Košarka 85

Sreda, 30.03.2011.

18:02

Radnički srušio šampiona (video)

U trećem kolu košarkaške Superlige kragujevački Radnički je pobedio Partizan u Pioniru 96:91 i zabeležio treću pobedu u prvenstvu.

Radnièki srušio šampiona (video) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

nemanja kg

pre 13 godina

Ahahahaha...cuj ovog da Partizan dobije 15-20 u Jezeru,ahahaha!I sa Vujosevicem bi bilo pitanje protiv ovakvog tima ponosa Sumadije!Radnicki nikad nije bio jaci...a hemofarm je smesan njih kokamo non-stop

Dominiraj

pre 13 godina

Sve u svemu u ovoj ligi nema tima koji moze da dobije Partizan dva puta(polufinale playoff-a), tru puta(finale playoff-a) stoga sve dalje price su suvisne!!!

shot

pre 13 godina

E pokidali smo vas da vam nije postava visa od nase bili bi vas bar 20razlike.Mislim da je u pitanju kvakitet to ce se videti vec na sledecoj utakmici u jezeru gde ce Radnicki glat da dobije .Partizan da izdeli otkaze ovim strancima smesni su a i trener je tanak.Sad je bitno da vidimo kolko su sudije postene ...

Jajonez

pre 13 godina

Iako sezona nije završena neki zaključci se već mogu izvući. Na žalost, mora se priznati da eksperiment sa Vladom Jovanovićem nije uspeo. Očekivalo se da će Vlada nastaviti Duletovim stazama, ali uprkos tome što je proveo dug period sa Magom, stvari ne funkcionišu. Nisu u pitanju rezultati, oni su u skladu sa očekivanjima uprave, ali je igra razočaravajuća. Partizan je u Euroligi, posebno na gostovanjima, igrao malodušno. Partizan će verovatno uzeti domaću titulu, mada se ne bih kladio da ih Radnički ne može dobiti u seriji, NLB liga će biti problematična jer uprkos svemu (čitaj finansijskoj krizi u Olimpiji i Budućnosti) ekipe su dosta izjednačene. Sinoć se pokazalo da ono što je Duda/Željko/Kari za Mutu to je Muta za Vladu. Trenutno ja vidim samo tri trenera koji bi mogli voditi Partizan naredne sezone i to sledećim redom Dule/Džile/Muta.

bolton

pre 13 godina

Koji bre veliki Partizan,o cemu vi pricate...i ranije sam pricao da je to limitirana ekipa i sada se to i potvrdjuje...samo zato sto nose crno-bele dresove unapred su povlasceni i kod sudija,a i u svojim glavama...ovo nase prvenstvo je jedno od najslabijih u poslednjih nekoliko godina,steta,inace se ovi "drzavni projekti" ne bi tako lako provlacili...nadam se da gresim,ali...
U svakom slucaju,navijam samo za Radnicki, ostali me ne interesuju...
Napred Radnicki!!!

VJ trener-pesnik

pre 13 godina

Ljudi, nije fraza nije farsa, od Radničkog mi se priviđa Barsa, još kad dobijem 96 poena pomislim da su Sijena, od straha se ja oduzmem u crnce se samo uzdam, a kad Muta sa klupe poskoči meni srce da iskoči, od straha se ja uneredim, zovem tajm-aut da se sredim:)

Ivan

pre 13 godina

Poraz pa sta-opet ce te biti prvaci,ali primiti 96 koseva i igrati bez zara i bilo kakvih emocija e to nevalja. Vi gospodo ipak igrate za PARTIZAN.

Siroti Kragujevcani

pre 13 godina

Bas mi je milo kad vidim koliko se siroti Kragujevcani raduju. Eto koliko je malo potrebno za srecu a zna se da Kaznena Ekspedicija Stize.

Partizan podcenio KG

pre 13 godina

Gledajuci tabelu>>>Potpuno nebitan poraz koji ce biti anuliran pobedom u kragujevcu a i dobice ih hemofarm u narednom kolu.
Zivi bili pa videli

yaps

pre 13 godina

Kao prvo navijac sam Partizana. Kao drugo cestitke Radnickom i podrzavam to sto se desava u Kg-u. Radnicki je dosta dobro ukomponovan tim. Cakarevic je decko koga bih ja jos prosle godine doveo u Partizan, pre Milosavljevic. On je kao junior igrao u Asvelu, ima sjajan osecaj za kos, skok, dobru ruku.Ovo je dobra pobeda za Radnicki, zbog samopouzdanja, a dobra stvar i za Partizan, da bude oprezniji. I pored poraza, ne dovodi se u pitanje, ko ce biti gazda i ove sezone :-). Pozdrav svim ljubiteljima kosarke!

Anpama

pre 13 godina

cutite svi napaljeni kragujevcani kad se bude igralo kod vas u vasoj tvrdjavici videcemo da li ce biti 15 ili 20 razlike za partizan.Do titule i kod nas i u nlb

foto nesa

pre 13 godina

Radnicki ce najverovatnije domacu ligu zavrsiti kao treca ekipa posle Partizana(koji je trenutno malo van forme) i Hemofarma (koji se vec totalno povratio)
KG ljudi zao mi je ali ste mi ipak simpa

nesa NBG

pre 13 godina

Monogo su se bre primili ovi iz KG, tako su i prosle godine pretili Partizanu a nisu uspeli ni da predju Hemofarm koji ih je expresno pobedio i u VS i KG)

laki komsija vrsac

pre 13 godina

Izgubice Radnicki do kraja i od Partizana i od Hemofarma. Steta sto su se Proleteri toliko raspalili.
Podseticu koliko su se lozili na NLB i na kraju zavrsili deseti izgubivsi od Cedevite kad je bilo najbitnije.....

Sasa

pre 13 godina

A u paklu Kragujevca, jos kad se oporave Jo i Rakic bicemo vas sa 30 razlike. Lutacete tri dana kao kisa oko Kragujevca nece te znati kuci da se vratite.
(neki, 30. mart 2011 21:06)

Zapamtio sam ovaj komentar. Ne zaboravi, Partizanu se ne preti.

Gisha_kg

pre 13 godina

a tek kakav je bio docek ispred "Jezera" u 22h svaka cast momci i u subotu svi u halu da se vizura odere sa 30+....Sjajna utakmica.....

kovach

pre 13 godina

Sećam se kako si neki navijači Partizana posle susreta u kupu kada nije mogao da igra Čakarević, sa sprdnjom govorili o njemu u stilu ko je taj, uh da je on igrao itd. Nadam se da ste ga sada upoznali, to je onaj dečko što vas je razbio u 1. poluvremenu sa indeksom korisnosti 28 za poluvreme. U drugom je igrao samo 2-3 minuta ali nije ni bilo potrebe više dobro je što ga je Muta čuvao za meč sa Megavizurom u nedelju. Nije bilo potrebe ni naša jedina prava petica Džo Vukosavljević da igra, jer je i on povređen. Pobedila je Mutina laka konjica Vladinu tešku artiljeriju, pobeda mašte, lepršavosti, i veštine Radničkog nad sirovom snagom i masom Partizana. Zato Radnički igra najlepšu košarku nad ovim prostorima. Karakterističan je bio onaj napad kad je posle "alejupa" Veselog odmah u kontri Šulović na dobru asistenciju tako isfintirao Gista da je ovaj proleteo u stilu "letećeg holanđanina" a Šule sa zemlje felšom na drugi obruć sa zemlje dao koš. Bio je to "šumadijski alejup". Mislim da je Parizan imao i mnogo više lopti i napada, imao je i na kantar veću masu i na santimetre veću dužinu ali još jednom je dokazana narodna mudrost: "Um caruje, snaga klade valja". Muta je još jednom dokazao da je neprevaziđeni šmeker i lisica neđu našim trenerima i Vlada će verujem mnogo naučiti od njega.
(boleboss kg, 30. mart 2011 20:26)


cestitke tvojoj ekipi na zasluzenoj pobedi, bili ste bolji, svaka cast. ali znas kako kazu " u pobedi se ne zanosi, u porazu se ne ponizi". mogu jos da ti kazem, da ovakvu ofanzivnu igru radnicki tesko da moze da ponovi, narocito u poslednjih 5 minuta, kada su pogadjali trojke vise mnogo nego inace. i znaj dobro da ste jos uvek slabiji od partizana, ne govorim to kao navijac partizana, vec objektivno, sto ce se pokazati, nadam se, do kraja plej ofa. ali za danasnju utakmicu svaka cast, u svakom slucaju.

jedino sto jedva cekam, to je kraj sezone, i dovodjenje nekog "pametnijeg" plejmejkera, cije ime samo govori sta treba da radi, da stvara igru, a ne da pokusava solo prodorom u protivnicke centre da resava utakmicu.

statističar

pre 13 godina

Evo šta još ovaj poraz Partizana čini "zanimljivim". Ovo je prvi poraz u Srpskoj ligi na domaćem terenu posle 35 utakmica i 35 pobeda. Poslednji poraz u sezoni 2006/07 od FMP 64:72.(Ne računaju se utakmice protiv C. Zvezde u kojima je ona bila "domaćin"). U istoj sezoni je poslednji put primio toliki broj koševa, od Vojvodine u Novom Sadu 95:96. Poslednji put kad je primio više poena u Pioniru 2002/03 od FMP 93:97. Zabrinjavajuće.

valis

pre 13 godina

Nicija ne gori do zore,pa ni Partizanova!Realno,vreme je da neko drugi osvoji titulu,nije srpska kosarka Partizan i Beograd.Uz nepristrasno sudjenje Partizan nema sanse da bude prvak.Svaka cast Muti i Sumadincima

neki

pre 13 godina

A u paklu Kragujevca, jos kad se oporave Jo i Rakic bicemo vas sa 30 razlike. Lutacete tri dana kao kisa oko Kragujevca nece te znati kuci da se vratite.

Erdoglija Kragujevac

pre 13 godina

Pobeda za sve Sumadince, koji sanjaju da nam titula prvaka ,posle odbojke,bude proslavljena i u kosarci. Prestonica - Kragujevac to zasluzuje!! Sumadija do Zemuna !!! Muto care !!!

šumadinac 2

pre 13 godina

sada je 2-2 a partizan dolazi u KG.svaka čast,potajno sam iscekivao ovaj ishod,..partizanovac sam ali kada igra sa Radnickim,lokalpatriotizam pobedi u meni,drago mi je i zbog tipova koji nedeljama na ovom mestu potcenjuju Mutu Nikolica i ove momke ali sada se voda razbistrila pa vidimo da je covek trenutno najbolji strucnjak u zemlji, SVAKA CAST RADNICKOM NA SVEMU OVE SEZONE ,(KAO I PROSLE ),JOS DA NAS POMOGNE I FIAT PA DA UZIVAMO SVI ZAJEDNO U HALI JEZERO A BOGAMI I U CELOJ SRBIJI, JOS JEDNOM ..HVALA MUTI I MOMCIMA

mikicakg

pre 13 godina

Bravo Bole, sve si im lepo rekao !!! Kapa dole na komentaru, nemam ali bas nista da dodam !!! Osim RADNICKI I NISTA VISE, VERNOST BEZ GRANICA !!!

tigertim

pre 13 godina

Bravo Muto!Ti si ponos nas Kragujevcana,a mi cemo da te nagradimo tako sto cemo ponovo da napunimo halu Jezero protiv Mege i proslavimo jos jednu pobedu.Trener grobara je smesan, kao i ceo ti izuzev Veselog.Bas me zanima kako ce Tegeltija sutra da ga opravda u emisiji.

Predrag

pre 13 godina

Bar pet nedosudjenih licnih gresaka nad gistom i Veselijem! Al' dobro, jedino na ovakav nacin neko moze da pobedi Partizan. Da su uzgubili i oni bi kukali na sudjenje po obicaju. Ne brinem se mnogo, ispucao je Radnicki svoju kvotu za ovu godinu, sto se tice pobeda nad Partizanom.

Sofronije

pre 13 godina

Ja kao Grobar mogu da kazem bravo Muto... Vlada je imao moju podrsku cele sezone ali ako mu i sada izgovor bude neuigranost ekipe ili neka slicna nebuloza onda stvarno nemam sta da kazem... Nijednom od pocetka sezone nije preuzeo krivicu na sebe za neki poraz... Kad slusam njega kao da slusam Vesica, Lukica i Co. Voleo bih da nam Dzikic bude trener pa da najzad igramo timski basket kakav smo uvek i igrali a ne ovaj basket na pojedinacni kvalitet pa sta uradimo (klasicno oslanjanje na to da od deset kvalitetnih kosarkasa nekog mora da krene sut). Uzas. Jos jednom cestitke Muti ne samo na ovoj pobedi vec na celokupnom radu u Radnickom.

Ivan Pavlovic

pre 13 godina

Da bude realno sudjenje, ovakve utakmice bi dobio Radnicki sa desetak i vise razlike.
Mnogo bolje igrace i ekipu je selektirao Muta, zato su i bolji ove sezone. Ali tu je sudijska organizacija da pomogne Partizanu.

grobarslo

pre 13 godina

Ne mogu da razumem Danilovica i Todorica.Kako je moguce da trner pocetnik bude postavljen za trenera jednog od najvecih kosarkaskih klubova Evrope.Jovanovic nema autoritet kod igraca a uz to i ne razume kosarku.Ubedjen sam da sada postave umesto njega Kecmana i Bozica,tim bi igrao mnogo bolje.Vecina najvatrenijih navijaca misli da Jovanovica treba smeniti, a ubedjen sam da je to vecinsko misljenje i igraca.Ovi sto pisu pohvale o Jovanovicu su navijaci Zvezde!

28 dana bana

pre 13 godina

Prijatno su nas iznenadili nasi kosarkasi i mislim da smo ovom pobedom stvorili sve uslove da budemo u TOP 3 sto i jeste cilj kluba.

Blokada Markovica onom bucmastom centru Partizana (ne znam kako se zove) - priceless :D

zalosna sova

pre 13 godina

Da se ne lazemo vise,rukovodstvo kluba je duzno da radi u najboljem interesu Partizana, a za to je i (pre)placeno. Dule Vujosevic je slobodan trener i uprava je duzna da uradi ono sto svi ocekuju,da ga vrati u Partizan,ako to ne urade ,onda prema rukovodstvu treba zauzeti takav stav ,koji ce ih odstraniti iz kluba.Na koji nacin ,ce se oni rastati od Jovanovica,to nas ne treba da zanima,postoji mnogo nacina za dostojanstven rastanak,od pomoci za pronalazenje inostranog angazmana,do ponude za mjesto pomocnog trenera uz,istu platu koju ima sada,ali ako to ne urade ,i ne vrate duleta,navijaci treba da formiraju cvrst,stav ,koji ce dovesti do odlaska te garniture!!

Šumadijski Trubadur

pre 13 godina

Dok palme njišu grane,i cijela varoš spi,
behari dok mirišu,ljubiš me, ljubiš ti.

A sad je mjesec maj,behara više nema.
Ruže su procvjetale,poljubaca više nema

Ponosan do suza na moju Šumadiju , Kragujevac i Radnički !!!
Hvala momci !!!

sima simic

pre 13 godina

ocajna igra ....jovanovic se nekad izgubi i ne zna sta radi....gist gresi nekoliko napada za redom i on ga i dalje drzi u igri!!!! na kraju pogresi opet i eto.....dzavai je obicna 0....svaka cast za veselog jedino...ocigledno je da nam radnicki ne lezi ali sramota je kako su nas vozali ispred naseg kosa.....u svakom slucaju treba se zahvaliti na saradnji mnogima iz tima i dati vise sansu mladjima...

IVORY

pre 13 godina

Katastrofa, bruka, ne znam kako da drugacije ovo objasnim! Sramota me je sto sam grobar! Jovanovicu, podhitno odlazi, nemas pojma o kosarci! Necu vise da gledam dok je on trener. Ovako sigurno gubimo titulu!

Nombre

pre 13 godina

U radnickom ima dosta dobrih igraca za partizan Mijatovic je odlican i razbija nas vec nekoliko utakmica sa trojkama a najvise zahvaljujuci krimanalnoj odbrani dzavaija koji uopste ne sme da izadje na njegov sut,kad god pocnemo da gubimo gist cim primi loptu zaleti se kao rudnicki bik u 3 igraca i naravno izgubi loptu,veseli je odigrao dobro kao i lucic i milosavljevic,katic isto i dzerels nije los bio.....veceras ste videli u cemu je prednost iskusnog trenera u odnosu na pocetnika i ne znam zasto je moralo da se rizikuje sa trenerom mladim a bilo je toliko slobodnih starijih trenera.....i stvarno beogradjane treba da bude sramota za ovako malu posetu ja iz kraljeva dolazim na 60 posto utakmica u svim sportovima samo bus placam 1500 a pojedini ne placaju ni bus ne treba im ni za hranu i opet im je tesko da plate sto din za ulaz...

Počeće obrađivanje sudija

pre 13 godina

Kad bi Radnički imao bar dva igrača visine 210cm,pitanje pobednika se ne bi ni postavljalo,tukli bi partizana glatko sa 15-tak poena razlike.Ovako,moraće sudije da odrade,ponovo za partizan.

boleboss kg

pre 13 godina

Sećam se kako si neki navijači Partizana posle susreta u kupu kada nije mogao da igra Čakarević, sa sprdnjom govorili o njemu u stilu ko je taj, uh da je on igrao itd. Nadam se da ste ga sada upoznali, to je onaj dečko što vas je razbio u 1. poluvremenu sa indeksom korisnosti 28 za poluvreme. U drugom je igrao samo 2-3 minuta ali nije ni bilo potrebe više dobro je što ga je Muta čuvao za meč sa Megavizurom u nedelju. Nije bilo potrebe ni naša jedina prava petica Džo Vukosavljević da igra, jer je i on povređen. Pobedila je Mutina laka konjica Vladinu tešku artiljeriju, pobeda mašte, lepršavosti, i veštine Radničkog nad sirovom snagom i masom Partizana. Zato Radnički igra najlepšu košarku nad ovim prostorima. Karakterističan je bio onaj napad kad je posle "alejupa" Veselog odmah u kontri Šulović na dobru asistenciju tako isfintirao Gista da je ovaj proleteo u stilu "letećeg holanđanina" a Šule sa zemlje felšom na drugi obruć sa zemlje dao koš. Bio je to "šumadijski alejup". Mislim da je Parizan imao i mnogo više lopti i napada, imao je i na kantar veću masu i na santimetre veću dužinu ali još jednom je dokazana narodna mudrost: "Um caruje, snaga klade valja". Muta je još jednom dokazao da je neprevaziđeni šmeker i lisica neđu našim trenerima i Vlada će verujem mnogo naučiti od njega.

TIGER

pre 13 godina

Nema veze, idemo dalje!!! Cestitke Radnickom, bili su bolji... Mislim da ova dva tima su po svemu pokazanom ove sezone zasluzili da igraju finale...

darije

pre 13 godina

Ako ovo nije namesteno, kako bi I Radnicki bio siguran za NLB...Mislim onoliko Bozicevo ispucavanje, pa primljenih 96 poena... I drago mi je u svakom slucaju. Nama poraz nista ne menja, samo nam moze zbiti redove.

Bolji pobedio

pre 13 godina

Prof.dr. Muta Nikolić održao predavanje u Pioniru.Iako su se sudije svojski trudile da pomognu partizanu,sudeći tehničku grešku,nepostojeće faulove najboljim igračima Radničkog itd.ali je kvalitet došao do izražaja.

Tlajli

pre 13 godina

Ovo je zaista komicno kako se navijaci malih klubova naloze kad pobede veliki Partizan :)

Sad ce naravno kvazi grobari da napadaju Vladu Jovanovica, traze ostavku itd. Ljudi, shvatite da je ovo coveku prva sezona kao glavnom treneru, naravno da ce neke utakmice slabije voditi! Bez obzira na to i dalje je mnogo bolji od Duleta kad je pocinjao!

UZMI VLADO PRVU TITULU!!!

zbs

pre 13 godina

Primiti 96 poena za utakmicu je stvarno sramota jer mislim da toliko rupa u odbrani nema moja ekipa sto igra ispred zgrade jednom nedeljno.

Senna

pre 13 godina

Sta ce biti dogodine kad ode Veseli ne zelim ni da mislim, opet se pokazalo da Jovanovica ili igraci na kraju ne slusaju ili on ne zna da organizuje napad. Gist ni bleda slika igraca sa pocetka sezone koji je pravio razliku a ostali igraci prosecni.

Peca

pre 13 godina

Svaka čast odličnom protivniku i prof.dr Muti Nikoliću. Kako ih je čovek uklopio i pripremio za utakmicu - kapa dole. Uči Vlado, skupljaj fazone...

nemanja kg

pre 13 godina

Tako je bre!Drugo mesto je realno pred play off,a zasto da ne i prvo ako se pobedi Partizan u nasem Jezeru!!!Mada cisto sumnjam,to je tvrdjava neosvojiva :)) Ajmo djavoliiiiiiii

BojanKG

pre 13 godina

Mi odigrasmo sa 60% snage i bez Dzo-a.
Zato nije pukla stotka, ali nema veze, bice je u hali Jezero :)))
Bravo momci, odrzali ste lekciju prestonickim dzulovima :))))

shot

pre 13 godina

Ha ha ubismo vas ovima na rtsu nije dobro satro partizan poklonio radnickom pobedu.E stvarno ste jadni i pozdrvav za Pivljanina koji se pravi mnogo pametan...

Peca

pre 13 godina

Svaka čast odličnom protivniku i prof.dr Muti Nikoliću. Kako ih je čovek uklopio i pripremio za utakmicu - kapa dole. Uči Vlado, skupljaj fazone...

BojanKG

pre 13 godina

Mi odigrasmo sa 60% snage i bez Dzo-a.
Zato nije pukla stotka, ali nema veze, bice je u hali Jezero :)))
Bravo momci, odrzali ste lekciju prestonickim dzulovima :))))

boleboss kg

pre 13 godina

Sećam se kako si neki navijači Partizana posle susreta u kupu kada nije mogao da igra Čakarević, sa sprdnjom govorili o njemu u stilu ko je taj, uh da je on igrao itd. Nadam se da ste ga sada upoznali, to je onaj dečko što vas je razbio u 1. poluvremenu sa indeksom korisnosti 28 za poluvreme. U drugom je igrao samo 2-3 minuta ali nije ni bilo potrebe više dobro je što ga je Muta čuvao za meč sa Megavizurom u nedelju. Nije bilo potrebe ni naša jedina prava petica Džo Vukosavljević da igra, jer je i on povređen. Pobedila je Mutina laka konjica Vladinu tešku artiljeriju, pobeda mašte, lepršavosti, i veštine Radničkog nad sirovom snagom i masom Partizana. Zato Radnički igra najlepšu košarku nad ovim prostorima. Karakterističan je bio onaj napad kad je posle "alejupa" Veselog odmah u kontri Šulović na dobru asistenciju tako isfintirao Gista da je ovaj proleteo u stilu "letećeg holanđanina" a Šule sa zemlje felšom na drugi obruć sa zemlje dao koš. Bio je to "šumadijski alejup". Mislim da je Parizan imao i mnogo više lopti i napada, imao je i na kantar veću masu i na santimetre veću dužinu ali još jednom je dokazana narodna mudrost: "Um caruje, snaga klade valja". Muta je još jednom dokazao da je neprevaziđeni šmeker i lisica neđu našim trenerima i Vlada će verujem mnogo naučiti od njega.

TIGER

pre 13 godina

Nema veze, idemo dalje!!! Cestitke Radnickom, bili su bolji... Mislim da ova dva tima su po svemu pokazanom ove sezone zasluzili da igraju finale...

shot

pre 13 godina

Ha ha ubismo vas ovima na rtsu nije dobro satro partizan poklonio radnickom pobedu.E stvarno ste jadni i pozdrvav za Pivljanina koji se pravi mnogo pametan...

Počeće obrađivanje sudija

pre 13 godina

Kad bi Radnički imao bar dva igrača visine 210cm,pitanje pobednika se ne bi ni postavljalo,tukli bi partizana glatko sa 15-tak poena razlike.Ovako,moraće sudije da odrade,ponovo za partizan.

28 dana bana

pre 13 godina

Prijatno su nas iznenadili nasi kosarkasi i mislim da smo ovom pobedom stvorili sve uslove da budemo u TOP 3 sto i jeste cilj kluba.

Blokada Markovica onom bucmastom centru Partizana (ne znam kako se zove) - priceless :D

Sofronije

pre 13 godina

Ja kao Grobar mogu da kazem bravo Muto... Vlada je imao moju podrsku cele sezone ali ako mu i sada izgovor bude neuigranost ekipe ili neka slicna nebuloza onda stvarno nemam sta da kazem... Nijednom od pocetka sezone nije preuzeo krivicu na sebe za neki poraz... Kad slusam njega kao da slusam Vesica, Lukica i Co. Voleo bih da nam Dzikic bude trener pa da najzad igramo timski basket kakav smo uvek i igrali a ne ovaj basket na pojedinacni kvalitet pa sta uradimo (klasicno oslanjanje na to da od deset kvalitetnih kosarkasa nekog mora da krene sut). Uzas. Jos jednom cestitke Muti ne samo na ovoj pobedi vec na celokupnom radu u Radnickom.

Bolji pobedio

pre 13 godina

Prof.dr. Muta Nikolić održao predavanje u Pioniru.Iako su se sudije svojski trudile da pomognu partizanu,sudeći tehničku grešku,nepostojeće faulove najboljim igračima Radničkog itd.ali je kvalitet došao do izražaja.

sima simic

pre 13 godina

ocajna igra ....jovanovic se nekad izgubi i ne zna sta radi....gist gresi nekoliko napada za redom i on ga i dalje drzi u igri!!!! na kraju pogresi opet i eto.....dzavai je obicna 0....svaka cast za veselog jedino...ocigledno je da nam radnicki ne lezi ali sramota je kako su nas vozali ispred naseg kosa.....u svakom slucaju treba se zahvaliti na saradnji mnogima iz tima i dati vise sansu mladjima...

Senna

pre 13 godina

Sta ce biti dogodine kad ode Veseli ne zelim ni da mislim, opet se pokazalo da Jovanovica ili igraci na kraju ne slusaju ili on ne zna da organizuje napad. Gist ni bleda slika igraca sa pocetka sezone koji je pravio razliku a ostali igraci prosecni.

zbs

pre 13 godina

Primiti 96 poena za utakmicu je stvarno sramota jer mislim da toliko rupa u odbrani nema moja ekipa sto igra ispred zgrade jednom nedeljno.

statističar

pre 13 godina

Evo šta još ovaj poraz Partizana čini "zanimljivim". Ovo je prvi poraz u Srpskoj ligi na domaćem terenu posle 35 utakmica i 35 pobeda. Poslednji poraz u sezoni 2006/07 od FMP 64:72.(Ne računaju se utakmice protiv C. Zvezde u kojima je ona bila "domaćin"). U istoj sezoni je poslednji put primio toliki broj koševa, od Vojvodine u Novom Sadu 95:96. Poslednji put kad je primio više poena u Pioniru 2002/03 od FMP 93:97. Zabrinjavajuće.

nemanja kg

pre 13 godina

Tako je bre!Drugo mesto je realno pred play off,a zasto da ne i prvo ako se pobedi Partizan u nasem Jezeru!!!Mada cisto sumnjam,to je tvrdjava neosvojiva :)) Ajmo djavoliiiiiiii

Šumadijski Trubadur

pre 13 godina

Dok palme njišu grane,i cijela varoš spi,
behari dok mirišu,ljubiš me, ljubiš ti.

A sad je mjesec maj,behara više nema.
Ruže su procvjetale,poljubaca više nema

Ponosan do suza na moju Šumadiju , Kragujevac i Radnički !!!
Hvala momci !!!

Sasa

pre 13 godina

A u paklu Kragujevca, jos kad se oporave Jo i Rakic bicemo vas sa 30 razlike. Lutacete tri dana kao kisa oko Kragujevca nece te znati kuci da se vratite.
(neki, 30. mart 2011 21:06)

Zapamtio sam ovaj komentar. Ne zaboravi, Partizanu se ne preti.

neki

pre 13 godina

A u paklu Kragujevca, jos kad se oporave Jo i Rakic bicemo vas sa 30 razlike. Lutacete tri dana kao kisa oko Kragujevca nece te znati kuci da se vratite.

zalosna sova

pre 13 godina

Da se ne lazemo vise,rukovodstvo kluba je duzno da radi u najboljem interesu Partizana, a za to je i (pre)placeno. Dule Vujosevic je slobodan trener i uprava je duzna da uradi ono sto svi ocekuju,da ga vrati u Partizan,ako to ne urade ,onda prema rukovodstvu treba zauzeti takav stav ,koji ce ih odstraniti iz kluba.Na koji nacin ,ce se oni rastati od Jovanovica,to nas ne treba da zanima,postoji mnogo nacina za dostojanstven rastanak,od pomoci za pronalazenje inostranog angazmana,do ponude za mjesto pomocnog trenera uz,istu platu koju ima sada,ali ako to ne urade ,i ne vrate duleta,navijaci treba da formiraju cvrst,stav ,koji ce dovesti do odlaska te garniture!!

Ivan Pavlovic

pre 13 godina

Da bude realno sudjenje, ovakve utakmice bi dobio Radnicki sa desetak i vise razlike.
Mnogo bolje igrace i ekipu je selektirao Muta, zato su i bolji ove sezone. Ali tu je sudijska organizacija da pomogne Partizanu.

šumadinac 2

pre 13 godina

sada je 2-2 a partizan dolazi u KG.svaka čast,potajno sam iscekivao ovaj ishod,..partizanovac sam ali kada igra sa Radnickim,lokalpatriotizam pobedi u meni,drago mi je i zbog tipova koji nedeljama na ovom mestu potcenjuju Mutu Nikolica i ove momke ali sada se voda razbistrila pa vidimo da je covek trenutno najbolji strucnjak u zemlji, SVAKA CAST RADNICKOM NA SVEMU OVE SEZONE ,(KAO I PROSLE ),JOS DA NAS POMOGNE I FIAT PA DA UZIVAMO SVI ZAJEDNO U HALI JEZERO A BOGAMI I U CELOJ SRBIJI, JOS JEDNOM ..HVALA MUTI I MOMCIMA

Nombre

pre 13 godina

U radnickom ima dosta dobrih igraca za partizan Mijatovic je odlican i razbija nas vec nekoliko utakmica sa trojkama a najvise zahvaljujuci krimanalnoj odbrani dzavaija koji uopste ne sme da izadje na njegov sut,kad god pocnemo da gubimo gist cim primi loptu zaleti se kao rudnicki bik u 3 igraca i naravno izgubi loptu,veseli je odigrao dobro kao i lucic i milosavljevic,katic isto i dzerels nije los bio.....veceras ste videli u cemu je prednost iskusnog trenera u odnosu na pocetnika i ne znam zasto je moralo da se rizikuje sa trenerom mladim a bilo je toliko slobodnih starijih trenera.....i stvarno beogradjane treba da bude sramota za ovako malu posetu ja iz kraljeva dolazim na 60 posto utakmica u svim sportovima samo bus placam 1500 a pojedini ne placaju ni bus ne treba im ni za hranu i opet im je tesko da plate sto din za ulaz...

tigertim

pre 13 godina

Bravo Muto!Ti si ponos nas Kragujevcana,a mi cemo da te nagradimo tako sto cemo ponovo da napunimo halu Jezero protiv Mege i proslavimo jos jednu pobedu.Trener grobara je smesan, kao i ceo ti izuzev Veselog.Bas me zanima kako ce Tegeltija sutra da ga opravda u emisiji.

valis

pre 13 godina

Nicija ne gori do zore,pa ni Partizanova!Realno,vreme je da neko drugi osvoji titulu,nije srpska kosarka Partizan i Beograd.Uz nepristrasno sudjenje Partizan nema sanse da bude prvak.Svaka cast Muti i Sumadincima

Erdoglija Kragujevac

pre 13 godina

Pobeda za sve Sumadince, koji sanjaju da nam titula prvaka ,posle odbojke,bude proslavljena i u kosarci. Prestonica - Kragujevac to zasluzuje!! Sumadija do Zemuna !!! Muto care !!!

mikicakg

pre 13 godina

Bravo Bole, sve si im lepo rekao !!! Kapa dole na komentaru, nemam ali bas nista da dodam !!! Osim RADNICKI I NISTA VISE, VERNOST BEZ GRANICA !!!

kovach

pre 13 godina

Sećam se kako si neki navijači Partizana posle susreta u kupu kada nije mogao da igra Čakarević, sa sprdnjom govorili o njemu u stilu ko je taj, uh da je on igrao itd. Nadam se da ste ga sada upoznali, to je onaj dečko što vas je razbio u 1. poluvremenu sa indeksom korisnosti 28 za poluvreme. U drugom je igrao samo 2-3 minuta ali nije ni bilo potrebe više dobro je što ga je Muta čuvao za meč sa Megavizurom u nedelju. Nije bilo potrebe ni naša jedina prava petica Džo Vukosavljević da igra, jer je i on povređen. Pobedila je Mutina laka konjica Vladinu tešku artiljeriju, pobeda mašte, lepršavosti, i veštine Radničkog nad sirovom snagom i masom Partizana. Zato Radnički igra najlepšu košarku nad ovim prostorima. Karakterističan je bio onaj napad kad je posle "alejupa" Veselog odmah u kontri Šulović na dobru asistenciju tako isfintirao Gista da je ovaj proleteo u stilu "letećeg holanđanina" a Šule sa zemlje felšom na drugi obruć sa zemlje dao koš. Bio je to "šumadijski alejup". Mislim da je Parizan imao i mnogo više lopti i napada, imao je i na kantar veću masu i na santimetre veću dužinu ali još jednom je dokazana narodna mudrost: "Um caruje, snaga klade valja". Muta je još jednom dokazao da je neprevaziđeni šmeker i lisica neđu našim trenerima i Vlada će verujem mnogo naučiti od njega.
(boleboss kg, 30. mart 2011 20:26)


cestitke tvojoj ekipi na zasluzenoj pobedi, bili ste bolji, svaka cast. ali znas kako kazu " u pobedi se ne zanosi, u porazu se ne ponizi". mogu jos da ti kazem, da ovakvu ofanzivnu igru radnicki tesko da moze da ponovi, narocito u poslednjih 5 minuta, kada su pogadjali trojke vise mnogo nego inace. i znaj dobro da ste jos uvek slabiji od partizana, ne govorim to kao navijac partizana, vec objektivno, sto ce se pokazati, nadam se, do kraja plej ofa. ali za danasnju utakmicu svaka cast, u svakom slucaju.

jedino sto jedva cekam, to je kraj sezone, i dovodjenje nekog "pametnijeg" plejmejkera, cije ime samo govori sta treba da radi, da stvara igru, a ne da pokusava solo prodorom u protivnicke centre da resava utakmicu.

Gisha_kg

pre 13 godina

a tek kakav je bio docek ispred "Jezera" u 22h svaka cast momci i u subotu svi u halu da se vizura odere sa 30+....Sjajna utakmica.....

IVORY

pre 13 godina

Katastrofa, bruka, ne znam kako da drugacije ovo objasnim! Sramota me je sto sam grobar! Jovanovicu, podhitno odlazi, nemas pojma o kosarci! Necu vise da gledam dok je on trener. Ovako sigurno gubimo titulu!

grobarslo

pre 13 godina

Ne mogu da razumem Danilovica i Todorica.Kako je moguce da trner pocetnik bude postavljen za trenera jednog od najvecih kosarkaskih klubova Evrope.Jovanovic nema autoritet kod igraca a uz to i ne razume kosarku.Ubedjen sam da sada postave umesto njega Kecmana i Bozica,tim bi igrao mnogo bolje.Vecina najvatrenijih navijaca misli da Jovanovica treba smeniti, a ubedjen sam da je to vecinsko misljenje i igraca.Ovi sto pisu pohvale o Jovanovicu su navijaci Zvezde!

yaps

pre 13 godina

Kao prvo navijac sam Partizana. Kao drugo cestitke Radnickom i podrzavam to sto se desava u Kg-u. Radnicki je dosta dobro ukomponovan tim. Cakarevic je decko koga bih ja jos prosle godine doveo u Partizan, pre Milosavljevic. On je kao junior igrao u Asvelu, ima sjajan osecaj za kos, skok, dobru ruku.Ovo je dobra pobeda za Radnicki, zbog samopouzdanja, a dobra stvar i za Partizan, da bude oprezniji. I pored poraza, ne dovodi se u pitanje, ko ce biti gazda i ove sezone :-). Pozdrav svim ljubiteljima kosarke!

Siroti Kragujevcani

pre 13 godina

Bas mi je milo kad vidim koliko se siroti Kragujevcani raduju. Eto koliko je malo potrebno za srecu a zna se da Kaznena Ekspedicija Stize.

darije

pre 13 godina

Ako ovo nije namesteno, kako bi I Radnicki bio siguran za NLB...Mislim onoliko Bozicevo ispucavanje, pa primljenih 96 poena... I drago mi je u svakom slucaju. Nama poraz nista ne menja, samo nam moze zbiti redove.

Predrag

pre 13 godina

Bar pet nedosudjenih licnih gresaka nad gistom i Veselijem! Al' dobro, jedino na ovakav nacin neko moze da pobedi Partizan. Da su uzgubili i oni bi kukali na sudjenje po obicaju. Ne brinem se mnogo, ispucao je Radnicki svoju kvotu za ovu godinu, sto se tice pobeda nad Partizanom.

Tlajli

pre 13 godina

Ovo je zaista komicno kako se navijaci malih klubova naloze kad pobede veliki Partizan :)

Sad ce naravno kvazi grobari da napadaju Vladu Jovanovica, traze ostavku itd. Ljudi, shvatite da je ovo coveku prva sezona kao glavnom treneru, naravno da ce neke utakmice slabije voditi! Bez obzira na to i dalje je mnogo bolji od Duleta kad je pocinjao!

UZMI VLADO PRVU TITULU!!!

Anpama

pre 13 godina

cutite svi napaljeni kragujevcani kad se bude igralo kod vas u vasoj tvrdjavici videcemo da li ce biti 15 ili 20 razlike za partizan.Do titule i kod nas i u nlb

Ivan

pre 13 godina

Poraz pa sta-opet ce te biti prvaci,ali primiti 96 koseva i igrati bez zara i bilo kakvih emocija e to nevalja. Vi gospodo ipak igrate za PARTIZAN.

laki komsija vrsac

pre 13 godina

Izgubice Radnicki do kraja i od Partizana i od Hemofarma. Steta sto su se Proleteri toliko raspalili.
Podseticu koliko su se lozili na NLB i na kraju zavrsili deseti izgubivsi od Cedevite kad je bilo najbitnije.....

VJ trener-pesnik

pre 13 godina

Ljudi, nije fraza nije farsa, od Radničkog mi se priviđa Barsa, još kad dobijem 96 poena pomislim da su Sijena, od straha se ja oduzmem u crnce se samo uzdam, a kad Muta sa klupe poskoči meni srce da iskoči, od straha se ja uneredim, zovem tajm-aut da se sredim:)

bolton

pre 13 godina

Koji bre veliki Partizan,o cemu vi pricate...i ranije sam pricao da je to limitirana ekipa i sada se to i potvrdjuje...samo zato sto nose crno-bele dresove unapred su povlasceni i kod sudija,a i u svojim glavama...ovo nase prvenstvo je jedno od najslabijih u poslednjih nekoliko godina,steta,inace se ovi "drzavni projekti" ne bi tako lako provlacili...nadam se da gresim,ali...
U svakom slucaju,navijam samo za Radnicki, ostali me ne interesuju...
Napred Radnicki!!!

nemanja kg

pre 13 godina

Ahahahaha...cuj ovog da Partizan dobije 15-20 u Jezeru,ahahaha!I sa Vujosevicem bi bilo pitanje protiv ovakvog tima ponosa Sumadije!Radnicki nikad nije bio jaci...a hemofarm je smesan njih kokamo non-stop

nesa NBG

pre 13 godina

Monogo su se bre primili ovi iz KG, tako su i prosle godine pretili Partizanu a nisu uspeli ni da predju Hemofarm koji ih je expresno pobedio i u VS i KG)

foto nesa

pre 13 godina

Radnicki ce najverovatnije domacu ligu zavrsiti kao treca ekipa posle Partizana(koji je trenutno malo van forme) i Hemofarma (koji se vec totalno povratio)
KG ljudi zao mi je ali ste mi ipak simpa

Dominiraj

pre 13 godina

Sve u svemu u ovoj ligi nema tima koji moze da dobije Partizan dva puta(polufinale playoff-a), tru puta(finale playoff-a) stoga sve dalje price su suvisne!!!

shot

pre 13 godina

E pokidali smo vas da vam nije postava visa od nase bili bi vas bar 20razlike.Mislim da je u pitanju kvakitet to ce se videti vec na sledecoj utakmici u jezeru gde ce Radnicki glat da dobije .Partizan da izdeli otkaze ovim strancima smesni su a i trener je tanak.Sad je bitno da vidimo kolko su sudije postene ...

Partizan podcenio KG

pre 13 godina

Gledajuci tabelu>>>Potpuno nebitan poraz koji ce biti anuliran pobedom u kragujevcu a i dobice ih hemofarm u narednom kolu.
Zivi bili pa videli

Jajonez

pre 13 godina

Iako sezona nije završena neki zaključci se već mogu izvući. Na žalost, mora se priznati da eksperiment sa Vladom Jovanovićem nije uspeo. Očekivalo se da će Vlada nastaviti Duletovim stazama, ali uprkos tome što je proveo dug period sa Magom, stvari ne funkcionišu. Nisu u pitanju rezultati, oni su u skladu sa očekivanjima uprave, ali je igra razočaravajuća. Partizan je u Euroligi, posebno na gostovanjima, igrao malodušno. Partizan će verovatno uzeti domaću titulu, mada se ne bih kladio da ih Radnički ne može dobiti u seriji, NLB liga će biti problematična jer uprkos svemu (čitaj finansijskoj krizi u Olimpiji i Budućnosti) ekipe su dosta izjednačene. Sinoć se pokazalo da ono što je Duda/Željko/Kari za Mutu to je Muta za Vladu. Trenutno ja vidim samo tri trenera koji bi mogli voditi Partizan naredne sezone i to sledećim redom Dule/Džile/Muta.

BojanKG

pre 13 godina

Mi odigrasmo sa 60% snage i bez Dzo-a.
Zato nije pukla stotka, ali nema veze, bice je u hali Jezero :)))
Bravo momci, odrzali ste lekciju prestonickim dzulovima :))))

darije

pre 13 godina

Ako ovo nije namesteno, kako bi I Radnicki bio siguran za NLB...Mislim onoliko Bozicevo ispucavanje, pa primljenih 96 poena... I drago mi je u svakom slucaju. Nama poraz nista ne menja, samo nam moze zbiti redove.

IVORY

pre 13 godina

Katastrofa, bruka, ne znam kako da drugacije ovo objasnim! Sramota me je sto sam grobar! Jovanovicu, podhitno odlazi, nemas pojma o kosarci! Necu vise da gledam dok je on trener. Ovako sigurno gubimo titulu!

Predrag

pre 13 godina

Bar pet nedosudjenih licnih gresaka nad gistom i Veselijem! Al' dobro, jedino na ovakav nacin neko moze da pobedi Partizan. Da su uzgubili i oni bi kukali na sudjenje po obicaju. Ne brinem se mnogo, ispucao je Radnicki svoju kvotu za ovu godinu, sto se tice pobeda nad Partizanom.

valis

pre 13 godina

Nicija ne gori do zore,pa ni Partizanova!Realno,vreme je da neko drugi osvoji titulu,nije srpska kosarka Partizan i Beograd.Uz nepristrasno sudjenje Partizan nema sanse da bude prvak.Svaka cast Muti i Sumadincima

Počeće obrađivanje sudija

pre 13 godina

Kad bi Radnički imao bar dva igrača visine 210cm,pitanje pobednika se ne bi ni postavljalo,tukli bi partizana glatko sa 15-tak poena razlike.Ovako,moraće sudije da odrade,ponovo za partizan.

Sasa

pre 13 godina

A u paklu Kragujevca, jos kad se oporave Jo i Rakic bicemo vas sa 30 razlike. Lutacete tri dana kao kisa oko Kragujevca nece te znati kuci da se vratite.
(neki, 30. mart 2011 21:06)

Zapamtio sam ovaj komentar. Ne zaboravi, Partizanu se ne preti.

Tlajli

pre 13 godina

Ovo je zaista komicno kako se navijaci malih klubova naloze kad pobede veliki Partizan :)

Sad ce naravno kvazi grobari da napadaju Vladu Jovanovica, traze ostavku itd. Ljudi, shvatite da je ovo coveku prva sezona kao glavnom treneru, naravno da ce neke utakmice slabije voditi! Bez obzira na to i dalje je mnogo bolji od Duleta kad je pocinjao!

UZMI VLADO PRVU TITULU!!!

Siroti Kragujevcani

pre 13 godina

Bas mi je milo kad vidim koliko se siroti Kragujevcani raduju. Eto koliko je malo potrebno za srecu a zna se da Kaznena Ekspedicija Stize.

boleboss kg

pre 13 godina

Sećam se kako si neki navijači Partizana posle susreta u kupu kada nije mogao da igra Čakarević, sa sprdnjom govorili o njemu u stilu ko je taj, uh da je on igrao itd. Nadam se da ste ga sada upoznali, to je onaj dečko što vas je razbio u 1. poluvremenu sa indeksom korisnosti 28 za poluvreme. U drugom je igrao samo 2-3 minuta ali nije ni bilo potrebe više dobro je što ga je Muta čuvao za meč sa Megavizurom u nedelju. Nije bilo potrebe ni naša jedina prava petica Džo Vukosavljević da igra, jer je i on povređen. Pobedila je Mutina laka konjica Vladinu tešku artiljeriju, pobeda mašte, lepršavosti, i veštine Radničkog nad sirovom snagom i masom Partizana. Zato Radnički igra najlepšu košarku nad ovim prostorima. Karakterističan je bio onaj napad kad je posle "alejupa" Veselog odmah u kontri Šulović na dobru asistenciju tako isfintirao Gista da je ovaj proleteo u stilu "letećeg holanđanina" a Šule sa zemlje felšom na drugi obruć sa zemlje dao koš. Bio je to "šumadijski alejup". Mislim da je Parizan imao i mnogo više lopti i napada, imao je i na kantar veću masu i na santimetre veću dužinu ali još jednom je dokazana narodna mudrost: "Um caruje, snaga klade valja". Muta je još jednom dokazao da je neprevaziđeni šmeker i lisica neđu našim trenerima i Vlada će verujem mnogo naučiti od njega.

Bolji pobedio

pre 13 godina

Prof.dr. Muta Nikolić održao predavanje u Pioniru.Iako su se sudije svojski trudile da pomognu partizanu,sudeći tehničku grešku,nepostojeće faulove najboljim igračima Radničkog itd.ali je kvalitet došao do izražaja.

Ivan Pavlovic

pre 13 godina

Da bude realno sudjenje, ovakve utakmice bi dobio Radnicki sa desetak i vise razlike.
Mnogo bolje igrace i ekipu je selektirao Muta, zato su i bolji ove sezone. Ali tu je sudijska organizacija da pomogne Partizanu.

neki

pre 13 godina

A u paklu Kragujevca, jos kad se oporave Jo i Rakic bicemo vas sa 30 razlike. Lutacete tri dana kao kisa oko Kragujevca nece te znati kuci da se vratite.

shot

pre 13 godina

Ha ha ubismo vas ovima na rtsu nije dobro satro partizan poklonio radnickom pobedu.E stvarno ste jadni i pozdrvav za Pivljanina koji se pravi mnogo pametan...

Partizan podcenio KG

pre 13 godina

Gledajuci tabelu>>>Potpuno nebitan poraz koji ce biti anuliran pobedom u kragujevcu a i dobice ih hemofarm u narednom kolu.
Zivi bili pa videli

Anpama

pre 13 godina

cutite svi napaljeni kragujevcani kad se bude igralo kod vas u vasoj tvrdjavici videcemo da li ce biti 15 ili 20 razlike za partizan.Do titule i kod nas i u nlb

nesa NBG

pre 13 godina

Monogo su se bre primili ovi iz KG, tako su i prosle godine pretili Partizanu a nisu uspeli ni da predju Hemofarm koji ih je expresno pobedio i u VS i KG)

laki komsija vrsac

pre 13 godina

Izgubice Radnicki do kraja i od Partizana i od Hemofarma. Steta sto su se Proleteri toliko raspalili.
Podseticu koliko su se lozili na NLB i na kraju zavrsili deseti izgubivsi od Cedevite kad je bilo najbitnije.....

foto nesa

pre 13 godina

Radnicki ce najverovatnije domacu ligu zavrsiti kao treca ekipa posle Partizana(koji je trenutno malo van forme) i Hemofarma (koji se vec totalno povratio)
KG ljudi zao mi je ali ste mi ipak simpa

grobarslo

pre 13 godina

Ne mogu da razumem Danilovica i Todorica.Kako je moguce da trner pocetnik bude postavljen za trenera jednog od najvecih kosarkaskih klubova Evrope.Jovanovic nema autoritet kod igraca a uz to i ne razume kosarku.Ubedjen sam da sada postave umesto njega Kecmana i Bozica,tim bi igrao mnogo bolje.Vecina najvatrenijih navijaca misli da Jovanovica treba smeniti, a ubedjen sam da je to vecinsko misljenje i igraca.Ovi sto pisu pohvale o Jovanovicu su navijaci Zvezde!

Šumadijski Trubadur

pre 13 godina

Dok palme njišu grane,i cijela varoš spi,
behari dok mirišu,ljubiš me, ljubiš ti.

A sad je mjesec maj,behara više nema.
Ruže su procvjetale,poljubaca više nema

Ponosan do suza na moju Šumadiju , Kragujevac i Radnički !!!
Hvala momci !!!

nemanja kg

pre 13 godina

Tako je bre!Drugo mesto je realno pred play off,a zasto da ne i prvo ako se pobedi Partizan u nasem Jezeru!!!Mada cisto sumnjam,to je tvrdjava neosvojiva :)) Ajmo djavoliiiiiiii

28 dana bana

pre 13 godina

Prijatno su nas iznenadili nasi kosarkasi i mislim da smo ovom pobedom stvorili sve uslove da budemo u TOP 3 sto i jeste cilj kluba.

Blokada Markovica onom bucmastom centru Partizana (ne znam kako se zove) - priceless :D

zalosna sova

pre 13 godina

Da se ne lazemo vise,rukovodstvo kluba je duzno da radi u najboljem interesu Partizana, a za to je i (pre)placeno. Dule Vujosevic je slobodan trener i uprava je duzna da uradi ono sto svi ocekuju,da ga vrati u Partizan,ako to ne urade ,onda prema rukovodstvu treba zauzeti takav stav ,koji ce ih odstraniti iz kluba.Na koji nacin ,ce se oni rastati od Jovanovica,to nas ne treba da zanima,postoji mnogo nacina za dostojanstven rastanak,od pomoci za pronalazenje inostranog angazmana,do ponude za mjesto pomocnog trenera uz,istu platu koju ima sada,ali ako to ne urade ,i ne vrate duleta,navijaci treba da formiraju cvrst,stav ,koji ce dovesti do odlaska te garniture!!

kovach

pre 13 godina

Sećam se kako si neki navijači Partizana posle susreta u kupu kada nije mogao da igra Čakarević, sa sprdnjom govorili o njemu u stilu ko je taj, uh da je on igrao itd. Nadam se da ste ga sada upoznali, to je onaj dečko što vas je razbio u 1. poluvremenu sa indeksom korisnosti 28 za poluvreme. U drugom je igrao samo 2-3 minuta ali nije ni bilo potrebe više dobro je što ga je Muta čuvao za meč sa Megavizurom u nedelju. Nije bilo potrebe ni naša jedina prava petica Džo Vukosavljević da igra, jer je i on povređen. Pobedila je Mutina laka konjica Vladinu tešku artiljeriju, pobeda mašte, lepršavosti, i veštine Radničkog nad sirovom snagom i masom Partizana. Zato Radnički igra najlepšu košarku nad ovim prostorima. Karakterističan je bio onaj napad kad je posle "alejupa" Veselog odmah u kontri Šulović na dobru asistenciju tako isfintirao Gista da je ovaj proleteo u stilu "letećeg holanđanina" a Šule sa zemlje felšom na drugi obruć sa zemlje dao koš. Bio je to "šumadijski alejup". Mislim da je Parizan imao i mnogo više lopti i napada, imao je i na kantar veću masu i na santimetre veću dužinu ali još jednom je dokazana narodna mudrost: "Um caruje, snaga klade valja". Muta je još jednom dokazao da je neprevaziđeni šmeker i lisica neđu našim trenerima i Vlada će verujem mnogo naučiti od njega.
(boleboss kg, 30. mart 2011 20:26)


cestitke tvojoj ekipi na zasluzenoj pobedi, bili ste bolji, svaka cast. ali znas kako kazu " u pobedi se ne zanosi, u porazu se ne ponizi". mogu jos da ti kazem, da ovakvu ofanzivnu igru radnicki tesko da moze da ponovi, narocito u poslednjih 5 minuta, kada su pogadjali trojke vise mnogo nego inace. i znaj dobro da ste jos uvek slabiji od partizana, ne govorim to kao navijac partizana, vec objektivno, sto ce se pokazati, nadam se, do kraja plej ofa. ali za danasnju utakmicu svaka cast, u svakom slucaju.

jedino sto jedva cekam, to je kraj sezone, i dovodjenje nekog "pametnijeg" plejmejkera, cije ime samo govori sta treba da radi, da stvara igru, a ne da pokusava solo prodorom u protivnicke centre da resava utakmicu.

Erdoglija Kragujevac

pre 13 godina

Pobeda za sve Sumadince, koji sanjaju da nam titula prvaka ,posle odbojke,bude proslavljena i u kosarci. Prestonica - Kragujevac to zasluzuje!! Sumadija do Zemuna !!! Muto care !!!

tigertim

pre 13 godina

Bravo Muto!Ti si ponos nas Kragujevcana,a mi cemo da te nagradimo tako sto cemo ponovo da napunimo halu Jezero protiv Mege i proslavimo jos jednu pobedu.Trener grobara je smesan, kao i ceo ti izuzev Veselog.Bas me zanima kako ce Tegeltija sutra da ga opravda u emisiji.

Nombre

pre 13 godina

U radnickom ima dosta dobrih igraca za partizan Mijatovic je odlican i razbija nas vec nekoliko utakmica sa trojkama a najvise zahvaljujuci krimanalnoj odbrani dzavaija koji uopste ne sme da izadje na njegov sut,kad god pocnemo da gubimo gist cim primi loptu zaleti se kao rudnicki bik u 3 igraca i naravno izgubi loptu,veseli je odigrao dobro kao i lucic i milosavljevic,katic isto i dzerels nije los bio.....veceras ste videli u cemu je prednost iskusnog trenera u odnosu na pocetnika i ne znam zasto je moralo da se rizikuje sa trenerom mladim a bilo je toliko slobodnih starijih trenera.....i stvarno beogradjane treba da bude sramota za ovako malu posetu ja iz kraljeva dolazim na 60 posto utakmica u svim sportovima samo bus placam 1500 a pojedini ne placaju ni bus ne treba im ni za hranu i opet im je tesko da plate sto din za ulaz...

mikicakg

pre 13 godina

Bravo Bole, sve si im lepo rekao !!! Kapa dole na komentaru, nemam ali bas nista da dodam !!! Osim RADNICKI I NISTA VISE, VERNOST BEZ GRANICA !!!

Dominiraj

pre 13 godina

Sve u svemu u ovoj ligi nema tima koji moze da dobije Partizan dva puta(polufinale playoff-a), tru puta(finale playoff-a) stoga sve dalje price su suvisne!!!

zbs

pre 13 godina

Primiti 96 poena za utakmicu je stvarno sramota jer mislim da toliko rupa u odbrani nema moja ekipa sto igra ispred zgrade jednom nedeljno.

šumadinac 2

pre 13 godina

sada je 2-2 a partizan dolazi u KG.svaka čast,potajno sam iscekivao ovaj ishod,..partizanovac sam ali kada igra sa Radnickim,lokalpatriotizam pobedi u meni,drago mi je i zbog tipova koji nedeljama na ovom mestu potcenjuju Mutu Nikolica i ove momke ali sada se voda razbistrila pa vidimo da je covek trenutno najbolji strucnjak u zemlji, SVAKA CAST RADNICKOM NA SVEMU OVE SEZONE ,(KAO I PROSLE ),JOS DA NAS POMOGNE I FIAT PA DA UZIVAMO SVI ZAJEDNO U HALI JEZERO A BOGAMI I U CELOJ SRBIJI, JOS JEDNOM ..HVALA MUTI I MOMCIMA

Peca

pre 13 godina

Svaka čast odličnom protivniku i prof.dr Muti Nikoliću. Kako ih je čovek uklopio i pripremio za utakmicu - kapa dole. Uči Vlado, skupljaj fazone...

Sofronije

pre 13 godina

Ja kao Grobar mogu da kazem bravo Muto... Vlada je imao moju podrsku cele sezone ali ako mu i sada izgovor bude neuigranost ekipe ili neka slicna nebuloza onda stvarno nemam sta da kazem... Nijednom od pocetka sezone nije preuzeo krivicu na sebe za neki poraz... Kad slusam njega kao da slusam Vesica, Lukica i Co. Voleo bih da nam Dzikic bude trener pa da najzad igramo timski basket kakav smo uvek i igrali a ne ovaj basket na pojedinacni kvalitet pa sta uradimo (klasicno oslanjanje na to da od deset kvalitetnih kosarkasa nekog mora da krene sut). Uzas. Jos jednom cestitke Muti ne samo na ovoj pobedi vec na celokupnom radu u Radnickom.

yaps

pre 13 godina

Kao prvo navijac sam Partizana. Kao drugo cestitke Radnickom i podrzavam to sto se desava u Kg-u. Radnicki je dosta dobro ukomponovan tim. Cakarevic je decko koga bih ja jos prosle godine doveo u Partizan, pre Milosavljevic. On je kao junior igrao u Asvelu, ima sjajan osecaj za kos, skok, dobru ruku.Ovo je dobra pobeda za Radnicki, zbog samopouzdanja, a dobra stvar i za Partizan, da bude oprezniji. I pored poraza, ne dovodi se u pitanje, ko ce biti gazda i ove sezone :-). Pozdrav svim ljubiteljima kosarke!

bolton

pre 13 godina

Koji bre veliki Partizan,o cemu vi pricate...i ranije sam pricao da je to limitirana ekipa i sada se to i potvrdjuje...samo zato sto nose crno-bele dresove unapred su povlasceni i kod sudija,a i u svojim glavama...ovo nase prvenstvo je jedno od najslabijih u poslednjih nekoliko godina,steta,inace se ovi "drzavni projekti" ne bi tako lako provlacili...nadam se da gresim,ali...
U svakom slucaju,navijam samo za Radnicki, ostali me ne interesuju...
Napred Radnicki!!!

Senna

pre 13 godina

Sta ce biti dogodine kad ode Veseli ne zelim ni da mislim, opet se pokazalo da Jovanovica ili igraci na kraju ne slusaju ili on ne zna da organizuje napad. Gist ni bleda slika igraca sa pocetka sezone koji je pravio razliku a ostali igraci prosecni.

Jajonez

pre 13 godina

Iako sezona nije završena neki zaključci se već mogu izvući. Na žalost, mora se priznati da eksperiment sa Vladom Jovanovićem nije uspeo. Očekivalo se da će Vlada nastaviti Duletovim stazama, ali uprkos tome što je proveo dug period sa Magom, stvari ne funkcionišu. Nisu u pitanju rezultati, oni su u skladu sa očekivanjima uprave, ali je igra razočaravajuća. Partizan je u Euroligi, posebno na gostovanjima, igrao malodušno. Partizan će verovatno uzeti domaću titulu, mada se ne bih kladio da ih Radnički ne može dobiti u seriji, NLB liga će biti problematična jer uprkos svemu (čitaj finansijskoj krizi u Olimpiji i Budućnosti) ekipe su dosta izjednačene. Sinoć se pokazalo da ono što je Duda/Željko/Kari za Mutu to je Muta za Vladu. Trenutno ja vidim samo tri trenera koji bi mogli voditi Partizan naredne sezone i to sledećim redom Dule/Džile/Muta.

Gisha_kg

pre 13 godina

a tek kakav je bio docek ispred "Jezera" u 22h svaka cast momci i u subotu svi u halu da se vizura odere sa 30+....Sjajna utakmica.....

nemanja kg

pre 13 godina

Ahahahaha...cuj ovog da Partizan dobije 15-20 u Jezeru,ahahaha!I sa Vujosevicem bi bilo pitanje protiv ovakvog tima ponosa Sumadije!Radnicki nikad nije bio jaci...a hemofarm je smesan njih kokamo non-stop

sima simic

pre 13 godina

ocajna igra ....jovanovic se nekad izgubi i ne zna sta radi....gist gresi nekoliko napada za redom i on ga i dalje drzi u igri!!!! na kraju pogresi opet i eto.....dzavai je obicna 0....svaka cast za veselog jedino...ocigledno je da nam radnicki ne lezi ali sramota je kako su nas vozali ispred naseg kosa.....u svakom slucaju treba se zahvaliti na saradnji mnogima iz tima i dati vise sansu mladjima...

statističar

pre 13 godina

Evo šta još ovaj poraz Partizana čini "zanimljivim". Ovo je prvi poraz u Srpskoj ligi na domaćem terenu posle 35 utakmica i 35 pobeda. Poslednji poraz u sezoni 2006/07 od FMP 64:72.(Ne računaju se utakmice protiv C. Zvezde u kojima je ona bila "domaćin"). U istoj sezoni je poslednji put primio toliki broj koševa, od Vojvodine u Novom Sadu 95:96. Poslednji put kad je primio više poena u Pioniru 2002/03 od FMP 93:97. Zabrinjavajuće.

Ivan

pre 13 godina

Poraz pa sta-opet ce te biti prvaci,ali primiti 96 koseva i igrati bez zara i bilo kakvih emocija e to nevalja. Vi gospodo ipak igrate za PARTIZAN.

shot

pre 13 godina

E pokidali smo vas da vam nije postava visa od nase bili bi vas bar 20razlike.Mislim da je u pitanju kvakitet to ce se videti vec na sledecoj utakmici u jezeru gde ce Radnicki glat da dobije .Partizan da izdeli otkaze ovim strancima smesni su a i trener je tanak.Sad je bitno da vidimo kolko su sudije postene ...

TIGER

pre 13 godina

Nema veze, idemo dalje!!! Cestitke Radnickom, bili su bolji... Mislim da ova dva tima su po svemu pokazanom ove sezone zasluzili da igraju finale...

VJ trener-pesnik

pre 13 godina

Ljudi, nije fraza nije farsa, od Radničkog mi se priviđa Barsa, još kad dobijem 96 poena pomislim da su Sijena, od straha se ja oduzmem u crnce se samo uzdam, a kad Muta sa klupe poskoči meni srce da iskoči, od straha se ja uneredim, zovem tajm-aut da se sredim:)