Tenis 51

Nedelja, 05.12.2010.

21:33

Ana Ivanović ne igra u FED kupu?

Ana Ivanović sve je dalje od prvog kola Fed kupa protiv Kanade u Novom Sadu koje je na programu 5. i 6. februara, piše Žurnal.

Ana Ivanoviæ ne igra u FED kupu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 13 godina

Podrzavam Aninu hladnocu prema reprezentaciji. Dok je slabije igrala svi su je osudjivali, najnegativniji poruke dobijala upravo iz Srbije koja je slavila svoju divu i imitatorku koja je to svojski koristila za svoj bezobrazluk i...? Ni mesto za nju u Areni nisu nasli, pokvarenjaci. Ana samo napred, gledaj svoju karijeru! Podrska Ani Ivanovic, najboljoj teniserki Srbije !

milan

pre 13 godina

Svaka cast,Ana,ni ne treba da igras,nadam se samo da to nece biti jedino takmicenje koje ces da odbijes,ima ih jos koji su zasluzili i gore od ovoga.Samo ti nastavi da igras kao i na par zadnjih turnira i mi cemo uzivati,a spletkarose pusti da i dalje uzivaju.Lep pozdrav.

SRAMOTA

pre 13 godina

SPORTSKI ZURNAL pise

ANA BEZ MESTA U VIP LOZI

Neverovatno, ali istinito, za Anu Ivanovic nije bilo mesta u VIP delu Arene, nego je sedela u lozi svog sponzora ROLEX-a.
Dali su mi karte za gornji deo, ali nisam mogla da sedim sa navijacima, pa je u pomoc pritekao moj sponzor - sa osmehom na licu objasnila je Ivanoviceva ovaj neverovatan propust TSS.

NA PITANJE DA LI CE IGATI U FED KUPU ODGOVORILA JE "Jos nisam odlucila"

O NOVOM TRENERU "Pocinjem pripreme od ponedeljka, treba da se upoznam sa novim trenerom, ali zaista ne mogu da kazem kako se zove" Kondicione pripreme je vec pocela.

SRAMOTA! Neka FED KUP igraju IMITATORKA, MAMA SNEKI I LEPA BRENA. GRAND TRIO!

Da, da kako da ne...

pre 13 godina

@pop

Da, da u potpunosti si u pravu. Suze Ane Ivanovic na OI u Pekingu su bile predstava. Pogledaj slike sa Rogers Cupa u Montrealu 2008 godine http://img227.imageshack.us/i/3b47b853145d62a8d83d211jq3.jpg/ http://img516.imageshack.us/i/48901554oo4.jpg/ Slike su fotomontaza?

Jelena Jankovic je igrala povredjena i na OI u Pekingu. I do US OPEN-a koji se igrao odmah posle OI je ozdravila.

Pises da ce Jelena, Bojana i Aleksandra vratiti FED KUP reprezenataciju u A grupu za 2 godine. I Ana Ivanovic ce im se pridruziti tada ako i dalje bude igrala tenis. Po tvojoj proceni Ana Ivanovic ce se penzionisati pre 25 rodjendana? A koliko ce godina imati Jelena Jankovic za 2 godine? Jelena Jankovic ce za 2 godine igrati tenis u vrhunskoj formi?

Ana Ivanovic moze da nastupa i na OI 2012 ( imace 24 godine ) i na OI 2016 ( imace 28 godina ) A za Srbiju ce 2011 nastupati na Hopman Cupu u Perthu.

Posmatrac

pre 13 godina

Prvo, odkud mi znamo da su joj uputili poziv da igra? Mozda nisu, pa devojka gleda svoju karijeru. Mozda misli da je nece pozvati ili je vec dobila nagovestaje da nije na spisku? Mozda devojka ne zeli da se namece? Sve dok se ne upute zvanicni pozivi nemamo prava da je kritikujemo.

Marko

pre 13 godina

Vidim da neko ovde proziva Jelenu da je ½diva sa modnom karijerom½ i po hiljaditi put se pitam zašto ne možemo da navijamo za naše devojke a ne da ih svađamo. Jelena je ½diva sa modnom karijerom½ a Ana se jedno vreme pojavljivala u raznim muškim časopisima i tada je više bilo u novinama nego na terenu. Obe izigravaju manekenke, nekada i mene to nervira, ali kada igraju naravno da navijam za njih za koga drugog?

Iva

pre 13 godina

Glupo je ako neće igrati zbog Jelene. Bilo bi im bolje da se pomire i ugledaju se na naše tenisere.Sećam se da su novinari jednom pitali Anu da li se druži sa Jelenom a ona je rekla da su one potpuno različite i da se ne druže, posle smo videli onu Jeleninu imitaciju i dalje sve znamo. Zaista im sve to ne priliči. Kako to da su naši teniseri tako složni, a zaista mislim da se međusobno dosta razlikuju. Od njih nikad nismo čuli tako glupe komentare niti videli takvo ponašanje. Obe su dovele do ovakve situacije, a bilo bi lepo da to i isprave.

wiener

pre 13 godina

mislim da je jasno da u srpskom fed cup timu ne postoji dobra atmosfera kao u davis cup timu. medjutim ne razumem one koji optuzuju anu da joj reprezentacija ne znaci nista ili podjednako krive i anu i jelenu za ovu situaciju. prilicno je ocigledno iz njihovih javnih nastupa odakle dolazi negativnost - od jelene i njene majke.

a ta takozvana jelenina pozrtvovanost je nesto sto srpskom timu nije potrebno. jelena redovno potencira da je povredjena a ipak igra. ne mislim da je iskrena, ali ako jeste onda je neozbiljna jer rizikuje pogorsanje povrede i na taj nacin ugrozava buduce rezultate celog tima, a takodje i svoje indivuelne uspehe koji su ipak takodje uspesi za srpski tenis i srbiju. znaci ni u ovom pogledu ne vidim razloga da budem zadovoljan njenim ponasanjem.

zelena trava

pre 13 godina

Iskreno, da li biste vi na Aninom mestu igrali u istom timu sa Jelenom nakon one imitacije?
Ako i zanemarimo ovo, svi znamo da je Ana na kraju izostajala iz meceva kupa federacija jer je igrala toliko lose da je bilo nemoguce racunati na nju i svi bi nju krivili za poraze, verovatno opravdano. To je poveliko breme za profesionalnog sportistu. Uostalom, sta biste rekli o Tipsarevicu da je juce igrao i izgubio od Llodre? Jos uvek je nemoguce predvideti kako ce Ana igrati naredne sezone, zato bolje ne oglasavati se.

honey dorian

pre 13 godina

Ne znam da li od ove titule ima veca motivacije za nase teniserke da prevazidju svoje nesuglasice, razmirice, mame, imitiranja, mesta za sedenje i igraju tenis za svoju zemlju.

Ako to ne urade mislim da ce im jednog dana, kada mladost prodje, biti zao.

cale

pre 13 godina

Kakve veze imaju karte sa nastupom za svoju zemlju. Ko nece da igra za svoju zemlju kad ga pozovu netreba da se pojavi ni na olimpijskim igrama.Ana misli odigram poneki put cisto da me vide i to je to, udario bi ja lepo zabranu pa nek se slika negde u australiji a ne u londonu. Jer ako sad ne zaigra odosmo mi u trecu diviziju onda vise niko ni ne treba da igra.A licno mislim da ne igra samo da ne bi bila drugi reket jer ima slabiji plasman od jelene nego kad se probije jos malo onda ce da igra E TAKVI NAM IGRACI NE TREBAJU ZA OLIMPIJADU NJIHOVA MEDALJA NE ZNACI NISTA ZA OVU ISPACENU ZEMLJU.

Radmila T-P.

pre 13 godina

Hej "čoveci" zašto nasedate na otrovne strele. Tek što smo osvoili DK a vi sve pod vodu pa "Jovo nanovo" da se trujemo i blatimo. Da nisu Ana i JJ to što jesu ne bi ste ih ni pominjali. OBE su naš ponos i ne mešajte "babe i žabe". Lepo je Ana rekla da nije uspela na vreme da nabavi kartu, što govori u prilog tome da je bila velika potražnja. Svet priznaje zasluge za razvoj tenisa našem Bobi samo se ovde to slabo ceni. Ne bi me čudilo da se zaboravi i ovaj istorijski uspeh naših momaka u DK, posebno Noleta jer pojedinci stalno prozivaju Đokoviće. Istina je da se takvi pojavljuju u promilima ali trovače treba u startu "spamovati"!

Pravednik

pre 13 godina

Bez obzira na bilo šta , NE POSTOJI opravdanje da Teniski savez ne obezbedi kartu Ani Ivanović za finale!!! SRAM VAS BILO !!!I ne treba da igra za vas !!!

Volim Anu,ali JJ vise

pre 13 godina

Ne znam kako neko moze nesto ruzno za Jelenu da kaze kad je pitanje FC i reprezentacija...Samo se setite meca protiv Slovacke i Dominike Cibulkove!A ako nekom nije jasno sta je tada bilo ,onda ocigledno nije pravi ljubitelj tenisa...

čika velja

pre 13 godina

U potpunosti podržavam odluku da ne igra FED Cup, jer kad vidim koliko je retardiranih komentara punih mržnje i cinizma upućeno našoj naj boljoj teniserki svih vremena, ne treba ni da igra! Sama je postala tenisko ime, sama ga je izgubila, a nadam se da će ga i vratiti, sama! Srećno Ana i ako stigneš, navrati do Pionira, da osetiš DEVOTION koji će ti trebati u povratku na vrh!

Nenad

pre 13 godina

Nisam ekskluzivni navijač ni Ane ni Jelene. Navijam i za jednu i za drugu i navijaću dokle god igraju pod zastavom Srbije.
Sa druge strane je žalosno koliko je zle krvi i netrpeljivosti između njih dve. Zato nikada timski neće ostvariti ono što nam je juče pružila muška ekipa, ili bolje da kažem - porodica. Kod svakog od njih se jasno vidi požrtvovanje za sve ostale i zaista su kao braća. Očigledno je i da jako dobro znaju i osećaju šta je to patriotizam.
Kod devojaka nije tako...barem jednoj je lično mnooooooooogo ispred nacionalnog. To je nešto sa čime ćemo se nažalost izgleda morati pomiriti.

very terrible…

pre 13 godina

Cuvena mamica Sneskica koja voli da sedi na klupi reprezentacije je poludela jer je Arena ( bez Ane ) bila prazna. Cak su i VIP loze bile prazne. I dok je cuvena mamica Sneskica vodila racuna o emotivnom zivotu Ane Ivanovic i njenim kafama na Palma de Majorki diva sa modnom karijerom je po 1000000 put rizikovala karijeru i igrala na jednoj nozi sa Srbiju. I Srbija je ispala iz A grupe. Cuvena mamica Sneskica smatra da je njena diva sa modnom karijerom izgubila od Danijele Hantuhove zato sto publika i VIP zvanice nisu dosle da joj se dive, a Ana je pila kafu na Palma de Majorki i nije dosla da sedi na klupi. Zaboravila je cuvena mamica Sneskica da nam kaze gde je bila njena diva sa modnom karijerom za vreme odrzavanja meceva reprezentacije u Plovdivu 2006.

swea

pre 13 godina

•@ (Da meni nisu dali karte za finale Devis kupa, ni ja više ne bih igrao. Koja je to svinjarija? Bobo, Bobo.
(Moljac, 6. decembar 2010 00:03)

Nisam znao da Ana i Jelena nemaju novcanih sredstava da bi kupile ulaznice...a kako mi pravi mucenici...ni nama niko ne poklanja besplatne ulaznice a svi znaju da vecina nije u mogucnosti da dozvolimo sebi takav i slican lukcuz.Ako je to opravdanje zasto Ana ne zeli da bude clan Reprezentacije za Federejsen Kup...onda i nije pozeljno da da ucestvuje.Jedna stvar mora biti kristalno jasna...ucesce u Reprezentaciji nase zemlje nesme biti garancija obaveznog poziva niti bilo kakva privilegija,bilo ko da je u pitanju,nego izuzetno uspesni rezultati,volja,ponos a iznad svega cast da predstavlja svoju naciju...tako se ponasaju pravi sportisti i zbog toga su najcenjeniji i najpopularniji od ljubitelja tenisa.Stoga Vas komentar bas nije opravdan u trazenju razloga i opravdanja kada je Ana u pitanju...ne treba biti pristrasan,treba biti realan a naracito kada je ucesce u Reprezentaciji u pitanju koji mi svi ne sebicno volimo i podrzavamo a to isto se ocekuje od nasih vrhunskih teniserki koje su za ucesce zaista dobro nagradjene.
(Neverni Toma, 6. decembar 2010 07:28)

Evo, Tomo, ja ću da ti pružim pravu informaciju iz prve ruke, da ne živiš u zabludi: HTELA je da kupi karte, ali TSS nije hteo da joj PRODA, pa je završila u loži svog sponzora. Obzirom da znam kakav tretman ima njena porodica od strane TSS ( zato što to nisu ni Đokovići ni Jankovići ) - puna podrška njenoj odluci da prestane sa nastupima za Srbiju.
A za Bobu pitanje - koliko je karata uzeo sebi pa pustio na ulicu i s tim u vezi da li ikad u životu postoji DOSTA?

Nenad

pre 13 godina

Kako da igra kad se ne podnosi sa patriJJotkinjom, a JJ može da je imitira do mile volje i taman da diže formu kroz mečeve sa boranija ekipama.

pop

pre 13 godina

@ NAPRED Ana

Naravno da nije pobegla sa OI. Otisla je tamo jer joj je budzet platio i zasto bi propustila besplatno gostovanje na OI, ipak se samo svake 4 godine desavaju OI. Prst (mukica mala) je povredila pre OI i nema vadjenja. Suze su nesto sto svaka zena ima u sebi kad joj je potrebno da cilj opravda sredstvom. Imaj u vidu da mi je Ana draga i jako mi je drago sto se ponovo vraca u dobru formu (nadam se da ce uspostaviti kontinuitet s kraja sezone 2010) i nije ovo pljuvanje po njoj, sto ce vecina shvatiti vec realna cinjenica. Ani sve najbolje u karijeri. Al za FED kup, znamo svi da ce Jelena igrati povredjena ili zdrava a za to joj svaka cast. Splet okolnosti je bio los pa smo propali u nizu kategoriju FED kupa. Takodje, treba imati u vidu da smo sroljali zensku tenisku reprezentaciju u dosta nizu kategoriju i sad ce im trebati jedno 2 sezone da se izvuku do svetske grupe. E kad se to desi uz Jelenu i Bojanu i Aleksandru, ako Ana bude igrala i dalje, onda ce se i Ana prodruziti...

Neno

pre 13 godina

Bravo Ana na principijelnosti!Pa ko bi normalan igrao u timu sa Jankovicevom posle onoga sta je uradila u Madridu.A tek izjave mamice Jankovic,koja izgleda vise voli da prati Aniinu intimu nego karijeru svoje cerkice.
Maske Jankovicevki su odavno spale.

Rog ne laze

pre 13 godina

Malo postenja u nekim komentarima ne bi skodilo.
Jelena je igrala dubl i sa Aleksandrom Krunic i s Bojanom Jovanovski, a sa Anom Jovanovic takodje vise puta. Krunicevoj je Jelena i mentor ispored WTA, a Jovanovicevu je ugostila na Floridi i omogucila joj da s njom trenira ceo decembar na akademiji Boletijerija.
Pa, ko je onda covek, a ko se folira, jasno je.
Napred Jelena!

Beograd je svet

pre 13 godina

@ Grand

Molim te objasni mi zasto Jelenu Jankovic nazivas Grandom ako pored nje sedi u publici Brena?
To je tvoja sramota i tvoje stanje duha. Javne licnosti moraju da komuniciraju sa svima jer to nalaze lepo vaspitanje.
Ja se ponosim sto je Jeca svojom pozitivnom ekscentricnoscu i i izuzetnim izgledom predstavnik najbolje Srbije.
Pa, ne moze Jelena da gadja stolicom nekoga ko se utrpava da sedne do nje: vrhunske svetske teniserke, predivne Srpkinje i rodjene Beogradjanke.

Neverni Toma

pre 13 godina

@ (Da meni nisu dali karte za finale Devis kupa, ni ja više ne bih igrao. Koja je to svinjarija? Bobo, Bobo.
(Moljac, 6. decembar 2010 00:03)

Nisam znao da Ana i Jelena nemaju novcanih sredstava da bi kupile ulaznice...a kako mi pravi mucenici...ni nama niko ne poklanja besplatne ulaznice a svi znaju da vecina nije u mogucnosti da dozvolimo sebi takav i slican lukcuz.Ako je to opravdanje zasto Ana ne zeli da bude clan Reprezentacije za Federejsen Kup...onda i nije pozeljno da da ucestvuje.Jedna stvar mora biti kristalno jasna...ucesce u Reprezentaciji nase zemlje nesme biti garancija obaveznog poziva niti bilo kakva privilegija,bilo ko da je u pitanju,nego izuzetno uspesni rezultati,volja,ponos a iznad svega cast da predstavlja svoju naciju...tako se ponasaju pravi sportisti i zbog toga su najcenjeniji i najpopularniji od ljubitelja tenisa.Stoga Vas komentar bas nije opravdan u trazenju razloga i opravdanja kada je Ana u pitanju...ne treba biti pristrasan,treba biti realan a naracito kada je ucesce u Reprezentaciji u pitanju koji mi svi ne sebicno volimo i podrzavamo a to isto se ocekuje od nasih vrhunskih teniserki koje su za ucesce zaista dobro nagradjene.

Sestra Simplicija

pre 13 godina

Evo po redu :
@Tomas
“Fed kup je interesantan i važan koliko i takmičenje mesnih zajednica.”
Ne bih rekla, da FC i DC nisu interesantni, ni vazni. Mozda je FC manje interesantan onima koji priznaju samo tenis u muskoj konkurenciji za ozbiljan sport. Ako je ovako kako ti tvrdis, zasto su se juce nasi sisali na celavo, zasto je Ljodra plakao kao malo dete, da nisu mogli da ga smire ? FC/DK/LOI su takmicenja na kojima teniseri kao individualni sportisti koji se bore za svoj plasman, a ne predstavljaju zemlju su jedina takmicenja gde mogu da zaigraju i za svoju zemlju, zato su mnogo puta isticali koliko su im ovakva takmicenja vazna. Ne zaboravite ni Noletove suze posle 3. mesta na LOI u Pekingu.
@Moljac
ostaje nejasno, zasto Ana nije juce sedela u lozi pored terena, a sedeo je npr. Sasa Popovic vlasnik Grand produkcije i Brenin poslovni partner. Koliko sam cula zalila se sto mec mora da posmatra iz daljine odn. iz Rolexove loze, gde smo je videli sa majkom. Ako je ovo tacno, da Ana nije dobila karte, onda je to zaista bruka i sramota za TSS sa Bobom na celu.
@SimaKG
ne znam = 2 reci
@NAPRED Ana
Slazem se. Uvek.
@gradjanin
“Pa moze ona da otkaze ucesce na tom turniru kad god hoce. Kada dobije poziv za Fed kup.”
Naravno da je tako, a ako ste primetili i sama vest nije proverena.
@Nenad
Sto bi neko bezao sa olimpijade ? I odakle ti znas da joj prst nije bio povredjen ? Koliko se secam radi se o palcu otud i nadimak Palcica, koji Ana ne zasluzuje. Ali tebi je vec odgovoreno. Usput, probaj da drzis nesto baz upotrebe palca, pa ces da vidis kako izgleda, a ne teniski reket kojim moras da udaras, a boli te.

uxyzapenje

pre 13 godina

Umesto da se Ana i Jelena duze i da budu ponosne jedna na drugu, da daju jedna drugoj podrsku kad su 'negde tamo u belom svetu' po turnirima, nesto poput nasih tenisera, one se ponasaju kao deculija, ljubomorne su jedna na drugu i 'izvode besne gliste'... Aman bre, popricajte malo, zdruzite se, nebitno koja je bolja, koja je u boljoj formi, ima vise pobeda... Skupite se jedne godine kao ljudi i osvojite ovo cudo od takmicenje...
Nasi teniseri i teniserke su, kad se zbroje svi uspesi osvojili skoro sve... Imali smo broj 1 u zenskoj konkurenciji, broj 1 u dublu, osvojili AO, GS, Wimbldon (Ziki), zavrsni masters, sad i Dejvis kup, ona 'svetsko prvennstvo' u Dizeldorfu, titule sa turnira svih kategorija, od satelita i fjucersa do mastersa i GS-ova, ako Bog da u januaru Ana i Novak osvajaju Hofman kup, jos Novak da osvoji US Open sledece godine i zasedne na 1. mesto i da se ove dve saberu da osvoje taj Fed Kup, (jer realno kad su zajedno u dobroj formi, mogu jedino USA, Belgija, Rusija i mozda Italija da im pariraju) Srbija ce u tenisu imati SVE sto se osvojiti moze... Onda mogu svi zajedno da se penzionisu i zauvek ostanu legende...
A vi se samo ponasajte kao klikne, ja da sam na vasem mestu i da vidim tenisere kako osvajaju Davis Kup kao da su braca rodjena, bilo bi me sramota...

Tomas

pre 13 godina

Fed kup je interesantan i važan koliko i takmičenje mesnih zajednica. Bilo bi možda bolje da mlade teniserke u tom kupu stiču iskustva, a za Anu i Jelenu, kao i za navijače a i za Srbiju mnogo je interesantnije i važnije da učestvuju u većim i najvećim teniskim takmičenjima.

FED KUP

pre 13 godina

Igraće Ana Ivanović za Fed Kup reprezentaciju kada se Jelena Janković penzioniše. Igraće sa Bojanom Jovanovski i Aleksandrom Krunić.

Neka navijaci Džej Džej napišu reči koje je ona uputila koleginici iz reprezentacije pred kamerama Eurosporta? Ja ću napisati jednu izjavu Džej Džej "Imitirala sam Anu i ne kajem se"

Neverni Toma

pre 13 godina

AJJJDDDEEE sada (Anini navijaci) pocnite sa opravdanjima za ovaj Anin potez.Vasa "skupljacica" potrebnih pojena na neznatnim turnirima nasledila je u potpunosti Jelenu koju ste svi (Anini navijaci) optuzivali a sta sada sigurno nemate opravdavajucih komentara.Nisam Jelenin niti Anin slepi navijac mada volim kada pobedjuju i radujem se tome,podjednako za obadve.Ali kada je u pitanju ucesce za svoju zemlju ovo nije prvi put da Ana pokaze ne zainteresovanost.Svi teniseri planiraju svoju kalendarsku novu sezonua,ni Ana nije izuzetaki,zato i deluje cudno da se prijavila za ovaj neznatni turnir a sigurno je znala kada Srbija igra za Federejsen Kup ali u poslednjih godinu dana,kada je Ana u pitanju,nista nije sigurno a zasto...to samo Ana zna.Gospodin Vranjes treba i mora da kaze teniskoj javnosti pravu istinu a ne da se ponasa kao Papagaj i ponavlja kako nije obavesten i nema komentara...pitam se zasto je onda i na duznosti koju obavlja uz sigurno veoma dobru novcanu nagradu i kako izgleda on nikome ne polaze racune.Ako Ana ne zeli da igra to je njeno pravo ali netreba ici iz krajnostu u krajnost kako bi se opravdala njena odluka to nije duznost gospodina Vranjesa...njegova je duznost da pripremi Reprezentaciju za uspehe a ne da bude bilo ciji "Advokat" kada je u pitanju ucesce teniserki.Nase dve predstavnice su PROFESIONALNE TENISERKE i tako treba i da se ponasaju.Njihova je duznost da obaveste Teniski Savez o svojim namerama kada je u pitanju ucesce za Reprezentaciju dok sa druge strane TS takodje treba da upozna sve buduce aspirante o planovima Reprezentacije.Samo u takvoj saradnji nebi doslo do ne sporazuma sa bilo koje strane.Postoji realna mogucnost da iz ovog slucaja korist imaju mladje,talentovane Teniserke koje inace nebi bile pozvane u Reprezentaciju i to bi moglo da bude samo dobro za nas Tenis i zato gospodin Vranjes mora biti malo hrabriju u svom izboru kada je u pitanju Reprezentacija a i odgoj mladjih Teniserki.

Vendi

pre 13 godina

Velika sramota i za nju i za sve Aniste. Na tom turniru nikada nije učestvolala ni jedna ozbiljnija teniserka. Nešto slično kao pojedini GRAND takmičari.

WTA turniri

pre 13 godina

Pattaya Open je izabran za INTERNATIONAL turnir 2010 godine. Vera Zvonareva koja je osvojila titlu 2010 godine bice prvi nosilac.

07.02. Pattaya
14.02. Dubai
21.02. Doha

U februaru Ana ne brani nikakve bodove i verovatno ce ovako izgledati njen raspored.

Na njenom zvanicnom sajtu pise "Vise detalja u vezi Aninog rasporeda za 2011. godinu ce biti objavljeno kasnije ovog meseca."

LazaBG

pre 13 godina

Skinite joj se vi malo sa vrata. Devojka sama zna sta je najbolje prvo za nju, a posle za zemlju. Ljudi JEDINA Srpkinja koja ima Grand Slam i vi je kritikujete. Ona je deo srpske istorije i ne mora da igra za FED kup, dovoljno je uradila.

The Terrible

pre 13 godina

Svako bira svoj put. Nekima je cast da igraju u Srbiji i da dodju do finala Dejvis Kupa i pobede pred 20000 ljudi. Nekima to nije mnogo vazno, oni ce pre da igraju u Pataji, Papaji ili Haj Nehaju za dobru lovu.
Mi kao navijaci trebamo to da prihvatimo tako kako je i da znamo za koga navijamo.

gradjanin

pre 13 godina

Pa moze ona da otkaze ucesce na tom turniru kad god hoce. Kada dobije poziv za Fed kup. Koliko shvatam, jos ga nije dobila pa se prijavila na taj turnir. Sta tu ima sporno. Dajmo joj podrsku u njenoj karijeri. Ona nas predstavlja gde god da se pojavi. Ako joj i ne ide bas zato joj dajmo podrsku pa makar i ne igrala za reprezentaciju. Zasto smo skloni da odbacujemo nase ljude. Sada se dicimo Novakom i ostalima a da su izgubili onda bi ih pljuvali kako se ne zalazu dovoljno za grb i sl. Napred Ana i znaj da na svakom stadionu imas vise navijaca koji su uz tebe u tom trenutku nego sto ih mozes cuti i videti na tim tribinama. Zbog toga ces se svuda osecati kao kod kuce, kao da za nas igras finale Fed kupa.

NAPRED Ana

pre 13 godina

@Nenad

Nije pobegla sa OI u Pekingu.

Bila je povredjena i pre OI u Pekingu. Otputovala je u Peking, zelela je da igra ali je lekarski tim procenio da ne moze. Da li se secas njenih suza na konferenciji za novinare kada je objavila da se povlaci sa OI? Zelim Ani i Novaku da osvoje Hopman Cup u januaru za Srbiju. I kakvu god odluku da donese povodom Fed Kup-a ima moju podrsku.

Zoki

pre 13 godina

Vjerovatno ce igrati u Fed kupu ali da sam na njenom mjestu ne bih se opterecivao ovim. Vidjela je da bas nije dobrodosla tamo iako vrijedi vise od svih ostalih pa ce im samim neigranjem uciniti uslugu. Nigdje nisam vidio da neko ne podrzava igracicu iz svoje zemlje.(u ovo naravno ne ubrajam one prave fanove koji znaju da cijene ono sto imaju)

Nenad

pre 13 godina

Drugo od nje nismo ni očekivali, jer je tako pobegla i sa Olimpijade navodno zbog povređenog prsta, kao da za to nije znala pre odlaska tamo... itd. Žao mi je zbog ovog komentara ali to je na žalost istina!!!

gradjanin

pre 13 godina

Pa moze ona da otkaze ucesce na tom turniru kad god hoce. Kada dobije poziv za Fed kup. Koliko shvatam, jos ga nije dobila pa se prijavila na taj turnir. Sta tu ima sporno. Dajmo joj podrsku u njenoj karijeri. Ona nas predstavlja gde god da se pojavi. Ako joj i ne ide bas zato joj dajmo podrsku pa makar i ne igrala za reprezentaciju. Zasto smo skloni da odbacujemo nase ljude. Sada se dicimo Novakom i ostalima a da su izgubili onda bi ih pljuvali kako se ne zalazu dovoljno za grb i sl. Napred Ana i znaj da na svakom stadionu imas vise navijaca koji su uz tebe u tom trenutku nego sto ih mozes cuti i videti na tim tribinama. Zbog toga ces se svuda osecati kao kod kuce, kao da za nas igras finale Fed kupa.

The Terrible

pre 13 godina

Svako bira svoj put. Nekima je cast da igraju u Srbiji i da dodju do finala Dejvis Kupa i pobede pred 20000 ljudi. Nekima to nije mnogo vazno, oni ce pre da igraju u Pataji, Papaji ili Haj Nehaju za dobru lovu.
Mi kao navijaci trebamo to da prihvatimo tako kako je i da znamo za koga navijamo.

Nenad

pre 13 godina

Drugo od nje nismo ni očekivali, jer je tako pobegla i sa Olimpijade navodno zbog povređenog prsta, kao da za to nije znala pre odlaska tamo... itd. Žao mi je zbog ovog komentara ali to je na žalost istina!!!

NAPRED Ana

pre 13 godina

@Nenad

Nije pobegla sa OI u Pekingu.

Bila je povredjena i pre OI u Pekingu. Otputovala je u Peking, zelela je da igra ali je lekarski tim procenio da ne moze. Da li se secas njenih suza na konferenciji za novinare kada je objavila da se povlaci sa OI? Zelim Ani i Novaku da osvoje Hopman Cup u januaru za Srbiju. I kakvu god odluku da donese povodom Fed Kup-a ima moju podrsku.

LazaBG

pre 13 godina

Skinite joj se vi malo sa vrata. Devojka sama zna sta je najbolje prvo za nju, a posle za zemlju. Ljudi JEDINA Srpkinja koja ima Grand Slam i vi je kritikujete. Ona je deo srpske istorije i ne mora da igra za FED kup, dovoljno je uradila.

FED KUP

pre 13 godina

Igraće Ana Ivanović za Fed Kup reprezentaciju kada se Jelena Janković penzioniše. Igraće sa Bojanom Jovanovski i Aleksandrom Krunić.

Neka navijaci Džej Džej napišu reči koje je ona uputila koleginici iz reprezentacije pred kamerama Eurosporta? Ja ću napisati jednu izjavu Džej Džej "Imitirala sam Anu i ne kajem se"

Tomas

pre 13 godina

Fed kup je interesantan i važan koliko i takmičenje mesnih zajednica. Bilo bi možda bolje da mlade teniserke u tom kupu stiču iskustva, a za Anu i Jelenu, kao i za navijače a i za Srbiju mnogo je interesantnije i važnije da učestvuju u većim i najvećim teniskim takmičenjima.

Rog ne laze

pre 13 godina

Malo postenja u nekim komentarima ne bi skodilo.
Jelena je igrala dubl i sa Aleksandrom Krunic i s Bojanom Jovanovski, a sa Anom Jovanovic takodje vise puta. Krunicevoj je Jelena i mentor ispored WTA, a Jovanovicevu je ugostila na Floridi i omogucila joj da s njom trenira ceo decembar na akademiji Boletijerija.
Pa, ko je onda covek, a ko se folira, jasno je.
Napred Jelena!

very terrible…

pre 13 godina

Cuvena mamica Sneskica koja voli da sedi na klupi reprezentacije je poludela jer je Arena ( bez Ane ) bila prazna. Cak su i VIP loze bile prazne. I dok je cuvena mamica Sneskica vodila racuna o emotivnom zivotu Ane Ivanovic i njenim kafama na Palma de Majorki diva sa modnom karijerom je po 1000000 put rizikovala karijeru i igrala na jednoj nozi sa Srbiju. I Srbija je ispala iz A grupe. Cuvena mamica Sneskica smatra da je njena diva sa modnom karijerom izgubila od Danijele Hantuhove zato sto publika i VIP zvanice nisu dosle da joj se dive, a Ana je pila kafu na Palma de Majorki i nije dosla da sedi na klupi. Zaboravila je cuvena mamica Sneskica da nam kaze gde je bila njena diva sa modnom karijerom za vreme odrzavanja meceva reprezentacije u Plovdivu 2006.

Zoki

pre 13 godina

Vjerovatno ce igrati u Fed kupu ali da sam na njenom mjestu ne bih se opterecivao ovim. Vidjela je da bas nije dobrodosla tamo iako vrijedi vise od svih ostalih pa ce im samim neigranjem uciniti uslugu. Nigdje nisam vidio da neko ne podrzava igracicu iz svoje zemlje.(u ovo naravno ne ubrajam one prave fanove koji znaju da cijene ono sto imaju)

swea

pre 13 godina

•@ (Da meni nisu dali karte za finale Devis kupa, ni ja više ne bih igrao. Koja je to svinjarija? Bobo, Bobo.
(Moljac, 6. decembar 2010 00:03)

Nisam znao da Ana i Jelena nemaju novcanih sredstava da bi kupile ulaznice...a kako mi pravi mucenici...ni nama niko ne poklanja besplatne ulaznice a svi znaju da vecina nije u mogucnosti da dozvolimo sebi takav i slican lukcuz.Ako je to opravdanje zasto Ana ne zeli da bude clan Reprezentacije za Federejsen Kup...onda i nije pozeljno da da ucestvuje.Jedna stvar mora biti kristalno jasna...ucesce u Reprezentaciji nase zemlje nesme biti garancija obaveznog poziva niti bilo kakva privilegija,bilo ko da je u pitanju,nego izuzetno uspesni rezultati,volja,ponos a iznad svega cast da predstavlja svoju naciju...tako se ponasaju pravi sportisti i zbog toga su najcenjeniji i najpopularniji od ljubitelja tenisa.Stoga Vas komentar bas nije opravdan u trazenju razloga i opravdanja kada je Ana u pitanju...ne treba biti pristrasan,treba biti realan a naracito kada je ucesce u Reprezentaciji u pitanju koji mi svi ne sebicno volimo i podrzavamo a to isto se ocekuje od nasih vrhunskih teniserki koje su za ucesce zaista dobro nagradjene.
(Neverni Toma, 6. decembar 2010 07:28)

Evo, Tomo, ja ću da ti pružim pravu informaciju iz prve ruke, da ne živiš u zabludi: HTELA je da kupi karte, ali TSS nije hteo da joj PRODA, pa je završila u loži svog sponzora. Obzirom da znam kakav tretman ima njena porodica od strane TSS ( zato što to nisu ni Đokovići ni Jankovići ) - puna podrška njenoj odluci da prestane sa nastupima za Srbiju.
A za Bobu pitanje - koliko je karata uzeo sebi pa pustio na ulicu i s tim u vezi da li ikad u životu postoji DOSTA?

WTA turniri

pre 13 godina

Pattaya Open je izabran za INTERNATIONAL turnir 2010 godine. Vera Zvonareva koja je osvojila titlu 2010 godine bice prvi nosilac.

07.02. Pattaya
14.02. Dubai
21.02. Doha

U februaru Ana ne brani nikakve bodove i verovatno ce ovako izgledati njen raspored.

Na njenom zvanicnom sajtu pise "Vise detalja u vezi Aninog rasporeda za 2011. godinu ce biti objavljeno kasnije ovog meseca."

čika velja

pre 13 godina

U potpunosti podržavam odluku da ne igra FED Cup, jer kad vidim koliko je retardiranih komentara punih mržnje i cinizma upućeno našoj naj boljoj teniserki svih vremena, ne treba ni da igra! Sama je postala tenisko ime, sama ga je izgubila, a nadam se da će ga i vratiti, sama! Srećno Ana i ako stigneš, navrati do Pionira, da osetiš DEVOTION koji će ti trebati u povratku na vrh!

Beograd je svet

pre 13 godina

@ Grand

Molim te objasni mi zasto Jelenu Jankovic nazivas Grandom ako pored nje sedi u publici Brena?
To je tvoja sramota i tvoje stanje duha. Javne licnosti moraju da komuniciraju sa svima jer to nalaze lepo vaspitanje.
Ja se ponosim sto je Jeca svojom pozitivnom ekscentricnoscu i i izuzetnim izgledom predstavnik najbolje Srbije.
Pa, ne moze Jelena da gadja stolicom nekoga ko se utrpava da sedne do nje: vrhunske svetske teniserke, predivne Srpkinje i rodjene Beogradjanke.

Neverni Toma

pre 13 godina

AJJJDDDEEE sada (Anini navijaci) pocnite sa opravdanjima za ovaj Anin potez.Vasa "skupljacica" potrebnih pojena na neznatnim turnirima nasledila je u potpunosti Jelenu koju ste svi (Anini navijaci) optuzivali a sta sada sigurno nemate opravdavajucih komentara.Nisam Jelenin niti Anin slepi navijac mada volim kada pobedjuju i radujem se tome,podjednako za obadve.Ali kada je u pitanju ucesce za svoju zemlju ovo nije prvi put da Ana pokaze ne zainteresovanost.Svi teniseri planiraju svoju kalendarsku novu sezonua,ni Ana nije izuzetaki,zato i deluje cudno da se prijavila za ovaj neznatni turnir a sigurno je znala kada Srbija igra za Federejsen Kup ali u poslednjih godinu dana,kada je Ana u pitanju,nista nije sigurno a zasto...to samo Ana zna.Gospodin Vranjes treba i mora da kaze teniskoj javnosti pravu istinu a ne da se ponasa kao Papagaj i ponavlja kako nije obavesten i nema komentara...pitam se zasto je onda i na duznosti koju obavlja uz sigurno veoma dobru novcanu nagradu i kako izgleda on nikome ne polaze racune.Ako Ana ne zeli da igra to je njeno pravo ali netreba ici iz krajnostu u krajnost kako bi se opravdala njena odluka to nije duznost gospodina Vranjesa...njegova je duznost da pripremi Reprezentaciju za uspehe a ne da bude bilo ciji "Advokat" kada je u pitanju ucesce teniserki.Nase dve predstavnice su PROFESIONALNE TENISERKE i tako treba i da se ponasaju.Njihova je duznost da obaveste Teniski Savez o svojim namerama kada je u pitanju ucesce za Reprezentaciju dok sa druge strane TS takodje treba da upozna sve buduce aspirante o planovima Reprezentacije.Samo u takvoj saradnji nebi doslo do ne sporazuma sa bilo koje strane.Postoji realna mogucnost da iz ovog slucaja korist imaju mladje,talentovane Teniserke koje inace nebi bile pozvane u Reprezentaciju i to bi moglo da bude samo dobro za nas Tenis i zato gospodin Vranjes mora biti malo hrabriju u svom izboru kada je u pitanju Reprezentacija a i odgoj mladjih Teniserki.

Neno

pre 13 godina

Bravo Ana na principijelnosti!Pa ko bi normalan igrao u timu sa Jankovicevom posle onoga sta je uradila u Madridu.A tek izjave mamice Jankovic,koja izgleda vise voli da prati Aniinu intimu nego karijeru svoje cerkice.
Maske Jankovicevki su odavno spale.

Nenad

pre 13 godina

Nisam ekskluzivni navijač ni Ane ni Jelene. Navijam i za jednu i za drugu i navijaću dokle god igraju pod zastavom Srbije.
Sa druge strane je žalosno koliko je zle krvi i netrpeljivosti između njih dve. Zato nikada timski neće ostvariti ono što nam je juče pružila muška ekipa, ili bolje da kažem - porodica. Kod svakog od njih se jasno vidi požrtvovanje za sve ostale i zaista su kao braća. Očigledno je i da jako dobro znaju i osećaju šta je to patriotizam.
Kod devojaka nije tako...barem jednoj je lično mnooooooooogo ispred nacionalnog. To je nešto sa čime ćemo se nažalost izgleda morati pomiriti.

Sestra Simplicija

pre 13 godina

Evo po redu :
@Tomas
“Fed kup je interesantan i važan koliko i takmičenje mesnih zajednica.”
Ne bih rekla, da FC i DC nisu interesantni, ni vazni. Mozda je FC manje interesantan onima koji priznaju samo tenis u muskoj konkurenciji za ozbiljan sport. Ako je ovako kako ti tvrdis, zasto su se juce nasi sisali na celavo, zasto je Ljodra plakao kao malo dete, da nisu mogli da ga smire ? FC/DK/LOI su takmicenja na kojima teniseri kao individualni sportisti koji se bore za svoj plasman, a ne predstavljaju zemlju su jedina takmicenja gde mogu da zaigraju i za svoju zemlju, zato su mnogo puta isticali koliko su im ovakva takmicenja vazna. Ne zaboravite ni Noletove suze posle 3. mesta na LOI u Pekingu.
@Moljac
ostaje nejasno, zasto Ana nije juce sedela u lozi pored terena, a sedeo je npr. Sasa Popovic vlasnik Grand produkcije i Brenin poslovni partner. Koliko sam cula zalila se sto mec mora da posmatra iz daljine odn. iz Rolexove loze, gde smo je videli sa majkom. Ako je ovo tacno, da Ana nije dobila karte, onda je to zaista bruka i sramota za TSS sa Bobom na celu.
@SimaKG
ne znam = 2 reci
@NAPRED Ana
Slazem se. Uvek.
@gradjanin
“Pa moze ona da otkaze ucesce na tom turniru kad god hoce. Kada dobije poziv za Fed kup.”
Naravno da je tako, a ako ste primetili i sama vest nije proverena.
@Nenad
Sto bi neko bezao sa olimpijade ? I odakle ti znas da joj prst nije bio povredjen ? Koliko se secam radi se o palcu otud i nadimak Palcica, koji Ana ne zasluzuje. Ali tebi je vec odgovoreno. Usput, probaj da drzis nesto baz upotrebe palca, pa ces da vidis kako izgleda, a ne teniski reket kojim moras da udaras, a boli te.

Pravednik

pre 13 godina

Bez obzira na bilo šta , NE POSTOJI opravdanje da Teniski savez ne obezbedi kartu Ani Ivanović za finale!!! SRAM VAS BILO !!!I ne treba da igra za vas !!!

Volim Anu,ali JJ vise

pre 13 godina

Ne znam kako neko moze nesto ruzno za Jelenu da kaze kad je pitanje FC i reprezentacija...Samo se setite meca protiv Slovacke i Dominike Cibulkove!A ako nekom nije jasno sta je tada bilo ,onda ocigledno nije pravi ljubitelj tenisa...

wiener

pre 13 godina

mislim da je jasno da u srpskom fed cup timu ne postoji dobra atmosfera kao u davis cup timu. medjutim ne razumem one koji optuzuju anu da joj reprezentacija ne znaci nista ili podjednako krive i anu i jelenu za ovu situaciju. prilicno je ocigledno iz njihovih javnih nastupa odakle dolazi negativnost - od jelene i njene majke.

a ta takozvana jelenina pozrtvovanost je nesto sto srpskom timu nije potrebno. jelena redovno potencira da je povredjena a ipak igra. ne mislim da je iskrena, ali ako jeste onda je neozbiljna jer rizikuje pogorsanje povrede i na taj nacin ugrozava buduce rezultate celog tima, a takodje i svoje indivuelne uspehe koji su ipak takodje uspesi za srpski tenis i srbiju. znaci ni u ovom pogledu ne vidim razloga da budem zadovoljan njenim ponasanjem.

SRAMOTA

pre 13 godina

SPORTSKI ZURNAL pise

ANA BEZ MESTA U VIP LOZI

Neverovatno, ali istinito, za Anu Ivanovic nije bilo mesta u VIP delu Arene, nego je sedela u lozi svog sponzora ROLEX-a.
Dali su mi karte za gornji deo, ali nisam mogla da sedim sa navijacima, pa je u pomoc pritekao moj sponzor - sa osmehom na licu objasnila je Ivanoviceva ovaj neverovatan propust TSS.

NA PITANJE DA LI CE IGATI U FED KUPU ODGOVORILA JE "Jos nisam odlucila"

O NOVOM TRENERU "Pocinjem pripreme od ponedeljka, treba da se upoznam sa novim trenerom, ali zaista ne mogu da kazem kako se zove" Kondicione pripreme je vec pocela.

SRAMOTA! Neka FED KUP igraju IMITATORKA, MAMA SNEKI I LEPA BRENA. GRAND TRIO!

Posmatrac

pre 13 godina

Prvo, odkud mi znamo da su joj uputili poziv da igra? Mozda nisu, pa devojka gleda svoju karijeru. Mozda misli da je nece pozvati ili je vec dobila nagovestaje da nije na spisku? Mozda devojka ne zeli da se namece? Sve dok se ne upute zvanicni pozivi nemamo prava da je kritikujemo.

Radmila T-P.

pre 13 godina

Hej "čoveci" zašto nasedate na otrovne strele. Tek što smo osvoili DK a vi sve pod vodu pa "Jovo nanovo" da se trujemo i blatimo. Da nisu Ana i JJ to što jesu ne bi ste ih ni pominjali. OBE su naš ponos i ne mešajte "babe i žabe". Lepo je Ana rekla da nije uspela na vreme da nabavi kartu, što govori u prilog tome da je bila velika potražnja. Svet priznaje zasluge za razvoj tenisa našem Bobi samo se ovde to slabo ceni. Ne bi me čudilo da se zaboravi i ovaj istorijski uspeh naših momaka u DK, posebno Noleta jer pojedinci stalno prozivaju Đokoviće. Istina je da se takvi pojavljuju u promilima ali trovače treba u startu "spamovati"!

Vendi

pre 13 godina

Velika sramota i za nju i za sve Aniste. Na tom turniru nikada nije učestvolala ni jedna ozbiljnija teniserka. Nešto slično kao pojedini GRAND takmičari.

cale

pre 13 godina

Kakve veze imaju karte sa nastupom za svoju zemlju. Ko nece da igra za svoju zemlju kad ga pozovu netreba da se pojavi ni na olimpijskim igrama.Ana misli odigram poneki put cisto da me vide i to je to, udario bi ja lepo zabranu pa nek se slika negde u australiji a ne u londonu. Jer ako sad ne zaigra odosmo mi u trecu diviziju onda vise niko ni ne treba da igra.A licno mislim da ne igra samo da ne bi bila drugi reket jer ima slabiji plasman od jelene nego kad se probije jos malo onda ce da igra E TAKVI NAM IGRACI NE TREBAJU ZA OLIMPIJADU NJIHOVA MEDALJA NE ZNACI NISTA ZA OVU ISPACENU ZEMLJU.

zelena trava

pre 13 godina

Iskreno, da li biste vi na Aninom mestu igrali u istom timu sa Jelenom nakon one imitacije?
Ako i zanemarimo ovo, svi znamo da je Ana na kraju izostajala iz meceva kupa federacija jer je igrala toliko lose da je bilo nemoguce racunati na nju i svi bi nju krivili za poraze, verovatno opravdano. To je poveliko breme za profesionalnog sportistu. Uostalom, sta biste rekli o Tipsarevicu da je juce igrao i izgubio od Llodre? Jos uvek je nemoguce predvideti kako ce Ana igrati naredne sezone, zato bolje ne oglasavati se.

uxyzapenje

pre 13 godina

Umesto da se Ana i Jelena duze i da budu ponosne jedna na drugu, da daju jedna drugoj podrsku kad su 'negde tamo u belom svetu' po turnirima, nesto poput nasih tenisera, one se ponasaju kao deculija, ljubomorne su jedna na drugu i 'izvode besne gliste'... Aman bre, popricajte malo, zdruzite se, nebitno koja je bolja, koja je u boljoj formi, ima vise pobeda... Skupite se jedne godine kao ljudi i osvojite ovo cudo od takmicenje...
Nasi teniseri i teniserke su, kad se zbroje svi uspesi osvojili skoro sve... Imali smo broj 1 u zenskoj konkurenciji, broj 1 u dublu, osvojili AO, GS, Wimbldon (Ziki), zavrsni masters, sad i Dejvis kup, ona 'svetsko prvennstvo' u Dizeldorfu, titule sa turnira svih kategorija, od satelita i fjucersa do mastersa i GS-ova, ako Bog da u januaru Ana i Novak osvajaju Hofman kup, jos Novak da osvoji US Open sledece godine i zasedne na 1. mesto i da se ove dve saberu da osvoje taj Fed Kup, (jer realno kad su zajedno u dobroj formi, mogu jedino USA, Belgija, Rusija i mozda Italija da im pariraju) Srbija ce u tenisu imati SVE sto se osvojiti moze... Onda mogu svi zajedno da se penzionisu i zauvek ostanu legende...
A vi se samo ponasajte kao klikne, ja da sam na vasem mestu i da vidim tenisere kako osvajaju Davis Kup kao da su braca rodjena, bilo bi me sramota...

pop

pre 13 godina

@ NAPRED Ana

Naravno da nije pobegla sa OI. Otisla je tamo jer joj je budzet platio i zasto bi propustila besplatno gostovanje na OI, ipak se samo svake 4 godine desavaju OI. Prst (mukica mala) je povredila pre OI i nema vadjenja. Suze su nesto sto svaka zena ima u sebi kad joj je potrebno da cilj opravda sredstvom. Imaj u vidu da mi je Ana draga i jako mi je drago sto se ponovo vraca u dobru formu (nadam se da ce uspostaviti kontinuitet s kraja sezone 2010) i nije ovo pljuvanje po njoj, sto ce vecina shvatiti vec realna cinjenica. Ani sve najbolje u karijeri. Al za FED kup, znamo svi da ce Jelena igrati povredjena ili zdrava a za to joj svaka cast. Splet okolnosti je bio los pa smo propali u nizu kategoriju FED kupa. Takodje, treba imati u vidu da smo sroljali zensku tenisku reprezentaciju u dosta nizu kategoriju i sad ce im trebati jedno 2 sezone da se izvuku do svetske grupe. E kad se to desi uz Jelenu i Bojanu i Aleksandru, ako Ana bude igrala i dalje, onda ce se i Ana prodruziti...

Da, da kako da ne...

pre 13 godina

@pop

Da, da u potpunosti si u pravu. Suze Ane Ivanovic na OI u Pekingu su bile predstava. Pogledaj slike sa Rogers Cupa u Montrealu 2008 godine http://img227.imageshack.us/i/3b47b853145d62a8d83d211jq3.jpg/ http://img516.imageshack.us/i/48901554oo4.jpg/ Slike su fotomontaza?

Jelena Jankovic je igrala povredjena i na OI u Pekingu. I do US OPEN-a koji se igrao odmah posle OI je ozdravila.

Pises da ce Jelena, Bojana i Aleksandra vratiti FED KUP reprezenataciju u A grupu za 2 godine. I Ana Ivanovic ce im se pridruziti tada ako i dalje bude igrala tenis. Po tvojoj proceni Ana Ivanovic ce se penzionisati pre 25 rodjendana? A koliko ce godina imati Jelena Jankovic za 2 godine? Jelena Jankovic ce za 2 godine igrati tenis u vrhunskoj formi?

Ana Ivanovic moze da nastupa i na OI 2012 ( imace 24 godine ) i na OI 2016 ( imace 28 godina ) A za Srbiju ce 2011 nastupati na Hopman Cupu u Perthu.

Nenad

pre 13 godina

Kako da igra kad se ne podnosi sa patriJJotkinjom, a JJ može da je imitira do mile volje i taman da diže formu kroz mečeve sa boranija ekipama.

honey dorian

pre 13 godina

Ne znam da li od ove titule ima veca motivacije za nase teniserke da prevazidju svoje nesuglasice, razmirice, mame, imitiranja, mesta za sedenje i igraju tenis za svoju zemlju.

Ako to ne urade mislim da ce im jednog dana, kada mladost prodje, biti zao.

Marko

pre 13 godina

Vidim da neko ovde proziva Jelenu da je ½diva sa modnom karijerom½ i po hiljaditi put se pitam zašto ne možemo da navijamo za naše devojke a ne da ih svađamo. Jelena je ½diva sa modnom karijerom½ a Ana se jedno vreme pojavljivala u raznim muškim časopisima i tada je više bilo u novinama nego na terenu. Obe izigravaju manekenke, nekada i mene to nervira, ali kada igraju naravno da navijam za njih za koga drugog?

Iva

pre 13 godina

Glupo je ako neće igrati zbog Jelene. Bilo bi im bolje da se pomire i ugledaju se na naše tenisere.Sećam se da su novinari jednom pitali Anu da li se druži sa Jelenom a ona je rekla da su one potpuno različite i da se ne druže, posle smo videli onu Jeleninu imitaciju i dalje sve znamo. Zaista im sve to ne priliči. Kako to da su naši teniseri tako složni, a zaista mislim da se međusobno dosta razlikuju. Od njih nikad nismo čuli tako glupe komentare niti videli takvo ponašanje. Obe su dovele do ovakve situacije, a bilo bi lepo da to i isprave.

milan

pre 13 godina

Svaka cast,Ana,ni ne treba da igras,nadam se samo da to nece biti jedino takmicenje koje ces da odbijes,ima ih jos koji su zasluzili i gore od ovoga.Samo ti nastavi da igras kao i na par zadnjih turnira i mi cemo uzivati,a spletkarose pusti da i dalje uzivaju.Lep pozdrav.

Igor

pre 13 godina

Podrzavam Aninu hladnocu prema reprezentaciji. Dok je slabije igrala svi su je osudjivali, najnegativniji poruke dobijala upravo iz Srbije koja je slavila svoju divu i imitatorku koja je to svojski koristila za svoj bezobrazluk i...? Ni mesto za nju u Areni nisu nasli, pokvarenjaci. Ana samo napred, gledaj svoju karijeru! Podrska Ani Ivanovic, najboljoj teniserki Srbije !

Neverni Toma

pre 13 godina

@ (Da meni nisu dali karte za finale Devis kupa, ni ja više ne bih igrao. Koja je to svinjarija? Bobo, Bobo.
(Moljac, 6. decembar 2010 00:03)

Nisam znao da Ana i Jelena nemaju novcanih sredstava da bi kupile ulaznice...a kako mi pravi mucenici...ni nama niko ne poklanja besplatne ulaznice a svi znaju da vecina nije u mogucnosti da dozvolimo sebi takav i slican lukcuz.Ako je to opravdanje zasto Ana ne zeli da bude clan Reprezentacije za Federejsen Kup...onda i nije pozeljno da da ucestvuje.Jedna stvar mora biti kristalno jasna...ucesce u Reprezentaciji nase zemlje nesme biti garancija obaveznog poziva niti bilo kakva privilegija,bilo ko da je u pitanju,nego izuzetno uspesni rezultati,volja,ponos a iznad svega cast da predstavlja svoju naciju...tako se ponasaju pravi sportisti i zbog toga su najcenjeniji i najpopularniji od ljubitelja tenisa.Stoga Vas komentar bas nije opravdan u trazenju razloga i opravdanja kada je Ana u pitanju...ne treba biti pristrasan,treba biti realan a naracito kada je ucesce u Reprezentaciji u pitanju koji mi svi ne sebicno volimo i podrzavamo a to isto se ocekuje od nasih vrhunskih teniserki koje su za ucesce zaista dobro nagradjene.

Nenad

pre 13 godina

Drugo od nje nismo ni očekivali, jer je tako pobegla i sa Olimpijade navodno zbog povređenog prsta, kao da za to nije znala pre odlaska tamo... itd. Žao mi je zbog ovog komentara ali to je na žalost istina!!!

The Terrible

pre 13 godina

Svako bira svoj put. Nekima je cast da igraju u Srbiji i da dodju do finala Dejvis Kupa i pobede pred 20000 ljudi. Nekima to nije mnogo vazno, oni ce pre da igraju u Pataji, Papaji ili Haj Nehaju za dobru lovu.
Mi kao navijaci trebamo to da prihvatimo tako kako je i da znamo za koga navijamo.

Neverni Toma

pre 13 godina

AJJJDDDEEE sada (Anini navijaci) pocnite sa opravdanjima za ovaj Anin potez.Vasa "skupljacica" potrebnih pojena na neznatnim turnirima nasledila je u potpunosti Jelenu koju ste svi (Anini navijaci) optuzivali a sta sada sigurno nemate opravdavajucih komentara.Nisam Jelenin niti Anin slepi navijac mada volim kada pobedjuju i radujem se tome,podjednako za obadve.Ali kada je u pitanju ucesce za svoju zemlju ovo nije prvi put da Ana pokaze ne zainteresovanost.Svi teniseri planiraju svoju kalendarsku novu sezonua,ni Ana nije izuzetaki,zato i deluje cudno da se prijavila za ovaj neznatni turnir a sigurno je znala kada Srbija igra za Federejsen Kup ali u poslednjih godinu dana,kada je Ana u pitanju,nista nije sigurno a zasto...to samo Ana zna.Gospodin Vranjes treba i mora da kaze teniskoj javnosti pravu istinu a ne da se ponasa kao Papagaj i ponavlja kako nije obavesten i nema komentara...pitam se zasto je onda i na duznosti koju obavlja uz sigurno veoma dobru novcanu nagradu i kako izgleda on nikome ne polaze racune.Ako Ana ne zeli da igra to je njeno pravo ali netreba ici iz krajnostu u krajnost kako bi se opravdala njena odluka to nije duznost gospodina Vranjesa...njegova je duznost da pripremi Reprezentaciju za uspehe a ne da bude bilo ciji "Advokat" kada je u pitanju ucesce teniserki.Nase dve predstavnice su PROFESIONALNE TENISERKE i tako treba i da se ponasaju.Njihova je duznost da obaveste Teniski Savez o svojim namerama kada je u pitanju ucesce za Reprezentaciju dok sa druge strane TS takodje treba da upozna sve buduce aspirante o planovima Reprezentacije.Samo u takvoj saradnji nebi doslo do ne sporazuma sa bilo koje strane.Postoji realna mogucnost da iz ovog slucaja korist imaju mladje,talentovane Teniserke koje inace nebi bile pozvane u Reprezentaciju i to bi moglo da bude samo dobro za nas Tenis i zato gospodin Vranjes mora biti malo hrabriju u svom izboru kada je u pitanju Reprezentacija a i odgoj mladjih Teniserki.

FED KUP

pre 13 godina

Igraće Ana Ivanović za Fed Kup reprezentaciju kada se Jelena Janković penzioniše. Igraće sa Bojanom Jovanovski i Aleksandrom Krunić.

Neka navijaci Džej Džej napišu reči koje je ona uputila koleginici iz reprezentacije pred kamerama Eurosporta? Ja ću napisati jednu izjavu Džej Džej "Imitirala sam Anu i ne kajem se"

Vendi

pre 13 godina

Velika sramota i za nju i za sve Aniste. Na tom turniru nikada nije učestvolala ni jedna ozbiljnija teniserka. Nešto slično kao pojedini GRAND takmičari.

gradjanin

pre 13 godina

Pa moze ona da otkaze ucesce na tom turniru kad god hoce. Kada dobije poziv za Fed kup. Koliko shvatam, jos ga nije dobila pa se prijavila na taj turnir. Sta tu ima sporno. Dajmo joj podrsku u njenoj karijeri. Ona nas predstavlja gde god da se pojavi. Ako joj i ne ide bas zato joj dajmo podrsku pa makar i ne igrala za reprezentaciju. Zasto smo skloni da odbacujemo nase ljude. Sada se dicimo Novakom i ostalima a da su izgubili onda bi ih pljuvali kako se ne zalazu dovoljno za grb i sl. Napred Ana i znaj da na svakom stadionu imas vise navijaca koji su uz tebe u tom trenutku nego sto ih mozes cuti i videti na tim tribinama. Zbog toga ces se svuda osecati kao kod kuce, kao da za nas igras finale Fed kupa.

Zoki

pre 13 godina

Vjerovatno ce igrati u Fed kupu ali da sam na njenom mjestu ne bih se opterecivao ovim. Vidjela je da bas nije dobrodosla tamo iako vrijedi vise od svih ostalih pa ce im samim neigranjem uciniti uslugu. Nigdje nisam vidio da neko ne podrzava igracicu iz svoje zemlje.(u ovo naravno ne ubrajam one prave fanove koji znaju da cijene ono sto imaju)

very terrible…

pre 13 godina

Cuvena mamica Sneskica koja voli da sedi na klupi reprezentacije je poludela jer je Arena ( bez Ane ) bila prazna. Cak su i VIP loze bile prazne. I dok je cuvena mamica Sneskica vodila racuna o emotivnom zivotu Ane Ivanovic i njenim kafama na Palma de Majorki diva sa modnom karijerom je po 1000000 put rizikovala karijeru i igrala na jednoj nozi sa Srbiju. I Srbija je ispala iz A grupe. Cuvena mamica Sneskica smatra da je njena diva sa modnom karijerom izgubila od Danijele Hantuhove zato sto publika i VIP zvanice nisu dosle da joj se dive, a Ana je pila kafu na Palma de Majorki i nije dosla da sedi na klupi. Zaboravila je cuvena mamica Sneskica da nam kaze gde je bila njena diva sa modnom karijerom za vreme odrzavanja meceva reprezentacije u Plovdivu 2006.

LazaBG

pre 13 godina

Skinite joj se vi malo sa vrata. Devojka sama zna sta je najbolje prvo za nju, a posle za zemlju. Ljudi JEDINA Srpkinja koja ima Grand Slam i vi je kritikujete. Ona je deo srpske istorije i ne mora da igra za FED kup, dovoljno je uradila.

Tomas

pre 13 godina

Fed kup je interesantan i važan koliko i takmičenje mesnih zajednica. Bilo bi možda bolje da mlade teniserke u tom kupu stiču iskustva, a za Anu i Jelenu, kao i za navijače a i za Srbiju mnogo je interesantnije i važnije da učestvuju u većim i najvećim teniskim takmičenjima.

Marko

pre 13 godina

Vidim da neko ovde proziva Jelenu da je ½diva sa modnom karijerom½ i po hiljaditi put se pitam zašto ne možemo da navijamo za naše devojke a ne da ih svađamo. Jelena je ½diva sa modnom karijerom½ a Ana se jedno vreme pojavljivala u raznim muškim časopisima i tada je više bilo u novinama nego na terenu. Obe izigravaju manekenke, nekada i mene to nervira, ali kada igraju naravno da navijam za njih za koga drugog?

cale

pre 13 godina

Kakve veze imaju karte sa nastupom za svoju zemlju. Ko nece da igra za svoju zemlju kad ga pozovu netreba da se pojavi ni na olimpijskim igrama.Ana misli odigram poneki put cisto da me vide i to je to, udario bi ja lepo zabranu pa nek se slika negde u australiji a ne u londonu. Jer ako sad ne zaigra odosmo mi u trecu diviziju onda vise niko ni ne treba da igra.A licno mislim da ne igra samo da ne bi bila drugi reket jer ima slabiji plasman od jelene nego kad se probije jos malo onda ce da igra E TAKVI NAM IGRACI NE TREBAJU ZA OLIMPIJADU NJIHOVA MEDALJA NE ZNACI NISTA ZA OVU ISPACENU ZEMLJU.

NAPRED Ana

pre 13 godina

@Nenad

Nije pobegla sa OI u Pekingu.

Bila je povredjena i pre OI u Pekingu. Otputovala je u Peking, zelela je da igra ali je lekarski tim procenio da ne moze. Da li se secas njenih suza na konferenciji za novinare kada je objavila da se povlaci sa OI? Zelim Ani i Novaku da osvoje Hopman Cup u januaru za Srbiju. I kakvu god odluku da donese povodom Fed Kup-a ima moju podrsku.

Nenad

pre 13 godina

Kako da igra kad se ne podnosi sa patriJJotkinjom, a JJ može da je imitira do mile volje i taman da diže formu kroz mečeve sa boranija ekipama.

Neno

pre 13 godina

Bravo Ana na principijelnosti!Pa ko bi normalan igrao u timu sa Jankovicevom posle onoga sta je uradila u Madridu.A tek izjave mamice Jankovic,koja izgleda vise voli da prati Aniinu intimu nego karijeru svoje cerkice.
Maske Jankovicevki su odavno spale.

Beograd je svet

pre 13 godina

@ Grand

Molim te objasni mi zasto Jelenu Jankovic nazivas Grandom ako pored nje sedi u publici Brena?
To je tvoja sramota i tvoje stanje duha. Javne licnosti moraju da komuniciraju sa svima jer to nalaze lepo vaspitanje.
Ja se ponosim sto je Jeca svojom pozitivnom ekscentricnoscu i i izuzetnim izgledom predstavnik najbolje Srbije.
Pa, ne moze Jelena da gadja stolicom nekoga ko se utrpava da sedne do nje: vrhunske svetske teniserke, predivne Srpkinje i rodjene Beogradjanke.

Volim Anu,ali JJ vise

pre 13 godina

Ne znam kako neko moze nesto ruzno za Jelenu da kaze kad je pitanje FC i reprezentacija...Samo se setite meca protiv Slovacke i Dominike Cibulkove!A ako nekom nije jasno sta je tada bilo ,onda ocigledno nije pravi ljubitelj tenisa...

Rog ne laze

pre 13 godina

Malo postenja u nekim komentarima ne bi skodilo.
Jelena je igrala dubl i sa Aleksandrom Krunic i s Bojanom Jovanovski, a sa Anom Jovanovic takodje vise puta. Krunicevoj je Jelena i mentor ispored WTA, a Jovanovicevu je ugostila na Floridi i omogucila joj da s njom trenira ceo decembar na akademiji Boletijerija.
Pa, ko je onda covek, a ko se folira, jasno je.
Napred Jelena!

pop

pre 13 godina

@ NAPRED Ana

Naravno da nije pobegla sa OI. Otisla je tamo jer joj je budzet platio i zasto bi propustila besplatno gostovanje na OI, ipak se samo svake 4 godine desavaju OI. Prst (mukica mala) je povredila pre OI i nema vadjenja. Suze su nesto sto svaka zena ima u sebi kad joj je potrebno da cilj opravda sredstvom. Imaj u vidu da mi je Ana draga i jako mi je drago sto se ponovo vraca u dobru formu (nadam se da ce uspostaviti kontinuitet s kraja sezone 2010) i nije ovo pljuvanje po njoj, sto ce vecina shvatiti vec realna cinjenica. Ani sve najbolje u karijeri. Al za FED kup, znamo svi da ce Jelena igrati povredjena ili zdrava a za to joj svaka cast. Splet okolnosti je bio los pa smo propali u nizu kategoriju FED kupa. Takodje, treba imati u vidu da smo sroljali zensku tenisku reprezentaciju u dosta nizu kategoriju i sad ce im trebati jedno 2 sezone da se izvuku do svetske grupe. E kad se to desi uz Jelenu i Bojanu i Aleksandru, ako Ana bude igrala i dalje, onda ce se i Ana prodruziti...

čika velja

pre 13 godina

U potpunosti podržavam odluku da ne igra FED Cup, jer kad vidim koliko je retardiranih komentara punih mržnje i cinizma upućeno našoj naj boljoj teniserki svih vremena, ne treba ni da igra! Sama je postala tenisko ime, sama ga je izgubila, a nadam se da će ga i vratiti, sama! Srećno Ana i ako stigneš, navrati do Pionira, da osetiš DEVOTION koji će ti trebati u povratku na vrh!

Neverni Toma

pre 13 godina

@ (Da meni nisu dali karte za finale Devis kupa, ni ja više ne bih igrao. Koja je to svinjarija? Bobo, Bobo.
(Moljac, 6. decembar 2010 00:03)

Nisam znao da Ana i Jelena nemaju novcanih sredstava da bi kupile ulaznice...a kako mi pravi mucenici...ni nama niko ne poklanja besplatne ulaznice a svi znaju da vecina nije u mogucnosti da dozvolimo sebi takav i slican lukcuz.Ako je to opravdanje zasto Ana ne zeli da bude clan Reprezentacije za Federejsen Kup...onda i nije pozeljno da da ucestvuje.Jedna stvar mora biti kristalno jasna...ucesce u Reprezentaciji nase zemlje nesme biti garancija obaveznog poziva niti bilo kakva privilegija,bilo ko da je u pitanju,nego izuzetno uspesni rezultati,volja,ponos a iznad svega cast da predstavlja svoju naciju...tako se ponasaju pravi sportisti i zbog toga su najcenjeniji i najpopularniji od ljubitelja tenisa.Stoga Vas komentar bas nije opravdan u trazenju razloga i opravdanja kada je Ana u pitanju...ne treba biti pristrasan,treba biti realan a naracito kada je ucesce u Reprezentaciji u pitanju koji mi svi ne sebicno volimo i podrzavamo a to isto se ocekuje od nasih vrhunskih teniserki koje su za ucesce zaista dobro nagradjene.

swea

pre 13 godina

•@ (Da meni nisu dali karte za finale Devis kupa, ni ja više ne bih igrao. Koja je to svinjarija? Bobo, Bobo.
(Moljac, 6. decembar 2010 00:03)

Nisam znao da Ana i Jelena nemaju novcanih sredstava da bi kupile ulaznice...a kako mi pravi mucenici...ni nama niko ne poklanja besplatne ulaznice a svi znaju da vecina nije u mogucnosti da dozvolimo sebi takav i slican lukcuz.Ako je to opravdanje zasto Ana ne zeli da bude clan Reprezentacije za Federejsen Kup...onda i nije pozeljno da da ucestvuje.Jedna stvar mora biti kristalno jasna...ucesce u Reprezentaciji nase zemlje nesme biti garancija obaveznog poziva niti bilo kakva privilegija,bilo ko da je u pitanju,nego izuzetno uspesni rezultati,volja,ponos a iznad svega cast da predstavlja svoju naciju...tako se ponasaju pravi sportisti i zbog toga su najcenjeniji i najpopularniji od ljubitelja tenisa.Stoga Vas komentar bas nije opravdan u trazenju razloga i opravdanja kada je Ana u pitanju...ne treba biti pristrasan,treba biti realan a naracito kada je ucesce u Reprezentaciji u pitanju koji mi svi ne sebicno volimo i podrzavamo a to isto se ocekuje od nasih vrhunskih teniserki koje su za ucesce zaista dobro nagradjene.
(Neverni Toma, 6. decembar 2010 07:28)

Evo, Tomo, ja ću da ti pružim pravu informaciju iz prve ruke, da ne živiš u zabludi: HTELA je da kupi karte, ali TSS nije hteo da joj PRODA, pa je završila u loži svog sponzora. Obzirom da znam kakav tretman ima njena porodica od strane TSS ( zato što to nisu ni Đokovići ni Jankovići ) - puna podrška njenoj odluci da prestane sa nastupima za Srbiju.
A za Bobu pitanje - koliko je karata uzeo sebi pa pustio na ulicu i s tim u vezi da li ikad u životu postoji DOSTA?

Pravednik

pre 13 godina

Bez obzira na bilo šta , NE POSTOJI opravdanje da Teniski savez ne obezbedi kartu Ani Ivanović za finale!!! SRAM VAS BILO !!!I ne treba da igra za vas !!!

zelena trava

pre 13 godina

Iskreno, da li biste vi na Aninom mestu igrali u istom timu sa Jelenom nakon one imitacije?
Ako i zanemarimo ovo, svi znamo da je Ana na kraju izostajala iz meceva kupa federacija jer je igrala toliko lose da je bilo nemoguce racunati na nju i svi bi nju krivili za poraze, verovatno opravdano. To je poveliko breme za profesionalnog sportistu. Uostalom, sta biste rekli o Tipsarevicu da je juce igrao i izgubio od Llodre? Jos uvek je nemoguce predvideti kako ce Ana igrati naredne sezone, zato bolje ne oglasavati se.

wiener

pre 13 godina

mislim da je jasno da u srpskom fed cup timu ne postoji dobra atmosfera kao u davis cup timu. medjutim ne razumem one koji optuzuju anu da joj reprezentacija ne znaci nista ili podjednako krive i anu i jelenu za ovu situaciju. prilicno je ocigledno iz njihovih javnih nastupa odakle dolazi negativnost - od jelene i njene majke.

a ta takozvana jelenina pozrtvovanost je nesto sto srpskom timu nije potrebno. jelena redovno potencira da je povredjena a ipak igra. ne mislim da je iskrena, ali ako jeste onda je neozbiljna jer rizikuje pogorsanje povrede i na taj nacin ugrozava buduce rezultate celog tima, a takodje i svoje indivuelne uspehe koji su ipak takodje uspesi za srpski tenis i srbiju. znaci ni u ovom pogledu ne vidim razloga da budem zadovoljan njenim ponasanjem.

Iva

pre 13 godina

Glupo je ako neće igrati zbog Jelene. Bilo bi im bolje da se pomire i ugledaju se na naše tenisere.Sećam se da su novinari jednom pitali Anu da li se druži sa Jelenom a ona je rekla da su one potpuno različite i da se ne druže, posle smo videli onu Jeleninu imitaciju i dalje sve znamo. Zaista im sve to ne priliči. Kako to da su naši teniseri tako složni, a zaista mislim da se međusobno dosta razlikuju. Od njih nikad nismo čuli tako glupe komentare niti videli takvo ponašanje. Obe su dovele do ovakve situacije, a bilo bi lepo da to i isprave.

Nenad

pre 13 godina

Nisam ekskluzivni navijač ni Ane ni Jelene. Navijam i za jednu i za drugu i navijaću dokle god igraju pod zastavom Srbije.
Sa druge strane je žalosno koliko je zle krvi i netrpeljivosti između njih dve. Zato nikada timski neće ostvariti ono što nam je juče pružila muška ekipa, ili bolje da kažem - porodica. Kod svakog od njih se jasno vidi požrtvovanje za sve ostale i zaista su kao braća. Očigledno je i da jako dobro znaju i osećaju šta je to patriotizam.
Kod devojaka nije tako...barem jednoj je lično mnooooooooogo ispred nacionalnog. To je nešto sa čime ćemo se nažalost izgleda morati pomiriti.

SRAMOTA

pre 13 godina

SPORTSKI ZURNAL pise

ANA BEZ MESTA U VIP LOZI

Neverovatno, ali istinito, za Anu Ivanovic nije bilo mesta u VIP delu Arene, nego je sedela u lozi svog sponzora ROLEX-a.
Dali su mi karte za gornji deo, ali nisam mogla da sedim sa navijacima, pa je u pomoc pritekao moj sponzor - sa osmehom na licu objasnila je Ivanoviceva ovaj neverovatan propust TSS.

NA PITANJE DA LI CE IGATI U FED KUPU ODGOVORILA JE "Jos nisam odlucila"

O NOVOM TRENERU "Pocinjem pripreme od ponedeljka, treba da se upoznam sa novim trenerom, ali zaista ne mogu da kazem kako se zove" Kondicione pripreme je vec pocela.

SRAMOTA! Neka FED KUP igraju IMITATORKA, MAMA SNEKI I LEPA BRENA. GRAND TRIO!

honey dorian

pre 13 godina

Ne znam da li od ove titule ima veca motivacije za nase teniserke da prevazidju svoje nesuglasice, razmirice, mame, imitiranja, mesta za sedenje i igraju tenis za svoju zemlju.

Ako to ne urade mislim da ce im jednog dana, kada mladost prodje, biti zao.

Da, da kako da ne...

pre 13 godina

@pop

Da, da u potpunosti si u pravu. Suze Ane Ivanovic na OI u Pekingu su bile predstava. Pogledaj slike sa Rogers Cupa u Montrealu 2008 godine http://img227.imageshack.us/i/3b47b853145d62a8d83d211jq3.jpg/ http://img516.imageshack.us/i/48901554oo4.jpg/ Slike su fotomontaza?

Jelena Jankovic je igrala povredjena i na OI u Pekingu. I do US OPEN-a koji se igrao odmah posle OI je ozdravila.

Pises da ce Jelena, Bojana i Aleksandra vratiti FED KUP reprezenataciju u A grupu za 2 godine. I Ana Ivanovic ce im se pridruziti tada ako i dalje bude igrala tenis. Po tvojoj proceni Ana Ivanovic ce se penzionisati pre 25 rodjendana? A koliko ce godina imati Jelena Jankovic za 2 godine? Jelena Jankovic ce za 2 godine igrati tenis u vrhunskoj formi?

Ana Ivanovic moze da nastupa i na OI 2012 ( imace 24 godine ) i na OI 2016 ( imace 28 godina ) A za Srbiju ce 2011 nastupati na Hopman Cupu u Perthu.

WTA turniri

pre 13 godina

Pattaya Open je izabran za INTERNATIONAL turnir 2010 godine. Vera Zvonareva koja je osvojila titlu 2010 godine bice prvi nosilac.

07.02. Pattaya
14.02. Dubai
21.02. Doha

U februaru Ana ne brani nikakve bodove i verovatno ce ovako izgledati njen raspored.

Na njenom zvanicnom sajtu pise "Vise detalja u vezi Aninog rasporeda za 2011. godinu ce biti objavljeno kasnije ovog meseca."

Sestra Simplicija

pre 13 godina

Evo po redu :
@Tomas
“Fed kup je interesantan i važan koliko i takmičenje mesnih zajednica.”
Ne bih rekla, da FC i DC nisu interesantni, ni vazni. Mozda je FC manje interesantan onima koji priznaju samo tenis u muskoj konkurenciji za ozbiljan sport. Ako je ovako kako ti tvrdis, zasto su se juce nasi sisali na celavo, zasto je Ljodra plakao kao malo dete, da nisu mogli da ga smire ? FC/DK/LOI su takmicenja na kojima teniseri kao individualni sportisti koji se bore za svoj plasman, a ne predstavljaju zemlju su jedina takmicenja gde mogu da zaigraju i za svoju zemlju, zato su mnogo puta isticali koliko su im ovakva takmicenja vazna. Ne zaboravite ni Noletove suze posle 3. mesta na LOI u Pekingu.
@Moljac
ostaje nejasno, zasto Ana nije juce sedela u lozi pored terena, a sedeo je npr. Sasa Popovic vlasnik Grand produkcije i Brenin poslovni partner. Koliko sam cula zalila se sto mec mora da posmatra iz daljine odn. iz Rolexove loze, gde smo je videli sa majkom. Ako je ovo tacno, da Ana nije dobila karte, onda je to zaista bruka i sramota za TSS sa Bobom na celu.
@SimaKG
ne znam = 2 reci
@NAPRED Ana
Slazem se. Uvek.
@gradjanin
“Pa moze ona da otkaze ucesce na tom turniru kad god hoce. Kada dobije poziv za Fed kup.”
Naravno da je tako, a ako ste primetili i sama vest nije proverena.
@Nenad
Sto bi neko bezao sa olimpijade ? I odakle ti znas da joj prst nije bio povredjen ? Koliko se secam radi se o palcu otud i nadimak Palcica, koji Ana ne zasluzuje. Ali tebi je vec odgovoreno. Usput, probaj da drzis nesto baz upotrebe palca, pa ces da vidis kako izgleda, a ne teniski reket kojim moras da udaras, a boli te.

Posmatrac

pre 13 godina

Prvo, odkud mi znamo da su joj uputili poziv da igra? Mozda nisu, pa devojka gleda svoju karijeru. Mozda misli da je nece pozvati ili je vec dobila nagovestaje da nije na spisku? Mozda devojka ne zeli da se namece? Sve dok se ne upute zvanicni pozivi nemamo prava da je kritikujemo.

uxyzapenje

pre 13 godina

Umesto da se Ana i Jelena duze i da budu ponosne jedna na drugu, da daju jedna drugoj podrsku kad su 'negde tamo u belom svetu' po turnirima, nesto poput nasih tenisera, one se ponasaju kao deculija, ljubomorne su jedna na drugu i 'izvode besne gliste'... Aman bre, popricajte malo, zdruzite se, nebitno koja je bolja, koja je u boljoj formi, ima vise pobeda... Skupite se jedne godine kao ljudi i osvojite ovo cudo od takmicenje...
Nasi teniseri i teniserke su, kad se zbroje svi uspesi osvojili skoro sve... Imali smo broj 1 u zenskoj konkurenciji, broj 1 u dublu, osvojili AO, GS, Wimbldon (Ziki), zavrsni masters, sad i Dejvis kup, ona 'svetsko prvennstvo' u Dizeldorfu, titule sa turnira svih kategorija, od satelita i fjucersa do mastersa i GS-ova, ako Bog da u januaru Ana i Novak osvajaju Hofman kup, jos Novak da osvoji US Open sledece godine i zasedne na 1. mesto i da se ove dve saberu da osvoje taj Fed Kup, (jer realno kad su zajedno u dobroj formi, mogu jedino USA, Belgija, Rusija i mozda Italija da im pariraju) Srbija ce u tenisu imati SVE sto se osvojiti moze... Onda mogu svi zajedno da se penzionisu i zauvek ostanu legende...
A vi se samo ponasajte kao klikne, ja da sam na vasem mestu i da vidim tenisere kako osvajaju Davis Kup kao da su braca rodjena, bilo bi me sramota...

milan

pre 13 godina

Svaka cast,Ana,ni ne treba da igras,nadam se samo da to nece biti jedino takmicenje koje ces da odbijes,ima ih jos koji su zasluzili i gore od ovoga.Samo ti nastavi da igras kao i na par zadnjih turnira i mi cemo uzivati,a spletkarose pusti da i dalje uzivaju.Lep pozdrav.

Radmila T-P.

pre 13 godina

Hej "čoveci" zašto nasedate na otrovne strele. Tek što smo osvoili DK a vi sve pod vodu pa "Jovo nanovo" da se trujemo i blatimo. Da nisu Ana i JJ to što jesu ne bi ste ih ni pominjali. OBE su naš ponos i ne mešajte "babe i žabe". Lepo je Ana rekla da nije uspela na vreme da nabavi kartu, što govori u prilog tome da je bila velika potražnja. Svet priznaje zasluge za razvoj tenisa našem Bobi samo se ovde to slabo ceni. Ne bi me čudilo da se zaboravi i ovaj istorijski uspeh naših momaka u DK, posebno Noleta jer pojedinci stalno prozivaju Đokoviće. Istina je da se takvi pojavljuju u promilima ali trovače treba u startu "spamovati"!

Igor

pre 13 godina

Podrzavam Aninu hladnocu prema reprezentaciji. Dok je slabije igrala svi su je osudjivali, najnegativniji poruke dobijala upravo iz Srbije koja je slavila svoju divu i imitatorku koja je to svojski koristila za svoj bezobrazluk i...? Ni mesto za nju u Areni nisu nasli, pokvarenjaci. Ana samo napred, gledaj svoju karijeru! Podrska Ani Ivanovic, najboljoj teniserki Srbije !