Fudbal 240

Sreda, 27.04.2011.

20:48

LŠ: Barselona (Mesi) - Real 2:0

Real Madrid je na stadionu "Santjago Bernabeu"izgubio od Barselone sa 2:0 u prvoj utakmici drugog polufinala Lige šampiona

LŠ: Barselona (Mesi) - Real 2:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

240 Komentari

Sortiraj po:

mikely

pre 13 godina

Gledao sam sva cetiri el clasika ove godine,pokusacu da budem realan i da kazem da je barca najbojli tim na svijetu trenutno.Ona igra napadacki fudbal kakav svi volimo da gledamo.Razumijem da je taktika nesto najbitnije u danasnjem "modernom"fudbalu.Razumijem i to da se Murinjo bojao katastrofe kao u prvom el clasiku ove sezone na Nou Campu.Ali ne razumijem to da covjek nije smogao hrabrosti da izvede na teren barem jednog napadaca i da odigra barem malo ofazivnije,pa ipak su igrali u svojoj kuci,i igraju se dvije utakmice ne jedna,i kako on misli da prodje u finale bez i jednog postignutog gola.Vjarovatno je covjek mislio da odigra obadvije utakmice 0-0 i da pokusa na penale.Kako ga nije bilo sramota da gleda onu sinocnu kobalicu C.Ronalda od strane igraca Barce,dok ostali cekaju ispred svog sesnaesterca.Ne zamjeram igracima Reala oni samo igraju kako im se kaze,sprovode zamisao Murinja na terenu,koja se opet pokazala kao veoma uspjesna.Jedva cekam revans da vidim kako ce postaviti taktiku za stizanje rezultata,ili ce opet pokusati defanzivno da izbjegne blamazu.Jedini put kad je dopustio da se igra fudbal i da se ekipe nadigravaju popio je pet komada.Bravo Murinjo

xavier

pre 13 godina

Vise nego zasluzena pobjeda Barse, svako ko tvrdi drugacije nema pojma o fudbalu. Igra Reala u prvom poluvremenu je bila ravna katastrofi i svaki faul je bio na ivici zutog kartona. Iako start Pepea mozda nije bio za direktan crveni, sudija je mozda podlegao ukupnom utisku, jer je citava ekipa Reala igrala pregrubo.
Navijam za Man U. i prizeljkivao sam real u finalu, sa Barsom ce biti teze. Necu da kazem da nemamo sanse, ali...

Stefan

pre 13 godina

Pogledajte snimak Pepe ga nije ni pipnuo ovo sve govori!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE
Koja sramota, koji foliranti ovi iz Barselone!!!

Predrag

pre 13 godina

Recept za pobedu Barse:

Ekipa mora raspolagati tehnicki dobrim i atletski izuzetno spremnim igracima niskog rasta na sredini terena , i uz malo cvrscu duel igru (koja ne znaci kasapinski fudbal) moze dobiti Barsu lagano .
Naravno uslov svih uslova je da sudija ne svira svaki i najmanji kontakt nad ovim cirkuzantima , da ne deli protivnickom timu kartone bez potrebe , dakle da pusti malo cvrscu igru . . . I konacno da deli kartone cirkuzantima prilikom simuliranja
(vladda, 28. april 2011 08:41)

ALO PERES,
Ovog momka da zovneš umesto Murinja, i da mu kupiš ovakve igrače (npr: Ivana Adžića (podmladi ga), Bajra Župića (i njega podmladi).
Čovek je GENIJE!!! Kao da je učio posao od Milana Žive Živadinovića i Ilije Petka Petkovića. Oni da mu budu savetnici. A da!!! Nedostaje i Slobodan Sani Santrač. Čudo bi napravili!!!

P.S. Kaže se "POBEDA NAD BARSOM"

Vivimos por ti! Vence por nosotros!

pre 13 godina

Ovaj Aca stvarno treba da prenosi sahrane!!! Mislim kada je izvalio "Jedan igrač sa klupe Barselone, čini mi se DIEGO MILITO...."!!! Pa, on igra čovek u Interu... Ili kad je rekao: "I prolazi Pedro trojicu Realovih igrača... U stvari to je bio Villa" Možda bi čak i Strajnić bolje komentarisao utakmicu!

Zagreb!

pre 13 godina

DRAGO MI JE:
- što imam priliku gledati najboljeg nogometaša u povijesti (Messi)
- što imam priliku gledati najbolji klub u povijesti nogometa(Barcelona)
- što ni danas kad je brzina i snaga u nogometu došla do vrhunca ipak i dalje pobjeđuju nogometaši (fudbaleri)a ne kostolomci
- što je po tko zna koji put u povijesti nogometa poražena obrambena i destruktivna taktika
i da ponovim:
- sretan sam što postoji klub kakav je Barcelona
Inače, nisam navijač niti Barcelona, niti Reala!
Volim samo DINAMO!
Pozdrav svima koji vole nogomet(fudbal)!

OMB

pre 13 godina

Hahahaha, strasno, hahaha, najbolji komentar na svetu, ma i sama pomisao da bi Zvezda mogla da pobedi bilo koju postavu Barsa, ma da je i cela druga, hahaha o Boze!!!!

Inace, Adebajor rece kako je, zamisli, neverovatno sto dobijaju crveni karton u svakom od zadnja tri susreta sa Barsom. Bas je NEVEROVATNO, al malo sutra. Savet za Real Madrid i sve REALne ljude ovde - nije ni cudo za crvene kartone, ako furas takvu igru, budi spreman na posledice!

uefa barca-muz i zena

pre 13 godina

@malo realnije...
najrealnije bi bilo da je kasiljas dobio crveni zato sto se usudio da odbrani sut cavija u prvom poluvremenu, ili ronaldo zato sto se usudio da sutne na gol valdeza..

messiju fali vaspitanje

pre 13 godina

alo messi,pa kako tako da si nekulturan prema pazljivom domacinu. Znam da ti se omaklo i da sad se vadis ,kao "ja to slucajno,nisam hteo,mislio sam da niko ne gleda" itd,molim te sad u barceloni budi dobar domacin i nemoj da im das vise od dva-tri,ostacemo bez najskupljeg tima i najboljeg trenera na svetu,koji ima takve inovacije,da mu se svi divimo...

vladda

pre 13 godina

Koliko samo gluposti pojedinci lupetaju , vidoh i komentar da je Mesi genije i da je dao 50 i kusur golova ove sezone , pa bih pitao ako neko zna koliko je genije dao u Argentinskoj reprezentaciji??????

realovci sve znaju

pre 13 godina

Mesi preslab fizicki? Pa njega ne mozes da oboris na zemlju! Koliko on driblinga i duela izdrzi na nogama iako ga udaraju? Ne znam otkud to da on ima slb sut,ali dobro... Kada je sinoc ponizio odbranu Reala kod drugog gola niko ga nije "nahranio" loptom,vec je sam promesao njih nekoliko! Dao je bar nekoliko golova tako. Real sinoc nije simulirao? Ma ne uposte! Ako "Wlado" tako kaze... Uostalom,jedite se,sta da vam radim...

Djole

pre 13 godina

Prvo,Murinjo izvodi Real bez Adebajora,Benzeme,Kake i Iguaina(koji su sami dobili Valensiju). Znaci,bez klasicnog spica! Kukavicki! Tako kako je on vodio Real moze da se vodi Sevojno koje nema kvalitetne igrace,ali ono je sramota! Igras kod kuce i umesto da pokusas da das makar 1 gol on igra neku "sacekusu"! Muka mi je vise! Drugo,ne znam sta je to Real uradio Barsi sinoc i dok je Pepe bio u igri? Nista! Trece,ne mozes da ides otvorenim djonom na neciju nogu! Tako se lomi noga(da nije bilo kostobrana tako bi i bilo). Iako je Alves glumac. Marselu nije dao crveni kad je zgazio Pedra iako je vec imao zuti. Sta cemo sa tim? Sta cemo sa Di Marijinim simuliranjima faula? Ni za jedan nije dobio karton! Dalje,samo u Srbiji je dozvoljeno da onako pricas sa sudijom pola sata i da ga vredjas(pa i da ga grlis) i da ne dobijes nista! U EVROPI TOGA NEMA! Ides odmah na tribine! Karadzic je u studiju pokusao da objasni da je crveni za Pepea opravdan,ali neeeeeee,Srbi sa foruma se u sve bolje razumeju! Igra? Dovoljno je pogledati posed lopte,broj pasova i drugi Mesijev gol. Tu se najbolje vidi razlika izmedju 2 tima. Toliko.

vladda

pre 13 godina

Putujuci cirkus koji kada god krene lose dobija pomoc sudija . Nesumljivo su bolji od Reala , ali iritira njihova pokvarenost ,bezobraznost (setite se samo gola Mesija rukom, pa onda duela protiv Celsija i ,za ligu sampiona do tada nezapamcenu pomoc sudija) , izfolirani su , najveci simulanti u ligi sampiona ...za onakvu opsadu sudije posle starta Pepea su morali da budu kaznjeni sa nekoliko zutih kartona ...prilikom svakog malo jaceg starta padaju i kotrljaju se po travi kao da ih je teretni voz pregazio , ne govorim samo o ovoj utakmici nego uopste . . .

U toj ekipi u stvari najvise vrede Cavi i Inijesta , a ne Mesi kako svi govore, Mesijevo majstorstvo se najbolje vidi u Argentinskoj reprezentaciji gde trckara pored aut linije i gotovo da ne postoji na terenu zato sto nema ko da ga "hrani" loptama kao u Barseloni . Nema duel igru-preslab fizicki , nema skok igru , nema jak udarac,nema defanzivu , dribler jeste vrhunski ali to je usavrsio zahvaljujuci svom izuzetno niskom rastu iz koga crpe brzinu i eksplozivnost...

Sve u svemu , Barsa je jedan skupina malih igraca u veznom redu i spicu koji su bas zato i izuzetno brzi a uz to i tehnicki perfektni i nista sem toga . Kakvi vanzemaljci , madjionicari itd. pa videli smo juce da magija ne radi protiv 11 igraca , vec protiv 10 i manje...

Recept za pobedu Barse:

Ekipa mora raspolagati tehnicki dobrim i atletski izuzetno spremnim igracima niskog rasta na sredini terena , i uz malo cvrscu duel igru (koja ne znaci kasapinski fudbal) moze dobiti Barsu lagano .
Naravno uslov svih uslova je da sudija ne svira svaki i najmanji kontakt nad ovim cirkuzantima , da ne deli protivnickom timu kartone bez potrebe , dakle da pusti malo cvrscu igru . . . I konacno da deli kartone cirkuzantima prilikom simuliranja

Zvezdan

pre 13 godina

Steve O,kako bi trebalo da izgleda igra protiv ekipe koja se brani sa 11 igrača na svojoj polovini?Koliko brza igra misliš da bi pomogla protiv one igre koju je sinoć demonstrirao Real?
Svaka ekipa koja igra protiv Barse,a želi da ima rezultat,igra na potpuno isti način,defanzivno!Ko im se otvori,pršte kontre na sve strane,igra se ubrzava,pa govora o dosadnoj utakmici nema!Ako i dođe do finala između Menčestera i Barselone,nema sumnji da će i Ferguson igrati nešto slično Realu sinoć.Samo,Mančester je mnogo konkretnija ekipa u kontri od Reala,pa tu leži šansa za Engleze.

SrBiN

pre 13 godina

Cestitam ekipi Barselone na pobedi.U vezi kartona pitao bih gde su ti zuti za onakvo foliranje Busketsa,Pedra,Alvesa ???
Bolje da je sudio onaj celavi pa da se zna da Barselona pobedjuje.Sramno je sto UEFA protezira neke ekipe,i sramno je sto ubacuje mlade sudije da rade njihov prljavi posao.

Adam

pre 13 godina

70% vas ne poznaje pravila igre, blage veze sa fudbalom nema, a tu ste sa komentarima, vise zbog prepucavanja, samo vas gledam i posmatram, i mislim se dokle vise. . .

Duka

pre 13 godina

Danas sam na utakmici u zonskoj ligi gledao mnogo interensantniji fudbal, bilo je mnogo golova, dobro smo se zezali (navijaci) i bilo je neizvesno do poslednjeg minuta. A ovo veceras? za ovo nemam reci, ljudi igraju sah u fudbalu, ubijaju ono zbog cega volimo fudbal. Mozda bi ova dva trenera trebalo pustiti da igraju sah 3-4 dana da se malo izluftiraju a ne da nas muce.. Pozdrav :)

PimPong

pre 13 godina

Kao spanska reprezentacija, Barcelona pokusava da igra fudbal. I kao sto su Holandjani u finalu odigrali, Real se bacio na prljave trikove. Kao sto su ovi na B92 napisali, iskljucenje ima veze i sa svim grubim startovima napravljenim u prvih 60 i kusur minuta. Pa ne igra se tako! Tesko mi je da navijam za Mourinho-ve ekipe, s tim da podrzavam nase koji su igrali za njega ranije.

I na kraju, bice Barcelona - Manchester. Jedva cekam!

Vlada

pre 13 godina

@goran barsa
Toliko jednostavan i kratak(da ne kazem "prost")komentar,a dugo se nisam tako nasmejao citajuci komentare ovde.Svaka cast momce,ulepsao si mi ove sitne sate(zaista nisam ni malo cinican)!

sasa

pre 13 godina

Netko reče da je Barcelona imala 400 i nešto točnih dodavanja a Real 200, a da li je tko gledao da je od tih 400 točnih dodavanja više od 300 bilo na relaciji Pique, Puyol i Xavi i to debelo više od 300 dodavanja na Barceloninoj polovici. Tako dosadno može igrati samo Barcelona jer na svoju sreću imaju igrače koji su sjajni tehničari pa im ne možes uzeti lako loptu. Ali reći za taj nogomet da je nešto lijepo, 1000 dodavanja na svojoj polovici, bez driblinga, bez lijepih akcija (sa izuzetkom Messija), bez šuteva izvana, sa glumatanjem i pritiskom na suca na svim utakmicama, to nije lijep nogomet.

I joše jedna stvar. Gledam nogomet stvarno već od djetinjstva i nevezano što sam navijač Reala. Ja onoliko kukanja, simuliranja, prigovora u svom životu nisam vidio. Pa koji su to izprdci od ljudi neki od igrača Barcelone to je nevjerovatno. Gledam svaki vikend španjolsku ligu na tv-u i baš stalno čim ih se takne odmah se bace na pod kao da im je noga pukla a za minutu eto ih opet lete po terenu. Totalni užas, kako ih nije sram. Svi to u Barceloninom timu rade osim Messija, Xavi pola utakmice hoda za sucem i kvokodače mu ko kokoš na uho stalno. Ako im to treba da budu najbolji, ako mogu samo pobjeđivati jako momčadi sa igračem više onda jadno, mene bi bilo sram da za njih navijam. Da me se krivo ne shvati, sram me je i kako je Real odigrao jer navijam za njih, ali sram bi me bilo i da za Barcu navijam.

Vlada

pre 13 godina

Samo zelim da napisem svoj komentar bez apsolutna ikakve zelje za prepucavanjem i likovanjem.Stvari(iz mog navijackog ugla)stoje ovako-mnogo volim Barsu,mnogo ne volim Real,mnogo simpatisem Barsinu igru,a mnogo ne simpatisem Realovu,mnogo gotivim Pepa,a mnogo ne gotivim Zozea itd.,ali moram da konstatujem svoje(najobjektivnije moguce)misljenje da je crveni karton Pepeu APSOLUTNO PRESTROG!Pokusavam da sve uzmem u obzir kada govorim tako nesto-i tezinu faula(uzimajuci u obzir i ranije takve i slice situacije),i znacaj utakmice,i mnogo crvenih kartona dodeljenih Realu(i "Murinjovim" ekipama protiv Barse,od kojih su i neki bili opravdani,a neki i nisu uticali na rezultat),i pritisak na sudije, i glumu igraca itd.Mislim da je sudija ovog puta pogrseio,i podlegao pritisku,i,ipak,direktno uticao na rezultat utakmice.Po strani stavljam i Murinovu "kukavicku" postavku i igru,jer svako ima pravo da igra onako kako zeli.Na kraju krajeva,klubovi i treneri cesto na osnovu toga i dobijaju simpatije i antipatije.Mislim da je na sudijinu odluku presudno uticao pritisak igraca Barse(i "valjanje" Alvesa),kao i Pepeova reputacija "mesara"(sto on nesumnjivo i jeste).Sve u svemu,ostace(bar meni)pomalo "gorak ukus u ustima" zbog ovakve(pa maltene sigurne)ukupne pobede Barse.

komšija031

pre 13 godina

"Nažalost, neće biti Pepea, premda nije učinio ništa a dobio je crveni karton. Neće biti niti Ramosa, koji također nije učinio ništa a dobio je kumulirajući žuti karton. Neće biti niti trenera koji nije učinio ništa a dobio je crveni karton", poentirao je na svoj način Mourinho." I neće biti ni reala u polufinalu, koji također nije niš napravil :D

sale

pre 13 godina

Veceras se pokazalo da Barselona bez Mesija ne moze da postigne gol a da bez Inijeste ne mogu da razviju prepoznatljivu pas igru.Mislim da bi Barsu bez ta dva igraca i Zvezda mogla lako da pobedi,plus da ima veci posed lopte.Ovo je stvarno smejurija koliko se lozimo na neke "vanzemaljce".Siguran sam da ce uskoro i Mesi biti potrosen kao Ronaldinho i za godinu,dve prodat za neku suludu cifru a zatim ce Barsa opet iz svoje omladinske skole da nadje novog superstara i tako sve u krug

bobcha

pre 13 godina

@REALNO

Zaboravio si da pomenes i Crveni karton Drogbe i Del Orna 2005 i 2006. I 2006 u dvomecu protiv Benfike, igrac Barse igra rukom u svom sesnaestercu sudija ne svira penal, ista situacija na drugoj strani penal za Barselonu.

Ako je Barselona najjaci tim na svetu, neka pobedjuje bez pomoci sudija i sa istim brojem igraca

SRAMOTA

nWo

pre 13 godina

Da je pepe napravio faul, jeste, za žuti jeste ali crveni je previše. Ne volim barselonu, a ne volim ni što svi kao odjednom navijaju za barsu, pa gde su bili kad je barsa bila uglavnom na 5-6 mestu u prvenstvu. A kako je ovo najlepši fudbal što barsa igra nije mi jasno, dodaju se pet minuta u odbrani, nikad ne šutiraju iz daljine a sigurno se ni oni ne sećaju kad su dali gol glavom. Za real navijam , i krivo mi je što kaka nije igrao, i iguain koji je jedan od najboljih napadača na svetu.

malo realnije...

pre 13 godina

@(REALNO, 28. april 2011 00:48)

Zaboravio si da spomenes da je Barsi ponisten cist gol protiv arsenala u prvom mecu i to pri rezultatu 1-0, takodje ti je promakao onaj potez adebajora kad je lepo izudarao keitu, za to je mogao da dobije crveni opusteno...promaklo ti je i to da je real dobio faul u opasnoj zoni kada je di maria pao iako ga alves nije ni pipnuo, al sta da se radi kad ronaldo sutira na gol umesto da centrira iz te situacije...promaklo ti je i to da je mesi bio fauliran na ivici sesnesterca, a umesto faula svirano mesijevo igranje rukom...

al dobro, razumem ja sve...ko gubi ima pravo da se ljuti

PeterPFC

pre 13 godina

@utd

U potpunosti se slazem.

Niti simpatisem Real, niti MU, ali ovi smaraci + neverovatni i nezadrzivi Mesi su toliko naporni i dosadni da je to nepodnosljivo. Neko ce da kaze da ih ljudi ne vole sto su najbolji. Gomila foliranata koja drzi loptu do besvesti i da je Mesiju. To lepo?!

Ono za direktan crveni? Smesno.

Nadam se da ce ih MU u finalu za 20% poseda lopte dobiti 2:0.

Vladan R

pre 13 godina

@ aleksandar

Iako sa osobama koje tvrde da je belo crno ne vredi raspravljati, zamolio bih te da obrtis paznju kako pepe produzava start zatim naglo spust nogu, ciljajuci djonom Alvesovu potkolenicu.

goran

pre 13 godina

moj steve o,ja tebe ne razumijem,tebi je dosadna barcelona,pa sta nisi napisao za real da je dosadan,njemu je cilj da barcelona bude dosadna a ne samoj barceloni,tebi macnhester igra lijepo,pogledaj malo englesku ligu i manchestrove tekme to zna biti itekako zamorno,barcelona zasto bi mijenjala svoju igru protiv bunkera,kada su im sada vece sanse da produ dalje nego realu,bez obzira na crveni karton,tako s i tonetham mogao isfuravati da nje bilo crvenog mozda bi prosli dalje,ja koli sam primjetio barca je bila konkretnija u prvom poluvremenu,oni su tu dosli igrati na nulu a naravno doma igrati na pobijedu,nije tu barcelon dosadna nego mourinhove ekipe kojima je cilj destrukcija i samo destrucjia

Messi rules at the Bernabéu

pre 13 godina

Ja mislim da ovde svi zaboravljaju da je mesiju u londodnu ponisten cist gol, a pricaju o nekakvoj nepravdi... voleo bih da pogledate ovaj klip:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1616774469146&comments

Svi smo mi realni...

pre 13 godina

Moze da kaze ko sta zeli....ali cika Murinjo nije trener neke tamo ekipe iz trece lige, vec najtrofejnijeg kluba ikada...i tako bi trebalo da pocne i da se ponasa....a ne sudije krive za ovo, sudije krive za ono...jel sudija kriv sto Real nije napravio nijednu sansu za 90 minuta? ili sto Murinjo ostavlja na klupi sva tri centarfora, ili sto iz igre izvodi jedinog kreativca-Ozila...igras kuci, 80000 ljudi te gleda uzivo, a ti umesto da budes musko i odigras hrabru tekmu ti se branis....neki ce reci cilj opravdava sredstvo...e pa eto mu ga cilj, al mu je sredstvo nesto omanulo...

Inferno

pre 13 godina

@Pavle
Elementarna odgovornost sudije prema gledaocima je da im dozvoli da gledaju dobru utakmicu. Sudija na utakmici sa Arsenalom je napravio jednu od najvećih grešaka u istoriji fudbala, jer je uništio utakmicu. Kad budeš odigrao jednu utakmicu na nekom većem stadionu i u žaru borbe budeš čuo sudijin zvižduk onda možeš da komentarišeš ispravnost odluke.
Večeras je sudija definitivno malo pogurao Barselonu na opšte zadovoljstvo pravih ljubitelja fudbala, mada je pitanje kako je ovaj start mogao završi da je noga bila malo napred, nisam siguran da ne bi možda bilo krcanja kostiju....
Kao gledalac iz Srbije sa ove strane ekrana koji nema nikakvu materijalnu korist od Barse i Reala, iskreno me i ne zanima da li je bilo ovo za crveni... Zanima me samo da ne gledam ove pitbul trkače-mesare iz Madrida... Brate Murinjo, malo si dosadio sa ovim forama...

Steve O

pre 13 godina

@Pepe, 27. april 2011 23:20
Svaka čast na komentaru. Ova 4 El Clasica koja su tako bombastično najavljivana su se pokazala kao najveće fudbalsko razočarenje ove sezone. Real grub i bezidejan, bez ijedne razrađene akcije, Barsa užasno dosadna sa svojim beskrajnim dodavanjima, da nema Mesijevog inidividualnog kvaliteta, ja bih zaspao gledajući ih. Mnogi pričaju kako je ovo najbolji tim svih vremena, ali meni je ona Barsa sa Ronaldinjom, Anrijem i Etom par kopalja iznad ove i po pitanju jačine i po lepoti igre. Ovi imaju samo tu pas igru i Mesija, kad protivnički trener zatvori pas igru, počinju nenormalno da dave sa besiljnim dodavanjima dok Mesi ne uzme loptu i sam reši stvar ili sudija isključi nekog protivnika. Tu se, mislim, vidi koliko je ustvari Gvardiola loš trener. Na kraju da kažem da ću prvi put u svom životu navijati sada za Man Utd jer igraju pošteniji, brži i lepši fudbal.

vaske

pre 13 godina

Pobeda fudbala i majstorstva na celu sa nestvarnim kraljem fudbala Mesijem, protiv bunkerasa i kostolomaca iz Madrida. Barsa je uvela novu eru u fudbalu pre nje i posle nje. Naterati svaku protivnicku i to vrhunsku ekipu na bunker je dokaz svega toga. I mancester ce proci isto jer ne postoji lek za Barsu, uspelo je ove sezone jednom Arsenalu i Realu u kupu i to je sve.

Manu Ginobili

pre 13 godina

Mourinhu treba zabraniti da se vise bavi fudbalom,unistice ovako lijepu igru koju svi volimo...pred svojom publikom,na svom stadionu sve vrijeme se brani i ima posjed lopte od "cak" 28%!!..i jos tvrdi da je bolji!!...smijesno,stvarno...kao da igra kakva seoska ekipa a ne Real...tim mu je pun destruktivaca,koji imaju zadatak da uniste igru protivnika,i to je sve sto znaju,dok jedan Kaka sjedi na klupi i nema mjesta u timu...jadno i bijedno za jedan "kraljevski" klub,zele nesto ostvariti na silu,ali na svu srecu nece im uspijeti...fudbal ce na kraju ipak pobijediti,finale ce igrati dvije ekipe koje igraju fudbal,a ne unistavaju ga-Manchester i Barcelona,uz pobjedu Barcelone,jer sve dok budu imali fudbalskog genijalca Messija za sve ostale ce biti neki drugi svijet.

DABOME!

pre 13 godina

Ista taktika kao sa INTEROM prosle godine ... polu kotre-kontre sutevi sa 30 metara ako prodje prodje ... prosle godine je uspelo pa je MURINJO bio BOG OTAC TAKTICAR. Ove godine nije zato ce BARSELONA da ih potopi kuci posto ce REAL morati da se otvori i da igra ofanzivno. Tako da ima da se provedu ko bosi po trnju.

Punoletni katalonac

pre 13 godina

Vec ravno 18 godina navijam za Barcelonu.
Za razliku od mnogih gledao sam sve njihove utakmice u tom periodu, a retroaktivno i mnoge iz proshlosti. FCB nikada nije bio klub grubih igracha, foliranata, i razno raznih drugih da ih sad ne nabrajam prideva kojima nije mesto u sportu. Naprotiv, chitava filozofija kluba je u lepoti igre i apsolutnoj dominaciji koja se ispoljava vanzemaljskim tehnichkim mogucnostima i poigravanjem sa protivnicima. Da li je Chelsea 2008. trebao da bude u finalu? JESTE. Da li je sudija tada VRLO chastio FCB svojim katastrofalnim odlukama? JESTE. To kao apsolutni fan FCB priznajem. Ali koliko vas zna da je isti ovaj Guardiola napustio shpanski fudbal zbog sudijskih neregularnosti (gotovo redovnih) u mechevima FCB protiv Reala?? Kakav gol je Tevez postigao letos protiv Mexica? Itd, itd... Neregularnost je apsolutno deo sporta, nekad ide na ruku njima, a nekad nama i jbg... Setimo se samo nashe utakmice protiv Shpanije na EP 2000. kada je Abelardo (koga ni u FCB nisam nikad cenio kao igracha) odglumio i to jadno da bi ESP dobila penal i tako nas jadno pobedila... i bla bla... Dakle, sve je to deo igre. Ali ovo shto gdin "Specijalni" radi od kako je napustio klupu Porta je previshe. Njegovi igrachi dobijaju crvene kartone zato shto im magarac daje komande da igraju na ivici istog. Ali lako je to psihichki odraditi u svlachionici, a nije bash tako jednostavno na terenu. Krvnik zvani Pepe bi po meni zbog ovakvih - vrlo namernih - startova trebao biti uklonjen sa stadiona zauvek. Nameran start sa zheljom da se povredi igrach, start otvorenim djonom - po svima pravilima = CRVENI KARTON. Osvrnuo bih se i na crveni koji je dobio Van Persie. 1. Chovek je imao zhuti karton 2. Udario je - namerno - laktom jednog igracha FCB i sudija je propustio da mu da drugi zhuti (krajem I. poluvremena) 3. Ko je jednom WENGERU kriv shto tako neshto nije anticipirao 4. Sudija je svestan svoje greshke chekao jedan njegov pogreshan potez da ga isprati iz igre 5. Zato je dobio CRVENI i neka je.
Gdin Specijalni i njegova manekenska zvezda NE MOGU sami da osvoje svet. Kakav je to VELIKI KRALJEVSKI KLUB koji pred svojim navijachima izlazi na megdan najvecem protivniku sa - Marcelom, Ramosem, Arbeloom, Albiolom, Lassom, Xabi Alonsom, Pepeom i Ozilom (defanzivno orjentisanim), dakle sa 8 - i slovima - OSAM odbrambenih igracha???...a nepred Di Maria i CR9, dakle ono brate ako pukne kontra vi sprint i to je to, ako ne, nema veze, i 0:0 je super... To je po meni jajarska taktika, zhelja za ubijanjem igre. Specijalni je pokazao da je MAG za kup takmichenja, u ligi mu vec slabije ide, isprashio ga Ferguson a Boga mi i Guardiola, ali ovo je stvaaarno jadno. Neka trava raste vishe, ne zalivajte teren, sipajte pesak, iznerviracu protivnika prozivkama, udri po nogama, shtipaj za bubrege, vredjaj i sve to da sudija ne vidi naravno, i tako dalje... Jadno i tuzhno. Kako se bre niko nije bunio shto su u kupu SVI igraci Reala trchali na sudiju kad god je faul bio? A vecheras je strashno shto su ISTO to radili igrachi FCB? Dajte bre, smeshno. Specijalni je porazhem svojom taktikom a APSOLUTNO BOLJI je pobedio. Sumnjam da mozhe da se ponovi finale iz 2008. i nova lagana pobeda FCB protiv MAN UTD-a u finalu, ali bice to svakako spektakl na kome Specijalnom i manekenskoj muvi CC nije ni mesto.
Zhivela BARCA!!! MES QUE UN CLUB.

Manchester United

pre 13 godina

lol, kakva utakmica, 22 klovna na terenu.. Ne zna se ko vise vara, a Barsina 'leprsava igra' je ista kao u onoj utakmici koju gleda Homer Simspons.
U finalu pobedjuje fudbal.

REALNO

pre 13 godina

2006 godina Barsa Milan ponisten sevcenkov gol koji bi milanu doneo finale LS, cak je i pujol bio iznenadjen kad je sudija svirao faul u napadu(barsa ulazi u finale i dobija arsenal i osvaja trofej(crveni za lemana))http://www.youtube.com/watch?v=sG2vn5f3fPI
2009 godina Barsa ulazi u finale LS tako sto je izbacila celzi uz divljacko sudjenje sudije ovreba(bar 3 cista penala za celzi nije dosudio, u finalu dobija mancester i osvaja trofej)
2010 polufinale LS protiv intera gde inter dobija crveni karton u 26 minutu, inter pukom srecom uspeva da zaustavi barsu i udje u finale gde osvaja trofej. http://www.youtube.com/watch?v=4u5D0844OB0&feature=related
2011- osmina finala mec Barse i arsenal gde arsenal dobija crveni karton(opet) pri rezultatu 1-1 zbog sutiranja lopte posle sudijskog zvizduka u trenutku kada 100 000 ljudi zvizdi, barsa dobija 3-1(postigli jos i gol sa penala)i prolazi dalje
2011 polufinale prvi mec(ko zna sta ce u drugom da bude) sudija daje crveni karton protivnickom igracu u 60 minutu pri rezultatu 0-0 i bez bitnijih sansi za obe ekipe i time direktno utice na ishod ovog polufinalnog meca
Barsa je veceras bila dobra, ali nisu mogli mnogo toga da urade 11 na 11(mozda su napravili samo 1 sansu)ali se zato pojavio sudija koji je uticao na ishod ne samo ovog nego i sledeceg meca na kamp nou, ako je barsa stvarno iznad svih mogu oni da prodju svaku ekipu i bez pomoci sudija ali se to ne desava(uvek sudija mora da intervenise)

Murinjoza-dijagnoza

pre 13 godina

Bunker fudbal sa najisturenijim Ronaldom, u sred Madrida, poraz Murinja..! Ipak je ovo LS, ne mozes kao u kupu da lomis noge(gde je Pepe sigurno zasluzio crveni) ovde je mozda mogao proci sa zutim. Osramotio se Murinjo sa ovom kukavickom taktikom. Hvala Mesi, Ronaldo 0 timski igrac. BOLJI MESI!

Aleksa

pre 13 godina

Uvek ce biti zaljenja na sudiju,ovo nije ni prvi ni poslednji put...Mislim da je Pepe zasluzio crveni karton za ovo...Nego to i nije tako bitno,koliko cinjenica da Messi fascinira ceo Svet svojim igrama...Pa covek je genije!Dao je 52 gola u sezoni u 50 utakmica,a uz to 23 asistencije,sto je najvise u top 5 Liga u Evropi...Prosle sezone je dao 47...Znaci u dve sezone 99 golova,a ne sumnjam da ce biti do kraja biti vise od 100...Uz duzno postovanje C.Ronaldu,koji je stvarno vrhunski igrac,mislim da pitanje najboljeg nebi trebalo da se postavlja...Messi ima samo 23 godine i ljudi,uzivajte,jer mozda gledamo najboljeg u istoriji!

mix 071

pre 13 godina

kakav sudija -real pojma nema a murinjo je nikakav trener-tim od 500 miliona evra nije za 90 minuta akciju napravio-pa normalno da je moralo nesto da se desi penal,crveni ili da prime gol kada se vidi da je ekipa reala od pocetka u totalnom rasulu i da jedva drze linije-a posebne su neznalice tv komentatori i gosti u studiju tzv.strucni konsultanti-neverovatno da ljudi uzimaju tolike pare a da veze nemaju o sportu kojim se bave-zapazanja su im losa nestrucni saveti propusti u osnovnom poznavnju struke,negledaju utakmice,pricaju kao povremeni konsumenti tv prenosa koji utakmice gledaju sa flasom piva ispred sebe a u poluvremenu zahrcu...itd.
(valdano horhe, 27. april 2011 23:24)


a ti si vidim strucnjak..svaka rec ti odise "intelektom"

GOOGLE - KORISTI ME

pre 13 godina

(IvanD., 27. april 2011 23:31)
Imas
a) zadatak da nadjes utakmicu u kojoj je jedna ekipa imala veci posed lopte od Barselone.90minuta.Vreme krece sad.Na raspolaganju imas sva sredstva i pomoc prijatelja.

zadatak b) Nadji utakmicu u kojoj je Barsa imala ispod 70% posed lopte sa ravnopravnim brojem igraca na terenu,protiv bilo kog protivnika,u zadnje 3 godine.

Puno srece

shilja

pre 13 godina

Ne razumem zašto neki okrivljuju sudije za poraz Reala. Zar neko može da kaže za neki žuti karton pa i onaj crveni, da Real nije zaslužio? Što se "glume" igrača Barselone tiče... pa ko prati fudbal, zna da u ovakvim mečevima to nije neobično, koriste se svi trikovi, a to ni Murinjovim igračima nije nepoznato. Sasvim zaslužena pobeda Barse, jednostavno su bolji:

Marijanaa

pre 13 godina

Gazi,gazi,gaziii!
Messi majstoreeee!
Gdje je sad taj Murinjo koji je spreman na sve samo da pobedi ?
Sto se tice kartona,sasvim zasluzen.Pa bre ovaj Pepe kao neka zivotinja,pa ljudi gledamo li mi fudbal ?

Navijam za fudbal

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam ko moze da navija protiv ovakve Barselone? Ne verujem da bilo ko moze da navede neki razlog osim cistog kontriranja. Ko iskreno voli nacin na koji igraju ekipe koje vodi Murinjo? Ko navija za ekipu u kojoj igra Pepe? Taj covek je trablo da bude diskvalifikovan dozivotno nakon starta protiv la korunje ili koga vec kada je sutirao coveka koji je ispred njega pao.

Ko voli fudbal, pa mora da navija za tim koji igra kao sto to radi Barselona ili Man Utd. Ne razumem da neko iskreno navija za ovakav tim, pa bio on i Real Madrid i bez obzira da li cenite trenera koji takav tim vodi ili ne.

Malo je jedan crveni karton po utakmici svaki put kada Murinjo vodi neki tim protiv Barselone.

Pobedio je najlepsi moguci fudbal.

Nikola

pre 13 godina

Pa odlicno igrao mesi kad imali igraca vise,pre toga nista,kao i protiv arsenala,dok ne dodje sudija da pogura nista ne mogu da urade.Nisu bezveze trazili zamenu sudije.

xyz

pre 13 godina

Barsa igra lep fudbal nema sta i svaka im cast pogotovo Mesiju, ali pocev od ovog meca vratim se unazad. Sad ovaj smesni crveni Pepeu(koji jeste grubijan ali jednostavno nije bio direktan crveni)gde ga sudija daje tek posto mu je proslo 10 igraca Barselone, a Dani Alves se valja kao da ga je neko ubio sacmaricom i minut posle toga nastavlja komotno mec??!! Crveni Van Persiju.....???!! Onaj crveni Moti prosli godine kada nije pipnuo Buskeca a ovaj se bacio kao zgazen kamionom. Onih brdo nedosudjenih penala za Celsi pre koju godinu...

mail

pre 13 godina

1. Murinju priznajem da je obrlatio upravu, da je bunker na Bernabeu uspeh (prethodni treneri su cak i titule donosili, ali zbog defanzive su morali da odu).

2. Svaka seljacka ekipa, koja igra na batine, mora da racuna na crvene kartone. Madridjani nisu stvarno imali srece, bolje da su na jednoj dobili 3, nego ovako fino rasporedjeni. Smiljanic je na meti Murinja, zadnja vest.

crno beli

pre 13 godina

Barselona igra najlepsi fudbal, bolja je od Reala,i ovakve stvari im nisu potrebne, jer imaju najbolje igrace. Gospodo iz Uefa, sto je mnogo, mnogo je. Celzi pre dve godine, ove godine Arsenal, Real....Ferguson moze da pocne da uigrava tim za finale, naravno sa devet igraca.

valdano horhe

pre 13 godina

kakav sudija -real pojma nema a murinjo je nikakav trener-tim od 500 miliona evra nije za 90 minuta akciju napravio-pa normalno da je moralo nesto da se desi penal,crveni ili da prime gol kada se vidi da je ekipa reala od pocetka u totalnom rasulu i da jedva drze linije-a posebne su neznalice tv komentatori i gosti u studiju tzv.strucni konsultanti-neverovatno da ljudi uzimaju tolike pare a da veze nemaju o sportu kojim se bave-zapazanja su im losa nestrucni saveti propusti u osnovnom poznavnju struke,negledaju utakmice,pricaju kao povremeni konsumenti tv prenosa koji utakmice gledaju sa flasom piva ispred sebe a u poluvremenu zahrcu...itd.

Nemanja

pre 13 godina

Zanima me da li postoji moucnost da se na b92 uradi i prikaze analiza cele utakmice, naravno da se pusti utakmica i da stucno lice, po mogucstvu vise njih zbog moguce pristrasnosti, prokomentarise dogadjae s ove utakmice. bilo bi zanimljivo viseti to s obzirom na to da je veceras fudbal unisten, UEFA se obrukala, a Barselona pokazala svoju "velicinu", tj njeni igraci svoj moral. Utakmica je vise licila na jednu dobro isceniranu neslanu parodiju...o ovome bih mogao da pricam danima, jer fudbal mnogo volim i boli me kad vidim da se ovakve stvari desavaju...
Murinjove izjave se po koji put pokazuju kao tacne, pogotovo kad je u pitanju Barselona. Da li se iko zapitao zasto i kako ??? Mediji barselonu dizu u nebesa, a niko ne pominje, u neku ruku, naklonost sudija prema njprema njima ?? Svi znamo da su sudiej stedele najbolje igrace, da oni kao imaju neki autoritet. Dobro. U redu. Prihvatimo to kao takvo, ali vde se vise ne radi opojedincu, vec se stiti ceo tim, niko ne sme da ih pipne, malo remplovanja ili jaceg duela koji su normalni i za spansku ligu i sudije masu kartonima, dok s druge srane, fudbalerima Barselone je sve dozvoljeno ? Previse puta se desilo da njihovo ponasalje, prigovori sudijama, kao i fizicki kontakt s istima, pogibejni statrovi, udaranje igraca itd., prolaze nekaznjeno... Dok god se ovo bud desavalo Barselona i svi klubovi slicni njoj ce biti sramota za fudbal, to je cinjenica. Ja sada gubim vreme pisuci ovo, pisuci tekst koji niko nece ni procitati, a kamoli mu posvetiti i sekund paznje, pokusavajuci da na ovaj nacin izbacim ovu ogorcenost iz sebe. Sada se samo nadam da ce neko imati, sad ne znam kako bi se izrazio, ali u ovom slucaju mozemo i reci moc, jer se ovde ocigldno radi o veoma mocnim kriminalcima, da napravi emisiju, koja ce po mogucstvu iici uzivo, u kojoj ce se prikazivati najsramotnije utakmice Barselone, jer je ona ocigleno vodeca u ovakvom reziranju utakmica. Mislim da se svi secaju utakmice barselone i celsija od pre par sezona, i onog sramotnog sudjenja... da li je ovo repriza ??? Samo blaza verzija, jer sa onim nista ne moze da se poredi. U nasem jeziku postoji lep izraz za ovakvo sudjenje, a to je "seljacko sudjenje".

Pepe

pre 13 godina

Da se razumemo ne volim ni jedne ni druge ali dosta bre vise navijanje za tu Barsu... Sesto puta sam pazljivo odgledao start i nisam primetio da je Pepe uopste udario Alvesa, a da je opasno igro jeste... Ali cini mi se da je Maskerano zasluzio onda dva crvena za onaj start kad je satro promasio loptu pa udario istog tog Pepea po cevanici ko da je sutra ne postoji. Ubili su mi polufinale lige sampiona, svaku vaznu utakmicu Barsa igra sa igracem vise. Dojadili su mi vise, nek osnuju svoju BaRe ligu pa nek igraju svake nedelje svoj budjavi fudbal, ovi da se dobacuju 80 minuta i valjaju po terenu kad se sapletu na loptu a ovi drugi da trce ko muve bez glave i da se biju jos 80 minuta. Onih 10 ostavljam kao varijantu da bude nesto zanimljivo... Od tri elklasika ja nisam video sem ovog drugog gola mesija ni f od fudbalske igre, ona utakmica sinoc je bar 200x bolja od ovog budjavog prljavog smornog cirkusa... E kad bi ih MU dobio nista mi sladje ne bi bilo... Al ako nameste ovakvog sudiju na Vembliju bolje da Ser AF baci koju kintu na Barsu... Smorih i ja ko ovi nocas...

pljuvanje jaca strana

pre 13 godina

Ja ne razumem vas ljude koji pricate kako je sve namesteno u korist Barselone. Pa momci igraju napadacki fudbal non stop,svi dobijaju crvene kartone zato sto onog cara Messija jedino mozes zaustaviti ako mu polomis noge,a Murinho uglavnom stavlja igrace koji su varvari,i zato ce uvek da dobiju bar jedan crveni karton,jer Barselona se ne moze drugacije zaustaviti osim lomljenjem nogu. Barselona veceras objasnila kao i uvek protiv Real Madrida,i ostalih malih timova koji mogu samo anti-fudbal da igraju. Murinho jos jednom ponizen,a da ne pricam kako je Ronaldo ispao smesan kad su ga u prvom poluvremenu uhvatili u masinu,decko se iznervirao,ali neka i treba,dosta se lozi. U Barseloni 3:0 opusteno. Dok je Barse i MU-a fudbal ce biti divan da se gleda.Ovi ostali su smesni timovi koji mogu samo da pljunu pod prozor ovim pomenutim timovima. Toliko

milos ncz

pre 13 godina

Najlepsi detalj - Murinjo u kafezu!!! I jos jedan lep detalj je da se Pepeu vratilo za sve one ubilacke startove ove sezone. Ipak je Barsa za Reala pojam u danasnjem fudbalu!!!

utd

pre 13 godina

Velika vecina vas ce pomisliti da sam navijac Reala, naprotiv, mislim da mi je Real,uz Celsi naravno, jedan od najodvratnijih timova. Veliki sam simpatizer Mancester Uniteda, ali ovo veceras zaista zasluzuje komentar. Nacin na koji se Barselona gura u evro-kupovima je zaista ispod svakog ukusa. Suditi direktni crveni u polufinalu, u ovakvoj utakmici sa ovako izjednacenim timovima, za ovakav start, i apsolutno prelomiti utakmicu, je stvarno sramno. Zaista zaista sramno. I dosta vise sa pricama o bogovima Mesiju i ostalima, pogledajte samo ovo foliranje, lezanje na zemlji, navlacenje crvenog kartona, nasrtaje na sudiju po 10 igraca istovremeno. To su sampioni?
Svim srcem se nadam da ce biti kaznjeni u finalu za ovu sramnu predstavu!

Mare

pre 13 godina

Evo da ja kazem nesto vama sto napadate i branite i Real i Barselonu. I jednima i drugima.Vama koji ste se inace toliko naigrali i nagledali fudbala hiljadu puta boljeg od fudala ovih ekipa pa sad eto mozete i da pljujete

Vi veze sa fudbalom nemate. Pljujete tu po jednoj ili drugoj ekipi kao da oni igraju fudbal u beton ligi. Kao da ste se vi svi toliko nagledali u nasoj ligi dobrog fudbala pa sad eto Barsa igra lose, Real je ocajan, i ostale gluposti. Nije mi jasan vas mozak koji je umislio da se ponasa kao da u najmanju ruku vi igrate za neku od tih ekipa pa sad im vidite mane i manjavosti.

I Real i Barselona su vrhunske vanserijske ekipe i tu nema raspravke. Kada nasi klubovi budu igrali na nivou Mancestera ili Bajerna onda mozete da komentarisete kako klubovi istog ranga igraju lose, onda pisite komentare kako Real i Barsa lose igraju. Dotada tisincina. Jer bolji fudbal u odnosu na onaj koji igraju Mancester, Barsa, Real... sigurno niste niti cete skoro gledati.

PS jedno je reci vise volim npr. Barselonu. Ali napisati Real nema pojma ili obrnuto je toliko glupo da tera na smeh.

savicevic

pre 13 godina

Opravdano dodeljen crveni karton. Murinjo godina daje svojim igracima instrukcije da igraju grubo a kada mu igraci dobiju zasluzene crvene kartone onda su mu sudije krive. Nije slucajnost da Murinjovi igraci cesto dobijaju crvene ali ne zbog zavere sudija protiv Murinja vec zbog njegove defanzivne taktike i grube igre.

IVORY

pre 13 godina

Ocekivano tvrda utakmica, mada je moje misljenje da je Murinjo trebao da napadne i zaigra agresivnije. Kaka i Iguain su trebali da igraju jer bi ubrzali igru Reala, a zadrzala bi se i cvrstina u veznom redu sa Diarom I Alonsom pozadi. Steta, ali smatram da Real moze da zaigra bolje u revansu i bar se casno oprosti od LS (ili prodje u finale sto je malo verovatno). Pozdrav svim ljubiteljima fudbala

Ivan

pre 13 godina

Posle svega vidjenog juce i danas nadam se da ce MU da osvoji LS!

Barsa bez Inijeste, (mada i sa Inijestom) je potpuno drugi tim kada vodi i kada je nereseno, i tako igraju vec par godina unazad. Mislim da je problem u treneru, a po meni Gvardiola i nije neki trener, ima par "vanzemaljaca" i sad onda nesto on i Barsa neunistivi! Dok Real nije ostao sa 10 igraca (po meni potpuno nezasluzeno, sve sem zutog kartona za onaj start je prestrogo) Barsa sem poseda lopte nista nije uradila a ne verujem i da bi ista i uradila, bilo bi 0:0 tj. jedno veliko nista od "El Clasica"!.

Murinjo treba da shvati da su Inter i Real dva razlicita tima i da ne prolazi ista taktika kod svih igraca. A licno mi se takav fudbal ne gleda!

Ne zbog Vidica, ne ni zbog neke ljubavi prema Mancesteru, vec zbog svega vidjenog mislim da Mancester treba da osvoji LS!

BaneUtd

pre 13 godina

Kakav siledžijski start pepea!!Jos murinjo maše glavom i čudi se!Izgubio je kompas definitivno.Tolika arogancija mu je došla glave.Barsa ima da ih napuni na kamp nou i gospodin arogantni nek pakuje kofere,ali što dalje od Mančestera!Slobodno nek se vrati u raspali čelsi pa nek igraju mrtvi fudbal još 100 godina,Ferguson će to sve da rasturi.

welele

pre 13 godina

neverovatna je činjenica da sudije godinama u nazad guraju barsu u ligi šampiona na tako očigledan način, setimo se polufinala pre dve godine sa čelsijem, zatim ovogodišnjeg dvomeča sa arsenalom i sada večerašnjeg meča.

jone

pre 13 godina

Ne navlacim ni za koga,samo cu da iskomentarisem crveni karton...Crveni cist ko suza,cekaj,jel je trebao coveku da polomi nogu da bi karton bio na mestu???namera je postojala,vidi se iz aviona...a i onaj Pepe je tezak bolesnik.

acova keva

pre 13 godina

Evo,vec su poceli da prozivaju Acu... Imam utisak da sad svako zeli da bude forumski mangup i bar jednom prozove Stojanovica! Decko je pristojan i na mestu,gledajte fudbal!
(doktor, 27. april 2011 21:30)

niko ne kaze da je ne pristojan nego da je promasio profesiju u kojoj ga neko konstantno gura.Moze da prenosi sahrane bilo bi bolje

muvacece

pre 13 godina

Jadan ovaj fudbal, ako mu je ova Barsa najbolja svih vremena... Nije cilj igre da protivnik dobije crveni, i onda da uvalimo gol, a dotle da mi Sakira i Pujol i poslednja linija vezbaju precizni dodavanje lopte... Oni brate izgleda sve sto znaju jeste da se dodaju i da nabiju taj procenat poseda lopte kao da se u to igra, a ne ko da vise golova.

goran

pre 13 godina

ovako,kada je CROUCH bio isljucen protiv reala,po meni smijesno,nitko,ali ama bas nitko nije to naveo za onakav poraz totenhama,nitko nije spomenuo sta bi bilo da nije iskljucen,a danas kada je igrac koji je dobio 10 tekmi zabrane,napravi onakav prije svega bespotreban brutalan start,onda suci na strani barcelone,apsolutno nevjerovatno,pa sta se ovi navijacici reala ne zabrani na njihovu kriminalnu igru,halooooooooooooo ljudi 80 000 ljudi,domaci teren,osvojis kup,po vrijednosti mozda i skuplja ekipa od barce,nema nikakvu nmjeru da nekim presingom oduzme loptu barcinim igracima,doslovno nisu nista napravili i do isljucenja,pa real treba neku prednsot a ne barcelona,niko nije skuzio i da je guradiola naredio malo defanzivniji igru,alves niti jednom nije otisao gore sta je bila super taktika,da se onaj teski padavica dimaria ne razmase,marcelon nagazi pedra namjerno sudac niti opomenu nista,adebayor ubije sakom sregia zuti,diara mali napravi 82 faula nije dobio niti opomenu,a neki dolaze tu kritizirati igru barcelone,pa ona je igrala u gostima kod jedne fenomenalne ekipem sta bi oni trebali da se otovre pa da prime neki otpadak i da tako umanje prolaz dalje,halooooooo i pepe guradiola ima nesto u glavi,

Pavle

pre 13 godina

da li je moguce da neko moze da kaze da start Pepea nije za crveni,ljudi pa vi pojma nemate o fudbalu,ako ono nije crveni ne znam sta je,vidim neki komentarisu vaznost utakmice,znaci u finalu ponesi pistolj i upucaj nekog,ne mozes dobiti crveni jer je bitna utakmica,pominjete Arsenal,sut posle svizduka je zuti i tacka,ne bitno da li je imao vec zuti,da li je 1/8 finala itd,inace cist crveni Marselu kad je nagazio Pedra.Volite Murinja koji igra kuci sa 7 odbrambenih,2 vezna i Ronaldom(navodno spic),za celu utakmicu jedan sut u okvir gola i to sa 30 m,ako vam je to zadovoljstvo onda ok,Murinjo je jedan prevarant,provokator,i ima vise srece nego pameti,toliko

mata

pre 13 godina

ovo je stvarno bre vise nenormalno!!pa dokle ce barselona u svakoj utakmici da ima igraca vise!!prvo van persiju,sad pepeu crveni sve zbog gluposti!!ovo je stvarno velika sramota i posle kao barsa ima neki tim!!voleo bih da vidim samo jednom barsu sa 10 igraca pa da vidim koliko su su to dobri!!!

STRUKA CAR

pre 13 godina

nisam se ni trudio da čitam komentare, ali ajmo sad realovci da pogodim:
"to nije bio crveni karton" , "FIFA i UEFA favorizuju Barselonu" , "sudija je bio potplaćen" , "bila je sreća, dva šuta dva gola" , "imali su igrača manje" , i ostale gluposti slične ovima...

naravoučenije:
Posed lopte je ubedljivo na strani Barselone, čak 71:29(%)

tolko o tome, dovidjenja i prijatno! (o:
FC Barcelona Mes Que Un Club
(djuvečar, 27. april 2011 22:55)



I sta Barsa imala posed 71 posto pa do iskljucenja nisu sutnuli na gol tako da nemoj da lupas gluposti

Sir Giggsy

pre 13 godina

Koliko je ona utakmica juce bila milina za gledanje, toliko je ova danas bila naporna!

Messi prodje slalom kroz Bernabeu i odbranu Reala... Neverovatan igrac!
Realov napad totalno odsecen od sredine, jedino je Ronaldo koliko toliko sutirao na gol... E moj Ronaldo, otisao si iz Manchester-a da se boris za trofeje...

Jedino sto je nerviralo jeste simuliranje igraca Barse, ali dobro... Ipak je ulog u ovakovj utakmici velik.
Takodje imam utisak posle ovog crvenog da su nekako sudije malo naklonjeniji Barsi, kada se covek seti crvenog za Van Persija koji je po meni presudio utakmicu. Tako je i ovaj veceras. Jeste Pepe isao djonom ali mislim da je mogao da prodje sa zutim ali dobro.

Nadam se mnogo boljem revansu, jer Real sada mora da krene u napad!

A ono uvodjenje Adebayor-a, totalno besmisleno... Jeste da ni Ozil nije puno pokazao ali Adebayor je bio jos gori!

nikola

pre 13 godina

Citam komentare,znaci nisam jedini koji uocava da je Murinjo napravio klanicu i unistio fudbalsku neizvesnost,osim sto je izvesno da smucka crveni karton pa onda na konferenciji velica svoju ekipu jer stoicki igra bez jednog igraca...Real je odigrao kukavicki od onog samara u prvom klasiku sezone,svaku utakmicu pa i ovu...Murinjo je pustio u gace od tada,zao mi je samo sto Barsa nije uzela kup...zato ce ih sada pocistiti da ne gledamo vise lakrdiju...Mancester igra grubo ali ima magije u igri,hrabrosti u napadu,inteligencije...A ne sacekusu na sredini terena za kontru 90 min...Ocekujem Barsu i MU u finalu da uzivam u fudbalu...

rambo petkovic

pre 13 godina

,,nerealan rezultat i sramota za fudbal, svaka utakmica reala i barse igrao sam u kladionici na crveni karton i uvek dobio novac tako i sada. Svaku utakmicu kada barsa igra i kada na bilo koji drugi nacin ne moze postici gol na scenu stupa sudija koji nije prvi put iskljucuje jednog igraca i tada pobedjuje bilo koga. Pa zar nije svesna ta barsa da bez chavija, injeste i mesija bila bi na sredini tabele. Zar niko ne vidi Mesija /svaka cast za dribling/ koji kada izgubi loptu ide svom silom da povredi igraca na bilo kojoj utakmici ja nisam video grubljeg igracha od njega. I na kraju bice kojekakvih komentara na utakmicu i sve ce proci ali nemoj da se nadaju da ce protiv MU tako lako da prodju niko nece pasti na njihove scene glume urlanja, jaukanja pritisaka na sudiju... Ziveo fudbal......

Aco

pre 13 godina

Ovaj messi nije normalan!!! Odakle je, sa zemlje?
(BOZEE, 27. april 2011 22:55)

Sa zemlje...samo nakrkan hormonima rasta, najboljim dopingom koji postoji!

Đorđe

pre 13 godina

Da Barsa igra najbolji fudbal to svi znamo, ali muka mi je više od ovolikog sudijskog protežiranja. Ako neko uništava fudbal to nije Murinjo već sudije koje sude Barsine utakmice. Pre 2 sezone su osvojili LŠ tako što su sudije u polufinalu demolirale Čelzi. I prošle godine Inter je u polufinalu imao igrača manje. Ove sezone Arsenalu nepravedno isključen igrač i to dok je Arsenal imao rezultat koji ga je vodio dalje, a potom i sumnjiv penal dosuđen u korist Barse. Da Arsenal nije ništa pokazao u tom dvomeču i da je Barselona bila puno bolja i to je tačno, ali izvinite, gde piše da morate da imate više šuteva i veći posed lopte da bi prošli dalje!? Ko zna šta bi bilo da Van Persi nije bio isključen.
I sada ovo isključenje Pepea je stvarno kap koja je prelila čašu. Toliko sam besan, a nisam vatreni fan nijednog stranog kluba. A ponašanje igrača Barselone je skrnavljenje nečega što se zove fer plej. Onakvo prenemaganje posle svakog kontakta zaista izaziva mučninu u stomaku.
Da ne otvaram sada priču o KK Barselona kada su se žalili što im protiv Partizana nije bio priznat koš iako se jasno videlo da lopta izlazi iz koša. Muka mi je više od ovog kluba.
Real nema šanse u revanšu, ali se iskreno nadam da će Mančester dobiti Barselonu iako nisam navijač crvenih đaovala.
Molim Vas objavite komentar.

Dusan

pre 13 godina

U 4 utakmice kad se sve sakupi Real imao 25% posed lopte hahaahah mogu da budu srecni sto su kup uzeli i da zahvale Kasiljasu, Messi legenda sa ovim je potvrdio da ce i u ovoj godini biti najbolji igrac sveta.. Murinjo.. neka se smeje sebi svoji glupim papiricima i onim njegovim piskaranjem jos pa trazio da se travo kosi na 6 milimetra vecu glupost nisam cuo, nego kako ce covek drugacije steci popularnost nego na glupostima, Barsa do titule, pozz vidim da je vecina za Barsu idemoooo :))))

dsdsdsds

pre 13 godina

Ono juce je bila tekma a ne ovo danas,iako je dominirao samo jedan tim.Barsi uvek pomazu sudije kad vide da im ne ide trebao je zuti da mu da na ovakvim utakmicama retko kad se pokazuje direktan crveni karton.

darko

pre 13 godina

trebo im je dati 3 crvena kartona nako posteno,pepe je dobio ali onaj diara je isto trebo dobiti minimum jos dva druga zuta i onaj adebajer kad mu probaci loptu kroz noge oplai li ga ko drvosijeca po sred glave i samo zuti....utakmicu je izgubio murinjo,ima ekipy koja vrijedi milijardu i postavi je tako da imaju 26% posijed lopte.provocira sve redom gvardiolu,sudije,navijace,sad mu se vratilo sa kamatama,pa nije real inter,kako je doso barselona ih bas ponizava naka i trba tako.

aca . interista

pre 13 godina

Bice mnogo tesko Realu u drugoj utakmici nema Murinja ramosa i pepea sto se tice Faula nad alvesom mislim daje Pepe ispravno dobijo crveni karton e sad je pitanje staje Murinjo sa Interom ispravno uradio a sta sad Pogresno rekoh bi da sada u Realu ima bolje igrace

Ronnie*

pre 13 godina

brzi od cele realove odbrane, snazniji od 80.000 navijaca, u stanju da da i vise od 2 gola na mecu, taj neverovatni dosljak sa planete Kripton...
MESSSSSSSSSI!!! MES QUE UN CLUB

crveni

pre 13 godina

Bolesna atmosfera, igraci napujdani ko besni psi, trener u magarecoj klupi, stavila bih mirne duse i kolegu mu da sede zajedno i drze se za ruke. Obojica su zasluzni sto je utakmica imala malo veze sa sportom. Zali boze fudbala. Smucilo mi se. A vama?

Dragan

pre 13 godina

Zasto mislite da je prestroga odluka da se iskljuci Pepe? Ja jesam navijao za Real, ali to ne znaci da ne mogu da budem objektivan i kazem da je start bio pogibeljan. U nesrecnom spletu okolnosti kod ovakvih startova dolazi do loma potkolenice ili teske povrede kolena. Uopste uzevsi, Murinjo je veceras imao previse ratnicki pristup utakmici i mislim da je trebalo da savetuje igrace da malo vise misle na igru i postuju loptu kad im je u posedu. Takodje, ne smatram da je iskljucenje Pepea odlucilo utakmicu, vec majstorstvo jednog vrhunskog igraca, Mesija.

IvanD.

pre 13 godina

Zasto je Barselona "vrhunska" ekipa i ima posed lopte 70-80%? Pa zato sto su 99% bitnih i jakih utakmica odigrali sa igracem vise,naravno,posle iskukanih i isceniranih iskljucenja...Real zadnje cetiri utakmice,Arsenal,Chelse,Inter...Toliko o "mocnoj" Barsi!

ivan

pre 13 godina

Pa ja lepo citam juce u novinama da je ostvaren kontakt sa vanzemaljcima kad ono vanzemaljac daje Realu dva komada! L E O M E S I ! ! !

BarcaBoy

pre 13 godina

Nije bilo za crveni ok...Da se igraci barse bacakaju - istina.Ali zasto? Zato sto murinjo trazi to,on jednostavno trazi tu prljavu igru na koju moze posle i da svali krivicu,nekad mu uspe (kao u kupu kralja) a nekad i ne.Ne kazem da pedro i buskets ne foliraju al Adebajor sto je uvali obe ruke u glavu busketsu a ondo ono Namerno gazenje marsela u kaznenom,pedro dobio otisak njegovih krampona pa onda razno simuliranje di marije? Pogledate statistiku i ukupno sve,videcete da je barsa bila zaista bolja.Realovi igraci su ti koju su gazili i igrali prljavo...Alves je iscenirao takodje ali onaj pepe..pa ja bi njemu crveni dao i pre pocetka utakmice...Katastrofa igrac,samo ubija po nogama ne zna loptu da doda..

Na camp nou sprema se nova petarda jer real tesko moze bez pepea i ramosa a i bez kedire..

Finale doduse najrealnije Man utd - barsa u kome ce barsa dobiti 2-1 :)

ps eh hobotnice hobotnice.

Pop

pre 13 godina

I eto opet ista prica,drvosece tuku majstori igraju a sudija presudjuje!Da li iko pita ovog Murinja koji su razlozi sto njegove ekipe uvek piju crvene protiv Barse?Da li je to zato sto ga neko ne voli,ili zato sto sam preferira grubijane i razbijace ispred tehnicara.Seca li se ko onog vola zvanog Del orno koji je 2006e na mecu Celsi-Barsa umalo slomio Mesiju nogu,pa onda ide zverski start Tijaga Mote(Inter) te onaj odorni potez Serhia Ramosa pri u 90om minutu pri rezultatu 5-0 za Brasu kao odraz potpune nemoci,sramotno!!!Dakle,imao je on igraca manje u 5 meceva,ali zasluzeno!A kad resi da igra fudbal te postane trener fudbalskog a ne ragbi kluba kao dosad prestace i crveni kartoni.A sto se drugog gola Mesija tice-CISTA POEZIJA!!!

Ako nije prosao Chelsea dobar je ManUtd

pre 13 godina

A sada uporedite ovaj tim Reala i mr.Special Murinja i onog njegovog zalizanog Ronalda sa "ONIM" Realom.
Figo, Zidane, Cafu, R.Carlos, Raul, I.Helguera, Morientes, Solari, Beckham...
Ne bih da umanjujem znacaj pobede Barce, jer ipak je jedan Messi i jedan Guardiola, ali ovaj Real bi realno mogli da dobiju i ovi nasi iz super boranija zapalimo stadion i oterajmo prave navijace lige.

onome ko razume fudbal sasvim dovoljno

pre 13 godina

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/season=2011/round=2000121/match=2007742/postmatch/statistics/index.html

Pogledajte statistiku.Pri tome ne zaboravite podatak kog ovde nema,a to je da je Barsa napravila 3 puta vise pasova nego Real.U jednom trenutku tokom prenosa o broju pasova.Real 178 Barsa 482.

Vladan R

pre 13 godina

Bane ako vec ne mozes da se obuzdas i pises gluposti, ne samo ovo vecers vec zadnju nedelju dve ako ne i duze, ne potpisuj se sa utd.

Aleksandar

pre 13 godina

Za Vladana R.

Pazljivije pogledaj, nemas veze sa realnoscu, prvo je Pepe stigao do lopte, a nije ni pipnuo Alvesa, skini snimak pa pogledaj frejm po frejm!!!! Greska sudije ocigledna i velika Alvesova gluma!!!

dam-dam

pre 13 godina

LŠ: Barselona (Mesi) - Real 2:0
slobodno ste trebali da stavite pravo kako je bilo a ne da ublazujete poraz Reala !
Znaci bilo je Real - Barsalona(Mesi) - 0:2!

j_bonito

pre 13 godina

Ljudi, OK, bilo je ranije sumnjivih odluka, cak i gresaka sudija u korist Barselone... Obozavam Barsu evo vec 11 godina, ali pokusavam da budem objektivan. Ako stvarno mislite da je sudija uticao na ovaj rezultat, niste objektivni. Ako Pepeov start nije za crveni onda ne postoji start za direktan crveni. Djonom u potkolenicu, okrenuo je coveka. Slazem se i sa tim da Alves ume da odglumi nekad, ali fizicki je nemoguce da se onako okrene sam od sebe, kad mu je noga isla u drugom smeru, za loptom. Drugo start Marsela, odnosno gazenje jednom pa drugom nogom Pedra u kaznenom, onda nasrtaj Adebajora dva puta, jednom na Busketsa kad je dobio zuti, jer ga je udario sa dve ruke u lice, pa i na Pujola pred sudijom, nesto slicno tako. Real je u dvomecu pokusao da sacuva 0-0 na svom terenu, ostrom i zatvorenom igrom. Imao je manje od trecine vremena loptu, imao 4 puta manje pasova. Igrao je sa golmanom i 6 defanzivnih igraca i Di Marijom koji je maksimalno pomagao odbrani. O cemu dalje da pricamo... Barsa je jednostavno previse bolja od Reala i to je tako, hteli da priznate to ili ne. Mesi je vanzemaljac. 52 gola i 23 asistencije ove sezone.

Boris

pre 13 godina

Sta ste napali na Acu Stojanovica, covek mozda da po koju informaciju viska, ali u sustini korektno prenosi utakmicu. Trebali bi da cujete nemackog komentatora, taj jedva da zna koju utakmicu prenosi, zivi smor. Da li hocete da cuti svo vreme? Ostavite coveka vise na miru!

nikola razbijac

pre 13 godina

Koji je onaj antikomentator Stojanovic sramota! Jel moguce da je neko toliko nesposoban da radi taj posao? Pa sta nekog briga da li je trava na stadionu 20 ili 22 cm? SRAMOTA!

Cera

pre 13 godina

Juče sam gledao fudbal a danas jedno obično divljaštvo.
Mislim, drago mi je što jedan Srbin igra za MU ali to nije razlog što ih volim. Kada igra Mančester nema ovih gluposti koje večeras gledam, samo fudbal. Razočaran sam ovim polufinalom.

djuvečar

pre 13 godina

nisam se ni trudio da čitam komentare, ali ajmo sad realovci da pogodim:
"to nije bio crveni karton" , "FIFA i UEFA favorizuju Barselonu" , "sudija je bio potplaćen" , "bila je sreća, dva šuta dva gola" , "imali su igrača manje" , i ostale gluposti slične ovima...

naravoučenije:
Posed lopte je ubedljivo na strani Barselone, čak 71:29(%)

tolko o tome, dovidjenja i prijatno! (o:
FC Barcelona Mes Que Un Club

bjeka zvezdas

pre 13 godina

Zvezda je "sokirana" Partizanovim veseljem, a gledajte sta se desava na ovoj utakmici na terenu a ne u svlacionici, sta rade i treneri i igraci. Ali Zvezda je suvise fina, ona ne moze da trpi nekulturu i bahatost...osim u svojim izjavama. Nije Zvezda Barselona, psiholoski mnogo vise odgovara Realu.
(dzozey, 27. april 2011 21:42)

zato ste izgubili finale KES-a od Reala, igrali ste kao Barsa ahahahahahahahaaaaa

Vladan R

pre 13 godina

Pod jedan potpuno oprvdano dodeljen crveni. Ako se malo pazljivije pogleda snimak uocice se da je Pepe nakon sto je Alves odneo loptu produzio pokret nogom sa ociglednom namerom da udari Alvesa. Posto je istovremeno to bio start otvorenim djonom potpuno opravdno dosudjen crveni. Pod dva celu utakmicu Real igra na granici incidenta. Pod tri sta reci o potezu Marsela kada je prvo samo ocesao Pedra a potom uspeo da ga sa namerom nagazi.

Stefan

pre 13 godina

Mogli smo da vidimo kako se u Evropi igrači štite od divljačkih startova. Fudbaleri Partizana su zaslužili tri crvena kartona za startove nad Evandrom od kojih je svaki bio mnogo oštriji od Pepeovog nad Alvešom u večerašnjoj utakmici.

Marko

pre 13 godina

Crveni karton - ZASLUZEN
Oba Mesijeva gola postignuta izmedju nekoliko igraca Reala (kod drugog je NAVOZAO petoricu).
Posed lopte 70-30 za Barsu
Murinjovi antifudbalski fazoni- nisu prosli.
Sve u svemu jasno je. Zasluzeno

Lets play soccer

pre 13 godina

E sto mi je drago sto je ovakava DEGENERISANA strategija Murinja pukla kao zvecka!! Igrati na svom terenu BUNKERCINU pred 80.000 svojih navijaca i imati 4 (slovima CETIRI) puta manje pasova nego protivnik je jedna velika sramota!! A inace nisam ni neki ljibitelj ove Barsine-usetaj-se-u-gol taktike, ali mi je drago sto su ih pokidali!

peglam

pre 13 godina

Alves i Buskets su beskrajno odvratni i ljigavi likovi. Pored njih cak i Maskerano, koji je bio jedan od najprljavijih igraca u Premijer ligi, pleni ponasanjem na terenu.

PERA

pre 13 godina

DA LI STE VI SA 92-E GLEDALI ISTU UTAKMICU KAO I MI?NE BIH REKAO.AKO JE VAMA ONAJ PREKRSAJ PEPEA SAMO ZA ZUTI KARTON PREDLAZEM VAM DA NZUCITE OD NEKOGA DA KADA IGRAC STARTUJE DJONOM (NAMERNO)NA CEVANICU PROTIVNIKA MORA DA DOBIJE DIREKTAN CRVENI KARTON I DA TO NIKAKO NIJE PRESTROGA SUDIJSKA ODLUKA.

les lionceaux

pre 13 godina

nevjerovatno je kako se malom podlacu sve oprašta..

sada i ovo namjerno zabijanje u defanzivca Reala, a na svakoj utakmici ima par takvih "poteza"

a evo, sad je se sudija pogubio pa se ne usudi dati crveni Togoancu

david

pre 13 godina

S obzirom na vaznost utakmce i na izjave trenera iz suparnickog tabora na konferenciji za stampu, niko od trenera nije skakao pored aut linije kao pavijan kao nas najperspektivniji trener stanojevic na derbiju

tbcasanova-madrid

pre 13 godina

realno,barsa dosta bolja,ali jednom takvom klubu nije potrebna ovolika pomoc sudija,al'...real jeste igrao masu losije ali su imali 00 sve sto im je trebalo jeste da daju gol...

Nikola

pre 13 godina

Sto volim da gledam ove baletane iz Barse, jedna stvar je zanimljiva da kad god im zaskripi dobiju igraca vise od strane sudije, pa mi ni ne mozemo da vidimo jesu li oni stvarno vanzemaljci. Veceras sam samo video beskonacna dodavanja odbrambenih igraca, nemojmo ih onda dizati u nebesa! Shvatite ljudi da oni stvarno jesu bolji od Reala ali me nervira da im se uvek pomaze kad zaskripi, pa pokazite to. U fudbalu ne pobedjuje uvek najkvalitetniji!

sasa

pre 13 godina

Muka mi je vise od ove Barselone...

Toliko se namesta u njihovu korist,da to vise nije normalno...

Pljacka,masakr protiv Celzija pre neku godinu u polufinalu LS,sad protiv Arsenala u osmini finala,ovaj crveni...Samo delic od arsenala pljacki sudija u korist ovog kluba...

Napred REAL!!!!

Mladja_011

pre 13 godina

kad vec barsa ne moze da napravi sansu i da postigne gol , tu je sudija Stark da je pogura ..neverovatno..4 derbija-4 crvena..kakvo sikaniranje reala..

Murinjo što se braniš ko da si Real.Sosijedad

pre 13 godina

Murinjo ostavlja na klupi tri vrhunska napdača,i brani se kao poslednji tim iz Primere,zaslužio je poraz,prošle godine mu je taj njegov fudbal doneo rezultat ali to više ne može da prodje.

Prevara

pre 13 godina

Ovako, ne volim ni jedne ni druge, navijam za Zvezdu i Liverpul . Za ovo se u ovako vaznoj tekmi ne daje crveni.Barsa zadnjih godina ima igraca vise protiv Intera, Reala, Arsenala, Celzija (vise puta) , ima sudijsku pomoc sa Milanom 2006 (cist gol Sevcenka ponisten u revansu ), onda bruka sudjenje sa Celzijem pre dve godine...Stvarno se pitam hoce li oni nekad igrati bitnu tekmu sa igracem manje.Ili neka kaze uefa da oni moraju da uzmu LS i to je to.P.S. I to crveni bas kad ih je Real stisnuo i 5 minuta nisu mogli da predju centar.

SRAMOTA BRE

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=WqHgIRTSUK8

Uporedite ovaj start Valdesa gde nije uopste sviran faul za Kopenhagen i ovaj smesni crveni !!
DOKLE BRE VISE,PA OVO JE POLUFINALE LIGE SAMPIONA ?
A setite se Celsija,Arsenala ....

emontije

pre 13 godina

i jos da pridodam sto se tice rts-a
hvala bogu da postoji jos jedan kanal na kome se prenosila utakmica pa nisam odgledao ni jedan minut kod vas utakmicu pa vi razmislite da li da menjate acu stojanovica.

golovi

pre 13 godina

evo golova:

Lionel Messi 0-1 77'
http://www.youtube.com/watch?v=vujx3LGmEd0&feature=channel_video_title

Lionel Messi 0-2 87'
http://www.youtube.com/watch?v=I7CUv29Ykdo&feature=channel_video_title

Pepe - Crveni karton
http://www.youtube.com/watch?v=vhz-B2-_UjI&feature=channel_video_title

IVORY

pre 13 godina

Razocarao me murinjo!U ovako vaznom,krucijalnom mecu on stavlja usijanu glavu pepea u prvi tim!Evo mesi je upravo postigao gol!Ovo je kraj za murinja.Unistio ga je gvardiola.Bojim se da ce nas opet napuniti na kamp nou!Jedino Ferguson moze da ih zaustavi.Svim srcem cu navijati za MU u tom mecu!

a zato se bunio gvardiola

pre 13 godina

Kad covek uporedi npr start valdesa protiv Kopenhagena i ovaj smesni crveni dobrano razmisli ima li smisla vise pratiti ovu LS
Svim srcem uz Man Utd iako ih ne volim previse !
http://www.youtube.com/watch?v=iQbNsaBfX5s&feature=share

Rino

pre 13 godina

(Rino, 27. april 2011 21:38)
Ozbiljno?A Di Maria sto pada 3x sam od sebe i jos kuka?
Real veze nema,Barsa je najbolja kraj price.
(ALO, 27. april 2011 21:51)

Kako navijace Barselone nije sramota da se javljaju!?
Oteli ste prolaz arsenalu, a sada cete i Realu!!! Nista nema bez pritiska na sudiju...i to neki nazivaju najbolji tim svih vremena...katastrofa!!!
Da, a Dani Alves nakon Pepeovog "starta" se valja kao da mu je nogu odsekao testerom, iznose ga sa terena na nosilima, a posle 30 sekundi se vraca na teren bez ogrebotine...
Smesno...

Jole

pre 13 godina

Jao sto mi dragooo. Pa nije mu ovo Inter gde ima najbolju odbranu na svetu i ovaj anti fudbal pije vodu... Ladno je izveo 3 defanzivna vezna.. Sramota za fudbal! Bas da ga vidim sta ce da radi u revansu u gostima bez Pepea i Ramosa.. Ima opet petarda da sevne! :)

Ekspert_za_fuZbal

pre 13 godina

Murinjo, samo ti taktiziraj, to je bitnije od stvaranja gol šansi i davanja golova! Ovoga puta si taktički upropastio sopstvenu ekipu! I treba da vas oderu kad igrate ovako šabanski!

ALO

pre 13 godina

Dali neko moze posle ove utakmice da opet uporedjuje Ronalda i Messija?
Ronaldo,covek koji umislja da je najbolji,stalno kuka i zali se na sve a timska igra mu je 0!Mislim da bi mu bilo malo kada bi se svi igraci Barselone sklonili da se on useta u gol.Ima veliko fudbalsko znanje,ali jos veci ego.

Messi,covek koji ne gresi kad dodaje loptu,igra i za tim i za publiku,ima harizmu i sto je najvaznije fudbalsko znanje koje je sigurno najvece na planeti!Daleko najbolji igrac danasnjice i mozda jedini koji moze da stigne i prestigne Maradonu.

Бакаја

pre 13 godina

Када је са Челзијем требао да узме титулу, два чиста пенала се не суде, а сада се даје Пепеу црвени преко везе :) Барса, УЕФА пројекат. ****** их Мурињо опет, јачи је и од мафије.

hrvoje

pre 13 godina

mourinha "genijalna" taktika je lupajte ih po nogama, nagazite ih kad su na podu i laktom u prolazu bez lopte, još 50 faula reala sudac nije dosudio a da je ovi ne bi takli loptu

les lionceaux

pre 13 godina

ovako su trebali i naši igrači skakati na svaku odluku sudija pa bi neko od onih brđanina dobio crveni..

ali ne, mi moramo biti pošteni i trpjeti, a onda oni to još koriste da kažu da nije bilo namjerne grubosti u derbiju

wroom1975

pre 13 godina

Neko iz rukovodstva Zvezde je valjda pratio utakmicu...nadam se...ili su zaokupljeni pisanjem saopstenja?
Cisto da vide sta je gruba igra, a ne ovaj nas balet.

Ivan Drago

pre 13 godina

Hm,Mesi,majstorcina...toliko o Kristini...ja cu samo citirati Kapela na pitanje koga bi volio imati npr.u repr.Engleske kad bi mogao Ronalda ili Mesija...pa,znate...Ronaldo zna bolje engleski,a Mesi fudbal...jedina zamjerka na ove "spance"je nemoguce valjanje po zemlji,k'o da im noge o jednom nervu vise,oni vriste...izuzetno postujem Murinja,ali volim Barsu...ali zamislite ijednog igraca Mancestera,i uopste engl.kluba...da se onako valja,da ne kazem simulira,po zemlji...

PHOENIX SUNS

pre 13 godina

Kako su pokrali Real strasno ono jeste bio grub faul al dati direktan crveni je smesna odluka al kad pogledas ko ga je dobio onda je jasno,koji je taj Pepe toljaga od igraca i jos faul na Alvesu koji je okoreli simulant sve u svemu Barsa u finalu posto tesko da mogu ovi da im uvale tamo dva a kamoli tri gola a da ne prime ni jedan

catamaran7

pre 13 godina

fudbal je pobedio anti-fudbal.......Barselona je najbolji tim koji je ikad igrao fudbal,mada nije trenutno u najboljoj formi,sto zbog povreda kljucnih igraca sto zbog forme koja je malo u padu ,po mom misljenju.....u svakom slucaju,lepo ih je gledati........

BarcaBoy

pre 13 godina

Onog pepea treba smestiti u ragbi ekipu..Pa mogao je da uzme karijeru alvesu onim startom..Strasno aj da je spustio nogu nego je isao djonom PLUS ostavio..Katastrofa..Mesijev drugi gol..Doktor nema sta.

AcA

pre 13 godina

Sudija je kriv,Real je bolji bio dominirao je ceo mec ...
Dosta bre vise sa time,jasno se vidi da kukavicka igra ne moze pobediti atraktivan napadacki fudbal,Barselona je zadnjih godina jednostavno mnogo kvalitetnija od Reala .
Messi je opet pokazao da je klasa za sve ostale,Barsa ce osvojiti ligu sampiona jer je najbolji fudbalski klub na svetu i .

all round

pre 13 godina

po principu kada ne mozemo da im damo gol jer nas je ubio takticki daj da im iskljucimo igraca, ono ne da nije bilo za crveni nego pitanje je da li je i zuti. pa igraci barselone se bacaju po terenu. fudbal je muska igra a ovi povetarci mogu na balet. kada se u taktickoj igri iskljuci fudbaler sve pada u vodu. glupo je da sudija unisti utakmicu i presudi pobednika dvomeca. mesi se nije video dok je pepe bio u igri. takticki opet murinho pobednik a sudija olaksao posao barseloni.

milan

pre 13 godina

barsa je barsa a real je farsa:)))i treba mu ovako kad igru zasniva na pepea drvosjecu,a pravi igraci sjede na klupu.i ne mogu da vjerujem da cijeli stadion ovih debilnih navijaca podrzava ovakvu igru.neka predaju revans utakmicu manje ce im biti bolno!!!

BaneUtd

pre 13 godina

Verujte da jos nista nije gotovo. Zaprzice Murinjo Barsi ljutu corbu u Barseloni! Zasto ne bi bilo 3-1 za Real. Sudija je opet ostetio Real.Ipak verujem u Murinja. On je ipak najbolji trener na svetu!

Neutralan

pre 13 godina

Pa ne mogu da svatim uopste sta ocekuje murinjo s ovakvom igrom gde kaka grije klupu a igraju samo koljaci i kostolomci da ne dobije protiv barse bar po jedan crveni karton. Sramota. Muka mi je da gledam njegove timove jer je to ragbi a ja volim fudbal ne ragbi, sram ga bilo... Unistava ovu nekad lepu igru.

MrAdder

pre 13 godina

Potreban je samo jedan preduslov – da ste bar 10 puta gledali fudbalsku utakmicu uzivo (bilo koja liga, bilo koji klub...). Nadam se da vi koji ovo citate spadate u tu grupu.
Probajte da se podsetite, koji su Vam detalji ostali u secanju sa tih utakmica. Usudio bih se da pretpostavim da je, pored dobre navijacke atmosfere, u secanju dobar pogodak, zatim neki dobar potez, dribling, dobra akcija i sl... ustvari, sve ono zbog cega se, po mom misljenju, voli fudbal.
Ili, malo poetskije receno, gde se osecas kao „njegovo velicanstvo“ navijac!
Ne mogu da budem na strani nekog ko ispred fudbala postavlja sve drugo osim samog fudbala!!!!
Kad mi najskuplji klub na planeti (jos „kraljevski“) bude pruzio vrhunski fudbal (znate na sta mislim), prvi cu priznati velicinu tog „specijalca“ . Za pocetak, njegovi igraci treba da se lece od kompleksa zvanog...po imenu jednog kluba iz Katalonije!
Mozda, ako lecenje bude uspesno, budu pravi fudbaleri!
P.S. Na koncert Madone sam isao u Crnu Goru, samo da vidim vrhunski multimedijalni sou. I video sam!

Sokobanjac89

pre 13 godina

Drugo poluvreme nalik na prvo, Pepe ne igra fudbal već protivnike i opravdano je dobio crveni karton. Sećate se šta je radio u kup utakmici, već tu je trebao da dobije isključenje. A za Mesija nemam komentar, čovek je fudbalski vanzemaljac. PS: Radujem se finalnoj utakmici između Mančestera i Barselone i tu očekujem pravi pravcati fudbal!

Kol

pre 13 godina

Ne preterano zanimljiva utakmica ko da se takmice ko ce manje puta da predje na protivnicku polovinu, mora da se primeti dve najljigavije nacije kad je fudbal u pitanju (italijane ne racunam oni su tu ubedljivo prvi) su spanci i argentinci malo ih pipnes i odmah na zemlju sramota za sta di marija ili pedro traze faul! Komentator je na svom uobicajenom nivou uzasan, uglavnom bilo bi dobro da neko da gol u nastavku bilo ko!

Rino

pre 13 godina

Uzas kako se ponasaju ovi iz Barce...Pedro, Buskec, obicni foliranti...kako su samo jadni!!!

A sta reci za Acu?! Kako je samo nekad prenosio premier ligu na BK, bilo je uzivanuje slusati ga...sad covek udavi sa nebitnim informacijama i jos samo sto ne zaspe...

BarcaBoy

pre 13 godina

Real je totalni raspad sistema..Cak I ronaldo je poceo da se ljuti na saigrace sto stoje pozadi..Strasno..Barsi odgovara 0-0 jer sledi pakao na camp nou al real da igra bunker opet..Strasno...Kakav bre specijalni boze me sacuvaj..a onaj arbeloa ..Strasno kolko prljav igrac! Nemam sta da kazem za onakvu igru reala..Ubijaju fudbal.

PS Bunker na svom terenu - Specijalna taktika? Pa to moze i dete od 5 godina.

IVORY

pre 13 godina

Poceli smo mec sa jednim isturenim napred,Ronaldom.On se i ne vodi kao napadac.To dovoljno govori o murinju.Igrati bunker na svom terenu cak i protiv mocne barse to je neprihvatljivo.Ovo je pocetnicka greska.Braniti se da bi se ostvario koliko toliko povoljan rezultat kod kuce i da bi se onda islo na kamp nou!Pa to ne pije vodu.Pa unistice nas barsa.Strepim od katastrofe!

Aleksandar

pre 13 godina

Kako se foliraju ove _____ iz Barselone, ovo nije istina. A pravo je mucenje slusati Acu Stojanovica. Ko izdrzi 90 minuta, svaka mu cast. Ja sam stavio na mute.

nikola

pre 13 godina

(pišem ovo u poluvremenu) ljubitelji murinja (zapravo mourinja), nadam se da uživate u igri u polufinalu lige šampiona. ne kažem da je loš terner, naprotiv, ne kažem da je loš čovek, takođe naprotiv (svi njegovi fudbaleri se kunu u njega i obožavaju ga), ali ovo je mnogo ružno. najgore je što se i gvardiola primio da mora da cinculira, umesto da igra svoju igru.

UEFA Mafiosi!!!

pre 13 godina

Jel ovo taj mocni Real i prelepi Murinjov fudbal?Pa ovo je SMRT igre.Ovoliku prljavstinu koju sudija ne sankcionise odavno nisam video.Bruka i sramota koliko je neujednacen kriterijum kad je sudjenje u pitanju.Bruka i sramota.I onda se mi ovde bunimo kakve su nam sudije.Pa pogledajte ovog magarca koji sudi polufinale LS.

"Veliki" Real se us..o i ne moze polovinu da predje.A imaju toliko kvalitetnih,vrhunskih FUDBALERA koji sede na klupi.Mislim...jeste rezultat ono sto se pise i pamti ali ovakvu destrukciju igre nisam video jos od prosle godine kad je Murinjo vodio Inter.

Uaaaaaaa ubice fudbala!

p.s. Pa kilava Zvezda igra lepsi i posteniji fudbal od Reala.

ИВАН СМЕД

pre 13 godina

Надам се да звездини играчи, па и тренер уче од барсиних играча како се штите они који добијају батине од противника.

dzozey

pre 13 godina

Zvezda je "sokirana" Partizanovim veseljem, a gledajte sta se desava na ovoj utakmici na terenu a ne u svlacionici, sta rade i treneri i igraci. Ali Zvezda je suvise fina, ona ne moze da trpi nekulturu i bahatost...osim u svojim izjavama. Nije Zvezda Barselona, psiholoski mnogo vise odgovara Realu.

ma dzaba ti trofeji kad ne igras fudbal

pre 13 godina

Ukusi su razliciti i tu nema dileme.Ali onaj ko moze da navija za murinjov anti-fudbal zaista ne razume sta je poenta ove igre.Tu nije stvar ukusa tu je stvar poimanja i razumevanja sustine fudbala.Fudbal bi trebalo da bude IGRA a ne DESTRUKCIJA!

revolucija

pre 13 godina

RTS je u vlasnistvu gradjana,jel tako????
posto smo svi mi vlasnici, hajde lepo da napisemo peticiju i oteramo ovog komentatora!!!! ko je za neka preporuci!!!

Bojan-Srpsko Sarajevo

pre 13 godina

Ljudi, skontajte sta rade Buskec i Pedro...pa ono je sramota za klub kao sto je Barselona, kakva gluma. Nadam se da ce to vidjeti i sudije u pauzi za poluvrijeme... Sjetite se samo kako je Tijago Mota iskljucen u proslogodisnjem polufinalu, "zahvaljujuci" upravo Pedru.

margo

pre 13 godina

Murinjo je učinio mrtvim ovaj derbi, čovjek ne može da shvati da u dva meča ne može da izbaci Barsu. Ja ću zaspati u ovom taktičkom nadmudrivanju. Očekuje da napadne iz prekida ili nekog šuta Kristine, bolje mu je da počne da igra šah. Barsu Ferguson nikada ne bi ovako čekao, već bi je napao od početka i to tamo gdje je najslabija. Zato smo sinoć vidjeli silu i moć! Jedva čekam da ova izvjesna polufinala prodju i da kao ljudi uživamo u finalu: Mančester-Barselona.

ORAO

pre 13 godina

Toliko iscekivanja el klasika i dobrog fudbala. sad tek vidim da ce ovo biti najdosadnije 2 tekme u ligi sampiona, bez sansi i bez golova. bolje odmah da izvode penale... SMOR

bane_svajcarac

pre 13 godina

samo murinjo moze da natera ljubitelje fudbala u srbiji da odgledaju reprizu vecitog derbija umesto "el klasika".. predvidjam na sledecem vecitom derbiju da ce se traziti karta vise.. :)

Sokobanjac89

pre 13 godina

Ne tako zanimljivo prvo poluvreme, pred kraj nesto malo uzbuđenja i to je sve od toliko najavljivanog El klasika. Sinoć je mnogo mnogo zanimljivija utakmica bila iako je samo Man Utd igrao. Ovde Barsa dođe do šesnaesterca pa vrati na centar pa do zadnje linije i tako u krug a Real se odlično brani i pokušava kontrom ili polukontrom do gola. Da nije bilo ovih čarki jedno nezanimljivo poluvreme.

banat

pre 13 godina

@ Najdosadniji komentator prenosi najzanimljiviju utakmicu.Ne razumem spanski ali gledam na netu i 100x je zanimljivije nego slusati Acu.
(Sone, 27. april 2011 20:51)


E ako ti je ovo najzanimljivija utakmica onda svaka cast!!! Prvi put je cak i Aca sa svojim provalama zanimljiviji od ove pompezno najavljivane (ali ocekivano dosadne) utakmice!
p.s. Pisem ovo na poluvremenu, ali ne ocekujem nista spektakularno u drugom...

doktor

pre 13 godina

Evo,vec su poceli da prozivaju Acu... Imam utisak da sad svako zeli da bude forumski mangup i bar jednom prozove Stojanovica! Decko je pristojan i na mestu,gledajte fudbal!

Jovan

pre 13 godina

Na samom kraju poluvremena sam stekao utisak da je Buskets ubedljivo najljigaviji fudbaler koga je Barselona iznedrila u poslednjih 10. godina. Rajkardova Barselona je u svakom slucaju igrala sa mnogo manje prigovora, ovi Gvardiolini ubise sudiju.

Gotivim Barselonu, ali nikako ovakvu. Moto treba da bude - cuti i igraj.

brufen od 400

pre 13 godina

hahahahha ultras real madrid :DDD kakav dobar vic
i cuje se "vodja" "navijaca" sa zvucnika... uzeli su foru od "navijaca" partizana hahaha

navijam da vidim ucveljene face mesija, gvardiole, onog pikea, vilje itd... bas kao sto su im bile posle finala kupa!

revolucija

pre 13 godina

RTS je u vlasnistvu gradjana,jel tako????
posto smo svi mi vlasnici, hajde lepo da napisemo peticiju i oteramo ovog komentatora!!!! ko je za neka preporuci!!!

ma dzaba ti trofeji kad ne igras fudbal

pre 13 godina

Ukusi su razliciti i tu nema dileme.Ali onaj ko moze da navija za murinjov anti-fudbal zaista ne razume sta je poenta ove igre.Tu nije stvar ukusa tu je stvar poimanja i razumevanja sustine fudbala.Fudbal bi trebalo da bude IGRA a ne DESTRUKCIJA!

doktor

pre 13 godina

Evo,vec su poceli da prozivaju Acu... Imam utisak da sad svako zeli da bude forumski mangup i bar jednom prozove Stojanovica! Decko je pristojan i na mestu,gledajte fudbal!

Lets play soccer

pre 13 godina

E sto mi je drago sto je ovakava DEGENERISANA strategija Murinja pukla kao zvecka!! Igrati na svom terenu BUNKERCINU pred 80.000 svojih navijaca i imati 4 (slovima CETIRI) puta manje pasova nego protivnik je jedna velika sramota!! A inace nisam ni neki ljibitelj ove Barsine-usetaj-se-u-gol taktike, ali mi je drago sto su ih pokidali!

Neutralan

pre 13 godina

Pa ne mogu da svatim uopste sta ocekuje murinjo s ovakvom igrom gde kaka grije klupu a igraju samo koljaci i kostolomci da ne dobije protiv barse bar po jedan crveni karton. Sramota. Muka mi je da gledam njegove timove jer je to ragbi a ja volim fudbal ne ragbi, sram ga bilo... Unistava ovu nekad lepu igru.

david

pre 13 godina

S obzirom na vaznost utakmce i na izjave trenera iz suparnickog tabora na konferenciji za stampu, niko od trenera nije skakao pored aut linije kao pavijan kao nas najperspektivniji trener stanojevic na derbiju

PERA

pre 13 godina

DA LI STE VI SA 92-E GLEDALI ISTU UTAKMICU KAO I MI?NE BIH REKAO.AKO JE VAMA ONAJ PREKRSAJ PEPEA SAMO ZA ZUTI KARTON PREDLAZEM VAM DA NZUCITE OD NEKOGA DA KADA IGRAC STARTUJE DJONOM (NAMERNO)NA CEVANICU PROTIVNIKA MORA DA DOBIJE DIREKTAN CRVENI KARTON I DA TO NIKAKO NIJE PRESTROGA SUDIJSKA ODLUKA.

bane_svajcarac

pre 13 godina

samo murinjo moze da natera ljubitelje fudbala u srbiji da odgledaju reprizu vecitog derbija umesto "el klasika".. predvidjam na sledecem vecitom derbiju da ce se traziti karta vise.. :)

ALO

pre 13 godina

Dali neko moze posle ove utakmice da opet uporedjuje Ronalda i Messija?
Ronaldo,covek koji umislja da je najbolji,stalno kuka i zali se na sve a timska igra mu je 0!Mislim da bi mu bilo malo kada bi se svi igraci Barselone sklonili da se on useta u gol.Ima veliko fudbalsko znanje,ali jos veci ego.

Messi,covek koji ne gresi kad dodaje loptu,igra i za tim i za publiku,ima harizmu i sto je najvaznije fudbalsko znanje koje je sigurno najvece na planeti!Daleko najbolji igrac danasnjice i mozda jedini koji moze da stigne i prestigne Maradonu.

milan

pre 13 godina

barsa je barsa a real je farsa:)))i treba mu ovako kad igru zasniva na pepea drvosjecu,a pravi igraci sjede na klupu.i ne mogu da vjerujem da cijeli stadion ovih debilnih navijaca podrzava ovakvu igru.neka predaju revans utakmicu manje ce im biti bolno!!!

hrvoje

pre 13 godina

mourinha "genijalna" taktika je lupajte ih po nogama, nagazite ih kad su na podu i laktom u prolazu bez lopte, još 50 faula reala sudac nije dosudio a da je ovi ne bi takli loptu

SRAMOTA BRE

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=WqHgIRTSUK8

Uporedite ovaj start Valdesa gde nije uopste sviran faul za Kopenhagen i ovaj smesni crveni !!
DOKLE BRE VISE,PA OVO JE POLUFINALE LIGE SAMPIONA ?
A setite se Celsija,Arsenala ....

catamaran7

pre 13 godina

fudbal je pobedio anti-fudbal.......Barselona je najbolji tim koji je ikad igrao fudbal,mada nije trenutno u najboljoj formi,sto zbog povreda kljucnih igraca sto zbog forme koja je malo u padu ,po mom misljenju.....u svakom slucaju,lepo ih je gledati........

margo

pre 13 godina

Murinjo je učinio mrtvim ovaj derbi, čovjek ne može da shvati da u dva meča ne može da izbaci Barsu. Ja ću zaspati u ovom taktičkom nadmudrivanju. Očekuje da napadne iz prekida ili nekog šuta Kristine, bolje mu je da počne da igra šah. Barsu Ferguson nikada ne bi ovako čekao, već bi je napao od početka i to tamo gdje je najslabija. Zato smo sinoć vidjeli silu i moć! Jedva čekam da ova izvjesna polufinala prodju i da kao ljudi uživamo u finalu: Mančester-Barselona.

BarcaBoy

pre 13 godina

Onog pepea treba smestiti u ragbi ekipu..Pa mogao je da uzme karijeru alvesu onim startom..Strasno aj da je spustio nogu nego je isao djonom PLUS ostavio..Katastrofa..Mesijev drugi gol..Doktor nema sta.

djuvečar

pre 13 godina

nisam se ni trudio da čitam komentare, ali ajmo sad realovci da pogodim:
"to nije bio crveni karton" , "FIFA i UEFA favorizuju Barselonu" , "sudija je bio potplaćen" , "bila je sreća, dva šuta dva gola" , "imali su igrača manje" , i ostale gluposti slične ovima...

naravoučenije:
Posed lopte je ubedljivo na strani Barselone, čak 71:29(%)

tolko o tome, dovidjenja i prijatno! (o:
FC Barcelona Mes Que Un Club

BarcaBoy

pre 13 godina

Real je totalni raspad sistema..Cak I ronaldo je poceo da se ljuti na saigrace sto stoje pozadi..Strasno..Barsi odgovara 0-0 jer sledi pakao na camp nou al real da igra bunker opet..Strasno...Kakav bre specijalni boze me sacuvaj..a onaj arbeloa ..Strasno kolko prljav igrac! Nemam sta da kazem za onakvu igru reala..Ubijaju fudbal.

PS Bunker na svom terenu - Specijalna taktika? Pa to moze i dete od 5 godina.

Vladan R

pre 13 godina

Pod jedan potpuno oprvdano dodeljen crveni. Ako se malo pazljivije pogleda snimak uocice se da je Pepe nakon sto je Alves odneo loptu produzio pokret nogom sa ociglednom namerom da udari Alvesa. Posto je istovremeno to bio start otvorenim djonom potpuno opravdno dosudjen crveni. Pod dva celu utakmicu Real igra na granici incidenta. Pod tri sta reci o potezu Marsela kada je prvo samo ocesao Pedra a potom uspeo da ga sa namerom nagazi.

Cera

pre 13 godina

Juče sam gledao fudbal a danas jedno obično divljaštvo.
Mislim, drago mi je što jedan Srbin igra za MU ali to nije razlog što ih volim. Kada igra Mančester nema ovih gluposti koje večeras gledam, samo fudbal. Razočaran sam ovim polufinalom.

UEFA Mafiosi!!!

pre 13 godina

Jel ovo taj mocni Real i prelepi Murinjov fudbal?Pa ovo je SMRT igre.Ovoliku prljavstinu koju sudija ne sankcionise odavno nisam video.Bruka i sramota koliko je neujednacen kriterijum kad je sudjenje u pitanju.Bruka i sramota.I onda se mi ovde bunimo kakve su nam sudije.Pa pogledajte ovog magarca koji sudi polufinale LS.

"Veliki" Real se us..o i ne moze polovinu da predje.A imaju toliko kvalitetnih,vrhunskih FUDBALERA koji sede na klupi.Mislim...jeste rezultat ono sto se pise i pamti ali ovakvu destrukciju igre nisam video jos od prosle godine kad je Murinjo vodio Inter.

Uaaaaaaa ubice fudbala!

p.s. Pa kilava Zvezda igra lepsi i posteniji fudbal od Reala.

MrAdder

pre 13 godina

Potreban je samo jedan preduslov – da ste bar 10 puta gledali fudbalsku utakmicu uzivo (bilo koja liga, bilo koji klub...). Nadam se da vi koji ovo citate spadate u tu grupu.
Probajte da se podsetite, koji su Vam detalji ostali u secanju sa tih utakmica. Usudio bih se da pretpostavim da je, pored dobre navijacke atmosfere, u secanju dobar pogodak, zatim neki dobar potez, dribling, dobra akcija i sl... ustvari, sve ono zbog cega se, po mom misljenju, voli fudbal.
Ili, malo poetskije receno, gde se osecas kao „njegovo velicanstvo“ navijac!
Ne mogu da budem na strani nekog ko ispred fudbala postavlja sve drugo osim samog fudbala!!!!
Kad mi najskuplji klub na planeti (jos „kraljevski“) bude pruzio vrhunski fudbal (znate na sta mislim), prvi cu priznati velicinu tog „specijalca“ . Za pocetak, njegovi igraci treba da se lece od kompleksa zvanog...po imenu jednog kluba iz Katalonije!
Mozda, ako lecenje bude uspesno, budu pravi fudbaleri!
P.S. Na koncert Madone sam isao u Crnu Goru, samo da vidim vrhunski multimedijalni sou. I video sam!

Ekspert_za_fuZbal

pre 13 godina

Murinjo, samo ti taktiziraj, to je bitnije od stvaranja gol šansi i davanja golova! Ovoga puta si taktički upropastio sopstvenu ekipu! I treba da vas oderu kad igrate ovako šabanski!

Jole

pre 13 godina

Jao sto mi dragooo. Pa nije mu ovo Inter gde ima najbolju odbranu na svetu i ovaj anti fudbal pije vodu... Ladno je izveo 3 defanzivna vezna.. Sramota za fudbal! Bas da ga vidim sta ce da radi u revansu u gostima bez Pepea i Ramosa.. Ima opet petarda da sevne! :)

jone

pre 13 godina

Ne navlacim ni za koga,samo cu da iskomentarisem crveni karton...Crveni cist ko suza,cekaj,jel je trebao coveku da polomi nogu da bi karton bio na mestu???namera je postojala,vidi se iz aviona...a i onaj Pepe je tezak bolesnik.

Murinjo što se braniš ko da si Real.Sosijedad

pre 13 godina

Murinjo ostavlja na klupi tri vrhunska napdača,i brani se kao poslednji tim iz Primere,zaslužio je poraz,prošle godine mu je taj njegov fudbal doneo rezultat ali to više ne može da prodje.

AcA

pre 13 godina

Sudija je kriv,Real je bolji bio dominirao je ceo mec ...
Dosta bre vise sa time,jasno se vidi da kukavicka igra ne moze pobediti atraktivan napadacki fudbal,Barselona je zadnjih godina jednostavno mnogo kvalitetnija od Reala .
Messi je opet pokazao da je klasa za sve ostale,Barsa ce osvojiti ligu sampiona jer je najbolji fudbalski klub na svetu i .

Sokobanjac89

pre 13 godina

Drugo poluvreme nalik na prvo, Pepe ne igra fudbal već protivnike i opravdano je dobio crveni karton. Sećate se šta je radio u kup utakmici, već tu je trebao da dobije isključenje. A za Mesija nemam komentar, čovek je fudbalski vanzemaljac. PS: Radujem se finalnoj utakmici između Mančestera i Barselone i tu očekujem pravi pravcati fudbal!

REALNO

pre 13 godina

2006 godina Barsa Milan ponisten sevcenkov gol koji bi milanu doneo finale LS, cak je i pujol bio iznenadjen kad je sudija svirao faul u napadu(barsa ulazi u finale i dobija arsenal i osvaja trofej(crveni za lemana))http://www.youtube.com/watch?v=sG2vn5f3fPI
2009 godina Barsa ulazi u finale LS tako sto je izbacila celzi uz divljacko sudjenje sudije ovreba(bar 3 cista penala za celzi nije dosudio, u finalu dobija mancester i osvaja trofej)
2010 polufinale LS protiv intera gde inter dobija crveni karton u 26 minutu, inter pukom srecom uspeva da zaustavi barsu i udje u finale gde osvaja trofej. http://www.youtube.com/watch?v=4u5D0844OB0&feature=related
2011- osmina finala mec Barse i arsenal gde arsenal dobija crveni karton(opet) pri rezultatu 1-1 zbog sutiranja lopte posle sudijskog zvizduka u trenutku kada 100 000 ljudi zvizdi, barsa dobija 3-1(postigli jos i gol sa penala)i prolazi dalje
2011 polufinale prvi mec(ko zna sta ce u drugom da bude) sudija daje crveni karton protivnickom igracu u 60 minutu pri rezultatu 0-0 i bez bitnijih sansi za obe ekipe i time direktno utice na ishod ovog polufinalnog meca
Barsa je veceras bila dobra, ali nisu mogli mnogo toga da urade 11 na 11(mozda su napravili samo 1 sansu)ali se zato pojavio sudija koji je uticao na ishod ne samo ovog nego i sledeceg meca na kamp nou, ako je barsa stvarno iznad svih mogu oni da prodju svaku ekipu i bez pomoci sudija ali se to ne desava(uvek sudija mora da intervenise)

Rino

pre 13 godina

(Rino, 27. april 2011 21:38)
Ozbiljno?A Di Maria sto pada 3x sam od sebe i jos kuka?
Real veze nema,Barsa je najbolja kraj price.
(ALO, 27. april 2011 21:51)

Kako navijace Barselone nije sramota da se javljaju!?
Oteli ste prolaz arsenalu, a sada cete i Realu!!! Nista nema bez pritiska na sudiju...i to neki nazivaju najbolji tim svih vremena...katastrofa!!!
Da, a Dani Alves nakon Pepeovog "starta" se valja kao da mu je nogu odsekao testerom, iznose ga sa terena na nosilima, a posle 30 sekundi se vraca na teren bez ogrebotine...
Smesno...

Ronnie*

pre 13 godina

brzi od cele realove odbrane, snazniji od 80.000 navijaca, u stanju da da i vise od 2 gola na mecu, taj neverovatni dosljak sa planete Kripton...
MESSSSSSSSSI!!! MES QUE UN CLUB

pljuvanje jaca strana

pre 13 godina

Ja ne razumem vas ljude koji pricate kako je sve namesteno u korist Barselone. Pa momci igraju napadacki fudbal non stop,svi dobijaju crvene kartone zato sto onog cara Messija jedino mozes zaustaviti ako mu polomis noge,a Murinho uglavnom stavlja igrace koji su varvari,i zato ce uvek da dobiju bar jedan crveni karton,jer Barselona se ne moze drugacije zaustaviti osim lomljenjem nogu. Barselona veceras objasnila kao i uvek protiv Real Madrida,i ostalih malih timova koji mogu samo anti-fudbal da igraju. Murinho jos jednom ponizen,a da ne pricam kako je Ronaldo ispao smesan kad su ga u prvom poluvremenu uhvatili u masinu,decko se iznervirao,ali neka i treba,dosta se lozi. U Barseloni 3:0 opusteno. Dok je Barse i MU-a fudbal ce biti divan da se gleda.Ovi ostali su smesni timovi koji mogu samo da pljunu pod prozor ovim pomenutim timovima. Toliko

Marko

pre 13 godina

Crveni karton - ZASLUZEN
Oba Mesijeva gola postignuta izmedju nekoliko igraca Reala (kod drugog je NAVOZAO petoricu).
Posed lopte 70-30 za Barsu
Murinjovi antifudbalski fazoni- nisu prosli.
Sve u svemu jasno je. Zasluzeno

sasa

pre 13 godina

Muka mi je vise od ove Barselone...

Toliko se namesta u njihovu korist,da to vise nije normalno...

Pljacka,masakr protiv Celzija pre neku godinu u polufinalu LS,sad protiv Arsenala u osmini finala,ovaj crveni...Samo delic od arsenala pljacki sudija u korist ovog kluba...

Napred REAL!!!!

Steve O

pre 13 godina

@Pepe, 27. april 2011 23:20
Svaka čast na komentaru. Ova 4 El Clasica koja su tako bombastično najavljivana su se pokazala kao najveće fudbalsko razočarenje ove sezone. Real grub i bezidejan, bez ijedne razrađene akcije, Barsa užasno dosadna sa svojim beskrajnim dodavanjima, da nema Mesijevog inidividualnog kvaliteta, ja bih zaspao gledajući ih. Mnogi pričaju kako je ovo najbolji tim svih vremena, ali meni je ona Barsa sa Ronaldinjom, Anrijem i Etom par kopalja iznad ove i po pitanju jačine i po lepoti igre. Ovi imaju samo tu pas igru i Mesija, kad protivnički trener zatvori pas igru, počinju nenormalno da dave sa besiljnim dodavanjima dok Mesi ne uzme loptu i sam reši stvar ili sudija isključi nekog protivnika. Tu se, mislim, vidi koliko je ustvari Gvardiola loš trener. Na kraju da kažem da ću prvi put u svom životu navijati sada za Man Utd jer igraju pošteniji, brži i lepši fudbal.

banat

pre 13 godina

@ Najdosadniji komentator prenosi najzanimljiviju utakmicu.Ne razumem spanski ali gledam na netu i 100x je zanimljivije nego slusati Acu.
(Sone, 27. april 2011 20:51)


E ako ti je ovo najzanimljivija utakmica onda svaka cast!!! Prvi put je cak i Aca sa svojim provalama zanimljiviji od ove pompezno najavljivane (ali ocekivano dosadne) utakmice!
p.s. Pisem ovo na poluvremenu, ali ne ocekujem nista spektakularno u drugom...

IVORY

pre 13 godina

Poceli smo mec sa jednim isturenim napred,Ronaldom.On se i ne vodi kao napadac.To dovoljno govori o murinju.Igrati bunker na svom terenu cak i protiv mocne barse to je neprihvatljivo.Ovo je pocetnicka greska.Braniti se da bi se ostvario koliko toliko povoljan rezultat kod kuce i da bi se onda islo na kamp nou!Pa to ne pije vodu.Pa unistice nas barsa.Strepim od katastrofe!

Stefan

pre 13 godina

Mogli smo da vidimo kako se u Evropi igrači štite od divljačkih startova. Fudbaleri Partizana su zaslužili tri crvena kartona za startove nad Evandrom od kojih je svaki bio mnogo oštriji od Pepeovog nad Alvešom u večerašnjoj utakmici.

Ivan Drago

pre 13 godina

Hm,Mesi,majstorcina...toliko o Kristini...ja cu samo citirati Kapela na pitanje koga bi volio imati npr.u repr.Engleske kad bi mogao Ronalda ili Mesija...pa,znate...Ronaldo zna bolje engleski,a Mesi fudbal...jedina zamjerka na ove "spance"je nemoguce valjanje po zemlji,k'o da im noge o jednom nervu vise,oni vriste...izuzetno postujem Murinja,ali volim Barsu...ali zamislite ijednog igraca Mancestera,i uopste engl.kluba...da se onako valja,da ne kazem simulira,po zemlji...

Dragan

pre 13 godina

Zasto mislite da je prestroga odluka da se iskljuci Pepe? Ja jesam navijao za Real, ali to ne znaci da ne mogu da budem objektivan i kazem da je start bio pogibeljan. U nesrecnom spletu okolnosti kod ovakvih startova dolazi do loma potkolenice ili teske povrede kolena. Uopste uzevsi, Murinjo je veceras imao previse ratnicki pristup utakmici i mislim da je trebalo da savetuje igrace da malo vise misle na igru i postuju loptu kad im je u posedu. Takodje, ne smatram da je iskljucenje Pepea odlucilo utakmicu, vec majstorstvo jednog vrhunskog igraca, Mesija.

Marijanaa

pre 13 godina

Gazi,gazi,gaziii!
Messi majstoreeee!
Gdje je sad taj Murinjo koji je spreman na sve samo da pobedi ?
Sto se tice kartona,sasvim zasluzen.Pa bre ovaj Pepe kao neka zivotinja,pa ljudi gledamo li mi fudbal ?

brufen od 400

pre 13 godina

hahahahha ultras real madrid :DDD kakav dobar vic
i cuje se "vodja" "navijaca" sa zvucnika... uzeli su foru od "navijaca" partizana hahaha

navijam da vidim ucveljene face mesija, gvardiole, onog pikea, vilje itd... bas kao sto su im bile posle finala kupa!

nikola

pre 13 godina

(pišem ovo u poluvremenu) ljubitelji murinja (zapravo mourinja), nadam se da uživate u igri u polufinalu lige šampiona. ne kažem da je loš terner, naprotiv, ne kažem da je loš čovek, takođe naprotiv (svi njegovi fudbaleri se kunu u njega i obožavaju ga), ali ovo je mnogo ružno. najgore je što se i gvardiola primio da mora da cinculira, umesto da igra svoju igru.

Prevara

pre 13 godina

Ovako, ne volim ni jedne ni druge, navijam za Zvezdu i Liverpul . Za ovo se u ovako vaznoj tekmi ne daje crveni.Barsa zadnjih godina ima igraca vise protiv Intera, Reala, Arsenala, Celzija (vise puta) , ima sudijsku pomoc sa Milanom 2006 (cist gol Sevcenka ponisten u revansu ), onda bruka sudjenje sa Celzijem pre dve godine...Stvarno se pitam hoce li oni nekad igrati bitnu tekmu sa igracem manje.Ili neka kaze uefa da oni moraju da uzmu LS i to je to.P.S. I to crveni bas kad ih je Real stisnuo i 5 minuta nisu mogli da predju centar.

Rino

pre 13 godina

Uzas kako se ponasaju ovi iz Barce...Pedro, Buskec, obicni foliranti...kako su samo jadni!!!

A sta reci za Acu?! Kako je samo nekad prenosio premier ligu na BK, bilo je uzivanuje slusati ga...sad covek udavi sa nebitnim informacijama i jos samo sto ne zaspe...

Zagreb!

pre 13 godina

DRAGO MI JE:
- što imam priliku gledati najboljeg nogometaša u povijesti (Messi)
- što imam priliku gledati najbolji klub u povijesti nogometa(Barcelona)
- što ni danas kad je brzina i snaga u nogometu došla do vrhunca ipak i dalje pobjeđuju nogometaši (fudbaleri)a ne kostolomci
- što je po tko zna koji put u povijesti nogometa poražena obrambena i destruktivna taktika
i da ponovim:
- sretan sam što postoji klub kakav je Barcelona
Inače, nisam navijač niti Barcelona, niti Reala!
Volim samo DINAMO!
Pozdrav svima koji vole nogomet(fudbal)!

shilja

pre 13 godina

Ne razumem zašto neki okrivljuju sudije za poraz Reala. Zar neko može da kaže za neki žuti karton pa i onaj crveni, da Real nije zaslužio? Što se "glume" igrača Barselone tiče... pa ko prati fudbal, zna da u ovakvim mečevima to nije neobično, koriste se svi trikovi, a to ni Murinjovim igračima nije nepoznato. Sasvim zaslužena pobeda Barse, jednostavno su bolji:

Manu Ginobili

pre 13 godina

Mourinhu treba zabraniti da se vise bavi fudbalom,unistice ovako lijepu igru koju svi volimo...pred svojom publikom,na svom stadionu sve vrijeme se brani i ima posjed lopte od "cak" 28%!!..i jos tvrdi da je bolji!!...smijesno,stvarno...kao da igra kakva seoska ekipa a ne Real...tim mu je pun destruktivaca,koji imaju zadatak da uniste igru protivnika,i to je sve sto znaju,dok jedan Kaka sjedi na klupi i nema mjesta u timu...jadno i bijedno za jedan "kraljevski" klub,zele nesto ostvariti na silu,ali na svu srecu nece im uspijeti...fudbal ce na kraju ipak pobijediti,finale ce igrati dvije ekipe koje igraju fudbal,a ne unistavaju ga-Manchester i Barcelona,uz pobjedu Barcelone,jer sve dok budu imali fudbalskog genijalca Messija za sve ostale ce biti neki drugi svijet.

bjeka zvezdas

pre 13 godina

Zvezda je "sokirana" Partizanovim veseljem, a gledajte sta se desava na ovoj utakmici na terenu a ne u svlacionici, sta rade i treneri i igraci. Ali Zvezda je suvise fina, ona ne moze da trpi nekulturu i bahatost...osim u svojim izjavama. Nije Zvezda Barselona, psiholoski mnogo vise odgovara Realu.
(dzozey, 27. april 2011 21:42)

zato ste izgubili finale KES-a od Reala, igrali ste kao Barsa ahahahahahahahaaaaa

Murinjoza-dijagnoza

pre 13 godina

Bunker fudbal sa najisturenijim Ronaldom, u sred Madrida, poraz Murinja..! Ipak je ovo LS, ne mozes kao u kupu da lomis noge(gde je Pepe sigurno zasluzio crveni) ovde je mozda mogao proci sa zutim. Osramotio se Murinjo sa ovom kukavickom taktikom. Hvala Mesi, Ronaldo 0 timski igrac. BOLJI MESI!

Aleksa

pre 13 godina

Uvek ce biti zaljenja na sudiju,ovo nije ni prvi ni poslednji put...Mislim da je Pepe zasluzio crveni karton za ovo...Nego to i nije tako bitno,koliko cinjenica da Messi fascinira ceo Svet svojim igrama...Pa covek je genije!Dao je 52 gola u sezoni u 50 utakmica,a uz to 23 asistencije,sto je najvise u top 5 Liga u Evropi...Prosle sezone je dao 47...Znaci u dve sezone 99 golova,a ne sumnjam da ce biti do kraja biti vise od 100...Uz duzno postovanje C.Ronaldu,koji je stvarno vrhunski igrac,mislim da pitanje najboljeg nebi trebalo da se postavlja...Messi ima samo 23 godine i ljudi,uzivajte,jer mozda gledamo najboljeg u istoriji!

Navijam za fudbal

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam ko moze da navija protiv ovakve Barselone? Ne verujem da bilo ko moze da navede neki razlog osim cistog kontriranja. Ko iskreno voli nacin na koji igraju ekipe koje vodi Murinjo? Ko navija za ekipu u kojoj igra Pepe? Taj covek je trablo da bude diskvalifikovan dozivotno nakon starta protiv la korunje ili koga vec kada je sutirao coveka koji je ispred njega pao.

Ko voli fudbal, pa mora da navija za tim koji igra kao sto to radi Barselona ili Man Utd. Ne razumem da neko iskreno navija za ovakav tim, pa bio on i Real Madrid i bez obzira da li cenite trenera koji takav tim vodi ili ne.

Malo je jedan crveni karton po utakmici svaki put kada Murinjo vodi neki tim protiv Barselone.

Pobedio je najlepsi moguci fudbal.

realovci sve znaju

pre 13 godina

Mesi preslab fizicki? Pa njega ne mozes da oboris na zemlju! Koliko on driblinga i duela izdrzi na nogama iako ga udaraju? Ne znam otkud to da on ima slb sut,ali dobro... Kada je sinoc ponizio odbranu Reala kod drugog gola niko ga nije "nahranio" loptom,vec je sam promesao njih nekoliko! Dao je bar nekoliko golova tako. Real sinoc nije simulirao? Ma ne uposte! Ako "Wlado" tako kaze... Uostalom,jedite se,sta da vam radim...

nikola razbijac

pre 13 godina

Koji je onaj antikomentator Stojanovic sramota! Jel moguce da je neko toliko nesposoban da radi taj posao? Pa sta nekog briga da li je trava na stadionu 20 ili 22 cm? SRAMOTA!

Nikola

pre 13 godina

Sto volim da gledam ove baletane iz Barse, jedna stvar je zanimljiva da kad god im zaskripi dobiju igraca vise od strane sudije, pa mi ni ne mozemo da vidimo jesu li oni stvarno vanzemaljci. Veceras sam samo video beskonacna dodavanja odbrambenih igraca, nemojmo ih onda dizati u nebesa! Shvatite ljudi da oni stvarno jesu bolji od Reala ali me nervira da im se uvek pomaze kad zaskripi, pa pokazite to. U fudbalu ne pobedjuje uvek najkvalitetniji!

Punoletni katalonac

pre 13 godina

Vec ravno 18 godina navijam za Barcelonu.
Za razliku od mnogih gledao sam sve njihove utakmice u tom periodu, a retroaktivno i mnoge iz proshlosti. FCB nikada nije bio klub grubih igracha, foliranata, i razno raznih drugih da ih sad ne nabrajam prideva kojima nije mesto u sportu. Naprotiv, chitava filozofija kluba je u lepoti igre i apsolutnoj dominaciji koja se ispoljava vanzemaljskim tehnichkim mogucnostima i poigravanjem sa protivnicima. Da li je Chelsea 2008. trebao da bude u finalu? JESTE. Da li je sudija tada VRLO chastio FCB svojim katastrofalnim odlukama? JESTE. To kao apsolutni fan FCB priznajem. Ali koliko vas zna da je isti ovaj Guardiola napustio shpanski fudbal zbog sudijskih neregularnosti (gotovo redovnih) u mechevima FCB protiv Reala?? Kakav gol je Tevez postigao letos protiv Mexica? Itd, itd... Neregularnost je apsolutno deo sporta, nekad ide na ruku njima, a nekad nama i jbg... Setimo se samo nashe utakmice protiv Shpanije na EP 2000. kada je Abelardo (koga ni u FCB nisam nikad cenio kao igracha) odglumio i to jadno da bi ESP dobila penal i tako nas jadno pobedila... i bla bla... Dakle, sve je to deo igre. Ali ovo shto gdin "Specijalni" radi od kako je napustio klupu Porta je previshe. Njegovi igrachi dobijaju crvene kartone zato shto im magarac daje komande da igraju na ivici istog. Ali lako je to psihichki odraditi u svlachionici, a nije bash tako jednostavno na terenu. Krvnik zvani Pepe bi po meni zbog ovakvih - vrlo namernih - startova trebao biti uklonjen sa stadiona zauvek. Nameran start sa zheljom da se povredi igrach, start otvorenim djonom - po svima pravilima = CRVENI KARTON. Osvrnuo bih se i na crveni koji je dobio Van Persie. 1. Chovek je imao zhuti karton 2. Udario je - namerno - laktom jednog igracha FCB i sudija je propustio da mu da drugi zhuti (krajem I. poluvremena) 3. Ko je jednom WENGERU kriv shto tako neshto nije anticipirao 4. Sudija je svestan svoje greshke chekao jedan njegov pogreshan potez da ga isprati iz igre 5. Zato je dobio CRVENI i neka je.
Gdin Specijalni i njegova manekenska zvezda NE MOGU sami da osvoje svet. Kakav je to VELIKI KRALJEVSKI KLUB koji pred svojim navijachima izlazi na megdan najvecem protivniku sa - Marcelom, Ramosem, Arbeloom, Albiolom, Lassom, Xabi Alonsom, Pepeom i Ozilom (defanzivno orjentisanim), dakle sa 8 - i slovima - OSAM odbrambenih igracha???...a nepred Di Maria i CR9, dakle ono brate ako pukne kontra vi sprint i to je to, ako ne, nema veze, i 0:0 je super... To je po meni jajarska taktika, zhelja za ubijanjem igre. Specijalni je pokazao da je MAG za kup takmichenja, u ligi mu vec slabije ide, isprashio ga Ferguson a Boga mi i Guardiola, ali ovo je stvaaarno jadno. Neka trava raste vishe, ne zalivajte teren, sipajte pesak, iznerviracu protivnika prozivkama, udri po nogama, shtipaj za bubrege, vredjaj i sve to da sudija ne vidi naravno, i tako dalje... Jadno i tuzhno. Kako se bre niko nije bunio shto su u kupu SVI igraci Reala trchali na sudiju kad god je faul bio? A vecheras je strashno shto su ISTO to radili igrachi FCB? Dajte bre, smeshno. Specijalni je porazhem svojom taktikom a APSOLUTNO BOLJI je pobedio. Sumnjam da mozhe da se ponovi finale iz 2008. i nova lagana pobeda FCB protiv MAN UTD-a u finalu, ali bice to svakako spektakl na kome Specijalnom i manekenskoj muvi CC nije ni mesto.
Zhivela BARCA!!! MES QUE UN CLUB.

emontije

pre 13 godina

i jos da pridodam sto se tice rts-a
hvala bogu da postoji jos jedan kanal na kome se prenosila utakmica pa nisam odgledao ni jedan minut kod vas utakmicu pa vi razmislite da li da menjate acu stojanovica.

all round

pre 13 godina

po principu kada ne mozemo da im damo gol jer nas je ubio takticki daj da im iskljucimo igraca, ono ne da nije bilo za crveni nego pitanje je da li je i zuti. pa igraci barselone se bacaju po terenu. fudbal je muska igra a ovi povetarci mogu na balet. kada se u taktickoj igri iskljuci fudbaler sve pada u vodu. glupo je da sudija unisti utakmicu i presudi pobednika dvomeca. mesi se nije video dok je pepe bio u igri. takticki opet murinho pobednik a sudija olaksao posao barseloni.

Djole

pre 13 godina

Prvo,Murinjo izvodi Real bez Adebajora,Benzeme,Kake i Iguaina(koji su sami dobili Valensiju). Znaci,bez klasicnog spica! Kukavicki! Tako kako je on vodio Real moze da se vodi Sevojno koje nema kvalitetne igrace,ali ono je sramota! Igras kod kuce i umesto da pokusas da das makar 1 gol on igra neku "sacekusu"! Muka mi je vise! Drugo,ne znam sta je to Real uradio Barsi sinoc i dok je Pepe bio u igri? Nista! Trece,ne mozes da ides otvorenim djonom na neciju nogu! Tako se lomi noga(da nije bilo kostobrana tako bi i bilo). Iako je Alves glumac. Marselu nije dao crveni kad je zgazio Pedra iako je vec imao zuti. Sta cemo sa tim? Sta cemo sa Di Marijinim simuliranjima faula? Ni za jedan nije dobio karton! Dalje,samo u Srbiji je dozvoljeno da onako pricas sa sudijom pola sata i da ga vredjas(pa i da ga grlis) i da ne dobijes nista! U EVROPI TOGA NEMA! Ides odmah na tribine! Karadzic je u studiju pokusao da objasni da je crveni za Pepea opravdan,ali neeeeeee,Srbi sa foruma se u sve bolje razumeju! Igra? Dovoljno je pogledati posed lopte,broj pasova i drugi Mesijev gol. Tu se najbolje vidi razlika izmedju 2 tima. Toliko.

goran

pre 13 godina

ovako,kada je CROUCH bio isljucen protiv reala,po meni smijesno,nitko,ali ama bas nitko nije to naveo za onakav poraz totenhama,nitko nije spomenuo sta bi bilo da nije iskljucen,a danas kada je igrac koji je dobio 10 tekmi zabrane,napravi onakav prije svega bespotreban brutalan start,onda suci na strani barcelone,apsolutno nevjerovatno,pa sta se ovi navijacici reala ne zabrani na njihovu kriminalnu igru,halooooooooooooo ljudi 80 000 ljudi,domaci teren,osvojis kup,po vrijednosti mozda i skuplja ekipa od barce,nema nikakvu nmjeru da nekim presingom oduzme loptu barcinim igracima,doslovno nisu nista napravili i do isljucenja,pa real treba neku prednsot a ne barcelona,niko nije skuzio i da je guradiola naredio malo defanzivniji igru,alves niti jednom nije otisao gore sta je bila super taktika,da se onaj teski padavica dimaria ne razmase,marcelon nagazi pedra namjerno sudac niti opomenu nista,adebayor ubije sakom sregia zuti,diara mali napravi 82 faula nije dobio niti opomenu,a neki dolaze tu kritizirati igru barcelone,pa ona je igrala u gostima kod jedne fenomenalne ekipem sta bi oni trebali da se otovre pa da prime neki otpadak i da tako umanje prolaz dalje,halooooooo i pepe guradiola ima nesto u glavi,

Jovan

pre 13 godina

Na samom kraju poluvremena sam stekao utisak da je Buskets ubedljivo najljigaviji fudbaler koga je Barselona iznedrila u poslednjih 10. godina. Rajkardova Barselona je u svakom slucaju igrala sa mnogo manje prigovora, ovi Gvardiolini ubise sudiju.

Gotivim Barselonu, ali nikako ovakvu. Moto treba da bude - cuti i igraj.

Бакаја

pre 13 godina

Када је са Челзијем требао да узме титулу, два чиста пенала се не суде, а сада се даје Пепеу црвени преко везе :) Барса, УЕФА пројекат. ****** их Мурињо опет, јачи је и од мафије.

BaneUtd

pre 13 godina

Verujte da jos nista nije gotovo. Zaprzice Murinjo Barsi ljutu corbu u Barseloni! Zasto ne bi bilo 3-1 za Real. Sudija je opet ostetio Real.Ipak verujem u Murinja. On je ipak najbolji trener na svetu!

crveni

pre 13 godina

Bolesna atmosfera, igraci napujdani ko besni psi, trener u magarecoj klupi, stavila bih mirne duse i kolegu mu da sede zajedno i drze se za ruke. Obojica su zasluzni sto je utakmica imala malo veze sa sportom. Zali boze fudbala. Smucilo mi se. A vama?

milos ncz

pre 13 godina

Najlepsi detalj - Murinjo u kafezu!!! I jos jedan lep detalj je da se Pepeu vratilo za sve one ubilacke startove ove sezone. Ipak je Barsa za Reala pojam u danasnjem fudbalu!!!

Pavle

pre 13 godina

da li je moguce da neko moze da kaze da start Pepea nije za crveni,ljudi pa vi pojma nemate o fudbalu,ako ono nije crveni ne znam sta je,vidim neki komentarisu vaznost utakmice,znaci u finalu ponesi pistolj i upucaj nekog,ne mozes dobiti crveni jer je bitna utakmica,pominjete Arsenal,sut posle svizduka je zuti i tacka,ne bitno da li je imao vec zuti,da li je 1/8 finala itd,inace cist crveni Marselu kad je nagazio Pedra.Volite Murinja koji igra kuci sa 7 odbrambenih,2 vezna i Ronaldom(navodno spic),za celu utakmicu jedan sut u okvir gola i to sa 30 m,ako vam je to zadovoljstvo onda ok,Murinjo je jedan prevarant,provokator,i ima vise srece nego pameti,toliko

Bojan-Srpsko Sarajevo

pre 13 godina

Ljudi, skontajte sta rade Buskec i Pedro...pa ono je sramota za klub kao sto je Barselona, kakva gluma. Nadam se da ce to vidjeti i sudije u pauzi za poluvrijeme... Sjetite se samo kako je Tijago Mota iskljucen u proslogodisnjem polufinalu, "zahvaljujuci" upravo Pedru.

Boris

pre 13 godina

Sta ste napali na Acu Stojanovica, covek mozda da po koju informaciju viska, ali u sustini korektno prenosi utakmicu. Trebali bi da cujete nemackog komentatora, taj jedva da zna koju utakmicu prenosi, zivi smor. Da li hocete da cuti svo vreme? Ostavite coveka vise na miru!

j_bonito

pre 13 godina

Ljudi, OK, bilo je ranije sumnjivih odluka, cak i gresaka sudija u korist Barselone... Obozavam Barsu evo vec 11 godina, ali pokusavam da budem objektivan. Ako stvarno mislite da je sudija uticao na ovaj rezultat, niste objektivni. Ako Pepeov start nije za crveni onda ne postoji start za direktan crveni. Djonom u potkolenicu, okrenuo je coveka. Slazem se i sa tim da Alves ume da odglumi nekad, ali fizicki je nemoguce da se onako okrene sam od sebe, kad mu je noga isla u drugom smeru, za loptom. Drugo start Marsela, odnosno gazenje jednom pa drugom nogom Pedra u kaznenom, onda nasrtaj Adebajora dva puta, jednom na Busketsa kad je dobio zuti, jer ga je udario sa dve ruke u lice, pa i na Pujola pred sudijom, nesto slicno tako. Real je u dvomecu pokusao da sacuva 0-0 na svom terenu, ostrom i zatvorenom igrom. Imao je manje od trecine vremena loptu, imao 4 puta manje pasova. Igrao je sa golmanom i 6 defanzivnih igraca i Di Marijom koji je maksimalno pomagao odbrani. O cemu dalje da pricamo... Barsa je jednostavno previse bolja od Reala i to je tako, hteli da priznate to ili ne. Mesi je vanzemaljac. 52 gola i 23 asistencije ove sezone.

les lionceaux

pre 13 godina

nevjerovatno je kako se malom podlacu sve oprašta..

sada i ovo namjerno zabijanje u defanzivca Reala, a na svakoj utakmici ima par takvih "poteza"

a evo, sad je se sudija pogubio pa se ne usudi dati crveni Togoancu

dam-dam

pre 13 godina

LŠ: Barselona (Mesi) - Real 2:0
slobodno ste trebali da stavite pravo kako je bilo a ne da ublazujete poraz Reala !
Znaci bilo je Real - Barsalona(Mesi) - 0:2!

ORAO

pre 13 godina

Toliko iscekivanja el klasika i dobrog fudbala. sad tek vidim da ce ovo biti najdosadnije 2 tekme u ligi sampiona, bez sansi i bez golova. bolje odmah da izvode penale... SMOR

Aleksandar

pre 13 godina

Kako se foliraju ove _____ iz Barselone, ovo nije istina. A pravo je mucenje slusati Acu Stojanovica. Ko izdrzi 90 minuta, svaka mu cast. Ja sam stavio na mute.

IVORY

pre 13 godina

Razocarao me murinjo!U ovako vaznom,krucijalnom mecu on stavlja usijanu glavu pepea u prvi tim!Evo mesi je upravo postigao gol!Ovo je kraj za murinja.Unistio ga je gvardiola.Bojim se da ce nas opet napuniti na kamp nou!Jedino Ferguson moze da ih zaustavi.Svim srcem cu navijati za MU u tom mecu!

Pop

pre 13 godina

I eto opet ista prica,drvosece tuku majstori igraju a sudija presudjuje!Da li iko pita ovog Murinja koji su razlozi sto njegove ekipe uvek piju crvene protiv Barse?Da li je to zato sto ga neko ne voli,ili zato sto sam preferira grubijane i razbijace ispred tehnicara.Seca li se ko onog vola zvanog Del orno koji je 2006e na mecu Celsi-Barsa umalo slomio Mesiju nogu,pa onda ide zverski start Tijaga Mote(Inter) te onaj odorni potez Serhia Ramosa pri u 90om minutu pri rezultatu 5-0 za Brasu kao odraz potpune nemoci,sramotno!!!Dakle,imao je on igraca manje u 5 meceva,ali zasluzeno!A kad resi da igra fudbal te postane trener fudbalskog a ne ragbi kluba kao dosad prestace i crveni kartoni.A sto se drugog gola Mesija tice-CISTA POEZIJA!!!

IvanD.

pre 13 godina

Zasto je Barselona "vrhunska" ekipa i ima posed lopte 70-80%? Pa zato sto su 99% bitnih i jakih utakmica odigrali sa igracem vise,naravno,posle iskukanih i isceniranih iskljucenja...Real zadnje cetiri utakmice,Arsenal,Chelse,Inter...Toliko o "mocnoj" Barsi!

Dusan

pre 13 godina

U 4 utakmice kad se sve sakupi Real imao 25% posed lopte hahaahah mogu da budu srecni sto su kup uzeli i da zahvale Kasiljasu, Messi legenda sa ovim je potvrdio da ce i u ovoj godini biti najbolji igrac sveta.. Murinjo.. neka se smeje sebi svoji glupim papiricima i onim njegovim piskaranjem jos pa trazio da se travo kosi na 6 milimetra vecu glupost nisam cuo, nego kako ce covek drugacije steci popularnost nego na glupostima, Barsa do titule, pozz vidim da je vecina za Barsu idemoooo :))))

PHOENIX SUNS

pre 13 godina

Kako su pokrali Real strasno ono jeste bio grub faul al dati direktan crveni je smesna odluka al kad pogledas ko ga je dobio onda je jasno,koji je taj Pepe toljaga od igraca i jos faul na Alvesu koji je okoreli simulant sve u svemu Barsa u finalu posto tesko da mogu ovi da im uvale tamo dva a kamoli tri gola a da ne prime ni jedan

GOOGLE - KORISTI ME

pre 13 godina

(IvanD., 27. april 2011 23:31)
Imas
a) zadatak da nadjes utakmicu u kojoj je jedna ekipa imala veci posed lopte od Barselone.90minuta.Vreme krece sad.Na raspolaganju imas sva sredstva i pomoc prijatelja.

zadatak b) Nadji utakmicu u kojoj je Barsa imala ispod 70% posed lopte sa ravnopravnim brojem igraca na terenu,protiv bilo kog protivnika,u zadnje 3 godine.

Puno srece

welele

pre 13 godina

neverovatna je činjenica da sudije godinama u nazad guraju barsu u ligi šampiona na tako očigledan način, setimo se polufinala pre dve godine sa čelsijem, zatim ovogodišnjeg dvomeča sa arsenalom i sada večerašnjeg meča.

Mladja_011

pre 13 godina

kad vec barsa ne moze da napravi sansu i da postigne gol , tu je sudija Stark da je pogura ..neverovatno..4 derbija-4 crvena..kakvo sikaniranje reala..

messiju fali vaspitanje

pre 13 godina

alo messi,pa kako tako da si nekulturan prema pazljivom domacinu. Znam da ti se omaklo i da sad se vadis ,kao "ja to slucajno,nisam hteo,mislio sam da niko ne gleda" itd,molim te sad u barceloni budi dobar domacin i nemoj da im das vise od dva-tri,ostacemo bez najskupljeg tima i najboljeg trenera na svetu,koji ima takve inovacije,da mu se svi divimo...

peglam

pre 13 godina

Alves i Buskets su beskrajno odvratni i ljigavi likovi. Pored njih cak i Maskerano, koji je bio jedan od najprljavijih igraca u Premijer ligi, pleni ponasanjem na terenu.

wroom1975

pre 13 godina

Neko iz rukovodstva Zvezde je valjda pratio utakmicu...nadam se...ili su zaokupljeni pisanjem saopstenja?
Cisto da vide sta je gruba igra, a ne ovaj nas balet.

savicevic

pre 13 godina

Opravdano dodeljen crveni karton. Murinjo godina daje svojim igracima instrukcije da igraju grubo a kada mu igraci dobiju zasluzene crvene kartone onda su mu sudije krive. Nije slucajnost da Murinjovi igraci cesto dobijaju crvene ali ne zbog zavere sudija protiv Murinja vec zbog njegove defanzivne taktike i grube igre.

BarcaBoy

pre 13 godina

Nije bilo za crveni ok...Da se igraci barse bacakaju - istina.Ali zasto? Zato sto murinjo trazi to,on jednostavno trazi tu prljavu igru na koju moze posle i da svali krivicu,nekad mu uspe (kao u kupu kralja) a nekad i ne.Ne kazem da pedro i buskets ne foliraju al Adebajor sto je uvali obe ruke u glavu busketsu a ondo ono Namerno gazenje marsela u kaznenom,pedro dobio otisak njegovih krampona pa onda razno simuliranje di marije? Pogledate statistiku i ukupno sve,videcete da je barsa bila zaista bolja.Realovi igraci su ti koju su gazili i igrali prljavo...Alves je iscenirao takodje ali onaj pepe..pa ja bi njemu crveni dao i pre pocetka utakmice...Katastrofa igrac,samo ubija po nogama ne zna loptu da doda..

Na camp nou sprema se nova petarda jer real tesko moze bez pepea i ramosa a i bez kedire..

Finale doduse najrealnije Man utd - barsa u kome ce barsa dobiti 2-1 :)

ps eh hobotnice hobotnice.

les lionceaux

pre 13 godina

ovako su trebali i naši igrači skakati na svaku odluku sudija pa bi neko od onih brđanina dobio crveni..

ali ne, mi moramo biti pošteni i trpjeti, a onda oni to još koriste da kažu da nije bilo namjerne grubosti u derbiju

Sir Giggsy

pre 13 godina

Koliko je ona utakmica juce bila milina za gledanje, toliko je ova danas bila naporna!

Messi prodje slalom kroz Bernabeu i odbranu Reala... Neverovatan igrac!
Realov napad totalno odsecen od sredine, jedino je Ronaldo koliko toliko sutirao na gol... E moj Ronaldo, otisao si iz Manchester-a da se boris za trofeje...

Jedino sto je nerviralo jeste simuliranje igraca Barse, ali dobro... Ipak je ulog u ovakovj utakmici velik.
Takodje imam utisak posle ovog crvenog da su nekako sudije malo naklonjeniji Barsi, kada se covek seti crvenog za Van Persija koji je po meni presudio utakmicu. Tako je i ovaj veceras. Jeste Pepe isao djonom ali mislim da je mogao da prodje sa zutim ali dobro.

Nadam se mnogo boljem revansu, jer Real sada mora da krene u napad!

A ono uvodjenje Adebayor-a, totalno besmisleno... Jeste da ni Ozil nije puno pokazao ali Adebayor je bio jos gori!

ИВАН СМЕД

pre 13 godina

Надам се да звездини играчи, па и тренер уче од барсиних играча како се штите они који добијају батине од противника.

aca . interista

pre 13 godina

Bice mnogo tesko Realu u drugoj utakmici nema Murinja ramosa i pepea sto se tice Faula nad alvesom mislim daje Pepe ispravno dobijo crveni karton e sad je pitanje staje Murinjo sa Interom ispravno uradio a sta sad Pogresno rekoh bi da sada u Realu ima bolje igrace

BaneUtd

pre 13 godina

Kakav siledžijski start pepea!!Jos murinjo maše glavom i čudi se!Izgubio je kompas definitivno.Tolika arogancija mu je došla glave.Barsa ima da ih napuni na kamp nou i gospodin arogantni nek pakuje kofere,ali što dalje od Mančestera!Slobodno nek se vrati u raspali čelsi pa nek igraju mrtvi fudbal još 100 godina,Ferguson će to sve da rasturi.

Pepe

pre 13 godina

Da se razumemo ne volim ni jedne ni druge ali dosta bre vise navijanje za tu Barsu... Sesto puta sam pazljivo odgledao start i nisam primetio da je Pepe uopste udario Alvesa, a da je opasno igro jeste... Ali cini mi se da je Maskerano zasluzio onda dva crvena za onaj start kad je satro promasio loptu pa udario istog tog Pepea po cevanici ko da je sutra ne postoji. Ubili su mi polufinale lige sampiona, svaku vaznu utakmicu Barsa igra sa igracem vise. Dojadili su mi vise, nek osnuju svoju BaRe ligu pa nek igraju svake nedelje svoj budjavi fudbal, ovi da se dobacuju 80 minuta i valjaju po terenu kad se sapletu na loptu a ovi drugi da trce ko muve bez glave i da se biju jos 80 minuta. Onih 10 ostavljam kao varijantu da bude nesto zanimljivo... Od tri elklasika ja nisam video sem ovog drugog gola mesija ni f od fudbalske igre, ona utakmica sinoc je bar 200x bolja od ovog budjavog prljavog smornog cirkusa... E kad bi ih MU dobio nista mi sladje ne bi bilo... Al ako nameste ovakvog sudiju na Vembliju bolje da Ser AF baci koju kintu na Barsu... Smorih i ja ko ovi nocas...

muvacece

pre 13 godina

Jadan ovaj fudbal, ako mu je ova Barsa najbolja svih vremena... Nije cilj igre da protivnik dobije crveni, i onda da uvalimo gol, a dotle da mi Sakira i Pujol i poslednja linija vezbaju precizni dodavanje lopte... Oni brate izgleda sve sto znaju jeste da se dodaju i da nabiju taj procenat poseda lopte kao da se u to igra, a ne ko da vise golova.

a zato se bunio gvardiola

pre 13 godina

Kad covek uporedi npr start valdesa protiv Kopenhagena i ovaj smesni crveni dobrano razmisli ima li smisla vise pratiti ovu LS
Svim srcem uz Man Utd iako ih ne volim previse !
http://www.youtube.com/watch?v=iQbNsaBfX5s&feature=share

nikola

pre 13 godina

Citam komentare,znaci nisam jedini koji uocava da je Murinjo napravio klanicu i unistio fudbalsku neizvesnost,osim sto je izvesno da smucka crveni karton pa onda na konferenciji velica svoju ekipu jer stoicki igra bez jednog igraca...Real je odigrao kukavicki od onog samara u prvom klasiku sezone,svaku utakmicu pa i ovu...Murinjo je pustio u gace od tada,zao mi je samo sto Barsa nije uzela kup...zato ce ih sada pocistiti da ne gledamo vise lakrdiju...Mancester igra grubo ali ima magije u igri,hrabrosti u napadu,inteligencije...A ne sacekusu na sredini terena za kontru 90 min...Ocekujem Barsu i MU u finalu da uzivam u fudbalu...

valdano horhe

pre 13 godina

kakav sudija -real pojma nema a murinjo je nikakav trener-tim od 500 miliona evra nije za 90 minuta akciju napravio-pa normalno da je moralo nesto da se desi penal,crveni ili da prime gol kada se vidi da je ekipa reala od pocetka u totalnom rasulu i da jedva drze linije-a posebne su neznalice tv komentatori i gosti u studiju tzv.strucni konsultanti-neverovatno da ljudi uzimaju tolike pare a da veze nemaju o sportu kojim se bave-zapazanja su im losa nestrucni saveti propusti u osnovnom poznavnju struke,negledaju utakmice,pricaju kao povremeni konsumenti tv prenosa koji utakmice gledaju sa flasom piva ispred sebe a u poluvremenu zahrcu...itd.

Sokobanjac89

pre 13 godina

Ne tako zanimljivo prvo poluvreme, pred kraj nesto malo uzbuđenja i to je sve od toliko najavljivanog El klasika. Sinoć je mnogo mnogo zanimljivija utakmica bila iako je samo Man Utd igrao. Ovde Barsa dođe do šesnaesterca pa vrati na centar pa do zadnje linije i tako u krug a Real se odlično brani i pokušava kontrom ili polukontrom do gola. Da nije bilo ovih čarki jedno nezanimljivo poluvreme.

Svi smo mi realni...

pre 13 godina

Moze da kaze ko sta zeli....ali cika Murinjo nije trener neke tamo ekipe iz trece lige, vec najtrofejnijeg kluba ikada...i tako bi trebalo da pocne i da se ponasa....a ne sudije krive za ovo, sudije krive za ono...jel sudija kriv sto Real nije napravio nijednu sansu za 90 minuta? ili sto Murinjo ostavlja na klupi sva tri centarfora, ili sto iz igre izvodi jedinog kreativca-Ozila...igras kuci, 80000 ljudi te gleda uzivo, a ti umesto da budes musko i odigras hrabru tekmu ti se branis....neki ce reci cilj opravdava sredstvo...e pa eto mu ga cilj, al mu je sredstvo nesto omanulo...

Adam

pre 13 godina

70% vas ne poznaje pravila igre, blage veze sa fudbalom nema, a tu ste sa komentarima, vise zbog prepucavanja, samo vas gledam i posmatram, i mislim se dokle vise. . .

komšija031

pre 13 godina

"Nažalost, neće biti Pepea, premda nije učinio ništa a dobio je crveni karton. Neće biti niti Ramosa, koji također nije učinio ništa a dobio je kumulirajući žuti karton. Neće biti niti trenera koji nije učinio ništa a dobio je crveni karton", poentirao je na svoj način Mourinho." I neće biti ni reala u polufinalu, koji također nije niš napravil :D

darko

pre 13 godina

trebo im je dati 3 crvena kartona nako posteno,pepe je dobio ali onaj diara je isto trebo dobiti minimum jos dva druga zuta i onaj adebajer kad mu probaci loptu kroz noge oplai li ga ko drvosijeca po sred glave i samo zuti....utakmicu je izgubio murinjo,ima ekipy koja vrijedi milijardu i postavi je tako da imaju 26% posijed lopte.provocira sve redom gvardiolu,sudije,navijace,sad mu se vratilo sa kamatama,pa nije real inter,kako je doso barselona ih bas ponizava naka i trba tako.

Zvezdan

pre 13 godina

Steve O,kako bi trebalo da izgleda igra protiv ekipe koja se brani sa 11 igrača na svojoj polovini?Koliko brza igra misliš da bi pomogla protiv one igre koju je sinoć demonstrirao Real?
Svaka ekipa koja igra protiv Barse,a želi da ima rezultat,igra na potpuno isti način,defanzivno!Ko im se otvori,pršte kontre na sve strane,igra se ubrzava,pa govora o dosadnoj utakmici nema!Ako i dođe do finala između Menčestera i Barselone,nema sumnji da će i Ferguson igrati nešto slično Realu sinoć.Samo,Mančester je mnogo konkretnija ekipa u kontri od Reala,pa tu leži šansa za Engleze.

onome ko razume fudbal sasvim dovoljno

pre 13 godina

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/season=2011/round=2000121/match=2007742/postmatch/statistics/index.html

Pogledajte statistiku.Pri tome ne zaboravite podatak kog ovde nema,a to je da je Barsa napravila 3 puta vise pasova nego Real.U jednom trenutku tokom prenosa o broju pasova.Real 178 Barsa 482.

vaske

pre 13 godina

Pobeda fudbala i majstorstva na celu sa nestvarnim kraljem fudbala Mesijem, protiv bunkerasa i kostolomaca iz Madrida. Barsa je uvela novu eru u fudbalu pre nje i posle nje. Naterati svaku protivnicku i to vrhunsku ekipu na bunker je dokaz svega toga. I mancester ce proci isto jer ne postoji lek za Barsu, uspelo je ove sezone jednom Arsenalu i Realu u kupu i to je sve.

dzozey

pre 13 godina

Zvezda je "sokirana" Partizanovim veseljem, a gledajte sta se desava na ovoj utakmici na terenu a ne u svlacionici, sta rade i treneri i igraci. Ali Zvezda je suvise fina, ona ne moze da trpi nekulturu i bahatost...osim u svojim izjavama. Nije Zvezda Barselona, psiholoski mnogo vise odgovara Realu.

golovi

pre 13 godina

evo golova:

Lionel Messi 0-1 77'
http://www.youtube.com/watch?v=vujx3LGmEd0&feature=channel_video_title

Lionel Messi 0-2 87'
http://www.youtube.com/watch?v=I7CUv29Ykdo&feature=channel_video_title

Pepe - Crveni karton
http://www.youtube.com/watch?v=vhz-B2-_UjI&feature=channel_video_title

rambo petkovic

pre 13 godina

,,nerealan rezultat i sramota za fudbal, svaka utakmica reala i barse igrao sam u kladionici na crveni karton i uvek dobio novac tako i sada. Svaku utakmicu kada barsa igra i kada na bilo koji drugi nacin ne moze postici gol na scenu stupa sudija koji nije prvi put iskljucuje jednog igraca i tada pobedjuje bilo koga. Pa zar nije svesna ta barsa da bez chavija, injeste i mesija bila bi na sredini tabele. Zar niko ne vidi Mesija /svaka cast za dribling/ koji kada izgubi loptu ide svom silom da povredi igraca na bilo kojoj utakmici ja nisam video grubljeg igracha od njega. I na kraju bice kojekakvih komentara na utakmicu i sve ce proci ali nemoj da se nadaju da ce protiv MU tako lako da prodju niko nece pasti na njihove scene glume urlanja, jaukanja pritisaka na sudiju... Ziveo fudbal......

Aco

pre 13 godina

Ovaj messi nije normalan!!! Odakle je, sa zemlje?
(BOZEE, 27. april 2011 22:55)

Sa zemlje...samo nakrkan hormonima rasta, najboljim dopingom koji postoji!

ivan

pre 13 godina

Pa ja lepo citam juce u novinama da je ostvaren kontakt sa vanzemaljcima kad ono vanzemaljac daje Realu dva komada! L E O M E S I ! ! !

Mare

pre 13 godina

Evo da ja kazem nesto vama sto napadate i branite i Real i Barselonu. I jednima i drugima.Vama koji ste se inace toliko naigrali i nagledali fudbala hiljadu puta boljeg od fudala ovih ekipa pa sad eto mozete i da pljujete

Vi veze sa fudbalom nemate. Pljujete tu po jednoj ili drugoj ekipi kao da oni igraju fudbal u beton ligi. Kao da ste se vi svi toliko nagledali u nasoj ligi dobrog fudbala pa sad eto Barsa igra lose, Real je ocajan, i ostale gluposti. Nije mi jasan vas mozak koji je umislio da se ponasa kao da u najmanju ruku vi igrate za neku od tih ekipa pa sad im vidite mane i manjavosti.

I Real i Barselona su vrhunske vanserijske ekipe i tu nema raspravke. Kada nasi klubovi budu igrali na nivou Mancestera ili Bajerna onda mozete da komentarisete kako klubovi istog ranga igraju lose, onda pisite komentare kako Real i Barsa lose igraju. Dotada tisincina. Jer bolji fudbal u odnosu na onaj koji igraju Mancester, Barsa, Real... sigurno niste niti cete skoro gledati.

PS jedno je reci vise volim npr. Barselonu. Ali napisati Real nema pojma ili obrnuto je toliko glupo da tera na smeh.

Nikola

pre 13 godina

Pa odlicno igrao mesi kad imali igraca vise,pre toga nista,kao i protiv arsenala,dok ne dodje sudija da pogura nista ne mogu da urade.Nisu bezveze trazili zamenu sudije.

Kol

pre 13 godina

Ne preterano zanimljiva utakmica ko da se takmice ko ce manje puta da predje na protivnicku polovinu, mora da se primeti dve najljigavije nacije kad je fudbal u pitanju (italijane ne racunam oni su tu ubedljivo prvi) su spanci i argentinci malo ih pipnes i odmah na zemlju sramota za sta di marija ili pedro traze faul! Komentator je na svom uobicajenom nivou uzasan, uglavnom bilo bi dobro da neko da gol u nastavku bilo ko!

tbcasanova-madrid

pre 13 godina

realno,barsa dosta bolja,ali jednom takvom klubu nije potrebna ovolika pomoc sudija,al'...real jeste igrao masu losije ali su imali 00 sve sto im je trebalo jeste da daju gol...

Ivan

pre 13 godina

Posle svega vidjenog juce i danas nadam se da ce MU da osvoji LS!

Barsa bez Inijeste, (mada i sa Inijestom) je potpuno drugi tim kada vodi i kada je nereseno, i tako igraju vec par godina unazad. Mislim da je problem u treneru, a po meni Gvardiola i nije neki trener, ima par "vanzemaljaca" i sad onda nesto on i Barsa neunistivi! Dok Real nije ostao sa 10 igraca (po meni potpuno nezasluzeno, sve sem zutog kartona za onaj start je prestrogo) Barsa sem poseda lopte nista nije uradila a ne verujem i da bi ista i uradila, bilo bi 0:0 tj. jedno veliko nista od "El Clasica"!.

Murinjo treba da shvati da su Inter i Real dva razlicita tima i da ne prolazi ista taktika kod svih igraca. A licno mi se takav fudbal ne gleda!

Ne zbog Vidica, ne ni zbog neke ljubavi prema Mancesteru, vec zbog svega vidjenog mislim da Mancester treba da osvoji LS!

mail

pre 13 godina

1. Murinju priznajem da je obrlatio upravu, da je bunker na Bernabeu uspeh (prethodni treneri su cak i titule donosili, ali zbog defanzive su morali da odu).

2. Svaka seljacka ekipa, koja igra na batine, mora da racuna na crvene kartone. Madridjani nisu stvarno imali srece, bolje da su na jednoj dobili 3, nego ovako fino rasporedjeni. Smiljanic je na meti Murinja, zadnja vest.

malo realnije...

pre 13 godina

@(REALNO, 28. april 2011 00:48)

Zaboravio si da spomenes da je Barsi ponisten cist gol protiv arsenala u prvom mecu i to pri rezultatu 1-0, takodje ti je promakao onaj potez adebajora kad je lepo izudarao keitu, za to je mogao da dobije crveni opusteno...promaklo ti je i to da je real dobio faul u opasnoj zoni kada je di maria pao iako ga alves nije ni pipnuo, al sta da se radi kad ronaldo sutira na gol umesto da centrira iz te situacije...promaklo ti je i to da je mesi bio fauliran na ivici sesnesterca, a umesto faula svirano mesijevo igranje rukom...

al dobro, razumem ja sve...ko gubi ima pravo da se ljuti

mata

pre 13 godina

ovo je stvarno bre vise nenormalno!!pa dokle ce barselona u svakoj utakmici da ima igraca vise!!prvo van persiju,sad pepeu crveni sve zbog gluposti!!ovo je stvarno velika sramota i posle kao barsa ima neki tim!!voleo bih da vidim samo jednom barsu sa 10 igraca pa da vidim koliko su su to dobri!!!

utd

pre 13 godina

Velika vecina vas ce pomisliti da sam navijac Reala, naprotiv, mislim da mi je Real,uz Celsi naravno, jedan od najodvratnijih timova. Veliki sam simpatizer Mancester Uniteda, ali ovo veceras zaista zasluzuje komentar. Nacin na koji se Barselona gura u evro-kupovima je zaista ispod svakog ukusa. Suditi direktni crveni u polufinalu, u ovakvoj utakmici sa ovako izjednacenim timovima, za ovakav start, i apsolutno prelomiti utakmicu, je stvarno sramno. Zaista zaista sramno. I dosta vise sa pricama o bogovima Mesiju i ostalima, pogledajte samo ovo foliranje, lezanje na zemlji, navlacenje crvenog kartona, nasrtaje na sudiju po 10 igraca istovremeno. To su sampioni?
Svim srcem se nadam da ce biti kaznjeni u finalu za ovu sramnu predstavu!

Stefan

pre 13 godina

Pogledajte snimak Pepe ga nije ni pipnuo ovo sve govori!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE
Koja sramota, koji foliranti ovi iz Barselone!!!

crno beli

pre 13 godina

Barselona igra najlepsi fudbal, bolja je od Reala,i ovakve stvari im nisu potrebne, jer imaju najbolje igrace. Gospodo iz Uefa, sto je mnogo, mnogo je. Celzi pre dve godine, ove godine Arsenal, Real....Ferguson moze da pocne da uigrava tim za finale, naravno sa devet igraca.

mix 071

pre 13 godina

kakav sudija -real pojma nema a murinjo je nikakav trener-tim od 500 miliona evra nije za 90 minuta akciju napravio-pa normalno da je moralo nesto da se desi penal,crveni ili da prime gol kada se vidi da je ekipa reala od pocetka u totalnom rasulu i da jedva drze linije-a posebne su neznalice tv komentatori i gosti u studiju tzv.strucni konsultanti-neverovatno da ljudi uzimaju tolike pare a da veze nemaju o sportu kojim se bave-zapazanja su im losa nestrucni saveti propusti u osnovnom poznavnju struke,negledaju utakmice,pricaju kao povremeni konsumenti tv prenosa koji utakmice gledaju sa flasom piva ispred sebe a u poluvremenu zahrcu...itd.
(valdano horhe, 27. april 2011 23:24)


a ti si vidim strucnjak..svaka rec ti odise "intelektom"

DABOME!

pre 13 godina

Ista taktika kao sa INTEROM prosle godine ... polu kotre-kontre sutevi sa 30 metara ako prodje prodje ... prosle godine je uspelo pa je MURINJO bio BOG OTAC TAKTICAR. Ove godine nije zato ce BARSELONA da ih potopi kuci posto ce REAL morati da se otvori i da igra ofanzivno. Tako da ima da se provedu ko bosi po trnju.

sasa

pre 13 godina

Netko reče da je Barcelona imala 400 i nešto točnih dodavanja a Real 200, a da li je tko gledao da je od tih 400 točnih dodavanja više od 300 bilo na relaciji Pique, Puyol i Xavi i to debelo više od 300 dodavanja na Barceloninoj polovici. Tako dosadno može igrati samo Barcelona jer na svoju sreću imaju igrače koji su sjajni tehničari pa im ne možes uzeti lako loptu. Ali reći za taj nogomet da je nešto lijepo, 1000 dodavanja na svojoj polovici, bez driblinga, bez lijepih akcija (sa izuzetkom Messija), bez šuteva izvana, sa glumatanjem i pritiskom na suca na svim utakmicama, to nije lijep nogomet.

I joše jedna stvar. Gledam nogomet stvarno već od djetinjstva i nevezano što sam navijač Reala. Ja onoliko kukanja, simuliranja, prigovora u svom životu nisam vidio. Pa koji su to izprdci od ljudi neki od igrača Barcelone to je nevjerovatno. Gledam svaki vikend španjolsku ligu na tv-u i baš stalno čim ih se takne odmah se bace na pod kao da im je noga pukla a za minutu eto ih opet lete po terenu. Totalni užas, kako ih nije sram. Svi to u Barceloninom timu rade osim Messija, Xavi pola utakmice hoda za sucem i kvokodače mu ko kokoš na uho stalno. Ako im to treba da budu najbolji, ako mogu samo pobjeđivati jako momčadi sa igračem više onda jadno, mene bi bilo sram da za njih navijam. Da me se krivo ne shvati, sram me je i kako je Real odigrao jer navijam za njih, ali sram bi me bilo i da za Barcu navijam.

mikely

pre 13 godina

Gledao sam sva cetiri el clasika ove godine,pokusacu da budem realan i da kazem da je barca najbojli tim na svijetu trenutno.Ona igra napadacki fudbal kakav svi volimo da gledamo.Razumijem da je taktika nesto najbitnije u danasnjem "modernom"fudbalu.Razumijem i to da se Murinjo bojao katastrofe kao u prvom el clasiku ove sezone na Nou Campu.Ali ne razumijem to da covjek nije smogao hrabrosti da izvede na teren barem jednog napadaca i da odigra barem malo ofazivnije,pa ipak su igrali u svojoj kuci,i igraju se dvije utakmice ne jedna,i kako on misli da prodje u finale bez i jednog postignutog gola.Vjarovatno je covjek mislio da odigra obadvije utakmice 0-0 i da pokusa na penale.Kako ga nije bilo sramota da gleda onu sinocnu kobalicu C.Ronalda od strane igraca Barce,dok ostali cekaju ispred svog sesnaesterca.Ne zamjeram igracima Reala oni samo igraju kako im se kaze,sprovode zamisao Murinja na terenu,koja se opet pokazala kao veoma uspjesna.Jedva cekam revans da vidim kako ce postaviti taktiku za stizanje rezultata,ili ce opet pokusati defanzivno da izbjegne blamazu.Jedini put kad je dopustio da se igra fudbal i da se ekipe nadigravaju popio je pet komada.Bravo Murinjo

STRUKA CAR

pre 13 godina

nisam se ni trudio da čitam komentare, ali ajmo sad realovci da pogodim:
"to nije bio crveni karton" , "FIFA i UEFA favorizuju Barselonu" , "sudija je bio potplaćen" , "bila je sreća, dva šuta dva gola" , "imali su igrača manje" , i ostale gluposti slične ovima...

naravoučenije:
Posed lopte je ubedljivo na strani Barselone, čak 71:29(%)

tolko o tome, dovidjenja i prijatno! (o:
FC Barcelona Mes Que Un Club
(djuvečar, 27. april 2011 22:55)



I sta Barsa imala posed 71 posto pa do iskljucenja nisu sutnuli na gol tako da nemoj da lupas gluposti

Messi rules at the Bernabéu

pre 13 godina

Ja mislim da ovde svi zaboravljaju da je mesiju u londodnu ponisten cist gol, a pricaju o nekakvoj nepravdi... voleo bih da pogledate ovaj klip:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1616774469146&comments

OMB

pre 13 godina

Hahahaha, strasno, hahaha, najbolji komentar na svetu, ma i sama pomisao da bi Zvezda mogla da pobedi bilo koju postavu Barsa, ma da je i cela druga, hahaha o Boze!!!!

Inace, Adebajor rece kako je, zamisli, neverovatno sto dobijaju crveni karton u svakom od zadnja tri susreta sa Barsom. Bas je NEVEROVATNO, al malo sutra. Savet za Real Madrid i sve REALne ljude ovde - nije ni cudo za crvene kartone, ako furas takvu igru, budi spreman na posledice!

PimPong

pre 13 godina

Kao spanska reprezentacija, Barcelona pokusava da igra fudbal. I kao sto su Holandjani u finalu odigrali, Real se bacio na prljave trikove. Kao sto su ovi na B92 napisali, iskljucenje ima veze i sa svim grubim startovima napravljenim u prvih 60 i kusur minuta. Pa ne igra se tako! Tesko mi je da navijam za Mourinho-ve ekipe, s tim da podrzavam nase koji su igrali za njega ranije.

I na kraju, bice Barcelona - Manchester. Jedva cekam!

Predrag

pre 13 godina

Recept za pobedu Barse:

Ekipa mora raspolagati tehnicki dobrim i atletski izuzetno spremnim igracima niskog rasta na sredini terena , i uz malo cvrscu duel igru (koja ne znaci kasapinski fudbal) moze dobiti Barsu lagano .
Naravno uslov svih uslova je da sudija ne svira svaki i najmanji kontakt nad ovim cirkuzantima , da ne deli protivnickom timu kartone bez potrebe , dakle da pusti malo cvrscu igru . . . I konacno da deli kartone cirkuzantima prilikom simuliranja
(vladda, 28. april 2011 08:41)

ALO PERES,
Ovog momka da zovneš umesto Murinja, i da mu kupiš ovakve igrače (npr: Ivana Adžića (podmladi ga), Bajra Župića (i njega podmladi).
Čovek je GENIJE!!! Kao da je učio posao od Milana Žive Živadinovića i Ilije Petka Petkovića. Oni da mu budu savetnici. A da!!! Nedostaje i Slobodan Sani Santrač. Čudo bi napravili!!!

P.S. Kaže se "POBEDA NAD BARSOM"

Đorđe

pre 13 godina

Da Barsa igra najbolji fudbal to svi znamo, ali muka mi je više od ovolikog sudijskog protežiranja. Ako neko uništava fudbal to nije Murinjo već sudije koje sude Barsine utakmice. Pre 2 sezone su osvojili LŠ tako što su sudije u polufinalu demolirale Čelzi. I prošle godine Inter je u polufinalu imao igrača manje. Ove sezone Arsenalu nepravedno isključen igrač i to dok je Arsenal imao rezultat koji ga je vodio dalje, a potom i sumnjiv penal dosuđen u korist Barse. Da Arsenal nije ništa pokazao u tom dvomeču i da je Barselona bila puno bolja i to je tačno, ali izvinite, gde piše da morate da imate više šuteva i veći posed lopte da bi prošli dalje!? Ko zna šta bi bilo da Van Persi nije bio isključen.
I sada ovo isključenje Pepea je stvarno kap koja je prelila čašu. Toliko sam besan, a nisam vatreni fan nijednog stranog kluba. A ponašanje igrača Barselone je skrnavljenje nečega što se zove fer plej. Onakvo prenemaganje posle svakog kontakta zaista izaziva mučninu u stomaku.
Da ne otvaram sada priču o KK Barselona kada su se žalili što im protiv Partizana nije bio priznat koš iako se jasno videlo da lopta izlazi iz koša. Muka mi je više od ovog kluba.
Real nema šanse u revanšu, ali se iskreno nadam da će Mančester dobiti Barselonu iako nisam navijač crvenih đaovala.
Molim Vas objavite komentar.

Inferno

pre 13 godina

@Pavle
Elementarna odgovornost sudije prema gledaocima je da im dozvoli da gledaju dobru utakmicu. Sudija na utakmici sa Arsenalom je napravio jednu od najvećih grešaka u istoriji fudbala, jer je uništio utakmicu. Kad budeš odigrao jednu utakmicu na nekom većem stadionu i u žaru borbe budeš čuo sudijin zvižduk onda možeš da komentarišeš ispravnost odluke.
Večeras je sudija definitivno malo pogurao Barselonu na opšte zadovoljstvo pravih ljubitelja fudbala, mada je pitanje kako je ovaj start mogao završi da je noga bila malo napred, nisam siguran da ne bi možda bilo krcanja kostiju....
Kao gledalac iz Srbije sa ove strane ekrana koji nema nikakvu materijalnu korist od Barse i Reala, iskreno me i ne zanima da li je bilo ovo za crveni... Zanima me samo da ne gledam ove pitbul trkače-mesare iz Madrida... Brate Murinjo, malo si dosadio sa ovim forama...

dsdsdsds

pre 13 godina

Ono juce je bila tekma a ne ovo danas,iako je dominirao samo jedan tim.Barsi uvek pomazu sudije kad vide da im ne ide trebao je zuti da mu da na ovakvim utakmicama retko kad se pokazuje direktan crveni karton.

IVORY

pre 13 godina

Ocekivano tvrda utakmica, mada je moje misljenje da je Murinjo trebao da napadne i zaigra agresivnije. Kaka i Iguain su trebali da igraju jer bi ubrzali igru Reala, a zadrzala bi se i cvrstina u veznom redu sa Diarom I Alonsom pozadi. Steta, ali smatram da Real moze da zaigra bolje u revansu i bar se casno oprosti od LS (ili prodje u finale sto je malo verovatno). Pozdrav svim ljubiteljima fudbala

Vladan R

pre 13 godina

Bane ako vec ne mozes da se obuzdas i pises gluposti, ne samo ovo vecers vec zadnju nedelju dve ako ne i duze, ne potpisuj se sa utd.

Vladan R

pre 13 godina

@ aleksandar

Iako sa osobama koje tvrde da je belo crno ne vredi raspravljati, zamolio bih te da obrtis paznju kako pepe produzava start zatim naglo spust nogu, ciljajuci djonom Alvesovu potkolenicu.

bobcha

pre 13 godina

@REALNO

Zaboravio si da pomenes i Crveni karton Drogbe i Del Orna 2005 i 2006. I 2006 u dvomecu protiv Benfike, igrac Barse igra rukom u svom sesnaestercu sudija ne svira penal, ista situacija na drugoj strani penal za Barselonu.

Ako je Barselona najjaci tim na svetu, neka pobedjuje bez pomoci sudija i sa istim brojem igraca

SRAMOTA

xyz

pre 13 godina

Barsa igra lep fudbal nema sta i svaka im cast pogotovo Mesiju, ali pocev od ovog meca vratim se unazad. Sad ovaj smesni crveni Pepeu(koji jeste grubijan ali jednostavno nije bio direktan crveni)gde ga sudija daje tek posto mu je proslo 10 igraca Barselone, a Dani Alves se valja kao da ga je neko ubio sacmaricom i minut posle toga nastavlja komotno mec??!! Crveni Van Persiju.....???!! Onaj crveni Moti prosli godine kada nije pipnuo Buskeca a ovaj se bacio kao zgazen kamionom. Onih brdo nedosudjenih penala za Celsi pre koju godinu...

Manchester United

pre 13 godina

lol, kakva utakmica, 22 klovna na terenu.. Ne zna se ko vise vara, a Barsina 'leprsava igra' je ista kao u onoj utakmici koju gleda Homer Simspons.
U finalu pobedjuje fudbal.

goran

pre 13 godina

moj steve o,ja tebe ne razumijem,tebi je dosadna barcelona,pa sta nisi napisao za real da je dosadan,njemu je cilj da barcelona bude dosadna a ne samoj barceloni,tebi macnhester igra lijepo,pogledaj malo englesku ligu i manchestrove tekme to zna biti itekako zamorno,barcelona zasto bi mijenjala svoju igru protiv bunkera,kada su im sada vece sanse da produ dalje nego realu,bez obzira na crveni karton,tako s i tonetham mogao isfuravati da nje bilo crvenog mozda bi prosli dalje,ja koli sam primjetio barca je bila konkretnija u prvom poluvremenu,oni su tu dosli igrati na nulu a naravno doma igrati na pobijedu,nije tu barcelon dosadna nego mourinhove ekipe kojima je cilj destrukcija i samo destrucjia

PeterPFC

pre 13 godina

@utd

U potpunosti se slazem.

Niti simpatisem Real, niti MU, ali ovi smaraci + neverovatni i nezadrzivi Mesi su toliko naporni i dosadni da je to nepodnosljivo. Neko ce da kaze da ih ljudi ne vole sto su najbolji. Gomila foliranata koja drzi loptu do besvesti i da je Mesiju. To lepo?!

Ono za direktan crveni? Smesno.

Nadam se da ce ih MU u finalu za 20% poseda lopte dobiti 2:0.

uefa barca-muz i zena

pre 13 godina

@malo realnije...
najrealnije bi bilo da je kasiljas dobio crveni zato sto se usudio da odbrani sut cavija u prvom poluvremenu, ili ronaldo zato sto se usudio da sutne na gol valdeza..

acova keva

pre 13 godina

Evo,vec su poceli da prozivaju Acu... Imam utisak da sad svako zeli da bude forumski mangup i bar jednom prozove Stojanovica! Decko je pristojan i na mestu,gledajte fudbal!
(doktor, 27. april 2011 21:30)

niko ne kaze da je ne pristojan nego da je promasio profesiju u kojoj ga neko konstantno gura.Moze da prenosi sahrane bilo bi bolje

nWo

pre 13 godina

Da je pepe napravio faul, jeste, za žuti jeste ali crveni je previše. Ne volim barselonu, a ne volim ni što svi kao odjednom navijaju za barsu, pa gde su bili kad je barsa bila uglavnom na 5-6 mestu u prvenstvu. A kako je ovo najlepši fudbal što barsa igra nije mi jasno, dodaju se pet minuta u odbrani, nikad ne šutiraju iz daljine a sigurno se ni oni ne sećaju kad su dali gol glavom. Za real navijam , i krivo mi je što kaka nije igrao, i iguain koji je jedan od najboljih napadača na svetu.

vladda

pre 13 godina

Putujuci cirkus koji kada god krene lose dobija pomoc sudija . Nesumljivo su bolji od Reala , ali iritira njihova pokvarenost ,bezobraznost (setite se samo gola Mesija rukom, pa onda duela protiv Celsija i ,za ligu sampiona do tada nezapamcenu pomoc sudija) , izfolirani su , najveci simulanti u ligi sampiona ...za onakvu opsadu sudije posle starta Pepea su morali da budu kaznjeni sa nekoliko zutih kartona ...prilikom svakog malo jaceg starta padaju i kotrljaju se po travi kao da ih je teretni voz pregazio , ne govorim samo o ovoj utakmici nego uopste . . .

U toj ekipi u stvari najvise vrede Cavi i Inijesta , a ne Mesi kako svi govore, Mesijevo majstorstvo se najbolje vidi u Argentinskoj reprezentaciji gde trckara pored aut linije i gotovo da ne postoji na terenu zato sto nema ko da ga "hrani" loptama kao u Barseloni . Nema duel igru-preslab fizicki , nema skok igru , nema jak udarac,nema defanzivu , dribler jeste vrhunski ali to je usavrsio zahvaljujuci svom izuzetno niskom rastu iz koga crpe brzinu i eksplozivnost...

Sve u svemu , Barsa je jedan skupina malih igraca u veznom redu i spicu koji su bas zato i izuzetno brzi a uz to i tehnicki perfektni i nista sem toga . Kakvi vanzemaljci , madjionicari itd. pa videli smo juce da magija ne radi protiv 11 igraca , vec protiv 10 i manje...

Recept za pobedu Barse:

Ekipa mora raspolagati tehnicki dobrim i atletski izuzetno spremnim igracima niskog rasta na sredini terena , i uz malo cvrscu duel igru (koja ne znaci kasapinski fudbal) moze dobiti Barsu lagano .
Naravno uslov svih uslova je da sudija ne svira svaki i najmanji kontakt nad ovim cirkuzantima , da ne deli protivnickom timu kartone bez potrebe , dakle da pusti malo cvrscu igru . . . I konacno da deli kartone cirkuzantima prilikom simuliranja

vladda

pre 13 godina

Koliko samo gluposti pojedinci lupetaju , vidoh i komentar da je Mesi genije i da je dao 50 i kusur golova ove sezone , pa bih pitao ako neko zna koliko je genije dao u Argentinskoj reprezentaciji??????

xavier

pre 13 godina

Vise nego zasluzena pobjeda Barse, svako ko tvrdi drugacije nema pojma o fudbalu. Igra Reala u prvom poluvremenu je bila ravna katastrofi i svaki faul je bio na ivici zutog kartona. Iako start Pepea mozda nije bio za direktan crveni, sudija je mozda podlegao ukupnom utisku, jer je citava ekipa Reala igrala pregrubo.
Navijam za Man U. i prizeljkivao sam real u finalu, sa Barsom ce biti teze. Necu da kazem da nemamo sanse, ali...

SrBiN

pre 13 godina

Cestitam ekipi Barselone na pobedi.U vezi kartona pitao bih gde su ti zuti za onakvo foliranje Busketsa,Pedra,Alvesa ???
Bolje da je sudio onaj celavi pa da se zna da Barselona pobedjuje.Sramno je sto UEFA protezira neke ekipe,i sramno je sto ubacuje mlade sudije da rade njihov prljavi posao.

Ako nije prosao Chelsea dobar je ManUtd

pre 13 godina

A sada uporedite ovaj tim Reala i mr.Special Murinja i onog njegovog zalizanog Ronalda sa "ONIM" Realom.
Figo, Zidane, Cafu, R.Carlos, Raul, I.Helguera, Morientes, Solari, Beckham...
Ne bih da umanjujem znacaj pobede Barce, jer ipak je jedan Messi i jedan Guardiola, ali ovaj Real bi realno mogli da dobiju i ovi nasi iz super boranija zapalimo stadion i oterajmo prave navijace lige.

Nemanja

pre 13 godina

Zanima me da li postoji moucnost da se na b92 uradi i prikaze analiza cele utakmice, naravno da se pusti utakmica i da stucno lice, po mogucstvu vise njih zbog moguce pristrasnosti, prokomentarise dogadjae s ove utakmice. bilo bi zanimljivo viseti to s obzirom na to da je veceras fudbal unisten, UEFA se obrukala, a Barselona pokazala svoju "velicinu", tj njeni igraci svoj moral. Utakmica je vise licila na jednu dobro isceniranu neslanu parodiju...o ovome bih mogao da pricam danima, jer fudbal mnogo volim i boli me kad vidim da se ovakve stvari desavaju...
Murinjove izjave se po koji put pokazuju kao tacne, pogotovo kad je u pitanju Barselona. Da li se iko zapitao zasto i kako ??? Mediji barselonu dizu u nebesa, a niko ne pominje, u neku ruku, naklonost sudija prema njprema njima ?? Svi znamo da su sudiej stedele najbolje igrace, da oni kao imaju neki autoritet. Dobro. U redu. Prihvatimo to kao takvo, ali vde se vise ne radi opojedincu, vec se stiti ceo tim, niko ne sme da ih pipne, malo remplovanja ili jaceg duela koji su normalni i za spansku ligu i sudije masu kartonima, dok s druge srane, fudbalerima Barselone je sve dozvoljeno ? Previse puta se desilo da njihovo ponasalje, prigovori sudijama, kao i fizicki kontakt s istima, pogibejni statrovi, udaranje igraca itd., prolaze nekaznjeno... Dok god se ovo bud desavalo Barselona i svi klubovi slicni njoj ce biti sramota za fudbal, to je cinjenica. Ja sada gubim vreme pisuci ovo, pisuci tekst koji niko nece ni procitati, a kamoli mu posvetiti i sekund paznje, pokusavajuci da na ovaj nacin izbacim ovu ogorcenost iz sebe. Sada se samo nadam da ce neko imati, sad ne znam kako bi se izrazio, ali u ovom slucaju mozemo i reci moc, jer se ovde ocigldno radi o veoma mocnim kriminalcima, da napravi emisiju, koja ce po mogucstvu iici uzivo, u kojoj ce se prikazivati najsramotnije utakmice Barselone, jer je ona ocigleno vodeca u ovakvom reziranju utakmica. Mislim da se svi secaju utakmice barselone i celsija od pre par sezona, i onog sramotnog sudjenja... da li je ovo repriza ??? Samo blaza verzija, jer sa onim nista ne moze da se poredi. U nasem jeziku postoji lep izraz za ovakvo sudjenje, a to je "seljacko sudjenje".

Vlada

pre 13 godina

Samo zelim da napisem svoj komentar bez apsolutna ikakve zelje za prepucavanjem i likovanjem.Stvari(iz mog navijackog ugla)stoje ovako-mnogo volim Barsu,mnogo ne volim Real,mnogo simpatisem Barsinu igru,a mnogo ne simpatisem Realovu,mnogo gotivim Pepa,a mnogo ne gotivim Zozea itd.,ali moram da konstatujem svoje(najobjektivnije moguce)misljenje da je crveni karton Pepeu APSOLUTNO PRESTROG!Pokusavam da sve uzmem u obzir kada govorim tako nesto-i tezinu faula(uzimajuci u obzir i ranije takve i slice situacije),i znacaj utakmice,i mnogo crvenih kartona dodeljenih Realu(i "Murinjovim" ekipama protiv Barse,od kojih su i neki bili opravdani,a neki i nisu uticali na rezultat),i pritisak na sudije, i glumu igraca itd.Mislim da je sudija ovog puta pogrseio,i podlegao pritisku,i,ipak,direktno uticao na rezultat utakmice.Po strani stavljam i Murinovu "kukavicku" postavku i igru,jer svako ima pravo da igra onako kako zeli.Na kraju krajeva,klubovi i treneri cesto na osnovu toga i dobijaju simpatije i antipatije.Mislim da je na sudijinu odluku presudno uticao pritisak igraca Barse(i "valjanje" Alvesa),kao i Pepeova reputacija "mesara"(sto on nesumnjivo i jeste).Sve u svemu,ostace(bar meni)pomalo "gorak ukus u ustima" zbog ovakve(pa maltene sigurne)ukupne pobede Barse.

Vivimos por ti! Vence por nosotros!

pre 13 godina

Ovaj Aca stvarno treba da prenosi sahrane!!! Mislim kada je izvalio "Jedan igrač sa klupe Barselone, čini mi se DIEGO MILITO...."!!! Pa, on igra čovek u Interu... Ili kad je rekao: "I prolazi Pedro trojicu Realovih igrača... U stvari to je bio Villa" Možda bi čak i Strajnić bolje komentarisao utakmicu!

Duka

pre 13 godina

Danas sam na utakmici u zonskoj ligi gledao mnogo interensantniji fudbal, bilo je mnogo golova, dobro smo se zezali (navijaci) i bilo je neizvesno do poslednjeg minuta. A ovo veceras? za ovo nemam reci, ljudi igraju sah u fudbalu, ubijaju ono zbog cega volimo fudbal. Mozda bi ova dva trenera trebalo pustiti da igraju sah 3-4 dana da se malo izluftiraju a ne da nas muce.. Pozdrav :)

Aleksandar

pre 13 godina

Za Vladana R.

Pazljivije pogledaj, nemas veze sa realnoscu, prvo je Pepe stigao do lopte, a nije ni pipnuo Alvesa, skini snimak pa pogledaj frejm po frejm!!!! Greska sudije ocigledna i velika Alvesova gluma!!!

sale

pre 13 godina

Veceras se pokazalo da Barselona bez Mesija ne moze da postigne gol a da bez Inijeste ne mogu da razviju prepoznatljivu pas igru.Mislim da bi Barsu bez ta dva igraca i Zvezda mogla lako da pobedi,plus da ima veci posed lopte.Ovo je stvarno smejurija koliko se lozimo na neke "vanzemaljce".Siguran sam da ce uskoro i Mesi biti potrosen kao Ronaldinho i za godinu,dve prodat za neku suludu cifru a zatim ce Barsa opet iz svoje omladinske skole da nadje novog superstara i tako sve u krug

Vlada

pre 13 godina

@goran barsa
Toliko jednostavan i kratak(da ne kazem "prost")komentar,a dugo se nisam tako nasmejao citajuci komentare ovde.Svaka cast momce,ulepsao si mi ove sitne sate(zaista nisam ni malo cinican)!

revolucija

pre 13 godina

RTS je u vlasnistvu gradjana,jel tako????
posto smo svi mi vlasnici, hajde lepo da napisemo peticiju i oteramo ovog komentatora!!!! ko je za neka preporuci!!!

BaneUtd

pre 13 godina

Verujte da jos nista nije gotovo. Zaprzice Murinjo Barsi ljutu corbu u Barseloni! Zasto ne bi bilo 3-1 za Real. Sudija je opet ostetio Real.Ipak verujem u Murinja. On je ipak najbolji trener na svetu!

Rino

pre 13 godina

(Rino, 27. april 2011 21:38)
Ozbiljno?A Di Maria sto pada 3x sam od sebe i jos kuka?
Real veze nema,Barsa je najbolja kraj price.
(ALO, 27. april 2011 21:51)

Kako navijace Barselone nije sramota da se javljaju!?
Oteli ste prolaz arsenalu, a sada cete i Realu!!! Nista nema bez pritiska na sudiju...i to neki nazivaju najbolji tim svih vremena...katastrofa!!!
Da, a Dani Alves nakon Pepeovog "starta" se valja kao da mu je nogu odsekao testerom, iznose ga sa terena na nosilima, a posle 30 sekundi se vraca na teren bez ogrebotine...
Smesno...

brufen od 400

pre 13 godina

hahahahha ultras real madrid :DDD kakav dobar vic
i cuje se "vodja" "navijaca" sa zvucnika... uzeli su foru od "navijaca" partizana hahaha

navijam da vidim ucveljene face mesija, gvardiole, onog pikea, vilje itd... bas kao sto su im bile posle finala kupa!

sasa

pre 13 godina

Muka mi je vise od ove Barselone...

Toliko se namesta u njihovu korist,da to vise nije normalno...

Pljacka,masakr protiv Celzija pre neku godinu u polufinalu LS,sad protiv Arsenala u osmini finala,ovaj crveni...Samo delic od arsenala pljacki sudija u korist ovog kluba...

Napred REAL!!!!

SRAMOTA BRE

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=WqHgIRTSUK8

Uporedite ovaj start Valdesa gde nije uopste sviran faul za Kopenhagen i ovaj smesni crveni !!
DOKLE BRE VISE,PA OVO JE POLUFINALE LIGE SAMPIONA ?
A setite se Celsija,Arsenala ....

all round

pre 13 godina

po principu kada ne mozemo da im damo gol jer nas je ubio takticki daj da im iskljucimo igraca, ono ne da nije bilo za crveni nego pitanje je da li je i zuti. pa igraci barselone se bacaju po terenu. fudbal je muska igra a ovi povetarci mogu na balet. kada se u taktickoj igri iskljuci fudbaler sve pada u vodu. glupo je da sudija unisti utakmicu i presudi pobednika dvomeca. mesi se nije video dok je pepe bio u igri. takticki opet murinho pobednik a sudija olaksao posao barseloni.

Бакаја

pre 13 godina

Када је са Челзијем требао да узме титулу, два чиста пенала се не суде, а сада се даје Пепеу црвени преко везе :) Барса, УЕФА пројекат. ****** их Мурињо опет, јачи је и од мафије.

Mladja_011

pre 13 godina

kad vec barsa ne moze da napravi sansu i da postigne gol , tu je sudija Stark da je pogura ..neverovatno..4 derbija-4 crvena..kakvo sikaniranje reala..

doktor

pre 13 godina

Evo,vec su poceli da prozivaju Acu... Imam utisak da sad svako zeli da bude forumski mangup i bar jednom prozove Stojanovica! Decko je pristojan i na mestu,gledajte fudbal!

ma dzaba ti trofeji kad ne igras fudbal

pre 13 godina

Ukusi su razliciti i tu nema dileme.Ali onaj ko moze da navija za murinjov anti-fudbal zaista ne razume sta je poenta ove igre.Tu nije stvar ukusa tu je stvar poimanja i razumevanja sustine fudbala.Fudbal bi trebalo da bude IGRA a ne DESTRUKCIJA!

IvanD.

pre 13 godina

Zasto je Barselona "vrhunska" ekipa i ima posed lopte 70-80%? Pa zato sto su 99% bitnih i jakih utakmica odigrali sa igracem vise,naravno,posle iskukanih i isceniranih iskljucenja...Real zadnje cetiri utakmice,Arsenal,Chelse,Inter...Toliko o "mocnoj" Barsi!

Nikola

pre 13 godina

Sto volim da gledam ove baletane iz Barse, jedna stvar je zanimljiva da kad god im zaskripi dobiju igraca vise od strane sudije, pa mi ni ne mozemo da vidimo jesu li oni stvarno vanzemaljci. Veceras sam samo video beskonacna dodavanja odbrambenih igraca, nemojmo ih onda dizati u nebesa! Shvatite ljudi da oni stvarno jesu bolji od Reala ali me nervira da im se uvek pomaze kad zaskripi, pa pokazite to. U fudbalu ne pobedjuje uvek najkvalitetniji!

Prevara

pre 13 godina

Ovako, ne volim ni jedne ni druge, navijam za Zvezdu i Liverpul . Za ovo se u ovako vaznoj tekmi ne daje crveni.Barsa zadnjih godina ima igraca vise protiv Intera, Reala, Arsenala, Celzija (vise puta) , ima sudijsku pomoc sa Milanom 2006 (cist gol Sevcenka ponisten u revansu ), onda bruka sudjenje sa Celzijem pre dve godine...Stvarno se pitam hoce li oni nekad igrati bitnu tekmu sa igracem manje.Ili neka kaze uefa da oni moraju da uzmu LS i to je to.P.S. I to crveni bas kad ih je Real stisnuo i 5 minuta nisu mogli da predju centar.

welele

pre 13 godina

neverovatna je činjenica da sudije godinama u nazad guraju barsu u ligi šampiona na tako očigledan način, setimo se polufinala pre dve godine sa čelsijem, zatim ovogodišnjeg dvomeča sa arsenalom i sada večerašnjeg meča.

PERA

pre 13 godina

DA LI STE VI SA 92-E GLEDALI ISTU UTAKMICU KAO I MI?NE BIH REKAO.AKO JE VAMA ONAJ PREKRSAJ PEPEA SAMO ZA ZUTI KARTON PREDLAZEM VAM DA NZUCITE OD NEKOGA DA KADA IGRAC STARTUJE DJONOM (NAMERNO)NA CEVANICU PROTIVNIKA MORA DA DOBIJE DIREKTAN CRVENI KARTON I DA TO NIKAKO NIJE PRESTROGA SUDIJSKA ODLUKA.

Rino

pre 13 godina

Uzas kako se ponasaju ovi iz Barce...Pedro, Buskec, obicni foliranti...kako su samo jadni!!!

A sta reci za Acu?! Kako je samo nekad prenosio premier ligu na BK, bilo je uzivanuje slusati ga...sad covek udavi sa nebitnim informacijama i jos samo sto ne zaspe...

les lionceaux

pre 13 godina

nevjerovatno je kako se malom podlacu sve oprašta..

sada i ovo namjerno zabijanje u defanzivca Reala, a na svakoj utakmici ima par takvih "poteza"

a evo, sad je se sudija pogubio pa se ne usudi dati crveni Togoancu

peglam

pre 13 godina

Alves i Buskets su beskrajno odvratni i ljigavi likovi. Pored njih cak i Maskerano, koji je bio jedan od najprljavijih igraca u Premijer ligi, pleni ponasanjem na terenu.

rambo petkovic

pre 13 godina

,,nerealan rezultat i sramota za fudbal, svaka utakmica reala i barse igrao sam u kladionici na crveni karton i uvek dobio novac tako i sada. Svaku utakmicu kada barsa igra i kada na bilo koji drugi nacin ne moze postici gol na scenu stupa sudija koji nije prvi put iskljucuje jednog igraca i tada pobedjuje bilo koga. Pa zar nije svesna ta barsa da bez chavija, injeste i mesija bila bi na sredini tabele. Zar niko ne vidi Mesija /svaka cast za dribling/ koji kada izgubi loptu ide svom silom da povredi igraca na bilo kojoj utakmici ja nisam video grubljeg igracha od njega. I na kraju bice kojekakvih komentara na utakmicu i sve ce proci ali nemoj da se nadaju da ce protiv MU tako lako da prodju niko nece pasti na njihove scene glume urlanja, jaukanja pritisaka na sudiju... Ziveo fudbal......

REALNO

pre 13 godina

2006 godina Barsa Milan ponisten sevcenkov gol koji bi milanu doneo finale LS, cak je i pujol bio iznenadjen kad je sudija svirao faul u napadu(barsa ulazi u finale i dobija arsenal i osvaja trofej(crveni za lemana))http://www.youtube.com/watch?v=sG2vn5f3fPI
2009 godina Barsa ulazi u finale LS tako sto je izbacila celzi uz divljacko sudjenje sudije ovreba(bar 3 cista penala za celzi nije dosudio, u finalu dobija mancester i osvaja trofej)
2010 polufinale LS protiv intera gde inter dobija crveni karton u 26 minutu, inter pukom srecom uspeva da zaustavi barsu i udje u finale gde osvaja trofej. http://www.youtube.com/watch?v=4u5D0844OB0&feature=related
2011- osmina finala mec Barse i arsenal gde arsenal dobija crveni karton(opet) pri rezultatu 1-1 zbog sutiranja lopte posle sudijskog zvizduka u trenutku kada 100 000 ljudi zvizdi, barsa dobija 3-1(postigli jos i gol sa penala)i prolazi dalje
2011 polufinale prvi mec(ko zna sta ce u drugom da bude) sudija daje crveni karton protivnickom igracu u 60 minutu pri rezultatu 0-0 i bez bitnijih sansi za obe ekipe i time direktno utice na ishod ovog polufinalnog meca
Barsa je veceras bila dobra, ali nisu mogli mnogo toga da urade 11 na 11(mozda su napravili samo 1 sansu)ali se zato pojavio sudija koji je uticao na ishod ne samo ovog nego i sledeceg meca na kamp nou, ako je barsa stvarno iznad svih mogu oni da prodju svaku ekipu i bez pomoci sudija ali se to ne desava(uvek sudija mora da intervenise)

vladda

pre 13 godina

Koliko samo gluposti pojedinci lupetaju , vidoh i komentar da je Mesi genije i da je dao 50 i kusur golova ove sezone , pa bih pitao ako neko zna koliko je genije dao u Argentinskoj reprezentaciji??????

david

pre 13 godina

S obzirom na vaznost utakmce i na izjave trenera iz suparnickog tabora na konferenciji za stampu, niko od trenera nije skakao pored aut linije kao pavijan kao nas najperspektivniji trener stanojevic na derbiju

mata

pre 13 godina

ovo je stvarno bre vise nenormalno!!pa dokle ce barselona u svakoj utakmici da ima igraca vise!!prvo van persiju,sad pepeu crveni sve zbog gluposti!!ovo je stvarno velika sramota i posle kao barsa ima neki tim!!voleo bih da vidim samo jednom barsu sa 10 igraca pa da vidim koliko su su to dobri!!!

PHOENIX SUNS

pre 13 godina

Kako su pokrali Real strasno ono jeste bio grub faul al dati direktan crveni je smesna odluka al kad pogledas ko ga je dobio onda je jasno,koji je taj Pepe toljaga od igraca i jos faul na Alvesu koji je okoreli simulant sve u svemu Barsa u finalu posto tesko da mogu ovi da im uvale tamo dva a kamoli tri gola a da ne prime ni jedan

Aleksandar

pre 13 godina

Kako se foliraju ove _____ iz Barselone, ovo nije istina. A pravo je mucenje slusati Acu Stojanovica. Ko izdrzi 90 minuta, svaka mu cast. Ja sam stavio na mute.

Stefan

pre 13 godina

Mogli smo da vidimo kako se u Evropi igrači štite od divljačkih startova. Fudbaleri Partizana su zaslužili tri crvena kartona za startove nad Evandrom od kojih je svaki bio mnogo oštriji od Pepeovog nad Alvešom u večerašnjoj utakmici.

vladda

pre 13 godina

Putujuci cirkus koji kada god krene lose dobija pomoc sudija . Nesumljivo su bolji od Reala , ali iritira njihova pokvarenost ,bezobraznost (setite se samo gola Mesija rukom, pa onda duela protiv Celsija i ,za ligu sampiona do tada nezapamcenu pomoc sudija) , izfolirani su , najveci simulanti u ligi sampiona ...za onakvu opsadu sudije posle starta Pepea su morali da budu kaznjeni sa nekoliko zutih kartona ...prilikom svakog malo jaceg starta padaju i kotrljaju se po travi kao da ih je teretni voz pregazio , ne govorim samo o ovoj utakmici nego uopste . . .

U toj ekipi u stvari najvise vrede Cavi i Inijesta , a ne Mesi kako svi govore, Mesijevo majstorstvo se najbolje vidi u Argentinskoj reprezentaciji gde trckara pored aut linije i gotovo da ne postoji na terenu zato sto nema ko da ga "hrani" loptama kao u Barseloni . Nema duel igru-preslab fizicki , nema skok igru , nema jak udarac,nema defanzivu , dribler jeste vrhunski ali to je usavrsio zahvaljujuci svom izuzetno niskom rastu iz koga crpe brzinu i eksplozivnost...

Sve u svemu , Barsa je jedan skupina malih igraca u veznom redu i spicu koji su bas zato i izuzetno brzi a uz to i tehnicki perfektni i nista sem toga . Kakvi vanzemaljci , madjionicari itd. pa videli smo juce da magija ne radi protiv 11 igraca , vec protiv 10 i manje...

Recept za pobedu Barse:

Ekipa mora raspolagati tehnicki dobrim i atletski izuzetno spremnim igracima niskog rasta na sredini terena , i uz malo cvrscu duel igru (koja ne znaci kasapinski fudbal) moze dobiti Barsu lagano .
Naravno uslov svih uslova je da sudija ne svira svaki i najmanji kontakt nad ovim cirkuzantima , da ne deli protivnickom timu kartone bez potrebe , dakle da pusti malo cvrscu igru . . . I konacno da deli kartone cirkuzantima prilikom simuliranja

crno beli

pre 13 godina

Barselona igra najlepsi fudbal, bolja je od Reala,i ovakve stvari im nisu potrebne, jer imaju najbolje igrace. Gospodo iz Uefa, sto je mnogo, mnogo je. Celzi pre dve godine, ove godine Arsenal, Real....Ferguson moze da pocne da uigrava tim za finale, naravno sa devet igraca.

Neutralan

pre 13 godina

Pa ne mogu da svatim uopste sta ocekuje murinjo s ovakvom igrom gde kaka grije klupu a igraju samo koljaci i kostolomci da ne dobije protiv barse bar po jedan crveni karton. Sramota. Muka mi je da gledam njegove timove jer je to ragbi a ja volim fudbal ne ragbi, sram ga bilo... Unistava ovu nekad lepu igru.

a zato se bunio gvardiola

pre 13 godina

Kad covek uporedi npr start valdesa protiv Kopenhagena i ovaj smesni crveni dobrano razmisli ima li smisla vise pratiti ovu LS
Svim srcem uz Man Utd iako ih ne volim previse !
http://www.youtube.com/watch?v=iQbNsaBfX5s&feature=share

milan

pre 13 godina

barsa je barsa a real je farsa:)))i treba mu ovako kad igru zasniva na pepea drvosjecu,a pravi igraci sjede na klupu.i ne mogu da vjerujem da cijeli stadion ovih debilnih navijaca podrzava ovakvu igru.neka predaju revans utakmicu manje ce im biti bolno!!!

IVORY

pre 13 godina

Razocarao me murinjo!U ovako vaznom,krucijalnom mecu on stavlja usijanu glavu pepea u prvi tim!Evo mesi je upravo postigao gol!Ovo je kraj za murinja.Unistio ga je gvardiola.Bojim se da ce nas opet napuniti na kamp nou!Jedino Ferguson moze da ih zaustavi.Svim srcem cu navijati za MU u tom mecu!

Lets play soccer

pre 13 godina

E sto mi je drago sto je ovakava DEGENERISANA strategija Murinja pukla kao zvecka!! Igrati na svom terenu BUNKERCINU pred 80.000 svojih navijaca i imati 4 (slovima CETIRI) puta manje pasova nego protivnik je jedna velika sramota!! A inace nisam ni neki ljibitelj ove Barsine-usetaj-se-u-gol taktike, ali mi je drago sto su ih pokidali!

Nikola

pre 13 godina

Pa odlicno igrao mesi kad imali igraca vise,pre toga nista,kao i protiv arsenala,dok ne dodje sudija da pogura nista ne mogu da urade.Nisu bezveze trazili zamenu sudije.

Bojan-Srpsko Sarajevo

pre 13 godina

Ljudi, skontajte sta rade Buskec i Pedro...pa ono je sramota za klub kao sto je Barselona, kakva gluma. Nadam se da ce to vidjeti i sudije u pauzi za poluvrijeme... Sjetite se samo kako je Tijago Mota iskljucen u proslogodisnjem polufinalu, "zahvaljujuci" upravo Pedru.

Vladan R

pre 13 godina

Pod jedan potpuno oprvdano dodeljen crveni. Ako se malo pazljivije pogleda snimak uocice se da je Pepe nakon sto je Alves odneo loptu produzio pokret nogom sa ociglednom namerom da udari Alvesa. Posto je istovremeno to bio start otvorenim djonom potpuno opravdno dosudjen crveni. Pod dva celu utakmicu Real igra na granici incidenta. Pod tri sta reci o potezu Marsela kada je prvo samo ocesao Pedra a potom uspeo da ga sa namerom nagazi.

tbcasanova-madrid

pre 13 godina

realno,barsa dosta bolja,ali jednom takvom klubu nije potrebna ovolika pomoc sudija,al'...real jeste igrao masu losije ali su imali 00 sve sto im je trebalo jeste da daju gol...

djuvečar

pre 13 godina

nisam se ni trudio da čitam komentare, ali ajmo sad realovci da pogodim:
"to nije bio crveni karton" , "FIFA i UEFA favorizuju Barselonu" , "sudija je bio potplaćen" , "bila je sreća, dva šuta dva gola" , "imali su igrača manje" , i ostale gluposti slične ovima...

naravoučenije:
Posed lopte je ubedljivo na strani Barselone, čak 71:29(%)

tolko o tome, dovidjenja i prijatno! (o:
FC Barcelona Mes Que Un Club

Aco

pre 13 godina

Ovaj messi nije normalan!!! Odakle je, sa zemlje?
(BOZEE, 27. april 2011 22:55)

Sa zemlje...samo nakrkan hormonima rasta, najboljim dopingom koji postoji!

emontije

pre 13 godina

i jos da pridodam sto se tice rts-a
hvala bogu da postoji jos jedan kanal na kome se prenosila utakmica pa nisam odgledao ni jedan minut kod vas utakmicu pa vi razmislite da li da menjate acu stojanovica.

Pepe

pre 13 godina

Da se razumemo ne volim ni jedne ni druge ali dosta bre vise navijanje za tu Barsu... Sesto puta sam pazljivo odgledao start i nisam primetio da je Pepe uopste udario Alvesa, a da je opasno igro jeste... Ali cini mi se da je Maskerano zasluzio onda dva crvena za onaj start kad je satro promasio loptu pa udario istog tog Pepea po cevanici ko da je sutra ne postoji. Ubili su mi polufinale lige sampiona, svaku vaznu utakmicu Barsa igra sa igracem vise. Dojadili su mi vise, nek osnuju svoju BaRe ligu pa nek igraju svake nedelje svoj budjavi fudbal, ovi da se dobacuju 80 minuta i valjaju po terenu kad se sapletu na loptu a ovi drugi da trce ko muve bez glave i da se biju jos 80 minuta. Onih 10 ostavljam kao varijantu da bude nesto zanimljivo... Od tri elklasika ja nisam video sem ovog drugog gola mesija ni f od fudbalske igre, ona utakmica sinoc je bar 200x bolja od ovog budjavog prljavog smornog cirkusa... E kad bi ih MU dobio nista mi sladje ne bi bilo... Al ako nameste ovakvog sudiju na Vembliju bolje da Ser AF baci koju kintu na Barsu... Smorih i ja ko ovi nocas...

dzozey

pre 13 godina

Zvezda je "sokirana" Partizanovim veseljem, a gledajte sta se desava na ovoj utakmici na terenu a ne u svlacionici, sta rade i treneri i igraci. Ali Zvezda je suvise fina, ona ne moze da trpi nekulturu i bahatost...osim u svojim izjavama. Nije Zvezda Barselona, psiholoski mnogo vise odgovara Realu.

UEFA Mafiosi!!!

pre 13 godina

Jel ovo taj mocni Real i prelepi Murinjov fudbal?Pa ovo je SMRT igre.Ovoliku prljavstinu koju sudija ne sankcionise odavno nisam video.Bruka i sramota koliko je neujednacen kriterijum kad je sudjenje u pitanju.Bruka i sramota.I onda se mi ovde bunimo kakve su nam sudije.Pa pogledajte ovog magarca koji sudi polufinale LS.

"Veliki" Real se us..o i ne moze polovinu da predje.A imaju toliko kvalitetnih,vrhunskih FUDBALERA koji sede na klupi.Mislim...jeste rezultat ono sto se pise i pamti ali ovakvu destrukciju igre nisam video jos od prosle godine kad je Murinjo vodio Inter.

Uaaaaaaa ubice fudbala!

p.s. Pa kilava Zvezda igra lepsi i posteniji fudbal od Reala.

catamaran7

pre 13 godina

fudbal je pobedio anti-fudbal.......Barselona je najbolji tim koji je ikad igrao fudbal,mada nije trenutno u najboljoj formi,sto zbog povreda kljucnih igraca sto zbog forme koja je malo u padu ,po mom misljenju.....u svakom slucaju,lepo ih je gledati........

muvacece

pre 13 godina

Jadan ovaj fudbal, ako mu je ova Barsa najbolja svih vremena... Nije cilj igre da protivnik dobije crveni, i onda da uvalimo gol, a dotle da mi Sakira i Pujol i poslednja linija vezbaju precizni dodavanje lopte... Oni brate izgleda sve sto znaju jeste da se dodaju i da nabiju taj procenat poseda lopte kao da se u to igra, a ne ko da vise golova.

nikola razbijac

pre 13 godina

Koji je onaj antikomentator Stojanovic sramota! Jel moguce da je neko toliko nesposoban da radi taj posao? Pa sta nekog briga da li je trava na stadionu 20 ili 22 cm? SRAMOTA!

utd

pre 13 godina

Velika vecina vas ce pomisliti da sam navijac Reala, naprotiv, mislim da mi je Real,uz Celsi naravno, jedan od najodvratnijih timova. Veliki sam simpatizer Mancester Uniteda, ali ovo veceras zaista zasluzuje komentar. Nacin na koji se Barselona gura u evro-kupovima je zaista ispod svakog ukusa. Suditi direktni crveni u polufinalu, u ovakvoj utakmici sa ovako izjednacenim timovima, za ovakav start, i apsolutno prelomiti utakmicu, je stvarno sramno. Zaista zaista sramno. I dosta vise sa pricama o bogovima Mesiju i ostalima, pogledajte samo ovo foliranje, lezanje na zemlji, navlacenje crvenog kartona, nasrtaje na sudiju po 10 igraca istovremeno. To su sampioni?
Svim srcem se nadam da ce biti kaznjeni u finalu za ovu sramnu predstavu!

Aleksandar

pre 13 godina

Za Vladana R.

Pazljivije pogledaj, nemas veze sa realnoscu, prvo je Pepe stigao do lopte, a nije ni pipnuo Alvesa, skini snimak pa pogledaj frejm po frejm!!!! Greska sudije ocigledna i velika Alvesova gluma!!!

uefa barca-muz i zena

pre 13 godina

@malo realnije...
najrealnije bi bilo da je kasiljas dobio crveni zato sto se usudio da odbrani sut cavija u prvom poluvremenu, ili ronaldo zato sto se usudio da sutne na gol valdeza..

bjeka zvezdas

pre 13 godina

Zvezda je "sokirana" Partizanovim veseljem, a gledajte sta se desava na ovoj utakmici na terenu a ne u svlacionici, sta rade i treneri i igraci. Ali Zvezda je suvise fina, ona ne moze da trpi nekulturu i bahatost...osim u svojim izjavama. Nije Zvezda Barselona, psiholoski mnogo vise odgovara Realu.
(dzozey, 27. april 2011 21:42)

zato ste izgubili finale KES-a od Reala, igrali ste kao Barsa ahahahahahahahaaaaa

sasa

pre 13 godina

Netko reče da je Barcelona imala 400 i nešto točnih dodavanja a Real 200, a da li je tko gledao da je od tih 400 točnih dodavanja više od 300 bilo na relaciji Pique, Puyol i Xavi i to debelo više od 300 dodavanja na Barceloninoj polovici. Tako dosadno može igrati samo Barcelona jer na svoju sreću imaju igrače koji su sjajni tehničari pa im ne možes uzeti lako loptu. Ali reći za taj nogomet da je nešto lijepo, 1000 dodavanja na svojoj polovici, bez driblinga, bez lijepih akcija (sa izuzetkom Messija), bez šuteva izvana, sa glumatanjem i pritiskom na suca na svim utakmicama, to nije lijep nogomet.

I joše jedna stvar. Gledam nogomet stvarno već od djetinjstva i nevezano što sam navijač Reala. Ja onoliko kukanja, simuliranja, prigovora u svom životu nisam vidio. Pa koji su to izprdci od ljudi neki od igrača Barcelone to je nevjerovatno. Gledam svaki vikend španjolsku ligu na tv-u i baš stalno čim ih se takne odmah se bace na pod kao da im je noga pukla a za minutu eto ih opet lete po terenu. Totalni užas, kako ih nije sram. Svi to u Barceloninom timu rade osim Messija, Xavi pola utakmice hoda za sucem i kvokodače mu ko kokoš na uho stalno. Ako im to treba da budu najbolji, ako mogu samo pobjeđivati jako momčadi sa igračem više onda jadno, mene bi bilo sram da za njih navijam. Da me se krivo ne shvati, sram me je i kako je Real odigrao jer navijam za njih, ali sram bi me bilo i da za Barcu navijam.

hrvoje

pre 13 godina

mourinha "genijalna" taktika je lupajte ih po nogama, nagazite ih kad su na podu i laktom u prolazu bez lopte, još 50 faula reala sudac nije dosudio a da je ovi ne bi takli loptu

AcA

pre 13 godina

Sudija je kriv,Real je bolji bio dominirao je ceo mec ...
Dosta bre vise sa time,jasno se vidi da kukavicka igra ne moze pobediti atraktivan napadacki fudbal,Barselona je zadnjih godina jednostavno mnogo kvalitetnija od Reala .
Messi je opet pokazao da je klasa za sve ostale,Barsa ce osvojiti ligu sampiona jer je najbolji fudbalski klub na svetu i .

Marijanaa

pre 13 godina

Gazi,gazi,gaziii!
Messi majstoreeee!
Gdje je sad taj Murinjo koji je spreman na sve samo da pobedi ?
Sto se tice kartona,sasvim zasluzen.Pa bre ovaj Pepe kao neka zivotinja,pa ljudi gledamo li mi fudbal ?

ALO

pre 13 godina

Dali neko moze posle ove utakmice da opet uporedjuje Ronalda i Messija?
Ronaldo,covek koji umislja da je najbolji,stalno kuka i zali se na sve a timska igra mu je 0!Mislim da bi mu bilo malo kada bi se svi igraci Barselone sklonili da se on useta u gol.Ima veliko fudbalsko znanje,ali jos veci ego.

Messi,covek koji ne gresi kad dodaje loptu,igra i za tim i za publiku,ima harizmu i sto je najvaznije fudbalsko znanje koje je sigurno najvece na planeti!Daleko najbolji igrac danasnjice i mozda jedini koji moze da stigne i prestigne Maradonu.

Ivan

pre 13 godina

Posle svega vidjenog juce i danas nadam se da ce MU da osvoji LS!

Barsa bez Inijeste, (mada i sa Inijestom) je potpuno drugi tim kada vodi i kada je nereseno, i tako igraju vec par godina unazad. Mislim da je problem u treneru, a po meni Gvardiola i nije neki trener, ima par "vanzemaljaca" i sad onda nesto on i Barsa neunistivi! Dok Real nije ostao sa 10 igraca (po meni potpuno nezasluzeno, sve sem zutog kartona za onaj start je prestrogo) Barsa sem poseda lopte nista nije uradila a ne verujem i da bi ista i uradila, bilo bi 0:0 tj. jedno veliko nista od "El Clasica"!.

Murinjo treba da shvati da su Inter i Real dva razlicita tima i da ne prolazi ista taktika kod svih igraca. A licno mi se takav fudbal ne gleda!

Ne zbog Vidica, ne ni zbog neke ljubavi prema Mancesteru, vec zbog svega vidjenog mislim da Mancester treba da osvoji LS!

Ronnie*

pre 13 godina

brzi od cele realove odbrane, snazniji od 80.000 navijaca, u stanju da da i vise od 2 gola na mecu, taj neverovatni dosljak sa planete Kripton...
MESSSSSSSSSI!!! MES QUE UN CLUB

Cera

pre 13 godina

Juče sam gledao fudbal a danas jedno obično divljaštvo.
Mislim, drago mi je što jedan Srbin igra za MU ali to nije razlog što ih volim. Kada igra Mančester nema ovih gluposti koje večeras gledam, samo fudbal. Razočaran sam ovim polufinalom.

MrAdder

pre 13 godina

Potreban je samo jedan preduslov – da ste bar 10 puta gledali fudbalsku utakmicu uzivo (bilo koja liga, bilo koji klub...). Nadam se da vi koji ovo citate spadate u tu grupu.
Probajte da se podsetite, koji su Vam detalji ostali u secanju sa tih utakmica. Usudio bih se da pretpostavim da je, pored dobre navijacke atmosfere, u secanju dobar pogodak, zatim neki dobar potez, dribling, dobra akcija i sl... ustvari, sve ono zbog cega se, po mom misljenju, voli fudbal.
Ili, malo poetskije receno, gde se osecas kao „njegovo velicanstvo“ navijac!
Ne mogu da budem na strani nekog ko ispred fudbala postavlja sve drugo osim samog fudbala!!!!
Kad mi najskuplji klub na planeti (jos „kraljevski“) bude pruzio vrhunski fudbal (znate na sta mislim), prvi cu priznati velicinu tog „specijalca“ . Za pocetak, njegovi igraci treba da se lece od kompleksa zvanog...po imenu jednog kluba iz Katalonije!
Mozda, ako lecenje bude uspesno, budu pravi fudbaleri!
P.S. Na koncert Madone sam isao u Crnu Goru, samo da vidim vrhunski multimedijalni sou. I video sam!

crveni

pre 13 godina

Bolesna atmosfera, igraci napujdani ko besni psi, trener u magarecoj klupi, stavila bih mirne duse i kolegu mu da sede zajedno i drze se za ruke. Obojica su zasluzni sto je utakmica imala malo veze sa sportom. Zali boze fudbala. Smucilo mi se. A vama?

Đorđe

pre 13 godina

Da Barsa igra najbolji fudbal to svi znamo, ali muka mi je više od ovolikog sudijskog protežiranja. Ako neko uništava fudbal to nije Murinjo već sudije koje sude Barsine utakmice. Pre 2 sezone su osvojili LŠ tako što su sudije u polufinalu demolirale Čelzi. I prošle godine Inter je u polufinalu imao igrača manje. Ove sezone Arsenalu nepravedno isključen igrač i to dok je Arsenal imao rezultat koji ga je vodio dalje, a potom i sumnjiv penal dosuđen u korist Barse. Da Arsenal nije ništa pokazao u tom dvomeču i da je Barselona bila puno bolja i to je tačno, ali izvinite, gde piše da morate da imate više šuteva i veći posed lopte da bi prošli dalje!? Ko zna šta bi bilo da Van Persi nije bio isključen.
I sada ovo isključenje Pepea je stvarno kap koja je prelila čašu. Toliko sam besan, a nisam vatreni fan nijednog stranog kluba. A ponašanje igrača Barselone je skrnavljenje nečega što se zove fer plej. Onakvo prenemaganje posle svakog kontakta zaista izaziva mučninu u stomaku.
Da ne otvaram sada priču o KK Barselona kada su se žalili što im protiv Partizana nije bio priznat koš iako se jasno videlo da lopta izlazi iz koša. Muka mi je više od ovog kluba.
Real nema šanse u revanšu, ali se iskreno nadam da će Mančester dobiti Barselonu iako nisam navijač crvenih đaovala.
Molim Vas objavite komentar.

STRUKA CAR

pre 13 godina

nisam se ni trudio da čitam komentare, ali ajmo sad realovci da pogodim:
"to nije bio crveni karton" , "FIFA i UEFA favorizuju Barselonu" , "sudija je bio potplaćen" , "bila je sreća, dva šuta dva gola" , "imali su igrača manje" , i ostale gluposti slične ovima...

naravoučenije:
Posed lopte je ubedljivo na strani Barselone, čak 71:29(%)

tolko o tome, dovidjenja i prijatno! (o:
FC Barcelona Mes Que Un Club
(djuvečar, 27. april 2011 22:55)



I sta Barsa imala posed 71 posto pa do iskljucenja nisu sutnuli na gol tako da nemoj da lupas gluposti

Steve O

pre 13 godina

@Pepe, 27. april 2011 23:20
Svaka čast na komentaru. Ova 4 El Clasica koja su tako bombastično najavljivana su se pokazala kao najveće fudbalsko razočarenje ove sezone. Real grub i bezidejan, bez ijedne razrađene akcije, Barsa užasno dosadna sa svojim beskrajnim dodavanjima, da nema Mesijevog inidividualnog kvaliteta, ja bih zaspao gledajući ih. Mnogi pričaju kako je ovo najbolji tim svih vremena, ali meni je ona Barsa sa Ronaldinjom, Anrijem i Etom par kopalja iznad ove i po pitanju jačine i po lepoti igre. Ovi imaju samo tu pas igru i Mesija, kad protivnički trener zatvori pas igru, počinju nenormalno da dave sa besiljnim dodavanjima dok Mesi ne uzme loptu i sam reši stvar ili sudija isključi nekog protivnika. Tu se, mislim, vidi koliko je ustvari Gvardiola loš trener. Na kraju da kažem da ću prvi put u svom životu navijati sada za Man Utd jer igraju pošteniji, brži i lepši fudbal.

SrBiN

pre 13 godina

Cestitam ekipi Barselone na pobedi.U vezi kartona pitao bih gde su ti zuti za onakvo foliranje Busketsa,Pedra,Alvesa ???
Bolje da je sudio onaj celavi pa da se zna da Barselona pobedjuje.Sramno je sto UEFA protezira neke ekipe,i sramno je sto ubacuje mlade sudije da rade njihov prljavi posao.

Jovan

pre 13 godina

Na samom kraju poluvremena sam stekao utisak da je Buskets ubedljivo najljigaviji fudbaler koga je Barselona iznedrila u poslednjih 10. godina. Rajkardova Barselona je u svakom slucaju igrala sa mnogo manje prigovora, ovi Gvardiolini ubise sudiju.

Gotivim Barselonu, ali nikako ovakvu. Moto treba da bude - cuti i igraj.

Stefan

pre 13 godina

Pogledajte snimak Pepe ga nije ni pipnuo ovo sve govori!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE
Koja sramota, koji foliranti ovi iz Barselone!!!

BarcaBoy

pre 13 godina

Real je totalni raspad sistema..Cak I ronaldo je poceo da se ljuti na saigrace sto stoje pozadi..Strasno..Barsi odgovara 0-0 jer sledi pakao na camp nou al real da igra bunker opet..Strasno...Kakav bre specijalni boze me sacuvaj..a onaj arbeloa ..Strasno kolko prljav igrac! Nemam sta da kazem za onakvu igru reala..Ubijaju fudbal.

PS Bunker na svom terenu - Specijalna taktika? Pa to moze i dete od 5 godina.

margo

pre 13 godina

Murinjo je učinio mrtvim ovaj derbi, čovjek ne može da shvati da u dva meča ne može da izbaci Barsu. Ja ću zaspati u ovom taktičkom nadmudrivanju. Očekuje da napadne iz prekida ili nekog šuta Kristine, bolje mu je da počne da igra šah. Barsu Ferguson nikada ne bi ovako čekao, već bi je napao od početka i to tamo gdje je najslabija. Zato smo sinoć vidjeli silu i moć! Jedva čekam da ova izvjesna polufinala prodju i da kao ljudi uživamo u finalu: Mančester-Barselona.

PeterPFC

pre 13 godina

@utd

U potpunosti se slazem.

Niti simpatisem Real, niti MU, ali ovi smaraci + neverovatni i nezadrzivi Mesi su toliko naporni i dosadni da je to nepodnosljivo. Neko ce da kaze da ih ljudi ne vole sto su najbolji. Gomila foliranata koja drzi loptu do besvesti i da je Mesiju. To lepo?!

Ono za direktan crveni? Smesno.

Nadam se da ce ih MU u finalu za 20% poseda lopte dobiti 2:0.

sale

pre 13 godina

Veceras se pokazalo da Barselona bez Mesija ne moze da postigne gol a da bez Inijeste ne mogu da razviju prepoznatljivu pas igru.Mislim da bi Barsu bez ta dva igraca i Zvezda mogla lako da pobedi,plus da ima veci posed lopte.Ovo je stvarno smejurija koliko se lozimo na neke "vanzemaljce".Siguran sam da ce uskoro i Mesi biti potrosen kao Ronaldinho i za godinu,dve prodat za neku suludu cifru a zatim ce Barsa opet iz svoje omladinske skole da nadje novog superstara i tako sve u krug

BarcaBoy

pre 13 godina

Onog pepea treba smestiti u ragbi ekipu..Pa mogao je da uzme karijeru alvesu onim startom..Strasno aj da je spustio nogu nego je isao djonom PLUS ostavio..Katastrofa..Mesijev drugi gol..Doktor nema sta.

Manchester United

pre 13 godina

lol, kakva utakmica, 22 klovna na terenu.. Ne zna se ko vise vara, a Barsina 'leprsava igra' je ista kao u onoj utakmici koju gleda Homer Simspons.
U finalu pobedjuje fudbal.

IVORY

pre 13 godina

Poceli smo mec sa jednim isturenim napred,Ronaldom.On se i ne vodi kao napadac.To dovoljno govori o murinju.Igrati bunker na svom terenu cak i protiv mocne barse to je neprihvatljivo.Ovo je pocetnicka greska.Braniti se da bi se ostvario koliko toliko povoljan rezultat kod kuce i da bi se onda islo na kamp nou!Pa to ne pije vodu.Pa unistice nas barsa.Strepim od katastrofe!

dsdsdsds

pre 13 godina

Ono juce je bila tekma a ne ovo danas,iako je dominirao samo jedan tim.Barsi uvek pomazu sudije kad vide da im ne ide trebao je zuti da mu da na ovakvim utakmicama retko kad se pokazuje direktan crveni karton.

Dragan

pre 13 godina

Zasto mislite da je prestroga odluka da se iskljuci Pepe? Ja jesam navijao za Real, ali to ne znaci da ne mogu da budem objektivan i kazem da je start bio pogibeljan. U nesrecnom spletu okolnosti kod ovakvih startova dolazi do loma potkolenice ili teske povrede kolena. Uopste uzevsi, Murinjo je veceras imao previse ratnicki pristup utakmici i mislim da je trebalo da savetuje igrace da malo vise misle na igru i postuju loptu kad im je u posedu. Takodje, ne smatram da je iskljucenje Pepea odlucilo utakmicu, vec majstorstvo jednog vrhunskog igraca, Mesija.

Manu Ginobili

pre 13 godina

Mourinhu treba zabraniti da se vise bavi fudbalom,unistice ovako lijepu igru koju svi volimo...pred svojom publikom,na svom stadionu sve vrijeme se brani i ima posjed lopte od "cak" 28%!!..i jos tvrdi da je bolji!!...smijesno,stvarno...kao da igra kakva seoska ekipa a ne Real...tim mu je pun destruktivaca,koji imaju zadatak da uniste igru protivnika,i to je sve sto znaju,dok jedan Kaka sjedi na klupi i nema mjesta u timu...jadno i bijedno za jedan "kraljevski" klub,zele nesto ostvariti na silu,ali na svu srecu nece im uspijeti...fudbal ce na kraju ipak pobijediti,finale ce igrati dvije ekipe koje igraju fudbal,a ne unistavaju ga-Manchester i Barcelona,uz pobjedu Barcelone,jer sve dok budu imali fudbalskog genijalca Messija za sve ostale ce biti neki drugi svijet.

Zagreb!

pre 13 godina

DRAGO MI JE:
- što imam priliku gledati najboljeg nogometaša u povijesti (Messi)
- što imam priliku gledati najbolji klub u povijesti nogometa(Barcelona)
- što ni danas kad je brzina i snaga u nogometu došla do vrhunca ipak i dalje pobjeđuju nogometaši (fudbaleri)a ne kostolomci
- što je po tko zna koji put u povijesti nogometa poražena obrambena i destruktivna taktika
i da ponovim:
- sretan sam što postoji klub kakav je Barcelona
Inače, nisam navijač niti Barcelona, niti Reala!
Volim samo DINAMO!
Pozdrav svima koji vole nogomet(fudbal)!

wroom1975

pre 13 godina

Neko iz rukovodstva Zvezde je valjda pratio utakmicu...nadam se...ili su zaokupljeni pisanjem saopstenja?
Cisto da vide sta je gruba igra, a ne ovaj nas balet.

pljuvanje jaca strana

pre 13 godina

Ja ne razumem vas ljude koji pricate kako je sve namesteno u korist Barselone. Pa momci igraju napadacki fudbal non stop,svi dobijaju crvene kartone zato sto onog cara Messija jedino mozes zaustaviti ako mu polomis noge,a Murinho uglavnom stavlja igrace koji su varvari,i zato ce uvek da dobiju bar jedan crveni karton,jer Barselona se ne moze drugacije zaustaviti osim lomljenjem nogu. Barselona veceras objasnila kao i uvek protiv Real Madrida,i ostalih malih timova koji mogu samo anti-fudbal da igraju. Murinho jos jednom ponizen,a da ne pricam kako je Ronaldo ispao smesan kad su ga u prvom poluvremenu uhvatili u masinu,decko se iznervirao,ali neka i treba,dosta se lozi. U Barseloni 3:0 opusteno. Dok je Barse i MU-a fudbal ce biti divan da se gleda.Ovi ostali su smesni timovi koji mogu samo da pljunu pod prozor ovim pomenutim timovima. Toliko

jone

pre 13 godina

Ne navlacim ni za koga,samo cu da iskomentarisem crveni karton...Crveni cist ko suza,cekaj,jel je trebao coveku da polomi nogu da bi karton bio na mestu???namera je postojala,vidi se iz aviona...a i onaj Pepe je tezak bolesnik.

nWo

pre 13 godina

Da je pepe napravio faul, jeste, za žuti jeste ali crveni je previše. Ne volim barselonu, a ne volim ni što svi kao odjednom navijaju za barsu, pa gde su bili kad je barsa bila uglavnom na 5-6 mestu u prvenstvu. A kako je ovo najlepši fudbal što barsa igra nije mi jasno, dodaju se pet minuta u odbrani, nikad ne šutiraju iz daljine a sigurno se ni oni ne sećaju kad su dali gol glavom. Za real navijam , i krivo mi je što kaka nije igrao, i iguain koji je jedan od najboljih napadača na svetu.

ORAO

pre 13 godina

Toliko iscekivanja el klasika i dobrog fudbala. sad tek vidim da ce ovo biti najdosadnije 2 tekme u ligi sampiona, bez sansi i bez golova. bolje odmah da izvode penale... SMOR

milos ncz

pre 13 godina

Najlepsi detalj - Murinjo u kafezu!!! I jos jedan lep detalj je da se Pepeu vratilo za sve one ubilacke startove ove sezone. Ipak je Barsa za Reala pojam u danasnjem fudbalu!!!

mix 071

pre 13 godina

kakav sudija -real pojma nema a murinjo je nikakav trener-tim od 500 miliona evra nije za 90 minuta akciju napravio-pa normalno da je moralo nesto da se desi penal,crveni ili da prime gol kada se vidi da je ekipa reala od pocetka u totalnom rasulu i da jedva drze linije-a posebne su neznalice tv komentatori i gosti u studiju tzv.strucni konsultanti-neverovatno da ljudi uzimaju tolike pare a da veze nemaju o sportu kojim se bave-zapazanja su im losa nestrucni saveti propusti u osnovnom poznavnju struke,negledaju utakmice,pricaju kao povremeni konsumenti tv prenosa koji utakmice gledaju sa flasom piva ispred sebe a u poluvremenu zahrcu...itd.
(valdano horhe, 27. april 2011 23:24)


a ti si vidim strucnjak..svaka rec ti odise "intelektom"

Navijam za fudbal

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam ko moze da navija protiv ovakve Barselone? Ne verujem da bilo ko moze da navede neki razlog osim cistog kontriranja. Ko iskreno voli nacin na koji igraju ekipe koje vodi Murinjo? Ko navija za ekipu u kojoj igra Pepe? Taj covek je trablo da bude diskvalifikovan dozivotno nakon starta protiv la korunje ili koga vec kada je sutirao coveka koji je ispred njega pao.

Ko voli fudbal, pa mora da navija za tim koji igra kao sto to radi Barselona ili Man Utd. Ne razumem da neko iskreno navija za ovakav tim, pa bio on i Real Madrid i bez obzira da li cenite trenera koji takav tim vodi ili ne.

Malo je jedan crveni karton po utakmici svaki put kada Murinjo vodi neki tim protiv Barselone.

Pobedio je najlepsi moguci fudbal.

bobcha

pre 13 godina

@REALNO

Zaboravio si da pomenes i Crveni karton Drogbe i Del Orna 2005 i 2006. I 2006 u dvomecu protiv Benfike, igrac Barse igra rukom u svom sesnaestercu sudija ne svira penal, ista situacija na drugoj strani penal za Barselonu.

Ako je Barselona najjaci tim na svetu, neka pobedjuje bez pomoci sudija i sa istim brojem igraca

SRAMOTA

BaneUtd

pre 13 godina

Kakav siledžijski start pepea!!Jos murinjo maše glavom i čudi se!Izgubio je kompas definitivno.Tolika arogancija mu je došla glave.Barsa ima da ih napuni na kamp nou i gospodin arogantni nek pakuje kofere,ali što dalje od Mančestera!Slobodno nek se vrati u raspali čelsi pa nek igraju mrtvi fudbal još 100 godina,Ferguson će to sve da rasturi.

BarcaBoy

pre 13 godina

Nije bilo za crveni ok...Da se igraci barse bacakaju - istina.Ali zasto? Zato sto murinjo trazi to,on jednostavno trazi tu prljavu igru na koju moze posle i da svali krivicu,nekad mu uspe (kao u kupu kralja) a nekad i ne.Ne kazem da pedro i buskets ne foliraju al Adebajor sto je uvali obe ruke u glavu busketsu a ondo ono Namerno gazenje marsela u kaznenom,pedro dobio otisak njegovih krampona pa onda razno simuliranje di marije? Pogledate statistiku i ukupno sve,videcete da je barsa bila zaista bolja.Realovi igraci su ti koju su gazili i igrali prljavo...Alves je iscenirao takodje ali onaj pepe..pa ja bi njemu crveni dao i pre pocetka utakmice...Katastrofa igrac,samo ubija po nogama ne zna loptu da doda..

Na camp nou sprema se nova petarda jer real tesko moze bez pepea i ramosa a i bez kedire..

Finale doduse najrealnije Man utd - barsa u kome ce barsa dobiti 2-1 :)

ps eh hobotnice hobotnice.

Boris

pre 13 godina

Sta ste napali na Acu Stojanovica, covek mozda da po koju informaciju viska, ali u sustini korektno prenosi utakmicu. Trebali bi da cujete nemackog komentatora, taj jedva da zna koju utakmicu prenosi, zivi smor. Da li hocete da cuti svo vreme? Ostavite coveka vise na miru!

dam-dam

pre 13 godina

LŠ: Barselona (Mesi) - Real 2:0
slobodno ste trebali da stavite pravo kako je bilo a ne da ublazujete poraz Reala !
Znaci bilo je Real - Barsalona(Mesi) - 0:2!

les lionceaux

pre 13 godina

ovako su trebali i naši igrači skakati na svaku odluku sudija pa bi neko od onih brđanina dobio crveni..

ali ne, mi moramo biti pošteni i trpjeti, a onda oni to još koriste da kažu da nije bilo namjerne grubosti u derbiju

Vivimos por ti! Vence por nosotros!

pre 13 godina

Ovaj Aca stvarno treba da prenosi sahrane!!! Mislim kada je izvalio "Jedan igrač sa klupe Barselone, čini mi se DIEGO MILITO...."!!! Pa, on igra čovek u Interu... Ili kad je rekao: "I prolazi Pedro trojicu Realovih igrača... U stvari to je bio Villa" Možda bi čak i Strajnić bolje komentarisao utakmicu!

nikola

pre 13 godina

(pišem ovo u poluvremenu) ljubitelji murinja (zapravo mourinja), nadam se da uživate u igri u polufinalu lige šampiona. ne kažem da je loš terner, naprotiv, ne kažem da je loš čovek, takođe naprotiv (svi njegovi fudbaleri se kunu u njega i obožavaju ga), ali ovo je mnogo ružno. najgore je što se i gvardiola primio da mora da cinculira, umesto da igra svoju igru.

banat

pre 13 godina

@ Najdosadniji komentator prenosi najzanimljiviju utakmicu.Ne razumem spanski ali gledam na netu i 100x je zanimljivije nego slusati Acu.
(Sone, 27. april 2011 20:51)


E ako ti je ovo najzanimljivija utakmica onda svaka cast!!! Prvi put je cak i Aca sa svojim provalama zanimljiviji od ove pompezno najavljivane (ali ocekivano dosadne) utakmice!
p.s. Pisem ovo na poluvremenu, ali ne ocekujem nista spektakularno u drugom...

Jole

pre 13 godina

Jao sto mi dragooo. Pa nije mu ovo Inter gde ima najbolju odbranu na svetu i ovaj anti fudbal pije vodu... Ladno je izveo 3 defanzivna vezna.. Sramota za fudbal! Bas da ga vidim sta ce da radi u revansu u gostima bez Pepea i Ramosa.. Ima opet petarda da sevne! :)

Nemanja

pre 13 godina

Zanima me da li postoji moucnost da se na b92 uradi i prikaze analiza cele utakmice, naravno da se pusti utakmica i da stucno lice, po mogucstvu vise njih zbog moguce pristrasnosti, prokomentarise dogadjae s ove utakmice. bilo bi zanimljivo viseti to s obzirom na to da je veceras fudbal unisten, UEFA se obrukala, a Barselona pokazala svoju "velicinu", tj njeni igraci svoj moral. Utakmica je vise licila na jednu dobro isceniranu neslanu parodiju...o ovome bih mogao da pricam danima, jer fudbal mnogo volim i boli me kad vidim da se ovakve stvari desavaju...
Murinjove izjave se po koji put pokazuju kao tacne, pogotovo kad je u pitanju Barselona. Da li se iko zapitao zasto i kako ??? Mediji barselonu dizu u nebesa, a niko ne pominje, u neku ruku, naklonost sudija prema njprema njima ?? Svi znamo da su sudiej stedele najbolje igrace, da oni kao imaju neki autoritet. Dobro. U redu. Prihvatimo to kao takvo, ali vde se vise ne radi opojedincu, vec se stiti ceo tim, niko ne sme da ih pipne, malo remplovanja ili jaceg duela koji su normalni i za spansku ligu i sudije masu kartonima, dok s druge srane, fudbalerima Barselone je sve dozvoljeno ? Previse puta se desilo da njihovo ponasalje, prigovori sudijama, kao i fizicki kontakt s istima, pogibejni statrovi, udaranje igraca itd., prolaze nekaznjeno... Dok god se ovo bud desavalo Barselona i svi klubovi slicni njoj ce biti sramota za fudbal, to je cinjenica. Ja sada gubim vreme pisuci ovo, pisuci tekst koji niko nece ni procitati, a kamoli mu posvetiti i sekund paznje, pokusavajuci da na ovaj nacin izbacim ovu ogorcenost iz sebe. Sada se samo nadam da ce neko imati, sad ne znam kako bi se izrazio, ali u ovom slucaju mozemo i reci moc, jer se ovde ocigldno radi o veoma mocnim kriminalcima, da napravi emisiju, koja ce po mogucstvu iici uzivo, u kojoj ce se prikazivati najsramotnije utakmice Barselone, jer je ona ocigleno vodeca u ovakvom reziranju utakmica. Mislim da se svi secaju utakmice barselone i celsija od pre par sezona, i onog sramotnog sudjenja... da li je ovo repriza ??? Samo blaza verzija, jer sa onim nista ne moze da se poredi. U nasem jeziku postoji lep izraz za ovakvo sudjenje, a to je "seljacko sudjenje".

nikola

pre 13 godina

Citam komentare,znaci nisam jedini koji uocava da je Murinjo napravio klanicu i unistio fudbalsku neizvesnost,osim sto je izvesno da smucka crveni karton pa onda na konferenciji velica svoju ekipu jer stoicki igra bez jednog igraca...Real je odigrao kukavicki od onog samara u prvom klasiku sezone,svaku utakmicu pa i ovu...Murinjo je pustio u gace od tada,zao mi je samo sto Barsa nije uzela kup...zato ce ih sada pocistiti da ne gledamo vise lakrdiju...Mancester igra grubo ali ima magije u igri,hrabrosti u napadu,inteligencije...A ne sacekusu na sredini terena za kontru 90 min...Ocekujem Barsu i MU u finalu da uzivam u fudbalu...

goran

pre 13 godina

ovako,kada je CROUCH bio isljucen protiv reala,po meni smijesno,nitko,ali ama bas nitko nije to naveo za onakav poraz totenhama,nitko nije spomenuo sta bi bilo da nije iskljucen,a danas kada je igrac koji je dobio 10 tekmi zabrane,napravi onakav prije svega bespotreban brutalan start,onda suci na strani barcelone,apsolutno nevjerovatno,pa sta se ovi navijacici reala ne zabrani na njihovu kriminalnu igru,halooooooooooooo ljudi 80 000 ljudi,domaci teren,osvojis kup,po vrijednosti mozda i skuplja ekipa od barce,nema nikakvu nmjeru da nekim presingom oduzme loptu barcinim igracima,doslovno nisu nista napravili i do isljucenja,pa real treba neku prednsot a ne barcelona,niko nije skuzio i da je guradiola naredio malo defanzivniji igru,alves niti jednom nije otisao gore sta je bila super taktika,da se onaj teski padavica dimaria ne razmase,marcelon nagazi pedra namjerno sudac niti opomenu nista,adebayor ubije sakom sregia zuti,diara mali napravi 82 faula nije dobio niti opomenu,a neki dolaze tu kritizirati igru barcelone,pa ona je igrala u gostima kod jedne fenomenalne ekipem sta bi oni trebali da se otovre pa da prime neki otpadak i da tako umanje prolaz dalje,halooooooo i pepe guradiola ima nesto u glavi,

valdano horhe

pre 13 godina

kakav sudija -real pojma nema a murinjo je nikakav trener-tim od 500 miliona evra nije za 90 minuta akciju napravio-pa normalno da je moralo nesto da se desi penal,crveni ili da prime gol kada se vidi da je ekipa reala od pocetka u totalnom rasulu i da jedva drze linije-a posebne su neznalice tv komentatori i gosti u studiju tzv.strucni konsultanti-neverovatno da ljudi uzimaju tolike pare a da veze nemaju o sportu kojim se bave-zapazanja su im losa nestrucni saveti propusti u osnovnom poznavnju struke,negledaju utakmice,pricaju kao povremeni konsumenti tv prenosa koji utakmice gledaju sa flasom piva ispred sebe a u poluvremenu zahrcu...itd.

Murinjoza-dijagnoza

pre 13 godina

Bunker fudbal sa najisturenijim Ronaldom, u sred Madrida, poraz Murinja..! Ipak je ovo LS, ne mozes kao u kupu da lomis noge(gde je Pepe sigurno zasluzio crveni) ovde je mozda mogao proci sa zutim. Osramotio se Murinjo sa ovom kukavickom taktikom. Hvala Mesi, Ronaldo 0 timski igrac. BOLJI MESI!

bane_svajcarac

pre 13 godina

samo murinjo moze da natera ljubitelje fudbala u srbiji da odgledaju reprizu vecitog derbija umesto "el klasika".. predvidjam na sledecem vecitom derbiju da ce se traziti karta vise.. :)

darko

pre 13 godina

trebo im je dati 3 crvena kartona nako posteno,pepe je dobio ali onaj diara je isto trebo dobiti minimum jos dva druga zuta i onaj adebajer kad mu probaci loptu kroz noge oplai li ga ko drvosijeca po sred glave i samo zuti....utakmicu je izgubio murinjo,ima ekipy koja vrijedi milijardu i postavi je tako da imaju 26% posijed lopte.provocira sve redom gvardiolu,sudije,navijace,sad mu se vratilo sa kamatama,pa nije real inter,kako je doso barselona ih bas ponizava naka i trba tako.

onome ko razume fudbal sasvim dovoljno

pre 13 godina

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/season=2011/round=2000121/match=2007742/postmatch/statistics/index.html

Pogledajte statistiku.Pri tome ne zaboravite podatak kog ovde nema,a to je da je Barsa napravila 3 puta vise pasova nego Real.U jednom trenutku tokom prenosa o broju pasova.Real 178 Barsa 482.

Ivan Drago

pre 13 godina

Hm,Mesi,majstorcina...toliko o Kristini...ja cu samo citirati Kapela na pitanje koga bi volio imati npr.u repr.Engleske kad bi mogao Ronalda ili Mesija...pa,znate...Ronaldo zna bolje engleski,a Mesi fudbal...jedina zamjerka na ove "spance"je nemoguce valjanje po zemlji,k'o da im noge o jednom nervu vise,oni vriste...izuzetno postujem Murinja,ali volim Barsu...ali zamislite ijednog igraca Mancestera,i uopste engl.kluba...da se onako valja,da ne kazem simulira,po zemlji...

Sokobanjac89

pre 13 godina

Drugo poluvreme nalik na prvo, Pepe ne igra fudbal već protivnike i opravdano je dobio crveni karton. Sećate se šta je radio u kup utakmici, već tu je trebao da dobije isključenje. A za Mesija nemam komentar, čovek je fudbalski vanzemaljac. PS: Radujem se finalnoj utakmici između Mančestera i Barselone i tu očekujem pravi pravcati fudbal!

savicevic

pre 13 godina

Opravdano dodeljen crveni karton. Murinjo godina daje svojim igracima instrukcije da igraju grubo a kada mu igraci dobiju zasluzene crvene kartone onda su mu sudije krive. Nije slucajnost da Murinjovi igraci cesto dobijaju crvene ali ne zbog zavere sudija protiv Murinja vec zbog njegove defanzivne taktike i grube igre.

j_bonito

pre 13 godina

Ljudi, OK, bilo je ranije sumnjivih odluka, cak i gresaka sudija u korist Barselone... Obozavam Barsu evo vec 11 godina, ali pokusavam da budem objektivan. Ako stvarno mislite da je sudija uticao na ovaj rezultat, niste objektivni. Ako Pepeov start nije za crveni onda ne postoji start za direktan crveni. Djonom u potkolenicu, okrenuo je coveka. Slazem se i sa tim da Alves ume da odglumi nekad, ali fizicki je nemoguce da se onako okrene sam od sebe, kad mu je noga isla u drugom smeru, za loptom. Drugo start Marsela, odnosno gazenje jednom pa drugom nogom Pedra u kaznenom, onda nasrtaj Adebajora dva puta, jednom na Busketsa kad je dobio zuti, jer ga je udario sa dve ruke u lice, pa i na Pujola pred sudijom, nesto slicno tako. Real je u dvomecu pokusao da sacuva 0-0 na svom terenu, ostrom i zatvorenom igrom. Imao je manje od trecine vremena loptu, imao 4 puta manje pasova. Igrao je sa golmanom i 6 defanzivnih igraca i Di Marijom koji je maksimalno pomagao odbrani. O cemu dalje da pricamo... Barsa je jednostavno previse bolja od Reala i to je tako, hteli da priznate to ili ne. Mesi je vanzemaljac. 52 gola i 23 asistencije ove sezone.

shilja

pre 13 godina

Ne razumem zašto neki okrivljuju sudije za poraz Reala. Zar neko može da kaže za neki žuti karton pa i onaj crveni, da Real nije zaslužio? Što se "glume" igrača Barselone tiče... pa ko prati fudbal, zna da u ovakvim mečevima to nije neobično, koriste se svi trikovi, a to ni Murinjovim igračima nije nepoznato. Sasvim zaslužena pobeda Barse, jednostavno su bolji:

Murinjo što se braniš ko da si Real.Sosijedad

pre 13 godina

Murinjo ostavlja na klupi tri vrhunska napdača,i brani se kao poslednji tim iz Primere,zaslužio je poraz,prošle godine mu je taj njegov fudbal doneo rezultat ali to više ne može da prodje.

Marko

pre 13 godina

Crveni karton - ZASLUZEN
Oba Mesijeva gola postignuta izmedju nekoliko igraca Reala (kod drugog je NAVOZAO petoricu).
Posed lopte 70-30 za Barsu
Murinjovi antifudbalski fazoni- nisu prosli.
Sve u svemu jasno je. Zasluzeno

Pavle

pre 13 godina

da li je moguce da neko moze da kaze da start Pepea nije za crveni,ljudi pa vi pojma nemate o fudbalu,ako ono nije crveni ne znam sta je,vidim neki komentarisu vaznost utakmice,znaci u finalu ponesi pistolj i upucaj nekog,ne mozes dobiti crveni jer je bitna utakmica,pominjete Arsenal,sut posle svizduka je zuti i tacka,ne bitno da li je imao vec zuti,da li je 1/8 finala itd,inace cist crveni Marselu kad je nagazio Pedra.Volite Murinja koji igra kuci sa 7 odbrambenih,2 vezna i Ronaldom(navodno spic),za celu utakmicu jedan sut u okvir gola i to sa 30 m,ako vam je to zadovoljstvo onda ok,Murinjo je jedan prevarant,provokator,i ima vise srece nego pameti,toliko

acova keva

pre 13 godina

Evo,vec su poceli da prozivaju Acu... Imam utisak da sad svako zeli da bude forumski mangup i bar jednom prozove Stojanovica! Decko je pristojan i na mestu,gledajte fudbal!
(doktor, 27. april 2011 21:30)

niko ne kaze da je ne pristojan nego da je promasio profesiju u kojoj ga neko konstantno gura.Moze da prenosi sahrane bilo bi bolje

Ekspert_za_fuZbal

pre 13 godina

Murinjo, samo ti taktiziraj, to je bitnije od stvaranja gol šansi i davanja golova! Ovoga puta si taktički upropastio sopstvenu ekipu! I treba da vas oderu kad igrate ovako šabanski!

Inferno

pre 13 godina

@Pavle
Elementarna odgovornost sudije prema gledaocima je da im dozvoli da gledaju dobru utakmicu. Sudija na utakmici sa Arsenalom je napravio jednu od najvećih grešaka u istoriji fudbala, jer je uništio utakmicu. Kad budeš odigrao jednu utakmicu na nekom većem stadionu i u žaru borbe budeš čuo sudijin zvižduk onda možeš da komentarišeš ispravnost odluke.
Večeras je sudija definitivno malo pogurao Barselonu na opšte zadovoljstvo pravih ljubitelja fudbala, mada je pitanje kako je ovaj start mogao završi da je noga bila malo napred, nisam siguran da ne bi možda bilo krcanja kostiju....
Kao gledalac iz Srbije sa ove strane ekrana koji nema nikakvu materijalnu korist od Barse i Reala, iskreno me i ne zanima da li je bilo ovo za crveni... Zanima me samo da ne gledam ove pitbul trkače-mesare iz Madrida... Brate Murinjo, malo si dosadio sa ovim forama...

Punoletni katalonac

pre 13 godina

Vec ravno 18 godina navijam za Barcelonu.
Za razliku od mnogih gledao sam sve njihove utakmice u tom periodu, a retroaktivno i mnoge iz proshlosti. FCB nikada nije bio klub grubih igracha, foliranata, i razno raznih drugih da ih sad ne nabrajam prideva kojima nije mesto u sportu. Naprotiv, chitava filozofija kluba je u lepoti igre i apsolutnoj dominaciji koja se ispoljava vanzemaljskim tehnichkim mogucnostima i poigravanjem sa protivnicima. Da li je Chelsea 2008. trebao da bude u finalu? JESTE. Da li je sudija tada VRLO chastio FCB svojim katastrofalnim odlukama? JESTE. To kao apsolutni fan FCB priznajem. Ali koliko vas zna da je isti ovaj Guardiola napustio shpanski fudbal zbog sudijskih neregularnosti (gotovo redovnih) u mechevima FCB protiv Reala?? Kakav gol je Tevez postigao letos protiv Mexica? Itd, itd... Neregularnost je apsolutno deo sporta, nekad ide na ruku njima, a nekad nama i jbg... Setimo se samo nashe utakmice protiv Shpanije na EP 2000. kada je Abelardo (koga ni u FCB nisam nikad cenio kao igracha) odglumio i to jadno da bi ESP dobila penal i tako nas jadno pobedila... i bla bla... Dakle, sve je to deo igre. Ali ovo shto gdin "Specijalni" radi od kako je napustio klupu Porta je previshe. Njegovi igrachi dobijaju crvene kartone zato shto im magarac daje komande da igraju na ivici istog. Ali lako je to psihichki odraditi u svlachionici, a nije bash tako jednostavno na terenu. Krvnik zvani Pepe bi po meni zbog ovakvih - vrlo namernih - startova trebao biti uklonjen sa stadiona zauvek. Nameran start sa zheljom da se povredi igrach, start otvorenim djonom - po svima pravilima = CRVENI KARTON. Osvrnuo bih se i na crveni koji je dobio Van Persie. 1. Chovek je imao zhuti karton 2. Udario je - namerno - laktom jednog igracha FCB i sudija je propustio da mu da drugi zhuti (krajem I. poluvremena) 3. Ko je jednom WENGERU kriv shto tako neshto nije anticipirao 4. Sudija je svestan svoje greshke chekao jedan njegov pogreshan potez da ga isprati iz igre 5. Zato je dobio CRVENI i neka je.
Gdin Specijalni i njegova manekenska zvezda NE MOGU sami da osvoje svet. Kakav je to VELIKI KRALJEVSKI KLUB koji pred svojim navijachima izlazi na megdan najvecem protivniku sa - Marcelom, Ramosem, Arbeloom, Albiolom, Lassom, Xabi Alonsom, Pepeom i Ozilom (defanzivno orjentisanim), dakle sa 8 - i slovima - OSAM odbrambenih igracha???...a nepred Di Maria i CR9, dakle ono brate ako pukne kontra vi sprint i to je to, ako ne, nema veze, i 0:0 je super... To je po meni jajarska taktika, zhelja za ubijanjem igre. Specijalni je pokazao da je MAG za kup takmichenja, u ligi mu vec slabije ide, isprashio ga Ferguson a Boga mi i Guardiola, ali ovo je stvaaarno jadno. Neka trava raste vishe, ne zalivajte teren, sipajte pesak, iznerviracu protivnika prozivkama, udri po nogama, shtipaj za bubrege, vredjaj i sve to da sudija ne vidi naravno, i tako dalje... Jadno i tuzhno. Kako se bre niko nije bunio shto su u kupu SVI igraci Reala trchali na sudiju kad god je faul bio? A vecheras je strashno shto su ISTO to radili igrachi FCB? Dajte bre, smeshno. Specijalni je porazhem svojom taktikom a APSOLUTNO BOLJI je pobedio. Sumnjam da mozhe da se ponovi finale iz 2008. i nova lagana pobeda FCB protiv MAN UTD-a u finalu, ali bice to svakako spektakl na kome Specijalnom i manekenskoj muvi CC nije ni mesto.
Zhivela BARCA!!! MES QUE UN CLUB.

Kol

pre 13 godina

Ne preterano zanimljiva utakmica ko da se takmice ko ce manje puta da predje na protivnicku polovinu, mora da se primeti dve najljigavije nacije kad je fudbal u pitanju (italijane ne racunam oni su tu ubedljivo prvi) su spanci i argentinci malo ih pipnes i odmah na zemlju sramota za sta di marija ili pedro traze faul! Komentator je na svom uobicajenom nivou uzasan, uglavnom bilo bi dobro da neko da gol u nastavku bilo ko!

aca . interista

pre 13 godina

Bice mnogo tesko Realu u drugoj utakmici nema Murinja ramosa i pepea sto se tice Faula nad alvesom mislim daje Pepe ispravno dobijo crveni karton e sad je pitanje staje Murinjo sa Interom ispravno uradio a sta sad Pogresno rekoh bi da sada u Realu ima bolje igrace

mail

pre 13 godina

1. Murinju priznajem da je obrlatio upravu, da je bunker na Bernabeu uspeh (prethodni treneri su cak i titule donosili, ali zbog defanzive su morali da odu).

2. Svaka seljacka ekipa, koja igra na batine, mora da racuna na crvene kartone. Madridjani nisu stvarno imali srece, bolje da su na jednoj dobili 3, nego ovako fino rasporedjeni. Smiljanic je na meti Murinja, zadnja vest.

Dusan

pre 13 godina

U 4 utakmice kad se sve sakupi Real imao 25% posed lopte hahaahah mogu da budu srecni sto su kup uzeli i da zahvale Kasiljasu, Messi legenda sa ovim je potvrdio da ce i u ovoj godini biti najbolji igrac sveta.. Murinjo.. neka se smeje sebi svoji glupim papiricima i onim njegovim piskaranjem jos pa trazio da se travo kosi na 6 milimetra vecu glupost nisam cuo, nego kako ce covek drugacije steci popularnost nego na glupostima, Barsa do titule, pozz vidim da je vecina za Barsu idemoooo :))))

malo realnije...

pre 13 godina

@(REALNO, 28. april 2011 00:48)

Zaboravio si da spomenes da je Barsi ponisten cist gol protiv arsenala u prvom mecu i to pri rezultatu 1-0, takodje ti je promakao onaj potez adebajora kad je lepo izudarao keitu, za to je mogao da dobije crveni opusteno...promaklo ti je i to da je real dobio faul u opasnoj zoni kada je di maria pao iako ga alves nije ni pipnuo, al sta da se radi kad ronaldo sutira na gol umesto da centrira iz te situacije...promaklo ti je i to da je mesi bio fauliran na ivici sesnesterca, a umesto faula svirano mesijevo igranje rukom...

al dobro, razumem ja sve...ko gubi ima pravo da se ljuti

ИВАН СМЕД

pre 13 godina

Надам се да звездини играчи, па и тренер уче од барсиних играча како се штите они који добијају батине од противника.

xyz

pre 13 godina

Barsa igra lep fudbal nema sta i svaka im cast pogotovo Mesiju, ali pocev od ovog meca vratim se unazad. Sad ovaj smesni crveni Pepeu(koji jeste grubijan ali jednostavno nije bio direktan crveni)gde ga sudija daje tek posto mu je proslo 10 igraca Barselone, a Dani Alves se valja kao da ga je neko ubio sacmaricom i minut posle toga nastavlja komotno mec??!! Crveni Van Persiju.....???!! Onaj crveni Moti prosli godine kada nije pipnuo Buskeca a ovaj se bacio kao zgazen kamionom. Onih brdo nedosudjenih penala za Celsi pre koju godinu...

GOOGLE - KORISTI ME

pre 13 godina

(IvanD., 27. april 2011 23:31)
Imas
a) zadatak da nadjes utakmicu u kojoj je jedna ekipa imala veci posed lopte od Barselone.90minuta.Vreme krece sad.Na raspolaganju imas sva sredstva i pomoc prijatelja.

zadatak b) Nadji utakmicu u kojoj je Barsa imala ispod 70% posed lopte sa ravnopravnim brojem igraca na terenu,protiv bilo kog protivnika,u zadnje 3 godine.

Puno srece

PimPong

pre 13 godina

Kao spanska reprezentacija, Barcelona pokusava da igra fudbal. I kao sto su Holandjani u finalu odigrali, Real se bacio na prljave trikove. Kao sto su ovi na B92 napisali, iskljucenje ima veze i sa svim grubim startovima napravljenim u prvih 60 i kusur minuta. Pa ne igra se tako! Tesko mi je da navijam za Mourinho-ve ekipe, s tim da podrzavam nase koji su igrali za njega ranije.

I na kraju, bice Barcelona - Manchester. Jedva cekam!

Duka

pre 13 godina

Danas sam na utakmici u zonskoj ligi gledao mnogo interensantniji fudbal, bilo je mnogo golova, dobro smo se zezali (navijaci) i bilo je neizvesno do poslednjeg minuta. A ovo veceras? za ovo nemam reci, ljudi igraju sah u fudbalu, ubijaju ono zbog cega volimo fudbal. Mozda bi ova dva trenera trebalo pustiti da igraju sah 3-4 dana da se malo izluftiraju a ne da nas muce.. Pozdrav :)

Djole

pre 13 godina

Prvo,Murinjo izvodi Real bez Adebajora,Benzeme,Kake i Iguaina(koji su sami dobili Valensiju). Znaci,bez klasicnog spica! Kukavicki! Tako kako je on vodio Real moze da se vodi Sevojno koje nema kvalitetne igrace,ali ono je sramota! Igras kod kuce i umesto da pokusas da das makar 1 gol on igra neku "sacekusu"! Muka mi je vise! Drugo,ne znam sta je to Real uradio Barsi sinoc i dok je Pepe bio u igri? Nista! Trece,ne mozes da ides otvorenim djonom na neciju nogu! Tako se lomi noga(da nije bilo kostobrana tako bi i bilo). Iako je Alves glumac. Marselu nije dao crveni kad je zgazio Pedra iako je vec imao zuti. Sta cemo sa tim? Sta cemo sa Di Marijinim simuliranjima faula? Ni za jedan nije dobio karton! Dalje,samo u Srbiji je dozvoljeno da onako pricas sa sudijom pola sata i da ga vredjas(pa i da ga grlis) i da ne dobijes nista! U EVROPI TOGA NEMA! Ides odmah na tribine! Karadzic je u studiju pokusao da objasni da je crveni za Pepea opravdan,ali neeeeeee,Srbi sa foruma se u sve bolje razumeju! Igra? Dovoljno je pogledati posed lopte,broj pasova i drugi Mesijev gol. Tu se najbolje vidi razlika izmedju 2 tima. Toliko.

realovci sve znaju

pre 13 godina

Mesi preslab fizicki? Pa njega ne mozes da oboris na zemlju! Koliko on driblinga i duela izdrzi na nogama iako ga udaraju? Ne znam otkud to da on ima slb sut,ali dobro... Kada je sinoc ponizio odbranu Reala kod drugog gola niko ga nije "nahranio" loptom,vec je sam promesao njih nekoliko! Dao je bar nekoliko golova tako. Real sinoc nije simulirao? Ma ne uposte! Ako "Wlado" tako kaze... Uostalom,jedite se,sta da vam radim...

xavier

pre 13 godina

Vise nego zasluzena pobjeda Barse, svako ko tvrdi drugacije nema pojma o fudbalu. Igra Reala u prvom poluvremenu je bila ravna katastrofi i svaki faul je bio na ivici zutog kartona. Iako start Pepea mozda nije bio za direktan crveni, sudija je mozda podlegao ukupnom utisku, jer je citava ekipa Reala igrala pregrubo.
Navijam za Man U. i prizeljkivao sam real u finalu, sa Barsom ce biti teze. Necu da kazem da nemamo sanse, ali...

ivan

pre 13 godina

Pa ja lepo citam juce u novinama da je ostvaren kontakt sa vanzemaljcima kad ono vanzemaljac daje Realu dva komada! L E O M E S I ! ! !

Aleksa

pre 13 godina

Uvek ce biti zaljenja na sudiju,ovo nije ni prvi ni poslednji put...Mislim da je Pepe zasluzio crveni karton za ovo...Nego to i nije tako bitno,koliko cinjenica da Messi fascinira ceo Svet svojim igrama...Pa covek je genije!Dao je 52 gola u sezoni u 50 utakmica,a uz to 23 asistencije,sto je najvise u top 5 Liga u Evropi...Prosle sezone je dao 47...Znaci u dve sezone 99 golova,a ne sumnjam da ce biti do kraja biti vise od 100...Uz duzno postovanje C.Ronaldu,koji je stvarno vrhunski igrac,mislim da pitanje najboljeg nebi trebalo da se postavlja...Messi ima samo 23 godine i ljudi,uzivajte,jer mozda gledamo najboljeg u istoriji!

Messi rules at the Bernabéu

pre 13 godina

Ja mislim da ovde svi zaboravljaju da je mesiju u londodnu ponisten cist gol, a pricaju o nekakvoj nepravdi... voleo bih da pogledate ovaj klip:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1616774469146&comments

komšija031

pre 13 godina

"Nažalost, neće biti Pepea, premda nije učinio ništa a dobio je crveni karton. Neće biti niti Ramosa, koji također nije učinio ništa a dobio je kumulirajući žuti karton. Neće biti niti trenera koji nije učinio ništa a dobio je crveni karton", poentirao je na svoj način Mourinho." I neće biti ni reala u polufinalu, koji također nije niš napravil :D

Vlada

pre 13 godina

Samo zelim da napisem svoj komentar bez apsolutna ikakve zelje za prepucavanjem i likovanjem.Stvari(iz mog navijackog ugla)stoje ovako-mnogo volim Barsu,mnogo ne volim Real,mnogo simpatisem Barsinu igru,a mnogo ne simpatisem Realovu,mnogo gotivim Pepa,a mnogo ne gotivim Zozea itd.,ali moram da konstatujem svoje(najobjektivnije moguce)misljenje da je crveni karton Pepeu APSOLUTNO PRESTROG!Pokusavam da sve uzmem u obzir kada govorim tako nesto-i tezinu faula(uzimajuci u obzir i ranije takve i slice situacije),i znacaj utakmice,i mnogo crvenih kartona dodeljenih Realu(i "Murinjovim" ekipama protiv Barse,od kojih su i neki bili opravdani,a neki i nisu uticali na rezultat),i pritisak na sudije, i glumu igraca itd.Mislim da je sudija ovog puta pogrseio,i podlegao pritisku,i,ipak,direktno uticao na rezultat utakmice.Po strani stavljam i Murinovu "kukavicku" postavku i igru,jer svako ima pravo da igra onako kako zeli.Na kraju krajeva,klubovi i treneri cesto na osnovu toga i dobijaju simpatije i antipatije.Mislim da je na sudijinu odluku presudno uticao pritisak igraca Barse(i "valjanje" Alvesa),kao i Pepeova reputacija "mesara"(sto on nesumnjivo i jeste).Sve u svemu,ostace(bar meni)pomalo "gorak ukus u ustima" zbog ovakve(pa maltene sigurne)ukupne pobede Barse.

Adam

pre 13 godina

70% vas ne poznaje pravila igre, blage veze sa fudbalom nema, a tu ste sa komentarima, vise zbog prepucavanja, samo vas gledam i posmatram, i mislim se dokle vise. . .

Sokobanjac89

pre 13 godina

Ne tako zanimljivo prvo poluvreme, pred kraj nesto malo uzbuđenja i to je sve od toliko najavljivanog El klasika. Sinoć je mnogo mnogo zanimljivija utakmica bila iako je samo Man Utd igrao. Ovde Barsa dođe do šesnaesterca pa vrati na centar pa do zadnje linije i tako u krug a Real se odlično brani i pokušava kontrom ili polukontrom do gola. Da nije bilo ovih čarki jedno nezanimljivo poluvreme.

Ako nije prosao Chelsea dobar je ManUtd

pre 13 godina

A sada uporedite ovaj tim Reala i mr.Special Murinja i onog njegovog zalizanog Ronalda sa "ONIM" Realom.
Figo, Zidane, Cafu, R.Carlos, Raul, I.Helguera, Morientes, Solari, Beckham...
Ne bih da umanjujem znacaj pobede Barce, jer ipak je jedan Messi i jedan Guardiola, ali ovaj Real bi realno mogli da dobiju i ovi nasi iz super boranija zapalimo stadion i oterajmo prave navijace lige.

Mare

pre 13 godina

Evo da ja kazem nesto vama sto napadate i branite i Real i Barselonu. I jednima i drugima.Vama koji ste se inace toliko naigrali i nagledali fudbala hiljadu puta boljeg od fudala ovih ekipa pa sad eto mozete i da pljujete

Vi veze sa fudbalom nemate. Pljujete tu po jednoj ili drugoj ekipi kao da oni igraju fudbal u beton ligi. Kao da ste se vi svi toliko nagledali u nasoj ligi dobrog fudbala pa sad eto Barsa igra lose, Real je ocajan, i ostale gluposti. Nije mi jasan vas mozak koji je umislio da se ponasa kao da u najmanju ruku vi igrate za neku od tih ekipa pa sad im vidite mane i manjavosti.

I Real i Barselona su vrhunske vanserijske ekipe i tu nema raspravke. Kada nasi klubovi budu igrali na nivou Mancestera ili Bajerna onda mozete da komentarisete kako klubovi istog ranga igraju lose, onda pisite komentare kako Real i Barsa lose igraju. Dotada tisincina. Jer bolji fudbal u odnosu na onaj koji igraju Mancester, Barsa, Real... sigurno niste niti cete skoro gledati.

PS jedno je reci vise volim npr. Barselonu. Ali napisati Real nema pojma ili obrnuto je toliko glupo da tera na smeh.

Zvezdan

pre 13 godina

Steve O,kako bi trebalo da izgleda igra protiv ekipe koja se brani sa 11 igrača na svojoj polovini?Koliko brza igra misliš da bi pomogla protiv one igre koju je sinoć demonstrirao Real?
Svaka ekipa koja igra protiv Barse,a želi da ima rezultat,igra na potpuno isti način,defanzivno!Ko im se otvori,pršte kontre na sve strane,igra se ubrzava,pa govora o dosadnoj utakmici nema!Ako i dođe do finala između Menčestera i Barselone,nema sumnji da će i Ferguson igrati nešto slično Realu sinoć.Samo,Mančester je mnogo konkretnija ekipa u kontri od Reala,pa tu leži šansa za Engleze.

messiju fali vaspitanje

pre 13 godina

alo messi,pa kako tako da si nekulturan prema pazljivom domacinu. Znam da ti se omaklo i da sad se vadis ,kao "ja to slucajno,nisam hteo,mislio sam da niko ne gleda" itd,molim te sad u barceloni budi dobar domacin i nemoj da im das vise od dva-tri,ostacemo bez najskupljeg tima i najboljeg trenera na svetu,koji ima takve inovacije,da mu se svi divimo...

Predrag

pre 13 godina

Recept za pobedu Barse:

Ekipa mora raspolagati tehnicki dobrim i atletski izuzetno spremnim igracima niskog rasta na sredini terena , i uz malo cvrscu duel igru (koja ne znaci kasapinski fudbal) moze dobiti Barsu lagano .
Naravno uslov svih uslova je da sudija ne svira svaki i najmanji kontakt nad ovim cirkuzantima , da ne deli protivnickom timu kartone bez potrebe , dakle da pusti malo cvrscu igru . . . I konacno da deli kartone cirkuzantima prilikom simuliranja
(vladda, 28. april 2011 08:41)

ALO PERES,
Ovog momka da zovneš umesto Murinja, i da mu kupiš ovakve igrače (npr: Ivana Adžića (podmladi ga), Bajra Župića (i njega podmladi).
Čovek je GENIJE!!! Kao da je učio posao od Milana Žive Živadinovića i Ilije Petka Petkovića. Oni da mu budu savetnici. A da!!! Nedostaje i Slobodan Sani Santrač. Čudo bi napravili!!!

P.S. Kaže se "POBEDA NAD BARSOM"

golovi

pre 13 godina

evo golova:

Lionel Messi 0-1 77'
http://www.youtube.com/watch?v=vujx3LGmEd0&feature=channel_video_title

Lionel Messi 0-2 87'
http://www.youtube.com/watch?v=I7CUv29Ykdo&feature=channel_video_title

Pepe - Crveni karton
http://www.youtube.com/watch?v=vhz-B2-_UjI&feature=channel_video_title

IVORY

pre 13 godina

Ocekivano tvrda utakmica, mada je moje misljenje da je Murinjo trebao da napadne i zaigra agresivnije. Kaka i Iguain su trebali da igraju jer bi ubrzali igru Reala, a zadrzala bi se i cvrstina u veznom redu sa Diarom I Alonsom pozadi. Steta, ali smatram da Real moze da zaigra bolje u revansu i bar se casno oprosti od LS (ili prodje u finale sto je malo verovatno). Pozdrav svim ljubiteljima fudbala

Pop

pre 13 godina

I eto opet ista prica,drvosece tuku majstori igraju a sudija presudjuje!Da li iko pita ovog Murinja koji su razlozi sto njegove ekipe uvek piju crvene protiv Barse?Da li je to zato sto ga neko ne voli,ili zato sto sam preferira grubijane i razbijace ispred tehnicara.Seca li se ko onog vola zvanog Del orno koji je 2006e na mecu Celsi-Barsa umalo slomio Mesiju nogu,pa onda ide zverski start Tijaga Mote(Inter) te onaj odorni potez Serhia Ramosa pri u 90om minutu pri rezultatu 5-0 za Brasu kao odraz potpune nemoci,sramotno!!!Dakle,imao je on igraca manje u 5 meceva,ali zasluzeno!A kad resi da igra fudbal te postane trener fudbalskog a ne ragbi kluba kao dosad prestace i crveni kartoni.A sto se drugog gola Mesija tice-CISTA POEZIJA!!!

DABOME!

pre 13 godina

Ista taktika kao sa INTEROM prosle godine ... polu kotre-kontre sutevi sa 30 metara ako prodje prodje ... prosle godine je uspelo pa je MURINJO bio BOG OTAC TAKTICAR. Ove godine nije zato ce BARSELONA da ih potopi kuci posto ce REAL morati da se otvori i da igra ofanzivno. Tako da ima da se provedu ko bosi po trnju.

goran

pre 13 godina

moj steve o,ja tebe ne razumijem,tebi je dosadna barcelona,pa sta nisi napisao za real da je dosadan,njemu je cilj da barcelona bude dosadna a ne samoj barceloni,tebi macnhester igra lijepo,pogledaj malo englesku ligu i manchestrove tekme to zna biti itekako zamorno,barcelona zasto bi mijenjala svoju igru protiv bunkera,kada su im sada vece sanse da produ dalje nego realu,bez obzira na crveni karton,tako s i tonetham mogao isfuravati da nje bilo crvenog mozda bi prosli dalje,ja koli sam primjetio barca je bila konkretnija u prvom poluvremenu,oni su tu dosli igrati na nulu a naravno doma igrati na pobijedu,nije tu barcelon dosadna nego mourinhove ekipe kojima je cilj destrukcija i samo destrucjia

OMB

pre 13 godina

Hahahaha, strasno, hahaha, najbolji komentar na svetu, ma i sama pomisao da bi Zvezda mogla da pobedi bilo koju postavu Barsa, ma da je i cela druga, hahaha o Boze!!!!

Inace, Adebajor rece kako je, zamisli, neverovatno sto dobijaju crveni karton u svakom od zadnja tri susreta sa Barsom. Bas je NEVEROVATNO, al malo sutra. Savet za Real Madrid i sve REALne ljude ovde - nije ni cudo za crvene kartone, ako furas takvu igru, budi spreman na posledice!

mikely

pre 13 godina

Gledao sam sva cetiri el clasika ove godine,pokusacu da budem realan i da kazem da je barca najbojli tim na svijetu trenutno.Ona igra napadacki fudbal kakav svi volimo da gledamo.Razumijem da je taktika nesto najbitnije u danasnjem "modernom"fudbalu.Razumijem i to da se Murinjo bojao katastrofe kao u prvom el clasiku ove sezone na Nou Campu.Ali ne razumijem to da covjek nije smogao hrabrosti da izvede na teren barem jednog napadaca i da odigra barem malo ofazivnije,pa ipak su igrali u svojoj kuci,i igraju se dvije utakmice ne jedna,i kako on misli da prodje u finale bez i jednog postignutog gola.Vjarovatno je covjek mislio da odigra obadvije utakmice 0-0 i da pokusa na penale.Kako ga nije bilo sramota da gleda onu sinocnu kobalicu C.Ronalda od strane igraca Barce,dok ostali cekaju ispred svog sesnaesterca.Ne zamjeram igracima Reala oni samo igraju kako im se kaze,sprovode zamisao Murinja na terenu,koja se opet pokazala kao veoma uspjesna.Jedva cekam revans da vidim kako ce postaviti taktiku za stizanje rezultata,ili ce opet pokusati defanzivno da izbjegne blamazu.Jedini put kad je dopustio da se igra fudbal i da se ekipe nadigravaju popio je pet komada.Bravo Murinjo

Sir Giggsy

pre 13 godina

Koliko je ona utakmica juce bila milina za gledanje, toliko je ova danas bila naporna!

Messi prodje slalom kroz Bernabeu i odbranu Reala... Neverovatan igrac!
Realov napad totalno odsecen od sredine, jedino je Ronaldo koliko toliko sutirao na gol... E moj Ronaldo, otisao si iz Manchester-a da se boris za trofeje...

Jedino sto je nerviralo jeste simuliranje igraca Barse, ali dobro... Ipak je ulog u ovakovj utakmici velik.
Takodje imam utisak posle ovog crvenog da su nekako sudije malo naklonjeniji Barsi, kada se covek seti crvenog za Van Persija koji je po meni presudio utakmicu. Tako je i ovaj veceras. Jeste Pepe isao djonom ali mislim da je mogao da prodje sa zutim ali dobro.

Nadam se mnogo boljem revansu, jer Real sada mora da krene u napad!

A ono uvodjenje Adebayor-a, totalno besmisleno... Jeste da ni Ozil nije puno pokazao ali Adebayor je bio jos gori!

Vladan R

pre 13 godina

Bane ako vec ne mozes da se obuzdas i pises gluposti, ne samo ovo vecers vec zadnju nedelju dve ako ne i duze, ne potpisuj se sa utd.

Svi smo mi realni...

pre 13 godina

Moze da kaze ko sta zeli....ali cika Murinjo nije trener neke tamo ekipe iz trece lige, vec najtrofejnijeg kluba ikada...i tako bi trebalo da pocne i da se ponasa....a ne sudije krive za ovo, sudije krive za ono...jel sudija kriv sto Real nije napravio nijednu sansu za 90 minuta? ili sto Murinjo ostavlja na klupi sva tri centarfora, ili sto iz igre izvodi jedinog kreativca-Ozila...igras kuci, 80000 ljudi te gleda uzivo, a ti umesto da budes musko i odigras hrabru tekmu ti se branis....neki ce reci cilj opravdava sredstvo...e pa eto mu ga cilj, al mu je sredstvo nesto omanulo...

Vladan R

pre 13 godina

@ aleksandar

Iako sa osobama koje tvrde da je belo crno ne vredi raspravljati, zamolio bih te da obrtis paznju kako pepe produzava start zatim naglo spust nogu, ciljajuci djonom Alvesovu potkolenicu.

Vlada

pre 13 godina

@goran barsa
Toliko jednostavan i kratak(da ne kazem "prost")komentar,a dugo se nisam tako nasmejao citajuci komentare ovde.Svaka cast momce,ulepsao si mi ove sitne sate(zaista nisam ni malo cinican)!

vaske

pre 13 godina

Pobeda fudbala i majstorstva na celu sa nestvarnim kraljem fudbala Mesijem, protiv bunkerasa i kostolomaca iz Madrida. Barsa je uvela novu eru u fudbalu pre nje i posle nje. Naterati svaku protivnicku i to vrhunsku ekipu na bunker je dokaz svega toga. I mancester ce proci isto jer ne postoji lek za Barsu, uspelo je ove sezone jednom Arsenalu i Realu u kupu i to je sve.