Vaterpolo 68

Petak, 03.06.2011.

20:11

Partizan u finalu posle 35 godina!

Vaterpolisti Partizana plasirali su finale Evrolige posle 35 godina!

Partizan u finalu posle 35 godina! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

TIGER

pre 12 godina

Cestitke momci!!!
A cestitke i Joji, Gonzalesu i njima slicnima! Ipak je trebalo hrabrosti procitati ovu vest i nabiti sebi jos trauma ove godine!!!

Nemanja

pre 12 godina

Ajmo Grobari, pa da osvojite i tu 7. titulu, a sledeće godine i 8. pa da postanete najtrofejniji VK na svetu!!!
Čestitke i puno sreće od navijača Zvezde!

Milan Milosevic

pre 12 godina

Bravo Partizan!Puno srece u sutrasnjem polufinalu,mogu i protiv Recca!Partizan ima mladost i srce,Recco finansijsku moc!Mislim da prvo treba da pobedi.Napred crno-beli!

kinaski

pre 12 godina

Ja nikada nisam platio harac koji se zove tv pretplata. Nikada i necu. Ali mislim da su glupe serije i skupstina najvece blago Srbije, Partizane hvala ti.........na svemu ove godine...........

Искрено задивљен!!!

pre 12 godina

Доћи из земље која нема скоро никакву ватерполо лигу и у којој је број затворених базена једноцифрен, а ући у финале просто се граничи са нмогућим. Тим је овај успех још већи и ја искрено честитам овим момцима и желим им срећу у финалу, јер мислим да су је заиста заслужили.
Само напред!

Miso

pre 12 godina

mislim da je sramota za jednu ovakvu instituciju vaterpola da otima najbolje igrace iz Crne Gore... prvo Prlainovica, sad Mandica... dokle vise!!!

Dario_ZG

pre 12 godina

inace dosta sam lijena osoba pa mi se rijetko kad da poslat komentar. ali ovoga puta sam se ipak odlucio:)

Cestitam partizanu i njegovim navijacima , ovoga puta ste vi bili bolji slijedeci put nadam se da cemo biti mi , i tako u krug:)

Sretno u finalu , pozdrav iz Zagreba od bivseg vaterpoliste.

Vitez Koja

pre 12 godina

@joja,
Hahaha...Koliko ste vi mali vidi se iz tvojih reci...
Fudbal-Liga sampiona
Rukomet-Polufinale celedz kupa
Rvanje-Kup CELA
Kosarka-Top 16;NLB
Vaterpolo-100% Sampion Evrope
To je sve bilo ove godine!!!
Ja ovu godinu ne bi manjao za te tvoje fudbalske utakmice protiv Svajcerskog,Skotskog,Francuskog i istocnog i zapadnog Nemackog sampiona
Idemo Crno-Beli...Gazi!!!

Milutin Krivobarac

pre 12 godina

Dobro vece svima.
Imam 35 godina,navijam za Zvezdu ceo zivot.Prvi put sam bio na stadionu na utakmici Zvezda-Banjik iz Ostrave,za Zvezdu je jos igrao Dule Savic,Pizon,Bosko i Milko Djurovski.O Bariju necu ni da pricam,tada sam imao 15 godina, moj tim Prvak Evrope i Sveta.Zahvalan sam do groba.Ali ljudi,to je bilo pre 20 godina.Zasto taj Bari mora uvek da se poteze kad se prica o trenutnim nedostignucima i kad treba da se pokrije trenutni neuspeh,nerad,los rad...????Na kraju krajeva,zasto vam je potrebna bilo kakva vrsta odbrane?Volite vas klub sad i ovde.Trenutno je takav kakav je,nemamo bolji,volim ga i ovakvog!!!Volite ga i zbog tog Barija,ali ga volite i sad,jednostavno zato sto ga volite!Ponosim se svojim klubom,njegovim trenutnim napretkom u igri i ponosim se Robetom Prosineckim!Taj Bari je veliki,najveci,ali nema potrebe da njega koristite da bi na neki bolestan nacin "umanjili"neki uspeh Grobara.Taj Bari ne sluzi tome.Licite na neke ostarele,zajedljive babe!!! Elem,Grobari,BRAVO za ovu pobedu.Bravo zato sto je to Final four i zato sto ste izbacili Mladost!Nije tacno da je vaterpolo beznacajan.To je nas najtrofejniji sport i treba da se ponosimo ovim momcima jer svi znamo u kakvim uslovima rade.Ovo je pobeda i za vas Grobare,ali i za srbiju.Cestitam i sve najbolje u finalu.To je bre finale Evropskog ekipnog prvenstva.Klub iz Srbije igra finale,ej bre.Bravo Grobari,sretno!
A RTS i Tijanic su bruka i sramota.Da u ovoj zemlji ima zakona ne bi se tako sprdali sa nasim parama!

sudija

pre 12 godina

poslao sam 20 poruka na sajtu RTS sjd pogodite da li su mi pustili i jednu jedinu.Prolaze samo pohvale ,ali bicu uporan da vidim dokle mogu da idu sa bezobrazlukim sa mojim parama.Zato navalite na sajt RTS bice vam lakse.Avatrpolo narodu donosi srecu narodu a nekome ,jahte i teniske terene na poklon.NAPRED PARTIZAN

Postovani prijatelji vaterpola

pre 12 godina

Gde su one grsne komsije koje nas ubise od zezanja za fudbalsku reprezentaciju i dojadise o temi ''kako ce nas puniti Barselona B''
Mrznje nemam, samo sportskog rivalstva, da je srece da smo svi na tome ostali. Da ne duzim, Partizan, ponos Srbije.

Grobar

pre 12 godina

Jojo,drugi polufinalni mec prenose i RTCG i Italijanska TV.Ako je vaterpolo nezanimljiv sport zasto si trazio svuda ko prenosi mec Partizan - Mladost?A ako se nisi interesovao i trazio,zasto pricas napamet?Pominjanje Barija u ovoj situaciji je besmisleno,zar ne?Mislim da si svoje vreme mogao bolje da upotrebis kad te vaterpolo vec ne interesuje- recimo da slavis 20 godina i 4 dana od Barija.I svima lepo.
Sramotno ponasanje gospodina iz javnog servisa.Ne prvi put.I zavrsnicu kosarkaskog prvenstva prenose kad hoce i ako hoce,a umeo je da se sepuri u Parizu na F4.Nadam se da ce VSS i KSS odreagovati na pravi nacin i da cemo ubuduce utakmice EL u vaterpolu i kosarci pratiti na B92,Areni ili Prvoj.Covece ni u drugom dnevniku RTS nisu pomenuli polufinale EL.Sramota.
Ajmo crno-beli.

Sale

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

Prvo čestitke igračima Partizana, šampionima i predstavnicima Srbije u najjačem evropskom klupskom vaterpolo takmičenju na plasmanu u finalu! Svaka čast momci! Drugo, zar i ovaj uspeh VK Partizan i srpskog sporta uopšte mora da se omalovaži i ospori Zvezdinim trijumfom u Bariju poređenjem ova dva sasvim različita sporta. To što je vaterpolo znatno manje atraktivan sport od fudbala i istovremeno daleko trofejniji od istog, ne znači da zarad popularnosti treba mizerno ceniti svaki uspeh naših vaterpolista u klupskim okvirima koji pobeđuju u ime Srbije. Ja sam kao vatreni navijač Partizana zajedno sa svojim prijateljima navijačima Zvezde sam gledao finale u Bariju putem TV ekrana i svi smo se odistinski radovali, kao što su i oni oduševljeno skakali od sreće kada je godinu dana kasnije Đorđević postigao čuvenu trojku u finalu u Istambulu protiv Huventuda. Tada nam je svima bilo važno da predstavnici naše zemlje budu šampioni, bez obzira da li je u pitanju fudbal ili košarka!
Ako ćemo već pričati o realnosti u vaterpolu realno je da Partizan osvoji još 30 trofeja pre nego što će Zvezda uspeti da prigrabi makar jedan, a možda ni tada neće!

Goran PFC

pre 12 godina

U vremenu tuge, bede i uzasa, jedino nas ti PARTIZANE cinis srecnim!!! Svaka cast momci, sila ste!!! A od danas ja vam necu placati TV pretplatu a vi samo dodjite po nju! Veliki pozdrav za sve GROBARE i istinske ljubitelje svoje zemlje!!!

Zile

pre 12 godina

Sramota da niko u Srbiji, nije prenosio polufinalnu utakmicu Evropske lige, izmedju Partizana i Mladosti. Vaterpolo klub Partizan je najsupesniji srpski klub u ekipnim sportovima, ikada, i takav odnos prema sestostrukom prvaku Evrope, nama navijacima i svim ljubiteljima vaterpola, u najmanju ruku nije korektan!!!
Vaterpolistima Partizana sve cestitke i nadam se da ce u nedelju, uspeti da pobede udruzene snage Pro Reka i LEN-a.

Warwho

pre 12 godina

Ovo je stvarno neverovatno!!!!!!! pa sta ce te da prenosite ako necete polufinale f4 u vaterpolu a pritom igra Partizan??Ne znam,mozda sam glup,prost,neogranicen,zadojen??
a mozda sutra Partizan postane sampion pa da opet gledam ranjnog orla ili tako nesto...
ne znam..
Ajmo sampioni!!!
Tiajnicu?
MA DAJ!!!!!!!

Shadow

pre 12 godina

Tooooooo! Majstori kraljevi legende nemam reci za srecu koju ste priredili.. Svaka svaka Vam cast i srecno u finalu, bez borbe se ne predajemo to znam !

zlatko

pre 12 godina

Stvarno sramota da niko ne prenosi utakmicu.Da onaj drugi klub igra mozda bi neko i prenosio.Samo napred GROBARI,za titulu prvaka Evrope1

nije svejedno

pre 12 godina

Ljudi, ovo je šou na bazenu! Nas Grobara oko 1000, a dosli i Budvani, navijali sa nama. Bravo momci, kako pametna i hrabra taktika Milanovica. Neka bude finale sutra sa Budvanima:-) GROBARI HERCEG NOVI

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Ljudi,imam IPTV (osnovni paket sa svim arenama) i taj RTS(saberite sve). Ali nemam gde da gledam vaterpolo. Nisam imao gde da gledam ni finale EVROLIGE a FORMULU da ne pominjem. Pravu emisiju imate na RTS-u dok se igra F4,GORKI PLODOVI,e to vi plasirate.

Slav

pre 12 godina

Pozivam sve gradjane Srbije,koji su kao i ja placali do sad pretplatu rts-u,da od danas to vise ne rade,a posle nek se Tijanic pita zasto...

Zveki

pre 12 godina

Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

Zato što vaterpolo ne boli, zato si ti ovde. Ali da ti ne objašnjavam. Malo je to KOMPLEKSno za teb :)

brufen od 400

pre 12 godina

bravo momci!!!
vi ste ponos srbije!!!

i neka ste manje popularni od tenisera... sto manje popularnosti to je bolji covek!!!
moja baba bre zna za djokovica a nije videla daljinski do pre 5 godina :ppp

GJ

pre 12 godina

Partizane bravo, bravo!

Rts i izostanak prenosa je nevidjena bruka, da je neki drugi klub u polufinalu Evrolige to ne da bi se prenosilo nego bi danima isla prica kako je to ogroman uspeh Srbije i srpskog naroda, i ostala patetika koja dolazi iz poznate kuhinje.

A ovaj pametnjakovic sto je dosao da prica o popularnosti i nepopularnosti vaterpola (naravno sve zacinjeno Barijem) bolje da se prvo informisao oko toga ko je u regionu prenosio a ko nije. Hrvati jesu prenosili, celu utakmicu na hrt+ a delimicno i na hrt2 sve dok nije poceo fudbal i to bitna utakmica za njih. Crnogorci znamo zasto nesmeju da prenose Partizan (da me neko neshvati pogresno nemam nista protiv ljudi u CG ali zna se kakva je uredjivacka politika njihovog javnog servisa kad je u pitanju bilo sta sto ima veze s Beogradom, zna se i da se dobar deo naroda ne slaze s tim), a drugo polufinale ce naravno prenositi. Sve kad se sabere, zlonamerni komentator ili je zesce neinformisan ili je ispao glup u drustvu jer ceo region jeste prenosio (delimicno ili u celini) vaterpolo jedino je rts omanuo iako bi prvi morao da prenosi ovakvu utakmicu. Da ironija bude jos veca, osecam da je vec pomenuti komentator prvi koji se radovao nekim uspesima nase vaterpolo reprezentacije, kao i prvi koji bi skakao od srece da je njegov klub u ovakvoj situaciji. Ali eto sta uradise mrznja i pakost pa mora da ostavlja onakve komentare.

Jos jednom, cestitke svim igracima, strucnom stabu, i navijacima Partizana na jos jednom ogromnom uspehu. Sad u finalu svom snagom pa ako bog da da slavimo jos jednu osvojenu Evro titulu za nas voljeni klub.

Nema predaje, do konacne pobede!

Milan

pre 12 godina

@joja

HRT+ Prenosi obe polufinalne utakmice.
Kada ono bese Bari?
Nakon 5god cete slaviti i postavljanje Putinove ulaznice u muzej.

Samo napred sa takvim jubilejima!

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

xaxaxaxaxaxa.....Jok, ti mozes da se meris !!! Nek ti tvoji travnati lipicaneri odigraju makar jedan mec vaterpola, pa nakon tog fizickog napora, nek se jave i kazu nesto !!! Za razl od fudbala, vaterpolo je muski sport, gde se zaista radi za trofeje.... Vaterpolo nije popularan toliko, slazem se, ali su titule podjednako vazne, a neuporedivo je teze osvajati ih....

Dragana

pre 12 godina

Bravo za B92 sport! Ne mogu da verujem da utakmicu "pratim" citajuci, ali bolje ista nego nista. Sram bilo "Medijski javni servis" ili sta vec dodju. Podska nasem timu sigurno nisu.
NAPRED MOMCI! DO FINALA! A U FINALU - POBEDA!!!

pfc

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

Isto kao sto se vi hvalite velikom posetom a to REALNO ne moze da se meri sa ucescem u ligi sampiona

TimCahiLL

pre 12 godina

Kratko i jasno,cestitke nasim vaterpolistima na ulasku u finale i nadam se da ce konacno pasti i ta 7. titula prvaka Evrpope.I naravno,jedno veliko hvala Tijanicu i javnom servisu sto su nam i na 1. i na 2. programu priustili prenos utakmice...preko teleteksta. :D

pogrebnjak

pre 12 godina

Bravo majstori nemate pojma kolko ste mi ulepsali dan!Svaka vam cast ponosni smo na vas! Nervira me sto se ovaj veliki rezultat VK Partizan u potpunosti ignorise u nasim medijima.Niti ima prenosa sto je sramota ali najvise me je iznerviralo sto na kraju dnevnika u sportskom delu se nisu udostojili ni da kazu da je u toku polufinale evrolige u kojem ucestvuje Partizan a kamoli da kazu koji je trenutni rezultat,ko da se uopste ni ne igra.

gadni

pre 12 godina

a na televiziji "na kojoj imamo pravo da saznamo sve", ajd sto nema prenosa, al' sto u sportksom delu vesti ni reci o tome da jedan srpski klub igra za najboljeg u Evropi, nemam reci.

Đorđe

pre 12 godina

Gledam sportske vesti na RTS posle dnevnika i niko ne pominje ovu utakmicu. Zaboravlja se na sport koji nam je doneo toliko radosti tokom decenija. Svi su sada vrhunski stručnjaci za bekend, forhend, slajs, sada je "in" biti poznavalac sporta koji se do pre nekoliko godina u ovoj zemlji igrao samo rekreativno. Sada je političarima u interesu da se slikaju sa protagonistima tog sporta, pa im još obezbeđuju i pozamašne premije za igranje na dejvis kupu, a naši vaterpolisti nisu ugledali beli dinar od ove države iako zarađuju neuporedivo manje u odnosu na ove druge. Zašto je Đokavić(svo poštovanje za majstora) veći sportista od Vlade Vujasinovića? Zar se zaboravlja gest Vanje Udovičića koji je odbio ogromne pare koje su mu nuđene da zaigra za Italijansku reprezentaciju, pa je zbog toga morao i da napusti zemlju. Zar ove ljudine ne zaslužuju makar upola pažnje od one koju ima Đoković?
Ako mi sami pljujemo po tardicionalnim vrednostima kako možemo očekivati da nas bilo ko poštuje. Pa ko treba da radi na promociji vatrepola ako ne mi?!
Izvinjavam se na dužini komentara, ali boli me odnos prema našem najtrofejnijem sportu i najtrofejnijem VK u Evropi.
Molim Vas, objavite mi komentar.

davno bari.. sada rim!!

pre 12 godina

alo Bari, sve je to super, ali ne zivi se od stare slave... Zbog tog Baria ste jos jadniji, jer ne mozete da uzmete titulu u bilo kom sportu vec 5 godina... A da Tole radi i u drugim savezima :D

joja

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.

Milutin Krivobarac

pre 12 godina

Dobro vece svima.
Imam 35 godina,navijam za Zvezdu ceo zivot.Prvi put sam bio na stadionu na utakmici Zvezda-Banjik iz Ostrave,za Zvezdu je jos igrao Dule Savic,Pizon,Bosko i Milko Djurovski.O Bariju necu ni da pricam,tada sam imao 15 godina, moj tim Prvak Evrope i Sveta.Zahvalan sam do groba.Ali ljudi,to je bilo pre 20 godina.Zasto taj Bari mora uvek da se poteze kad se prica o trenutnim nedostignucima i kad treba da se pokrije trenutni neuspeh,nerad,los rad...????Na kraju krajeva,zasto vam je potrebna bilo kakva vrsta odbrane?Volite vas klub sad i ovde.Trenutno je takav kakav je,nemamo bolji,volim ga i ovakvog!!!Volite ga i zbog tog Barija,ali ga volite i sad,jednostavno zato sto ga volite!Ponosim se svojim klubom,njegovim trenutnim napretkom u igri i ponosim se Robetom Prosineckim!Taj Bari je veliki,najveci,ali nema potrebe da njega koristite da bi na neki bolestan nacin "umanjili"neki uspeh Grobara.Taj Bari ne sluzi tome.Licite na neke ostarele,zajedljive babe!!! Elem,Grobari,BRAVO za ovu pobedu.Bravo zato sto je to Final four i zato sto ste izbacili Mladost!Nije tacno da je vaterpolo beznacajan.To je nas najtrofejniji sport i treba da se ponosimo ovim momcima jer svi znamo u kakvim uslovima rade.Ovo je pobeda i za vas Grobare,ali i za srbiju.Cestitam i sve najbolje u finalu.To je bre finale Evropskog ekipnog prvenstva.Klub iz Srbije igra finale,ej bre.Bravo Grobari,sretno!
A RTS i Tijanic su bruka i sramota.Da u ovoj zemlji ima zakona ne bi se tako sprdali sa nasim parama!

Dragana

pre 12 godina

Bravo za B92 sport! Ne mogu da verujem da utakmicu "pratim" citajuci, ali bolje ista nego nista. Sram bilo "Medijski javni servis" ili sta vec dodju. Podska nasem timu sigurno nisu.
NAPRED MOMCI! DO FINALA! A U FINALU - POBEDA!!!

Zile

pre 12 godina

Sramota da niko u Srbiji, nije prenosio polufinalnu utakmicu Evropske lige, izmedju Partizana i Mladosti. Vaterpolo klub Partizan je najsupesniji srpski klub u ekipnim sportovima, ikada, i takav odnos prema sestostrukom prvaku Evrope, nama navijacima i svim ljubiteljima vaterpola, u najmanju ruku nije korektan!!!
Vaterpolistima Partizana sve cestitke i nadam se da ce u nedelju, uspeti da pobede udruzene snage Pro Reka i LEN-a.

Vitez Koja

pre 12 godina

@joja,
Hahaha...Koliko ste vi mali vidi se iz tvojih reci...
Fudbal-Liga sampiona
Rukomet-Polufinale celedz kupa
Rvanje-Kup CELA
Kosarka-Top 16;NLB
Vaterpolo-100% Sampion Evrope
To je sve bilo ove godine!!!
Ja ovu godinu ne bi manjao za te tvoje fudbalske utakmice protiv Svajcerskog,Skotskog,Francuskog i istocnog i zapadnog Nemackog sampiona
Idemo Crno-Beli...Gazi!!!

Slav

pre 12 godina

Pozivam sve gradjane Srbije,koji su kao i ja placali do sad pretplatu rts-u,da od danas to vise ne rade,a posle nek se Tijanic pita zasto...

nije svejedno

pre 12 godina

Ljudi, ovo je šou na bazenu! Nas Grobara oko 1000, a dosli i Budvani, navijali sa nama. Bravo momci, kako pametna i hrabra taktika Milanovica. Neka bude finale sutra sa Budvanima:-) GROBARI HERCEG NOVI

Warwho

pre 12 godina

Ovo je stvarno neverovatno!!!!!!! pa sta ce te da prenosite ako necete polufinale f4 u vaterpolu a pritom igra Partizan??Ne znam,mozda sam glup,prost,neogranicen,zadojen??
a mozda sutra Partizan postane sampion pa da opet gledam ranjnog orla ili tako nesto...
ne znam..
Ajmo sampioni!!!
Tiajnicu?
MA DAJ!!!!!!!

Đorđe

pre 12 godina

Gledam sportske vesti na RTS posle dnevnika i niko ne pominje ovu utakmicu. Zaboravlja se na sport koji nam je doneo toliko radosti tokom decenija. Svi su sada vrhunski stručnjaci za bekend, forhend, slajs, sada je "in" biti poznavalac sporta koji se do pre nekoliko godina u ovoj zemlji igrao samo rekreativno. Sada je političarima u interesu da se slikaju sa protagonistima tog sporta, pa im još obezbeđuju i pozamašne premije za igranje na dejvis kupu, a naši vaterpolisti nisu ugledali beli dinar od ove države iako zarađuju neuporedivo manje u odnosu na ove druge. Zašto je Đokavić(svo poštovanje za majstora) veći sportista od Vlade Vujasinovića? Zar se zaboravlja gest Vanje Udovičića koji je odbio ogromne pare koje su mu nuđene da zaigra za Italijansku reprezentaciju, pa je zbog toga morao i da napusti zemlju. Zar ove ljudine ne zaslužuju makar upola pažnje od one koju ima Đoković?
Ako mi sami pljujemo po tardicionalnim vrednostima kako možemo očekivati da nas bilo ko poštuje. Pa ko treba da radi na promociji vatrepola ako ne mi?!
Izvinjavam se na dužini komentara, ali boli me odnos prema našem najtrofejnijem sportu i najtrofejnijem VK u Evropi.
Molim Vas, objavite mi komentar.

GJ

pre 12 godina

Partizane bravo, bravo!

Rts i izostanak prenosa je nevidjena bruka, da je neki drugi klub u polufinalu Evrolige to ne da bi se prenosilo nego bi danima isla prica kako je to ogroman uspeh Srbije i srpskog naroda, i ostala patetika koja dolazi iz poznate kuhinje.

A ovaj pametnjakovic sto je dosao da prica o popularnosti i nepopularnosti vaterpola (naravno sve zacinjeno Barijem) bolje da se prvo informisao oko toga ko je u regionu prenosio a ko nije. Hrvati jesu prenosili, celu utakmicu na hrt+ a delimicno i na hrt2 sve dok nije poceo fudbal i to bitna utakmica za njih. Crnogorci znamo zasto nesmeju da prenose Partizan (da me neko neshvati pogresno nemam nista protiv ljudi u CG ali zna se kakva je uredjivacka politika njihovog javnog servisa kad je u pitanju bilo sta sto ima veze s Beogradom, zna se i da se dobar deo naroda ne slaze s tim), a drugo polufinale ce naravno prenositi. Sve kad se sabere, zlonamerni komentator ili je zesce neinformisan ili je ispao glup u drustvu jer ceo region jeste prenosio (delimicno ili u celini) vaterpolo jedino je rts omanuo iako bi prvi morao da prenosi ovakvu utakmicu. Da ironija bude jos veca, osecam da je vec pomenuti komentator prvi koji se radovao nekim uspesima nase vaterpolo reprezentacije, kao i prvi koji bi skakao od srece da je njegov klub u ovakvoj situaciji. Ali eto sta uradise mrznja i pakost pa mora da ostavlja onakve komentare.

Jos jednom, cestitke svim igracima, strucnom stabu, i navijacima Partizana na jos jednom ogromnom uspehu. Sad u finalu svom snagom pa ako bog da da slavimo jos jednu osvojenu Evro titulu za nas voljeni klub.

Nema predaje, do konacne pobede!

davno bari.. sada rim!!

pre 12 godina

alo Bari, sve je to super, ali ne zivi se od stare slave... Zbog tog Baria ste jos jadniji, jer ne mozete da uzmete titulu u bilo kom sportu vec 5 godina... A da Tole radi i u drugim savezima :D

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

xaxaxaxaxaxa.....Jok, ti mozes da se meris !!! Nek ti tvoji travnati lipicaneri odigraju makar jedan mec vaterpola, pa nakon tog fizickog napora, nek se jave i kazu nesto !!! Za razl od fudbala, vaterpolo je muski sport, gde se zaista radi za trofeje.... Vaterpolo nije popularan toliko, slazem se, ali su titule podjednako vazne, a neuporedivo je teze osvajati ih....

Grobar

pre 12 godina

Jojo,drugi polufinalni mec prenose i RTCG i Italijanska TV.Ako je vaterpolo nezanimljiv sport zasto si trazio svuda ko prenosi mec Partizan - Mladost?A ako se nisi interesovao i trazio,zasto pricas napamet?Pominjanje Barija u ovoj situaciji je besmisleno,zar ne?Mislim da si svoje vreme mogao bolje da upotrebis kad te vaterpolo vec ne interesuje- recimo da slavis 20 godina i 4 dana od Barija.I svima lepo.
Sramotno ponasanje gospodina iz javnog servisa.Ne prvi put.I zavrsnicu kosarkaskog prvenstva prenose kad hoce i ako hoce,a umeo je da se sepuri u Parizu na F4.Nadam se da ce VSS i KSS odreagovati na pravi nacin i da cemo ubuduce utakmice EL u vaterpolu i kosarci pratiti na B92,Areni ili Prvoj.Covece ni u drugom dnevniku RTS nisu pomenuli polufinale EL.Sramota.
Ajmo crno-beli.

pfc

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

Isto kao sto se vi hvalite velikom posetom a to REALNO ne moze da se meri sa ucescem u ligi sampiona

Sale

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

Prvo čestitke igračima Partizana, šampionima i predstavnicima Srbije u najjačem evropskom klupskom vaterpolo takmičenju na plasmanu u finalu! Svaka čast momci! Drugo, zar i ovaj uspeh VK Partizan i srpskog sporta uopšte mora da se omalovaži i ospori Zvezdinim trijumfom u Bariju poređenjem ova dva sasvim različita sporta. To što je vaterpolo znatno manje atraktivan sport od fudbala i istovremeno daleko trofejniji od istog, ne znači da zarad popularnosti treba mizerno ceniti svaki uspeh naših vaterpolista u klupskim okvirima koji pobeđuju u ime Srbije. Ja sam kao vatreni navijač Partizana zajedno sa svojim prijateljima navijačima Zvezde sam gledao finale u Bariju putem TV ekrana i svi smo se odistinski radovali, kao što su i oni oduševljeno skakali od sreće kada je godinu dana kasnije Đorđević postigao čuvenu trojku u finalu u Istambulu protiv Huventuda. Tada nam je svima bilo važno da predstavnici naše zemlje budu šampioni, bez obzira da li je u pitanju fudbal ili košarka!
Ako ćemo već pričati o realnosti u vaterpolu realno je da Partizan osvoji još 30 trofeja pre nego što će Zvezda uspeti da prigrabi makar jedan, a možda ni tada neće!

sudija

pre 12 godina

poslao sam 20 poruka na sajtu RTS sjd pogodite da li su mi pustili i jednu jedinu.Prolaze samo pohvale ,ali bicu uporan da vidim dokle mogu da idu sa bezobrazlukim sa mojim parama.Zato navalite na sajt RTS bice vam lakse.Avatrpolo narodu donosi srecu narodu a nekome ,jahte i teniske terene na poklon.NAPRED PARTIZAN

zlatko

pre 12 godina

Stvarno sramota da niko ne prenosi utakmicu.Da onaj drugi klub igra mozda bi neko i prenosio.Samo napred GROBARI,za titulu prvaka Evrope1

Milan

pre 12 godina

@joja

HRT+ Prenosi obe polufinalne utakmice.
Kada ono bese Bari?
Nakon 5god cete slaviti i postavljanje Putinove ulaznice u muzej.

Samo napred sa takvim jubilejima!

Goran PFC

pre 12 godina

U vremenu tuge, bede i uzasa, jedino nas ti PARTIZANE cinis srecnim!!! Svaka cast momci, sila ste!!! A od danas ja vam necu placati TV pretplatu a vi samo dodjite po nju! Veliki pozdrav za sve GROBARE i istinske ljubitelje svoje zemlje!!!

Postovani prijatelji vaterpola

pre 12 godina

Gde su one grsne komsije koje nas ubise od zezanja za fudbalsku reprezentaciju i dojadise o temi ''kako ce nas puniti Barselona B''
Mrznje nemam, samo sportskog rivalstva, da je srece da smo svi na tome ostali. Da ne duzim, Partizan, ponos Srbije.

Zveki

pre 12 godina

Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

Zato što vaterpolo ne boli, zato si ti ovde. Ali da ti ne objašnjavam. Malo je to KOMPLEKSno za teb :)

kinaski

pre 12 godina

Ja nikada nisam platio harac koji se zove tv pretplata. Nikada i necu. Ali mislim da su glupe serije i skupstina najvece blago Srbije, Partizane hvala ti.........na svemu ove godine...........

Shadow

pre 12 godina

Tooooooo! Majstori kraljevi legende nemam reci za srecu koju ste priredili.. Svaka svaka Vam cast i srecno u finalu, bez borbe se ne predajemo to znam !

brufen od 400

pre 12 godina

bravo momci!!!
vi ste ponos srbije!!!

i neka ste manje popularni od tenisera... sto manje popularnosti to je bolji covek!!!
moja baba bre zna za djokovica a nije videla daljinski do pre 5 godina :ppp

pogrebnjak

pre 12 godina

Bravo majstori nemate pojma kolko ste mi ulepsali dan!Svaka vam cast ponosni smo na vas! Nervira me sto se ovaj veliki rezultat VK Partizan u potpunosti ignorise u nasim medijima.Niti ima prenosa sto je sramota ali najvise me je iznerviralo sto na kraju dnevnika u sportskom delu se nisu udostojili ni da kazu da je u toku polufinale evrolige u kojem ucestvuje Partizan a kamoli da kazu koji je trenutni rezultat,ko da se uopste ni ne igra.

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Ljudi,imam IPTV (osnovni paket sa svim arenama) i taj RTS(saberite sve). Ali nemam gde da gledam vaterpolo. Nisam imao gde da gledam ni finale EVROLIGE a FORMULU da ne pominjem. Pravu emisiju imate na RTS-u dok se igra F4,GORKI PLODOVI,e to vi plasirate.

gadni

pre 12 godina

a na televiziji "na kojoj imamo pravo da saznamo sve", ajd sto nema prenosa, al' sto u sportksom delu vesti ni reci o tome da jedan srpski klub igra za najboljeg u Evropi, nemam reci.

TimCahiLL

pre 12 godina

Kratko i jasno,cestitke nasim vaterpolistima na ulasku u finale i nadam se da ce konacno pasti i ta 7. titula prvaka Evrpope.I naravno,jedno veliko hvala Tijanicu i javnom servisu sto su nam i na 1. i na 2. programu priustili prenos utakmice...preko teleteksta. :D

joja

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.

Nemanja

pre 12 godina

Ajmo Grobari, pa da osvojite i tu 7. titulu, a sledeće godine i 8. pa da postanete najtrofejniji VK na svetu!!!
Čestitke i puno sreće od navijača Zvezde!

Dario_ZG

pre 12 godina

inace dosta sam lijena osoba pa mi se rijetko kad da poslat komentar. ali ovoga puta sam se ipak odlucio:)

Cestitam partizanu i njegovim navijacima , ovoga puta ste vi bili bolji slijedeci put nadam se da cemo biti mi , i tako u krug:)

Sretno u finalu , pozdrav iz Zagreba od bivseg vaterpoliste.

Milan Milosevic

pre 12 godina

Bravo Partizan!Puno srece u sutrasnjem polufinalu,mogu i protiv Recca!Partizan ima mladost i srce,Recco finansijsku moc!Mislim da prvo treba da pobedi.Napred crno-beli!

Искрено задивљен!!!

pre 12 godina

Доћи из земље која нема скоро никакву ватерполо лигу и у којој је број затворених базена једноцифрен, а ући у финале просто се граничи са нмогућим. Тим је овај успех још већи и ја искрено честитам овим момцима и желим им срећу у финалу, јер мислим да су је заиста заслужили.
Само напред!

TIGER

pre 12 godina

Cestitke momci!!!
A cestitke i Joji, Gonzalesu i njima slicnima! Ipak je trebalo hrabrosti procitati ovu vest i nabiti sebi jos trauma ove godine!!!

Miso

pre 12 godina

mislim da je sramota za jednu ovakvu instituciju vaterpola da otima najbolje igrace iz Crne Gore... prvo Prlainovica, sad Mandica... dokle vise!!!

joja

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.

Miso

pre 12 godina

mislim da je sramota za jednu ovakvu instituciju vaterpola da otima najbolje igrace iz Crne Gore... prvo Prlainovica, sad Mandica... dokle vise!!!

Vitez Koja

pre 12 godina

@joja,
Hahaha...Koliko ste vi mali vidi se iz tvojih reci...
Fudbal-Liga sampiona
Rukomet-Polufinale celedz kupa
Rvanje-Kup CELA
Kosarka-Top 16;NLB
Vaterpolo-100% Sampion Evrope
To je sve bilo ove godine!!!
Ja ovu godinu ne bi manjao za te tvoje fudbalske utakmice protiv Svajcerskog,Skotskog,Francuskog i istocnog i zapadnog Nemackog sampiona
Idemo Crno-Beli...Gazi!!!

pfc

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

Isto kao sto se vi hvalite velikom posetom a to REALNO ne moze da se meri sa ucescem u ligi sampiona

Postovani prijatelji vaterpola

pre 12 godina

Gde su one grsne komsije koje nas ubise od zezanja za fudbalsku reprezentaciju i dojadise o temi ''kako ce nas puniti Barselona B''
Mrznje nemam, samo sportskog rivalstva, da je srece da smo svi na tome ostali. Da ne duzim, Partizan, ponos Srbije.

Milan

pre 12 godina

@joja

HRT+ Prenosi obe polufinalne utakmice.
Kada ono bese Bari?
Nakon 5god cete slaviti i postavljanje Putinove ulaznice u muzej.

Samo napred sa takvim jubilejima!

Sasa The Grobar

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

xaxaxaxaxaxa.....Jok, ti mozes da se meris !!! Nek ti tvoji travnati lipicaneri odigraju makar jedan mec vaterpola, pa nakon tog fizickog napora, nek se jave i kazu nesto !!! Za razl od fudbala, vaterpolo je muski sport, gde se zaista radi za trofeje.... Vaterpolo nije popularan toliko, slazem se, ali su titule podjednako vazne, a neuporedivo je teze osvajati ih....

Milutin Krivobarac

pre 12 godina

Dobro vece svima.
Imam 35 godina,navijam za Zvezdu ceo zivot.Prvi put sam bio na stadionu na utakmici Zvezda-Banjik iz Ostrave,za Zvezdu je jos igrao Dule Savic,Pizon,Bosko i Milko Djurovski.O Bariju necu ni da pricam,tada sam imao 15 godina, moj tim Prvak Evrope i Sveta.Zahvalan sam do groba.Ali ljudi,to je bilo pre 20 godina.Zasto taj Bari mora uvek da se poteze kad se prica o trenutnim nedostignucima i kad treba da se pokrije trenutni neuspeh,nerad,los rad...????Na kraju krajeva,zasto vam je potrebna bilo kakva vrsta odbrane?Volite vas klub sad i ovde.Trenutno je takav kakav je,nemamo bolji,volim ga i ovakvog!!!Volite ga i zbog tog Barija,ali ga volite i sad,jednostavno zato sto ga volite!Ponosim se svojim klubom,njegovim trenutnim napretkom u igri i ponosim se Robetom Prosineckim!Taj Bari je veliki,najveci,ali nema potrebe da njega koristite da bi na neki bolestan nacin "umanjili"neki uspeh Grobara.Taj Bari ne sluzi tome.Licite na neke ostarele,zajedljive babe!!! Elem,Grobari,BRAVO za ovu pobedu.Bravo zato sto je to Final four i zato sto ste izbacili Mladost!Nije tacno da je vaterpolo beznacajan.To je nas najtrofejniji sport i treba da se ponosimo ovim momcima jer svi znamo u kakvim uslovima rade.Ovo je pobeda i za vas Grobare,ali i za srbiju.Cestitam i sve najbolje u finalu.To je bre finale Evropskog ekipnog prvenstva.Klub iz Srbije igra finale,ej bre.Bravo Grobari,sretno!
A RTS i Tijanic su bruka i sramota.Da u ovoj zemlji ima zakona ne bi se tako sprdali sa nasim parama!

Slav

pre 12 godina

Pozivam sve gradjane Srbije,koji su kao i ja placali do sad pretplatu rts-u,da od danas to vise ne rade,a posle nek se Tijanic pita zasto...

GJ

pre 12 godina

Partizane bravo, bravo!

Rts i izostanak prenosa je nevidjena bruka, da je neki drugi klub u polufinalu Evrolige to ne da bi se prenosilo nego bi danima isla prica kako je to ogroman uspeh Srbije i srpskog naroda, i ostala patetika koja dolazi iz poznate kuhinje.

A ovaj pametnjakovic sto je dosao da prica o popularnosti i nepopularnosti vaterpola (naravno sve zacinjeno Barijem) bolje da se prvo informisao oko toga ko je u regionu prenosio a ko nije. Hrvati jesu prenosili, celu utakmicu na hrt+ a delimicno i na hrt2 sve dok nije poceo fudbal i to bitna utakmica za njih. Crnogorci znamo zasto nesmeju da prenose Partizan (da me neko neshvati pogresno nemam nista protiv ljudi u CG ali zna se kakva je uredjivacka politika njihovog javnog servisa kad je u pitanju bilo sta sto ima veze s Beogradom, zna se i da se dobar deo naroda ne slaze s tim), a drugo polufinale ce naravno prenositi. Sve kad se sabere, zlonamerni komentator ili je zesce neinformisan ili je ispao glup u drustvu jer ceo region jeste prenosio (delimicno ili u celini) vaterpolo jedino je rts omanuo iako bi prvi morao da prenosi ovakvu utakmicu. Da ironija bude jos veca, osecam da je vec pomenuti komentator prvi koji se radovao nekim uspesima nase vaterpolo reprezentacije, kao i prvi koji bi skakao od srece da je njegov klub u ovakvoj situaciji. Ali eto sta uradise mrznja i pakost pa mora da ostavlja onakve komentare.

Jos jednom, cestitke svim igracima, strucnom stabu, i navijacima Partizana na jos jednom ogromnom uspehu. Sad u finalu svom snagom pa ako bog da da slavimo jos jednu osvojenu Evro titulu za nas voljeni klub.

Nema predaje, do konacne pobede!

zlatko

pre 12 godina

Stvarno sramota da niko ne prenosi utakmicu.Da onaj drugi klub igra mozda bi neko i prenosio.Samo napred GROBARI,za titulu prvaka Evrope1

sudija

pre 12 godina

poslao sam 20 poruka na sajtu RTS sjd pogodite da li su mi pustili i jednu jedinu.Prolaze samo pohvale ,ali bicu uporan da vidim dokle mogu da idu sa bezobrazlukim sa mojim parama.Zato navalite na sajt RTS bice vam lakse.Avatrpolo narodu donosi srecu narodu a nekome ,jahte i teniske terene na poklon.NAPRED PARTIZAN

Dragana

pre 12 godina

Bravo za B92 sport! Ne mogu da verujem da utakmicu "pratim" citajuci, ali bolje ista nego nista. Sram bilo "Medijski javni servis" ili sta vec dodju. Podska nasem timu sigurno nisu.
NAPRED MOMCI! DO FINALA! A U FINALU - POBEDA!!!

Zveki

pre 12 godina

Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

Zato što vaterpolo ne boli, zato si ti ovde. Ali da ti ne objašnjavam. Malo je to KOMPLEKSno za teb :)

Đorđe

pre 12 godina

Gledam sportske vesti na RTS posle dnevnika i niko ne pominje ovu utakmicu. Zaboravlja se na sport koji nam je doneo toliko radosti tokom decenija. Svi su sada vrhunski stručnjaci za bekend, forhend, slajs, sada je "in" biti poznavalac sporta koji se do pre nekoliko godina u ovoj zemlji igrao samo rekreativno. Sada je političarima u interesu da se slikaju sa protagonistima tog sporta, pa im još obezbeđuju i pozamašne premije za igranje na dejvis kupu, a naši vaterpolisti nisu ugledali beli dinar od ove države iako zarađuju neuporedivo manje u odnosu na ove druge. Zašto je Đokavić(svo poštovanje za majstora) veći sportista od Vlade Vujasinovića? Zar se zaboravlja gest Vanje Udovičića koji je odbio ogromne pare koje su mu nuđene da zaigra za Italijansku reprezentaciju, pa je zbog toga morao i da napusti zemlju. Zar ove ljudine ne zaslužuju makar upola pažnje od one koju ima Đoković?
Ako mi sami pljujemo po tardicionalnim vrednostima kako možemo očekivati da nas bilo ko poštuje. Pa ko treba da radi na promociji vatrepola ako ne mi?!
Izvinjavam se na dužini komentara, ali boli me odnos prema našem najtrofejnijem sportu i najtrofejnijem VK u Evropi.
Molim Vas, objavite mi komentar.

nije svejedno

pre 12 godina

Ljudi, ovo je šou na bazenu! Nas Grobara oko 1000, a dosli i Budvani, navijali sa nama. Bravo momci, kako pametna i hrabra taktika Milanovica. Neka bude finale sutra sa Budvanima:-) GROBARI HERCEG NOVI

Sale

pre 12 godina

Ni jedan kanal u regionu ne prenosi utakmice Polufinala Vaterpola i ako igra 3 od 4 tima iz Ex-yu.. to dovoljno govori o popularnosti vaterpola.
Ovo bi realno treba da se zove sampionat Ex-yu + ITalija.
Ni 30 trofeja u vaterpolu ne moze da se meri sa Barijem realno.
(joja, 3. jun 2011 20:21)

Prvo čestitke igračima Partizana, šampionima i predstavnicima Srbije u najjačem evropskom klupskom vaterpolo takmičenju na plasmanu u finalu! Svaka čast momci! Drugo, zar i ovaj uspeh VK Partizan i srpskog sporta uopšte mora da se omalovaži i ospori Zvezdinim trijumfom u Bariju poređenjem ova dva sasvim različita sporta. To što je vaterpolo znatno manje atraktivan sport od fudbala i istovremeno daleko trofejniji od istog, ne znači da zarad popularnosti treba mizerno ceniti svaki uspeh naših vaterpolista u klupskim okvirima koji pobeđuju u ime Srbije. Ja sam kao vatreni navijač Partizana zajedno sa svojim prijateljima navijačima Zvezde sam gledao finale u Bariju putem TV ekrana i svi smo se odistinski radovali, kao što su i oni oduševljeno skakali od sreće kada je godinu dana kasnije Đorđević postigao čuvenu trojku u finalu u Istambulu protiv Huventuda. Tada nam je svima bilo važno da predstavnici naše zemlje budu šampioni, bez obzira da li je u pitanju fudbal ili košarka!
Ako ćemo već pričati o realnosti u vaterpolu realno je da Partizan osvoji još 30 trofeja pre nego što će Zvezda uspeti da prigrabi makar jedan, a možda ni tada neće!

Grobar

pre 12 godina

Jojo,drugi polufinalni mec prenose i RTCG i Italijanska TV.Ako je vaterpolo nezanimljiv sport zasto si trazio svuda ko prenosi mec Partizan - Mladost?A ako se nisi interesovao i trazio,zasto pricas napamet?Pominjanje Barija u ovoj situaciji je besmisleno,zar ne?Mislim da si svoje vreme mogao bolje da upotrebis kad te vaterpolo vec ne interesuje- recimo da slavis 20 godina i 4 dana od Barija.I svima lepo.
Sramotno ponasanje gospodina iz javnog servisa.Ne prvi put.I zavrsnicu kosarkaskog prvenstva prenose kad hoce i ako hoce,a umeo je da se sepuri u Parizu na F4.Nadam se da ce VSS i KSS odreagovati na pravi nacin i da cemo ubuduce utakmice EL u vaterpolu i kosarci pratiti na B92,Areni ili Prvoj.Covece ni u drugom dnevniku RTS nisu pomenuli polufinale EL.Sramota.
Ajmo crno-beli.

Goran PFC

pre 12 godina

U vremenu tuge, bede i uzasa, jedino nas ti PARTIZANE cinis srecnim!!! Svaka cast momci, sila ste!!! A od danas ja vam necu placati TV pretplatu a vi samo dodjite po nju! Veliki pozdrav za sve GROBARE i istinske ljubitelje svoje zemlje!!!

TimCahiLL

pre 12 godina

Kratko i jasno,cestitke nasim vaterpolistima na ulasku u finale i nadam se da ce konacno pasti i ta 7. titula prvaka Evrpope.I naravno,jedno veliko hvala Tijanicu i javnom servisu sto su nam i na 1. i na 2. programu priustili prenos utakmice...preko teleteksta. :D

davno bari.. sada rim!!

pre 12 godina

alo Bari, sve je to super, ali ne zivi se od stare slave... Zbog tog Baria ste jos jadniji, jer ne mozete da uzmete titulu u bilo kom sportu vec 5 godina... A da Tole radi i u drugim savezima :D

Warwho

pre 12 godina

Ovo je stvarno neverovatno!!!!!!! pa sta ce te da prenosite ako necete polufinale f4 u vaterpolu a pritom igra Partizan??Ne znam,mozda sam glup,prost,neogranicen,zadojen??
a mozda sutra Partizan postane sampion pa da opet gledam ranjnog orla ili tako nesto...
ne znam..
Ajmo sampioni!!!
Tiajnicu?
MA DAJ!!!!!!!

gadni

pre 12 godina

a na televiziji "na kojoj imamo pravo da saznamo sve", ajd sto nema prenosa, al' sto u sportksom delu vesti ni reci o tome da jedan srpski klub igra za najboljeg u Evropi, nemam reci.

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Ljudi,imam IPTV (osnovni paket sa svim arenama) i taj RTS(saberite sve). Ali nemam gde da gledam vaterpolo. Nisam imao gde da gledam ni finale EVROLIGE a FORMULU da ne pominjem. Pravu emisiju imate na RTS-u dok se igra F4,GORKI PLODOVI,e to vi plasirate.

brufen od 400

pre 12 godina

bravo momci!!!
vi ste ponos srbije!!!

i neka ste manje popularni od tenisera... sto manje popularnosti to je bolji covek!!!
moja baba bre zna za djokovica a nije videla daljinski do pre 5 godina :ppp

pogrebnjak

pre 12 godina

Bravo majstori nemate pojma kolko ste mi ulepsali dan!Svaka vam cast ponosni smo na vas! Nervira me sto se ovaj veliki rezultat VK Partizan u potpunosti ignorise u nasim medijima.Niti ima prenosa sto je sramota ali najvise me je iznerviralo sto na kraju dnevnika u sportskom delu se nisu udostojili ni da kazu da je u toku polufinale evrolige u kojem ucestvuje Partizan a kamoli da kazu koji je trenutni rezultat,ko da se uopste ni ne igra.

Zile

pre 12 godina

Sramota da niko u Srbiji, nije prenosio polufinalnu utakmicu Evropske lige, izmedju Partizana i Mladosti. Vaterpolo klub Partizan je najsupesniji srpski klub u ekipnim sportovima, ikada, i takav odnos prema sestostrukom prvaku Evrope, nama navijacima i svim ljubiteljima vaterpola, u najmanju ruku nije korektan!!!
Vaterpolistima Partizana sve cestitke i nadam se da ce u nedelju, uspeti da pobede udruzene snage Pro Reka i LEN-a.

Shadow

pre 12 godina

Tooooooo! Majstori kraljevi legende nemam reci za srecu koju ste priredili.. Svaka svaka Vam cast i srecno u finalu, bez borbe se ne predajemo to znam !

Dario_ZG

pre 12 godina

inace dosta sam lijena osoba pa mi se rijetko kad da poslat komentar. ali ovoga puta sam se ipak odlucio:)

Cestitam partizanu i njegovim navijacima , ovoga puta ste vi bili bolji slijedeci put nadam se da cemo biti mi , i tako u krug:)

Sretno u finalu , pozdrav iz Zagreba od bivseg vaterpoliste.

Искрено задивљен!!!

pre 12 godina

Доћи из земље која нема скоро никакву ватерполо лигу и у којој је број затворених базена једноцифрен, а ући у финале просто се граничи са нмогућим. Тим је овај успех још већи и ја искрено честитам овим момцима и желим им срећу у финалу, јер мислим да су је заиста заслужили.
Само напред!

kinaski

pre 12 godina

Ja nikada nisam platio harac koji se zove tv pretplata. Nikada i necu. Ali mislim da su glupe serije i skupstina najvece blago Srbije, Partizane hvala ti.........na svemu ove godine...........

Milan Milosevic

pre 12 godina

Bravo Partizan!Puno srece u sutrasnjem polufinalu,mogu i protiv Recca!Partizan ima mladost i srce,Recco finansijsku moc!Mislim da prvo treba da pobedi.Napred crno-beli!

Nemanja

pre 12 godina

Ajmo Grobari, pa da osvojite i tu 7. titulu, a sledeće godine i 8. pa da postanete najtrofejniji VK na svetu!!!
Čestitke i puno sreće od navijača Zvezde!

TIGER

pre 12 godina

Cestitke momci!!!
A cestitke i Joji, Gonzalesu i njima slicnima! Ipak je trebalo hrabrosti procitati ovu vest i nabiti sebi jos trauma ove godine!!!