Tenis 84

Petak, 29.10.2010.

21:28

Poraz Jelene za kraj 2010. godine

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković porazom je okončala 2010. godinu.

Poraz Jelene za kraj 2010. godine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

GocaCA

pre 13 godina

Ako ste primetili, vecina komentatora pravilno tumaci ispade Jelene Jankovic, njenu agresivnu samo-propagandu i njenu nepopularnost, i o tome tako i pisu. Oni onda dobijau silne minuse. Ali, pisanja o Jeleni koje nju prikazuje u dobrom svetlu je sve manje. Ogrman je disparitet izmedju ucestalosti udranja minusa na negativne komentare o Jeleni J. i pro-Jelena J. pisanja. To je zato sto klinci samo znaju da udraju minuse, a ne umeju nista da napisu.
Ja inace, prvo isfiltriram komentare i citam samo one koji su dobili puno minusa.

Gagi

pre 13 godina

Na turniru u Dohi Jelena je ubedljivo zauzela poslednje mesto. Blago njoj, ovo joj je bio poslednji ZT, iduće godine imaće duži odmor.

Miško

pre 13 godina

Slutim
Bravo Slutime dobro se sećam one slike sa aerodroma gde se Jelena šepuri foto reporterima a mama gura kofere sa njenim krpicama! Inače Jelena bi trebala da uzme pauzu ne od par meseci već par godina.Neka se ugleda na Kim Klajters.

MONDieu

pre 13 godina

I meni je tesko da poverujem, ali istina je da ima neki ludak (koristi razne nikove i krade tudje) koji je opsedut nasom najboljom teniserkom Jelenom Jankovic i cim cuje da je ona najbolja dobije nervni slom, sam sebi lupa pluseve i cesto pita zasto nema dovoljan broj preporuka?!!! Samo da ozdravi...

Tanja

pre 13 godina

@Neo i Šljive nisu rodile
Jasno je šta rade, svako može isključiti kolačiće i nalupati 1000000 minusa ili pluseva. Ali, i dalje mi je teško da poverujem da to neko zaista radi. Ja kapiram da su deca u pubertetu posebno vezana za idole, ali sve ima svoje granice. Danas je nedelja, neverovatno mi je da jedan tinejdžer ili pubertetlija nema pametnija posla nego da lupa po 100 minusa svakom neistomišljeniku. To ipak iziskuje vreme, teško je i pročitati sve komentare, a ne smem da zamislim koliko traje lupanje tolikog broja minusa. Gde su im prijatelji, porodica?

Macak

pre 13 godina

Jelena je i previse ispljuvana i bez ikakvog razloga ovde, pa je sad dosao red na Anu, mislim da je tako. Zasto to ljudi rade, nije mi jasno. Nemaju pametnijeg posla u zivotu, budale.

Neo

pre 13 godina

@Tanja
E moja Tanja,pa zar nevidis da grupica patriJJotski orijentirnih carista,nema pametnija posla nego da besomucno udraju plusice i minusice par sati,posto se pojavi neka vest o "imperijalnoj velicini" ili o Ani.Toliko su prozirni da je to tragikomicno.

Šljive nisu rodile

pre 13 godina

@Tanja
Vidim da pišete ozbiljno. Trudio sam se i sam to da radim. Ali, na mene su krenuli rojevi otrovnih osa. Sad se potpisujem nikovima koje uzimam iz kineske drevne knjige "Šljivin cvet u vazi od zlata". Nemam nameru da se povučem. Gde to piše da pametniji mora da popusti? To je glupost, ako je narodna poslovica. Istina je da ovo rade deca, i to uglavnom nevaspitana i nemilosrdna, ali nije to ništa, oni i fizički nasrću na svoje nastavnike. Mislim da je sajt propao zato što su urednici dozvolili da liči na školsko dvorište ili na savske splavove posle ponoći. Pozdrav.

Tanja

pre 13 godina

Da, s tom razlikom što komentari u kojima se pljuje Ana imaju pet puta više pluseva nego minusa, a kad se pljuje Jelena, obrnuto je. Žao mi je što svi vi koji, naravno, niste površni niste primetili tu sitnicu. A bitno je da ste odmah uhvatili da me vređate. Pljuvači su se prepoznali u mom komentaru, jasno k'o dan. Ono što sam napisala je činjenica, kakve veze to ima sa zlonamernošću? Kad pogledam ove komentare, pitam se da li iko punoletan ovde komentariše.

Wogy

pre 13 godina

SRAMOTNO je od svih vas kako komentarisete Jelenin NE USPEH u Dohi.Ako je nevolite,a to je ocigledno,jednostavno ne komentarisite i ne gledajte Jelenu to bi bilo jedino posteno i sportski a ne ovakve uvrede koje cak ni najveci neprijatelj nije zasluzio a ne jedna Teniserka koja nam je donosila mnoge radosti i zajedno sa Djokovicem i Anom zasluzna sto se Srbija nalazi vec duzi vremenski period na Svetskoj Teniskoj mapi.Zaista ne shvatljivo,nemam reci opravdanja za takve komentare.Ovo je jos jedan dokaz da vas interesuje sve sto se tice Jelene,pa cak i njena porodice, i to u negativnom smislu a najmanje vas interesuju teniska zbivanja.Neka vam bude na cast,takvi navijaci nisu potrebni a ni pozeljni niti jednoj nasoj teniserki u to sam vise nego siguran.

IVORY

pre 13 godina

Totalno ne bitna vest za mene i ne bi je ni komentarisao, nego vidim da se plagijator poonovo aktivirao. Slobodno brate, potpisuj se koliko god puta oces mojim nickom, ja sad radim, pa nemam nesto puno vremena da citam, a kamoli komentarisem vesti.

P.S. Radio sam u najvecu kad si ti postavio komentar ;)

Btw. Ja sam Anin navijac, delom i Jelenin zato sto je nasa i nemam nista protiv devojke, ali kad budu igrale medjusobno, navijacu za Anu.

Odoh da odmorim od 3.smene, laku noc.....

Ni po babu ni po stricevima

pre 13 godina

@Tanja Stvarno imamo los mentalitet, a i ti si deo njega, posto samo selektivno dajes primedbe, Anine provokatore si preskocila!

Reto

pre 13 godina

E, Tanja i ti si ista takva...povrsna i zlonamerna, nista ti nisi procitala od ovih komentara, tako da su tvoji zakljuci besmisleni, sto neki vole da kazu, nerealni.

Tanja

pre 13 godina

Svaka vam čast svima. Branite Jelenu, tako što napadate Anu. Dali ste gomilu pluseva čoveku koji kaže da Ana nikad neće biti u prvih deset. Ako vam je krivo zbog toga što je Jelena trenutno u lošoj formi, to nije razlog da se odmah hvatate za Anu. Imamo užasan mentalitet, pitam se gde će nas to odvesti.

Zašto tako?

pre 13 godina

Kako možeš da napišeš nešto što ne možeš unapred znati? Kad je Zvonarjeva pre dve godine bila trideseta (nije bitam tačan podatak), ko je mislio da će danas biti ubedljivo druga? I da će mlađa od nje, grendslemovka Kuznjecova danas jako pasti?Kako ti znaš da Ana neće ući u prvih deset. Već je 24, a bila je pre četiri meseca 64! Ima prilično praznu 2011, igra sve bolje, ima 23 godine, za dve godine odlaze Venus, Serena, Kim, Žistin, Jelena, Dementjeva se povukla. Možda neće biti više prva na listi, ali to je sporedno, dovoljno je da uđe u prvih šest, zbog žreba, i njeno je da osvoji još neki "grend slem". Ti devojci koja prema WTA podacima zvanično još ima 22 gidine, predviđaš kraj. Neozbiljno. Dečja posla.

Daje Boze ,da se Srbi sloze!!!!!

pre 13 godina

Au BREEEE al ste zapeli.Pa ja Volim i Anu i Jelenu ali kakva je bre ovo mrznja????Jel Nadal prosle godine u Londonu nije uzeo ni jedan set i sta - ove godine je ubedljivo 1.
Ne kazem da ce JJ opet biti 1.ali mi kao coveku,sociologu i Srpkinji smeta sto uvek pljujete po svoim- nasim.Tako ste Noleta napadali u Bga on se gusio od alergije.To ko nije imao ne moze ni da zamisli kako je.....
krivo mi sto su uvek tudji "bolji"od nasih.Kako mi ne znamo svok\je da cenimo.
kazete "Uh kako je Jelena Dementijeva dobra ,skromna... pa sve je to tacno ali ni ona nije prosle godine igrala Bog zna kako, bila je ispala iz top10.Nikada nije osvojila GS i niko joj to ne zamera.
pa k'o da JJ voli sto je povredjena i bolesna?
Sta mislite da li Argentinci "pljuju " po Del potru sto je zbog povrede propustio celu sezonu?????Ili Spanci sto je Nadal propustio Barcelonu????
Daj Boze da mi malo vise Volimo i postujemo svoje.
JJ je poznata po osmehu sirom sveta.Od RG nema TOG osmeha na njenom licu,znaci nesto je muci.
Uskoro cete svi saznati sta je to i bice Vas sramota.Ja joj zelim dobro zdravlje srecu i uspeh kao i svim nasim sportistima.

da da

pre 13 godina

Znamo da boli, ali pomoci vam nema! Tastatura trpi sve, pa istrpece i vas gnev zbog toga sto vase oci vide, ali frustrirano bice ne prihvata, JJ 8. teniserka sveta i nasa najbolja! Znamo da boli!

Stojanovic

pre 13 godina

Dylan Dog i Dermendzijev, skidam kapu za komentare, ostali su izgleda napisani od strane vrlo pristrasne osobe. Ostalo samo dva ozbiljna coveka na ovom sajtu, Dylan i Dermendzijev? Ako je tako, necu mnogo gubiti vreme na ove detinjarije neostvarenih ljudi.

Drrrrrragi

pre 13 godina

Bogami, Jelena je prava opsesija, a narocito onima koji je ne vole, da ne kazem mrze, ali to je cena slave i ogromne popularnosti. Inferiorne osobe uvek mrze bolje od sebe (najlakse se zakace za popularne) i moze samo da joj laska, jer i sami su svojim komentarima mrznje priznali to, bolja je od njih, od onih za koje bi na silu da nametnu kao kvalitetnije, rekli su nesvesno, to je jace od njih...

Anafan

pre 13 godina

@ Dylan Dog, Dermendzijev Bravo, odlicni komentari! Pisanja jednog (moguce i samog moderatora) koji zaposedne ovaj sajt cim se pise o Jeleni, sto je mnogo tragicniji slucaj od ovih klinaca koji se prepiru, sto su uvazeni posetioci istog odavno primetili, pa i ne citaju vise, ali vec znaju dobro da ocene. Prijatan dan!

Babola

pre 13 godina

@Petar Veliki
Pjotr, ne vređa ona nikoga, u WTA Turu potpuno je izolovana, ona nema među teniserkama nijednu prijateljicu, ona se druži samo sa mamom, nju jedino vole deca koja skupljaju loptice, niko njene izjave više ne uzima ozbiljno (jednom su je samo pomenule Šarapova, Hantuhova i Kuznjecova, a Federer nije, uopšteno je pitao kako neko može da bude prvi na listi bez "grend slema" i to je rekao kad se Dinara popela na vrh), zato što je svojom narcisoidnošću i srpskim vaspitanjem odbila sve od sebe. I naravno da igra sa onoliko snage koliko je ima. Zar iko normalan misli da je ona pet puta jača nego što je bila u Dohi, gde je igrala sa 20 odsto snage. A zašto ne igra punom parom, to donosi milione, a ne ovu siću, za nju, od sto hiljada dolara? Ma ko još sluša šta ona priča!Odavno joj ništa ne verujem.

Nela

pre 13 godina

@Mikela
U selu Lugu (Lugavčini) živeo je neki građanin Mikula, kovač, koji je postao sekretar OK SK. Čuvena serija Žike Lazića, koji je napisao i priču o Burdušu i muzikantima. Možda ti nisi kovač Mikula, ali to Mikela i Mikula dosta je slično. Izvini. Nije namerno. A sad te ozbiljno pitam. Za tebe je kompleksaš čovek koji napiše da Jelena u Dohi ovakvom igrom nema šta da traži, da izmišlja kako stalno igra povređena i bolesna, a razuma imaju ljudi koji pišu da je najbolja na svetu, i kad gubi. A gubi često. Da li si shvatio šta si napisao? Da li znaš kako je krahirala u Dohi? Morao bi da se izviniš čoveku koga si drsko nazvao kompleksašem, bez razloga. Javi se, Mikula ili Mikela, iz svoga luga, tako nam tvoj humor nedostaje.

Slutim

pre 13 godina

Možda bi Jelena i napravila jednu pauzu od tri-četiri meseca, ali to njoj majka ne bi dozvolila. Bolje je uzeti i dvadeset hiljada evra, nego da prođe turnir bez nje. "Ti igraj, a ja ću da guram kolica sa koferima, uzbrdo." Da li se iko seća te čuvene slike? Jelena tri metra napred, ne osvrće se na kofere i gurača kolica, uzbrdo.

tuzno

pre 13 godina

Strasno sta se ovde pise.
Jelena je odigrala 3 meca i sva 3 katastrofalno izgubila. Nijedan osvojeni set.
U 6 izgubljenih setova osvojila je ukupno 13 gemova ili u proseku 2 po setu.
Ne znam da li se ikada na ovom turniru neka teniserka obrukala kao sada Jelena.
Pa druge ako vec vide da im ne ide, da su povredjene i slicno jednostavno napuste turnir i puste nekog da igra umesto njih, nekog ko zna i moze.

Vrhunac bruke i sramote je bio juce, kada su na oprostajnom govoru Dementieve na teren izasle sve teniserke u Dohi sem Jankoviceve.
Dovoljan pokazatelj kakva je ona sportiskinja.
Pa nema ni jedne teniserke na touru koja je voli, jer je jednostavno najgora osoba koja tamo igra.
Velika nula i kao teniserka i kao osoba.
A ljudi koji nju vole samo govore o tome kakvi su sami.
Tuzna je Srbija kada ovakvi Bojanici i Jankovici imaju podrsku.

sima

pre 13 godina

Tako je godina se na srecu zavrsila!Ne zelim uopste da se uvlacim u nebulozno-pristrase komentare,tipa 'ona je u prvih 8 zbog sticaja OKOLNOSTI- bila je i druga..'kontradikcija u jednoj izjavi!; potpuno se slazem sa onim delom umerenih komentara, koji naprosto konstatuju Jelenin PAD posle Portoroza; povrede, bolesti- ne znam da li je umesno potsetiti de Jelena stalno ima problema sa sinusima, i posle operacije- ili ih je bilo vise? Sta mene konstantno zapanjuje neljudskost, ne umem to drugacije da nazovem, ljudi/dece sa ovog sajta- NASI sportisti NE_SMEJU_DE_BUDU_BOLESNI! ni fizicki a kamo li psihicki! Supermeni,Superzene,-bolidi- kompjuteri! sama tada prolaze!

Jelena ima probleme, koji su ne znam, ali kao neko ko ima OCI vidim da se ona toliko igra svojim telom..da je to smesno! za zadnjih par meseci je 'laksa'za 5-6 kg! trenutno 59 kg na njenu visinu- to je stvarno manekenska tezina(nezdrava!) a ne tezina jednog atlete! Bilo kako bilo ona je imala prvi deo sezone uspesan, pa pad- sve je to nekarakteristicno za nju- koju konsistentnost karakterise;

Zelim njoj kao i svim nasim teniserima..zdravlje i bolje uspehe; to isto i nama svima zelim, pogotovo ono..mentalno!
Pozdrav,

Zoran

pre 13 godina

Učenik sam četvrtog razreda gimnazije i zalažem se da se deca koja pišu na sajtu potpuno ignorišu jer oni se igraju i inate, zato što su nezreli i loše vaspitani. Deluju grupno, što je odlika zavisnih ličnosti, mada su oni pre ćopor nego ličnosti, koje neko ipak ovbde predvodi. Ta su deca indoktrinirana i zato ih ostavite da komuniciraju sa svojom grupom i voditeljkom.

Petar Veliki

pre 13 godina

Prosto ne mogu i necu drugacije da shvatim nego kao vredjanje kad JJ kaze igram sa 20 odsto mogucnosti. Zasto omalovazava druge a sebe velica. Dzabe joj svi novci nikad od nje nece biti coveka. Da sam bar jednom cuo bila je bolja od mene...Ne uvek je neko ili nesto zasmetalo ali u njenu stetu inace kada pobedi to je zato sto je ona bolja. Nikad je nisam i nikad je necu voleti i jedva cekam da ode u penziju i ne soli nam pamet.

Nejasan rezon

pre 13 godina

Neko računa na američku turneju iduće godine. Pa to je neozbiljno. Ko zna šta će se deseti za deset meseci? I tada Jelena neće biti prvi nosilac nego možda 15, i biće starija godinu dana. To je prava priča koja lako može imati tužan kraj.

Od bisera ogrlica

pre 13 godina

Cenim da je gospodin Goran Runjajić dao najbiserniji komentar. Ovog puta savetuje Jelenu da završi karijeru jer je medju najboljih 10 na svetu. Do sada je, ničim izazvan, uporno savetovao izbacivanje iz reprezentacije Zimonjića, Troickog pa Tipsarevića kao neke koji sa tenisom nemaju pojma, a na njihovo mesto ubacivao ni krivog ni dužnog Pašanskog.

Šljive nisu rodile

pre 13 godina

Izvinite, milim da Doha zaslužuje duži komentar. Od mogućih 36 gemova, Vera je uzela 36, Jelena 12, i to samo što je uvek nervozna Azarenka loše odigrala prvi set (dala je carici 4 gema), da bi je u drugom razbila. Nijedna pobeda, nijedan osvojen set i 12 ili 13 gwmova (realno desetak), govore o katastrofi, a ne o uspehu. Gore je prošla samo u Madridu, gde je bila deveta, jer je izgubila i od Bartoli, rezerve, koja je zamenila povređenu Serenu. Prošle godine igra je u Dohi polufile jer je imala dve "pobede", pošto su joj Dinara i Vožnjacki predale mečeve zbog povreda. Onda ju je Venus počistila i osvojila turnir. Zbog zimske pauze ostaje na prvom mestu liste tri meseca duže nego što je zaslužila. To su njeni navijači pretvorili u neku nepoznatu tenisku kategoriju - prezimljavanje na čelu liste, iako WTA lista nema veze sa kalendarskom godinom. To važi za "Race" listu. Tri godine pišu se gluposti o jednoj osrednjoj teniserki, čiji je najveći uspeh IW, turnir prve kategorije, danas "Premijer mandatori" (Premier Mandatory). Daleko ispred IW stoje "grend slem" i ZT. O kavom se to uspehu u Dohi sada priča? Šta je vama? Pa to podseća na "malajsko ludilo". Istina je da su Srbi jedini narod koji slavi svoje poraze. Jung to tumači kao kolektivno nesvesno. Ovoga puta neka se neuki uzdrže od svojih moravskih dosetki, Đode, Zlatane i sina Dragaaana, to je postalo profano, a ako neko ume da piše, voleo bih da se javi, sa argumetima, a ne u tri reči - dete, ne znaš šta pišeš (jadna Dragica), ili - ovako pišu pubertetlije, hor novih klinaca. Pet reči, bez ijednog primera, to je stil ocih uspaljenih neznalica. Da li su ćorave kutije spremne, da li ste u lampe sipali dovoljno gasa? Glasaće se i noću. Lično će g. Infant Đoksić, "prije zore i bijela dana", obavestiti WTA o rezultatima poštenog glasanja.

Mondijal je prošao

pre 13 godina

Pošto je slavlje počelo, a ne znam zašto, jer je najbolja srbska teniserka u sva tri meča doživela fijasko (to se i očekivalo, ubedljivo je poslednja na turniru bez dobijenog seta, a uzela je najviše pet gemova u meču protiv Azarenke (poraz od 12:5 više je nego težek), Zvonarjova joj je prepustila amo tri gema (katastrofa), priča o bolesti ne drži vodu jer je fenomenalno trčala, da li iko razmišlja koliko je ona bodova izgubila? Blizu 800! Ove koje su imale i do hiljadu manje od nje, sad su je prestigle ili drastčno približile. Dementjeva joj čini uslugu. I Žistin da se nije povukla, ne bi ni tih nekoliko nedelja (zimski raspust ih je razvukao) bila prva na listi. Ona ima duplo manje bodova nego što ih je imala kad je bila druga ove godine. To je činjenica koja sve govori, a ne zavlačenje glave u katarski pesak. A idu i IW, Dubai, Rim, Madrid i RG. Posle toga neće biti radovanja. Iduće sezone biće u 27. godini, pogotovo na američkoj turniji. Očekujete Us Open. Svi jaki turniri biće za nju nove Dohe, a više ne može da računa ni na lak žreb. Daleko je od prvih dve. Šteta što Ana više nija mlada (age 23), pa neće moći da napreduje. Jeleni još odtaje Fed, na kome će rado, u grupi B, igrati za svoju zemlju i doneti srbskom narodu mnogo sreće. Samo je Fed pravi i jedini, kao i carica.

Vendi

pre 13 godina

Polako se stvari vraćaju na svoje mesto gde su bile 2004-te, 2005-te. Nova godina nova lista na kojoj više nema poltrona i GRAND mediokriteta a verovatno ih neće biti ni ovde.

Emili

pre 13 godina

Jelena Janković učestvuje na ovom turniru činimi se zahvaljujući sticaju različitih okolnosti ,a ne zahvaljujući svojoj igri u ovoj godini.Pre samo mekoliko meseci ona je bila 2. na svetu sa dobrom zalihom bodova ,ali sve se to istopilo,izgubilo i više nema ničeg ni igre ,ni želje ,ni snage a i vremena je sve manje!Njeni fanovi mogu ga je veličaju,hvale i traže opravdanje i utehu u nekim stvarima koje nemaju nikakve veze sa tenisom,Jelena mora da nađe trenera i pre svega mnogo više da radi da bi bila dobra ,ovako će samo da pada i uskoro je neće biti tu gde je sada svidelo se to nekome ili ne.Pozdrav

vasilije knezevic

pre 13 godina

Jedan dogadjaj sa posljednjeg zenskog turnira u Dohi uslovio je i ovu psiholosku analizu koja se vrlo realno odnosi i na Jelenu Jankovic. To je povlacenje (penzionisanje) ruske teniserke Dementijeve iz daljeg takmicenja. Dementijeva je neprestano bila u sjenci autorativne majke Vere i nije uspjela da se afirmise u vrhunskim mecevima koje je vrlo cesto gubila u zavrsnim momentima igre. Jelena ima vrlo slicnu situaciju u kojoj se nada majcinoj utjehi u bilo kakvoj negaticnoj situaciji. To se u psihologiji tretira kao rooditeljski
stit (kisobran) koji ne omogucuje djetetu da pokisne i tako dostigne zeljenu emancipaciju. Jankoviceva posjeduje ne samo kvalitet nego i izvrsni stil igre koji joj je mogao donijeti mnogo vise uspjeha nego sto to stvarnost reflektuje.
U kombinacijama roditelja ocevi igracica imaju znatno uspljesniji uticaj
(Evert i Seles) ali tu postoje i primjeri vrlo negativnog diktata i nastojanja (Dokic,Pierce pa i Bartoli). Neuporedivi uspjesi Federera su apsolutno bazirani na potpunom otsustvu roditelja sto je bio slucaj i sa Samprasom, Lendlom, Navratilovom..
Draga Snezana, (cini mi se Jelenina majka se tako zove) povjeri Jelenu nekom, ne najboljem, ali disciplinovanom i odlucnom treneru koji bi pokusao da postigne bolje uspjehe koja ona, definitivno, zasluzuje. I na kraju neko iz domovine mi je napomenu da je otac Jankoviceve porijeklom iz "male Crne
Gore" (selo pod Durmitorom) pa ne znam da li je to istina.
(vasilije knezevic, 30 okt. 2010)
.

Dusan

pre 13 godina

Zao mi je sto Jelena nije odigrala na svom nivou ovaj zavrsni turnir. Nesto tu ne stima ali sam siguran da ce biti bolje sledece godine.

Mozda ce JJ pasti na WTA listi do sredine sledece godine jer brani dosta bodova, ali u drugoj polovini 2011 ne brani mnogo bodova pa ce se opet vratiti u vrh.

A vi sto nazivate Anu palcicom ste najgori sljam na ovoj planeti. To ce vam se i samo kasti jer osobe sa takvom naravi neizbezno potonu na dno u svakodnevnom zivotu

Djoksa

pre 13 godina

@Goran Runja...Vi ste spiskali sav svoj kredit kao komentatora vrednog slusanja "gurajuci" Cirica,i pre svega i nadasve,Pashanskog u DC reprezentaciju za finale sa Francuzima.Stoga,manite se davanja saveta,po pitanju tenisa,nije to za vas.

Nemanja

pre 13 godina

Svaka cast za pojedine rezultate, ali me mnogo nervira kad izgubi neki meca pa krene da prica kako je bolesna. Te je bole ledja, te joj disanje problem te ovo te ono... I umesto da trenira vise ona se stalno gura u modu. Batili modu, nije ona za tebe, drzi se tenisa dok jos mozes...

ONA DOLAZI

pre 13 godina

Hahaha koja je tuga postala Jelena,al ok igra za sebe bas me briga.Al ove njene navijacice(zene ljubomorne na Aninu lepotu) su mi vise nego smesne!!Eeej pazi komentare,carice,kraljice,srce,pile ti si za nas najbolja iako si uzela 10 gemova na 3 meca..Sva sreca pa ima samo 36 godina pa je buducnost pred njom i mozda osvoji i GS do 47. :)

Brašovan

pre 13 godina

Rado čitamm g. Monda i prepoznajemm njegovo analitičko pisanje. Nedavno je napisao da je Fed jedno ništa, više puta je zastupao tezu da teniski profesionalci igraju za sebe a ne za svoju zemlju i lažni patrijotizam i nacionalizam. Kako to on sad zamera Jeleni da je obrukala svoju zemlju. Pisao je i o tome da poraz u sportu nije bruka, nego je reč o igri u kojoj pobeđuje trenutno bolji. Ovo podmetanje uzelo je maha i u meni izaziva gađenje. Niko nema pravo da se krije iza tuđeg nika! Sramota velika. Takvog kukavičlika i nemorala nigde nema.

samo pitam

pre 13 godina

Jelte deco, kol'ko je ta "carica" Jelena osvojila (u singlu) Grand Slamova do sada? Majku mu, za par mesci navršava 26 godina a nije ni jedan osvojila? I kao možete da je poredite sa nekolko AKTIVNIH igračica koje su osvajale GS?
Dake ona, ipak, nema šampionski kvalitet.
Naprimer, jedna Vozniacki je mlađa 5 godina a isti broj osvojenih WTA turnira!

lole

pre 13 godina

Sta da se radi... Desilo se... Loptica okrugla, reket busan, a i te bezobrazne protivnice vracaju lopticu tamo gde ne treba. Napred Jeco! Dok ima Srba koji kazu da je neko najbolji i kad gubi, ti mozes mirno da spavas!

Jelena is gone to FTV

pre 13 godina

Ja ne znam sto ne preporucujete Monda,covek je rekao istinu. Ako je bolesna nije trebala ni da igra a ne da se bruka bez osvojenog seta. Vidi se da ne razmislja o tenisu,neka razmisli da li hoce da bude dizajnerka i model ili teniserka. A i u Dohu je otisla jedva. Mislim da ce Ana sledece godine da razbije i Kim i Zvonarevu IVORY ! A Jelenu ceka veliki pad sledece godine...

Mond

pre 13 godina

@Djoksa, IVORY
Đoksu odavno ne smatram n..., ali bi ti IVORY, osim ako nisi sa Đoksom u ekipi, mogao da uporediš moje pisanje sa ovim Đoksinim falsifikatom. On je toliko naivan, neuk: napiše glupost, potpiše mene, a onda odmah meni odgovara na svog glupi način. Razmisli malo. Zar ne vidiš da i kad me nema, oni me izmišljaju, jer to su otrovne američke pčele, i nikako ne mogu da zaborave koiliko sam njihovu opsesivnost i glupost ismejao.

da da

pre 13 godina

@Goran Runja
Samo ti sanjaj rudonja, sanjaj "princezu" koja ne moze da stane na zrno graska...sanjaj, sanjaj, pusti snovi, 8. i 24., da da znamo da boli, a to je realnost!

Djoksa

pre 13 godina

@Mond...Zavrsni Turnir je jedini turnir u godini na kome se igra po zasluzi.Tojest,na njemu igra 8 teniserki koje su skupile najvise bodova u toku te godine.Wild Card ovde ne postoji,niti simpatije organizatora.Ana je mogla samo da bude 18 zamena.

Ne ngrešim

pre 13 godina

Igrala je odlično. Prvog dana nije išlo kako treba, a onda je stigao čuveni beli luk iz njene bašte u Dubaiju i prehlada je nestala. Kako je samo munjevita bila danas, imalo se šta videti, a rezultat nije najvažniji u tenisu.

Carica gazi

pre 13 godina

Nema veze, Jeco, mi smo uz tebe. Najbolja si i kad gubiš, a pošto već duže vreme samo gubiš, to znači da si bez konkurencije, prema ovoj srbskoj teoriji.

IVORY

pre 13 godina

I pored dužnog poštovanja, mislim da nas je Jelena propisno obrukala u Dohi. Ona ipak mora da shvati da ne igra samo za sebe, nego i za našu zemlju. Šteta što umesto nje nije igrala Ana, sigurno bi prošla grupu.
(Mond, 29. oktobar 2010 22:16)

Kakva glupost! "Tvoja" Ana bi prosla isto. Kako mislis da bi prosla grupu kada su Zvonarjeva i Klajsters za dve klase bolje od Ane?!

Mond

pre 13 godina

Nisam nmapisao tekst koji ste objavili pod mojim nikom. Moj tekst nosi opisni pdeudonim, pogodte koji je. Neću vam više dati prilike da ispoljavate svoju nastranost. Sve što bude potpisano kao Mond, javljam građanstvu da će to pisati dežurni visuljak (obešenjak), a videćete to i po nepismenosti njihovoj ili njrgovoj. S tim ljudima nije sve u redu, uveren sam. Inače, neka bivša teniserka, koju svi mesecima lemaju, čak i klinke, uoipšte me ne zanima. Najmanje me zanimaju njene izjave da je na svakom turniru igrala povređena ili bolesna. U Doksi je blistala. Jedan piše da se odmori i ozdravi a ne da gubi od tamo nekih bez veze, kao što su, je l' da, neka Kim, Vera ili Viktorija. To je stručnjak. Jo jednu godinu bićete ovde da lupate, a onda ćete otići bestraga.

Djoksa

pre 13 godina

Jelena je nasa najkompletnija teniserka,i sto se tice taktike i sto se tice tehnike.Dokaz?Bez trenera i na suv talenat,i ovu godinu je zavrsila u top10.Ipak,za nesto vise,mora se angazovati autoritativan i ozbiljan trener i mora se spartanski trenirati.

Djoksa

pre 13 godina

Odlican nastup Jelene u poslednjem mecu. Nije imala srece! Steta, da je igrala ovako u predhodna dva meca verovatno bi pobedila. U svakom slucaju, dostojno je predstavila Srbiju! A sto se tice komentara zlobnika, na primer Monda ne vredi komentarisati. Jadno!

Goran Runja

pre 13 godina

Kakav katastrofalan nastup. Najbolje bi bilo da zavrsi karijeru jer ce uskoro ispasti iz prvih sto! Njena igra je staromodna i dosadna, procitana od njenih protivnica, a i njene godine ne ulivaju nadu! Posto je Dementijeva zavrsila karijeru, mogla bi i carica!

Dermendziev

pre 13 godina

Nisam ocekivao senzaciju,nisam ocekivao da pobedi bilo koju.

Ali isto tako nisam ocekivao ovakve ubedljive poraze i bezvoljne meceve.

Ako je za utehu napokon je odigrala jedan dobar i normalan set 4:6.

O njenoj krizi ranije samgovorio,tako da necu se ponavljati.Zalostno je da nema nimalo kondicije.Posle RG kao da je prestala da igra.

Valda ce drugu polovinu godine dobro analizirati ismoci snage da se vrati iz agonije.

Pozdrav!

Dusan

pre 13 godina

Nema veze Jeco,sad jedno mesec i po dana suncanja, uzivanja, druzenja, opustanja, pa onda lepo ponovo da budes kao nova za 2011-u i da im se ponovo tresu noge pred duel s tobom. :)

Borijan

pre 13 godina

U Jeleninom boksu mora sediti neki Gospodin Imperativ koji će je terati, motivisati i naredjivati da pobedjuje. Njen kapacitet se maksimalno mora iskoristiti i ne sme više dozvoljavati da je pobedjuju one koje joj nisu dorasle…

Susedna ulica

pre 13 godina

Bez obzira što nije pobedila, Jelena je mnogo bolja nego prethodnih dana; bilo je sjajnih Jeleninih vinera, ali i toliko grešaka. Iscrpljenost, umor i teško disanje su uzeli danak. Želim joj da ozdravi, dobro se oporavi i motivisana i gladna pobeda udje u novu sezonu.

Mond

pre 13 godina

I pored dužnog poštovanja, mislim da nas je Jelena propisno obrukala u Dohi. Ona ipak mora da shvati da ne igra samo za sebe, nego i za našu zemlju. Šteta što umesto nje nije igrala Ana, sigurno bi prošla grupu.

ttx

pre 13 godina

Jelena je zavrsila turnir bez osvojenog seta. Slazem se da se videla iscrpljenost i da izgleda da je zaista bolesna, ali u toj bolesti nikako ne treba traziti opravdanje za ovakvu igru. Ona od maja nije odigrala mec ni na 80% od onoga sto moze da pruzi. S druge strane igrala je ona i pre bolesna i povredjena i pruzala neverovatne partije.. Njen pristup igri se promenio. Neozbiljna je jer nema strucni tim uz sebe i pre svega nema volju i zelju. Ne trudi se. Nadam se boljoj sledecoj godini...
Steta, imam utisak da je tenis kakav su Jelena i Ana igrale 2008. godine, jos bolji od ovog koji danas igraju Vozniacki, Zvonareva, Azarenka, Stosur...

Dokiduja

pre 13 godina

Vesele se palcici veliki i mali kad mogu malo da opletu po boljima, to im je jedina radost u poslednje dve godine...hehe...a tako ce im i ostati!

Čestitke za najbolju

pre 13 godina

Bravo srce naše, u velikoj konkurenciji najboljih na svetu, uspela si da zauzmeš osmo mesto. Prehlada te je sprečila da uzmeš titulu, ali ne gubi nadu, Carigrad će iduće godine biti tvoj. Carica u Carigradu! Jako sam ganuta, pile naše. Danas se videlo da iz dana u dan igraš sve bolje. Vratila si se svojoj pravoj igri, što govori i osvojeno osmo mesto, posle velike borbe. Igrala si kao lavica, za sve nas koji te volimo. Ove godine uzmi taj Melburn, na dohvat ti je ruke, jedino ako te neka prehlada opet ne spreči.

Nada u 2011.

pre 13 godina

E sad Jeco, se lepo odmori, ozdravi i kreni u 2011.Ako ne ide lepo se udaj i radjaj sitnu decicu.
Mi te volimo i za nas ces uvek biti Sampionka.

Rafael Nadalll

pre 13 godina

Jeco, ne tuguj zbog poraza i neosvojenog seta.
Seti se i ja prosle godine u Londonu nisam uzeo set a sad sam 1. Tako ce biti sa tobom u 2011.
Zelim ti,TO od srca!!!

Dylan Dog

pre 13 godina

Kako je turnir odmicao - Jelena je igrala sve bolje, ali nedovoljno dobro da bi bilo šta učinila. Šteta što joj objektivne okolnosti nisu dozvolile da kvalitetnije završi sezonu.
Azarenka je, sa svoje strane, igrala izuzetno dobro - a na kraju je ipak bila mala razlika u osvojenim poenima 72-61, tj. znatno manje no što rezultat u gemovima to govori. Jelena je igrala dosta agresivno i duboko, tako da je držala neugodu protivnicu dalje od osnovne linije. Međutim, svaku kraću loptu je Azarenka kažnjavala agresivno je napadajući, a Jelena nije imala dovoljno snage da izdrži pritisak u defanzivi. Gotovo po pravilu je gubila sve poene u kojima se branila (a tu je inače vrlo jaka). Azarenka je uspela da zadrži do kraja visok nivo koncentracije i kvalitet prikazane igre, ne dozvoljavajući protivnici lake poene i tako eventualni povratak u meč.

Skoro sam napisao da je Jelena bolja od ostalih prisutnih teniserki (osim Kim) kada je u takmičarskoj formi. Ovaj meč je više nego očigledan primer. Jelena je još uvek daleko od prave forme, a Beloruskinja, koja je u odličnoj formi, pobeđuje je rezultatski ubedljivo, ali po ukupno osvojenim poenima i po prikazanom na terenu - relativno tesno.
Ovaj meč takođe može poslužiti kao primer kako pobeđuje onaj teniser koji bolje odigra važne poene.

Jeleni, Ani i Bojani želim puno sportske sreće i uspeha u narednoj sezoni.

Dylan Dog

pre 13 godina

Kako je turnir odmicao - Jelena je igrala sve bolje, ali nedovoljno dobro da bi bilo šta učinila. Šteta što joj objektivne okolnosti nisu dozvolile da kvalitetnije završi sezonu.
Azarenka je, sa svoje strane, igrala izuzetno dobro - a na kraju je ipak bila mala razlika u osvojenim poenima 72-61, tj. znatno manje no što rezultat u gemovima to govori. Jelena je igrala dosta agresivno i duboko, tako da je držala neugodu protivnicu dalje od osnovne linije. Međutim, svaku kraću loptu je Azarenka kažnjavala agresivno je napadajući, a Jelena nije imala dovoljno snage da izdrži pritisak u defanzivi. Gotovo po pravilu je gubila sve poene u kojima se branila (a tu je inače vrlo jaka). Azarenka je uspela da zadrži do kraja visok nivo koncentracije i kvalitet prikazane igre, ne dozvoljavajući protivnici lake poene i tako eventualni povratak u meč.

Skoro sam napisao da je Jelena bolja od ostalih prisutnih teniserki (osim Kim) kada je u takmičarskoj formi. Ovaj meč je više nego očigledan primer. Jelena je još uvek daleko od prave forme, a Beloruskinja, koja je u odličnoj formi, pobeđuje je rezultatski ubedljivo, ali po ukupno osvojenim poenima i po prikazanom na terenu - relativno tesno.
Ovaj meč takođe može poslužiti kao primer kako pobeđuje onaj teniser koji bolje odigra važne poene.

Jeleni, Ani i Bojani želim puno sportske sreće i uspeha u narednoj sezoni.

Dermendziev

pre 13 godina

Nisam ocekivao senzaciju,nisam ocekivao da pobedi bilo koju.

Ali isto tako nisam ocekivao ovakve ubedljive poraze i bezvoljne meceve.

Ako je za utehu napokon je odigrala jedan dobar i normalan set 4:6.

O njenoj krizi ranije samgovorio,tako da necu se ponavljati.Zalostno je da nema nimalo kondicije.Posle RG kao da je prestala da igra.

Valda ce drugu polovinu godine dobro analizirati ismoci snage da se vrati iz agonije.

Pozdrav!

Dokiduja

pre 13 godina

Vesele se palcici veliki i mali kad mogu malo da opletu po boljima, to im je jedina radost u poslednje dve godine...hehe...a tako ce im i ostati!

Susedna ulica

pre 13 godina

Bez obzira što nije pobedila, Jelena je mnogo bolja nego prethodnih dana; bilo je sjajnih Jeleninih vinera, ali i toliko grešaka. Iscrpljenost, umor i teško disanje su uzeli danak. Želim joj da ozdravi, dobro se oporavi i motivisana i gladna pobeda udje u novu sezonu.

ttx

pre 13 godina

Jelena je zavrsila turnir bez osvojenog seta. Slazem se da se videla iscrpljenost i da izgleda da je zaista bolesna, ali u toj bolesti nikako ne treba traziti opravdanje za ovakvu igru. Ona od maja nije odigrala mec ni na 80% od onoga sto moze da pruzi. S druge strane igrala je ona i pre bolesna i povredjena i pruzala neverovatne partije.. Njen pristup igri se promenio. Neozbiljna je jer nema strucni tim uz sebe i pre svega nema volju i zelju. Ne trudi se. Nadam se boljoj sledecoj godini...
Steta, imam utisak da je tenis kakav su Jelena i Ana igrale 2008. godine, jos bolji od ovog koji danas igraju Vozniacki, Zvonareva, Azarenka, Stosur...

da da

pre 13 godina

Znamo da boli, ali pomoci vam nema! Tastatura trpi sve, pa istrpece i vas gnev zbog toga sto vase oci vide, ali frustrirano bice ne prihvata, JJ 8. teniserka sveta i nasa najbolja! Znamo da boli!

Stojanovic

pre 13 godina

Dylan Dog i Dermendzijev, skidam kapu za komentare, ostali su izgleda napisani od strane vrlo pristrasne osobe. Ostalo samo dva ozbiljna coveka na ovom sajtu, Dylan i Dermendzijev? Ako je tako, necu mnogo gubiti vreme na ove detinjarije neostvarenih ljudi.

Djoksa

pre 13 godina

Odlican nastup Jelene u poslednjem mecu. Nije imala srece! Steta, da je igrala ovako u predhodna dva meca verovatno bi pobedila. U svakom slucaju, dostojno je predstavila Srbiju! A sto se tice komentara zlobnika, na primer Monda ne vredi komentarisati. Jadno!

Drrrrrragi

pre 13 godina

Bogami, Jelena je prava opsesija, a narocito onima koji je ne vole, da ne kazem mrze, ali to je cena slave i ogromne popularnosti. Inferiorne osobe uvek mrze bolje od sebe (najlakse se zakace za popularne) i moze samo da joj laska, jer i sami su svojim komentarima mrznje priznali to, bolja je od njih, od onih za koje bi na silu da nametnu kao kvalitetnije, rekli su nesvesno, to je jace od njih...

IVORY

pre 13 godina

I pored dužnog poštovanja, mislim da nas je Jelena propisno obrukala u Dohi. Ona ipak mora da shvati da ne igra samo za sebe, nego i za našu zemlju. Šteta što umesto nje nije igrala Ana, sigurno bi prošla grupu.
(Mond, 29. oktobar 2010 22:16)

Kakva glupost! "Tvoja" Ana bi prosla isto. Kako mislis da bi prosla grupu kada su Zvonarjeva i Klajsters za dve klase bolje od Ane?!

Djoksa

pre 13 godina

@Mond...Zavrsni Turnir je jedini turnir u godini na kome se igra po zasluzi.Tojest,na njemu igra 8 teniserki koje su skupile najvise bodova u toku te godine.Wild Card ovde ne postoji,niti simpatije organizatora.Ana je mogla samo da bude 18 zamena.

Wogy

pre 13 godina

SRAMOTNO je od svih vas kako komentarisete Jelenin NE USPEH u Dohi.Ako je nevolite,a to je ocigledno,jednostavno ne komentarisite i ne gledajte Jelenu to bi bilo jedino posteno i sportski a ne ovakve uvrede koje cak ni najveci neprijatelj nije zasluzio a ne jedna Teniserka koja nam je donosila mnoge radosti i zajedno sa Djokovicem i Anom zasluzna sto se Srbija nalazi vec duzi vremenski period na Svetskoj Teniskoj mapi.Zaista ne shvatljivo,nemam reci opravdanja za takve komentare.Ovo je jos jedan dokaz da vas interesuje sve sto se tice Jelene,pa cak i njena porodice, i to u negativnom smislu a najmanje vas interesuju teniska zbivanja.Neka vam bude na cast,takvi navijaci nisu potrebni a ni pozeljni niti jednoj nasoj teniserki u to sam vise nego siguran.

Daje Boze ,da se Srbi sloze!!!!!

pre 13 godina

Au BREEEE al ste zapeli.Pa ja Volim i Anu i Jelenu ali kakva je bre ovo mrznja????Jel Nadal prosle godine u Londonu nije uzeo ni jedan set i sta - ove godine je ubedljivo 1.
Ne kazem da ce JJ opet biti 1.ali mi kao coveku,sociologu i Srpkinji smeta sto uvek pljujete po svoim- nasim.Tako ste Noleta napadali u Bga on se gusio od alergije.To ko nije imao ne moze ni da zamisli kako je.....
krivo mi sto su uvek tudji "bolji"od nasih.Kako mi ne znamo svok\je da cenimo.
kazete "Uh kako je Jelena Dementijeva dobra ,skromna... pa sve je to tacno ali ni ona nije prosle godine igrala Bog zna kako, bila je ispala iz top10.Nikada nije osvojila GS i niko joj to ne zamera.
pa k'o da JJ voli sto je povredjena i bolesna?
Sta mislite da li Argentinci "pljuju " po Del potru sto je zbog povrede propustio celu sezonu?????Ili Spanci sto je Nadal propustio Barcelonu????
Daj Boze da mi malo vise Volimo i postujemo svoje.
JJ je poznata po osmehu sirom sveta.Od RG nema TOG osmeha na njenom licu,znaci nesto je muci.
Uskoro cete svi saznati sta je to i bice Vas sramota.Ja joj zelim dobro zdravlje srecu i uspeh kao i svim nasim sportistima.

Od bisera ogrlica

pre 13 godina

Cenim da je gospodin Goran Runjajić dao najbiserniji komentar. Ovog puta savetuje Jelenu da završi karijeru jer je medju najboljih 10 na svetu. Do sada je, ničim izazvan, uporno savetovao izbacivanje iz reprezentacije Zimonjića, Troickog pa Tipsarevića kao neke koji sa tenisom nemaju pojma, a na njihovo mesto ubacivao ni krivog ni dužnog Pašanskog.

Djoksa

pre 13 godina

Jelena je nasa najkompletnija teniserka,i sto se tice taktike i sto se tice tehnike.Dokaz?Bez trenera i na suv talenat,i ovu godinu je zavrsila u top10.Ipak,za nesto vise,mora se angazovati autoritativan i ozbiljan trener i mora se spartanski trenirati.

Macak

pre 13 godina

Jelena je i previse ispljuvana i bez ikakvog razloga ovde, pa je sad dosao red na Anu, mislim da je tako. Zasto to ljudi rade, nije mi jasno. Nemaju pametnijeg posla u zivotu, budale.

Djoksa

pre 13 godina

@Goran Runja...Vi ste spiskali sav svoj kredit kao komentatora vrednog slusanja "gurajuci" Cirica,i pre svega i nadasve,Pashanskog u DC reprezentaciju za finale sa Francuzima.Stoga,manite se davanja saveta,po pitanju tenisa,nije to za vas.

MONDieu

pre 13 godina

I meni je tesko da poverujem, ali istina je da ima neki ludak (koristi razne nikove i krade tudje) koji je opsedut nasom najboljom teniserkom Jelenom Jankovic i cim cuje da je ona najbolja dobije nervni slom, sam sebi lupa pluseve i cesto pita zasto nema dovoljan broj preporuka?!!! Samo da ozdravi...

da da

pre 13 godina

@Goran Runja
Samo ti sanjaj rudonja, sanjaj "princezu" koja ne moze da stane na zrno graska...sanjaj, sanjaj, pusti snovi, 8. i 24., da da znamo da boli, a to je realnost!

Ni po babu ni po stricevima

pre 13 godina

@Tanja Stvarno imamo los mentalitet, a i ti si deo njega, posto samo selektivno dajes primedbe, Anine provokatore si preskocila!

Reto

pre 13 godina

E, Tanja i ti si ista takva...povrsna i zlonamerna, nista ti nisi procitala od ovih komentara, tako da su tvoji zakljuci besmisleni, sto neki vole da kazu, nerealni.

Rafael Nadalll

pre 13 godina

Jeco, ne tuguj zbog poraza i neosvojenog seta.
Seti se i ja prosle godine u Londonu nisam uzeo set a sad sam 1. Tako ce biti sa tobom u 2011.
Zelim ti,TO od srca!!!

Borijan

pre 13 godina

U Jeleninom boksu mora sediti neki Gospodin Imperativ koji će je terati, motivisati i naredjivati da pobedjuje. Njen kapacitet se maksimalno mora iskoristiti i ne sme više dozvoljavati da je pobedjuju one koje joj nisu dorasle…

Goran Runja

pre 13 godina

Kakav katastrofalan nastup. Najbolje bi bilo da zavrsi karijeru jer ce uskoro ispasti iz prvih sto! Njena igra je staromodna i dosadna, procitana od njenih protivnica, a i njene godine ne ulivaju nadu! Posto je Dementijeva zavrsila karijeru, mogla bi i carica!

Mond

pre 13 godina

I pored dužnog poštovanja, mislim da nas je Jelena propisno obrukala u Dohi. Ona ipak mora da shvati da ne igra samo za sebe, nego i za našu zemlju. Šteta što umesto nje nije igrala Ana, sigurno bi prošla grupu.

Nada u 2011.

pre 13 godina

E sad Jeco, se lepo odmori, ozdravi i kreni u 2011.Ako ne ide lepo se udaj i radjaj sitnu decicu.
Mi te volimo i za nas ces uvek biti Sampionka.

Dusan

pre 13 godina

Nema veze Jeco,sad jedno mesec i po dana suncanja, uzivanja, druzenja, opustanja, pa onda lepo ponovo da budes kao nova za 2011-u i da im se ponovo tresu noge pred duel s tobom. :)

Čestitke za najbolju

pre 13 godina

Bravo srce naše, u velikoj konkurenciji najboljih na svetu, uspela si da zauzmeš osmo mesto. Prehlada te je sprečila da uzmeš titulu, ali ne gubi nadu, Carigrad će iduće godine biti tvoj. Carica u Carigradu! Jako sam ganuta, pile naše. Danas se videlo da iz dana u dan igraš sve bolje. Vratila si se svojoj pravoj igri, što govori i osvojeno osmo mesto, posle velike borbe. Igrala si kao lavica, za sve nas koji te volimo. Ove godine uzmi taj Melburn, na dohvat ti je ruke, jedino ako te neka prehlada opet ne spreči.

Carica gazi

pre 13 godina

Nema veze, Jeco, mi smo uz tebe. Najbolja si i kad gubiš, a pošto već duže vreme samo gubiš, to znači da si bez konkurencije, prema ovoj srbskoj teoriji.

Petar Veliki

pre 13 godina

Prosto ne mogu i necu drugacije da shvatim nego kao vredjanje kad JJ kaze igram sa 20 odsto mogucnosti. Zasto omalovazava druge a sebe velica. Dzabe joj svi novci nikad od nje nece biti coveka. Da sam bar jednom cuo bila je bolja od mene...Ne uvek je neko ili nesto zasmetalo ali u njenu stetu inace kada pobedi to je zato sto je ona bolja. Nikad je nisam i nikad je necu voleti i jedva cekam da ode u penziju i ne soli nam pamet.

Mondijal je prošao

pre 13 godina

Pošto je slavlje počelo, a ne znam zašto, jer je najbolja srbska teniserka u sva tri meča doživela fijasko (to se i očekivalo, ubedljivo je poslednja na turniru bez dobijenog seta, a uzela je najviše pet gemova u meču protiv Azarenke (poraz od 12:5 više je nego težek), Zvonarjova joj je prepustila amo tri gema (katastrofa), priča o bolesti ne drži vodu jer je fenomenalno trčala, da li iko razmišlja koliko je ona bodova izgubila? Blizu 800! Ove koje su imale i do hiljadu manje od nje, sad su je prestigle ili drastčno približile. Dementjeva joj čini uslugu. I Žistin da se nije povukla, ne bi ni tih nekoliko nedelja (zimski raspust ih je razvukao) bila prva na listi. Ona ima duplo manje bodova nego što ih je imala kad je bila druga ove godine. To je činjenica koja sve govori, a ne zavlačenje glave u katarski pesak. A idu i IW, Dubai, Rim, Madrid i RG. Posle toga neće biti radovanja. Iduće sezone biće u 27. godini, pogotovo na američkoj turniji. Očekujete Us Open. Svi jaki turniri biće za nju nove Dohe, a više ne može da računa ni na lak žreb. Daleko je od prvih dve. Šteta što Ana više nija mlada (age 23), pa neće moći da napreduje. Jeleni još odtaje Fed, na kome će rado, u grupi B, igrati za svoju zemlju i doneti srbskom narodu mnogo sreće. Samo je Fed pravi i jedini, kao i carica.

Mond

pre 13 godina

Nisam nmapisao tekst koji ste objavili pod mojim nikom. Moj tekst nosi opisni pdeudonim, pogodte koji je. Neću vam više dati prilike da ispoljavate svoju nastranost. Sve što bude potpisano kao Mond, javljam građanstvu da će to pisati dežurni visuljak (obešenjak), a videćete to i po nepismenosti njihovoj ili njrgovoj. S tim ljudima nije sve u redu, uveren sam. Inače, neka bivša teniserka, koju svi mesecima lemaju, čak i klinke, uoipšte me ne zanima. Najmanje me zanimaju njene izjave da je na svakom turniru igrala povređena ili bolesna. U Doksi je blistala. Jedan piše da se odmori i ozdravi a ne da gubi od tamo nekih bez veze, kao što su, je l' da, neka Kim, Vera ili Viktorija. To je stručnjak. Jo jednu godinu bićete ovde da lupate, a onda ćete otići bestraga.

ONA DOLAZI

pre 13 godina

Hahaha koja je tuga postala Jelena,al ok igra za sebe bas me briga.Al ove njene navijacice(zene ljubomorne na Aninu lepotu) su mi vise nego smesne!!Eeej pazi komentare,carice,kraljice,srce,pile ti si za nas najbolja iako si uzela 10 gemova na 3 meca..Sva sreca pa ima samo 36 godina pa je buducnost pred njom i mozda osvoji i GS do 47. :)

Šljive nisu rodile

pre 13 godina

Izvinite, milim da Doha zaslužuje duži komentar. Od mogućih 36 gemova, Vera je uzela 36, Jelena 12, i to samo što je uvek nervozna Azarenka loše odigrala prvi set (dala je carici 4 gema), da bi je u drugom razbila. Nijedna pobeda, nijedan osvojen set i 12 ili 13 gwmova (realno desetak), govore o katastrofi, a ne o uspehu. Gore je prošla samo u Madridu, gde je bila deveta, jer je izgubila i od Bartoli, rezerve, koja je zamenila povređenu Serenu. Prošle godine igra je u Dohi polufile jer je imala dve "pobede", pošto su joj Dinara i Vožnjacki predale mečeve zbog povreda. Onda ju je Venus počistila i osvojila turnir. Zbog zimske pauze ostaje na prvom mestu liste tri meseca duže nego što je zaslužila. To su njeni navijači pretvorili u neku nepoznatu tenisku kategoriju - prezimljavanje na čelu liste, iako WTA lista nema veze sa kalendarskom godinom. To važi za "Race" listu. Tri godine pišu se gluposti o jednoj osrednjoj teniserki, čiji je najveći uspeh IW, turnir prve kategorije, danas "Premijer mandatori" (Premier Mandatory). Daleko ispred IW stoje "grend slem" i ZT. O kavom se to uspehu u Dohi sada priča? Šta je vama? Pa to podseća na "malajsko ludilo". Istina je da su Srbi jedini narod koji slavi svoje poraze. Jung to tumači kao kolektivno nesvesno. Ovoga puta neka se neuki uzdrže od svojih moravskih dosetki, Đode, Zlatane i sina Dragaaana, to je postalo profano, a ako neko ume da piše, voleo bih da se javi, sa argumetima, a ne u tri reči - dete, ne znaš šta pišeš (jadna Dragica), ili - ovako pišu pubertetlije, hor novih klinaca. Pet reči, bez ijednog primera, to je stil ocih uspaljenih neznalica. Da li su ćorave kutije spremne, da li ste u lampe sipali dovoljno gasa? Glasaće se i noću. Lično će g. Infant Đoksić, "prije zore i bijela dana", obavestiti WTA o rezultatima poštenog glasanja.

tuzno

pre 13 godina

Strasno sta se ovde pise.
Jelena je odigrala 3 meca i sva 3 katastrofalno izgubila. Nijedan osvojeni set.
U 6 izgubljenih setova osvojila je ukupno 13 gemova ili u proseku 2 po setu.
Ne znam da li se ikada na ovom turniru neka teniserka obrukala kao sada Jelena.
Pa druge ako vec vide da im ne ide, da su povredjene i slicno jednostavno napuste turnir i puste nekog da igra umesto njih, nekog ko zna i moze.

Vrhunac bruke i sramote je bio juce, kada su na oprostajnom govoru Dementieve na teren izasle sve teniserke u Dohi sem Jankoviceve.
Dovoljan pokazatelj kakva je ona sportiskinja.
Pa nema ni jedne teniserke na touru koja je voli, jer je jednostavno najgora osoba koja tamo igra.
Velika nula i kao teniserka i kao osoba.
A ljudi koji nju vole samo govore o tome kakvi su sami.
Tuzna je Srbija kada ovakvi Bojanici i Jankovici imaju podrsku.

Emili

pre 13 godina

Jelena Janković učestvuje na ovom turniru činimi se zahvaljujući sticaju različitih okolnosti ,a ne zahvaljujući svojoj igri u ovoj godini.Pre samo mekoliko meseci ona je bila 2. na svetu sa dobrom zalihom bodova ,ali sve se to istopilo,izgubilo i više nema ničeg ni igre ,ni želje ,ni snage a i vremena je sve manje!Njeni fanovi mogu ga je veličaju,hvale i traže opravdanje i utehu u nekim stvarima koje nemaju nikakve veze sa tenisom,Jelena mora da nađe trenera i pre svega mnogo više da radi da bi bila dobra ,ovako će samo da pada i uskoro je neće biti tu gde je sada svidelo se to nekome ili ne.Pozdrav

Dusan

pre 13 godina

Zao mi je sto Jelena nije odigrala na svom nivou ovaj zavrsni turnir. Nesto tu ne stima ali sam siguran da ce biti bolje sledece godine.

Mozda ce JJ pasti na WTA listi do sredine sledece godine jer brani dosta bodova, ali u drugoj polovini 2011 ne brani mnogo bodova pa ce se opet vratiti u vrh.

A vi sto nazivate Anu palcicom ste najgori sljam na ovoj planeti. To ce vam se i samo kasti jer osobe sa takvom naravi neizbezno potonu na dno u svakodnevnom zivotu

samo pitam

pre 13 godina

Jelte deco, kol'ko je ta "carica" Jelena osvojila (u singlu) Grand Slamova do sada? Majku mu, za par mesci navršava 26 godina a nije ni jedan osvojila? I kao možete da je poredite sa nekolko AKTIVNIH igračica koje su osvajale GS?
Dake ona, ipak, nema šampionski kvalitet.
Naprimer, jedna Vozniacki je mlađa 5 godina a isti broj osvojenih WTA turnira!

Ne ngrešim

pre 13 godina

Igrala je odlično. Prvog dana nije išlo kako treba, a onda je stigao čuveni beli luk iz njene bašte u Dubaiju i prehlada je nestala. Kako je samo munjevita bila danas, imalo se šta videti, a rezultat nije najvažniji u tenisu.

Brašovan

pre 13 godina

Rado čitamm g. Monda i prepoznajemm njegovo analitičko pisanje. Nedavno je napisao da je Fed jedno ništa, više puta je zastupao tezu da teniski profesionalci igraju za sebe a ne za svoju zemlju i lažni patrijotizam i nacionalizam. Kako to on sad zamera Jeleni da je obrukala svoju zemlju. Pisao je i o tome da poraz u sportu nije bruka, nego je reč o igri u kojoj pobeđuje trenutno bolji. Ovo podmetanje uzelo je maha i u meni izaziva gađenje. Niko nema pravo da se krije iza tuđeg nika! Sramota velika. Takvog kukavičlika i nemorala nigde nema.

Jelena is gone to FTV

pre 13 godina

Ja ne znam sto ne preporucujete Monda,covek je rekao istinu. Ako je bolesna nije trebala ni da igra a ne da se bruka bez osvojenog seta. Vidi se da ne razmislja o tenisu,neka razmisli da li hoce da bude dizajnerka i model ili teniserka. A i u Dohu je otisla jedva. Mislim da ce Ana sledece godine da razbije i Kim i Zvonarevu IVORY ! A Jelenu ceka veliki pad sledece godine...

sima

pre 13 godina

Tako je godina se na srecu zavrsila!Ne zelim uopste da se uvlacim u nebulozno-pristrase komentare,tipa 'ona je u prvih 8 zbog sticaja OKOLNOSTI- bila je i druga..'kontradikcija u jednoj izjavi!; potpuno se slazem sa onim delom umerenih komentara, koji naprosto konstatuju Jelenin PAD posle Portoroza; povrede, bolesti- ne znam da li je umesno potsetiti de Jelena stalno ima problema sa sinusima, i posle operacije- ili ih je bilo vise? Sta mene konstantno zapanjuje neljudskost, ne umem to drugacije da nazovem, ljudi/dece sa ovog sajta- NASI sportisti NE_SMEJU_DE_BUDU_BOLESNI! ni fizicki a kamo li psihicki! Supermeni,Superzene,-bolidi- kompjuteri! sama tada prolaze!

Jelena ima probleme, koji su ne znam, ali kao neko ko ima OCI vidim da se ona toliko igra svojim telom..da je to smesno! za zadnjih par meseci je 'laksa'za 5-6 kg! trenutno 59 kg na njenu visinu- to je stvarno manekenska tezina(nezdrava!) a ne tezina jednog atlete! Bilo kako bilo ona je imala prvi deo sezone uspesan, pa pad- sve je to nekarakteristicno za nju- koju konsistentnost karakterise;

Zelim njoj kao i svim nasim teniserima..zdravlje i bolje uspehe; to isto i nama svima zelim, pogotovo ono..mentalno!
Pozdrav,

vasilije knezevic

pre 13 godina

Jedan dogadjaj sa posljednjeg zenskog turnira u Dohi uslovio je i ovu psiholosku analizu koja se vrlo realno odnosi i na Jelenu Jankovic. To je povlacenje (penzionisanje) ruske teniserke Dementijeve iz daljeg takmicenja. Dementijeva je neprestano bila u sjenci autorativne majke Vere i nije uspjela da se afirmise u vrhunskim mecevima koje je vrlo cesto gubila u zavrsnim momentima igre. Jelena ima vrlo slicnu situaciju u kojoj se nada majcinoj utjehi u bilo kakvoj negaticnoj situaciji. To se u psihologiji tretira kao rooditeljski
stit (kisobran) koji ne omogucuje djetetu da pokisne i tako dostigne zeljenu emancipaciju. Jankoviceva posjeduje ne samo kvalitet nego i izvrsni stil igre koji joj je mogao donijeti mnogo vise uspjeha nego sto to stvarnost reflektuje.
U kombinacijama roditelja ocevi igracica imaju znatno uspljesniji uticaj
(Evert i Seles) ali tu postoje i primjeri vrlo negativnog diktata i nastojanja (Dokic,Pierce pa i Bartoli). Neuporedivi uspjesi Federera su apsolutno bazirani na potpunom otsustvu roditelja sto je bio slucaj i sa Samprasom, Lendlom, Navratilovom..
Draga Snezana, (cini mi se Jelenina majka se tako zove) povjeri Jelenu nekom, ne najboljem, ali disciplinovanom i odlucnom treneru koji bi pokusao da postigne bolje uspjehe koja ona, definitivno, zasluzuje. I na kraju neko iz domovine mi je napomenu da je otac Jankoviceve porijeklom iz "male Crne
Gore" (selo pod Durmitorom) pa ne znam da li je to istina.
(vasilije knezevic, 30 okt. 2010)
.

Babola

pre 13 godina

@Petar Veliki
Pjotr, ne vređa ona nikoga, u WTA Turu potpuno je izolovana, ona nema među teniserkama nijednu prijateljicu, ona se druži samo sa mamom, nju jedino vole deca koja skupljaju loptice, niko njene izjave više ne uzima ozbiljno (jednom su je samo pomenule Šarapova, Hantuhova i Kuznjecova, a Federer nije, uopšteno je pitao kako neko može da bude prvi na listi bez "grend slema" i to je rekao kad se Dinara popela na vrh), zato što je svojom narcisoidnošću i srpskim vaspitanjem odbila sve od sebe. I naravno da igra sa onoliko snage koliko je ima. Zar iko normalan misli da je ona pet puta jača nego što je bila u Dohi, gde je igrala sa 20 odsto snage. A zašto ne igra punom parom, to donosi milione, a ne ovu siću, za nju, od sto hiljada dolara? Ma ko još sluša šta ona priča!Odavno joj ništa ne verujem.

Zoran

pre 13 godina

Učenik sam četvrtog razreda gimnazije i zalažem se da se deca koja pišu na sajtu potpuno ignorišu jer oni se igraju i inate, zato što su nezreli i loše vaspitani. Deluju grupno, što je odlika zavisnih ličnosti, mada su oni pre ćopor nego ličnosti, koje neko ipak ovbde predvodi. Ta su deca indoktrinirana i zato ih ostavite da komuniciraju sa svojom grupom i voditeljkom.

Nemanja

pre 13 godina

Svaka cast za pojedine rezultate, ali me mnogo nervira kad izgubi neki meca pa krene da prica kako je bolesna. Te je bole ledja, te joj disanje problem te ovo te ono... I umesto da trenira vise ona se stalno gura u modu. Batili modu, nije ona za tebe, drzi se tenisa dok jos mozes...

Vendi

pre 13 godina

Polako se stvari vraćaju na svoje mesto gde su bile 2004-te, 2005-te. Nova godina nova lista na kojoj više nema poltrona i GRAND mediokriteta a verovatno ih neće biti ni ovde.

Nela

pre 13 godina

@Mikela
U selu Lugu (Lugavčini) živeo je neki građanin Mikula, kovač, koji je postao sekretar OK SK. Čuvena serija Žike Lazića, koji je napisao i priču o Burdušu i muzikantima. Možda ti nisi kovač Mikula, ali to Mikela i Mikula dosta je slično. Izvini. Nije namerno. A sad te ozbiljno pitam. Za tebe je kompleksaš čovek koji napiše da Jelena u Dohi ovakvom igrom nema šta da traži, da izmišlja kako stalno igra povređena i bolesna, a razuma imaju ljudi koji pišu da je najbolja na svetu, i kad gubi. A gubi često. Da li si shvatio šta si napisao? Da li znaš kako je krahirala u Dohi? Morao bi da se izviniš čoveku koga si drsko nazvao kompleksašem, bez razloga. Javi se, Mikula ili Mikela, iz svoga luga, tako nam tvoj humor nedostaje.

Slutim

pre 13 godina

Možda bi Jelena i napravila jednu pauzu od tri-četiri meseca, ali to njoj majka ne bi dozvolila. Bolje je uzeti i dvadeset hiljada evra, nego da prođe turnir bez nje. "Ti igraj, a ja ću da guram kolica sa koferima, uzbrdo." Da li se iko seća te čuvene slike? Jelena tri metra napred, ne osvrće se na kofere i gurača kolica, uzbrdo.

lole

pre 13 godina

Sta da se radi... Desilo se... Loptica okrugla, reket busan, a i te bezobrazne protivnice vracaju lopticu tamo gde ne treba. Napred Jeco! Dok ima Srba koji kazu da je neko najbolji i kad gubi, ti mozes mirno da spavas!

Tanja

pre 13 godina

Svaka vam čast svima. Branite Jelenu, tako što napadate Anu. Dali ste gomilu pluseva čoveku koji kaže da Ana nikad neće biti u prvih deset. Ako vam je krivo zbog toga što je Jelena trenutno u lošoj formi, to nije razlog da se odmah hvatate za Anu. Imamo užasan mentalitet, pitam se gde će nas to odvesti.

Nejasan rezon

pre 13 godina

Neko računa na američku turneju iduće godine. Pa to je neozbiljno. Ko zna šta će se deseti za deset meseci? I tada Jelena neće biti prvi nosilac nego možda 15, i biće starija godinu dana. To je prava priča koja lako može imati tužan kraj.

Zašto tako?

pre 13 godina

Kako možeš da napišeš nešto što ne možeš unapred znati? Kad je Zvonarjeva pre dve godine bila trideseta (nije bitam tačan podatak), ko je mislio da će danas biti ubedljivo druga? I da će mlađa od nje, grendslemovka Kuznjecova danas jako pasti?Kako ti znaš da Ana neće ući u prvih deset. Već je 24, a bila je pre četiri meseca 64! Ima prilično praznu 2011, igra sve bolje, ima 23 godine, za dve godine odlaze Venus, Serena, Kim, Žistin, Jelena, Dementjeva se povukla. Možda neće biti više prva na listi, ali to je sporedno, dovoljno je da uđe u prvih šest, zbog žreba, i njeno je da osvoji još neki "grend slem". Ti devojci koja prema WTA podacima zvanično još ima 22 gidine, predviđaš kraj. Neozbiljno. Dečja posla.

Šljive nisu rodile

pre 13 godina

@Tanja
Vidim da pišete ozbiljno. Trudio sam se i sam to da radim. Ali, na mene su krenuli rojevi otrovnih osa. Sad se potpisujem nikovima koje uzimam iz kineske drevne knjige "Šljivin cvet u vazi od zlata". Nemam nameru da se povučem. Gde to piše da pametniji mora da popusti? To je glupost, ako je narodna poslovica. Istina je da ovo rade deca, i to uglavnom nevaspitana i nemilosrdna, ali nije to ništa, oni i fizički nasrću na svoje nastavnike. Mislim da je sajt propao zato što su urednici dozvolili da liči na školsko dvorište ili na savske splavove posle ponoći. Pozdrav.

Neo

pre 13 godina

@Tanja
E moja Tanja,pa zar nevidis da grupica patriJJotski orijentirnih carista,nema pametnija posla nego da besomucno udraju plusice i minusice par sati,posto se pojavi neka vest o "imperijalnoj velicini" ili o Ani.Toliko su prozirni da je to tragikomicno.

GocaCA

pre 13 godina

Ako ste primetili, vecina komentatora pravilno tumaci ispade Jelene Jankovic, njenu agresivnu samo-propagandu i njenu nepopularnost, i o tome tako i pisu. Oni onda dobijau silne minuse. Ali, pisanja o Jeleni koje nju prikazuje u dobrom svetlu je sve manje. Ogrman je disparitet izmedju ucestalosti udranja minusa na negativne komentare o Jeleni J. i pro-Jelena J. pisanja. To je zato sto klinci samo znaju da udraju minuse, a ne umeju nista da napisu.
Ja inace, prvo isfiltriram komentare i citam samo one koji su dobili puno minusa.

Tanja

pre 13 godina

Da, s tom razlikom što komentari u kojima se pljuje Ana imaju pet puta više pluseva nego minusa, a kad se pljuje Jelena, obrnuto je. Žao mi je što svi vi koji, naravno, niste površni niste primetili tu sitnicu. A bitno je da ste odmah uhvatili da me vređate. Pljuvači su se prepoznali u mom komentaru, jasno k'o dan. Ono što sam napisala je činjenica, kakve veze to ima sa zlonamernošću? Kad pogledam ove komentare, pitam se da li iko punoletan ovde komentariše.

Tanja

pre 13 godina

@Neo i Šljive nisu rodile
Jasno je šta rade, svako može isključiti kolačiće i nalupati 1000000 minusa ili pluseva. Ali, i dalje mi je teško da poverujem da to neko zaista radi. Ja kapiram da su deca u pubertetu posebno vezana za idole, ali sve ima svoje granice. Danas je nedelja, neverovatno mi je da jedan tinejdžer ili pubertetlija nema pametnija posla nego da lupa po 100 minusa svakom neistomišljeniku. To ipak iziskuje vreme, teško je i pročitati sve komentare, a ne smem da zamislim koliko traje lupanje tolikog broja minusa. Gde su im prijatelji, porodica?

Mond

pre 13 godina

@Djoksa, IVORY
Đoksu odavno ne smatram n..., ali bi ti IVORY, osim ako nisi sa Đoksom u ekipi, mogao da uporediš moje pisanje sa ovim Đoksinim falsifikatom. On je toliko naivan, neuk: napiše glupost, potpiše mene, a onda odmah meni odgovara na svog glupi način. Razmisli malo. Zar ne vidiš da i kad me nema, oni me izmišljaju, jer to su otrovne američke pčele, i nikako ne mogu da zaborave koiliko sam njihovu opsesivnost i glupost ismejao.

IVORY

pre 13 godina

Totalno ne bitna vest za mene i ne bi je ni komentarisao, nego vidim da se plagijator poonovo aktivirao. Slobodno brate, potpisuj se koliko god puta oces mojim nickom, ja sad radim, pa nemam nesto puno vremena da citam, a kamoli komentarisem vesti.

P.S. Radio sam u najvecu kad si ti postavio komentar ;)

Btw. Ja sam Anin navijac, delom i Jelenin zato sto je nasa i nemam nista protiv devojke, ali kad budu igrale medjusobno, navijacu za Anu.

Odoh da odmorim od 3.smene, laku noc.....

Miško

pre 13 godina

Slutim
Bravo Slutime dobro se sećam one slike sa aerodroma gde se Jelena šepuri foto reporterima a mama gura kofere sa njenim krpicama! Inače Jelena bi trebala da uzme pauzu ne od par meseci već par godina.Neka se ugleda na Kim Klajters.

Gagi

pre 13 godina

Na turniru u Dohi Jelena je ubedljivo zauzela poslednje mesto. Blago njoj, ovo joj je bio poslednji ZT, iduće godine imaće duži odmor.

Anafan

pre 13 godina

@ Dylan Dog, Dermendzijev Bravo, odlicni komentari! Pisanja jednog (moguce i samog moderatora) koji zaposedne ovaj sajt cim se pise o Jeleni, sto je mnogo tragicniji slucaj od ovih klinaca koji se prepiru, sto su uvazeni posetioci istog odavno primetili, pa i ne citaju vise, ali vec znaju dobro da ocene. Prijatan dan!

Mond

pre 13 godina

I pored dužnog poštovanja, mislim da nas je Jelena propisno obrukala u Dohi. Ona ipak mora da shvati da ne igra samo za sebe, nego i za našu zemlju. Šteta što umesto nje nije igrala Ana, sigurno bi prošla grupu.

Goran Runja

pre 13 godina

Kakav katastrofalan nastup. Najbolje bi bilo da zavrsi karijeru jer ce uskoro ispasti iz prvih sto! Njena igra je staromodna i dosadna, procitana od njenih protivnica, a i njene godine ne ulivaju nadu! Posto je Dementijeva zavrsila karijeru, mogla bi i carica!

Mond

pre 13 godina

Nisam nmapisao tekst koji ste objavili pod mojim nikom. Moj tekst nosi opisni pdeudonim, pogodte koji je. Neću vam više dati prilike da ispoljavate svoju nastranost. Sve što bude potpisano kao Mond, javljam građanstvu da će to pisati dežurni visuljak (obešenjak), a videćete to i po nepismenosti njihovoj ili njrgovoj. S tim ljudima nije sve u redu, uveren sam. Inače, neka bivša teniserka, koju svi mesecima lemaju, čak i klinke, uoipšte me ne zanima. Najmanje me zanimaju njene izjave da je na svakom turniru igrala povređena ili bolesna. U Doksi je blistala. Jedan piše da se odmori i ozdravi a ne da gubi od tamo nekih bez veze, kao što su, je l' da, neka Kim, Vera ili Viktorija. To je stručnjak. Jo jednu godinu bićete ovde da lupate, a onda ćete otići bestraga.

Mondijal je prošao

pre 13 godina

Pošto je slavlje počelo, a ne znam zašto, jer je najbolja srbska teniserka u sva tri meča doživela fijasko (to se i očekivalo, ubedljivo je poslednja na turniru bez dobijenog seta, a uzela je najviše pet gemova u meču protiv Azarenke (poraz od 12:5 više je nego težek), Zvonarjova joj je prepustila amo tri gema (katastrofa), priča o bolesti ne drži vodu jer je fenomenalno trčala, da li iko razmišlja koliko je ona bodova izgubila? Blizu 800! Ove koje su imale i do hiljadu manje od nje, sad su je prestigle ili drastčno približile. Dementjeva joj čini uslugu. I Žistin da se nije povukla, ne bi ni tih nekoliko nedelja (zimski raspust ih je razvukao) bila prva na listi. Ona ima duplo manje bodova nego što ih je imala kad je bila druga ove godine. To je činjenica koja sve govori, a ne zavlačenje glave u katarski pesak. A idu i IW, Dubai, Rim, Madrid i RG. Posle toga neće biti radovanja. Iduće sezone biće u 27. godini, pogotovo na američkoj turniji. Očekujete Us Open. Svi jaki turniri biće za nju nove Dohe, a više ne može da računa ni na lak žreb. Daleko je od prvih dve. Šteta što Ana više nija mlada (age 23), pa neće moći da napreduje. Jeleni još odtaje Fed, na kome će rado, u grupi B, igrati za svoju zemlju i doneti srbskom narodu mnogo sreće. Samo je Fed pravi i jedini, kao i carica.

Petar Veliki

pre 13 godina

Prosto ne mogu i necu drugacije da shvatim nego kao vredjanje kad JJ kaze igram sa 20 odsto mogucnosti. Zasto omalovazava druge a sebe velica. Dzabe joj svi novci nikad od nje nece biti coveka. Da sam bar jednom cuo bila je bolja od mene...Ne uvek je neko ili nesto zasmetalo ali u njenu stetu inace kada pobedi to je zato sto je ona bolja. Nikad je nisam i nikad je necu voleti i jedva cekam da ode u penziju i ne soli nam pamet.

Tanja

pre 13 godina

Svaka vam čast svima. Branite Jelenu, tako što napadate Anu. Dali ste gomilu pluseva čoveku koji kaže da Ana nikad neće biti u prvih deset. Ako vam je krivo zbog toga što je Jelena trenutno u lošoj formi, to nije razlog da se odmah hvatate za Anu. Imamo užasan mentalitet, pitam se gde će nas to odvesti.

Tanja

pre 13 godina

Da, s tom razlikom što komentari u kojima se pljuje Ana imaju pet puta više pluseva nego minusa, a kad se pljuje Jelena, obrnuto je. Žao mi je što svi vi koji, naravno, niste površni niste primetili tu sitnicu. A bitno je da ste odmah uhvatili da me vređate. Pljuvači su se prepoznali u mom komentaru, jasno k'o dan. Ono što sam napisala je činjenica, kakve veze to ima sa zlonamernošću? Kad pogledam ove komentare, pitam se da li iko punoletan ovde komentariše.

tuzno

pre 13 godina

Strasno sta se ovde pise.
Jelena je odigrala 3 meca i sva 3 katastrofalno izgubila. Nijedan osvojeni set.
U 6 izgubljenih setova osvojila je ukupno 13 gemova ili u proseku 2 po setu.
Ne znam da li se ikada na ovom turniru neka teniserka obrukala kao sada Jelena.
Pa druge ako vec vide da im ne ide, da su povredjene i slicno jednostavno napuste turnir i puste nekog da igra umesto njih, nekog ko zna i moze.

Vrhunac bruke i sramote je bio juce, kada su na oprostajnom govoru Dementieve na teren izasle sve teniserke u Dohi sem Jankoviceve.
Dovoljan pokazatelj kakva je ona sportiskinja.
Pa nema ni jedne teniserke na touru koja je voli, jer je jednostavno najgora osoba koja tamo igra.
Velika nula i kao teniserka i kao osoba.
A ljudi koji nju vole samo govore o tome kakvi su sami.
Tuzna je Srbija kada ovakvi Bojanici i Jankovici imaju podrsku.

Babola

pre 13 godina

@Petar Veliki
Pjotr, ne vređa ona nikoga, u WTA Turu potpuno je izolovana, ona nema među teniserkama nijednu prijateljicu, ona se druži samo sa mamom, nju jedino vole deca koja skupljaju loptice, niko njene izjave više ne uzima ozbiljno (jednom su je samo pomenule Šarapova, Hantuhova i Kuznjecova, a Federer nije, uopšteno je pitao kako neko može da bude prvi na listi bez "grend slema" i to je rekao kad se Dinara popela na vrh), zato što je svojom narcisoidnošću i srpskim vaspitanjem odbila sve od sebe. I naravno da igra sa onoliko snage koliko je ima. Zar iko normalan misli da je ona pet puta jača nego što je bila u Dohi, gde je igrala sa 20 odsto snage. A zašto ne igra punom parom, to donosi milione, a ne ovu siću, za nju, od sto hiljada dolara? Ma ko još sluša šta ona priča!Odavno joj ništa ne verujem.

Vendi

pre 13 godina

Polako se stvari vraćaju na svoje mesto gde su bile 2004-te, 2005-te. Nova godina nova lista na kojoj više nema poltrona i GRAND mediokriteta a verovatno ih neće biti ni ovde.

Slutim

pre 13 godina

Možda bi Jelena i napravila jednu pauzu od tri-četiri meseca, ali to njoj majka ne bi dozvolila. Bolje je uzeti i dvadeset hiljada evra, nego da prođe turnir bez nje. "Ti igraj, a ja ću da guram kolica sa koferima, uzbrdo." Da li se iko seća te čuvene slike? Jelena tri metra napred, ne osvrće se na kofere i gurača kolica, uzbrdo.

Neo

pre 13 godina

@Tanja
E moja Tanja,pa zar nevidis da grupica patriJJotski orijentirnih carista,nema pametnija posla nego da besomucno udraju plusice i minusice par sati,posto se pojavi neka vest o "imperijalnoj velicini" ili o Ani.Toliko su prozirni da je to tragikomicno.

lole

pre 13 godina

Sta da se radi... Desilo se... Loptica okrugla, reket busan, a i te bezobrazne protivnice vracaju lopticu tamo gde ne treba. Napred Jeco! Dok ima Srba koji kazu da je neko najbolji i kad gubi, ti mozes mirno da spavas!

Jelena is gone to FTV

pre 13 godina

Ja ne znam sto ne preporucujete Monda,covek je rekao istinu. Ako je bolesna nije trebala ni da igra a ne da se bruka bez osvojenog seta. Vidi se da ne razmislja o tenisu,neka razmisli da li hoce da bude dizajnerka i model ili teniserka. A i u Dohu je otisla jedva. Mislim da ce Ana sledece godine da razbije i Kim i Zvonarevu IVORY ! A Jelenu ceka veliki pad sledece godine...

Zašto tako?

pre 13 godina

Kako možeš da napišeš nešto što ne možeš unapred znati? Kad je Zvonarjeva pre dve godine bila trideseta (nije bitam tačan podatak), ko je mislio da će danas biti ubedljivo druga? I da će mlađa od nje, grendslemovka Kuznjecova danas jako pasti?Kako ti znaš da Ana neće ući u prvih deset. Već je 24, a bila je pre četiri meseca 64! Ima prilično praznu 2011, igra sve bolje, ima 23 godine, za dve godine odlaze Venus, Serena, Kim, Žistin, Jelena, Dementjeva se povukla. Možda neće biti više prva na listi, ali to je sporedno, dovoljno je da uđe u prvih šest, zbog žreba, i njeno je da osvoji još neki "grend slem". Ti devojci koja prema WTA podacima zvanično još ima 22 gidine, predviđaš kraj. Neozbiljno. Dečja posla.

samo pitam

pre 13 godina

Jelte deco, kol'ko je ta "carica" Jelena osvojila (u singlu) Grand Slamova do sada? Majku mu, za par mesci navršava 26 godina a nije ni jedan osvojila? I kao možete da je poredite sa nekolko AKTIVNIH igračica koje su osvajale GS?
Dake ona, ipak, nema šampionski kvalitet.
Naprimer, jedna Vozniacki je mlađa 5 godina a isti broj osvojenih WTA turnira!

ONA DOLAZI

pre 13 godina

Hahaha koja je tuga postala Jelena,al ok igra za sebe bas me briga.Al ove njene navijacice(zene ljubomorne na Aninu lepotu) su mi vise nego smesne!!Eeej pazi komentare,carice,kraljice,srce,pile ti si za nas najbolja iako si uzela 10 gemova na 3 meca..Sva sreca pa ima samo 36 godina pa je buducnost pred njom i mozda osvoji i GS do 47. :)

Tanja

pre 13 godina

@Neo i Šljive nisu rodile
Jasno je šta rade, svako može isključiti kolačiće i nalupati 1000000 minusa ili pluseva. Ali, i dalje mi je teško da poverujem da to neko zaista radi. Ja kapiram da su deca u pubertetu posebno vezana za idole, ali sve ima svoje granice. Danas je nedelja, neverovatno mi je da jedan tinejdžer ili pubertetlija nema pametnija posla nego da lupa po 100 minusa svakom neistomišljeniku. To ipak iziskuje vreme, teško je i pročitati sve komentare, a ne smem da zamislim koliko traje lupanje tolikog broja minusa. Gde su im prijatelji, porodica?

Nela

pre 13 godina

@Mikela
U selu Lugu (Lugavčini) živeo je neki građanin Mikula, kovač, koji je postao sekretar OK SK. Čuvena serija Žike Lazića, koji je napisao i priču o Burdušu i muzikantima. Možda ti nisi kovač Mikula, ali to Mikela i Mikula dosta je slično. Izvini. Nije namerno. A sad te ozbiljno pitam. Za tebe je kompleksaš čovek koji napiše da Jelena u Dohi ovakvom igrom nema šta da traži, da izmišlja kako stalno igra povređena i bolesna, a razuma imaju ljudi koji pišu da je najbolja na svetu, i kad gubi. A gubi često. Da li si shvatio šta si napisao? Da li znaš kako je krahirala u Dohi? Morao bi da se izviniš čoveku koga si drsko nazvao kompleksašem, bez razloga. Javi se, Mikula ili Mikela, iz svoga luga, tako nam tvoj humor nedostaje.

Šljive nisu rodile

pre 13 godina

Izvinite, milim da Doha zaslužuje duži komentar. Od mogućih 36 gemova, Vera je uzela 36, Jelena 12, i to samo što je uvek nervozna Azarenka loše odigrala prvi set (dala je carici 4 gema), da bi je u drugom razbila. Nijedna pobeda, nijedan osvojen set i 12 ili 13 gwmova (realno desetak), govore o katastrofi, a ne o uspehu. Gore je prošla samo u Madridu, gde je bila deveta, jer je izgubila i od Bartoli, rezerve, koja je zamenila povređenu Serenu. Prošle godine igra je u Dohi polufile jer je imala dve "pobede", pošto su joj Dinara i Vožnjacki predale mečeve zbog povreda. Onda ju je Venus počistila i osvojila turnir. Zbog zimske pauze ostaje na prvom mestu liste tri meseca duže nego što je zaslužila. To su njeni navijači pretvorili u neku nepoznatu tenisku kategoriju - prezimljavanje na čelu liste, iako WTA lista nema veze sa kalendarskom godinom. To važi za "Race" listu. Tri godine pišu se gluposti o jednoj osrednjoj teniserki, čiji je najveći uspeh IW, turnir prve kategorije, danas "Premijer mandatori" (Premier Mandatory). Daleko ispred IW stoje "grend slem" i ZT. O kavom se to uspehu u Dohi sada priča? Šta je vama? Pa to podseća na "malajsko ludilo". Istina je da su Srbi jedini narod koji slavi svoje poraze. Jung to tumači kao kolektivno nesvesno. Ovoga puta neka se neuki uzdrže od svojih moravskih dosetki, Đode, Zlatane i sina Dragaaana, to je postalo profano, a ako neko ume da piše, voleo bih da se javi, sa argumetima, a ne u tri reči - dete, ne znaš šta pišeš (jadna Dragica), ili - ovako pišu pubertetlije, hor novih klinaca. Pet reči, bez ijednog primera, to je stil ocih uspaljenih neznalica. Da li su ćorave kutije spremne, da li ste u lampe sipali dovoljno gasa? Glasaće se i noću. Lično će g. Infant Đoksić, "prije zore i bijela dana", obavestiti WTA o rezultatima poštenog glasanja.

Šljive nisu rodile

pre 13 godina

@Tanja
Vidim da pišete ozbiljno. Trudio sam se i sam to da radim. Ali, na mene su krenuli rojevi otrovnih osa. Sad se potpisujem nikovima koje uzimam iz kineske drevne knjige "Šljivin cvet u vazi od zlata". Nemam nameru da se povučem. Gde to piše da pametniji mora da popusti? To je glupost, ako je narodna poslovica. Istina je da ovo rade deca, i to uglavnom nevaspitana i nemilosrdna, ali nije to ništa, oni i fizički nasrću na svoje nastavnike. Mislim da je sajt propao zato što su urednici dozvolili da liči na školsko dvorište ili na savske splavove posle ponoći. Pozdrav.

Emili

pre 13 godina

Jelena Janković učestvuje na ovom turniru činimi se zahvaljujući sticaju različitih okolnosti ,a ne zahvaljujući svojoj igri u ovoj godini.Pre samo mekoliko meseci ona je bila 2. na svetu sa dobrom zalihom bodova ,ali sve se to istopilo,izgubilo i više nema ničeg ni igre ,ni želje ,ni snage a i vremena je sve manje!Njeni fanovi mogu ga je veličaju,hvale i traže opravdanje i utehu u nekim stvarima koje nemaju nikakve veze sa tenisom,Jelena mora da nađe trenera i pre svega mnogo više da radi da bi bila dobra ,ovako će samo da pada i uskoro je neće biti tu gde je sada svidelo se to nekome ili ne.Pozdrav

Mond

pre 13 godina

@Djoksa, IVORY
Đoksu odavno ne smatram n..., ali bi ti IVORY, osim ako nisi sa Đoksom u ekipi, mogao da uporediš moje pisanje sa ovim Đoksinim falsifikatom. On je toliko naivan, neuk: napiše glupost, potpiše mene, a onda odmah meni odgovara na svog glupi način. Razmisli malo. Zar ne vidiš da i kad me nema, oni me izmišljaju, jer to su otrovne američke pčele, i nikako ne mogu da zaborave koiliko sam njihovu opsesivnost i glupost ismejao.

Nejasan rezon

pre 13 godina

Neko računa na američku turneju iduće godine. Pa to je neozbiljno. Ko zna šta će se deseti za deset meseci? I tada Jelena neće biti prvi nosilac nego možda 15, i biće starija godinu dana. To je prava priča koja lako može imati tužan kraj.

Nemanja

pre 13 godina

Svaka cast za pojedine rezultate, ali me mnogo nervira kad izgubi neki meca pa krene da prica kako je bolesna. Te je bole ledja, te joj disanje problem te ovo te ono... I umesto da trenira vise ona se stalno gura u modu. Batili modu, nije ona za tebe, drzi se tenisa dok jos mozes...

Dusan

pre 13 godina

Zao mi je sto Jelena nije odigrala na svom nivou ovaj zavrsni turnir. Nesto tu ne stima ali sam siguran da ce biti bolje sledece godine.

Mozda ce JJ pasti na WTA listi do sredine sledece godine jer brani dosta bodova, ali u drugoj polovini 2011 ne brani mnogo bodova pa ce se opet vratiti u vrh.

A vi sto nazivate Anu palcicom ste najgori sljam na ovoj planeti. To ce vam se i samo kasti jer osobe sa takvom naravi neizbezno potonu na dno u svakodnevnom zivotu

Dokiduja

pre 13 godina

Vesele se palcici veliki i mali kad mogu malo da opletu po boljima, to im je jedina radost u poslednje dve godine...hehe...a tako ce im i ostati!

IVORY

pre 13 godina

I pored dužnog poštovanja, mislim da nas je Jelena propisno obrukala u Dohi. Ona ipak mora da shvati da ne igra samo za sebe, nego i za našu zemlju. Šteta što umesto nje nije igrala Ana, sigurno bi prošla grupu.
(Mond, 29. oktobar 2010 22:16)

Kakva glupost! "Tvoja" Ana bi prosla isto. Kako mislis da bi prosla grupu kada su Zvonarjeva i Klajsters za dve klase bolje od Ane?!

Brašovan

pre 13 godina

Rado čitamm g. Monda i prepoznajemm njegovo analitičko pisanje. Nedavno je napisao da je Fed jedno ništa, više puta je zastupao tezu da teniski profesionalci igraju za sebe a ne za svoju zemlju i lažni patrijotizam i nacionalizam. Kako to on sad zamera Jeleni da je obrukala svoju zemlju. Pisao je i o tome da poraz u sportu nije bruka, nego je reč o igri u kojoj pobeđuje trenutno bolji. Ovo podmetanje uzelo je maha i u meni izaziva gađenje. Niko nema pravo da se krije iza tuđeg nika! Sramota velika. Takvog kukavičlika i nemorala nigde nema.

vasilije knezevic

pre 13 godina

Jedan dogadjaj sa posljednjeg zenskog turnira u Dohi uslovio je i ovu psiholosku analizu koja se vrlo realno odnosi i na Jelenu Jankovic. To je povlacenje (penzionisanje) ruske teniserke Dementijeve iz daljeg takmicenja. Dementijeva je neprestano bila u sjenci autorativne majke Vere i nije uspjela da se afirmise u vrhunskim mecevima koje je vrlo cesto gubila u zavrsnim momentima igre. Jelena ima vrlo slicnu situaciju u kojoj se nada majcinoj utjehi u bilo kakvoj negaticnoj situaciji. To se u psihologiji tretira kao rooditeljski
stit (kisobran) koji ne omogucuje djetetu da pokisne i tako dostigne zeljenu emancipaciju. Jankoviceva posjeduje ne samo kvalitet nego i izvrsni stil igre koji joj je mogao donijeti mnogo vise uspjeha nego sto to stvarnost reflektuje.
U kombinacijama roditelja ocevi igracica imaju znatno uspljesniji uticaj
(Evert i Seles) ali tu postoje i primjeri vrlo negativnog diktata i nastojanja (Dokic,Pierce pa i Bartoli). Neuporedivi uspjesi Federera su apsolutno bazirani na potpunom otsustvu roditelja sto je bio slucaj i sa Samprasom, Lendlom, Navratilovom..
Draga Snezana, (cini mi se Jelenina majka se tako zove) povjeri Jelenu nekom, ne najboljem, ali disciplinovanom i odlucnom treneru koji bi pokusao da postigne bolje uspjehe koja ona, definitivno, zasluzuje. I na kraju neko iz domovine mi je napomenu da je otac Jankoviceve porijeklom iz "male Crne
Gore" (selo pod Durmitorom) pa ne znam da li je to istina.
(vasilije knezevic, 30 okt. 2010)
.

Čestitke za najbolju

pre 13 godina

Bravo srce naše, u velikoj konkurenciji najboljih na svetu, uspela si da zauzmeš osmo mesto. Prehlada te je sprečila da uzmeš titulu, ali ne gubi nadu, Carigrad će iduće godine biti tvoj. Carica u Carigradu! Jako sam ganuta, pile naše. Danas se videlo da iz dana u dan igraš sve bolje. Vratila si se svojoj pravoj igri, što govori i osvojeno osmo mesto, posle velike borbe. Igrala si kao lavica, za sve nas koji te volimo. Ove godine uzmi taj Melburn, na dohvat ti je ruke, jedino ako te neka prehlada opet ne spreči.

Djoksa

pre 13 godina

Jelena je nasa najkompletnija teniserka,i sto se tice taktike i sto se tice tehnike.Dokaz?Bez trenera i na suv talenat,i ovu godinu je zavrsila u top10.Ipak,za nesto vise,mora se angazovati autoritativan i ozbiljan trener i mora se spartanski trenirati.

Djoksa

pre 13 godina

Odlican nastup Jelene u poslednjem mecu. Nije imala srece! Steta, da je igrala ovako u predhodna dva meca verovatno bi pobedila. U svakom slucaju, dostojno je predstavila Srbiju! A sto se tice komentara zlobnika, na primer Monda ne vredi komentarisati. Jadno!

Djoksa

pre 13 godina

@Mond...Zavrsni Turnir je jedini turnir u godini na kome se igra po zasluzi.Tojest,na njemu igra 8 teniserki koje su skupile najvise bodova u toku te godine.Wild Card ovde ne postoji,niti simpatije organizatora.Ana je mogla samo da bude 18 zamena.

Miško

pre 13 godina

Slutim
Bravo Slutime dobro se sećam one slike sa aerodroma gde se Jelena šepuri foto reporterima a mama gura kofere sa njenim krpicama! Inače Jelena bi trebala da uzme pauzu ne od par meseci već par godina.Neka se ugleda na Kim Klajters.

Gagi

pre 13 godina

Na turniru u Dohi Jelena je ubedljivo zauzela poslednje mesto. Blago njoj, ovo joj je bio poslednji ZT, iduće godine imaće duži odmor.

Rafael Nadalll

pre 13 godina

Jeco, ne tuguj zbog poraza i neosvojenog seta.
Seti se i ja prosle godine u Londonu nisam uzeo set a sad sam 1. Tako ce biti sa tobom u 2011.
Zelim ti,TO od srca!!!

Ne ngrešim

pre 13 godina

Igrala je odlično. Prvog dana nije išlo kako treba, a onda je stigao čuveni beli luk iz njene bašte u Dubaiju i prehlada je nestala. Kako je samo munjevita bila danas, imalo se šta videti, a rezultat nije najvažniji u tenisu.

Carica gazi

pre 13 godina

Nema veze, Jeco, mi smo uz tebe. Najbolja si i kad gubiš, a pošto već duže vreme samo gubiš, to znači da si bez konkurencije, prema ovoj srbskoj teoriji.

Nada u 2011.

pre 13 godina

E sad Jeco, se lepo odmori, ozdravi i kreni u 2011.Ako ne ide lepo se udaj i radjaj sitnu decicu.
Mi te volimo i za nas ces uvek biti Sampionka.

Dylan Dog

pre 13 godina

Kako je turnir odmicao - Jelena je igrala sve bolje, ali nedovoljno dobro da bi bilo šta učinila. Šteta što joj objektivne okolnosti nisu dozvolile da kvalitetnije završi sezonu.
Azarenka je, sa svoje strane, igrala izuzetno dobro - a na kraju je ipak bila mala razlika u osvojenim poenima 72-61, tj. znatno manje no što rezultat u gemovima to govori. Jelena je igrala dosta agresivno i duboko, tako da je držala neugodu protivnicu dalje od osnovne linije. Međutim, svaku kraću loptu je Azarenka kažnjavala agresivno je napadajući, a Jelena nije imala dovoljno snage da izdrži pritisak u defanzivi. Gotovo po pravilu je gubila sve poene u kojima se branila (a tu je inače vrlo jaka). Azarenka je uspela da zadrži do kraja visok nivo koncentracije i kvalitet prikazane igre, ne dozvoljavajući protivnici lake poene i tako eventualni povratak u meč.

Skoro sam napisao da je Jelena bolja od ostalih prisutnih teniserki (osim Kim) kada je u takmičarskoj formi. Ovaj meč je više nego očigledan primer. Jelena je još uvek daleko od prave forme, a Beloruskinja, koja je u odličnoj formi, pobeđuje je rezultatski ubedljivo, ali po ukupno osvojenim poenima i po prikazanom na terenu - relativno tesno.
Ovaj meč takođe može poslužiti kao primer kako pobeđuje onaj teniser koji bolje odigra važne poene.

Jeleni, Ani i Bojani želim puno sportske sreće i uspeha u narednoj sezoni.

Dusan

pre 13 godina

Nema veze Jeco,sad jedno mesec i po dana suncanja, uzivanja, druzenja, opustanja, pa onda lepo ponovo da budes kao nova za 2011-u i da im se ponovo tresu noge pred duel s tobom. :)

IVORY

pre 13 godina

Totalno ne bitna vest za mene i ne bi je ni komentarisao, nego vidim da se plagijator poonovo aktivirao. Slobodno brate, potpisuj se koliko god puta oces mojim nickom, ja sad radim, pa nemam nesto puno vremena da citam, a kamoli komentarisem vesti.

P.S. Radio sam u najvecu kad si ti postavio komentar ;)

Btw. Ja sam Anin navijac, delom i Jelenin zato sto je nasa i nemam nista protiv devojke, ali kad budu igrale medjusobno, navijacu za Anu.

Odoh da odmorim od 3.smene, laku noc.....

Borijan

pre 13 godina

U Jeleninom boksu mora sediti neki Gospodin Imperativ koji će je terati, motivisati i naredjivati da pobedjuje. Njen kapacitet se maksimalno mora iskoristiti i ne sme više dozvoljavati da je pobedjuju one koje joj nisu dorasle…

GocaCA

pre 13 godina

Ako ste primetili, vecina komentatora pravilno tumaci ispade Jelene Jankovic, njenu agresivnu samo-propagandu i njenu nepopularnost, i o tome tako i pisu. Oni onda dobijau silne minuse. Ali, pisanja o Jeleni koje nju prikazuje u dobrom svetlu je sve manje. Ogrman je disparitet izmedju ucestalosti udranja minusa na negativne komentare o Jeleni J. i pro-Jelena J. pisanja. To je zato sto klinci samo znaju da udraju minuse, a ne umeju nista da napisu.
Ja inace, prvo isfiltriram komentare i citam samo one koji su dobili puno minusa.

Susedna ulica

pre 13 godina

Bez obzira što nije pobedila, Jelena je mnogo bolja nego prethodnih dana; bilo je sjajnih Jeleninih vinera, ali i toliko grešaka. Iscrpljenost, umor i teško disanje su uzeli danak. Želim joj da ozdravi, dobro se oporavi i motivisana i gladna pobeda udje u novu sezonu.

da da

pre 13 godina

@Goran Runja
Samo ti sanjaj rudonja, sanjaj "princezu" koja ne moze da stane na zrno graska...sanjaj, sanjaj, pusti snovi, 8. i 24., da da znamo da boli, a to je realnost!

da da

pre 13 godina

Znamo da boli, ali pomoci vam nema! Tastatura trpi sve, pa istrpece i vas gnev zbog toga sto vase oci vide, ali frustrirano bice ne prihvata, JJ 8. teniserka sveta i nasa najbolja! Znamo da boli!

sima

pre 13 godina

Tako je godina se na srecu zavrsila!Ne zelim uopste da se uvlacim u nebulozno-pristrase komentare,tipa 'ona je u prvih 8 zbog sticaja OKOLNOSTI- bila je i druga..'kontradikcija u jednoj izjavi!; potpuno se slazem sa onim delom umerenih komentara, koji naprosto konstatuju Jelenin PAD posle Portoroza; povrede, bolesti- ne znam da li je umesno potsetiti de Jelena stalno ima problema sa sinusima, i posle operacije- ili ih je bilo vise? Sta mene konstantno zapanjuje neljudskost, ne umem to drugacije da nazovem, ljudi/dece sa ovog sajta- NASI sportisti NE_SMEJU_DE_BUDU_BOLESNI! ni fizicki a kamo li psihicki! Supermeni,Superzene,-bolidi- kompjuteri! sama tada prolaze!

Jelena ima probleme, koji su ne znam, ali kao neko ko ima OCI vidim da se ona toliko igra svojim telom..da je to smesno! za zadnjih par meseci je 'laksa'za 5-6 kg! trenutno 59 kg na njenu visinu- to je stvarno manekenska tezina(nezdrava!) a ne tezina jednog atlete! Bilo kako bilo ona je imala prvi deo sezone uspesan, pa pad- sve je to nekarakteristicno za nju- koju konsistentnost karakterise;

Zelim njoj kao i svim nasim teniserima..zdravlje i bolje uspehe; to isto i nama svima zelim, pogotovo ono..mentalno!
Pozdrav,

Zoran

pre 13 godina

Učenik sam četvrtog razreda gimnazije i zalažem se da se deca koja pišu na sajtu potpuno ignorišu jer oni se igraju i inate, zato što su nezreli i loše vaspitani. Deluju grupno, što je odlika zavisnih ličnosti, mada su oni pre ćopor nego ličnosti, koje neko ipak ovbde predvodi. Ta su deca indoktrinirana i zato ih ostavite da komuniciraju sa svojom grupom i voditeljkom.

Dermendziev

pre 13 godina

Nisam ocekivao senzaciju,nisam ocekivao da pobedi bilo koju.

Ali isto tako nisam ocekivao ovakve ubedljive poraze i bezvoljne meceve.

Ako je za utehu napokon je odigrala jedan dobar i normalan set 4:6.

O njenoj krizi ranije samgovorio,tako da necu se ponavljati.Zalostno je da nema nimalo kondicije.Posle RG kao da je prestala da igra.

Valda ce drugu polovinu godine dobro analizirati ismoci snage da se vrati iz agonije.

Pozdrav!

ttx

pre 13 godina

Jelena je zavrsila turnir bez osvojenog seta. Slazem se da se videla iscrpljenost i da izgleda da je zaista bolesna, ali u toj bolesti nikako ne treba traziti opravdanje za ovakvu igru. Ona od maja nije odigrala mec ni na 80% od onoga sto moze da pruzi. S druge strane igrala je ona i pre bolesna i povredjena i pruzala neverovatne partije.. Njen pristup igri se promenio. Neozbiljna je jer nema strucni tim uz sebe i pre svega nema volju i zelju. Ne trudi se. Nadam se boljoj sledecoj godini...
Steta, imam utisak da je tenis kakav su Jelena i Ana igrale 2008. godine, jos bolji od ovog koji danas igraju Vozniacki, Zvonareva, Azarenka, Stosur...

Drrrrrragi

pre 13 godina

Bogami, Jelena je prava opsesija, a narocito onima koji je ne vole, da ne kazem mrze, ali to je cena slave i ogromne popularnosti. Inferiorne osobe uvek mrze bolje od sebe (najlakse se zakace za popularne) i moze samo da joj laska, jer i sami su svojim komentarima mrznje priznali to, bolja je od njih, od onih za koje bi na silu da nametnu kao kvalitetnije, rekli su nesvesno, to je jace od njih...

Ni po babu ni po stricevima

pre 13 godina

@Tanja Stvarno imamo los mentalitet, a i ti si deo njega, posto samo selektivno dajes primedbe, Anine provokatore si preskocila!

MONDieu

pre 13 godina

I meni je tesko da poverujem, ali istina je da ima neki ludak (koristi razne nikove i krade tudje) koji je opsedut nasom najboljom teniserkom Jelenom Jankovic i cim cuje da je ona najbolja dobije nervni slom, sam sebi lupa pluseve i cesto pita zasto nema dovoljan broj preporuka?!!! Samo da ozdravi...

Reto

pre 13 godina

E, Tanja i ti si ista takva...povrsna i zlonamerna, nista ti nisi procitala od ovih komentara, tako da su tvoji zakljuci besmisleni, sto neki vole da kazu, nerealni.

Wogy

pre 13 godina

SRAMOTNO je od svih vas kako komentarisete Jelenin NE USPEH u Dohi.Ako je nevolite,a to je ocigledno,jednostavno ne komentarisite i ne gledajte Jelenu to bi bilo jedino posteno i sportski a ne ovakve uvrede koje cak ni najveci neprijatelj nije zasluzio a ne jedna Teniserka koja nam je donosila mnoge radosti i zajedno sa Djokovicem i Anom zasluzna sto se Srbija nalazi vec duzi vremenski period na Svetskoj Teniskoj mapi.Zaista ne shvatljivo,nemam reci opravdanja za takve komentare.Ovo je jos jedan dokaz da vas interesuje sve sto se tice Jelene,pa cak i njena porodice, i to u negativnom smislu a najmanje vas interesuju teniska zbivanja.Neka vam bude na cast,takvi navijaci nisu potrebni a ni pozeljni niti jednoj nasoj teniserki u to sam vise nego siguran.

Daje Boze ,da se Srbi sloze!!!!!

pre 13 godina

Au BREEEE al ste zapeli.Pa ja Volim i Anu i Jelenu ali kakva je bre ovo mrznja????Jel Nadal prosle godine u Londonu nije uzeo ni jedan set i sta - ove godine je ubedljivo 1.
Ne kazem da ce JJ opet biti 1.ali mi kao coveku,sociologu i Srpkinji smeta sto uvek pljujete po svoim- nasim.Tako ste Noleta napadali u Bga on se gusio od alergije.To ko nije imao ne moze ni da zamisli kako je.....
krivo mi sto su uvek tudji "bolji"od nasih.Kako mi ne znamo svok\je da cenimo.
kazete "Uh kako je Jelena Dementijeva dobra ,skromna... pa sve je to tacno ali ni ona nije prosle godine igrala Bog zna kako, bila je ispala iz top10.Nikada nije osvojila GS i niko joj to ne zamera.
pa k'o da JJ voli sto je povredjena i bolesna?
Sta mislite da li Argentinci "pljuju " po Del potru sto je zbog povrede propustio celu sezonu?????Ili Spanci sto je Nadal propustio Barcelonu????
Daj Boze da mi malo vise Volimo i postujemo svoje.
JJ je poznata po osmehu sirom sveta.Od RG nema TOG osmeha na njenom licu,znaci nesto je muci.
Uskoro cete svi saznati sta je to i bice Vas sramota.Ja joj zelim dobro zdravlje srecu i uspeh kao i svim nasim sportistima.

Macak

pre 13 godina

Jelena je i previse ispljuvana i bez ikakvog razloga ovde, pa je sad dosao red na Anu, mislim da je tako. Zasto to ljudi rade, nije mi jasno. Nemaju pametnijeg posla u zivotu, budale.

Stojanovic

pre 13 godina

Dylan Dog i Dermendzijev, skidam kapu za komentare, ostali su izgleda napisani od strane vrlo pristrasne osobe. Ostalo samo dva ozbiljna coveka na ovom sajtu, Dylan i Dermendzijev? Ako je tako, necu mnogo gubiti vreme na ove detinjarije neostvarenih ljudi.

Djoksa

pre 13 godina

@Goran Runja...Vi ste spiskali sav svoj kredit kao komentatora vrednog slusanja "gurajuci" Cirica,i pre svega i nadasve,Pashanskog u DC reprezentaciju za finale sa Francuzima.Stoga,manite se davanja saveta,po pitanju tenisa,nije to za vas.

Od bisera ogrlica

pre 13 godina

Cenim da je gospodin Goran Runjajić dao najbiserniji komentar. Ovog puta savetuje Jelenu da završi karijeru jer je medju najboljih 10 na svetu. Do sada je, ničim izazvan, uporno savetovao izbacivanje iz reprezentacije Zimonjića, Troickog pa Tipsarevića kao neke koji sa tenisom nemaju pojma, a na njihovo mesto ubacivao ni krivog ni dužnog Pašanskog.

Anafan

pre 13 godina

@ Dylan Dog, Dermendzijev Bravo, odlicni komentari! Pisanja jednog (moguce i samog moderatora) koji zaposedne ovaj sajt cim se pise o Jeleni, sto je mnogo tragicniji slucaj od ovih klinaca koji se prepiru, sto su uvazeni posetioci istog odavno primetili, pa i ne citaju vise, ali vec znaju dobro da ocene. Prijatan dan!