Košarka 31

Subota, 20.11.2010.

19:57

Duletova ostavka u Crnoj Gori

Duško Vujošević podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije Crne Gore.

Duletova ostavka u Crnoj Gori IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 13 godina

Ajde da ne bude da samo pljujem po novinarima B92. Ovde sve pohvale, da niste kao vase kolege na kosarka.rs napisali onakav senzacionalisticki naslov DULE PODNEO OSTAVKU
(naravno da se prvo pomisli u CSKA)

Sve pohvale!

sr

pre 13 godina

Dobro je,moze da kaze da je uveo CG u evropsko takmicenje,a da je ostao selektor,nista ne bi uradio pa bi opet bio provaljen kao u CSKA.

FoRzA_PxFxCx

pre 13 godina

@Jovana i ostali hejteri Duletovog lika i dela!

Draga Jovana i ostali znam da vam prija trenutna situacija za lecenje frustracija. To samo govori koliki je trag DV ovde ostavio, voleli ga ili ne. Meni nije cilj da ga branim ali CSKA je bez povredjenih igraca prosecan tim. Cak i u punom sastavu nisu za F4. Duletu se moze zameriti sto nije forsirao na dovodjenju zvucnijih imena. Ljudi iz kluba su mu sami dali zeleno za stvaranje tima na duge staze. Sada neka cekaju!
A mozda se Duletu i ne svidja Moskva! :)
Samo ti Dule nastavi sa unistavanjem nase kosarke!

nenadbp

pre 13 godina

Zna Dule sta treba raditi i on je sjajan trener pod pritiskom. Verujem da ce CSKA poceti dobro da igra i na kraju biti glavni kandidat za osvajanje

stefan

pre 13 godina

sad ce biti tesko...dule je selektirao ekipu,napravio temelje...nadam se da ce CG savez dovesti odgovarajuceg trenera sa renomeom- ivanovic ne moze zbog ACB lige,tanjevic radi u turskoj,pesic je upravo potpisao ugovor sa valensijom...
dejan radonjic je dobro resenje i mislim da moze napraviti puno...
vidio sam komentar nekog kompleksasa da je dule otisao jer ce sa crnom gorom ispasti u grupi...je l" da strucnjace?:) pa crna gora je realno slabija samo od spanije,srbije,turske i litvanije mada i sa njima mozemo da igramo,to ces vidjeti na EP...ne bi bilo zgoreg da pratis kosarku i gledas meceve,tako ces se bolje informisati...batali tu mrznju,dosadno je....
pini gerson je rekao tokom EP u poljskoj da je crna gora medju 5 evropskih selekcija po kvalitetu,a slicno su izjavili i obradovic,ivkovic,tanjevic,pjanidjani...
ako savez bude uradio posao kako treba i nadje vrhunskog trenera koji ce nastaviti tamo gdje je dule stao- mi cemo u litvaniji uzeti medalju...onaj ko ne preporuci ovo,dabogda mu reprezentacija ispala u preliminarnoj fazi.

Lynx

pre 13 godina

Steta zaista. Ko nije upucen, pre dve godine je Crna Gora igrala diviziju C Evropskog prvenstva i kvalifikovala se u B diviziju. Prosle godine su se iz divizije B kvalifikovali u diviziju A, a ove godine su se kvalifikovali za zavrsni turnir. Velika je steta sto nece biti sad tu kad je najvaznije.

noone

pre 13 godina

Duda odugovlaci sa produzetkom ugovora sa savezom, CSKA gubi strpljenje, Partizan ima trenera...
Prostom logikom moze da se zakljuci sta?
(o.lj.k., 20. novembar 2010 20:30)



Vujosevic novi selektor Srbije!!!!!

Moka PG

pre 13 godina

Dule je covjek sa kojim je Partizan osvojio vecinu svojih titula u poslednjih 25 godina i stvarno ne razumijem zbog cega ga toliko prozivate.Mogu shvatiti ove jer je njima nabio kompleks za sva vremena pa samo mogu da se raduju njegovim neuspjesima.Mojoj reprezentaciji Crne Gore je donio veliki uspjeh plasmanom na EP iz dosta teske grupe i mnogo mi je krivo sto je otisao,jer bih bas volio da vidim kako bi se nosio sa najjacim reprez Evrope.Zelim mu uspjeh u nastavku karijere u inat duzebriznicima.Uzmi Dule svaku titulu!Volim Partizan i CG :D

glas razuma

pre 13 godina

Odvratnih li komentara... Od navijača KKSS, ali na žalost i od pojedinih Partizanovih...
Dule - menadžer igrača ??!! Koja glupost!! Pa, on zbog Partizana, nije doveo ni jednog igrača koji su letos napustili Partizan, a mogao je i trebao je, sada bi svakako imao bolju situaciju u CSKA-u. Holden i Langdon, "ključni" igrači, totalno nezainteresovani, igraju za sebe, ne mora Dule da zna engleski pa da se igrač baci za loptom... Da je doveo Mccalebb-a i Roberts-a, uz Gordona i solidnog Marjanovića, bili bi bez poraza, bez obzira na povrede Kaun-a, Khryapa-e i Siskauskas-a.
A što se tiče CG reprezentacije - šteta !! Bilo bi sjajno da barem među 16 najboljih u Evropi budu Srbija, CG, Hrvatska, BiH, Slovenija, pa i Makedonija... Nadam se da će ga na klupi CG reprezentacije naslediti Radonjić.
Dule, samo napred i hrabro!!

Marko

pre 13 godina

Voleo bih da vidim da li cete se vi "strucnjaci" koji pisete ovako sulude komentare javljati i onda kada Dule pocne redom da nize pobede....kamo srece i da osvoji Evroligu... Naravno,ako Partizan ne uspe!

Napred DULE KRALJU!!! Napred PARTIZAN!!!

Dragan Bosnjakovic

pre 13 godina

..Znaci ni PRAVI CRNOGORSKI JE
ZIK nisi naucio,a?
Pa ti sa tvojom ELOKVENTNOSCU
i"mnogoznanjem"raznih svetski
priznatih jezika..mozez da ra
dis samo u Beogradu,"poliglo-
to".....(a jal' ti treba prev
od???

Dujke

pre 13 godina

Davno si trebao otići od tih jer leglo zla i propasti su taj Barović i Mitrović, bili i ostali.Sad bar možeš da učiš engleski da ti se ne smiju igrači u facu na takm autu.

hijena1

pre 13 godina

O ovome covjeku govore njegovi trofeji, a ima ih preko 20. Osvojio je prvenstvo stare drzave jos 87. godine. Sa reprezentacijom CG se prosetao na EP, bio ispred Italije (sa svim NBA igracima) i Izraela, i onda se nadje neko da kaze da ovaj covjek nema pojma o kosarci. Ovaj covjek je kosarkaski genije. Najveci razlog za slabe igre CSK-a je neznanje jezika, kad bi naucio neke od stranih jezika bio bi savrsen. Dule puno srece, podizaces ti evropske i svetske pehare, samo polako.

milan

pre 13 godina

Ovo je stvarno smesno,svaka njemu cast za sve uspehe al sad je zeznuo stvar skroz! Veliki minus je dobio kod svih ljubitelja kosarke! Crnogorci imaju odlican tim i steta da ostanu bez selektora! Iskreno se nadam da ce cska ispasti iz eurolige jer sam skroz razocaran ovim potezom! SRAMOTA!

ne vazna vest

pre 13 godina

Hemofarm pobedio Nimburk u utakmici od preko 160 koseva. Na tom mecu Macvan, jedan od buducih stubova nase reprezentacije, imao index 39, znaci odigrao odlicno, ali pre toga nas srpski Hemofarm pobedio i izbio na celo tabele. Ta vest za sada ima 12 komentara, a to da Vujosevic podnosi ostavku na mestu selektora Crne Gore ima 15 komentara. Znaci ljudima je bitnije sta se desava sa Vuyjosevicem nego kako igraju nasi klubovi i nasi igraci. Sramota!!!

Parni valjak

pre 13 godina

Vidite koja je razlika između nas i zvezdaša. Nama sve odgovara. Navijamo da Dule osvoji Evroligu sa CSKA, ukoliko Partizan već ne može, a ako dobije otkaz, opet dobro, vratiće se u Partizan. A zvezdašima smeta da pobeđuje sa CSKA i navijaju da ga otpuste, ako se to stvarno desi i vrati se u Partizan, tek će onda da zažale.

Pop

pre 13 godina

Izuzetno los tajming za ovakvu odluku. Bilo je logicno da to uradi kad je letos potpisao za CSKA. Tada je trebalo da se ozbiljno pripremi za zahtevan posao u Moskvi. Ovako, on je citavo leto vodio reprezentaciju CG. Sada, kad ga od eventualnog otkaza u CSKA deli manje od nedelju dana, on daje otkaz Crnogorcima. Vujosevic nije shvatio da je najteze raditi pod pritiskom. On to u Partizanu nije imao, pogotovo ne evroligi. Sve sto je uradio tretiralo se kao uspeh. Bilo da je na kraju imao skor 2:12 ili ucesce na F4 sve je bilo preko ocekivanja. Kada ti je posle 9 godina komotnog rada svaka utakmica biti ili ne biti za opstanak na klupi, stvari se komplikuju.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Hmmm, steta. Po meni veoma cudna odluka u ovom trenutku. Duletu ide jako lose u CSKA i gotovo da "visi" na rubu otkaza. Cudno je da sad ostavlja reprezentaciju Crne Gore gde je uradio sjajan posao. Moguce je da postoje neke nove ponude, da Dule vec polako pravi odstupnicu i sebi daje prostor za nove ponude. Ili je Dule umoran od svih ovih desavanja sa CSKA pa mu i reprezentacija predstavlja dodatni stres.

Kris

pre 13 godina

Sada ce imati manje prostora da radi kao menadzer jer je opstepoznato da forsira samo igrace koje i prodaje a svi drugi sede na klupi.
Sramota

Jovana

pre 13 godina

Napokon da se ta farsa od trenera skloni,jer kada ga sada isteraju iz CSKA zauvek treba da napusti kosarku.Sada se vidi kakav je trener kada sa onakvim timom ne moze nikoga da pobedi u evroligi dok Partizan samo nize pobede.Kako je samo unistio Partizan jer posle toliko godina nije ostavio nijednog mladog igraca tako da okosnicu Partizana cine cetiri stranca i veterani Bozic i Kecman.
Samo sto dalje od nase kosarke.

Srale

pre 13 godina

Čovek je razuman! On sam zna da nije za najveće domete. Na Euro šampionatu bi s Crnom Gorom ispao u skupini i to mu je jasno. Najviše što bi postigao s tom repkom bio bi naredni krug. Dule je razuman čovek i zna što treba. Digao je lovu i pokazao da je "stručnjak" a sada "petama vetra".Istina, čeka ga otkaz u CSK-a ali ni u repki Montenegrista ne bi bolje prošao jer ga na Euru čekaju Srbija, Španjolska, Slovenija, Turska, Francuska, Hrvatska, Grčka, Rusija, ... koje su kudikamo bolje repke od MNG.

Dule je stručnjak za nerad, psovke i "petama vetra".

A ono što zna o košarci jest jednako onome što znaju i igrači koji prekidaju s karijerom jer vide da im je bolje raditi u skladištu nego igrati u trećim ligama.

Sramota bre ...

MUFC SABAC

pre 13 godina

Daj Boze da ako hoće da se vrati u Partizan da izgubi od Armanija, ako ne neka pobedi i da osvoji Evroligu.
Mogao bi da preuzme našu reprezentaciju,ako to ne bude hteo Ivković ili kao Dudinog zamenika, ako nazalost ode Svetislav Pesić.

Parni valjak

pre 13 godina

Vidite koja je razlika između nas i zvezdaša. Nama sve odgovara. Navijamo da Dule osvoji Evroligu sa CSKA, ukoliko Partizan već ne može, a ako dobije otkaz, opet dobro, vratiće se u Partizan. A zvezdašima smeta da pobeđuje sa CSKA i navijaju da ga otpuste, ako se to stvarno desi i vrati se u Partizan, tek će onda da zažale.

Jovana

pre 13 godina

Napokon da se ta farsa od trenera skloni,jer kada ga sada isteraju iz CSKA zauvek treba da napusti kosarku.Sada se vidi kakav je trener kada sa onakvim timom ne moze nikoga da pobedi u evroligi dok Partizan samo nize pobede.Kako je samo unistio Partizan jer posle toliko godina nije ostavio nijednog mladog igraca tako da okosnicu Partizana cine cetiri stranca i veterani Bozic i Kecman.
Samo sto dalje od nase kosarke.

Pop

pre 13 godina

Izuzetno los tajming za ovakvu odluku. Bilo je logicno da to uradi kad je letos potpisao za CSKA. Tada je trebalo da se ozbiljno pripremi za zahtevan posao u Moskvi. Ovako, on je citavo leto vodio reprezentaciju CG. Sada, kad ga od eventualnog otkaza u CSKA deli manje od nedelju dana, on daje otkaz Crnogorcima. Vujosevic nije shvatio da je najteze raditi pod pritiskom. On to u Partizanu nije imao, pogotovo ne evroligi. Sve sto je uradio tretiralo se kao uspeh. Bilo da je na kraju imao skor 2:12 ili ucesce na F4 sve je bilo preko ocekivanja. Kada ti je posle 9 godina komotnog rada svaka utakmica biti ili ne biti za opstanak na klupi, stvari se komplikuju.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Hmmm, steta. Po meni veoma cudna odluka u ovom trenutku. Duletu ide jako lose u CSKA i gotovo da "visi" na rubu otkaza. Cudno je da sad ostavlja reprezentaciju Crne Gore gde je uradio sjajan posao. Moguce je da postoje neke nove ponude, da Dule vec polako pravi odstupnicu i sebi daje prostor za nove ponude. Ili je Dule umoran od svih ovih desavanja sa CSKA pa mu i reprezentacija predstavlja dodatni stres.

Srale

pre 13 godina

Čovek je razuman! On sam zna da nije za najveće domete. Na Euro šampionatu bi s Crnom Gorom ispao u skupini i to mu je jasno. Najviše što bi postigao s tom repkom bio bi naredni krug. Dule je razuman čovek i zna što treba. Digao je lovu i pokazao da je "stručnjak" a sada "petama vetra".Istina, čeka ga otkaz u CSK-a ali ni u repki Montenegrista ne bi bolje prošao jer ga na Euru čekaju Srbija, Španjolska, Slovenija, Turska, Francuska, Hrvatska, Grčka, Rusija, ... koje su kudikamo bolje repke od MNG.

Dule je stručnjak za nerad, psovke i "petama vetra".

A ono što zna o košarci jest jednako onome što znaju i igrači koji prekidaju s karijerom jer vide da im je bolje raditi u skladištu nego igrati u trećim ligama.

Sramota bre ...

Kris

pre 13 godina

Sada ce imati manje prostora da radi kao menadzer jer je opstepoznato da forsira samo igrace koje i prodaje a svi drugi sede na klupi.
Sramota

MUFC SABAC

pre 13 godina

Daj Boze da ako hoće da se vrati u Partizan da izgubi od Armanija, ako ne neka pobedi i da osvoji Evroligu.
Mogao bi da preuzme našu reprezentaciju,ako to ne bude hteo Ivković ili kao Dudinog zamenika, ako nazalost ode Svetislav Pesić.

Moka PG

pre 13 godina

Dule je covjek sa kojim je Partizan osvojio vecinu svojih titula u poslednjih 25 godina i stvarno ne razumijem zbog cega ga toliko prozivate.Mogu shvatiti ove jer je njima nabio kompleks za sva vremena pa samo mogu da se raduju njegovim neuspjesima.Mojoj reprezentaciji Crne Gore je donio veliki uspjeh plasmanom na EP iz dosta teske grupe i mnogo mi je krivo sto je otisao,jer bih bas volio da vidim kako bi se nosio sa najjacim reprez Evrope.Zelim mu uspjeh u nastavku karijere u inat duzebriznicima.Uzmi Dule svaku titulu!Volim Partizan i CG :D

hijena1

pre 13 godina

O ovome covjeku govore njegovi trofeji, a ima ih preko 20. Osvojio je prvenstvo stare drzave jos 87. godine. Sa reprezentacijom CG se prosetao na EP, bio ispred Italije (sa svim NBA igracima) i Izraela, i onda se nadje neko da kaze da ovaj covjek nema pojma o kosarci. Ovaj covjek je kosarkaski genije. Najveci razlog za slabe igre CSK-a je neznanje jezika, kad bi naucio neke od stranih jezika bio bi savrsen. Dule puno srece, podizaces ti evropske i svetske pehare, samo polako.

Lynx

pre 13 godina

Steta zaista. Ko nije upucen, pre dve godine je Crna Gora igrala diviziju C Evropskog prvenstva i kvalifikovala se u B diviziju. Prosle godine su se iz divizije B kvalifikovali u diviziju A, a ove godine su se kvalifikovali za zavrsni turnir. Velika je steta sto nece biti sad tu kad je najvaznije.

FoRzA_PxFxCx

pre 13 godina

@Jovana i ostali hejteri Duletovog lika i dela!

Draga Jovana i ostali znam da vam prija trenutna situacija za lecenje frustracija. To samo govori koliki je trag DV ovde ostavio, voleli ga ili ne. Meni nije cilj da ga branim ali CSKA je bez povredjenih igraca prosecan tim. Cak i u punom sastavu nisu za F4. Duletu se moze zameriti sto nije forsirao na dovodjenju zvucnijih imena. Ljudi iz kluba su mu sami dali zeleno za stvaranje tima na duge staze. Sada neka cekaju!
A mozda se Duletu i ne svidja Moskva! :)
Samo ti Dule nastavi sa unistavanjem nase kosarke!

glas razuma

pre 13 godina

Odvratnih li komentara... Od navijača KKSS, ali na žalost i od pojedinih Partizanovih...
Dule - menadžer igrača ??!! Koja glupost!! Pa, on zbog Partizana, nije doveo ni jednog igrača koji su letos napustili Partizan, a mogao je i trebao je, sada bi svakako imao bolju situaciju u CSKA-u. Holden i Langdon, "ključni" igrači, totalno nezainteresovani, igraju za sebe, ne mora Dule da zna engleski pa da se igrač baci za loptom... Da je doveo Mccalebb-a i Roberts-a, uz Gordona i solidnog Marjanovića, bili bi bez poraza, bez obzira na povrede Kaun-a, Khryapa-e i Siskauskas-a.
A što se tiče CG reprezentacije - šteta !! Bilo bi sjajno da barem među 16 najboljih u Evropi budu Srbija, CG, Hrvatska, BiH, Slovenija, pa i Makedonija... Nadam se da će ga na klupi CG reprezentacije naslediti Radonjić.
Dule, samo napred i hrabro!!

stefan

pre 13 godina

sad ce biti tesko...dule je selektirao ekipu,napravio temelje...nadam se da ce CG savez dovesti odgovarajuceg trenera sa renomeom- ivanovic ne moze zbog ACB lige,tanjevic radi u turskoj,pesic je upravo potpisao ugovor sa valensijom...
dejan radonjic je dobro resenje i mislim da moze napraviti puno...
vidio sam komentar nekog kompleksasa da je dule otisao jer ce sa crnom gorom ispasti u grupi...je l" da strucnjace?:) pa crna gora je realno slabija samo od spanije,srbije,turske i litvanije mada i sa njima mozemo da igramo,to ces vidjeti na EP...ne bi bilo zgoreg da pratis kosarku i gledas meceve,tako ces se bolje informisati...batali tu mrznju,dosadno je....
pini gerson je rekao tokom EP u poljskoj da je crna gora medju 5 evropskih selekcija po kvalitetu,a slicno su izjavili i obradovic,ivkovic,tanjevic,pjanidjani...
ako savez bude uradio posao kako treba i nadje vrhunskog trenera koji ce nastaviti tamo gdje je dule stao- mi cemo u litvaniji uzeti medalju...onaj ko ne preporuci ovo,dabogda mu reprezentacija ispala u preliminarnoj fazi.

Marko

pre 13 godina

Voleo bih da vidim da li cete se vi "strucnjaci" koji pisete ovako sulude komentare javljati i onda kada Dule pocne redom da nize pobede....kamo srece i da osvoji Evroligu... Naravno,ako Partizan ne uspe!

Napred DULE KRALJU!!! Napred PARTIZAN!!!

ne vazna vest

pre 13 godina

Hemofarm pobedio Nimburk u utakmici od preko 160 koseva. Na tom mecu Macvan, jedan od buducih stubova nase reprezentacije, imao index 39, znaci odigrao odlicno, ali pre toga nas srpski Hemofarm pobedio i izbio na celo tabele. Ta vest za sada ima 12 komentara, a to da Vujosevic podnosi ostavku na mestu selektora Crne Gore ima 15 komentara. Znaci ljudima je bitnije sta se desava sa Vuyjosevicem nego kako igraju nasi klubovi i nasi igraci. Sramota!!!

noone

pre 13 godina

Duda odugovlaci sa produzetkom ugovora sa savezom, CSKA gubi strpljenje, Partizan ima trenera...
Prostom logikom moze da se zakljuci sta?
(o.lj.k., 20. novembar 2010 20:30)



Vujosevic novi selektor Srbije!!!!!

nenadbp

pre 13 godina

Zna Dule sta treba raditi i on je sjajan trener pod pritiskom. Verujem da ce CSKA poceti dobro da igra i na kraju biti glavni kandidat za osvajanje

Dragan Bosnjakovic

pre 13 godina

..Znaci ni PRAVI CRNOGORSKI JE
ZIK nisi naucio,a?
Pa ti sa tvojom ELOKVENTNOSCU
i"mnogoznanjem"raznih svetski
priznatih jezika..mozez da ra
dis samo u Beogradu,"poliglo-
to".....(a jal' ti treba prev
od???

Dujke

pre 13 godina

Davno si trebao otići od tih jer leglo zla i propasti su taj Barović i Mitrović, bili i ostali.Sad bar možeš da učiš engleski da ti se ne smiju igrači u facu na takm autu.

milan

pre 13 godina

Ovo je stvarno smesno,svaka njemu cast za sve uspehe al sad je zeznuo stvar skroz! Veliki minus je dobio kod svih ljubitelja kosarke! Crnogorci imaju odlican tim i steta da ostanu bez selektora! Iskreno se nadam da ce cska ispasti iz eurolige jer sam skroz razocaran ovim potezom! SRAMOTA!

sr

pre 13 godina

Dobro je,moze da kaze da je uveo CG u evropsko takmicenje,a da je ostao selektor,nista ne bi uradio pa bi opet bio provaljen kao u CSKA.

Milan

pre 13 godina

Ajde da ne bude da samo pljujem po novinarima B92. Ovde sve pohvale, da niste kao vase kolege na kosarka.rs napisali onakav senzacionalisticki naslov DULE PODNEO OSTAVKU
(naravno da se prvo pomisli u CSKA)

Sve pohvale!

Jovana

pre 13 godina

Napokon da se ta farsa od trenera skloni,jer kada ga sada isteraju iz CSKA zauvek treba da napusti kosarku.Sada se vidi kakav je trener kada sa onakvim timom ne moze nikoga da pobedi u evroligi dok Partizan samo nize pobede.Kako je samo unistio Partizan jer posle toliko godina nije ostavio nijednog mladog igraca tako da okosnicu Partizana cine cetiri stranca i veterani Bozic i Kecman.
Samo sto dalje od nase kosarke.

Srale

pre 13 godina

Čovek je razuman! On sam zna da nije za najveće domete. Na Euro šampionatu bi s Crnom Gorom ispao u skupini i to mu je jasno. Najviše što bi postigao s tom repkom bio bi naredni krug. Dule je razuman čovek i zna što treba. Digao je lovu i pokazao da je "stručnjak" a sada "petama vetra".Istina, čeka ga otkaz u CSK-a ali ni u repki Montenegrista ne bi bolje prošao jer ga na Euru čekaju Srbija, Španjolska, Slovenija, Turska, Francuska, Hrvatska, Grčka, Rusija, ... koje su kudikamo bolje repke od MNG.

Dule je stručnjak za nerad, psovke i "petama vetra".

A ono što zna o košarci jest jednako onome što znaju i igrači koji prekidaju s karijerom jer vide da im je bolje raditi u skladištu nego igrati u trećim ligama.

Sramota bre ...

Kris

pre 13 godina

Sada ce imati manje prostora da radi kao menadzer jer je opstepoznato da forsira samo igrace koje i prodaje a svi drugi sede na klupi.
Sramota

MUFC SABAC

pre 13 godina

Daj Boze da ako hoće da se vrati u Partizan da izgubi od Armanija, ako ne neka pobedi i da osvoji Evroligu.
Mogao bi da preuzme našu reprezentaciju,ako to ne bude hteo Ivković ili kao Dudinog zamenika, ako nazalost ode Svetislav Pesić.

Parni valjak

pre 13 godina

Vidite koja je razlika između nas i zvezdaša. Nama sve odgovara. Navijamo da Dule osvoji Evroligu sa CSKA, ukoliko Partizan već ne može, a ako dobije otkaz, opet dobro, vratiće se u Partizan. A zvezdašima smeta da pobeđuje sa CSKA i navijaju da ga otpuste, ako se to stvarno desi i vrati se u Partizan, tek će onda da zažale.

FoRzA_PxFxCx

pre 13 godina

@Jovana i ostali hejteri Duletovog lika i dela!

Draga Jovana i ostali znam da vam prija trenutna situacija za lecenje frustracija. To samo govori koliki je trag DV ovde ostavio, voleli ga ili ne. Meni nije cilj da ga branim ali CSKA je bez povredjenih igraca prosecan tim. Cak i u punom sastavu nisu za F4. Duletu se moze zameriti sto nije forsirao na dovodjenju zvucnijih imena. Ljudi iz kluba su mu sami dali zeleno za stvaranje tima na duge staze. Sada neka cekaju!
A mozda se Duletu i ne svidja Moskva! :)
Samo ti Dule nastavi sa unistavanjem nase kosarke!

stefan

pre 13 godina

sad ce biti tesko...dule je selektirao ekipu,napravio temelje...nadam se da ce CG savez dovesti odgovarajuceg trenera sa renomeom- ivanovic ne moze zbog ACB lige,tanjevic radi u turskoj,pesic je upravo potpisao ugovor sa valensijom...
dejan radonjic je dobro resenje i mislim da moze napraviti puno...
vidio sam komentar nekog kompleksasa da je dule otisao jer ce sa crnom gorom ispasti u grupi...je l" da strucnjace?:) pa crna gora je realno slabija samo od spanije,srbije,turske i litvanije mada i sa njima mozemo da igramo,to ces vidjeti na EP...ne bi bilo zgoreg da pratis kosarku i gledas meceve,tako ces se bolje informisati...batali tu mrznju,dosadno je....
pini gerson je rekao tokom EP u poljskoj da je crna gora medju 5 evropskih selekcija po kvalitetu,a slicno su izjavili i obradovic,ivkovic,tanjevic,pjanidjani...
ako savez bude uradio posao kako treba i nadje vrhunskog trenera koji ce nastaviti tamo gdje je dule stao- mi cemo u litvaniji uzeti medalju...onaj ko ne preporuci ovo,dabogda mu reprezentacija ispala u preliminarnoj fazi.

noone

pre 13 godina

Duda odugovlaci sa produzetkom ugovora sa savezom, CSKA gubi strpljenje, Partizan ima trenera...
Prostom logikom moze da se zakljuci sta?
(o.lj.k., 20. novembar 2010 20:30)



Vujosevic novi selektor Srbije!!!!!

Dragan Bosnjakovic

pre 13 godina

..Znaci ni PRAVI CRNOGORSKI JE
ZIK nisi naucio,a?
Pa ti sa tvojom ELOKVENTNOSCU
i"mnogoznanjem"raznih svetski
priznatih jezika..mozez da ra
dis samo u Beogradu,"poliglo-
to".....(a jal' ti treba prev
od???

Pop

pre 13 godina

Izuzetno los tajming za ovakvu odluku. Bilo je logicno da to uradi kad je letos potpisao za CSKA. Tada je trebalo da se ozbiljno pripremi za zahtevan posao u Moskvi. Ovako, on je citavo leto vodio reprezentaciju CG. Sada, kad ga od eventualnog otkaza u CSKA deli manje od nedelju dana, on daje otkaz Crnogorcima. Vujosevic nije shvatio da je najteze raditi pod pritiskom. On to u Partizanu nije imao, pogotovo ne evroligi. Sve sto je uradio tretiralo se kao uspeh. Bilo da je na kraju imao skor 2:12 ili ucesce na F4 sve je bilo preko ocekivanja. Kada ti je posle 9 godina komotnog rada svaka utakmica biti ili ne biti za opstanak na klupi, stvari se komplikuju.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Hmmm, steta. Po meni veoma cudna odluka u ovom trenutku. Duletu ide jako lose u CSKA i gotovo da "visi" na rubu otkaza. Cudno je da sad ostavlja reprezentaciju Crne Gore gde je uradio sjajan posao. Moguce je da postoje neke nove ponude, da Dule vec polako pravi odstupnicu i sebi daje prostor za nove ponude. Ili je Dule umoran od svih ovih desavanja sa CSKA pa mu i reprezentacija predstavlja dodatni stres.

ne vazna vest

pre 13 godina

Hemofarm pobedio Nimburk u utakmici od preko 160 koseva. Na tom mecu Macvan, jedan od buducih stubova nase reprezentacije, imao index 39, znaci odigrao odlicno, ali pre toga nas srpski Hemofarm pobedio i izbio na celo tabele. Ta vest za sada ima 12 komentara, a to da Vujosevic podnosi ostavku na mestu selektora Crne Gore ima 15 komentara. Znaci ljudima je bitnije sta se desava sa Vuyjosevicem nego kako igraju nasi klubovi i nasi igraci. Sramota!!!

milan

pre 13 godina

Ovo je stvarno smesno,svaka njemu cast za sve uspehe al sad je zeznuo stvar skroz! Veliki minus je dobio kod svih ljubitelja kosarke! Crnogorci imaju odlican tim i steta da ostanu bez selektora! Iskreno se nadam da ce cska ispasti iz eurolige jer sam skroz razocaran ovim potezom! SRAMOTA!

Moka PG

pre 13 godina

Dule je covjek sa kojim je Partizan osvojio vecinu svojih titula u poslednjih 25 godina i stvarno ne razumijem zbog cega ga toliko prozivate.Mogu shvatiti ove jer je njima nabio kompleks za sva vremena pa samo mogu da se raduju njegovim neuspjesima.Mojoj reprezentaciji Crne Gore je donio veliki uspjeh plasmanom na EP iz dosta teske grupe i mnogo mi je krivo sto je otisao,jer bih bas volio da vidim kako bi se nosio sa najjacim reprez Evrope.Zelim mu uspjeh u nastavku karijere u inat duzebriznicima.Uzmi Dule svaku titulu!Volim Partizan i CG :D

hijena1

pre 13 godina

O ovome covjeku govore njegovi trofeji, a ima ih preko 20. Osvojio je prvenstvo stare drzave jos 87. godine. Sa reprezentacijom CG se prosetao na EP, bio ispred Italije (sa svim NBA igracima) i Izraela, i onda se nadje neko da kaze da ovaj covjek nema pojma o kosarci. Ovaj covjek je kosarkaski genije. Najveci razlog za slabe igre CSK-a je neznanje jezika, kad bi naucio neke od stranih jezika bio bi savrsen. Dule puno srece, podizaces ti evropske i svetske pehare, samo polako.

glas razuma

pre 13 godina

Odvratnih li komentara... Od navijača KKSS, ali na žalost i od pojedinih Partizanovih...
Dule - menadžer igrača ??!! Koja glupost!! Pa, on zbog Partizana, nije doveo ni jednog igrača koji su letos napustili Partizan, a mogao je i trebao je, sada bi svakako imao bolju situaciju u CSKA-u. Holden i Langdon, "ključni" igrači, totalno nezainteresovani, igraju za sebe, ne mora Dule da zna engleski pa da se igrač baci za loptom... Da je doveo Mccalebb-a i Roberts-a, uz Gordona i solidnog Marjanovića, bili bi bez poraza, bez obzira na povrede Kaun-a, Khryapa-e i Siskauskas-a.
A što se tiče CG reprezentacije - šteta !! Bilo bi sjajno da barem među 16 najboljih u Evropi budu Srbija, CG, Hrvatska, BiH, Slovenija, pa i Makedonija... Nadam se da će ga na klupi CG reprezentacije naslediti Radonjić.
Dule, samo napred i hrabro!!

nenadbp

pre 13 godina

Zna Dule sta treba raditi i on je sjajan trener pod pritiskom. Verujem da ce CSKA poceti dobro da igra i na kraju biti glavni kandidat za osvajanje

Marko

pre 13 godina

Voleo bih da vidim da li cete se vi "strucnjaci" koji pisete ovako sulude komentare javljati i onda kada Dule pocne redom da nize pobede....kamo srece i da osvoji Evroligu... Naravno,ako Partizan ne uspe!

Napred DULE KRALJU!!! Napred PARTIZAN!!!

Lynx

pre 13 godina

Steta zaista. Ko nije upucen, pre dve godine je Crna Gora igrala diviziju C Evropskog prvenstva i kvalifikovala se u B diviziju. Prosle godine su se iz divizije B kvalifikovali u diviziju A, a ove godine su se kvalifikovali za zavrsni turnir. Velika je steta sto nece biti sad tu kad je najvaznije.

sr

pre 13 godina

Dobro je,moze da kaze da je uveo CG u evropsko takmicenje,a da je ostao selektor,nista ne bi uradio pa bi opet bio provaljen kao u CSKA.

Dujke

pre 13 godina

Davno si trebao otići od tih jer leglo zla i propasti su taj Barović i Mitrović, bili i ostali.Sad bar možeš da učiš engleski da ti se ne smiju igrači u facu na takm autu.

Milan

pre 13 godina

Ajde da ne bude da samo pljujem po novinarima B92. Ovde sve pohvale, da niste kao vase kolege na kosarka.rs napisali onakav senzacionalisticki naslov DULE PODNEO OSTAVKU
(naravno da se prvo pomisli u CSKA)

Sve pohvale!