Fudbal 44

Sreda, 15.12.2010.

14:55

Zagreb: Snimak "horora" iz autobusa

U sredu su se pojavili prvi snimci iz zapaljenog autobusa, koji su kamenicama, bakljama i molotovljevim koktelima zasuli maskirani "Bed Blu Bojsi".

Zagreb: Snimak "horora" iz autobusa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

bip-bip

pre 13 godina

@lol

blago vama kada vam deca iz kvarta sa 10-15 godina bacaju molotovljeve koktele (umesto da na nekom igralistu pikaju loptu)... ocigledno da ce sa 20-25 za lepu njihovu biti spremni na mnogo krupnije stvari

pozarevljanin

pre 13 godina

(Stefan, 15. decembar 2010 21:39)

Pa jesmo najgori, ili si ti video negde da sopstvenog reprezentativnog golmana hoce da lincuju "navijaci" u busu i to u inostranstvu!? Ili si ti video negde da se policajcu gura baklja u usta!? Sta bi ono sa franzuzem? Ili, eto pre 10-ak kada su njih 200 junaka napali zenu, decu i predsednika fudbalskog kluba Crvene Zvezde!?

Eto mozda nismo najgori, ali blizu smo! Ajd navedi mi neko nase gostovanje u Evropi, zadnjih PET godina, koje je proslo bez incidenata! Ajde JEDNO!

objavi ovo

pre 13 godina

@(b.b.b., 15. decembar 2010 18:15)

ponosni clenu najkukavickije navijacke grupe najkukavickijeg naroda u Univerzumu, u Rumuniji ste dobili takve batine i trpeli takvo ponizenje od Rumuna, da bi trebao da cutis i budes srecan sto ono samaranje hrvatcica niko ne pominje. dobili biste batina i da iz autobusa istrce deca iz zabavista koja su posla na neku ekskurziju. smesni ste

ivica

pre 13 godina

ko kaze da nema makedonaca u grckoj.Pazljivo poslusajte klip.cuj ovog paok-ovog navijaca kako pcuje na makedonskom "OTVARAJ VRATATA EBATI MAJKATA"

progres sine

pre 13 godina

@Majstorski
au ala' si ti zaglibio ako ti je to jedini predmet interesovanja u zivotu.. Opsesija, nema sta.. Ali ima ustanova i za to... ;) Nego zanima me, odakle si, keve ti?! Koliko li imas godina... 12?

Stefan

pre 13 godina

i tako... a važno je da mi srbi imamo naviku da kažemo da smo NAJGORI narod na svetu sve zbog pišljive gej parade itd. A nekoliko dana potom, u Francuskoj, učenici pale škole, i siguran sam da se nijedan francuz nije tada upitao "Ah, šta će sada o nama srbi misliti?"
Iskreno, boli me uvo šta će ko da misli o nama sa strane, ja želim nama da bude bolje.

Ne dirajte tuđe.
Ali POŠTUJTE svoje i budite ponosni.

Na prvu loptu, ovo nema toliko veze sa ovim naslovom, ali ako se malo razmisli, o da, ima, itekako, još jedan dokaz da nismo najgori i da se nesreće dešavaju svuda u svetu, dešavaće se, i treba da se dešavaju, jer jebiga, to je život.

Što bi Džon Stjuart Mil, veliki mislilac rekao, hedonizam nema smisla.

branko_84_LAzarevac

pre 13 godina

sada ce svi prstom upreti u Srbiju i reci "eno ih oni cije komsije su divljaci"....
uredu je hrvati,znamo da ste najgori,opustite se malo

Dinamo

pre 13 godina

koliko cviljenja, "treba da ih se izbaci iz evrope na miljon godina"! XD

Incident se dogodio daleko od stadiona, napravili ga idioti, idioti su bili i u busu, jer im je UEFA rekla da ne dolaze u Hrvatsku, a još je bilo priče o "palićemo Zagreb".

Svako dobije što zaslužuje, a ono u Italiji, paljenje albanske zastave i 3-0 za zelenim stolom je obišlo svijet, baš ste "cvećke"

Shonke

pre 13 godina

Hrabri cro navijači. Kao i torcidini sto su u Rumuniju išli oko Srbije, 500km dužim putem. ;)
I još se dogovorili dinamo i paok da pred prvu utakmicu ne idu bbb u Solun. Pa da, glupo je da u Grcku idu preko Madjarske, Rumunije i Bugarske. :)

majstorski

pre 13 godina

Ala' si ti decko opsednut... Dosadi vise sa tim istim komentarom na svakoj vesti.. Nije duhovito ni malo, iskreno ti kazem...
(progres sine, 15. decembar 2010 18:07)

pa kako nije duhovito, en jesi procito novo, igro basketa i povredio tetivu. pa on ko da je predsednik real madrida a ne drzave neke.
zamisli, kazu ovi iz cikaga dzordan ne moze da igra danas na utakmici, povredio se tako sto je upao niz stepenice dok je odlazio iz skupstine. pa kako nije duhovito

b.b.b.

pre 13 godina

baš sam malo pre pričao/pisao sa nekim mojim priajteljom grkom preko fejsa, inače navijač AEKa. reče on
"neka neka doći će hrvati opet kod nas na utakmicu"

pitam se jel će ići navijači hrvatskih klubova u grčku bude li im igrao tim tamo ?

Pa koliko se sjećam delije i grobari su se prijetili da će nas prebiti u rumunjskoj pa je 1000 b.b.b.tamo napravilo show.toliko o gostovanjima

ispravka

pre 13 godina

@majstorski
majstore, ti si izgleda potpuno opsednut predsednikom, u svakom komentaru ga pominjes... Ili si zaljubljen ili radis po direktivi...?

progres sine

pre 13 godina

@Majstorski
Ala' si ti decko opsednut... Dosadi vise sa tim istim komentarom na svakoj vesti.. Nije duhovito ni malo, iskreno ti kazem...

podsetnik

pre 13 godina

to su hrvati kukavice kada im je gorelo pod nogama pravili su jugoslaviju i bratimili se sa nama srbima a cim bi njemacka ili amerika ojacala zabadali su nam noz u ledja onako braCki

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Ako ovo nije pokušaj ubistva ne znam kako onda nazvati ovaj događaj. Incident nije sigurno jer je čitav događaj smišljen. Dakle mogao bi se okarakterisati kao ubistvo u pokušaju i to sa predumišljajem. Grci bi trebali HNS tužiti i tražiti najstrožiju moguću kaznu. Srbija recimo da se nama dogodilo ne bi učinila ništa a sve radi "dobrosusjedskih odnosa" dok bi recimo Hrvatska odmah uručila tužbu i ne bi se premišljala sekunde jedne.

д.н.с.

pre 13 godina

Гледам ово и језа ме хвата.Мислим да би најбоље било кинески зид направити према Хрватској јер добро неко овде рече-ми не можемо без вас и ви без нас.Е,то треба да се прекине једним стањем као између Јужне и Северне Кореје.Нема проблема-ето ми ћемо бити Северна Кореја јер сте ви као европскији,напреднији бла бла бла.Али мислим да треба прекинути све ал баш све везе да не би "недостајали"једни другима.А шта кажете регионална лига а?Јој не дај ти Боже.

just miki

pre 13 godina

Stvarno je katasrofa da se napadne bus sa simpatizerima gde ima i devojaka...Iskreno ne znam zasto se ovd eljudi cude??? Pa toga ce biti vise nego kod nas, primer Rim, Zagreb, i jos bezbroj nereda koji se retko kada objave u nasoj stampi, jer je njen zadatak da se satanizuje sopstven narod...Dokle god postoje dupli arsini, dokle god zapad bude bio vissa rasa u odnosu na istok, dokl egod rasne i verske razlike budu bile bitne za donosenje kazne prema pociniocu kako u uefi tako i u svetskim institucijama bice ovako a mozda i jos gore...
toliko o pravdi za sve...videcemo koja ce biti kazna sada za dinamo...ako se ne varam nece je ni biti:))

Nikola

pre 13 godina

Apsolutno osuđujem ovakvu vrstu divljaštva, ali prosto ne mogu da shvatim ljude koji odmah pozivaju na izbacivanje iz Evrope čim se nešto dogodi u "komšijskom" dvorištu. Slažem se da su hrvatski navijači, kada se sve sabere, daleko opasniji i varvarskiji od naših, ali samo se zapitajte ovo: ako bismo kaznili Dinamo zbog toga što su njegovi navijači zapalili autobus, šta bi onda trebalo da uradimo Partizanu, čiji su navijači UBILI Francuza u sred bela dana?

Gostovanja su druga priča jer tu klubovi i savezi odgovaraju za ponašanje navijača koje su oni doveli i obezbedili im karte za utakmicu. U prevodu, ma koliko to apsurdno zvučalo, veća je šansa da će klub biti kažnjen na gostovanju nego kod kuće u slučaju nereda - jedini izuzetak jeste nasilje domaćih navijača na samim tribinama, ali ako pogledamo istorijat izbacivanja klubova iz Evrope (Partizan i Feyenoord pre par godina), ona su uglavnom usledila nakon gostovanja.

A što se tiče ovog problema, to je slučaj za policiju i pravosuđe zemlje u kojoj se dešava, u ovom slučaju Hrvatske. Ona sama pokazuje svoju nesposobnost da se izbori sa huliganskom pretnjom i to služi njoj samoj na čast - a mi, umesto što samo čekamo da se nešto ovako dogodi kako bismo uperili prst i rekli "eto, ipak su oni gori od nas!", prvo počistimo svoje dvorište!

navijac

pre 13 godina

isto tako bi trebala FIFA da izbaci Partizan iz svih narednih dogadjaja, cak zabrana i na ove nase nacionalne kupove, zabrana bar 3 godine, za ubistvo Tatona... Ja navijam za Partizan, al ovo sto rade u sudstvu je strasno, dok se presuda ne donese nema UCESCA...

lol

pre 13 godina

joj kako se sad srpski navijaci prave kulturni,halo pa vi ste ubili onog francuza!! a ovo nisu bili bbb nego klinci iz kvarta od 10-15 godina koji su vidjeli paok zastavu i poludjeli. a najbolji su mi komentari tipa vratit ce nam grci ili da li ce hrvati ici u grcku---- normalno da cemo ici u grcku jer se nikog ne bojimo,a ovo sto bbb nisu bili tamo znate i sami zasto...zbog uefe i dogovora oba kluba!!

majstorski

pre 13 godina

mene uopste ne zanima da li ce da ih kazne ili ne. jedino sto hocu je da se tadic izvine i da ode da gleda utakmicu i da navija i skace sa salovima paoka jer je to jedino sto zna i umije i to je vec jedno 100 puta pokazo.

Moler

pre 13 godina

Izbaciti hrvatske klubove iz svih europskih takmicenja na jedno 10 godina!
Izbaciti hrvatsku reprezentaciju iz svih svetskih takmicenja 4 godine! Pa onda videti za dalje!!
Ovo vazi za kosarku i fudbal!

zorance

pre 13 godina

šta da kažem osim da je ovo strašno.U roku od dva dana napadnuti sukošarkaši Partizana i navijači Paoka.Čudno je da se u Hrvatskoj ne kamenuju i pale autobusi sa nemačkim,italijanskim,engeskim i sličnim zemljama sa zapada(da me neko pogrešno ne shvati ,ja sam apsolutno protiv napada na bilo koga)ali se zato masovno napadaju Srbi, Grci ,Rumuni,Česi,Slovaci.Rusi itd.Čak se dešava da navijači iz Hrvatske idu da navijaju za svoje timove(to je okej)u inostranstvo,ali pre i posle utakmice izazovu takve nerede i tuče(Hajdukovi navijači u Slovačkoj ,Dinamovi u Rumuniji,to su slučajevi u zadnjih par meseci)da se tamošnja policija krsti i levom i desnom rukom ,jer kako kažu ,tako nešto nikada nisu videli i doživeli.I nikom ništa.UEFA ćuti(po neki put ih kazne nekom simboličnom novčanom kaznom,toliko smešnom da je čak i uprave klubova sramota od sume koju treba da plate)pa se nešto prisećam kako su pre par godina kaznili Partizan ,kada su se njegovi navijači potukli u Mostaru sa navijačima Zrinjskog(koji su inače dan pred utakmicu uneli " tonu" kamenja na svoj deo tribina,što znači da su unapred bili spremni za frku) i tada gospoda iz UEFE kazne Partizan sa godinu dana neigranja u Evropi.Pitam gospodu iz UEFE što se ne preduzimaju takve mere protiv klubova iz Hrvatske(obrazloženje kazne za Partizan je bilo da su krivi navijači Partizana koji su došli da bodre svoj klub na gostovanju)pa hajde sad primenite ista pravila i na hrvatske klubove(njihovi navijači se isto ponašaju,huliganski,i kod kuće u Hrvatskoj,i na gostujućim terenima širom Evrope).Ja sam iskreno protiv kažnjavanja klubova ,jer igrači se fer i pošteno bore na terenu i apsolutno ne mogu da odgovaraju za ono što čine navijači(setimo se reprezentacije Srbije i naših navijača tu skoro u Italiji)ali PRAVILA i PROPISI su za sve isti i moraju se POŠTOVATI,a ne da važe samo za određene zemlje i klubove,pa se dešava da neko može da pravi haos po celoj Evropi i da niko ne odgovaraza to,a neko može za mnogo manje nerede(ako uopšte postoje manji neredi)biti drakonski kažnjen.I na kraju poruka za braću Grke: ima jedna lepa poslovica kod nas Srba---- Pamti pa vrati----

Jovan

pre 13 godina

Bez obzira sta ce uraditi vlast u Zagrebu koja nije nista efikasnija od nase, UEFA treba da kazni Dinamo izbacivanjem iz svih takmicenja u Evropi na minimum 3 godine jer ne treba cekati da neko pogine pa tek onda da se kaznjava. Ovo je poukusaj unaped isplaniranog ubistva i samo tako treba i da se tretira. Pravo je cudo da niko nije poginuo...

mua

pre 13 godina

Pazi kad lik sve vreme snima... Za Pulicera!
A junaci napali bus u kome se voze i devojke pa posle zbrisali. Svaka čast na prikazanoj hrabrosti :)))

no fear

pre 13 godina

nadam se da su ovo pogledali svi oni što prizivaju regionalnu ligu u fudbalu..ako Grci ovako prolaze,šta mislite kako bi se dočekivali srpski klubovi i navijači?! (u kojem vi svijetu živite?!)..
p.s. jedan detalj mi upade u oči - cijeli minut nakon što su baklje ubačene,dim suklja i bus gori,Grci razbijaju prozore i iskaču kroz njih,a vozač još uvijek ne otvara vrata,iako mu to konstantno govore da uradi..još im onako licemjerno govori : "polako ljudi..."..dakle,prije su oni uspjeli porazbijati prozore i iskočiti kroz njih,gušeći se u dimu,nego dotični otvoriti vrata..bez komentara..

duyey

pre 13 godina

baš sam malo pre pričao/pisao sa nekim mojim priajteljom grkom preko fejsa, inače navijač AEKa. reče on
"neka neka doći će hrvati opet kod nas na utakmicu"

pitam se jel će ići navijači hrvatskih klubova u grčku bude li im igrao tim tamo ?

Misa Po

pre 13 godina

Sada bi trebalo da ih optuze za pokusaj ubistva, i da odgovaraju maksimalnom kaznom. Bas me interesuje kako ce se odreagovati, jer u poredjenju sa incindentom u Djenovi, Bogdanov i ekipa su mala beba za ovaj napad!!!!

mate

pre 13 godina

Vi ocito ne mozete bez nas, kao ni mi bez vas...Nije mi jasno zasto vi uopce ovo objavljujete ili zasto nas portali objavljuju da je Prosinecki isa u Kijev snimat igrace? Sta je najzalosnije, ovi koji su ovo napravili i dalje se slobodno secu Zagrebom, i napravit ce ovo jos 10-ak puta, isto kao sta se secu oni huligani koji su unistavali Beograd na Paradi ponosa...Jednostavno, imao zakone ali ih ne provodimo, to je srz problema...

Moler

pre 13 godina

Izbaciti hrvatske klubove iz svih europskih takmicenja na jedno 10 godina!
Izbaciti hrvatsku reprezentaciju iz svih svetskih takmicenja 4 godine! Pa onda videti za dalje!!
Ovo vazi za kosarku i fudbal!

mua

pre 13 godina

Pazi kad lik sve vreme snima... Za Pulicera!
A junaci napali bus u kome se voze i devojke pa posle zbrisali. Svaka čast na prikazanoj hrabrosti :)))

no fear

pre 13 godina

nadam se da su ovo pogledali svi oni što prizivaju regionalnu ligu u fudbalu..ako Grci ovako prolaze,šta mislite kako bi se dočekivali srpski klubovi i navijači?! (u kojem vi svijetu živite?!)..
p.s. jedan detalj mi upade u oči - cijeli minut nakon što su baklje ubačene,dim suklja i bus gori,Grci razbijaju prozore i iskaču kroz njih,a vozač još uvijek ne otvara vrata,iako mu to konstantno govore da uradi..još im onako licemjerno govori : "polako ljudi..."..dakle,prije su oni uspjeli porazbijati prozore i iskočiti kroz njih,gušeći se u dimu,nego dotični otvoriti vrata..bez komentara..

Misa Po

pre 13 godina

Sada bi trebalo da ih optuze za pokusaj ubistva, i da odgovaraju maksimalnom kaznom. Bas me interesuje kako ce se odreagovati, jer u poredjenju sa incindentom u Djenovi, Bogdanov i ekipa su mala beba za ovaj napad!!!!

zorance

pre 13 godina

šta da kažem osim da je ovo strašno.U roku od dva dana napadnuti sukošarkaši Partizana i navijači Paoka.Čudno je da se u Hrvatskoj ne kamenuju i pale autobusi sa nemačkim,italijanskim,engeskim i sličnim zemljama sa zapada(da me neko pogrešno ne shvati ,ja sam apsolutno protiv napada na bilo koga)ali se zato masovno napadaju Srbi, Grci ,Rumuni,Česi,Slovaci.Rusi itd.Čak se dešava da navijači iz Hrvatske idu da navijaju za svoje timove(to je okej)u inostranstvo,ali pre i posle utakmice izazovu takve nerede i tuče(Hajdukovi navijači u Slovačkoj ,Dinamovi u Rumuniji,to su slučajevi u zadnjih par meseci)da se tamošnja policija krsti i levom i desnom rukom ,jer kako kažu ,tako nešto nikada nisu videli i doživeli.I nikom ništa.UEFA ćuti(po neki put ih kazne nekom simboličnom novčanom kaznom,toliko smešnom da je čak i uprave klubova sramota od sume koju treba da plate)pa se nešto prisećam kako su pre par godina kaznili Partizan ,kada su se njegovi navijači potukli u Mostaru sa navijačima Zrinjskog(koji su inače dan pred utakmicu uneli " tonu" kamenja na svoj deo tribina,što znači da su unapred bili spremni za frku) i tada gospoda iz UEFE kazne Partizan sa godinu dana neigranja u Evropi.Pitam gospodu iz UEFE što se ne preduzimaju takve mere protiv klubova iz Hrvatske(obrazloženje kazne za Partizan je bilo da su krivi navijači Partizana koji su došli da bodre svoj klub na gostovanju)pa hajde sad primenite ista pravila i na hrvatske klubove(njihovi navijači se isto ponašaju,huliganski,i kod kuće u Hrvatskoj,i na gostujućim terenima širom Evrope).Ja sam iskreno protiv kažnjavanja klubova ,jer igrači se fer i pošteno bore na terenu i apsolutno ne mogu da odgovaraju za ono što čine navijači(setimo se reprezentacije Srbije i naših navijača tu skoro u Italiji)ali PRAVILA i PROPISI su za sve isti i moraju se POŠTOVATI,a ne da važe samo za određene zemlje i klubove,pa se dešava da neko može da pravi haos po celoj Evropi i da niko ne odgovaraza to,a neko može za mnogo manje nerede(ako uopšte postoje manji neredi)biti drakonski kažnjen.I na kraju poruka za braću Grke: ima jedna lepa poslovica kod nas Srba---- Pamti pa vrati----

Jovan

pre 13 godina

Bez obzira sta ce uraditi vlast u Zagrebu koja nije nista efikasnija od nase, UEFA treba da kazni Dinamo izbacivanjem iz svih takmicenja u Evropi na minimum 3 godine jer ne treba cekati da neko pogine pa tek onda da se kaznjava. Ovo je poukusaj unaped isplaniranog ubistva i samo tako treba i da se tretira. Pravo je cudo da niko nije poginuo...

duyey

pre 13 godina

baš sam malo pre pričao/pisao sa nekim mojim priajteljom grkom preko fejsa, inače navijač AEKa. reče on
"neka neka doći će hrvati opet kod nas na utakmicu"

pitam se jel će ići navijači hrvatskih klubova u grčku bude li im igrao tim tamo ?

mate

pre 13 godina

Vi ocito ne mozete bez nas, kao ni mi bez vas...Nije mi jasno zasto vi uopce ovo objavljujete ili zasto nas portali objavljuju da je Prosinecki isa u Kijev snimat igrace? Sta je najzalosnije, ovi koji su ovo napravili i dalje se slobodno secu Zagrebom, i napravit ce ovo jos 10-ak puta, isto kao sta se secu oni huligani koji su unistavali Beograd na Paradi ponosa...Jednostavno, imao zakone ali ih ne provodimo, to je srz problema...

podsetnik

pre 13 godina

to su hrvati kukavice kada im je gorelo pod nogama pravili su jugoslaviju i bratimili se sa nama srbima a cim bi njemacka ili amerika ojacala zabadali su nam noz u ledja onako braCki

Shonke

pre 13 godina

Hrabri cro navijači. Kao i torcidini sto su u Rumuniju išli oko Srbije, 500km dužim putem. ;)
I još se dogovorili dinamo i paok da pred prvu utakmicu ne idu bbb u Solun. Pa da, glupo je da u Grcku idu preko Madjarske, Rumunije i Bugarske. :)

majstorski

pre 13 godina

mene uopste ne zanima da li ce da ih kazne ili ne. jedino sto hocu je da se tadic izvine i da ode da gleda utakmicu i da navija i skace sa salovima paoka jer je to jedino sto zna i umije i to je vec jedno 100 puta pokazo.

objavi ovo

pre 13 godina

@(b.b.b., 15. decembar 2010 18:15)

ponosni clenu najkukavickije navijacke grupe najkukavickijeg naroda u Univerzumu, u Rumuniji ste dobili takve batine i trpeli takvo ponizenje od Rumuna, da bi trebao da cutis i budes srecan sto ono samaranje hrvatcica niko ne pominje. dobili biste batina i da iz autobusa istrce deca iz zabavista koja su posla na neku ekskurziju. smesni ste

bip-bip

pre 13 godina

@lol

blago vama kada vam deca iz kvarta sa 10-15 godina bacaju molotovljeve koktele (umesto da na nekom igralistu pikaju loptu)... ocigledno da ce sa 20-25 za lepu njihovu biti spremni na mnogo krupnije stvari

д.н.с.

pre 13 godina

Гледам ово и језа ме хвата.Мислим да би најбоље било кинески зид направити према Хрватској јер добро неко овде рече-ми не можемо без вас и ви без нас.Е,то треба да се прекине једним стањем као између Јужне и Северне Кореје.Нема проблема-ето ми ћемо бити Северна Кореја јер сте ви као европскији,напреднији бла бла бла.Али мислим да треба прекинути све ал баш све везе да не би "недостајали"једни другима.А шта кажете регионална лига а?Јој не дај ти Боже.

branko_84_LAzarevac

pre 13 godina

sada ce svi prstom upreti u Srbiju i reci "eno ih oni cije komsije su divljaci"....
uredu je hrvati,znamo da ste najgori,opustite se malo

Stefan

pre 13 godina

i tako... a važno je da mi srbi imamo naviku da kažemo da smo NAJGORI narod na svetu sve zbog pišljive gej parade itd. A nekoliko dana potom, u Francuskoj, učenici pale škole, i siguran sam da se nijedan francuz nije tada upitao "Ah, šta će sada o nama srbi misliti?"
Iskreno, boli me uvo šta će ko da misli o nama sa strane, ja želim nama da bude bolje.

Ne dirajte tuđe.
Ali POŠTUJTE svoje i budite ponosni.

Na prvu loptu, ovo nema toliko veze sa ovim naslovom, ali ako se malo razmisli, o da, ima, itekako, još jedan dokaz da nismo najgori i da se nesreće dešavaju svuda u svetu, dešavaće se, i treba da se dešavaju, jer jebiga, to je život.

Što bi Džon Stjuart Mil, veliki mislilac rekao, hedonizam nema smisla.

ispravka

pre 13 godina

@majstorski
majstore, ti si izgleda potpuno opsednut predsednikom, u svakom komentaru ga pominjes... Ili si zaljubljen ili radis po direktivi...?

navijac

pre 13 godina

isto tako bi trebala FIFA da izbaci Partizan iz svih narednih dogadjaja, cak zabrana i na ove nase nacionalne kupove, zabrana bar 3 godine, za ubistvo Tatona... Ja navijam za Partizan, al ovo sto rade u sudstvu je strasno, dok se presuda ne donese nema UCESCA...

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Ako ovo nije pokušaj ubistva ne znam kako onda nazvati ovaj događaj. Incident nije sigurno jer je čitav događaj smišljen. Dakle mogao bi se okarakterisati kao ubistvo u pokušaju i to sa predumišljajem. Grci bi trebali HNS tužiti i tražiti najstrožiju moguću kaznu. Srbija recimo da se nama dogodilo ne bi učinila ništa a sve radi "dobrosusjedskih odnosa" dok bi recimo Hrvatska odmah uručila tužbu i ne bi se premišljala sekunde jedne.

progres sine

pre 13 godina

@Majstorski
Ala' si ti decko opsednut... Dosadi vise sa tim istim komentarom na svakoj vesti.. Nije duhovito ni malo, iskreno ti kazem...

Nikola

pre 13 godina

Apsolutno osuđujem ovakvu vrstu divljaštva, ali prosto ne mogu da shvatim ljude koji odmah pozivaju na izbacivanje iz Evrope čim se nešto dogodi u "komšijskom" dvorištu. Slažem se da su hrvatski navijači, kada se sve sabere, daleko opasniji i varvarskiji od naših, ali samo se zapitajte ovo: ako bismo kaznili Dinamo zbog toga što su njegovi navijači zapalili autobus, šta bi onda trebalo da uradimo Partizanu, čiji su navijači UBILI Francuza u sred bela dana?

Gostovanja su druga priča jer tu klubovi i savezi odgovaraju za ponašanje navijača koje su oni doveli i obezbedili im karte za utakmicu. U prevodu, ma koliko to apsurdno zvučalo, veća je šansa da će klub biti kažnjen na gostovanju nego kod kuće u slučaju nereda - jedini izuzetak jeste nasilje domaćih navijača na samim tribinama, ali ako pogledamo istorijat izbacivanja klubova iz Evrope (Partizan i Feyenoord pre par godina), ona su uglavnom usledila nakon gostovanja.

A što se tiče ovog problema, to je slučaj za policiju i pravosuđe zemlje u kojoj se dešava, u ovom slučaju Hrvatske. Ona sama pokazuje svoju nesposobnost da se izbori sa huliganskom pretnjom i to služi njoj samoj na čast - a mi, umesto što samo čekamo da se nešto ovako dogodi kako bismo uperili prst i rekli "eto, ipak su oni gori od nas!", prvo počistimo svoje dvorište!

just miki

pre 13 godina

Stvarno je katasrofa da se napadne bus sa simpatizerima gde ima i devojaka...Iskreno ne znam zasto se ovd eljudi cude??? Pa toga ce biti vise nego kod nas, primer Rim, Zagreb, i jos bezbroj nereda koji se retko kada objave u nasoj stampi, jer je njen zadatak da se satanizuje sopstven narod...Dokle god postoje dupli arsini, dokle god zapad bude bio vissa rasa u odnosu na istok, dokl egod rasne i verske razlike budu bile bitne za donosenje kazne prema pociniocu kako u uefi tako i u svetskim institucijama bice ovako a mozda i jos gore...
toliko o pravdi za sve...videcemo koja ce biti kazna sada za dinamo...ako se ne varam nece je ni biti:))

lol

pre 13 godina

joj kako se sad srpski navijaci prave kulturni,halo pa vi ste ubili onog francuza!! a ovo nisu bili bbb nego klinci iz kvarta od 10-15 godina koji su vidjeli paok zastavu i poludjeli. a najbolji su mi komentari tipa vratit ce nam grci ili da li ce hrvati ici u grcku---- normalno da cemo ici u grcku jer se nikog ne bojimo,a ovo sto bbb nisu bili tamo znate i sami zasto...zbog uefe i dogovora oba kluba!!

ivica

pre 13 godina

ko kaze da nema makedonaca u grckoj.Pazljivo poslusajte klip.cuj ovog paok-ovog navijaca kako pcuje na makedonskom "OTVARAJ VRATATA EBATI MAJKATA"

majstorski

pre 13 godina

Ala' si ti decko opsednut... Dosadi vise sa tim istim komentarom na svakoj vesti.. Nije duhovito ni malo, iskreno ti kazem...
(progres sine, 15. decembar 2010 18:07)

pa kako nije duhovito, en jesi procito novo, igro basketa i povredio tetivu. pa on ko da je predsednik real madrida a ne drzave neke.
zamisli, kazu ovi iz cikaga dzordan ne moze da igra danas na utakmici, povredio se tako sto je upao niz stepenice dok je odlazio iz skupstine. pa kako nije duhovito

pozarevljanin

pre 13 godina

(Stefan, 15. decembar 2010 21:39)

Pa jesmo najgori, ili si ti video negde da sopstvenog reprezentativnog golmana hoce da lincuju "navijaci" u busu i to u inostranstvu!? Ili si ti video negde da se policajcu gura baklja u usta!? Sta bi ono sa franzuzem? Ili, eto pre 10-ak kada su njih 200 junaka napali zenu, decu i predsednika fudbalskog kluba Crvene Zvezde!?

Eto mozda nismo najgori, ali blizu smo! Ajd navedi mi neko nase gostovanje u Evropi, zadnjih PET godina, koje je proslo bez incidenata! Ajde JEDNO!

progres sine

pre 13 godina

@Majstorski
au ala' si ti zaglibio ako ti je to jedini predmet interesovanja u zivotu.. Opsesija, nema sta.. Ali ima ustanova i za to... ;) Nego zanima me, odakle si, keve ti?! Koliko li imas godina... 12?

b.b.b.

pre 13 godina

baš sam malo pre pričao/pisao sa nekim mojim priajteljom grkom preko fejsa, inače navijač AEKa. reče on
"neka neka doći će hrvati opet kod nas na utakmicu"

pitam se jel će ići navijači hrvatskih klubova u grčku bude li im igrao tim tamo ?

Pa koliko se sjećam delije i grobari su se prijetili da će nas prebiti u rumunjskoj pa je 1000 b.b.b.tamo napravilo show.toliko o gostovanjima

Dinamo

pre 13 godina

koliko cviljenja, "treba da ih se izbaci iz evrope na miljon godina"! XD

Incident se dogodio daleko od stadiona, napravili ga idioti, idioti su bili i u busu, jer im je UEFA rekla da ne dolaze u Hrvatsku, a još je bilo priče o "palićemo Zagreb".

Svako dobije što zaslužuje, a ono u Italiji, paljenje albanske zastave i 3-0 za zelenim stolom je obišlo svijet, baš ste "cvećke"

lol

pre 13 godina

joj kako se sad srpski navijaci prave kulturni,halo pa vi ste ubili onog francuza!! a ovo nisu bili bbb nego klinci iz kvarta od 10-15 godina koji su vidjeli paok zastavu i poludjeli. a najbolji su mi komentari tipa vratit ce nam grci ili da li ce hrvati ici u grcku---- normalno da cemo ici u grcku jer se nikog ne bojimo,a ovo sto bbb nisu bili tamo znate i sami zasto...zbog uefe i dogovora oba kluba!!

mate

pre 13 godina

Vi ocito ne mozete bez nas, kao ni mi bez vas...Nije mi jasno zasto vi uopce ovo objavljujete ili zasto nas portali objavljuju da je Prosinecki isa u Kijev snimat igrace? Sta je najzalosnije, ovi koji su ovo napravili i dalje se slobodno secu Zagrebom, i napravit ce ovo jos 10-ak puta, isto kao sta se secu oni huligani koji su unistavali Beograd na Paradi ponosa...Jednostavno, imao zakone ali ih ne provodimo, to je srz problema...

Dinamo

pre 13 godina

koliko cviljenja, "treba da ih se izbaci iz evrope na miljon godina"! XD

Incident se dogodio daleko od stadiona, napravili ga idioti, idioti su bili i u busu, jer im je UEFA rekla da ne dolaze u Hrvatsku, a još je bilo priče o "palićemo Zagreb".

Svako dobije što zaslužuje, a ono u Italiji, paljenje albanske zastave i 3-0 za zelenim stolom je obišlo svijet, baš ste "cvećke"

majstorski

pre 13 godina

mene uopste ne zanima da li ce da ih kazne ili ne. jedino sto hocu je da se tadic izvine i da ode da gleda utakmicu i da navija i skace sa salovima paoka jer je to jedino sto zna i umije i to je vec jedno 100 puta pokazo.

Moler

pre 13 godina

Izbaciti hrvatske klubove iz svih europskih takmicenja na jedno 10 godina!
Izbaciti hrvatsku reprezentaciju iz svih svetskih takmicenja 4 godine! Pa onda videti za dalje!!
Ovo vazi za kosarku i fudbal!

b.b.b.

pre 13 godina

baš sam malo pre pričao/pisao sa nekim mojim priajteljom grkom preko fejsa, inače navijač AEKa. reče on
"neka neka doći će hrvati opet kod nas na utakmicu"

pitam se jel će ići navijači hrvatskih klubova u grčku bude li im igrao tim tamo ?

Pa koliko se sjećam delije i grobari su se prijetili da će nas prebiti u rumunjskoj pa je 1000 b.b.b.tamo napravilo show.toliko o gostovanjima

navijac

pre 13 godina

isto tako bi trebala FIFA da izbaci Partizan iz svih narednih dogadjaja, cak zabrana i na ove nase nacionalne kupove, zabrana bar 3 godine, za ubistvo Tatona... Ja navijam za Partizan, al ovo sto rade u sudstvu je strasno, dok se presuda ne donese nema UCESCA...

Jovan

pre 13 godina

Bez obzira sta ce uraditi vlast u Zagrebu koja nije nista efikasnija od nase, UEFA treba da kazni Dinamo izbacivanjem iz svih takmicenja u Evropi na minimum 3 godine jer ne treba cekati da neko pogine pa tek onda da se kaznjava. Ovo je poukusaj unaped isplaniranog ubistva i samo tako treba i da se tretira. Pravo je cudo da niko nije poginuo...

pozarevljanin

pre 13 godina

(Stefan, 15. decembar 2010 21:39)

Pa jesmo najgori, ili si ti video negde da sopstvenog reprezentativnog golmana hoce da lincuju "navijaci" u busu i to u inostranstvu!? Ili si ti video negde da se policajcu gura baklja u usta!? Sta bi ono sa franzuzem? Ili, eto pre 10-ak kada su njih 200 junaka napali zenu, decu i predsednika fudbalskog kluba Crvene Zvezde!?

Eto mozda nismo najgori, ali blizu smo! Ajd navedi mi neko nase gostovanje u Evropi, zadnjih PET godina, koje je proslo bez incidenata! Ajde JEDNO!

Nikola

pre 13 godina

Apsolutno osuđujem ovakvu vrstu divljaštva, ali prosto ne mogu da shvatim ljude koji odmah pozivaju na izbacivanje iz Evrope čim se nešto dogodi u "komšijskom" dvorištu. Slažem se da su hrvatski navijači, kada se sve sabere, daleko opasniji i varvarskiji od naših, ali samo se zapitajte ovo: ako bismo kaznili Dinamo zbog toga što su njegovi navijači zapalili autobus, šta bi onda trebalo da uradimo Partizanu, čiji su navijači UBILI Francuza u sred bela dana?

Gostovanja su druga priča jer tu klubovi i savezi odgovaraju za ponašanje navijača koje su oni doveli i obezbedili im karte za utakmicu. U prevodu, ma koliko to apsurdno zvučalo, veća je šansa da će klub biti kažnjen na gostovanju nego kod kuće u slučaju nereda - jedini izuzetak jeste nasilje domaćih navijača na samim tribinama, ali ako pogledamo istorijat izbacivanja klubova iz Evrope (Partizan i Feyenoord pre par godina), ona su uglavnom usledila nakon gostovanja.

A što se tiče ovog problema, to je slučaj za policiju i pravosuđe zemlje u kojoj se dešava, u ovom slučaju Hrvatske. Ona sama pokazuje svoju nesposobnost da se izbori sa huliganskom pretnjom i to služi njoj samoj na čast - a mi, umesto što samo čekamo da se nešto ovako dogodi kako bismo uperili prst i rekli "eto, ipak su oni gori od nas!", prvo počistimo svoje dvorište!

majstorski

pre 13 godina

Ala' si ti decko opsednut... Dosadi vise sa tim istim komentarom na svakoj vesti.. Nije duhovito ni malo, iskreno ti kazem...
(progres sine, 15. decembar 2010 18:07)

pa kako nije duhovito, en jesi procito novo, igro basketa i povredio tetivu. pa on ko da je predsednik real madrida a ne drzave neke.
zamisli, kazu ovi iz cikaga dzordan ne moze da igra danas na utakmici, povredio se tako sto je upao niz stepenice dok je odlazio iz skupstine. pa kako nije duhovito

ispravka

pre 13 godina

@majstorski
majstore, ti si izgleda potpuno opsednut predsednikom, u svakom komentaru ga pominjes... Ili si zaljubljen ili radis po direktivi...?

duyey

pre 13 godina

baš sam malo pre pričao/pisao sa nekim mojim priajteljom grkom preko fejsa, inače navijač AEKa. reče on
"neka neka doći će hrvati opet kod nas na utakmicu"

pitam se jel će ići navijači hrvatskih klubova u grčku bude li im igrao tim tamo ?

progres sine

pre 13 godina

@Majstorski
Ala' si ti decko opsednut... Dosadi vise sa tim istim komentarom na svakoj vesti.. Nije duhovito ni malo, iskreno ti kazem...

Shonke

pre 13 godina

Hrabri cro navijači. Kao i torcidini sto su u Rumuniju išli oko Srbije, 500km dužim putem. ;)
I još se dogovorili dinamo i paok da pred prvu utakmicu ne idu bbb u Solun. Pa da, glupo je da u Grcku idu preko Madjarske, Rumunije i Bugarske. :)

podsetnik

pre 13 godina

to su hrvati kukavice kada im je gorelo pod nogama pravili su jugoslaviju i bratimili se sa nama srbima a cim bi njemacka ili amerika ojacala zabadali su nam noz u ledja onako braCki

just miki

pre 13 godina

Stvarno je katasrofa da se napadne bus sa simpatizerima gde ima i devojaka...Iskreno ne znam zasto se ovd eljudi cude??? Pa toga ce biti vise nego kod nas, primer Rim, Zagreb, i jos bezbroj nereda koji se retko kada objave u nasoj stampi, jer je njen zadatak da se satanizuje sopstven narod...Dokle god postoje dupli arsini, dokle god zapad bude bio vissa rasa u odnosu na istok, dokl egod rasne i verske razlike budu bile bitne za donosenje kazne prema pociniocu kako u uefi tako i u svetskim institucijama bice ovako a mozda i jos gore...
toliko o pravdi za sve...videcemo koja ce biti kazna sada za dinamo...ako se ne varam nece je ni biti:))

objavi ovo

pre 13 godina

@(b.b.b., 15. decembar 2010 18:15)

ponosni clenu najkukavickije navijacke grupe najkukavickijeg naroda u Univerzumu, u Rumuniji ste dobili takve batine i trpeli takvo ponizenje od Rumuna, da bi trebao da cutis i budes srecan sto ono samaranje hrvatcica niko ne pominje. dobili biste batina i da iz autobusa istrce deca iz zabavista koja su posla na neku ekskurziju. smesni ste

д.н.с.

pre 13 godina

Гледам ово и језа ме хвата.Мислим да би најбоље било кинески зид направити према Хрватској јер добро неко овде рече-ми не можемо без вас и ви без нас.Е,то треба да се прекине једним стањем као између Јужне и Северне Кореје.Нема проблема-ето ми ћемо бити Северна Кореја јер сте ви као европскији,напреднији бла бла бла.Али мислим да треба прекинути све ал баш све везе да не би "недостајали"једни другима.А шта кажете регионална лига а?Јој не дај ти Боже.

progres sine

pre 13 godina

@Majstorski
au ala' si ti zaglibio ako ti je to jedini predmet interesovanja u zivotu.. Opsesija, nema sta.. Ali ima ustanova i za to... ;) Nego zanima me, odakle si, keve ti?! Koliko li imas godina... 12?

ivica

pre 13 godina

ko kaze da nema makedonaca u grckoj.Pazljivo poslusajte klip.cuj ovog paok-ovog navijaca kako pcuje na makedonskom "OTVARAJ VRATATA EBATI MAJKATA"

zorance

pre 13 godina

šta da kažem osim da je ovo strašno.U roku od dva dana napadnuti sukošarkaši Partizana i navijači Paoka.Čudno je da se u Hrvatskoj ne kamenuju i pale autobusi sa nemačkim,italijanskim,engeskim i sličnim zemljama sa zapada(da me neko pogrešno ne shvati ,ja sam apsolutno protiv napada na bilo koga)ali se zato masovno napadaju Srbi, Grci ,Rumuni,Česi,Slovaci.Rusi itd.Čak se dešava da navijači iz Hrvatske idu da navijaju za svoje timove(to je okej)u inostranstvo,ali pre i posle utakmice izazovu takve nerede i tuče(Hajdukovi navijači u Slovačkoj ,Dinamovi u Rumuniji,to su slučajevi u zadnjih par meseci)da se tamošnja policija krsti i levom i desnom rukom ,jer kako kažu ,tako nešto nikada nisu videli i doživeli.I nikom ništa.UEFA ćuti(po neki put ih kazne nekom simboličnom novčanom kaznom,toliko smešnom da je čak i uprave klubova sramota od sume koju treba da plate)pa se nešto prisećam kako su pre par godina kaznili Partizan ,kada su se njegovi navijači potukli u Mostaru sa navijačima Zrinjskog(koji su inače dan pred utakmicu uneli " tonu" kamenja na svoj deo tribina,što znači da su unapred bili spremni za frku) i tada gospoda iz UEFE kazne Partizan sa godinu dana neigranja u Evropi.Pitam gospodu iz UEFE što se ne preduzimaju takve mere protiv klubova iz Hrvatske(obrazloženje kazne za Partizan je bilo da su krivi navijači Partizana koji su došli da bodre svoj klub na gostovanju)pa hajde sad primenite ista pravila i na hrvatske klubove(njihovi navijači se isto ponašaju,huliganski,i kod kuće u Hrvatskoj,i na gostujućim terenima širom Evrope).Ja sam iskreno protiv kažnjavanja klubova ,jer igrači se fer i pošteno bore na terenu i apsolutno ne mogu da odgovaraju za ono što čine navijači(setimo se reprezentacije Srbije i naših navijača tu skoro u Italiji)ali PRAVILA i PROPISI su za sve isti i moraju se POŠTOVATI,a ne da važe samo za određene zemlje i klubove,pa se dešava da neko može da pravi haos po celoj Evropi i da niko ne odgovaraza to,a neko može za mnogo manje nerede(ako uopšte postoje manji neredi)biti drakonski kažnjen.I na kraju poruka za braću Grke: ima jedna lepa poslovica kod nas Srba---- Pamti pa vrati----

no fear

pre 13 godina

nadam se da su ovo pogledali svi oni što prizivaju regionalnu ligu u fudbalu..ako Grci ovako prolaze,šta mislite kako bi se dočekivali srpski klubovi i navijači?! (u kojem vi svijetu živite?!)..
p.s. jedan detalj mi upade u oči - cijeli minut nakon što su baklje ubačene,dim suklja i bus gori,Grci razbijaju prozore i iskaču kroz njih,a vozač još uvijek ne otvara vrata,iako mu to konstantno govore da uradi..još im onako licemjerno govori : "polako ljudi..."..dakle,prije su oni uspjeli porazbijati prozore i iskočiti kroz njih,gušeći se u dimu,nego dotični otvoriti vrata..bez komentara..

Misa Po

pre 13 godina

Sada bi trebalo da ih optuze za pokusaj ubistva, i da odgovaraju maksimalnom kaznom. Bas me interesuje kako ce se odreagovati, jer u poredjenju sa incindentom u Djenovi, Bogdanov i ekipa su mala beba za ovaj napad!!!!

mua

pre 13 godina

Pazi kad lik sve vreme snima... Za Pulicera!
A junaci napali bus u kome se voze i devojke pa posle zbrisali. Svaka čast na prikazanoj hrabrosti :)))

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Ako ovo nije pokušaj ubistva ne znam kako onda nazvati ovaj događaj. Incident nije sigurno jer je čitav događaj smišljen. Dakle mogao bi se okarakterisati kao ubistvo u pokušaju i to sa predumišljajem. Grci bi trebali HNS tužiti i tražiti najstrožiju moguću kaznu. Srbija recimo da se nama dogodilo ne bi učinila ništa a sve radi "dobrosusjedskih odnosa" dok bi recimo Hrvatska odmah uručila tužbu i ne bi se premišljala sekunde jedne.

branko_84_LAzarevac

pre 13 godina

sada ce svi prstom upreti u Srbiju i reci "eno ih oni cije komsije su divljaci"....
uredu je hrvati,znamo da ste najgori,opustite se malo

Stefan

pre 13 godina

i tako... a važno je da mi srbi imamo naviku da kažemo da smo NAJGORI narod na svetu sve zbog pišljive gej parade itd. A nekoliko dana potom, u Francuskoj, učenici pale škole, i siguran sam da se nijedan francuz nije tada upitao "Ah, šta će sada o nama srbi misliti?"
Iskreno, boli me uvo šta će ko da misli o nama sa strane, ja želim nama da bude bolje.

Ne dirajte tuđe.
Ali POŠTUJTE svoje i budite ponosni.

Na prvu loptu, ovo nema toliko veze sa ovim naslovom, ali ako se malo razmisli, o da, ima, itekako, još jedan dokaz da nismo najgori i da se nesreće dešavaju svuda u svetu, dešavaće se, i treba da se dešavaju, jer jebiga, to je život.

Što bi Džon Stjuart Mil, veliki mislilac rekao, hedonizam nema smisla.

bip-bip

pre 13 godina

@lol

blago vama kada vam deca iz kvarta sa 10-15 godina bacaju molotovljeve koktele (umesto da na nekom igralistu pikaju loptu)... ocigledno da ce sa 20-25 za lepu njihovu biti spremni na mnogo krupnije stvari