Fudbal 82

Petak, 03.06.2011.

15:48

Oštre kazne zbog finala Kupa

Povodom dešavanja u finalu Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je oštre kazne za aktere.

Oštre kazne zbog finala Kupa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

vasa

pre 12 godina

Treba i ovima oduzeti nezasluzeno "osvojeni" trofej Kupa !
(a?, 4. jun 2011 17:40)

I dati Lukicu kad se bude slavila 21 godina od Barija!!!

Rale

pre 12 godina

Setite se meca u Humskoj - prvo Oumaru udara laktom u skoku Miljkovica sto je po novim pravilima zuti karton, a on je vec imao jedan. Tim pre sto je decku razbio nos sa obilnim krvarenjem. I ne samo sto nije bio faul, nego je minut posle toga, dok je Miljkovic bio van terena zbog pruzanja pomoci, taj Oumaru dao gol za pobedu sa igracem vise za Vosu.
Drugi detalj je nedosudjen penal nad Scepom malim, a taj mec je mogao da resi prvaka! Ej bre!!! Iz Vose su cutali jer komentarisanje sudjenja nije njihov nivo (u Kupu jeste), a Partizan se NIJE zalio i NIJE napustio teren pre vremena. Cak su krivci za poraz, iako nezaluzen, trazeni u samom Partizanu, a ne u sudiji ili Vosi.
I zato ovu odluku smatram krajnje ispravnom, izuzev ona tri boda oduzimanja koji nemaju veze s' vezom. Sudija je svakako kaznjen, ali da napustis teren ili kasnis pola casa zbog gluposti jos nisam video i doziveo, cak ni u onim beton ligama Evrope i Srbije.

Marko

pre 12 godina

A zasto Vojvodina ne bi bila kaznjena sa 6. meseci ne igranja ni u jednoj ligi.
Ako moze igrac moze i klub....Pa i da jeste Partizan pokrao, teren se ne napusta. Pokrao je reprezentaciju Pedersen ako se secate pa sta bi bilo da smo napustili i rekli da necemo da igramo....

Fala Bogu

pre 12 godina

Neverovatno! Ostetis klub,ne dozvolis mu da dobije utakmicu,pa ga jos i kaznis posle svega.A pravi krivci i dalje nevini...HOCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU!!!
(meraklija018, 3. jun 2011 21:51

Da li je moguce?! Pa utakmica je kasnila 30 minuta, sto je grubo krsenje pravila, naravno po necijoj direktivi! I dok su se Krle i ekipa smarali u tunelu, Vosini igraci su se zagrevali u pomocnom delu. Obrazlozenje svega - kasne navijaci! Najgluplji izgovor, tim pre sto kasne i nasi navijaci, a plus je zvanicni domacin i organiztor Vosa. Pa to treba najmanje 3 0 i godinu dana bez fudbala.
A sudija.. nije svirao cist penal za Vosu, ali je l to razlog da se napusti teren?! Po toj logici- svi bi izlazili pre vremena sa terena jer su osteceni u nekoj situaciji. Svasta! Sve je dirigovano i sve treba na ovaj nacin kazniti!

vasa

pre 12 godina

Где су казне за организатора утакмице што је задржавао навијаче...
(Тадићу почни од ФСС, 3. jun 2011 16:13) "

Prvo se malo raspitaj - organizator utakmice je Vojvodina jer je ona zvanicno bila domacin posto se mec igrao na neutralnom terenu (nije ni Partizanov ni Vojvodinin)... A bar nekoliko hiljada navijaca Partizana je takodje kasnije uslo na utakmicu jer nisu radili svi ulazi na stadionu... To nije razlog za kasnjenje utakmice... Prvo se upitajte da li bi se u bilo kojoj ozbiljnoj evropskoj zemlji (Engleska, Spanija, Italija...) kasnilo sa pocetkom utakmice jer se cekaju navijaci... Kazne bi bile puno zesce od ovih i normalno 3:0 za onog ko se ne pojavi na terenu...

hvala lepo

pre 12 godina

Sramota. Tim koji ovako bezobrazno pored zivog tv prenosa namesta utakmice da bude ovako slabo kaznjen. Pa bukvalno su ovim ohrabreni da i dalje rade to na sta su navikli. Ne treba sudiju kazniti, on je samo radio kako mu je naredjeno i placeno.
(Vlada, 3. jun 2011 22:25)

da je Partizan imao nameru da namesti utakmicu on bi posle NEIZLASKA igraca vojvodine napustio stadion i dobio utakmicu bez kapi znoja jer pravila nalazu da ako neka ekipa (u ovom slucaju vojvodina) odbija da izadje na teren duze od 15 minuta onda druga ekipa koje zeli na teren( u ovom slucaju partizan) moze da se povuce i dobiju utakmicu sluzbenim rezultatom 3-0

pametnom dosta

Tole

pre 12 godina

Eto vidite da smo pravedni. Nismo kaznili sve iz Vojvodine nego i Jovanovića iz Partizana. Tačno je da on ovog leta odlazi iz Partizana, ali to nije bitno. A za onu pesmu nakon utakmice to se može opravdati. Mladost - ludost.

bokiru1958

pre 12 godina

samo da odgovorim onima koji nisu upoznati da sudiju kaznjava sudijska komisija a ne disciplinska komisija zajednice superligasa

Vlada

pre 12 godina

Sramota. Tim koji ovako bezobrazno pored zivog tv prenosa namesta utakmice da bude ovako slabo kaznjen. Pa bukvalno su ovim ohrabreni da i dalje rade to na sta su navikli. Ne treba sudiju kazniti, on je samo radio kako mu je naredjeno i placeno.

VanjaLFC

pre 12 godina

Za sve one koji cvile sto je utakmica kasnila....Voleo bih da vas vidim da imate kartu za finale, lige Sampiona na primer...ili neke druge mnogo jake tekme. A vi zaglavljeni u saobracaju. Kasnite pola sata...ma celo poluvreme ste propustili. Da vas vidim tada, da li bi ste cvileli oko kasnjenja ili ne.
Kazne su jadne. Posle zalbi, sve ce se prepoloviti. A i da ostanu, smesne su. Napustanje terena je ne dopustivo ma koliko te je sudija ostetio (pokrao).
A kad sam kod sudija, voleo bih da znam kakvu su kaznu oni dobili. Mnogo su gresaka napravili (ne bitno kakvih i protiv koga), pogotovo pomocni ispred istocne tribine. Oni ne bi smeli videti najvisi rang nekoliko sezona.

Chera-bera

pre 12 godina

NEVEROVATNO. Iste kazne i za one koji su napravili prekid i one koji sa tim nemaju veze. Jos samo da kazne navijace a ja predlazem i sve koji su gledali TV prenos.
Bilo koja regionalna liga da se napravi, a to je neminovnost, Partizan i Zvezda ce tamo igrati jer im je tamo i mesto, a Vosa dozivece sudbinu KK Vojvodina u NLB-u. Ko ce im onda biti kriv i ko ce im "otimati" nesto sto objektivno sportski ne mogu da osvoje. To se videle i u nedelju protiv Zvezde.

Nemanja

pre 12 godina

@ Paok
Druze, mozda si ti mlad, pa se ne secas, ali za tu sezonu 1997/98 kada je Obilic bio prvak, Partizan je imao dogovor sa njim. Sve utakmice u prvenstvu protiv Partizana Obilic je lagano dobio (tri utakmice), da bi ih iznenada u finalu Partizan pobedio sa 2:0 lagano. A vi ste te sezone dobili tri puta po usima i od nas, pri cemu je ona pobeda od 4:0 za mene licno bila najsladja. Da se razumemo kod nas su Partizan i Zvezda beli medvedi, mada im se predsednici ponasaju kao Indijanci.

meraklija018

pre 12 godina

Neverovatno! Ostetis klub,ne dozvolis mu da dobije utakmicu,pa ga jos i kaznis posle svega.A pravi krivci i dalje nevini...HOCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU!!!

ja

pre 12 godina

Vojvodina je postala ozbiljan konkurent večitima za titulu,zato ih i treba na vreme sprečiti,prije nego i počne sezona.Jadan je naš fudbal.Sebi sam rekao ako uđe BASK i ako ne ispadne Kula,više fudbal ne gledam.

Tiger Woods

pre 12 godina

A s kolko je kaznjen sudija?
Glavni i odgovorni?!
(posmartac, 3. jun 2011 16:10)

Odgovorni cega? Druze, je l' sudija kriv sto se na teren nije izaslo bar pola sata ? To je grubo krsenje pravila i to inace znaci - kraj meca i sluzbenih 3 0 ako nisi znao!
Sudija je Vojvodini priznao gol iz ofsajda, ali je ostetio za cist penal. Ali, je l to razlog da se napusti teren? Po toj logici su svi nezadovoljni sudjenjem i NIJEDAN mec se nikada vise ne bi zavrsio po tom principu. Nego lepo, 'ajmo svi napolje. To je sramota i bruka.
trece, sudija ce biti kaznjen kao i uobicajeno za svoje greske + teret finala kupa, dakle mozda 10ak meceva ili cak i vise. Mozda polusezonu recimo.
Cetvrto, nemojte vise pricati o namestanju jer - ako Partizan namesta prvenstvo, a Vi samim tim osudjeni na drugo ili trece mesto - ZASTO onda menjate trenere? Sta vam to pomaze ako mi namestamo, zar ne? Kazu u Zvezdi npr- ne mozemo biti sampioni zbog namestanja, mozemo biti samo drugi, a onda smene trenera koji je drugo mesto doneo. Za 4 godine promenili 10 trenera! Pa sto ga menjate kad ne moze biti prvi zbog Toleta? Smenite ga uz opasku - nije doneo titulu, koju btw ne mozete osvojiti zbog Toleta. Kontradiktorni i smesni...

Zhhika

pre 12 godina

Da li je moguce da Srbi mogu toliko samouvereno da pricaju o necemu o cemu nemaju pojma?Znate li vi uopste sta je disciplinska komisija?Kako disciplinska komisija da kazni sudiju, aman!?To ne moze, isto kao sto ne moze profesor u skoli da vam zabrani vecernje izlaske zbog losih ocena.Apelujem na B92 da umesto slovne verifikacije stave test elementarnog poznavanja sporta o kojem neko zeli da ostavi komentar.Ne mogu da trazim test inteligencije jer je to neka vrsta diskriminacije, ali ovo bi zaista dobro doslo, da ne citamo svakakve gluposti.

Sale

pre 12 godina

Juce se onaj iz Fibe izvinjava sto je sudija pogresio Tundzerijev poen, a gomila ljudi se potpisuje sa "Drobnjak iz auta"! Ne volimo nepravdu, ali samo kad je na nasu stetu, kad je u nasu korist onda je OK! Isto je i sa Uefom, pljujemo na nju a istovremeno sami sebi cinimu nepravdu! Kakve su ovo kazne, koga kaznjavaju? Sve osim prave krivce! Ovim se problem ne resava , vec samo produbljuje i on ce pre ili kasanije, ponovo da eskalira i to u vecem obimu!

bagra ste...

pre 12 godina

Igrali KUP, a oni im oduzimaju bodove u LIGI???
I ove zabrane igranja i vrsenja funkcija... smesno i jadno.
Prvo sebi treba da "udarite" sankcije!

čovek

pre 12 godina

Prvo, kazne su smešne.
Drugo, ovih 6 meseci će uskoro pasti na 2.
Treće, ispada da je Partizan trebao da insistira na početku utakmice, sačeka 15 min. i napusti teren. Ovako ih je ni krive ni dužne odigravanje skupo koštalo.

Kao i uvek sa FSS smešno i konfuzno.

ccc

pre 12 godina

"Једном је Кустурица рекао за Бреговића да је то човек који те позове на вечеру, украде ти новчаник и вечеру плати из твог новчаника.

Е ја сад могу да кажем исто за Толе + Партизан + МУП.

Где су казне за организатора утакмице што је задржавао навијаче, где су казне за ону песму играча Партизана, где су казне за онај очај од суђења... Вошу одмах сада унаказујете са казном тренеру и 3 бода. Боле они порази од Воше? Сад је јасно зашто је Милинковић добио отказ. Све нас који пратимо спорт боли колико сте одвратни! Само дубље и дубље копате...
(Тадићу почни од ФСС, 3. jun 2011 16:13) "

Ti decko pocni od pravopisa...

Boki

pre 12 godina

Dakle Vojvodina u novu sezonu krece sa minus 3 boda. Ocekujem uskoro da iz nekog neobicnog razloga i CZ kazne oduzimanjem bar 6 bodova. I tako Partizan lijepo pripremi teren za sljedecu godinu.

dcz

pre 12 godina

A to sto se cekalo da se zavrsi prvenstvo pa da se saopste kazne? Da je kojim slucajem Vojvodina zavrsila prvenstvo na mestu ispred Partizana, mogu da se kladim da bi im uzeli bodove iz ove sezone. Uostalom dogadjaj se zbio u Kupu, pa su mogli da ih izbace iz kupa sledece godine ili tako nesto. Lopovi!!!

pravda

pre 12 godina

Mislim da VOSA nije dovoljno kaznjena, trebalo je da u sledecih 10godina protiv jadnog partizana unapred uknjize poraz, to bi sasvim zadovoljilo gospodina toleta (namerno sam mu pisao ime sa malim slovima).
VOLEM VOSU!!!!

PAOK

pre 12 godina

Komsije izgleda da ste pozaboravili kad ste sa Obilicem namestali sezonu.Obilic prvi,bez poraza,pa Zvezda druga,a Partizan treci.Zaboravili ste 1998,pa ko je onda Obilicu uzeo titulu,a Zvezdu izbacio iz lige zbog namestanja?No tad vam je bilo fino.Ovako ste se i za kosarku batrgali,sve dok nismo otisli na zavrsni turnir Evrolige.Tako ce te i za fudbal.

GrobaR

pre 12 godina

Kazne su trebale biti ovakve:
Lazetic-zabrana godinu dana igranja i novcana kazna
Brkic- bez kazne
Oumaru- bez kazne
Ostali igraci Vojvodine- 6 meseci zabrana igranja i novcana kazna
Milinkovic- oduzeti mu licencu
Pantelic - 6 meseci zabrane vrsenja funkcija
Rebrenovic- zabrana vrsenja funkcija od godinu dana
Butorovic - dozivotna zabrana vrsenja bilo kakvih funkcija
Fk Vojvodina - zabrana igranja kval. za LE, oduzeti 9 bodova i novcana kazna

Jovanovic- zabrana igranja na godinu dana i novcana kazna
Tejgo- 5 utakmica suspenzije i novcana kazna
FK Partizan - novcana kazna

Lukic, Adzic, Nikolovski- uslovno im zabraniti da komentarisu sudjenje i FSS, u slucaju prekrsaja kazniti sa po godinu dana zabrane

Sudije, delegate izbaciti iz fudbala po kratkom postupku

Samo konstatujem

pre 12 godina

Ovo ostre kazne? Smejurija. Tejgo sa 1.500 evra a nece se vise pojaviti u Srbiji. Marko Jovanovic solista u horu jedini, a hor brojao deset clanova . Ja sam pisao da ce biti samo novcane kazne. Ako su hteli osttre kazne trebalo je suspenzija igraca 4-5 utakmica plus lova desetak hiljada evrica. A gde su kazne za sudiju i sudijsku organizaciju i naravno vrh FSS za sve malverzacije u toku prvenstva. I na kraju najvaznija i najveca kazna za FK Crvena Zvezda zbog toga sto je utakmica igrana na njenom stadionu

Supermen

pre 12 godina

cekajte ljudi ,molim vas.
PA TOTALNO SU PROMASILI SUSTINU - a Partizanu da se oduzme Kup ???
(vuchko, 3. jun 2011 16:28)

i da se dodeli zvezdi hahahaha pa Partizan je hteo da igra zašto da mu se oduzme??? Ko o čemu ....

DOMINIRAJ!!!!

pre 12 godina

Dakle Vojvodina u novu sezonu krece sa minus 3 boda. Ocekujem uskoro da iz nekog neobicnog razloga i CZ kazne oduzimanjem bar 6 bodova. I tako Partizan lijepo pripremi teren za sljedecu godinu.
(Boki, 3. jun 2011 17:15)

Nije nam potrebno Zvezda na je sigurnih 6 bodova.

srecko

pre 12 godina

strasno najbolje da se ukine prvenstvo i kup pa da gospodin karadzic sam odlucuje ko ce da nas predstavlja u ligi sampiona neznam zasto ali sam siguran da bi to bio partizan,a sto se tice kazni ja predlazem da se fudbaleri partizana nagrade iako su vec nagradjeni i mogu da rade sta god hoce ko hoce da se kladi da ukoliko tole bude predsednik fss bruke partizan opet osvaja duplu krunu,a gde to tole bese igrao fudbal,zna li on koliko igraca ima u jednom timu,koliko traje utakmica,

robert dukanovic

pre 12 godina

Ovo su kazne Disciplinske komisije.Pitate za sudiju... sudija nije pevao pesme, nije nikoga udario, nije napustio teren....dakle Disciplinska komisija ne moze da ga kazni. Sudija ne sudi od te utakmice...i nece jos suditi...Ali cim pitate za sudiju jasno je kako razmisljate...u ozbiljnoj zemlji Vosa bi bio kaznjen sa -9, a Partizan bi dobio -6, uz sve ostale pojedinacne kazne...

les lionceaux

pre 12 godina

a Tejgo? ko bude toliko bezobrazan da se čak ni ne pojavi na saslušanju ne može biti kažnjen?

prevelika kazna za Milinkovića, ali nadam se da sada ovi Grobari shvaćaju kakve su gluposti lupali da je on otišao jer je morao pustiti Zvezdu..
ali ova kazna je totalna glupost, pa ne može on nastaviti utakmicu ako predsjednik kluba, odnosno, njegov šef kaže suprotno, ali eto, FSS zna koja kazna će biti najštetnija po FK Vojvodinu i onda neka neko kaže da FSS radi u interesu srpskog sporta..

И Марадона је играо руком, па је мања фрка би

pre 12 godina

Овако, ово је моје лично мишљење, а надам се и већине љубитеља фудбала у Србији. За казне се слажем, и треба да буду оштре, само је питање дали су довољно оштре,и праведно распоређене??? Мене као бившег спортисту су учили да је судија увек у праву!!! Да ти као учесник неке спортске манифестације требаш на терену да докажеш свој квалитет, и да достојно браниш своју своју част, па чак и кад те судија покраде!! И у већим светским такмичењима су се дешавале судијске ГРЕШКЕ (намерно кажем грешке, је ја нисам присталица теорије завера, јер се надам да је спорт једина чиста ствар која је остало у свету, па тако и код нас), па нико није напуштао терен. Да не дужим, Бутуровића и остале чланове ФК ВОЈВОДИНА који су иницирали напуштање терена, још више казнити. Такође Јовановића, исто тако жестоко казнити, да се више научимо некој култури и спортском понашању. Тејго ће отићи и мислим да му је новчана казна одговарајућа. А да не заборавим судију, колико года да је грешио (ако је уопште грешио, ви као и ја нисмо компетентни да то проценимо), дешава се, казните га ако треба и идемо даље, уосталом судио је 3 дербија и добио је прелазне оцене. ПОЗДРАВ СПОТРТСКОЈ СРБИЈИ :))

nenad

pre 12 godina

ko je izazvao onakvo ponasanje igraca vojvodine, sta ce mo sa sudijama, da li je bilo slucajno, da li su i prosle utamice partizana protiv rada, spartaka, i da ne nabrajam bile samo slucajne greske sudija. nisu se oni povukli zbog jednog nedosudjenog penala, najlakse je sad kazniti lazetica i kao sve je reseno

Djordje

pre 12 godina

Hoce li mi neko objasniti zasto je samo Marko Jovanovic kaznjen a ostali koji su pevali fashisticku pesmu sa njim nisu?! Sva sreca pa je podneta krivicna prijava-nadam se da se pred sudom nece izvuci..

ZmiuGa

pre 12 godina

Djuro, prodaj Mareta! Sad smo bez drugog stopera do kraja jesenjeg dela, ako se kazna odnosi na sve a ne samo na kup meceve... Sramota! Tim koji izadje sa terena u finalu kupa je morao da bude drasticnije kaznjen... A Lazetica nije trebalo kazniti, tj najveca kazna Vojvodini je sto imaju njega u timu... Veca kazna od toga im nije potrebna...

M82

pre 12 godina

Ajde da kažemo da je sve to pravično(mada teško da je),ali...
Gde su kazne za ljude iz FSS koji je direktni organizator finala kupa (Zajednica superligaša je odgovorna za prvenstvo)???
Gde su kazne za ljude iz FSS koji su delegirali Veselinovića za sudiju finala(od koga je sva zaj...ncija i počela)???
Gde je makar minimum želje za samokritičnošću i objektivnošću???
Ovako su određene kazne i pojeo vuk magarca...
I tako već 20 godina...
Nebitno ko je oštećen i za koga navijam, sve dok se takve stvari dešavaju u našem fudbalu,a FSS se ovako ponaša prosperiteta nam nema!

Nije dovoljno

pre 12 godina

Butorović samo šest meseci? A sve je on zamesio, od kašnjena sa početkom
utakmice do odluke o napuštanju terena. Svi smo videli koga su igrači Vojvodine pitali šta da se radi.

Trebao je da dobije suspenziju barem na 2 godine, a ne ovako....

@ Darko

pre 12 godina

Lepo si me nasmejao. Posto vidim da hoces da kaznjavas Jug, reci mi kako bi to uradio? Stadioni su ostali mesto gde mozes da kazes i dalje sta hoces, osim spasi Srbiju i ... se .... :) Ako je neka manja utakmica onda je prekidaju, a ako ima puno gledalaca onda se to ignorise.

Sale

pre 12 godina

Pokradu te, pa te posle kazne! Tek se sad vidi kolika je bruka bila ono zajednicko saopstenje! Sto rece Gagi Jovanovic: Nije Milosevic kriv, mi smo govna!

gledalac

pre 12 godina

Tole majstor! Sam namešta, plaća, nagrađuje, kažnjava, suspenduje... Čovek Bog i batina i niko mu ništa ne može. Posebno mi drago zbog Vojvodinaša pošto su se par dana posle utakmice onako izljubili sa Partizanom i FSS onim jadnim zajedničkim saopštenjem.

Тадићу почни од ФСС

pre 12 godina

Једном је Кустурица рекао за Бреговића да је то човек који те позове на вечеру, украде ти новчаник и вечеру плати из твог новчаника.

Е ја сад могу да кажем исто за Толе + Партизан + МУП.

Где су казне за организатора утакмице што је задржавао навијаче, где су казне за ону песму играча Партизана, где су казне за онај очај од суђења... Вошу одмах сада унаказујете са казном тренеру и 3 бода. Боле они порази од Воше? Сад је јасно зашто је Милинковић добио отказ. Све нас који пратимо спорт боли колико сте одвратни! Само дубље и дубље копате...

mojeime

pre 12 godina

Ovo pravde videlo nije!
Toliko dogovora na obe strane da je to jezivo.

Ovaj nas fudbal je dotakao dno! Dublje ne moze!
To je i reprezentacija sa onim klovnom na celu danas pokazala.

OCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU !

Svi da budu kaznjeni koliko treba pa sve od nule!

Nemanja

pre 12 godina

AU! Potpuno neocekivano. Pogotovu sto se tice suspenzija na racun uprave a jos vise igraca! Ali neka! Zasluzeno potpuno! Pa da vidimo ko ce sledeci put da izlazi sa terena. Jedan klub kakav je chelsea u polufinalu lige sampiona pre dve godine protiv barse je bio ostecen za nekoliko penala i ispali su zbog toga na kraju ako se secate a niko nije napustao teren. Sad nek Ratko Buturovic - (citaj) BATA KAN KAN sve u kompletu sa svojim stajlingom i vodjom navijaca vidi sta ce sad da radi..

Tolle

pre 12 godina

Hvala sto ste kaznili Marka Jovanovica, pojacali ste nas.Po mom misljenju, kazne prema Vojvodini su bile blage, morali su u nizi rang, ali dobro....

moravac

pre 12 godina

............pa da, Mare je kriv sto je utakmica prekinuta a kazna za Brkica......isao kod Bate KAN-Kan da cuje odluku o prekidu........kasnjenje i prekid poravnat sa Jovanovicevim gestom posle prekida............zna ovaj disciplinski sud, alal vera !!!..........ocekivao sam kaznu za Vosu, izbacivanje iz kup UEFA i oduzimanje vise bodova.
Bata ce to uraditi i u UEFA takmicenju, pa ce srpski fudbal "pazariti" pravu disciplinsku kaznu !............pa ce nam se braca sa Prokletija smejati, sva ta "PRAVA" dolaze od te brace ......!!!

Sale

pre 12 godina

Pokradu te, pa te posle kazne! Tek se sad vidi kolika je bruka bila ono zajednicko saopstenje! Sto rece Gagi Jovanovic: Nije Milosevic kriv, mi smo govna!

mojeime

pre 12 godina

Ovo pravde videlo nije!
Toliko dogovora na obe strane da je to jezivo.

Ovaj nas fudbal je dotakao dno! Dublje ne moze!
To je i reprezentacija sa onim klovnom na celu danas pokazala.

OCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU !

Svi da budu kaznjeni koliko treba pa sve od nule!

M82

pre 12 godina

Ajde da kažemo da je sve to pravično(mada teško da je),ali...
Gde su kazne za ljude iz FSS koji je direktni organizator finala kupa (Zajednica superligaša je odgovorna za prvenstvo)???
Gde su kazne za ljude iz FSS koji su delegirali Veselinovića za sudiju finala(od koga je sva zaj...ncija i počela)???
Gde je makar minimum želje za samokritičnošću i objektivnošću???
Ovako su određene kazne i pojeo vuk magarca...
I tako već 20 godina...
Nebitno ko je oštećen i za koga navijam, sve dok se takve stvari dešavaju u našem fudbalu,a FSS se ovako ponaša prosperiteta nam nema!

Tolle

pre 12 godina

Hvala sto ste kaznili Marka Jovanovica, pojacali ste nas.Po mom misljenju, kazne prema Vojvodini su bile blage, morali su u nizi rang, ali dobro....

Тадићу почни од ФСС

pre 12 godina

Једном је Кустурица рекао за Бреговића да је то човек који те позове на вечеру, украде ти новчаник и вечеру плати из твог новчаника.

Е ја сад могу да кажем исто за Толе + Партизан + МУП.

Где су казне за организатора утакмице што је задржавао навијаче, где су казне за ону песму играча Партизана, где су казне за онај очај од суђења... Вошу одмах сада унаказујете са казном тренеру и 3 бода. Боле они порази од Воше? Сад је јасно зашто је Милинковић добио отказ. Све нас који пратимо спорт боли колико сте одвратни! Само дубље и дубље копате...

DOMINIRAJ!!!!

pre 12 godina

Dakle Vojvodina u novu sezonu krece sa minus 3 boda. Ocekujem uskoro da iz nekog neobicnog razloga i CZ kazne oduzimanjem bar 6 bodova. I tako Partizan lijepo pripremi teren za sljedecu godinu.
(Boki, 3. jun 2011 17:15)

Nije nam potrebno Zvezda na je sigurnih 6 bodova.

Nemanja

pre 12 godina

AU! Potpuno neocekivano. Pogotovu sto se tice suspenzija na racun uprave a jos vise igraca! Ali neka! Zasluzeno potpuno! Pa da vidimo ko ce sledeci put da izlazi sa terena. Jedan klub kakav je chelsea u polufinalu lige sampiona pre dve godine protiv barse je bio ostecen za nekoliko penala i ispali su zbog toga na kraju ako se secate a niko nije napustao teren. Sad nek Ratko Buturovic - (citaj) BATA KAN KAN sve u kompletu sa svojim stajlingom i vodjom navijaca vidi sta ce sad da radi..

bagra ste...

pre 12 godina

Igrali KUP, a oni im oduzimaju bodove u LIGI???
I ove zabrane igranja i vrsenja funkcija... smesno i jadno.
Prvo sebi treba da "udarite" sankcije!

GrobaR

pre 12 godina

Kazne su trebale biti ovakve:
Lazetic-zabrana godinu dana igranja i novcana kazna
Brkic- bez kazne
Oumaru- bez kazne
Ostali igraci Vojvodine- 6 meseci zabrana igranja i novcana kazna
Milinkovic- oduzeti mu licencu
Pantelic - 6 meseci zabrane vrsenja funkcija
Rebrenovic- zabrana vrsenja funkcija od godinu dana
Butorovic - dozivotna zabrana vrsenja bilo kakvih funkcija
Fk Vojvodina - zabrana igranja kval. za LE, oduzeti 9 bodova i novcana kazna

Jovanovic- zabrana igranja na godinu dana i novcana kazna
Tejgo- 5 utakmica suspenzije i novcana kazna
FK Partizan - novcana kazna

Lukic, Adzic, Nikolovski- uslovno im zabraniti da komentarisu sudjenje i FSS, u slucaju prekrsaja kazniti sa po godinu dana zabrane

Sudije, delegate izbaciti iz fudbala po kratkom postupku

Supermen

pre 12 godina

cekajte ljudi ,molim vas.
PA TOTALNO SU PROMASILI SUSTINU - a Partizanu da se oduzme Kup ???
(vuchko, 3. jun 2011 16:28)

i da se dodeli zvezdi hahahaha pa Partizan je hteo da igra zašto da mu se oduzme??? Ko o čemu ....

Djordje

pre 12 godina

Hoce li mi neko objasniti zasto je samo Marko Jovanovic kaznjen a ostali koji su pevali fashisticku pesmu sa njim nisu?! Sva sreca pa je podneta krivicna prijava-nadam se da se pred sudom nece izvuci..

Boki

pre 12 godina

Dakle Vojvodina u novu sezonu krece sa minus 3 boda. Ocekujem uskoro da iz nekog neobicnog razloga i CZ kazne oduzimanjem bar 6 bodova. I tako Partizan lijepo pripremi teren za sljedecu godinu.

Tiger Woods

pre 12 godina

A s kolko je kaznjen sudija?
Glavni i odgovorni?!
(posmartac, 3. jun 2011 16:10)

Odgovorni cega? Druze, je l' sudija kriv sto se na teren nije izaslo bar pola sata ? To je grubo krsenje pravila i to inace znaci - kraj meca i sluzbenih 3 0 ako nisi znao!
Sudija je Vojvodini priznao gol iz ofsajda, ali je ostetio za cist penal. Ali, je l to razlog da se napusti teren? Po toj logici su svi nezadovoljni sudjenjem i NIJEDAN mec se nikada vise ne bi zavrsio po tom principu. Nego lepo, 'ajmo svi napolje. To je sramota i bruka.
trece, sudija ce biti kaznjen kao i uobicajeno za svoje greske + teret finala kupa, dakle mozda 10ak meceva ili cak i vise. Mozda polusezonu recimo.
Cetvrto, nemojte vise pricati o namestanju jer - ako Partizan namesta prvenstvo, a Vi samim tim osudjeni na drugo ili trece mesto - ZASTO onda menjate trenere? Sta vam to pomaze ako mi namestamo, zar ne? Kazu u Zvezdi npr- ne mozemo biti sampioni zbog namestanja, mozemo biti samo drugi, a onda smene trenera koji je drugo mesto doneo. Za 4 godine promenili 10 trenera! Pa sto ga menjate kad ne moze biti prvi zbog Toleta? Smenite ga uz opasku - nije doneo titulu, koju btw ne mozete osvojiti zbog Toleta. Kontradiktorni i smesni...

Nemanja

pre 12 godina

@ Paok
Druze, mozda si ti mlad, pa se ne secas, ali za tu sezonu 1997/98 kada je Obilic bio prvak, Partizan je imao dogovor sa njim. Sve utakmice u prvenstvu protiv Partizana Obilic je lagano dobio (tri utakmice), da bi ih iznenada u finalu Partizan pobedio sa 2:0 lagano. A vi ste te sezone dobili tri puta po usima i od nas, pri cemu je ona pobeda od 4:0 za mene licno bila najsladja. Da se razumemo kod nas su Partizan i Zvezda beli medvedi, mada im se predsednici ponasaju kao Indijanci.

čovek

pre 12 godina

Prvo, kazne su smešne.
Drugo, ovih 6 meseci će uskoro pasti na 2.
Treće, ispada da je Partizan trebao da insistira na početku utakmice, sačeka 15 min. i napusti teren. Ovako ih je ni krive ni dužne odigravanje skupo koštalo.

Kao i uvek sa FSS smešno i konfuzno.

ja

pre 12 godina

Vojvodina je postala ozbiljan konkurent večitima za titulu,zato ih i treba na vreme sprečiti,prije nego i počne sezona.Jadan je naš fudbal.Sebi sam rekao ako uđe BASK i ako ne ispadne Kula,više fudbal ne gledam.

meraklija018

pre 12 godina

Neverovatno! Ostetis klub,ne dozvolis mu da dobije utakmicu,pa ga jos i kaznis posle svega.A pravi krivci i dalje nevini...HOCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU!!!

gledalac

pre 12 godina

Tole majstor! Sam namešta, plaća, nagrađuje, kažnjava, suspenduje... Čovek Bog i batina i niko mu ništa ne može. Posebno mi drago zbog Vojvodinaša pošto su se par dana posle utakmice onako izljubili sa Partizanom i FSS onim jadnim zajedničkim saopštenjem.

Sale

pre 12 godina

Juce se onaj iz Fibe izvinjava sto je sudija pogresio Tundzerijev poen, a gomila ljudi se potpisuje sa "Drobnjak iz auta"! Ne volimo nepravdu, ali samo kad je na nasu stetu, kad je u nasu korist onda je OK! Isto je i sa Uefom, pljujemo na nju a istovremeno sami sebi cinimu nepravdu! Kakve su ovo kazne, koga kaznjavaju? Sve osim prave krivce! Ovim se problem ne resava , vec samo produbljuje i on ce pre ili kasanije, ponovo da eskalira i to u vecem obimu!

moravac

pre 12 godina

............pa da, Mare je kriv sto je utakmica prekinuta a kazna za Brkica......isao kod Bate KAN-Kan da cuje odluku o prekidu........kasnjenje i prekid poravnat sa Jovanovicevim gestom posle prekida............zna ovaj disciplinski sud, alal vera !!!..........ocekivao sam kaznu za Vosu, izbacivanje iz kup UEFA i oduzimanje vise bodova.
Bata ce to uraditi i u UEFA takmicenju, pa ce srpski fudbal "pazariti" pravu disciplinsku kaznu !............pa ce nam se braca sa Prokletija smejati, sva ta "PRAVA" dolaze od te brace ......!!!

pravda

pre 12 godina

Mislim da VOSA nije dovoljno kaznjena, trebalo je da u sledecih 10godina protiv jadnog partizana unapred uknjize poraz, to bi sasvim zadovoljilo gospodina toleta (namerno sam mu pisao ime sa malim slovima).
VOLEM VOSU!!!!

ccc

pre 12 godina

"Једном је Кустурица рекао за Бреговића да је то човек који те позове на вечеру, украде ти новчаник и вечеру плати из твог новчаника.

Е ја сад могу да кажем исто за Толе + Партизан + МУП.

Где су казне за организатора утакмице што је задржавао навијаче, где су казне за ону песму играча Партизана, где су казне за онај очај од суђења... Вошу одмах сада унаказујете са казном тренеру и 3 бода. Боле они порази од Воше? Сад је јасно зашто је Милинковић добио отказ. Све нас који пратимо спорт боли колико сте одвратни! Само дубље и дубље копате...
(Тадићу почни од ФСС, 3. jun 2011 16:13) "

Ti decko pocni od pravopisa...

Vlada

pre 12 godina

Sramota. Tim koji ovako bezobrazno pored zivog tv prenosa namesta utakmice da bude ovako slabo kaznjen. Pa bukvalno su ovim ohrabreni da i dalje rade to na sta su navikli. Ne treba sudiju kazniti, on je samo radio kako mu je naredjeno i placeno.

И Марадона је играо руком, па је мања фрка би

pre 12 godina

Овако, ово је моје лично мишљење, а надам се и већине љубитеља фудбала у Србији. За казне се слажем, и треба да буду оштре, само је питање дали су довољно оштре,и праведно распоређене??? Мене као бившег спортисту су учили да је судија увек у праву!!! Да ти као учесник неке спортске манифестације требаш на терену да докажеш свој квалитет, и да достојно браниш своју своју част, па чак и кад те судија покраде!! И у већим светским такмичењима су се дешавале судијске ГРЕШКЕ (намерно кажем грешке, је ја нисам присталица теорије завера, јер се надам да је спорт једина чиста ствар која је остало у свету, па тако и код нас), па нико није напуштао терен. Да не дужим, Бутуровића и остале чланове ФК ВОЈВОДИНА који су иницирали напуштање терена, још више казнити. Такође Јовановића, исто тако жестоко казнити, да се више научимо некој култури и спортском понашању. Тејго ће отићи и мислим да му је новчана казна одговарајућа. А да не заборавим судију, колико года да је грешио (ако је уопште грешио, ви као и ја нисмо компетентни да то проценимо), дешава се, казните га ако треба и идемо даље, уосталом судио је 3 дербија и добио је прелазне оцене. ПОЗДРАВ СПОТРТСКОЈ СРБИЈИ :))

Nije dovoljno

pre 12 godina

Butorović samo šest meseci? A sve je on zamesio, od kašnjena sa početkom
utakmice do odluke o napuštanju terena. Svi smo videli koga su igrači Vojvodine pitali šta da se radi.

Trebao je da dobije suspenziju barem na 2 godine, a ne ovako....

Zhhika

pre 12 godina

Da li je moguce da Srbi mogu toliko samouvereno da pricaju o necemu o cemu nemaju pojma?Znate li vi uopste sta je disciplinska komisija?Kako disciplinska komisija da kazni sudiju, aman!?To ne moze, isto kao sto ne moze profesor u skoli da vam zabrani vecernje izlaske zbog losih ocena.Apelujem na B92 da umesto slovne verifikacije stave test elementarnog poznavanja sporta o kojem neko zeli da ostavi komentar.Ne mogu da trazim test inteligencije jer je to neka vrsta diskriminacije, ali ovo bi zaista dobro doslo, da ne citamo svakakve gluposti.

PAOK

pre 12 godina

Komsije izgleda da ste pozaboravili kad ste sa Obilicem namestali sezonu.Obilic prvi,bez poraza,pa Zvezda druga,a Partizan treci.Zaboravili ste 1998,pa ko je onda Obilicu uzeo titulu,a Zvezdu izbacio iz lige zbog namestanja?No tad vam je bilo fino.Ovako ste se i za kosarku batrgali,sve dok nismo otisli na zavrsni turnir Evrolige.Tako ce te i za fudbal.

dcz

pre 12 godina

A to sto se cekalo da se zavrsi prvenstvo pa da se saopste kazne? Da je kojim slucajem Vojvodina zavrsila prvenstvo na mestu ispred Partizana, mogu da se kladim da bi im uzeli bodove iz ove sezone. Uostalom dogadjaj se zbio u Kupu, pa su mogli da ih izbace iz kupa sledece godine ili tako nesto. Lopovi!!!

nenad

pre 12 godina

ko je izazvao onakvo ponasanje igraca vojvodine, sta ce mo sa sudijama, da li je bilo slucajno, da li su i prosle utamice partizana protiv rada, spartaka, i da ne nabrajam bile samo slucajne greske sudija. nisu se oni povukli zbog jednog nedosudjenog penala, najlakse je sad kazniti lazetica i kao sve je reseno

Samo konstatujem

pre 12 godina

Ovo ostre kazne? Smejurija. Tejgo sa 1.500 evra a nece se vise pojaviti u Srbiji. Marko Jovanovic solista u horu jedini, a hor brojao deset clanova . Ja sam pisao da ce biti samo novcane kazne. Ako su hteli osttre kazne trebalo je suspenzija igraca 4-5 utakmica plus lova desetak hiljada evrica. A gde su kazne za sudiju i sudijsku organizaciju i naravno vrh FSS za sve malverzacije u toku prvenstva. I na kraju najvaznija i najveca kazna za FK Crvena Zvezda zbog toga sto je utakmica igrana na njenom stadionu

ZmiuGa

pre 12 godina

Djuro, prodaj Mareta! Sad smo bez drugog stopera do kraja jesenjeg dela, ako se kazna odnosi na sve a ne samo na kup meceve... Sramota! Tim koji izadje sa terena u finalu kupa je morao da bude drasticnije kaznjen... A Lazetica nije trebalo kazniti, tj najveca kazna Vojvodini je sto imaju njega u timu... Veca kazna od toga im nije potrebna...

les lionceaux

pre 12 godina

a Tejgo? ko bude toliko bezobrazan da se čak ni ne pojavi na saslušanju ne može biti kažnjen?

prevelika kazna za Milinkovića, ali nadam se da sada ovi Grobari shvaćaju kakve su gluposti lupali da je on otišao jer je morao pustiti Zvezdu..
ali ova kazna je totalna glupost, pa ne može on nastaviti utakmicu ako predsjednik kluba, odnosno, njegov šef kaže suprotno, ali eto, FSS zna koja kazna će biti najštetnija po FK Vojvodinu i onda neka neko kaže da FSS radi u interesu srpskog sporta..

Fala Bogu

pre 12 godina

Neverovatno! Ostetis klub,ne dozvolis mu da dobije utakmicu,pa ga jos i kaznis posle svega.A pravi krivci i dalje nevini...HOCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU!!!
(meraklija018, 3. jun 2011 21:51

Da li je moguce?! Pa utakmica je kasnila 30 minuta, sto je grubo krsenje pravila, naravno po necijoj direktivi! I dok su se Krle i ekipa smarali u tunelu, Vosini igraci su se zagrevali u pomocnom delu. Obrazlozenje svega - kasne navijaci! Najgluplji izgovor, tim pre sto kasne i nasi navijaci, a plus je zvanicni domacin i organiztor Vosa. Pa to treba najmanje 3 0 i godinu dana bez fudbala.
A sudija.. nije svirao cist penal za Vosu, ali je l to razlog da se napusti teren?! Po toj logici- svi bi izlazili pre vremena sa terena jer su osteceni u nekoj situaciji. Svasta! Sve je dirigovano i sve treba na ovaj nacin kazniti!

Tole

pre 12 godina

Eto vidite da smo pravedni. Nismo kaznili sve iz Vojvodine nego i Jovanovića iz Partizana. Tačno je da on ovog leta odlazi iz Partizana, ali to nije bitno. A za onu pesmu nakon utakmice to se može opravdati. Mladost - ludost.

Chera-bera

pre 12 godina

NEVEROVATNO. Iste kazne i za one koji su napravili prekid i one koji sa tim nemaju veze. Jos samo da kazne navijace a ja predlazem i sve koji su gledali TV prenos.
Bilo koja regionalna liga da se napravi, a to je neminovnost, Partizan i Zvezda ce tamo igrati jer im je tamo i mesto, a Vosa dozivece sudbinu KK Vojvodina u NLB-u. Ko ce im onda biti kriv i ko ce im "otimati" nesto sto objektivno sportski ne mogu da osvoje. To se videle i u nedelju protiv Zvezde.

robert dukanovic

pre 12 godina

Ovo su kazne Disciplinske komisije.Pitate za sudiju... sudija nije pevao pesme, nije nikoga udario, nije napustio teren....dakle Disciplinska komisija ne moze da ga kazni. Sudija ne sudi od te utakmice...i nece jos suditi...Ali cim pitate za sudiju jasno je kako razmisljate...u ozbiljnoj zemlji Vosa bi bio kaznjen sa -9, a Partizan bi dobio -6, uz sve ostale pojedinacne kazne...

srecko

pre 12 godina

strasno najbolje da se ukine prvenstvo i kup pa da gospodin karadzic sam odlucuje ko ce da nas predstavlja u ligi sampiona neznam zasto ali sam siguran da bi to bio partizan,a sto se tice kazni ja predlazem da se fudbaleri partizana nagrade iako su vec nagradjeni i mogu da rade sta god hoce ko hoce da se kladi da ukoliko tole bude predsednik fss bruke partizan opet osvaja duplu krunu,a gde to tole bese igrao fudbal,zna li on koliko igraca ima u jednom timu,koliko traje utakmica,

vasa

pre 12 godina

Где су казне за организатора утакмице што је задржавао навијаче...
(Тадићу почни од ФСС, 3. jun 2011 16:13) "

Prvo se malo raspitaj - organizator utakmice je Vojvodina jer je ona zvanicno bila domacin posto se mec igrao na neutralnom terenu (nije ni Partizanov ni Vojvodinin)... A bar nekoliko hiljada navijaca Partizana je takodje kasnije uslo na utakmicu jer nisu radili svi ulazi na stadionu... To nije razlog za kasnjenje utakmice... Prvo se upitajte da li bi se u bilo kojoj ozbiljnoj evropskoj zemlji (Engleska, Spanija, Italija...) kasnilo sa pocetkom utakmice jer se cekaju navijaci... Kazne bi bile puno zesce od ovih i normalno 3:0 za onog ko se ne pojavi na terenu...

@ Darko

pre 12 godina

Lepo si me nasmejao. Posto vidim da hoces da kaznjavas Jug, reci mi kako bi to uradio? Stadioni su ostali mesto gde mozes da kazes i dalje sta hoces, osim spasi Srbiju i ... se .... :) Ako je neka manja utakmica onda je prekidaju, a ako ima puno gledalaca onda se to ignorise.

Rale

pre 12 godina

Setite se meca u Humskoj - prvo Oumaru udara laktom u skoku Miljkovica sto je po novim pravilima zuti karton, a on je vec imao jedan. Tim pre sto je decku razbio nos sa obilnim krvarenjem. I ne samo sto nije bio faul, nego je minut posle toga, dok je Miljkovic bio van terena zbog pruzanja pomoci, taj Oumaru dao gol za pobedu sa igracem vise za Vosu.
Drugi detalj je nedosudjen penal nad Scepom malim, a taj mec je mogao da resi prvaka! Ej bre!!! Iz Vose su cutali jer komentarisanje sudjenja nije njihov nivo (u Kupu jeste), a Partizan se NIJE zalio i NIJE napustio teren pre vremena. Cak su krivci za poraz, iako nezaluzen, trazeni u samom Partizanu, a ne u sudiji ili Vosi.
I zato ovu odluku smatram krajnje ispravnom, izuzev ona tri boda oduzimanja koji nemaju veze s' vezom. Sudija je svakako kaznjen, ali da napustis teren ili kasnis pola casa zbog gluposti jos nisam video i doziveo, cak ni u onim beton ligama Evrope i Srbije.

bokiru1958

pre 12 godina

samo da odgovorim onima koji nisu upoznati da sudiju kaznjava sudijska komisija a ne disciplinska komisija zajednice superligasa

vasa

pre 12 godina

Treba i ovima oduzeti nezasluzeno "osvojeni" trofej Kupa !
(a?, 4. jun 2011 17:40)

I dati Lukicu kad se bude slavila 21 godina od Barija!!!

Marko

pre 12 godina

A zasto Vojvodina ne bi bila kaznjena sa 6. meseci ne igranja ni u jednoj ligi.
Ako moze igrac moze i klub....Pa i da jeste Partizan pokrao, teren se ne napusta. Pokrao je reprezentaciju Pedersen ako se secate pa sta bi bilo da smo napustili i rekli da necemo da igramo....

hvala lepo

pre 12 godina

Sramota. Tim koji ovako bezobrazno pored zivog tv prenosa namesta utakmice da bude ovako slabo kaznjen. Pa bukvalno su ovim ohrabreni da i dalje rade to na sta su navikli. Ne treba sudiju kazniti, on je samo radio kako mu je naredjeno i placeno.
(Vlada, 3. jun 2011 22:25)

da je Partizan imao nameru da namesti utakmicu on bi posle NEIZLASKA igraca vojvodine napustio stadion i dobio utakmicu bez kapi znoja jer pravila nalazu da ako neka ekipa (u ovom slucaju vojvodina) odbija da izadje na teren duze od 15 minuta onda druga ekipa koje zeli na teren( u ovom slucaju partizan) moze da se povuce i dobiju utakmicu sluzbenim rezultatom 3-0

pametnom dosta

VanjaLFC

pre 12 godina

Za sve one koji cvile sto je utakmica kasnila....Voleo bih da vas vidim da imate kartu za finale, lige Sampiona na primer...ili neke druge mnogo jake tekme. A vi zaglavljeni u saobracaju. Kasnite pola sata...ma celo poluvreme ste propustili. Da vas vidim tada, da li bi ste cvileli oko kasnjenja ili ne.
Kazne su jadne. Posle zalbi, sve ce se prepoloviti. A i da ostanu, smesne su. Napustanje terena je ne dopustivo ma koliko te je sudija ostetio (pokrao).
A kad sam kod sudija, voleo bih da znam kakvu su kaznu oni dobili. Mnogo su gresaka napravili (ne bitno kakvih i protiv koga), pogotovo pomocni ispred istocne tribine. Oni ne bi smeli videti najvisi rang nekoliko sezona.

Tolle

pre 12 godina

Hvala sto ste kaznili Marka Jovanovica, pojacali ste nas.Po mom misljenju, kazne prema Vojvodini su bile blage, morali su u nizi rang, ali dobro....

Sale

pre 12 godina

Pokradu te, pa te posle kazne! Tek se sad vidi kolika je bruka bila ono zajednicko saopstenje! Sto rece Gagi Jovanovic: Nije Milosevic kriv, mi smo govna!

mojeime

pre 12 godina

Ovo pravde videlo nije!
Toliko dogovora na obe strane da je to jezivo.

Ovaj nas fudbal je dotakao dno! Dublje ne moze!
To je i reprezentacija sa onim klovnom na celu danas pokazala.

OCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU !

Svi da budu kaznjeni koliko treba pa sve od nule!

GrobaR

pre 12 godina

Kazne su trebale biti ovakve:
Lazetic-zabrana godinu dana igranja i novcana kazna
Brkic- bez kazne
Oumaru- bez kazne
Ostali igraci Vojvodine- 6 meseci zabrana igranja i novcana kazna
Milinkovic- oduzeti mu licencu
Pantelic - 6 meseci zabrane vrsenja funkcija
Rebrenovic- zabrana vrsenja funkcija od godinu dana
Butorovic - dozivotna zabrana vrsenja bilo kakvih funkcija
Fk Vojvodina - zabrana igranja kval. za LE, oduzeti 9 bodova i novcana kazna

Jovanovic- zabrana igranja na godinu dana i novcana kazna
Tejgo- 5 utakmica suspenzije i novcana kazna
FK Partizan - novcana kazna

Lukic, Adzic, Nikolovski- uslovno im zabraniti da komentarisu sudjenje i FSS, u slucaju prekrsaja kazniti sa po godinu dana zabrane

Sudije, delegate izbaciti iz fudbala po kratkom postupku

Tiger Woods

pre 12 godina

A s kolko je kaznjen sudija?
Glavni i odgovorni?!
(posmartac, 3. jun 2011 16:10)

Odgovorni cega? Druze, je l' sudija kriv sto se na teren nije izaslo bar pola sata ? To je grubo krsenje pravila i to inace znaci - kraj meca i sluzbenih 3 0 ako nisi znao!
Sudija je Vojvodini priznao gol iz ofsajda, ali je ostetio za cist penal. Ali, je l to razlog da se napusti teren? Po toj logici su svi nezadovoljni sudjenjem i NIJEDAN mec se nikada vise ne bi zavrsio po tom principu. Nego lepo, 'ajmo svi napolje. To je sramota i bruka.
trece, sudija ce biti kaznjen kao i uobicajeno za svoje greske + teret finala kupa, dakle mozda 10ak meceva ili cak i vise. Mozda polusezonu recimo.
Cetvrto, nemojte vise pricati o namestanju jer - ako Partizan namesta prvenstvo, a Vi samim tim osudjeni na drugo ili trece mesto - ZASTO onda menjate trenere? Sta vam to pomaze ako mi namestamo, zar ne? Kazu u Zvezdi npr- ne mozemo biti sampioni zbog namestanja, mozemo biti samo drugi, a onda smene trenera koji je drugo mesto doneo. Za 4 godine promenili 10 trenera! Pa sto ga menjate kad ne moze biti prvi zbog Toleta? Smenite ga uz opasku - nije doneo titulu, koju btw ne mozete osvojiti zbog Toleta. Kontradiktorni i smesni...

Тадићу почни од ФСС

pre 12 godina

Једном је Кустурица рекао за Бреговића да је то човек који те позове на вечеру, украде ти новчаник и вечеру плати из твог новчаника.

Е ја сад могу да кажем исто за Толе + Партизан + МУП.

Где су казне за организатора утакмице што је задржавао навијаче, где су казне за ону песму играча Партизана, где су казне за онај очај од суђења... Вошу одмах сада унаказујете са казном тренеру и 3 бода. Боле они порази од Воше? Сад је јасно зашто је Милинковић добио отказ. Све нас који пратимо спорт боли колико сте одвратни! Само дубље и дубље копате...

Nemanja

pre 12 godina

AU! Potpuno neocekivano. Pogotovu sto se tice suspenzija na racun uprave a jos vise igraca! Ali neka! Zasluzeno potpuno! Pa da vidimo ko ce sledeci put da izlazi sa terena. Jedan klub kakav je chelsea u polufinalu lige sampiona pre dve godine protiv barse je bio ostecen za nekoliko penala i ispali su zbog toga na kraju ako se secate a niko nije napustao teren. Sad nek Ratko Buturovic - (citaj) BATA KAN KAN sve u kompletu sa svojim stajlingom i vodjom navijaca vidi sta ce sad da radi..

moravac

pre 12 godina

............pa da, Mare je kriv sto je utakmica prekinuta a kazna za Brkica......isao kod Bate KAN-Kan da cuje odluku o prekidu........kasnjenje i prekid poravnat sa Jovanovicevim gestom posle prekida............zna ovaj disciplinski sud, alal vera !!!..........ocekivao sam kaznu za Vosu, izbacivanje iz kup UEFA i oduzimanje vise bodova.
Bata ce to uraditi i u UEFA takmicenju, pa ce srpski fudbal "pazariti" pravu disciplinsku kaznu !............pa ce nam se braca sa Prokletija smejati, sva ta "PRAVA" dolaze od te brace ......!!!

pravda

pre 12 godina

Mislim da VOSA nije dovoljno kaznjena, trebalo je da u sledecih 10godina protiv jadnog partizana unapred uknjize poraz, to bi sasvim zadovoljilo gospodina toleta (namerno sam mu pisao ime sa malim slovima).
VOLEM VOSU!!!!

PAOK

pre 12 godina

Komsije izgleda da ste pozaboravili kad ste sa Obilicem namestali sezonu.Obilic prvi,bez poraza,pa Zvezda druga,a Partizan treci.Zaboravili ste 1998,pa ko je onda Obilicu uzeo titulu,a Zvezdu izbacio iz lige zbog namestanja?No tad vam je bilo fino.Ovako ste se i za kosarku batrgali,sve dok nismo otisli na zavrsni turnir Evrolige.Tako ce te i za fudbal.

Chera-bera

pre 12 godina

NEVEROVATNO. Iste kazne i za one koji su napravili prekid i one koji sa tim nemaju veze. Jos samo da kazne navijace a ja predlazem i sve koji su gledali TV prenos.
Bilo koja regionalna liga da se napravi, a to je neminovnost, Partizan i Zvezda ce tamo igrati jer im je tamo i mesto, a Vosa dozivece sudbinu KK Vojvodina u NLB-u. Ko ce im onda biti kriv i ko ce im "otimati" nesto sto objektivno sportski ne mogu da osvoje. To se videle i u nedelju protiv Zvezde.

DOMINIRAJ!!!!

pre 12 godina

Dakle Vojvodina u novu sezonu krece sa minus 3 boda. Ocekujem uskoro da iz nekog neobicnog razloga i CZ kazne oduzimanjem bar 6 bodova. I tako Partizan lijepo pripremi teren za sljedecu godinu.
(Boki, 3. jun 2011 17:15)

Nije nam potrebno Zvezda na je sigurnih 6 bodova.

ccc

pre 12 godina

"Једном је Кустурица рекао за Бреговића да је то човек који те позове на вечеру, украде ти новчаник и вечеру плати из твог новчаника.

Е ја сад могу да кажем исто за Толе + Партизан + МУП.

Где су казне за организатора утакмице што је задржавао навијаче, где су казне за ону песму играча Партизана, где су казне за онај очај од суђења... Вошу одмах сада унаказујете са казном тренеру и 3 бода. Боле они порази од Воше? Сад је јасно зашто је Милинковић добио отказ. Све нас који пратимо спорт боли колико сте одвратни! Само дубље и дубље копате...
(Тадићу почни од ФСС, 3. jun 2011 16:13) "

Ti decko pocni od pravopisa...

Supermen

pre 12 godina

cekajte ljudi ,molim vas.
PA TOTALNO SU PROMASILI SUSTINU - a Partizanu da se oduzme Kup ???
(vuchko, 3. jun 2011 16:28)

i da se dodeli zvezdi hahahaha pa Partizan je hteo da igra zašto da mu se oduzme??? Ko o čemu ....

Djordje

pre 12 godina

Hoce li mi neko objasniti zasto je samo Marko Jovanovic kaznjen a ostali koji su pevali fashisticku pesmu sa njim nisu?! Sva sreca pa je podneta krivicna prijava-nadam se da se pred sudom nece izvuci..

И Марадона је играо руком, па је мања фрка би

pre 12 godina

Овако, ово је моје лично мишљење, а надам се и већине љубитеља фудбала у Србији. За казне се слажем, и треба да буду оштре, само је питање дали су довољно оштре,и праведно распоређене??? Мене као бившег спортисту су учили да је судија увек у праву!!! Да ти као учесник неке спортске манифестације требаш на терену да докажеш свој квалитет, и да достојно браниш своју своју част, па чак и кад те судија покраде!! И у већим светским такмичењима су се дешавале судијске ГРЕШКЕ (намерно кажем грешке, је ја нисам присталица теорије завера, јер се надам да је спорт једина чиста ствар која је остало у свету, па тако и код нас), па нико није напуштао терен. Да не дужим, Бутуровића и остале чланове ФК ВОЈВОДИНА који су иницирали напуштање терена, још више казнити. Такође Јовановића, исто тако жестоко казнити, да се више научимо некој култури и спортском понашању. Тејго ће отићи и мислим да му је новчана казна одговарајућа. А да не заборавим судију, колико года да је грешио (ако је уопште грешио, ви као и ја нисмо компетентни да то проценимо), дешава се, казните га ако треба и идемо даље, уосталом судио је 3 дербија и добио је прелазне оцене. ПОЗДРАВ СПОТРТСКОЈ СРБИЈИ :))

Boki

pre 12 godina

Dakle Vojvodina u novu sezonu krece sa minus 3 boda. Ocekujem uskoro da iz nekog neobicnog razloga i CZ kazne oduzimanjem bar 6 bodova. I tako Partizan lijepo pripremi teren za sljedecu godinu.

gledalac

pre 12 godina

Tole majstor! Sam namešta, plaća, nagrađuje, kažnjava, suspenduje... Čovek Bog i batina i niko mu ništa ne može. Posebno mi drago zbog Vojvodinaša pošto su se par dana posle utakmice onako izljubili sa Partizanom i FSS onim jadnim zajedničkim saopštenjem.

M82

pre 12 godina

Ajde da kažemo da je sve to pravično(mada teško da je),ali...
Gde su kazne za ljude iz FSS koji je direktni organizator finala kupa (Zajednica superligaša je odgovorna za prvenstvo)???
Gde su kazne za ljude iz FSS koji su delegirali Veselinovića za sudiju finala(od koga je sva zaj...ncija i počela)???
Gde je makar minimum želje za samokritičnošću i objektivnošću???
Ovako su određene kazne i pojeo vuk magarca...
I tako već 20 godina...
Nebitno ko je oštećen i za koga navijam, sve dok se takve stvari dešavaju u našem fudbalu,a FSS se ovako ponaša prosperiteta nam nema!

robert dukanovic

pre 12 godina

Ovo su kazne Disciplinske komisije.Pitate za sudiju... sudija nije pevao pesme, nije nikoga udario, nije napustio teren....dakle Disciplinska komisija ne moze da ga kazni. Sudija ne sudi od te utakmice...i nece jos suditi...Ali cim pitate za sudiju jasno je kako razmisljate...u ozbiljnoj zemlji Vosa bi bio kaznjen sa -9, a Partizan bi dobio -6, uz sve ostale pojedinacne kazne...

meraklija018

pre 12 godina

Neverovatno! Ostetis klub,ne dozvolis mu da dobije utakmicu,pa ga jos i kaznis posle svega.A pravi krivci i dalje nevini...HOCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU!!!

Nije dovoljno

pre 12 godina

Butorović samo šest meseci? A sve je on zamesio, od kašnjena sa početkom
utakmice do odluke o napuštanju terena. Svi smo videli koga su igrači Vojvodine pitali šta da se radi.

Trebao je da dobije suspenziju barem na 2 godine, a ne ovako....

les lionceaux

pre 12 godina

a Tejgo? ko bude toliko bezobrazan da se čak ni ne pojavi na saslušanju ne može biti kažnjen?

prevelika kazna za Milinkovića, ali nadam se da sada ovi Grobari shvaćaju kakve su gluposti lupali da je on otišao jer je morao pustiti Zvezdu..
ali ova kazna je totalna glupost, pa ne može on nastaviti utakmicu ako predsjednik kluba, odnosno, njegov šef kaže suprotno, ali eto, FSS zna koja kazna će biti najštetnija po FK Vojvodinu i onda neka neko kaže da FSS radi u interesu srpskog sporta..

Fala Bogu

pre 12 godina

Neverovatno! Ostetis klub,ne dozvolis mu da dobije utakmicu,pa ga jos i kaznis posle svega.A pravi krivci i dalje nevini...HOCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU!!!
(meraklija018, 3. jun 2011 21:51

Da li je moguce?! Pa utakmica je kasnila 30 minuta, sto je grubo krsenje pravila, naravno po necijoj direktivi! I dok su se Krle i ekipa smarali u tunelu, Vosini igraci su se zagrevali u pomocnom delu. Obrazlozenje svega - kasne navijaci! Najgluplji izgovor, tim pre sto kasne i nasi navijaci, a plus je zvanicni domacin i organiztor Vosa. Pa to treba najmanje 3 0 i godinu dana bez fudbala.
A sudija.. nije svirao cist penal za Vosu, ali je l to razlog da se napusti teren?! Po toj logici- svi bi izlazili pre vremena sa terena jer su osteceni u nekoj situaciji. Svasta! Sve je dirigovano i sve treba na ovaj nacin kazniti!

srecko

pre 12 godina

strasno najbolje da se ukine prvenstvo i kup pa da gospodin karadzic sam odlucuje ko ce da nas predstavlja u ligi sampiona neznam zasto ali sam siguran da bi to bio partizan,a sto se tice kazni ja predlazem da se fudbaleri partizana nagrade iako su vec nagradjeni i mogu da rade sta god hoce ko hoce da se kladi da ukoliko tole bude predsednik fss bruke partizan opet osvaja duplu krunu,a gde to tole bese igrao fudbal,zna li on koliko igraca ima u jednom timu,koliko traje utakmica,

ja

pre 12 godina

Vojvodina je postala ozbiljan konkurent večitima za titulu,zato ih i treba na vreme sprečiti,prije nego i počne sezona.Jadan je naš fudbal.Sebi sam rekao ako uđe BASK i ako ne ispadne Kula,više fudbal ne gledam.

Rale

pre 12 godina

Setite se meca u Humskoj - prvo Oumaru udara laktom u skoku Miljkovica sto je po novim pravilima zuti karton, a on je vec imao jedan. Tim pre sto je decku razbio nos sa obilnim krvarenjem. I ne samo sto nije bio faul, nego je minut posle toga, dok je Miljkovic bio van terena zbog pruzanja pomoci, taj Oumaru dao gol za pobedu sa igracem vise za Vosu.
Drugi detalj je nedosudjen penal nad Scepom malim, a taj mec je mogao da resi prvaka! Ej bre!!! Iz Vose su cutali jer komentarisanje sudjenja nije njihov nivo (u Kupu jeste), a Partizan se NIJE zalio i NIJE napustio teren pre vremena. Cak su krivci za poraz, iako nezaluzen, trazeni u samom Partizanu, a ne u sudiji ili Vosi.
I zato ovu odluku smatram krajnje ispravnom, izuzev ona tri boda oduzimanja koji nemaju veze s' vezom. Sudija je svakako kaznjen, ali da napustis teren ili kasnis pola casa zbog gluposti jos nisam video i doziveo, cak ni u onim beton ligama Evrope i Srbije.

Zhhika

pre 12 godina

Da li je moguce da Srbi mogu toliko samouvereno da pricaju o necemu o cemu nemaju pojma?Znate li vi uopste sta je disciplinska komisija?Kako disciplinska komisija da kazni sudiju, aman!?To ne moze, isto kao sto ne moze profesor u skoli da vam zabrani vecernje izlaske zbog losih ocena.Apelujem na B92 da umesto slovne verifikacije stave test elementarnog poznavanja sporta o kojem neko zeli da ostavi komentar.Ne mogu da trazim test inteligencije jer je to neka vrsta diskriminacije, ali ovo bi zaista dobro doslo, da ne citamo svakakve gluposti.

dcz

pre 12 godina

A to sto se cekalo da se zavrsi prvenstvo pa da se saopste kazne? Da je kojim slucajem Vojvodina zavrsila prvenstvo na mestu ispred Partizana, mogu da se kladim da bi im uzeli bodove iz ove sezone. Uostalom dogadjaj se zbio u Kupu, pa su mogli da ih izbace iz kupa sledece godine ili tako nesto. Lopovi!!!

bagra ste...

pre 12 godina

Igrali KUP, a oni im oduzimaju bodove u LIGI???
I ove zabrane igranja i vrsenja funkcija... smesno i jadno.
Prvo sebi treba da "udarite" sankcije!

Vlada

pre 12 godina

Sramota. Tim koji ovako bezobrazno pored zivog tv prenosa namesta utakmice da bude ovako slabo kaznjen. Pa bukvalno su ovim ohrabreni da i dalje rade to na sta su navikli. Ne treba sudiju kazniti, on je samo radio kako mu je naredjeno i placeno.

vasa

pre 12 godina

Где су казне за организатора утакмице што је задржавао навијаче...
(Тадићу почни од ФСС, 3. jun 2011 16:13) "

Prvo se malo raspitaj - organizator utakmice je Vojvodina jer je ona zvanicno bila domacin posto se mec igrao na neutralnom terenu (nije ni Partizanov ni Vojvodinin)... A bar nekoliko hiljada navijaca Partizana je takodje kasnije uslo na utakmicu jer nisu radili svi ulazi na stadionu... To nije razlog za kasnjenje utakmice... Prvo se upitajte da li bi se u bilo kojoj ozbiljnoj evropskoj zemlji (Engleska, Spanija, Italija...) kasnilo sa pocetkom utakmice jer se cekaju navijaci... Kazne bi bile puno zesce od ovih i normalno 3:0 za onog ko se ne pojavi na terenu...

nenad

pre 12 godina

ko je izazvao onakvo ponasanje igraca vojvodine, sta ce mo sa sudijama, da li je bilo slucajno, da li su i prosle utamice partizana protiv rada, spartaka, i da ne nabrajam bile samo slucajne greske sudija. nisu se oni povukli zbog jednog nedosudjenog penala, najlakse je sad kazniti lazetica i kao sve je reseno

Samo konstatujem

pre 12 godina

Ovo ostre kazne? Smejurija. Tejgo sa 1.500 evra a nece se vise pojaviti u Srbiji. Marko Jovanovic solista u horu jedini, a hor brojao deset clanova . Ja sam pisao da ce biti samo novcane kazne. Ako su hteli osttre kazne trebalo je suspenzija igraca 4-5 utakmica plus lova desetak hiljada evrica. A gde su kazne za sudiju i sudijsku organizaciju i naravno vrh FSS za sve malverzacije u toku prvenstva. I na kraju najvaznija i najveca kazna za FK Crvena Zvezda zbog toga sto je utakmica igrana na njenom stadionu

Marko

pre 12 godina

A zasto Vojvodina ne bi bila kaznjena sa 6. meseci ne igranja ni u jednoj ligi.
Ako moze igrac moze i klub....Pa i da jeste Partizan pokrao, teren se ne napusta. Pokrao je reprezentaciju Pedersen ako se secate pa sta bi bilo da smo napustili i rekli da necemo da igramo....

hvala lepo

pre 12 godina

Sramota. Tim koji ovako bezobrazno pored zivog tv prenosa namesta utakmice da bude ovako slabo kaznjen. Pa bukvalno su ovim ohrabreni da i dalje rade to na sta su navikli. Ne treba sudiju kazniti, on je samo radio kako mu je naredjeno i placeno.
(Vlada, 3. jun 2011 22:25)

da je Partizan imao nameru da namesti utakmicu on bi posle NEIZLASKA igraca vojvodine napustio stadion i dobio utakmicu bez kapi znoja jer pravila nalazu da ako neka ekipa (u ovom slucaju vojvodina) odbija da izadje na teren duze od 15 minuta onda druga ekipa koje zeli na teren( u ovom slucaju partizan) moze da se povuce i dobiju utakmicu sluzbenim rezultatom 3-0

pametnom dosta

ZmiuGa

pre 12 godina

Djuro, prodaj Mareta! Sad smo bez drugog stopera do kraja jesenjeg dela, ako se kazna odnosi na sve a ne samo na kup meceve... Sramota! Tim koji izadje sa terena u finalu kupa je morao da bude drasticnije kaznjen... A Lazetica nije trebalo kazniti, tj najveca kazna Vojvodini je sto imaju njega u timu... Veca kazna od toga im nije potrebna...

čovek

pre 12 godina

Prvo, kazne su smešne.
Drugo, ovih 6 meseci će uskoro pasti na 2.
Treće, ispada da je Partizan trebao da insistira na početku utakmice, sačeka 15 min. i napusti teren. Ovako ih je ni krive ni dužne odigravanje skupo koštalo.

Kao i uvek sa FSS smešno i konfuzno.

Nemanja

pre 12 godina

@ Paok
Druze, mozda si ti mlad, pa se ne secas, ali za tu sezonu 1997/98 kada je Obilic bio prvak, Partizan je imao dogovor sa njim. Sve utakmice u prvenstvu protiv Partizana Obilic je lagano dobio (tri utakmice), da bi ih iznenada u finalu Partizan pobedio sa 2:0 lagano. A vi ste te sezone dobili tri puta po usima i od nas, pri cemu je ona pobeda od 4:0 za mene licno bila najsladja. Da se razumemo kod nas su Partizan i Zvezda beli medvedi, mada im se predsednici ponasaju kao Indijanci.

Sale

pre 12 godina

Juce se onaj iz Fibe izvinjava sto je sudija pogresio Tundzerijev poen, a gomila ljudi se potpisuje sa "Drobnjak iz auta"! Ne volimo nepravdu, ali samo kad je na nasu stetu, kad je u nasu korist onda je OK! Isto je i sa Uefom, pljujemo na nju a istovremeno sami sebi cinimu nepravdu! Kakve su ovo kazne, koga kaznjavaju? Sve osim prave krivce! Ovim se problem ne resava , vec samo produbljuje i on ce pre ili kasanije, ponovo da eskalira i to u vecem obimu!

Tole

pre 12 godina

Eto vidite da smo pravedni. Nismo kaznili sve iz Vojvodine nego i Jovanovića iz Partizana. Tačno je da on ovog leta odlazi iz Partizana, ali to nije bitno. A za onu pesmu nakon utakmice to se može opravdati. Mladost - ludost.

VanjaLFC

pre 12 godina

Za sve one koji cvile sto je utakmica kasnila....Voleo bih da vas vidim da imate kartu za finale, lige Sampiona na primer...ili neke druge mnogo jake tekme. A vi zaglavljeni u saobracaju. Kasnite pola sata...ma celo poluvreme ste propustili. Da vas vidim tada, da li bi ste cvileli oko kasnjenja ili ne.
Kazne su jadne. Posle zalbi, sve ce se prepoloviti. A i da ostanu, smesne su. Napustanje terena je ne dopustivo ma koliko te je sudija ostetio (pokrao).
A kad sam kod sudija, voleo bih da znam kakvu su kaznu oni dobili. Mnogo su gresaka napravili (ne bitno kakvih i protiv koga), pogotovo pomocni ispred istocne tribine. Oni ne bi smeli videti najvisi rang nekoliko sezona.

bokiru1958

pre 12 godina

samo da odgovorim onima koji nisu upoznati da sudiju kaznjava sudijska komisija a ne disciplinska komisija zajednice superligasa

@ Darko

pre 12 godina

Lepo si me nasmejao. Posto vidim da hoces da kaznjavas Jug, reci mi kako bi to uradio? Stadioni su ostali mesto gde mozes da kazes i dalje sta hoces, osim spasi Srbiju i ... se .... :) Ako je neka manja utakmica onda je prekidaju, a ako ima puno gledalaca onda se to ignorise.

vasa

pre 12 godina

Treba i ovima oduzeti nezasluzeno "osvojeni" trofej Kupa !
(a?, 4. jun 2011 17:40)

I dati Lukicu kad se bude slavila 21 godina od Barija!!!