Fudbal 46

Nedelja, 22.05.2011.

17:35

Prosinečki: Problem je bezvoljnost

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je povodom poraza od Borca (2:0) da ga najviše brine nezalaganje njegovih igrača.

Prosineèki: Problem je bezvoljnost IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

s t v

pre 12 godina

Ma, najbitnije je da si ti posetio babu. Uostalom to su propratile sve TV u pregledu sporta.
Sledeće sezone mogao bi da posetiš i tetku.

Delija do smrti!

pre 12 godina

Saranov, Dmitrovic,
Basta, Mikic,
Stepanov, Vilotic,
Dragutinovic, Cosic,
Tosic, Lekovic,
Kovecevic, Mijailovic,
Evandro, Milovanovic,
Ergic, Lazovic,
Jankovic, Vesovic,
Kramaric, Koroman,
Pantelic. Borha.

To bi bio dream team!
A sad malo realno, mislim da treba dovesti Dragutinovica ili Stepanova da se dob ije na iskustvu u odbrani, mislim da je bolje da dovedemo jednog od ove dvoice nego Kufrea, mislim da je bolje da dovedemo stranca napadaca i veznog, Ergica treba dovesti zato sto mu istice ugovor, a i bio bi odlican u paru sa Evandrom, Ako ode Ninkov, mislim da bi Basta bio idealno resenje, Toro ili Kovacevic bi mogli da budu zadnji vezni uz Mijailovica, Treba pokusati i sa Boskom Jankovicem i Pantelicem ako ne produzi ugovor, iz nase lige su interesantni Luka, Lekovic, Markovic i Saranov. Mislim da se treba otarasiti ukoliko dodje Saraanov, jednog od dvojice golmana Adija, Mihajlovica, Reljica, Isaha, Kadua, Jeftica, Binica, Perovica i svih koji se vrate sa pozajmice...
Po meni realnih prvih 11 igraca za narednu sezonu:
Saranov,
Basta,
Vilotic,
Dragutinovic,
Tosic,
Toro,
Ergic,
Evandro,
Borha,
Lazovic,
I neki dobar spic stranac, Rambo da ga preporuci, sve pare za njega da damo, posto bi dragutinovic i Ergic dosli bez obestecenja, a Basta ne verujem da je skup i istice mu ugovor 2012, Toro je takodje raskinuo ugovor.

wroom1975

pre 12 godina

"Kakve nas ekipe ocekuju u zadnjem krugu kvalifikacija ocekuju, tesko da cemo moci i sa 5 dobrih pojacanja da prodjemo u grupe.. A nepravda je to sto je u ligu sampiona sada tako lako uci, jednostavno ovo nije nase vreme, samo se pitam kada ce se sve vratiti na staro..
(asd, 22. maj 2011 22:51)"

Pa za tu situaciju ste sami krivi, jer zadnjih godina ispadate iz kvalifikacija od kojekakve boranije i to u prvim utakmicama. Jednostavno nemate nijedan bod zaradjen. I Partizan da igra kvalifikacije za Ligu Evrope, bio bi medju tim jakim timovima koji cekaju ostale.
Tako da nista nikome nije olaksano, sami ste sebi otezali put, nista drugo nije u pitanju.

Fox Molder

pre 12 godina

Rasko88CZV
Tako je. FILIP JANKOVIC novi poslovodja u Zvezdi. Ima jos mladih igraca.
(sike, 22. maj 2011 20:01)
# Link komentara

Filip Jankovic ne igra "poslovodju", nego klasicnog spica !
Ako ti je poslovodja, kao i vecini prosecnih poznavalaca fudbala, vezni fudbaler ...

romke

pre 12 godina

Baš me zanimaju objašnjenja iduće sezone kad shvate da je Robi nula od trenera. Najveća slabost je kad ti je uvek drugi kriv za vlastiti ne uspeh.
Od kad je u CZ kad god se trebao pokazat na delu(mislim na odlučujuće utakmice u derbiju prvenstva i kupa, pa i Čačak) on je kikso i vama je to veliki trener. Novinari napravili novu Zvezdu koja ništa nije bolja od prijašnje, samo tone.

boris

pre 12 godina

Igrac C.Zvezde,mora svaku utakmicu da dobije kako zna i ume.Robi lepo si to rekao,ali dzaba,kad si izveo skup devojcica na teren...Fudbalercici,ugledajte se na Giggsa,Carraghera i Scholesa i oni su ljudi od krvi i mesa,pa za svaku utakmicu daju srce na teren,bez obzira dal su uzeli titulu,ili su daleko od titule...Nas fudbal polako ali sigurno ide u totalnu propast...:(

Tozovac

pre 12 godina

Mislim da Prosinečkom treba dati šansu još jednu sezonu, ali sam priličan skeptik po pitanju njegovih trenerskih kvaliteta. Izgubili smo dva od tri derbija, postigli jedan gol, ne znam zašto zabijamo glavu u pesak jer znamo kako smo dobili Jagodinu i Javor na strani, čim su došle jače utakmice nema nas nigde. Jedina novost je posed lopte koji je plod dodavanja Ninkov-Ćosić-Vilotić(Adi)-Tošić pa nazad. Jedini istinski pomak doneo je Evandro, njegovom povredom vratili smo se na nivo jesenje polusezone. Problemi u odbarni su bili evidentni: prvo protiv Inđije, zatim Sevojna, Hajduka, Borca... U Kup utakmici Robi nije ni na jednom prekidu stavio Tošića na Tejga već "Uroša nejakog". Mislim da bi trebalo racionalno analizirati rad Prosinečkog i prestati sa glorifikacijom koja nije dala nikakvu kvantitativnu potvrdu. Milsim da Zvezdi treba iskusan stručnjak, stranac.

asd

pre 12 godina

Kakve nas ekipe ocekuju u zadnjem krugu kvalifikacija ocekuju, tesko da cemo moci i sa 5 dobrih pojacanja da prodjemo u grupe.. A nepravda je to sto je u ligu sampiona sada tako lako uci, jednostavno ovo nije nase vreme, samo se pitam kada ce se sve vratiti na staro..

Не дајте се браћо наша

pre 12 godina

Само једно питање. Колико бодова разлике је било на полусезони, а колико данас?
Послије Лукића и Аџића ово је још једно појачање шампиона.

srle

pre 12 godina

ni grobari ne bi imali zelju da je zvezda stigla do prvenstva na partizanov nacin... sto opet nije opravdanje! kad obuces zvezdin dres ima da grizes... ili to ili ga nemas!

Tiger Woods

pre 12 godina

Jesam Grobar, ali ovaj Robert je vrhunski lik , i kao covek i kao trener.

Dok Adzic, Lukic i navijaci laprdaju kako je prvenstvo namesteno i kako nista ne mogu zbog Toleta, Robert je realan - treba mu tim, kvalitetniji igraci, nijednog trenutka ne omalovazavajuci Partizan, a nebrojeno puta nas je pohvalio da igramo bas dobro.
Ne znam da li ce mu to pomoci ili ce i njega oterati, ali je svaka njegova na mestu.
Ne izvlaci se kao ovaj Adza lik sto izgubi od Hajduka, a onda ceo intervju umesto kritike svojim igracima, on prica o Partizanu kako mu je priznat gol iz ofsajda u pobedi od 3 0, ne spominjuci penal za nas, smesan lik.
Ili Lukic, koji posle Slovana prica kako su pripreme kratke i kako je falilo jos dve nedelje priprema, strasno.

Dragan BL

pre 12 godina

Moramo napraviti 10-20% bolju ekipu od njih da bi bili šampioni. Tako stvari trenutno stoje. Zato na posao, napraviti ekipu 30% jaču od svih drugih.
P.S. Ako ovi iz Uprave ne znaju, neka pitaju Džaju kako se to radi.

Proton

pre 12 godina

Zasto nase fudbaleri ne mogu da se bore kao na primer nasi kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, Nole...kakav je to fudbalski sindrom?
(Neutron, 22. maj 2011 20:07)

Pa kad im od malena punite glavu kako je Zvezda evropski i svetski sampion Bari/Tokio loodilo niko nikad to nece ponoviti sve je ostalo nebitno i prah samo 91 postoji ostalo je sve mafija prevara jad i beda.

Posle takvog drila normalno da igracima nije ni do cega...

Znaci ne verujem

pre 12 godina

Ja uopste ne sumnjam da cemo, sledece sezone imati neuporedivo bolji tim jer kad Robi dovede 3-4 kvalitetna pojacanja po njegovm ukusu to ce vec biti sasvim drugacija prica
(aleksa, 22. maj 2011 19:34)

"Sledece sezone"
:D :D :D

Neutron

pre 12 godina

Dobrodosao u srpski fudbal, Roberte! Zamisli kako je tek nama navijacima, koji kroz ovo prolazimo od kada postoji nezavisna Srbija. Mnogima se nece svidjati ovo sto cu reci, ali u Hrvatskoj, da predjem na reprezentativni nivo, igraci izgaraju i bore se kao lavovi. Nista ne brinite. Nije slucajnost sto se vrte u top 10 od kada postoje. Slucajnost traje kratko, ali ako je stalna, onda tu ima neceg dubljeg. Ja smatram da smo po igrackom kadru tu negde, rame uz rame sa njima. Ponekada su oni malo ispred, ponekada mi, ali pristup je nebo/zemlja. Tako je i bolje je gledati istinu u oci inace nema leba. Zasto nase fudbaleri ne mogu da se bore kao na primer nasi kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, Nole...kakav je to fudbalski sindrom? Moguce je da je mafija u pitanju. Kada znas da se sve nesto kvarno kroji iza kulisa onda mozda i nemas neku volju, sem za zbrises preko i onda tamo sebi gradis karijeru i zivot.

Ruskinjofil

pre 12 godina

kao i uvek: novi trener, novi dresovi, nove propagandne akcije, semafori, prskalice, kosilice, traktgori i vrsalice...a onda taj novi trener sa novim idejama hoce nova lica, i novu krv. lukic mu kaze: ti ako si majstor, ti napravi nesto sa ovim igracima, cik, cik! novi trener naravno ne moze sa nedovrsenim fuzbalistima nista, pocinje da pada euforija i krecu da se ponavljaju kiksevi i losi rezultati i trener odlazi.

Miki

pre 12 godina

Tako je Robi, nisu se zalagali i sam nisam mogao da verujem da su neki igrači u utakmicu ušli tako opušteno. Ko neće da trči i da se bori nema šta da traži ne samo u Zvezdi nego ni u fudbalu. Nadam se da ćete napraviti dobru analizu i zahvaliti se igračima koji nemaju kvalitet za Zvezdu i da će sledeća godina biti mnogo bolja. Potpuno se slažem da se utakmica može izgubiti čak i kada si bolji i dobiti kada igraš lošije od protivnika, ali da sam trener u mojoj ekipi nikada ne bi igrali oni koji ne žele da daju svoj maksimum i koji izigravaju zvezdice čim odigraju jednu dobru utakmicu. Takvi nikada ne mogu biti dobri igrači.

toni montano

pre 12 godina

e moj robi,nama treba minimum 6-7 klasnih igraca,kakvi 2-3.ako se ne dovedu bicemo opet "sledeca sezona".ali pre toga uprava sa lukicem napolje!o adzicu i ostalim ne zelim ni da govorim.ZVEZDA JE ZIVOT...

metall

pre 12 godina

Kamo lepe srece da je problem samo bezvoljnost. Ima tu jos dosta problema. Pre svega, kod vecine, elementarno nepoznavanje fudbalske igre i nedostatak osecaja za istu. Takodje, fizicka sprema pojedinaca je uzasna a ako se dodaju i problemi sa disciplinom igraca (pogotovo van terena, splavovi, kafici, evo neko spomene Ninkova na zurci juce u Areni)jasno je da mnogo toga ne stima. Metla ce morati da mete!!!

aleksa

pre 12 godina

Robi jos jednom si pokazao kakav si pre svega covek,legenda nemam sta drugo da kazem na ovu tvoju izjavu direktno u centar bez mnogo uvijanja ko zna da cita izmedju redova znace sta je hteo Robi da kaze ovom izjavom, a hteo je da kaze da je vec spremio "metlu" i da je vecini juce bila poslednja utakmica u Zvezdi na nasu veliku radost. Ja uopste ne sumnjam da cemo, sledece sezone imati neuporedivo bolji tim jer kad Robi dovede 3-4 kvalitetna pojacanja po njegovm ukusu to ce vec biti sasvim drugacija prica, a samim tim i dupla kruna a pre svega plasman u Ligu Evrope nece biti nemoguca misija, samo treba biti strpljiv i imati poverenja u Robija jer je on u ovom trenutku pravi covek na pravom mestu. Samo napred legendo!!!

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Robi,
Najuri te koji nemaju motiva ne samo iz prvog tima nego napolje iz Zvezde jer takvima u Zvezdi i nije mesto. Dovedite najmanje dva vrhunska spica koji znaju da sutnu loptu u gol. A ostalima produziti trening za pola sata sutiranja na gol. Fudbal se igra za golove!

Lemi

pre 12 godina

'A jasno mi je da navijači traže samo uspeh i da su svakoga ko navija za Crvenu zvezdu frustrira to što je Partizan dominantan u prethodne četiri sezone, ali ...'

sustina ... iz navijackog ugla

Glisa o jea

pre 12 godina

Ja sam se zaprepastio onakvim bezvoljnim momentom i katastofalnimvoljnim momentom nasih igraca.Ono je bilo za nepoverovati za profesionalce.Treba ih sve kazniti da im vise ne padne na pamet da nam onako nesto opet prirede.Verujte da onakvim odnosom se ni jedna ekipa u ma kojoj prvoh ligi ne moze dobiti.Setali su se kao pauci i kornjace,i onako bezvoljno dobacivali da je lopta jedva stizala od igraca do igraca,bez pasa koji ima ostrinu.Sto se pojacanja tice,ne 2-3 vec 5-6 i to PRAVIH,inace opet nista od Evrope i trofeja.Shvatite da samo sa veoma jakim timom mozemo da pobedimo pletkarose i teletovu mafiju koja nece stati.Ma Robi,vecina nas mislenih zvezdasa nije ni malo ljubomorna na "dominciju" fk toleta kad vidimo svi kako su oni to "dominantni" i na koj nacin rade to.Ali,sta mozemo,moramo da istrpimo ovu nevidjenu kradju i lopovluk mafije i samo zestokim radom i adekvatnim odnosom prema klubu i obavezama mozemo da se vratimo nikad jaci.Zvezda oooo Zvezda ooooo

dzozey

pre 12 godina

Bice favoriti SLEDECE SEZONE...hahahahahaha. Mada nije ni smesno, sta im drugo ostaje osim da se nadaju. Sad su mala Barselona, sledece sezone ce mozda biti srednja Barselona.

dumitraskovic nikola

pre 12 godina

Robi prave delije i svi ljubitelji fudbala u Srbiji te podrzavaju.Igra C Zvezde je prava i sa vise voljnih osobina nego ranije.Vidimo da si dorastao Zvezdi i uneo si i unosis i dalje novine i osavremenjujes igru Zvezde.Ok Nemoze preko noci srecno i samo tako nastavi.Predsednik Zvezde da se bavi stvarima koje su od vitalnog znacaja za takmicenje.To je UDRUZENJE SUDIJA.Jer dok je Bogi Stepanovic tamo nema nama sampionske titule.Kladovo.

Rasko88CZV

pre 12 godina

Saranov,
Basta,
Stepanov,
Vilotic,
Tosic,
Kovacevic,
Evandro,
Ergic,
Borha,
Jankovic,
Kramaric.

Rezerve: Dimitrijevic, Mikic, Cosic, Mihajlovic, Levi bek iz Rada ne mogu da se setim prezimena, Mijailovic, Milovanovic, Lazovic, Koroman, Vesovic, Perovic.

Sveostale treba prodati! Tesko da cemo dovesti sve ove igrace, ali nije nerealno, Adija menjamo za Kramarica, na Bastu vise ne racunaju, Ergicu istice ugovor, Stepanov ne igra u Bursi, Na kovacevica vise ne racunaju, Jankovic ide iz Djenove i ako ne nadje angazman mogao bi da dodje a i ukoliko ne dodje imamo Lazovica, a pominjao se i Majkon. Perovica sam napisao zato sto je Zvezdino dete, a za Kaludjerovica mozemo da uzmemo neke fine pare. Reljic, Binic, Bajko, Stameni, Jeremic, Kadu, Isah, Jeftic i svi koji se vrate sa pozajmice, TRANSFER LISTA! I treba pridodati 5 omladinaca da se kale uz iskusne igrace... I ako nadju nekog boljeg i malo iskusnijeg napadaca od Kramarica bilo bi jos bolje a Kramaric moze da igra levo i desno... To je taman 4 stranca...

I ne razumem zasto ste vredjali igrace juce, kad je prvenstvo izgubljeno u derbiju, ovo sad mozemo sve da izgubimo do kraja nije ni bitno dal smo 2 ili 3. Robi je dosta unapredio igru sa nikakvim igracima, zamislite kako cemo igrati ako dodju svi ovi igraci ili bar neko od njih! A mislim da nismo imali ni srece protiv Partizana ovog proleca...

PozZ za sve DELIJE!

Globus

pre 12 godina

Ooo evo ga ja se zabrinuo sta je sa njim:-)On koda je citao juce moj komentar sve je rekao sto sam napisao,sad se ceka lukic!Ajde lukicu kreni a ja odo da stavim kafu nekako mi je lepse citati tvoje izjave uz kaficu:-)

Grobar od malena...

pre 12 godina

Ja kao Grobar mogu da kažem: komšinice konačno imaš normalnog trenera, Robi me oduševljava i kao trener, i kao sportista, i kao čovek!
Stavrno je jedan od retkih normalnih ljudi ne samo u Zvezdi, već uopšte u srpskom fudbalu!!!

Zipo

pre 12 godina

Robi legenda, samo neka mu nadju zamenu za Kaludjerovica koji je ocajan kao solo spic, fizicki je jako slab i uvek prima loptu ledjima ka golu a onda se okrece kao kamion sa prikolicom. Uz dolazak Cufrea pozadi, treba nam napred ofanzivno levo krilo, ali pravo levonogo, ne kao Koroman ili Jevtic (doduse Jevta ima 2 leve noge) i pored njih spic-tenk, neko ko kad stoperu zabije lakat u rebra Raca Petrovic se postidi.

ispravka

pre 12 godina

Kakva legenda! Covek je stvarno kralj. I nije mi jasno kako bilo ko moze da kaze losu rec za njega. Pruzeo je vec sastavljenu ekipu na polu-sezoni, i to ne bas kvalitetnu, i preporodio je. Na vecini utakmica sam stvarno uzivao u fudbalu, igri. Za razliku od prvog dela sezone koji su neki izgleda zaboravili. Sa Kristicem nam je najubedljivija pobeda bila 1-0 i to na silu, obicno u nadoknadi vremena. Odresite malo tu kesu, dovedite par kvalitetnih pojacanja, sastavite tim koji vredi i bice sve kako treba. Imam utisak da ni Murinjo sa ovom ekipom ne bi mogao vise... Robiju sve najbolje i da bude trener jos dugo, dugo...

zvezdas

pre 12 godina

Po mom misljenju:
Bajkovic je dobar golman i trebao bi da ostane
Tosic se popravio i od leta bi mogao da dostigne nivo forme koji je imao u Nemackoj
Adija poslati za kaznu u Partizan neka igra namestene utakmice i neka sluzi Evropi za gol razliku posto me je mnogo razocarao
Viloticu samo iskustvo fali da bude kompletan igrac
Ninkov neka ide,on odavno nije vise mislima u Zvezdi
Isah je kvalitetan ali Zvezda moze da nadje i boljeg na toj poziciji
Kadu je vrstan tehnicar,ima dobar pas ali duel igra mu nije jaca strana zato ili ga ostavi da od leta ulazi sa klupe ili prodaja
Evandro...Rambo hvala ti
Koroman je odlican igrac ali fizicki vise nije ni deo onog coveka koji je do pre samo par sezona "lomio kicme" protivnickim igracima
Borha je jak,tehnicki tu i tamo ali mislim da zasluzuje da ostane u ekipi
Kaludjerovica prodati jer mnogo malo sansi realizuje
Uz Dragutinovica,Kovacevica,Luku,Perovica,Ninkovica i Pantelica Zvezda bi mogla da se seta kroz nasu ligu i proba da konacno prezimi u Evropi.
A tebi Robi puna podrska,odavno Zvezda nije imala takvog coveka u strucnom stabu

Grobar od malena...

pre 12 godina

Ja kao Grobar mogu da kažem: komšinice konačno imaš normalnog trenera, Robi me oduševljava i kao trener, i kao sportista, i kao čovek!
Stavrno je jedan od retkih normalnih ljudi ne samo u Zvezdi, već uopšte u srpskom fudbalu!!!

ispravka

pre 12 godina

Kakva legenda! Covek je stvarno kralj. I nije mi jasno kako bilo ko moze da kaze losu rec za njega. Pruzeo je vec sastavljenu ekipu na polu-sezoni, i to ne bas kvalitetnu, i preporodio je. Na vecini utakmica sam stvarno uzivao u fudbalu, igri. Za razliku od prvog dela sezone koji su neki izgleda zaboravili. Sa Kristicem nam je najubedljivija pobeda bila 1-0 i to na silu, obicno u nadoknadi vremena. Odresite malo tu kesu, dovedite par kvalitetnih pojacanja, sastavite tim koji vredi i bice sve kako treba. Imam utisak da ni Murinjo sa ovom ekipom ne bi mogao vise... Robiju sve najbolje i da bude trener jos dugo, dugo...

Zipo

pre 12 godina

Robi legenda, samo neka mu nadju zamenu za Kaludjerovica koji je ocajan kao solo spic, fizicki je jako slab i uvek prima loptu ledjima ka golu a onda se okrece kao kamion sa prikolicom. Uz dolazak Cufrea pozadi, treba nam napred ofanzivno levo krilo, ali pravo levonogo, ne kao Koroman ili Jevtic (doduse Jevta ima 2 leve noge) i pored njih spic-tenk, neko ko kad stoperu zabije lakat u rebra Raca Petrovic se postidi.

toni montano

pre 12 godina

e moj robi,nama treba minimum 6-7 klasnih igraca,kakvi 2-3.ako se ne dovedu bicemo opet "sledeca sezona".ali pre toga uprava sa lukicem napolje!o adzicu i ostalim ne zelim ni da govorim.ZVEZDA JE ZIVOT...

Znaci ne verujem

pre 12 godina

Ja uopste ne sumnjam da cemo, sledece sezone imati neuporedivo bolji tim jer kad Robi dovede 3-4 kvalitetna pojacanja po njegovm ukusu to ce vec biti sasvim drugacija prica
(aleksa, 22. maj 2011 19:34)

"Sledece sezone"
:D :D :D

dzozey

pre 12 godina

Bice favoriti SLEDECE SEZONE...hahahahahaha. Mada nije ni smesno, sta im drugo ostaje osim da se nadaju. Sad su mala Barselona, sledece sezone ce mozda biti srednja Barselona.

Ruskinjofil

pre 12 godina

kao i uvek: novi trener, novi dresovi, nove propagandne akcije, semafori, prskalice, kosilice, traktgori i vrsalice...a onda taj novi trener sa novim idejama hoce nova lica, i novu krv. lukic mu kaze: ti ako si majstor, ti napravi nesto sa ovim igracima, cik, cik! novi trener naravno ne moze sa nedovrsenim fuzbalistima nista, pocinje da pada euforija i krecu da se ponavljaju kiksevi i losi rezultati i trener odlazi.

zvezdas

pre 12 godina

Po mom misljenju:
Bajkovic je dobar golman i trebao bi da ostane
Tosic se popravio i od leta bi mogao da dostigne nivo forme koji je imao u Nemackoj
Adija poslati za kaznu u Partizan neka igra namestene utakmice i neka sluzi Evropi za gol razliku posto me je mnogo razocarao
Viloticu samo iskustvo fali da bude kompletan igrac
Ninkov neka ide,on odavno nije vise mislima u Zvezdi
Isah je kvalitetan ali Zvezda moze da nadje i boljeg na toj poziciji
Kadu je vrstan tehnicar,ima dobar pas ali duel igra mu nije jaca strana zato ili ga ostavi da od leta ulazi sa klupe ili prodaja
Evandro...Rambo hvala ti
Koroman je odlican igrac ali fizicki vise nije ni deo onog coveka koji je do pre samo par sezona "lomio kicme" protivnickim igracima
Borha je jak,tehnicki tu i tamo ali mislim da zasluzuje da ostane u ekipi
Kaludjerovica prodati jer mnogo malo sansi realizuje
Uz Dragutinovica,Kovacevica,Luku,Perovica,Ninkovica i Pantelica Zvezda bi mogla da se seta kroz nasu ligu i proba da konacno prezimi u Evropi.
A tebi Robi puna podrska,odavno Zvezda nije imala takvog coveka u strucnom stabu

metall

pre 12 godina

Kamo lepe srece da je problem samo bezvoljnost. Ima tu jos dosta problema. Pre svega, kod vecine, elementarno nepoznavanje fudbalske igre i nedostatak osecaja za istu. Takodje, fizicka sprema pojedinaca je uzasna a ako se dodaju i problemi sa disciplinom igraca (pogotovo van terena, splavovi, kafici, evo neko spomene Ninkova na zurci juce u Areni)jasno je da mnogo toga ne stima. Metla ce morati da mete!!!

aleksa

pre 12 godina

Robi jos jednom si pokazao kakav si pre svega covek,legenda nemam sta drugo da kazem na ovu tvoju izjavu direktno u centar bez mnogo uvijanja ko zna da cita izmedju redova znace sta je hteo Robi da kaze ovom izjavom, a hteo je da kaze da je vec spremio "metlu" i da je vecini juce bila poslednja utakmica u Zvezdi na nasu veliku radost. Ja uopste ne sumnjam da cemo, sledece sezone imati neuporedivo bolji tim jer kad Robi dovede 3-4 kvalitetna pojacanja po njegovm ukusu to ce vec biti sasvim drugacija prica, a samim tim i dupla kruna a pre svega plasman u Ligu Evrope nece biti nemoguca misija, samo treba biti strpljiv i imati poverenja u Robija jer je on u ovom trenutku pravi covek na pravom mestu. Samo napred legendo!!!

Neutron

pre 12 godina

Dobrodosao u srpski fudbal, Roberte! Zamisli kako je tek nama navijacima, koji kroz ovo prolazimo od kada postoji nezavisna Srbija. Mnogima se nece svidjati ovo sto cu reci, ali u Hrvatskoj, da predjem na reprezentativni nivo, igraci izgaraju i bore se kao lavovi. Nista ne brinite. Nije slucajnost sto se vrte u top 10 od kada postoje. Slucajnost traje kratko, ali ako je stalna, onda tu ima neceg dubljeg. Ja smatram da smo po igrackom kadru tu negde, rame uz rame sa njima. Ponekada su oni malo ispred, ponekada mi, ali pristup je nebo/zemlja. Tako je i bolje je gledati istinu u oci inace nema leba. Zasto nase fudbaleri ne mogu da se bore kao na primer nasi kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, Nole...kakav je to fudbalski sindrom? Moguce je da je mafija u pitanju. Kada znas da se sve nesto kvarno kroji iza kulisa onda mozda i nemas neku volju, sem za zbrises preko i onda tamo sebi gradis karijeru i zivot.

Tiger Woods

pre 12 godina

Jesam Grobar, ali ovaj Robert je vrhunski lik , i kao covek i kao trener.

Dok Adzic, Lukic i navijaci laprdaju kako je prvenstvo namesteno i kako nista ne mogu zbog Toleta, Robert je realan - treba mu tim, kvalitetniji igraci, nijednog trenutka ne omalovazavajuci Partizan, a nebrojeno puta nas je pohvalio da igramo bas dobro.
Ne znam da li ce mu to pomoci ili ce i njega oterati, ali je svaka njegova na mestu.
Ne izvlaci se kao ovaj Adza lik sto izgubi od Hajduka, a onda ceo intervju umesto kritike svojim igracima, on prica o Partizanu kako mu je priznat gol iz ofsajda u pobedi od 3 0, ne spominjuci penal za nas, smesan lik.
Ili Lukic, koji posle Slovana prica kako su pripreme kratke i kako je falilo jos dve nedelje priprema, strasno.

Lemi

pre 12 godina

'A jasno mi je da navijači traže samo uspeh i da su svakoga ko navija za Crvenu zvezdu frustrira to što je Partizan dominantan u prethodne četiri sezone, ali ...'

sustina ... iz navijackog ugla

Rasko88CZV

pre 12 godina

Saranov,
Basta,
Stepanov,
Vilotic,
Tosic,
Kovacevic,
Evandro,
Ergic,
Borha,
Jankovic,
Kramaric.

Rezerve: Dimitrijevic, Mikic, Cosic, Mihajlovic, Levi bek iz Rada ne mogu da se setim prezimena, Mijailovic, Milovanovic, Lazovic, Koroman, Vesovic, Perovic.

Sveostale treba prodati! Tesko da cemo dovesti sve ove igrace, ali nije nerealno, Adija menjamo za Kramarica, na Bastu vise ne racunaju, Ergicu istice ugovor, Stepanov ne igra u Bursi, Na kovacevica vise ne racunaju, Jankovic ide iz Djenove i ako ne nadje angazman mogao bi da dodje a i ukoliko ne dodje imamo Lazovica, a pominjao se i Majkon. Perovica sam napisao zato sto je Zvezdino dete, a za Kaludjerovica mozemo da uzmemo neke fine pare. Reljic, Binic, Bajko, Stameni, Jeremic, Kadu, Isah, Jeftic i svi koji se vrate sa pozajmice, TRANSFER LISTA! I treba pridodati 5 omladinaca da se kale uz iskusne igrace... I ako nadju nekog boljeg i malo iskusnijeg napadaca od Kramarica bilo bi jos bolje a Kramaric moze da igra levo i desno... To je taman 4 stranca...

I ne razumem zasto ste vredjali igrace juce, kad je prvenstvo izgubljeno u derbiju, ovo sad mozemo sve da izgubimo do kraja nije ni bitno dal smo 2 ili 3. Robi je dosta unapredio igru sa nikakvim igracima, zamislite kako cemo igrati ako dodju svi ovi igraci ili bar neko od njih! A mislim da nismo imali ni srece protiv Partizana ovog proleca...

PozZ za sve DELIJE!

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Robi,
Najuri te koji nemaju motiva ne samo iz prvog tima nego napolje iz Zvezde jer takvima u Zvezdi i nije mesto. Dovedite najmanje dva vrhunska spica koji znaju da sutnu loptu u gol. A ostalima produziti trening za pola sata sutiranja na gol. Fudbal se igra za golove!

Globus

pre 12 godina

Ooo evo ga ja se zabrinuo sta je sa njim:-)On koda je citao juce moj komentar sve je rekao sto sam napisao,sad se ceka lukic!Ajde lukicu kreni a ja odo da stavim kafu nekako mi je lepse citati tvoje izjave uz kaficu:-)

dumitraskovic nikola

pre 12 godina

Robi prave delije i svi ljubitelji fudbala u Srbiji te podrzavaju.Igra C Zvezde je prava i sa vise voljnih osobina nego ranije.Vidimo da si dorastao Zvezdi i uneo si i unosis i dalje novine i osavremenjujes igru Zvezde.Ok Nemoze preko noci srecno i samo tako nastavi.Predsednik Zvezde da se bavi stvarima koje su od vitalnog znacaja za takmicenje.To je UDRUZENJE SUDIJA.Jer dok je Bogi Stepanovic tamo nema nama sampionske titule.Kladovo.

Glisa o jea

pre 12 godina

Ja sam se zaprepastio onakvim bezvoljnim momentom i katastofalnimvoljnim momentom nasih igraca.Ono je bilo za nepoverovati za profesionalce.Treba ih sve kazniti da im vise ne padne na pamet da nam onako nesto opet prirede.Verujte da onakvim odnosom se ni jedna ekipa u ma kojoj prvoh ligi ne moze dobiti.Setali su se kao pauci i kornjace,i onako bezvoljno dobacivali da je lopta jedva stizala od igraca do igraca,bez pasa koji ima ostrinu.Sto se pojacanja tice,ne 2-3 vec 5-6 i to PRAVIH,inace opet nista od Evrope i trofeja.Shvatite da samo sa veoma jakim timom mozemo da pobedimo pletkarose i teletovu mafiju koja nece stati.Ma Robi,vecina nas mislenih zvezdasa nije ni malo ljubomorna na "dominciju" fk toleta kad vidimo svi kako su oni to "dominantni" i na koj nacin rade to.Ali,sta mozemo,moramo da istrpimo ovu nevidjenu kradju i lopovluk mafije i samo zestokim radom i adekvatnim odnosom prema klubu i obavezama mozemo da se vratimo nikad jaci.Zvezda oooo Zvezda ooooo

Miki

pre 12 godina

Tako je Robi, nisu se zalagali i sam nisam mogao da verujem da su neki igrači u utakmicu ušli tako opušteno. Ko neće da trči i da se bori nema šta da traži ne samo u Zvezdi nego ni u fudbalu. Nadam se da ćete napraviti dobru analizu i zahvaliti se igračima koji nemaju kvalitet za Zvezdu i da će sledeća godina biti mnogo bolja. Potpuno se slažem da se utakmica može izgubiti čak i kada si bolji i dobiti kada igraš lošije od protivnika, ali da sam trener u mojoj ekipi nikada ne bi igrali oni koji ne žele da daju svoj maksimum i koji izigravaju zvezdice čim odigraju jednu dobru utakmicu. Takvi nikada ne mogu biti dobri igrači.

boris

pre 12 godina

Igrac C.Zvezde,mora svaku utakmicu da dobije kako zna i ume.Robi lepo si to rekao,ali dzaba,kad si izveo skup devojcica na teren...Fudbalercici,ugledajte se na Giggsa,Carraghera i Scholesa i oni su ljudi od krvi i mesa,pa za svaku utakmicu daju srce na teren,bez obzira dal su uzeli titulu,ili su daleko od titule...Nas fudbal polako ali sigurno ide u totalnu propast...:(

Proton

pre 12 godina

Zasto nase fudbaleri ne mogu da se bore kao na primer nasi kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, Nole...kakav je to fudbalski sindrom?
(Neutron, 22. maj 2011 20:07)

Pa kad im od malena punite glavu kako je Zvezda evropski i svetski sampion Bari/Tokio loodilo niko nikad to nece ponoviti sve je ostalo nebitno i prah samo 91 postoji ostalo je sve mafija prevara jad i beda.

Posle takvog drila normalno da igracima nije ni do cega...

Не дајте се браћо наша

pre 12 godina

Само једно питање. Колико бодова разлике је било на полусезони, а колико данас?
Послије Лукића и Аџића ово је још једно појачање шампиона.

Tozovac

pre 12 godina

Mislim da Prosinečkom treba dati šansu još jednu sezonu, ali sam priličan skeptik po pitanju njegovih trenerskih kvaliteta. Izgubili smo dva od tri derbija, postigli jedan gol, ne znam zašto zabijamo glavu u pesak jer znamo kako smo dobili Jagodinu i Javor na strani, čim su došle jače utakmice nema nas nigde. Jedina novost je posed lopte koji je plod dodavanja Ninkov-Ćosić-Vilotić(Adi)-Tošić pa nazad. Jedini istinski pomak doneo je Evandro, njegovom povredom vratili smo se na nivo jesenje polusezone. Problemi u odbarni su bili evidentni: prvo protiv Inđije, zatim Sevojna, Hajduka, Borca... U Kup utakmici Robi nije ni na jednom prekidu stavio Tošića na Tejga već "Uroša nejakog". Mislim da bi trebalo racionalno analizirati rad Prosinečkog i prestati sa glorifikacijom koja nije dala nikakvu kvantitativnu potvrdu. Milsim da Zvezdi treba iskusan stručnjak, stranac.

wroom1975

pre 12 godina

"Kakve nas ekipe ocekuju u zadnjem krugu kvalifikacija ocekuju, tesko da cemo moci i sa 5 dobrih pojacanja da prodjemo u grupe.. A nepravda je to sto je u ligu sampiona sada tako lako uci, jednostavno ovo nije nase vreme, samo se pitam kada ce se sve vratiti na staro..
(asd, 22. maj 2011 22:51)"

Pa za tu situaciju ste sami krivi, jer zadnjih godina ispadate iz kvalifikacija od kojekakve boranije i to u prvim utakmicama. Jednostavno nemate nijedan bod zaradjen. I Partizan da igra kvalifikacije za Ligu Evrope, bio bi medju tim jakim timovima koji cekaju ostale.
Tako da nista nikome nije olaksano, sami ste sebi otezali put, nista drugo nije u pitanju.

romke

pre 12 godina

Baš me zanimaju objašnjenja iduće sezone kad shvate da je Robi nula od trenera. Najveća slabost je kad ti je uvek drugi kriv za vlastiti ne uspeh.
Od kad je u CZ kad god se trebao pokazat na delu(mislim na odlučujuće utakmice u derbiju prvenstva i kupa, pa i Čačak) on je kikso i vama je to veliki trener. Novinari napravili novu Zvezdu koja ništa nije bolja od prijašnje, samo tone.

Dragan BL

pre 12 godina

Moramo napraviti 10-20% bolju ekipu od njih da bi bili šampioni. Tako stvari trenutno stoje. Zato na posao, napraviti ekipu 30% jaču od svih drugih.
P.S. Ako ovi iz Uprave ne znaju, neka pitaju Džaju kako se to radi.

srle

pre 12 godina

ni grobari ne bi imali zelju da je zvezda stigla do prvenstva na partizanov nacin... sto opet nije opravdanje! kad obuces zvezdin dres ima da grizes... ili to ili ga nemas!

asd

pre 12 godina

Kakve nas ekipe ocekuju u zadnjem krugu kvalifikacija ocekuju, tesko da cemo moci i sa 5 dobrih pojacanja da prodjemo u grupe.. A nepravda je to sto je u ligu sampiona sada tako lako uci, jednostavno ovo nije nase vreme, samo se pitam kada ce se sve vratiti na staro..

s t v

pre 12 godina

Ma, najbitnije je da si ti posetio babu. Uostalom to su propratile sve TV u pregledu sporta.
Sledeće sezone mogao bi da posetiš i tetku.

Fox Molder

pre 12 godina

Rasko88CZV
Tako je. FILIP JANKOVIC novi poslovodja u Zvezdi. Ima jos mladih igraca.
(sike, 22. maj 2011 20:01)
# Link komentara

Filip Jankovic ne igra "poslovodju", nego klasicnog spica !
Ako ti je poslovodja, kao i vecini prosecnih poznavalaca fudbala, vezni fudbaler ...

Delija do smrti!

pre 12 godina

Saranov, Dmitrovic,
Basta, Mikic,
Stepanov, Vilotic,
Dragutinovic, Cosic,
Tosic, Lekovic,
Kovecevic, Mijailovic,
Evandro, Milovanovic,
Ergic, Lazovic,
Jankovic, Vesovic,
Kramaric, Koroman,
Pantelic. Borha.

To bi bio dream team!
A sad malo realno, mislim da treba dovesti Dragutinovica ili Stepanova da se dob ije na iskustvu u odbrani, mislim da je bolje da dovedemo jednog od ove dvoice nego Kufrea, mislim da je bolje da dovedemo stranca napadaca i veznog, Ergica treba dovesti zato sto mu istice ugovor, a i bio bi odlican u paru sa Evandrom, Ako ode Ninkov, mislim da bi Basta bio idealno resenje, Toro ili Kovacevic bi mogli da budu zadnji vezni uz Mijailovica, Treba pokusati i sa Boskom Jankovicem i Pantelicem ako ne produzi ugovor, iz nase lige su interesantni Luka, Lekovic, Markovic i Saranov. Mislim da se treba otarasiti ukoliko dodje Saraanov, jednog od dvojice golmana Adija, Mihajlovica, Reljica, Isaha, Kadua, Jeftica, Binica, Perovica i svih koji se vrate sa pozajmice...
Po meni realnih prvih 11 igraca za narednu sezonu:
Saranov,
Basta,
Vilotic,
Dragutinovic,
Tosic,
Toro,
Ergic,
Evandro,
Borha,
Lazovic,
I neki dobar spic stranac, Rambo da ga preporuci, sve pare za njega da damo, posto bi dragutinovic i Ergic dosli bez obestecenja, a Basta ne verujem da je skup i istice mu ugovor 2012, Toro je takodje raskinuo ugovor.

dzozey

pre 12 godina

Bice favoriti SLEDECE SEZONE...hahahahahaha. Mada nije ni smesno, sta im drugo ostaje osim da se nadaju. Sad su mala Barselona, sledece sezone ce mozda biti srednja Barselona.

zvezdas

pre 12 godina

Po mom misljenju:
Bajkovic je dobar golman i trebao bi da ostane
Tosic se popravio i od leta bi mogao da dostigne nivo forme koji je imao u Nemackoj
Adija poslati za kaznu u Partizan neka igra namestene utakmice i neka sluzi Evropi za gol razliku posto me je mnogo razocarao
Viloticu samo iskustvo fali da bude kompletan igrac
Ninkov neka ide,on odavno nije vise mislima u Zvezdi
Isah je kvalitetan ali Zvezda moze da nadje i boljeg na toj poziciji
Kadu je vrstan tehnicar,ima dobar pas ali duel igra mu nije jaca strana zato ili ga ostavi da od leta ulazi sa klupe ili prodaja
Evandro...Rambo hvala ti
Koroman je odlican igrac ali fizicki vise nije ni deo onog coveka koji je do pre samo par sezona "lomio kicme" protivnickim igracima
Borha je jak,tehnicki tu i tamo ali mislim da zasluzuje da ostane u ekipi
Kaludjerovica prodati jer mnogo malo sansi realizuje
Uz Dragutinovica,Kovacevica,Luku,Perovica,Ninkovica i Pantelica Zvezda bi mogla da se seta kroz nasu ligu i proba da konacno prezimi u Evropi.
A tebi Robi puna podrska,odavno Zvezda nije imala takvog coveka u strucnom stabu

Rasko88CZV

pre 12 godina

Saranov,
Basta,
Stepanov,
Vilotic,
Tosic,
Kovacevic,
Evandro,
Ergic,
Borha,
Jankovic,
Kramaric.

Rezerve: Dimitrijevic, Mikic, Cosic, Mihajlovic, Levi bek iz Rada ne mogu da se setim prezimena, Mijailovic, Milovanovic, Lazovic, Koroman, Vesovic, Perovic.

Sveostale treba prodati! Tesko da cemo dovesti sve ove igrace, ali nije nerealno, Adija menjamo za Kramarica, na Bastu vise ne racunaju, Ergicu istice ugovor, Stepanov ne igra u Bursi, Na kovacevica vise ne racunaju, Jankovic ide iz Djenove i ako ne nadje angazman mogao bi da dodje a i ukoliko ne dodje imamo Lazovica, a pominjao se i Majkon. Perovica sam napisao zato sto je Zvezdino dete, a za Kaludjerovica mozemo da uzmemo neke fine pare. Reljic, Binic, Bajko, Stameni, Jeremic, Kadu, Isah, Jeftic i svi koji se vrate sa pozajmice, TRANSFER LISTA! I treba pridodati 5 omladinaca da se kale uz iskusne igrace... I ako nadju nekog boljeg i malo iskusnijeg napadaca od Kramarica bilo bi jos bolje a Kramaric moze da igra levo i desno... To je taman 4 stranca...

I ne razumem zasto ste vredjali igrace juce, kad je prvenstvo izgubljeno u derbiju, ovo sad mozemo sve da izgubimo do kraja nije ni bitno dal smo 2 ili 3. Robi je dosta unapredio igru sa nikakvim igracima, zamislite kako cemo igrati ako dodju svi ovi igraci ili bar neko od njih! A mislim da nismo imali ni srece protiv Partizana ovog proleca...

PozZ za sve DELIJE!

Glisa o jea

pre 12 godina

Ja sam se zaprepastio onakvim bezvoljnim momentom i katastofalnimvoljnim momentom nasih igraca.Ono je bilo za nepoverovati za profesionalce.Treba ih sve kazniti da im vise ne padne na pamet da nam onako nesto opet prirede.Verujte da onakvim odnosom se ni jedna ekipa u ma kojoj prvoh ligi ne moze dobiti.Setali su se kao pauci i kornjace,i onako bezvoljno dobacivali da je lopta jedva stizala od igraca do igraca,bez pasa koji ima ostrinu.Sto se pojacanja tice,ne 2-3 vec 5-6 i to PRAVIH,inace opet nista od Evrope i trofeja.Shvatite da samo sa veoma jakim timom mozemo da pobedimo pletkarose i teletovu mafiju koja nece stati.Ma Robi,vecina nas mislenih zvezdasa nije ni malo ljubomorna na "dominciju" fk toleta kad vidimo svi kako su oni to "dominantni" i na koj nacin rade to.Ali,sta mozemo,moramo da istrpimo ovu nevidjenu kradju i lopovluk mafije i samo zestokim radom i adekvatnim odnosom prema klubu i obavezama mozemo da se vratimo nikad jaci.Zvezda oooo Zvezda ooooo

srle

pre 12 godina

ni grobari ne bi imali zelju da je zvezda stigla do prvenstva na partizanov nacin... sto opet nije opravdanje! kad obuces zvezdin dres ima da grizes... ili to ili ga nemas!

Tozovac

pre 12 godina

Mislim da Prosinečkom treba dati šansu još jednu sezonu, ali sam priličan skeptik po pitanju njegovih trenerskih kvaliteta. Izgubili smo dva od tri derbija, postigli jedan gol, ne znam zašto zabijamo glavu u pesak jer znamo kako smo dobili Jagodinu i Javor na strani, čim su došle jače utakmice nema nas nigde. Jedina novost je posed lopte koji je plod dodavanja Ninkov-Ćosić-Vilotić(Adi)-Tošić pa nazad. Jedini istinski pomak doneo je Evandro, njegovom povredom vratili smo se na nivo jesenje polusezone. Problemi u odbarni su bili evidentni: prvo protiv Inđije, zatim Sevojna, Hajduka, Borca... U Kup utakmici Robi nije ni na jednom prekidu stavio Tošića na Tejga već "Uroša nejakog". Mislim da bi trebalo racionalno analizirati rad Prosinečkog i prestati sa glorifikacijom koja nije dala nikakvu kvantitativnu potvrdu. Milsim da Zvezdi treba iskusan stručnjak, stranac.

ispravka

pre 12 godina

Kakva legenda! Covek je stvarno kralj. I nije mi jasno kako bilo ko moze da kaze losu rec za njega. Pruzeo je vec sastavljenu ekipu na polu-sezoni, i to ne bas kvalitetnu, i preporodio je. Na vecini utakmica sam stvarno uzivao u fudbalu, igri. Za razliku od prvog dela sezone koji su neki izgleda zaboravili. Sa Kristicem nam je najubedljivija pobeda bila 1-0 i to na silu, obicno u nadoknadi vremena. Odresite malo tu kesu, dovedite par kvalitetnih pojacanja, sastavite tim koji vredi i bice sve kako treba. Imam utisak da ni Murinjo sa ovom ekipom ne bi mogao vise... Robiju sve najbolje i da bude trener jos dugo, dugo...

Znaci ne verujem

pre 12 godina

Ja uopste ne sumnjam da cemo, sledece sezone imati neuporedivo bolji tim jer kad Robi dovede 3-4 kvalitetna pojacanja po njegovm ukusu to ce vec biti sasvim drugacija prica
(aleksa, 22. maj 2011 19:34)

"Sledece sezone"
:D :D :D

dumitraskovic nikola

pre 12 godina

Robi prave delije i svi ljubitelji fudbala u Srbiji te podrzavaju.Igra C Zvezde je prava i sa vise voljnih osobina nego ranije.Vidimo da si dorastao Zvezdi i uneo si i unosis i dalje novine i osavremenjujes igru Zvezde.Ok Nemoze preko noci srecno i samo tako nastavi.Predsednik Zvezde da se bavi stvarima koje su od vitalnog znacaja za takmicenje.To je UDRUZENJE SUDIJA.Jer dok je Bogi Stepanovic tamo nema nama sampionske titule.Kladovo.

Grobar od malena...

pre 12 godina

Ja kao Grobar mogu da kažem: komšinice konačno imaš normalnog trenera, Robi me oduševljava i kao trener, i kao sportista, i kao čovek!
Stavrno je jedan od retkih normalnih ljudi ne samo u Zvezdi, već uopšte u srpskom fudbalu!!!

Globus

pre 12 godina

Ooo evo ga ja se zabrinuo sta je sa njim:-)On koda je citao juce moj komentar sve je rekao sto sam napisao,sad se ceka lukic!Ajde lukicu kreni a ja odo da stavim kafu nekako mi je lepse citati tvoje izjave uz kaficu:-)

aleksa

pre 12 godina

Robi jos jednom si pokazao kakav si pre svega covek,legenda nemam sta drugo da kazem na ovu tvoju izjavu direktno u centar bez mnogo uvijanja ko zna da cita izmedju redova znace sta je hteo Robi da kaze ovom izjavom, a hteo je da kaze da je vec spremio "metlu" i da je vecini juce bila poslednja utakmica u Zvezdi na nasu veliku radost. Ja uopste ne sumnjam da cemo, sledece sezone imati neuporedivo bolji tim jer kad Robi dovede 3-4 kvalitetna pojacanja po njegovm ukusu to ce vec biti sasvim drugacija prica, a samim tim i dupla kruna a pre svega plasman u Ligu Evrope nece biti nemoguca misija, samo treba biti strpljiv i imati poverenja u Robija jer je on u ovom trenutku pravi covek na pravom mestu. Samo napred legendo!!!

Zipo

pre 12 godina

Robi legenda, samo neka mu nadju zamenu za Kaludjerovica koji je ocajan kao solo spic, fizicki je jako slab i uvek prima loptu ledjima ka golu a onda se okrece kao kamion sa prikolicom. Uz dolazak Cufrea pozadi, treba nam napred ofanzivno levo krilo, ali pravo levonogo, ne kao Koroman ili Jevtic (doduse Jevta ima 2 leve noge) i pored njih spic-tenk, neko ko kad stoperu zabije lakat u rebra Raca Petrovic se postidi.

toni montano

pre 12 godina

e moj robi,nama treba minimum 6-7 klasnih igraca,kakvi 2-3.ako se ne dovedu bicemo opet "sledeca sezona".ali pre toga uprava sa lukicem napolje!o adzicu i ostalim ne zelim ni da govorim.ZVEZDA JE ZIVOT...

Proton

pre 12 godina

Zasto nase fudbaleri ne mogu da se bore kao na primer nasi kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, Nole...kakav je to fudbalski sindrom?
(Neutron, 22. maj 2011 20:07)

Pa kad im od malena punite glavu kako je Zvezda evropski i svetski sampion Bari/Tokio loodilo niko nikad to nece ponoviti sve je ostalo nebitno i prah samo 91 postoji ostalo je sve mafija prevara jad i beda.

Posle takvog drila normalno da igracima nije ni do cega...

Не дајте се браћо наша

pre 12 godina

Само једно питање. Колико бодова разлике је било на полусезони, а колико данас?
Послије Лукића и Аџића ово је још једно појачање шампиона.

Lemi

pre 12 godina

'A jasno mi je da navijači traže samo uspeh i da su svakoga ko navija za Crvenu zvezdu frustrira to što je Partizan dominantan u prethodne četiri sezone, ali ...'

sustina ... iz navijackog ugla

Dragan BL

pre 12 godina

Moramo napraviti 10-20% bolju ekipu od njih da bi bili šampioni. Tako stvari trenutno stoje. Zato na posao, napraviti ekipu 30% jaču od svih drugih.
P.S. Ako ovi iz Uprave ne znaju, neka pitaju Džaju kako se to radi.

asd

pre 12 godina

Kakve nas ekipe ocekuju u zadnjem krugu kvalifikacija ocekuju, tesko da cemo moci i sa 5 dobrih pojacanja da prodjemo u grupe.. A nepravda je to sto je u ligu sampiona sada tako lako uci, jednostavno ovo nije nase vreme, samo se pitam kada ce se sve vratiti na staro..

Ruskinjofil

pre 12 godina

kao i uvek: novi trener, novi dresovi, nove propagandne akcije, semafori, prskalice, kosilice, traktgori i vrsalice...a onda taj novi trener sa novim idejama hoce nova lica, i novu krv. lukic mu kaze: ti ako si majstor, ti napravi nesto sa ovim igracima, cik, cik! novi trener naravno ne moze sa nedovrsenim fuzbalistima nista, pocinje da pada euforija i krecu da se ponavljaju kiksevi i losi rezultati i trener odlazi.

s t v

pre 12 godina

Ma, najbitnije je da si ti posetio babu. Uostalom to su propratile sve TV u pregledu sporta.
Sledeće sezone mogao bi da posetiš i tetku.

Branislav Zekic Zeka

pre 12 godina

Robi,
Najuri te koji nemaju motiva ne samo iz prvog tima nego napolje iz Zvezde jer takvima u Zvezdi i nije mesto. Dovedite najmanje dva vrhunska spica koji znaju da sutnu loptu u gol. A ostalima produziti trening za pola sata sutiranja na gol. Fudbal se igra za golove!

boris

pre 12 godina

Igrac C.Zvezde,mora svaku utakmicu da dobije kako zna i ume.Robi lepo si to rekao,ali dzaba,kad si izveo skup devojcica na teren...Fudbalercici,ugledajte se na Giggsa,Carraghera i Scholesa i oni su ljudi od krvi i mesa,pa za svaku utakmicu daju srce na teren,bez obzira dal su uzeli titulu,ili su daleko od titule...Nas fudbal polako ali sigurno ide u totalnu propast...:(

Neutron

pre 12 godina

Dobrodosao u srpski fudbal, Roberte! Zamisli kako je tek nama navijacima, koji kroz ovo prolazimo od kada postoji nezavisna Srbija. Mnogima se nece svidjati ovo sto cu reci, ali u Hrvatskoj, da predjem na reprezentativni nivo, igraci izgaraju i bore se kao lavovi. Nista ne brinite. Nije slucajnost sto se vrte u top 10 od kada postoje. Slucajnost traje kratko, ali ako je stalna, onda tu ima neceg dubljeg. Ja smatram da smo po igrackom kadru tu negde, rame uz rame sa njima. Ponekada su oni malo ispred, ponekada mi, ali pristup je nebo/zemlja. Tako je i bolje je gledati istinu u oci inace nema leba. Zasto nase fudbaleri ne mogu da se bore kao na primer nasi kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, Nole...kakav je to fudbalski sindrom? Moguce je da je mafija u pitanju. Kada znas da se sve nesto kvarno kroji iza kulisa onda mozda i nemas neku volju, sem za zbrises preko i onda tamo sebi gradis karijeru i zivot.

Tiger Woods

pre 12 godina

Jesam Grobar, ali ovaj Robert je vrhunski lik , i kao covek i kao trener.

Dok Adzic, Lukic i navijaci laprdaju kako je prvenstvo namesteno i kako nista ne mogu zbog Toleta, Robert je realan - treba mu tim, kvalitetniji igraci, nijednog trenutka ne omalovazavajuci Partizan, a nebrojeno puta nas je pohvalio da igramo bas dobro.
Ne znam da li ce mu to pomoci ili ce i njega oterati, ali je svaka njegova na mestu.
Ne izvlaci se kao ovaj Adza lik sto izgubi od Hajduka, a onda ceo intervju umesto kritike svojim igracima, on prica o Partizanu kako mu je priznat gol iz ofsajda u pobedi od 3 0, ne spominjuci penal za nas, smesan lik.
Ili Lukic, koji posle Slovana prica kako su pripreme kratke i kako je falilo jos dve nedelje priprema, strasno.

Miki

pre 12 godina

Tako je Robi, nisu se zalagali i sam nisam mogao da verujem da su neki igrači u utakmicu ušli tako opušteno. Ko neće da trči i da se bori nema šta da traži ne samo u Zvezdi nego ni u fudbalu. Nadam se da ćete napraviti dobru analizu i zahvaliti se igračima koji nemaju kvalitet za Zvezdu i da će sledeća godina biti mnogo bolja. Potpuno se slažem da se utakmica može izgubiti čak i kada si bolji i dobiti kada igraš lošije od protivnika, ali da sam trener u mojoj ekipi nikada ne bi igrali oni koji ne žele da daju svoj maksimum i koji izigravaju zvezdice čim odigraju jednu dobru utakmicu. Takvi nikada ne mogu biti dobri igrači.

romke

pre 12 godina

Baš me zanimaju objašnjenja iduće sezone kad shvate da je Robi nula od trenera. Najveća slabost je kad ti je uvek drugi kriv za vlastiti ne uspeh.
Od kad je u CZ kad god se trebao pokazat na delu(mislim na odlučujuće utakmice u derbiju prvenstva i kupa, pa i Čačak) on je kikso i vama je to veliki trener. Novinari napravili novu Zvezdu koja ništa nije bolja od prijašnje, samo tone.

metall

pre 12 godina

Kamo lepe srece da je problem samo bezvoljnost. Ima tu jos dosta problema. Pre svega, kod vecine, elementarno nepoznavanje fudbalske igre i nedostatak osecaja za istu. Takodje, fizicka sprema pojedinaca je uzasna a ako se dodaju i problemi sa disciplinom igraca (pogotovo van terena, splavovi, kafici, evo neko spomene Ninkova na zurci juce u Areni)jasno je da mnogo toga ne stima. Metla ce morati da mete!!!

Delija do smrti!

pre 12 godina

Saranov, Dmitrovic,
Basta, Mikic,
Stepanov, Vilotic,
Dragutinovic, Cosic,
Tosic, Lekovic,
Kovecevic, Mijailovic,
Evandro, Milovanovic,
Ergic, Lazovic,
Jankovic, Vesovic,
Kramaric, Koroman,
Pantelic. Borha.

To bi bio dream team!
A sad malo realno, mislim da treba dovesti Dragutinovica ili Stepanova da se dob ije na iskustvu u odbrani, mislim da je bolje da dovedemo jednog od ove dvoice nego Kufrea, mislim da je bolje da dovedemo stranca napadaca i veznog, Ergica treba dovesti zato sto mu istice ugovor, a i bio bi odlican u paru sa Evandrom, Ako ode Ninkov, mislim da bi Basta bio idealno resenje, Toro ili Kovacevic bi mogli da budu zadnji vezni uz Mijailovica, Treba pokusati i sa Boskom Jankovicem i Pantelicem ako ne produzi ugovor, iz nase lige su interesantni Luka, Lekovic, Markovic i Saranov. Mislim da se treba otarasiti ukoliko dodje Saraanov, jednog od dvojice golmana Adija, Mihajlovica, Reljica, Isaha, Kadua, Jeftica, Binica, Perovica i svih koji se vrate sa pozajmice...
Po meni realnih prvih 11 igraca za narednu sezonu:
Saranov,
Basta,
Vilotic,
Dragutinovic,
Tosic,
Toro,
Ergic,
Evandro,
Borha,
Lazovic,
I neki dobar spic stranac, Rambo da ga preporuci, sve pare za njega da damo, posto bi dragutinovic i Ergic dosli bez obestecenja, a Basta ne verujem da je skup i istice mu ugovor 2012, Toro je takodje raskinuo ugovor.

wroom1975

pre 12 godina

"Kakve nas ekipe ocekuju u zadnjem krugu kvalifikacija ocekuju, tesko da cemo moci i sa 5 dobrih pojacanja da prodjemo u grupe.. A nepravda je to sto je u ligu sampiona sada tako lako uci, jednostavno ovo nije nase vreme, samo se pitam kada ce se sve vratiti na staro..
(asd, 22. maj 2011 22:51)"

Pa za tu situaciju ste sami krivi, jer zadnjih godina ispadate iz kvalifikacija od kojekakve boranije i to u prvim utakmicama. Jednostavno nemate nijedan bod zaradjen. I Partizan da igra kvalifikacije za Ligu Evrope, bio bi medju tim jakim timovima koji cekaju ostale.
Tako da nista nikome nije olaksano, sami ste sebi otezali put, nista drugo nije u pitanju.

Fox Molder

pre 12 godina

Rasko88CZV
Tako je. FILIP JANKOVIC novi poslovodja u Zvezdi. Ima jos mladih igraca.
(sike, 22. maj 2011 20:01)
# Link komentara

Filip Jankovic ne igra "poslovodju", nego klasicnog spica !
Ako ti je poslovodja, kao i vecini prosecnih poznavalaca fudbala, vezni fudbaler ...