Košarka 159

Četvrtak, 04.11.2010.

20:34

EL: Pobeda Makabija u "Pioniru"

Košarkaši Partizana izgubili su od Makabija sa 67:54 u hali „Pionir“ u trećem kolu grupe A Evrolige.

EL: Pobeda Makabija u "Pioniru" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

PAR

pre 13 godina

Rekao sam OVE GODINE unistava. Sve te igrace koje ste naveli (Marjanovic, Musli, Raduljica) su vec izgradjeni igraci, dokazani kojima je mesto u vecim klubovima sa vecim budzetom. Ja sam mislio na mladje igrace, ispod 20 godina...

Guljoc

pre 13 godina

(Marko Nis, 5. novembar 2010 08:10)


1.Sa parama od F4,NLB,domace lige i kupa ne mozes ni mjesecne plate igracima da isplatis(Premija na F4=25.000e ukupno).
2.Nismo u prvom vec u trecem sesiru.

Zato molim tebe i slicne tebi da gledate i komentarisete:Korfball,Podvodni Hokej,Hrkljus,.....Ne brinite puno za kosarku i Partizan,ima ko o tome da brine.


Ako treba ja i zivot cu da dam........

grobar

pre 13 godina

Alo bre Grobari prosle sezone smo krenuli sa 1-3 i setite se kako je mec sa Olimpijakosom u Pioniru preokrenuo sezonu, tako ce sad biti protiv Kahe!Idemo bre u TOP 16 Lafajet i Gist polako ulaze u formu ima da gazimo!

macak

pre 13 godina

kakva publika! jedva cekam da dodjem u Beograd i da pogledam jednu utakmicu. fenomenalno, pjevaju bez obzira da li gube ili vode. svaka cast, to se danas rijetko vidja da se slavi igra i tim a ne samo pobjeda. sezona za Partizan je kriticna ali mora da dodje i do suse nakon par rodnih godina, uigrace se,polako, puno je novih ljudi, pa da se nekako izgura do cetvrtog mjesta u grupi i to je uspjeh u ovakvoj situaciji. sretno!

pfc

pre 13 godina

zaboravljalju ljudi kad nas je makabi odrao pre par godina u pioniru sa trideset i kusur razlike kako smo navijali ludacki jos cuku posle tekme...citam komentare i ne verujem...jedan je cak porucio todoricu da se gubi...pravi grobar,poznavalac nase istorije i vrhunski poznavalac kosarke nema sta ..

Luka Laban

pre 13 godina

Solidni Makabi sa solidnom igrom dobija Partizan u Pioniru.To nikako ne valja...
Duze vreme nisam video nepovezaniji i neorganizovaniji Partizan.
Treba zaboraviti ovo i ici dalje....

i zivot cu da dam, ako zatreba

pre 13 godina

ne kapiram ljude koji su uopste mislili da mozemo da odigramo sezonu kao proslu... sto se tice Lafajeta, on stvarno nije plej kakav nama treba, ali ne moze Pera igrati celu utakmicu!!! Za Gista jos uvek ne mogu nista da kazem, ovo mu je PRVA utakmica!!!!! Samo mi nije jasno zasto Klobucar ne igra, kad je decko kad je usao u igru bio sasvim solidan! Polako, smirite strasti, i ja sam razocarana zbog poraza, ali ne treba da pljujemo svoj tim, vec da budemo uz njega i kada je tesko. Dajte podrsku Vladu njemu je to zaista potrebno!!!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Организација, људи, организација овде недостаје. Нису то лоши играчи. Мислим да смо на центарским позицијама минимум слични ако не и јачи него прошле године. Ту су одлични Милосављевић, Весели, Лучић, искусни Кецман и Божић. Само на месту плејмејкера шупљина. Прошле године се Бо наметнуо од прве утакмице као пробојан и одличан тимски играч а имали смо и Рашића који не промашује слободна бацања, а кад га крене трица... Не заборавимо да је Рашић одиграо лоше већи део сезоне али је имао замену. Сад смо сведени на Лафајета који решава напад или у четвртој секунди безвезним шутем или чека задњу секунду за нерезонски шут или немогуће додавање. Има форе још месец дана да се види колико овај тим стварно вреди али тај недостатак другог плејмејкера стално ми у мислима кад гледам Партизан.

m&m

pre 13 godina

Nisam vidjeo ni jedno polaganje,prodor,zakucavanje,kontra,izgradjen sut, nrmalno od strane Partizana sta dalje reci!Podrska je sad bitnija nego da igramo f4, zato braco grobari iz sveg grla!

ded

pre 13 godina

PAR,
Partizan dovodi strance za male pare, i to je jedini razlog što ih ima ovoliko ove godine. Dovesti jednog našeg mladog i perspektivnog igrača, poput Muslija naprimer, košta isto kao i da dovedeš sve ove strance zajedno. Računica je jasna - jedan Musli ne vredi kao svi ovi zajedno. Možda se na kraju uopšte ne pokaže kao dobro pojačanje kao npr Bogdanović ranije. Partizan je hteo da dovede Marjanovića, ali je CSKA bio u prednosti. Hteo je Raduljicu,ali ne može da se trka sa Efesom. Hteo je Muslija... Partizan može da dovodi igrače samo iz Radničkog, i eventualno slabijih klubova, ali je pitanje koliko bi oni stvarno pojačali Partizan.

Fredy House

pre 13 godina

Raduje me svaki poraz prepotentnog i usisanog partizana a pogotovo me nervira sto je sad postalo fensi da se navija za KK Partizan i ide na njeg. utakmice. Bas bi voleo da napr. Hemofarm uzme titulu ove godine da se grobari malo spuste/vrate u realnost.
(ognjan taslic, 5. novembar 2010 00:19)

Dobro je kad vi niste izgubili u nezgodnoj Kuli,a koji vam je skor u NLB ligi?Dokle cete bre da nas brukate?Sramota!A sad samo za vas by Marta Savic:
To su vasi kompleksi,da svi kazu extra si,pravite se ludi,i ne gledate vase dvoriste,te vase bubice i sve vase curice od zivota vam prave zavrzlamu,hej kad cete shvatiti,nista ne vredi vam,uzalud trazite al ne postoji bolja,otvarate stecaje,zatvarate klubove,bas trazite nevolje,al sa Den Tenom vam je najboljeeee..... :)

Znalac

pre 13 godina

Znam da vecina ovih pljuvaca Nije videla Pionir ni na slici, a da stvar bude jos gora Nemaju pojma koliki je precnik kosarkaskog obruca i kako lopta prolazi kroz isti.
Kada tome dodamo da su iz komsijdkog tabora i da navijaju za tim koji u zadnjih 20 god. Nije osvojio bas nista sve je jasno.
Pustite Vladu da radi svoj posao a kosarkase da se uigraju, Partizan ce kao i predhodnih sezona da pobedjuje onda kad je Najvaznije!!!
P.S
Morao sam nesto da napisem mada znam da se Mnooooogo razlikujem od vecine onih koji pisu!!

Laik

pre 13 godina

Mislim da su se ove sezone u Partizanu poklopile neke stvari koje ne idu na ruku rezultatima: 1. novi trener koji je kvalitetan, ali mu je prva sezona u Evroligi i još nema autoritet prethodnika 2. kasno dovođenje stranaca 3. izbor stranaca. Za Gista se još ne može ništa reći jer je ipak proteklo malo vremena, a što se Lafajeta tiče mislim da je dobar igrač, ali da to nije profil koji u ovom momentu treba Partizanu. Lafajet ima želju, mislim da ima i kvalitet (igrački i ljudski), ali za igru na američkom kontinentu. Očigledno je da ima velikih problema sa prilagođavanjem na Partizanov sistem. Ako je neko gledao sinoć emisiju na domaćem sportskom kanalu od 23h imao je priliku da čuje od legende Partizana Gorana Grbovića da on u Lafajetu ne vidi pleja. Sem toga, Lafajet ima teško breme na plećima jer ga svi porede sa Boom koji je zaista eksplodirao u Partizanu.

Krle

pre 13 godina

Kad se poredja ekipa Makabija i kad vidite redom: gradju, biceps, triceps, grudi....njihovih igraca, onda sve to uporedite sa igracima Partizana, gde jedino Dzavaji i Katic imaju nekog mesa na sebi...nista drugo vam ni ne treba...

PARTIZAN

pre 13 godina

Raduje me svaki poraz prepotentnog i usisanog partizana a pogotovo me nervira sto je sad postalo fensi da se navija za KK Partizan i ide na njeg. utakmice. Bas bi voleo da napr. Hemofarm uzme titulu ove godine da se grobari malo spuste/vrate u realnost.
(ognjan taslic, 5. novembar 2010 00:19)
i JA BIH VOLEO SEDMICU NA LOTO ...

yassa

pre 13 godina

ajmo crno-beli.na samom pocetku se nazalost sve zavrsilo.nismo procitali blatovu ideju da igrac koji igra odbranu na suteru odmah leti u kontru bez gradjenja i odlaska na skok.konfuzija u organizaciji,i bez skoka u napadu.posle je sve bilo rutinski.mi u losem ritmu,oni se rastrcali...neuigranost je i napad i odbrana.vidi se po kretnjama da imamo jos puno posla.
ja i dalje verujem.a jos vaznije je da i moji klinci veruju!

Ne razumem...

pre 13 godina

Shvatam ja, rotacija i tako to, ali COVECE, OBUZDAJ SE, PRESTANI NON-STOP DA MENJAS IGRACE NA PARKETU! To vec gubi svaki smisao! Pa niko od njih te ne razume sta uopste hoces! Nije ni cudo sto su izgubljeni - ne znaju da li su u parku da setaju od terena do klupe i obrnuto ili na parketu da igraju! Ako ti nemas ideju sta bi s njima, kako da je imaju oni?!

Ostoja PFC

pre 13 godina

Ne treba tu sad nesto pojedinacno kritikovati i napadati, jednostavno se od pocetka sezone vidi da je ovo preskroman tim za nase ambicije. E, sad, ko je tome kriv, to treba videti... Ali jednostavno imamo tim sa solidnim centrima i jako losim spoljnim igracima. Nemamo pleja, sutere za 3, slabi i na ulazu, i sta onda ocekivati? Nije mi jasno i dalje da smo izmedju Lafayeta i Jarelesa odlucili za ovog prvog!? I to pod glupim i prevazidjenim izgovorom kako je ovaj vise timski igrac!? Pa za mene je najbolji timski igrac onaj ko da za svoj tim 30 poena, pa makar nemao vise od 3 asistencije. Po toj logici ni Bo nije onda timski igrac... A za ove sto pisu kako unistavamo srpsku kosarku, pa ako je tako onda svaki klub iz evrolige unistava kosarku svoje zemlje - dakle, ne lupetajte. Kao da mi ne bi radije doveli nase dobre klince, da ih ima... Treneri mladjih kategorija muce muke, nemaju dovoljno klinaca ni tim da sastave... Sve manje ih trenira bilo koji sport.

Obrad

pre 13 godina

Duletu ne ide bez Partizana. Partizanu bas i ne ide bez Duleta. Hmmmm, koji se zakljucak neminovno namece??? :)
(Cornelius, 5. novembar 2010 00:05)

Zakljucak koji se namece: Nemaju pojma ni jedni ni drugi

dule

pre 13 godina

Neverovatan broj analiza,Očekujem da naša košarka bude bolja od NBA JER TOLIKO STRUČNJAKA NEMA AMERIKA.Ustvari u Pioniru "Sve je isto samo njega nema."

Navijac

pre 13 godina

I kad dođe dan, taj tužni dan,
Kad izgubi naš Partizan ...

I kada ne budeš prvi ti,
I kada se čuju zvižduci,
I tada ću Partizane znaj,
Da te volim ja ...

I kada ne budeš prvi ti,
I kada se čuju zvižduci,
I tada ću Partizane znaj,
Da te volim ja ...

Ova pesma se orila, ali ORILA zadnjih 5 minuta utakmice i pola sata posle utakmice. Igraci su izasli 15 min posle utakmice da pozdrave navijace!

To se zove LJUBAV PREMA KLUBU!

Vuk

pre 13 godina

@po običaju
Dočeka i ovaj mučenik da se raduje neuspesima Partizana protiv mnogo bogatijih protivnika, kad već godinama ne može da se raduje uspesima svog kluba

@Grobar1976
Bravo za komentar! Čovek je sve objasnio.

Ne mogu da verujem koliko pljuvača se pojavilo, i ne želim da mislim da su to navijači partizana. Igra je bila loša i to nije sporno, ali ne treba ih razapeti zbog toga.
Samo neka se bore, pa šta bude! VOLIM PARTIZAN!!!

goranpfc

pre 13 godina

Nije problem sto smo izgubili,mene vise brine to sto ovi stranci kad uzmu loptu ne znaju da je puste,kao Petrovic i Tomic u FK,
Mislim da su promasene investicije,voleo bih da gresim.

s t v

pre 13 godina

Na ovakve vesti, što se tiče igre Partizanovih klubova u Evropi, navijači komšinice zaista nemaju razloga da ostavljaju komentare.
Njihovo predstavljanje u Evropi smo videli.

A, što se tiče navijača Partizana, strpljenja samo strpljenja.
Biće ovo dobra sezona na kraju.

Marko Nis

pre 13 godina

Koji je ovo Partizan?Onaj sa jakom odbranom i dominantnim skokom vise ne postoji!Nije problem izgubiti od jakog Makabija ali onaj od sinoc to nije.Najgora utakmica u zadnjih 20 godina.Prvih 15 minuta nema akcije,10 izgubljenih lopti,bar 2 puta po napadu izbijaju nam loptu u aut pa sledi ocjan sut u zadnjoj sekundi.Americki plej (a i cetvorka) solira ali je bez kvaliteta da nesto vise uradi.Trener izgleda nije dorasao da samostalno vodi partian jer ovoliko poraza u NLB i Euroligi nas tim ima tek oko nove godine a ne kroz mesec dana.Razumem ja i budzet i novi tim ali u cemu je svrha kad jedne godine ides na F4 a sledece nemas tim ni za domacu ligu?Pa valjda su nam F4,NLB,domaca titula i kup i prodaja igraca doneli prihod a ne guraju nas u bankrot?Zato pamet u glavu i promene dok ne bude kasno i dok ne ode ugled stican godinama koji nas je i doveo do prvog sesira!!!

Dr.Mabuzo

pre 13 godina

Nije strasno
Izgubili smo , u ovom momentu od superspremne ekipe i fizicki i takticki.Moram odati priznjanje Davidu Blatu da radi sjajan posao.Glavu gore i samo hrabro.Nista nije izgubljeno.A i da jeste koga briga.Navijam za Partizan

Mladen

pre 13 godina

Culi ste sigurno da razni kosarkaski strucnjaci pohvale beogradsku publiku za navijanje i pritom stalno dodaju da srpska publika poznaje kosarku.E pa gospodo,vi koji ovde pljujete na sva usta vladu i ove momke,vi kosarku apsolutno ne poznajete i ne razumete.isfrustrirani ste necim u svom zivotu i hocete uspeh kluba za koji navijate da bi prikrili licni neuspeh.

Mikele

pre 13 godina

Ovo je već alarmantno!
Nije neobično izgubiti u evroligi, čak i u Pioniru, ali način i stil igre koji demonstriramo definitivno ne liči na Partizan.
Mi nikada nismo igrali basket kao većina ovdašnjih timova. Uvek nas je krasila organizovanost u napadu i timska igra.
Lafajet je solidan igrač, ali ne sme da igra jedan na jedan bez ikakvog koncepta.
Naravno da je za to odgovoran trener, bez obzira što se igrači još nisu upoznali.
Jednostavno nisam siguran u
autoritet Vlade Jovanovića.
Nadam se da grešim!
Videćemo...!

MOCA

pre 13 godina

NE MOGU DA VERUJEM DA SU MOJI GROBARI TOLIKO RAZMAZENI.PA STA OCEKUJETE DA STALNO BUDEMO MEDJU 4 EKIPE.PUSTITE VLADU DA RADI,PA SETITE SE DA DULE NIJE MOGAO DA VEZE DVE TITULE SA SVE DIVCOM,PALJOM,DANILOVICEM SASOM I OSTALIMA.VLADO JE NASE DETE I TREBA GA NEGOVATI DA ODRASTE KAO TRENER,A RASTE SE I KROZ PORAZE.SETITE SE DA JE PRE TRI GODINE DULE IZGUBIO PET UTAKMICA SA POEN RAZLIKE,A TO SE KASNIJE SVE VRATILO.STRPLJENJA GROBARI I SA STRANCIMA DOK SE UKLOPE,NADJU SEBE U OVOM TIMU. MI MORAMO DA IMAMO STRPLJENJA I DAMO IM JOS VECU PODRSKU DA STEKNU SAMOPOUZDANJE I TRENER I IGRACI.MI SAMO OVAJ PARTIZAN IMAMO,ON JE NAS ,ALI I MI SMO NJEGOVI,MI VOLIMO POBEDE,ALI I ON VOLI APLAUZE I PODRSKU,A NE ZVIZDUKE.NA FORUMU SE GOTOVO NEMOZE POZNATI KO JE GROBAR,A KO SU OSTALI.ZATO STRPLJENJA I JOS JACA PODRSKA.KLUB JE LOSIJI NEGO PROSLE GODINE TO ZNAMO,ALI MI MORAMO BITI MAKAR ZA TOLIKO BOLJI DA ZAJEDNO RASTEMO.

butragenjo

pre 13 godina

Zao mi je sto cu ovo reci ipak je mozda jos uvek prerano ali sem Jawaija koji se koliko-toliko uklapa u timski rad Lafajet a pogotovo Gist ne zasluzuju da igraju u Partizanu...Gist igra tipicnu street ball kosarku covek kako dobije tako pali gubi se totalno u napadu a i odbrana mu nije jaca strana,Lafajet je mnoogo daleko od toga da iole moze da poveze konce i organizuje napad,sve u svemu jako los izbor stranaca,setite se samo Lorensa Robertsa i njegove timske igre od prosle godine ili kako se Mekejleb odlicno i brzo uklopio kao organizator igre...Vlada je dobar trener i zna sve na papiru ali da li je veliki autoritet kod igraca u to polako pocinjem da sumnjam...Realno ova utakmica veceras je trebala da bude izgubljena sa oko 20-30 razlike ali zahvaljujuci publici i ogromnom respektu od sudija zavrsilo se sa podnosljivim porazom...
(sale_bcn, 4. novembar 2010 23:30) Alooo bre covece,alo ljudiiiiiiiiii...Gist je dosao pre dva dana,jeste vi normalni,pa bolje je odigrao nego svi ovi sto su tu 10 godina i koji su izgubili utakmicu u prvih pet minuta kad su poklonili 10 lopti u ruke,eleganto!!!Sta je sa vasim mozgovima breee,pustite coveka da igra ,tek je dosao,pa nek igra i basketaski,makar ce skakati imati 10 uhvacenih lopti i sigurno ce davati 10 i vise koseva po utakmici,jel to malo,aaa??? I shvatite nesto za sva vremena,Bo-a vise nema i nema sanse da se takav igrac nadje,takva brzina i takav prodor,to jednostavno ne postoji,sa njim smo imali srece sto smo ga nasli ali jbg,otisao je,i sta sad da radimo...sad ako neko ne igra kao on,taj nema pojma,auuu...ne nego mi vi imate,vi koji nikad loptu u ruke niste uzeli,vi ste nasli nekoga da kritikujete...UTAKMICA JE IZGUBLJENA U PRVIH PET MINUTA SRAMONTOM IGROM NAJISKUSNIJH I TO JE TO,NA TO SE KASNIJE NADOVEZAO NOVI TEPIC ( MILOSAVLJEVIC) SA CUVENIM DRIBLINGOM DO PLAFONA,ALA MILENKO,I TO JE BILO TO!!! PUSITE GISTA I LAFAJETA DA SE UIGRAJU I TISINA VISE!!!

butragenjo

pre 13 godina

Gist: 31min, 9p, 3/10 za 2, 1/3 za 3, 6s...
Dzavai: 21min, 4p, 2/6 za 2, 2s...
Lafajet: 30min, 11p, 2/9 za 2, 1/5 za 3, 4/5 sb, 3s, 1 as...

Pojacanja?
Statistika za ponos!?
(ccc, 4. novembar 2010 23:41) Ajde legedno kad si ove strance nabrojao,a pogotovo ovu dvojicu koji su juce dosli...uzmi one koji su deset godina tu i koji su naravno puno dali Partizanu,ali oni su izgubili utakmicu sinoc sa onim katastrofalnim pocetkom i davanjem 10 cistih lopti u ruke igracima Makabija koji su dali 20 laganih poena iz kontre i napravili 17 poena razlike u prvoj cetvrtini...posle toga legendo sa jos 10 izgubljenih lopti Milosavljevica,koji me driblingom podseca na Tepica,ne bi nam ni Jordan pomogao...Bozic,Kecman treba da povuku kad ne ide,oni nas zakopase sinoc u prvim minutima a kad su oni stali nastavio je Milosavljevic i to je bio kraj...Lafajet je nesto pokusavao,njegovim kosevima smo prilazili na -8 ali jbg,-17 u prvoj cetvrtini nije moglo nikako popraviti...inace u prvoj cetvrtini je Gist dao 5 poena,inace bi bila zavrsena sa 22-2!!! Ljudima treba vremena,nisu oni krivi sto su juce dovedeni...nego sta cemo sa ovima koji su 100 godina ovde a prave takve greske da je to smesno...naravno,oni su nama dosta dali i ja ih postujem,i ne mogu da ih bas napadam,ali moraju oni da budu ti koji ce smiriti,koji ce stati na loptu,a ne da srljaju kao da su prvi put na terenu!

aaaa

pre 13 godina

za gista mi nije,tek je dosao,ne zna akcije...zato je onako igrao u napadu,cini mi se da nije los..lafajet na momenat dobar..dzavaji veze nema,pa katic je bolji od njega..

Milan

pre 13 godina

Svaka cast za podrsku grobarima, bez ijednog jedinog zvizduka! Sta bre mi ljudi hocemo?

Juce se zvizdi Partizanu na JNA, gde taj isti Partizan ima 15 puta losiju ekipu od svih rivala, lepo kaze Ivica Iliev: Nismo mi Mancester ili Barsa, mi smo tu samo zalutali i treba da nam je drago zbog toga! - opet u Pioniru gde smo ipak neko ime, opet po kvalitetu i budzetu 15 puta losiji od Makabija, poraz je bio ocekivan, borbenost tu i tamo ali opet novi igraci nisu prosli pripremi, treba malo strpljenja ljudi!

Svaka cast publici, jer ipak smo mi kosarkaska publika, jer najbolju kosarku gledamo svake godine pa smo navikli na pobede i poraze, a fudbal jednom u 10 kada udjemo nekim spletom okolnosti i navikli smo samo na poraze!

AngelWho

pre 13 godina

Puna podrshka ekipi i s. shtabu.
Shta god uradili u EL, ja lichno im ne mogu zameriti. Pokazimo strpljenje, neka klub vrati dug Marfinu, pa da krenemo kao svaki normalan klub da funkcionishemo...

Sr2xb

pre 13 godina

Šou program...
Ne razumem zvezdase zasto brinu o utakmicama partizana...Kakva je to ljubav prema komsijama kada oni vise brinu o porazu Partizana protiv giganta Makabija nego li porazu zvezde od kk Backog jarka.
A sto se tice grobara koji kude,pljuju,uporedjuju,potpunovas NE razumem...Sta ste mislili svake godine za 100evra da nadjemo centra koji ce biti MBP evrolige,da nas strefi za 200evra plej koji ce biti u petorci evrolige,a pritom po mogucstvu da napravimo jos nekog mladog igraca za NBAdraft...
A trener bez Gomeljskog da se ne pojavi slucajno...
Ma daj...
Cela Evroliga glupa sto daje milione igracima koji ne mogu da zaustave Djekica.
I sad ste nasli da pametujete za strance u trenutku kad im je potrebna podrska da se opuste i osete da su deo porodice...Nisu oni toliko slabi,vreme ce pokazati a do tad pamtim komentare da vam natrljam na nos na kraju sezone.

gg

pre 13 godina

U dobru se ... Ne igra se košarka zbog partizana ne go zbog zvezde, kako lako zaboravljamo - čekajući Sledeću sezonu, jer bez jake zvezde nema ni jakog partizana osim ako ne pusti želko a i ako se dule ne vrati.

Srale

pre 13 godina

Ništa čudno ... Serija loših rezultata se nastavlja u KK Partizan - u. Partizan ima 5 stranaca a nijedan nije u formi. Od njih 5 samo se Veseli može pohvaliti kvalitetom dok svi ostali to moraju potvrditi. Trener Jovanović je početnik bez iskustva i nije bila dobra odluka da se njemu poveri mesto trenera. Što je još gore htelo se uštedeti na novcu pa su pojačanja kasnila a kada su došla nisu se ni uigrali kako treba. Štedilo se i na treneru pa nije u obzir došao niti jedan proveren stručnjak u Srbiji: Vlada Đurović, Zoran Slavnić, Muta Nikolić, Aleksandar Đorđević, Vlada Vukoičić, ...

Uprava je, bez sumnje, najveći krivac i to najviše što je želela što više uštedeti (za sebe) a što manje potrošiti novaca.

I sada je kasno ...

Na svim frontovima Partizan gubi i pruža neuverljivu igru.

Protiv Maccabija je bilo strašni ali i žalosno jer Partizan nikada u Istoriji nije imao 5 stranaca u timu. No, ni to ne pomaže ...


Strašno!

Problem

pre 13 godina

Moje vidjenje situacije je sledece-nemam pojma zasto su oterali Rasica i Popovica.Evidentno je da nemamo sut.To je izraelski trener lepo video i super su udvajali Dzavajia tako da nismo ostvarili igru ispod kosa sto je trenutno nasa jedina snaga.Ne bih zeleo da prozivam igrace i solim pamet ko je koliko dobar los,to svi vide.Mogu samo da kazem da je smesno suditi o Gistu na osnovu jedne jedine utakmice.Po meni Dzavaji je ok i tu nema mesta kritici osim sto mislim da ne moze da odigra u istom ritmu 20 minuta.Nadam se da ce plej pokazati vise.Isto tako Mirosavljevic.
Ako bih nekome nesto zamerao to je uprava.Trebali su jasno da kazu da ove godine nece da ulazu novac ni u koga.Prodali su Marica,ne znam da li su uzeli nesto od Rasica,dobili sponzora...Ako taj novac eventualno nije iskoriscen za placanje starih dugova(Marfin banka etc)onda nema izgovora za kasno formiranje ekipe.Ovaj i proslogodisnji Partizan imaju samo isto ime i nista vise.Kao sto je receno formiranje ekipe u zadnji cas se nekad posreci ali u najvecem broju slucajeva ne.I zasto ne dovodimo strance na dve godine da kad odu makar nesto i ostane klubu,ovako oni odigraju sezonu najbolje sto mogu ali klub ne profitira u smislu stvaranja tima na duze staze niti materijalno.To ne kapiram.
Bilo kako bilo imali smo odlicnih nekoliko zadnjih sezona prezivecemo i uz jednu losu,nije smak sveta.Iskreno se nadam da ce momci zapeti i napraviti napredak a za koliko ce to biti dovoljno vreme ce pokazati.Sve najbolje.
Ako

aussie

pre 13 godina

Mrsh bre pljuvaci!!!!!

Treneru je prva sezona. Tim se tek skupio. Imamo najmanji budzet. I vi ocekujete da samo redjamo pobede u naj elitnijem evropskom takmicenju?
Ko je bre tu normalan?

Za Partizanove uspehe su prvenstveno zasluzni njegovi navijaci jer oni teraju igrace da daju najvise sto mogu. To se prvenstveno radi podrskom pa tek onda kritikom. Provo da bezrezervno, i iz sve snage, podrzavamo ovu ekipu, bar u naredna dva mesec. E onda mozemo da krenemo sa konstruktivnim kritikama.

ekica_bapk0_is_back

pre 13 godina

citam vase komentare i ne mogu da verujem,vatreni sam zvezdas a vi sto sebe nazivate grobarima i pljujete po strancima ludi ste...prvo dzavai vec se dokazao,lafajet tek treba,a gist ce biti lud igrac,zapamtite,navijac kad voli svoj klub tu je i kad se gubi i kad se pobedjuje,partizan nije isti kao prosle sezone svi znate i prolazak u 16 bio bi podvig,dule je bio sve centar,plej jedini covek iz srpske kosarke kojem pored dude i pesica skidam kapu!!!srecno

kimi

pre 13 godina

sve sami strucnjaci...
ostanite dosledni i za 3-4 meseca...pa nemoj te da komentarisete partizan i njegove uspehe...
sram vas bilo...

Radovan III PFC

pre 13 godina

Ljudi molim vas pustite ove dezurne pljuvace neka pljuju sada dok jos mogu to su radili i prosle godine pa su plakali kada smo prosli u F4
Imajmo svi razumevanja barem upola kolika je nasa ljubav prema klubu!
Da imamo idealan tim ? NE, ne jos, da li je Jovanovic bolji od Vujosevica NE...ne jos...
Sve to treba zaista uigrati nije to samo izlizana fraza ljudi koji prate koledz kosarku i letnju ligu znaju o cemu pricam.
Cinjenica je da uvek rasprodamo pola tima i da se kasno pocinjemo uigravati i ovog puta je vrlo slicno samo sto je to Dule radio strucnije, ne sumnjam da ce i Jovanovic da pocne da radi kvalitetno ali ko je pazljivo pratio sta je on pricao igracima tokom taj auta sve mu je jasno!
Jos jedna stvar proci ce godine mozda i decenija dok neko ne nadmasi Duleta mozda ga nece ni nadmasiti zato nemoj da nanosimo dodatni pritisak ni Jovanovicu ni igracima, radimo ono sto znamo najbolje a to je da pevamo i da pruzimo podrsku kako u hali tako i ovde!
Sve do smrti zajedno...

sasaPFC

pre 13 godina

Ljudi pa svake sezone je ista prica.`Strucnjaci`sve znaju,a na kraj sezone Partizan najbolji,svaka cast trener igraci,...Pustite ljude da rade svoj posao.da igraju i da izgaraju za svoj tim.Komentare ce mo slati na kraj sezone,napred Partizannapred Srbija!!!!

NAVIJAC !

pre 13 godina

Ajoj sunce ti pa Zvezda je dovela boljeg pleja od nas...Igra 30 min i ima 1 asistenciju...!To nije plej...Grobar sam ali ovom liku otkaz pod hitno !

ognjan taslic

pre 13 godina

Raduje me svaki poraz prepotentnog i usisanog partizana a pogotovo me nervira sto je sad postalo fensi da se navija za KK Partizan i ide na njeg. utakmice. Bas bi voleo da napr. Hemofarm uzme titulu ove godine da se grobari malo spuste/vrate u realnost.

Dacha92

pre 13 godina

koja je rupa ovaj gist,ni ovaj lafajet nista bolji..jedino je katic nesto ucinio veceras...mora vlada pod hitno nesto da ucini...karte partizan - zagreb,subota kada su u prodaji zna li neko?

IVAN

pre 13 godina

Igra je bila katastrofalna, ali nije smak svijeta, sramota je bilo izgubiti od Sirokog, od Makabija ne.

Medjutim, najgore je to sto nema znakova poboljsanja u igri, mislim da bismo morali pobijediti Prokom u gostima, da bismo ostali u trci za top 16, ako izgubimo vjerovatno ispadamo, ostaje nam grcevita borba za F4 u NLB ligi i nesto tezi put do titule u domacoj ligi.

Pitanje za upravu Partizana: ima li neko ko vrijedi a da nije prodat? Vjerujem da iduce godine necete imati koga da prodate, jer ove nece htjeti niko. Pojacanja pojma nemaju, a ovi sto su ostali kao da su prvi put na parketu, uz to igramo bez trenera. Nije mi jasno zasto forsiramo mlade i neiskusne strucnjake i u fudbalu i u kosarci, kao da smo neki nizerazredni klub koga moze da trenira ko god hoce.

PAR

pre 13 godina

Partizan ubija srpsku kosarku OVE GODINE. 5 stranaca i dva igraca (Bozic i Kecman) stariji od 30 god. Gde su tu nasi mladi igraci??? Nema ih nigde!!! Djekica ne racunam jer je on anti-talenat za kosaraku. Sto se trenera tice, on je dobar samo nema ekipu. Ni dule sa ovom ekipom ne bi daleko dogurao... Nije mi samo jasno gde su sve te pare nestale? Imaju jakog sponzora, prodali Marica i nijedan dobar igrac nije doveden? Sa ovim novim pravilima kvalifikacije za Euroligu, sledece godine cemo HF gledati a ne PAR!

verni navijac

pre 13 godina

Svaki ali svaki dovedeni igrac je za dve klase losiji od onog kojeg je zamenio (Katic-Vranes, Dzavai-Maric, Klobucar-Rasic, a sta tek reci za lafajet-MEKELEB, gist-ROBERTS).Oni koji su ostali su za 30% slabiji nego prosle sezone (Kecman i Bozic logicno zbog godina, ali Veseli i Djekic veliki upitnik). A TRENERI. Vise nego dovoljno zasto gledamo OCAJNU kosarku naseg PARTIZANA

ivan

pre 13 godina

Ove godine utakmice izmedju Zvezde i Partizana ce se svesti na okrsaj propalih americkih igraca koji su brze bolje pojurili da potpisu bilo kakav ugovor i uzmu neki dinar.Ako sve bude regularno Hemofarm bi sa ovim sastavom trebalo komotno da uzme titulu...Ovoliko stranaca (ne)selektivno biranih ce vecitima doci glave...

grobar1976

pre 13 godina

Brukanje Srbije u Evropi se nastavlja. Sta radi Partizan, to nije normalno. Juce Braga, sada Makabi, zaista je tesko biti navijac Partizana. Tuzni su i nemocni, to je cinjenica i moraju je priznati!
(Kocho, 4. novembar 2010 22:03)

hajde priznaj, ali onako islkreno, da ovakav osmeh koji si imao dok si pisao ovaj komentar, vec duuuuuugo na licu nisi imao zbog neke zvezdine pobede u bilo kom sportu i u bilo kom takmicenju u evropi...

kakvi su to kompleksi kad je nekima drago kad komsiji crkne krava, a pritom ne smao da nemaju sovju, nego jos malo pa ni dvoriste nece imati, nego ce samo preko plota zagledati komsijino.

podrska nasim sjajnim kosarkasima. bice bolje!!!

he

pre 13 godina

U startu sam bio skeptičan kada su otpustili Popovića. Pa onda kada su otpustili Rašića kiksaru zbog Klobučara koji ne može ni da promaši. A kada sam protiv Žalgirisa video Lafajeta zamalo se nisam šlogirao, a tek kada sam malopre video Gista..bilo je ono : khhhh khhhh gde mi je pumpica? Ovo se zove KLASIČNA POGREŠNA SELEKCIJA IGRAČA. Nema druge nego da se držimo one parole "sledeće sezone ćemo". Naravno, podrška i dalje!

grobar

pre 13 godina

partzan se voli kako god igrooo.nerazumem zvezdase sto komenatarisuu?jaci je makabii al ne ovoliko nije nam islo volim te partizaneeee i 100 razlika da izgubis nije vazno ja za tebe zivimmm

ćika djeka!

pre 13 godina

samo me zanima ko plaća onog djekića?taj dečko nema mesta u prvoj srpskoj ligi odgovorno tvrdim to.najveći antitalenat u istoriji partizana.

Posmatrač

pre 13 godina

Ja mislim da se igračima Partizana jako sviđa ona pesma što im je grobari pevaju kada izgube. Ono, tražim logično objašnjenje za sve ove bruke...

Dacha

pre 13 godina

hm najcrnja sezona u poseldnjih nekoniko godina...pa i nije bas... Vidi se da ovaj tim igra sa 40% mogucnosti trenutno zbog ocigledne neuigranosti. Neiskusan trener, novi tim, dosta toga se skupilo. Ipak sam verovanja da ce jedna pobeda resiti sva pitanja i to ce biti sledece nedelje nad najnezasluznijem vlasniku A licence u zestokoj konkurenciji bartolemoove eurolige - Prokomu. Ovo je daleko najbolji tim Partizana u poslednjih 5 godina ali ipak glavnog alhemicara nema i to treba da je jasno. A na Vladi Jovanovicu je da sto pre pokaze da je dostojan da bude naslednik na najuzarenijoj klupi evrope.Ako uspe i ako slozi sve kockice misljenja sam da ova tim moze i vise nego onaj od prethodne godine, zivi bili pa videli...

Hemofarm

pre 13 godina

Više nego očekivano,najsigurniji fiks u Evropi.Neznam šta se više zanose ovi grobari kad se iz aviona vidi koliko su slabi a pominju nekakve prolaske dalje ili čak F4,što je ludost ali uvek su bili nerealni.

Sasha

pre 13 godina

Malo je tuzno gledati Partizan ove jeseni. Mi Grobari bili smo navikli na drugacije rezultate barem kad je rec o kosarci. Fudbal je to sto je, vaterpolo isto a krivci su druge ekipe u oba sporta jer nemamo ni sparing partnera a kamoli konkurenciju. Vracajuci se na kosarku Ipak je Dule bio dusa tima. Imamo mi igrace ali jos ne mozemo da iscedimo sve iz njih. Naravno da sam razocaran ali mozda nam i treba jedna fula sezona da se prisaberemo i ponovo krenemo u borbu za titulu u Evroligi. Dule, dolazi bre kuci, vidis da je i nama i tebi lose. A ganci sto nas kritikuju imaju pravo. Oni su velesila u fudbalu, o kosarci da ne govorim a tek u vaterpolu, tenisu, odbojci....... Ljudi su mocni bre, sve osvajaju. Imaju pravo da nam dele lekcije kako se vodi kosarkaski tim i kako se igra basket. Kapa dole!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Pre svega cestitke ekipi Makabija na pobedi i njihovom treneru na odlicno postavljenoj igri. Nisu pali pod dojmom fantasticne atmosfere u Pioniru. Partizan, jos smo dobro i prosli kako smo igrali. Pocetak utakmice, malo je reci katastrofa. Ne znam, jednostavno nemamo igru a i zalaganje nije kako bi trebalo da bude. Ne mogu vise da pricam o Vladi Jovanovicu, bude mi i njega zao kad ga vidim kako nemocno stoji pored aut-linije. Nadam se da cemo u narednim utakmicama poceti bolje da igramo, ali se bojim da cemo neke stvari morati da menjamo, da li igrace, trenera ili nesto trece to jos ne znam. Napred Partizan!!!

Nikola

pre 13 godina

Ovo je definitivno pouka za sledeće sezone! Kasno je čekati na Amerikance koji postaju slobodni igrači tek u oktobru i tako kasno uigravati tim! Bolje je bilo zadržati Bojana Popovića koji je odličan igrač i tražiti četvorku na ovim našim prostorima, a ne čekati da se ovi ''ameri'' snadju koji kao da su sa Marsa pali! Ovo je suviše ozbiljno takmičenje za neke improvizacije. Prošle godine je to naknadno uigravanje prošlo, ali u 20 narednih sezona neće! U napadu smo izgledali najblaže rečeno smešno!

Skaramus

pre 13 godina

Jovanovicu, rekao si da da cekas jer ne zelis da pogresis u izboru stranaca. E, pa sad je valjda jasno da nisu Duletov kalibar. Covece gde si nasao ova dva stranca? Po prvi put imamo igrace koji ne igraju za ekipu nego za sebe. Daj boze da me demantuju ali mnogo, mnogo sam skeptican. Ovo mi se ni malo ne svidja. I samo jos jedna stvar Milosavljevic je zbunjen covek. Objasnite mu da ovo nije Radnicki vec da je ovo Partizan i da se ovde igra Evroliga. Doveli smo ga zbog suta a ono ...

zoran

pre 13 godina

Vlada, trener Partizna, ideju o kosharci nema.

On je glavni i jedini krivac za ovo sto Partizan pruza na terenu. Covek vrsi izmene bez ikakvog rezona.
Pa, choveche, kako da ocekujes da ce ti Lafajet nesto pruziti kada ga non-stop vadis iz igre i uvodis Bozica, koji ne zna loptu da prevede preko pola terena..??? Necu spominjati neka druga imena....nisu ti ljudi krivi...ti si kriv ,jer ne vidis kakav tim imas i kako igru da postavis.
Sto pre odes , bice bolje za Partizna.
Todoricu , zar ti to ne vidis..??

mungos

pre 13 godina

PODRSKA Vladi Jovanovicu! Samo napred momci, a ovi jadnici sto prozivaju preko neta neka zacute ili neka jednostavno ne gledaju Partizan ako ne veruju u njega. Takvi ni u Duleta nisu verovali na pocetku prosle sezone.

Niksic

pre 13 godina

E ovako...5 min prije kraja odustao sam od gledanja meca jer vise nisam imao zivaca,jednostavno nisu me navikli na ovo...ova ''kosarka'' koju igramo lici na sve osim na ono sto treba,koliko sam zapazio malo je koseva koje smo postigli iz izradjenih akcija,vise je to bilo divljanja(kos Lucica,trojke Gista i Lafajeta).Sto se tice igraca pojedinacno ne vidim neki veci potencijal(nadam se da grijesim),Djekic me definitivno razocarao,msm da Mitrovicu treba pruziti sansu,prosle sezone je bio dobar...Pored svega ovoga sto sam napisao nadam se da mozemo opet pronaci magiju kao i predhodnih sezona

objektivno

pre 13 godina

Ni jedna izgradjena akcija,sto znaci da je odgovornost ili na pleju ili na treneru..Ostaje nam da se nadamo da ce Dule dobiti otkaz i da cemo zameniti Lafajeta Dzerelsom,inace postoji mogucnost da sledece sezone ostanemo bez Evrolige!
Naravno krivica je i Todoriceva koji je bespotrebno prodao Marica i Rasica koji bi bili nosioci igre ove sezone.

dream theater

pre 13 godina

PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA, vas kriticara, sto ste opet opleli po Partizanu!!! izgubili smo, pa sta? vidim opet pominjete lose amere... setite se kako ste pljuvali palasija, pa i mekejleba kad je bio u krizi, a posle ste ih dizali u nebesa... ne moze se nekima objasniti da je ovo pocetak sezone, i da smo prosle cak gore startovali nego ove! i dule ima problema, ali ce osvojiti Evroligu! POTPISUJEM! samo treba strpljenja za ove momke, uigrace se, a vasi komentari samo bezveze potapaju Partizan.

verni navijac

pre 13 godina

Svaki ali svaki dovedeni igrac je za dve klase losiji od onog kojeg je zamenio (Katic-Vranes, Dzavai-Maric, Klobucar-Rasic, a sta tek reci za lafajet-MEKELEB, gist-ROBERTS).Oni koji su ostali su za 30% slabiji nego prosle sezone (Kecman i Bozic logicno zbog godina, ali Veseli i Djekic veliki upitnik). A TRENERI. Vise nego dovoljno zasto gledamo OCAJNU kosarku naseg PARTIZANA

pljuvači marš iz pionira

pre 13 godina

E moji vi,pravi navijači
Šta pljujete po čoveku(Vladi) sjajan trener i sjajan čovek,ali javnost i svi vrše toliki pritisak na njega da bi i najnormalniji poludeo. Vlado ne slušaj dušmane imaš punu podršku svih pravih navijača!!!!!!!!!!!!
Čestitke i devojkama Partizana na drugoj pobedi u fiba kupu i prvom mestu u grupi. Još jednom se pokazalo da nije sve u novcu. samo napred devojke i Marina

ccc

pre 13 godina

Gist: 31min, 9p, 3/10 za 2, 1/3 za 3, 6s...
Dzavai: 21min, 4p, 2/6 za 2, 2s...
Lafajet: 30min, 11p, 2/9 za 2, 1/5 za 3, 4/5 sb, 3s, 1 as...

Pojacanja?
Statistika za ponos!?

IVORY

pre 13 godina

Fali nam klasicni plej - vodja, organizator igre, neko ko ce da povede akciju, da zapocne napad.

Malo smo koseva dali, a dobar deo njih je na srecu, uz boze pomozi, neki u stilu kamena s ramena.

Da li smo doveli lose igrace, da li oni ne mogu da se uklope u tim ili jednostavno Partizan i Dule Vujosevic ne mogu jedno bez drugoga.

Ivan

pre 13 godina

Samo vi pricajte mlada i neiskusna ekipa a prva petorka (Kecman,Bozic,Katic i dva stranca 29.god.)Dovedite ios nekog stranca a otpustite Mitrovica i Djekica.Trener je non-stop pod stresom.Katastrofa od igre.

Mare

pre 13 godina

Nepravedno zapostavljena zenska kosarka.
ZKK Partizan je i u drugoj utakmici Evro kupa pobedio. Posle pobede u Solunu nad ekipom Arisa, veceras je pao i Besiktas. Cestitamo

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Sta je dusmana...Neverovatno,pobedio vam je Makabi,sad slavite,svaka vam cast "Srbi"..
(Aleksandar, 4. novembar 2010 22:55)

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=468802

Svaka vama cast "Srbi"

Nula

pre 13 godina

Ovako će tabela izgledati i na kraju.Sad su kompletni i ko li im je sada kriv,ovi crnci što su ih željno očekivali,nisu ni prosek,a isto važi i za starosedeoce.Sve u svemu,ispodprosečna ekipa,sviđalo se to njima ili ne.

pera

pre 13 godina

Partizan i "muta" Nikolić osluškuju šta će biti sa Duletom u Rusiji!Gazda ne daje pare i spreman je da pusti Vujoševića,Nikolić je već najavio odlazak iz Kragujevc.Do utorka će se rešiti dilema.

Srbin

pre 13 godina

Nisam nikakav pljuvac,tapsac po ramenima niti time slicno.Ali moramo svi da se slozimo da ove sezone najverovatnije posle ovog poraza nece biti ni TOP 16(Daj Boze da se varam),jednostavno MI NEMAMO IGRU.Pobeda protiv himkija je dobrim delom bila i plod srece,jer ni tu nismo odigrali bas dobro(jeziv sut za 3,slaba bacanja,jako dugi napadi koji se zavrsavaju teskim(bez uspesnim sutevima),ali odbrana je bila dobra)Protiv Zalgirisa lose,ali bez pleja(dosao je dan pre),bez 4.,nije se ni moglo ocekivati,ali ta utakmica mozda na kraju i bude kljucna ako ne odemo dalje,a protiv Makabija,smo izgubili zbog nerezonske pocetne postave,jer prakticno ti igraci su izgubili utakmicu u prvih 5 minuta(apsolutna Vladina (ne)odgovornost)da smo 1. cetvrtinu izgubili sa nekih 5-6p,sigurno bi dobili,ali kad bi bilo....
Prokom sad jednostavno moramo da dobijemo u obe utakmice,zalgiris kuci,i onda da probamo da dobijemo ili himki u gostima ili kahu kuci,msm da je himki u gostima realnija opcija...
Pojedince ne volim ni da hvalim,a ni da kudim,ali cinjenica je da je Lafajet mnooogo losije od Boa,spor,bez prodora,previse i prebrzo suta,dosta gubi lopti(dezim nekim bez potrebnim atrakcijama,ovo je evroliga,a ne cirkus...)Ovi ostali....pa nadam se da ce odigrati bolje,moraju da vezbaju sut,jer bez njega NE MOZEMO!

POZDRAV SVIMA

IVAN

pre 13 godina

Vlade se ne moze boriti sa ljudima koji nisu na nivou svoje igre. Dokle cekati pravu igru, pitanje je za upravu...Vlada je dobar trener, ali nema s kime da vodi ekipu, tj. nema tim sa pobednickim mentalitetom...ali dobro vreme cini cuda...Puna podrska Vladi, a ako kiksne i u sledecem mecu trebao bi da podnese ostavku Todoricu i Danilovicu iz moralnih razloga...a navijaci neka kazu svoje...

Unknown19G70

pre 13 godina

Todoricu,vracaj Duleta ili se gubi i ti!!!.Zar da dozvolimo da nas zezaju ovi bez grba?
(RASHA, 4. novembar 2010 22:48)

Zar je tebi bitno sta oni pricaju?!?! Ti navijas za Partizan zbog toga da nas nebi zezali gani.. Trebas da volis Partizan jer je on Partizan, i bas me briga sta pisu, cak vise smesni su :D volim Partizan

Nikola BG

pre 13 godina

Svaka cast navijacima Partizana ekipa amaterska i nikakva, a oni su ostali do kraja uz nju.Ja bih iskreno otisao posle poluvremena jos jednom respect

UROS

pre 13 godina

Ne znam zasto je Lafajet bolji od Bojana Popovica? Gist ne igra odbranu uopste, ne znam koliko mu treba da se privikne na odbranu. Sve u svemu mnogo losa igra Partizana!

bane

pre 13 godina

lafajet ce nam se obiti o glavu,najveci promasaj i greska zbog koje cemo platiti ovu sezonu bez potrebe.imali smo ispred nosa zver od igraca jerelsa a mi dovedemo ovu nesrecu,nikad gora odluka bolje da su gurnuli ovu nasu decu u vatru pa da barem izvucemo neku korist iz svega.lafajet otkaz odmah!!!!!!

Benoit

pre 13 godina

Nadam se da je Veseli dobro...nije ovo nista strasno...vidi se da je tim mlad i ne uigran, ovaj Gist ce da kida za par tekmi...JA I DALJE VERUJEM...I UVEK CU !

Partizan

pre 13 godina

Bogami tesko je... nemamo pleja, Lafajet je tezak promasaj, Bo je bio za njega Jordan. Dzavai tu i tamo, Katic veoma tanak, Klobucaru + Milosavljevicu + Djekicu se momentalno zahvaliti na saradnji i pustiti ih da predju u zvezdu...
Nasu ligu osvajamo lagano, tu nemamo sa kim da igramo, NLB bice tesko ali mislim da je final 4 realnost, Evroliga ako prodjemo u top 16 bice extra ako ne nikom nista, fokisiracemo se na ove nase lige.

Miki Rubiroza

pre 13 godina

Kad stize cetvorka?
Pa ovaj Gist je Indijanac kakvog nema. On jednostavno nezna da igra, a deluje mi da je u Partizanu iz pogresnih razloga, jer se vidi iz aviona da nezna da igra za ekipu.
Lafajet pokusava da se uklopi lokiko toliko, ali bez cetvorke smo ugasili.
Isto tako nema niko da sutne kako treba.
Djekic sto se mene tice i netreba ovakvoj ekipi, vec treba da ide u neki slabiji tim i da se kali. I sve da dostigne svoj vrhunac, taj nikad nece biti vodja jer nema herca, ali ni malo.
Dzavai nije los, ali bez pomoci sutera koji bi mogli da otvore reket i cetvoke nema ni od njega vajde.
Nisam nikad kritikovao upravu, ali mislim da su mogli da se ispruze i iskesiraju Li-ja i Galeba, sigurno bi im se isplatilo na duge staze, ovako, mrka kapa.
Sad se samo treba nadati da ce neko u grupi da se zaleti i naredja sve pobede pa na taj nacin ostavi dno tabele otvorenije za nas.
Aj uzdravlje.

***AleXaNdaR***

pre 13 godina

Lafajet se mnogo razlikuje od predhodnih plejmejkera sto su igrali u Partizanu...Mnogo je sebican i uzima previse suteva,a ostali plejmejkeri su igrali vise za tim.Na primjer,Bo je jedan od 3 najbolja plejmejkera u Evropi i nikada nije solirao...Jovanovic mora natjerati Lafajeta da igra za tim...Sto se tice Gista jos je rano za komentare,ali nadam se da ce biti makar upola borben kao Roberts.Dzavai je dobar centar,nije bas u rangu Pekovica i Marica ali moze biti u 5 najboljih centara u Evropi ove sezone...Treba imati strpljenja za ove momke,za tek jedno mjesec dana se moze vidjeti da li su bila prava pojacanja...Jedino mi je zao sto Jovanovic veceras nije ubacivao Mitrovica,i sto Klobucar nije ima visu minutazu...Pa i da smo izgubili 30 razlike sa Mitrovicem lakse bi mi bilo nego da gledam kako se muci Lafajet dok organizuje napad...Ovom timu je potrebna konstantnost...Odigrali su odlicno 35 minuta protiv Olimpije koja je veceras dobila Pao..Ja i dalje vjerujem u ove momke,a i svaki put kad prodjemo u u top16 ili u top8 prodjemo u poslednjem kolu..

srdjan

pre 13 godina

Rekao sam vec da je makabi bolji nego prosle godine,a mi nesto slabiji....ALI ne kudite ovaj tim,ja sam video da individualno igraci poseduju kvalitet za mnogo vise,ovo je proizvod neuigranosti i izostanku Veselog,to se mnogo odrazilo pre svega na odbranu i skok. Kecman i Bozic su "ubili" tim u prvoj cetvrtini jer ih je progutao pritisak nosioca igre i te greske su kostale prvu cetvrtinu kad smo i izgubili utakmicu. Fokusirali smo se da branimo Sofo-a a poene smo primali od svih ostalih...Meni smeta sto u napadu nismo vise koristili Gista pod kosem jer je superiorniji od svojih cuvara kada se Sofo malo izvuce iz reketa i sto nismo imali akcije za 3 poena pogotovo za Milosavljevica i Klobucara,koji je proveo dva-tri minuta u igri a pokazao ogromnu borbenost...Iz svakog meca se uci kada imas nov tim...Verujem da cemo igrati znatno bolje u nastavku sezone,nista nije izgubljeno,a imali smo do sada zaista tezak raspored...Kada se uigramo,a za to ce biti potrebno jos barem tri utakmice(da se oporavi Vesely) onda ce Partizan da pokaze koliko vredi.GROBARI samo malo strpljenja i pocinjemo da meljemo!!!!!!!!!!!!!

Negledljivo

pre 13 godina

"POJACANJA" su vise nego smesna.Ovakvu igru i pristup moze da ima svaki nas basketas amater. Od americkih igraca se ocekuje da donesu potrebni kvalitet i prevagu. A ne da se ispucavaju do iznemoglosti i smesno gube lopte. Bolje jedan vrhunski plej/suter nego tri indijanca. Toso treba da vas je sramota. I prosle godine je isto ucinjeno ALI SMO IMALI NENORMALNO MNOGO SRECE sa formom i pristupom Marica, Mekeleba i Robertsa. Dovedeni su po istom principu, za iste pare kao i ova trojca(Dzavai, Lafajaet, Gist)ali su su se pokazali kao nebo i zemlja. Nema ovde napretka ako se iko tome nada. Od necega se pita ne pravi. Otpustiti i Lafajeta i Dzavaia i Gista i dovesti jednog koji kida i ubija kosarku i razigravati nase igrace.Sigurno ce biti bolje. GORE OD OVOG NE MOZE

sramota_ko_sve_ima_internet

pre 13 godina

Ja sam zaprepascen sta sve "ljudi" mogu da napisu ovde.Svaka vam cast,bili vi zvezdasi ili navijaci Dinama-Zagreb.Ali smatram da to sto ovako javno iznosite mrznju nikako nije dobro.Zasto mrzite Partizan toliko?Zapitajte se,odgovore mozete naci u najblizem okruzenju.
O igri Crno-belih veceras ne bih mnogo.Biti hrabar,pokusati,imati srece-to su sublimati sporta.Ali imati novac i moc,nazalost su takodje nesto sto zadnjih godina cini prepoznatljiv zig svake vrste biznisa.Biznis je i sport.Amin.

sasa

pre 13 godina

Daje Jan Vesely alfa i omega ove ekipe videlo se jasno. Rupa u odbrani bez njega je 5 metara velika. Izgubiti je jedna stvar, ali imati 18:2 na pocetku kod kuce, je vec nesto skroz drugo. U opste mi nije jasno zasto poceti bez Dzavai u startnih 5, zato mali Mitrovic nema ni jednu minutu? Nisam ljut, Partizan se odlicno borio, i da ne bi onako lose prve cetvrtine, bilo bi tu mogucnosti za pobedu, ali jedna je stvar jasna, jos dugo, dugo, cemo cekati onu petorku McCaleb, Kecman,Vesely, Lawrence, Maric... ovaj Glist nije ni blizu Lawrence a da ne pominjem McCaleba... Ne treba biti alav i kritikovati Partizan, treba imati strpljenja, nova je ovo ekipa, novi trener, ne treba ocekivati cuda odma na pocetku, i izvukuse se nekako bez blamaze, ali moram priznati, da sam nakon prve cetvrtine ocekivao potop. Kada je adnji put u Pioniru neko zadrzao Partizan na 22 poena na poluvremenu? I sta god rekli, i njih je partizan spustio na 8 poena u 2 cetrvtini, 4 sa slobodnih bacanja. ALi onda su slomili utakmicu sa par neverovatnih trojki, i tu je bio kraj. Isto ono sto je njima Partizan napravio prosle godine, sad je Maccabi uzvratio, uzeo tranziciju igre i Partizan je na momente izgledao kao amaterska ekipa. ALi nista sto pobeda protiv Asseca ne bi popravila, i ako bude Boga, bice je, pa da sa Caja docekamo u BG spremni...
Nista strasno Partizan, samo napred i samo hrabro...Puno poverenje, i manite se glupih kritika i pljuvanja, jer ko god da je nesto drugo ocekivao ove sezone, taj ne zna kosarku...
Sretno Grobari...
Delija pozdravlja,,,

stormwatcher

pre 13 godina

Nije mi jasan Jovanović, niti forsira igru na centre, niti igra bržu igru na šut. Totalno bezidejna, spora i na momente očajna igra. A igrači kao da imaju strah da šutnu za 3 poena, čak i kada su sami. Lafajet nema slobodu da igra kako bi mu odgovaralo (kao i ostalim mlađim igračima), već je stalno u grču da ne pogreši i da se dokaže treneru. Sa druge strane, Milosavljević ima slobodu u igri kao da je osnovao Partizan. Ne uvodi Klobučara, koji je bek-šuter, a očigledno je da su Božić i Kecman prestari da bi se šutevi očekivali od njih.

One night in May

pre 13 godina

Da citiram poznatog kantautora, ekologa i, u slobodno vreme, genijalca: "Cobaneeee!! Vrati seeeee!!!! Ovce tvoje ne mogu bez tebe!"

sale_bcn

pre 13 godina

Zao mi je sto cu ovo reci ipak je mozda jos uvek prerano ali sem Jawaija koji se koliko-toliko uklapa u timski rad Lafajet a pogotovo Gist ne zasluzuju da igraju u Partizanu...Gist igra tipicnu street ball kosarku covek kako dobije tako pali gubi se totalno u napadu a i odbrana mu nije jaca strana,Lafajet je mnoogo daleko od toga da iole moze da poveze konce i organizuje napad,sve u svemu jako los izbor stranaca,setite se samo Lorensa Robertsa i njegove timske igre od prosle godine ili kako se Mekejleb odlicno i brzo uklopio kao organizator igre...Vlada je dobar trener i zna sve na papiru ali da li je veliki autoritet kod igraca u to polako pocinjem da sumnjam...Realno ova utakmica veceras je trebala da bude izgubljena sa oko 20-30 razlike ali zahvaljujuci publici i ogromnom respektu od sudija zavrsilo se sa podnosljivim porazom...

40+

pre 13 godina

•Brukanje Srbije u Evropi se nastavlja. Sta radi Partizan, to nije normalno. Juce Braga, sada Makabi, zaista je tesko biti navijac Partizana. Tuzni su i nemocni, to je cinjenica i moraju je priznati!
(Kocho, 4. novembar 2010 22:03)

Zaista je esko biti navijac Partizana??
Vidi druze, lepo sacekas noc muzeja i uzivas u secanjima. I mastas da ti tim igra radnim danom tokom jeseni i zime, a ne samo u julu.

Genije

pre 13 godina

Ok, Makabi je u ovom trenutku i uigraniji i pojedinačno jači. Lafajet mora odmah da dobije otkaz jer onakva sebičnost u napadima kada se završava četvrtina, bez ikakvog truda u odbrani, bez želje da asistira, to u Partizanu ne sme da se trpi! Taj momak će i timski duh da pokvari, a da ne pričam o padu interesovanja publike i drugim stvarima ka kojima takav odnos prema igri donosi.

bo

pre 13 godina

Otpustiti Bojana Popovica da bi igrao lepi Pera - neprocenjivo i velika skola za navijace i uvek mladi tim. Jedini kosarkasi u Partizanu koji imaju perspektivu su Veseli i Lucic, ostali su za penziju ili prevremenu penziju.Nisam gledao Bogdanovica i Jaramaza mozda tu ima nekog materijala...

Vlade

pre 13 godina

Lafajet ne igra odbranu i ne razigrava saigrace. Dovidjenja. Gist divlja i, masina za izgubljene lopte. Dovidjenja. Australijanac nije u 2/3 utakmica dosad nista pokazao. Dovidjenja. U utakmici sa Makabijem dva otvorena suta za tri poena- Vlado to mora da je greska i trenera,zar ne? Mislim da nije prerano da se nesta menja jer u odbrani Partizan igra ocajno, a u napadu bez ideje i prodora.

Kocho

pre 13 godina

Brukanje Srbije u Evropi se nastavlja. Sta radi Partizan, to nije normalno. Juce Braga, sada Makabi, zaista je tesko biti navijac Partizana. Tuzni su i nemocni, to je cinjenica i moraju je priznati!

realnost

pre 13 godina

Rekao sam prosle sezone da ono sto se desavalo je cista slucajnost i splet ludo sretnih okolnosti. neki su posle fajnal fora i 4. mesta govorili da se ove sezone napada titula. Ja koliko vidim nece biti ni top 16.

Trump

pre 13 godina

Ovo je izgubljena sezona za Partizan. Bolje dati sansu klincima, neka igraju Jaramaz, Mitrovic, Djekic, strancima se zahvaliti, Duleta vratiti.

Dr House

pre 13 godina

Crnci igraju ko indijanci. Ta fora o uigranosti je za decu. Ili znas da igras kosarku, vodis loptu, pogadjas, igras racionalno ili si neznalica. Ova trojca zajedno sut 25-4.Indijanci. Sramota. Ako su to pjacanja, mogao sam i ja da budem za sto puta manje pare. Promasaj je promasaj, a poraz poraz. Platio nekog 300.000 ili 3.000. Toso stidi se.

milan KG

pre 13 godina

Zalutali.... Ali dobro, na svu srecu jos dve utakmice pa ce im se prekratiti muke. Hvala Bogu za kosarku, ovaj nas fudbal je samo za mazohiste.
(redondo, 3. novembar 2010 21:08)

REČE NEKO JUČE ...

nele

pre 13 godina

Lafajet - Mekejleb 0:1
Milosavljevic - Rasic 0:1
Gist - Roberts ?:1
Katic - Vranes 1:0
Dzavai - Maric 0:1
Djekic 0
Veseli 0
Jovanovic - Vujosevic 0:0

Magija je nestala.

marko

pre 13 godina

kako su jadni ovi cigani sto se raduju porazima partizana a pukli su u derbiju a i hajduk je jak za njih a NLB da ne pominjemo bruka i sramota.Partizan je za njih misao imenica.Sto se tice Partizana Gist dosta divlja igra,Lafajet jako slabo misli da ce biti mnogo slabija ekipa nego prosle godine nazalost mada imacemo koju pobedu sigurno.

Dika2604

pre 13 godina

Los.los.mnogo los Partizan.Gori Partizan nisam gledao u zadnjih par godina.Zrtvujemo ovu sezonu ocigledno,ali i ruku na srce mnogo slabiji tim nego prosle godine.Iskreno za cada Ameri nista nisu pokazali,sasvim prsecni...
Idemo dalje! NAPRED PARTIZAN

Shadow

pre 13 godina

A bre daj malo mitrovica i klobucara da igraju smorio vise s ovim lucicem i milosavljevicem postali bitniji igraci od kecmana i bozica sta sve ne igraju dvojku krilo cetvorku a malo malo pa pogrese.I posle ce se zali kako nema vise razigranijih igraca

Milka Canic

pre 13 godina

Gledam prvih 10 min.
Ovo je strasno.Ne zna niko u kos da ubaci,ne znaju sta ce s loptom,jesam optimista,ali ne vidim Partizan u daljoj fazi takmicenja.

Branko

pre 13 godina

Klobucar je prosao pripreme i nije se uklopio,treba mu se zahvaliti i dovesti pleja. Ne beka vec klasicnog pleja. Klobucar je stranac pa je moguce dovesti nekog amerikanca. Savet za Jovanovica: ne kopiraj Duleta jer to je nemoguce,vec izgradi svoj stil. Imas nasu podrsku tako da pritisak nema.

Deda...

pre 13 godina

Ne znam Grobari zasto mislite da je nokome ko navija za Zvezdu lepo kada npr Partizan izgubi od Makabija...bezveze

Zvezda na jednoj stranici ima 364.000 fanova a vi zbog par glupih zavidnih komentara generalizujete sve navijace Zvezde...
Pola tih sto komentarisu nisu videli tribine...
A razloge zbog toga mozda su sto i vi niste svecke..cesto i vi slicno radite...

Neka bolji veceras pobedi...

Deda...

pre 13 godina

Ne znam Grobari zasto mislite da je nokome ko navija za Zvezdu lepo kada npr Partizan izgubi od Makabija...bezveze

Zvezda na jednoj stranici ima 364.000 fanova a vi zbog par glupih zavidnih komentara generalizujete sve navijace Zvezde...
Pola tih sto komentarisu nisu videli tribine...
A razloge zbog toga mozda su sto i vi niste svecke..cesto i vi slicno radite...

Neka bolji veceras pobedi...

Milka Canic

pre 13 godina

Gledam prvih 10 min.
Ovo je strasno.Ne zna niko u kos da ubaci,ne znaju sta ce s loptom,jesam optimista,ali ne vidim Partizan u daljoj fazi takmicenja.

Dr House

pre 13 godina

Crnci igraju ko indijanci. Ta fora o uigranosti je za decu. Ili znas da igras kosarku, vodis loptu, pogadjas, igras racionalno ili si neznalica. Ova trojca zajedno sut 25-4.Indijanci. Sramota. Ako su to pjacanja, mogao sam i ja da budem za sto puta manje pare. Promasaj je promasaj, a poraz poraz. Platio nekog 300.000 ili 3.000. Toso stidi se.

40+

pre 13 godina

•Brukanje Srbije u Evropi se nastavlja. Sta radi Partizan, to nije normalno. Juce Braga, sada Makabi, zaista je tesko biti navijac Partizana. Tuzni su i nemocni, to je cinjenica i moraju je priznati!
(Kocho, 4. novembar 2010 22:03)

Zaista je esko biti navijac Partizana??
Vidi druze, lepo sacekas noc muzeja i uzivas u secanjima. I mastas da ti tim igra radnim danom tokom jeseni i zime, a ne samo u julu.

Branko

pre 13 godina

Klobucar je prosao pripreme i nije se uklopio,treba mu se zahvaliti i dovesti pleja. Ne beka vec klasicnog pleja. Klobucar je stranac pa je moguce dovesti nekog amerikanca. Savet za Jovanovica: ne kopiraj Duleta jer to je nemoguce,vec izgradi svoj stil. Imas nasu podrsku tako da pritisak nema.

Trump

pre 13 godina

Ovo je izgubljena sezona za Partizan. Bolje dati sansu klincima, neka igraju Jaramaz, Mitrovic, Djekic, strancima se zahvaliti, Duleta vratiti.

Mare

pre 13 godina

Nepravedno zapostavljena zenska kosarka.
ZKK Partizan je i u drugoj utakmici Evro kupa pobedio. Posle pobede u Solunu nad ekipom Arisa, veceras je pao i Besiktas. Cestitamo

Dika2604

pre 13 godina

Los.los.mnogo los Partizan.Gori Partizan nisam gledao u zadnjih par godina.Zrtvujemo ovu sezonu ocigledno,ali i ruku na srce mnogo slabiji tim nego prosle godine.Iskreno za cada Ameri nista nisu pokazali,sasvim prsecni...
Idemo dalje! NAPRED PARTIZAN

marko

pre 13 godina

kako su jadni ovi cigani sto se raduju porazima partizana a pukli su u derbiju a i hajduk je jak za njih a NLB da ne pominjemo bruka i sramota.Partizan je za njih misao imenica.Sto se tice Partizana Gist dosta divlja igra,Lafajet jako slabo misli da ce biti mnogo slabija ekipa nego prosle godine nazalost mada imacemo koju pobedu sigurno.

Nikola BG

pre 13 godina

Svaka cast navijacima Partizana ekipa amaterska i nikakva, a oni su ostali do kraja uz nju.Ja bih iskreno otisao posle poluvremena jos jednom respect

sasa

pre 13 godina

Daje Jan Vesely alfa i omega ove ekipe videlo se jasno. Rupa u odbrani bez njega je 5 metara velika. Izgubiti je jedna stvar, ali imati 18:2 na pocetku kod kuce, je vec nesto skroz drugo. U opste mi nije jasno zasto poceti bez Dzavai u startnih 5, zato mali Mitrovic nema ni jednu minutu? Nisam ljut, Partizan se odlicno borio, i da ne bi onako lose prve cetvrtine, bilo bi tu mogucnosti za pobedu, ali jedna je stvar jasna, jos dugo, dugo, cemo cekati onu petorku McCaleb, Kecman,Vesely, Lawrence, Maric... ovaj Glist nije ni blizu Lawrence a da ne pominjem McCaleba... Ne treba biti alav i kritikovati Partizan, treba imati strpljenja, nova je ovo ekipa, novi trener, ne treba ocekivati cuda odma na pocetku, i izvukuse se nekako bez blamaze, ali moram priznati, da sam nakon prve cetvrtine ocekivao potop. Kada je adnji put u Pioniru neko zadrzao Partizan na 22 poena na poluvremenu? I sta god rekli, i njih je partizan spustio na 8 poena u 2 cetrvtini, 4 sa slobodnih bacanja. ALi onda su slomili utakmicu sa par neverovatnih trojki, i tu je bio kraj. Isto ono sto je njima Partizan napravio prosle godine, sad je Maccabi uzvratio, uzeo tranziciju igre i Partizan je na momente izgledao kao amaterska ekipa. ALi nista sto pobeda protiv Asseca ne bi popravila, i ako bude Boga, bice je, pa da sa Caja docekamo u BG spremni...
Nista strasno Partizan, samo napred i samo hrabro...Puno poverenje, i manite se glupih kritika i pljuvanja, jer ko god da je nesto drugo ocekivao ove sezone, taj ne zna kosarku...
Sretno Grobari...
Delija pozdravlja,,,

Benoit

pre 13 godina

Nadam se da je Veseli dobro...nije ovo nista strasno...vidi se da je tim mlad i ne uigran, ovaj Gist ce da kida za par tekmi...JA I DALJE VERUJEM...I UVEK CU !

pljuvači marš iz pionira

pre 13 godina

E moji vi,pravi navijači
Šta pljujete po čoveku(Vladi) sjajan trener i sjajan čovek,ali javnost i svi vrše toliki pritisak na njega da bi i najnormalniji poludeo. Vlado ne slušaj dušmane imaš punu podršku svih pravih navijača!!!!!!!!!!!!
Čestitke i devojkama Partizana na drugoj pobedi u fiba kupu i prvom mestu u grupi. Još jednom se pokazalo da nije sve u novcu. samo napred devojke i Marina

Partizan

pre 13 godina

Bogami tesko je... nemamo pleja, Lafajet je tezak promasaj, Bo je bio za njega Jordan. Dzavai tu i tamo, Katic veoma tanak, Klobucaru + Milosavljevicu + Djekicu se momentalno zahvaliti na saradnji i pustiti ih da predju u zvezdu...
Nasu ligu osvajamo lagano, tu nemamo sa kim da igramo, NLB bice tesko ali mislim da je final 4 realnost, Evroliga ako prodjemo u top 16 bice extra ako ne nikom nista, fokisiracemo se na ove nase lige.

realnost

pre 13 godina

Rekao sam prosle sezone da ono sto se desavalo je cista slucajnost i splet ludo sretnih okolnosti. neki su posle fajnal fora i 4. mesta govorili da se ove sezone napada titula. Ja koliko vidim nece biti ni top 16.

Kocho

pre 13 godina

Brukanje Srbije u Evropi se nastavlja. Sta radi Partizan, to nije normalno. Juce Braga, sada Makabi, zaista je tesko biti navijac Partizana. Tuzni su i nemocni, to je cinjenica i moraju je priznati!

UROS

pre 13 godina

Ne znam zasto je Lafajet bolji od Bojana Popovica? Gist ne igra odbranu uopste, ne znam koliko mu treba da se privikne na odbranu. Sve u svemu mnogo losa igra Partizana!

zoran

pre 13 godina

Vlada, trener Partizna, ideju o kosharci nema.

On je glavni i jedini krivac za ovo sto Partizan pruza na terenu. Covek vrsi izmene bez ikakvog rezona.
Pa, choveche, kako da ocekujes da ce ti Lafajet nesto pruziti kada ga non-stop vadis iz igre i uvodis Bozica, koji ne zna loptu da prevede preko pola terena..??? Necu spominjati neka druga imena....nisu ti ljudi krivi...ti si kriv ,jer ne vidis kakav tim imas i kako igru da postavis.
Sto pre odes , bice bolje za Partizna.
Todoricu , zar ti to ne vidis..??

grobar

pre 13 godina

partzan se voli kako god igrooo.nerazumem zvezdase sto komenatarisuu?jaci je makabii al ne ovoliko nije nam islo volim te partizaneeee i 100 razlika da izgubis nije vazno ja za tebe zivimmm

Nikola

pre 13 godina

Ovo je definitivno pouka za sledeće sezone! Kasno je čekati na Amerikance koji postaju slobodni igrači tek u oktobru i tako kasno uigravati tim! Bolje je bilo zadržati Bojana Popovića koji je odličan igrač i tražiti četvorku na ovim našim prostorima, a ne čekati da se ovi ''ameri'' snadju koji kao da su sa Marsa pali! Ovo je suviše ozbiljno takmičenje za neke improvizacije. Prošle godine je to naknadno uigravanje prošlo, ali u 20 narednih sezona neće! U napadu smo izgledali najblaže rečeno smešno!

Negledljivo

pre 13 godina

"POJACANJA" su vise nego smesna.Ovakvu igru i pristup moze da ima svaki nas basketas amater. Od americkih igraca se ocekuje da donesu potrebni kvalitet i prevagu. A ne da se ispucavaju do iznemoglosti i smesno gube lopte. Bolje jedan vrhunski plej/suter nego tri indijanca. Toso treba da vas je sramota. I prosle godine je isto ucinjeno ALI SMO IMALI NENORMALNO MNOGO SRECE sa formom i pristupom Marica, Mekeleba i Robertsa. Dovedeni su po istom principu, za iste pare kao i ova trojca(Dzavai, Lafajaet, Gist)ali su su se pokazali kao nebo i zemlja. Nema ovde napretka ako se iko tome nada. Od necega se pita ne pravi. Otpustiti i Lafajeta i Dzavaia i Gista i dovesti jednog koji kida i ubija kosarku i razigravati nase igrace.Sigurno ce biti bolje. GORE OD OVOG NE MOZE

Ivan

pre 13 godina

Samo vi pricajte mlada i neiskusna ekipa a prva petorka (Kecman,Bozic,Katic i dva stranca 29.god.)Dovedite ios nekog stranca a otpustite Mitrovica i Djekica.Trener je non-stop pod stresom.Katastrofa od igre.

nele

pre 13 godina

Lafajet - Mekejleb 0:1
Milosavljevic - Rasic 0:1
Gist - Roberts ?:1
Katic - Vranes 1:0
Dzavai - Maric 0:1
Djekic 0
Veseli 0
Jovanovic - Vujosevic 0:0

Magija je nestala.

Unknown19G70

pre 13 godina

Todoricu,vracaj Duleta ili se gubi i ti!!!.Zar da dozvolimo da nas zezaju ovi bez grba?
(RASHA, 4. novembar 2010 22:48)

Zar je tebi bitno sta oni pricaju?!?! Ti navijas za Partizan zbog toga da nas nebi zezali gani.. Trebas da volis Partizan jer je on Partizan, i bas me briga sta pisu, cak vise smesni su :D volim Partizan

milan KG

pre 13 godina

Zalutali.... Ali dobro, na svu srecu jos dve utakmice pa ce im se prekratiti muke. Hvala Bogu za kosarku, ovaj nas fudbal je samo za mazohiste.
(redondo, 3. novembar 2010 21:08)

REČE NEKO JUČE ...

Shadow

pre 13 godina

A bre daj malo mitrovica i klobucara da igraju smorio vise s ovim lucicem i milosavljevicem postali bitniji igraci od kecmana i bozica sta sve ne igraju dvojku krilo cetvorku a malo malo pa pogrese.I posle ce se zali kako nema vise razigranijih igraca

ccc

pre 13 godina

Gist: 31min, 9p, 3/10 za 2, 1/3 za 3, 6s...
Dzavai: 21min, 4p, 2/6 za 2, 2s...
Lafajet: 30min, 11p, 2/9 za 2, 1/5 za 3, 4/5 sb, 3s, 1 as...

Pojacanja?
Statistika za ponos!?

dream theater

pre 13 godina

PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA, vas kriticara, sto ste opet opleli po Partizanu!!! izgubili smo, pa sta? vidim opet pominjete lose amere... setite se kako ste pljuvali palasija, pa i mekejleba kad je bio u krizi, a posle ste ih dizali u nebesa... ne moze se nekima objasniti da je ovo pocetak sezone, i da smo prosle cak gore startovali nego ove! i dule ima problema, ali ce osvojiti Evroligu! POTPISUJEM! samo treba strpljenja za ove momke, uigrace se, a vasi komentari samo bezveze potapaju Partizan.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Pre svega cestitke ekipi Makabija na pobedi i njihovom treneru na odlicno postavljenoj igri. Nisu pali pod dojmom fantasticne atmosfere u Pioniru. Partizan, jos smo dobro i prosli kako smo igrali. Pocetak utakmice, malo je reci katastrofa. Ne znam, jednostavno nemamo igru a i zalaganje nije kako bi trebalo da bude. Ne mogu vise da pricam o Vladi Jovanovicu, bude mi i njega zao kad ga vidim kako nemocno stoji pored aut-linije. Nadam se da cemo u narednim utakmicama poceti bolje da igramo, ali se bojim da cemo neke stvari morati da menjamo, da li igrace, trenera ili nesto trece to jos ne znam. Napred Partizan!!!

objektivno

pre 13 godina

Ni jedna izgradjena akcija,sto znaci da je odgovornost ili na pleju ili na treneru..Ostaje nam da se nadamo da ce Dule dobiti otkaz i da cemo zameniti Lafajeta Dzerelsom,inace postoji mogucnost da sledece sezone ostanemo bez Evrolige!
Naravno krivica je i Todoriceva koji je bespotrebno prodao Marica i Rasica koji bi bili nosioci igre ove sezone.

verni navijac

pre 13 godina

Svaki ali svaki dovedeni igrac je za dve klase losiji od onog kojeg je zamenio (Katic-Vranes, Dzavai-Maric, Klobucar-Rasic, a sta tek reci za lafajet-MEKELEB, gist-ROBERTS).Oni koji su ostali su za 30% slabiji nego prosle sezone (Kecman i Bozic logicno zbog godina, ali Veseli i Djekic veliki upitnik). A TRENERI. Vise nego dovoljno zasto gledamo OCAJNU kosarku naseg PARTIZANA

mungos

pre 13 godina

PODRSKA Vladi Jovanovicu! Samo napred momci, a ovi jadnici sto prozivaju preko neta neka zacute ili neka jednostavno ne gledaju Partizan ako ne veruju u njega. Takvi ni u Duleta nisu verovali na pocetku prosle sezone.

Genije

pre 13 godina

Ok, Makabi je u ovom trenutku i uigraniji i pojedinačno jači. Lafajet mora odmah da dobije otkaz jer onakva sebičnost u napadima kada se završava četvrtina, bez ikakvog truda u odbrani, bez želje da asistira, to u Partizanu ne sme da se trpi! Taj momak će i timski duh da pokvari, a da ne pričam o padu interesovanja publike i drugim stvarima ka kojima takav odnos prema igri donosi.

stormwatcher

pre 13 godina

Nije mi jasan Jovanović, niti forsira igru na centre, niti igra bržu igru na šut. Totalno bezidejna, spora i na momente očajna igra. A igrači kao da imaju strah da šutnu za 3 poena, čak i kada su sami. Lafajet nema slobodu da igra kako bi mu odgovaralo (kao i ostalim mlađim igračima), već je stalno u grču da ne pogreši i da se dokaže treneru. Sa druge strane, Milosavljević ima slobodu u igri kao da je osnovao Partizan. Ne uvodi Klobučara, koji je bek-šuter, a očigledno je da su Božić i Kecman prestari da bi se šutevi očekivali od njih.

Skaramus

pre 13 godina

Jovanovicu, rekao si da da cekas jer ne zelis da pogresis u izboru stranaca. E, pa sad je valjda jasno da nisu Duletov kalibar. Covece gde si nasao ova dva stranca? Po prvi put imamo igrace koji ne igraju za ekipu nego za sebe. Daj boze da me demantuju ali mnogo, mnogo sam skeptican. Ovo mi se ni malo ne svidja. I samo jos jedna stvar Milosavljevic je zbunjen covek. Objasnite mu da ovo nije Radnicki vec da je ovo Partizan i da se ovde igra Evroliga. Doveli smo ga zbog suta a ono ...

pera

pre 13 godina

Partizan i "muta" Nikolić osluškuju šta će biti sa Duletom u Rusiji!Gazda ne daje pare i spreman je da pusti Vujoševića,Nikolić je već najavio odlazak iz Kragujevc.Do utorka će se rešiti dilema.

pfc

pre 13 godina

zaboravljalju ljudi kad nas je makabi odrao pre par godina u pioniru sa trideset i kusur razlike kako smo navijali ludacki jos cuku posle tekme...citam komentare i ne verujem...jedan je cak porucio todoricu da se gubi...pravi grobar,poznavalac nase istorije i vrhunski poznavalac kosarke nema sta ..

bane

pre 13 godina

lafajet ce nam se obiti o glavu,najveci promasaj i greska zbog koje cemo platiti ovu sezonu bez potrebe.imali smo ispred nosa zver od igraca jerelsa a mi dovedemo ovu nesrecu,nikad gora odluka bolje da su gurnuli ovu nasu decu u vatru pa da barem izvucemo neku korist iz svega.lafajet otkaz odmah!!!!!!

One night in May

pre 13 godina

Da citiram poznatog kantautora, ekologa i, u slobodno vreme, genijalca: "Cobaneeee!! Vrati seeeee!!!! Ovce tvoje ne mogu bez tebe!"

ćika djeka!

pre 13 godina

samo me zanima ko plaća onog djekića?taj dečko nema mesta u prvoj srpskoj ligi odgovorno tvrdim to.najveći antitalenat u istoriji partizana.

Niksic

pre 13 godina

E ovako...5 min prije kraja odustao sam od gledanja meca jer vise nisam imao zivaca,jednostavno nisu me navikli na ovo...ova ''kosarka'' koju igramo lici na sve osim na ono sto treba,koliko sam zapazio malo je koseva koje smo postigli iz izradjenih akcija,vise je to bilo divljanja(kos Lucica,trojke Gista i Lafajeta).Sto se tice igraca pojedinacno ne vidim neki veci potencijal(nadam se da grijesim),Djekic me definitivno razocarao,msm da Mitrovicu treba pruziti sansu,prosle sezone je bio dobar...Pored svega ovoga sto sam napisao nadam se da mozemo opet pronaci magiju kao i predhodnih sezona

Vlade

pre 13 godina

Lafajet ne igra odbranu i ne razigrava saigrace. Dovidjenja. Gist divlja i, masina za izgubljene lopte. Dovidjenja. Australijanac nije u 2/3 utakmica dosad nista pokazao. Dovidjenja. U utakmici sa Makabijem dva otvorena suta za tri poena- Vlado to mora da je greska i trenera,zar ne? Mislim da nije prerano da se nesta menja jer u odbrani Partizan igra ocajno, a u napadu bez ideje i prodora.

sale_bcn

pre 13 godina

Zao mi je sto cu ovo reci ipak je mozda jos uvek prerano ali sem Jawaija koji se koliko-toliko uklapa u timski rad Lafajet a pogotovo Gist ne zasluzuju da igraju u Partizanu...Gist igra tipicnu street ball kosarku covek kako dobije tako pali gubi se totalno u napadu a i odbrana mu nije jaca strana,Lafajet je mnoogo daleko od toga da iole moze da poveze konce i organizuje napad,sve u svemu jako los izbor stranaca,setite se samo Lorensa Robertsa i njegove timske igre od prosle godine ili kako se Mekejleb odlicno i brzo uklopio kao organizator igre...Vlada je dobar trener i zna sve na papiru ali da li je veliki autoritet kod igraca u to polako pocinjem da sumnjam...Realno ova utakmica veceras je trebala da bude izgubljena sa oko 20-30 razlike ali zahvaljujuci publici i ogromnom respektu od sudija zavrsilo se sa podnosljivim porazom...

IVORY

pre 13 godina

Fali nam klasicni plej - vodja, organizator igre, neko ko ce da povede akciju, da zapocne napad.

Malo smo koseva dali, a dobar deo njih je na srecu, uz boze pomozi, neki u stilu kamena s ramena.

Da li smo doveli lose igrace, da li oni ne mogu da se uklope u tim ili jednostavno Partizan i Dule Vujosevic ne mogu jedno bez drugoga.

grobar1976

pre 13 godina

Brukanje Srbije u Evropi se nastavlja. Sta radi Partizan, to nije normalno. Juce Braga, sada Makabi, zaista je tesko biti navijac Partizana. Tuzni su i nemocni, to je cinjenica i moraju je priznati!
(Kocho, 4. novembar 2010 22:03)

hajde priznaj, ali onako islkreno, da ovakav osmeh koji si imao dok si pisao ovaj komentar, vec duuuuuugo na licu nisi imao zbog neke zvezdine pobede u bilo kom sportu i u bilo kom takmicenju u evropi...

kakvi su to kompleksi kad je nekima drago kad komsiji crkne krava, a pritom ne smao da nemaju sovju, nego jos malo pa ni dvoriste nece imati, nego ce samo preko plota zagledati komsijino.

podrska nasim sjajnim kosarkasima. bice bolje!!!

srdjan

pre 13 godina

Rekao sam vec da je makabi bolji nego prosle godine,a mi nesto slabiji....ALI ne kudite ovaj tim,ja sam video da individualno igraci poseduju kvalitet za mnogo vise,ovo je proizvod neuigranosti i izostanku Veselog,to se mnogo odrazilo pre svega na odbranu i skok. Kecman i Bozic su "ubili" tim u prvoj cetvrtini jer ih je progutao pritisak nosioca igre i te greske su kostale prvu cetvrtinu kad smo i izgubili utakmicu. Fokusirali smo se da branimo Sofo-a a poene smo primali od svih ostalih...Meni smeta sto u napadu nismo vise koristili Gista pod kosem jer je superiorniji od svojih cuvara kada se Sofo malo izvuce iz reketa i sto nismo imali akcije za 3 poena pogotovo za Milosavljevica i Klobucara,koji je proveo dva-tri minuta u igri a pokazao ogromnu borbenost...Iz svakog meca se uci kada imas nov tim...Verujem da cemo igrati znatno bolje u nastavku sezone,nista nije izgubljeno,a imali smo do sada zaista tezak raspored...Kada se uigramo,a za to ce biti potrebno jos barem tri utakmice(da se oporavi Vesely) onda ce Partizan da pokaze koliko vredi.GROBARI samo malo strpljenja i pocinjemo da meljemo!!!!!!!!!!!!!

Srbin

pre 13 godina

Nisam nikakav pljuvac,tapsac po ramenima niti time slicno.Ali moramo svi da se slozimo da ove sezone najverovatnije posle ovog poraza nece biti ni TOP 16(Daj Boze da se varam),jednostavno MI NEMAMO IGRU.Pobeda protiv himkija je dobrim delom bila i plod srece,jer ni tu nismo odigrali bas dobro(jeziv sut za 3,slaba bacanja,jako dugi napadi koji se zavrsavaju teskim(bez uspesnim sutevima),ali odbrana je bila dobra)Protiv Zalgirisa lose,ali bez pleja(dosao je dan pre),bez 4.,nije se ni moglo ocekivati,ali ta utakmica mozda na kraju i bude kljucna ako ne odemo dalje,a protiv Makabija,smo izgubili zbog nerezonske pocetne postave,jer prakticno ti igraci su izgubili utakmicu u prvih 5 minuta(apsolutna Vladina (ne)odgovornost)da smo 1. cetvrtinu izgubili sa nekih 5-6p,sigurno bi dobili,ali kad bi bilo....
Prokom sad jednostavno moramo da dobijemo u obe utakmice,zalgiris kuci,i onda da probamo da dobijemo ili himki u gostima ili kahu kuci,msm da je himki u gostima realnija opcija...
Pojedince ne volim ni da hvalim,a ni da kudim,ali cinjenica je da je Lafajet mnooogo losije od Boa,spor,bez prodora,previse i prebrzo suta,dosta gubi lopti(dezim nekim bez potrebnim atrakcijama,ovo je evroliga,a ne cirkus...)Ovi ostali....pa nadam se da ce odigrati bolje,moraju da vezbaju sut,jer bez njega NE MOZEMO!

POZDRAV SVIMA

***AleXaNdaR***

pre 13 godina

Lafajet se mnogo razlikuje od predhodnih plejmejkera sto su igrali u Partizanu...Mnogo je sebican i uzima previse suteva,a ostali plejmejkeri su igrali vise za tim.Na primjer,Bo je jedan od 3 najbolja plejmejkera u Evropi i nikada nije solirao...Jovanovic mora natjerati Lafajeta da igra za tim...Sto se tice Gista jos je rano za komentare,ali nadam se da ce biti makar upola borben kao Roberts.Dzavai je dobar centar,nije bas u rangu Pekovica i Marica ali moze biti u 5 najboljih centara u Evropi ove sezone...Treba imati strpljenja za ove momke,za tek jedno mjesec dana se moze vidjeti da li su bila prava pojacanja...Jedino mi je zao sto Jovanovic veceras nije ubacivao Mitrovica,i sto Klobucar nije ima visu minutazu...Pa i da smo izgubili 30 razlike sa Mitrovicem lakse bi mi bilo nego da gledam kako se muci Lafajet dok organizuje napad...Ovom timu je potrebna konstantnost...Odigrali su odlicno 35 minuta protiv Olimpije koja je veceras dobila Pao..Ja i dalje vjerujem u ove momke,a i svaki put kad prodjemo u u top16 ili u top8 prodjemo u poslednjem kolu..

Miki Rubiroza

pre 13 godina

Kad stize cetvorka?
Pa ovaj Gist je Indijanac kakvog nema. On jednostavno nezna da igra, a deluje mi da je u Partizanu iz pogresnih razloga, jer se vidi iz aviona da nezna da igra za ekipu.
Lafajet pokusava da se uklopi lokiko toliko, ali bez cetvorke smo ugasili.
Isto tako nema niko da sutne kako treba.
Djekic sto se mene tice i netreba ovakvoj ekipi, vec treba da ide u neki slabiji tim i da se kali. I sve da dostigne svoj vrhunac, taj nikad nece biti vodja jer nema herca, ali ni malo.
Dzavai nije los, ali bez pomoci sutera koji bi mogli da otvore reket i cetvoke nema ni od njega vajde.
Nisam nikad kritikovao upravu, ali mislim da su mogli da se ispruze i iskesiraju Li-ja i Galeba, sigurno bi im se isplatilo na duge staze, ovako, mrka kapa.
Sad se samo treba nadati da ce neko u grupi da se zaleti i naredja sve pobede pa na taj nacin ostavi dno tabele otvorenije za nas.
Aj uzdravlje.

Sasha

pre 13 godina

Malo je tuzno gledati Partizan ove jeseni. Mi Grobari bili smo navikli na drugacije rezultate barem kad je rec o kosarci. Fudbal je to sto je, vaterpolo isto a krivci su druge ekipe u oba sporta jer nemamo ni sparing partnera a kamoli konkurenciju. Vracajuci se na kosarku Ipak je Dule bio dusa tima. Imamo mi igrace ali jos ne mozemo da iscedimo sve iz njih. Naravno da sam razocaran ali mozda nam i treba jedna fula sezona da se prisaberemo i ponovo krenemo u borbu za titulu u Evroligi. Dule, dolazi bre kuci, vidis da je i nama i tebi lose. A ganci sto nas kritikuju imaju pravo. Oni su velesila u fudbalu, o kosarci da ne govorim a tek u vaterpolu, tenisu, odbojci....... Ljudi su mocni bre, sve osvajaju. Imaju pravo da nam dele lekcije kako se vodi kosarkaski tim i kako se igra basket. Kapa dole!

bo

pre 13 godina

Otpustiti Bojana Popovica da bi igrao lepi Pera - neprocenjivo i velika skola za navijace i uvek mladi tim. Jedini kosarkasi u Partizanu koji imaju perspektivu su Veseli i Lucic, ostali su za penziju ili prevremenu penziju.Nisam gledao Bogdanovica i Jaramaza mozda tu ima nekog materijala...

Navijac

pre 13 godina

I kad dođe dan, taj tužni dan,
Kad izgubi naš Partizan ...

I kada ne budeš prvi ti,
I kada se čuju zvižduci,
I tada ću Partizane znaj,
Da te volim ja ...

I kada ne budeš prvi ti,
I kada se čuju zvižduci,
I tada ću Partizane znaj,
Da te volim ja ...

Ova pesma se orila, ali ORILA zadnjih 5 minuta utakmice i pola sata posle utakmice. Igraci su izasli 15 min posle utakmice da pozdrave navijace!

To se zove LJUBAV PREMA KLUBU!

Dacha

pre 13 godina

hm najcrnja sezona u poseldnjih nekoniko godina...pa i nije bas... Vidi se da ovaj tim igra sa 40% mogucnosti trenutno zbog ocigledne neuigranosti. Neiskusan trener, novi tim, dosta toga se skupilo. Ipak sam verovanja da ce jedna pobeda resiti sva pitanja i to ce biti sledece nedelje nad najnezasluznijem vlasniku A licence u zestokoj konkurenciji bartolemoove eurolige - Prokomu. Ovo je daleko najbolji tim Partizana u poslednjih 5 godina ali ipak glavnog alhemicara nema i to treba da je jasno. A na Vladi Jovanovicu je da sto pre pokaze da je dostojan da bude naslednik na najuzarenijoj klupi evrope.Ako uspe i ako slozi sve kockice misljenja sam da ova tim moze i vise nego onaj od prethodne godine, zivi bili pa videli...

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Sta je dusmana...Neverovatno,pobedio vam je Makabi,sad slavite,svaka vam cast "Srbi"..
(Aleksandar, 4. novembar 2010 22:55)

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=468802

Svaka vama cast "Srbi"

sramota_ko_sve_ima_internet

pre 13 godina

Ja sam zaprepascen sta sve "ljudi" mogu da napisu ovde.Svaka vam cast,bili vi zvezdasi ili navijaci Dinama-Zagreb.Ali smatram da to sto ovako javno iznosite mrznju nikako nije dobro.Zasto mrzite Partizan toliko?Zapitajte se,odgovore mozete naci u najblizem okruzenju.
O igri Crno-belih veceras ne bih mnogo.Biti hrabar,pokusati,imati srece-to su sublimati sporta.Ali imati novac i moc,nazalost su takodje nesto sto zadnjih godina cini prepoznatljiv zig svake vrste biznisa.Biznis je i sport.Amin.

Posmatrač

pre 13 godina

Ja mislim da se igračima Partizana jako sviđa ona pesma što im je grobari pevaju kada izgube. Ono, tražim logično objašnjenje za sve ove bruke...

butragenjo

pre 13 godina

Zao mi je sto cu ovo reci ipak je mozda jos uvek prerano ali sem Jawaija koji se koliko-toliko uklapa u timski rad Lafajet a pogotovo Gist ne zasluzuju da igraju u Partizanu...Gist igra tipicnu street ball kosarku covek kako dobije tako pali gubi se totalno u napadu a i odbrana mu nije jaca strana,Lafajet je mnoogo daleko od toga da iole moze da poveze konce i organizuje napad,sve u svemu jako los izbor stranaca,setite se samo Lorensa Robertsa i njegove timske igre od prosle godine ili kako se Mekejleb odlicno i brzo uklopio kao organizator igre...Vlada je dobar trener i zna sve na papiru ali da li je veliki autoritet kod igraca u to polako pocinjem da sumnjam...Realno ova utakmica veceras je trebala da bude izgubljena sa oko 20-30 razlike ali zahvaljujuci publici i ogromnom respektu od sudija zavrsilo se sa podnosljivim porazom...
(sale_bcn, 4. novembar 2010 23:30) Alooo bre covece,alo ljudiiiiiiiiii...Gist je dosao pre dva dana,jeste vi normalni,pa bolje je odigrao nego svi ovi sto su tu 10 godina i koji su izgubili utakmicu u prvih pet minuta kad su poklonili 10 lopti u ruke,eleganto!!!Sta je sa vasim mozgovima breee,pustite coveka da igra ,tek je dosao,pa nek igra i basketaski,makar ce skakati imati 10 uhvacenih lopti i sigurno ce davati 10 i vise koseva po utakmici,jel to malo,aaa??? I shvatite nesto za sva vremena,Bo-a vise nema i nema sanse da se takav igrac nadje,takva brzina i takav prodor,to jednostavno ne postoji,sa njim smo imali srece sto smo ga nasli ali jbg,otisao je,i sta sad da radimo...sad ako neko ne igra kao on,taj nema pojma,auuu...ne nego mi vi imate,vi koji nikad loptu u ruke niste uzeli,vi ste nasli nekoga da kritikujete...UTAKMICA JE IZGUBLJENA U PRVIH PET MINUTA SRAMONTOM IGROM NAJISKUSNIJH I TO JE TO,NA TO SE KASNIJE NADOVEZAO NOVI TEPIC ( MILOSAVLJEVIC) SA CUVENIM DRIBLINGOM DO PLAFONA,ALA MILENKO,I TO JE BILO TO!!! PUSITE GISTA I LAFAJETA DA SE UIGRAJU I TISINA VISE!!!

Hemofarm

pre 13 godina

Više nego očekivano,najsigurniji fiks u Evropi.Neznam šta se više zanose ovi grobari kad se iz aviona vidi koliko su slabi a pominju nekakve prolaske dalje ili čak F4,što je ludost ali uvek su bili nerealni.

MOCA

pre 13 godina

NE MOGU DA VERUJEM DA SU MOJI GROBARI TOLIKO RAZMAZENI.PA STA OCEKUJETE DA STALNO BUDEMO MEDJU 4 EKIPE.PUSTITE VLADU DA RADI,PA SETITE SE DA DULE NIJE MOGAO DA VEZE DVE TITULE SA SVE DIVCOM,PALJOM,DANILOVICEM SASOM I OSTALIMA.VLADO JE NASE DETE I TREBA GA NEGOVATI DA ODRASTE KAO TRENER,A RASTE SE I KROZ PORAZE.SETITE SE DA JE PRE TRI GODINE DULE IZGUBIO PET UTAKMICA SA POEN RAZLIKE,A TO SE KASNIJE SVE VRATILO.STRPLJENJA GROBARI I SA STRANCIMA DOK SE UKLOPE,NADJU SEBE U OVOM TIMU. MI MORAMO DA IMAMO STRPLJENJA I DAMO IM JOS VECU PODRSKU DA STEKNU SAMOPOUZDANJE I TRENER I IGRACI.MI SAMO OVAJ PARTIZAN IMAMO,ON JE NAS ,ALI I MI SMO NJEGOVI,MI VOLIMO POBEDE,ALI I ON VOLI APLAUZE I PODRSKU,A NE ZVIZDUKE.NA FORUMU SE GOTOVO NEMOZE POZNATI KO JE GROBAR,A KO SU OSTALI.ZATO STRPLJENJA I JOS JACA PODRSKA.KLUB JE LOSIJI NEGO PROSLE GODINE TO ZNAMO,ALI MI MORAMO BITI MAKAR ZA TOLIKO BOLJI DA ZAJEDNO RASTEMO.

Fredy House

pre 13 godina

Raduje me svaki poraz prepotentnog i usisanog partizana a pogotovo me nervira sto je sad postalo fensi da se navija za KK Partizan i ide na njeg. utakmice. Bas bi voleo da napr. Hemofarm uzme titulu ove godine da se grobari malo spuste/vrate u realnost.
(ognjan taslic, 5. novembar 2010 00:19)

Dobro je kad vi niste izgubili u nezgodnoj Kuli,a koji vam je skor u NLB ligi?Dokle cete bre da nas brukate?Sramota!A sad samo za vas by Marta Savic:
To su vasi kompleksi,da svi kazu extra si,pravite se ludi,i ne gledate vase dvoriste,te vase bubice i sve vase curice od zivota vam prave zavrzlamu,hej kad cete shvatiti,nista ne vredi vam,uzalud trazite al ne postoji bolja,otvarate stecaje,zatvarate klubove,bas trazite nevolje,al sa Den Tenom vam je najboljeeee..... :)

Nula

pre 13 godina

Ovako će tabela izgledati i na kraju.Sad su kompletni i ko li im je sada kriv,ovi crnci što su ih željno očekivali,nisu ni prosek,a isto važi i za starosedeoce.Sve u svemu,ispodprosečna ekipa,sviđalo se to njima ili ne.

PAR

pre 13 godina

Partizan ubija srpsku kosarku OVE GODINE. 5 stranaca i dva igraca (Bozic i Kecman) stariji od 30 god. Gde su tu nasi mladi igraci??? Nema ih nigde!!! Djekica ne racunam jer je on anti-talenat za kosaraku. Sto se trenera tice, on je dobar samo nema ekipu. Ni dule sa ovom ekipom ne bi daleko dogurao... Nije mi samo jasno gde su sve te pare nestale? Imaju jakog sponzora, prodali Marica i nijedan dobar igrac nije doveden? Sa ovim novim pravilima kvalifikacije za Euroligu, sledece godine cemo HF gledati a ne PAR!

butragenjo

pre 13 godina

Gist: 31min, 9p, 3/10 za 2, 1/3 za 3, 6s...
Dzavai: 21min, 4p, 2/6 za 2, 2s...
Lafajet: 30min, 11p, 2/9 za 2, 1/5 za 3, 4/5 sb, 3s, 1 as...

Pojacanja?
Statistika za ponos!?
(ccc, 4. novembar 2010 23:41) Ajde legedno kad si ove strance nabrojao,a pogotovo ovu dvojicu koji su juce dosli...uzmi one koji su deset godina tu i koji su naravno puno dali Partizanu,ali oni su izgubili utakmicu sinoc sa onim katastrofalnim pocetkom i davanjem 10 cistih lopti u ruke igracima Makabija koji su dali 20 laganih poena iz kontre i napravili 17 poena razlike u prvoj cetvrtini...posle toga legendo sa jos 10 izgubljenih lopti Milosavljevica,koji me driblingom podseca na Tepica,ne bi nam ni Jordan pomogao...Bozic,Kecman treba da povuku kad ne ide,oni nas zakopase sinoc u prvim minutima a kad su oni stali nastavio je Milosavljevic i to je bio kraj...Lafajet je nesto pokusavao,njegovim kosevima smo prilazili na -8 ali jbg,-17 u prvoj cetvrtini nije moglo nikako popraviti...inace u prvoj cetvrtini je Gist dao 5 poena,inace bi bila zavrsena sa 22-2!!! Ljudima treba vremena,nisu oni krivi sto su juce dovedeni...nego sta cemo sa ovima koji su 100 godina ovde a prave takve greske da je to smesno...naravno,oni su nama dosta dali i ja ih postujem,i ne mogu da ih bas napadam,ali moraju oni da budu ti koji ce smiriti,koji ce stati na loptu,a ne da srljaju kao da su prvi put na terenu!

Luka Laban

pre 13 godina

Solidni Makabi sa solidnom igrom dobija Partizan u Pioniru.To nikako ne valja...
Duze vreme nisam video nepovezaniji i neorganizovaniji Partizan.
Treba zaboraviti ovo i ici dalje....

i zivot cu da dam, ako zatreba

pre 13 godina

ne kapiram ljude koji su uopste mislili da mozemo da odigramo sezonu kao proslu... sto se tice Lafajeta, on stvarno nije plej kakav nama treba, ali ne moze Pera igrati celu utakmicu!!! Za Gista jos uvek ne mogu nista da kazem, ovo mu je PRVA utakmica!!!!! Samo mi nije jasno zasto Klobucar ne igra, kad je decko kad je usao u igru bio sasvim solidan! Polako, smirite strasti, i ja sam razocarana zbog poraza, ali ne treba da pljujemo svoj tim, vec da budemo uz njega i kada je tesko. Dajte podrsku Vladu njemu je to zaista potrebno!!!

Ostoja PFC

pre 13 godina

Ne treba tu sad nesto pojedinacno kritikovati i napadati, jednostavno se od pocetka sezone vidi da je ovo preskroman tim za nase ambicije. E, sad, ko je tome kriv, to treba videti... Ali jednostavno imamo tim sa solidnim centrima i jako losim spoljnim igracima. Nemamo pleja, sutere za 3, slabi i na ulazu, i sta onda ocekivati? Nije mi jasno i dalje da smo izmedju Lafayeta i Jarelesa odlucili za ovog prvog!? I to pod glupim i prevazidjenim izgovorom kako je ovaj vise timski igrac!? Pa za mene je najbolji timski igrac onaj ko da za svoj tim 30 poena, pa makar nemao vise od 3 asistencije. Po toj logici ni Bo nije onda timski igrac... A za ove sto pisu kako unistavamo srpsku kosarku, pa ako je tako onda svaki klub iz evrolige unistava kosarku svoje zemlje - dakle, ne lupetajte. Kao da mi ne bi radije doveli nase dobre klince, da ih ima... Treneri mladjih kategorija muce muke, nemaju dovoljno klinaca ni tim da sastave... Sve manje ih trenira bilo koji sport.

Laik

pre 13 godina

Mislim da su se ove sezone u Partizanu poklopile neke stvari koje ne idu na ruku rezultatima: 1. novi trener koji je kvalitetan, ali mu je prva sezona u Evroligi i još nema autoritet prethodnika 2. kasno dovođenje stranaca 3. izbor stranaca. Za Gista se još ne može ništa reći jer je ipak proteklo malo vremena, a što se Lafajeta tiče mislim da je dobar igrač, ali da to nije profil koji u ovom momentu treba Partizanu. Lafajet ima želju, mislim da ima i kvalitet (igrački i ljudski), ali za igru na američkom kontinentu. Očigledno je da ima velikih problema sa prilagođavanjem na Partizanov sistem. Ako je neko gledao sinoć emisiju na domaćem sportskom kanalu od 23h imao je priliku da čuje od legende Partizana Gorana Grbovića da on u Lafajetu ne vidi pleja. Sem toga, Lafajet ima teško breme na plećima jer ga svi porede sa Boom koji je zaista eksplodirao u Partizanu.

ekica_bapk0_is_back

pre 13 godina

citam vase komentare i ne mogu da verujem,vatreni sam zvezdas a vi sto sebe nazivate grobarima i pljujete po strancima ludi ste...prvo dzavai vec se dokazao,lafajet tek treba,a gist ce biti lud igrac,zapamtite,navijac kad voli svoj klub tu je i kad se gubi i kad se pobedjuje,partizan nije isti kao prosle sezone svi znate i prolazak u 16 bio bi podvig,dule je bio sve centar,plej jedini covek iz srpske kosarke kojem pored dude i pesica skidam kapu!!!srecno

PARTIZAN

pre 13 godina

Raduje me svaki poraz prepotentnog i usisanog partizana a pogotovo me nervira sto je sad postalo fensi da se navija za KK Partizan i ide na njeg. utakmice. Bas bi voleo da napr. Hemofarm uzme titulu ove godine da se grobari malo spuste/vrate u realnost.
(ognjan taslic, 5. novembar 2010 00:19)
i JA BIH VOLEO SEDMICU NA LOTO ...

Mikele

pre 13 godina

Ovo je već alarmantno!
Nije neobično izgubiti u evroligi, čak i u Pioniru, ali način i stil igre koji demonstriramo definitivno ne liči na Partizan.
Mi nikada nismo igrali basket kao većina ovdašnjih timova. Uvek nas je krasila organizovanost u napadu i timska igra.
Lafajet je solidan igrač, ali ne sme da igra jedan na jedan bez ikakvog koncepta.
Naravno da je za to odgovoran trener, bez obzira što se igrači još nisu upoznali.
Jednostavno nisam siguran u
autoritet Vlade Jovanovića.
Nadam se da grešim!
Videćemo...!

Obrad

pre 13 godina

Duletu ne ide bez Partizana. Partizanu bas i ne ide bez Duleta. Hmmmm, koji se zakljucak neminovno namece??? :)
(Cornelius, 5. novembar 2010 00:05)

Zakljucak koji se namece: Nemaju pojma ni jedni ni drugi

Ne razumem...

pre 13 godina

Shvatam ja, rotacija i tako to, ali COVECE, OBUZDAJ SE, PRESTANI NON-STOP DA MENJAS IGRACE NA PARKETU! To vec gubi svaki smisao! Pa niko od njih te ne razume sta uopste hoces! Nije ni cudo sto su izgubljeni - ne znaju da li su u parku da setaju od terena do klupe i obrnuto ili na parketu da igraju! Ako ti nemas ideju sta bi s njima, kako da je imaju oni?!

macak

pre 13 godina

kakva publika! jedva cekam da dodjem u Beograd i da pogledam jednu utakmicu. fenomenalno, pjevaju bez obzira da li gube ili vode. svaka cast, to se danas rijetko vidja da se slavi igra i tim a ne samo pobjeda. sezona za Partizan je kriticna ali mora da dodje i do suse nakon par rodnih godina, uigrace se,polako, puno je novih ljudi, pa da se nekako izgura do cetvrtog mjesta u grupi i to je uspjeh u ovakvoj situaciji. sretno!

Milan

pre 13 godina

Svaka cast za podrsku grobarima, bez ijednog jedinog zvizduka! Sta bre mi ljudi hocemo?

Juce se zvizdi Partizanu na JNA, gde taj isti Partizan ima 15 puta losiju ekipu od svih rivala, lepo kaze Ivica Iliev: Nismo mi Mancester ili Barsa, mi smo tu samo zalutali i treba da nam je drago zbog toga! - opet u Pioniru gde smo ipak neko ime, opet po kvalitetu i budzetu 15 puta losiji od Makabija, poraz je bio ocekivan, borbenost tu i tamo ali opet novi igraci nisu prosli pripremi, treba malo strpljenja ljudi!

Svaka cast publici, jer ipak smo mi kosarkaska publika, jer najbolju kosarku gledamo svake godine pa smo navikli na pobede i poraze, a fudbal jednom u 10 kada udjemo nekim spletom okolnosti i navikli smo samo na poraze!

IVAN

pre 13 godina

Vlade se ne moze boriti sa ljudima koji nisu na nivou svoje igre. Dokle cekati pravu igru, pitanje je za upravu...Vlada je dobar trener, ali nema s kime da vodi ekipu, tj. nema tim sa pobednickim mentalitetom...ali dobro vreme cini cuda...Puna podrska Vladi, a ako kiksne i u sledecem mecu trebao bi da podnese ostavku Todoricu i Danilovicu iz moralnih razloga...a navijaci neka kazu svoje...

ded

pre 13 godina

PAR,
Partizan dovodi strance za male pare, i to je jedini razlog što ih ima ovoliko ove godine. Dovesti jednog našeg mladog i perspektivnog igrača, poput Muslija naprimer, košta isto kao i da dovedeš sve ove strance zajedno. Računica je jasna - jedan Musli ne vredi kao svi ovi zajedno. Možda se na kraju uopšte ne pokaže kao dobro pojačanje kao npr Bogdanović ranije. Partizan je hteo da dovede Marjanovića, ali je CSKA bio u prednosti. Hteo je Raduljicu,ali ne može da se trka sa Efesom. Hteo je Muslija... Partizan može da dovodi igrače samo iz Radničkog, i eventualno slabijih klubova, ali je pitanje koliko bi oni stvarno pojačali Partizan.

grobar

pre 13 godina

Alo bre Grobari prosle sezone smo krenuli sa 1-3 i setite se kako je mec sa Olimpijakosom u Pioniru preokrenuo sezonu, tako ce sad biti protiv Kahe!Idemo bre u TOP 16 Lafajet i Gist polako ulaze u formu ima da gazimo!

Znalac

pre 13 godina

Znam da vecina ovih pljuvaca Nije videla Pionir ni na slici, a da stvar bude jos gora Nemaju pojma koliki je precnik kosarkaskog obruca i kako lopta prolazi kroz isti.
Kada tome dodamo da su iz komsijdkog tabora i da navijaju za tim koji u zadnjih 20 god. Nije osvojio bas nista sve je jasno.
Pustite Vladu da radi svoj posao a kosarkase da se uigraju, Partizan ce kao i predhodnih sezona da pobedjuje onda kad je Najvaznije!!!
P.S
Morao sam nesto da napisem mada znam da se Mnooooogo razlikujem od vecine onih koji pisu!!

Krle

pre 13 godina

Kad se poredja ekipa Makabija i kad vidite redom: gradju, biceps, triceps, grudi....njihovih igraca, onda sve to uporedite sa igracima Partizana, gde jedino Dzavaji i Katic imaju nekog mesa na sebi...nista drugo vam ni ne treba...

Vuk

pre 13 godina

@po običaju
Dočeka i ovaj mučenik da se raduje neuspesima Partizana protiv mnogo bogatijih protivnika, kad već godinama ne može da se raduje uspesima svog kluba

@Grobar1976
Bravo za komentar! Čovek je sve objasnio.

Ne mogu da verujem koliko pljuvača se pojavilo, i ne želim da mislim da su to navijači partizana. Igra je bila loša i to nije sporno, ali ne treba ih razapeti zbog toga.
Samo neka se bore, pa šta bude! VOLIM PARTIZAN!!!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Организација, људи, организација овде недостаје. Нису то лоши играчи. Мислим да смо на центарским позицијама минимум слични ако не и јачи него прошле године. Ту су одлични Милосављевић, Весели, Лучић, искусни Кецман и Божић. Само на месту плејмејкера шупљина. Прошле године се Бо наметнуо од прве утакмице као пробојан и одличан тимски играч а имали смо и Рашића који не промашује слободна бацања, а кад га крене трица... Не заборавимо да је Рашић одиграо лоше већи део сезоне али је имао замену. Сад смо сведени на Лафајета који решава напад или у четвртој секунди безвезним шутем или чека задњу секунду за нерезонски шут или немогуће додавање. Има форе још месец дана да се види колико овај тим стварно вреди али тај недостатак другог плејмејкера стално ми у мислима кад гледам Партизан.

yassa

pre 13 godina

ajmo crno-beli.na samom pocetku se nazalost sve zavrsilo.nismo procitali blatovu ideju da igrac koji igra odbranu na suteru odmah leti u kontru bez gradjenja i odlaska na skok.konfuzija u organizaciji,i bez skoka u napadu.posle je sve bilo rutinski.mi u losem ritmu,oni se rastrcali...neuigranost je i napad i odbrana.vidi se po kretnjama da imamo jos puno posla.
ja i dalje verujem.a jos vaznije je da i moji klinci veruju!

s t v

pre 13 godina

Na ovakve vesti, što se tiče igre Partizanovih klubova u Evropi, navijači komšinice zaista nemaju razloga da ostavljaju komentare.
Njihovo predstavljanje u Evropi smo videli.

A, što se tiče navijača Partizana, strpljenja samo strpljenja.
Biće ovo dobra sezona na kraju.

goranpfc

pre 13 godina

Nije problem sto smo izgubili,mene vise brine to sto ovi stranci kad uzmu loptu ne znaju da je puste,kao Petrovic i Tomic u FK,
Mislim da su promasene investicije,voleo bih da gresim.

ognjan taslic

pre 13 godina

Raduje me svaki poraz prepotentnog i usisanog partizana a pogotovo me nervira sto je sad postalo fensi da se navija za KK Partizan i ide na njeg. utakmice. Bas bi voleo da napr. Hemofarm uzme titulu ove godine da se grobari malo spuste/vrate u realnost.

NAVIJAC !

pre 13 godina

Ajoj sunce ti pa Zvezda je dovela boljeg pleja od nas...Igra 30 min i ima 1 asistenciju...!To nije plej...Grobar sam ali ovom liku otkaz pod hitno !

dule

pre 13 godina

Neverovatan broj analiza,Očekujem da naša košarka bude bolja od NBA JER TOLIKO STRUČNJAKA NEMA AMERIKA.Ustvari u Pioniru "Sve je isto samo njega nema."

m&m

pre 13 godina

Nisam vidjeo ni jedno polaganje,prodor,zakucavanje,kontra,izgradjen sut, nrmalno od strane Partizana sta dalje reci!Podrska je sad bitnija nego da igramo f4, zato braco grobari iz sveg grla!

aussie

pre 13 godina

Mrsh bre pljuvaci!!!!!

Treneru je prva sezona. Tim se tek skupio. Imamo najmanji budzet. I vi ocekujete da samo redjamo pobede u naj elitnijem evropskom takmicenju?
Ko je bre tu normalan?

Za Partizanove uspehe su prvenstveno zasluzni njegovi navijaci jer oni teraju igrace da daju najvise sto mogu. To se prvenstveno radi podrskom pa tek onda kritikom. Provo da bezrezervno, i iz sve snage, podrzavamo ovu ekipu, bar u naredna dva mesec. E onda mozemo da krenemo sa konstruktivnim kritikama.

Mladen

pre 13 godina

Culi ste sigurno da razni kosarkaski strucnjaci pohvale beogradsku publiku za navijanje i pritom stalno dodaju da srpska publika poznaje kosarku.E pa gospodo,vi koji ovde pljujete na sva usta vladu i ove momke,vi kosarku apsolutno ne poznajete i ne razumete.isfrustrirani ste necim u svom zivotu i hocete uspeh kluba za koji navijate da bi prikrili licni neuspeh.

kimi

pre 13 godina

sve sami strucnjaci...
ostanite dosledni i za 3-4 meseca...pa nemoj te da komentarisete partizan i njegove uspehe...
sram vas bilo...

Dr.Mabuzo

pre 13 godina

Nije strasno
Izgubili smo , u ovom momentu od superspremne ekipe i fizicki i takticki.Moram odati priznjanje Davidu Blatu da radi sjajan posao.Glavu gore i samo hrabro.Nista nije izgubljeno.A i da jeste koga briga.Navijam za Partizan

Radovan III PFC

pre 13 godina

Ljudi molim vas pustite ove dezurne pljuvace neka pljuju sada dok jos mogu to su radili i prosle godine pa su plakali kada smo prosli u F4
Imajmo svi razumevanja barem upola kolika je nasa ljubav prema klubu!
Da imamo idealan tim ? NE, ne jos, da li je Jovanovic bolji od Vujosevica NE...ne jos...
Sve to treba zaista uigrati nije to samo izlizana fraza ljudi koji prate koledz kosarku i letnju ligu znaju o cemu pricam.
Cinjenica je da uvek rasprodamo pola tima i da se kasno pocinjemo uigravati i ovog puta je vrlo slicno samo sto je to Dule radio strucnije, ne sumnjam da ce i Jovanovic da pocne da radi kvalitetno ali ko je pazljivo pratio sta je on pricao igracima tokom taj auta sve mu je jasno!
Jos jedna stvar proci ce godine mozda i decenija dok neko ne nadmasi Duleta mozda ga nece ni nadmasiti zato nemoj da nanosimo dodatni pritisak ni Jovanovicu ni igracima, radimo ono sto znamo najbolje a to je da pevamo i da pruzimo podrsku kako u hali tako i ovde!
Sve do smrti zajedno...

Problem

pre 13 godina

Moje vidjenje situacije je sledece-nemam pojma zasto su oterali Rasica i Popovica.Evidentno je da nemamo sut.To je izraelski trener lepo video i super su udvajali Dzavajia tako da nismo ostvarili igru ispod kosa sto je trenutno nasa jedina snaga.Ne bih zeleo da prozivam igrace i solim pamet ko je koliko dobar los,to svi vide.Mogu samo da kazem da je smesno suditi o Gistu na osnovu jedne jedine utakmice.Po meni Dzavaji je ok i tu nema mesta kritici osim sto mislim da ne moze da odigra u istom ritmu 20 minuta.Nadam se da ce plej pokazati vise.Isto tako Mirosavljevic.
Ako bih nekome nesto zamerao to je uprava.Trebali su jasno da kazu da ove godine nece da ulazu novac ni u koga.Prodali su Marica,ne znam da li su uzeli nesto od Rasica,dobili sponzora...Ako taj novac eventualno nije iskoriscen za placanje starih dugova(Marfin banka etc)onda nema izgovora za kasno formiranje ekipe.Ovaj i proslogodisnji Partizan imaju samo isto ime i nista vise.Kao sto je receno formiranje ekipe u zadnji cas se nekad posreci ali u najvecem broju slucajeva ne.I zasto ne dovodimo strance na dve godine da kad odu makar nesto i ostane klubu,ovako oni odigraju sezonu najbolje sto mogu ali klub ne profitira u smislu stvaranja tima na duze staze niti materijalno.To ne kapiram.
Bilo kako bilo imali smo odlicnih nekoliko zadnjih sezona prezivecemo i uz jednu losu,nije smak sveta.Iskreno se nadam da ce momci zapeti i napraviti napredak a za koliko ce to biti dovoljno vreme ce pokazati.Sve najbolje.
Ako

verni navijac

pre 13 godina

Svaki ali svaki dovedeni igrac je za dve klase losiji od onog kojeg je zamenio (Katic-Vranes, Dzavai-Maric, Klobucar-Rasic, a sta tek reci za lafajet-MEKELEB, gist-ROBERTS).Oni koji su ostali su za 30% slabiji nego prosle sezone (Kecman i Bozic logicno zbog godina, ali Veseli i Djekic veliki upitnik). A TRENERI. Vise nego dovoljno zasto gledamo OCAJNU kosarku naseg PARTIZANA

AngelWho

pre 13 godina

Puna podrshka ekipi i s. shtabu.
Shta god uradili u EL, ja lichno im ne mogu zameriti. Pokazimo strpljenje, neka klub vrati dug Marfinu, pa da krenemo kao svaki normalan klub da funkcionishemo...

Marko Nis

pre 13 godina

Koji je ovo Partizan?Onaj sa jakom odbranom i dominantnim skokom vise ne postoji!Nije problem izgubiti od jakog Makabija ali onaj od sinoc to nije.Najgora utakmica u zadnjih 20 godina.Prvih 15 minuta nema akcije,10 izgubljenih lopti,bar 2 puta po napadu izbijaju nam loptu u aut pa sledi ocjan sut u zadnjoj sekundi.Americki plej (a i cetvorka) solira ali je bez kvaliteta da nesto vise uradi.Trener izgleda nije dorasao da samostalno vodi partian jer ovoliko poraza u NLB i Euroligi nas tim ima tek oko nove godine a ne kroz mesec dana.Razumem ja i budzet i novi tim ali u cemu je svrha kad jedne godine ides na F4 a sledece nemas tim ni za domacu ligu?Pa valjda su nam F4,NLB,domaca titula i kup i prodaja igraca doneli prihod a ne guraju nas u bankrot?Zato pamet u glavu i promene dok ne bude kasno i dok ne ode ugled stican godinama koji nas je i doveo do prvog sesira!!!

Sr2xb

pre 13 godina

Šou program...
Ne razumem zvezdase zasto brinu o utakmicama partizana...Kakva je to ljubav prema komsijama kada oni vise brinu o porazu Partizana protiv giganta Makabija nego li porazu zvezde od kk Backog jarka.
A sto se tice grobara koji kude,pljuju,uporedjuju,potpunovas NE razumem...Sta ste mislili svake godine za 100evra da nadjemo centra koji ce biti MBP evrolige,da nas strefi za 200evra plej koji ce biti u petorci evrolige,a pritom po mogucstvu da napravimo jos nekog mladog igraca za NBAdraft...
A trener bez Gomeljskog da se ne pojavi slucajno...
Ma daj...
Cela Evroliga glupa sto daje milione igracima koji ne mogu da zaustave Djekica.
I sad ste nasli da pametujete za strance u trenutku kad im je potrebna podrska da se opuste i osete da su deo porodice...Nisu oni toliko slabi,vreme ce pokazati a do tad pamtim komentare da vam natrljam na nos na kraju sezone.

Guljoc

pre 13 godina

(Marko Nis, 5. novembar 2010 08:10)


1.Sa parama od F4,NLB,domace lige i kupa ne mozes ni mjesecne plate igracima da isplatis(Premija na F4=25.000e ukupno).
2.Nismo u prvom vec u trecem sesiru.

Zato molim tebe i slicne tebi da gledate i komentarisete:Korfball,Podvodni Hokej,Hrkljus,.....Ne brinite puno za kosarku i Partizan,ima ko o tome da brine.


Ako treba ja i zivot cu da dam........

he

pre 13 godina

U startu sam bio skeptičan kada su otpustili Popovića. Pa onda kada su otpustili Rašića kiksaru zbog Klobučara koji ne može ni da promaši. A kada sam protiv Žalgirisa video Lafajeta zamalo se nisam šlogirao, a tek kada sam malopre video Gista..bilo je ono : khhhh khhhh gde mi je pumpica? Ovo se zove KLASIČNA POGREŠNA SELEKCIJA IGRAČA. Nema druge nego da se držimo one parole "sledeće sezone ćemo". Naravno, podrška i dalje!

Dacha92

pre 13 godina

koja je rupa ovaj gist,ni ovaj lafajet nista bolji..jedino je katic nesto ucinio veceras...mora vlada pod hitno nesto da ucini...karte partizan - zagreb,subota kada su u prodaji zna li neko?

sasaPFC

pre 13 godina

Ljudi pa svake sezone je ista prica.`Strucnjaci`sve znaju,a na kraj sezone Partizan najbolji,svaka cast trener igraci,...Pustite ljude da rade svoj posao.da igraju i da izgaraju za svoj tim.Komentare ce mo slati na kraj sezone,napred Partizannapred Srbija!!!!

IVAN

pre 13 godina

Igra je bila katastrofalna, ali nije smak svijeta, sramota je bilo izgubiti od Sirokog, od Makabija ne.

Medjutim, najgore je to sto nema znakova poboljsanja u igri, mislim da bismo morali pobijediti Prokom u gostima, da bismo ostali u trci za top 16, ako izgubimo vjerovatno ispadamo, ostaje nam grcevita borba za F4 u NLB ligi i nesto tezi put do titule u domacoj ligi.

Pitanje za upravu Partizana: ima li neko ko vrijedi a da nije prodat? Vjerujem da iduce godine necete imati koga da prodate, jer ove nece htjeti niko. Pojacanja pojma nemaju, a ovi sto su ostali kao da su prvi put na parketu, uz to igramo bez trenera. Nije mi jasno zasto forsiramo mlade i neiskusne strucnjake i u fudbalu i u kosarci, kao da smo neki nizerazredni klub koga moze da trenira ko god hoce.

ivan

pre 13 godina

Ove godine utakmice izmedju Zvezde i Partizana ce se svesti na okrsaj propalih americkih igraca koji su brze bolje pojurili da potpisu bilo kakav ugovor i uzmu neki dinar.Ako sve bude regularno Hemofarm bi sa ovim sastavom trebalo komotno da uzme titulu...Ovoliko stranaca (ne)selektivno biranih ce vecitima doci glave...

Srale

pre 13 godina

Ništa čudno ... Serija loših rezultata se nastavlja u KK Partizan - u. Partizan ima 5 stranaca a nijedan nije u formi. Od njih 5 samo se Veseli može pohvaliti kvalitetom dok svi ostali to moraju potvrditi. Trener Jovanović je početnik bez iskustva i nije bila dobra odluka da se njemu poveri mesto trenera. Što je još gore htelo se uštedeti na novcu pa su pojačanja kasnila a kada su došla nisu se ni uigrali kako treba. Štedilo se i na treneru pa nije u obzir došao niti jedan proveren stručnjak u Srbiji: Vlada Đurović, Zoran Slavnić, Muta Nikolić, Aleksandar Đorđević, Vlada Vukoičić, ...

Uprava je, bez sumnje, najveći krivac i to najviše što je želela što više uštedeti (za sebe) a što manje potrošiti novaca.

I sada je kasno ...

Na svim frontovima Partizan gubi i pruža neuverljivu igru.

Protiv Maccabija je bilo strašni ali i žalosno jer Partizan nikada u Istoriji nije imao 5 stranaca u timu. No, ni to ne pomaže ...


Strašno!

gg

pre 13 godina

U dobru se ... Ne igra se košarka zbog partizana ne go zbog zvezde, kako lako zaboravljamo - čekajući Sledeću sezonu, jer bez jake zvezde nema ni jakog partizana osim ako ne pusti želko a i ako se dule ne vrati.

PAR

pre 13 godina

Rekao sam OVE GODINE unistava. Sve te igrace koje ste naveli (Marjanovic, Musli, Raduljica) su vec izgradjeni igraci, dokazani kojima je mesto u vecim klubovima sa vecim budzetom. Ja sam mislio na mladje igrace, ispod 20 godina...

aaaa

pre 13 godina

za gista mi nije,tek je dosao,ne zna akcije...zato je onako igrao u napadu,cini mi se da nije los..lafajet na momenat dobar..dzavaji veze nema,pa katic je bolji od njega..

Kocho

pre 13 godina

Brukanje Srbije u Evropi se nastavlja. Sta radi Partizan, to nije normalno. Juce Braga, sada Makabi, zaista je tesko biti navijac Partizana. Tuzni su i nemocni, to je cinjenica i moraju je priznati!

realnost

pre 13 godina

Rekao sam prosle sezone da ono sto se desavalo je cista slucajnost i splet ludo sretnih okolnosti. neki su posle fajnal fora i 4. mesta govorili da se ove sezone napada titula. Ja koliko vidim nece biti ni top 16.

zoran

pre 13 godina

Vlada, trener Partizna, ideju o kosharci nema.

On je glavni i jedini krivac za ovo sto Partizan pruza na terenu. Covek vrsi izmene bez ikakvog rezona.
Pa, choveche, kako da ocekujes da ce ti Lafajet nesto pruziti kada ga non-stop vadis iz igre i uvodis Bozica, koji ne zna loptu da prevede preko pola terena..??? Necu spominjati neka druga imena....nisu ti ljudi krivi...ti si kriv ,jer ne vidis kakav tim imas i kako igru da postavis.
Sto pre odes , bice bolje za Partizna.
Todoricu , zar ti to ne vidis..??

marko

pre 13 godina

kako su jadni ovi cigani sto se raduju porazima partizana a pukli su u derbiju a i hajduk je jak za njih a NLB da ne pominjemo bruka i sramota.Partizan je za njih misao imenica.Sto se tice Partizana Gist dosta divlja igra,Lafajet jako slabo misli da ce biti mnogo slabija ekipa nego prosle godine nazalost mada imacemo koju pobedu sigurno.

ognjan taslic

pre 13 godina

Raduje me svaki poraz prepotentnog i usisanog partizana a pogotovo me nervira sto je sad postalo fensi da se navija za KK Partizan i ide na njeg. utakmice. Bas bi voleo da napr. Hemofarm uzme titulu ove godine da se grobari malo spuste/vrate u realnost.

Dr House

pre 13 godina

Crnci igraju ko indijanci. Ta fora o uigranosti je za decu. Ili znas da igras kosarku, vodis loptu, pogadjas, igras racionalno ili si neznalica. Ova trojca zajedno sut 25-4.Indijanci. Sramota. Ako su to pjacanja, mogao sam i ja da budem za sto puta manje pare. Promasaj je promasaj, a poraz poraz. Platio nekog 300.000 ili 3.000. Toso stidi se.

Hemofarm

pre 13 godina

Više nego očekivano,najsigurniji fiks u Evropi.Neznam šta se više zanose ovi grobari kad se iz aviona vidi koliko su slabi a pominju nekakve prolaske dalje ili čak F4,što je ludost ali uvek su bili nerealni.

Nula

pre 13 godina

Ovako će tabela izgledati i na kraju.Sad su kompletni i ko li im je sada kriv,ovi crnci što su ih željno očekivali,nisu ni prosek,a isto važi i za starosedeoce.Sve u svemu,ispodprosečna ekipa,sviđalo se to njima ili ne.

Posmatrač

pre 13 godina

Ja mislim da se igračima Partizana jako sviđa ona pesma što im je grobari pevaju kada izgube. Ono, tražim logično objašnjenje za sve ove bruke...

nele

pre 13 godina

Lafajet - Mekejleb 0:1
Milosavljevic - Rasic 0:1
Gist - Roberts ?:1
Katic - Vranes 1:0
Dzavai - Maric 0:1
Djekic 0
Veseli 0
Jovanovic - Vujosevic 0:0

Magija je nestala.

Deda...

pre 13 godina

Ne znam Grobari zasto mislite da je nokome ko navija za Zvezdu lepo kada npr Partizan izgubi od Makabija...bezveze

Zvezda na jednoj stranici ima 364.000 fanova a vi zbog par glupih zavidnih komentara generalizujete sve navijace Zvezde...
Pola tih sto komentarisu nisu videli tribine...
A razloge zbog toga mozda su sto i vi niste svecke..cesto i vi slicno radite...

Neka bolji veceras pobedi...

PAR

pre 13 godina

Partizan ubija srpsku kosarku OVE GODINE. 5 stranaca i dva igraca (Bozic i Kecman) stariji od 30 god. Gde su tu nasi mladi igraci??? Nema ih nigde!!! Djekica ne racunam jer je on anti-talenat za kosaraku. Sto se trenera tice, on je dobar samo nema ekipu. Ni dule sa ovom ekipom ne bi daleko dogurao... Nije mi samo jasno gde su sve te pare nestale? Imaju jakog sponzora, prodali Marica i nijedan dobar igrac nije doveden? Sa ovim novim pravilima kvalifikacije za Euroligu, sledece godine cemo HF gledati a ne PAR!

Branko

pre 13 godina

Klobucar je prosao pripreme i nije se uklopio,treba mu se zahvaliti i dovesti pleja. Ne beka vec klasicnog pleja. Klobucar je stranac pa je moguce dovesti nekog amerikanca. Savet za Jovanovica: ne kopiraj Duleta jer to je nemoguce,vec izgradi svoj stil. Imas nasu podrsku tako da pritisak nema.

Partizan

pre 13 godina

Bogami tesko je... nemamo pleja, Lafajet je tezak promasaj, Bo je bio za njega Jordan. Dzavai tu i tamo, Katic veoma tanak, Klobucaru + Milosavljevicu + Djekicu se momentalno zahvaliti na saradnji i pustiti ih da predju u zvezdu...
Nasu ligu osvajamo lagano, tu nemamo sa kim da igramo, NLB bice tesko ali mislim da je final 4 realnost, Evroliga ako prodjemo u top 16 bice extra ako ne nikom nista, fokisiracemo se na ove nase lige.

milan KG

pre 13 godina

Zalutali.... Ali dobro, na svu srecu jos dve utakmice pa ce im se prekratiti muke. Hvala Bogu za kosarku, ovaj nas fudbal je samo za mazohiste.
(redondo, 3. novembar 2010 21:08)

REČE NEKO JUČE ...

ćika djeka!

pre 13 godina

samo me zanima ko plaća onog djekića?taj dečko nema mesta u prvoj srpskoj ligi odgovorno tvrdim to.najveći antitalenat u istoriji partizana.

Dacha

pre 13 godina

hm najcrnja sezona u poseldnjih nekoniko godina...pa i nije bas... Vidi se da ovaj tim igra sa 40% mogucnosti trenutno zbog ocigledne neuigranosti. Neiskusan trener, novi tim, dosta toga se skupilo. Ipak sam verovanja da ce jedna pobeda resiti sva pitanja i to ce biti sledece nedelje nad najnezasluznijem vlasniku A licence u zestokoj konkurenciji bartolemoove eurolige - Prokomu. Ovo je daleko najbolji tim Partizana u poslednjih 5 godina ali ipak glavnog alhemicara nema i to treba da je jasno. A na Vladi Jovanovicu je da sto pre pokaze da je dostojan da bude naslednik na najuzarenijoj klupi evrope.Ako uspe i ako slozi sve kockice misljenja sam da ova tim moze i vise nego onaj od prethodne godine, zivi bili pa videli...

40+

pre 13 godina

•Brukanje Srbije u Evropi se nastavlja. Sta radi Partizan, to nije normalno. Juce Braga, sada Makabi, zaista je tesko biti navijac Partizana. Tuzni su i nemocni, to je cinjenica i moraju je priznati!
(Kocho, 4. novembar 2010 22:03)

Zaista je esko biti navijac Partizana??
Vidi druze, lepo sacekas noc muzeja i uzivas u secanjima. I mastas da ti tim igra radnim danom tokom jeseni i zime, a ne samo u julu.

One night in May

pre 13 godina

Da citiram poznatog kantautora, ekologa i, u slobodno vreme, genijalca: "Cobaneeee!! Vrati seeeee!!!! Ovce tvoje ne mogu bez tebe!"

Negledljivo

pre 13 godina

"POJACANJA" su vise nego smesna.Ovakvu igru i pristup moze da ima svaki nas basketas amater. Od americkih igraca se ocekuje da donesu potrebni kvalitet i prevagu. A ne da se ispucavaju do iznemoglosti i smesno gube lopte. Bolje jedan vrhunski plej/suter nego tri indijanca. Toso treba da vas je sramota. I prosle godine je isto ucinjeno ALI SMO IMALI NENORMALNO MNOGO SRECE sa formom i pristupom Marica, Mekeleba i Robertsa. Dovedeni su po istom principu, za iste pare kao i ova trojca(Dzavai, Lafajaet, Gist)ali su su se pokazali kao nebo i zemlja. Nema ovde napretka ako se iko tome nada. Od necega se pita ne pravi. Otpustiti i Lafajeta i Dzavaia i Gista i dovesti jednog koji kida i ubija kosarku i razigravati nase igrace.Sigurno ce biti bolje. GORE OD OVOG NE MOZE

sramota_ko_sve_ima_internet

pre 13 godina

Ja sam zaprepascen sta sve "ljudi" mogu da napisu ovde.Svaka vam cast,bili vi zvezdasi ili navijaci Dinama-Zagreb.Ali smatram da to sto ovako javno iznosite mrznju nikako nije dobro.Zasto mrzite Partizan toliko?Zapitajte se,odgovore mozete naci u najblizem okruzenju.
O igri Crno-belih veceras ne bih mnogo.Biti hrabar,pokusati,imati srece-to su sublimati sporta.Ali imati novac i moc,nazalost su takodje nesto sto zadnjih godina cini prepoznatljiv zig svake vrste biznisa.Biznis je i sport.Amin.

Obrad

pre 13 godina

Duletu ne ide bez Partizana. Partizanu bas i ne ide bez Duleta. Hmmmm, koji se zakljucak neminovno namece??? :)
(Cornelius, 5. novembar 2010 00:05)

Zakljucak koji se namece: Nemaju pojma ni jedni ni drugi

ccc

pre 13 godina

Gist: 31min, 9p, 3/10 za 2, 1/3 za 3, 6s...
Dzavai: 21min, 4p, 2/6 za 2, 2s...
Lafajet: 30min, 11p, 2/9 za 2, 1/5 za 3, 4/5 sb, 3s, 1 as...

Pojacanja?
Statistika za ponos!?

pera

pre 13 godina

Partizan i "muta" Nikolić osluškuju šta će biti sa Duletom u Rusiji!Gazda ne daje pare i spreman je da pusti Vujoševića,Nikolić je već najavio odlazak iz Kragujevc.Do utorka će se rešiti dilema.

Milka Canic

pre 13 godina

Gledam prvih 10 min.
Ovo je strasno.Ne zna niko u kos da ubaci,ne znaju sta ce s loptom,jesam optimista,ali ne vidim Partizan u daljoj fazi takmicenja.

Nikola BG

pre 13 godina

Svaka cast navijacima Partizana ekipa amaterska i nikakva, a oni su ostali do kraja uz nju.Ja bih iskreno otisao posle poluvremena jos jednom respect

Trump

pre 13 godina

Ovo je izgubljena sezona za Partizan. Bolje dati sansu klincima, neka igraju Jaramaz, Mitrovic, Djekic, strancima se zahvaliti, Duleta vratiti.

grobar

pre 13 godina

partzan se voli kako god igrooo.nerazumem zvezdase sto komenatarisuu?jaci je makabii al ne ovoliko nije nam islo volim te partizaneeee i 100 razlika da izgubis nije vazno ja za tebe zivimmm

Vlade

pre 13 godina

Lafajet ne igra odbranu i ne razigrava saigrace. Dovidjenja. Gist divlja i, masina za izgubljene lopte. Dovidjenja. Australijanac nije u 2/3 utakmica dosad nista pokazao. Dovidjenja. U utakmici sa Makabijem dva otvorena suta za tri poena- Vlado to mora da je greska i trenera,zar ne? Mislim da nije prerano da se nesta menja jer u odbrani Partizan igra ocajno, a u napadu bez ideje i prodora.

verni navijac

pre 13 godina

Svaki ali svaki dovedeni igrac je za dve klase losiji od onog kojeg je zamenio (Katic-Vranes, Dzavai-Maric, Klobucar-Rasic, a sta tek reci za lafajet-MEKELEB, gist-ROBERTS).Oni koji su ostali su za 30% slabiji nego prosle sezone (Kecman i Bozic logicno zbog godina, ali Veseli i Djekic veliki upitnik). A TRENERI. Vise nego dovoljno zasto gledamo OCAJNU kosarku naseg PARTIZANA

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Sta je dusmana...Neverovatno,pobedio vam je Makabi,sad slavite,svaka vam cast "Srbi"..
(Aleksandar, 4. novembar 2010 22:55)

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=468802

Svaka vama cast "Srbi"

dream theater

pre 13 godina

PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA, vas kriticara, sto ste opet opleli po Partizanu!!! izgubili smo, pa sta? vidim opet pominjete lose amere... setite se kako ste pljuvali palasija, pa i mekejleba kad je bio u krizi, a posle ste ih dizali u nebesa... ne moze se nekima objasniti da je ovo pocetak sezone, i da smo prosle cak gore startovali nego ove! i dule ima problema, ali ce osvojiti Evroligu! POTPISUJEM! samo treba strpljenja za ove momke, uigrace se, a vasi komentari samo bezveze potapaju Partizan.

IVAN

pre 13 godina

Vlade se ne moze boriti sa ljudima koji nisu na nivou svoje igre. Dokle cekati pravu igru, pitanje je za upravu...Vlada je dobar trener, ali nema s kime da vodi ekipu, tj. nema tim sa pobednickim mentalitetom...ali dobro vreme cini cuda...Puna podrska Vladi, a ako kiksne i u sledecem mecu trebao bi da podnese ostavku Todoricu i Danilovicu iz moralnih razloga...a navijaci neka kazu svoje...

mungos

pre 13 godina

PODRSKA Vladi Jovanovicu! Samo napred momci, a ovi jadnici sto prozivaju preko neta neka zacute ili neka jednostavno ne gledaju Partizan ako ne veruju u njega. Takvi ni u Duleta nisu verovali na pocetku prosle sezone.

Skaramus

pre 13 godina

Jovanovicu, rekao si da da cekas jer ne zelis da pogresis u izboru stranaca. E, pa sad je valjda jasno da nisu Duletov kalibar. Covece gde si nasao ova dva stranca? Po prvi put imamo igrace koji ne igraju za ekipu nego za sebe. Daj boze da me demantuju ali mnogo, mnogo sam skeptican. Ovo mi se ni malo ne svidja. I samo jos jedna stvar Milosavljevic je zbunjen covek. Objasnite mu da ovo nije Radnicki vec da je ovo Partizan i da se ovde igra Evroliga. Doveli smo ga zbog suta a ono ...

Shadow

pre 13 godina

A bre daj malo mitrovica i klobucara da igraju smorio vise s ovim lucicem i milosavljevicem postali bitniji igraci od kecmana i bozica sta sve ne igraju dvojku krilo cetvorku a malo malo pa pogrese.I posle ce se zali kako nema vise razigranijih igraca

Benoit

pre 13 godina

Nadam se da je Veseli dobro...nije ovo nista strasno...vidi se da je tim mlad i ne uigran, ovaj Gist ce da kida za par tekmi...JA I DALJE VERUJEM...I UVEK CU !

sale_bcn

pre 13 godina

Zao mi je sto cu ovo reci ipak je mozda jos uvek prerano ali sem Jawaija koji se koliko-toliko uklapa u timski rad Lafajet a pogotovo Gist ne zasluzuju da igraju u Partizanu...Gist igra tipicnu street ball kosarku covek kako dobije tako pali gubi se totalno u napadu a i odbrana mu nije jaca strana,Lafajet je mnoogo daleko od toga da iole moze da poveze konce i organizuje napad,sve u svemu jako los izbor stranaca,setite se samo Lorensa Robertsa i njegove timske igre od prosle godine ili kako se Mekejleb odlicno i brzo uklopio kao organizator igre...Vlada je dobar trener i zna sve na papiru ali da li je veliki autoritet kod igraca u to polako pocinjem da sumnjam...Realno ova utakmica veceras je trebala da bude izgubljena sa oko 20-30 razlike ali zahvaljujuci publici i ogromnom respektu od sudija zavrsilo se sa podnosljivim porazom...

Ivan

pre 13 godina

Samo vi pricajte mlada i neiskusna ekipa a prva petorka (Kecman,Bozic,Katic i dva stranca 29.god.)Dovedite ios nekog stranca a otpustite Mitrovica i Djekica.Trener je non-stop pod stresom.Katastrofa od igre.

pljuvači marš iz pionira

pre 13 godina

E moji vi,pravi navijači
Šta pljujete po čoveku(Vladi) sjajan trener i sjajan čovek,ali javnost i svi vrše toliki pritisak na njega da bi i najnormalniji poludeo. Vlado ne slušaj dušmane imaš punu podršku svih pravih navijača!!!!!!!!!!!!
Čestitke i devojkama Partizana na drugoj pobedi u fiba kupu i prvom mestu u grupi. Još jednom se pokazalo da nije sve u novcu. samo napred devojke i Marina

srdjan

pre 13 godina

Rekao sam vec da je makabi bolji nego prosle godine,a mi nesto slabiji....ALI ne kudite ovaj tim,ja sam video da individualno igraci poseduju kvalitet za mnogo vise,ovo je proizvod neuigranosti i izostanku Veselog,to se mnogo odrazilo pre svega na odbranu i skok. Kecman i Bozic su "ubili" tim u prvoj cetvrtini jer ih je progutao pritisak nosioca igre i te greske su kostale prvu cetvrtinu kad smo i izgubili utakmicu. Fokusirali smo se da branimo Sofo-a a poene smo primali od svih ostalih...Meni smeta sto u napadu nismo vise koristili Gista pod kosem jer je superiorniji od svojih cuvara kada se Sofo malo izvuce iz reketa i sto nismo imali akcije za 3 poena pogotovo za Milosavljevica i Klobucara,koji je proveo dva-tri minuta u igri a pokazao ogromnu borbenost...Iz svakog meca se uci kada imas nov tim...Verujem da cemo igrati znatno bolje u nastavku sezone,nista nije izgubljeno,a imali smo do sada zaista tezak raspored...Kada se uigramo,a za to ce biti potrebno jos barem tri utakmice(da se oporavi Vesely) onda ce Partizan da pokaze koliko vredi.GROBARI samo malo strpljenja i pocinjemo da meljemo!!!!!!!!!!!!!

Unknown19G70

pre 13 godina

Todoricu,vracaj Duleta ili se gubi i ti!!!.Zar da dozvolimo da nas zezaju ovi bez grba?
(RASHA, 4. novembar 2010 22:48)

Zar je tebi bitno sta oni pricaju?!?! Ti navijas za Partizan zbog toga da nas nebi zezali gani.. Trebas da volis Partizan jer je on Partizan, i bas me briga sta pisu, cak vise smesni su :D volim Partizan

bo

pre 13 godina

Otpustiti Bojana Popovica da bi igrao lepi Pera - neprocenjivo i velika skola za navijace i uvek mladi tim. Jedini kosarkasi u Partizanu koji imaju perspektivu su Veseli i Lucic, ostali su za penziju ili prevremenu penziju.Nisam gledao Bogdanovica i Jaramaza mozda tu ima nekog materijala...

Dika2604

pre 13 godina

Los.los.mnogo los Partizan.Gori Partizan nisam gledao u zadnjih par godina.Zrtvujemo ovu sezonu ocigledno,ali i ruku na srce mnogo slabiji tim nego prosle godine.Iskreno za cada Ameri nista nisu pokazali,sasvim prsecni...
Idemo dalje! NAPRED PARTIZAN

Genije

pre 13 godina

Ok, Makabi je u ovom trenutku i uigraniji i pojedinačno jači. Lafajet mora odmah da dobije otkaz jer onakva sebičnost u napadima kada se završava četvrtina, bez ikakvog truda u odbrani, bez želje da asistira, to u Partizanu ne sme da se trpi! Taj momak će i timski duh da pokvari, a da ne pričam o padu interesovanja publike i drugim stvarima ka kojima takav odnos prema igri donosi.

Fredy House

pre 13 godina

Raduje me svaki poraz prepotentnog i usisanog partizana a pogotovo me nervira sto je sad postalo fensi da se navija za KK Partizan i ide na njeg. utakmice. Bas bi voleo da napr. Hemofarm uzme titulu ove godine da se grobari malo spuste/vrate u realnost.
(ognjan taslic, 5. novembar 2010 00:19)

Dobro je kad vi niste izgubili u nezgodnoj Kuli,a koji vam je skor u NLB ligi?Dokle cete bre da nas brukate?Sramota!A sad samo za vas by Marta Savic:
To su vasi kompleksi,da svi kazu extra si,pravite se ludi,i ne gledate vase dvoriste,te vase bubice i sve vase curice od zivota vam prave zavrzlamu,hej kad cete shvatiti,nista ne vredi vam,uzalud trazite al ne postoji bolja,otvarate stecaje,zatvarate klubove,bas trazite nevolje,al sa Den Tenom vam je najboljeeee..... :)

objektivno

pre 13 godina

Ni jedna izgradjena akcija,sto znaci da je odgovornost ili na pleju ili na treneru..Ostaje nam da se nadamo da ce Dule dobiti otkaz i da cemo zameniti Lafajeta Dzerelsom,inace postoji mogucnost da sledece sezone ostanemo bez Evrolige!
Naravno krivica je i Todoriceva koji je bespotrebno prodao Marica i Rasica koji bi bili nosioci igre ove sezone.

Miki Rubiroza

pre 13 godina

Kad stize cetvorka?
Pa ovaj Gist je Indijanac kakvog nema. On jednostavno nezna da igra, a deluje mi da je u Partizanu iz pogresnih razloga, jer se vidi iz aviona da nezna da igra za ekipu.
Lafajet pokusava da se uklopi lokiko toliko, ali bez cetvorke smo ugasili.
Isto tako nema niko da sutne kako treba.
Djekic sto se mene tice i netreba ovakvoj ekipi, vec treba da ide u neki slabiji tim i da se kali. I sve da dostigne svoj vrhunac, taj nikad nece biti vodja jer nema herca, ali ni malo.
Dzavai nije los, ali bez pomoci sutera koji bi mogli da otvore reket i cetvoke nema ni od njega vajde.
Nisam nikad kritikovao upravu, ali mislim da su mogli da se ispruze i iskesiraju Li-ja i Galeba, sigurno bi im se isplatilo na duge staze, ovako, mrka kapa.
Sad se samo treba nadati da ce neko u grupi da se zaleti i naredja sve pobede pa na taj nacin ostavi dno tabele otvorenije za nas.
Aj uzdravlje.

Mladen

pre 13 godina

Culi ste sigurno da razni kosarkaski strucnjaci pohvale beogradsku publiku za navijanje i pritom stalno dodaju da srpska publika poznaje kosarku.E pa gospodo,vi koji ovde pljujete na sva usta vladu i ove momke,vi kosarku apsolutno ne poznajete i ne razumete.isfrustrirani ste necim u svom zivotu i hocete uspeh kluba za koji navijate da bi prikrili licni neuspeh.

bane

pre 13 godina

lafajet ce nam se obiti o glavu,najveci promasaj i greska zbog koje cemo platiti ovu sezonu bez potrebe.imali smo ispred nosa zver od igraca jerelsa a mi dovedemo ovu nesrecu,nikad gora odluka bolje da su gurnuli ovu nasu decu u vatru pa da barem izvucemo neku korist iz svega.lafajet otkaz odmah!!!!!!

Niksic

pre 13 godina

E ovako...5 min prije kraja odustao sam od gledanja meca jer vise nisam imao zivaca,jednostavno nisu me navikli na ovo...ova ''kosarka'' koju igramo lici na sve osim na ono sto treba,koliko sam zapazio malo je koseva koje smo postigli iz izradjenih akcija,vise je to bilo divljanja(kos Lucica,trojke Gista i Lafajeta).Sto se tice igraca pojedinacno ne vidim neki veci potencijal(nadam se da grijesim),Djekic me definitivno razocarao,msm da Mitrovicu treba pruziti sansu,prosle sezone je bio dobar...Pored svega ovoga sto sam napisao nadam se da mozemo opet pronaci magiju kao i predhodnih sezona

dule

pre 13 godina

Neverovatan broj analiza,Očekujem da naša košarka bude bolja od NBA JER TOLIKO STRUČNJAKA NEMA AMERIKA.Ustvari u Pioniru "Sve je isto samo njega nema."

***AleXaNdaR***

pre 13 godina

Lafajet se mnogo razlikuje od predhodnih plejmejkera sto su igrali u Partizanu...Mnogo je sebican i uzima previse suteva,a ostali plejmejkeri su igrali vise za tim.Na primjer,Bo je jedan od 3 najbolja plejmejkera u Evropi i nikada nije solirao...Jovanovic mora natjerati Lafajeta da igra za tim...Sto se tice Gista jos je rano za komentare,ali nadam se da ce biti makar upola borben kao Roberts.Dzavai je dobar centar,nije bas u rangu Pekovica i Marica ali moze biti u 5 najboljih centara u Evropi ove sezone...Treba imati strpljenja za ove momke,za tek jedno mjesec dana se moze vidjeti da li su bila prava pojacanja...Jedino mi je zao sto Jovanovic veceras nije ubacivao Mitrovica,i sto Klobucar nije ima visu minutazu...Pa i da smo izgubili 30 razlike sa Mitrovicem lakse bi mi bilo nego da gledam kako se muci Lafajet dok organizuje napad...Ovom timu je potrebna konstantnost...Odigrali su odlicno 35 minuta protiv Olimpije koja je veceras dobila Pao..Ja i dalje vjerujem u ove momke,a i svaki put kad prodjemo u u top16 ili u top8 prodjemo u poslednjem kolu..

Sasha

pre 13 godina

Malo je tuzno gledati Partizan ove jeseni. Mi Grobari bili smo navikli na drugacije rezultate barem kad je rec o kosarci. Fudbal je to sto je, vaterpolo isto a krivci su druge ekipe u oba sporta jer nemamo ni sparing partnera a kamoli konkurenciju. Vracajuci se na kosarku Ipak je Dule bio dusa tima. Imamo mi igrace ali jos ne mozemo da iscedimo sve iz njih. Naravno da sam razocaran ali mozda nam i treba jedna fula sezona da se prisaberemo i ponovo krenemo u borbu za titulu u Evroligi. Dule, dolazi bre kuci, vidis da je i nama i tebi lose. A ganci sto nas kritikuju imaju pravo. Oni su velesila u fudbalu, o kosarci da ne govorim a tek u vaterpolu, tenisu, odbojci....... Ljudi su mocni bre, sve osvajaju. Imaju pravo da nam dele lekcije kako se vodi kosarkaski tim i kako se igra basket. Kapa dole!

Navijac

pre 13 godina

I kad dođe dan, taj tužni dan,
Kad izgubi naš Partizan ...

I kada ne budeš prvi ti,
I kada se čuju zvižduci,
I tada ću Partizane znaj,
Da te volim ja ...

I kada ne budeš prvi ti,
I kada se čuju zvižduci,
I tada ću Partizane znaj,
Da te volim ja ...

Ova pesma se orila, ali ORILA zadnjih 5 minuta utakmice i pola sata posle utakmice. Igraci su izasli 15 min posle utakmice da pozdrave navijace!

To se zove LJUBAV PREMA KLUBU!

Znalac

pre 13 godina

Znam da vecina ovih pljuvaca Nije videla Pionir ni na slici, a da stvar bude jos gora Nemaju pojma koliki je precnik kosarkaskog obruca i kako lopta prolazi kroz isti.
Kada tome dodamo da su iz komsijdkog tabora i da navijaju za tim koji u zadnjih 20 god. Nije osvojio bas nista sve je jasno.
Pustite Vladu da radi svoj posao a kosarkase da se uigraju, Partizan ce kao i predhodnih sezona da pobedjuje onda kad je Najvaznije!!!
P.S
Morao sam nesto da napisem mada znam da se Mnooooogo razlikujem od vecine onih koji pisu!!

grobar

pre 13 godina

Alo bre Grobari prosle sezone smo krenuli sa 1-3 i setite se kako je mec sa Olimpijakosom u Pioniru preokrenuo sezonu, tako ce sad biti protiv Kahe!Idemo bre u TOP 16 Lafajet i Gist polako ulaze u formu ima da gazimo!

PARTIZAN

pre 13 godina

Raduje me svaki poraz prepotentnog i usisanog partizana a pogotovo me nervira sto je sad postalo fensi da se navija za KK Partizan i ide na njeg. utakmice. Bas bi voleo da napr. Hemofarm uzme titulu ove godine da se grobari malo spuste/vrate u realnost.
(ognjan taslic, 5. novembar 2010 00:19)
i JA BIH VOLEO SEDMICU NA LOTO ...

UROS

pre 13 godina

Ne znam zasto je Lafajet bolji od Bojana Popovica? Gist ne igra odbranu uopste, ne znam koliko mu treba da se privikne na odbranu. Sve u svemu mnogo losa igra Partizana!

stormwatcher

pre 13 godina

Nije mi jasan Jovanović, niti forsira igru na centre, niti igra bržu igru na šut. Totalno bezidejna, spora i na momente očajna igra. A igrači kao da imaju strah da šutnu za 3 poena, čak i kada su sami. Lafajet nema slobodu da igra kako bi mu odgovaralo (kao i ostalim mlađim igračima), već je stalno u grču da ne pogreši i da se dokaže treneru. Sa druge strane, Milosavljević ima slobodu u igri kao da je osnovao Partizan. Ne uvodi Klobučara, koji je bek-šuter, a očigledno je da su Božić i Kecman prestari da bi se šutevi očekivali od njih.

grobar1976

pre 13 godina

Brukanje Srbije u Evropi se nastavlja. Sta radi Partizan, to nije normalno. Juce Braga, sada Makabi, zaista je tesko biti navijac Partizana. Tuzni su i nemocni, to je cinjenica i moraju je priznati!
(Kocho, 4. novembar 2010 22:03)

hajde priznaj, ali onako islkreno, da ovakav osmeh koji si imao dok si pisao ovaj komentar, vec duuuuuugo na licu nisi imao zbog neke zvezdine pobede u bilo kom sportu i u bilo kom takmicenju u evropi...

kakvi su to kompleksi kad je nekima drago kad komsiji crkne krava, a pritom ne smao da nemaju sovju, nego jos malo pa ni dvoriste nece imati, nego ce samo preko plota zagledati komsijino.

podrska nasim sjajnim kosarkasima. bice bolje!!!

he

pre 13 godina

U startu sam bio skeptičan kada su otpustili Popovića. Pa onda kada su otpustili Rašića kiksaru zbog Klobučara koji ne može ni da promaši. A kada sam protiv Žalgirisa video Lafajeta zamalo se nisam šlogirao, a tek kada sam malopre video Gista..bilo je ono : khhhh khhhh gde mi je pumpica? Ovo se zove KLASIČNA POGREŠNA SELEKCIJA IGRAČA. Nema druge nego da se držimo one parole "sledeće sezone ćemo". Naravno, podrška i dalje!

s t v

pre 13 godina

Na ovakve vesti, što se tiče igre Partizanovih klubova u Evropi, navijači komšinice zaista nemaju razloga da ostavljaju komentare.
Njihovo predstavljanje u Evropi smo videli.

A, što se tiče navijača Partizana, strpljenja samo strpljenja.
Biće ovo dobra sezona na kraju.

Srbin

pre 13 godina

Nisam nikakav pljuvac,tapsac po ramenima niti time slicno.Ali moramo svi da se slozimo da ove sezone najverovatnije posle ovog poraza nece biti ni TOP 16(Daj Boze da se varam),jednostavno MI NEMAMO IGRU.Pobeda protiv himkija je dobrim delom bila i plod srece,jer ni tu nismo odigrali bas dobro(jeziv sut za 3,slaba bacanja,jako dugi napadi koji se zavrsavaju teskim(bez uspesnim sutevima),ali odbrana je bila dobra)Protiv Zalgirisa lose,ali bez pleja(dosao je dan pre),bez 4.,nije se ni moglo ocekivati,ali ta utakmica mozda na kraju i bude kljucna ako ne odemo dalje,a protiv Makabija,smo izgubili zbog nerezonske pocetne postave,jer prakticno ti igraci su izgubili utakmicu u prvih 5 minuta(apsolutna Vladina (ne)odgovornost)da smo 1. cetvrtinu izgubili sa nekih 5-6p,sigurno bi dobili,ali kad bi bilo....
Prokom sad jednostavno moramo da dobijemo u obe utakmice,zalgiris kuci,i onda da probamo da dobijemo ili himki u gostima ili kahu kuci,msm da je himki u gostima realnija opcija...
Pojedince ne volim ni da hvalim,a ni da kudim,ali cinjenica je da je Lafajet mnooogo losije od Boa,spor,bez prodora,previse i prebrzo suta,dosta gubi lopti(dezim nekim bez potrebnim atrakcijama,ovo je evroliga,a ne cirkus...)Ovi ostali....pa nadam se da ce odigrati bolje,moraju da vezbaju sut,jer bez njega NE MOZEMO!

POZDRAV SVIMA

Mare

pre 13 godina

Nepravedno zapostavljena zenska kosarka.
ZKK Partizan je i u drugoj utakmici Evro kupa pobedio. Posle pobede u Solunu nad ekipom Arisa, veceras je pao i Besiktas. Cestitamo

gg

pre 13 godina

U dobru se ... Ne igra se košarka zbog partizana ne go zbog zvezde, kako lako zaboravljamo - čekajući Sledeću sezonu, jer bez jake zvezde nema ni jakog partizana osim ako ne pusti želko a i ako se dule ne vrati.

Vuk

pre 13 godina

@po običaju
Dočeka i ovaj mučenik da se raduje neuspesima Partizana protiv mnogo bogatijih protivnika, kad već godinama ne može da se raduje uspesima svog kluba

@Grobar1976
Bravo za komentar! Čovek je sve objasnio.

Ne mogu da verujem koliko pljuvača se pojavilo, i ne želim da mislim da su to navijači partizana. Igra je bila loša i to nije sporno, ali ne treba ih razapeti zbog toga.
Samo neka se bore, pa šta bude! VOLIM PARTIZAN!!!

macak

pre 13 godina

kakva publika! jedva cekam da dodjem u Beograd i da pogledam jednu utakmicu. fenomenalno, pjevaju bez obzira da li gube ili vode. svaka cast, to se danas rijetko vidja da se slavi igra i tim a ne samo pobjeda. sezona za Partizan je kriticna ali mora da dodje i do suse nakon par rodnih godina, uigrace se,polako, puno je novih ljudi, pa da se nekako izgura do cetvrtog mjesta u grupi i to je uspjeh u ovakvoj situaciji. sretno!

IVORY

pre 13 godina

Fali nam klasicni plej - vodja, organizator igre, neko ko ce da povede akciju, da zapocne napad.

Malo smo koseva dali, a dobar deo njih je na srecu, uz boze pomozi, neki u stilu kamena s ramena.

Da li smo doveli lose igrace, da li oni ne mogu da se uklope u tim ili jednostavno Partizan i Dule Vujosevic ne mogu jedno bez drugoga.

ded

pre 13 godina

PAR,
Partizan dovodi strance za male pare, i to je jedini razlog što ih ima ovoliko ove godine. Dovesti jednog našeg mladog i perspektivnog igrača, poput Muslija naprimer, košta isto kao i da dovedeš sve ove strance zajedno. Računica je jasna - jedan Musli ne vredi kao svi ovi zajedno. Možda se na kraju uopšte ne pokaže kao dobro pojačanje kao npr Bogdanović ranije. Partizan je hteo da dovede Marjanovića, ali je CSKA bio u prednosti. Hteo je Raduljicu,ali ne može da se trka sa Efesom. Hteo je Muslija... Partizan može da dovodi igrače samo iz Radničkog, i eventualno slabijih klubova, ali je pitanje koliko bi oni stvarno pojačali Partizan.

Guljoc

pre 13 godina

(Marko Nis, 5. novembar 2010 08:10)


1.Sa parama od F4,NLB,domace lige i kupa ne mozes ni mjesecne plate igracima da isplatis(Premija na F4=25.000e ukupno).
2.Nismo u prvom vec u trecem sesiru.

Zato molim tebe i slicne tebi da gledate i komentarisete:Korfball,Podvodni Hokej,Hrkljus,.....Ne brinite puno za kosarku i Partizan,ima ko o tome da brine.


Ako treba ja i zivot cu da dam........

Nikola

pre 13 godina

Ovo je definitivno pouka za sledeće sezone! Kasno je čekati na Amerikance koji postaju slobodni igrači tek u oktobru i tako kasno uigravati tim! Bolje je bilo zadržati Bojana Popovića koji je odličan igrač i tražiti četvorku na ovim našim prostorima, a ne čekati da se ovi ''ameri'' snadju koji kao da su sa Marsa pali! Ovo je suviše ozbiljno takmičenje za neke improvizacije. Prošle godine je to naknadno uigravanje prošlo, ali u 20 narednih sezona neće! U napadu smo izgledali najblaže rečeno smešno!

Srale

pre 13 godina

Ništa čudno ... Serija loših rezultata se nastavlja u KK Partizan - u. Partizan ima 5 stranaca a nijedan nije u formi. Od njih 5 samo se Veseli može pohvaliti kvalitetom dok svi ostali to moraju potvrditi. Trener Jovanović je početnik bez iskustva i nije bila dobra odluka da se njemu poveri mesto trenera. Što je još gore htelo se uštedeti na novcu pa su pojačanja kasnila a kada su došla nisu se ni uigrali kako treba. Štedilo se i na treneru pa nije u obzir došao niti jedan proveren stručnjak u Srbiji: Vlada Đurović, Zoran Slavnić, Muta Nikolić, Aleksandar Đorđević, Vlada Vukoičić, ...

Uprava je, bez sumnje, najveći krivac i to najviše što je želela što više uštedeti (za sebe) a što manje potrošiti novaca.

I sada je kasno ...

Na svim frontovima Partizan gubi i pruža neuverljivu igru.

Protiv Maccabija je bilo strašni ali i žalosno jer Partizan nikada u Istoriji nije imao 5 stranaca u timu. No, ni to ne pomaže ...


Strašno!

aaaa

pre 13 godina

za gista mi nije,tek je dosao,ne zna akcije...zato je onako igrao u napadu,cini mi se da nije los..lafajet na momenat dobar..dzavaji veze nema,pa katic je bolji od njega..

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Pre svega cestitke ekipi Makabija na pobedi i njihovom treneru na odlicno postavljenoj igri. Nisu pali pod dojmom fantasticne atmosfere u Pioniru. Partizan, jos smo dobro i prosli kako smo igrali. Pocetak utakmice, malo je reci katastrofa. Ne znam, jednostavno nemamo igru a i zalaganje nije kako bi trebalo da bude. Ne mogu vise da pricam o Vladi Jovanovicu, bude mi i njega zao kad ga vidim kako nemocno stoji pored aut-linije. Nadam se da cemo u narednim utakmicama poceti bolje da igramo, ali se bojim da cemo neke stvari morati da menjamo, da li igrace, trenera ili nesto trece to jos ne znam. Napred Partizan!!!

Dacha92

pre 13 godina

koja je rupa ovaj gist,ni ovaj lafajet nista bolji..jedino je katic nesto ucinio veceras...mora vlada pod hitno nesto da ucini...karte partizan - zagreb,subota kada su u prodaji zna li neko?

Krle

pre 13 godina

Kad se poredja ekipa Makabija i kad vidite redom: gradju, biceps, triceps, grudi....njihovih igraca, onda sve to uporedite sa igracima Partizana, gde jedino Dzavaji i Katic imaju nekog mesa na sebi...nista drugo vam ni ne treba...

i zivot cu da dam, ako zatreba

pre 13 godina

ne kapiram ljude koji su uopste mislili da mozemo da odigramo sezonu kao proslu... sto se tice Lafajeta, on stvarno nije plej kakav nama treba, ali ne moze Pera igrati celu utakmicu!!! Za Gista jos uvek ne mogu nista da kazem, ovo mu je PRVA utakmica!!!!! Samo mi nije jasno zasto Klobucar ne igra, kad je decko kad je usao u igru bio sasvim solidan! Polako, smirite strasti, i ja sam razocarana zbog poraza, ali ne treba da pljujemo svoj tim, vec da budemo uz njega i kada je tesko. Dajte podrsku Vladu njemu je to zaista potrebno!!!

pfc

pre 13 godina

zaboravljalju ljudi kad nas je makabi odrao pre par godina u pioniru sa trideset i kusur razlike kako smo navijali ludacki jos cuku posle tekme...citam komentare i ne verujem...jedan je cak porucio todoricu da se gubi...pravi grobar,poznavalac nase istorije i vrhunski poznavalac kosarke nema sta ..

IVAN

pre 13 godina

Igra je bila katastrofalna, ali nije smak svijeta, sramota je bilo izgubiti od Sirokog, od Makabija ne.

Medjutim, najgore je to sto nema znakova poboljsanja u igri, mislim da bismo morali pobijediti Prokom u gostima, da bismo ostali u trci za top 16, ako izgubimo vjerovatno ispadamo, ostaje nam grcevita borba za F4 u NLB ligi i nesto tezi put do titule u domacoj ligi.

Pitanje za upravu Partizana: ima li neko ko vrijedi a da nije prodat? Vjerujem da iduce godine necete imati koga da prodate, jer ove nece htjeti niko. Pojacanja pojma nemaju, a ovi sto su ostali kao da su prvi put na parketu, uz to igramo bez trenera. Nije mi jasno zasto forsiramo mlade i neiskusne strucnjake i u fudbalu i u kosarci, kao da smo neki nizerazredni klub koga moze da trenira ko god hoce.

ivan

pre 13 godina

Ove godine utakmice izmedju Zvezde i Partizana ce se svesti na okrsaj propalih americkih igraca koji su brze bolje pojurili da potpisu bilo kakav ugovor i uzmu neki dinar.Ako sve bude regularno Hemofarm bi sa ovim sastavom trebalo komotno da uzme titulu...Ovoliko stranaca (ne)selektivno biranih ce vecitima doci glave...

butragenjo

pre 13 godina

Gist: 31min, 9p, 3/10 za 2, 1/3 za 3, 6s...
Dzavai: 21min, 4p, 2/6 za 2, 2s...
Lafajet: 30min, 11p, 2/9 za 2, 1/5 za 3, 4/5 sb, 3s, 1 as...

Pojacanja?
Statistika za ponos!?
(ccc, 4. novembar 2010 23:41) Ajde legedno kad si ove strance nabrojao,a pogotovo ovu dvojicu koji su juce dosli...uzmi one koji su deset godina tu i koji su naravno puno dali Partizanu,ali oni su izgubili utakmicu sinoc sa onim katastrofalnim pocetkom i davanjem 10 cistih lopti u ruke igracima Makabija koji su dali 20 laganih poena iz kontre i napravili 17 poena razlike u prvoj cetvrtini...posle toga legendo sa jos 10 izgubljenih lopti Milosavljevica,koji me driblingom podseca na Tepica,ne bi nam ni Jordan pomogao...Bozic,Kecman treba da povuku kad ne ide,oni nas zakopase sinoc u prvim minutima a kad su oni stali nastavio je Milosavljevic i to je bio kraj...Lafajet je nesto pokusavao,njegovim kosevima smo prilazili na -8 ali jbg,-17 u prvoj cetvrtini nije moglo nikako popraviti...inace u prvoj cetvrtini je Gist dao 5 poena,inace bi bila zavrsena sa 22-2!!! Ljudima treba vremena,nisu oni krivi sto su juce dovedeni...nego sta cemo sa ovima koji su 100 godina ovde a prave takve greske da je to smesno...naravno,oni su nama dosta dali i ja ih postujem,i ne mogu da ih bas napadam,ali moraju oni da budu ti koji ce smiriti,koji ce stati na loptu,a ne da srljaju kao da su prvi put na terenu!

Marko Nis

pre 13 godina

Koji je ovo Partizan?Onaj sa jakom odbranom i dominantnim skokom vise ne postoji!Nije problem izgubiti od jakog Makabija ali onaj od sinoc to nije.Najgora utakmica u zadnjih 20 godina.Prvih 15 minuta nema akcije,10 izgubljenih lopti,bar 2 puta po napadu izbijaju nam loptu u aut pa sledi ocjan sut u zadnjoj sekundi.Americki plej (a i cetvorka) solira ali je bez kvaliteta da nesto vise uradi.Trener izgleda nije dorasao da samostalno vodi partian jer ovoliko poraza u NLB i Euroligi nas tim ima tek oko nove godine a ne kroz mesec dana.Razumem ja i budzet i novi tim ali u cemu je svrha kad jedne godine ides na F4 a sledece nemas tim ni za domacu ligu?Pa valjda su nam F4,NLB,domaca titula i kup i prodaja igraca doneli prihod a ne guraju nas u bankrot?Zato pamet u glavu i promene dok ne bude kasno i dok ne ode ugled stican godinama koji nas je i doveo do prvog sesira!!!

m&m

pre 13 godina

Nisam vidjeo ni jedno polaganje,prodor,zakucavanje,kontra,izgradjen sut, nrmalno od strane Partizana sta dalje reci!Podrska je sad bitnija nego da igramo f4, zato braco grobari iz sveg grla!

verni navijac

pre 13 godina

Svaki ali svaki dovedeni igrac je za dve klase losiji od onog kojeg je zamenio (Katic-Vranes, Dzavai-Maric, Klobucar-Rasic, a sta tek reci za lafajet-MEKELEB, gist-ROBERTS).Oni koji su ostali su za 30% slabiji nego prosle sezone (Kecman i Bozic logicno zbog godina, ali Veseli i Djekic veliki upitnik). A TRENERI. Vise nego dovoljno zasto gledamo OCAJNU kosarku naseg PARTIZANA

NAVIJAC !

pre 13 godina

Ajoj sunce ti pa Zvezda je dovela boljeg pleja od nas...Igra 30 min i ima 1 asistenciju...!To nije plej...Grobar sam ali ovom liku otkaz pod hitno !

Sr2xb

pre 13 godina

Šou program...
Ne razumem zvezdase zasto brinu o utakmicama partizana...Kakva je to ljubav prema komsijama kada oni vise brinu o porazu Partizana protiv giganta Makabija nego li porazu zvezde od kk Backog jarka.
A sto se tice grobara koji kude,pljuju,uporedjuju,potpunovas NE razumem...Sta ste mislili svake godine za 100evra da nadjemo centra koji ce biti MBP evrolige,da nas strefi za 200evra plej koji ce biti u petorci evrolige,a pritom po mogucstvu da napravimo jos nekog mladog igraca za NBAdraft...
A trener bez Gomeljskog da se ne pojavi slucajno...
Ma daj...
Cela Evroliga glupa sto daje milione igracima koji ne mogu da zaustave Djekica.
I sad ste nasli da pametujete za strance u trenutku kad im je potrebna podrska da se opuste i osete da su deo porodice...Nisu oni toliko slabi,vreme ce pokazati a do tad pamtim komentare da vam natrljam na nos na kraju sezone.

MOCA

pre 13 godina

NE MOGU DA VERUJEM DA SU MOJI GROBARI TOLIKO RAZMAZENI.PA STA OCEKUJETE DA STALNO BUDEMO MEDJU 4 EKIPE.PUSTITE VLADU DA RADI,PA SETITE SE DA DULE NIJE MOGAO DA VEZE DVE TITULE SA SVE DIVCOM,PALJOM,DANILOVICEM SASOM I OSTALIMA.VLADO JE NASE DETE I TREBA GA NEGOVATI DA ODRASTE KAO TRENER,A RASTE SE I KROZ PORAZE.SETITE SE DA JE PRE TRI GODINE DULE IZGUBIO PET UTAKMICA SA POEN RAZLIKE,A TO SE KASNIJE SVE VRATILO.STRPLJENJA GROBARI I SA STRANCIMA DOK SE UKLOPE,NADJU SEBE U OVOM TIMU. MI MORAMO DA IMAMO STRPLJENJA I DAMO IM JOS VECU PODRSKU DA STEKNU SAMOPOUZDANJE I TRENER I IGRACI.MI SAMO OVAJ PARTIZAN IMAMO,ON JE NAS ,ALI I MI SMO NJEGOVI,MI VOLIMO POBEDE,ALI I ON VOLI APLAUZE I PODRSKU,A NE ZVIZDUKE.NA FORUMU SE GOTOVO NEMOZE POZNATI KO JE GROBAR,A KO SU OSTALI.ZATO STRPLJENJA I JOS JACA PODRSKA.KLUB JE LOSIJI NEGO PROSLE GODINE TO ZNAMO,ALI MI MORAMO BITI MAKAR ZA TOLIKO BOLJI DA ZAJEDNO RASTEMO.

butragenjo

pre 13 godina

Zao mi je sto cu ovo reci ipak je mozda jos uvek prerano ali sem Jawaija koji se koliko-toliko uklapa u timski rad Lafajet a pogotovo Gist ne zasluzuju da igraju u Partizanu...Gist igra tipicnu street ball kosarku covek kako dobije tako pali gubi se totalno u napadu a i odbrana mu nije jaca strana,Lafajet je mnoogo daleko od toga da iole moze da poveze konce i organizuje napad,sve u svemu jako los izbor stranaca,setite se samo Lorensa Robertsa i njegove timske igre od prosle godine ili kako se Mekejleb odlicno i brzo uklopio kao organizator igre...Vlada je dobar trener i zna sve na papiru ali da li je veliki autoritet kod igraca u to polako pocinjem da sumnjam...Realno ova utakmica veceras je trebala da bude izgubljena sa oko 20-30 razlike ali zahvaljujuci publici i ogromnom respektu od sudija zavrsilo se sa podnosljivim porazom...
(sale_bcn, 4. novembar 2010 23:30) Alooo bre covece,alo ljudiiiiiiiiii...Gist je dosao pre dva dana,jeste vi normalni,pa bolje je odigrao nego svi ovi sto su tu 10 godina i koji su izgubili utakmicu u prvih pet minuta kad su poklonili 10 lopti u ruke,eleganto!!!Sta je sa vasim mozgovima breee,pustite coveka da igra ,tek je dosao,pa nek igra i basketaski,makar ce skakati imati 10 uhvacenih lopti i sigurno ce davati 10 i vise koseva po utakmici,jel to malo,aaa??? I shvatite nesto za sva vremena,Bo-a vise nema i nema sanse da se takav igrac nadje,takva brzina i takav prodor,to jednostavno ne postoji,sa njim smo imali srece sto smo ga nasli ali jbg,otisao je,i sta sad da radimo...sad ako neko ne igra kao on,taj nema pojma,auuu...ne nego mi vi imate,vi koji nikad loptu u ruke niste uzeli,vi ste nasli nekoga da kritikujete...UTAKMICA JE IZGUBLJENA U PRVIH PET MINUTA SRAMONTOM IGROM NAJISKUSNIJH I TO JE TO,NA TO SE KASNIJE NADOVEZAO NOVI TEPIC ( MILOSAVLJEVIC) SA CUVENIM DRIBLINGOM DO PLAFONA,ALA MILENKO,I TO JE BILO TO!!! PUSITE GISTA I LAFAJETA DA SE UIGRAJU I TISINA VISE!!!

Mikele

pre 13 godina

Ovo je već alarmantno!
Nije neobično izgubiti u evroligi, čak i u Pioniru, ali način i stil igre koji demonstriramo definitivno ne liči na Partizan.
Mi nikada nismo igrali basket kao većina ovdašnjih timova. Uvek nas je krasila organizovanost u napadu i timska igra.
Lafajet je solidan igrač, ali ne sme da igra jedan na jedan bez ikakvog koncepta.
Naravno da je za to odgovoran trener, bez obzira što se igrači još nisu upoznali.
Jednostavno nisam siguran u
autoritet Vlade Jovanovića.
Nadam se da grešim!
Videćemo...!

yassa

pre 13 godina

ajmo crno-beli.na samom pocetku se nazalost sve zavrsilo.nismo procitali blatovu ideju da igrac koji igra odbranu na suteru odmah leti u kontru bez gradjenja i odlaska na skok.konfuzija u organizaciji,i bez skoka u napadu.posle je sve bilo rutinski.mi u losem ritmu,oni se rastrcali...neuigranost je i napad i odbrana.vidi se po kretnjama da imamo jos puno posla.
ja i dalje verujem.a jos vaznije je da i moji klinci veruju!

sasa

pre 13 godina

Daje Jan Vesely alfa i omega ove ekipe videlo se jasno. Rupa u odbrani bez njega je 5 metara velika. Izgubiti je jedna stvar, ali imati 18:2 na pocetku kod kuce, je vec nesto skroz drugo. U opste mi nije jasno zasto poceti bez Dzavai u startnih 5, zato mali Mitrovic nema ni jednu minutu? Nisam ljut, Partizan se odlicno borio, i da ne bi onako lose prve cetvrtine, bilo bi tu mogucnosti za pobedu, ali jedna je stvar jasna, jos dugo, dugo, cemo cekati onu petorku McCaleb, Kecman,Vesely, Lawrence, Maric... ovaj Glist nije ni blizu Lawrence a da ne pominjem McCaleba... Ne treba biti alav i kritikovati Partizan, treba imati strpljenja, nova je ovo ekipa, novi trener, ne treba ocekivati cuda odma na pocetku, i izvukuse se nekako bez blamaze, ali moram priznati, da sam nakon prve cetvrtine ocekivao potop. Kada je adnji put u Pioniru neko zadrzao Partizan na 22 poena na poluvremenu? I sta god rekli, i njih je partizan spustio na 8 poena u 2 cetrvtini, 4 sa slobodnih bacanja. ALi onda su slomili utakmicu sa par neverovatnih trojki, i tu je bio kraj. Isto ono sto je njima Partizan napravio prosle godine, sad je Maccabi uzvratio, uzeo tranziciju igre i Partizan je na momente izgledao kao amaterska ekipa. ALi nista sto pobeda protiv Asseca ne bi popravila, i ako bude Boga, bice je, pa da sa Caja docekamo u BG spremni...
Nista strasno Partizan, samo napred i samo hrabro...Puno poverenje, i manite se glupih kritika i pljuvanja, jer ko god da je nesto drugo ocekivao ove sezone, taj ne zna kosarku...
Sretno Grobari...
Delija pozdravlja,,,

sasaPFC

pre 13 godina

Ljudi pa svake sezone je ista prica.`Strucnjaci`sve znaju,a na kraj sezone Partizan najbolji,svaka cast trener igraci,...Pustite ljude da rade svoj posao.da igraju i da izgaraju za svoj tim.Komentare ce mo slati na kraj sezone,napred Partizannapred Srbija!!!!

Radovan III PFC

pre 13 godina

Ljudi molim vas pustite ove dezurne pljuvace neka pljuju sada dok jos mogu to su radili i prosle godine pa su plakali kada smo prosli u F4
Imajmo svi razumevanja barem upola kolika je nasa ljubav prema klubu!
Da imamo idealan tim ? NE, ne jos, da li je Jovanovic bolji od Vujosevica NE...ne jos...
Sve to treba zaista uigrati nije to samo izlizana fraza ljudi koji prate koledz kosarku i letnju ligu znaju o cemu pricam.
Cinjenica je da uvek rasprodamo pola tima i da se kasno pocinjemo uigravati i ovog puta je vrlo slicno samo sto je to Dule radio strucnije, ne sumnjam da ce i Jovanovic da pocne da radi kvalitetno ali ko je pazljivo pratio sta je on pricao igracima tokom taj auta sve mu je jasno!
Jos jedna stvar proci ce godine mozda i decenija dok neko ne nadmasi Duleta mozda ga nece ni nadmasiti zato nemoj da nanosimo dodatni pritisak ni Jovanovicu ni igracima, radimo ono sto znamo najbolje a to je da pevamo i da pruzimo podrsku kako u hali tako i ovde!
Sve do smrti zajedno...

Milan

pre 13 godina

Svaka cast za podrsku grobarima, bez ijednog jedinog zvizduka! Sta bre mi ljudi hocemo?

Juce se zvizdi Partizanu na JNA, gde taj isti Partizan ima 15 puta losiju ekipu od svih rivala, lepo kaze Ivica Iliev: Nismo mi Mancester ili Barsa, mi smo tu samo zalutali i treba da nam je drago zbog toga! - opet u Pioniru gde smo ipak neko ime, opet po kvalitetu i budzetu 15 puta losiji od Makabija, poraz je bio ocekivan, borbenost tu i tamo ali opet novi igraci nisu prosli pripremi, treba malo strpljenja ljudi!

Svaka cast publici, jer ipak smo mi kosarkaska publika, jer najbolju kosarku gledamo svake godine pa smo navikli na pobede i poraze, a fudbal jednom u 10 kada udjemo nekim spletom okolnosti i navikli smo samo na poraze!

goranpfc

pre 13 godina

Nije problem sto smo izgubili,mene vise brine to sto ovi stranci kad uzmu loptu ne znaju da je puste,kao Petrovic i Tomic u FK,
Mislim da su promasene investicije,voleo bih da gresim.

Dr.Mabuzo

pre 13 godina

Nije strasno
Izgubili smo , u ovom momentu od superspremne ekipe i fizicki i takticki.Moram odati priznjanje Davidu Blatu da radi sjajan posao.Glavu gore i samo hrabro.Nista nije izgubljeno.A i da jeste koga briga.Navijam za Partizan

Ne razumem...

pre 13 godina

Shvatam ja, rotacija i tako to, ali COVECE, OBUZDAJ SE, PRESTANI NON-STOP DA MENJAS IGRACE NA PARKETU! To vec gubi svaki smisao! Pa niko od njih te ne razume sta uopste hoces! Nije ni cudo sto su izgubljeni - ne znaju da li su u parku da setaju od terena do klupe i obrnuto ili na parketu da igraju! Ako ti nemas ideju sta bi s njima, kako da je imaju oni?!

kimi

pre 13 godina

sve sami strucnjaci...
ostanite dosledni i za 3-4 meseca...pa nemoj te da komentarisete partizan i njegove uspehe...
sram vas bilo...

aussie

pre 13 godina

Mrsh bre pljuvaci!!!!!

Treneru je prva sezona. Tim se tek skupio. Imamo najmanji budzet. I vi ocekujete da samo redjamo pobede u naj elitnijem evropskom takmicenju?
Ko je bre tu normalan?

Za Partizanove uspehe su prvenstveno zasluzni njegovi navijaci jer oni teraju igrace da daju najvise sto mogu. To se prvenstveno radi podrskom pa tek onda kritikom. Provo da bezrezervno, i iz sve snage, podrzavamo ovu ekipu, bar u naredna dva mesec. E onda mozemo da krenemo sa konstruktivnim kritikama.

Problem

pre 13 godina

Moje vidjenje situacije je sledece-nemam pojma zasto su oterali Rasica i Popovica.Evidentno je da nemamo sut.To je izraelski trener lepo video i super su udvajali Dzavajia tako da nismo ostvarili igru ispod kosa sto je trenutno nasa jedina snaga.Ne bih zeleo da prozivam igrace i solim pamet ko je koliko dobar los,to svi vide.Mogu samo da kazem da je smesno suditi o Gistu na osnovu jedne jedine utakmice.Po meni Dzavaji je ok i tu nema mesta kritici osim sto mislim da ne moze da odigra u istom ritmu 20 minuta.Nadam se da ce plej pokazati vise.Isto tako Mirosavljevic.
Ako bih nekome nesto zamerao to je uprava.Trebali su jasno da kazu da ove godine nece da ulazu novac ni u koga.Prodali su Marica,ne znam da li su uzeli nesto od Rasica,dobili sponzora...Ako taj novac eventualno nije iskoriscen za placanje starih dugova(Marfin banka etc)onda nema izgovora za kasno formiranje ekipe.Ovaj i proslogodisnji Partizan imaju samo isto ime i nista vise.Kao sto je receno formiranje ekipe u zadnji cas se nekad posreci ali u najvecem broju slucajeva ne.I zasto ne dovodimo strance na dve godine da kad odu makar nesto i ostane klubu,ovako oni odigraju sezonu najbolje sto mogu ali klub ne profitira u smislu stvaranja tima na duze staze niti materijalno.To ne kapiram.
Bilo kako bilo imali smo odlicnih nekoliko zadnjih sezona prezivecemo i uz jednu losu,nije smak sveta.Iskreno se nadam da ce momci zapeti i napraviti napredak a za koliko ce to biti dovoljno vreme ce pokazati.Sve najbolje.
Ako

ekica_bapk0_is_back

pre 13 godina

citam vase komentare i ne mogu da verujem,vatreni sam zvezdas a vi sto sebe nazivate grobarima i pljujete po strancima ludi ste...prvo dzavai vec se dokazao,lafajet tek treba,a gist ce biti lud igrac,zapamtite,navijac kad voli svoj klub tu je i kad se gubi i kad se pobedjuje,partizan nije isti kao prosle sezone svi znate i prolazak u 16 bio bi podvig,dule je bio sve centar,plej jedini covek iz srpske kosarke kojem pored dude i pesica skidam kapu!!!srecno

AngelWho

pre 13 godina

Puna podrshka ekipi i s. shtabu.
Shta god uradili u EL, ja lichno im ne mogu zameriti. Pokazimo strpljenje, neka klub vrati dug Marfinu, pa da krenemo kao svaki normalan klub da funkcionishemo...

Laik

pre 13 godina

Mislim da su se ove sezone u Partizanu poklopile neke stvari koje ne idu na ruku rezultatima: 1. novi trener koji je kvalitetan, ali mu je prva sezona u Evroligi i još nema autoritet prethodnika 2. kasno dovođenje stranaca 3. izbor stranaca. Za Gista se još ne može ništa reći jer je ipak proteklo malo vremena, a što se Lafajeta tiče mislim da je dobar igrač, ali da to nije profil koji u ovom momentu treba Partizanu. Lafajet ima želju, mislim da ima i kvalitet (igrački i ljudski), ali za igru na američkom kontinentu. Očigledno je da ima velikih problema sa prilagođavanjem na Partizanov sistem. Ako je neko gledao sinoć emisiju na domaćem sportskom kanalu od 23h imao je priliku da čuje od legende Partizana Gorana Grbovića da on u Lafajetu ne vidi pleja. Sem toga, Lafajet ima teško breme na plećima jer ga svi porede sa Boom koji je zaista eksplodirao u Partizanu.

Ostoja PFC

pre 13 godina

Ne treba tu sad nesto pojedinacno kritikovati i napadati, jednostavno se od pocetka sezone vidi da je ovo preskroman tim za nase ambicije. E, sad, ko je tome kriv, to treba videti... Ali jednostavno imamo tim sa solidnim centrima i jako losim spoljnim igracima. Nemamo pleja, sutere za 3, slabi i na ulazu, i sta onda ocekivati? Nije mi jasno i dalje da smo izmedju Lafayeta i Jarelesa odlucili za ovog prvog!? I to pod glupim i prevazidjenim izgovorom kako je ovaj vise timski igrac!? Pa za mene je najbolji timski igrac onaj ko da za svoj tim 30 poena, pa makar nemao vise od 3 asistencije. Po toj logici ni Bo nije onda timski igrac... A za ove sto pisu kako unistavamo srpsku kosarku, pa ako je tako onda svaki klub iz evrolige unistava kosarku svoje zemlje - dakle, ne lupetajte. Kao da mi ne bi radije doveli nase dobre klince, da ih ima... Treneri mladjih kategorija muce muke, nemaju dovoljno klinaca ni tim da sastave... Sve manje ih trenira bilo koji sport.

Иван-Ниш

pre 13 godina

Организација, људи, организација овде недостаје. Нису то лоши играчи. Мислим да смо на центарским позицијама минимум слични ако не и јачи него прошле године. Ту су одлични Милосављевић, Весели, Лучић, искусни Кецман и Божић. Само на месту плејмејкера шупљина. Прошле године се Бо наметнуо од прве утакмице као пробојан и одличан тимски играч а имали смо и Рашића који не промашује слободна бацања, а кад га крене трица... Не заборавимо да је Рашић одиграо лоше већи део сезоне али је имао замену. Сад смо сведени на Лафајета који решава напад или у четвртој секунди безвезним шутем или чека задњу секунду за нерезонски шут или немогуће додавање. Има форе још месец дана да се види колико овај тим стварно вреди али тај недостатак другог плејмејкера стално ми у мислима кад гледам Партизан.

Luka Laban

pre 13 godina

Solidni Makabi sa solidnom igrom dobija Partizan u Pioniru.To nikako ne valja...
Duze vreme nisam video nepovezaniji i neorganizovaniji Partizan.
Treba zaboraviti ovo i ici dalje....

PAR

pre 13 godina

Rekao sam OVE GODINE unistava. Sve te igrace koje ste naveli (Marjanovic, Musli, Raduljica) su vec izgradjeni igraci, dokazani kojima je mesto u vecim klubovima sa vecim budzetom. Ja sam mislio na mladje igrace, ispod 20 godina...