Fudbal 43

Nedelja, 17.07.2011.

23:55

I Brazil ispao na penale

Južna Amerika dobiće novog šampiona jer je posle Argentine eliminisan i prvi fovrit za titulu, osvajač poslednja dva trofeja Brazil.

I Brazil ispao na penale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 12 godina

Murinjo pametno reko,ako se osisa moze u real.To sto neko prolazi lagano odbrane u brazilskoj ligi nista ne znaci,mora jos dosta da uci ako hoce u evropi da igra.Pa i taj mesi sto ga biseri hvale ne moze nista da uradi bez 4 igraca srednje linije barselone.Jedan je bio ronaldo.

fk secanja

pre 12 godina

Sve je meni jasno al da neko ko nije presao centar 120 minuta pobjedi e to jos nisam vidjeo...
(Don, 18. jul 2011 00:55)

Nisi gled'o Bari 1991? :-)

Rade

pre 12 godina

Vidim ovde ljude na forumu koji pljuju ovog Nejmara i Brazil izmedju ostalog Barselonu, Mesija, Pelea itd. Nejmar je '92 i ima neverovatan talenat. E sad mozda je decko pun sebe, mozda su ga napravili mediji ali meni se jako svidja. Od kad znam za sebe uvek navijam za Brazil i gotivim njihove fudbalere bas zbog ovoga sto rade na terenu i tako ce biti dok sam ziv i tacka!

http://www.youtube.com/watch?v=HSA_02Vhnyo

krampon

pre 12 godina

Gledao sam sinoć drugo poluvreme.
Ako naši komentatori nisu čuli za onu uzrečicu braniš se ko Paragvaj, ja neznam zašto uopšte onda prenose jednu takvu utakmicu. Nahvalili su Brazil, a poppljuvali igru Paragvaja. U principu Paragvaj nije igrao kukavički , na sredini terena su parirali tako da Brazil nije mogao da satavi tri dobra pasa,nego su se više bazirali na individualnim akcijama, tako da je Robinjo više driblao sam sebe nego što je nešto konkretno uradio. kad bi došli do 16m, onda bi ubacivali neke sveće ili pokušavali neke folirantske akcije koje su bile osuđene u napred da neuspeju. Ako golman nešto nije uspeo da odbrani onda su sa gol linije to radili igrači Paragvaja, samo što tu nije bilo nikakve panike u odbrani nego samo čisto fudbalsko umeće. Jedino je Pato imao pravu šansu, međutim golman Paragvaja je odreagovao za desetku. Bacio i uspeo da natera Pata na težak pokušaj, a ovaj je posle tu loptu uspeo nogom da skine, posle toga Pato nije zano gde se više nalazi.

Kad se vidi koliko pojedini igrači Brazila vrede na tržištu, onda je ono sinoć bila bruka.

Rade

pre 12 godina

Koliko sam se iznervirao dok sam gledao, pa selektor Brazila je nesposoban kompletno. Takticki slep, gori od Dunge. E Paragvaj nije presao centar sutnuli u 89 prvi put a njemu sve vreme igraju Lukas i Ramires na sredini plus izmene katastrofa. Propali fudbaleri koji nisu uspeli u Evropi Elano i Fred a gde je recimo Zadson iz Sahtjora i par tih igraca iz tog kluba koji dokazuju vec par godina da su na nivou Wilian,Fernandinjo... Neko je pomenuo ovde gde je Hulk. Prva postava bekovi Maikon i Andre Santos katastrofa, sto mu nije igrao Alves???

puertorico

pre 12 godina

Ee, nista bez Ronaldinja. Poslednji veliki fudbaler, koji je mogao sam da resi, tacnije, da dobije mec. Nikakav Neimar, Robinjo... Mesi bez Cavija i Inijeste...

hmmmm

pre 12 godina

Ako uporedimo zadnje EP sa ovim prvenstvom, isto kao Rogonja Super ligu sa Ligom Shampiona. Na EP iskocili samo Spanija i Nemacka, a ovde sve ekipe razvaljuju, cak su i po taktici preskocili evropski fudbal nazalost sto je tako ocigledno. Evo Paragvaj proslu kopa Ameriku izgubi od Meksika 6:0 a sad izbaci Brazil, e to je napredak nesto sto nikad necemo videti u nasem fudbalu.
(Samba, 18. jul 2011 00:30)

Kad su tako jaki zašto su prve tri ekipe na PROŠLOGODIŠNJEM SP bile iz Evrope ?

Florijan

pre 12 godina

Odakle uopste potice ta tvrdnja da je Brazil nekakav favorit? Taj veciti miljenik FIFA i reprezentacija za koju se radi sve da bi osvajala neke trofeje, predstavlja najvecu bruku svetskog fudbala.

roke santa kruz

pre 12 godina

onaj ko je gledao utakmicu reci ce da je paragvaj nezasluzeno prosao dalje, ali onaj ko duze prati fudbal zna da je paragvaj 98 ispao od francuske na produzetke, 2002 ispali tako sto su im njemci dali u zadnjoj minuti gol, 2010 izgubili od spanaca 1-0 iako spanci nisu bili nista bolji od njih. e pa ne mogu oni uvijek ispadat na isti nacin, moraju i oni jednom proci tako.

Василевс

pre 12 godina

Дакле и Бразилци би волели да виде Ларису голу.
Од сада па до финала се кладим на Парагвај.
Ако се и она слатка плавушица одлучи на исти корак титула је загарантована.

nenad

pre 12 godina

Eto i Venecuela, jedini tim iz Juzne Amerike koji nikad nije igrao polufinale Copa America se plasirao dalje. Buduci da su i jedini juznoamericki tim koji nikad nije igrao na SP, ocekujem ih i u Brazilu 2014-te.

ZAGOR

pre 12 godina

Generalno, Brazil je ovu utakmicu trebalo glatko da dobije i po prikazanoj igri i po stvorenim sansama,ko je gledao mec video je da Paragvaj nije stvorio nijednu sansu za gol u 120minuta,taktika im je od samog pocetka utakmice bila da igraju na produzetke a kasnije i napenale pa sta bude,i isplatilo im se,igrali su sa 2 spica od pocetka Valdes i Barios,i kasnije samo sa Valdesom,gde menja Bariosa i uvodi Bereta koji je ofanzivni vezni,od pocetka meca sredinu terena su im cinili
4 igraca koji su generalno vise defanzivni nego ofanzivni vezni,tako da taktika trenera je bila evidentna i na kraju dala rezultat,ova Copa
America ,pokazuje da se sve vise vodi racuna o taktici ,defanzivi,sa mnogo trcanja i discipline,jednostavno nema vise malih i velikih i nema rezultata tipa 3 0 4 0,Peru je na isti nacin izbacio Kolumbiju sa jednom defanzivnom taktikom,Venecuela izbacila Chile isto sa jednom veoma disciplinovanom igrom sa mnogo trcanja...bilo ko da osvoji ovaj Copa America nece biti iznenadjenje zato sto su ekipe veoma ujednacene i presudjuju nijanse,generalno Urugvaj igra najlepsi futbal od ove 4 zemlje koje su usle u polufinale.prvi put se desava da u polufinale ne ulaze ni Argentina ni Brazil,sve u svemu los kvalitet fudbala gde se sve posvetilo cuvanju sopstvenog gola, interesantno je i da trenutno za najboljeg igraca Copa America kao glavni favoriti figuriraju golmani Urugvaja,Paragvaja i Venecuele

bole

pre 12 godina

Bas volim sto je posle Argentine ispao i Brazil. Dokaz da kolektiv pobedjuje nad pojedincima. Bice to solidna polu-finala i najverovatnije, odlicno finale, Paragvaj-Urugvaj. I ako vec prognoziram, Urugvaj osvaja trofej, sto je i najrealnije trenutno, mada, navijam za njih od samog pocetka takmicenja. Samo da se oporave Kavani i Santa Kruz, pa sa najjacim sastavom i jedni i drugi...

♥ MADRIDISTA ♥

pre 12 godina

Naravno kad im je bekneki Santos, naravno kad igraju Fred, Elano.. Naravno kad ovi isti izvode penale umesto Nejmara, Robinja i Pata. ~ BTW Gde im je Kaka, Marselo?

jocke

pre 12 godina

Ovo je neverovatno! A bas sam hteo da gledam finale Brazil-Argentina.. Medjutim,da se ne lazemo Brazil trenutno nema dobru ekipu,msm nema izrazitog CM,organizatora igre,pre je to bio Kaka,Ronaldinjo.. Ova generacija igraca,usudicu se da kazem nije ni do kolena onim vanzemaljcima iz perioda Kaka,Cafu,Roberto Carlos,Dida,Rivaldo,Ronaldinjo,Ronaldo pa cak i Adrijano.. E pa to je bio fudbal,to je bila prava samba:))

Arsenal

pre 12 godina

Sva 4 favorita za prolazak u polufinale na ovogodisnjem Copa America su zaustavljenji! Da li je tu nesto cudno? Naravno da nije. Kada pogledamo sastave i igru vidimo da to nisu ekipe ni priblizno jake onima pre 5-10 godina( pre svega mislim na Argentinu i Brazil ). Nema vise Ronalda, Batistute... Mnogi ce reci da su Peru koji nije "sutnuo" na gol na utakmici protiv Kolumbije, zatim Urugvaj i Paragvaj posle penala i tako izbacili velikane svetskog fudbala Argentinu i Brazil nezasluzeno prosli, ali to nije tako. Bez obzira da li je pobeda ostvarena posle penala ili uz pomoc sudije, drago mi je da su dve pomenute reprezentacije zavrsile takmicenje. Bilo je vreme da ih postave na pravo mesto, da "zvezde" poput Mesija, Nejmara i ostalih shvate da nisu jedine selekcije koje znaju da igraju fudbal u Juznoj Americi. Upravo sam odgledao Cile-Venecuela i imao sam sta da vidim- prica potpuno ista. Cile veliki favorit protiv "male" Venecuele koja je svrstana u autsajdere, zajedno sa Peruom, ali te dve iste selekcije igraju polufinale i pokazale da poseduju kvalitet cak i ako u sastavu nema najboljih igraca. Sve u svemu, Argentina i Brazil prema prikazanom vise nece dominirati kako u Juznoj Americi tako i na svetu. Pozdrav

Srbenda

pre 12 godina

Realno potpuno zasluzeno , ne pamtim kad je Brazil imao slabiji tim ,njihova najveca zvezda je Neimar i to govori dosta o kvalitetu Brazila ,nema vise Ronalda ,Kake ,Ronaldinja i Rivalda koji su zarili i palili ovaj Neimar i Robinjo su smesni naspram njih , neznam da li im je uopste igrao Hulk koji je mozda najbolji njihov igrac po meni .Sto se tice Paragvaja samo cu reci "Larisa odrzavaj obecanje svi to cekamo !!!" . Voleo bo finale Urugvaj-Paragvaj zbog Larise ,a po kvalitetu finale bi trebalo da bude Urugvaj -Cile ,mada Cile trenutno gubi od Venecuele.
U svakom slucaju moj utisak sa ovog sampionata je :Brazil i Argentina nikada losiji a ostale ekipe nikada takticki potkovanije . Pozdrav !

Nikola

pre 12 godina

Bas mi je drago da je i brazil ispao. Uopste ni oni ni argentinci ne zasluzuju titulu. A svaka cast viljaru na ovoj fantasticnoj odbrani.

Don

pre 12 godina

Sve je meni jasno al da neko ko nije presao centar 120 minuta pobjedi e to jos nisam vidjeo...Golman uz 7-8 odbranjenih zicera,4 penala skinuo tj nije sve skinuo al bitno je da je promasaj :)

barcaboy

pre 12 godina

Nema potrebe vise gledati copa america..ostale su ekipe koje igraju bunker :) Urugvaj igra tako sto svaka lopeta odleti jedno 50m i ako pogodi suareza/forlana pogodila ga je..Isto tako i paraguay a jedino chile mozda..ne znam stv.

Латино

pre 12 godina

Тооооооооо Парагвај све ближе титули. Лариса надам се да ћеш одржати обећање

Samba

pre 12 godina

Ako uporedimo zadnje EP sa ovim prvenstvom, isto kao Rogonja Super ligu sa Ligom Shampiona. Na EP iskocili samo Spanija i Nemacka, a ovde sve ekipe razvaljuju, cak su i po taktici preskocili evropski fudbal nazalost sto je tako ocigledno. Evo Paragvaj proslu kopa Ameriku izgubi od Meksika 6:0 a sad izbaci Brazil, e to je napredak nesto sto nikad necemo videti u nasem fudbalu.

Philippe Gilbert

pre 12 godina

Bog je rekao da brazil veceras nece dati gol paragvaju. I nisu. A i tacka za penal je bila katastrofalna. Jedini nacin da das gol je bio da plasiras po sredini gola. A justo villar treba da stane, a svi igraci paragvaja i strucni stab da ga izljube sto im je omogucio prolaz u polufinale.

Латино

pre 12 godina

Тооооооооо Парагвај све ближе титули. Лариса надам се да ћеш одржати обећање

Василевс

pre 12 godina

Дакле и Бразилци би волели да виде Ларису голу.
Од сада па до финала се кладим на Парагвај.
Ако се и она слатка плавушица одлучи на исти корак титула је загарантована.

roke santa kruz

pre 12 godina

onaj ko je gledao utakmicu reci ce da je paragvaj nezasluzeno prosao dalje, ali onaj ko duze prati fudbal zna da je paragvaj 98 ispao od francuske na produzetke, 2002 ispali tako sto su im njemci dali u zadnjoj minuti gol, 2010 izgubili od spanaca 1-0 iako spanci nisu bili nista bolji od njih. e pa ne mogu oni uvijek ispadat na isti nacin, moraju i oni jednom proci tako.

hmmmm

pre 12 godina

Ako uporedimo zadnje EP sa ovim prvenstvom, isto kao Rogonja Super ligu sa Ligom Shampiona. Na EP iskocili samo Spanija i Nemacka, a ovde sve ekipe razvaljuju, cak su i po taktici preskocili evropski fudbal nazalost sto je tako ocigledno. Evo Paragvaj proslu kopa Ameriku izgubi od Meksika 6:0 a sad izbaci Brazil, e to je napredak nesto sto nikad necemo videti u nasem fudbalu.
(Samba, 18. jul 2011 00:30)

Kad su tako jaki zašto su prve tri ekipe na PROŠLOGODIŠNJEM SP bile iz Evrope ?

puertorico

pre 12 godina

Ee, nista bez Ronaldinja. Poslednji veliki fudbaler, koji je mogao sam da resi, tacnije, da dobije mec. Nikakav Neimar, Robinjo... Mesi bez Cavija i Inijeste...

fk secanja

pre 12 godina

Sve je meni jasno al da neko ko nije presao centar 120 minuta pobjedi e to jos nisam vidjeo...
(Don, 18. jul 2011 00:55)

Nisi gled'o Bari 1991? :-)

Don

pre 12 godina

Sve je meni jasno al da neko ko nije presao centar 120 minuta pobjedi e to jos nisam vidjeo...Golman uz 7-8 odbranjenih zicera,4 penala skinuo tj nije sve skinuo al bitno je da je promasaj :)

Florijan

pre 12 godina

Odakle uopste potice ta tvrdnja da je Brazil nekakav favorit? Taj veciti miljenik FIFA i reprezentacija za koju se radi sve da bi osvajala neke trofeje, predstavlja najvecu bruku svetskog fudbala.

jocke

pre 12 godina

Ovo je neverovatno! A bas sam hteo da gledam finale Brazil-Argentina.. Medjutim,da se ne lazemo Brazil trenutno nema dobru ekipu,msm nema izrazitog CM,organizatora igre,pre je to bio Kaka,Ronaldinjo.. Ova generacija igraca,usudicu se da kazem nije ni do kolena onim vanzemaljcima iz perioda Kaka,Cafu,Roberto Carlos,Dida,Rivaldo,Ronaldinjo,Ronaldo pa cak i Adrijano.. E pa to je bio fudbal,to je bila prava samba:))

Samba

pre 12 godina

Ako uporedimo zadnje EP sa ovim prvenstvom, isto kao Rogonja Super ligu sa Ligom Shampiona. Na EP iskocili samo Spanija i Nemacka, a ovde sve ekipe razvaljuju, cak su i po taktici preskocili evropski fudbal nazalost sto je tako ocigledno. Evo Paragvaj proslu kopa Ameriku izgubi od Meksika 6:0 a sad izbaci Brazil, e to je napredak nesto sto nikad necemo videti u nasem fudbalu.

nenad

pre 12 godina

Eto i Venecuela, jedini tim iz Juzne Amerike koji nikad nije igrao polufinale Copa America se plasirao dalje. Buduci da su i jedini juznoamericki tim koji nikad nije igrao na SP, ocekujem ih i u Brazilu 2014-te.

♥ MADRIDISTA ♥

pre 12 godina

Naravno kad im je bekneki Santos, naravno kad igraju Fred, Elano.. Naravno kad ovi isti izvode penale umesto Nejmara, Robinja i Pata. ~ BTW Gde im je Kaka, Marselo?

ZAGOR

pre 12 godina

Generalno, Brazil je ovu utakmicu trebalo glatko da dobije i po prikazanoj igri i po stvorenim sansama,ko je gledao mec video je da Paragvaj nije stvorio nijednu sansu za gol u 120minuta,taktika im je od samog pocetka utakmice bila da igraju na produzetke a kasnije i napenale pa sta bude,i isplatilo im se,igrali su sa 2 spica od pocetka Valdes i Barios,i kasnije samo sa Valdesom,gde menja Bariosa i uvodi Bereta koji je ofanzivni vezni,od pocetka meca sredinu terena su im cinili
4 igraca koji su generalno vise defanzivni nego ofanzivni vezni,tako da taktika trenera je bila evidentna i na kraju dala rezultat,ova Copa
America ,pokazuje da se sve vise vodi racuna o taktici ,defanzivi,sa mnogo trcanja i discipline,jednostavno nema vise malih i velikih i nema rezultata tipa 3 0 4 0,Peru je na isti nacin izbacio Kolumbiju sa jednom defanzivnom taktikom,Venecuela izbacila Chile isto sa jednom veoma disciplinovanom igrom sa mnogo trcanja...bilo ko da osvoji ovaj Copa America nece biti iznenadjenje zato sto su ekipe veoma ujednacene i presudjuju nijanse,generalno Urugvaj igra najlepsi futbal od ove 4 zemlje koje su usle u polufinale.prvi put se desava da u polufinale ne ulaze ni Argentina ni Brazil,sve u svemu los kvalitet fudbala gde se sve posvetilo cuvanju sopstvenog gola, interesantno je i da trenutno za najboljeg igraca Copa America kao glavni favoriti figuriraju golmani Urugvaja,Paragvaja i Venecuele

bole

pre 12 godina

Bas volim sto je posle Argentine ispao i Brazil. Dokaz da kolektiv pobedjuje nad pojedincima. Bice to solidna polu-finala i najverovatnije, odlicno finale, Paragvaj-Urugvaj. I ako vec prognoziram, Urugvaj osvaja trofej, sto je i najrealnije trenutno, mada, navijam za njih od samog pocetka takmicenja. Samo da se oporave Kavani i Santa Kruz, pa sa najjacim sastavom i jedni i drugi...

Srbenda

pre 12 godina

Realno potpuno zasluzeno , ne pamtim kad je Brazil imao slabiji tim ,njihova najveca zvezda je Neimar i to govori dosta o kvalitetu Brazila ,nema vise Ronalda ,Kake ,Ronaldinja i Rivalda koji su zarili i palili ovaj Neimar i Robinjo su smesni naspram njih , neznam da li im je uopste igrao Hulk koji je mozda najbolji njihov igrac po meni .Sto se tice Paragvaja samo cu reci "Larisa odrzavaj obecanje svi to cekamo !!!" . Voleo bo finale Urugvaj-Paragvaj zbog Larise ,a po kvalitetu finale bi trebalo da bude Urugvaj -Cile ,mada Cile trenutno gubi od Venecuele.
U svakom slucaju moj utisak sa ovog sampionata je :Brazil i Argentina nikada losiji a ostale ekipe nikada takticki potkovanije . Pozdrav !

krampon

pre 12 godina

Gledao sam sinoć drugo poluvreme.
Ako naši komentatori nisu čuli za onu uzrečicu braniš se ko Paragvaj, ja neznam zašto uopšte onda prenose jednu takvu utakmicu. Nahvalili su Brazil, a poppljuvali igru Paragvaja. U principu Paragvaj nije igrao kukavički , na sredini terena su parirali tako da Brazil nije mogao da satavi tri dobra pasa,nego su se više bazirali na individualnim akcijama, tako da je Robinjo više driblao sam sebe nego što je nešto konkretno uradio. kad bi došli do 16m, onda bi ubacivali neke sveće ili pokušavali neke folirantske akcije koje su bile osuđene u napred da neuspeju. Ako golman nešto nije uspeo da odbrani onda su sa gol linije to radili igrači Paragvaja, samo što tu nije bilo nikakve panike u odbrani nego samo čisto fudbalsko umeće. Jedino je Pato imao pravu šansu, međutim golman Paragvaja je odreagovao za desetku. Bacio i uspeo da natera Pata na težak pokušaj, a ovaj je posle tu loptu uspeo nogom da skine, posle toga Pato nije zano gde se više nalazi.

Kad se vidi koliko pojedini igrači Brazila vrede na tržištu, onda je ono sinoć bila bruka.

Rade

pre 12 godina

Koliko sam se iznervirao dok sam gledao, pa selektor Brazila je nesposoban kompletno. Takticki slep, gori od Dunge. E Paragvaj nije presao centar sutnuli u 89 prvi put a njemu sve vreme igraju Lukas i Ramires na sredini plus izmene katastrofa. Propali fudbaleri koji nisu uspeli u Evropi Elano i Fred a gde je recimo Zadson iz Sahtjora i par tih igraca iz tog kluba koji dokazuju vec par godina da su na nivou Wilian,Fernandinjo... Neko je pomenuo ovde gde je Hulk. Prva postava bekovi Maikon i Andre Santos katastrofa, sto mu nije igrao Alves???

Nikola

pre 12 godina

Bas mi je drago da je i brazil ispao. Uopste ni oni ni argentinci ne zasluzuju titulu. A svaka cast viljaru na ovoj fantasticnoj odbrani.

Philippe Gilbert

pre 12 godina

Bog je rekao da brazil veceras nece dati gol paragvaju. I nisu. A i tacka za penal je bila katastrofalna. Jedini nacin da das gol je bio da plasiras po sredini gola. A justo villar treba da stane, a svi igraci paragvaja i strucni stab da ga izljube sto im je omogucio prolaz u polufinale.

Arsenal

pre 12 godina

Sva 4 favorita za prolazak u polufinale na ovogodisnjem Copa America su zaustavljenji! Da li je tu nesto cudno? Naravno da nije. Kada pogledamo sastave i igru vidimo da to nisu ekipe ni priblizno jake onima pre 5-10 godina( pre svega mislim na Argentinu i Brazil ). Nema vise Ronalda, Batistute... Mnogi ce reci da su Peru koji nije "sutnuo" na gol na utakmici protiv Kolumbije, zatim Urugvaj i Paragvaj posle penala i tako izbacili velikane svetskog fudbala Argentinu i Brazil nezasluzeno prosli, ali to nije tako. Bez obzira da li je pobeda ostvarena posle penala ili uz pomoc sudije, drago mi je da su dve pomenute reprezentacije zavrsile takmicenje. Bilo je vreme da ih postave na pravo mesto, da "zvezde" poput Mesija, Nejmara i ostalih shvate da nisu jedine selekcije koje znaju da igraju fudbal u Juznoj Americi. Upravo sam odgledao Cile-Venecuela i imao sam sta da vidim- prica potpuno ista. Cile veliki favorit protiv "male" Venecuele koja je svrstana u autsajdere, zajedno sa Peruom, ali te dve iste selekcije igraju polufinale i pokazale da poseduju kvalitet cak i ako u sastavu nema najboljih igraca. Sve u svemu, Argentina i Brazil prema prikazanom vise nece dominirati kako u Juznoj Americi tako i na svetu. Pozdrav

barcaboy

pre 12 godina

Nema potrebe vise gledati copa america..ostale su ekipe koje igraju bunker :) Urugvaj igra tako sto svaka lopeta odleti jedno 50m i ako pogodi suareza/forlana pogodila ga je..Isto tako i paraguay a jedino chile mozda..ne znam stv.

Nikola

pre 12 godina

Murinjo pametno reko,ako se osisa moze u real.To sto neko prolazi lagano odbrane u brazilskoj ligi nista ne znaci,mora jos dosta da uci ako hoce u evropi da igra.Pa i taj mesi sto ga biseri hvale ne moze nista da uradi bez 4 igraca srednje linije barselone.Jedan je bio ronaldo.

Rade

pre 12 godina

Vidim ovde ljude na forumu koji pljuju ovog Nejmara i Brazil izmedju ostalog Barselonu, Mesija, Pelea itd. Nejmar je '92 i ima neverovatan talenat. E sad mozda je decko pun sebe, mozda su ga napravili mediji ali meni se jako svidja. Od kad znam za sebe uvek navijam za Brazil i gotivim njihove fudbalere bas zbog ovoga sto rade na terenu i tako ce biti dok sam ziv i tacka!

http://www.youtube.com/watch?v=HSA_02Vhnyo

barcaboy

pre 12 godina

Nema potrebe vise gledati copa america..ostale su ekipe koje igraju bunker :) Urugvaj igra tako sto svaka lopeta odleti jedno 50m i ako pogodi suareza/forlana pogodila ga je..Isto tako i paraguay a jedino chile mozda..ne znam stv.

Florijan

pre 12 godina

Odakle uopste potice ta tvrdnja da je Brazil nekakav favorit? Taj veciti miljenik FIFA i reprezentacija za koju se radi sve da bi osvajala neke trofeje, predstavlja najvecu bruku svetskog fudbala.

Rade

pre 12 godina

Vidim ovde ljude na forumu koji pljuju ovog Nejmara i Brazil izmedju ostalog Barselonu, Mesija, Pelea itd. Nejmar je '92 i ima neverovatan talenat. E sad mozda je decko pun sebe, mozda su ga napravili mediji ali meni se jako svidja. Od kad znam za sebe uvek navijam za Brazil i gotivim njihove fudbalere bas zbog ovoga sto rade na terenu i tako ce biti dok sam ziv i tacka!

http://www.youtube.com/watch?v=HSA_02Vhnyo

Samba

pre 12 godina

Ako uporedimo zadnje EP sa ovim prvenstvom, isto kao Rogonja Super ligu sa Ligom Shampiona. Na EP iskocili samo Spanija i Nemacka, a ovde sve ekipe razvaljuju, cak su i po taktici preskocili evropski fudbal nazalost sto je tako ocigledno. Evo Paragvaj proslu kopa Ameriku izgubi od Meksika 6:0 a sad izbaci Brazil, e to je napredak nesto sto nikad necemo videti u nasem fudbalu.

fk secanja

pre 12 godina

Sve je meni jasno al da neko ko nije presao centar 120 minuta pobjedi e to jos nisam vidjeo...
(Don, 18. jul 2011 00:55)

Nisi gled'o Bari 1991? :-)

Don

pre 12 godina

Sve je meni jasno al da neko ko nije presao centar 120 minuta pobjedi e to jos nisam vidjeo...Golman uz 7-8 odbranjenih zicera,4 penala skinuo tj nije sve skinuo al bitno je da je promasaj :)

puertorico

pre 12 godina

Ee, nista bez Ronaldinja. Poslednji veliki fudbaler, koji je mogao sam da resi, tacnije, da dobije mec. Nikakav Neimar, Robinjo... Mesi bez Cavija i Inijeste...

jocke

pre 12 godina

Ovo je neverovatno! A bas sam hteo da gledam finale Brazil-Argentina.. Medjutim,da se ne lazemo Brazil trenutno nema dobru ekipu,msm nema izrazitog CM,organizatora igre,pre je to bio Kaka,Ronaldinjo.. Ova generacija igraca,usudicu se da kazem nije ni do kolena onim vanzemaljcima iz perioda Kaka,Cafu,Roberto Carlos,Dida,Rivaldo,Ronaldinjo,Ronaldo pa cak i Adrijano.. E pa to je bio fudbal,to je bila prava samba:))

Rade

pre 12 godina

Koliko sam se iznervirao dok sam gledao, pa selektor Brazila je nesposoban kompletno. Takticki slep, gori od Dunge. E Paragvaj nije presao centar sutnuli u 89 prvi put a njemu sve vreme igraju Lukas i Ramires na sredini plus izmene katastrofa. Propali fudbaleri koji nisu uspeli u Evropi Elano i Fred a gde je recimo Zadson iz Sahtjora i par tih igraca iz tog kluba koji dokazuju vec par godina da su na nivou Wilian,Fernandinjo... Neko je pomenuo ovde gde je Hulk. Prva postava bekovi Maikon i Andre Santos katastrofa, sto mu nije igrao Alves???

Латино

pre 12 godina

Тооооооооо Парагвај све ближе титули. Лариса надам се да ћеш одржати обећање

Srbenda

pre 12 godina

Realno potpuno zasluzeno , ne pamtim kad je Brazil imao slabiji tim ,njihova najveca zvezda je Neimar i to govori dosta o kvalitetu Brazila ,nema vise Ronalda ,Kake ,Ronaldinja i Rivalda koji su zarili i palili ovaj Neimar i Robinjo su smesni naspram njih , neznam da li im je uopste igrao Hulk koji je mozda najbolji njihov igrac po meni .Sto se tice Paragvaja samo cu reci "Larisa odrzavaj obecanje svi to cekamo !!!" . Voleo bo finale Urugvaj-Paragvaj zbog Larise ,a po kvalitetu finale bi trebalo da bude Urugvaj -Cile ,mada Cile trenutno gubi od Venecuele.
U svakom slucaju moj utisak sa ovog sampionata je :Brazil i Argentina nikada losiji a ostale ekipe nikada takticki potkovanije . Pozdrav !

hmmmm

pre 12 godina

Ako uporedimo zadnje EP sa ovim prvenstvom, isto kao Rogonja Super ligu sa Ligom Shampiona. Na EP iskocili samo Spanija i Nemacka, a ovde sve ekipe razvaljuju, cak su i po taktici preskocili evropski fudbal nazalost sto je tako ocigledno. Evo Paragvaj proslu kopa Ameriku izgubi od Meksika 6:0 a sad izbaci Brazil, e to je napredak nesto sto nikad necemo videti u nasem fudbalu.
(Samba, 18. jul 2011 00:30)

Kad su tako jaki zašto su prve tri ekipe na PROŠLOGODIŠNJEM SP bile iz Evrope ?

Nikola

pre 12 godina

Murinjo pametno reko,ako se osisa moze u real.To sto neko prolazi lagano odbrane u brazilskoj ligi nista ne znaci,mora jos dosta da uci ako hoce u evropi da igra.Pa i taj mesi sto ga biseri hvale ne moze nista da uradi bez 4 igraca srednje linije barselone.Jedan je bio ronaldo.

Philippe Gilbert

pre 12 godina

Bog je rekao da brazil veceras nece dati gol paragvaju. I nisu. A i tacka za penal je bila katastrofalna. Jedini nacin da das gol je bio da plasiras po sredini gola. A justo villar treba da stane, a svi igraci paragvaja i strucni stab da ga izljube sto im je omogucio prolaz u polufinale.

♥ MADRIDISTA ♥

pre 12 godina

Naravno kad im je bekneki Santos, naravno kad igraju Fred, Elano.. Naravno kad ovi isti izvode penale umesto Nejmara, Robinja i Pata. ~ BTW Gde im je Kaka, Marselo?

Nikola

pre 12 godina

Bas mi je drago da je i brazil ispao. Uopste ni oni ni argentinci ne zasluzuju titulu. A svaka cast viljaru na ovoj fantasticnoj odbrani.

Василевс

pre 12 godina

Дакле и Бразилци би волели да виде Ларису голу.
Од сада па до финала се кладим на Парагвај.
Ако се и она слатка плавушица одлучи на исти корак титула је загарантована.

roke santa kruz

pre 12 godina

onaj ko je gledao utakmicu reci ce da je paragvaj nezasluzeno prosao dalje, ali onaj ko duze prati fudbal zna da je paragvaj 98 ispao od francuske na produzetke, 2002 ispali tako sto su im njemci dali u zadnjoj minuti gol, 2010 izgubili od spanaca 1-0 iako spanci nisu bili nista bolji od njih. e pa ne mogu oni uvijek ispadat na isti nacin, moraju i oni jednom proci tako.

krampon

pre 12 godina

Gledao sam sinoć drugo poluvreme.
Ako naši komentatori nisu čuli za onu uzrečicu braniš se ko Paragvaj, ja neznam zašto uopšte onda prenose jednu takvu utakmicu. Nahvalili su Brazil, a poppljuvali igru Paragvaja. U principu Paragvaj nije igrao kukavički , na sredini terena su parirali tako da Brazil nije mogao da satavi tri dobra pasa,nego su se više bazirali na individualnim akcijama, tako da je Robinjo više driblao sam sebe nego što je nešto konkretno uradio. kad bi došli do 16m, onda bi ubacivali neke sveće ili pokušavali neke folirantske akcije koje su bile osuđene u napred da neuspeju. Ako golman nešto nije uspeo da odbrani onda su sa gol linije to radili igrači Paragvaja, samo što tu nije bilo nikakve panike u odbrani nego samo čisto fudbalsko umeće. Jedino je Pato imao pravu šansu, međutim golman Paragvaja je odreagovao za desetku. Bacio i uspeo da natera Pata na težak pokušaj, a ovaj je posle tu loptu uspeo nogom da skine, posle toga Pato nije zano gde se više nalazi.

Kad se vidi koliko pojedini igrači Brazila vrede na tržištu, onda je ono sinoć bila bruka.

Arsenal

pre 12 godina

Sva 4 favorita za prolazak u polufinale na ovogodisnjem Copa America su zaustavljenji! Da li je tu nesto cudno? Naravno da nije. Kada pogledamo sastave i igru vidimo da to nisu ekipe ni priblizno jake onima pre 5-10 godina( pre svega mislim na Argentinu i Brazil ). Nema vise Ronalda, Batistute... Mnogi ce reci da su Peru koji nije "sutnuo" na gol na utakmici protiv Kolumbije, zatim Urugvaj i Paragvaj posle penala i tako izbacili velikane svetskog fudbala Argentinu i Brazil nezasluzeno prosli, ali to nije tako. Bez obzira da li je pobeda ostvarena posle penala ili uz pomoc sudije, drago mi je da su dve pomenute reprezentacije zavrsile takmicenje. Bilo je vreme da ih postave na pravo mesto, da "zvezde" poput Mesija, Nejmara i ostalih shvate da nisu jedine selekcije koje znaju da igraju fudbal u Juznoj Americi. Upravo sam odgledao Cile-Venecuela i imao sam sta da vidim- prica potpuno ista. Cile veliki favorit protiv "male" Venecuele koja je svrstana u autsajdere, zajedno sa Peruom, ali te dve iste selekcije igraju polufinale i pokazale da poseduju kvalitet cak i ako u sastavu nema najboljih igraca. Sve u svemu, Argentina i Brazil prema prikazanom vise nece dominirati kako u Juznoj Americi tako i na svetu. Pozdrav

bole

pre 12 godina

Bas volim sto je posle Argentine ispao i Brazil. Dokaz da kolektiv pobedjuje nad pojedincima. Bice to solidna polu-finala i najverovatnije, odlicno finale, Paragvaj-Urugvaj. I ako vec prognoziram, Urugvaj osvaja trofej, sto je i najrealnije trenutno, mada, navijam za njih od samog pocetka takmicenja. Samo da se oporave Kavani i Santa Kruz, pa sa najjacim sastavom i jedni i drugi...

ZAGOR

pre 12 godina

Generalno, Brazil je ovu utakmicu trebalo glatko da dobije i po prikazanoj igri i po stvorenim sansama,ko je gledao mec video je da Paragvaj nije stvorio nijednu sansu za gol u 120minuta,taktika im je od samog pocetka utakmice bila da igraju na produzetke a kasnije i napenale pa sta bude,i isplatilo im se,igrali su sa 2 spica od pocetka Valdes i Barios,i kasnije samo sa Valdesom,gde menja Bariosa i uvodi Bereta koji je ofanzivni vezni,od pocetka meca sredinu terena su im cinili
4 igraca koji su generalno vise defanzivni nego ofanzivni vezni,tako da taktika trenera je bila evidentna i na kraju dala rezultat,ova Copa
America ,pokazuje da se sve vise vodi racuna o taktici ,defanzivi,sa mnogo trcanja i discipline,jednostavno nema vise malih i velikih i nema rezultata tipa 3 0 4 0,Peru je na isti nacin izbacio Kolumbiju sa jednom defanzivnom taktikom,Venecuela izbacila Chile isto sa jednom veoma disciplinovanom igrom sa mnogo trcanja...bilo ko da osvoji ovaj Copa America nece biti iznenadjenje zato sto su ekipe veoma ujednacene i presudjuju nijanse,generalno Urugvaj igra najlepsi futbal od ove 4 zemlje koje su usle u polufinale.prvi put se desava da u polufinale ne ulaze ni Argentina ni Brazil,sve u svemu los kvalitet fudbala gde se sve posvetilo cuvanju sopstvenog gola, interesantno je i da trenutno za najboljeg igraca Copa America kao glavni favoriti figuriraju golmani Urugvaja,Paragvaja i Venecuele

nenad

pre 12 godina

Eto i Venecuela, jedini tim iz Juzne Amerike koji nikad nije igrao polufinale Copa America se plasirao dalje. Buduci da su i jedini juznoamericki tim koji nikad nije igrao na SP, ocekujem ih i u Brazilu 2014-te.