Vaterpolo 42

Ponedeljak, 06.06.2011.

14:20

"Država će pomoći Partizanu"

Ministarstvo omladine i sporta priredilo je u Košutnjaku zvanični prijem za vaterpoliste Partizana, koji su u subotu postali evropski šampioni.

"Država æe pomoæi Partizanu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Grobarchina

pre 12 godina

gledajte ove komplekse od gana...pa osvojite vi bar nesto pa ce i vama pomoci! jel treba vama da se pomaze,a gasite se u svim sportovima?! PFC only you!!!

Ivan Stepanovic

pre 12 godina

Postovani navijaci zvezde i ostalih klubova,prvo uradite nesto za majku Srbiju,pa onda mozete da pricate o tome da i vama drzava pomogne. Hvala.

Partizanovac

pre 12 godina

Zašto ne privatizuju klubove po principu: 31% onima koji su sada u klubu; 20% bivšim igračima i funkcionerima i 49% svim gradjanima koji se jave u roku od mesec dana, npr? Onda političari ne bi imali sa čim da se hvale, a mogli bi da pomognu one koji afirmativno promovišu Srbiju. Ovako, na Final Four ih je ispratio niko, a dočekalo ih je sijaset političara. Svaka čast navijačima koji su ih sačekali, ali ih političari redovno potisnu u drugi plan!

Pametan

pre 12 godina

da imaju i malo pameti u glavama mislili bi i na glasove nas 4-5 miliona zvezdaša,a što je još važnije mislili bi na glasove armije nezaposlenih i obespravljenih.
(sloba, 6. jun 2011 18:21)

Pa i jesu pametni i zato znaju da vas nema vise od 400 000, a od tog tri cetvrtine nisu stariji od 15 godina, kao ti na primer.

Gauss

pre 12 godina

Ne razumem...
Sta drzava ima da pomaze Partizan koji je vec postigao najveci uspeh koji jedan klub moze da postigne u Evropi?
Sta je sa ostalim klubovima? Pa NE POSTOJE.
Neka drzava pomogne vaterpolu u Srbiji tako sto ce pomoci ostale klubove, a ne Partizan. Time ce zapravo na pravi nacin pomoci Partizanu.
A ne kao u postojecoj situaciji gde imamo samo jedan klub u zemlji i jos drzava treba da mu pomogne. Ma ajde...
Partizanu svaka cast.

mm

pre 12 godina

Zatvorene bazene izgradite u svakom većem mestu.
Nemamo more, to nam je jedina šansa i za turizam, a i za vaterpolo. Deca po celoj Srbiji će imati šansu bar da nauče da plivaju, što je preduslov za vaterpolo! Sramota, toliko osvojenih medalja, a u celoj Srbiji nema dva pristojna bazena.

sloba

pre 12 godina

A šta drugo država i radi nego što godinama forsira celo sportsko društvo partizan ,dok je za to vreme zvezda potuno upropašćena i ruinirana uterana u višemilionske dugove i to tako što je dozvoljeno da se u nju uvuku sumnjivi likovi.godinama slušamo kukumakanje iz crno-belog tabora kako nemaju novca.nećete valjda reći da je recimo jedan mekejleb prošle godine igrao u košarkaškom timu za krompiriće?koliko država forsira partizan videlo se sinoć kada je duel između partizana i hemofarma pretpostavila utakmici jedne nacionalne selekcije koja je igrala u isto vreme.znamo da ceo državni vrh navija za partizan ali da imaju i malo pameti u glavama mislili bi i na glasove nas 4-5 miliona zvezdaša,a što je još važnije mislili bi na glasove armije nezaposlenih i obespravljenih.

Sportista veteran

pre 12 godina

Neverovatno sta ministarka sve obecava kao da daje iz svog dzepa. Svaka cast Partizanu. A ko je do sada pomagao klubu. Valjda je normalno da se veca pomoc da Vojvodini, Zvezdi, Nisu, Gocu i ostalima koji bi po kvalitetu bili kao Partizan a zasto ne i bolji. Liga bi bila bolja a i reprezentacija bi decenijama bila najbolja na svetu. Ostali klubovi tavore. Zvezda je bila sampion pa nestala sa karte da bi se ponovn vratila. Becej bio sampion Evrope. Sada ne postoji. Nis do pre dve sezone igrali kup LEN. A sada. I ko svima njima treba da pomogne. Izgleda ko hoce samo ne ministarstvo i ostali sportski savezi

F89

pre 12 godina

Svaka cast igracima,ALI:kako moze drzava jednom klubu da pomaze,kao da oni jedini imaju problema sa finansijama,sta je sa ostalim klubovima,to je u normalnim zemljama zabranjeno.Odakle ministarstvu pravo da gradi halu KK Parizan,nek je grade od igraca koje godinama prodaju i pricaju bajke da to trose na struju i vodu.Najbolje bi bila da vas Titove blizance drzava kao i u proteklih 50 godina filuje parama u svakom sportu i da igrate medjusobno 30 utakmica godisnje pa delite vase titule ko vise namesti, ostali vam ne trebaju.

He-Man

pre 12 godina

Nemaju oni cime da pomognu,sve su proćerdali.Sve je to jos jedno slikanje i šarene reci.Oni da mogu da pomognu ne bi svaki drugi dan neko strajkovao.Jeftin trik.Pa vaterpolo reprezentacija je prosle godine podigla kredit da bi otisli na SP.

alejandro

pre 12 godina

Da se ja pitam, nikada ne bih dozvolio igracima da idu na prijeme kod politicara posle nekog uspeha! Tada su politicarima puna usta dok skupljaju poene dok se ta obecanja zaborave posle tri dana! Sta je bilo sa kosarkasima? Utrkivanje ko ce pre sa njima da se slika i posle toga .l.

Filip_X

pre 12 godina

Nemojte bre da nas lazete,tako ste pricali da ce te pomoci i K.K. Partizan prosle godine posle F4,pa nam ode cela ta ekipa!!!!!! Nemojte bre da se trpate tu kada je titula osvojena,gde ste bili kada se ovaj tim stvarao?! Alo bre!!!!!!!!!!!

Stevka

pre 12 godina

a zasto drzava nebi pomogla i druge nase klubove pa da imamo i donekle zanimljiv sampionat. partizanu je dosta pomogla. da nije bilo drzave nikad ovo nebi uspeli. pa oni su "kupili" maltene celu reprezentaciju. kako je to moguce kad su pre par godina bili pred kolapsom. setimo se kako je becej jedne godine harao evropom a onda su unistili taj klub da bi partizan mogao da preuzme stvar u svoje ruke. sto beceju tad niste pomagali?

PAUL PIERCE

pre 12 godina

Strasno. Da su izgubili u finalu od ovoga nista nebi bilo. Pa treba da se pomogne da se dodje do titule, a ne kada je ona osvojena.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Predrag

pre 12 godina

Partizan treba da udje u Ligu sampiona, ode na fajnal four, osvoji prvenstvo Evrope i onda ce drzava da mu pomogne. A u Zvezdu Tadic dovlaci Gazprom, a oni nemaju rezultata vec godinama unazad. Ovde se nerad i javasluk oduvek nagradjivao!

sašo

pre 12 godina

pomoći Partizanu u vaterpolu obavezno,a trebalo bi pomoći svim klubovima u kojima se zna red i poredak,klubovi koji imaju podlogu,znanje za visoke domete u Evropskim takmičenjima!Sponzor Rajfazen je napravio pravu stvar recimo!

Marko

pre 12 godina

Pomozite Petnici, Elektrotehnickom i Medicinskom fakultetu, ili nekoj drugoj ustanovi kojoj treba pomoc. Pomozite studentima, a ne tamo gde ne znaju sta ce sa parama...

4296

pre 12 godina

Da su svi Partizanovi i Zvezdini navijaci kao ta dvojica gde bi bio kraj nasem sportu , mi smo retka zemlja koja ima da se pohvali takvim navijacima sa obe strane , zamislite kada bi se ujedinili kada igra reprezentacija kako bi to grmelo ....

Srpski Milano

pre 12 godina

ja sam zvezdas, ali navijam za Partizan u vaterpolu (kao sto sam ranije za Becej)...u drugim sportovima ne marim mnogo za Partizan, ali vaterpoliste u evropskih takmicenjima stvarno gotivim, jer oni prakticno i jesu reprezentacija!!

VOC

pre 12 godina

Ma o cemu vi pricate.
Ovaj sport zivi sam od sebe, koliko moze da privredi toliko i potrosi tu nema dinara od drzave.

A pomoci ce koliko su i plivacima pomogli, udelili im garsonjerice a oni treniraju u Banja Luci.

apokalipsa

pre 12 godina

pa ko je zasluzio ako nisu oni,zar se bar jednom ne moze pomoci PARTIZANU neko ko donosi uspjehe toliki dugi niz godina,para se ima za Exit,festivale,maskenbale a nema se para za najtrofejniji klub na ovim prostorima,sramota...!!!

vitez koja

pre 12 godina

Pa hvala Bogu da ce da pomogne, Partizan je ponos drzave u svim sportovima

Fudbal - viceprvak Evrope 1966.
Kosarka - prvak Evrope 1992.
Vaterpolo - 7 puta prvak Evrope

Partizan je najveci brend ove zemlje i poslednjih godina je najvise pomogao poboljsanju imidza Srbije
(pfc, 6. jun 2011 14:41)

Gde ti je ovde:
Rvaje - Prvak Evrope 2010

Crno-beli svet

pre 12 godina

Pobrkali ste loncice.Da nije Partizana,za ovu drzavu niko ne bi cuo.Prema tome,Partizan ce i ubuduce izdasno pomagati ovu zemlju inace ce se na nju zaboraviti.

vrsac

pre 12 godina

hahahaha ovo je postalo smesno vec :)) a sad im pomaze ko????mislim posto oni postoje a drugih nema ni u kosarci ni u fudbalu ni u vaterpolu,ne mogu oni tek tako da postoje!!!onda bi i drugi tako..daj vredjate mi razum vise ...a aj i da ste u pravu da treba pomoc..zar nije logicno da se pomogne onom kom ne ide npr vojvodini ili zvezdi ili kragujevcu ili nisu pa da dobijemo sto vise kvalitetnih klubova????ljudi,pojedose nam zuti i dusu i pamet...

pfc

pre 12 godina

Pa hvala Bogu da ce da pomogne, Partizan je ponos drzave u svim sportovima

Fudbal - viceprvak Evrope 1966.
Kosarka - prvak Evrope 1992.
Vaterpolo - 7 puta prvak Evrope

Partizan je najveci brend ove zemlje i poslednjih godina je najvise pomogao poboljsanju imidza Srbije

Komsija

pre 12 godina

Kada ce drzava da pomogne i ostalim klubovima? Pa zar nije Partizanu vec dovoljno pomognuto? Van Partizana mi, manje vise, nemamo nijedan drugi vaterpolo klub!!!

Zombicus

pre 12 godina

Ne razumem:
"Ovaj uspeh, koji je postignut uprkos svim okolnostima, pokazuje istrajnost i otpornost srpskog sporta. Ministarstvo inače pomaže saveze, ali sistemski pomaže i Partizanu, jer je on okosnica reprezentacije", rekla je Samardžić Marković.

Jel to na foru da im dajete popust ili odlozeno placanje za termine na Banjici?

Dajte bre ljudima pare da napravimo kontinuitet i da dovedemo F4 u Beograd (do tada nappravite neki ljudski zenba), pa cete i vi da se ovajdite malo.

Isplativa je to investicija, samo malo budite pametni i preusmerite pare sa fudbala.

A da: valjda su zasluzili diplomatske pasose!!!

pfc

pre 12 godina

Pa hvala Bogu da ce da pomogne, Partizan je ponos drzave u svim sportovima

Fudbal - viceprvak Evrope 1966.
Kosarka - prvak Evrope 1992.
Vaterpolo - 7 puta prvak Evrope

Partizan je najveci brend ove zemlje i poslednjih godina je najvise pomogao poboljsanju imidza Srbije

Zombicus

pre 12 godina

Ne razumem:
"Ovaj uspeh, koji je postignut uprkos svim okolnostima, pokazuje istrajnost i otpornost srpskog sporta. Ministarstvo inače pomaže saveze, ali sistemski pomaže i Partizanu, jer je on okosnica reprezentacije", rekla je Samardžić Marković.

Jel to na foru da im dajete popust ili odlozeno placanje za termine na Banjici?

Dajte bre ljudima pare da napravimo kontinuitet i da dovedemo F4 u Beograd (do tada nappravite neki ljudski zenba), pa cete i vi da se ovajdite malo.

Isplativa je to investicija, samo malo budite pametni i preusmerite pare sa fudbala.

A da: valjda su zasluzili diplomatske pasose!!!

Crno-beli svet

pre 12 godina

Pobrkali ste loncice.Da nije Partizana,za ovu drzavu niko ne bi cuo.Prema tome,Partizan ce i ubuduce izdasno pomagati ovu zemlju inace ce se na nju zaboraviti.

Srpski Milano

pre 12 godina

ja sam zvezdas, ali navijam za Partizan u vaterpolu (kao sto sam ranije za Becej)...u drugim sportovima ne marim mnogo za Partizan, ali vaterpoliste u evropskih takmicenjima stvarno gotivim, jer oni prakticno i jesu reprezentacija!!

4296

pre 12 godina

Da su svi Partizanovi i Zvezdini navijaci kao ta dvojica gde bi bio kraj nasem sportu , mi smo retka zemlja koja ima da se pohvali takvim navijacima sa obe strane , zamislite kada bi se ujedinili kada igra reprezentacija kako bi to grmelo ....

Filip_X

pre 12 godina

Nemojte bre da nas lazete,tako ste pricali da ce te pomoci i K.K. Partizan prosle godine posle F4,pa nam ode cela ta ekipa!!!!!! Nemojte bre da se trpate tu kada je titula osvojena,gde ste bili kada se ovaj tim stvarao?! Alo bre!!!!!!!!!!!

PAUL PIERCE

pre 12 godina

Strasno. Da su izgubili u finalu od ovoga nista nebi bilo. Pa treba da se pomogne da se dodje do titule, a ne kada je ona osvojena.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

vitez koja

pre 12 godina

Pa hvala Bogu da ce da pomogne, Partizan je ponos drzave u svim sportovima

Fudbal - viceprvak Evrope 1966.
Kosarka - prvak Evrope 1992.
Vaterpolo - 7 puta prvak Evrope

Partizan je najveci brend ove zemlje i poslednjih godina je najvise pomogao poboljsanju imidza Srbije
(pfc, 6. jun 2011 14:41)

Gde ti je ovde:
Rvaje - Prvak Evrope 2010

Predrag

pre 12 godina

Partizan treba da udje u Ligu sampiona, ode na fajnal four, osvoji prvenstvo Evrope i onda ce drzava da mu pomogne. A u Zvezdu Tadic dovlaci Gazprom, a oni nemaju rezultata vec godinama unazad. Ovde se nerad i javasluk oduvek nagradjivao!

sašo

pre 12 godina

pomoći Partizanu u vaterpolu obavezno,a trebalo bi pomoći svim klubovima u kojima se zna red i poredak,klubovi koji imaju podlogu,znanje za visoke domete u Evropskim takmičenjima!Sponzor Rajfazen je napravio pravu stvar recimo!

alejandro

pre 12 godina

Da se ja pitam, nikada ne bih dozvolio igracima da idu na prijeme kod politicara posle nekog uspeha! Tada su politicarima puna usta dok skupljaju poene dok se ta obecanja zaborave posle tri dana! Sta je bilo sa kosarkasima? Utrkivanje ko ce pre sa njima da se slika i posle toga .l.

apokalipsa

pre 12 godina

pa ko je zasluzio ako nisu oni,zar se bar jednom ne moze pomoci PARTIZANU neko ko donosi uspjehe toliki dugi niz godina,para se ima za Exit,festivale,maskenbale a nema se para za najtrofejniji klub na ovim prostorima,sramota...!!!

Pametan

pre 12 godina

da imaju i malo pameti u glavama mislili bi i na glasove nas 4-5 miliona zvezdaša,a što je još važnije mislili bi na glasove armije nezaposlenih i obespravljenih.
(sloba, 6. jun 2011 18:21)

Pa i jesu pametni i zato znaju da vas nema vise od 400 000, a od tog tri cetvrtine nisu stariji od 15 godina, kao ti na primer.

VOC

pre 12 godina

Ma o cemu vi pricate.
Ovaj sport zivi sam od sebe, koliko moze da privredi toliko i potrosi tu nema dinara od drzave.

A pomoci ce koliko su i plivacima pomogli, udelili im garsonjerice a oni treniraju u Banja Luci.

He-Man

pre 12 godina

Nemaju oni cime da pomognu,sve su proćerdali.Sve je to jos jedno slikanje i šarene reci.Oni da mogu da pomognu ne bi svaki drugi dan neko strajkovao.Jeftin trik.Pa vaterpolo reprezentacija je prosle godine podigla kredit da bi otisli na SP.

mm

pre 12 godina

Zatvorene bazene izgradite u svakom većem mestu.
Nemamo more, to nam je jedina šansa i za turizam, a i za vaterpolo. Deca po celoj Srbiji će imati šansu bar da nauče da plivaju, što je preduslov za vaterpolo! Sramota, toliko osvojenih medalja, a u celoj Srbiji nema dva pristojna bazena.

Komsija

pre 12 godina

Kada ce drzava da pomogne i ostalim klubovima? Pa zar nije Partizanu vec dovoljno pomognuto? Van Partizana mi, manje vise, nemamo nijedan drugi vaterpolo klub!!!

Ivan Stepanovic

pre 12 godina

Postovani navijaci zvezde i ostalih klubova,prvo uradite nesto za majku Srbiju,pa onda mozete da pricate o tome da i vama drzava pomogne. Hvala.

vrsac

pre 12 godina

hahahaha ovo je postalo smesno vec :)) a sad im pomaze ko????mislim posto oni postoje a drugih nema ni u kosarci ni u fudbalu ni u vaterpolu,ne mogu oni tek tako da postoje!!!onda bi i drugi tako..daj vredjate mi razum vise ...a aj i da ste u pravu da treba pomoc..zar nije logicno da se pomogne onom kom ne ide npr vojvodini ili zvezdi ili kragujevcu ili nisu pa da dobijemo sto vise kvalitetnih klubova????ljudi,pojedose nam zuti i dusu i pamet...

Partizanovac

pre 12 godina

Zašto ne privatizuju klubove po principu: 31% onima koji su sada u klubu; 20% bivšim igračima i funkcionerima i 49% svim gradjanima koji se jave u roku od mesec dana, npr? Onda političari ne bi imali sa čim da se hvale, a mogli bi da pomognu one koji afirmativno promovišu Srbiju. Ovako, na Final Four ih je ispratio niko, a dočekalo ih je sijaset političara. Svaka čast navijačima koji su ih sačekali, ali ih političari redovno potisnu u drugi plan!

Marko

pre 12 godina

Pomozite Petnici, Elektrotehnickom i Medicinskom fakultetu, ili nekoj drugoj ustanovi kojoj treba pomoc. Pomozite studentima, a ne tamo gde ne znaju sta ce sa parama...

F89

pre 12 godina

Svaka cast igracima,ALI:kako moze drzava jednom klubu da pomaze,kao da oni jedini imaju problema sa finansijama,sta je sa ostalim klubovima,to je u normalnim zemljama zabranjeno.Odakle ministarstvu pravo da gradi halu KK Parizan,nek je grade od igraca koje godinama prodaju i pricaju bajke da to trose na struju i vodu.Najbolje bi bila da vas Titove blizance drzava kao i u proteklih 50 godina filuje parama u svakom sportu i da igrate medjusobno 30 utakmica godisnje pa delite vase titule ko vise namesti, ostali vam ne trebaju.

Stevka

pre 12 godina

a zasto drzava nebi pomogla i druge nase klubove pa da imamo i donekle zanimljiv sampionat. partizanu je dosta pomogla. da nije bilo drzave nikad ovo nebi uspeli. pa oni su "kupili" maltene celu reprezentaciju. kako je to moguce kad su pre par godina bili pred kolapsom. setimo se kako je becej jedne godine harao evropom a onda su unistili taj klub da bi partizan mogao da preuzme stvar u svoje ruke. sto beceju tad niste pomagali?

Gauss

pre 12 godina

Ne razumem...
Sta drzava ima da pomaze Partizan koji je vec postigao najveci uspeh koji jedan klub moze da postigne u Evropi?
Sta je sa ostalim klubovima? Pa NE POSTOJE.
Neka drzava pomogne vaterpolu u Srbiji tako sto ce pomoci ostale klubove, a ne Partizan. Time ce zapravo na pravi nacin pomoci Partizanu.
A ne kao u postojecoj situaciji gde imamo samo jedan klub u zemlji i jos drzava treba da mu pomogne. Ma ajde...
Partizanu svaka cast.

Grobarchina

pre 12 godina

gledajte ove komplekse od gana...pa osvojite vi bar nesto pa ce i vama pomoci! jel treba vama da se pomaze,a gasite se u svim sportovima?! PFC only you!!!

Sportista veteran

pre 12 godina

Neverovatno sta ministarka sve obecava kao da daje iz svog dzepa. Svaka cast Partizanu. A ko je do sada pomagao klubu. Valjda je normalno da se veca pomoc da Vojvodini, Zvezdi, Nisu, Gocu i ostalima koji bi po kvalitetu bili kao Partizan a zasto ne i bolji. Liga bi bila bolja a i reprezentacija bi decenijama bila najbolja na svetu. Ostali klubovi tavore. Zvezda je bila sampion pa nestala sa karte da bi se ponovn vratila. Becej bio sampion Evrope. Sada ne postoji. Nis do pre dve sezone igrali kup LEN. A sada. I ko svima njima treba da pomogne. Izgleda ko hoce samo ne ministarstvo i ostali sportski savezi

sloba

pre 12 godina

A šta drugo država i radi nego što godinama forsira celo sportsko društvo partizan ,dok je za to vreme zvezda potuno upropašćena i ruinirana uterana u višemilionske dugove i to tako što je dozvoljeno da se u nju uvuku sumnjivi likovi.godinama slušamo kukumakanje iz crno-belog tabora kako nemaju novca.nećete valjda reći da je recimo jedan mekejleb prošle godine igrao u košarkaškom timu za krompiriće?koliko država forsira partizan videlo se sinoć kada je duel između partizana i hemofarma pretpostavila utakmici jedne nacionalne selekcije koja je igrala u isto vreme.znamo da ceo državni vrh navija za partizan ali da imaju i malo pameti u glavama mislili bi i na glasove nas 4-5 miliona zvezdaša,a što je još važnije mislili bi na glasove armije nezaposlenih i obespravljenih.

Komsija

pre 12 godina

Kada ce drzava da pomogne i ostalim klubovima? Pa zar nije Partizanu vec dovoljno pomognuto? Van Partizana mi, manje vise, nemamo nijedan drugi vaterpolo klub!!!

vrsac

pre 12 godina

hahahaha ovo je postalo smesno vec :)) a sad im pomaze ko????mislim posto oni postoje a drugih nema ni u kosarci ni u fudbalu ni u vaterpolu,ne mogu oni tek tako da postoje!!!onda bi i drugi tako..daj vredjate mi razum vise ...a aj i da ste u pravu da treba pomoc..zar nije logicno da se pomogne onom kom ne ide npr vojvodini ili zvezdi ili kragujevcu ili nisu pa da dobijemo sto vise kvalitetnih klubova????ljudi,pojedose nam zuti i dusu i pamet...

Marko

pre 12 godina

Pomozite Petnici, Elektrotehnickom i Medicinskom fakultetu, ili nekoj drugoj ustanovi kojoj treba pomoc. Pomozite studentima, a ne tamo gde ne znaju sta ce sa parama...

pfc

pre 12 godina

Pa hvala Bogu da ce da pomogne, Partizan je ponos drzave u svim sportovima

Fudbal - viceprvak Evrope 1966.
Kosarka - prvak Evrope 1992.
Vaterpolo - 7 puta prvak Evrope

Partizan je najveci brend ove zemlje i poslednjih godina je najvise pomogao poboljsanju imidza Srbije

Stevka

pre 12 godina

a zasto drzava nebi pomogla i druge nase klubove pa da imamo i donekle zanimljiv sampionat. partizanu je dosta pomogla. da nije bilo drzave nikad ovo nebi uspeli. pa oni su "kupili" maltene celu reprezentaciju. kako je to moguce kad su pre par godina bili pred kolapsom. setimo se kako je becej jedne godine harao evropom a onda su unistili taj klub da bi partizan mogao da preuzme stvar u svoje ruke. sto beceju tad niste pomagali?

F89

pre 12 godina

Svaka cast igracima,ALI:kako moze drzava jednom klubu da pomaze,kao da oni jedini imaju problema sa finansijama,sta je sa ostalim klubovima,to je u normalnim zemljama zabranjeno.Odakle ministarstvu pravo da gradi halu KK Parizan,nek je grade od igraca koje godinama prodaju i pricaju bajke da to trose na struju i vodu.Najbolje bi bila da vas Titove blizance drzava kao i u proteklih 50 godina filuje parama u svakom sportu i da igrate medjusobno 30 utakmica godisnje pa delite vase titule ko vise namesti, ostali vam ne trebaju.

sloba

pre 12 godina

A šta drugo država i radi nego što godinama forsira celo sportsko društvo partizan ,dok je za to vreme zvezda potuno upropašćena i ruinirana uterana u višemilionske dugove i to tako što je dozvoljeno da se u nju uvuku sumnjivi likovi.godinama slušamo kukumakanje iz crno-belog tabora kako nemaju novca.nećete valjda reći da je recimo jedan mekejleb prošle godine igrao u košarkaškom timu za krompiriće?koliko država forsira partizan videlo se sinoć kada je duel između partizana i hemofarma pretpostavila utakmici jedne nacionalne selekcije koja je igrala u isto vreme.znamo da ceo državni vrh navija za partizan ali da imaju i malo pameti u glavama mislili bi i na glasove nas 4-5 miliona zvezdaša,a što je još važnije mislili bi na glasove armije nezaposlenih i obespravljenih.

Gauss

pre 12 godina

Ne razumem...
Sta drzava ima da pomaze Partizan koji je vec postigao najveci uspeh koji jedan klub moze da postigne u Evropi?
Sta je sa ostalim klubovima? Pa NE POSTOJE.
Neka drzava pomogne vaterpolu u Srbiji tako sto ce pomoci ostale klubove, a ne Partizan. Time ce zapravo na pravi nacin pomoci Partizanu.
A ne kao u postojecoj situaciji gde imamo samo jedan klub u zemlji i jos drzava treba da mu pomogne. Ma ajde...
Partizanu svaka cast.

Sportista veteran

pre 12 godina

Neverovatno sta ministarka sve obecava kao da daje iz svog dzepa. Svaka cast Partizanu. A ko je do sada pomagao klubu. Valjda je normalno da se veca pomoc da Vojvodini, Zvezdi, Nisu, Gocu i ostalima koji bi po kvalitetu bili kao Partizan a zasto ne i bolji. Liga bi bila bolja a i reprezentacija bi decenijama bila najbolja na svetu. Ostali klubovi tavore. Zvezda je bila sampion pa nestala sa karte da bi se ponovn vratila. Becej bio sampion Evrope. Sada ne postoji. Nis do pre dve sezone igrali kup LEN. A sada. I ko svima njima treba da pomogne. Izgleda ko hoce samo ne ministarstvo i ostali sportski savezi

Crno-beli svet

pre 12 godina

Pobrkali ste loncice.Da nije Partizana,za ovu drzavu niko ne bi cuo.Prema tome,Partizan ce i ubuduce izdasno pomagati ovu zemlju inace ce se na nju zaboraviti.

Zombicus

pre 12 godina

Ne razumem:
"Ovaj uspeh, koji je postignut uprkos svim okolnostima, pokazuje istrajnost i otpornost srpskog sporta. Ministarstvo inače pomaže saveze, ali sistemski pomaže i Partizanu, jer je on okosnica reprezentacije", rekla je Samardžić Marković.

Jel to na foru da im dajete popust ili odlozeno placanje za termine na Banjici?

Dajte bre ljudima pare da napravimo kontinuitet i da dovedemo F4 u Beograd (do tada nappravite neki ljudski zenba), pa cete i vi da se ovajdite malo.

Isplativa je to investicija, samo malo budite pametni i preusmerite pare sa fudbala.

A da: valjda su zasluzili diplomatske pasose!!!

Srpski Milano

pre 12 godina

ja sam zvezdas, ali navijam za Partizan u vaterpolu (kao sto sam ranije za Becej)...u drugim sportovima ne marim mnogo za Partizan, ali vaterpoliste u evropskih takmicenjima stvarno gotivim, jer oni prakticno i jesu reprezentacija!!

Predrag

pre 12 godina

Partizan treba da udje u Ligu sampiona, ode na fajnal four, osvoji prvenstvo Evrope i onda ce drzava da mu pomogne. A u Zvezdu Tadic dovlaci Gazprom, a oni nemaju rezultata vec godinama unazad. Ovde se nerad i javasluk oduvek nagradjivao!

4296

pre 12 godina

Da su svi Partizanovi i Zvezdini navijaci kao ta dvojica gde bi bio kraj nasem sportu , mi smo retka zemlja koja ima da se pohvali takvim navijacima sa obe strane , zamislite kada bi se ujedinili kada igra reprezentacija kako bi to grmelo ....

apokalipsa

pre 12 godina

pa ko je zasluzio ako nisu oni,zar se bar jednom ne moze pomoci PARTIZANU neko ko donosi uspjehe toliki dugi niz godina,para se ima za Exit,festivale,maskenbale a nema se para za najtrofejniji klub na ovim prostorima,sramota...!!!

vitez koja

pre 12 godina

Pa hvala Bogu da ce da pomogne, Partizan je ponos drzave u svim sportovima

Fudbal - viceprvak Evrope 1966.
Kosarka - prvak Evrope 1992.
Vaterpolo - 7 puta prvak Evrope

Partizan je najveci brend ove zemlje i poslednjih godina je najvise pomogao poboljsanju imidza Srbije
(pfc, 6. jun 2011 14:41)

Gde ti je ovde:
Rvaje - Prvak Evrope 2010

Ivan Stepanovic

pre 12 godina

Postovani navijaci zvezde i ostalih klubova,prvo uradite nesto za majku Srbiju,pa onda mozete da pricate o tome da i vama drzava pomogne. Hvala.

sašo

pre 12 godina

pomoći Partizanu u vaterpolu obavezno,a trebalo bi pomoći svim klubovima u kojima se zna red i poredak,klubovi koji imaju podlogu,znanje za visoke domete u Evropskim takmičenjima!Sponzor Rajfazen je napravio pravu stvar recimo!

Partizanovac

pre 12 godina

Zašto ne privatizuju klubove po principu: 31% onima koji su sada u klubu; 20% bivšim igračima i funkcionerima i 49% svim gradjanima koji se jave u roku od mesec dana, npr? Onda političari ne bi imali sa čim da se hvale, a mogli bi da pomognu one koji afirmativno promovišu Srbiju. Ovako, na Final Four ih je ispratio niko, a dočekalo ih je sijaset političara. Svaka čast navijačima koji su ih sačekali, ali ih političari redovno potisnu u drugi plan!

Pametan

pre 12 godina

da imaju i malo pameti u glavama mislili bi i na glasove nas 4-5 miliona zvezdaša,a što je još važnije mislili bi na glasove armije nezaposlenih i obespravljenih.
(sloba, 6. jun 2011 18:21)

Pa i jesu pametni i zato znaju da vas nema vise od 400 000, a od tog tri cetvrtine nisu stariji od 15 godina, kao ti na primer.

He-Man

pre 12 godina

Nemaju oni cime da pomognu,sve su proćerdali.Sve je to jos jedno slikanje i šarene reci.Oni da mogu da pomognu ne bi svaki drugi dan neko strajkovao.Jeftin trik.Pa vaterpolo reprezentacija je prosle godine podigla kredit da bi otisli na SP.

alejandro

pre 12 godina

Da se ja pitam, nikada ne bih dozvolio igracima da idu na prijeme kod politicara posle nekog uspeha! Tada su politicarima puna usta dok skupljaju poene dok se ta obecanja zaborave posle tri dana! Sta je bilo sa kosarkasima? Utrkivanje ko ce pre sa njima da se slika i posle toga .l.

Filip_X

pre 12 godina

Nemojte bre da nas lazete,tako ste pricali da ce te pomoci i K.K. Partizan prosle godine posle F4,pa nam ode cela ta ekipa!!!!!! Nemojte bre da se trpate tu kada je titula osvojena,gde ste bili kada se ovaj tim stvarao?! Alo bre!!!!!!!!!!!

PAUL PIERCE

pre 12 godina

Strasno. Da su izgubili u finalu od ovoga nista nebi bilo. Pa treba da se pomogne da se dodje do titule, a ne kada je ona osvojena.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Grobarchina

pre 12 godina

gledajte ove komplekse od gana...pa osvojite vi bar nesto pa ce i vama pomoci! jel treba vama da se pomaze,a gasite se u svim sportovima?! PFC only you!!!

VOC

pre 12 godina

Ma o cemu vi pricate.
Ovaj sport zivi sam od sebe, koliko moze da privredi toliko i potrosi tu nema dinara od drzave.

A pomoci ce koliko su i plivacima pomogli, udelili im garsonjerice a oni treniraju u Banja Luci.

mm

pre 12 godina

Zatvorene bazene izgradite u svakom većem mestu.
Nemamo more, to nam je jedina šansa i za turizam, a i za vaterpolo. Deca po celoj Srbiji će imati šansu bar da nauče da plivaju, što je preduslov za vaterpolo! Sramota, toliko osvojenih medalja, a u celoj Srbiji nema dva pristojna bazena.