Košarka 224

Subota, 12.02.2011.

20:25

Partizan osvojio 12. Kup!

Košarkaši Partizana odbranili su Kup Radivoja Koraća pošto su u finalu u Železniku pobedili FMP sa 77:73.

Partizan osvojio 12. Kup! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

224 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 13 godina

@ svim pljuvačima Partizana

I treba da igramo Mediteransku ligu i Euroligu a ne NLB pa se vi "igrajte" košarke a PARTIZAN će igrati košarku...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

B@KL@V@, 14. februar 2011 02:22)

Gusis baklava.. kao sto je tvoje a = @ .. pa te niko ne ispravlja..sto pises "monkey-a, umesto slova"a".. tako ti momak lepo kaze da, ako nisi upucen u internu prepisku.. koji moj onda pametujes nesto..
PS. a i ne bih rekao da ne znas "internu pricu", posto ti ovo nije prvi komentar..ali ajde da ne sirim temu..

B@KL@V@

pre 13 godina

(pera, 13. februar 2011 19:32)

reci ti meni , zasto ja nisam ispao pametan posto ne posecujem "forum" ??? mozda nisam upucen u neku internu prepisku , a ja cu tebi reci da ti nisi ispao pametan , posto ovo nije forum vec obicno komentarisanje dogadjaja ili neke vesti!

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

@40+ Видео сам.Хе хе хе...Добисмо још једног...Нек нам је са срећом."Притисак!" је јуче био,где треба да буде.Поздрав свим људима добре воље.Живео Партизан!

pera

pre 13 godina

(B@KL@V@, 13. februar 2011 17:49)

Samo cu ti reci da nisi ispao pametan i da ocigledno ne posecujes cesto ovaj forum...

IVORY

Ne predstavljas se kao grobar,dosadio si vise.Tokom cele sezone si prvi na svim vestima o Partizanu sa slicnim komentarima,sve nesto u pesimistickom i negativnom tonu pises, i svako ko prati zna da nisi grobar,zato se ne trudi...

B@KL@V@

pre 13 godina

Pravice ih najsrbskiji srbski klub Zvezda od sledece sezone.
(Nemojte vise da ih secete, 13. februar 2011 10:36)

kada budes naucio da pises , onda se javi,a do tada vi budite najsrbskiji , a mi ce da budemo najSrpskiji :)))

ZP

pre 13 godina

a da li vise treba sta govoriti eto sad nema duleta,nema pritiska sudi se protiv nas a mi opet deremo li deremo
(nemam ime, 13. februar 2011 11:28)

Bravo za komentar "Bezimeni"! Stvarno sve derete, nema sta! Klub sa toliko novca u odnosu na ostale, trebalo bi stvarno da "dere" sve sa po 25 razlike, a vi jedva sa po nekoliko koseva...najveca nesreca po srpsku kosarku je da postoji SAMO jedan klub, bez obzira kako se zvao...Partizan, Zvezda,Hemofarm ili FMP, svejedno. Dok ne budemo imali pet ovakvih "Partizana", necemo imati ni dobru domacu ligu, vec samo Prvenstvo Beograda.

nikolica

pre 13 godina

Au covece ja nisam znao da FMP ima ovoliko navijaca
(komentari, 13. februar 2011 09:12

Nisu to samo navijaci FMP-a to su oni koji navijaju i za Barcelonu, EFES, Sijenu, Olimpijakos, Makabi...

kokan

pre 13 godina

Smatrao sam da u ime srpske kosarke ne znam ni ja na koji nacin a da to ne bude isuvise providno treba da vas sledecu utakmicu u NLB ligi pustimo.Medjutim, kad vidim odnosno procitam sa koliko kompleksa, nemoci, negativne ostrascenosti i mrznje komentarisete svaki uspeh KK PARTIZAN ponovo mislim isto.Treba vas pustiti ali u ponor, u beznadje. Beton liga je vasa mera pa odatle igrajte Evro utakmice, privlacite sponzore i fabrikujte reprezentativce za nas nacionalni tim kao sto ste i do sada to cinili.Evropska kosarka je prepuna vasih zvezda koje kod nas nisu uspele da se iskazu do kraja zbog stalnih kradja u korist Partizana. Samo tako nastavite, daleko ce te dogurati.

Vlada Grobar

pre 13 godina

Čović sat vremena aplaudira sudiji posle dosudjenog auta u korist Partizana, kamera je to fino zabelezila, a sudija ne sme da mu dosudi tehničku. Koliko ja pratim takvo ponašanje igrača se obavezno sankcioniše u svim sportovima. Toliko o suđenju.

Lukas

pre 13 godina

kako mi srce igralo juce kad vidim nase Amere kako pevaju ''Slavni klub,svima znan...'' i kako skacu i igraju ko budale..ekstra osecaj dok toga na nasem bliskom zapadu nema das im pare i onda moze sve..a ovo pricam jer ovi momci i nemaju Bog zna kakvu platu u Partizanu..

Nemojte vise da ih secete

pre 13 godina

Ko će praviti košarkaše,ako ne Partizan?Sjetimo se ranijih godina sa koliko godina su dobijali šansu da igraju evroligu:Tepić.Tripke,Novica..
(Košarkaš, 13. februar 2011 00:03)

Pravice ih najsrbskiji srbski klub Zvezda od sledece sezone.

???

pre 13 godina

Navijali ste za Covica, a on navija da vi ispadnete iz NLB lige kako bi njegov FMP igrao sledece godine!
Sa druge strane, ocekujete da vas mi sledece nedelje pustimo kako ne biste bili poslednji!
Nije li to malo jadno?

VENI VIDI VICI

pre 13 godina

Dusko Vujosevic:"Moja prva zemlja se zvala Jugoslavija...a druga PARTIZAN!"
Vlada Jovanovic:"Moja prva zemlja se zove PARTIZAN..."
TITULA, TITULA SLAVICE SE TITULAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

peca

pre 13 godina

Cestitke igracima i Vladi. Dezurni pljuvaci - za razliku od vas ja bih voleo da svaki trofej osvojimo ovako. Cisto me briga da li cemo da dobijemo 1,2 ili 30 razlike bitno je da dobijemo. Pise se samo pobeda i dominacija.

Vasa

pre 13 godina

Iskreno pojedini su se ponadali da necemo osvojiti kup,ali eto na njihovu zalost pokazalo se da je Partizan pobedjuje i kada ne igra najbolje.Samo dominiraj

zvezdas

pre 13 godina

Dragi moji Zvezdasi,nemojmo da se iscrpljujemo frustracijom sto nasi rivali postizu uspeh za uspehom. nemojmo mi da placemo zbog poraza Radnickog iFMP-a.Razlog za nase nezadovoljstvo lezi u nama samima. Neprirodno je da kritike usmeravamo prema sudijskoj oranizaciji, umesto da otvorimo debatu o razlozima debakla naseg voljenog kluba. Partizan je vise nego zasluzeno,godinama nas najbolji kosarkaski klub.

Alex

pre 13 godina

Zao mi je sto smo osvojili Kup jer ce sada ispasti kako je trener OK, u protivnom bi mozda doslo do nekih promjena! Ako FMP udje u Jadransku, bice sila! SVAKA CAST MOMCI!

Moka PG

pre 13 godina

Bravo Partizane,jos jedan u nizu a Vlade Jovanovic nastavlja dobru tradiciju osvajanja trofeja,probio je led ovim svojim prvim.Sto bi rekao Dule "Jos dugo ce Partizan biti sampion" Crna Gora voli Partizan :)

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

- FMP je prosle godine ispao iz Jadranske..
-Navijaci Zvezde smatraju da ih mi "brukamo" po Evropi..a oni poslednji trenutno u ligi..
A Nije se jos ni "ohladio" uspeh FINAL FOUR-a..i prolazak u TOP16 NAJBOLJIH TIMOVA U EVROPI,
A Vi imate obraza da pljujete po Partizanu..
- Koliko Nasih timova imaju final Four-ova Evrolige(posto nas tamo "ne guraju sudije") u poslednjih 20 godina u celoj bivsoj JUGI..
Mi samo 3... toga jedan osvojen!!!
Stvarno treba biti maximalno NEREALAN, pa razumeti toliko pljuvanje..

lvzifer

pre 13 godina

Dajte ljudi uozbiljite se vise sa tim "teorijama zavere" i priznajte jednom poraz ..Da je FMP ili sinoc Radnicki pobedio ja bih rekao da nije nezasluzeno sto i nije ali sport je takva igra sa puno preokreta i treba mnogo zivaca da se istraje do kraja.. O kojim sudijama se ovde prica pa taj Belosevic je jedan od najboljih evropskih sudija dugi niz godina vec sudi u EvroLigi (i sigurno ga ne bi zvali da je ucestvovao u bilo kakvom namestanju),Vojinovic takodje. Iako je bilo gresaka a ljudski je gresiti zar ne, bilo ih je na obe strane .. Nisu sudije krive sto FMP u drugom poluvremenu nije pogodio nijednu trojku,da im nisu sudije udarale one silne "banane" ukupno 11 (od Gista 7)? FMP se uplasio pobede sto zbog nedovoljnog kvaliteta i klupe, sto zbog neiskustva,u drugom poluvremenu nisu imali pravo resenje za napad.Neko vreme ih je odrzavao Covic koji se u vise navrata zaigrao i neke lopte zajedno sa Radivojevicem olako prodao,ostalo je sve islo na Mileta pod kos (a on je silna slobodna bacanja promasio).. Partizan je evropski dokazan tim i svako ko pomisli da baci ljagu na njegov uspeh treba da se zapita dobro i razmisli o njegovim evroligaskim uspesima(i ovogodisnji tim koji nije na nivou renomea Partizana je stigao do TOP16?!)..A sto je najzanimljivije ko proziva navijaci tima koji nije ni TOP16 u NLB ligi .. I ovako losi smo i dalje najbolji u regionu i to je cinjenicno stanje svidjalo se to nekom ili ne .. tako je!

Veliki Grobar

pre 13 godina

ja sam veliki partizanovac i radujem se jos jednom kupu,cestitam momcima i svim grobarima ali mi se ne svidja sto smo u jednom trenutku na parketu imali 4 stranca (dzerels,gist,dzavaj i veseli).to nikuda ne vodi,bolje jedan mile ilic nego dzavaj...ne znam mozda gresim...jos jednom napred partizan...

ponovo kišni dani u Srbiji posle pobede Partizana, komšinica ponovo suze lije

pre 13 godina

A tehnička Veselom je čist dokaz sudijske neutralnosti.
A ono saplitanje .... mora da mu je ćale pokazao kako se podmeću klipovi pod noge.
Čista sudiska krađa je bila i kad je Partizan dobja tehničku zbog prigovora, dok je igračima konzervi dozvoljeno da se uvaljuju sudijama u lice uz komentar i aplauze.
Čista sudijska krađa je i to kad Gist sam pred košem zakucava iz kontre i onda sekirica sa leđa a sudija samo pokazuje faul.
P.S
A Čović kad počne da se isčuđava i vrti glavom pa se hvata za čelo, je reakcija političara koji su uhvaćeni u krađi, dok drugog sapliću sa leđa.

vorne

pre 13 godina

Kapiten,kapitenski skida medalju u svojoj prciji i tako daje primer i svojim saigracima i klincima koji dolaze i koji ce igrati za medalje. isto kao hrvati 1995. kad silaze sa postolja.a na drugoj strani crno-bela zurka na terenu kao na koncertu fatboy slim.
idemo dalje!

NNN

pre 13 godina

Gledao sam samo poslednja 4 minuta - za to vrema igrači Partizana su 3 puta izbili loptu iz ruku igračima FMP-a a da ništa nije svirano!
Ne znam kakav je kriterijum bio u ostatku utakmice, ali ovih par minuta su stamota za košarku!

majstor..hmm

pre 13 godina

Sve su probali: Igralo se u Zelezniku, FMP u finalu posle marsa preko komsinice, sipali su iz svih pozicija, tukli gde i koga su stigli, al dzaba im
(majstor, 12. februar 2011 23:28)
Sta si ti gledao.Pa igralo se u Srbiji gde su lekari potplaceni a ne 3 mala coveka.Igralo se u hali gde su dosli vasi ''navijaci'' i gde nije postojalo domacinsko sudjenje...sto tako ne igarte u ARENI

Nista mi nije jasno!

pre 13 godina

Opet krive sudije,krivi Todorovic i Jovanovic, kriv Bozic,krivi stranci u Partizanu,FMP moralni pobednik... i jos 1000 razloga i krivaca...ZASTO?

40+

pre 13 godina

Stidite se grobari! Zar se radujete ovako osvojenom trofeju?! Svima je jasno da su vam sudije donele kup. Ovo vec postaje smesno. Predlazem da se ostali nasi timovi povuku i ne igarju sampionat. Neka Partizan osvoji titulu i ode u EL. Tamo ce se otrezniti kada ga evropski timovi ponize. Ni Belosevic ni danilovic im tamo ne mogu pomoci!
(alejandro, 12. februar 2011 22:59)

E decko, puno ti hvala. A vec mi je postalo otuzno bez Fikija. Kad ono stigao ljubimac Lady Gaga.
Cekaj da Aca Pritisak vidi sta si napisao:-)) Kurazno, nema sta. Evo, stidimo se xaxaxa...

nikola

pre 13 godina

mi volimo sto imamo moc da nas se svi plase,nije ni sudijama lako kad pored sebe imaju instituciju kakav je klub PARTIZAN!zivela moc,ziveo partizan

Lazareva kletva

pre 13 godina

Stidite se grobari! Zar se radujete ovako osvojenom trofeju?! Svima je jasno da su vam sudije donele kup. Ovo vec postaje smesno. Predlazem da se ostali nasi timovi povuku i ne igarju sampionat. Neka Partizan osvoji titulu i ode u EL. Tamo ce se otrezniti kada ga evropski timovi ponize. Ni Belosevic ni danilovic im tamo ne mogu pomoci!
(alejandro, 12. februar 2011 22:59)

Hemofarm prosle godine sramno nije dosao na utakmicu finala i od tada tone sve dublje. Hrvati su napustili dodelu medalja kad smo osvojili EP i evo vec 20 godina ih nema nigde u kosarci.
Sve se vraca sve se placa, a vi napustajte.

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Da li je Partizan sa 4 stranca u petorci najbolji srpski klub u KRK-u? Za mene je FMP moralni pobjednik!
(Zmaj Vatrostalni, 12. februar 2011 22:03)

Dobro za tebe, jer je Partizan realni pobjednik 9sa trofejom u rukama)....

Košarkaš

pre 13 godina

Ne volim FMP zbog Čovića,zato što je privatni klub,nemaju tradiciju i navijače,ali mi se sviđa to što nema stranaca,što mladi dobijaju šansu.U Partizanu pet stranaca i to sve glavni igrači,i ono Srba što igra sve preko 30 godina,jedino Milosavljević od mladih igrača dobija šansu.Ako Partizan nastavi ovu tradiciju,loše se piše našoj košarci.Ko će praviti košarkaše,ako ne Partizan?Sjetimo se ranijih godina sa koliko godina su dobijali šansu da igraju evroligu:Tepić.Tripke,Novica..

teska vremena

pre 13 godina

Kako lepe slike nisam siguran da bi takve bile da je neko drugi osvojio.Sudije su tako ZANATSKI odradile posao da noki ne moze nista da im ospori.Perfidno i samo perfidno.Ali to je vec u srzi naseg naroda.Slabici se uvek priklone jacem

antimatter

pre 13 godina

Očajan Partizan dovoljan i za FMP-ovih 150%. Bitno je nastaviti kontinuitet i sa ovako očajnom igrom.

Inače, na basketu u kraju, za onaj potez Čovića (namerno saplitanje nogom) se dobijaju batine i tera sa terena.

Acobucov

pre 13 godina

Cestitke Partizanu na tituli. Pitanje za ove sto misle da Vlada treba da ode: A koga biste vi doveli?? Puna podrska Vladi, kome nedostaje iskustvo ( sto je i normalno) ali je veoma talentovan trener. I Partizan na celu sa Duletom mu nije bez veze dao sansu.

cale

pre 13 godina

Covek zastrasujuce imitira i gestikulira ka Vujosevic.A posmatram ga na taj autu covek ima prazan hod,,cuti..nezna sta bi rekao...strasno.Kakva protekcija jos osvoji pehar...hahah

nikola

pre 13 godina

Kao neko ko odlicno poznaje kosarku, za razliku od 90% neznalica koje se javljaju na ovim forumima, tvrdim da Partizan nikada nije igrao lepsu, uzbudljiviju i interesantniju kosarku, nego sada. Takodje, mislim da je Vlade Jovanovic konacno dokazao da je mnogo bolji trener od Duleta Vujosevica i da su svi uspesi Partizana poslednjih godina, zapravo njegovo delo. Posebno mi se dopada ova fora sa prvom cetvrtinom. Das svakom protivniku malo fore, oni se naloze i ponadaju i onda tras! Trofej je nas. Svaka cast treneru i sto je oterao iz kluba Mitrovica, Djekica poslao na klupu, a Klobucara na tribine. Dragan Milosavljevic je novi biser srpske kosarke i buduci broj jedan nase reprezentacije.

Niksicko Pivo

pre 13 godina

pravi navijac Partizana:
-ide na utakmice,kad i koliko moze
-ne pljuje svoj tim
-ne pljuje trenera
-ne pljuje Dusana Silnog
-ne pljuje Peru kapitena
Ovi internet pljuvaci sto se kriju iza tastature su:
-navijaci komsinice
-pusteni na vikend...
-lepi fika,niksicko pivo,stefan i ostala ljubomorna buranija...

zaokruzi tacan odgovor...
(mat crni, 12. februar 2011 22:25)


$edi 1

bitanga

pre 13 godina

O kakvome ti Lukicu ovde pricas???
Verovao ili ne ima nas koji navijamo i za klubove osim komunistickih poput zvezde i Partizana (zvezda malim slovom jer njih ne podnosim, Partizan velikim jer postujem).
Svaka cast FMP-u na borbenosti i pruzenoj partiji, nedostatak iskustva i nazovimo to autoriteta kod sudija je uticao da se izgubi ova utakmica, ali polako buducnost je vasa! Srecno u nasem prvenstvu i naredne godine u NLB ligi! Ako zvezda udje(ostane) to ce biti jedino na nevidjeno guranje od strane sudija...
(Dragan, 12. februar 2011 23:01)

Partizan je juce imao jednu veoma tesku i nezgodnu utakmicu sa ozbiljnim protivnikom a FMP trening i zbog toga je to delovalo ovako priblizno po kvalitetu.

vlad

pre 13 godina

Partizan je otvorio finale poenima Veselog, ali je onda usledila furiozna serija FMP-a i sredinom prve deonice bilo je 18:3!
A onda su sudije kao po obicaju uzele stvar u svoje ruke...nista novo.

Joe

pre 13 godina

U NBA se za ono saplitanje koje je uradio Nebojsa Junior automatski leti napolje, a David Stern te nagradi jos par utakmica bleje.

P.S. Znao sam da dobijamo onog trenutka kad je Zlatni Papagaj poceo da solira.

Sremac

pre 13 godina

Šta reći? I kad loše igraju bolji su od ostalih.
Nisam video sudijsko navlačenje o kojem neki pričaju. Čak mi se povremeno činilo da su sudije naklonjenije FMP-u.
I na kraju, kao Zvezdaš, nadam se da će već jednom stići ta sledeća sezona, pa da naše uspehe povezuju sa sudijskom naklonošću.

zdenko

pre 13 godina

Ne mogu da verujem kakve glupe i nestručne komentare čitam ovde.Da ste se ikad bavili nekim sportom,znali bi kako je teško u ovakvom sistemu takmičenja osvojiti trofej.Kao trebalo je da vodimo celu utakmicu 50 poena razlike.Siđite ispred zgrade i probajte da odigrate neki basket.Što se tiče suđenja,vidim da smo u nlb ligi prvi,a tu nemamo nikakav uticaj.I na kraju,vi što negodujete i kad se osvoji trofej ste verovatno oni malobrojni nepoznavaoci koji kad Partizan gubi,ili mu loše ide zviždite treneru i upravi.Po tome smo se mi uvek razlikovali od zvezdinih navijača,a vidite dokle su oni dogurali.

navijac sta je to

pre 13 godina

pravi navijac Partizana:
-ide na utakmice,kad i koliko moze
-ne pljuje svoj tim
-ne pljuje trenera
-ne pljuje Dusana Silnog
-ne pljuje Peru kapitena
Ovi internet pljuvaci sto se kriju iza tastature su:
-navijaci komsinice
-pusteni na vikend...
-lepi fika,niksicko pivo,stefan i ostala ljubomorna buranija...

zaokruzi tacan odgovor...
(mat crni, 12. februar 2011 22:25)
A pravi navijaci su verovatno u bekstvu,navijaju,diluju,pucaju prelaze malo iz zvezde u partizan,ubijaju navijace protivnickih ekipa..na to si mislio

Dragan

pre 13 godina

Sramno navlacenje sudija za Partizan. Koliko samo partizanovi igraci tuku pa ono je rukomet. Napred FMP. Svaka cast majstori! Dvadeset razlike za FMP je realan rezultat.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 12. februar 2011 21:20)

Ne brini druze, sad ce Lukic da kaye da ne priznaje pobedu
(dr Dule, 12. februar 2011 22:31)

O kakvome ti Lukicu ovde pricas???
Verovao ili ne ima nas koji navijamo i za klubove osim komunistickih poput zvezde i Partizana (zvezda malim slovom jer njih ne podnosim, Partizan velikim jer postujem).
Svaka cast FMP-u na borbenosti i pruzenoj partiji, nedostatak iskustva i nazovimo to autoriteta kod sudija je uticao da se izgubi ova utakmica, ali polako buducnost je vasa! Srecno u nasem prvenstvu i naredne godine u NLB ligi! Ako zvezda udje(ostane) to ce biti jedino na nevidjeno guranje od strane sudija...

iki

pre 13 godina

FMP prepustio trofej Partizanu. Jasno kao dan. To je danas sportsko drustvo Partizan, inace drzavni projekat. Na taj nacin se osvajaju titule. Ali to moze sano kod nas, u Evropi to ne prozlazi. Tamo prolazi samo kvalitet, a vi to nemate. Tamo se najbilje vidi vas jad. Bruka bruku sustize. Dzaba vam svi poklonjeni trofeji kada nemate duse!
(Djoksa, 12. februar 2011 22:49)
Patrizan je jedna od najboljih evropskih ekipa i daleko najbolja na balkanu!Zovu nas da igramo ligu sa Paom, Olimpijakosom i efesom!Zovu nas da igramo sa Nba timovima...Konstantno u Top 16 evrolige, prosle u top 4 a ti pricas o DUSHI!E moj ti...vi kao imate dushu ali nemate trofeje :)...strasno ko sve ovde komentarise!

mister no

pre 13 godina

Od svega vidjenog u ova tri dana jedino je dobro sto smo uzeli pehar,ostalo za zaborav.Zar se utakmice igraju od trece cetvrtine,centri nam promasuju zicere,sut nam je ocajan,najbolji igrac nam je najgori plej u poslednjih 10 godina a o Jovanovicu bolje da ne pricam...Sreca sto su svi drugi jos gori...Iako sam grobar,realan sam!

TIGER

pre 13 godina

A sad o nasoj pobedi... Iako je bilo ocito navljacenje na stranu organizatora ove "bruke od organizacije" ipak je ocigledno da kvalitet igranja iz EL uvek dodje do izrazaja. Samo se bojim da necemo tako doveka...
I ove sezone smo bolji od vecine timova, samo za to iskustvo u privodjenju utakmica kraju, ali naredne sezone ovo ne sme da se ponovi...
Cestitke na KUPU ali mora bolje! I da niste pobedili ne bih vam uzeo za zlo!


P.S.
Ono pitanje koje je voditelj postavio Kecmanu i Bozicu po zavrsetku prenosa, svi igraci kluba, ciiji navijaci placu sto im ljubimac Covic nije pobedio, bi bez greske odgovorili, kada bi dosli u ovu situaciju...
KOJI VAM JE OVO TROFEJ OD KADA STE U PARTIZANU? :))

crno beli svet

pre 13 godina

@SRamota kako su navlacili za Partizan.....SRAMNO..CRNI DANI SRPSKE KOSARKE
(ofk, 12. februar 2011 22:00)

mislis CRNO BELI DANI SRPSKE KOSARKE! :D

Milan Stojicevic

pre 13 godina

Cestitke kosarkasima Partiana na osvojenom kupu Radivoja Koraca.Svako ko gubi ima pravo da se ljuti.Cinjenica da Partizan mozda igra slabije nego sto smo navikli prethodnih godina,al ne treba krtitikovati samo.Imamo mladog trenera i novi sastav,koji je se menjao u toku sezone.Treneru Vladi Jovanovicu treba dati sansu.Setimo se samo kada je Vujosevic dosao u Partizan ppre desetak godina i prve dve tri sezone.Kakvi su rezultati bili?NAPRED VLADO.PARTIZAN SAMPION.A svaka cast FMP i Radnickom na prikazanoj igri.

IKI

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)
ccc auuu, ne verujem kakvih nas ima

slobodan

pre 13 godina

Ne mogu da razumem ove frustrirane navijace koji komentarisu sudjenje.U ovoj utakmici je blago ostecen Partizan.Broj dosudjenih faulova,broj tehnickih gresaka bio je u klorist FMP-a. Ali se ipak mora znati da svi veliki klubovi, pa medju njima i Partizan uzivaju postovanje i respekt od strane sudija.

ultrasrbin

pre 13 godina

Ja vise nasu domacu kosarku ne gledam. Ovo je neverovatno koliko guraju partizan. Sramota jedna velika. Necu bre da gledam ove gluposti! Zbog cega se toliko favorizuju! Sad ovako nadahnuti i puni motiva ima da osvoje sve. Bitno je da se ovaka utakmica dobije i to je to. Sramota da niko drugi trofej ne moze da osvoji. Umesto da je pobedila Srpska mladost pobedili su oni crnci i slovenci.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Mita, 12. februar 2011 21:59)

decko idi na spavanje. o kojim slovencima pricas. da si gledao utakmicu, umesto sto kukas po navici, cuo bi da je nekoliko puta pomenuto da je klobucar kao 5 stranac bio visak za kup. a vi nikad niste imali crnce. ma kiselo grozdje.

Sale

pre 13 godina

Radnicki ce pobediti Partizana. Muta je doktor kosarke za Jovanovica. Rvo RAdnicki na poluvremenu vodi 50-43. Gde ste grobari,javite se. Na sva usta porucivali ste da je kup vas. Isti ste kao Zvezda, delimo 3 mesto.
(alejandro23, 11. februar 2011 21:20)
Mi Grobari trenutno slavimo još jednu titulu u nizu po tradiciji!
A vi kako 'te?!

KOŠARKAŠICA

pre 13 godina

Pa ovo se zove sramna košarkaška Todorićeva mafija.Plaćeni Belošević ,Juras i Vojinović{sudije},koje gledaju PARTIZANOVE kečere i niti jedan faul ne sviraju. Ovo se više ni u snu ne zove utakmica.Izbacite sve PARTIZANOVE kadrove iz KOŠARKAŠKOG SAVEZA ! Dosta pljačke i nameštamja. Sramota je čak i ljude iz Partizana ,šta se radi i koji je lobi u košarci.FMP je realno pobednik sa najmanje 15 razlike.Gde ste kontrolori? Dajte istinite primedbe!

vanja

pre 13 godina

Tuzno da sudije u 2 dana 2 puta kradu Srpske klubove a sve zarad "dominacije" srpskog kluba koji u petorci ima samo jednog srbina. Svaka cast za fmp.

prolaznik

pre 13 godina

Ali kad je Vesely zaheftao onaj Kecmanov promasaj! Osmeh oko glave i puno srce ! To je ono cime nas godinama bombarduju igraci Partizana ! Hvala vam! Kao sto sam rekao FMP dobra ekipa,ali im ni ocajna organizacija kupa i ostale sve igre van terena nisu pomogle da dobiju najdominantniji tim ! Ovo je tako ocekivano i tako normalno. FMP daje 150 % i to je opet premalo za veliki Partizan. Price o kradji i "guranju" Partizana, nemaju smisla i to vidi svako ko prepoznaje kvalitet koji je ocigledno na strani ove ekipe. Cestitke na 12. kupu! Tu su i bodovi za EL! Forma u usponu, bice ovo odlicna godina, ponavljam :)

TIGER

pre 13 godina

UPS! Zaboravih nesto da dodam...
Nadam se da ce vas Danilovic i Todorovic pustitii sledeceg vikenda da pobedite, ali stvarno se nadam, zarad srpske kosarke i jos jednog mesta u NLB ligi dogodine!
Znam da to zbog pojedinaca ne zasluzujete, ali ja im savetujem da to urade i zarad mojih drugova delija koji bodre moj klub kada igra EL i protiv bilo kog kluba osim kad igra protiv Zvezde...

NIJE TESKO BITI FIN!!!

Sasa

pre 13 godina

Najjaci utisak sa meca: Posle faula na Katicu,Covic se cudi i vice nisam ga pipnuo (iako je bilo klasicno "ciscenje"), mjegov otac se sarkasticno smeje, a u tom trnutku ide usporeni snimak "ciscenja". Neko je "ispao glup u drustvo", ne zna se ko. Pozdrav za sve sestrice, dekije,ofk-e,Fike lepe i ruzne,Niksicka piva i njima slicnima sa porukom. I AJME.... je bio uporan, pa je "eliminisan", "Ubio" ga Kecman trojkom 0.06

"dijagnosticar", Nis

Nije nego

pre 13 godina

Ovo finale je pored kosarke koja je nikad losija u poslednjih par godina,obelezio i konstantan pritisak na sudije.Da se razumemo ne branim sudije i smatram da oni poprilicno sude losije u odnosu na to kako sude u Evropi ali ove godine gledamo Evroligu,Evro kup,NLB ligu(naravno odnosi se na nase timove)i vidjamo tek po koji prigovor i gestikulaciju ka sudijama sto je potpuno suprotno od ovoga veceras a bogami i juce.Pri svakom kontaktu,padu,izgubljenoj lopti glava se okrece ka sudijama,prigovara se,ironicno osmehuje-drugim recima pritisak je konstantan i to dokazuje da je ovde i dalje to potpuno normalno i da se ne zazire ni od koga i ni od cega.

simboliko

pre 13 godina

Partizan je utakmicu dobio na kvalitet i slabu klupu FMP-a da zadrži nivo igre ona tri prosečna igrača koja su ih vodila sve vreme. Za njih je ovo gornji limit, a za Partizan opomena da se uozbilji kako ne bi izgubio rejting koji zaslužuje.

lovac

pre 13 godina

Ali kad je Vesely zaheftao onaj Kecmanov promasaj! Osmeh oko glave i puno srce ! To je ono cime nas godinama bombarduju igraci Partizana ! Hvala vam! Kao sto sam rekao FMP dobra ekipa,ali im ni ocajna organizacija kupa i ostale sve igre van terena nisu pomogle da dobiju najdominantniji tim ! Ovo je tako ocekivano i tako normalno. FMP daje 150 % i to je opet premalo za veliki Partizan. Price o kradji i "guranju" Partizana, nemaju smisla i to vidi svako ko prepoznaje kvalitet koji je ocigledno na strani ove ekipe. Cestitke na 12. kupu! Tu su i bodovi za EL! Forma u usponu, bice ovo odlicna godina, ponavljam :)
(prolaznik, 12. februar 2011 23:18)
Ti si prepoznao ovde kvalitet...hahah..jak si strucnjak

majstor

pre 13 godina

Sve su probali: Igralo se u Zelezniku, FMP u finalu posle marsa preko komsinice, sipali su iz svih pozicija, tukli gde i koga su stigli, al dzaba im

dzozey

pre 13 godina

Ako se FMP spoji sa Zvezdom, to je velika nesreca za FMP. Zvezda ne moze da pridje FMP-u. FMP ima veliko srce i nadam se da su nas podsetili kakvi smo mi bili nekad, kako bi se vratili na stare staze.

lone wolf

pre 13 godina

Sve cestitke Vladi Jovanovicu na osvojenom Kupu u prvoj godini od kada je glavni trener! Ovaj covek ce biti sve bolji kada stekne neophodno iskustvo!

Ovaj Covicev sin je toliko bezobrazan da je to strasno! Ne mogu da verujem kako je sapleo Katica!

DOMINACIJA SE NASTAVLJA!

Žan-Klod Van der-Car

pre 13 godina

(sestrić, 12. februar 2011 22:14)


Baš mi je drago što ti kao navijač Zvezde, tako dobro pratiš moj Partizan...
Ustvari, već počinjem da verujem da u tebi čuči jedan mali Partizančić !!!

PETAR dize PEHAR

pre 13 godina

Pa ovo se zove sramna košarkaška Todorićeva mafija.Plaćeni Belošević ,Juras i Vojinović{sudije},koje gledaju PARTIZANOVE kečere i niti jedan faul ne sviraju. Ovo se više ni u snu ne zove utakmica.Izbacite sve PARTIZANOVE kadrove iz KOŠARKAŠKOG SAVEZA ! Dosta pljačke i nameštamja. Sramota je čak i ljude iz Partizana ,šta se radi i koji je lobi u košarci.FMP je realno pobednik sa najmanje 15 razlike.Gde ste kontrolori? Dajte istinite primedbe!
(KOŠARKAŠICA, 12. februar 2011 23:07)

"Cero"...izvini ali mi ovde pricamo o muskoj a ne o zenskoj kosarci.

pozdrav.

ultrasrbin

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)

vala si bas sestric. mogao bi da pitas da ti objasne neke stvari. o kom rezimu i kojoj podrsci pricas. pa samo mi reci sta su covic i vesic,a neke druge necu ni da spominjem. sudije nam sredile i bruku prilikom odlaska na f4,a sredile i da cibonu tucemo 30 razlike.za vas nije trebalo sredjivanje . sami ste se sredili.

Grobar

pre 13 godina

Bravo za Partizan! Posebno sam srećan zbog vas kvazi-Grobara koji ste cele sezone pljuvali Jovanovića i Džerelsa, a to radite i večeras? Pa da li ste vi svesni da svi žele da skinu skalp šampionu i da igrači igraju pod strašnim pritiskom svaku utakmicu?
Partizan je osvojio Kup, igra među 16 u Evropi, prvi je u NLB ligi, dobio sve što je trebalo, a vi i dalje nezadovoljni! Šta vi očekujete? Podrška Jovanoviću i neka tako nastavi, prevazići će i Duleta! Samo napred Partizan!

Sasa

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)

Alo, Pukovcanin ! Paranoja je teska bolest, ali se od nje ne umire.
"Dijagnosticar", Nis

ultrasrbin

pre 13 godina

Kakvo sramotno sudjenje, znaci strasno! Pa ove sudije treba da obuku crno-beli dres, realno nemaju vise ni potrebe da se pretvaraju! Svaki kontakt sude kao faul FMP-a, a na suprotnoj strani ni udaranje po rukama, i ovi sebe zovu sudijama!
(omg, 12. februar 2011 21:32)

koju utakmicu si ti gledao. ko dobi one tehnicke covece. pa kada su sudije navlacile pogledaj koliko je ko izve slobodnih bacanja.

VENI,VIDI,VICI

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)

U pravu si,vama treba zabraniti da igrate kosarku u Srbiji!

mat crni

pre 13 godina

pravi navijac Partizana:
-ide na utakmice,kad i koliko moze
-ne pljuje svoj tim
-ne pljuje trenera
-ne pljuje Dusana Silnog
-ne pljuje Peru kapitena
Ovi internet pljuvaci sto se kriju iza tastature su:
-navijaci komsinice
-pusteni na vikend...
-lepi fika,niksicko pivo,stefan i ostala ljubomorna buranija...

zaokruzi tacan odgovor...

Ivan PFC

pre 13 godina

CESTITAM VLADI I MOMCIMA NA BORBENOSTI!!! SVAKA CAST!!!
Samo tako nastavite i slavicemo jos trofeja ove sezone!
NAPRED PARTIZAN!!!!!

nenko

pre 13 godina

Najbolji Srpski klubovi su FMP i Radnicki,sada se vidi GRESKA Jadranske lige.Partizan cuveni Evroligas jedva dobija nase MLADE momke, sa 5 stranaca(pogledajte listu strelaca0 i nekoliko isluzenih Matoraca,sa trenerom sumnjivih intelektualnih vrednosti.Kakva pogubnost za nasu kosarku. Jedinu titulu mi smo osvojili bez i jednog stranca a onda su dosli Danilovic,Vujosevic,Todoric...

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Svaka čast mom Partizanu za prvi osvojeni trofej u ovoj godini...
Sve čestitke i FMP-u za pruženu igru u finalu. Dokazali su da zaslužuju igranje u Jadranskoj ligi...Ustvari Jadranska liga ničim ne zaslužuje igranje dobrih timova kao što su Partizan, Hemofarm, Radnički i FMP...

iki

pre 13 godina

ono saplitanje Covica je najpodmukliji nameran faul koji sam video u zivotu!
Ovi sto kazu da su sudije svirale na stetu FMP su....
Losa igra Partizana ali sasvim dovolnjo za trofej!
Dzeralds najbolji...

Realan

pre 13 godina

Zar toliko smeta Vama "zutacima" sto je Partizan radom, trudom i zalaganjem postao najbolji klub u regionu???

Pored ovako sramnog sudjenja u korist FMP-a, momci su smogli snage i pokazali da su najbolji!!!

DOMINIRAJ!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ja bih pre svega cestitao igracima FMP-a na dobroj utakmici. Cestitke crno-belim momcima na prvom trofeju u ovoj sezoni. Istina, nije bilo nimalo lako, ali je najvaznije da smo osvojili kup. Moramo biti realni pa reci da je ovo ocekivano jer Partizan ima ubedljivo najveci budzet, najvise stranaca, itd. Igra Partizana jako losa, ali na kraju se broje titule. Napred Partizan, ALI, bez Vlade Jovanovica!!!

http://www.worldofbasketball.org

cepidlaka

pre 13 godina

Na 14 razlike za FMP, Smiljanić čisto rukom oduzima loptu Džerelsu i kreće u kontru. Sudija, ispred koga se sve to desilo, dosudjuje igranje nogom igraču FMP-a. I umesto da bude 16 razlike za FMP, Partizan smanjuje na 12 i vraća se u igru. To je bio apsolutno ključni momenat utakmice, znao je to naravno i sudija, zato je i doneo takvu odluku. Ali, navikli smo, tako je to već 20 godina u našoj košarci. To su te, na prvi pogled, sitne "greške" sudija, koje su u suštini krupne i koje odlučuju pobednika. Samo, ima jedan "mali" problem. Te odluke su uvek u korist Partizana.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Jovanoviću zašto opet nisu igrali ni sekunde Đekić i Jaramaz?
POD HITNO DOVESTI JEDNOG DOMAĆEG PLEJA(Božić mora da igra dvojku) I SMENITI JOVANOVIĆA ILI ĆE NAM OVO BITI JEDINA TITULA U SEZONI!!!
Volim ga ko oka dva!

Mali Perica

pre 13 godina

Da su sudije normalno sudile Partizan bi pobedio 20tak razlike. Ne znam zasto je potrebno da se gusi Partizan i da se "mali" klubovi trpaju gde im nije mesto?

Partizan, objektivno jedini Srpski, antirezimski, narodni klub!!!

deksi

pre 13 godina

kako su prsli ovi navijaci komsinice!!! pa sto gledate ako znate da je namesteno? kakvi placljivci! najbolje da lukic izda saopstenje o sudjenju.

alejandro

pre 13 godina

Stidite se grobari! Zar se radujete ovako osvojenom trofeju?! Svima je jasno da su vam sudije donele kup. Ovo vec postaje smesno. Predlazem da se ostali nasi timovi povuku i ne igarju sampionat. Neka Partizan osvoji titulu i ode u EL. Tamo ce se otrezniti kada ga evropski timovi ponize. Ni Belosevic ni danilovic im tamo ne mogu pomoci!

duledudule

pre 13 godina

neverovatno,partizan mora sve da uzima po difoltu,ali lagano sve to ide na dole.fmp zasluzio kup,ali partizan je imao jednog,eventualno dva igraca vise...

MONTJUIC

pre 13 godina

O kakvoj sudijskoj kradji vi pricate ??? kome je sudjeno 50 tehnickih gresaka bez razloga . Ali razumem ja to velike frustracije imate tesko je to kad od 1998 niste uzeli nista vredno . do tada PARTIZAN SAMPION

www.svesamrekao.com

pre 13 godina

Ja vise nasu domacu kosarku ne gledam. Ovo je neverovatno koliko guraju partizan. Sramota jedna velika. Necu bre da gledam ove gluposti! Zbog cega se toliko favorizuju! Sad ovako nadahnuti i puni motiva ima da osvoje sve. Bitno je da se ovaka utakmica dobije i to je to. Sramota da niko drugi trofej ne moze da osvoji. Umesto da je pobedila Srpska mladost pobedili su oni crnci i slovenci.
(Mita, 12. februar 2011 21:59)

Ovaj komentar oslikava trenutno psihičko stanje navijača ostalih klubova u Srbiji!
DOMINIRAJ!
NAPRED PARTIZAN!!!

Skendi

pre 13 godina

Skor Partizana u prvim cetvrtinama na sve tri utakmice: 73 - 48 (-25)
Skor Partizana u poslednjim cetvrtinama:
62 - 35 (+27)
SUVISE NERVOZNO ULAZE U MEC.

TIGER

pre 13 godina

(Deki, 12. februar 2011 22:03)

Ali nisi naveo faul Pere Bozica kada je dobio trecu licnu i tehnicku, prilikom ciste mrtve lopte. Nisi spomenuo jos jedan anmerni faul FMP -u u trenutku kad se lomio rezultat u 3/4.
A aplaudiranje malog tatinog sina sudiji u lice bez tehnicke greske i ne sudjenje jos jedne ciste tehnicke greske milsim da je bio Cosic ili kako se vec preziva onaj klinac... To nikada ne primetite...
Cudna ste vi rasa kada ste spali i na to da Covica bodrite... Tezak je vas zivot...
Isplacite se, mozda vam bude lakse, ALI MOZDA :))

mile grobar

pre 13 godina

Osvojili smo, ali na misice. Nisam zadovoljan igrom. Sa ovakvim partijama nemamo sansi u NLB ligi. Pregazice nas Olimpija i Krka. Jovanovic nam je najveca rupa,sa njim na celu igramo najgoru kosarku u nasoj istoriji!

isa

pre 13 godina

Alo, navijaci komsinice, vi ne igrate veceras nigde, vi ste u svim sportovima veciti drugi, ajmo imate Dvor i Parove......ne znam sta cete u ovim nasim vestima? Da nisu to neki kompleksi, ili paranoja, mozda frustracija....? Ccccccccc, mnogo ste jadni....

IVORY

pre 13 godina

Posle ove utakmice stidim se sto sam grobar.Verujte mi, najiskrenije ovo kazem. Zelim da osvajamo trofeje, ali ne na ovakav nacin. FMP je zasluzio trofej, tu nema dileme. Pokradeni su od sudija i meni je krivo sto nismo osvojili trofej kao bolji, nego kao privilegovaniji tim. Trebamo se stideti nase igre. Ako se nesto uskoro ne izmeni u nasoj ligi, izgubicemo i titule i sto je jos vaznije, navijace!

Veranda

pre 13 godina

Par primedbi i obzervacija: 1. Mogli su više da snimaju onu prsatu devojku. 2. Košarka je kolektivan sport sa 10 igrača u kome Partizan uvek pobeđuje. 3. Mali Čović džaba trenira košarku kad je na tatu visok. 4. FMP - Grupa napaljenih uličara.

masko

pre 13 godina

Kad vidin Jawaia kako se smeje glupavo i Gista kako peva volim ga,NEPROCENJIVO!:D
Pustite Evro-ligu vazno je da mi dominiramo u nasoj zemlji.

TUTA

pre 13 godina

Cestitke Partizanu i Vladi Jovanovicu na prvom trofeju,samo tako nastavi majstore i da ih redjas jos vise.Cigani i ostali crrknite od muke znam da vam je krivo haha.VOLIM PARTIZAN

ja

pre 13 godina

Bravo svi..ovo je uvek tesko takmicenje..tako da...svaka cast...

P.S.Cele sezone Vesely suta jako lose bacanja..ali kad je najpotrebnije pogodi ih..:))

IDEMO DALJE..

eskorijal

pre 13 godina

(Deki, 12. februar 2011 22:03)

Lepo si ti to sve nabrojao, samo nisi napisao kako je FMP dosao do prednosti!!!
mali Covic posle sudijske odluke aplaudira istom 10 sec i sato ne dobija tehnicku! Posle prigovora Pere Bozica sudi se tehnicka, vec u sledecem napadu se Lazic unosi u lice sudiji, a ovaj opst nista! Saberi ove tri stvari i dobices 10 razlike za FMP!
Jedinu primedbu koju prihvatam i podrzavam, jeste ona o sastavu Partizana iako sam grobar! Sramota me je sto jedan Klobucar(iako veceras nije igrao)ima mesta u Partizanu pre Mitrovica, a priznajmo, nema pojma! Zasto Djekic sedi na klupi, a kod Duleta je igrao!? Zar je moguce da je prako leta zaboravio da igra kosarku!?
Moramo da forsiramo nasu decu, stranci, ma koliko se pravili da su privrzeni nikada nece osecati ono sto osecaju nasi momci prema svojim klubovima!
U redu je imati dva stranca, koji ce iskustvom pomoci mladjima, ali dvojicu i to je to! A mi ih sada imamo petoricu, nasi momci sede na klupi, a oni bas i nisu pokazali neki poseban kvalitet ili takav kvalitet da nasi igraci nemaju mesta za bar cetvrtinu po utakmici!
Tolio od mene, orevuare-cao!

Košarkaš

pre 13 godina

Samo nek FMP nije osvojio,zbog Čovića i njegovog privatnog kluba.Ulaznice skupe kao da je evroliga,a njemu i odgovara da nema publike,pošto FMP ima 20 navijača.Jadan je ovaj naš kup,sedam utakmica 5000 navijača,sramota,a u NIŠU prošle godine pune tribine.Ko dozvoli da se u Železniku igra kup,pored gradova u zapadnoj i južnoj Srbiji.gdje se živi za košarku?

Sash

pre 13 godina

Dobro, sudije su malo danas vukle na stranu FMP-a, sto je u neku ruku i normalno jer su domacini, ali to neopravdava izuztno losu igru Partizana. Setite se kada su se zadnji put bekovi tako slobodno setali do obruca na polaganje. Ja se ne secam. Znam ranijih godina da kada Partizan pritegne odbranu ti iz reketa ne mozes na polaganje, a sad ako mozes da ubodes neku trojku pod jakim pritiskom, svaka ti cast. Tranziciona odbrana nam je na momente kriminalna, kao da su se okupili na Adi i pice 4 na 4 posle 5 piva na jakom suncu. Uzas. Sutera u timu nemamo, na zalost. Bruka je koliko nam slobodnog prostora za sut svi ostavljaju, a mi nemocni da ih kaznimo. Ej bre, to je otvorena provokacija i nepostovanje tvojih sposobnosti. Centri su nam jedva prosek, promasuju zicere i prave debilne faulove u napadu. Dakle, nemamo centre, nemamo sutere. Pitanje je samo kako mi uopste i pobedjujemo sa ovakvim kolektivom, sa sve trenerom koji obazeno da 10-15 poena fore protivnickom timu. Inace sam optimista, ali mislim da bi trebali biti prezadovoljni ovim trofejom jer ce osvajanje Srpske lige sa ovakvom igrom biti premija. O NLB necu ni da govorim jer tu sanse nikakve nemamo.

Dragoljub

pre 13 godina

Drobnjak iz auta,gepekovane sudije,bio je penal,bio je ofsajd,Tole namestio,pustio Zeljko!!!I tako decenijama,a na majici PARTIZANA lepo pise VENI VIDI VICI!!!Placite,kukajte.....

sestric

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.

fandjo666 kosjeric

pre 13 godina

kako radis tako ti se i vraca!!! SAMO DA SE ZNA!!! Fmp i njegov predsednik Covic poklonili su pobedu u KLS ekipi Vojvodine iako su najbolja ekipa u ligi... da bi ispale neke druge ekipe... poput Crnokose iz Kosjerica... Cestitke ekipi Partizana na pobedi... Kompleksasi lecite se na drugim mestima... pozdrav iz kosjerica... i cestitke ekipi Crnokose na pobedi protiv Napretka...zasluzenoj...nadamose opstanku i pored namestaljki...

Ako se dobro secam

pre 13 godina

мислим да Влада није дорастао да буде први тренер, јесте да је и Вујешевић имао лоше резултате у Евролиги (Влада их има улаз у ТОП 16 је екстра резултат) али је Вујошевић господарио нашом лигом, Јадраном..
(гробар до гроба, 12. februar 2011 20:49)

Vujosvic je u EL pre dve sezone imao katastrofalne rezultate (po dve pobede), i izgubio je kup od Zvezde (sto je Zvezdi jedini trofej ko zna od kad).
Tako da Vlada mozda jeste los trener, ali za sada nije gori od Vujosevica u istom periodu.

iki

pre 13 godina

Od kada je FMP poveo 14 poena, gledamo perfidnu kradju kao i uvek i ranijih godina kada je Partizan trebao da ne osvoji neki trofej. Isto kao u Nisu pre tri godine kada je Hemofarm vodio u finalu kupa 20 poena na poluvremenu a onda se dozvolila tuca da bi Partizan dobio.

Bruka i sramota za srpsku koasarku a Sarenac nista da od toga iskomentarise.
(Dusan, 12. februar 2011 21:55)
Ne znam sta si ti Dusane gledao?Ali vidim da ti je jako krivo!xe, hex mi smo sampioni a tim za koji ti navijas- nije!!! nja nja nja nja :P

nene

pre 13 godina

super ste bili panteri!
samo napred!!!
cestitam partizanu, zao mi je sto im igra nije bolja jer bih voleo da osvoje jadransku ligu a sa ovakvom igrom ce to biti tesko. sem one utakmice sa cibonom u zagrebu ni jedna koju sam gledao nije bila niti lepa niti potpuno zasluzena (svuda je bilo guranja od strane sudija)
ipak je ovo kosarka a ne rukomet, prebili su ove momke.
gledamo jadransku u zelezniku iduce sezone!!!!!!!!!!

dr Dule

pre 13 godina

Sramno navlacenje sudija za Partizan. Koliko samo partizanovi igraci tuku pa ono je rukomet. Napred FMP. Svaka cast majstori! Dvadeset razlike za FMP je realan rezultat.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 12. februar 2011 21:20)

Ne brini druze, sad ce Lukic da kaye da ne priznaje pobedu

Rior

pre 13 godina

Kosarka je kolektivni sport gde svi loptu proturaju kroz obruc sa mrezicom a na kraju pehar podize PERA BOZIC. Cestitke partizanu na dominaciji a Vladi Jovanovicu na prvom trofeju.

Deki

pre 13 godina

Kakvo sramotno sudjenje!!
Zar u ovoj drzavi Partizan mora da pobedi i kada nije najbolji??
FMP ih je veceras potpuno nadigrao i da su sudije bar malo realne bile ovo bi bila lagana pobeda FMP-a!
Pa zar je moguce da Milutinovica udari laktom protivnik u vrat i da sudija pusti da se akcija nastavi? Da Lazic skine cistu loptu Gistu, a sudija sudi faul, da se celo vece prilikom SVAKOG skoka vuku za ruke i DRESOVE i da se nista ne sudi!!! Nijedan prodor FMP-a nije faul, a svaki kontakt na drugoj strani jeste, pa Milojevic nije ovoliko zasticen bio (dobro on i jeste, ali je bio bar samo 1)!
Kada god su iz FMP-a isli na polaganje bilo je bar nekoliko kontakata, nemoj da me zezate da je moguce da udare igraca kod lakta i sudija kaze po lopti...
Ima milion primera, ako nabrojim 1/10 bice 10 strana!

nz

pre 13 godina

Tesko,cak previse tesko osvojen trofej. Nije FMP slaba ekipa ali ovoliko mucenje do samog kraja je ipak previse. Nadam se da je ovo samo trenutna kriza. I da,ocekujem mnogo komenatara kako je bila kradja jer su se sudije usudile da sviraju faulove FMP-u : )

Boza

pre 13 godina

FMP je duplo kvalitetniji tim. Ono sudjenje je velika sramota. Bozic sa cetiri penala ulazi non stop igracu u kretanje i gura ga a sudije nista. Sramota. Lepo da ukinemo ovu sramotu od lige pa neka jedan tim osvaja trofeje! Zbog cega sudije pustaju onaku odbranu?! Na sta ono lici. Ono je ragbi!
(Milan, 12. februar 2011 21:34)

Ukinuli ili ne, svakako jedan tim osvaja titule...

marsupilami

pre 13 godina

Došli, Videli, Osvojili sekirče :)

Lepo kaže mladji Čović posle tehničke greške: "Sam se sapleo.."

A lepo je i ponovo videti Koprivu na klupi.

Mostarac

pre 13 godina

Grobar sam, ali KAKVA NAMESTALJKA !!!

U mozzartu u citavoj 2/4 kvota na FMP je bila 1.85 uz 1.5 prednosti, dok je Partizan bio u minusu od 10 i vise koseva.

Igraci FMP-a gube lopte, sutiraju sa 9m, a na licima nimalo nervoze.

NEVEROVATNO!

NAMESTALJKA!

RUSuper

pre 13 godina

Bilo je zadovoljstvo igrati u kupu.Docemo i sledece godine da pokupimo pehar.Ljudi jeste primetili kako se Pera Bozic nabildovao od dizanja pehara :O

FoRzA_PxFxCx

pre 13 godina

Uzas od kupa!
Pocevsi od lokacije pa do same kosarke, tj. divljeg basketa posto kosarke nije bilo osim kod Mute.
Jos jedan kup je osvojen i to se pamti ali igra bez vizije, normalnih akcija, reda sa puno divljanja ne vodi nikuda!

gile bl

pre 13 godina

Partizan treba da istrpi Jovanovica kao trenera do kraja sezone i onda mu se zahvaliti.Dovesti pravog trenera,napraviti dobar odabir igraca i lagano stvarati tim koji ce nadam se opet zaigrati na final four a sto da ne i osvojiti euroligu.

Djoksa

pre 13 godina

FMP prepustio trofej Partizanu. Jasno kao dan. To je danas sportsko drustvo Partizan, inace drzavni projekat. Na taj nacin se osvajaju titule. Ali to moze sano kod nas, u Evropi to ne prozlazi. Tamo prolazi samo kvalitet, a vi to nemate. Tamo se najbilje vidi vas jad. Bruka bruku sustize. Dzaba vam svi poklonjeni trofeji kada nemate duse!

sremko

pre 13 godina

Sve cestitke. Ali, ako ovako budemo osvajali i NLBligu,moji ce traziti sponzora za moju sahranu. Ostala na jos NLB. Svi za prvaka Nlb lige.

Temudžin

pre 13 godina

Не лупетајте више о суђењу, било је грешака на обе стране али није то пресудило, опет је Партизан победио на мишиће и искуство као и Раднички претходно вече. Недопустив приступ играча Партизана у првом полувремену. Свака част ФМП-у и Радничком.

Mario

pre 13 godina

Ufffffffff na misice!!!
Svaka cast momcima FMP-a, lavovska borba, jedina zamerka je previse simuliranja i glume kod svakog bloka i oduzimanja lopte, ali dobro, recimo da je to u zaru borbe.
Rekao bih da je utakmica bila zestoka za sudjenje, ali da su bili ok, sa ociglednim greskama na obe strane, tako da nema govora o nekom tendencioznom sudjenju (tj. sigurno ce biti govora o tome, ali ti koji o tome pricaju... samo o tome i znaju da pricaju)
Volim ovaj tim, jako sam srecan zbog titule, ali me jos vise raduje vreme koje dolazi! Jedva cekam da dovedemo bolje strance i da u timu vidim vise nasih mladih igraca koji ce biti nosioci igre u narednim godinama! Da Besovic bude novi Krle, da Lucic kida kao Novica, da vidimo sta ce biti sa Djekicem, Bogdanovicem... AJMO CRNO BELI

Dejan Popović

pre 13 godina

Mogli su komotno da obuku Beloševića u crno-belo, makar bih se manje nervirao.Čovek je toliko gurao Partizan da je bilo više tužno gledati.

Skendi

pre 13 godina

Mnogo ruzna tekma, ali je lep kraj. Mnogo mi je drago sto je Jerrells u poslednjih nekoliko tekmi ima preko 15 poena. Nije mi jasno sto FMP ne igra nlb ligu umesto Zvezde.

Mita

pre 13 godina

Ja vise nasu domacu kosarku ne gledam. Ovo je neverovatno koliko guraju partizan. Sramota jedna velika. Necu bre da gledam ove gluposti! Zbog cega se toliko favorizuju! Sad ovako nadahnuti i puni motiva ima da osvoje sve. Bitno je da se ovaka utakmica dobije i to je to. Sramota da niko drugi trofej ne moze da osvoji. Umesto da je pobedila Srpska mladost pobedili su oni crnci i slovenci.

Ratko

pre 13 godina

Sramno navlacenje sudija za Partizan. Koliko samo partizanovi igraci tuku pa ono je rukomet. Napred FMP. Svaka cast majstori! Dvadeset razlike za FMP je realan rezultat.

Dusan

pre 13 godina

Od kada je FMP poveo 14 poena, gledamo perfidnu kradju kao i uvek i ranijih godina kada je Partizan trebao da ne osvoji neki trofej. Isto kao u Nisu pre tri godine kada je Hemofarm vodio u finalu kupa 20 poena na poluvremenu a onda se dozvolila tuca da bi Partizan dobio.

Bruka i sramota za srpsku koasarku a Sarenac nista da od toga iskomentarise.

omg

pre 13 godina

Kakvo sramotno sudjenje, znaci strasno! Pa ove sudije treba da obuku crno-beli dres, realno nemaju vise ni potrebe da se pretvaraju! Svaki kontakt sude kao faul FMP-a, a na suprotnoj strani ni udaranje po rukama, i ovi sebe zovu sudijama!

trener

pre 13 godina

Biti trener Partizana je velika čast i odgovornost, a da bi to postao potrebna je i stručnost( plus ono u gaćama)!!
Ovo je KOLEKTIVNA greška , neko će to morati da prizna .. pre ili kasnije!!! .. što pre da ne bude posle kasno .. BOLJE BI BILO ŠTO PRE

navijac partizana

pre 13 godina

Jovanovicu odlazi iz svetinje!
Ti nesposobni manekenu,umisljeni treneru.
Imas bre timkoji treba da nabije FMP 50 razlike bez da se oznoji,a ti gubis!
Ubio si mi zelju da gledam voljeni klub ove godine!

samo 1 je partizan...

pre 13 godina

gledam partizan skoro trideset godina, pazljivo, redovno, sa dosta emocija...
ovo nije najslabija ekipa ikada ali jeste najiritantnija, najpogresnija u svakom smislu.
zaista se nadam da ce od ovih petnaestak ocajnika iduce godine ostati lucic, klobucar i, mozda besovic i jaramaz.

Milan

pre 13 godina

FMP je duplo kvalitetniji tim. Ono sudjenje je velika sramota. Bozic sa cetiri penala ulazi non stop igracu u kretanje i gura ga a sudije nista. Sramota. Lepo da ukinemo ovu sramotu od lige pa neka jedan tim osvaja trofeje! Zbog cega sudije pustaju onaku odbranu?! Na sta ono lici. Ono je ragbi!

гробар до гроба

pre 13 godina

Не брините Партизан ће добити иако губи 10 разлике али игра Партизана ове сезоне итекако забрињава и мислим да Влада није дорастао да буде први тренер, јесте да је и Вујешевић имао лоше резултате у Евролиги (Влада их има улаз у ТОП 16 је екстра резултат) али је Вујошевић господарио нашом лигом, Јадраном..

asterix

pre 13 godina

Ovakvu divlju kosarku,kakvu danas i uopst ove sezone igra Partizan ,ja u zivotu nisan video.Svi igraci se trude da rade ono sto najslabije znaju.Svaka cast Jovanovicu i upravi,jer ovako srozati jedan tim za takvo kratko vreme ne bi uspelo ni madjionicarima.Poruka za trenera bi bila,ako mislis da povuces upravu sa sobom,onda nemoj podnositi ostavku,mislim da bi za sve bilo najbolje da letite u paketu!Kriterijum za igranje u partizanu su izgleda sledeci,da je sut katastrofalan,ali da je gubljene lopti velicanstveno.
Napoljeeee!!!!!

fasd

pre 13 godina

Ovo je sramota kako igra Partizan, a najvecu zaslugu za to ima odlican trener Jovanovic. Vreme mu je da napusti Partizan..., ne mogu da verujem da ne moze da pokrene ovu ekipu....

Veranda

pre 13 godina

Par primedbi i obzervacija: 1. Mogli su više da snimaju onu prsatu devojku. 2. Košarka je kolektivan sport sa 10 igrača u kome Partizan uvek pobeđuje. 3. Mali Čović džaba trenira košarku kad je na tatu visok. 4. FMP - Grupa napaljenih uličara.

mat crni

pre 13 godina

pravi navijac Partizana:
-ide na utakmice,kad i koliko moze
-ne pljuje svoj tim
-ne pljuje trenera
-ne pljuje Dusana Silnog
-ne pljuje Peru kapitena
Ovi internet pljuvaci sto se kriju iza tastature su:
-navijaci komsinice
-pusteni na vikend...
-lepi fika,niksicko pivo,stefan i ostala ljubomorna buranija...

zaokruzi tacan odgovor...

гробар до гроба

pre 13 godina

Не брините Партизан ће добити иако губи 10 разлике али игра Партизана ове сезоне итекако забрињава и мислим да Влада није дорастао да буде први тренер, јесте да је и Вујешевић имао лоше резултате у Евролиги (Влада их има улаз у ТОП 16 је екстра резултат) али је Вујошевић господарио нашом лигом, Јадраном..

Dragoljub

pre 13 godina

Drobnjak iz auta,gepekovane sudije,bio je penal,bio je ofsajd,Tole namestio,pustio Zeljko!!!I tako decenijama,a na majici PARTIZANA lepo pise VENI VIDI VICI!!!Placite,kukajte.....

iki

pre 13 godina

FMP prepustio trofej Partizanu. Jasno kao dan. To je danas sportsko drustvo Partizan, inace drzavni projekat. Na taj nacin se osvajaju titule. Ali to moze sano kod nas, u Evropi to ne prozlazi. Tamo prolazi samo kvalitet, a vi to nemate. Tamo se najbilje vidi vas jad. Bruka bruku sustize. Dzaba vam svi poklonjeni trofeji kada nemate duse!
(Djoksa, 12. februar 2011 22:49)
Patrizan je jedna od najboljih evropskih ekipa i daleko najbolja na balkanu!Zovu nas da igramo ligu sa Paom, Olimpijakosom i efesom!Zovu nas da igramo sa Nba timovima...Konstantno u Top 16 evrolige, prosle u top 4 a ti pricas o DUSHI!E moj ti...vi kao imate dushu ali nemate trofeje :)...strasno ko sve ovde komentarise!

Košarkaš

pre 13 godina

Samo nek FMP nije osvojio,zbog Čovića i njegovog privatnog kluba.Ulaznice skupe kao da je evroliga,a njemu i odgovara da nema publike,pošto FMP ima 20 navijača.Jadan je ovaj naš kup,sedam utakmica 5000 navijača,sramota,a u NIŠU prošle godine pune tribine.Ko dozvoli da se u Železniku igra kup,pored gradova u zapadnoj i južnoj Srbiji.gdje se živi za košarku?

dr Dule

pre 13 godina

Sramno navlacenje sudija za Partizan. Koliko samo partizanovi igraci tuku pa ono je rukomet. Napred FMP. Svaka cast majstori! Dvadeset razlike za FMP je realan rezultat.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 12. februar 2011 21:20)

Ne brini druze, sad ce Lukic da kaye da ne priznaje pobedu

Sasa

pre 13 godina

Najjaci utisak sa meca: Posle faula na Katicu,Covic se cudi i vice nisam ga pipnuo (iako je bilo klasicno "ciscenje"), mjegov otac se sarkasticno smeje, a u tom trnutku ide usporeni snimak "ciscenja". Neko je "ispao glup u drustvo", ne zna se ko. Pozdrav za sve sestrice, dekije,ofk-e,Fike lepe i ruzne,Niksicka piva i njima slicnima sa porukom. I AJME.... je bio uporan, pa je "eliminisan", "Ubio" ga Kecman trojkom 0.06

"dijagnosticar", Nis

PETAR dize PEHAR

pre 13 godina

Pa ovo se zove sramna košarkaška Todorićeva mafija.Plaćeni Belošević ,Juras i Vojinović{sudije},koje gledaju PARTIZANOVE kečere i niti jedan faul ne sviraju. Ovo se više ni u snu ne zove utakmica.Izbacite sve PARTIZANOVE kadrove iz KOŠARKAŠKOG SAVEZA ! Dosta pljačke i nameštamja. Sramota je čak i ljude iz Partizana ,šta se radi i koji je lobi u košarci.FMP je realno pobednik sa najmanje 15 razlike.Gde ste kontrolori? Dajte istinite primedbe!
(KOŠARKAŠICA, 12. februar 2011 23:07)

"Cero"...izvini ali mi ovde pricamo o muskoj a ne o zenskoj kosarci.

pozdrav.

Sale

pre 13 godina

Radnicki ce pobediti Partizana. Muta je doktor kosarke za Jovanovica. Rvo RAdnicki na poluvremenu vodi 50-43. Gde ste grobari,javite se. Na sva usta porucivali ste da je kup vas. Isti ste kao Zvezda, delimo 3 mesto.
(alejandro23, 11. februar 2011 21:20)
Mi Grobari trenutno slavimo još jednu titulu u nizu po tradiciji!
A vi kako 'te?!

RUSuper

pre 13 godina

Bilo je zadovoljstvo igrati u kupu.Docemo i sledece godine da pokupimo pehar.Ljudi jeste primetili kako se Pera Bozic nabildovao od dizanja pehara :O

crno beli svet

pre 13 godina

@SRamota kako su navlacili za Partizan.....SRAMNO..CRNI DANI SRPSKE KOSARKE
(ofk, 12. februar 2011 22:00)

mislis CRNO BELI DANI SRPSKE KOSARKE! :D

Realan

pre 13 godina

Zar toliko smeta Vama "zutacima" sto je Partizan radom, trudom i zalaganjem postao najbolji klub u regionu???

Pored ovako sramnog sudjenja u korist FMP-a, momci su smogli snage i pokazali da su najbolji!!!

DOMINIRAJ!!!

Žan-Klod Van der-Car

pre 13 godina

(sestrić, 12. februar 2011 22:14)


Baš mi je drago što ti kao navijač Zvezde, tako dobro pratiš moj Partizan...
Ustvari, već počinjem da verujem da u tebi čuči jedan mali Partizančić !!!

MONTJUIC

pre 13 godina

O kakvoj sudijskoj kradji vi pricate ??? kome je sudjeno 50 tehnickih gresaka bez razloga . Ali razumem ja to velike frustracije imate tesko je to kad od 1998 niste uzeli nista vredno . do tada PARTIZAN SAMPION

ja

pre 13 godina

Bravo svi..ovo je uvek tesko takmicenje..tako da...svaka cast...

P.S.Cele sezone Vesely suta jako lose bacanja..ali kad je najpotrebnije pogodi ih..:))

IDEMO DALJE..

majstor

pre 13 godina

Sve su probali: Igralo se u Zelezniku, FMP u finalu posle marsa preko komsinice, sipali su iz svih pozicija, tukli gde i koga su stigli, al dzaba im

VENI,VIDI,VICI

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)

U pravu si,vama treba zabraniti da igrate kosarku u Srbiji!

???

pre 13 godina

Navijali ste za Covica, a on navija da vi ispadnete iz NLB lige kako bi njegov FMP igrao sledece godine!
Sa druge strane, ocekujete da vas mi sledece nedelje pustimo kako ne biste bili poslednji!
Nije li to malo jadno?

zvezdas

pre 13 godina

Dragi moji Zvezdasi,nemojmo da se iscrpljujemo frustracijom sto nasi rivali postizu uspeh za uspehom. nemojmo mi da placemo zbog poraza Radnickog iFMP-a.Razlog za nase nezadovoljstvo lezi u nama samima. Neprirodno je da kritike usmeravamo prema sudijskoj oranizaciji, umesto da otvorimo debatu o razlozima debakla naseg voljenog kluba. Partizan je vise nego zasluzeno,godinama nas najbolji kosarkaski klub.

Lazareva kletva

pre 13 godina

Stidite se grobari! Zar se radujete ovako osvojenom trofeju?! Svima je jasno da su vam sudije donele kup. Ovo vec postaje smesno. Predlazem da se ostali nasi timovi povuku i ne igarju sampionat. Neka Partizan osvoji titulu i ode u EL. Tamo ce se otrezniti kada ga evropski timovi ponize. Ni Belosevic ni danilovic im tamo ne mogu pomoci!
(alejandro, 12. februar 2011 22:59)

Hemofarm prosle godine sramno nije dosao na utakmicu finala i od tada tone sve dublje. Hrvati su napustili dodelu medalja kad smo osvojili EP i evo vec 20 godina ih nema nigde u kosarci.
Sve se vraca sve se placa, a vi napustajte.

fasd

pre 13 godina

Ovo je sramota kako igra Partizan, a najvecu zaslugu za to ima odlican trener Jovanovic. Vreme mu je da napusti Partizan..., ne mogu da verujem da ne moze da pokrene ovu ekipu....

ultrasrbin

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)

vala si bas sestric. mogao bi da pitas da ti objasne neke stvari. o kom rezimu i kojoj podrsci pricas. pa samo mi reci sta su covic i vesic,a neke druge necu ni da spominjem. sudije nam sredile i bruku prilikom odlaska na f4,a sredile i da cibonu tucemo 30 razlike.za vas nije trebalo sredjivanje . sami ste se sredili.

ultrasrbin

pre 13 godina

Kakvo sramotno sudjenje, znaci strasno! Pa ove sudije treba da obuku crno-beli dres, realno nemaju vise ni potrebe da se pretvaraju! Svaki kontakt sude kao faul FMP-a, a na suprotnoj strani ni udaranje po rukama, i ovi sebe zovu sudijama!
(omg, 12. februar 2011 21:32)

koju utakmicu si ti gledao. ko dobi one tehnicke covece. pa kada su sudije navlacile pogledaj koliko je ko izve slobodnih bacanja.

simboliko

pre 13 godina

Partizan je utakmicu dobio na kvalitet i slabu klupu FMP-a da zadrži nivo igre ona tri prosečna igrača koja su ih vodila sve vreme. Za njih je ovo gornji limit, a za Partizan opomena da se uozbilji kako ne bi izgubio rejting koji zaslužuje.

Rior

pre 13 godina

Kosarka je kolektivni sport gde svi loptu proturaju kroz obruc sa mrezicom a na kraju pehar podize PERA BOZIC. Cestitke partizanu na dominaciji a Vladi Jovanovicu na prvom trofeju.

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Svaka čast mom Partizanu za prvi osvojeni trofej u ovoj godini...
Sve čestitke i FMP-u za pruženu igru u finalu. Dokazali su da zaslužuju igranje u Jadranskoj ligi...Ustvari Jadranska liga ničim ne zaslužuje igranje dobrih timova kao što su Partizan, Hemofarm, Radnički i FMP...

ultrasrbin

pre 13 godina

Ja vise nasu domacu kosarku ne gledam. Ovo je neverovatno koliko guraju partizan. Sramota jedna velika. Necu bre da gledam ove gluposti! Zbog cega se toliko favorizuju! Sad ovako nadahnuti i puni motiva ima da osvoje sve. Bitno je da se ovaka utakmica dobije i to je to. Sramota da niko drugi trofej ne moze da osvoji. Umesto da je pobedila Srpska mladost pobedili su oni crnci i slovenci.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Mita, 12. februar 2011 21:59)

decko idi na spavanje. o kojim slovencima pricas. da si gledao utakmicu, umesto sto kukas po navici, cuo bi da je nekoliko puta pomenuto da je klobucar kao 5 stranac bio visak za kup. a vi nikad niste imali crnce. ma kiselo grozdje.

Temudžin

pre 13 godina

Не лупетајте више о суђењу, било је грешака на обе стране али није то пресудило, опет је Партизан победио на мишиће и искуство као и Раднички претходно вече. Недопустив приступ играча Партизана у првом полувремену. Свака част ФМП-у и Радничком.

masko

pre 13 godina

Kad vidin Jawaia kako se smeje glupavo i Gista kako peva volim ga,NEPROCENJIVO!:D
Pustite Evro-ligu vazno je da mi dominiramo u nasoj zemlji.

TIGER

pre 13 godina

(Deki, 12. februar 2011 22:03)

Ali nisi naveo faul Pere Bozica kada je dobio trecu licnu i tehnicku, prilikom ciste mrtve lopte. Nisi spomenuo jos jedan anmerni faul FMP -u u trenutku kad se lomio rezultat u 3/4.
A aplaudiranje malog tatinog sina sudiji u lice bez tehnicke greske i ne sudjenje jos jedne ciste tehnicke greske milsim da je bio Cosic ili kako se vec preziva onaj klinac... To nikada ne primetite...
Cudna ste vi rasa kada ste spali i na to da Covica bodrite... Tezak je vas zivot...
Isplacite se, mozda vam bude lakse, ALI MOZDA :))

nikolica

pre 13 godina

Au covece ja nisam znao da FMP ima ovoliko navijaca
(komentari, 13. februar 2011 09:12

Nisu to samo navijaci FMP-a to su oni koji navijaju i za Barcelonu, EFES, Sijenu, Olimpijakos, Makabi...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

- FMP je prosle godine ispao iz Jadranske..
-Navijaci Zvezde smatraju da ih mi "brukamo" po Evropi..a oni poslednji trenutno u ligi..
A Nije se jos ni "ohladio" uspeh FINAL FOUR-a..i prolazak u TOP16 NAJBOLJIH TIMOVA U EVROPI,
A Vi imate obraza da pljujete po Partizanu..
- Koliko Nasih timova imaju final Four-ova Evrolige(posto nas tamo "ne guraju sudije") u poslednjih 20 godina u celoj bivsoj JUGI..
Mi samo 3... toga jedan osvojen!!!
Stvarno treba biti maximalno NEREALAN, pa razumeti toliko pljuvanje..

marsupilami

pre 13 godina

Došli, Videli, Osvojili sekirče :)

Lepo kaže mladji Čović posle tehničke greške: "Sam se sapleo.."

A lepo je i ponovo videti Koprivu na klupi.

navijac partizana

pre 13 godina

Jovanovicu odlazi iz svetinje!
Ti nesposobni manekenu,umisljeni treneru.
Imas bre timkoji treba da nabije FMP 50 razlike bez da se oznoji,a ti gubis!
Ubio si mi zelju da gledam voljeni klub ove godine!

Acobucov

pre 13 godina

Cestitke Partizanu na tituli. Pitanje za ove sto misle da Vlada treba da ode: A koga biste vi doveli?? Puna podrska Vladi, kome nedostaje iskustvo ( sto je i normalno) ali je veoma talentovan trener. I Partizan na celu sa Duletom mu nije bez veze dao sansu.

www.svesamrekao.com

pre 13 godina

Ja vise nasu domacu kosarku ne gledam. Ovo je neverovatno koliko guraju partizan. Sramota jedna velika. Necu bre da gledam ove gluposti! Zbog cega se toliko favorizuju! Sad ovako nadahnuti i puni motiva ima da osvoje sve. Bitno je da se ovaka utakmica dobije i to je to. Sramota da niko drugi trofej ne moze da osvoji. Umesto da je pobedila Srpska mladost pobedili su oni crnci i slovenci.
(Mita, 12. februar 2011 21:59)

Ovaj komentar oslikava trenutno psihičko stanje navijača ostalih klubova u Srbiji!
DOMINIRAJ!
NAPRED PARTIZAN!!!

Vlada Grobar

pre 13 godina

Čović sat vremena aplaudira sudiji posle dosudjenog auta u korist Partizana, kamera je to fino zabelezila, a sudija ne sme da mu dosudi tehničku. Koliko ja pratim takvo ponašanje igrača se obavezno sankcioniše u svim sportovima. Toliko o suđenju.

ponovo kišni dani u Srbiji posle pobede Partizana, komšinica ponovo suze lije

pre 13 godina

A tehnička Veselom je čist dokaz sudijske neutralnosti.
A ono saplitanje .... mora da mu je ćale pokazao kako se podmeću klipovi pod noge.
Čista sudiska krađa je bila i kad je Partizan dobja tehničku zbog prigovora, dok je igračima konzervi dozvoljeno da se uvaljuju sudijama u lice uz komentar i aplauze.
Čista sudijska krađa je i to kad Gist sam pred košem zakucava iz kontre i onda sekirica sa leđa a sudija samo pokazuje faul.
P.S
A Čović kad počne da se isčuđava i vrti glavom pa se hvata za čelo, je reakcija političara koji su uhvaćeni u krađi, dok drugog sapliću sa leđa.

Mali Perica

pre 13 godina

Da su sudije normalno sudile Partizan bi pobedio 20tak razlike. Ne znam zasto je potrebno da se gusi Partizan i da se "mali" klubovi trpaju gde im nije mesto?

Partizan, objektivno jedini Srpski, antirezimski, narodni klub!!!

Ratko

pre 13 godina

Sramno navlacenje sudija za Partizan. Koliko samo partizanovi igraci tuku pa ono je rukomet. Napred FMP. Svaka cast majstori! Dvadeset razlike za FMP je realan rezultat.

iki

pre 13 godina

ono saplitanje Covica je najpodmukliji nameran faul koji sam video u zivotu!
Ovi sto kazu da su sudije svirale na stetu FMP su....
Losa igra Partizana ali sasvim dovolnjo za trofej!
Dzeralds najbolji...

prolaznik

pre 13 godina

Ali kad je Vesely zaheftao onaj Kecmanov promasaj! Osmeh oko glave i puno srce ! To je ono cime nas godinama bombarduju igraci Partizana ! Hvala vam! Kao sto sam rekao FMP dobra ekipa,ali im ni ocajna organizacija kupa i ostale sve igre van terena nisu pomogle da dobiju najdominantniji tim ! Ovo je tako ocekivano i tako normalno. FMP daje 150 % i to je opet premalo za veliki Partizan. Price o kradji i "guranju" Partizana, nemaju smisla i to vidi svako ko prepoznaje kvalitet koji je ocigledno na strani ove ekipe. Cestitke na 12. kupu! Tu su i bodovi za EL! Forma u usponu, bice ovo odlicna godina, ponavljam :)

vorne

pre 13 godina

Kapiten,kapitenski skida medalju u svojoj prciji i tako daje primer i svojim saigracima i klincima koji dolaze i koji ce igrati za medalje. isto kao hrvati 1995. kad silaze sa postolja.a na drugoj strani crno-bela zurka na terenu kao na koncertu fatboy slim.
idemo dalje!

VENI VIDI VICI

pre 13 godina

Dusko Vujosevic:"Moja prva zemlja se zvala Jugoslavija...a druga PARTIZAN!"
Vlada Jovanovic:"Moja prva zemlja se zove PARTIZAN..."
TITULA, TITULA SLAVICE SE TITULAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

kokan

pre 13 godina

Smatrao sam da u ime srpske kosarke ne znam ni ja na koji nacin a da to ne bude isuvise providno treba da vas sledecu utakmicu u NLB ligi pustimo.Medjutim, kad vidim odnosno procitam sa koliko kompleksa, nemoci, negativne ostrascenosti i mrznje komentarisete svaki uspeh KK PARTIZAN ponovo mislim isto.Treba vas pustiti ali u ponor, u beznadje. Beton liga je vasa mera pa odatle igrajte Evro utakmice, privlacite sponzore i fabrikujte reprezentativce za nas nacionalni tim kao sto ste i do sada to cinili.Evropska kosarka je prepuna vasih zvezda koje kod nas nisu uspele da se iskazu do kraja zbog stalnih kradja u korist Partizana. Samo tako nastavite, daleko ce te dogurati.

lvzifer

pre 13 godina

Dajte ljudi uozbiljite se vise sa tim "teorijama zavere" i priznajte jednom poraz ..Da je FMP ili sinoc Radnicki pobedio ja bih rekao da nije nezasluzeno sto i nije ali sport je takva igra sa puno preokreta i treba mnogo zivaca da se istraje do kraja.. O kojim sudijama se ovde prica pa taj Belosevic je jedan od najboljih evropskih sudija dugi niz godina vec sudi u EvroLigi (i sigurno ga ne bi zvali da je ucestvovao u bilo kakvom namestanju),Vojinovic takodje. Iako je bilo gresaka a ljudski je gresiti zar ne, bilo ih je na obe strane .. Nisu sudije krive sto FMP u drugom poluvremenu nije pogodio nijednu trojku,da im nisu sudije udarale one silne "banane" ukupno 11 (od Gista 7)? FMP se uplasio pobede sto zbog nedovoljnog kvaliteta i klupe, sto zbog neiskustva,u drugom poluvremenu nisu imali pravo resenje za napad.Neko vreme ih je odrzavao Covic koji se u vise navrata zaigrao i neke lopte zajedno sa Radivojevicem olako prodao,ostalo je sve islo na Mileta pod kos (a on je silna slobodna bacanja promasio).. Partizan je evropski dokazan tim i svako ko pomisli da baci ljagu na njegov uspeh treba da se zapita dobro i razmisli o njegovim evroligaskim uspesima(i ovogodisnji tim koji nije na nivou renomea Partizana je stigao do TOP16?!)..A sto je najzanimljivije ko proziva navijaci tima koji nije ni TOP16 u NLB ligi .. I ovako losi smo i dalje najbolji u regionu i to je cinjenicno stanje svidjalo se to nekom ili ne .. tako je!

zdenko

pre 13 godina

Ne mogu da verujem kakve glupe i nestručne komentare čitam ovde.Da ste se ikad bavili nekim sportom,znali bi kako je teško u ovakvom sistemu takmičenja osvojiti trofej.Kao trebalo je da vodimo celu utakmicu 50 poena razlike.Siđite ispred zgrade i probajte da odigrate neki basket.Što se tiče suđenja,vidim da smo u nlb ligi prvi,a tu nemamo nikakav uticaj.I na kraju,vi što negodujete i kad se osvoji trofej ste verovatno oni malobrojni nepoznavaoci koji kad Partizan gubi,ili mu loše ide zviždite treneru i upravi.Po tome smo se mi uvek razlikovali od zvezdinih navijača,a vidite dokle su oni dogurali.

bitanga

pre 13 godina

O kakvome ti Lukicu ovde pricas???
Verovao ili ne ima nas koji navijamo i za klubove osim komunistickih poput zvezde i Partizana (zvezda malim slovom jer njih ne podnosim, Partizan velikim jer postujem).
Svaka cast FMP-u na borbenosti i pruzenoj partiji, nedostatak iskustva i nazovimo to autoriteta kod sudija je uticao da se izgubi ova utakmica, ali polako buducnost je vasa! Srecno u nasem prvenstvu i naredne godine u NLB ligi! Ako zvezda udje(ostane) to ce biti jedino na nevidjeno guranje od strane sudija...
(Dragan, 12. februar 2011 23:01)

Partizan je juce imao jednu veoma tesku i nezgodnu utakmicu sa ozbiljnim protivnikom a FMP trening i zbog toga je to delovalo ovako priblizno po kvalitetu.

40+

pre 13 godina

Stidite se grobari! Zar se radujete ovako osvojenom trofeju?! Svima je jasno da su vam sudije donele kup. Ovo vec postaje smesno. Predlazem da se ostali nasi timovi povuku i ne igarju sampionat. Neka Partizan osvoji titulu i ode u EL. Tamo ce se otrezniti kada ga evropski timovi ponize. Ni Belosevic ni danilovic im tamo ne mogu pomoci!
(alejandro, 12. februar 2011 22:59)

E decko, puno ti hvala. A vec mi je postalo otuzno bez Fikija. Kad ono stigao ljubimac Lady Gaga.
Cekaj da Aca Pritisak vidi sta si napisao:-)) Kurazno, nema sta. Evo, stidimo se xaxaxa...

sremko

pre 13 godina

Sve cestitke. Ali, ako ovako budemo osvajali i NLBligu,moji ce traziti sponzora za moju sahranu. Ostala na jos NLB. Svi za prvaka Nlb lige.

Sasa

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)

Alo, Pukovcanin ! Paranoja je teska bolest, ali se od nje ne umire.
"Dijagnosticar", Nis

trener

pre 13 godina

Biti trener Partizana je velika čast i odgovornost, a da bi to postao potrebna je i stručnost( plus ono u gaćama)!!
Ovo je KOLEKTIVNA greška , neko će to morati da prizna .. pre ili kasnije!!! .. što pre da ne bude posle kasno .. BOLJE BI BILO ŠTO PRE

Mario

pre 13 godina

Ufffffffff na misice!!!
Svaka cast momcima FMP-a, lavovska borba, jedina zamerka je previse simuliranja i glume kod svakog bloka i oduzimanja lopte, ali dobro, recimo da je to u zaru borbe.
Rekao bih da je utakmica bila zestoka za sudjenje, ali da su bili ok, sa ociglednim greskama na obe strane, tako da nema govora o nekom tendencioznom sudjenju (tj. sigurno ce biti govora o tome, ali ti koji o tome pricaju... samo o tome i znaju da pricaju)
Volim ovaj tim, jako sam srecan zbog titule, ali me jos vise raduje vreme koje dolazi! Jedva cekam da dovedemo bolje strance i da u timu vidim vise nasih mladih igraca koji ce biti nosioci igre u narednim godinama! Da Besovic bude novi Krle, da Lucic kida kao Novica, da vidimo sta ce biti sa Djekicem, Bogdanovicem... AJMO CRNO BELI

Nemojte vise da ih secete

pre 13 godina

Ko će praviti košarkaše,ako ne Partizan?Sjetimo se ranijih godina sa koliko godina su dobijali šansu da igraju evroligu:Tepić.Tripke,Novica..
(Košarkaš, 13. februar 2011 00:03)

Pravice ih najsrbskiji srbski klub Zvezda od sledece sezone.

isa

pre 13 godina

Alo, navijaci komsinice, vi ne igrate veceras nigde, vi ste u svim sportovima veciti drugi, ajmo imate Dvor i Parove......ne znam sta cete u ovim nasim vestima? Da nisu to neki kompleksi, ili paranoja, mozda frustracija....? Ccccccccc, mnogo ste jadni....

Ako se dobro secam

pre 13 godina

мислим да Влада није дорастао да буде први тренер, јесте да је и Вујешевић имао лоше резултате у Евролиги (Влада их има улаз у ТОП 16 је екстра резултат) али је Вујошевић господарио нашом лигом, Јадраном..
(гробар до гроба, 12. februar 2011 20:49)

Vujosvic je u EL pre dve sezone imao katastrofalne rezultate (po dve pobede), i izgubio je kup od Zvezde (sto je Zvezdi jedini trofej ko zna od kad).
Tako da Vlada mozda jeste los trener, ali za sada nije gori od Vujosevica u istom periodu.

peca

pre 13 godina

Cestitke igracima i Vladi. Dezurni pljuvaci - za razliku od vas ja bih voleo da svaki trofej osvojimo ovako. Cisto me briga da li cemo da dobijemo 1,2 ili 30 razlike bitno je da dobijemo. Pise se samo pobeda i dominacija.

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Da li je Partizan sa 4 stranca u petorci najbolji srpski klub u KRK-u? Za mene je FMP moralni pobjednik!
(Zmaj Vatrostalni, 12. februar 2011 22:03)

Dobro za tebe, jer je Partizan realni pobjednik 9sa trofejom u rukama)....

Skendi

pre 13 godina

Mnogo ruzna tekma, ali je lep kraj. Mnogo mi je drago sto je Jerrells u poslednjih nekoliko tekmi ima preko 15 poena. Nije mi jasno sto FMP ne igra nlb ligu umesto Zvezde.

Moka PG

pre 13 godina

Bravo Partizane,jos jedan u nizu a Vlade Jovanovic nastavlja dobru tradiciju osvajanja trofeja,probio je led ovim svojim prvim.Sto bi rekao Dule "Jos dugo ce Partizan biti sampion" Crna Gora voli Partizan :)

asterix

pre 13 godina

Ovakvu divlju kosarku,kakvu danas i uopst ove sezone igra Partizan ,ja u zivotu nisan video.Svi igraci se trude da rade ono sto najslabije znaju.Svaka cast Jovanovicu i upravi,jer ovako srozati jedan tim za takvo kratko vreme ne bi uspelo ni madjionicarima.Poruka za trenera bi bila,ako mislis da povuces upravu sa sobom,onda nemoj podnositi ostavku,mislim da bi za sve bilo najbolje da letite u paketu!Kriterijum za igranje u partizanu su izgleda sledeci,da je sut katastrofalan,ali da je gubljene lopti velicanstveno.
Napoljeeee!!!!!

iki

pre 13 godina

Od kada je FMP poveo 14 poena, gledamo perfidnu kradju kao i uvek i ranijih godina kada je Partizan trebao da ne osvoji neki trofej. Isto kao u Nisu pre tri godine kada je Hemofarm vodio u finalu kupa 20 poena na poluvremenu a onda se dozvolila tuca da bi Partizan dobio.

Bruka i sramota za srpsku koasarku a Sarenac nista da od toga iskomentarise.
(Dusan, 12. februar 2011 21:55)
Ne znam sta si ti Dusane gledao?Ali vidim da ti je jako krivo!xe, hex mi smo sampioni a tim za koji ti navijas- nije!!! nja nja nja nja :P

nz

pre 13 godina

Tesko,cak previse tesko osvojen trofej. Nije FMP slaba ekipa ali ovoliko mucenje do samog kraja je ipak previse. Nadam se da je ovo samo trenutna kriza. I da,ocekujem mnogo komenatara kako je bila kradja jer su se sudije usudile da sviraju faulove FMP-u : )

Lukas

pre 13 godina

kako mi srce igralo juce kad vidim nase Amere kako pevaju ''Slavni klub,svima znan...'' i kako skacu i igraju ko budale..ekstra osecaj dok toga na nasem bliskom zapadu nema das im pare i onda moze sve..a ovo pricam jer ovi momci i nemaju Bog zna kakvu platu u Partizanu..

Boza

pre 13 godina

FMP je duplo kvalitetniji tim. Ono sudjenje je velika sramota. Bozic sa cetiri penala ulazi non stop igracu u kretanje i gura ga a sudije nista. Sramota. Lepo da ukinemo ovu sramotu od lige pa neka jedan tim osvaja trofeje! Zbog cega sudije pustaju onaku odbranu?! Na sta ono lici. Ono je ragbi!
(Milan, 12. februar 2011 21:34)

Ukinuli ili ne, svakako jedan tim osvaja titule...

Grobar

pre 13 godina

Bravo za Partizan! Posebno sam srećan zbog vas kvazi-Grobara koji ste cele sezone pljuvali Jovanovića i Džerelsa, a to radite i večeras? Pa da li ste vi svesni da svi žele da skinu skalp šampionu i da igrači igraju pod strašnim pritiskom svaku utakmicu?
Partizan je osvojio Kup, igra među 16 u Evropi, prvi je u NLB ligi, dobio sve što je trebalo, a vi i dalje nezadovoljni! Šta vi očekujete? Podrška Jovanoviću i neka tako nastavi, prevazići će i Duleta! Samo napred Partizan!

Vasa

pre 13 godina

Iskreno pojedini su se ponadali da necemo osvojiti kup,ali eto na njihovu zalost pokazalo se da je Partizan pobedjuje i kada ne igra najbolje.Samo dominiraj

samo 1 je partizan...

pre 13 godina

gledam partizan skoro trideset godina, pazljivo, redovno, sa dosta emocija...
ovo nije najslabija ekipa ikada ali jeste najiritantnija, najpogresnija u svakom smislu.
zaista se nadam da ce od ovih petnaestak ocajnika iduce godine ostati lucic, klobucar i, mozda besovic i jaramaz.

Sremac

pre 13 godina

Šta reći? I kad loše igraju bolji su od ostalih.
Nisam video sudijsko navlačenje o kojem neki pričaju. Čak mi se povremeno činilo da su sudije naklonjenije FMP-u.
I na kraju, kao Zvezdaš, nadam se da će već jednom stići ta sledeća sezona, pa da naše uspehe povezuju sa sudijskom naklonošću.

Milan Stojicevic

pre 13 godina

Cestitke kosarkasima Partiana na osvojenom kupu Radivoja Koraca.Svako ko gubi ima pravo da se ljuti.Cinjenica da Partizan mozda igra slabije nego sto smo navikli prethodnih godina,al ne treba krtitikovati samo.Imamo mladog trenera i novi sastav,koji je se menjao u toku sezone.Treneru Vladi Jovanovicu treba dati sansu.Setimo se samo kada je Vujosevic dosao u Partizan ppre desetak godina i prve dve tri sezone.Kakvi su rezultati bili?NAPRED VLADO.PARTIZAN SAMPION.A svaka cast FMP i Radnickom na prikazanoj igri.

Nista mi nije jasno!

pre 13 godina

Opet krive sudije,krivi Todorovic i Jovanovic, kriv Bozic,krivi stranci u Partizanu,FMP moralni pobednik... i jos 1000 razloga i krivaca...ZASTO?

deksi

pre 13 godina

kako su prsli ovi navijaci komsinice!!! pa sto gledate ako znate da je namesteno? kakvi placljivci! najbolje da lukic izda saopstenje o sudjenju.

fandjo666 kosjeric

pre 13 godina

kako radis tako ti se i vraca!!! SAMO DA SE ZNA!!! Fmp i njegov predsednik Covic poklonili su pobedu u KLS ekipi Vojvodine iako su najbolja ekipa u ligi... da bi ispale neke druge ekipe... poput Crnokose iz Kosjerica... Cestitke ekipi Partizana na pobedi... Kompleksasi lecite se na drugim mestima... pozdrav iz kosjerica... i cestitke ekipi Crnokose na pobedi protiv Napretka...zasluzenoj...nadamose opstanku i pored namestaljki...

Sash

pre 13 godina

Dobro, sudije su malo danas vukle na stranu FMP-a, sto je u neku ruku i normalno jer su domacini, ali to neopravdava izuztno losu igru Partizana. Setite se kada su se zadnji put bekovi tako slobodno setali do obruca na polaganje. Ja se ne secam. Znam ranijih godina da kada Partizan pritegne odbranu ti iz reketa ne mozes na polaganje, a sad ako mozes da ubodes neku trojku pod jakim pritiskom, svaka ti cast. Tranziciona odbrana nam je na momente kriminalna, kao da su se okupili na Adi i pice 4 na 4 posle 5 piva na jakom suncu. Uzas. Sutera u timu nemamo, na zalost. Bruka je koliko nam slobodnog prostora za sut svi ostavljaju, a mi nemocni da ih kaznimo. Ej bre, to je otvorena provokacija i nepostovanje tvojih sposobnosti. Centri su nam jedva prosek, promasuju zicere i prave debilne faulove u napadu. Dakle, nemamo centre, nemamo sutere. Pitanje je samo kako mi uopste i pobedjujemo sa ovakvim kolektivom, sa sve trenerom koji obazeno da 10-15 poena fore protivnickom timu. Inace sam optimista, ali mislim da bi trebali biti prezadovoljni ovim trofejom jer ce osvajanje Srpske lige sa ovakvom igrom biti premija. O NLB necu ni da govorim jer tu sanse nikakve nemamo.

slobodan

pre 13 godina

Ne mogu da razumem ove frustrirane navijace koji komentarisu sudjenje.U ovoj utakmici je blago ostecen Partizan.Broj dosudjenih faulova,broj tehnickih gresaka bio je u klorist FMP-a. Ali se ipak mora znati da svi veliki klubovi, pa medju njima i Partizan uzivaju postovanje i respekt od strane sudija.

TIGER

pre 13 godina

A sad o nasoj pobedi... Iako je bilo ocito navljacenje na stranu organizatora ove "bruke od organizacije" ipak je ocigledno da kvalitet igranja iz EL uvek dodje do izrazaja. Samo se bojim da necemo tako doveka...
I ove sezone smo bolji od vecine timova, samo za to iskustvo u privodjenju utakmica kraju, ali naredne sezone ovo ne sme da se ponovi...
Cestitke na KUPU ali mora bolje! I da niste pobedili ne bih vam uzeo za zlo!


P.S.
Ono pitanje koje je voditelj postavio Kecmanu i Bozicu po zavrsetku prenosa, svi igraci kluba, ciiji navijaci placu sto im ljubimac Covic nije pobedio, bi bez greske odgovorili, kada bi dosli u ovu situaciju...
KOJI VAM JE OVO TROFEJ OD KADA STE U PARTIZANU? :))

FoRzA_PxFxCx

pre 13 godina

Uzas od kupa!
Pocevsi od lokacije pa do same kosarke, tj. divljeg basketa posto kosarke nije bilo osim kod Mute.
Jos jedan kup je osvojen i to se pamti ali igra bez vizije, normalnih akcija, reda sa puno divljanja ne vodi nikuda!

eskorijal

pre 13 godina

(Deki, 12. februar 2011 22:03)

Lepo si ti to sve nabrojao, samo nisi napisao kako je FMP dosao do prednosti!!!
mali Covic posle sudijske odluke aplaudira istom 10 sec i sato ne dobija tehnicku! Posle prigovora Pere Bozica sudi se tehnicka, vec u sledecem napadu se Lazic unosi u lice sudiji, a ovaj opst nista! Saberi ove tri stvari i dobices 10 razlike za FMP!
Jedinu primedbu koju prihvatam i podrzavam, jeste ona o sastavu Partizana iako sam grobar! Sramota me je sto jedan Klobucar(iako veceras nije igrao)ima mesta u Partizanu pre Mitrovica, a priznajmo, nema pojma! Zasto Djekic sedi na klupi, a kod Duleta je igrao!? Zar je moguce da je prako leta zaboravio da igra kosarku!?
Moramo da forsiramo nasu decu, stranci, ma koliko se pravili da su privrzeni nikada nece osecati ono sto osecaju nasi momci prema svojim klubovima!
U redu je imati dva stranca, koji ce iskustvom pomoci mladjima, ali dvojicu i to je to! A mi ih sada imamo petoricu, nasi momci sede na klupi, a oni bas i nisu pokazali neki poseban kvalitet ili takav kvalitet da nasi igraci nemaju mesta za bar cetvrtinu po utakmici!
Tolio od mene, orevuare-cao!

TUTA

pre 13 godina

Cestitke Partizanu i Vladi Jovanovicu na prvom trofeju,samo tako nastavi majstore i da ih redjas jos vise.Cigani i ostali crrknite od muke znam da vam je krivo haha.VOLIM PARTIZAN

IKI

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)
ccc auuu, ne verujem kakvih nas ima

Deki

pre 13 godina

Kakvo sramotno sudjenje!!
Zar u ovoj drzavi Partizan mora da pobedi i kada nije najbolji??
FMP ih je veceras potpuno nadigrao i da su sudije bar malo realne bile ovo bi bila lagana pobeda FMP-a!
Pa zar je moguce da Milutinovica udari laktom protivnik u vrat i da sudija pusti da se akcija nastavi? Da Lazic skine cistu loptu Gistu, a sudija sudi faul, da se celo vece prilikom SVAKOG skoka vuku za ruke i DRESOVE i da se nista ne sudi!!! Nijedan prodor FMP-a nije faul, a svaki kontakt na drugoj strani jeste, pa Milojevic nije ovoliko zasticen bio (dobro on i jeste, ali je bio bar samo 1)!
Kada god su iz FMP-a isli na polaganje bilo je bar nekoliko kontakata, nemoj da me zezate da je moguce da udare igraca kod lakta i sudija kaze po lopti...
Ima milion primera, ako nabrojim 1/10 bice 10 strana!

nikola

pre 13 godina

mi volimo sto imamo moc da nas se svi plase,nije ni sudijama lako kad pored sebe imaju instituciju kakav je klub PARTIZAN!zivela moc,ziveo partizan

antimatter

pre 13 godina

Očajan Partizan dovoljan i za FMP-ovih 150%. Bitno je nastaviti kontinuitet i sa ovako očajnom igrom.

Inače, na basketu u kraju, za onaj potez Čovića (namerno saplitanje nogom) se dobijaju batine i tera sa terena.

dzozey

pre 13 godina

Ako se FMP spoji sa Zvezdom, to je velika nesreca za FMP. Zvezda ne moze da pridje FMP-u. FMP ima veliko srce i nadam se da su nas podsetili kakvi smo mi bili nekad, kako bi se vratili na stare staze.

Skendi

pre 13 godina

Skor Partizana u prvim cetvrtinama na sve tri utakmice: 73 - 48 (-25)
Skor Partizana u poslednjim cetvrtinama:
62 - 35 (+27)
SUVISE NERVOZNO ULAZE U MEC.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Jovanoviću zašto opet nisu igrali ni sekunde Đekić i Jaramaz?
POD HITNO DOVESTI JEDNOG DOMAĆEG PLEJA(Božić mora da igra dvojku) I SMENITI JOVANOVIĆA ILI ĆE NAM OVO BITI JEDINA TITULA U SEZONI!!!
Volim ga ko oka dva!

Ivan PFC

pre 13 godina

CESTITAM VLADI I MOMCIMA NA BORBENOSTI!!! SVAKA CAST!!!
Samo tako nastavite i slavicemo jos trofeja ove sezone!
NAPRED PARTIZAN!!!!!

Mita

pre 13 godina

Ja vise nasu domacu kosarku ne gledam. Ovo je neverovatno koliko guraju partizan. Sramota jedna velika. Necu bre da gledam ove gluposti! Zbog cega se toliko favorizuju! Sad ovako nadahnuti i puni motiva ima da osvoje sve. Bitno je da se ovaka utakmica dobije i to je to. Sramota da niko drugi trofej ne moze da osvoji. Umesto da je pobedila Srpska mladost pobedili su oni crnci i slovenci.

gile bl

pre 13 godina

Partizan treba da istrpi Jovanovica kao trenera do kraja sezone i onda mu se zahvaliti.Dovesti pravog trenera,napraviti dobar odabir igraca i lagano stvarati tim koji ce nadam se opet zaigrati na final four a sto da ne i osvojiti euroligu.

Niksicko Pivo

pre 13 godina

pravi navijac Partizana:
-ide na utakmice,kad i koliko moze
-ne pljuje svoj tim
-ne pljuje trenera
-ne pljuje Dusana Silnog
-ne pljuje Peru kapitena
Ovi internet pljuvaci sto se kriju iza tastature su:
-navijaci komsinice
-pusteni na vikend...
-lepi fika,niksicko pivo,stefan i ostala ljubomorna buranija...

zaokruzi tacan odgovor...
(mat crni, 12. februar 2011 22:25)


$edi 1

TIGER

pre 13 godina

UPS! Zaboravih nesto da dodam...
Nadam se da ce vas Danilovic i Todorovic pustitii sledeceg vikenda da pobedite, ali stvarno se nadam, zarad srpske kosarke i jos jednog mesta u NLB ligi dogodine!
Znam da to zbog pojedinaca ne zasluzujete, ali ja im savetujem da to urade i zarad mojih drugova delija koji bodre moj klub kada igra EL i protiv bilo kog kluba osim kad igra protiv Zvezde...

NIJE TESKO BITI FIN!!!

mister no

pre 13 godina

Od svega vidjenog u ova tri dana jedino je dobro sto smo uzeli pehar,ostalo za zaborav.Zar se utakmice igraju od trece cetvrtine,centri nam promasuju zicere,sut nam je ocajan,najbolji igrac nam je najgori plej u poslednjih 10 godina a o Jovanovicu bolje da ne pricam...Sreca sto su svi drugi jos gori...Iako sam grobar,realan sam!

vlad

pre 13 godina

Partizan je otvorio finale poenima Veselog, ali je onda usledila furiozna serija FMP-a i sredinom prve deonice bilo je 18:3!
A onda su sudije kao po obicaju uzele stvar u svoje ruke...nista novo.

Košarkaš

pre 13 godina

Ne volim FMP zbog Čovića,zato što je privatni klub,nemaju tradiciju i navijače,ali mi se sviđa to što nema stranaca,što mladi dobijaju šansu.U Partizanu pet stranaca i to sve glavni igrači,i ono Srba što igra sve preko 30 godina,jedino Milosavljević od mladih igrača dobija šansu.Ako Partizan nastavi ovu tradiciju,loše se piše našoj košarci.Ko će praviti košarkaše,ako ne Partizan?Sjetimo se ranijih godina sa koliko godina su dobijali šansu da igraju evroligu:Tepić.Tripke,Novica..

mile grobar

pre 13 godina

Osvojili smo, ali na misice. Nisam zadovoljan igrom. Sa ovakvim partijama nemamo sansi u NLB ligi. Pregazice nas Olimpija i Krka. Jovanovic nam je najveca rupa,sa njim na celu igramo najgoru kosarku u nasoj istoriji!

Dusan

pre 13 godina

Od kada je FMP poveo 14 poena, gledamo perfidnu kradju kao i uvek i ranijih godina kada je Partizan trebao da ne osvoji neki trofej. Isto kao u Nisu pre tri godine kada je Hemofarm vodio u finalu kupa 20 poena na poluvremenu a onda se dozvolila tuca da bi Partizan dobio.

Bruka i sramota za srpsku koasarku a Sarenac nista da od toga iskomentarise.

Dejan Popović

pre 13 godina

Mogli su komotno da obuku Beloševića u crno-belo, makar bih se manje nervirao.Čovek je toliko gurao Partizan da je bilo više tužno gledati.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ja bih pre svega cestitao igracima FMP-a na dobroj utakmici. Cestitke crno-belim momcima na prvom trofeju u ovoj sezoni. Istina, nije bilo nimalo lako, ali je najvaznije da smo osvojili kup. Moramo biti realni pa reci da je ovo ocekivano jer Partizan ima ubedljivo najveci budzet, najvise stranaca, itd. Igra Partizana jako losa, ali na kraju se broje titule. Napred Partizan, ALI, bez Vlade Jovanovica!!!

http://www.worldofbasketball.org

cale

pre 13 godina

Covek zastrasujuce imitira i gestikulira ka Vujosevic.A posmatram ga na taj autu covek ima prazan hod,,cuti..nezna sta bi rekao...strasno.Kakva protekcija jos osvoji pehar...hahah

lone wolf

pre 13 godina

Sve cestitke Vladi Jovanovicu na osvojenom Kupu u prvoj godini od kada je glavni trener! Ovaj covek ce biti sve bolji kada stekne neophodno iskustvo!

Ovaj Covicev sin je toliko bezobrazan da je to strasno! Ne mogu da verujem kako je sapleo Katica!

DOMINACIJA SE NASTAVLJA!

navijac sta je to

pre 13 godina

pravi navijac Partizana:
-ide na utakmice,kad i koliko moze
-ne pljuje svoj tim
-ne pljuje trenera
-ne pljuje Dusana Silnog
-ne pljuje Peru kapitena
Ovi internet pljuvaci sto se kriju iza tastature su:
-navijaci komsinice
-pusteni na vikend...
-lepi fika,niksicko pivo,stefan i ostala ljubomorna buranija...

zaokruzi tacan odgovor...
(mat crni, 12. februar 2011 22:25)
A pravi navijaci su verovatno u bekstvu,navijaju,diluju,pucaju prelaze malo iz zvezde u partizan,ubijaju navijace protivnickih ekipa..na to si mislio

Joe

pre 13 godina

U NBA se za ono saplitanje koje je uradio Nebojsa Junior automatski leti napolje, a David Stern te nagradi jos par utakmica bleje.

P.S. Znao sam da dobijamo onog trenutka kad je Zlatni Papagaj poceo da solira.

Mostarac

pre 13 godina

Grobar sam, ali KAKVA NAMESTALJKA !!!

U mozzartu u citavoj 2/4 kvota na FMP je bila 1.85 uz 1.5 prednosti, dok je Partizan bio u minusu od 10 i vise koseva.

Igraci FMP-a gube lopte, sutiraju sa 9m, a na licima nimalo nervoze.

NEVEROVATNO!

NAMESTALJKA!

Milan

pre 13 godina

FMP je duplo kvalitetniji tim. Ono sudjenje je velika sramota. Bozic sa cetiri penala ulazi non stop igracu u kretanje i gura ga a sudije nista. Sramota. Lepo da ukinemo ovu sramotu od lige pa neka jedan tim osvaja trofeje! Zbog cega sudije pustaju onaku odbranu?! Na sta ono lici. Ono je ragbi!

omg

pre 13 godina

Kakvo sramotno sudjenje, znaci strasno! Pa ove sudije treba da obuku crno-beli dres, realno nemaju vise ni potrebe da se pretvaraju! Svaki kontakt sude kao faul FMP-a, a na suprotnoj strani ni udaranje po rukama, i ovi sebe zovu sudijama!

nikola

pre 13 godina

Kao neko ko odlicno poznaje kosarku, za razliku od 90% neznalica koje se javljaju na ovim forumima, tvrdim da Partizan nikada nije igrao lepsu, uzbudljiviju i interesantniju kosarku, nego sada. Takodje, mislim da je Vlade Jovanovic konacno dokazao da je mnogo bolji trener od Duleta Vujosevica i da su svi uspesi Partizana poslednjih godina, zapravo njegovo delo. Posebno mi se dopada ova fora sa prvom cetvrtinom. Das svakom protivniku malo fore, oni se naloze i ponadaju i onda tras! Trofej je nas. Svaka cast treneru i sto je oterao iz kluba Mitrovica, Djekica poslao na klupu, a Klobucara na tribine. Dragan Milosavljevic je novi biser srpske kosarke i buduci broj jedan nase reprezentacije.

Veliki Grobar

pre 13 godina

ja sam veliki partizanovac i radujem se jos jednom kupu,cestitam momcima i svim grobarima ali mi se ne svidja sto smo u jednom trenutku na parketu imali 4 stranca (dzerels,gist,dzavaj i veseli).to nikuda ne vodi,bolje jedan mile ilic nego dzavaj...ne znam mozda gresim...jos jednom napred partizan...

vanja

pre 13 godina

Tuzno da sudije u 2 dana 2 puta kradu Srpske klubove a sve zarad "dominacije" srpskog kluba koji u petorci ima samo jednog srbina. Svaka cast za fmp.

sestric

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.

nene

pre 13 godina

super ste bili panteri!
samo napred!!!
cestitam partizanu, zao mi je sto im igra nije bolja jer bih voleo da osvoje jadransku ligu a sa ovakvom igrom ce to biti tesko. sem one utakmice sa cibonom u zagrebu ni jedna koju sam gledao nije bila niti lepa niti potpuno zasluzena (svuda je bilo guranja od strane sudija)
ipak je ovo kosarka a ne rukomet, prebili su ove momke.
gledamo jadransku u zelezniku iduce sezone!!!!!!!!!!

pera

pre 13 godina

(B@KL@V@, 13. februar 2011 17:49)

Samo cu ti reci da nisi ispao pametan i da ocigledno ne posecujes cesto ovaj forum...

IVORY

Ne predstavljas se kao grobar,dosadio si vise.Tokom cele sezone si prvi na svim vestima o Partizanu sa slicnim komentarima,sve nesto u pesimistickom i negativnom tonu pises, i svako ko prati zna da nisi grobar,zato se ne trudi...

IVORY

pre 13 godina

Posle ove utakmice stidim se sto sam grobar.Verujte mi, najiskrenije ovo kazem. Zelim da osvajamo trofeje, ali ne na ovakav nacin. FMP je zasluzio trofej, tu nema dileme. Pokradeni su od sudija i meni je krivo sto nismo osvojili trofej kao bolji, nego kao privilegovaniji tim. Trebamo se stideti nase igre. Ako se nesto uskoro ne izmeni u nasoj ligi, izgubicemo i titule i sto je jos vaznije, navijace!

Alex

pre 13 godina

Zao mi je sto smo osvojili Kup jer ce sada ispasti kako je trener OK, u protivnom bi mozda doslo do nekih promjena! Ako FMP udje u Jadransku, bice sila! SVAKA CAST MOMCI!

teska vremena

pre 13 godina

Kako lepe slike nisam siguran da bi takve bile da je neko drugi osvojio.Sudije su tako ZANATSKI odradile posao da noki ne moze nista da im ospori.Perfidno i samo perfidno.Ali to je vec u srzi naseg naroda.Slabici se uvek priklone jacem

Dragan

pre 13 godina

Sramno navlacenje sudija za Partizan. Koliko samo partizanovi igraci tuku pa ono je rukomet. Napred FMP. Svaka cast majstori! Dvadeset razlike za FMP je realan rezultat.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 12. februar 2011 21:20)

Ne brini druze, sad ce Lukic da kaye da ne priznaje pobedu
(dr Dule, 12. februar 2011 22:31)

O kakvome ti Lukicu ovde pricas???
Verovao ili ne ima nas koji navijamo i za klubove osim komunistickih poput zvezde i Partizana (zvezda malim slovom jer njih ne podnosim, Partizan velikim jer postujem).
Svaka cast FMP-u na borbenosti i pruzenoj partiji, nedostatak iskustva i nazovimo to autoriteta kod sudija je uticao da se izgubi ova utakmica, ali polako buducnost je vasa! Srecno u nasem prvenstvu i naredne godine u NLB ligi! Ako zvezda udje(ostane) to ce biti jedino na nevidjeno guranje od strane sudija...

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

@40+ Видео сам.Хе хе хе...Добисмо још једног...Нек нам је са срећом."Притисак!" је јуче био,где треба да буде.Поздрав свим људима добре воље.Живео Партизан!

Nenad

pre 13 godina

@ svim pljuvačima Partizana

I treba da igramo Mediteransku ligu i Euroligu a ne NLB pa se vi "igrajte" košarke a PARTIZAN će igrati košarku...

cepidlaka

pre 13 godina

Na 14 razlike za FMP, Smiljanić čisto rukom oduzima loptu Džerelsu i kreće u kontru. Sudija, ispred koga se sve to desilo, dosudjuje igranje nogom igraču FMP-a. I umesto da bude 16 razlike za FMP, Partizan smanjuje na 12 i vraća se u igru. To je bio apsolutno ključni momenat utakmice, znao je to naravno i sudija, zato je i doneo takvu odluku. Ali, navikli smo, tako je to već 20 godina u našoj košarci. To su te, na prvi pogled, sitne "greške" sudija, koje su u suštini krupne i koje odlučuju pobednika. Samo, ima jedan "mali" problem. Te odluke su uvek u korist Partizana.

nenko

pre 13 godina

Najbolji Srpski klubovi su FMP i Radnicki,sada se vidi GRESKA Jadranske lige.Partizan cuveni Evroligas jedva dobija nase MLADE momke, sa 5 stranaca(pogledajte listu strelaca0 i nekoliko isluzenih Matoraca,sa trenerom sumnjivih intelektualnih vrednosti.Kakva pogubnost za nasu kosarku. Jedinu titulu mi smo osvojili bez i jednog stranca a onda su dosli Danilovic,Vujosevic,Todoric...

KOŠARKAŠICA

pre 13 godina

Pa ovo se zove sramna košarkaška Todorićeva mafija.Plaćeni Belošević ,Juras i Vojinović{sudije},koje gledaju PARTIZANOVE kečere i niti jedan faul ne sviraju. Ovo se više ni u snu ne zove utakmica.Izbacite sve PARTIZANOVE kadrove iz KOŠARKAŠKOG SAVEZA ! Dosta pljačke i nameštamja. Sramota je čak i ljude iz Partizana ,šta se radi i koji je lobi u košarci.FMP je realno pobednik sa najmanje 15 razlike.Gde ste kontrolori? Dajte istinite primedbe!

NNN

pre 13 godina

Gledao sam samo poslednja 4 minuta - za to vrema igrači Partizana su 3 puta izbili loptu iz ruku igračima FMP-a a da ništa nije svirano!
Ne znam kakav je kriterijum bio u ostatku utakmice, ali ovih par minuta su stamota za košarku!

B@KL@V@

pre 13 godina

Pravice ih najsrbskiji srbski klub Zvezda od sledece sezone.
(Nemojte vise da ih secete, 13. februar 2011 10:36)

kada budes naucio da pises , onda se javi,a do tada vi budite najsrbskiji , a mi ce da budemo najSrpskiji :)))

duledudule

pre 13 godina

neverovatno,partizan mora sve da uzima po difoltu,ali lagano sve to ide na dole.fmp zasluzio kup,ali partizan je imao jednog,eventualno dva igraca vise...

alejandro

pre 13 godina

Stidite se grobari! Zar se radujete ovako osvojenom trofeju?! Svima je jasno da su vam sudije donele kup. Ovo vec postaje smesno. Predlazem da se ostali nasi timovi povuku i ne igarju sampionat. Neka Partizan osvoji titulu i ode u EL. Tamo ce se otrezniti kada ga evropski timovi ponize. Ni Belosevic ni danilovic im tamo ne mogu pomoci!

ZP

pre 13 godina

a da li vise treba sta govoriti eto sad nema duleta,nema pritiska sudi se protiv nas a mi opet deremo li deremo
(nemam ime, 13. februar 2011 11:28)

Bravo za komentar "Bezimeni"! Stvarno sve derete, nema sta! Klub sa toliko novca u odnosu na ostale, trebalo bi stvarno da "dere" sve sa po 25 razlike, a vi jedva sa po nekoliko koseva...najveca nesreca po srpsku kosarku je da postoji SAMO jedan klub, bez obzira kako se zvao...Partizan, Zvezda,Hemofarm ili FMP, svejedno. Dok ne budemo imali pet ovakvih "Partizana", necemo imati ni dobru domacu ligu, vec samo Prvenstvo Beograda.

Djoksa

pre 13 godina

FMP prepustio trofej Partizanu. Jasno kao dan. To je danas sportsko drustvo Partizan, inace drzavni projekat. Na taj nacin se osvajaju titule. Ali to moze sano kod nas, u Evropi to ne prozlazi. Tamo prolazi samo kvalitet, a vi to nemate. Tamo se najbilje vidi vas jad. Bruka bruku sustize. Dzaba vam svi poklonjeni trofeji kada nemate duse!

majstor..hmm

pre 13 godina

Sve su probali: Igralo se u Zelezniku, FMP u finalu posle marsa preko komsinice, sipali su iz svih pozicija, tukli gde i koga su stigli, al dzaba im
(majstor, 12. februar 2011 23:28)
Sta si ti gledao.Pa igralo se u Srbiji gde su lekari potplaceni a ne 3 mala coveka.Igralo se u hali gde su dosli vasi ''navijaci'' i gde nije postojalo domacinsko sudjenje...sto tako ne igarte u ARENI

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

B@KL@V@, 14. februar 2011 02:22)

Gusis baklava.. kao sto je tvoje a = @ .. pa te niko ne ispravlja..sto pises "monkey-a, umesto slova"a".. tako ti momak lepo kaze da, ako nisi upucen u internu prepisku.. koji moj onda pametujes nesto..
PS. a i ne bih rekao da ne znas "internu pricu", posto ti ovo nije prvi komentar..ali ajde da ne sirim temu..

lovac

pre 13 godina

Ali kad je Vesely zaheftao onaj Kecmanov promasaj! Osmeh oko glave i puno srce ! To je ono cime nas godinama bombarduju igraci Partizana ! Hvala vam! Kao sto sam rekao FMP dobra ekipa,ali im ni ocajna organizacija kupa i ostale sve igre van terena nisu pomogle da dobiju najdominantniji tim ! Ovo je tako ocekivano i tako normalno. FMP daje 150 % i to je opet premalo za veliki Partizan. Price o kradji i "guranju" Partizana, nemaju smisla i to vidi svako ko prepoznaje kvalitet koji je ocigledno na strani ove ekipe. Cestitke na 12. kupu! Tu su i bodovi za EL! Forma u usponu, bice ovo odlicna godina, ponavljam :)
(prolaznik, 12. februar 2011 23:18)
Ti si prepoznao ovde kvalitet...hahah..jak si strucnjak

Nije nego

pre 13 godina

Ovo finale je pored kosarke koja je nikad losija u poslednjih par godina,obelezio i konstantan pritisak na sudije.Da se razumemo ne branim sudije i smatram da oni poprilicno sude losije u odnosu na to kako sude u Evropi ali ove godine gledamo Evroligu,Evro kup,NLB ligu(naravno odnosi se na nase timove)i vidjamo tek po koji prigovor i gestikulaciju ka sudijama sto je potpuno suprotno od ovoga veceras a bogami i juce.Pri svakom kontaktu,padu,izgubljenoj lopti glava se okrece ka sudijama,prigovara se,ironicno osmehuje-drugim recima pritisak je konstantan i to dokazuje da je ovde i dalje to potpuno normalno i da se ne zazire ni od koga i ni od cega.

B@KL@V@

pre 13 godina

(pera, 13. februar 2011 19:32)

reci ti meni , zasto ja nisam ispao pametan posto ne posecujem "forum" ??? mozda nisam upucen u neku internu prepisku , a ja cu tebi reci da ti nisi ispao pametan , posto ovo nije forum vec obicno komentarisanje dogadjaja ili neke vesti!

Ratko

pre 13 godina

Sramno navlacenje sudija za Partizan. Koliko samo partizanovi igraci tuku pa ono je rukomet. Napred FMP. Svaka cast majstori! Dvadeset razlike za FMP je realan rezultat.

Mostarac

pre 13 godina

Grobar sam, ali KAKVA NAMESTALJKA !!!

U mozzartu u citavoj 2/4 kvota na FMP je bila 1.85 uz 1.5 prednosti, dok je Partizan bio u minusu od 10 i vise koseva.

Igraci FMP-a gube lopte, sutiraju sa 9m, a na licima nimalo nervoze.

NEVEROVATNO!

NAMESTALJKA!

Deki

pre 13 godina

Kakvo sramotno sudjenje!!
Zar u ovoj drzavi Partizan mora da pobedi i kada nije najbolji??
FMP ih je veceras potpuno nadigrao i da su sudije bar malo realne bile ovo bi bila lagana pobeda FMP-a!
Pa zar je moguce da Milutinovica udari laktom protivnik u vrat i da sudija pusti da se akcija nastavi? Da Lazic skine cistu loptu Gistu, a sudija sudi faul, da se celo vece prilikom SVAKOG skoka vuku za ruke i DRESOVE i da se nista ne sudi!!! Nijedan prodor FMP-a nije faul, a svaki kontakt na drugoj strani jeste, pa Milojevic nije ovoliko zasticen bio (dobro on i jeste, ali je bio bar samo 1)!
Kada god su iz FMP-a isli na polaganje bilo je bar nekoliko kontakata, nemoj da me zezate da je moguce da udare igraca kod lakta i sudija kaze po lopti...
Ima milion primera, ako nabrojim 1/10 bice 10 strana!

vlad

pre 13 godina

Partizan je otvorio finale poenima Veselog, ali je onda usledila furiozna serija FMP-a i sredinom prve deonice bilo je 18:3!
A onda su sudije kao po obicaju uzele stvar u svoje ruke...nista novo.

Mita

pre 13 godina

Ja vise nasu domacu kosarku ne gledam. Ovo je neverovatno koliko guraju partizan. Sramota jedna velika. Necu bre da gledam ove gluposti! Zbog cega se toliko favorizuju! Sad ovako nadahnuti i puni motiva ima da osvoje sve. Bitno je da se ovaka utakmica dobije i to je to. Sramota da niko drugi trofej ne moze da osvoji. Umesto da je pobedila Srpska mladost pobedili su oni crnci i slovenci.

Dejan Popović

pre 13 godina

Mogli su komotno da obuku Beloševića u crno-belo, makar bih se manje nervirao.Čovek je toliko gurao Partizan da je bilo više tužno gledati.

navijac partizana

pre 13 godina

Jovanovicu odlazi iz svetinje!
Ti nesposobni manekenu,umisljeni treneru.
Imas bre timkoji treba da nabije FMP 50 razlike bez da se oznoji,a ti gubis!
Ubio si mi zelju da gledam voljeni klub ove godine!

Milan

pre 13 godina

FMP je duplo kvalitetniji tim. Ono sudjenje je velika sramota. Bozic sa cetiri penala ulazi non stop igracu u kretanje i gura ga a sudije nista. Sramota. Lepo da ukinemo ovu sramotu od lige pa neka jedan tim osvaja trofeje! Zbog cega sudije pustaju onaku odbranu?! Na sta ono lici. Ono je ragbi!

Dusan

pre 13 godina

Od kada je FMP poveo 14 poena, gledamo perfidnu kradju kao i uvek i ranijih godina kada je Partizan trebao da ne osvoji neki trofej. Isto kao u Nisu pre tri godine kada je Hemofarm vodio u finalu kupa 20 poena na poluvremenu a onda se dozvolila tuca da bi Partizan dobio.

Bruka i sramota za srpsku koasarku a Sarenac nista da od toga iskomentarise.

vanja

pre 13 godina

Tuzno da sudije u 2 dana 2 puta kradu Srpske klubove a sve zarad "dominacije" srpskog kluba koji u petorci ima samo jednog srbina. Svaka cast za fmp.

omg

pre 13 godina

Kakvo sramotno sudjenje, znaci strasno! Pa ove sudije treba da obuku crno-beli dres, realno nemaju vise ni potrebe da se pretvaraju! Svaki kontakt sude kao faul FMP-a, a na suprotnoj strani ni udaranje po rukama, i ovi sebe zovu sudijama!

sestric

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.

IVORY

pre 13 godina

Posle ove utakmice stidim se sto sam grobar.Verujte mi, najiskrenije ovo kazem. Zelim da osvajamo trofeje, ali ne na ovakav nacin. FMP je zasluzio trofej, tu nema dileme. Pokradeni su od sudija i meni je krivo sto nismo osvojili trofej kao bolji, nego kao privilegovaniji tim. Trebamo se stideti nase igre. Ako se nesto uskoro ne izmeni u nasoj ligi, izgubicemo i titule i sto je jos vaznije, navijace!

cale

pre 13 godina

Covek zastrasujuce imitira i gestikulira ka Vujosevic.A posmatram ga na taj autu covek ima prazan hod,,cuti..nezna sta bi rekao...strasno.Kakva protekcija jos osvoji pehar...hahah

cepidlaka

pre 13 godina

Na 14 razlike za FMP, Smiljanić čisto rukom oduzima loptu Džerelsu i kreće u kontru. Sudija, ispred koga se sve to desilo, dosudjuje igranje nogom igraču FMP-a. I umesto da bude 16 razlike za FMP, Partizan smanjuje na 12 i vraća se u igru. To je bio apsolutno ključni momenat utakmice, znao je to naravno i sudija, zato je i doneo takvu odluku. Ali, navikli smo, tako je to već 20 godina u našoj košarci. To su te, na prvi pogled, sitne "greške" sudija, koje su u suštini krupne i koje odlučuju pobednika. Samo, ima jedan "mali" problem. Te odluke su uvek u korist Partizana.

Djoksa

pre 13 godina

FMP prepustio trofej Partizanu. Jasno kao dan. To je danas sportsko drustvo Partizan, inace drzavni projekat. Na taj nacin se osvajaju titule. Ali to moze sano kod nas, u Evropi to ne prozlazi. Tamo prolazi samo kvalitet, a vi to nemate. Tamo se najbilje vidi vas jad. Bruka bruku sustize. Dzaba vam svi poklonjeni trofeji kada nemate duse!

navijac sta je to

pre 13 godina

pravi navijac Partizana:
-ide na utakmice,kad i koliko moze
-ne pljuje svoj tim
-ne pljuje trenera
-ne pljuje Dusana Silnog
-ne pljuje Peru kapitena
Ovi internet pljuvaci sto se kriju iza tastature su:
-navijaci komsinice
-pusteni na vikend...
-lepi fika,niksicko pivo,stefan i ostala ljubomorna buranija...

zaokruzi tacan odgovor...
(mat crni, 12. februar 2011 22:25)
A pravi navijaci su verovatno u bekstvu,navijaju,diluju,pucaju prelaze malo iz zvezde u partizan,ubijaju navijace protivnickih ekipa..na to si mislio

KOŠARKAŠICA

pre 13 godina

Pa ovo se zove sramna košarkaška Todorićeva mafija.Plaćeni Belošević ,Juras i Vojinović{sudije},koje gledaju PARTIZANOVE kečere i niti jedan faul ne sviraju. Ovo se više ni u snu ne zove utakmica.Izbacite sve PARTIZANOVE kadrove iz KOŠARKAŠKOG SAVEZA ! Dosta pljačke i nameštamja. Sramota je čak i ljude iz Partizana ,šta se radi i koji je lobi u košarci.FMP je realno pobednik sa najmanje 15 razlike.Gde ste kontrolori? Dajte istinite primedbe!

asterix

pre 13 godina

Ovakvu divlju kosarku,kakvu danas i uopst ove sezone igra Partizan ,ja u zivotu nisan video.Svi igraci se trude da rade ono sto najslabije znaju.Svaka cast Jovanovicu i upravi,jer ovako srozati jedan tim za takvo kratko vreme ne bi uspelo ni madjionicarima.Poruka za trenera bi bila,ako mislis da povuces upravu sa sobom,onda nemoj podnositi ostavku,mislim da bi za sve bilo najbolje da letite u paketu!Kriterijum za igranje u partizanu su izgleda sledeci,da je sut katastrofalan,ali da je gubljene lopti velicanstveno.
Napoljeeee!!!!!

fasd

pre 13 godina

Ovo je sramota kako igra Partizan, a najvecu zaslugu za to ima odlican trener Jovanovic. Vreme mu je da napusti Partizan..., ne mogu da verujem da ne moze da pokrene ovu ekipu....

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Jovanoviću zašto opet nisu igrali ni sekunde Đekić i Jaramaz?
POD HITNO DOVESTI JEDNOG DOMAĆEG PLEJA(Božić mora da igra dvojku) I SMENITI JOVANOVIĆA ILI ĆE NAM OVO BITI JEDINA TITULA U SEZONI!!!
Volim ga ko oka dva!

nene

pre 13 godina

super ste bili panteri!
samo napred!!!
cestitam partizanu, zao mi je sto im igra nije bolja jer bih voleo da osvoje jadransku ligu a sa ovakvom igrom ce to biti tesko. sem one utakmice sa cibonom u zagrebu ni jedna koju sam gledao nije bila niti lepa niti potpuno zasluzena (svuda je bilo guranja od strane sudija)
ipak je ovo kosarka a ne rukomet, prebili su ove momke.
gledamo jadransku u zelezniku iduce sezone!!!!!!!!!!

teska vremena

pre 13 godina

Kako lepe slike nisam siguran da bi takve bile da je neko drugi osvojio.Sudije su tako ZANATSKI odradile posao da noki ne moze nista da im ospori.Perfidno i samo perfidno.Ali to je vec u srzi naseg naroda.Slabici se uvek priklone jacem

nenko

pre 13 godina

Najbolji Srpski klubovi su FMP i Radnicki,sada se vidi GRESKA Jadranske lige.Partizan cuveni Evroligas jedva dobija nase MLADE momke, sa 5 stranaca(pogledajte listu strelaca0 i nekoliko isluzenih Matoraca,sa trenerom sumnjivih intelektualnih vrednosti.Kakva pogubnost za nasu kosarku. Jedinu titulu mi smo osvojili bez i jednog stranca a onda su dosli Danilovic,Vujosevic,Todoric...

alejandro

pre 13 godina

Stidite se grobari! Zar se radujete ovako osvojenom trofeju?! Svima je jasno da su vam sudije donele kup. Ovo vec postaje smesno. Predlazem da se ostali nasi timovi povuku i ne igarju sampionat. Neka Partizan osvoji titulu i ode u EL. Tamo ce se otrezniti kada ga evropski timovi ponize. Ni Belosevic ni danilovic im tamo ne mogu pomoci!

NNN

pre 13 godina

Gledao sam samo poslednja 4 minuta - za to vrema igrači Partizana su 3 puta izbili loptu iz ruku igračima FMP-a a da ništa nije svirano!
Ne znam kakav je kriterijum bio u ostatku utakmice, ali ovih par minuta su stamota za košarku!

samo 1 je partizan...

pre 13 godina

gledam partizan skoro trideset godina, pazljivo, redovno, sa dosta emocija...
ovo nije najslabija ekipa ikada ali jeste najiritantnija, najpogresnija u svakom smislu.
zaista se nadam da ce od ovih petnaestak ocajnika iduce godine ostati lucic, klobucar i, mozda besovic i jaramaz.

duledudule

pre 13 godina

neverovatno,partizan mora sve da uzima po difoltu,ali lagano sve to ide na dole.fmp zasluzio kup,ali partizan je imao jednog,eventualno dva igraca vise...

Veranda

pre 13 godina

Par primedbi i obzervacija: 1. Mogli su više da snimaju onu prsatu devojku. 2. Košarka je kolektivan sport sa 10 igrača u kome Partizan uvek pobeđuje. 3. Mali Čović džaba trenira košarku kad je na tatu visok. 4. FMP - Grupa napaljenih uličara.

majstor..hmm

pre 13 godina

Sve su probali: Igralo se u Zelezniku, FMP u finalu posle marsa preko komsinice, sipali su iz svih pozicija, tukli gde i koga su stigli, al dzaba im
(majstor, 12. februar 2011 23:28)
Sta si ti gledao.Pa igralo se u Srbiji gde su lekari potplaceni a ne 3 mala coveka.Igralo se u hali gde su dosli vasi ''navijaci'' i gde nije postojalo domacinsko sudjenje...sto tako ne igarte u ARENI

ZP

pre 13 godina

a da li vise treba sta govoriti eto sad nema duleta,nema pritiska sudi se protiv nas a mi opet deremo li deremo
(nemam ime, 13. februar 2011 11:28)

Bravo za komentar "Bezimeni"! Stvarno sve derete, nema sta! Klub sa toliko novca u odnosu na ostale, trebalo bi stvarno da "dere" sve sa po 25 razlike, a vi jedva sa po nekoliko koseva...najveca nesreca po srpsku kosarku je da postoji SAMO jedan klub, bez obzira kako se zvao...Partizan, Zvezda,Hemofarm ili FMP, svejedno. Dok ne budemo imali pet ovakvih "Partizana", necemo imati ni dobru domacu ligu, vec samo Prvenstvo Beograda.

mat crni

pre 13 godina

pravi navijac Partizana:
-ide na utakmice,kad i koliko moze
-ne pljuje svoj tim
-ne pljuje trenera
-ne pljuje Dusana Silnog
-ne pljuje Peru kapitena
Ovi internet pljuvaci sto se kriju iza tastature su:
-navijaci komsinice
-pusteni na vikend...
-lepi fika,niksicko pivo,stefan i ostala ljubomorna buranija...

zaokruzi tacan odgovor...

Alex

pre 13 godina

Zao mi je sto smo osvojili Kup jer ce sada ispasti kako je trener OK, u protivnom bi mozda doslo do nekih promjena! Ako FMP udje u Jadransku, bice sila! SVAKA CAST MOMCI!

trener

pre 13 godina

Biti trener Partizana je velika čast i odgovornost, a da bi to postao potrebna je i stručnost( plus ono u gaćama)!!
Ovo je KOLEKTIVNA greška , neko će to morati da prizna .. pre ili kasnije!!! .. što pre da ne bude posle kasno .. BOLJE BI BILO ŠTO PRE

gile bl

pre 13 godina

Partizan treba da istrpi Jovanovica kao trenera do kraja sezone i onda mu se zahvaliti.Dovesti pravog trenera,napraviti dobar odabir igraca i lagano stvarati tim koji ce nadam se opet zaigrati na final four a sto da ne i osvojiti euroligu.

mile grobar

pre 13 godina

Osvojili smo, ali na misice. Nisam zadovoljan igrom. Sa ovakvim partijama nemamo sansi u NLB ligi. Pregazice nas Olimpija i Krka. Jovanovic nam je najveca rupa,sa njim na celu igramo najgoru kosarku u nasoj istoriji!

mister no

pre 13 godina

Od svega vidjenog u ova tri dana jedino je dobro sto smo uzeli pehar,ostalo za zaborav.Zar se utakmice igraju od trece cetvrtine,centri nam promasuju zicere,sut nam je ocajan,najbolji igrac nam je najgori plej u poslednjih 10 godina a o Jovanovicu bolje da ne pricam...Sreca sto su svi drugi jos gori...Iako sam grobar,realan sam!

Veliki Grobar

pre 13 godina

ja sam veliki partizanovac i radujem se jos jednom kupu,cestitam momcima i svim grobarima ali mi se ne svidja sto smo u jednom trenutku na parketu imali 4 stranca (dzerels,gist,dzavaj i veseli).to nikuda ne vodi,bolje jedan mile ilic nego dzavaj...ne znam mozda gresim...jos jednom napred partizan...

гробар до гроба

pre 13 godina

Не брините Партизан ће добити иако губи 10 разлике али игра Партизана ове сезоне итекако забрињава и мислим да Влада није дорастао да буде први тренер, јесте да је и Вујешевић имао лоше резултате у Евролиги (Влада их има улаз у ТОП 16 је екстра резултат) али је Вујошевић господарио нашом лигом, Јадраном..

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ja bih pre svega cestitao igracima FMP-a na dobroj utakmici. Cestitke crno-belim momcima na prvom trofeju u ovoj sezoni. Istina, nije bilo nimalo lako, ali je najvaznije da smo osvojili kup. Moramo biti realni pa reci da je ovo ocekivano jer Partizan ima ubedljivo najveci budzet, najvise stranaca, itd. Igra Partizana jako losa, ali na kraju se broje titule. Napred Partizan, ALI, bez Vlade Jovanovica!!!

http://www.worldofbasketball.org

nikola

pre 13 godina

Kao neko ko odlicno poznaje kosarku, za razliku od 90% neznalica koje se javljaju na ovim forumima, tvrdim da Partizan nikada nije igrao lepsu, uzbudljiviju i interesantniju kosarku, nego sada. Takodje, mislim da je Vlade Jovanovic konacno dokazao da je mnogo bolji trener od Duleta Vujosevica i da su svi uspesi Partizana poslednjih godina, zapravo njegovo delo. Posebno mi se dopada ova fora sa prvom cetvrtinom. Das svakom protivniku malo fore, oni se naloze i ponadaju i onda tras! Trofej je nas. Svaka cast treneru i sto je oterao iz kluba Mitrovica, Djekica poslao na klupu, a Klobucara na tribine. Dragan Milosavljevic je novi biser srpske kosarke i buduci broj jedan nase reprezentacije.

dr Dule

pre 13 godina

Sramno navlacenje sudija za Partizan. Koliko samo partizanovi igraci tuku pa ono je rukomet. Napred FMP. Svaka cast majstori! Dvadeset razlike za FMP je realan rezultat.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 12. februar 2011 21:20)

Ne brini druze, sad ce Lukic da kaye da ne priznaje pobedu

Sash

pre 13 godina

Dobro, sudije su malo danas vukle na stranu FMP-a, sto je u neku ruku i normalno jer su domacini, ali to neopravdava izuztno losu igru Partizana. Setite se kada su se zadnji put bekovi tako slobodno setali do obruca na polaganje. Ja se ne secam. Znam ranijih godina da kada Partizan pritegne odbranu ti iz reketa ne mozes na polaganje, a sad ako mozes da ubodes neku trojku pod jakim pritiskom, svaka ti cast. Tranziciona odbrana nam je na momente kriminalna, kao da su se okupili na Adi i pice 4 na 4 posle 5 piva na jakom suncu. Uzas. Sutera u timu nemamo, na zalost. Bruka je koliko nam slobodnog prostora za sut svi ostavljaju, a mi nemocni da ih kaznimo. Ej bre, to je otvorena provokacija i nepostovanje tvojih sposobnosti. Centri su nam jedva prosek, promasuju zicere i prave debilne faulove u napadu. Dakle, nemamo centre, nemamo sutere. Pitanje je samo kako mi uopste i pobedjujemo sa ovakvim kolektivom, sa sve trenerom koji obazeno da 10-15 poena fore protivnickom timu. Inace sam optimista, ali mislim da bi trebali biti prezadovoljni ovim trofejom jer ce osvajanje Srpske lige sa ovakvom igrom biti premija. O NLB necu ni da govorim jer tu sanse nikakve nemamo.

PETAR dize PEHAR

pre 13 godina

Pa ovo se zove sramna košarkaška Todorićeva mafija.Plaćeni Belošević ,Juras i Vojinović{sudije},koje gledaju PARTIZANOVE kečere i niti jedan faul ne sviraju. Ovo se više ni u snu ne zove utakmica.Izbacite sve PARTIZANOVE kadrove iz KOŠARKAŠKOG SAVEZA ! Dosta pljačke i nameštamja. Sramota je čak i ljude iz Partizana ,šta se radi i koji je lobi u košarci.FMP je realno pobednik sa najmanje 15 razlike.Gde ste kontrolori? Dajte istinite primedbe!
(KOŠARKAŠICA, 12. februar 2011 23:07)

"Cero"...izvini ali mi ovde pricamo o muskoj a ne o zenskoj kosarci.

pozdrav.

TIGER

pre 13 godina

UPS! Zaboravih nesto da dodam...
Nadam se da ce vas Danilovic i Todorovic pustitii sledeceg vikenda da pobedite, ali stvarno se nadam, zarad srpske kosarke i jos jednog mesta u NLB ligi dogodine!
Znam da to zbog pojedinaca ne zasluzujete, ali ja im savetujem da to urade i zarad mojih drugova delija koji bodre moj klub kada igra EL i protiv bilo kog kluba osim kad igra protiv Zvezde...

NIJE TESKO BITI FIN!!!

B@KL@V@

pre 13 godina

Pravice ih najsrbskiji srbski klub Zvezda od sledece sezone.
(Nemojte vise da ih secete, 13. februar 2011 10:36)

kada budes naucio da pises , onda se javi,a do tada vi budite najsrbskiji , a mi ce da budemo najSrpskiji :)))

Dragan

pre 13 godina

Sramno navlacenje sudija za Partizan. Koliko samo partizanovi igraci tuku pa ono je rukomet. Napred FMP. Svaka cast majstori! Dvadeset razlike za FMP je realan rezultat.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 12. februar 2011 21:20)

Ne brini druze, sad ce Lukic da kaye da ne priznaje pobedu
(dr Dule, 12. februar 2011 22:31)

O kakvome ti Lukicu ovde pricas???
Verovao ili ne ima nas koji navijamo i za klubove osim komunistickih poput zvezde i Partizana (zvezda malim slovom jer njih ne podnosim, Partizan velikim jer postujem).
Svaka cast FMP-u na borbenosti i pruzenoj partiji, nedostatak iskustva i nazovimo to autoriteta kod sudija je uticao da se izgubi ova utakmica, ali polako buducnost je vasa! Srecno u nasem prvenstvu i naredne godine u NLB ligi! Ako zvezda udje(ostane) to ce biti jedino na nevidjeno guranje od strane sudija...

lovac

pre 13 godina

Ali kad je Vesely zaheftao onaj Kecmanov promasaj! Osmeh oko glave i puno srce ! To je ono cime nas godinama bombarduju igraci Partizana ! Hvala vam! Kao sto sam rekao FMP dobra ekipa,ali im ni ocajna organizacija kupa i ostale sve igre van terena nisu pomogle da dobiju najdominantniji tim ! Ovo je tako ocekivano i tako normalno. FMP daje 150 % i to je opet premalo za veliki Partizan. Price o kradji i "guranju" Partizana, nemaju smisla i to vidi svako ko prepoznaje kvalitet koji je ocigledno na strani ove ekipe. Cestitke na 12. kupu! Tu su i bodovi za EL! Forma u usponu, bice ovo odlicna godina, ponavljam :)
(prolaznik, 12. februar 2011 23:18)
Ti si prepoznao ovde kvalitet...hahah..jak si strucnjak

Nemojte vise da ih secete

pre 13 godina

Ko će praviti košarkaše,ako ne Partizan?Sjetimo se ranijih godina sa koliko godina su dobijali šansu da igraju evroligu:Tepić.Tripke,Novica..
(Košarkaš, 13. februar 2011 00:03)

Pravice ih najsrbskiji srbski klub Zvezda od sledece sezone.

iki

pre 13 godina

FMP prepustio trofej Partizanu. Jasno kao dan. To je danas sportsko drustvo Partizan, inace drzavni projekat. Na taj nacin se osvajaju titule. Ali to moze sano kod nas, u Evropi to ne prozlazi. Tamo prolazi samo kvalitet, a vi to nemate. Tamo se najbilje vidi vas jad. Bruka bruku sustize. Dzaba vam svi poklonjeni trofeji kada nemate duse!
(Djoksa, 12. februar 2011 22:49)
Patrizan je jedna od najboljih evropskih ekipa i daleko najbolja na balkanu!Zovu nas da igramo ligu sa Paom, Olimpijakosom i efesom!Zovu nas da igramo sa Nba timovima...Konstantno u Top 16 evrolige, prosle u top 4 a ti pricas o DUSHI!E moj ti...vi kao imate dushu ali nemate trofeje :)...strasno ko sve ovde komentarise!

Realan

pre 13 godina

Zar toliko smeta Vama "zutacima" sto je Partizan radom, trudom i zalaganjem postao najbolji klub u regionu???

Pored ovako sramnog sudjenja u korist FMP-a, momci su smogli snage i pokazali da su najbolji!!!

DOMINIRAJ!!!

Dragoljub

pre 13 godina

Drobnjak iz auta,gepekovane sudije,bio je penal,bio je ofsajd,Tole namestio,pustio Zeljko!!!I tako decenijama,a na majici PARTIZANA lepo pise VENI VIDI VICI!!!Placite,kukajte.....

crno beli svet

pre 13 godina

@SRamota kako su navlacili za Partizan.....SRAMNO..CRNI DANI SRPSKE KOSARKE
(ofk, 12. februar 2011 22:00)

mislis CRNO BELI DANI SRPSKE KOSARKE! :D

IKI

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)
ccc auuu, ne verujem kakvih nas ima

VENI,VIDI,VICI

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)

U pravu si,vama treba zabraniti da igrate kosarku u Srbiji!

B@KL@V@

pre 13 godina

(pera, 13. februar 2011 19:32)

reci ti meni , zasto ja nisam ispao pametan posto ne posecujem "forum" ??? mozda nisam upucen u neku internu prepisku , a ja cu tebi reci da ti nisi ispao pametan , posto ovo nije forum vec obicno komentarisanje dogadjaja ili neke vesti!

Sale

pre 13 godina

Radnicki ce pobediti Partizana. Muta je doktor kosarke za Jovanovica. Rvo RAdnicki na poluvremenu vodi 50-43. Gde ste grobari,javite se. Na sva usta porucivali ste da je kup vas. Isti ste kao Zvezda, delimo 3 mesto.
(alejandro23, 11. februar 2011 21:20)
Mi Grobari trenutno slavimo još jednu titulu u nizu po tradiciji!
A vi kako 'te?!

Acobucov

pre 13 godina

Cestitke Partizanu na tituli. Pitanje za ove sto misle da Vlada treba da ode: A koga biste vi doveli?? Puna podrska Vladi, kome nedostaje iskustvo ( sto je i normalno) ali je veoma talentovan trener. I Partizan na celu sa Duletom mu nije bez veze dao sansu.

majstor

pre 13 godina

Sve su probali: Igralo se u Zelezniku, FMP u finalu posle marsa preko komsinice, sipali su iz svih pozicija, tukli gde i koga su stigli, al dzaba im

FoRzA_PxFxCx

pre 13 godina

Uzas od kupa!
Pocevsi od lokacije pa do same kosarke, tj. divljeg basketa posto kosarke nije bilo osim kod Mute.
Jos jedan kup je osvojen i to se pamti ali igra bez vizije, normalnih akcija, reda sa puno divljanja ne vodi nikuda!

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Svaka čast mom Partizanu za prvi osvojeni trofej u ovoj godini...
Sve čestitke i FMP-u za pruženu igru u finalu. Dokazali su da zaslužuju igranje u Jadranskoj ligi...Ustvari Jadranska liga ničim ne zaslužuje igranje dobrih timova kao što su Partizan, Hemofarm, Radnički i FMP...

Košarkaš

pre 13 godina

Samo nek FMP nije osvojio,zbog Čovića i njegovog privatnog kluba.Ulaznice skupe kao da je evroliga,a njemu i odgovara da nema publike,pošto FMP ima 20 navijača.Jadan je ovaj naš kup,sedam utakmica 5000 navijača,sramota,a u NIŠU prošle godine pune tribine.Ko dozvoli da se u Železniku igra kup,pored gradova u zapadnoj i južnoj Srbiji.gdje se živi za košarku?

Sasa

pre 13 godina

Najjaci utisak sa meca: Posle faula na Katicu,Covic se cudi i vice nisam ga pipnuo (iako je bilo klasicno "ciscenje"), mjegov otac se sarkasticno smeje, a u tom trnutku ide usporeni snimak "ciscenja". Neko je "ispao glup u drustvo", ne zna se ko. Pozdrav za sve sestrice, dekije,ofk-e,Fike lepe i ruzne,Niksicka piva i njima slicnima sa porukom. I AJME.... je bio uporan, pa je "eliminisan", "Ubio" ga Kecman trojkom 0.06

"dijagnosticar", Nis

Ako se dobro secam

pre 13 godina

мислим да Влада није дорастао да буде први тренер, јесте да је и Вујешевић имао лоше резултате у Евролиги (Влада их има улаз у ТОП 16 је екстра резултат) али је Вујошевић господарио нашом лигом, Јадраном..
(гробар до гроба, 12. februar 2011 20:49)

Vujosvic je u EL pre dve sezone imao katastrofalne rezultate (po dve pobede), i izgubio je kup od Zvezde (sto je Zvezdi jedini trofej ko zna od kad).
Tako da Vlada mozda jeste los trener, ali za sada nije gori od Vujosevica u istom periodu.

ultrasrbin

pre 13 godina

Ja vise nasu domacu kosarku ne gledam. Ovo je neverovatno koliko guraju partizan. Sramota jedna velika. Necu bre da gledam ove gluposti! Zbog cega se toliko favorizuju! Sad ovako nadahnuti i puni motiva ima da osvoje sve. Bitno je da se ovaka utakmica dobije i to je to. Sramota da niko drugi trofej ne moze da osvoji. Umesto da je pobedila Srpska mladost pobedili su oni crnci i slovenci.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Mita, 12. februar 2011 21:59)

decko idi na spavanje. o kojim slovencima pricas. da si gledao utakmicu, umesto sto kukas po navici, cuo bi da je nekoliko puta pomenuto da je klobucar kao 5 stranac bio visak za kup. a vi nikad niste imali crnce. ma kiselo grozdje.

eskorijal

pre 13 godina

(Deki, 12. februar 2011 22:03)

Lepo si ti to sve nabrojao, samo nisi napisao kako je FMP dosao do prednosti!!!
mali Covic posle sudijske odluke aplaudira istom 10 sec i sato ne dobija tehnicku! Posle prigovora Pere Bozica sudi se tehnicka, vec u sledecem napadu se Lazic unosi u lice sudiji, a ovaj opst nista! Saberi ove tri stvari i dobices 10 razlike za FMP!
Jedinu primedbu koju prihvatam i podrzavam, jeste ona o sastavu Partizana iako sam grobar! Sramota me je sto jedan Klobucar(iako veceras nije igrao)ima mesta u Partizanu pre Mitrovica, a priznajmo, nema pojma! Zasto Djekic sedi na klupi, a kod Duleta je igrao!? Zar je moguce da je prako leta zaboravio da igra kosarku!?
Moramo da forsiramo nasu decu, stranci, ma koliko se pravili da su privrzeni nikada nece osecati ono sto osecaju nasi momci prema svojim klubovima!
U redu je imati dva stranca, koji ce iskustvom pomoci mladjima, ali dvojicu i to je to! A mi ih sada imamo petoricu, nasi momci sede na klupi, a oni bas i nisu pokazali neki poseban kvalitet ili takav kvalitet da nasi igraci nemaju mesta za bar cetvrtinu po utakmici!
Tolio od mene, orevuare-cao!

Žan-Klod Van der-Car

pre 13 godina

(sestrić, 12. februar 2011 22:14)


Baš mi je drago što ti kao navijač Zvezde, tako dobro pratiš moj Partizan...
Ustvari, već počinjem da verujem da u tebi čuči jedan mali Partizančić !!!

masko

pre 13 godina

Kad vidin Jawaia kako se smeje glupavo i Gista kako peva volim ga,NEPROCENJIVO!:D
Pustite Evro-ligu vazno je da mi dominiramo u nasoj zemlji.

MONTJUIC

pre 13 godina

O kakvoj sudijskoj kradji vi pricate ??? kome je sudjeno 50 tehnickih gresaka bez razloga . Ali razumem ja to velike frustracije imate tesko je to kad od 1998 niste uzeli nista vredno . do tada PARTIZAN SAMPION

Boza

pre 13 godina

FMP je duplo kvalitetniji tim. Ono sudjenje je velika sramota. Bozic sa cetiri penala ulazi non stop igracu u kretanje i gura ga a sudije nista. Sramota. Lepo da ukinemo ovu sramotu od lige pa neka jedan tim osvaja trofeje! Zbog cega sudije pustaju onaku odbranu?! Na sta ono lici. Ono je ragbi!
(Milan, 12. februar 2011 21:34)

Ukinuli ili ne, svakako jedan tim osvaja titule...

iki

pre 13 godina

Od kada je FMP poveo 14 poena, gledamo perfidnu kradju kao i uvek i ranijih godina kada je Partizan trebao da ne osvoji neki trofej. Isto kao u Nisu pre tri godine kada je Hemofarm vodio u finalu kupa 20 poena na poluvremenu a onda se dozvolila tuca da bi Partizan dobio.

Bruka i sramota za srpsku koasarku a Sarenac nista da od toga iskomentarise.
(Dusan, 12. februar 2011 21:55)
Ne znam sta si ti Dusane gledao?Ali vidim da ti je jako krivo!xe, hex mi smo sampioni a tim za koji ti navijas- nije!!! nja nja nja nja :P

Niksicko Pivo

pre 13 godina

pravi navijac Partizana:
-ide na utakmice,kad i koliko moze
-ne pljuje svoj tim
-ne pljuje trenera
-ne pljuje Dusana Silnog
-ne pljuje Peru kapitena
Ovi internet pljuvaci sto se kriju iza tastature su:
-navijaci komsinice
-pusteni na vikend...
-lepi fika,niksicko pivo,stefan i ostala ljubomorna buranija...

zaokruzi tacan odgovor...
(mat crni, 12. februar 2011 22:25)


$edi 1

prolaznik

pre 13 godina

Ali kad je Vesely zaheftao onaj Kecmanov promasaj! Osmeh oko glave i puno srce ! To je ono cime nas godinama bombarduju igraci Partizana ! Hvala vam! Kao sto sam rekao FMP dobra ekipa,ali im ni ocajna organizacija kupa i ostale sve igre van terena nisu pomogle da dobiju najdominantniji tim ! Ovo je tako ocekivano i tako normalno. FMP daje 150 % i to je opet premalo za veliki Partizan. Price o kradji i "guranju" Partizana, nemaju smisla i to vidi svako ko prepoznaje kvalitet koji je ocigledno na strani ove ekipe. Cestitke na 12. kupu! Tu su i bodovi za EL! Forma u usponu, bice ovo odlicna godina, ponavljam :)

peca

pre 13 godina

Cestitke igracima i Vladi. Dezurni pljuvaci - za razliku od vas ja bih voleo da svaki trofej osvojimo ovako. Cisto me briga da li cemo da dobijemo 1,2 ili 30 razlike bitno je da dobijemo. Pise se samo pobeda i dominacija.

isa

pre 13 godina

Alo, navijaci komsinice, vi ne igrate veceras nigde, vi ste u svim sportovima veciti drugi, ajmo imate Dvor i Parove......ne znam sta cete u ovim nasim vestima? Da nisu to neki kompleksi, ili paranoja, mozda frustracija....? Ccccccccc, mnogo ste jadni....

ultrasrbin

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)

vala si bas sestric. mogao bi da pitas da ti objasne neke stvari. o kom rezimu i kojoj podrsci pricas. pa samo mi reci sta su covic i vesic,a neke druge necu ni da spominjem. sudije nam sredile i bruku prilikom odlaska na f4,a sredile i da cibonu tucemo 30 razlike.za vas nije trebalo sredjivanje . sami ste se sredili.

RUSuper

pre 13 godina

Bilo je zadovoljstvo igrati u kupu.Docemo i sledece godine da pokupimo pehar.Ljudi jeste primetili kako se Pera Bozic nabildovao od dizanja pehara :O

iki

pre 13 godina

ono saplitanje Covica je najpodmukliji nameran faul koji sam video u zivotu!
Ovi sto kazu da su sudije svirale na stetu FMP su....
Losa igra Partizana ali sasvim dovolnjo za trofej!
Dzeralds najbolji...

ultrasrbin

pre 13 godina

Kakvo sramotno sudjenje, znaci strasno! Pa ove sudije treba da obuku crno-beli dres, realno nemaju vise ni potrebe da se pretvaraju! Svaki kontakt sude kao faul FMP-a, a na suprotnoj strani ni udaranje po rukama, i ovi sebe zovu sudijama!
(omg, 12. februar 2011 21:32)

koju utakmicu si ti gledao. ko dobi one tehnicke covece. pa kada su sudije navlacile pogledaj koliko je ko izve slobodnih bacanja.

Temudžin

pre 13 godina

Не лупетајте више о суђењу, било је грешака на обе стране али није то пресудило, опет је Партизан победио на мишиће и искуство као и Раднички претходно вече. Недопустив приступ играча Партизана у првом полувремену. Свака част ФМП-у и Радничком.

Sremac

pre 13 godina

Šta reći? I kad loše igraju bolji su od ostalih.
Nisam video sudijsko navlačenje o kojem neki pričaju. Čak mi se povremeno činilo da su sudije naklonjenije FMP-u.
I na kraju, kao Zvezdaš, nadam se da će već jednom stići ta sledeća sezona, pa da naše uspehe povezuju sa sudijskom naklonošću.

Grobar

pre 13 godina

Bravo za Partizan! Posebno sam srećan zbog vas kvazi-Grobara koji ste cele sezone pljuvali Jovanovića i Džerelsa, a to radite i večeras? Pa da li ste vi svesni da svi žele da skinu skalp šampionu i da igrači igraju pod strašnim pritiskom svaku utakmicu?
Partizan je osvojio Kup, igra među 16 u Evropi, prvi je u NLB ligi, dobio sve što je trebalo, a vi i dalje nezadovoljni! Šta vi očekujete? Podrška Jovanoviću i neka tako nastavi, prevazići će i Duleta! Samo napred Partizan!

simboliko

pre 13 godina

Partizan je utakmicu dobio na kvalitet i slabu klupu FMP-a da zadrži nivo igre ona tri prosečna igrača koja su ih vodila sve vreme. Za njih je ovo gornji limit, a za Partizan opomena da se uozbilji kako ne bi izgubio rejting koji zaslužuje.

VENI VIDI VICI

pre 13 godina

Dusko Vujosevic:"Moja prva zemlja se zvala Jugoslavija...a druga PARTIZAN!"
Vlada Jovanovic:"Moja prva zemlja se zove PARTIZAN..."
TITULA, TITULA SLAVICE SE TITULAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Rior

pre 13 godina

Kosarka je kolektivni sport gde svi loptu proturaju kroz obruc sa mrezicom a na kraju pehar podize PERA BOZIC. Cestitke partizanu na dominaciji a Vladi Jovanovicu na prvom trofeju.

Mario

pre 13 godina

Ufffffffff na misice!!!
Svaka cast momcima FMP-a, lavovska borba, jedina zamerka je previse simuliranja i glume kod svakog bloka i oduzimanja lopte, ali dobro, recimo da je to u zaru borbe.
Rekao bih da je utakmica bila zestoka za sudjenje, ali da su bili ok, sa ociglednim greskama na obe strane, tako da nema govora o nekom tendencioznom sudjenju (tj. sigurno ce biti govora o tome, ali ti koji o tome pricaju... samo o tome i znaju da pricaju)
Volim ovaj tim, jako sam srecan zbog titule, ali me jos vise raduje vreme koje dolazi! Jedva cekam da dovedemo bolje strance i da u timu vidim vise nasih mladih igraca koji ce biti nosioci igre u narednim godinama! Da Besovic bude novi Krle, da Lucic kida kao Novica, da vidimo sta ce biti sa Djekicem, Bogdanovicem... AJMO CRNO BELI

bitanga

pre 13 godina

O kakvome ti Lukicu ovde pricas???
Verovao ili ne ima nas koji navijamo i za klubove osim komunistickih poput zvezde i Partizana (zvezda malim slovom jer njih ne podnosim, Partizan velikim jer postujem).
Svaka cast FMP-u na borbenosti i pruzenoj partiji, nedostatak iskustva i nazovimo to autoriteta kod sudija je uticao da se izgubi ova utakmica, ali polako buducnost je vasa! Srecno u nasem prvenstvu i naredne godine u NLB ligi! Ako zvezda udje(ostane) to ce biti jedino na nevidjeno guranje od strane sudija...
(Dragan, 12. februar 2011 23:01)

Partizan je juce imao jednu veoma tesku i nezgodnu utakmicu sa ozbiljnim protivnikom a FMP trening i zbog toga je to delovalo ovako priblizno po kvalitetu.

Košarkaš

pre 13 godina

Ne volim FMP zbog Čovića,zato što je privatni klub,nemaju tradiciju i navijače,ali mi se sviđa to što nema stranaca,što mladi dobijaju šansu.U Partizanu pet stranaca i to sve glavni igrači,i ono Srba što igra sve preko 30 godina,jedino Milosavljević od mladih igrača dobija šansu.Ako Partizan nastavi ovu tradiciju,loše se piše našoj košarci.Ko će praviti košarkaše,ako ne Partizan?Sjetimo se ranijih godina sa koliko godina su dobijali šansu da igraju evroligu:Tepić.Tripke,Novica..

Vlada Grobar

pre 13 godina

Čović sat vremena aplaudira sudiji posle dosudjenog auta u korist Partizana, kamera je to fino zabelezila, a sudija ne sme da mu dosudi tehničku. Koliko ja pratim takvo ponašanje igrača se obavezno sankcioniše u svim sportovima. Toliko o suđenju.

slobodan

pre 13 godina

Ne mogu da razumem ove frustrirane navijace koji komentarisu sudjenje.U ovoj utakmici je blago ostecen Partizan.Broj dosudjenih faulova,broj tehnickih gresaka bio je u klorist FMP-a. Ali se ipak mora znati da svi veliki klubovi, pa medju njima i Partizan uzivaju postovanje i respekt od strane sudija.

zvezdas

pre 13 godina

Dragi moji Zvezdasi,nemojmo da se iscrpljujemo frustracijom sto nasi rivali postizu uspeh za uspehom. nemojmo mi da placemo zbog poraza Radnickog iFMP-a.Razlog za nase nezadovoljstvo lezi u nama samima. Neprirodno je da kritike usmeravamo prema sudijskoj oranizaciji, umesto da otvorimo debatu o razlozima debakla naseg voljenog kluba. Partizan je vise nego zasluzeno,godinama nas najbolji kosarkaski klub.

kokan

pre 13 godina

Smatrao sam da u ime srpske kosarke ne znam ni ja na koji nacin a da to ne bude isuvise providno treba da vas sledecu utakmicu u NLB ligi pustimo.Medjutim, kad vidim odnosno procitam sa koliko kompleksa, nemoci, negativne ostrascenosti i mrznje komentarisete svaki uspeh KK PARTIZAN ponovo mislim isto.Treba vas pustiti ali u ponor, u beznadje. Beton liga je vasa mera pa odatle igrajte Evro utakmice, privlacite sponzore i fabrikujte reprezentativce za nas nacionalni tim kao sto ste i do sada to cinili.Evropska kosarka je prepuna vasih zvezda koje kod nas nisu uspele da se iskazu do kraja zbog stalnih kradja u korist Partizana. Samo tako nastavite, daleko ce te dogurati.

nikolica

pre 13 godina

Au covece ja nisam znao da FMP ima ovoliko navijaca
(komentari, 13. februar 2011 09:12

Nisu to samo navijaci FMP-a to su oni koji navijaju i za Barcelonu, EFES, Sijenu, Olimpijakos, Makabi...

sremko

pre 13 godina

Sve cestitke. Ali, ako ovako budemo osvajali i NLBligu,moji ce traziti sponzora za moju sahranu. Ostala na jos NLB. Svi za prvaka Nlb lige.

Mali Perica

pre 13 godina

Da su sudije normalno sudile Partizan bi pobedio 20tak razlike. Ne znam zasto je potrebno da se gusi Partizan i da se "mali" klubovi trpaju gde im nije mesto?

Partizan, objektivno jedini Srpski, antirezimski, narodni klub!!!

TIGER

pre 13 godina

(Deki, 12. februar 2011 22:03)

Ali nisi naveo faul Pere Bozica kada je dobio trecu licnu i tehnicku, prilikom ciste mrtve lopte. Nisi spomenuo jos jedan anmerni faul FMP -u u trenutku kad se lomio rezultat u 3/4.
A aplaudiranje malog tatinog sina sudiji u lice bez tehnicke greske i ne sudjenje jos jedne ciste tehnicke greske milsim da je bio Cosic ili kako se vec preziva onaj klinac... To nikada ne primetite...
Cudna ste vi rasa kada ste spali i na to da Covica bodrite... Tezak je vas zivot...
Isplacite se, mozda vam bude lakse, ALI MOZDA :))

Milan Stojicevic

pre 13 godina

Cestitke kosarkasima Partiana na osvojenom kupu Radivoja Koraca.Svako ko gubi ima pravo da se ljuti.Cinjenica da Partizan mozda igra slabije nego sto smo navikli prethodnih godina,al ne treba krtitikovati samo.Imamo mladog trenera i novi sastav,koji je se menjao u toku sezone.Treneru Vladi Jovanovicu treba dati sansu.Setimo se samo kada je Vujosevic dosao u Partizan ppre desetak godina i prve dve tri sezone.Kakvi su rezultati bili?NAPRED VLADO.PARTIZAN SAMPION.A svaka cast FMP i Radnickom na prikazanoj igri.

lvzifer

pre 13 godina

Dajte ljudi uozbiljite se vise sa tim "teorijama zavere" i priznajte jednom poraz ..Da je FMP ili sinoc Radnicki pobedio ja bih rekao da nije nezasluzeno sto i nije ali sport je takva igra sa puno preokreta i treba mnogo zivaca da se istraje do kraja.. O kojim sudijama se ovde prica pa taj Belosevic je jedan od najboljih evropskih sudija dugi niz godina vec sudi u EvroLigi (i sigurno ga ne bi zvali da je ucestvovao u bilo kakvom namestanju),Vojinovic takodje. Iako je bilo gresaka a ljudski je gresiti zar ne, bilo ih je na obe strane .. Nisu sudije krive sto FMP u drugom poluvremenu nije pogodio nijednu trojku,da im nisu sudije udarale one silne "banane" ukupno 11 (od Gista 7)? FMP se uplasio pobede sto zbog nedovoljnog kvaliteta i klupe, sto zbog neiskustva,u drugom poluvremenu nisu imali pravo resenje za napad.Neko vreme ih je odrzavao Covic koji se u vise navrata zaigrao i neke lopte zajedno sa Radivojevicem olako prodao,ostalo je sve islo na Mileta pod kos (a on je silna slobodna bacanja promasio).. Partizan je evropski dokazan tim i svako ko pomisli da baci ljagu na njegov uspeh treba da se zapita dobro i razmisli o njegovim evroligaskim uspesima(i ovogodisnji tim koji nije na nivou renomea Partizana je stigao do TOP16?!)..A sto je najzanimljivije ko proziva navijaci tima koji nije ni TOP16 u NLB ligi .. I ovako losi smo i dalje najbolji u regionu i to je cinjenicno stanje svidjalo se to nekom ili ne .. tako je!

Moka PG

pre 13 godina

Bravo Partizane,jos jedan u nizu a Vlade Jovanovic nastavlja dobru tradiciju osvajanja trofeja,probio je led ovim svojim prvim.Sto bi rekao Dule "Jos dugo ce Partizan biti sampion" Crna Gora voli Partizan :)

fandjo666 kosjeric

pre 13 godina

kako radis tako ti se i vraca!!! SAMO DA SE ZNA!!! Fmp i njegov predsednik Covic poklonili su pobedu u KLS ekipi Vojvodine iako su najbolja ekipa u ligi... da bi ispale neke druge ekipe... poput Crnokose iz Kosjerica... Cestitke ekipi Partizana na pobedi... Kompleksasi lecite se na drugim mestima... pozdrav iz kosjerica... i cestitke ekipi Crnokose na pobedi protiv Napretka...zasluzenoj...nadamose opstanku i pored namestaljki...

dzozey

pre 13 godina

Ako se FMP spoji sa Zvezdom, to je velika nesreca za FMP. Zvezda ne moze da pridje FMP-u. FMP ima veliko srce i nadam se da su nas podsetili kakvi smo mi bili nekad, kako bi se vratili na stare staze.

zdenko

pre 13 godina

Ne mogu da verujem kakve glupe i nestručne komentare čitam ovde.Da ste se ikad bavili nekim sportom,znali bi kako je teško u ovakvom sistemu takmičenja osvojiti trofej.Kao trebalo je da vodimo celu utakmicu 50 poena razlike.Siđite ispred zgrade i probajte da odigrate neki basket.Što se tiče suđenja,vidim da smo u nlb ligi prvi,a tu nemamo nikakav uticaj.I na kraju,vi što negodujete i kad se osvoji trofej ste verovatno oni malobrojni nepoznavaoci koji kad Partizan gubi,ili mu loše ide zviždite treneru i upravi.Po tome smo se mi uvek razlikovali od zvezdinih navijača,a vidite dokle su oni dogurali.

ponovo kišni dani u Srbiji posle pobede Partizana, komšinica ponovo suze lije

pre 13 godina

A tehnička Veselom je čist dokaz sudijske neutralnosti.
A ono saplitanje .... mora da mu je ćale pokazao kako se podmeću klipovi pod noge.
Čista sudiska krađa je bila i kad je Partizan dobja tehničku zbog prigovora, dok je igračima konzervi dozvoljeno da se uvaljuju sudijama u lice uz komentar i aplauze.
Čista sudijska krađa je i to kad Gist sam pred košem zakucava iz kontre i onda sekirica sa leđa a sudija samo pokazuje faul.
P.S
A Čović kad počne da se isčuđava i vrti glavom pa se hvata za čelo, je reakcija političara koji su uhvaćeni u krađi, dok drugog sapliću sa leđa.

???

pre 13 godina

Navijali ste za Covica, a on navija da vi ispadnete iz NLB lige kako bi njegov FMP igrao sledece godine!
Sa druge strane, ocekujete da vas mi sledece nedelje pustimo kako ne biste bili poslednji!
Nije li to malo jadno?

marsupilami

pre 13 godina

Došli, Videli, Osvojili sekirče :)

Lepo kaže mladji Čović posle tehničke greške: "Sam se sapleo.."

A lepo je i ponovo videti Koprivu na klupi.

Skendi

pre 13 godina

Mnogo ruzna tekma, ali je lep kraj. Mnogo mi je drago sto je Jerrells u poslednjih nekoliko tekmi ima preko 15 poena. Nije mi jasno sto FMP ne igra nlb ligu umesto Zvezde.

nz

pre 13 godina

Tesko,cak previse tesko osvojen trofej. Nije FMP slaba ekipa ali ovoliko mucenje do samog kraja je ipak previse. Nadam se da je ovo samo trenutna kriza. I da,ocekujem mnogo komenatara kako je bila kradja jer su se sudije usudile da sviraju faulove FMP-u : )

ja

pre 13 godina

Bravo svi..ovo je uvek tesko takmicenje..tako da...svaka cast...

P.S.Cele sezone Vesely suta jako lose bacanja..ali kad je najpotrebnije pogodi ih..:))

IDEMO DALJE..

www.svesamrekao.com

pre 13 godina

Ja vise nasu domacu kosarku ne gledam. Ovo je neverovatno koliko guraju partizan. Sramota jedna velika. Necu bre da gledam ove gluposti! Zbog cega se toliko favorizuju! Sad ovako nadahnuti i puni motiva ima da osvoje sve. Bitno je da se ovaka utakmica dobije i to je to. Sramota da niko drugi trofej ne moze da osvoji. Umesto da je pobedila Srpska mladost pobedili su oni crnci i slovenci.
(Mita, 12. februar 2011 21:59)

Ovaj komentar oslikava trenutno psihičko stanje navijača ostalih klubova u Srbiji!
DOMINIRAJ!
NAPRED PARTIZAN!!!

TUTA

pre 13 godina

Cestitke Partizanu i Vladi Jovanovicu na prvom trofeju,samo tako nastavi majstore i da ih redjas jos vise.Cigani i ostali crrknite od muke znam da vam je krivo haha.VOLIM PARTIZAN

deksi

pre 13 godina

kako su prsli ovi navijaci komsinice!!! pa sto gledate ako znate da je namesteno? kakvi placljivci! najbolje da lukic izda saopstenje o sudjenju.

Sasa

pre 13 godina

Bruka i sramota! Klasicna kradja! I juce i danas.Kosarka se u Srbiji vise ne treba igrati. Neka Partizan osvoji sve bez borbe. Drugim klubovima ne vredi izgaranje i bpostena igra kada se zna da ce sudije srediti pobedu "miljenicima" rezima. Zato,kada izadju u Evropu prodju ko bosi po trnju. Brukaju se i gube prakticno kao na treningu.Neka se stide ovako osvojenog trofeja.
(sestric, 12. februar 2011 22:14)

Alo, Pukovcanin ! Paranoja je teska bolest, ali se od nje ne umire.
"Dijagnosticar", Nis

Lazareva kletva

pre 13 godina

Stidite se grobari! Zar se radujete ovako osvojenom trofeju?! Svima je jasno da su vam sudije donele kup. Ovo vec postaje smesno. Predlazem da se ostali nasi timovi povuku i ne igarju sampionat. Neka Partizan osvoji titulu i ode u EL. Tamo ce se otrezniti kada ga evropski timovi ponize. Ni Belosevic ni danilovic im tamo ne mogu pomoci!
(alejandro, 12. februar 2011 22:59)

Hemofarm prosle godine sramno nije dosao na utakmicu finala i od tada tone sve dublje. Hrvati su napustili dodelu medalja kad smo osvojili EP i evo vec 20 godina ih nema nigde u kosarci.
Sve se vraca sve se placa, a vi napustajte.

Vasa

pre 13 godina

Iskreno pojedini su se ponadali da necemo osvojiti kup,ali eto na njihovu zalost pokazalo se da je Partizan pobedjuje i kada ne igra najbolje.Samo dominiraj

Lukas

pre 13 godina

kako mi srce igralo juce kad vidim nase Amere kako pevaju ''Slavni klub,svima znan...'' i kako skacu i igraju ko budale..ekstra osecaj dok toga na nasem bliskom zapadu nema das im pare i onda moze sve..a ovo pricam jer ovi momci i nemaju Bog zna kakvu platu u Partizanu..

Skendi

pre 13 godina

Skor Partizana u prvim cetvrtinama na sve tri utakmice: 73 - 48 (-25)
Skor Partizana u poslednjim cetvrtinama:
62 - 35 (+27)
SUVISE NERVOZNO ULAZE U MEC.

TIGER

pre 13 godina

A sad o nasoj pobedi... Iako je bilo ocito navljacenje na stranu organizatora ove "bruke od organizacije" ipak je ocigledno da kvalitet igranja iz EL uvek dodje do izrazaja. Samo se bojim da necemo tako doveka...
I ove sezone smo bolji od vecine timova, samo za to iskustvo u privodjenju utakmica kraju, ali naredne sezone ovo ne sme da se ponovi...
Cestitke na KUPU ali mora bolje! I da niste pobedili ne bih vam uzeo za zlo!


P.S.
Ono pitanje koje je voditelj postavio Kecmanu i Bozicu po zavrsetku prenosa, svi igraci kluba, ciiji navijaci placu sto im ljubimac Covic nije pobedio, bi bez greske odgovorili, kada bi dosli u ovu situaciju...
KOJI VAM JE OVO TROFEJ OD KADA STE U PARTIZANU? :))

Nije nego

pre 13 godina

Ovo finale je pored kosarke koja je nikad losija u poslednjih par godina,obelezio i konstantan pritisak na sudije.Da se razumemo ne branim sudije i smatram da oni poprilicno sude losije u odnosu na to kako sude u Evropi ali ove godine gledamo Evroligu,Evro kup,NLB ligu(naravno odnosi se na nase timove)i vidjamo tek po koji prigovor i gestikulaciju ka sudijama sto je potpuno suprotno od ovoga veceras a bogami i juce.Pri svakom kontaktu,padu,izgubljenoj lopti glava se okrece ka sudijama,prigovara se,ironicno osmehuje-drugim recima pritisak je konstantan i to dokazuje da je ovde i dalje to potpuno normalno i da se ne zazire ni od koga i ni od cega.

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Da li je Partizan sa 4 stranca u petorci najbolji srpski klub u KRK-u? Za mene je FMP moralni pobjednik!
(Zmaj Vatrostalni, 12. februar 2011 22:03)

Dobro za tebe, jer je Partizan realni pobjednik 9sa trofejom u rukama)....

40+

pre 13 godina

Stidite se grobari! Zar se radujete ovako osvojenom trofeju?! Svima je jasno da su vam sudije donele kup. Ovo vec postaje smesno. Predlazem da se ostali nasi timovi povuku i ne igarju sampionat. Neka Partizan osvoji titulu i ode u EL. Tamo ce se otrezniti kada ga evropski timovi ponize. Ni Belosevic ni danilovic im tamo ne mogu pomoci!
(alejandro, 12. februar 2011 22:59)

E decko, puno ti hvala. A vec mi je postalo otuzno bez Fikija. Kad ono stigao ljubimac Lady Gaga.
Cekaj da Aca Pritisak vidi sta si napisao:-)) Kurazno, nema sta. Evo, stidimo se xaxaxa...

nikola

pre 13 godina

mi volimo sto imamo moc da nas se svi plase,nije ni sudijama lako kad pored sebe imaju instituciju kakav je klub PARTIZAN!zivela moc,ziveo partizan

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

- FMP je prosle godine ispao iz Jadranske..
-Navijaci Zvezde smatraju da ih mi "brukamo" po Evropi..a oni poslednji trenutno u ligi..
A Nije se jos ni "ohladio" uspeh FINAL FOUR-a..i prolazak u TOP16 NAJBOLJIH TIMOVA U EVROPI,
A Vi imate obraza da pljujete po Partizanu..
- Koliko Nasih timova imaju final Four-ova Evrolige(posto nas tamo "ne guraju sudije") u poslednjih 20 godina u celoj bivsoj JUGI..
Mi samo 3... toga jedan osvojen!!!
Stvarno treba biti maximalno NEREALAN, pa razumeti toliko pljuvanje..

Nenad

pre 13 godina

@ svim pljuvačima Partizana

I treba da igramo Mediteransku ligu i Euroligu a ne NLB pa se vi "igrajte" košarke a PARTIZAN će igrati košarku...

antimatter

pre 13 godina

Očajan Partizan dovoljan i za FMP-ovih 150%. Bitno je nastaviti kontinuitet i sa ovako očajnom igrom.

Inače, na basketu u kraju, za onaj potez Čovića (namerno saplitanje nogom) se dobijaju batine i tera sa terena.

Nista mi nije jasno!

pre 13 godina

Opet krive sudije,krivi Todorovic i Jovanovic, kriv Bozic,krivi stranci u Partizanu,FMP moralni pobednik... i jos 1000 razloga i krivaca...ZASTO?

Ivan PFC

pre 13 godina

CESTITAM VLADI I MOMCIMA NA BORBENOSTI!!! SVAKA CAST!!!
Samo tako nastavite i slavicemo jos trofeja ove sezone!
NAPRED PARTIZAN!!!!!

Joe

pre 13 godina

U NBA se za ono saplitanje koje je uradio Nebojsa Junior automatski leti napolje, a David Stern te nagradi jos par utakmica bleje.

P.S. Znao sam da dobijamo onog trenutka kad je Zlatni Papagaj poceo da solira.

lone wolf

pre 13 godina

Sve cestitke Vladi Jovanovicu na osvojenom Kupu u prvoj godini od kada je glavni trener! Ovaj covek ce biti sve bolji kada stekne neophodno iskustvo!

Ovaj Covicev sin je toliko bezobrazan da je to strasno! Ne mogu da verujem kako je sapleo Katica!

DOMINACIJA SE NASTAVLJA!

vorne

pre 13 godina

Kapiten,kapitenski skida medalju u svojoj prciji i tako daje primer i svojim saigracima i klincima koji dolaze i koji ce igrati za medalje. isto kao hrvati 1995. kad silaze sa postolja.a na drugoj strani crno-bela zurka na terenu kao na koncertu fatboy slim.
idemo dalje!

pera

pre 13 godina

(B@KL@V@, 13. februar 2011 17:49)

Samo cu ti reci da nisi ispao pametan i da ocigledno ne posecujes cesto ovaj forum...

IVORY

Ne predstavljas se kao grobar,dosadio si vise.Tokom cele sezone si prvi na svim vestima o Partizanu sa slicnim komentarima,sve nesto u pesimistickom i negativnom tonu pises, i svako ko prati zna da nisi grobar,zato se ne trudi...

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

@40+ Видео сам.Хе хе хе...Добисмо још једног...Нек нам је са срећом."Притисак!" је јуче био,где треба да буде.Поздрав свим људима добре воље.Живео Партизан!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

B@KL@V@, 14. februar 2011 02:22)

Gusis baklava.. kao sto je tvoje a = @ .. pa te niko ne ispravlja..sto pises "monkey-a, umesto slova"a".. tako ti momak lepo kaze da, ako nisi upucen u internu prepisku.. koji moj onda pametujes nesto..
PS. a i ne bih rekao da ne znas "internu pricu", posto ti ovo nije prvi komentar..ali ajde da ne sirim temu..