Fudbal 55

Petak, 10.12.2010.

21:53

Tomić i Šćepović vraćeni u tim

Trener Partizana Aleksandar Stanojević vratio je u prvi tim Nemanju Tomića i Marko Šćepovića, posle razgovora u petak.

Tomiæ i Šæepoviæ vraæeni u tim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

MIlance

pre 13 godina

Covek zna sta radi i njegovo je da li ce nekog izbaciti ili vratiti u tim.Covek je totalno cist,samokritican i iskren,sto je retko kod nas!!!!!Ovo je sigurno uradio sa razlogom,prema tome videcemo...Inace po njemu bi vise voleo da izbaci jednog Scepovica(Srbina) nego Clea...TO su njegove reci!!!

Zašto lupate gluposti

pre 13 godina

Auuu,ala je trajala ta stroga kazna i te gluposti od priče,kao,ja sam strog,trebaće im vremena dok se ne vrate,dok se ne dokažu itd,itd...

Sasha

pre 13 godina

jednostavno i je i dalje politika u fudbalu ma koliko mi se cinilo da je sa dolaskom Stanojevica to proslost...o kako sam glup! Scepovic tatin sin pa mora da igra , ao ovom drugom...ma necu ni ime da mu spomenem...cao!

ratamahata

pre 13 godina

hahahahaha...slatko sam se nasmejao...od Stanojevica ocekivano...mozda su neki glupi,ali vecina nije,izbacio ih je iz tima dva kola pre kraja da bi se dodvorio navijacima...providan si majstore,mnogo providan...Tomic pre svega je zasluzio da bude izbacen posle 3 utakmice a ti si ga drzao u timu do dve utakmice pred kraj prvog dela prvenstva iako je bio ubedljivo najgori igrac...dokazao si da si marioneta i da ne smes da se cujes od Vavica ciju su igraci, Tomic i onaj legendarni Jovanovic...a sad sto se tice od pojacanja,toliko dugo najavljivanih...od toga nema nista...kaze zavisi od odlazaka,pa sta,onda ostanu Jovanovic,Petrovic,i smesni bekovi Stevanovic,Miljkovic i Lazevski...to znaci da nema pojacanja...i jos treba ponovo da nas maltretiras sa Tomicem...smesni ste bre!!!

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.
(Srbin, 10. decembar 2010 23:43)

E moj Srbine, znam da želiš da ti nepreporučim poruku, kako bih ti stavio do znanja da si me isprovocirao. Tvoju poruku treba ignorisati, kao da ne postoji, jer zaista nemaš šta da tražiš na Partizanovim vestima. Fino ću te spustiti, kao što spušta Partizan zvezdi na terenu.
Što se tiče vašeg muzeja, ne pada nam na pamet da idemo tamo i udišemo ustajao vazduh, prašinu staru 20 godina, da vidimo, već, ubuđale stare dresove, do pola pocepane ili samo deliće slika koje su bile glavni obrokok pacovima i miševima. Ako ću želeti negde da vidim taj trofej, veruj mi da ću otići na Đuzepe Meacu, eventualno Kamp Nou, gde ću zaista imati šta da vidim.
A vi metle u ruke, brisko-čistko, usisivač, krpe i sakupljača paučine, pa pravac čišćenje, skoro propalog muzeja.
U zdravlje...

Mame Biram Diouf

pre 13 godina

Ljudi, šta mislite da li bi vredelo pokušati sa onim desnim bekom Slovana Bagayokom koji je protiv Zvezde odigrao odlično? Momak je mlad, ima 21 godinu, a procenjen je na 350.000 EUR, što za Partizan ne bi trebalo da predstavlja problem. Čini mi se da bi to bio dobar posao!

Logicno

pre 13 godina

Imam odlična pojačanja za samo 1 milion. Gledo ih mnogo puta, što uživo, što preko TV-a. Igrali su čak i u ligi šampiona.

Dajte 1 milion na platu Kleu.
Povećajte platu Diari kad se vrati (ako vredi). Ne pominjite transfere Ilića, Krstajića i Moreire jer oni ostaju ovde do kraja karijere kao legende.

Problem: Kako uzeti procenat?

pfc

pre 13 godina

Ma, covek je skroz dobar trener, vidi se zelja da radi i napreduje. Sjajno je kad covek radi posao koji voli.
Uvodjenje Brasanca umesto Moreire u Londonu je sitan detalj koji pokazuje da o svemu misli.

Krle

pre 13 godina

Ko malo razmislja o fudbalu, zna da je ovo ocekivana i razumna odluka. Njih dvojica sad vrlo dobro znaju da su pogresili i da sledeci put nece zavrsiti u Teleoptiku, nego na kapiji. Mladi su i licno mislim da im je ovo bila dovoljna kazna...naravno ako su i sami malo pametni i ovo shvate kao poslednje upozorenje i prekretnicu za njihove karijere. Najbitnija stvar od svega je da sa ekipom prodju zimske pripreme, ako sad ne prodju pripreme, onda ni za celo prolece ne mozes 100% da racunas na njih. Partizan je u ovom jesenjem delu imao situaciju da mu 7 igraca iz prve ekipe i prvih rezervi nisu prosli pripreme, pa su stalno imali oscilacije u formi i igri. Ako se pitate ko su: Stojkovic, Savic, Kamara, Smiljanic, Babovic, Iliev, Boja. Bilo bi totalno pogresno da je Stanojevic njih vratio u tim npr posle par kola prolecnog dela, jer ne bi mogli mnogo da pomognu i imali bi stalni problem sa oscilacijama. Zato me odluka uopste nije iznenadila i podrzava je, nije Stanojevic diktator pa da sece glave, ipak su to mladi momci i Partizanova deca.

Kalimro

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.
(Srbin, 10. decembar 2010 23:43)

Zato vaš bivši trener-kum nije bio smešan.Što se Udbe tiče to prepuštamo vama jer ste za takve državne službe eksperti, pa ćete uz pomoć novog trenera ROBIJA (kako mu samo tepaju) možda ostati drugi na tabeli. Potsećanja radi mi smo pehar KEŠa videli tačno 25 godina pre vas.

Expert

pre 13 godina

Evo sta je Stanojevic rekao prilikom izbacivanja Tomica i Scepovica iz tima:

""Kod mene tim neće videti u bliskoj budućnosti, a na klubu je da odredi šta će biti s njima. Partizan je iznad mene i iznad njih. Oni su razdužili opremu. Pojedinci su pre ovoga nekoliko puta upozoreni, nisu to prihvatili i sada neka razmišljaju", rekao je najmlađi trener u istoriji fudbalskog kluba Partizan."

Kao i : ""Igrači mogu da odigraju loše, mogu da ne postignu pogodak, ali ne mogu da se ne zalažu na terenu. To je nepoštovanje saigrača, mene i kluba. Nisam čovek koji će posle pet, šest dana da zaboravi i da kaže da je sve u redu", rekao je Stanojević.

A proslo je mozda i cele tri nedelje od kako su izbaceni iz tima...

Ovo je velika sramota za Stanojevica koji ocigledno mora da "veze konja gde mu gazda kaze".

Ovim potezom ispada najoblicnija krpa i znate ko ce sada od igraca da ga postuje? Tomic i Scepovic ce mu se smejati u lice.

Pfc Rules

pre 13 godina

Ja ih licno nikada nebi vratio,jer nemaju neki kvalitet,Tomic nam je to definitivno pokazao vec godinu dve,dok je ovaj mali toliko prepotentan da je to strasno,cak ni CR9 nije toliko prepotentan kao on!!!
Dovesti bre odmah igrace koji ce odmah igrati,koji ce odmah biti iskusni,koji ce odmah biti u formi,a ne veciti talenti da nam prodaju ovde maglu-dosta je vise!

i vi nama govorite da smo mi JSD?

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.
(Srbin, 10. decembar 2010 23:43)

a sta ces ti ovde , zasto nisi u muzeju?

pozdravi usput, SRBINE (tako se covek potpisa?!) i najsrpskijeg trenera kojeg imate. taman ste crveno beli, umesto pruga, predlazem kockasti dezen. boje neka ostanu isti. pozdrav za ekipu "dećki sever(DS)" zvezda, hrv..ovaaj..srbija, nikad jugoslavija! :)

T.S.Z.C.R.

pre 13 godina

Ne znam sto su sad mnogi skocili da napadaju Stanoja zbog ovoga. Cak i da je istina da je morao da popusti pred raznoraznim menadzerima i drugim interesnim grupama, nekazem da jeste ali neka bude tako, opet mu svaka cast jer je jedini trener u poslednjih 10ak a mozda i vise godina koji je primenio neku vaspitnu meru nad igracima koji to zasluzuju. I to ne u situaciji kada timu ide lose pa aj da malo skine odgovornost sa sebe nego u momentu kada smo na 3 meca zaredom postizali po 4 ili vise komada. Stanoje makar pokazuje nesto, neko drugi bi se zavalio i pricao bajke o ovome ili onome a on covek radi da bude jos bolje ako ikako moze. Pa pogledajte nesto drugo. Covek ima prilican spisak igraca koje mu nude, pominje se da je uprava konacno malo odresila kesu, a on odbija jer ide principom ili kupujemo da valja ili ne kupujemo uopste (osim u slucaju krajnje nuzde kada imas igraca manje na odredjenoj poziciji a vec je kraj prelaznog roka, tako je recimo Boja zavrsio u Partizanu po drugi put).

Moze da misli sta ko hoce ali nas trener ima punu podrsku apsolutne vecine ljudi koji navijaju za Partizan i dobro je sto je to tako. A sto se tice Tomica i Scepovica, potpuno su zasluzeno kaznjeni ali iluzorno je ocekivati da ce vecno biti igraci drugoligasa kakav je Teleoptik. Pre ili kasnije bi ili bili prodati ili vraceni u tim. Nadajmo se da su naucili lekciju (bar delimicno) i da ce u nastavku karijere pokazati nivo borbenosti koji se od njih ocekuje. Ako ne, zna se sta sledi!

E da, ne lupajte minuse ovom sto se potpisao kao Srbin. Ne zna covek ni na koju vest je dosao nego ajde samo da pokaze da je Zvezda Srbija! :) Nije vredan minusa, takve slucajeve strogo na ignore!

Mance

pre 13 godina

Ne treba da pljujemo Stanojevića,on je samo marioneta u klubu i mora da igra kako mu lokalni moćnici sviraju!
Beži ti Stanojeviću posle ove sezone,bolje je za tebe,ako ostaneš ovde,utopićeš se u sivilo,prosečnost i bedu!

Nisam normalan :D

pre 13 godina

Ekvadorac Haime Ajovi (22), napadač Emeleka, kojeg je pre nekoliko dana trener Aleksandar Stanojević gledao u Kitu...hahahahahaha u sta ga je gledao :DDD

vasa

pre 13 godina

Moreirom je pokazao autoritet pa je doktor poceo da bude ozbiljniji.
(Dragan V., 10. decembar 2010 22:28)

Moreira je uvek i na svakoj utakmici grizao, a na klupi je bio samo zbog toga sto se menadzeri nisu mogli ugraditi... Isto kao sto se i Tomiv vraca u ekipu pod pritiskom menadzera...

neko tamo

pre 13 godina

Racunica je prosta:Tomic i Scepovic na trzistu zajedno vrede oko 4.5 miliona a toliki novac Partizan nece da propusti niti iko u Partizanu misli da Stanojevic vredi 4.5 miliona.Sa problematicnom decom kao sto su u Evropi npr.Baloteli,pre Kasano,Belami itd su treneri radili i bili i psiholozi u isto vreme.Sustina velikih trenera je da i od nedisciplinovanih ali talentovanih klinaca naprave ubice na terenu koji ce svoj temperament pretociti na teren.Lako je sutnuti nekog u rezerve,samo veliki trener od problematicnog ali talentovanog deteta moze da napravi velikog igraca kao i coveka

Petar

pre 13 godina

Vidim da neki sada misle da je Stanojevic popustio, da nije pokazao karakter, da mu je neko rekao da mora da ih vrati, da je podlegao pritiscima i slicno. Ja mislim da to nije slucaj. Bilo bi stvarno nebulozno ocekivati da ih kazni vecnim odstranjivanjem iz prvog tima. To im je bio zuti karton. Sada, sto je potpuno logicno, posebno posto su mladi igraci, dobijaju drugu priliku, a taj "zuti karton" bi trebalo da ih motivise da sada igraju sa mnogo vise zara i sa imperativom truda, koji je mnogo vazniji od tyz. imperativa pobede o kome cesto slusamo i u kome cesto "izgore" nasi igraci. "Imperativ truda" je osnova za sve, rad i disciplina, to treba usadjivati u glave nasih mladih fudbalera, a ne da vecina to uci kada ode u inostrani klub.

Sale

pre 13 godina

Stanojevic vec dovoljno gresio ovu godinu, definitivno i njemu je foteljica vazna cim je vratio ove umisljene zvezde, pritom forsirao onog Jovanovica, decko nema poima od fudbala, sad kolko i da ga prodaju sa onim glupim penalima i greskama u odbrani uzeo pare Partizanu sto ih je zasluzio u LS, sad nema te pare za koje da ga prodaju, bolje dajtega za sica samo da ode, da ga ne gledam vise, isto ovo vazi i za Petrovica, znaci Stanojevicu uradi nesto nemoj da ti se mesaju u posao, dobar si, skroman, radan ali drzi bre do sebe malo

Branko

pre 13 godina

Samo da ne dovode zamene za Bogunovica i Davidvova! 30 min po utakmici treba da igraju mladi klinci iz nase skole i stasavaju za prvi tim. Stevanovica i Smiljanjici vratiti maticnim klubovima i pruziti sansu Brasancu a dovesti nekog prodornog desnog beka jer je Miljkovic je smesan. Onaj iz Slovana je neverovatno brz a to nam treba. Lazevski je limitiran igrac i trebamo iskoristiti ukazanu sansu i prodati ga. Vratiti Brezancica sa pozajmice i ukazati mu sansu. Taj decko je neopravdano izostavljen a ima neverovatan centarsut. Ako se pravilno radi sa njim mogli bi dobiti STRASNOG igraca. Znaci desni bek,centarfor i desno krilo jer je Tomic smesan a Babovic je mnogo korisniji i opasniji po levoj strani.

Smeca Va.

pre 13 godina

I pored toga sto me je razocarao tokom cele jesenje polusezone,Tomic jeste prilicno talentovan i svidelo nam se to ili ne jedina stvar koju je trener mogao da uradi to je da ih vrati sada pre pocetka priprema.Mali Scepa me razocarao,ne igrom,cak tvrdim da je bio sasvim solidan,ali ako je samo on iz Teleoptika ove godine dobio sansu morao je da samo cuti i grize!!!
Svidelo nam se to ili ne,Partizan ce morati da ih istrpi,dosta je ulozeno u njih i ako nam se ne vrati kroz njihove dobre igre,neka se bar solidno prodaju.\
Mislim da Sale ima autoritet,pokazao nam je to,tako da za njega zamerke nemam.Ucinio je i za sada cini pravu stvar.Pozzzz za sve GROBARE!!!

bargro

pre 13 godina

Ovo sto sam procitao me bas raduje.Mislim da su momci shvatili poruku,za crno beli dres mora da se gine! Eksplodirace na prolece.Odlazak Petrovica,Boje i Jovanovica je pojacanje,a za 2M mogu da se dovedu dobra pojacanja,sve u svemu super.Jedino sto brine je odlazak Klea,ali on mora da ide to je neminovnost i cena mu je sad skocila,a i mislim da je prerastao ovu sredinu.Samo da se nadje dobar spic(mozda Kezman) ili da se ubica vrati s pozajmice i Partizan je na dobrom putu da po 4x osvoji prvenstvo,i da opet igramo u LS!

realnost

pre 13 godina

Stanojevic je najbolji trener u poslednjih 5-6 god u partizanu,realno za njega bi bilo najvece pojacanje da odu Petrovic,Jovanovic i jos par igraca koji moraju da igraju jer uprava tako kaze..,a sto se tice Tomica i Scepovica mislim da je to odluka Aleksandra Vavica a ne Aleksandra Stanojevica..

Srbin

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.

sestric

pre 13 godina

Vratili se oni u tim ili ne, ne pise nam se dobro u nastavku prvenstva. Treba promeniti mnogo toga, a pre svega umisljenog trenera, totalno nesposobnog da vodi nas tim. Stanojevicu, napolje iz Partizana!

MILOŠ

pre 13 godina

znasi stanojevicu i tebi su pripretili pa ih vracas nazad?2 kola u teleoptiku pa nazad jel da ,menadžeri opet mute? namplatilis te pare od lš a nikog necete dovesti živoga ....i zamazivacete oci glupostima ,pojačanja oćemo!

Dragan V.

pre 13 godina

Moje misljenje je da je Stanojevic, pored toga sto je talentovan mlad trener i pravi pedagog! U pravo vreme im je pruzio sansu da se u zimskom pripremnom periodu potvrde ako zele Partizanov dres. Inace transver lista. I sa vecim majstorom Moreirom je pokazao autoritet pa je doktor poceo da bude ozbiljniji. Moja puna podrska Stanojevicu. Pozdrav svim navijacima Partizana a Zvezdinim vizija za utehu da ce i oni sledece sezone igrati ligu sampiona na PlayStation3!

Atropin

pre 13 godina

A neka si, ljudima treba dati jos jednu sansu. Ako je uprskaju zna se, ispisnica! A i Partizan je previse ulozio i cekao da bi ih sad skrajnuo i ostao bez iole pristojnog transfera u skorije vreme. Tako bar u upravi razmisljaju...

Dare

pre 13 godina

E moj Stanojevicu, nisi ni trebao da ih izbacujes ako nisi dovoljno cvrst da izdrzis pritisak da ih vratis. Jel ti znace nesto stihovi pesme Partibrejkersa: A jedan poziv menja sve...

vlado grobar

pre 13 godina

Dokaz da ova uprava partizana nema onu nasu musku stvar,vec lici na ove nase politicare koji kao nece na dodelu nobela pa onda posalju kao nekog gradjana ali eto posto on vec ide cestitajte u nase ime...Licemjerstvo obicno..Oni za mene nisu igraci partizana od one veceri kada sam ih video na splavu u 3 noci pred utakmicu

Dragan V.

pre 13 godina

Moje misljenje je da je Stanojevic, pored toga sto je talentovan mlad trener i pravi pedagog! U pravo vreme im je pruzio sansu da se u zimskom pripremnom periodu potvrde ako zele Partizanov dres. Inace transver lista. I sa vecim majstorom Moreirom je pokazao autoritet pa je doktor poceo da bude ozbiljniji. Moja puna podrska Stanojevicu. Pozdrav svim navijacima Partizana a Zvezdinim vizija za utehu da ce i oni sledece sezone igrati ligu sampiona na PlayStation3!

Atropin

pre 13 godina

A neka si, ljudima treba dati jos jednu sansu. Ako je uprskaju zna se, ispisnica! A i Partizan je previse ulozio i cekao da bi ih sad skrajnuo i ostao bez iole pristojnog transfera u skorije vreme. Tako bar u upravi razmisljaju...

vlado grobar

pre 13 godina

Dokaz da ova uprava partizana nema onu nasu musku stvar,vec lici na ove nase politicare koji kao nece na dodelu nobela pa onda posalju kao nekog gradjana ali eto posto on vec ide cestitajte u nase ime...Licemjerstvo obicno..Oni za mene nisu igraci partizana od one veceri kada sam ih video na splavu u 3 noci pred utakmicu

realnost

pre 13 godina

Stanojevic je najbolji trener u poslednjih 5-6 god u partizanu,realno za njega bi bilo najvece pojacanje da odu Petrovic,Jovanovic i jos par igraca koji moraju da igraju jer uprava tako kaze..,a sto se tice Tomica i Scepovica mislim da je to odluka Aleksandra Vavica a ne Aleksandra Stanojevica..

Dare

pre 13 godina

E moj Stanojevicu, nisi ni trebao da ih izbacujes ako nisi dovoljno cvrst da izdrzis pritisak da ih vratis. Jel ti znace nesto stihovi pesme Partibrejkersa: A jedan poziv menja sve...

bargro

pre 13 godina

Ovo sto sam procitao me bas raduje.Mislim da su momci shvatili poruku,za crno beli dres mora da se gine! Eksplodirace na prolece.Odlazak Petrovica,Boje i Jovanovica je pojacanje,a za 2M mogu da se dovedu dobra pojacanja,sve u svemu super.Jedino sto brine je odlazak Klea,ali on mora da ide to je neminovnost i cena mu je sad skocila,a i mislim da je prerastao ovu sredinu.Samo da se nadje dobar spic(mozda Kezman) ili da se ubica vrati s pozajmice i Partizan je na dobrom putu da po 4x osvoji prvenstvo,i da opet igramo u LS!

MILOŠ

pre 13 godina

znasi stanojevicu i tebi su pripretili pa ih vracas nazad?2 kola u teleoptiku pa nazad jel da ,menadžeri opet mute? namplatilis te pare od lš a nikog necete dovesti živoga ....i zamazivacete oci glupostima ,pojačanja oćemo!

Branko

pre 13 godina

Samo da ne dovode zamene za Bogunovica i Davidvova! 30 min po utakmici treba da igraju mladi klinci iz nase skole i stasavaju za prvi tim. Stevanovica i Smiljanjici vratiti maticnim klubovima i pruziti sansu Brasancu a dovesti nekog prodornog desnog beka jer je Miljkovic je smesan. Onaj iz Slovana je neverovatno brz a to nam treba. Lazevski je limitiran igrac i trebamo iskoristiti ukazanu sansu i prodati ga. Vratiti Brezancica sa pozajmice i ukazati mu sansu. Taj decko je neopravdano izostavljen a ima neverovatan centarsut. Ako se pravilno radi sa njim mogli bi dobiti STRASNOG igraca. Znaci desni bek,centarfor i desno krilo jer je Tomic smesan a Babovic je mnogo korisniji i opasniji po levoj strani.

Smeca Va.

pre 13 godina

I pored toga sto me je razocarao tokom cele jesenje polusezone,Tomic jeste prilicno talentovan i svidelo nam se to ili ne jedina stvar koju je trener mogao da uradi to je da ih vrati sada pre pocetka priprema.Mali Scepa me razocarao,ne igrom,cak tvrdim da je bio sasvim solidan,ali ako je samo on iz Teleoptika ove godine dobio sansu morao je da samo cuti i grize!!!
Svidelo nam se to ili ne,Partizan ce morati da ih istrpi,dosta je ulozeno u njih i ako nam se ne vrati kroz njihove dobre igre,neka se bar solidno prodaju.\
Mislim da Sale ima autoritet,pokazao nam je to,tako da za njega zamerke nemam.Ucinio je i za sada cini pravu stvar.Pozzzz za sve GROBARE!!!

Nisam normalan :D

pre 13 godina

Ekvadorac Haime Ajovi (22), napadač Emeleka, kojeg je pre nekoliko dana trener Aleksandar Stanojević gledao u Kitu...hahahahahaha u sta ga je gledao :DDD

Logicno

pre 13 godina

Imam odlična pojačanja za samo 1 milion. Gledo ih mnogo puta, što uživo, što preko TV-a. Igrali su čak i u ligi šampiona.

Dajte 1 milion na platu Kleu.
Povećajte platu Diari kad se vrati (ako vredi). Ne pominjite transfere Ilića, Krstajića i Moreire jer oni ostaju ovde do kraja karijere kao legende.

Problem: Kako uzeti procenat?

Srbin

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.

i vi nama govorite da smo mi JSD?

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.
(Srbin, 10. decembar 2010 23:43)

a sta ces ti ovde , zasto nisi u muzeju?

pozdravi usput, SRBINE (tako se covek potpisa?!) i najsrpskijeg trenera kojeg imate. taman ste crveno beli, umesto pruga, predlazem kockasti dezen. boje neka ostanu isti. pozdrav za ekipu "dećki sever(DS)" zvezda, hrv..ovaaj..srbija, nikad jugoslavija! :)

pfc

pre 13 godina

Ma, covek je skroz dobar trener, vidi se zelja da radi i napreduje. Sjajno je kad covek radi posao koji voli.
Uvodjenje Brasanca umesto Moreire u Londonu je sitan detalj koji pokazuje da o svemu misli.

Kalimro

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.
(Srbin, 10. decembar 2010 23:43)

Zato vaš bivši trener-kum nije bio smešan.Što se Udbe tiče to prepuštamo vama jer ste za takve državne službe eksperti, pa ćete uz pomoć novog trenera ROBIJA (kako mu samo tepaju) možda ostati drugi na tabeli. Potsećanja radi mi smo pehar KEŠa videli tačno 25 godina pre vas.

sestric

pre 13 godina

Vratili se oni u tim ili ne, ne pise nam se dobro u nastavku prvenstva. Treba promeniti mnogo toga, a pre svega umisljenog trenera, totalno nesposobnog da vodi nas tim. Stanojevicu, napolje iz Partizana!

Krle

pre 13 godina

Ko malo razmislja o fudbalu, zna da je ovo ocekivana i razumna odluka. Njih dvojica sad vrlo dobro znaju da su pogresili i da sledeci put nece zavrsiti u Teleoptiku, nego na kapiji. Mladi su i licno mislim da im je ovo bila dovoljna kazna...naravno ako su i sami malo pametni i ovo shvate kao poslednje upozorenje i prekretnicu za njihove karijere. Najbitnija stvar od svega je da sa ekipom prodju zimske pripreme, ako sad ne prodju pripreme, onda ni za celo prolece ne mozes 100% da racunas na njih. Partizan je u ovom jesenjem delu imao situaciju da mu 7 igraca iz prve ekipe i prvih rezervi nisu prosli pripreme, pa su stalno imali oscilacije u formi i igri. Ako se pitate ko su: Stojkovic, Savic, Kamara, Smiljanic, Babovic, Iliev, Boja. Bilo bi totalno pogresno da je Stanojevic njih vratio u tim npr posle par kola prolecnog dela, jer ne bi mogli mnogo da pomognu i imali bi stalni problem sa oscilacijama. Zato me odluka uopste nije iznenadila i podrzava je, nije Stanojevic diktator pa da sece glave, ipak su to mladi momci i Partizanova deca.

T.S.Z.C.R.

pre 13 godina

Ne znam sto su sad mnogi skocili da napadaju Stanoja zbog ovoga. Cak i da je istina da je morao da popusti pred raznoraznim menadzerima i drugim interesnim grupama, nekazem da jeste ali neka bude tako, opet mu svaka cast jer je jedini trener u poslednjih 10ak a mozda i vise godina koji je primenio neku vaspitnu meru nad igracima koji to zasluzuju. I to ne u situaciji kada timu ide lose pa aj da malo skine odgovornost sa sebe nego u momentu kada smo na 3 meca zaredom postizali po 4 ili vise komada. Stanoje makar pokazuje nesto, neko drugi bi se zavalio i pricao bajke o ovome ili onome a on covek radi da bude jos bolje ako ikako moze. Pa pogledajte nesto drugo. Covek ima prilican spisak igraca koje mu nude, pominje se da je uprava konacno malo odresila kesu, a on odbija jer ide principom ili kupujemo da valja ili ne kupujemo uopste (osim u slucaju krajnje nuzde kada imas igraca manje na odredjenoj poziciji a vec je kraj prelaznog roka, tako je recimo Boja zavrsio u Partizanu po drugi put).

Moze da misli sta ko hoce ali nas trener ima punu podrsku apsolutne vecine ljudi koji navijaju za Partizan i dobro je sto je to tako. A sto se tice Tomica i Scepovica, potpuno su zasluzeno kaznjeni ali iluzorno je ocekivati da ce vecno biti igraci drugoligasa kakav je Teleoptik. Pre ili kasnije bi ili bili prodati ili vraceni u tim. Nadajmo se da su naucili lekciju (bar delimicno) i da ce u nastavku karijere pokazati nivo borbenosti koji se od njih ocekuje. Ako ne, zna se sta sledi!

E da, ne lupajte minuse ovom sto se potpisao kao Srbin. Ne zna covek ni na koju vest je dosao nego ajde samo da pokaze da je Zvezda Srbija! :) Nije vredan minusa, takve slucajeve strogo na ignore!

Mame Biram Diouf

pre 13 godina

Ljudi, šta mislite da li bi vredelo pokušati sa onim desnim bekom Slovana Bagayokom koji je protiv Zvezde odigrao odlično? Momak je mlad, ima 21 godinu, a procenjen je na 350.000 EUR, što za Partizan ne bi trebalo da predstavlja problem. Čini mi se da bi to bio dobar posao!

neko tamo

pre 13 godina

Racunica je prosta:Tomic i Scepovic na trzistu zajedno vrede oko 4.5 miliona a toliki novac Partizan nece da propusti niti iko u Partizanu misli da Stanojevic vredi 4.5 miliona.Sa problematicnom decom kao sto su u Evropi npr.Baloteli,pre Kasano,Belami itd su treneri radili i bili i psiholozi u isto vreme.Sustina velikih trenera je da i od nedisciplinovanih ali talentovanih klinaca naprave ubice na terenu koji ce svoj temperament pretociti na teren.Lako je sutnuti nekog u rezerve,samo veliki trener od problematicnog ali talentovanog deteta moze da napravi velikog igraca kao i coveka

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.
(Srbin, 10. decembar 2010 23:43)

E moj Srbine, znam da želiš da ti nepreporučim poruku, kako bih ti stavio do znanja da si me isprovocirao. Tvoju poruku treba ignorisati, kao da ne postoji, jer zaista nemaš šta da tražiš na Partizanovim vestima. Fino ću te spustiti, kao što spušta Partizan zvezdi na terenu.
Što se tiče vašeg muzeja, ne pada nam na pamet da idemo tamo i udišemo ustajao vazduh, prašinu staru 20 godina, da vidimo, već, ubuđale stare dresove, do pola pocepane ili samo deliće slika koje su bile glavni obrokok pacovima i miševima. Ako ću želeti negde da vidim taj trofej, veruj mi da ću otići na Đuzepe Meacu, eventualno Kamp Nou, gde ću zaista imati šta da vidim.
A vi metle u ruke, brisko-čistko, usisivač, krpe i sakupljača paučine, pa pravac čišćenje, skoro propalog muzeja.
U zdravlje...

Petar

pre 13 godina

Vidim da neki sada misle da je Stanojevic popustio, da nije pokazao karakter, da mu je neko rekao da mora da ih vrati, da je podlegao pritiscima i slicno. Ja mislim da to nije slucaj. Bilo bi stvarno nebulozno ocekivati da ih kazni vecnim odstranjivanjem iz prvog tima. To im je bio zuti karton. Sada, sto je potpuno logicno, posebno posto su mladi igraci, dobijaju drugu priliku, a taj "zuti karton" bi trebalo da ih motivise da sada igraju sa mnogo vise zara i sa imperativom truda, koji je mnogo vazniji od tyz. imperativa pobede o kome cesto slusamo i u kome cesto "izgore" nasi igraci. "Imperativ truda" je osnova za sve, rad i disciplina, to treba usadjivati u glave nasih mladih fudbalera, a ne da vecina to uci kada ode u inostrani klub.

Pfc Rules

pre 13 godina

Ja ih licno nikada nebi vratio,jer nemaju neki kvalitet,Tomic nam je to definitivno pokazao vec godinu dve,dok je ovaj mali toliko prepotentan da je to strasno,cak ni CR9 nije toliko prepotentan kao on!!!
Dovesti bre odmah igrace koji ce odmah igrati,koji ce odmah biti iskusni,koji ce odmah biti u formi,a ne veciti talenti da nam prodaju ovde maglu-dosta je vise!

Expert

pre 13 godina

Evo sta je Stanojevic rekao prilikom izbacivanja Tomica i Scepovica iz tima:

""Kod mene tim neće videti u bliskoj budućnosti, a na klubu je da odredi šta će biti s njima. Partizan je iznad mene i iznad njih. Oni su razdužili opremu. Pojedinci su pre ovoga nekoliko puta upozoreni, nisu to prihvatili i sada neka razmišljaju", rekao je najmlađi trener u istoriji fudbalskog kluba Partizan."

Kao i : ""Igrači mogu da odigraju loše, mogu da ne postignu pogodak, ali ne mogu da se ne zalažu na terenu. To je nepoštovanje saigrača, mene i kluba. Nisam čovek koji će posle pet, šest dana da zaboravi i da kaže da je sve u redu", rekao je Stanojević.

A proslo je mozda i cele tri nedelje od kako su izbaceni iz tima...

Ovo je velika sramota za Stanojevica koji ocigledno mora da "veze konja gde mu gazda kaze".

Ovim potezom ispada najoblicnija krpa i znate ko ce sada od igraca da ga postuje? Tomic i Scepovic ce mu se smejati u lice.

ratamahata

pre 13 godina

hahahahaha...slatko sam se nasmejao...od Stanojevica ocekivano...mozda su neki glupi,ali vecina nije,izbacio ih je iz tima dva kola pre kraja da bi se dodvorio navijacima...providan si majstore,mnogo providan...Tomic pre svega je zasluzio da bude izbacen posle 3 utakmice a ti si ga drzao u timu do dve utakmice pred kraj prvog dela prvenstva iako je bio ubedljivo najgori igrac...dokazao si da si marioneta i da ne smes da se cujes od Vavica ciju su igraci, Tomic i onaj legendarni Jovanovic...a sad sto se tice od pojacanja,toliko dugo najavljivanih...od toga nema nista...kaze zavisi od odlazaka,pa sta,onda ostanu Jovanovic,Petrovic,i smesni bekovi Stevanovic,Miljkovic i Lazevski...to znaci da nema pojacanja...i jos treba ponovo da nas maltretiras sa Tomicem...smesni ste bre!!!

vasa

pre 13 godina

Moreirom je pokazao autoritet pa je doktor poceo da bude ozbiljniji.
(Dragan V., 10. decembar 2010 22:28)

Moreira je uvek i na svakoj utakmici grizao, a na klupi je bio samo zbog toga sto se menadzeri nisu mogli ugraditi... Isto kao sto se i Tomiv vraca u ekipu pod pritiskom menadzera...

Mance

pre 13 godina

Ne treba da pljujemo Stanojevića,on je samo marioneta u klubu i mora da igra kako mu lokalni moćnici sviraju!
Beži ti Stanojeviću posle ove sezone,bolje je za tebe,ako ostaneš ovde,utopićeš se u sivilo,prosečnost i bedu!

Sasha

pre 13 godina

jednostavno i je i dalje politika u fudbalu ma koliko mi se cinilo da je sa dolaskom Stanojevica to proslost...o kako sam glup! Scepovic tatin sin pa mora da igra , ao ovom drugom...ma necu ni ime da mu spomenem...cao!

Sale

pre 13 godina

Stanojevic vec dovoljno gresio ovu godinu, definitivno i njemu je foteljica vazna cim je vratio ove umisljene zvezde, pritom forsirao onog Jovanovica, decko nema poima od fudbala, sad kolko i da ga prodaju sa onim glupim penalima i greskama u odbrani uzeo pare Partizanu sto ih je zasluzio u LS, sad nema te pare za koje da ga prodaju, bolje dajtega za sica samo da ode, da ga ne gledam vise, isto ovo vazi i za Petrovica, znaci Stanojevicu uradi nesto nemoj da ti se mesaju u posao, dobar si, skroman, radan ali drzi bre do sebe malo

MIlance

pre 13 godina

Covek zna sta radi i njegovo je da li ce nekog izbaciti ili vratiti u tim.Covek je totalno cist,samokritican i iskren,sto je retko kod nas!!!!!Ovo je sigurno uradio sa razlogom,prema tome videcemo...Inace po njemu bi vise voleo da izbaci jednog Scepovica(Srbina) nego Clea...TO su njegove reci!!!

Zašto lupate gluposti

pre 13 godina

Auuu,ala je trajala ta stroga kazna i te gluposti od priče,kao,ja sam strog,trebaće im vremena dok se ne vrate,dok se ne dokažu itd,itd...

sestric

pre 13 godina

Vratili se oni u tim ili ne, ne pise nam se dobro u nastavku prvenstva. Treba promeniti mnogo toga, a pre svega umisljenog trenera, totalno nesposobnog da vodi nas tim. Stanojevicu, napolje iz Partizana!

Srbin

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.

Dare

pre 13 godina

E moj Stanojevicu, nisi ni trebao da ih izbacujes ako nisi dovoljno cvrst da izdrzis pritisak da ih vratis. Jel ti znace nesto stihovi pesme Partibrejkersa: A jedan poziv menja sve...

MILOŠ

pre 13 godina

znasi stanojevicu i tebi su pripretili pa ih vracas nazad?2 kola u teleoptiku pa nazad jel da ,menadžeri opet mute? namplatilis te pare od lš a nikog necete dovesti živoga ....i zamazivacete oci glupostima ,pojačanja oćemo!

Dragan V.

pre 13 godina

Moje misljenje je da je Stanojevic, pored toga sto je talentovan mlad trener i pravi pedagog! U pravo vreme im je pruzio sansu da se u zimskom pripremnom periodu potvrde ako zele Partizanov dres. Inace transver lista. I sa vecim majstorom Moreirom je pokazao autoritet pa je doktor poceo da bude ozbiljniji. Moja puna podrska Stanojevicu. Pozdrav svim navijacima Partizana a Zvezdinim vizija za utehu da ce i oni sledece sezone igrati ligu sampiona na PlayStation3!

vlado grobar

pre 13 godina

Dokaz da ova uprava partizana nema onu nasu musku stvar,vec lici na ove nase politicare koji kao nece na dodelu nobela pa onda posalju kao nekog gradjana ali eto posto on vec ide cestitajte u nase ime...Licemjerstvo obicno..Oni za mene nisu igraci partizana od one veceri kada sam ih video na splavu u 3 noci pred utakmicu

Expert

pre 13 godina

Evo sta je Stanojevic rekao prilikom izbacivanja Tomica i Scepovica iz tima:

""Kod mene tim neće videti u bliskoj budućnosti, a na klubu je da odredi šta će biti s njima. Partizan je iznad mene i iznad njih. Oni su razdužili opremu. Pojedinci su pre ovoga nekoliko puta upozoreni, nisu to prihvatili i sada neka razmišljaju", rekao je najmlađi trener u istoriji fudbalskog kluba Partizan."

Kao i : ""Igrači mogu da odigraju loše, mogu da ne postignu pogodak, ali ne mogu da se ne zalažu na terenu. To je nepoštovanje saigrača, mene i kluba. Nisam čovek koji će posle pet, šest dana da zaboravi i da kaže da je sve u redu", rekao je Stanojević.

A proslo je mozda i cele tri nedelje od kako su izbaceni iz tima...

Ovo je velika sramota za Stanojevica koji ocigledno mora da "veze konja gde mu gazda kaze".

Ovim potezom ispada najoblicnija krpa i znate ko ce sada od igraca da ga postuje? Tomic i Scepovic ce mu se smejati u lice.

realnost

pre 13 godina

Stanojevic je najbolji trener u poslednjih 5-6 god u partizanu,realno za njega bi bilo najvece pojacanje da odu Petrovic,Jovanovic i jos par igraca koji moraju da igraju jer uprava tako kaze..,a sto se tice Tomica i Scepovica mislim da je to odluka Aleksandra Vavica a ne Aleksandra Stanojevica..

Atropin

pre 13 godina

A neka si, ljudima treba dati jos jednu sansu. Ako je uprskaju zna se, ispisnica! A i Partizan je previse ulozio i cekao da bi ih sad skrajnuo i ostao bez iole pristojnog transfera u skorije vreme. Tako bar u upravi razmisljaju...

ratamahata

pre 13 godina

hahahahaha...slatko sam se nasmejao...od Stanojevica ocekivano...mozda su neki glupi,ali vecina nije,izbacio ih je iz tima dva kola pre kraja da bi se dodvorio navijacima...providan si majstore,mnogo providan...Tomic pre svega je zasluzio da bude izbacen posle 3 utakmice a ti si ga drzao u timu do dve utakmice pred kraj prvog dela prvenstva iako je bio ubedljivo najgori igrac...dokazao si da si marioneta i da ne smes da se cujes od Vavica ciju su igraci, Tomic i onaj legendarni Jovanovic...a sad sto se tice od pojacanja,toliko dugo najavljivanih...od toga nema nista...kaze zavisi od odlazaka,pa sta,onda ostanu Jovanovic,Petrovic,i smesni bekovi Stevanovic,Miljkovic i Lazevski...to znaci da nema pojacanja...i jos treba ponovo da nas maltretiras sa Tomicem...smesni ste bre!!!

bargro

pre 13 godina

Ovo sto sam procitao me bas raduje.Mislim da su momci shvatili poruku,za crno beli dres mora da se gine! Eksplodirace na prolece.Odlazak Petrovica,Boje i Jovanovica je pojacanje,a za 2M mogu da se dovedu dobra pojacanja,sve u svemu super.Jedino sto brine je odlazak Klea,ali on mora da ide to je neminovnost i cena mu je sad skocila,a i mislim da je prerastao ovu sredinu.Samo da se nadje dobar spic(mozda Kezman) ili da se ubica vrati s pozajmice i Partizan je na dobrom putu da po 4x osvoji prvenstvo,i da opet igramo u LS!

Smeca Va.

pre 13 godina

I pored toga sto me je razocarao tokom cele jesenje polusezone,Tomic jeste prilicno talentovan i svidelo nam se to ili ne jedina stvar koju je trener mogao da uradi to je da ih vrati sada pre pocetka priprema.Mali Scepa me razocarao,ne igrom,cak tvrdim da je bio sasvim solidan,ali ako je samo on iz Teleoptika ove godine dobio sansu morao je da samo cuti i grize!!!
Svidelo nam se to ili ne,Partizan ce morati da ih istrpi,dosta je ulozeno u njih i ako nam se ne vrati kroz njihove dobre igre,neka se bar solidno prodaju.\
Mislim da Sale ima autoritet,pokazao nam je to,tako da za njega zamerke nemam.Ucinio je i za sada cini pravu stvar.Pozzzz za sve GROBARE!!!

Nisam normalan :D

pre 13 godina

Ekvadorac Haime Ajovi (22), napadač Emeleka, kojeg je pre nekoliko dana trener Aleksandar Stanojević gledao u Kitu...hahahahahaha u sta ga je gledao :DDD

Sale

pre 13 godina

Stanojevic vec dovoljno gresio ovu godinu, definitivno i njemu je foteljica vazna cim je vratio ove umisljene zvezde, pritom forsirao onog Jovanovica, decko nema poima od fudbala, sad kolko i da ga prodaju sa onim glupim penalima i greskama u odbrani uzeo pare Partizanu sto ih je zasluzio u LS, sad nema te pare za koje da ga prodaju, bolje dajtega za sica samo da ode, da ga ne gledam vise, isto ovo vazi i za Petrovica, znaci Stanojevicu uradi nesto nemoj da ti se mesaju u posao, dobar si, skroman, radan ali drzi bre do sebe malo

i vi nama govorite da smo mi JSD?

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.
(Srbin, 10. decembar 2010 23:43)

a sta ces ti ovde , zasto nisi u muzeju?

pozdravi usput, SRBINE (tako se covek potpisa?!) i najsrpskijeg trenera kojeg imate. taman ste crveno beli, umesto pruga, predlazem kockasti dezen. boje neka ostanu isti. pozdrav za ekipu "dećki sever(DS)" zvezda, hrv..ovaaj..srbija, nikad jugoslavija! :)

Branko

pre 13 godina

Samo da ne dovode zamene za Bogunovica i Davidvova! 30 min po utakmici treba da igraju mladi klinci iz nase skole i stasavaju za prvi tim. Stevanovica i Smiljanjici vratiti maticnim klubovima i pruziti sansu Brasancu a dovesti nekog prodornog desnog beka jer je Miljkovic je smesan. Onaj iz Slovana je neverovatno brz a to nam treba. Lazevski je limitiran igrac i trebamo iskoristiti ukazanu sansu i prodati ga. Vratiti Brezancica sa pozajmice i ukazati mu sansu. Taj decko je neopravdano izostavljen a ima neverovatan centarsut. Ako se pravilno radi sa njim mogli bi dobiti STRASNOG igraca. Znaci desni bek,centarfor i desno krilo jer je Tomic smesan a Babovic je mnogo korisniji i opasniji po levoj strani.

Mance

pre 13 godina

Ne treba da pljujemo Stanojevića,on je samo marioneta u klubu i mora da igra kako mu lokalni moćnici sviraju!
Beži ti Stanojeviću posle ove sezone,bolje je za tebe,ako ostaneš ovde,utopićeš se u sivilo,prosečnost i bedu!

Kalimro

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.
(Srbin, 10. decembar 2010 23:43)

Zato vaš bivši trener-kum nije bio smešan.Što se Udbe tiče to prepuštamo vama jer ste za takve državne službe eksperti, pa ćete uz pomoć novog trenera ROBIJA (kako mu samo tepaju) možda ostati drugi na tabeli. Potsećanja radi mi smo pehar KEŠa videli tačno 25 godina pre vas.

vasa

pre 13 godina

Moreirom je pokazao autoritet pa je doktor poceo da bude ozbiljniji.
(Dragan V., 10. decembar 2010 22:28)

Moreira je uvek i na svakoj utakmici grizao, a na klupi je bio samo zbog toga sto se menadzeri nisu mogli ugraditi... Isto kao sto se i Tomiv vraca u ekipu pod pritiskom menadzera...

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Vratio ih, i sebe ostavio. Smesan je ovaj grobarski trener. Mozda je dobio od Zekine Udbe packu pa je morao. Na prolece ste gotovi, jedino Vam pomaze da uzmete Vokrija za trenera, a i u Evropi ste se proslavili. Inace zvezdin muzej je otvoren svakog dana, pa vidite kako izgladaju pehari Evropskog i svetskog prvaka.
(Srbin, 10. decembar 2010 23:43)

E moj Srbine, znam da želiš da ti nepreporučim poruku, kako bih ti stavio do znanja da si me isprovocirao. Tvoju poruku treba ignorisati, kao da ne postoji, jer zaista nemaš šta da tražiš na Partizanovim vestima. Fino ću te spustiti, kao što spušta Partizan zvezdi na terenu.
Što se tiče vašeg muzeja, ne pada nam na pamet da idemo tamo i udišemo ustajao vazduh, prašinu staru 20 godina, da vidimo, već, ubuđale stare dresove, do pola pocepane ili samo deliće slika koje su bile glavni obrokok pacovima i miševima. Ako ću želeti negde da vidim taj trofej, veruj mi da ću otići na Đuzepe Meacu, eventualno Kamp Nou, gde ću zaista imati šta da vidim.
A vi metle u ruke, brisko-čistko, usisivač, krpe i sakupljača paučine, pa pravac čišćenje, skoro propalog muzeja.
U zdravlje...

Krle

pre 13 godina

Ko malo razmislja o fudbalu, zna da je ovo ocekivana i razumna odluka. Njih dvojica sad vrlo dobro znaju da su pogresili i da sledeci put nece zavrsiti u Teleoptiku, nego na kapiji. Mladi su i licno mislim da im je ovo bila dovoljna kazna...naravno ako su i sami malo pametni i ovo shvate kao poslednje upozorenje i prekretnicu za njihove karijere. Najbitnija stvar od svega je da sa ekipom prodju zimske pripreme, ako sad ne prodju pripreme, onda ni za celo prolece ne mozes 100% da racunas na njih. Partizan je u ovom jesenjem delu imao situaciju da mu 7 igraca iz prve ekipe i prvih rezervi nisu prosli pripreme, pa su stalno imali oscilacije u formi i igri. Ako se pitate ko su: Stojkovic, Savic, Kamara, Smiljanic, Babovic, Iliev, Boja. Bilo bi totalno pogresno da je Stanojevic njih vratio u tim npr posle par kola prolecnog dela, jer ne bi mogli mnogo da pomognu i imali bi stalni problem sa oscilacijama. Zato me odluka uopste nije iznenadila i podrzava je, nije Stanojevic diktator pa da sece glave, ipak su to mladi momci i Partizanova deca.

pfc

pre 13 godina

Ma, covek je skroz dobar trener, vidi se zelja da radi i napreduje. Sjajno je kad covek radi posao koji voli.
Uvodjenje Brasanca umesto Moreire u Londonu je sitan detalj koji pokazuje da o svemu misli.

Logicno

pre 13 godina

Imam odlična pojačanja za samo 1 milion. Gledo ih mnogo puta, što uživo, što preko TV-a. Igrali su čak i u ligi šampiona.

Dajte 1 milion na platu Kleu.
Povećajte platu Diari kad se vrati (ako vredi). Ne pominjite transfere Ilića, Krstajića i Moreire jer oni ostaju ovde do kraja karijere kao legende.

Problem: Kako uzeti procenat?

Mame Biram Diouf

pre 13 godina

Ljudi, šta mislite da li bi vredelo pokušati sa onim desnim bekom Slovana Bagayokom koji je protiv Zvezde odigrao odlično? Momak je mlad, ima 21 godinu, a procenjen je na 350.000 EUR, što za Partizan ne bi trebalo da predstavlja problem. Čini mi se da bi to bio dobar posao!

Zašto lupate gluposti

pre 13 godina

Auuu,ala je trajala ta stroga kazna i te gluposti od priče,kao,ja sam strog,trebaće im vremena dok se ne vrate,dok se ne dokažu itd,itd...

neko tamo

pre 13 godina

Racunica je prosta:Tomic i Scepovic na trzistu zajedno vrede oko 4.5 miliona a toliki novac Partizan nece da propusti niti iko u Partizanu misli da Stanojevic vredi 4.5 miliona.Sa problematicnom decom kao sto su u Evropi npr.Baloteli,pre Kasano,Belami itd su treneri radili i bili i psiholozi u isto vreme.Sustina velikih trenera je da i od nedisciplinovanih ali talentovanih klinaca naprave ubice na terenu koji ce svoj temperament pretociti na teren.Lako je sutnuti nekog u rezerve,samo veliki trener od problematicnog ali talentovanog deteta moze da napravi velikog igraca kao i coveka

T.S.Z.C.R.

pre 13 godina

Ne znam sto su sad mnogi skocili da napadaju Stanoja zbog ovoga. Cak i da je istina da je morao da popusti pred raznoraznim menadzerima i drugim interesnim grupama, nekazem da jeste ali neka bude tako, opet mu svaka cast jer je jedini trener u poslednjih 10ak a mozda i vise godina koji je primenio neku vaspitnu meru nad igracima koji to zasluzuju. I to ne u situaciji kada timu ide lose pa aj da malo skine odgovornost sa sebe nego u momentu kada smo na 3 meca zaredom postizali po 4 ili vise komada. Stanoje makar pokazuje nesto, neko drugi bi se zavalio i pricao bajke o ovome ili onome a on covek radi da bude jos bolje ako ikako moze. Pa pogledajte nesto drugo. Covek ima prilican spisak igraca koje mu nude, pominje se da je uprava konacno malo odresila kesu, a on odbija jer ide principom ili kupujemo da valja ili ne kupujemo uopste (osim u slucaju krajnje nuzde kada imas igraca manje na odredjenoj poziciji a vec je kraj prelaznog roka, tako je recimo Boja zavrsio u Partizanu po drugi put).

Moze da misli sta ko hoce ali nas trener ima punu podrsku apsolutne vecine ljudi koji navijaju za Partizan i dobro je sto je to tako. A sto se tice Tomica i Scepovica, potpuno su zasluzeno kaznjeni ali iluzorno je ocekivati da ce vecno biti igraci drugoligasa kakav je Teleoptik. Pre ili kasnije bi ili bili prodati ili vraceni u tim. Nadajmo se da su naucili lekciju (bar delimicno) i da ce u nastavku karijere pokazati nivo borbenosti koji se od njih ocekuje. Ako ne, zna se sta sledi!

E da, ne lupajte minuse ovom sto se potpisao kao Srbin. Ne zna covek ni na koju vest je dosao nego ajde samo da pokaze da je Zvezda Srbija! :) Nije vredan minusa, takve slucajeve strogo na ignore!

Sasha

pre 13 godina

jednostavno i je i dalje politika u fudbalu ma koliko mi se cinilo da je sa dolaskom Stanojevica to proslost...o kako sam glup! Scepovic tatin sin pa mora da igra , ao ovom drugom...ma necu ni ime da mu spomenem...cao!

MIlance

pre 13 godina

Covek zna sta radi i njegovo je da li ce nekog izbaciti ili vratiti u tim.Covek je totalno cist,samokritican i iskren,sto je retko kod nas!!!!!Ovo je sigurno uradio sa razlogom,prema tome videcemo...Inace po njemu bi vise voleo da izbaci jednog Scepovica(Srbina) nego Clea...TO su njegove reci!!!

Petar

pre 13 godina

Vidim da neki sada misle da je Stanojevic popustio, da nije pokazao karakter, da mu je neko rekao da mora da ih vrati, da je podlegao pritiscima i slicno. Ja mislim da to nije slucaj. Bilo bi stvarno nebulozno ocekivati da ih kazni vecnim odstranjivanjem iz prvog tima. To im je bio zuti karton. Sada, sto je potpuno logicno, posebno posto su mladi igraci, dobijaju drugu priliku, a taj "zuti karton" bi trebalo da ih motivise da sada igraju sa mnogo vise zara i sa imperativom truda, koji je mnogo vazniji od tyz. imperativa pobede o kome cesto slusamo i u kome cesto "izgore" nasi igraci. "Imperativ truda" je osnova za sve, rad i disciplina, to treba usadjivati u glave nasih mladih fudbalera, a ne da vecina to uci kada ode u inostrani klub.

Pfc Rules

pre 13 godina

Ja ih licno nikada nebi vratio,jer nemaju neki kvalitet,Tomic nam je to definitivno pokazao vec godinu dve,dok je ovaj mali toliko prepotentan da je to strasno,cak ni CR9 nije toliko prepotentan kao on!!!
Dovesti bre odmah igrace koji ce odmah igrati,koji ce odmah biti iskusni,koji ce odmah biti u formi,a ne veciti talenti da nam prodaju ovde maglu-dosta je vise!