Fudbal 52

Četvrtak, 05.05.2011.

10:33

FK CZ: Radujko i Dulić novi članovi

Na redovnoj sednici Veća klupskog saveta FK Crvena zvezda koja je održana u sredu, izabrana su dva nova člana - Branko Radujko i Dr Oliver Dulić.

FK CZ: Radujko i Duliæ novi èlanovi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

McClane

pre 12 godina

hahaha jooooj majko mila...vladika grigorije i kompanija...sad ste puni para samo jos da izdrzite avgust u evropi i da pobedite partizan(u bilo kom sportu) evo dacemo vam fore u fudbalu 1 gol,u kosarci 30 poena,vaterpolo moze 5 golova i tako dalje verujem da ce se svi grobari sloziti.
puno vam srece sledece sezone!
(rambo, 5. maj 2011 20:43)
polako druze,ova vlast ima jos manje od godinu dana,taman ce i vama isteci cetvorogodisnji mandat koliko su oni tu.Sve ce doci na svoje,veruj mi,a tada cu drage volje da vas podsecam na vaseg voljenog predsednika Tadica!

rambo

pre 12 godina

hahaha jooooj majko mila...vladika grigorije i kompanija...sad ste puni para samo jos da izdrzite avgust u evropi i da pobedite partizan(u bilo kom sportu) evo dacemo vam fore u fudbalu 1 gol,u kosarci 30 poena,vaterpolo moze 5 golova i tako dalje verujem da ce se svi grobari sloziti.
puno vam srece sledece sezone!

misterX

pre 12 godina

"Ovo je neverovatno,kada se partizan u svim sportovima sponzorise to je super,cak i u sportovima gde su daleko iza zvezde(odbojka,rukomet)..."
(crni redstar, 5. maj 2011 12:43)

- Decace, mozes li da pobrojis TROFEJE OBA TIMA u navedenim sportovima, pa da se ponovo oglasis, bas da vidimo da li ces i onda reci "daleko iza" ???
PS
...ti nemas pojma !!!

Милош

pre 12 godina

Црни Редстар, Партизан је имао резултате, достојно предсрављао нашу државу у Ебропи, па добио спонзоре! А Звезда? Спашава Јадранску лигу и хрватску кошарку, па се једва избори за предзадње место;у рукомету ништа, у одбојци, ватерполу такођу; у фудбалу испада од шестопласираног словачког тима!!!

Ко је државни пројекат?!

BSK, Tirke

pre 12 godina

Od Krcna na ovamo ovako se samo nastavlja i ucvrscuje i neguje tradicija jednog od rezimskog kluba, ipak je od rezima i stvoren ovaj klub vestacki, sve je ovo samo posledica nesuocavanje sa tom ruznom prosloscu.

Milorad

pre 12 godina

Grigorije je I savetnik u vladi za energetiku(?) I clan uprave Zvezde a ponajmanje popina, osim kad treba da se uzmu pare za slave I krstenja.

Kriger

pre 12 godina

"... Planiramo da prvi pozitivni efekti biti vidljivi već tokom sledeće sezone ..."
Gde li sam ovo već video, čuo ili pročitao ...

les lionceaux

pre 12 godina

ajde više, dosadni ste s tom privatizacijom.. samo ponavljate kao papagaji, a nemate pojma šta to znači i kakva bi to propast bila za naš klub..
privatizacija nikako ne može biti dugoročno rješenje, čak ni u Engleskoj, a pogotovo kod nas gdje se u obzir treba uzeti podneblje, odnosno, kulturološko okružje i nasljeđe..
ima tu ogromna gomila negativnih stvari koje bi privatizacija donijela, ali važno je da su ljudi negdje čuli tu riječ pa ju sada bez razmišljanja ponavljaju..

ја

pre 12 godina

Пре двехиљадите године су говорили : кад ми дођемо на власт неће бити гомилања функција и политичари неће бити у спорту тј. спорт спортистима.

demo

pre 12 godina

Na osnovu kog obrazovanja, vjestina, znanja i doprinosa su gospoda kvalifikovana da uopste konkurisu za ovu vrstu upravljacke pozicije? JAVILI SE NA KONKURS I PROSLI:) MA SVE LEGALNO!!!

Goran

pre 12 godina

Pa Crveni i jesu uvek bili državni projekat ili tim zavisi kako je kome lakše da izgovori.Uvek su bili komunisti. Bogu hvala pa ne navijam za njih.

crni redstar

pre 12 godina

Ovo je neverovatno,kada se partizan u svim sportovima sponzorise to je super,cak i u sportovima gde su daleko iza zvezde(odbojka,rukomet i zenska kosarka)...zvezda u kosarci i rukometu nema da isplati igrace i tad je sve ok...zvezda se gasila u fudbalu,partizan se razgoropadio,palio nam svecu,gurao nas u raku,proglasio nas mrtvima,a drzava ga finansirala i tad je dobro bilo,a sada kad ZVEZDA na isti nacin uzima lovu to nije dobro,sad su vam puna usta grobari,zajedljivi ste i zli iako ste prvi vec 4 god. Na kraju cu samo reci da je jos uvek vlast crno bela u ogromnoj vecini,i da tole vedri i oblaci(kako kome) tako da uzivajte jos malo...do kraja godine!

Dragan BL

pre 12 godina

Opet će podobni da budu pokriće, kao da se nešto dobro radi. Pa će upumpati neku lovu a izvući dva-tri puta više. I ponovo će doći finansijska kriza, a sa njom i sve druge krize.
Nema šanse da napravimo nešto dok su po strani Džaja, Piksi, Pižon, i ostali sportisti a upravljaju svi navedeni koji nemaju JEDNU utakmicu u nogama.

GrobaR

pre 12 godina

Kukali su i kuknjavom su sve dobili, samo rezultata nema! A Partizan je pomoc dobijao samo rezultatima a nikad kuknjavom, samo neke osnovne stvari da se znaju i da se vidi osnovna razlika izmedju vas i nas!

robert dukanovic

pre 12 godina

Vladika? Nadjite mi jos jedan klub u kome je crkveni velikodostojnik usao u UO! Sve sami nestranacki ljudi! Mi jos zivimo u mentalnom socijalizmu, Tito, ipak, nije umro! Ceo Beograd vec dva meseca prica kako ce Telekom dati kintu, obecao Tadic, a da ga navijaci vise ne prozivaju. Sad cemo da vidimo sta ce se pevati. Prestao sam da idem na tekme kada ste pustili Arkana na sever, a od sada necu gledati ni na Tv-u. Eto, zato nema privatizacije kluba! Iskreno, vise bih voleo da nas kupe Arapi pa da igramo redovno LS, nego da se ova ekipa seta po lozi stadiona i da daje tudje pare i hvali se kako su veliki. Zvezda, tuzna prica. Izgubili smo identitet. Niti znamo ko smo ni sta smo.

tancredo

pre 12 godina

Au kakvi likovi, da se ispovraćaš...
Ali šta da se radi, kad su ovi s druge strane brda izvežbali želuce, moraćemo i mi bolje da varimo.
Mislim da smo ovo odradili iskusno. Zvezda je do sad politički balansirala, čekala, pa kad je videla šta ona dalabu uradi sa onim štrajkom glađu, postupila shodno realnosti da se ovaj postojeći sistem vlasti neće skoro promeniti ( koliko god da ne valja, očigledno nema nikog ozbiljnog u opoziciji ko bi ih bilo kako ugrozio... ). Zato smo obukli žuto - crvene dresove da bismo se oduprli nelojalnim pritiscima politički favorizovanih sportskih rivala. Odabran je ovaj lopov Dulić, jer valjda preko njega može da se kombinuje oko zemljišta, a Škundrić je neminovnost zbog Gazproma.
Čak su i Bota i mezimac mu Dačić svesni da im baš i ne ide u prilog makabizacija na račun u narodu duplo popularnije Zvezde i gotovo sam već sad siguran da će sledeće sezone ili par njih Zvezda uzimati titule, jer su ovo jasni znaci države da će to dozvoliti.
Svoje sportske rivale sa kojima se ovde često sukobljavam u komentarima ovoga puta molim da ovo ne shvate kao provokaciju, ovo NAŽALOST nije
sportska prozivka ( kamo sreće da je tako ), ovo je nažalost laka politička analiza nekih znakova koji u našem nesrećnom fudbalu više govore od snage sportskih kolektiva...

MilanC

pre 12 godina

Da li smo svi mi koji ne navijamo za Zvezdu ili Partizan, stranci u rođenoj zemlji? ... Jel nas neko predstavlja ili smo osuđeni na medijsko "istrebljenje"?

Milton

pre 12 godina

Dulić, čovek nadprirodnih moći. Po obrazovanju ortoped ali nije se tu zaustavio. Savladao je zaštitu životne sredine, recikliranje, kompjutersku tehniku, energetiku, stiže da se honorarno bavi ortopedijom a i u fudbal se razume. E da nam je više ovakvih transformersa.

Delija

pre 12 godina

Ala ima komentara od komsija ccc... Po meni dobra stvar jer nasa Zvezda do pre godinu dana nije imala nijednog jedinog sponzora a sada se sve firem 'biju' da udju sponzorski pult... Bice pojacanja ja se nadam da ce dovesti Volkova iz Serirfa znaci decko sve igra po levoj strani... Ninkovic je naravno zelja ali nerealna !!!

Mare

pre 12 godina

Jel Dulic dolazi kao novi lekar u klub? Da trci po terenu kada se povrede igraci? Ne vidim inace kako drugacije bi mogao da pomogne. U stvari, kad bolje razmislim, za Zvezdu je bolje da joj ni ne leci povredjene igrace...

dokle, bre?

pre 12 godina

Mi smo reakcija!
Grobari su sluge rezima!
Partizan je drzavni projekat!
mozda nam izmaknu neke titule ali lazemo sami sebe za medalju...

Pedja J7

pre 12 godina

Navijam za Zvezdu, ali od ovog Dulića se JEŽIM!

Čovek je ortoped, i umesto da sklapa slomljene noge i ruke, on je MINISTAR REGIONALNOG RAZVOJA I RUDARSTVA. Nego verovatno mu je tata sredio diplomu na faksu, pa pošto zna da veze nema, da ne sakati pacijente, postavio ga da bude nešto u vladi!

Nažalost, ovako mora, dok ne dođe PRIVATIZACIJA! I ovde partizan ima jače ljude, tu su Boris Tadić (koji peva pesme u Areni sa grobarima)i Dačić (koji je odavno poznat po proslavama sa sd partizan) i ima ih još dosta, ali pored ove dvojice nisu bitni.

Dzaja gospodin za ove

pre 12 godina

Navijam za Zvezdu odkad znam za sebe. Isao sam na sve Zvezdine utakmice od 6 godine sa dedom. Ovo vise nema veze sa tim. Lukic, Skundric, Radujko, Dulic, Grigorije pa to je sprdnja kakve ni u ovoj nasoj banana drzavi nema.

mobilizacija part V

pre 12 godina

Kaže ovako:Planiramo da prvi pozitivni efekti budu vidljivi SLEDEĆE SEZONE. Ne mogu da verujem da još uvek (godinama)pišu ista saopštenja a pojedinci im slepo veruju.

Zipo

pre 12 godina

Muka mi je! Sta ce nam politicari!? Ne treba mi ni titula ni drugo ni deseto mesto ako su oni potrebni da ih izbore. Ortoped ministar za ekonomiju i regionalni razvoj i jos ce da stigne da se bavi Zvezdom!? A sta je posao ovog vladike? Mozda da se pomoli Bogu da nas ne izbacuju neki Libereci i Slovani iz Evrope?!

Srdjan

pre 12 godina

Strasnoooo!!! Dokle bre vise???
PRIVATIZACIJA ODMAH!!!

U ovoj zemlji treba sve privatizovati, pa ce onda raditi sposobni, a ne politicki podobni klimaci glave!

Grobar

pre 12 godina

Toliko o tome ko je ''državni projekat''. Tri ministra- Dulić, Škundrić i Ćirić, plus direktor Telekoma Radujko (koji se najviše protivio prodaji Telekoma jer onda ne bi mogao da potpisuje ovakve ugovore). I naravno, priča se o megalomaniji, Evropi i sledećoj sezoni. Ne znam kako vam, dragi zvezdaši, ovaj scenario nije dosadio. Maj je najlepši mesec u godini, jer tad Partizan uzima trofeje, a vi menjate uprave i spremate sledeću sezonu. Živeo maj!

Milton

pre 12 godina

Dulić, čovek nadprirodnih moći. Po obrazovanju ortoped ali nije se tu zaustavio. Savladao je zaštitu životne sredine, recikliranje, kompjutersku tehniku, energetiku, stiže da se honorarno bavi ortopedijom a i u fudbal se razume. E da nam je više ovakvih transformersa.

Srdjan

pre 12 godina

Strasnoooo!!! Dokle bre vise???
PRIVATIZACIJA ODMAH!!!

U ovoj zemlji treba sve privatizovati, pa ce onda raditi sposobni, a ne politicki podobni klimaci glave!

Pedja J7

pre 12 godina

Navijam za Zvezdu, ali od ovog Dulića se JEŽIM!

Čovek je ortoped, i umesto da sklapa slomljene noge i ruke, on je MINISTAR REGIONALNOG RAZVOJA I RUDARSTVA. Nego verovatno mu je tata sredio diplomu na faksu, pa pošto zna da veze nema, da ne sakati pacijente, postavio ga da bude nešto u vladi!

Nažalost, ovako mora, dok ne dođe PRIVATIZACIJA! I ovde partizan ima jače ljude, tu su Boris Tadić (koji peva pesme u Areni sa grobarima)i Dačić (koji je odavno poznat po proslavama sa sd partizan) i ima ih još dosta, ali pored ove dvojice nisu bitni.

Grobar

pre 12 godina

Toliko o tome ko je ''državni projekat''. Tri ministra- Dulić, Škundrić i Ćirić, plus direktor Telekoma Radujko (koji se najviše protivio prodaji Telekoma jer onda ne bi mogao da potpisuje ovakve ugovore). I naravno, priča se o megalomaniji, Evropi i sledećoj sezoni. Ne znam kako vam, dragi zvezdaši, ovaj scenario nije dosadio. Maj je najlepši mesec u godini, jer tad Partizan uzima trofeje, a vi menjate uprave i spremate sledeću sezonu. Živeo maj!

dokle, bre?

pre 12 godina

Mi smo reakcija!
Grobari su sluge rezima!
Partizan je drzavni projekat!
mozda nam izmaknu neke titule ali lazemo sami sebe za medalju...

robert dukanovic

pre 12 godina

Vladika? Nadjite mi jos jedan klub u kome je crkveni velikodostojnik usao u UO! Sve sami nestranacki ljudi! Mi jos zivimo u mentalnom socijalizmu, Tito, ipak, nije umro! Ceo Beograd vec dva meseca prica kako ce Telekom dati kintu, obecao Tadic, a da ga navijaci vise ne prozivaju. Sad cemo da vidimo sta ce se pevati. Prestao sam da idem na tekme kada ste pustili Arkana na sever, a od sada necu gledati ni na Tv-u. Eto, zato nema privatizacije kluba! Iskreno, vise bih voleo da nas kupe Arapi pa da igramo redovno LS, nego da se ova ekipa seta po lozi stadiona i da daje tudje pare i hvali se kako su veliki. Zvezda, tuzna prica. Izgubili smo identitet. Niti znamo ko smo ni sta smo.

mobilizacija part V

pre 12 godina

Kaže ovako:Planiramo da prvi pozitivni efekti budu vidljivi SLEDEĆE SEZONE. Ne mogu da verujem da još uvek (godinama)pišu ista saopštenja a pojedinci im slepo veruju.

tancredo

pre 12 godina

Au kakvi likovi, da se ispovraćaš...
Ali šta da se radi, kad su ovi s druge strane brda izvežbali želuce, moraćemo i mi bolje da varimo.
Mislim da smo ovo odradili iskusno. Zvezda je do sad politički balansirala, čekala, pa kad je videla šta ona dalabu uradi sa onim štrajkom glađu, postupila shodno realnosti da se ovaj postojeći sistem vlasti neće skoro promeniti ( koliko god da ne valja, očigledno nema nikog ozbiljnog u opoziciji ko bi ih bilo kako ugrozio... ). Zato smo obukli žuto - crvene dresove da bismo se oduprli nelojalnim pritiscima politički favorizovanih sportskih rivala. Odabran je ovaj lopov Dulić, jer valjda preko njega može da se kombinuje oko zemljišta, a Škundrić je neminovnost zbog Gazproma.
Čak su i Bota i mezimac mu Dačić svesni da im baš i ne ide u prilog makabizacija na račun u narodu duplo popularnije Zvezde i gotovo sam već sad siguran da će sledeće sezone ili par njih Zvezda uzimati titule, jer su ovo jasni znaci države da će to dozvoliti.
Svoje sportske rivale sa kojima se ovde često sukobljavam u komentarima ovoga puta molim da ovo ne shvate kao provokaciju, ovo NAŽALOST nije
sportska prozivka ( kamo sreće da je tako ), ovo je nažalost laka politička analiza nekih znakova koji u našem nesrećnom fudbalu više govore od snage sportskih kolektiva...

crni redstar

pre 12 godina

Ovo je neverovatno,kada se partizan u svim sportovima sponzorise to je super,cak i u sportovima gde su daleko iza zvezde(odbojka,rukomet i zenska kosarka)...zvezda u kosarci i rukometu nema da isplati igrace i tad je sve ok...zvezda se gasila u fudbalu,partizan se razgoropadio,palio nam svecu,gurao nas u raku,proglasio nas mrtvima,a drzava ga finansirala i tad je dobro bilo,a sada kad ZVEZDA na isti nacin uzima lovu to nije dobro,sad su vam puna usta grobari,zajedljivi ste i zli iako ste prvi vec 4 god. Na kraju cu samo reci da je jos uvek vlast crno bela u ogromnoj vecini,i da tole vedri i oblaci(kako kome) tako da uzivajte jos malo...do kraja godine!

ја

pre 12 godina

Пре двехиљадите године су говорили : кад ми дођемо на власт неће бити гомилања функција и политичари неће бити у спорту тј. спорт спортистима.

Dragan BL

pre 12 godina

Opet će podobni da budu pokriće, kao da se nešto dobro radi. Pa će upumpati neku lovu a izvući dva-tri puta više. I ponovo će doći finansijska kriza, a sa njom i sve druge krize.
Nema šanse da napravimo nešto dok su po strani Džaja, Piksi, Pižon, i ostali sportisti a upravljaju svi navedeni koji nemaju JEDNU utakmicu u nogama.

Dzaja gospodin za ove

pre 12 godina

Navijam za Zvezdu odkad znam za sebe. Isao sam na sve Zvezdine utakmice od 6 godine sa dedom. Ovo vise nema veze sa tim. Lukic, Skundric, Radujko, Dulic, Grigorije pa to je sprdnja kakve ni u ovoj nasoj banana drzavi nema.

Kriger

pre 12 godina

"... Planiramo da prvi pozitivni efekti biti vidljivi već tokom sledeće sezone ..."
Gde li sam ovo već video, čuo ili pročitao ...

Goran

pre 12 godina

Pa Crveni i jesu uvek bili državni projekat ili tim zavisi kako je kome lakše da izgovori.Uvek su bili komunisti. Bogu hvala pa ne navijam za njih.

demo

pre 12 godina

Na osnovu kog obrazovanja, vjestina, znanja i doprinosa su gospoda kvalifikovana da uopste konkurisu za ovu vrstu upravljacke pozicije? JAVILI SE NA KONKURS I PROSLI:) MA SVE LEGALNO!!!

BSK, Tirke

pre 12 godina

Od Krcna na ovamo ovako se samo nastavlja i ucvrscuje i neguje tradicija jednog od rezimskog kluba, ipak je od rezima i stvoren ovaj klub vestacki, sve je ovo samo posledica nesuocavanje sa tom ruznom prosloscu.

GrobaR

pre 12 godina

Kukali su i kuknjavom su sve dobili, samo rezultata nema! A Partizan je pomoc dobijao samo rezultatima a nikad kuknjavom, samo neke osnovne stvari da se znaju i da se vidi osnovna razlika izmedju vas i nas!

Mare

pre 12 godina

Jel Dulic dolazi kao novi lekar u klub? Da trci po terenu kada se povrede igraci? Ne vidim inace kako drugacije bi mogao da pomogne. U stvari, kad bolje razmislim, za Zvezdu je bolje da joj ni ne leci povredjene igrace...

Milorad

pre 12 godina

Grigorije je I savetnik u vladi za energetiku(?) I clan uprave Zvezde a ponajmanje popina, osim kad treba da se uzmu pare za slave I krstenja.

Милош

pre 12 godina

Црни Редстар, Партизан је имао резултате, достојно предсрављао нашу државу у Ебропи, па добио спонзоре! А Звезда? Спашава Јадранску лигу и хрватску кошарку, па се једва избори за предзадње место;у рукомету ништа, у одбојци, ватерполу такођу; у фудбалу испада од шестопласираног словачког тима!!!

Ко је државни пројекат?!

Zipo

pre 12 godina

Muka mi je! Sta ce nam politicari!? Ne treba mi ni titula ni drugo ni deseto mesto ako su oni potrebni da ih izbore. Ortoped ministar za ekonomiju i regionalni razvoj i jos ce da stigne da se bavi Zvezdom!? A sta je posao ovog vladike? Mozda da se pomoli Bogu da nas ne izbacuju neki Libereci i Slovani iz Evrope?!

MilanC

pre 12 godina

Da li smo svi mi koji ne navijamo za Zvezdu ili Partizan, stranci u rođenoj zemlji? ... Jel nas neko predstavlja ili smo osuđeni na medijsko "istrebljenje"?

rambo

pre 12 godina

hahaha jooooj majko mila...vladika grigorije i kompanija...sad ste puni para samo jos da izdrzite avgust u evropi i da pobedite partizan(u bilo kom sportu) evo dacemo vam fore u fudbalu 1 gol,u kosarci 30 poena,vaterpolo moze 5 golova i tako dalje verujem da ce se svi grobari sloziti.
puno vam srece sledece sezone!

misterX

pre 12 godina

"Ovo je neverovatno,kada se partizan u svim sportovima sponzorise to je super,cak i u sportovima gde su daleko iza zvezde(odbojka,rukomet)..."
(crni redstar, 5. maj 2011 12:43)

- Decace, mozes li da pobrojis TROFEJE OBA TIMA u navedenim sportovima, pa da se ponovo oglasis, bas da vidimo da li ces i onda reci "daleko iza" ???
PS
...ti nemas pojma !!!

les lionceaux

pre 12 godina

ajde više, dosadni ste s tom privatizacijom.. samo ponavljate kao papagaji, a nemate pojma šta to znači i kakva bi to propast bila za naš klub..
privatizacija nikako ne može biti dugoročno rješenje, čak ni u Engleskoj, a pogotovo kod nas gdje se u obzir treba uzeti podneblje, odnosno, kulturološko okružje i nasljeđe..
ima tu ogromna gomila negativnih stvari koje bi privatizacija donijela, ali važno je da su ljudi negdje čuli tu riječ pa ju sada bez razmišljanja ponavljaju..

Delija

pre 12 godina

Ala ima komentara od komsija ccc... Po meni dobra stvar jer nasa Zvezda do pre godinu dana nije imala nijednog jedinog sponzora a sada se sve firem 'biju' da udju sponzorski pult... Bice pojacanja ja se nadam da ce dovesti Volkova iz Serirfa znaci decko sve igra po levoj strani... Ninkovic je naravno zelja ali nerealna !!!

McClane

pre 12 godina

hahaha jooooj majko mila...vladika grigorije i kompanija...sad ste puni para samo jos da izdrzite avgust u evropi i da pobedite partizan(u bilo kom sportu) evo dacemo vam fore u fudbalu 1 gol,u kosarci 30 poena,vaterpolo moze 5 golova i tako dalje verujem da ce se svi grobari sloziti.
puno vam srece sledece sezone!
(rambo, 5. maj 2011 20:43)
polako druze,ova vlast ima jos manje od godinu dana,taman ce i vama isteci cetvorogodisnji mandat koliko su oni tu.Sve ce doci na svoje,veruj mi,a tada cu drage volje da vas podsecam na vaseg voljenog predsednika Tadica!

crni redstar

pre 12 godina

Ovo je neverovatno,kada se partizan u svim sportovima sponzorise to je super,cak i u sportovima gde su daleko iza zvezde(odbojka,rukomet i zenska kosarka)...zvezda u kosarci i rukometu nema da isplati igrace i tad je sve ok...zvezda se gasila u fudbalu,partizan se razgoropadio,palio nam svecu,gurao nas u raku,proglasio nas mrtvima,a drzava ga finansirala i tad je dobro bilo,a sada kad ZVEZDA na isti nacin uzima lovu to nije dobro,sad su vam puna usta grobari,zajedljivi ste i zli iako ste prvi vec 4 god. Na kraju cu samo reci da je jos uvek vlast crno bela u ogromnoj vecini,i da tole vedri i oblaci(kako kome) tako da uzivajte jos malo...do kraja godine!

Grobar

pre 12 godina

Toliko o tome ko je ''državni projekat''. Tri ministra- Dulić, Škundrić i Ćirić, plus direktor Telekoma Radujko (koji se najviše protivio prodaji Telekoma jer onda ne bi mogao da potpisuje ovakve ugovore). I naravno, priča se o megalomaniji, Evropi i sledećoj sezoni. Ne znam kako vam, dragi zvezdaši, ovaj scenario nije dosadio. Maj je najlepši mesec u godini, jer tad Partizan uzima trofeje, a vi menjate uprave i spremate sledeću sezonu. Živeo maj!

robert dukanovic

pre 12 godina

Vladika? Nadjite mi jos jedan klub u kome je crkveni velikodostojnik usao u UO! Sve sami nestranacki ljudi! Mi jos zivimo u mentalnom socijalizmu, Tito, ipak, nije umro! Ceo Beograd vec dva meseca prica kako ce Telekom dati kintu, obecao Tadic, a da ga navijaci vise ne prozivaju. Sad cemo da vidimo sta ce se pevati. Prestao sam da idem na tekme kada ste pustili Arkana na sever, a od sada necu gledati ni na Tv-u. Eto, zato nema privatizacije kluba! Iskreno, vise bih voleo da nas kupe Arapi pa da igramo redovno LS, nego da se ova ekipa seta po lozi stadiona i da daje tudje pare i hvali se kako su veliki. Zvezda, tuzna prica. Izgubili smo identitet. Niti znamo ko smo ni sta smo.

tancredo

pre 12 godina

Au kakvi likovi, da se ispovraćaš...
Ali šta da se radi, kad su ovi s druge strane brda izvežbali želuce, moraćemo i mi bolje da varimo.
Mislim da smo ovo odradili iskusno. Zvezda je do sad politički balansirala, čekala, pa kad je videla šta ona dalabu uradi sa onim štrajkom glađu, postupila shodno realnosti da se ovaj postojeći sistem vlasti neće skoro promeniti ( koliko god da ne valja, očigledno nema nikog ozbiljnog u opoziciji ko bi ih bilo kako ugrozio... ). Zato smo obukli žuto - crvene dresove da bismo se oduprli nelojalnim pritiscima politički favorizovanih sportskih rivala. Odabran je ovaj lopov Dulić, jer valjda preko njega može da se kombinuje oko zemljišta, a Škundrić je neminovnost zbog Gazproma.
Čak su i Bota i mezimac mu Dačić svesni da im baš i ne ide u prilog makabizacija na račun u narodu duplo popularnije Zvezde i gotovo sam već sad siguran da će sledeće sezone ili par njih Zvezda uzimati titule, jer su ovo jasni znaci države da će to dozvoliti.
Svoje sportske rivale sa kojima se ovde često sukobljavam u komentarima ovoga puta molim da ovo ne shvate kao provokaciju, ovo NAŽALOST nije
sportska prozivka ( kamo sreće da je tako ), ovo je nažalost laka politička analiza nekih znakova koji u našem nesrećnom fudbalu više govore od snage sportskih kolektiva...

dokle, bre?

pre 12 godina

Mi smo reakcija!
Grobari su sluge rezima!
Partizan je drzavni projekat!
mozda nam izmaknu neke titule ali lazemo sami sebe za medalju...

les lionceaux

pre 12 godina

ajde više, dosadni ste s tom privatizacijom.. samo ponavljate kao papagaji, a nemate pojma šta to znači i kakva bi to propast bila za naš klub..
privatizacija nikako ne može biti dugoročno rješenje, čak ni u Engleskoj, a pogotovo kod nas gdje se u obzir treba uzeti podneblje, odnosno, kulturološko okružje i nasljeđe..
ima tu ogromna gomila negativnih stvari koje bi privatizacija donijela, ali važno je da su ljudi negdje čuli tu riječ pa ju sada bez razmišljanja ponavljaju..

Delija

pre 12 godina

Ala ima komentara od komsija ccc... Po meni dobra stvar jer nasa Zvezda do pre godinu dana nije imala nijednog jedinog sponzora a sada se sve firem 'biju' da udju sponzorski pult... Bice pojacanja ja se nadam da ce dovesti Volkova iz Serirfa znaci decko sve igra po levoj strani... Ninkovic je naravno zelja ali nerealna !!!

Pedja J7

pre 12 godina

Navijam za Zvezdu, ali od ovog Dulića se JEŽIM!

Čovek je ortoped, i umesto da sklapa slomljene noge i ruke, on je MINISTAR REGIONALNOG RAZVOJA I RUDARSTVA. Nego verovatno mu je tata sredio diplomu na faksu, pa pošto zna da veze nema, da ne sakati pacijente, postavio ga da bude nešto u vladi!

Nažalost, ovako mora, dok ne dođe PRIVATIZACIJA! I ovde partizan ima jače ljude, tu su Boris Tadić (koji peva pesme u Areni sa grobarima)i Dačić (koji je odavno poznat po proslavama sa sd partizan) i ima ih još dosta, ali pored ove dvojice nisu bitni.

Srdjan

pre 12 godina

Strasnoooo!!! Dokle bre vise???
PRIVATIZACIJA ODMAH!!!

U ovoj zemlji treba sve privatizovati, pa ce onda raditi sposobni, a ne politicki podobni klimaci glave!

mobilizacija part V

pre 12 godina

Kaže ovako:Planiramo da prvi pozitivni efekti budu vidljivi SLEDEĆE SEZONE. Ne mogu da verujem da još uvek (godinama)pišu ista saopštenja a pojedinci im slepo veruju.

Dragan BL

pre 12 godina

Opet će podobni da budu pokriće, kao da se nešto dobro radi. Pa će upumpati neku lovu a izvući dva-tri puta više. I ponovo će doći finansijska kriza, a sa njom i sve druge krize.
Nema šanse da napravimo nešto dok su po strani Džaja, Piksi, Pižon, i ostali sportisti a upravljaju svi navedeni koji nemaju JEDNU utakmicu u nogama.

Милош

pre 12 godina

Црни Редстар, Партизан је имао резултате, достојно предсрављао нашу државу у Ебропи, па добио спонзоре! А Звезда? Спашава Јадранску лигу и хрватску кошарку, па се једва избори за предзадње место;у рукомету ништа, у одбојци, ватерполу такођу; у фудбалу испада од шестопласираног словачког тима!!!

Ко је државни пројекат?!

Goran

pre 12 godina

Pa Crveni i jesu uvek bili državni projekat ili tim zavisi kako je kome lakše da izgovori.Uvek su bili komunisti. Bogu hvala pa ne navijam za njih.

GrobaR

pre 12 godina

Kukali su i kuknjavom su sve dobili, samo rezultata nema! A Partizan je pomoc dobijao samo rezultatima a nikad kuknjavom, samo neke osnovne stvari da se znaju i da se vidi osnovna razlika izmedju vas i nas!

BSK, Tirke

pre 12 godina

Od Krcna na ovamo ovako se samo nastavlja i ucvrscuje i neguje tradicija jednog od rezimskog kluba, ipak je od rezima i stvoren ovaj klub vestacki, sve je ovo samo posledica nesuocavanje sa tom ruznom prosloscu.

rambo

pre 12 godina

hahaha jooooj majko mila...vladika grigorije i kompanija...sad ste puni para samo jos da izdrzite avgust u evropi i da pobedite partizan(u bilo kom sportu) evo dacemo vam fore u fudbalu 1 gol,u kosarci 30 poena,vaterpolo moze 5 golova i tako dalje verujem da ce se svi grobari sloziti.
puno vam srece sledece sezone!

ја

pre 12 godina

Пре двехиљадите године су говорили : кад ми дођемо на власт неће бити гомилања функција и политичари неће бити у спорту тј. спорт спортистима.

Kriger

pre 12 godina

"... Planiramo da prvi pozitivni efekti biti vidljivi već tokom sledeće sezone ..."
Gde li sam ovo već video, čuo ili pročitao ...

McClane

pre 12 godina

hahaha jooooj majko mila...vladika grigorije i kompanija...sad ste puni para samo jos da izdrzite avgust u evropi i da pobedite partizan(u bilo kom sportu) evo dacemo vam fore u fudbalu 1 gol,u kosarci 30 poena,vaterpolo moze 5 golova i tako dalje verujem da ce se svi grobari sloziti.
puno vam srece sledece sezone!
(rambo, 5. maj 2011 20:43)
polako druze,ova vlast ima jos manje od godinu dana,taman ce i vama isteci cetvorogodisnji mandat koliko su oni tu.Sve ce doci na svoje,veruj mi,a tada cu drage volje da vas podsecam na vaseg voljenog predsednika Tadica!

Milorad

pre 12 godina

Grigorije je I savetnik u vladi za energetiku(?) I clan uprave Zvezde a ponajmanje popina, osim kad treba da se uzmu pare za slave I krstenja.

misterX

pre 12 godina

"Ovo je neverovatno,kada se partizan u svim sportovima sponzorise to je super,cak i u sportovima gde su daleko iza zvezde(odbojka,rukomet)..."
(crni redstar, 5. maj 2011 12:43)

- Decace, mozes li da pobrojis TROFEJE OBA TIMA u navedenim sportovima, pa da se ponovo oglasis, bas da vidimo da li ces i onda reci "daleko iza" ???
PS
...ti nemas pojma !!!

MilanC

pre 12 godina

Da li smo svi mi koji ne navijamo za Zvezdu ili Partizan, stranci u rođenoj zemlji? ... Jel nas neko predstavlja ili smo osuđeni na medijsko "istrebljenje"?

Milton

pre 12 godina

Dulić, čovek nadprirodnih moći. Po obrazovanju ortoped ali nije se tu zaustavio. Savladao je zaštitu životne sredine, recikliranje, kompjutersku tehniku, energetiku, stiže da se honorarno bavi ortopedijom a i u fudbal se razume. E da nam je više ovakvih transformersa.

Zipo

pre 12 godina

Muka mi je! Sta ce nam politicari!? Ne treba mi ni titula ni drugo ni deseto mesto ako su oni potrebni da ih izbore. Ortoped ministar za ekonomiju i regionalni razvoj i jos ce da stigne da se bavi Zvezdom!? A sta je posao ovog vladike? Mozda da se pomoli Bogu da nas ne izbacuju neki Libereci i Slovani iz Evrope?!

Mare

pre 12 godina

Jel Dulic dolazi kao novi lekar u klub? Da trci po terenu kada se povrede igraci? Ne vidim inace kako drugacije bi mogao da pomogne. U stvari, kad bolje razmislim, za Zvezdu je bolje da joj ni ne leci povredjene igrace...

Dzaja gospodin za ove

pre 12 godina

Navijam za Zvezdu odkad znam za sebe. Isao sam na sve Zvezdine utakmice od 6 godine sa dedom. Ovo vise nema veze sa tim. Lukic, Skundric, Radujko, Dulic, Grigorije pa to je sprdnja kakve ni u ovoj nasoj banana drzavi nema.

demo

pre 12 godina

Na osnovu kog obrazovanja, vjestina, znanja i doprinosa su gospoda kvalifikovana da uopste konkurisu za ovu vrstu upravljacke pozicije? JAVILI SE NA KONKURS I PROSLI:) MA SVE LEGALNO!!!