Košarka 331

Sreda, 17.11.2010.

21:08

Partizan dobio izgubljeno

Košarkaši Partizana pobedili su Kahu Laboral u ’Pioniru’ sa 74:71, u petom kolu Evrolige.

Partizan dobio izgubljeno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

331 Komentari

Sortiraj po:

АЦА"ПРИТИСАК!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Потписујем све,што је рекао "40+" и подржавам га у акцији едуковања наше деце. Такође,користим прилику да га поздравим,као пријатеља и саборца.Живео Партизан и ми са њим!

Stele

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

kako te bre nije sramota da tako pricas?????Priznaj odakle si i kad gubis i kad dobijas a ti slobodno pricaj da si rumun ili eskim sto ti rece jedan!!!!Ne znam uopste sto ostavljas komentare ovde,sto nista nisi reko kad smo pobedili.Zbog takvih kao sto si ti je ova drzava gde je,jer samo znate lose da gledate a kad je nesto dobro onda nema veze.Samo se ti predstavljaj kao rumun i nama ce ovde biti bolje!!!!!Sramoto za srbiju,bolje rumun budi!!!!!

ŠĆEPAN ŠĆEKIĆ

pre 13 godina

Znaš ti dobro kako sam ja to izračunao...nemoj da se nadaš da sa 5 pobeda nemožemo ući u top16 fazu...uostalom tvoje je da se nadaš da nećemo ali nada umire poslednja a kad se plasiramo onda ti neće ostati ništa drugo nego da grickaš nokte od muke ;)))

Maliciozni covek

pre 13 godina

Naravno da ne znate, mene jedino moze da inervira ljudska glupost, bice je i sledece sezone. "ne daj se partizane".
(Anonimus, 18. novembar 2010 14:52)

Bice svega sledece sezone, samo Zvezde biti nece

strucni saradnik

pre 13 godina

@gasa, daso, potpuno si promasio temu. Nisam ni aktivni navijac, niti je trebalo da dobijem karte preko Grobara, trebalo je da idem u Pariz u sopstvenoj reziji, ali sam odustao zbog raspodele karata od strane uprave i zabijanja noza u ledja nekome ko te je nosio do F4. Nekada sam bio aktivni navijac, pa u potpunosti razumem ljude koji su izvisili za karte. Komentarises neke stvari o kojima nemas pojma, ocigledno da nisi dobro informisan. Pariz je trebalo da bude vrhunac sinergije, sto bi rekao Vujosevic, sa kojom bi Partizan verovatno uzeo titulu, a Evropa bi o tom cudu pricala danima.

United SOUTH=PFC.

pre 13 godina

koliko vidim u kkss sve sami SRBI,i posle svega opet se javljate,pa vi ste stubovi srbbbbstva dajte vi nekog igraca.stIDITE SE I BOLJE CUTITE.

Ja

pre 13 godina

uz duzno postovanje prem njihovom umecu i zahvalnost za radost i pobede koje nam donose, ali, petorka partizana:
Lafajet
Gist
Javai
Klobucar
Veseli
...
nigde na vidiku ni jednog naseg klinca koji ce bezobrazno sutnuti trojku kad niko ne sme, koji ce ukrasti loptu, podeliti neku suludu asistenciju, sutra igrati za nasu reprezentaciju,...

gledano na duge staze, ovo nikako nemoze biti dobro :(
(crnobeli delija, 18. novembar 2010 08:54)

E pa mene je bas briga za reprezentaciju ja navijam i volim samo PARTIZAN!

***PFC***

pre 13 godina

Зашто је ова информација битна Србима?
(Џони, 18. novembar 2010 12:44)

Pa da si Srbin ti bi to znao

Orgazmo

pre 13 godina

Bice izgleda nesto od Lafajeta, podseca me na mene, a cak i ja ponekad proradim. :) Kecman konacno onaj stari. Cini mi se da je ovaj tim poceo da zivi kao tim, vidi se da ima hemije medju igracima, a to je tajna uspeha (barem do sada bila).
kokice+pivo+Partizan=dobitna kombinacija. :)
(Chodaboy, 17. novembar 2010 23:21)

Ne opustaj se mnogo, i budi spreman za akciju

Dr. Mo.

pre 13 godina

Kako se pravilno kaže, "ODRALI SMO IH" ili "ODVALILI SMO IH"?
(MicaTheBeric, 17. novembar 2010 22:55)

mislim da je ispravno, "ODRALI SMO IH OD ODVALJIVANJA"

Pop

pre 13 godina

@novosadjanin
Iako postoji takva opcija da se ispadne sa skorom 5-5 to se jos nije dogodilo nijednom u protekle dve sezone otkako je na snazi ovaj format s 4 grupe po 6 timova. Valjda nece ni sad.

šćepan šćekić

pre 13 godina

Šta prosipa neku filozofiju ovaj "novosađanin" da partizan neće proći u top16 sa 5pobeda...novosađanine...tvoje želje su jedno a realnost je nešto sasvim drugo,žao mi je ali moraćeš da gledaš još prenosa evrolige a partizan će naravno igrati na tim mečevima top16 faze ;)))

Anonimus

pre 13 godina

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!
(Anonimus, 18. novembar 2010 09:15)

Nemoj da se nerviras, bice bolje Sledece Sezone.
(Mmmhhhh HAHAHAHA, 18. novembar 2010 13:49)

Naravno da ne znate, mene jedino moze da inervira ljudska glupost, bice je i sledece sezone. "ne daj se partizane".

Mmmhhhh HAHAHAHA

pre 13 godina

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!
(Anonimus, 18. novembar 2010 09:15)

Nemoj da se nerviras, bice bolje Sledece Sezone.

novosadjanin

pre 13 godina

Realno Partizan ce da sakupi jos 2 pobede imace skor 5-5 ( pobede protiv zalgirisa i prokoma, mada ce protiv zalgirisa biti gusto...Ostalo ce da izgubi ( gostovanja Himki, Makabi, Kaha Laboral). To nazalost nece biti dovoljno za prolaz u top 16

celarevohood

pre 13 godina

Vlado brate, sta je sa izmenama?! jel' to mora toliko...bojim se da ces se zabrojati, pa poslati 4 igraca na teren u nekom momentu.

celarevohood

pre 13 godina

Vlada Jovanovic je jos jednom pakazao da nije trenr za vrhunsku ekipu.
On bi svojim, nepromisljenim izmenama, ubio u pojam i jednog Dzordana. Chovek se izgubio na onoj klupi, nema sumnje.
Todoricu, ne trazi grshku u igrachima ,vec menjaj trenra.
Ova slucajna pobeda nije njegovo delo.
(zoran, 18. novembar 2010 10:37)

ja volim slucajne pobede!!! gazi bre partizane!

zoran

pre 13 godina

Dragi kritichari Lafajeta...pojma sa kosharkom nemate.
Zao mi je, ali je tako...
Manjak njegovog samopuzdanja ide na dushu trenreu Vladi, i samo njemu.

gasa

pre 13 godina

nikada ne saljem komentare ali sada cu morati da odgovorim nesto coveku koji se potpisao kao "strucni saradnik".
vidis prijaelju pa neka si za sve sto si rekao i u pravu voleo bih da mi odgovoris a po kom to kriterijumu su oni trebali da daju karte za pariz?i ja isto imam pretplatnu kartu vec godinama samo za razliku od vas ja je placam u punom iznosu jer volim i zelim da pomognem partizanu.vi koji toliko kukate za tim sto te karte za pariz niste dobili, vi pretplatne dobijate sa 50%popusta ili za bedza.sigurno je samo da DANILOVIC i VUJOSEVIC nisu imali 3000-4000 karata za pariz pa zato i nisu mogli svima da daju ali se samo vas nekoliko naslo toliko pogodjeno da ste bojkotovali utakmice tima koji je vise nego i jedan drugi zasluzio da to ne radite.
ja ne sumnjam u to da i vi volite partizan samo tu ljubav ne pokazujete previse kad treba da zavucete ruku u sopstveni dzep i pomognete partizanu.slazem se sa tobom da su navijaci uradili mnogo za imidz i rezultate kluba ali nece biti da ste samo vi koji toliko kukate navijaci partizana.
pozdrav svim grobarima koji vole partizana onakav kakav je i dolaze i na nlb ligu a ne samo na euroligu

Boske

pre 13 godina

Jeste da sam zadnjih godina (zapravo već i decenija) zaokupljen praćenjem isključivo svog kluba, ali nisam ni slutio da sam propustio čak i kardinalne promjene u komšiluku: evo na primjer, nisam imao pojma da se navijači Zvezde nazivaju RUMUNIMA!

xxx

pre 13 godina

Ulazi Barac u svlacionicu i kaze:Ponovo izgubih od Partizana,a Bjelica ce na to meni je 22.
(lexa, 17. novembar 2010 22:46)

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!
(Anonimus, 18. novembar 2010 09:15)

Bjelica u zvezdi ima skor 4-10 protiv Partizana. Osim ako gdin. saopstenje nije priznala neku utakmicu!

Srbenda iz dijaspore

pre 13 godina

Smislite novu melodiju za himnu.Melodija je "Dok palme njisu grane" -Hrvatska-dalmatinska melodija. Mozda vas to podseca na Jugoslaviju. Drugo uzvici ko ce kome da po....i i murija i sudstvo. .A utakmica na srecu dobijena i na srecu spanaca izgubljena sa tri razlike i KHimki pobedjen sa pola kosa i to na kraju moze da bude znacajno

bozidar

pre 13 godina

Realno mnogo srecna pobeda, sudije su jako bile lose generalno, ali vise u korist partizana. A Kahi nije igrao Hejslip, najbolji igrac,i Mensah-Bonsu drugi najbolji je raskinuo ugovor... Tako da je ovo druga ekipa.
(Maran, 18. novembar 2010 01:32)
Nama je ovo ondak osma ekipa...ehheheheh....postajemoozbiljna evropska kosarkaska institcija....PARTIZANE SAMPIONE!!!

B78

pre 13 godina

Meni samo nije jasno otkud ovaj naslov Partizan dobio izgubljeno. Najjiskrenije stvarno ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da je utakmica izgubljena. Ajde ono sto je Hemofarm ucinio pre neki dan je na trenutak mozda izgledalo tako i svaka cast Hemofarmu ali ovde mi to nikad nije ni palo na pamet a sto je najvaznije ni ovim nasim na terenu.

anbeast

pre 13 godina

Pobeda na srce, na publiku malo i srece (ali ionako bez nje nista)... Partizan je jos uvek prilicno rastimovan, ali se vidi da to ide na bolje. Dzavaija bas nije htelo, mislim da je promasio 3-4 zicera uz faul. Da je to uslo imao bi 20 poena. Morao bi vise da obrati paznju na povratni pas. Par puta se dogodilo da je usao u problem kad je bek dosao na udvajanje u trenutku kad je Dzavai radio zakorak ka ceonoj liniji. Gist je strasan atleta ali pomalo limitiran. Ima srce i solidan sut. Cini mi se da bi mogao da uzima suteve sa kapice (sa posta)i kad pogodi jedan-dva da finitira i ide na ulaz. Lafajet-problematican ali mislim da je u pitanju period navikavanja. MOra da bude opasniji po kos, sa tim ce se otvoriti vise priliika za asistenciju (koja je njemu, ocigledno, primarna). One suteve sa poludistance nekako bojazljivo uzima, treba mu malo samopouzdanja... Sve u svemu: Odlicna pobeda nad prvakom Spanije (koji JESTE u krizi, ali to je njihov problem). Igra nije bila dobra, ali ova pobeda moze da podigne samopouzdanje igraca i pomogne da bolje igraju u sledecim utakmicama. Samo da se (makar i ovako, na misice) Partizan progura u top 16 i sve ce doci na svoje mesto...

strucni saradnik

pre 13 godina

Ova sezona i ova utakmica pokazuju da su Grobari sedmi igrac Partizana. Ovom sezonom je dokazano da na klupi Partizana moze da sedi bilo koji trener, da igraju prosecni igraci, i da takav Partizan uz pomoc Grobara u Pioniru moze da dobije i najbolje ekipe. Vujosevic(nekada bio Dulence) je, kao inteligemtan covek, to iskoristio, postao je uz pomoc Grobara mnogo bolji trener, kad mu nije islo dizali su ekipu iz mrtvih, dobijali su izgubljene utakmice, a za to vreme je Vujosevic(nekada bio Dulence) ucio na svojim greskama bez posledice na rezultat. Stranci koji su dolazili u Partizan uz Grobare pruzali su vise od 100% svojih mogucnosti, sto su kasnije i naplatili, sto je bila i vodilja drugim strancima koji su dolazili i koji ce dolaziti. Partizan se uz pomoc svojih navijaca, naravno i inteligencije Vujosevica i Danilovica, izborio sa drzavnim projektom KK Crvena zvezda, koja je imala najvecu politicku i finansijusku pomoc. U Evropi se stvorio mit o Pioniru, protivnicima klecaju kolena i drhte ruke, snimaju se filmofi o paklu Pionira, o ljubavi i vernosti Grobara, o casovima ljubavi, i onda se desi Pariz. Vujosevic(nekada bio Dulence) i Danilovic zbog sitnih i niskih razloga i ciljeva, zabadaju noz u ledja Ljudima koji su ih nosili do neslucenih visina. Nastaje veliki bol i razocarenje kod velikog broja Ljudi, beznadje, sto se i odrazilo na atmosferu u Pioniru. Ljubav prema Partizanu ne dozvoljava Grobarima da okrenu ledja svom klubu zbog niskih strasti gore pomenutih ljudi, vec jedan deo ide u Pionir da bodri igrace, a drugi deo se kida kraj malih ekrana uzaludno cekajuci iskreno izvinjenje Danilovica zbog gluposti koje su napravili oko Pariza. Sta bi dao Vujosevic da ima Grobare u Moskvi!!??

ljudozder

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

reci im slobodno da si rumun i da se zoves Boldrik

wn

pre 13 godina

Svak cast za pobedu!!!
Otislo mi je pola zivac sinoc, ali nema veze :).
Igra postaje bolja, ali mi nikako nije jasno zastao postoje tolike oscilacije u toku utakmice. Fali nam konstantnost i to bas.
Lafajet je slabiji od Bo-a, to je svima verujem jasno. Mislim da polako ulazi u stos, ali boljeg pleja od Bo-a necemo imati skorije. Stoga mi nisu jasni njegovi pljuvaci, jer ne moze se uvek imati sve. Nekad dobijes - nekad ne. Generalno, mislim da je OK igrac i da ce se popravljati, ali da se ne lazemo, Bo je za njega izmislio ovaj sport. Gist je pravo pojacanje i to je pokazao. Dzavai je solidan, ali deluje sporo u pojedinim momentima. Generalno, ova ekipa mi deluje slabije od proslogodisnje, bar sto se pojacanja tice. Ali dobro ovo je PARTIZAN, za nas vazi ono IMPOSSIBLE IS NOTHING
:)
Pozdrav

40+

pre 13 godina

•Trener Kahe Ivanović i dalje misli da je ovo stara Jugoslavia,kad su sudije mogle da kradu, a splitska publika da gađa igrače Partizana, kako bi jugoplastika osvojila titulu.Ovo pišem zbog mlađih navijača Partizana,jer je u to vrame za splićane igrao trener Kahe. Grobar do smrti!!!
(Kićanović, 17. novembar 2010 23:46)

ajoj, ovde znaci laprdaju ljudi od 40-50 gdina... ja sam sa mojih 13 znaci pogresan.
(dzek, 18. novembar 2010 00:21)

Vidi Dzeki, savet dok ne porastes.
Udjes na zvanicni sajt sportskog drustva, edukujes se kako su nastali GROBARI, onda razmisljis da li cikama koji su veliki i jaki smes da kazes da laprdaju, jer oce i usi da izvuku ko nece da slusa. Za sledeci cas pogled na zastavu od semafora desno kad si na tribini i duuuubok naklon do zemlje. Javicemo ti kad mozes da ustanes.

@Kicanovic
A secas li se kako drmaju celu konstrukciju kosa dok Divac izvodi slobodna bacanja, a lasere i baterije drzi svako ko stoji iza kosa.
Al nema veze, nek je nama ovog uzivanja za sve muke koje smo decenijama prolazili, a voleli vise nego svi ostali zajedno.

Ja

pre 13 godina

Vlada , trener, jos jednom je pokazao da nije trener za ovakvu ekipu.
On sistematski unistava Klobuchara, Lafajeta,Gista....jednostavno chovek vrshi izmene bez bilo kakavog rezona. Pored njega i Dzordan bi propao.

Todoric bi trebao dobro da razmisli o dovodjenju trenera.
(zoran, 18. novembar 2010 00:46)

Natasa, Natasa spremas li se za ono sto se nekad zvalo derbi derbi?

zoran

pre 13 godina

BRAVO za Partizan i jos mnogo uspeh ali ,
Braco Srbi pa kako vas nije sramota !!!
Niste nam cestitali ni jednom sto PINK TV ulazi i kod nas u Makedoniju !!
Nemate poima koliko smo srecni sto cemo gledati ovako "kvalitetan" i "obrazovan" program
Pucamo svi od srece :)))

Leposavac

pre 13 godina

Dusan Kec iz rukava, Veseli se hala.

Oliver Laf asistira, Jawai(m) para i sudija.

Los nam je tim Gist(ro), a i pre Bozic(a) Jaki smo isto!

zoran

pre 13 godina

Vlada Jovanovic je jos jednom pakazao da nije trenr za vrhunsku ekipu.
On bi svojim, nepromisljenim izmenama, ubio u pojam i jednog Dzordana. Chovek se izgubio na onoj klupi, nema sumnje.
Todoricu, ne trazi grshku u igrachima ,vec menjaj trenra.
Ova slucajna pobeda nije njegovo delo.

Cedomir Rosic

pre 13 godina

@elvis
•sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)


A priznaj da si se nadao :)))

Vlayco

pre 13 godina

ajoj, ovde znaci laprdaju ljudi od 40-50 gdina... ja sam sa mojih 13 znaci pogresan.
(dzek, 18. novembar 2010 00:21

Ti si, sa svojih trinaest, nepismen.

pero deformero

pre 13 godina

Sada je definitivno jasno da bi se onaj tim Partizana od prosle godine, ove sezone bukvalno prosetao kroz Evroligu i pobedivao sa 20 razlike sve svoje protivnike. Ne mogu za zamislim kakav bi teror vrsila ekipa sastavljena od Mekkejleba, Rasica, Bozica (bekovi), Kecmana, Veselog, Robertsa (krila), Marica, Vranjesa (centri), pojacana sa nekim od mladjih igraca.
Ovaj tim je mnogo slabiji, a uopste mu ne ide lose. A kada se malo uigraju (Lafajetu prestanu da ispadaju lopte iz ruke, a Dzavaji se malo smiri i dobije na sigurnosti), bice to jako dobro.
Jedino me sekira to sto je najbolji srpski igrac u timu Kecman. Mladi igraci su u inostranstvu i greju klupu, umesto da igraju. A oni koji su ostali nemaju sansu da igraju. Trebalo bi im omoguciti da igraju, makar kao u fudbalu, sa B timovima. Neki fudbaleri u nasim najvecim timovima su prilicno poboljsali svoju igra i poziciju u A timu na taj nacin. Ako to ne ucinimo, dogodice nam se da nasi klubovi budu kao Prokom, Brose Basket ili Sole, gde domaci igraci "nose peskire", a u ekipi postoji 6 stranaca koji igraju celu utakmicu.

AG 003

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Ovaj Elvis je u stvari Ajme, koji se posle Ciboninih rezultata krije u Austriji pod imenom Ajme Elvis

ganci

pre 13 godina

Odnos koji su izgradili navijaci i KK Partizan, i atmosfera koju oni prave u Pioniru, je van vremena u kome mi zivimo. Ja se uvek najezim na pocetku utakmice, a na kraju dozivljavam delirijum.
Oduvek sam gotivio KK Partizan, a poslednjih godina sam postao i fan. Sto rece neko dole, navukao sam se, ovo je kao droga, samo jace i lepse.
Svaka cast komsije i puno srece na sledecim utakmicama.
Hvala KK Partizan i njegovim navijacima sto mi omogucavaju da prezivim i dozivim ono sto dozivim i prezivim.

nele

pre 13 godina

svaka čast za pobedu!druga četvrtina je Partizan koji želimo da gledamo.
Džavai ima loš pregled igre bez povratnih lopti za bekove
Lafajetu mora de se objasni da igra za Partizan a ne za srednjoskolski tim ili ga poslati kući.

kakadu

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

spasi srbiju i ub*** elviseee

čika velja

pre 13 godina

E moji pljuvači,trovači,licemeri,kompleksaši... MALI LJUDI!? Šta ćemo sada sa Todorićem,Danilovićem, Vladom Jovanovićem,igračima...?!

Ovo je bilo još jedno bajkovito veče u Eurolegue! Sve ide na bolje. Borbenost,skokovi,slobodna bacanja,asistencije,manje izgubljenih lopti... stranci su sve uigraniji,sve su više u funkciji tima... NAVIJAČI, zar treba neki poseban komentar,koncert zvižduka u čast sudijske trojke- neprocenjivo! I moram još jednom da se osvrnem na molbu Todorića,da imamo više strpljenja... BITI NAVIJAČ KOŠARKAŠKOG KLUBA PARTIZAN JE NEŠTO MNOGO VIŠE OD NAVIJANJA,OD LJUBAVI PREMA KLUBU!TO JE NAČIN(SMISAO) ŽIVOTA!I kakav god nastavak sezone da bude, to se neće promeniti.

beric

pre 13 godina

Na kraju ipak dobismo, ne znam da li je iko primjetio poteze gista 5 sekundi prije kraja. Prvo nije brzo bacio loptu kecmanu i morao je da izvodi bacanja(koja su uvijek lutrija). posle zadnji napad kahe nije faulirao igraca i PUSTIO ga je da sutira trojku i da ima sansu da izjednaci. Osim toga ekipa nije jos dobro ukomponovana,ali mislim da ce ici sve bolje i bolje. Oni koji ne vjeruju u Jovanovica,nisu vjerovali u Duleta. Sve smo bolji NAPRED PARTIZAN!!!!!
(ivan_pfc, 17. novembar 2010 23:27)

Nije pravio faul zato sto je bio dogovor da se ne pravi faul. Za ovo prvo se slazem, trebao je dodati Kecmanu koji je bio sam ako nista drugo jos malo vremena bi ukrali. Tu sam popizdeo ali ubacio je oba pa se izvukao.

mickey

pre 13 godina

Bravo, bravo za Partizan. Za one koji vole da omalovazavaju, neka se samo sete kako je do pre 3,4 sezone Partizan bio topovska hrana u evroligi, a pogledajte sad. Nema neke euforije, ne mozemo reci da je neko veliko iznenadjenje kad Partizan pobedi bilo koji tim u Beogradu.

Samo kad bi moja i nasa Zvezda imala slicnu koncepciju i kvalitet jos bi bilo bolje. Imali bi kvalitetniji derbi, zanimljiviju ligu, jaci rivalitet, a i bolju bazu za regrutovanje u reprezentaciju. Nadam se da na to necemo dugo cekati. Komentare koji pljuju igru Partizana, ili omalovazavaju komsijski tim sa neumesnim kk sledeca sezona analogijama samo treba preskociti jer ne zasluzuju ama bas nikakvu paznju. Porasce deca jednog dana.

pozdrav svima

Dr.Mabuzo

pre 13 godina

Otimacina na misice tako bih nazvao pobedu.
Svaka cast na neverovatnoj borbenosti i pogibeljnoj odbrani.Gist je bio sjajan sve dok nije poceo da pokusava da izvede zakucavanje za spicu.Vlada podhitno da mu objasni da ovo nije takmicenje u atraktivnosti.Prvo poluvreme je odigrao bez greske.Fali mu jos malo slifa da postane frhunski.1 na 1 iz driblinga mu zabraniti i nagurati ga u reket sto vise.Uglavnom pozitivna ocena- vidan napredak.Centri nesmeju onako promasivati zicere (pogotovo Rasko.
Milosavljevic borben ali nevidljiv sinoc.Klobucar takodje.Lafayet drugo poluvreme kao da ga i nema (mozda pokusati dati mu samo malo vise slobode u igri.Vesly zver.Za dve godine ce biti vrhunska NBA zvezda.
Dve stvari su mi bacile malu senku na sinocni mec.
Prva je katastrofalno sudjenje (na obostranu stetu -mislim da nije uticalo na konacan ishod kad se sve sabere)
a druga je da su poslednju cetvrtinu pocela petorka sa svih 5 stranaca !!!????(Vesely,Lafayete,Klobucar,gist i Jawai)
Dodjosmo i mi da nam pola ekipe cine stranci sto nemogu da svarim (2-3 uredu).Ipak smo mi (i Litvanci da negresim dusu) tatamate za ovaj sport u Evropi.
Samo hrabro do uspeha.

G

pre 13 godina

Recicu samo ovo...Partizan je prosle sezone u ovo vreme imao 4-4 u NLB ligi i 1-3 u Evroligi!

I jos nesto...nerviram se celu utakmicu u Pioniru, skacem kao nenormalan, a iza mene stoji lik koji verovatno nikad u zivotu nije uzeo loptu u ruke i samo pljuje igrace Partizana (bukvalno svih 40 minuta). Na kraju utakmice, kad smo pobedili, on skace i aplaudira. Morao sam da se okrenem i da ga pitam zasto se raduje kad smo toliko losi i jedva smo pobedili sampiona Spanije!!!???
(Stevan, 17. novembar 2010 23:55)
Radovao sam se jer sam se uverio da nam ne nedostaje Veliki mag iz CSKA i što je jasno da je cela ekipa na okupu.Igra loša ali zato smo majstori za "usporeni snimak".

mile rent-a-bubreg

pre 13 godina

Ne bih da panicim,ali iz pouzdanih izvora sam saznao da neki sportski funkcioneri iz Srbije nece priznati ovu pobedu!!??!!???

Anonimus

pre 13 godina

Ulazi Barac u svlacionicu i kaze:Ponovo izgubih od Partizana,a Bjelica ce na to meni je 22.
(lexa, 17. novembar 2010 22:46)

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!

BumBumBum

pre 13 godina

Ovaj Elvis i nije Srbin! Kao prvo ovde u Austriji niko ne prati basket. Realno, nisu znali ni da se igralo letos svetsko. Gluposti! Za pfc dajem ruku!

Sasa

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Gluplji komentar nisam procitao, a imam 47 godina. Preispitaj se , mozda ti se podsmevaju zbog gluposti koje prosipas oko sebe.
Drugo, Austrijanci mogu da pricaju samo o zimskim sportovima gde nesto vrede, sve ostalo je sto se tice sporta jad i beda.
Zakljucak. Preispitaj se i pocni da navijas za pravi klub, tj. za Partizan.

Koma

pre 13 godina

Tačno infarkt da dobiješ sinoć. Opet je brat Kecman prelomio, ja više ne znam šta taj čovek radi, kad je najveća frka uvek odigra vrhunski. Opšti utisak: Lafajet dolazi do igre, Gist neverovatan potencijal, ali mnogo igra licem prema košu, a pri tom ima visok dribling, Džavaji vanserijski centar, Đekić kao da spava na utakmici, fali još malo tečnosti u napadu. Partizan generalno sa ovim timom ima slabiju prodor igru, a udaljavanjem trojke došlo je do širenja odbrana. Desilo se da sinoć Lafajet bude jedini niži igrač na parketu. Biće ovo extra ekipa samo još malo dok Gist pohvata sve kretnje u napadu. Svaka čast momci!!!

Džontra Volta ( Iggy Pop )

pre 13 godina

Dakle , slažemo se da Partizan može bolje , da Vlada može i mora bolje , da bi Dule Gista , Džavaia , Lafajeta i Katića nekoliko puta OTERAO na klupu zbog nerezonskih "prodora" , ali , sreća je bila na našoj strani . Ovoga puta , što ne znaći da drugi put hoće ( nismo je imali onda kada je bilo najvažnije - u Parizu - 2 puta ). A , Elvise , to srpsko ime i nije . Verovatno si musliman , a Rom jesi , jer navijaš za Zvezdu . Je li tako , Tarzane ? PS Nemam ništa protiv nacionalnih niti navijačkih MANJINA .

crnobeli delija

pre 13 godina

uz duzno postovanje prem njihovom umecu i zahvalnost za radost i pobede koje nam donose, ali, petorka partizana:
Lafajet
Gist
Javai
Klobucar
Veseli
...
nigde na vidiku ni jednog naseg klinca koji ce bezobrazno sutnuti trojku kad niko ne sme, koji ce ukrasti loptu, podeliti neku suludu asistenciju, sutra igrati za nasu reprezentaciju,...

gledano na duge staze, ovo nikako nemoze biti dobro :(

Millojko

pre 13 godina

NE navijam za partizan, ali sam se sinoć iskreno radovao pobedi našeg jedinog predstavnika u Euroligi,sjajna igra i preokret kakav se retko viđa. Svaka čast, iskrene čestitke!

Obodo

pre 13 godina

Dobismo tekmu na cist kvalitet igraca, organizacija igre nam je ocajna... Veseli perfektan, gist, dzavai, kecman solidni ali uguseni u ovoj opstoj neorganizaciji. Lafajet NIJE za nas, ozbiljan smo klub koji zahteva kompletne igrace. I naravno- ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

Kalimero

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Tebe će u Austriji uvek trenirati kao Rumuna, ali iz potpuno nesportskih razloga što bi ti kao gastos trebalo da znaš.
A Partizanu jedno veliko OPROSTI jer sam na trenutak izgubio nadu da možemo preokrenuti rezultat. Svaka čast momci!!!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Види се да је Партизан био напаљен да победи. Можда у неким тренуцима и превише понесен атмосфером много дивљао у нападу (упорна потреба за закуцавањем). И кад сам већ био бесан на Кецмана због бежања да било шта конкретно уради и Гиста који је у нападу много изводио егзибиције у трећој четвртини, они ме одушевили у задњих 5 минута. Први преузео све у своје руке и творац је преокрета, а Гист, кога можемо да зовемо "луд к'о струја" или "'ладнији од 'ладовине", погађа сва слободна бацања. Једино ми жао као неког кога интересује пре свега игра српских играча што у овако великом мечу осим старе гарде Кецмана и Катића нико од млађих Срба се није истакао. Милосављевић, Ђекић, Лучић, Бјелица, Мусли, сви са негативним индексима или скоро неприметни.

Ralemvp

pre 13 godina

Ljudi koji se iole razumeju u kosarku vide da je Lafajet promasaj,da ce Dzavai biti bolji i da je Gist dobar.Plej koji se ne vidi,dakle ne probija,ne moze da pogodi iz daljine,gresi dosta u fazi dodavanja,ne moze igrati u Partizanu.Sinoc smo mec dobili zahvaljujuci Kecmanu i Gistu kojem nije zadrhtala ruka.I zahvaljujuci Kahi koja nema pojma i ove godine im je polufinale ACB lige plafon.Ako ikako mozemo trebamo dovesti nekog novog pleja.Gledam sinoc BMC sta je uradio Barsi.Covek je sam pobedio jednu Barselonu!I mi nismo hteli da mu povecamo ugovor.Covek vredi svaku paru.To nam treba,a ne neki divljaner bez kojeg cemo svejedno osvojiti domacu ligu.sa NLB sam se davno pozdravio.

ubica puza

pre 13 godina

Grobari, bice ovo vas drudi poraz kod kuce, i to jedan za drugim.Posle Macabija, slavice i Kaha.. Bicu na tribinama i proslavicu uspeh Kahe!
(puz ubica, 16. novembar 2010 19:20)

Da li slavis?

Help, bre!

pre 13 godina

Au, bre, grobari! Ne znam već koju godinu za redom se nakačim ispred kompjutera, krenem da gledam KK Partizan u Evroligi i sve očekujem da puknu jer, objektivno, protivnici su mnogo jači timovi.
Ali, NIŠTA od mog plana! Svaki put me presečete... i ja, kud ću šta ću, ukapiram da se na kraju radujem zajedno sa vama!?!? Pa, KAKO, ZAŠTO, aman??? NIKADA to nisam mogao ni da sanjam... ali, evo, obistinjuje se, već koju godinu za redom!?
I dalje vas nikako ne volim, ali ne razumem zašto - meni je iskreno drago kad pobedite neke tamo Špance (koji bre "Španci"!?), Grke, Italijane, Poljake...
Šta se ovo dešava sa mnom? Alo, doktoreeee?

Sale

pre 13 godina

Pobeda nad Cibonom nekome mnogo smeta. Mislim da je jasno i kome. Nema veze, izdržaće Zvezda i ovo. A za koji dan stiže Caja u Pionir, objasniće im Nemanja...
(casual, 15. novembar 2010 13:24)

Verovatno ćeš iduće nedelje Casual da navijaš za Žalgiris!

TIGER

pre 13 godina

Priznajem da sam na minus 11 mislio da ovaj tim nema snage da se vrati u igru. Da je to bio bivsi nas tim, bio bih ubedjen da ce to uciniti jer su oni umeli da dobiju izgubljene utakmice. Prijatno sam iznenadjen i ovo jako hrabri, kao u stara dobra vremena... dobijamo izgubljeno, a to mogu samo VELIKI.
Hvala vam na lepoj veceri!

L0shMI

pre 13 godina

Igramo bas indijansku kosarku, ali sta da se radi kad imas 3 americka igraca u ekipi. Plej i dalje ne zna gde ce (mada bar natuca pomalo) sto dosta i uslovaljava sve ostalo. Ono sto me izludjuje to sto centri koji su jaki kao zemlja ne uzmu prvo da se zagrade, odgurno malo protivnika i tek onda sutnu, nego iz neizgradjene poziciji bacaju neke frljoke ne d'o ti Bog kakve. Pa to u podrum ne bi uslo a kamoli u kos. Ono sto raduje je sto momci grizu u odbrani(mada opet je bilo onih metiljavih faulova, koliko je tesko kad pravis faul da ga puknes da ga boli ruka dok sutira slobodno (pera je to objasnio navaru prosle sezone :)) ))
Ajd Lafajet koji pravi gluposti, proci ce ga to kroz koju tekmu, ali kad ce bre Milosavljevic da se oslobodi grca. Decko je skroz solidan igrac i kad bi se samo opustio...

Ipak utisak veceri, Vladine reakcije na sudjenje. Zesci je od Duleta, smesniji od onog Talijana iz Armani Dzinsa od pre 2 sezone (a i visi za 2 glave od onog patuljka :) ) Moram priznati da me jako fino nasmejao (a pritom se videlo da se i on napalio na atmosferu ko baba na ratluk s orasima)... I tako :)

TIGER

pre 13 godina

Partizan gubi, najbolji igrac utakmice Zvezdas Bjelica. Posle utakmice grobari tuzni, a u nedelju gube i od Zvezde u NLB!
(Kocho, 16. novembar 2010 19:44)

Kocho bas se razumes u kosarku, ko Marica u ... Ivicu ! :)

Milan90KL

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)


Ne brini, nisi jedini koji se stidi! Svi mi se ovde stidimo sto si ti Srbin!!!

Vitez Koja

pre 13 godina

Eto komsije da vam nije nas da vas kroz pesme prozivamo...
Nikad se u evropi ne bi culo za vas.
I nije mi drago sto nema sada onih od pre nekoliko nedelja da se izvinu igracima za prozivke...
Ali jos tada sam vam rekao da cu pamtiti vase komentare da bi vam na kraju sezone to natrljao na nos.

Oprostite na losem spanskom, GOVORIM SRPSKI

pre 13 godina

Ke sta pasando kon los Serbos?:)
Mi ocigledno nesto imamo protiv tih Spanaca ove godine, no dobro:)

Goran Gajic

pre 13 godina

Sad sam se vratio kuci, slavili smo pobedu naravno posto sam bio u Pioniru i procitao par poruka od likova koji su gledali kuci i kada smo gubili pustili ovde da nemamo trenera i tako to...E pa da smo mi svi u Pioniru tako razmisljali kao ti mo bismo veceras izgubili!Ali oni koji do sada nisu znali, od veceras valjda znaju sta je to Partizan!A ako ne znaju ja cu im sada reci K.K. Partizan je Uprava, Trener, Igraci i Mi Ludaci na tribinama koji i kada gubimo sa vise od deset u zadnjoj cetvrtini mislimo da nije kraj i da mozemo da pobedimo!E to je Partizan!Dobili smo opet na snagu sa tribina i na neverovatnu zelju i borbenost nasih momaka na parketu!I moram da kazem da mi imamo trenera!Sacekajte jos malo da se Crno-Bela masinerija razigra...Bice svasta!
Volim Partizan vise od svog zivota!

Oberon

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
nemoj da lazes ljude slobodno im reci da si ciganin i da ce tvoja ekipa biti prvak ali sledece sezone...ha ha ha
(SK, 17. novembar 2010 23:14)

Sta da im kaze?! Pa gledace ga belo, kad oni nisu ni culi za Zvezdu!

Ovo mi je cetvrta godina u Pioniru i mozda utakmicu sa Barsom od prosle godine mogu da poredim sa ovim veceras!
Svaka cast svima do jednog veceras u Pioniru!

adrijan87

pre 13 godina

@ "Partizan dobio KORAKE SPANACA OD SUDIJA" i nista vise.
Budite malo realni i priznajte.
Mozda vam se vrati!


pa sta?kakve to veze ima? umesto da budes srecan zbog srpskog uspeha, ti si nasao da mi govoris o koracima...cuti i navijaj za tvoju zvezdu...i da ti porucim nesto NIJE TESKO BITI CELAV...to najbolje znaju Lukic, Pavlovic, Butulija...

Vlada Kraljevo

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Rumuni su ci.ani.sedi rumun kec ko vrata

ah da ne lazes ti kolege sa posla...

Maran

pre 13 godina

Realno mnogo srecna pobeda, sudije su jako bile lose generalno, ali vise u korist partizana. A Kahi nije igrao Hejslip, najbolji igrac,i Mensah-Bonsu drugi najbolji je raskinuo ugovor... Tako da je ovo druga ekipa.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Kaha je malo divlja ekipa...nesto slicno Makabiju prosle godine..
I to je Vlada sjajno video..
Ali i mi umemo da divljamo(sto je i normalno, jer ekipa je "stara" mesec dana svega)..srecom pre njih smo se otreznili i uz navijace dobili...
Svi kazu da je ovo bila prelomna..
Mislim da ce sa Zalgirisom biti prelomna..i ako nju dobijemo.. imamo realne sanse za top16 ...
Suma Sumarum...
Elvis me je nasmejao do suza.. :D :D :D
E, zamisljam kako li tek izgleda, kad ovako pise.. i valjam se od smeha.. munru ;)

martin

pre 13 godina

ma dajte vise... smorio ovaj huventud... dajte nekog ozbiljnog....

p.s. srecno lesicu, balabanu i milosevicu... koliko ono bese momci zajedno imaju titula??

Dirthy

pre 13 godina

Konačno Klobučar dobija malo ozbiljniju minutažu,verujte trebaće malo vremena ali mislim da će biti pravi kada je najpotrebnije u NLB i Našoj ligi. Crnci su OK pa i Lafajet,jedino što mi se ne sviđa je to što ga uporno guraju na poziciju pleja,a on onim skok šutevima pokazuje da je klasičan bek. Malo manjka discipline ali jbg svako ima svoj stil vođenja tima. U naredna dva meča treba biti najjači a biće dosta +1 protiv Žalgirisa i -3 protiv Himkija.

Nina

pre 13 godina

Elvise, Elvise, zamolila bih te jednu stvar. Nemoj molim te nikad ni da priznas da si Srbin, jer je nas Srba sramota takvih kao sto si ti.
A Partizanu mogu da kazem samo SVAKA CAST! Bravo momci!

blok70

pre 13 godina

@Šta je ovo? Repriza derbija sa Marakane?
Ne, čekaj, ovo je nekakva košarka i neki Španci!? Navijači nešto pominju Lukića i Cigane pa mi se učinilo da Zvezda igra...
(Šta ćeš, kompleksi!, 17. novembar 2010 21:42)

A gledas, gledas...

sale

pre 13 godina

nece sila protiv magije...

ne mogu desetine miliona dolara protiv 12 velicanstvenih, 8000 crno belih grla i salova, 16000 crno belih dlanovova i duleta mladjeg....

chubby checker

pre 13 godina

ljudi, nisam verovao da ce u Partizan ikada doci stranac koji ce se vise paliti nego Jan.. ali ovaj Gist je definitivno jos veca zivotinja!!! (naravno u pozitivnom smislu)
jos da je prosao onaj alley-oop preko kompletne odbrane Kahe to bi bio potez godine u Evroligi!mada ni ovaj Janov na asistenciju Lafajeta nije bio los..
a Kecman je kao vino. sto stariji to bolji!

misa grobar 65

pre 13 godina

BRUKAJ , samo brukaj Srbiju i trpaj boraniju. Dodjite u Pionir za vikend da gledate sta je BRUKA . Ako ne bude 50 razlike Pero Bozicu ne pojavljuj se u ...

Dejan Kraljevo

pre 13 godina

Svaka cast momcima na pobedi, ne secam se kada sam vise urlao na tv nego veceras, ali isplatilo se. Sudije su u najmanju ruku cudno sudile, ali i to ce se zaboraviti.
Nego, cesto citam poredjenja Lafajeta i Boa, i naravno da se ocekuje bolja igra, ali njih dvojca iako igraju na istoj poziciji, uopste nisu isti tip igraca. Lafajet vise igra podredjen timu i jos uvek nema samopouzdanja po pitanju suta i donekle prodora, ali i to ce doci...
Jos jedno, sve cestitke igracima Partizana! Idemo u TOP16!!!

eskorijal

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Decko, ako te je sramota kluba koji je i zvanicno medju cetiri najboljih u evropi, ako te je sramota najboljih kosarkaskih navijaca u Evropi, ako te je sramota atmosfere o kojoj se samo najlepse prica u celoj Evropi, ako te je sramota kluba koji je i ove godine ravnopravan sa 10 puta skupljim timovima, ako te je sramota da budes SRBIN u Austriji.... Ti budi Rumun, nama takvi nisu potrebni, jer se takvih mi stidimo...

Partizan Forever!

pre 13 godina

DA VOLIM CRNO BELE... sta reci dalje, svaka cast svima, Gistu posebno, vidi se odmah da je mocan. Eh, da nam je sve kao SD PARTIZAN gdje bi nam kraj bio, imali bi standard kao Svajcarska ili Norveska

Partizanovac

pre 13 godina

Elvise, pa ti stvarno jesi Rumun.
Necu da se opterecujem kojekakvim ljudima vec samo da cestitam na fantasticnoj pobedi! Bio sam na utakmici, fantasticna atmosfera, igra odlicna. i cak kad je bilo -11 verovao sam da, ko i uvek, mozemo da pobedimo. vratio se taj osecaj. Svaka cast majstori, GROBARI S TOBOM SVE DO BARSEEEE (a i posle)...

grobar_CAN

pre 13 godina

@ Elvis

A nije "vas Rumune" sramota sto smo vas razbili 5-0 u fudbalu?

:))))

Bravo momci!Gde god ti da igras tu su tvoji GROBARI...ooo Partizanee..
pozdrav iz Kanade.

grobar

pre 13 godina

Ma Tole namestio
Ma pustio nas Željko
Ma Drobnjak iz auta
(što ja volim taj s.., 17. novembar 2010 22:56)

Zaboravio si gepekovanje:-)

xxl

pre 13 godina

Zao mi Sarenca. Nije mu se dalo da Partizan izgubi. Njegova konstatacija je da je Partizan pobedio jer su spanci u krizi.
Mnogo smo jaki.
(danguba, 17. novembar 2010 23:02)

Kaha i jeste u krizi, a ti da si slusao malo bolje mogao si sve da cujes, a ne samo ovako da dangubis ;) a i mnogo smo jaki i kada su drugi u krizi

jami

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

lazes Turke na baustelu?

OLJA

pre 13 godina

@Elvis
Evo jednog dobronamernog saveta-Kazi kolegama na poslu ,i sto je najvaznije svom POSLODAVCU,da ti je Dusan Kecman "brat po babine linije" i postajes direktor vec sutra!!!

Miki

pre 13 godina

Pravi Grobari treba da uvek veruju u pobedu,pa cak i kad se gubi 11 razlike 3 min do kraja!Setite se samo prosle godine kad smo gubili u cetvrtfinalu 21 poen od Makabija u Izraelu,pa ih dobili!Cibonu da ne pominjem!Znaci,do poslednje stotinke uz PARTIZAN...

Pfc Rules

pre 13 godina

Sarencu zabraniti da prenosi nase utakmice,jer nam umanjuje pobedu nad timom koji u finalu njohovog pley ofa pobedio Barselonu,inace ubedljivo do tada najbolji tim evrope sa 3-0,pravdajuci to krizom Spanskog tima,a posebno zabraniti drugom voditelju koji je intervjuisao naseg trenera posle utakmice u tunelu-najblaze receno kao da mu je zao sto je Partizan dobio,kao da je ne daj Boze sahrana necija-nigde zara,nigde euforije,nigde sarma...UZAS!!
P.S.A BRAVO za GROBARE,vi ste uvek najbolji!!!!

Dr Kompleks

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
A da ti posetis malo cika doktora.Pa ko to bruka Srbiju?I ti i ostali navijaci Olimpijakosa,Panatinaikosa,Efesa,Ulkera,Cibone,Olimpije,Siene,Barselone,Unikahe,Reala,Lietuvos Ritasa,Zalgirisa,CSKA, Makabija, Prokoma,Kahe,...,Reala. Porta,Olimpika,Dinama Z, Sampdorije,Studgarta,Tuluza,Sahtjora, Anderlehta, Helsinkija,Arsenala,Brage iskulirajte i lecite svoje komplekse na drugom mestu a nas pustite da slavimo.MI IMAMO STA.I MI NAVIJAMO SAMO ZA JEDAN KLUB-PARTIZAN.

mare grobar.

pre 13 godina

@Kicanovic

Moram da kažem da nemamo šutera sa poludistance, sigurnog šutera za tri poena




Da li si cuo nekada za Dusana Kecmana ,igraca Partizana?

eraser

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Pa kad i jesi Rumun... nesrecni elvise...

stf

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Владан Лукић

pre 13 godina

Ову вам побједу не признајем због тога што је се она стока толико драла да наши играчи нису могли да се сконцетришу на утакмицу.А сутра ћу се и званично издати саопштење нисам се од јуче оглашавао.

PIONIR (One step from hell)

pre 13 godina

Ovu utakmicu je pobedio ludacki Pionir i Dule Kecman,ali Toso molim te samo promeni pleja,videces kako ce SVI igrati bolje,ovaj pored toga sto malo zna,gusi i one koji znaju dosta !!!

PFC

pre 13 godina

"Partizan dobio KORAKE SPANACA OD SUDIJA" i nista vise.
Budite malo realni i priznajte.
Mozda vam se vrati!
(LM, 17. novembar 2010 23:22)

Evo priznajemo, ajde sad idi gledaj katanac ili tako nesto ...

dzek

pre 13 godina

Trener Kahe Ivanović i dalje misli da je ovo stara Jugoslavia,kad su sudije mogle da kradu, a splitska publika da gađa igrače Partizana, kako bi jugoplastika osvojila titulu.Ovo pišem zbog mlađih navijača Partizana,jer je u to vrame za splićane igrao trener Kahe. Grobar do smrti!!!
(Kićanović, 17. novembar 2010 23:46)

ajoj, ovde znaci laprdaju ljudi od 40-50 gdina... ja sam sa mojih 13 znaci pogresan.

zilenk@stcable.net

pre 13 godina

PIONIR pojačan na maksimum, a Gist,Veseli,Lafajet i Džavaji traže još glasnije!Legende!Videlo se da žive za atmosferu svaka im čast!

zoran

pre 13 godina

Vlada , trener, jos jednom je pokazao da nije trener za ovakvu ekipu.
On sistematski unistava Klobuchara, Lafajeta,Gista....jednostavno chovek vrshi izmene bez bilo kakavog rezona. Pored njega i Dzordan bi propao.

Todoric bi trebao dobro da razmisli o dovodjenju trenera.

Pirke

pre 13 godina

Poveo sam nocas sestru u Pionir da gledamo Partizan!Ona je inace ravnodusna, flegma prava, kuler!U zadnjih pet minuta kada je inace bila najbolja atmosfera u hali okrecem se pud sestre i vidim kako urla pud sudije, psuje ga udara nogama u stolicu ali i pjeva pjesme uz Grobare!PIONIR NIKADA NIKOGA NECE OSTAVITI RAVNODUSNIM MA KOLIKO GA BOLJELO UVO ZA SVE!VOLIM PARTIZAN I KAD MU IDE I KAD MU NE IDE !!!

Loptar Amaterus

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Reci im da volis zvezdu i znace odmah da si rumun.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Fenomenalan je osećaj biti navijač Partizana u ovakvim trenucima,a ovakvih trenutaka zadnjih godina nije bilo malo!
VOLIM GA KO OKA DVA!

lokibs

pre 13 godina

Ma ljudi... ma da li vi znate da zvezda igra protiv radnickog veceras a vi o Partizanu... Partizan ovo, Partizan ono... cavrljate a zvezda kida, ej kida na crvenom krstu. Trojka je tamo jos uvek doduse na 6,25.... U pogresih Radnicki kida 20 razlike:) Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam.

Radomir - Valjevo

pre 13 godina

Ovo vise nije zdravo.Ode srcka a i zivci.Imali smo vise srece nego pameti.Definitivno nemamo trenera koji ume da nesto promeni kada ne ide.Poslednja tri napada u trecoj i pola cetvrte cetvrtine nismo organizovali napad kako treba.Sve je licilo na divlji basket ispred zgrade.Mislim da bi trebalo dovesti jaceg plejmejkera, a i centri igraju na mahove,sto mi se uopste ne svidja.Bacanja su posebna prica.Uglavnom, nama nova dva boda u dzepu i velika glavobolja za dalje .NAPRED PARTIZAN!!!!

Zmaj70

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
da sam vernik napisao bi BOZE, ali posto nisam sta reci. Cestitke Partizanu. Zao mi je onih koji su navijali za Kahu a koji u nedelju nece doci da bodre svoj tim nego ce se radovati pobedi Arsenala ili Makabija itd.

King Donyell

pre 13 godina

Kecman, junacina najveca! Kako on moze da nas izvuce, ne moze niko. :D Lafajet i DZavai dobro igrali u prvom poluvremenu, al' u drugom totalni tajac. A ja bas pomislio da cemo ih dobiti, jer Lafajet je konacno poceo malo bolje da igra, kad ono... Ipak smo pobedili, hvala Bogu! 3-2 nije lose, trebali bi da prodjemo grupu.

sone

pre 13 godina

Svaka cast! Bravo! Volim vas! Obozavam vas! Neopisivo i neprocenjivo! Jos jednom ste mi ulepsali dan, nedelju...
A vi sto pljujete, odakle vam bre pravo da to radite...

Zrenjaninac

pre 13 godina

Moje misljenje je da smo odigrali jako dobro prve 3 cetvrtine,ali onda nedopustiv pad u prvih 5 min poslednje , mislim da moraju da igraju svi igraci,a ne samo da se ide na Jawai i Katica(koji ruku na srce nisu ni blizu kao Maric,Pekovic...)takodje njih dvojca moraju da vezbaju te zicera,to kazem svaki put,i o5,mi promasimo 4-5 zicera,npr Maric je prosle sezone imao procenat suta za 2(doduse pre povrede) 73%,dok ova dvojca ne dodju do te cifre ni kada se saberu njihovi procenti...Takodje Jawai morao mnogo bolje da resava te situacije kad ga udvajaju dole,ne mora bas svaki put da BACI LOPTU KA KOSU,NEKDA BI MOGAO I DA VRATI NEKOM BEKU KOJI JE SAM NA TROJCI.

Lafaje bolji,ali jos nije dosao do nekog zavidnog nivoa,ali se mnoooogo popravio u odbrani sto me raduje,ali sramota je da plej suta bacanja 40%,i opet ti brzi nekontrolisani sutevi(ruku na srce danas ih je bilo msm 2-3,ali opet...)

Veseli bez dileme najbolja utakmica ove godine,pojeo je Bjelicu u svakom segmentu igre!

A,takodje msm da su sudeje najblaze receno bili pristrasne*naravno na stranu kahe)sto mislim da je sramota i da to jednostavno nije dobro,jer ovo je pre svega sport,a tek posle nova.

Ja

pre 13 godina

Grobari, bice ovo vas drudi poraz kod kuce, i to jedan za drugim.Posle Macabija, slavice i Kaha.. Bicu na tribinama i proslavicu uspeh Kahe!
(puz ubica, 16. novembar 2010 19:20)

Partizan gubi, najbolji igrac utakmice Zvezdas Bjelica. Posle utakmice grobari tuzni, a u nedelju gube i od Zvezde u NLB!
(Kocho, 16. novembar 2010 19:44)

Stanko Barać i Mirza Teletović potapaju Partizan
(from_ZG_with_love, 16. novembar 2010 23:36)

Puno pozdrava za sve navijacice Kahe i bracalu Bjelicu!

stormwatcher

pre 13 godina

Jedva ali zasluženo. Inače, Partizan bi trebao svaku utakmicu da počne sa +15 za protivnički tim. Tada igra brže, agresivnije i igrači se lakše odlučuju na šut jer moraju.

Miki

pre 13 godina

Ovo je prosto neverovatno,hocu da puknem od srece!Kakva ekipa,kakvo srce,kakva utakmica,kakva pobeda,bravo za nas PARTIZAN!Kako ga samo volim..

XXL Grobar

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Kamo srece da nas svi brukaju kao Partizan, a ti ko zna: mozda stvarno i jesi Rumun a mozda si i Elvis Prisli - teska je dilema.Samo jedno sigurno znam a to je ko nisi -neko za koga ce ljudi reci: ovaj je neki pametan decko.

ultrasrbin

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

jadni kompleksasu,pa pitajuli te nesto za to sto su rumuni prosli gore od njih u fudbalskimmecevima sa srbijom.

Mika

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu . Mnogi cigani kažu da su rumuni. Partizan je još jednom dokazao da uz ovakvu publiku može da pobedi bilo kog protivnika!

ivan_pfc

pre 13 godina

Na kraju ipak dobismo, ne znam da li je iko primjetio poteze gista 5 sekundi prije kraja. Prvo nije brzo bacio loptu kecmanu i morao je da izvodi bacanja(koja su uvijek lutrija). posle zadnji napad kahe nije faulirao igraca i PUSTIO ga je da sutira trojku i da ima sansu da izjednaci. Osim toga ekipa nije jos dobro ukomponovana,ali mislim da ce ici sve bolje i bolje. Oni koji ne vjeruju u Jovanovica,nisu vjerovali u Duleta. Sve smo bolji NAPRED PARTIZAN!!!!!

MNE

pre 13 godina

Ja ne mogu vjerovat da postoje ovakvi komentari koje pisu pojedini ljudi o Lafajetu,a tek o Jovanovicu to je za takvu osudu da ih ne bi trebalo ni objavljivati. Sve i da je partizan izgubio nocas ne postoji sansa da bi iko normalan moga da komentarise vodjenje utakmice Jovanovica,momak ima nepunih 40 god i sacekajte jun mjesec pa onda kritikujte ili falite a do tada ga pustite da radi kako zna i umije. I samo ne zaboravite da su mu danilovic i todoric sklepali tim sredinom oktobra,a da on nije doveo ni gista ni lafajeta

pera mitic

pre 13 godina

Hej, sta je bre ovo? Samo nekoliko kucanja! C c c...
Hocu u nedelju minimum 10(deset)! Pazite, brojacu!

Cestitke Vladi i momcima i pozdrav svim pravim navijacima Partizana!

Srbin

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Sad mi reci da si navijac Zvezde da ne brukas Rumune.
Mada kad cuju za koga navijas ima da presvisnu od smeha :D

TI SI PONOS MOGA GRADA!

pre 13 godina

Obožavam ovaj klub majkemi!


A sve GISTRO navijače koji bacaju hejt na svoj klub podsetio bih na jednu pesmicu koju opet verovatno nisu ni čuli iako se sigurno kunu u svoju ljubav prema Partizanu:

I kada ne budeš prvi ti
I kada se čuju zvižduci
I tada cu Partizane znaj
Da te volim ja!!!

KKP!!!

pre 13 godina

@elvis
sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
___________________________

SRAMOTO samo nastavi da lazes i ostani tamo zauvek!!!

Dijaspora

pre 13 godina

Bravo Partizan !!!!

I zaista je taj tim dobio izgubljeno !!! Nosen pre svega publikom.

E, jedino za ovakve stvari bi voleo da sam blizu Srbije. Da odem na mec Partizana ili Hemofarma ili nadamo se i drugih sjajnih timova !!!!

Joe

pre 13 godina

NA buku, na Kecmana i na Gista koji je bio u delirijumu, ali pobeda je pobeda, svaka cast.

Jovanovicu, Gist je najveci atleta koji je ikada igrao za Partizan sa ogromnom kolicinom energije. Ali, odgovornost je trenera i njegovih pomocnika da tu energiju kanalisu i kontrolisu. Da ga naucite da brzinu koristi da igra ledjima dole a ne da ulazi sa trojke ( mada decko sjajno dodaje loptu centru kad je gore) I da mu kazete da ne pokusava toliko da bude showtime i da sve pokusava da zakuca . Da je pokusao ona zakucavanja kod Duleta , Dule bi ga stavio na klupu da se opameti. Mislim da on moze jos duplo bolje da igra a bio je vise nego dobar veceras, pa vi vidite.

Aleksandar

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Austrijanci su inače veliki poznavaoci košarke! Nego, svejedno, kako se sad predstavljaš?? Bruko.

milos

pre 13 godina

•sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Ja bedniji komentar nisam procitao...

Fredy House

pre 13 godina

Grobari, bice ovo vas drudi poraz kod kuce, i to jedan za drugim.Posle Macabija, slavice i Kaha.. Bicu na tribinama i proslavicu uspeh Kahe!
(puz ubica, 16. novembar 2010 19:20)

988.......ako ne znas ko sam. ;)

P.S. Kecman-Igrac ZLATA vredan!

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Ovo je već dosta bolje, mada raduje to što ima još mnogo, mnogo mesta za napredak u našoj igri...IDEMO DALJE NAŠ PARTIZANE !!!

Ha ha

pre 13 godina

@badi
i ako su pobedili partizan je slab,jeste li videli gosti su imali samo jedan skok u napadu i vodili pred kraj osam do deset razlike,zamislite da su igrali druga ekipa i to neka koja skace bolje od ovih,sto bi bilo i koja igra bolju jacu
odbranu od ove kahe.
(badi, 17. novembar 2010 22:54)
Sta si ti Badi, pas kosarkas? Ha ha

Pfc

pre 13 godina

Ma da bre , nemamo pojma...
Pa do sad je bar Partizan dokazao da se igra do zadnje stotinke.Pljuvaci bez ideja ,idite kuci.
Za druge se navija , Partizan se voli!!!

Aleks

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Pa slobodno im reci da si Turcin :D

cetvrti april

pre 13 godina

Pobedio je tim koji je vise zeleo pobedu. Malo smo srljali, ali su se momci borili iz sve snage, i to svaki od njih, ponajvise Gist.
Sudije.. Onaj celavi se izvadio sa onim koracima na kraju (koji su bili), ali inace haos..
Vlada Jovanovic - CAR!!!

Ja

pre 13 godina

@elvis
sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Ne zasluzujes ti ni da komentarises Partizan. Jos bolje nemoj ni da gledas Partizan. Koga oni brukaju? Partizan samo moze biti ponos Srbije zbog svega sto je uradio i postigao. Razmisli malo pre nego sto napises bilo kakvu drugu glupost.

Cestitike momcima stvarno su odigrali celim srcem. Svi su bili odlicni. Volim PARTIZAN.

Kriger

pre 13 godina

Ovo je već PARTIZAN! Ima tu dobrog materijala i za ovu sezonu. Kada se ovako boriš i kada je dobra "hemija" u ekipi dolaze i rezultati. Bravo momci!

Nikola, Zemun

pre 13 godina

@(nele, 17. novembar 2010 23:09)
Moje misljenje je da ti bas i ne poznajes kosarku.
Inace, verujem da ce ova utakmica biti prelomna za nastavak sezone, kao ona protiv Olimpijakosa prosle godine!

Milan Stojanovic

pre 13 godina

Ganci zasto ne sacekate da se utakmica zavrsi pa da pljujete...nego trcite pred rudu...tako je bilo i na rukometu :) Znate li ko ide pred rudu????

Aleksandar

pre 13 godina

Ova pobeda bi trebalo da nam pokaže da imamo čemu da se nadamo i ove sezone. Dobijena je ekipa iz samog vrha evropske košarke. Sada Top 16 više ne izgleda tako daleko. Čestitke Vladi Jovanoviću na prvom velikom skalpu!

bruce hullter

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
epic fail

Kićanović

pre 13 godina

Prvo da zamolim moderatora da najzad objavi moj komentar! Pišem kao veliki navijač Partizana i dobar poznavalac košarke. Naravno da me pobeda raduje, ali pobeda na mišiće i uz veliku pomoć navijača.Moram da kažem da nemamo šutera sa poludistance, sigurnog šutera za tri poena, blokera, a jedinica nam je najslabija u zadnjih petnaest godina. Molim upravu da ovoliku energiju navijača iskoristi, ali da za uzvrat dovede malo bolja pojačanja, dok nije kasno. A i ako ne bude tako, šta da radim, moje srce je crno-belo. Grobar do smrti!!!

Jebron Lames

pre 13 godina

klinci koji čitate i komentarišete ovo:
Evo zašto se upornost i vera u sebe isplate. Sreća dolazi kao plod teškog rada, gotovo nikada sama od sebe.
Svaka čast Partizanu !!!

Ivan

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

---

A Austrijanci su glupi pa neće da shvate da lažete. Kad shvate da ste lagali to neće biti sramota ?

doom

pre 13 godina

ову смо добили срцем, треба дати још мало времена тиму и Јовановићу да се уиграју, елем, не пљујте него имајте стрпљења, кад све легне биће ово одличан састав.

ultrasrbin

pre 13 godina

i ako su pobedili partizan je slab,jeste li videli gosti su imali samo jedan skok u napadu i vodili pred kraj osam do deset razlike,zamislite da su igrali druga ekipa i to neka koja skace bolje od ovih,sto bi bilo i koja igra bolju jacu
odbranu od ove kahe.
(badi, 17. novembar 2010 22:54)

e onda bi i mi skakali i igrali. daj molim te vidi sa klubom ''trazimo halu i srecni smo sto nismo otisli u stecaj,a sledece sezone...'' da nisu oni mozda ti koji bi pobedili partizan.

GROTLO PIONIRA!

pre 13 godina

Pošto smo večeras dobre volje,evo odmah da pitamo komšinicu,ako hocete mi smo za da se derbi igra u Kovilovu! Mada vam se vise isplati da izgubite sluzbenim rezultatom!

Srdjan

pre 13 godina

Posle infarkta mogu konacno ekran da obrisem... sto od ljubeljenja sto od pljuvanja!! Hvala ti Partizane, sto cu ziveti bar 5 godina manje nego da te nema!!

zzbz

pre 13 godina

Svaka cast momci ovo je trebalo preziveti. Ja licno mislim da imamo bolji tim nego prosle godine , samo dok se Vlada uigra sa trenerskim poslom.

Bravo momci

ackopopce

pre 13 godina

Pricaju Bjelica i Teletovic u svlacionici Kahe:
Tele: ne mogu da verujem da mi je ovo drugi poraz od Partizana;
Bjelica: nije to nista, meni je 15-ti....

Mnogo mi je drago zbog onog Baraca sto se raduje ko...

Chodaboy

pre 13 godina

Bice izgleda nesto od Lafajeta, podseca me na mene, a cak i ja ponekad proradim. :) Kecman konacno onaj stari. Cini mi se da je ovaj tim poceo da zivi kao tim, vidi se da ima hemije medju igracima, a to je tajna uspeha (barem do sada bila).
kokice+pivo+Partizan=dobitna kombinacija. :)

vlado

pre 13 godina

nisam hteo da saljem komentar ali ovo je samo za one koji su ostavljali kojekakve gluposti na poluvremenu,kosarka se igra 40 min a ne 20. treba samo verovati u ove momke i uz neverovatne navijace idemu u TOP 16!!!!

Dorcol brate, Srbija!

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
Caja... rutinski.
(East Village, 17. novembar 2010 22:20)

Прво скочи, онда реци хоп!

ptica

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
e moj rumun, nije tebi lako
VOLIM PARTIZAN!!!

gravedigger

pre 13 godina

Cestitke igracima, kao sto Vlada rece, neke utakmice gubis ovako neke dobijas. Samo bitno je da se dobiju one najbitnije, mislite o tome :)

Za ove sto krenuse da pljuju :
Partizan, Olimpija, Hemofarm, Cibona, Nimbruk - ipak je NLB liga najujednacenija od bilo koje evropske lige a samim tim i najbolja za uigravanje i dizanje forme. Cak mislim da je Partizanu vise znacio prosli poraz nego naredna lagana pobeda u NLB nad najgorim timom u ligi. Tako da zvezdasi, sav svoj talenat moci ce te da pokazete u nedelju.

Duca

pre 13 godina

Ovo je iskljucivo pobeda igraca , a nimalo trenera. Gospodin Jovanovic ne oseca utakmicu. menja bez potrebe i totalno je izmalerisao igrace sredinom trece cetvrtine. Osim Gista niko da spusti normalno loptu Dzavaiu. momci su pokazali neverovatan mentalitet. Sve najbolje

Milan

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
A sad ti se svi smijemo ovdje :)

grobar-españa

pre 13 godina

Pa nismo mi Cibona da nas puni neki tamo Cholet i svako ko nije zurio na autobus.
A za sve one kojima je ovaj poraz Caje tesko pao,imacete priliku da vec sledece nedelje navijate za neki drugi evropski klub. Blago vama, svi su vasi osim nasih a blago i nama jer nama su samo nasi,nasi.
MI SMO PRERASLI STATUS INSTITUCIJE,MI SMO POKRET.

Nikola

pre 13 godina

Navijac sam drugog kluba, ali od 2002 svake godine nabavljam godisnje propusnice za utakmice KK Partizna. Isprva sam krenuo zato sto mnogo volim kosarku, a i da pogledam neku kvalitetnu euroligasku ekipu koja gostuje u Bg-u... Sad 8 godina kasnije mogu da kazem da sam vatreni navijac KK Partizan, koji me je kupio pre svega neverovatnom pozrtvovanoscu i odnosu prema igri i ZATO MI NISU JASNI pljuvaci koji pljuju Lafajeta koji je IGRAC PARTIZANA kluba koji navodno volite, a koji na svakoj tekmi natopi dres znojem i gine za svaku loptu. Treba mu dati vremena, dolazi iz strane zemlje sa potpunom drugacijom kulturom zivota i kosarkaske igre, kad se bude aklimatizovao bice fenomenalan a po meni je i sada dobar! Pljuvaci idite pa gledajte fudbal tamo ima razloga za izlivanje zuci koliko hocete! :) pozdrav sa Liona!

Dr Rajovic

pre 13 godina

Sada bi trebalo da se izvinite svi vi koji ste ostavljali komentare 2 min pre kraja i slicno.
Pesimistima nema mesta a svi koji misle da su dovoljno dobri da zamene V. Jovanovica, samo izvolite. Mesta za boljeg uvek ima. Umesto sto pametujete na internetu, preduzmite nesto kada ste vec tako Bogom dani, nemojte samo da kritijujete... Treba nam vasa pomoc.
Nikada do sada nisam ostavljao komentar, ali ovaj put nisam mogao da izdrzim.
Hvala

bargro

pre 13 godina

"sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)"
elvise, e se osecas sad malo glupo?

Stevan

pre 13 godina

Recicu samo ovo...Partizan je prosle sezone u ovo vreme imao 4-4 u NLB ligi i 1-3 u Evroligi!

I jos nesto...nerviram se celu utakmicu u Pioniru, skacem kao nenormalan, a iza mene stoji lik koji verovatno nikad u zivotu nije uzeo loptu u ruke i samo pljuje igrace Partizana (bukvalno svih 40 minuta). Na kraju utakmice, kad smo pobedili, on skace i aplaudira. Morao sam da se okrenem i da ga pitam zasto se raduje kad smo toliko losi i jedva smo pobedili sampiona Spanije!!!???

SK

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
nemoj da lazes ljude slobodno im reci da si ciganin i da ce tvoja ekipa biti prvak ali sledece sezone...ha ha ha

Zaljubljeni Sekspir

pre 13 godina

Bravo carevi! Drago mi je sto ste dobili zbog pljuvaca koji nemaju ni malo strpljenja, kao da ne znaju da treba da prodje neko vreme da se sve kockice poklope! Samo napred, puna podrska Jovanovicu i igracima!!!

PS. U Maju sam isao u Pariz da vas gledam a cini mi se da bih ove sezone mogao na odmor u Barselonu :)

shone

pre 13 godina

Sinergija! Pionir progutao i ove pozere...Samo prati ovaj ritam Vlado, bice to ok...Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi!

pozz braco grobari!

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

huh....sladje je ipak ovako...sudije-KATASTROFA,ali ipak GODINA ZA GODINOM SVE SAM LUDJI ZA TOBOM...a vi što se stidite da kažete odakle ste,prvo se stidite sami sebe...poz,GROBARI-BERANE!

S Partizanom do kraja

pre 13 godina

Gde ste sad "Grobari"?! Pljuvacina cim malo gubimo. K ste vi moj od navijaca.
Pozdrav za prave Grobare, koji nikad ne odustaju od navijanja!

Mile

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
Jel si siguran da se smeju Partizanu ?? Proveri ti tu frizuru ELVISE .

limun

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

hvala bogu da lazes, sa tim imenom bi vise ti nas osramotio ;)

VLADA JOVANOVIC

pre 13 godina

ovo je pocetak,bicemo sve bolji .Tacno se vidi napredak u igri.I pored nekoliko sudiskih gresaka,dokazali smo da smo VELIKI TIM

гробар до гроба

pre 13 godina

Свака част момци. ДОМИНИРАЈ!

Вратити се два пута у току меча и то други пут на 4 мин до краја после серије гостију од 13-2, капа доле!

Још да додам да је Бо Мекејлебовић навикао да добија Барсу, ноћас их је напунио са 21 поен

nele

pre 13 godina

Filozofija igre koju forsira Jovanovic, a koju je nasledio Od Vujosevica i koja lici na Obradovicevu ubija nasu kosarku kao i Partizan. Sporo, dekadentno, nemastovito, najruznija kosarka u Evropi. Svaki put kada Partizan krene u napad mene bukvalno zaboli zeludac. Tek kada Partizan gubi sa 11 razlike i odbaci trenerove sablone vidimo igru,strast, lepotu i uzbudjenje. Jesmo pobedili ali ovakva igra i mucenje ne vodi nicemu. Uveren sam da bi sa filozofijom Pesica i Ivkovica Partizan dominirao i da bismo uzivali u atomskoj kosarci. Zanima me vase misljenje.

danilo

pre 13 godina

Ovako je bilo i prošle godine,počeli su loše,svi znamo kako se završilo.Bravo momci i navijači.
P.S.
Pozdrav Rumunu iz Austrije i neka ostane Rumun,mi Srbi smo ponosni na sve što je Srpsko.

Kićanović

pre 13 godina

Trener Kahe Ivanović i dalje misli da je ovo stara Jugoslavia,kad su sudije mogle da kradu, a splitska publika da gađa igrače Partizana, kako bi jugoplastika osvojila titulu.Ovo pišem zbog mlađih navijača Partizana,jer je u to vrame za splićane igrao trener Kahe. Grobar do smrti!!!

leka

pre 13 godina

@sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

HAHAHAh siguran sam da imas neki RUMUNSKI SAJT da ostavis komentar !!!!

super

pre 13 godina

Ajde sad svi lepo da se izvinete.Vladi Jovanovicu i ostalima...za ovo treba imati jaku psihu...mogu samo reci Kecman resio tekmu..i Gist...ma svi su resili tekmu..ovu tekmu smo dobili svi GROBARI...jer trebalo se nervirati na minus 11..i navijati jos jace..Bravo sampioni...dobili smo najjaceg u grupi...IDEMO DALJE..molim lazne GROBARE I ove sto mrze partizan da se ne javljaju...hvala unapred

Boban

pre 13 godina

Pretpostavljam da se ovde uglavnom javljaju, bar dosad, nepromisljeni ljudi, koji olako krive sve i svakog sto stvari nisu uvek idealne. Vujosevicu su trebale godine da napravi tim, i svaka mu cast, napravio je cudo, treba dati i Jovanovicu vremena da nesto uradi. Igracima takodje. A dobiti onu utakmicu se nije moglo bez jako dobrog vodjenja tih poslednjih 6 minuta utakmice, jako pametnog i promisljenog. Zato, sve i da do kraja godine nijednu utakmicu ne dobijemo, treba dati ljudima vremena, i prostora, da urade stvari kako trba. Neka godina slabijih rezultata, pa ce opet doci dobri. A mozda cak i bez te pauze. Ali dajte malo strpljenja, odmerenijih reci, i podrske.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo majstori!!! Izvanredna utakmica. Mislim da Partizan igra sve bolje i bolje i verujem da smo na dobrom putu da pocnemo da igramo dobro kao i prosle sezone. Kecman se "probudio" u kljucnom trenutku. Svaka cast, bravo crno-beli!!!

Pop

pre 13 godina

@nele
U potpunosti si u pravu. Sablonska kosarka nije za nas. Problem nase kosarke je i nastao tako sto je od proste igre napravljena filozofija. Nije nas problem odbrana nego bezidejni napad. Cim se on popravi Partizan dobija. Ni 74 poena nije nesto, ali sa 74 poena na svakom mecu, Partizan bi imao 5 pobeda. Nymburk je protiv Cajasola dao 77 pa mu je to bilo dosta za poraz od 16 razlike na svom terenu a nas je dobio sa 73. Popraviti napad i razigrati Milosavljevica i Klobucara.

Calderon

pre 13 godina

Ljudi, navijam za Zvezdu ali pratim Partizan svaku utakmicu i mogu vam reci da je Lafajet do jaja igrac, i moze da bude dobar plejmejker, kriv je trener sto ga ne usmeri kako treba da igra. Dule je isto tako imao problema sa Mccalebom prosle godine na pocetku pa pogledajte sta je napravio od njega. I inace mislim da Jovanovic nije dorastao da vodi Partizan i da nema taj kvalitet da napravi nesto vise sa ovim timom , sve ovo kazem kako jeste, realno, ne navijacki posto mi smeta koliko prozivate Lafajeta.. pozdrav

partizanovac 067

pre 13 godina

Bravo,momci, šta drugo reći!!!Tako se bori za Partizan,za armiju crno-belih navijača.
Za druge se navija,Partizan se voli!!!

badi

pre 13 godina

i ako su pobedili partizan je slab,jeste li videli gosti su imali samo jedan skok u napadu i vodili pred kraj osam do deset razlike,zamislite da su igrali druga ekipa i to neka koja skace bolje od ovih,sto bi bilo i koja igra bolju jacu
odbranu od ove kahe.

sale

pre 13 godina

napisao samo da nemamo trenera i da ce opet doci nase vreme kad smo gubili 11 razlike. I sad mislim isto to samo sto smo pobedili. Hvala igracima, ali onaj huk sa tribina i oni zvizduci.......... zaboravio sam na GROBAAAAAARRRRRRRREEEEEEEEEEEE

MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJJACI.

Nemam reci. Magija.

theGreat

pre 13 godina

@elvis
ime te otkriva, nisi rumun jes slicno ali nije isto!

Bravo Vlade! Sa ovim sto imas u rukama radis odlican posao. Prave rezultate od tebe ocekujem tek za par godina a vec sada deres po EL.

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Jedan je kako u Zagrebu kažu Dušman Kecman, a za nas je on Dušan, Dulence pravi vođa ovog tima.Čestitke na pobjedi i pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

sale

pre 13 godina

Evo sedim kuci i gledam nas omiljeni tim. Gubimo 11 razlike zadnja je cetvrtina. Sad mogu slobodno da kazem da nemamo trenera. Nema ljutnje, tako je i tacka. Sve ovo boli, ali imajuci u vidu sta smo uradili zadnjih 5/6 godina, ne treba ocajavati. Vraticemo se mi. Volim Partizan vise od sebe

bojan

pre 13 godina

ovaj sto kaze da partizan bruka srbiju i da se on u austriji od sramote predstavlja kao rumun moze slobodno da nastavi da navija za svoj ciganski klub,i ne treba kad je cigan da se hvali da je srbin kad partizan pobedjuje

vlajzi

pre 13 godina

Ma vazno je igrati,a Spanci da pobede..Napred Kaha Laboral...
(Franko SS, 17. novembar 2010 21:48)

placi mala placi, ost'o sam na Raci... hahahahahahahahahahahahahahaha
ce pobedi Caha... AL JUCE!!!

Damir Ns

pre 13 godina

Dosad ga nisam komentarisao ali ovom sto glumi pleja treba otkaz uruciti makar ne doveli nikoga za zamenu, bolje bi igrali, takvi potezi se ne vidjaju na nekom ozbiljnijem basketu a ne u euroleague

bre

pre 13 godina

oooooo partizane volimo te srcem svim , gde god ti da igras tu su tvoji grobari , samo tebi verni samo tebi odani oooooooooo partizane volimo te .... !!!!

Bole

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Mora da ti je strasno tesko kada gledas basket sa navijacima Gmundena, giganta evropske kosarke inace vaseg velikog evro protivnika!

marko cg

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)


Sad ih lazi da si eskim ako hoces!!!!!!

Jelena

pre 13 godina

Kako god da se zavrsi (dva minuta do kraja dok ovo pisem) uzasno mi nedostaje superveleslalom Mekejleba kroz protivnicke odbrane!!! I nedostajace mi jos dugo...

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Jedan je kako u Zagrebu kažu Dušman Kecman, a za nas je on Dušan, Dulence pravi vođa ovog tima.Čestitke na pobjedi i pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

Melina

pre 13 godina

Ne znam sta ce biti do kraja,ali ovo do sada obecava,Gist pokazuje da je pojacanje dostojno Partizana,bravo,,samo hrabro dokraja bez povlacenja ,bez predaje,NAPRED PARTIZAN

Šta ćeš, kompleksi!

pre 13 godina

Šta je ovo? Repriza derbija sa Marakane?
Ne, čekaj, ovo je nekakva košarka i neki Španci!? Navijači nešto pominju Lukića i Cigane pa mi se učinilo da Zvezda igra...

marko cg

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)


Sad ih lazi da si eskim ako hoces!!!!!!

Stevan

pre 13 godina

Recicu samo ovo...Partizan je prosle sezone u ovo vreme imao 4-4 u NLB ligi i 1-3 u Evroligi!

I jos nesto...nerviram se celu utakmicu u Pioniru, skacem kao nenormalan, a iza mene stoji lik koji verovatno nikad u zivotu nije uzeo loptu u ruke i samo pljuje igrace Partizana (bukvalno svih 40 minuta). Na kraju utakmice, kad smo pobedili, on skace i aplaudira. Morao sam da se okrenem i da ga pitam zasto se raduje kad smo toliko losi i jedva smo pobedili sampiona Spanije!!!???

Loptar Amaterus

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Reci im da volis zvezdu i znace odmah da si rumun.

Jelena

pre 13 godina

Kako god da se zavrsi (dva minuta do kraja dok ovo pisem) uzasno mi nedostaje superveleslalom Mekejleba kroz protivnicke odbrane!!! I nedostajace mi jos dugo...

Nikola

pre 13 godina

Navijac sam drugog kluba, ali od 2002 svake godine nabavljam godisnje propusnice za utakmice KK Partizna. Isprva sam krenuo zato sto mnogo volim kosarku, a i da pogledam neku kvalitetnu euroligasku ekipu koja gostuje u Bg-u... Sad 8 godina kasnije mogu da kazem da sam vatreni navijac KK Partizan, koji me je kupio pre svega neverovatnom pozrtvovanoscu i odnosu prema igri i ZATO MI NISU JASNI pljuvaci koji pljuju Lafajeta koji je IGRAC PARTIZANA kluba koji navodno volite, a koji na svakoj tekmi natopi dres znojem i gine za svaku loptu. Treba mu dati vremena, dolazi iz strane zemlje sa potpunom drugacijom kulturom zivota i kosarkaske igre, kad se bude aklimatizovao bice fenomenalan a po meni je i sada dobar! Pljuvaci idite pa gledajte fudbal tamo ima razloga za izlivanje zuci koliko hocete! :) pozdrav sa Liona!

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Jedan je kako u Zagrebu kažu Dušman Kecman, a za nas je on Dušan, Dulence pravi vođa ovog tima.Čestitke na pobjedi i pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

Ja

pre 13 godina

Grobari, bice ovo vas drudi poraz kod kuce, i to jedan za drugim.Posle Macabija, slavice i Kaha.. Bicu na tribinama i proslavicu uspeh Kahe!
(puz ubica, 16. novembar 2010 19:20)

Partizan gubi, najbolji igrac utakmice Zvezdas Bjelica. Posle utakmice grobari tuzni, a u nedelju gube i od Zvezde u NLB!
(Kocho, 16. novembar 2010 19:44)

Stanko Barać i Mirza Teletović potapaju Partizan
(from_ZG_with_love, 16. novembar 2010 23:36)

Puno pozdrava za sve navijacice Kahe i bracalu Bjelicu!

vlajzi

pre 13 godina

Ma vazno je igrati,a Spanci da pobede..Napred Kaha Laboral...
(Franko SS, 17. novembar 2010 21:48)

placi mala placi, ost'o sam na Raci... hahahahahahahahahahahahahahaha
ce pobedi Caha... AL JUCE!!!

XXL Grobar

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Kamo srece da nas svi brukaju kao Partizan, a ti ko zna: mozda stvarno i jesi Rumun a mozda si i Elvis Prisli - teska je dilema.Samo jedno sigurno znam a to je ko nisi -neko za koga ce ljudi reci: ovaj je neki pametan decko.

bruce hullter

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
epic fail

Melina

pre 13 godina

Ne znam sta ce biti do kraja,ali ovo do sada obecava,Gist pokazuje da je pojacanje dostojno Partizana,bravo,,samo hrabro dokraja bez povlacenja ,bez predaje,NAPRED PARTIZAN

Kićanović

pre 13 godina

Trener Kahe Ivanović i dalje misli da je ovo stara Jugoslavia,kad su sudije mogle da kradu, a splitska publika da gađa igrače Partizana, kako bi jugoplastika osvojila titulu.Ovo pišem zbog mlađih navijača Partizana,jer je u to vrame za splićane igrao trener Kahe. Grobar do smrti!!!

milos

pre 13 godina

•sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Ja bedniji komentar nisam procitao...

grobar-españa

pre 13 godina

Pa nismo mi Cibona da nas puni neki tamo Cholet i svako ko nije zurio na autobus.
A za sve one kojima je ovaj poraz Caje tesko pao,imacete priliku da vec sledece nedelje navijate za neki drugi evropski klub. Blago vama, svi su vasi osim nasih a blago i nama jer nama su samo nasi,nasi.
MI SMO PRERASLI STATUS INSTITUCIJE,MI SMO POKRET.

Zaljubljeni Sekspir

pre 13 godina

Bravo carevi! Drago mi je sto ste dobili zbog pljuvaca koji nemaju ni malo strpljenja, kao da ne znaju da treba da prodje neko vreme da se sve kockice poklope! Samo napred, puna podrska Jovanovicu i igracima!!!

PS. U Maju sam isao u Pariz da vas gledam a cini mi se da bih ove sezone mogao na odmor u Barselonu :)

Fredy House

pre 13 godina

Grobari, bice ovo vas drudi poraz kod kuce, i to jedan za drugim.Posle Macabija, slavice i Kaha.. Bicu na tribinama i proslavicu uspeh Kahe!
(puz ubica, 16. novembar 2010 19:20)

988.......ako ne znas ko sam. ;)

P.S. Kecman-Igrac ZLATA vredan!

Milan

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
A sad ti se svi smijemo ovdje :)

Joe

pre 13 godina

NA buku, na Kecmana i na Gista koji je bio u delirijumu, ali pobeda je pobeda, svaka cast.

Jovanovicu, Gist je najveci atleta koji je ikada igrao za Partizan sa ogromnom kolicinom energije. Ali, odgovornost je trenera i njegovih pomocnika da tu energiju kanalisu i kontrolisu. Da ga naucite da brzinu koristi da igra ledjima dole a ne da ulazi sa trojke ( mada decko sjajno dodaje loptu centru kad je gore) I da mu kazete da ne pokusava toliko da bude showtime i da sve pokusava da zakuca . Da je pokusao ona zakucavanja kod Duleta , Dule bi ga stavio na klupu da se opameti. Mislim da on moze jos duplo bolje da igra a bio je vise nego dobar veceras, pa vi vidite.

Srbin

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Sad mi reci da si navijac Zvezde da ne brukas Rumune.
Mada kad cuju za koga navijas ima da presvisnu od smeha :D

partizanovac 067

pre 13 godina

Bravo,momci, šta drugo reći!!!Tako se bori za Partizan,za armiju crno-belih navijača.
Za druge se navija,Partizan se voli!!!

Bole

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Mora da ti je strasno tesko kada gledas basket sa navijacima Gmundena, giganta evropske kosarke inace vaseg velikog evro protivnika!

Jebron Lames

pre 13 godina

klinci koji čitate i komentarišete ovo:
Evo zašto se upornost i vera u sebe isplate. Sreća dolazi kao plod teškog rada, gotovo nikada sama od sebe.
Svaka čast Partizanu !!!

Mile

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
Jel si siguran da se smeju Partizanu ?? Proveri ti tu frizuru ELVISE .

bre

pre 13 godina

oooooo partizane volimo te srcem svim , gde god ti da igras tu su tvoji grobari , samo tebi verni samo tebi odani oooooooooo partizane volimo te .... !!!!

GROTLO PIONIRA!

pre 13 godina

Pošto smo večeras dobre volje,evo odmah da pitamo komšinicu,ako hocete mi smo za da se derbi igra u Kovilovu! Mada vam se vise isplati da izgubite sluzbenim rezultatom!

Ha ha

pre 13 godina

@badi
i ako su pobedili partizan je slab,jeste li videli gosti su imali samo jedan skok u napadu i vodili pred kraj osam do deset razlike,zamislite da su igrali druga ekipa i to neka koja skace bolje od ovih,sto bi bilo i koja igra bolju jacu
odbranu od ove kahe.
(badi, 17. novembar 2010 22:54)
Sta si ti Badi, pas kosarkas? Ha ha

KKP!!!

pre 13 godina

@elvis
sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
___________________________

SRAMOTO samo nastavi da lazes i ostani tamo zauvek!!!

Mika

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu . Mnogi cigani kažu da su rumuni. Partizan je još jednom dokazao da uz ovakvu publiku može da pobedi bilo kog protivnika!

gasa

pre 13 godina

nikada ne saljem komentare ali sada cu morati da odgovorim nesto coveku koji se potpisao kao "strucni saradnik".
vidis prijaelju pa neka si za sve sto si rekao i u pravu voleo bih da mi odgovoris a po kom to kriterijumu su oni trebali da daju karte za pariz?i ja isto imam pretplatnu kartu vec godinama samo za razliku od vas ja je placam u punom iznosu jer volim i zelim da pomognem partizanu.vi koji toliko kukate za tim sto te karte za pariz niste dobili, vi pretplatne dobijate sa 50%popusta ili za bedza.sigurno je samo da DANILOVIC i VUJOSEVIC nisu imali 3000-4000 karata za pariz pa zato i nisu mogli svima da daju ali se samo vas nekoliko naslo toliko pogodjeno da ste bojkotovali utakmice tima koji je vise nego i jedan drugi zasluzio da to ne radite.
ja ne sumnjam u to da i vi volite partizan samo tu ljubav ne pokazujete previse kad treba da zavucete ruku u sopstveni dzep i pomognete partizanu.slazem se sa tobom da su navijaci uradili mnogo za imidz i rezultate kluba ali nece biti da ste samo vi koji toliko kukate navijaci partizana.
pozdrav svim grobarima koji vole partizana onakav kakav je i dolaze i na nlb ligu a ne samo na euroligu

bargro

pre 13 godina

"sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)"
elvise, e se osecas sad malo glupo?

Aleksandar

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Austrijanci su inače veliki poznavaoci košarke! Nego, svejedno, kako se sad predstavljaš?? Bruko.

Milan Stojanovic

pre 13 godina

Ganci zasto ne sacekate da se utakmica zavrsi pa da pljujete...nego trcite pred rudu...tako je bilo i na rukometu :) Znate li ko ide pred rudu????

stormwatcher

pre 13 godina

Jedva ali zasluženo. Inače, Partizan bi trebao svaku utakmicu da počne sa +15 za protivnički tim. Tada igra brže, agresivnije i igrači se lakše odlučuju na šut jer moraju.

Ivan

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

---

A Austrijanci su glupi pa neće da shvate da lažete. Kad shvate da ste lagali to neće biti sramota ?

leka

pre 13 godina

@sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

HAHAHAh siguran sam da imas neki RUMUNSKI SAJT da ostavis komentar !!!!

TI SI PONOS MOGA GRADA!

pre 13 godina

Obožavam ovaj klub majkemi!


A sve GISTRO navijače koji bacaju hejt na svoj klub podsetio bih na jednu pesmicu koju opet verovatno nisu ni čuli iako se sigurno kunu u svoju ljubav prema Partizanu:

I kada ne budeš prvi ti
I kada se čuju zvižduci
I tada cu Partizane znaj
Da te volim ja!!!

Nikola, Zemun

pre 13 godina

@(nele, 17. novembar 2010 23:09)
Moje misljenje je da ti bas i ne poznajes kosarku.
Inace, verujem da ce ova utakmica biti prelomna za nastavak sezone, kao ona protiv Olimpijakosa prosle godine!

lokibs

pre 13 godina

Ma ljudi... ma da li vi znate da zvezda igra protiv radnickog veceras a vi o Partizanu... Partizan ovo, Partizan ono... cavrljate a zvezda kida, ej kida na crvenom krstu. Trojka je tamo jos uvek doduse na 6,25.... U pogresih Radnicki kida 20 razlike:) Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam.

limun

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

hvala bogu da lazes, sa tim imenom bi vise ti nas osramotio ;)

danilo

pre 13 godina

Ovako je bilo i prošle godine,počeli su loše,svi znamo kako se završilo.Bravo momci i navijači.
P.S.
Pozdrav Rumunu iz Austrije i neka ostane Rumun,mi Srbi smo ponosni na sve što je Srpsko.

Aleks

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Pa slobodno im reci da si Turcin :D

cetvrti april

pre 13 godina

Pobedio je tim koji je vise zeleo pobedu. Malo smo srljali, ali su se momci borili iz sve snage, i to svaki od njih, ponajvise Gist.
Sudije.. Onaj celavi se izvadio sa onim koracima na kraju (koji su bili), ali inace haos..
Vlada Jovanovic - CAR!!!

ackopopce

pre 13 godina

Pricaju Bjelica i Teletovic u svlacionici Kahe:
Tele: ne mogu da verujem da mi je ovo drugi poraz od Partizana;
Bjelica: nije to nista, meni je 15-ti....

Mnogo mi je drago zbog onog Baraca sto se raduje ko...

ljudozder

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

reci im slobodno da si rumun i da se zoves Boldrik

S Partizanom do kraja

pre 13 godina

Gde ste sad "Grobari"?! Pljuvacina cim malo gubimo. K ste vi moj od navijaca.
Pozdrav za prave Grobare, koji nikad ne odustaju od navijanja!

гробар до гроба

pre 13 godina

Свака част момци. ДОМИНИРАЈ!

Вратити се два пута у току меча и то други пут на 4 мин до краја после серије гостију од 13-2, капа доле!

Још да додам да је Бо Мекејлебовић навикао да добија Барсу, ноћас их је напунио са 21 поен

SK

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
nemoj da lazes ljude slobodno im reci da si ciganin i da ce tvoja ekipa biti prvak ali sledece sezone...ha ha ha

Kriger

pre 13 godina

Ovo je već PARTIZAN! Ima tu dobrog materijala i za ovu sezonu. Kada se ovako boriš i kada je dobra "hemija" u ekipi dolaze i rezultati. Bravo momci!

gravedigger

pre 13 godina

Cestitke igracima, kao sto Vlada rece, neke utakmice gubis ovako neke dobijas. Samo bitno je da se dobiju one najbitnije, mislite o tome :)

Za ove sto krenuse da pljuju :
Partizan, Olimpija, Hemofarm, Cibona, Nimbruk - ipak je NLB liga najujednacenija od bilo koje evropske lige a samim tim i najbolja za uigravanje i dizanje forme. Cak mislim da je Partizanu vise znacio prosli poraz nego naredna lagana pobeda u NLB nad najgorim timom u ligi. Tako da zvezdasi, sav svoj talenat moci ce te da pokazete u nedelju.

Srdjan

pre 13 godina

Posle infarkta mogu konacno ekran da obrisem... sto od ljubeljenja sto od pljuvanja!! Hvala ti Partizane, sto cu ziveti bar 5 godina manje nego da te nema!!

Zmaj70

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
da sam vernik napisao bi BOZE, ali posto nisam sta reci. Cestitke Partizanu. Zao mi je onih koji su navijali za Kahu a koji u nedelju nece doci da bodre svoj tim nego ce se radovati pobedi Arsenala ili Makabija itd.

40+

pre 13 godina

•Trener Kahe Ivanović i dalje misli da je ovo stara Jugoslavia,kad su sudije mogle da kradu, a splitska publika da gađa igrače Partizana, kako bi jugoplastika osvojila titulu.Ovo pišem zbog mlađih navijača Partizana,jer je u to vrame za splićane igrao trener Kahe. Grobar do smrti!!!
(Kićanović, 17. novembar 2010 23:46)

ajoj, ovde znaci laprdaju ljudi od 40-50 gdina... ja sam sa mojih 13 znaci pogresan.
(dzek, 18. novembar 2010 00:21)

Vidi Dzeki, savet dok ne porastes.
Udjes na zvanicni sajt sportskog drustva, edukujes se kako su nastali GROBARI, onda razmisljis da li cikama koji su veliki i jaki smes da kazes da laprdaju, jer oce i usi da izvuku ko nece da slusa. Za sledeci cas pogled na zastavu od semafora desno kad si na tribini i duuuubok naklon do zemlje. Javicemo ti kad mozes da ustanes.

@Kicanovic
A secas li se kako drmaju celu konstrukciju kosa dok Divac izvodi slobodna bacanja, a lasere i baterije drzi svako ko stoji iza kosa.
Al nema veze, nek je nama ovog uzivanja za sve muke koje smo decenijama prolazili, a voleli vise nego svi ostali zajedno.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Fenomenalan je osećaj biti navijač Partizana u ovakvim trenucima,a ovakvih trenutaka zadnjih godina nije bilo malo!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Ja

pre 13 godina

@elvis
sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Ne zasluzujes ti ni da komentarises Partizan. Jos bolje nemoj ni da gledas Partizan. Koga oni brukaju? Partizan samo moze biti ponos Srbije zbog svega sto je uradio i postigao. Razmisli malo pre nego sto napises bilo kakvu drugu glupost.

Cestitike momcima stvarno su odigrali celim srcem. Svi su bili odlicni. Volim PARTIZAN.

sale

pre 13 godina

napisao samo da nemamo trenera i da ce opet doci nase vreme kad smo gubili 11 razlike. I sad mislim isto to samo sto smo pobedili. Hvala igracima, ali onaj huk sa tribina i oni zvizduci.......... zaboravio sam na GROBAAAAAARRRRRRRREEEEEEEEEEEE

MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJJACI.

Nemam reci. Magija.

theGreat

pre 13 godina

@elvis
ime te otkriva, nisi rumun jes slicno ali nije isto!

Bravo Vlade! Sa ovim sto imas u rukama radis odlican posao. Prave rezultate od tebe ocekujem tek za par godina a vec sada deres po EL.

super

pre 13 godina

Ajde sad svi lepo da se izvinete.Vladi Jovanovicu i ostalima...za ovo treba imati jaku psihu...mogu samo reci Kecman resio tekmu..i Gist...ma svi su resili tekmu..ovu tekmu smo dobili svi GROBARI...jer trebalo se nervirati na minus 11..i navijati jos jace..Bravo sampioni...dobili smo najjaceg u grupi...IDEMO DALJE..molim lazne GROBARE I ove sto mrze partizan da se ne javljaju...hvala unapred

bojan

pre 13 godina

ovaj sto kaze da partizan bruka srbiju i da se on u austriji od sramote predstavlja kao rumun moze slobodno da nastavi da navija za svoj ciganski klub,i ne treba kad je cigan da se hvali da je srbin kad partizan pobedjuje

anbeast

pre 13 godina

Pobeda na srce, na publiku malo i srece (ali ionako bez nje nista)... Partizan je jos uvek prilicno rastimovan, ali se vidi da to ide na bolje. Dzavaija bas nije htelo, mislim da je promasio 3-4 zicera uz faul. Da je to uslo imao bi 20 poena. Morao bi vise da obrati paznju na povratni pas. Par puta se dogodilo da je usao u problem kad je bek dosao na udvajanje u trenutku kad je Dzavai radio zakorak ka ceonoj liniji. Gist je strasan atleta ali pomalo limitiran. Ima srce i solidan sut. Cini mi se da bi mogao da uzima suteve sa kapice (sa posta)i kad pogodi jedan-dva da finitira i ide na ulaz. Lafajet-problematican ali mislim da je u pitanju period navikavanja. MOra da bude opasniji po kos, sa tim ce se otvoriti vise priliika za asistenciju (koja je njemu, ocigledno, primarna). One suteve sa poludistance nekako bojazljivo uzima, treba mu malo samopouzdanja... Sve u svemu: Odlicna pobeda nad prvakom Spanije (koji JESTE u krizi, ali to je njihov problem). Igra nije bila dobra, ali ova pobeda moze da podigne samopouzdanje igraca i pomogne da bolje igraju u sledecim utakmicama. Samo da se (makar i ovako, na misice) Partizan progura u top 16 i sve ce doci na svoje mesto...

Dorcol brate, Srbija!

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
Caja... rutinski.
(East Village, 17. novembar 2010 22:20)

Прво скочи, онда реци хоп!

MNE

pre 13 godina

Ja ne mogu vjerovat da postoje ovakvi komentari koje pisu pojedini ljudi o Lafajetu,a tek o Jovanovicu to je za takvu osudu da ih ne bi trebalo ni objavljivati. Sve i da je partizan izgubio nocas ne postoji sansa da bi iko normalan moga da komentarise vodjenje utakmice Jovanovica,momak ima nepunih 40 god i sacekajte jun mjesec pa onda kritikujte ili falite a do tada ga pustite da radi kako zna i umije. I samo ne zaboravite da su mu danilovic i todoric sklepali tim sredinom oktobra,a da on nije doveo ni gista ni lafajeta

ultrasrbin

pre 13 godina

i ako su pobedili partizan je slab,jeste li videli gosti su imali samo jedan skok u napadu i vodili pred kraj osam do deset razlike,zamislite da su igrali druga ekipa i to neka koja skace bolje od ovih,sto bi bilo i koja igra bolju jacu
odbranu od ove kahe.
(badi, 17. novembar 2010 22:54)

e onda bi i mi skakali i igrali. daj molim te vidi sa klubom ''trazimo halu i srecni smo sto nismo otisli u stecaj,a sledece sezone...'' da nisu oni mozda ti koji bi pobedili partizan.

Boban

pre 13 godina

Pretpostavljam da se ovde uglavnom javljaju, bar dosad, nepromisljeni ljudi, koji olako krive sve i svakog sto stvari nisu uvek idealne. Vujosevicu su trebale godine da napravi tim, i svaka mu cast, napravio je cudo, treba dati i Jovanovicu vremena da nesto uradi. Igracima takodje. A dobiti onu utakmicu se nije moglo bez jako dobrog vodjenja tih poslednjih 6 minuta utakmice, jako pametnog i promisljenog. Zato, sve i da do kraja godine nijednu utakmicu ne dobijemo, treba dati ljudima vremena, i prostora, da urade stvari kako trba. Neka godina slabijih rezultata, pa ce opet doci dobri. A mozda cak i bez te pauze. Ali dajte malo strpljenja, odmerenijih reci, i podrske.

ptica

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
e moj rumun, nije tebi lako
VOLIM PARTIZAN!!!

pera mitic

pre 13 godina

Hej, sta je bre ovo? Samo nekoliko kucanja! C c c...
Hocu u nedelju minimum 10(deset)! Pazite, brojacu!

Cestitke Vladi i momcima i pozdrav svim pravim navijacima Partizana!

mile rent-a-bubreg

pre 13 godina

Ne bih da panicim,ali iz pouzdanih izvora sam saznao da neki sportski funkcioneri iz Srbije nece priznati ovu pobedu!!??!!???

AG 003

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Ovaj Elvis je u stvari Ajme, koji se posle Ciboninih rezultata krije u Austriji pod imenom Ajme Elvis

vlado

pre 13 godina

nisam hteo da saljem komentar ali ovo je samo za one koji su ostavljali kojekakve gluposti na poluvremenu,kosarka se igra 40 min a ne 20. treba samo verovati u ove momke i uz neverovatne navijace idemu u TOP 16!!!!

xxx

pre 13 godina

Ulazi Barac u svlacionicu i kaze:Ponovo izgubih od Partizana,a Bjelica ce na to meni je 22.
(lexa, 17. novembar 2010 22:46)

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!
(Anonimus, 18. novembar 2010 09:15)

Bjelica u zvezdi ima skor 4-10 protiv Partizana. Osim ako gdin. saopstenje nije priznala neku utakmicu!

Dr Rajovic

pre 13 godina

Sada bi trebalo da se izvinite svi vi koji ste ostavljali komentare 2 min pre kraja i slicno.
Pesimistima nema mesta a svi koji misle da su dovoljno dobri da zamene V. Jovanovica, samo izvolite. Mesta za boljeg uvek ima. Umesto sto pametujete na internetu, preduzmite nesto kada ste vec tako Bogom dani, nemojte samo da kritijujete... Treba nam vasa pomoc.
Nikada do sada nisam ostavljao komentar, ali ovaj put nisam mogao da izdrzim.
Hvala

Boske

pre 13 godina

Jeste da sam zadnjih godina (zapravo već i decenija) zaokupljen praćenjem isključivo svog kluba, ali nisam ni slutio da sam propustio čak i kardinalne promjene u komšiluku: evo na primjer, nisam imao pojma da se navijači Zvezde nazivaju RUMUNIMA!

Pfc

pre 13 godina

Ma da bre , nemamo pojma...
Pa do sad je bar Partizan dokazao da se igra do zadnje stotinke.Pljuvaci bez ideja ,idite kuci.
Za druge se navija , Partizan se voli!!!

Miki

pre 13 godina

Ovo je prosto neverovatno,hocu da puknem od srece!Kakva ekipa,kakvo srce,kakva utakmica,kakva pobeda,bravo za nas PARTIZAN!Kako ga samo volim..

ultrasrbin

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

jadni kompleksasu,pa pitajuli te nesto za to sto su rumuni prosli gore od njih u fudbalskimmecevima sa srbijom.

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Jedan je kako u Zagrebu kažu Dušman Kecman, a za nas je on Dušan, Dulence pravi vođa ovog tima.Čestitke na pobjedi i pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

huh....sladje je ipak ovako...sudije-KATASTROFA,ali ipak GODINA ZA GODINOM SVE SAM LUDJI ZA TOBOM...a vi što se stidite da kažete odakle ste,prvo se stidite sami sebe...poz,GROBARI-BERANE!

ivan_pfc

pre 13 godina

Na kraju ipak dobismo, ne znam da li je iko primjetio poteze gista 5 sekundi prije kraja. Prvo nije brzo bacio loptu kecmanu i morao je da izvodi bacanja(koja su uvijek lutrija). posle zadnji napad kahe nije faulirao igraca i PUSTIO ga je da sutira trojku i da ima sansu da izjednaci. Osim toga ekipa nije jos dobro ukomponovana,ali mislim da ce ici sve bolje i bolje. Oni koji ne vjeruju u Jovanovica,nisu vjerovali u Duleta. Sve smo bolji NAPRED PARTIZAN!!!!!

Zrenjaninac

pre 13 godina

Moje misljenje je da smo odigrali jako dobro prve 3 cetvrtine,ali onda nedopustiv pad u prvih 5 min poslednje , mislim da moraju da igraju svi igraci,a ne samo da se ide na Jawai i Katica(koji ruku na srce nisu ni blizu kao Maric,Pekovic...)takodje njih dvojca moraju da vezbaju te zicera,to kazem svaki put,i o5,mi promasimo 4-5 zicera,npr Maric je prosle sezone imao procenat suta za 2(doduse pre povrede) 73%,dok ova dvojca ne dodju do te cifre ni kada se saberu njihovi procenti...Takodje Jawai morao mnogo bolje da resava te situacije kad ga udvajaju dole,ne mora bas svaki put da BACI LOPTU KA KOSU,NEKDA BI MOGAO I DA VRATI NEKOM BEKU KOJI JE SAM NA TROJCI.

Lafaje bolji,ali jos nije dosao do nekog zavidnog nivoa,ali se mnoooogo popravio u odbrani sto me raduje,ali sramota je da plej suta bacanja 40%,i opet ti brzi nekontrolisani sutevi(ruku na srce danas ih je bilo msm 2-3,ali opet...)

Veseli bez dileme najbolja utakmica ove godine,pojeo je Bjelicu u svakom segmentu igre!

A,takodje msm da su sudeje najblaze receno bili pristrasne*naravno na stranu kahe)sto mislim da je sramota i da to jednostavno nije dobro,jer ovo je pre svega sport,a tek posle nova.

Ja

pre 13 godina

uz duzno postovanje prem njihovom umecu i zahvalnost za radost i pobede koje nam donose, ali, petorka partizana:
Lafajet
Gist
Javai
Klobucar
Veseli
...
nigde na vidiku ni jednog naseg klinca koji ce bezobrazno sutnuti trojku kad niko ne sme, koji ce ukrasti loptu, podeliti neku suludu asistenciju, sutra igrati za nasu reprezentaciju,...

gledano na duge staze, ovo nikako nemoze biti dobro :(
(crnobeli delija, 18. novembar 2010 08:54)

E pa mene je bas briga za reprezentaciju ja navijam i volim samo PARTIZAN!

Vlayco

pre 13 godina

ajoj, ovde znaci laprdaju ljudi od 40-50 gdina... ja sam sa mojih 13 znaci pogresan.
(dzek, 18. novembar 2010 00:21

Ti si, sa svojih trinaest, nepismen.

VLADA JOVANOVIC

pre 13 godina

ovo je pocetak,bicemo sve bolji .Tacno se vidi napredak u igri.I pored nekoliko sudiskih gresaka,dokazali smo da smo VELIKI TIM

Chodaboy

pre 13 godina

Bice izgleda nesto od Lafajeta, podseca me na mene, a cak i ja ponekad proradim. :) Kecman konacno onaj stari. Cini mi se da je ovaj tim poceo da zivi kao tim, vidi se da ima hemije medju igracima, a to je tajna uspeha (barem do sada bila).
kokice+pivo+Partizan=dobitna kombinacija. :)

***PFC***

pre 13 godina

Зашто је ова информација битна Србима?
(Џони, 18. novembar 2010 12:44)

Pa da si Srbin ti bi to znao

Pop

pre 13 godina

@nele
U potpunosti si u pravu. Sablonska kosarka nije za nas. Problem nase kosarke je i nastao tako sto je od proste igre napravljena filozofija. Nije nas problem odbrana nego bezidejni napad. Cim se on popravi Partizan dobija. Ni 74 poena nije nesto, ali sa 74 poena na svakom mecu, Partizan bi imao 5 pobeda. Nymburk je protiv Cajasola dao 77 pa mu je to bilo dosta za poraz od 16 razlike na svom terenu a nas je dobio sa 73. Popraviti napad i razigrati Milosavljevica i Klobucara.

celarevohood

pre 13 godina

Vlada Jovanovic je jos jednom pakazao da nije trenr za vrhunsku ekipu.
On bi svojim, nepromisljenim izmenama, ubio u pojam i jednog Dzordana. Chovek se izgubio na onoj klupi, nema sumnje.
Todoricu, ne trazi grshku u igrachima ,vec menjaj trenra.
Ova slucajna pobeda nije njegovo delo.
(zoran, 18. novembar 2010 10:37)

ja volim slucajne pobede!!! gazi bre partizane!

Dijaspora

pre 13 godina

Bravo Partizan !!!!

I zaista je taj tim dobio izgubljeno !!! Nosen pre svega publikom.

E, jedino za ovakve stvari bi voleo da sam blizu Srbije. Da odem na mec Partizana ili Hemofarma ili nadamo se i drugih sjajnih timova !!!!

blok70

pre 13 godina

@Šta je ovo? Repriza derbija sa Marakane?
Ne, čekaj, ovo je nekakva košarka i neki Španci!? Navijači nešto pominju Lukića i Cigane pa mi se učinilo da Zvezda igra...
(Šta ćeš, kompleksi!, 17. novembar 2010 21:42)

A gledas, gledas...

Calderon

pre 13 godina

Ljudi, navijam za Zvezdu ali pratim Partizan svaku utakmicu i mogu vam reci da je Lafajet do jaja igrac, i moze da bude dobar plejmejker, kriv je trener sto ga ne usmeri kako treba da igra. Dule je isto tako imao problema sa Mccalebom prosle godine na pocetku pa pogledajte sta je napravio od njega. I inace mislim da Jovanovic nije dorastao da vodi Partizan i da nema taj kvalitet da napravi nesto vise sa ovim timom , sve ovo kazem kako jeste, realno, ne navijacki posto mi smeta koliko prozivate Lafajeta.. pozdrav

ganci

pre 13 godina

Odnos koji su izgradili navijaci i KK Partizan, i atmosfera koju oni prave u Pioniru, je van vremena u kome mi zivimo. Ja se uvek najezim na pocetku utakmice, a na kraju dozivljavam delirijum.
Oduvek sam gotivio KK Partizan, a poslednjih godina sam postao i fan. Sto rece neko dole, navukao sam se, ovo je kao droga, samo jace i lepse.
Svaka cast komsije i puno srece na sledecim utakmicama.
Hvala KK Partizan i njegovim navijacima sto mi omogucavaju da prezivim i dozivim ono sto dozivim i prezivim.

sone

pre 13 godina

Svaka cast! Bravo! Volim vas! Obozavam vas! Neopisivo i neprocenjivo! Jos jednom ste mi ulepsali dan, nedelju...
A vi sto pljujete, odakle vam bre pravo da to radite...

Aleksandar

pre 13 godina

Ova pobeda bi trebalo da nam pokaže da imamo čemu da se nadamo i ove sezone. Dobijena je ekipa iz samog vrha evropske košarke. Sada Top 16 više ne izgleda tako daleko. Čestitke Vladi Jovanoviću na prvom velikom skalpu!

shone

pre 13 godina

Sinergija! Pionir progutao i ove pozere...Samo prati ovaj ritam Vlado, bice to ok...Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi!

pozz braco grobari!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo majstori!!! Izvanredna utakmica. Mislim da Partizan igra sve bolje i bolje i verujem da smo na dobrom putu da pocnemo da igramo dobro kao i prosle sezone. Kecman se "probudio" u kljucnom trenutku. Svaka cast, bravo crno-beli!!!

Pirke

pre 13 godina

Poveo sam nocas sestru u Pionir da gledamo Partizan!Ona je inace ravnodusna, flegma prava, kuler!U zadnjih pet minuta kada je inace bila najbolja atmosfera u hali okrecem se pud sestre i vidim kako urla pud sudije, psuje ga udara nogama u stolicu ali i pjeva pjesme uz Grobare!PIONIR NIKADA NIKOGA NECE OSTAVITI RAVNODUSNIM MA KOLIKO GA BOLJELO UVO ZA SVE!VOLIM PARTIZAN I KAD MU IDE I KAD MU NE IDE !!!

zoran

pre 13 godina

BRAVO za Partizan i jos mnogo uspeh ali ,
Braco Srbi pa kako vas nije sramota !!!
Niste nam cestitali ni jednom sto PINK TV ulazi i kod nas u Makedoniju !!
Nemate poima koliko smo srecni sto cemo gledati ovako "kvalitetan" i "obrazovan" program
Pucamo svi od srece :)))

bozidar

pre 13 godina

Realno mnogo srecna pobeda, sudije su jako bile lose generalno, ali vise u korist partizana. A Kahi nije igrao Hejslip, najbolji igrac,i Mensah-Bonsu drugi najbolji je raskinuo ugovor... Tako da je ovo druga ekipa.
(Maran, 18. novembar 2010 01:32)
Nama je ovo ondak osma ekipa...ehheheheh....postajemoozbiljna evropska kosarkaska institcija....PARTIZANE SAMPIONE!!!

King Donyell

pre 13 godina

Kecman, junacina najveca! Kako on moze da nas izvuce, ne moze niko. :D Lafajet i DZavai dobro igrali u prvom poluvremenu, al' u drugom totalni tajac. A ja bas pomislio da cemo ih dobiti, jer Lafajet je konacno poceo malo bolje da igra, kad ono... Ipak smo pobedili, hvala Bogu! 3-2 nije lose, trebali bi da prodjemo grupu.

doom

pre 13 godina

ову смо добили срцем, треба дати још мало времена тиму и Јовановићу да се уиграју, елем, не пљујте него имајте стрпљења, кад све легне биће ово одличан састав.

Dr. Mo.

pre 13 godina

Kako se pravilno kaže, "ODRALI SMO IH" ili "ODVALILI SMO IH"?
(MicaTheBeric, 17. novembar 2010 22:55)

mislim da je ispravno, "ODRALI SMO IH OD ODVALJIVANJA"

chubby checker

pre 13 godina

ljudi, nisam verovao da ce u Partizan ikada doci stranac koji ce se vise paliti nego Jan.. ali ovaj Gist je definitivno jos veca zivotinja!!! (naravno u pozitivnom smislu)
jos da je prosao onaj alley-oop preko kompletne odbrane Kahe to bi bio potez godine u Evroligi!mada ni ovaj Janov na asistenciju Lafajeta nije bio los..
a Kecman je kao vino. sto stariji to bolji!

kakadu

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

spasi srbiju i ub*** elviseee

zzbz

pre 13 godina

Svaka cast momci ovo je trebalo preziveti. Ja licno mislim da imamo bolji tim nego prosle godine , samo dok se Vlada uigra sa trenerskim poslom.

Bravo momci

Kićanović

pre 13 godina

Prvo da zamolim moderatora da najzad objavi moj komentar! Pišem kao veliki navijač Partizana i dobar poznavalac košarke. Naravno da me pobeda raduje, ali pobeda na mišiće i uz veliku pomoć navijača.Moram da kažem da nemamo šutera sa poludistance, sigurnog šutera za tri poena, blokera, a jedinica nam je najslabija u zadnjih petnaest godina. Molim upravu da ovoliku energiju navijača iskoristi, ali da za uzvrat dovede malo bolja pojačanja, dok nije kasno. A i ako ne bude tako, šta da radim, moje srce je crno-belo. Grobar do smrti!!!

Džontra Volta ( Iggy Pop )

pre 13 godina

Dakle , slažemo se da Partizan može bolje , da Vlada može i mora bolje , da bi Dule Gista , Džavaia , Lafajeta i Katića nekoliko puta OTERAO na klupu zbog nerezonskih "prodora" , ali , sreća je bila na našoj strani . Ovoga puta , što ne znaći da drugi put hoće ( nismo je imali onda kada je bilo najvažnije - u Parizu - 2 puta ). A , Elvise , to srpsko ime i nije . Verovatno si musliman , a Rom jesi , jer navijaš za Zvezdu . Je li tako , Tarzane ? PS Nemam ništa protiv nacionalnih niti navijačkih MANJINA .

jami

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

lazes Turke na baustelu?

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Ovo je već dosta bolje, mada raduje to što ima još mnogo, mnogo mesta za napredak u našoj igri...IDEMO DALJE NAŠ PARTIZANE !!!

grobar

pre 13 godina

Ma Tole namestio
Ma pustio nas Željko
Ma Drobnjak iz auta
(što ja volim taj s.., 17. novembar 2010 22:56)

Zaboravio si gepekovanje:-)

čika velja

pre 13 godina

E moji pljuvači,trovači,licemeri,kompleksaši... MALI LJUDI!? Šta ćemo sada sa Todorićem,Danilovićem, Vladom Jovanovićem,igračima...?!

Ovo je bilo još jedno bajkovito veče u Eurolegue! Sve ide na bolje. Borbenost,skokovi,slobodna bacanja,asistencije,manje izgubljenih lopti... stranci su sve uigraniji,sve su više u funkciji tima... NAVIJAČI, zar treba neki poseban komentar,koncert zvižduka u čast sudijske trojke- neprocenjivo! I moram još jednom da se osvrnem na molbu Todorića,da imamo više strpljenja... BITI NAVIJAČ KOŠARKAŠKOG KLUBA PARTIZAN JE NEŠTO MNOGO VIŠE OD NAVIJANJA,OD LJUBAVI PREMA KLUBU!TO JE NAČIN(SMISAO) ŽIVOTA!I kakav god nastavak sezone da bude, to se neće promeniti.

Help, bre!

pre 13 godina

Au, bre, grobari! Ne znam već koju godinu za redom se nakačim ispred kompjutera, krenem da gledam KK Partizan u Evroligi i sve očekujem da puknu jer, objektivno, protivnici su mnogo jači timovi.
Ali, NIŠTA od mog plana! Svaki put me presečete... i ja, kud ću šta ću, ukapiram da se na kraju radujem zajedno sa vama!?!? Pa, KAKO, ZAŠTO, aman??? NIKADA to nisam mogao ni da sanjam... ali, evo, obistinjuje se, već koju godinu za redom!?
I dalje vas nikako ne volim, ali ne razumem zašto - meni je iskreno drago kad pobedite neke tamo Špance (koji bre "Španci"!?), Grke, Italijane, Poljake...
Šta se ovo dešava sa mnom? Alo, doktoreeee?

ubica puza

pre 13 godina

Grobari, bice ovo vas drudi poraz kod kuce, i to jedan za drugim.Posle Macabija, slavice i Kaha.. Bicu na tribinama i proslavicu uspeh Kahe!
(puz ubica, 16. novembar 2010 19:20)

Da li slavis?

Владан Лукић

pre 13 godina

Ову вам побједу не признајем због тога што је се она стока толико драла да наши играчи нису могли да се сконцетришу на утакмицу.А сутра ћу се и званично издати саопштење нисам се од јуче оглашавао.

sale

pre 13 godina

nece sila protiv magije...

ne mogu desetine miliona dolara protiv 12 velicanstvenih, 8000 crno belih grla i salova, 16000 crno belih dlanovova i duleta mladjeg....

B78

pre 13 godina

Meni samo nije jasno otkud ovaj naslov Partizan dobio izgubljeno. Najjiskrenije stvarno ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da je utakmica izgubljena. Ajde ono sto je Hemofarm ucinio pre neki dan je na trenutak mozda izgledalo tako i svaka cast Hemofarmu ali ovde mi to nikad nije ni palo na pamet a sto je najvaznije ni ovim nasim na terenu.

PFC

pre 13 godina

"Partizan dobio KORAKE SPANACA OD SUDIJA" i nista vise.
Budite malo realni i priznajte.
Mozda vam se vrati!
(LM, 17. novembar 2010 23:22)

Evo priznajemo, ajde sad idi gledaj katanac ili tako nesto ...

šćepan šćekić

pre 13 godina

Šta prosipa neku filozofiju ovaj "novosađanin" da partizan neće proći u top16 sa 5pobeda...novosađanine...tvoje želje su jedno a realnost je nešto sasvim drugo,žao mi je ali moraćeš da gledaš još prenosa evrolige a partizan će naravno igrati na tim mečevima top16 faze ;)))

Stele

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

kako te bre nije sramota da tako pricas?????Priznaj odakle si i kad gubis i kad dobijas a ti slobodno pricaj da si rumun ili eskim sto ti rece jedan!!!!Ne znam uopste sto ostavljas komentare ovde,sto nista nisi reko kad smo pobedili.Zbog takvih kao sto si ti je ova drzava gde je,jer samo znate lose da gledate a kad je nesto dobro onda nema veze.Samo se ti predstavljaj kao rumun i nama ce ovde biti bolje!!!!!Sramoto za srbiju,bolje rumun budi!!!!!

zilenk@stcable.net

pre 13 godina

PIONIR pojačan na maksimum, a Gist,Veseli,Lafajet i Džavaji traže još glasnije!Legende!Videlo se da žive za atmosferu svaka im čast!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Kaha je malo divlja ekipa...nesto slicno Makabiju prosle godine..
I to je Vlada sjajno video..
Ali i mi umemo da divljamo(sto je i normalno, jer ekipa je "stara" mesec dana svega)..srecom pre njih smo se otreznili i uz navijace dobili...
Svi kazu da je ovo bila prelomna..
Mislim da ce sa Zalgirisom biti prelomna..i ako nju dobijemo.. imamo realne sanse za top16 ...
Suma Sumarum...
Elvis me je nasmejao do suza.. :D :D :D
E, zamisljam kako li tek izgleda, kad ovako pise.. i valjam se od smeha.. munru ;)

eskorijal

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Decko, ako te je sramota kluba koji je i zvanicno medju cetiri najboljih u evropi, ako te je sramota najboljih kosarkaskih navijaca u Evropi, ako te je sramota atmosfere o kojoj se samo najlepse prica u celoj Evropi, ako te je sramota kluba koji je i ove godine ravnopravan sa 10 puta skupljim timovima, ako te je sramota da budes SRBIN u Austriji.... Ti budi Rumun, nama takvi nisu potrebni, jer se takvih mi stidimo...

mickey

pre 13 godina

Bravo, bravo za Partizan. Za one koji vole da omalovazavaju, neka se samo sete kako je do pre 3,4 sezone Partizan bio topovska hrana u evroligi, a pogledajte sad. Nema neke euforije, ne mozemo reci da je neko veliko iznenadjenje kad Partizan pobedi bilo koji tim u Beogradu.

Samo kad bi moja i nasa Zvezda imala slicnu koncepciju i kvalitet jos bi bilo bolje. Imali bi kvalitetniji derbi, zanimljiviju ligu, jaci rivalitet, a i bolju bazu za regrutovanje u reprezentaciju. Nadam se da na to necemo dugo cekati. Komentare koji pljuju igru Partizana, ili omalovazavaju komsijski tim sa neumesnim kk sledeca sezona analogijama samo treba preskociti jer ne zasluzuju ama bas nikakvu paznju. Porasce deca jednog dana.

pozdrav svima

Leposavac

pre 13 godina

Dusan Kec iz rukava, Veseli se hala.

Oliver Laf asistira, Jawai(m) para i sudija.

Los nam je tim Gist(ro), a i pre Bozic(a) Jaki smo isto!

Nina

pre 13 godina

Elvise, Elvise, zamolila bih te jednu stvar. Nemoj molim te nikad ni da priznas da si Srbin, jer je nas Srba sramota takvih kao sto si ti.
A Partizanu mogu da kazem samo SVAKA CAST! Bravo momci!

TIGER

pre 13 godina

Partizan gubi, najbolji igrac utakmice Zvezdas Bjelica. Posle utakmice grobari tuzni, a u nedelju gube i od Zvezde u NLB!
(Kocho, 16. novembar 2010 19:44)

Kocho bas se razumes u kosarku, ko Marica u ... Ivicu ! :)

Mmmhhhh HAHAHAHA

pre 13 godina

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!
(Anonimus, 18. novembar 2010 09:15)

Nemoj da se nerviras, bice bolje Sledece Sezone.

Šta ćeš, kompleksi!

pre 13 godina

Šta je ovo? Repriza derbija sa Marakane?
Ne, čekaj, ovo je nekakva košarka i neki Španci!? Navijači nešto pominju Lukića i Cigane pa mi se učinilo da Zvezda igra...

Sale

pre 13 godina

Pobeda nad Cibonom nekome mnogo smeta. Mislim da je jasno i kome. Nema veze, izdržaće Zvezda i ovo. A za koji dan stiže Caja u Pionir, objasniće im Nemanja...
(casual, 15. novembar 2010 13:24)

Verovatno ćeš iduće nedelje Casual da navijaš za Žalgiris!

Dr Kompleks

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
A da ti posetis malo cika doktora.Pa ko to bruka Srbiju?I ti i ostali navijaci Olimpijakosa,Panatinaikosa,Efesa,Ulkera,Cibone,Olimpije,Siene,Barselone,Unikahe,Reala,Lietuvos Ritasa,Zalgirisa,CSKA, Makabija, Prokoma,Kahe,...,Reala. Porta,Olimpika,Dinama Z, Sampdorije,Studgarta,Tuluza,Sahtjora, Anderlehta, Helsinkija,Arsenala,Brage iskulirajte i lecite svoje komplekse na drugom mestu a nas pustite da slavimo.MI IMAMO STA.I MI NAVIJAMO SAMO ZA JEDAN KLUB-PARTIZAN.

Millojko

pre 13 godina

NE navijam za partizan, ali sam se sinoć iskreno radovao pobedi našeg jedinog predstavnika u Euroligi,sjajna igra i preokret kakav se retko viđa. Svaka čast, iskrene čestitke!

Maliciozni covek

pre 13 godina

Naravno da ne znate, mene jedino moze da inervira ljudska glupost, bice je i sledece sezone. "ne daj se partizane".
(Anonimus, 18. novembar 2010 14:52)

Bice svega sledece sezone, samo Zvezde biti nece

Pfc Rules

pre 13 godina

Sarencu zabraniti da prenosi nase utakmice,jer nam umanjuje pobedu nad timom koji u finalu njohovog pley ofa pobedio Barselonu,inace ubedljivo do tada najbolji tim evrope sa 3-0,pravdajuci to krizom Spanskog tima,a posebno zabraniti drugom voditelju koji je intervjuisao naseg trenera posle utakmice u tunelu-najblaze receno kao da mu je zao sto je Partizan dobio,kao da je ne daj Boze sahrana necija-nigde zara,nigde euforije,nigde sarma...UZAS!!
P.S.A BRAVO za GROBARE,vi ste uvek najbolji!!!!

Damir Ns

pre 13 godina

Dosad ga nisam komentarisao ali ovom sto glumi pleja treba otkaz uruciti makar ne doveli nikoga za zamenu, bolje bi igrali, takvi potezi se ne vidjaju na nekom ozbiljnijem basketu a ne u euroleague

BumBumBum

pre 13 godina

Ovaj Elvis i nije Srbin! Kao prvo ovde u Austriji niko ne prati basket. Realno, nisu znali ni da se igralo letos svetsko. Gluposti! Za pfc dajem ruku!

pero deformero

pre 13 godina

Sada je definitivno jasno da bi se onaj tim Partizana od prosle godine, ove sezone bukvalno prosetao kroz Evroligu i pobedivao sa 20 razlike sve svoje protivnike. Ne mogu za zamislim kakav bi teror vrsila ekipa sastavljena od Mekkejleba, Rasica, Bozica (bekovi), Kecmana, Veselog, Robertsa (krila), Marica, Vranjesa (centri), pojacana sa nekim od mladjih igraca.
Ovaj tim je mnogo slabiji, a uopste mu ne ide lose. A kada se malo uigraju (Lafajetu prestanu da ispadaju lopte iz ruke, a Dzavaji se malo smiri i dobije na sigurnosti), bice to jako dobro.
Jedino me sekira to sto je najbolji srpski igrac u timu Kecman. Mladi igraci su u inostranstvu i greju klupu, umesto da igraju. A oni koji su ostali nemaju sansu da igraju. Trebalo bi im omoguciti da igraju, makar kao u fudbalu, sa B timovima. Neki fudbaleri u nasim najvecim timovima su prilicno poboljsali svoju igra i poziciju u A timu na taj nacin. Ako to ne ucinimo, dogodice nam se da nasi klubovi budu kao Prokom, Brose Basket ili Sole, gde domaci igraci "nose peskire", a u ekipi postoji 6 stranaca koji igraju celu utakmicu.

Partizan Forever!

pre 13 godina

DA VOLIM CRNO BELE... sta reci dalje, svaka cast svima, Gistu posebno, vidi se odmah da je mocan. Eh, da nam je sve kao SD PARTIZAN gdje bi nam kraj bio, imali bi standard kao Svajcarska ili Norveska

beric

pre 13 godina

Na kraju ipak dobismo, ne znam da li je iko primjetio poteze gista 5 sekundi prije kraja. Prvo nije brzo bacio loptu kecmanu i morao je da izvodi bacanja(koja su uvijek lutrija). posle zadnji napad kahe nije faulirao igraca i PUSTIO ga je da sutira trojku i da ima sansu da izjednaci. Osim toga ekipa nije jos dobro ukomponovana,ali mislim da ce ici sve bolje i bolje. Oni koji ne vjeruju u Jovanovica,nisu vjerovali u Duleta. Sve smo bolji NAPRED PARTIZAN!!!!!
(ivan_pfc, 17. novembar 2010 23:27)

Nije pravio faul zato sto je bio dogovor da se ne pravi faul. Za ovo prvo se slazem, trebao je dodati Kecmanu koji je bio sam ako nista drugo jos malo vremena bi ukrali. Tu sam popizdeo ali ubacio je oba pa se izvukao.

wn

pre 13 godina

Svak cast za pobedu!!!
Otislo mi je pola zivac sinoc, ali nema veze :).
Igra postaje bolja, ali mi nikako nije jasno zastao postoje tolike oscilacije u toku utakmice. Fali nam konstantnost i to bas.
Lafajet je slabiji od Bo-a, to je svima verujem jasno. Mislim da polako ulazi u stos, ali boljeg pleja od Bo-a necemo imati skorije. Stoga mi nisu jasni njegovi pljuvaci, jer ne moze se uvek imati sve. Nekad dobijes - nekad ne. Generalno, mislim da je OK igrac i da ce se popravljati, ali da se ne lazemo, Bo je za njega izmislio ovaj sport. Gist je pravo pojacanje i to je pokazao. Dzavai je solidan, ali deluje sporo u pojedinim momentima. Generalno, ova ekipa mi deluje slabije od proslogodisnje, bar sto se pojacanja tice. Ali dobro ovo je PARTIZAN, za nas vazi ono IMPOSSIBLE IS NOTHING
:)
Pozdrav

nele

pre 13 godina

Filozofija igre koju forsira Jovanovic, a koju je nasledio Od Vujosevica i koja lici na Obradovicevu ubija nasu kosarku kao i Partizan. Sporo, dekadentno, nemastovito, najruznija kosarka u Evropi. Svaki put kada Partizan krene u napad mene bukvalno zaboli zeludac. Tek kada Partizan gubi sa 11 razlike i odbaci trenerove sablone vidimo igru,strast, lepotu i uzbudjenje. Jesmo pobedili ali ovakva igra i mucenje ne vodi nicemu. Uveren sam da bi sa filozofijom Pesica i Ivkovica Partizan dominirao i da bismo uzivali u atomskoj kosarci. Zanima me vase misljenje.

Miki

pre 13 godina

Pravi Grobari treba da uvek veruju u pobedu,pa cak i kad se gubi 11 razlike 3 min do kraja!Setite se samo prosle godine kad smo gubili u cetvrtfinalu 21 poen od Makabija u Izraelu,pa ih dobili!Cibonu da ne pominjem!Znaci,do poslednje stotinke uz PARTIZAN...

Ja

pre 13 godina

Vlada , trener, jos jednom je pokazao da nije trener za ovakvu ekipu.
On sistematski unistava Klobuchara, Lafajeta,Gista....jednostavno chovek vrshi izmene bez bilo kakavog rezona. Pored njega i Dzordan bi propao.

Todoric bi trebao dobro da razmisli o dovodjenju trenera.
(zoran, 18. novembar 2010 00:46)

Natasa, Natasa spremas li se za ono sto se nekad zvalo derbi derbi?

strucni saradnik

pre 13 godina

Ova sezona i ova utakmica pokazuju da su Grobari sedmi igrac Partizana. Ovom sezonom je dokazano da na klupi Partizana moze da sedi bilo koji trener, da igraju prosecni igraci, i da takav Partizan uz pomoc Grobara u Pioniru moze da dobije i najbolje ekipe. Vujosevic(nekada bio Dulence) je, kao inteligemtan covek, to iskoristio, postao je uz pomoc Grobara mnogo bolji trener, kad mu nije islo dizali su ekipu iz mrtvih, dobijali su izgubljene utakmice, a za to vreme je Vujosevic(nekada bio Dulence) ucio na svojim greskama bez posledice na rezultat. Stranci koji su dolazili u Partizan uz Grobare pruzali su vise od 100% svojih mogucnosti, sto su kasnije i naplatili, sto je bila i vodilja drugim strancima koji su dolazili i koji ce dolaziti. Partizan se uz pomoc svojih navijaca, naravno i inteligencije Vujosevica i Danilovica, izborio sa drzavnim projektom KK Crvena zvezda, koja je imala najvecu politicku i finansijusku pomoc. U Evropi se stvorio mit o Pioniru, protivnicima klecaju kolena i drhte ruke, snimaju se filmofi o paklu Pionira, o ljubavi i vernosti Grobara, o casovima ljubavi, i onda se desi Pariz. Vujosevic(nekada bio Dulence) i Danilovic zbog sitnih i niskih razloga i ciljeva, zabadaju noz u ledja Ljudima koji su ih nosili do neslucenih visina. Nastaje veliki bol i razocarenje kod velikog broja Ljudi, beznadje, sto se i odrazilo na atmosferu u Pioniru. Ljubav prema Partizanu ne dozvoljava Grobarima da okrenu ledja svom klubu zbog niskih strasti gore pomenutih ljudi, vec jedan deo ide u Pionir da bodri igrace, a drugi deo se kida kraj malih ekrana uzaludno cekajuci iskreno izvinjenje Danilovica zbog gluposti koje su napravili oko Pariza. Sta bi dao Vujosevic da ima Grobare u Moskvi!!??

adrijan87

pre 13 godina

@ "Partizan dobio KORAKE SPANACA OD SUDIJA" i nista vise.
Budite malo realni i priznajte.
Mozda vam se vrati!


pa sta?kakve to veze ima? umesto da budes srecan zbog srpskog uspeha, ti si nasao da mi govoris o koracima...cuti i navijaj za tvoju zvezdu...i da ti porucim nesto NIJE TESKO BITI CELAV...to najbolje znaju Lukic, Pavlovic, Butulija...

Oberon

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
nemoj da lazes ljude slobodno im reci da si ciganin i da ce tvoja ekipa biti prvak ali sledece sezone...ha ha ha
(SK, 17. novembar 2010 23:14)

Sta da im kaze?! Pa gledace ga belo, kad oni nisu ni culi za Zvezdu!

Ovo mi je cetvrta godina u Pioniru i mozda utakmicu sa Barsom od prosle godine mogu da poredim sa ovim veceras!
Svaka cast svima do jednog veceras u Pioniru!

Milan90KL

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)


Ne brini, nisi jedini koji se stidi! Svi mi se ovde stidimo sto si ti Srbin!!!

Cedomir Rosic

pre 13 godina

@elvis
•sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)


A priznaj da si se nadao :)))

misa grobar 65

pre 13 godina

BRUKAJ , samo brukaj Srbiju i trpaj boraniju. Dodjite u Pionir za vikend da gledate sta je BRUKA . Ako ne bude 50 razlike Pero Bozicu ne pojavljuj se u ...

ŠĆEPAN ŠĆEKIĆ

pre 13 godina

Znaš ti dobro kako sam ja to izračunao...nemoj da se nadaš da sa 5 pobeda nemožemo ući u top16 fazu...uostalom tvoje je da se nadaš da nećemo ali nada umire poslednja a kad se plasiramo onda ti neće ostati ništa drugo nego da grickaš nokte od muke ;)))

OLJA

pre 13 godina

@Elvis
Evo jednog dobronamernog saveta-Kazi kolegama na poslu ,i sto je najvaznije svom POSLODAVCU,da ti je Dusan Kecman "brat po babine linije" i postajes direktor vec sutra!!!

Sasa

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Gluplji komentar nisam procitao, a imam 47 godina. Preispitaj se , mozda ti se podsmevaju zbog gluposti koje prosipas oko sebe.
Drugo, Austrijanci mogu da pricaju samo o zimskim sportovima gde nesto vrede, sve ostalo je sto se tice sporta jad i beda.
Zakljucak. Preispitaj se i pocni da navijas za pravi klub, tj. za Partizan.

United SOUTH=PFC.

pre 13 godina

koliko vidim u kkss sve sami SRBI,i posle svega opet se javljate,pa vi ste stubovi srbbbbstva dajte vi nekog igraca.stIDITE SE I BOLJE CUTITE.

martin

pre 13 godina

ma dajte vise... smorio ovaj huventud... dajte nekog ozbiljnog....

p.s. srecno lesicu, balabanu i milosevicu... koliko ono bese momci zajedno imaju titula??

Goran Gajic

pre 13 godina

Sad sam se vratio kuci, slavili smo pobedu naravno posto sam bio u Pioniru i procitao par poruka od likova koji su gledali kuci i kada smo gubili pustili ovde da nemamo trenera i tako to...E pa da smo mi svi u Pioniru tako razmisljali kao ti mo bismo veceras izgubili!Ali oni koji do sada nisu znali, od veceras valjda znaju sta je to Partizan!A ako ne znaju ja cu im sada reci K.K. Partizan je Uprava, Trener, Igraci i Mi Ludaci na tribinama koji i kada gubimo sa vise od deset u zadnjoj cetvrtini mislimo da nije kraj i da mozemo da pobedimo!E to je Partizan!Dobili smo opet na snagu sa tribina i na neverovatnu zelju i borbenost nasih momaka na parketu!I moram da kazem da mi imamo trenera!Sacekajte jos malo da se Crno-Bela masinerija razigra...Bice svasta!
Volim Partizan vise od svog zivota!

zoran

pre 13 godina

Dragi kritichari Lafajeta...pojma sa kosharkom nemate.
Zao mi je, ali je tako...
Manjak njegovog samopuzdanja ide na dushu trenreu Vladi, i samo njemu.

Dejan Kraljevo

pre 13 godina

Svaka cast momcima na pobedi, ne secam se kada sam vise urlao na tv nego veceras, ali isplatilo se. Sudije su u najmanju ruku cudno sudile, ali i to ce se zaboraviti.
Nego, cesto citam poredjenja Lafajeta i Boa, i naravno da se ocekuje bolja igra, ali njih dvojca iako igraju na istoj poziciji, uopste nisu isti tip igraca. Lafajet vise igra podredjen timu i jos uvek nema samopouzdanja po pitanju suta i donekle prodora, ali i to ce doci...
Jos jedno, sve cestitke igracima Partizana! Idemo u TOP16!!!

eraser

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Pa kad i jesi Rumun... nesrecni elvise...

АЦА"ПРИТИСАК!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Потписујем све,што је рекао "40+" и подржавам га у акцији едуковања наше деце. Такође,користим прилику да га поздравим,као пријатеља и саборца.Живео Партизан и ми са њим!

mare grobar.

pre 13 godina

@Kicanovic

Moram da kažem da nemamo šutera sa poludistance, sigurnog šutera za tri poena




Da li si cuo nekada za Dusana Kecmana ,igraca Partizana?

sale

pre 13 godina

Evo sedim kuci i gledam nas omiljeni tim. Gubimo 11 razlike zadnja je cetvrtina. Sad mogu slobodno da kazem da nemamo trenera. Nema ljutnje, tako je i tacka. Sve ovo boli, ali imajuci u vidu sta smo uradili zadnjih 5/6 godina, ne treba ocajavati. Vraticemo se mi. Volim Partizan vise od sebe

Dirthy

pre 13 godina

Konačno Klobučar dobija malo ozbiljniju minutažu,verujte trebaće malo vremena ali mislim da će biti pravi kada je najpotrebnije u NLB i Našoj ligi. Crnci su OK pa i Lafajet,jedino što mi se ne sviđa je to što ga uporno guraju na poziciju pleja,a on onim skok šutevima pokazuje da je klasičan bek. Malo manjka discipline ali jbg svako ima svoj stil vođenja tima. U naredna dva meča treba biti najjači a biće dosta +1 protiv Žalgirisa i -3 protiv Himkija.

TIGER

pre 13 godina

Priznajem da sam na minus 11 mislio da ovaj tim nema snage da se vrati u igru. Da je to bio bivsi nas tim, bio bih ubedjen da ce to uciniti jer su oni umeli da dobiju izgubljene utakmice. Prijatno sam iznenadjen i ovo jako hrabri, kao u stara dobra vremena... dobijamo izgubljeno, a to mogu samo VELIKI.
Hvala vam na lepoj veceri!

grobar_CAN

pre 13 godina

@ Elvis

A nije "vas Rumune" sramota sto smo vas razbili 5-0 u fudbalu?

:))))

Bravo momci!Gde god ti da igras tu su tvoji GROBARI...ooo Partizanee..
pozdrav iz Kanade.

Vlada Kraljevo

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Rumuni su ci.ani.sedi rumun kec ko vrata

ah da ne lazes ti kolege sa posla...

Pop

pre 13 godina

@novosadjanin
Iako postoji takva opcija da se ispadne sa skorom 5-5 to se jos nije dogodilo nijednom u protekle dve sezone otkako je na snazi ovaj format s 4 grupe po 6 timova. Valjda nece ni sad.

Kalimero

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Tebe će u Austriji uvek trenirati kao Rumuna, ali iz potpuno nesportskih razloga što bi ti kao gastos trebalo da znaš.
A Partizanu jedno veliko OPROSTI jer sam na trenutak izgubio nadu da možemo preokrenuti rezultat. Svaka čast momci!!!

Orgazmo

pre 13 godina

Bice izgleda nesto od Lafajeta, podseca me na mene, a cak i ja ponekad proradim. :) Kecman konacno onaj stari. Cini mi se da je ovaj tim poceo da zivi kao tim, vidi se da ima hemije medju igracima, a to je tajna uspeha (barem do sada bila).
kokice+pivo+Partizan=dobitna kombinacija. :)
(Chodaboy, 17. novembar 2010 23:21)

Ne opustaj se mnogo, i budi spreman za akciju

Koma

pre 13 godina

Tačno infarkt da dobiješ sinoć. Opet je brat Kecman prelomio, ja više ne znam šta taj čovek radi, kad je najveća frka uvek odigra vrhunski. Opšti utisak: Lafajet dolazi do igre, Gist neverovatan potencijal, ali mnogo igra licem prema košu, a pri tom ima visok dribling, Džavaji vanserijski centar, Đekić kao da spava na utakmici, fali još malo tečnosti u napadu. Partizan generalno sa ovim timom ima slabiju prodor igru, a udaljavanjem trojke došlo je do širenja odbrana. Desilo se da sinoć Lafajet bude jedini niži igrač na parketu. Biće ovo extra ekipa samo još malo dok Gist pohvata sve kretnje u napadu. Svaka čast momci!!!

nele

pre 13 godina

svaka čast za pobedu!druga četvrtina je Partizan koji želimo da gledamo.
Džavai ima loš pregled igre bez povratnih lopti za bekove
Lafajetu mora de se objasni da igra za Partizan a ne za srednjoskolski tim ili ga poslati kući.

stf

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vitez Koja

pre 13 godina

Eto komsije da vam nije nas da vas kroz pesme prozivamo...
Nikad se u evropi ne bi culo za vas.
I nije mi drago sto nema sada onih od pre nekoliko nedelja da se izvinu igracima za prozivke...
Ali jos tada sam vam rekao da cu pamtiti vase komentare da bi vam na kraju sezone to natrljao na nos.

G

pre 13 godina

Recicu samo ovo...Partizan je prosle sezone u ovo vreme imao 4-4 u NLB ligi i 1-3 u Evroligi!

I jos nesto...nerviram se celu utakmicu u Pioniru, skacem kao nenormalan, a iza mene stoji lik koji verovatno nikad u zivotu nije uzeo loptu u ruke i samo pljuje igrace Partizana (bukvalno svih 40 minuta). Na kraju utakmice, kad smo pobedili, on skace i aplaudira. Morao sam da se okrenem i da ga pitam zasto se raduje kad smo toliko losi i jedva smo pobedili sampiona Spanije!!!???
(Stevan, 17. novembar 2010 23:55)
Radovao sam se jer sam se uverio da nam ne nedostaje Veliki mag iz CSKA i što je jasno da je cela ekipa na okupu.Igra loša ali zato smo majstori za "usporeni snimak".

Oprostite na losem spanskom, GOVORIM SRPSKI

pre 13 godina

Ke sta pasando kon los Serbos?:)
Mi ocigledno nesto imamo protiv tih Spanaca ove godine, no dobro:)

Partizanovac

pre 13 godina

Elvise, pa ti stvarno jesi Rumun.
Necu da se opterecujem kojekakvim ljudima vec samo da cestitam na fantasticnoj pobedi! Bio sam na utakmici, fantasticna atmosfera, igra odlicna. i cak kad je bilo -11 verovao sam da, ko i uvek, mozemo da pobedimo. vratio se taj osecaj. Svaka cast majstori, GROBARI S TOBOM SVE DO BARSEEEE (a i posle)...

Иван-Ниш

pre 13 godina

Види се да је Партизан био напаљен да победи. Можда у неким тренуцима и превише понесен атмосфером много дивљао у нападу (упорна потреба за закуцавањем). И кад сам већ био бесан на Кецмана због бежања да било шта конкретно уради и Гиста који је у нападу много изводио егзибиције у трећој четвртини, они ме одушевили у задњих 5 минута. Први преузео све у своје руке и творац је преокрета, а Гист, кога можемо да зовемо "луд к'о струја" или "'ладнији од 'ладовине", погађа сва слободна бацања. Једино ми жао као неког кога интересује пре свега игра српских играча што у овако великом мечу осим старе гарде Кецмана и Катића нико од млађих Срба се није истакао. Милосављевић, Ђекић, Лучић, Бјелица, Мусли, сви са негативним индексима или скоро неприметни.

xxl

pre 13 godina

Zao mi Sarenca. Nije mu se dalo da Partizan izgubi. Njegova konstatacija je da je Partizan pobedio jer su spanci u krizi.
Mnogo smo jaki.
(danguba, 17. novembar 2010 23:02)

Kaha i jeste u krizi, a ti da si slusao malo bolje mogao si sve da cujes, a ne samo ovako da dangubis ;) a i mnogo smo jaki i kada su drugi u krizi

Duca

pre 13 godina

Ovo je iskljucivo pobeda igraca , a nimalo trenera. Gospodin Jovanovic ne oseca utakmicu. menja bez potrebe i totalno je izmalerisao igrace sredinom trece cetvrtine. Osim Gista niko da spusti normalno loptu Dzavaiu. momci su pokazali neverovatan mentalitet. Sve najbolje

L0shMI

pre 13 godina

Igramo bas indijansku kosarku, ali sta da se radi kad imas 3 americka igraca u ekipi. Plej i dalje ne zna gde ce (mada bar natuca pomalo) sto dosta i uslovaljava sve ostalo. Ono sto me izludjuje to sto centri koji su jaki kao zemlja ne uzmu prvo da se zagrade, odgurno malo protivnika i tek onda sutnu, nego iz neizgradjene poziciji bacaju neke frljoke ne d'o ti Bog kakve. Pa to u podrum ne bi uslo a kamoli u kos. Ono sto raduje je sto momci grizu u odbrani(mada opet je bilo onih metiljavih faulova, koliko je tesko kad pravis faul da ga puknes da ga boli ruka dok sutira slobodno (pera je to objasnio navaru prosle sezone :)) ))
Ajd Lafajet koji pravi gluposti, proci ce ga to kroz koju tekmu, ali kad ce bre Milosavljevic da se oslobodi grca. Decko je skroz solidan igrac i kad bi se samo opustio...

Ipak utisak veceri, Vladine reakcije na sudjenje. Zesci je od Duleta, smesniji od onog Talijana iz Armani Dzinsa od pre 2 sezone (a i visi za 2 glave od onog patuljka :) ) Moram priznati da me jako fino nasmejao (a pritom se videlo da se i on napalio na atmosferu ko baba na ratluk s orasima)... I tako :)

Radomir - Valjevo

pre 13 godina

Ovo vise nije zdravo.Ode srcka a i zivci.Imali smo vise srece nego pameti.Definitivno nemamo trenera koji ume da nesto promeni kada ne ide.Poslednja tri napada u trecoj i pola cetvrte cetvrtine nismo organizovali napad kako treba.Sve je licilo na divlji basket ispred zgrade.Mislim da bi trebalo dovesti jaceg plejmejkera, a i centri igraju na mahove,sto mi se uopste ne svidja.Bacanja su posebna prica.Uglavnom, nama nova dva boda u dzepu i velika glavobolja za dalje .NAPRED PARTIZAN!!!!

Dr.Mabuzo

pre 13 godina

Otimacina na misice tako bih nazvao pobedu.
Svaka cast na neverovatnoj borbenosti i pogibeljnoj odbrani.Gist je bio sjajan sve dok nije poceo da pokusava da izvede zakucavanje za spicu.Vlada podhitno da mu objasni da ovo nije takmicenje u atraktivnosti.Prvo poluvreme je odigrao bez greske.Fali mu jos malo slifa da postane frhunski.1 na 1 iz driblinga mu zabraniti i nagurati ga u reket sto vise.Uglavnom pozitivna ocena- vidan napredak.Centri nesmeju onako promasivati zicere (pogotovo Rasko.
Milosavljevic borben ali nevidljiv sinoc.Klobucar takodje.Lafayet drugo poluvreme kao da ga i nema (mozda pokusati dati mu samo malo vise slobode u igri.Vesly zver.Za dve godine ce biti vrhunska NBA zvezda.
Dve stvari su mi bacile malu senku na sinocni mec.
Prva je katastrofalno sudjenje (na obostranu stetu -mislim da nije uticalo na konacan ishod kad se sve sabere)
a druga je da su poslednju cetvrtinu pocela petorka sa svih 5 stranaca !!!????(Vesely,Lafayete,Klobucar,gist i Jawai)
Dodjosmo i mi da nam pola ekipe cine stranci sto nemogu da svarim (2-3 uredu).Ipak smo mi (i Litvanci da negresim dusu) tatamate za ovaj sport u Evropi.
Samo hrabro do uspeha.

celarevohood

pre 13 godina

Vlado brate, sta je sa izmenama?! jel' to mora toliko...bojim se da ces se zabrojati, pa poslati 4 igraca na teren u nekom momentu.

strucni saradnik

pre 13 godina

@gasa, daso, potpuno si promasio temu. Nisam ni aktivni navijac, niti je trebalo da dobijem karte preko Grobara, trebalo je da idem u Pariz u sopstvenoj reziji, ali sam odustao zbog raspodele karata od strane uprave i zabijanja noza u ledja nekome ko te je nosio do F4. Nekada sam bio aktivni navijac, pa u potpunosti razumem ljude koji su izvisili za karte. Komentarises neke stvari o kojima nemas pojma, ocigledno da nisi dobro informisan. Pariz je trebalo da bude vrhunac sinergije, sto bi rekao Vujosevic, sa kojom bi Partizan verovatno uzeo titulu, a Evropa bi o tom cudu pricala danima.

Ralemvp

pre 13 godina

Ljudi koji se iole razumeju u kosarku vide da je Lafajet promasaj,da ce Dzavai biti bolji i da je Gist dobar.Plej koji se ne vidi,dakle ne probija,ne moze da pogodi iz daljine,gresi dosta u fazi dodavanja,ne moze igrati u Partizanu.Sinoc smo mec dobili zahvaljujuci Kecmanu i Gistu kojem nije zadrhtala ruka.I zahvaljujuci Kahi koja nema pojma i ove godine im je polufinale ACB lige plafon.Ako ikako mozemo trebamo dovesti nekog novog pleja.Gledam sinoc BMC sta je uradio Barsi.Covek je sam pobedio jednu Barselonu!I mi nismo hteli da mu povecamo ugovor.Covek vredi svaku paru.To nam treba,a ne neki divljaner bez kojeg cemo svejedno osvojiti domacu ligu.sa NLB sam se davno pozdravio.

badi

pre 13 godina

i ako su pobedili partizan je slab,jeste li videli gosti su imali samo jedan skok u napadu i vodili pred kraj osam do deset razlike,zamislite da su igrali druga ekipa i to neka koja skace bolje od ovih,sto bi bilo i koja igra bolju jacu
odbranu od ove kahe.

PIONIR (One step from hell)

pre 13 godina

Ovu utakmicu je pobedio ludacki Pionir i Dule Kecman,ali Toso molim te samo promeni pleja,videces kako ce SVI igrati bolje,ovaj pored toga sto malo zna,gusi i one koji znaju dosta !!!

zoran

pre 13 godina

Vlada , trener, jos jednom je pokazao da nije trener za ovakvu ekipu.
On sistematski unistava Klobuchara, Lafajeta,Gista....jednostavno chovek vrshi izmene bez bilo kakavog rezona. Pored njega i Dzordan bi propao.

Todoric bi trebao dobro da razmisli o dovodjenju trenera.

Obodo

pre 13 godina

Dobismo tekmu na cist kvalitet igraca, organizacija igre nam je ocajna... Veseli perfektan, gist, dzavai, kecman solidni ali uguseni u ovoj opstoj neorganizaciji. Lafajet NIJE za nas, ozbiljan smo klub koji zahteva kompletne igrace. I naravno- ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

Anonimus

pre 13 godina

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!
(Anonimus, 18. novembar 2010 09:15)

Nemoj da se nerviras, bice bolje Sledece Sezone.
(Mmmhhhh HAHAHAHA, 18. novembar 2010 13:49)

Naravno da ne znate, mene jedino moze da inervira ljudska glupost, bice je i sledece sezone. "ne daj se partizane".

crnobeli delija

pre 13 godina

uz duzno postovanje prem njihovom umecu i zahvalnost za radost i pobede koje nam donose, ali, petorka partizana:
Lafajet
Gist
Javai
Klobucar
Veseli
...
nigde na vidiku ni jednog naseg klinca koji ce bezobrazno sutnuti trojku kad niko ne sme, koji ce ukrasti loptu, podeliti neku suludu asistenciju, sutra igrati za nasu reprezentaciju,...

gledano na duge staze, ovo nikako nemoze biti dobro :(

dzek

pre 13 godina

Trener Kahe Ivanović i dalje misli da je ovo stara Jugoslavia,kad su sudije mogle da kradu, a splitska publika da gađa igrače Partizana, kako bi jugoplastika osvojila titulu.Ovo pišem zbog mlađih navijača Partizana,jer je u to vrame za splićane igrao trener Kahe. Grobar do smrti!!!
(Kićanović, 17. novembar 2010 23:46)

ajoj, ovde znaci laprdaju ljudi od 40-50 gdina... ja sam sa mojih 13 znaci pogresan.

Anonimus

pre 13 godina

Ulazi Barac u svlacionicu i kaze:Ponovo izgubih od Partizana,a Bjelica ce na to meni je 22.
(lexa, 17. novembar 2010 22:46)

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!

zoran

pre 13 godina

Vlada Jovanovic je jos jednom pakazao da nije trenr za vrhunsku ekipu.
On bi svojim, nepromisljenim izmenama, ubio u pojam i jednog Dzordana. Chovek se izgubio na onoj klupi, nema sumnje.
Todoricu, ne trazi grshku u igrachima ,vec menjaj trenra.
Ova slucajna pobeda nije njegovo delo.

Srbenda iz dijaspore

pre 13 godina

Smislite novu melodiju za himnu.Melodija je "Dok palme njisu grane" -Hrvatska-dalmatinska melodija. Mozda vas to podseca na Jugoslaviju. Drugo uzvici ko ce kome da po....i i murija i sudstvo. .A utakmica na srecu dobijena i na srecu spanaca izgubljena sa tri razlike i KHimki pobedjen sa pola kosa i to na kraju moze da bude znacajno

novosadjanin

pre 13 godina

Realno Partizan ce da sakupi jos 2 pobede imace skor 5-5 ( pobede protiv zalgirisa i prokoma, mada ce protiv zalgirisa biti gusto...Ostalo ce da izgubi ( gostovanja Himki, Makabi, Kaha Laboral). To nazalost nece biti dovoljno za prolaz u top 16

Maran

pre 13 godina

Realno mnogo srecna pobeda, sudije su jako bile lose generalno, ali vise u korist partizana. A Kahi nije igrao Hejslip, najbolji igrac,i Mensah-Bonsu drugi najbolji je raskinuo ugovor... Tako da je ovo druga ekipa.

sale

pre 13 godina

Evo sedim kuci i gledam nas omiljeni tim. Gubimo 11 razlike zadnja je cetvrtina. Sad mogu slobodno da kazem da nemamo trenera. Nema ljutnje, tako je i tacka. Sve ovo boli, ali imajuci u vidu sta smo uradili zadnjih 5/6 godina, ne treba ocajavati. Vraticemo se mi. Volim Partizan vise od sebe

Šta ćeš, kompleksi!

pre 13 godina

Šta je ovo? Repriza derbija sa Marakane?
Ne, čekaj, ovo je nekakva košarka i neki Španci!? Navijači nešto pominju Lukića i Cigane pa mi se učinilo da Zvezda igra...

badi

pre 13 godina

i ako su pobedili partizan je slab,jeste li videli gosti su imali samo jedan skok u napadu i vodili pred kraj osam do deset razlike,zamislite da su igrali druga ekipa i to neka koja skace bolje od ovih,sto bi bilo i koja igra bolju jacu
odbranu od ove kahe.

nele

pre 13 godina

Filozofija igre koju forsira Jovanovic, a koju je nasledio Od Vujosevica i koja lici na Obradovicevu ubija nasu kosarku kao i Partizan. Sporo, dekadentno, nemastovito, najruznija kosarka u Evropi. Svaki put kada Partizan krene u napad mene bukvalno zaboli zeludac. Tek kada Partizan gubi sa 11 razlike i odbaci trenerove sablone vidimo igru,strast, lepotu i uzbudjenje. Jesmo pobedili ali ovakva igra i mucenje ne vodi nicemu. Uveren sam da bi sa filozofijom Pesica i Ivkovica Partizan dominirao i da bismo uzivali u atomskoj kosarci. Zanima me vase misljenje.

Damir Ns

pre 13 godina

Dosad ga nisam komentarisao ali ovom sto glumi pleja treba otkaz uruciti makar ne doveli nikoga za zamenu, bolje bi igrali, takvi potezi se ne vidjaju na nekom ozbiljnijem basketu a ne u euroleague

Calderon

pre 13 godina

Ljudi, navijam za Zvezdu ali pratim Partizan svaku utakmicu i mogu vam reci da je Lafajet do jaja igrac, i moze da bude dobar plejmejker, kriv je trener sto ga ne usmeri kako treba da igra. Dule je isto tako imao problema sa Mccalebom prosle godine na pocetku pa pogledajte sta je napravio od njega. I inace mislim da Jovanovic nije dorastao da vodi Partizan i da nema taj kvalitet da napravi nesto vise sa ovim timom , sve ovo kazem kako jeste, realno, ne navijacki posto mi smeta koliko prozivate Lafajeta.. pozdrav

novosadjanin

pre 13 godina

Realno Partizan ce da sakupi jos 2 pobede imace skor 5-5 ( pobede protiv zalgirisa i prokoma, mada ce protiv zalgirisa biti gusto...Ostalo ce da izgubi ( gostovanja Himki, Makabi, Kaha Laboral). To nazalost nece biti dovoljno za prolaz u top 16

Srbenda iz dijaspore

pre 13 godina

Smislite novu melodiju za himnu.Melodija je "Dok palme njisu grane" -Hrvatska-dalmatinska melodija. Mozda vas to podseca na Jugoslaviju. Drugo uzvici ko ce kome da po....i i murija i sudstvo. .A utakmica na srecu dobijena i na srecu spanaca izgubljena sa tri razlike i KHimki pobedjen sa pola kosa i to na kraju moze da bude znacajno

strucni saradnik

pre 13 godina

Ova sezona i ova utakmica pokazuju da su Grobari sedmi igrac Partizana. Ovom sezonom je dokazano da na klupi Partizana moze da sedi bilo koji trener, da igraju prosecni igraci, i da takav Partizan uz pomoc Grobara u Pioniru moze da dobije i najbolje ekipe. Vujosevic(nekada bio Dulence) je, kao inteligemtan covek, to iskoristio, postao je uz pomoc Grobara mnogo bolji trener, kad mu nije islo dizali su ekipu iz mrtvih, dobijali su izgubljene utakmice, a za to vreme je Vujosevic(nekada bio Dulence) ucio na svojim greskama bez posledice na rezultat. Stranci koji su dolazili u Partizan uz Grobare pruzali su vise od 100% svojih mogucnosti, sto su kasnije i naplatili, sto je bila i vodilja drugim strancima koji su dolazili i koji ce dolaziti. Partizan se uz pomoc svojih navijaca, naravno i inteligencije Vujosevica i Danilovica, izborio sa drzavnim projektom KK Crvena zvezda, koja je imala najvecu politicku i finansijusku pomoc. U Evropi se stvorio mit o Pioniru, protivnicima klecaju kolena i drhte ruke, snimaju se filmofi o paklu Pionira, o ljubavi i vernosti Grobara, o casovima ljubavi, i onda se desi Pariz. Vujosevic(nekada bio Dulence) i Danilovic zbog sitnih i niskih razloga i ciljeva, zabadaju noz u ledja Ljudima koji su ih nosili do neslucenih visina. Nastaje veliki bol i razocarenje kod velikog broja Ljudi, beznadje, sto se i odrazilo na atmosferu u Pioniru. Ljubav prema Partizanu ne dozvoljava Grobarima da okrenu ledja svom klubu zbog niskih strasti gore pomenutih ljudi, vec jedan deo ide u Pionir da bodri igrace, a drugi deo se kida kraj malih ekrana uzaludno cekajuci iskreno izvinjenje Danilovica zbog gluposti koje su napravili oko Pariza. Sta bi dao Vujosevic da ima Grobare u Moskvi!!??

Duca

pre 13 godina

Ovo je iskljucivo pobeda igraca , a nimalo trenera. Gospodin Jovanovic ne oseca utakmicu. menja bez potrebe i totalno je izmalerisao igrace sredinom trece cetvrtine. Osim Gista niko da spusti normalno loptu Dzavaiu. momci su pokazali neverovatan mentalitet. Sve najbolje

Maran

pre 13 godina

Realno mnogo srecna pobeda, sudije su jako bile lose generalno, ali vise u korist partizana. A Kahi nije igrao Hejslip, najbolji igrac,i Mensah-Bonsu drugi najbolji je raskinuo ugovor... Tako da je ovo druga ekipa.

zoran

pre 13 godina

Vlada Jovanovic je jos jednom pakazao da nije trenr za vrhunsku ekipu.
On bi svojim, nepromisljenim izmenama, ubio u pojam i jednog Dzordana. Chovek se izgubio na onoj klupi, nema sumnje.
Todoricu, ne trazi grshku u igrachima ,vec menjaj trenra.
Ova slucajna pobeda nije njegovo delo.

sale

pre 13 godina

napisao samo da nemamo trenera i da ce opet doci nase vreme kad smo gubili 11 razlike. I sad mislim isto to samo sto smo pobedili. Hvala igracima, ali onaj huk sa tribina i oni zvizduci.......... zaboravio sam na GROBAAAAAARRRRRRRREEEEEEEEEEEE

MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJJACI.

Nemam reci. Magija.

Anonimus

pre 13 godina

Ulazi Barac u svlacionicu i kaze:Ponovo izgubih od Partizana,a Bjelica ce na to meni je 22.
(lexa, 17. novembar 2010 22:46)

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!

Radomir - Valjevo

pre 13 godina

Ovo vise nije zdravo.Ode srcka a i zivci.Imali smo vise srece nego pameti.Definitivno nemamo trenera koji ume da nesto promeni kada ne ide.Poslednja tri napada u trecoj i pola cetvrte cetvrtine nismo organizovali napad kako treba.Sve je licilo na divlji basket ispred zgrade.Mislim da bi trebalo dovesti jaceg plejmejkera, a i centri igraju na mahove,sto mi se uopste ne svidja.Bacanja su posebna prica.Uglavnom, nama nova dva boda u dzepu i velika glavobolja za dalje .NAPRED PARTIZAN!!!!

crnobeli delija

pre 13 godina

uz duzno postovanje prem njihovom umecu i zahvalnost za radost i pobede koje nam donose, ali, petorka partizana:
Lafajet
Gist
Javai
Klobucar
Veseli
...
nigde na vidiku ni jednog naseg klinca koji ce bezobrazno sutnuti trojku kad niko ne sme, koji ce ukrasti loptu, podeliti neku suludu asistenciju, sutra igrati za nasu reprezentaciju,...

gledano na duge staze, ovo nikako nemoze biti dobro :(

Kićanović

pre 13 godina

Prvo da zamolim moderatora da najzad objavi moj komentar! Pišem kao veliki navijač Partizana i dobar poznavalac košarke. Naravno da me pobeda raduje, ali pobeda na mišiće i uz veliku pomoć navijača.Moram da kažem da nemamo šutera sa poludistance, sigurnog šutera za tri poena, blokera, a jedinica nam je najslabija u zadnjih petnaest godina. Molim upravu da ovoliku energiju navijača iskoristi, ali da za uzvrat dovede malo bolja pojačanja, dok nije kasno. A i ako ne bude tako, šta da radim, moje srce je crno-belo. Grobar do smrti!!!

dzek

pre 13 godina

Trener Kahe Ivanović i dalje misli da je ovo stara Jugoslavia,kad su sudije mogle da kradu, a splitska publika da gađa igrače Partizana, kako bi jugoplastika osvojila titulu.Ovo pišem zbog mlađih navijača Partizana,jer je u to vrame za splićane igrao trener Kahe. Grobar do smrti!!!
(Kićanović, 17. novembar 2010 23:46)

ajoj, ovde znaci laprdaju ljudi od 40-50 gdina... ja sam sa mojih 13 znaci pogresan.

zoran

pre 13 godina

Vlada , trener, jos jednom je pokazao da nije trener za ovakvu ekipu.
On sistematski unistava Klobuchara, Lafajeta,Gista....jednostavno chovek vrshi izmene bez bilo kakavog rezona. Pored njega i Dzordan bi propao.

Todoric bi trebao dobro da razmisli o dovodjenju trenera.

Mika

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu . Mnogi cigani kažu da su rumuni. Partizan je još jednom dokazao da uz ovakvu publiku može da pobedi bilo kog protivnika!

Ja

pre 13 godina

uz duzno postovanje prem njihovom umecu i zahvalnost za radost i pobede koje nam donose, ali, petorka partizana:
Lafajet
Gist
Javai
Klobucar
Veseli
...
nigde na vidiku ni jednog naseg klinca koji ce bezobrazno sutnuti trojku kad niko ne sme, koji ce ukrasti loptu, podeliti neku suludu asistenciju, sutra igrati za nasu reprezentaciju,...

gledano na duge staze, ovo nikako nemoze biti dobro :(
(crnobeli delija, 18. novembar 2010 08:54)

E pa mene je bas briga za reprezentaciju ja navijam i volim samo PARTIZAN!

Jelena

pre 13 godina

Kako god da se zavrsi (dva minuta do kraja dok ovo pisem) uzasno mi nedostaje superveleslalom Mekejleba kroz protivnicke odbrane!!! I nedostajace mi jos dugo...

Ralemvp

pre 13 godina

Ljudi koji se iole razumeju u kosarku vide da je Lafajet promasaj,da ce Dzavai biti bolji i da je Gist dobar.Plej koji se ne vidi,dakle ne probija,ne moze da pogodi iz daljine,gresi dosta u fazi dodavanja,ne moze igrati u Partizanu.Sinoc smo mec dobili zahvaljujuci Kecmanu i Gistu kojem nije zadrhtala ruka.I zahvaljujuci Kahi koja nema pojma i ove godine im je polufinale ACB lige plafon.Ako ikako mozemo trebamo dovesti nekog novog pleja.Gledam sinoc BMC sta je uradio Barsi.Covek je sam pobedio jednu Barselonu!I mi nismo hteli da mu povecamo ugovor.Covek vredi svaku paru.To nam treba,a ne neki divljaner bez kojeg cemo svejedno osvojiti domacu ligu.sa NLB sam se davno pozdravio.

Dr.Mabuzo

pre 13 godina

Otimacina na misice tako bih nazvao pobedu.
Svaka cast na neverovatnoj borbenosti i pogibeljnoj odbrani.Gist je bio sjajan sve dok nije poceo da pokusava da izvede zakucavanje za spicu.Vlada podhitno da mu objasni da ovo nije takmicenje u atraktivnosti.Prvo poluvreme je odigrao bez greske.Fali mu jos malo slifa da postane frhunski.1 na 1 iz driblinga mu zabraniti i nagurati ga u reket sto vise.Uglavnom pozitivna ocena- vidan napredak.Centri nesmeju onako promasivati zicere (pogotovo Rasko.
Milosavljevic borben ali nevidljiv sinoc.Klobucar takodje.Lafayet drugo poluvreme kao da ga i nema (mozda pokusati dati mu samo malo vise slobode u igri.Vesly zver.Za dve godine ce biti vrhunska NBA zvezda.
Dve stvari su mi bacile malu senku na sinocni mec.
Prva je katastrofalno sudjenje (na obostranu stetu -mislim da nije uticalo na konacan ishod kad se sve sabere)
a druga je da su poslednju cetvrtinu pocela petorka sa svih 5 stranaca !!!????(Vesely,Lafayete,Klobucar,gist i Jawai)
Dodjosmo i mi da nam pola ekipe cine stranci sto nemogu da svarim (2-3 uredu).Ipak smo mi (i Litvanci da negresim dusu) tatamate za ovaj sport u Evropi.
Samo hrabro do uspeha.

celarevohood

pre 13 godina

Vlado brate, sta je sa izmenama?! jel' to mora toliko...bojim se da ces se zabrojati, pa poslati 4 igraca na teren u nekom momentu.

Anonimus

pre 13 godina

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!
(Anonimus, 18. novembar 2010 09:15)

Nemoj da se nerviras, bice bolje Sledece Sezone.
(Mmmhhhh HAHAHAHA, 18. novembar 2010 13:49)

Naravno da ne znate, mene jedino moze da inervira ljudska glupost, bice je i sledece sezone. "ne daj se partizane".

Loptar Amaterus

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Reci im da volis zvezdu i znace odmah da si rumun.

zoran

pre 13 godina

Dragi kritichari Lafajeta...pojma sa kosharkom nemate.
Zao mi je, ali je tako...
Manjak njegovog samopuzdanja ide na dushu trenreu Vladi, i samo njemu.

strucni saradnik

pre 13 godina

@gasa, daso, potpuno si promasio temu. Nisam ni aktivni navijac, niti je trebalo da dobijem karte preko Grobara, trebalo je da idem u Pariz u sopstvenoj reziji, ali sam odustao zbog raspodele karata od strane uprave i zabijanja noza u ledja nekome ko te je nosio do F4. Nekada sam bio aktivni navijac, pa u potpunosti razumem ljude koji su izvisili za karte. Komentarises neke stvari o kojima nemas pojma, ocigledno da nisi dobro informisan. Pariz je trebalo da bude vrhunac sinergije, sto bi rekao Vujosevic, sa kojom bi Partizan verovatno uzeo titulu, a Evropa bi o tom cudu pricala danima.

Kićanović

pre 13 godina

Trener Kahe Ivanović i dalje misli da je ovo stara Jugoslavia,kad su sudije mogle da kradu, a splitska publika da gađa igrače Partizana, kako bi jugoplastika osvojila titulu.Ovo pišem zbog mlađih navijača Partizana,jer je u to vrame za splićane igrao trener Kahe. Grobar do smrti!!!

ivan_pfc

pre 13 godina

Na kraju ipak dobismo, ne znam da li je iko primjetio poteze gista 5 sekundi prije kraja. Prvo nije brzo bacio loptu kecmanu i morao je da izvodi bacanja(koja su uvijek lutrija). posle zadnji napad kahe nije faulirao igraca i PUSTIO ga je da sutira trojku i da ima sansu da izjednaci. Osim toga ekipa nije jos dobro ukomponovana,ali mislim da ce ici sve bolje i bolje. Oni koji ne vjeruju u Jovanovica,nisu vjerovali u Duleta. Sve smo bolji NAPRED PARTIZAN!!!!!

Obodo

pre 13 godina

Dobismo tekmu na cist kvalitet igraca, organizacija igre nam je ocajna... Veseli perfektan, gist, dzavai, kecman solidni ali uguseni u ovoj opstoj neorganizaciji. Lafajet NIJE za nas, ozbiljan smo klub koji zahteva kompletne igrace. I naravno- ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

marko cg

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)


Sad ih lazi da si eskim ako hoces!!!!!!

PIONIR (One step from hell)

pre 13 godina

Ovu utakmicu je pobedio ludacki Pionir i Dule Kecman,ali Toso molim te samo promeni pleja,videces kako ce SVI igrati bolje,ovaj pored toga sto malo zna,gusi i one koji znaju dosta !!!

bruce hullter

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
epic fail

Fredy House

pre 13 godina

Grobari, bice ovo vas drudi poraz kod kuce, i to jedan za drugim.Posle Macabija, slavice i Kaha.. Bicu na tribinama i proslavicu uspeh Kahe!
(puz ubica, 16. novembar 2010 19:20)

988.......ako ne znas ko sam. ;)

P.S. Kecman-Igrac ZLATA vredan!

Stevan

pre 13 godina

Recicu samo ovo...Partizan je prosle sezone u ovo vreme imao 4-4 u NLB ligi i 1-3 u Evroligi!

I jos nesto...nerviram se celu utakmicu u Pioniru, skacem kao nenormalan, a iza mene stoji lik koji verovatno nikad u zivotu nije uzeo loptu u ruke i samo pljuje igrace Partizana (bukvalno svih 40 minuta). Na kraju utakmice, kad smo pobedili, on skace i aplaudira. Morao sam da se okrenem i da ga pitam zasto se raduje kad smo toliko losi i jedva smo pobedili sampiona Spanije!!!???

Leposavac

pre 13 godina

Dusan Kec iz rukava, Veseli se hala.

Oliver Laf asistira, Jawai(m) para i sudija.

Los nam je tim Gist(ro), a i pre Bozic(a) Jaki smo isto!

Nikola

pre 13 godina

Navijac sam drugog kluba, ali od 2002 svake godine nabavljam godisnje propusnice za utakmice KK Partizna. Isprva sam krenuo zato sto mnogo volim kosarku, a i da pogledam neku kvalitetnu euroligasku ekipu koja gostuje u Bg-u... Sad 8 godina kasnije mogu da kazem da sam vatreni navijac KK Partizan, koji me je kupio pre svega neverovatnom pozrtvovanoscu i odnosu prema igri i ZATO MI NISU JASNI pljuvaci koji pljuju Lafajeta koji je IGRAC PARTIZANA kluba koji navodno volite, a koji na svakoj tekmi natopi dres znojem i gine za svaku loptu. Treba mu dati vremena, dolazi iz strane zemlje sa potpunom drugacijom kulturom zivota i kosarkaske igre, kad se bude aklimatizovao bice fenomenalan a po meni je i sada dobar! Pljuvaci idite pa gledajte fudbal tamo ima razloga za izlivanje zuci koliko hocete! :) pozdrav sa Liona!

Pop

pre 13 godina

@nele
U potpunosti si u pravu. Sablonska kosarka nije za nas. Problem nase kosarke je i nastao tako sto je od proste igre napravljena filozofija. Nije nas problem odbrana nego bezidejni napad. Cim se on popravi Partizan dobija. Ni 74 poena nije nesto, ali sa 74 poena na svakom mecu, Partizan bi imao 5 pobeda. Nymburk je protiv Cajasola dao 77 pa mu je to bilo dosta za poraz od 16 razlike na svom terenu a nas je dobio sa 73. Popraviti napad i razigrati Milosavljevica i Klobucara.

L0shMI

pre 13 godina

Igramo bas indijansku kosarku, ali sta da se radi kad imas 3 americka igraca u ekipi. Plej i dalje ne zna gde ce (mada bar natuca pomalo) sto dosta i uslovaljava sve ostalo. Ono sto me izludjuje to sto centri koji su jaki kao zemlja ne uzmu prvo da se zagrade, odgurno malo protivnika i tek onda sutnu, nego iz neizgradjene poziciji bacaju neke frljoke ne d'o ti Bog kakve. Pa to u podrum ne bi uslo a kamoli u kos. Ono sto raduje je sto momci grizu u odbrani(mada opet je bilo onih metiljavih faulova, koliko je tesko kad pravis faul da ga puknes da ga boli ruka dok sutira slobodno (pera je to objasnio navaru prosle sezone :)) ))
Ajd Lafajet koji pravi gluposti, proci ce ga to kroz koju tekmu, ali kad ce bre Milosavljevic da se oslobodi grca. Decko je skroz solidan igrac i kad bi se samo opustio...

Ipak utisak veceri, Vladine reakcije na sudjenje. Zesci je od Duleta, smesniji od onog Talijana iz Armani Dzinsa od pre 2 sezone (a i visi za 2 glave od onog patuljka :) ) Moram priznati da me jako fino nasmejao (a pritom se videlo da se i on napalio na atmosferu ko baba na ratluk s orasima)... I tako :)

vlajzi

pre 13 godina

Ma vazno je igrati,a Spanci da pobede..Napred Kaha Laboral...
(Franko SS, 17. novembar 2010 21:48)

placi mala placi, ost'o sam na Raci... hahahahahahahahahahahahahahaha
ce pobedi Caha... AL JUCE!!!

Ja

pre 13 godina

Grobari, bice ovo vas drudi poraz kod kuce, i to jedan za drugim.Posle Macabija, slavice i Kaha.. Bicu na tribinama i proslavicu uspeh Kahe!
(puz ubica, 16. novembar 2010 19:20)

Partizan gubi, najbolji igrac utakmice Zvezdas Bjelica. Posle utakmice grobari tuzni, a u nedelju gube i od Zvezde u NLB!
(Kocho, 16. novembar 2010 19:44)

Stanko Barać i Mirza Teletović potapaju Partizan
(from_ZG_with_love, 16. novembar 2010 23:36)

Puno pozdrava za sve navijacice Kahe i bracalu Bjelicu!

Zrenjaninac

pre 13 godina

Moje misljenje je da smo odigrali jako dobro prve 3 cetvrtine,ali onda nedopustiv pad u prvih 5 min poslednje , mislim da moraju da igraju svi igraci,a ne samo da se ide na Jawai i Katica(koji ruku na srce nisu ni blizu kao Maric,Pekovic...)takodje njih dvojca moraju da vezbaju te zicera,to kazem svaki put,i o5,mi promasimo 4-5 zicera,npr Maric je prosle sezone imao procenat suta za 2(doduse pre povrede) 73%,dok ova dvojca ne dodju do te cifre ni kada se saberu njihovi procenti...Takodje Jawai morao mnogo bolje da resava te situacije kad ga udvajaju dole,ne mora bas svaki put da BACI LOPTU KA KOSU,NEKDA BI MOGAO I DA VRATI NEKOM BEKU KOJI JE SAM NA TROJCI.

Lafaje bolji,ali jos nije dosao do nekog zavidnog nivoa,ali se mnoooogo popravio u odbrani sto me raduje,ali sramota je da plej suta bacanja 40%,i opet ti brzi nekontrolisani sutevi(ruku na srce danas ih je bilo msm 2-3,ali opet...)

Veseli bez dileme najbolja utakmica ove godine,pojeo je Bjelicu u svakom segmentu igre!

A,takodje msm da su sudeje najblaze receno bili pristrasne*naravno na stranu kahe)sto mislim da je sramota i da to jednostavno nije dobro,jer ovo je pre svega sport,a tek posle nova.

ultrasrbin

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

jadni kompleksasu,pa pitajuli te nesto za to sto su rumuni prosli gore od njih u fudbalskimmecevima sa srbijom.

Ivan

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

---

A Austrijanci su glupi pa neće da shvate da lažete. Kad shvate da ste lagali to neće biti sramota ?

Aleks

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Pa slobodno im reci da si Turcin :D

Ja

pre 13 godina

Vlada , trener, jos jednom je pokazao da nije trener za ovakvu ekipu.
On sistematski unistava Klobuchara, Lafajeta,Gista....jednostavno chovek vrshi izmene bez bilo kakavog rezona. Pored njega i Dzordan bi propao.

Todoric bi trebao dobro da razmisli o dovodjenju trenera.
(zoran, 18. novembar 2010 00:46)

Natasa, Natasa spremas li se za ono sto se nekad zvalo derbi derbi?

anbeast

pre 13 godina

Pobeda na srce, na publiku malo i srece (ali ionako bez nje nista)... Partizan je jos uvek prilicno rastimovan, ali se vidi da to ide na bolje. Dzavaija bas nije htelo, mislim da je promasio 3-4 zicera uz faul. Da je to uslo imao bi 20 poena. Morao bi vise da obrati paznju na povratni pas. Par puta se dogodilo da je usao u problem kad je bek dosao na udvajanje u trenutku kad je Dzavai radio zakorak ka ceonoj liniji. Gist je strasan atleta ali pomalo limitiran. Ima srce i solidan sut. Cini mi se da bi mogao da uzima suteve sa kapice (sa posta)i kad pogodi jedan-dva da finitira i ide na ulaz. Lafajet-problematican ali mislim da je u pitanju period navikavanja. MOra da bude opasniji po kos, sa tim ce se otvoriti vise priliika za asistenciju (koja je njemu, ocigledno, primarna). One suteve sa poludistance nekako bojazljivo uzima, treba mu malo samopouzdanja... Sve u svemu: Odlicna pobeda nad prvakom Spanije (koji JESTE u krizi, ali to je njihov problem). Igra nije bila dobra, ali ova pobeda moze da podigne samopouzdanje igraca i pomogne da bolje igraju u sledecim utakmicama. Samo da se (makar i ovako, na misice) Partizan progura u top 16 i sve ce doci na svoje mesto...

zzbz

pre 13 godina

Svaka cast momci ovo je trebalo preziveti. Ja licno mislim da imamo bolji tim nego prosle godine , samo dok se Vlada uigra sa trenerskim poslom.

Bravo momci

GROTLO PIONIRA!

pre 13 godina

Pošto smo večeras dobre volje,evo odmah da pitamo komšinicu,ako hocete mi smo za da se derbi igra u Kovilovu! Mada vam se vise isplati da izgubite sluzbenim rezultatom!

Pfc Rules

pre 13 godina

Sarencu zabraniti da prenosi nase utakmice,jer nam umanjuje pobedu nad timom koji u finalu njohovog pley ofa pobedio Barselonu,inace ubedljivo do tada najbolji tim evrope sa 3-0,pravdajuci to krizom Spanskog tima,a posebno zabraniti drugom voditelju koji je intervjuisao naseg trenera posle utakmice u tunelu-najblaze receno kao da mu je zao sto je Partizan dobio,kao da je ne daj Boze sahrana necija-nigde zara,nigde euforije,nigde sarma...UZAS!!
P.S.A BRAVO za GROBARE,vi ste uvek najbolji!!!!

Džontra Volta ( Iggy Pop )

pre 13 godina

Dakle , slažemo se da Partizan može bolje , da Vlada može i mora bolje , da bi Dule Gista , Džavaia , Lafajeta i Katića nekoliko puta OTERAO na klupu zbog nerezonskih "prodora" , ali , sreća je bila na našoj strani . Ovoga puta , što ne znaći da drugi put hoće ( nismo je imali onda kada je bilo najvažnije - u Parizu - 2 puta ). A , Elvise , to srpsko ime i nije . Verovatno si musliman , a Rom jesi , jer navijaš za Zvezdu . Je li tako , Tarzane ? PS Nemam ništa protiv nacionalnih niti navijačkih MANJINA .

nele

pre 13 godina

svaka čast za pobedu!druga četvrtina je Partizan koji želimo da gledamo.
Džavai ima loš pregled igre bez povratnih lopti za bekove
Lafajetu mora de se objasni da igra za Partizan a ne za srednjoskolski tim ili ga poslati kući.

celarevohood

pre 13 godina

Vlada Jovanovic je jos jednom pakazao da nije trenr za vrhunsku ekipu.
On bi svojim, nepromisljenim izmenama, ubio u pojam i jednog Dzordana. Chovek se izgubio na onoj klupi, nema sumnje.
Todoricu, ne trazi grshku u igrachima ,vec menjaj trenra.
Ova slucajna pobeda nije njegovo delo.
(zoran, 18. novembar 2010 10:37)

ja volim slucajne pobede!!! gazi bre partizane!

S Partizanom do kraja

pre 13 godina

Gde ste sad "Grobari"?! Pljuvacina cim malo gubimo. K ste vi moj od navijaca.
Pozdrav za prave Grobare, koji nikad ne odustaju od navijanja!

B78

pre 13 godina

Meni samo nije jasno otkud ovaj naslov Partizan dobio izgubljeno. Najjiskrenije stvarno ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da je utakmica izgubljena. Ajde ono sto je Hemofarm ucinio pre neki dan je na trenutak mozda izgledalo tako i svaka cast Hemofarmu ali ovde mi to nikad nije ni palo na pamet a sto je najvaznije ni ovim nasim na terenu.

gasa

pre 13 godina

nikada ne saljem komentare ali sada cu morati da odgovorim nesto coveku koji se potpisao kao "strucni saradnik".
vidis prijaelju pa neka si za sve sto si rekao i u pravu voleo bih da mi odgovoris a po kom to kriterijumu su oni trebali da daju karte za pariz?i ja isto imam pretplatnu kartu vec godinama samo za razliku od vas ja je placam u punom iznosu jer volim i zelim da pomognem partizanu.vi koji toliko kukate za tim sto te karte za pariz niste dobili, vi pretplatne dobijate sa 50%popusta ili za bedza.sigurno je samo da DANILOVIC i VUJOSEVIC nisu imali 3000-4000 karata za pariz pa zato i nisu mogli svima da daju ali se samo vas nekoliko naslo toliko pogodjeno da ste bojkotovali utakmice tima koji je vise nego i jedan drugi zasluzio da to ne radite.
ja ne sumnjam u to da i vi volite partizan samo tu ljubav ne pokazujete previse kad treba da zavucete ruku u sopstveni dzep i pomognete partizanu.slazem se sa tobom da su navijaci uradili mnogo za imidz i rezultate kluba ali nece biti da ste samo vi koji toliko kukate navijaci partizana.
pozdrav svim grobarima koji vole partizana onakav kakav je i dolaze i na nlb ligu a ne samo na euroligu

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Jedan je kako u Zagrebu kažu Dušman Kecman, a za nas je on Dušan, Dulence pravi vođa ovog tima.Čestitke na pobjedi i pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

cetvrti april

pre 13 godina

Pobedio je tim koji je vise zeleo pobedu. Malo smo srljali, ali su se momci borili iz sve snage, i to svaki od njih, ponajvise Gist.
Sudije.. Onaj celavi se izvadio sa onim koracima na kraju (koji su bili), ali inace haos..
Vlada Jovanovic - CAR!!!

lokibs

pre 13 godina

Ma ljudi... ma da li vi znate da zvezda igra protiv radnickog veceras a vi o Partizanu... Partizan ovo, Partizan ono... cavrljate a zvezda kida, ej kida na crvenom krstu. Trojka je tamo jos uvek doduse na 6,25.... U pogresih Radnicki kida 20 razlike:) Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam.

bargro

pre 13 godina

"sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)"
elvise, e se osecas sad malo glupo?

xxl

pre 13 godina

Zao mi Sarenca. Nije mu se dalo da Partizan izgubi. Njegova konstatacija je da je Partizan pobedio jer su spanci u krizi.
Mnogo smo jaki.
(danguba, 17. novembar 2010 23:02)

Kaha i jeste u krizi, a ti da si slusao malo bolje mogao si sve da cujes, a ne samo ovako da dangubis ;) a i mnogo smo jaki i kada su drugi u krizi

beric

pre 13 godina

Na kraju ipak dobismo, ne znam da li je iko primjetio poteze gista 5 sekundi prije kraja. Prvo nije brzo bacio loptu kecmanu i morao je da izvodi bacanja(koja su uvijek lutrija). posle zadnji napad kahe nije faulirao igraca i PUSTIO ga je da sutira trojku i da ima sansu da izjednaci. Osim toga ekipa nije jos dobro ukomponovana,ali mislim da ce ici sve bolje i bolje. Oni koji ne vjeruju u Jovanovica,nisu vjerovali u Duleta. Sve smo bolji NAPRED PARTIZAN!!!!!
(ivan_pfc, 17. novembar 2010 23:27)

Nije pravio faul zato sto je bio dogovor da se ne pravi faul. Za ovo prvo se slazem, trebao je dodati Kecmanu koji je bio sam ako nista drugo jos malo vremena bi ukrali. Tu sam popizdeo ali ubacio je oba pa se izvukao.

mickey

pre 13 godina

Bravo, bravo za Partizan. Za one koji vole da omalovazavaju, neka se samo sete kako je do pre 3,4 sezone Partizan bio topovska hrana u evroligi, a pogledajte sad. Nema neke euforije, ne mozemo reci da je neko veliko iznenadjenje kad Partizan pobedi bilo koji tim u Beogradu.

Samo kad bi moja i nasa Zvezda imala slicnu koncepciju i kvalitet jos bi bilo bolje. Imali bi kvalitetniji derbi, zanimljiviju ligu, jaci rivalitet, a i bolju bazu za regrutovanje u reprezentaciju. Nadam se da na to necemo dugo cekati. Komentare koji pljuju igru Partizana, ili omalovazavaju komsijski tim sa neumesnim kk sledeca sezona analogijama samo treba preskociti jer ne zasluzuju ama bas nikakvu paznju. Porasce deca jednog dana.

pozdrav svima

zoran

pre 13 godina

BRAVO za Partizan i jos mnogo uspeh ali ,
Braco Srbi pa kako vas nije sramota !!!
Niste nam cestitali ni jednom sto PINK TV ulazi i kod nas u Makedoniju !!
Nemate poima koliko smo srecni sto cemo gledati ovako "kvalitetan" i "obrazovan" program
Pucamo svi od srece :)))

40+

pre 13 godina

•Trener Kahe Ivanović i dalje misli da je ovo stara Jugoslavia,kad su sudije mogle da kradu, a splitska publika da gađa igrače Partizana, kako bi jugoplastika osvojila titulu.Ovo pišem zbog mlađih navijača Partizana,jer je u to vrame za splićane igrao trener Kahe. Grobar do smrti!!!
(Kićanović, 17. novembar 2010 23:46)

ajoj, ovde znaci laprdaju ljudi od 40-50 gdina... ja sam sa mojih 13 znaci pogresan.
(dzek, 18. novembar 2010 00:21)

Vidi Dzeki, savet dok ne porastes.
Udjes na zvanicni sajt sportskog drustva, edukujes se kako su nastali GROBARI, onda razmisljis da li cikama koji su veliki i jaki smes da kazes da laprdaju, jer oce i usi da izvuku ko nece da slusa. Za sledeci cas pogled na zastavu od semafora desno kad si na tribini i duuuubok naklon do zemlje. Javicemo ti kad mozes da ustanes.

@Kicanovic
A secas li se kako drmaju celu konstrukciju kosa dok Divac izvodi slobodna bacanja, a lasere i baterije drzi svako ko stoji iza kosa.
Al nema veze, nek je nama ovog uzivanja za sve muke koje smo decenijama prolazili, a voleli vise nego svi ostali zajedno.

Orgazmo

pre 13 godina

Bice izgleda nesto od Lafajeta, podseca me na mene, a cak i ja ponekad proradim. :) Kecman konacno onaj stari. Cini mi se da je ovaj tim poceo da zivi kao tim, vidi se da ima hemije medju igracima, a to je tajna uspeha (barem do sada bila).
kokice+pivo+Partizan=dobitna kombinacija. :)
(Chodaboy, 17. novembar 2010 23:21)

Ne opustaj se mnogo, i budi spreman za akciju

Melina

pre 13 godina

Ne znam sta ce biti do kraja,ali ovo do sada obecava,Gist pokazuje da je pojacanje dostojno Partizana,bravo,,samo hrabro dokraja bez povlacenja ,bez predaje,NAPRED PARTIZAN

theGreat

pre 13 godina

@elvis
ime te otkriva, nisi rumun jes slicno ali nije isto!

Bravo Vlade! Sa ovim sto imas u rukama radis odlican posao. Prave rezultate od tebe ocekujem tek za par godina a vec sada deres po EL.

Dijaspora

pre 13 godina

Bravo Partizan !!!!

I zaista je taj tim dobio izgubljeno !!! Nosen pre svega publikom.

E, jedino za ovakve stvari bi voleo da sam blizu Srbije. Da odem na mec Partizana ili Hemofarma ili nadamo se i drugih sjajnih timova !!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo majstori!!! Izvanredna utakmica. Mislim da Partizan igra sve bolje i bolje i verujem da smo na dobrom putu da pocnemo da igramo dobro kao i prosle sezone. Kecman se "probudio" u kljucnom trenutku. Svaka cast, bravo crno-beli!!!

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

huh....sladje je ipak ovako...sudije-KATASTROFA,ali ipak GODINA ZA GODINOM SVE SAM LUDJI ZA TOBOM...a vi što se stidite da kažete odakle ste,prvo se stidite sami sebe...poz,GROBARI-BERANE!

Ha ha

pre 13 godina

@badi
i ako su pobedili partizan je slab,jeste li videli gosti su imali samo jedan skok u napadu i vodili pred kraj osam do deset razlike,zamislite da su igrali druga ekipa i to neka koja skace bolje od ovih,sto bi bilo i koja igra bolju jacu
odbranu od ove kahe.
(badi, 17. novembar 2010 22:54)
Sta si ti Badi, pas kosarkas? Ha ha

MNE

pre 13 godina

Ja ne mogu vjerovat da postoje ovakvi komentari koje pisu pojedini ljudi o Lafajetu,a tek o Jovanovicu to je za takvu osudu da ih ne bi trebalo ni objavljivati. Sve i da je partizan izgubio nocas ne postoji sansa da bi iko normalan moga da komentarise vodjenje utakmice Jovanovica,momak ima nepunih 40 god i sacekajte jun mjesec pa onda kritikujte ili falite a do tada ga pustite da radi kako zna i umije. I samo ne zaboravite da su mu danilovic i todoric sklepali tim sredinom oktobra,a da on nije doveo ni gista ni lafajeta

Zmaj70

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
da sam vernik napisao bi BOZE, ali posto nisam sta reci. Cestitke Partizanu. Zao mi je onih koji su navijali za Kahu a koji u nedelju nece doci da bodre svoj tim nego ce se radovati pobedi Arsenala ili Makabija itd.

Joe

pre 13 godina

NA buku, na Kecmana i na Gista koji je bio u delirijumu, ali pobeda je pobeda, svaka cast.

Jovanovicu, Gist je najveci atleta koji je ikada igrao za Partizan sa ogromnom kolicinom energije. Ali, odgovornost je trenera i njegovih pomocnika da tu energiju kanalisu i kontrolisu. Da ga naucite da brzinu koristi da igra ledjima dole a ne da ulazi sa trojke ( mada decko sjajno dodaje loptu centru kad je gore) I da mu kazete da ne pokusava toliko da bude showtime i da sve pokusava da zakuca . Da je pokusao ona zakucavanja kod Duleta , Dule bi ga stavio na klupu da se opameti. Mislim da on moze jos duplo bolje da igra a bio je vise nego dobar veceras, pa vi vidite.

OLJA

pre 13 godina

@Elvis
Evo jednog dobronamernog saveta-Kazi kolegama na poslu ,i sto je najvaznije svom POSLODAVCU,da ti je Dusan Kecman "brat po babine linije" i postajes direktor vec sutra!!!

ljudozder

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

reci im slobodno da si rumun i da se zoves Boldrik

partizanovac 067

pre 13 godina

Bravo,momci, šta drugo reći!!!Tako se bori za Partizan,za armiju crno-belih navijača.
Za druge se navija,Partizan se voli!!!

Mile

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
Jel si siguran da se smeju Partizanu ?? Proveri ti tu frizuru ELVISE .

limun

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

hvala bogu da lazes, sa tim imenom bi vise ti nas osramotio ;)

ptica

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
e moj rumun, nije tebi lako
VOLIM PARTIZAN!!!

Pfc

pre 13 godina

Ma da bre , nemamo pojma...
Pa do sad je bar Partizan dokazao da se igra do zadnje stotinke.Pljuvaci bez ideja ,idite kuci.
Za druge se navija , Partizan se voli!!!

shone

pre 13 godina

Sinergija! Pionir progutao i ove pozere...Samo prati ovaj ritam Vlado, bice to ok...Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi!

pozz braco grobari!

SK

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
nemoj da lazes ljude slobodno im reci da si ciganin i da ce tvoja ekipa biti prvak ali sledece sezone...ha ha ha

sone

pre 13 godina

Svaka cast! Bravo! Volim vas! Obozavam vas! Neopisivo i neprocenjivo! Jos jednom ste mi ulepsali dan, nedelju...
A vi sto pljujete, odakle vam bre pravo da to radite...

ultrasrbin

pre 13 godina

i ako su pobedili partizan je slab,jeste li videli gosti su imali samo jedan skok u napadu i vodili pred kraj osam do deset razlike,zamislite da su igrali druga ekipa i to neka koja skace bolje od ovih,sto bi bilo i koja igra bolju jacu
odbranu od ove kahe.
(badi, 17. novembar 2010 22:54)

e onda bi i mi skakali i igrali. daj molim te vidi sa klubom ''trazimo halu i srecni smo sto nismo otisli u stecaj,a sledece sezone...'' da nisu oni mozda ti koji bi pobedili partizan.

mare grobar.

pre 13 godina

@Kicanovic

Moram da kažem da nemamo šutera sa poludistance, sigurnog šutera za tri poena




Da li si cuo nekada za Dusana Kecmana ,igraca Partizana?

jami

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

lazes Turke na baustelu?

Dr Kompleks

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
A da ti posetis malo cika doktora.Pa ko to bruka Srbiju?I ti i ostali navijaci Olimpijakosa,Panatinaikosa,Efesa,Ulkera,Cibone,Olimpije,Siene,Barselone,Unikahe,Reala,Lietuvos Ritasa,Zalgirisa,CSKA, Makabija, Prokoma,Kahe,...,Reala. Porta,Olimpika,Dinama Z, Sampdorije,Studgarta,Tuluza,Sahtjora, Anderlehta, Helsinkija,Arsenala,Brage iskulirajte i lecite svoje komplekse na drugom mestu a nas pustite da slavimo.MI IMAMO STA.I MI NAVIJAMO SAMO ZA JEDAN KLUB-PARTIZAN.

Nina

pre 13 godina

Elvise, Elvise, zamolila bih te jednu stvar. Nemoj molim te nikad ni da priznas da si Srbin, jer je nas Srba sramota takvih kao sto si ti.
A Partizanu mogu da kazem samo SVAKA CAST! Bravo momci!

Goran Gajic

pre 13 godina

Sad sam se vratio kuci, slavili smo pobedu naravno posto sam bio u Pioniru i procitao par poruka od likova koji su gledali kuci i kada smo gubili pustili ovde da nemamo trenera i tako to...E pa da smo mi svi u Pioniru tako razmisljali kao ti mo bismo veceras izgubili!Ali oni koji do sada nisu znali, od veceras valjda znaju sta je to Partizan!A ako ne znaju ja cu im sada reci K.K. Partizan je Uprava, Trener, Igraci i Mi Ludaci na tribinama koji i kada gubimo sa vise od deset u zadnjoj cetvrtini mislimo da nije kraj i da mozemo da pobedimo!E to je Partizan!Dobili smo opet na snagu sa tribina i na neverovatnu zelju i borbenost nasih momaka na parketu!I moram da kazem da mi imamo trenera!Sacekajte jos malo da se Crno-Bela masinerija razigra...Bice svasta!
Volim Partizan vise od svog zivota!

Kalimero

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Tebe će u Austriji uvek trenirati kao Rumuna, ali iz potpuno nesportskih razloga što bi ti kao gastos trebalo da znaš.
A Partizanu jedno veliko OPROSTI jer sam na trenutak izgubio nadu da možemo preokrenuti rezultat. Svaka čast momci!!!

pero deformero

pre 13 godina

Sada je definitivno jasno da bi se onaj tim Partizana od prosle godine, ove sezone bukvalno prosetao kroz Evroligu i pobedivao sa 20 razlike sve svoje protivnike. Ne mogu za zamislim kakav bi teror vrsila ekipa sastavljena od Mekkejleba, Rasica, Bozica (bekovi), Kecmana, Veselog, Robertsa (krila), Marica, Vranjesa (centri), pojacana sa nekim od mladjih igraca.
Ovaj tim je mnogo slabiji, a uopste mu ne ide lose. A kada se malo uigraju (Lafajetu prestanu da ispadaju lopte iz ruke, a Dzavaji se malo smiri i dobije na sigurnosti), bice to jako dobro.
Jedino me sekira to sto je najbolji srpski igrac u timu Kecman. Mladi igraci su u inostranstvu i greju klupu, umesto da igraju. A oni koji su ostali nemaju sansu da igraju. Trebalo bi im omoguciti da igraju, makar kao u fudbalu, sa B timovima. Neki fudbaleri u nasim najvecim timovima su prilicno poboljsali svoju igra i poziciju u A timu na taj nacin. Ako to ne ucinimo, dogodice nam se da nasi klubovi budu kao Prokom, Brose Basket ili Sole, gde domaci igraci "nose peskire", a u ekipi postoji 6 stranaca koji igraju celu utakmicu.

bozidar

pre 13 godina

Realno mnogo srecna pobeda, sudije su jako bile lose generalno, ali vise u korist partizana. A Kahi nije igrao Hejslip, najbolji igrac,i Mensah-Bonsu drugi najbolji je raskinuo ugovor... Tako da je ovo druga ekipa.
(Maran, 18. novembar 2010 01:32)
Nama je ovo ondak osma ekipa...ehheheheh....postajemoozbiljna evropska kosarkaska institcija....PARTIZANE SAMPIONE!!!

Boske

pre 13 godina

Jeste da sam zadnjih godina (zapravo već i decenija) zaokupljen praćenjem isključivo svog kluba, ali nisam ni slutio da sam propustio čak i kardinalne promjene u komšiluku: evo na primjer, nisam imao pojma da se navijači Zvezde nazivaju RUMUNIMA!

Dr. Mo.

pre 13 godina

Kako se pravilno kaže, "ODRALI SMO IH" ili "ODVALILI SMO IH"?
(MicaTheBeric, 17. novembar 2010 22:55)

mislim da je ispravno, "ODRALI SMO IH OD ODVALJIVANJA"

ŠĆEPAN ŠĆEKIĆ

pre 13 godina

Znaš ti dobro kako sam ja to izračunao...nemoj da se nadaš da sa 5 pobeda nemožemo ući u top16 fazu...uostalom tvoje je da se nadaš da nećemo ali nada umire poslednja a kad se plasiramo onda ti neće ostati ništa drugo nego da grickaš nokte od muke ;)))

АЦА"ПРИТИСАК!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Потписујем све,што је рекао "40+" и подржавам га у акцији едуковања наше деце. Такође,користим прилику да га поздравим,као пријатеља и саборца.Живео Партизан и ми са њим!

bre

pre 13 godina

oooooo partizane volimo te srcem svim , gde god ti da igras tu su tvoji grobari , samo tebi verni samo tebi odani oooooooooo partizane volimo te .... !!!!

bojan

pre 13 godina

ovaj sto kaze da partizan bruka srbiju i da se on u austriji od sramote predstavlja kao rumun moze slobodno da nastavi da navija za svoj ciganski klub,i ne treba kad je cigan da se hvali da je srbin kad partizan pobedjuje

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Jedan je kako u Zagrebu kažu Dušman Kecman, a za nas je on Dušan, Dulence pravi vođa ovog tima.Čestitke na pobjedi i pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, žele navijači PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

grobar-españa

pre 13 godina

Pa nismo mi Cibona da nas puni neki tamo Cholet i svako ko nije zurio na autobus.
A za sve one kojima je ovaj poraz Caje tesko pao,imacete priliku da vec sledece nedelje navijate za neki drugi evropski klub. Blago vama, svi su vasi osim nasih a blago i nama jer nama su samo nasi,nasi.
MI SMO PRERASLI STATUS INSTITUCIJE,MI SMO POKRET.

VLADA JOVANOVIC

pre 13 godina

ovo je pocetak,bicemo sve bolji .Tacno se vidi napredak u igri.I pored nekoliko sudiskih gresaka,dokazali smo da smo VELIKI TIM

vlado

pre 13 godina

nisam hteo da saljem komentar ali ovo je samo za one koji su ostavljali kojekakve gluposti na poluvremenu,kosarka se igra 40 min a ne 20. treba samo verovati u ove momke i uz neverovatne navijace idemu u TOP 16!!!!

super

pre 13 godina

Ajde sad svi lepo da se izvinete.Vladi Jovanovicu i ostalima...za ovo treba imati jaku psihu...mogu samo reci Kecman resio tekmu..i Gist...ma svi su resili tekmu..ovu tekmu smo dobili svi GROBARI...jer trebalo se nervirati na minus 11..i navijati jos jace..Bravo sampioni...dobili smo najjaceg u grupi...IDEMO DALJE..molim lazne GROBARE I ove sto mrze partizan da se ne javljaju...hvala unapred

Dr Rajovic

pre 13 godina

Sada bi trebalo da se izvinite svi vi koji ste ostavljali komentare 2 min pre kraja i slicno.
Pesimistima nema mesta a svi koji misle da su dovoljno dobri da zamene V. Jovanovica, samo izvolite. Mesta za boljeg uvek ima. Umesto sto pametujete na internetu, preduzmite nesto kada ste vec tako Bogom dani, nemojte samo da kritijujete... Treba nam vasa pomoc.
Nikada do sada nisam ostavljao komentar, ali ovaj put nisam mogao da izdrzim.
Hvala

Dorcol brate, Srbija!

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
Caja... rutinski.
(East Village, 17. novembar 2010 22:20)

Прво скочи, онда реци хоп!

KKP!!!

pre 13 godina

@elvis
sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
___________________________

SRAMOTO samo nastavi da lazes i ostani tamo zauvek!!!

gravedigger

pre 13 godina

Cestitke igracima, kao sto Vlada rece, neke utakmice gubis ovako neke dobijas. Samo bitno je da se dobiju one najbitnije, mislite o tome :)

Za ove sto krenuse da pljuju :
Partizan, Olimpija, Hemofarm, Cibona, Nimbruk - ipak je NLB liga najujednacenija od bilo koje evropske lige a samim tim i najbolja za uigravanje i dizanje forme. Cak mislim da je Partizanu vise znacio prosli poraz nego naredna lagana pobeda u NLB nad najgorim timom u ligi. Tako da zvezdasi, sav svoj talenat moci ce te da pokazete u nedelju.

Miki

pre 13 godina

Ovo je prosto neverovatno,hocu da puknem od srece!Kakva ekipa,kakvo srce,kakva utakmica,kakva pobeda,bravo za nas PARTIZAN!Kako ga samo volim..

pera mitic

pre 13 godina

Hej, sta je bre ovo? Samo nekoliko kucanja! C c c...
Hocu u nedelju minimum 10(deset)! Pazite, brojacu!

Cestitke Vladi i momcima i pozdrav svim pravim navijacima Partizana!

ackopopce

pre 13 godina

Pricaju Bjelica i Teletovic u svlacionici Kahe:
Tele: ne mogu da verujem da mi je ovo drugi poraz od Partizana;
Bjelica: nije to nista, meni je 15-ti....

Mnogo mi je drago zbog onog Baraca sto se raduje ko...

Boban

pre 13 godina

Pretpostavljam da se ovde uglavnom javljaju, bar dosad, nepromisljeni ljudi, koji olako krive sve i svakog sto stvari nisu uvek idealne. Vujosevicu su trebale godine da napravi tim, i svaka mu cast, napravio je cudo, treba dati i Jovanovicu vremena da nesto uradi. Igracima takodje. A dobiti onu utakmicu se nije moglo bez jako dobrog vodjenja tih poslednjih 6 minuta utakmice, jako pametnog i promisljenog. Zato, sve i da do kraja godine nijednu utakmicu ne dobijemo, treba dati ljudima vremena, i prostora, da urade stvari kako trba. Neka godina slabijih rezultata, pa ce opet doci dobri. A mozda cak i bez te pauze. Ali dajte malo strpljenja, odmerenijih reci, i podrske.

гробар до гроба

pre 13 godina

Свака част момци. ДОМИНИРАЈ!

Вратити се два пута у току меча и то други пут на 4 мин до краја после серије гостију од 13-2, капа доле!

Још да додам да је Бо Мекејлебовић навикао да добија Барсу, ноћас их је напунио са 21 поен

doom

pre 13 godina

ову смо добили срцем, треба дати још мало времена тиму и Јовановићу да се уиграју, елем, не пљујте него имајте стрпљења, кад све легне биће ово одличан састав.

TI SI PONOS MOGA GRADA!

pre 13 godina

Obožavam ovaj klub majkemi!


A sve GISTRO navijače koji bacaju hejt na svoj klub podsetio bih na jednu pesmicu koju opet verovatno nisu ni čuli iako se sigurno kunu u svoju ljubav prema Partizanu:

I kada ne budeš prvi ti
I kada se čuju zvižduci
I tada cu Partizane znaj
Da te volim ja!!!

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Ovo je već dosta bolje, mada raduje to što ima još mnogo, mnogo mesta za napredak u našoj igri...IDEMO DALJE NAŠ PARTIZANE !!!

Aleksandar

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Austrijanci su inače veliki poznavaoci košarke! Nego, svejedno, kako se sad predstavljaš?? Bruko.

King Donyell

pre 13 godina

Kecman, junacina najveca! Kako on moze da nas izvuce, ne moze niko. :D Lafajet i DZavai dobro igrali u prvom poluvremenu, al' u drugom totalni tajac. A ja bas pomislio da cemo ih dobiti, jer Lafajet je konacno poceo malo bolje da igra, kad ono... Ipak smo pobedili, hvala Bogu! 3-2 nije lose, trebali bi da prodjemo grupu.

Chodaboy

pre 13 godina

Bice izgleda nesto od Lafajeta, podseca me na mene, a cak i ja ponekad proradim. :) Kecman konacno onaj stari. Cini mi se da je ovaj tim poceo da zivi kao tim, vidi se da ima hemije medju igracima, a to je tajna uspeha (barem do sada bila).
kokice+pivo+Partizan=dobitna kombinacija. :)

milos

pre 13 godina

•sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Ja bedniji komentar nisam procitao...

Srdjan

pre 13 godina

Posle infarkta mogu konacno ekran da obrisem... sto od ljubeljenja sto od pljuvanja!! Hvala ti Partizane, sto cu ziveti bar 5 godina manje nego da te nema!!

Aleksandar

pre 13 godina

Ova pobeda bi trebalo da nam pokaže da imamo čemu da se nadamo i ove sezone. Dobijena je ekipa iz samog vrha evropske košarke. Sada Top 16 više ne izgleda tako daleko. Čestitke Vladi Jovanoviću na prvom velikom skalpu!

danilo

pre 13 godina

Ovako je bilo i prošle godine,počeli su loše,svi znamo kako se završilo.Bravo momci i navijači.
P.S.
Pozdrav Rumunu iz Austrije i neka ostane Rumun,mi Srbi smo ponosni na sve što je Srpsko.

XXL Grobar

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Kamo srece da nas svi brukaju kao Partizan, a ti ko zna: mozda stvarno i jesi Rumun a mozda si i Elvis Prisli - teska je dilema.Samo jedno sigurno znam a to je ko nisi -neko za koga ce ljudi reci: ovaj je neki pametan decko.

Zaljubljeni Sekspir

pre 13 godina

Bravo carevi! Drago mi je sto ste dobili zbog pljuvaca koji nemaju ni malo strpljenja, kao da ne znaju da treba da prodje neko vreme da se sve kockice poklope! Samo napred, puna podrska Jovanovicu i igracima!!!

PS. U Maju sam isao u Pariz da vas gledam a cini mi se da bih ove sezone mogao na odmor u Barselonu :)

Kriger

pre 13 godina

Ovo je već PARTIZAN! Ima tu dobrog materijala i za ovu sezonu. Kada se ovako boriš i kada je dobra "hemija" u ekipi dolaze i rezultati. Bravo momci!

Nikola, Zemun

pre 13 godina

@(nele, 17. novembar 2010 23:09)
Moje misljenje je da ti bas i ne poznajes kosarku.
Inace, verujem da ce ova utakmica biti prelomna za nastavak sezone, kao ona protiv Olimpijakosa prosle godine!

stormwatcher

pre 13 godina

Jedva ali zasluženo. Inače, Partizan bi trebao svaku utakmicu da počne sa +15 za protivnički tim. Tada igra brže, agresivnije i igrači se lakše odlučuju na šut jer moraju.

chubby checker

pre 13 godina

ljudi, nisam verovao da ce u Partizan ikada doci stranac koji ce se vise paliti nego Jan.. ali ovaj Gist je definitivno jos veca zivotinja!!! (naravno u pozitivnom smislu)
jos da je prosao onaj alley-oop preko kompletne odbrane Kahe to bi bio potez godine u Evroligi!mada ni ovaj Janov na asistenciju Lafajeta nije bio los..
a Kecman je kao vino. sto stariji to bolji!

grobar_CAN

pre 13 godina

@ Elvis

A nije "vas Rumune" sramota sto smo vas razbili 5-0 u fudbalu?

:))))

Bravo momci!Gde god ti da igras tu su tvoji GROBARI...ooo Partizanee..
pozdrav iz Kanade.

Владан Лукић

pre 13 godina

Ову вам побједу не признајем због тога што је се она стока толико драла да наши играчи нису могли да се сконцетришу на утакмицу.А сутра ћу се и званично издати саопштење нисам се од јуче оглашавао.

Pirke

pre 13 godina

Poveo sam nocas sestru u Pionir da gledamo Partizan!Ona je inace ravnodusna, flegma prava, kuler!U zadnjih pet minuta kada je inace bila najbolja atmosfera u hali okrecem se pud sestre i vidim kako urla pud sudije, psuje ga udara nogama u stolicu ali i pjeva pjesme uz Grobare!PIONIR NIKADA NIKOGA NECE OSTAVITI RAVNODUSNIM MA KOLIKO GA BOLJELO UVO ZA SVE!VOLIM PARTIZAN I KAD MU IDE I KAD MU NE IDE !!!

stf

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vlada Kraljevo

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Rumuni su ci.ani.sedi rumun kec ko vrata

ah da ne lazes ti kolege sa posla...

Dirthy

pre 13 godina

Konačno Klobučar dobija malo ozbiljniju minutažu,verujte trebaće malo vremena ali mislim da će biti pravi kada je najpotrebnije u NLB i Našoj ligi. Crnci su OK pa i Lafajet,jedino što mi se ne sviđa je to što ga uporno guraju na poziciju pleja,a on onim skok šutevima pokazuje da je klasičan bek. Malo manjka discipline ali jbg svako ima svoj stil vođenja tima. U naredna dva meča treba biti najjači a biće dosta +1 protiv Žalgirisa i -3 protiv Himkija.

blok70

pre 13 godina

@Šta je ovo? Repriza derbija sa Marakane?
Ne, čekaj, ovo je nekakva košarka i neki Španci!? Navijači nešto pominju Lukića i Cigane pa mi se učinilo da Zvezda igra...
(Šta ćeš, kompleksi!, 17. novembar 2010 21:42)

A gledas, gledas...

martin

pre 13 godina

ma dajte vise... smorio ovaj huventud... dajte nekog ozbiljnog....

p.s. srecno lesicu, balabanu i milosevicu... koliko ono bese momci zajedno imaju titula??

BumBumBum

pre 13 godina

Ovaj Elvis i nije Srbin! Kao prvo ovde u Austriji niko ne prati basket. Realno, nisu znali ni da se igralo letos svetsko. Gluposti! Za pfc dajem ruku!

kakadu

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

spasi srbiju i ub*** elviseee

čika velja

pre 13 godina

E moji pljuvači,trovači,licemeri,kompleksaši... MALI LJUDI!? Šta ćemo sada sa Todorićem,Danilovićem, Vladom Jovanovićem,igračima...?!

Ovo je bilo još jedno bajkovito veče u Eurolegue! Sve ide na bolje. Borbenost,skokovi,slobodna bacanja,asistencije,manje izgubljenih lopti... stranci su sve uigraniji,sve su više u funkciji tima... NAVIJAČI, zar treba neki poseban komentar,koncert zvižduka u čast sudijske trojke- neprocenjivo! I moram još jednom da se osvrnem na molbu Todorića,da imamo više strpljenja... BITI NAVIJAČ KOŠARKAŠKOG KLUBA PARTIZAN JE NEŠTO MNOGO VIŠE OD NAVIJANJA,OD LJUBAVI PREMA KLUBU!TO JE NAČIN(SMISAO) ŽIVOTA!I kakav god nastavak sezone da bude, to se neće promeniti.

mile rent-a-bubreg

pre 13 godina

Ne bih da panicim,ali iz pouzdanih izvora sam saznao da neki sportski funkcioneri iz Srbije nece priznati ovu pobedu!!??!!???

Vlayco

pre 13 godina

ajoj, ovde znaci laprdaju ljudi od 40-50 gdina... ja sam sa mojih 13 znaci pogresan.
(dzek, 18. novembar 2010 00:21

Ti si, sa svojih trinaest, nepismen.

šćepan šćekić

pre 13 godina

Šta prosipa neku filozofiju ovaj "novosađanin" da partizan neće proći u top16 sa 5pobeda...novosađanine...tvoje želje su jedno a realnost je nešto sasvim drugo,žao mi je ali moraćeš da gledaš još prenosa evrolige a partizan će naravno igrati na tim mečevima top16 faze ;)))

***PFC***

pre 13 godina

Зашто је ова информација битна Србима?
(Џони, 18. novembar 2010 12:44)

Pa da si Srbin ti bi to znao

Maliciozni covek

pre 13 godina

Naravno da ne znate, mene jedino moze da inervira ljudska glupost, bice je i sledece sezone. "ne daj se partizane".
(Anonimus, 18. novembar 2010 14:52)

Bice svega sledece sezone, samo Zvezde biti nece

Stele

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

kako te bre nije sramota da tako pricas?????Priznaj odakle si i kad gubis i kad dobijas a ti slobodno pricaj da si rumun ili eskim sto ti rece jedan!!!!Ne znam uopste sto ostavljas komentare ovde,sto nista nisi reko kad smo pobedili.Zbog takvih kao sto si ti je ova drzava gde je,jer samo znate lose da gledate a kad je nesto dobro onda nema veze.Samo se ti predstavljaj kao rumun i nama ce ovde biti bolje!!!!!Sramoto za srbiju,bolje rumun budi!!!!!

Bole

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Mora da ti je strasno tesko kada gledas basket sa navijacima Gmundena, giganta evropske kosarke inace vaseg velikog evro protivnika!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 13 godina

Fenomenalan je osećaj biti navijač Partizana u ovakvim trenucima,a ovakvih trenutaka zadnjih godina nije bilo malo!
VOLIM GA KO OKA DVA!

leka

pre 13 godina

@sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

HAHAHAh siguran sam da imas neki RUMUNSKI SAJT da ostavis komentar !!!!

Milan

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
A sad ti se svi smijemo ovdje :)

Jebron Lames

pre 13 godina

klinci koji čitate i komentarišete ovo:
Evo zašto se upornost i vera u sebe isplate. Sreća dolazi kao plod teškog rada, gotovo nikada sama od sebe.
Svaka čast Partizanu !!!

Srbin

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Sad mi reci da si navijac Zvezde da ne brukas Rumune.
Mada kad cuju za koga navijas ima da presvisnu od smeha :D

Milan Stojanovic

pre 13 godina

Ganci zasto ne sacekate da se utakmica zavrsi pa da pljujete...nego trcite pred rudu...tako je bilo i na rukometu :) Znate li ko ide pred rudu????

Ja

pre 13 godina

@elvis
sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Ne zasluzujes ti ni da komentarises Partizan. Jos bolje nemoj ni da gledas Partizan. Koga oni brukaju? Partizan samo moze biti ponos Srbije zbog svega sto je uradio i postigao. Razmisli malo pre nego sto napises bilo kakvu drugu glupost.

Cestitike momcima stvarno su odigrali celim srcem. Svi su bili odlicni. Volim PARTIZAN.

Dejan Kraljevo

pre 13 godina

Svaka cast momcima na pobedi, ne secam se kada sam vise urlao na tv nego veceras, ali isplatilo se. Sudije su u najmanju ruku cudno sudile, ali i to ce se zaboraviti.
Nego, cesto citam poredjenja Lafajeta i Boa, i naravno da se ocekuje bolja igra, ali njih dvojca iako igraju na istoj poziciji, uopste nisu isti tip igraca. Lafajet vise igra podredjen timu i jos uvek nema samopouzdanja po pitanju suta i donekle prodora, ali i to ce doci...
Jos jedno, sve cestitke igracima Partizana! Idemo u TOP16!!!

eraser

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Pa kad i jesi Rumun... nesrecni elvise...

Miki

pre 13 godina

Pravi Grobari treba da uvek veruju u pobedu,pa cak i kad se gubi 11 razlike 3 min do kraja!Setite se samo prosle godine kad smo gubili u cetvrtfinalu 21 poen od Makabija u Izraelu,pa ih dobili!Cibonu da ne pominjem!Znaci,do poslednje stotinke uz PARTIZAN...

PFC

pre 13 godina

"Partizan dobio KORAKE SPANACA OD SUDIJA" i nista vise.
Budite malo realni i priznajte.
Mozda vam se vrati!
(LM, 17. novembar 2010 23:22)

Evo priznajemo, ajde sad idi gledaj katanac ili tako nesto ...

Partizan Forever!

pre 13 godina

DA VOLIM CRNO BELE... sta reci dalje, svaka cast svima, Gistu posebno, vidi se odmah da je mocan. Eh, da nam je sve kao SD PARTIZAN gdje bi nam kraj bio, imali bi standard kao Svajcarska ili Norveska

grobar

pre 13 godina

Ma Tole namestio
Ma pustio nas Željko
Ma Drobnjak iz auta
(što ja volim taj s.., 17. novembar 2010 22:56)

Zaboravio si gepekovanje:-)

misa grobar 65

pre 13 godina

BRUKAJ , samo brukaj Srbiju i trpaj boraniju. Dodjite u Pionir za vikend da gledate sta je BRUKA . Ako ne bude 50 razlike Pero Bozicu ne pojavljuj se u ...

zilenk@stcable.net

pre 13 godina

PIONIR pojačan na maksimum, a Gist,Veseli,Lafajet i Džavaji traže još glasnije!Legende!Videlo se da žive za atmosferu svaka im čast!

Partizanovac

pre 13 godina

Elvise, pa ti stvarno jesi Rumun.
Necu da se opterecujem kojekakvim ljudima vec samo da cestitam na fantasticnoj pobedi! Bio sam na utakmici, fantasticna atmosfera, igra odlicna. i cak kad je bilo -11 verovao sam da, ko i uvek, mozemo da pobedimo. vratio se taj osecaj. Svaka cast majstori, GROBARI S TOBOM SVE DO BARSEEEE (a i posle)...

eskorijal

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Decko, ako te je sramota kluba koji je i zvanicno medju cetiri najboljih u evropi, ako te je sramota najboljih kosarkaskih navijaca u Evropi, ako te je sramota atmosfere o kojoj se samo najlepse prica u celoj Evropi, ako te je sramota kluba koji je i ove godine ravnopravan sa 10 puta skupljim timovima, ako te je sramota da budes SRBIN u Austriji.... Ti budi Rumun, nama takvi nisu potrebni, jer se takvih mi stidimo...

adrijan87

pre 13 godina

@ "Partizan dobio KORAKE SPANACA OD SUDIJA" i nista vise.
Budite malo realni i priznajte.
Mozda vam se vrati!


pa sta?kakve to veze ima? umesto da budes srecan zbog srpskog uspeha, ti si nasao da mi govoris o koracima...cuti i navijaj za tvoju zvezdu...i da ti porucim nesto NIJE TESKO BITI CELAV...to najbolje znaju Lukic, Pavlovic, Butulija...

Oberon

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)
nemoj da lazes ljude slobodno im reci da si ciganin i da ce tvoja ekipa biti prvak ali sledece sezone...ha ha ha
(SK, 17. novembar 2010 23:14)

Sta da im kaze?! Pa gledace ga belo, kad oni nisu ni culi za Zvezdu!

Ovo mi je cetvrta godina u Pioniru i mozda utakmicu sa Barsom od prosle godine mogu da poredim sa ovim veceras!
Svaka cast svima do jednog veceras u Pioniru!

sale

pre 13 godina

nece sila protiv magije...

ne mogu desetine miliona dolara protiv 12 velicanstvenih, 8000 crno belih grla i salova, 16000 crno belih dlanovova i duleta mladjeg....

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Kaha je malo divlja ekipa...nesto slicno Makabiju prosle godine..
I to je Vlada sjajno video..
Ali i mi umemo da divljamo(sto je i normalno, jer ekipa je "stara" mesec dana svega)..srecom pre njih smo se otreznili i uz navijace dobili...
Svi kazu da je ovo bila prelomna..
Mislim da ce sa Zalgirisom biti prelomna..i ako nju dobijemo.. imamo realne sanse za top16 ...
Suma Sumarum...
Elvis me je nasmejao do suza.. :D :D :D
E, zamisljam kako li tek izgleda, kad ovako pise.. i valjam se od smeha.. munru ;)

Oprostite na losem spanskom, GOVORIM SRPSKI

pre 13 godina

Ke sta pasando kon los Serbos?:)
Mi ocigledno nesto imamo protiv tih Spanaca ove godine, no dobro:)

Milan90KL

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)


Ne brini, nisi jedini koji se stidi! Svi mi se ovde stidimo sto si ti Srbin!!!

Vitez Koja

pre 13 godina

Eto komsije da vam nije nas da vas kroz pesme prozivamo...
Nikad se u evropi ne bi culo za vas.
I nije mi drago sto nema sada onih od pre nekoliko nedelja da se izvinu igracima za prozivke...
Ali jos tada sam vam rekao da cu pamtiti vase komentare da bi vam na kraju sezone to natrljao na nos.

TIGER

pre 13 godina

Priznajem da sam na minus 11 mislio da ovaj tim nema snage da se vrati u igru. Da je to bio bivsi nas tim, bio bih ubedjen da ce to uciniti jer su oni umeli da dobiju izgubljene utakmice. Prijatno sam iznenadjen i ovo jako hrabri, kao u stara dobra vremena... dobijamo izgubljeno, a to mogu samo VELIKI.
Hvala vam na lepoj veceri!

TIGER

pre 13 godina

Partizan gubi, najbolji igrac utakmice Zvezdas Bjelica. Posle utakmice grobari tuzni, a u nedelju gube i od Zvezde u NLB!
(Kocho, 16. novembar 2010 19:44)

Kocho bas se razumes u kosarku, ko Marica u ... Ivicu ! :)

Sale

pre 13 godina

Pobeda nad Cibonom nekome mnogo smeta. Mislim da je jasno i kome. Nema veze, izdržaće Zvezda i ovo. A za koji dan stiže Caja u Pionir, objasniće im Nemanja...
(casual, 15. novembar 2010 13:24)

Verovatno ćeš iduće nedelje Casual da navijaš za Žalgiris!

Help, bre!

pre 13 godina

Au, bre, grobari! Ne znam već koju godinu za redom se nakačim ispred kompjutera, krenem da gledam KK Partizan u Evroligi i sve očekujem da puknu jer, objektivno, protivnici su mnogo jači timovi.
Ali, NIŠTA od mog plana! Svaki put me presečete... i ja, kud ću šta ću, ukapiram da se na kraju radujem zajedno sa vama!?!? Pa, KAKO, ZAŠTO, aman??? NIKADA to nisam mogao ni da sanjam... ali, evo, obistinjuje se, već koju godinu za redom!?
I dalje vas nikako ne volim, ali ne razumem zašto - meni je iskreno drago kad pobedite neke tamo Špance (koji bre "Španci"!?), Grke, Italijane, Poljake...
Šta se ovo dešava sa mnom? Alo, doktoreeee?

ubica puza

pre 13 godina

Grobari, bice ovo vas drudi poraz kod kuce, i to jedan za drugim.Posle Macabija, slavice i Kaha.. Bicu na tribinama i proslavicu uspeh Kahe!
(puz ubica, 16. novembar 2010 19:20)

Da li slavis?

Иван-Ниш

pre 13 godina

Види се да је Партизан био напаљен да победи. Можда у неким тренуцима и превише понесен атмосфером много дивљао у нападу (упорна потреба за закуцавањем). И кад сам већ био бесан на Кецмана због бежања да било шта конкретно уради и Гиста који је у нападу много изводио егзибиције у трећој четвртини, они ме одушевили у задњих 5 минута. Први преузео све у своје руке и творац је преокрета, а Гист, кога можемо да зовемо "луд к'о струја" или "'ладнији од 'ладовине", погађа сва слободна бацања. Једино ми жао као неког кога интересује пре свега игра српских играча што у овако великом мечу осим старе гарде Кецмана и Катића нико од млађих Срба се није истакао. Милосављевић, Ђекић, Лучић, Бјелица, Мусли, сви са негативним индексима или скоро неприметни.

Sasa

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Gluplji komentar nisam procitao, a imam 47 godina. Preispitaj se , mozda ti se podsmevaju zbog gluposti koje prosipas oko sebe.
Drugo, Austrijanci mogu da pricaju samo o zimskim sportovima gde nesto vrede, sve ostalo je sto se tice sporta jad i beda.
Zakljucak. Preispitaj se i pocni da navijas za pravi klub, tj. za Partizan.

Koma

pre 13 godina

Tačno infarkt da dobiješ sinoć. Opet je brat Kecman prelomio, ja više ne znam šta taj čovek radi, kad je najveća frka uvek odigra vrhunski. Opšti utisak: Lafajet dolazi do igre, Gist neverovatan potencijal, ali mnogo igra licem prema košu, a pri tom ima visok dribling, Džavaji vanserijski centar, Đekić kao da spava na utakmici, fali još malo tečnosti u napadu. Partizan generalno sa ovim timom ima slabiju prodor igru, a udaljavanjem trojke došlo je do širenja odbrana. Desilo se da sinoć Lafajet bude jedini niži igrač na parketu. Biće ovo extra ekipa samo još malo dok Gist pohvata sve kretnje u napadu. Svaka čast momci!!!

Millojko

pre 13 godina

NE navijam za partizan, ali sam se sinoć iskreno radovao pobedi našeg jedinog predstavnika u Euroligi,sjajna igra i preokret kakav se retko viđa. Svaka čast, iskrene čestitke!

G

pre 13 godina

Recicu samo ovo...Partizan je prosle sezone u ovo vreme imao 4-4 u NLB ligi i 1-3 u Evroligi!

I jos nesto...nerviram se celu utakmicu u Pioniru, skacem kao nenormalan, a iza mene stoji lik koji verovatno nikad u zivotu nije uzeo loptu u ruke i samo pljuje igrace Partizana (bukvalno svih 40 minuta). Na kraju utakmice, kad smo pobedili, on skace i aplaudira. Morao sam da se okrenem i da ga pitam zasto se raduje kad smo toliko losi i jedva smo pobedili sampiona Spanije!!!???
(Stevan, 17. novembar 2010 23:55)
Radovao sam se jer sam se uverio da nam ne nedostaje Veliki mag iz CSKA i što je jasno da je cela ekipa na okupu.Igra loša ali zato smo majstori za "usporeni snimak".

ganci

pre 13 godina

Odnos koji su izgradili navijaci i KK Partizan, i atmosfera koju oni prave u Pioniru, je van vremena u kome mi zivimo. Ja se uvek najezim na pocetku utakmice, a na kraju dozivljavam delirijum.
Oduvek sam gotivio KK Partizan, a poslednjih godina sam postao i fan. Sto rece neko dole, navukao sam se, ovo je kao droga, samo jace i lepse.
Svaka cast komsije i puno srece na sledecim utakmicama.
Hvala KK Partizan i njegovim navijacima sto mi omogucavaju da prezivim i dozivim ono sto dozivim i prezivim.

Cedomir Rosic

pre 13 godina

@elvis
•sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)


A priznaj da si se nadao :)))

AG 003

pre 13 godina

sramota kako partizan bruka Srbiju na svakom koraku....ja u austrji lažem da sam rumun da bi izbegao podsmeh kolega na poslu
(elvis, 17. novembar 2010 22:26)

Ovaj Elvis je u stvari Ajme, koji se posle Ciboninih rezultata krije u Austriji pod imenom Ajme Elvis

wn

pre 13 godina

Svak cast za pobedu!!!
Otislo mi je pola zivac sinoc, ali nema veze :).
Igra postaje bolja, ali mi nikako nije jasno zastao postoje tolike oscilacije u toku utakmice. Fali nam konstantnost i to bas.
Lafajet je slabiji od Bo-a, to je svima verujem jasno. Mislim da polako ulazi u stos, ali boljeg pleja od Bo-a necemo imati skorije. Stoga mi nisu jasni njegovi pljuvaci, jer ne moze se uvek imati sve. Nekad dobijes - nekad ne. Generalno, mislim da je OK igrac i da ce se popravljati, ali da se ne lazemo, Bo je za njega izmislio ovaj sport. Gist je pravo pojacanje i to je pokazao. Dzavai je solidan, ali deluje sporo u pojedinim momentima. Generalno, ova ekipa mi deluje slabije od proslogodisnje, bar sto se pojacanja tice. Ali dobro ovo je PARTIZAN, za nas vazi ono IMPOSSIBLE IS NOTHING
:)
Pozdrav

xxx

pre 13 godina

Ulazi Barac u svlacionicu i kaze:Ponovo izgubih od Partizana,a Bjelica ce na to meni je 22.
(lexa, 17. novembar 2010 22:46)

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!
(Anonimus, 18. novembar 2010 09:15)

Bjelica u zvezdi ima skor 4-10 protiv Partizana. Osim ako gdin. saopstenje nije priznala neku utakmicu!

Mmmhhhh HAHAHAHA

pre 13 godina

Kako mozete toliko da lazete samo mi nije jasno.. Covek ima 4 pobede i 7 poraza. Maliciozni covece. Ako uopste i znas sta to znaci!
(Anonimus, 18. novembar 2010 09:15)

Nemoj da se nerviras, bice bolje Sledece Sezone.

Pop

pre 13 godina

@novosadjanin
Iako postoji takva opcija da se ispadne sa skorom 5-5 to se jos nije dogodilo nijednom u protekle dve sezone otkako je na snazi ovaj format s 4 grupe po 6 timova. Valjda nece ni sad.

United SOUTH=PFC.

pre 13 godina

koliko vidim u kkss sve sami SRBI,i posle svega opet se javljate,pa vi ste stubovi srbbbbstva dajte vi nekog igraca.stIDITE SE I BOLJE CUTITE.