Odbojka 63

Nedelja, 27.02.2011.

20:07

Zvezda dominantno do 10. Kupa

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su 46. izdanje nacionalnog Kupa.

Zvezda dominantno do 10. Kupa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

all inclusive

pre 13 godina

@zivim za sever

To sto si rekao nije tacno.Ti si bio u hali,pa tvrdis da nas je bilo vise?!Vas je bilo znatno vise,i cutali ste skoro celu utakmicu.Mi,i kada smo osvajali poene,i kada smo ih gubili,mi smo pevali...Bilo nas je 20-ak(i ja medju njima naravno),i znam kako je bilo,a i gledao sam reprizu da se jos jednom uverim u to.Navijali smo u sva tri seta,bez obzira na rezultat.Tako se voli svoj klub.Te price o kompleksima,su decije price,zaista ispod svakog nivo.Ja volim Partizan,ne bitno koji je sport u pitanju,ne bitno sa kim igrai,i ne navijam iz fotelje kao vecina.

all inclusive

pre 13 godina

@sale

Nemoj mi molim te sa tim decijim izjavama:"Od '45-te pa na ovamo jos se nije desilo da partizanovci nadjacaju zvezdase".Ne zelim da se spustam na taj tvoj nivo,internet navijacu.Veceras se nismo bolje culi,moze da da kaze samo neko ko nije ni gledao utakmicu,ko nije ni bio u hali,ko se ponasa k'o da ima tri godine.Bilo vas znatno vise u hali,i cutali ste skoro veci deo utakmice.I,kad ste se oglasili na kraju,mi smo i dalje pevali(nas 15-ak-20),i bili bucniji.Komentator moze da prica sta hoce.Gledao sam reprizu,mi malobrijni Grobari navijali smo celu utakmicu,i kada nije islo,i kada se definitivno znao pobednik...Budi malo objektivan,ma koliko ostrascen bio.

Belmondo

pre 13 godina

Zasto na slici Grobari izgledaju ovako tuzno, kao da su iz klozeta izasli?! Umesto da su sretni sto su imali priliku da igraju protiv jedne Crvene Zvezde, oni se ponasaju kao da sra*ku imaju! Ne razumem...

Blago vama!!

pre 13 godina

Bravo Zvezdo hvala Bogu da i ti konačno nešto osvojiš posle godina dominacije Partizana, izađite sad svi na ulice i slavite jer to je i jedino što ćete osvojiti ove sezone..

Miki

pre 13 godina

"U zivotu svom nisam gledao utakmicu u kojoj jedan tim ima toliko srece kao zvezda u ovom. Koliko je samo ovih 2-0 u setovima nezasluzeno... Stvarno strasno!
(Nesreca, 27. februar 2011 21:01) "
Ajde sta pricas, kakva sreca, pa Zvezda je bila znatno bolja. U prvom setu kada se lomio odigrali su fenomenalno. U drugom je bilo 5 poena viska, i doslo do opustanja pa je Partizan stigao, alii je Zvezda samo u poslednjem poenu imala srecu, ali zasluzeno dobila i drugi set, apotom i osvoila kup.

mille grobar

pre 13 godina

Drago mi je da ste ponosni na ovaj osvojeni kup,jer sada valjda bolje shvatate kako je nama lepo,jer dominiramo u svim sportovima.DOMINACIJA!

ZVEZDA!

pre 13 godina

Za nas koji koji navijamo za Zvezdu i pratimo i druge sportove, a ne samo fudbal, ovo je zaista prelijepa vijest!Ovo su teske godine za citavo sportsko drustvo koje se sistematski unustava uz saucesnistvo drzave, a sa druge strane se jaca "drzavni projekat", uz obilatu pomoc politicara i javnih preduzeca..Ovaj trofej ima veliki znacaj jer je dosao u finalu kada se Zvezda tretirala kao autsajderski klub koji ce biti pregazen od tzv. parnog valjka..A evo vam odgovora- 3:0, laganica!

Zipo

pre 13 godina

Dobro je pa se u odbojci tacno znaju pravila, nema slobodnog tumacenja od strane sudija kao u ostalim sportovima, inace bismo vec posle prvog Zvezdinog seta seta videli sudije kako se preznojavaju posle svojih odluka i "cudesan" preokret Partizana u utakmici na granici incidenta. Ovako ih lepo i fer natamburaju i cao/zdravo...

zivim za sever

pre 13 godina

@okp, 27. februar 2011 23:48)
kao prvo doslo vas je puno vise na tribine nego sto je bilo Delija, valjda si cuo kad ste se ponadali u I i II setu, samo ste vi navijali, a onda spustanje na zemlju i komplex koji traje vec decenijama. PS. OVO JE SPORT U KOME NEMA KRADJE, OVO JE JEDAN PRELEP SPORT U KOME NEMA MESTA ZA KRIMINAL I DZABA VAM RAZNORAZNI SPONZORI KOJI SU PRED KOLAPSOM.
ZELITE NAM ZLO, DA SE RASPADNEMO, MI VAMA NE, JA NE ZNAM STA BI RADIO DA NEMA DERBIJA, ALI ETO NAMA IZBORA JOS MALO, PA ZNATE ONU STARU "KAD KRENE ONA NE ZNA DATSANE"

ja sam, a ko drugi

pre 13 godina

pazi ti ovo. zvezda osvojila kup u odbojci a ovde jedva 50 zvezdaša da komentarišu. a kad partizan izgubi u evroligi onda minimum 200 delija koemntarišu. šta reći na to ?

da smo mi kao vi delije sad bi opleli po sudijama specijalcima, savezu, državi, cia, bia, vatikan. ali nismo. bili ste bolji i to je to. čestitke

sale

pre 13 godina

I na kraju "Volim ga,k'o oka dva",zajedno sa igracima.Bravo za sve Grobare koji su bili na utakmici,i u znatno manjem broju nadjacali "navijace komsinice".
(okp, 27. februar 2011 23:48)
Od '45-te pa na ovamo jos se nije desilo da partizanovci nadjacaju zvezdase a vala nije ni veceras.I sam komentator je rekao pred kraj utakmice da su se pristalice partizana skroz utisale.Moj savet je da proveris ton na tv-u

smele

pre 13 godina

zvezdasi pomozite..jel mogu online da kupim karte i kako za mec zvezda-smederevo?i jel mogu karte da se kupe na dan utakmice?unapred hvala

pichorak

pre 13 godina

Konačno i Delije da se negde raduju, a po ovim komentarima se vidi koliko im je teško sve ove godine. Da se ugleda ostatak SD Crvena zvezda na odbojkaški klub jer tu su gospoda i uvek je postojao sistem rada. Dok god budu ''gajili'' razne Lukiće, Nebojše Iliće, Butulije... dominajcija će biti na drugoj strani brda.

nadobudan

pre 13 godina

Jos su ugurali '90 kao godinu u kojoj kao nije postojala sfrj samo da bi pomenuli partizan kao osvajaca kupa, iako je naravno ta drzava tad jos postojala.

Misko

pre 13 godina

Svaka cast odbojkasima Zvezde!!! Pruzili su najbolju partiju kad je bilo najpotrebnije. Ocitali lekciju Partizanu u svakom smislu, i tehnickom a posebno taktickom! Vidim da se pojedinci zale na neigranje Ivana Steljica... A sta je sa startnim primacem Zvezde Nemanjom Jakovljevicem koji ne igra vec duzi period takodje zbog povrede? Pri tom, Zvezda je i statisticki najmladja ekipa u ligi, sa cetvoricom novih igraca u postavi koji prvi put igraju na velikoj sceni.
Malo vise objektivnosti u pisanju komentara nikako ne bi skodilo!

Željko

pre 13 godina

Za realnog:Prijatelju,kad mi pobedjujemo,mi smo propali državni projekti i ne zaslužujemo sreću,a kada vama pomažu sudije,onda je to rasturanje nevidjeno i "dominacija".Istina je sledeće:državni projekti su:fk,kk i vk partizan,ali će i oni propasti.Ne želim to,kao vi nama,ali ničija nije do zore gorela,pa neće ni vaša! Uzećemo i rukomet.ZVEZDA DO KRAJA!

okp

pre 13 godina

I na kraju "Volim ga,k'o oka dva",zajedno sa igracima.Bravo za sve Grobare koji su bili na utakmici,i u znatno manjem broju nadjacali "navijace komsinice".

Ovo je Zvezda,rođaci!

pre 13 godina

Alo,bre,kakava sreća,jeste li vi normalni?Zvezda vas je demolirala večeras,razbila ko kristal pikslu,ko beba zvečku.Prvi set,iskusno,drugi razvaljivanje do 24:19 a onda lagano opuštanje i kad treba,prc. A treći,ne vredi komentarisati,po sistemu,mi se s vama zezamo.Nadam se samo da će sledeće sezone,vaš ubedljivo najbolji igrač Anastasijević,inače veeeliki Zvezdaš,doći u pravi klub tj.u kod svojih.

PFCforever

pre 13 godina

eh Tole, Tole... namestas nam titule u fudbalu, u kosarci, u vaterpolu... a gde si sad?!
citam komentare navijaca komsinice kako su Partizanove titule u fudbalu i kosarci namestene, a kkad izadjemo u Evropu onda se 'brukamo' i slicno... a sad je ovaj trofej u kupu cist ko suza,jeli navijaci crveno-belih! pa naravno da je cista, ali samo zato sto je lukic priznaje, a ono sto lukic ne prizna, to se ili nije ni dogodilo ili su CIA i FBI umesali prste! e moji navijaci zvezdan, samo vi slusajte sta vam Lukic kaze, i onda ste stvarno institucija! naravno, cast izuzecima, ima i onih navijaca zvezde koji su objektivni, jer vide da su sve smesnije price o sudijama, namestanju, Toletu isl... Ali na zalost, u vecini su oni koji kad zvezda nesto osvoji, to je zasluzeno, a kad Partizan 9 godine za redom bude prvak u kosarci, sudije su nam poklonile! mali klub = mali ljudi!

all inclusive

pre 13 godina

Sa slabim prijemom servisa,sa samo dva bloka na utakmici,nije se moglo vise...Odsustvo Ivana Steljica na prijemu je ucinilo svoje.Takodje,olako smo propustili 16:13 u prvom setu,a i poslednji poen Zvezde u drugom setu je cista sreca..Momci se nisu predavali ni u drugom setu kada je bilo 24:19 za njihove protvnike,uspeli smo da izjednacimo,ali nedostatak srece je ucinio svoje u ovom setu.U trecem setu crno beli su potpuno pali.Momci su dali sve od sebe,borili se,ali je rezultat izostao ovog puta.Nista nije sporno u pobedi Zvezde.Ostaje nam prvenstvo,koje je bitnije.Imacemo startnu pozicuju pred plej of verovatno,pa se mozda vidimo opet u finalu,nadam se sa drugacijim ishodom.

P.S.A,vi internet navijaci,dodjite ponekad do hale,pa navijajte za svoj klub,a ne iz tople fotelje,cekate da se objavi vest,pa da brze bolje komentarisete,a verovatno ne znate ni dva vasa igraca da nabrojite.Znatno manja grupica navijaca Partizana(oko 20-ak,odrzala je navijacki cas,znatno brojnijim navijacima "komsinice".Crno beli,glavu gore,titula se ove godine seli u Humsku.

Da,samo se nadaj!

pre 13 godina

uzecemo sve!!!
prvenstvo i kup u odbojci, kosarci, fudbalu, rukometu...

ZVEZDA!
(Zvezda!!!, 27. februar 2011 21:35)

Smesan si!Procitaj jos jednom sta si napisao! Prvenstvo i kup u kosarci?! Kup ste vec izgubili!A u fudbalu tesko da cete osvojiti nesto vise od 2. mesta!

Danilo-zvezdas

pre 13 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZVEZDOOOOOOOOO! DOMINIRAJ!!! Svaka cast nasim momcima, odigrali su za 10 u najvaznijem mecu, u mecu za pehar kupa koji ce krasiti nase vitrine! Ne moze Partizan da se u odbojci mjeri sa Zvezdom! Zvezda ima kontinuitet osvajanja trofeja,iskustvo, a Partizan je samo ove godine konkurentan. Svih ovih proslih godina Partizan se borio za opstanak, plus, minus. Ove godine Partizan je dobar tim i konkurentan, vidjeli smo pravi derbi, osim poslednjeg seta! Napred Zvezdasi do nove titule!!!

Realan

pre 13 godina

Samo oni koji nisu gledali prva dva seta mogu da napisu ovakve komentare.

Zvezda je imala SRECE, a u trecem Partizan nije imao snage da se vrati posle nesrecno izgubljunih setova. Zvezda je zasluzeno pobedila, ali Partizan nije iskoristio svoju sansu za osvajanje Kupa, jer je ove godine objektivno bolji od Zvezde.

Uzgred, Zvezda je bila i ostala "Drzavni projekat" koji se raspao isto kao i drzava u zadnjih 10 godina.

Sreca

pre 13 godina

@Nesreca...
Ne znam na cemu si, i sta gledas na tv-u, ali ovakvo RASTURANJE U TRECEM SETU JE NESRECA! Za tebe, naravno... A prva dva, skolski, taman koliko nam je trebalo!

sale

pre 13 godina

Najjaci trenutak na utakmici je bio kad je komentator rekao "Partizan posle mnogo,mnogo godina ima priliku da se bori za jedan trofej".To sve govori.Zvezdo volim te!

Изногуд

pre 13 godina

Честитке Звезди. Иако сам навијач Партизана драго ми је што је Звезда освојила овај куп. Толико титула и купова смо освојили задњих 5 година да сам се уплашио да нисам умро и да сам у рају. Сад ми је лакше...

strasno

pre 13 godina

1. U zivotu svom nisam gledao utakmicu u kojoj jedan tim ima toliko srece kao zvezda u ovom. Koliko je samo ovih 2-0 u setovima nezasluzeno... Stvarno strasno!
(Nesreca, 27. februar 2011 21:01)

Sta ti pricas,kakva sreca? Zvezda ih je dobila u svakom segmentu,nemoj d akomentarises tamo gde se nbe razumes.... Nauci da primas poraz......

mi se s vama zezamo

pre 13 godina

vi nas pobedite u ligi kad je nebitno...da bi se vi ponadali...a onda vas mi otreseno tj spustimo na zemlju kad je najbitnije

Zoki

pre 13 godina

@Nesreca
Vec sam bio nasmejan, jer uzesmo Kup, ali ti me dovede do suza!
Reci onoj vasoj petorici (jer je samo jedan igrao veceras) da i sledeci put igraju tako dobro i uspeh nece izostati.

Nesreca

pre 13 godina

U zivotu svom nisam gledao utakmicu u kojoj jedan tim ima toliko srece kao zvezda u ovom. Koliko je samo ovih 2-0 u setovima nezasluzeno... Stvarno strasno!

rty

pre 13 godina

Ma kad Zvezda dobije to je sreca da nema vece a kad groblje dobije to je kidanje nevidjeno do tada. Smesni ste, dzabe vam onih 100.000 evrica morace Ivica i Boris malo vise da izdvoje da bi vi znacili nesto u ovom sportu... Bravo Zvezdo samo tako delji do kraja sezone, vratice se nase samo da rezim padne!

Joja

pre 13 godina

(Nesreca, 27. februar 2011 21:01)

Nesreca ste vi sto vam je generalni spozor firma koja nema para za svoje radnike i koja je blizu totalnog kolapsa a kamoli vas da finansira po nalogu drzave!

Dole drzavni projekat JSD!

cestitamo

pre 13 godina

Istina je da 20 godina nismo osvojili trofej u odbojci, sto je stvarno nedopustivo, ali jos uvek imamo vise titula od Zvezde. Da, da. Valjda cemo u plej - ofu biti kompletni, pa ko zna, mozda konacno nesto i osvojimo.

rty

pre 13 godina

Ma kad Zvezda dobije to je sreca da nema vece a kad groblje dobije to je kidanje nevidjeno do tada. Smesni ste, dzabe vam onih 100.000 evrica morace Ivica i Boris malo vise da izdvoje da bi vi znacili nesto u ovom sportu... Bravo Zvezdo samo tako delji do kraja sezone, vratice se nase samo da rezim padne!

Sreca

pre 13 godina

@Nesreca...
Ne znam na cemu si, i sta gledas na tv-u, ali ovakvo RASTURANJE U TRECEM SETU JE NESRECA! Za tebe, naravno... A prva dva, skolski, taman koliko nam je trebalo!

strasno

pre 13 godina

1. U zivotu svom nisam gledao utakmicu u kojoj jedan tim ima toliko srece kao zvezda u ovom. Koliko je samo ovih 2-0 u setovima nezasluzeno... Stvarno strasno!
(Nesreca, 27. februar 2011 21:01)

Sta ti pricas,kakva sreca? Zvezda ih je dobila u svakom segmentu,nemoj d akomentarises tamo gde se nbe razumes.... Nauci da primas poraz......

sale

pre 13 godina

Najjaci trenutak na utakmici je bio kad je komentator rekao "Partizan posle mnogo,mnogo godina ima priliku da se bori za jedan trofej".To sve govori.Zvezdo volim te!

Joja

pre 13 godina

(Nesreca, 27. februar 2011 21:01)

Nesreca ste vi sto vam je generalni spozor firma koja nema para za svoje radnike i koja je blizu totalnog kolapsa a kamoli vas da finansira po nalogu drzave!

Dole drzavni projekat JSD!

Danilo-zvezdas

pre 13 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZVEZDOOOOOOOOO! DOMINIRAJ!!! Svaka cast nasim momcima, odigrali su za 10 u najvaznijem mecu, u mecu za pehar kupa koji ce krasiti nase vitrine! Ne moze Partizan da se u odbojci mjeri sa Zvezdom! Zvezda ima kontinuitet osvajanja trofeja,iskustvo, a Partizan je samo ove godine konkurentan. Svih ovih proslih godina Partizan se borio za opstanak, plus, minus. Ove godine Partizan je dobar tim i konkurentan, vidjeli smo pravi derbi, osim poslednjeg seta! Napred Zvezdasi do nove titule!!!

Ovo je Zvezda,rođaci!

pre 13 godina

Alo,bre,kakava sreća,jeste li vi normalni?Zvezda vas je demolirala večeras,razbila ko kristal pikslu,ko beba zvečku.Prvi set,iskusno,drugi razvaljivanje do 24:19 a onda lagano opuštanje i kad treba,prc. A treći,ne vredi komentarisati,po sistemu,mi se s vama zezamo.Nadam se samo da će sledeće sezone,vaš ubedljivo najbolji igrač Anastasijević,inače veeeliki Zvezdaš,doći u pravi klub tj.u kod svojih.

mi se s vama zezamo

pre 13 godina

vi nas pobedite u ligi kad je nebitno...da bi se vi ponadali...a onda vas mi otreseno tj spustimo na zemlju kad je najbitnije

Nesreca

pre 13 godina

U zivotu svom nisam gledao utakmicu u kojoj jedan tim ima toliko srece kao zvezda u ovom. Koliko je samo ovih 2-0 u setovima nezasluzeno... Stvarno strasno!

Željko

pre 13 godina

Za realnog:Prijatelju,kad mi pobedjujemo,mi smo propali državni projekti i ne zaslužujemo sreću,a kada vama pomažu sudije,onda je to rasturanje nevidjeno i "dominacija".Istina je sledeće:državni projekti su:fk,kk i vk partizan,ali će i oni propasti.Ne želim to,kao vi nama,ali ničija nije do zore gorela,pa neće ni vaša! Uzećemo i rukomet.ZVEZDA DO KRAJA!

Zoki

pre 13 godina

@Nesreca
Vec sam bio nasmejan, jer uzesmo Kup, ali ti me dovede do suza!
Reci onoj vasoj petorici (jer je samo jedan igrao veceras) da i sledeci put igraju tako dobro i uspeh nece izostati.

sale

pre 13 godina

I na kraju "Volim ga,k'o oka dva",zajedno sa igracima.Bravo za sve Grobare koji su bili na utakmici,i u znatno manjem broju nadjacali "navijace komsinice".
(okp, 27. februar 2011 23:48)
Od '45-te pa na ovamo jos se nije desilo da partizanovci nadjacaju zvezdase a vala nije ni veceras.I sam komentator je rekao pred kraj utakmice da su se pristalice partizana skroz utisale.Moj savet je da proveris ton na tv-u

Misko

pre 13 godina

Svaka cast odbojkasima Zvezde!!! Pruzili su najbolju partiju kad je bilo najpotrebnije. Ocitali lekciju Partizanu u svakom smislu, i tehnickom a posebno taktickom! Vidim da se pojedinci zale na neigranje Ivana Steljica... A sta je sa startnim primacem Zvezde Nemanjom Jakovljevicem koji ne igra vec duzi period takodje zbog povrede? Pri tom, Zvezda je i statisticki najmladja ekipa u ligi, sa cetvoricom novih igraca u postavi koji prvi put igraju na velikoj sceni.
Malo vise objektivnosti u pisanju komentara nikako ne bi skodilo!

okp

pre 13 godina

I na kraju "Volim ga,k'o oka dva",zajedno sa igracima.Bravo za sve Grobare koji su bili na utakmici,i u znatno manjem broju nadjacali "navijace komsinice".

zivim za sever

pre 13 godina

@okp, 27. februar 2011 23:48)
kao prvo doslo vas je puno vise na tribine nego sto je bilo Delija, valjda si cuo kad ste se ponadali u I i II setu, samo ste vi navijali, a onda spustanje na zemlju i komplex koji traje vec decenijama. PS. OVO JE SPORT U KOME NEMA KRADJE, OVO JE JEDAN PRELEP SPORT U KOME NEMA MESTA ZA KRIMINAL I DZABA VAM RAZNORAZNI SPONZORI KOJI SU PRED KOLAPSOM.
ZELITE NAM ZLO, DA SE RASPADNEMO, MI VAMA NE, JA NE ZNAM STA BI RADIO DA NEMA DERBIJA, ALI ETO NAMA IZBORA JOS MALO, PA ZNATE ONU STARU "KAD KRENE ONA NE ZNA DATSANE"

Изногуд

pre 13 godina

Честитке Звезди. Иако сам навијач Партизана драго ми је што је Звезда освојила овај куп. Толико титула и купова смо освојили задњих 5 година да сам се уплашио да нисам умро и да сам у рају. Сад ми је лакше...

ZVEZDA!

pre 13 godina

Za nas koji koji navijamo za Zvezdu i pratimo i druge sportove, a ne samo fudbal, ovo je zaista prelijepa vijest!Ovo su teske godine za citavo sportsko drustvo koje se sistematski unustava uz saucesnistvo drzave, a sa druge strane se jaca "drzavni projekat", uz obilatu pomoc politicara i javnih preduzeca..Ovaj trofej ima veliki znacaj jer je dosao u finalu kada se Zvezda tretirala kao autsajderski klub koji ce biti pregazen od tzv. parnog valjka..A evo vam odgovora- 3:0, laganica!

Zipo

pre 13 godina

Dobro je pa se u odbojci tacno znaju pravila, nema slobodnog tumacenja od strane sudija kao u ostalim sportovima, inace bismo vec posle prvog Zvezdinog seta seta videli sudije kako se preznojavaju posle svojih odluka i "cudesan" preokret Partizana u utakmici na granici incidenta. Ovako ih lepo i fer natamburaju i cao/zdravo...

Realan

pre 13 godina

Samo oni koji nisu gledali prva dva seta mogu da napisu ovakve komentare.

Zvezda je imala SRECE, a u trecem Partizan nije imao snage da se vrati posle nesrecno izgubljunih setova. Zvezda je zasluzeno pobedila, ali Partizan nije iskoristio svoju sansu za osvajanje Kupa, jer je ove godine objektivno bolji od Zvezde.

Uzgred, Zvezda je bila i ostala "Drzavni projekat" koji se raspao isto kao i drzava u zadnjih 10 godina.

all inclusive

pre 13 godina

Sa slabim prijemom servisa,sa samo dva bloka na utakmici,nije se moglo vise...Odsustvo Ivana Steljica na prijemu je ucinilo svoje.Takodje,olako smo propustili 16:13 u prvom setu,a i poslednji poen Zvezde u drugom setu je cista sreca..Momci se nisu predavali ni u drugom setu kada je bilo 24:19 za njihove protvnike,uspeli smo da izjednacimo,ali nedostatak srece je ucinio svoje u ovom setu.U trecem setu crno beli su potpuno pali.Momci su dali sve od sebe,borili se,ali je rezultat izostao ovog puta.Nista nije sporno u pobedi Zvezde.Ostaje nam prvenstvo,koje je bitnije.Imacemo startnu pozicuju pred plej of verovatno,pa se mozda vidimo opet u finalu,nadam se sa drugacijim ishodom.

P.S.A,vi internet navijaci,dodjite ponekad do hale,pa navijajte za svoj klub,a ne iz tople fotelje,cekate da se objavi vest,pa da brze bolje komentarisete,a verovatno ne znate ni dva vasa igraca da nabrojite.Znatno manja grupica navijaca Partizana(oko 20-ak,odrzala je navijacki cas,znatno brojnijim navijacima "komsinice".Crno beli,glavu gore,titula se ove godine seli u Humsku.

Miki

pre 13 godina

"U zivotu svom nisam gledao utakmicu u kojoj jedan tim ima toliko srece kao zvezda u ovom. Koliko je samo ovih 2-0 u setovima nezasluzeno... Stvarno strasno!
(Nesreca, 27. februar 2011 21:01) "
Ajde sta pricas, kakva sreca, pa Zvezda je bila znatno bolja. U prvom setu kada se lomio odigrali su fenomenalno. U drugom je bilo 5 poena viska, i doslo do opustanja pa je Partizan stigao, alii je Zvezda samo u poslednjem poenu imala srecu, ali zasluzeno dobila i drugi set, apotom i osvoila kup.

cestitamo

pre 13 godina

Istina je da 20 godina nismo osvojili trofej u odbojci, sto je stvarno nedopustivo, ali jos uvek imamo vise titula od Zvezde. Da, da. Valjda cemo u plej - ofu biti kompletni, pa ko zna, mozda konacno nesto i osvojimo.

Da,samo se nadaj!

pre 13 godina

uzecemo sve!!!
prvenstvo i kup u odbojci, kosarci, fudbalu, rukometu...

ZVEZDA!
(Zvezda!!!, 27. februar 2011 21:35)

Smesan si!Procitaj jos jednom sta si napisao! Prvenstvo i kup u kosarci?! Kup ste vec izgubili!A u fudbalu tesko da cete osvojiti nesto vise od 2. mesta!

Belmondo

pre 13 godina

Zasto na slici Grobari izgledaju ovako tuzno, kao da su iz klozeta izasli?! Umesto da su sretni sto su imali priliku da igraju protiv jedne Crvene Zvezde, oni se ponasaju kao da sra*ku imaju! Ne razumem...

nadobudan

pre 13 godina

Jos su ugurali '90 kao godinu u kojoj kao nije postojala sfrj samo da bi pomenuli partizan kao osvajaca kupa, iako je naravno ta drzava tad jos postojala.

PFCforever

pre 13 godina

eh Tole, Tole... namestas nam titule u fudbalu, u kosarci, u vaterpolu... a gde si sad?!
citam komentare navijaca komsinice kako su Partizanove titule u fudbalu i kosarci namestene, a kkad izadjemo u Evropu onda se 'brukamo' i slicno... a sad je ovaj trofej u kupu cist ko suza,jeli navijaci crveno-belih! pa naravno da je cista, ali samo zato sto je lukic priznaje, a ono sto lukic ne prizna, to se ili nije ni dogodilo ili su CIA i FBI umesali prste! e moji navijaci zvezdan, samo vi slusajte sta vam Lukic kaze, i onda ste stvarno institucija! naravno, cast izuzecima, ima i onih navijaca zvezde koji su objektivni, jer vide da su sve smesnije price o sudijama, namestanju, Toletu isl... Ali na zalost, u vecini su oni koji kad zvezda nesto osvoji, to je zasluzeno, a kad Partizan 9 godine za redom bude prvak u kosarci, sudije su nam poklonile! mali klub = mali ljudi!

ja sam, a ko drugi

pre 13 godina

pazi ti ovo. zvezda osvojila kup u odbojci a ovde jedva 50 zvezdaša da komentarišu. a kad partizan izgubi u evroligi onda minimum 200 delija koemntarišu. šta reći na to ?

da smo mi kao vi delije sad bi opleli po sudijama specijalcima, savezu, državi, cia, bia, vatikan. ali nismo. bili ste bolji i to je to. čestitke

smele

pre 13 godina

zvezdasi pomozite..jel mogu online da kupim karte i kako za mec zvezda-smederevo?i jel mogu karte da se kupe na dan utakmice?unapred hvala

mille grobar

pre 13 godina

Drago mi je da ste ponosni na ovaj osvojeni kup,jer sada valjda bolje shvatate kako je nama lepo,jer dominiramo u svim sportovima.DOMINACIJA!

pichorak

pre 13 godina

Konačno i Delije da se negde raduju, a po ovim komentarima se vidi koliko im je teško sve ove godine. Da se ugleda ostatak SD Crvena zvezda na odbojkaški klub jer tu su gospoda i uvek je postojao sistem rada. Dok god budu ''gajili'' razne Lukiće, Nebojše Iliće, Butulije... dominajcija će biti na drugoj strani brda.

all inclusive

pre 13 godina

@sale

Nemoj mi molim te sa tim decijim izjavama:"Od '45-te pa na ovamo jos se nije desilo da partizanovci nadjacaju zvezdase".Ne zelim da se spustam na taj tvoj nivo,internet navijacu.Veceras se nismo bolje culi,moze da da kaze samo neko ko nije ni gledao utakmicu,ko nije ni bio u hali,ko se ponasa k'o da ima tri godine.Bilo vas znatno vise u hali,i cutali ste skoro veci deo utakmice.I,kad ste se oglasili na kraju,mi smo i dalje pevali(nas 15-ak-20),i bili bucniji.Komentator moze da prica sta hoce.Gledao sam reprizu,mi malobrijni Grobari navijali smo celu utakmicu,i kada nije islo,i kada se definitivno znao pobednik...Budi malo objektivan,ma koliko ostrascen bio.

all inclusive

pre 13 godina

@zivim za sever

To sto si rekao nije tacno.Ti si bio u hali,pa tvrdis da nas je bilo vise?!Vas je bilo znatno vise,i cutali ste skoro celu utakmicu.Mi,i kada smo osvajali poene,i kada smo ih gubili,mi smo pevali...Bilo nas je 20-ak(i ja medju njima naravno),i znam kako je bilo,a i gledao sam reprizu da se jos jednom uverim u to.Navijali smo u sva tri seta,bez obzira na rezultat.Tako se voli svoj klub.Te price o kompleksima,su decije price,zaista ispod svakog nivo.Ja volim Partizan,ne bitno koji je sport u pitanju,ne bitno sa kim igrai,i ne navijam iz fotelje kao vecina.

Blago vama!!

pre 13 godina

Bravo Zvezdo hvala Bogu da i ti konačno nešto osvojiš posle godina dominacije Partizana, izađite sad svi na ulice i slavite jer to je i jedino što ćete osvojiti ove sezone..

Nesreca

pre 13 godina

U zivotu svom nisam gledao utakmicu u kojoj jedan tim ima toliko srece kao zvezda u ovom. Koliko je samo ovih 2-0 u setovima nezasluzeno... Stvarno strasno!

Realan

pre 13 godina

Samo oni koji nisu gledali prva dva seta mogu da napisu ovakve komentare.

Zvezda je imala SRECE, a u trecem Partizan nije imao snage da se vrati posle nesrecno izgubljunih setova. Zvezda je zasluzeno pobedila, ali Partizan nije iskoristio svoju sansu za osvajanje Kupa, jer je ove godine objektivno bolji od Zvezde.

Uzgred, Zvezda je bila i ostala "Drzavni projekat" koji se raspao isto kao i drzava u zadnjih 10 godina.

Изногуд

pre 13 godina

Честитке Звезди. Иако сам навијач Партизана драго ми је што је Звезда освојила овај куп. Толико титула и купова смо освојили задњих 5 година да сам се уплашио да нисам умро и да сам у рају. Сад ми је лакше...

okp

pre 13 godina

I na kraju "Volim ga,k'o oka dva",zajedno sa igracima.Bravo za sve Grobare koji su bili na utakmici,i u znatno manjem broju nadjacali "navijace komsinice".

cestitamo

pre 13 godina

Istina je da 20 godina nismo osvojili trofej u odbojci, sto je stvarno nedopustivo, ali jos uvek imamo vise titula od Zvezde. Da, da. Valjda cemo u plej - ofu biti kompletni, pa ko zna, mozda konacno nesto i osvojimo.

PFCforever

pre 13 godina

eh Tole, Tole... namestas nam titule u fudbalu, u kosarci, u vaterpolu... a gde si sad?!
citam komentare navijaca komsinice kako su Partizanove titule u fudbalu i kosarci namestene, a kkad izadjemo u Evropu onda se 'brukamo' i slicno... a sad je ovaj trofej u kupu cist ko suza,jeli navijaci crveno-belih! pa naravno da je cista, ali samo zato sto je lukic priznaje, a ono sto lukic ne prizna, to se ili nije ni dogodilo ili su CIA i FBI umesali prste! e moji navijaci zvezdan, samo vi slusajte sta vam Lukic kaze, i onda ste stvarno institucija! naravno, cast izuzecima, ima i onih navijaca zvezde koji su objektivni, jer vide da su sve smesnije price o sudijama, namestanju, Toletu isl... Ali na zalost, u vecini su oni koji kad zvezda nesto osvoji, to je zasluzeno, a kad Partizan 9 godine za redom bude prvak u kosarci, sudije su nam poklonile! mali klub = mali ljudi!

Da,samo se nadaj!

pre 13 godina

uzecemo sve!!!
prvenstvo i kup u odbojci, kosarci, fudbalu, rukometu...

ZVEZDA!
(Zvezda!!!, 27. februar 2011 21:35)

Smesan si!Procitaj jos jednom sta si napisao! Prvenstvo i kup u kosarci?! Kup ste vec izgubili!A u fudbalu tesko da cete osvojiti nesto vise od 2. mesta!

rty

pre 13 godina

Ma kad Zvezda dobije to je sreca da nema vece a kad groblje dobije to je kidanje nevidjeno do tada. Smesni ste, dzabe vam onih 100.000 evrica morace Ivica i Boris malo vise da izdvoje da bi vi znacili nesto u ovom sportu... Bravo Zvezdo samo tako delji do kraja sezone, vratice se nase samo da rezim padne!

all inclusive

pre 13 godina

Sa slabim prijemom servisa,sa samo dva bloka na utakmici,nije se moglo vise...Odsustvo Ivana Steljica na prijemu je ucinilo svoje.Takodje,olako smo propustili 16:13 u prvom setu,a i poslednji poen Zvezde u drugom setu je cista sreca..Momci se nisu predavali ni u drugom setu kada je bilo 24:19 za njihove protvnike,uspeli smo da izjednacimo,ali nedostatak srece je ucinio svoje u ovom setu.U trecem setu crno beli su potpuno pali.Momci su dali sve od sebe,borili se,ali je rezultat izostao ovog puta.Nista nije sporno u pobedi Zvezde.Ostaje nam prvenstvo,koje je bitnije.Imacemo startnu pozicuju pred plej of verovatno,pa se mozda vidimo opet u finalu,nadam se sa drugacijim ishodom.

P.S.A,vi internet navijaci,dodjite ponekad do hale,pa navijajte za svoj klub,a ne iz tople fotelje,cekate da se objavi vest,pa da brze bolje komentarisete,a verovatno ne znate ni dva vasa igraca da nabrojite.Znatno manja grupica navijaca Partizana(oko 20-ak,odrzala je navijacki cas,znatno brojnijim navijacima "komsinice".Crno beli,glavu gore,titula se ove godine seli u Humsku.

ja sam, a ko drugi

pre 13 godina

pazi ti ovo. zvezda osvojila kup u odbojci a ovde jedva 50 zvezdaša da komentarišu. a kad partizan izgubi u evroligi onda minimum 200 delija koemntarišu. šta reći na to ?

da smo mi kao vi delije sad bi opleli po sudijama specijalcima, savezu, državi, cia, bia, vatikan. ali nismo. bili ste bolji i to je to. čestitke

mille grobar

pre 13 godina

Drago mi je da ste ponosni na ovaj osvojeni kup,jer sada valjda bolje shvatate kako je nama lepo,jer dominiramo u svim sportovima.DOMINACIJA!

strasno

pre 13 godina

1. U zivotu svom nisam gledao utakmicu u kojoj jedan tim ima toliko srece kao zvezda u ovom. Koliko je samo ovih 2-0 u setovima nezasluzeno... Stvarno strasno!
(Nesreca, 27. februar 2011 21:01)

Sta ti pricas,kakva sreca? Zvezda ih je dobila u svakom segmentu,nemoj d akomentarises tamo gde se nbe razumes.... Nauci da primas poraz......

Blago vama!!

pre 13 godina

Bravo Zvezdo hvala Bogu da i ti konačno nešto osvojiš posle godina dominacije Partizana, izađite sad svi na ulice i slavite jer to je i jedino što ćete osvojiti ove sezone..

Sreca

pre 13 godina

@Nesreca...
Ne znam na cemu si, i sta gledas na tv-u, ali ovakvo RASTURANJE U TRECEM SETU JE NESRECA! Za tebe, naravno... A prva dva, skolski, taman koliko nam je trebalo!

pichorak

pre 13 godina

Konačno i Delije da se negde raduju, a po ovim komentarima se vidi koliko im je teško sve ove godine. Da se ugleda ostatak SD Crvena zvezda na odbojkaški klub jer tu su gospoda i uvek je postojao sistem rada. Dok god budu ''gajili'' razne Lukiće, Nebojše Iliće, Butulije... dominajcija će biti na drugoj strani brda.

Joja

pre 13 godina

(Nesreca, 27. februar 2011 21:01)

Nesreca ste vi sto vam je generalni spozor firma koja nema para za svoje radnike i koja je blizu totalnog kolapsa a kamoli vas da finansira po nalogu drzave!

Dole drzavni projekat JSD!

all inclusive

pre 13 godina

@sale

Nemoj mi molim te sa tim decijim izjavama:"Od '45-te pa na ovamo jos se nije desilo da partizanovci nadjacaju zvezdase".Ne zelim da se spustam na taj tvoj nivo,internet navijacu.Veceras se nismo bolje culi,moze da da kaze samo neko ko nije ni gledao utakmicu,ko nije ni bio u hali,ko se ponasa k'o da ima tri godine.Bilo vas znatno vise u hali,i cutali ste skoro veci deo utakmice.I,kad ste se oglasili na kraju,mi smo i dalje pevali(nas 15-ak-20),i bili bucniji.Komentator moze da prica sta hoce.Gledao sam reprizu,mi malobrijni Grobari navijali smo celu utakmicu,i kada nije islo,i kada se definitivno znao pobednik...Budi malo objektivan,ma koliko ostrascen bio.

all inclusive

pre 13 godina

@zivim za sever

To sto si rekao nije tacno.Ti si bio u hali,pa tvrdis da nas je bilo vise?!Vas je bilo znatno vise,i cutali ste skoro celu utakmicu.Mi,i kada smo osvajali poene,i kada smo ih gubili,mi smo pevali...Bilo nas je 20-ak(i ja medju njima naravno),i znam kako je bilo,a i gledao sam reprizu da se jos jednom uverim u to.Navijali smo u sva tri seta,bez obzira na rezultat.Tako se voli svoj klub.Te price o kompleksima,su decije price,zaista ispod svakog nivo.Ja volim Partizan,ne bitno koji je sport u pitanju,ne bitno sa kim igrai,i ne navijam iz fotelje kao vecina.

sale

pre 13 godina

Najjaci trenutak na utakmici je bio kad je komentator rekao "Partizan posle mnogo,mnogo godina ima priliku da se bori za jedan trofej".To sve govori.Zvezdo volim te!

mi se s vama zezamo

pre 13 godina

vi nas pobedite u ligi kad je nebitno...da bi se vi ponadali...a onda vas mi otreseno tj spustimo na zemlju kad je najbitnije

Danilo-zvezdas

pre 13 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZVEZDOOOOOOOOO! DOMINIRAJ!!! Svaka cast nasim momcima, odigrali su za 10 u najvaznijem mecu, u mecu za pehar kupa koji ce krasiti nase vitrine! Ne moze Partizan da se u odbojci mjeri sa Zvezdom! Zvezda ima kontinuitet osvajanja trofeja,iskustvo, a Partizan je samo ove godine konkurentan. Svih ovih proslih godina Partizan se borio za opstanak, plus, minus. Ove godine Partizan je dobar tim i konkurentan, vidjeli smo pravi derbi, osim poslednjeg seta! Napred Zvezdasi do nove titule!!!

Željko

pre 13 godina

Za realnog:Prijatelju,kad mi pobedjujemo,mi smo propali državni projekti i ne zaslužujemo sreću,a kada vama pomažu sudije,onda je to rasturanje nevidjeno i "dominacija".Istina je sledeće:državni projekti su:fk,kk i vk partizan,ali će i oni propasti.Ne želim to,kao vi nama,ali ničija nije do zore gorela,pa neće ni vaša! Uzećemo i rukomet.ZVEZDA DO KRAJA!

Ovo je Zvezda,rođaci!

pre 13 godina

Alo,bre,kakava sreća,jeste li vi normalni?Zvezda vas je demolirala večeras,razbila ko kristal pikslu,ko beba zvečku.Prvi set,iskusno,drugi razvaljivanje do 24:19 a onda lagano opuštanje i kad treba,prc. A treći,ne vredi komentarisati,po sistemu,mi se s vama zezamo.Nadam se samo da će sledeće sezone,vaš ubedljivo najbolji igrač Anastasijević,inače veeeliki Zvezdaš,doći u pravi klub tj.u kod svojih.

sale

pre 13 godina

I na kraju "Volim ga,k'o oka dva",zajedno sa igracima.Bravo za sve Grobare koji su bili na utakmici,i u znatno manjem broju nadjacali "navijace komsinice".
(okp, 27. februar 2011 23:48)
Od '45-te pa na ovamo jos se nije desilo da partizanovci nadjacaju zvezdase a vala nije ni veceras.I sam komentator je rekao pred kraj utakmice da su se pristalice partizana skroz utisale.Moj savet je da proveris ton na tv-u

zivim za sever

pre 13 godina

@okp, 27. februar 2011 23:48)
kao prvo doslo vas je puno vise na tribine nego sto je bilo Delija, valjda si cuo kad ste se ponadali u I i II setu, samo ste vi navijali, a onda spustanje na zemlju i komplex koji traje vec decenijama. PS. OVO JE SPORT U KOME NEMA KRADJE, OVO JE JEDAN PRELEP SPORT U KOME NEMA MESTA ZA KRIMINAL I DZABA VAM RAZNORAZNI SPONZORI KOJI SU PRED KOLAPSOM.
ZELITE NAM ZLO, DA SE RASPADNEMO, MI VAMA NE, JA NE ZNAM STA BI RADIO DA NEMA DERBIJA, ALI ETO NAMA IZBORA JOS MALO, PA ZNATE ONU STARU "KAD KRENE ONA NE ZNA DATSANE"

Zoki

pre 13 godina

@Nesreca
Vec sam bio nasmejan, jer uzesmo Kup, ali ti me dovede do suza!
Reci onoj vasoj petorici (jer je samo jedan igrao veceras) da i sledeci put igraju tako dobro i uspeh nece izostati.

ZVEZDA!

pre 13 godina

Za nas koji koji navijamo za Zvezdu i pratimo i druge sportove, a ne samo fudbal, ovo je zaista prelijepa vijest!Ovo su teske godine za citavo sportsko drustvo koje se sistematski unustava uz saucesnistvo drzave, a sa druge strane se jaca "drzavni projekat", uz obilatu pomoc politicara i javnih preduzeca..Ovaj trofej ima veliki znacaj jer je dosao u finalu kada se Zvezda tretirala kao autsajderski klub koji ce biti pregazen od tzv. parnog valjka..A evo vam odgovora- 3:0, laganica!

Misko

pre 13 godina

Svaka cast odbojkasima Zvezde!!! Pruzili su najbolju partiju kad je bilo najpotrebnije. Ocitali lekciju Partizanu u svakom smislu, i tehnickom a posebno taktickom! Vidim da se pojedinci zale na neigranje Ivana Steljica... A sta je sa startnim primacem Zvezde Nemanjom Jakovljevicem koji ne igra vec duzi period takodje zbog povrede? Pri tom, Zvezda je i statisticki najmladja ekipa u ligi, sa cetvoricom novih igraca u postavi koji prvi put igraju na velikoj sceni.
Malo vise objektivnosti u pisanju komentara nikako ne bi skodilo!

Zipo

pre 13 godina

Dobro je pa se u odbojci tacno znaju pravila, nema slobodnog tumacenja od strane sudija kao u ostalim sportovima, inace bismo vec posle prvog Zvezdinog seta seta videli sudije kako se preznojavaju posle svojih odluka i "cudesan" preokret Partizana u utakmici na granici incidenta. Ovako ih lepo i fer natamburaju i cao/zdravo...

Belmondo

pre 13 godina

Zasto na slici Grobari izgledaju ovako tuzno, kao da su iz klozeta izasli?! Umesto da su sretni sto su imali priliku da igraju protiv jedne Crvene Zvezde, oni se ponasaju kao da sra*ku imaju! Ne razumem...

nadobudan

pre 13 godina

Jos su ugurali '90 kao godinu u kojoj kao nije postojala sfrj samo da bi pomenuli partizan kao osvajaca kupa, iako je naravno ta drzava tad jos postojala.

smele

pre 13 godina

zvezdasi pomozite..jel mogu online da kupim karte i kako za mec zvezda-smederevo?i jel mogu karte da se kupe na dan utakmice?unapred hvala

Miki

pre 13 godina

"U zivotu svom nisam gledao utakmicu u kojoj jedan tim ima toliko srece kao zvezda u ovom. Koliko je samo ovih 2-0 u setovima nezasluzeno... Stvarno strasno!
(Nesreca, 27. februar 2011 21:01) "
Ajde sta pricas, kakva sreca, pa Zvezda je bila znatno bolja. U prvom setu kada se lomio odigrali su fenomenalno. U drugom je bilo 5 poena viska, i doslo do opustanja pa je Partizan stigao, alii je Zvezda samo u poslednjem poenu imala srecu, ali zasluzeno dobila i drugi set, apotom i osvoila kup.