Tenis 242

Nedelja, 17.04.2011.

17:47

Herojska pobeda Aleksandre i Jelene

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u Svetsku grupu Fed kupa pobedivši selekciju Slovačke u Bratislavi sa 3-2.

Herojska pobeda Aleksandre i Jelene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

242 Komentari

Sortiraj po:

Gogo

pre 13 godina

Samo bih zeleo da kazem da me je najvise iznenadila redakcija vesti na RTS, jer su u trenutku kad je bilo 5:1 izjavili u vestima da su nase teniserke izgubile!Malo pre toga sam prestao da gledam mec i zbog te vesti sam dugo mislio da smo izgubili,kad ono neverovatna pobeda!Tenis je zaista pun preokreta,pogotovo zenski.Zaista mi je drago i cestitam timu na pobedi,plus je i to sto su mi se slovakinje zaista smucile ovo bi bio treci put da su nam dosle glave,a mi nikada nismo imali pun sastav ili kad ga imamo kao sad dese se povrede.Divno je sto Kruniceva ima talenta za dubl,jer je to ono sto nasem timu fali za osvajanje Fed kupa,dobar dubl.I zaista bi bilo krajnje vreme da Jelena i Ana odrastu i prestanu da provociraju jedna drugu,kako se ruskinje drze zajedno,ma uopste nisam cuo da se dve vrhunske teniserke iz jedne zemlje prepucavaju kao njih dve.

Biba

pre 13 godina

Devojke, vi ste svetski šampioni!!!!
Sve ste dale svoj maksimum, ali ono što su Aleksandra i Jelena ostvarile u dublu ne događa se svaki dan! Podiže samopouzdanje i vama lično,a pogotovo utiče na savršen duh reprezentacije, kao i u Dejsvis kupu. Svaka je biser za sebe!! Sigurna sam da će ova pobeda sjajno uticati i na vaše mečeve tokom nastavka sezone.

Lazar - Laza

pre 13 godina

Ljudi spustite loptu na zemlji.Mi se odusevljavamo kad nasi pobede, sto je u redu, ali nismo objektivni.Nase devojke su igrale dobro, posebno u paru,
koji je bio odlucujuci.Po meni, najzasluznija za nasu pobedu je, ipak, Hantukova, koja je napravila suvise veliki broj neiznudjenih gresaka, i upropastila nekoliko zicera.Ona je izgubila sve sto je mogla izgubiti, i tu je kljuc nase pobede.

Folirantkinja za tastaturom

pre 13 godina

Ne sporim tvoj ucinak od pre neki dan, ali nemoj da svaki put bude polovican ili neka bude 100 % stisni pa reci...
(Jovana, 18. april 2011 00:30)
A šta misliš o tome da ti malo uzmeš reket i probaš da igraš?

todos

pre 13 godina

Kad je bilo 5:1 za Slovakinje ja prebacim kanal i gledam nešto levo, posle sat vremena slučajno proverim šta ima na II kanalu kad ono!!!! Umalo se nisam preturio. Još sam u to vreme kad je bilo 5:1 čuo sa RTS-a da smo izgubili... Kuća ludaka!!!

Momčilo Vasić

pre 13 godina

Nisam siguran da Jelena nije desetinu puta, gledajući zaprepašćeno šta je sve radila, stizala i postizala malena Aleksandra, pomislila - a možda i rekla: "mala, ti nisi normalna"!
Ubuduće treba, i ZAUVEK, govoriti - Aleksandra Velika!!!
PS.
Još samo da se sportska hala na NBgd prestane zvati onako maloumno-snishodljivo "beogradska arena", čime se i jezički vršlja što jedna zajednička imenica postaje vlastita imenica, već onako kako dolikuje, kako zaslužuje i kako je jedino pametno i moralno: "Sportska dvorana 'Dušan Silni'"
Alternativa: "Car Dušan"?

S.Goran

pre 13 godina

Mec je bio pravi triler u kome je JJ ipak uzivala i smejala do suza,a kako i nebi pored te male devojcice koja kao i da nije svesna sta cini,da odigrava poteze kakve do sada nije videla ni jedna JJ koja je bila broj jedan svetskog tenisa ej!
Dok ja onako vazan i te kako sam znao sta je kadra i samo cekao da to pokaze i odusevi nasu Jecu, da joj tako potrebnu energiju da istraje, ne klone i zajedno ucine zaista naizgled nemoguce toliko da su neki mediji vec objavili da smo mec izgubili.
To me je malo razocaralo,to pokazuje odsustvo vere,ja sam verovao,stvarno sam verovao i zaista me zabrinjava to odsustvo vere kod nekih ljudi.Pa umesto da navijam,treba li prvo da ubedjujem neke oko sebe da i oni to cine,i da smo izgubili ispao bih ja lud ili u najmanju ruku neuvidjajan i nerealan?Pa u sportu se to ne meri u sportu se bori i navija a kalkulise pre i posle meca a za vreme ostavlja se srce kao sto su to cinile nase devojke.
Zato sutra kada ta mala Krunic bude trebala da putuje na neko wta takmicenje i da nema novca za to,ajde pa da drzava nema sluha za to!!
Pa onda kad je(ne daj boze)sutra vidimo da igra pod nekom drugom zastavom da je pljujemo.To su nasa posla!
Nego da zavrsim u lepsem tonu:Ana,Jelena,Bojana i Aleksandra,cestitam vam na pobedi!Pokazale ste ne da ste zasluzile da nosite grb svoje zemlje,nego da ona treba sada nesto da ucini i pokaze da je dostojna vas!

nada

pre 13 godina

ALEKSANDRA KRUNIC JE NOVI TURBO-MOTOR ZA SRPSKU REPREZENTACIJU! Ranije je to, po mom misljenju, bila Jelena. Za jucerasnji dubl NAJBBOLJA MOGUCA KOMBINACIJA (a ja sam POGRESNO mislila da Bojana treba da igra). Aleksandra je IGRALA ZA OBE i time bezbroj puta pomogla Jeleni da se fokusira na mec uprkos ociglednom umoru. Na najbolji moguci nacin je ovaj PAKET POZITIVNE ENERGIJE motivisao IKUSNU teniserku, kao sto je u Novom Sadu to bilo i sa mladom Bojanom. Nadam se ce da ovaj DRAGUJ dobiti svu potrebnu pomoc pre svega od TSS. ZELIM JOJ DUGU USPESNU SPORTSKU KARIJERU, BEZ POVREDA! Jos jedanput, BRAVO ALEKSANDRA, SVKA TI CAST!

poslednji pozdrav trolovima

pre 13 godina

Kao i svaku vest koja slavi uspehe naših tenisera i ovu su određeni, široj javnosti poznati likovi uspeli da zatruju svojim standadnim i konstantnim trolovanjem. Mislim da je krajnje vreme da počnemo da ih ignorišemo i da ih NIKAKO ne čašćavamo sa "Ne preporučujem" jer je dokazano da upravo to hrani njihov ego i daje im motiv za nove i sve nebuloznije komentare

@Wllaxy
Molim te da nikada više ne porediš @ja i tvoju baka Veru po pitanju kompetentnosti u tenisu, jer ja duboko i iskreno mnogo više verujem tvojoj babi nego nekim "stručnjacima" koji nas ovde smaraju i uveseljavaju u krug i sve u 16. Životno i lično iskustvo tvoje baka Vere ne bi joj dozvolilo da lupeta gluposti, dok sa druge strane, kod određenih likova te barijere izgelda da ne postoje. Puno pozdravi babu nek je živa i zdrava.

још не могу да верујем...

pre 13 godina

Све честитке Јелени за 6 сати проведених на терену, Ани за поен против Хантухове, Бојани за поене против Канаде (без њих не бисмо ни били овде) и малој Александри ЛАВЉЕ СРЦЕ Крунић. Ани желим брз опоравак, а целом тиму много успеха у Светској групи.

branko

pre 13 godina

Еуфорични део коментара сам написао одмах по завршетку. Он је ту доле, помиње се ЕНЕРГИЈА. А сад мало размишљања хладне главе. Шта је показао овај меч?
У тениском смислу ништа битно ново. Ана и Јелена су играле добро. Уосталом, слабом игром Хантухова се не може победити. Ана је можда нешто слабије одиграла први сет против Цибулкове али у часу предаје то за здраву Ану не би био ни из близа изгубљен меч. Анини проблеми са повредама већ по мало брину. Бојана је свакако на добром путу да постане велика играчица али тренутно није у стању да издржи притисак оваквих мечева, што није ни чудно ни забрињавајуће. Посебан феномен и нова, неслућена снага ове екипе је мала Крунићева. Она онако сићушна, носи у себи невероватну енергију коју преноси и на своју партнерку па је зато од непроцењиве вредности баш у дублу. Видели сте, она је регенерисала и Јелену која је при крају дубла деловала свежије него на почетку свог сингл меча против Хантухове.
Све похвале заслужује и Вранеш који успева да својим очигледно спретним односом хомогенизује ову екипу и пружи девојкама онакву подршку каква им је потребна. (Ех кад би то научио онај чувени ''мргуд'' који води одбојкашку репрезентацију)
Ево, управо чух да су наши потенцијални следећи противници Русија, Италија, Чешка и Белгија. Русију не бих волео тим пре што би се играло код њих, тешко би било и против Белгије (Клајстерс и Викмајер ако се опет не ''повампири'' Енанова) а Италију а поготово Чешку наше девојке могу победити било где, наравно, комплетне и здраве

Igor Barovic

pre 13 godina

Postovani poznavoci nasih reperezentacija u ekipnim sportovima.
Svako ko se i amaterski bavio nekim od ekipnioh sportova je jasno da ako ekipa zeli da uspe i pobedi,osim kvalitete vrlo je znacajno da bude kompaktna i da zeli pobedu iznad svega.
Zato su glupa i nepotrebna poredjenje Ana je ovakava,Jelena je ovakva,ova je zasluzna,ova nije itd.Devojke su se borili u skladu sa svojim trenutnim mogucnostima i pokazale da je sve moguce.Njih dve sigurno nisu u dobrim odnosima,ali zato igraju za svoju zemlju i bore se.
Neka se svako od nas zapita ko bi se zrtvovao zbog svoje zemlje koja nista nije uradila za tebe kao u slucaju njih dve.
Prema tome hvala svima koji igraju za Srbiju i pokusavaju da pomognu i usrece nas malo.
Vama takvima koji se bavite prozivkama Ana,Jelena, igraci zvezde I partizana u reprezentacijama,moram da porucim da tracevi i ostalo,pravac,farma,veliki brat,i ostali rijalitiji.
Mogu da VAM PORUCIM STIDITE SE

Branislav J. Ciric

pre 13 godina

Ave,Aleksandra!
Zelja da se uspe,istrajnost i odlucnost da se uspeh i postigne kada je nadohvat ruke,to je danas neophodno svakom coveku u Srbiji.
Bravo za prolaz u tenisku elitu!

Miran

pre 13 godina

Prvo, iskrene cestitke devojkama na pobedi.
Drugo, moram reci i sledece: prvi deo do rezultata 2:2 je primer netrpeljivosti u nasoj reprezentaciji, ili otvoreno receno netrpeljivosti Jelene i Ane. Na zalost ovo traje predugo i predugo se tolerise od strane selektora. Nedopustivo! Prvog dana u timu nema Jelene, drugog dana Ana predaje mec. Citajte po stranoj stampi sta oni misle o tome. U opstem slavlju nema Ane. Sramotno je ovo. Ili ce obe postati profesionalci (bas kako je ana rekla da jesu) ili im se treba zahvaliti na uslugama i osloniti na mladje snage. Sta nam vredi sto u timu imamo dve igracice koje su obe bile broj 1. u svetu kada one imaju medjusobni mentalni problem.
Drugi deo, igra parova, primer je kako se, iako objektivno slabiji, moze ostvariti cudo kad postoji jedinstvo, VOLJA i ZELJA (Aleksandra Krunic), kako se moze probuditi uspavana (i umorna) Jelena. Zar nam nasi momci u Davis kupu to nisu demonstrirali na najbolji moguci nacin. Da nije bilo tog jedinstva u nasoj muskoj ekipi, malo bi nam vredeo izvanredni Novak Djokovic.
Krajnje je vreme da se ljudi koji vode zenski tenis odluce kojim putem da ga povedu. Oni prvenstveno snose odgovornost za ovakko stanje. Bojim se da ce se sada na krilima uspeha opet zanemariti ovaj vrlo veliki problem i nastaviti po starom, a to znaci da nas nece biti tamo gde objektivno pripadamo.

Goran

pre 13 godina

Bravo devojke, vi ste nasi heroji, pravi reprezenti otadzbine, vi zaista volite nasu zemlju i hvala vam za ovu divnu pobedu i sve prethodne divne pobede. Bravo za selektora i savez, za divnu publiku. Ovako se brani Srbija!

basket majstor NS

pre 13 godina

2 stvari iz ovog meča, treba da se zapamte... sve moglo bi se sažeti u "4 za 4, i, nisu se predale...". Ajmo sad redom:

Prvo - Nešto što svi zaposleni u (i oko) FED kup timu/a treba da zapamte da u poslednja 4 susreta, dubl je SVA 4 ODLUČIVAO, a mi smo igrali sa 4 RAZLIČITA para... ("4 za 4")

Drugo - nešto što SVI MI treba da zapamtimo :-) i primenimo u našim svakodnevnim životima (!!!) - 2:6 i 1:5 i 0:30, i NISU se predale!

A sve je bilo protiv njih... kakve šanse na kladionici bi imao par kome nedostaje:
ISKUSTVO - dve 27 godišnjakinje protiv para sa 18-godišnjom igračicom;
UIGRANOST - prvi put uparene protiv uhodane kombinacije;
FIZIČKE predispozicije - dve 180+cm (odlične volej) igračice protiv para sa 165cm igračicom;
"RENKING" - bolje 'uparenje' 30-e (nekad Top10) i 50-e igračice protiv 7-e i 296-e...

Nije dosta?
E, još je i koleno razbila na POČETKU meča...
...i NISU se predale!!!

Jednostavno Jeca i Aleks su se UIGRAVALE tokom 1.seta, a i kad se uigraš, ne možeš odmah pobeđivati, pa su gubile i u drugom, kada su ih protivnice podcenile, uhvatile su priključak. Raduje 3.set, tada su slovakinje trgle, zaigrale PUNOM parom, ali nisu mogle da dobiju!

Da ne budem negativno shvaćen, ovim post-om želim da podržim povremeno igranje na WTA turnirima i Ane i Jelene sa Aleksandrom! Npr. ako bi Jelena i Aleksandra igrale 4 turnira u 2011 (npr. sa 4-4 skorom) pa onda do Olimpijade još 4 (npr. 10-3 skor, dakle i jedan osvojen!), imali bi lepe šanse za borbu za medalju!!!
Pa i Federer je osvojio zlato samo u dublu!

Čestitke protivnicama na fer borbi, čestitke domaćoj publici na korektnom navijanju, a našim devojkama VELIKO HVALA za "lekciju" (nisu se predale...)

Svetlana, Pančevo

pre 13 godina

Ovako se bori za Srbiju. Lepotom, požrtvovanjem, ljubavlju. Ma, deco, svaka vam čast. Ulepšale ste nam još jedan dan.

best

pre 13 godina

Ljudi bilo je super,prava je atnosfera medju devojkama,sammo me ana malo razocarala ali dobro,mogla je ostati do kraja da bodri devojke.Super smo navijali.Srbija sampion

Sasa

pre 13 godina

(ja, 17. april 2011 22:49)

Sve cestitke SVIM nasim teniserkama a Ani i brz oporavak. Moram da se osvrnem na komentar koji je poslao(la) "Ja". Toliko kontradiktornosti nisam video ni u jednom komentaru do sada, a citam ih redovno vec 4-5 godina. Najpre tvrdis (imas pravo na svoje misljenje) da je Ana mnogo bolja igracica od Jelene, da je i Bojana bolja od Jelene , a kao parametar uzimas igru njih dve protiv Hantukove.Pogresno. Da ne ulazim u dublju analizu meceva , samo cu ti reci da je Daniela imala tri puta bolji "prvi" servis protiv Jelene nego protiv Ane(sto ne umanjuje Anin uspeh), odnosno da je svaki mec pojedinacno "lak" ili "tezak" na svoj nacin. Drugo , neko nekom "lezi" , a isti taj sto nekom"lezi" drugom "ne lezi". Tek kroz 5 god. mozemo sagledati i "izmeriti" koja od njih je "bila bolja"(Za mene ce obadve uvek biti uspesne).Dalje, uporedjivati JJ i Bojanu je najblaze receno "neukusno" jer jedna je takoreci "veteranka sa 26-7 godina " a druga upravo izasla iz tinejdzerskih godina koja tek treba da kupi iskustvo. I na kraju, da ne duzim, konstatujes kako "
ne mora uvek da pobedi bolji" i sam(a) sebi skaces u usta i pobijas sve tvrdnje koje si izneo(la) do tada.
Sve su one nase, i volim ih podjednako sve, jer me cine srecnim u ova teska 'pogana " vremena.

"Dijagnosticar", Nis

Da se zna

pre 13 godina

ČESTITKE,BRAVO I HVALA NA POBEDI svim reprezentativkama i stručnom štabu.Dobili smo dubl za narednih nekoliko godina i Olimpijadu,odlično se dopunjuju.Nerazumem one koji kritikuju selektora Vraneša za stavljanje Bojane u tim.Pa,ko je najzaslužniji što smo u januaru pobedili?Naravno,Bojana i to se mora ispoštovati i postaviti je bar za jedan singl,pa makar i izgubila ali je zaslužila svojom predhodnom igrom.Imamo reprezentaciju za sam vrh i molio bih novinare da ne pišu bespotrebno o odnosu Ane i Jelene i raspiruju mržnju tamo gde je nema.Ne moraju da se druže ali se ne mrze a igraju za sve nas tj.za SRBIJU.

777

pre 13 godina

(ja, 17. april 2011 22:49) treca teniserka po kvalitetu u reprezentaciji, kako kazes, je danas igrala 5 sati za Srbiju. Ista ta Jelena KOJA JE BILA BR.1 JE 10 GODINA NON STOP U PRVIH 10 IGRACICA NA SVETU, bez prestanka.

Da se zna

pre 13 godina

Twitter

"Krunic says in her audio interview that they celebrated with Ana after the match :))"

Da pojedincima ne padne na pamet da pisu svasta :-)

Miner

pre 13 godina

Jedno veliko bravo i hvala nasim teniserkama!!!Medjutim ostrascenim fanovima nikako ugoditi.Ostavio sam jedan komentar sa osvrtom na psihologiju otvaranja duela sa Slovackom i vidim dosta minusa.Nije pitanje da li je Jelena ili Ana dala vise ili manje i ko je veci patriota od njih dve.Ako je stvarno Jelena bila bolesna prvi dan u sta mi je ipak tesko poverovati onda je izbor Vranesa uredu ali njgov komentar ga demantuje.A sto se tice Ane da je oko njenog nastupa uvek neki problem-jednostavno jeste.Nadam se da ce ovo pozitivno uticati na nju mada je moglo da bude veoma lose.Zasto?Jednostavno jer je dugo u krizi igre i svog teniskog indentiteta.Lose igre,los privatan(ljubavni)zivot,los izbor trenera i odnosa sa istima.Kakav bi bio osecaj da smo izgubili?Ana predala mec,zaradila povredu i ponovo poljuljano samopouzdanje.Da ne ulazimo u to da bi fanovi nase druge teniserke ostro reagovali.Jednostavno kockali smo se i odlicno prosli.Bojani nista za zameriti jer je jos mlada i tek ce da se brusi.Kruniceva je definitivno otkrovenje koje ce napredovati i zablistati.Srcana,agresivna,voljni momenat,radna...vise cu se baviti psihologijom nego samim tenisom.Sve u svemu devojke samo napred!!!NEIZMERNO HVALA jos jedanput!!!

sima

pre 13 godina

@Zenevljanin, kada je RTS sa I prebacio na II, kao da je to najnormalnija stvar na svetu, i to onda kada se po DRUGI put uopste SRPSKI komentar moze pratiti na netu..ja sam otkacio! UZAS! (pustanje vesti u po igre na 40:40..pa tako nekoliko puta ..necu ni da komentarisem????)NO...posto sam ja povremeno pratio rezultat...naleteo sam opet na prenos kod rezultata 3:3 u trecem setu tako da smo mogli da odgledamo i epski zavrsetak meca! na netu..treba biti strpljiv!

Pozdrav,

Neverni Toma

pre 13 godina

Po azbucnom redu...Aleksandra,Ana,Bojana i Jelena...HVALA Vam za sve radosti,uzbudjenja i konacan uspeh u ovom NE PONOVLJIVOM mecu,mecu koji se ne vidja decenijama a to i jeste bio razlog zasto je ITF poceo Federejsen Kup 1995(takmicenje na timskom reprezentativnom nivou)zasluzujete samo jedno...DUBOK NAKLON I POSTOVANJE!

P.S. Dugujem duzno i vise nego zasluzeno IZVINJENJE Treneru Vranjesu za ciju taktiku i izbor teniserki za pojedine meceve NISAM verovao u mogucnost uspeha smatrajuci da je pogresio...ocigledno da sam bio u zabludi i prava teniska ne znalica.

future of Serbia

pre 13 godina

Ko kaze da su Srbi nepredvidljivi? Mi smo bre predvidljivo nepredvidljivi. Kod nad se svet okrene naopacke u roku od 24h. Ali uvek na kraju nekako istrajemo i cak iz toga izadjemo jos bolji jos ponositiji.
Hvala i Aleksandri i Jeleni i Ani i Bojani!
Svaka od njih je na svoj nacin omogucila Srbiji da slavi.
Koliko su samo mladji ovi nasi teniseri i teniserke, a veci su ljudi, profesionalci i patriote i od jednog naseg politicara.

Milena

pre 13 godina

Kada je Ana predala mec, pomislila sam "ko zna zasto je to dobro" i posle ove pobede i znam :) Da su Ana I JJ igrale dubl verovatno bismo izgubili jer njih dve se privatno ne gotive i verovatno bi se to videla na terenu a i Cibulkova je danas bila fenomenalna ( i juce) tako da mislim da bi ona u svakom slucaju pobedila.
Zelim da cestitam svim curama Ani, Jeleni i Aleksandri na pobedama juce i danas a i Bojani tkdj jer da nije nje mi ne bi ni bili u svetkoj grupi (setite se samo meca protiv Kanade)

Soni

pre 13 godina

Auuu kako im je Kruniceva zabiberila corbu namerno, sve se videlo! Ceo SVET zna da su Kruniceva, Bojana, Ana i Jelena SAMPIONI!!! SRBIJA SRBIJA SRBIJA

Wllaxy

pre 13 godina

@ ja
Komentar ti je glup da gluplji ne moze biti!
U ovom trenutku slavlja jednostavno ne zelim da se upustim u polemiku sa tobom koja je nasa igracica broj jedan, koja broj dva a koja tek treca mada je to po vecini parametara i bez tvojih "strucnih" objasnjenja prilicno jasno. Medjutim, ne mogu da ne pomenem da je tvoje poredjenje medjusobnih rezultata sa istom igracicom i na osnovu toga izvlacenje zakljucka ko je od koga bolji i vise nego smesno jer prosto ne vodi nicemu. Ako bas tako zelis da posmatras stvari moga bi da ukljucis i meceve koje su Ana i Jelena igrale sa Kuznjecovom i Klejbanovom u Beogradu, takodje u dva dana i dobio bi sasvim drugu sliku koja takodje ne govori nista.
To sto ti mislis i tvrdis ko je bolji ima tezinu kao kad to izgovori i moja baba Vera jer si svojim dosadasnjim komentarima pokazao da se razumes u tenis kol'ko i ona sto je samo razlog vise zasto niko ne bi ni trebao da vise polemise s' tobom o tenisu i da te uzima za ozbiljno.

milos

pre 13 godina

bravi devojske.svaka cast,,ovo je timska pobeda cele reprezentacije ane,jelene,aleksandre i bojane...vranjes je pogresio sto jelenu nije stavio u subotu da igra singl.ipak je ona8.na wta...treba da se skine sumnja o ani ivanovic kako ne igra za reprezentaciju..pokazala je to pobedom u jednom mecu....povreda je visa sila...gledali ste atp turnir u monaku kad je spanac predao mec troiskom zbog povrede..svi vi koji se ne bavite sportom ne znate koji je napor i kakve su povrede sportista..koliko se samo telo izlaze naporu i pritisku...pozdrav i samo napred

no comment

pre 13 godina

"Dobro, borile su se, biće bolje drugi put", pomislih ja pri rezultatu 5:1 u drugom setu, "svakako moram ići da učim..."
...ne dade mi đavo mira...
"OK, još samo ovaj gem, gotovo je za minut, dva..."
...posle par minuta...rezultat 5:3...
"Wau, devojke, svaka čast, ne treba se predati do kraja..."
...gledam onog malog "vanzemaljca" kako leti po terenu...više ne mogu ni da se orijentišem na kojoj strani mreže su "naše"...nekako ih svuda ima...u jednom momentu se zapitah da li je to taj isti meč...izjednačenje...
"Hehe, još ćemo mi i pobediti!"
...snažan bol u desnom kolenu od naglog đipanja sa kauča, prosut sok po istom ("Izvini, mama!"), nekontrolisani nalet oduševljenja...
"#%$/%T)&=()I?=/(%/&$&%&$%(&T%)/&T)/&=Z=!!!!!!!......'Ajdeeeeee!!!!!!!"
...kraj drugog seta...ubrzo i meča...
Ne, čuda se ne dešavaju... Ja želim da verujem kako se po jedno čudo krije u svakom od nas i čeka priliku da "eksplodira"... A, za to je potrebno SRCE kao kuća, VOLJA kao stena i RAD, RAD, RAD... Ok, možda i malo onog našeg čuvenog inata... :) Hvala našim sportistima što nas na to redovno podsećaju u ovim ludim vremenima, kada je teško verovati u bilo šta...

branko

pre 13 godina

Еуфорични део коментара сам написао одмах по завршетку. Он је ту доле, помиње се ЕНЕРГИЈА. А сад мало размишљања хладне главе. Шта је показао овај меч?
У тениском смислу ништа битно ново. Ана и Јелена су играле добро. Уосталом, слабом игром Хантухова се не може победити. Ана је можда нешто слабије одиграла први сет против Цибулкове али у часу предаје то за здраву Ану не би био ни из близа изгубљен меч. Анини проблеми са повредама већ по мало брину. Бојана је свакако на добром путу да постане велика играчица али тренутно није у стању да издржи притисак оваквих мечева, што није ни чудно ни забрињавајуће. Посебан феномен и нова, неслућена снага ове екипе је мала Крунићева. Она онако сићушна, носи у себи невероватну енергију коју преноси и на своју партнерку па је зато од непроцењиве вредности баш у дублу. Видели сте, она је регенерисала и Јелену која је при крају дубла деловала свежије него на почетку свог сингл меча против Хантухове.
Све похвале заслужује и Вранеш који успева да својим очигледно спретним односом хомогенизује ову екипу и пружи девојкама онакву подршку каква им је потребна. (Ех кад би то научио онај чувени ''мргуд'' који води одбојкашку репрезентацију)
Ево, управо чух да су наши потенцијални следећи противници Русија, Италија, Чешка и Белгија. Русију не бих волео тим пре што би се играло код њих, тешко би било и против Белгије (Клајстерс и Викмајер ако се опет не ''повампири'' Енанова) а Италију а поготово Чешку наше девојке могу победити било где, наравно, комплетне и здраве

kin ping meh

pre 13 godina

Sve je ovo O.K., samo ovako jaka reprezentacija bi trebalo da se svake godine nadje najmanje u polufinalu. Pogledajte samo spisak najjacih reprezentacija; USA (samo kad su kompletni), Belgija (samo kad su kompletni), Rusija i Italija, i Srbija. Obzirom da se USA i Belgija nece vise nikada kompletirati u najjacem sastavu, logicno je da na njihovo mjesto uleti Srbija, a sa malo srece i dobrom motivacijom, mogle bi lako da uzmu prvo mjesto. I jedna mala primjedba da Rusija i Italija zadnjih godina uvijek dospijevaju do polufinala ili finala,a u zadnjoj dekadi su, cini mi se po dva puta uzele titulu. Takodjer mislim i da Selektor nije odgovarajuci, jer nije njegov najvazniji posao da organizuje sutanje i trening, nego da kreira atmosferu zanosa i pobjednickog mentaliteta.

realista

pre 13 godina

@Bojan Jankovic
Mozda ovde ima vise Djoksi, a mozda se pravi Djoksa napokon probudio iz kome i otreznio.
Mozda je napokon shvatio neke stvari i resio da predje na stranu pobednika.

Tatjana

pre 13 godina

Bravo devojke.Bravo Aleksandra,pa nisu znale sta ih je snaslo,kao muva zunzara je jurila po terenu i slala lopte gde ih niko ne ocekuje.Svaka cast i Jeleni,6 h na terenu ,a ima snage za osmeh i da brani mladju partnerku kao tigrica.Trebalo bi cesce da igraju dubl,odlicno funkcionisu.Bilo je tesko za gledanje,a kamoli njima na terenu.Pozdrav Ani i brz oporavak,kao i Bojani.Veliki poljubac za ceo tim.Kad ovo preziveh...

Jovana

pre 13 godina

Devojkama svaka cast...
A Ana, zar ti nije vise dosadilo da nam "mazes" oci sa tim tvojim povredama kada je reprezentacija u piatnju,jednostavno se odluci vise. Ne sporim tvoj ucinak od pre neki dan, ali nemoj da svaki put bude polovican ili neka bude 100 % stisni pa reci...

dean in srbija

pre 13 godina

Lep kolektivan napor svih devojaka. Hvala Vam na pobedi!
Ajde da svaku pobedu podarimo jednoj od njih. Ova neka ide maloj Aleksandrici za junačko srce koji je pokazala kao možda najneiskusnija u ovo meču.
(Našoj Ani brz oporavak)

Slobodan

pre 13 godina

Svaka čast devojeke, ja ću po starini Jelena, Ana, Bojana i Aleksandra.
Jelena i Aleksandra bi češće na turnirima trebale da ibraju dubl da se pripreme za Olimpijadu 2012 u Londonu, mislim da bi imale šanse za medalju.

Smilica prava

pre 13 godina

Svaka cast devojke!!!!
Svaka je na svoj nacin dala doprinos!
nadam se da vise nikada pljuvaci nece imati obraza da pljuju JElenu,6h na terenu!!!!
Zao mi sto se Ana povredila,i nije mogla da prisustvuje slavlju na parketu.Ali Ana je donela bod.Brz oporavak i nastavak s dobrim partijama!

BoJJAna dala je sve od sebe,za malo nije pobedila.Ali nemerljiv je njen doprinos pobedi u N.Sadu.

А что тебе сказат уважаемая АЛЕКСАНДРА СОЛЬНИШКО - МОЛОДЕЦ!!!!

Како мало девојче а СРЦЕ ОГРОМНО!
Хвала Вам свима за НЕОПИСИВУ РАДОСТ!!!!!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

(Djoksa, 17. april 2011 22:22)

Tesko da ovaj tvoj namesteni komentar moze oprati sve one tvoje komentare prepune mrznje prema Ani. Jasno nam je da ne podnosis Anu i ne treba da se pretvaras!

Nensi

pre 13 godina

samo da objasnim prisutnima da sam svoj komentar da je trebalo da igraju Bojana i Aleksandra, jer je Jelena umorna, napisala pri rezultatu. 1:0 u setovima i 4:1 u gemovima za Slovačku, kad sam zaključila da sam ja maler i pobegla u trpezariju za komp. A sa "bogami.." sam samo pokazala svoju skepsu. Zar vi niste bili skeptični pri tom rezultatu? I stvarno mi se činilo da Jelena nema ni snage, ni vere u pobedu. Ali ono "malo čudo" me je demantovalo. Kakva energija se krije u tom detetu! Jeco, da imaš samo 10% Aleksandrinog optimizma, gde bi ti bio kraj?

TTKRDIAA

pre 13 godina

Kakva pobeda!!! Jos uvek sam pod utiskom. Sto je najvaznije napokon je nasa Fed kup reprezentacija igrala kao tim. Svi su doprineli ovoj pobedi, a cini mi se da je Vranes najsrecniji sto smo prosli jer bi mnogi njega krivili za poraz jer prvog dana nije stavio Jelenu da igra. Zelim da objasnim zasto su svi zasluzni za prolaz u prvu grupu i zasto su sve devojke dokazale da imaju veliko srce: 1. Bojana Jovanovski- protiv Kanade je nosila sav teret na svojim ledjima i ipak je uspela da zabelezi sve 3 pobede; kad god je dobila priliku ostavila je srce i dusu na terenu kako bi Srbiji podarila bod; iako je juce izgubila pokazala je da je buducnost srpskog tenisa i da treba ulagati u nju maksimalno jer ce se sve ulozeno sigurno isplatiti ( ima izuzetno ciste i snazne udarce, uz bolje kretanje i pogotovo bolji servis mogla bi lako da udje u 10 najboljih )
2. Aleksandra Krunic- iako rodjena u Moskvi devojka ima SRPSKO SRCE; verujem da bi ona mogla da bude novi Nenad Zimonjic, sjajna je u dublu sto je i pokazala protiv Kanade i Slovacke; zaista devojka mozda i nema potencijal za osvajanje grend slemova u singlu, ali u dublu bi uz pravu partnerku vrlo lako mogla da zavlada tako da smatram da ona treba da se maksimalno koncentrise na dubl; pokazala je sav svoj raskosan talenat i po meni bila najbolja igracica u danasnjem dublu, veoma mi je drago da se mec zavrsio upravo njenim vinerom
3. Ana Ivanovic- mnogi smatraju da kada igra za Srbiju je malodusna, ne trudi se, stalno joj nesto fali, medjutim po meni Ana i Sarapova su najbaksuznije teniserke danasnjice; obe imaju potencijal da dominiraju zenskim tenisom, ali su obe dozivljavale neke srceslamajuce povrede i ja im se zaista divim sto se jos uvek bore i trude da se vrate u vrh; da sam na njihovom mestu bacila bih se u modele i cuvala zdravlje; zbog toga smatram da je Ana jedna od najborbenijih teniserki ( pala je na 64 mesto, ustala i nastavila da se bori, da trenira, vise puta se povredjivala u trenutcima kada je napokon sklopila kraj sa krajem sto bi vecinu skroz slomilo, ali ona je opet nastavila da se bori ); na ovom Fed kupu je dokazala koliko srce ima i koliko voli Srbiju, juce je dala sve od sebe i prosto razbucala Hantuhovu, a danas smo videli koliko Slovakinja moze da bude opasna, ono sto je Ana danas pokazala me je totalno uverilo da ona zaista voli svoju drzavu, jludi iz aviona se videlo da bez servisa i bekhenda ne bi mogla da dobije mec, ali ona ipak nije htela da preda zato tisina; znam da ce mnogi reci kako ja Ana kriva za sve, ali setite se da nam je juce donela veoma vazan poen, setite se da je januara ove godine igrala za Srbiju na Hopman kupu i zaradila povredu koju vuce vec 4 meseca i koja je sprecava da da svoj maksimum i zbog koje se jos nije vratila u prvih 10, a svi znamo da joj je tu mesto, samo se setite koliko ste se radovali kada je osvojila RG, ima i onih koji su pustili suzu radosnicu istu onu koju je ona pustila slusajuci SRPSKU HIMNU, sada kada ona place od tuge budimo tu da je podrzimo i vraratimo na stare staze
4. Jelena Jankovic- SRPSKI DRAGULJ, za svoju drzavu, a i inace se bori kao lav i svaka joj cast; kao i mnogo puta do sada dokazala je da je veliki patriota; cesto je i na jednoj nozi igrala meceve, uvek se borila do kraja i vec duuuugo je u prvih 10 sto je dokaz njenog kvaliteta; mnogi kazu da je njen tenis dosadan, ali to nije bitno, zasto bi menjala stil igre ako ovako pobedjuje nije mi jasno; jedina nam je protiv Slovakinja donela dva poena i na tome joj mnogo hvala
Necu reci da je Jelena zasluzna sto smo prosli, zasluzan je CEO TIM. Napokon su se devojke ugledale na muskarce i slozno dosle do pobede. Jos samo da se mi obicni navijaci slozimo, da ne dizemo jednu u nebesa isticajuci ne uspehe druge, da ne navijamo za njih samo kad su najbolje vec da ih podrzavamo i kada im ne ide i tesko im je. Hajde svi da se slozimo i sledeci put kada se bude igrao tenis napravimo izvanrednu i nikada vidjenu atmosferu. Ljudi verujte od mrznje nista dobro necete imati. Posle ovakvog trijumfa onaj ko bude pljuvao po nasim devojkama ujedno ce sebe nazvati debilom ( nadam se da ce mi pustiti komentar zbog ovoga jer sam ulozila dosta vremena pisuci ga ). Uzivajmo, navijajmo i volimo.
Pozdravlja vas cetrnaestogodisnja devojcica zaljubljena u tenis.

deyan

pre 13 godina

Devojke,ovako nesto se desava u nekoliko godina, retko, retko...Sve one imaju mane zbog kojih dosta gube u individualnim karijerama, a njima je zbog toga najteze. Ali, ovde su pokazale svoje najvece vrline. Molim sve ljubitelje i fanove svih nasih heroina da ne vredjaju ostale, je3r ovde su disale konacno kao jedna. Kao neko ko zeli da bude sportski novinar SPORTSKI molim sve NE VREDJAJTE NI JEDNU,SVE SU DALE MAKSIMUM. Da li mi ovoliko doprinosimo nasoj zemlji?... Zato recimo samo jedno HVALA

Damir

pre 13 godina

Gospodo, uči nas život da je utakmica gotova tek kad glavni sudija zaduva u pištaljku i kaže kraj.
Dotle, borba, poneka povreda (da je Ana što pre izleči), upornost, umor, sreća, srčanost, vera u pobedu i pobeda! Čestitam svim devojkama iz srpske reprezentaciju veliku pobedu koju su ostvarile nad Slovakinjama na njihovom terenu.

Posebne čestitke idu Jeleni, koja je na samom terenu provela preko 6 sati, izvojevala dragoceni bod nad Hantuhovom i omogućila igranje ovog nevrovatnog dubla, kao i Aleksandri koja je kao i u Novom Sadu pokazala ogromnu srčanost, kretala se kao loptica skočica, dovodila u rebus protivnice, i na kraju zajedno nam, posle preokreta kome se malo ko nadao, darovale pobedu koja se teško može zaboraviti.

Milos Miladinovic

pre 13 godina

Svaka cast devojke nemogu da verujem,POHVALA I TO VELIKA ALEKSANDRI KOJA JE POKAZALA KAKO SE IGRA SRPSKI TENIS.Jos jednom sve cestitke!!!!!!

Djoksa

pre 13 godina

Najvece cestitke za ovu pobedu upucujem Ani Ivanovic koja je bila i najveci heroj ove pobede.
Igrala je juce pod povredom i donela dragocen bod nasoj reprezentaciji.
I danas se borila do poslednjeg trenutka rizikujuci svoju individualnu karijeru.
Jos jednom sve cestitke najvecem patrioti i borcu u nasem timu Ani Ivanovic.
Tako se bori za svoju drzavu, a ne kao neki tamo.
Bravo Ana jos jednom!

Miko

pre 13 godina

Uhhh.Ako ovo nije podvig,onda ne znam sta je.
Svaka cast objema.I da niste dobile,posle ovakve borbe ste nasi heroji.
Nadam se da ce ovo prelomiti i da cete iduce godine ponoviti uspjeh muskog dijela ekipe.Definitivno ste to zasluzile,sve cetiri ZAJEDNO.
Steta za Anu,vidi se da samo ceka da eksplodira i opet uzme neki GS.
Pozdrav iz Podgorice.

Mladen

pre 13 godina

Ima jedan komentar sa dosta negativnih komentara gde neki pljuje po Bojani...
pogledajte samo ovo
http://www.teniskisavez.com/index.php?option=com_content&view=article&id=264:bojani-uruena-nagrada-qsrceq&catid=39:njuz-strane&Itemid=102

Вучко

pre 13 godina

АЛЕКСАНДРА КРУНИЋ!!! Запамтите то име!!! Александра Крунић!!! Јелена Јанковић и Ана Ивановић јесу биле прве на свету, али ова мала им је дала добру лекцију из патриотизма, тако се игра за своју земљу!!! Браво Александра, напред Србија!!!

FED CUP!

pre 13 godina

Kakva pobeda svaka cast. TO JE TIM, TO JE SRCE KOJE KUCA KAO JEDNO I JAKO. Ono sto JJ prikazuje ponovo u Slovackoj je neverovatno, zaista ovakav borac se retko vidja, mozete da igrat sjajan tenis, da imate veliku zelju za pobedom, ali ovakva pobeda se ostavruje VEROM, DUHOM I SRCEM koje Aleksandra i Jelena imaju.
Ne zelim da umanjim Jeleninih 6 sati na terenu jer sam ja obavio svasta dok je ona trcala po ono terenu, od nje se to nekako i ocekuje, ali Aleksandra je bila sjajna, srpski inat i iskrfena zelja su ucinili sve.
Svaka cast devojke verujemo u vas, ovo je ogroman vetar u ledja za sve sto nas ceka, napokon SMO TIM! Sve su zasluzne za ovo. Divno je biti is Srbije!

terza

pre 13 godina

BRAVO!!!!!!!!!!!! svaka cast jankovicevoj i krunicevoj, zaista fantasticnom pobedom su vratile nas tim u elitu. odavno nisam gledao tako dobar i napet zenski mec. svaka cast!
ono sto me je obradovalo u komentarima je da OGROMNAA VECINA spominje uspeh celog tima, dakle uz pomenute (sjajne) jankovic i krunic i ivanovivevu i jovanovski koja je je izgubila jedini mec koji je igrala. ne racunajuci prva dva zaista nesuvisla komentara kad je nas tim ubedljivo gubio, skoro svi imaju pozitivne komenatare bez obzira za koga navijaju na wta tour-u. tri izuzetka, uz na zalost nezaobilaznog djoksu, jos stupar i lnon, koji nisu mogli a da ne "zapljunu" anu... jad i beda. pa da ana nije pobedila juce, rezultat bi bio obrnut danas, zar ne? ali u njihovim glavama to je nebitno, igrala bi jeca ili mozda cak i aleksandra i pobedile sigurno, kakav je uostalom problem dobiti hantuhovu pred njenim navijacima?! ne znam samo kako bi jeca mogla da igra 2 puta protiv hantuhove, ali dobro. bitno je da oni znaju. bolje od vranesa, ili svih nas.
jasno nam je svima da volite jelenu a anu ne (da ne kazem neku tezu rec). i jel zato treba reprezentacija da igra bez jedne od dve najboljih igracica? nisam ni mislio da treba.

Nesa

pre 13 godina

Ovo je neverovatno fenomenalno. Jedan od najneverovatnijih preokrete u istoriji naseg sporta. Sve cestitke. Crni, bravo za komentar. Uzgred, ne znam da li je to neko vec rekao (mrzi me sad da citam sve komentare), ali Aleksandra je rodjena i odrasla (dakle i ucila tenis) i sada zivi u Moskvi, sto mozda nema veze sa njenim borbenim duhom (sa tim se neko radja), ali sigurno ima veze sa tim da je jedina nasa devojka koja ume da udari krsten volej.

Milan

pre 13 godina

Jeleni,Aleksandri i Ani cestitam na ovoj neverovatnoj pobedi i mogu samo da kazem da su one PONOS Srbije.Zelim vam puno uspeha u zivotu i karijeri.

άρχων Τριβαλλούς

pre 13 godina

''Ако Јелена каже да не може овај пут да игра за репрезентацију, онда не може.
Исто важи и за Ану.
Исто важи и за било којег нашег спортисту.
Сви ви који заборављате Јеленину патњу на терену у Словачкој у мечу против Цибулкове, сви ви који заборављате Анине сузе када се због ње на Ролан Гаросу завијорила српска застава, следећи пут немојте да гледате њихове мечеве у дресу Србије.
Ви то и не заслужујете.
(архонт Трибала, 26. januar 2011 17:02)''

Ово мишљење, на вест о томе да Јелена и Ана неће из оправданих разлога играти против Канаде, оцењено је као негативно 825 пута.
Надам се да су имали ''паметнија'' посла од гледања меча у Братислави.

PATRIOTA

pre 13 godina

Bravo,krunićka budućnost srpskog tenisa,a Jelena najboja srpska teniserka svih vremena,četiri i po godine u top 10 na svetu jedina od aktivnih teniserki

Yan

pre 13 godina

Djoksa jesi ti prespavao jučerašnji dan!?Svaka čast Bojani koja je izgubila meč,a pljuješ po curi koja igra "bez motiva"a razvali najbolju Slovakinju.Zbilja ti je malo shizofren pogled na stvarnost.Izvinjavam se zbog uvoda,idiotski me stavovi u pravilu izbacuju iz takta.Ja ovu pobjedu doživljavam kao zajednički uspjeh jednog tima,četiri igračice koje su svaka na svoj način doprinijele ovom uspjehu.Jasno kraljica je malecka Aleksandra,ali bez Anine,pa Jelenine pobjede ove drame u parovima ne bi ni bilo.A baš zbog silnih pehova pobjeda je još slađa.Zato iskrene čestitke djevojkama i pozdrav svima koji ovo doživljavaju kao uspjeh jednog tima bez vaganja ko je više a ko manje zaslužan.

stariji zajecarac

pre 13 godina

Bravo devojke Vi ste nas ponos. Bravo za selektora i ceo strucni stab. Gde su sada sve/ne/znalice koji prosipaju pamet? A od RTS ocekujem bar da se izvini naciji za gluposti.

Sinisa

pre 13 godina

A ja, blesan, ugasio kompjuter pri rezultatu od 5:1 u drugom setu. Samo sto nisam pao sa stolice kada sam dva sata kasnije video rezultat na b92!
Bravoooooooo devojke!

ja

pre 13 godina

@sima
Zasto te toliko zanima sta cu ja prokomentarisati?
Mogu samo da cestitam svim devojkama.
Pobedu u dublu je iznela mala Krunicka kao i u prethodnom mecu u Novom Sadu. Bez Anine pobede nad Hantukovom ne bi ni bili u bilo kakvoj situaciji da se borimo za pobedu, vec bi ovaj mec bio zavrsen sa 5:0 za slovakinje.
Cestitke i Jeleni na borbenosti i trudu.
Ja samo isticem da je Jelena po kvalitetu tenisa koji igra nasa treca teniserka, iza Ane i Bojane.
Ne znam sta je tu sporno. Ako kazem da je Jelena nasa treca teniserka to ne znaci da je mrzim. Samo sam realan i svestan njenih kvaliteta.
Biti i medju prvih 100 ili 200 teniserki na svetu je veliki uspeh i za svaku pohvalu, jer nije lako biti medju 200 najboljih u bilo cemu na ovom svetu na kome zivi 6 milijardi ljudi.
Jedino sto ja stalno isticem je cinjenica da Srbija trenutno ima dve jos kvalitetnije i bolje teniserke od JJ, a to su Ana i Bojana.
To je ne samo moje misljenje nego i misljenje mnogih ljudi kako u ovoj zemlji tako i u celom teniskom svetu.
Pogledaj prostu cinjenicu. Ana je juce bez problema pobedila Hantukovu sa 6:2 6:4. Jelena je tu istu Hantukovu jedva dobila u 3 seta.
Ana je danas od Cibulkove izgubila tesno prvi set sa 6:4, a Bojana protiv te iste Cibulkove juce u jednom trenutku imala 8:2 u gemovima.
Prosto razmisli kako bi se Hantukova provela protiv takve iste Bojane.
Bez obzira sto je Bojana izgubila svoj mec u singlu, ona je mozda u ovom mecu pokazala i najbolji tenis od svih teniserki.
Njem problem je so je jos uvek mlada i neiskusna, ali devojka igra atomski tenis sa kojim se bez problema osvajaju i gren slem titule. Potrebno je samo da stekne iskustvo i kontnuitet u svojoj igri i da stekne neophodno samopouzdanje.

Ne zivimo u vreme diktature ili monarhije kada je svako ko bi rekao "Dole kralj" automatski isao u zatvor.
Valjda imam pravo da iznesem svoje misljenje?

Cestitke i Jeleni na danasnjim pobedama.
To sto joj cestitam ne znaci da mislim da je igrala kvalitetan i dobar tenis. Ne znaci ni da mislim da je bila danas bolja od Hantukove.
Medjutim u tenisu ne pobedjuje uvek bolji, ali drago mi je sto je Srbija danas pobedila, jer je Srbija vec dosta meceva izgubila u mecevima u kojima smo mi bili bolji.
Red je bio da jednom pobedimo i u mecu u kojem smo bili slabiji.
Toliko od mene.

Jovan

pre 13 godina

Za "Inon"

Auh "Inon" bracala breeeeeee........mislim da bi i ti a i pojedini trebalo malo da se zapitate samo jedno.........Sta bi se desilo i koji bi ishod bio da Ana nije pobedila Hantuchovu?

Dobro pitanje,m paceri????????

Cestitke Jeleni,nema sta,a najvece cestitke Krunicki,devojka me je ostavila bez daha koliko je borbena i koliko je mentalno jaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Licanin

pre 13 godina

Ma svaka čast devojke!
Ovo je jedan od onih mečeva koje ćemo dugo pamtiti.
Kakva srčanost, kakva koncentracija u odlučujućim momentima.
Ovom pobedom ste mi zalečili sve sportske rane od ovog vikenda:-Dalje samo pametno i SLOŽNO, mislim da Jelena, Ana, Bojana i Aleksandra mogu ponoviti uspeh Novaka, Viktora, Janka i Nenada.
Napred Srbija!!!

dulle

pre 13 godina

Ja sam veliki fan JJ ali ljudi, nemojte razapinjati Anu, da nije bilo nje ne bismo ni gledali ovaj dubl... devojka je u suzama napustila teren. sve četiri su zaslužne za uspeh, da nije bilo Boke protiv Kanade, ne bi bilo meča u Bratislavi.
Bravo devojke!!!

aca

pre 13 godina

Svi sve znaju citao sam komentare tokom meca pa posle i na kraju,prosto je neverovatno koliko strucnjaka koji verovatno nikada nisu uzeli reket u ruke ima u Srbiji bas smo neverovatni ostavimo njih DEVOJKE BRAVO svaka cast za zemlju do poslednjeg atoma snage pa kako bude to treba ceniti
rezultat je super ali odnos je ono sto trba da nas odvoji od drugih

Coa!

pre 13 godina

Ne znam da li postoji u tenisu (nisam kladionicar) kovta iz 1 u 2 ili nesto slicno, ako postoji, koja li je bila? Ako ne, zamislite koja bi bila :D Svaka cast devojke!

Stupar

pre 13 godina

Moram biti na pocetku maliciozna i ispraviti jedan donji navod-nisu neki kasnili a neki predavali, nego je Ana i predala mec (nazalost) i kasnila! A Jelena je ipak pokazala da je prvo ime nase FC reprezentacije! Medjutim, cestitke curama od srca i Ani brz oporavak! A o maloj zmajici Aleksandri necu nista reci, jer svaka pohvala za nju je premalo! Sretno, cure!

Stanimir Branimir

pre 13 godina

Kako su odvratni ovi malodusni ljudi koji su poceli da pljuju u pre nego sto se mec zavrsio. Da vi nesto vradite, vi biste bili ili selektor ili igracica. Ovako, oni su najbolje sto imamo i to su pokazali. Bar imaju karakter, za razliku od vas...ne znam ni kojim imenom da vas nazovem. Vi ste sramota za ovu nasu zemlju, a ne ova deca, kojom mozemo da se ponosimo.

crni

pre 13 godina

Aleksanda ima SAMO 18 godina i vratila je našu reprezentaciju u elitu. U Novom Sadu je gotovo potpuno sama dobila dubl (Jovanovskoj svaka čast za singlove), a ovde je bukvalno naterala Jelenu da veruje da mogu dobiti. Jelena je pogrešila što nije pogledala bar snimak meča u Novom Sadu pošto bi meč bio rešen u dva seta. Ova mala je GENIJE, a i posle meča u Novom Sadu je više puta rečeno da Aleksandra sportista sa motivacijom izuzetno netipičnom za naše sportiste, da nam fudbaleri imaju bar pola Aleksandrinog srca bili bi prvaci sveta u fudbalu. Još jedan primer da je gotovo kad "sudija kaže da je kraj", a ne kad to protivnik misli. Fenomenalno!!!!!!!

HM9

pre 13 godina

Svaka cast Ani, Jeleni i Aleksandri (hronoloski) koje su izborile ove 3 pobede i Bojani koja je u januaru omogucila da se ovog vikenda bore sa slovakinjama!

suboticki mornar

pre 13 godina

Koji smo mi ludaci??? Kod nas nista nije normalno!!! Kad nas sa svih strana sastavi,a najvise sami sebe, pojave se neki Nole, Ana, Jelena, Aleksandra, Bojana i slicni vanzemaljci!!?? Taman mislis da ces crci od muke, a oni ti zveknu "samar"!!! J... te, ipak vredi ziveti!!!!!!!!!! Hvala Vam!!!

branko

pre 13 godina

Кад се средим можда ћу моћи да напишем коментар а сада само једно: Ово је победа ЕНЕРГИЈЕ, ЕНЕРГИЈА ЈЕ ЧУДО А МАЛА КРУНИЋЕВА НЕВЕРОВАТАН ГЕНЕРЕТОР ЕНЕРГИЈЕ. Браво, браво браво!

mikeli

pre 13 godina

Aleksandra je po krakteru nas zenski Novak Djokovic!!! uz vrijedan rad i ovakvo srce moze ona u zenskoj da postigne sve sto i Nole u muskoj konkurenciji, sigurno! Nocas je Pobijedilo srce ogromno srce Kruniceve i neka cudna snaga Jelene koja je ipak toliko vremena provela na terenu danas, al nije joj prvi put!
samo jos da se ona i ana pomire pa da sve bude kako treba!

Željko

pre 13 godina

Nisam gledao meč od početka,baš u trenutku kad je bilo 1:0 i 5:1,tada sam prebacio da vidim koji je rez i hteo da prebacim na nešto drugo,ali,rekoh:"Ajde,još malo.".A to "malo" je potrajalo 2 i po sata! Svaka čast maloj Krunićevoj! Neko je ovde rekao da ima veće srce od fudbalske reprezentacije,ja bih rekao i veće! Naravno,svaka čast i Jankovićevoj koja je,20 minuta po ostvarenoj pobedi u singlu,odigrala i dubl od 3 sata i 17 minuta! Šteta što je Bojana izgubila,i šteta što je Ana predala,kontam da bi pobedila,a Jeca bi svojom pobedom završila sve.Nadam se da će se Ana brzo oporaviti.JOŠ JEDNOM,SVAKA ČAST I SAMO TAKO NASTAVITE!

Vesna

pre 13 godina

Bravooooooooooo devojke tako se igra za SRBIJU... Svaka cast Aleksandri stvarno je veliki pontecijal!!!!! Ali za Jecu sta reci, KRALJICA 6 sati je bila na terenu, jedna je Jelena Jankovic... A kad neko krene da lupa i da pljuje Jecu stvarno treba da se zapita sta mu fali u glavi, jer ona igra srcem!!!!! JELENA JANKOVIC, ALEKSANDRA KRUNIC!!!!!!!

sasa

pre 13 godina

ovde vise nema smisla nista komentarisati. devojke su sve rekle na terenu. najlepse je bilo kada se onaj pit bul cibulkova i pokupila odmah posle pobede nasih devojaka. to je bio najlepsi detalj mneca uz nase devojke koje su pokazale kako se igra za svoju zemlju. svaka cast i bojani i ani i naravno legendarnom dublu...

GOXY

pre 13 godina

SVAKA VAM CAST DEVOJKE!! OD PONORA DO VRHA! KAKVA DRAMA I KAKAV PREOKRET! OGROMAN USPEH A JOS JE SLADJI JER JE DOSAO NA NAJTEZI MOGUCI NACIN.

Mima

pre 13 godina

Nemam reci jedva sam i odgledala. Malo je reci svaka cast!

Nemojte samo sada o Ani, Jeleni, ovoj onoj. Sve su zasluzne, Aleksandrica je bila genije, samo ni ona ne bi videla dubl da nisu Jelena i Ana dobile po mec prethodno. Znam da to znate, ali da podsetim. Veliko bravo svima.

Rezultat je na kraju ipak timski i taj timski duh uvek pomaze ekipi, pa zasto da se mi prepucavamo i delimo kada nase devojke igraju zajedno.

Srce Srbije

pre 13 godina

Bravo devojke i hvala!
Kuriozitet - Kruniceva je bila finalista juniorskog Australian Opena u dublu, a Jelena Jankovic pobednik juniorskog AO u singlu!
Nezahvalnici neka pamte da se JJ borila danas za Srbiju 6 sati na terenu!

znanje-imanje

pre 13 godina

Јелена Јанковић, шест сати патње играјући болесна.
Шест година успешне и крајње пожртвоване игре за репрезентацију.
Јелена Јанковић се воли.

Dragan

pre 13 godina

Bravoooooooooo devojke vi ste ponos Srbije svim srcem cela SRBIJa vam se zahvaljuje za herojsku igru bravo mala KRUNICEVA bravo nasa kraljice JANKOVIC!!!!!

Djoksa

pre 13 godina

Sjajna pobeda! Bravo za Jelenu i Aleksandru. Inace, Jelena, Bojana i Aleksandra su zasluzili zaista sve cestitke, za razluku od Ane, koja izgleda nema motiva da igra za reprezentaciju, i nju vise i ne treba zvati! Pokazalo se ko je najbolja teniserka! Valjda je svima to sada jasno!

vlada

pre 13 godina

Jelena je bila umorna... Aleksandra je bila nervozna... ali su obe bile FENOMENALNE!!!
Svaka im čast, naročito Aleksandri. Devojčica je pokazala koliko srce ima

Neutron

pre 13 godina

KAKVA EPSKA POBEDA!! OVO NE MOZE DA SE PISE SEM VELIKIM SLOVIMA!! kAKVA POBEDA! KAKVO JUNACKO SRPSKO SRCE!! HVALA I CESTITKE SVIMA PODJEDNAKO: KRUNICKOJ, JELENI, ANI, BOJANI, A I VRANJESU!!! KAKAV JE OVO PODVIG IZ NAUCNO FANTASTICNIH ROMANA BIO!! AKO ISTA ZASLUZUJE PROSLAVU NA TERAZIJAMA, TO JE OVO!! BRAVO, BRAVO, BRAVO DEVOJKE!! KAKVO SRCE!!!!!!!

Angel

pre 13 godina

Bravo devojke, svaka vam cast. Fantastican preokret, Aleksandra je stvarno nevoravatna. A JJ pokzala ogromno srce - 6 sati na terenu, najjaca si!

Inon

pre 13 godina

Pogledajte Anu na ovoj slici, prava primadona i kako u takvoj ekipi moze da vlada pobednicki mentalitet? Ne moze naravno samo kad nje nema a dubl je pobedio jer ona nije igrala i nije imala sansu da se za vreme meca kocoperi u stilu: "Gledajte me sto sam lepa" - retko ona misli na igru, u mozgu su jopj neke druge stvari.

Misha Jovanovic

pre 13 godina

Kakav mec, pred kraj drugog seta nisamogao ni da predpostavim da ce Aleksandra da eksplodira ovako. Pa ovo je ludilo, devojcica je odigrala u stilu velikih sampionki dubla. Ovo je bilo predivno vece uz TV, nemam rcci da opisem svoje odusevljenje igrom i Jelene i Aleksandre. Aleksandri cestitam od srca i nadam se da cemo je gledati i na vrhunskim turnirima u narednim godinama. Ima srce, brzo razmislja, nema respekta, SVAKA CAST!!!

Wllaxy

pre 13 godina

Bravo carice - najbolje ste!

Cestitke Aleksandri na igri jer je igrala kao da ima stotine ovakvih meceva u nogama i deset godina iskustva!!!

Cestitke Jeleni koja je stoicki izdrzala preko 6 sati na terenu i u nizu donela da poena Srbiji i pokazala koliko srce ima mada je dobila zestoku konkurenciju za najvece srce u timu!!!

Cestitke dublu na srcanosti jer smo svi videli da smo konacno dobili dubl koji je ne buducnost vec je sadasnjost i koji je spreman za velike domete!!!

Cestitke Ani na juce osvojenom poenu i velikom doprinosu konacnom uspehu!!!

Cestitke i Bojani na bespostednoj borbi jer je i pored poraza pokazala da se bori do samog kraja!!!

Cestitke svima koji su u Bratislavi i pored malih ekrana bodrili tim!!!

Na kraju bih dezurne pljuvace (a oni ce se vec sami prepoznati) koji su prosli put nakon meca sa Kanadom pljuvali malu Aleksandru i nazivali je netalentovanom (a ne da nisu bili u pravu nego su pokazali da nemaju veze sa sportom a ne poznaju ni rec domoljublje) da u ovom trenutku slavlja zaobidju ovu temu i ne ostavljaju svoje postove jer bi time samo jos jednom pokazali kakvi su u stvari. Hvala!!!

aa

pre 13 godina

\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/

Gerov Boban

pre 13 godina

Toooooooooooooooooo, bravo devojke!!!!
Svaka cast za srce ostavljeno u Bratislavi, a ja jadan nisam smeo da gledam - ocigledno nemam takvo srce... ukljucio sam se ponekad na momente! CEKAM REPRIZU!
Toooooooooooooooooo, bravo devojke!!!!

SLAĐA

pre 13 godina

SVAKA CAST NASIM DJEVOJKAMA STARNO SU NADMASILE SVE MOGUCNOSTI SAMO RIJECI HVALE I SVIM SRCEM SMO UZ NJIH TJ UZ NASE TENISERE SVI MI IZ REPBLIKE SRPSKE I BRCKO DISTRIKTA

Wllaxy

pre 13 godina

Pa ne vidim da je Krunic uopste napredovala nesta u igri. A na WTA listi vec inace ne moze da se mrdne sa 300 mesta a i nije bas toliko mlada. Eh kad se setim sta su neke teniserke u njenim godinama postigle. Morala je Bojana da igra dubl, ipak je za klasu bolja igracica iako je u ocajnoj formi
(napredak Krunicke, 17. april 2011 19:11)

Nemas ti pojma u zivotu!!!

Anja

pre 13 godina

TAAKO JEEEEEEEEEE!SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO DEVOJKE! Aleksandra : srcanost, borbenost i SRCE KAO KUCA! Bravo devojcice! Bravo i za ostale!Jelena 6 sati na terenu!ejjjjjj!!!! :))))

Pop

pre 13 godina

1) Čestitke devojkama!
2) Mala Krunićka ne da je zmaj, nego... nemam reči.
3) Naš selektor je kao čamdžija iz one zagonetke o prebacivanju vuka i ovce preko reke. E, tako je, izgleda, i on morao da organizuje kad će koja naša teniserka da igra a da ona druga ne bude na istoj strani reke.

Mica

pre 13 godina

Devojke, svaka cast!!!
A komentar koji se odnosi na njihovo pozrtvovanje-tj. nedovoljno zalaganje na terenu je (sto je neko nekada rekao): "Srbijo, da te nema, trebalo bi te izmisliti."

Bokanegro

pre 13 godina

Ja kad lezim 6 sati umorim se,a Jelena igra za reprezentaciju i jos pobedi....Svaka cast svim nasim igracicama!!!Sledece godine ako bog da, da svi budete zdrave i slozne i da napadnemo salataru!!!!


PS-Ova mala Aleksandra je cudo od coveka,tako mala a takvo SRCE ima!!!A toliko mi je bilo tuzno kad je pala vec u prvom gemu i onako se posekla!!!
Srbija breee!!!

mali Pera

pre 13 godina

Zenske svaka cast(posebno za dubl, Jeleninu pobedu i Anin oen protiv Hantuhove). Neko je rekao da je Jelena igrala prvi mec u subotu mozda bilo 3:1 za nas pre dubla. Mislio sam da je to trenerova taktika...kad ono, Bojana izgubla prvi mec, Ana vratila na 1:1, Ana predala sledeci mec i onda Jelena u istom danu odigrala dva fantasticna meca, mi idemo dalje. Isto tako cestitam Aleksandri jer je srcem igrala vise od ocekivanja.

Devojke svaka cast. Tako se igra za svoju zemlju.

mukica

pre 13 godina

Jelenino iskustvo i Aleksandrina borbenost to je savrsen spoj.BRAVO DEVOJKE ali veliku pozdrav za Aleksandru koja je brilijantno igrala u 2 i 3 setu.Svaka cas AKI !!!!!!!

profesorBaltazar

pre 13 godina

"Ma kako vas nije sramota da spominjete umor Jelene. A sta kaze Hantuhova koja je i juce igrala mec? Razlika je u tome sto ce Slovakinje igrati i na jednoj nozi za svoju zemlju, sto zaista imaju vece srce i mentalnu snagu i zato ce i pobediti. A mi smo ruku na srce zaista luzerska ekipa godinama."

Gde je sad tip sto jr napisao ovo?

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo devojke, bravo Srbija!!! Kakav fantastican mec, ustvari i jucerasnji i danasnji dan su fantasticni za nase igracice. Odusevljen sam rezultatom a posebno atmosferom koja vlada medju devojkama. Ostvarili smo veliki uspeh, i verujem da smo svi svesni da ce u buducnosti nase teniserke da dominiraju svetom. Nadam se da ce se i Ana sto pre oporaviti. Devojke, jos jednom cestitke, volimo vas.

http://www.worldofbasketball.org

Bravo Jeco,bravo Alex

pre 13 godina

Aleksandra je zaista odlicno odigrala.ali pohvale zaista zasluzuje i Jelena!odlicno su odigrale!SVAKA IM CAST!tako se igra za svoju zemlju.Idemo u nove pobede!S-R-B-I-J-A

bravo devojke naše

pre 13 godina

Pa ne vidim da je Krunic uopste napredovala nesta u igri. A na WTA listi vec inace ne moze da se mrdne sa 300 mesta a i nije bas toliko mlada. Eh kad se setim sta su neke teniserke u njenim godinama postigle. Morala je Bojana da igra dubl, ipak je za klasu bolja igracica iako je u ocajnoj formi
(napredak Krunicke, 17. april 2011 19:11)


Šta je ovo
Ma kako vas nije sramota da spominjete umor Jelene. A sta kaze Hantuhova koja je i juce igrala mec? Razlika je u tome sto ce Slovakinje igrati i na jednoj nozi za svoju zemlju, sto zaista imaju vece srce i mentalnu snagu i zato ce i pobediti. A mi smo ruku na srce zaista luzerska ekipa godinama
(luzer, 17. april 2011 19:06)

I šta sad, očekujem da se javite ponovo sa novim mudrim i stručnim komentarima. Verujem da će i ostali poznati i tradicionalni hejteri da skupe hrabrost i da se pojave.

Mala Krunićeva me je kupila za sva vremena, ovo je najneverovatniji teniski meč koji sam gledao. Jelena, kapa dole, ti si UVEK davala srce za reprezentaciju i ogromna većina nas zna to da ceni.

Ovo je bilo SRCE NA TEREN, svi su vas već otpisali od trenera, komentartora do poslednjeg navijača. Samo ste vas dve verovale u pobedu i zato ste heroji. Večerašnji meč je najbolja ilustracija izreke da KO U ČUDA VERUJE TAJ ČUDA I STVARA. Sa 1-5 i tri meč lopte za protivnice do veličanstvene pobede.

Dusan

pre 13 godina

Aleksandraaaaa, UDAJ SE ZA MENE!? :D
Svaka cast svima, al ALEKSANDRI pogotovu! Presimpaticna devojka koja kao cigra igra po terenu, i ako je mala ima srce kao LAV! Da je visa ne bi bila toooliko slatka! :DD

Dusan

pre 13 godina

Aleksandraaaaa, UDAJ SE ZA MENE!? :D
Svaka cast svima, al ALEKSANDRI pogotovu! Presimpaticna devojka koja kao cigra igra po terenu, i ako je mala ima srce kao LAV! Da je visa ne bi bila toooliko slatka! :DD

Bla...

pre 13 godina

Ako nije Ana onda je Aleksandra samo neka nije Jelena. Stvarno vas ne razumem! Navijam za Srbiju, a sve one upravo i igraju za tu nasu Srbiju. Kako neko moze da uzdize jednu, a trud druge da ignorise? One su igrale dubl. I uspeh i poraz se dele. Samo, da Jelena nije dobila svoj singl ovaj dubl bi bio bezvredan. Hajde jednom da navijamo za nase, za ono kakvi su, kako igraju, a ne prema licnim afinitetima koji se, nazalost, samo odnose na fizicki izgled i kako se isti nekom svidja ili ne!
Bravo devojke!!!

Boza Bogdanovic

pre 13 godina

Jos pre tri sata sam znao da cemo pobditi, cim sam cuo vest Radio Mileve. Gladan i zedan Toma je porucio predsedniku Slovacke da ce Srbija okupirati Slovacku, kada on dodje na vlast. Proglasice ih Severnom Srpskom Socijalistickom Republikom. Njihovom predsedniku se digla kosa na glavi od one dve reci. Em, srpska, em socijalisticka, pa je sazvao hitnu sednicu Vlade, na kojoj su doneli odluku da mec izgube.
Boza Bogdanovic, Bor

Ja37

pre 13 godina

Sad lepo svi da se izvinete selektoru i da se ne mesate u njegov posao,bolest btw ne prolazi za jedan dan,ali ako imas virus bolje je da lezis da se organizam regenerise,Jelena je danas izasla tek u 14 casova,prakticno se odmarala ceo petak i subotu i danas vise od pola dana,da joj je znacilo jeste jer je izdrzala preko 6 sati na terenu a Hantuhova je vrisnula,zato sto je juce igrala iscrpljujuci mec sa Anom,DEvojka kapa dole imate srce a to je najvaznije,sledece godine cemo vas da cekamo sa peharom :D )

zaka

pre 13 godina

Svaka čas.Čestitke od srca za sve devojke.Ovo se zove borba.Treba je svima čestitati,i ne pljuvati Anu.I ona je donela tu jednu pobedu.Nije lepo ,jer sve one vole da igraju za svolju zemlju,a ne kako ovde pojedini pišu.Ovo je stvarno veliki uspeh,i na koji način,prosto da ne poveruješ.To je isto,kako kad je Kim pobedila Anu.Sve je to deo sporta,zato je i lepo gledati ga.Srećno devojke u svetskoj grupi.

Jolović Zoran

pre 13 godina

Naše teniserke još jednom su osvetlale obraz Srbije .Svojom željom , borbenošću , ljubavlju prema Srbiji , a iznad svega znanjem , marljivošću , upornošću i kolegijalnim duhom ( sve teniserke su dale nemerljiv doprinos zajedničkom uspehu )... postigle su veliki uspeh i veoma usrećili naciju ! Smatram da se njihov doprinos afirmaciji srpskog sporta i Srbije ne može meriti novcem ! Mislim da je dužnost Ministra sporta , da sem protokolarnih stvari , pokrene inicijativu i istu realizuje , da se teniseri i teserke odlikuju prigodnim medaljama ,za sve ono što su dali ( a još više će dati ) srpskom sportu i narodu ! Zar zaista nismo sposobni da pravim vrednostima damo i pravi značaj !

sima

pre 13 godina

Bravo, bravo,BRAVO!!!
Ja nisam mogao vise da sedim..a kako je Jelena ovo odradila..je ma novakovski, nadalovski..ZAJEDNO! Svaka cast, i moj poklon do zemlje i onom maleckom CUDU brutalnom, bez straha..bez respekta!
Devojke SVE, hvala vam sto ste nas ponovo uvele tamo gde nam po kvalitetu i jeste mesto! Neprocenjivo!!!!

Pozdrav, I ZIVELE one nama!

p.s. a ovi KOMENTATORI ispod, kako se sada osecate?
posebno se pitam sta ce @ja prokomentarisati!

Darko

pre 13 godina

Auuu ako necega ima u zenskom tenisu onda je to drama..Kakav preokret svaka im je cast pogotovo mi je drago da smo se konacno osvetili Slovacima.Vranesova taktika je ipak urodila plodom odmorna Jankoviceva je tako lakse odigrala ova dva meca u nizu.

Neutron

pre 13 godina

KAKVA EPSKA POBEDA!! OVO NE MOZE DA SE PISE SEM VELIKIM SLOVIMA!! kAKVA POBEDA! KAKVO JUNACKO SRPSKO SRCE!! hVALA I CESTITKE SVIMA PODJEDNAKO: KRUNICKOJ, JELENI, ANI, BOJANI, A I VRANJESU!!! KAKAV JE OVO PODVIG IZ NAUCNO FANTASTICNIH ROMANA BIO!! AKO ISTA ZASLUZUJE PROSLAVU NA TERAZIJAMA, TO JE OVO!! BRAVO, BRAVO, BRAVO DEVOJKE!! KAKVO SRCE!!!!!!!

Senka

pre 13 godina

Kao prvo cestitke svim nasim devojkama, svaka od njih je dala maksimum. Ako nekog treba da izdvojim to je mala Kruniceva, samo nastavi tako dete, imas herca, bice od tebe dobra teniserka, odn. jos bolja, samo jos treninga i meceva.
A sad senka koja pada na celu pobedu - bespotrebna povreda Ane Ivanovic, usled blago receno nerazumljive taktike Vranesa. U subotu nije igrala Jelena, rekli su da ima virus, danas je igrala 6 gemova, 6 sati, uopste nije izgledala bolesno. Da je stavio prvi dan umesto Jovanovski ( devojka je dala svoj maksimum, ali nije mogla bolje ), bilo bi 2 : 0, posle je mogao da menja i kombinuje, a ne ovako. Sad se grli i valjaj po sljaci zbog pobede, dok se Ana grci u bolovima i rizikuje da propusti sezonu sljake, zbog obnovljene povrede trbusnjih misica. Ko te stavi za selektora, svaka mu cast.
I ovo nije : posle bitke je lako biti general, pislai su to ljudi i juce i mislili da je trik i da ce JJ igrati prvi mec

@leksandar

pre 13 godina

Sada bih zamolio ove dezurne pljuvace da UPUTE JAVNO IZVINJENJE za sve nebuloze koje su napisali u toku meca . U SRBIJI se kaze PRED ZORU SE MRZNE sto se jos jednom potvrdilo pustite cure da igraju, trenere da rade svoj posao , a ne da VAMA polazu racune. Pljuvaci bre isti ste kao neke tracare i treba vas ignorisati uvek . Bravo za nase curice !!! SRECNO !!!

Ženevljanin

pre 13 godina

UBIĆU SE! Još pre no što su Slovakinje povele sa 5:1 spiker je objavio da se pelazi na RTS2... koji ja ne mogu da vidim na netu... a nije mi ni bilo žao jer sam bio ubeđen da sigurno gubimo...
Zaista devojke zaslužuju sve čestitke: i odlična "klinka" Krunić i umorna Janković i ponovo povređena Ivanović - zajednički uspeh, fenomenalan!

TimCahiLL

pre 13 godina

Svaka cast obema na ovoj vrhunskoj drami,sa srecnim krajem. :) Jankoviceva,kao po obicaju,na visini zadatka,a sto se tice Kruniceve,za nju mogu samo reci,ni manjeg coveculjka u svetu tenisa,ni veceg srca.Taj maleni plavi coveculjak je bio sjajan reziser preokreta u trenutku kada smo bili na ivici provalije,tako da,ovaj put Oskar za najbolju reziju ide upravo njoj. :) Jos jednom,svaka cast obema.

Mihajlo

pre 13 godina

Evo za patriote link,da se uvere da je i Ani stalo da igra za svoju reprezentaciju!Bravo devijke,a Ani zelim brz oporavak!Pozdrav http://www.sportske.net/vest/tenis/ana-zelela-da-igra-dalje-lekari-se-nisu-slozili-40994.html

Dylan Dog

pre 13 godina

Zaista herojska pobeda! Bravo Aleksandra, bravo Jelena!!!

Mala Krunićeva ponovo pokazuje da ima glavu i srce šampiona. Svaka čast. Moj dubok naklon!
Jeleni čestitke na istrajnosti u igri nakon teškog singla. Nije briljirala kako ume, ali je odigrala sasvim dobro obzirom na okolnosti.

Šteta je što je Anu povreda omela da bude kraj terena i bodri svoje koleginice iz reprezentacije i - da sa njima podeli radost nakon ove stvarno herojske pobede.

Ogroman značaj ove pobede je ne samo zbog samog rezultata, već zbog načina na koji je ostvarena. Ovako se samopouzdanje podiže do neslućenih granica. Inače, ovaj dubl meč je pravi primer kompleksnosti i težine tenisa kao sporta. Nikada nije gotovo, ništa nije završeno dok se ne odigra poslednji poen. Oni koji imaju izraženi šampionski karakter se bore do kraja i uvek veruju u svoju pobedu.

Još jednom BRAVO za Fed kup reprezentaciju Srbije!

Pera

pre 13 godina

Dig'o sam ruke od gledanja pred sredinu 2. seta, a ono odjednom sa mec lopte ( za Slovakinje ) nasi dobijaju set. Neverovatno. Svaka im cast. Ali ona mala je zvercica.

Floro Flores

pre 13 godina

gostujes Slovackoj i 2 puta pobedis Hantuhovu(prvu igracicu),a izgubis mec.. Znate sta je gore od toga? Da su greskom otisli u Cesku,pa izgubili ne dolaskom na mec... Vranjes,legendo

Mozzart

pre 13 godina

Ljudi, imamo javni servis, poznatiji kao RTS za Ginisa!!! U vestima, komentator kaze: - Evo, trenutni rezultat je 1:1, ne, 2:1 za Slovacku! Znaci, izgubili smo!!!
Ili sam ja lud, ili su se oni toliko uziveli u ulogu da nam menjaju stvarnost!!! To je bilo u 18,45 minuta! Tad je rezultat bio 1:0 za Slovacku! I posle placajte pretplatu...

napredak Krunicke

pre 13 godina

Pa ne vidim da je Krunic uopste napredovala nesta u igri. A na WTA listi vec inace ne moze da se mrdne sa 300 mesta a i nije bas toliko mlada. Eh kad se setim sta su neke teniserke u njenim godinama postigle. Morala je Bojana da igra dubl, ipak je za klasu bolja igracica iako je u ocajnoj formi

Dr.mr.prof.dipl.ing.

pre 13 godina

Hahahah... Na RTS-u javili u 18,45 da smo izgubili sa 2:1, iako je tada bilo 1:0 za Slovakinje! I, sto je najjace, pustili snimak kako se Slovakinje raduju, a snimak bio od prosle godine! A komentator kaze: Evo, izgubili smo 2:1... Hahaha, to me podseca kad je Severna Koreja izgubila od Portugala 7:0, na SP, a njihov 'javni servis' javio da je Koreja 'herojskom borbom' pobedila 1:0... RTS - ZIVITE BOLJE! Hahaha...

boki

pre 13 godina

Prvo sam rekao, kada su gubile 6-2 5-1, neeeeeeeeeeeeee.......zasto igra Aleksandra.......ali sada, sta god da urade svaka im cast. Napred Srpkinje! P.S. Jbt al su ove Slovakinje dooobreeee.......

Kruniceva je prvi reket

pre 13 godina

Ako smem da kazem svoje misljenje, mislim da Fed Kup takmicenje nije toliko znacajno kao Dejvis Kup... i nase dve najvece zvezde boli uvo da igraju za malo para (jedna kasni 1 dan, druga predaje). Treba da igraju mladje.

Svaka cast Aleksandri Krunic, lepo je sto ima sportsku drskost, motivise se. Ne volim bezvoljan i uplasen pogled pojedinih teniserki, npr. Jovanovski. Nemojte mi zameriti.

gradjanka

pre 13 godina

svaka čast za preokret u drugom setu.
od 5:1 do pobede.
počinje treći a naše ko da su tek počele da igraju.
40:0 u prvom gemu.
to se zove motiv!!!

Vranes, objasnjenje ?!

pre 13 godina

Kako god da se zavrsi, a sudeci po rezultatu u ovom trenutku, nece dobro po nas, Vranes duguje obrazlozenje i odgovor na pitanje : Zasto prvog dana nije stavio JJ, kakva je to bolest koja prodje za 24 sata ? Ana je igrala pod pritiskom, morala je da dobije mec i mozda se zato i povredila. Taman je devojci krenulo... i povreda, jer je zapinjala vise nego sto je morala. Sad iscrpljena JJ igra dubl. Cime je Vranes zasluzio da bude na celu FC reprezentacije ? Zbog njega se nerviram celog dana, evo proslo 19, jos se igra, samo cudo nad cudima moze da spase Srbiju.

milan

pre 13 godina

Ana i Jelena igraju dobar tenis i nije njihova losa forma nego njihova psiha je ta koja im pravi probleme i zato umesto trenera menjati trebaju psihologa da angazuju.

doktor

pre 13 godina

Ovaj smesni deckic treba da izadje i javno kaze ko je odgovoran sto JJ nije igrala prvi dan,jer bi pobeda vec sada bila u dzepu! Dokle vise da neznalice u svim sferama drustva da sede na mestima za koja nisu kompetentni?

luzer

pre 13 godina

Ma kako vas nije sramota da spominjete umor Jelene. A sta kaze Hantuhova koja je i juce igrala mec? Razlika je u tome sto ce Slovakinje igrati i na jednoj nozi za svoju zemlju, sto zaista imaju vece srce i mentalnu snagu i zato ce i pobediti. A mi smo ruku na srce zaista luzerska ekipa godinama

nije mi ni do cega

pre 13 godina

Komentatori su zaista zalosni. Nema vise nekadasnjih temperamentnih komentatori, a nema ni sportskih rezultata kao nekad, bar sto se tice reprezentacija. Smeju se, malodusno komentarisu, nece da se uzbudjuju ljudi. A ovo je bukvalno pitanje zivota i smrti za nas tenis jer ako sad ispadnemo verovatno niko od nas nece docekati da osvojimo ovaj kup. Mozda nasa deca

Dr.mr.prof.dipl.ing.

pre 13 godina

Hahahah... Na RTS-u javili u 18,45 da smo izgubili sa 2:1, iako je tada bilo 1:0 za Slovakinje! I, sto je najjace, pustili snimak kako se Slovakinje raduju, a snimak bio od prosle godine! A komentator kaze: Evo, izgubili smo 2:1... Hahaha, to me podseca kad je Severna Koreja izgubila od Portugala 7:0, na SP, a njihov 'javni servis' javio da je Koreja 'herojskom borbom' pobedila 1:0... RTS - ZIVITE BOLJE! Hahaha...

Djoksa

pre 13 godina

Najvece cestitke za ovu pobedu upucujem Ani Ivanovic koja je bila i najveci heroj ove pobede.
Igrala je juce pod povredom i donela dragocen bod nasoj reprezentaciji.
I danas se borila do poslednjeg trenutka rizikujuci svoju individualnu karijeru.
Jos jednom sve cestitke najvecem patrioti i borcu u nasem timu Ani Ivanovic.
Tako se bori za svoju drzavu, a ne kao neki tamo.
Bravo Ana jos jednom!

gradjanka

pre 13 godina

svaka čast za preokret u drugom setu.
od 5:1 do pobede.
počinje treći a naše ko da su tek počele da igraju.
40:0 u prvom gemu.
to se zove motiv!!!

crni

pre 13 godina

Aleksanda ima SAMO 18 godina i vratila je našu reprezentaciju u elitu. U Novom Sadu je gotovo potpuno sama dobila dubl (Jovanovskoj svaka čast za singlove), a ovde je bukvalno naterala Jelenu da veruje da mogu dobiti. Jelena je pogrešila što nije pogledala bar snimak meča u Novom Sadu pošto bi meč bio rešen u dva seta. Ova mala je GENIJE, a i posle meča u Novom Sadu je više puta rečeno da Aleksandra sportista sa motivacijom izuzetno netipičnom za naše sportiste, da nam fudbaleri imaju bar pola Aleksandrinog srca bili bi prvaci sveta u fudbalu. Još jedan primer da je gotovo kad "sudija kaže da je kraj", a ne kad to protivnik misli. Fenomenalno!!!!!!!

Mozzart

pre 13 godina

Ljudi, imamo javni servis, poznatiji kao RTS za Ginisa!!! U vestima, komentator kaze: - Evo, trenutni rezultat je 1:1, ne, 2:1 za Slovacku! Znaci, izgubili smo!!!
Ili sam ja lud, ili su se oni toliko uziveli u ulogu da nam menjaju stvarnost!!! To je bilo u 18,45 minuta! Tad je rezultat bio 1:0 za Slovacku! I posle placajte pretplatu...

znanje-imanje

pre 13 godina

Јелена Јанковић, шест сати патње играјући болесна.
Шест година успешне и крајње пожртвоване игре за репрезентацију.
Јелена Јанковић се воли.

suboticki mornar

pre 13 godina

Koji smo mi ludaci??? Kod nas nista nije normalno!!! Kad nas sa svih strana sastavi,a najvise sami sebe, pojave se neki Nole, Ana, Jelena, Aleksandra, Bojana i slicni vanzemaljci!!?? Taman mislis da ces crci od muke, a oni ti zveknu "samar"!!! J... te, ipak vredi ziveti!!!!!!!!!! Hvala Vam!!!

boki

pre 13 godina

Prvo sam rekao, kada su gubile 6-2 5-1, neeeeeeeeeeeeee.......zasto igra Aleksandra.......ali sada, sta god da urade svaka im cast. Napred Srpkinje! P.S. Jbt al su ove Slovakinje dooobreeee.......

Anja

pre 13 godina

TAAKO JEEEEEEEEEE!SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO DEVOJKE! Aleksandra : srcanost, borbenost i SRCE KAO KUCA! Bravo devojcice! Bravo i za ostale!Jelena 6 sati na terenu!ejjjjjj!!!! :))))

Bokanegro

pre 13 godina

Ja kad lezim 6 sati umorim se,a Jelena igra za reprezentaciju i jos pobedi....Svaka cast svim nasim igracicama!!!Sledece godine ako bog da, da svi budete zdrave i slozne i da napadnemo salataru!!!!


PS-Ova mala Aleksandra je cudo od coveka,tako mala a takvo SRCE ima!!!A toliko mi je bilo tuzno kad je pala vec u prvom gemu i onako se posekla!!!
Srbija breee!!!

Vranes, objasnjenje ?!

pre 13 godina

Kako god da se zavrsi, a sudeci po rezultatu u ovom trenutku, nece dobro po nas, Vranes duguje obrazlozenje i odgovor na pitanje : Zasto prvog dana nije stavio JJ, kakva je to bolest koja prodje za 24 sata ? Ana je igrala pod pritiskom, morala je da dobije mec i mozda se zato i povredila. Taman je devojci krenulo... i povreda, jer je zapinjala vise nego sto je morala. Sad iscrpljena JJ igra dubl. Cime je Vranes zasluzio da bude na celu FC reprezentacije ? Zbog njega se nerviram celog dana, evo proslo 19, jos se igra, samo cudo nad cudima moze da spase Srbiju.

dean in srbija

pre 13 godina

Lep kolektivan napor svih devojaka. Hvala Vam na pobedi!
Ajde da svaku pobedu podarimo jednoj od njih. Ova neka ide maloj Aleksandrici za junačko srce koji je pokazala kao možda najneiskusnija u ovo meču.
(Našoj Ani brz oporavak)

Slobodan

pre 13 godina

Svaka čast devojeke, ja ću po starini Jelena, Ana, Bojana i Aleksandra.
Jelena i Aleksandra bi češće na turnirima trebale da ibraju dubl da se pripreme za Olimpijadu 2012 u Londonu, mislim da bi imale šanse za medalju.

dulle

pre 13 godina

Ja sam veliki fan JJ ali ljudi, nemojte razapinjati Anu, da nije bilo nje ne bismo ni gledali ovaj dubl... devojka je u suzama napustila teren. sve četiri su zaslužne za uspeh, da nije bilo Boke protiv Kanade, ne bi bilo meča u Bratislavi.
Bravo devojke!!!

ja

pre 13 godina

@sima
Zasto te toliko zanima sta cu ja prokomentarisati?
Mogu samo da cestitam svim devojkama.
Pobedu u dublu je iznela mala Krunicka kao i u prethodnom mecu u Novom Sadu. Bez Anine pobede nad Hantukovom ne bi ni bili u bilo kakvoj situaciji da se borimo za pobedu, vec bi ovaj mec bio zavrsen sa 5:0 za slovakinje.
Cestitke i Jeleni na borbenosti i trudu.
Ja samo isticem da je Jelena po kvalitetu tenisa koji igra nasa treca teniserka, iza Ane i Bojane.
Ne znam sta je tu sporno. Ako kazem da je Jelena nasa treca teniserka to ne znaci da je mrzim. Samo sam realan i svestan njenih kvaliteta.
Biti i medju prvih 100 ili 200 teniserki na svetu je veliki uspeh i za svaku pohvalu, jer nije lako biti medju 200 najboljih u bilo cemu na ovom svetu na kome zivi 6 milijardi ljudi.
Jedino sto ja stalno isticem je cinjenica da Srbija trenutno ima dve jos kvalitetnije i bolje teniserke od JJ, a to su Ana i Bojana.
To je ne samo moje misljenje nego i misljenje mnogih ljudi kako u ovoj zemlji tako i u celom teniskom svetu.
Pogledaj prostu cinjenicu. Ana je juce bez problema pobedila Hantukovu sa 6:2 6:4. Jelena je tu istu Hantukovu jedva dobila u 3 seta.
Ana je danas od Cibulkove izgubila tesno prvi set sa 6:4, a Bojana protiv te iste Cibulkove juce u jednom trenutku imala 8:2 u gemovima.
Prosto razmisli kako bi se Hantukova provela protiv takve iste Bojane.
Bez obzira sto je Bojana izgubila svoj mec u singlu, ona je mozda u ovom mecu pokazala i najbolji tenis od svih teniserki.
Njem problem je so je jos uvek mlada i neiskusna, ali devojka igra atomski tenis sa kojim se bez problema osvajaju i gren slem titule. Potrebno je samo da stekne iskustvo i kontnuitet u svojoj igri i da stekne neophodno samopouzdanje.

Ne zivimo u vreme diktature ili monarhije kada je svako ko bi rekao "Dole kralj" automatski isao u zatvor.
Valjda imam pravo da iznesem svoje misljenje?

Cestitke i Jeleni na danasnjim pobedama.
To sto joj cestitam ne znaci da mislim da je igrala kvalitetan i dobar tenis. Ne znaci ni da mislim da je bila danas bolja od Hantukove.
Medjutim u tenisu ne pobedjuje uvek bolji, ali drago mi je sto je Srbija danas pobedila, jer je Srbija vec dosta meceva izgubila u mecevima u kojima smo mi bili bolji.
Red je bio da jednom pobedimo i u mecu u kojem smo bili slabiji.
Toliko od mene.

Bla...

pre 13 godina

Ako nije Ana onda je Aleksandra samo neka nije Jelena. Stvarno vas ne razumem! Navijam za Srbiju, a sve one upravo i igraju za tu nasu Srbiju. Kako neko moze da uzdize jednu, a trud druge da ignorise? One su igrale dubl. I uspeh i poraz se dele. Samo, da Jelena nije dobila svoj singl ovaj dubl bi bio bezvredan. Hajde jednom da navijamo za nase, za ono kakvi su, kako igraju, a ne prema licnim afinitetima koji se, nazalost, samo odnose na fizicki izgled i kako se isti nekom svidja ili ne!
Bravo devojke!!!

Sinisa

pre 13 godina

A ja, blesan, ugasio kompjuter pri rezultatu od 5:1 u drugom setu. Samo sto nisam pao sa stolice kada sam dva sata kasnije video rezultat na b92!
Bravoooooooo devojke!

Dylan Dog

pre 13 godina

Zaista herojska pobeda! Bravo Aleksandra, bravo Jelena!!!

Mala Krunićeva ponovo pokazuje da ima glavu i srce šampiona. Svaka čast. Moj dubok naklon!
Jeleni čestitke na istrajnosti u igri nakon teškog singla. Nije briljirala kako ume, ali je odigrala sasvim dobro obzirom na okolnosti.

Šteta je što je Anu povreda omela da bude kraj terena i bodri svoje koleginice iz reprezentacije i - da sa njima podeli radost nakon ove stvarno herojske pobede.

Ogroman značaj ove pobede je ne samo zbog samog rezultata, već zbog načina na koji je ostvarena. Ovako se samopouzdanje podiže do neslućenih granica. Inače, ovaj dubl meč je pravi primer kompleksnosti i težine tenisa kao sporta. Nikada nije gotovo, ništa nije završeno dok se ne odigra poslednji poen. Oni koji imaju izraženi šampionski karakter se bore do kraja i uvek veruju u svoju pobedu.

Još jednom BRAVO za Fed kup reprezentaciju Srbije!

doktor

pre 13 godina

Ovaj smesni deckic treba da izadje i javno kaze ko je odgovoran sto JJ nije igrala prvi dan,jer bi pobeda vec sada bila u dzepu! Dokle vise da neznalice u svim sferama drustva da sede na mestima za koja nisu kompetentni?

sima

pre 13 godina

Bravo, bravo,BRAVO!!!
Ja nisam mogao vise da sedim..a kako je Jelena ovo odradila..je ma novakovski, nadalovski..ZAJEDNO! Svaka cast, i moj poklon do zemlje i onom maleckom CUDU brutalnom, bez straha..bez respekta!
Devojke SVE, hvala vam sto ste nas ponovo uvele tamo gde nam po kvalitetu i jeste mesto! Neprocenjivo!!!!

Pozdrav, I ZIVELE one nama!

p.s. a ovi KOMENTATORI ispod, kako se sada osecate?
posebno se pitam sta ce @ja prokomentarisati!

Pop

pre 13 godina

1) Čestitke devojkama!
2) Mala Krunićka ne da je zmaj, nego... nemam reči.
3) Naš selektor je kao čamdžija iz one zagonetke o prebacivanju vuka i ovce preko reke. E, tako je, izgleda, i on morao da organizuje kad će koja naša teniserka da igra a da ona druga ne bude na istoj strani reke.

branko

pre 13 godina

Кад се средим можда ћу моћи да напишем коментар а сада само једно: Ово је победа ЕНЕРГИЈЕ, ЕНЕРГИЈА ЈЕ ЧУДО А МАЛА КРУНИЋЕВА НЕВЕРОВАТАН ГЕНЕРЕТОР ЕНЕРГИЈЕ. Браво, браво браво!

Mima

pre 13 godina

Nemam reci jedva sam i odgledala. Malo je reci svaka cast!

Nemojte samo sada o Ani, Jeleni, ovoj onoj. Sve su zasluzne, Aleksandrica je bila genije, samo ni ona ne bi videla dubl da nisu Jelena i Ana dobile po mec prethodno. Znam da to znate, ali da podsetim. Veliko bravo svima.

Rezultat je na kraju ipak timski i taj timski duh uvek pomaze ekipi, pa zasto da se mi prepucavamo i delimo kada nase devojke igraju zajedno.

Smilica prava

pre 13 godina

Svaka cast devojke!!!!
Svaka je na svoj nacin dala doprinos!
nadam se da vise nikada pljuvaci nece imati obraza da pljuju JElenu,6h na terenu!!!!
Zao mi sto se Ana povredila,i nije mogla da prisustvuje slavlju na parketu.Ali Ana je donela bod.Brz oporavak i nastavak s dobrim partijama!

BoJJAna dala je sve od sebe,za malo nije pobedila.Ali nemerljiv je njen doprinos pobedi u N.Sadu.

А что тебе сказат уважаемая АЛЕКСАНДРА СОЛЬНИШКО - МОЛОДЕЦ!!!!

Како мало девојче а СРЦЕ ОГРОМНО!
Хвала Вам свима за НЕОПИСИВУ РАДОСТ!!!!!

Misha Jovanovic

pre 13 godina

Kakav mec, pred kraj drugog seta nisamogao ni da predpostavim da ce Aleksandra da eksplodira ovako. Pa ovo je ludilo, devojcica je odigrala u stilu velikih sampionki dubla. Ovo je bilo predivno vece uz TV, nemam rcci da opisem svoje odusevljenje igrom i Jelene i Aleksandre. Aleksandri cestitam od srca i nadam se da cemo je gledati i na vrhunskim turnirima u narednim godinama. Ima srce, brzo razmislja, nema respekta, SVAKA CAST!!!

још не могу да верујем...

pre 13 godina

Све честитке Јелени за 6 сати проведених на терену, Ани за поен против Хантухове, Бојани за поене против Канаде (без њих не бисмо ни били овде) и малој Александри ЛАВЉЕ СРЦЕ Крунић. Ани желим брз опоравак, а целом тиму много успеха у Светској групи.

@leksandar

pre 13 godina

Sada bih zamolio ove dezurne pljuvace da UPUTE JAVNO IZVINJENJE za sve nebuloze koje su napisali u toku meca . U SRBIJI se kaze PRED ZORU SE MRZNE sto se jos jednom potvrdilo pustite cure da igraju, trenere da rade svoj posao , a ne da VAMA polazu racune. Pljuvaci bre isti ste kao neke tracare i treba vas ignorisati uvek . Bravo za nase curice !!! SRECNO !!!

άρχων Τριβαλλούς

pre 13 godina

''Ако Јелена каже да не може овај пут да игра за репрезентацију, онда не може.
Исто важи и за Ану.
Исто важи и за било којег нашег спортисту.
Сви ви који заборављате Јеленину патњу на терену у Словачкој у мечу против Цибулкове, сви ви који заборављате Анине сузе када се због ње на Ролан Гаросу завијорила српска застава, следећи пут немојте да гледате њихове мечеве у дресу Србије.
Ви то и не заслужујете.
(архонт Трибала, 26. januar 2011 17:02)''

Ово мишљење, на вест о томе да Јелена и Ана неће из оправданих разлога играти против Канаде, оцењено је као негативно 825 пута.
Надам се да су имали ''паметнија'' посла од гледања меча у Братислави.

nada

pre 13 godina

ALEKSANDRA KRUNIC JE NOVI TURBO-MOTOR ZA SRPSKU REPREZENTACIJU! Ranije je to, po mom misljenju, bila Jelena. Za jucerasnji dubl NAJBBOLJA MOGUCA KOMBINACIJA (a ja sam POGRESNO mislila da Bojana treba da igra). Aleksandra je IGRALA ZA OBE i time bezbroj puta pomogla Jeleni da se fokusira na mec uprkos ociglednom umoru. Na najbolji moguci nacin je ovaj PAKET POZITIVNE ENERGIJE motivisao IKUSNU teniserku, kao sto je u Novom Sadu to bilo i sa mladom Bojanom. Nadam se ce da ovaj DRAGUJ dobiti svu potrebnu pomoc pre svega od TSS. ZELIM JOJ DUGU USPESNU SPORTSKU KARIJERU, BEZ POVREDA! Jos jedanput, BRAVO ALEKSANDRA, SVKA TI CAST!

Igor Barovic

pre 13 godina

Postovani poznavoci nasih reperezentacija u ekipnim sportovima.
Svako ko se i amaterski bavio nekim od ekipnioh sportova je jasno da ako ekipa zeli da uspe i pobedi,osim kvalitete vrlo je znacajno da bude kompaktna i da zeli pobedu iznad svega.
Zato su glupa i nepotrebna poredjenje Ana je ovakava,Jelena je ovakva,ova je zasluzna,ova nije itd.Devojke su se borili u skladu sa svojim trenutnim mogucnostima i pokazale da je sve moguce.Njih dve sigurno nisu u dobrim odnosima,ali zato igraju za svoju zemlju i bore se.
Neka se svako od nas zapita ko bi se zrtvovao zbog svoje zemlje koja nista nije uradila za tebe kao u slucaju njih dve.
Prema tome hvala svima koji igraju za Srbiju i pokusavaju da pomognu i usrece nas malo.
Vama takvima koji se bavite prozivkama Ana,Jelena, igraci zvezde I partizana u reprezentacijama,moram da porucim da tracevi i ostalo,pravac,farma,veliki brat,i ostali rijalitiji.
Mogu da VAM PORUCIM STIDITE SE

TimCahiLL

pre 13 godina

Svaka cast obema na ovoj vrhunskoj drami,sa srecnim krajem. :) Jankoviceva,kao po obicaju,na visini zadatka,a sto se tice Kruniceve,za nju mogu samo reci,ni manjeg coveculjka u svetu tenisa,ni veceg srca.Taj maleni plavi coveculjak je bio sjajan reziser preokreta u trenutku kada smo bili na ivici provalije,tako da,ovaj put Oskar za najbolju reziju ide upravo njoj. :) Jos jednom,svaka cast obema.

Ja37

pre 13 godina

Sad lepo svi da se izvinete selektoru i da se ne mesate u njegov posao,bolest btw ne prolazi za jedan dan,ali ako imas virus bolje je da lezis da se organizam regenerise,Jelena je danas izasla tek u 14 casova,prakticno se odmarala ceo petak i subotu i danas vise od pola dana,da joj je znacilo jeste jer je izdrzala preko 6 sati na terenu a Hantuhova je vrisnula,zato sto je juce igrala iscrpljujuci mec sa Anom,DEvojka kapa dole imate srce a to je najvaznije,sledece godine cemo vas da cekamo sa peharom :D )

deyan

pre 13 godina

Devojke,ovako nesto se desava u nekoliko godina, retko, retko...Sve one imaju mane zbog kojih dosta gube u individualnim karijerama, a njima je zbog toga najteze. Ali, ovde su pokazale svoje najvece vrline. Molim sve ljubitelje i fanove svih nasih heroina da ne vredjaju ostale, je3r ovde su disale konacno kao jedna. Kao neko ko zeli da bude sportski novinar SPORTSKI molim sve NE VREDJAJTE NI JEDNU,SVE SU DALE MAKSIMUM. Da li mi ovoliko doprinosimo nasoj zemlji?... Zato recimo samo jedno HVALA

Neutron

pre 13 godina

KAKVA EPSKA POBEDA!! OVO NE MOZE DA SE PISE SEM VELIKIM SLOVIMA!! kAKVA POBEDA! KAKVO JUNACKO SRPSKO SRCE!! hVALA I CESTITKE SVIMA PODJEDNAKO: KRUNICKOJ, JELENI, ANI, BOJANI, A I VRANJESU!!! KAKAV JE OVO PODVIG IZ NAUCNO FANTASTICNIH ROMANA BIO!! AKO ISTA ZASLUZUJE PROSLAVU NA TERAZIJAMA, TO JE OVO!! BRAVO, BRAVO, BRAVO DEVOJKE!! KAKVO SRCE!!!!!!!

Wllaxy

pre 13 godina

Pa ne vidim da je Krunic uopste napredovala nesta u igri. A na WTA listi vec inace ne moze da se mrdne sa 300 mesta a i nije bas toliko mlada. Eh kad se setim sta su neke teniserke u njenim godinama postigle. Morala je Bojana da igra dubl, ipak je za klasu bolja igracica iako je u ocajnoj formi
(napredak Krunicke, 17. april 2011 19:11)

Nemas ti pojma u zivotu!!!

Pera

pre 13 godina

Dig'o sam ruke od gledanja pred sredinu 2. seta, a ono odjednom sa mec lopte ( za Slovakinje ) nasi dobijaju set. Neverovatno. Svaka im cast. Ali ona mala je zvercica.

milan

pre 13 godina

Ana i Jelena igraju dobar tenis i nije njihova losa forma nego njihova psiha je ta koja im pravi probleme i zato umesto trenera menjati trebaju psihologa da angazuju.

basket majstor NS

pre 13 godina

2 stvari iz ovog meča, treba da se zapamte... sve moglo bi se sažeti u "4 za 4, i, nisu se predale...". Ajmo sad redom:

Prvo - Nešto što svi zaposleni u (i oko) FED kup timu/a treba da zapamte da u poslednja 4 susreta, dubl je SVA 4 ODLUČIVAO, a mi smo igrali sa 4 RAZLIČITA para... ("4 za 4")

Drugo - nešto što SVI MI treba da zapamtimo :-) i primenimo u našim svakodnevnim životima (!!!) - 2:6 i 1:5 i 0:30, i NISU se predale!

A sve je bilo protiv njih... kakve šanse na kladionici bi imao par kome nedostaje:
ISKUSTVO - dve 27 godišnjakinje protiv para sa 18-godišnjom igračicom;
UIGRANOST - prvi put uparene protiv uhodane kombinacije;
FIZIČKE predispozicije - dve 180+cm (odlične volej) igračice protiv para sa 165cm igračicom;
"RENKING" - bolje 'uparenje' 30-e (nekad Top10) i 50-e igračice protiv 7-e i 296-e...

Nije dosta?
E, još je i koleno razbila na POČETKU meča...
...i NISU se predale!!!

Jednostavno Jeca i Aleks su se UIGRAVALE tokom 1.seta, a i kad se uigraš, ne možeš odmah pobeđivati, pa su gubile i u drugom, kada su ih protivnice podcenile, uhvatile su priključak. Raduje 3.set, tada su slovakinje trgle, zaigrale PUNOM parom, ali nisu mogle da dobiju!

Da ne budem negativno shvaćen, ovim post-om želim da podržim povremeno igranje na WTA turnirima i Ane i Jelene sa Aleksandrom! Npr. ako bi Jelena i Aleksandra igrale 4 turnira u 2011 (npr. sa 4-4 skorom) pa onda do Olimpijade još 4 (npr. 10-3 skor, dakle i jedan osvojen!), imali bi lepe šanse za borbu za medalju!!!
Pa i Federer je osvojio zlato samo u dublu!

Čestitke protivnicama na fer borbi, čestitke domaćoj publici na korektnom navijanju, a našim devojkama VELIKO HVALA za "lekciju" (nisu se predale...)

Damir

pre 13 godina

Gospodo, uči nas život da je utakmica gotova tek kad glavni sudija zaduva u pištaljku i kaže kraj.
Dotle, borba, poneka povreda (da je Ana što pre izleči), upornost, umor, sreća, srčanost, vera u pobedu i pobeda! Čestitam svim devojkama iz srpske reprezentaciju veliku pobedu koju su ostvarile nad Slovakinjama na njihovom terenu.

Posebne čestitke idu Jeleni, koja je na samom terenu provela preko 6 sati, izvojevala dragoceni bod nad Hantuhovom i omogućila igranje ovog nevrovatnog dubla, kao i Aleksandri koja je kao i u Novom Sadu pokazala ogromnu srčanost, kretala se kao loptica skočica, dovodila u rebus protivnice, i na kraju zajedno nam, posle preokreta kome se malo ko nadao, darovale pobedu koja se teško može zaboraviti.

Miko

pre 13 godina

Uhhh.Ako ovo nije podvig,onda ne znam sta je.
Svaka cast objema.I da niste dobile,posle ovakve borbe ste nasi heroji.
Nadam se da ce ovo prelomiti i da cete iduce godine ponoviti uspjeh muskog dijela ekipe.Definitivno ste to zasluzile,sve cetiri ZAJEDNO.
Steta za Anu,vidi se da samo ceka da eksplodira i opet uzme neki GS.
Pozdrav iz Podgorice.

profesorBaltazar

pre 13 godina

"Ma kako vas nije sramota da spominjete umor Jelene. A sta kaze Hantuhova koja je i juce igrala mec? Razlika je u tome sto ce Slovakinje igrati i na jednoj nozi za svoju zemlju, sto zaista imaju vece srce i mentalnu snagu i zato ce i pobediti. A mi smo ruku na srce zaista luzerska ekipa godinama."

Gde je sad tip sto jr napisao ovo?

Srce Srbije

pre 13 godina

Bravo devojke i hvala!
Kuriozitet - Kruniceva je bila finalista juniorskog Australian Opena u dublu, a Jelena Jankovic pobednik juniorskog AO u singlu!
Nezahvalnici neka pamte da se JJ borila danas za Srbiju 6 sati na terenu!

Dragan

pre 13 godina

Bravoooooooooo devojke vi ste ponos Srbije svim srcem cela SRBIJa vam se zahvaljuje za herojsku igru bravo mala KRUNICEVA bravo nasa kraljice JANKOVIC!!!!!

zaka

pre 13 godina

Svaka čas.Čestitke od srca za sve devojke.Ovo se zove borba.Treba je svima čestitati,i ne pljuvati Anu.I ona je donela tu jednu pobedu.Nije lepo ,jer sve one vole da igraju za svolju zemlju,a ne kako ovde pojedini pišu.Ovo je stvarno veliki uspeh,i na koji način,prosto da ne poveruješ.To je isto,kako kad je Kim pobedila Anu.Sve je to deo sporta,zato je i lepo gledati ga.Srećno devojke u svetskoj grupi.

terza

pre 13 godina

BRAVO!!!!!!!!!!!! svaka cast jankovicevoj i krunicevoj, zaista fantasticnom pobedom su vratile nas tim u elitu. odavno nisam gledao tako dobar i napet zenski mec. svaka cast!
ono sto me je obradovalo u komentarima je da OGROMNAA VECINA spominje uspeh celog tima, dakle uz pomenute (sjajne) jankovic i krunic i ivanovivevu i jovanovski koja je je izgubila jedini mec koji je igrala. ne racunajuci prva dva zaista nesuvisla komentara kad je nas tim ubedljivo gubio, skoro svi imaju pozitivne komenatare bez obzira za koga navijaju na wta tour-u. tri izuzetka, uz na zalost nezaobilaznog djoksu, jos stupar i lnon, koji nisu mogli a da ne "zapljunu" anu... jad i beda. pa da ana nije pobedila juce, rezultat bi bio obrnut danas, zar ne? ali u njihovim glavama to je nebitno, igrala bi jeca ili mozda cak i aleksandra i pobedile sigurno, kakav je uostalom problem dobiti hantuhovu pred njenim navijacima?! ne znam samo kako bi jeca mogla da igra 2 puta protiv hantuhove, ali dobro. bitno je da oni znaju. bolje od vranesa, ili svih nas.
jasno nam je svima da volite jelenu a anu ne (da ne kazem neku tezu rec). i jel zato treba reprezentacija da igra bez jedne od dve najboljih igracica? nisam ni mislio da treba.

Vesna

pre 13 godina

Bravooooooooooo devojke tako se igra za SRBIJU... Svaka cast Aleksandri stvarno je veliki pontecijal!!!!! Ali za Jecu sta reci, KRALJICA 6 sati je bila na terenu, jedna je Jelena Jankovic... A kad neko krene da lupa i da pljuje Jecu stvarno treba da se zapita sta mu fali u glavi, jer ona igra srcem!!!!! JELENA JANKOVIC, ALEKSANDRA KRUNIC!!!!!!!

Angel

pre 13 godina

Bravo devojke, svaka vam cast. Fantastican preokret, Aleksandra je stvarno nevoravatna. A JJ pokzala ogromno srce - 6 sati na terenu, najjaca si!

Wllaxy

pre 13 godina

Bravo carice - najbolje ste!

Cestitke Aleksandri na igri jer je igrala kao da ima stotine ovakvih meceva u nogama i deset godina iskustva!!!

Cestitke Jeleni koja je stoicki izdrzala preko 6 sati na terenu i u nizu donela da poena Srbiji i pokazala koliko srce ima mada je dobila zestoku konkurenciju za najvece srce u timu!!!

Cestitke dublu na srcanosti jer smo svi videli da smo konacno dobili dubl koji je ne buducnost vec je sadasnjost i koji je spreman za velike domete!!!

Cestitke Ani na juce osvojenom poenu i velikom doprinosu konacnom uspehu!!!

Cestitke i Bojani na bespostednoj borbi jer je i pored poraza pokazala da se bori do samog kraja!!!

Cestitke svima koji su u Bratislavi i pored malih ekrana bodrili tim!!!

Na kraju bih dezurne pljuvace (a oni ce se vec sami prepoznati) koji su prosli put nakon meca sa Kanadom pljuvali malu Aleksandru i nazivali je netalentovanom (a ne da nisu bili u pravu nego su pokazali da nemaju veze sa sportom a ne poznaju ni rec domoljublje) da u ovom trenutku slavlja zaobidju ovu temu i ne ostavljaju svoje postove jer bi time samo jos jednom pokazali kakvi su u stvari. Hvala!!!

bravo devojke naše

pre 13 godina

Pa ne vidim da je Krunic uopste napredovala nesta u igri. A na WTA listi vec inace ne moze da se mrdne sa 300 mesta a i nije bas toliko mlada. Eh kad se setim sta su neke teniserke u njenim godinama postigle. Morala je Bojana da igra dubl, ipak je za klasu bolja igracica iako je u ocajnoj formi
(napredak Krunicke, 17. april 2011 19:11)


Šta je ovo
Ma kako vas nije sramota da spominjete umor Jelene. A sta kaze Hantuhova koja je i juce igrala mec? Razlika je u tome sto ce Slovakinje igrati i na jednoj nozi za svoju zemlju, sto zaista imaju vece srce i mentalnu snagu i zato ce i pobediti. A mi smo ruku na srce zaista luzerska ekipa godinama
(luzer, 17. april 2011 19:06)

I šta sad, očekujem da se javite ponovo sa novim mudrim i stručnim komentarima. Verujem da će i ostali poznati i tradicionalni hejteri da skupe hrabrost i da se pojave.

Mala Krunićeva me je kupila za sva vremena, ovo je najneverovatniji teniski meč koji sam gledao. Jelena, kapa dole, ti si UVEK davala srce za reprezentaciju i ogromna većina nas zna to da ceni.

Ovo je bilo SRCE NA TEREN, svi su vas već otpisali od trenera, komentartora do poslednjeg navijača. Samo ste vas dve verovale u pobedu i zato ste heroji. Večerašnji meč je najbolja ilustracija izreke da KO U ČUDA VERUJE TAJ ČUDA I STVARA. Sa 1-5 i tri meč lopte za protivnice do veličanstvene pobede.

Вучко

pre 13 godina

АЛЕКСАНДРА КРУНИЋ!!! Запамтите то име!!! Александра Крунић!!! Јелена Јанковић и Ана Ивановић јесу биле прве на свету, али ова мала им је дала добру лекцију из патриотизма, тако се игра за своју земљу!!! Браво Александра, напред Србија!!!

nije mi ni do cega

pre 13 godina

Komentatori su zaista zalosni. Nema vise nekadasnjih temperamentnih komentatori, a nema ni sportskih rezultata kao nekad, bar sto se tice reprezentacija. Smeju se, malodusno komentarisu, nece da se uzbudjuju ljudi. A ovo je bukvalno pitanje zivota i smrti za nas tenis jer ako sad ispadnemo verovatno niko od nas nece docekati da osvojimo ovaj kup. Mozda nasa deca

sasa

pre 13 godina

ovde vise nema smisla nista komentarisati. devojke su sve rekle na terenu. najlepse je bilo kada se onaj pit bul cibulkova i pokupila odmah posle pobede nasih devojaka. to je bio najlepsi detalj mneca uz nase devojke koje su pokazale kako se igra za svoju zemlju. svaka cast i bojani i ani i naravno legendarnom dublu...

HM9

pre 13 godina

Svaka cast Ani, Jeleni i Aleksandri (hronoloski) koje su izborile ove 3 pobede i Bojani koja je u januaru omogucila da se ovog vikenda bore sa slovakinjama!

Željko

pre 13 godina

Nisam gledao meč od početka,baš u trenutku kad je bilo 1:0 i 5:1,tada sam prebacio da vidim koji je rez i hteo da prebacim na nešto drugo,ali,rekoh:"Ajde,još malo.".A to "malo" je potrajalo 2 i po sata! Svaka čast maloj Krunićevoj! Neko je ovde rekao da ima veće srce od fudbalske reprezentacije,ja bih rekao i veće! Naravno,svaka čast i Jankovićevoj koja je,20 minuta po ostvarenoj pobedi u singlu,odigrala i dubl od 3 sata i 17 minuta! Šteta što je Bojana izgubila,i šteta što je Ana predala,kontam da bi pobedila,a Jeca bi svojom pobedom završila sve.Nadam se da će se Ana brzo oporaviti.JOŠ JEDNOM,SVAKA ČAST I SAMO TAKO NASTAVITE!

Licanin

pre 13 godina

Ma svaka čast devojke!
Ovo je jedan od onih mečeva koje ćemo dugo pamtiti.
Kakva srčanost, kakva koncentracija u odlučujućim momentima.
Ovom pobedom ste mi zalečili sve sportske rane od ovog vikenda:-Dalje samo pametno i SLOŽNO, mislim da Jelena, Ana, Bojana i Aleksandra mogu ponoviti uspeh Novaka, Viktora, Janka i Nenada.
Napred Srbija!!!

Dusan

pre 13 godina

Aleksandraaaaa, UDAJ SE ZA MENE!? :D
Svaka cast svima, al ALEKSANDRI pogotovu! Presimpaticna devojka koja kao cigra igra po terenu, i ako je mala ima srce kao LAV! Da je visa ne bi bila toooliko slatka! :DD

mali Pera

pre 13 godina

Zenske svaka cast(posebno za dubl, Jeleninu pobedu i Anin oen protiv Hantuhove). Neko je rekao da je Jelena igrala prvi mec u subotu mozda bilo 3:1 za nas pre dubla. Mislio sam da je to trenerova taktika...kad ono, Bojana izgubla prvi mec, Ana vratila na 1:1, Ana predala sledeci mec i onda Jelena u istom danu odigrala dva fantasticna meca, mi idemo dalje. Isto tako cestitam Aleksandri jer je srcem igrala vise od ocekivanja.

Devojke svaka cast. Tako se igra za svoju zemlju.

Mihajlo

pre 13 godina

Evo za patriote link,da se uvere da je i Ani stalo da igra za svoju reprezentaciju!Bravo devijke,a Ani zelim brz oporavak!Pozdrav http://www.sportske.net/vest/tenis/ana-zelela-da-igra-dalje-lekari-se-nisu-slozili-40994.html

Milos Miladinovic

pre 13 godina

Svaka cast devojke nemogu da verujem,POHVALA I TO VELIKA ALEKSANDRI KOJA JE POKAZALA KAKO SE IGRA SRPSKI TENIS.Jos jednom sve cestitke!!!!!!

Stanimir Branimir

pre 13 godina

Kako su odvratni ovi malodusni ljudi koji su poceli da pljuju u pre nego sto se mec zavrsio. Da vi nesto vradite, vi biste bili ili selektor ili igracica. Ovako, oni su najbolje sto imamo i to su pokazali. Bar imaju karakter, za razliku od vas...ne znam ni kojim imenom da vas nazovem. Vi ste sramota za ovu nasu zemlju, a ne ova deca, kojom mozemo da se ponosimo.

Ženevljanin

pre 13 godina

UBIĆU SE! Još pre no što su Slovakinje povele sa 5:1 spiker je objavio da se pelazi na RTS2... koji ja ne mogu da vidim na netu... a nije mi ni bilo žao jer sam bio ubeđen da sigurno gubimo...
Zaista devojke zaslužuju sve čestitke: i odlična "klinka" Krunić i umorna Janković i ponovo povređena Ivanović - zajednički uspeh, fenomenalan!

todos

pre 13 godina

Kad je bilo 5:1 za Slovakinje ja prebacim kanal i gledam nešto levo, posle sat vremena slučajno proverim šta ima na II kanalu kad ono!!!! Umalo se nisam preturio. Još sam u to vreme kad je bilo 5:1 čuo sa RTS-a da smo izgubili... Kuća ludaka!!!

Floro Flores

pre 13 godina

gostujes Slovackoj i 2 puta pobedis Hantuhovu(prvu igracicu),a izgubis mec.. Znate sta je gore od toga? Da su greskom otisli u Cesku,pa izgubili ne dolaskom na mec... Vranjes,legendo

Neutron

pre 13 godina

KAKVA EPSKA POBEDA!! OVO NE MOZE DA SE PISE SEM VELIKIM SLOVIMA!! kAKVA POBEDA! KAKVO JUNACKO SRPSKO SRCE!! HVALA I CESTITKE SVIMA PODJEDNAKO: KRUNICKOJ, JELENI, ANI, BOJANI, A I VRANJESU!!! KAKAV JE OVO PODVIG IZ NAUCNO FANTASTICNIH ROMANA BIO!! AKO ISTA ZASLUZUJE PROSLAVU NA TERAZIJAMA, TO JE OVO!! BRAVO, BRAVO, BRAVO DEVOJKE!! KAKVO SRCE!!!!!!!

Nesa

pre 13 godina

Ovo je neverovatno fenomenalno. Jedan od najneverovatnijih preokrete u istoriji naseg sporta. Sve cestitke. Crni, bravo za komentar. Uzgred, ne znam da li je to neko vec rekao (mrzi me sad da citam sve komentare), ali Aleksandra je rodjena i odrasla (dakle i ucila tenis) i sada zivi u Moskvi, sto mozda nema veze sa njenim borbenim duhom (sa tim se neko radja), ali sigurno ima veze sa tim da je jedina nasa devojka koja ume da udari krsten volej.

Yan

pre 13 godina

Djoksa jesi ti prespavao jučerašnji dan!?Svaka čast Bojani koja je izgubila meč,a pljuješ po curi koja igra "bez motiva"a razvali najbolju Slovakinju.Zbilja ti je malo shizofren pogled na stvarnost.Izvinjavam se zbog uvoda,idiotski me stavovi u pravilu izbacuju iz takta.Ja ovu pobjedu doživljavam kao zajednički uspjeh jednog tima,četiri igračice koje su svaka na svoj način doprinijele ovom uspjehu.Jasno kraljica je malecka Aleksandra,ali bez Anine,pa Jelenine pobjede ove drame u parovima ne bi ni bilo.A baš zbog silnih pehova pobjeda je još slađa.Zato iskrene čestitke djevojkama i pozdrav svima koji ovo doživljavaju kao uspjeh jednog tima bez vaganja ko je više a ko manje zaslužan.

Gerov Boban

pre 13 godina

Toooooooooooooooooo, bravo devojke!!!!
Svaka cast za srce ostavljeno u Bratislavi, a ja jadan nisam smeo da gledam - ocigledno nemam takvo srce... ukljucio sam se ponekad na momente! CEKAM REPRIZU!
Toooooooooooooooooo, bravo devojke!!!!

Milan

pre 13 godina

Jeleni,Aleksandri i Ani cestitam na ovoj neverovatnoj pobedi i mogu samo da kazem da su one PONOS Srbije.Zelim vam puno uspeha u zivotu i karijeri.

branko

pre 13 godina

Еуфорични део коментара сам написао одмах по завршетку. Он је ту доле, помиње се ЕНЕРГИЈА. А сад мало размишљања хладне главе. Шта је показао овај меч?
У тениском смислу ништа битно ново. Ана и Јелена су играле добро. Уосталом, слабом игром Хантухова се не може победити. Ана је можда нешто слабије одиграла први сет против Цибулкове али у часу предаје то за здраву Ану не би био ни из близа изгубљен меч. Анини проблеми са повредама већ по мало брину. Бојана је свакако на добром путу да постане велика играчица али тренутно није у стању да издржи притисак оваквих мечева, што није ни чудно ни забрињавајуће. Посебан феномен и нова, неслућена снага ове екипе је мала Крунићева. Она онако сићушна, носи у себи невероватну енергију коју преноси и на своју партнерку па је зато од непроцењиве вредности баш у дублу. Видели сте, она је регенерисала и Јелену која је при крају дубла деловала свежије него на почетку свог сингл меча против Хантухове.
Све похвале заслужује и Вранеш који успева да својим очигледно спретним односом хомогенизује ову екипу и пружи девојкама онакву подршку каква им је потребна. (Ех кад би то научио онај чувени ''мргуд'' који води одбојкашку репрезентацију)
Ево, управо чух да су наши потенцијални следећи противници Русија, Италија, Чешка и Белгија. Русију не бих волео тим пре што би се играло код њих, тешко би било и против Белгије (Клајстерс и Викмајер ако се опет не ''повампири'' Енанова) а Италију а поготово Чешку наше девојке могу победити било где, наравно, комплетне и здраве

SLAĐA

pre 13 godina

SVAKA CAST NASIM DJEVOJKAMA STARNO SU NADMASILE SVE MOGUCNOSTI SAMO RIJECI HVALE I SVIM SRCEM SMO UZ NJIH TJ UZ NASE TENISERE SVI MI IZ REPBLIKE SRPSKE I BRCKO DISTRIKTA

mikeli

pre 13 godina

Aleksandra je po krakteru nas zenski Novak Djokovic!!! uz vrijedan rad i ovakvo srce moze ona u zenskoj da postigne sve sto i Nole u muskoj konkurenciji, sigurno! Nocas je Pobijedilo srce ogromno srce Kruniceve i neka cudna snaga Jelene koja je ipak toliko vremena provela na terenu danas, al nije joj prvi put!
samo jos da se ona i ana pomire pa da sve bude kako treba!

no comment

pre 13 godina

"Dobro, borile su se, biće bolje drugi put", pomislih ja pri rezultatu 5:1 u drugom setu, "svakako moram ići da učim..."
...ne dade mi đavo mira...
"OK, još samo ovaj gem, gotovo je za minut, dva..."
...posle par minuta...rezultat 5:3...
"Wau, devojke, svaka čast, ne treba se predati do kraja..."
...gledam onog malog "vanzemaljca" kako leti po terenu...više ne mogu ni da se orijentišem na kojoj strani mreže su "naše"...nekako ih svuda ima...u jednom momentu se zapitah da li je to taj isti meč...izjednačenje...
"Hehe, još ćemo mi i pobediti!"
...snažan bol u desnom kolenu od naglog đipanja sa kauča, prosut sok po istom ("Izvini, mama!"), nekontrolisani nalet oduševljenja...
"#%$/%T)&=()I?=/(%/&$&%&$%(&T%)/&T)/&=Z=!!!!!!!......'Ajdeeeeee!!!!!!!"
...kraj drugog seta...ubrzo i meča...
Ne, čuda se ne dešavaju... Ja želim da verujem kako se po jedno čudo krije u svakom od nas i čeka priliku da "eksplodira"... A, za to je potrebno SRCE kao kuća, VOLJA kao stena i RAD, RAD, RAD... Ok, možda i malo onog našeg čuvenog inata... :) Hvala našim sportistima što nas na to redovno podsećaju u ovim ludim vremenima, kada je teško verovati u bilo šta...

Mica

pre 13 godina

Devojke, svaka cast!!!
A komentar koji se odnosi na njihovo pozrtvovanje-tj. nedovoljno zalaganje na terenu je (sto je neko nekada rekao): "Srbijo, da te nema, trebalo bi te izmisliti."

PATRIOTA

pre 13 godina

Bravo,krunićka budućnost srpskog tenisa,a Jelena najboja srpska teniserka svih vremena,četiri i po godine u top 10 na svetu jedina od aktivnih teniserki

stariji zajecarac

pre 13 godina

Bravo devojke Vi ste nas ponos. Bravo za selektora i ceo strucni stab. Gde su sada sve/ne/znalice koji prosipaju pamet? A od RTS ocekujem bar da se izvini naciji za gluposti.

Jolović Zoran

pre 13 godina

Naše teniserke još jednom su osvetlale obraz Srbije .Svojom željom , borbenošću , ljubavlju prema Srbiji , a iznad svega znanjem , marljivošću , upornošću i kolegijalnim duhom ( sve teniserke su dale nemerljiv doprinos zajedničkom uspehu )... postigle su veliki uspeh i veoma usrećili naciju ! Smatram da se njihov doprinos afirmaciji srpskog sporta i Srbije ne može meriti novcem ! Mislim da je dužnost Ministra sporta , da sem protokolarnih stvari , pokrene inicijativu i istu realizuje , da se teniseri i teserke odlikuju prigodnim medaljama ,za sve ono što su dali ( a još više će dati ) srpskom sportu i narodu ! Zar zaista nismo sposobni da pravim vrednostima damo i pravi značaj !

GOXY

pre 13 godina

SVAKA VAM CAST DEVOJKE!! OD PONORA DO VRHA! KAKVA DRAMA I KAKAV PREOKRET! OGROMAN USPEH A JOS JE SLADJI JER JE DOSAO NA NAJTEZI MOGUCI NACIN.

mukica

pre 13 godina

Jelenino iskustvo i Aleksandrina borbenost to je savrsen spoj.BRAVO DEVOJKE ali veliku pozdrav za Aleksandru koja je brilijantno igrala u 2 i 3 setu.Svaka cas AKI !!!!!!!

Coa!

pre 13 godina

Ne znam da li postoji u tenisu (nisam kladionicar) kovta iz 1 u 2 ili nesto slicno, ako postoji, koja li je bila? Ako ne, zamislite koja bi bila :D Svaka cast devojke!

Jovan

pre 13 godina

Za "Inon"

Auh "Inon" bracala breeeeeee........mislim da bi i ti a i pojedini trebalo malo da se zapitate samo jedno.........Sta bi se desilo i koji bi ishod bio da Ana nije pobedila Hantuchovu?

Dobro pitanje,m paceri????????

Cestitke Jeleni,nema sta,a najvece cestitke Krunicki,devojka me je ostavila bez daha koliko je borbena i koliko je mentalno jaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stupar

pre 13 godina

Moram biti na pocetku maliciozna i ispraviti jedan donji navod-nisu neki kasnili a neki predavali, nego je Ana i predala mec (nazalost) i kasnila! A Jelena je ipak pokazala da je prvo ime nase FC reprezentacije! Medjutim, cestitke curama od srca i Ani brz oporavak! A o maloj zmajici Aleksandri necu nista reci, jer svaka pohvala za nju je premalo! Sretno, cure!

Darko

pre 13 godina

Auuu ako necega ima u zenskom tenisu onda je to drama..Kakav preokret svaka im je cast pogotovo mi je drago da smo se konacno osvetili Slovacima.Vranesova taktika je ipak urodila plodom odmorna Jankoviceva je tako lakse odigrala ova dva meca u nizu.

Senka

pre 13 godina

Kao prvo cestitke svim nasim devojkama, svaka od njih je dala maksimum. Ako nekog treba da izdvojim to je mala Kruniceva, samo nastavi tako dete, imas herca, bice od tebe dobra teniserka, odn. jos bolja, samo jos treninga i meceva.
A sad senka koja pada na celu pobedu - bespotrebna povreda Ane Ivanovic, usled blago receno nerazumljive taktike Vranesa. U subotu nije igrala Jelena, rekli su da ima virus, danas je igrala 6 gemova, 6 sati, uopste nije izgledala bolesno. Da je stavio prvi dan umesto Jovanovski ( devojka je dala svoj maksimum, ali nije mogla bolje ), bilo bi 2 : 0, posle je mogao da menja i kombinuje, a ne ovako. Sad se grli i valjaj po sljaci zbog pobede, dok se Ana grci u bolovima i rizikuje da propusti sezonu sljake, zbog obnovljene povrede trbusnjih misica. Ko te stavi za selektora, svaka mu cast.
I ovo nije : posle bitke je lako biti general, pislai su to ljudi i juce i mislili da je trik i da ce JJ igrati prvi mec

Nensi

pre 13 godina

samo da objasnim prisutnima da sam svoj komentar da je trebalo da igraju Bojana i Aleksandra, jer je Jelena umorna, napisala pri rezultatu. 1:0 u setovima i 4:1 u gemovima za Slovačku, kad sam zaključila da sam ja maler i pobegla u trpezariju za komp. A sa "bogami.." sam samo pokazala svoju skepsu. Zar vi niste bili skeptični pri tom rezultatu? I stvarno mi se činilo da Jelena nema ni snage, ni vere u pobedu. Ali ono "malo čudo" me je demantovalo. Kakva energija se krije u tom detetu! Jeco, da imaš samo 10% Aleksandrinog optimizma, gde bi ti bio kraj?

vlada

pre 13 godina

Jelena je bila umorna... Aleksandra je bila nervozna... ali su obe bile FENOMENALNE!!!
Svaka im čast, naročito Aleksandri. Devojčica je pokazala koliko srce ima

aa

pre 13 godina

\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/

aca

pre 13 godina

Svi sve znaju citao sam komentare tokom meca pa posle i na kraju,prosto je neverovatno koliko strucnjaka koji verovatno nikada nisu uzeli reket u ruke ima u Srbiji bas smo neverovatni ostavimo njih DEVOJKE BRAVO svaka cast za zemlju do poslednjeg atoma snage pa kako bude to treba ceniti
rezultat je super ali odnos je ono sto trba da nas odvoji od drugih

Svetlana, Pančevo

pre 13 godina

Ovako se bori za Srbiju. Lepotom, požrtvovanjem, ljubavlju. Ma, deco, svaka vam čast. Ulepšale ste nam još jedan dan.

Kruniceva je prvi reket

pre 13 godina

Ako smem da kazem svoje misljenje, mislim da Fed Kup takmicenje nije toliko znacajno kao Dejvis Kup... i nase dve najvece zvezde boli uvo da igraju za malo para (jedna kasni 1 dan, druga predaje). Treba da igraju mladje.

Svaka cast Aleksandri Krunic, lepo je sto ima sportsku drskost, motivise se. Ne volim bezvoljan i uplasen pogled pojedinih teniserki, npr. Jovanovski. Nemojte mi zameriti.

FED CUP!

pre 13 godina

Kakva pobeda svaka cast. TO JE TIM, TO JE SRCE KOJE KUCA KAO JEDNO I JAKO. Ono sto JJ prikazuje ponovo u Slovackoj je neverovatno, zaista ovakav borac se retko vidja, mozete da igrat sjajan tenis, da imate veliku zelju za pobedom, ali ovakva pobeda se ostavruje VEROM, DUHOM I SRCEM koje Aleksandra i Jelena imaju.
Ne zelim da umanjim Jeleninih 6 sati na terenu jer sam ja obavio svasta dok je ona trcala po ono terenu, od nje se to nekako i ocekuje, ali Aleksandra je bila sjajna, srpski inat i iskrfena zelja su ucinili sve.
Svaka cast devojke verujemo u vas, ovo je ogroman vetar u ledja za sve sto nas ceka, napokon SMO TIM! Sve su zasluzne za ovo. Divno je biti is Srbije!

Inon

pre 13 godina

Pogledajte Anu na ovoj slici, prava primadona i kako u takvoj ekipi moze da vlada pobednicki mentalitet? Ne moze naravno samo kad nje nema a dubl je pobedio jer ona nije igrala i nije imala sansu da se za vreme meca kocoperi u stilu: "Gledajte me sto sam lepa" - retko ona misli na igru, u mozgu su jopj neke druge stvari.

Djoksa

pre 13 godina

Sjajna pobeda! Bravo za Jelenu i Aleksandru. Inace, Jelena, Bojana i Aleksandra su zasluzili zaista sve cestitke, za razluku od Ane, koja izgleda nema motiva da igra za reprezentaciju, i nju vise i ne treba zvati! Pokazalo se ko je najbolja teniserka! Valjda je svima to sada jasno!

TTKRDIAA

pre 13 godina

Kakva pobeda!!! Jos uvek sam pod utiskom. Sto je najvaznije napokon je nasa Fed kup reprezentacija igrala kao tim. Svi su doprineli ovoj pobedi, a cini mi se da je Vranes najsrecniji sto smo prosli jer bi mnogi njega krivili za poraz jer prvog dana nije stavio Jelenu da igra. Zelim da objasnim zasto su svi zasluzni za prolaz u prvu grupu i zasto su sve devojke dokazale da imaju veliko srce: 1. Bojana Jovanovski- protiv Kanade je nosila sav teret na svojim ledjima i ipak je uspela da zabelezi sve 3 pobede; kad god je dobila priliku ostavila je srce i dusu na terenu kako bi Srbiji podarila bod; iako je juce izgubila pokazala je da je buducnost srpskog tenisa i da treba ulagati u nju maksimalno jer ce se sve ulozeno sigurno isplatiti ( ima izuzetno ciste i snazne udarce, uz bolje kretanje i pogotovo bolji servis mogla bi lako da udje u 10 najboljih )
2. Aleksandra Krunic- iako rodjena u Moskvi devojka ima SRPSKO SRCE; verujem da bi ona mogla da bude novi Nenad Zimonjic, sjajna je u dublu sto je i pokazala protiv Kanade i Slovacke; zaista devojka mozda i nema potencijal za osvajanje grend slemova u singlu, ali u dublu bi uz pravu partnerku vrlo lako mogla da zavlada tako da smatram da ona treba da se maksimalno koncentrise na dubl; pokazala je sav svoj raskosan talenat i po meni bila najbolja igracica u danasnjem dublu, veoma mi je drago da se mec zavrsio upravo njenim vinerom
3. Ana Ivanovic- mnogi smatraju da kada igra za Srbiju je malodusna, ne trudi se, stalno joj nesto fali, medjutim po meni Ana i Sarapova su najbaksuznije teniserke danasnjice; obe imaju potencijal da dominiraju zenskim tenisom, ali su obe dozivljavale neke srceslamajuce povrede i ja im se zaista divim sto se jos uvek bore i trude da se vrate u vrh; da sam na njihovom mestu bacila bih se u modele i cuvala zdravlje; zbog toga smatram da je Ana jedna od najborbenijih teniserki ( pala je na 64 mesto, ustala i nastavila da se bori, da trenira, vise puta se povredjivala u trenutcima kada je napokon sklopila kraj sa krajem sto bi vecinu skroz slomilo, ali ona je opet nastavila da se bori ); na ovom Fed kupu je dokazala koliko srce ima i koliko voli Srbiju, juce je dala sve od sebe i prosto razbucala Hantuhovu, a danas smo videli koliko Slovakinja moze da bude opasna, ono sto je Ana danas pokazala me je totalno uverilo da ona zaista voli svoju drzavu, jludi iz aviona se videlo da bez servisa i bekhenda ne bi mogla da dobije mec, ali ona ipak nije htela da preda zato tisina; znam da ce mnogi reci kako ja Ana kriva za sve, ali setite se da nam je juce donela veoma vazan poen, setite se da je januara ove godine igrala za Srbiju na Hopman kupu i zaradila povredu koju vuce vec 4 meseca i koja je sprecava da da svoj maksimum i zbog koje se jos nije vratila u prvih 10, a svi znamo da joj je tu mesto, samo se setite koliko ste se radovali kada je osvojila RG, ima i onih koji su pustili suzu radosnicu istu onu koju je ona pustila slusajuci SRPSKU HIMNU, sada kada ona place od tuge budimo tu da je podrzimo i vraratimo na stare staze
4. Jelena Jankovic- SRPSKI DRAGULJ, za svoju drzavu, a i inace se bori kao lav i svaka joj cast; kao i mnogo puta do sada dokazala je da je veliki patriota; cesto je i na jednoj nozi igrala meceve, uvek se borila do kraja i vec duuuugo je u prvih 10 sto je dokaz njenog kvaliteta; mnogi kazu da je njen tenis dosadan, ali to nije bitno, zasto bi menjala stil igre ako ovako pobedjuje nije mi jasno; jedina nam je protiv Slovakinja donela dva poena i na tome joj mnogo hvala
Necu reci da je Jelena zasluzna sto smo prosli, zasluzan je CEO TIM. Napokon su se devojke ugledale na muskarce i slozno dosle do pobede. Jos samo da se mi obicni navijaci slozimo, da ne dizemo jednu u nebesa isticajuci ne uspehe druge, da ne navijamo za njih samo kad su najbolje vec da ih podrzavamo i kada im ne ide i tesko im je. Hajde svi da se slozimo i sledeci put kada se bude igrao tenis napravimo izvanrednu i nikada vidjenu atmosferu. Ljudi verujte od mrznje nista dobro necete imati. Posle ovakvog trijumfa onaj ko bude pljuvao po nasim devojkama ujedno ce sebe nazvati debilom ( nadam se da ce mi pustiti komentar zbog ovoga jer sam ulozila dosta vremena pisuci ga ). Uzivajmo, navijajmo i volimo.
Pozdravlja vas cetrnaestogodisnja devojcica zaljubljena u tenis.

Bravo Jeco,bravo Alex

pre 13 godina

Aleksandra je zaista odlicno odigrala.ali pohvale zaista zasluzuje i Jelena!odlicno su odigrale!SVAKA IM CAST!tako se igra za svoju zemlju.Idemo u nove pobede!S-R-B-I-J-A

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo devojke, bravo Srbija!!! Kakav fantastican mec, ustvari i jucerasnji i danasnji dan su fantasticni za nase igracice. Odusevljen sam rezultatom a posebno atmosferom koja vlada medju devojkama. Ostvarili smo veliki uspeh, i verujem da smo svi svesni da ce u buducnosti nase teniserke da dominiraju svetom. Nadam se da ce se i Ana sto pre oporaviti. Devojke, jos jednom cestitke, volimo vas.

http://www.worldofbasketball.org

S.Goran

pre 13 godina

Mec je bio pravi triler u kome je JJ ipak uzivala i smejala do suza,a kako i nebi pored te male devojcice koja kao i da nije svesna sta cini,da odigrava poteze kakve do sada nije videla ni jedna JJ koja je bila broj jedan svetskog tenisa ej!
Dok ja onako vazan i te kako sam znao sta je kadra i samo cekao da to pokaze i odusevi nasu Jecu, da joj tako potrebnu energiju da istraje, ne klone i zajedno ucine zaista naizgled nemoguce toliko da su neki mediji vec objavili da smo mec izgubili.
To me je malo razocaralo,to pokazuje odsustvo vere,ja sam verovao,stvarno sam verovao i zaista me zabrinjava to odsustvo vere kod nekih ljudi.Pa umesto da navijam,treba li prvo da ubedjujem neke oko sebe da i oni to cine,i da smo izgubili ispao bih ja lud ili u najmanju ruku neuvidjajan i nerealan?Pa u sportu se to ne meri u sportu se bori i navija a kalkulise pre i posle meca a za vreme ostavlja se srce kao sto su to cinile nase devojke.
Zato sutra kada ta mala Krunic bude trebala da putuje na neko wta takmicenje i da nema novca za to,ajde pa da drzava nema sluha za to!!
Pa onda kad je(ne daj boze)sutra vidimo da igra pod nekom drugom zastavom da je pljujemo.To su nasa posla!
Nego da zavrsim u lepsem tonu:Ana,Jelena,Bojana i Aleksandra,cestitam vam na pobedi!Pokazale ste ne da ste zasluzile da nosite grb svoje zemlje,nego da ona treba sada nesto da ucini i pokaze da je dostojna vas!

Soni

pre 13 godina

Auuu kako im je Kruniceva zabiberila corbu namerno, sve se videlo! Ceo SVET zna da su Kruniceva, Bojana, Ana i Jelena SAMPIONI!!! SRBIJA SRBIJA SRBIJA

Sasa

pre 13 godina

(ja, 17. april 2011 22:49)

Sve cestitke SVIM nasim teniserkama a Ani i brz oporavak. Moram da se osvrnem na komentar koji je poslao(la) "Ja". Toliko kontradiktornosti nisam video ni u jednom komentaru do sada, a citam ih redovno vec 4-5 godina. Najpre tvrdis (imas pravo na svoje misljenje) da je Ana mnogo bolja igracica od Jelene, da je i Bojana bolja od Jelene , a kao parametar uzimas igru njih dve protiv Hantukove.Pogresno. Da ne ulazim u dublju analizu meceva , samo cu ti reci da je Daniela imala tri puta bolji "prvi" servis protiv Jelene nego protiv Ane(sto ne umanjuje Anin uspeh), odnosno da je svaki mec pojedinacno "lak" ili "tezak" na svoj nacin. Drugo , neko nekom "lezi" , a isti taj sto nekom"lezi" drugom "ne lezi". Tek kroz 5 god. mozemo sagledati i "izmeriti" koja od njih je "bila bolja"(Za mene ce obadve uvek biti uspesne).Dalje, uporedjivati JJ i Bojanu je najblaze receno "neukusno" jer jedna je takoreci "veteranka sa 26-7 godina " a druga upravo izasla iz tinejdzerskih godina koja tek treba da kupi iskustvo. I na kraju, da ne duzim, konstatujes kako "
ne mora uvek da pobedi bolji" i sam(a) sebi skaces u usta i pobijas sve tvrdnje koje si izneo(la) do tada.
Sve su one nase, i volim ih podjednako sve, jer me cine srecnim u ova teska 'pogana " vremena.

"Dijagnosticar", Nis

777

pre 13 godina

(ja, 17. april 2011 22:49) treca teniserka po kvalitetu u reprezentaciji, kako kazes, je danas igrala 5 sati za Srbiju. Ista ta Jelena KOJA JE BILA BR.1 JE 10 GODINA NON STOP U PRVIH 10 IGRACICA NA SVETU, bez prestanka.

Da se zna

pre 13 godina

ČESTITKE,BRAVO I HVALA NA POBEDI svim reprezentativkama i stručnom štabu.Dobili smo dubl za narednih nekoliko godina i Olimpijadu,odlično se dopunjuju.Nerazumem one koji kritikuju selektora Vraneša za stavljanje Bojane u tim.Pa,ko je najzaslužniji što smo u januaru pobedili?Naravno,Bojana i to se mora ispoštovati i postaviti je bar za jedan singl,pa makar i izgubila ali je zaslužila svojom predhodnom igrom.Imamo reprezentaciju za sam vrh i molio bih novinare da ne pišu bespotrebno o odnosu Ane i Jelene i raspiruju mržnju tamo gde je nema.Ne moraju da se druže ali se ne mrze a igraju za sve nas tj.za SRBIJU.

Branislav J. Ciric

pre 13 godina

Ave,Aleksandra!
Zelja da se uspe,istrajnost i odlucnost da se uspeh i postigne kada je nadohvat ruke,to je danas neophodno svakom coveku u Srbiji.
Bravo za prolaz u tenisku elitu!

Goran

pre 13 godina

Bravo devojke, vi ste nasi heroji, pravi reprezenti otadzbine, vi zaista volite nasu zemlju i hvala vam za ovu divnu pobedu i sve prethodne divne pobede. Bravo za selektora i savez, za divnu publiku. Ovako se brani Srbija!

Mladen

pre 13 godina

Ima jedan komentar sa dosta negativnih komentara gde neki pljuje po Bojani...
pogledajte samo ovo
http://www.teniskisavez.com/index.php?option=com_content&view=article&id=264:bojani-uruena-nagrada-qsrceq&catid=39:njuz-strane&Itemid=102

Da se zna

pre 13 godina

Twitter

"Krunic says in her audio interview that they celebrated with Ana after the match :))"

Da pojedincima ne padne na pamet da pisu svasta :-)

Dusan

pre 13 godina

Aleksandraaaaa, UDAJ SE ZA MENE!? :D
Svaka cast svima, al ALEKSANDRI pogotovu! Presimpaticna devojka koja kao cigra igra po terenu, i ako je mala ima srce kao LAV! Da je visa ne bi bila toooliko slatka! :DD

sima

pre 13 godina

@Zenevljanin, kada je RTS sa I prebacio na II, kao da je to najnormalnija stvar na svetu, i to onda kada se po DRUGI put uopste SRPSKI komentar moze pratiti na netu..ja sam otkacio! UZAS! (pustanje vesti u po igre na 40:40..pa tako nekoliko puta ..necu ni da komentarisem????)NO...posto sam ja povremeno pratio rezultat...naleteo sam opet na prenos kod rezultata 3:3 u trecem setu tako da smo mogli da odgledamo i epski zavrsetak meca! na netu..treba biti strpljiv!

Pozdrav,

Neverni Toma

pre 13 godina

Po azbucnom redu...Aleksandra,Ana,Bojana i Jelena...HVALA Vam za sve radosti,uzbudjenja i konacan uspeh u ovom NE PONOVLJIVOM mecu,mecu koji se ne vidja decenijama a to i jeste bio razlog zasto je ITF poceo Federejsen Kup 1995(takmicenje na timskom reprezentativnom nivou)zasluzujete samo jedno...DUBOK NAKLON I POSTOVANJE!

P.S. Dugujem duzno i vise nego zasluzeno IZVINJENJE Treneru Vranjesu za ciju taktiku i izbor teniserki za pojedine meceve NISAM verovao u mogucnost uspeha smatrajuci da je pogresio...ocigledno da sam bio u zabludi i prava teniska ne znalica.

best

pre 13 godina

Ljudi bilo je super,prava je atnosfera medju devojkama,sammo me ana malo razocarala ali dobro,mogla je ostati do kraja da bodri devojke.Super smo navijali.Srbija sampion

luzer

pre 13 godina

Ma kako vas nije sramota da spominjete umor Jelene. A sta kaze Hantuhova koja je i juce igrala mec? Razlika je u tome sto ce Slovakinje igrati i na jednoj nozi za svoju zemlju, sto zaista imaju vece srce i mentalnu snagu i zato ce i pobediti. A mi smo ruku na srce zaista luzerska ekipa godinama

Bojan Jankovic

pre 13 godina

(Djoksa, 17. april 2011 22:22)

Tesko da ovaj tvoj namesteni komentar moze oprati sve one tvoje komentare prepune mrznje prema Ani. Jasno nam je da ne podnosis Anu i ne treba da se pretvaras!

Wllaxy

pre 13 godina

@ ja
Komentar ti je glup da gluplji ne moze biti!
U ovom trenutku slavlja jednostavno ne zelim da se upustim u polemiku sa tobom koja je nasa igracica broj jedan, koja broj dva a koja tek treca mada je to po vecini parametara i bez tvojih "strucnih" objasnjenja prilicno jasno. Medjutim, ne mogu da ne pomenem da je tvoje poredjenje medjusobnih rezultata sa istom igracicom i na osnovu toga izvlacenje zakljucka ko je od koga bolji i vise nego smesno jer prosto ne vodi nicemu. Ako bas tako zelis da posmatras stvari moga bi da ukljucis i meceve koje su Ana i Jelena igrale sa Kuznjecovom i Klejbanovom u Beogradu, takodje u dva dana i dobio bi sasvim drugu sliku koja takodje ne govori nista.
To sto ti mislis i tvrdis ko je bolji ima tezinu kao kad to izgovori i moja baba Vera jer si svojim dosadasnjim komentarima pokazao da se razumes u tenis kol'ko i ona sto je samo razlog vise zasto niko ne bi ni trebao da vise polemise s' tobom o tenisu i da te uzima za ozbiljno.

poslednji pozdrav trolovima

pre 13 godina

Kao i svaku vest koja slavi uspehe naših tenisera i ovu su određeni, široj javnosti poznati likovi uspeli da zatruju svojim standadnim i konstantnim trolovanjem. Mislim da je krajnje vreme da počnemo da ih ignorišemo i da ih NIKAKO ne čašćavamo sa "Ne preporučujem" jer je dokazano da upravo to hrani njihov ego i daje im motiv za nove i sve nebuloznije komentare

@Wllaxy
Molim te da nikada više ne porediš @ja i tvoju baka Veru po pitanju kompetentnosti u tenisu, jer ja duboko i iskreno mnogo više verujem tvojoj babi nego nekim "stručnjacima" koji nas ovde smaraju i uveseljavaju u krug i sve u 16. Životno i lično iskustvo tvoje baka Vere ne bi joj dozvolilo da lupeta gluposti, dok sa druge strane, kod određenih likova te barijere izgelda da ne postoje. Puno pozdravi babu nek je živa i zdrava.

Miner

pre 13 godina

Jedno veliko bravo i hvala nasim teniserkama!!!Medjutim ostrascenim fanovima nikako ugoditi.Ostavio sam jedan komentar sa osvrtom na psihologiju otvaranja duela sa Slovackom i vidim dosta minusa.Nije pitanje da li je Jelena ili Ana dala vise ili manje i ko je veci patriota od njih dve.Ako je stvarno Jelena bila bolesna prvi dan u sta mi je ipak tesko poverovati onda je izbor Vranesa uredu ali njgov komentar ga demantuje.A sto se tice Ane da je oko njenog nastupa uvek neki problem-jednostavno jeste.Nadam se da ce ovo pozitivno uticati na nju mada je moglo da bude veoma lose.Zasto?Jednostavno jer je dugo u krizi igre i svog teniskog indentiteta.Lose igre,los privatan(ljubavni)zivot,los izbor trenera i odnosa sa istima.Kakav bi bio osecaj da smo izgubili?Ana predala mec,zaradila povredu i ponovo poljuljano samopouzdanje.Da ne ulazimo u to da bi fanovi nase druge teniserke ostro reagovali.Jednostavno kockali smo se i odlicno prosli.Bojani nista za zameriti jer je jos mlada i tek ce da se brusi.Kruniceva je definitivno otkrovenje koje ce napredovati i zablistati.Srcana,agresivna,voljni momenat,radna...vise cu se baviti psihologijom nego samim tenisom.Sve u svemu devojke samo napred!!!NEIZMERNO HVALA jos jedanput!!!

Boza Bogdanovic

pre 13 godina

Jos pre tri sata sam znao da cemo pobditi, cim sam cuo vest Radio Mileve. Gladan i zedan Toma je porucio predsedniku Slovacke da ce Srbija okupirati Slovacku, kada on dodje na vlast. Proglasice ih Severnom Srpskom Socijalistickom Republikom. Njihovom predsedniku se digla kosa na glavi od one dve reci. Em, srpska, em socijalisticka, pa je sazvao hitnu sednicu Vlade, na kojoj su doneli odluku da mec izgube.
Boza Bogdanovic, Bor

Tatjana

pre 13 godina

Bravo devojke.Bravo Aleksandra,pa nisu znale sta ih je snaslo,kao muva zunzara je jurila po terenu i slala lopte gde ih niko ne ocekuje.Svaka cast i Jeleni,6 h na terenu ,a ima snage za osmeh i da brani mladju partnerku kao tigrica.Trebalo bi cesce da igraju dubl,odlicno funkcionisu.Bilo je tesko za gledanje,a kamoli njima na terenu.Pozdrav Ani i brz oporavak,kao i Bojani.Veliki poljubac za ceo tim.Kad ovo preziveh...

Folirantkinja za tastaturom

pre 13 godina

Ne sporim tvoj ucinak od pre neki dan, ali nemoj da svaki put bude polovican ili neka bude 100 % stisni pa reci...
(Jovana, 18. april 2011 00:30)
A šta misliš o tome da ti malo uzmeš reket i probaš da igraš?

future of Serbia

pre 13 godina

Ko kaze da su Srbi nepredvidljivi? Mi smo bre predvidljivo nepredvidljivi. Kod nad se svet okrene naopacke u roku od 24h. Ali uvek na kraju nekako istrajemo i cak iz toga izadjemo jos bolji jos ponositiji.
Hvala i Aleksandri i Jeleni i Ani i Bojani!
Svaka od njih je na svoj nacin omogucila Srbiji da slavi.
Koliko su samo mladji ovi nasi teniseri i teniserke, a veci su ljudi, profesionalci i patriote i od jednog naseg politicara.

Miran

pre 13 godina

Prvo, iskrene cestitke devojkama na pobedi.
Drugo, moram reci i sledece: prvi deo do rezultata 2:2 je primer netrpeljivosti u nasoj reprezentaciji, ili otvoreno receno netrpeljivosti Jelene i Ane. Na zalost ovo traje predugo i predugo se tolerise od strane selektora. Nedopustivo! Prvog dana u timu nema Jelene, drugog dana Ana predaje mec. Citajte po stranoj stampi sta oni misle o tome. U opstem slavlju nema Ane. Sramotno je ovo. Ili ce obe postati profesionalci (bas kako je ana rekla da jesu) ili im se treba zahvaliti na uslugama i osloniti na mladje snage. Sta nam vredi sto u timu imamo dve igracice koje su obe bile broj 1. u svetu kada one imaju medjusobni mentalni problem.
Drugi deo, igra parova, primer je kako se, iako objektivno slabiji, moze ostvariti cudo kad postoji jedinstvo, VOLJA i ZELJA (Aleksandra Krunic), kako se moze probuditi uspavana (i umorna) Jelena. Zar nam nasi momci u Davis kupu to nisu demonstrirali na najbolji moguci nacin. Da nije bilo tog jedinstva u nasoj muskoj ekipi, malo bi nam vredeo izvanredni Novak Djokovic.
Krajnje je vreme da se ljudi koji vode zenski tenis odluce kojim putem da ga povedu. Oni prvenstveno snose odgovornost za ovakko stanje. Bojim se da ce se sada na krilima uspeha opet zanemariti ovaj vrlo veliki problem i nastaviti po starom, a to znaci da nas nece biti tamo gde objektivno pripadamo.

Momčilo Vasić

pre 13 godina

Nisam siguran da Jelena nije desetinu puta, gledajući zaprepašćeno šta je sve radila, stizala i postizala malena Aleksandra, pomislila - a možda i rekla: "mala, ti nisi normalna"!
Ubuduće treba, i ZAUVEK, govoriti - Aleksandra Velika!!!
PS.
Još samo da se sportska hala na NBgd prestane zvati onako maloumno-snishodljivo "beogradska arena", čime se i jezički vršlja što jedna zajednička imenica postaje vlastita imenica, već onako kako dolikuje, kako zaslužuje i kako je jedino pametno i moralno: "Sportska dvorana 'Dušan Silni'"
Alternativa: "Car Dušan"?

Milena

pre 13 godina

Kada je Ana predala mec, pomislila sam "ko zna zasto je to dobro" i posle ove pobede i znam :) Da su Ana I JJ igrale dubl verovatno bismo izgubili jer njih dve se privatno ne gotive i verovatno bi se to videla na terenu a i Cibulkova je danas bila fenomenalna ( i juce) tako da mislim da bi ona u svakom slucaju pobedila.
Zelim da cestitam svim curama Ani, Jeleni i Aleksandri na pobedama juce i danas a i Bojani tkdj jer da nije nje mi ne bi ni bili u svetkoj grupi (setite se samo meca protiv Kanade)

milos

pre 13 godina

bravi devojske.svaka cast,,ovo je timska pobeda cele reprezentacije ane,jelene,aleksandre i bojane...vranjes je pogresio sto jelenu nije stavio u subotu da igra singl.ipak je ona8.na wta...treba da se skine sumnja o ani ivanovic kako ne igra za reprezentaciju..pokazala je to pobedom u jednom mecu....povreda je visa sila...gledali ste atp turnir u monaku kad je spanac predao mec troiskom zbog povrede..svi vi koji se ne bavite sportom ne znate koji je napor i kakve su povrede sportista..koliko se samo telo izlaze naporu i pritisku...pozdrav i samo napred

kin ping meh

pre 13 godina

Sve je ovo O.K., samo ovako jaka reprezentacija bi trebalo da se svake godine nadje najmanje u polufinalu. Pogledajte samo spisak najjacih reprezentacija; USA (samo kad su kompletni), Belgija (samo kad su kompletni), Rusija i Italija, i Srbija. Obzirom da se USA i Belgija nece vise nikada kompletirati u najjacem sastavu, logicno je da na njihovo mjesto uleti Srbija, a sa malo srece i dobrom motivacijom, mogle bi lako da uzmu prvo mjesto. I jedna mala primjedba da Rusija i Italija zadnjih godina uvijek dospijevaju do polufinala ili finala,a u zadnjoj dekadi su, cini mi se po dva puta uzele titulu. Takodjer mislim i da Selektor nije odgovarajuci, jer nije njegov najvazniji posao da organizuje sutanje i trening, nego da kreira atmosferu zanosa i pobjednickog mentaliteta.

branko

pre 13 godina

Еуфорични део коментара сам написао одмах по завршетку. Он је ту доле, помиње се ЕНЕРГИЈА. А сад мало размишљања хладне главе. Шта је показао овај меч?
У тениском смислу ништа битно ново. Ана и Јелена су играле добро. Уосталом, слабом игром Хантухова се не може победити. Ана је можда нешто слабије одиграла први сет против Цибулкове али у часу предаје то за здраву Ану не би био ни из близа изгубљен меч. Анини проблеми са повредама већ по мало брину. Бојана је свакако на добром путу да постане велика играчица али тренутно није у стању да издржи притисак оваквих мечева, што није ни чудно ни забрињавајуће. Посебан феномен и нова, неслућена снага ове екипе је мала Крунићева. Она онако сићушна, носи у себи невероватну енергију коју преноси и на своју партнерку па је зато од непроцењиве вредности баш у дублу. Видели сте, она је регенерисала и Јелену која је при крају дубла деловала свежије него на почетку свог сингл меча против Хантухове.
Све похвале заслужује и Вранеш који успева да својим очигледно спретним односом хомогенизује ову екипу и пружи девојкама онакву подршку каква им је потребна. (Ех кад би то научио онај чувени ''мргуд'' који води одбојкашку репрезентацију)
Ево, управо чух да су наши потенцијални следећи противници Русија, Италија, Чешка и Белгија. Русију не бих волео тим пре што би се играло код њих, тешко би било и против Белгије (Клајстерс и Викмајер ако се опет не ''повампири'' Енанова) а Италију а поготово Чешку наше девојке могу победити било где, наравно, комплетне и здраве

napredak Krunicke

pre 13 godina

Pa ne vidim da je Krunic uopste napredovala nesta u igri. A na WTA listi vec inace ne moze da se mrdne sa 300 mesta a i nije bas toliko mlada. Eh kad se setim sta su neke teniserke u njenim godinama postigle. Morala je Bojana da igra dubl, ipak je za klasu bolja igracica iako je u ocajnoj formi

Jovana

pre 13 godina

Devojkama svaka cast...
A Ana, zar ti nije vise dosadilo da nam "mazes" oci sa tim tvojim povredama kada je reprezentacija u piatnju,jednostavno se odluci vise. Ne sporim tvoj ucinak od pre neki dan, ali nemoj da svaki put bude polovican ili neka bude 100 % stisni pa reci...

realista

pre 13 godina

@Bojan Jankovic
Mozda ovde ima vise Djoksi, a mozda se pravi Djoksa napokon probudio iz kome i otreznio.
Mozda je napokon shvatio neke stvari i resio da predje na stranu pobednika.

Lazar - Laza

pre 13 godina

Ljudi spustite loptu na zemlji.Mi se odusevljavamo kad nasi pobede, sto je u redu, ali nismo objektivni.Nase devojke su igrale dobro, posebno u paru,
koji je bio odlucujuci.Po meni, najzasluznija za nasu pobedu je, ipak, Hantukova, koja je napravila suvise veliki broj neiznudjenih gresaka, i upropastila nekoliko zicera.Ona je izgubila sve sto je mogla izgubiti, i tu je kljuc nase pobede.

Biba

pre 13 godina

Devojke, vi ste svetski šampioni!!!!
Sve ste dale svoj maksimum, ali ono što su Aleksandra i Jelena ostvarile u dublu ne događa se svaki dan! Podiže samopouzdanje i vama lično,a pogotovo utiče na savršen duh reprezentacije, kao i u Dejsvis kupu. Svaka je biser za sebe!! Sigurna sam da će ova pobeda sjajno uticati i na vaše mečeve tokom nastavka sezone.

Gogo

pre 13 godina

Samo bih zeleo da kazem da me je najvise iznenadila redakcija vesti na RTS, jer su u trenutku kad je bilo 5:1 izjavili u vestima da su nase teniserke izgubile!Malo pre toga sam prestao da gledam mec i zbog te vesti sam dugo mislio da smo izgubili,kad ono neverovatna pobeda!Tenis je zaista pun preokreta,pogotovo zenski.Zaista mi je drago i cestitam timu na pobedi,plus je i to sto su mi se slovakinje zaista smucile ovo bi bio treci put da su nam dosle glave,a mi nikada nismo imali pun sastav ili kad ga imamo kao sad dese se povrede.Divno je sto Kruniceva ima talenta za dubl,jer je to ono sto nasem timu fali za osvajanje Fed kupa,dobar dubl.I zaista bi bilo krajnje vreme da Jelena i Ana odrastu i prestanu da provociraju jedna drugu,kako se ruskinje drze zajedno,ma uopste nisam cuo da se dve vrhunske teniserke iz jedne zemlje prepucavaju kao njih dve.

napredak Krunicke

pre 13 godina

Pa ne vidim da je Krunic uopste napredovala nesta u igri. A na WTA listi vec inace ne moze da se mrdne sa 300 mesta a i nije bas toliko mlada. Eh kad se setim sta su neke teniserke u njenim godinama postigle. Morala je Bojana da igra dubl, ipak je za klasu bolja igracica iako je u ocajnoj formi

luzer

pre 13 godina

Ma kako vas nije sramota da spominjete umor Jelene. A sta kaze Hantuhova koja je i juce igrala mec? Razlika je u tome sto ce Slovakinje igrati i na jednoj nozi za svoju zemlju, sto zaista imaju vece srce i mentalnu snagu i zato ce i pobediti. A mi smo ruku na srce zaista luzerska ekipa godinama

Vranes, objasnjenje ?!

pre 13 godina

Kako god da se zavrsi, a sudeci po rezultatu u ovom trenutku, nece dobro po nas, Vranes duguje obrazlozenje i odgovor na pitanje : Zasto prvog dana nije stavio JJ, kakva je to bolest koja prodje za 24 sata ? Ana je igrala pod pritiskom, morala je da dobije mec i mozda se zato i povredila. Taman je devojci krenulo... i povreda, jer je zapinjala vise nego sto je morala. Sad iscrpljena JJ igra dubl. Cime je Vranes zasluzio da bude na celu FC reprezentacije ? Zbog njega se nerviram celog dana, evo proslo 19, jos se igra, samo cudo nad cudima moze da spase Srbiju.

Djoksa

pre 13 godina

Najvece cestitke za ovu pobedu upucujem Ani Ivanovic koja je bila i najveci heroj ove pobede.
Igrala je juce pod povredom i donela dragocen bod nasoj reprezentaciji.
I danas se borila do poslednjeg trenutka rizikujuci svoju individualnu karijeru.
Jos jednom sve cestitke najvecem patrioti i borcu u nasem timu Ani Ivanovic.
Tako se bori za svoju drzavu, a ne kao neki tamo.
Bravo Ana jos jednom!

Djoksa

pre 13 godina

Sjajna pobeda! Bravo za Jelenu i Aleksandru. Inace, Jelena, Bojana i Aleksandra su zasluzili zaista sve cestitke, za razluku od Ane, koja izgleda nema motiva da igra za reprezentaciju, i nju vise i ne treba zvati! Pokazalo se ko je najbolja teniserka! Valjda je svima to sada jasno!

Inon

pre 13 godina

Pogledajte Anu na ovoj slici, prava primadona i kako u takvoj ekipi moze da vlada pobednicki mentalitet? Ne moze naravno samo kad nje nema a dubl je pobedio jer ona nije igrala i nije imala sansu da se za vreme meca kocoperi u stilu: "Gledajte me sto sam lepa" - retko ona misli na igru, u mozgu su jopj neke druge stvari.

Kruniceva je prvi reket

pre 13 godina

Ako smem da kazem svoje misljenje, mislim da Fed Kup takmicenje nije toliko znacajno kao Dejvis Kup... i nase dve najvece zvezde boli uvo da igraju za malo para (jedna kasni 1 dan, druga predaje). Treba da igraju mladje.

Svaka cast Aleksandri Krunic, lepo je sto ima sportsku drskost, motivise se. Ne volim bezvoljan i uplasen pogled pojedinih teniserki, npr. Jovanovski. Nemojte mi zameriti.

doktor

pre 13 godina

Ovaj smesni deckic treba da izadje i javno kaze ko je odgovoran sto JJ nije igrala prvi dan,jer bi pobeda vec sada bila u dzepu! Dokle vise da neznalice u svim sferama drustva da sede na mestima za koja nisu kompetentni?

ja

pre 13 godina

@sima
Zasto te toliko zanima sta cu ja prokomentarisati?
Mogu samo da cestitam svim devojkama.
Pobedu u dublu je iznela mala Krunicka kao i u prethodnom mecu u Novom Sadu. Bez Anine pobede nad Hantukovom ne bi ni bili u bilo kakvoj situaciji da se borimo za pobedu, vec bi ovaj mec bio zavrsen sa 5:0 za slovakinje.
Cestitke i Jeleni na borbenosti i trudu.
Ja samo isticem da je Jelena po kvalitetu tenisa koji igra nasa treca teniserka, iza Ane i Bojane.
Ne znam sta je tu sporno. Ako kazem da je Jelena nasa treca teniserka to ne znaci da je mrzim. Samo sam realan i svestan njenih kvaliteta.
Biti i medju prvih 100 ili 200 teniserki na svetu je veliki uspeh i za svaku pohvalu, jer nije lako biti medju 200 najboljih u bilo cemu na ovom svetu na kome zivi 6 milijardi ljudi.
Jedino sto ja stalno isticem je cinjenica da Srbija trenutno ima dve jos kvalitetnije i bolje teniserke od JJ, a to su Ana i Bojana.
To je ne samo moje misljenje nego i misljenje mnogih ljudi kako u ovoj zemlji tako i u celom teniskom svetu.
Pogledaj prostu cinjenicu. Ana je juce bez problema pobedila Hantukovu sa 6:2 6:4. Jelena je tu istu Hantukovu jedva dobila u 3 seta.
Ana je danas od Cibulkove izgubila tesno prvi set sa 6:4, a Bojana protiv te iste Cibulkove juce u jednom trenutku imala 8:2 u gemovima.
Prosto razmisli kako bi se Hantukova provela protiv takve iste Bojane.
Bez obzira sto je Bojana izgubila svoj mec u singlu, ona je mozda u ovom mecu pokazala i najbolji tenis od svih teniserki.
Njem problem je so je jos uvek mlada i neiskusna, ali devojka igra atomski tenis sa kojim se bez problema osvajaju i gren slem titule. Potrebno je samo da stekne iskustvo i kontnuitet u svojoj igri i da stekne neophodno samopouzdanje.

Ne zivimo u vreme diktature ili monarhije kada je svako ko bi rekao "Dole kralj" automatski isao u zatvor.
Valjda imam pravo da iznesem svoje misljenje?

Cestitke i Jeleni na danasnjim pobedama.
To sto joj cestitam ne znaci da mislim da je igrala kvalitetan i dobar tenis. Ne znaci ni da mislim da je bila danas bolja od Hantukove.
Medjutim u tenisu ne pobedjuje uvek bolji, ali drago mi je sto je Srbija danas pobedila, jer je Srbija vec dosta meceva izgubila u mecevima u kojima smo mi bili bolji.
Red je bio da jednom pobedimo i u mecu u kojem smo bili slabiji.
Toliko od mene.

Boza Bogdanovic

pre 13 godina

Jos pre tri sata sam znao da cemo pobditi, cim sam cuo vest Radio Mileve. Gladan i zedan Toma je porucio predsedniku Slovacke da ce Srbija okupirati Slovacku, kada on dodje na vlast. Proglasice ih Severnom Srpskom Socijalistickom Republikom. Njihovom predsedniku se digla kosa na glavi od one dve reci. Em, srpska, em socijalisticka, pa je sazvao hitnu sednicu Vlade, na kojoj su doneli odluku da mec izgube.
Boza Bogdanovic, Bor

Floro Flores

pre 13 godina

gostujes Slovackoj i 2 puta pobedis Hantuhovu(prvu igracicu),a izgubis mec.. Znate sta je gore od toga? Da su greskom otisli u Cesku,pa izgubili ne dolaskom na mec... Vranjes,legendo

Senka

pre 13 godina

Kao prvo cestitke svim nasim devojkama, svaka od njih je dala maksimum. Ako nekog treba da izdvojim to je mala Kruniceva, samo nastavi tako dete, imas herca, bice od tebe dobra teniserka, odn. jos bolja, samo jos treninga i meceva.
A sad senka koja pada na celu pobedu - bespotrebna povreda Ane Ivanovic, usled blago receno nerazumljive taktike Vranesa. U subotu nije igrala Jelena, rekli su da ima virus, danas je igrala 6 gemova, 6 sati, uopste nije izgledala bolesno. Da je stavio prvi dan umesto Jovanovski ( devojka je dala svoj maksimum, ali nije mogla bolje ), bilo bi 2 : 0, posle je mogao da menja i kombinuje, a ne ovako. Sad se grli i valjaj po sljaci zbog pobede, dok se Ana grci u bolovima i rizikuje da propusti sezonu sljake, zbog obnovljene povrede trbusnjih misica. Ko te stavi za selektora, svaka mu cast.
I ovo nije : posle bitke je lako biti general, pislai su to ljudi i juce i mislili da je trik i da ce JJ igrati prvi mec

Lazar - Laza

pre 13 godina

Ljudi spustite loptu na zemlji.Mi se odusevljavamo kad nasi pobede, sto je u redu, ali nismo objektivni.Nase devojke su igrale dobro, posebno u paru,
koji je bio odlucujuci.Po meni, najzasluznija za nasu pobedu je, ipak, Hantukova, koja je napravila suvise veliki broj neiznudjenih gresaka, i upropastila nekoliko zicera.Ona je izgubila sve sto je mogla izgubiti, i tu je kljuc nase pobede.

Jovana

pre 13 godina

Devojkama svaka cast...
A Ana, zar ti nije vise dosadilo da nam "mazes" oci sa tim tvojim povredama kada je reprezentacija u piatnju,jednostavno se odluci vise. Ne sporim tvoj ucinak od pre neki dan, ali nemoj da svaki put bude polovican ili neka bude 100 % stisni pa reci...

Nensi

pre 13 godina

samo da objasnim prisutnima da sam svoj komentar da je trebalo da igraju Bojana i Aleksandra, jer je Jelena umorna, napisala pri rezultatu. 1:0 u setovima i 4:1 u gemovima za Slovačku, kad sam zaključila da sam ja maler i pobegla u trpezariju za komp. A sa "bogami.." sam samo pokazala svoju skepsu. Zar vi niste bili skeptični pri tom rezultatu? I stvarno mi se činilo da Jelena nema ni snage, ni vere u pobedu. Ali ono "malo čudo" me je demantovalo. Kakva energija se krije u tom detetu! Jeco, da imaš samo 10% Aleksandrinog optimizma, gde bi ti bio kraj?

nije mi ni do cega

pre 13 godina

Komentatori su zaista zalosni. Nema vise nekadasnjih temperamentnih komentatori, a nema ni sportskih rezultata kao nekad, bar sto se tice reprezentacija. Smeju se, malodusno komentarisu, nece da se uzbudjuju ljudi. A ovo je bukvalno pitanje zivota i smrti za nas tenis jer ako sad ispadnemo verovatno niko od nas nece docekati da osvojimo ovaj kup. Mozda nasa deca

znanje-imanje

pre 13 godina

Јелена Јанковић, шест сати патње играјући болесна.
Шест година успешне и крајње пожртвоване игре за репрезентацију.
Јелена Јанковић се воли.

Bojan Jankovic

pre 13 godina

(Djoksa, 17. april 2011 22:22)

Tesko da ovaj tvoj namesteni komentar moze oprati sve one tvoje komentare prepune mrznje prema Ani. Jasno nam je da ne podnosis Anu i ne treba da se pretvaras!

Dr.mr.prof.dipl.ing.

pre 13 godina

Hahahah... Na RTS-u javili u 18,45 da smo izgubili sa 2:1, iako je tada bilo 1:0 za Slovakinje! I, sto je najjace, pustili snimak kako se Slovakinje raduju, a snimak bio od prosle godine! A komentator kaze: Evo, izgubili smo 2:1... Hahaha, to me podseca kad je Severna Koreja izgubila od Portugala 7:0, na SP, a njihov 'javni servis' javio da je Koreja 'herojskom borbom' pobedila 1:0... RTS - ZIVITE BOLJE! Hahaha...

Momčilo Vasić

pre 13 godina

Nisam siguran da Jelena nije desetinu puta, gledajući zaprepašćeno šta je sve radila, stizala i postizala malena Aleksandra, pomislila - a možda i rekla: "mala, ti nisi normalna"!
Ubuduće treba, i ZAUVEK, govoriti - Aleksandra Velika!!!
PS.
Još samo da se sportska hala na NBgd prestane zvati onako maloumno-snishodljivo "beogradska arena", čime se i jezički vršlja što jedna zajednička imenica postaje vlastita imenica, već onako kako dolikuje, kako zaslužuje i kako je jedino pametno i moralno: "Sportska dvorana 'Dušan Silni'"
Alternativa: "Car Dušan"?

Stupar

pre 13 godina

Moram biti na pocetku maliciozna i ispraviti jedan donji navod-nisu neki kasnili a neki predavali, nego je Ana i predala mec (nazalost) i kasnila! A Jelena je ipak pokazala da je prvo ime nase FC reprezentacije! Medjutim, cestitke curama od srca i Ani brz oporavak! A o maloj zmajici Aleksandri necu nista reci, jer svaka pohvala za nju je premalo! Sretno, cure!

Miran

pre 13 godina

Prvo, iskrene cestitke devojkama na pobedi.
Drugo, moram reci i sledece: prvi deo do rezultata 2:2 je primer netrpeljivosti u nasoj reprezentaciji, ili otvoreno receno netrpeljivosti Jelene i Ane. Na zalost ovo traje predugo i predugo se tolerise od strane selektora. Nedopustivo! Prvog dana u timu nema Jelene, drugog dana Ana predaje mec. Citajte po stranoj stampi sta oni misle o tome. U opstem slavlju nema Ane. Sramotno je ovo. Ili ce obe postati profesionalci (bas kako je ana rekla da jesu) ili im se treba zahvaliti na uslugama i osloniti na mladje snage. Sta nam vredi sto u timu imamo dve igracice koje su obe bile broj 1. u svetu kada one imaju medjusobni mentalni problem.
Drugi deo, igra parova, primer je kako se, iako objektivno slabiji, moze ostvariti cudo kad postoji jedinstvo, VOLJA i ZELJA (Aleksandra Krunic), kako se moze probuditi uspavana (i umorna) Jelena. Zar nam nasi momci u Davis kupu to nisu demonstrirali na najbolji moguci nacin. Da nije bilo tog jedinstva u nasoj muskoj ekipi, malo bi nam vredeo izvanredni Novak Djokovic.
Krajnje je vreme da se ljudi koji vode zenski tenis odluce kojim putem da ga povedu. Oni prvenstveno snose odgovornost za ovakko stanje. Bojim se da ce se sada na krilima uspeha opet zanemariti ovaj vrlo veliki problem i nastaviti po starom, a to znaci da nas nece biti tamo gde objektivno pripadamo.

Mozzart

pre 13 godina

Ljudi, imamo javni servis, poznatiji kao RTS za Ginisa!!! U vestima, komentator kaze: - Evo, trenutni rezultat je 1:1, ne, 2:1 za Slovacku! Znaci, izgubili smo!!!
Ili sam ja lud, ili su se oni toliko uziveli u ulogu da nam menjaju stvarnost!!! To je bilo u 18,45 minuta! Tad je rezultat bio 1:0 za Slovacku! I posle placajte pretplatu...

Mihajlo

pre 13 godina

Evo za patriote link,da se uvere da je i Ani stalo da igra za svoju reprezentaciju!Bravo devijke,a Ani zelim brz oporavak!Pozdrav http://www.sportske.net/vest/tenis/ana-zelela-da-igra-dalje-lekari-se-nisu-slozili-40994.html

milan

pre 13 godina

Ana i Jelena igraju dobar tenis i nije njihova losa forma nego njihova psiha je ta koja im pravi probleme i zato umesto trenera menjati trebaju psihologa da angazuju.

boki

pre 13 godina

Prvo sam rekao, kada su gubile 6-2 5-1, neeeeeeeeeeeeee.......zasto igra Aleksandra.......ali sada, sta god da urade svaka im cast. Napred Srpkinje! P.S. Jbt al su ove Slovakinje dooobreeee.......

Vesna

pre 13 godina

Bravooooooooooo devojke tako se igra za SRBIJU... Svaka cast Aleksandri stvarno je veliki pontecijal!!!!! Ali za Jecu sta reci, KRALJICA 6 sati je bila na terenu, jedna je Jelena Jankovic... A kad neko krene da lupa i da pljuje Jecu stvarno treba da se zapita sta mu fali u glavi, jer ona igra srcem!!!!! JELENA JANKOVIC, ALEKSANDRA KRUNIC!!!!!!!

Вучко

pre 13 godina

АЛЕКСАНДРА КРУНИЋ!!! Запамтите то име!!! Александра Крунић!!! Јелена Јанковић и Ана Ивановић јесу биле прве на свету, али ова мала им је дала добру лекцију из патриотизма, тако се игра за своју земљу!!! Браво Александра, напред Србија!!!

PATRIOTA

pre 13 godina

Bravo,krunićka budućnost srpskog tenisa,a Jelena najboja srpska teniserka svih vremena,četiri i po godine u top 10 na svetu jedina od aktivnih teniserki

Srce Srbije

pre 13 godina

Bravo devojke i hvala!
Kuriozitet - Kruniceva je bila finalista juniorskog Australian Opena u dublu, a Jelena Jankovic pobednik juniorskog AO u singlu!
Nezahvalnici neka pamte da se JJ borila danas za Srbiju 6 sati na terenu!

profesorBaltazar

pre 13 godina

"Ma kako vas nije sramota da spominjete umor Jelene. A sta kaze Hantuhova koja je i juce igrala mec? Razlika je u tome sto ce Slovakinje igrati i na jednoj nozi za svoju zemlju, sto zaista imaju vece srce i mentalnu snagu i zato ce i pobediti. A mi smo ruku na srce zaista luzerska ekipa godinama."

Gde je sad tip sto jr napisao ovo?

Dragan

pre 13 godina

Bravoooooooooo devojke vi ste ponos Srbije svim srcem cela SRBIJa vam se zahvaljuje za herojsku igru bravo mala KRUNICEVA bravo nasa kraljice JANKOVIC!!!!!

suboticki mornar

pre 13 godina

Koji smo mi ludaci??? Kod nas nista nije normalno!!! Kad nas sa svih strana sastavi,a najvise sami sebe, pojave se neki Nole, Ana, Jelena, Aleksandra, Bojana i slicni vanzemaljci!!?? Taman mislis da ces crci od muke, a oni ti zveknu "samar"!!! J... te, ipak vredi ziveti!!!!!!!!!! Hvala Vam!!!

kin ping meh

pre 13 godina

Sve je ovo O.K., samo ovako jaka reprezentacija bi trebalo da se svake godine nadje najmanje u polufinalu. Pogledajte samo spisak najjacih reprezentacija; USA (samo kad su kompletni), Belgija (samo kad su kompletni), Rusija i Italija, i Srbija. Obzirom da se USA i Belgija nece vise nikada kompletirati u najjacem sastavu, logicno je da na njihovo mjesto uleti Srbija, a sa malo srece i dobrom motivacijom, mogle bi lako da uzmu prvo mjesto. I jedna mala primjedba da Rusija i Italija zadnjih godina uvijek dospijevaju do polufinala ili finala,a u zadnjoj dekadi su, cini mi se po dva puta uzele titulu. Takodjer mislim i da Selektor nije odgovarajuci, jer nije njegov najvazniji posao da organizuje sutanje i trening, nego da kreira atmosferu zanosa i pobjednickog mentaliteta.

Ja37

pre 13 godina

Sad lepo svi da se izvinete selektoru i da se ne mesate u njegov posao,bolest btw ne prolazi za jedan dan,ali ako imas virus bolje je da lezis da se organizam regenerise,Jelena je danas izasla tek u 14 casova,prakticno se odmarala ceo petak i subotu i danas vise od pola dana,da joj je znacilo jeste jer je izdrzala preko 6 sati na terenu a Hantuhova je vrisnula,zato sto je juce igrala iscrpljujuci mec sa Anom,DEvojka kapa dole imate srce a to je najvaznije,sledece godine cemo vas da cekamo sa peharom :D )

Wllaxy

pre 13 godina

Pa ne vidim da je Krunic uopste napredovala nesta u igri. A na WTA listi vec inace ne moze da se mrdne sa 300 mesta a i nije bas toliko mlada. Eh kad se setim sta su neke teniserke u njenim godinama postigle. Morala je Bojana da igra dubl, ipak je za klasu bolja igracica iako je u ocajnoj formi
(napredak Krunicke, 17. april 2011 19:11)

Nemas ti pojma u zivotu!!!

Jovan

pre 13 godina

Za "Inon"

Auh "Inon" bracala breeeeeee........mislim da bi i ti a i pojedini trebalo malo da se zapitate samo jedno.........Sta bi se desilo i koji bi ishod bio da Ana nije pobedila Hantuchovu?

Dobro pitanje,m paceri????????

Cestitke Jeleni,nema sta,a najvece cestitke Krunicki,devojka me je ostavila bez daha koliko je borbena i koliko je mentalno jaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pop

pre 13 godina

1) Čestitke devojkama!
2) Mala Krunićka ne da je zmaj, nego... nemam reči.
3) Naš selektor je kao čamdžija iz one zagonetke o prebacivanju vuka i ovce preko reke. E, tako je, izgleda, i on morao da organizuje kad će koja naša teniserka da igra a da ona druga ne bude na istoj strani reke.

Neutron

pre 13 godina

KAKVA EPSKA POBEDA!! OVO NE MOZE DA SE PISE SEM VELIKIM SLOVIMA!! kAKVA POBEDA! KAKVO JUNACKO SRPSKO SRCE!! hVALA I CESTITKE SVIMA PODJEDNAKO: KRUNICKOJ, JELENI, ANI, BOJANI, A I VRANJESU!!! KAKAV JE OVO PODVIG IZ NAUCNO FANTASTICNIH ROMANA BIO!! AKO ISTA ZASLUZUJE PROSLAVU NA TERAZIJAMA, TO JE OVO!! BRAVO, BRAVO, BRAVO DEVOJKE!! KAKVO SRCE!!!!!!!

crni

pre 13 godina

Aleksanda ima SAMO 18 godina i vratila je našu reprezentaciju u elitu. U Novom Sadu je gotovo potpuno sama dobila dubl (Jovanovskoj svaka čast za singlove), a ovde je bukvalno naterala Jelenu da veruje da mogu dobiti. Jelena je pogrešila što nije pogledala bar snimak meča u Novom Sadu pošto bi meč bio rešen u dva seta. Ova mala je GENIJE, a i posle meča u Novom Sadu je više puta rečeno da Aleksandra sportista sa motivacijom izuzetno netipičnom za naše sportiste, da nam fudbaleri imaju bar pola Aleksandrinog srca bili bi prvaci sveta u fudbalu. Još jedan primer da je gotovo kad "sudija kaže da je kraj", a ne kad to protivnik misli. Fenomenalno!!!!!!!

Bravo Jeco,bravo Alex

pre 13 godina

Aleksandra je zaista odlicno odigrala.ali pohvale zaista zasluzuje i Jelena!odlicno su odigrale!SVAKA IM CAST!tako se igra za svoju zemlju.Idemo u nove pobede!S-R-B-I-J-A

Angel

pre 13 godina

Bravo devojke, svaka vam cast. Fantastican preokret, Aleksandra je stvarno nevoravatna. A JJ pokzala ogromno srce - 6 sati na terenu, najjaca si!

Smilica prava

pre 13 godina

Svaka cast devojke!!!!
Svaka je na svoj nacin dala doprinos!
nadam se da vise nikada pljuvaci nece imati obraza da pljuju JElenu,6h na terenu!!!!
Zao mi sto se Ana povredila,i nije mogla da prisustvuje slavlju na parketu.Ali Ana je donela bod.Brz oporavak i nastavak s dobrim partijama!

BoJJAna dala je sve od sebe,za malo nije pobedila.Ali nemerljiv je njen doprinos pobedi u N.Sadu.

А что тебе сказат уважаемая АЛЕКСАНДРА СОЛЬНИШКО - МОЛОДЕЦ!!!!

Како мало девојче а СРЦЕ ОГРОМНО!
Хвала Вам свима за НЕОПИСИВУ РАДОСТ!!!!!

Da se zna

pre 13 godina

Twitter

"Krunic says in her audio interview that they celebrated with Ana after the match :))"

Da pojedincima ne padne na pamet da pisu svasta :-)

Dusan

pre 13 godina

Aleksandraaaaa, UDAJ SE ZA MENE!? :D
Svaka cast svima, al ALEKSANDRI pogotovu! Presimpaticna devojka koja kao cigra igra po terenu, i ako je mala ima srce kao LAV! Da je visa ne bi bila toooliko slatka! :DD

Bokanegro

pre 13 godina

Ja kad lezim 6 sati umorim se,a Jelena igra za reprezentaciju i jos pobedi....Svaka cast svim nasim igracicama!!!Sledece godine ako bog da, da svi budete zdrave i slozne i da napadnemo salataru!!!!


PS-Ova mala Aleksandra je cudo od coveka,tako mala a takvo SRCE ima!!!A toliko mi je bilo tuzno kad je pala vec u prvom gemu i onako se posekla!!!
Srbija breee!!!

Anja

pre 13 godina

TAAKO JEEEEEEEEEE!SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO DEVOJKE! Aleksandra : srcanost, borbenost i SRCE KAO KUCA! Bravo devojcice! Bravo i za ostale!Jelena 6 sati na terenu!ejjjjjj!!!! :))))

terza

pre 13 godina

BRAVO!!!!!!!!!!!! svaka cast jankovicevoj i krunicevoj, zaista fantasticnom pobedom su vratile nas tim u elitu. odavno nisam gledao tako dobar i napet zenski mec. svaka cast!
ono sto me je obradovalo u komentarima je da OGROMNAA VECINA spominje uspeh celog tima, dakle uz pomenute (sjajne) jankovic i krunic i ivanovivevu i jovanovski koja je je izgubila jedini mec koji je igrala. ne racunajuci prva dva zaista nesuvisla komentara kad je nas tim ubedljivo gubio, skoro svi imaju pozitivne komenatare bez obzira za koga navijaju na wta tour-u. tri izuzetka, uz na zalost nezaobilaznog djoksu, jos stupar i lnon, koji nisu mogli a da ne "zapljunu" anu... jad i beda. pa da ana nije pobedila juce, rezultat bi bio obrnut danas, zar ne? ali u njihovim glavama to je nebitno, igrala bi jeca ili mozda cak i aleksandra i pobedile sigurno, kakav je uostalom problem dobiti hantuhovu pred njenim navijacima?! ne znam samo kako bi jeca mogla da igra 2 puta protiv hantuhove, ali dobro. bitno je da oni znaju. bolje od vranesa, ili svih nas.
jasno nam je svima da volite jelenu a anu ne (da ne kazem neku tezu rec). i jel zato treba reprezentacija da igra bez jedne od dve najboljih igracica? nisam ni mislio da treba.

realista

pre 13 godina

@Bojan Jankovic
Mozda ovde ima vise Djoksi, a mozda se pravi Djoksa napokon probudio iz kome i otreznio.
Mozda je napokon shvatio neke stvari i resio da predje na stranu pobednika.

Miner

pre 13 godina

Jedno veliko bravo i hvala nasim teniserkama!!!Medjutim ostrascenim fanovima nikako ugoditi.Ostavio sam jedan komentar sa osvrtom na psihologiju otvaranja duela sa Slovackom i vidim dosta minusa.Nije pitanje da li je Jelena ili Ana dala vise ili manje i ko je veci patriota od njih dve.Ako je stvarno Jelena bila bolesna prvi dan u sta mi je ipak tesko poverovati onda je izbor Vranesa uredu ali njgov komentar ga demantuje.A sto se tice Ane da je oko njenog nastupa uvek neki problem-jednostavno jeste.Nadam se da ce ovo pozitivno uticati na nju mada je moglo da bude veoma lose.Zasto?Jednostavno jer je dugo u krizi igre i svog teniskog indentiteta.Lose igre,los privatan(ljubavni)zivot,los izbor trenera i odnosa sa istima.Kakav bi bio osecaj da smo izgubili?Ana predala mec,zaradila povredu i ponovo poljuljano samopouzdanje.Da ne ulazimo u to da bi fanovi nase druge teniserke ostro reagovali.Jednostavno kockali smo se i odlicno prosli.Bojani nista za zameriti jer je jos mlada i tek ce da se brusi.Kruniceva je definitivno otkrovenje koje ce napredovati i zablistati.Srcana,agresivna,voljni momenat,radna...vise cu se baviti psihologijom nego samim tenisom.Sve u svemu devojke samo napred!!!NEIZMERNO HVALA jos jedanput!!!

best

pre 13 godina

Ljudi bilo je super,prava je atnosfera medju devojkama,sammo me ana malo razocarala ali dobro,mogla je ostati do kraja da bodri devojke.Super smo navijali.Srbija sampion

mali Pera

pre 13 godina

Zenske svaka cast(posebno za dubl, Jeleninu pobedu i Anin oen protiv Hantuhove). Neko je rekao da je Jelena igrala prvi mec u subotu mozda bilo 3:1 za nas pre dubla. Mislio sam da je to trenerova taktika...kad ono, Bojana izgubla prvi mec, Ana vratila na 1:1, Ana predala sledeci mec i onda Jelena u istom danu odigrala dva fantasticna meca, mi idemo dalje. Isto tako cestitam Aleksandri jer je srcem igrala vise od ocekivanja.

Devojke svaka cast. Tako se igra za svoju zemlju.

Miko

pre 13 godina

Uhhh.Ako ovo nije podvig,onda ne znam sta je.
Svaka cast objema.I da niste dobile,posle ovakve borbe ste nasi heroji.
Nadam se da ce ovo prelomiti i da cete iduce godine ponoviti uspjeh muskog dijela ekipe.Definitivno ste to zasluzile,sve cetiri ZAJEDNO.
Steta za Anu,vidi se da samo ceka da eksplodira i opet uzme neki GS.
Pozdrav iz Podgorice.

FED CUP!

pre 13 godina

Kakva pobeda svaka cast. TO JE TIM, TO JE SRCE KOJE KUCA KAO JEDNO I JAKO. Ono sto JJ prikazuje ponovo u Slovackoj je neverovatno, zaista ovakav borac se retko vidja, mozete da igrat sjajan tenis, da imate veliku zelju za pobedom, ali ovakva pobeda se ostavruje VEROM, DUHOM I SRCEM koje Aleksandra i Jelena imaju.
Ne zelim da umanjim Jeleninih 6 sati na terenu jer sam ja obavio svasta dok je ona trcala po ono terenu, od nje se to nekako i ocekuje, ali Aleksandra je bila sjajna, srpski inat i iskrfena zelja su ucinili sve.
Svaka cast devojke verujemo u vas, ovo je ogroman vetar u ledja za sve sto nas ceka, napokon SMO TIM! Sve su zasluzne za ovo. Divno je biti is Srbije!

Milena

pre 13 godina

Kada je Ana predala mec, pomislila sam "ko zna zasto je to dobro" i posle ove pobede i znam :) Da su Ana I JJ igrale dubl verovatno bismo izgubili jer njih dve se privatno ne gotive i verovatno bi se to videla na terenu a i Cibulkova je danas bila fenomenalna ( i juce) tako da mislim da bi ona u svakom slucaju pobedila.
Zelim da cestitam svim curama Ani, Jeleni i Aleksandri na pobedama juce i danas a i Bojani tkdj jer da nije nje mi ne bi ni bili u svetkoj grupi (setite se samo meca protiv Kanade)

777

pre 13 godina

(ja, 17. april 2011 22:49) treca teniserka po kvalitetu u reprezentaciji, kako kazes, je danas igrala 5 sati za Srbiju. Ista ta Jelena KOJA JE BILA BR.1 JE 10 GODINA NON STOP U PRVIH 10 IGRACICA NA SVETU, bez prestanka.

Bla...

pre 13 godina

Ako nije Ana onda je Aleksandra samo neka nije Jelena. Stvarno vas ne razumem! Navijam za Srbiju, a sve one upravo i igraju za tu nasu Srbiju. Kako neko moze da uzdize jednu, a trud druge da ignorise? One su igrale dubl. I uspeh i poraz se dele. Samo, da Jelena nije dobila svoj singl ovaj dubl bi bio bezvredan. Hajde jednom da navijamo za nase, za ono kakvi su, kako igraju, a ne prema licnim afinitetima koji se, nazalost, samo odnose na fizicki izgled i kako se isti nekom svidja ili ne!
Bravo devojke!!!

Misha Jovanovic

pre 13 godina

Kakav mec, pred kraj drugog seta nisamogao ni da predpostavim da ce Aleksandra da eksplodira ovako. Pa ovo je ludilo, devojcica je odigrala u stilu velikih sampionki dubla. Ovo je bilo predivno vece uz TV, nemam rcci da opisem svoje odusevljenje igrom i Jelene i Aleksandre. Aleksandri cestitam od srca i nadam se da cemo je gledati i na vrhunskim turnirima u narednim godinama. Ima srce, brzo razmislja, nema respekta, SVAKA CAST!!!

Pera

pre 13 godina

Dig'o sam ruke od gledanja pred sredinu 2. seta, a ono odjednom sa mec lopte ( za Slovakinje ) nasi dobijaju set. Neverovatno. Svaka im cast. Ali ona mala je zvercica.

zaka

pre 13 godina

Svaka čas.Čestitke od srca za sve devojke.Ovo se zove borba.Treba je svima čestitati,i ne pljuvati Anu.I ona je donela tu jednu pobedu.Nije lepo ,jer sve one vole da igraju za svolju zemlju,a ne kako ovde pojedini pišu.Ovo je stvarno veliki uspeh,i na koji način,prosto da ne poveruješ.To je isto,kako kad je Kim pobedila Anu.Sve je to deo sporta,zato je i lepo gledati ga.Srećno devojke u svetskoj grupi.

Stanimir Branimir

pre 13 godina

Kako su odvratni ovi malodusni ljudi koji su poceli da pljuju u pre nego sto se mec zavrsio. Da vi nesto vradite, vi biste bili ili selektor ili igracica. Ovako, oni su najbolje sto imamo i to su pokazali. Bar imaju karakter, za razliku od vas...ne znam ni kojim imenom da vas nazovem. Vi ste sramota za ovu nasu zemlju, a ne ova deca, kojom mozemo da se ponosimo.

sima

pre 13 godina

Bravo, bravo,BRAVO!!!
Ja nisam mogao vise da sedim..a kako je Jelena ovo odradila..je ma novakovski, nadalovski..ZAJEDNO! Svaka cast, i moj poklon do zemlje i onom maleckom CUDU brutalnom, bez straha..bez respekta!
Devojke SVE, hvala vam sto ste nas ponovo uvele tamo gde nam po kvalitetu i jeste mesto! Neprocenjivo!!!!

Pozdrav, I ZIVELE one nama!

p.s. a ovi KOMENTATORI ispod, kako se sada osecate?
posebno se pitam sta ce @ja prokomentarisati!

Jolović Zoran

pre 13 godina

Naše teniserke još jednom su osvetlale obraz Srbije .Svojom željom , borbenošću , ljubavlju prema Srbiji , a iznad svega znanjem , marljivošću , upornošću i kolegijalnim duhom ( sve teniserke su dale nemerljiv doprinos zajedničkom uspehu )... postigle su veliki uspeh i veoma usrećili naciju ! Smatram da se njihov doprinos afirmaciji srpskog sporta i Srbije ne može meriti novcem ! Mislim da je dužnost Ministra sporta , da sem protokolarnih stvari , pokrene inicijativu i istu realizuje , da se teniseri i teserke odlikuju prigodnim medaljama ,za sve ono što su dali ( a još više će dati ) srpskom sportu i narodu ! Zar zaista nismo sposobni da pravim vrednostima damo i pravi značaj !

Dylan Dog

pre 13 godina

Zaista herojska pobeda! Bravo Aleksandra, bravo Jelena!!!

Mala Krunićeva ponovo pokazuje da ima glavu i srce šampiona. Svaka čast. Moj dubok naklon!
Jeleni čestitke na istrajnosti u igri nakon teškog singla. Nije briljirala kako ume, ali je odigrala sasvim dobro obzirom na okolnosti.

Šteta je što je Anu povreda omela da bude kraj terena i bodri svoje koleginice iz reprezentacije i - da sa njima podeli radost nakon ove stvarno herojske pobede.

Ogroman značaj ove pobede je ne samo zbog samog rezultata, već zbog načina na koji je ostvarena. Ovako se samopouzdanje podiže do neslućenih granica. Inače, ovaj dubl meč je pravi primer kompleksnosti i težine tenisa kao sporta. Nikada nije gotovo, ništa nije završeno dok se ne odigra poslednji poen. Oni koji imaju izraženi šampionski karakter se bore do kraja i uvek veruju u svoju pobedu.

Još jednom BRAVO za Fed kup reprezentaciju Srbije!

mikeli

pre 13 godina

Aleksandra je po krakteru nas zenski Novak Djokovic!!! uz vrijedan rad i ovakvo srce moze ona u zenskoj da postigne sve sto i Nole u muskoj konkurenciji, sigurno! Nocas je Pobijedilo srce ogromno srce Kruniceve i neka cudna snaga Jelene koja je ipak toliko vremena provela na terenu danas, al nije joj prvi put!
samo jos da se ona i ana pomire pa da sve bude kako treba!

άρχων Τριβαλλούς

pre 13 godina

''Ако Јелена каже да не може овај пут да игра за репрезентацију, онда не може.
Исто важи и за Ану.
Исто важи и за било којег нашег спортисту.
Сви ви који заборављате Јеленину патњу на терену у Словачкој у мечу против Цибулкове, сви ви који заборављате Анине сузе када се због ње на Ролан Гаросу завијорила српска застава, следећи пут немојте да гледате њихове мечеве у дресу Србије.
Ви то и не заслужујете.
(архонт Трибала, 26. januar 2011 17:02)''

Ово мишљење, на вест о томе да Јелена и Ана неће из оправданих разлога играти против Канаде, оцењено је као негативно 825 пута.
Надам се да су имали ''паметнија'' посла од гледања меча у Братислави.

poslednji pozdrav trolovima

pre 13 godina

Kao i svaku vest koja slavi uspehe naših tenisera i ovu su određeni, široj javnosti poznati likovi uspeli da zatruju svojim standadnim i konstantnim trolovanjem. Mislim da je krajnje vreme da počnemo da ih ignorišemo i da ih NIKAKO ne čašćavamo sa "Ne preporučujem" jer je dokazano da upravo to hrani njihov ego i daje im motiv za nove i sve nebuloznije komentare

@Wllaxy
Molim te da nikada više ne porediš @ja i tvoju baka Veru po pitanju kompetentnosti u tenisu, jer ja duboko i iskreno mnogo više verujem tvojoj babi nego nekim "stručnjacima" koji nas ovde smaraju i uveseljavaju u krug i sve u 16. Životno i lično iskustvo tvoje baka Vere ne bi joj dozvolilo da lupeta gluposti, dok sa druge strane, kod određenih likova te barijere izgelda da ne postoje. Puno pozdravi babu nek je živa i zdrava.

Coa!

pre 13 godina

Ne znam da li postoji u tenisu (nisam kladionicar) kovta iz 1 u 2 ili nesto slicno, ako postoji, koja li je bila? Ako ne, zamislite koja bi bila :D Svaka cast devojke!

@leksandar

pre 13 godina

Sada bih zamolio ove dezurne pljuvace da UPUTE JAVNO IZVINJENJE za sve nebuloze koje su napisali u toku meca . U SRBIJI se kaze PRED ZORU SE MRZNE sto se jos jednom potvrdilo pustite cure da igraju, trenere da rade svoj posao , a ne da VAMA polazu racune. Pljuvaci bre isti ste kao neke tracare i treba vas ignorisati uvek . Bravo za nase curice !!! SRECNO !!!

vlada

pre 13 godina

Jelena je bila umorna... Aleksandra je bila nervozna... ali su obe bile FENOMENALNE!!!
Svaka im čast, naročito Aleksandri. Devojčica je pokazala koliko srce ima

aa

pre 13 godina

\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/

Darko

pre 13 godina

Auuu ako necega ima u zenskom tenisu onda je to drama..Kakav preokret svaka im je cast pogotovo mi je drago da smo se konacno osvetili Slovacima.Vranesova taktika je ipak urodila plodom odmorna Jankoviceva je tako lakse odigrala ova dva meca u nizu.

milos

pre 13 godina

bravi devojske.svaka cast,,ovo je timska pobeda cele reprezentacije ane,jelene,aleksandre i bojane...vranjes je pogresio sto jelenu nije stavio u subotu da igra singl.ipak je ona8.na wta...treba da se skine sumnja o ani ivanovic kako ne igra za reprezentaciju..pokazala je to pobedom u jednom mecu....povreda je visa sila...gledali ste atp turnir u monaku kad je spanac predao mec troiskom zbog povrede..svi vi koji se ne bavite sportom ne znate koji je napor i kakve su povrede sportista..koliko se samo telo izlaze naporu i pritisku...pozdrav i samo napred

Folirantkinja za tastaturom

pre 13 godina

Ne sporim tvoj ucinak od pre neki dan, ali nemoj da svaki put bude polovican ili neka bude 100 % stisni pa reci...
(Jovana, 18. april 2011 00:30)
A šta misliš o tome da ti malo uzmeš reket i probaš da igraš?

branko

pre 13 godina

Кад се средим можда ћу моћи да напишем коментар а сада само једно: Ово је победа ЕНЕРГИЈЕ, ЕНЕРГИЈА ЈЕ ЧУДО А МАЛА КРУНИЋЕВА НЕВЕРОВАТАН ГЕНЕРЕТОР ЕНЕРГИЈЕ. Браво, браво браво!

Gerov Boban

pre 13 godina

Toooooooooooooooooo, bravo devojke!!!!
Svaka cast za srce ostavljeno u Bratislavi, a ja jadan nisam smeo da gledam - ocigledno nemam takvo srce... ukljucio sam se ponekad na momente! CEKAM REPRIZU!
Toooooooooooooooooo, bravo devojke!!!!

sasa

pre 13 godina

ovde vise nema smisla nista komentarisati. devojke su sve rekle na terenu. najlepse je bilo kada se onaj pit bul cibulkova i pokupila odmah posle pobede nasih devojaka. to je bio najlepsi detalj mneca uz nase devojke koje su pokazale kako se igra za svoju zemlju. svaka cast i bojani i ani i naravno legendarnom dublu...

Dusan

pre 13 godina

Aleksandraaaaa, UDAJ SE ZA MENE!? :D
Svaka cast svima, al ALEKSANDRI pogotovu! Presimpaticna devojka koja kao cigra igra po terenu, i ako je mala ima srce kao LAV! Da je visa ne bi bila toooliko slatka! :DD

Ženevljanin

pre 13 godina

UBIĆU SE! Još pre no što su Slovakinje povele sa 5:1 spiker je objavio da se pelazi na RTS2... koji ja ne mogu da vidim na netu... a nije mi ni bilo žao jer sam bio ubeđen da sigurno gubimo...
Zaista devojke zaslužuju sve čestitke: i odlična "klinka" Krunić i umorna Janković i ponovo povređena Ivanović - zajednički uspeh, fenomenalan!

SLAĐA

pre 13 godina

SVAKA CAST NASIM DJEVOJKAMA STARNO SU NADMASILE SVE MOGUCNOSTI SAMO RIJECI HVALE I SVIM SRCEM SMO UZ NJIH TJ UZ NASE TENISERE SVI MI IZ REPBLIKE SRPSKE I BRCKO DISTRIKTA

TimCahiLL

pre 13 godina

Svaka cast obema na ovoj vrhunskoj drami,sa srecnim krajem. :) Jankoviceva,kao po obicaju,na visini zadatka,a sto se tice Kruniceve,za nju mogu samo reci,ni manjeg coveculjka u svetu tenisa,ni veceg srca.Taj maleni plavi coveculjak je bio sjajan reziser preokreta u trenutku kada smo bili na ivici provalije,tako da,ovaj put Oskar za najbolju reziju ide upravo njoj. :) Jos jednom,svaka cast obema.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo devojke, bravo Srbija!!! Kakav fantastican mec, ustvari i jucerasnji i danasnji dan su fantasticni za nase igracice. Odusevljen sam rezultatom a posebno atmosferom koja vlada medju devojkama. Ostvarili smo veliki uspeh, i verujem da smo svi svesni da ce u buducnosti nase teniserke da dominiraju svetom. Nadam se da ce se i Ana sto pre oporaviti. Devojke, jos jednom cestitke, volimo vas.

http://www.worldofbasketball.org

Neutron

pre 13 godina

KAKVA EPSKA POBEDA!! OVO NE MOZE DA SE PISE SEM VELIKIM SLOVIMA!! kAKVA POBEDA! KAKVO JUNACKO SRPSKO SRCE!! HVALA I CESTITKE SVIMA PODJEDNAKO: KRUNICKOJ, JELENI, ANI, BOJANI, A I VRANJESU!!! KAKAV JE OVO PODVIG IZ NAUCNO FANTASTICNIH ROMANA BIO!! AKO ISTA ZASLUZUJE PROSLAVU NA TERAZIJAMA, TO JE OVO!! BRAVO, BRAVO, BRAVO DEVOJKE!! KAKVO SRCE!!!!!!!

Nesa

pre 13 godina

Ovo je neverovatno fenomenalno. Jedan od najneverovatnijih preokrete u istoriji naseg sporta. Sve cestitke. Crni, bravo za komentar. Uzgred, ne znam da li je to neko vec rekao (mrzi me sad da citam sve komentare), ali Aleksandra je rodjena i odrasla (dakle i ucila tenis) i sada zivi u Moskvi, sto mozda nema veze sa njenim borbenim duhom (sa tim se neko radja), ali sigurno ima veze sa tim da je jedina nasa devojka koja ume da udari krsten volej.

Milan

pre 13 godina

Jeleni,Aleksandri i Ani cestitam na ovoj neverovatnoj pobedi i mogu samo da kazem da su one PONOS Srbije.Zelim vam puno uspeha u zivotu i karijeri.

aca

pre 13 godina

Svi sve znaju citao sam komentare tokom meca pa posle i na kraju,prosto je neverovatno koliko strucnjaka koji verovatno nikada nisu uzeli reket u ruke ima u Srbiji bas smo neverovatni ostavimo njih DEVOJKE BRAVO svaka cast za zemlju do poslednjeg atoma snage pa kako bude to treba ceniti
rezultat je super ali odnos je ono sto trba da nas odvoji od drugih

gradjanka

pre 13 godina

svaka čast za preokret u drugom setu.
od 5:1 do pobede.
počinje treći a naše ko da su tek počele da igraju.
40:0 u prvom gemu.
to se zove motiv!!!

Wllaxy

pre 13 godina

Bravo carice - najbolje ste!

Cestitke Aleksandri na igri jer je igrala kao da ima stotine ovakvih meceva u nogama i deset godina iskustva!!!

Cestitke Jeleni koja je stoicki izdrzala preko 6 sati na terenu i u nizu donela da poena Srbiji i pokazala koliko srce ima mada je dobila zestoku konkurenciju za najvece srce u timu!!!

Cestitke dublu na srcanosti jer smo svi videli da smo konacno dobili dubl koji je ne buducnost vec je sadasnjost i koji je spreman za velike domete!!!

Cestitke Ani na juce osvojenom poenu i velikom doprinosu konacnom uspehu!!!

Cestitke i Bojani na bespostednoj borbi jer je i pored poraza pokazala da se bori do samog kraja!!!

Cestitke svima koji su u Bratislavi i pored malih ekrana bodrili tim!!!

Na kraju bih dezurne pljuvace (a oni ce se vec sami prepoznati) koji su prosli put nakon meca sa Kanadom pljuvali malu Aleksandru i nazivali je netalentovanom (a ne da nisu bili u pravu nego su pokazali da nemaju veze sa sportom a ne poznaju ni rec domoljublje) da u ovom trenutku slavlja zaobidju ovu temu i ne ostavljaju svoje postove jer bi time samo jos jednom pokazali kakvi su u stvari. Hvala!!!

mukica

pre 13 godina

Jelenino iskustvo i Aleksandrina borbenost to je savrsen spoj.BRAVO DEVOJKE ali veliku pozdrav za Aleksandru koja je brilijantno igrala u 2 i 3 setu.Svaka cas AKI !!!!!!!

GOXY

pre 13 godina

SVAKA VAM CAST DEVOJKE!! OD PONORA DO VRHA! KAKVA DRAMA I KAKAV PREOKRET! OGROMAN USPEH A JOS JE SLADJI JER JE DOSAO NA NAJTEZI MOGUCI NACIN.

Mica

pre 13 godina

Devojke, svaka cast!!!
A komentar koji se odnosi na njihovo pozrtvovanje-tj. nedovoljno zalaganje na terenu je (sto je neko nekada rekao): "Srbijo, da te nema, trebalo bi te izmisliti."

Mima

pre 13 godina

Nemam reci jedva sam i odgledala. Malo je reci svaka cast!

Nemojte samo sada o Ani, Jeleni, ovoj onoj. Sve su zasluzne, Aleksandrica je bila genije, samo ni ona ne bi videla dubl da nisu Jelena i Ana dobile po mec prethodno. Znam da to znate, ali da podsetim. Veliko bravo svima.

Rezultat je na kraju ipak timski i taj timski duh uvek pomaze ekipi, pa zasto da se mi prepucavamo i delimo kada nase devojke igraju zajedno.

HM9

pre 13 godina

Svaka cast Ani, Jeleni i Aleksandri (hronoloski) koje su izborile ove 3 pobede i Bojani koja je u januaru omogucila da se ovog vikenda bore sa slovakinjama!

Željko

pre 13 godina

Nisam gledao meč od početka,baš u trenutku kad je bilo 1:0 i 5:1,tada sam prebacio da vidim koji je rez i hteo da prebacim na nešto drugo,ali,rekoh:"Ajde,još malo.".A to "malo" je potrajalo 2 i po sata! Svaka čast maloj Krunićevoj! Neko je ovde rekao da ima veće srce od fudbalske reprezentacije,ja bih rekao i veće! Naravno,svaka čast i Jankovićevoj koja je,20 minuta po ostvarenoj pobedi u singlu,odigrala i dubl od 3 sata i 17 minuta! Šteta što je Bojana izgubila,i šteta što je Ana predala,kontam da bi pobedila,a Jeca bi svojom pobedom završila sve.Nadam se da će se Ana brzo oporaviti.JOŠ JEDNOM,SVAKA ČAST I SAMO TAKO NASTAVITE!

stariji zajecarac

pre 13 godina

Bravo devojke Vi ste nas ponos. Bravo za selektora i ceo strucni stab. Gde su sada sve/ne/znalice koji prosipaju pamet? A od RTS ocekujem bar da se izvini naciji za gluposti.

TTKRDIAA

pre 13 godina

Kakva pobeda!!! Jos uvek sam pod utiskom. Sto je najvaznije napokon je nasa Fed kup reprezentacija igrala kao tim. Svi su doprineli ovoj pobedi, a cini mi se da je Vranes najsrecniji sto smo prosli jer bi mnogi njega krivili za poraz jer prvog dana nije stavio Jelenu da igra. Zelim da objasnim zasto su svi zasluzni za prolaz u prvu grupu i zasto su sve devojke dokazale da imaju veliko srce: 1. Bojana Jovanovski- protiv Kanade je nosila sav teret na svojim ledjima i ipak je uspela da zabelezi sve 3 pobede; kad god je dobila priliku ostavila je srce i dusu na terenu kako bi Srbiji podarila bod; iako je juce izgubila pokazala je da je buducnost srpskog tenisa i da treba ulagati u nju maksimalno jer ce se sve ulozeno sigurno isplatiti ( ima izuzetno ciste i snazne udarce, uz bolje kretanje i pogotovo bolji servis mogla bi lako da udje u 10 najboljih )
2. Aleksandra Krunic- iako rodjena u Moskvi devojka ima SRPSKO SRCE; verujem da bi ona mogla da bude novi Nenad Zimonjic, sjajna je u dublu sto je i pokazala protiv Kanade i Slovacke; zaista devojka mozda i nema potencijal za osvajanje grend slemova u singlu, ali u dublu bi uz pravu partnerku vrlo lako mogla da zavlada tako da smatram da ona treba da se maksimalno koncentrise na dubl; pokazala je sav svoj raskosan talenat i po meni bila najbolja igracica u danasnjem dublu, veoma mi je drago da se mec zavrsio upravo njenim vinerom
3. Ana Ivanovic- mnogi smatraju da kada igra za Srbiju je malodusna, ne trudi se, stalno joj nesto fali, medjutim po meni Ana i Sarapova su najbaksuznije teniserke danasnjice; obe imaju potencijal da dominiraju zenskim tenisom, ali su obe dozivljavale neke srceslamajuce povrede i ja im se zaista divim sto se jos uvek bore i trude da se vrate u vrh; da sam na njihovom mestu bacila bih se u modele i cuvala zdravlje; zbog toga smatram da je Ana jedna od najborbenijih teniserki ( pala je na 64 mesto, ustala i nastavila da se bori, da trenira, vise puta se povredjivala u trenutcima kada je napokon sklopila kraj sa krajem sto bi vecinu skroz slomilo, ali ona je opet nastavila da se bori ); na ovom Fed kupu je dokazala koliko srce ima i koliko voli Srbiju, juce je dala sve od sebe i prosto razbucala Hantuhovu, a danas smo videli koliko Slovakinja moze da bude opasna, ono sto je Ana danas pokazala me je totalno uverilo da ona zaista voli svoju drzavu, jludi iz aviona se videlo da bez servisa i bekhenda ne bi mogla da dobije mec, ali ona ipak nije htela da preda zato tisina; znam da ce mnogi reci kako ja Ana kriva za sve, ali setite se da nam je juce donela veoma vazan poen, setite se da je januara ove godine igrala za Srbiju na Hopman kupu i zaradila povredu koju vuce vec 4 meseca i koja je sprecava da da svoj maksimum i zbog koje se jos nije vratila u prvih 10, a svi znamo da joj je tu mesto, samo se setite koliko ste se radovali kada je osvojila RG, ima i onih koji su pustili suzu radosnicu istu onu koju je ona pustila slusajuci SRPSKU HIMNU, sada kada ona place od tuge budimo tu da je podrzimo i vraratimo na stare staze
4. Jelena Jankovic- SRPSKI DRAGULJ, za svoju drzavu, a i inace se bori kao lav i svaka joj cast; kao i mnogo puta do sada dokazala je da je veliki patriota; cesto je i na jednoj nozi igrala meceve, uvek se borila do kraja i vec duuuugo je u prvih 10 sto je dokaz njenog kvaliteta; mnogi kazu da je njen tenis dosadan, ali to nije bitno, zasto bi menjala stil igre ako ovako pobedjuje nije mi jasno; jedina nam je protiv Slovakinja donela dva poena i na tome joj mnogo hvala
Necu reci da je Jelena zasluzna sto smo prosli, zasluzan je CEO TIM. Napokon su se devojke ugledale na muskarce i slozno dosle do pobede. Jos samo da se mi obicni navijaci slozimo, da ne dizemo jednu u nebesa isticajuci ne uspehe druge, da ne navijamo za njih samo kad su najbolje vec da ih podrzavamo i kada im ne ide i tesko im je. Hajde svi da se slozimo i sledeci put kada se bude igrao tenis napravimo izvanrednu i nikada vidjenu atmosferu. Ljudi verujte od mrznje nista dobro necete imati. Posle ovakvog trijumfa onaj ko bude pljuvao po nasim devojkama ujedno ce sebe nazvati debilom ( nadam se da ce mi pustiti komentar zbog ovoga jer sam ulozila dosta vremena pisuci ga ). Uzivajmo, navijajmo i volimo.
Pozdravlja vas cetrnaestogodisnja devojcica zaljubljena u tenis.

bravo devojke naše

pre 13 godina

Pa ne vidim da je Krunic uopste napredovala nesta u igri. A na WTA listi vec inace ne moze da se mrdne sa 300 mesta a i nije bas toliko mlada. Eh kad se setim sta su neke teniserke u njenim godinama postigle. Morala je Bojana da igra dubl, ipak je za klasu bolja igracica iako je u ocajnoj formi
(napredak Krunicke, 17. april 2011 19:11)


Šta je ovo
Ma kako vas nije sramota da spominjete umor Jelene. A sta kaze Hantuhova koja je i juce igrala mec? Razlika je u tome sto ce Slovakinje igrati i na jednoj nozi za svoju zemlju, sto zaista imaju vece srce i mentalnu snagu i zato ce i pobediti. A mi smo ruku na srce zaista luzerska ekipa godinama
(luzer, 17. april 2011 19:06)

I šta sad, očekujem da se javite ponovo sa novim mudrim i stručnim komentarima. Verujem da će i ostali poznati i tradicionalni hejteri da skupe hrabrost i da se pojave.

Mala Krunićeva me je kupila za sva vremena, ovo je najneverovatniji teniski meč koji sam gledao. Jelena, kapa dole, ti si UVEK davala srce za reprezentaciju i ogromna većina nas zna to da ceni.

Ovo je bilo SRCE NA TEREN, svi su vas već otpisali od trenera, komentartora do poslednjeg navijača. Samo ste vas dve verovale u pobedu i zato ste heroji. Večerašnji meč je najbolja ilustracija izreke da KO U ČUDA VERUJE TAJ ČUDA I STVARA. Sa 1-5 i tri meč lopte za protivnice do veličanstvene pobede.

Licanin

pre 13 godina

Ma svaka čast devojke!
Ovo je jedan od onih mečeva koje ćemo dugo pamtiti.
Kakva srčanost, kakva koncentracija u odlučujućim momentima.
Ovom pobedom ste mi zalečili sve sportske rane od ovog vikenda:-Dalje samo pametno i SLOŽNO, mislim da Jelena, Ana, Bojana i Aleksandra mogu ponoviti uspeh Novaka, Viktora, Janka i Nenada.
Napred Srbija!!!

Milos Miladinovic

pre 13 godina

Svaka cast devojke nemogu da verujem,POHVALA I TO VELIKA ALEKSANDRI KOJA JE POKAZALA KAKO SE IGRA SRPSKI TENIS.Jos jednom sve cestitke!!!!!!

Wllaxy

pre 13 godina

@ ja
Komentar ti je glup da gluplji ne moze biti!
U ovom trenutku slavlja jednostavno ne zelim da se upustim u polemiku sa tobom koja je nasa igracica broj jedan, koja broj dva a koja tek treca mada je to po vecini parametara i bez tvojih "strucnih" objasnjenja prilicno jasno. Medjutim, ne mogu da ne pomenem da je tvoje poredjenje medjusobnih rezultata sa istom igracicom i na osnovu toga izvlacenje zakljucka ko je od koga bolji i vise nego smesno jer prosto ne vodi nicemu. Ako bas tako zelis da posmatras stvari moga bi da ukljucis i meceve koje su Ana i Jelena igrale sa Kuznjecovom i Klejbanovom u Beogradu, takodje u dva dana i dobio bi sasvim drugu sliku koja takodje ne govori nista.
To sto ti mislis i tvrdis ko je bolji ima tezinu kao kad to izgovori i moja baba Vera jer si svojim dosadasnjim komentarima pokazao da se razumes u tenis kol'ko i ona sto je samo razlog vise zasto niko ne bi ni trebao da vise polemise s' tobom o tenisu i da te uzima za ozbiljno.

Sasa

pre 13 godina

(ja, 17. april 2011 22:49)

Sve cestitke SVIM nasim teniserkama a Ani i brz oporavak. Moram da se osvrnem na komentar koji je poslao(la) "Ja". Toliko kontradiktornosti nisam video ni u jednom komentaru do sada, a citam ih redovno vec 4-5 godina. Najpre tvrdis (imas pravo na svoje misljenje) da je Ana mnogo bolja igracica od Jelene, da je i Bojana bolja od Jelene , a kao parametar uzimas igru njih dve protiv Hantukove.Pogresno. Da ne ulazim u dublju analizu meceva , samo cu ti reci da je Daniela imala tri puta bolji "prvi" servis protiv Jelene nego protiv Ane(sto ne umanjuje Anin uspeh), odnosno da je svaki mec pojedinacno "lak" ili "tezak" na svoj nacin. Drugo , neko nekom "lezi" , a isti taj sto nekom"lezi" drugom "ne lezi". Tek kroz 5 god. mozemo sagledati i "izmeriti" koja od njih je "bila bolja"(Za mene ce obadve uvek biti uspesne).Dalje, uporedjivati JJ i Bojanu je najblaze receno "neukusno" jer jedna je takoreci "veteranka sa 26-7 godina " a druga upravo izasla iz tinejdzerskih godina koja tek treba da kupi iskustvo. I na kraju, da ne duzim, konstatujes kako "
ne mora uvek da pobedi bolji" i sam(a) sebi skaces u usta i pobijas sve tvrdnje koje si izneo(la) do tada.
Sve su one nase, i volim ih podjednako sve, jer me cine srecnim u ova teska 'pogana " vremena.

"Dijagnosticar", Nis

basket majstor NS

pre 13 godina

2 stvari iz ovog meča, treba da se zapamte... sve moglo bi se sažeti u "4 za 4, i, nisu se predale...". Ajmo sad redom:

Prvo - Nešto što svi zaposleni u (i oko) FED kup timu/a treba da zapamte da u poslednja 4 susreta, dubl je SVA 4 ODLUČIVAO, a mi smo igrali sa 4 RAZLIČITA para... ("4 za 4")

Drugo - nešto što SVI MI treba da zapamtimo :-) i primenimo u našim svakodnevnim životima (!!!) - 2:6 i 1:5 i 0:30, i NISU se predale!

A sve je bilo protiv njih... kakve šanse na kladionici bi imao par kome nedostaje:
ISKUSTVO - dve 27 godišnjakinje protiv para sa 18-godišnjom igračicom;
UIGRANOST - prvi put uparene protiv uhodane kombinacije;
FIZIČKE predispozicije - dve 180+cm (odlične volej) igračice protiv para sa 165cm igračicom;
"RENKING" - bolje 'uparenje' 30-e (nekad Top10) i 50-e igračice protiv 7-e i 296-e...

Nije dosta?
E, još je i koleno razbila na POČETKU meča...
...i NISU se predale!!!

Jednostavno Jeca i Aleks su se UIGRAVALE tokom 1.seta, a i kad se uigraš, ne možeš odmah pobeđivati, pa su gubile i u drugom, kada su ih protivnice podcenile, uhvatile su priključak. Raduje 3.set, tada su slovakinje trgle, zaigrale PUNOM parom, ali nisu mogle da dobiju!

Da ne budem negativno shvaćen, ovim post-om želim da podržim povremeno igranje na WTA turnirima i Ane i Jelene sa Aleksandrom! Npr. ako bi Jelena i Aleksandra igrale 4 turnira u 2011 (npr. sa 4-4 skorom) pa onda do Olimpijade još 4 (npr. 10-3 skor, dakle i jedan osvojen!), imali bi lepe šanse za borbu za medalju!!!
Pa i Federer je osvojio zlato samo u dublu!

Čestitke protivnicama na fer borbi, čestitke domaćoj publici na korektnom navijanju, a našim devojkama VELIKO HVALA za "lekciju" (nisu se predale...)

Sinisa

pre 13 godina

A ja, blesan, ugasio kompjuter pri rezultatu od 5:1 u drugom setu. Samo sto nisam pao sa stolice kada sam dva sata kasnije video rezultat na b92!
Bravoooooooo devojke!

Slobodan

pre 13 godina

Svaka čast devojeke, ja ću po starini Jelena, Ana, Bojana i Aleksandra.
Jelena i Aleksandra bi češće na turnirima trebale da ibraju dubl da se pripreme za Olimpijadu 2012 u Londonu, mislim da bi imale šanse za medalju.

Neverni Toma

pre 13 godina

Po azbucnom redu...Aleksandra,Ana,Bojana i Jelena...HVALA Vam za sve radosti,uzbudjenja i konacan uspeh u ovom NE PONOVLJIVOM mecu,mecu koji se ne vidja decenijama a to i jeste bio razlog zasto je ITF poceo Federejsen Kup 1995(takmicenje na timskom reprezentativnom nivou)zasluzujete samo jedno...DUBOK NAKLON I POSTOVANJE!

P.S. Dugujem duzno i vise nego zasluzeno IZVINJENJE Treneru Vranjesu za ciju taktiku i izbor teniserki za pojedine meceve NISAM verovao u mogucnost uspeha smatrajuci da je pogresio...ocigledno da sam bio u zabludi i prava teniska ne znalica.

Yan

pre 13 godina

Djoksa jesi ti prespavao jučerašnji dan!?Svaka čast Bojani koja je izgubila meč,a pljuješ po curi koja igra "bez motiva"a razvali najbolju Slovakinju.Zbilja ti je malo shizofren pogled na stvarnost.Izvinjavam se zbog uvoda,idiotski me stavovi u pravilu izbacuju iz takta.Ja ovu pobjedu doživljavam kao zajednički uspjeh jednog tima,četiri igračice koje su svaka na svoj način doprinijele ovom uspjehu.Jasno kraljica je malecka Aleksandra,ali bez Anine,pa Jelenine pobjede ove drame u parovima ne bi ni bilo.A baš zbog silnih pehova pobjeda je još slađa.Zato iskrene čestitke djevojkama i pozdrav svima koji ovo doživljavaju kao uspjeh jednog tima bez vaganja ko je više a ko manje zaslužan.

dean in srbija

pre 13 godina

Lep kolektivan napor svih devojaka. Hvala Vam na pobedi!
Ajde da svaku pobedu podarimo jednoj od njih. Ova neka ide maloj Aleksandrici za junačko srce koji je pokazala kao možda najneiskusnija u ovo meču.
(Našoj Ani brz oporavak)

branko

pre 13 godina

Еуфорични део коментара сам написао одмах по завршетку. Он је ту доле, помиње се ЕНЕРГИЈА. А сад мало размишљања хладне главе. Шта је показао овај меч?
У тениском смислу ништа битно ново. Ана и Јелена су играле добро. Уосталом, слабом игром Хантухова се не може победити. Ана је можда нешто слабије одиграла први сет против Цибулкове али у часу предаје то за здраву Ану не би био ни из близа изгубљен меч. Анини проблеми са повредама већ по мало брину. Бојана је свакако на добром путу да постане велика играчица али тренутно није у стању да издржи притисак оваквих мечева, што није ни чудно ни забрињавајуће. Посебан феномен и нова, неслућена снага ове екипе је мала Крунићева. Она онако сићушна, носи у себи невероватну енергију коју преноси и на своју партнерку па је зато од непроцењиве вредности баш у дублу. Видели сте, она је регенерисала и Јелену која је при крају дубла деловала свежије него на почетку свог сингл меча против Хантухове.
Све похвале заслужује и Вранеш који успева да својим очигледно спретним односом хомогенизује ову екипу и пружи девојкама онакву подршку каква им је потребна. (Ех кад би то научио онај чувени ''мргуд'' који води одбојкашку репрезентацију)
Ево, управо чух да су наши потенцијални следећи противници Русија, Италија, Чешка и Белгија. Русију не бих волео тим пре што би се играло код њих, тешко би било и против Белгије (Клајстерс и Викмајер ако се опет не ''повампири'' Енанова) а Италију а поготово Чешку наше девојке могу победити било где, наравно, комплетне и здраве

Biba

pre 13 godina

Devojke, vi ste svetski šampioni!!!!
Sve ste dale svoj maksimum, ali ono što su Aleksandra i Jelena ostvarile u dublu ne događa se svaki dan! Podiže samopouzdanje i vama lično,a pogotovo utiče na savršen duh reprezentacije, kao i u Dejsvis kupu. Svaka je biser za sebe!! Sigurna sam da će ova pobeda sjajno uticati i na vaše mečeve tokom nastavka sezone.

Gogo

pre 13 godina

Samo bih zeleo da kazem da me je najvise iznenadila redakcija vesti na RTS, jer su u trenutku kad je bilo 5:1 izjavili u vestima da su nase teniserke izgubile!Malo pre toga sam prestao da gledam mec i zbog te vesti sam dugo mislio da smo izgubili,kad ono neverovatna pobeda!Tenis je zaista pun preokreta,pogotovo zenski.Zaista mi je drago i cestitam timu na pobedi,plus je i to sto su mi se slovakinje zaista smucile ovo bi bio treci put da su nam dosle glave,a mi nikada nismo imali pun sastav ili kad ga imamo kao sad dese se povrede.Divno je sto Kruniceva ima talenta za dubl,jer je to ono sto nasem timu fali za osvajanje Fed kupa,dobar dubl.I zaista bi bilo krajnje vreme da Jelena i Ana odrastu i prestanu da provociraju jedna drugu,kako se ruskinje drze zajedno,ma uopste nisam cuo da se dve vrhunske teniserke iz jedne zemlje prepucavaju kao njih dve.

Mladen

pre 13 godina

Ima jedan komentar sa dosta negativnih komentara gde neki pljuje po Bojani...
pogledajte samo ovo
http://www.teniskisavez.com/index.php?option=com_content&view=article&id=264:bojani-uruena-nagrada-qsrceq&catid=39:njuz-strane&Itemid=102

dulle

pre 13 godina

Ja sam veliki fan JJ ali ljudi, nemojte razapinjati Anu, da nije bilo nje ne bismo ni gledali ovaj dubl... devojka je u suzama napustila teren. sve četiri su zaslužne za uspeh, da nije bilo Boke protiv Kanade, ne bi bilo meča u Bratislavi.
Bravo devojke!!!

deyan

pre 13 godina

Devojke,ovako nesto se desava u nekoliko godina, retko, retko...Sve one imaju mane zbog kojih dosta gube u individualnim karijerama, a njima je zbog toga najteze. Ali, ovde su pokazale svoje najvece vrline. Molim sve ljubitelje i fanove svih nasih heroina da ne vredjaju ostale, je3r ovde su disale konacno kao jedna. Kao neko ko zeli da bude sportski novinar SPORTSKI molim sve NE VREDJAJTE NI JEDNU,SVE SU DALE MAKSIMUM. Da li mi ovoliko doprinosimo nasoj zemlji?... Zato recimo samo jedno HVALA

Damir

pre 13 godina

Gospodo, uči nas život da je utakmica gotova tek kad glavni sudija zaduva u pištaljku i kaže kraj.
Dotle, borba, poneka povreda (da je Ana što pre izleči), upornost, umor, sreća, srčanost, vera u pobedu i pobeda! Čestitam svim devojkama iz srpske reprezentaciju veliku pobedu koju su ostvarile nad Slovakinjama na njihovom terenu.

Posebne čestitke idu Jeleni, koja je na samom terenu provela preko 6 sati, izvojevala dragoceni bod nad Hantuhovom i omogućila igranje ovog nevrovatnog dubla, kao i Aleksandri koja je kao i u Novom Sadu pokazala ogromnu srčanost, kretala se kao loptica skočica, dovodila u rebus protivnice, i na kraju zajedno nam, posle preokreta kome se malo ko nadao, darovale pobedu koja se teško može zaboraviti.

future of Serbia

pre 13 godina

Ko kaze da su Srbi nepredvidljivi? Mi smo bre predvidljivo nepredvidljivi. Kod nad se svet okrene naopacke u roku od 24h. Ali uvek na kraju nekako istrajemo i cak iz toga izadjemo jos bolji jos ponositiji.
Hvala i Aleksandri i Jeleni i Ani i Bojani!
Svaka od njih je na svoj nacin omogucila Srbiji da slavi.
Koliko su samo mladji ovi nasi teniseri i teniserke, a veci su ljudi, profesionalci i patriote i od jednog naseg politicara.

Tatjana

pre 13 godina

Bravo devojke.Bravo Aleksandra,pa nisu znale sta ih je snaslo,kao muva zunzara je jurila po terenu i slala lopte gde ih niko ne ocekuje.Svaka cast i Jeleni,6 h na terenu ,a ima snage za osmeh i da brani mladju partnerku kao tigrica.Trebalo bi cesce da igraju dubl,odlicno funkcionisu.Bilo je tesko za gledanje,a kamoli njima na terenu.Pozdrav Ani i brz oporavak,kao i Bojani.Veliki poljubac za ceo tim.Kad ovo preziveh...

Soni

pre 13 godina

Auuu kako im je Kruniceva zabiberila corbu namerno, sve se videlo! Ceo SVET zna da su Kruniceva, Bojana, Ana i Jelena SAMPIONI!!! SRBIJA SRBIJA SRBIJA

no comment

pre 13 godina

"Dobro, borile su se, biće bolje drugi put", pomislih ja pri rezultatu 5:1 u drugom setu, "svakako moram ići da učim..."
...ne dade mi đavo mira...
"OK, još samo ovaj gem, gotovo je za minut, dva..."
...posle par minuta...rezultat 5:3...
"Wau, devojke, svaka čast, ne treba se predati do kraja..."
...gledam onog malog "vanzemaljca" kako leti po terenu...više ne mogu ni da se orijentišem na kojoj strani mreže su "naše"...nekako ih svuda ima...u jednom momentu se zapitah da li je to taj isti meč...izjednačenje...
"Hehe, još ćemo mi i pobediti!"
...snažan bol u desnom kolenu od naglog đipanja sa kauča, prosut sok po istom ("Izvini, mama!"), nekontrolisani nalet oduševljenja...
"#%$/%T)&=()I?=/(%/&$&%&$%(&T%)/&T)/&=Z=!!!!!!!......'Ajdeeeeee!!!!!!!"
...kraj drugog seta...ubrzo i meča...
Ne, čuda se ne dešavaju... Ja želim da verujem kako se po jedno čudo krije u svakom od nas i čeka priliku da "eksplodira"... A, za to je potrebno SRCE kao kuća, VOLJA kao stena i RAD, RAD, RAD... Ok, možda i malo onog našeg čuvenog inata... :) Hvala našim sportistima što nas na to redovno podsećaju u ovim ludim vremenima, kada je teško verovati u bilo šta...

sima

pre 13 godina

@Zenevljanin, kada je RTS sa I prebacio na II, kao da je to najnormalnija stvar na svetu, i to onda kada se po DRUGI put uopste SRPSKI komentar moze pratiti na netu..ja sam otkacio! UZAS! (pustanje vesti u po igre na 40:40..pa tako nekoliko puta ..necu ni da komentarisem????)NO...posto sam ja povremeno pratio rezultat...naleteo sam opet na prenos kod rezultata 3:3 u trecem setu tako da smo mogli da odgledamo i epski zavrsetak meca! na netu..treba biti strpljiv!

Pozdrav,

Da se zna

pre 13 godina

ČESTITKE,BRAVO I HVALA NA POBEDI svim reprezentativkama i stručnom štabu.Dobili smo dubl za narednih nekoliko godina i Olimpijadu,odlično se dopunjuju.Nerazumem one koji kritikuju selektora Vraneša za stavljanje Bojane u tim.Pa,ko je najzaslužniji što smo u januaru pobedili?Naravno,Bojana i to se mora ispoštovati i postaviti je bar za jedan singl,pa makar i izgubila ali je zaslužila svojom predhodnom igrom.Imamo reprezentaciju za sam vrh i molio bih novinare da ne pišu bespotrebno o odnosu Ane i Jelene i raspiruju mržnju tamo gde je nema.Ne moraju da se druže ali se ne mrze a igraju za sve nas tj.za SRBIJU.

Svetlana, Pančevo

pre 13 godina

Ovako se bori za Srbiju. Lepotom, požrtvovanjem, ljubavlju. Ma, deco, svaka vam čast. Ulepšale ste nam još jedan dan.

Goran

pre 13 godina

Bravo devojke, vi ste nasi heroji, pravi reprezenti otadzbine, vi zaista volite nasu zemlju i hvala vam za ovu divnu pobedu i sve prethodne divne pobede. Bravo za selektora i savez, za divnu publiku. Ovako se brani Srbija!

Branislav J. Ciric

pre 13 godina

Ave,Aleksandra!
Zelja da se uspe,istrajnost i odlucnost da se uspeh i postigne kada je nadohvat ruke,to je danas neophodno svakom coveku u Srbiji.
Bravo za prolaz u tenisku elitu!

још не могу да верујем...

pre 13 godina

Све честитке Јелени за 6 сати проведених на терену, Ани за поен против Хантухове, Бојани за поене против Канаде (без њих не бисмо ни били овде) и малој Александри ЛАВЉЕ СРЦЕ Крунић. Ани желим брз опоравак, а целом тиму много успеха у Светској групи.

branko

pre 13 godina

Еуфорични део коментара сам написао одмах по завршетку. Он је ту доле, помиње се ЕНЕРГИЈА. А сад мало размишљања хладне главе. Шта је показао овај меч?
У тениском смислу ништа битно ново. Ана и Јелена су играле добро. Уосталом, слабом игром Хантухова се не може победити. Ана је можда нешто слабије одиграла први сет против Цибулкове али у часу предаје то за здраву Ану не би био ни из близа изгубљен меч. Анини проблеми са повредама већ по мало брину. Бојана је свакако на добром путу да постане велика играчица али тренутно није у стању да издржи притисак оваквих мечева, што није ни чудно ни забрињавајуће. Посебан феномен и нова, неслућена снага ове екипе је мала Крунићева. Она онако сићушна, носи у себи невероватну енергију коју преноси и на своју партнерку па је зато од непроцењиве вредности баш у дублу. Видели сте, она је регенерисала и Јелену која је при крају дубла деловала свежије него на почетку свог сингл меча против Хантухове.
Све похвале заслужује и Вранеш који успева да својим очигледно спретним односом хомогенизује ову екипу и пружи девојкама онакву подршку каква им је потребна. (Ех кад би то научио онај чувени ''мргуд'' који води одбојкашку репрезентацију)
Ево, управо чух да су наши потенцијални следећи противници Русија, Италија, Чешка и Белгија. Русију не бих волео тим пре што би се играло код њих, тешко би било и против Белгије (Клајстерс и Викмајер ако се опет не ''повампири'' Енанова) а Италију а поготово Чешку наше девојке могу победити било где, наравно, комплетне и здраве

Igor Barovic

pre 13 godina

Postovani poznavoci nasih reperezentacija u ekipnim sportovima.
Svako ko se i amaterski bavio nekim od ekipnioh sportova je jasno da ako ekipa zeli da uspe i pobedi,osim kvalitete vrlo je znacajno da bude kompaktna i da zeli pobedu iznad svega.
Zato su glupa i nepotrebna poredjenje Ana je ovakava,Jelena je ovakva,ova je zasluzna,ova nije itd.Devojke su se borili u skladu sa svojim trenutnim mogucnostima i pokazale da je sve moguce.Njih dve sigurno nisu u dobrim odnosima,ali zato igraju za svoju zemlju i bore se.
Neka se svako od nas zapita ko bi se zrtvovao zbog svoje zemlje koja nista nije uradila za tebe kao u slucaju njih dve.
Prema tome hvala svima koji igraju za Srbiju i pokusavaju da pomognu i usrece nas malo.
Vama takvima koji se bavite prozivkama Ana,Jelena, igraci zvezde I partizana u reprezentacijama,moram da porucim da tracevi i ostalo,pravac,farma,veliki brat,i ostali rijalitiji.
Mogu da VAM PORUCIM STIDITE SE

nada

pre 13 godina

ALEKSANDRA KRUNIC JE NOVI TURBO-MOTOR ZA SRPSKU REPREZENTACIJU! Ranije je to, po mom misljenju, bila Jelena. Za jucerasnji dubl NAJBBOLJA MOGUCA KOMBINACIJA (a ja sam POGRESNO mislila da Bojana treba da igra). Aleksandra je IGRALA ZA OBE i time bezbroj puta pomogla Jeleni da se fokusira na mec uprkos ociglednom umoru. Na najbolji moguci nacin je ovaj PAKET POZITIVNE ENERGIJE motivisao IKUSNU teniserku, kao sto je u Novom Sadu to bilo i sa mladom Bojanom. Nadam se ce da ovaj DRAGUJ dobiti svu potrebnu pomoc pre svega od TSS. ZELIM JOJ DUGU USPESNU SPORTSKU KARIJERU, BEZ POVREDA! Jos jedanput, BRAVO ALEKSANDRA, SVKA TI CAST!

todos

pre 13 godina

Kad je bilo 5:1 za Slovakinje ja prebacim kanal i gledam nešto levo, posle sat vremena slučajno proverim šta ima na II kanalu kad ono!!!! Umalo se nisam preturio. Još sam u to vreme kad je bilo 5:1 čuo sa RTS-a da smo izgubili... Kuća ludaka!!!

S.Goran

pre 13 godina

Mec je bio pravi triler u kome je JJ ipak uzivala i smejala do suza,a kako i nebi pored te male devojcice koja kao i da nije svesna sta cini,da odigrava poteze kakve do sada nije videla ni jedna JJ koja je bila broj jedan svetskog tenisa ej!
Dok ja onako vazan i te kako sam znao sta je kadra i samo cekao da to pokaze i odusevi nasu Jecu, da joj tako potrebnu energiju da istraje, ne klone i zajedno ucine zaista naizgled nemoguce toliko da su neki mediji vec objavili da smo mec izgubili.
To me je malo razocaralo,to pokazuje odsustvo vere,ja sam verovao,stvarno sam verovao i zaista me zabrinjava to odsustvo vere kod nekih ljudi.Pa umesto da navijam,treba li prvo da ubedjujem neke oko sebe da i oni to cine,i da smo izgubili ispao bih ja lud ili u najmanju ruku neuvidjajan i nerealan?Pa u sportu se to ne meri u sportu se bori i navija a kalkulise pre i posle meca a za vreme ostavlja se srce kao sto su to cinile nase devojke.
Zato sutra kada ta mala Krunic bude trebala da putuje na neko wta takmicenje i da nema novca za to,ajde pa da drzava nema sluha za to!!
Pa onda kad je(ne daj boze)sutra vidimo da igra pod nekom drugom zastavom da je pljujemo.To su nasa posla!
Nego da zavrsim u lepsem tonu:Ana,Jelena,Bojana i Aleksandra,cestitam vam na pobedi!Pokazale ste ne da ste zasluzile da nosite grb svoje zemlje,nego da ona treba sada nesto da ucini i pokaze da je dostojna vas!