Fudbal 113

Četvrtak, 19.05.2011.

17:11

Partizan i Voša 'zakopali sekire'

Povodom događaja pre, u toku i posle finala Kupa Srbije u fudbalu, Partizan i Vojvodina izdali su zajedničko saopštenje.

Partizan i Voša 'zakopali sekire' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

pera zdera

pre 13 godina

... Na utakmici OFK-Zvezda nije priznat gol OFK-u iako je lopta presla liniju... Lukicu, jesi li mislio na to?
(vasa, 19. maj 2011 23:23)

Alo, gledali smo utakmicu.
Bez obzira koliko puta neko nešto ponovi, ne vredi.
Takva laž ne prolazi.
(Obraz đon - Šampion!, 20. maj 2011 09:44)

A sto ne prokomentarisa Kaludjerovicev gol iz ofsajda u Subotici? Lukicu, Lukicu...

pih

pre 13 godina

Ja mislim da je Vosa ostecena u finalu kupa to stoji...ali nisu trebali da se onako ponasaju i salju losu sliku u svet!!!
(Stevovic Aleksandar, 20. maj 2011 02:22)

Ne nego da otimate kad god stignete. I na utakmici u BG 16.04. sudjenje je bilo vrlo tendenciozno u korist Partizana. Nema veze sto je Vojvodina tu utakmicu dobila, propustena je prilika da se za zasluzene startove dobiju crveni kartoni (krstajic i scepovic i dr.)Onda se u finalu kupa ne bi tako ponasali. Ocigledno je to bilo nedovoljno da se pobedi Vojvodina, pa smo u finalu kupa videli kako se sudi.
Uzgred slika se salje u svet kad ne mozes pravdu da isteras u svojoj sopstvenoj drzavi. I sad sam siguran da je rukovodstvo vojvodine zestoko ucenjeno, a i ruku na srce podrska izostaje da se izguraju stvari na videlo i da istina pobedi. Verovatno zato sto i drugi imaju putera na glavi. Ali u ovakvoj filijala ligi ne mozes ni opstati drugacije.

zajednička aktivnost - "biznis" ne poznaje granice

pre 13 godina

"Spremni smo da zajednički učestvujemo u svim aktivnostima usmerenim na napredak srpskog fudbala."

Ovo-ono, Cile-Mile, tamos-vamos, idi-begaj, ...

Jedno

iz 2 u 1 će da reši sve nesuglasice.

iiijao!

pre 13 godina

...Posebno smo obavezni da štitimo ugled fudbalskog sporta koji je u Srbiji iz više razloga ozbiljno narušen...

Neka odgovori ministar policije, zašto je pred parlamentarne izbore 2007. obustavljena istraga protiv Bojana Radovanovića, "finansijera" BASK-a!

Čisto da bismo znali iz kojih razloga je "ugled fudbalskog sporta u Srbiji ozbiljno narušen".

i vuk sit i pehar u vitrini

pre 13 godina

Ma dobro to, nego šta je sa Veselinovićem?

Čovek je dopustio kasapljenje i u finalu kupa i u prvenstvenom derbiju na JNA.

Od samog starta i jedne i druge utakmice se videlo da će biti ili težih povreda ili nekakvih incidenata.

vlada 016

pre 13 godina

Ne mogu da verujem!!!!!!!!Boli me uvo i za Partizan i Vojvodinu , kao i za Crvenu zvezdu , ali zalim sto se sva ova prasina koja se digla nece iskoristiti da dodje do korenitih promena u fudbalskom savezu (o kojima prica i Savo Milosevic) . Vidim da se u Srbiji problemi ne resavaju nego guraju pod tepih (sto bi pokojni premijer Djindjic rekao : "U SVAKOJ ZEMLJI IMA KOROVA SAMO SE U SRBIJI KOROV ZALIVA") a vrlo verovatno da je to tako zbog intresa svih aktera ove afere namestanja (pretpostavljam finansijskih ): )

Obraz đon - Šampion!

pre 13 godina

... Na utakmici OFK-Zvezda nije priznat gol OFK-u iako je lopta presla liniju... Lukicu, jesi li mislio na to?
(vasa, 19. maj 2011 23:23)

Alo, gledali smo utakmicu.
Bez obzira koliko puta neko nešto ponovi, ne vredi.
Takva laž ne prolazi.

Kupi mi majko top!

pre 13 godina

Voleli bismo da se naša dva kluba i iduće sezone nađu u finalu kupa jer smo dužni da ljubiteljima fudbala u Srbiji priredimo istinski spektakl koji će se pamtiti samo po lepom...

Da li neko zna kakva je onomatopeja povraćanja?

Ala bi se šikecala...

pre 13 godina

"...Posebno smo obavezni da štitimo ugled fudbalskog sporta koji je u Srbiji iz više razloga ozbiljno narušen..."

Šta reći, a ne zaplakati od smeha?

P.S. Jadan od razoga: Ulazak BASK-a u Superligu!

rtič

pre 13 godina

Ponela ih je igra. Prošle g. je saradnja bila dobra, tri boda u NS za pobedu Voše u Polufinalu Kupa u sred BG. Ipak stvari dođu na svoje mesto.

Dragan

pre 13 godina

Ovako sročeno zajedničko saopštenje ide u korist samo jednog kluba, Partizana, i predstavlja davanje legitimiteta od strane Vojvodine svim onim nečasnim stvarima koje je cela Srbija mogla da vidi 11.maja. Ne znam zašto je Vojvodina ovo uradila, ali je jasno da u Partizanu žele da i dalje budu protežirani i da drugi o tome ćute.

Разум

pre 13 godina

Људи, побогу! Дајте мало мислите својом главом. Нама су најпотребнији МИР и СЛОГА! Заболе ме за фудбал ако ће он да уноси раздор међу нас. Ако је неко намештао - У ЗАТВОР! Оног Јовановића би требало оштро казнити, за пример, иако мислим да он не мисли оно што је певао. Следећи пут ће размишљати кад буде славио. Прави потез људи из управе оба клуба. Радујем се, јер је разум преовладао.

luka

pre 13 godina

Taman kada pomislim srpska posla,pa stoga i ne cudim se preterano cinjenici da smo sa odlicnom ekipom i odlicnim trenerom na SP napravili nista i da je trener koji je preporodio reprezentaciju dobio otkaz zbog neresenog rezultata sa Slovencima,a Pizon ni kritiku ze poraz od Estonije i to kuci!Da je opet isti taj Pizon dobio otkaz u Zvezdi i to dok je bio 1.da je Piksi sa mesta pretsednika saveza zemenio mestom pretsednika kluba,sto je u svetu,verujem,nezabiljezeno!!Da nasi klubovi ispadaju od SLovana i Anartozisa,Petrzalki i sl.I taman kada pomislim kako je suludo pratiti sport u Srbiji,Nole i kosarkasi(reprezentacija i Partizan)mi promene misljenje!Mada,nepopravljiv sam,isiuvise volim fudbal a resenje je...dici ruke!!!

Radovan

pre 13 godina

Једноставно - Толе је рекао Бати да ћути и не диже фрку, па их неће казнити (а казнили би их жестоко, по правилнику)... Бата је схватио да против ових не може, па је изабрао мање зло, а то је ово помирење...
(Душан, 19. maj 2011 22:52)

Jadni Bata. Celog zivota je posteno radio i izlagao se opasnosti da ga uhvate i osude na robiju, i na kraju je morao da bira manje Zlo.

grobar-españa

pre 13 godina

Alo, Delije,sta penite k'o tecnost za pranje sudova?
Vi bre imate obraza da nekom nesto prebacujete i glumite postenje nakon 50 godina Miljanica,Glavine,Maksimovica,Sajbera,Milojka Pantica,Sipke,Radomana,Piksija i da ne nabrajam dalje, mog'o bi osam dana da pisem...
Usima bre da se pokrijete i pssssst.

vasa

pre 13 godina

A sta je bilo sa utakmicom protiv Spartaka? A ponisten gol Zvazde protiv OFK-a? Sudjenje penala Partizanu i Zvezdi u poslednjim minutama utakmica (poslednjih godina cesce Partizanu). Ko je postavio Pizona za selektora? Djenova? ...
(Dox, 19. maj 2011 18:52)

Na utakmici Spartak-Zvezda priznat gol Kaludjerovicu iz ofsajda... Na utakmici OFK-Zvezda nije priznat gol OFK-u iako je lopta presla liniju... Lukicu, jesi li mislio na to?

lukic vladan

pre 13 godina

" Voleli bismo da se naša dva kluba i iduće sezone nađu u finalu kupa jer smo dužni da ljubiteljima fudbala u Srbiji priredimo istinski spektakl koji će se pamtiti samo po lepom." znaci seli ste sa toletom svi lepo i dogovorili se,za sledecu sezonu,pa vi ste u finalu sigurno,samo tad verovatno vojvodina osvaja kup,cisto da im vratite PS. sudice veselinovic verovetno

Homer

pre 13 godina

Firmaši da li ste im oprostili i pesme koje su vam pevali?
Vrlo simpatično,eto nam nove koalicije.Vratite gradu Novom Sadu pehar koji ste dobili za osvojen kup......
I pozdravite batu i batinog batu Toleta

ultrasrbin

pre 13 godina

Lepo je sto su se pomirili. Ali to ne oslobadja FSS odgovornosti i moralne obaveze da kompletan sastav podnese ostavku. Ne oslobadja odgovornosti sudije za katastrofalno sudjenje. Ne oslobadja igrace Vojvodine kazne za napustanje utakmice i kasnjenja na pocetku. I najzad, najbitnije, ne oslobadja organizatore i nalogodavce. A sta je bilo sa utakmicom protiv Spartaka? A ponisten gol Zvazde protiv OFK-a? Sudjenje penala Partizanu i Zvezdi u poslednjim minutama utakmica (poslednjih godina cesce Partizanu). Ko je postavio Pizona za selektora? Djenova? ...
(Dox, 19. maj 2011 18:52)

voleo bih kada bi mi objasnio kojih to godina. uzmi prvo proveri statistiku pa onda pricaj kome se inace svira vise penala,a pogotovu u poslednjim minutima.

Son_of_a_gun

pre 13 godina

Prvo ja malo pljucnem tebe, pa ti malo pljucneš mene, onda se pospemo pepelom i glumimo šuntavilo. Jel ovo neki novi reality show?

Душан

pre 13 godina

Једноставно - Толе је рекао Бати да ћути и не диже фрку, па их неће казнити (а казнили би их жестоко, по правилнику)... Бата је схватио да против ових не може, па је изабрао мање зло, а то је ово помирење...

Bogdan

pre 13 godina

Grobar

Mane stvarno boli ovo prozivanje na nacionalnoj osnovi jer smo mi Beogradjani ocrnjeni kao da mrzimo Vojvodinu i Novi Sad. Imam puno drugara iz Novog Sada i Vojvodine i sramota me je sto se ovo dogodilo pogotovo sto znam da to nije misljenje Beogradjana. Dozvolili smo da grupica tih nazovi navijaca (svi znamo da kad oni kazu da se peva svi pevaju i ne razmisljaju o tome sta pevaju) bace takvu ljagu i na Partizan i na Beograd. Vreme je da konacno nestanu sa stadiona jer je ovo vec preraslo u neku pripremu za neki novi rat po principu kad ne mozemo vise sa ovima koje stvarno svi mrzimo da nadjemo neke nove Takodje molim i Vojvodjane da i oni ne dozvole da i njih povede grupica ekstremista jer ako se ovako nastavi odosmo svi u tri lepe.

Vlada

pre 13 godina

Auuu, mora da je pala neka razmena kesha na relacili Butorovic - Partizan sa sa tokom novce u pravcu severa. Samo tako nasi sportki radnici znaju da spuste loptu i pocnu da rade u korist srpskog fudbala...

Resenje

pre 13 godina

imam osecaj kao da se jos pre nego sto pocne sezona odluci ko ce biti prvak, a taj osecaj siguran sam da ima jako puno ljudi, i sam toliko broj ljudi ukazuje da u tom fudbalu i nacinu njegovog organizovanja nesto debelo ne stima, i to mora da se menja.
(Vladimir LDP, 19. maj 2011 19:45)

Najbolje da se ukine prvenstvo, pa ovakvi "vatreni navijaci" kao sto si ti da zasucu rukave pa da rade nesto pametno umesto sto bistre klupsku politiku po stadionu. Ionako nam fudbal sluzi samo za pranje para, ne zna se ko ima vise putera na glavi, pocevsi od Vojvodine ...

smeca va

pre 13 godina

Ne smeta mi ako i svakom normalnom coveku vase pomirenje i pomilovanja...ali mi i te kako smeta sto niko ne pominje onog jadnog sudiju Veselinovica koji je ceo svoj zivot posvetio sudjenju i jedan je od postenijih ljudi u toj organizaciji...Sta sad???On je za sve kriv...Sram vas bilo ako tako bude...

ironija

pre 13 godina

a kad ce pasti pomirenje partizana i zrinjskog, grobara i ultrasa? grobari im razorili pola mostara. Moglo bi pasti neko pomirenje ovde. Ironicar hehe

Tika

pre 13 godina

Moj stav po ovom pitanju nije opterećen klubaškim razmišljanjem. Sasvim je jasno da su našim ljudima iz fudbala Platini i Blater, uz sve one kurtoazne osmehe i dobijenu podršku, nalupali šamare i udarili poslednju opomenu. Ne verujem u ovakvo saopštenje, koje je napisano, kao da im se posle onoliko blaćenja javio u snu sveti Haralampije i izgladio stvar.Sad je sve odjednom dobro da bolje ne može biti. Nije nego!

Tovy

pre 13 godina

Neka se izvinjavaju koliko hoce,samo drakonske kazne mogu izvesti fudbal iz corsokaka.
PS: Pitati Margaret Tacer kako se to radi!
A to je da nas FS sam bez icijeg uticaja donese svima koji su pogresili po 5 godina ne izlaska u Evropu,pa cete videti posle toga kako se fudbal igra!

GrobaR

pre 13 godina

E pa nećete me preteći po broju saopštenja,ja već spremam svoje saopštenje na ovo saopštenje.
(Vladan Lukić, 19. maj 2011 17:34)
Ajde samo mi objasni kakve veze Lukic, Zvezda ili bilo sta sto je povezano Zvezdom ima veze sa ovim saopstenjem
Mislim da samo jos jednom pokazujete koliko ste optereceni nama
(Mailman, 19. maj 2011 20:47)

Brate sta ces na nasim vestima, jos citas komentare i pricas o opterecenosti. Covek se nasalio a ti bezglavo branis svog predesednika koji inace nema prvenstvenu pobedu u derbiju a jedini gol koji je Zvezda postigla je auto gol naseg igraca.

Ovo saopstenje jedino prihvatam ako uprava Vojvodine javno prizna da je bilo gresaka na obe strane i da je Partizan zasluzeno osvojio kup, sve ostalo je iz supljeg u prazno

ni ti se ne ljuti

pre 13 godina

@nemoj se ljutis

Pošto vidim da si veliki stručnjak za staroslovenski, bil mi rekao kako se na Staroslovenskom jeziku kaže "kompjuter"? Mislim, ako su imali reč za fudbal što da nemaju i za kompjuter.

Nemanja

pre 13 godina

Čestitam na fer i sportskom epilogu svega što je pratilo finale kupa.
Ovo je lep primer kako naš fudbal može da napreduje.
Podrška.

άρχων Τριβαλλούς

pre 13 godina

...напокон и то да доживим.
п.с. вечити дерби већ дуже време не гледам због лоше енергије која га
п(р)ати.

Otrov

pre 13 godina

nogomet teško da je staroslovenska reč jer u doba kada se koristio taj jezik, ni ideja fudbala nije postojala. nogomet je srpska reč koja se koristila krajem devetnaestog veka, dok nije iz puke mode opšteprihvaćena reč "futbal". nemo se ti ljutiš

Mailman

pre 13 godina

E pa nećete me preteći po broju saopštenja,ja već spremam svoje saopštenje na ovo saopštenje.
(Vladan Lukić, 19. maj 2011 17:34)
Ajde samo mi objasni kakve veze Lukic, Zvezda ili bilo sta sto je povezano Zvezdom ima veze sa ovim saopstenjem
Mislim da samo jos jednom pokazujete koliko ste optereceni nama

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

То значи да је Воши обећан куп следеће сезоне, Партизан по обичају узима титулу, а Лукић и његови пајтоси који су и замутили све ово, опет ће да извисе за трофеј па могу и даље да пишу саопштења и да дувају у фрулу : туту-руту-тутуру :-)

More marsh svi,isti ste bre oloshi!

pre 13 godina

I onda neko pokrece kampanju "Negledaj fudbal iz fotelej,dodji na stadion"?! Gledajte ga vi koji imate interes,pa nismo ni mi vise toliko glupi.Ima i drugih sportova na kraju krajeva...

djole

pre 13 godina

To znaci da ce i dalje da se namestaju utakmice a na neki nacin su gospoda iz FSS ucenili ljude iz FK VOJVODINA da potpisu zajednicku izjavu.Sve ovo navodim iz jednog jedinog razloga a to je da se ovim putem ne zadovoljava pravda vec se daje podrska nastavku kradje od strane FSS u ime FK PARTIZAN
(hersascha, 19. maj 2011 17:22)

sve okrenete protiv Partizana. e to ti je vec kompleks. smiri se mali.

losmi

pre 13 godina

Pa hajde da se izmirimo i nikom nista,namestanje se nastavlja titula ostaje nama a vi da se napregnete protiv zvezde pa ce biti para... Hhahaha kakvo licemerje,svi se bune protiv saveza i sudija samo partizani cute,setimo se u kosarci sta je doktor vujosevic dule sve govorio sudijama u jadranskoj,evro i domacoj ligi i njegova saopstenja kako se partizan namerno sputava... Znaci kad sve ide na nasu ruku cutimo a kada je obrnuto raspali po jeziku...
Sve je jasno kao dan!!!!

mi koji pratimo srpski fudbal smo budale

pre 13 godina

Ne znam zasto sam uopste i pomislio da ce ovi iz Vojvodine ovaj put da teraju do kraja,svi argumenti su bili u njihovim rukama,sportska javnost takodje...ali po ko zna koji put u ovoj nakaradi od drzave desava se vrlo cudan rasplet...

Milan

pre 13 godina

hahaha...eto sta biva kad se umesa politika!
Izdali ste Vojvodinu!
Sta bi sa pevanjem one pesmice na jugu, puj pike ne vazi?
Ako vi gospodo iz fk Vojvodine mozete da prgutate to s..., gradjani Vojvodine ne mogu!

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Tole im je dao ponudu koju nisu mogli da odbiju. Dogodine im puštamo kup i drugo mesto na tabeli a oni da uzmu bodove komšinici i da nam ne prave probleme na putu do pete tile. Jedna filijala više nije na odmet, naročito ako se preuzme od konkurencije.

Flynn

pre 13 godina

Znaci napujdaju navijace Partizana i Vose jedne na druge, a u sve to budu uvuceni i Zvezdasi od strane grobara (zbog poznatih kompleksa) i onda se za sat vremena u nekoj kafani funkcioneri "zaracenih" strana sve lepo dogovore, a mi ovce sto se svadjamo i nerviramo...

Partizan u srcu

pre 13 godina

Jesam veliki navijac Partizana ali ovaj potez nase uprave je nista drugo do teska sramota i udarac na nas ponos i dostojanstvo posle svih izrecenih lazi,uvreda,ponizavanja itd. od strane Vojvodine.Pa samo pre koji dan je na sajtu Vojvodine stajalo "nogometni klub Partizan" i sada kao nikom nista.Zar je danas sve postalo stvar iskljucivo licnih interesa? Djuricu napolje iz Partizana!
(Papirna Maramica, 19. maj 2011 17:50)

Potpuno se slazem sa tobom, ne treba se pomiriti sa vojvodinom dok svi ne odgovaraju za lazi i klevete izrecene poslednjih dana.
SVE U ZATVOR

TIGER

pre 13 godina

Prigustilo, a? :))
Pa sto sad junaci ne idete do kraja kad vam preti da vam skoro ceo tim dobije zabranu bavljenja fudbalom u narednih godinu dana? Pretili ste snimcima koje cete slati u UEFU, FIFU, Obami, Putinu... Sta sad bi?
Izgleda da ste i vi videli da niste bas toliko pokradeni i da vasa prica sve manje pije vodu, pa brze bolje daj da se izvinimo da ne ostanemo bez tima i prve lige... Pa poslusajte Lukica i nastavite do kraja, on bi to "sigurno uradio na vasem mestu"... Sad ste ga ostavili na cedilu pa ce izgelda on sam morati da povuce svoj tim sa neke utakmice, ako zeli takvu borbu, posto ocito da niko ne zeli da poturi ledja umesto njega ...
Mozda i to docekamo, osim ako ga vec na leto ovi Gaspromovci ne najure kao sto se prica po BG jer su neki kaparisali njegovo mesto dovodjenjem Gasproma u klub pa bi sad malo da sakupe kajmak, kao sto je svojevremeno bilo u vasem KK... Zivi bili pa videli, scenario ce se ponoviti na isti nacin, to i Lukic zna da su mu dani odbrojani pa na sve nacine pokusava da se opravda i objasni gde nestadose silni trofeji i kako je sada prece i lepse slaviti uspomenu na Bari, koji uzgred 90% posto vas nije ni osetilo...

Vladimir LDP

pre 13 godina

Haha, koja instruirana izjava, boli bre koga sta tu pise, znamo svi sta ko misli i to ce i dalje da traje jer to nema veze samo sa fudbalom. Ovako sturim izjavama kojim se problemi zabasuruju umesto da se resavaju definitino se nista ne postize osim sto se problemi prolongiraju i dodatlno podsticu. Ne moze se nista resiti blebetanjem i filozofiranjem, to je pasivno stanje a znamo da jedino u aktivnom problemi mogu da budu reseni. Zato umesto politicki instruisanih izjava oba kluba (politicki instruisanih znaci pod prisilom vlasti - ne mora samo ove najvise moze i na lokalu), neka ispitaju kakvo je bilo sudjenje, dal' je bio neki slucajan propust ili ih je bilo vise - sistematski - sto bi ukazivalo na neregularnost i da se mec ponovi sa neutralnim sudijom iz inostranstva jer ocigledno je da ce Srbijanci uvek suditi protiv Vojvodine i obratno. Jednostvno govoreci, ovim problem nije resen vec je samo zabasuren i ceka se da ponovo iskoci (a videcemo jos kako i gde). Toliko o tome.

Inace vatreni sam navijac Vojvodine i mislim da je postupak fudbalera tog kluba najobicnija posledica sveg sra*ja koja svakodnevno gledamo u domacem fudbalu, i tu se problem ne resava nego se nalazi gde je uzrok, a on defnitivno lezi u sprezi politicara sa fudbalskim savezom i klubovima, pre svega rukovodstvima Zvezde i Partizana, jer to je izvor sveg namestanja i podvaljivanja, a Vojvodina posto nije u tom kolu moze samo sa strane da gleda i odlucuje se na ovakve postupke u nedostatku bilo kakve mogucnosti da ispravi tu nepravdu koja se ponavlja vec decenijama unazad prema ovom klubu. Mislim da to mora da se rascisti inace ce ovakvi ekscesi biti sve cesci, a fudbal ce da nam izgubi i ovo malo kredibiliteta koje ima (ako ga uopste vise i ima). Uskoro ce poceti nakon svakog diskutabilno dosudjenog penala da se napustaju mecevi i prekidaju utakmice, ali to nije krivica onoga ko prekine utakmicu i ode, vec onoga ko je svojim mutljevinama doprineo da se stvori takva slika i osecaj (a verovatno opravdano) da se u domace sudjenje ne moze imati nimalo poverenja. Ja ga licno nemam ni 2% jer isuvise je koincidencija svake sezone, poklapaju se rezultati prakticno idealno kako kome treba, imam osecaj kao da se jos pre nego sto pocne sezona odluci ko ce biti prvak, a taj osecaj siguran sam da ima jako puno ljudi, i sam toliko broj ljudi ukazuje da u tom fudbalu i nacinu njegovog organizovanja nesto debelo ne stima, i to mora da se menja.

nemoj se ljutis

pre 13 godina

Jesam veliki navijac Partizana ali ovaj potez nase uprave je nista drugo do teska sramota i udarac na nas ponos i dostojanstvo posle svih izrecenih lazi,uvreda,ponizavanja itd. od strane Vojvodine.Pa samo pre koji dan je na sajtu Vojvodine stajalo "nogometni klub Partizan" i sada kao nikom nista.Zar je danas sve postalo stvar iskljucivo licnih interesa? Djuricu napolje iz Partizana!
(Papirna Maramica, 19. maj 2011 17:50)

Nogomet je staroslovenska rec, znaci koliko srpska toliko i hrvatska!

izdaja

pre 13 godina

Da mi je znati sta ste se dogovorili?

Vreme ce pokazati....

Bato ako si dogovorio novu utakmicu sve ti je oprosteno, a ako si s njima us'o u kolo mi ga necemo igrati!

Dox

pre 13 godina

Lepo je sto su se pomirili. Ali to ne oslobadja FSS odgovornosti i moralne obaveze da kompletan sastav podnese ostavku. Ne oslobadja odgovornosti sudije za katastrofalno sudjenje. Ne oslobadja igrace Vojvodine kazne za napustanje utakmice i kasnjenja na pocetku. I najzad, najbitnije, ne oslobadja organizatore i nalogodavce. A sta je bilo sa utakmicom protiv Spartaka? A ponisten gol Zvazde protiv OFK-a? Sudjenje penala Partizanu i Zvezdi u poslednjim minutama utakmica (poslednjih godina cesce Partizanu). Ko je postavio Pizona za selektora? Djenova? ...

goran

pre 13 godina

Na nasu stetu u nihovu korist!Bez pardona neka se sazna istina ko je i kako namestio kup neka krivci izadju na videlo jer je ovako samo ostala sramota za nas fudbal,ko sad da ide na stadione kad se utakmice namestaju po direktivi i gde je tu taj famozni ferplej !!!!!!!!

Dejan

pre 13 godina

Pa da, vi se izmirili, i na kraju jedino je sudija kriv...

Da ste iole tolerantni i normalni kao sto se predstavljate, u kompletan tekst ubacili bi da se izvinjavate i sudiji Veselinovicu na milion uvredljivih reci izrecenih njemu i pomocnicima, da je i on covek i da moze da pogresi....

Covek je odsudio sve teske utakmice ove godine, pogresi jednu i treba mu glavu odrubiti...

Nebojsa

pre 13 godina

Fuj, grozno! A najvise me nervirao ono o "mladosti igraca i trenera"! Koja bre mladost? Pa svi ti igraci imaju preko 20 godina, zar ne? Neki i preko 30.
Ja mislim da bi sada bilo primereno da se oba kluba kazne jos vise, zato sto nisu junacki sacekali zasluzene kazne, nego pokusavaju da se kukavicki provuku. Narocito to vazi za Partizan, koji nije naucio lekciju iz utakmice sa Zvezdom sta sme da se peva i kako se cuva dostojanstvo posle (nezasluzene) pobede.

Bucko koji ne lazmisla

pre 13 godina

Da nije tužno bilo bi smešno.Ivica Ilijev je zaista u pubertetu(barem po ponašanju na terenu),a ni oni "dečačići" iz Vojvodine su pre neki dan skinuli pelene.Sramno je govoriti da je mladost onih na terenu odgovorna ,maltene,za sve što se desilo,jer svi iole pametni znaju da je događaje na terenu osmislio neko mnogo stariji i po godinama,a naročito po funkcijama u klubovima,FSS_u i nekim partijama.Aferim.

Bucko koji ne lazmisla

pre 13 godina

Da nije tužno bilo bi smešno.Ivica Ilijev je zaista u pubertetu(barem po ponašanju na terenu),a ni oni "dečačići" iz Vojvodine su pre neki dan skinuli pelene.Sramno je govoriti da je mladost onih na terenu odgovorna ,maltene,za sve što se desilo,jer svi iole pametni znaju da je događaje na terenu osmislio neko mnogo stariji i po godinama,a naročito po funkcijama u klubovima,FSS_u i nekim partijama.Aferim.

ULTRA MENTALITA

pre 13 godina

Ovo nije nikakvo zajednicko saopstenje,napisale Tolove sluzbe a klubovi samo telefonski odobrili,na Vosi je bio pritisak direkno od vlasti,u to sam ubedjen.

Vojvodina Novi Sad

pre 13 godina

Sad otvoreno pozivam "neprijatelje" Parzinovce i Delije da se skupimo zajedno, da se i mi pomirimo i uzmemo govnjive motke pa u savez!

Pa koga ovi pljuju u lice iz dana u dan? Jel oni misle da smo mi bas tolike mazge?

Shone

pre 13 godina

Kakva kampanja ljudi iz FSS-a,i aktuelne vlasti,ko zna sta je Vosi Bati Kan-Kanu obecano,Daciceva direktiva odavde se oseca,znaci crva nije ni bilo...SRBIJOOO!

hersascha

pre 13 godina

To znaci da ce i dalje da se namestaju utakmice a na neki nacin su gospoda iz FSS ucenili ljude iz FK VOJVODINA da potpisu zajednicku izjavu.Sve ovo navodim iz jednog jedinog razloga a to je da se ovim putem ne zadovoljava pravda vec se daje podrska nastavku kradje od strane FSS u ime FK PARTIZAN

Jo

pre 13 godina

CCC Jadno...Cim se umesa vlast odma "mir mir mir niko nije kriv"
A i ovi iz Vojvodine su smesni..kazu "idu do kraja" smesno. neka vam pomirenje kada vas budu ponovo opljackali nemojte da kukate...
Tomislave lopovcino.

Papirna Maramica

pre 13 godina

Jesam veliki navijac Partizana ali ovaj potez nase uprave je nista drugo do teska sramota i udarac na nas ponos i dostojanstvo posle svih izrecenih lazi,uvreda,ponizavanja itd. od strane Vojvodine.Pa samo pre koji dan je na sajtu Vojvodine stajalo "nogometni klub Partizan" i sada kao nikom nista.Zar je danas sve postalo stvar iskljucivo licnih interesa? Djuricu napolje iz Partizana!

Jo

pre 13 godina

CCC Jadno...Cim se umesa vlast odma "mir mir mir niko nije kriv"
A i ovi iz Vojvodine su smesni..kazu "idu do kraja" smesno. neka vam pomirenje kada vas budu ponovo opljackali nemojte da kukate...
Tomislave lopovcino.

Vojvodina Novi Sad

pre 13 godina

Sad otvoreno pozivam "neprijatelje" Parzinovce i Delije da se skupimo zajedno, da se i mi pomirimo i uzmemo govnjive motke pa u savez!

Pa koga ovi pljuju u lice iz dana u dan? Jel oni misle da smo mi bas tolike mazge?

hersascha

pre 13 godina

To znaci da ce i dalje da se namestaju utakmice a na neki nacin su gospoda iz FSS ucenili ljude iz FK VOJVODINA da potpisu zajednicku izjavu.Sve ovo navodim iz jednog jedinog razloga a to je da se ovim putem ne zadovoljava pravda vec se daje podrska nastavku kradje od strane FSS u ime FK PARTIZAN

Shone

pre 13 godina

Kakva kampanja ljudi iz FSS-a,i aktuelne vlasti,ko zna sta je Vosi Bati Kan-Kanu obecano,Daciceva direktiva odavde se oseca,znaci crva nije ni bilo...SRBIJOOO!

Nebojsa

pre 13 godina

Fuj, grozno! A najvise me nervirao ono o "mladosti igraca i trenera"! Koja bre mladost? Pa svi ti igraci imaju preko 20 godina, zar ne? Neki i preko 30.
Ja mislim da bi sada bilo primereno da se oba kluba kazne jos vise, zato sto nisu junacki sacekali zasluzene kazne, nego pokusavaju da se kukavicki provuku. Narocito to vazi za Partizan, koji nije naucio lekciju iz utakmice sa Zvezdom sta sme da se peva i kako se cuva dostojanstvo posle (nezasluzene) pobede.

Milan

pre 13 godina

hahaha...eto sta biva kad se umesa politika!
Izdali ste Vojvodinu!
Sta bi sa pevanjem one pesmice na jugu, puj pike ne vazi?
Ako vi gospodo iz fk Vojvodine mozete da prgutate to s..., gradjani Vojvodine ne mogu!

Dejan

pre 13 godina

Pa da, vi se izmirili, i na kraju jedino je sudija kriv...

Da ste iole tolerantni i normalni kao sto se predstavljate, u kompletan tekst ubacili bi da se izvinjavate i sudiji Veselinovicu na milion uvredljivih reci izrecenih njemu i pomocnicima, da je i on covek i da moze da pogresi....

Covek je odsudio sve teske utakmice ove godine, pogresi jednu i treba mu glavu odrubiti...

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Tole im je dao ponudu koju nisu mogli da odbiju. Dogodine im puštamo kup i drugo mesto na tabeli a oni da uzmu bodove komšinici i da nam ne prave probleme na putu do pete tile. Jedna filijala više nije na odmet, naročito ako se preuzme od konkurencije.

TIGER

pre 13 godina

Prigustilo, a? :))
Pa sto sad junaci ne idete do kraja kad vam preti da vam skoro ceo tim dobije zabranu bavljenja fudbalom u narednih godinu dana? Pretili ste snimcima koje cete slati u UEFU, FIFU, Obami, Putinu... Sta sad bi?
Izgleda da ste i vi videli da niste bas toliko pokradeni i da vasa prica sve manje pije vodu, pa brze bolje daj da se izvinimo da ne ostanemo bez tima i prve lige... Pa poslusajte Lukica i nastavite do kraja, on bi to "sigurno uradio na vasem mestu"... Sad ste ga ostavili na cedilu pa ce izgelda on sam morati da povuce svoj tim sa neke utakmice, ako zeli takvu borbu, posto ocito da niko ne zeli da poturi ledja umesto njega ...
Mozda i to docekamo, osim ako ga vec na leto ovi Gaspromovci ne najure kao sto se prica po BG jer su neki kaparisali njegovo mesto dovodjenjem Gasproma u klub pa bi sad malo da sakupe kajmak, kao sto je svojevremeno bilo u vasem KK... Zivi bili pa videli, scenario ce se ponoviti na isti nacin, to i Lukic zna da su mu dani odbrojani pa na sve nacine pokusava da se opravda i objasni gde nestadose silni trofeji i kako je sada prece i lepse slaviti uspomenu na Bari, koji uzgred 90% posto vas nije ni osetilo...

Bucko koji ne lazmisla

pre 13 godina

Da nije tužno bilo bi smešno.Ivica Ilijev je zaista u pubertetu(barem po ponašanju na terenu),a ni oni "dečačići" iz Vojvodine su pre neki dan skinuli pelene.Sramno je govoriti da je mladost onih na terenu odgovorna ,maltene,za sve što se desilo,jer svi iole pametni znaju da je događaje na terenu osmislio neko mnogo stariji i po godinama,a naročito po funkcijama u klubovima,FSS_u i nekim partijama.Aferim.

ULTRA MENTALITA

pre 13 godina

Ovo nije nikakvo zajednicko saopstenje,napisale Tolove sluzbe a klubovi samo telefonski odobrili,na Vosi je bio pritisak direkno od vlasti,u to sam ubedjen.

Papirna Maramica

pre 13 godina

Jesam veliki navijac Partizana ali ovaj potez nase uprave je nista drugo do teska sramota i udarac na nas ponos i dostojanstvo posle svih izrecenih lazi,uvreda,ponizavanja itd. od strane Vojvodine.Pa samo pre koji dan je na sajtu Vojvodine stajalo "nogometni klub Partizan" i sada kao nikom nista.Zar je danas sve postalo stvar iskljucivo licnih interesa? Djuricu napolje iz Partizana!

djole

pre 13 godina

To znaci da ce i dalje da se namestaju utakmice a na neki nacin su gospoda iz FSS ucenili ljude iz FK VOJVODINA da potpisu zajednicku izjavu.Sve ovo navodim iz jednog jedinog razloga a to je da se ovim putem ne zadovoljava pravda vec se daje podrska nastavku kradje od strane FSS u ime FK PARTIZAN
(hersascha, 19. maj 2011 17:22)

sve okrenete protiv Partizana. e to ti je vec kompleks. smiri se mali.

grobar-españa

pre 13 godina

Alo, Delije,sta penite k'o tecnost za pranje sudova?
Vi bre imate obraza da nekom nesto prebacujete i glumite postenje nakon 50 godina Miljanica,Glavine,Maksimovica,Sajbera,Milojka Pantica,Sipke,Radomana,Piksija i da ne nabrajam dalje, mog'o bi osam dana da pisem...
Usima bre da se pokrijete i pssssst.

vasa

pre 13 godina

A sta je bilo sa utakmicom protiv Spartaka? A ponisten gol Zvazde protiv OFK-a? Sudjenje penala Partizanu i Zvezdi u poslednjim minutama utakmica (poslednjih godina cesce Partizanu). Ko je postavio Pizona za selektora? Djenova? ...
(Dox, 19. maj 2011 18:52)

Na utakmici Spartak-Zvezda priznat gol Kaludjerovicu iz ofsajda... Na utakmici OFK-Zvezda nije priznat gol OFK-u iako je lopta presla liniju... Lukicu, jesi li mislio na to?

Bucko koji ne lazmisla

pre 13 godina

Da nije tužno bilo bi smešno.Ivica Ilijev je zaista u pubertetu(barem po ponašanju na terenu),a ni oni "dečačići" iz Vojvodine su pre neki dan skinuli pelene.Sramno je govoriti da je mladost onih na terenu odgovorna ,maltene,za sve što se desilo,jer svi iole pametni znaju da je događaje na terenu osmislio neko mnogo stariji i po godinama,a naročito po funkcijama u klubovima,FSS_u i nekim partijama.Aferim.

Bogdan

pre 13 godina

Grobar

Mane stvarno boli ovo prozivanje na nacionalnoj osnovi jer smo mi Beogradjani ocrnjeni kao da mrzimo Vojvodinu i Novi Sad. Imam puno drugara iz Novog Sada i Vojvodine i sramota me je sto se ovo dogodilo pogotovo sto znam da to nije misljenje Beogradjana. Dozvolili smo da grupica tih nazovi navijaca (svi znamo da kad oni kazu da se peva svi pevaju i ne razmisljaju o tome sta pevaju) bace takvu ljagu i na Partizan i na Beograd. Vreme je da konacno nestanu sa stadiona jer je ovo vec preraslo u neku pripremu za neki novi rat po principu kad ne mozemo vise sa ovima koje stvarno svi mrzimo da nadjemo neke nove Takodje molim i Vojvodjane da i oni ne dozvole da i njih povede grupica ekstremista jer ako se ovako nastavi odosmo svi u tri lepe.

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

То значи да је Воши обећан куп следеће сезоне, Партизан по обичају узима титулу, а Лукић и његови пајтоси који су и замутили све ово, опет ће да извисе за трофеј па могу и даље да пишу саопштења и да дувају у фрулу : туту-руту-тутуру :-)

losmi

pre 13 godina

Pa hajde da se izmirimo i nikom nista,namestanje se nastavlja titula ostaje nama a vi da se napregnete protiv zvezde pa ce biti para... Hhahaha kakvo licemerje,svi se bune protiv saveza i sudija samo partizani cute,setimo se u kosarci sta je doktor vujosevic dule sve govorio sudijama u jadranskoj,evro i domacoj ligi i njegova saopstenja kako se partizan namerno sputava... Znaci kad sve ide na nasu ruku cutimo a kada je obrnuto raspali po jeziku...
Sve je jasno kao dan!!!!

Flynn

pre 13 godina

Znaci napujdaju navijace Partizana i Vose jedne na druge, a u sve to budu uvuceni i Zvezdasi od strane grobara (zbog poznatih kompleksa) i onda se za sat vremena u nekoj kafani funkcioneri "zaracenih" strana sve lepo dogovore, a mi ovce sto se svadjamo i nerviramo...

lukic vladan

pre 13 godina

" Voleli bismo da se naša dva kluba i iduće sezone nađu u finalu kupa jer smo dužni da ljubiteljima fudbala u Srbiji priredimo istinski spektakl koji će se pamtiti samo po lepom." znaci seli ste sa toletom svi lepo i dogovorili se,za sledecu sezonu,pa vi ste u finalu sigurno,samo tad verovatno vojvodina osvaja kup,cisto da im vratite PS. sudice veselinovic verovetno

mi koji pratimo srpski fudbal smo budale

pre 13 godina

Ne znam zasto sam uopste i pomislio da ce ovi iz Vojvodine ovaj put da teraju do kraja,svi argumenti su bili u njihovim rukama,sportska javnost takodje...ali po ko zna koji put u ovoj nakaradi od drzave desava se vrlo cudan rasplet...

GrobaR

pre 13 godina

E pa nećete me preteći po broju saopštenja,ja već spremam svoje saopštenje na ovo saopštenje.
(Vladan Lukić, 19. maj 2011 17:34)
Ajde samo mi objasni kakve veze Lukic, Zvezda ili bilo sta sto je povezano Zvezdom ima veze sa ovim saopstenjem
Mislim da samo jos jednom pokazujete koliko ste optereceni nama
(Mailman, 19. maj 2011 20:47)

Brate sta ces na nasim vestima, jos citas komentare i pricas o opterecenosti. Covek se nasalio a ti bezglavo branis svog predesednika koji inace nema prvenstvenu pobedu u derbiju a jedini gol koji je Zvezda postigla je auto gol naseg igraca.

Ovo saopstenje jedino prihvatam ako uprava Vojvodine javno prizna da je bilo gresaka na obe strane i da je Partizan zasluzeno osvojio kup, sve ostalo je iz supljeg u prazno

nemoj se ljutis

pre 13 godina

Jesam veliki navijac Partizana ali ovaj potez nase uprave je nista drugo do teska sramota i udarac na nas ponos i dostojanstvo posle svih izrecenih lazi,uvreda,ponizavanja itd. od strane Vojvodine.Pa samo pre koji dan je na sajtu Vojvodine stajalo "nogometni klub Partizan" i sada kao nikom nista.Zar je danas sve postalo stvar iskljucivo licnih interesa? Djuricu napolje iz Partizana!
(Papirna Maramica, 19. maj 2011 17:50)

Nogomet je staroslovenska rec, znaci koliko srpska toliko i hrvatska!

Mailman

pre 13 godina

E pa nećete me preteći po broju saopštenja,ja već spremam svoje saopštenje na ovo saopštenje.
(Vladan Lukić, 19. maj 2011 17:34)
Ajde samo mi objasni kakve veze Lukic, Zvezda ili bilo sta sto je povezano Zvezdom ima veze sa ovim saopstenjem
Mislim da samo jos jednom pokazujete koliko ste optereceni nama

izdaja

pre 13 godina

Da mi je znati sta ste se dogovorili?

Vreme ce pokazati....

Bato ako si dogovorio novu utakmicu sve ti je oprosteno, a ako si s njima us'o u kolo mi ga necemo igrati!

ultrasrbin

pre 13 godina

Lepo je sto su se pomirili. Ali to ne oslobadja FSS odgovornosti i moralne obaveze da kompletan sastav podnese ostavku. Ne oslobadja odgovornosti sudije za katastrofalno sudjenje. Ne oslobadja igrace Vojvodine kazne za napustanje utakmice i kasnjenja na pocetku. I najzad, najbitnije, ne oslobadja organizatore i nalogodavce. A sta je bilo sa utakmicom protiv Spartaka? A ponisten gol Zvazde protiv OFK-a? Sudjenje penala Partizanu i Zvezdi u poslednjim minutama utakmica (poslednjih godina cesce Partizanu). Ko je postavio Pizona za selektora? Djenova? ...
(Dox, 19. maj 2011 18:52)

voleo bih kada bi mi objasnio kojih to godina. uzmi prvo proveri statistiku pa onda pricaj kome se inace svira vise penala,a pogotovu u poslednjim minutima.

Son_of_a_gun

pre 13 godina

Prvo ja malo pljucnem tebe, pa ti malo pljucneš mene, onda se pospemo pepelom i glumimo šuntavilo. Jel ovo neki novi reality show?

Otrov

pre 13 godina

nogomet teško da je staroslovenska reč jer u doba kada se koristio taj jezik, ni ideja fudbala nije postojala. nogomet je srpska reč koja se koristila krajem devetnaestog veka, dok nije iz puke mode opšteprihvaćena reč "futbal". nemo se ti ljutiš

Vladimir LDP

pre 13 godina

Haha, koja instruirana izjava, boli bre koga sta tu pise, znamo svi sta ko misli i to ce i dalje da traje jer to nema veze samo sa fudbalom. Ovako sturim izjavama kojim se problemi zabasuruju umesto da se resavaju definitino se nista ne postize osim sto se problemi prolongiraju i dodatlno podsticu. Ne moze se nista resiti blebetanjem i filozofiranjem, to je pasivno stanje a znamo da jedino u aktivnom problemi mogu da budu reseni. Zato umesto politicki instruisanih izjava oba kluba (politicki instruisanih znaci pod prisilom vlasti - ne mora samo ove najvise moze i na lokalu), neka ispitaju kakvo je bilo sudjenje, dal' je bio neki slucajan propust ili ih je bilo vise - sistematski - sto bi ukazivalo na neregularnost i da se mec ponovi sa neutralnim sudijom iz inostranstva jer ocigledno je da ce Srbijanci uvek suditi protiv Vojvodine i obratno. Jednostvno govoreci, ovim problem nije resen vec je samo zabasuren i ceka se da ponovo iskoci (a videcemo jos kako i gde). Toliko o tome.

Inace vatreni sam navijac Vojvodine i mislim da je postupak fudbalera tog kluba najobicnija posledica sveg sra*ja koja svakodnevno gledamo u domacem fudbalu, i tu se problem ne resava nego se nalazi gde je uzrok, a on defnitivno lezi u sprezi politicara sa fudbalskim savezom i klubovima, pre svega rukovodstvima Zvezde i Partizana, jer to je izvor sveg namestanja i podvaljivanja, a Vojvodina posto nije u tom kolu moze samo sa strane da gleda i odlucuje se na ovakve postupke u nedostatku bilo kakve mogucnosti da ispravi tu nepravdu koja se ponavlja vec decenijama unazad prema ovom klubu. Mislim da to mora da se rascisti inace ce ovakvi ekscesi biti sve cesci, a fudbal ce da nam izgubi i ovo malo kredibiliteta koje ima (ako ga uopste vise i ima). Uskoro ce poceti nakon svakog diskutabilno dosudjenog penala da se napustaju mecevi i prekidaju utakmice, ali to nije krivica onoga ko prekine utakmicu i ode, vec onoga ko je svojim mutljevinama doprineo da se stvori takva slika i osecaj (a verovatno opravdano) da se u domace sudjenje ne moze imati nimalo poverenja. Ja ga licno nemam ni 2% jer isuvise je koincidencija svake sezone, poklapaju se rezultati prakticno idealno kako kome treba, imam osecaj kao da se jos pre nego sto pocne sezona odluci ko ce biti prvak, a taj osecaj siguran sam da ima jako puno ljudi, i sam toliko broj ljudi ukazuje da u tom fudbalu i nacinu njegovog organizovanja nesto debelo ne stima, i to mora da se menja.

Partizan u srcu

pre 13 godina

Jesam veliki navijac Partizana ali ovaj potez nase uprave je nista drugo do teska sramota i udarac na nas ponos i dostojanstvo posle svih izrecenih lazi,uvreda,ponizavanja itd. od strane Vojvodine.Pa samo pre koji dan je na sajtu Vojvodine stajalo "nogometni klub Partizan" i sada kao nikom nista.Zar je danas sve postalo stvar iskljucivo licnih interesa? Djuricu napolje iz Partizana!
(Papirna Maramica, 19. maj 2011 17:50)

Potpuno se slazem sa tobom, ne treba se pomiriti sa vojvodinom dok svi ne odgovaraju za lazi i klevete izrecene poslednjih dana.
SVE U ZATVOR

Душан

pre 13 godina

Једноставно - Толе је рекао Бати да ћути и не диже фрку, па их неће казнити (а казнили би их жестоко, по правилнику)... Бата је схватио да против ових не може, па је изабрао мање зло, а то је ово помирење...

Dox

pre 13 godina

Lepo je sto su se pomirili. Ali to ne oslobadja FSS odgovornosti i moralne obaveze da kompletan sastav podnese ostavku. Ne oslobadja odgovornosti sudije za katastrofalno sudjenje. Ne oslobadja igrace Vojvodine kazne za napustanje utakmice i kasnjenja na pocetku. I najzad, najbitnije, ne oslobadja organizatore i nalogodavce. A sta je bilo sa utakmicom protiv Spartaka? A ponisten gol Zvazde protiv OFK-a? Sudjenje penala Partizanu i Zvezdi u poslednjim minutama utakmica (poslednjih godina cesce Partizanu). Ko je postavio Pizona za selektora? Djenova? ...

smeca va

pre 13 godina

Ne smeta mi ako i svakom normalnom coveku vase pomirenje i pomilovanja...ali mi i te kako smeta sto niko ne pominje onog jadnog sudiju Veselinovica koji je ceo svoj zivot posvetio sudjenju i jedan je od postenijih ljudi u toj organizaciji...Sta sad???On je za sve kriv...Sram vas bilo ako tako bude...

vlada 016

pre 13 godina

Ne mogu da verujem!!!!!!!!Boli me uvo i za Partizan i Vojvodinu , kao i za Crvenu zvezdu , ali zalim sto se sva ova prasina koja se digla nece iskoristiti da dodje do korenitih promena u fudbalskom savezu (o kojima prica i Savo Milosevic) . Vidim da se u Srbiji problemi ne resavaju nego guraju pod tepih (sto bi pokojni premijer Djindjic rekao : "U SVAKOJ ZEMLJI IMA KOROVA SAMO SE U SRBIJI KOROV ZALIVA") a vrlo verovatno da je to tako zbog intresa svih aktera ove afere namestanja (pretpostavljam finansijskih ): )

Dragan

pre 13 godina

Ovako sročeno zajedničko saopštenje ide u korist samo jednog kluba, Partizana, i predstavlja davanje legitimiteta od strane Vojvodine svim onim nečasnim stvarima koje je cela Srbija mogla da vidi 11.maja. Ne znam zašto je Vojvodina ovo uradila, ali je jasno da u Partizanu žele da i dalje budu protežirani i da drugi o tome ćute.

Resenje

pre 13 godina

imam osecaj kao da se jos pre nego sto pocne sezona odluci ko ce biti prvak, a taj osecaj siguran sam da ima jako puno ljudi, i sam toliko broj ljudi ukazuje da u tom fudbalu i nacinu njegovog organizovanja nesto debelo ne stima, i to mora da se menja.
(Vladimir LDP, 19. maj 2011 19:45)

Najbolje da se ukine prvenstvo, pa ovakvi "vatreni navijaci" kao sto si ti da zasucu rukave pa da rade nesto pametno umesto sto bistre klupsku politiku po stadionu. Ionako nam fudbal sluzi samo za pranje para, ne zna se ko ima vise putera na glavi, pocevsi od Vojvodine ...

More marsh svi,isti ste bre oloshi!

pre 13 godina

I onda neko pokrece kampanju "Negledaj fudbal iz fotelej,dodji na stadion"?! Gledajte ga vi koji imate interes,pa nismo ni mi vise toliko glupi.Ima i drugih sportova na kraju krajeva...

Homer

pre 13 godina

Firmaši da li ste im oprostili i pesme koje su vam pevali?
Vrlo simpatično,eto nam nove koalicije.Vratite gradu Novom Sadu pehar koji ste dobili za osvojen kup......
I pozdravite batu i batinog batu Toleta

ni ti se ne ljuti

pre 13 godina

@nemoj se ljutis

Pošto vidim da si veliki stručnjak za staroslovenski, bil mi rekao kako se na Staroslovenskom jeziku kaže "kompjuter"? Mislim, ako su imali reč za fudbal što da nemaju i za kompjuter.

Nemanja

pre 13 godina

Čestitam na fer i sportskom epilogu svega što je pratilo finale kupa.
Ovo je lep primer kako naš fudbal može da napreduje.
Podrška.

Tika

pre 13 godina

Moj stav po ovom pitanju nije opterećen klubaškim razmišljanjem. Sasvim je jasno da su našim ljudima iz fudbala Platini i Blater, uz sve one kurtoazne osmehe i dobijenu podršku, nalupali šamare i udarili poslednju opomenu. Ne verujem u ovakvo saopštenje, koje je napisano, kao da im se posle onoliko blaćenja javio u snu sveti Haralampije i izgladio stvar.Sad je sve odjednom dobro da bolje ne može biti. Nije nego!

Radovan

pre 13 godina

Једноставно - Толе је рекао Бати да ћути и не диже фрку, па их неће казнити (а казнили би их жестоко, по правилнику)... Бата је схватио да против ових не може, па је изабрао мање зло, а то је ово помирење...
(Душан, 19. maj 2011 22:52)

Jadni Bata. Celog zivota je posteno radio i izlagao se opasnosti da ga uhvate i osude na robiju, i na kraju je morao da bira manje Zlo.

goran

pre 13 godina

Na nasu stetu u nihovu korist!Bez pardona neka se sazna istina ko je i kako namestio kup neka krivci izadju na videlo jer je ovako samo ostala sramota za nas fudbal,ko sad da ide na stadione kad se utakmice namestaju po direktivi i gde je tu taj famozni ferplej !!!!!!!!

άρχων Τριβαλλούς

pre 13 godina

...напокон и то да доживим.
п.с. вечити дерби већ дуже време не гледам због лоше енергије која га
п(р)ати.

rtič

pre 13 godina

Ponela ih je igra. Prošle g. je saradnja bila dobra, tri boda u NS za pobedu Voše u Polufinalu Kupa u sred BG. Ipak stvari dođu na svoje mesto.

pih

pre 13 godina

Ja mislim da je Vosa ostecena u finalu kupa to stoji...ali nisu trebali da se onako ponasaju i salju losu sliku u svet!!!
(Stevovic Aleksandar, 20. maj 2011 02:22)

Ne nego da otimate kad god stignete. I na utakmici u BG 16.04. sudjenje je bilo vrlo tendenciozno u korist Partizana. Nema veze sto je Vojvodina tu utakmicu dobila, propustena je prilika da se za zasluzene startove dobiju crveni kartoni (krstajic i scepovic i dr.)Onda se u finalu kupa ne bi tako ponasali. Ocigledno je to bilo nedovoljno da se pobedi Vojvodina, pa smo u finalu kupa videli kako se sudi.
Uzgred slika se salje u svet kad ne mozes pravdu da isteras u svojoj sopstvenoj drzavi. I sad sam siguran da je rukovodstvo vojvodine zestoko ucenjeno, a i ruku na srce podrska izostaje da se izguraju stvari na videlo i da istina pobedi. Verovatno zato sto i drugi imaju putera na glavi. Ali u ovakvoj filijala ligi ne mozes ni opstati drugacije.

Разум

pre 13 godina

Људи, побогу! Дајте мало мислите својом главом. Нама су најпотребнији МИР и СЛОГА! Заболе ме за фудбал ако ће он да уноси раздор међу нас. Ако је неко намештао - У ЗАТВОР! Оног Јовановића би требало оштро казнити, за пример, иако мислим да он не мисли оно што је певао. Следећи пут ће размишљати кад буде славио. Прави потез људи из управе оба клуба. Радујем се, јер је разум преовладао.

ironija

pre 13 godina

a kad ce pasti pomirenje partizana i zrinjskog, grobara i ultrasa? grobari im razorili pola mostara. Moglo bi pasti neko pomirenje ovde. Ironicar hehe

i vuk sit i pehar u vitrini

pre 13 godina

Ma dobro to, nego šta je sa Veselinovićem?

Čovek je dopustio kasapljenje i u finalu kupa i u prvenstvenom derbiju na JNA.

Od samog starta i jedne i druge utakmice se videlo da će biti ili težih povreda ili nekakvih incidenata.

Tovy

pre 13 godina

Neka se izvinjavaju koliko hoce,samo drakonske kazne mogu izvesti fudbal iz corsokaka.
PS: Pitati Margaret Tacer kako se to radi!
A to je da nas FS sam bez icijeg uticaja donese svima koji su pogresili po 5 godina ne izlaska u Evropu,pa cete videti posle toga kako se fudbal igra!

Vlada

pre 13 godina

Auuu, mora da je pala neka razmena kesha na relacili Butorovic - Partizan sa sa tokom novce u pravcu severa. Samo tako nasi sportki radnici znaju da spuste loptu i pocnu da rade u korist srpskog fudbala...

Kupi mi majko top!

pre 13 godina

Voleli bismo da se naša dva kluba i iduće sezone nađu u finalu kupa jer smo dužni da ljubiteljima fudbala u Srbiji priredimo istinski spektakl koji će se pamtiti samo po lepom...

Da li neko zna kakva je onomatopeja povraćanja?

iiijao!

pre 13 godina

...Posebno smo obavezni da štitimo ugled fudbalskog sporta koji je u Srbiji iz više razloga ozbiljno narušen...

Neka odgovori ministar policije, zašto je pred parlamentarne izbore 2007. obustavljena istraga protiv Bojana Radovanovića, "finansijera" BASK-a!

Čisto da bismo znali iz kojih razloga je "ugled fudbalskog sporta u Srbiji ozbiljno narušen".

Obraz đon - Šampion!

pre 13 godina

... Na utakmici OFK-Zvezda nije priznat gol OFK-u iako je lopta presla liniju... Lukicu, jesi li mislio na to?
(vasa, 19. maj 2011 23:23)

Alo, gledali smo utakmicu.
Bez obzira koliko puta neko nešto ponovi, ne vredi.
Takva laž ne prolazi.

Ala bi se šikecala...

pre 13 godina

"...Posebno smo obavezni da štitimo ugled fudbalskog sporta koji je u Srbiji iz više razloga ozbiljno narušen..."

Šta reći, a ne zaplakati od smeha?

P.S. Jadan od razoga: Ulazak BASK-a u Superligu!

zajednička aktivnost - "biznis" ne poznaje granice

pre 13 godina

"Spremni smo da zajednički učestvujemo u svim aktivnostima usmerenim na napredak srpskog fudbala."

Ovo-ono, Cile-Mile, tamos-vamos, idi-begaj, ...

Jedno

iz 2 u 1 će da reši sve nesuglasice.

luka

pre 13 godina

Taman kada pomislim srpska posla,pa stoga i ne cudim se preterano cinjenici da smo sa odlicnom ekipom i odlicnim trenerom na SP napravili nista i da je trener koji je preporodio reprezentaciju dobio otkaz zbog neresenog rezultata sa Slovencima,a Pizon ni kritiku ze poraz od Estonije i to kuci!Da je opet isti taj Pizon dobio otkaz u Zvezdi i to dok je bio 1.da je Piksi sa mesta pretsednika saveza zemenio mestom pretsednika kluba,sto je u svetu,verujem,nezabiljezeno!!Da nasi klubovi ispadaju od SLovana i Anartozisa,Petrzalki i sl.I taman kada pomislim kako je suludo pratiti sport u Srbiji,Nole i kosarkasi(reprezentacija i Partizan)mi promene misljenje!Mada,nepopravljiv sam,isiuvise volim fudbal a resenje je...dici ruke!!!

pera zdera

pre 13 godina

... Na utakmici OFK-Zvezda nije priznat gol OFK-u iako je lopta presla liniju... Lukicu, jesi li mislio na to?
(vasa, 19. maj 2011 23:23)

Alo, gledali smo utakmicu.
Bez obzira koliko puta neko nešto ponovi, ne vredi.
Takva laž ne prolazi.
(Obraz đon - Šampion!, 20. maj 2011 09:44)

A sto ne prokomentarisa Kaludjerovicev gol iz ofsajda u Subotici? Lukicu, Lukicu...

Jo

pre 13 godina

CCC Jadno...Cim se umesa vlast odma "mir mir mir niko nije kriv"
A i ovi iz Vojvodine su smesni..kazu "idu do kraja" smesno. neka vam pomirenje kada vas budu ponovo opljackali nemojte da kukate...
Tomislave lopovcino.

hersascha

pre 13 godina

To znaci da ce i dalje da se namestaju utakmice a na neki nacin su gospoda iz FSS ucenili ljude iz FK VOJVODINA da potpisu zajednicku izjavu.Sve ovo navodim iz jednog jedinog razloga a to je da se ovim putem ne zadovoljava pravda vec se daje podrska nastavku kradje od strane FSS u ime FK PARTIZAN

Nebojsa

pre 13 godina

Fuj, grozno! A najvise me nervirao ono o "mladosti igraca i trenera"! Koja bre mladost? Pa svi ti igraci imaju preko 20 godina, zar ne? Neki i preko 30.
Ja mislim da bi sada bilo primereno da se oba kluba kazne jos vise, zato sto nisu junacki sacekali zasluzene kazne, nego pokusavaju da se kukavicki provuku. Narocito to vazi za Partizan, koji nije naucio lekciju iz utakmice sa Zvezdom sta sme da se peva i kako se cuva dostojanstvo posle (nezasluzene) pobede.

Shone

pre 13 godina

Kakva kampanja ljudi iz FSS-a,i aktuelne vlasti,ko zna sta je Vosi Bati Kan-Kanu obecano,Daciceva direktiva odavde se oseca,znaci crva nije ni bilo...SRBIJOOO!

ULTRA MENTALITA

pre 13 godina

Ovo nije nikakvo zajednicko saopstenje,napisale Tolove sluzbe a klubovi samo telefonski odobrili,na Vosi je bio pritisak direkno od vlasti,u to sam ubedjen.

Vojvodina Novi Sad

pre 13 godina

Sad otvoreno pozivam "neprijatelje" Parzinovce i Delije da se skupimo zajedno, da se i mi pomirimo i uzmemo govnjive motke pa u savez!

Pa koga ovi pljuju u lice iz dana u dan? Jel oni misle da smo mi bas tolike mazge?

Milan

pre 13 godina

hahaha...eto sta biva kad se umesa politika!
Izdali ste Vojvodinu!
Sta bi sa pevanjem one pesmice na jugu, puj pike ne vazi?
Ako vi gospodo iz fk Vojvodine mozete da prgutate to s..., gradjani Vojvodine ne mogu!

losmi

pre 13 godina

Pa hajde da se izmirimo i nikom nista,namestanje se nastavlja titula ostaje nama a vi da se napregnete protiv zvezde pa ce biti para... Hhahaha kakvo licemerje,svi se bune protiv saveza i sudija samo partizani cute,setimo se u kosarci sta je doktor vujosevic dule sve govorio sudijama u jadranskoj,evro i domacoj ligi i njegova saopstenja kako se partizan namerno sputava... Znaci kad sve ide na nasu ruku cutimo a kada je obrnuto raspali po jeziku...
Sve je jasno kao dan!!!!

Bucko koji ne lazmisla

pre 13 godina

Da nije tužno bilo bi smešno.Ivica Ilijev je zaista u pubertetu(barem po ponašanju na terenu),a ni oni "dečačići" iz Vojvodine su pre neki dan skinuli pelene.Sramno je govoriti da je mladost onih na terenu odgovorna ,maltene,za sve što se desilo,jer svi iole pametni znaju da je događaje na terenu osmislio neko mnogo stariji i po godinama,a naročito po funkcijama u klubovima,FSS_u i nekim partijama.Aferim.

djole

pre 13 godina

To znaci da ce i dalje da se namestaju utakmice a na neki nacin su gospoda iz FSS ucenili ljude iz FK VOJVODINA da potpisu zajednicku izjavu.Sve ovo navodim iz jednog jedinog razloga a to je da se ovim putem ne zadovoljava pravda vec se daje podrska nastavku kradje od strane FSS u ime FK PARTIZAN
(hersascha, 19. maj 2011 17:22)

sve okrenete protiv Partizana. e to ti je vec kompleks. smiri se mali.

Mailman

pre 13 godina

E pa nećete me preteći po broju saopštenja,ja već spremam svoje saopštenje na ovo saopštenje.
(Vladan Lukić, 19. maj 2011 17:34)
Ajde samo mi objasni kakve veze Lukic, Zvezda ili bilo sta sto je povezano Zvezdom ima veze sa ovim saopstenjem
Mislim da samo jos jednom pokazujete koliko ste optereceni nama

mi koji pratimo srpski fudbal smo budale

pre 13 godina

Ne znam zasto sam uopste i pomislio da ce ovi iz Vojvodine ovaj put da teraju do kraja,svi argumenti su bili u njihovim rukama,sportska javnost takodje...ali po ko zna koji put u ovoj nakaradi od drzave desava se vrlo cudan rasplet...

Bucko koji ne lazmisla

pre 13 godina

Da nije tužno bilo bi smešno.Ivica Ilijev je zaista u pubertetu(barem po ponašanju na terenu),a ni oni "dečačići" iz Vojvodine su pre neki dan skinuli pelene.Sramno je govoriti da je mladost onih na terenu odgovorna ,maltene,za sve što se desilo,jer svi iole pametni znaju da je događaje na terenu osmislio neko mnogo stariji i po godinama,a naročito po funkcijama u klubovima,FSS_u i nekim partijama.Aferim.

Papirna Maramica

pre 13 godina

Jesam veliki navijac Partizana ali ovaj potez nase uprave je nista drugo do teska sramota i udarac na nas ponos i dostojanstvo posle svih izrecenih lazi,uvreda,ponizavanja itd. od strane Vojvodine.Pa samo pre koji dan je na sajtu Vojvodine stajalo "nogometni klub Partizan" i sada kao nikom nista.Zar je danas sve postalo stvar iskljucivo licnih interesa? Djuricu napolje iz Partizana!

TIGER

pre 13 godina

Prigustilo, a? :))
Pa sto sad junaci ne idete do kraja kad vam preti da vam skoro ceo tim dobije zabranu bavljenja fudbalom u narednih godinu dana? Pretili ste snimcima koje cete slati u UEFU, FIFU, Obami, Putinu... Sta sad bi?
Izgleda da ste i vi videli da niste bas toliko pokradeni i da vasa prica sve manje pije vodu, pa brze bolje daj da se izvinimo da ne ostanemo bez tima i prve lige... Pa poslusajte Lukica i nastavite do kraja, on bi to "sigurno uradio na vasem mestu"... Sad ste ga ostavili na cedilu pa ce izgelda on sam morati da povuce svoj tim sa neke utakmice, ako zeli takvu borbu, posto ocito da niko ne zeli da poturi ledja umesto njega ...
Mozda i to docekamo, osim ako ga vec na leto ovi Gaspromovci ne najure kao sto se prica po BG jer su neki kaparisali njegovo mesto dovodjenjem Gasproma u klub pa bi sad malo da sakupe kajmak, kao sto je svojevremeno bilo u vasem KK... Zivi bili pa videli, scenario ce se ponoviti na isti nacin, to i Lukic zna da su mu dani odbrojani pa na sve nacine pokusava da se opravda i objasni gde nestadose silni trofeji i kako je sada prece i lepse slaviti uspomenu na Bari, koji uzgred 90% posto vas nije ni osetilo...

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

То значи да је Воши обећан куп следеће сезоне, Партизан по обичају узима титулу, а Лукић и његови пајтоси који су и замутили све ово, опет ће да извисе за трофеј па могу и даље да пишу саопштења и да дувају у фрулу : туту-руту-тутуру :-)

Partizan u srcu

pre 13 godina

Jesam veliki navijac Partizana ali ovaj potez nase uprave je nista drugo do teska sramota i udarac na nas ponos i dostojanstvo posle svih izrecenih lazi,uvreda,ponizavanja itd. od strane Vojvodine.Pa samo pre koji dan je na sajtu Vojvodine stajalo "nogometni klub Partizan" i sada kao nikom nista.Zar je danas sve postalo stvar iskljucivo licnih interesa? Djuricu napolje iz Partizana!
(Papirna Maramica, 19. maj 2011 17:50)

Potpuno se slazem sa tobom, ne treba se pomiriti sa vojvodinom dok svi ne odgovaraju za lazi i klevete izrecene poslednjih dana.
SVE U ZATVOR

lukic vladan

pre 13 godina

" Voleli bismo da se naša dva kluba i iduće sezone nađu u finalu kupa jer smo dužni da ljubiteljima fudbala u Srbiji priredimo istinski spektakl koji će se pamtiti samo po lepom." znaci seli ste sa toletom svi lepo i dogovorili se,za sledecu sezonu,pa vi ste u finalu sigurno,samo tad verovatno vojvodina osvaja kup,cisto da im vratite PS. sudice veselinovic verovetno

vasa

pre 13 godina

A sta je bilo sa utakmicom protiv Spartaka? A ponisten gol Zvazde protiv OFK-a? Sudjenje penala Partizanu i Zvezdi u poslednjim minutama utakmica (poslednjih godina cesce Partizanu). Ko je postavio Pizona za selektora? Djenova? ...
(Dox, 19. maj 2011 18:52)

Na utakmici Spartak-Zvezda priznat gol Kaludjerovicu iz ofsajda... Na utakmici OFK-Zvezda nije priznat gol OFK-u iako je lopta presla liniju... Lukicu, jesi li mislio na to?

grobar-españa

pre 13 godina

Alo, Delije,sta penite k'o tecnost za pranje sudova?
Vi bre imate obraza da nekom nesto prebacujete i glumite postenje nakon 50 godina Miljanica,Glavine,Maksimovica,Sajbera,Milojka Pantica,Sipke,Radomana,Piksija i da ne nabrajam dalje, mog'o bi osam dana da pisem...
Usima bre da se pokrijete i pssssst.

Dejan

pre 13 godina

Pa da, vi se izmirili, i na kraju jedino je sudija kriv...

Da ste iole tolerantni i normalni kao sto se predstavljate, u kompletan tekst ubacili bi da se izvinjavate i sudiji Veselinovicu na milion uvredljivih reci izrecenih njemu i pomocnicima, da je i on covek i da moze da pogresi....

Covek je odsudio sve teske utakmice ove godine, pogresi jednu i treba mu glavu odrubiti...

Vladimir LDP

pre 13 godina

Haha, koja instruirana izjava, boli bre koga sta tu pise, znamo svi sta ko misli i to ce i dalje da traje jer to nema veze samo sa fudbalom. Ovako sturim izjavama kojim se problemi zabasuruju umesto da se resavaju definitino se nista ne postize osim sto se problemi prolongiraju i dodatlno podsticu. Ne moze se nista resiti blebetanjem i filozofiranjem, to je pasivno stanje a znamo da jedino u aktivnom problemi mogu da budu reseni. Zato umesto politicki instruisanih izjava oba kluba (politicki instruisanih znaci pod prisilom vlasti - ne mora samo ove najvise moze i na lokalu), neka ispitaju kakvo je bilo sudjenje, dal' je bio neki slucajan propust ili ih je bilo vise - sistematski - sto bi ukazivalo na neregularnost i da se mec ponovi sa neutralnim sudijom iz inostranstva jer ocigledno je da ce Srbijanci uvek suditi protiv Vojvodine i obratno. Jednostvno govoreci, ovim problem nije resen vec je samo zabasuren i ceka se da ponovo iskoci (a videcemo jos kako i gde). Toliko o tome.

Inace vatreni sam navijac Vojvodine i mislim da je postupak fudbalera tog kluba najobicnija posledica sveg sra*ja koja svakodnevno gledamo u domacem fudbalu, i tu se problem ne resava nego se nalazi gde je uzrok, a on defnitivno lezi u sprezi politicara sa fudbalskim savezom i klubovima, pre svega rukovodstvima Zvezde i Partizana, jer to je izvor sveg namestanja i podvaljivanja, a Vojvodina posto nije u tom kolu moze samo sa strane da gleda i odlucuje se na ovakve postupke u nedostatku bilo kakve mogucnosti da ispravi tu nepravdu koja se ponavlja vec decenijama unazad prema ovom klubu. Mislim da to mora da se rascisti inace ce ovakvi ekscesi biti sve cesci, a fudbal ce da nam izgubi i ovo malo kredibiliteta koje ima (ako ga uopste vise i ima). Uskoro ce poceti nakon svakog diskutabilno dosudjenog penala da se napustaju mecevi i prekidaju utakmice, ali to nije krivica onoga ko prekine utakmicu i ode, vec onoga ko je svojim mutljevinama doprineo da se stvori takva slika i osecaj (a verovatno opravdano) da se u domace sudjenje ne moze imati nimalo poverenja. Ja ga licno nemam ni 2% jer isuvise je koincidencija svake sezone, poklapaju se rezultati prakticno idealno kako kome treba, imam osecaj kao da se jos pre nego sto pocne sezona odluci ko ce biti prvak, a taj osecaj siguran sam da ima jako puno ljudi, i sam toliko broj ljudi ukazuje da u tom fudbalu i nacinu njegovog organizovanja nesto debelo ne stima, i to mora da se menja.

izdaja

pre 13 godina

Da mi je znati sta ste se dogovorili?

Vreme ce pokazati....

Bato ako si dogovorio novu utakmicu sve ti je oprosteno, a ako si s njima us'o u kolo mi ga necemo igrati!

nemoj se ljutis

pre 13 godina

Jesam veliki navijac Partizana ali ovaj potez nase uprave je nista drugo do teska sramota i udarac na nas ponos i dostojanstvo posle svih izrecenih lazi,uvreda,ponizavanja itd. od strane Vojvodine.Pa samo pre koji dan je na sajtu Vojvodine stajalo "nogometni klub Partizan" i sada kao nikom nista.Zar je danas sve postalo stvar iskljucivo licnih interesa? Djuricu napolje iz Partizana!
(Papirna Maramica, 19. maj 2011 17:50)

Nogomet je staroslovenska rec, znaci koliko srpska toliko i hrvatska!

goran

pre 13 godina

Na nasu stetu u nihovu korist!Bez pardona neka se sazna istina ko je i kako namestio kup neka krivci izadju na videlo jer je ovako samo ostala sramota za nas fudbal,ko sad da ide na stadione kad se utakmice namestaju po direktivi i gde je tu taj famozni ferplej !!!!!!!!

Vlada

pre 13 godina

Auuu, mora da je pala neka razmena kesha na relacili Butorovic - Partizan sa sa tokom novce u pravcu severa. Samo tako nasi sportki radnici znaju da spuste loptu i pocnu da rade u korist srpskog fudbala...

Dox

pre 13 godina

Lepo je sto su se pomirili. Ali to ne oslobadja FSS odgovornosti i moralne obaveze da kompletan sastav podnese ostavku. Ne oslobadja odgovornosti sudije za katastrofalno sudjenje. Ne oslobadja igrace Vojvodine kazne za napustanje utakmice i kasnjenja na pocetku. I najzad, najbitnije, ne oslobadja organizatore i nalogodavce. A sta je bilo sa utakmicom protiv Spartaka? A ponisten gol Zvazde protiv OFK-a? Sudjenje penala Partizanu i Zvezdi u poslednjim minutama utakmica (poslednjih godina cesce Partizanu). Ko je postavio Pizona za selektora? Djenova? ...

Homer

pre 13 godina

Firmaši da li ste im oprostili i pesme koje su vam pevali?
Vrlo simpatično,eto nam nove koalicije.Vratite gradu Novom Sadu pehar koji ste dobili za osvojen kup......
I pozdravite batu i batinog batu Toleta

Dragan

pre 13 godina

Ovako sročeno zajedničko saopštenje ide u korist samo jednog kluba, Partizana, i predstavlja davanje legitimiteta od strane Vojvodine svim onim nečasnim stvarima koje je cela Srbija mogla da vidi 11.maja. Ne znam zašto je Vojvodina ovo uradila, ali je jasno da u Partizanu žele da i dalje budu protežirani i da drugi o tome ćute.

pih

pre 13 godina

Ja mislim da je Vosa ostecena u finalu kupa to stoji...ali nisu trebali da se onako ponasaju i salju losu sliku u svet!!!
(Stevovic Aleksandar, 20. maj 2011 02:22)

Ne nego da otimate kad god stignete. I na utakmici u BG 16.04. sudjenje je bilo vrlo tendenciozno u korist Partizana. Nema veze sto je Vojvodina tu utakmicu dobila, propustena je prilika da se za zasluzene startove dobiju crveni kartoni (krstajic i scepovic i dr.)Onda se u finalu kupa ne bi tako ponasali. Ocigledno je to bilo nedovoljno da se pobedi Vojvodina, pa smo u finalu kupa videli kako se sudi.
Uzgred slika se salje u svet kad ne mozes pravdu da isteras u svojoj sopstvenoj drzavi. I sad sam siguran da je rukovodstvo vojvodine zestoko ucenjeno, a i ruku na srce podrska izostaje da se izguraju stvari na videlo i da istina pobedi. Verovatno zato sto i drugi imaju putera na glavi. Ali u ovakvoj filijala ligi ne mozes ni opstati drugacije.

GrobaR

pre 13 godina

E pa nećete me preteći po broju saopštenja,ja već spremam svoje saopštenje na ovo saopštenje.
(Vladan Lukić, 19. maj 2011 17:34)
Ajde samo mi objasni kakve veze Lukic, Zvezda ili bilo sta sto je povezano Zvezdom ima veze sa ovim saopstenjem
Mislim da samo jos jednom pokazujete koliko ste optereceni nama
(Mailman, 19. maj 2011 20:47)

Brate sta ces na nasim vestima, jos citas komentare i pricas o opterecenosti. Covek se nasalio a ti bezglavo branis svog predesednika koji inace nema prvenstvenu pobedu u derbiju a jedini gol koji je Zvezda postigla je auto gol naseg igraca.

Ovo saopstenje jedino prihvatam ako uprava Vojvodine javno prizna da je bilo gresaka na obe strane i da je Partizan zasluzeno osvojio kup, sve ostalo je iz supljeg u prazno

Душан

pre 13 godina

Једноставно - Толе је рекао Бати да ћути и не диже фрку, па их неће казнити (а казнили би их жестоко, по правилнику)... Бата је схватио да против ових не може, па је изабрао мање зло, а то је ово помирење...

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Tole im je dao ponudu koju nisu mogli da odbiju. Dogodine im puštamo kup i drugo mesto na tabeli a oni da uzmu bodove komšinici i da nam ne prave probleme na putu do pete tile. Jedna filijala više nije na odmet, naročito ako se preuzme od konkurencije.

Flynn

pre 13 godina

Znaci napujdaju navijace Partizana i Vose jedne na druge, a u sve to budu uvuceni i Zvezdasi od strane grobara (zbog poznatih kompleksa) i onda se za sat vremena u nekoj kafani funkcioneri "zaracenih" strana sve lepo dogovore, a mi ovce sto se svadjamo i nerviramo...

ironija

pre 13 godina

a kad ce pasti pomirenje partizana i zrinjskog, grobara i ultrasa? grobari im razorili pola mostara. Moglo bi pasti neko pomirenje ovde. Ironicar hehe

Разум

pre 13 godina

Људи, побогу! Дајте мало мислите својом главом. Нама су најпотребнији МИР и СЛОГА! Заболе ме за фудбал ако ће он да уноси раздор међу нас. Ако је неко намештао - У ЗАТВОР! Оног Јовановића би требало оштро казнити, за пример, иако мислим да он не мисли оно што је певао. Следећи пут ће размишљати кад буде славио. Прави потез људи из управе оба клуба. Радујем се, јер је разум преовладао.

Nemanja

pre 13 godina

Čestitam na fer i sportskom epilogu svega što je pratilo finale kupa.
Ovo je lep primer kako naš fudbal može da napreduje.
Podrška.

Bogdan

pre 13 godina

Grobar

Mane stvarno boli ovo prozivanje na nacionalnoj osnovi jer smo mi Beogradjani ocrnjeni kao da mrzimo Vojvodinu i Novi Sad. Imam puno drugara iz Novog Sada i Vojvodine i sramota me je sto se ovo dogodilo pogotovo sto znam da to nije misljenje Beogradjana. Dozvolili smo da grupica tih nazovi navijaca (svi znamo da kad oni kazu da se peva svi pevaju i ne razmisljaju o tome sta pevaju) bace takvu ljagu i na Partizan i na Beograd. Vreme je da konacno nestanu sa stadiona jer je ovo vec preraslo u neku pripremu za neki novi rat po principu kad ne mozemo vise sa ovima koje stvarno svi mrzimo da nadjemo neke nove Takodje molim i Vojvodjane da i oni ne dozvole da i njih povede grupica ekstremista jer ako se ovako nastavi odosmo svi u tri lepe.

ultrasrbin

pre 13 godina

Lepo je sto su se pomirili. Ali to ne oslobadja FSS odgovornosti i moralne obaveze da kompletan sastav podnese ostavku. Ne oslobadja odgovornosti sudije za katastrofalno sudjenje. Ne oslobadja igrace Vojvodine kazne za napustanje utakmice i kasnjenja na pocetku. I najzad, najbitnije, ne oslobadja organizatore i nalogodavce. A sta je bilo sa utakmicom protiv Spartaka? A ponisten gol Zvazde protiv OFK-a? Sudjenje penala Partizanu i Zvezdi u poslednjim minutama utakmica (poslednjih godina cesce Partizanu). Ko je postavio Pizona za selektora? Djenova? ...
(Dox, 19. maj 2011 18:52)

voleo bih kada bi mi objasnio kojih to godina. uzmi prvo proveri statistiku pa onda pricaj kome se inace svira vise penala,a pogotovu u poslednjim minutima.

Obraz đon - Šampion!

pre 13 godina

... Na utakmici OFK-Zvezda nije priznat gol OFK-u iako je lopta presla liniju... Lukicu, jesi li mislio na to?
(vasa, 19. maj 2011 23:23)

Alo, gledali smo utakmicu.
Bez obzira koliko puta neko nešto ponovi, ne vredi.
Takva laž ne prolazi.

Tika

pre 13 godina

Moj stav po ovom pitanju nije opterećen klubaškim razmišljanjem. Sasvim je jasno da su našim ljudima iz fudbala Platini i Blater, uz sve one kurtoazne osmehe i dobijenu podršku, nalupali šamare i udarili poslednju opomenu. Ne verujem u ovakvo saopštenje, koje je napisano, kao da im se posle onoliko blaćenja javio u snu sveti Haralampije i izgladio stvar.Sad je sve odjednom dobro da bolje ne može biti. Nije nego!

i vuk sit i pehar u vitrini

pre 13 godina

Ma dobro to, nego šta je sa Veselinovićem?

Čovek je dopustio kasapljenje i u finalu kupa i u prvenstvenom derbiju na JNA.

Od samog starta i jedne i druge utakmice se videlo da će biti ili težih povreda ili nekakvih incidenata.

More marsh svi,isti ste bre oloshi!

pre 13 godina

I onda neko pokrece kampanju "Negledaj fudbal iz fotelej,dodji na stadion"?! Gledajte ga vi koji imate interes,pa nismo ni mi vise toliko glupi.Ima i drugih sportova na kraju krajeva...

άρχων Τριβαλλούς

pre 13 godina

...напокон и то да доживим.
п.с. вечити дерби већ дуже време не гледам због лоше енергије која га
п(р)ати.

smeca va

pre 13 godina

Ne smeta mi ako i svakom normalnom coveku vase pomirenje i pomilovanja...ali mi i te kako smeta sto niko ne pominje onog jadnog sudiju Veselinovica koji je ceo svoj zivot posvetio sudjenju i jedan je od postenijih ljudi u toj organizaciji...Sta sad???On je za sve kriv...Sram vas bilo ako tako bude...

Son_of_a_gun

pre 13 godina

Prvo ja malo pljucnem tebe, pa ti malo pljucneš mene, onda se pospemo pepelom i glumimo šuntavilo. Jel ovo neki novi reality show?

rtič

pre 13 godina

Ponela ih je igra. Prošle g. je saradnja bila dobra, tri boda u NS za pobedu Voše u Polufinalu Kupa u sred BG. Ipak stvari dođu na svoje mesto.

Otrov

pre 13 godina

nogomet teško da je staroslovenska reč jer u doba kada se koristio taj jezik, ni ideja fudbala nije postojala. nogomet je srpska reč koja se koristila krajem devetnaestog veka, dok nije iz puke mode opšteprihvaćena reč "futbal". nemo se ti ljutiš

Resenje

pre 13 godina

imam osecaj kao da se jos pre nego sto pocne sezona odluci ko ce biti prvak, a taj osecaj siguran sam da ima jako puno ljudi, i sam toliko broj ljudi ukazuje da u tom fudbalu i nacinu njegovog organizovanja nesto debelo ne stima, i to mora da se menja.
(Vladimir LDP, 19. maj 2011 19:45)

Najbolje da se ukine prvenstvo, pa ovakvi "vatreni navijaci" kao sto si ti da zasucu rukave pa da rade nesto pametno umesto sto bistre klupsku politiku po stadionu. Ionako nam fudbal sluzi samo za pranje para, ne zna se ko ima vise putera na glavi, pocevsi od Vojvodine ...

Tovy

pre 13 godina

Neka se izvinjavaju koliko hoce,samo drakonske kazne mogu izvesti fudbal iz corsokaka.
PS: Pitati Margaret Tacer kako se to radi!
A to je da nas FS sam bez icijeg uticaja donese svima koji su pogresili po 5 godina ne izlaska u Evropu,pa cete videti posle toga kako se fudbal igra!

vlada 016

pre 13 godina

Ne mogu da verujem!!!!!!!!Boli me uvo i za Partizan i Vojvodinu , kao i za Crvenu zvezdu , ali zalim sto se sva ova prasina koja se digla nece iskoristiti da dodje do korenitih promena u fudbalskom savezu (o kojima prica i Savo Milosevic) . Vidim da se u Srbiji problemi ne resavaju nego guraju pod tepih (sto bi pokojni premijer Djindjic rekao : "U SVAKOJ ZEMLJI IMA KOROVA SAMO SE U SRBIJI KOROV ZALIVA") a vrlo verovatno da je to tako zbog intresa svih aktera ove afere namestanja (pretpostavljam finansijskih ): )

ni ti se ne ljuti

pre 13 godina

@nemoj se ljutis

Pošto vidim da si veliki stručnjak za staroslovenski, bil mi rekao kako se na Staroslovenskom jeziku kaže "kompjuter"? Mislim, ako su imali reč za fudbal što da nemaju i za kompjuter.

Radovan

pre 13 godina

Једноставно - Толе је рекао Бати да ћути и не диже фрку, па их неће казнити (а казнили би их жестоко, по правилнику)... Бата је схватио да против ових не може, па је изабрао мање зло, а то је ово помирење...
(Душан, 19. maj 2011 22:52)

Jadni Bata. Celog zivota je posteno radio i izlagao se opasnosti da ga uhvate i osude na robiju, i na kraju je morao da bira manje Zlo.

luka

pre 13 godina

Taman kada pomislim srpska posla,pa stoga i ne cudim se preterano cinjenici da smo sa odlicnom ekipom i odlicnim trenerom na SP napravili nista i da je trener koji je preporodio reprezentaciju dobio otkaz zbog neresenog rezultata sa Slovencima,a Pizon ni kritiku ze poraz od Estonije i to kuci!Da je opet isti taj Pizon dobio otkaz u Zvezdi i to dok je bio 1.da je Piksi sa mesta pretsednika saveza zemenio mestom pretsednika kluba,sto je u svetu,verujem,nezabiljezeno!!Da nasi klubovi ispadaju od SLovana i Anartozisa,Petrzalki i sl.I taman kada pomislim kako je suludo pratiti sport u Srbiji,Nole i kosarkasi(reprezentacija i Partizan)mi promene misljenje!Mada,nepopravljiv sam,isiuvise volim fudbal a resenje je...dici ruke!!!

zajednička aktivnost - "biznis" ne poznaje granice

pre 13 godina

"Spremni smo da zajednički učestvujemo u svim aktivnostima usmerenim na napredak srpskog fudbala."

Ovo-ono, Cile-Mile, tamos-vamos, idi-begaj, ...

Jedno

iz 2 u 1 će da reši sve nesuglasice.

Ala bi se šikecala...

pre 13 godina

"...Posebno smo obavezni da štitimo ugled fudbalskog sporta koji je u Srbiji iz više razloga ozbiljno narušen..."

Šta reći, a ne zaplakati od smeha?

P.S. Jadan od razoga: Ulazak BASK-a u Superligu!

Kupi mi majko top!

pre 13 godina

Voleli bismo da se naša dva kluba i iduće sezone nađu u finalu kupa jer smo dužni da ljubiteljima fudbala u Srbiji priredimo istinski spektakl koji će se pamtiti samo po lepom...

Da li neko zna kakva je onomatopeja povraćanja?

iiijao!

pre 13 godina

...Posebno smo obavezni da štitimo ugled fudbalskog sporta koji je u Srbiji iz više razloga ozbiljno narušen...

Neka odgovori ministar policije, zašto je pred parlamentarne izbore 2007. obustavljena istraga protiv Bojana Radovanovića, "finansijera" BASK-a!

Čisto da bismo znali iz kojih razloga je "ugled fudbalskog sporta u Srbiji ozbiljno narušen".

pera zdera

pre 13 godina

... Na utakmici OFK-Zvezda nije priznat gol OFK-u iako je lopta presla liniju... Lukicu, jesi li mislio na to?
(vasa, 19. maj 2011 23:23)

Alo, gledali smo utakmicu.
Bez obzira koliko puta neko nešto ponovi, ne vredi.
Takva laž ne prolazi.
(Obraz đon - Šampion!, 20. maj 2011 09:44)

A sto ne prokomentarisa Kaludjerovicev gol iz ofsajda u Subotici? Lukicu, Lukicu...