nista. Treba biti realan I priznati to. Ja se nesecam kada je zvezda imala losiji tim.

!!!

pre 12 godina

Zanimljivo da se nijedan igrac zvezde ne buni ni za penal ni za slobodnjak... Ali siguran sam da ste vi videli bolje...
Realan rezultat bi bio 2:0 sobzirom na onu precku, zvezda jedna velika 0!

Samo Zvezdu volim ja jer je ona njabolja

pre 12 godina

Kako je ovo moguce? Unapred znamo da je tradicija prvog kola ubedljivo protiv nas umesto da to predstavlja motiv vise, mi ponovimo poznatu gresku.

Аки

pre 12 godina

(Samo Zvezdu volim ja jer je ona njabolja, 14. avgust 2011 21:36)

Синовац, погрешио си, пише се Звезда је најбола!
Лукићу издржи, Аџићу издржи, Просинечки издржи, није ово најгоре што је могло да се деси. Најгоре тек следи ...

Pravopis majka

pre 12 godina

Veliki sam navijac crvene zvezde ovaj poraz mi je tesko pao ali nesto misim da onakva igra protiv venpilsa a da danas nema nikakvog pasa niti igra ja mislim da je ovo tsktika pred itakmicu pred ren ova tri boda se mogu stici veliko je prvenstvo a protiv rena mora da se dokaze ime zvezde kolko je njeno ime tesko za protivnike pozdrav svima i bice bolje videcete nije ovo strasno i veliki timova kao real i barselona gube utakmice od slabijih timova i to mnogo slabijih tako ZDRAVO SVIMA
(Emko, 14. avgust 2011 19:41)
HAHAHAHAhaha Cool story bro!

Filosof

pre 12 godina

(I napred Zvezdo, 15. avgust 2011 01:05)

I šta sad? Posle ovog srceparajućeg analitičarskog komentara ispada da ni jedan igrač ne valja u Zvezdi? A do juče smo čitali kako imate najjaču ekipu u domaćem prvenstvu, kako rasturate, gazite, jedete živu decu. Pevalo se, titula je opet naša???

ventspils

pre 12 godina

bravo tornjak oce da ga zarene! Ja razumem ja sam afrika. A ti si legenda. Se kladimo da bi zvezda dala opet 7 ventspilsu hehe. Za njih je rudar iz prijedora atletiko madrid. Napred partizan do 5-ice.

uhh

pre 12 godina

Bitno da vi citate nase opsirne analize o igri naseg tima. Ne znam stvarno sta je u vasim glavama i koja sila vas nagoni da toliko pratite Zvezdu.
(I samo napred Zvezdo, 15. avgust 2011 11:14)

Evo da ti pojasnim. Ja kao vatreni navijac Partizana najvise pratim svoj klub sto je logicno. Isto tako je logicno da cu posle mog kluba u velikoj meri pratiti desavanja u kuci NAJVECEG RIVALA. Dakle, ako izgubite od nekog osrednjeg kluba, doci cu na vase vesti da se smejem komentarima i verovatno da upisem koji kako bi se lepse osecao sto patite. Dakle, sto se nase lige tice, koliko cekam da Partizan pobedi toliko cekam da Zvezda izgubi i da.. gledacu Zvezdine utakmice jer mi je juce bilo neverovatno uzivanje gledati kako ne mozete da se sastavite sa loptom. Ali uzasno me nerviraju tipovi poput tebe koji se foliraju da samo u svoje dvoriste gledaju a znaju ko je ekonom u protivnickoj ekipi.

Tiger Woods

pre 12 godina

Želja tih monstruma je da ni u jednom sportu Zvezda više ne postoji! Nažalost, jako blizu su svog cilja. Svaki drugi klub bi već davno nestao, ali Zvezdu u životu održava samo velika ljubav njenih navijača. I nada... nada da će zločinci odgovarati i da će kao i italijanski Juventus morati da plate za svoj pokušaj potpunog falsifikovanja istorije sporta i njegovog obesmišljavanja!
NE DAJ SE ZVEZDO, DVE TREĆINE SRBIJE JE UZ TEBE!!!
(Svarog, 15. avgust 2011 01:35)

Druze, pa tebi bas nije dobro... evo ovako..

KK Crvena Zvezda je zivela na drzavnim jaslama, hronicno je uplacivano ukupno oko 10 miliona eura za 10 sezona (nama NIJE ni pola od toga), dovodili ste Pesica, Zmaga, Trifunovica, Sakotu, Gurovica i druge igrace, ali ste pukli zahvaljujuci mesetarima u upravi i dosli do stecaja, do PRODAJE GRBA zamalo, igraci nemaju 'leba, ej bre! I KO JE KRIV - Tole, drzava, ti, ja ili vase usijane upravljacke glave? Pojeli ste novac i dugujete milione, ko vam je kriv! MI NISMO..

VK Zvezda, isti slucaj.. kao sto je i VK Becej postao provincijski klub posle odlaska generalnog sponzora.. VK Partizan je nasao sponzore i zaplivao u Evro vode, a i dan - danas je drzava nesposobna i neangazovana po pitanju Partizana, sve do ove titule EL momaka kojima i dalje KASNE PLATE, vidim drzava nas bas svojski pomaze..

FK Zvezda, kao slag na tortu... Pre 4-5 godina, imali ste STRASAN TIM, jak kao Zemlja, mozda i najjaci posle 1991. Zigic, Pantelic, Jankovic, Lukovic, Bisevac, Basta, Kovacevic, Milovanovic, pa stranci, Burzanovic i drugi.. Prodali ste ih za cirka 25 miliona, a onda objavili dug od isto toliko 25, NEVEROVATNO! Dakle, ispada dug je bio 50 miliona?!?!, sto nema ni Bajern, a ne vi ciji je budzet 10 puta manji od njihovog!

Prosto - nasamario vas Piksi, posle DEN TANA i IVIC, zatim TOPLICA i vi ste tu pukli kao tikva! Dovodite polovnjace, treneri izlizani (osim Robija tu i tamo), igraci nemaju veze sa vezom, ispadate od salabajzera, NE MOZETE DOBITI DERBI... ko je kriv, ti, ja ili vase kvazi uprave...?

Boba

pre 12 godina

Igrali u crvenim dresovima da bi posle 10 godina srusili tradiciju i pobedili u 1-om kolu.Mogli su da igraju samo u gacama , ali nevredi.Inace, ziv sam se iskidao od smeha kad je Kaludjerovic u 36-om minutu promasio ceo fudbal.HA - HA -HA

Komsinica keceljica

pre 12 godina

Definitivno,na pomolu je transfer veka."Marakana" potpisuje za Partizan na neodredjeno.Naravno,samo objekat i infrastruktura.Ostalo nije vredno pomena.

djordjevic

pre 12 godina

Zar se priznaje gol iz slobodnog van sesnaesterca???

(SRAMOTA!!!!, 14. avgust 2011 19:02)

Pa ja mislim da se priznaje samo ako je od stative. Tako da je ovo bilo bas sumnjivo...hihihihi

nikola

pre 12 godina

zbog vas me je sramota da kazem da navijam za zvezdu. robi, tebi jedni ne zameram nista. idi iz ove rupe i spasi se. fudbaleri i rukovodstvo - svi mars napolje

Krle

pre 12 godina

Vas je Spartak ponistio na terenu, a vi bijete glavu da li je bio penal ili ne. Trebao je da bude i crveni za Kovacevica, pa nije. Toliko o velikoj Zvezdi koja gazi sve pred sobom...smesno. Svaki iskreni navijac Zvezde ce reci da ste odigrali ocajno i da niste ni zasluzili pobedu, a to jeste realna slika sa terena. To sto po statistici imate posed lopte, ne znaci da ste sa njom nesto znali i da uradite.

ljubisababic50

pre 12 godina

evo vec na startu i zvezda je vec izgubila korak koji ce tesko nadoknaditi , a mislili su da su vec prvaci .opet su imali veoma los izbor pojacanja a nije ni cudo ko ih dovodi pa yi ljudi mozda misle da nesto znaju o fudbalu...

Grobar Ni

pre 12 godina

Igrali u crvenim dresovima da bi posle 10 godina srusili tradiciju i pobedili u 1-om kolu.Mogli su da igraju samo u gacama , ali nevredi.Inace, ziv sam se iskidao od smeha kad je Kaludjerovic u 36-om minutu promasio ceo fudbal.HA - HA –HA
(Boba, 14. avgust 2011 19:31)

Ух, како то да ти је смешан будући репрезентативац?

Da se ne lazemo vise, ocajna igra! I pored sudija, sa dobrom igrom bi smo tukli i raspali partizan, jer trenutno imamo najbolji tim u zemlji, ali nesto nije u redu u glavama momaka...
(Mozzart, 14. avgust 2011 18:55)

Далеко сте ви од тога да имате најбољи тим у земљи. Ваш тим је један од најслабијих, али ваш агитпроп чини чуда. Убедили су вас у неистину, а ви им верујете.

I napred Zvezdo

pre 12 godina

Znaci hajde sada da zanemarimo to sto je Spartaku poklonjen penal, kao i onaj slobodnjak iz kog su postigli gol i da budemo realni i da kazemo da je Zvezda odigrala OCAJNO!
Bajkovic - Indijanac. Postavlja 2 igraca u zivi zid i prima gol kroz usi. Pri tom, ta dva nesrecnika se razmaknu kad Bratic izvodi slobodnjak. Prilicno rizicno dodao Kovacevicu kod situacije sa penalom.
Mikic - Iako u nekoj utakmici bljesne, jasno je da ce tesko zameniti Ninkova.
Vilota - Sarlatanski odigrao danas, kao da stvarno ima neki problemu glavi.
Mijailovic - Ne znam zasto Prosinecki toliko forsira to deriste!? Hajde - de, jeste on buducnost Zvezde i treba ga ubacivati zadnjih pola sata u situacijama kada je vec pobeda osigurana, ali sa ovolikim forsiranjem (pogotovo na mestu stopera) Prosinecki mi pocinje da deluje vrlo neozbiljno.
Tosic - Svaka mu cast, mozda i jedini koji je danas pokazao borbenost, zelju, pa i znanje. Verujem u njega, iskreno.
Kovacevic - Iskreno, radovao sam se njegovom povratku u Zvezdu, ali vrlo brzo me je podsetio na njegove lose strane jos iz 2003.-04. Taj igrac je velika kiksara, a sto je najgore, od kako se vratio u Zvezdu, kiksira na svakoj utakmici!!! Bolje je da igramo bez zadnjeg veznog, makar da znamo da se ne oslanjamo na rupu.
Dimitrijevic - Nesto se trudio, pokusavao, imao par dobrih pasova, ali nedovoljno. A nije imao ni s kim.
Lazovic - Jos jedna stvar koja me izludjuje kod Prosineckog!!! Ne znam zasto je umislio da Lazovic moze da odigra centralnog veznog, kad se bezbroj puta pokazalo da moze dobro da odigra ISKLJUCIVO na krilu (desnom)!!!
Vesovic - Vec sam debelo iznerviran cekanjem ovog vecitog talenta da odigra dobro! Nikako da vidimo njegovu dobru partiju. utopio se u sivilo. Danas - stelt.
Borha - odigrao slicno kao i uvek: kad je tim raspolozen i on igra, kad nije - vrlo slab. Golove i onako daje svake prestupne godine.
Kaludjer - Dodje mi(da sam neki faktor) da uletim u teren, da ga uhvatim za uvo i sutnem u d*** i kazem: " Mrsh i da te vise nisam video da pridjes ni blizu stadiona! Idi igraj npr. stoni tenis"!!! Kakav lik, treba mu 500 sansi da bi postigao gol. Masi celu loptu, sutira u aut, ma nevidjeno...
Mezenga - Iako nespreman, i takav je mnogo bolji od Kaludjerovica. Danas nije imao prilike da se pokaze.
Filip Jankovic - Sta reci... krajnje diletantski od trenera da ubacuje petlica u situaciji kad se tim jos koprca...
Uros Cosic - Jos jedan klinac koji je mogao da bude buducnost kluba (ista prica kao za Mijailovica) a ne da se dovodi kao pojacanje u odbrani. Mora jos mnogo mleka da pije da bi zasluzio mesto u startnoj ekipi bilo kog ozbiljnog kluba (zvezda ocigledno nije takav klub).
Prosinecki - I dalje uziva nasu veliku podrsku, ali pocinje da iritira sa nekim stvarima. Pomenuo sam neke vec u prethodnom tekstu, a dodacu i ovo:
Mora da zna da ne moze da bezuslovno kopira igru Barse jer jednostavno nema Barsine igrace. Svaki iole ozbiljniji tim na njegovu vec provaljenu igru odgovara visokim presingom i tu ga ubije u pojam. Mora da smisli neku alternativu, jer ovako ce moci da pobedi samo 10-ak timova iz JSL, a ekipe kao sto su Partizan, Rad, Spartak, OFK-a, Vojvodina (dok se malo oporavi) ce primeniti danasnji Spartakov recept i Zvezda ga je tu ugasila.
Dovidjenja i hvala.

Chris

pre 12 godina

prvo kolo jos nije ni gotovo a partizan vec 3 BODA vise :):):):), tolko je dugo vredela sedmica... Al jedno je dobro, barem ce protiv rena da odigraju dobro,posto se danas cuvaju:):):)

MILE

pre 12 godina

Gospodo sezona kupanja je u punom jeku ! Penal nije penal i SVE TE PRAZNE PRIČE ne vode ničemu . Penal nije sviran u poslednjem minutu pa nema više vremena . ZAŠTO ZVEZDA nije dala ni JEDAN GOL ? Ovo je TRENUTAK ISTINE KOJI SE NASTAVLJA SA RENOM . TEREN JE JEDINO MERILO A NE PRIČE PO NOVINAMA .

luka mr. Cinik

pre 12 godina

Ovo je dobro za srpski fudbal,nadam se kako ce i druge ekipe uzimati sto vise bodova!D a ne bude kao pre,izgubi Zvezda/Partizan jednu i ode titula...

mare

pre 12 godina

Ocajna zvezda-ko je video drugacije i ko misli da je neko drugi kriv taj nema pojma fudbalu! Dosta onih prica "kriv je onaj, ovaj...", to su jeftine fore ovih iz zvezdine uprave.

Dejan

pre 12 godina

Kovacevicu svaka cast za borbenost, ali kad imamo loptu to je katastrofa, njgove kretnje, trazenje lopte, resenja ... Robi odgledaj snimak i analiziraj igru kapitena

Atheist

pre 12 godina

Mozete vi do sutra da se bavite time da li je penal bio van sesnaest, ili da li je Tole rezirao, ali bolje se bavite igrom voljenog tima,a ona je vise nego zabrinjavajuca. Uvek ste govorili da je Evropa realno merilo, i jeste, a vi cete proci kao bos po trnju ako budete ovako igrali. Zvezda je samo bleda senka najtrofejnijeg ili kakvog vec tima u Srbiji. Srecno protiv Rena, al' sa ovakvom igrom ni letece spagete niti bilo koje drugo bozanstvo ne pomaze...

Zvezdas

pre 12 godina

Najace mi je sto ovi tvrde da nije penal,ja bio na utakmici,onaj Kovacevic ne zna da primi loptu,rukama je oborio Torbicu,iako sam Zvezdas i meni je naravno krivo sto je Zvezda izgubila,ali sta da se radi,Spartak je danas nadigrao Zvezdu,Spale je jos mogao da da 2 gola(prilikom slobodnog udarca sa leve strane sam igrac Spartaka nesto petom hteo izvesti,prilika Mirica sa leve strane kada je sutirao unutrasnjom,ona stativa...),dok je Zvezda imala najbolju sansu preko Kaludjerovica,i dosta dobrog udarca Mezenge,sve u svemu sasvim malo za pobedu,zao mi je sto nisu igrali Kadu i Evandro,bilo bi sigurno bolje,ona 2 crvena sasvim zasluzena,po meni mali Jankovic je odlican,i Mezengu bih stavio sl.put kao startera,Vesovic nema pojma.

Vladimir

pre 12 godina

Dok je Kovacevic u Zvezdi nema zime za ostale timove a pogotovo za Partizan.
Setimo se samo Francuske u Ligi Evrope. Zbog njega nismo otisli dalje. Prvo je izgubio loptu, zatim nacinio onaj faul iz koga je usledio centarsut a onda hladan tus. najnizi igrac na terenu koga cuva Kovacevic postize gol glavom i kraj. Zvezda ispada.
Doticni "veliki" fudbaler i sada iz utakmice u utakmicu pravi greske, poklanja lopte, pravi nepotrebne faulove...

neko

pre 12 godina

Pošto se mnogi pozivaju na milione navijača, predlažem da se u sledećem popisu stanovništva uvede rubrika: "Fudbalski klub za koji navijam", pa da se prebroje glasovi i na osnovu njih napravi tabela.

P.S. Recite Robiju da obuče pristojnu košulju sa DUGIM rukavima!

vojvođanin

pre 12 godina

Sudujska nameštaljka, hehehe.... Verovatno je sudija namestio Spartaku da šutnu nekih 5 puta u prečku i stativu, da daju gol sa 35m kroz loše postavljen živi zid, i da Kaluđerović maši ceo gol sa dva metra, i da Bajković izgleda kao pijan... Moćne neke sudije!
Bravo Spartak!

srecko

pre 12 godina

svidja mi se igra zvezde,kad im ren bude dao pet komada,samo me interesuje u kome ce tad naci krivca,dali onim amaterima sedam komada i poleteli,glume zvezde,Zlatibor Voda je kolektiv za vas......

s.

pre 12 godina

@(Tiger Woods, 15. avgust 2011 12:55)

druze, potpuno si u pravu, ali stedi svoje zivce, sa njima ne vredi. toliko im je t**ano da tu postoji neka zavera itd., da oni vise realitet ne razlikuju od mitova. pazi, oni su toliko duboko ubedeni u to, da je sve to istina, da za racinalno razmisljanje vise nisu sposobni. i da bude jos gore: nek' prode jos sezona, dve, pa ce izlaziti na demonstracije.

a zasto? zato sto nisu sposobni da uvide, da ne postoji pravo koje obezbeduje zvezdi titule svake godine (kao sto je to bilo upravo u ono doba, za koje tvrde da su i tad bili desetkovani. ili jednostavno prelaze preko toga, kao da to nije postojalo.), da sve sto je nekad veliko bilo moze da nestane. sta mislis, zasto forsiraju price o bariju i o stubu srpstva? oni su ali bukvalno ostali u 1990im.

btw., u istoriji postoje modeli, koji ukazuju na to, da svako veliko carstvo, svaka velika sila nakon raspada ostavlja iza sebe nevericu, ne prihvacanje raspada, reference na mitologiju (koja opisuje iskljucivo velike trenutke), a i pokusaj restauracije na svaki moguci nacin. kroz to su prolazile cele nacije (tokom 19. i 20. veka). isto to vazi za svaki kolektiv.

zvezda je nekada bila velika, danas je ostala samo zelja navijaca, da se ta vremena povrate, a za to cu uraditi sta god bude potrebno.

a sta se tice utakmice u subotici: krada sa strane sudije je onda, ako ne dosudi penale, ponistava golove, sprecava sanse. a nesto se ne secam da je tako bilo. pa cak i ako su oba gola posledica sumnjivih situacija - zasto zvezda nije dala 3 gola? ili 5? ne, bitno je, da je neko drugi kriv.

ja!

pre 12 godina

početak fudbalskog prvenstva Srbije nije doneo ni jedno iznenađenje... FK Sopot FMP Beograd ni ove godine nije imao sreće u prvom kolu...

Perun

pre 12 godina

Kao grobar mislim da prvise trazite krivca u drugima,stoji da je sudija tendenciozan ali vi trun u tudjem oku vidite a balvan u svom ne primjetite !!!

SPARTAK SUBOTICA a ne Zlatibor

pre 12 godina

Za one koji ne vide dobro, a ja sam video odlicno jer sam bio na stadionu... Kovacevic je LEVOM RUKOM povukao nogu Torbice. Pogledajte pa komentarisite. Kovacevic je trebao da dobije CRVENI za to povlacenje rukom!

eee

pre 12 godina

Ma nema igre, bez Evandra i Kadu-a! Kada jedan od njih dvojice ne igra, onda ne igramo fudbal! Mucimo se! A ljudi hteli da prodaju Kadu-a! Lazovic ne moze da zameni njih dvojicu, nikako! To je to!
Nema veze, idemo dalje!

gROB(I)ar

pre 12 godina

@Tesko je to gostovanje...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 14. avgust 2011 19:37)
Tesko je kad te neko krade.
(Miki delija, 14. avgust 2011 20:03)

Pa ti Miki ne bi verovao da te zena vara cak i kad bi gledao snimak nje sa nekim da ide u hotel, da ruca, da odlazi u sobu da se tusira sa njim, da se masiraju, da izvines sve dok joj ga ne zavuce i da to vidis u krupnom planu na kameri, ti bi rekao ne vara me.

AMAN COVECE, JEL DELIJE BEZVEZE PEVAJU U SUBOTICI NA KRAJU MECA, IGRATE KO P.ICKE????? NISU PEVALI, KRADUUUU NAAAASS, NEGO ONO PRVO.

ganska posla

pre 12 godina

Linija kanenog prostora je sastavni deo sesnaesterca.Kovacevic nije nogom vec rukom oborio igraca Spartaka i lepo se vidi gde mu je ruka.Zao mi je Lukicevaca sto jos uvek misle da je on pisao pravila ove igre i ako nij po njegovom onda je kradja.
Aj malo igrajte fudbal jer sto vise kukate sve vise ce vam se desavati ovakve situacije iz kojih izlazite samo jos sleplji.

Srećko Stanković

pre 12 godina

Nije bilo sudija da sviraju neke nevidjene penale. I da se predsednici klubova podsmevaju drugima. Neki su krali Spartak. To je debakl.

wlado

pre 12 godina

steta sto na snimku nisu pokazali zvezdine navijace, koji su navijali 90 minuta za desetku !

ali zato posle meca, prislo je par igraca da pozdravi navijace koji su doputovali, a navijaci igrate ko p....., ovi glavu dole i stoje, kao da su u redu za streljanje, ako su im pokazali !

zvezda je igrala ko kanta smeca, spartak postavio dobru taktiku i to je rezultat...

jos jednom cestitke za navijace zvezde, od grobara.

Zli

pre 12 godina

Ne postoji dogadjaj koji bi opravdao ovaj poraz. Da se razumemo,navijam za Partizan ali cinjenica je da Zvezda nije odigrala dobro i nije zasluzila cak ni bod ... Losa igra, dosta dodavanja, nonsalantnost, potcenjivanje protivnika, manjak kvaliteta, nekonkretnost samo su jedni od razloga poraza! Ne dragi navijaci,nije kriv sudija ni Tole, a penal je i bio i nije bio.Zasto? Zato sto je prekrsaj evidentan, zato sto je cak sudija mogao da pokaze crveni karton Kovacevicu i zato sto se mesto prekrsaja u zavisnosti od ugla gledanja i trenutka moze razlicito okarakterisati...a sudija je morao da odluci u trenutku a ne gledajuci snimak koji svi imamo kraj malog ekrana.
Zasto mali broj navijaca ne diskotuje o losoj igri, nepovezanosti, katastrofalnoj igri Kovacevica, losoj igri Mijailovica na mestu stopera, neubojitom Kaludjerovicu?
Prosinecki je uradio mnogo , Zvezda se bolje krece, ima dominaciju u pasu ali Zvezda nema konkretnost i jednostavnost... Nekada je bolje imati manji posed lopte a stvoriti vise sansi. Najbolji pokazatelj je igra Partizana kada je Djukic bio trener. Nije Partizan tada imao posed lopte kao Zvezda danas ali je stvarao troduplo vise sansi,igrao efikasnije i jednostavnije i lucidnije... Ljudi,fudbal je jednostavna igra a za tako nesto je potrebno imati i igrace. Da igrace, ne na papiru ,u novinama i na internetu vec igrace na terenu. Znalce i borce.
Zvezdi zelim puno srece protiv Rena ! Trebace im...

drage delije

pre 12 godina

Ovo je Srbija i ovde prosecni i ispodprosecni igraci misle da mogu sve. Timove, kad im se prohte, vode menadzeri i uprave, a ne igraci (zar u reprezentaciji Srbije nije ista stvar?). Robert Prosinecki je napravio gresklu koja ga moze stajato mesta na klupi. Locirao je jedan od problema kluba - Vilotica, koji je tek prosecan half (price o Arsenalu su gluposti koje svemocni menadzeri preko jos svemocnijih klupskih novinara pustaju u javnost)а sujetan je igrac koji kvari atmosferu. Lepo se vidi sa koliko prezira igra i kakav mu je odnos prema saigracima od kada nema traku. Ucenjivao je klub da ne dovodi nove igrace u hlaf liniju (sada svaki idot vidi sta bi jedan iskusan igrac, makar imao 35 godina kao Dragutinovic, znacio za ovu sporacku i kiksersku odbranu). Ne brinite, Vilotic ce protiv Rena da da sve od sebe (a nije to mnogo)jer mu treba za prodaju, a onda ce protiv Jevaora da se setka i uziva gledajuci izbezumljenog trenera kako uzalud urla uz aut liniju. Popustio je Prosinecki i ucinio medveđu uslugu sebi i klubu. To se evidentno odrazilo i na jos jedan broj igraca. Pustite penal, slobodnjak itd. Zvezda je juce bila NAJNEBORBENIJA EKIPA u prvom kolu domace lige?! Pitanje je ZASTO? Zasto halfovi NISU PRESLI CENTAR a kamoli pritiskali napadacku liniju protivnika. Zasto su se Borha i Lazovic - setali? Zasto igraci, a zadnji red posebno, deluju kao da ne komuniciraju između sebe? Bojkot? Koga? Trenera? Kluba? Zašto? Može im se jer Zvezda NEMA ZAMENE! Jednostavno nema. Partizan ima nazalost mngo jacu klupu od Zvezde. Ima vise love. I to mnogo vise.
Ren nije bitan! Ne palimo se na Ren ljudi. Prolaz je ravan senzaciji Dovoljno je da klub nesto zaradi i da tim ne dozvoli da u Beogradu i tamo izgubi katastrofalno. Nece Prosineci dobiti otkaz zbog Rena. Vec ako u nedjelju ne dobiju Javor i ne pocnu da TRCE i IGRAJU FUDBAL.
Da ja nesto odlucujem u Zvezdi uradio bih odmah par stvari: PRODAO nezadovoljnog Vilotica za koliko toliko pristojne pare i doveo ono sto je i trebalo - iskusnijeg halfa sposobnog da odigra dobro domacu ligu. Izbacio Kaluđerovića, savim prosecnog spica cak i za nase uslove, i uveo Mezengu i dao mu da pocinje utakmice (ako nije kvalitetniji od ovakvog Kaluđerovića - što je uopšte dovođen?). Uozbiljio Evandra i Kadua. Pa ne mogu ljudi da ne igraju cim ih "zaboli zanoktica". Malo ugruvao rame - nema ga 15 dana?!Ima da igra bar domacu ligu. Pokaznjavao celi tim novcano i nekim igracima jasno rekao da ce, ako ponove setanje iz Subotice, otici, ali ne na transfer listu vec u drugoligaske filijale. Bice kub na gubitku, ali bogami neka se zapitaju gde ce ti igraci nakon toga? Uvesti drasticne mere! Vratiti autoritet trenera i ocistiti atmosferu. Prvenstvo je cilj kluba, a ne "pobeda nad Renom"! Ren je samo benefit za igrace i nagada za navijace. Dakle, NEDELJA JE KLJUCNI DAN ZA ROBERTA I NEKE IGRACE. Ili pobednici ili "pokojnici".

Analitičar

pre 12 godina

(Svarog, 15. avgust 2011 01:35)

Ti dobi na komentar 10x više minusa od pluseva, pa onda proceni šta misle te tvoje 2/3 Srbije?

stipan

pre 12 godina

pa deco ne ljutite se odmah na sudiju, pogledajte kakve igrace imate u timu, Kaludjerovic ne moze loptu da pogodi (Despotovic je neinteresantan za vas tim), Kovacevic i Bajkovic se segace celo poluvreme, ne mozete napraviti ozbiljnu sansu, pa kakve veze sad ima sudija sa svim ovim? Zavera, Tole, ma dajte odrastite i uozbiljite se! Da je Ventspilsu sudjen penal ne bi bilo problema jer ste dali 7, danas samo cudom mozete dati dva!

Zmaj

pre 12 godina

Koji blam! Koja sramota! Ako u nasoj beton ligi jedan tim kao Zvezda ne moze da odigra jednu domacu utakmicu pre jedne evropske(ma koliko vazna) kako treba, onda ne treba ni da bude u beton ligi...

mrmot

pre 12 godina

Svi komentarisu sudjenje, i da nije bio penal i da bilo je 20 prekrsaja spartaka u pp. Ali meni kao navijacu zvezde je mnogo vaznije to sto je igra ocajna. Mozemo mi da se vadimo na sudjenje ali po pokazanoj igri zasluzeno smo izgubili. Ako ovako bude protiv rena...

dusan

pre 12 godina

Posle velike i teske borbe uz nevidjenu sudijsku nepravdu Crvena Zvezda je casno izgubila od mnogo poznatijeg kluba Spartaka iz Subotice...

Versace

pre 12 godina

Ovi skroz crveni dresovi su nam mnogo ružni.
(Objektivan, 14. avgust 2011 17:58)

U pravu si. Kad su vec MANEKENI treba da se lepse oblace.

SUrfer

pre 12 godina

Bio sam na utakmici i dalje ne verujem da fudbalerima C.Zvezde nije bila dovoljna ni ovakva podrska sa tribina i 100 minuta fudbala da ne razocaraju nas neutralne posmatrace...

Ja nemam predsednika

pre 12 godina

Veliku priliku za izjednačenje imao je Kaluđerović u 38. minutu. Dobio je loptu od Mikića, ali je u idealnoj poziciji sa sedam metara uspeo da promaši celu loptu. Ma, ne trebaju nam stranci

lakikv

pre 12 godina

zalite se na nepostojeci slobonjak koji je bio na skoro 30m od gola a vas kaludjerovic ne moze da da go sa 3m.Samo bih vas zamolio da umesto toleta jedanput prozovete Lukica!

nemanja

pre 12 godina

ja utakmicu nisam gledao i stvarno ne mogu nista da kazem povodom toga. Ali mi je strasno indikativno da kad god vidim ili cujem za neku glupu gresku u Zvezdinom timu uz to ide prezime Kovacevic. Ja sam bio najsrecniji kad smo tog kiksera uspeli da uvalimo nekome i jako nesrecan sto smo ga vratili. On je na svakoj utakmici potencijalni problem i strasno mi je tesko da uvidim njegov doprinos. Duboko se nadam da ce me demantovati

dovla

pre 12 godina

navijam za zvezdu i mogu da garantujem da i da nije bilo penala i slobodnjaka da bi izgubili.mi na malom terenu kad protvnik vrsi visoki presing ne mozemo nista!!!sta su oni radili cele pripreme,ucili kako da daju izjave?!dovesti dvojicu stopera i napadaca pod hitno!jer sa viloticem,cosicem i kaludjerom(dobar igrac ali mu treba bar 4 sanse da da gol,a na bitnim tekmama ga nema nigde) ne mozemo ni drugi biti!manite me te price o tradiciji kako ne pobedjujemo 10 godina prvo kolo i kako tempiramo formu za sredinu prvenstva,zato i nema titule!!!dosta nam je vise izgovora,izjava,venstpilsa,kupa ocemo bre titulu!!!

Tole

pre 12 godina

Pa ti Miki ne bi verovao da te zena vara cak i kad bi gledao snimak nje sa nekim da ide u hotel, da ruca, da odlazi u sobu da se tusira sa njim, da se masiraju, da izvines sve dok joj ga ne zavuce i da to vidis u krupnom planu na kameri, ti bi rekao ne vara me.

AMAN COVECE, JEL DELIJE BEZVEZE PEVAJU U SUBOTICI NA KRAJU MECA, IGRATE KO P.ICKE????? NISU PEVALI, KRADUUUU NAAAASS, NEGO ONO PRVO.
(gROB(I)ar, 15. avgust 2011 01:33)
Haha,nemoj to da te cudi.Evo prelistaj arhive sajtova i citaj komentare koje su slali u toku poslednjeg derbija.Kritikuju igrace zbog lose igre,Lukica zbog ovoga i onoga,Adzu prozivaju,ali niko ne pominje da gube jer smo tukli Evandra.E,onda Adza to kaze i onda svi u glas pocnu da ponavljaju kako je strategija Partizana zasnovana na besomucnoj tuci nesretnog decka ,koji je drugi Pele samo se to nevidi na prvi pogled.Njima je dovoljan izgovor da bi se osecali bolje.

Pinokio

pre 12 godina

Ljudi,da se ne lazemo,penal....nije bio,falu posle koga je postignut drugi gol..... nije bio,ali i da nije bilo ta dva gola Spartaka,Zvezda ne bi dobila jer je igrala katastrofalno lose......DA SE NE LAZEMO !!!!!!

obari bari pa svari

pre 12 godina

Pošto je ovde gomila grobara za glupim komentara evo da i oni nešto pametno nauče:
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991
BARI 1991.
(Kud si pošo Stojke, 14. avgust 2011 19:49)

Vidim da te Talijani još drže tamo.
Zar 20 godina?
Mora biti da si nekog ubio.

djekitfb

pre 12 godina

umesto da ih ubiju u subotici da jos jace bude protiv Rena,oni prave losu atmosfeu i medju ekipom i medju nama navijacima...sramota a taman smo se ponadali necemu u evropi!!!

Branko

pre 12 godina

ova liga postal dosadna kao i F1 kada je Sumaher bio u ferariju.jbg.ajde zvezdo,voso,ofk radite neso jbt ovo je bezveze vise.necu prezaliti sto su pustili Frimponga

Kantona

pre 12 godina

Kvalitet zvezdinih igrača= "Konačno jedna dobra akcija Zvezde, Kaluđerović je promašio loptu.
U 40. minutu Lazović je bio u dobroj poziciji, probao da lobuje golmana Spartaka koji je visok blizu dva metra."-sa jednog sajta.

cartmanx

pre 12 godina

(Svarog, 15. avgust 2011 01:35)

Izvini, ali citajuci tvoj komentar, ko da sam gledao dnevnik 90-ih ili citao politiku, mislim da si ih cak i nadmasio!

revolucija je resenje

pre 12 godina

veliki sam zvezdas najvise zbog navijaca..od strazbura sam reko sebi necu vise da pratim LOPOVE,GLUMCE,MANEKENE ali svaki pocetak sezone pomislim mozda ce biti nesto.. tako je bilo i ove,igra protiv ventspilsa(kakva god da je to ekipa) je odusevila i ajde kazem sebi oticu na tekmu.. pogledam prvo pol i zapitam se jel su svi oni ljudi sto su dosli da gledaju ovce..? naravno kazem sebi OVCO NE PRATIS VISE SRPSKI FUDBAL! da ima namestanja najvise mi govori losa gluma svih tih pedera na terenu..znate i sami kako cela klupa,pored svih igraca na terenu,skoci na sudiju ako je dosudjeno nesto pogresno-pogledajte samo kod penala(moguci faul na kovacevicu jer torbica udara gde stigne,a ni "faul nije u 16m) mirnocu kod kovacevica i bajkovica(kretencine) a sudija je na 2m od njih..da ne pricam o faulu kod kog je bratic zavuko onom debilu na golu..o cemu vise da se prica? za sve to nema nijedan dokaz niti ce ga biti ikada najverovatniije ali mislim da tu nesto ima.. za kraj-DOK JE OVACA BICE I VUNE-kratko i jasno.......