Fudbal 45

Sreda, 01.12.2010.

14:45

Stefanović: Namerno plasirane priče

Poslovni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Đorđe Stefanović ocenio je da se priča o dugovima tog kluba namerno plasira u javnosti pred prelazni rok.

Stefanoviæ: Namerno plasirane prièe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Pomoc

pre 13 godina

Poslovni direktor Zvezde rekao je da će klub rešavati svoje OBAVAZE U SKLADU SA MOGUĆNOSTIMA?!

Ugovori se prave u skladu sa mogućnostima, a obaveze se ispunjavaju!

Ne znam samo koji su to kvaliteti Crkvene zvezde pa se klub tako štiti i izuzima iz svih obaveza, kao da je neki nacionalni interes da oni postoje?

ispravka

pre 13 godina

provali, 90% grobarskih komentara.. Nikad ih nije bilo vise. Da je srece da u tom broju idu na tekme umesto sto sede kraj kompa. I cisto da znate, saopstenje nije isto sto i izjava ili intervju.. A ovaj covek je u pravu, svi klubovi duguju,cak i najveci... A bas pred prelazni rok mora da se trubi o tome.. Hmm.. A sta je sa dvostrukim arsinima? Zamena domacinstva moze a pomeranje termina za jedan dan nikako..hmm ponovo...

bukvalno svaki covek

pre 13 godina

svi na Maraknu protiv Vojvodine da im pokazemo ko je Zvezda i da se sa njom NIKO ne sme igrati jer Zvezda ima vise navijaca u Srbiji nego svi ostali klubovi zajedno.

uh uh

pre 13 godina

Stefanović je istakao da "nekoliko velikih španskih i francuskih klubova duguju Zvezdi oko 2,5 miliona evra"

Stalno se pominje taj dug prena Zvezdi, ja sam mislio da je kud i kamo veci.Znaci opet nam fali jos jedno 10 milki! cccc

Red bull

pre 13 godina

E oovo je samo dokaz kakva se kasa kuva u kuhinji FSS i ko je glavni kuvar. Sa kojim pravom se FSS mesa u unutrasnje stvari FK Crvena Zvezda. Covek lepo rekao dasu sa UEFA resili problem i vidi se da se UEFA uopste ne oglasava. Samo neki marginalni matori tipovi koji sede u FSS (i samo se oni ne menjaju Zuca jankovic) proizvoljno laprdaju i nikom nista.Sada ce da se jave jugosloveni sa svojim komentarima. Tri dva jedan . Kreni

Milan

pre 13 godina

Kada je FK Cukaricki dugovao pare jednom igracu utakmica sa Radom je registrovana sluzbenim rezultatom od 3-0 zbog tog duga. Ali... to je samo neki tamo Cukaricki, i kao takav on ne moze da bude povlascen kao neki!

iggy

pre 13 godina

Opet zavera protiv njih, opet su krivi drugi...da li je namerno plasirana i ona informacija da ste dali gol u Subotici iz ofsajda - ili je to samo gola istina?

Ne objavljujete saopštenja o svim nedosuđenim faulovaima za vaše protivnike ove godine, ne javljate se posle ovogodišnjih pobeda od 1-0 u kojima se sve vama sviralo, ne javljate se posle golova iz ofsajda...Tada Vam nije važno ko je predsednik FSS, ali važno je ako Partizan zameni gostovanje sa Slobodom?

Još jednom za neupućene:
Zamena gostovanja je sasvim regularna PO PRAVILNIKU takmičenja, dok zamena termina odigravanja utakmice ZBOG SVADBE (ej ljudi, zbog svadbe!?!) nije po pravilniku. A to što ste vi navikli u komunizmu da se pravila menjaju zbog vas, to je vaš problem. Ovo je 21 vek, postoje pravilnici i institucije!

Do viđenja u Kupu!

juznjak

pre 13 godina

"Nedavno smo isplatili domaćeg igrača koji je igrao u Zvezdi do 2005. godine..



a danas 2010 i to decembar..
sta je sa ostalih 398 igraca koji su igrali od 2005..
bice da malo kasnite..

ovim zabraniti da izdaju saopstenja...

zzbz

pre 13 godina

Ja ne znam zasto se ovako mazu oci citaocima, ovde nije rec o dugovanjima na relaciji klub-klub, nego na relaciji klub-igrac, to znaci gospodo da svi jaci klubovi u Evropi duguju zbog razlicitih transfera, ali ne duguju igracima. Da je Zvezdin dug tek 600k evra to sa aspekta kluba kao sto je Zvezda i nije dug, vas dug je znatno veci a igracima i trenerima dugujete oko 600k i to morate da izmirite.

Ko ne veruje nek na ovom sajtu pretrazi arhivu, samo izberite nekog trenera Zvezde ili igraca koji nije igrao. Od onog Zdenjaka pa naovamo nikog niste platili

Plati pa kladi

brebrebre

pre 13 godina

kako nam je osetljiva komsinica, u sred prvenstva kada se prica o parama - hoce da destabilizuju zvezdu, pred kraj jesenjeg dela - hoce da nas ometaju u kupovini... pa kad ljudi mogu da traze svoje pare, napisite neke datume da vas ne remete vise =)

cassius

pre 13 godina

Vrlo jednostavno, isplatite sve dugove, mada obzirom da sebe predstavljate kao jedini klub koji je srpski dugovati nekom nije u skladu sa nasom tradicijom a nije ni hriscanski obzirom da se svaki cas pozivate na srpstvo a da ne zaboravimo da vam se igrac zeni u vreme velikom bozicnog posta, svaka cast vidi se da sa ponosom nosite simbol srpstva crvenu zvezdu petokraku!!! Zivela Srbija!!!

Licenca

pre 13 godina

Primećena je tendencija da CZ prva vrši licenciranje za evropska takmičenja...
...to je i razumljivo, to je jedini način da se produži njen "boravak" u Evropi.
Dobro, nismo ni mi baš neki lafovi, ali LŠ je LŠ, a ova izjava me je povukla da se malo našalim sa tužnim komšijama.
A pošto će se mnogi ovde na komentarima postaviti u "Bari-antiBari" gard hteo bih da podsetim da je CZ zaista bila fantastičan tim u to vreme, uz podsećanje da je i Partizan tada imao vrhunske igrače i ekipu... To je jedini put da i Partizan ide napred, da nam musavci opet dišu u ledja, a ne ovako da im ni smrtne izdisaje ne čujemo. Spustite svi loptu, bavite se sobom i svima će biti bolje.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Konacno neka normalnija izjava..
Slazem se da treba pomoc svim Srpskim klubovima, makar savetima i resenjima..
samo molim "navijace" Zvezde da ne mesaju Partizan sa ovim..
Miodrag Jankovic je u tom telu vec godinama..i nemojte mesati, kao sto ste zamenili teze, kad je Sevojno trazilo zamenu, a ne Partizan, koji se samo slozio sa tim i nista vise...

prolaznik

pre 13 godina

Pa to nema nikakvog smisla. Namerno se plasiraju price da vi dugujete pare da bi sprecili vase transfere tokom prelaznog roka? Igraci potpisuju za pare ne za natpise u novinama, te ako vi nemate dugove, a imate pare - ne vidim vas problem.

Jos malo pa ce poceti saopstenja da izlaze i zbog kise u Beogradu i jakog vetra..

Jerry Drake

pre 13 godina

Kako to "gospoda" iz Lj.Bogdana "strucno" rade: prvo je saopstenja davao lukic, pa kleut, pa su onda napisali kristicu sta da kaze, pa onda sklepali nesto vasilijevicu, sad se javlja i tamo neki stefanovic koji ima takodje nesto "pametno" da kaze. Kako se bre ne nadje niko od njih, ili svi zajedno, da posteno objasni svojim navijacima zasto nisu mogli da pobede "vecitog" rivala u poslednje tri godine (na stranu sve ostale utakmice) kad se uglavnom u tim utakmicama resavalo prvenstvo?! I zasto u poslednje tri godine imaju najslabije timove, odnosno najsmesnije igrace u istoriji cz?! Mene bi ovo jako bolelo da sam navijac cz, ali onaj pravi (sa mozgom).

darko

pre 13 godina

Ja sam zvezdin navijac,i odlazim na svaku tekmu i u BG,i na strani,ali,voleo bi da se zvezda preseli u srpsku ligu,pa da posteno igramo fudbal sa ostalim klubovima,da pustimo FSS da proglasi PFC kao sampiona u narednih 50 godina,pa nek svi zajedno uzivaju u utakmicama koje u proseku prati po 500 ljudi.Ova zemlja bolje nije ni zasluzila nego da joj partizan bude sampion...

andy

pre 13 godina

Stefanović je rekao da svi klubovi duguju, da država sa teškoćama uredno plaća svoje račune, da i najbogatiji evropski klubovi duguju stotine miliona evra, ali da njima niko ne preti, kao što ni Zvezdi niko ne sme da preti.

"Upozoravam da u ovakvoj situaciji ne treba nikome pretiti, a pogotovo ne Crvenoj zvezdi, već tražiti resenja. A na izjave da će neko Zvezdu izbaciti iz domaće lige, naša poruka je jasna - neka probaju", rekao Stefanović.

I sta ce te da preduzemete da izvede tenkove na ulice mozda, sta ste Vi,SAD,Kina,Rusija,da pretite nuklearnim naoruzanjem.. a da Vi ste najsrBsKiji-najkgalaktickiji klub(slobin vokabular-Vas niko ne sme da bije,pa se video rezultat)...ako ovo nije podizanje tenzija pa i podstrekivanje "navijaca" poput onog "spajdermena"iz Djenove onda ne znam sta je pa posle otkud neredi...

Peki

pre 13 godina

Da bre, umesto da Zajednica superligaša uplati Zvezdi jedno 10 miliona EUR da zakrpi rupe do prvog, oni prete! Ide prelazni rok, a Zvezda ne može da odvoji više od 100,000 EUR za pojačanja. I kako onda da naprave bolji tim, pitam ja vas?

zz

pre 13 godina

FK Saopstenje strikes again... Razlika izmedju ostalih timova koji imaju dug na koje se pozivate i vas je sto njihov dug nije dospeo, dakle oni redovno servisiraju svoje obaveze, a zvezda kao sto kaze ovaj veliki zvezdas, nekadasnji predsednik VK Partizan vec kroz nekoliko prelaznih rokova ima obaveze koje su dospele i nista ne preduzima da ih se resi, osim sto laze i maze.

Mance

pre 13 godina

Covek je zaboravio da naglasi da je prvenstvo ne regularno ako Zvezda ne bude prvak, i da imaju 5 miliona navijaca! Ovo mu Lukic nece oprostiti!

batablesko

pre 13 godina

Baš čudno, priče se pojavljuju pred utakmice sa Partizanom, Vojvodinom. Čudi me da se ništa o ovome ne priča kad je mrtva sezona i nema o čemu da se piše i priča...

Nikola

pre 13 godina

Pa sta je ovo , koliko clanova uprave vi imate , svaki dan neko drugi , sta je sledece spremacica se zali na Toleta . Molim B92 da objavljuje saopstenja Lukica i Djurica ovo nema vise smisla , Lukicu sve ti je oprosteno hocemo tvoja saopstenja

cartmanx

pre 13 godina

"Namerno plasirane price"..pa Vi sve zapocinjete a ocekujete da niko ne iznese cinjenice o vasim evidentnim dugovanjima!Sta Vam je sada trebalo da dizete ovoliku galamu oko obicne zamene domacinstava izmedju PFC i Slobode Point Sevojna, sto je dozvoljeno clanom 12 statuta..! Uostalom od dolaska Lukica-Vesica u FK stalno izlazite sa raznoraznim teorima zavere..pa i ova izjava nije nista drugo,jer fakti su fakti,dugujete!A mozda tj.sigurno PFC ne bi rekao ni koliko kome dugujete da sami bez argumenata cesto ne izazivate sukobe,napadajuci PFC,na srecu samo verbalne..ko ne navija za zvezdu nije Srbin(jedna od mnogijh)..sto prevazilazi svaku meru,podsecate na slobina saopstenja -svi protiv nas-.. ma dajte bre molim Vas!Zao mi je mojih drugara Zvezdasa koji ne mogu da se nacude i svih postenih navijaca CZV koji gledaju svojim ocima a ne veruju slepo ovim bljuvotinama od saopstenja!

ko, ja?

pre 13 godina

Meni firma kasni sa isplatom plate. Je l' mogu ja da odem u prodavnicu i da uzmem namirnice za dz. sa obrazlozenjem da i meni duguju?!

Željko

pre 13 godina

Pa gospodine Stefanoviću,vi ne govorite o tome kako je FK Crvena Zvezda od 1993 samo za prodaju igrača inkasirala oko 100 miliona evra,ne računajući ostale prihode.Ta ista Crvena Zvezda dočekala je takvu situaciju prošle godine da neme novca da plati košenje trave i sl.Pa vi recite kako vama treba da se pomogne!

jut

pre 13 godina

Kaze covek "zajednica preti umesto da pomogne"! A koliko vama treba da se pomaze...dok se ne izmire SVI dugovi?!
Toliko se dicite da ste najveci klub a ne mozete da se snadjete...kako Partizan moze?
Zar vam nije i Tole vec dao pare iz FS?!

Zemun(ac)Dunav

pre 13 godina

Sta je bio taj Babarogic pre? Koliko Partizanu - koji namesta meceve - nije sviran penal protiv Zvezde? Koliko je Zvezdi svirano za taj period (od tog poslednjeg sviranog za Partizan)? Kako vas vise nije sramota? Ciji su ljudi bili prethodno na vlasti u FSS? Vi prevazilazite i spijunske serije po teorijama zavere koje se kuju protiv vas. I odgovorite ko je bio Babarogic, koliko dugo nije bilo penala ili mislite da su Zvezdini igraci bezgresni u duelima nekoliko decenija vec (mada me ne bi cudilo da tako nesto i mislite). Ne pravite se ludi na ova pitanja. Prvenstvo je shit i zato ga niko i ne prati osim vas. Vama je jedino to preostalo cime mozete danas da se dicite. Neregularno jeste ali svake godine, konstantno, pa kad budete priznali da je takvo i kad Zvezda bude sampion, mozda vas neko uzme za ozbiljno.

Kako se oglasite o neregularnosti samo kad je Partizan u zizi? Ili osvoji sampionat? Cim Zvezda bude sampion, prvenstvo ce biti regularno, jel da? Smesno i tuzno istovremno. Znam da je prvenstvo neregularno ali je isto i kad ga osvoji Partizan i kad ga osvoji Zvezda. Cak i u basketu pricate o neregularnosti, a nema vas nigde skoro petnest godina, neverovatni ste. Mnogi ljudi su neobjektivni kad komentarisu one za koje navijaju ali vi ste sve prevazisli. Sad je toliki problem sto je Sloboda trazila da prvo gostuje, ej ugrozice se regularnost??? A kad su svirani zvezdesterci cim duva malo jaci vetar, dok ste bili prvi, regularnost nije bila ugrozena!? Vi ste pored "strasnih" rezultata kluba za koji navijate postali i sami tragi-komedija, valjda ste i u tome uz njih. Postali ste svima, osim sami sebi, sprdnja (od sportskog drustva do navijaca, u celosti). Nema vas u vaterpolu, nema vas u basketu, nestajete u fudbalu, rukomet ne pratim pa ne znam...

ko, ja?

pre 13 godina

Meni firma kasni sa isplatom plate. Je l' mogu ja da odem u prodavnicu i da uzmem namirnice za dz. sa obrazlozenjem da i meni duguju?!

Mance

pre 13 godina

Covek je zaboravio da naglasi da je prvenstvo ne regularno ako Zvezda ne bude prvak, i da imaju 5 miliona navijaca! Ovo mu Lukic nece oprostiti!

jut

pre 13 godina

Kaze covek "zajednica preti umesto da pomogne"! A koliko vama treba da se pomaze...dok se ne izmire SVI dugovi?!
Toliko se dicite da ste najveci klub a ne mozete da se snadjete...kako Partizan moze?
Zar vam nije i Tole vec dao pare iz FS?!

Milan

pre 13 godina

Kada je FK Cukaricki dugovao pare jednom igracu utakmica sa Radom je registrovana sluzbenim rezultatom od 3-0 zbog tog duga. Ali... to je samo neki tamo Cukaricki, i kao takav on ne moze da bude povlascen kao neki!

juznjak

pre 13 godina

"Nedavno smo isplatili domaćeg igrača koji je igrao u Zvezdi do 2005. godine..



a danas 2010 i to decembar..
sta je sa ostalih 398 igraca koji su igrali od 2005..
bice da malo kasnite..

ovim zabraniti da izdaju saopstenja...

uh uh

pre 13 godina

Stefanović je istakao da "nekoliko velikih španskih i francuskih klubova duguju Zvezdi oko 2,5 miliona evra"

Stalno se pominje taj dug prena Zvezdi, ja sam mislio da je kud i kamo veci.Znaci opet nam fali jos jedno 10 milki! cccc

zz

pre 13 godina

FK Saopstenje strikes again... Razlika izmedju ostalih timova koji imaju dug na koje se pozivate i vas je sto njihov dug nije dospeo, dakle oni redovno servisiraju svoje obaveze, a zvezda kao sto kaze ovaj veliki zvezdas, nekadasnji predsednik VK Partizan vec kroz nekoliko prelaznih rokova ima obaveze koje su dospele i nista ne preduzima da ih se resi, osim sto laze i maze.

Nikola

pre 13 godina

Pa sta je ovo , koliko clanova uprave vi imate , svaki dan neko drugi , sta je sledece spremacica se zali na Toleta . Molim B92 da objavljuje saopstenja Lukica i Djurica ovo nema vise smisla , Lukicu sve ti je oprosteno hocemo tvoja saopstenja

cartmanx

pre 13 godina

"Namerno plasirane price"..pa Vi sve zapocinjete a ocekujete da niko ne iznese cinjenice o vasim evidentnim dugovanjima!Sta Vam je sada trebalo da dizete ovoliku galamu oko obicne zamene domacinstava izmedju PFC i Slobode Point Sevojna, sto je dozvoljeno clanom 12 statuta..! Uostalom od dolaska Lukica-Vesica u FK stalno izlazite sa raznoraznim teorima zavere..pa i ova izjava nije nista drugo,jer fakti su fakti,dugujete!A mozda tj.sigurno PFC ne bi rekao ni koliko kome dugujete da sami bez argumenata cesto ne izazivate sukobe,napadajuci PFC,na srecu samo verbalne..ko ne navija za zvezdu nije Srbin(jedna od mnogijh)..sto prevazilazi svaku meru,podsecate na slobina saopstenja -svi protiv nas-.. ma dajte bre molim Vas!Zao mi je mojih drugara Zvezdasa koji ne mogu da se nacude i svih postenih navijaca CZV koji gledaju svojim ocima a ne veruju slepo ovim bljuvotinama od saopstenja!

iggy

pre 13 godina

Opet zavera protiv njih, opet su krivi drugi...da li je namerno plasirana i ona informacija da ste dali gol u Subotici iz ofsajda - ili je to samo gola istina?

Ne objavljujete saopštenja o svim nedosuđenim faulovaima za vaše protivnike ove godine, ne javljate se posle ovogodišnjih pobeda od 1-0 u kojima se sve vama sviralo, ne javljate se posle golova iz ofsajda...Tada Vam nije važno ko je predsednik FSS, ali važno je ako Partizan zameni gostovanje sa Slobodom?

Još jednom za neupućene:
Zamena gostovanja je sasvim regularna PO PRAVILNIKU takmičenja, dok zamena termina odigravanja utakmice ZBOG SVADBE (ej ljudi, zbog svadbe!?!) nije po pravilniku. A to što ste vi navikli u komunizmu da se pravila menjaju zbog vas, to je vaš problem. Ovo je 21 vek, postoje pravilnici i institucije!

Do viđenja u Kupu!

Peki

pre 13 godina

Da bre, umesto da Zajednica superligaša uplati Zvezdi jedno 10 miliona EUR da zakrpi rupe do prvog, oni prete! Ide prelazni rok, a Zvezda ne može da odvoji više od 100,000 EUR za pojačanja. I kako onda da naprave bolji tim, pitam ja vas?

Zemun(ac)Dunav

pre 13 godina

Sta je bio taj Babarogic pre? Koliko Partizanu - koji namesta meceve - nije sviran penal protiv Zvezde? Koliko je Zvezdi svirano za taj period (od tog poslednjeg sviranog za Partizan)? Kako vas vise nije sramota? Ciji su ljudi bili prethodno na vlasti u FSS? Vi prevazilazite i spijunske serije po teorijama zavere koje se kuju protiv vas. I odgovorite ko je bio Babarogic, koliko dugo nije bilo penala ili mislite da su Zvezdini igraci bezgresni u duelima nekoliko decenija vec (mada me ne bi cudilo da tako nesto i mislite). Ne pravite se ludi na ova pitanja. Prvenstvo je shit i zato ga niko i ne prati osim vas. Vama je jedino to preostalo cime mozete danas da se dicite. Neregularno jeste ali svake godine, konstantno, pa kad budete priznali da je takvo i kad Zvezda bude sampion, mozda vas neko uzme za ozbiljno.

Kako se oglasite o neregularnosti samo kad je Partizan u zizi? Ili osvoji sampionat? Cim Zvezda bude sampion, prvenstvo ce biti regularno, jel da? Smesno i tuzno istovremno. Znam da je prvenstvo neregularno ali je isto i kad ga osvoji Partizan i kad ga osvoji Zvezda. Cak i u basketu pricate o neregularnosti, a nema vas nigde skoro petnest godina, neverovatni ste. Mnogi ljudi su neobjektivni kad komentarisu one za koje navijaju ali vi ste sve prevazisli. Sad je toliki problem sto je Sloboda trazila da prvo gostuje, ej ugrozice se regularnost??? A kad su svirani zvezdesterci cim duva malo jaci vetar, dok ste bili prvi, regularnost nije bila ugrozena!? Vi ste pored "strasnih" rezultata kluba za koji navijate postali i sami tragi-komedija, valjda ste i u tome uz njih. Postali ste svima, osim sami sebi, sprdnja (od sportskog drustva do navijaca, u celosti). Nema vas u vaterpolu, nema vas u basketu, nestajete u fudbalu, rukomet ne pratim pa ne znam...

Red bull

pre 13 godina

E oovo je samo dokaz kakva se kasa kuva u kuhinji FSS i ko je glavni kuvar. Sa kojim pravom se FSS mesa u unutrasnje stvari FK Crvena Zvezda. Covek lepo rekao dasu sa UEFA resili problem i vidi se da se UEFA uopste ne oglasava. Samo neki marginalni matori tipovi koji sede u FSS (i samo se oni ne menjaju Zuca jankovic) proizvoljno laprdaju i nikom nista.Sada ce da se jave jugosloveni sa svojim komentarima. Tri dva jedan . Kreni

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Konacno neka normalnija izjava..
Slazem se da treba pomoc svim Srpskim klubovima, makar savetima i resenjima..
samo molim "navijace" Zvezde da ne mesaju Partizan sa ovim..
Miodrag Jankovic je u tom telu vec godinama..i nemojte mesati, kao sto ste zamenili teze, kad je Sevojno trazilo zamenu, a ne Partizan, koji se samo slozio sa tim i nista vise...

darko

pre 13 godina

Ja sam zvezdin navijac,i odlazim na svaku tekmu i u BG,i na strani,ali,voleo bi da se zvezda preseli u srpsku ligu,pa da posteno igramo fudbal sa ostalim klubovima,da pustimo FSS da proglasi PFC kao sampiona u narednih 50 godina,pa nek svi zajedno uzivaju u utakmicama koje u proseku prati po 500 ljudi.Ova zemlja bolje nije ni zasluzila nego da joj partizan bude sampion...

Jerry Drake

pre 13 godina

Kako to "gospoda" iz Lj.Bogdana "strucno" rade: prvo je saopstenja davao lukic, pa kleut, pa su onda napisali kristicu sta da kaze, pa onda sklepali nesto vasilijevicu, sad se javlja i tamo neki stefanovic koji ima takodje nesto "pametno" da kaze. Kako se bre ne nadje niko od njih, ili svi zajedno, da posteno objasni svojim navijacima zasto nisu mogli da pobede "vecitog" rivala u poslednje tri godine (na stranu sve ostale utakmice) kad se uglavnom u tim utakmicama resavalo prvenstvo?! I zasto u poslednje tri godine imaju najslabije timove, odnosno najsmesnije igrace u istoriji cz?! Mene bi ovo jako bolelo da sam navijac cz, ali onaj pravi (sa mozgom).

andy

pre 13 godina

Stefanović je rekao da svi klubovi duguju, da država sa teškoćama uredno plaća svoje račune, da i najbogatiji evropski klubovi duguju stotine miliona evra, ali da njima niko ne preti, kao što ni Zvezdi niko ne sme da preti.

"Upozoravam da u ovakvoj situaciji ne treba nikome pretiti, a pogotovo ne Crvenoj zvezdi, već tražiti resenja. A na izjave da će neko Zvezdu izbaciti iz domaće lige, naša poruka je jasna - neka probaju", rekao Stefanović.

I sta ce te da preduzemete da izvede tenkove na ulice mozda, sta ste Vi,SAD,Kina,Rusija,da pretite nuklearnim naoruzanjem.. a da Vi ste najsrBsKiji-najkgalaktickiji klub(slobin vokabular-Vas niko ne sme da bije,pa se video rezultat)...ako ovo nije podizanje tenzija pa i podstrekivanje "navijaca" poput onog "spajdermena"iz Djenove onda ne znam sta je pa posle otkud neredi...

ispravka

pre 13 godina

provali, 90% grobarskih komentara.. Nikad ih nije bilo vise. Da je srece da u tom broju idu na tekme umesto sto sede kraj kompa. I cisto da znate, saopstenje nije isto sto i izjava ili intervju.. A ovaj covek je u pravu, svi klubovi duguju,cak i najveci... A bas pred prelazni rok mora da se trubi o tome.. Hmm.. A sta je sa dvostrukim arsinima? Zamena domacinstva moze a pomeranje termina za jedan dan nikako..hmm ponovo...

prolaznik

pre 13 godina

Pa to nema nikakvog smisla. Namerno se plasiraju price da vi dugujete pare da bi sprecili vase transfere tokom prelaznog roka? Igraci potpisuju za pare ne za natpise u novinama, te ako vi nemate dugove, a imate pare - ne vidim vas problem.

Jos malo pa ce poceti saopstenja da izlaze i zbog kise u Beogradu i jakog vetra..

brebrebre

pre 13 godina

kako nam je osetljiva komsinica, u sred prvenstva kada se prica o parama - hoce da destabilizuju zvezdu, pred kraj jesenjeg dela - hoce da nas ometaju u kupovini... pa kad ljudi mogu da traze svoje pare, napisite neke datume da vas ne remete vise =)

Licenca

pre 13 godina

Primećena je tendencija da CZ prva vrši licenciranje za evropska takmičenja...
...to je i razumljivo, to je jedini način da se produži njen "boravak" u Evropi.
Dobro, nismo ni mi baš neki lafovi, ali LŠ je LŠ, a ova izjava me je povukla da se malo našalim sa tužnim komšijama.
A pošto će se mnogi ovde na komentarima postaviti u "Bari-antiBari" gard hteo bih da podsetim da je CZ zaista bila fantastičan tim u to vreme, uz podsećanje da je i Partizan tada imao vrhunske igrače i ekipu... To je jedini put da i Partizan ide napred, da nam musavci opet dišu u ledja, a ne ovako da im ni smrtne izdisaje ne čujemo. Spustite svi loptu, bavite se sobom i svima će biti bolje.

Željko

pre 13 godina

Pa gospodine Stefanoviću,vi ne govorite o tome kako je FK Crvena Zvezda od 1993 samo za prodaju igrača inkasirala oko 100 miliona evra,ne računajući ostale prihode.Ta ista Crvena Zvezda dočekala je takvu situaciju prošle godine da neme novca da plati košenje trave i sl.Pa vi recite kako vama treba da se pomogne!

cassius

pre 13 godina

Vrlo jednostavno, isplatite sve dugove, mada obzirom da sebe predstavljate kao jedini klub koji je srpski dugovati nekom nije u skladu sa nasom tradicijom a nije ni hriscanski obzirom da se svaki cas pozivate na srpstvo a da ne zaboravimo da vam se igrac zeni u vreme velikom bozicnog posta, svaka cast vidi se da sa ponosom nosite simbol srpstva crvenu zvezdu petokraku!!! Zivela Srbija!!!

bukvalno svaki covek

pre 13 godina

svi na Maraknu protiv Vojvodine da im pokazemo ko je Zvezda i da se sa njom NIKO ne sme igrati jer Zvezda ima vise navijaca u Srbiji nego svi ostali klubovi zajedno.

zzbz

pre 13 godina

Ja ne znam zasto se ovako mazu oci citaocima, ovde nije rec o dugovanjima na relaciji klub-klub, nego na relaciji klub-igrac, to znaci gospodo da svi jaci klubovi u Evropi duguju zbog razlicitih transfera, ali ne duguju igracima. Da je Zvezdin dug tek 600k evra to sa aspekta kluba kao sto je Zvezda i nije dug, vas dug je znatno veci a igracima i trenerima dugujete oko 600k i to morate da izmirite.

Ko ne veruje nek na ovom sajtu pretrazi arhivu, samo izberite nekog trenera Zvezde ili igraca koji nije igrao. Od onog Zdenjaka pa naovamo nikog niste platili

Plati pa kladi

Pomoc

pre 13 godina

Poslovni direktor Zvezde rekao je da će klub rešavati svoje OBAVAZE U SKLADU SA MOGUĆNOSTIMA?!

Ugovori se prave u skladu sa mogućnostima, a obaveze se ispunjavaju!

Ne znam samo koji su to kvaliteti Crkvene zvezde pa se klub tako štiti i izuzima iz svih obaveza, kao da je neki nacionalni interes da oni postoje?

batablesko

pre 13 godina

Baš čudno, priče se pojavljuju pred utakmice sa Partizanom, Vojvodinom. Čudi me da se ništa o ovome ne priča kad je mrtva sezona i nema o čemu da se piše i priča...

darko

pre 13 godina

Ja sam zvezdin navijac,i odlazim na svaku tekmu i u BG,i na strani,ali,voleo bi da se zvezda preseli u srpsku ligu,pa da posteno igramo fudbal sa ostalim klubovima,da pustimo FSS da proglasi PFC kao sampiona u narednih 50 godina,pa nek svi zajedno uzivaju u utakmicama koje u proseku prati po 500 ljudi.Ova zemlja bolje nije ni zasluzila nego da joj partizan bude sampion...

Red bull

pre 13 godina

E oovo je samo dokaz kakva se kasa kuva u kuhinji FSS i ko je glavni kuvar. Sa kojim pravom se FSS mesa u unutrasnje stvari FK Crvena Zvezda. Covek lepo rekao dasu sa UEFA resili problem i vidi se da se UEFA uopste ne oglasava. Samo neki marginalni matori tipovi koji sede u FSS (i samo se oni ne menjaju Zuca jankovic) proizvoljno laprdaju i nikom nista.Sada ce da se jave jugosloveni sa svojim komentarima. Tri dva jedan . Kreni

bukvalno svaki covek

pre 13 godina

svi na Maraknu protiv Vojvodine da im pokazemo ko je Zvezda i da se sa njom NIKO ne sme igrati jer Zvezda ima vise navijaca u Srbiji nego svi ostali klubovi zajedno.

ispravka

pre 13 godina

provali, 90% grobarskih komentara.. Nikad ih nije bilo vise. Da je srece da u tom broju idu na tekme umesto sto sede kraj kompa. I cisto da znate, saopstenje nije isto sto i izjava ili intervju.. A ovaj covek je u pravu, svi klubovi duguju,cak i najveci... A bas pred prelazni rok mora da se trubi o tome.. Hmm.. A sta je sa dvostrukim arsinima? Zamena domacinstva moze a pomeranje termina za jedan dan nikako..hmm ponovo...

jut

pre 13 godina

Kaze covek "zajednica preti umesto da pomogne"! A koliko vama treba da se pomaze...dok se ne izmire SVI dugovi?!
Toliko se dicite da ste najveci klub a ne mozete da se snadjete...kako Partizan moze?
Zar vam nije i Tole vec dao pare iz FS?!

Mance

pre 13 godina

Covek je zaboravio da naglasi da je prvenstvo ne regularno ako Zvezda ne bude prvak, i da imaju 5 miliona navijaca! Ovo mu Lukic nece oprostiti!

batablesko

pre 13 godina

Baš čudno, priče se pojavljuju pred utakmice sa Partizanom, Vojvodinom. Čudi me da se ništa o ovome ne priča kad je mrtva sezona i nema o čemu da se piše i priča...

Peki

pre 13 godina

Da bre, umesto da Zajednica superligaša uplati Zvezdi jedno 10 miliona EUR da zakrpi rupe do prvog, oni prete! Ide prelazni rok, a Zvezda ne može da odvoji više od 100,000 EUR za pojačanja. I kako onda da naprave bolji tim, pitam ja vas?

ko, ja?

pre 13 godina

Meni firma kasni sa isplatom plate. Je l' mogu ja da odem u prodavnicu i da uzmem namirnice za dz. sa obrazlozenjem da i meni duguju?!

juznjak

pre 13 godina

"Nedavno smo isplatili domaćeg igrača koji je igrao u Zvezdi do 2005. godine..



a danas 2010 i to decembar..
sta je sa ostalih 398 igraca koji su igrali od 2005..
bice da malo kasnite..

ovim zabraniti da izdaju saopstenja...

zz

pre 13 godina

FK Saopstenje strikes again... Razlika izmedju ostalih timova koji imaju dug na koje se pozivate i vas je sto njihov dug nije dospeo, dakle oni redovno servisiraju svoje obaveze, a zvezda kao sto kaze ovaj veliki zvezdas, nekadasnji predsednik VK Partizan vec kroz nekoliko prelaznih rokova ima obaveze koje su dospele i nista ne preduzima da ih se resi, osim sto laze i maze.

Nikola

pre 13 godina

Pa sta je ovo , koliko clanova uprave vi imate , svaki dan neko drugi , sta je sledece spremacica se zali na Toleta . Molim B92 da objavljuje saopstenja Lukica i Djurica ovo nema vise smisla , Lukicu sve ti je oprosteno hocemo tvoja saopstenja

cartmanx

pre 13 godina

"Namerno plasirane price"..pa Vi sve zapocinjete a ocekujete da niko ne iznese cinjenice o vasim evidentnim dugovanjima!Sta Vam je sada trebalo da dizete ovoliku galamu oko obicne zamene domacinstava izmedju PFC i Slobode Point Sevojna, sto je dozvoljeno clanom 12 statuta..! Uostalom od dolaska Lukica-Vesica u FK stalno izlazite sa raznoraznim teorima zavere..pa i ova izjava nije nista drugo,jer fakti su fakti,dugujete!A mozda tj.sigurno PFC ne bi rekao ni koliko kome dugujete da sami bez argumenata cesto ne izazivate sukobe,napadajuci PFC,na srecu samo verbalne..ko ne navija za zvezdu nije Srbin(jedna od mnogijh)..sto prevazilazi svaku meru,podsecate na slobina saopstenja -svi protiv nas-.. ma dajte bre molim Vas!Zao mi je mojih drugara Zvezdasa koji ne mogu da se nacude i svih postenih navijaca CZV koji gledaju svojim ocima a ne veruju slepo ovim bljuvotinama od saopstenja!

Milan

pre 13 godina

Kada je FK Cukaricki dugovao pare jednom igracu utakmica sa Radom je registrovana sluzbenim rezultatom od 3-0 zbog tog duga. Ali... to je samo neki tamo Cukaricki, i kao takav on ne moze da bude povlascen kao neki!

Zemun(ac)Dunav

pre 13 godina

Sta je bio taj Babarogic pre? Koliko Partizanu - koji namesta meceve - nije sviran penal protiv Zvezde? Koliko je Zvezdi svirano za taj period (od tog poslednjeg sviranog za Partizan)? Kako vas vise nije sramota? Ciji su ljudi bili prethodno na vlasti u FSS? Vi prevazilazite i spijunske serije po teorijama zavere koje se kuju protiv vas. I odgovorite ko je bio Babarogic, koliko dugo nije bilo penala ili mislite da su Zvezdini igraci bezgresni u duelima nekoliko decenija vec (mada me ne bi cudilo da tako nesto i mislite). Ne pravite se ludi na ova pitanja. Prvenstvo je shit i zato ga niko i ne prati osim vas. Vama je jedino to preostalo cime mozete danas da se dicite. Neregularno jeste ali svake godine, konstantno, pa kad budete priznali da je takvo i kad Zvezda bude sampion, mozda vas neko uzme za ozbiljno.

Kako se oglasite o neregularnosti samo kad je Partizan u zizi? Ili osvoji sampionat? Cim Zvezda bude sampion, prvenstvo ce biti regularno, jel da? Smesno i tuzno istovremno. Znam da je prvenstvo neregularno ali je isto i kad ga osvoji Partizan i kad ga osvoji Zvezda. Cak i u basketu pricate o neregularnosti, a nema vas nigde skoro petnest godina, neverovatni ste. Mnogi ljudi su neobjektivni kad komentarisu one za koje navijaju ali vi ste sve prevazisli. Sad je toliki problem sto je Sloboda trazila da prvo gostuje, ej ugrozice se regularnost??? A kad su svirani zvezdesterci cim duva malo jaci vetar, dok ste bili prvi, regularnost nije bila ugrozena!? Vi ste pored "strasnih" rezultata kluba za koji navijate postali i sami tragi-komedija, valjda ste i u tome uz njih. Postali ste svima, osim sami sebi, sprdnja (od sportskog drustva do navijaca, u celosti). Nema vas u vaterpolu, nema vas u basketu, nestajete u fudbalu, rukomet ne pratim pa ne znam...

zzbz

pre 13 godina

Ja ne znam zasto se ovako mazu oci citaocima, ovde nije rec o dugovanjima na relaciji klub-klub, nego na relaciji klub-igrac, to znaci gospodo da svi jaci klubovi u Evropi duguju zbog razlicitih transfera, ali ne duguju igracima. Da je Zvezdin dug tek 600k evra to sa aspekta kluba kao sto je Zvezda i nije dug, vas dug je znatno veci a igracima i trenerima dugujete oko 600k i to morate da izmirite.

Ko ne veruje nek na ovom sajtu pretrazi arhivu, samo izberite nekog trenera Zvezde ili igraca koji nije igrao. Od onog Zdenjaka pa naovamo nikog niste platili

Plati pa kladi

Željko

pre 13 godina

Pa gospodine Stefanoviću,vi ne govorite o tome kako je FK Crvena Zvezda od 1993 samo za prodaju igrača inkasirala oko 100 miliona evra,ne računajući ostale prihode.Ta ista Crvena Zvezda dočekala je takvu situaciju prošle godine da neme novca da plati košenje trave i sl.Pa vi recite kako vama treba da se pomogne!

prolaznik

pre 13 godina

Pa to nema nikakvog smisla. Namerno se plasiraju price da vi dugujete pare da bi sprecili vase transfere tokom prelaznog roka? Igraci potpisuju za pare ne za natpise u novinama, te ako vi nemate dugove, a imate pare - ne vidim vas problem.

Jos malo pa ce poceti saopstenja da izlaze i zbog kise u Beogradu i jakog vetra..

andy

pre 13 godina

Stefanović je rekao da svi klubovi duguju, da država sa teškoćama uredno plaća svoje račune, da i najbogatiji evropski klubovi duguju stotine miliona evra, ali da njima niko ne preti, kao što ni Zvezdi niko ne sme da preti.

"Upozoravam da u ovakvoj situaciji ne treba nikome pretiti, a pogotovo ne Crvenoj zvezdi, već tražiti resenja. A na izjave da će neko Zvezdu izbaciti iz domaće lige, naša poruka je jasna - neka probaju", rekao Stefanović.

I sta ce te da preduzemete da izvede tenkove na ulice mozda, sta ste Vi,SAD,Kina,Rusija,da pretite nuklearnim naoruzanjem.. a da Vi ste najsrBsKiji-najkgalaktickiji klub(slobin vokabular-Vas niko ne sme da bije,pa se video rezultat)...ako ovo nije podizanje tenzija pa i podstrekivanje "navijaca" poput onog "spajdermena"iz Djenove onda ne znam sta je pa posle otkud neredi...

brebrebre

pre 13 godina

kako nam je osetljiva komsinica, u sred prvenstva kada se prica o parama - hoce da destabilizuju zvezdu, pred kraj jesenjeg dela - hoce da nas ometaju u kupovini... pa kad ljudi mogu da traze svoje pare, napisite neke datume da vas ne remete vise =)

iggy

pre 13 godina

Opet zavera protiv njih, opet su krivi drugi...da li je namerno plasirana i ona informacija da ste dali gol u Subotici iz ofsajda - ili je to samo gola istina?

Ne objavljujete saopštenja o svim nedosuđenim faulovaima za vaše protivnike ove godine, ne javljate se posle ovogodišnjih pobeda od 1-0 u kojima se sve vama sviralo, ne javljate se posle golova iz ofsajda...Tada Vam nije važno ko je predsednik FSS, ali važno je ako Partizan zameni gostovanje sa Slobodom?

Još jednom za neupućene:
Zamena gostovanja je sasvim regularna PO PRAVILNIKU takmičenja, dok zamena termina odigravanja utakmice ZBOG SVADBE (ej ljudi, zbog svadbe!?!) nije po pravilniku. A to što ste vi navikli u komunizmu da se pravila menjaju zbog vas, to je vaš problem. Ovo je 21 vek, postoje pravilnici i institucije!

Do viđenja u Kupu!

uh uh

pre 13 godina

Stefanović je istakao da "nekoliko velikih španskih i francuskih klubova duguju Zvezdi oko 2,5 miliona evra"

Stalno se pominje taj dug prena Zvezdi, ja sam mislio da je kud i kamo veci.Znaci opet nam fali jos jedno 10 milki! cccc

cassius

pre 13 godina

Vrlo jednostavno, isplatite sve dugove, mada obzirom da sebe predstavljate kao jedini klub koji je srpski dugovati nekom nije u skladu sa nasom tradicijom a nije ni hriscanski obzirom da se svaki cas pozivate na srpstvo a da ne zaboravimo da vam se igrac zeni u vreme velikom bozicnog posta, svaka cast vidi se da sa ponosom nosite simbol srpstva crvenu zvezdu petokraku!!! Zivela Srbija!!!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Konacno neka normalnija izjava..
Slazem se da treba pomoc svim Srpskim klubovima, makar savetima i resenjima..
samo molim "navijace" Zvezde da ne mesaju Partizan sa ovim..
Miodrag Jankovic je u tom telu vec godinama..i nemojte mesati, kao sto ste zamenili teze, kad je Sevojno trazilo zamenu, a ne Partizan, koji se samo slozio sa tim i nista vise...

Jerry Drake

pre 13 godina

Kako to "gospoda" iz Lj.Bogdana "strucno" rade: prvo je saopstenja davao lukic, pa kleut, pa su onda napisali kristicu sta da kaze, pa onda sklepali nesto vasilijevicu, sad se javlja i tamo neki stefanovic koji ima takodje nesto "pametno" da kaze. Kako se bre ne nadje niko od njih, ili svi zajedno, da posteno objasni svojim navijacima zasto nisu mogli da pobede "vecitog" rivala u poslednje tri godine (na stranu sve ostale utakmice) kad se uglavnom u tim utakmicama resavalo prvenstvo?! I zasto u poslednje tri godine imaju najslabije timove, odnosno najsmesnije igrace u istoriji cz?! Mene bi ovo jako bolelo da sam navijac cz, ali onaj pravi (sa mozgom).

Licenca

pre 13 godina

Primećena je tendencija da CZ prva vrši licenciranje za evropska takmičenja...
...to je i razumljivo, to je jedini način da se produži njen "boravak" u Evropi.
Dobro, nismo ni mi baš neki lafovi, ali LŠ je LŠ, a ova izjava me je povukla da se malo našalim sa tužnim komšijama.
A pošto će se mnogi ovde na komentarima postaviti u "Bari-antiBari" gard hteo bih da podsetim da je CZ zaista bila fantastičan tim u to vreme, uz podsećanje da je i Partizan tada imao vrhunske igrače i ekipu... To je jedini put da i Partizan ide napred, da nam musavci opet dišu u ledja, a ne ovako da im ni smrtne izdisaje ne čujemo. Spustite svi loptu, bavite se sobom i svima će biti bolje.

Pomoc

pre 13 godina

Poslovni direktor Zvezde rekao je da će klub rešavati svoje OBAVAZE U SKLADU SA MOGUĆNOSTIMA?!

Ugovori se prave u skladu sa mogućnostima, a obaveze se ispunjavaju!

Ne znam samo koji su to kvaliteti Crkvene zvezde pa se klub tako štiti i izuzima iz svih obaveza, kao da je neki nacionalni interes da oni postoje?