Fudbal 355

Utorak, 19.10.2010.

20:10

LŠ: Treći poraz Partizana

Fudbaleri Partizana izgubili su od Brage u Portugalu sa 2:0, u trećem kolu grupe H u Ligi šampiona.

LŠ: Treæi poraz Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

355 Komentari

Sortiraj po:

Valentina

pre 13 godina

A koliko vidim ovde najvise zvezdasa ima koji ostavljaju komentare i glasaju! E pa drage nase ''delije'' dok vi ''vrhunskom i herojskom igrom'' pobedjujete u jelen super ligi metalac i jagodinu mi igramo sa arsenalom i sahtjorom i igramo u ligi sa najboljim klubovima sveta koji imaju cetrdesetoduplo veci budzet nego mi!Mozete da se smejete nasim porazima koliko god hocete ali cinjenica je da JE PARTIZAN USAO U LIGU SAMPIONA A ZVEZDA NE!Kada stavite na tas vasu pobedu protiv metalca i nas gubitak protiv arsenala pitam se gde ce da prevagne?!
a vi ''grobari'' koji se ovde odricete partizana sta bi sa onim :
''uvek smo uz njega uvek bodrimo naš tim
da je prvi il poslednji
mi uvek smo sa njim.Samo jedan klub,samo jedan grad,samo Partizan samo Beograd!'' Naglasak stavljam na PRVI ILI POSLEDNJI UVEK SMO SA NJIM!!!Ako ne mislite to nikada niste ni bili pravi GROBARI.Hajmo partizane da pobedimo Bragu i pokazemo ko smo i sta smo!!!
HAJMO PARTIZANE

mladjo

pre 13 godina

jako lose, mi se zadovoljavamo sto udjemo u ligu sampiona sto i jeste uspeh ali dajte da pobedimo nekog. znam da su svi protivnici jaci od partizana al barem uradite nesto jbt...

Partizan,Zilina,Cluj..

Platini druze,koji ce nam oni!!

Teraj te indijance1
(Torcida Subotica, 19. oktobar 2010 21:37)


a ti momak, da li smes da se predstavis?

el gladijator

pre 13 godina

0...….. pobeda
0...….. remija
0...….. bodova
0...….. Partizan
smesno do bola!
(Petar Veliki, 19. oktobar 2010 23:41)
Hm... A ovo je Zvezdin skor

-Učešće u evro kupovima....0
-Bodovni doprinos Srpskom fudbalu u Evropi..... -10
-šutevi u derbijima........0
golovi igrača Zvezde u zadnja
3 derbija......0
Oboljenje od šizofrenije zvano Partizan.....100%

Ja se izvinjavam, ali ne pratim nižerazredni fudbal( Zvezda), ali nikako da skontam u kom Evropskom kupu zvezda igra ove godine?
Molim tačnu informaciju

Mladen

pre 13 godina

Znate li sta je najtuznije?? Najtuznije je to sto zakleti zvezdasi, pljuju partizan, a ovamo gledaju njegove utakmice u LS! I isto tako je veoma zalosno, sto se od tolikih kompleksa, isti oni, predstavljaju kao grobari i pisu ovde svakojake gluposti tipa "Grobar sam ali Stanojevicu odlazi...", "Grobar sam ali mi smo tupavi sa svim igracima" i ostale gluposti...Znaci vise mi je tuznije to sto vidim nego sto je partizan izgubio! Izgubio je pa sta?? Kako ne kapirate vi "severnjaci" sa kompleksima, da je Partizan vec ostvario uspeh time sto je usao u LS, i to sto donosi time bodove ovoj tuznoj Superligi, a i vama ako budete osvojili LS? Preko nase grbace zaradjujete svoje mesto u Evropi! E vidite, to je odlika vas sto bodrite CZ! Minirate reprezentaciju, i pljujete sve druge, koji CINE i RADE nesto za dobrobit ovog fudbala i nase zemlje,a zato kad je vama fino i lepo, e tad se dignete i postanete licemerni! Partizan je ponosni klub koji se trudi da da sto vise od sebe, on nije BARSELONA da sada kida i melje, i mi smo slabi, ako ne i poput mrava u odnosu na gigante u fudbalu, ali nema veze, ide hrabro pa sta bude, trude se svi ti momci, prolivaju znoj, ali se makar trude! Vi niste uspeli ni SLovan da prodjete, a nasli ste ovde da pricate nesto o Partizanu! kako vas nije sramota? Ali da, nije ni cudo sto vas zovemo kako vas zovemo! I ciganchici na raskrsnici mi makar fino operu prozore za neku sicu, a vi i za tu sicu bi ste sami sebe pojeli!

danilo

pre 13 godina

Dobro je,kako je krenulo mislio sam da će biti petarda.
Što je najgore statistika pokazuje da je Partizan bio bolji na celoj utakmici.Zameram Stanojeviću što tumba tim i nikako da se uigraju.Stojković je solidno branio,dok je Moreira očajno odigrao.Cleo je odigrao dobro i u svakoj akciji koja je završila u okviru gola učestvovao je.

Valentina

pre 13 godina

Stojkovic je trazio 4 igraca u zidu, a bilo ih je 3 od kojih se jedan sklonio od lopte kada je lima sutirao iako je trebao da stoji tu i da lopta udari u zivi zid i to je stojkovic i ocekivao ali ovaj se ''sakrio'' iza zivog zida i lopta je letela pravo ka golu zato je stojkovic reagovao kasno 1 sekundu bukvalno ali nije vredelo.Tako da ne krivite stojkovica za gol,a drugi je kriva odbrana ostavili su golmana samog sa 2 igraca brage ispred gola!DRZI SE STOJKE

Mecklejn

pre 13 godina

Od 100 komentara sa najvećim brojem preporuka, bar 95 su sa druge strane.
Lepo je videti da je Partizan ujedinio tradicionalne neprijatelje:
(stormwatcher, 20. oktobar 2010 14:57)

Ne druze,nego nas ima mnogo vise nego vas i jednostavno je logicno,zar ne!

anti rom

pre 13 godina

# Nadimak navijaca Zvezde najbolje odslikava crte njihovog karaktera
(draugenthaler, 20. oktobar 2010 08:20)

kojeg karaktera?

vladamadjar

pre 13 godina

Miljkovic, Lazevski, Tomic ...?
Prva dvojica su u odbrani nesto i pozatvarali, ali su zato u napadu apsolutno beskorisni.Pa ovo je da i Bajro Zupic umre od smeha. Centarsutevi za field goal. A treceg bolje da i ne spominjem, jer zaista nemam pojma koja je njegova funkcija u ovoj ekipi (osim da nervira navijace Partizana).

Smislite još neku glupu izjavu

pre 13 godina

A što ne proslavite ovaj poraz,izgubili ste samo sa 2 razlike aočekivali sa puno više.To je veliki uspeh za vas,otprilike kao kad je Zvezda osvojila KEŠ.

dnevnik

pre 13 godina

Stanojevic mi je bio sumnjiv, sad sam siguran, on nema pojma!!! Mene niko, ali niko ne moze ubjediti, osim stvarnosti, da ovi igraci mogu da izgube od Brage!!!!

Ivan

pre 13 godina

Da li je Stojke kriv ili nije za ova dva slobodna udarca protiv Brage i Šahtjora - nije bitno.
Bitno je da u oba slučaja živi zid kao da nije postojao - prvi put se sagnuli a sada razbežali. To je nedopustivo i svi koji su bili u živom zidu ne treba da igraju preostale utakmice u Ligi Šampiona za kaznu (pa nek ih snimaju seljački skauti po našim poljanima).

jekum

pre 13 godina

"Partizan je, kao i većina srpskih klubova, igrao veoma bojažljivo do primljenog gola, a svoje pravo lice pokazao je tek u poslednjih 30 minuta kada je u nekoliko navrata ozbiljno ugrozio gol Brage."


A sta ako je pravo lice ono iz prvih 60?:)

ti si prvi golman RADISA

pre 13 godina

i sta ces sad Stojke, takvog te nece ni Partizan, u zvezdi bi mozda i branio da nisi izdajnik i sad ces da zavrsis na klupi nekog nizerazrednog kluba iz Gruzije. Puno pozdrava, tvoja karijera je gotova...

Samo PARTIZAN

pre 13 godina

Glavu gore, GROBARI !!! Pobedjujemo Bragu u Beogradu a onda da se bijemo sa Sahtjorom. Nego, valjda ce cigani uspeti 2055 godine da se plasiraju u ovu "slabasnu" ligu Sampiona !

Losmi

pre 13 godina

Stojke ispunio normu za danas,ustopovan kleo i to je to.
strainic se malo zaneo,klasika mozda od Portugalske klime ili cega vec. Ali nista nije gotovo kako rece neki vas mozemo mi i do 1 mesta u grupi.. Eps sponzor.. sta vas briga mozete da se grejete preko zime do mile volje!!!!

d78_paradox

pre 13 godina

znaci tomic je 0 od igraca..cleo idi odavde utopices se u sivilo..ilijeva i davidova nema..davidov jedini moze da sutne loptu iz daljine..ilijev je institucija za tomica boyu.Savic mali RESPECT stvarno..

Иван-Ниш

pre 13 godina

А шта смо могли боље да очекујемо кад је Партизан потрошио 30000€ + новац за Меду. Колико пара толико музике. Још се управа хвалила како су добро пазарили. Ма одлично пролазимо.

stormwatcher

pre 13 godina

Od 100 komentara sa najvećim brojem preporuka, bar 95 su sa druge strane.
Lepo je videti da je Partizan ujedinio tradicionalne neprijatelje:

Ivan

pre 13 godina

Stanojeviću odlazi! Partizan nema igru, ovo je katastrofa! Čak i ona raspala Zvezda igra lepše od nas!
(Peca, 19. oktobar 2010 22:05)

...teb brine partizan kao mene KUD Zvezda ...ae begaj i spremaj se za subotu i vasu jedinu evropsku utaknicu...

Душан

pre 13 godina

@ Prva slika...
Lazevski FAIL!!!
Hahahaha
(Sascha88, 20. oktobar 2010 12:21)

окренуо се човек да види гол.

Stidi se d.... kad nemas obraza

pre 13 godina

Proverena informacija - 100%:
Od januara novi igrac naseg Pavtizana bice Nasri i Gibbs(Arsenal) i Ranko Despotović. Sa Despotom je već sve završeno a Nasri i Gibbs su od danas na pregovorima u Hyat-u.
(Gvobav, 20. oktobar 2010 09:55)
# Link komentara

Ima li istine? ;-)

Ranko Despotovic октобар 20 у 2:00 по подне Пријави
ima ali za Nasria i Gibbsa :))))

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Pretpostavljam da bi zvazda u ova tri kola već imala 9 bodova, da je na mestu Partizana. Tukli bi i ove pacere Bragu, koja je izbacila male ekipe Seltik i Sevilju, tukli bi onaj jadni Arsenal koji stalno igra sa drugom postavom, a da ne pričam kako bi tek odrali onaj maleni Šahtjor koji je nedavno osvojio Ligu Uefa. Komšije pa vi ni u soniju ne možete se sastati sa njima!
Glavu gore Grobari, dolaze nam Braga i Šahtjor u Hram, taman za dve pobede, a pre toga da očistimo ovu boraniju u derbiju !!
I KADA NE BUDEŠ PRVI TI I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA...

pitam se...

pre 13 godina

Svi kukate na Stanojevića što je počeo tekmu sa Tomićem, a niko da mu izrazi zahvalnost što je smogao snage da izostavi barem Raću Petrovića, te smo izgubili sa samo 2:0... Šalu na stranu, ako je hrabar čovek, neka zapreti ostavkom što mu drugi kroje tim!

Lepotica daca

pre 13 godina

Da li je Cleo juce igrao.da li je dao jos koji gol u LS.Pa nije. Sigurno da nije . Nisu to igraci Pyunika , Helsinkija i Anderlechta. I sada kada se sve sabere u vas dva ucesca u LS do sada samo tri boda i kada se tome pridodaju utakmice u Ligi Evrope od samo jedne pobede onda je ucinak fascinantan. Sto bi Predrag Strajnic rekao jos neam prve istorijske pobede u LS

Zrenjaninac

pre 13 godina

Najveca greska je kupovina pjera boye i povratak smiljanica.Kazu usredili se na Mutua pa su onda kao zamenu dovelu boyu,ej pa to je kao kad bi Todoric rekao,prva opcija nam je za plleja bio Kris Pol,ali posto je on potpisao novi 6 godisnji ugovor sa Hornetsima od 130M dolara,dovescemo pleja iz nase lige,jer smo bili ubedjeni u Polov dolazak.

vlad

pre 13 godina

Braga sasvim prosecna ekipa, Partizan dezorganizovan i bez ideje kako postici gol, sve u svemu zasluzena pobeda Brage.
Moreira prenervozan da je nastavio utakmicu sigurno bi dobio i crveni karton obzirom kako se utakmica dalje odvojila.
Stojkovic je morao da brani prvi gol iz slobodnjaka, ipak je 31 metar u pitanju a lopta zavrsava u mrezi oko 1,5m od stative!!??
Mali Lazevski sasvim solidan!
Ostale ne bi da komentarisem, iluzorno je!!
I na kraju coveku kojem samo mogu kapu da skinem je Krstajic, da kojim slucajem igra u Zvezdi mislim da bi ovog trenutka potpisao da Zvezda isti i dobija sa 2:0!

Krle

pre 13 godina

Razlog primljenog gola iz slobodnjaka se lepo vidi na prvoj slici, lepo se vidi koji se igrac Partizana sakrio iza zivog zida da ga ne udari lopta.... Jos se lepo videlo da je Stojkovic trazio 4 igraca u zivom zidu, da je i Tomic tu stao, ali da se onda misteriozno izgubio. Tako da ovaj gol sigurno ne ide na dusu Stojkovicu, posebno posle onako jakog i preciznog udarca. Ako neko misli da se to lako brani, neka stane na gol i neka proba. Vidim ovde ima mnogo razocaranih, mnogo njih koji vicu bruka...e pa gospodo draga...
Dolaskom Stanojevica na klupu je najavljeno pravljenje tima u naredne tri godine, koji ce tek posle tog perioda pokusati da se plasira u Ligu Sampiona. Cak ni titula koju je Stanojevic osvojio nije bila u planu tj vec su se neki oprostili od nje. Prosli trener i uprava nisu imali nikakav plan za tim i eventualna pojacanja, pa smo zbog toga imali situaciju da je prelazni rok odradjen sa motom "daj sta das". posto nisu planirali ucesce u Ligi Sampiona, tako nisu ni dovodili neka pojacanja vec su vise hteli da se oslone na mlade igrace iz naseg pogona, s' tim da su cak izjavili ( Djuric ) da ni titula nije toliko bitna posto smo osvojili poslednje tri. Vecina dovedenih igraca se timu prikljucila tek posle odradjenih priprema tj tek kada se otvorila mogucnost plasmana u Ligu Sampiona. Pored svega toga, Stanojevic je uspeo da ukomponuje sastav koji je uspeo da se plasira u Ligu Sampiona, sto se slobodno moze okarakterisati kao naucna fantastika...posebno ako uzmemo u obzir da je Partizan potrosio celih 30.000e na pojacanja ( sve na Radisu Ilica ), a da je npr jedan Zenit potrosio 40.000.000e na pojacanja i NIJE uspeo da se plasira u Ligu Sampiona. Prosli tim Partizana koji se plasirao u Ligu Sampiona je igrao tri godine na okupu, dobili su samo dva-tri pojacanja, mada je jedino Taribo Vest bio pravo-jako pojacanje. Mi se jos dobro drzimo kada se uzme u obzir da tim nije uigran, da pola njih nije odradilo pripreme, da imate gomilu mladih igraca ili igraca koji nisu dugo nigde igrali...Pustite Stanojevica da radi svoj posao, da sklapa kockice, da dovede pojacanja koja su mu potrebna...da prodje jos koje pripreme sa timom, da napravi jaku osnovu...iz aviona se vidi da nam treba barem jedan jak bek ( mada su oba pozeljna ), jak krilni igrac i jak napadac...nije ni on covek slep i glup pa da to ne vidi, ali on za razliku od vas koji pljujete nase igrace, sa njima mora da radi i nesto sa njima i od njih da napravi....pa vi vidite kome je teze...Ovi momci sad sto igraju su igraci Partizana, igraju za Partizan i sve su sto Partizan ima...ako se nekom ne svidja sve ovo, slobodno moze da izabere Arsenal ili Real pa nek navija za njih...
Ne moze i da se ne pomene kakva je liga iz koje Partizan izlazi u evropu, to smo imali prilike da vidimo poslednjih godina, posto je Partizan jedini nas klub koji igra grupna evropska takmicenja u poslednje 4 godine....
Kada se sve stavi na gomilu, ja sam licno izuzetno zadovoljan sa svim rezultatima od kada je Stanojevic dosao, mislim da ima jos ogromnih mogucnosti za napredak i da pravo vreme Partizana tek dolazi. Velike pare su zaradjene, igraci ce steci ogromno iskustvo, klub nema dugovanja...dobili smo za sada dva vrhunska pojacanja ( Kamara, Savic ), napravljeni su svi uslovi da tim moze da se nadogradjuje i razvija kroz naredni period...Ko zeli neka ih podrzi, ko ne zeli ili trazi neki top vrhunski evropski klub....neka ne dolazi na stadion da ne nervira sebe ili nas ostale ili neka prebaci kanal...

Pavle

pre 13 godina

Ovaj zeka u zivom zidu, broj 18 ne zasluzuje da obuce dres Partizana vise nikada. Ni ime mu necu pomenuti. Apsolutni je krivac za gol. Ovo jos nisam video da se igrac ovako skloni iz zivog zida, kao da je clan protivnicke ekipe.

Milenko

pre 13 godina

Ахахахах, каква држава такав и "државни спортски пројекат" xD

Врх слика за дату ситуацију: http://vukajlija.com/posteri/zero-35931.jpg?1287526729

EVROPSKO PROLEĆE...to je naša nada

pre 13 godina

Osim gola iz slobodnog udarca i kontre 3 na 1 u zadnjem minutu, kada smo već svi krenuli napred grlom u jagode, Braga ništa spektakularno i posebeno nije prikazala. Ponavljam, brazilska Braga (svega 1 Portugalac!!!) nipočemu nije bila bolja! Oni su Šahtjor razbili u prvih 45 min i stvorili im 5 puta više stopostotnih šansi nego nama na celoj utakmici. Nije još ništa gotovo. Ubeđen sam u našu pobedu u vulkanskom grotlu pred 30,000 vernih Grobara. Pokazalo se da smo precenili i taj Šahtjor više zbog toga što smo FASCINIRANI NJIHOVIM BOGATSTVOM a pokazalo se da su između njih i Brage razlike u nijansama! Pred našim navijačima uzećemo prve bodove. Napred Partizane, ljubavi moja!

Ognjen

pre 13 godina

Da nije opet HRABRI partizan izgubio od velike ekipe hahaha.
Ljudi pomirite se sa sudbinom da je partizan slucajno upao u Ligu Sampiona i da je Anderleht bio mnogo bolji klub u onom susretu. Sad gledajte i patite se.
Znam sad da ce osuti paljbu a gdje je Zvezda. Zvezda je isto tako ondje gdje treba biti. Lose su igrali u Evropi s tim sto je Zvezda sve bolja i bolja i do sledece godine ce imati dobar tim za razliku od ovih...

Goran

pre 13 godina

Bravo Stojkoviću, bravo delijo, postao si specilaista golove preko 30 metara. Želim ti isti uspeh i u derbiju. Ili da uradiš nešto slično kao i u meču sa Vojvodinom kada si glavom udario fubalera Vojvodine u svom šesnaestercu, a vidoviti sudija naravno ništa nije video.

zvezda zvezda

pre 13 godina

Valjda prvi put u poslednjih 10 godina sam imao zelju da partizan dobro odigra . Koliko god vam se grobari cinilo da ste izgubljeni, niste. Bez ironije , imate skroz ok sansu da budete treci, mozda cak i drugi jer i daljem islim da je sahtjor jedna precenjena ekipa.
Derbi ce biti odlican, bez obzira na sve.

lezdra92

pre 13 godina

Stanojeviću ako imaš bar malo pameti, vratit u igru isti onaj sastav, sve sa Radišom Ilićem, koji je igrao u kvalifikacijama za LŠ. Dosta je bilo sa eksperimentisanjem. Kakav Stojković, kakav Boja, kakav Kamara, kakvi bakrači? Ne mogu da shvatim da u ovakoj ekipi ne mogu da igraju Petrović i Stevanović. Ovaj prvi je reprezentativac Srbije, a ovaj drugi bar zna da izvede centaršut. Što se golmana tiče, to je već posebna priča. Džaba što odbrani penal protiv Arsenala, kad primi dva pacerska gola iz slobodnjaka sa 30-tak metara, i time, umesto da ulije sigurnost, samo demorališe ove klince u odbrani.I još nešto, najbolje bi bilo da odmah sada izjaviš da na Stojketa ne računaš u narednom derbiju, zime ćeš smanjiti tenzije pred utakmicu i koliko toliko uticati da se ona odigra pred publikom i u duhu fer pleja.

mile

pre 13 godina

Sta sve treba da se desi u nasem fudbalu da bi konacno ukapirali gde nam je mesto. Nazalost mladji nisu imali priliku da dozive taj osecaj kada smo bili ravnopravni protivnici svim evropskim timovima, doduse i tad smo igrali sa "strancima" Susic, Prosinecki, Djurovski... Dejo... Nekad bilo...

M2

pre 13 godina

A sad malo realno: Igraci Partizana su odigrali borbeno, agresivno sa mnogo trcanja, u odbrani su odradili sve zadatke, u napadu se i ocekivalo da ce stvoriti 2-3 sanse. Dakle, ne dozvoliti, jednom jakom timu Brage da pridje golu gotovo 90 min. je besprekorno, e sad oni su dali iz 2 sansice 2 gola, a Partizan iz svojih nije. ovakva utakmica se ocekivala, cak su se svi pribojavali da ce Braga imati mnogo vise sansi i da ce trebati odbrane stojketa, mnogo srece, a napad ako nesto uradi. Dakle, cemu sad ovolika pljuvacina!? Da je bilo 1-1, sad bi ih dizali u nebo. Jednostavno mi kao navijaci niti imamo strpljenja, niti fudbalskog znanja, samo vidimo rezultat i na osnovu toga izvlacimo sve zakljucke... nazalost i vecina novinara zbog subjektivnosti i navijanja upadnu u istu zamku. Sad mi znamo bolje od Stanojevica, ma daj!?

Vexon

pre 13 godina

Partizan polako ali sigurno grabi ka najgorem skoru u ligi sampiona. Dakle 0 bodova u jednoj od najlaksih grupa, pa sta je to nego bruka i sramota! Ovu Bragu je Arsenal nafilovao do vrha,kao i sinoc strasnog sahtjora. Da ovaj tim ista vrijedi ne bi se ovako blamirao

Gvobav

pre 13 godina

Proverena informacija - 100%:
Od januara novi igrac naseg Pavtizana bice Nasri i Gibbs(Arsenal) i Ranko Despotović. Sa Despotom je već sve završeno a Nasri i Gibbs su od danas na pregovorima u Hyat-u.

Vojislav Matkovic

pre 13 godina

Ko do sada nije shvatio, nece nikada... Nikakvu krivicu ovde ne nosi Stanojevic... Ocigledno je nekom jacem u interesu da doticni mikser lopte, Tomic, mora non stop da igra, pa ni sam Stanojevic, koji verovatno vidi da decko samo vrti loptu, daje lose pasove i jos losije centarsuteve, ne sme da ga izvede iz igre. A ona izmena u 89. minutu je cist samar svim ljubiteljima Partizana i navijacima... Izvodi malog minut pre kraja i uvodi nekoga ko bi mozda mogao kvalitetnije da odigra na toj poziciji!

sparadonna

pre 13 godina

Pod 1. Sale nosi loptu kuci i cuvaj je za sebe
Pod 2. Tomic kao da je baletan ne fudbaler
Pod 3. Zivi zid lose postavljen
Pod 4. Njemu ni kineski zid ne bi pomogao
Pod 5. Bolje da je primio 2-3 komada od Sahtjora ,a ne da im poklanja golove iz prekida,odnosno ni iz cega(Sahtjor,Braga)
Pod 5. Stanojevic je mogao da saceka da sudija odsvira kraj pa da zameni nekog
Pod 6. UEFA I FIFA da zabrane izmene u sudijskoj nadoknadi da bi nasi treneri mogli da menjaju igrace na vreme

ivan

pre 13 godina

Pozdrav iz Dubrovnika.
Bivsa velika cetvorka (trojka) ipak je na ponos svim navijacima osim onih velike Crvene Zvezde. Nemojte se Delije javljati na ove sajtove jer nemate pravo, kao sto rece jedan Partizanovac, Zvezda zivi od proslosti e pa zato dragi nasi navijaci Crvene Zvezde studirajte povijest sigurno cete imati uspjeha a Partizan, Hajduk i Dinamo igraju Evropu.
Ajmo bijeli ale...

Boža

pre 13 godina

Tomića gura menadžer. Isti koji gura i Jovanovića pa će ovaj u revanšu protiv Brage imati prednost u odnosu na Savića koji je tri klase bolji. Da napomen da su i Miljković i Šćepović njegovi igrači?

kleo se kleo

pre 13 godina

Hahaha.. pogledah sa srecom utakmicu chelsea - spartak.. mnogo lepo za gledati, vidim i partizan pruzio predivnu igru :D

D.S. 1989 !

Bice veselo na derbiju

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Iako sam navijav Zvezde smesno je videti koliko ljudi krivi Stojkovica.

Ko je glado utakmicu je video da je kod tog slobodnog uradrca Stojkovic trazio 4 igraca u zidu, a dobio je 3 od kojih se jedan jos sklonio od lopte pri sutu.

Odigrao je solidno, uz dve izuzetno dobre intervencije nakon tog gola.

Da sam na vasem mestu pre bi se brinuo o igracima poput Miljkovica i Lazevskog.

SOMI

pre 13 godina

Partizan stvarno ulazi u istoriju LS.ni posle devet utakmica u istoj nema pobedu..A Stojkovic je posebna prica,kako ono on kaze hvala mu sto postoji,uvek mi ulepsa dan..xexe.pozdrav za sve DELIJE

Zenit

pre 13 godina

Dzaba se Grobari ljutite na Stanojevica,ovi igraci realno ne mogu bolje od ovoga.Ne znam zasto se forsira Sasa Ilic kad cevek ima dve leve noge,on me je zaista najvise iznervirao od svih.I bas se veceras videlo kokliko smo slabi,kao i celi nas fudbal i cela liga.Mislim kad jedan Bazel pobedi Romu u gostima,sta se mi lozimo protiv Arsenala kad bi nas sestoplasirana ekipa iz svajcarskog prvenstva pobedila.

delija nis 79

pre 13 godina

Da li je moguce...
1.Da se jedan *veliki* klub...
2.Da se jedan *fudbalski savez*...
3.Da se jedan vrh *drzave*...
4.Da se jedan *mup*,jedne *slobodne*,*suverene* i demokratske* *drzave*...
...plase jednog kluba,jednog pola razmontiranog stadiona i reflektora (koji rade)...

E,zato sam Srbin i bio sam,bicu i ZAUVEK OSTATI Z*V*E*Z*D*A*S***

Kele Ivanjica

pre 13 godina

Bravo Stojke,bravo majstore...Redovno si u konkurenciji za najlepsi gol!Bacanjem u prazno,niko od golmana,ne ulepsa gol, kao Ti!! Ps.Stanojevicu,ne menjaj ga,bice derbi zanimljiviji!

TRSA

pre 13 godina

MISLIM......STVARNO.....jos ne mogu da ukapiram sta u partizanu radi Tomic,.....a sad preko njega jos i Šćepovic....pa preko njega jos i Miljkovic......jel oni placaju da igraju ili se ekipa sastavlja na eci peci pec???

Djomla

pre 13 godina

Najveci krivac za poraz Partizana jeste trener Stanojevic, taktizirao je skroz pogresno sa postavkom a i sa izmenama! Velika sramota za poraz!

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

ne mogu da kazem da sam zadovoljan,puno vise ne zadovoljan...je li to napadacka igra gde nam je napad odsecen?ne razumem vise nista,pa koliko Tomic treba da igra da ga vise nema?odbrana granit ali sve ispred sramno Sale,Dr Mo svaka cast

Objektivno

pre 13 godina

Ovaj tim Brage nema neki kvalitet i mogli bi da ih dobijemo uz više hrabrosti. U našoj ligi oni bi bili iza nas, Zvezde i Vojvodine, a uz OFK i Spartak bi se borili za četvrto mesto. Svidelo se to nekome ili ne, ali to je jednostavno tako.

STAND YOUR GROUND

pre 13 godina

Dok se vi ovde raspravljate jedni sa drugima mi sve vishe i vishe tonemo ! Ovo je samo niz od Libereca,Tikvica,Levadija,Slovana,Briza i ostalih jadnik ekipa koji se izivljavaju po nasim ''velikim fudbalskim klubovima'' ! Shto rece jedan decko,mogu da zamislim kako bi izgledao taj drugoplasirani tim iz nase lige u ovom takmicenju ! Kada ovom Partizanu niko ne moze da uzme titulu,onda mogu da zamislim kako bi izgledao taj horor ! Cetvrtak,pravo vece za sport,momci ce da igraju,da se bore,nece dopustiti da ih niko ponizava ! Partizan-Armani Jeand -27 na poluvremenu +20 na kraju,to se ceni,da igrash,ali kad znash,a ovo ? Ovo je smejurija,jedno 3,4 godina za redom u Ligi Sampiona,pa tek onda moze da se stekne neko iskustvo,ovo je samo mucenje i onako nasih napacenih dusha ! Realno ! A u subotu,povratak u realnost,ko bude imao manje gresaka taj ce da dobije,kod nas u fudbalu se nishta ne meri kvalitetom !

Savicevic

pre 13 godina

Ubedljivo najdosadniji i najbezopasniji fudbal ovogodisnje lige sampiona igra Partizan.
Rumunski Kluz je veoma dobar, ima jednu pobedu, jedva izgubio od Rome i Bajerna u gostima. Dali su 5 golova u 3 utakmice.
Kopenhagen rastura, 2 pobede u 2 utakmice!
Bazel takodje dobar, iznad ocekivanja, dobili Romu u gostima, dali 5 golova.
Ostaju od tih slabijih ekipa Partizan i Zilina kao najslabiji. Veceras je Zilina pokazala mnogo vise od Partizana, jedva su izgubili 1-0 od Marselja u gostima koji je jaca ekipa od Brage. Zilina je imala pregrst suteva na gol koje je golman Mandanda sjajno branio. Zilina je izvela 9-10 kornera na utakmici. To je hrabra igra Stanojevicu a ne ovo mrtvilo Partizana. Partizan zaista deluje najsporije od svih ekipa koje sam gledao, fizicka sprema nula!

aussie

pre 13 godina

Grobar sam od rodjenja. Ustajem u sred noci da bih iz Australije pratio svoj voljeni tim. I posle ovog poraza moram da kazem da NISAM razocaran. Ustajacu opet!

Svi oni koji su mislili da je Partizan u LS da je osvoji, su nerealni. Mi smo tu da ucimo od boljih klubova. Za ovaj poraz nije kriv ni trener niti igraci. Krivo je nezanje.

Ucenje je proces, a Stanojevic raspolaze sa timom, tj. igracima, koji su tek na pocetku skolovanja (ima ih i par iskusnih). Mi na zalost nemamo gde da se ucimo u domacem prvenstvu, pa nam ostaje da to radimo samo na evropskim utakmicama. Ove godine ce ih biti sest, mozda i vise, ali i to je malo.

Ako se ove godine zadrzimo malo duze u Evropi, imamo sanse da sacuvamo igrace i da probamo mozda nesto sledece sezone, sa timom koji je skupio nesto znanja.

Jos jednom. Stanojevic radi najbolje sto moze sa ovim igracima, a igraci ginu na terenu i rade najbolje sto znaju.

Ja od njih ne mogu da trazim vise.

Pozdrav iz Australije. Volim Partizan!!!!

bob

pre 13 godina

igra partizana kao igra reprezentacije niko nije kriv sto partizan nema probojne bekove i brze špic igrače pokretnu sredinu.partizan igra sporo bezidejno nepravi se tim od igrača koje niko neće da je rukovodstvo uložilo brzo bi se vratilo prosta računica 2 pobede kući i 1 remi donose 2miliona evra stra me da neće da odbrane titulu i da će biti opet jovo nanovo prodaj sve što vredi i sa prosečnim igračima ponovo pravi tim kolko para tolko muzika i dosta hvale nek neko pošteno kaže da sada partizan ima najviše 4 igrača koji mogu da igraju LŠ

KAPETAN LADJE

pre 13 godina

Ja losiju utakmicu nisam gledao jos od kada su igrali Zvezda-Slovan. Tomic znaci UZAS, pa sta je ono, na sta ono lici, ko ga gura gde mu nije mesto??? a i Scepovica uveo u startnoj, a on spor kao da ima 40 god, i dao neke golove protiv Smedereva pa pomislili mozda je u formi SMESNO. Mislio sam da je onaj Stevanovic najgori, a tek veceras sam video da ima i gorih i da on nedostaje, bar jedan centarsut upotrebljiv uputi, a ovaj Miljkovic NO COMENT. Boja takodje uzas, kako ne shvataju nadlezni u Partizanu da on nije za fudbal, on je rodjen za drvosecu ili za bauster to bi mu islo od ruke...Sasa ilic razocarao do bola, stojkovic kao po obicaju sa 30-tak m. Jedini koji nesto vrede su MEDO, CLEO, SAVIC i iskusni KRSTAJIC. OSALI DNO DNA i TACKA (.)

fudbalski diletant

pre 13 godina

Gledao sam paralelno 2 utakmice,Partizana i Reala.Ima nesto sto je strasno i porazavajuce poredeci ta dva meca.
Nevidjena je razlika izmedju onih 2:0 na Bernabeu i ovih 2:0 Partizana i Brage.
Nevidjena razlika u nivou ta dva fudbala,od ipak sve evropskih timova.Pa ono u Madridu kao da su vanzemaljci - prosto lete,sve rade u trku,nevidjeno brzo...strasno.Ne samo Real,nego i Milan.
Tvrdim da Anderleht ne bi bio poslednji u ovoj grupi u kojoj ce Partizan to biti.Oni ipak imaju kakvu - takvu igru,i to dostojnu Lige Sampiona.Nisu samo imali srece.U dve utakmice sa Partizanom su imali mnogo vise sansi i mnogo vise od igre.Ali,taj prokleti busen...
Uvek nasi timovi ili reprezentacija prodju na srecu neke odlucujuce/presudne utakmice,uvek uz neku dramu, i odu na neka velika takmicenja,a onda se tamo vidi koliko ustvari (ne)vrede.
Bolje da nam se vise ne desavaju takve "istorijske"
pobede,a i bolje da nas sreca napusti "na vreme",jer cemo se kasnije obrukati tek tako.

Gledalinho

pre 13 godina

Da vam kazem nesto, Stanojevic je za sve vas gospodin covek, a ovaj tim Partizana realno moze tek malo bolje. Tu smo gde smo. Braga ce pasti u Beogradu, verovatno i Sahtjor, i to je to.

Nemate pojma

pre 13 godina

Da vam nije ovaj deda Krstajić primali bi petarde na svakoj utakmici,čovek vam drži ceo tim u 37 god.Od ostalih nema ni pola dobrog igrača i opet penite kako sigurno prolazite dalje.Pogledajte istini u oči i priznajte koliko ste slabi ili će te još praviti kalkulacije za dalji prolaz.Ova preslaba Braga će vas dobiti i u Bgd samo zato što precenjujete sebe.Braga na nivou Spartaka iz Subotice.

zvrk

pre 13 godina

Ljudi ja bih uveo na treninge da teoriski deo bude PES 2011! nek igraju malo PEs da vide kako bi to trebalo da izgleda,nek isproba Stanojevic sve formacije i taktiku pa koja upali u PEsu tu i na JNA!:D Smiljanic i Tomic bi MOGOLI da pojacaju grejanje na klupi,vreme je!!ILijev,Boja,Cleo,Kamara Moreira ,ILic na sredini,stabilni na lopti i relativno okretni!

dragan

pre 13 godina

Srbin sam i zivim u Americi i navijac sam Partizana od kad zna za sebe.Moram da kazem da ovo sto pisu navijaci zvezde je zalosno i jadno.Stojanevic uospste nije kriv za golove trazio je da u zid stanu 4 igraca stalo je tri a taj treci Lazevski se skroz sklonijo kod suta.neznam zasto toliko napadate i nerealno govorite o tom coveku.

Qaaph

pre 13 godina

Jel' nemate druga posla nego da komentarisete svaku Partizanovu vest? Vi ste ove godine ispali od Slovana, nema vas u Evropi. Ne mozete vi da se pravite pametni. Udjite i vi jednom, pa da vas vidimo kako igrate. Da, ali treba prvo proci ceske i slovacke ekipe.

Dragan

pre 13 godina

Moj utisak je da mi koji volimo fudbal ne možemo da gledamo Real-Milan, nego moram da prebacim na neki drugi program da ne bi gledao i slušao ove gluposti.Na sreću postoji internet, a i singl na kladionici.

Zoran Totusica

pre 13 godina

Pa ovo je smesno. Kakva LS i Evropa, za vas je poljance i da igrate sa seoskim timom iz Zagubice...Prestanite se blamirati i vratite Sengenuse i nazad na planine...

Djomla

pre 13 godina

Stanojevic ja napravio gresku na startu, stavio u tim Tomica, Smiljanica i Scepovica.. Umesto njih su trebali Boya, Medo i Petrovic ili Ilijev..Uzas, a Tomic no coment, decko je izgubljen!! Dakle u startu totalno pogresno.. Na zalost, to je nas fudbal,To je Srbija, To je realnost..

Aleksandar

pre 13 godina

Jedini igraci koji po meni mogu da igraju na nivou Lige Sampiona su:
1.Stojkovic
2.Krstajic
3.Moreira
4.Ilic - kao zamena
5.Medo - kao zamena

Ostalo je krs najobicniji, ukljucujuci i Cleo-a koji je prespor! Kakav bre crni Lazio i kojekakve nebuloze, Partizan je za njega vrh.
Nazalost!

Asterix

pre 13 godina

Predsednik partizana se slikao za medije sa fudbalskom loptom lige shampiona uramljenoj u staklenoj kocki kao svojevrstan pokazatelj ambicija kluba, boze zdravlja da se nashutirate iste.

neutralni

pre 13 godina

Ma nisam ja ništa ni očekivao od Partizana u LŠ. Srećno prošao kao niko ove godine bez pobede protiv prosečnog Andrelehta (busen) a Đura&co samo demagogija-nisu brate uložili za LŠ da se ne lažemo.

zivi bili pa videli

pre 13 godina

E sada posle frustrirajucega poraza od Brage,moze se ocekivati zestoka kampanja da bi se derbi odlozio ili igrao bez publike.Djuric je vec uveliko poceo sa time,tu je bivsi funkcioner KK Partizan i ministar policije Dacic koji sugerise da je rano da se igra sa publikom,pa onda Ljajic(ex clan uprave FK Partizan) koji kaze slicno a tu je i Tole.Uradice sve da bi ispalo kako Partizanu odgovara zbog umora od LS...

Tuga

pre 13 godina

Nemojte da očajavate. Stanojević je znao da nemate šanse, pa je izmešao karte i krenuo na bod. Kada mu je Stojke pokazao koliko je sati sve mu je bilo jasno.

Marko

pre 13 godina

Nema sta,partizan je odigrao kukavicki i bezidejno,ali nije mi jasno samo jedno,odkud vama ciganima pravo da kritikujete kako vas nije sramota.Pozdravio vas Salata I Ivana!

mmm

pre 13 godina

Pita dete tatu:
- Zašto mi ne navijamo za jedan klub, nego stalno menjamo. Čas navijamo
za Barselonu, čas za Olimpijakos, pa CSKA, Anderleht, Šahtjor, Arsenal?
- Ćuti i oblači Bragin dres.
(pedja, 19. oktobar 2010 22:33)
Jel se ti to tesis? ili?
Mozda ljudi navijaju da pobednicke, a ne za gubitnicke klubove?

Boki

pre 13 godina

Jesmo losi i prespori za LS, ali, ruku na srce, nemamo ni srece. Zasluzili smo remi i u Donjecku i u Bragi, ali smo primili dva identicna gola iz slobodnjaka koja su nas skupo kostala.

Sve je skola, tako da ce nam ovo dobro doci ukoliko recimo sledece godine ponovo budemo igrali grupnu fazu LS.

Mrmot

pre 13 godina

Kao vatreni navijac Partizana, ipak cu da realno sagledam da li bih se i ja tako radovao slabom ucescu Zvezde u Ligi Sampiona. da li bih i ja navijao protiv Zvezde protiv nekog tima u najelitnijem takmicenju?...Ipak, to nikada necu saznati, znate vec zasto.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Huh, sta reci a da ljudi ne kazu da je pljuvanje. Ljudi, ovo je za mene bruka. Ne znam kako vi gledate na ovaj rezultat ali za mene je bruka. Mislim da ni oni sami nisu verovali da mogu da pobede Bragu. Sta mozemo ocekivati u Beogradu, da pobedimo sa 3 gola? Mene da budem sikren strah i derbija.

ISTINA

pre 13 godina

Dosta više fudbala.
Da li ste primetili da postoji neki drugi sport osim farse koju zovu fudbalom. Dokle da očekujete da se radujete a rezultati namešteni, igrčići kupljeni, preprodati, ucenjeni, bezlični. Novac koji dajete za karte i gorivo do stadiona upotrebite za nešto lepše što vas neće izneveriti. Državo, daj novac za košarku, odbojku, rukomet i sportove gde je još uvek čistija igra. Ne brukaj se.
STOP FUDBALU.

Sava

pre 13 godina

Braga je ozbiljan tim. Svi igrači im imaju dve leve noge, navijači im samo cvrkuću s vremena na vreme i imaju strašnog trenera. U 25-om minutu kod rezultata 0:0 on šalje sve igrače na zagrevanje. Valjda je shvatio da ste duduci i pomislio da može da napadne.

stanko vrazovic

pre 13 godina

Beda i mizerija od fudbala, klupskog, reprezentativnog, srpskog. Beda i mizerija od fudbalske organizacije. Treva sve to ukinuti i forsirati sportove gde nasi sportisti postizu uspehe a ove letece babe fuidbalere i rukovodioce organizacija, klubova i FSS treba zauvek zaboraviti, neke hapsiti, videti sta imaju pa im sve to pouzimati i suditi im svima odreda.

Branko S.

pre 13 godina

Svi vi sto sada likujete i pisite ove negativne komentare - SRAM VAS BILO!!!
Kakvi ste vi to navijaci!? Jedino ako niste "delije" koje se toboze brinu za Partizan(a vi slobodno dajte ovom komentaru - nepreporucujem).Partizan se voli a ne navija kako vi radite.Sta ste ocekivali da cemo pobediti Bragu?Ko imalo preti fudbal,mora priznati da sa ovim fudbalerima, Partizan je srecan sto je i do ovde dogurao,ali za ocekivati nesto vece treba da svi stanemo iza njega,upravo sto je prevazisao objektivno svoje mogucnosti i imamo priliku da ga gledamo u Ligi!Verujem da ce Partizan pobediti u revansu Bragu i da eventualno neresim ili sto ne i pobedom nad Sahtjorom osigura plasman u Ligi Evrope.Ako zelite bolje uspehe odresite kasu podrzite Partizan dolaskom na stadion,svaki evro je pozeljan,a najlakse je sada kritikovati.Sta bi trebalo da rade sada navijaci Anderlehta,Liverpula,Seltika,da zatvore stadion i prestanu navijati, a godinama su ucesnici LS.Nece me pokolebati vasi licemerni komentari,vi koji bi pre gledali Reala nego sampiona Srbije,porucujem vam iskljucite televizor na kompu mozete pratiti neke latine,engleze i navijati za njih do mile volje!!!Usput besplatno je i nemorate nam dosadjivati vasim "znanjem".

Valentina

pre 13 godina

Sta ste napali Stojketa?Prvi gol nije mogao nista da uradi,a drugi su ga ostavili samog na golu sa dvojicom igraca Brage jedino je kleo tu trckarao ali nije mogao nista!Sta ste ocekivali da ce dvojica igraca ispred gola sa jednim golmanom da promase?!A niko ne komentarise fantasticnu odbranu kada je izleteo i uklizao?Ne vama je bitno samo da kazete kako je Stojkovic kriv!Sada gledate u svaki njegov primljen gol i da primi gol nemoguc za odbraniti rekli biste da je kriv!Pa ne moze covek da nikada ne primi gol na utakmici,dobar je bio!I Partizan je dobro igrao prvo poluvreme imali smo vise suteva na gol i prilika i zasluzili pobedu vise od Brage!U drugom poluvremenu smo popustili!A i sta ste napali Stanojevica pa covek nas je uveo u LS?! jedna losa formacija i on postede meta pljuvanja?!covek je dobar trener!Prestanite da pljujete sve ljude koji nisu krivi samo zato sto ih ne volite npr Stojkovica.Volela bih da Partizan pobedi Bragu i Sahtjor pa da zapusimo usta onima koji nas pljuju!Pravi navijacu uvek veruju u svoj tim a ovi sto pljuju trebali su da gledaju malo dublje od rezultata i da vide da je vecina igraca dala sve od sebe!
DRZI SE STOJKE

dcz

pre 13 godina

Ako su Braga i Sahtjor primili 5, odnosno 6 gola u Londonu, ja Partizanu predvidjam nov rekord LS. Koliko se ja secam rekord je 8 golova (Monako La Korunja 8 3)

Milan

pre 13 godina

Arsenal nece razbiti Partizan zato sto ce do tada vec obezbediti ucesce u nokaut fazi. A sve kriticare, sta vi ocekujete, pobedu protiv Arsenala, pobedu protiv proslogodisnjeg osvajaca kupa Evrope ili pobedu u gostima protiv portugalskog vicesampiona?! Ne treba da ucestvujemo u LS da bi znali da nam je fudbal propao. Uostalom, zvezdasi ce veoma brzo imati priliku da pokazu gde su oni u odnosu na najgoreg ucesnika ovogodisnje LS. Vi cak ni jednom takvom timu ne mozete uzeti titulu, a mislite da bi mozda bolje prosli protiv Arsenala ili Brage koja je izbacila jednu Sevilju?! Osvestite se.

FoRzA_PxFxCx

pre 13 godina

Ko gura Tomica da igra cak i kada je povredjen! Besan sam samo tako, Raca sedi na klupi zbog splavara Lole, ma uzas!
Bravo za Savica, izmislio je fudbal za Jovanovica!
Braga losa mi joj pomogli, utakmica uzas. Bolje bi bilo da smo izgubili 5-0 ali uz zalaganje i pokusaj igre, ovako, sta reci,...

kop

pre 13 godina

Izjave posle meča su im vrh, bili bolji u svim segmentima samo nisu dali gol! Smešno! Komentator (najdosadniji ikada) smorio sa Kleom, Kleo pa Kleo, čuvaju ga po dvojica pa ne daju mu da diše, Kleo odigrao celu utakmicu bez disanja, hahaha.

bobanmkd

pre 13 godina

Meni nisu jasne dve stvari.1.Kakva logika staviti Moreiru da se lomi u odbranu,jel je on ofanzivan zato sto nosi broj 10?! A igra na mestu Kamere! Stanojevicu,zar nije bilo normalnije da igra Moreira napred,Kamara pozadi a Ilic na klupi? Zar misliš da smo mi slepi i ne vidimo da Ilic igra rekreativni fudbal? Rispect za sve od Ilica ali dosta je bilo! Pa covek od kada je došao barem 15 puta sa 16 metara jedva dobacuje do gola?! 2.Dali su:Stanojevic,Djuric, i Nadj mislili da osvajaju bodove u Evropi sa Pjerom Boyom?!?!?! Hvala na LS ali onda budite muzi i kazite jasno" nemojte vise ništa od toga očekivati" i gotovo! Inače,iskreno sam uplasen da će Stanojevic sam otići krajem novembra ako izgubi od Zvezde i ne pobedi Bragu u BG.Iskreno se nadam da do toga ipak neće doći.

Srdjan

pre 13 godina

Au majko koji frhunski partizanov golman.Pa on je primio gol iz Ljutice Bogdana.Sport nekog nagradi a nekom zapecati karijeru.Stojkovicu slobodno okaci kopacke o klin, neces moci da branis nigde jer si do sada u svim takmicenjima primio vise od 20 golova za nekih mesec dana.Bravo za partizan na izboru branica.Svetla buducnost te ceka u partizanu pa makar i kao prodavca semenki.

Grobar

pre 13 godina

Apsolutno dezastrozna predstava Partizana...
Sta se to dogadja sa ovom ekipom?
Od Sahtjora sve losiji i losiji...
Dajte,dovedite jednom jednog pravog strucnjaka na klupu,u Srbiji nema kvalitetnih trenera...

ljepko tapetic

pre 13 godina

Najbolji su mi ovi koji kritiziraju trenera zato sto stavlja pojedine igrace, u stilu da je izabrao nekog drugog dobili bi tekmu. Pa vi ljudi nemate igrace, nemate igru, nemate tim, ovo je nula, sprdnja, sramota. Jel ima Partizan omladinsku skolu, jel se tu nesto radi. Pa Dinamo sa klincima dere Viljareal. Onaj Cleo iz koje on price dolazi, covjek ne zna trcati. Da ste skupili drustvo iz blokova ne bi gore izgledalo. Koji sam ja mazohist da umjesto Reala gledam tamo neke ovce...muka mi je majke mi...

TIGER

pre 13 godina

Nema veze... Idemo dalje!
Ionako za ove poraze dobijamo oko 15 miliona, da bar nemoramo od drzave da prosimo... Uostalom Evropa je uvek merilo za sve uspehe u domacoj ligi... Tu najbolje vidimo koliko vredi titula u nasoj livada ligi.
Evo "delije" ide derbi,ako se bude igrao, napokon i vi da navijate za svoj klub protiv nas, a da to ne budu Portugalci, Ukrajinci, Spanci, Englezi, Italijani...

Krle

pre 13 godina

ja volim partizan mnogo al vise nemam zivaca da gledam BRUUUKU.Stanojevicu mazi nekom drugom oci,odlazi i ti i taktika i povedi Tomica,S.Ilica,Boju,Miljkovica,Stojkovica i Lazevskog sa sobom,MARS BRE IZ PARTIZANA.
(vladan, 19. oktobar 2010 22:59)

Ti volis Partizan isto koliko i ja Zvezdu...

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Zeleo bih da istaknem moje veliko razocaranje u FK Partizan. Letos sam pisao o veoma losoj politici uprave. Pojacanja ustvari to nisu bila, a trener je posebna prica. Potpuni promasaj. Njegov najveci uspeh su ona tri busena igraca Anderlehta pri promasajima u sutiranju penala. Jadno za trenera Partizana. Igra veceras je bila na nivou naseg drugoligasa. Pozivam rukovodstvo da preduzme drasticne mere, dok jos nije kasno. Ako ovako igramo u subotu, zbogom tituli!

Krle

pre 13 godina

Lepo se videlo da je pokazivao 4 igraca i zivom zidu, i da su cetvorica stala, ali gde se posle taj jedan izgubio nije mi jasno. Kao sto mi nije jasno da se Lazevski prilikom suta skroz sklonio iza ove dvojice u zivom zidu i tako napravio jos vecu rupu, umesto da ide na loptu. a kako je ovo golmanov gol, imali smo prilike veceras da vidimo koliko je golova palo sa velike udaljenostui, jedino je Kasiljas uspeo da iscupa onaj sut pirla i to je sve. Ovakvi jaki i precizni udarci se tesko brane, koliko god neko mislio drugacije.

ja

pre 13 godina

U zadnjih par godina Partizan redovito igra u Europi

1 pobjeda
0 nerjeseno
17 poraza

I nezaboravimo da su ovih zadnjih par godina vrhunska renesansa sto se tice rezultata za Partizan

Kakav klub:))
(2027.godina skor NK Partizana p)1 n)0 poraza)744, 19. oktobar 2010 21:58)

Kakav god da je i dalje je bolji od hajduka i dinama, primer - Partizan je ove sezone vec uzeo vise bodova nego hajduk+dinamo zajedno

sasa

pre 13 godina

Kada su u sastavu Lola i Tomić sve je jasno.Tomića nisam video već godinu dana da igra lopte.Danas je Antić izjavio šta misli o Petroviću.Učesnik SP nema mesta pored gore pomenutih.Interesantan je Stanojević uvek sa novim timom.Nekad smo znali sastav unapred svi a sad novokomponovani treneri neznaju ni sami.Ne dajemo golove Spartaku i Vojvodini a on Clea čuva i vidi se rezultat neuigranosti.

posmatrac

pre 13 godina

Boju lopta bas dobro napala - sreca da je nekako preziveo do kraja meca... Miljkovic i Lazevski zbirno ni jedan jedini tacan centarsut... Tomic je slobodno mogao i da sedne da meditira, ne bi imao manji ucinak... Ostali (izuzimajuci Savica) nadprosecno spori, tromi i bezidejni... A Stanojevic zadovoljan! Nema sta da im zameri!?!
Mislio sam: evo jedan normalan,koji nesto zna, kad ono OVO...

isandic

pre 13 godina

Trčanje do besvesti i ništa više. Ljudi ne znaju tri vezana dodavanja da odigraju... Ne postoji niti vođa na terenu, niti na klupi. A kakav nam je FSS sa predsednikom na vrhu, takav je i fudbal koji ovi nesrećni momci igraju

Srdjan

pre 13 godina

Au majko koji frhunski partizanov golman.Pa on je primio gol iz Ljutice Bogdana.Sport nekog nagradi a nekom zapecati karijeru.Stojkovicu slobodno okaci kopacke o klin, neces moci da branis nigde jer si do sada u svim takmicenjima primio vise od 20 golova za nekih mesec dana.Zato nisi mogao da branis i nijednom stranom klubu jer si rupetina od golmana.Cekamo te na derbiju.Bice nam zadovoljstvo resetati ti mrezu tvog omiljenog crno belog kluba.

vlade-ča

pre 13 godina

Bez Ilijeva naš napad je bezopasan,Tomić totalno razočarenje,kazniti onoga ko je ponovo doveo tromog Boju koji nam je već jednom promašenim penalom zagorčao život(Artmedija),a i mladi trener od plasmana u LŠ sve lošije vodi tim.Samo pobeda u derbiju vraća poverenje i ućutkaće one koji se poslednjih godina jedino vesele kad Partizan gubi jer malo svojih pobeda imaju.

ilija

pre 13 godina

Navijam za Partizan,ali ruku na srce i iskreno nama nije mesto u LS. Desio se takav dan sa Andlehtom i to je to. Ja jos nism doziveo da tri igraca iz jedne ekipe sutiraju penale nebu pod oblake,eto tako smo mi dosli u LS. A sad dokazujemo ko smo i gde nam je mesto. U Evropi sigurno nije. Ma kakav Lazevski,Miljkovic,neki Tomic i Scepovic. UZAS Pa mi nememo ni f od fudbala. Neko rece,a i u prvu je i ona raspala Zvezda ce nas razbiti dva razlike. Mi nemozemo da povezemo tri dodavanja.Jedino svaka cast Krstajicu i Kleu. Ovo drugo sve je nula. Braga ce nas i ovde dobiti lagano.

kompeh

pre 13 godina

cigani su veceras nadmasili sami sebe, sve njihovi komentari...
Ako ako, polako cemo mi izrasti kao klub‚nesto slicno kao u kosarci, pa ce imati jos vise prilike da komentarisu

jsalac

pre 13 godina

Lose,lose i to bas sa protivnikom sa kojim smo mogli da igramo.Moreira tradicionalno nervozan u evropskim utakmicama,Stojkovic je morao ono da brani,Scepovic nije imao ni jedan precizan pas,Tomic igra kukavicki,Ilic vise puta kao da nece da gurne loptu tamo gde treba,nego nesto pametuje i kada se to pomesa sa prosecnim ostatkom tima = poraz.Nadam se da ce u BG biti mnogo bolje i pre svega HRABRIJE.Realno,ima tu jos prostora za trece mesto,ali sve manje i manje,zato za dve nedelje svi na stadion i
NAPRED PARTIZAN.

United South-PFC.

pre 13 godina

KIKS Stojkovica,dokle vise bojim se da covek pokazuje pravo lice RUPA od golmana.a ovaj torcida,kuku igrate sa ZENITOM,jedno 7 vam ne gine evropejcu.

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Najgori ste po bokovima. Lazevski i Miljkovic nisu dorasli LS. Moriera je bio nervozan od samog pocetka. A o Boji da ne pricam.

Svaka cast Krstajicu i Ilicu.

Volim Partizan,,,,Kao oci svoje!!!

pre 13 godina

Alo bre Partizanovci moji,pa sta ste klonuli???.Dobijamo Bragu i Sahter u Beogradu a Arsenalu uzimamo bod.Zapamtite sta sam Vam rekla.Trazice te Vi da Vam i dalje prognoziram.
Zivi bili pa videli.Vasa Crno-bela navijacica
A Zvezdasi neka puknu od zavisti!!!!!

Mance

pre 13 godina

Dokle ćemo da se bojimo(prvo Šahtjor,sada Braga,ko je sledeći)?
Stanojeviću gde ti je hrabrost?
Nemamo snage za Evropu,fali nam hrabrost trenera i igrača,brže oslobađanje od lopte,prodori po bokovima.Treba da igramo kratkim pasovima,a ne dugim loptama da gađamo Klea.

Miljković,Tomić,Saša Ilić?
Miljković u defanzivi još Bože pomozi,ali u napadu nema blage veze.Nezna da centrira ni po zemlji,a nezna ni da pogodi saigrače u glavu!!!
Tomić petlja sa loptom(novi adem ljajić),dribla u mestu,sporo se oslobađa od lopte i naravno,izgubi je skoro uvek!
Saša Ilić nekada veliki igrač,sada se pretvorio u penzionera koji nezna šta će sa loptom!
Nemamo LEVO KRILO i DESNOG BEKA!Pod hitno naći nekog dobrog i iskusnog desnog beka i levo krilo koje će znati da povuče napad Partizana,inače ovako nam se piše CRNO.
Pozdrav svim Grobarima i Grobarkama.

Uroš

pre 13 godina

Čobani 1: čobani 2 = 2:0. Portugalci imaju bolje uslove, Partizan bolje navijače, ali su ipak u nečemu isti. Ni jedni ni drugi nemaju pojma.

dragan

pre 13 godina

Aman Stanojevicu,gledas li ti snimke utakmica,pa covece sve zivo izgubi i svo vreme ista taktika,ista igra,isti igraci.Imas li ti trenere za tkz.fizicku pripremu,znaqju li tvoji igraci princip "daj-trci".Nemoj gledati ono protivnicki igrac pretrcao 9-10km-njemu je to dovoljno jer "ZNA" -nas mora vise -jer "NEZNA"!!!

Goran

pre 13 godina

kako je to pesnicki Strajnic rekao,da je na treningu Stojkovic odbranio 70 procenata suteva sa 5 metara.Steta sto mu nisu sutirali sa 30,da nauci da brani i te udarce sa pola terena.Ne znam sta je teze,gledati Partizan ili slusati Strajnica.

posteno

pre 13 godina

,,sklanjaj Tomica iz Partizana pod hitno taj bre nema blage veze sa fudbalom, za njega sam komentarisao jos pre oko godinu dana i od toga nista. N a ovoj utakmici imao je sigurno preko 50 gresaka, nije trebao biti uopste na utakmici, iako sam fatalni navijac partizana posteno je istoga podhitno prodati ili dati nekom na pozajmici u trecoj ili cetvrtoj ligi..

Istina

pre 13 godina

I sada će ponovo neobjektivni grobari da lupaju kako još uvek imaju šanse da prođu dalje itd.Aman ljudi,mnogo ste loši i shvatite to već jednom,nemate kvalitet ni za našu ligu da budete prvi,možda za 3-4 mesto.

stojke

pre 13 godina

Vracar, ti sto se smejes grohotom, aj mi molim te samo kaži s kim tvoja zvezda ove sedmice igra u evropi? fudbal,basket,vaterpolo......nebitno,izaberi sport

Zhhika

pre 13 godina

Sastav koji je završio utakmicu treba da počne u revanšu(eventualno može da se nadje mesto za Moreiru umesto Smiljanića).Prilično sam siguran da nećemo izgubiti u Beogradu ni od Brage ni od Šahtjora.Još ako Arsenal ispuni obećanje koje je dao Bakari Sanja i pusti nas u poslenjem kolu...:)))
Ipak,jako mi je drago što se večiti derbi igra za par dana,tako da će ovi što nakon svakog poraza Partizana izviruju iz rupe ponovo morati neko vreme da ćute...

Greg

pre 13 godina

Oprostite mmi. Nisam navijas partizana, ali ipak... Ko je onaj sa brojem 18!? Onaj sto se u zivom zidu SAKRIO da ga lopta ne pogodi!? Njemu dozivotno treba zabraniti da igra fudbal!
A, dragi moji Grobari, nadam se da ste nakpokon shvatili da Sasa Ilic nikada nije bio, nije ni sada niti ce biti fudbaler. On je zasluzio negativnu ocenu. Nemu ne treba samo zabraniti da igra, njega treba kazniti svaki put kad pomisli da sutne loptu na poljancetu.

Sve u svemu, Partizan se lepo obrukao. Onako bas lepo!

Rupa na golu

pre 13 godina

Ovu jadnu Bragu smo morali da dobijemo.Bez ikakve potrebe smo igrali kukavički jer oni nisu bolji od nas.Stojković ponovo grli levu stativu i prima gol kroz uši,tako da nas košta već dva poraza,a i protiv Smedereva se šeta kao duh po kaznenom prostoru dok mu lopta ulazi u mrežu.Radiša Ilić ovakve golove sigurno ne bi primio.Radišu na gol,Stevanovića na desnog beka.

boki zemun

pre 13 godina

mislim da je glavni problem partizana ove godine izbor sponzora! Pored ostalih prihvatili su i Telekom Srbija za sponzora i od njih kao i svake godine dobili paket "NULA U GRUPI"!!

23.10.2010 PRIZEMLJENJE

pre 13 godina

Ma bitno da je Stojke nekad bio cigan i najgori golman a sada "Stojke srbine" prima i sa 30 metara GOOOLCINU!!!
E sad mi drago nek je preso nek ih Kaludjer u 93 minutu spusti na zemlju!!!

United South

pre 13 godina

jel moguce da ovde nekI pisu komentare bolje da napustimo da se ne brukamo,majko mila sto vas je rodila.a ti Stanojevicu POBEDA U BG POD OBAVEZNO.

Kiki

pre 13 godina

Jeste im pružili priliku da poprave gol razliku, ali se niste obrukali. Ne idite u London ako slučajno dobijete Bragu u Beogradu. Izgubićete samo sa 3:0 i idete sigurno dalje.

C'est la Serbie

pre 13 godina

Ja Zvezdasima preporucujem cim predju centar u subotu, odmah sut! Garantujem da ce svaki koji bude isao u gol tu i zavrsiti heheehe

takoreci

pre 13 godina

Kaze komentator da isprekidana igra koju forsira Braga ne odgovara Partizanu jer onemogucava da se poveze vise pasova:))

Portugalcima su poznate brazilske vestine igraca Partizana i logicnom taktikom su ih onemogucili da igraju kako znaju:))

Jel ima nekih vesti iz svlacionice posto nam je isto receno da ce onaj igrac Brage u svlacionicu sa Kleom?

Komentator bi mogao da ode da proveri vid posto je onaj sut Klea za koji je rekao da bi usao u gol pod precku isao metar iznad gola, golman je jedva uspeo da dotakne loptu.

Isto tako dobro se komentatoru ucinilo kad je rekao da mu se cini da je ofsajd kad je linijski sudija digao zastavicu sto je Boja bio u ofsajdu.

Ivo

pre 13 godina

Dok Dinamo i Hajduk pobeđuju u evroligi, Dinamo pobedio Viljareala a Hajduk Anderleht mi se zadovoljavamo učešćem u ligi šampiona tj. kako se igraju sa nama.

tesnjar

pre 13 godina

Bravo momci, nema veze, idemo dalje!!!
Greska sa Scepovicem ali sta da se radi...
Imali smo veci posed lopte i vise suteva, ali ono sto se pise su golovi...
STOJKE MAJSTORE SVAKA CAST!!!
NAPRED PARTIZAN!!!

Dejan

pre 13 godina

Posle zreba, ovde sam citao svakakve komentare vezano za Partizanovu grupu. Ne mali broj se odnosio na to kako Arsenal i nije najveca opasnost Vec su to Ukrajinci i Portugalci.
Hahahahaha...Sve sami strucnjaci se javljaju i iznose analize na osnovu odgledanih 2-3 meca. Ja kazem sada isto sto i tada da ce Arseanal dogurati bar do 1/4 finala. Partizan ce biti 3. u grupi.

yivi bili pa videli...

Ova Braga veze nema

pre 13 godina

E,sad se sigurno odlaže derbi jer ih je preslaba Braga pobedila,malo se umorili i Zvezda bi se našalila sa njima ali spasiće ih Tole.

SLAVKO-licno

pre 13 godina

Ljudi SMESNA smo ekipa!!!
Iskreni grobar!!!!Evo sad primamo drugi gol,skolski nema sta.Bolje ovo napustiti nego se dalje brukati!!!
Smesan fudbal u smesnoj drzavi,sve nam je .....

Aleks

pre 13 godina

Ovo je tužno!
Ja nemam reči za ovo mučenje!
Jel moguće da Stanojević ne vidi ono što svi drugi vide, a to je da je Tomić jedna obična bezidejna mrcina koja kukavički ulazi u svaki duel!!!
Zašto stalno igra unazad???
Dajte ova Braga je nivou Superlige. Sramota!

Velja

pre 13 godina

Sa jedne strane Stojković i Kleo, a sa druge jedan ozbiljan tim. Deset brazilaca u timu, gol razlika posle dve utakmice 0:9 i bez pomoći publike. Komentar nije potreban.

Pfc Ruyles

pre 13 godina

Za vecerasnji poraz jedini krivac je trener,ili onaj ko mu naredjuje da stavi Tomica u tim,da mu Kamara sedi na klupi,da Ilijev ne igra vec Scepovic!!!
To su tri razloga za poraz,a najbolje bi bilo da kazes ko su ljudi koji ti naredjuju koga u tim da stavis,da znamo koga da teramo iz kluba!

Sima

pre 13 godina

Date gol u Beogradu i dobijete 1:0. Udarite bunker protiv Arsenala, njima rezultat nije bitan i nećete valjda primiti 10 komada. Nada umire poslednja.

zoran

pre 13 godina

Cini se da priv put u zivotu gledam utakmicu na kojoj dva tima za 90 minuta ne mogu postenu akciju da naprave.
Ma ovakvim timovima treba zabraniti da igraju bilo kakavu evropsku ligu. Ovo je maltretiranje publike i nista drugo...

no fear

pre 13 godina

nikad nisam gledao goru i nezanimljiviju utakmicu LŠ..
totalno ispod tog renomea,ustvari kao da sam gledao Hajduk Kulu i Metalac (a neki kažu kako se samo u našem prvenstvu igra loše)..
obe ekipe kao da su zalutale u to takmičenje,Braga osrednja ekipica,po meni slabija od Anderlechta,a Partizanovi igrači ne mogu spojiti tri uspješna dodavanja prema napred..
jedino (opet) skidam kapu Krstajiću,prosto mi ga dođe žao gledati kako čovjek sam gine na terenu,a druge baš briga..
o golmanu ne treba trošiti ni riječi..dobiti gol sa preko 30 m,a lopta ide skoro metar od stative?! Srna,Lima..ko zna ko je sljedeći..a najteže iskušenje mu tek slijedi (ako ga ne odgode)..

Nesa

pre 13 godina

Najgore u svemu ovome je sto ja ne mogu da gledam derbi Real-Milan, vec se emituje ovaj krs od utakmice, i tako smo osudjeni sve utakmice u grupi. Hrt je pritom naravno skremblovan. Eto zasto ne volim da nas klub igra ligu sampiona, jednostavno nama tu nije mesto, potpuno je nebitno da l' je zvezda ili partizan, ja hocu da gledam kvalitetan fudbal....

Bad Copy

pre 13 godina

Sad se vidi da je Partizan ekipa koja je slucajno zalutala u LS.Naime crno-beli su se kvalifikovali u LS a da nisu nijednom pobedili Andeleht,evo serije od vezana 3 poraza,pametnome dosta da zakljuci.Grobari slobodno preporucite komentar,znam da istina boli ali je to surova cinjenica,nije Partizan za LS.

SLAVKO-licno

pre 13 godina

Navijac sam Partozana vise od 40 godina,ali mi ovo sto igramo uopste nije jasno!???
Protiv prosecne portugalske ekipe ne mozemo da sutnemo na gol??
Jesmo ponovo primili glup gol,ali da bi nesto uradili MORAMO dati gol,ali za ovakav Partizan to je nemoguca misija!!!
U London bolje da ne idemo,tamo nas ceka vise od pet komada...
Jadan je nas fudbal!!!!

uuuuuuuu

pre 13 godina

Mislim stvarno! Ovaj nas fudbal stvarno treba da se ukine,tolike pare otisle u fudbalere,a oni jadni ni gol ne znaju da daju. Uzas. Ukinite ovu glupost od sporta!

Resad Kunovac

pre 13 godina

namestaljka! oba kluba su se dogovrila da pobede ko domacini kako bi uzela 3 boda i lovu od UEFE. videcete u Bgd-u ce biti istovetan rezultat, ali za nas.

Nikola

pre 13 godina

SUSTINSKA RAZLIKA izmedju KK Partizan i FK Partizan je u tome sto kada kosarkasi znaju da igraju protiv jaceg od sebe, oni kidaju i grizu jos jace, a ovi nasi fudbalercici izadju sa stavom "da se ne obrukamo". Kukavicko izdanje, kakve su to price o ofanzivnom Partizanu, kao da mi ne vidimo da se igra na nulu. Precenjujemo druge, a cini mi se da ne potcenjujemo sebe, jednostavno losi smo.

Dejan

pre 13 godina

Aj odmah da kazem, navijam za Zvezdu. Ovo veceras je prava slika naseg fudbala-daleko smo mi od Evrope, bar od "prve evropske lige". Treca, Cetvrta, tu smo negde. Veliki je uspeh Partizana sam ulazak u LS, i to njegovi navijaci ne bi trebali da zaborave. Dodje ti Arsenal, napunis praznu kasu... Ali, ne bi mi Srbi bili to sto jesmo da odmah ne pocnu price tipa "Stanojevic=Dule Vujosevic... Kleo najbolji planetarni centarfor, dobijamo sve kuci, Sale kapiten, ovi iz Arsenala nece znati sta ih je snaslo od atmosfere, Liverpul 13 miliona za Klea"... To smo mi Srbi, pravimo euforiju za sve zivo, dizemo neke poluigrace u nebesa(Tomic), nekima koji i vrede nesto petostruko dizemo cenu(Kleo), trenere posle par pobeda dizemo u nebesa... A onda, 2:0 od prosecne Brage. Ili eliminacija od jos manje prosecnog Slovana, kako ko hoce.
Dovidjenja, prijatno.

Kriger

pre 13 godina

Upravo je kraj tekme. 2:0 za Bragu. Reče komentator, igra bolja od rezultata!!!? Igra je KATASTROFA! Stanojeviću vreme je da razmišljaš o KOFERIMA! Ili si poslušnik ili veze nemaš. Imao si vremena, imao si budžet, imao si tonu kvalitetnih igrača na piku, a on samo ROTIRA ... Izmena kod 1:0 u zadnjem minutu Tomić-Babović!!!??? Za ANALE! Tvoja greška su sva tri poraza, a prema prikazanim partijama protivnika, svaka ekipa Partizana u zadnjih, recimo, 10 godina bila bi druga u grupi GARANT! Šteta VELIKA šteta!

vladan

pre 13 godina

ja volim partizan mnogo al vise nemam zivaca da gledam BRUUUKU.Stanojevicu mazi nekom drugom oci,odlazi i ti i taktika i povedi Tomica,S.Ilica,Boju,Miljkovica,Stojkovica i Lazevskog sa sobom,MARS BRE IZ PARTIZANA.

drazo

pre 13 godina

Zasta ja placam pretplatu,pored utakmice poput Reala i Milana ja gledam ovu sramotu i ovo groblje koje je umislilo da su dostojni LS teraj to Platini napolje,a ti Tijanicu ili nam pusti fudbal ili nemoj da prenosite nista

pedja

pre 13 godina

Pita dete tatu:
- Zašto mi ne navijamo za jedan klub, nego stalno menjamo. Čas navijamo
za Barselonu, čas za Olimpijakos, pa CSKA, Anderleht, Šahtjor, Arsenal?
- Ćuti i oblači Bragin dres.

IVORY

pre 13 godina

Predajem se. Vise nemamo sanse. Katastrofalna igra, katastrofalna taktika trenera, katastrofalan rezultat. Da sada sam podrzavao Stanojevica, ali za ovu utakmicu ina cistu jedinicu. Na nivou nizerazrednog trenera!

Vracar

pre 13 godina

Hahaha!!E jadni grobarcici pa koga ce te vi pobediti??? Jedino ako se neko smiluje do poslednjeg kola i prepusti vam pobedu!!!Znaci jeste lepo da Srbija ima predstavnika u LS ali ovo je zesca blamaza!! Nego lepo odustanite od daljeg takmicenja i ustedite lovu ne odlaskom na preostala gostovanja!!A kako ce tek biti smesni u subotu ako uopste izadjete na derbi!!Hahaha,smejem se grohotom!!!

Shadow

pre 13 godina

Bravo stanoje smesni covece bravo,ajmo sada navijaci partizana podrska treneru velicajte ga uporedjujte sa vujosevicem on zna kako treba da igramo.Pa zar moreiru da izbaci a ostavi ilica svako iole normalan zna da ako hoce ofanzivno onda je trebao kizito umesto lazeskog a stevanovic-miljkovica ali ne nigde rizika,jaki smo na recima a braga nista posebno videlo se.I sta da ocekujemo, liga je nasa realnost pa onda pustaj tamo tvoje verne Tomice Jovanovice da nas brukaju...Sve ovo pricam jer dugo nismo imali po dva kvalitna igraca na svakoj poziciji ali ovaj covek to ne ume da iskoristi.Gde je Ilijev Bogunovic ako je vec trazio brzinu..pa naso je u boji i scepovicu msm smesno

Batko

pre 13 godina

STANOJEVIĆ je kralj !! igrali smo dosta dobru utakmicu..na dobrom nivou..kontrolisali smo utakmicu..nismo imali srece!!! E SAD SAM SIGURAN DA DOBIJAMO DERBI !!!! Bravo kralju..samo ti nastavi tako !!!

th3com3backkid*

pre 13 godina

nemamo mi dara za tu Evropsku pricu,nazalost.Braga je rupa,a mi smo jos veca i nismo to iskoristili,lose izdanje i jednih i drugih.Arsenal razbio Sahtjor ne smem ni da pomislim sta ce tek nama da urade u Londonu,razmontirace nas nacisto. pozdrav

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Scepovic i Miljkovic pocinju utakmicu u Ligi sampiona!? Da nije i njima menadzer Keka,kao sto je i Tomicu i Jovanovicu (ETO ZASTO TOMIC STALNO IGRA,ETO ZASTO JOVANOVIC IMA PREDNOST U ODNOSU NA SAVICA)? Zar i posle ove utakmice smatrate Stanojevica ozbiljnim trenerom? Zar je i dalje bitno
kakve izjave daje Stanojevic a ne kakve igre pruze Partizan i ko sve igra za Partizan?
Kume Stanojevicu...ODLAZI!!!

P.S. Ovaj Miljkovic ne moze ni
šesnaesterac da pogodi kada centrira! Jasno mi je zasto je Kizito ostao u Beogradu. Bek koji zna da centrira...taj nnema sta da trazi u Partizanu!

totti

pre 13 godina

Eto sto igra Tomic, ali mi nije jasno sto igra Miljkovic?

Ako ovu smesnu Bragu ne mozemo dobiti, i to sa par golova razlike onda LS definitivno nije za nas. Smesna i tuzna igra

zoran

pre 13 godina

Gledam neki, nazovi, centarshut, kako leti samo Bog zna gde i pitam se kakva je nasa njiva liga...zaista mi tek to mozemo shvattiti kada Partizan i Zvezda odigraju neku zvanicnu medjunarodnu utakmicu. Tek tada vidimo koja se ovde beda od fudbala igra....koji su to ljudi koji dolaze na nase stadione da gledaju ove neznalice , nije mi jasno....ma ne trebaju da imaju ni desetoro gledalaca po utakmici..

IVORY

pre 13 godina

Ja slabiji Stanojevicev Partizan nisam video.

Mi smo igrali za ocenu 2+, Braga za 2, jedina razlika je sto oni znaju da izvedu slobodan udarac kako treba.

I opet tek na kraju shvatimo da mozemo da krenemo napred, da mozemo da napadnemo, ali tad je vec kasno.

Danas nas je ubila brzopleta igra, pokusaji da se stvori sansa bez igre, na brzaka, dodavanje na prvu i nepovezani pasovi.

Odbrana je dobro radila svoj posao, ali sredina, gde bi trebalo da smo najjaci, je opet zakazala, a cim sredina ne radi svoj posao kako treba, gusi se napad i otezava posao odbrani.

ofk

pre 13 godina

Ko i pre 7 godina nema gola posto ne racunam penal.Srtajnic kaze da je Stojkovic branio na treningu lopte na 5 metara.A covek dve utakmice za redom prima isti gol sa 30 metara posto nezna da stane i postavi zivi zid...a iz 1-1 je bio poklon u kladzi

Sumnja

pre 13 godina

ljudi meni se sve cini da ovaj Stojkovic sabotira.uvek primi po neku frljoku,a posle brani odlicno.ono u smislu.dobro je jedan sam im poklonio,..ne znam voleo bih da gresim,ali svaka utakmica on povede protiv partizana,pa izigrava heroja.voleo bih da trener proba sa trecim golmanom.ovakav gol ni ja ne bih primio veceras,pa nema veze sto je gol preko 7 metara.sumnjam ja od prvog trenutka,kad je dosao u partizan.

sale

pre 13 godina

Ova Braga je bila totalno anemicna,uspavana,nepokretna,bez imalo zelje a na trenutke je izgledalo kao da ih mrzi da trce...Kako je Partizan uspeo da izgubi od takvog rivala to samo igraci znaju...Jedno je sigurno,ako Zvezda u subotu odigra sa 70% svojih mogucnosti Partizan ce doziveti mnogo tezi poraz od ovog veceras,strasno ali istinito

TheKum

pre 13 godina

Pa kako pobogu opet da izgubite...e sve se urotilo protiv vas...voda je mokra,Tole bespomocan,sudije ni malo bre da pomognu,deca pomeraju teren,ovi bas moraju sa svih jedanaest u startnoj..znam,nije vam bilo lako...pfuj!

Zalutali tamo

pre 13 godina

Vec vidim Strajnica 9,5 godina unazad kako slusa komentare Milojka Pantica i cupa kosu na glavi. Tad je izgleda navukao komplekse za citav zivot! To se makar vidi.

A ovaj RTS raspali ne moze da nam pusti neku normalnu utakmicu nego ove pajsere sto veze s vezom nemaju. Totalna antipropaganda fudbala. Sta da radimo tu je uvek drugi LS dan.

Mare

pre 13 godina

Ocajna utakmica. Udario slab na nejakog. I jos upravo sada slusam Stanojevica kaze da su odlicno odigrali, gotovo bolji od Brage, zasluzili vise...
Partizan ima samo jednog igraca - Sasu Ilica, a to je malo. Sve ovo ostalo je totalni prosek.

barry lyndon

pre 13 godina

Partizan mi je oduvek bio jadan klub. Nikada nisam mogao da navijam za takvu mediokritetsku instituciju. Ali ipak posto je klub iz Srbije zelim mu da dobije utakmicu. Srecno

Branko

pre 13 godina

Dok igra Tomic od nas nema nista! Kao da imamo igraca manje! I povredjen mora da ima mesto u startnoj postavi! Opasan je trener kad igrac koji je u KATASTROFALNOJ formi mora da igra,pravi autoritet nema sta...

Mecklejn

pre 13 godina

Kaze Stanojevic u intervju-u posle utakmice na "Braga je ekipa koja je opasnija po protivnika kada je protivnik napada"!Mora da se Arsenal zesce branio protiv Brage, onda u Londonu!Mudro Stanoje,mudro!

Srbin

pre 13 godina

Dakle, strasno koliko nemate pojma. Odracemo vas u derbiju, jer prosto ne mogu da zamislim da nesto drugo moze da se desi posle ovakve "igre" kakvu sam gledao. Cak je i Strajnic bio na prevelikim mukama od silne zelje da hvali partizan ali nije imao materijala. Najcesce reci su mu bile: "steta" i "trebalo je to drugacije" ali je ipak uspeo da prevazidje i samog sebe kad je rekao da je partizan u prvom poluvremenu kontrolisao sredinu nego ga je gol presekao. Boze me sacuvaj. Pa zar se vi stalno tako samozavaravate?

Prcko

pre 13 godina

Samo kukavica od coveka, kao sto je Stanojevic, moze da izjavi da ce biti zadovoljan cak i minimalnim porazom .... ja mislim da sada puca od srece, ipak je 2-0 puna kapa, buuuaaaxaxaxaxa!!!

Ko je sada kriv

pre 13 godina

Pa to su svi i očekivali,ništa čudno.Jedino oni nerealni grobari što pustaju filmove da će proći dalje a svaka ekipa ih razbija u Evropi već godinama,osim amatera,čak i ova očajna Braga.

razocaran

pre 13 godina

uzasno je smorna utakmica, i nazalost, danas sam citao neke komentare zvezdasa, gde su trazili da se pusti utakmica Real - Milan, i mislim da su bili u pravu.

Ovo nije moj Parizan!

Marko

pre 13 godina

Pa Stanojevicu decko dokle ovako...Ilke ili Moreira moraju da igraju iza Klea,mora
ta igra,tranzicija da bude mnogo brza,pojacaj treninge,probaj 4-3-3,uradi nesto da vidimo taj napadacki fudbal vise...

kimi

pre 13 godina

Sta gleda ovaj komentator, nije mi jasno. Ponavlja kako je partizan ravnopravan i kako portugalci nisu napravili nijednu sansu, i da su presrecni sto vode. Sto ne kaze da je partizan igrao bunkericu sve do gola, onda pokusava kao nesto ofanzivnije, ali sve je toliko sporo, bezidejno i kilavo da je tesko gledati

marezi

pre 13 godina

Sta bi bilo fino da srpski fudbal i sve oko ne postoji.Samo sportovi koji su nam mnogo vise radosti doneli nego tuge,tuce, vandalizma,kvazi navijaca-politicara i sl.uuuuuuuuuu bio bi najsrecniji covek na svetu.

IVORY,

pre 13 godina

Koliko sam razocaran mojim Partizanom! Koja kukavicka igra, bolje da se pokrijemo usima i da cutimo malo! A komentator je genije, ne bi mu falilo malo objektivnosti! A jos opali kako Stojkovic odbrani na treningu sve i svasta i to sa 6-7 metara, kad ono zabi mo ovaj sa 30m i to u centar gola! sve u svemu, ako ne dobijemo vise od tri komada to je uspeh!

rango

pre 13 godina

nemamo veze!!!!ja nijednog igraca iz ovog tima ne bih uzeo za 5 i golman6ti...kakax zivi zid to je samo dobar reper igracu koji sutira..da je stojkovic sklonio zivi zid stao bi na sred gola i lako odbranio onaj sut i bilo kakav drugi!!!

ja da sam trener ja bih ukinuo zivi zid..samo ometa...ako gadja sa 30 metara to je spora lopta i sa sredine gola je stize i golman omladinaca,ako zapne bas jako i potrefi pa ako!!mada je verovatnoca vrlo mala..ne znam ko tako ima tempiran udarac(pamtim prekazi,bonhof...sad ovi samo bapaju loptu!!!!

ja

pre 13 godina

Partizan,Zilina,Cluj..

Platini druze,koji ce nam oni!!

Teraj te indijance1
(Torcida Subotica, 19. oktobar 2010 21:37)

Za vas nema mesta ni u HNL a ne u ligi Evrope hahahahaha maleni klub

novosadjanin

pre 13 godina

Na stranu sve, ali ovaj Stojkovic je stvarno rupa nad rupama. Tek sada sam shvatio zasto covek nije mogao da nadje pristojniji klub sve ove godine.

2027.godina skor NK Partizana p)1 n)0 poraza)744

pre 13 godina

U zadnjih par godina Partizan redovito igra u Europi

1 pobjeda
0 nerjeseno
17 poraza

I nezaboravimo da su ovih zadnjih par godina vrhunska renesansa sto se tice rezultata za Partizan

Kakav klub:))

Aca

pre 13 godina

Jel ovo Partizanov napadacki fudbal? Pa kako ih nije sramota da to najavljuju...

Ja vidim samo jedan los Partizan, i malo bolju Bragu.

Kad danas izgube igraci ce reci nismo imali srece..

Za fudbal je potrebna uigranost, talenata, i vrhunska kondicija, Partizan nema nista od toga. Probudite se ljudi, nemojte navijati za propao tim.
PS.
Kad je doslo dotle da se Partizan boji slabe Zvezde, onda je i Braga prejak protivnik.

Ma ima Lima

pre 13 godina

Lima pozlatila ti se noga! Samo sutirajte na golu je Rupar. Kako RTS ima neznalice, nestrucne i neobjektivne reportere. Pa ovaj ne zna da Spartaku nisu dali ni 1 gol, a kaze onaj mali dao 2! Sto babi milo. A kaye u Londonu 1:1, a tamo bilo 1:0, a u Minhenu 1:1, veselnik ne zna ni da čita. Takvi vole Partizan. Arsenal,Voša,Braga,ZVEZDA,Braga,...Arsenal. Jeste bolji, ali crveno-beli...

GGrobar

pre 13 godina

Da sada sam bio vrlo kritican uvezi Tomica i niokada nisam propusato sansu da ga dobro iskritikujem. Ali danas moram da kazem da vidim jedan pomak (trenutno je poluvreme) u Tomicevoj igri. Na napadu je jos uvek beskoristan kao i do sada ali mi se svidja nacin kako igra u defanzivi. Vrlo je koristan. Onaj ko je po meni danas (do sada) pobacio je - Sale Ilic! Srce me boli da ovo kazem. I pored svega, napred Partizan, volim Vas!!!
Evo ulazi i Medo, vljda ce biti bolje!
!!!!!!!!Pomozi Boze!!!!!!!

!NAPRED PARTIZAN!

Rale P.F.C

pre 13 godina

IH STOJKE, PA KUD OPET U TVOJ UGAO!?!
ALI DOBRO, osim ovog malog kiksa nije tako lose, Stanojevic je dobro uradio sto je izostavio Petrovica, sad menja pravilno Moreiru koji ima zuti, sa Medom sto ce biti jos brza formacija a za divno cudo Ronaldo TOMIC je upropastio samo par lopti, jos moze da se popravi.
AJMO CRNO BELI, OOOO, AJMO CRNO BELI OOOO!

zoran

pre 13 godina

Kakav ocaj od fudbala...komedija..ova dva tima ne vrede koliko rezervni Arsenala....

Stojkovic kriv za gol 100%...nije to islo u ugao...polu visoka,malo po strani i plus 31 metar od gola...

..igra Partizana se mzoe ilustrovati u sledecem...
..gube sa 1-0 i izvode korner u 43. minutu...izvodi Tomic a u kaznenom prostoru Brage samo 3 igraca Partizana...UZAS...kaod a vode 5-0 pa nije bitno...

..minut 45 Lazevski u poziciji da centrira on vraca nazad..kaod aje on odbrambeni igrac Brage...

..ma ovi ljudi nemaju u glavi a tek posle u nogama, jer ocigledno ne treniraju dovoljno a i veorvatno nocni zivot uzima svoje...

..jednom recju smesan i jadan je nas fudbal...

VanjaLFC

pre 13 godina

Slobodan udarac je bio sa 31 metar. Ma kakao dobar udarac bio, gol sa tolike udaljenosti je golmanov. Prvo je stavio samo 3 igraca u zivi zid, potom je uspeo da se postavi da ne vidi loptu od zida, i naravno da posle toga nema sansi da odbrani.
Inace, Partizan jako los. Potpuno bezidejan. Ja ne poznajem ovu ekipu Partizana, ali Smiljanic, Tomic i Scepovic su u najmanju ruku smesni (da ne kazem jadni). Potpuno je ne jasno ko igra ispred Lazevskog po levoj strani a jos maje jasnije koja je uloga Ilica.

Markan

pre 13 godina

Meni nije jasno kako su to igraci Partizana skolovani fudbaleri kad ne mogu da spoje 4 tacna i brza pasa? Tolike godine treniraju i jos uvek ne znaju da predaju loptu. Bruka!

coavuja

pre 13 godina

ma bitno je da je stojke odbranio 70% suteva igraca partizana sa 6-7 metara na treningu..A to sto ga prima kroz usi sa 31 metar nema veze :)
Bitno je da komentator nijednom nije spomenuo njegovu odgovornost kod gola,iako ga je reziser prikazao 5 puta...

666

pre 13 godina

Komentator na rts-u hvali Stojketa kako na treningu niko ne moze gol da mu da...procenat odbrana sa udaljenosti od 6,7 metara je 70%...veceras jedan od jedan sa trideset metara...za divljenje.

metall

pre 13 godina

Dva utiska sa poluvremena - strasan smor od utakmice, i totalni smor od 'atmosfere' na stadionu. Mec dva najslabija ucesnika ovogodisnje LS gleda najmanje gledalaca...

666

pre 13 godina

Bravo Stojke...Bravo majstore...
opet sa trideset metara.Pa nisu ludi ovi na zapadu,gde god je bio sluzio je da greje klupu onima koje trener zameni da se ne prehlade kad znojavi sednu...trener Brage nije fer...poceo je sa svih jedanaest igraca od pocetka utakmice.Tijanicu,imao si boljeg fudbala veceras da ponudis.

Niksic

pre 13 godina

Moze li ikako bez Tomica ? Bio bih zahvalan treneru Stanojevicu da jednu utakmicu u LS pocne bez Tomica,taj momak je po meni igrac manje...imam predlog da mu se da druga lopta pa da se igra sa njom jer ovu jednu kad dokopa ne pusta

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Hm kad li cemo saznati ko stoji iza ovog Tomica,nije mi jasno po kom snovu je on nezamenjiv,ali tako to valjda mora biti u nasem fudbalu..

VOLIM PARTIZAN!!!

Dejan

pre 13 godina

Aj odmah da kazem, navijam za Zvezdu. Ovo veceras je prava slika naseg fudbala-daleko smo mi od Evrope, bar od "prve evropske lige". Treca, Cetvrta, tu smo negde. Veliki je uspeh Partizana sam ulazak u LS, i to njegovi navijaci ne bi trebali da zaborave. Dodje ti Arsenal, napunis praznu kasu... Ali, ne bi mi Srbi bili to sto jesmo da odmah ne pocnu price tipa "Stanojevic=Dule Vujosevic... Kleo najbolji planetarni centarfor, dobijamo sve kuci, Sale kapiten, ovi iz Arsenala nece znati sta ih je snaslo od atmosfere, Liverpul 13 miliona za Klea"... To smo mi Srbi, pravimo euforiju za sve zivo, dizemo neke poluigrace u nebesa(Tomic), nekima koji i vrede nesto petostruko dizemo cenu(Kleo), trenere posle par pobeda dizemo u nebesa... A onda, 2:0 od prosecne Brage. Ili eliminacija od jos manje prosecnog Slovana, kako ko hoce.
Dovidjenja, prijatno.

metall

pre 13 godina

Dva utiska sa poluvremena - strasan smor od utakmice, i totalni smor od 'atmosfere' na stadionu. Mec dva najslabija ucesnika ovogodisnje LS gleda najmanje gledalaca...

Aca

pre 13 godina

Jel ovo Partizanov napadacki fudbal? Pa kako ih nije sramota da to najavljuju...

Ja vidim samo jedan los Partizan, i malo bolju Bragu.

Kad danas izgube igraci ce reci nismo imali srece..

Za fudbal je potrebna uigranost, talenata, i vrhunska kondicija, Partizan nema nista od toga. Probudite se ljudi, nemojte navijati za propao tim.
PS.
Kad je doslo dotle da se Partizan boji slabe Zvezde, onda je i Braga prejak protivnik.

2027.godina skor NK Partizana p)1 n)0 poraza)744

pre 13 godina

U zadnjih par godina Partizan redovito igra u Europi

1 pobjeda
0 nerjeseno
17 poraza

I nezaboravimo da su ovih zadnjih par godina vrhunska renesansa sto se tice rezultata za Partizan

Kakav klub:))

666

pre 13 godina

Bravo Stojke...Bravo majstore...
opet sa trideset metara.Pa nisu ludi ovi na zapadu,gde god je bio sluzio je da greje klupu onima koje trener zameni da se ne prehlade kad znojavi sednu...trener Brage nije fer...poceo je sa svih jedanaest igraca od pocetka utakmice.Tijanicu,imao si boljeg fudbala veceras da ponudis.

razocaran

pre 13 godina

uzasno je smorna utakmica, i nazalost, danas sam citao neke komentare zvezdasa, gde su trazili da se pusti utakmica Real - Milan, i mislim da su bili u pravu.

Ovo nije moj Parizan!

IVORY,

pre 13 godina

Koliko sam razocaran mojim Partizanom! Koja kukavicka igra, bolje da se pokrijemo usima i da cutimo malo! A komentator je genije, ne bi mu falilo malo objektivnosti! A jos opali kako Stojkovic odbrani na treningu sve i svasta i to sa 6-7 metara, kad ono zabi mo ovaj sa 30m i to u centar gola! sve u svemu, ako ne dobijemo vise od tri komada to je uspeh!

coavuja

pre 13 godina

ma bitno je da je stojke odbranio 70% suteva igraca partizana sa 6-7 metara na treningu..A to sto ga prima kroz usi sa 31 metar nema veze :)
Bitno je da komentator nijednom nije spomenuo njegovu odgovornost kod gola,iako ga je reziser prikazao 5 puta...

zoran

pre 13 godina

Kakav ocaj od fudbala...komedija..ova dva tima ne vrede koliko rezervni Arsenala....

Stojkovic kriv za gol 100%...nije to islo u ugao...polu visoka,malo po strani i plus 31 metar od gola...

..igra Partizana se mzoe ilustrovati u sledecem...
..gube sa 1-0 i izvode korner u 43. minutu...izvodi Tomic a u kaznenom prostoru Brage samo 3 igraca Partizana...UZAS...kaod a vode 5-0 pa nije bitno...

..minut 45 Lazevski u poziciji da centrira on vraca nazad..kaod aje on odbrambeni igrac Brage...

..ma ovi ljudi nemaju u glavi a tek posle u nogama, jer ocigledno ne treniraju dovoljno a i veorvatno nocni zivot uzima svoje...

..jednom recju smesan i jadan je nas fudbal...

Niksic

pre 13 godina

Moze li ikako bez Tomica ? Bio bih zahvalan treneru Stanojevicu da jednu utakmicu u LS pocne bez Tomica,taj momak je po meni igrac manje...imam predlog da mu se da druga lopta pa da se igra sa njom jer ovu jednu kad dokopa ne pusta

kimi

pre 13 godina

Sta gleda ovaj komentator, nije mi jasno. Ponavlja kako je partizan ravnopravan i kako portugalci nisu napravili nijednu sansu, i da su presrecni sto vode. Sto ne kaze da je partizan igrao bunkericu sve do gola, onda pokusava kao nesto ofanzivnije, ali sve je toliko sporo, bezidejno i kilavo da je tesko gledati

Goran

pre 13 godina

kako je to pesnicki Strajnic rekao,da je na treningu Stojkovic odbranio 70 procenata suteva sa 5 metara.Steta sto mu nisu sutirali sa 30,da nauci da brani i te udarce sa pola terena.Ne znam sta je teze,gledati Partizan ili slusati Strajnica.

Krle

pre 13 godina

ja volim partizan mnogo al vise nemam zivaca da gledam BRUUUKU.Stanojevicu mazi nekom drugom oci,odlazi i ti i taktika i povedi Tomica,S.Ilica,Boju,Miljkovica,Stojkovica i Lazevskog sa sobom,MARS BRE IZ PARTIZANA.
(vladan, 19. oktobar 2010 22:59)

Ti volis Partizan isto koliko i ja Zvezdu...

Branko

pre 13 godina

Dok igra Tomic od nas nema nista! Kao da imamo igraca manje! I povredjen mora da ima mesto u startnoj postavi! Opasan je trener kad igrac koji je u KATASTROFALNOJ formi mora da igra,pravi autoritet nema sta...

666

pre 13 godina

Komentator na rts-u hvali Stojketa kako na treningu niko ne moze gol da mu da...procenat odbrana sa udaljenosti od 6,7 metara je 70%...veceras jedan od jedan sa trideset metara...za divljenje.

novosadjanin

pre 13 godina

Na stranu sve, ali ovaj Stojkovic je stvarno rupa nad rupama. Tek sada sam shvatio zasto covek nije mogao da nadje pristojniji klub sve ove godine.

zoran

pre 13 godina

Gledam neki, nazovi, centarshut, kako leti samo Bog zna gde i pitam se kakva je nasa njiva liga...zaista mi tek to mozemo shvattiti kada Partizan i Zvezda odigraju neku zvanicnu medjunarodnu utakmicu. Tek tada vidimo koja se ovde beda od fudbala igra....koji su to ljudi koji dolaze na nase stadione da gledaju ove neznalice , nije mi jasno....ma ne trebaju da imaju ni desetoro gledalaca po utakmici..

Ma ima Lima

pre 13 godina

Lima pozlatila ti se noga! Samo sutirajte na golu je Rupar. Kako RTS ima neznalice, nestrucne i neobjektivne reportere. Pa ovaj ne zna da Spartaku nisu dali ni 1 gol, a kaze onaj mali dao 2! Sto babi milo. A kaye u Londonu 1:1, a tamo bilo 1:0, a u Minhenu 1:1, veselnik ne zna ni da čita. Takvi vole Partizan. Arsenal,Voša,Braga,ZVEZDA,Braga,...Arsenal. Jeste bolji, ali crveno-beli...

dcz

pre 13 godina

Ako su Braga i Sahtjor primili 5, odnosno 6 gola u Londonu, ja Partizanu predvidjam nov rekord LS. Koliko se ja secam rekord je 8 golova (Monako La Korunja 8 3)

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Hm kad li cemo saznati ko stoji iza ovog Tomica,nije mi jasno po kom snovu je on nezamenjiv,ali tako to valjda mora biti u nasem fudbalu..

VOLIM PARTIZAN!!!

Milan

pre 13 godina

Arsenal nece razbiti Partizan zato sto ce do tada vec obezbediti ucesce u nokaut fazi. A sve kriticare, sta vi ocekujete, pobedu protiv Arsenala, pobedu protiv proslogodisnjeg osvajaca kupa Evrope ili pobedu u gostima protiv portugalskog vicesampiona?! Ne treba da ucestvujemo u LS da bi znali da nam je fudbal propao. Uostalom, zvezdasi ce veoma brzo imati priliku da pokazu gde su oni u odnosu na najgoreg ucesnika ovogodisnje LS. Vi cak ni jednom takvom timu ne mozete uzeti titulu, a mislite da bi mozda bolje prosli protiv Arsenala ili Brage koja je izbacila jednu Sevilju?! Osvestite se.

boki zemun

pre 13 godina

mislim da je glavni problem partizana ove godine izbor sponzora! Pored ostalih prihvatili su i Telekom Srbija za sponzora i od njih kao i svake godine dobili paket "NULA U GRUPI"!!

takoreci

pre 13 godina

Kaze komentator da isprekidana igra koju forsira Braga ne odgovara Partizanu jer onemogucava da se poveze vise pasova:))

Portugalcima su poznate brazilske vestine igraca Partizana i logicnom taktikom su ih onemogucili da igraju kako znaju:))

Jel ima nekih vesti iz svlacionice posto nam je isto receno da ce onaj igrac Brage u svlacionicu sa Kleom?

Komentator bi mogao da ode da proveri vid posto je onaj sut Klea za koji je rekao da bi usao u gol pod precku isao metar iznad gola, golman je jedva uspeo da dotakne loptu.

Isto tako dobro se komentatoru ucinilo kad je rekao da mu se cini da je ofsajd kad je linijski sudija digao zastavicu sto je Boja bio u ofsajdu.

VanjaLFC

pre 13 godina

Slobodan udarac je bio sa 31 metar. Ma kakao dobar udarac bio, gol sa tolike udaljenosti je golmanov. Prvo je stavio samo 3 igraca u zivi zid, potom je uspeo da se postavi da ne vidi loptu od zida, i naravno da posle toga nema sansi da odbrani.
Inace, Partizan jako los. Potpuno bezidejan. Ja ne poznajem ovu ekipu Partizana, ali Smiljanic, Tomic i Scepovic su u najmanju ruku smesni (da ne kazem jadni). Potpuno je ne jasno ko igra ispred Lazevskog po levoj strani a jos maje jasnije koja je uloga Ilica.

Markan

pre 13 godina

Meni nije jasno kako su to igraci Partizana skolovani fudbaleri kad ne mogu da spoje 4 tacna i brza pasa? Tolike godine treniraju i jos uvek ne znaju da predaju loptu. Bruka!

C'est la Serbie

pre 13 godina

Ja Zvezdasima preporucujem cim predju centar u subotu, odmah sut! Garantujem da ce svaki koji bude isao u gol tu i zavrsiti heheehe

ja

pre 13 godina

Partizan,Zilina,Cluj..

Platini druze,koji ce nam oni!!

Teraj te indijance1
(Torcida Subotica, 19. oktobar 2010 21:37)

Za vas nema mesta ni u HNL a ne u ligi Evrope hahahahaha maleni klub

ilija

pre 13 godina

Navijam za Partizan,ali ruku na srce i iskreno nama nije mesto u LS. Desio se takav dan sa Andlehtom i to je to. Ja jos nism doziveo da tri igraca iz jedne ekipe sutiraju penale nebu pod oblake,eto tako smo mi dosli u LS. A sad dokazujemo ko smo i gde nam je mesto. U Evropi sigurno nije. Ma kakav Lazevski,Miljkovic,neki Tomic i Scepovic. UZAS Pa mi nememo ni f od fudbala. Neko rece,a i u prvu je i ona raspala Zvezda ce nas razbiti dva razlike. Mi nemozemo da povezemo tri dodavanja.Jedino svaka cast Krstajicu i Kleu. Ovo drugo sve je nula. Braga ce nas i ovde dobiti lagano.

Branko S.

pre 13 godina

Svi vi sto sada likujete i pisite ove negativne komentare - SRAM VAS BILO!!!
Kakvi ste vi to navijaci!? Jedino ako niste "delije" koje se toboze brinu za Partizan(a vi slobodno dajte ovom komentaru - nepreporucujem).Partizan se voli a ne navija kako vi radite.Sta ste ocekivali da cemo pobediti Bragu?Ko imalo preti fudbal,mora priznati da sa ovim fudbalerima, Partizan je srecan sto je i do ovde dogurao,ali za ocekivati nesto vece treba da svi stanemo iza njega,upravo sto je prevazisao objektivno svoje mogucnosti i imamo priliku da ga gledamo u Ligi!Verujem da ce Partizan pobediti u revansu Bragu i da eventualno neresim ili sto ne i pobedom nad Sahtjorom osigura plasman u Ligi Evrope.Ako zelite bolje uspehe odresite kasu podrzite Partizan dolaskom na stadion,svaki evro je pozeljan,a najlakse je sada kritikovati.Sta bi trebalo da rade sada navijaci Anderlehta,Liverpula,Seltika,da zatvore stadion i prestanu navijati, a godinama su ucesnici LS.Nece me pokolebati vasi licemerni komentari,vi koji bi pre gledali Reala nego sampiona Srbije,porucujem vam iskljucite televizor na kompu mozete pratiti neke latine,engleze i navijati za njih do mile volje!!!Usput besplatno je i nemorate nam dosadjivati vasim "znanjem".

pedja

pre 13 godina

Pita dete tatu:
- Zašto mi ne navijamo za jedan klub, nego stalno menjamo. Čas navijamo
za Barselonu, čas za Olimpijakos, pa CSKA, Anderleht, Šahtjor, Arsenal?
- Ćuti i oblači Bragin dres.

zivi bili pa videli

pre 13 godina

E sada posle frustrirajucega poraza od Brage,moze se ocekivati zestoka kampanja da bi se derbi odlozio ili igrao bez publike.Djuric je vec uveliko poceo sa time,tu je bivsi funkcioner KK Partizan i ministar policije Dacic koji sugerise da je rano da se igra sa publikom,pa onda Ljajic(ex clan uprave FK Partizan) koji kaze slicno a tu je i Tole.Uradice sve da bi ispalo kako Partizanu odgovara zbog umora od LS...

kop

pre 13 godina

Izjave posle meča su im vrh, bili bolji u svim segmentima samo nisu dali gol! Smešno! Komentator (najdosadniji ikada) smorio sa Kleom, Kleo pa Kleo, čuvaju ga po dvojica pa ne daju mu da diše, Kleo odigrao celu utakmicu bez disanja, hahaha.

TheKum

pre 13 godina

Pa kako pobogu opet da izgubite...e sve se urotilo protiv vas...voda je mokra,Tole bespomocan,sudije ni malo bre da pomognu,deca pomeraju teren,ovi bas moraju sa svih jedanaest u startnoj..znam,nije vam bilo lako...pfuj!

mmm

pre 13 godina

Pita dete tatu:
- Zašto mi ne navijamo za jedan klub, nego stalno menjamo. Čas navijamo
za Barselonu, čas za Olimpijakos, pa CSKA, Anderleht, Šahtjor, Arsenal?
- Ćuti i oblači Bragin dres.
(pedja, 19. oktobar 2010 22:33)
Jel se ti to tesis? ili?
Mozda ljudi navijaju da pobednicke, a ne za gubitnicke klubove?

uuuuuuuu

pre 13 godina

Mislim stvarno! Ovaj nas fudbal stvarno treba da se ukine,tolike pare otisle u fudbalere,a oni jadni ni gol ne znaju da daju. Uzas. Ukinite ovu glupost od sporta!

Aleks

pre 13 godina

Ovo je tužno!
Ja nemam reči za ovo mučenje!
Jel moguće da Stanojević ne vidi ono što svi drugi vide, a to je da je Tomić jedna obična bezidejna mrcina koja kukavički ulazi u svaki duel!!!
Zašto stalno igra unazad???
Dajte ova Braga je nivou Superlige. Sramota!

Uroš

pre 13 godina

Čobani 1: čobani 2 = 2:0. Portugalci imaju bolje uslove, Partizan bolje navijače, ali su ipak u nečemu isti. Ni jedni ni drugi nemaju pojma.

SLAVKO-licno

pre 13 godina

Navijac sam Partozana vise od 40 godina,ali mi ovo sto igramo uopste nije jasno!???
Protiv prosecne portugalske ekipe ne mozemo da sutnemo na gol??
Jesmo ponovo primili glup gol,ali da bi nesto uradili MORAMO dati gol,ali za ovakav Partizan to je nemoguca misija!!!
U London bolje da ne idemo,tamo nas ceka vise od pet komada...
Jadan je nas fudbal!!!!

Mecklejn

pre 13 godina

Kaze Stanojevic u intervju-u posle utakmice na "Braga je ekipa koja je opasnija po protivnika kada je protivnik napada"!Mora da se Arsenal zesce branio protiv Brage, onda u Londonu!Mudro Stanoje,mudro!

Greg

pre 13 godina

Oprostite mmi. Nisam navijas partizana, ali ipak... Ko je onaj sa brojem 18!? Onaj sto se u zivom zidu SAKRIO da ga lopta ne pogodi!? Njemu dozivotno treba zabraniti da igra fudbal!
A, dragi moji Grobari, nadam se da ste nakpokon shvatili da Sasa Ilic nikada nije bio, nije ni sada niti ce biti fudbaler. On je zasluzio negativnu ocenu. Nemu ne treba samo zabraniti da igra, njega treba kazniti svaki put kad pomisli da sutne loptu na poljancetu.

Sve u svemu, Partizan se lepo obrukao. Onako bas lepo!

Vracar

pre 13 godina

Hahaha!!E jadni grobarcici pa koga ce te vi pobediti??? Jedino ako se neko smiluje do poslednjeg kola i prepusti vam pobedu!!!Znaci jeste lepo da Srbija ima predstavnika u LS ali ovo je zesca blamaza!! Nego lepo odustanite od daljeg takmicenja i ustedite lovu ne odlaskom na preostala gostovanja!!A kako ce tek biti smesni u subotu ako uopste izadjete na derbi!!Hahaha,smejem se grohotom!!!

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Scepovic i Miljkovic pocinju utakmicu u Ligi sampiona!? Da nije i njima menadzer Keka,kao sto je i Tomicu i Jovanovicu (ETO ZASTO TOMIC STALNO IGRA,ETO ZASTO JOVANOVIC IMA PREDNOST U ODNOSU NA SAVICA)? Zar i posle ove utakmice smatrate Stanojevica ozbiljnim trenerom? Zar je i dalje bitno
kakve izjave daje Stanojevic a ne kakve igre pruze Partizan i ko sve igra za Partizan?
Kume Stanojevicu...ODLAZI!!!

P.S. Ovaj Miljkovic ne moze ni
šesnaesterac da pogodi kada centrira! Jasno mi je zasto je Kizito ostao u Beogradu. Bek koji zna da centrira...taj nnema sta da trazi u Partizanu!

posmatrac

pre 13 godina

Boju lopta bas dobro napala - sreca da je nekako preziveo do kraja meca... Miljkovic i Lazevski zbirno ni jedan jedini tacan centarsut... Tomic je slobodno mogao i da sedne da meditira, ne bi imao manji ucinak... Ostali (izuzimajuci Savica) nadprosecno spori, tromi i bezidejni... A Stanojevic zadovoljan! Nema sta da im zameri!?!
Mislio sam: evo jedan normalan,koji nesto zna, kad ono OVO...

Bad Copy

pre 13 godina

Sad se vidi da je Partizan ekipa koja je slucajno zalutala u LS.Naime crno-beli su se kvalifikovali u LS a da nisu nijednom pobedili Andeleht,evo serije od vezana 3 poraza,pametnome dosta da zakljuci.Grobari slobodno preporucite komentar,znam da istina boli ali je to surova cinjenica,nije Partizan za LS.

Nikola

pre 13 godina

SUSTINSKA RAZLIKA izmedju KK Partizan i FK Partizan je u tome sto kada kosarkasi znaju da igraju protiv jaceg od sebe, oni kidaju i grizu jos jace, a ovi nasi fudbalercici izadju sa stavom "da se ne obrukamo". Kukavicko izdanje, kakve su to price o ofanzivnom Partizanu, kao da mi ne vidimo da se igra na nulu. Precenjujemo druge, a cini mi se da ne potcenjujemo sebe, jednostavno losi smo.

Ova Braga veze nema

pre 13 godina

E,sad se sigurno odlaže derbi jer ih je preslaba Braga pobedila,malo se umorili i Zvezda bi se našalila sa njima ali spasiće ih Tole.

Srdjan

pre 13 godina

Au majko koji frhunski partizanov golman.Pa on je primio gol iz Ljutice Bogdana.Sport nekog nagradi a nekom zapecati karijeru.Stojkovicu slobodno okaci kopacke o klin, neces moci da branis nigde jer si do sada u svim takmicenjima primio vise od 20 golova za nekih mesec dana.Zato nisi mogao da branis i nijednom stranom klubu jer si rupetina od golmana.Cekamo te na derbiju.Bice nam zadovoljstvo resetati ti mrezu tvog omiljenog crno belog kluba.

23.10.2010 PRIZEMLJENJE

pre 13 godina

Ma bitno da je Stojke nekad bio cigan i najgori golman a sada "Stojke srbine" prima i sa 30 metara GOOOLCINU!!!
E sad mi drago nek je preso nek ih Kaludjer u 93 minutu spusti na zemlju!!!

Krle

pre 13 godina

Razlog primljenog gola iz slobodnjaka se lepo vidi na prvoj slici, lepo se vidi koji se igrac Partizana sakrio iza zivog zida da ga ne udari lopta.... Jos se lepo videlo da je Stojkovic trazio 4 igraca u zivom zidu, da je i Tomic tu stao, ali da se onda misteriozno izgubio. Tako da ovaj gol sigurno ne ide na dusu Stojkovicu, posebno posle onako jakog i preciznog udarca. Ako neko misli da se to lako brani, neka stane na gol i neka proba. Vidim ovde ima mnogo razocaranih, mnogo njih koji vicu bruka...e pa gospodo draga...
Dolaskom Stanojevica na klupu je najavljeno pravljenje tima u naredne tri godine, koji ce tek posle tog perioda pokusati da se plasira u Ligu Sampiona. Cak ni titula koju je Stanojevic osvojio nije bila u planu tj vec su se neki oprostili od nje. Prosli trener i uprava nisu imali nikakav plan za tim i eventualna pojacanja, pa smo zbog toga imali situaciju da je prelazni rok odradjen sa motom "daj sta das". posto nisu planirali ucesce u Ligi Sampiona, tako nisu ni dovodili neka pojacanja vec su vise hteli da se oslone na mlade igrace iz naseg pogona, s' tim da su cak izjavili ( Djuric ) da ni titula nije toliko bitna posto smo osvojili poslednje tri. Vecina dovedenih igraca se timu prikljucila tek posle odradjenih priprema tj tek kada se otvorila mogucnost plasmana u Ligu Sampiona. Pored svega toga, Stanojevic je uspeo da ukomponuje sastav koji je uspeo da se plasira u Ligu Sampiona, sto se slobodno moze okarakterisati kao naucna fantastika...posebno ako uzmemo u obzir da je Partizan potrosio celih 30.000e na pojacanja ( sve na Radisu Ilica ), a da je npr jedan Zenit potrosio 40.000.000e na pojacanja i NIJE uspeo da se plasira u Ligu Sampiona. Prosli tim Partizana koji se plasirao u Ligu Sampiona je igrao tri godine na okupu, dobili su samo dva-tri pojacanja, mada je jedino Taribo Vest bio pravo-jako pojacanje. Mi se jos dobro drzimo kada se uzme u obzir da tim nije uigran, da pola njih nije odradilo pripreme, da imate gomilu mladih igraca ili igraca koji nisu dugo nigde igrali...Pustite Stanojevica da radi svoj posao, da sklapa kockice, da dovede pojacanja koja su mu potrebna...da prodje jos koje pripreme sa timom, da napravi jaku osnovu...iz aviona se vidi da nam treba barem jedan jak bek ( mada su oba pozeljna ), jak krilni igrac i jak napadac...nije ni on covek slep i glup pa da to ne vidi, ali on za razliku od vas koji pljujete nase igrace, sa njima mora da radi i nesto sa njima i od njih da napravi....pa vi vidite kome je teze...Ovi momci sad sto igraju su igraci Partizana, igraju za Partizan i sve su sto Partizan ima...ako se nekom ne svidja sve ovo, slobodno moze da izabere Arsenal ili Real pa nek navija za njih...
Ne moze i da se ne pomene kakva je liga iz koje Partizan izlazi u evropu, to smo imali prilike da vidimo poslednjih godina, posto je Partizan jedini nas klub koji igra grupna evropska takmicenja u poslednje 4 godine....
Kada se sve stavi na gomilu, ja sam licno izuzetno zadovoljan sa svim rezultatima od kada je Stanojevic dosao, mislim da ima jos ogromnih mogucnosti za napredak i da pravo vreme Partizana tek dolazi. Velike pare su zaradjene, igraci ce steci ogromno iskustvo, klub nema dugovanja...dobili smo za sada dva vrhunska pojacanja ( Kamara, Savic ), napravljeni su svi uslovi da tim moze da se nadogradjuje i razvija kroz naredni period...Ko zeli neka ih podrzi, ko ne zeli ili trazi neki top vrhunski evropski klub....neka ne dolazi na stadion da ne nervira sebe ili nas ostale ili neka prebaci kanal...

Mrmot

pre 13 godina

Kao vatreni navijac Partizana, ipak cu da realno sagledam da li bih se i ja tako radovao slabom ucescu Zvezde u Ligi Sampiona. da li bih i ja navijao protiv Zvezde protiv nekog tima u najelitnijem takmicenju?...Ipak, to nikada necu saznati, znate vec zasto.

Zalutali tamo

pre 13 godina

Vec vidim Strajnica 9,5 godina unazad kako slusa komentare Milojka Pantica i cupa kosu na glavi. Tad je izgleda navukao komplekse za citav zivot! To se makar vidi.

A ovaj RTS raspali ne moze da nam pusti neku normalnu utakmicu nego ove pajsere sto veze s vezom nemaju. Totalna antipropaganda fudbala. Sta da radimo tu je uvek drugi LS dan.

Mance

pre 13 godina

Dokle ćemo da se bojimo(prvo Šahtjor,sada Braga,ko je sledeći)?
Stanojeviću gde ti je hrabrost?
Nemamo snage za Evropu,fali nam hrabrost trenera i igrača,brže oslobađanje od lopte,prodori po bokovima.Treba da igramo kratkim pasovima,a ne dugim loptama da gađamo Klea.

Miljković,Tomić,Saša Ilić?
Miljković u defanzivi još Bože pomozi,ali u napadu nema blage veze.Nezna da centrira ni po zemlji,a nezna ni da pogodi saigrače u glavu!!!
Tomić petlja sa loptom(novi adem ljajić),dribla u mestu,sporo se oslobađa od lopte i naravno,izgubi je skoro uvek!
Saša Ilić nekada veliki igrač,sada se pretvorio u penzionera koji nezna šta će sa loptom!
Nemamo LEVO KRILO i DESNOG BEKA!Pod hitno naći nekog dobrog i iskusnog desnog beka i levo krilo koje će znati da povuče napad Partizana,inače ovako nam se piše CRNO.
Pozdrav svim Grobarima i Grobarkama.

Valentina

pre 13 godina

Sta ste napali Stojketa?Prvi gol nije mogao nista da uradi,a drugi su ga ostavili samog na golu sa dvojicom igraca Brage jedino je kleo tu trckarao ali nije mogao nista!Sta ste ocekivali da ce dvojica igraca ispred gola sa jednim golmanom da promase?!A niko ne komentarise fantasticnu odbranu kada je izleteo i uklizao?Ne vama je bitno samo da kazete kako je Stojkovic kriv!Sada gledate u svaki njegov primljen gol i da primi gol nemoguc za odbraniti rekli biste da je kriv!Pa ne moze covek da nikada ne primi gol na utakmici,dobar je bio!I Partizan je dobro igrao prvo poluvreme imali smo vise suteva na gol i prilika i zasluzili pobedu vise od Brage!U drugom poluvremenu smo popustili!A i sta ste napali Stanojevica pa covek nas je uveo u LS?! jedna losa formacija i on postede meta pljuvanja?!covek je dobar trener!Prestanite da pljujete sve ljude koji nisu krivi samo zato sto ih ne volite npr Stojkovica.Volela bih da Partizan pobedi Bragu i Sahtjor pa da zapusimo usta onima koji nas pljuju!Pravi navijacu uvek veruju u svoj tim a ovi sto pljuju trebali su da gledaju malo dublje od rezultata i da vide da je vecina igraca dala sve od sebe!
DRZI SE STOJKE

ofk

pre 13 godina

Ko i pre 7 godina nema gola posto ne racunam penal.Srtajnic kaze da je Stojkovic branio na treningu lopte na 5 metara.A covek dve utakmice za redom prima isti gol sa 30 metara posto nezna da stane i postavi zivi zid...a iz 1-1 je bio poklon u kladzi

Ivo

pre 13 godina

Dok Dinamo i Hajduk pobeđuju u evroligi, Dinamo pobedio Viljareala a Hajduk Anderleht mi se zadovoljavamo učešćem u ligi šampiona tj. kako se igraju sa nama.

Sava

pre 13 godina

Braga je ozbiljan tim. Svi igrači im imaju dve leve noge, navijači im samo cvrkuću s vremena na vreme i imaju strašnog trenera. U 25-om minutu kod rezultata 0:0 on šalje sve igrače na zagrevanje. Valjda je shvatio da ste duduci i pomislio da može da napadne.

barry lyndon

pre 13 godina

Partizan mi je oduvek bio jadan klub. Nikada nisam mogao da navijam za takvu mediokritetsku instituciju. Ali ipak posto je klub iz Srbije zelim mu da dobije utakmicu. Srecno

no fear

pre 13 godina

nikad nisam gledao goru i nezanimljiviju utakmicu LŠ..
totalno ispod tog renomea,ustvari kao da sam gledao Hajduk Kulu i Metalac (a neki kažu kako se samo u našem prvenstvu igra loše)..
obe ekipe kao da su zalutale u to takmičenje,Braga osrednja ekipica,po meni slabija od Anderlechta,a Partizanovi igrači ne mogu spojiti tri uspješna dodavanja prema napred..
jedino (opet) skidam kapu Krstajiću,prosto mi ga dođe žao gledati kako čovjek sam gine na terenu,a druge baš briga..
o golmanu ne treba trošiti ni riječi..dobiti gol sa preko 30 m,a lopta ide skoro metar od stative?! Srna,Lima..ko zna ko je sljedeći..a najteže iskušenje mu tek slijedi (ako ga ne odgode)..

rango

pre 13 godina

nemamo veze!!!!ja nijednog igraca iz ovog tima ne bih uzeo za 5 i golman6ti...kakax zivi zid to je samo dobar reper igracu koji sutira..da je stojkovic sklonio zivi zid stao bi na sred gola i lako odbranio onaj sut i bilo kakav drugi!!!

ja da sam trener ja bih ukinuo zivi zid..samo ometa...ako gadja sa 30 metara to je spora lopta i sa sredine gola je stize i golman omladinaca,ako zapne bas jako i potrefi pa ako!!mada je verovatnoca vrlo mala..ne znam ko tako ima tempiran udarac(pamtim prekazi,bonhof...sad ovi samo bapaju loptu!!!!

ljepko tapetic

pre 13 godina

Najbolji su mi ovi koji kritiziraju trenera zato sto stavlja pojedine igrace, u stilu da je izabrao nekog drugog dobili bi tekmu. Pa vi ljudi nemate igrace, nemate igru, nemate tim, ovo je nula, sprdnja, sramota. Jel ima Partizan omladinsku skolu, jel se tu nesto radi. Pa Dinamo sa klincima dere Viljareal. Onaj Cleo iz koje on price dolazi, covjek ne zna trcati. Da ste skupili drustvo iz blokova ne bi gore izgledalo. Koji sam ja mazohist da umjesto Reala gledam tamo neke ovce...muka mi je majke mi...

sale

pre 13 godina

Ova Braga je bila totalno anemicna,uspavana,nepokretna,bez imalo zelje a na trenutke je izgledalo kao da ih mrzi da trce...Kako je Partizan uspeo da izgubi od takvog rivala to samo igraci znaju...Jedno je sigurno,ako Zvezda u subotu odigra sa 70% svojih mogucnosti Partizan ce doziveti mnogo tezi poraz od ovog veceras,strasno ali istinito

Srbin

pre 13 godina

Dakle, strasno koliko nemate pojma. Odracemo vas u derbiju, jer prosto ne mogu da zamislim da nesto drugo moze da se desi posle ovakve "igre" kakvu sam gledao. Cak je i Strajnic bio na prevelikim mukama od silne zelje da hvali partizan ali nije imao materijala. Najcesce reci su mu bile: "steta" i "trebalo je to drugacije" ali je ipak uspeo da prevazidje i samog sebe kad je rekao da je partizan u prvom poluvremenu kontrolisao sredinu nego ga je gol presekao. Boze me sacuvaj. Pa zar se vi stalno tako samozavaravate?

Goran

pre 13 godina

Bravo Stojkoviću, bravo delijo, postao si specilaista golove preko 30 metara. Želim ti isti uspeh i u derbiju. Ili da uradiš nešto slično kao i u meču sa Vojvodinom kada si glavom udario fubalera Vojvodine u svom šesnaestercu, a vidoviti sudija naravno ništa nije video.

drazo

pre 13 godina

Zasta ja placam pretplatu,pored utakmice poput Reala i Milana ja gledam ovu sramotu i ovo groblje koje je umislilo da su dostojni LS teraj to Platini napolje,a ti Tijanicu ili nam pusti fudbal ili nemoj da prenosite nista

IVORY

pre 13 godina

Predajem se. Vise nemamo sanse. Katastrofalna igra, katastrofalna taktika trenera, katastrofalan rezultat. Da sada sam podrzavao Stanojevica, ali za ovu utakmicu ina cistu jedinicu. Na nivou nizerazrednog trenera!

dragan

pre 13 godina

Aman Stanojevicu,gledas li ti snimke utakmica,pa covece sve zivo izgubi i svo vreme ista taktika,ista igra,isti igraci.Imas li ti trenere za tkz.fizicku pripremu,znaqju li tvoji igraci princip "daj-trci".Nemoj gledati ono protivnicki igrac pretrcao 9-10km-njemu je to dovoljno jer "ZNA" -nas mora vise -jer "NEZNA"!!!

tesnjar

pre 13 godina

Bravo momci, nema veze, idemo dalje!!!
Greska sa Scepovicem ali sta da se radi...
Imali smo veci posed lopte i vise suteva, ali ono sto se pise su golovi...
STOJKE MAJSTORE SVAKA CAST!!!
NAPRED PARTIZAN!!!

Nesa

pre 13 godina

Najgore u svemu ovome je sto ja ne mogu da gledam derbi Real-Milan, vec se emituje ovaj krs od utakmice, i tako smo osudjeni sve utakmice u grupi. Hrt je pritom naravno skremblovan. Eto zasto ne volim da nas klub igra ligu sampiona, jednostavno nama tu nije mesto, potpuno je nebitno da l' je zvezda ili partizan, ja hocu da gledam kvalitetan fudbal....

SLAVKO-licno

pre 13 godina

Ljudi SMESNA smo ekipa!!!
Iskreni grobar!!!!Evo sad primamo drugi gol,skolski nema sta.Bolje ovo napustiti nego se dalje brukati!!!
Smesan fudbal u smesnoj drzavi,sve nam je .....

Tuga

pre 13 godina

Nemojte da očajavate. Stanojević je znao da nemate šanse, pa je izmešao karte i krenuo na bod. Kada mu je Stojke pokazao koliko je sati sve mu je bilo jasno.

vlade-ča

pre 13 godina

Bez Ilijeva naš napad je bezopasan,Tomić totalno razočarenje,kazniti onoga ko je ponovo doveo tromog Boju koji nam je već jednom promašenim penalom zagorčao život(Artmedija),a i mladi trener od plasmana u LŠ sve lošije vodi tim.Samo pobeda u derbiju vraća poverenje i ućutkaće one koji se poslednjih godina jedino vesele kad Partizan gubi jer malo svojih pobeda imaju.

Volim Partizan,,,,Kao oci svoje!!!

pre 13 godina

Alo bre Partizanovci moji,pa sta ste klonuli???.Dobijamo Bragu i Sahter u Beogradu a Arsenalu uzimamo bod.Zapamtite sta sam Vam rekla.Trazice te Vi da Vam i dalje prognoziram.
Zivi bili pa videli.Vasa Crno-bela navijacica
A Zvezdasi neka puknu od zavisti!!!!!

zoran

pre 13 godina

Cini se da priv put u zivotu gledam utakmicu na kojoj dva tima za 90 minuta ne mogu postenu akciju da naprave.
Ma ovakvim timovima treba zabraniti da igraju bilo kakavu evropsku ligu. Ovo je maltretiranje publike i nista drugo...

stanko vrazovic

pre 13 godina

Beda i mizerija od fudbala, klupskog, reprezentativnog, srpskog. Beda i mizerija od fudbalske organizacije. Treva sve to ukinuti i forsirati sportove gde nasi sportisti postizu uspehe a ove letece babe fuidbalere i rukovodioce organizacija, klubova i FSS treba zauvek zaboraviti, neke hapsiti, videti sta imaju pa im sve to pouzimati i suditi im svima odreda.

Milenko

pre 13 godina

Ахахахах, каква држава такав и "државни спортски пројекат" xD

Врх слика за дату ситуацију: http://vukajlija.com/posteri/zero-35931.jpg?1287526729

ivan

pre 13 godina

Pozdrav iz Dubrovnika.
Bivsa velika cetvorka (trojka) ipak je na ponos svim navijacima osim onih velike Crvene Zvezde. Nemojte se Delije javljati na ove sajtove jer nemate pravo, kao sto rece jedan Partizanovac, Zvezda zivi od proslosti e pa zato dragi nasi navijaci Crvene Zvezde studirajte povijest sigurno cete imati uspjeha a Partizan, Hajduk i Dinamo igraju Evropu.
Ajmo bijeli ale...

Velja

pre 13 godina

Sa jedne strane Stojković i Kleo, a sa druge jedan ozbiljan tim. Deset brazilaca u timu, gol razlika posle dve utakmice 0:9 i bez pomoći publike. Komentar nije potreban.

ISTINA

pre 13 godina

Dosta više fudbala.
Da li ste primetili da postoji neki drugi sport osim farse koju zovu fudbalom. Dokle da očekujete da se radujete a rezultati namešteni, igrčići kupljeni, preprodati, ucenjeni, bezlični. Novac koji dajete za karte i gorivo do stadiona upotrebite za nešto lepše što vas neće izneveriti. Državo, daj novac za košarku, odbojku, rukomet i sportove gde je još uvek čistija igra. Ne brukaj se.
STOP FUDBALU.

Prcko

pre 13 godina

Samo kukavica od coveka, kao sto je Stanojevic, moze da izjavi da ce biti zadovoljan cak i minimalnim porazom .... ja mislim da sada puca od srece, ipak je 2-0 puna kapa, buuuaaaxaxaxaxa!!!

Istina

pre 13 godina

I sada će ponovo neobjektivni grobari da lupaju kako još uvek imaju šanse da prođu dalje itd.Aman ljudi,mnogo ste loši i shvatite to već jednom,nemate kvalitet ni za našu ligu da budete prvi,možda za 3-4 mesto.

Ognjen

pre 13 godina

Da nije opet HRABRI partizan izgubio od velike ekipe hahaha.
Ljudi pomirite se sa sudbinom da je partizan slucajno upao u Ligu Sampiona i da je Anderleht bio mnogo bolji klub u onom susretu. Sad gledajte i patite se.
Znam sad da ce osuti paljbu a gdje je Zvezda. Zvezda je isto tako ondje gdje treba biti. Lose su igrali u Evropi s tim sto je Zvezda sve bolja i bolja i do sledece godine ce imati dobar tim za razliku od ovih...

Rale P.F.C

pre 13 godina

IH STOJKE, PA KUD OPET U TVOJ UGAO!?!
ALI DOBRO, osim ovog malog kiksa nije tako lose, Stanojevic je dobro uradio sto je izostavio Petrovica, sad menja pravilno Moreiru koji ima zuti, sa Medom sto ce biti jos brza formacija a za divno cudo Ronaldo TOMIC je upropastio samo par lopti, jos moze da se popravi.
AJMO CRNO BELI, OOOO, AJMO CRNO BELI OOOO!

Ko je sada kriv

pre 13 godina

Pa to su svi i očekivali,ništa čudno.Jedino oni nerealni grobari što pustaju filmove da će proći dalje a svaka ekipa ih razbija u Evropi već godinama,osim amatera,čak i ova očajna Braga.

Kiki

pre 13 godina

Jeste im pružili priliku da poprave gol razliku, ali se niste obrukali. Ne idite u London ako slučajno dobijete Bragu u Beogradu. Izgubićete samo sa 3:0 i idete sigurno dalje.

th3com3backkid*

pre 13 godina

nemamo mi dara za tu Evropsku pricu,nazalost.Braga je rupa,a mi smo jos veca i nismo to iskoristili,lose izdanje i jednih i drugih.Arsenal razbio Sahtjor ne smem ni da pomislim sta ce tek nama da urade u Londonu,razmontirace nas nacisto. pozdrav

vladan

pre 13 godina

ja volim partizan mnogo al vise nemam zivaca da gledam BRUUUKU.Stanojevicu mazi nekom drugom oci,odlazi i ti i taktika i povedi Tomica,S.Ilica,Boju,Miljkovica,Stojkovica i Lazevskog sa sobom,MARS BRE IZ PARTIZANA.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Huh, sta reci a da ljudi ne kazu da je pljuvanje. Ljudi, ovo je za mene bruka. Ne znam kako vi gledate na ovaj rezultat ali za mene je bruka. Mislim da ni oni sami nisu verovali da mogu da pobede Bragu. Sta mozemo ocekivati u Beogradu, da pobedimo sa 3 gola? Mene da budem sikren strah i derbija.

delija nis 79

pre 13 godina

Da li je moguce...
1.Da se jedan *veliki* klub...
2.Da se jedan *fudbalski savez*...
3.Da se jedan vrh *drzave*...
4.Da se jedan *mup*,jedne *slobodne*,*suverene* i demokratske* *drzave*...
...plase jednog kluba,jednog pola razmontiranog stadiona i reflektora (koji rade)...

E,zato sam Srbin i bio sam,bicu i ZAUVEK OSTATI Z*V*E*Z*D*A*S***

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Najgori ste po bokovima. Lazevski i Miljkovic nisu dorasli LS. Moriera je bio nervozan od samog pocetka. A o Boji da ne pricam.

Svaka cast Krstajicu i Ilicu.

stojke

pre 13 godina

Vracar, ti sto se smejes grohotom, aj mi molim te samo kaži s kim tvoja zvezda ove sedmice igra u evropi? fudbal,basket,vaterpolo......nebitno,izaberi sport

Grobar

pre 13 godina

Apsolutno dezastrozna predstava Partizana...
Sta se to dogadja sa ovom ekipom?
Od Sahtjora sve losiji i losiji...
Dajte,dovedite jednom jednog pravog strucnjaka na klupu,u Srbiji nema kvalitetnih trenera...

ti si prvi golman RADISA

pre 13 godina

i sta ces sad Stojke, takvog te nece ni Partizan, u zvezdi bi mozda i branio da nisi izdajnik i sad ces da zavrsis na klupi nekog nizerazrednog kluba iz Gruzije. Puno pozdrava, tvoja karijera je gotova...

Samo PARTIZAN

pre 13 godina

Glavu gore, GROBARI !!! Pobedjujemo Bragu u Beogradu a onda da se bijemo sa Sahtjorom. Nego, valjda ce cigani uspeti 2055 godine da se plasiraju u ovu "slabasnu" ligu Sampiona !

FoRzA_PxFxCx

pre 13 godina

Ko gura Tomica da igra cak i kada je povredjen! Besan sam samo tako, Raca sedi na klupi zbog splavara Lole, ma uzas!
Bravo za Savica, izmislio je fudbal za Jovanovica!
Braga losa mi joj pomogli, utakmica uzas. Bolje bi bilo da smo izgubili 5-0 ali uz zalaganje i pokusaj igre, ovako, sta reci,...

kompeh

pre 13 godina

cigani su veceras nadmasili sami sebe, sve njihovi komentari...
Ako ako, polako cemo mi izrasti kao klub‚nesto slicno kao u kosarci, pa ce imati jos vise prilike da komentarisu

Savicevic

pre 13 godina

Ubedljivo najdosadniji i najbezopasniji fudbal ovogodisnje lige sampiona igra Partizan.
Rumunski Kluz je veoma dobar, ima jednu pobedu, jedva izgubio od Rome i Bajerna u gostima. Dali su 5 golova u 3 utakmice.
Kopenhagen rastura, 2 pobede u 2 utakmice!
Bazel takodje dobar, iznad ocekivanja, dobili Romu u gostima, dali 5 golova.
Ostaju od tih slabijih ekipa Partizan i Zilina kao najslabiji. Veceras je Zilina pokazala mnogo vise od Partizana, jedva su izgubili 1-0 od Marselja u gostima koji je jaca ekipa od Brage. Zilina je imala pregrst suteva na gol koje je golman Mandanda sjajno branio. Zilina je izvela 9-10 kornera na utakmici. To je hrabra igra Stanojevicu a ne ovo mrtvilo Partizana. Partizan zaista deluje najsporije od svih ekipa koje sam gledao, fizicka sprema nula!

bobanmkd

pre 13 godina

Meni nisu jasne dve stvari.1.Kakva logika staviti Moreiru da se lomi u odbranu,jel je on ofanzivan zato sto nosi broj 10?! A igra na mestu Kamere! Stanojevicu,zar nije bilo normalnije da igra Moreira napred,Kamara pozadi a Ilic na klupi? Zar misliš da smo mi slepi i ne vidimo da Ilic igra rekreativni fudbal? Rispect za sve od Ilica ali dosta je bilo! Pa covek od kada je došao barem 15 puta sa 16 metara jedva dobacuje do gola?! 2.Dali su:Stanojevic,Djuric, i Nadj mislili da osvajaju bodove u Evropi sa Pjerom Boyom?!?!?! Hvala na LS ali onda budite muzi i kazite jasno" nemojte vise ništa od toga očekivati" i gotovo! Inače,iskreno sam uplasen da će Stanojevic sam otići krajem novembra ako izgubi od Zvezde i ne pobedi Bragu u BG.Iskreno se nadam da do toga ipak neće doći.

Pavle

pre 13 godina

Ovaj zeka u zivom zidu, broj 18 ne zasluzuje da obuce dres Partizana vise nikada. Ni ime mu necu pomenuti. Apsolutni je krivac za gol. Ovo jos nisam video da se igrac ovako skloni iz zivog zida, kao da je clan protivnicke ekipe.

Душан

pre 13 godina

@ Prva slika...
Lazevski FAIL!!!
Hahahaha
(Sascha88, 20. oktobar 2010 12:21)

окренуо се човек да види гол.

Sima

pre 13 godina

Date gol u Beogradu i dobijete 1:0. Udarite bunker protiv Arsenala, njima rezultat nije bitan i nećete valjda primiti 10 komada. Nada umire poslednja.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Pretpostavljam da bi zvazda u ova tri kola već imala 9 bodova, da je na mestu Partizana. Tukli bi i ove pacere Bragu, koja je izbacila male ekipe Seltik i Sevilju, tukli bi onaj jadni Arsenal koji stalno igra sa drugom postavom, a da ne pričam kako bi tek odrali onaj maleni Šahtjor koji je nedavno osvojio Ligu Uefa. Komšije pa vi ni u soniju ne možete se sastati sa njima!
Glavu gore Grobari, dolaze nam Braga i Šahtjor u Hram, taman za dve pobede, a pre toga da očistimo ovu boraniju u derbiju !!
I KADA NE BUDEŠ PRVI TI I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA...

isandic

pre 13 godina

Trčanje do besvesti i ništa više. Ljudi ne znaju tri vezana dodavanja da odigraju... Ne postoji niti vođa na terenu, niti na klupi. A kakav nam je FSS sa predsednikom na vrhu, takav je i fudbal koji ovi nesrećni momci igraju

Sumnja

pre 13 godina

ljudi meni se sve cini da ovaj Stojkovic sabotira.uvek primi po neku frljoku,a posle brani odlicno.ono u smislu.dobro je jedan sam im poklonio,..ne znam voleo bih da gresim,ali svaka utakmica on povede protiv partizana,pa izigrava heroja.voleo bih da trener proba sa trecim golmanom.ovakav gol ni ja ne bih primio veceras,pa nema veze sto je gol preko 7 metara.sumnjam ja od prvog trenutka,kad je dosao u partizan.

ja

pre 13 godina

U zadnjih par godina Partizan redovito igra u Europi

1 pobjeda
0 nerjeseno
17 poraza

I nezaboravimo da su ovih zadnjih par godina vrhunska renesansa sto se tice rezultata za Partizan

Kakav klub:))
(2027.godina skor NK Partizana p)1 n)0 poraza)744, 19. oktobar 2010 21:58)

Kakav god da je i dalje je bolji od hajduka i dinama, primer - Partizan je ove sezone vec uzeo vise bodova nego hajduk+dinamo zajedno

marezi

pre 13 godina

Sta bi bilo fino da srpski fudbal i sve oko ne postoji.Samo sportovi koji su nam mnogo vise radosti doneli nego tuge,tuce, vandalizma,kvazi navijaca-politicara i sl.uuuuuuuuuu bio bi najsrecniji covek na svetu.

Batko

pre 13 godina

STANOJEVIĆ je kralj !! igrali smo dosta dobru utakmicu..na dobrom nivou..kontrolisali smo utakmicu..nismo imali srece!!! E SAD SAM SIGURAN DA DOBIJAMO DERBI !!!! Bravo kralju..samo ti nastavi tako !!!

Mare

pre 13 godina

Ocajna utakmica. Udario slab na nejakog. I jos upravo sada slusam Stanojevica kaze da su odlicno odigrali, gotovo bolji od Brage, zasluzili vise...
Partizan ima samo jednog igraca - Sasu Ilica, a to je malo. Sve ovo ostalo je totalni prosek.

aussie

pre 13 godina

Grobar sam od rodjenja. Ustajem u sred noci da bih iz Australije pratio svoj voljeni tim. I posle ovog poraza moram da kazem da NISAM razocaran. Ustajacu opet!

Svi oni koji su mislili da je Partizan u LS da je osvoji, su nerealni. Mi smo tu da ucimo od boljih klubova. Za ovaj poraz nije kriv ni trener niti igraci. Krivo je nezanje.

Ucenje je proces, a Stanojevic raspolaze sa timom, tj. igracima, koji su tek na pocetku skolovanja (ima ih i par iskusnih). Mi na zalost nemamo gde da se ucimo u domacem prvenstvu, pa nam ostaje da to radimo samo na evropskim utakmicama. Ove godine ce ih biti sest, mozda i vise, ali i to je malo.

Ako se ove godine zadrzimo malo duze u Evropi, imamo sanse da sacuvamo igrace i da probamo mozda nesto sledece sezone, sa timom koji je skupio nesto znanja.

Jos jednom. Stanojevic radi najbolje sto moze sa ovim igracima, a igraci ginu na terenu i rade najbolje sto znaju.

Ja od njih ne mogu da trazim vise.

Pozdrav iz Australije. Volim Partizan!!!!

Srdjan

pre 13 godina

Au majko koji frhunski partizanov golman.Pa on je primio gol iz Ljutice Bogdana.Sport nekog nagradi a nekom zapecati karijeru.Stojkovicu slobodno okaci kopacke o klin, neces moci da branis nigde jer si do sada u svim takmicenjima primio vise od 20 golova za nekih mesec dana.Bravo za partizan na izboru branica.Svetla buducnost te ceka u partizanu pa makar i kao prodavca semenki.

sasa

pre 13 godina

Kada su u sastavu Lola i Tomić sve je jasno.Tomića nisam video već godinu dana da igra lopte.Danas je Antić izjavio šta misli o Petroviću.Učesnik SP nema mesta pored gore pomenutih.Interesantan je Stanojević uvek sa novim timom.Nekad smo znali sastav unapred svi a sad novokomponovani treneri neznaju ni sami.Ne dajemo golove Spartaku i Vojvodini a on Clea čuva i vidi se rezultat neuigranosti.

United South-PFC.

pre 13 godina

KIKS Stojkovica,dokle vise bojim se da covek pokazuje pravo lice RUPA od golmana.a ovaj torcida,kuku igrate sa ZENITOM,jedno 7 vam ne gine evropejcu.

Marko

pre 13 godina

Nema sta,partizan je odigrao kukavicki i bezidejno,ali nije mi jasno samo jedno,odkud vama ciganima pravo da kritikujete kako vas nije sramota.Pozdravio vas Salata I Ivana!

EVROPSKO PROLEĆE...to je naša nada

pre 13 godina

Osim gola iz slobodnog udarca i kontre 3 na 1 u zadnjem minutu, kada smo već svi krenuli napred grlom u jagode, Braga ništa spektakularno i posebeno nije prikazala. Ponavljam, brazilska Braga (svega 1 Portugalac!!!) nipočemu nije bila bolja! Oni su Šahtjor razbili u prvih 45 min i stvorili im 5 puta više stopostotnih šansi nego nama na celoj utakmici. Nije još ništa gotovo. Ubeđen sam u našu pobedu u vulkanskom grotlu pred 30,000 vernih Grobara. Pokazalo se da smo precenili i taj Šahtjor više zbog toga što smo FASCINIRANI NJIHOVIM BOGATSTVOM a pokazalo se da su između njih i Brage razlike u nijansama! Pred našim navijačima uzećemo prve bodove. Napred Partizane, ljubavi moja!

Zrenjaninac

pre 13 godina

Najveca greska je kupovina pjera boye i povratak smiljanica.Kazu usredili se na Mutua pa su onda kao zamenu dovelu boyu,ej pa to je kao kad bi Todoric rekao,prva opcija nam je za plleja bio Kris Pol,ali posto je on potpisao novi 6 godisnji ugovor sa Hornetsima od 130M dolara,dovescemo pleja iz nase lige,jer smo bili ubedjeni u Polov dolazak.

Pfc Ruyles

pre 13 godina

Za vecerasnji poraz jedini krivac je trener,ili onaj ko mu naredjuje da stavi Tomica u tim,da mu Kamara sedi na klupi,da Ilijev ne igra vec Scepovic!!!
To su tri razloga za poraz,a najbolje bi bilo da kazes ko su ljudi koji ti naredjuju koga u tim da stavis,da znamo koga da teramo iz kluba!

IVORY

pre 13 godina

Ja slabiji Stanojevicev Partizan nisam video.

Mi smo igrali za ocenu 2+, Braga za 2, jedina razlika je sto oni znaju da izvedu slobodan udarac kako treba.

I opet tek na kraju shvatimo da mozemo da krenemo napred, da mozemo da napadnemo, ali tad je vec kasno.

Danas nas je ubila brzopleta igra, pokusaji da se stvori sansa bez igre, na brzaka, dodavanje na prvu i nepovezani pasovi.

Odbrana je dobro radila svoj posao, ali sredina, gde bi trebalo da smo najjaci, je opet zakazala, a cim sredina ne radi svoj posao kako treba, gusi se napad i otezava posao odbrani.

Krle

pre 13 godina

Lepo se videlo da je pokazivao 4 igraca i zivom zidu, i da su cetvorica stala, ali gde se posle taj jedan izgubio nije mi jasno. Kao sto mi nije jasno da se Lazevski prilikom suta skroz sklonio iza ove dvojice u zivom zidu i tako napravio jos vecu rupu, umesto da ide na loptu. a kako je ovo golmanov gol, imali smo prilike veceras da vidimo koliko je golova palo sa velike udaljenostui, jedino je Kasiljas uspeo da iscupa onaj sut pirla i to je sve. Ovakvi jaki i precizni udarci se tesko brane, koliko god neko mislio drugacije.

Zhhika

pre 13 godina

Sastav koji je završio utakmicu treba da počne u revanšu(eventualno može da se nadje mesto za Moreiru umesto Smiljanića).Prilično sam siguran da nećemo izgubiti u Beogradu ni od Brage ni od Šahtjora.Još ako Arsenal ispuni obećanje koje je dao Bakari Sanja i pusti nas u poslenjem kolu...:)))
Ipak,jako mi je drago što se večiti derbi igra za par dana,tako da će ovi što nakon svakog poraza Partizana izviruju iz rupe ponovo morati neko vreme da ćute...

totti

pre 13 godina

Eto sto igra Tomic, ali mi nije jasno sto igra Miljkovic?

Ako ovu smesnu Bragu ne mozemo dobiti, i to sa par golova razlike onda LS definitivno nije za nas. Smesna i tuzna igra

Shadow

pre 13 godina

Bravo stanoje smesni covece bravo,ajmo sada navijaci partizana podrska treneru velicajte ga uporedjujte sa vujosevicem on zna kako treba da igramo.Pa zar moreiru da izbaci a ostavi ilica svako iole normalan zna da ako hoce ofanzivno onda je trebao kizito umesto lazeskog a stevanovic-miljkovica ali ne nigde rizika,jaki smo na recima a braga nista posebno videlo se.I sta da ocekujemo, liga je nasa realnost pa onda pustaj tamo tvoje verne Tomice Jovanovice da nas brukaju...Sve ovo pricam jer dugo nismo imali po dva kvalitna igraca na svakoj poziciji ali ovaj covek to ne ume da iskoristi.Gde je Ilijev Bogunovic ako je vec trazio brzinu..pa naso je u boji i scepovicu msm smesno

Kriger

pre 13 godina

Upravo je kraj tekme. 2:0 za Bragu. Reče komentator, igra bolja od rezultata!!!? Igra je KATASTROFA! Stanojeviću vreme je da razmišljaš o KOFERIMA! Ili si poslušnik ili veze nemaš. Imao si vremena, imao si budžet, imao si tonu kvalitetnih igrača na piku, a on samo ROTIRA ... Izmena kod 1:0 u zadnjem minutu Tomić-Babović!!!??? Za ANALE! Tvoja greška su sva tri poraza, a prema prikazanim partijama protivnika, svaka ekipa Partizana u zadnjih, recimo, 10 godina bila bi druga u grupi GARANT! Šteta VELIKA šteta!

Rupa na golu

pre 13 godina

Ovu jadnu Bragu smo morali da dobijemo.Bez ikakve potrebe smo igrali kukavički jer oni nisu bolji od nas.Stojković ponovo grli levu stativu i prima gol kroz uši,tako da nas košta već dva poraza,a i protiv Smedereva se šeta kao duh po kaznenom prostoru dok mu lopta ulazi u mrežu.Radiša Ilić ovakve golove sigurno ne bi primio.Radišu na gol,Stevanovića na desnog beka.

posteno

pre 13 godina

,,sklanjaj Tomica iz Partizana pod hitno taj bre nema blage veze sa fudbalom, za njega sam komentarisao jos pre oko godinu dana i od toga nista. N a ovoj utakmici imao je sigurno preko 50 gresaka, nije trebao biti uopste na utakmici, iako sam fatalni navijac partizana posteno je istoga podhitno prodati ili dati nekom na pozajmici u trecoj ili cetvrtoj ligi..

United South

pre 13 godina

jel moguce da ovde nekI pisu komentare bolje da napustimo da se ne brukamo,majko mila sto vas je rodila.a ti Stanojevicu POBEDA U BG POD OBAVEZNO.

Vexon

pre 13 godina

Partizan polako ali sigurno grabi ka najgorem skoru u ligi sampiona. Dakle 0 bodova u jednoj od najlaksih grupa, pa sta je to nego bruka i sramota! Ovu Bragu je Arsenal nafilovao do vrha,kao i sinoc strasnog sahtjora. Da ovaj tim ista vrijedi ne bi se ovako blamirao

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Zeleo bih da istaknem moje veliko razocaranje u FK Partizan. Letos sam pisao o veoma losoj politici uprave. Pojacanja ustvari to nisu bila, a trener je posebna prica. Potpuni promasaj. Njegov najveci uspeh su ona tri busena igraca Anderlehta pri promasajima u sutiranju penala. Jadno za trenera Partizana. Igra veceras je bila na nivou naseg drugoligasa. Pozivam rukovodstvo da preduzme drasticne mere, dok jos nije kasno. Ako ovako igramo u subotu, zbogom tituli!

Kele Ivanjica

pre 13 godina

Bravo Stojke,bravo majstore...Redovno si u konkurenciji za najlepsi gol!Bacanjem u prazno,niko od golmana,ne ulepsa gol, kao Ti!! Ps.Stanojevicu,ne menjaj ga,bice derbi zanimljiviji!

vlad

pre 13 godina

Braga sasvim prosecna ekipa, Partizan dezorganizovan i bez ideje kako postici gol, sve u svemu zasluzena pobeda Brage.
Moreira prenervozan da je nastavio utakmicu sigurno bi dobio i crveni karton obzirom kako se utakmica dalje odvojila.
Stojkovic je morao da brani prvi gol iz slobodnjaka, ipak je 31 metar u pitanju a lopta zavrsava u mrezi oko 1,5m od stative!!??
Mali Lazevski sasvim solidan!
Ostale ne bi da komentarisem, iluzorno je!!
I na kraju coveku kojem samo mogu kapu da skinem je Krstajic, da kojim slucajem igra u Zvezdi mislim da bi ovog trenutka potpisao da Zvezda isti i dobija sa 2:0!

Ivan

pre 13 godina

Stanojeviću odlazi! Partizan nema igru, ovo je katastrofa! Čak i ona raspala Zvezda igra lepše od nas!
(Peca, 19. oktobar 2010 22:05)

...teb brine partizan kao mene KUD Zvezda ...ae begaj i spremaj se za subotu i vasu jedinu evropsku utaknicu...

jekum

pre 13 godina

"Partizan je, kao i većina srpskih klubova, igrao veoma bojažljivo do primljenog gola, a svoje pravo lice pokazao je tek u poslednjih 30 minuta kada je u nekoliko navrata ozbiljno ugrozio gol Brage."


A sta ako je pravo lice ono iz prvih 60?:)

TIGER

pre 13 godina

Nema veze... Idemo dalje!
Ionako za ove poraze dobijamo oko 15 miliona, da bar nemoramo od drzave da prosimo... Uostalom Evropa je uvek merilo za sve uspehe u domacoj ligi... Tu najbolje vidimo koliko vredi titula u nasoj livada ligi.
Evo "delije" ide derbi,ako se bude igrao, napokon i vi da navijate za svoj klub protiv nas, a da to ne budu Portugalci, Ukrajinci, Spanci, Englezi, Italijani...

Marko

pre 13 godina

Pa Stanojevicu decko dokle ovako...Ilke ili Moreira moraju da igraju iza Klea,mora
ta igra,tranzicija da bude mnogo brza,pojacaj treninge,probaj 4-3-3,uradi nesto da vidimo taj napadacki fudbal vise...

jsalac

pre 13 godina

Lose,lose i to bas sa protivnikom sa kojim smo mogli da igramo.Moreira tradicionalno nervozan u evropskim utakmicama,Stojkovic je morao ono da brani,Scepovic nije imao ni jedan precizan pas,Tomic igra kukavicki,Ilic vise puta kao da nece da gurne loptu tamo gde treba,nego nesto pametuje i kada se to pomesa sa prosecnim ostatkom tima = poraz.Nadam se da ce u BG biti mnogo bolje i pre svega HRABRIJE.Realno,ima tu jos prostora za trece mesto,ali sve manje i manje,zato za dve nedelje svi na stadion i
NAPRED PARTIZAN.

Vojislav Matkovic

pre 13 godina

Ko do sada nije shvatio, nece nikada... Nikakvu krivicu ovde ne nosi Stanojevic... Ocigledno je nekom jacem u interesu da doticni mikser lopte, Tomic, mora non stop da igra, pa ni sam Stanojevic, koji verovatno vidi da decko samo vrti loptu, daje lose pasove i jos losije centarsuteve, ne sme da ga izvede iz igre. A ona izmena u 89. minutu je cist samar svim ljubiteljima Partizana i navijacima... Izvodi malog minut pre kraja i uvodi nekoga ko bi mozda mogao kvalitetnije da odigra na toj poziciji!

Иван-Ниш

pre 13 godina

А шта смо могли боље да очекујемо кад је Партизан потрошио 30000€ + новац за Меду. Колико пара толико музике. Још се управа хвалила како су добро пазарили. Ма одлично пролазимо.

d78_paradox

pre 13 godina

znaci tomic je 0 od igraca..cleo idi odavde utopices se u sivilo..ilijeva i davidova nema..davidov jedini moze da sutne loptu iz daljine..ilijev je institucija za tomica boyu.Savic mali RESPECT stvarno..

pitam se...

pre 13 godina

Svi kukate na Stanojevića što je počeo tekmu sa Tomićem, a niko da mu izrazi zahvalnost što je smogao snage da izostavi barem Raću Petrovića, te smo izgubili sa samo 2:0... Šalu na stranu, ako je hrabar čovek, neka zapreti ostavkom što mu drugi kroje tim!

GGrobar

pre 13 godina

Da sada sam bio vrlo kritican uvezi Tomica i niokada nisam propusato sansu da ga dobro iskritikujem. Ali danas moram da kazem da vidim jedan pomak (trenutno je poluvreme) u Tomicevoj igri. Na napadu je jos uvek beskoristan kao i do sada ali mi se svidja nacin kako igra u defanzivi. Vrlo je koristan. Onaj ko je po meni danas (do sada) pobacio je - Sale Ilic! Srce me boli da ovo kazem. I pored svega, napred Partizan, volim Vas!!!
Evo ulazi i Medo, vljda ce biti bolje!
!!!!!!!!Pomozi Boze!!!!!!!

!NAPRED PARTIZAN!

Boki

pre 13 godina

Jesmo losi i prespori za LS, ali, ruku na srce, nemamo ni srece. Zasluzili smo remi i u Donjecku i u Bragi, ali smo primili dva identicna gola iz slobodnjaka koja su nas skupo kostala.

Sve je skola, tako da ce nam ovo dobro doci ukoliko recimo sledece godine ponovo budemo igrali grupnu fazu LS.

Nemate pojma

pre 13 godina

Da vam nije ovaj deda Krstajić primali bi petarde na svakoj utakmici,čovek vam drži ceo tim u 37 god.Od ostalih nema ni pola dobrog igrača i opet penite kako sigurno prolazite dalje.Pogledajte istini u oči i priznajte koliko ste slabi ili će te još praviti kalkulacije za dalji prolaz.Ova preslaba Braga će vas dobiti i u Bgd samo zato što precenjujete sebe.Braga na nivou Spartaka iz Subotice.

sparadonna

pre 13 godina

Pod 1. Sale nosi loptu kuci i cuvaj je za sebe
Pod 2. Tomic kao da je baletan ne fudbaler
Pod 3. Zivi zid lose postavljen
Pod 4. Njemu ni kineski zid ne bi pomogao
Pod 5. Bolje da je primio 2-3 komada od Sahtjora ,a ne da im poklanja golove iz prekida,odnosno ni iz cega(Sahtjor,Braga)
Pod 5. Stanojevic je mogao da saceka da sudija odsvira kraj pa da zameni nekog
Pod 6. UEFA I FIFA da zabrane izmene u sudijskoj nadoknadi da bi nasi treneri mogli da menjaju igrace na vreme

Resad Kunovac

pre 13 godina

namestaljka! oba kluba su se dogovrila da pobede ko domacini kako bi uzela 3 boda i lovu od UEFE. videcete u Bgd-u ce biti istovetan rezultat, ali za nas.

fudbalski diletant

pre 13 godina

Gledao sam paralelno 2 utakmice,Partizana i Reala.Ima nesto sto je strasno i porazavajuce poredeci ta dva meca.
Nevidjena je razlika izmedju onih 2:0 na Bernabeu i ovih 2:0 Partizana i Brage.
Nevidjena razlika u nivou ta dva fudbala,od ipak sve evropskih timova.Pa ono u Madridu kao da su vanzemaljci - prosto lete,sve rade u trku,nevidjeno brzo...strasno.Ne samo Real,nego i Milan.
Tvrdim da Anderleht ne bi bio poslednji u ovoj grupi u kojoj ce Partizan to biti.Oni ipak imaju kakvu - takvu igru,i to dostojnu Lige Sampiona.Nisu samo imali srece.U dve utakmice sa Partizanom su imali mnogo vise sansi i mnogo vise od igre.Ali,taj prokleti busen...
Uvek nasi timovi ili reprezentacija prodju na srecu neke odlucujuce/presudne utakmice,uvek uz neku dramu, i odu na neka velika takmicenja,a onda se tamo vidi koliko ustvari (ne)vrede.
Bolje da nam se vise ne desavaju takve "istorijske"
pobede,a i bolje da nas sreca napusti "na vreme",jer cemo se kasnije obrukati tek tako.

Losmi

pre 13 godina

Stojke ispunio normu za danas,ustopovan kleo i to je to.
strainic se malo zaneo,klasika mozda od Portugalske klime ili cega vec. Ali nista nije gotovo kako rece neki vas mozemo mi i do 1 mesta u grupi.. Eps sponzor.. sta vas briga mozete da se grejete preko zime do mile volje!!!!

Lepotica daca

pre 13 godina

Da li je Cleo juce igrao.da li je dao jos koji gol u LS.Pa nije. Sigurno da nije . Nisu to igraci Pyunika , Helsinkija i Anderlechta. I sada kada se sve sabere u vas dva ucesca u LS do sada samo tri boda i kada se tome pridodaju utakmice u Ligi Evrope od samo jedne pobede onda je ucinak fascinantan. Sto bi Predrag Strajnic rekao jos neam prve istorijske pobede u LS

Qaaph

pre 13 godina

Jel' nemate druga posla nego da komentarisete svaku Partizanovu vest? Vi ste ove godine ispali od Slovana, nema vas u Evropi. Ne mozete vi da se pravite pametni. Udjite i vi jednom, pa da vas vidimo kako igrate. Da, ali treba prvo proci ceske i slovacke ekipe.

mile

pre 13 godina

Sta sve treba da se desi u nasem fudbalu da bi konacno ukapirali gde nam je mesto. Nazalost mladji nisu imali priliku da dozive taj osecaj kada smo bili ravnopravni protivnici svim evropskim timovima, doduse i tad smo igrali sa "strancima" Susic, Prosinecki, Djurovski... Dejo... Nekad bilo...

KAPETAN LADJE

pre 13 godina

Ja losiju utakmicu nisam gledao jos od kada su igrali Zvezda-Slovan. Tomic znaci UZAS, pa sta je ono, na sta ono lici, ko ga gura gde mu nije mesto??? a i Scepovica uveo u startnoj, a on spor kao da ima 40 god, i dao neke golove protiv Smedereva pa pomislili mozda je u formi SMESNO. Mislio sam da je onaj Stevanovic najgori, a tek veceras sam video da ima i gorih i da on nedostaje, bar jedan centarsut upotrebljiv uputi, a ovaj Miljkovic NO COMENT. Boja takodje uzas, kako ne shvataju nadlezni u Partizanu da on nije za fudbal, on je rodjen za drvosecu ili za bauster to bi mu islo od ruke...Sasa ilic razocarao do bola, stojkovic kao po obicaju sa 30-tak m. Jedini koji nesto vrede su MEDO, CLEO, SAVIC i iskusni KRSTAJIC. OSALI DNO DNA i TACKA (.)

M2

pre 13 godina

A sad malo realno: Igraci Partizana su odigrali borbeno, agresivno sa mnogo trcanja, u odbrani su odradili sve zadatke, u napadu se i ocekivalo da ce stvoriti 2-3 sanse. Dakle, ne dozvoliti, jednom jakom timu Brage da pridje golu gotovo 90 min. je besprekorno, e sad oni su dali iz 2 sansice 2 gola, a Partizan iz svojih nije. ovakva utakmica se ocekivala, cak su se svi pribojavali da ce Braga imati mnogo vise sansi i da ce trebati odbrane stojketa, mnogo srece, a napad ako nesto uradi. Dakle, cemu sad ovolika pljuvacina!? Da je bilo 1-1, sad bi ih dizali u nebo. Jednostavno mi kao navijaci niti imamo strpljenja, niti fudbalskog znanja, samo vidimo rezultat i na osnovu toga izvlacimo sve zakljucke... nazalost i vecina novinara zbog subjektivnosti i navijanja upadnu u istu zamku. Sad mi znamo bolje od Stanojevica, ma daj!?

zvezda zvezda

pre 13 godina

Valjda prvi put u poslednjih 10 godina sam imao zelju da partizan dobro odigra . Koliko god vam se grobari cinilo da ste izgubljeni, niste. Bez ironije , imate skroz ok sansu da budete treci, mozda cak i drugi jer i daljem islim da je sahtjor jedna precenjena ekipa.
Derbi ce biti odlican, bez obzira na sve.

SOMI

pre 13 godina

Partizan stvarno ulazi u istoriju LS.ni posle devet utakmica u istoj nema pobedu..A Stojkovic je posebna prica,kako ono on kaze hvala mu sto postoji,uvek mi ulepsa dan..xexe.pozdrav za sve DELIJE

kleo se kleo

pre 13 godina

Hahaha.. pogledah sa srecom utakmicu chelsea - spartak.. mnogo lepo za gledati, vidim i partizan pruzio predivnu igru :D

D.S. 1989 !

Bice veselo na derbiju

STAND YOUR GROUND

pre 13 godina

Dok se vi ovde raspravljate jedni sa drugima mi sve vishe i vishe tonemo ! Ovo je samo niz od Libereca,Tikvica,Levadija,Slovana,Briza i ostalih jadnik ekipa koji se izivljavaju po nasim ''velikim fudbalskim klubovima'' ! Shto rece jedan decko,mogu da zamislim kako bi izgledao taj drugoplasirani tim iz nase lige u ovom takmicenju ! Kada ovom Partizanu niko ne moze da uzme titulu,onda mogu da zamislim kako bi izgledao taj horor ! Cetvrtak,pravo vece za sport,momci ce da igraju,da se bore,nece dopustiti da ih niko ponizava ! Partizan-Armani Jeand -27 na poluvremenu +20 na kraju,to se ceni,da igrash,ali kad znash,a ovo ? Ovo je smejurija,jedno 3,4 godina za redom u Ligi Sampiona,pa tek onda moze da se stekne neko iskustvo,ovo je samo mucenje i onako nasih napacenih dusha ! Realno ! A u subotu,povratak u realnost,ko bude imao manje gresaka taj ce da dobije,kod nas u fudbalu se nishta ne meri kvalitetom !

Dejan

pre 13 godina

Posle zreba, ovde sam citao svakakve komentare vezano za Partizanovu grupu. Ne mali broj se odnosio na to kako Arsenal i nije najveca opasnost Vec su to Ukrajinci i Portugalci.
Hahahahaha...Sve sami strucnjaci se javljaju i iznose analize na osnovu odgledanih 2-3 meca. Ja kazem sada isto sto i tada da ce Arseanal dogurati bar do 1/4 finala. Partizan ce biti 3. u grupi.

yivi bili pa videli...

Boža

pre 13 godina

Tomića gura menadžer. Isti koji gura i Jovanovića pa će ovaj u revanšu protiv Brage imati prednost u odnosu na Savića koji je tri klase bolji. Da napomen da su i Miljković i Šćepović njegovi igrači?

vladamadjar

pre 13 godina

Miljkovic, Lazevski, Tomic ...?
Prva dvojica su u odbrani nesto i pozatvarali, ali su zato u napadu apsolutno beskorisni.Pa ovo je da i Bajro Zupic umre od smeha. Centarsutevi za field goal. A treceg bolje da i ne spominjem, jer zaista nemam pojma koja je njegova funkcija u ovoj ekipi (osim da nervira navijace Partizana).

TRSA

pre 13 godina

MISLIM......STVARNO.....jos ne mogu da ukapiram sta u partizanu radi Tomic,.....a sad preko njega jos i Šćepovic....pa preko njega jos i Miljkovic......jel oni placaju da igraju ili se ekipa sastavlja na eci peci pec???

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Iako sam navijav Zvezde smesno je videti koliko ljudi krivi Stojkovica.

Ko je glado utakmicu je video da je kod tog slobodnog uradrca Stojkovic trazio 4 igraca u zidu, a dobio je 3 od kojih se jedan jos sklonio od lopte pri sutu.

Odigrao je solidno, uz dve izuzetno dobre intervencije nakon tog gola.

Da sam na vasem mestu pre bi se brinuo o igracima poput Miljkovica i Lazevskog.

Gvobav

pre 13 godina

Proverena informacija - 100%:
Od januara novi igrac naseg Pavtizana bice Nasri i Gibbs(Arsenal) i Ranko Despotović. Sa Despotom je već sve završeno a Nasri i Gibbs su od danas na pregovorima u Hyat-u.

stormwatcher

pre 13 godina

Od 100 komentara sa najvećim brojem preporuka, bar 95 su sa druge strane.
Lepo je videti da je Partizan ujedinio tradicionalne neprijatelje:

dragan

pre 13 godina

Srbin sam i zivim u Americi i navijac sam Partizana od kad zna za sebe.Moram da kazem da ovo sto pisu navijaci zvezde je zalosno i jadno.Stojanevic uospste nije kriv za golove trazio je da u zid stanu 4 igraca stalo je tri a taj treci Lazevski se skroz sklonijo kod suta.neznam zasto toliko napadate i nerealno govorite o tom coveku.

Aleksandar

pre 13 godina

Jedini igraci koji po meni mogu da igraju na nivou Lige Sampiona su:
1.Stojkovic
2.Krstajic
3.Moreira
4.Ilic - kao zamena
5.Medo - kao zamena

Ostalo je krs najobicniji, ukljucujuci i Cleo-a koji je prespor! Kakav bre crni Lazio i kojekakve nebuloze, Partizan je za njega vrh.
Nazalost!

Djomla

pre 13 godina

Stanojevic ja napravio gresku na startu, stavio u tim Tomica, Smiljanica i Scepovica.. Umesto njih su trebali Boya, Medo i Petrovic ili Ilijev..Uzas, a Tomic no coment, decko je izgubljen!! Dakle u startu totalno pogresno.. Na zalost, to je nas fudbal,To je Srbija, To je realnost..

Zoran Totusica

pre 13 godina

Pa ovo je smesno. Kakva LS i Evropa, za vas je poljance i da igrate sa seoskim timom iz Zagubice...Prestanite se blamirati i vratite Sengenuse i nazad na planine...

Zenit

pre 13 godina

Dzaba se Grobari ljutite na Stanojevica,ovi igraci realno ne mogu bolje od ovoga.Ne znam zasto se forsira Sasa Ilic kad cevek ima dve leve noge,on me je zaista najvise iznervirao od svih.I bas se veceras videlo kokliko smo slabi,kao i celi nas fudbal i cela liga.Mislim kad jedan Bazel pobedi Romu u gostima,sta se mi lozimo protiv Arsenala kad bi nas sestoplasirana ekipa iz svajcarskog prvenstva pobedila.

Smislite još neku glupu izjavu

pre 13 godina

A što ne proslavite ovaj poraz,izgubili ste samo sa 2 razlike aočekivali sa puno više.To je veliki uspeh za vas,otprilike kao kad je Zvezda osvojila KEŠ.

Gledalinho

pre 13 godina

Da vam kazem nesto, Stanojevic je za sve vas gospodin covek, a ovaj tim Partizana realno moze tek malo bolje. Tu smo gde smo. Braga ce pasti u Beogradu, verovatno i Sahtjor, i to je to.

Asterix

pre 13 godina

Predsednik partizana se slikao za medije sa fudbalskom loptom lige shampiona uramljenoj u staklenoj kocki kao svojevrstan pokazatelj ambicija kluba, boze zdravlja da se nashutirate iste.

bob

pre 13 godina

igra partizana kao igra reprezentacije niko nije kriv sto partizan nema probojne bekove i brze špic igrače pokretnu sredinu.partizan igra sporo bezidejno nepravi se tim od igrača koje niko neće da je rukovodstvo uložilo brzo bi se vratilo prosta računica 2 pobede kući i 1 remi donose 2miliona evra stra me da neće da odbrane titulu i da će biti opet jovo nanovo prodaj sve što vredi i sa prosečnim igračima ponovo pravi tim kolko para tolko muzika i dosta hvale nek neko pošteno kaže da sada partizan ima najviše 4 igrača koji mogu da igraju LŠ

lezdra92

pre 13 godina

Stanojeviću ako imaš bar malo pameti, vratit u igru isti onaj sastav, sve sa Radišom Ilićem, koji je igrao u kvalifikacijama za LŠ. Dosta je bilo sa eksperimentisanjem. Kakav Stojković, kakav Boja, kakav Kamara, kakvi bakrači? Ne mogu da shvatim da u ovakoj ekipi ne mogu da igraju Petrović i Stevanović. Ovaj prvi je reprezentativac Srbije, a ovaj drugi bar zna da izvede centaršut. Što se golmana tiče, to je već posebna priča. Džaba što odbrani penal protiv Arsenala, kad primi dva pacerska gola iz slobodnjaka sa 30-tak metara, i time, umesto da ulije sigurnost, samo demorališe ove klince u odbrani.I još nešto, najbolje bi bilo da odmah sada izjaviš da na Stojketa ne računaš u narednom derbiju, zime ćeš smanjiti tenzije pred utakmicu i koliko toliko uticati da se ona odigra pred publikom i u duhu fer pleja.

Ivan

pre 13 godina

Da li je Stojke kriv ili nije za ova dva slobodna udarca protiv Brage i Šahtjora - nije bitno.
Bitno je da u oba slučaja živi zid kao da nije postojao - prvi put se sagnuli a sada razbežali. To je nedopustivo i svi koji su bili u živom zidu ne treba da igraju preostale utakmice u Ligi Šampiona za kaznu (pa nek ih snimaju seljački skauti po našim poljanima).

Mecklejn

pre 13 godina

Od 100 komentara sa najvećim brojem preporuka, bar 95 su sa druge strane.
Lepo je videti da je Partizan ujedinio tradicionalne neprijatelje:
(stormwatcher, 20. oktobar 2010 14:57)

Ne druze,nego nas ima mnogo vise nego vas i jednostavno je logicno,zar ne!

Dragan

pre 13 godina

Moj utisak je da mi koji volimo fudbal ne možemo da gledamo Real-Milan, nego moram da prebacim na neki drugi program da ne bi gledao i slušao ove gluposti.Na sreću postoji internet, a i singl na kladionici.

neutralni

pre 13 godina

Ma nisam ja ništa ni očekivao od Partizana u LŠ. Srećno prošao kao niko ove godine bez pobede protiv prosečnog Andrelehta (busen) a Đura&co samo demagogija-nisu brate uložili za LŠ da se ne lažemo.

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

ne mogu da kazem da sam zadovoljan,puno vise ne zadovoljan...je li to napadacka igra gde nam je napad odsecen?ne razumem vise nista,pa koliko Tomic treba da igra da ga vise nema?odbrana granit ali sve ispred sramno Sale,Dr Mo svaka cast

zvrk

pre 13 godina

Ljudi ja bih uveo na treninge da teoriski deo bude PES 2011! nek igraju malo PEs da vide kako bi to trebalo da izgleda,nek isproba Stanojevic sve formacije i taktiku pa koja upali u PEsu tu i na JNA!:D Smiljanic i Tomic bi MOGOLI da pojacaju grejanje na klupi,vreme je!!ILijev,Boja,Cleo,Kamara Moreira ,ILic na sredini,stabilni na lopti i relativno okretni!

dnevnik

pre 13 godina

Stanojevic mi je bio sumnjiv, sad sam siguran, on nema pojma!!! Mene niko, ali niko ne moze ubjediti, osim stvarnosti, da ovi igraci mogu da izgube od Brage!!!!

Valentina

pre 13 godina

Stojkovic je trazio 4 igraca u zidu, a bilo ih je 3 od kojih se jedan sklonio od lopte kada je lima sutirao iako je trebao da stoji tu i da lopta udari u zivi zid i to je stojkovic i ocekivao ali ovaj se ''sakrio'' iza zivog zida i lopta je letela pravo ka golu zato je stojkovic reagovao kasno 1 sekundu bukvalno ali nije vredelo.Tako da ne krivite stojkovica za gol,a drugi je kriva odbrana ostavili su golmana samog sa 2 igraca brage ispred gola!DRZI SE STOJKE

Valentina

pre 13 godina

A koliko vidim ovde najvise zvezdasa ima koji ostavljaju komentare i glasaju! E pa drage nase ''delije'' dok vi ''vrhunskom i herojskom igrom'' pobedjujete u jelen super ligi metalac i jagodinu mi igramo sa arsenalom i sahtjorom i igramo u ligi sa najboljim klubovima sveta koji imaju cetrdesetoduplo veci budzet nego mi!Mozete da se smejete nasim porazima koliko god hocete ali cinjenica je da JE PARTIZAN USAO U LIGU SAMPIONA A ZVEZDA NE!Kada stavite na tas vasu pobedu protiv metalca i nas gubitak protiv arsenala pitam se gde ce da prevagne?!
a vi ''grobari'' koji se ovde odricete partizana sta bi sa onim :
''uvek smo uz njega uvek bodrimo naš tim
da je prvi il poslednji
mi uvek smo sa njim.Samo jedan klub,samo jedan grad,samo Partizan samo Beograd!'' Naglasak stavljam na PRVI ILI POSLEDNJI UVEK SMO SA NJIM!!!Ako ne mislite to nikada niste ni bili pravi GROBARI.Hajmo partizane da pobedimo Bragu i pokazemo ko smo i sta smo!!!
HAJMO PARTIZANE

Objektivno

pre 13 godina

Ovaj tim Brage nema neki kvalitet i mogli bi da ih dobijemo uz više hrabrosti. U našoj ligi oni bi bili iza nas, Zvezde i Vojvodine, a uz OFK i Spartak bi se borili za četvrto mesto. Svidelo se to nekome ili ne, ali to je jednostavno tako.

el gladijator

pre 13 godina

0...….. pobeda
0...….. remija
0...….. bodova
0...….. Partizan
smesno do bola!
(Petar Veliki, 19. oktobar 2010 23:41)
Hm... A ovo je Zvezdin skor

-Učešće u evro kupovima....0
-Bodovni doprinos Srpskom fudbalu u Evropi..... -10
-šutevi u derbijima........0
golovi igrača Zvezde u zadnja
3 derbija......0
Oboljenje od šizofrenije zvano Partizan.....100%

Ja se izvinjavam, ali ne pratim nižerazredni fudbal( Zvezda), ali nikako da skontam u kom Evropskom kupu zvezda igra ove godine?
Molim tačnu informaciju

Djomla

pre 13 godina

Najveci krivac za poraz Partizana jeste trener Stanojevic, taktizirao je skroz pogresno sa postavkom a i sa izmenama! Velika sramota za poraz!

anti rom

pre 13 godina

# Nadimak navijaca Zvezde najbolje odslikava crte njihovog karaktera
(draugenthaler, 20. oktobar 2010 08:20)

kojeg karaktera?

Stidi se d.... kad nemas obraza

pre 13 godina

Proverena informacija - 100%:
Od januara novi igrac naseg Pavtizana bice Nasri i Gibbs(Arsenal) i Ranko Despotović. Sa Despotom je već sve završeno a Nasri i Gibbs su od danas na pregovorima u Hyat-u.
(Gvobav, 20. oktobar 2010 09:55)
# Link komentara

Ima li istine? ;-)

Ranko Despotovic октобар 20 у 2:00 по подне Пријави
ima ali za Nasria i Gibbsa :))))

Mladen

pre 13 godina

Znate li sta je najtuznije?? Najtuznije je to sto zakleti zvezdasi, pljuju partizan, a ovamo gledaju njegove utakmice u LS! I isto tako je veoma zalosno, sto se od tolikih kompleksa, isti oni, predstavljaju kao grobari i pisu ovde svakojake gluposti tipa "Grobar sam ali Stanojevicu odlazi...", "Grobar sam ali mi smo tupavi sa svim igracima" i ostale gluposti...Znaci vise mi je tuznije to sto vidim nego sto je partizan izgubio! Izgubio je pa sta?? Kako ne kapirate vi "severnjaci" sa kompleksima, da je Partizan vec ostvario uspeh time sto je usao u LS, i to sto donosi time bodove ovoj tuznoj Superligi, a i vama ako budete osvojili LS? Preko nase grbace zaradjujete svoje mesto u Evropi! E vidite, to je odlika vas sto bodrite CZ! Minirate reprezentaciju, i pljujete sve druge, koji CINE i RADE nesto za dobrobit ovog fudbala i nase zemlje,a zato kad je vama fino i lepo, e tad se dignete i postanete licemerni! Partizan je ponosni klub koji se trudi da da sto vise od sebe, on nije BARSELONA da sada kida i melje, i mi smo slabi, ako ne i poput mrava u odnosu na gigante u fudbalu, ali nema veze, ide hrabro pa sta bude, trude se svi ti momci, prolivaju znoj, ali se makar trude! Vi niste uspeli ni SLovan da prodjete, a nasli ste ovde da pricate nesto o Partizanu! kako vas nije sramota? Ali da, nije ni cudo sto vas zovemo kako vas zovemo! I ciganchici na raskrsnici mi makar fino operu prozore za neku sicu, a vi i za tu sicu bi ste sami sebe pojeli!

mladjo

pre 13 godina

jako lose, mi se zadovoljavamo sto udjemo u ligu sampiona sto i jeste uspeh ali dajte da pobedimo nekog. znam da su svi protivnici jaci od partizana al barem uradite nesto jbt...

Partizan,Zilina,Cluj..

Platini druze,koji ce nam oni!!

Teraj te indijance1
(Torcida Subotica, 19. oktobar 2010 21:37)


a ti momak, da li smes da se predstavis?

danilo

pre 13 godina

Dobro je,kako je krenulo mislio sam da će biti petarda.
Što je najgore statistika pokazuje da je Partizan bio bolji na celoj utakmici.Zameram Stanojeviću što tumba tim i nikako da se uigraju.Stojković je solidno branio,dok je Moreira očajno odigrao.Cleo je odigrao dobro i u svakoj akciji koja je završila u okviru gola učestvovao je.

2027.godina skor NK Partizana p)1 n)0 poraza)744

pre 13 godina

U zadnjih par godina Partizan redovito igra u Europi

1 pobjeda
0 nerjeseno
17 poraza

I nezaboravimo da su ovih zadnjih par godina vrhunska renesansa sto se tice rezultata za Partizan

Kakav klub:))

Aca

pre 13 godina

Jel ovo Partizanov napadacki fudbal? Pa kako ih nije sramota da to najavljuju...

Ja vidim samo jedan los Partizan, i malo bolju Bragu.

Kad danas izgube igraci ce reci nismo imali srece..

Za fudbal je potrebna uigranost, talenata, i vrhunska kondicija, Partizan nema nista od toga. Probudite se ljudi, nemojte navijati za propao tim.
PS.
Kad je doslo dotle da se Partizan boji slabe Zvezde, onda je i Braga prejak protivnik.

metall

pre 13 godina

Dva utiska sa poluvremena - strasan smor od utakmice, i totalni smor od 'atmosfere' na stadionu. Mec dva najslabija ucesnika ovogodisnje LS gleda najmanje gledalaca...

Branko S.

pre 13 godina

Svi vi sto sada likujete i pisite ove negativne komentare - SRAM VAS BILO!!!
Kakvi ste vi to navijaci!? Jedino ako niste "delije" koje se toboze brinu za Partizan(a vi slobodno dajte ovom komentaru - nepreporucujem).Partizan se voli a ne navija kako vi radite.Sta ste ocekivali da cemo pobediti Bragu?Ko imalo preti fudbal,mora priznati da sa ovim fudbalerima, Partizan je srecan sto je i do ovde dogurao,ali za ocekivati nesto vece treba da svi stanemo iza njega,upravo sto je prevazisao objektivno svoje mogucnosti i imamo priliku da ga gledamo u Ligi!Verujem da ce Partizan pobediti u revansu Bragu i da eventualno neresim ili sto ne i pobedom nad Sahtjorom osigura plasman u Ligi Evrope.Ako zelite bolje uspehe odresite kasu podrzite Partizan dolaskom na stadion,svaki evro je pozeljan,a najlakse je sada kritikovati.Sta bi trebalo da rade sada navijaci Anderlehta,Liverpula,Seltika,da zatvore stadion i prestanu navijati, a godinama su ucesnici LS.Nece me pokolebati vasi licemerni komentari,vi koji bi pre gledali Reala nego sampiona Srbije,porucujem vam iskljucite televizor na kompu mozete pratiti neke latine,engleze i navijati za njih do mile volje!!!Usput besplatno je i nemorate nam dosadjivati vasim "znanjem".

ja

pre 13 godina

Partizan,Zilina,Cluj..

Platini druze,koji ce nam oni!!

Teraj te indijance1
(Torcida Subotica, 19. oktobar 2010 21:37)

Za vas nema mesta ni u HNL a ne u ligi Evrope hahahahaha maleni klub

Volim Partizan,,,,Kao oci svoje!!!

pre 13 godina

Alo bre Partizanovci moji,pa sta ste klonuli???.Dobijamo Bragu i Sahter u Beogradu a Arsenalu uzimamo bod.Zapamtite sta sam Vam rekla.Trazice te Vi da Vam i dalje prognoziram.
Zivi bili pa videli.Vasa Crno-bela navijacica
A Zvezdasi neka puknu od zavisti!!!!!

666

pre 13 godina

Bravo Stojke...Bravo majstore...
opet sa trideset metara.Pa nisu ludi ovi na zapadu,gde god je bio sluzio je da greje klupu onima koje trener zameni da se ne prehlade kad znojavi sednu...trener Brage nije fer...poceo je sa svih jedanaest igraca od pocetka utakmice.Tijanicu,imao si boljeg fudbala veceras da ponudis.

kompeh

pre 13 godina

cigani su veceras nadmasili sami sebe, sve njihovi komentari...
Ako ako, polako cemo mi izrasti kao klub‚nesto slicno kao u kosarci, pa ce imati jos vise prilike da komentarisu

pedja

pre 13 godina

Pita dete tatu:
- Zašto mi ne navijamo za jedan klub, nego stalno menjamo. Čas navijamo
za Barselonu, čas za Olimpijakos, pa CSKA, Anderleht, Šahtjor, Arsenal?
- Ćuti i oblači Bragin dres.

Ma ima Lima

pre 13 godina

Lima pozlatila ti se noga! Samo sutirajte na golu je Rupar. Kako RTS ima neznalice, nestrucne i neobjektivne reportere. Pa ovaj ne zna da Spartaku nisu dali ni 1 gol, a kaze onaj mali dao 2! Sto babi milo. A kaye u Londonu 1:1, a tamo bilo 1:0, a u Minhenu 1:1, veselnik ne zna ni da čita. Takvi vole Partizan. Arsenal,Voša,Braga,ZVEZDA,Braga,...Arsenal. Jeste bolji, ali crveno-beli...

Valentina

pre 13 godina

Sta ste napali Stojketa?Prvi gol nije mogao nista da uradi,a drugi su ga ostavili samog na golu sa dvojicom igraca Brage jedino je kleo tu trckarao ali nije mogao nista!Sta ste ocekivali da ce dvojica igraca ispred gola sa jednim golmanom da promase?!A niko ne komentarise fantasticnu odbranu kada je izleteo i uklizao?Ne vama je bitno samo da kazete kako je Stojkovic kriv!Sada gledate u svaki njegov primljen gol i da primi gol nemoguc za odbraniti rekli biste da je kriv!Pa ne moze covek da nikada ne primi gol na utakmici,dobar je bio!I Partizan je dobro igrao prvo poluvreme imali smo vise suteva na gol i prilika i zasluzili pobedu vise od Brage!U drugom poluvremenu smo popustili!A i sta ste napali Stanojevica pa covek nas je uveo u LS?! jedna losa formacija i on postede meta pljuvanja?!covek je dobar trener!Prestanite da pljujete sve ljude koji nisu krivi samo zato sto ih ne volite npr Stojkovica.Volela bih da Partizan pobedi Bragu i Sahtjor pa da zapusimo usta onima koji nas pljuju!Pravi navijacu uvek veruju u svoj tim a ovi sto pljuju trebali su da gledaju malo dublje od rezultata i da vide da je vecina igraca dala sve od sebe!
DRZI SE STOJKE

ivan

pre 13 godina

Pozdrav iz Dubrovnika.
Bivsa velika cetvorka (trojka) ipak je na ponos svim navijacima osim onih velike Crvene Zvezde. Nemojte se Delije javljati na ove sajtove jer nemate pravo, kao sto rece jedan Partizanovac, Zvezda zivi od proslosti e pa zato dragi nasi navijaci Crvene Zvezde studirajte povijest sigurno cete imati uspjeha a Partizan, Hajduk i Dinamo igraju Evropu.
Ajmo bijeli ale...

barry lyndon

pre 13 godina

Partizan mi je oduvek bio jadan klub. Nikada nisam mogao da navijam za takvu mediokritetsku instituciju. Ali ipak posto je klub iz Srbije zelim mu da dobije utakmicu. Srecno

Mrmot

pre 13 godina

Kao vatreni navijac Partizana, ipak cu da realno sagledam da li bih se i ja tako radovao slabom ucescu Zvezde u Ligi Sampiona. da li bih i ja navijao protiv Zvezde protiv nekog tima u najelitnijem takmicenju?...Ipak, to nikada necu saznati, znate vec zasto.

ljepko tapetic

pre 13 godina

Najbolji su mi ovi koji kritiziraju trenera zato sto stavlja pojedine igrace, u stilu da je izabrao nekog drugog dobili bi tekmu. Pa vi ljudi nemate igrace, nemate igru, nemate tim, ovo je nula, sprdnja, sramota. Jel ima Partizan omladinsku skolu, jel se tu nesto radi. Pa Dinamo sa klincima dere Viljareal. Onaj Cleo iz koje on price dolazi, covjek ne zna trcati. Da ste skupili drustvo iz blokova ne bi gore izgledalo. Koji sam ja mazohist da umjesto Reala gledam tamo neke ovce...muka mi je majke mi...

stojke

pre 13 godina

Vracar, ti sto se smejes grohotom, aj mi molim te samo kaži s kim tvoja zvezda ove sedmice igra u evropi? fudbal,basket,vaterpolo......nebitno,izaberi sport

Vracar

pre 13 godina

Hahaha!!E jadni grobarcici pa koga ce te vi pobediti??? Jedino ako se neko smiluje do poslednjeg kola i prepusti vam pobedu!!!Znaci jeste lepo da Srbija ima predstavnika u LS ali ovo je zesca blamaza!! Nego lepo odustanite od daljeg takmicenja i ustedite lovu ne odlaskom na preostala gostovanja!!A kako ce tek biti smesni u subotu ako uopste izadjete na derbi!!Hahaha,smejem se grohotom!!!

tesnjar

pre 13 godina

Bravo momci, nema veze, idemo dalje!!!
Greska sa Scepovicem ali sta da se radi...
Imali smo veci posed lopte i vise suteva, ali ono sto se pise su golovi...
STOJKE MAJSTORE SVAKA CAST!!!
NAPRED PARTIZAN!!!

Milan

pre 13 godina

Arsenal nece razbiti Partizan zato sto ce do tada vec obezbediti ucesce u nokaut fazi. A sve kriticare, sta vi ocekujete, pobedu protiv Arsenala, pobedu protiv proslogodisnjeg osvajaca kupa Evrope ili pobedu u gostima protiv portugalskog vicesampiona?! Ne treba da ucestvujemo u LS da bi znali da nam je fudbal propao. Uostalom, zvezdasi ce veoma brzo imati priliku da pokazu gde su oni u odnosu na najgoreg ucesnika ovogodisnje LS. Vi cak ni jednom takvom timu ne mozete uzeti titulu, a mislite da bi mozda bolje prosli protiv Arsenala ili Brage koja je izbacila jednu Sevilju?! Osvestite se.

razocaran

pre 13 godina

uzasno je smorna utakmica, i nazalost, danas sam citao neke komentare zvezdasa, gde su trazili da se pusti utakmica Real - Milan, i mislim da su bili u pravu.

Ovo nije moj Parizan!

takoreci

pre 13 godina

Kaze komentator da isprekidana igra koju forsira Braga ne odgovara Partizanu jer onemogucava da se poveze vise pasova:))

Portugalcima su poznate brazilske vestine igraca Partizana i logicnom taktikom su ih onemogucili da igraju kako znaju:))

Jel ima nekih vesti iz svlacionice posto nam je isto receno da ce onaj igrac Brage u svlacionicu sa Kleom?

Komentator bi mogao da ode da proveri vid posto je onaj sut Klea za koji je rekao da bi usao u gol pod precku isao metar iznad gola, golman je jedva uspeo da dotakne loptu.

Isto tako dobro se komentatoru ucinilo kad je rekao da mu se cini da je ofsajd kad je linijski sudija digao zastavicu sto je Boja bio u ofsajdu.

Marko

pre 13 godina

Nema sta,partizan je odigrao kukavicki i bezidejno,ali nije mi jasno samo jedno,odkud vama ciganima pravo da kritikujete kako vas nije sramota.Pozdravio vas Salata I Ivana!

GGrobar

pre 13 godina

Da sada sam bio vrlo kritican uvezi Tomica i niokada nisam propusato sansu da ga dobro iskritikujem. Ali danas moram da kazem da vidim jedan pomak (trenutno je poluvreme) u Tomicevoj igri. Na napadu je jos uvek beskoristan kao i do sada ali mi se svidja nacin kako igra u defanzivi. Vrlo je koristan. Onaj ko je po meni danas (do sada) pobacio je - Sale Ilic! Srce me boli da ovo kazem. I pored svega, napred Partizan, volim Vas!!!
Evo ulazi i Medo, vljda ce biti bolje!
!!!!!!!!Pomozi Boze!!!!!!!

!NAPRED PARTIZAN!

dcz

pre 13 godina

Ako su Braga i Sahtjor primili 5, odnosno 6 gola u Londonu, ja Partizanu predvidjam nov rekord LS. Koliko se ja secam rekord je 8 golova (Monako La Korunja 8 3)

mmm

pre 13 godina

Pita dete tatu:
- Zašto mi ne navijamo za jedan klub, nego stalno menjamo. Čas navijamo
za Barselonu, čas za Olimpijakos, pa CSKA, Anderleht, Šahtjor, Arsenal?
- Ćuti i oblači Bragin dres.
(pedja, 19. oktobar 2010 22:33)
Jel se ti to tesis? ili?
Mozda ljudi navijaju da pobednicke, a ne za gubitnicke klubove?

Samo PARTIZAN

pre 13 godina

Glavu gore, GROBARI !!! Pobedjujemo Bragu u Beogradu a onda da se bijemo sa Sahtjorom. Nego, valjda ce cigani uspeti 2055 godine da se plasiraju u ovu "slabasnu" ligu Sampiona !

Boki

pre 13 godina

Jesmo losi i prespori za LS, ali, ruku na srce, nemamo ni srece. Zasluzili smo remi i u Donjecku i u Bragi, ali smo primili dva identicna gola iz slobodnjaka koja su nas skupo kostala.

Sve je skola, tako da ce nam ovo dobro doci ukoliko recimo sledece godine ponovo budemo igrali grupnu fazu LS.

Krle

pre 13 godina

ja volim partizan mnogo al vise nemam zivaca da gledam BRUUUKU.Stanojevicu mazi nekom drugom oci,odlazi i ti i taktika i povedi Tomica,S.Ilica,Boju,Miljkovica,Stojkovica i Lazevskog sa sobom,MARS BRE IZ PARTIZANA.
(vladan, 19. oktobar 2010 22:59)

Ti volis Partizan isto koliko i ja Zvezdu...

EVROPSKO PROLEĆE...to je naša nada

pre 13 godina

Osim gola iz slobodnog udarca i kontre 3 na 1 u zadnjem minutu, kada smo već svi krenuli napred grlom u jagode, Braga ništa spektakularno i posebeno nije prikazala. Ponavljam, brazilska Braga (svega 1 Portugalac!!!) nipočemu nije bila bolja! Oni su Šahtjor razbili u prvih 45 min i stvorili im 5 puta više stopostotnih šansi nego nama na celoj utakmici. Nije još ništa gotovo. Ubeđen sam u našu pobedu u vulkanskom grotlu pred 30,000 vernih Grobara. Pokazalo se da smo precenili i taj Šahtjor više zbog toga što smo FASCINIRANI NJIHOVIM BOGATSTVOM a pokazalo se da su između njih i Brage razlike u nijansama! Pred našim navijačima uzećemo prve bodove. Napred Partizane, ljubavi moja!

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Pretpostavljam da bi zvazda u ova tri kola već imala 9 bodova, da je na mestu Partizana. Tukli bi i ove pacere Bragu, koja je izbacila male ekipe Seltik i Sevilju, tukli bi onaj jadni Arsenal koji stalno igra sa drugom postavom, a da ne pričam kako bi tek odrali onaj maleni Šahtjor koji je nedavno osvojio Ligu Uefa. Komšije pa vi ni u soniju ne možete se sastati sa njima!
Glavu gore Grobari, dolaze nam Braga i Šahtjor u Hram, taman za dve pobede, a pre toga da očistimo ovu boraniju u derbiju !!
I KADA NE BUDEŠ PRVI TI I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA...

TIGER

pre 13 godina

Nema veze... Idemo dalje!
Ionako za ove poraze dobijamo oko 15 miliona, da bar nemoramo od drzave da prosimo... Uostalom Evropa je uvek merilo za sve uspehe u domacoj ligi... Tu najbolje vidimo koliko vredi titula u nasoj livada ligi.
Evo "delije" ide derbi,ako se bude igrao, napokon i vi da navijate za svoj klub protiv nas, a da to ne budu Portugalci, Ukrajinci, Spanci, Englezi, Italijani...

Greg

pre 13 godina

Oprostite mmi. Nisam navijas partizana, ali ipak... Ko je onaj sa brojem 18!? Onaj sto se u zivom zidu SAKRIO da ga lopta ne pogodi!? Njemu dozivotno treba zabraniti da igra fudbal!
A, dragi moji Grobari, nadam se da ste nakpokon shvatili da Sasa Ilic nikada nije bio, nije ni sada niti ce biti fudbaler. On je zasluzio negativnu ocenu. Nemu ne treba samo zabraniti da igra, njega treba kazniti svaki put kad pomisli da sutne loptu na poljancetu.

Sve u svemu, Partizan se lepo obrukao. Onako bas lepo!

Resad Kunovac

pre 13 godina

namestaljka! oba kluba su se dogovrila da pobede ko domacini kako bi uzela 3 boda i lovu od UEFE. videcete u Bgd-u ce biti istovetan rezultat, ali za nas.

stormwatcher

pre 13 godina

Od 100 komentara sa najvećim brojem preporuka, bar 95 su sa druge strane.
Lepo je videti da je Partizan ujedinio tradicionalne neprijatelje:

Dejan

pre 13 godina

Posle zreba, ovde sam citao svakakve komentare vezano za Partizanovu grupu. Ne mali broj se odnosio na to kako Arsenal i nije najveca opasnost Vec su to Ukrajinci i Portugalci.
Hahahahaha...Sve sami strucnjaci se javljaju i iznose analize na osnovu odgledanih 2-3 meca. Ja kazem sada isto sto i tada da ce Arseanal dogurati bar do 1/4 finala. Partizan ce biti 3. u grupi.

yivi bili pa videli...

ja

pre 13 godina

U zadnjih par godina Partizan redovito igra u Europi

1 pobjeda
0 nerjeseno
17 poraza

I nezaboravimo da su ovih zadnjih par godina vrhunska renesansa sto se tice rezultata za Partizan

Kakav klub:))
(2027.godina skor NK Partizana p)1 n)0 poraza)744, 19. oktobar 2010 21:58)

Kakav god da je i dalje je bolji od hajduka i dinama, primer - Partizan je ove sezone vec uzeo vise bodova nego hajduk+dinamo zajedno

Zhhika

pre 13 godina

Sastav koji je završio utakmicu treba da počne u revanšu(eventualno može da se nadje mesto za Moreiru umesto Smiljanića).Prilično sam siguran da nećemo izgubiti u Beogradu ni od Brage ni od Šahtjora.Još ako Arsenal ispuni obećanje koje je dao Bakari Sanja i pusti nas u poslenjem kolu...:)))
Ipak,jako mi je drago što se večiti derbi igra za par dana,tako da će ovi što nakon svakog poraza Partizana izviruju iz rupe ponovo morati neko vreme da ćute...

United South

pre 13 godina

jel moguce da ovde nekI pisu komentare bolje da napustimo da se ne brukamo,majko mila sto vas je rodila.a ti Stanojevicu POBEDA U BG POD OBAVEZNO.

vlade-ča

pre 13 godina

Bez Ilijeva naš napad je bezopasan,Tomić totalno razočarenje,kazniti onoga ko je ponovo doveo tromog Boju koji nam je već jednom promašenim penalom zagorčao život(Artmedija),a i mladi trener od plasmana u LŠ sve lošije vodi tim.Samo pobeda u derbiju vraća poverenje i ućutkaće one koji se poslednjih godina jedino vesele kad Partizan gubi jer malo svojih pobeda imaju.

delija nis 79

pre 13 godina

Da li je moguce...
1.Da se jedan *veliki* klub...
2.Da se jedan *fudbalski savez*...
3.Da se jedan vrh *drzave*...
4.Da se jedan *mup*,jedne *slobodne*,*suverene* i demokratske* *drzave*...
...plase jednog kluba,jednog pola razmontiranog stadiona i reflektora (koji rade)...

E,zato sam Srbin i bio sam,bicu i ZAUVEK OSTATI Z*V*E*Z*D*A*S***

coavuja

pre 13 godina

ma bitno je da je stojke odbranio 70% suteva igraca partizana sa 6-7 metara na treningu..A to sto ga prima kroz usi sa 31 metar nema veze :)
Bitno je da komentator nijednom nije spomenuo njegovu odgovornost kod gola,iako ga je reziser prikazao 5 puta...

Krle

pre 13 godina

Lepo se videlo da je pokazivao 4 igraca i zivom zidu, i da su cetvorica stala, ali gde se posle taj jedan izgubio nije mi jasno. Kao sto mi nije jasno da se Lazevski prilikom suta skroz sklonio iza ove dvojice u zivom zidu i tako napravio jos vecu rupu, umesto da ide na loptu. a kako je ovo golmanov gol, imali smo prilike veceras da vidimo koliko je golova palo sa velike udaljenostui, jedino je Kasiljas uspeo da iscupa onaj sut pirla i to je sve. Ovakvi jaki i precizni udarci se tesko brane, koliko god neko mislio drugacije.

novosadjanin

pre 13 godina

Na stranu sve, ali ovaj Stojkovic je stvarno rupa nad rupama. Tek sada sam shvatio zasto covek nije mogao da nadje pristojniji klub sve ove godine.

Rale P.F.C

pre 13 godina

IH STOJKE, PA KUD OPET U TVOJ UGAO!?!
ALI DOBRO, osim ovog malog kiksa nije tako lose, Stanojevic je dobro uradio sto je izostavio Petrovica, sad menja pravilno Moreiru koji ima zuti, sa Medom sto ce biti jos brza formacija a za divno cudo Ronaldo TOMIC je upropastio samo par lopti, jos moze da se popravi.
AJMO CRNO BELI, OOOO, AJMO CRNO BELI OOOO!

TheKum

pre 13 godina

Pa kako pobogu opet da izgubite...e sve se urotilo protiv vas...voda je mokra,Tole bespomocan,sudije ni malo bre da pomognu,deca pomeraju teren,ovi bas moraju sa svih jedanaest u startnoj..znam,nije vam bilo lako...pfuj!

IVORY,

pre 13 godina

Koliko sam razocaran mojim Partizanom! Koja kukavicka igra, bolje da se pokrijemo usima i da cutimo malo! A komentator je genije, ne bi mu falilo malo objektivnosti! A jos opali kako Stojkovic odbrani na treningu sve i svasta i to sa 6-7 metara, kad ono zabi mo ovaj sa 30m i to u centar gola! sve u svemu, ako ne dobijemo vise od tri komada to je uspeh!

zivi bili pa videli

pre 13 godina

E sada posle frustrirajucega poraza od Brage,moze se ocekivati zestoka kampanja da bi se derbi odlozio ili igrao bez publike.Djuric je vec uveliko poceo sa time,tu je bivsi funkcioner KK Partizan i ministar policije Dacic koji sugerise da je rano da se igra sa publikom,pa onda Ljajic(ex clan uprave FK Partizan) koji kaze slicno a tu je i Tole.Uradice sve da bi ispalo kako Partizanu odgovara zbog umora od LS...

kimi

pre 13 godina

Sta gleda ovaj komentator, nije mi jasno. Ponavlja kako je partizan ravnopravan i kako portugalci nisu napravili nijednu sansu, i da su presrecni sto vode. Sto ne kaze da je partizan igrao bunkericu sve do gola, onda pokusava kao nesto ofanzivnije, ali sve je toliko sporo, bezidejno i kilavo da je tesko gledati

Ivo

pre 13 godina

Dok Dinamo i Hajduk pobeđuju u evroligi, Dinamo pobedio Viljareala a Hajduk Anderleht mi se zadovoljavamo učešćem u ligi šampiona tj. kako se igraju sa nama.

23.10.2010 PRIZEMLJENJE

pre 13 godina

Ma bitno da je Stojke nekad bio cigan i najgori golman a sada "Stojke srbine" prima i sa 30 metara GOOOLCINU!!!
E sad mi drago nek je preso nek ih Kaludjer u 93 minutu spusti na zemlju!!!

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Hm kad li cemo saznati ko stoji iza ovog Tomica,nije mi jasno po kom snovu je on nezamenjiv,ali tako to valjda mora biti u nasem fudbalu..

VOLIM PARTIZAN!!!

C'est la Serbie

pre 13 godina

Ja Zvezdasima preporucujem cim predju centar u subotu, odmah sut! Garantujem da ce svaki koji bude isao u gol tu i zavrsiti heheehe

Zalutali tamo

pre 13 godina

Vec vidim Strajnica 9,5 godina unazad kako slusa komentare Milojka Pantica i cupa kosu na glavi. Tad je izgleda navukao komplekse za citav zivot! To se makar vidi.

A ovaj RTS raspali ne moze da nam pusti neku normalnu utakmicu nego ove pajsere sto veze s vezom nemaju. Totalna antipropaganda fudbala. Sta da radimo tu je uvek drugi LS dan.

vladan

pre 13 godina

ja volim partizan mnogo al vise nemam zivaca da gledam BRUUUKU.Stanojevicu mazi nekom drugom oci,odlazi i ti i taktika i povedi Tomica,S.Ilica,Boju,Miljkovica,Stojkovica i Lazevskog sa sobom,MARS BRE IZ PARTIZANA.

Gvobav

pre 13 godina

Proverena informacija - 100%:
Od januara novi igrac naseg Pavtizana bice Nasri i Gibbs(Arsenal) i Ranko Despotović. Sa Despotom je već sve završeno a Nasri i Gibbs su od danas na pregovorima u Hyat-u.

drazo

pre 13 godina

Zasta ja placam pretplatu,pored utakmice poput Reala i Milana ja gledam ovu sramotu i ovo groblje koje je umislilo da su dostojni LS teraj to Platini napolje,a ti Tijanicu ili nam pusti fudbal ili nemoj da prenosite nista

ti si prvi golman RADISA

pre 13 godina

i sta ces sad Stojke, takvog te nece ni Partizan, u zvezdi bi mozda i branio da nisi izdajnik i sad ces da zavrsis na klupi nekog nizerazrednog kluba iz Gruzije. Puno pozdrava, tvoja karijera je gotova...

Krle

pre 13 godina

Razlog primljenog gola iz slobodnjaka se lepo vidi na prvoj slici, lepo se vidi koji se igrac Partizana sakrio iza zivog zida da ga ne udari lopta.... Jos se lepo videlo da je Stojkovic trazio 4 igraca u zivom zidu, da je i Tomic tu stao, ali da se onda misteriozno izgubio. Tako da ovaj gol sigurno ne ide na dusu Stojkovicu, posebno posle onako jakog i preciznog udarca. Ako neko misli da se to lako brani, neka stane na gol i neka proba. Vidim ovde ima mnogo razocaranih, mnogo njih koji vicu bruka...e pa gospodo draga...
Dolaskom Stanojevica na klupu je najavljeno pravljenje tima u naredne tri godine, koji ce tek posle tog perioda pokusati da se plasira u Ligu Sampiona. Cak ni titula koju je Stanojevic osvojio nije bila u planu tj vec su se neki oprostili od nje. Prosli trener i uprava nisu imali nikakav plan za tim i eventualna pojacanja, pa smo zbog toga imali situaciju da je prelazni rok odradjen sa motom "daj sta das". posto nisu planirali ucesce u Ligi Sampiona, tako nisu ni dovodili neka pojacanja vec su vise hteli da se oslone na mlade igrace iz naseg pogona, s' tim da su cak izjavili ( Djuric ) da ni titula nije toliko bitna posto smo osvojili poslednje tri. Vecina dovedenih igraca se timu prikljucila tek posle odradjenih priprema tj tek kada se otvorila mogucnost plasmana u Ligu Sampiona. Pored svega toga, Stanojevic je uspeo da ukomponuje sastav koji je uspeo da se plasira u Ligu Sampiona, sto se slobodno moze okarakterisati kao naucna fantastika...posebno ako uzmemo u obzir da je Partizan potrosio celih 30.000e na pojacanja ( sve na Radisu Ilica ), a da je npr jedan Zenit potrosio 40.000.000e na pojacanja i NIJE uspeo da se plasira u Ligu Sampiona. Prosli tim Partizana koji se plasirao u Ligu Sampiona je igrao tri godine na okupu, dobili su samo dva-tri pojacanja, mada je jedino Taribo Vest bio pravo-jako pojacanje. Mi se jos dobro drzimo kada se uzme u obzir da tim nije uigran, da pola njih nije odradilo pripreme, da imate gomilu mladih igraca ili igraca koji nisu dugo nigde igrali...Pustite Stanojevica da radi svoj posao, da sklapa kockice, da dovede pojacanja koja su mu potrebna...da prodje jos koje pripreme sa timom, da napravi jaku osnovu...iz aviona se vidi da nam treba barem jedan jak bek ( mada su oba pozeljna ), jak krilni igrac i jak napadac...nije ni on covek slep i glup pa da to ne vidi, ali on za razliku od vas koji pljujete nase igrace, sa njima mora da radi i nesto sa njima i od njih da napravi....pa vi vidite kome je teze...Ovi momci sad sto igraju su igraci Partizana, igraju za Partizan i sve su sto Partizan ima...ako se nekom ne svidja sve ovo, slobodno moze da izabere Arsenal ili Real pa nek navija za njih...
Ne moze i da se ne pomene kakva je liga iz koje Partizan izlazi u evropu, to smo imali prilike da vidimo poslednjih godina, posto je Partizan jedini nas klub koji igra grupna evropska takmicenja u poslednje 4 godine....
Kada se sve stavi na gomilu, ja sam licno izuzetno zadovoljan sa svim rezultatima od kada je Stanojevic dosao, mislim da ima jos ogromnih mogucnosti za napredak i da pravo vreme Partizana tek dolazi. Velike pare su zaradjene, igraci ce steci ogromno iskustvo, klub nema dugovanja...dobili smo za sada dva vrhunska pojacanja ( Kamara, Savic ), napravljeni su svi uslovi da tim moze da se nadogradjuje i razvija kroz naredni period...Ko zeli neka ih podrzi, ko ne zeli ili trazi neki top vrhunski evropski klub....neka ne dolazi na stadion da ne nervira sebe ili nas ostale ili neka prebaci kanal...

Nesa

pre 13 godina

Najgore u svemu ovome je sto ja ne mogu da gledam derbi Real-Milan, vec se emituje ovaj krs od utakmice, i tako smo osudjeni sve utakmice u grupi. Hrt je pritom naravno skremblovan. Eto zasto ne volim da nas klub igra ligu sampiona, jednostavno nama tu nije mesto, potpuno je nebitno da l' je zvezda ili partizan, ja hocu da gledam kvalitetan fudbal....

Mance

pre 13 godina

Dokle ćemo da se bojimo(prvo Šahtjor,sada Braga,ko je sledeći)?
Stanojeviću gde ti je hrabrost?
Nemamo snage za Evropu,fali nam hrabrost trenera i igrača,brže oslobađanje od lopte,prodori po bokovima.Treba da igramo kratkim pasovima,a ne dugim loptama da gađamo Klea.

Miljković,Tomić,Saša Ilić?
Miljković u defanzivi još Bože pomozi,ali u napadu nema blage veze.Nezna da centrira ni po zemlji,a nezna ni da pogodi saigrače u glavu!!!
Tomić petlja sa loptom(novi adem ljajić),dribla u mestu,sporo se oslobađa od lopte i naravno,izgubi je skoro uvek!
Saša Ilić nekada veliki igrač,sada se pretvorio u penzionera koji nezna šta će sa loptom!
Nemamo LEVO KRILO i DESNOG BEKA!Pod hitno naći nekog dobrog i iskusnog desnog beka i levo krilo koje će znati da povuče napad Partizana,inače ovako nam se piše CRNO.
Pozdrav svim Grobarima i Grobarkama.

666

pre 13 godina

Komentator na rts-u hvali Stojketa kako na treningu niko ne moze gol da mu da...procenat odbrana sa udaljenosti od 6,7 metara je 70%...veceras jedan od jedan sa trideset metara...za divljenje.

ISTINA

pre 13 godina

Dosta više fudbala.
Da li ste primetili da postoji neki drugi sport osim farse koju zovu fudbalom. Dokle da očekujete da se radujete a rezultati namešteni, igrčići kupljeni, preprodati, ucenjeni, bezlični. Novac koji dajete za karte i gorivo do stadiona upotrebite za nešto lepše što vas neće izneveriti. Državo, daj novac za košarku, odbojku, rukomet i sportove gde je još uvek čistija igra. Ne brukaj se.
STOP FUDBALU.

zvezda zvezda

pre 13 godina

Valjda prvi put u poslednjih 10 godina sam imao zelju da partizan dobro odigra . Koliko god vam se grobari cinilo da ste izgubljeni, niste. Bez ironije , imate skroz ok sansu da budete treci, mozda cak i drugi jer i daljem islim da je sahtjor jedna precenjena ekipa.
Derbi ce biti odlican, bez obzira na sve.

Ognjen

pre 13 godina

Da nije opet HRABRI partizan izgubio od velike ekipe hahaha.
Ljudi pomirite se sa sudbinom da je partizan slucajno upao u Ligu Sampiona i da je Anderleht bio mnogo bolji klub u onom susretu. Sad gledajte i patite se.
Znam sad da ce osuti paljbu a gdje je Zvezda. Zvezda je isto tako ondje gdje treba biti. Lose su igrali u Evropi s tim sto je Zvezda sve bolja i bolja i do sledece godine ce imati dobar tim za razliku od ovih...

zoran

pre 13 godina

Gledam neki, nazovi, centarshut, kako leti samo Bog zna gde i pitam se kakva je nasa njiva liga...zaista mi tek to mozemo shvattiti kada Partizan i Zvezda odigraju neku zvanicnu medjunarodnu utakmicu. Tek tada vidimo koja se ovde beda od fudbala igra....koji su to ljudi koji dolaze na nase stadione da gledaju ove neznalice , nije mi jasno....ma ne trebaju da imaju ni desetoro gledalaca po utakmici..

Aleksandar

pre 13 godina

Jedini igraci koji po meni mogu da igraju na nivou Lige Sampiona su:
1.Stojkovic
2.Krstajic
3.Moreira
4.Ilic - kao zamena
5.Medo - kao zamena

Ostalo je krs najobicniji, ukljucujuci i Cleo-a koji je prespor! Kakav bre crni Lazio i kojekakve nebuloze, Partizan je za njega vrh.
Nazalost!

Objektivno

pre 13 godina

Ovaj tim Brage nema neki kvalitet i mogli bi da ih dobijemo uz više hrabrosti. U našoj ligi oni bi bili iza nas, Zvezde i Vojvodine, a uz OFK i Spartak bi se borili za četvrto mesto. Svidelo se to nekome ili ne, ali to je jednostavno tako.

Ivan

pre 13 godina

Stanojeviću odlazi! Partizan nema igru, ovo je katastrofa! Čak i ona raspala Zvezda igra lepše od nas!
(Peca, 19. oktobar 2010 22:05)

...teb brine partizan kao mene KUD Zvezda ...ae begaj i spremaj se za subotu i vasu jedinu evropsku utaknicu...

uuuuuuuu

pre 13 godina

Mislim stvarno! Ovaj nas fudbal stvarno treba da se ukine,tolike pare otisle u fudbalere,a oni jadni ni gol ne znaju da daju. Uzas. Ukinite ovu glupost od sporta!

Srdjan

pre 13 godina

Au majko koji frhunski partizanov golman.Pa on je primio gol iz Ljutice Bogdana.Sport nekog nagradi a nekom zapecati karijeru.Stojkovicu slobodno okaci kopacke o klin, neces moci da branis nigde jer si do sada u svim takmicenjima primio vise od 20 golova za nekih mesec dana.Zato nisi mogao da branis i nijednom stranom klubu jer si rupetina od golmana.Cekamo te na derbiju.Bice nam zadovoljstvo resetati ti mrezu tvog omiljenog crno belog kluba.

Goran

pre 13 godina

Bravo Stojkoviću, bravo delijo, postao si specilaista golove preko 30 metara. Želim ti isti uspeh i u derbiju. Ili da uradiš nešto slično kao i u meču sa Vojvodinom kada si glavom udario fubalera Vojvodine u svom šesnaestercu, a vidoviti sudija naravno ništa nije video.

Lepotica daca

pre 13 godina

Da li je Cleo juce igrao.da li je dao jos koji gol u LS.Pa nije. Sigurno da nije . Nisu to igraci Pyunika , Helsinkija i Anderlechta. I sada kada se sve sabere u vas dva ucesca u LS do sada samo tri boda i kada se tome pridodaju utakmice u Ligi Evrope od samo jedne pobede onda je ucinak fascinantan. Sto bi Predrag Strajnic rekao jos neam prve istorijske pobede u LS

Ova Braga veze nema

pre 13 godina

E,sad se sigurno odlaže derbi jer ih je preslaba Braga pobedila,malo se umorili i Zvezda bi se našalila sa njima ali spasiće ih Tole.

dragan

pre 13 godina

Srbin sam i zivim u Americi i navijac sam Partizana od kad zna za sebe.Moram da kazem da ovo sto pisu navijaci zvezde je zalosno i jadno.Stojanevic uospste nije kriv za golove trazio je da u zid stanu 4 igraca stalo je tri a taj treci Lazevski se skroz sklonijo kod suta.neznam zasto toliko napadate i nerealno govorite o tom coveku.

Niksic

pre 13 godina

Moze li ikako bez Tomica ? Bio bih zahvalan treneru Stanojevicu da jednu utakmicu u LS pocne bez Tomica,taj momak je po meni igrac manje...imam predlog da mu se da druga lopta pa da se igra sa njom jer ovu jednu kad dokopa ne pusta

Gledalinho

pre 13 godina

Da vam kazem nesto, Stanojevic je za sve vas gospodin covek, a ovaj tim Partizana realno moze tek malo bolje. Tu smo gde smo. Braga ce pasti u Beogradu, verovatno i Sahtjor, i to je to.

zoran

pre 13 godina

Cini se da priv put u zivotu gledam utakmicu na kojoj dva tima za 90 minuta ne mogu postenu akciju da naprave.
Ma ovakvim timovima treba zabraniti da igraju bilo kakavu evropsku ligu. Ovo je maltretiranje publike i nista drugo...

Prcko

pre 13 godina

Samo kukavica od coveka, kao sto je Stanojevic, moze da izjavi da ce biti zadovoljan cak i minimalnim porazom .... ja mislim da sada puca od srece, ipak je 2-0 puna kapa, buuuaaaxaxaxaxa!!!

Istina

pre 13 godina

I sada će ponovo neobjektivni grobari da lupaju kako još uvek imaju šanse da prođu dalje itd.Aman ljudi,mnogo ste loši i shvatite to već jednom,nemate kvalitet ni za našu ligu da budete prvi,možda za 3-4 mesto.

Qaaph

pre 13 godina

Jel' nemate druga posla nego da komentarisete svaku Partizanovu vest? Vi ste ove godine ispali od Slovana, nema vas u Evropi. Ne mozete vi da se pravite pametni. Udjite i vi jednom, pa da vas vidimo kako igrate. Da, ali treba prvo proci ceske i slovacke ekipe.

M2

pre 13 godina

A sad malo realno: Igraci Partizana su odigrali borbeno, agresivno sa mnogo trcanja, u odbrani su odradili sve zadatke, u napadu se i ocekivalo da ce stvoriti 2-3 sanse. Dakle, ne dozvoliti, jednom jakom timu Brage da pridje golu gotovo 90 min. je besprekorno, e sad oni su dali iz 2 sansice 2 gola, a Partizan iz svojih nije. ovakva utakmica se ocekivala, cak su se svi pribojavali da ce Braga imati mnogo vise sansi i da ce trebati odbrane stojketa, mnogo srece, a napad ako nesto uradi. Dakle, cemu sad ovolika pljuvacina!? Da je bilo 1-1, sad bi ih dizali u nebo. Jednostavno mi kao navijaci niti imamo strpljenja, niti fudbalskog znanja, samo vidimo rezultat i na osnovu toga izvlacimo sve zakljucke... nazalost i vecina novinara zbog subjektivnosti i navijanja upadnu u istu zamku. Sad mi znamo bolje od Stanojevica, ma daj!?

Milenko

pre 13 godina

Ахахахах, каква држава такав и "државни спортски пројекат" xD

Врх слика за дату ситуацију: http://vukajlija.com/posteri/zero-35931.jpg?1287526729

ilija

pre 13 godina

Navijam za Partizan,ali ruku na srce i iskreno nama nije mesto u LS. Desio se takav dan sa Andlehtom i to je to. Ja jos nism doziveo da tri igraca iz jedne ekipe sutiraju penale nebu pod oblake,eto tako smo mi dosli u LS. A sad dokazujemo ko smo i gde nam je mesto. U Evropi sigurno nije. Ma kakav Lazevski,Miljkovic,neki Tomic i Scepovic. UZAS Pa mi nememo ni f od fudbala. Neko rece,a i u prvu je i ona raspala Zvezda ce nas razbiti dva razlike. Mi nemozemo da povezemo tri dodavanja.Jedino svaka cast Krstajicu i Kleu. Ovo drugo sve je nula. Braga ce nas i ovde dobiti lagano.

VanjaLFC

pre 13 godina

Slobodan udarac je bio sa 31 metar. Ma kakao dobar udarac bio, gol sa tolike udaljenosti je golmanov. Prvo je stavio samo 3 igraca u zivi zid, potom je uspeo da se postavi da ne vidi loptu od zida, i naravno da posle toga nema sansi da odbrani.
Inace, Partizan jako los. Potpuno bezidejan. Ja ne poznajem ovu ekipu Partizana, ali Smiljanic, Tomic i Scepovic su u najmanju ruku smesni (da ne kazem jadni). Potpuno je ne jasno ko igra ispred Lazevskog po levoj strani a jos maje jasnije koja je uloga Ilica.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Scepovic i Miljkovic pocinju utakmicu u Ligi sampiona!? Da nije i njima menadzer Keka,kao sto je i Tomicu i Jovanovicu (ETO ZASTO TOMIC STALNO IGRA,ETO ZASTO JOVANOVIC IMA PREDNOST U ODNOSU NA SAVICA)? Zar i posle ove utakmice smatrate Stanojevica ozbiljnim trenerom? Zar je i dalje bitno
kakve izjave daje Stanojevic a ne kakve igre pruze Partizan i ko sve igra za Partizan?
Kume Stanojevicu...ODLAZI!!!

P.S. Ovaj Miljkovic ne moze ni
šesnaesterac da pogodi kada centrira! Jasno mi je zasto je Kizito ostao u Beogradu. Bek koji zna da centrira...taj nnema sta da trazi u Partizanu!

IVORY

pre 13 godina

Predajem se. Vise nemamo sanse. Katastrofalna igra, katastrofalna taktika trenera, katastrofalan rezultat. Da sada sam podrzavao Stanojevica, ali za ovu utakmicu ina cistu jedinicu. Na nivou nizerazrednog trenera!

Batko

pre 13 godina

STANOJEVIĆ je kralj !! igrali smo dosta dobru utakmicu..na dobrom nivou..kontrolisali smo utakmicu..nismo imali srece!!! E SAD SAM SIGURAN DA DOBIJAMO DERBI !!!! Bravo kralju..samo ti nastavi tako !!!

United South-PFC.

pre 13 godina

KIKS Stojkovica,dokle vise bojim se da covek pokazuje pravo lice RUPA od golmana.a ovaj torcida,kuku igrate sa ZENITOM,jedno 7 vam ne gine evropejcu.

fudbalski diletant

pre 13 godina

Gledao sam paralelno 2 utakmice,Partizana i Reala.Ima nesto sto je strasno i porazavajuce poredeci ta dva meca.
Nevidjena je razlika izmedju onih 2:0 na Bernabeu i ovih 2:0 Partizana i Brage.
Nevidjena razlika u nivou ta dva fudbala,od ipak sve evropskih timova.Pa ono u Madridu kao da su vanzemaljci - prosto lete,sve rade u trku,nevidjeno brzo...strasno.Ne samo Real,nego i Milan.
Tvrdim da Anderleht ne bi bio poslednji u ovoj grupi u kojoj ce Partizan to biti.Oni ipak imaju kakvu - takvu igru,i to dostojnu Lige Sampiona.Nisu samo imali srece.U dve utakmice sa Partizanom su imali mnogo vise sansi i mnogo vise od igre.Ali,taj prokleti busen...
Uvek nasi timovi ili reprezentacija prodju na srecu neke odlucujuce/presudne utakmice,uvek uz neku dramu, i odu na neka velika takmicenja,a onda se tamo vidi koliko ustvari (ne)vrede.
Bolje da nam se vise ne desavaju takve "istorijske"
pobede,a i bolje da nas sreca napusti "na vreme",jer cemo se kasnije obrukati tek tako.

ofk

pre 13 godina

Ko i pre 7 godina nema gola posto ne racunam penal.Srtajnic kaze da je Stojkovic branio na treningu lopte na 5 metara.A covek dve utakmice za redom prima isti gol sa 30 metara posto nezna da stane i postavi zivi zid...a iz 1-1 je bio poklon u kladzi

Vexon

pre 13 godina

Partizan polako ali sigurno grabi ka najgorem skoru u ligi sampiona. Dakle 0 bodova u jednoj od najlaksih grupa, pa sta je to nego bruka i sramota! Ovu Bragu je Arsenal nafilovao do vrha,kao i sinoc strasnog sahtjora. Da ovaj tim ista vrijedi ne bi se ovako blamirao

Kriger

pre 13 godina

Upravo je kraj tekme. 2:0 za Bragu. Reče komentator, igra bolja od rezultata!!!? Igra je KATASTROFA! Stanojeviću vreme je da razmišljaš o KOFERIMA! Ili si poslušnik ili veze nemaš. Imao si vremena, imao si budžet, imao si tonu kvalitetnih igrača na piku, a on samo ROTIRA ... Izmena kod 1:0 u zadnjem minutu Tomić-Babović!!!??? Za ANALE! Tvoja greška su sva tri poraza, a prema prikazanim partijama protivnika, svaka ekipa Partizana u zadnjih, recimo, 10 godina bila bi druga u grupi GARANT! Šteta VELIKA šteta!

Rupa na golu

pre 13 godina

Ovu jadnu Bragu smo morali da dobijemo.Bez ikakve potrebe smo igrali kukavički jer oni nisu bolji od nas.Stojković ponovo grli levu stativu i prima gol kroz uši,tako da nas košta već dva poraza,a i protiv Smedereva se šeta kao duh po kaznenom prostoru dok mu lopta ulazi u mrežu.Radiša Ilić ovakve golove sigurno ne bi primio.Radišu na gol,Stevanovića na desnog beka.

boki zemun

pre 13 godina

mislim da je glavni problem partizana ove godine izbor sponzora! Pored ostalih prihvatili su i Telekom Srbija za sponzora i od njih kao i svake godine dobili paket "NULA U GRUPI"!!

Sumnja

pre 13 godina

ljudi meni se sve cini da ovaj Stojkovic sabotira.uvek primi po neku frljoku,a posle brani odlicno.ono u smislu.dobro je jedan sam im poklonio,..ne znam voleo bih da gresim,ali svaka utakmica on povede protiv partizana,pa izigrava heroja.voleo bih da trener proba sa trecim golmanom.ovakav gol ni ja ne bih primio veceras,pa nema veze sto je gol preko 7 metara.sumnjam ja od prvog trenutka,kad je dosao u partizan.

Bad Copy

pre 13 godina

Sad se vidi da je Partizan ekipa koja je slucajno zalutala u LS.Naime crno-beli su se kvalifikovali u LS a da nisu nijednom pobedili Andeleht,evo serije od vezana 3 poraza,pametnome dosta da zakljuci.Grobari slobodno preporucite komentar,znam da istina boli ali je to surova cinjenica,nije Partizan za LS.

Srbin

pre 13 godina

Dakle, strasno koliko nemate pojma. Odracemo vas u derbiju, jer prosto ne mogu da zamislim da nesto drugo moze da se desi posle ovakve "igre" kakvu sam gledao. Cak je i Strajnic bio na prevelikim mukama od silne zelje da hvali partizan ali nije imao materijala. Najcesce reci su mu bile: "steta" i "trebalo je to drugacije" ali je ipak uspeo da prevazidje i samog sebe kad je rekao da je partizan u prvom poluvremenu kontrolisao sredinu nego ga je gol presekao. Boze me sacuvaj. Pa zar se vi stalno tako samozavaravate?

Mare

pre 13 godina

Ocajna utakmica. Udario slab na nejakog. I jos upravo sada slusam Stanojevica kaze da su odlicno odigrali, gotovo bolji od Brage, zasluzili vise...
Partizan ima samo jednog igraca - Sasu Ilica, a to je malo. Sve ovo ostalo je totalni prosek.

Uroš

pre 13 godina

Čobani 1: čobani 2 = 2:0. Portugalci imaju bolje uslove, Partizan bolje navijače, ali su ipak u nečemu isti. Ni jedni ni drugi nemaju pojma.

SOMI

pre 13 godina

Partizan stvarno ulazi u istoriju LS.ni posle devet utakmica u istoj nema pobedu..A Stojkovic je posebna prica,kako ono on kaze hvala mu sto postoji,uvek mi ulepsa dan..xexe.pozdrav za sve DELIJE

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Iako sam navijav Zvezde smesno je videti koliko ljudi krivi Stojkovica.

Ko je glado utakmicu je video da je kod tog slobodnog uradrca Stojkovic trazio 4 igraca u zidu, a dobio je 3 od kojih se jedan jos sklonio od lopte pri sutu.

Odigrao je solidno, uz dve izuzetno dobre intervencije nakon tog gola.

Da sam na vasem mestu pre bi se brinuo o igracima poput Miljkovica i Lazevskog.

lezdra92

pre 13 godina

Stanojeviću ako imaš bar malo pameti, vratit u igru isti onaj sastav, sve sa Radišom Ilićem, koji je igrao u kvalifikacijama za LŠ. Dosta je bilo sa eksperimentisanjem. Kakav Stojković, kakav Boja, kakav Kamara, kakvi bakrači? Ne mogu da shvatim da u ovakoj ekipi ne mogu da igraju Petrović i Stevanović. Ovaj prvi je reprezentativac Srbije, a ovaj drugi bar zna da izvede centaršut. Što se golmana tiče, to je već posebna priča. Džaba što odbrani penal protiv Arsenala, kad primi dva pacerska gola iz slobodnjaka sa 30-tak metara, i time, umesto da ulije sigurnost, samo demorališe ove klince u odbrani.I još nešto, najbolje bi bilo da odmah sada izjaviš da na Stojketa ne računaš u narednom derbiju, zime ćeš smanjiti tenzije pred utakmicu i koliko toliko uticati da se ona odigra pred publikom i u duhu fer pleja.

rango

pre 13 godina

nemamo veze!!!!ja nijednog igraca iz ovog tima ne bih uzeo za 5 i golman6ti...kakax zivi zid to je samo dobar reper igracu koji sutira..da je stojkovic sklonio zivi zid stao bi na sred gola i lako odbranio onaj sut i bilo kakav drugi!!!

ja da sam trener ja bih ukinuo zivi zid..samo ometa...ako gadja sa 30 metara to je spora lopta i sa sredine gola je stize i golman omladinaca,ako zapne bas jako i potrefi pa ako!!mada je verovatnoca vrlo mala..ne znam ko tako ima tempiran udarac(pamtim prekazi,bonhof...sad ovi samo bapaju loptu!!!!

Branko

pre 13 godina

Dok igra Tomic od nas nema nista! Kao da imamo igraca manje! I povredjen mora da ima mesto u startnoj postavi! Opasan je trener kad igrac koji je u KATASTROFALNOJ formi mora da igra,pravi autoritet nema sta...

Shadow

pre 13 godina

Bravo stanoje smesni covece bravo,ajmo sada navijaci partizana podrska treneru velicajte ga uporedjujte sa vujosevicem on zna kako treba da igramo.Pa zar moreiru da izbaci a ostavi ilica svako iole normalan zna da ako hoce ofanzivno onda je trebao kizito umesto lazeskog a stevanovic-miljkovica ali ne nigde rizika,jaki smo na recima a braga nista posebno videlo se.I sta da ocekujemo, liga je nasa realnost pa onda pustaj tamo tvoje verne Tomice Jovanovice da nas brukaju...Sve ovo pricam jer dugo nismo imali po dva kvalitna igraca na svakoj poziciji ali ovaj covek to ne ume da iskoristi.Gde je Ilijev Bogunovic ako je vec trazio brzinu..pa naso je u boji i scepovicu msm smesno

no fear

pre 13 godina

nikad nisam gledao goru i nezanimljiviju utakmicu LŠ..
totalno ispod tog renomea,ustvari kao da sam gledao Hajduk Kulu i Metalac (a neki kažu kako se samo u našem prvenstvu igra loše)..
obe ekipe kao da su zalutale u to takmičenje,Braga osrednja ekipica,po meni slabija od Anderlechta,a Partizanovi igrači ne mogu spojiti tri uspješna dodavanja prema napred..
jedino (opet) skidam kapu Krstajiću,prosto mi ga dođe žao gledati kako čovjek sam gine na terenu,a druge baš briga..
o golmanu ne treba trošiti ni riječi..dobiti gol sa preko 30 m,a lopta ide skoro metar od stative?! Srna,Lima..ko zna ko je sljedeći..a najteže iskušenje mu tek slijedi (ako ga ne odgode)..

jsalac

pre 13 godina

Lose,lose i to bas sa protivnikom sa kojim smo mogli da igramo.Moreira tradicionalno nervozan u evropskim utakmicama,Stojkovic je morao ono da brani,Scepovic nije imao ni jedan precizan pas,Tomic igra kukavicki,Ilic vise puta kao da nece da gurne loptu tamo gde treba,nego nesto pametuje i kada se to pomesa sa prosecnim ostatkom tima = poraz.Nadam se da ce u BG biti mnogo bolje i pre svega HRABRIJE.Realno,ima tu jos prostora za trece mesto,ali sve manje i manje,zato za dve nedelje svi na stadion i
NAPRED PARTIZAN.

Goran

pre 13 godina

kako je to pesnicki Strajnic rekao,da je na treningu Stojkovic odbranio 70 procenata suteva sa 5 metara.Steta sto mu nisu sutirali sa 30,da nauci da brani i te udarce sa pola terena.Ne znam sta je teze,gledati Partizan ili slusati Strajnica.

aussie

pre 13 godina

Grobar sam od rodjenja. Ustajem u sred noci da bih iz Australije pratio svoj voljeni tim. I posle ovog poraza moram da kazem da NISAM razocaran. Ustajacu opet!

Svi oni koji su mislili da je Partizan u LS da je osvoji, su nerealni. Mi smo tu da ucimo od boljih klubova. Za ovaj poraz nije kriv ni trener niti igraci. Krivo je nezanje.

Ucenje je proces, a Stanojevic raspolaze sa timom, tj. igracima, koji su tek na pocetku skolovanja (ima ih i par iskusnih). Mi na zalost nemamo gde da se ucimo u domacem prvenstvu, pa nam ostaje da to radimo samo na evropskim utakmicama. Ove godine ce ih biti sest, mozda i vise, ali i to je malo.

Ako se ove godine zadrzimo malo duze u Evropi, imamo sanse da sacuvamo igrace i da probamo mozda nesto sledece sezone, sa timom koji je skupio nesto znanja.

Jos jednom. Stanojevic radi najbolje sto moze sa ovim igracima, a igraci ginu na terenu i rade najbolje sto znaju.

Ja od njih ne mogu da trazim vise.

Pozdrav iz Australije. Volim Partizan!!!!

marezi

pre 13 godina

Sta bi bilo fino da srpski fudbal i sve oko ne postoji.Samo sportovi koji su nam mnogo vise radosti doneli nego tuge,tuce, vandalizma,kvazi navijaca-politicara i sl.uuuuuuuuuu bio bi najsrecniji covek na svetu.

Dragan

pre 13 godina

Moj utisak je da mi koji volimo fudbal ne možemo da gledamo Real-Milan, nego moram da prebacim na neki drugi program da ne bi gledao i slušao ove gluposti.Na sreću postoji internet, a i singl na kladionici.

zoran

pre 13 godina

Kakav ocaj od fudbala...komedija..ova dva tima ne vrede koliko rezervni Arsenala....

Stojkovic kriv za gol 100%...nije to islo u ugao...polu visoka,malo po strani i plus 31 metar od gola...

..igra Partizana se mzoe ilustrovati u sledecem...
..gube sa 1-0 i izvode korner u 43. minutu...izvodi Tomic a u kaznenom prostoru Brage samo 3 igraca Partizana...UZAS...kaod a vode 5-0 pa nije bitno...

..minut 45 Lazevski u poziciji da centrira on vraca nazad..kaod aje on odbrambeni igrac Brage...

..ma ovi ljudi nemaju u glavi a tek posle u nogama, jer ocigledno ne treniraju dovoljno a i veorvatno nocni zivot uzima svoje...

..jednom recju smesan i jadan je nas fudbal...

SLAVKO-licno

pre 13 godina

Ljudi SMESNA smo ekipa!!!
Iskreni grobar!!!!Evo sad primamo drugi gol,skolski nema sta.Bolje ovo napustiti nego se dalje brukati!!!
Smesan fudbal u smesnoj drzavi,sve nam je .....

Ko je sada kriv

pre 13 godina

Pa to su svi i očekivali,ništa čudno.Jedino oni nerealni grobari što pustaju filmove da će proći dalje a svaka ekipa ih razbija u Evropi već godinama,osim amatera,čak i ova očajna Braga.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Zeleo bih da istaknem moje veliko razocaranje u FK Partizan. Letos sam pisao o veoma losoj politici uprave. Pojacanja ustvari to nisu bila, a trener je posebna prica. Potpuni promasaj. Njegov najveci uspeh su ona tri busena igraca Anderlehta pri promasajima u sutiranju penala. Jadno za trenera Partizana. Igra veceras je bila na nivou naseg drugoligasa. Pozivam rukovodstvo da preduzme drasticne mere, dok jos nije kasno. Ako ovako igramo u subotu, zbogom tituli!

Nemate pojma

pre 13 godina

Da vam nije ovaj deda Krstajić primali bi petarde na svakoj utakmici,čovek vam drži ceo tim u 37 god.Od ostalih nema ni pola dobrog igrača i opet penite kako sigurno prolazite dalje.Pogledajte istini u oči i priznajte koliko ste slabi ili će te još praviti kalkulacije za dalji prolaz.Ova preslaba Braga će vas dobiti i u Bgd samo zato što precenjujete sebe.Braga na nivou Spartaka iz Subotice.

sale

pre 13 godina

Ova Braga je bila totalno anemicna,uspavana,nepokretna,bez imalo zelje a na trenutke je izgledalo kao da ih mrzi da trce...Kako je Partizan uspeo da izgubi od takvog rivala to samo igraci znaju...Jedno je sigurno,ako Zvezda u subotu odigra sa 70% svojih mogucnosti Partizan ce doziveti mnogo tezi poraz od ovog veceras,strasno ali istinito

Asterix

pre 13 godina

Predsednik partizana se slikao za medije sa fudbalskom loptom lige shampiona uramljenoj u staklenoj kocki kao svojevrstan pokazatelj ambicija kluba, boze zdravlja da se nashutirate iste.

Smislite još neku glupu izjavu

pre 13 godina

A što ne proslavite ovaj poraz,izgubili ste samo sa 2 razlike aočekivali sa puno više.To je veliki uspeh za vas,otprilike kao kad je Zvezda osvojila KEŠ.

mladjo

pre 13 godina

jako lose, mi se zadovoljavamo sto udjemo u ligu sampiona sto i jeste uspeh ali dajte da pobedimo nekog. znam da su svi protivnici jaci od partizana al barem uradite nesto jbt...

Partizan,Zilina,Cluj..

Platini druze,koji ce nam oni!!

Teraj te indijance1
(Torcida Subotica, 19. oktobar 2010 21:37)


a ti momak, da li smes da se predstavis?

Tuga

pre 13 godina

Nemojte da očajavate. Stanojević je znao da nemate šanse, pa je izmešao karte i krenuo na bod. Kada mu je Stojke pokazao koliko je sati sve mu je bilo jasno.

bobanmkd

pre 13 godina

Meni nisu jasne dve stvari.1.Kakva logika staviti Moreiru da se lomi u odbranu,jel je on ofanzivan zato sto nosi broj 10?! A igra na mestu Kamere! Stanojevicu,zar nije bilo normalnije da igra Moreira napred,Kamara pozadi a Ilic na klupi? Zar misliš da smo mi slepi i ne vidimo da Ilic igra rekreativni fudbal? Rispect za sve od Ilica ali dosta je bilo! Pa covek od kada je došao barem 15 puta sa 16 metara jedva dobacuje do gola?! 2.Dali su:Stanojevic,Djuric, i Nadj mislili da osvajaju bodove u Evropi sa Pjerom Boyom?!?!?! Hvala na LS ali onda budite muzi i kazite jasno" nemojte vise ništa od toga očekivati" i gotovo! Inače,iskreno sam uplasen da će Stanojevic sam otići krajem novembra ako izgubi od Zvezde i ne pobedi Bragu u BG.Iskreno se nadam da do toga ipak neće doći.

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Najgori ste po bokovima. Lazevski i Miljkovic nisu dorasli LS. Moriera je bio nervozan od samog pocetka. A o Boji da ne pricam.

Svaka cast Krstajicu i Ilicu.

Grobar

pre 13 godina

Apsolutno dezastrozna predstava Partizana...
Sta se to dogadja sa ovom ekipom?
Od Sahtjora sve losiji i losiji...
Dajte,dovedite jednom jednog pravog strucnjaka na klupu,u Srbiji nema kvalitetnih trenera...

Savicevic

pre 13 godina

Ubedljivo najdosadniji i najbezopasniji fudbal ovogodisnje lige sampiona igra Partizan.
Rumunski Kluz je veoma dobar, ima jednu pobedu, jedva izgubio od Rome i Bajerna u gostima. Dali su 5 golova u 3 utakmice.
Kopenhagen rastura, 2 pobede u 2 utakmice!
Bazel takodje dobar, iznad ocekivanja, dobili Romu u gostima, dali 5 golova.
Ostaju od tih slabijih ekipa Partizan i Zilina kao najslabiji. Veceras je Zilina pokazala mnogo vise od Partizana, jedva su izgubili 1-0 od Marselja u gostima koji je jaca ekipa od Brage. Zilina je imala pregrst suteva na gol koje je golman Mandanda sjajno branio. Zilina je izvela 9-10 kornera na utakmici. To je hrabra igra Stanojevicu a ne ovo mrtvilo Partizana. Partizan zaista deluje najsporije od svih ekipa koje sam gledao, fizicka sprema nula!

Kele Ivanjica

pre 13 godina

Bravo Stojke,bravo majstore...Redovno si u konkurenciji za najlepsi gol!Bacanjem u prazno,niko od golmana,ne ulepsa gol, kao Ti!! Ps.Stanojevicu,ne menjaj ga,bice derbi zanimljiviji!

Djomla

pre 13 godina

Najveci krivac za poraz Partizana jeste trener Stanojevic, taktizirao je skroz pogresno sa postavkom a i sa izmenama! Velika sramota za poraz!

d78_paradox

pre 13 godina

znaci tomic je 0 od igraca..cleo idi odavde utopices se u sivilo..ilijeva i davidova nema..davidov jedini moze da sutne loptu iz daljine..ilijev je institucija za tomica boyu.Savic mali RESPECT stvarno..

jekum

pre 13 godina

"Partizan je, kao i većina srpskih klubova, igrao veoma bojažljivo do primljenog gola, a svoje pravo lice pokazao je tek u poslednjih 30 minuta kada je u nekoliko navrata ozbiljno ugrozio gol Brage."


A sta ako je pravo lice ono iz prvih 60?:)

th3com3backkid*

pre 13 godina

nemamo mi dara za tu Evropsku pricu,nazalost.Braga je rupa,a mi smo jos veca i nismo to iskoristili,lose izdanje i jednih i drugih.Arsenal razbio Sahtjor ne smem ni da pomislim sta ce tek nama da urade u Londonu,razmontirace nas nacisto. pozdrav

Velja

pre 13 godina

Sa jedne strane Stojković i Kleo, a sa druge jedan ozbiljan tim. Deset brazilaca u timu, gol razlika posle dve utakmice 0:9 i bez pomoći publike. Komentar nije potreban.

Sava

pre 13 godina

Braga je ozbiljan tim. Svi igrači im imaju dve leve noge, navijači im samo cvrkuću s vremena na vreme i imaju strašnog trenera. U 25-om minutu kod rezultata 0:0 on šalje sve igrače na zagrevanje. Valjda je shvatio da ste duduci i pomislio da može da napadne.

Srdjan

pre 13 godina

Au majko koji frhunski partizanov golman.Pa on je primio gol iz Ljutice Bogdana.Sport nekog nagradi a nekom zapecati karijeru.Stojkovicu slobodno okaci kopacke o klin, neces moci da branis nigde jer si do sada u svim takmicenjima primio vise od 20 golova za nekih mesec dana.Bravo za partizan na izboru branica.Svetla buducnost te ceka u partizanu pa makar i kao prodavca semenki.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Huh, sta reci a da ljudi ne kazu da je pljuvanje. Ljudi, ovo je za mene bruka. Ne znam kako vi gledate na ovaj rezultat ali za mene je bruka. Mislim da ni oni sami nisu verovali da mogu da pobede Bragu. Sta mozemo ocekivati u Beogradu, da pobedimo sa 3 gola? Mene da budem sikren strah i derbija.

Markan

pre 13 godina

Meni nije jasno kako su to igraci Partizana skolovani fudbaleri kad ne mogu da spoje 4 tacna i brza pasa? Tolike godine treniraju i jos uvek ne znaju da predaju loptu. Bruka!

SLAVKO-licno

pre 13 godina

Navijac sam Partozana vise od 40 godina,ali mi ovo sto igramo uopste nije jasno!???
Protiv prosecne portugalske ekipe ne mozemo da sutnemo na gol??
Jesmo ponovo primili glup gol,ali da bi nesto uradili MORAMO dati gol,ali za ovakav Partizan to je nemoguca misija!!!
U London bolje da ne idemo,tamo nas ceka vise od pet komada...
Jadan je nas fudbal!!!!

Nikola

pre 13 godina

SUSTINSKA RAZLIKA izmedju KK Partizan i FK Partizan je u tome sto kada kosarkasi znaju da igraju protiv jaceg od sebe, oni kidaju i grizu jos jace, a ovi nasi fudbalercici izadju sa stavom "da se ne obrukamo". Kukavicko izdanje, kakve su to price o ofanzivnom Partizanu, kao da mi ne vidimo da se igra na nulu. Precenjujemo druge, a cini mi se da ne potcenjujemo sebe, jednostavno losi smo.

Dejan

pre 13 godina

Aj odmah da kazem, navijam za Zvezdu. Ovo veceras je prava slika naseg fudbala-daleko smo mi od Evrope, bar od "prve evropske lige". Treca, Cetvrta, tu smo negde. Veliki je uspeh Partizana sam ulazak u LS, i to njegovi navijaci ne bi trebali da zaborave. Dodje ti Arsenal, napunis praznu kasu... Ali, ne bi mi Srbi bili to sto jesmo da odmah ne pocnu price tipa "Stanojevic=Dule Vujosevic... Kleo najbolji planetarni centarfor, dobijamo sve kuci, Sale kapiten, ovi iz Arsenala nece znati sta ih je snaslo od atmosfere, Liverpul 13 miliona za Klea"... To smo mi Srbi, pravimo euforiju za sve zivo, dizemo neke poluigrace u nebesa(Tomic), nekima koji i vrede nesto petostruko dizemo cenu(Kleo), trenere posle par pobeda dizemo u nebesa... A onda, 2:0 od prosecne Brage. Ili eliminacija od jos manje prosecnog Slovana, kako ko hoce.
Dovidjenja, prijatno.

pitam se...

pre 13 godina

Svi kukate na Stanojevića što je počeo tekmu sa Tomićem, a niko da mu izrazi zahvalnost što je smogao snage da izostavi barem Raću Petrovića, te smo izgubili sa samo 2:0... Šalu na stranu, ako je hrabar čovek, neka zapreti ostavkom što mu drugi kroje tim!

Mecklejn

pre 13 godina

Od 100 komentara sa najvećim brojem preporuka, bar 95 su sa druge strane.
Lepo je videti da je Partizan ujedinio tradicionalne neprijatelje:
(stormwatcher, 20. oktobar 2010 14:57)

Ne druze,nego nas ima mnogo vise nego vas i jednostavno je logicno,zar ne!

Aleks

pre 13 godina

Ovo je tužno!
Ja nemam reči za ovo mučenje!
Jel moguće da Stanojević ne vidi ono što svi drugi vide, a to je da je Tomić jedna obična bezidejna mrcina koja kukavički ulazi u svaki duel!!!
Zašto stalno igra unazad???
Dajte ova Braga je nivou Superlige. Sramota!

FoRzA_PxFxCx

pre 13 godina

Ko gura Tomica da igra cak i kada je povredjen! Besan sam samo tako, Raca sedi na klupi zbog splavara Lole, ma uzas!
Bravo za Savica, izmislio je fudbal za Jovanovica!
Braga losa mi joj pomogli, utakmica uzas. Bolje bi bilo da smo izgubili 5-0 ali uz zalaganje i pokusaj igre, ovako, sta reci,...

isandic

pre 13 godina

Trčanje do besvesti i ništa više. Ljudi ne znaju tri vezana dodavanja da odigraju... Ne postoji niti vođa na terenu, niti na klupi. A kakav nam je FSS sa predsednikom na vrhu, takav je i fudbal koji ovi nesrećni momci igraju

kleo se kleo

pre 13 godina

Hahaha.. pogledah sa srecom utakmicu chelsea - spartak.. mnogo lepo za gledati, vidim i partizan pruzio predivnu igru :D

D.S. 1989 !

Bice veselo na derbiju

Losmi

pre 13 godina

Stojke ispunio normu za danas,ustopovan kleo i to je to.
strainic se malo zaneo,klasika mozda od Portugalske klime ili cega vec. Ali nista nije gotovo kako rece neki vas mozemo mi i do 1 mesta u grupi.. Eps sponzor.. sta vas briga mozete da se grejete preko zime do mile volje!!!!

anti rom

pre 13 godina

# Nadimak navijaca Zvezde najbolje odslikava crte njihovog karaktera
(draugenthaler, 20. oktobar 2010 08:20)

kojeg karaktera?

totti

pre 13 godina

Eto sto igra Tomic, ali mi nije jasno sto igra Miljkovic?

Ako ovu smesnu Bragu ne mozemo dobiti, i to sa par golova razlike onda LS definitivno nije za nas. Smesna i tuzna igra

IVORY

pre 13 godina

Ja slabiji Stanojevicev Partizan nisam video.

Mi smo igrali za ocenu 2+, Braga za 2, jedina razlika je sto oni znaju da izvedu slobodan udarac kako treba.

I opet tek na kraju shvatimo da mozemo da krenemo napred, da mozemo da napadnemo, ali tad je vec kasno.

Danas nas je ubila brzopleta igra, pokusaji da se stvori sansa bez igre, na brzaka, dodavanje na prvu i nepovezani pasovi.

Odbrana je dobro radila svoj posao, ali sredina, gde bi trebalo da smo najjaci, je opet zakazala, a cim sredina ne radi svoj posao kako treba, gusi se napad i otezava posao odbrani.

stanko vrazovic

pre 13 godina

Beda i mizerija od fudbala, klupskog, reprezentativnog, srpskog. Beda i mizerija od fudbalske organizacije. Treva sve to ukinuti i forsirati sportove gde nasi sportisti postizu uspehe a ove letece babe fuidbalere i rukovodioce organizacija, klubova i FSS treba zauvek zaboraviti, neke hapsiti, videti sta imaju pa im sve to pouzimati i suditi im svima odreda.

kop

pre 13 godina

Izjave posle meča su im vrh, bili bolji u svim segmentima samo nisu dali gol! Smešno! Komentator (najdosadniji ikada) smorio sa Kleom, Kleo pa Kleo, čuvaju ga po dvojica pa ne daju mu da diše, Kleo odigrao celu utakmicu bez disanja, hahaha.

Zoran Totusica

pre 13 godina

Pa ovo je smesno. Kakva LS i Evropa, za vas je poljance i da igrate sa seoskim timom iz Zagubice...Prestanite se blamirati i vratite Sengenuse i nazad na planine...

vladamadjar

pre 13 godina

Miljkovic, Lazevski, Tomic ...?
Prva dvojica su u odbrani nesto i pozatvarali, ali su zato u napadu apsolutno beskorisni.Pa ovo je da i Bajro Zupic umre od smeha. Centarsutevi za field goal. A treceg bolje da i ne spominjem, jer zaista nemam pojma koja je njegova funkcija u ovoj ekipi (osim da nervira navijace Partizana).

Pfc Ruyles

pre 13 godina

Za vecerasnji poraz jedini krivac je trener,ili onaj ko mu naredjuje da stavi Tomica u tim,da mu Kamara sedi na klupi,da Ilijev ne igra vec Scepovic!!!
To su tri razloga za poraz,a najbolje bi bilo da kazes ko su ljudi koji ti naredjuju koga u tim da stavis,da znamo koga da teramo iz kluba!

Mecklejn

pre 13 godina

Kaze Stanojevic u intervju-u posle utakmice na "Braga je ekipa koja je opasnija po protivnika kada je protivnik napada"!Mora da se Arsenal zesce branio protiv Brage, onda u Londonu!Mudro Stanoje,mudro!

Sima

pre 13 godina

Date gol u Beogradu i dobijete 1:0. Udarite bunker protiv Arsenala, njima rezultat nije bitan i nećete valjda primiti 10 komada. Nada umire poslednja.

sasa

pre 13 godina

Kada su u sastavu Lola i Tomić sve je jasno.Tomića nisam video već godinu dana da igra lopte.Danas je Antić izjavio šta misli o Petroviću.Učesnik SP nema mesta pored gore pomenutih.Interesantan je Stanojević uvek sa novim timom.Nekad smo znali sastav unapred svi a sad novokomponovani treneri neznaju ni sami.Ne dajemo golove Spartaku i Vojvodini a on Clea čuva i vidi se rezultat neuigranosti.

neutralni

pre 13 godina

Ma nisam ja ništa ni očekivao od Partizana u LŠ. Srećno prošao kao niko ove godine bez pobede protiv prosečnog Andrelehta (busen) a Đura&co samo demagogija-nisu brate uložili za LŠ da se ne lažemo.

el gladijator

pre 13 godina

0...….. pobeda
0...….. remija
0...….. bodova
0...….. Partizan
smesno do bola!
(Petar Veliki, 19. oktobar 2010 23:41)
Hm... A ovo je Zvezdin skor

-Učešće u evro kupovima....0
-Bodovni doprinos Srpskom fudbalu u Evropi..... -10
-šutevi u derbijima........0
golovi igrača Zvezde u zadnja
3 derbija......0
Oboljenje od šizofrenije zvano Partizan.....100%

Ja se izvinjavam, ali ne pratim nižerazredni fudbal( Zvezda), ali nikako da skontam u kom Evropskom kupu zvezda igra ove godine?
Molim tačnu informaciju

zvrk

pre 13 godina

Ljudi ja bih uveo na treninge da teoriski deo bude PES 2011! nek igraju malo PEs da vide kako bi to trebalo da izgleda,nek isproba Stanojevic sve formacije i taktiku pa koja upali u PEsu tu i na JNA!:D Smiljanic i Tomic bi MOGOLI da pojacaju grejanje na klupi,vreme je!!ILijev,Boja,Cleo,Kamara Moreira ,ILic na sredini,stabilni na lopti i relativno okretni!

vlad

pre 13 godina

Braga sasvim prosecna ekipa, Partizan dezorganizovan i bez ideje kako postici gol, sve u svemu zasluzena pobeda Brage.
Moreira prenervozan da je nastavio utakmicu sigurno bi dobio i crveni karton obzirom kako se utakmica dalje odvojila.
Stojkovic je morao da brani prvi gol iz slobodnjaka, ipak je 31 metar u pitanju a lopta zavrsava u mrezi oko 1,5m od stative!!??
Mali Lazevski sasvim solidan!
Ostale ne bi da komentarisem, iluzorno je!!
I na kraju coveku kojem samo mogu kapu da skinem je Krstajic, da kojim slucajem igra u Zvezdi mislim da bi ovog trenutka potpisao da Zvezda isti i dobija sa 2:0!

Душан

pre 13 godina

@ Prva slika...
Lazevski FAIL!!!
Hahahaha
(Sascha88, 20. oktobar 2010 12:21)

окренуо се човек да види гол.

Valentina

pre 13 godina

Stojkovic je trazio 4 igraca u zidu, a bilo ih je 3 od kojih se jedan sklonio od lopte kada je lima sutirao iako je trebao da stoji tu i da lopta udari u zivi zid i to je stojkovic i ocekivao ali ovaj se ''sakrio'' iza zivog zida i lopta je letela pravo ka golu zato je stojkovic reagovao kasno 1 sekundu bukvalno ali nije vredelo.Tako da ne krivite stojkovica za gol,a drugi je kriva odbrana ostavili su golmana samog sa 2 igraca brage ispred gola!DRZI SE STOJKE

Marko

pre 13 godina

Pa Stanojevicu decko dokle ovako...Ilke ili Moreira moraju da igraju iza Klea,mora
ta igra,tranzicija da bude mnogo brza,pojacaj treninge,probaj 4-3-3,uradi nesto da vidimo taj napadacki fudbal vise...

Kiki

pre 13 godina

Jeste im pružili priliku da poprave gol razliku, ali se niste obrukali. Ne idite u London ako slučajno dobijete Bragu u Beogradu. Izgubićete samo sa 3:0 i idete sigurno dalje.

dragan

pre 13 godina

Aman Stanojevicu,gledas li ti snimke utakmica,pa covece sve zivo izgubi i svo vreme ista taktika,ista igra,isti igraci.Imas li ti trenere za tkz.fizicku pripremu,znaqju li tvoji igraci princip "daj-trci".Nemoj gledati ono protivnicki igrac pretrcao 9-10km-njemu je to dovoljno jer "ZNA" -nas mora vise -jer "NEZNA"!!!

sparadonna

pre 13 godina

Pod 1. Sale nosi loptu kuci i cuvaj je za sebe
Pod 2. Tomic kao da je baletan ne fudbaler
Pod 3. Zivi zid lose postavljen
Pod 4. Njemu ni kineski zid ne bi pomogao
Pod 5. Bolje da je primio 2-3 komada od Sahtjora ,a ne da im poklanja golove iz prekida,odnosno ni iz cega(Sahtjor,Braga)
Pod 5. Stanojevic je mogao da saceka da sudija odsvira kraj pa da zameni nekog
Pod 6. UEFA I FIFA da zabrane izmene u sudijskoj nadoknadi da bi nasi treneri mogli da menjaju igrace na vreme

Zrenjaninac

pre 13 godina

Najveca greska je kupovina pjera boye i povratak smiljanica.Kazu usredili se na Mutua pa su onda kao zamenu dovelu boyu,ej pa to je kao kad bi Todoric rekao,prva opcija nam je za plleja bio Kris Pol,ali posto je on potpisao novi 6 godisnji ugovor sa Hornetsima od 130M dolara,dovescemo pleja iz nase lige,jer smo bili ubedjeni u Polov dolazak.

danilo

pre 13 godina

Dobro je,kako je krenulo mislio sam da će biti petarda.
Što je najgore statistika pokazuje da je Partizan bio bolji na celoj utakmici.Zameram Stanojeviću što tumba tim i nikako da se uigraju.Stojković je solidno branio,dok je Moreira očajno odigrao.Cleo je odigrao dobro i u svakoj akciji koja je završila u okviru gola učestvovao je.

Mladen

pre 13 godina

Znate li sta je najtuznije?? Najtuznije je to sto zakleti zvezdasi, pljuju partizan, a ovamo gledaju njegove utakmice u LS! I isto tako je veoma zalosno, sto se od tolikih kompleksa, isti oni, predstavljaju kao grobari i pisu ovde svakojake gluposti tipa "Grobar sam ali Stanojevicu odlazi...", "Grobar sam ali mi smo tupavi sa svim igracima" i ostale gluposti...Znaci vise mi je tuznije to sto vidim nego sto je partizan izgubio! Izgubio je pa sta?? Kako ne kapirate vi "severnjaci" sa kompleksima, da je Partizan vec ostvario uspeh time sto je usao u LS, i to sto donosi time bodove ovoj tuznoj Superligi, a i vama ako budete osvojili LS? Preko nase grbace zaradjujete svoje mesto u Evropi! E vidite, to je odlika vas sto bodrite CZ! Minirate reprezentaciju, i pljujete sve druge, koji CINE i RADE nesto za dobrobit ovog fudbala i nase zemlje,a zato kad je vama fino i lepo, e tad se dignete i postanete licemerni! Partizan je ponosni klub koji se trudi da da sto vise od sebe, on nije BARSELONA da sada kida i melje, i mi smo slabi, ako ne i poput mrava u odnosu na gigante u fudbalu, ali nema veze, ide hrabro pa sta bude, trude se svi ti momci, prolivaju znoj, ali se makar trude! Vi niste uspeli ni SLovan da prodjete, a nasli ste ovde da pricate nesto o Partizanu! kako vas nije sramota? Ali da, nije ni cudo sto vas zovemo kako vas zovemo! I ciganchici na raskrsnici mi makar fino operu prozore za neku sicu, a vi i za tu sicu bi ste sami sebe pojeli!

posteno

pre 13 godina

,,sklanjaj Tomica iz Partizana pod hitno taj bre nema blage veze sa fudbalom, za njega sam komentarisao jos pre oko godinu dana i od toga nista. N a ovoj utakmici imao je sigurno preko 50 gresaka, nije trebao biti uopste na utakmici, iako sam fatalni navijac partizana posteno je istoga podhitno prodati ili dati nekom na pozajmici u trecoj ili cetvrtoj ligi..

Иван-Ниш

pre 13 godina

А шта смо могли боље да очекујемо кад је Партизан потрошио 30000€ + новац за Меду. Колико пара толико музике. Још се управа хвалила како су добро пазарили. Ма одлично пролазимо.

posmatrac

pre 13 godina

Boju lopta bas dobro napala - sreca da je nekako preziveo do kraja meca... Miljkovic i Lazevski zbirno ni jedan jedini tacan centarsut... Tomic je slobodno mogao i da sedne da meditira, ne bi imao manji ucinak... Ostali (izuzimajuci Savica) nadprosecno spori, tromi i bezidejni... A Stanojevic zadovoljan! Nema sta da im zameri!?!
Mislio sam: evo jedan normalan,koji nesto zna, kad ono OVO...

STAND YOUR GROUND

pre 13 godina

Dok se vi ovde raspravljate jedni sa drugima mi sve vishe i vishe tonemo ! Ovo je samo niz od Libereca,Tikvica,Levadija,Slovana,Briza i ostalih jadnik ekipa koji se izivljavaju po nasim ''velikim fudbalskim klubovima'' ! Shto rece jedan decko,mogu da zamislim kako bi izgledao taj drugoplasirani tim iz nase lige u ovom takmicenju ! Kada ovom Partizanu niko ne moze da uzme titulu,onda mogu da zamislim kako bi izgledao taj horor ! Cetvrtak,pravo vece za sport,momci ce da igraju,da se bore,nece dopustiti da ih niko ponizava ! Partizan-Armani Jeand -27 na poluvremenu +20 na kraju,to se ceni,da igrash,ali kad znash,a ovo ? Ovo je smejurija,jedno 3,4 godina za redom u Ligi Sampiona,pa tek onda moze da se stekne neko iskustvo,ovo je samo mucenje i onako nasih napacenih dusha ! Realno ! A u subotu,povratak u realnost,ko bude imao manje gresaka taj ce da dobije,kod nas u fudbalu se nishta ne meri kvalitetom !

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

ne mogu da kazem da sam zadovoljan,puno vise ne zadovoljan...je li to napadacka igra gde nam je napad odsecen?ne razumem vise nista,pa koliko Tomic treba da igra da ga vise nema?odbrana granit ali sve ispred sramno Sale,Dr Mo svaka cast

Zenit

pre 13 godina

Dzaba se Grobari ljutite na Stanojevica,ovi igraci realno ne mogu bolje od ovoga.Ne znam zasto se forsira Sasa Ilic kad cevek ima dve leve noge,on me je zaista najvise iznervirao od svih.I bas se veceras videlo kokliko smo slabi,kao i celi nas fudbal i cela liga.Mislim kad jedan Bazel pobedi Romu u gostima,sta se mi lozimo protiv Arsenala kad bi nas sestoplasirana ekipa iz svajcarskog prvenstva pobedila.

Vojislav Matkovic

pre 13 godina

Ko do sada nije shvatio, nece nikada... Nikakvu krivicu ovde ne nosi Stanojevic... Ocigledno je nekom jacem u interesu da doticni mikser lopte, Tomic, mora non stop da igra, pa ni sam Stanojevic, koji verovatno vidi da decko samo vrti loptu, daje lose pasove i jos losije centarsuteve, ne sme da ga izvede iz igre. A ona izmena u 89. minutu je cist samar svim ljubiteljima Partizana i navijacima... Izvodi malog minut pre kraja i uvodi nekoga ko bi mozda mogao kvalitetnije da odigra na toj poziciji!

Boža

pre 13 godina

Tomića gura menadžer. Isti koji gura i Jovanovića pa će ovaj u revanšu protiv Brage imati prednost u odnosu na Savića koji je tri klase bolji. Da napomen da su i Miljković i Šćepović njegovi igrači?

mile

pre 13 godina

Sta sve treba da se desi u nasem fudbalu da bi konacno ukapirali gde nam je mesto. Nazalost mladji nisu imali priliku da dozive taj osecaj kada smo bili ravnopravni protivnici svim evropskim timovima, doduse i tad smo igrali sa "strancima" Susic, Prosinecki, Djurovski... Dejo... Nekad bilo...

Stidi se d.... kad nemas obraza

pre 13 godina

Proverena informacija - 100%:
Od januara novi igrac naseg Pavtizana bice Nasri i Gibbs(Arsenal) i Ranko Despotović. Sa Despotom je već sve završeno a Nasri i Gibbs su od danas na pregovorima u Hyat-u.
(Gvobav, 20. oktobar 2010 09:55)
# Link komentara

Ima li istine? ;-)

Ranko Despotovic октобар 20 у 2:00 по подне Пријави
ima ali za Nasria i Gibbsa :))))

Valentina

pre 13 godina

A koliko vidim ovde najvise zvezdasa ima koji ostavljaju komentare i glasaju! E pa drage nase ''delije'' dok vi ''vrhunskom i herojskom igrom'' pobedjujete u jelen super ligi metalac i jagodinu mi igramo sa arsenalom i sahtjorom i igramo u ligi sa najboljim klubovima sveta koji imaju cetrdesetoduplo veci budzet nego mi!Mozete da se smejete nasim porazima koliko god hocete ali cinjenica je da JE PARTIZAN USAO U LIGU SAMPIONA A ZVEZDA NE!Kada stavite na tas vasu pobedu protiv metalca i nas gubitak protiv arsenala pitam se gde ce da prevagne?!
a vi ''grobari'' koji se ovde odricete partizana sta bi sa onim :
''uvek smo uz njega uvek bodrimo naš tim
da je prvi il poslednji
mi uvek smo sa njim.Samo jedan klub,samo jedan grad,samo Partizan samo Beograd!'' Naglasak stavljam na PRVI ILI POSLEDNJI UVEK SMO SA NJIM!!!Ako ne mislite to nikada niste ni bili pravi GROBARI.Hajmo partizane da pobedimo Bragu i pokazemo ko smo i sta smo!!!
HAJMO PARTIZANE

KAPETAN LADJE

pre 13 godina

Ja losiju utakmicu nisam gledao jos od kada su igrali Zvezda-Slovan. Tomic znaci UZAS, pa sta je ono, na sta ono lici, ko ga gura gde mu nije mesto??? a i Scepovica uveo u startnoj, a on spor kao da ima 40 god, i dao neke golove protiv Smedereva pa pomislili mozda je u formi SMESNO. Mislio sam da je onaj Stevanovic najgori, a tek veceras sam video da ima i gorih i da on nedostaje, bar jedan centarsut upotrebljiv uputi, a ovaj Miljkovic NO COMENT. Boja takodje uzas, kako ne shvataju nadlezni u Partizanu da on nije za fudbal, on je rodjen za drvosecu ili za bauster to bi mu islo od ruke...Sasa ilic razocarao do bola, stojkovic kao po obicaju sa 30-tak m. Jedini koji nesto vrede su MEDO, CLEO, SAVIC i iskusni KRSTAJIC. OSALI DNO DNA i TACKA (.)

TRSA

pre 13 godina

MISLIM......STVARNO.....jos ne mogu da ukapiram sta u partizanu radi Tomic,.....a sad preko njega jos i Šćepovic....pa preko njega jos i Miljkovic......jel oni placaju da igraju ili se ekipa sastavlja na eci peci pec???

Pavle

pre 13 godina

Ovaj zeka u zivom zidu, broj 18 ne zasluzuje da obuce dres Partizana vise nikada. Ni ime mu necu pomenuti. Apsolutni je krivac za gol. Ovo jos nisam video da se igrac ovako skloni iz zivog zida, kao da je clan protivnicke ekipe.

dnevnik

pre 13 godina

Stanojevic mi je bio sumnjiv, sad sam siguran, on nema pojma!!! Mene niko, ali niko ne moze ubjediti, osim stvarnosti, da ovi igraci mogu da izgube od Brage!!!!

Djomla

pre 13 godina

Stanojevic ja napravio gresku na startu, stavio u tim Tomica, Smiljanica i Scepovica.. Umesto njih su trebali Boya, Medo i Petrovic ili Ilijev..Uzas, a Tomic no coment, decko je izgubljen!! Dakle u startu totalno pogresno.. Na zalost, to je nas fudbal,To je Srbija, To je realnost..

bob

pre 13 godina

igra partizana kao igra reprezentacije niko nije kriv sto partizan nema probojne bekove i brze špic igrače pokretnu sredinu.partizan igra sporo bezidejno nepravi se tim od igrača koje niko neće da je rukovodstvo uložilo brzo bi se vratilo prosta računica 2 pobede kući i 1 remi donose 2miliona evra stra me da neće da odbrane titulu i da će biti opet jovo nanovo prodaj sve što vredi i sa prosečnim igračima ponovo pravi tim kolko para tolko muzika i dosta hvale nek neko pošteno kaže da sada partizan ima najviše 4 igrača koji mogu da igraju LŠ

Ivan

pre 13 godina

Da li je Stojke kriv ili nije za ova dva slobodna udarca protiv Brage i Šahtjora - nije bitno.
Bitno je da u oba slučaja živi zid kao da nije postojao - prvi put se sagnuli a sada razbežali. To je nedopustivo i svi koji su bili u živom zidu ne treba da igraju preostale utakmice u Ligi Šampiona za kaznu (pa nek ih snimaju seljački skauti po našim poljanima).