Odbojka 237

Utorak, 05.10.2010.

18:57

Srbija preko Rusije do polufinala!

Odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Italiji pobedom nad Rusijom u drugom meču treće runde.

Srbija preko Rusije do polufinala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

237 Komentari

Sortiraj po:

Tinki Winki

pre 13 godina

Svaka cast.....ponosni smo na vas......svaka cas...Ko prati ovu reprezantaciju,njihovu igru i zelju,koliko se bore za reprezentaciju zna da ni u jednom sportu nasi nisu pokazali toliko zelje volje ma svega samo da se pobedi.....Svaka im cast..smjena generacija je unistila i jace reprezentacije a oni...oni samo idu naprijed glavu gore!!!!Nikad se mediski ne eksponiraju ne pravi se mediska frka oko njih ...a oni samo pobjedjuju i cine nas sve ponosnim ...nije mi jasno zasto bi bilo ko davao negativne komentare kad trebe da budemo ponosni na njih u svakom pogledu...Ko je gledao utakmicu juce zan o cemu pricam.....koliko su se radovali za svaki poen ...koliko su srce ostavila na tarafleksu...
Plavi samo napred..svaka vam cast ..ponos ste cijele nacije!!!!!

pera

pre 13 godina

Ljudi,svi vristite od srece,ali da vas malo otreznim.Sta cemo kada nam Grbic ode u penziju?Jer misli neko o tome?Bicemo duplo slabiji.To me brine.Bez njega u Londonu nemamo sanse.Videlo se u svetskoj ligi da smo bez njega inferiorni
(IVORY, 5. oktobar 2010 20:08)

Ja se nesto ne secam da smo bez Grbica bili inferiorni u Svetskoj ligi-uzeli smo bronzu.

Rutiner

pre 13 godina

@Pivljanin

Dajte, ljudi, pretvorili ste se u Amere - oni samo gledaju koliko su medalja uzeli na OI. Niko im nije dojavio da nema SSSR-a vise. Zasto bi se uspesnost u sportu jedne nacije ogledao u tome da li si uzeo medalju u bacanju diska i kugle, a ne u vaterpolu ili odbojci i rukometu. Mislim, skok u vis je bas popularan sport. Ja, eto, svako jutro pre posla preskocim letvu i bacim koplje preko pruge... Na stranu sto su ti individualni sportovi toliko "zamrljani" supstancama razne prirode da ih vise ni ne gledam.

Sto se tice kriketa, badmintona i inih sportova. Znate sta, to ljudi, recimo u Indiji prate, ali retko ko igra i koliko sam ja shvatio radi se o dokazivanju da su u necemu bolji od Engleza. Izem ti razlog... Inace, kao nacija su prilicno netalentovani za sportove sa loptom...

Pandemoniac

pre 13 godina

Čestitam susjedi ali da je kojim slučajem igrala umjesto Rusa naša repka rezultat bi bio sasma drugojačiji to je barem jasno svima, naravno u korist Hrvatske kao što je u gotovo svim sportovima - vaterpolu i drugim... Bok...
(zagorje zeleno, 5. oktobar 2010 21:54)

...I DRUGIM???????
A kojim??

dalmos

pre 13 godina

Zadovoljstvo je gledati ove momke, jer se svake sekunde vidi da su uložili svoj maksimum, i bilo to dovoljno za pobedu ili ne, nema im se šta zameriti, ostaje nam samo da budemo ponosni zbog načina na koji brane boje ove zemlje, a sa takvim pristupom ni svetsko zlato nije daleko! SREĆNO!

Gaja

pre 13 godina

Gde su sad oni pljuvaci od pre neki dan kada smo izgubili od Kanade i Poljske?Stidite se bre!

Svaka cast Srbi!A sad se odmorite i spremite i naravno u finale!Ja znam da mi to mozemo!

Pedja

pre 13 godina

Daj bre dosta mi je ovih smaraca koji na komentar"MNOGO SMO JAKI" pisu citav elaborat da dokazu kako nismo jaki,pa pustite bre ljude da se raduju,a vi pesimisti bezite iz ove zemlje ako vam smeta svaki komentar u kome malo prevagne euforija!

David

pre 13 godina

(pivljanin, 5. oktobar 2010 23:50)
Pa u badmintonu, sinhronom plivanju, softbolu, hokeju na travi, bejzbolu i tim smešnim sportovima nismo najbolji ali u 7 od 10 najpopularnijih sportova na svetu jesmo najbolji.... Ajd da vidim Amerikance kako bacaju kamen s ramena, pljuju u dalj, igraju klis itd... A to što njima jedan sportista osvoji po 15 medalja to je smešno i to nema veze sa olimpijadom, naročito kad pojedine steroidne ne možeš da proveriš, nego moramo da čekamo po 20 godina da sami priznaju da su dopingovani... A ovo je čista balkanska krv...

Itnja

pre 13 godina

Mislila sam da se do sad ceo svet uverio da je Srbima najveci izvozni proizvod- INAT! Rusi ocigledno nisu...bar do sad. :) Bravo momci!

modrica

pre 13 godina

cestitke momcima,kritika komentatorima,nekorektno je izdvajati samo Grbica i Miljkovica,nisam primetio da su losije igrali sa Petkovicem i Starovicem,a i kritike,bilo kojem igracu,su majmunske(odnosi se na debila sa potpisom''znanje-imanje''),posebno posle ovakvog uspeha....idemo po medalju

pivljanin

pre 13 godina

MNOGO SMO JAKI, 5. oktobar 2010 22:58
E,ti ga bas pretera.Mi smo najbolji u sportu kao sto je Srbija do Tokija!Dajte se malo prizemljite ljudi,sta vam je.Pa na Olimpijadi smo osvojili 1 srebro i 2 bronze,a najbolji!??!?!!?

Smith

pre 13 godina

@MNOGO SMO JAKI,

OK je tvoj argument, ali mora da uzmes ( bar kad pricas o svetskim proporcijama) u obzir da vecinu ljudi u ne-zapadnom svetu ( pod kojim uticajem smo i mi) bas briga za sve ove sportove koje si nabrojao. Pitaj indijce, kineze i ostale mnogobrojne azijske i africke zemlje i videces da su njima neki drugi sportovi prioritetni ( mnoge za koje ti nikad nisi ni cuo) i da je verivotano jedini zajednicni kolicnik sa nama fudbal i to je to (sa africkim zemljama ne sa indokinom) . Ne kazem da je tvoj argument los, samo kazem da moras prvo dobro da definises sta su vrhunski i sta su najpopularniji sportovi. To je sve, ovim vise doprinosim zanimljivom argumentu nego sto kritikujem...A da li je Srbija uspesna s obzirom na velicinu, to nema sumnje.

Tom

pre 13 godina


Prvi set je izgubio Kovačević.
(znanje-imanje, 5. oktobar 2010 19:25)
E nepismeni, pa mi smo zahvaljujuci Kovacevicu dobili i prvi set i utakmicu. Kad god je bilo gusto on je prolazio. Nemas ti blage veze sa zivotom.

moravac

pre 13 godina

bok dechki,
da li je istina da ce u Hrvatskoj da proglase drzavni praznik pkovodom pobede nad vaterpolistima?
U Srbiji na zalost nista od drzavnih praznika, inache se nebi radilo cele godine...

MNOGO SMO JAKI

pre 13 godina

@bоки
Covece o cemu ti pricas? Pa mi i jesmo trenutno najjaca sportska nacija u Evropi, a mozda i u svetu. Kazi mi koja je nacija ispred nas u najpopularnijim sportovima? Jedino moze da nam parira Spanija jer je osvojila SP u fudbalu i imaju Nadala, ali smo zato bolji od njih ove godine u vaterpolu, kosarci i odbojci i igramo finale Davis cup.

Delija-Udine

pre 13 godina

Bilo je lijepo veceras biti Srbin u Italiji...siguran sam da ulazimo sa Brazilom u finale...sto se tice domacina...nema tu sta da se prica..nemaju kvalitet za finale ...ovdasnji mediji se zadovoljavaju 3 mjestom...Volim te Srbijo i uz tebe sam live u subotu !

branko

pre 13 godina

Баш онако како сам и мислио и написао: Русе можеш добити на терену само ако си их пре тога победио у глави. Апсолутно је јасно да наши момци нису добили Русе ни сервисом ни блоком ни смечом (у свим тим елементима било је добрих потеза али и грешака) - добили су их силном вољом и вером у победу. Ту није било ни најмање грешке. Јер да није тако:
• Не би добили практично изгубљени први сет (19 : 22) у чијој завршници нисмо искористили чак две контре а Н.Грбић направио сервис грешку
• Не би се после убедљиво изгубљеног другог сета повратили и истом мером Русима узвратили у трећем
• Не би савршено одиграли четврти сет у којем смо водили па нас Руси стизали, при крају изједначили а ми на крају имали и знања и живаца и стрпљења да не дозволимо да дође до петог сета.
Честитке свима, почев од оног скромног и васпитаног човека на клупи који се некима на форуму не допад из разлога који немају везе ни са одбојком ни спортом.
Ова екипа је у већ у Светској лиги показала све своје квалитете а сад кад су се уклопили и двојица вансеријских асова, на добром су путу да се оките и светском медаљом, зашто не и оном најсјајнијом. Одгледао сам много утакмица, не само наших и тврдим да нико овде не игра боље од нас. Бразилци су наравно јаки, али ни они више нису тим који ''једе живу децу''. Победама над Кубом и Русијом наши момци су већ извршили двотрећинску ревизију резултата београдског турнира. Мени би се јако допало да им ту шансу пруже и Бугари. Верујем да би ревизија била потпуна.

....i cuvare shtala austrougarske vlastele

pre 13 godina

Čestitam susjedi ali da je kojim slučajem igrala umjesto Rusa naša repka rezultat bi bio sasma drugojačiji to je barem jasno svima, naravno u korist Hrvatske kao što je u gotovo svim sportovima - vaterpolu i drugim... Bok...
(zagorje zeleno, 5. oktobar 2010 21:54)

Yeah, right neighbour. Hrvatska je velesila u ovom sportu. Njena dostignuca u odbojci, mi opancari nikada necemo dostici iako se neverovatno mnogo trudimo. Sve neke bronzane i srebrne medalje uzimamo, nikako zlata (sem 2000. i 2001) i tako vec 15 godina. Eto i Rusi hoce da igraju sa nama jer nas se ne boje, te kalkuliraju. Pozdrav za vas, sinove tisucljetne kulture...

Stari znalac

pre 13 godina

U pravu si Boki! To sto smo u prvih cetiri u svetu u odbojci, vaterpolu, kosarci, a bogami i u tenisu, ne znaci da smo dobri u sportu nego u astrofizici. Momak, pa koliko je rada, dsicipline i truda potrebno da se stvore vrhunski igraci u timskom sportu, pa da se sve to uigra i podesi da radi kao svajcarski sat bas kad zatreba na velikom takmicenju. Ocigledno si jedan od onih sto prati individualne sportove koji vrve od nedozvoljenih supstanci...

Zlatko

pre 13 godina

Nekima ću odgovoriti. Nisam im citirao komentare jer bi to bilo previše, a mnogo bi prostora zauzelo za "zbirku" copy/paste.
Za fizičara i matematičara: ono osnovno šta im treba iz matematike znaju, a to je brojanje i sabiranje do 25. Ako su se opredelili da od odbojke hrane porodice, neka to i rade. Šta će im treći koren iz 18, sinus, kosinus, logaritam, funkcija, formula za brzinu, snagu, rad, 10 na minus dvadeset i četvrti i sl. Realno, koliko nas se ne bavi odbojkom a nemamo pojma sve ono šta smo učili u školi? Neki ne znaju ni ono čime se bave, pa se provlače.
Za onog ko je napisao RTS1 i RTS2: što se mene tiče, to je nebitno, dokle god puste prenos. Da dan danas imaju i 3K, pa neka i na tom programu puste, najmanje je bitno. Bitnije da puste reklame u svakoj pauzi. Ja razumem da se živi od sponzorstva, ali oni ga preteraše.
Za onog što tupi: "Odlično. Oni ga tupe. Tupe ga. I razmotriti i prodiskuvati sve su to sinonimi." :)
I na kraju, pošto vidim da su se mnogi dotakli i fudbalera. Nije problem da li si među 4, među 8 ili si 20 i neki. Problem je šta si uradio da bi taj rezultat ostvario. Da mi neko ponudi 23. mesto u svetu po životnom standardu oberučke bih prihvatio. Kad pogledamo ove "klince" što su se u Turskoj bacali po parketu za svaku loptu, kad pogledamo ove momke koliko su teških lopti spasili, koliko su poena uzeli/izgubili posle 2-3 prebacivanja mreže i ostale koji se bore koliko im mogućnost i kvalitet to dopušta, sasvim se opravdano ljutimo na fudbalere jer ne pružaju koliko mogu. Mnogi ne oznoje dres, ne isprlju šorts, štucne jedino ako blatnjav teren. Imaju i ovi momci slabih dana, nekoliko slabih utakmica i to je normalno. E kad fudbaleri budu igrali sa takvim žarom, niko im neće zameriti slabe rezultate, jer ćemo se svi pomiriti da nemamo kvalitet. Nije sramota biti treći u grupi i ne plasirati se na takmičenje ako si se trudio. Ali je sramota biti treći ako se nisi trudio. U tome je poenta. Inače, bez obzira na sve uspehe i neuspehe, fudbal ću i dalje najviše pratiti, ali ne želim da gledam manekenisanje već borbu, želju, trud. Vaterpolisti celo leto ginu za reprezentaciju, a fudbaleri ne mogu 3 nedelje. E u tome je stvar.
Završio sam onima koji na ovom mestu u ovom trenutku to ne zaslužuju, i to nije fer prema ovima koji zaslužuju da se o njima priča. Odbojkašima svaka čast nan pobedi, i neka nastave ovako u preostale dve utakmice.

M2

pre 13 godina

Polufinale oooooo, polufinale ooooooo!
Ala smo ispalili ove tupave Poljake. Prividja mi se zlato, gledo i u pasulj i u kuglu... ooooooo... oooooo...
(M2, 28. septembar 2010 19:29)
Ako je neko tupav u ovoj prici,to si ti.Koje zlato, po igri nam je i drvena medalja mnogo.Kakve sve gluposti necu procitati!
(Wllaxy, 28. septembar 2010 21:44)
Wllaxy (ne zameram), sta mislis oce li biti drvena medalja?
Bravo majstori. Srbijaaaa!!!

JBRef

pre 13 godina

Ne valja! Sad zbog polufinala neće moći da igraju protiv Estonije... Mada, kad malo bolje razmislim, neka ostanu u Italiji do utorka da razbiju katanaćo!

zagorje zeleno

pre 13 godina

Čestitam susjedi ali da je kojim slučajem igrala umjesto Rusa naša repka rezultat bi bio sasma drugojačiji to je barem jasno svima, naravno u korist Hrvatske kao što je u gotovo svim sportovima - vaterpolu i drugim... Bok...

Rafa

pre 13 godina

tako je momci....svaka vam cast...Odusevili ste me igrom,borbenoscu i zalaganjem! Konacno da padnu Rusi...svaka cast jos jednom!! Sada samo ostanite mirni i skoncetrisani i ko god da vam bude u polufinalu (Bugarska,Kuba ili Spanija) nece biti lako, ali ako budete igrali kao sto ste igrali u mecevima u 2 i 3 imate sanse za finale!!!!!

bb

pre 13 godina

Sta radi srpski inat!!! BRAVO CAREVI!! Dobro bi bilo da nas i ovi Bugari ili Kubanci isprozivaju pred utakmicu,to kod nasih najbolje pali!

Jovan

pre 13 godina

Svaka cast momci.

Nekako samo imam utisak da im se ne poklanja onoliko paznje koliko su zasluzili.

Ipak smo istroseni reprezentativnim sportskim letom.

Samo napred....

Wllaxy

pre 13 godina

•Ljudi,svi vristite od srece,ali da vas malo otreznim.Sta cemo kada nam Grbic ode u penziju?Jer misli neko o tome?Bicemo duplo slabiji.To me brine.Bez njega u Londonu nemamo sanse.Videlo se u svetskoj ligi da smo bez njega inferiorni
(IVORY, 5. oktobar 2010 20:08)
Pa dobro bre,smaracu jedan,jer moras da mi pokvaris ovaj dan tvojim pesimizmom u pogledu buducnosti.Uzivaj bre,u ovom danu,sta me briga sta ce biti sutra,pesimisto jedan.Celo vreme si u strahu,oladi malo,opusti se

Stojance

pre 13 godina

Cestitam Rusima na sjajnoj kalkulaciji. Hteli su da izbegnu Brazil po svaku cenu i uspeli su u tome. Slavi Rusijo, sigurno neces na Brazil.

lepa brena

pre 13 godina

Da li je tacan podatak da je hrvatki odbojkaski savaz iskljucen iz svjetske organizacije jer nisu imali para da plate nekavu taksu?ako je tacno bilo bi to steta mozda su mogli i oni da ucestvuju!Ako neko zna nesto o tome neka se oglasi.

Vladimir Putin

pre 13 godina

Dragi Srbi STOP
Cestitamo vam na kvalitetno pruzenoj partiji STOP
Zelimo vam sve najbolje u polufinalu svetskog prvenstva STOP
Plin STOP
Gas STOP
Nafta STOP

Nenad

pre 13 godina

Šta reći.Veličanstveno.Bravoruzno.Pa tako se to radi.Ubićemo i sledeće ko zeca.Ovako se bori za nacionalni dres.Ako nešto u ovoj zamlji vredi to je sport.Što se tiče fizičara ako i on zna fiziku ko oni odbojku skidam kapu.Tesla je inače naš čovek pa moguće da ima naslednika.Još jednom majstori čestitam od sveg srca.

sismis75

pre 13 godina

pricalo se da je sistem takmicenja takav da italija moze da dodje do polufinala. ne bi nam smetalo da nam na kraju "prebace" da je sistem bio takav da srbija uzme zlato :)))) idemo plavi!!!!

gonzo teniski trener

pre 13 godina

prava ekipa,cestitam,jedva cekam snimak meca,hihi dva sata kvalitetnog programa,putin vas posmatra hihi lol, sta ce covek,to je sve sto moze,opet ti srbi...hihi lol,kakav uspeh-bravo majstori,pozz svima

Ponosan Srbin

pre 13 godina

Svaka cast majstorima sporta ovog....!!!!!......aj ovu Rts televiziju treba ukinuti pa svaki prekid REKLAMA ukljuce se ono pocela igra i vec zavrsava poen......pa dokle ce gledati samo pare a ne vaznost utakmice i takmicenja........jadna Srbija sa ovakvom nacionalnom tel.....

Dr Zeljko

pre 13 godina

Ali sam ja zato doktor fizike.
Oni imaju mene, a ja njih.

•Znaju samo odbojku da igraju! Da ih neko pita matematiku ili fiziku, pojma ne bi imali.
(Kera, 5. oktobar 2010 20:07)

Боки

pre 13 godina

@boban
Како си дошао до тог закључка, на основу сребра и бронзе са последњих Олимпијских игара? То што нас иде у два - три колективна спорта и тенису не значи да смо добри у спорту, а поготово не да смо најбољи. Још да само додам да реч "дефинитивно" не значи оно на шта ти мислиш.

basara milorad

pre 13 godina

Dakle, poštovani građani Srbije, odbojkaši Srbije, koje god mesto da zauzmu, na bilo kojem takmičenju, zaslužuju doček pred gradsku skupštinu sa 50.000 ljudi. Valjda je svima jasno da su to momci koji nikada ne kalkulišu i uvek igraju najbolje što mogu. Šta više od njih očekivati!? Od 1995 godine do danas (a nadam se i još mnogo godina) to su najbolji sportisti Srbije, najbolja i najuspešnija organizacija u Srbiji!!! Zaista je lepo gledati vas i znati da ste naši. Hvala Vam za sve vaše igre!!!

fenomen

pre 13 godina

Bravo za nase... i poruka za Ruse a i ostale ekipe: Nemojte da kalkulisete ako niste Srbi....Kad ukalkulisemo Kecman-trojku za 0,6 sec onda u odbojci gde nema vremenskog ogranicenja smo svetski prvaci....
Najbolje da nam padnu Spanci, sa Kubancima je tesko ponoviti dobar mec a Bugari su nam veoma nezgodni.
A najlepse bi bilo ako dodjemo do finala da nas tamo sacekaju Italijani i da napravimo dobru uvertiru za predstojeci fudbalski mec.
Poz...

Josif Visarjonovich

pre 13 godina

Dobro, da li uvek mora neko da tupi? Izgleda da mora, i to cu ovoga puta biti ja.

Zbornaja komanda u bukvalnom prevodu je nesto kao zajednicka ekipa, reprezentacija, i to je bio termin koji je oznacavao reprezentacije SSSR-a, koje su predstavljale sve sovjetske republike. Reprezentacija Rusije nije i ne moze biti zajednicka reprezentacija jer predstavlja samo Rusiju. Nesto kao da su nas u vreme SFRJ zvali "Zajednicka" i sada, nakon svih raspada na ovim prostorima, kada izadje reprezentacia Srbije, novinari opet napisu "Zajednicka". E pa - nije!

mac

pre 13 godina

Sad je 20:40. Vrtim kanale od kako se zavrsila utakmica i sem kratke vesti na dnevniku ni jedne jedine reci vise ni na jednom nasem kanalu o ovom mega uspehu nasih odbojkasa. Sta reci...

boban,nis

pre 13 godina

Bez namere da se hvalisemo, posle Spanije,ubedljivo najjaca sportska nacija u Evropi.Svidjalo se to nekom ili ne,jednostavno je tako!DEFINITIVNO!!!

Majstori!

pre 13 godina

Svaka vam cast momci! Stvarno ste me obradovali i usrecili i pobedom, ali pre svega vasom igrom i izgaranjem za svaku loptu. Puno uspeha i dobrih partija u polufinalu, a verujem i finalu.

Medijski javni servis bi mogao slobodno emitovanje SVETSKOG prventstva u odbojci da prebaci na svoj prvi program. Ali kako ovde nisu u pitanju domaci fudbal, kvalifikacije kvalifikacija za evropsko prvenstvo u fudbalu, znam da je to nemoguce.

boombar

pre 13 godina

Sad kad smo usli u polufinale, hoce li se igrati cetvrtfinale za finale ili odmah utakmica za trece mesto... :)))
(Plavi269)

Znači nakon sve one nervoze i grča, nakon pobede smejao sam se 30 minuta na ovaj komentar. Odavno nešto duhovitije nisam pročitao.
Svaka čast plavi269.
Idemo dalje.

vladimir

pre 13 godina

Neka zauvek ucute oni koji su pricali da Ivan Miljkovic i Nikola Grbic treba da napuste reprezentaciju.Bas mi je drago sto smo tukli Ruse jer su nas zeleli za protivnike.Brazil bi mozda pobedili.Mozda su Rusi najbolji na Svetu ali imaju velike komplekse i neki njihovi igraci nemaju ni gram mozga pogotovo njihovi blokeri

zoc25

pre 13 godina

Ako je ikad neko sumnjao da Srbija ima 2 od 3 najbola igraca svih vremena u odbojci mislim da ako mu danas nije postalo jasno onda nikad nece jer nema pojma!!! Svetom Nikoli i Ivanu Groznom uz rame je samo bio Brazilac Ziba!!! Nadamo se i svim srcem smo uz njih da osvoje ono sto jedino nisu, a to ja zlato na Svetskom prvenstvu!!! U svakom slucaju oni su nas ponos i ako ne osvoje nista!!! Nikola Grbic-zlatni recepat srpske odbojke vec punih 15 godina!!!

COSA-KG

pre 13 godina

"Ko na nas udari iz mesta je na....o" sto rece Milutin Topalovic!!!Eto objasnismo Rusima ko sece drva a kome piljevina leti u oci!!!Tako da se ne prave mnogo pametni drugi put i da beze od nas ko djavo od krsta!!NAPRED SRBENDEEEEEEEE!!

Ce Gevara

pre 13 godina

U svim vestima za sada pricaju peti oktobar, dza, bu. Niko da vas stavi na prvo mesto, one koji jedino donose radost godinama! Bravo momci, brujace cela Srbija danas o vama, ali i o vasem petom oktobru.

Nezainteresovan

pre 13 godina

Nemojte biti pogani. Volimo samo nase kada su najbolji. Ova velika pobeda odbojkasa vam sluzi kao poligon za ismijavanje fudbalera? Nikada nikome necemo pomoci, kada nije najbolji na svetu? Da smo izgubili od Kube, popljuvali bi ih kao fudbalere. U zlu se junaci poznaju. Ps-opet mi je danas srce zaigralo zbog reprezentacije Srbije, ovoga puta u odbojci. Tako je bilo i sa kosarkasima, vaterpolistima. Jedvam cekam bolje fudalske dane, koji ce sigurno doci. SVAKA CAST PRELEPA DRUZINO, NA CELU SA SAVRSENIM NIKOLOM!!!!!!!!!!!!!

pera

pre 13 godina

Odbojkaška reprezentacija nas od 1995. na ovamo svake godine obraduje nekim sjajnim rezultatom. Ove godine to su uradili dva puta. Posle bronze u Svetskoj ligi porazili su po kvalitetu igrača možda i najjaču ekipu sveta i plasirali se u polufinale SP.

Sve je bilo divno. Energija, timski duh i povrh svega igra. Sve osim prenosa na rts. Posle tajm auta redovno su se uključivali na pola ili kraj poena, a tek komentar... Mislim da bi komentator dinamičnije prenosio neku daleko bilo sahranu... A nikakvih podataka, ne poznavanje pravila i greške pri prepoznavanju ruskih igrača... Šteta što rts ne može da nađe nekog boljeg odbojkaškog komentatora.

NAPRED PLAVI I U RIMU!

Trans Srpska Železnica

pre 13 godina

Iz kuće je izleteo
na ulicu Iva,
sav zadihan, zahuktao,
k’o lokomotiva.

Videli ga drugovi
pa za njim i oni,
potrčali, zahuktali,
ko pravi vagoni.

Sad ulicom tako juri
ta čudna kolona,
to voz Ivin putuje
sa zlatnim medaljama
punih vagona.

nole

pre 13 godina

Rekoh jednom prilikom da je OSS prava firma sa vizijom,planom za buducnost,a pre svega "ne lazu"?!Rekli polufinale,evo nam polufinale.Ali mi Srbi hocemo zlato,sto da ne!Pa docekamo ih ispred Skupstine,kao ljudi,pa pokazemo svima sta su kalkulacije!!! Inace im dugujemo docek.

IVORY

pre 13 godina

Ljudi,svi vristite od srece,ali da vas malo otreznim.Sta cemo kada nam Grbic ode u penziju?Jer misli neko o tome?Bicemo duplo slabiji.To me brine.Bez njega u Londonu nemamo sanse.Videlo se u svetskoj ligi da smo bez njega inferiorni

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Иван Грозни развалио "Бабушке".
Што се качиш, када си слабић?!

dijaspora.srpska

pre 13 godina

Sta ste se uplasili toliko tih Rusa??? Ja vam garantujem da cemo pobediti te Ruse, pa ako treba i te Brazilce, Spance, Bugare! Strah kao da igramo protiv svih 150.000.000 Rusa, a ne sest protv sest! Ako nasi igraci slucajno tako misle (sto ne verujem) onda neka pakuju kofere! Ako hocemo medalju, mora da padnu jaki protivnici, sta je sa vama!? Ajd cetri utakmice ocekujem jos, pa da vidimo gde smo. Srecno!
(dijaspora.srpska, 2. oktobar 2010 19:32)

To je bila "ta" "mocna" Rusija.?!
Nisam sumnjao... Idemo dalje!

Zanatlija

pre 13 godina

Lepe reče komentator Predrag Milinković:

"Rusi su dobili ono što su tražili"

Naša reprezentacija će igrati sa pobednikom grupe u kojoj su Španija, Bugarska i Kuba.

Na zadnjem Svetskom prvenstvu koje je 2006 održano u Japanu mi smo u meču za treće mesto izgubili od Bugarske. Možda bi bilo dobro da baš njih dobijemo i vratimo stare dugove, šta vi mislite?

dosvidanija

pre 13 godina

Glavna razlika izmedju Rusije i Srbije na ovom prvenstvu je u tome sto su Rusi pošto-poto pokusavali da izbegnu Brazilce, dok smo ih mi samo čuvali za kraj.

Sone

pre 13 godina

Ovo je bilo cisto prozivanje,to vezano za kalkulacije,ocigledno ne znaju da mi Srbi to najvise volimo i da smo najjaci kad nas neko proziva!Treba malo da prouce "uciteljicu zivota"
Zivela majka Srbija!

grazie mille

pre 13 godina

Svaka im cast!
Kad sam video sistem takmicenja...pa jos posle onog poraza od Kanade, mislio sam gotovo je! Nema vajde od ovih...cak sam ih precrtao i u ovom mecu protiv zbornaje! Hvala Bogu pogresio sam :)

Jos jednom...svaka cast!

Aleksandra

pre 13 godina

Momci bravo! Toliko ste dobro izgledali i radili na terenu da je na momente bilo cudno sto je Rusija uopste bila favorit pre meca! Odlicna odbojka! Ali taj drugi set odvajkada igramo lose - ukoliko i to popravimo pa nece nam ni Brazil nista moci:))) A sada polako i smireno u polufinalu! Ono dizanje Janica Grbicu ufff, Rosic odlican, Miljko ma care... Kovacevic imao padove ali se jos bolje dizao... Podrascanin - mislim da njegovo vreme tek dolazi... a Stankovic kao spricer... Ma divni, pametni momci... sram vas bilo pljuvaci svih vrsta sto niste uz nase!!! Jedva cekam naredne godine kada cemo mi biti favoriti uvek ihhh...

aleksandar

pre 13 godina

Treba pokrenuti peticiju za KUCU ODBOJKE,KOSARKE I VATERPOLA,posto definitivno da je fudbaleri nicim nisu zasluzili,a jedini je imaju..Dok za ODBOJKASE,VATERPOLISE I KOSARKASE-treba da se napravi kuca fudbala sa BISTAMA ovih sportista.!!!...Tako da SRBIJO-zapitaj se maloooooo

Ko kaze da Srbija nema more? A Herceg Novi?

pre 13 godina

Mi nismo ni svjesni koliko smo bogat narod. Pogledajte, od 5 top sportova, Srbija je u 4 ili prvak ili pri vrhu. Bravo odbojkasi, Herceg Novi je ponosan! Pametno i hrabro do kraja. Samo Srbija!!!

Rajan

pre 13 godina

lako preko Srba do polufinala... italijanski vuk na celu mocne Rusije... kahmmmm... nesto mi ne stima ovde??
ocekuujem pojasnjenje:)

op cup

pre 13 godina

Ovo je dokaz da smo mlada li opasan tim, ipak je nasa matematika ovoga puta bila na najvisem nivou :) Tako da sada lagano idemo na finale i titule... ovo je kao da igrate PowerPlayManager, tamo se svasta kalkulise i toliko statistike da nekada dodje da poludis, kao Rusi danas :)))

DELIJA

pre 13 godina

BRAVO SRPSKI MOMCI! NAPRED!

Bože pravde, ti što spase
od propasti dosad nas,
čuj i odsad naše glase
i od sad nam budi spas.
Moćnom rukom vodi, brani
budućnosti srpske brod.
Bože spasi, Bože hrani,
Srpskog Kralja, srpski rod!

Složi srpsku braću dragu,
na svak´ dičan slavan rad,
sloga biće poraz vragu
a najjači srpstvu grad.
Nek' na srpstkoj blista grani
bratske sloge zlatan plod.
Bože spasi, Bože hrani
Srpskog Kralja, srpski rod!

Nek na srpsko vedro čelo
tvog ne padne gneva grom,
blagoslovi Srbu selo
polje, njivu, grad i dom!
Kad nastupe borbe dani,
k' pobedi mu vodi hod.
Bože spasi, Bože hrani
Srpskog Kralja, srpski rod!

Iz mračnoga sinu groba
srpske krune novi sjaj,
nastalo je novo doba,
novu sreću Bože daj.
Kraljevinu srpsku brani,
pet vekovne borbe plod.
Bože spasi, Bože hrani,
moli ti se srpski rod!

Ica

pre 13 godina

Taman klinca upisem na kosarku, a on hoce vaterpolo. Prebacim ga pre neki dan na vaterpolo, a danas mi kaze da hoce na odbojku...
Ma nek trenira dete sta hoce, samo mu fudbal ne dajem

nnele71

pre 13 godina

Ali način prenosa utakmice je patetičan. Kao gledanje šahovske partije, smanje nam ton iz arene da bi nam komentator objasnio da bi bilo "dobro da vežemo nekoliko poena". I ja sam istog mišljenja, mislim da je stvarno dobro da vežemo nekoliko poena.
Mislim, stvarno...

marinko

pre 13 godina

E hvala ovim slovencima na prenosu utakmice. Na rts standardno nije bilo prenosa.
Važno je da je Mitrović omugućio svima nama da gledamo 6 razičiti pink kanala i da slušamo narodnjake do iznemoglosti.

nemanja

pre 13 godina

bravo momci... Vise popularnosti sportovima koji donose radost ovom narodu... Najpre mislim na vaterpolo i odbojku,tu je i kosarka... Sa toliko malo novca, toliko uspeha,da li ce se ljudi opametiti i poceti da cene prave vrednosti! Bravo momci,puno mi je srce,za mene ste sampioni!

Red bull

pre 13 godina

Super. Bravo momci. A gde su sada oni koji su pljuvali Kolakovica koji su ovde pisali dase vrati u Crnu Goru i da tamo njih unistava. Steta sto nisam zabelezio te komentatore da ih sada ovde prozovem. Izgleda da cemopnovo na Kubu.Bice tesko pobediti jednu takvu ekipu dva puta za redom. Ali sve je moguce. Ajde do finala sa Italijanimapa kom opanci kom obojci

Odbojkaska velesila Hrvatska

pre 13 godina

Ispašt čete od Brazilske unatoč naporima!

Haha zezam se,nisam ocekivao da cemo proci Ruse dobijali su nas u zadnje vreme a i ukupan skor između nas je 22 9 na strani Rusa.Hteli nas,dobili nas i ispali.

10011101010001

pre 13 godina

Dobili su šta su tražili.

Bugari, Španci, Kubanci. Niko od ovih mi ne uliva strah, sve možemo da dobijemo. A u drugom polufinalnom paru nek se kolju talijani i brazilci.

AJMOOOOOOOO SRBIJAAAAAAAAAAA!!

Mile PO

pre 13 godina

Ajde pljuvaci sad!!! Kako smo odradili pripreme, kako smo izgubili od Kanade, kako ovo kako ono.... EVO KAKO!!!!!!!!!!! JAAAAAAAKOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Mozzart

pre 13 godina

Ljudi, dokle vise da se prepucavamo oko fudbala, kad imamo ODBOJKASE, VATERPOLISTE, KOSARKASE, TENISERE... Svaka cast, majstori! I bez medalje cu se ponositi vama!

deka

pre 13 godina

Vjerovali smo u njih, a oni su nam to vratili. Momci hvala! Idemo dalje. Braćo Rusi, mnogo ste kalkulisali, ali je naša matematika bila jača. Mislim, nemo se ljutite. Hvala Kolakoviću što si osvjetlao obraz Podgorice! Naprijed Srbija!

Bosanka

pre 13 godina

Hahahaha... kad nam niko ne vjeruje i kad se svi najmanje nadaju - POBJEDA! Svaka cast, bilo je uzivanje gledati vas... zadnji blik Stankovica i trcanje Podrascanina i njihov zagrljaj, molitve Rosica, radosno skakutanje Janjica, ozbiljnost Nikole, djetinjastost Ivana, pozrtvovanost Kovacevica i jos mnoogo toga... neke se stvari ne mogu kupiti novcem! :-)
Pozdrav iz Republike Srpske, iz Srpskog Sarajeva!

ok "ribnica" kraljevo

pre 13 godina

in you face IVORY, ofk, neko od gore to bla bla bla...

hahahha joj kako mi je drago sto smo zapusili usta pojedinim hejterima ovde nja nja nja hihihihihi

Oki

pre 13 godina

Braco Rusi,trazili ste sad gledajte!!!!Ovde Turaka nema, domacin se ne ukrsta sa nama pa,kvaliteta imamo tako da su nam sva vrata otvorena ka finalu!!!

Posmatrac

pre 13 godina

Ovaj Nikola Grbic izmislio odbojku pa se sada izivljava! Ne znam sta da kazem odusevili su me. Sta li sad imaju da kazu oni odbojkaski poznavaoci o uklapaju Grbica i Miljkovica u ovaj tim...

nikola bg

pre 13 godina

svaka cast kraljevi, ovako treba da igraju sve nase selekcije da kroz takmicenje tempiraju formu i kad je najvaznije odigraju najbolje... veliki uspeh za nas sport svakako, a bogami polako postajemo ponovo svetska sila u ekipnim sportovima, srecno u polufinalu i da nam se vratite sa nekom medaljom nije vazno kojom, sijace svaka kao zlato

boba

pre 13 godina

Lepo je Miljkovic(kako su ga Rusi nazvali Ivan Grozni)rekao: Mi barem prodjemo 2 kola, za razliku od nekih. Svaka cast za prolaz sva tri kola i polufinale!!! samo napred

Veki

pre 13 godina

@deki

Mi ateisti(oni koji veruju u nesto drugo, a ne u boga) takodje pratimo sport i ne razmecemo se da je ta nasa visa sila imala udela u pobedi, tako da...

Nikolina

pre 13 godina

BRAVO MOMCI!!!

Svaka cast. Pokazali ste kako se bori za svoju zemlju. Sta god da uradite u nastavku sampionata bice dobro.

P.S. Ako nakon ovoga ne ukinemo fudbalsku reprezentaciju, stvarno ne znam kada cemo.

MNOGO SMO JAKI

pre 13 godina

Polufinale EP u vaterpolu, polufinale SP u kosarci, finale Davis cup-a u tenisu, finale US Opena u tenisu i sada pulufinale SP u odbojci. Stvarno smo NAJJACA sportska nacija u svetu trenutno.
MNOOOOGO SMOOOO JAAAAKI!!!

che brividi e forza ragazzi

pre 13 godina

Rising up back on the street
Took my time, took my chances
Went the distance now I`m on my feet
Just a man and his will to survive
So many times, it happens too fast
You change your passion for glory
Don`t lose your grip on the dreams of the past
You must fight just to keep them alive
It`s the Eye Of The Tiger
It`s the cream of the fight
Rising up to the challenge of our rival
As the last known survivor stalks the prey in the night
And he`s watching us all in the
EYE OF THE TIGER

znanje-imanje

pre 13 godina

Šta reći nego - Nikola Grbić. A i Miljković fenomenalan. Ali kada se meč lomio početkom trećeg seta carska igra kapitena.
Prvi set je izgubio Kovačević. Smeč u aut, servis detinjasto podleteo, prestup na čist smeč iz druge linije, pa čista paralela u aut, pa servis iskrivljenom rukom... I onda, kada su i Janića pročitali i na kontri za izjednačenje pustili ga da ispuca u aut bilo je gotovo. Osim što su Rusi bili žrtve svoje psihe, pa kad je još libero prstima uprskao ukrali smo prvi set. U drugom opet pucanje Kovačevića. I u trećem opet Kovačević ali Nikola blokira kao lud. I u četvrtom opet set gubi Kovačević. Propušta čist zicer na mreži, i to nakon što je upravo realizovao jedan takav zicer?! Onda uzastopno očajno prima čak četiri servisa. I do kraja seta Rusi su ispravno skoro svaki smeč dizali i prolazili preko Kovačevića. Bio sam ljut na Kolakovića ali je i Nikić toliko nervozno ušao da se videlo da nema mnogo izbora...
Ali - Nikola ih je tako promešao, tako dobro dizao, sa tako dobrom ukupnom distribucijom da zaista ne može bolje. Kada više nije ima koga počeo je da šeta Stankovića alma-penal-alma-penal da stvarno nisu znali gde da nas blokiraju. Laganim servisom lagano je mučio ruske dvometraše. Video snimak - pa da juniori gledaju utakmicu desetine puta...
Rusi su i žrtve svog idiotskog kalkulisanja - umesto da su u ego-stanju najjačeg tima i da se ne bave kalkulacijama. Dodatna velika radost što su izgubili kombinacijom sopstvene gluposti i arogancije!
Čitanje naših korektora ruskog napada iz druge linije i još mnogo toga pokazalo je da su obojica jako, jako inteligentni. Pohvale i trenerima na nizu finesa. Kada npr. servira najvišlji ruski bloker, koji ima strašnu servu i još gore po paraleli - odlična novost. Iako se to nikad ne igra mi smo svu trojicu pomerili ulevo a Miljkovića povukli da bude četvrti po dijagonali - sa odličnim rezultatom.
Sreće, sreća, radost, radost, a još i dva dana odmora. Napred Srbija!

Plavi269

pre 13 godina

Sad kad smo usli u polufinale, hoce li se igrati cetvrtfinale za finale ili odmah utakmica za trece mesto... :)))

Svaka cast momci. Najjaci kad je napotrebnije!

Nex

pre 13 godina

Najzad dobra igra nasih u nekom mecu koji je odlucujuci.Samo da ne stanu i razocaraju nas kao kosarkasi,bas sada kada su nas razgalili.Jer,ovaj plasman u polufinale bice zaboravljen ako se osvoji neka medalja
(neko to od gore vidi sve, 5. oktobar 2010 19:11)

Ja ipak mislim da se ti samo zezas, jer ne verujem da je neko toliko glup. Inace Grbicev smec posle prebacene lopte od strane Rusa - neprocenjivo!

Igor

pre 13 godina

Bravo momci, draga mi je ova pobeda, a jos mi je draze kada znam da smo uobrazene Ruse poslai, na plasman od 5-12 mesta. Bugari, Kubanci ili Spanci, po meni je svejedno, finale je na vidiku, a tamo zelim Italijane pa da im vratimo za poraz u finalu SP 1998.

Srbija ftw

pre 13 godina

Rusi, trazili ste nas , i dobili ste sta ste trazili ! Ne ona narodna dzabe "Sto vise bezis od necega, to ce ti se pre obiti o glavu". Bravo nashi, nabijaj komplekse, sa ovakvom do igrom do titule bre ! Kao sto sam vec rekao neki dan, posedujemo tim ,za lagano osvajanje Svetskog prvenstva! SRRBIJA DO KRAJA !

Nik

pre 13 godina

BRAVO Momci, fantastican uspeh! A sad napad na medalju! Eto vam Rusi, pa sledeci put opet namerno izgubute da bi igrali sa SRBIJOM! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

milica

pre 13 godina

srce mi je na mestu!!! sad kad smo njih pobedili mozemo sve....!!!..birali su da igraju sa nama, a sad neka biraju sa kim ce da se razigravaju za plasman od 5-og do 8-og mesta odnosno od 9-og do 12-og....napred SRBIJA!!!

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Najzad dobra igra nasih u nekom mecu koji je odlucujuci.Samo da ne stanu i razocaraju nas kao kosarkasi,bas sada kada su nas razgalili.Jer,ovaj plasman u polufinale bice zaboravljen ako se osvoji neka medalja

A

pre 13 godina

Rece kapiten...mozemo mi to...i bi tako!:-) Zaista je bilo uzivanje gledati kako se borite i kada ne ide i to protiv ekipe koju su svi vec videli najmanje u finalu! Na srecu postoje jos sportovi i sportisti zbog kojih vredi gledati utakmice...ova danasnja...neprocenjivo!;-)

Predo

pre 13 godina

Spadam u ljude, kojima je fudbal tek na cetvrtom ili petom mjestu, nakon tenisa, kosarke, odbojke, pa cak i rukometa. Sta reci, potajno sam vjerovao, jer smo Ruse nekako uvjek dobijali na inteligenciju i srce, jos kad sam vidio kako se bore za svaku loptu. I da su izgubili, cestitao bi im. Ovako, puno, puno srece u nastavku.

Lavlje Srce

pre 13 godina

Kaznena ekspedicija Srbije razbila strasne Ruse. Za kolektivne sportove smo tata mate i za Spance. Cudo jedno kako su svi odigrali,milina ih je bilo gledadati,hvala za sve radosti u zadnjih 15 godina.

Ica

pre 13 godina

Taman klinca upisem na kosarku, a on hoce vaterpolo. Prebacim ga pre neki dan na vaterpolo, a danas mi kaze da hoce na odbojku...
Ma nek trenira dete sta hoce, samo mu fudbal ne dajem

Ko kaze da Srbija nema more? A Herceg Novi?

pre 13 godina

Mi nismo ni svjesni koliko smo bogat narod. Pogledajte, od 5 top sportova, Srbija je u 4 ili prvak ili pri vrhu. Bravo odbojkasi, Herceg Novi je ponosan! Pametno i hrabro do kraja. Samo Srbija!!!

Lavlje Srce

pre 13 godina

Kaznena ekspedicija Srbije razbila strasne Ruse. Za kolektivne sportove smo tata mate i za Spance. Cudo jedno kako su svi odigrali,milina ih je bilo gledadati,hvala za sve radosti u zadnjih 15 godina.

Bosanka

pre 13 godina

Hahahaha... kad nam niko ne vjeruje i kad se svi najmanje nadaju - POBJEDA! Svaka cast, bilo je uzivanje gledati vas... zadnji blik Stankovica i trcanje Podrascanina i njihov zagrljaj, molitve Rosica, radosno skakutanje Janjica, ozbiljnost Nikole, djetinjastost Ivana, pozrtvovanost Kovacevica i jos mnoogo toga... neke se stvari ne mogu kupiti novcem! :-)
Pozdrav iz Republike Srpske, iz Srpskog Sarajeva!

boba

pre 13 godina

Lepo je Miljkovic(kako su ga Rusi nazvali Ivan Grozni)rekao: Mi barem prodjemo 2 kola, za razliku od nekih. Svaka cast za prolaz sva tri kola i polufinale!!! samo napred

nnele71

pre 13 godina

Ali način prenosa utakmice je patetičan. Kao gledanje šahovske partije, smanje nam ton iz arene da bi nam komentator objasnio da bi bilo "dobro da vežemo nekoliko poena". I ja sam istog mišljenja, mislim da je stvarno dobro da vežemo nekoliko poena.
Mislim, stvarno...

Mozzart

pre 13 godina

Ljudi, dokle vise da se prepucavamo oko fudbala, kad imamo ODBOJKASE, VATERPOLISTE, KOSARKASE, TENISERE... Svaka cast, majstori! I bez medalje cu se ponositi vama!

dosvidanija

pre 13 godina

Glavna razlika izmedju Rusije i Srbije na ovom prvenstvu je u tome sto su Rusi pošto-poto pokusavali da izbegnu Brazilce, dok smo ih mi samo čuvali za kraj.

....i cuvare shtala austrougarske vlastele

pre 13 godina

Čestitam susjedi ali da je kojim slučajem igrala umjesto Rusa naša repka rezultat bi bio sasma drugojačiji to je barem jasno svima, naravno u korist Hrvatske kao što je u gotovo svim sportovima - vaterpolu i drugim... Bok...
(zagorje zeleno, 5. oktobar 2010 21:54)

Yeah, right neighbour. Hrvatska je velesila u ovom sportu. Njena dostignuca u odbojci, mi opancari nikada necemo dostici iako se neverovatno mnogo trudimo. Sve neke bronzane i srebrne medalje uzimamo, nikako zlata (sem 2000. i 2001) i tako vec 15 godina. Eto i Rusi hoce da igraju sa nama jer nas se ne boje, te kalkuliraju. Pozdrav za vas, sinove tisucljetne kulture...

Mile PO

pre 13 godina

Ajde pljuvaci sad!!! Kako smo odradili pripreme, kako smo izgubili od Kanade, kako ovo kako ono.... EVO KAKO!!!!!!!!!!! JAAAAAAAKOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Posmatrac

pre 13 godina

Ovaj Nikola Grbic izmislio odbojku pa se sada izivljava! Ne znam sta da kazem odusevili su me. Sta li sad imaju da kazu oni odbojkaski poznavaoci o uklapaju Grbica i Miljkovica u ovaj tim...

Aleksandra

pre 13 godina

Momci bravo! Toliko ste dobro izgledali i radili na terenu da je na momente bilo cudno sto je Rusija uopste bila favorit pre meca! Odlicna odbojka! Ali taj drugi set odvajkada igramo lose - ukoliko i to popravimo pa nece nam ni Brazil nista moci:))) A sada polako i smireno u polufinalu! Ono dizanje Janica Grbicu ufff, Rosic odlican, Miljko ma care... Kovacevic imao padove ali se jos bolje dizao... Podrascanin - mislim da njegovo vreme tek dolazi... a Stankovic kao spricer... Ma divni, pametni momci... sram vas bilo pljuvaci svih vrsta sto niste uz nase!!! Jedva cekam naredne godine kada cemo mi biti favoriti uvek ihhh...

DELIJA

pre 13 godina

BRAVO SRPSKI MOMCI! NAPRED!

Bože pravde, ti što spase
od propasti dosad nas,
čuj i odsad naše glase
i od sad nam budi spas.
Moćnom rukom vodi, brani
budućnosti srpske brod.
Bože spasi, Bože hrani,
Srpskog Kralja, srpski rod!

Složi srpsku braću dragu,
na svak´ dičan slavan rad,
sloga biće poraz vragu
a najjači srpstvu grad.
Nek' na srpstkoj blista grani
bratske sloge zlatan plod.
Bože spasi, Bože hrani
Srpskog Kralja, srpski rod!

Nek na srpsko vedro čelo
tvog ne padne gneva grom,
blagoslovi Srbu selo
polje, njivu, grad i dom!
Kad nastupe borbe dani,
k' pobedi mu vodi hod.
Bože spasi, Bože hrani
Srpskog Kralja, srpski rod!

Iz mračnoga sinu groba
srpske krune novi sjaj,
nastalo je novo doba,
novu sreću Bože daj.
Kraljevinu srpsku brani,
pet vekovne borbe plod.
Bože spasi, Bože hrani,
moli ti se srpski rod!

A

pre 13 godina

Rece kapiten...mozemo mi to...i bi tako!:-) Zaista je bilo uzivanje gledati kako se borite i kada ne ide i to protiv ekipe koju su svi vec videli najmanje u finalu! Na srecu postoje jos sportovi i sportisti zbog kojih vredi gledati utakmice...ova danasnja...neprocenjivo!;-)

Vladimir Putin

pre 13 godina

Dragi Srbi STOP
Cestitamo vam na kvalitetno pruzenoj partiji STOP
Zelimo vam sve najbolje u polufinalu svetskog prvenstva STOP
Plin STOP
Gas STOP
Nafta STOP

Ponosan Srbin

pre 13 godina

Svaka cast majstorima sporta ovog....!!!!!......aj ovu Rts televiziju treba ukinuti pa svaki prekid REKLAMA ukljuce se ono pocela igra i vec zavrsava poen......pa dokle ce gledati samo pare a ne vaznost utakmice i takmicenja........jadna Srbija sa ovakvom nacionalnom tel.....

basara milorad

pre 13 godina

Dakle, poštovani građani Srbije, odbojkaši Srbije, koje god mesto da zauzmu, na bilo kojem takmičenju, zaslužuju doček pred gradsku skupštinu sa 50.000 ljudi. Valjda je svima jasno da su to momci koji nikada ne kalkulišu i uvek igraju najbolje što mogu. Šta više od njih očekivati!? Od 1995 godine do danas (a nadam se i još mnogo godina) to su najbolji sportisti Srbije, najbolja i najuspešnija organizacija u Srbiji!!! Zaista je lepo gledati vas i znati da ste naši. Hvala Vam za sve vaše igre!!!

Predo

pre 13 godina

Spadam u ljude, kojima je fudbal tek na cetvrtom ili petom mjestu, nakon tenisa, kosarke, odbojke, pa cak i rukometa. Sta reci, potajno sam vjerovao, jer smo Ruse nekako uvjek dobijali na inteligenciju i srce, jos kad sam vidio kako se bore za svaku loptu. I da su izgubili, cestitao bi im. Ovako, puno, puno srece u nastavku.

boban,nis

pre 13 godina

Bez namere da se hvalisemo, posle Spanije,ubedljivo najjaca sportska nacija u Evropi.Svidjalo se to nekom ili ne,jednostavno je tako!DEFINITIVNO!!!

Zanatlija

pre 13 godina

Lepe reče komentator Predrag Milinković:

"Rusi su dobili ono što su tražili"

Naša reprezentacija će igrati sa pobednikom grupe u kojoj su Španija, Bugarska i Kuba.

Na zadnjem Svetskom prvenstvu koje je 2006 održano u Japanu mi smo u meču za treće mesto izgubili od Bugarske. Možda bi bilo dobro da baš njih dobijemo i vratimo stare dugove, šta vi mislite?

10011101010001

pre 13 godina

Dobili su šta su tražili.

Bugari, Španci, Kubanci. Niko od ovih mi ne uliva strah, sve možemo da dobijemo. A u drugom polufinalnom paru nek se kolju talijani i brazilci.

AJMOOOOOOOO SRBIJAAAAAAAAAAA!!

dijaspora.srpska

pre 13 godina

Sta ste se uplasili toliko tih Rusa??? Ja vam garantujem da cemo pobediti te Ruse, pa ako treba i te Brazilce, Spance, Bugare! Strah kao da igramo protiv svih 150.000.000 Rusa, a ne sest protv sest! Ako nasi igraci slucajno tako misle (sto ne verujem) onda neka pakuju kofere! Ako hocemo medalju, mora da padnu jaki protivnici, sta je sa vama!? Ajd cetri utakmice ocekujem jos, pa da vidimo gde smo. Srecno!
(dijaspora.srpska, 2. oktobar 2010 19:32)

To je bila "ta" "mocna" Rusija.?!
Nisam sumnjao... Idemo dalje!

grazie mille

pre 13 godina

Svaka im cast!
Kad sam video sistem takmicenja...pa jos posle onog poraza od Kanade, mislio sam gotovo je! Nema vajde od ovih...cak sam ih precrtao i u ovom mecu protiv zbornaje! Hvala Bogu pogresio sam :)

Jos jednom...svaka cast!

marinko

pre 13 godina

E hvala ovim slovencima na prenosu utakmice. Na rts standardno nije bilo prenosa.
Važno je da je Mitrović omugućio svima nama da gledamo 6 razičiti pink kanala i da slušamo narodnjake do iznemoglosti.

Stojance

pre 13 godina

Cestitam Rusima na sjajnoj kalkulaciji. Hteli su da izbegnu Brazil po svaku cenu i uspeli su u tome. Slavi Rusijo, sigurno neces na Brazil.

Sone

pre 13 godina

Ovo je bilo cisto prozivanje,to vezano za kalkulacije,ocigledno ne znaju da mi Srbi to najvise volimo i da smo najjaci kad nas neko proziva!Treba malo da prouce "uciteljicu zivota"
Zivela majka Srbija!

Nik

pre 13 godina

BRAVO Momci, fantastican uspeh! A sad napad na medalju! Eto vam Rusi, pa sledeci put opet namerno izgubute da bi igrali sa SRBIJOM! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

mac

pre 13 godina

Sad je 20:40. Vrtim kanale od kako se zavrsila utakmica i sem kratke vesti na dnevniku ni jedne jedine reci vise ni na jednom nasem kanalu o ovom mega uspehu nasih odbojkasa. Sta reci...

Nex

pre 13 godina

Najzad dobra igra nasih u nekom mecu koji je odlucujuci.Samo da ne stanu i razocaraju nas kao kosarkasi,bas sada kada su nas razgalili.Jer,ovaj plasman u polufinale bice zaboravljen ako se osvoji neka medalja
(neko to od gore vidi sve, 5. oktobar 2010 19:11)

Ja ipak mislim da se ti samo zezas, jer ne verujem da je neko toliko glup. Inace Grbicev smec posle prebacene lopte od strane Rusa - neprocenjivo!

MNOGO SMO JAKI

pre 13 godina

Polufinale EP u vaterpolu, polufinale SP u kosarci, finale Davis cup-a u tenisu, finale US Opena u tenisu i sada pulufinale SP u odbojci. Stvarno smo NAJJACA sportska nacija u svetu trenutno.
MNOOOOGO SMOOOO JAAAAKI!!!

branko

pre 13 godina

Баш онако како сам и мислио и написао: Русе можеш добити на терену само ако си их пре тога победио у глави. Апсолутно је јасно да наши момци нису добили Русе ни сервисом ни блоком ни смечом (у свим тим елементима било је добрих потеза али и грешака) - добили су их силном вољом и вером у победу. Ту није било ни најмање грешке. Јер да није тако:
• Не би добили практично изгубљени први сет (19 : 22) у чијој завршници нисмо искористили чак две контре а Н.Грбић направио сервис грешку
• Не би се после убедљиво изгубљеног другог сета повратили и истом мером Русима узвратили у трећем
• Не би савршено одиграли четврти сет у којем смо водили па нас Руси стизали, при крају изједначили а ми на крају имали и знања и живаца и стрпљења да не дозволимо да дође до петог сета.
Честитке свима, почев од оног скромног и васпитаног човека на клупи који се некима на форуму не допад из разлога који немају везе ни са одбојком ни спортом.
Ова екипа је у већ у Светској лиги показала све своје квалитете а сад кад су се уклопили и двојица вансеријских асова, на добром су путу да се оките и светском медаљом, зашто не и оном најсјајнијом. Одгледао сам много утакмица, не само наших и тврдим да нико овде не игра боље од нас. Бразилци су наравно јаки, али ни они више нису тим који ''једе живу децу''. Победама над Кубом и Русијом наши момци су већ извршили двотрећинску ревизију резултата београдског турнира. Мени би се јако допало да им ту шансу пруже и Бугари. Верујем да би ревизија била потпуна.

zoc25

pre 13 godina

Ako je ikad neko sumnjao da Srbija ima 2 od 3 najbola igraca svih vremena u odbojci mislim da ako mu danas nije postalo jasno onda nikad nece jer nema pojma!!! Svetom Nikoli i Ivanu Groznom uz rame je samo bio Brazilac Ziba!!! Nadamo se i svim srcem smo uz njih da osvoje ono sto jedino nisu, a to ja zlato na Svetskom prvenstvu!!! U svakom slucaju oni su nas ponos i ako ne osvoje nista!!! Nikola Grbic-zlatni recepat srpske odbojke vec punih 15 godina!!!

pera

pre 13 godina

Ljudi,svi vristite od srece,ali da vas malo otreznim.Sta cemo kada nam Grbic ode u penziju?Jer misli neko o tome?Bicemo duplo slabiji.To me brine.Bez njega u Londonu nemamo sanse.Videlo se u svetskoj ligi da smo bez njega inferiorni
(IVORY, 5. oktobar 2010 20:08)

Ja se nesto ne secam da smo bez Grbica bili inferiorni u Svetskoj ligi-uzeli smo bronzu.

Plavi269

pre 13 godina

Sad kad smo usli u polufinale, hoce li se igrati cetvrtfinale za finale ili odmah utakmica za trece mesto... :)))

Svaka cast momci. Najjaci kad je napotrebnije!

moravac

pre 13 godina

bok dechki,
da li je istina da ce u Hrvatskoj da proglase drzavni praznik pkovodom pobede nad vaterpolistima?
U Srbiji na zalost nista od drzavnih praznika, inache se nebi radilo cele godine...

Zlatko

pre 13 godina

Nekima ću odgovoriti. Nisam im citirao komentare jer bi to bilo previše, a mnogo bi prostora zauzelo za "zbirku" copy/paste.
Za fizičara i matematičara: ono osnovno šta im treba iz matematike znaju, a to je brojanje i sabiranje do 25. Ako su se opredelili da od odbojke hrane porodice, neka to i rade. Šta će im treći koren iz 18, sinus, kosinus, logaritam, funkcija, formula za brzinu, snagu, rad, 10 na minus dvadeset i četvrti i sl. Realno, koliko nas se ne bavi odbojkom a nemamo pojma sve ono šta smo učili u školi? Neki ne znaju ni ono čime se bave, pa se provlače.
Za onog ko je napisao RTS1 i RTS2: što se mene tiče, to je nebitno, dokle god puste prenos. Da dan danas imaju i 3K, pa neka i na tom programu puste, najmanje je bitno. Bitnije da puste reklame u svakoj pauzi. Ja razumem da se živi od sponzorstva, ali oni ga preteraše.
Za onog što tupi: "Odlično. Oni ga tupe. Tupe ga. I razmotriti i prodiskuvati sve su to sinonimi." :)
I na kraju, pošto vidim da su se mnogi dotakli i fudbalera. Nije problem da li si među 4, među 8 ili si 20 i neki. Problem je šta si uradio da bi taj rezultat ostvario. Da mi neko ponudi 23. mesto u svetu po životnom standardu oberučke bih prihvatio. Kad pogledamo ove "klince" što su se u Turskoj bacali po parketu za svaku loptu, kad pogledamo ove momke koliko su teških lopti spasili, koliko su poena uzeli/izgubili posle 2-3 prebacivanja mreže i ostale koji se bore koliko im mogućnost i kvalitet to dopušta, sasvim se opravdano ljutimo na fudbalere jer ne pružaju koliko mogu. Mnogi ne oznoje dres, ne isprlju šorts, štucne jedino ako blatnjav teren. Imaju i ovi momci slabih dana, nekoliko slabih utakmica i to je normalno. E kad fudbaleri budu igrali sa takvim žarom, niko im neće zameriti slabe rezultate, jer ćemo se svi pomiriti da nemamo kvalitet. Nije sramota biti treći u grupi i ne plasirati se na takmičenje ako si se trudio. Ali je sramota biti treći ako se nisi trudio. U tome je poenta. Inače, bez obzira na sve uspehe i neuspehe, fudbal ću i dalje najviše pratiti, ali ne želim da gledam manekenisanje već borbu, želju, trud. Vaterpolisti celo leto ginu za reprezentaciju, a fudbaleri ne mogu 3 nedelje. E u tome je stvar.
Završio sam onima koji na ovom mestu u ovom trenutku to ne zaslužuju, i to nije fer prema ovima koji zaslužuju da se o njima priča. Odbojkašima svaka čast nan pobedi, i neka nastave ovako u preostale dve utakmice.

znanje-imanje

pre 13 godina

Šta reći nego - Nikola Grbić. A i Miljković fenomenalan. Ali kada se meč lomio početkom trećeg seta carska igra kapitena.
Prvi set je izgubio Kovačević. Smeč u aut, servis detinjasto podleteo, prestup na čist smeč iz druge linije, pa čista paralela u aut, pa servis iskrivljenom rukom... I onda, kada su i Janića pročitali i na kontri za izjednačenje pustili ga da ispuca u aut bilo je gotovo. Osim što su Rusi bili žrtve svoje psihe, pa kad je još libero prstima uprskao ukrali smo prvi set. U drugom opet pucanje Kovačevića. I u trećem opet Kovačević ali Nikola blokira kao lud. I u četvrtom opet set gubi Kovačević. Propušta čist zicer na mreži, i to nakon što je upravo realizovao jedan takav zicer?! Onda uzastopno očajno prima čak četiri servisa. I do kraja seta Rusi su ispravno skoro svaki smeč dizali i prolazili preko Kovačevića. Bio sam ljut na Kolakovića ali je i Nikić toliko nervozno ušao da se videlo da nema mnogo izbora...
Ali - Nikola ih je tako promešao, tako dobro dizao, sa tako dobrom ukupnom distribucijom da zaista ne može bolje. Kada više nije ima koga počeo je da šeta Stankovića alma-penal-alma-penal da stvarno nisu znali gde da nas blokiraju. Laganim servisom lagano je mučio ruske dvometraše. Video snimak - pa da juniori gledaju utakmicu desetine puta...
Rusi su i žrtve svog idiotskog kalkulisanja - umesto da su u ego-stanju najjačeg tima i da se ne bave kalkulacijama. Dodatna velika radost što su izgubili kombinacijom sopstvene gluposti i arogancije!
Čitanje naših korektora ruskog napada iz druge linije i još mnogo toga pokazalo je da su obojica jako, jako inteligentni. Pohvale i trenerima na nizu finesa. Kada npr. servira najvišlji ruski bloker, koji ima strašnu servu i još gore po paraleli - odlična novost. Iako se to nikad ne igra mi smo svu trojicu pomerili ulevo a Miljkovića povukli da bude četvrti po dijagonali - sa odličnim rezultatom.
Sreće, sreća, radost, radost, a još i dva dana odmora. Napred Srbija!

aleksandar

pre 13 godina

Treba pokrenuti peticiju za KUCU ODBOJKE,KOSARKE I VATERPOLA,posto definitivno da je fudbaleri nicim nisu zasluzili,a jedini je imaju..Dok za ODBOJKASE,VATERPOLISE I KOSARKASE-treba da se napravi kuca fudbala sa BISTAMA ovih sportista.!!!...Tako da SRBIJO-zapitaj se maloooooo

Srbija ftw

pre 13 godina

Rusi, trazili ste nas , i dobili ste sta ste trazili ! Ne ona narodna dzabe "Sto vise bezis od necega, to ce ti se pre obiti o glavu". Bravo nashi, nabijaj komplekse, sa ovakvom do igrom do titule bre ! Kao sto sam vec rekao neki dan, posedujemo tim ,za lagano osvajanje Svetskog prvenstva! SRRBIJA DO KRAJA !

Wllaxy

pre 13 godina

•Ljudi,svi vristite od srece,ali da vas malo otreznim.Sta cemo kada nam Grbic ode u penziju?Jer misli neko o tome?Bicemo duplo slabiji.To me brine.Bez njega u Londonu nemamo sanse.Videlo se u svetskoj ligi da smo bez njega inferiorni
(IVORY, 5. oktobar 2010 20:08)
Pa dobro bre,smaracu jedan,jer moras da mi pokvaris ovaj dan tvojim pesimizmom u pogledu buducnosti.Uzivaj bre,u ovom danu,sta me briga sta ce biti sutra,pesimisto jedan.Celo vreme si u strahu,oladi malo,opusti se

Pandemoniac

pre 13 godina

Čestitam susjedi ali da je kojim slučajem igrala umjesto Rusa naša repka rezultat bi bio sasma drugojačiji to je barem jasno svima, naravno u korist Hrvatske kao što je u gotovo svim sportovima - vaterpolu i drugim... Bok...
(zagorje zeleno, 5. oktobar 2010 21:54)

...I DRUGIM???????
A kojim??

nikola bg

pre 13 godina

svaka cast kraljevi, ovako treba da igraju sve nase selekcije da kroz takmicenje tempiraju formu i kad je najvaznije odigraju najbolje... veliki uspeh za nas sport svakako, a bogami polako postajemo ponovo svetska sila u ekipnim sportovima, srecno u polufinalu i da nam se vratite sa nekom medaljom nije vazno kojom, sijace svaka kao zlato

che brividi e forza ragazzi

pre 13 godina

Rising up back on the street
Took my time, took my chances
Went the distance now I`m on my feet
Just a man and his will to survive
So many times, it happens too fast
You change your passion for glory
Don`t lose your grip on the dreams of the past
You must fight just to keep them alive
It`s the Eye Of The Tiger
It`s the cream of the fight
Rising up to the challenge of our rival
As the last known survivor stalks the prey in the night
And he`s watching us all in the
EYE OF THE TIGER

pera

pre 13 godina

Odbojkaška reprezentacija nas od 1995. na ovamo svake godine obraduje nekim sjajnim rezultatom. Ove godine to su uradili dva puta. Posle bronze u Svetskoj ligi porazili su po kvalitetu igrača možda i najjaču ekipu sveta i plasirali se u polufinale SP.

Sve je bilo divno. Energija, timski duh i povrh svega igra. Sve osim prenosa na rts. Posle tajm auta redovno su se uključivali na pola ili kraj poena, a tek komentar... Mislim da bi komentator dinamičnije prenosio neku daleko bilo sahranu... A nikakvih podataka, ne poznavanje pravila i greške pri prepoznavanju ruskih igrača... Šteta što rts ne može da nađe nekog boljeg odbojkaškog komentatora.

NAPRED PLAVI I U RIMU!

deka

pre 13 godina

Vjerovali smo u njih, a oni su nam to vratili. Momci hvala! Idemo dalje. Braćo Rusi, mnogo ste kalkulisali, ali je naša matematika bila jača. Mislim, nemo se ljutite. Hvala Kolakoviću što si osvjetlao obraz Podgorice! Naprijed Srbija!

boombar

pre 13 godina

Sad kad smo usli u polufinale, hoce li se igrati cetvrtfinale za finale ili odmah utakmica za trece mesto... :)))
(Plavi269)

Znači nakon sve one nervoze i grča, nakon pobede smejao sam se 30 minuta na ovaj komentar. Odavno nešto duhovitije nisam pročitao.
Svaka čast plavi269.
Idemo dalje.

sismis75

pre 13 godina

pricalo se da je sistem takmicenja takav da italija moze da dodje do polufinala. ne bi nam smetalo da nam na kraju "prebace" da je sistem bio takav da srbija uzme zlato :)))) idemo plavi!!!!

Nikolina

pre 13 godina

BRAVO MOMCI!!!

Svaka cast. Pokazali ste kako se bori za svoju zemlju. Sta god da uradite u nastavku sampionata bice dobro.

P.S. Ako nakon ovoga ne ukinemo fudbalsku reprezentaciju, stvarno ne znam kada cemo.

ok "ribnica" kraljevo

pre 13 godina

in you face IVORY, ofk, neko od gore to bla bla bla...

hahahha joj kako mi je drago sto smo zapusili usta pojedinim hejterima ovde nja nja nja hihihihihi

Ce Gevara

pre 13 godina

U svim vestima za sada pricaju peti oktobar, dza, bu. Niko da vas stavi na prvo mesto, one koji jedino donose radost godinama! Bravo momci, brujace cela Srbija danas o vama, ali i o vasem petom oktobru.

Red bull

pre 13 godina

Super. Bravo momci. A gde su sada oni koji su pljuvali Kolakovica koji su ovde pisali dase vrati u Crnu Goru i da tamo njih unistava. Steta sto nisam zabelezio te komentatore da ih sada ovde prozovem. Izgleda da cemopnovo na Kubu.Bice tesko pobediti jednu takvu ekipu dva puta za redom. Ali sve je moguce. Ajde do finala sa Italijanimapa kom opanci kom obojci

Delija-Udine

pre 13 godina

Bilo je lijepo veceras biti Srbin u Italiji...siguran sam da ulazimo sa Brazilom u finale...sto se tice domacina...nema tu sta da se prica..nemaju kvalitet za finale ...ovdasnji mediji se zadovoljavaju 3 mjestom...Volim te Srbijo i uz tebe sam live u subotu !

MNOGO SMO JAKI

pre 13 godina

@bоки
Covece o cemu ti pricas? Pa mi i jesmo trenutno najjaca sportska nacija u Evropi, a mozda i u svetu. Kazi mi koja je nacija ispred nas u najpopularnijim sportovima? Jedino moze da nam parira Spanija jer je osvojila SP u fudbalu i imaju Nadala, ali smo zato bolji od njih ove godine u vaterpolu, kosarci i odbojci i igramo finale Davis cup.

nemanja

pre 13 godina

bravo momci... Vise popularnosti sportovima koji donose radost ovom narodu... Najpre mislim na vaterpolo i odbojku,tu je i kosarka... Sa toliko malo novca, toliko uspeha,da li ce se ljudi opametiti i poceti da cene prave vrednosti! Bravo momci,puno mi je srce,za mene ste sampioni!

Trans Srpska Železnica

pre 13 godina

Iz kuće je izleteo
na ulicu Iva,
sav zadihan, zahuktao,
k’o lokomotiva.

Videli ga drugovi
pa za njim i oni,
potrčali, zahuktali,
ko pravi vagoni.

Sad ulicom tako juri
ta čudna kolona,
to voz Ivin putuje
sa zlatnim medaljama
punih vagona.

Stari znalac

pre 13 godina

U pravu si Boki! To sto smo u prvih cetiri u svetu u odbojci, vaterpolu, kosarci, a bogami i u tenisu, ne znaci da smo dobri u sportu nego u astrofizici. Momak, pa koliko je rada, dsicipline i truda potrebno da se stvore vrhunski igraci u timskom sportu, pa da se sve to uigra i podesi da radi kao svajcarski sat bas kad zatreba na velikom takmicenju. Ocigledno si jedan od onih sto prati individualne sportove koji vrve od nedozvoljenih supstanci...

Odbojkaska velesila Hrvatska

pre 13 godina

Ispašt čete od Brazilske unatoč naporima!

Haha zezam se,nisam ocekivao da cemo proci Ruse dobijali su nas u zadnje vreme a i ukupan skor između nas je 22 9 na strani Rusa.Hteli nas,dobili nas i ispali.

Tom

pre 13 godina


Prvi set je izgubio Kovačević.
(znanje-imanje, 5. oktobar 2010 19:25)
E nepismeni, pa mi smo zahvaljujuci Kovacevicu dobili i prvi set i utakmicu. Kad god je bilo gusto on je prolazio. Nemas ti blage veze sa zivotom.

Oki

pre 13 godina

Braco Rusi,trazili ste sad gledajte!!!!Ovde Turaka nema, domacin se ne ukrsta sa nama pa,kvaliteta imamo tako da su nam sva vrata otvorena ka finalu!!!

Nezainteresovan

pre 13 godina

Nemojte biti pogani. Volimo samo nase kada su najbolji. Ova velika pobeda odbojkasa vam sluzi kao poligon za ismijavanje fudbalera? Nikada nikome necemo pomoci, kada nije najbolji na svetu? Da smo izgubili od Kube, popljuvali bi ih kao fudbalere. U zlu se junaci poznaju. Ps-opet mi je danas srce zaigralo zbog reprezentacije Srbije, ovoga puta u odbojci. Tako je bilo i sa kosarkasima, vaterpolistima. Jedvam cekam bolje fudalske dane, koji ce sigurno doci. SVAKA CAST PRELEPA DRUZINO, NA CELU SA SAVRSENIM NIKOLOM!!!!!!!!!!!!!

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Иван Грозни развалио "Бабушке".
Што се качиш, када си слабић?!

milica

pre 13 godina

srce mi je na mestu!!! sad kad smo njih pobedili mozemo sve....!!!..birali su da igraju sa nama, a sad neka biraju sa kim ce da se razigravaju za plasman od 5-og do 8-og mesta odnosno od 9-og do 12-og....napred SRBIJA!!!

fenomen

pre 13 godina

Bravo za nase... i poruka za Ruse a i ostale ekipe: Nemojte da kalkulisete ako niste Srbi....Kad ukalkulisemo Kecman-trojku za 0,6 sec onda u odbojci gde nema vremenskog ogranicenja smo svetski prvaci....
Najbolje da nam padnu Spanci, sa Kubancima je tesko ponoviti dobar mec a Bugari su nam veoma nezgodni.
A najlepse bi bilo ako dodjemo do finala da nas tamo sacekaju Italijani i da napravimo dobru uvertiru za predstojeci fudbalski mec.
Poz...

Dr Zeljko

pre 13 godina

Ali sam ja zato doktor fizike.
Oni imaju mene, a ja njih.

•Znaju samo odbojku da igraju! Da ih neko pita matematiku ili fiziku, pojma ne bi imali.
(Kera, 5. oktobar 2010 20:07)

Majstori!

pre 13 godina

Svaka vam cast momci! Stvarno ste me obradovali i usrecili i pobedom, ali pre svega vasom igrom i izgaranjem za svaku loptu. Puno uspeha i dobrih partija u polufinalu, a verujem i finalu.

Medijski javni servis bi mogao slobodno emitovanje SVETSKOG prventstva u odbojci da prebaci na svoj prvi program. Ali kako ovde nisu u pitanju domaci fudbal, kvalifikacije kvalifikacija za evropsko prvenstvo u fudbalu, znam da je to nemoguce.

David

pre 13 godina

(pivljanin, 5. oktobar 2010 23:50)
Pa u badmintonu, sinhronom plivanju, softbolu, hokeju na travi, bejzbolu i tim smešnim sportovima nismo najbolji ali u 7 od 10 najpopularnijih sportova na svetu jesmo najbolji.... Ajd da vidim Amerikance kako bacaju kamen s ramena, pljuju u dalj, igraju klis itd... A to što njima jedan sportista osvoji po 15 medalja to je smešno i to nema veze sa olimpijadom, naročito kad pojedine steroidne ne možeš da proveriš, nego moramo da čekamo po 20 godina da sami priznaju da su dopingovani... A ovo je čista balkanska krv...

COSA-KG

pre 13 godina

"Ko na nas udari iz mesta je na....o" sto rece Milutin Topalovic!!!Eto objasnismo Rusima ko sece drva a kome piljevina leti u oci!!!Tako da se ne prave mnogo pametni drugi put i da beze od nas ko djavo od krsta!!NAPRED SRBENDEEEEEEEE!!

Rajan

pre 13 godina

lako preko Srba do polufinala... italijanski vuk na celu mocne Rusije... kahmmmm... nesto mi ne stima ovde??
ocekuujem pojasnjenje:)

Veki

pre 13 godina

@deki

Mi ateisti(oni koji veruju u nesto drugo, a ne u boga) takodje pratimo sport i ne razmecemo se da je ta nasa visa sila imala udela u pobedi, tako da...

Pedja

pre 13 godina

Daj bre dosta mi je ovih smaraca koji na komentar"MNOGO SMO JAKI" pisu citav elaborat da dokazu kako nismo jaki,pa pustite bre ljude da se raduju,a vi pesimisti bezite iz ove zemlje ako vam smeta svaki komentar u kome malo prevagne euforija!

Igor

pre 13 godina

Bravo momci, draga mi je ova pobeda, a jos mi je draze kada znam da smo uobrazene Ruse poslai, na plasman od 5-12 mesta. Bugari, Kubanci ili Spanci, po meni je svejedno, finale je na vidiku, a tamo zelim Italijane pa da im vratimo za poraz u finalu SP 1998.

dalmos

pre 13 godina

Zadovoljstvo je gledati ove momke, jer se svake sekunde vidi da su uložili svoj maksimum, i bilo to dovoljno za pobedu ili ne, nema im se šta zameriti, ostaje nam samo da budemo ponosni zbog načina na koji brane boje ove zemlje, a sa takvim pristupom ni svetsko zlato nije daleko! SREĆNO!

M2

pre 13 godina

Polufinale oooooo, polufinale ooooooo!
Ala smo ispalili ove tupave Poljake. Prividja mi se zlato, gledo i u pasulj i u kuglu... ooooooo... oooooo...
(M2, 28. septembar 2010 19:29)
Ako je neko tupav u ovoj prici,to si ti.Koje zlato, po igri nam je i drvena medalja mnogo.Kakve sve gluposti necu procitati!
(Wllaxy, 28. septembar 2010 21:44)
Wllaxy (ne zameram), sta mislis oce li biti drvena medalja?
Bravo majstori. Srbijaaaa!!!

vladimir

pre 13 godina

Neka zauvek ucute oni koji su pricali da Ivan Miljkovic i Nikola Grbic treba da napuste reprezentaciju.Bas mi je drago sto smo tukli Ruse jer su nas zeleli za protivnike.Brazil bi mozda pobedili.Mozda su Rusi najbolji na Svetu ali imaju velike komplekse i neki njihovi igraci nemaju ni gram mozga pogotovo njihovi blokeri

nole

pre 13 godina

Rekoh jednom prilikom da je OSS prava firma sa vizijom,planom za buducnost,a pre svega "ne lazu"?!Rekli polufinale,evo nam polufinale.Ali mi Srbi hocemo zlato,sto da ne!Pa docekamo ih ispred Skupstine,kao ljudi,pa pokazemo svima sta su kalkulacije!!! Inace im dugujemo docek.

modrica

pre 13 godina

cestitke momcima,kritika komentatorima,nekorektno je izdvajati samo Grbica i Miljkovica,nisam primetio da su losije igrali sa Petkovicem i Starovicem,a i kritike,bilo kojem igracu,su majmunske(odnosi se na debila sa potpisom''znanje-imanje''),posebno posle ovakvog uspeha....idemo po medalju

Itnja

pre 13 godina

Mislila sam da se do sad ceo svet uverio da je Srbima najveci izvozni proizvod- INAT! Rusi ocigledno nisu...bar do sad. :) Bravo momci!

Jovan

pre 13 godina

Svaka cast momci.

Nekako samo imam utisak da im se ne poklanja onoliko paznje koliko su zasluzili.

Ipak smo istroseni reprezentativnim sportskim letom.

Samo napred....

Smith

pre 13 godina

@MNOGO SMO JAKI,

OK je tvoj argument, ali mora da uzmes ( bar kad pricas o svetskim proporcijama) u obzir da vecinu ljudi u ne-zapadnom svetu ( pod kojim uticajem smo i mi) bas briga za sve ove sportove koje si nabrojao. Pitaj indijce, kineze i ostale mnogobrojne azijske i africke zemlje i videces da su njima neki drugi sportovi prioritetni ( mnoge za koje ti nikad nisi ni cuo) i da je verivotano jedini zajednicni kolicnik sa nama fudbal i to je to (sa africkim zemljama ne sa indokinom) . Ne kazem da je tvoj argument los, samo kazem da moras prvo dobro da definises sta su vrhunski i sta su najpopularniji sportovi. To je sve, ovim vise doprinosim zanimljivom argumentu nego sto kritikujem...A da li je Srbija uspesna s obzirom na velicinu, to nema sumnje.

bb

pre 13 godina

Sta radi srpski inat!!! BRAVO CAREVI!! Dobro bi bilo da nas i ovi Bugari ili Kubanci isprozivaju pred utakmicu,to kod nasih najbolje pali!

Rafa

pre 13 godina

tako je momci....svaka vam cast...Odusevili ste me igrom,borbenoscu i zalaganjem! Konacno da padnu Rusi...svaka cast jos jednom!! Sada samo ostanite mirni i skoncetrisani i ko god da vam bude u polufinalu (Bugarska,Kuba ili Spanija) nece biti lako, ali ako budete igrali kao sto ste igrali u mecevima u 2 i 3 imate sanse za finale!!!!!

gonzo teniski trener

pre 13 godina

prava ekipa,cestitam,jedva cekam snimak meca,hihi dva sata kvalitetnog programa,putin vas posmatra hihi lol, sta ce covek,to je sve sto moze,opet ti srbi...hihi lol,kakav uspeh-bravo majstori,pozz svima

Gaja

pre 13 godina

Gde su sad oni pljuvaci od pre neki dan kada smo izgubili od Kanade i Poljske?Stidite se bre!

Svaka cast Srbi!A sad se odmorite i spremite i naravno u finale!Ja znam da mi to mozemo!

Rutiner

pre 13 godina

@Pivljanin

Dajte, ljudi, pretvorili ste se u Amere - oni samo gledaju koliko su medalja uzeli na OI. Niko im nije dojavio da nema SSSR-a vise. Zasto bi se uspesnost u sportu jedne nacije ogledao u tome da li si uzeo medalju u bacanju diska i kugle, a ne u vaterpolu ili odbojci i rukometu. Mislim, skok u vis je bas popularan sport. Ja, eto, svako jutro pre posla preskocim letvu i bacim koplje preko pruge... Na stranu sto su ti individualni sportovi toliko "zamrljani" supstancama razne prirode da ih vise ni ne gledam.

Sto se tice kriketa, badmintona i inih sportova. Znate sta, to ljudi, recimo u Indiji prate, ali retko ko igra i koliko sam ja shvatio radi se o dokazivanju da su u necemu bolji od Engleza. Izem ti razlog... Inace, kao nacija su prilicno netalentovani za sportove sa loptom...

Nenad

pre 13 godina

Šta reći.Veličanstveno.Bravoruzno.Pa tako se to radi.Ubićemo i sledeće ko zeca.Ovako se bori za nacionalni dres.Ako nešto u ovoj zamlji vredi to je sport.Što se tiče fizičara ako i on zna fiziku ko oni odbojku skidam kapu.Tesla je inače naš čovek pa moguće da ima naslednika.Još jednom majstori čestitam od sveg srca.

lepa brena

pre 13 godina

Da li je tacan podatak da je hrvatki odbojkaski savaz iskljucen iz svjetske organizacije jer nisu imali para da plate nekavu taksu?ako je tacno bilo bi to steta mozda su mogli i oni da ucestvuju!Ako neko zna nesto o tome neka se oglasi.

JBRef

pre 13 godina

Ne valja! Sad zbog polufinala neće moći da igraju protiv Estonije... Mada, kad malo bolje razmislim, neka ostanu u Italiji do utorka da razbiju katanaćo!

op cup

pre 13 godina

Ovo je dokaz da smo mlada li opasan tim, ipak je nasa matematika ovoga puta bila na najvisem nivou :) Tako da sada lagano idemo na finale i titule... ovo je kao da igrate PowerPlayManager, tamo se svasta kalkulise i toliko statistike da nekada dodje da poludis, kao Rusi danas :)))

Josif Visarjonovich

pre 13 godina

Dobro, da li uvek mora neko da tupi? Izgleda da mora, i to cu ovoga puta biti ja.

Zbornaja komanda u bukvalnom prevodu je nesto kao zajednicka ekipa, reprezentacija, i to je bio termin koji je oznacavao reprezentacije SSSR-a, koje su predstavljale sve sovjetske republike. Reprezentacija Rusije nije i ne moze biti zajednicka reprezentacija jer predstavlja samo Rusiju. Nesto kao da su nas u vreme SFRJ zvali "Zajednicka" i sada, nakon svih raspada na ovim prostorima, kada izadje reprezentacia Srbije, novinari opet napisu "Zajednicka". E pa - nije!

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Najzad dobra igra nasih u nekom mecu koji je odlucujuci.Samo da ne stanu i razocaraju nas kao kosarkasi,bas sada kada su nas razgalili.Jer,ovaj plasman u polufinale bice zaboravljen ako se osvoji neka medalja

pivljanin

pre 13 godina

MNOGO SMO JAKI, 5. oktobar 2010 22:58
E,ti ga bas pretera.Mi smo najbolji u sportu kao sto je Srbija do Tokija!Dajte se malo prizemljite ljudi,sta vam je.Pa na Olimpijadi smo osvojili 1 srebro i 2 bronze,a najbolji!??!?!!?

IVORY

pre 13 godina

Ljudi,svi vristite od srece,ali da vas malo otreznim.Sta cemo kada nam Grbic ode u penziju?Jer misli neko o tome?Bicemo duplo slabiji.To me brine.Bez njega u Londonu nemamo sanse.Videlo se u svetskoj ligi da smo bez njega inferiorni

Tinki Winki

pre 13 godina

Svaka cast.....ponosni smo na vas......svaka cas...Ko prati ovu reprezantaciju,njihovu igru i zelju,koliko se bore za reprezentaciju zna da ni u jednom sportu nasi nisu pokazali toliko zelje volje ma svega samo da se pobedi.....Svaka im cast..smjena generacija je unistila i jace reprezentacije a oni...oni samo idu naprijed glavu gore!!!!Nikad se mediski ne eksponiraju ne pravi se mediska frka oko njih ...a oni samo pobjedjuju i cine nas sve ponosnim ...nije mi jasno zasto bi bilo ko davao negativne komentare kad trebe da budemo ponosni na njih u svakom pogledu...Ko je gledao utakmicu juce zan o cemu pricam.....koliko su se radovali za svaki poen ...koliko su srce ostavila na tarafleksu...
Plavi samo napred..svaka vam cast ..ponos ste cijele nacije!!!!!

Боки

pre 13 godina

@boban
Како си дошао до тог закључка, на основу сребра и бронзе са последњих Олимпијских игара? То што нас иде у два - три колективна спорта и тенису не значи да смо добри у спорту, а поготово не да смо најбољи. Још да само додам да реч "дефинитивно" не значи оно на шта ти мислиш.

zagorje zeleno

pre 13 godina

Čestitam susjedi ali da je kojim slučajem igrala umjesto Rusa naša repka rezultat bi bio sasma drugojačiji to je barem jasno svima, naravno u korist Hrvatske kao što je u gotovo svim sportovima - vaterpolu i drugim... Bok...

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Najzad dobra igra nasih u nekom mecu koji je odlucujuci.Samo da ne stanu i razocaraju nas kao kosarkasi,bas sada kada su nas razgalili.Jer,ovaj plasman u polufinale bice zaboravljen ako se osvoji neka medalja

IVORY

pre 13 godina

Ljudi,svi vristite od srece,ali da vas malo otreznim.Sta cemo kada nam Grbic ode u penziju?Jer misli neko o tome?Bicemo duplo slabiji.To me brine.Bez njega u Londonu nemamo sanse.Videlo se u svetskoj ligi da smo bez njega inferiorni

zagorje zeleno

pre 13 godina

Čestitam susjedi ali da je kojim slučajem igrala umjesto Rusa naša repka rezultat bi bio sasma drugojačiji to je barem jasno svima, naravno u korist Hrvatske kao što je u gotovo svim sportovima - vaterpolu i drugim... Bok...

pivljanin

pre 13 godina

MNOGO SMO JAKI, 5. oktobar 2010 22:58
E,ti ga bas pretera.Mi smo najbolji u sportu kao sto je Srbija do Tokija!Dajte se malo prizemljite ljudi,sta vam je.Pa na Olimpijadi smo osvojili 1 srebro i 2 bronze,a najbolji!??!?!!?

Veki

pre 13 godina

@deki

Mi ateisti(oni koji veruju u nesto drugo, a ne u boga) takodje pratimo sport i ne razmecemo se da je ta nasa visa sila imala udela u pobedi, tako da...

Боки

pre 13 godina

@boban
Како си дошао до тог закључка, на основу сребра и бронзе са последњих Олимпијских игара? То што нас иде у два - три колективна спорта и тенису не значи да смо добри у спорту, а поготово не да смо најбољи. Још да само додам да реч "дефинитивно" не значи оно на шта ти мислиш.

Josif Visarjonovich

pre 13 godina

Dobro, da li uvek mora neko da tupi? Izgleda da mora, i to cu ovoga puta biti ja.

Zbornaja komanda u bukvalnom prevodu je nesto kao zajednicka ekipa, reprezentacija, i to je bio termin koji je oznacavao reprezentacije SSSR-a, koje su predstavljale sve sovjetske republike. Reprezentacija Rusije nije i ne moze biti zajednicka reprezentacija jer predstavlja samo Rusiju. Nesto kao da su nas u vreme SFRJ zvali "Zajednicka" i sada, nakon svih raspada na ovim prostorima, kada izadje reprezentacia Srbije, novinari opet napisu "Zajednicka". E pa - nije!

znanje-imanje

pre 13 godina

Šta reći nego - Nikola Grbić. A i Miljković fenomenalan. Ali kada se meč lomio početkom trećeg seta carska igra kapitena.
Prvi set je izgubio Kovačević. Smeč u aut, servis detinjasto podleteo, prestup na čist smeč iz druge linije, pa čista paralela u aut, pa servis iskrivljenom rukom... I onda, kada su i Janića pročitali i na kontri za izjednačenje pustili ga da ispuca u aut bilo je gotovo. Osim što su Rusi bili žrtve svoje psihe, pa kad je još libero prstima uprskao ukrali smo prvi set. U drugom opet pucanje Kovačevića. I u trećem opet Kovačević ali Nikola blokira kao lud. I u četvrtom opet set gubi Kovačević. Propušta čist zicer na mreži, i to nakon što je upravo realizovao jedan takav zicer?! Onda uzastopno očajno prima čak četiri servisa. I do kraja seta Rusi su ispravno skoro svaki smeč dizali i prolazili preko Kovačevića. Bio sam ljut na Kolakovića ali je i Nikić toliko nervozno ušao da se videlo da nema mnogo izbora...
Ali - Nikola ih je tako promešao, tako dobro dizao, sa tako dobrom ukupnom distribucijom da zaista ne može bolje. Kada više nije ima koga počeo je da šeta Stankovića alma-penal-alma-penal da stvarno nisu znali gde da nas blokiraju. Laganim servisom lagano je mučio ruske dvometraše. Video snimak - pa da juniori gledaju utakmicu desetine puta...
Rusi su i žrtve svog idiotskog kalkulisanja - umesto da su u ego-stanju najjačeg tima i da se ne bave kalkulacijama. Dodatna velika radost što su izgubili kombinacijom sopstvene gluposti i arogancije!
Čitanje naših korektora ruskog napada iz druge linije i još mnogo toga pokazalo je da su obojica jako, jako inteligentni. Pohvale i trenerima na nizu finesa. Kada npr. servira najvišlji ruski bloker, koji ima strašnu servu i još gore po paraleli - odlična novost. Iako se to nikad ne igra mi smo svu trojicu pomerili ulevo a Miljkovića povukli da bude četvrti po dijagonali - sa odličnim rezultatom.
Sreće, sreća, radost, radost, a još i dva dana odmora. Napred Srbija!

DELIJA

pre 13 godina

BRAVO SRPSKI MOMCI! NAPRED!

Bože pravde, ti što spase
od propasti dosad nas,
čuj i odsad naše glase
i od sad nam budi spas.
Moćnom rukom vodi, brani
budućnosti srpske brod.
Bože spasi, Bože hrani,
Srpskog Kralja, srpski rod!

Složi srpsku braću dragu,
na svak´ dičan slavan rad,
sloga biće poraz vragu
a najjači srpstvu grad.
Nek' na srpstkoj blista grani
bratske sloge zlatan plod.
Bože spasi, Bože hrani
Srpskog Kralja, srpski rod!

Nek na srpsko vedro čelo
tvog ne padne gneva grom,
blagoslovi Srbu selo
polje, njivu, grad i dom!
Kad nastupe borbe dani,
k' pobedi mu vodi hod.
Bože spasi, Bože hrani
Srpskog Kralja, srpski rod!

Iz mračnoga sinu groba
srpske krune novi sjaj,
nastalo je novo doba,
novu sreću Bože daj.
Kraljevinu srpsku brani,
pet vekovne borbe plod.
Bože spasi, Bože hrani,
moli ti se srpski rod!

lepa brena

pre 13 godina

Da li je tacan podatak da je hrvatki odbojkaski savaz iskljucen iz svjetske organizacije jer nisu imali para da plate nekavu taksu?ako je tacno bilo bi to steta mozda su mogli i oni da ucestvuju!Ako neko zna nesto o tome neka se oglasi.

Dr Zeljko

pre 13 godina

Ali sam ja zato doktor fizike.
Oni imaju mene, a ja njih.

•Znaju samo odbojku da igraju! Da ih neko pita matematiku ili fiziku, pojma ne bi imali.
(Kera, 5. oktobar 2010 20:07)

Nezainteresovan

pre 13 godina

Nemojte biti pogani. Volimo samo nase kada su najbolji. Ova velika pobeda odbojkasa vam sluzi kao poligon za ismijavanje fudbalera? Nikada nikome necemo pomoci, kada nije najbolji na svetu? Da smo izgubili od Kube, popljuvali bi ih kao fudbalere. U zlu se junaci poznaju. Ps-opet mi je danas srce zaigralo zbog reprezentacije Srbije, ovoga puta u odbojci. Tako je bilo i sa kosarkasima, vaterpolistima. Jedvam cekam bolje fudalske dane, koji ce sigurno doci. SVAKA CAST PRELEPA DRUZINO, NA CELU SA SAVRSENIM NIKOLOM!!!!!!!!!!!!!

nnele71

pre 13 godina

Ali način prenosa utakmice je patetičan. Kao gledanje šahovske partije, smanje nam ton iz arene da bi nam komentator objasnio da bi bilo "dobro da vežemo nekoliko poena". I ja sam istog mišljenja, mislim da je stvarno dobro da vežemo nekoliko poena.
Mislim, stvarno...

Vladimir Putin

pre 13 godina

Dragi Srbi STOP
Cestitamo vam na kvalitetno pruzenoj partiji STOP
Zelimo vam sve najbolje u polufinalu svetskog prvenstva STOP
Plin STOP
Gas STOP
Nafta STOP

Ko kaze da Srbija nema more? A Herceg Novi?

pre 13 godina

Mi nismo ni svjesni koliko smo bogat narod. Pogledajte, od 5 top sportova, Srbija je u 4 ili prvak ili pri vrhu. Bravo odbojkasi, Herceg Novi je ponosan! Pametno i hrabro do kraja. Samo Srbija!!!

che brividi e forza ragazzi

pre 13 godina

Rising up back on the street
Took my time, took my chances
Went the distance now I`m on my feet
Just a man and his will to survive
So many times, it happens too fast
You change your passion for glory
Don`t lose your grip on the dreams of the past
You must fight just to keep them alive
It`s the Eye Of The Tiger
It`s the cream of the fight
Rising up to the challenge of our rival
As the last known survivor stalks the prey in the night
And he`s watching us all in the
EYE OF THE TIGER

pera

pre 13 godina

Ljudi,svi vristite od srece,ali da vas malo otreznim.Sta cemo kada nam Grbic ode u penziju?Jer misli neko o tome?Bicemo duplo slabiji.To me brine.Bez njega u Londonu nemamo sanse.Videlo se u svetskoj ligi da smo bez njega inferiorni
(IVORY, 5. oktobar 2010 20:08)

Ja se nesto ne secam da smo bez Grbica bili inferiorni u Svetskoj ligi-uzeli smo bronzu.

boban,nis

pre 13 godina

Bez namere da se hvalisemo, posle Spanije,ubedljivo najjaca sportska nacija u Evropi.Svidjalo se to nekom ili ne,jednostavno je tako!DEFINITIVNO!!!

MNOGO SMO JAKI

pre 13 godina

@bоки
Covece o cemu ti pricas? Pa mi i jesmo trenutno najjaca sportska nacija u Evropi, a mozda i u svetu. Kazi mi koja je nacija ispred nas u najpopularnijim sportovima? Jedino moze da nam parira Spanija jer je osvojila SP u fudbalu i imaju Nadala, ali smo zato bolji od njih ove godine u vaterpolu, kosarci i odbojci i igramo finale Davis cup.

Wllaxy

pre 13 godina

•Ljudi,svi vristite od srece,ali da vas malo otreznim.Sta cemo kada nam Grbic ode u penziju?Jer misli neko o tome?Bicemo duplo slabiji.To me brine.Bez njega u Londonu nemamo sanse.Videlo se u svetskoj ligi da smo bez njega inferiorni
(IVORY, 5. oktobar 2010 20:08)
Pa dobro bre,smaracu jedan,jer moras da mi pokvaris ovaj dan tvojim pesimizmom u pogledu buducnosti.Uzivaj bre,u ovom danu,sta me briga sta ce biti sutra,pesimisto jedan.Celo vreme si u strahu,oladi malo,opusti se

MNOGO SMO JAKI

pre 13 godina

Polufinale EP u vaterpolu, polufinale SP u kosarci, finale Davis cup-a u tenisu, finale US Opena u tenisu i sada pulufinale SP u odbojci. Stvarno smo NAJJACA sportska nacija u svetu trenutno.
MNOOOOGO SMOOOO JAAAAKI!!!

Red bull

pre 13 godina

Super. Bravo momci. A gde su sada oni koji su pljuvali Kolakovica koji su ovde pisali dase vrati u Crnu Goru i da tamo njih unistava. Steta sto nisam zabelezio te komentatore da ih sada ovde prozovem. Izgleda da cemopnovo na Kubu.Bice tesko pobediti jednu takvu ekipu dva puta za redom. Ali sve je moguce. Ajde do finala sa Italijanimapa kom opanci kom obojci

marinko

pre 13 godina

E hvala ovim slovencima na prenosu utakmice. Na rts standardno nije bilo prenosa.
Važno je da je Mitrović omugućio svima nama da gledamo 6 razičiti pink kanala i da slušamo narodnjake do iznemoglosti.

Nikolina

pre 13 godina

BRAVO MOMCI!!!

Svaka cast. Pokazali ste kako se bori za svoju zemlju. Sta god da uradite u nastavku sampionata bice dobro.

P.S. Ako nakon ovoga ne ukinemo fudbalsku reprezentaciju, stvarno ne znam kada cemo.

Ica

pre 13 godina

Taman klinca upisem na kosarku, a on hoce vaterpolo. Prebacim ga pre neki dan na vaterpolo, a danas mi kaze da hoce na odbojku...
Ma nek trenira dete sta hoce, samo mu fudbal ne dajem

Rutiner

pre 13 godina

@Pivljanin

Dajte, ljudi, pretvorili ste se u Amere - oni samo gledaju koliko su medalja uzeli na OI. Niko im nije dojavio da nema SSSR-a vise. Zasto bi se uspesnost u sportu jedne nacije ogledao u tome da li si uzeo medalju u bacanju diska i kugle, a ne u vaterpolu ili odbojci i rukometu. Mislim, skok u vis je bas popularan sport. Ja, eto, svako jutro pre posla preskocim letvu i bacim koplje preko pruge... Na stranu sto su ti individualni sportovi toliko "zamrljani" supstancama razne prirode da ih vise ni ne gledam.

Sto se tice kriketa, badmintona i inih sportova. Znate sta, to ljudi, recimo u Indiji prate, ali retko ko igra i koliko sam ja shvatio radi se o dokazivanju da su u necemu bolji od Engleza. Izem ti razlog... Inace, kao nacija su prilicno netalentovani za sportove sa loptom...

Lavlje Srce

pre 13 godina

Kaznena ekspedicija Srbije razbila strasne Ruse. Za kolektivne sportove smo tata mate i za Spance. Cudo jedno kako su svi odigrali,milina ih je bilo gledadati,hvala za sve radosti u zadnjih 15 godina.

Bosanka

pre 13 godina

Hahahaha... kad nam niko ne vjeruje i kad se svi najmanje nadaju - POBJEDA! Svaka cast, bilo je uzivanje gledati vas... zadnji blik Stankovica i trcanje Podrascanina i njihov zagrljaj, molitve Rosica, radosno skakutanje Janjica, ozbiljnost Nikole, djetinjastost Ivana, pozrtvovanost Kovacevica i jos mnoogo toga... neke se stvari ne mogu kupiti novcem! :-)
Pozdrav iz Republike Srpske, iz Srpskog Sarajeva!

Predo

pre 13 godina

Spadam u ljude, kojima je fudbal tek na cetvrtom ili petom mjestu, nakon tenisa, kosarke, odbojke, pa cak i rukometa. Sta reci, potajno sam vjerovao, jer smo Ruse nekako uvjek dobijali na inteligenciju i srce, jos kad sam vidio kako se bore za svaku loptu. I da su izgubili, cestitao bi im. Ovako, puno, puno srece u nastavku.

Trans Srpska Železnica

pre 13 godina

Iz kuće je izleteo
na ulicu Iva,
sav zadihan, zahuktao,
k’o lokomotiva.

Videli ga drugovi
pa za njim i oni,
potrčali, zahuktali,
ko pravi vagoni.

Sad ulicom tako juri
ta čudna kolona,
to voz Ivin putuje
sa zlatnim medaljama
punih vagona.

Zlatko

pre 13 godina

Nekima ću odgovoriti. Nisam im citirao komentare jer bi to bilo previše, a mnogo bi prostora zauzelo za "zbirku" copy/paste.
Za fizičara i matematičara: ono osnovno šta im treba iz matematike znaju, a to je brojanje i sabiranje do 25. Ako su se opredelili da od odbojke hrane porodice, neka to i rade. Šta će im treći koren iz 18, sinus, kosinus, logaritam, funkcija, formula za brzinu, snagu, rad, 10 na minus dvadeset i četvrti i sl. Realno, koliko nas se ne bavi odbojkom a nemamo pojma sve ono šta smo učili u školi? Neki ne znaju ni ono čime se bave, pa se provlače.
Za onog ko je napisao RTS1 i RTS2: što se mene tiče, to je nebitno, dokle god puste prenos. Da dan danas imaju i 3K, pa neka i na tom programu puste, najmanje je bitno. Bitnije da puste reklame u svakoj pauzi. Ja razumem da se živi od sponzorstva, ali oni ga preteraše.
Za onog što tupi: "Odlično. Oni ga tupe. Tupe ga. I razmotriti i prodiskuvati sve su to sinonimi." :)
I na kraju, pošto vidim da su se mnogi dotakli i fudbalera. Nije problem da li si među 4, među 8 ili si 20 i neki. Problem je šta si uradio da bi taj rezultat ostvario. Da mi neko ponudi 23. mesto u svetu po životnom standardu oberučke bih prihvatio. Kad pogledamo ove "klince" što su se u Turskoj bacali po parketu za svaku loptu, kad pogledamo ove momke koliko su teških lopti spasili, koliko su poena uzeli/izgubili posle 2-3 prebacivanja mreže i ostale koji se bore koliko im mogućnost i kvalitet to dopušta, sasvim se opravdano ljutimo na fudbalere jer ne pružaju koliko mogu. Mnogi ne oznoje dres, ne isprlju šorts, štucne jedino ako blatnjav teren. Imaju i ovi momci slabih dana, nekoliko slabih utakmica i to je normalno. E kad fudbaleri budu igrali sa takvim žarom, niko im neće zameriti slabe rezultate, jer ćemo se svi pomiriti da nemamo kvalitet. Nije sramota biti treći u grupi i ne plasirati se na takmičenje ako si se trudio. Ali je sramota biti treći ako se nisi trudio. U tome je poenta. Inače, bez obzira na sve uspehe i neuspehe, fudbal ću i dalje najviše pratiti, ali ne želim da gledam manekenisanje već borbu, želju, trud. Vaterpolisti celo leto ginu za reprezentaciju, a fudbaleri ne mogu 3 nedelje. E u tome je stvar.
Završio sam onima koji na ovom mestu u ovom trenutku to ne zaslužuju, i to nije fer prema ovima koji zaslužuju da se o njima priča. Odbojkašima svaka čast nan pobedi, i neka nastave ovako u preostale dve utakmice.

moravac

pre 13 godina

bok dechki,
da li je istina da ce u Hrvatskoj da proglase drzavni praznik pkovodom pobede nad vaterpolistima?
U Srbiji na zalost nista od drzavnih praznika, inache se nebi radilo cele godine...

grazie mille

pre 13 godina

Svaka im cast!
Kad sam video sistem takmicenja...pa jos posle onog poraza od Kanade, mislio sam gotovo je! Nema vajde od ovih...cak sam ih precrtao i u ovom mecu protiv zbornaje! Hvala Bogu pogresio sam :)

Jos jednom...svaka cast!

modrica

pre 13 godina

cestitke momcima,kritika komentatorima,nekorektno je izdvajati samo Grbica i Miljkovica,nisam primetio da su losije igrali sa Petkovicem i Starovicem,a i kritike,bilo kojem igracu,su majmunske(odnosi se na debila sa potpisom''znanje-imanje''),posebno posle ovakvog uspeha....idemo po medalju

Smith

pre 13 godina

@MNOGO SMO JAKI,

OK je tvoj argument, ali mora da uzmes ( bar kad pricas o svetskim proporcijama) u obzir da vecinu ljudi u ne-zapadnom svetu ( pod kojim uticajem smo i mi) bas briga za sve ove sportove koje si nabrojao. Pitaj indijce, kineze i ostale mnogobrojne azijske i africke zemlje i videces da su njima neki drugi sportovi prioritetni ( mnoge za koje ti nikad nisi ni cuo) i da je verivotano jedini zajednicni kolicnik sa nama fudbal i to je to (sa africkim zemljama ne sa indokinom) . Ne kazem da je tvoj argument los, samo kazem da moras prvo dobro da definises sta su vrhunski i sta su najpopularniji sportovi. To je sve, ovim vise doprinosim zanimljivom argumentu nego sto kritikujem...A da li je Srbija uspesna s obzirom na velicinu, to nema sumnje.

fenomen

pre 13 godina

Bravo za nase... i poruka za Ruse a i ostale ekipe: Nemojte da kalkulisete ako niste Srbi....Kad ukalkulisemo Kecman-trojku za 0,6 sec onda u odbojci gde nema vremenskog ogranicenja smo svetski prvaci....
Najbolje da nam padnu Spanci, sa Kubancima je tesko ponoviti dobar mec a Bugari su nam veoma nezgodni.
A najlepse bi bilo ako dodjemo do finala da nas tamo sacekaju Italijani i da napravimo dobru uvertiru za predstojeci fudbalski mec.
Poz...

Ponosan Srbin

pre 13 godina

Svaka cast majstorima sporta ovog....!!!!!......aj ovu Rts televiziju treba ukinuti pa svaki prekid REKLAMA ukljuce se ono pocela igra i vec zavrsava poen......pa dokle ce gledati samo pare a ne vaznost utakmice i takmicenja........jadna Srbija sa ovakvom nacionalnom tel.....

Stari znalac

pre 13 godina

U pravu si Boki! To sto smo u prvih cetiri u svetu u odbojci, vaterpolu, kosarci, a bogami i u tenisu, ne znaci da smo dobri u sportu nego u astrofizici. Momak, pa koliko je rada, dsicipline i truda potrebno da se stvore vrhunski igraci u timskom sportu, pa da se sve to uigra i podesi da radi kao svajcarski sat bas kad zatreba na velikom takmicenju. Ocigledno si jedan od onih sto prati individualne sportove koji vrve od nedozvoljenih supstanci...

....i cuvare shtala austrougarske vlastele

pre 13 godina

Čestitam susjedi ali da je kojim slučajem igrala umjesto Rusa naša repka rezultat bi bio sasma drugojačiji to je barem jasno svima, naravno u korist Hrvatske kao što je u gotovo svim sportovima - vaterpolu i drugim... Bok...
(zagorje zeleno, 5. oktobar 2010 21:54)

Yeah, right neighbour. Hrvatska je velesila u ovom sportu. Njena dostignuca u odbojci, mi opancari nikada necemo dostici iako se neverovatno mnogo trudimo. Sve neke bronzane i srebrne medalje uzimamo, nikako zlata (sem 2000. i 2001) i tako vec 15 godina. Eto i Rusi hoce da igraju sa nama jer nas se ne boje, te kalkuliraju. Pozdrav za vas, sinove tisucljetne kulture...

David

pre 13 godina

(pivljanin, 5. oktobar 2010 23:50)
Pa u badmintonu, sinhronom plivanju, softbolu, hokeju na travi, bejzbolu i tim smešnim sportovima nismo najbolji ali u 7 od 10 najpopularnijih sportova na svetu jesmo najbolji.... Ajd da vidim Amerikance kako bacaju kamen s ramena, pljuju u dalj, igraju klis itd... A to što njima jedan sportista osvoji po 15 medalja to je smešno i to nema veze sa olimpijadom, naročito kad pojedine steroidne ne možeš da proveriš, nego moramo da čekamo po 20 godina da sami priznaju da su dopingovani... A ovo je čista balkanska krv...

Nex

pre 13 godina

Najzad dobra igra nasih u nekom mecu koji je odlucujuci.Samo da ne stanu i razocaraju nas kao kosarkasi,bas sada kada su nas razgalili.Jer,ovaj plasman u polufinale bice zaboravljen ako se osvoji neka medalja
(neko to od gore vidi sve, 5. oktobar 2010 19:11)

Ja ipak mislim da se ti samo zezas, jer ne verujem da je neko toliko glup. Inace Grbicev smec posle prebacene lopte od strane Rusa - neprocenjivo!

Odbojkaska velesila Hrvatska

pre 13 godina

Ispašt čete od Brazilske unatoč naporima!

Haha zezam se,nisam ocekivao da cemo proci Ruse dobijali su nas u zadnje vreme a i ukupan skor između nas je 22 9 na strani Rusa.Hteli nas,dobili nas i ispali.

zoc25

pre 13 godina

Ako je ikad neko sumnjao da Srbija ima 2 od 3 najbola igraca svih vremena u odbojci mislim da ako mu danas nije postalo jasno onda nikad nece jer nema pojma!!! Svetom Nikoli i Ivanu Groznom uz rame je samo bio Brazilac Ziba!!! Nadamo se i svim srcem smo uz njih da osvoje ono sto jedino nisu, a to ja zlato na Svetskom prvenstvu!!! U svakom slucaju oni su nas ponos i ako ne osvoje nista!!! Nikola Grbic-zlatni recepat srpske odbojke vec punih 15 godina!!!

Majstori!

pre 13 godina

Svaka vam cast momci! Stvarno ste me obradovali i usrecili i pobedom, ali pre svega vasom igrom i izgaranjem za svaku loptu. Puno uspeha i dobrih partija u polufinalu, a verujem i finalu.

Medijski javni servis bi mogao slobodno emitovanje SVETSKOG prventstva u odbojci da prebaci na svoj prvi program. Ali kako ovde nisu u pitanju domaci fudbal, kvalifikacije kvalifikacija za evropsko prvenstvo u fudbalu, znam da je to nemoguce.

vladimir

pre 13 godina

Neka zauvek ucute oni koji su pricali da Ivan Miljkovic i Nikola Grbic treba da napuste reprezentaciju.Bas mi je drago sto smo tukli Ruse jer su nas zeleli za protivnike.Brazil bi mozda pobedili.Mozda su Rusi najbolji na Svetu ali imaju velike komplekse i neki njihovi igraci nemaju ni gram mozga pogotovo njihovi blokeri

Itnja

pre 13 godina

Mislila sam da se do sad ceo svet uverio da je Srbima najveci izvozni proizvod- INAT! Rusi ocigledno nisu...bar do sad. :) Bravo momci!

boba

pre 13 godina

Lepo je Miljkovic(kako su ga Rusi nazvali Ivan Grozni)rekao: Mi barem prodjemo 2 kola, za razliku od nekih. Svaka cast za prolaz sva tri kola i polufinale!!! samo napred

10011101010001

pre 13 godina

Dobili su šta su tražili.

Bugari, Španci, Kubanci. Niko od ovih mi ne uliva strah, sve možemo da dobijemo. A u drugom polufinalnom paru nek se kolju talijani i brazilci.

AJMOOOOOOOO SRBIJAAAAAAAAAAA!!

ok "ribnica" kraljevo

pre 13 godina

in you face IVORY, ofk, neko od gore to bla bla bla...

hahahha joj kako mi je drago sto smo zapusili usta pojedinim hejterima ovde nja nja nja hihihihihi

deka

pre 13 godina

Vjerovali smo u njih, a oni su nam to vratili. Momci hvala! Idemo dalje. Braćo Rusi, mnogo ste kalkulisali, ali je naša matematika bila jača. Mislim, nemo se ljutite. Hvala Kolakoviću što si osvjetlao obraz Podgorice! Naprijed Srbija!

nemanja

pre 13 godina

bravo momci... Vise popularnosti sportovima koji donose radost ovom narodu... Najpre mislim na vaterpolo i odbojku,tu je i kosarka... Sa toliko malo novca, toliko uspeha,da li ce se ljudi opametiti i poceti da cene prave vrednosti! Bravo momci,puno mi je srce,za mene ste sampioni!

milica

pre 13 godina

srce mi je na mestu!!! sad kad smo njih pobedili mozemo sve....!!!..birali su da igraju sa nama, a sad neka biraju sa kim ce da se razigravaju za plasman od 5-og do 8-og mesta odnosno od 9-og do 12-og....napred SRBIJA!!!

Mozzart

pre 13 godina

Ljudi, dokle vise da se prepucavamo oko fudbala, kad imamo ODBOJKASE, VATERPOLISTE, KOSARKASE, TENISERE... Svaka cast, majstori! I bez medalje cu se ponositi vama!

op cup

pre 13 godina

Ovo je dokaz da smo mlada li opasan tim, ipak je nasa matematika ovoga puta bila na najvisem nivou :) Tako da sada lagano idemo na finale i titule... ovo je kao da igrate PowerPlayManager, tamo se svasta kalkulise i toliko statistike da nekada dodje da poludis, kao Rusi danas :)))

gonzo teniski trener

pre 13 godina

prava ekipa,cestitam,jedva cekam snimak meca,hihi dva sata kvalitetnog programa,putin vas posmatra hihi lol, sta ce covek,to je sve sto moze,opet ti srbi...hihi lol,kakav uspeh-bravo majstori,pozz svima

pera

pre 13 godina

Odbojkaška reprezentacija nas od 1995. na ovamo svake godine obraduje nekim sjajnim rezultatom. Ove godine to su uradili dva puta. Posle bronze u Svetskoj ligi porazili su po kvalitetu igrača možda i najjaču ekipu sveta i plasirali se u polufinale SP.

Sve je bilo divno. Energija, timski duh i povrh svega igra. Sve osim prenosa na rts. Posle tajm auta redovno su se uključivali na pola ili kraj poena, a tek komentar... Mislim da bi komentator dinamičnije prenosio neku daleko bilo sahranu... A nikakvih podataka, ne poznavanje pravila i greške pri prepoznavanju ruskih igrača... Šteta što rts ne može da nađe nekog boljeg odbojkaškog komentatora.

NAPRED PLAVI I U RIMU!

Nenad

pre 13 godina

Šta reći.Veličanstveno.Bravoruzno.Pa tako se to radi.Ubićemo i sledeće ko zeca.Ovako se bori za nacionalni dres.Ako nešto u ovoj zamlji vredi to je sport.Što se tiče fizičara ako i on zna fiziku ko oni odbojku skidam kapu.Tesla je inače naš čovek pa moguće da ima naslednika.Još jednom majstori čestitam od sveg srca.

branko

pre 13 godina

Баш онако како сам и мислио и написао: Русе можеш добити на терену само ако си их пре тога победио у глави. Апсолутно је јасно да наши момци нису добили Русе ни сервисом ни блоком ни смечом (у свим тим елементима било је добрих потеза али и грешака) - добили су их силном вољом и вером у победу. Ту није било ни најмање грешке. Јер да није тако:
• Не би добили практично изгубљени први сет (19 : 22) у чијој завршници нисмо искористили чак две контре а Н.Грбић направио сервис грешку
• Не би се после убедљиво изгубљеног другог сета повратили и истом мером Русима узвратили у трећем
• Не би савршено одиграли четврти сет у којем смо водили па нас Руси стизали, при крају изједначили а ми на крају имали и знања и живаца и стрпљења да не дозволимо да дође до петог сета.
Честитке свима, почев од оног скромног и васпитаног човека на клупи који се некима на форуму не допад из разлога који немају везе ни са одбојком ни спортом.
Ова екипа је у већ у Светској лиги показала све своје квалитете а сад кад су се уклопили и двојица вансеријских асова, на добром су путу да се оките и светском медаљом, зашто не и оном најсјајнијом. Одгледао сам много утакмица, не само наших и тврдим да нико овде не игра боље од нас. Бразилци су наравно јаки, али ни они више нису тим који ''једе живу децу''. Победама над Кубом и Русијом наши момци су већ извршили двотрећинску ревизију резултата београдског турнира. Мени би се јако допало да им ту шансу пруже и Бугари. Верујем да би ревизија била потпуна.

Tom

pre 13 godina


Prvi set je izgubio Kovačević.
(znanje-imanje, 5. oktobar 2010 19:25)
E nepismeni, pa mi smo zahvaljujuci Kovacevicu dobili i prvi set i utakmicu. Kad god je bilo gusto on je prolazio. Nemas ti blage veze sa zivotom.

Pandemoniac

pre 13 godina

Čestitam susjedi ali da je kojim slučajem igrala umjesto Rusa naša repka rezultat bi bio sasma drugojačiji to je barem jasno svima, naravno u korist Hrvatske kao što je u gotovo svim sportovima - vaterpolu i drugim... Bok...
(zagorje zeleno, 5. oktobar 2010 21:54)

...I DRUGIM???????
A kojim??

Aleksandra

pre 13 godina

Momci bravo! Toliko ste dobro izgledali i radili na terenu da je na momente bilo cudno sto je Rusija uopste bila favorit pre meca! Odlicna odbojka! Ali taj drugi set odvajkada igramo lose - ukoliko i to popravimo pa nece nam ni Brazil nista moci:))) A sada polako i smireno u polufinalu! Ono dizanje Janica Grbicu ufff, Rosic odlican, Miljko ma care... Kovacevic imao padove ali se jos bolje dizao... Podrascanin - mislim da njegovo vreme tek dolazi... a Stankovic kao spricer... Ma divni, pametni momci... sram vas bilo pljuvaci svih vrsta sto niste uz nase!!! Jedva cekam naredne godine kada cemo mi biti favoriti uvek ihhh...

Mile PO

pre 13 godina

Ajde pljuvaci sad!!! Kako smo odradili pripreme, kako smo izgubili od Kanade, kako ovo kako ono.... EVO KAKO!!!!!!!!!!! JAAAAAAAKOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

A

pre 13 godina

Rece kapiten...mozemo mi to...i bi tako!:-) Zaista je bilo uzivanje gledati kako se borite i kada ne ide i to protiv ekipe koju su svi vec videli najmanje u finalu! Na srecu postoje jos sportovi i sportisti zbog kojih vredi gledati utakmice...ova danasnja...neprocenjivo!;-)

dijaspora.srpska

pre 13 godina

Sta ste se uplasili toliko tih Rusa??? Ja vam garantujem da cemo pobediti te Ruse, pa ako treba i te Brazilce, Spance, Bugare! Strah kao da igramo protiv svih 150.000.000 Rusa, a ne sest protv sest! Ako nasi igraci slucajno tako misle (sto ne verujem) onda neka pakuju kofere! Ako hocemo medalju, mora da padnu jaki protivnici, sta je sa vama!? Ajd cetri utakmice ocekujem jos, pa da vidimo gde smo. Srecno!
(dijaspora.srpska, 2. oktobar 2010 19:32)

To je bila "ta" "mocna" Rusija.?!
Nisam sumnjao... Idemo dalje!

Zanatlija

pre 13 godina

Lepe reče komentator Predrag Milinković:

"Rusi su dobili ono što su tražili"

Naša reprezentacija će igrati sa pobednikom grupe u kojoj su Španija, Bugarska i Kuba.

Na zadnjem Svetskom prvenstvu koje je 2006 održano u Japanu mi smo u meču za treće mesto izgubili od Bugarske. Možda bi bilo dobro da baš njih dobijemo i vratimo stare dugove, šta vi mislite?

dosvidanija

pre 13 godina

Glavna razlika izmedju Rusije i Srbije na ovom prvenstvu je u tome sto su Rusi pošto-poto pokusavali da izbegnu Brazilce, dok smo ih mi samo čuvali za kraj.

aleksandar

pre 13 godina

Treba pokrenuti peticiju za KUCU ODBOJKE,KOSARKE I VATERPOLA,posto definitivno da je fudbaleri nicim nisu zasluzili,a jedini je imaju..Dok za ODBOJKASE,VATERPOLISE I KOSARKASE-treba da se napravi kuca fudbala sa BISTAMA ovih sportista.!!!...Tako da SRBIJO-zapitaj se maloooooo

COSA-KG

pre 13 godina

"Ko na nas udari iz mesta je na....o" sto rece Milutin Topalovic!!!Eto objasnismo Rusima ko sece drva a kome piljevina leti u oci!!!Tako da se ne prave mnogo pametni drugi put i da beze od nas ko djavo od krsta!!NAPRED SRBENDEEEEEEEE!!

mac

pre 13 godina

Sad je 20:40. Vrtim kanale od kako se zavrsila utakmica i sem kratke vesti na dnevniku ni jedne jedine reci vise ni na jednom nasem kanalu o ovom mega uspehu nasih odbojkasa. Sta reci...

Rafa

pre 13 godina

tako je momci....svaka vam cast...Odusevili ste me igrom,borbenoscu i zalaganjem! Konacno da padnu Rusi...svaka cast jos jednom!! Sada samo ostanite mirni i skoncetrisani i ko god da vam bude u polufinalu (Bugarska,Kuba ili Spanija) nece biti lako, ali ako budete igrali kao sto ste igrali u mecevima u 2 i 3 imate sanse za finale!!!!!

Stojance

pre 13 godina

Cestitam Rusima na sjajnoj kalkulaciji. Hteli su da izbegnu Brazil po svaku cenu i uspeli su u tome. Slavi Rusijo, sigurno neces na Brazil.

Nik

pre 13 godina

BRAVO Momci, fantastican uspeh! A sad napad na medalju! Eto vam Rusi, pa sledeci put opet namerno izgubute da bi igrali sa SRBIJOM! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Srbija ftw

pre 13 godina

Rusi, trazili ste nas , i dobili ste sta ste trazili ! Ne ona narodna dzabe "Sto vise bezis od necega, to ce ti se pre obiti o glavu". Bravo nashi, nabijaj komplekse, sa ovakvom do igrom do titule bre ! Kao sto sam vec rekao neki dan, posedujemo tim ,za lagano osvajanje Svetskog prvenstva! SRRBIJA DO KRAJA !

Oki

pre 13 godina

Braco Rusi,trazili ste sad gledajte!!!!Ovde Turaka nema, domacin se ne ukrsta sa nama pa,kvaliteta imamo tako da su nam sva vrata otvorena ka finalu!!!

Rajan

pre 13 godina

lako preko Srba do polufinala... italijanski vuk na celu mocne Rusije... kahmmmm... nesto mi ne stima ovde??
ocekuujem pojasnjenje:)

Plavi269

pre 13 godina

Sad kad smo usli u polufinale, hoce li se igrati cetvrtfinale za finale ili odmah utakmica za trece mesto... :)))

Svaka cast momci. Najjaci kad je napotrebnije!

Posmatrac

pre 13 godina

Ovaj Nikola Grbic izmislio odbojku pa se sada izivljava! Ne znam sta da kazem odusevili su me. Sta li sad imaju da kazu oni odbojkaski poznavaoci o uklapaju Grbica i Miljkovica u ovaj tim...

Sone

pre 13 godina

Ovo je bilo cisto prozivanje,to vezano za kalkulacije,ocigledno ne znaju da mi Srbi to najvise volimo i da smo najjaci kad nas neko proziva!Treba malo da prouce "uciteljicu zivota"
Zivela majka Srbija!

nikola bg

pre 13 godina

svaka cast kraljevi, ovako treba da igraju sve nase selekcije da kroz takmicenje tempiraju formu i kad je najvaznije odigraju najbolje... veliki uspeh za nas sport svakako, a bogami polako postajemo ponovo svetska sila u ekipnim sportovima, srecno u polufinalu i da nam se vratite sa nekom medaljom nije vazno kojom, sijace svaka kao zlato

Igor

pre 13 godina

Bravo momci, draga mi je ova pobeda, a jos mi je draze kada znam da smo uobrazene Ruse poslai, na plasman od 5-12 mesta. Bugari, Kubanci ili Spanci, po meni je svejedno, finale je na vidiku, a tamo zelim Italijane pa da im vratimo za poraz u finalu SP 1998.

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Иван Грозни развалио "Бабушке".
Што се качиш, када си слабић?!

basara milorad

pre 13 godina

Dakle, poštovani građani Srbije, odbojkaši Srbije, koje god mesto da zauzmu, na bilo kojem takmičenju, zaslužuju doček pred gradsku skupštinu sa 50.000 ljudi. Valjda je svima jasno da su to momci koji nikada ne kalkulišu i uvek igraju najbolje što mogu. Šta više od njih očekivati!? Od 1995 godine do danas (a nadam se i još mnogo godina) to su najbolji sportisti Srbije, najbolja i najuspešnija organizacija u Srbiji!!! Zaista je lepo gledati vas i znati da ste naši. Hvala Vam za sve vaše igre!!!

sismis75

pre 13 godina

pricalo se da je sistem takmicenja takav da italija moze da dodje do polufinala. ne bi nam smetalo da nam na kraju "prebace" da je sistem bio takav da srbija uzme zlato :)))) idemo plavi!!!!

Ce Gevara

pre 13 godina

U svim vestima za sada pricaju peti oktobar, dza, bu. Niko da vas stavi na prvo mesto, one koji jedino donose radost godinama! Bravo momci, brujace cela Srbija danas o vama, ali i o vasem petom oktobru.

boombar

pre 13 godina

Sad kad smo usli u polufinale, hoce li se igrati cetvrtfinale za finale ili odmah utakmica za trece mesto... :)))
(Plavi269)

Znači nakon sve one nervoze i grča, nakon pobede smejao sam se 30 minuta na ovaj komentar. Odavno nešto duhovitije nisam pročitao.
Svaka čast plavi269.
Idemo dalje.

nole

pre 13 godina

Rekoh jednom prilikom da je OSS prava firma sa vizijom,planom za buducnost,a pre svega "ne lazu"?!Rekli polufinale,evo nam polufinale.Ali mi Srbi hocemo zlato,sto da ne!Pa docekamo ih ispred Skupstine,kao ljudi,pa pokazemo svima sta su kalkulacije!!! Inace im dugujemo docek.

Jovan

pre 13 godina

Svaka cast momci.

Nekako samo imam utisak da im se ne poklanja onoliko paznje koliko su zasluzili.

Ipak smo istroseni reprezentativnim sportskim letom.

Samo napred....

bb

pre 13 godina

Sta radi srpski inat!!! BRAVO CAREVI!! Dobro bi bilo da nas i ovi Bugari ili Kubanci isprozivaju pred utakmicu,to kod nasih najbolje pali!

M2

pre 13 godina

Polufinale oooooo, polufinale ooooooo!
Ala smo ispalili ove tupave Poljake. Prividja mi se zlato, gledo i u pasulj i u kuglu... ooooooo... oooooo...
(M2, 28. septembar 2010 19:29)
Ako je neko tupav u ovoj prici,to si ti.Koje zlato, po igri nam je i drvena medalja mnogo.Kakve sve gluposti necu procitati!
(Wllaxy, 28. septembar 2010 21:44)
Wllaxy (ne zameram), sta mislis oce li biti drvena medalja?
Bravo majstori. Srbijaaaa!!!

JBRef

pre 13 godina

Ne valja! Sad zbog polufinala neće moći da igraju protiv Estonije... Mada, kad malo bolje razmislim, neka ostanu u Italiji do utorka da razbiju katanaćo!

Delija-Udine

pre 13 godina

Bilo je lijepo veceras biti Srbin u Italiji...siguran sam da ulazimo sa Brazilom u finale...sto se tice domacina...nema tu sta da se prica..nemaju kvalitet za finale ...ovdasnji mediji se zadovoljavaju 3 mjestom...Volim te Srbijo i uz tebe sam live u subotu !

Gaja

pre 13 godina

Gde su sad oni pljuvaci od pre neki dan kada smo izgubili od Kanade i Poljske?Stidite se bre!

Svaka cast Srbi!A sad se odmorite i spremite i naravno u finale!Ja znam da mi to mozemo!

Pedja

pre 13 godina

Daj bre dosta mi je ovih smaraca koji na komentar"MNOGO SMO JAKI" pisu citav elaborat da dokazu kako nismo jaki,pa pustite bre ljude da se raduju,a vi pesimisti bezite iz ove zemlje ako vam smeta svaki komentar u kome malo prevagne euforija!

dalmos

pre 13 godina

Zadovoljstvo je gledati ove momke, jer se svake sekunde vidi da su uložili svoj maksimum, i bilo to dovoljno za pobedu ili ne, nema im se šta zameriti, ostaje nam samo da budemo ponosni zbog načina na koji brane boje ove zemlje, a sa takvim pristupom ni svetsko zlato nije daleko! SREĆNO!

Tinki Winki

pre 13 godina

Svaka cast.....ponosni smo na vas......svaka cas...Ko prati ovu reprezantaciju,njihovu igru i zelju,koliko se bore za reprezentaciju zna da ni u jednom sportu nasi nisu pokazali toliko zelje volje ma svega samo da se pobedi.....Svaka im cast..smjena generacija je unistila i jace reprezentacije a oni...oni samo idu naprijed glavu gore!!!!Nikad se mediski ne eksponiraju ne pravi se mediska frka oko njih ...a oni samo pobjedjuju i cine nas sve ponosnim ...nije mi jasno zasto bi bilo ko davao negativne komentare kad trebe da budemo ponosni na njih u svakom pogledu...Ko je gledao utakmicu juce zan o cemu pricam.....koliko su se radovali za svaki poen ...koliko su srce ostavila na tarafleksu...
Plavi samo napred..svaka vam cast ..ponos ste cijele nacije!!!!!