Tenis 44

Utorak, 12.07.2011.

10:44

Novak bez premca po zaradi u 2011.

Pored toga što se nalazi na mestu prvog reketa sveta, Novak Đoković je najbolji i po zaradi u dosadašnjem delu 2011. godine.

Novak bez premca po zaradi u 2011. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

BG-SRB

pre 12 godina

Svaka cast za svaki dinar Noletu, ali kad pocne da prica kako je on veliki Srbin, mislim da treba i da plati poreze toj divnoj zemlji, a ne da se krije u Monte Karlu kad se spomene placanje,a svi skacu oko njega i prave mu parade ko da je Tito! Nole No1

Aleksandar

pre 12 godina

@ja, prijatelju, ne radim za prosecnu platu nego za nesto vise. Inace sam programer pa ti sad pogadjaj. Pa dam na to 67% u doprinosima i porezima. Da dragi, na 100 dinara sto dobijes na tekuci drzava uzme 67. Nek vas ne lazu da je trecina. I to sve mesecno. I zato sam dao veci doprinos Srbiji nego Novak i ti zajedno verovatno. Od dobrog imidza sto ga Novak pravi za Srbiju ja nemam nista. Jer od mojih para radi i policija i sud i zdravstvo i poreska uprava. A od njegovih ne. Isto tako to radi i od tvojih para, pa radio na crno ili belo das na kraju bar nesto u porezu.

Sto se tice Novaka, izricito sam napisao da ne trazim nista od njega. Ali necu ni da mu trpam u pune dzepove i podilazim sa idejama kao "nazovite most po njemu", "dajte mu nagradu u kesu za osvojen dejvis kup" i slicno. Inace da, trebalo mu je dati para dok je bio klinac sa 10 godina da moze da trenira. Ali za to smo zakasnili pa je malo glupo da ga filujemo kad mu ne treba. Sad treba da mu se pruzi recimo nacin da investira u taj objekat sto je hteo a ne da ga gnjave sa dozvolama za parce ledine gde niko ne gradi nista.

A opet, kad je recimo Nadja Higl u pitanju, misljenja sam da njoj je trebalo kupiti stan i napraviti bazen. Jer se ona sa nama u ovoj nasoj Srbiji zlopati u sportu gde nema para. Profi igracima u unosnim sportovima bih svima dao sipak jer im je ta igra posao. Bas kao Novaku i Vidicu ili nekom drugom pomenutom. To je kao da meni drzava da pare sto sam zaradio pare.... a leba nigde za raju.

Nije Novak problem, nego mi sto smo slepi za sebe.

ciganDOgroba

pre 12 godina

Na celokupan iznos iz teksta porez je placen u drzavama gde su odigravani turniri. Sva zarada iz Londona se oporezuje u Engleskoj,iz Pariza u Francuskoj......
Dzabe ste mracili jer je sve po zakonu!

Jovan

pre 12 godina

Muka mi je od vas sto hocete da uzimate od Novaka. Prevarili biste rodjenu majku da mozete a kamoli drzavu!!!!!!!!!!! A pravite se dobri.

Jos jedan Z

pre 12 godina

Neverovatan smo mi narod. Covek pre mene napise da gradjani USA moraju da prijave porez u USA, bez obzira gde zive i zaradjuju (sto je cinjenica i u USA tako funkcionisu stvari) i popije gomilu minusa o cas posla, jer to "vredja" naseg malog Noleta. bo vas Nole!

Doktor

pre 12 godina

Imam jedan predlog za sve kojima smeta to sto Djokovic ne placa porez u Srbiji, pokrenite peticiju da se zabrani prenosenje njegovih meceva.

Srbijo medju sljivama

pre 12 godina

Ako bi Djokovic i jos jedno 100 nasih sportista koji zaradjuju najvise u inostranstvu placali porez u Srbiji prosecna plata bi se dramaticno povecala.

korner

pre 12 godina

Da li Vidić plaća porez Srbiji? Da li Stojaković plaća porez Srbiji? Da li Miljković plaća porez Srbiji? Da li Novica plaća porez Srbiji? Da li Šarapova plaća porez Rusiji? Da li Novak igra tenis U SRBIJI, ili u inostranstvu? Da li je država uložila neki dinar u njega, davala mu stipendiju?
Molim se sve cinike da prvo odgovare na ova pitanja pa onda da se vrate na ono o Novakovom plaćanju poreza ovoj "državi". Takođe, da iz nekog udžbenika ekonomije prostudiraju šta zapravo "porez" jeste i kako se, kada i kome plaća. Začudo nigde nećete naći pravilo "Ako je Srbin, plaća porez Srbiji bez obzira gde je i kako zaradio novac".

mića

pre 12 godina

Što ste ste narode okomili na Novaka što ne plaća porez u Srbiji a ne bodu vam oči naši tajkuni kojima se sedišta firmi nalaze u "TZV. poreskim rajevima " i koji bi trebali da plate porez prema kojima je Novakov porez bakšiš tih istih u nekom restoranu na zapadu.

mama mica-ubica

pre 12 godina

Svaki svoj dolar, evro ili sta vec, je ovo dete zaradilo i to kakvim radom, trudom i odricanjem. I da ga ostavite na miru, dosta nam je sto mozemo da se hvalimo sa njim!! A ostloj deci predlazem da manje sede po kaficima, da uce, treniraju i rade, jer mi smo vrlo talentovan narod, ali... i lenj.

Rade

pre 12 godina

Obican covek koji ima trafiku od i ono malo minimalca sto zaradi mora da odvoji poreza za drzavu,a koliko je Djokovic dao ako sme da se zna,i da li je uopste nesto dao????Ovde vidim napadate politicare,a kada Djokovic ne plati porez onda nikom nista????

Jelena

pre 12 godina

" Znam ja. Ko te tera da radis samo za prosecnu platu? Zaradi vise od prosecne plate pa ces moc sve da racune da platis i 2 frizidera da napunis. Umesto sto kukas na drzavu i pravis se pametan na ovakvim vestima ulozi taj svoj trud u povecanje prihoda. Vidim da imas internet i to je sasvim dovoljno za pocetak. Nudi 1000000000 mogucnosti za zaradu ali treba ulozit trud. Ali ne lakse je tu prosipat neke nebuloze.
Nesposoban si za napravit zaradu al sposoban da pises glupe komentare
(ja, 12. jul 2011 12:09)"
E BRAVO!!!! Vala muka mi je od svih tih negativaca koji rade za petinu prosecne plate a po ceo dan vise na internetu! Ja dok radim ne mogu da pomislim da citam vesti i ostavljam komentare jer za to nemam vremena.
Koliko para toliko i muzike.
Svaka cast Novaku i svakome ko ovakvim radom zaradjuje. Ja znam da to nikada ne bih mogla i takvim ljudima mogu samo da se divim na ulozenom trudu i fenomenalnim rezultatima!

Vlada

pre 12 godina

Prosto ne mogu da verujem koliko samo ogorcenih komentara!!! "Zasto ne placa porez Srbiji?" - Zasto bi? Sta je ova drzava ikada ucinila za njega? Da li je vecina sa 300 i kusur evra ljubomorna sto je on toliko zaradio? Ne razumem... A B92 je povremeno objavljivao ovakve vesti.

Mario Bros

pre 12 godina

Manje je oduševljenih ovom vešću nego kada pobeđuje u tenisu. Verovatno zato što ne igraju sami tenis pa nisu ljubomorni. Ali na zaradu već dosta više ljubomornih, zavisnih komentara. To je taj isti Đoković čijim pobedama se radujete tako da ne vidim razloga za ljutnju kada se objavi još jedan od uspeha ljubimca nacije i nešto u čemu je prvi naš Nole.

Izdvojio bih samo kao logički netačne komentare koji pitaju šta je to država uložila u Novaka da bi plaćao porez, da li je imao terene, stipendije itd. Nije ali nisu ni drugi građani pa plaćaju porez.

Meni od njegovih para porez ne treba. Ovo je svakako rupa bez dna od budžeta kod nas. Ne bi se osetilo ništa sve i da je sve zarađene pare sipao u budžet. To mu dođe par desetina sajtova Dulića.

Marchelius

pre 12 godina

Svaka cast Novaku, ali sto je ovo vest za naslovnu stranu.. Ubilo se...
Bilo bi lepo neko prenosi tekme kosarkaske reprezentacije u pripremnom periodu... Kosarka je ipak nas tradicionalni sport. Ne mora samo tenis i sve sto ima veze sa istim.. zar ne?

Cile_NS

pre 12 godina

Ama ljudi smoriste vise i boga i narod sa tim (ne)placanjem poreza! Stvarno ste po onoj narodnoj "Ni povesti ni poterati!"
Sta je ova dryava uloyila u novaka?! Moyda neku stipendiju, garanciju ya kredit, neki plac ya teren da kao mali trenira, kupila mu sportsku opremu, promovisala ga marketinski kao talenta???? Sta od navedenog??? ja cu vam reci - NISTA!!!!!!!
A sta je dobila?! Promociju kakvu nijedan ambasador ne bi uspeo da napravi, skretanje paznje rulje sa egzistencijalnih problema sto nijedan politicar u toj meri pred izbore ne bi uspeo (a svaki bi itekako zeleo).
Tako da i matematicki (fiskalno) gledano, spram ulozenog ova je drzava jos uvek duzna Novaku, a ne obrnuto. Nije joj duzan nijedno pojavljivanje sa kacketom srbije na glavi na ceremoniji dodele trofeja, kamoli jos i porez!!!!! Ajte molim vas!!!

ja

pre 12 godina

Nek mu je alal svaki dolar. Covek zaradjuje svojim radom. Napisite kolko su srpski tajkuni i politicari zaradili na racun naseg naroda. Na tudjoj grbaci.

Nebojša Janovski

pre 12 godina

Sve velike zarade, u sadašnjoj Srbiji, izazivaju brojnu zavist... Ne zaboravite da odredite relaciju: zarada-trud-opšta korist(pored individualne).

siroma

pre 12 godina

Pa mogao bi Nole brate da pomognes nas koji smo bez posla nekom kintom. Citavo vreme sam te gledao i navijao k'o lud. Red bi bio da se malo oduzis nama iskrenim navijacima.

dordje

pre 12 godina

Svaka cast Novaku jer je sve sto je postigao uradio sam a sada ga kao drzava podrzava,epa i ja bi mogao sada da ga podrzavam,nego gde ste gospodo bili do sada...sada vas interesuju njegove pare i zarada ...i zato mi je bas drago da porez na zaradu placa Monaku a ne lopuzama u Srbiji...ulozite nekada nesto u nekog sportisu pa mozda ce vam i platiti a ovako ne...Svaka cas Nole-kralj si!!!

ja

pre 12 godina

Ne znam zasto je ova vest plasirana tako visoko na sajtu, kao druga najvaznija? Ne vidim razlog da se javnost raduje ovoj informaciji, barem u Srbiji. Tome mogu da se raduju poreski organi Monaka jedino. Ne trazim ja nista od Novaka, svaka cast momku, svaki dinar i dolar je zaradio krvavim radom. Ali sta to mene briga. Meni bi bila vest veca kako da od prosecne plate platim racune i napunim frizider u ovoj zemlji, a onda kupim i odecu deci. To ako saznate, molim vas objavite.
(Aleksandar, 12. jul 2011 11:12)

Znam ja. Ko te tera da radis samo za prosecnu platu? Zaradi vise od prosecne plate pa ces moc sve da racune da platis i 2 frizidera da napunis. Umesto sto kukas na drzavu i pravis se pametan na ovakvim vestima ulozi taj svoj trud u povecanje prihoda. Vidim da imas internet i to je sasvim dovoljno za pocetak. Nudi 1000000000 mogucnosti za zaradu ali treba ulozit trud. Ali ne lakse je tu prosipat neke nebuloze.
Nesposoban si za napravit zaradu al sposoban da pises glupe komentare

citalac

pre 12 godina

Samo precrtajte ono "po zaradi" i vest je potpuno na mestu. Zarada je posledica te cinjenice i sasvim je OK.

Siguran sam da ima politicara koji su u istom periodu zaradili vise, a ostaje da se vidi kakvim radom i postignucima...

Aleksandar

pre 12 godina

Ne znam zasto je ova vest plasirana tako visoko na sajtu, kao druga najvaznija? Ne vidim razlog da se javnost raduje ovoj informaciji, barem u Srbiji. Tome mogu da se raduju poreski organi Monaka jedino. Ne trazim ja nista od Novaka, svaka cast momku, svaki dinar i dolar je zaradio krvavim radom. Ali sta to mene briga. Meni bi bila vest veca kako da od prosecne plate platim racune i napunim frizider u ovoj zemlji, a onda kupim i odecu deci. To ako saznate, molim vas objavite.

I mene da upisete na listu!

pre 12 godina

Ni ja nisam los sa zaradom. Proslog meseca sam ostvario skoro 300 eura i to samo od plate. Sa markicom, bonovima za topli obrok i pivcugom petkom popodne (sponzorski ugovor sa kumom) to je skoro 360 eura. :)

I mene da upisete na listu!

pre 12 godina

Ni ja nisam los sa zaradom. Proslog meseca sam ostvario skoro 300 eura i to samo od plate. Sa markicom, bonovima za topli obrok i pivcugom petkom popodne (sponzorski ugovor sa kumom) to je skoro 360 eura. :)

Cile_NS

pre 12 godina

Ama ljudi smoriste vise i boga i narod sa tim (ne)placanjem poreza! Stvarno ste po onoj narodnoj "Ni povesti ni poterati!"
Sta je ova dryava uloyila u novaka?! Moyda neku stipendiju, garanciju ya kredit, neki plac ya teren da kao mali trenira, kupila mu sportsku opremu, promovisala ga marketinski kao talenta???? Sta od navedenog??? ja cu vam reci - NISTA!!!!!!!
A sta je dobila?! Promociju kakvu nijedan ambasador ne bi uspeo da napravi, skretanje paznje rulje sa egzistencijalnih problema sto nijedan politicar u toj meri pred izbore ne bi uspeo (a svaki bi itekako zeleo).
Tako da i matematicki (fiskalno) gledano, spram ulozenog ova je drzava jos uvek duzna Novaku, a ne obrnuto. Nije joj duzan nijedno pojavljivanje sa kacketom srbije na glavi na ceremoniji dodele trofeja, kamoli jos i porez!!!!! Ajte molim vas!!!

Aleksandar

pre 12 godina

Ne znam zasto je ova vest plasirana tako visoko na sajtu, kao druga najvaznija? Ne vidim razlog da se javnost raduje ovoj informaciji, barem u Srbiji. Tome mogu da se raduju poreski organi Monaka jedino. Ne trazim ja nista od Novaka, svaka cast momku, svaki dinar i dolar je zaradio krvavim radom. Ali sta to mene briga. Meni bi bila vest veca kako da od prosecne plate platim racune i napunim frizider u ovoj zemlji, a onda kupim i odecu deci. To ako saznate, molim vas objavite.

citalac

pre 12 godina

Samo precrtajte ono "po zaradi" i vest je potpuno na mestu. Zarada je posledica te cinjenice i sasvim je OK.

Siguran sam da ima politicara koji su u istom periodu zaradili vise, a ostaje da se vidi kakvim radom i postignucima...

mama mica-ubica

pre 12 godina

Svaki svoj dolar, evro ili sta vec, je ovo dete zaradilo i to kakvim radom, trudom i odricanjem. I da ga ostavite na miru, dosta nam je sto mozemo da se hvalimo sa njim!! A ostloj deci predlazem da manje sede po kaficima, da uce, treniraju i rade, jer mi smo vrlo talentovan narod, ali... i lenj.

ja

pre 12 godina

Nek mu je alal svaki dolar. Covek zaradjuje svojim radom. Napisite kolko su srpski tajkuni i politicari zaradili na racun naseg naroda. Na tudjoj grbaci.

dordje

pre 12 godina

Svaka cast Novaku jer je sve sto je postigao uradio sam a sada ga kao drzava podrzava,epa i ja bi mogao sada da ga podrzavam,nego gde ste gospodo bili do sada...sada vas interesuju njegove pare i zarada ...i zato mi je bas drago da porez na zaradu placa Monaku a ne lopuzama u Srbiji...ulozite nekada nesto u nekog sportisu pa mozda ce vam i platiti a ovako ne...Svaka cas Nole-kralj si!!!

korner

pre 12 godina

Da li Vidić plaća porez Srbiji? Da li Stojaković plaća porez Srbiji? Da li Miljković plaća porez Srbiji? Da li Novica plaća porez Srbiji? Da li Šarapova plaća porez Rusiji? Da li Novak igra tenis U SRBIJI, ili u inostranstvu? Da li je država uložila neki dinar u njega, davala mu stipendiju?
Molim se sve cinike da prvo odgovare na ova pitanja pa onda da se vrate na ono o Novakovom plaćanju poreza ovoj "državi". Takođe, da iz nekog udžbenika ekonomije prostudiraju šta zapravo "porez" jeste i kako se, kada i kome plaća. Začudo nigde nećete naći pravilo "Ako je Srbin, plaća porez Srbiji bez obzira gde je i kako zaradio novac".

Jelena

pre 12 godina

" Znam ja. Ko te tera da radis samo za prosecnu platu? Zaradi vise od prosecne plate pa ces moc sve da racune da platis i 2 frizidera da napunis. Umesto sto kukas na drzavu i pravis se pametan na ovakvim vestima ulozi taj svoj trud u povecanje prihoda. Vidim da imas internet i to je sasvim dovoljno za pocetak. Nudi 1000000000 mogucnosti za zaradu ali treba ulozit trud. Ali ne lakse je tu prosipat neke nebuloze.
Nesposoban si za napravit zaradu al sposoban da pises glupe komentare
(ja, 12. jul 2011 12:09)"
E BRAVO!!!! Vala muka mi je od svih tih negativaca koji rade za petinu prosecne plate a po ceo dan vise na internetu! Ja dok radim ne mogu da pomislim da citam vesti i ostavljam komentare jer za to nemam vremena.
Koliko para toliko i muzike.
Svaka cast Novaku i svakome ko ovakvim radom zaradjuje. Ja znam da to nikada ne bih mogla i takvim ljudima mogu samo da se divim na ulozenom trudu i fenomenalnim rezultatima!

mića

pre 12 godina

Što ste ste narode okomili na Novaka što ne plaća porez u Srbiji a ne bodu vam oči naši tajkuni kojima se sedišta firmi nalaze u "TZV. poreskim rajevima " i koji bi trebali da plate porez prema kojima je Novakov porez bakšiš tih istih u nekom restoranu na zapadu.

Nebojša Janovski

pre 12 godina

Sve velike zarade, u sadašnjoj Srbiji, izazivaju brojnu zavist... Ne zaboravite da odredite relaciju: zarada-trud-opšta korist(pored individualne).

ja

pre 12 godina

Ne znam zasto je ova vest plasirana tako visoko na sajtu, kao druga najvaznija? Ne vidim razlog da se javnost raduje ovoj informaciji, barem u Srbiji. Tome mogu da se raduju poreski organi Monaka jedino. Ne trazim ja nista od Novaka, svaka cast momku, svaki dinar i dolar je zaradio krvavim radom. Ali sta to mene briga. Meni bi bila vest veca kako da od prosecne plate platim racune i napunim frizider u ovoj zemlji, a onda kupim i odecu deci. To ako saznate, molim vas objavite.
(Aleksandar, 12. jul 2011 11:12)

Znam ja. Ko te tera da radis samo za prosecnu platu? Zaradi vise od prosecne plate pa ces moc sve da racune da platis i 2 frizidera da napunis. Umesto sto kukas na drzavu i pravis se pametan na ovakvim vestima ulozi taj svoj trud u povecanje prihoda. Vidim da imas internet i to je sasvim dovoljno za pocetak. Nudi 1000000000 mogucnosti za zaradu ali treba ulozit trud. Ali ne lakse je tu prosipat neke nebuloze.
Nesposoban si za napravit zaradu al sposoban da pises glupe komentare

Vlada

pre 12 godina

Prosto ne mogu da verujem koliko samo ogorcenih komentara!!! "Zasto ne placa porez Srbiji?" - Zasto bi? Sta je ova drzava ikada ucinila za njega? Da li je vecina sa 300 i kusur evra ljubomorna sto je on toliko zaradio? Ne razumem... A B92 je povremeno objavljivao ovakve vesti.

Marchelius

pre 12 godina

Svaka cast Novaku, ali sto je ovo vest za naslovnu stranu.. Ubilo se...
Bilo bi lepo neko prenosi tekme kosarkaske reprezentacije u pripremnom periodu... Kosarka je ipak nas tradicionalni sport. Ne mora samo tenis i sve sto ima veze sa istim.. zar ne?

Mario Bros

pre 12 godina

Manje je oduševljenih ovom vešću nego kada pobeđuje u tenisu. Verovatno zato što ne igraju sami tenis pa nisu ljubomorni. Ali na zaradu već dosta više ljubomornih, zavisnih komentara. To je taj isti Đoković čijim pobedama se radujete tako da ne vidim razloga za ljutnju kada se objavi još jedan od uspeha ljubimca nacije i nešto u čemu je prvi naš Nole.

Izdvojio bih samo kao logički netačne komentare koji pitaju šta je to država uložila u Novaka da bi plaćao porez, da li je imao terene, stipendije itd. Nije ali nisu ni drugi građani pa plaćaju porez.

Meni od njegovih para porez ne treba. Ovo je svakako rupa bez dna od budžeta kod nas. Ne bi se osetilo ništa sve i da je sve zarađene pare sipao u budžet. To mu dođe par desetina sajtova Dulića.

Jovan

pre 12 godina

Muka mi je od vas sto hocete da uzimate od Novaka. Prevarili biste rodjenu majku da mozete a kamoli drzavu!!!!!!!!!!! A pravite se dobri.

siroma

pre 12 godina

Pa mogao bi Nole brate da pomognes nas koji smo bez posla nekom kintom. Citavo vreme sam te gledao i navijao k'o lud. Red bi bio da se malo oduzis nama iskrenim navijacima.

Doktor

pre 12 godina

Imam jedan predlog za sve kojima smeta to sto Djokovic ne placa porez u Srbiji, pokrenite peticiju da se zabrani prenosenje njegovih meceva.

Jos jedan Z

pre 12 godina

Neverovatan smo mi narod. Covek pre mene napise da gradjani USA moraju da prijave porez u USA, bez obzira gde zive i zaradjuju (sto je cinjenica i u USA tako funkcionisu stvari) i popije gomilu minusa o cas posla, jer to "vredja" naseg malog Noleta. bo vas Nole!

Aleksandar

pre 12 godina

@ja, prijatelju, ne radim za prosecnu platu nego za nesto vise. Inace sam programer pa ti sad pogadjaj. Pa dam na to 67% u doprinosima i porezima. Da dragi, na 100 dinara sto dobijes na tekuci drzava uzme 67. Nek vas ne lazu da je trecina. I to sve mesecno. I zato sam dao veci doprinos Srbiji nego Novak i ti zajedno verovatno. Od dobrog imidza sto ga Novak pravi za Srbiju ja nemam nista. Jer od mojih para radi i policija i sud i zdravstvo i poreska uprava. A od njegovih ne. Isto tako to radi i od tvojih para, pa radio na crno ili belo das na kraju bar nesto u porezu.

Sto se tice Novaka, izricito sam napisao da ne trazim nista od njega. Ali necu ni da mu trpam u pune dzepove i podilazim sa idejama kao "nazovite most po njemu", "dajte mu nagradu u kesu za osvojen dejvis kup" i slicno. Inace da, trebalo mu je dati para dok je bio klinac sa 10 godina da moze da trenira. Ali za to smo zakasnili pa je malo glupo da ga filujemo kad mu ne treba. Sad treba da mu se pruzi recimo nacin da investira u taj objekat sto je hteo a ne da ga gnjave sa dozvolama za parce ledine gde niko ne gradi nista.

A opet, kad je recimo Nadja Higl u pitanju, misljenja sam da njoj je trebalo kupiti stan i napraviti bazen. Jer se ona sa nama u ovoj nasoj Srbiji zlopati u sportu gde nema para. Profi igracima u unosnim sportovima bih svima dao sipak jer im je ta igra posao. Bas kao Novaku i Vidicu ili nekom drugom pomenutom. To je kao da meni drzava da pare sto sam zaradio pare.... a leba nigde za raju.

Nije Novak problem, nego mi sto smo slepi za sebe.

Rade

pre 12 godina

Obican covek koji ima trafiku od i ono malo minimalca sto zaradi mora da odvoji poreza za drzavu,a koliko je Djokovic dao ako sme da se zna,i da li je uopste nesto dao????Ovde vidim napadate politicare,a kada Djokovic ne plati porez onda nikom nista????

ciganDOgroba

pre 12 godina

Na celokupan iznos iz teksta porez je placen u drzavama gde su odigravani turniri. Sva zarada iz Londona se oporezuje u Engleskoj,iz Pariza u Francuskoj......
Dzabe ste mracili jer je sve po zakonu!

Srbijo medju sljivama

pre 12 godina

Ako bi Djokovic i jos jedno 100 nasih sportista koji zaradjuju najvise u inostranstvu placali porez u Srbiji prosecna plata bi se dramaticno povecala.

BG-SRB

pre 12 godina

Svaka cast za svaki dinar Noletu, ali kad pocne da prica kako je on veliki Srbin, mislim da treba i da plati poreze toj divnoj zemlji, a ne da se krije u Monte Karlu kad se spomene placanje,a svi skacu oko njega i prave mu parade ko da je Tito! Nole No1

Rade

pre 12 godina

Obican covek koji ima trafiku od i ono malo minimalca sto zaradi mora da odvoji poreza za drzavu,a koliko je Djokovic dao ako sme da se zna,i da li je uopste nesto dao????Ovde vidim napadate politicare,a kada Djokovic ne plati porez onda nikom nista????

ja

pre 12 godina

Ne znam zasto je ova vest plasirana tako visoko na sajtu, kao druga najvaznija? Ne vidim razlog da se javnost raduje ovoj informaciji, barem u Srbiji. Tome mogu da se raduju poreski organi Monaka jedino. Ne trazim ja nista od Novaka, svaka cast momku, svaki dinar i dolar je zaradio krvavim radom. Ali sta to mene briga. Meni bi bila vest veca kako da od prosecne plate platim racune i napunim frizider u ovoj zemlji, a onda kupim i odecu deci. To ako saznate, molim vas objavite.
(Aleksandar, 12. jul 2011 11:12)

Znam ja. Ko te tera da radis samo za prosecnu platu? Zaradi vise od prosecne plate pa ces moc sve da racune da platis i 2 frizidera da napunis. Umesto sto kukas na drzavu i pravis se pametan na ovakvim vestima ulozi taj svoj trud u povecanje prihoda. Vidim da imas internet i to je sasvim dovoljno za pocetak. Nudi 1000000000 mogucnosti za zaradu ali treba ulozit trud. Ali ne lakse je tu prosipat neke nebuloze.
Nesposoban si za napravit zaradu al sposoban da pises glupe komentare

siroma

pre 12 godina

Pa mogao bi Nole brate da pomognes nas koji smo bez posla nekom kintom. Citavo vreme sam te gledao i navijao k'o lud. Red bi bio da se malo oduzis nama iskrenim navijacima.

Srbijo medju sljivama

pre 12 godina

Ako bi Djokovic i jos jedno 100 nasih sportista koji zaradjuju najvise u inostranstvu placali porez u Srbiji prosecna plata bi se dramaticno povecala.

Aleksandar

pre 12 godina

Ne znam zasto je ova vest plasirana tako visoko na sajtu, kao druga najvaznija? Ne vidim razlog da se javnost raduje ovoj informaciji, barem u Srbiji. Tome mogu da se raduju poreski organi Monaka jedino. Ne trazim ja nista od Novaka, svaka cast momku, svaki dinar i dolar je zaradio krvavim radom. Ali sta to mene briga. Meni bi bila vest veca kako da od prosecne plate platim racune i napunim frizider u ovoj zemlji, a onda kupim i odecu deci. To ako saznate, molim vas objavite.

Jos jedan Z

pre 12 godina

Neverovatan smo mi narod. Covek pre mene napise da gradjani USA moraju da prijave porez u USA, bez obzira gde zive i zaradjuju (sto je cinjenica i u USA tako funkcionisu stvari) i popije gomilu minusa o cas posla, jer to "vredja" naseg malog Noleta. bo vas Nole!

Cile_NS

pre 12 godina

Ama ljudi smoriste vise i boga i narod sa tim (ne)placanjem poreza! Stvarno ste po onoj narodnoj "Ni povesti ni poterati!"
Sta je ova dryava uloyila u novaka?! Moyda neku stipendiju, garanciju ya kredit, neki plac ya teren da kao mali trenira, kupila mu sportsku opremu, promovisala ga marketinski kao talenta???? Sta od navedenog??? ja cu vam reci - NISTA!!!!!!!
A sta je dobila?! Promociju kakvu nijedan ambasador ne bi uspeo da napravi, skretanje paznje rulje sa egzistencijalnih problema sto nijedan politicar u toj meri pred izbore ne bi uspeo (a svaki bi itekako zeleo).
Tako da i matematicki (fiskalno) gledano, spram ulozenog ova je drzava jos uvek duzna Novaku, a ne obrnuto. Nije joj duzan nijedno pojavljivanje sa kacketom srbije na glavi na ceremoniji dodele trofeja, kamoli jos i porez!!!!! Ajte molim vas!!!

BG-SRB

pre 12 godina

Svaka cast za svaki dinar Noletu, ali kad pocne da prica kako je on veliki Srbin, mislim da treba i da plati poreze toj divnoj zemlji, a ne da se krije u Monte Karlu kad se spomene placanje,a svi skacu oko njega i prave mu parade ko da je Tito! Nole No1

Marchelius

pre 12 godina

Svaka cast Novaku, ali sto je ovo vest za naslovnu stranu.. Ubilo se...
Bilo bi lepo neko prenosi tekme kosarkaske reprezentacije u pripremnom periodu... Kosarka je ipak nas tradicionalni sport. Ne mora samo tenis i sve sto ima veze sa istim.. zar ne?

Doktor

pre 12 godina

Imam jedan predlog za sve kojima smeta to sto Djokovic ne placa porez u Srbiji, pokrenite peticiju da se zabrani prenosenje njegovih meceva.

dordje

pre 12 godina

Svaka cast Novaku jer je sve sto je postigao uradio sam a sada ga kao drzava podrzava,epa i ja bi mogao sada da ga podrzavam,nego gde ste gospodo bili do sada...sada vas interesuju njegove pare i zarada ...i zato mi je bas drago da porez na zaradu placa Monaku a ne lopuzama u Srbiji...ulozite nekada nesto u nekog sportisu pa mozda ce vam i platiti a ovako ne...Svaka cas Nole-kralj si!!!

Mario Bros

pre 12 godina

Manje je oduševljenih ovom vešću nego kada pobeđuje u tenisu. Verovatno zato što ne igraju sami tenis pa nisu ljubomorni. Ali na zaradu već dosta više ljubomornih, zavisnih komentara. To je taj isti Đoković čijim pobedama se radujete tako da ne vidim razloga za ljutnju kada se objavi još jedan od uspeha ljubimca nacije i nešto u čemu je prvi naš Nole.

Izdvojio bih samo kao logički netačne komentare koji pitaju šta je to država uložila u Novaka da bi plaćao porez, da li je imao terene, stipendije itd. Nije ali nisu ni drugi građani pa plaćaju porez.

Meni od njegovih para porez ne treba. Ovo je svakako rupa bez dna od budžeta kod nas. Ne bi se osetilo ništa sve i da je sve zarađene pare sipao u budžet. To mu dođe par desetina sajtova Dulića.

Vlada

pre 12 godina

Prosto ne mogu da verujem koliko samo ogorcenih komentara!!! "Zasto ne placa porez Srbiji?" - Zasto bi? Sta je ova drzava ikada ucinila za njega? Da li je vecina sa 300 i kusur evra ljubomorna sto je on toliko zaradio? Ne razumem... A B92 je povremeno objavljivao ovakve vesti.

korner

pre 12 godina

Da li Vidić plaća porez Srbiji? Da li Stojaković plaća porez Srbiji? Da li Miljković plaća porez Srbiji? Da li Novica plaća porez Srbiji? Da li Šarapova plaća porez Rusiji? Da li Novak igra tenis U SRBIJI, ili u inostranstvu? Da li je država uložila neki dinar u njega, davala mu stipendiju?
Molim se sve cinike da prvo odgovare na ova pitanja pa onda da se vrate na ono o Novakovom plaćanju poreza ovoj "državi". Takođe, da iz nekog udžbenika ekonomije prostudiraju šta zapravo "porez" jeste i kako se, kada i kome plaća. Začudo nigde nećete naći pravilo "Ako je Srbin, plaća porez Srbiji bez obzira gde je i kako zaradio novac".

Aleksandar

pre 12 godina

@ja, prijatelju, ne radim za prosecnu platu nego za nesto vise. Inace sam programer pa ti sad pogadjaj. Pa dam na to 67% u doprinosima i porezima. Da dragi, na 100 dinara sto dobijes na tekuci drzava uzme 67. Nek vas ne lazu da je trecina. I to sve mesecno. I zato sam dao veci doprinos Srbiji nego Novak i ti zajedno verovatno. Od dobrog imidza sto ga Novak pravi za Srbiju ja nemam nista. Jer od mojih para radi i policija i sud i zdravstvo i poreska uprava. A od njegovih ne. Isto tako to radi i od tvojih para, pa radio na crno ili belo das na kraju bar nesto u porezu.

Sto se tice Novaka, izricito sam napisao da ne trazim nista od njega. Ali necu ni da mu trpam u pune dzepove i podilazim sa idejama kao "nazovite most po njemu", "dajte mu nagradu u kesu za osvojen dejvis kup" i slicno. Inace da, trebalo mu je dati para dok je bio klinac sa 10 godina da moze da trenira. Ali za to smo zakasnili pa je malo glupo da ga filujemo kad mu ne treba. Sad treba da mu se pruzi recimo nacin da investira u taj objekat sto je hteo a ne da ga gnjave sa dozvolama za parce ledine gde niko ne gradi nista.

A opet, kad je recimo Nadja Higl u pitanju, misljenja sam da njoj je trebalo kupiti stan i napraviti bazen. Jer se ona sa nama u ovoj nasoj Srbiji zlopati u sportu gde nema para. Profi igracima u unosnim sportovima bih svima dao sipak jer im je ta igra posao. Bas kao Novaku i Vidicu ili nekom drugom pomenutom. To je kao da meni drzava da pare sto sam zaradio pare.... a leba nigde za raju.

Nije Novak problem, nego mi sto smo slepi za sebe.

I mene da upisete na listu!

pre 12 godina

Ni ja nisam los sa zaradom. Proslog meseca sam ostvario skoro 300 eura i to samo od plate. Sa markicom, bonovima za topli obrok i pivcugom petkom popodne (sponzorski ugovor sa kumom) to je skoro 360 eura. :)

Jelena

pre 12 godina

" Znam ja. Ko te tera da radis samo za prosecnu platu? Zaradi vise od prosecne plate pa ces moc sve da racune da platis i 2 frizidera da napunis. Umesto sto kukas na drzavu i pravis se pametan na ovakvim vestima ulozi taj svoj trud u povecanje prihoda. Vidim da imas internet i to je sasvim dovoljno za pocetak. Nudi 1000000000 mogucnosti za zaradu ali treba ulozit trud. Ali ne lakse je tu prosipat neke nebuloze.
Nesposoban si za napravit zaradu al sposoban da pises glupe komentare
(ja, 12. jul 2011 12:09)"
E BRAVO!!!! Vala muka mi je od svih tih negativaca koji rade za petinu prosecne plate a po ceo dan vise na internetu! Ja dok radim ne mogu da pomislim da citam vesti i ostavljam komentare jer za to nemam vremena.
Koliko para toliko i muzike.
Svaka cast Novaku i svakome ko ovakvim radom zaradjuje. Ja znam da to nikada ne bih mogla i takvim ljudima mogu samo da se divim na ulozenom trudu i fenomenalnim rezultatima!

ja

pre 12 godina

Nek mu je alal svaki dolar. Covek zaradjuje svojim radom. Napisite kolko su srpski tajkuni i politicari zaradili na racun naseg naroda. Na tudjoj grbaci.

mama mica-ubica

pre 12 godina

Svaki svoj dolar, evro ili sta vec, je ovo dete zaradilo i to kakvim radom, trudom i odricanjem. I da ga ostavite na miru, dosta nam je sto mozemo da se hvalimo sa njim!! A ostloj deci predlazem da manje sede po kaficima, da uce, treniraju i rade, jer mi smo vrlo talentovan narod, ali... i lenj.

citalac

pre 12 godina

Samo precrtajte ono "po zaradi" i vest je potpuno na mestu. Zarada je posledica te cinjenice i sasvim je OK.

Siguran sam da ima politicara koji su u istom periodu zaradili vise, a ostaje da se vidi kakvim radom i postignucima...

mića

pre 12 godina

Što ste ste narode okomili na Novaka što ne plaća porez u Srbiji a ne bodu vam oči naši tajkuni kojima se sedišta firmi nalaze u "TZV. poreskim rajevima " i koji bi trebali da plate porez prema kojima je Novakov porez bakšiš tih istih u nekom restoranu na zapadu.

Nebojša Janovski

pre 12 godina

Sve velike zarade, u sadašnjoj Srbiji, izazivaju brojnu zavist... Ne zaboravite da odredite relaciju: zarada-trud-opšta korist(pored individualne).

Jovan

pre 12 godina

Muka mi je od vas sto hocete da uzimate od Novaka. Prevarili biste rodjenu majku da mozete a kamoli drzavu!!!!!!!!!!! A pravite se dobri.

ciganDOgroba

pre 12 godina

Na celokupan iznos iz teksta porez je placen u drzavama gde su odigravani turniri. Sva zarada iz Londona se oporezuje u Engleskoj,iz Pariza u Francuskoj......
Dzabe ste mracili jer je sve po zakonu!