Košarka 244

Četvrtak, 21.04.2011.

20:47

Peti prsten za Partizan!

U finalu NLB lige u dvorani "Stožice" Partizan je rezultatom 77:74 (26:23, 17:16, 22:19, 12:16) pobedio Olimpiju i došao do petog prstena u regionalnoj ligi.

Peti prsten za Partizan! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

244 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 13 godina

Bravo Partizan, vsa čast koliko ste plačali sodnike?
Lahko ste malo objektivni in priznate da ste imeli pomoč.
Mene bi bilo sram, da ne moreš zmagati brez pomoči sodnikov. Čista kraja.
Ampak vseeno čestitam za naslov.
NOT
(summm, 22. april 2011 10:13)
Mene bi bilo sram da pišem ovako nešto, a tebi treba "pomoč" i to stručna a ne Partizanu

Napred Partizan

STAMATOVIĆ MARJAN

pre 13 godina

Svaka vam čast momci ! Vi i teniseri ste "poslednji Mohikanci" kojima se ponosi sport ove zemlje ! A sada i o RTS-u ! Preko glave mi je njihovih slogana, da zato što mi uzimaju pare, imam pravo "da znam i vidim sve", a jednu ovakvu stvar ne prenose ! Trebalo bi da stave prst na čelo, obuzeti stidom . . .

summm

pre 13 godina

Bravo Partizan, vsa čast koliko ste plačali sodnike?
Lahko ste malo objektivni in priznate da ste imeli pomoč.
Mene bi bilo sram, da ne moreš zmagati brez pomoči sodnikov. Čista kraja.
Ampak vseeno čestitam za naslov.
NOT

anonymus

pre 13 godina

svaka cast i kapa dole za uspeh stvarno smo najbolji, sa druge strane velika je sramora i propust sto nigde na ni jednoj nacionalnoj tv stanici nije bilo barem finala, sve drzavne tv stanice su prenosile i crnogorci i slovenci samo nasa nijedna nije, Arenu ne racunam ona nije nacionalna televizija, krenuo je novi b 92 ali tu samo ima tenis, ni jedna televizija u okruzenju ne prenosi toliko tenis koliko ga nase prenose iako i oni imaju dobre tenise i osvajali su DK mislim da se stvarno preteruje sa tim a drugih sportova nema nigde kao da ne postoje ili se ceka da nasi junaci naprave nesto u tim sportovima pa da se onda pocne i sa time tako se i Djokovic cekao pa sad ne mozemo da se odbranimo od njega, da se razumemo njemu svaka cast ali mislim da se stvarno preteruje. Ali opet i svi ovi komentari nista ne znace dzabe se pisalo i trazilo recimo prenosi f1 sampionata ili neka strana liga u fudbalu bio je u sredu el klasiko koji je oborio rekorde gledanosti ni to nije bilo zanimljivo ni za jednu nacionalnu tv stanicu, nema se para a ima se za razne gluposti sa kojim na pune glavu svaki dan sad su u fokusu turske sapunice jos se ceka b 92 da napravi iskorak u tom smeru pa da budu pravi.

***Maticar***

pre 13 godina

Ne znam da li je Pera Bozic ozenjen,ali ako jeste,onda mi je zao njegove supruge jer covek nema dovoljno prstiju za vencanu burmu! SAMPIONI!!!!!

Onokao...

pre 13 godina

Zbog ucestalih dizanja ovih poteskih trofeja,i rizika da se time ukoci,mislim da bi trebalo organizovati akciju "Kosmodisk za Petra"...

summ

pre 13 godina

Čestitam Partizanu za naslov, kljub temu da so jim sodniki pomagali. Ampak vam privoščim ta naslov ket živite v tako bedni državi. Sedaj pa na delo da boste zaslužili tistih 300 evrov na mesec.
Nasvidenje

joe

pre 13 godina

Samo jedan normalan komentar sam procitao od coveka koji kaze da Jadranska ne treba da bude merilo kvaliteta!Upravo.Dobro je da Partizan svuda osvaja titule ali od svih mogucih najmanje mi je bitna ova virtuelna na Jadranu.Format tima treba da se projektuje u odnosu na Euroligu a NLB treba da nam sluzi za razigravanje dok god ne budu definisane propozicije i opredeljenje da li primat dajemo nacionalnom prvenstvu ili Jadranskoj...

aca_bg

pre 13 godina

E pa vreme je da se izvinem (iako znam da to nema veze) Vladi Jovanoviću i ekipi za neke komentare od ranije. Svaka čast momci... Još jednom ste dokazali da je Partizan mnogo više od kluba u ovom regionu. Svake godine menjamo pola tima (uvek bolju polovinu) a ipak ostajemo neprikosnoveni. Gde su sada stručnjaci za napuštanje parketa i teorije zavera ? Sa koliko razlike treba da ih pregazimo pa da priznaju da su jednostavno ispod nas? I ove godine sam siguran da ćemo opet gledati plakanje na sudije, kukanje na Toleta, Vatikan, KGB... Opet će Lukajić da nam objasni kako sudije kradu a da to niko ne vidi, opet će Čović da nam objasni kako je najveći interes naše košarke da Partizan dobrovoljno preda titulu... Kada neko osvaja triple krune godinama, kada redovno prolazi u drugu fazu Eurolige i kada održava primat srpske košarke u regionu onda mu treba skinuti kapu i priznati da je KK Partizan poslednji sportski brend ove zemlje. Još jednom, bravo šampioni i hvala Vam...

kobe bryant

pre 13 godina

@mat-crno beli: Pogrešno pitanje. Pa zna se ko dobija. Partizan. Oni su nam stare mušterije. Dobijali smo mi njih i u Tel Avivu. Seti se kako ih je ubio u pojam Dušan Silni.

Obodo

pre 13 godina

HVALA CRNO BELA LJUBAVI... Totalno luda utakmica , nasa najbolja uz onu sa efesom u gostima. Sezona puna oscilacija, slozili smo kockice u pravo vreme. Moram da kazem hvala i Arena sportu na prenosima ove godine i Edinu i Nenadu na izuzetnim komentarima... To sto rts nije dao prenos finala je tema za neku drugu raspravu... Jos jednom hvala i zivi nam bili. I naravno- ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

samir

pre 13 godina

Sve čestitke na osvojenoj tituli.Nisam ni sumnjao da nećemo ovo osvojiti pogotovo kad sam ugledao Duleta u dvorani.Vlada je u svojoj prvoj sezoni već osvojio dvije titule a treću mislim ne treba ni govoriti tko će osvojiti.Mislim da bi ovo bilo mnogo teže osvojiti da nije bilo ovih sjajnih i najboljih navijača na svijetu.ŠAMPIONI ! ! !

Mladja_011

pre 13 godina

svaka cast partizanu na tituli ali mene nesto zaista brine!!!kosarka u nasoj zemlji je upropastena!!nazalost jedina ekipa koja ima rezultate je partizan a gde su svi ostali?nekada solidno jaki fmp,hemofarm,zvezda gde su sad??ruku na srce sreca imamo relativno mladu reprezentaciju ali ja stvarno ne vidim ko bi posle njih ili mogao da uskoci na njihovo mesto..ako ce reprezentaciju da nam sacinjavaju lucic,bakic,vukosavljevic tesko nama...cinjenica nazalost surova je da kosarka i vaterpolo izumiru kod nas..koliko kod navijaci partizana bili srecni zbog njihove dominacije , voleo bih da svi ostali shvate gde nas je taj put odveo!

E tako se to radi...

pre 13 godina

Pera Bozic ce u cetvrtak imati na svakom prstu desne ruke po jedan prsten......
(E tako se to radi..., 20. april 2011 01:40)

Kao sto rekoh..... !!!!! A i nije bilo tesko pogoditi....
< Od kako Partizan igra u Jadranskoj ligi u finalu je OBAVEZNO Partizan a ostali finalisti se menjaju.....
< U poslednjih 13 finala Partizan nije izgubio ni jedno....
< A ove sezone ima jos jedno.... Za novi rekord....
............... P A R T I Z A N S A M P I O N .....................

marko cg

pre 13 godina

Vama samo stranci daju koseve za pobede. Gde su nasi. Nikada necete uci u F4 lige sampijona. Nemate srbe koji igraju. Sramota. Isto je i u fudbalu.
(gonzales, 21. april 2011 23:04)

Izvini,ali se izmedju slova i i o nikada ne pise slovo j!!!!!!Naucite gramatiku navijaci komsinice,kad ne mozete kosarku i ostale sportove!!!!!!!

Krstic

pre 13 godina

Cestitka na briljantnoj pobedi'Predlazem upravi Partizana da sutra pre pocetka derbija izadju kosarkasi na teren i da ih navijaci pozdrave i nagrade burnim pozdravom za ovaj veliansteni podvig i dostojnog reprezentovanja Srbije i Beograda.

dule

pre 13 godina

SVAKA CAST GROBARIMA! Ovo sada nije fraza nego stvarno treba da se naglasi! Osetili su koliko ce biti vazna podrska na ovoj utakmici i presli celu jugu da dodju,a dosli su i iz drugih delova evrope.Jos se namestili tacno iza klupe Partizana (sve se plasim da su im organizatori dodelili bas to mesto) da dizu adrenalin ekipi posle svakog kosa! Svaka im cast jos jednom!
A sto se tice RTS, krivo mi je sto nisu prenosili ovakvu utakmicu,ali mi je jos vise strasno sto su na dnevniku od pola osam vest o finalu stavili tek kao trecu ili cetvrtu u sportskoj rubrici!

Mlki Maus

pre 13 godina

dali da stampam i 6
(stojko, 21. april 2011 23:24)

Nemoj Stojko. Iskoristićemo one koje smo oblačili pre par godina kad smo osvajali 6. titulu u Srbiji!

Dragan

pre 13 godina

Dovoljno je napisati samo Partizan sampion i odmah svi lajkuju.A to nije nista novo evo vec peti put.Vratite Vujesevica, molim vas nije NLB nas vrhunac, nas vrhunac treba da bude Evroliga!Pozdrav

lone wolf

pre 13 godina

Sve cestitke Vladi Jovanovicu na sjajnoj prvoj sezoni! Pokazao je da je dostojan naslednik Duleta Vujosevica! Sledece sezone ce biti mnogo bolji jer ce na sebi imati mnogo mani pritisak! Svaki pocetak je tezak!

HVALA BOGU STO SAM GROBAR!!!

mat crno-beli

pre 13 godina

pazi situacija:
Makabi sledece godine ulazi u jadransku ligu,finalni turnir u Tel Avivu,finale Makabi-Partizan...
Sta mislite,ko pobedjuje?

Predrag

pre 13 godina

Na pocetku smo svima dali fore (pustili Vujosevica u pecalbu), malo se igrali i mesali karte (menjali igrace), a onda rekli DOSTA BRE, DAJ TO PRSTENJE
Pedja B21

Sale.

pre 13 godina

Mene zanima koga cemo 2012g. pobediti u finalu?
(DRAGOLJUB, 21. april 2011 23:03)

Verovatno Makabi u Nokia Areni... A možda i u Beogradskoj, ko će ga znati!?

Partizan u srcu, sve ostalo je negde drugo!

pre 13 godina

Ljubav ,Vera ,Nada...Partizan iznad svih ...jedina svetla tacka Srbije i veliki evropski klub ...BRAVO SAMPIONI ...nek se pripremi sledeci trofej ... PARTIZAN JE NOVI SAMPION SIJA ZLATO OBASJAN CRNO BELI TRON!!!!

mirx

pre 13 godina

Nijedna televizija koja ima nacionalnu frekvenciju nije prenosila utakmicu, bruka i sramota, pa oce jos pretplatu da placamo... muljov pretplata.

Boca

pre 13 godina

Hvala Partizanu jos jednom. Opet mi je srce puno. Iz godine u godinu novi trofeji,nove titule,novi momci koji ginu za sveti klub,predvodjeni kapitenom Perom i fenomenalnim Duletom. Hvala Danilovicu i Todoricu,ovakvi nam ljudi trebaju i u fudbalskom klubu.
Ocajna igra u polufinalu,ali izborena pobjeda,koja pokazuje da smo veliki tim. I onda kad je najpotrebnije u finalu,totalno luda utakmica i pobeda.

Moka PG

pre 13 godina

Svaka cast i sve cestitke partizanovim diskretnim herojima.Posle onako loseg pocetka sezone gdje su se mnogi ponadali da je gotovo sa dominacijom a drugi osporavali i potcjenjivali Vladu Jovanovica i neke igrace, medju njima i Dzerelsa,oni su im velikim radom i evo i ovim trofejom svima zacepili usta.Sto bi rekao Dule Vujosevic "Jos dugo ce Partizan biti sampion" Bravo majstori.Crna Gora voli Partizan :)

SaksR

pre 13 godina

U Partizanu kao da su domaći igrači stranci, a strani domaći. Kako Gist, Džavaji, Džerels i Veseli grizu za koševima i uspehom Partizana je za neverovati... Svaka čast na profesionalizmu - ovo dugo nisam video kod stranaca koji igraju u Srbiji.
Utakmica na veoma visokom nivou - u prvom poluvremenu prelepa, a u drugom čvrsta kao prošlogodišnja. Jednom rečju dostojna finala. NLB još jednom dokazao svoju opravdanost, jer utakmice na ovako visokom nivou se ne mogu igrati u domaćoj ligi. Za istu je potreban budžet kao što ga imaju današnji rivali.
Hvala Partizanu i Olimpiji za pobedu košarke!
I hvala TVArenisport koja je prenosila gotovo 80% utakmica ove sezone NLB lige u kojoj su nadam se iskreni zaljubljenici košarke uživali!

P.S. Nadam se da će idućih godina biti još više pristalica ove lige i da će prenos NLB-a biti dostupan većem broju ljudi. Da li preko širenja auditorijuma TVArenesport ili (i) neke nacionalne televizije u Srbiji (iskreno se nadam B92), svejedno je.
Od Boga zdravlja vidimo se sledeće sezone...

Hans-Kristijan Andersen

pre 13 godina

Bio jednom jedan košarkaški klub na Balkanu, koji je bio jedan od najpoznatijih klubova sa tih prostora. Osvojio je najjače evropsko takmičenje, a igrači, koji su u tom klubu stekli ime, bili su redovni evropski i svetski prvaci, igrajući za svoj nacionalni tim, i jedni od najboljih igrača sveta. Jednoga dana je došao trenutak da se ostvari ideja o regionalnom takmičenju, u kojem bi učestvovale prvenstveno ekipe iz bivše Jugoslavije. Taj košarkaški klub je pripadao toj grupi klubova, ali se protivio takvoj ligi, jer je mislio da bi državna liga mogla da se zapostavi i da polako gubi na kvalitetu. Bilo je tu i drugih razloga, ali to sad nije bitno. Kako god, taj klub je nateran da učestvuje u tom takmičenju, iako nije bio zainteresovan. Verovali ili ne, taj klub je najviše puta bio prvak tog takmičenja i dosadio je i Bogu i vragu. :D

To be continued... :P

partizanovac 067

pre 13 godina

bravo crno-beli momci!!!tako se bori za Partizan...nemojmo večeras ni jednu reč protiv Vlade,Kurtisa,Raška...večeras slavimo i čestitamo košarkašima kojima će se uskoro pridružiti u slavlju i rukometaši,odbojkaši,vaterpolisti,hokejaši već jesu a od subote i fudbaleri...častitke crno-beloj familiji!!!i košarkašice naravno...

Sasa

pre 13 godina

Alo, Pukovac, sutra nemoj da radis nista , gledaj u sunce, a prekosutra idi poravnaj bastu da sadis paradajz i papriku, sport definitivno n ije za tebe.

Markoa

pre 13 godina

TITULAAAAA, TIIIITULAAAA SLAVICE SE TIIITULAAAAA…..

OSVAJAMO TITULE-NABIJAMO KOMPLEKSE!!!!

VECITI POBEDNIK-PARTIZAN!!!!!

GROBARI, SVI U HRAM U SUBOTU, BICE POKER TITULA!

Grobar

pre 13 godina

Vlada Jovanović dogodine osvaja Evroligu! Živi bili pa videli! Nadam se da će konačno doći do milionskih transfera i da ćemo imati najskuplje igrače i sponzore, jer smo kao klub najjači u Evropi! Da imamo budžet kao Pao, Makabi i CSKA, osvajali bismo NBA svake godine! Niko nema ono što ima KK Partizan- Grobare, tradiciju, strahopoštovanje protivnika, Halu sportova,Pionir, Arenu, Đorđevića, Kecmana, Vujoševića...jednom rečju AVANGARDA!

Milton

pre 13 godina

Vlajzi, Alejandro, CiganDoGroba, puž ubica itd.
Šta sada kažete na veličanstven trijumf srpske košarke?
Partizan šampion, bez nameštanja, bez Toleta.
Ne bio vam ja u koži u subotu.

ZMAJ

pre 13 godina

Da li su nam trebali Popovic i Laf? Gde su oni sada, a i njihovi obozavaoci?
Koliko navijacica Zvezde zna da broji do pet?
Da li im je igrao Cakarevic?
Kosarka je sport intelektualaca, zato Partizan dominira.
HVALA PARTIZANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

STEVE NASH

pre 13 godina

Bravo za igrace i trenera ovim je zapusio usta svim ovim internet strucnjacima koji su pljunuli na coveka koji trenira prvu samostalnu sezonu i koji realno nema tako dobar tim kao Dule predhodnih,osvojen kup osvojena nlb liga usli u top 16 verovatno ce biti i prvaci drzave pa sta jos ocete bre ljudi,za malo da izgube dobijeno al dobro se zavrsilo Dzerals je ocigledno dobar igrac al nekad ga zelja povuce pa uprska dibidus,sve u svemu svaka cast sjajan uspeh pozz svima

Stoka 30+

pre 13 godina

Dominiraj!!! Mozda je i ovo Tole namestio, crknite od muke klosari demokratsko-zvezdaski!!!

Partizan je Srbija!!! Samo zdravi u glavi protiv sistema!!!

milelemmy

pre 13 godina

E ko li je sad namestio da Partizan ovo osvoji: Shajber, Karadzic-nije-on je u fudbaliu kao i ovaj predhodni shto je bio; mozda Zdovc-i on se vrteo oko PATRIZANA; ma ja sumnjam da je to smestio neki Incko,Bilt,ili neki jaci politicar...ma vanzemaljci se ukljucili da Partizan sve, ama bash sve osvoji,SVETSKA ZAVERA..PSSSSTTT ROMSKE DELIJE----TTTTTIIIIISSSSSHHHINNNNNA.
Kapu dole "MAJSTORIMA SVOG ZANATA".
Bravo Crno-beli.

majstor

pre 13 godina

I ajmo sada, Vlada Jovanovic ne valja, slaba liga, losa kosarka, sudije nam donele opet pehar i tako redom... Ajmo, ajmo, slobodno gani

grobar-españa

pre 13 godina

Namazani su 'talijani sto nisu u jadranskoj ligi,mi kako smo krenuli ka severu do godine bi morali da otresemo Sijenu ili Armani Dzins na fajnal foru u Milanu.

SMilica

pre 13 godina

HRISTOS VOSKRESE
PARTIZAN NAM TITULU DONESE!!!!!
Bravo momci BRAVO Vlado!!!!
@
kako rece Jednostavno smo najbolji. Fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo,hokej...
(nije svejedno,
a Odbojku si zaboravio?
Pozdrav za Sve i srecan praznik uz molbu da vise niko glavatom Tijanicu ne placa pretplatu.Ovo je zaista BRUKA i Sramota,ne prenose
finale NLB!!!!!

JA

pre 13 godina

Najvise se radovao..VJ...odmah je poceo tamo da skace..i otisao Duletu u zagrljaj..kao malo dete..a vidi se koliko mu znaci...odigrali smo vrhunsku utakmicu...uz male korekcije dogodine..moze se napraviti mnogo dobar tim...Jerrels vrhunski..i moramo nekako da ga zadrzimo dogodine...
sad ostaje jos ova domaca...hocemo sve pobede do kraja..:)

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravoooo, bravo sampioni!!! Alal vera momci, sve cestitke na izvanrednoj igri i osvojenom trofeju. Naravno cestitke i nasem treneru Vladi Jovanovicu kojeg sam mnogo puta ove sezone kritikovao ali verujem sa razlogom. Utakmica je bila odlicna, a postotak suta za 2 i 3 poena pogotovo u prvom delu neverovatan. Mnogo sam srecan zbog ove pobede, novog trofeja i nastavka dominacije naseg kluba i u jadranskoj ligi. Jos da osvojimo i ovo domace prvenstvo a onda da pocnemo da pravimo ekipu za sledecu sezonu. "Da volim crno-bele, ponosno kazem svima", napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

mesha

pre 13 godina

Pljuvači Vlade Jovanović, da vas čujem! Odlično postavljena igra, da Katić nije toliko glup meč bi davno bio završen. Džeralds je konačno pokazao zašto je doveden u Partizan. Sve čestitke celom stručnom štabu!

boki

pre 13 godina

Moram da priznam da ove godine nisam pratio KK Partizan sa toliko zara kao prosle.Jednostavno su mi tesko pali Pariz i odlazak Vujosevica Marica Mc Caleba ali mi je drago da se prica o legendi nastavlja.Da kazem i ovo.Voleo sam Djordjevica Divca Paspalja Danilovica i mnoge druge ali KECMAN mi se za srce zalepio.

007

pre 13 godina

Apsolutno fantasticna predstava !
Fenomenalna igra celog TIM-a !
Vlada sjajno vodio TIM , i zvao time out uvek u pravom momentu !

5 prsten .. dominacija ...

O hvala ti boze sto sam grobar ..

p.s. hvala svima koji su postali link-ove .

uhh zaboravih :( SJAJNO NAVIJANJE I VELIKA PODRSKA U SRED LJUBLJANE
SVAKA CAST GROBARIIII !!!!

gonzales

pre 13 godina

Vama samo stranci daju koseve za pobede. Gde su nasi. Nikada necete uci u F4 lige sampijona. Nemate srbe koji igraju. Sramota. Isto je i u fudbalu.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Ma kako mozete dobiti Olimpiju tamo???
(ofk, 21. april 2011 21:36)

Vidi, ne znam kako da ti objasnim.. ali nam uspeva..znam da se jedes :D :D :D

Belmondo

pre 13 godina

Ja kao Srbin i Zvezdas, cestitke vam saljem najiskrenije... Nije lako biti pet-puta uzastopni jugoslovenski sampion---. Jos jednom, svaka cast... Ulepsali ste mi vece...

Stefan

pre 13 godina

Ovo nije normalno kako sudije navlace za Partizan! Ipak verujem u Olimpiju. Dodace gas u drugom delu, nadam se da grobari gube trofej!
(sestric, 21. april 2011 21:31)
Decko te nije sramota da to pricas!!! Kompleksi sta ces, da nam nije tole mozda pomogo ponovo!!!!?
Jos jednom velika cestitka za KK Partizan!!!!

Skendi

pre 13 godina

Mene zanima koga cemo 2012g. pobediti u finalu?
(DRAGOLJUB, 21 april 2011 23:03)
Mogu da ti kazem koga sigurno necemo:pocinje na C, zavrsava na A i ima dve reci...
Zbog velikog uzbudjenja ja sam dvaput napisao magazin umesto magacin u komentaru(23:13, Skendi)

ShonePFC

pre 13 godina

Lopovi, lopovi, lopovi... :)


Svaka cast igracima, strucnom stabu, i naravno navijacima koji su bili u hali. Svi su odradili ono sta najbolje znaju i peta uzastopna regionalna titula ostaje gde treba.

No, nema sad mnogo vremena za slavlje (ionako je ovo postalo normalno), sad u subotu svi na derbi pa posle na rukomet. Totalna DOMINACIJA!

Vladan Lukic

pre 13 godina

Ja ovu pobedu i titulu ne priznajem, jer ko je video da se igra na Veliki cetvtak! Sutra cu se kosultovati sa Vesicem i Saperom pa cemo izdati neko saopstenje, jer sumnjam da je namesteno...

Belmondo

pre 13 godina

Institucija, to je partizan. Neka se navijaci KKSZ zavuku u rupe i ne javljaju se, jer je jos jedna ekipa za koju su navijali, Olimpija razbijena!

Stoka nabija!

Grobar

pre 13 godina

Svaka cast Vladi Jovanovicu koji je pokazao tokom sezone da je sve bolji i bolji, odlicno je vodio utakmicu pravi ucenik Velikog Duleta..Rasko Katic dokazao koliko znaci biti uporan i dobro raditi najzad mu se sve vraca i naravno MVP Kurtis koji se najzad pokazao kao pravo pojacanje da je ovako igrao evroligu bili bi mi na zavrsnici...Svaka cast celoj ekipi na fantasticnoj igri i borbenosti tako se bori za Partizan

Milan Stojicevic

pre 13 godina

Cestitke kosarkasima Partizana na osvojenoj tituli,al mi samo jedno nije jasno.Gde su sad svi oni kriticari Partizana i trenera Vlade Jovanovica?Pljuvali ga na sve strane,te ovakav,te onakav.......Al covek je pokazao da polako statsava u pravog trenera.Drago mi je sto uprava KK Partizan prepoznaje pravi kvalitet.Naravno da je bilo i losih trenutaka u toku sezone i losih utakmica,al na kraju se gleda samo rezultat.Za par godina secanje ce biti samo uzeta titula.DOMINACIJA SE NASATVLJA.

Prof.Dr.Milan Petrovic

pre 13 godina

Ja sam vec rekao danas na predavanju da ce Partizan pobediti Olimpiju,i rekao studentima da se slobodno klade na Partizan,jer je on institucija.Ja bih sada presao na igru Dzerelsa,jer samo slep ne vidi da je on bio igrac utakmice.Ti si Zvezdin cetnik Roberteee!!!!

Markoa

pre 13 godina

TITULAAAAA, TIIIITULAAAA SLAVICE SE TIIITULAAAAA…..

OSVAJAMO TITULE-NABIJAMO KOMPLEKSE!!!!

VECITI POBEDNIK-PARTIZAN!!!!!

GROBARI, SVI U HRAM U SUBOTU, BICE POKER TITULA!

Danilo

pre 13 godina

Jedini primer u ovoj zemlji kako uz pametno vodjenje,veliki i pošten rad-sve je moguće.
Dobar nauk i za političare i za narod.
Sve čestitke fenomenalnoj upravi,igračima koji stižu do svojih granica i navijačima koji cene rad i talenat.

TIGER

pre 13 godina

I da niste pobedili, ja vas ne bih kritikovao, jer ste uradili za mene mnogo, da se osetim ponosnim sto navijam za nas klub!!!
Priredjivati ovoliko radosti svojim navijacima, celu deceniju, ne verujem da se i jedan klub na svetu time moze pohvaliti!!!
Srecno dalje i ajmo do desete titule u nizu!!!
JEDINI SRPSKI SAMPION U KOSRACI... KK PARTIZAN!!!

Skendi

pre 13 godina

Jel moguce da je ovaj Dzerals ovoliko ocajan? Vujke vrati seee...ee!!!
(Nikola, 21 april 2011)
Kao prvo covek se preziva Jerrells(sto se cita Dzerels),Drugo odigrao je odlicnu utakmicu, Trece svi bi smo mi voleli da se Vujke vrati, i takodje znamo da mu se desio veliki peh, tako da ontrenutno nije sposoban da igra kosarku.

Grobar od malena...

pre 13 godina

Šampioni!!!
Nadam se da neće više biti komentara; ko je za to da Vlada Jovanović, Jerels ode/ostane preporuči/nepreporuči...
Pustite ljude da rade svoj posao!

Skendi

pre 13 godina

Ovo nije normalno kako sudije navlace Partizan! Ipak verujem u Olimpiju. Dodace gas u drugom delu, nadam se da grobari gube trofej.
(sestric, 21 april 2011 21:31)
Samo se ti nadaj i sanjaj sestricu
Mogli bismo da vam damo po neki trofej na cuvanje, dok napravimo veliki magazin za ovolike trofeje, pa ponovo tako kroz nekoliko godina, jos veci magazin ce nam trebati.

Neutron

pre 13 godina

Nego sta nego peti prsten! Moze guma liga da pokusa da organizuje finale i na Marsu, nista to nece pomoci jer se zna da Srbija dominira.

Markec

pre 13 godina

Prvo poluvreme je bilo za uzivanje, u drugom je pao ritam i podigla se tenzija. Prava finalna utakmica, NLB iz godine u godinu postaje zanimljivija liga. Svaka cast Partizanu, popravio je igru u odnosu na polufinale i zasluzeno pobedio. Vlade Jovanovic vec moze lakse da dise, smena je bila uspesna.

Justin De

pre 13 godina

Jel moguce da je ovaj Dzerals ovoliko ocajan? Vujke vrati seee…ee !!!
(Nikola, 21. april 2011 22:09) Jel moguce da si ti toliki de..l???

TimCahiLL

pre 13 godina

Ama,ne li sa vam rekao da ce si bude peto prstence? :) A ovde u utorak paljba po igracima,treneru od nazovi navijaca Partizana.Da ne tupim dalje. :) Svaka cast momcima na sjajnom uspehu...

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Bravo za najbolji klub na ovim prostorima i za jedan od najboljih klubova u Evropi.Gledali smo utakmicu preko BHT kanala, bila je dosta nervozna, Olimpija napaljena da nas pobjedi, ali danas odlični Džersel, vrlo dobri Gist naročito na samom kraju utakmice, kao i svi ostali naši igrači to nisu dozvolili.Kako je netko prije napisao"PARTIZANAU" se ne preti.Prvenstvo sigurno osvajamo, a nadamo se da u subotu sigurno pobeđujemo u derbiju.Pozdrav za sve grobare i grobarke ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

mare

pre 13 godina

Bude li neko rekao nesto protiv KK Partizan to znaci da stvarno nema veze sa basketom i da je vreme da predje na bocanje.
Svaka cat rukovodstvu KK Partizan na ovim trofejima i uspesima - ovo treba sponzorisati dragi politicari, bez obzira za koga navijate!!!!
KK Partizan je ponos Srbije (uz tenisere, vaterpoliste Srbije i vaterpoliste Partizana).

jadran vujacic

pre 13 godina

Sve cestitke crno belima na petom uzastopnom trijumfu u NLB ligi i na ukupno 38. trofeju u svojoj istoriji tj. u poslednjih 35 godina.Dosta su nas nervirali ove sezone ali ipak vredelo je.A gde ste sada dejlije,sta cete vi na ovo reci....Da li je opet Tole najzasluzniji za sve ovo....Sto se tice zmajceka cestitke i njima na plasmanu u finale, jer ipak pored Partizana se tesko moze vise.DOMINACIJAAA

Sasa GROBARRRRRR

pre 13 godina

Bas mi je drago sto je DJERALDS pokazao kakav je igrac i da je uprava sa trenerom napravila dobar potez kad su otpustili Lafajeta
PARTIZAN GOSPODAR PRSTENOVA

RUSuper

pre 13 godina

Dobili smo Hrvate u Zagrebu,dobili smo Slovence u Ljubljani,Pao u Atini.....koga jos treba da dobijemo da hejteri shvate da smo najjaci bre!

bobica011

pre 13 godina

Menjaju se igrači, menjaju se treneri, a trofeji uvek isti...INSTITUCIJA JE TO BRATE...DRŽAVA MU NIJE RAVNA...ŽIVEO, ŽIVEO PARTIZAN

Sonic

pre 13 godina

Jel moguce da je ovaj Dzerals ovoliko ocajan? Vujke vrati seee…ee !!!
(Nikola, 21. april 2011 22:09)

Ja stvarno ne razumem ovakve komentare?! Vujketa i ja jedva cekam da vidim u crno belom dresu ali prica o losoj igri Dzerelsa posebno u posledjih dva meseca je stvarno smesna!!! Sada se zaista vidi da je opasan igrac, bilo mu je potrebno vreme da proradi! A SLEDECE GODINE CEKAMO NOVI DEO GOSPODARA PRSTENOVA!!! NAPRED CRNO BELI!!!!!

nikola

pre 13 godina

A ucenjivali su nas i ucenjivali da udjemo u jadransku ligu, pretili nam izbacivanjem iz EL, i onda smo usli u tu ligu... ostalo je istorija.

delija

pre 13 godina

Hvala vam sto i sad kao i uvek Predstavljate na ovakav nacin Srpsku kosarku... meni ostaje da se pokrijem usima i nada se da ce bit bolje KK SS... Partizan je Ponos SRBIJE - Priznajem

Predrag

pre 13 godina

Tri su razloga zbog kojih mi je drago sto smo veceras pokazali da smo institucija, da smo sampioni, da smo rodjeni pobednici:

1)Zbog Vlade Jovanovica
2)Zbog Jagodnika
3)Zbog svih onih koji su navijali za Buducnost, Olimpiju, Kahu Laboral, Olimpijakos, Montepaski, Efes Pilsen, Real Madrid...

Milton

pre 13 godina

Pitanja za one koji vole da kritikuju:
Koliko je poena dao Džerels?
Ko je šampion NLB?
Da li je Vlada Jovanović osvojio dva rofeja ove godine a i treći će gotovo sigurno?

Pozdrav za Vladana Lukića i Milana Gurovića (može i Koromana).

nije svejedno

pre 13 godina

Jednostavno smo najbolji. Fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo,hokej... Svaka cast momci, dosadili ste vise svima u NLB ligi. U NBA sledece godine:) Volimo te crno bela ljubavi!! GROBARI HERCEG NOVI

0,6 sec.

pre 13 godina

Najbolju definiciju kosarke dao je veliki mag ove igre,Dule Vujosevic.On je rekao:KOSARKA JE SPORT U KOJEM NA KRAJU UVEK POBEDI PARTIZAN!!!

Partizan Šampion

pre 13 godina

Da i Slovenci nisu više zapostavljani: sada je i Olimpija dobila priliku da se uveri kako je to igrati u finalu protiv institucije K.K. "Partizan".

Rior

pre 13 godina

Sve cestitke igracima, treneru i upravi na novoj tituli. Verovatno mnogi misle da je ovo ocekivano ali je ovo neverovatan uspeh. Hvala CRNO-BELI!

Steve Nash

pre 13 godina

Zadnje 16 utakmice sa Olimpijom, skor 14 - 2 za Partizan, zadnje 16 sa Cibonom 16- 0 za Partizan, zadnje 16 sa KKSS 16-0 za Partizan. Dokle vise da dajemo besplatne casove buraniji.

stari grobar

pre 13 godina

Hvala nepoznatom prijatelju koji je na ovom mestu ostavio link http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256 preko koga sam gledao prenos. Sta reci o utakmici? Pa, deja vu, ali ovog puta sam bio siguran da cemo dobiti. Dobili smo pehar (opet), ali ovog puta i pravog naslednika Dula Vujosevica. Bravo Partizan, ali jos vise BRAVO, VLADO!!!!!!

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

Ovo nije normalno kako sudije navlace za Partizan! Ipak verujem u Olimpiju. Dodace gas u drugom delu, nadam se da grobari gube trofej!
(sestric, 21. april 2011 21:31)

hhahahahaahahah... izvin'te braco grobari, al sam morao da mu udarim 'preporucujem'... greota zbog decka! apelujem da se ne sprdate s njim... mnogo! hahahahah

NoelGallagher

pre 13 godina

Ovaj Dzerels nam je svima skakao po mozgu sa kriminalnim partijama, ali decko je prirodni talenat...kakav osecaj, neverovatno...steta sto Vlada nije jos takav strucnjak da moze lepo da izbrusi ovaj dijamant

vsnenad

pre 13 godina

sramota je da ovakvu utakmici neprenosi neka televizija sa nacijonalnom frekfencijom,tijanicu sramoto!!!!!!!!!!!! sjajna utakmica!!!!! napred partizan

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

Ne svidja mi se ovo. Mogli smo da napravimo razliku, ali pogresna taktika Jovanovica drzi Olimpiju u igri. Imamo slabog trenera, to je fakt, zato se i plasim finisa! Nisam optimist!

Skendi

pre 13 godina

Mislim da je teze napraviti faul pre pocetka meca (Markota)nego postici kos pola terena za 0,6 sekundi (Kecman).
Izuzetno sam zadovoljan igrom za sada.

Besan

pre 13 godina

http://www.mondo.rs/live/nlb_finale/

mora u exploreru da se pusti ff i chrom nece da ga puste

desni klik na ekran/zoom/fullscrean - enjoy

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

OVO JE ATOMSKA KOSARKA!!! SVAKA CAST I PARTIZANU I OLIMPIJI!!! STA GOD DA SE DESI DO KRAJA, JA SAM ZADOVOLJAN! FANTASTICNA UTAKMICA!

CRNO BELO OLIMPIJSKO SELO

pre 13 godina

NAJBOLJE POLUVREME OVE SEZONE NA EVROPSKIM PARKETIMA...KAKAV MEČ!!!

Ajmoo CRNOO-BELII!!!


Ajmoo CRNO-BELI!!!


Ajmo CRNO BELI!!!

Miroslav

pre 13 godina

Ljudi, da li je moguce da je stalno frka za linkove, da uvek nekoliko njih moli da se postave linkovi???
Dakle, prvo odete na http://www.fromsportcom.com/, ako nema tu odete na http://www.livescorehunter.com/, ako nema ni tu, e onda odete na http://www.profreetv.com/ i tamo nadjete arenu posto oni prenose final4..
I vise manje,na ovim linkovima imate informacije koje utakmice mozete pratiti preko strima...tako da, bookmark-ujte ove linkove i to je to...

007

pre 13 godina

Ja se ponadao stvarno uzivo ...

sto me trzate bzv

Boze u kakvoj ja zemlji zivim
ma koji bre Tadic , kakva demokratija
plakacemo mi za Milosevicem

Partizan Šampion

pre 13 godina

Da i Slovenci nisu više zapostavljani: sada je i Olimpija dobila priliku da se uveri kako je to igrati u finalu protiv institucije K.K. "Partizan".

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

Ovo nije normalno kako sudije navlace za Partizan! Ipak verujem u Olimpiju. Dodace gas u drugom delu, nadam se da grobari gube trofej!
(sestric, 21. april 2011 21:31)

hhahahahaahahah... izvin'te braco grobari, al sam morao da mu udarim 'preporucujem'... greota zbog decka! apelujem da se ne sprdate s njim... mnogo! hahahahah

0,6 sec.

pre 13 godina

Najbolju definiciju kosarke dao je veliki mag ove igre,Dule Vujosevic.On je rekao:KOSARKA JE SPORT U KOJEM NA KRAJU UVEK POBEDI PARTIZAN!!!

007

pre 13 godina

Ja se ponadao stvarno uzivo ...

sto me trzate bzv

Boze u kakvoj ja zemlji zivim
ma koji bre Tadic , kakva demokratija
plakacemo mi za Milosevicem

Predrag

pre 13 godina

Tri su razloga zbog kojih mi je drago sto smo veceras pokazali da smo institucija, da smo sampioni, da smo rodjeni pobednici:

1)Zbog Vlade Jovanovica
2)Zbog Jagodnika
3)Zbog svih onih koji su navijali za Buducnost, Olimpiju, Kahu Laboral, Olimpijakos, Montepaski, Efes Pilsen, Real Madrid...

nije svejedno

pre 13 godina

Jednostavno smo najbolji. Fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo,hokej... Svaka cast momci, dosadili ste vise svima u NLB ligi. U NBA sledece godine:) Volimo te crno bela ljubavi!! GROBARI HERCEG NOVI

vsnenad

pre 13 godina

sramota je da ovakvu utakmici neprenosi neka televizija sa nacijonalnom frekfencijom,tijanicu sramoto!!!!!!!!!!!! sjajna utakmica!!!!! napred partizan

NoelGallagher

pre 13 godina

Ovaj Dzerels nam je svima skakao po mozgu sa kriminalnim partijama, ali decko je prirodni talenat...kakav osecaj, neverovatno...steta sto Vlada nije jos takav strucnjak da moze lepo da izbrusi ovaj dijamant

CRNO BELO OLIMPIJSKO SELO

pre 13 godina

NAJBOLJE POLUVREME OVE SEZONE NA EVROPSKIM PARKETIMA...KAKAV MEČ!!!

Ajmoo CRNOO-BELII!!!


Ajmoo CRNO-BELI!!!


Ajmo CRNO BELI!!!

Steve Nash

pre 13 godina

Zadnje 16 utakmice sa Olimpijom, skor 14 - 2 za Partizan, zadnje 16 sa Cibonom 16- 0 za Partizan, zadnje 16 sa KKSS 16-0 za Partizan. Dokle vise da dajemo besplatne casove buraniji.

Milton

pre 13 godina

Pitanja za one koji vole da kritikuju:
Koliko je poena dao Džerels?
Ko je šampion NLB?
Da li je Vlada Jovanović osvojio dva rofeja ove godine a i treći će gotovo sigurno?

Pozdrav za Vladana Lukića i Milana Gurovića (može i Koromana).

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

OVO JE ATOMSKA KOSARKA!!! SVAKA CAST I PARTIZANU I OLIMPIJI!!! STA GOD DA SE DESI DO KRAJA, JA SAM ZADOVOLJAN! FANTASTICNA UTAKMICA!

007

pre 13 godina

Apsolutno fantasticna predstava !
Fenomenalna igra celog TIM-a !
Vlada sjajno vodio TIM , i zvao time out uvek u pravom momentu !

5 prsten .. dominacija ...

O hvala ti boze sto sam grobar ..

p.s. hvala svima koji su postali link-ove .

uhh zaboravih :( SJAJNO NAVIJANJE I VELIKA PODRSKA U SRED LJUBLJANE
SVAKA CAST GROBARIIII !!!!

RUSuper

pre 13 godina

Dobili smo Hrvate u Zagrebu,dobili smo Slovence u Ljubljani,Pao u Atini.....koga jos treba da dobijemo da hejteri shvate da smo najjaci bre!

mat crno-beli

pre 13 godina

pazi situacija:
Makabi sledece godine ulazi u jadransku ligu,finalni turnir u Tel Avivu,finale Makabi-Partizan...
Sta mislite,ko pobedjuje?

Prof.Dr.Milan Petrovic

pre 13 godina

Ja sam vec rekao danas na predavanju da ce Partizan pobediti Olimpiju,i rekao studentima da se slobodno klade na Partizan,jer je on institucija.Ja bih sada presao na igru Dzerelsa,jer samo slep ne vidi da je on bio igrac utakmice.Ti si Zvezdin cetnik Roberteee!!!!

mirx

pre 13 godina

Nijedna televizija koja ima nacionalnu frekvenciju nije prenosila utakmicu, bruka i sramota, pa oce jos pretplatu da placamo... muljov pretplata.

Belmondo

pre 13 godina

Ja kao Srbin i Zvezdas, cestitke vam saljem najiskrenije... Nije lako biti pet-puta uzastopni jugoslovenski sampion---. Jos jednom, svaka cast... Ulepsali ste mi vece...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Ma kako mozete dobiti Olimpiju tamo???
(ofk, 21. april 2011 21:36)

Vidi, ne znam kako da ti objasnim.. ali nam uspeva..znam da se jedes :D :D :D

Neutron

pre 13 godina

Nego sta nego peti prsten! Moze guma liga da pokusa da organizuje finale i na Marsu, nista to nece pomoci jer se zna da Srbija dominira.

JA

pre 13 godina

Najvise se radovao..VJ...odmah je poceo tamo da skace..i otisao Duletu u zagrljaj..kao malo dete..a vidi se koliko mu znaci...odigrali smo vrhunsku utakmicu...uz male korekcije dogodine..moze se napraviti mnogo dobar tim...Jerrels vrhunski..i moramo nekako da ga zadrzimo dogodine...
sad ostaje jos ova domaca...hocemo sve pobede do kraja..:)

Justin De

pre 13 godina

Jel moguce da je ovaj Dzerals ovoliko ocajan? Vujke vrati seee…ee !!!
(Nikola, 21. april 2011 22:09) Jel moguce da si ti toliki de..l???

Skendi

pre 13 godina

Mislim da je teze napraviti faul pre pocetka meca (Markota)nego postici kos pola terena za 0,6 sekundi (Kecman).
Izuzetno sam zadovoljan igrom za sada.

mare

pre 13 godina

Bude li neko rekao nesto protiv KK Partizan to znaci da stvarno nema veze sa basketom i da je vreme da predje na bocanje.
Svaka cat rukovodstvu KK Partizan na ovim trofejima i uspesima - ovo treba sponzorisati dragi politicari, bez obzira za koga navijate!!!!
KK Partizan je ponos Srbije (uz tenisere, vaterpoliste Srbije i vaterpoliste Partizana).

bobica011

pre 13 godina

Menjaju se igrači, menjaju se treneri, a trofeji uvek isti...INSTITUCIJA JE TO BRATE...DRŽAVA MU NIJE RAVNA...ŽIVEO, ŽIVEO PARTIZAN

ZMAJ

pre 13 godina

Da li su nam trebali Popovic i Laf? Gde su oni sada, a i njihovi obozavaoci?
Koliko navijacica Zvezde zna da broji do pet?
Da li im je igrao Cakarevic?
Kosarka je sport intelektualaca, zato Partizan dominira.
HVALA PARTIZANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Markoa

pre 13 godina

TITULAAAAA, TIIIITULAAAA SLAVICE SE TIIITULAAAAA…..

OSVAJAMO TITULE-NABIJAMO KOMPLEKSE!!!!

VECITI POBEDNIK-PARTIZAN!!!!!

GROBARI, SVI U HRAM U SUBOTU, BICE POKER TITULA!

Stefan

pre 13 godina

Ovo nije normalno kako sudije navlace za Partizan! Ipak verujem u Olimpiju. Dodace gas u drugom delu, nadam se da grobari gube trofej!
(sestric, 21. april 2011 21:31)
Decko te nije sramota da to pricas!!! Kompleksi sta ces, da nam nije tole mozda pomogo ponovo!!!!?
Jos jednom velika cestitka za KK Partizan!!!!

Grobar od malena...

pre 13 godina

Šampioni!!!
Nadam se da neće više biti komentara; ko je za to da Vlada Jovanović, Jerels ode/ostane preporuči/nepreporuči...
Pustite ljude da rade svoj posao!

Grobar

pre 13 godina

Vlada Jovanović dogodine osvaja Evroligu! Živi bili pa videli! Nadam se da će konačno doći do milionskih transfera i da ćemo imati najskuplje igrače i sponzore, jer smo kao klub najjači u Evropi! Da imamo budžet kao Pao, Makabi i CSKA, osvajali bismo NBA svake godine! Niko nema ono što ima KK Partizan- Grobare, tradiciju, strahopoštovanje protivnika, Halu sportova,Pionir, Arenu, Đorđevića, Kecmana, Vujoševića...jednom rečju AVANGARDA!

Predrag

pre 13 godina

Na pocetku smo svima dali fore (pustili Vujosevica u pecalbu), malo se igrali i mesali karte (menjali igrace), a onda rekli DOSTA BRE, DAJ TO PRSTENJE
Pedja B21

nikola

pre 13 godina

A ucenjivali su nas i ucenjivali da udjemo u jadransku ligu, pretili nam izbacivanjem iz EL, i onda smo usli u tu ligu... ostalo je istorija.

milelemmy

pre 13 godina

E ko li je sad namestio da Partizan ovo osvoji: Shajber, Karadzic-nije-on je u fudbaliu kao i ovaj predhodni shto je bio; mozda Zdovc-i on se vrteo oko PATRIZANA; ma ja sumnjam da je to smestio neki Incko,Bilt,ili neki jaci politicar...ma vanzemaljci se ukljucili da Partizan sve, ama bash sve osvoji,SVETSKA ZAVERA..PSSSSTTT ROMSKE DELIJE----TTTTTIIIIISSSSSHHHINNNNNA.
Kapu dole "MAJSTORIMA SVOG ZANATA".
Bravo Crno-beli.

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Bravo za najbolji klub na ovim prostorima i za jedan od najboljih klubova u Evropi.Gledali smo utakmicu preko BHT kanala, bila je dosta nervozna, Olimpija napaljena da nas pobjedi, ali danas odlični Džersel, vrlo dobri Gist naročito na samom kraju utakmice, kao i svi ostali naši igrači to nisu dozvolili.Kako je netko prije napisao"PARTIZANAU" se ne preti.Prvenstvo sigurno osvajamo, a nadamo se da u subotu sigurno pobeđujemo u derbiju.Pozdrav za sve grobare i grobarke ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

aca_bg

pre 13 godina

E pa vreme je da se izvinem (iako znam da to nema veze) Vladi Jovanoviću i ekipi za neke komentare od ranije. Svaka čast momci... Još jednom ste dokazali da je Partizan mnogo više od kluba u ovom regionu. Svake godine menjamo pola tima (uvek bolju polovinu) a ipak ostajemo neprikosnoveni. Gde su sada stručnjaci za napuštanje parketa i teorije zavera ? Sa koliko razlike treba da ih pregazimo pa da priznaju da su jednostavno ispod nas? I ove godine sam siguran da ćemo opet gledati plakanje na sudije, kukanje na Toleta, Vatikan, KGB... Opet će Lukajić da nam objasni kako sudije kradu a da to niko ne vidi, opet će Čović da nam objasni kako je najveći interes naše košarke da Partizan dobrovoljno preda titulu... Kada neko osvaja triple krune godinama, kada redovno prolazi u drugu fazu Eurolige i kada održava primat srpske košarke u regionu onda mu treba skinuti kapu i priznati da je KK Partizan poslednji sportski brend ove zemlje. Još jednom, bravo šampioni i hvala Vam...

Vladan Lukic

pre 13 godina

Ja ovu pobedu i titulu ne priznajem, jer ko je video da se igra na Veliki cetvtak! Sutra cu se kosultovati sa Vesicem i Saperom pa cemo izdati neko saopstenje, jer sumnjam da je namesteno...

delija

pre 13 godina

Hvala vam sto i sad kao i uvek Predstavljate na ovakav nacin Srpsku kosarku... meni ostaje da se pokrijem usima i nada se da ce bit bolje KK SS... Partizan je Ponos SRBIJE - Priznajem

Sonic

pre 13 godina

Jel moguce da je ovaj Dzerals ovoliko ocajan? Vujke vrati seee…ee !!!
(Nikola, 21. april 2011 22:09)

Ja stvarno ne razumem ovakve komentare?! Vujketa i ja jedva cekam da vidim u crno belom dresu ali prica o losoj igri Dzerelsa posebno u posledjih dva meseca je stvarno smesna!!! Sada se zaista vidi da je opasan igrac, bilo mu je potrebno vreme da proradi! A SLEDECE GODINE CEKAMO NOVI DEO GOSPODARA PRSTENOVA!!! NAPRED CRNO BELI!!!!!

Markec

pre 13 godina

Prvo poluvreme je bilo za uzivanje, u drugom je pao ritam i podigla se tenzija. Prava finalna utakmica, NLB iz godine u godinu postaje zanimljivija liga. Svaka cast Partizanu, popravio je igru u odnosu na polufinale i zasluzeno pobedio. Vlade Jovanovic vec moze lakse da dise, smena je bila uspesna.

Sale.

pre 13 godina

Mene zanima koga cemo 2012g. pobediti u finalu?
(DRAGOLJUB, 21. april 2011 23:03)

Verovatno Makabi u Nokia Areni... A možda i u Beogradskoj, ko će ga znati!?

STEVE NASH

pre 13 godina

Bravo za igrace i trenera ovim je zapusio usta svim ovim internet strucnjacima koji su pljunuli na coveka koji trenira prvu samostalnu sezonu i koji realno nema tako dobar tim kao Dule predhodnih,osvojen kup osvojena nlb liga usli u top 16 verovatno ce biti i prvaci drzave pa sta jos ocete bre ljudi,za malo da izgube dobijeno al dobro se zavrsilo Dzerals je ocigledno dobar igrac al nekad ga zelja povuce pa uprska dibidus,sve u svemu svaka cast sjajan uspeh pozz svima

Milton

pre 13 godina

Vlajzi, Alejandro, CiganDoGroba, puž ubica itd.
Šta sada kažete na veličanstven trijumf srpske košarke?
Partizan šampion, bez nameštanja, bez Toleta.
Ne bio vam ja u koži u subotu.

Moka PG

pre 13 godina

Svaka cast i sve cestitke partizanovim diskretnim herojima.Posle onako loseg pocetka sezone gdje su se mnogi ponadali da je gotovo sa dominacijom a drugi osporavali i potcjenjivali Vladu Jovanovica i neke igrace, medju njima i Dzerelsa,oni su im velikim radom i evo i ovim trofejom svima zacepili usta.Sto bi rekao Dule Vujosevic "Jos dugo ce Partizan biti sampion" Bravo majstori.Crna Gora voli Partizan :)

Hans-Kristijan Andersen

pre 13 godina

Bio jednom jedan košarkaški klub na Balkanu, koji je bio jedan od najpoznatijih klubova sa tih prostora. Osvojio je najjače evropsko takmičenje, a igrači, koji su u tom klubu stekli ime, bili su redovni evropski i svetski prvaci, igrajući za svoj nacionalni tim, i jedni od najboljih igrača sveta. Jednoga dana je došao trenutak da se ostvari ideja o regionalnom takmičenju, u kojem bi učestvovale prvenstveno ekipe iz bivše Jugoslavije. Taj košarkaški klub je pripadao toj grupi klubova, ali se protivio takvoj ligi, jer je mislio da bi državna liga mogla da se zapostavi i da polako gubi na kvalitetu. Bilo je tu i drugih razloga, ali to sad nije bitno. Kako god, taj klub je nateran da učestvuje u tom takmičenju, iako nije bio zainteresovan. Verovali ili ne, taj klub je najviše puta bio prvak tog takmičenja i dosadio je i Bogu i vragu. :D

To be continued... :P

Stoka 30+

pre 13 godina

Dominiraj!!! Mozda je i ovo Tole namestio, crknite od muke klosari demokratsko-zvezdaski!!!

Partizan je Srbija!!! Samo zdravi u glavi protiv sistema!!!

Grobar

pre 13 godina

Svaka cast Vladi Jovanovicu koji je pokazao tokom sezone da je sve bolji i bolji, odlicno je vodio utakmicu pravi ucenik Velikog Duleta..Rasko Katic dokazao koliko znaci biti uporan i dobro raditi najzad mu se sve vraca i naravno MVP Kurtis koji se najzad pokazao kao pravo pojacanje da je ovako igrao evroligu bili bi mi na zavrsnici...Svaka cast celoj ekipi na fantasticnoj igri i borbenosti tako se bori za Partizan

majstor

pre 13 godina

I ajmo sada, Vlada Jovanovic ne valja, slaba liga, losa kosarka, sudije nam donele opet pehar i tako redom... Ajmo, ajmo, slobodno gani

marko cg

pre 13 godina

Vama samo stranci daju koseve za pobede. Gde su nasi. Nikada necete uci u F4 lige sampijona. Nemate srbe koji igraju. Sramota. Isto je i u fudbalu.
(gonzales, 21. april 2011 23:04)

Izvini,ali se izmedju slova i i o nikada ne pise slovo j!!!!!!Naucite gramatiku navijaci komsinice,kad ne mozete kosarku i ostale sportove!!!!!!!

Markoa

pre 13 godina

TITULAAAAA, TIIIITULAAAA SLAVICE SE TIIITULAAAAA…..

OSVAJAMO TITULE-NABIJAMO KOMPLEKSE!!!!

VECITI POBEDNIK-PARTIZAN!!!!!

GROBARI, SVI U HRAM U SUBOTU, BICE POKER TITULA!

jadran vujacic

pre 13 godina

Sve cestitke crno belima na petom uzastopnom trijumfu u NLB ligi i na ukupno 38. trofeju u svojoj istoriji tj. u poslednjih 35 godina.Dosta su nas nervirali ove sezone ali ipak vredelo je.A gde ste sada dejlije,sta cete vi na ovo reci....Da li je opet Tole najzasluzniji za sve ovo....Sto se tice zmajceka cestitke i njima na plasmanu u finale, jer ipak pored Partizana se tesko moze vise.DOMINACIJAAA

Skendi

pre 13 godina

Jel moguce da je ovaj Dzerals ovoliko ocajan? Vujke vrati seee...ee!!!
(Nikola, 21 april 2011)
Kao prvo covek se preziva Jerrells(sto se cita Dzerels),Drugo odigrao je odlicnu utakmicu, Trece svi bi smo mi voleli da se Vujke vrati, i takodje znamo da mu se desio veliki peh, tako da ontrenutno nije sposoban da igra kosarku.

SaksR

pre 13 godina

U Partizanu kao da su domaći igrači stranci, a strani domaći. Kako Gist, Džavaji, Džerels i Veseli grizu za koševima i uspehom Partizana je za neverovati... Svaka čast na profesionalizmu - ovo dugo nisam video kod stranaca koji igraju u Srbiji.
Utakmica na veoma visokom nivou - u prvom poluvremenu prelepa, a u drugom čvrsta kao prošlogodišnja. Jednom rečju dostojna finala. NLB još jednom dokazao svoju opravdanost, jer utakmice na ovako visokom nivou se ne mogu igrati u domaćoj ligi. Za istu je potreban budžet kao što ga imaju današnji rivali.
Hvala Partizanu i Olimpiji za pobedu košarke!
I hvala TVArenisport koja je prenosila gotovo 80% utakmica ove sezone NLB lige u kojoj su nadam se iskreni zaljubljenici košarke uživali!

P.S. Nadam se da će idućih godina biti još više pristalica ove lige i da će prenos NLB-a biti dostupan većem broju ljudi. Da li preko širenja auditorijuma TVArenesport ili (i) neke nacionalne televizije u Srbiji (iskreno se nadam B92), svejedno je.
Od Boga zdravlja vidimo se sledeće sezone...

boki

pre 13 godina

Moram da priznam da ove godine nisam pratio KK Partizan sa toliko zara kao prosle.Jednostavno su mi tesko pali Pariz i odlazak Vujosevica Marica Mc Caleba ali mi je drago da se prica o legendi nastavlja.Da kazem i ovo.Voleo sam Djordjevica Divca Paspalja Danilovica i mnoge druge ali KECMAN mi se za srce zalepio.

stari grobar

pre 13 godina

Hvala nepoznatom prijatelju koji je na ovom mestu ostavio link http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256 preko koga sam gledao prenos. Sta reci o utakmici? Pa, deja vu, ali ovog puta sam bio siguran da cemo dobiti. Dobili smo pehar (opet), ali ovog puta i pravog naslednika Dula Vujosevica. Bravo Partizan, ali jos vise BRAVO, VLADO!!!!!!

partizanovac 067

pre 13 godina

bravo crno-beli momci!!!tako se bori za Partizan...nemojmo večeras ni jednu reč protiv Vlade,Kurtisa,Raška...večeras slavimo i čestitamo košarkašima kojima će se uskoro pridružiti u slavlju i rukometaši,odbojkaši,vaterpolisti,hokejaši već jesu a od subote i fudbaleri...častitke crno-beloj familiji!!!i košarkašice naravno...

TIGER

pre 13 godina

I da niste pobedili, ja vas ne bih kritikovao, jer ste uradili za mene mnogo, da se osetim ponosnim sto navijam za nas klub!!!
Priredjivati ovoliko radosti svojim navijacima, celu deceniju, ne verujem da se i jedan klub na svetu time moze pohvaliti!!!
Srecno dalje i ajmo do desete titule u nizu!!!
JEDINI SRPSKI SAMPION U KOSRACI... KK PARTIZAN!!!

STAMATOVIĆ MARJAN

pre 13 godina

Svaka vam čast momci ! Vi i teniseri ste "poslednji Mohikanci" kojima se ponosi sport ove zemlje ! A sada i o RTS-u ! Preko glave mi je njihovih slogana, da zato što mi uzimaju pare, imam pravo "da znam i vidim sve", a jednu ovakvu stvar ne prenose ! Trebalo bi da stave prst na čelo, obuzeti stidom . . .

Skendi

pre 13 godina

Ovo nije normalno kako sudije navlace Partizan! Ipak verujem u Olimpiju. Dodace gas u drugom delu, nadam se da grobari gube trofej.
(sestric, 21 april 2011 21:31)
Samo se ti nadaj i sanjaj sestricu
Mogli bismo da vam damo po neki trofej na cuvanje, dok napravimo veliki magazin za ovolike trofeje, pa ponovo tako kroz nekoliko godina, jos veci magazin ce nam trebati.

SMilica

pre 13 godina

HRISTOS VOSKRESE
PARTIZAN NAM TITULU DONESE!!!!!
Bravo momci BRAVO Vlado!!!!
@
kako rece Jednostavno smo najbolji. Fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo,hokej...
(nije svejedno,
a Odbojku si zaboravio?
Pozdrav za Sve i srecan praznik uz molbu da vise niko glavatom Tijanicu ne placa pretplatu.Ovo je zaista BRUKA i Sramota,ne prenose
finale NLB!!!!!

Onokao...

pre 13 godina

Zbog ucestalih dizanja ovih poteskih trofeja,i rizika da se time ukoci,mislim da bi trebalo organizovati akciju "Kosmodisk za Petra"...

Miroslav

pre 13 godina

Ljudi, da li je moguce da je stalno frka za linkove, da uvek nekoliko njih moli da se postave linkovi???
Dakle, prvo odete na http://www.fromsportcom.com/, ako nema tu odete na http://www.livescorehunter.com/, ako nema ni tu, e onda odete na http://www.profreetv.com/ i tamo nadjete arenu posto oni prenose final4..
I vise manje,na ovim linkovima imate informacije koje utakmice mozete pratiti preko strima...tako da, bookmark-ujte ove linkove i to je to...

grobar-españa

pre 13 godina

Namazani su 'talijani sto nisu u jadranskoj ligi,mi kako smo krenuli ka severu do godine bi morali da otresemo Sijenu ili Armani Dzins na fajnal foru u Milanu.

Partizan u srcu, sve ostalo je negde drugo!

pre 13 godina

Ljubav ,Vera ,Nada...Partizan iznad svih ...jedina svetla tacka Srbije i veliki evropski klub ...BRAVO SAMPIONI ...nek se pripremi sledeci trofej ... PARTIZAN JE NOVI SAMPION SIJA ZLATO OBASJAN CRNO BELI TRON!!!!

Boca

pre 13 godina

Hvala Partizanu jos jednom. Opet mi je srce puno. Iz godine u godinu novi trofeji,nove titule,novi momci koji ginu za sveti klub,predvodjeni kapitenom Perom i fenomenalnim Duletom. Hvala Danilovicu i Todoricu,ovakvi nam ljudi trebaju i u fudbalskom klubu.
Ocajna igra u polufinalu,ali izborena pobjeda,koja pokazuje da smo veliki tim. I onda kad je najpotrebnije u finalu,totalno luda utakmica i pobeda.

Belmondo

pre 13 godina

Institucija, to je partizan. Neka se navijaci KKSZ zavuku u rupe i ne javljaju se, jer je jos jedna ekipa za koju su navijali, Olimpija razbijena!

Stoka nabija!

Sasa GROBARRRRRR

pre 13 godina

Bas mi je drago sto je DJERALDS pokazao kakav je igrac i da je uprava sa trenerom napravila dobar potez kad su otpustili Lafajeta
PARTIZAN GOSPODAR PRSTENOVA

ShonePFC

pre 13 godina

Lopovi, lopovi, lopovi... :)


Svaka cast igracima, strucnom stabu, i naravno navijacima koji su bili u hali. Svi su odradili ono sta najbolje znaju i peta uzastopna regionalna titula ostaje gde treba.

No, nema sad mnogo vremena za slavlje (ionako je ovo postalo normalno), sad u subotu svi na derbi pa posle na rukomet. Totalna DOMINACIJA!

Danilo

pre 13 godina

Jedini primer u ovoj zemlji kako uz pametno vodjenje,veliki i pošten rad-sve je moguće.
Dobar nauk i za političare i za narod.
Sve čestitke fenomenalnoj upravi,igračima koji stižu do svojih granica i navijačima koji cene rad i talenat.

Dragan

pre 13 godina

Dovoljno je napisati samo Partizan sampion i odmah svi lajkuju.A to nije nista novo evo vec peti put.Vratite Vujesevica, molim vas nije NLB nas vrhunac, nas vrhunac treba da bude Evroliga!Pozdrav

Rior

pre 13 godina

Sve cestitke igracima, treneru i upravi na novoj tituli. Verovatno mnogi misle da je ovo ocekivano ali je ovo neverovatan uspeh. Hvala CRNO-BELI!

mesha

pre 13 godina

Pljuvači Vlade Jovanović, da vas čujem! Odlično postavljena igra, da Katić nije toliko glup meč bi davno bio završen. Džeralds je konačno pokazao zašto je doveden u Partizan. Sve čestitke celom stručnom štabu!

E tako se to radi...

pre 13 godina

Pera Bozic ce u cetvrtak imati na svakom prstu desne ruke po jedan prsten......
(E tako se to radi..., 20. april 2011 01:40)

Kao sto rekoh..... !!!!! A i nije bilo tesko pogoditi....
< Od kako Partizan igra u Jadranskoj ligi u finalu je OBAVEZNO Partizan a ostali finalisti se menjaju.....
< U poslednjih 13 finala Partizan nije izgubio ni jedno....
< A ove sezone ima jos jedno.... Za novi rekord....
............... P A R T I Z A N S A M P I O N .....................

dule

pre 13 godina

SVAKA CAST GROBARIMA! Ovo sada nije fraza nego stvarno treba da se naglasi! Osetili su koliko ce biti vazna podrska na ovoj utakmici i presli celu jugu da dodju,a dosli su i iz drugih delova evrope.Jos se namestili tacno iza klupe Partizana (sve se plasim da su im organizatori dodelili bas to mesto) da dizu adrenalin ekipi posle svakog kosa! Svaka im cast jos jednom!
A sto se tice RTS, krivo mi je sto nisu prenosili ovakvu utakmicu,ali mi je jos vise strasno sto su na dnevniku od pola osam vest o finalu stavili tek kao trecu ili cetvrtu u sportskoj rubrici!

Obodo

pre 13 godina

HVALA CRNO BELA LJUBAVI... Totalno luda utakmica , nasa najbolja uz onu sa efesom u gostima. Sezona puna oscilacija, slozili smo kockice u pravo vreme. Moram da kazem hvala i Arena sportu na prenosima ove godine i Edinu i Nenadu na izuzetnim komentarima... To sto rts nije dao prenos finala je tema za neku drugu raspravu... Jos jednom hvala i zivi nam bili. I naravno- ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

lone wolf

pre 13 godina

Sve cestitke Vladi Jovanovicu na sjajnoj prvoj sezoni! Pokazao je da je dostojan naslednik Duleta Vujosevica! Sledece sezone ce biti mnogo bolji jer ce na sebi imati mnogo mani pritisak! Svaki pocetak je tezak!

HVALA BOGU STO SAM GROBAR!!!

samir

pre 13 godina

Sve čestitke na osvojenoj tituli.Nisam ni sumnjao da nećemo ovo osvojiti pogotovo kad sam ugledao Duleta u dvorani.Vlada je u svojoj prvoj sezoni već osvojio dvije titule a treću mislim ne treba ni govoriti tko će osvojiti.Mislim da bi ovo bilo mnogo teže osvojiti da nije bilo ovih sjajnih i najboljih navijača na svijetu.ŠAMPIONI ! ! !

kobe bryant

pre 13 godina

@mat-crno beli: Pogrešno pitanje. Pa zna se ko dobija. Partizan. Oni su nam stare mušterije. Dobijali smo mi njih i u Tel Avivu. Seti se kako ih je ubio u pojam Dušan Silni.

Milan Stojicevic

pre 13 godina

Cestitke kosarkasima Partizana na osvojenoj tituli,al mi samo jedno nije jasno.Gde su sad svi oni kriticari Partizana i trenera Vlade Jovanovica?Pljuvali ga na sve strane,te ovakav,te onakav.......Al covek je pokazao da polako statsava u pravog trenera.Drago mi je sto uprava KK Partizan prepoznaje pravi kvalitet.Naravno da je bilo i losih trenutaka u toku sezone i losih utakmica,al na kraju se gleda samo rezultat.Za par godina secanje ce biti samo uzeta titula.DOMINACIJA SE NASATVLJA.

Skendi

pre 13 godina

Mene zanima koga cemo 2012g. pobediti u finalu?
(DRAGOLJUB, 21 april 2011 23:03)
Mogu da ti kazem koga sigurno necemo:pocinje na C, zavrsava na A i ima dve reci...
Zbog velikog uzbudjenja ja sam dvaput napisao magazin umesto magacin u komentaru(23:13, Skendi)

***Maticar***

pre 13 godina

Ne znam da li je Pera Bozic ozenjen,ali ako jeste,onda mi je zao njegove supruge jer covek nema dovoljno prstiju za vencanu burmu! SAMPIONI!!!!!

Sasa

pre 13 godina

Alo, Pukovac, sutra nemoj da radis nista , gledaj u sunce, a prekosutra idi poravnaj bastu da sadis paradajz i papriku, sport definitivno n ije za tebe.

Mlki Maus

pre 13 godina

dali da stampam i 6
(stojko, 21. april 2011 23:24)

Nemoj Stojko. Iskoristićemo one koje smo oblačili pre par godina kad smo osvajali 6. titulu u Srbiji!

Krstic

pre 13 godina

Cestitka na briljantnoj pobedi'Predlazem upravi Partizana da sutra pre pocetka derbija izadju kosarkasi na teren i da ih navijaci pozdrave i nagrade burnim pozdravom za ovaj veliansteni podvig i dostojnog reprezentovanja Srbije i Beograda.

anonymus

pre 13 godina

svaka cast i kapa dole za uspeh stvarno smo najbolji, sa druge strane velika je sramora i propust sto nigde na ni jednoj nacionalnoj tv stanici nije bilo barem finala, sve drzavne tv stanice su prenosile i crnogorci i slovenci samo nasa nijedna nije, Arenu ne racunam ona nije nacionalna televizija, krenuo je novi b 92 ali tu samo ima tenis, ni jedna televizija u okruzenju ne prenosi toliko tenis koliko ga nase prenose iako i oni imaju dobre tenise i osvajali su DK mislim da se stvarno preteruje sa tim a drugih sportova nema nigde kao da ne postoje ili se ceka da nasi junaci naprave nesto u tim sportovima pa da se onda pocne i sa time tako se i Djokovic cekao pa sad ne mozemo da se odbranimo od njega, da se razumemo njemu svaka cast ali mislim da se stvarno preteruje. Ali opet i svi ovi komentari nista ne znace dzabe se pisalo i trazilo recimo prenosi f1 sampionata ili neka strana liga u fudbalu bio je u sredu el klasiko koji je oborio rekorde gledanosti ni to nije bilo zanimljivo ni za jednu nacionalnu tv stanicu, nema se para a ima se za razne gluposti sa kojim na pune glavu svaki dan sad su u fokusu turske sapunice jos se ceka b 92 da napravi iskorak u tom smeru pa da budu pravi.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravoooo, bravo sampioni!!! Alal vera momci, sve cestitke na izvanrednoj igri i osvojenom trofeju. Naravno cestitke i nasem treneru Vladi Jovanovicu kojeg sam mnogo puta ove sezone kritikovao ali verujem sa razlogom. Utakmica je bila odlicna, a postotak suta za 2 i 3 poena pogotovo u prvom delu neverovatan. Mnogo sam srecan zbog ove pobede, novog trofeja i nastavka dominacije naseg kluba i u jadranskoj ligi. Jos da osvojimo i ovo domace prvenstvo a onda da pocnemo da pravimo ekipu za sledecu sezonu. "Da volim crno-bele, ponosno kazem svima", napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

TimCahiLL

pre 13 godina

Ama,ne li sa vam rekao da ce si bude peto prstence? :) A ovde u utorak paljba po igracima,treneru od nazovi navijaca Partizana.Da ne tupim dalje. :) Svaka cast momcima na sjajnom uspehu...

Aleksandar

pre 13 godina

Bravo Partizan, vsa čast koliko ste plačali sodnike?
Lahko ste malo objektivni in priznate da ste imeli pomoč.
Mene bi bilo sram, da ne moreš zmagati brez pomoči sodnikov. Čista kraja.
Ampak vseeno čestitam za naslov.
NOT
(summm, 22. april 2011 10:13)
Mene bi bilo sram da pišem ovako nešto, a tebi treba "pomoč" i to stručna a ne Partizanu

Napred Partizan

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

Ne svidja mi se ovo. Mogli smo da napravimo razliku, ali pogresna taktika Jovanovica drzi Olimpiju u igri. Imamo slabog trenera, to je fakt, zato se i plasim finisa! Nisam optimist!

Besan

pre 13 godina

http://www.mondo.rs/live/nlb_finale/

mora u exploreru da se pusti ff i chrom nece da ga puste

desni klik na ekran/zoom/fullscrean - enjoy

gonzales

pre 13 godina

Vama samo stranci daju koseve za pobede. Gde su nasi. Nikada necete uci u F4 lige sampijona. Nemate srbe koji igraju. Sramota. Isto je i u fudbalu.

joe

pre 13 godina

Samo jedan normalan komentar sam procitao od coveka koji kaze da Jadranska ne treba da bude merilo kvaliteta!Upravo.Dobro je da Partizan svuda osvaja titule ali od svih mogucih najmanje mi je bitna ova virtuelna na Jadranu.Format tima treba da se projektuje u odnosu na Euroligu a NLB treba da nam sluzi za razigravanje dok god ne budu definisane propozicije i opredeljenje da li primat dajemo nacionalnom prvenstvu ili Jadranskoj...

summm

pre 13 godina

Bravo Partizan, vsa čast koliko ste plačali sodnike?
Lahko ste malo objektivni in priznate da ste imeli pomoč.
Mene bi bilo sram, da ne moreš zmagati brez pomoči sodnikov. Čista kraja.
Ampak vseeno čestitam za naslov.
NOT

Mladja_011

pre 13 godina

svaka cast partizanu na tituli ali mene nesto zaista brine!!!kosarka u nasoj zemlji je upropastena!!nazalost jedina ekipa koja ima rezultate je partizan a gde su svi ostali?nekada solidno jaki fmp,hemofarm,zvezda gde su sad??ruku na srce sreca imamo relativno mladu reprezentaciju ali ja stvarno ne vidim ko bi posle njih ili mogao da uskoci na njihovo mesto..ako ce reprezentaciju da nam sacinjavaju lucic,bakic,vukosavljevic tesko nama...cinjenica nazalost surova je da kosarka i vaterpolo izumiru kod nas..koliko kod navijaci partizana bili srecni zbog njihove dominacije , voleo bih da svi ostali shvate gde nas je taj put odveo!

summ

pre 13 godina

Čestitam Partizanu za naslov, kljub temu da so jim sodniki pomagali. Ampak vam privoščim ta naslov ket živite v tako bedni državi. Sedaj pa na delo da boste zaslužili tistih 300 evrov na mesec.
Nasvidenje

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

Ne svidja mi se ovo. Mogli smo da napravimo razliku, ali pogresna taktika Jovanovica drzi Olimpiju u igri. Imamo slabog trenera, to je fakt, zato se i plasim finisa! Nisam optimist!

gonzales

pre 13 godina

Vama samo stranci daju koseve za pobede. Gde su nasi. Nikada necete uci u F4 lige sampijona. Nemate srbe koji igraju. Sramota. Isto je i u fudbalu.

summm

pre 13 godina

Bravo Partizan, vsa čast koliko ste plačali sodnike?
Lahko ste malo objektivni in priznate da ste imeli pomoč.
Mene bi bilo sram, da ne moreš zmagati brez pomoči sodnikov. Čista kraja.
Ampak vseeno čestitam za naslov.
NOT

summ

pre 13 godina

Čestitam Partizanu za naslov, kljub temu da so jim sodniki pomagali. Ampak vam privoščim ta naslov ket živite v tako bedni državi. Sedaj pa na delo da boste zaslužili tistih 300 evrov na mesec.
Nasvidenje

007

pre 13 godina

Ja se ponadao stvarno uzivo ...

sto me trzate bzv

Boze u kakvoj ja zemlji zivim
ma koji bre Tadic , kakva demokratija
plakacemo mi za Milosevicem

Mladja_011

pre 13 godina

svaka cast partizanu na tituli ali mene nesto zaista brine!!!kosarka u nasoj zemlji je upropastena!!nazalost jedina ekipa koja ima rezultate je partizan a gde su svi ostali?nekada solidno jaki fmp,hemofarm,zvezda gde su sad??ruku na srce sreca imamo relativno mladu reprezentaciju ali ja stvarno ne vidim ko bi posle njih ili mogao da uskoci na njihovo mesto..ako ce reprezentaciju da nam sacinjavaju lucic,bakic,vukosavljevic tesko nama...cinjenica nazalost surova je da kosarka i vaterpolo izumiru kod nas..koliko kod navijaci partizana bili srecni zbog njihove dominacije , voleo bih da svi ostali shvate gde nas je taj put odveo!

Dragan

pre 13 godina

Dovoljno je napisati samo Partizan sampion i odmah svi lajkuju.A to nije nista novo evo vec peti put.Vratite Vujesevica, molim vas nije NLB nas vrhunac, nas vrhunac treba da bude Evroliga!Pozdrav

NoelGallagher

pre 13 godina

Ovaj Dzerels nam je svima skakao po mozgu sa kriminalnim partijama, ali decko je prirodni talenat...kakav osecaj, neverovatno...steta sto Vlada nije jos takav strucnjak da moze lepo da izbrusi ovaj dijamant

joe

pre 13 godina

Samo jedan normalan komentar sam procitao od coveka koji kaze da Jadranska ne treba da bude merilo kvaliteta!Upravo.Dobro je da Partizan svuda osvaja titule ali od svih mogucih najmanje mi je bitna ova virtuelna na Jadranu.Format tima treba da se projektuje u odnosu na Euroligu a NLB treba da nam sluzi za razigravanje dok god ne budu definisane propozicije i opredeljenje da li primat dajemo nacionalnom prvenstvu ili Jadranskoj...

vsnenad

pre 13 godina

sramota je da ovakvu utakmici neprenosi neka televizija sa nacijonalnom frekfencijom,tijanicu sramoto!!!!!!!!!!!! sjajna utakmica!!!!! napred partizan

nije svejedno

pre 13 godina

Jednostavno smo najbolji. Fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo,hokej... Svaka cast momci, dosadili ste vise svima u NLB ligi. U NBA sledece godine:) Volimo te crno bela ljubavi!! GROBARI HERCEG NOVI

Partizan Šampion

pre 13 godina

Da i Slovenci nisu više zapostavljani: sada je i Olimpija dobila priliku da se uveri kako je to igrati u finalu protiv institucije K.K. "Partizan".

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

Ovo nije normalno kako sudije navlace za Partizan! Ipak verujem u Olimpiju. Dodace gas u drugom delu, nadam se da grobari gube trofej!
(sestric, 21. april 2011 21:31)

hhahahahaahahah... izvin'te braco grobari, al sam morao da mu udarim 'preporucujem'... greota zbog decka! apelujem da se ne sprdate s njim... mnogo! hahahahah

mesha

pre 13 godina

Pljuvači Vlade Jovanović, da vas čujem! Odlično postavljena igra, da Katić nije toliko glup meč bi davno bio završen. Džeralds je konačno pokazao zašto je doveden u Partizan. Sve čestitke celom stručnom štabu!

Justin De

pre 13 godina

Jel moguce da je ovaj Dzerals ovoliko ocajan? Vujke vrati seee…ee !!!
(Nikola, 21. april 2011 22:09) Jel moguce da si ti toliki de..l???

0,6 sec.

pre 13 godina

Najbolju definiciju kosarke dao je veliki mag ove igre,Dule Vujosevic.On je rekao:KOSARKA JE SPORT U KOJEM NA KRAJU UVEK POBEDI PARTIZAN!!!

Besan

pre 13 godina

http://www.mondo.rs/live/nlb_finale/

mora u exploreru da se pusti ff i chrom nece da ga puste

desni klik na ekran/zoom/fullscrean - enjoy

Steve Nash

pre 13 godina

Zadnje 16 utakmice sa Olimpijom, skor 14 - 2 za Partizan, zadnje 16 sa Cibonom 16- 0 za Partizan, zadnje 16 sa KKSS 16-0 za Partizan. Dokle vise da dajemo besplatne casove buraniji.

Stoka 30+

pre 13 godina

Dominiraj!!! Mozda je i ovo Tole namestio, crknite od muke klosari demokratsko-zvezdaski!!!

Partizan je Srbija!!! Samo zdravi u glavi protiv sistema!!!

Predrag

pre 13 godina

Tri su razloga zbog kojih mi je drago sto smo veceras pokazali da smo institucija, da smo sampioni, da smo rodjeni pobednici:

1)Zbog Vlade Jovanovica
2)Zbog Jagodnika
3)Zbog svih onih koji su navijali za Buducnost, Olimpiju, Kahu Laboral, Olimpijakos, Montepaski, Efes Pilsen, Real Madrid...

Prof.Dr.Milan Petrovic

pre 13 godina

Ja sam vec rekao danas na predavanju da ce Partizan pobediti Olimpiju,i rekao studentima da se slobodno klade na Partizan,jer je on institucija.Ja bih sada presao na igru Dzerelsa,jer samo slep ne vidi da je on bio igrac utakmice.Ti si Zvezdin cetnik Roberteee!!!!

vlajzi voli partizan

pre 13 godina

OVO JE ATOMSKA KOSARKA!!! SVAKA CAST I PARTIZANU I OLIMPIJI!!! STA GOD DA SE DESI DO KRAJA, JA SAM ZADOVOLJAN! FANTASTICNA UTAKMICA!

Grobar od malena...

pre 13 godina

Šampioni!!!
Nadam se da neće više biti komentara; ko je za to da Vlada Jovanović, Jerels ode/ostane preporuči/nepreporuči...
Pustite ljude da rade svoj posao!

Milton

pre 13 godina

Pitanja za one koji vole da kritikuju:
Koliko je poena dao Džerels?
Ko je šampion NLB?
Da li je Vlada Jovanović osvojio dva rofeja ove godine a i treći će gotovo sigurno?

Pozdrav za Vladana Lukića i Milana Gurovića (može i Koromana).

Miroslav

pre 13 godina

Ljudi, da li je moguce da je stalno frka za linkove, da uvek nekoliko njih moli da se postave linkovi???
Dakle, prvo odete na http://www.fromsportcom.com/, ako nema tu odete na http://www.livescorehunter.com/, ako nema ni tu, e onda odete na http://www.profreetv.com/ i tamo nadjete arenu posto oni prenose final4..
I vise manje,na ovim linkovima imate informacije koje utakmice mozete pratiti preko strima...tako da, bookmark-ujte ove linkove i to je to...

STEVE NASH

pre 13 godina

Bravo za igrace i trenera ovim je zapusio usta svim ovim internet strucnjacima koji su pljunuli na coveka koji trenira prvu samostalnu sezonu i koji realno nema tako dobar tim kao Dule predhodnih,osvojen kup osvojena nlb liga usli u top 16 verovatno ce biti i prvaci drzave pa sta jos ocete bre ljudi,za malo da izgube dobijeno al dobro se zavrsilo Dzerals je ocigledno dobar igrac al nekad ga zelja povuce pa uprska dibidus,sve u svemu svaka cast sjajan uspeh pozz svima

majstor

pre 13 godina

I ajmo sada, Vlada Jovanovic ne valja, slaba liga, losa kosarka, sudije nam donele opet pehar i tako redom... Ajmo, ajmo, slobodno gani

Milton

pre 13 godina

Vlajzi, Alejandro, CiganDoGroba, puž ubica itd.
Šta sada kažete na veličanstven trijumf srpske košarke?
Partizan šampion, bez nameštanja, bez Toleta.
Ne bio vam ja u koži u subotu.

Hans-Kristijan Andersen

pre 13 godina

Bio jednom jedan košarkaški klub na Balkanu, koji je bio jedan od najpoznatijih klubova sa tih prostora. Osvojio je najjače evropsko takmičenje, a igrači, koji su u tom klubu stekli ime, bili su redovni evropski i svetski prvaci, igrajući za svoj nacionalni tim, i jedni od najboljih igrača sveta. Jednoga dana je došao trenutak da se ostvari ideja o regionalnom takmičenju, u kojem bi učestvovale prvenstveno ekipe iz bivše Jugoslavije. Taj košarkaški klub je pripadao toj grupi klubova, ali se protivio takvoj ligi, jer je mislio da bi državna liga mogla da se zapostavi i da polako gubi na kvalitetu. Bilo je tu i drugih razloga, ali to sad nije bitno. Kako god, taj klub je nateran da učestvuje u tom takmičenju, iako nije bio zainteresovan. Verovali ili ne, taj klub je najviše puta bio prvak tog takmičenja i dosadio je i Bogu i vragu. :D

To be continued... :P

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravoooo, bravo sampioni!!! Alal vera momci, sve cestitke na izvanrednoj igri i osvojenom trofeju. Naravno cestitke i nasem treneru Vladi Jovanovicu kojeg sam mnogo puta ove sezone kritikovao ali verujem sa razlogom. Utakmica je bila odlicna, a postotak suta za 2 i 3 poena pogotovo u prvom delu neverovatan. Mnogo sam srecan zbog ove pobede, novog trofeja i nastavka dominacije naseg kluba i u jadranskoj ligi. Jos da osvojimo i ovo domace prvenstvo a onda da pocnemo da pravimo ekipu za sledecu sezonu. "Da volim crno-bele, ponosno kazem svima", napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

milelemmy

pre 13 godina

E ko li je sad namestio da Partizan ovo osvoji: Shajber, Karadzic-nije-on je u fudbaliu kao i ovaj predhodni shto je bio; mozda Zdovc-i on se vrteo oko PATRIZANA; ma ja sumnjam da je to smestio neki Incko,Bilt,ili neki jaci politicar...ma vanzemaljci se ukljucili da Partizan sve, ama bash sve osvoji,SVETSKA ZAVERA..PSSSSTTT ROMSKE DELIJE----TTTTTIIIIISSSSSHHHINNNNNA.
Kapu dole "MAJSTORIMA SVOG ZANATA".
Bravo Crno-beli.

Grobar

pre 13 godina

Vlada Jovanović dogodine osvaja Evroligu! Živi bili pa videli! Nadam se da će konačno doći do milionskih transfera i da ćemo imati najskuplje igrače i sponzore, jer smo kao klub najjači u Evropi! Da imamo budžet kao Pao, Makabi i CSKA, osvajali bismo NBA svake godine! Niko nema ono što ima KK Partizan- Grobare, tradiciju, strahopoštovanje protivnika, Halu sportova,Pionir, Arenu, Đorđevića, Kecmana, Vujoševića...jednom rečju AVANGARDA!

ZMAJ

pre 13 godina

Da li su nam trebali Popovic i Laf? Gde su oni sada, a i njihovi obozavaoci?
Koliko navijacica Zvezde zna da broji do pet?
Da li im je igrao Cakarevic?
Kosarka je sport intelektualaca, zato Partizan dominira.
HVALA PARTIZANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

CRNO BELO OLIMPIJSKO SELO

pre 13 godina

NAJBOLJE POLUVREME OVE SEZONE NA EVROPSKIM PARKETIMA...KAKAV MEČ!!!

Ajmoo CRNOO-BELII!!!


Ajmoo CRNO-BELI!!!


Ajmo CRNO BELI!!!

delija

pre 13 godina

Hvala vam sto i sad kao i uvek Predstavljate na ovakav nacin Srpsku kosarku... meni ostaje da se pokrijem usima i nada se da ce bit bolje KK SS... Partizan je Ponos SRBIJE - Priznajem

Belmondo

pre 13 godina

Ja kao Srbin i Zvezdas, cestitke vam saljem najiskrenije... Nije lako biti pet-puta uzastopni jugoslovenski sampion---. Jos jednom, svaka cast... Ulepsali ste mi vece...

Skendi

pre 13 godina

Ovo nije normalno kako sudije navlace Partizan! Ipak verujem u Olimpiju. Dodace gas u drugom delu, nadam se da grobari gube trofej.
(sestric, 21 april 2011 21:31)
Samo se ti nadaj i sanjaj sestricu
Mogli bismo da vam damo po neki trofej na cuvanje, dok napravimo veliki magazin za ovolike trofeje, pa ponovo tako kroz nekoliko godina, jos veci magazin ce nam trebati.

JA

pre 13 godina

Najvise se radovao..VJ...odmah je poceo tamo da skace..i otisao Duletu u zagrljaj..kao malo dete..a vidi se koliko mu znaci...odigrali smo vrhunsku utakmicu...uz male korekcije dogodine..moze se napraviti mnogo dobar tim...Jerrels vrhunski..i moramo nekako da ga zadrzimo dogodine...
sad ostaje jos ova domaca...hocemo sve pobede do kraja..:)

jadran vujacic

pre 13 godina

Sve cestitke crno belima na petom uzastopnom trijumfu u NLB ligi i na ukupno 38. trofeju u svojoj istoriji tj. u poslednjih 35 godina.Dosta su nas nervirali ove sezone ali ipak vredelo je.A gde ste sada dejlije,sta cete vi na ovo reci....Da li je opet Tole najzasluzniji za sve ovo....Sto se tice zmajceka cestitke i njima na plasmanu u finale, jer ipak pored Partizana se tesko moze vise.DOMINACIJAAA

bobica011

pre 13 godina

Menjaju se igrači, menjaju se treneri, a trofeji uvek isti...INSTITUCIJA JE TO BRATE...DRŽAVA MU NIJE RAVNA...ŽIVEO, ŽIVEO PARTIZAN

Sonic

pre 13 godina

Jel moguce da je ovaj Dzerals ovoliko ocajan? Vujke vrati seee…ee !!!
(Nikola, 21. april 2011 22:09)

Ja stvarno ne razumem ovakve komentare?! Vujketa i ja jedva cekam da vidim u crno belom dresu ali prica o losoj igri Dzerelsa posebno u posledjih dva meseca je stvarno smesna!!! Sada se zaista vidi da je opasan igrac, bilo mu je potrebno vreme da proradi! A SLEDECE GODINE CEKAMO NOVI DEO GOSPODARA PRSTENOVA!!! NAPRED CRNO BELI!!!!!

Sasa GROBARRRRRR

pre 13 godina

Bas mi je drago sto je DJERALDS pokazao kakav je igrac i da je uprava sa trenerom napravila dobar potez kad su otpustili Lafajeta
PARTIZAN GOSPODAR PRSTENOVA

stari grobar

pre 13 godina

Hvala nepoznatom prijatelju koji je na ovom mestu ostavio link http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256 preko koga sam gledao prenos. Sta reci o utakmici? Pa, deja vu, ali ovog puta sam bio siguran da cemo dobiti. Dobili smo pehar (opet), ali ovog puta i pravog naslednika Dula Vujosevica. Bravo Partizan, ali jos vise BRAVO, VLADO!!!!!!

RUSuper

pre 13 godina

Dobili smo Hrvate u Zagrebu,dobili smo Slovence u Ljubljani,Pao u Atini.....koga jos treba da dobijemo da hejteri shvate da smo najjaci bre!

TimCahiLL

pre 13 godina

Ama,ne li sa vam rekao da ce si bude peto prstence? :) A ovde u utorak paljba po igracima,treneru od nazovi navijaca Partizana.Da ne tupim dalje. :) Svaka cast momcima na sjajnom uspehu...

SMilica

pre 13 godina

HRISTOS VOSKRESE
PARTIZAN NAM TITULU DONESE!!!!!
Bravo momci BRAVO Vlado!!!!
@
kako rece Jednostavno smo najbolji. Fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo,hokej...
(nije svejedno,
a Odbojku si zaboravio?
Pozdrav za Sve i srecan praznik uz molbu da vise niko glavatom Tijanicu ne placa pretplatu.Ovo je zaista BRUKA i Sramota,ne prenose
finale NLB!!!!!

Belmondo

pre 13 godina

Institucija, to je partizan. Neka se navijaci KKSZ zavuku u rupe i ne javljaju se, jer je jos jedna ekipa za koju su navijali, Olimpija razbijena!

Stoka nabija!

Skendi

pre 13 godina

Jel moguce da je ovaj Dzerals ovoliko ocajan? Vujke vrati seee...ee!!!
(Nikola, 21 april 2011)
Kao prvo covek se preziva Jerrells(sto se cita Dzerels),Drugo odigrao je odlicnu utakmicu, Trece svi bi smo mi voleli da se Vujke vrati, i takodje znamo da mu se desio veliki peh, tako da ontrenutno nije sposoban da igra kosarku.

Stefan

pre 13 godina

Ovo nije normalno kako sudije navlace za Partizan! Ipak verujem u Olimpiju. Dodace gas u drugom delu, nadam se da grobari gube trofej!
(sestric, 21. april 2011 21:31)
Decko te nije sramota da to pricas!!! Kompleksi sta ces, da nam nije tole mozda pomogo ponovo!!!!?
Jos jednom velika cestitka za KK Partizan!!!!

mirx

pre 13 godina

Nijedna televizija koja ima nacionalnu frekvenciju nije prenosila utakmicu, bruka i sramota, pa oce jos pretplatu da placamo... muljov pretplata.

mat crno-beli

pre 13 godina

pazi situacija:
Makabi sledece godine ulazi u jadransku ligu,finalni turnir u Tel Avivu,finale Makabi-Partizan...
Sta mislite,ko pobedjuje?

marko cg

pre 13 godina

Vama samo stranci daju koseve za pobede. Gde su nasi. Nikada necete uci u F4 lige sampijona. Nemate srbe koji igraju. Sramota. Isto je i u fudbalu.
(gonzales, 21. april 2011 23:04)

Izvini,ali se izmedju slova i i o nikada ne pise slovo j!!!!!!Naucite gramatiku navijaci komsinice,kad ne mozete kosarku i ostale sportove!!!!!!!

Obodo

pre 13 godina

HVALA CRNO BELA LJUBAVI... Totalno luda utakmica , nasa najbolja uz onu sa efesom u gostima. Sezona puna oscilacija, slozili smo kockice u pravo vreme. Moram da kazem hvala i Arena sportu na prenosima ove godine i Edinu i Nenadu na izuzetnim komentarima... To sto rts nije dao prenos finala je tema za neku drugu raspravu... Jos jednom hvala i zivi nam bili. I naravno- ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

Skendi

pre 13 godina

Mislim da je teze napraviti faul pre pocetka meca (Markota)nego postici kos pola terena za 0,6 sekundi (Kecman).
Izuzetno sam zadovoljan igrom za sada.

Rior

pre 13 godina

Sve cestitke igracima, treneru i upravi na novoj tituli. Verovatno mnogi misle da je ovo ocekivano ali je ovo neverovatan uspeh. Hvala CRNO-BELI!

mare

pre 13 godina

Bude li neko rekao nesto protiv KK Partizan to znaci da stvarno nema veze sa basketom i da je vreme da predje na bocanje.
Svaka cat rukovodstvu KK Partizan na ovim trofejima i uspesima - ovo treba sponzorisati dragi politicari, bez obzira za koga navijate!!!!
KK Partizan je ponos Srbije (uz tenisere, vaterpoliste Srbije i vaterpoliste Partizana).

Markoa

pre 13 godina

TITULAAAAA, TIIIITULAAAA SLAVICE SE TIIITULAAAAA…..

OSVAJAMO TITULE-NABIJAMO KOMPLEKSE!!!!

VECITI POBEDNIK-PARTIZAN!!!!!

GROBARI, SVI U HRAM U SUBOTU, BICE POKER TITULA!

Markoa

pre 13 godina

TITULAAAAA, TIIIITULAAAA SLAVICE SE TIIITULAAAAA…..

OSVAJAMO TITULE-NABIJAMO KOMPLEKSE!!!!

VECITI POBEDNIK-PARTIZAN!!!!!

GROBARI, SVI U HRAM U SUBOTU, BICE POKER TITULA!

007

pre 13 godina

Apsolutno fantasticna predstava !
Fenomenalna igra celog TIM-a !
Vlada sjajno vodio TIM , i zvao time out uvek u pravom momentu !

5 prsten .. dominacija ...

O hvala ti boze sto sam grobar ..

p.s. hvala svima koji su postali link-ove .

uhh zaboravih :( SJAJNO NAVIJANJE I VELIKA PODRSKA U SRED LJUBLJANE
SVAKA CAST GROBARIIII !!!!

Neutron

pre 13 godina

Nego sta nego peti prsten! Moze guma liga da pokusa da organizuje finale i na Marsu, nista to nece pomoci jer se zna da Srbija dominira.

partizanovac 067

pre 13 godina

bravo crno-beli momci!!!tako se bori za Partizan...nemojmo večeras ni jednu reč protiv Vlade,Kurtisa,Raška...večeras slavimo i čestitamo košarkašima kojima će se uskoro pridružiti u slavlju i rukometaši,odbojkaši,vaterpolisti,hokejaši već jesu a od subote i fudbaleri...častitke crno-beloj familiji!!!i košarkašice naravno...

ShonePFC

pre 13 godina

Lopovi, lopovi, lopovi... :)


Svaka cast igracima, strucnom stabu, i naravno navijacima koji su bili u hali. Svi su odradili ono sta najbolje znaju i peta uzastopna regionalna titula ostaje gde treba.

No, nema sad mnogo vremena za slavlje (ionako je ovo postalo normalno), sad u subotu svi na derbi pa posle na rukomet. Totalna DOMINACIJA!

Vladan Lukic

pre 13 godina

Ja ovu pobedu i titulu ne priznajem, jer ko je video da se igra na Veliki cetvtak! Sutra cu se kosultovati sa Vesicem i Saperom pa cemo izdati neko saopstenje, jer sumnjam da je namesteno...

grobar-españa

pre 13 godina

Namazani su 'talijani sto nisu u jadranskoj ligi,mi kako smo krenuli ka severu do godine bi morali da otresemo Sijenu ili Armani Dzins na fajnal foru u Milanu.

Markec

pre 13 godina

Prvo poluvreme je bilo za uzivanje, u drugom je pao ritam i podigla se tenzija. Prava finalna utakmica, NLB iz godine u godinu postaje zanimljivija liga. Svaka cast Partizanu, popravio je igru u odnosu na polufinale i zasluzeno pobedio. Vlade Jovanovic vec moze lakse da dise, smena je bila uspesna.

boki

pre 13 godina

Moram da priznam da ove godine nisam pratio KK Partizan sa toliko zara kao prosle.Jednostavno su mi tesko pali Pariz i odlazak Vujosevica Marica Mc Caleba ali mi je drago da se prica o legendi nastavlja.Da kazem i ovo.Voleo sam Djordjevica Divca Paspalja Danilovica i mnoge druge ali KECMAN mi se za srce zalepio.

nikola

pre 13 godina

A ucenjivali su nas i ucenjivali da udjemo u jadransku ligu, pretili nam izbacivanjem iz EL, i onda smo usli u tu ligu... ostalo je istorija.

Sasa

pre 13 godina

Alo, Pukovac, sutra nemoj da radis nista , gledaj u sunce, a prekosutra idi poravnaj bastu da sadis paradajz i papriku, sport definitivno n ije za tebe.

Milan Stojicevic

pre 13 godina

Cestitke kosarkasima Partizana na osvojenoj tituli,al mi samo jedno nije jasno.Gde su sad svi oni kriticari Partizana i trenera Vlade Jovanovica?Pljuvali ga na sve strane,te ovakav,te onakav.......Al covek je pokazao da polako statsava u pravog trenera.Drago mi je sto uprava KK Partizan prepoznaje pravi kvalitet.Naravno da je bilo i losih trenutaka u toku sezone i losih utakmica,al na kraju se gleda samo rezultat.Za par godina secanje ce biti samo uzeta titula.DOMINACIJA SE NASATVLJA.

TIGER

pre 13 godina

I da niste pobedili, ja vas ne bih kritikovao, jer ste uradili za mene mnogo, da se osetim ponosnim sto navijam za nas klub!!!
Priredjivati ovoliko radosti svojim navijacima, celu deceniju, ne verujem da se i jedan klub na svetu time moze pohvaliti!!!
Srecno dalje i ajmo do desete titule u nizu!!!
JEDINI SRPSKI SAMPION U KOSRACI... KK PARTIZAN!!!

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Bravo za najbolji klub na ovim prostorima i za jedan od najboljih klubova u Evropi.Gledali smo utakmicu preko BHT kanala, bila je dosta nervozna, Olimpija napaljena da nas pobjedi, ali danas odlični Džersel, vrlo dobri Gist naročito na samom kraju utakmice, kao i svi ostali naši igrači to nisu dozvolili.Kako je netko prije napisao"PARTIZANAU" se ne preti.Prvenstvo sigurno osvajamo, a nadamo se da u subotu sigurno pobeđujemo u derbiju.Pozdrav za sve grobare i grobarke ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Ma kako mozete dobiti Olimpiju tamo???
(ofk, 21. april 2011 21:36)

Vidi, ne znam kako da ti objasnim.. ali nam uspeva..znam da se jedes :D :D :D

Grobar

pre 13 godina

Svaka cast Vladi Jovanovicu koji je pokazao tokom sezone da je sve bolji i bolji, odlicno je vodio utakmicu pravi ucenik Velikog Duleta..Rasko Katic dokazao koliko znaci biti uporan i dobro raditi najzad mu se sve vraca i naravno MVP Kurtis koji se najzad pokazao kao pravo pojacanje da je ovako igrao evroligu bili bi mi na zavrsnici...Svaka cast celoj ekipi na fantasticnoj igri i borbenosti tako se bori za Partizan

Sale.

pre 13 godina

Mene zanima koga cemo 2012g. pobediti u finalu?
(DRAGOLJUB, 21. april 2011 23:03)

Verovatno Makabi u Nokia Areni... A možda i u Beogradskoj, ko će ga znati!?

Boca

pre 13 godina

Hvala Partizanu jos jednom. Opet mi je srce puno. Iz godine u godinu novi trofeji,nove titule,novi momci koji ginu za sveti klub,predvodjeni kapitenom Perom i fenomenalnim Duletom. Hvala Danilovicu i Todoricu,ovakvi nam ljudi trebaju i u fudbalskom klubu.
Ocajna igra u polufinalu,ali izborena pobjeda,koja pokazuje da smo veliki tim. I onda kad je najpotrebnije u finalu,totalno luda utakmica i pobeda.

Krstic

pre 13 godina

Cestitka na briljantnoj pobedi'Predlazem upravi Partizana da sutra pre pocetka derbija izadju kosarkasi na teren i da ih navijaci pozdrave i nagrade burnim pozdravom za ovaj veliansteni podvig i dostojnog reprezentovanja Srbije i Beograda.

Mlki Maus

pre 13 godina

dali da stampam i 6
(stojko, 21. april 2011 23:24)

Nemoj Stojko. Iskoristićemo one koje smo oblačili pre par godina kad smo osvajali 6. titulu u Srbiji!

samir

pre 13 godina

Sve čestitke na osvojenoj tituli.Nisam ni sumnjao da nećemo ovo osvojiti pogotovo kad sam ugledao Duleta u dvorani.Vlada je u svojoj prvoj sezoni već osvojio dvije titule a treću mislim ne treba ni govoriti tko će osvojiti.Mislim da bi ovo bilo mnogo teže osvojiti da nije bilo ovih sjajnih i najboljih navijača na svijetu.ŠAMPIONI ! ! !

aca_bg

pre 13 godina

E pa vreme je da se izvinem (iako znam da to nema veze) Vladi Jovanoviću i ekipi za neke komentare od ranije. Svaka čast momci... Još jednom ste dokazali da je Partizan mnogo više od kluba u ovom regionu. Svake godine menjamo pola tima (uvek bolju polovinu) a ipak ostajemo neprikosnoveni. Gde su sada stručnjaci za napuštanje parketa i teorije zavera ? Sa koliko razlike treba da ih pregazimo pa da priznaju da su jednostavno ispod nas? I ove godine sam siguran da ćemo opet gledati plakanje na sudije, kukanje na Toleta, Vatikan, KGB... Opet će Lukajić da nam objasni kako sudije kradu a da to niko ne vidi, opet će Čović da nam objasni kako je najveći interes naše košarke da Partizan dobrovoljno preda titulu... Kada neko osvaja triple krune godinama, kada redovno prolazi u drugu fazu Eurolige i kada održava primat srpske košarke u regionu onda mu treba skinuti kapu i priznati da je KK Partizan poslednji sportski brend ove zemlje. Još jednom, bravo šampioni i hvala Vam...

anonymus

pre 13 godina

svaka cast i kapa dole za uspeh stvarno smo najbolji, sa druge strane velika je sramora i propust sto nigde na ni jednoj nacionalnoj tv stanici nije bilo barem finala, sve drzavne tv stanice su prenosile i crnogorci i slovenci samo nasa nijedna nije, Arenu ne racunam ona nije nacionalna televizija, krenuo je novi b 92 ali tu samo ima tenis, ni jedna televizija u okruzenju ne prenosi toliko tenis koliko ga nase prenose iako i oni imaju dobre tenise i osvajali su DK mislim da se stvarno preteruje sa tim a drugih sportova nema nigde kao da ne postoje ili se ceka da nasi junaci naprave nesto u tim sportovima pa da se onda pocne i sa time tako se i Djokovic cekao pa sad ne mozemo da se odbranimo od njega, da se razumemo njemu svaka cast ali mislim da se stvarno preteruje. Ali opet i svi ovi komentari nista ne znace dzabe se pisalo i trazilo recimo prenosi f1 sampionata ili neka strana liga u fudbalu bio je u sredu el klasiko koji je oborio rekorde gledanosti ni to nije bilo zanimljivo ni za jednu nacionalnu tv stanicu, nema se para a ima se za razne gluposti sa kojim na pune glavu svaki dan sad su u fokusu turske sapunice jos se ceka b 92 da napravi iskorak u tom smeru pa da budu pravi.

STAMATOVIĆ MARJAN

pre 13 godina

Svaka vam čast momci ! Vi i teniseri ste "poslednji Mohikanci" kojima se ponosi sport ove zemlje ! A sada i o RTS-u ! Preko glave mi je njihovih slogana, da zato što mi uzimaju pare, imam pravo "da znam i vidim sve", a jednu ovakvu stvar ne prenose ! Trebalo bi da stave prst na čelo, obuzeti stidom . . .

Aleksandar

pre 13 godina

Bravo Partizan, vsa čast koliko ste plačali sodnike?
Lahko ste malo objektivni in priznate da ste imeli pomoč.
Mene bi bilo sram, da ne moreš zmagati brez pomoči sodnikov. Čista kraja.
Ampak vseeno čestitam za naslov.
NOT
(summm, 22. april 2011 10:13)
Mene bi bilo sram da pišem ovako nešto, a tebi treba "pomoč" i to stručna a ne Partizanu

Napred Partizan

Danilo

pre 13 godina

Jedini primer u ovoj zemlji kako uz pametno vodjenje,veliki i pošten rad-sve je moguće.
Dobar nauk i za političare i za narod.
Sve čestitke fenomenalnoj upravi,igračima koji stižu do svojih granica i navijačima koji cene rad i talenat.

Skendi

pre 13 godina

Mene zanima koga cemo 2012g. pobediti u finalu?
(DRAGOLJUB, 21 april 2011 23:03)
Mogu da ti kazem koga sigurno necemo:pocinje na C, zavrsava na A i ima dve reci...
Zbog velikog uzbudjenja ja sam dvaput napisao magazin umesto magacin u komentaru(23:13, Skendi)

SaksR

pre 13 godina

U Partizanu kao da su domaći igrači stranci, a strani domaći. Kako Gist, Džavaji, Džerels i Veseli grizu za koševima i uspehom Partizana je za neverovati... Svaka čast na profesionalizmu - ovo dugo nisam video kod stranaca koji igraju u Srbiji.
Utakmica na veoma visokom nivou - u prvom poluvremenu prelepa, a u drugom čvrsta kao prošlogodišnja. Jednom rečju dostojna finala. NLB još jednom dokazao svoju opravdanost, jer utakmice na ovako visokom nivou se ne mogu igrati u domaćoj ligi. Za istu je potreban budžet kao što ga imaju današnji rivali.
Hvala Partizanu i Olimpiji za pobedu košarke!
I hvala TVArenisport koja je prenosila gotovo 80% utakmica ove sezone NLB lige u kojoj su nadam se iskreni zaljubljenici košarke uživali!

P.S. Nadam se da će idućih godina biti još više pristalica ove lige i da će prenos NLB-a biti dostupan većem broju ljudi. Da li preko širenja auditorijuma TVArenesport ili (i) neke nacionalne televizije u Srbiji (iskreno se nadam B92), svejedno je.
Od Boga zdravlja vidimo se sledeće sezone...

Predrag

pre 13 godina

Na pocetku smo svima dali fore (pustili Vujosevica u pecalbu), malo se igrali i mesali karte (menjali igrace), a onda rekli DOSTA BRE, DAJ TO PRSTENJE
Pedja B21

Moka PG

pre 13 godina

Svaka cast i sve cestitke partizanovim diskretnim herojima.Posle onako loseg pocetka sezone gdje su se mnogi ponadali da je gotovo sa dominacijom a drugi osporavali i potcjenjivali Vladu Jovanovica i neke igrace, medju njima i Dzerelsa,oni su im velikim radom i evo i ovim trofejom svima zacepili usta.Sto bi rekao Dule Vujosevic "Jos dugo ce Partizan biti sampion" Bravo majstori.Crna Gora voli Partizan :)

Partizan u srcu, sve ostalo je negde drugo!

pre 13 godina

Ljubav ,Vera ,Nada...Partizan iznad svih ...jedina svetla tacka Srbije i veliki evropski klub ...BRAVO SAMPIONI ...nek se pripremi sledeci trofej ... PARTIZAN JE NOVI SAMPION SIJA ZLATO OBASJAN CRNO BELI TRON!!!!

dule

pre 13 godina

SVAKA CAST GROBARIMA! Ovo sada nije fraza nego stvarno treba da se naglasi! Osetili su koliko ce biti vazna podrska na ovoj utakmici i presli celu jugu da dodju,a dosli su i iz drugih delova evrope.Jos se namestili tacno iza klupe Partizana (sve se plasim da su im organizatori dodelili bas to mesto) da dizu adrenalin ekipi posle svakog kosa! Svaka im cast jos jednom!
A sto se tice RTS, krivo mi je sto nisu prenosili ovakvu utakmicu,ali mi je jos vise strasno sto su na dnevniku od pola osam vest o finalu stavili tek kao trecu ili cetvrtu u sportskoj rubrici!

lone wolf

pre 13 godina

Sve cestitke Vladi Jovanovicu na sjajnoj prvoj sezoni! Pokazao je da je dostojan naslednik Duleta Vujosevica! Sledece sezone ce biti mnogo bolji jer ce na sebi imati mnogo mani pritisak! Svaki pocetak je tezak!

HVALA BOGU STO SAM GROBAR!!!

E tako se to radi...

pre 13 godina

Pera Bozic ce u cetvrtak imati na svakom prstu desne ruke po jedan prsten......
(E tako se to radi..., 20. april 2011 01:40)

Kao sto rekoh..... !!!!! A i nije bilo tesko pogoditi....
< Od kako Partizan igra u Jadranskoj ligi u finalu je OBAVEZNO Partizan a ostali finalisti se menjaju.....
< U poslednjih 13 finala Partizan nije izgubio ni jedno....
< A ove sezone ima jos jedno.... Za novi rekord....
............... P A R T I Z A N S A M P I O N .....................

kobe bryant

pre 13 godina

@mat-crno beli: Pogrešno pitanje. Pa zna se ko dobija. Partizan. Oni su nam stare mušterije. Dobijali smo mi njih i u Tel Avivu. Seti se kako ih je ubio u pojam Dušan Silni.

***Maticar***

pre 13 godina

Ne znam da li je Pera Bozic ozenjen,ali ako jeste,onda mi je zao njegove supruge jer covek nema dovoljno prstiju za vencanu burmu! SAMPIONI!!!!!

Onokao...

pre 13 godina

Zbog ucestalih dizanja ovih poteskih trofeja,i rizika da se time ukoci,mislim da bi trebalo organizovati akciju "Kosmodisk za Petra"...