Tenis 42

Sreda, 29.12.2010.

16:05

Teniseri: "Nismo dobili zasluženo"

Članovi srpske Dejvis kup reprezentacije negirali su da su okoristili igranjem za Srbiju za šta ih je optužio predsednik Skupštine Teniskog saveza Đorđo Antelj.

Teniseri: "Nismo dobili zasluženo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

DUCE

pre 13 godina

U potpuno se slažem da su teniseri i njihove porodice jedini zaslužni za sopstvene uspehe kao i zarade koje idu uz to.
Takođe se slažem i odajem priznanje teniserima koji dobrovoljno igraju za reprezentaciju i doprinose uspesima iste.
Ali ...
Ako dobrovoljno nastupaju i ističu da im je čast zbog tog čina da li je u redu da uslovljavaju državu tj. TSS ko će njome rukovoditi i kako.
Ko je od njih i kada organizovao besplatni kamp za mlade tenisere ?
Mislite o tome.
(s t v, 30. decembar 2010 09:46)

Autore s t v,
Uz dužno poštovanje prema Vama, ali mislim da ste pogrešno percepcirali situaciju u vezi sa TSS i reprezentativcima. Naime, ni u jednom segmentu čitave ove priče ja ne primećujem da naši reprezentativci USLOVALJAVAJU državu i TSS bilo čim (molim demanti, ako ga imate). Jedino što mogu da zaključim jeste da oni SUGERIŠU na promene u rukovodstvu TSS, jer dosadašnji čelnici nisu doprineli razvoju istog. Činjenica je da TSS nije niti jednog od tih naših igrača (Nole, Janko, Viktor, Ziki + Anči i JJ)½odhranio½, a svoju slavu, uspeh i stečene uslove i reputaciju duguje upravo pomenutim velikanima.
Pozdravljam predlog za promene u rukovodstvu TSS, a kao jedan od odgovora na to pogledajte slučaj Bojane Jovanovski. Izvanredan talenat a nigde ½potpore½ iz TSS uz koju bi Boka, verujem, već odavno bila u TOP 20. O ostalim ½nezbrinutim½ teniskim talentima da i ne govorim...
Nadam se boljem!

P.S. Srećnu Novu 2011 Želim svima Nama!

Lena

pre 13 godina

Nole, Viktore, Tipso i Ziki UVEK SMO UZ VAS!!!!! To sto vi zasluzujete je mnogo vise od novca.... Za razliku od fudbalera koji mlate pare, lupetaju o patriotizmu, a na terenu ih nema nigde, nego ko bakice trckaraju, cisto da se malo zagreju, vi ste ostavili srce na terenu!!!! Ponosna sam sto kada kazem da sam iz Srbije, Beograda, prva asocijacija im je NOLE!!!!! :) Zbog vas su svi svetski mediji brujali o Srbiji i pobedi na DK, a New York Times je cak i objavio citav clanak o Srbiji, BG-u, i naravno Noletu jer ih je zanimalo odakle potice nasa legenda, kako jedna mala Srbija je uspela da osvoji DK! Noletove izjave su me odusevile, nazalost to nasi mediji nisu preneli :( Tako da ko pljune po teniserima, nema trunke obraza! MOMCI, VOLIMO VAS!!!! Jedva cekam Hopman Cup, da opet Noleta vidim na terenu......

bane

pre 13 godina

Boba Živojinović je iscedio tenis kao suvu drenovinu i preko njega stekao lepu imovinu. A bio je jedva prosečan igrač i u ono doba, slabiji od svih u današnjoj reprezentaciji.
A o julovcu Antelju da i ne govorim. Dobio je državnu lokaciju za privatnu firmu da bi gostio svoje poslovne partnere i preko tenisa sklapao poslove. Koliko je on uložio u srpski tenis?
Da li treba Đoković da bude predsednik TSS ne znam, možda je ipak bolje neko drugi, ali sam siguran da Antelj i Živojinović treba da se sklone.

vladimir

pre 13 godina

Jedna stvar mi nikako nije jasna, raspravlja se o tome dal su dobili pare za DK ili nisu, pa zar se za domovinu ne igra iz patriotizma , a ne zbog para. U drzavi gde ima stotine hiljada socijalnih slucajeva, raspravlja se o tome dali ljudima koji godisnje zaradjuju u evrima milionske iznose, treba dati nagradu od 200 ili 400 hiljada evra, stvarno nadrealno.

s t v

pre 13 godina

U potpuno se slažem da su teniseri i njihove porodice jedini zaslužni za sopstvene uspehe kao i zarade koje idu uz to.
Takođe se slažem i odajem priznanje teniserima koji dobrovoljno igraju za reprezentaciju i doprinose uspesima iste.
Ali ...
Ako dobrovoljno nastupaju i ističu da im je čast zbog tog čina da li je u redu da uslovljavaju državu tj. TSS ko će njome rukovoditi i kako.
Ko je od njih i kada organizovao besplatni kamp za mlade tenisere ?
Mislite o tome.

Srdjan

pre 13 godina

2020. godina Insajder za B92 otkriva gde je nestao novac od DK?
Pravda uvek pobedjuje ali malo kasni u najboljem slucaju od 15 do 20 godina kad su vec svi drzavljani druzih drzava i kad nas gledaju na satelitskom programu i smeju se!

jovana

pre 13 godina

U ovoj nasoj zemlji Srbiji ne moze nista da valja. Umesto da pustite tenisere i nas da uzivano u velikom uspehu koji su postigli vi se prepucavate.
TSS protiv tenisera. Strasno. Najbolje bi bilo da sledece godine za devis kup igraju celnici TSS pa ce onda uspeh(neuspeh) biti njihov. Ja da sam jedan od tenisera iz reprezentacije posle ovoga vise nikad za reprezentaciju ne bih igrala.

RF

pre 13 godina

Roger Federer je ipak u pravu. Ne igra za Svajcarsku i ne trosi nepotrebnu energiju na eventualno politikantske stvari, a o svom imidzu, rejtingu i bankovnom racunu govore rezultati postignuti individualnim takmicenjem na svetskoj sceni. Regoger je iznad svih i to treba da se zna, a i postuje.

pre 13 godina

Javljam se iz Hrvatske i pitao bih Novaka Đokovića u kojoj državi plaća porez?
Neka ćuti jer je licemjer!
I nije jedini jer je lažnih domoljuba puna i Hrvatska - Ančić, Čilić, Ljubičić, Ivanišević!

Vladan R

pre 13 godina

Na jednom mestu,uoci finala sam procitao, da bi od ukupne nagrade koja je TSSu dodeljena za osvajnaje DK, i koja iznosi preko milon dolara, 70% trebalo da pripadne igracima. Nemam nista protiv toga jer su svojim pobedama manje vise oni najzasluzniji za taj trijumf i ako je dogovor bio takav i treba da toliko dobiju. E sad, da oni bas toliko zele da pomognu deci koja dolaze, mogli su da se odreknu cetrtini te nagrade, odnosno da okvirno nekih 200.000 dolara namenski daju mladim talentima. Tako bi bar imali na sta da se pozovu prilikom prozivki rukovodilaca TSS na tu temu. Ako jos dodamo i prijavljeno prebivaliste u inostranstvu, koliko god to u krajnjem slucaju bilo njihovo pravo, sve to o brizi za talente ipak deluje poprilicno otuzno. Generalno, sto se igre za reprezentaciju tice, u bilo kom sportu, ko god ima neke, bilo kakve specijalne zelje ili uslove, neka hvala bukvalno ne treba da igra, ali savez javno treba da izadje sa izjavom zasto taj i taj ne igra. Za reprezentaciju u bilo kom sportu treba da se igra srcem i da predstavlja cast, bez obzira da li je drzava ili sportski savez ulozio nesto u razvoj karijere ovoga ili onoga igraca. To sto neko bez zelje za licnom koriscu i pre svega iz ljubavi, igra za drzavni tim, ne znaci, kao sto vec rekoh da ne zasluzuje solidan procenat od novca koji sportski savez dobija za taj uspeh, bez obzira koliko je bogat ili ne. Na kraju karjeva bez ikakve zamerke moze sa tim novcem da radi sta hoce, ali ako vec uzima veci deo novca od te nagrade neka bar onda ne brine laznu brigu o nadolazecim teniskim narastajima.

Gospodin je vrlina

pre 13 godina

Po cemu je Novak veci sportista od jednog imresivnog Vanje Udovicica, koji je aktuelni zlatni prvak sveta sa vaterpolo reprezentacijom Srbije, a proglasen je ove godine i za najboljeg vaterpolistu Evrope?!
Ko je Vanji dao milione i tajne ugovore?!
I kako uopste teniseri mogu da imaju ugovore skrivene od javnosti kada ga sklapaju sa Teniskim savezom drzave?!
Vanja Udovicic je gospodin, pravi beogradski smeker, e to je razlika.

Happy hippie

pre 13 godina

Uspehu nasih tenisera,bilo na licnom ili reprezentativnom planu,zasluzni su samo oni i njihovi roditelji koji su se mnogo cega odrekli da bi im deca uspela.Igranje za reprezentaciju koja nije nista predstavljala do sada je stvar samo njihove zelje,volje i privrzenosti i nicega drugog a najmanje nekog tamo saveza koji nije nicim doprineo da se izgrade teniski tereni i popularizuje taj sport.Deca danas treniraju tenis samo zahvaljujuci Novaku,Viktoru,Janku,Nenadu,Jeleni,Ani...Uspeh u Dejvis kupu je trenutan i sasvim su u pravu zahtevi tenisera za odrzivim planom vezanim za tenis.Niko Bobu ne optuzuje a ako se okoristio u svako vreme i svakoj vlasti,to je Djordjo Antelj!Verovatno je osetio da gubi deo kolaca pa se oglasio.

Ljubivje I

pre 13 godina

Pa kada ste gospodo patrioti pisali da Đokovići kao nekog ne puštaju besplatno na svoje terene što ne rekoste ništa za posede koje ima ANTELJ. zauzeo je lepo parče i na lepom mestu. Što je još najgore to nema šanse da se vrati onom čije je bilo pre dolaska partizana, pošto je tu sagrađeno sve i svašta a i teniski tereni.
Voleo bih da se raspiše zajam za TSS pa da prebrojim patriote i da vidim koliko ih ima.
Sve što je pametno i vredno ode u beli svet, ostadoše samo patriote. Problem je samo što ne može da se saopšti njihov doprinos razvoju Srbije i stvaranju imidža u svetu.
Predlažem da se formiraju dva teniska saveza. Jedan da bude patriotski a drugi profesionalni pa nek svako nađe sebi mesto.
Pozdrav

3MAJ

pre 13 godina

U celoj ovoj prici meni je najbitnije samo da Novak bude iskljucen i da nastavi da igra na vrhunskom nivou - jer realno samo me on i zanima.

Milan

pre 13 godina

Sramota i bruka.Mislio sam da patriotizam postoji ali se ocigledno on maze na hleb.Nego,koliko su dobili kosarkasi i Ivkovic???Igrajte ako zelite ako ne opet dobro.Nema para,nagrada.

Sone

pre 13 godina

Ako nisu dali nasim teniserima bas bi bilo lepo da vidimo u koga su tolike pare ulozil Antelj i Boba? Znaci to je ova grcevita borba za vecitim mandatom u TSS! Promene u TSS su neminovne i da vidimo u koga su se to pare od saveza ulagale!

nslala

pre 13 godina

Ama ljudi! Teniserima su dodeljene nacionalne penzije!!! TTS-u je pripala nagrada i savez je taj koji treba da misli kuda i kako te pare da rasporedi. Može da nagradi tenisere novčano, ali isto tako može da usmeri pare u razvoj mladih nada. Zinulo d.pe.

dejan milic

pre 13 godina

dajte im ljudi pare pa oni nemaju...djokovicima su sva vrata otvorena,mali napravio ime a sa njim i tata i stricevi pa bi da ministruju,malo im para...!Pa ko plati sve one ljude sto podigose srbiju,branise u ratovima,invalide iz istih..daju im po 10 20 000,pomoci..a gospoda bi milione,pa koji ce nam onda i ta titula...

Sima

pre 13 godina

Obradovic ? Pa i moja baka Mara bi bila selektor Ten.reprez. Ah, daa... Da li da stavim Novaka da igra ili Bozoljca i ?? Posle dugog razmisljanja mudra odluka "velikog" strucnjaka Boce - ipak Novak...
A u mecu ?! Odlicno Noletu greje stolicu, malo ga potapse po guzi i posavetuje ga - " Ajde Nole majstore, ajde..."
Ipak prednost dajem mojoj baka Mari, ona je divna zena, a taj posao bi radila za dzabe...

trnovito i mukotrpano za citanje

pre 13 godina

"...Mi, reprezentativci Srbije, izneli smo svoje mišljenje u najboljoj veri i nameri, da trnovit i mukotrpan put koji smo mi prošli, drugi, koji dolaze za nama, ne moraju da prođu..."

dobro, treba da dobiju nagrade, naravno, ali brate mili, kad vidim ovo pisanje dostojno onih komunistickih/NOB/udbaskih saopstenja, povraca mi se...

vidoviti sugradjanin

pre 13 godina

Sramno je to sto Djokovici rade Bobi(ne ,nisam Boba Zivojinovic koji je seo za kompjuter da pise komentar)!
Srdjan vec izvesno vreme zeli da na celo TSS postavi svog coveka jer mu je to "obecao" i prosto ne moze da savlada ljutnju sto nije "ispunio obecanje",i to do te mere da smo svi mi,obicni gradjani,mogli to da uocimo.Novak je sjajan igrac ali podrzava svog oca,sto je donekle i normalno ali nije normalno da do te mere utice na svoje prijatelje igrace koji su takodje dobri igraci ali ne i dobri ljudi kad mogu da izjave ovako nesto a sve da bi "ostali ok sa Novakom".
Uostalom,gde su Anini i Jelenini mama i tata,i ne znamo kako se zovu!
Novace,narod nije glup,vreme ti je da odlucis,ili ces da igras ili ces da se bavis spekulacijama svoga oca,on jeste zasluzan kao svaki otac za karijeru sina ali samo delimicno,priseti se samo oca jedne druge Jelene a sa druge strane,ako nisi primetio,gubis simpatije u medijima jer zaista nismo glupi i vidimo sta sve radite Bobi.Nazalost,medijski linc ce se nastaviti ali to vam nece doneti srecu,ti koji se krstis da ti Bog pomogne pre i u toku meca pa i posle meca da bi mu zahvalio,kako to da ti je toliko vazno ko je na celu Teniskog Saveza SRBIJE a porez placas u MONAKU?
toliko,nemam sta da dodam osim jos jednom da ponovim,nisam uopste pristalica Slobodana Zivojinovica ali ovo sto mu radite je sramota.

bosanac ali Srbin

pre 13 godina

Novak i njegov tatica neka prave promjene u teniskom savezu tamo gdje zive i u kojoj drzavi placaju porez(tamo su i otisli da Srbiji ne bi ostavili koji dolarcic jer se u trenutnom mjestu "zivljenja" Novaka ne placa porez).Nisu ni ovi u TSS cvjecke ali DJOKOVICI ako ste patriote kakvim se predstavljate,eno Vam Kraljevo pa pokazite to!!! Ah,da,cini mi se jedne prilike je Novak uplatio 10.000 DINARA...

mirjanin

pre 13 godina

Kako nisu dobili kad su dobili i novac i nacionalne PENZIJE od strane drzave,nije valjda da je licno prijateljstvo sa Novakom vaznije od ISTINE?

Mika NS

pre 13 godina

Niko ne moze da natera Djokovica, Troickog,Tipsarevica i Zimonjica da igraju za Srbiju ako oni sami to neće!
Oni su za ovu zemlju dali svoje srce, glavu i dušu.Hvala im na tome.
Nisu ništa od toga morali.
Nikakvi Antelji i njemu slični mali ljudi neće moći bilo kakvim izjavama da to zasene.
Pozz svima i srećna nova 2011.!

beogradjanin

pre 13 godina

Mukice. Pa kad su takve patriote mogli su da se odreknu polovine prihoda i pomognu onima koji dolaze u nasem tenisu. Kao i veliki tata Srdjan koji na 25. maju, koji je protivzakonito prisvojio, nije dao nijedan termin tim istim talentima za koje se zalaže. Djokovici, bavite se ugostiteljskim poslom. Novace, nastavi da igras tenis, jer to ruku na srce vrhunski radis. Ali zapamtite ovo nije vasa prćija. Ostali sateliti koji kruže oko familije Đoković ne treba ni da se komentarišu.

Jack Sparrow

pre 13 godina

Sledece godine nek igraju Davis kup ovaj Antelj i Zivojinovic,posto su se igraci vec izjasnili,i resena stvar. Antelj i Zivojinovic su klasicni muljatori kojima odgovara da nikom ne polazu racune,da dele monopol i da sto bolje unovce pre svega Noletove planetarne uspehe . Taj isti Zivojinovic je procenio da je Djokovic netalentovan . Pametnome dosta.

Herman

pre 13 godina

Budalaštine....da nisu trebali da igraju teniseri, a da se ovajde "stručnjaci". Šta je država uložila u najbolje tenisere da bi neko mogao da ih optužuje.

Djoksa

pre 13 godina

Dosli smo do same sustine, srzi problema. Kao sto smo i mogli pretpostaviti, a sto je i sustina svih ljudskih konflikata, u pitanju je NOVAC, LOVA! Drugim recima, raspodela novca koji je stigao kao nagrada za osvajanje DC. Kakav altruizam, kakvi bakraci...

bosanac ali Srbin

pre 13 godina

Saopstenje tenisera je takvo da je steta sto se NENAD,JANKO,VIKTOR a i selektor BOGDAN ne prezivaju DJOKOVIC...!!! Bilo bi "lijepo za oko"...

igor

pre 13 godina

da li su pobednici matematicke olimpijade dobili zasluzeno?da li su hiljade inzenjera bez posla a sa 16 i vise godina skole dobili zasluzeno?da li su radnici dobili zasluzeno?zar za vas patriote nije najveca nagrada docek ispred skupstine i huk pune dvorane?zar se pravoslavci ne zavetuju na skromnost-skromnost je vrlina?ili je skromnost vrlina za nas bednike avi patriote imate neku drugu patriotsku religiju?

Djoksa

pre 13 godina

Ruku na srce, teniseri su u pravu. Osvojili su DC a nisu dobili nikakvu nagradu. Ali sve je moguce kada je u pitanju svojeglavi despot i bivsi neuspesni teniser zvani Boba. Jos jedan razlig za njegovu smenu. Dovesti Srdjana Djokovica na celo TSS za procvat naseg tenisa!

igor

pre 13 godina

da li su pobednici matematicke olimpijade dobili zasluzeno?da li su hiljade inzenjera bez posla a sa 16 i vise godina skole dobili zasluzeno?da li su radnici dobili zasluzeno?zar za vas patriote nije najveca nagrada docek ispred skupstine i huk pune dvorane?zar se pravoslavci ne zavetuju na skromnost-skromnost je vrlina?ili je skromnost vrlina za nas bednike avi patriote imate neku drugu patriotsku religiju?

Djoksa

pre 13 godina

Dosli smo do same sustine, srzi problema. Kao sto smo i mogli pretpostaviti, a sto je i sustina svih ljudskih konflikata, u pitanju je NOVAC, LOVA! Drugim recima, raspodela novca koji je stigao kao nagrada za osvajanje DC. Kakav altruizam, kakvi bakraci...

Herman

pre 13 godina

Budalaštine....da nisu trebali da igraju teniseri, a da se ovajde "stručnjaci". Šta je država uložila u najbolje tenisere da bi neko mogao da ih optužuje.

bosanac ali Srbin

pre 13 godina

Saopstenje tenisera je takvo da je steta sto se NENAD,JANKO,VIKTOR a i selektor BOGDAN ne prezivaju DJOKOVIC...!!! Bilo bi "lijepo za oko"...

vidoviti sugradjanin

pre 13 godina

Sramno je to sto Djokovici rade Bobi(ne ,nisam Boba Zivojinovic koji je seo za kompjuter da pise komentar)!
Srdjan vec izvesno vreme zeli da na celo TSS postavi svog coveka jer mu je to "obecao" i prosto ne moze da savlada ljutnju sto nije "ispunio obecanje",i to do te mere da smo svi mi,obicni gradjani,mogli to da uocimo.Novak je sjajan igrac ali podrzava svog oca,sto je donekle i normalno ali nije normalno da do te mere utice na svoje prijatelje igrace koji su takodje dobri igraci ali ne i dobri ljudi kad mogu da izjave ovako nesto a sve da bi "ostali ok sa Novakom".
Uostalom,gde su Anini i Jelenini mama i tata,i ne znamo kako se zovu!
Novace,narod nije glup,vreme ti je da odlucis,ili ces da igras ili ces da se bavis spekulacijama svoga oca,on jeste zasluzan kao svaki otac za karijeru sina ali samo delimicno,priseti se samo oca jedne druge Jelene a sa druge strane,ako nisi primetio,gubis simpatije u medijima jer zaista nismo glupi i vidimo sta sve radite Bobi.Nazalost,medijski linc ce se nastaviti ali to vam nece doneti srecu,ti koji se krstis da ti Bog pomogne pre i u toku meca pa i posle meca da bi mu zahvalio,kako to da ti je toliko vazno ko je na celu Teniskog Saveza SRBIJE a porez placas u MONAKU?
toliko,nemam sta da dodam osim jos jednom da ponovim,nisam uopste pristalica Slobodana Zivojinovica ali ovo sto mu radite je sramota.

Sima

pre 13 godina

Obradovic ? Pa i moja baka Mara bi bila selektor Ten.reprez. Ah, daa... Da li da stavim Novaka da igra ili Bozoljca i ?? Posle dugog razmisljanja mudra odluka "velikog" strucnjaka Boce - ipak Novak...
A u mecu ?! Odlicno Noletu greje stolicu, malo ga potapse po guzi i posavetuje ga - " Ajde Nole majstore, ajde..."
Ipak prednost dajem mojoj baka Mari, ona je divna zena, a taj posao bi radila za dzabe...

Djoksa

pre 13 godina

Ruku na srce, teniseri su u pravu. Osvojili su DC a nisu dobili nikakvu nagradu. Ali sve je moguce kada je u pitanju svojeglavi despot i bivsi neuspesni teniser zvani Boba. Jos jedan razlig za njegovu smenu. Dovesti Srdjana Djokovica na celo TSS za procvat naseg tenisa!

trnovito i mukotrpano za citanje

pre 13 godina

"...Mi, reprezentativci Srbije, izneli smo svoje mišljenje u najboljoj veri i nameri, da trnovit i mukotrpan put koji smo mi prošli, drugi, koji dolaze za nama, ne moraju da prođu..."

dobro, treba da dobiju nagrade, naravno, ali brate mili, kad vidim ovo pisanje dostojno onih komunistickih/NOB/udbaskih saopstenja, povraca mi se...

dejan milic

pre 13 godina

dajte im ljudi pare pa oni nemaju...djokovicima su sva vrata otvorena,mali napravio ime a sa njim i tata i stricevi pa bi da ministruju,malo im para...!Pa ko plati sve one ljude sto podigose srbiju,branise u ratovima,invalide iz istih..daju im po 10 20 000,pomoci..a gospoda bi milione,pa koji ce nam onda i ta titula...

beogradjanin

pre 13 godina

Mukice. Pa kad su takve patriote mogli su da se odreknu polovine prihoda i pomognu onima koji dolaze u nasem tenisu. Kao i veliki tata Srdjan koji na 25. maju, koji je protivzakonito prisvojio, nije dao nijedan termin tim istim talentima za koje se zalaže. Djokovici, bavite se ugostiteljskim poslom. Novace, nastavi da igras tenis, jer to ruku na srce vrhunski radis. Ali zapamtite ovo nije vasa prćija. Ostali sateliti koji kruže oko familije Đoković ne treba ni da se komentarišu.

mirjanin

pre 13 godina

Kako nisu dobili kad su dobili i novac i nacionalne PENZIJE od strane drzave,nije valjda da je licno prijateljstvo sa Novakom vaznije od ISTINE?

nslala

pre 13 godina

Ama ljudi! Teniserima su dodeljene nacionalne penzije!!! TTS-u je pripala nagrada i savez je taj koji treba da misli kuda i kako te pare da rasporedi. Može da nagradi tenisere novčano, ali isto tako može da usmeri pare u razvoj mladih nada. Zinulo d.pe.

Gospodin je vrlina

pre 13 godina

Po cemu je Novak veci sportista od jednog imresivnog Vanje Udovicica, koji je aktuelni zlatni prvak sveta sa vaterpolo reprezentacijom Srbije, a proglasen je ove godine i za najboljeg vaterpolistu Evrope?!
Ko je Vanji dao milione i tajne ugovore?!
I kako uopste teniseri mogu da imaju ugovore skrivene od javnosti kada ga sklapaju sa Teniskim savezom drzave?!
Vanja Udovicic je gospodin, pravi beogradski smeker, e to je razlika.

3MAJ

pre 13 godina

U celoj ovoj prici meni je najbitnije samo da Novak bude iskljucen i da nastavi da igra na vrhunskom nivou - jer realno samo me on i zanima.

bosanac ali Srbin

pre 13 godina

Novak i njegov tatica neka prave promjene u teniskom savezu tamo gdje zive i u kojoj drzavi placaju porez(tamo su i otisli da Srbiji ne bi ostavili koji dolarcic jer se u trenutnom mjestu "zivljenja" Novaka ne placa porez).Nisu ni ovi u TSS cvjecke ali DJOKOVICI ako ste patriote kakvim se predstavljate,eno Vam Kraljevo pa pokazite to!!! Ah,da,cini mi se jedne prilike je Novak uplatio 10.000 DINARA...

Jack Sparrow

pre 13 godina

Sledece godine nek igraju Davis kup ovaj Antelj i Zivojinovic,posto su se igraci vec izjasnili,i resena stvar. Antelj i Zivojinovic su klasicni muljatori kojima odgovara da nikom ne polazu racune,da dele monopol i da sto bolje unovce pre svega Noletove planetarne uspehe . Taj isti Zivojinovic je procenio da je Djokovic netalentovan . Pametnome dosta.

Ljubivje I

pre 13 godina

Pa kada ste gospodo patrioti pisali da Đokovići kao nekog ne puštaju besplatno na svoje terene što ne rekoste ništa za posede koje ima ANTELJ. zauzeo je lepo parče i na lepom mestu. Što je još najgore to nema šanse da se vrati onom čije je bilo pre dolaska partizana, pošto je tu sagrađeno sve i svašta a i teniski tereni.
Voleo bih da se raspiše zajam za TSS pa da prebrojim patriote i da vidim koliko ih ima.
Sve što je pametno i vredno ode u beli svet, ostadoše samo patriote. Problem je samo što ne može da se saopšti njihov doprinos razvoju Srbije i stvaranju imidža u svetu.
Predlažem da se formiraju dva teniska saveza. Jedan da bude patriotski a drugi profesionalni pa nek svako nađe sebi mesto.
Pozdrav

Mika NS

pre 13 godina

Niko ne moze da natera Djokovica, Troickog,Tipsarevica i Zimonjica da igraju za Srbiju ako oni sami to neće!
Oni su za ovu zemlju dali svoje srce, glavu i dušu.Hvala im na tome.
Nisu ništa od toga morali.
Nikakvi Antelji i njemu slični mali ljudi neće moći bilo kakvim izjavama da to zasene.
Pozz svima i srećna nova 2011.!

Milan

pre 13 godina

Sramota i bruka.Mislio sam da patriotizam postoji ali se ocigledno on maze na hleb.Nego,koliko su dobili kosarkasi i Ivkovic???Igrajte ako zelite ako ne opet dobro.Nema para,nagrada.

Vladan R

pre 13 godina

Na jednom mestu,uoci finala sam procitao, da bi od ukupne nagrade koja je TSSu dodeljena za osvajnaje DK, i koja iznosi preko milon dolara, 70% trebalo da pripadne igracima. Nemam nista protiv toga jer su svojim pobedama manje vise oni najzasluzniji za taj trijumf i ako je dogovor bio takav i treba da toliko dobiju. E sad, da oni bas toliko zele da pomognu deci koja dolaze, mogli su da se odreknu cetrtini te nagrade, odnosno da okvirno nekih 200.000 dolara namenski daju mladim talentima. Tako bi bar imali na sta da se pozovu prilikom prozivki rukovodilaca TSS na tu temu. Ako jos dodamo i prijavljeno prebivaliste u inostranstvu, koliko god to u krajnjem slucaju bilo njihovo pravo, sve to o brizi za talente ipak deluje poprilicno otuzno. Generalno, sto se igre za reprezentaciju tice, u bilo kom sportu, ko god ima neke, bilo kakve specijalne zelje ili uslove, neka hvala bukvalno ne treba da igra, ali savez javno treba da izadje sa izjavom zasto taj i taj ne igra. Za reprezentaciju u bilo kom sportu treba da se igra srcem i da predstavlja cast, bez obzira da li je drzava ili sportski savez ulozio nesto u razvoj karijere ovoga ili onoga igraca. To sto neko bez zelje za licnom koriscu i pre svega iz ljubavi, igra za drzavni tim, ne znaci, kao sto vec rekoh da ne zasluzuje solidan procenat od novca koji sportski savez dobija za taj uspeh, bez obzira koliko je bogat ili ne. Na kraju karjeva bez ikakve zamerke moze sa tim novcem da radi sta hoce, ali ako vec uzima veci deo novca od te nagrade neka bar onda ne brine laznu brigu o nadolazecim teniskim narastajima.

Sone

pre 13 godina

Ako nisu dali nasim teniserima bas bi bilo lepo da vidimo u koga su tolike pare ulozil Antelj i Boba? Znaci to je ova grcevita borba za vecitim mandatom u TSS! Promene u TSS su neminovne i da vidimo u koga su se to pare od saveza ulagale!

jovana

pre 13 godina

U ovoj nasoj zemlji Srbiji ne moze nista da valja. Umesto da pustite tenisere i nas da uzivano u velikom uspehu koji su postigli vi se prepucavate.
TSS protiv tenisera. Strasno. Najbolje bi bilo da sledece godine za devis kup igraju celnici TSS pa ce onda uspeh(neuspeh) biti njihov. Ja da sam jedan od tenisera iz reprezentacije posle ovoga vise nikad za reprezentaciju ne bih igrala.

Happy hippie

pre 13 godina

Uspehu nasih tenisera,bilo na licnom ili reprezentativnom planu,zasluzni su samo oni i njihovi roditelji koji su se mnogo cega odrekli da bi im deca uspela.Igranje za reprezentaciju koja nije nista predstavljala do sada je stvar samo njihove zelje,volje i privrzenosti i nicega drugog a najmanje nekog tamo saveza koji nije nicim doprineo da se izgrade teniski tereni i popularizuje taj sport.Deca danas treniraju tenis samo zahvaljujuci Novaku,Viktoru,Janku,Nenadu,Jeleni,Ani...Uspeh u Dejvis kupu je trenutan i sasvim su u pravu zahtevi tenisera za odrzivim planom vezanim za tenis.Niko Bobu ne optuzuje a ako se okoristio u svako vreme i svakoj vlasti,to je Djordjo Antelj!Verovatno je osetio da gubi deo kolaca pa se oglasio.

bane

pre 13 godina

Boba Živojinović je iscedio tenis kao suvu drenovinu i preko njega stekao lepu imovinu. A bio je jedva prosečan igrač i u ono doba, slabiji od svih u današnjoj reprezentaciji.
A o julovcu Antelju da i ne govorim. Dobio je državnu lokaciju za privatnu firmu da bi gostio svoje poslovne partnere i preko tenisa sklapao poslove. Koliko je on uložio u srpski tenis?
Da li treba Đoković da bude predsednik TSS ne znam, možda je ipak bolje neko drugi, ali sam siguran da Antelj i Živojinović treba da se sklone.

Lena

pre 13 godina

Nole, Viktore, Tipso i Ziki UVEK SMO UZ VAS!!!!! To sto vi zasluzujete je mnogo vise od novca.... Za razliku od fudbalera koji mlate pare, lupetaju o patriotizmu, a na terenu ih nema nigde, nego ko bakice trckaraju, cisto da se malo zagreju, vi ste ostavili srce na terenu!!!! Ponosna sam sto kada kazem da sam iz Srbije, Beograda, prva asocijacija im je NOLE!!!!! :) Zbog vas su svi svetski mediji brujali o Srbiji i pobedi na DK, a New York Times je cak i objavio citav clanak o Srbiji, BG-u, i naravno Noletu jer ih je zanimalo odakle potice nasa legenda, kako jedna mala Srbija je uspela da osvoji DK! Noletove izjave su me odusevile, nazalost to nasi mediji nisu preneli :( Tako da ko pljune po teniserima, nema trunke obraza! MOMCI, VOLIMO VAS!!!! Jedva cekam Hopman Cup, da opet Noleta vidim na terenu......

pre 13 godina

Javljam se iz Hrvatske i pitao bih Novaka Đokovića u kojoj državi plaća porez?
Neka ćuti jer je licemjer!
I nije jedini jer je lažnih domoljuba puna i Hrvatska - Ančić, Čilić, Ljubičić, Ivanišević!

RF

pre 13 godina

Roger Federer je ipak u pravu. Ne igra za Svajcarsku i ne trosi nepotrebnu energiju na eventualno politikantske stvari, a o svom imidzu, rejtingu i bankovnom racunu govore rezultati postignuti individualnim takmicenjem na svetskoj sceni. Regoger je iznad svih i to treba da se zna, a i postuje.

Srdjan

pre 13 godina

2020. godina Insajder za B92 otkriva gde je nestao novac od DK?
Pravda uvek pobedjuje ali malo kasni u najboljem slucaju od 15 do 20 godina kad su vec svi drzavljani druzih drzava i kad nas gledaju na satelitskom programu i smeju se!

DUCE

pre 13 godina

U potpuno se slažem da su teniseri i njihove porodice jedini zaslužni za sopstvene uspehe kao i zarade koje idu uz to.
Takođe se slažem i odajem priznanje teniserima koji dobrovoljno igraju za reprezentaciju i doprinose uspesima iste.
Ali ...
Ako dobrovoljno nastupaju i ističu da im je čast zbog tog čina da li je u redu da uslovljavaju državu tj. TSS ko će njome rukovoditi i kako.
Ko je od njih i kada organizovao besplatni kamp za mlade tenisere ?
Mislite o tome.
(s t v, 30. decembar 2010 09:46)

Autore s t v,
Uz dužno poštovanje prema Vama, ali mislim da ste pogrešno percepcirali situaciju u vezi sa TSS i reprezentativcima. Naime, ni u jednom segmentu čitave ove priče ja ne primećujem da naši reprezentativci USLOVALJAVAJU državu i TSS bilo čim (molim demanti, ako ga imate). Jedino što mogu da zaključim jeste da oni SUGERIŠU na promene u rukovodstvu TSS, jer dosadašnji čelnici nisu doprineli razvoju istog. Činjenica je da TSS nije niti jednog od tih naših igrača (Nole, Janko, Viktor, Ziki + Anči i JJ)½odhranio½, a svoju slavu, uspeh i stečene uslove i reputaciju duguje upravo pomenutim velikanima.
Pozdravljam predlog za promene u rukovodstvu TSS, a kao jedan od odgovora na to pogledajte slučaj Bojane Jovanovski. Izvanredan talenat a nigde ½potpore½ iz TSS uz koju bi Boka, verujem, već odavno bila u TOP 20. O ostalim ½nezbrinutim½ teniskim talentima da i ne govorim...
Nadam se boljem!

P.S. Srećnu Novu 2011 Želim svima Nama!

vladimir

pre 13 godina

Jedna stvar mi nikako nije jasna, raspravlja se o tome dal su dobili pare za DK ili nisu, pa zar se za domovinu ne igra iz patriotizma , a ne zbog para. U drzavi gde ima stotine hiljada socijalnih slucajeva, raspravlja se o tome dali ljudima koji godisnje zaradjuju u evrima milionske iznose, treba dati nagradu od 200 ili 400 hiljada evra, stvarno nadrealno.

s t v

pre 13 godina

U potpuno se slažem da su teniseri i njihove porodice jedini zaslužni za sopstvene uspehe kao i zarade koje idu uz to.
Takođe se slažem i odajem priznanje teniserima koji dobrovoljno igraju za reprezentaciju i doprinose uspesima iste.
Ali ...
Ako dobrovoljno nastupaju i ističu da im je čast zbog tog čina da li je u redu da uslovljavaju državu tj. TSS ko će njome rukovoditi i kako.
Ko je od njih i kada organizovao besplatni kamp za mlade tenisere ?
Mislite o tome.

Djoksa

pre 13 godina

Ruku na srce, teniseri su u pravu. Osvojili su DC a nisu dobili nikakvu nagradu. Ali sve je moguce kada je u pitanju svojeglavi despot i bivsi neuspesni teniser zvani Boba. Jos jedan razlig za njegovu smenu. Dovesti Srdjana Djokovica na celo TSS za procvat naseg tenisa!

igor

pre 13 godina

da li su pobednici matematicke olimpijade dobili zasluzeno?da li su hiljade inzenjera bez posla a sa 16 i vise godina skole dobili zasluzeno?da li su radnici dobili zasluzeno?zar za vas patriote nije najveca nagrada docek ispred skupstine i huk pune dvorane?zar se pravoslavci ne zavetuju na skromnost-skromnost je vrlina?ili je skromnost vrlina za nas bednike avi patriote imate neku drugu patriotsku religiju?

bosanac ali Srbin

pre 13 godina

Saopstenje tenisera je takvo da je steta sto se NENAD,JANKO,VIKTOR a i selektor BOGDAN ne prezivaju DJOKOVIC...!!! Bilo bi "lijepo za oko"...

Jack Sparrow

pre 13 godina

Sledece godine nek igraju Davis kup ovaj Antelj i Zivojinovic,posto su se igraci vec izjasnili,i resena stvar. Antelj i Zivojinovic su klasicni muljatori kojima odgovara da nikom ne polazu racune,da dele monopol i da sto bolje unovce pre svega Noletove planetarne uspehe . Taj isti Zivojinovic je procenio da je Djokovic netalentovan . Pametnome dosta.

Mika NS

pre 13 godina

Niko ne moze da natera Djokovica, Troickog,Tipsarevica i Zimonjica da igraju za Srbiju ako oni sami to neće!
Oni su za ovu zemlju dali svoje srce, glavu i dušu.Hvala im na tome.
Nisu ništa od toga morali.
Nikakvi Antelji i njemu slični mali ljudi neće moći bilo kakvim izjavama da to zasene.
Pozz svima i srećna nova 2011.!

vidoviti sugradjanin

pre 13 godina

Sramno je to sto Djokovici rade Bobi(ne ,nisam Boba Zivojinovic koji je seo za kompjuter da pise komentar)!
Srdjan vec izvesno vreme zeli da na celo TSS postavi svog coveka jer mu je to "obecao" i prosto ne moze da savlada ljutnju sto nije "ispunio obecanje",i to do te mere da smo svi mi,obicni gradjani,mogli to da uocimo.Novak je sjajan igrac ali podrzava svog oca,sto je donekle i normalno ali nije normalno da do te mere utice na svoje prijatelje igrace koji su takodje dobri igraci ali ne i dobri ljudi kad mogu da izjave ovako nesto a sve da bi "ostali ok sa Novakom".
Uostalom,gde su Anini i Jelenini mama i tata,i ne znamo kako se zovu!
Novace,narod nije glup,vreme ti je da odlucis,ili ces da igras ili ces da se bavis spekulacijama svoga oca,on jeste zasluzan kao svaki otac za karijeru sina ali samo delimicno,priseti se samo oca jedne druge Jelene a sa druge strane,ako nisi primetio,gubis simpatije u medijima jer zaista nismo glupi i vidimo sta sve radite Bobi.Nazalost,medijski linc ce se nastaviti ali to vam nece doneti srecu,ti koji se krstis da ti Bog pomogne pre i u toku meca pa i posle meca da bi mu zahvalio,kako to da ti je toliko vazno ko je na celu Teniskog Saveza SRBIJE a porez placas u MONAKU?
toliko,nemam sta da dodam osim jos jednom da ponovim,nisam uopste pristalica Slobodana Zivojinovica ali ovo sto mu radite je sramota.

Gospodin je vrlina

pre 13 godina

Po cemu je Novak veci sportista od jednog imresivnog Vanje Udovicica, koji je aktuelni zlatni prvak sveta sa vaterpolo reprezentacijom Srbije, a proglasen je ove godine i za najboljeg vaterpolistu Evrope?!
Ko je Vanji dao milione i tajne ugovore?!
I kako uopste teniseri mogu da imaju ugovore skrivene od javnosti kada ga sklapaju sa Teniskim savezom drzave?!
Vanja Udovicic je gospodin, pravi beogradski smeker, e to je razlika.

Herman

pre 13 godina

Budalaštine....da nisu trebali da igraju teniseri, a da se ovajde "stručnjaci". Šta je država uložila u najbolje tenisere da bi neko mogao da ih optužuje.

bosanac ali Srbin

pre 13 godina

Novak i njegov tatica neka prave promjene u teniskom savezu tamo gdje zive i u kojoj drzavi placaju porez(tamo su i otisli da Srbiji ne bi ostavili koji dolarcic jer se u trenutnom mjestu "zivljenja" Novaka ne placa porez).Nisu ni ovi u TSS cvjecke ali DJOKOVICI ako ste patriote kakvim se predstavljate,eno Vam Kraljevo pa pokazite to!!! Ah,da,cini mi se jedne prilike je Novak uplatio 10.000 DINARA...

Djoksa

pre 13 godina

Dosli smo do same sustine, srzi problema. Kao sto smo i mogli pretpostaviti, a sto je i sustina svih ljudskih konflikata, u pitanju je NOVAC, LOVA! Drugim recima, raspodela novca koji je stigao kao nagrada za osvajanje DC. Kakav altruizam, kakvi bakraci...

Sima

pre 13 godina

Obradovic ? Pa i moja baka Mara bi bila selektor Ten.reprez. Ah, daa... Da li da stavim Novaka da igra ili Bozoljca i ?? Posle dugog razmisljanja mudra odluka "velikog" strucnjaka Boce - ipak Novak...
A u mecu ?! Odlicno Noletu greje stolicu, malo ga potapse po guzi i posavetuje ga - " Ajde Nole majstore, ajde..."
Ipak prednost dajem mojoj baka Mari, ona je divna zena, a taj posao bi radila za dzabe...

dejan milic

pre 13 godina

dajte im ljudi pare pa oni nemaju...djokovicima su sva vrata otvorena,mali napravio ime a sa njim i tata i stricevi pa bi da ministruju,malo im para...!Pa ko plati sve one ljude sto podigose srbiju,branise u ratovima,invalide iz istih..daju im po 10 20 000,pomoci..a gospoda bi milione,pa koji ce nam onda i ta titula...

Milan

pre 13 godina

Sramota i bruka.Mislio sam da patriotizam postoji ali se ocigledno on maze na hleb.Nego,koliko su dobili kosarkasi i Ivkovic???Igrajte ako zelite ako ne opet dobro.Nema para,nagrada.

Sone

pre 13 godina

Ako nisu dali nasim teniserima bas bi bilo lepo da vidimo u koga su tolike pare ulozil Antelj i Boba? Znaci to je ova grcevita borba za vecitim mandatom u TSS! Promene u TSS su neminovne i da vidimo u koga su se to pare od saveza ulagale!

nslala

pre 13 godina

Ama ljudi! Teniserima su dodeljene nacionalne penzije!!! TTS-u je pripala nagrada i savez je taj koji treba da misli kuda i kako te pare da rasporedi. Može da nagradi tenisere novčano, ali isto tako može da usmeri pare u razvoj mladih nada. Zinulo d.pe.

trnovito i mukotrpano za citanje

pre 13 godina

"...Mi, reprezentativci Srbije, izneli smo svoje mišljenje u najboljoj veri i nameri, da trnovit i mukotrpan put koji smo mi prošli, drugi, koji dolaze za nama, ne moraju da prođu..."

dobro, treba da dobiju nagrade, naravno, ali brate mili, kad vidim ovo pisanje dostojno onih komunistickih/NOB/udbaskih saopstenja, povraca mi se...

pre 13 godina

Javljam se iz Hrvatske i pitao bih Novaka Đokovića u kojoj državi plaća porez?
Neka ćuti jer je licemjer!
I nije jedini jer je lažnih domoljuba puna i Hrvatska - Ančić, Čilić, Ljubičić, Ivanišević!

beogradjanin

pre 13 godina

Mukice. Pa kad su takve patriote mogli su da se odreknu polovine prihoda i pomognu onima koji dolaze u nasem tenisu. Kao i veliki tata Srdjan koji na 25. maju, koji je protivzakonito prisvojio, nije dao nijedan termin tim istim talentima za koje se zalaže. Djokovici, bavite se ugostiteljskim poslom. Novace, nastavi da igras tenis, jer to ruku na srce vrhunski radis. Ali zapamtite ovo nije vasa prćija. Ostali sateliti koji kruže oko familije Đoković ne treba ni da se komentarišu.

Happy hippie

pre 13 godina

Uspehu nasih tenisera,bilo na licnom ili reprezentativnom planu,zasluzni su samo oni i njihovi roditelji koji su se mnogo cega odrekli da bi im deca uspela.Igranje za reprezentaciju koja nije nista predstavljala do sada je stvar samo njihove zelje,volje i privrzenosti i nicega drugog a najmanje nekog tamo saveza koji nije nicim doprineo da se izgrade teniski tereni i popularizuje taj sport.Deca danas treniraju tenis samo zahvaljujuci Novaku,Viktoru,Janku,Nenadu,Jeleni,Ani...Uspeh u Dejvis kupu je trenutan i sasvim su u pravu zahtevi tenisera za odrzivim planom vezanim za tenis.Niko Bobu ne optuzuje a ako se okoristio u svako vreme i svakoj vlasti,to je Djordjo Antelj!Verovatno je osetio da gubi deo kolaca pa se oglasio.

RF

pre 13 godina

Roger Federer je ipak u pravu. Ne igra za Svajcarsku i ne trosi nepotrebnu energiju na eventualno politikantske stvari, a o svom imidzu, rejtingu i bankovnom racunu govore rezultati postignuti individualnim takmicenjem na svetskoj sceni. Regoger je iznad svih i to treba da se zna, a i postuje.

Vladan R

pre 13 godina

Na jednom mestu,uoci finala sam procitao, da bi od ukupne nagrade koja je TSSu dodeljena za osvajnaje DK, i koja iznosi preko milon dolara, 70% trebalo da pripadne igracima. Nemam nista protiv toga jer su svojim pobedama manje vise oni najzasluzniji za taj trijumf i ako je dogovor bio takav i treba da toliko dobiju. E sad, da oni bas toliko zele da pomognu deci koja dolaze, mogli su da se odreknu cetrtini te nagrade, odnosno da okvirno nekih 200.000 dolara namenski daju mladim talentima. Tako bi bar imali na sta da se pozovu prilikom prozivki rukovodilaca TSS na tu temu. Ako jos dodamo i prijavljeno prebivaliste u inostranstvu, koliko god to u krajnjem slucaju bilo njihovo pravo, sve to o brizi za talente ipak deluje poprilicno otuzno. Generalno, sto se igre za reprezentaciju tice, u bilo kom sportu, ko god ima neke, bilo kakve specijalne zelje ili uslove, neka hvala bukvalno ne treba da igra, ali savez javno treba da izadje sa izjavom zasto taj i taj ne igra. Za reprezentaciju u bilo kom sportu treba da se igra srcem i da predstavlja cast, bez obzira da li je drzava ili sportski savez ulozio nesto u razvoj karijere ovoga ili onoga igraca. To sto neko bez zelje za licnom koriscu i pre svega iz ljubavi, igra za drzavni tim, ne znaci, kao sto vec rekoh da ne zasluzuje solidan procenat od novca koji sportski savez dobija za taj uspeh, bez obzira koliko je bogat ili ne. Na kraju karjeva bez ikakve zamerke moze sa tim novcem da radi sta hoce, ali ako vec uzima veci deo novca od te nagrade neka bar onda ne brine laznu brigu o nadolazecim teniskim narastajima.

mirjanin

pre 13 godina

Kako nisu dobili kad su dobili i novac i nacionalne PENZIJE od strane drzave,nije valjda da je licno prijateljstvo sa Novakom vaznije od ISTINE?

jovana

pre 13 godina

U ovoj nasoj zemlji Srbiji ne moze nista da valja. Umesto da pustite tenisere i nas da uzivano u velikom uspehu koji su postigli vi se prepucavate.
TSS protiv tenisera. Strasno. Najbolje bi bilo da sledece godine za devis kup igraju celnici TSS pa ce onda uspeh(neuspeh) biti njihov. Ja da sam jedan od tenisera iz reprezentacije posle ovoga vise nikad za reprezentaciju ne bih igrala.

vladimir

pre 13 godina

Jedna stvar mi nikako nije jasna, raspravlja se o tome dal su dobili pare za DK ili nisu, pa zar se za domovinu ne igra iz patriotizma , a ne zbog para. U drzavi gde ima stotine hiljada socijalnih slucajeva, raspravlja se o tome dali ljudima koji godisnje zaradjuju u evrima milionske iznose, treba dati nagradu od 200 ili 400 hiljada evra, stvarno nadrealno.

3MAJ

pre 13 godina

U celoj ovoj prici meni je najbitnije samo da Novak bude iskljucen i da nastavi da igra na vrhunskom nivou - jer realno samo me on i zanima.

s t v

pre 13 godina

U potpuno se slažem da su teniseri i njihove porodice jedini zaslužni za sopstvene uspehe kao i zarade koje idu uz to.
Takođe se slažem i odajem priznanje teniserima koji dobrovoljno igraju za reprezentaciju i doprinose uspesima iste.
Ali ...
Ako dobrovoljno nastupaju i ističu da im je čast zbog tog čina da li je u redu da uslovljavaju državu tj. TSS ko će njome rukovoditi i kako.
Ko je od njih i kada organizovao besplatni kamp za mlade tenisere ?
Mislite o tome.

Ljubivje I

pre 13 godina

Pa kada ste gospodo patrioti pisali da Đokovići kao nekog ne puštaju besplatno na svoje terene što ne rekoste ništa za posede koje ima ANTELJ. zauzeo je lepo parče i na lepom mestu. Što je još najgore to nema šanse da se vrati onom čije je bilo pre dolaska partizana, pošto je tu sagrađeno sve i svašta a i teniski tereni.
Voleo bih da se raspiše zajam za TSS pa da prebrojim patriote i da vidim koliko ih ima.
Sve što je pametno i vredno ode u beli svet, ostadoše samo patriote. Problem je samo što ne može da se saopšti njihov doprinos razvoju Srbije i stvaranju imidža u svetu.
Predlažem da se formiraju dva teniska saveza. Jedan da bude patriotski a drugi profesionalni pa nek svako nađe sebi mesto.
Pozdrav

bane

pre 13 godina

Boba Živojinović je iscedio tenis kao suvu drenovinu i preko njega stekao lepu imovinu. A bio je jedva prosečan igrač i u ono doba, slabiji od svih u današnjoj reprezentaciji.
A o julovcu Antelju da i ne govorim. Dobio je državnu lokaciju za privatnu firmu da bi gostio svoje poslovne partnere i preko tenisa sklapao poslove. Koliko je on uložio u srpski tenis?
Da li treba Đoković da bude predsednik TSS ne znam, možda je ipak bolje neko drugi, ali sam siguran da Antelj i Živojinović treba da se sklone.

Lena

pre 13 godina

Nole, Viktore, Tipso i Ziki UVEK SMO UZ VAS!!!!! To sto vi zasluzujete je mnogo vise od novca.... Za razliku od fudbalera koji mlate pare, lupetaju o patriotizmu, a na terenu ih nema nigde, nego ko bakice trckaraju, cisto da se malo zagreju, vi ste ostavili srce na terenu!!!! Ponosna sam sto kada kazem da sam iz Srbije, Beograda, prva asocijacija im je NOLE!!!!! :) Zbog vas su svi svetski mediji brujali o Srbiji i pobedi na DK, a New York Times je cak i objavio citav clanak o Srbiji, BG-u, i naravno Noletu jer ih je zanimalo odakle potice nasa legenda, kako jedna mala Srbija je uspela da osvoji DK! Noletove izjave su me odusevile, nazalost to nasi mediji nisu preneli :( Tako da ko pljune po teniserima, nema trunke obraza! MOMCI, VOLIMO VAS!!!! Jedva cekam Hopman Cup, da opet Noleta vidim na terenu......

DUCE

pre 13 godina

U potpuno se slažem da su teniseri i njihove porodice jedini zaslužni za sopstvene uspehe kao i zarade koje idu uz to.
Takođe se slažem i odajem priznanje teniserima koji dobrovoljno igraju za reprezentaciju i doprinose uspesima iste.
Ali ...
Ako dobrovoljno nastupaju i ističu da im je čast zbog tog čina da li je u redu da uslovljavaju državu tj. TSS ko će njome rukovoditi i kako.
Ko je od njih i kada organizovao besplatni kamp za mlade tenisere ?
Mislite o tome.
(s t v, 30. decembar 2010 09:46)

Autore s t v,
Uz dužno poštovanje prema Vama, ali mislim da ste pogrešno percepcirali situaciju u vezi sa TSS i reprezentativcima. Naime, ni u jednom segmentu čitave ove priče ja ne primećujem da naši reprezentativci USLOVALJAVAJU državu i TSS bilo čim (molim demanti, ako ga imate). Jedino što mogu da zaključim jeste da oni SUGERIŠU na promene u rukovodstvu TSS, jer dosadašnji čelnici nisu doprineli razvoju istog. Činjenica je da TSS nije niti jednog od tih naših igrača (Nole, Janko, Viktor, Ziki + Anči i JJ)½odhranio½, a svoju slavu, uspeh i stečene uslove i reputaciju duguje upravo pomenutim velikanima.
Pozdravljam predlog za promene u rukovodstvu TSS, a kao jedan od odgovora na to pogledajte slučaj Bojane Jovanovski. Izvanredan talenat a nigde ½potpore½ iz TSS uz koju bi Boka, verujem, već odavno bila u TOP 20. O ostalim ½nezbrinutim½ teniskim talentima da i ne govorim...
Nadam se boljem!

P.S. Srećnu Novu 2011 Želim svima Nama!

Srdjan

pre 13 godina

2020. godina Insajder za B92 otkriva gde je nestao novac od DK?
Pravda uvek pobedjuje ali malo kasni u najboljem slucaju od 15 do 20 godina kad su vec svi drzavljani druzih drzava i kad nas gledaju na satelitskom programu i smeju se!