Košarka 58

Četvrtak, 11.08.2011.

09:50

Peković ponovo u Partizanu?

Crnogorski reprezentativac Nikola Peković mogao bi uskoro ponovo da se nađe u dresu Partizana, prenose “Večernje novosti”.

Pekoviæ ponovo u Partizanu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

blink

pre 12 godina

To je jako pametno i korisno za ekipu, da igraju igraci koji za koje se ne zna koliko ce tu da ostanu:)) Svakako nece duze od par meseci i sta onda?! Onda, u sred sezone, treba da se uigravaju ovi drugi koji su im grejali klupu dok su ovi trckarali i cekali da ih pozovu njihovi klubovi?
Smesna logika:))
Sta ste se bre primili?! Pa oni sigurno nece ostati cele sezone, vec ce u pola, a mozda i pre otici:)) Apsolutna glupost je dovoditi igrace koji ce da igraju mesec dana, osim ako to nisu ekstra kvalitetni igraci koji ce da donesu veliku komercijalnu dobit za klub, a i svojim koliko god kratkim prisustvom u ekipi, pozitivno uticati na igrace i na njihov kosarkaski razvoj...

MARKOpfc

pre 12 godina

Od NBA sezone 95% nece biti nista,tako da ako dodje ostaje tu celu sezonu,a to znaci i Vesely,pa gde ce na drugo mesto covek nego u familiju...NAPRED PARTIZAN

partizan4ever

pre 12 godina

@ e moji vi...
Pa,i crvenoj zvezdi je svojevremeno pantelic zavukao gol u finalu Kupa,dok je igrao za FK Smederevo i pri tome se radovao kao malo dete,a vi ga i dalje smatrate jednim od najvecih delija!!!

Stefan

pre 12 godina

Bilo bi to ogromno pojacanje!!!!! Jos kad bi i Vujanic dosao i Tripkovic(Unikaha hoce da ga proda),Nesterovic i Vesely,bila bi to sampionska ekipa,i naravno da lok aut potraje cele sezone :)

STEFAN

pre 12 godina

sa pekovicem se prolaz u top 16 ne dovodi u pitanje,kao ni NLB titula...sa njegovom dubinom u reketu ostavlja se prostor milosavljevicu i ostalim mladicima da prorade,plus iskusni bozic i kecman...uglavnom,pekovic je bolji igrac od marica,dzavaija i katica zajedno...veseli ce sigurno igrati u partizanu u slucaju lokauta...nesterovic ce odmoriti pekovica koji je poznat kao igrac minut-poen,a sa nesterovicem je njegov odmor neosetan za ekipu...najbitnije je dovesti pekovica,sa njim su ambicije 3 puta vece a i njegov dolazak bi privukao jos igraca,kako nasih iz NBA tako i iz evrope...pekovic,veseli,nesterovic i dobar krilni centar su dovoljni za sve titule,pa makar ostali dovodili i brajanta i vejda,jer dok se oni priviknu na FIBA pravila partizan ce da gazi.

e moji vi . . .

pre 12 godina

Јел то онај пековић што се радовао у дресу Пао као никад кад је играо и закуцавао против партизана ? Тад сте га пљували, спремали му песмице а сад једва чекате да се врати... Јадни сте, јадни !

go chicago

pre 12 godina

Ako bi dosli pekovic i nesterovic,spoljna linija bi verovatno eksplodirala jer bi imala dosta prostora,zato sto bi jedan od ove dvojice,pogotovo pekovic odvlacio paznju celom protivnickom timu...bilo bi lepo da dodju...verovatno bi privukli jos kojeg igraca sa velikom reputacijom i kvalitetom

Ko je sledeci?

pre 12 godina

Ariza said he is learning more now than as a freshman because he has a “different appreciation” for college. While he is also considering playing in Spain, China or Serbia if the lockout drags into the fall, he is currently focused on his coursework at UCLA. (Yahoo)

Ali malo sutra

pre 12 godina

Kako da ne,sutra će novine dovoditi Krstića i Miličića...Za dva dana Teodosića i Tripkovića, a za kraj nedelje kao bombe prelaznog roka Gasola i Novickog. Eto strašnog tima ali samo u mašti i u novinama...

Igo-crno-beli

pre 12 godina

Neka se spremi profesionalni dizač trofeja Petar Božić ,da na proleće 2012.dvadeset godina kasnije od magične,šampionske noći u "Abdi Ipekci"1992.ponovo podigne trofej namenjen šampionu Evrope!!!

matejalexa

pre 12 godina

Toooooooooooooooooooooooo,dr.Todoricu i prof.Danilovicu,jos samo da se vratimo u Halu Sportova na N.Beogradu(4.000)u nasoj i NLB ligi i rokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Đorđe

pre 12 godina

Lou, Milosavljević, Čakarević, Peković i dobar crnac na četvorci.
Bogdanović, Kecman, Božić, Anđušić, Lučić, Katić, eventualno(Nesterović), Bešović na klupi. Još kada bi došao i Tripković, evntualno Veseli. Kakva bi to ekipa bila!
Pekmen, Katić, Nesterović, pa imali bi tonu u reketu! Kakva bi to dominacija bila. Uz ovakvu ekipu i proključali pionir ne bi me bilo strah ni da Efes i Armani dovedu i Kobija, Lebrona, Hauarda, ma neka dovedu koga hoće, UNAKAZIĆEMO IH!
Bravo Tošo i Daniloviću i hvala Vam što ste od našeg Partizana napravili instituciju u svetskim okvirima.

majstor

pre 12 godina

Ovo bi bilo sjajno i za nas i za njega. Ne bi otisao negde u Evropu gde bi slabo trenirao i bio zvezda i vratio se u NBA nespreman, nego bi sa nama u paklenom treningu bio i vratio se u NBA potpuno spreman da kida. Samo kad bude otisao, bice problema

Aris

pre 12 godina

Prvo: Pekovića nebih nikada doveo u Partizan, jer je krajnje grub i drzak igrač! Takvi ne trebaju Partizanu, da za kratko vreme kupe lične greške kao na traci! A inače videlo se na turniru Adeko kupa ,da su svi crnogorski igrači posve grubi i nepromišljeni, ne podnose poraze od generalno mnogo jačih rivala od sebe...što je smešno... oni su labilni i lako ih je izbaciti iz koloseka, pa kao takvi ne trebaju nam! Daleko nam kuća od takvih! Zato, ne dovodite Pekovića!!!
(REALISTA, 11. avgust 2011 10:27)

Kako ce neka ekipa da igra, to prevashodno zavisi od trenera iste, Pekovic je mnogo dao Partizanu tog je igrao kod nas, i par zakucavanja dok je igrao za PAO to sigurno nece promeniti

Claudio Caniggia

pre 12 godina

Vidim da neki pominju neko radovanje dok je Pekovic igrao za PAO. Da li je moguce da ste toliko ograniceni,bezobrazni i pateticni!?

DelBoy

pre 12 godina

ovo bi bilo neverovatno dobro... ali to je mac sa dve ostrice jer se ipak ne zna koliko ce trajati lokaut... ukoliko bi doveli jos jednog centra (npr. Rasa Nestorovic :) koji ce potpisati na godinu dana ili vise onda bi ova kombinacija bila odlicna... rizik je ovako veliki sta ako se lokaut zavrsi za 2 meseca... ode Pekovic a mi ostanemo sa Katicem na centru...

e sad hteo bi da znam jos nesto... da li Jan Veseli ima vazeci ugovor sa nama... ako ima sto i on ne bi igrao... Todoric je rekao da ce on samo trenirati kao da se pazi od povrede... sto je glupo... posto ne znamo koliko ce lokaut trajati (koja je vajda npr. 6 meseci da trenira i da ne odigra ni jednu utakmicu)...

Peca

pre 12 godina

Ove godine će evroliga biti bezveze. Svi klubovi će biti veštački nabudženi sa NBA ''zvezdama'' koje baš briga za uspeh kluba, već će rekreativno uveseljavati gledaoce (ne navijače). Vidite na šta liči Efes, Armani i ostali iz naše grupe, na kraju će neko da dovede Brajanta, i šta onda? Neka se oni lepo vrate u NBA, i neka igraju jedni protiv drugih, a evropska košarka neka bude kao pre, mada su je Amerikanci ionako previše promenili, pa nikada više neće biti rođen neki Dražen Petrović, Kukoč, Divac...

Zlatan

pre 12 godina

Bilo bi odlicno da dodje jer je paklen igrac.Ovi sto komentarisu da sakuplja brzo licne greske vjerovatno gledaju utakmice sa pocetka njegove karijere u Partizanu sada je on vec iskusan igrac i stekao je kredit kod sudija.Radovanje mu nisam zamjerio jer se on radovao kada su vec vodili mnogo razlike,bilo bi gore da je se lomila utakmica pa se on radovao,ali ni to mu ne bi zamjerio jer sjetite se koliko puta nam je on omogucio da se radujemo.

ZMAJ

pre 12 godina

Prvo: Pekovića nebih nikada doveo u Partizan, jer je krajnje grub i drzak igrač! Takvi ne trebaju Partizanu, da za kratko vreme kupe lične greške kao na traci! A inače videlo se na turniru Adeko kupa ,da su svi crnogorski igrači posve grubi i nepromišljeni, ne podnose poraze od generalno mnogo jačih rivala od sebe...što je smešno... oni su labilni i lako ih je izbaciti iz koloseka, pa kao takvi ne trebaju nam! Daleko nam kuća od takvih! Zato, ne dovodite Pekovića!!!
(REALISTA, 11. avgust 2011 10:27)
Prvo, ja ne bih pisao komentare dok ne naucim srpski. Drugo, ima znanja u tvom pisaniju. Siguran sam da ti bolje znas od menadzera u NBA, ko je dobar igrac. Blago tebi. Mi, jadne neznalice, jedva cekamo da ih Pekovic razgrne u reketu kao nekada.

Mikele

pre 12 godina

DANILOVIĆU - CARE!
Bez obzira da li došao Pekmen, Raša, ili neko treći, kako radiš nadmašićeš sebe kao igrača i kad tad ćeš ponoviti Istambul!
Tako rade velikani.
Svaka čast!

nl

pre 12 godina

Pa bilo bi super da nam centarski tandem budu Rasa i Pekmen! Jos kad bi Danilo navukao nekog vece ime iz NBA da dodje na "rekreaciju" kod nas...ponovila bi se '92! :)

Tvrdim pazar

pre 12 godina

Kakav bi to bio tandem Raša Nesterović-Nikola Peković, ali pre će biti da će Todorić posle nedelju dana dati saopštenje da prvi put čuje za tako nešto , da bi voleo da ga opet vidi u dresu Partizana, aliiiiiii, to ALI sreću kvari, iako kad je štrajk NBA igrača , to znači ogromnu ponudu igrača kojima odgovara i za siću da igraju u Evropi samo da im ne atrofiraju mišići.

Берсерк

pre 12 godina

Да се не лажемо страшан играч!
Екстра појачање за Партизан ако би дошао, али...
Сви памтимо оно радовање против нас у дресу Панатеникоса!

Darko

pre 12 godina

E baš sam pomislio pre neki dan čim ne dogovaraju sa Rašom, mora da je Peković u igri. A haa ha, a koliko para samo dadoše Turci uzalud. Još samo da Veseli i Tripković dođu pa da Pera diže pehar u Istambulu.

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Daj Boze, makar na par kola EL, pa da prodjemo paklenu grupu.... Ali nadam se da to ne znaci da se odustalo od dovodjenja jos jednog centra koji bi s nama biona celu sezonu. Ili da se nece cekati da Nikola ode nazad, pa da tek onda trazimo....... Mada, mislim da je ovo znak da je sa Nesterovicem sve dogovoreno. Ima savrsene logike :)))

P.S. Todoricu, ako moze Pekovic, moze i Vesely. Imaj to na umu.

Ivan

pre 12 godina

Ako bi se ovaj transfer ostvario to ne bi bila bomba prelaznog roka, bila bi nuklearka!!Rasa i Peka pod kosem, mislim da bi imali najaci tandem centara u evropi!

pero

pre 12 godina

Danas je cetvrtak... ako Pekovic ponovo dodje u Partizan, onda imamo veliku sansu da prodjemo grupu. A ako prodjemo ovako monstruozno tesku grupu, onda je sve moguce.
Vrati se Jane, da budemo prvaci !!!!

buksi

pre 12 godina

Koliko bi bilo dodro da se to realizuje,toliko i ne bi. Mislim da bi bolja solucija npr bio Nesterovic,jer se on ne bi vracao u NBA po zavrsetku lock out-a,vec bi ostao celu sezonu za razliku od Pekovica. Jeste da je Pekovic mladji 10 godina,ali sta imamo od toga ako ostanemo bez njega na pola sezone...

REALISTA

pre 12 godina

Prvo: Pekovića nebih nikada doveo u Partizan, jer je krajnje grub i drzak igrač! Takvi ne trebaju Partizanu, da za kratko vreme kupe lične greške kao na traci! A inače videlo se na turniru Adeko kupa ,da su svi crnogorski igrači posve grubi i nepromišljeni, ne podnose poraze od generalno mnogo jačih rivala od sebe...što je smešno... oni su labilni i lako ih je izbaciti iz koloseka, pa kao takvi ne trebaju nam! Daleko nam kuća od takvih! Zato, ne dovodite Pekovića!!!

utzo

pre 12 godina

Pa to nije losa opcija! Taman da koliko-toliko budemo konkurentni bar dok traje lock-out. Medjutim, ja mislim da je bolje naci nekog ko ce ostati celu sezonu, jer cemo biti u velikoj prednosti kad svi NBA igraci odu po zavrsetku lock-outa. Opet, na drugoj strani, ako ne prodjemo grupu (a bice tesko) koji ce nam djavo bilo ko. Ko bi ga znao...

pero

pre 12 godina

Danas je cetvrtak... ako Pekovic ponovo dodje u Partizan, onda imamo veliku sansu da prodjemo grupu. A ako prodjemo ovako monstruozno tesku grupu, onda je sve moguce.
Vrati se Jane, da budemo prvaci !!!!

Darko

pre 12 godina

E baš sam pomislio pre neki dan čim ne dogovaraju sa Rašom, mora da je Peković u igri. A haa ha, a koliko para samo dadoše Turci uzalud. Još samo da Veseli i Tripković dođu pa da Pera diže pehar u Istambulu.

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Daj Boze, makar na par kola EL, pa da prodjemo paklenu grupu.... Ali nadam se da to ne znaci da se odustalo od dovodjenja jos jednog centra koji bi s nama biona celu sezonu. Ili da se nece cekati da Nikola ode nazad, pa da tek onda trazimo....... Mada, mislim da je ovo znak da je sa Nesterovicem sve dogovoreno. Ima savrsene logike :)))

P.S. Todoricu, ako moze Pekovic, moze i Vesely. Imaj to na umu.

Ivan

pre 12 godina

Ako bi se ovaj transfer ostvario to ne bi bila bomba prelaznog roka, bila bi nuklearka!!Rasa i Peka pod kosem, mislim da bi imali najaci tandem centara u evropi!

ZMAJ

pre 12 godina

Prvo: Pekovića nebih nikada doveo u Partizan, jer je krajnje grub i drzak igrač! Takvi ne trebaju Partizanu, da za kratko vreme kupe lične greške kao na traci! A inače videlo se na turniru Adeko kupa ,da su svi crnogorski igrači posve grubi i nepromišljeni, ne podnose poraze od generalno mnogo jačih rivala od sebe...što je smešno... oni su labilni i lako ih je izbaciti iz koloseka, pa kao takvi ne trebaju nam! Daleko nam kuća od takvih! Zato, ne dovodite Pekovića!!!
(REALISTA, 11. avgust 2011 10:27)
Prvo, ja ne bih pisao komentare dok ne naucim srpski. Drugo, ima znanja u tvom pisaniju. Siguran sam da ti bolje znas od menadzera u NBA, ko je dobar igrac. Blago tebi. Mi, jadne neznalice, jedva cekamo da ih Pekovic razgrne u reketu kao nekada.

Claudio Caniggia

pre 12 godina

Vidim da neki pominju neko radovanje dok je Pekovic igrao za PAO. Da li je moguce da ste toliko ograniceni,bezobrazni i pateticni!?

buksi

pre 12 godina

Koliko bi bilo dodro da se to realizuje,toliko i ne bi. Mislim da bi bolja solucija npr bio Nesterovic,jer se on ne bi vracao u NBA po zavrsetku lock out-a,vec bi ostao celu sezonu za razliku od Pekovica. Jeste da je Pekovic mladji 10 godina,ali sta imamo od toga ako ostanemo bez njega na pola sezone...

Aris

pre 12 godina

Prvo: Pekovića nebih nikada doveo u Partizan, jer je krajnje grub i drzak igrač! Takvi ne trebaju Partizanu, da za kratko vreme kupe lične greške kao na traci! A inače videlo se na turniru Adeko kupa ,da su svi crnogorski igrači posve grubi i nepromišljeni, ne podnose poraze od generalno mnogo jačih rivala od sebe...što je smešno... oni su labilni i lako ih je izbaciti iz koloseka, pa kao takvi ne trebaju nam! Daleko nam kuća od takvih! Zato, ne dovodite Pekovića!!!
(REALISTA, 11. avgust 2011 10:27)

Kako ce neka ekipa da igra, to prevashodno zavisi od trenera iste, Pekovic je mnogo dao Partizanu tog je igrao kod nas, i par zakucavanja dok je igrao za PAO to sigurno nece promeniti

utzo

pre 12 godina

Pa to nije losa opcija! Taman da koliko-toliko budemo konkurentni bar dok traje lock-out. Medjutim, ja mislim da je bolje naci nekog ko ce ostati celu sezonu, jer cemo biti u velikoj prednosti kad svi NBA igraci odu po zavrsetku lock-outa. Opet, na drugoj strani, ako ne prodjemo grupu (a bice tesko) koji ce nam djavo bilo ko. Ko bi ga znao...

Zlatan

pre 12 godina

Bilo bi odlicno da dodje jer je paklen igrac.Ovi sto komentarisu da sakuplja brzo licne greske vjerovatno gledaju utakmice sa pocetka njegove karijere u Partizanu sada je on vec iskusan igrac i stekao je kredit kod sudija.Radovanje mu nisam zamjerio jer se on radovao kada su vec vodili mnogo razlike,bilo bi gore da je se lomila utakmica pa se on radovao,ali ni to mu ne bi zamjerio jer sjetite se koliko puta nam je on omogucio da se radujemo.

Mikele

pre 12 godina

DANILOVIĆU - CARE!
Bez obzira da li došao Pekmen, Raša, ili neko treći, kako radiš nadmašićeš sebe kao igrača i kad tad ćeš ponoviti Istambul!
Tako rade velikani.
Svaka čast!

Đorđe

pre 12 godina

Lou, Milosavljević, Čakarević, Peković i dobar crnac na četvorci.
Bogdanović, Kecman, Božić, Anđušić, Lučić, Katić, eventualno(Nesterović), Bešović na klupi. Još kada bi došao i Tripković, evntualno Veseli. Kakva bi to ekipa bila!
Pekmen, Katić, Nesterović, pa imali bi tonu u reketu! Kakva bi to dominacija bila. Uz ovakvu ekipu i proključali pionir ne bi me bilo strah ni da Efes i Armani dovedu i Kobija, Lebrona, Hauarda, ma neka dovedu koga hoće, UNAKAZIĆEMO IH!
Bravo Tošo i Daniloviću i hvala Vam što ste od našeg Partizana napravili instituciju u svetskim okvirima.

Берсерк

pre 12 godina

Да се не лажемо страшан играч!
Екстра појачање за Партизан ако би дошао, али...
Сви памтимо оно радовање против нас у дресу Панатеникоса!

Peca

pre 12 godina

Ove godine će evroliga biti bezveze. Svi klubovi će biti veštački nabudženi sa NBA ''zvezdama'' koje baš briga za uspeh kluba, već će rekreativno uveseljavati gledaoce (ne navijače). Vidite na šta liči Efes, Armani i ostali iz naše grupe, na kraju će neko da dovede Brajanta, i šta onda? Neka se oni lepo vrate u NBA, i neka igraju jedni protiv drugih, a evropska košarka neka bude kao pre, mada su je Amerikanci ionako previše promenili, pa nikada više neće biti rođen neki Dražen Petrović, Kukoč, Divac...

DelBoy

pre 12 godina

ovo bi bilo neverovatno dobro... ali to je mac sa dve ostrice jer se ipak ne zna koliko ce trajati lokaut... ukoliko bi doveli jos jednog centra (npr. Rasa Nestorovic :) koji ce potpisati na godinu dana ili vise onda bi ova kombinacija bila odlicna... rizik je ovako veliki sta ako se lokaut zavrsi za 2 meseca... ode Pekovic a mi ostanemo sa Katicem na centru...

e sad hteo bi da znam jos nesto... da li Jan Veseli ima vazeci ugovor sa nama... ako ima sto i on ne bi igrao... Todoric je rekao da ce on samo trenirati kao da se pazi od povrede... sto je glupo... posto ne znamo koliko ce lokaut trajati (koja je vajda npr. 6 meseci da trenira i da ne odigra ni jednu utakmicu)...

Tvrdim pazar

pre 12 godina

Kakav bi to bio tandem Raša Nesterović-Nikola Peković, ali pre će biti da će Todorić posle nedelju dana dati saopštenje da prvi put čuje za tako nešto , da bi voleo da ga opet vidi u dresu Partizana, aliiiiiii, to ALI sreću kvari, iako kad je štrajk NBA igrača , to znači ogromnu ponudu igrača kojima odgovara i za siću da igraju u Evropi samo da im ne atrofiraju mišići.

Igo-crno-beli

pre 12 godina

Neka se spremi profesionalni dizač trofeja Petar Božić ,da na proleće 2012.dvadeset godina kasnije od magične,šampionske noći u "Abdi Ipekci"1992.ponovo podigne trofej namenjen šampionu Evrope!!!

majstor

pre 12 godina

Ovo bi bilo sjajno i za nas i za njega. Ne bi otisao negde u Evropu gde bi slabo trenirao i bio zvezda i vratio se u NBA nespreman, nego bi sa nama u paklenom treningu bio i vratio se u NBA potpuno spreman da kida. Samo kad bude otisao, bice problema

go chicago

pre 12 godina

Ako bi dosli pekovic i nesterovic,spoljna linija bi verovatno eksplodirala jer bi imala dosta prostora,zato sto bi jedan od ove dvojice,pogotovo pekovic odvlacio paznju celom protivnickom timu...bilo bi lepo da dodju...verovatno bi privukli jos kojeg igraca sa velikom reputacijom i kvalitetom

STEFAN

pre 12 godina

sa pekovicem se prolaz u top 16 ne dovodi u pitanje,kao ni NLB titula...sa njegovom dubinom u reketu ostavlja se prostor milosavljevicu i ostalim mladicima da prorade,plus iskusni bozic i kecman...uglavnom,pekovic je bolji igrac od marica,dzavaija i katica zajedno...veseli ce sigurno igrati u partizanu u slucaju lokauta...nesterovic ce odmoriti pekovica koji je poznat kao igrac minut-poen,a sa nesterovicem je njegov odmor neosetan za ekipu...najbitnije je dovesti pekovica,sa njim su ambicije 3 puta vece a i njegov dolazak bi privukao jos igraca,kako nasih iz NBA tako i iz evrope...pekovic,veseli,nesterovic i dobar krilni centar su dovoljni za sve titule,pa makar ostali dovodili i brajanta i vejda,jer dok se oni priviknu na FIBA pravila partizan ce da gazi.

nl

pre 12 godina

Pa bilo bi super da nam centarski tandem budu Rasa i Pekmen! Jos kad bi Danilo navukao nekog vece ime iz NBA da dodje na "rekreaciju" kod nas...ponovila bi se '92! :)

partizan4ever

pre 12 godina

@ e moji vi...
Pa,i crvenoj zvezdi je svojevremeno pantelic zavukao gol u finalu Kupa,dok je igrao za FK Smederevo i pri tome se radovao kao malo dete,a vi ga i dalje smatrate jednim od najvecih delija!!!

matejalexa

pre 12 godina

Toooooooooooooooooooooooo,dr.Todoricu i prof.Danilovicu,jos samo da se vratimo u Halu Sportova na N.Beogradu(4.000)u nasoj i NLB ligi i rokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Stefan

pre 12 godina

Bilo bi to ogromno pojacanje!!!!! Jos kad bi i Vujanic dosao i Tripkovic(Unikaha hoce da ga proda),Nesterovic i Vesely,bila bi to sampionska ekipa,i naravno da lok aut potraje cele sezone :)

MARKOpfc

pre 12 godina

Od NBA sezone 95% nece biti nista,tako da ako dodje ostaje tu celu sezonu,a to znaci i Vesely,pa gde ce na drugo mesto covek nego u familiju...NAPRED PARTIZAN

e moji vi . . .

pre 12 godina

Јел то онај пековић што се радовао у дресу Пао као никад кад је играо и закуцавао против партизана ? Тад сте га пљували, спремали му песмице а сад једва чекате да се врати... Јадни сте, јадни !

REALISTA

pre 12 godina

Prvo: Pekovića nebih nikada doveo u Partizan, jer je krajnje grub i drzak igrač! Takvi ne trebaju Partizanu, da za kratko vreme kupe lične greške kao na traci! A inače videlo se na turniru Adeko kupa ,da su svi crnogorski igrači posve grubi i nepromišljeni, ne podnose poraze od generalno mnogo jačih rivala od sebe...što je smešno... oni su labilni i lako ih je izbaciti iz koloseka, pa kao takvi ne trebaju nam! Daleko nam kuća od takvih! Zato, ne dovodite Pekovića!!!

Ko je sledeci?

pre 12 godina

Ariza said he is learning more now than as a freshman because he has a “different appreciation” for college. While he is also considering playing in Spain, China or Serbia if the lockout drags into the fall, he is currently focused on his coursework at UCLA. (Yahoo)

Ali malo sutra

pre 12 godina

Kako da ne,sutra će novine dovoditi Krstića i Miličića...Za dva dana Teodosića i Tripkovića, a za kraj nedelje kao bombe prelaznog roka Gasola i Novickog. Eto strašnog tima ali samo u mašti i u novinama...

blink

pre 12 godina

To je jako pametno i korisno za ekipu, da igraju igraci koji za koje se ne zna koliko ce tu da ostanu:)) Svakako nece duze od par meseci i sta onda?! Onda, u sred sezone, treba da se uigravaju ovi drugi koji su im grejali klupu dok su ovi trckarali i cekali da ih pozovu njihovi klubovi?
Smesna logika:))
Sta ste se bre primili?! Pa oni sigurno nece ostati cele sezone, vec ce u pola, a mozda i pre otici:)) Apsolutna glupost je dovoditi igrace koji ce da igraju mesec dana, osim ako to nisu ekstra kvalitetni igraci koji ce da donesu veliku komercijalnu dobit za klub, a i svojim koliko god kratkim prisustvom u ekipi, pozitivno uticati na igrace i na njihov kosarkaski razvoj...

REALISTA

pre 12 godina

Prvo: Pekovića nebih nikada doveo u Partizan, jer je krajnje grub i drzak igrač! Takvi ne trebaju Partizanu, da za kratko vreme kupe lične greške kao na traci! A inače videlo se na turniru Adeko kupa ,da su svi crnogorski igrači posve grubi i nepromišljeni, ne podnose poraze od generalno mnogo jačih rivala od sebe...što je smešno... oni su labilni i lako ih je izbaciti iz koloseka, pa kao takvi ne trebaju nam! Daleko nam kuća od takvih! Zato, ne dovodite Pekovića!!!

Берсерк

pre 12 godina

Да се не лажемо страшан играч!
Екстра појачање за Партизан ако би дошао, али...
Сви памтимо оно радовање против нас у дресу Панатеникоса!

e moji vi . . .

pre 12 godina

Јел то онај пековић што се радовао у дресу Пао као никад кад је играо и закуцавао против партизана ? Тад сте га пљували, спремали му песмице а сад једва чекате да се врати... Јадни сте, јадни !

Ali malo sutra

pre 12 godina

Kako da ne,sutra će novine dovoditi Krstića i Miličića...Za dva dana Teodosića i Tripkovića, a za kraj nedelje kao bombe prelaznog roka Gasola i Novickog. Eto strašnog tima ali samo u mašti i u novinama...

Peca

pre 12 godina

Ove godine će evroliga biti bezveze. Svi klubovi će biti veštački nabudženi sa NBA ''zvezdama'' koje baš briga za uspeh kluba, već će rekreativno uveseljavati gledaoce (ne navijače). Vidite na šta liči Efes, Armani i ostali iz naše grupe, na kraju će neko da dovede Brajanta, i šta onda? Neka se oni lepo vrate u NBA, i neka igraju jedni protiv drugih, a evropska košarka neka bude kao pre, mada su je Amerikanci ionako previše promenili, pa nikada više neće biti rođen neki Dražen Petrović, Kukoč, Divac...

buksi

pre 12 godina

Koliko bi bilo dodro da se to realizuje,toliko i ne bi. Mislim da bi bolja solucija npr bio Nesterovic,jer se on ne bi vracao u NBA po zavrsetku lock out-a,vec bi ostao celu sezonu za razliku od Pekovica. Jeste da je Pekovic mladji 10 godina,ali sta imamo od toga ako ostanemo bez njega na pola sezone...

ZMAJ

pre 12 godina

Prvo: Pekovića nebih nikada doveo u Partizan, jer je krajnje grub i drzak igrač! Takvi ne trebaju Partizanu, da za kratko vreme kupe lične greške kao na traci! A inače videlo se na turniru Adeko kupa ,da su svi crnogorski igrači posve grubi i nepromišljeni, ne podnose poraze od generalno mnogo jačih rivala od sebe...što je smešno... oni su labilni i lako ih je izbaciti iz koloseka, pa kao takvi ne trebaju nam! Daleko nam kuća od takvih! Zato, ne dovodite Pekovića!!!
(REALISTA, 11. avgust 2011 10:27)
Prvo, ja ne bih pisao komentare dok ne naucim srpski. Drugo, ima znanja u tvom pisaniju. Siguran sam da ti bolje znas od menadzera u NBA, ko je dobar igrac. Blago tebi. Mi, jadne neznalice, jedva cekamo da ih Pekovic razgrne u reketu kao nekada.

blink

pre 12 godina

To je jako pametno i korisno za ekipu, da igraju igraci koji za koje se ne zna koliko ce tu da ostanu:)) Svakako nece duze od par meseci i sta onda?! Onda, u sred sezone, treba da se uigravaju ovi drugi koji su im grejali klupu dok su ovi trckarali i cekali da ih pozovu njihovi klubovi?
Smesna logika:))
Sta ste se bre primili?! Pa oni sigurno nece ostati cele sezone, vec ce u pola, a mozda i pre otici:)) Apsolutna glupost je dovoditi igrace koji ce da igraju mesec dana, osim ako to nisu ekstra kvalitetni igraci koji ce da donesu veliku komercijalnu dobit za klub, a i svojim koliko god kratkim prisustvom u ekipi, pozitivno uticati na igrace i na njihov kosarkaski razvoj...

Darko

pre 12 godina

E baš sam pomislio pre neki dan čim ne dogovaraju sa Rašom, mora da je Peković u igri. A haa ha, a koliko para samo dadoše Turci uzalud. Još samo da Veseli i Tripković dođu pa da Pera diže pehar u Istambulu.

matejalexa

pre 12 godina

Toooooooooooooooooooooooo,dr.Todoricu i prof.Danilovicu,jos samo da se vratimo u Halu Sportova na N.Beogradu(4.000)u nasoj i NLB ligi i rokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

pero

pre 12 godina

Danas je cetvrtak... ako Pekovic ponovo dodje u Partizan, onda imamo veliku sansu da prodjemo grupu. A ako prodjemo ovako monstruozno tesku grupu, onda je sve moguce.
Vrati se Jane, da budemo prvaci !!!!

Claudio Caniggia

pre 12 godina

Vidim da neki pominju neko radovanje dok je Pekovic igrao za PAO. Da li je moguce da ste toliko ograniceni,bezobrazni i pateticni!?

Aris

pre 12 godina

Prvo: Pekovića nebih nikada doveo u Partizan, jer je krajnje grub i drzak igrač! Takvi ne trebaju Partizanu, da za kratko vreme kupe lične greške kao na traci! A inače videlo se na turniru Adeko kupa ,da su svi crnogorski igrači posve grubi i nepromišljeni, ne podnose poraze od generalno mnogo jačih rivala od sebe...što je smešno... oni su labilni i lako ih je izbaciti iz koloseka, pa kao takvi ne trebaju nam! Daleko nam kuća od takvih! Zato, ne dovodite Pekovića!!!
(REALISTA, 11. avgust 2011 10:27)

Kako ce neka ekipa da igra, to prevashodno zavisi od trenera iste, Pekovic je mnogo dao Partizanu tog je igrao kod nas, i par zakucavanja dok je igrao za PAO to sigurno nece promeniti

utzo

pre 12 godina

Pa to nije losa opcija! Taman da koliko-toliko budemo konkurentni bar dok traje lock-out. Medjutim, ja mislim da je bolje naci nekog ko ce ostati celu sezonu, jer cemo biti u velikoj prednosti kad svi NBA igraci odu po zavrsetku lock-outa. Opet, na drugoj strani, ako ne prodjemo grupu (a bice tesko) koji ce nam djavo bilo ko. Ko bi ga znao...

Đorđe

pre 12 godina

Lou, Milosavljević, Čakarević, Peković i dobar crnac na četvorci.
Bogdanović, Kecman, Božić, Anđušić, Lučić, Katić, eventualno(Nesterović), Bešović na klupi. Još kada bi došao i Tripković, evntualno Veseli. Kakva bi to ekipa bila!
Pekmen, Katić, Nesterović, pa imali bi tonu u reketu! Kakva bi to dominacija bila. Uz ovakvu ekipu i proključali pionir ne bi me bilo strah ni da Efes i Armani dovedu i Kobija, Lebrona, Hauarda, ma neka dovedu koga hoće, UNAKAZIĆEMO IH!
Bravo Tošo i Daniloviću i hvala Vam što ste od našeg Partizana napravili instituciju u svetskim okvirima.

Igo-crno-beli

pre 12 godina

Neka se spremi profesionalni dizač trofeja Petar Božić ,da na proleće 2012.dvadeset godina kasnije od magične,šampionske noći u "Abdi Ipekci"1992.ponovo podigne trofej namenjen šampionu Evrope!!!

Ivan

pre 12 godina

Ako bi se ovaj transfer ostvario to ne bi bila bomba prelaznog roka, bila bi nuklearka!!Rasa i Peka pod kosem, mislim da bi imali najaci tandem centara u evropi!

Mikele

pre 12 godina

DANILOVIĆU - CARE!
Bez obzira da li došao Pekmen, Raša, ili neko treći, kako radiš nadmašićeš sebe kao igrača i kad tad ćeš ponoviti Istambul!
Tako rade velikani.
Svaka čast!

STEFAN

pre 12 godina

sa pekovicem se prolaz u top 16 ne dovodi u pitanje,kao ni NLB titula...sa njegovom dubinom u reketu ostavlja se prostor milosavljevicu i ostalim mladicima da prorade,plus iskusni bozic i kecman...uglavnom,pekovic je bolji igrac od marica,dzavaija i katica zajedno...veseli ce sigurno igrati u partizanu u slucaju lokauta...nesterovic ce odmoriti pekovica koji je poznat kao igrac minut-poen,a sa nesterovicem je njegov odmor neosetan za ekipu...najbitnije je dovesti pekovica,sa njim su ambicije 3 puta vece a i njegov dolazak bi privukao jos igraca,kako nasih iz NBA tako i iz evrope...pekovic,veseli,nesterovic i dobar krilni centar su dovoljni za sve titule,pa makar ostali dovodili i brajanta i vejda,jer dok se oni priviknu na FIBA pravila partizan ce da gazi.

Tvrdim pazar

pre 12 godina

Kakav bi to bio tandem Raša Nesterović-Nikola Peković, ali pre će biti da će Todorić posle nedelju dana dati saopštenje da prvi put čuje za tako nešto , da bi voleo da ga opet vidi u dresu Partizana, aliiiiiii, to ALI sreću kvari, iako kad je štrajk NBA igrača , to znači ogromnu ponudu igrača kojima odgovara i za siću da igraju u Evropi samo da im ne atrofiraju mišići.

Zlatan

pre 12 godina

Bilo bi odlicno da dodje jer je paklen igrac.Ovi sto komentarisu da sakuplja brzo licne greske vjerovatno gledaju utakmice sa pocetka njegove karijere u Partizanu sada je on vec iskusan igrac i stekao je kredit kod sudija.Radovanje mu nisam zamjerio jer se on radovao kada su vec vodili mnogo razlike,bilo bi gore da je se lomila utakmica pa se on radovao,ali ni to mu ne bi zamjerio jer sjetite se koliko puta nam je on omogucio da se radujemo.

nl

pre 12 godina

Pa bilo bi super da nam centarski tandem budu Rasa i Pekmen! Jos kad bi Danilo navukao nekog vece ime iz NBA da dodje na "rekreaciju" kod nas...ponovila bi se '92! :)

Stefan

pre 12 godina

Bilo bi to ogromno pojacanje!!!!! Jos kad bi i Vujanic dosao i Tripkovic(Unikaha hoce da ga proda),Nesterovic i Vesely,bila bi to sampionska ekipa,i naravno da lok aut potraje cele sezone :)

majstor

pre 12 godina

Ovo bi bilo sjajno i za nas i za njega. Ne bi otisao negde u Evropu gde bi slabo trenirao i bio zvezda i vratio se u NBA nespreman, nego bi sa nama u paklenom treningu bio i vratio se u NBA potpuno spreman da kida. Samo kad bude otisao, bice problema

partizan4ever

pre 12 godina

@ e moji vi...
Pa,i crvenoj zvezdi je svojevremeno pantelic zavukao gol u finalu Kupa,dok je igrao za FK Smederevo i pri tome se radovao kao malo dete,a vi ga i dalje smatrate jednim od najvecih delija!!!

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Daj Boze, makar na par kola EL, pa da prodjemo paklenu grupu.... Ali nadam se da to ne znaci da se odustalo od dovodjenja jos jednog centra koji bi s nama biona celu sezonu. Ili da se nece cekati da Nikola ode nazad, pa da tek onda trazimo....... Mada, mislim da je ovo znak da je sa Nesterovicem sve dogovoreno. Ima savrsene logike :)))

P.S. Todoricu, ako moze Pekovic, moze i Vesely. Imaj to na umu.

go chicago

pre 12 godina

Ako bi dosli pekovic i nesterovic,spoljna linija bi verovatno eksplodirala jer bi imala dosta prostora,zato sto bi jedan od ove dvojice,pogotovo pekovic odvlacio paznju celom protivnickom timu...bilo bi lepo da dodju...verovatno bi privukli jos kojeg igraca sa velikom reputacijom i kvalitetom

DelBoy

pre 12 godina

ovo bi bilo neverovatno dobro... ali to je mac sa dve ostrice jer se ipak ne zna koliko ce trajati lokaut... ukoliko bi doveli jos jednog centra (npr. Rasa Nestorovic :) koji ce potpisati na godinu dana ili vise onda bi ova kombinacija bila odlicna... rizik je ovako veliki sta ako se lokaut zavrsi za 2 meseca... ode Pekovic a mi ostanemo sa Katicem na centru...

e sad hteo bi da znam jos nesto... da li Jan Veseli ima vazeci ugovor sa nama... ako ima sto i on ne bi igrao... Todoric je rekao da ce on samo trenirati kao da se pazi od povrede... sto je glupo... posto ne znamo koliko ce lokaut trajati (koja je vajda npr. 6 meseci da trenira i da ne odigra ni jednu utakmicu)...

Ko je sledeci?

pre 12 godina

Ariza said he is learning more now than as a freshman because he has a “different appreciation” for college. While he is also considering playing in Spain, China or Serbia if the lockout drags into the fall, he is currently focused on his coursework at UCLA. (Yahoo)

MARKOpfc

pre 12 godina

Od NBA sezone 95% nece biti nista,tako da ako dodje ostaje tu celu sezonu,a to znaci i Vesely,pa gde ce na drugo mesto covek nego u familiju...NAPRED PARTIZAN