Fudbal 259

Nedelja, 03.10.2010.

16:22

JSL: Vojvodina dobila derbi

Fudbaleri novosadske Vojvodine savladali su u derbiju 7. kola JSL Partizan rezultatom 2:0.

JSL: Vojvodina dobila derbi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

259 Komentari

Sortiraj po:

B&W

pre 13 godina

Ponasanje igraca Partizana je bilo skandalozno. Djuricu, nadam se da ces ispuniti obecanje i kazniti sve one koji kvare ugled naseg kluba. Nego mene nesto drugo brine: otkud toliko zluradosti medju navijacima zvezde? Da li smo i mi bili tako zluradi kada zvezdi nije islo? Ako jesmo, primite moje izvinjenje, sad vidim koliko je to jadno i pateticno. Tebi zvezdo zelim da budes respektabilan protivnik i da se boris za Ligu Sampiona a mom Partizanu nemam mnogo sta da porucim osim...i kada ne budes prvi ti, i kada cuju se zvizduci i tada cu partizane ja da te volim ja...

FIRMA 1989

pre 13 godina

Zar je moguće da se neki navijači Partizana posle jučerašnje utakmice žale na suđenje??!!
Pobeda Vojvodine je čista kao suza a vi ste, kao i Zvezda, poslednji na svetu koji imaju pravo da BILO ŠTA pričaju o suđenju!
Mene, kao navijača Vojvodine, više raduje jedna stvar od samog rezultata a to je da ima sve više klinaca na severu Karađorđa...
SAMO NAPRED VOJVODINA!

dudu

pre 13 godina

Za ljude koji pluju Djurovskog: a niste videli kad je Stojkovic njega provocirao pre nego sto je izveo penal?? To naravno niste videli, je li? Proslava gola je samo reakcija na to. Nemojte glumiti gospodu, ne gubite cesto, ali kad izgubite vidi se koliko ste mali u porazu. I igraci i navijaci.

nenad73

pre 13 godina

Jucerasnja utakmica je pokazala da nema kraja pritiscima na aktuelnog sampiona i da je domaca liga cirkus koji nas je i doveo tu gde smo.
-Sviran je penal nad Lazeticem kome je lopta vec pobegla i koji je pao kao da je izasao sa fakulteta dramskih umetnosti
-Od tog trenutka fudbaleri Vojvodine su 60% vremena simulirali prekrsaje i lezali na travi a sudija ni jednog trenutka nije sankcionisao takvo ponasanje ma kako ocigledno bilo
-Djurovski koji vec ima zuti karton u trenutku kada daje gol iz penala okrece se Stojkovicu i otvoreno ga provocira ispred sudije i ne dobija drugi zuti karton...
-U najmanju ruku jednak prekrsaj kao nad Lazeticem nije sviran nad Ilievim...
I onda Vojvodina je pobedila, neka bude da je zasluzeno ali ne mislite valjda da ce ruska komsinica da osvoji titulu. Polako komsije pa sve smo ovo vec videli i konstantno vas deremo pa cemo i ovog puta...

čika velja

pre 13 godina

Ništa strašno. I mnogo veće ekipe su u "crnoj seriji". Ipak, moram da se osvrnem na mog ljubimca, Nemanju Tomića. Dozvoliti da ga isprovocira jedan polu igrač uličarskog vaspitanja,Nikola Lazetić... znači da si gori od njega! Bruko i sramoto Partizana... i tebe neko postavio u reprezentaciju! Koja je cena tvoje prodaje? Zar da nam polu ekipe uzimaju "meru", samo da bi se ti prodao i da bi tvoji mentori uzeli pare. Nadam se da ćeš za ovo isključenje dobiti bar tri utakmice, mada bi ti suspenzija na šest meseci bila prava mera! Dr.Mo je za tebe pojam profesionalca, timskog igrača, poštovaoca navijača, a o fudbalskim kvalitetima da ne govorim. I poruka svima u Partizanu koji se iživljavaju na MOREIRI, dozovite se pameti dok nije kasno! Tri boda se stiže, ali ako zaostanete još neki... ne mogu da verujem da će vam biti svejedno!

mufliz

pre 13 godina

Koliko je samo radisti donela pobeda Vojvodine navijacima Zvezde....
Zapitajte se malo, da li treba da se radujete porazima Partizana ili pobedama Zvezde???

Vukas

pre 13 godina

Posle dužeg vremena odgledao sam utakmicu u kojoj nisam navijao ni za jednu ekipu. Obično su moje simpatije na strani gostiju ili slabije ekipe ali ono juče može se okarakterisati kao čas fudbala ekipe iz Novog Sada. Izgleda da fudbaleri iz Beograda nisu naučili lekciju iz polufinala kupa gde ih je isti tim deklasirao i na gostujućem terenu. Brzo, lako,sa predajom lopte kao po koncu i konkretno u napadu delovala je Vojvodina. Tim kao da je došao iz španske primere a ne iz ravne Bačke. Imajući u vidu da je prodat dobar deo tima na čelu sa prvim strelcem ekipe( D. Mrđa)pobeda dobija na ceni. Partizan neubedljiv, previše nervoze u kojoj je prednjačio najiskusniji S. Ilić koji je umesto da smiri mlađe, dolio ulje na vatru i gurnuo u istu Smiljanića i Tomića koji su sasvim opravdano isključeni. Sve je inicirao dosuđeni penal za domaćina koji je postojao ali mnogo takvih situacija nije suđeno protiv šampiona pa su i reakcije bile oštre. Svaka čast treneru crno-belih koji je naglasio da su nadigrani a da li će ekipa izuvući pouke videće se na narednim mečevima kojih ruku na srce gosti imaju na pretek.Jedan derbi je prošao a u iščekivanju sledećeg, uživaćemo u mečevima Srpskog tima u kvalifikacijama za Euro 2012. Živeli ljubitelji fudbala i najvažnija sporedna stvar na svetu!

Mickey

pre 13 godina

Sta je to danas bilo?
Posrtanje svih velikih klubova iz LS?
I Arsenal i Bayern i Partizan izgubili sa 2:0. :))
Ha,ha,ha...izgleda da su se umorili zbog LS ili mozda cisto naleteli na bolju ekipu. :))

Mario Bros

pre 13 godina

Gledao sam uživo meč, i zaista je Vojvodina bila bolja od početka do kraja. Tačnije Partizan nije ličio na sebe. Nepovezana igra, puno izgubljenih duela, nemoć u napadu. Igrači Vojvodine su se dosta prenemagali i odugovlačili na sitno.

Ono što bih izdvojio kao veoma ružno i neshvatljivo je to što navijači Vojvodine viču partizanovcima "Ustaše, ustaše!".

To je neki novi fazon izgleda.Ne vidim zaista gde to ima uporište u bukvalnom ili u prenesenom značenju. Bilo me je sramota tih minuta cele "Firme".

pera

pre 13 godina

E ajde vi sto pljujete Stanojevica oladite malo! Do pre par dana vam je bio super,a sada vam ne valja? Neko pominje da ga njega ustvari izvlace ovi iskusniji igraci- Ilic,Krstajic... ,pa kako ti igraci nisu izvlacili Stevanovica i Jokanovica?? Ali takvi smo mi Srbi.Tako je bilo i sa Anticem,prvo ste hteli spomenik da mu dizete i dajete ulicu sa njegovim imanom,a onda posle dve nedelje ste ga pljuvali na sva usta (a samo da je bio sviran onaj ocigledan penal protiv Australije sve bi se drugacije zavrsilo),a slicno su radili i crveni sa Pizonom.

Влада

pre 13 godina

@Svasta

Видим опет се понавља та жвака о фамозној омладинској школи Партизана.Сад ти мени реци ког играча је изнедрила та школа у последњих 10 година,а да је он оставио неки траг у фудбалу?Поред једне Барселоне,Ајакса нпр неко вашу омладинску школу проглашава за најбољу?Из Вест Хема су изашли Фердинанд,Лампард,Џо Кол,где су вама такви играчи?

ESTAVELLA

pre 13 godina

Kada veliki padnu - mali, nemocni i zli izadju da se vesele, ograniceni svojom bedom, cini im se da su sada oni blize vrhu
(Stevan, 3. oktobar 2010 17:29)

Bravo majstore za komentar. Pravo u centar.
(nana, 3. oktobar 2010 20:27)

potpuno ste u pravu zar ne shvatate...kjad je velika zvezdasvih ovih godina puca i na kraju pukla vi ste izasli iz rupa..........

Radovan III PFC

pre 13 godina

Vojvodina dobila derbi B92

E ovako do sada sam uvek bio objektivan ali uvek u sazetoj formi ali kad vidim sta pojedinci pisu odlucio sam da dam misljenje moje malenkosti.

Kao prvo i osnovno sudjenje je blago receno bilo katastrofalno! Onakve startove i ponasanje igraca sudija je kasno poceo da sankcionise i nije uspeo da iskontrolise igrace koji su se njegovom krivicom i sa jedne strane puni nervoze zbog rezultatskog zaostatka a sa druge noseni nabojem i pruzenom prilikom da savladaju Partizan sukobljavali kao da je u pitanju rvacki mec, bar je meni bilo odvratno za gledanje.
Nedopustivo ponasanje Lazetica koji je Tomica udario 4 puta po licu, jednom u grudi i odgurnuo ga 3 puta, ne znam samo na osnovu koje reputacije ni jedan sudija ( bar linijski ako glavni nije video ) nije nasao za shodno da protestvuje s ono proslavljanje gola igraca Vojvodine i upiranje prstom prema Stojkovicu i direktno provociranje se sankcionise po FIFA i UEFA pravilu najmanje ali ponavljam najmanje zutim kartonom.
Stojkovic je branio koliko je bilo u njegovoj moci ali ono udaranje glavom i to ispred samog sudije da prodje sa zutim kartonom nije uredu.
Pogotovo je bilo grubih startova u zavrsnih 20min ali da li sudija nije imao ono sto treba da ima pa da podeli lepo kartone na vreme i da smiri strasti zaista ne znam.
Igru vojvodine necu komentarisati jer ih ne gledam cesto, jednostavno su momci po meni igrali iznad svojih mogucnosti a kad na to dodamo da je trener Milinkovic apsolutno pametno i hrabro odabrao taktiku koje su se svi igraci pridrzavali i apsolutno nadmudrio Stanojevica izvojevali su pobedu i tacka.
Sa druge strane videlo se da nasa odbrana ne moze da funkcionise bez Krstajica i tu je kraj, neosporan kvalitet i talenat jos uvek nisu na dovoljnom nivou da nadomeste manjak iskustva zadnje linije.
Nadigrali su nas tamo gde bi trebalo da smo najjaci a to je sredina terena ( uzimajuci u obzir imena, iskustvo i talenat ) onaj mali Tomic nije sav svoj, Ilic ne moze vise od toga sto je pokazao jer bez adekvatne podrske koju veceras nije imao ( Moreira, Petrovic, Medo ) suvise se umara i posle 45 minuta tu je kraj.
Kleo grdan poginu za svaku loptu ali nije mogao da nadje adekvatno resenje jer mu se niko nije otvarao a o prostoru za sut je mogao samo da sanja jer je uvek bio dobro cuvan sa bar dvojicom ili trojicom igraca dok Ilijev nije niti ovlacio igrace niti se postavljao u situaciju da odigra makar dupli pas ili nesto drugo.
Evidento je da su igraci izgoreli protiv arsenala i da fizicki nisu spremni ( jos jedan pojam koji je meni iskreno ne shvatljiv jer ako u necemu mozemo da pariramo velikanima onda je to fizicka spremnost i kondicija) a pored umora je vidno bila ispoljena i mentalna ne sigurnost, da ne kazem ne zainteresovanost, manjak neke zelje ili motivacije to je na Stanojevicu da obrazlozi u sta ne sumnjam da hoce.
Navijam dugo godina za Partizan vise nego sto vecina na ovom sajtu ima godina i vise nego sto pojedine navijacke grupe postoje ali zaista treba biti objektivan i realan i reci bili su bolji mi smo bili losi i kraj.
Imamo svoje razloge zasto smo tako lose odigrali ali to je nasa stvar i mi treba da radimo na njoj a ne da nam to bude alibi ( prvenstveno mislim na LS i odsutnost 4 standardna igraca ).
Prvenstvo je tek pocelo i bice jos uspeha i padova, podrzimo Partizan jednako i u jednom i u drugom a sa njim i Stanojevica i ne okrecimo ledja kad je tesko nego pevajmo jos jace i manimo se zlih jezika i zamerki, gledajmo u svoje dvoriste a ostali neka biju svoje bitke nama su nase tri apsolutno dovoljne...

Mecklejn

pre 13 godina

Kada veliki padnu - mali, nemocni i zli izadju da se vesele, ograniceni svojom bedom, cini im se da su sada oni blize vrhu

Bravo majstore!Zvezda je pala,ali se dize!Bravo za komentar!Zna se ko je najveci!Imamo duplo vise trofeja!Imamo duplo vise navijaca,a imamo i duplo veci stadion@!Sto kaze tvoj kolega,ubo si pravo u centar!

Aleksandar

pre 13 godina

jel' to onaj glodjo sudija sto je dopustio da fejsa odbrani gol rukom visoko podignutom protic borca ili na istoj sto je pred njim nokdauniran igrac borca kao sto je danas ucinio stojkovic...mora da ga zvezda sada vishe platja ili jos nije dobio zeleno svetlo od toleta da pritisne gas.
(ca032, 3. oktobar 2010 21:01)

A to sto je Lazetic samarao i cuskao Tomica pa za taj start nije dobio crveni(vec kasnije),To sto je Partizan od strane Zvezde ostecen u bar 2 derbija-rukomet u 16 metara i lopte koje su ocigledno prelazile gol liniju,jer i to Tole namestio?!

Slaninar

pre 13 godina

Sramota za vest, i vecito favorizovanje titovih blizanaca. Vojvodina je dobila a vest govori samo o partizanu. Nije vosa (nedaj boze) bila bolja nego je partizan bio losiji. Sramota koliko ste ``objektivni``, uradili bi sve da smanjite velicinu vojvodine. Zato ce te jednog dana i stvarno izvestavati samo o rezultatima sa utakmica kao iz ovog klipa.

http://www.youtube.com/watch?v=ItFMWYNSFiE

Liverpolo

pre 13 godina

Posle mnogo vremena sam odgledao celu utakmicu domace lige i zgrozen sam!!! Malo vise sam simpatisao Partizan, ali zar je moguce da klub koji se izdaje, a i koji i treba da bude reprezentatnt Srbije, ne moze sportski da podnese poraz?!?!? Gde je tu sport? Protivnik te posteno nadigra, a ti srljaj na sudiju i na protivnicke igrace celo drugo poluvreme... Pa jeli ti momci znaju kojim sportom se bave? Boksom? Dzudom? Rvanjem? Ne navijam ni za Zvezdu, ni za Partizan, ni za Vojvodinu, ali Partizanovi fudbaleri su jednom vise dokazali da nemaju pojma sta je fer-plej i da su mnogi od njih zalutali na fudbalski teren (pre svih Petrovic koji je svaki put bio u gardu). Cast nekim izuzecima, ali ponasanje Partizanovih igraca je diletantno ne samo za evropske, nego i za domace uslove. Pa ono deca ne rade uvek kada igraju na ulici fudbal, a kamoli odrasli ljudi kojima je fudbal cak i profesija! Amaterizam...

Grobari

pre 13 godina

Živeo Partizan i majka Srbija!
Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!
Budimo dostojanstveni i posle poraza, nemojte odgovarati na provokacije ovih što žive u prošlom vijeku i raduju se tadašnjim uspjesima jer mi smo ipak klub XXI vijeka kao i Slovan Liberec!

Nino

pre 13 godina

(M i l a n, 3. oktobar 2010 18:09)
Ne tupi! Pa Raca, Kizito i Stojković su zaslužili po dva crvena. I sudije protiv Vas? Protiv Vas sviraju penale? Jadni li ste Grobari kada se Vi žalite na onakvo suđenje. Pa Raca je pljuvao igrača koji leži na zemlji a sudija pored njega, gleda a ne vidi. Žalosno je Vaše viđenje fudbala.

Aleksandar

pre 13 godina

Vojvodina je zasluzeno pobedila i posto navijam za nju i Parizan nebi mi bilo zao da znam da ce pobediti i Zvezdu,posto to nikako da urade.A onog Lazetica treba poslati u neku od onih nasih seoskih liga da proba tako da se bahati pa kad bi mu neko od onih "igraca" uleteo klizeci i kada mu oho lepkom budu sastavljali kolena onda bi sledeci put mozda malo i razmislio o tome sta radi i ponasao se profesionalno.

TIGERm

pre 13 godina

evo komsinica je sada zadvoljna, sada je prvenstvo regularno do prvog derbija :)
a onda opet idemo u neregularnost :)
Samo opusteno... ovaj poraz nista ne mora da znaci, jer i komsinica ima tamo gostovanje, samo ne znam zasto su vec upisali sebi 3 boda sa tog gostovanja...
Ovom pobedoim Vosa se opet ukljucila u borbu za titulu.. a ruku na srce imaju tim za to...
Ovo je samo danak nasem ucescu u LS, tako je bilo i prosle sezone kad smo ucestvovali u LE...a posle je sve doslo na svoje mesto...
SAMO NAPRED PARTIZANE ~!

Ryber Palunko

pre 13 godina

Cestitike Vojvodini. mada zanima me koliko je komentatoru placeno da non stop spominje NEKOG Pavlovica iz Vojvodine...? Neznam da li ste primetili ali svaki put kad on primi loptu bilo je " i ponovo pavlovic, ima ga svuda, najbolji pojedinac" i sl. Ko je uopste taj Pavlovic?
(Vuk, 3. oktobar 2010 19:16)

Brate, to ti je onaj što je, u prvom poluvremenu, iz slobodnog udaraca skoro pogodio korner zastavicu! I uopšte ne sumnjaj da je komentator dobio kintu za to, jer kod nas tako, sirovo dripački, odrađuju stvari!

neprocenjivo....sreće tvoje

pre 13 godina

Pogled i gestikulacija Djurovskog ka Stojkovicu nakon penala - NEPROCENJIVO
(SHARBE, 3. oktobar 2010 18:54)

šta je tu neprocenjivo?uličarsko ponašanje večitog talenta koji leči komplekse,mora on još mnogo pasulja da pojede da stigne stojkovića.

realno

pre 13 godina

stanojevic je ocajan takticar. igra sa 2 zadnja vezna sa usamljenim sasom ilicem bez klasicnog krila i kleo odsjecen u napadu jer nema sredine... razocarao me totalno!

kluz

pre 13 godina

duca 015- ti nisi bio na stadionu.pa sve krivi partizani,ne lupetaj.sudjenje lose,i za ove i za one,ali na kraju zasluzena pobeda vose.

boki

pre 13 godina

Vojvodina nas je pobedila svaka cast sve je to lepo ali iskreno mene zanimaju naredne utakmice sa Bragom nesto mi se neda da tugujem zbog ovog poraza.

Vdr

pre 13 godina

Partizan je ekipa bez trenera i to je fakat vec duze vremena! Dosadasnje uspehe treba prepisati najiskusnijim prvotimcima i nikome drugom.Stanojevic se malo tu pita a ime su mu napravili nasi "treneri na terenu" Krstajic,Ilic, Morerira dok ga je Kleo lansirao pravo u zvezde ni krivog ni duznog.Uporedite samo igru sampiona iz vrenena kada je Djukic bio trener i sve ce vam biti jasno.

Pavle

pre 13 godina

Zoran Milinkovic je pokazao da je doktor nauka za Stanojevica. Ovo je najvise njegova pobeda. Ne moze da se igra zasniva na pricama o ponosu i pokusajima motivacije. Treba nesto i znati.
Ili su mozda i ovde junacki odigrali?

George

pre 13 godina

Danas je bio takav dan gubili su velikani u Evropi, izgubio Bayern, izgubio Liverpool, izgubio Partizan na opste zadovoljstvo nekih jadnika koji su u dramaticnom i nezapamcenom mecu sa superiornom igrom u toku celog meca poslednjim atomima snage jer ih je Sloga iz Kraljeva i Cukaricki strasno izmorio pobedio Metalac sa cak 2:0 i sad sa razlogom vec slave osvajanje prvog mesta!Jadno da jadnije ne moze biti

ca032

pre 13 godina

Каква брука у Новом Садау!!! Питам се јел то почело "Лукићево регуларно превенство"??? Суди се сумњив пенал, очигледан се не суди ѕа Партизан, ударања, провокације, лежање, симулације, судија слеп или плаћен... Свака част, ако је ово "регуларно"?!? Но, идемо даље, ЈЕДИНИ СРПСКИ КЛУБ ПАРТИЗАН ШАМПИОН СРБИЈЕ У ИНАТ СВИМА!!!
(Србин, 3. oktobar 2010 18:54)
jel' to onaj glodjo sudija sto je dopustio da fejsa odbrani gol rukom visoko podignutom protic borca ili na istoj sto je pred njim nokdauniran igrac borca kao sto je danas ucinio stojkovic...mora da ga zvezda sada vishe platja ili jos nije dobio zeleno svetlo od toleta da pritisne gas.

neman

pre 13 godina

Da bi neka osoba u nekoj situaciji predstavljala bilo kakav autoritet, ona mora kod ljudi kojima treba biti autoritet pre svega imati bar postovanje. E sad, to sto nase fudbalercine imaju toliko vaspitanja koliko imaju, i sto su naucili po ovim nasim pasnjacima da igraju kako igraju (a tragove toga pokazuju i kada igraju "preko") to nije do sudije. Ne mozes da budes autoritet medju zivotinjama. Ja da sam bio sudija, igrali bi meni oni na viktorije 3 protiv 3. Toliko.

Ovaj ne psuje kao Dule...

pre 13 godina

A sad drvlje i kamenje na novog D.Vujoševića,ha,ha,ha.Pa,čovek ima takve igrače i to je to,nisu ni za srpsku ligu,do sada ste igrali sa amaterima i poleteli do neba,čim ste naleteli na Šahtjor,Arsenal,Vošu,odmah ste prsli jer znanje je krhko.

mikibg

pre 13 godina

Kao prvo normalno je da se radujemo vasim kiksevima kao i vi nasim jer jurimo titulu kao i vi. Kao drugo Raca P mora da igra jer moraju da ga prodaju, koliko god dobili od LS para pitanja je kakvo je realno stanje u JSD sto se konstatno krije. Kao trece vojvodina vas je odvalila ne samo danas vec u poslednje tri ili cetiri tekme, dve poslednje je imala postenije sudjenje pa vas je pobedila, a ostale tekme ste pokrali uz pomoc sudija. Cetvrto nista valjda mislili da cete dozivotno da pobedjujete:). Sramota je liga kao sto je bila prosle godine, gde niste izgubili ni jednu utakmicu, tada pa i sada postavljam pitanje da li ima lige na svetu gde u toku prvenstva jedan klub ne izgubi ni jednu utakmicu ili je to samo nada karadziceva liga? Toliko o vama! Zvezda kakva god da je, i koliko su je rusili da je uniste opet je nekako opstala a vi???

Srdjan

pre 13 godina

Pokazalo se da Partizan bez Krstajica ne moze nista da uradi. Taj covek im drzi ceo tim. Kakav bre Kleo dao 10 golova Helsinkiju i Pjuniku i odmah u reprezentaciju, a sto je najgore ni to ne moze do 2013.

NOVOSADJANIN

pre 13 godina

Pobeda na terenu i van njega. Svaki covek u prvom redu duz celog severa pali majcu ili shal Partizana... Vatrogasci dosli da gase deponiju... pobeda... neprocenjivo.... Grobari-sto dalje od Novog Sada

duca015

pre 13 godina

Sramota...

Prvo da cestitam igracima i treneru Vose na postnoj igri i borbenosti, pa onda i kvalitetu. Malo je ekipa koje ovako igraju posteno sa Partizanom sada u nasoj ligi. Druga stvar, ponasanje igraca Partizana je vise nego sramotno, redom, a najveca sramota je ponasanje Ilica, koji je bio jedan od najnervoznijih na terenu, sto ne prilici igracu sa njegovim iskustvom. E onda bih prokomentarisao sudjenje, koje je bilo vise nego katastrofalno... Karton Meršebaviliju pre svega, nedosudjen crveni Tomicu, koji izaziva neprimerenu, ali apsolutno opravdanu reakciju Lazetica, koji zbog faula nad istim igracem i kasnijeg koskanja dobija crveni karton. Dozvoljavanje grube igre igracima Partizana, koju ne prati zuti kartoni, sviranje kontrafaulova gde ih nema, ne sviranje faulova nad igracima Vojvodine, sramota bre. Danas sudija, i igraci Partizana su po ko zna koji put upropastili jednu potencijalno lepu utakmicu, jer je protivnik bio vise nego voljan da igra fudbal. I bas me zanima kada ce neko vec jednom da odrearguje na ovakvo sramno sudjenje u korist Partizana, jer je vec krajnje vreme ako zelimo da nam fudbal napokon krene napred. Ovako sigurno nece.
Jos jednom svaka cast i igracima i treeneru Vojvodine.

Zvezda mi je sve

pre 13 godina

Mnogo se uzdigli!!! Mislili su da su nedodirljivi,da im niko nista ne moze!!Vojvodina ih je nadigrala u svakom smislu.Provocirao je i igrao prljavo nadmeni Partizan,e pa izvinite gospodo Beogradjani ali dosta je bilo.Zvezda preuzima PRVO MESTO.Eto vam vas Kleo vidim cepa mreze
O ZVEZDO ZVEZDANA O MOJA JEDINA

dax

pre 13 godina

@puz, koju si ti utakmicu gledao??!
Sudjenje je nula. Sudija je potpuno izgubio konce nad utakmicom pokusavajuci da ne daje kartone igracima Partizana. Stojkovic je trebao zbog udaranja glavom da dobije automatski crveni! Svaka cast za Voshu!

blokovi

pre 13 godina

lik koji se potpisao sa bice bolje je izrekao najvecu glupost do sada-zvezda drzavni projekat...xaxa,koja glupost!!!pa da je zvezda drzavni projekat nebi se grcila sa 2344 i ostalim stvarima,svi okrecu glavu,a vi igrate ls,uzeli nekoliko miliona i sad vam je sponzor EPS,koji je inace drzavna firma zar ne!?nemate para pa i od njih 800soma!?

sasa

pre 13 godina

velikii Mario -super mario djurovski kako si mi samo ulepsao dan,zbog onog poteza posle gola prema stojkovicu mogla je vosa i da izgbi danas bilo bi mi sve jedno ali posle tog poteza srce mi je bilo punoo..

nana

pre 13 godina

Kada veliki padnu - mali, nemocni i zli izadju da se vesele, ograniceni svojom bedom, cini im se da su sada oni blize vrhu
(Stevan, 3. oktobar 2010 17:29)

Bravo majstore za komentar. Pravo u centar.

srbin

pre 13 godina

Bravo Stanojevicu,protiv Vojvodine i to u gostima stavljas Bogunovica i Stankovica umesto Moreire i Savica???Svaka ti cast,steta samo sto Boja nije mogao da igra,sigurno bi i on igrao.Kakav igrac,takav i trener,NIKAKAV!!!Djukica na klupu dok ne bude kasno

blokovi

pre 13 godina

kaze neki lik ovde da vosa pusta zvezdu...pa pre dve sezone je i zvezda izgubila 2 0 u novom sadu,eto neka slave sto svake dve godine dobiju zvezdu ili partizan...a da,pricaju grobari neregularno,namesteno..sto?zato sto je sviran penal protiv partizana posle 40kola ili ko zna koliko u nasoj ligi...celo proslo prvenstvo nijedan i sad posle 6 kola...ma,vama je bitnoo da vi igrate sa arsenalom i slavite poraz od dece(lagan) kao pobedu..malo se spustite na zemlju...igrate u jednoj od najjadnijih liga u evropi..evo,mi pobedili,sad smo lideri,ali opet-opet ni na jednoj utakmici nije palo vise od dva golaaaa...koja ligaaaaaa-kakva je da je,mi smo lideri,utata-utata :D

Vlada

pre 13 godina

Sramota je to sto tomic na 3 metra od sudije udara igraca vojvodine u glavu i dobija zuti karton!!! Sve normalne sudije za to daju crveni bez ikakvog razmisljanja!!!

dejan

pre 13 godina

Kakvo sramno sudjenje.Kakva bahatost,nesportsko ponasanje Ilica,Petrovica,Tomica,Jude Stojkovica,ma svih partizanovih igraca redom.AKO STE VELIKI I IGRATE LIGU SAMPIONA ONDA SE TAKO I PONASAJTE I PRIHVATITE PORAZ.Vidi se kako je sudija promenio politiku nakon poluvremena.A,Raca Petrovic je najprljaviji igrac nedostojan ni svojom igrom,a ni ljudskim kvalitetima dresa reprezentacije Srbije!Bravo za Vosu,ni FSS ni Patizan vas nisu pobedili!

RIKARDO KVAREŽMA BEŠIKTAŠ

pre 13 godina

Ja sam bio na utakmici i mogu vam reci da je Vosa dosta dobro odigrala i agresivno na sredini terena. Partizan je nekako delovao bezidejno i nadmeno, jedino nesto sto je pokusavao bio je Sale Ilic..Evo pokusacu da objasnim igru pojedinih igraca i jedne i druge ekipe, a ako gresim, SLOBODNO NEKA ME NEKO ISPRAVI, PRIHVATAM REPLIKU.. E ovako po meni: Stankovic iz Partizana je nekako sav trom, po meni je onaj Savic sto je bio na klupi trebao da dobije sansu. Kizito kao da se uplasio svog bivseg kluba, TOMIĆ I PETROVIĆ I LOLA SMILJANIĆ su umislili da su zvezde i da su veliki fudbaleri. Kleo odsecen, jer su stoperi vose odigrali pod konac. Bogun- u velikoj krizi.. Medo Kamara- faul trans igrač. itd.. U VOŠI OUMARU ZA 10, ostali svi podjednako dobro odigrali, delovali timski.. PARTIZANOVI IGRACI NE ZNAJU PRIZNATI PORAZ!! I nekako mi cudno ko sve dobija poziv za Reprezentaciju.. Ko te ljude gura i zasto...Firmaši u 2 poluvremenu mnogih transparentima gasili grobare..

Svasta

pre 13 godina

(dex, 3. oktobar 2010 18:01)
Covece jesi li ti procitao sta si napisao?! Toliko lupetanja na jednom mestu. Partizan je izgubio, zasluzeno, kao Partizanovac priznajem da je odigrao lose i podbacio, ali to je posle skroro dve godine prvi poraz Partizana u prvenstvu. I statisticki je vise moralo da se desi. A ono o omladinskoj skoli, pa pismen si, idi na sajt Uefe i vidi da je u poslednjih 10 godina Partizanova omladinska skola proglasavana za najbolju u Evropi, a ne drugu najbolju...ako je uposte moguce da drugi bude najbolji. :))

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Bio sam na utakmici. Potpuno zasluzena pobeda Vojvodine i sramno ponasanje (i igra) partizana. Pa zar je moguce da se tako ponasaju "profesionalci" u partizanu ?! Cim im ne ide, cim gube, odma' udri po protivniku, samaraj, kosti lomi. U prvom redu Sasa Ilic naravno, a tu je i neizbezni Smiljanic, Petrovic...ma niko od njih ne zna sportski da podnese poraz. Sramota ! Igracima Vose svaka cast, borili su se kao lavovi, u potpunosti nadigrali protivnika i zasluzeno pobedili. Sa druge strane, igraci partizana potpuno bezidejni, apaticni, bar 70 % netacnih pasova, MA NISU IMALI NI JEDNU ZGLAVNU SANSU ! Napomenucu jos samo da su Petrovic, Bogunovic, Stevanovic, Smiljanic, pa i Ilic izvizdani od partizanovih navijaca sa zapadne tribine. Eto toliko sto se tice ovog oficijalnog dela, a sad malo sa strane sta se desavalo...Prvo- BATA BUTOROVIC SE OBUKAO KAO SNOOP DOG ! :) Ali stvarno ljudi, ne salim se. Smirivao je Smiljanica kad je nasrnuo na jednog redara dok je napustao teren posle crvenog kartona. Stojkovic se potpuno uklopio u agresivnost koju su nesportski pokazivali svi igraci partizana. ETO VAM SAD STOJKOVIC ! Kako je smesan gol primio (drugi), ceo stadion mu se smejao ! :)
I na kraju eto ja cu vam zapevati pesmu koju TOLIKO OBOZAVATE: A KLEO SE KLEO DA VAS JE VOLEOOOOO......

p.s. Zvezda upravo pobedila, tako da nas GLEDAJTE SAD SVI U LEDJA !!!!! NAPRED ZVEZDO DO TITULEEEEE !!!!!!!!!!

Walter

pre 13 godina

Утакмица је у другом полувремену била очај живи. Толико фолирања, неспортских потеза и лоше игре... У исто време се играла утакмица Челзи - Арсенал. Ништа специјално, али и то је било свемирски у односу на овај наш "дерби". Зато предлажем да наша лига промени име из ЈСЛ - Јелен Супер Лига у ЈУС - Јелен Успорени Снимак.

Shone

pre 13 godina

Problem je igra...a takodje je i problem ko ce zameniti Tomica sledeci mec...jer zamenu za njega tj igraca koji igra po desnoj strani nemamo...Babovic to ne moze on je kao Ilic ili Mo igra na toj poziciji...

kobac

pre 13 godina

Jel su i sad igraci Partizana izgubili zato sto su sabotirali svog trenera, kao i prosle sezone u polufinalu kupa?
Cisto da znam, da se ne radujem ako su nas opet pustili.

...

pre 13 godina

Ovaj mec je greska Stanojevica. Los sastav tima i Arsenal u glavi. Petrovic, Smiljamic, Tomic, Bogunovic nisu ni za Teleoptik. Sta je sa Moreirom?
Sredine terena nema.

pero deformero

pre 13 godina

Zbog sramnog ponasanja nekih igraca treba ih zestoko kazniti. Iz oba kluba. Nije ni cudo, sto je sve u nasoj zemlji propalo. Sramota.

Вук НС

pre 13 godina

Како ме живцира кад неко прича о утакмици а није био на стадиону!
Дођите на стадион па онда имате право да коментаришете!

Dzoni

pre 13 godina

Ljudi ovo sa Racom Petrovicem je SRAMOTA.Treba bojkotovati utakmice sve dok Petrovic igra prvu postavu.....a tek sto igra za reprezentaciju to je horor..DOKLE VISE SRBIJO DA IGRAJU ONI KOJI NE ZASLUZUJU!!!

MISHKO_82

pre 13 godina

"Budite veliki i u porazima"-kazase nam navijaci C.Zvezde i ostase zivi posle te izjave...hahah.I sada naravno usledice izjave zvezdasa:"samo ako zvezda osvoji ligu(JElen SUPer) prvenstvo CE BITI REGULARNO!ccc srami se Srbijo zemljo medj' njivama i medj' shljivama...

aman zaman

pre 13 godina

nas fudbal gledam od 1963. i ne pamtim da smo ikada imali jadnijeg drazavnog prvaka od danasnjeg tima iz humske. pustiti ove u evropu zajedno sa trenerom pocetnikom je zlocin protiv covecnosti.

pitam se, pitam?

pre 13 godina

A ja sam se godinama pitao gde navijaci Crvene Zlezde lece svoje komplekse,i kada sam dosao na ovaj forum-procitao sta se ovde pise,shvatio sam!Cestitam zvezdasi,mnogo dobri ste preko interneta.. :))

Vuk

pre 13 godina

Cestitike Vojvodini. mada zanima me koliko je komentatoru placeno da non stop spominje NEKOG Pavlovica iz Vojvodine...? Neznam da li ste primetili ali svaki put kad on primi loptu bilo je " i ponovo pavlovic, ima ga svuda, najbolji pojedinac" i sl. Ko je uopste taj Pavlovic?

puz ubica

pre 13 godina

Kao prvo da cestitam Vojvodini na pobedi, kad bi ovako i protiv ovih igrali ne bi bilo 3-0 k`o u finalu kupa. Kao drugo, ne brukajte se konstatacijama da je Vosa ostecena, svi kartoni su zasluzeni i tu nema nista sporno. Smiljanic dva najgluplja zuta, Lazetic i Tomic zbog provokacija, a onaj Merebasvili je, ako niste primetili a vidim da niste, pri prvom duelu sa Stojkovicem obuhvatio oko vrata golmana, Stojkovic se samo istrgao i usput ga odvalio u glavu, tako da su po zuti dobili zasluzeno. Nisam skoro video bolje sudjenje na nasim terenima, mada je onaj penal malo sumnjiv, isto koliko i nedosudjeni za Partizan kada je Ilijev pao. Da se razumemo, u oba slucaja su igraci odradili veci deo posla i bilo je kontakta, ali mislim da je sudija mogao i za Partizan da sudi penal. Vosa nas je nadigrala, ja im cestitam, a sa ovakvom igrom necemo nigde dobro da prodjemo.

divac

pre 13 godina

e moj Stanojevicu,ovo je samo tvoj poraz...kakvi indijanci nama igraju u zadnjoj liniji pa to nema ni u filmu.....nazalost,ali mislim da ce nas liga sampiona kostati titule,ne da mislim nego sam ubedjen...

Jabilondo

pre 13 godina

Prvo, da se osvrnem na igru Partizana. Tromo, bezidejno. Stojković i Jovanović su poslali više lopti napred od svih ostalih igrača Partizana zajedno. Nije to samo muka Partizana, već kompletnog našeg fudbala, pa i reprezentacije - nema modernog fudbala kad napad organizuju štoperi i kad se bunari 90 minuta.

Drugo, dopada mi se crveni karton za Tomića, bićemo jači u bar naredna dva meča. Još kad bi crveni dobio i Raća, samo da ne gledam više tu dvojicu antitalenata. Stanojević jeste možda dobar trener, ali je ili slep, ili nam svima vređa inteligenciju sa ovom dvojicom.

Treće, zaslužena pobeda Vojvodine, nadigrali su nas potpuno. Samo, voleo bih ovu njihovu igru da vidim i protiv Zvezde, a ne kao u finalu kupa pre 6 meseci. Nije mi jasno kako se sami igrači Vojvodine ne stide što 20 godina nemaju trofej, a samo zbog sramnog igranja protiv Zvezde, konstantno. Pa ljudi, imate ekipu za trofej, zašto jednom ne grizete kao Smederevo ili Železnik nekada?

Četvrto. Dopadaju mi se komentari komšija: "Budite veliki i u porazu". Tri godine igrači Zvezde, a sada i uprava, pokazuju koliko su mali u porazu posle derbija. O čemu onda pričate? Mrzim kad mi morališu nemoralni.

Usput, vidi se da je Lazetić igrao u Zvezdi. Provokacije, tuča, gluma. Na svu sreću, učinio nam je uslugu, pa je sa sobom, van terena, poveo i Tomića. Njih dvojica su klasičan primer rak rane našeg fudbala.

Na kraju, grobari moji, ne treba da letimo sa Ligom Šampiona. Biće ovo titula na kraju, ipak, ali dok nas uprava laže sa Tomićem i Petrovićem (a i savez sa njima), Njukastl i Anderleht će samo biti izolovani incidenti našeg fudbala.

Nemanja

pre 13 godina

E jadna Zvezdo, nekada si imala tandem Kleo-Umaru.
Tj. imala si ga dok nije došao Lukić sa svojim Radojicama i Vesićima.
Katastrofa, katastrofa.
Lukiću marš iz Zvezde!

pa da

pre 13 godina

namestaljka cista...sad ako zvezda pobedi metalac ima da pricaju kako su sad bolji nego na pocetku i da su slucajno ispali od slovana a posle derbija ce im biti kriv kleo jer je brazilac...

Pucaju praznom puškom

pre 13 godina

Napisao sam pre 10-tak dana da su poleteli bez razloga i da ulaze u seriju poraza i to se ostvaruje...slede porazi od Brage(u obadve utakmice)od Zvezde,Arsenala,Šahtjora i još jedan u našem prvenstvu.

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Sve čestitke Partizanu na hrabroj igri, dostojno su suprostavili rivalu sa monogo većim budžetom, ovaj poraz je pobeda. Čestitke najboljim navijačima koji su uprkos porazu ceo dan ostali na stadionu i pevali zajedno sa igračima, čak je i Kleo pevao na srpskom " I kada ne budeš prvi ti"
Ironično sam se nasmejao, najjači klub na Balkanu :)))

Sale

pre 13 godina

Ovakav fudbal smo kao klinci od 5-6 godina igrali na poljančetu. Gotovo svi igrači oba tima oko lopte pa razvaljuj po njoj iz sve snage, a ona nikako da izađe iz buketa, a okolo brisani prostor... Smejurija.

Lepotica Daca

pre 13 godina

Alo Topalovici.Sta ste mislili da cete sve utakmice u prvenstvu da dobijete.Mnogo ste uzleteli.Polako bice jos padova.Gde je pesma sa pokvarenog gramofona.A Cleo koga novinari naduvase. Prosli put protiv Arsenala Djuru a sada Pavlovic ga stavili u dzep.A tek ovi sto su harali Evropom Ilijev, Sasa Ilic, Lola Smiljanic, Bogunovic .Stojkoviczasluzio crveni zbog pokusaja udarca glavo Merbasvilija. Pevajte i dalje

Vujadin

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu, ali ova igra Partizana me dovodi do ludila. Nije mi krivo sto je Vojvodina pobedila, to mi je svejedno, ali Groblje nas predstavlja sve u Evropi a sa ovakvom igrom to ce biti samo jos jedna u nizu bruka.

Qaaph

pre 13 godina

Ja samo znam da je onakav penal sviran za Partizan, svi bi skocili Tole ovo, Tole ono.
Sto se tice igre Partizana, prva postava je bila ocajna, Kizito, Stankovic, BOgunovic, naopako...A potez Djurovskog posle penala: pokazao je kakav je covek, a i kakav je klub ta Vojvodina...

Dule

pre 13 godina

Svaka cast Vojvodini, zasluzena pobeda,ali meni je najjaci lik onaj Oumaru. Pamtim jos sa onog derbija sa zvezdom pre neku sezonu kada,kod rezultata 1:0 za zvezdu, je jedno 4-5 puta ulazila medicinska ekipa zbog njega (u tom valjanju na travi mu se pridruzili i Ninkov,Lazetic,Petkovic...),a sada istu stvar ponavio i ovde.Razumem ja da im odgovara rezultat, razumem ja bitnu utakmicu,pa i premije za pobedu,ali zasto jedino jos u nasoj ligi postoje te jadne fore sa prenemaganjem na terenu kad im rezultat odgovara? Nigde to ne vidjam u ovim jacim ligama,makar im titula zavisila od te utakmice. U ovoj utakmici osim Oumarua, jos nekoliko puta su se pravili prekidi zbog lezanja na travi igraca Vojvodine i ulaska medicinskih ekipa,par puta su ih igraci Partizana digli sa trave...Posle se neko javi i pita sto se utakmica produzila 5 ili 6 minuta? Pa samo saberite po jedan minut za svaki ulazak na teren fizioterapeuta (na ovoj utakmici 5-6 puta),pa onda 5-6 izmena (po 30 sekundi) i to je realno 7-8 minuta za produzetak,ali je problem sto je sudiju sramota da toliko produzi utakmicu.Pa onda u tom zaostalom vremenu opet se neko "povredi" pa se napravi jos izmena (kao sto je i sad bio slucaj kao i na onom derbiju) i to je jos minut ipo produzetka.Tako je pao gol i na onom derbiju,jer ste se u nadoknadi vremana valjali po travi 2-3 minuta,a tako je i Napoli dao gol Steaui u 98-om minuta iako je nadoknada bila 5 minuta. To su pravila.Cemu nadoknada sluzi inace ako je provedes valjajuci se? Sa druge strane,ne pamtim da se Partizan ikad time sluzio,a imali smo prilike u zadnjih nekoliko derbija,kada smo u jednom imali i igraca manje i vodili,u jednom (poslednjem) se odlucivalo o tituli,a isto vodili...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Vojvodini zasluzeno idu bodovi...
A "superstarovima" Partizana predstoji da se dozovu pameti i osveste, jer ovde brane titulu, ne u Ligi Shampiona...
Imate nase poverenje, nemojte da ga prokockate..

Vojvodina Novi Sad

pre 13 godina

Sta je ovo, nama su javili da nam dolazi neki veliki klub, liga sampiona ovo ono.. A ova nasa deca ih ponizila. Steta sto opet nije bilo tri poljupca.

kuku meni

pre 13 godina

Znaci poslednji put sam igrao na moj Partizan, budala. Srusili me paceri na dva tiketa (cak je i smrdljiva Djenova dosla u 90-om), a sve zaslugom trenera sto izvodi ovako ne ozbiljan tim. Kakav bre Bogunovic, Stevanovic, Kizito....mislim sta reci. Sad zalim za Milivojem Cirkovicem-on nije imao centarsut isto ko ni Stevanovic al je makar bio brz:) Bogun...prica za sebe, a ovaj Kizito je smesan ko Diznilend, trebao je da popije crveni. Stanojevic doktor uvodi Smiljanica a gubi 2-0;ne kontam. Trebao je od pocetka onaj mali Lazevski da igra, makar ima srce. Jedine pohvale zasluzuje SALE KAPITEN (koji zna znanje) i Jovanovic, koji je napredovao neverovatno i koji predstavlja buducnost naseg fudbala!!

DBZ

pre 13 godina

Vidim samo dva razloga sto Kleo nije dao gol:
1) Zaboravio je traku za kosu, pa mu je ista smetala tokom cele utakmice
2) Tesko mu je palo sto Pizon nece da ga zove u reprezentaciju Srbije
Salu na stranu, mora neka utakmica i da se izgubi, steta su nasi dozvolili da ih igraci Vojvodine iznerviraju. Bice bolje sledeci put. Samo tebi verni...

Što su nervozni grobarčići...

pre 13 godina

Koliki je Pižon stručnjak vidi se po tome što je najurio iz Zvezde Oumarua a ovaj se poigravao sa ovim jadnicima iz grobarske odbrane.Đurovski definitivno treba Zvezdinom veznom redu.

Deki

pre 13 godina

Sudija vise ne odlucuju jer je foul ili ne.

To sad radu igrace cim igrac legne sudija mora da svira. Ili foul ili da mu "pomognu".

Treba se menjati nesto naprimer ako sudija ne svira foul onda treba taj igrac sta lezi i zadrzava igru dobiti zuti karton ili da ga ignorise.

Inace nema smisla gledati fudbal.

BaronNS

pre 13 godina

Ako Stojkovic nastavi ovako da brani za partizan, verujem da ce mu uskoro vratiti clansku kartu Crvene Zvezde...
samo steta sto je na utakmici partizan-Vojvodina zuti karton dobio golman Crvene Zvezde... :)))

Бранислав

pre 13 godina

...Стојковић је најневаспитанији фудбалер у нашој лиги и са оваквим понашањем не заслужује да брани за репрезентацију....

M i l a n

pre 13 godina

Kako lep derbi,nagledasmo se svacega!Onih sto leze po terenu umislili da su u velikom bratu,zatim deckica sto skupljaju lopte a tek tako nestanu kad partizan ima aut,novog KOLINU verujem da je prikupio simpatije 80% mrzitelja fer pleya,nekog lazetica zvezdu severa koji mrzi 5put vise Partizan nego sto voli svoju majku ako je taj i sposoban uopste da voli.Samara tamo i pesnici tomica i prolazi nekaznjeno a i zasto bi kad je 1koroman koji je gurnuo igraca niz stepenice ugrpozio mu karijeru se izvuko tapsanjem po ramenu,slicni stamenkovic koji se cujem ostri za derbi sprema neki novi kung fu potez(IDOLI zvezdice)Znaci ovo je blagi uvod onog sto nas tek ocekuje u vecitom derbiju i uopste sa svim klubovima u srbiji jer drugacije protiv Partizana NE MOZE!penali ce uvek biti tu a bogami i autogolovi zato sto mi imamo stevanovica jovanovica i ostale madjionicare u odbrani.Jos samo je ostalo da se napravi posebno udruzenje sudija protiv partizana jer uspeh se u nasoj zemlji definitivno ne prasta a sportom moze bilo ko da se bavi...

o tugo jesenja

pre 13 godina

I ovo je derbi domaceg sampionata!?

Vise zutih i crvenih nego suteva u okvir gola.
Sramotno ponasanje i jednih i drugih. Jesu slaninari tukli i ciganisali od prvog minuta ali na to ne sme da se reaguje, vec da se igra fudbal. Od fubala ni f. Uzas.

Dragan

pre 13 godina

@Stevan, 3. oktobar 2010 17:29

Da li se veliki ponašaju onako kako se ponašao Vaš i, na žalost, naš reprezentativac R.Petrović? Možda je visok, ali velik nije. Stojković? Udariti protivnika glavom u glavu, pa ga onda onako izguravati sa terena, zaista je čin velikog čoveka i treba mu dodeliti medalju Veliko Srce. Tomić? Ta smirenost u najtežim trenucima, krotkost duha,...
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi - a Vi ste učinili i jedno i drugo.
Niste izgubili od Vojvodine, već ste pobedili sami sebe.
No, fudbal je odavno prestao da bude fair play igra, a Vi ste to danas, zajedno sa jednim brojem igrača Vojvodine, samo potvrdili.
Zato čestitke i jednima i drugima, zaboli ste još jedan nož u trulo truplo srpskog fudbala...

Turbonegro

pre 13 godina

Da sam ja kojim slucajem sudija, igralo bi se 3 na 3, a ne samo po 2 crvena kartona. Sudija stoji pored Lazetica i Tomica koji psuju jedan drugoga i guraju se, a gospodin sudija samo protrca pored njih, niti ih pogleda, niti mu je neko skrenuo paznju na njih dvojicu... Koliko su Partizanovi igraci posle 2. gola igrali agresivnije i zasluzili jos jedno iskljucenje sigurno, makar toliko su isto zasluzili igraci Vojvodine za valjanje po travi. 0 od fudbala.

thePriest

pre 13 godina

dobro, ljudi, nije smak sveta...do pre dve nedelje ste dizali u nebesa i tim i trenera, a sad drvlje i kamenje...imamo tim kakav imamo i imamo trenera kakvig imamo... pruzite im podrsku i kad gube...

kompleksas

pre 13 godina

Vojvodina je bila bolja,i zasluzeno pobedila.

Ne,ne to nije sala Vojvodina danas nije pala,vec se s partizanom poigrala.

Igra Vosa sve se pusi,resila je da partizan srusi.

Igraj Voso nek se dimi,nek partizan jos koji primi.

Samo napred,samo hrabro,jer bolji ste vi,ne mogu vam nista ni Lola,ni Kleo,niti grobari.

Stojkovicu,sivi ticu prodao si Zvezdu ti za sicu,danas ti si fenomenalan bio,samo dva komada si primio.

Dresi kesu Tole,dok jos ima nade partizan nam na niske grane spade,dresi kesu Tole,odresi je ti,posle ce biti kasno plakace ti grobari.

Србин

pre 13 godina

Каква брука у Новом Садау!!! Питам се јел то почело "Лукићево регуларно превенство"??? Суди се сумњив пенал, очигледан се не суди ѕа Партизан, ударања, провокације, лежање, симулације, судија слеп или плаћен... Свака част, ако је ово "регуларно"?!? Но, идемо даље, ЈЕДИНИ СРПСКИ КЛУБ ПАРТИЗАН ШАМПИОН СРБИЈЕ У ИНАТ СВИМА!!!

kuriros

pre 13 godina

Retko sam video ovako dobrog sudiju! Mozda je trebao da izbaci Stojkovica, ali dobro... Kad su patlidzani poceli da biju moglo i njih 3-4 van terena! Tako bi imali 6 igraca na kraju na terenu! Jos jednom sve pohvale Vojvodini i sudiji koji je ipak spasao partizan da bi imali 11 igraca za sledece kolo!

Atropin

pre 13 godina

Dobra je bila ova tuca i rvanje u blatu, kao i gluma igraca u crveno-belom, a kada pocinje derbi u Novom Sadu????
P.S. Bogunovic je igrac?????????

Webber

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da komsije pisu da je Vojvodina ostecena. Znam, dugo ste cekali nas kiks..

Nepostojeci penal + provokacija Djurovskog koja je svakako bila za karton..

Da me ne shvatite pogresno, zasluzena pobeda Vojvodine, ali ove price da je Partizan povlascen, smesno vise.. kao da Vas Lukic placa da pisete ovde nebuloze..

dex

pre 13 godina

Zar je moguće da srpska Barsa, srpski Čelzi, srpski Juventus, balkanski gigant, tim koji je u kvalifikacijama izbacio svetske fudbalske veličine kao što su Helsinki i Anderleht, dvostruki učesnik LŠ, vlasnik druge najbolje omladinske škole u svetu ( e, ovo je za antologiju gluposti ), tim koji dominira na svim fudbalskim poljima, sa sve fenomenalnim strelcem Kleom gubi sa 1:0 na poluvremenu, a da ni jednom nisu šutirali na gol?? Pa, to je neverovatno. Tole, šalji faks iz inostranstva da se Lazetiću zalepi crveni karton zbog brzog trčanja, a Oumaru ( ili kako se već zove onaj napadač Vojvodine ) izbaci zato što je mnogo crn i zbunjuje odbranu Partizana predstavljajući se kao Medo Kizito, pa stamena i brza odbrana Kompleksizana ne zna koga treba da bije! Đuriću, ugledaj se na Danilovića pa gepekuj!!!

vidim

pre 13 godina

Ako neko moze da pronadje bilo sta pozitivno o ovom derbiju, skidam mu kapu. Moze li neka pozitivna kritika na ovu igru, komentatora, nasilje na terenu???
(ajmo na pecanje, 3. oktobar 2010 17:23)

Evo ja da probam. Partizan je puko, zar to nije pozitivno??
haha

Miki

pre 13 godina

Ali je najvaznije da se navijaci komsinice oglasavaju redovno na nase vesti :))) Pa vas cemo odrati u svakom slucaju,necete znati odakle puca!!!! Radujte se pobedama "bratskih" vam klubova,posto ne mozete da se radujete vasoj pobedi!!!!U pobedi se ne uzvisi,u porazu ne ponizi...Smesni ste,samo vas gledam...

a protiz zvezde šetnja po terenu.

pre 13 godina

zaslužena pobeda vojvodine.ali ne mogu se oteti utisku da igraci novosadskog tima igraju uvek na nož sa partizanom dok protiv zvezde kao deca lagano gube bez ikakve oštrine.prošle godine na marakani 3-0 dejan lekic sam us esnestercu,i posle saznam od jednog mog dobrog prijatelja inace fudbalera vojvodine da je lekic mroao da da 2 gola da bi ga ovi prodali.sramota,zbog toga ce te uvek ostati provincijski klub.

WladimirWB

pre 13 godina

Jeste li prodali derbi? Trebaju Vam pare ili sta? Vojvodina je odigrala kako treba i kako se očekivalo ali Partizan!? Pa ovo je Partizan od pre par sezona... Bez ideje, bez volje, bez snage, bez pasa, dubinske lopte napamet, bez sanse, nervozno i jadno! Ovakvu igru nisu igrali dugo vremena... Da je Partizan odigrao kao Vojvodina i da je izgubio nista im nebi zamerio ali ovako... Prosto neshvatljiv pad u igri, bez taktike i ideje... Sramota. Ako ste i prodali utakmicu providno je,a ako niste onda stvarno neznam koj Vam je... Bruka.

Nepismen

pre 13 godina

2 crvena kartona i penal za protivnika dal ce se i Zvezdi nekad to desiti?

Partizan nije imao sanse da pobedi ovu utakmicu jer su igraci Vojvodine igrali ostro i u svakoj prilici (osim dok su lezali po terenu najmanje 15 min) provocirali.

Cak i gad je onaj nekulturni dao gol iz penala koji je iz misljen provocirao je golmana stojkovica i treba da zaradi crveni karton.

Sta da se kaze za sudiju? Onaj koji podelji 4 crvena kartona i pitaj boga koliko zuta taj ne moze da dobije prolaznu ocenu.

Igra Partizana je bila veoma losa a taktika ne pucati na gol je svakako bila pogresna.

Славољуб

pre 13 godina

Чуди ме да партизановим играчима нису дозволили да на терен унесу бејзбол палице. Страшно шта им је све судија толерисао. Маребашвили ја џабе избачен умес
то стојковића. Али има правде !!!

Branko

pre 13 godina

E sad da je Partizan ozbiljan klub pa da kazni ceo strucni stab i sve igrace sa 30% od plate zbog sramne igre i ponasanja igraca ali i zbog neozbiljnosti! Igrali protiv Arsenala pa se digli u nebesa! Protivnik ce sam sebi dati gol a?! Sram vas bilo!!! Sudija upropastio utakmicu a penal je van svakog komentara. Na usporenom snimku se vidi da kontakta NEMA! A igraci Vojvodine vise lezali nego sto su igrali narocito Omaru ali za to je sudija kriv sto im je dozvolio(5 minuta nadoknade je smesno da smesnije ne moze). Jedina dobra stvar iz utakmice je crveni karton Tomica,konacno ce neko vreme provesti na tribinama!

навијач из фотеље

pre 13 godina

Каква дрипачка игра партизанових играча! Требало је да добију бар 5 црвених картона

boske024@gmail.com

pre 13 godina

Tomica obavezno iz ekipe napolje. Ne znam sta ce nam onaj Kizito i ko ga je doveo uopste. Ilijeva u penziju pod hitno. Ne lazite narod i recite sta je sa Dr Mo-om i dajte mu sansu da pokaze sta zna

Nikola

pre 13 godina

Hahaha sta je bre ovo,Tole pomagaj.Mislima su LS to je problem,ponovo hrabro izgubili.Dobro ste prosli grobari moglo je i gore,ali bice uskoro mnogo gore.Nije vam ovo treci tim arsenala.

po obicaju

pre 13 godina

Bravo Djurovski! Steta samo sto nisu pustili onom folirantu Tomicu da mu Laza objasni neke stvari! Kako prljavo igra patlidzan, bruka i sramota! Dobili bi jos koji da nisu poceli da biju!

Nije nama lako

pre 13 godina

I posle se neko pita zašto naše sudije ne sude evropske utakmice. Ono što je Stojković uradio se tamo kažnjava sa 3 utakmice...

Vujke

pre 13 godina

Dakle bleda igra Partizana, spora bezidejna. Potpuno razocarenje. kretanje igraca sredine terena i napad katastrofa.
Sledece sto bih komentarisao je sudjenje. Lose i to veoma. Sudija je dozvolio ostru igru i kad je to rezultiralo pogubiljnim startovima krenuo je da vadi kestenje iz vatre kartonima. Uopste nije vladao situacijom na terenu.

Igraci Vojvodine, prosecno odigrali, ali je to na zalost mog kluba bilo dovoljno da pobede. Jedino me nervira cig..... pristup fudbalera, valjanje na terenu, zadrzavanje vremena, ne dodavanje lopte iz auta i sl. ali to je valjda posledica toga sto je Vojvodina filijala Zvezde. Toliko...

no

pre 13 godina

1. Evo, evo, javlja mi se... vidovit sam. Vojvodina igra bunker, ni ne pokušava da napadne, Partizan negde oko 50-60 minuta daje gol, Vojvodina ne može da napadne jer ih je gol "poremetio", Partizan se više ne trudi, možda učačka još jedan ako Vojvodina krene malo da srlja pred kraj i to je to. Posle utakmice trener Vojvodine kaže da su pružili dostojan otpor učesniku LŠ, ali eto nisu imali sreće, bila je šansa (jedina) u 33 minutu koja je mogla sve da... bla, bla. Objektivno, to je to.
(Vladimir, 1. oktobar 2010 12:18)
# Link komentara
Preporučujem (+146)
Ne preporučujem (-29)

Sve si pogodio!!!

zzbz

pre 13 godina

Vosa je vise bila srecnija nego bolja ali jbg to je sto je. Po meni najbolji igrac susreta bio je sudija, bolje sudjenje nisam video na nasim terenima.

Cestitam Vosi na pobedi

Sezonska

pre 13 godina

Ako Stojkovicevo udaranje glavom Marebasvilija(na dva metra od sudije)nije za crveni karton,onda nemam pojma sta jeste...
Stojke,cekamo te.

ajmo na pecanje

pre 13 godina

Ako neko moze da pronadje bilo sta pozitivno o ovom derbiju, skidam mu kapu. Moze li neka pozitivna kritika na ovu igru, komentatora, nasilje na terenu???

Zrenjaninac

pre 13 godina

Veoma dobra utakmica,fasciniraome je oumaru(kakvog je zvezda spica ispustila,to je strasno!)Msm da treba da UKINEMO ZABRANU STRANACA,jer sigurno je zanimljivije gledati ljude koji znaju nesto,a pritom su i izuzetno borbeni,nego tomice,smiljanice,lazetice i njima slicnima.....

nenadn22

pre 13 godina

Lazetic ih driblao kako je stigao hahahahahahahahaha! Djurovski pokazuje stojkovicu grb posle gola hahahahahahahahaha! Tomic dobija crveni hahahahahahahah! Smiljanic dobija crveni hahahahahahaha! Vosa pobedjuje 2:0 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

batura

pre 13 godina

vosa bolja,nema sta. Ali sramotno ponasanje vecine igraca na terenu,moglo je biti vise crvenih kartona. Inace,sudija odlicno vodi mec. Steta sto vosa ove god nije igrala evropu...

GROBAR iz Makedonije!

pre 13 godina

Smjesna i sramotna igra mog Partizana!
..sada je rezultat 2-0, sasvim zasluzeno.

Sve ce vam biti oprosteno sledece utakmice, znate sta treba da uradite u onu "rupu!"

realno

pre 13 godina

u toku je 86-ti minut...komentar moze stati u jednu recenicu: " sramotno ponasanje igraca Partizana"

Da bi postao veliki tim, moras znati i da izgubis, Vojvodina je danas bila bolja i konkretnija ekipa, a sudjenje je takvo kakvo jeste , nije presudilo utakmicu i molim decu da ne ostavljaju glupave kometare...

sportski pozdrav

kursula

pre 13 godina

Evo 71-72 minut vas partizan gubi cuju se samo firmasi a kamera prikazuje tribinu sa grobarima a svi cute i mirno gledaju.Pa sto se sad ne cujete kad gubite???

BOKI

pre 13 godina

Ajde sad da cujemo sve one koji spominju Toleta uporno ovde! Lazetic je osvojio Oskara za taj pad ,sramota od sudije koji je pogubio sve konce ! I gle cuda,sudija iz Vrbasa???

gravedigger

pre 13 godina

Ovaj kiks ne treba tragično shvatiti. Nema razloga za brigu, prvenstvo je tek počelo. Izvadićemo se protiv komšija, koji su nam postali redovne mušterije. Ekipa je bila istrošena posle meča sa Arsenalom, igrali smo u nekompletnom sastavu, a domaćin je bio napaljen i imao sreće. Prvi gol pao je posle glupo skrivljenog penala, a drugi je bio totalno slučajan – autogol. Nismo bili motivisani, jer smo igrali sa jednim provincijskim klubom, ali sve će doći na svoje mesto. Nemojmo sad drvlje i kamenje na ove momke.

Bice bolje

pre 13 godina

Za ovaj poraz iskljucivi je krivac trener tj. njegovo neiskustvo. Da bi Partizan igrao tecno kako i trener zeli, stalno, i protiv drzavnog projekta kojem pomazu svi tj. cigana, i njihovih pomagaca, mora da ima 15-tak kavlitetnih fudbalera. Kad nam igraju Tomic i Petrovic (dva invalida i nikad kvalitetna igraca),+Stevanovic i Kizito (oba van forme)+zalutali Stankovic, nema nam spasa. Dodaju li se tome jos Bogunovic i Ilijev (pogledaju li oni snimak sebe kako igraju ikad i na sta to lici?) i umorni Ilic, onda dobijemo to sto smo gledali danas. Veliki problem je i mudrovanje trenera u vezi Moreire. On bi danas mnogo vise pomogao od umorng Ilica.Bice bolje, sigurno, treba nam odbora, ali i odlucnost da se nekih konacno resimo a nekima ukazemo zasluzeno poverenje, makar i iz omladinskog pogona, jer zaista pogotovo Tomic (koji mi vise lici po ponasanju na cigana) do danljnjeg ne zasluzuju poverenje. Jos nesto bih rekao, mada je to svima jasno. Sa svim igracima treba raditi na tehnici kao da su pocetnici, jer ocigledno su neki bezali sa casova kad se to ucilo. Ja znam da su oni profesionalci i da je to sramota, ali ponavljanje je majka znanja, trebaju oni dobro obnoviti gradivo...

ajgor

pre 13 godina

Pobedice vojvodina, sasvim zasluzeno, ali utisak je da je ipak jedna obicna seljacka ekipa...barem po ponasanju igraca, a narocito "supertalentovanog" djurovskog...

chepa

pre 13 godina

Zahvaljujuci hrabrom i ravnopravnom sudjenju, konacno smo videli realnu i jadnu sliku 'premocnog' Partizana... Mada tu sliku poslednjih sedmica vidjamo kako-kad, utorkom ili sredom od 20:45-22:30h!!! :-))))))))

Red bull

pre 13 godina

Ha Ha Ha gde ste sa vasom pesmom sa pokvarenog gramofona.Niste naucili da gubite ali to je samo pocetak.A sada nesto o sudiji.kako se priblizavao kraj utakmice sudija koji na vezu dobio znak FIFA naavlacio za Partizan. Merbasvili dribla u kaznenom prostoru Stojkovica .Nekako mu Stojkovic uzima loptu i dva puta krece glavom da udari Merbasvilija.I sudija daje zuti Stojkovicu ali zasto Merbasviliju kome je to drugi zuti.I coravi su to na TV-u videli.A Cleo "veliki" igrac.Protiv Arsenala ga Djuru stavio u dzep a sada Pavlovic.Kako novinari od prosecnog igraca mogu da naprave "vedetu". Dobra su vam poljacanja. Iliev odigrao za nulu, puz Ilic nista atek Lola Smiljanic. Covek za cirkus

djindji

pre 13 godina

petrovic, tomic, su igraci koji ce to postati ali u 3 milenijumu. Ako Partizanov uspeh od njih zavisi ja necu gledati Partizan, i ako san njegov navijac. Tomic reprezentativac to je smesno. Petrovic takodje. Da sam fudbalski nepismen i tad bih shvatio da ovo sa Vojvodinom nije derbi vec NAJOBICNIJA SRPSKA FUDBALSKA LAKRDIJA.

Gazi boraniju

pre 13 godina

E pa grobari ovako,kao prvo:
1.Kleo definitivno nije kalibar fudbalera za reprezentaciju,kao potvrda toga je njegov ucinak 7 utakmica a samo 3 gola i to u Jelen super ligi koja je jedna od najslabijih u Evropi.
2.Kao drugo Stanojevic i nije tako dobar trener,a dizali ste ga u nebesa,protiv Spartaka nula,protiv Arsenala nula,protiv Vojvodine nula.Pa sta ako je uveo Partizan u LS,jednostavno imali ste srece sto ste igrali sa Anderlehtom kojeg niste pobedili u dve utakmice,a belgijance je pobedio Hajduk iz Splita,sto dovoljno govori o snazi Anderlehta.
3.Vi ste jedan drzavni projekat kojeg u domacim okvirima guraju Tole i kompanija,a zapravo ste sto se tice kvaliteta jedna velika NULA od tima.
Cestitke Vojvodini na pobedi,samo gazi boraniju.

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Veliki klub je velik i u pobjedama i u porazima,a igraci Partizana su po ko zna koji put pokazali da nikad nisu bili niti ce biti veliki.Tacka.

pravednik

pre 13 godina

Utakmica tuga, a sudija jos veca. Nema hrabrosti da napravi reda na utakmici.

Kada bi se ovako ponasali na utakmicama Lige sampiona pola fudbalera Partizana bi dobilo crveni karton.

Bojan

pre 13 godina

Ovo je bruka. Stadioni su prrayni jer su sve utakmice 0-2 golova. Zašto? Jer ekipa koja vodi leži na zemlji do kraja utakmice, a sudije ne ume (ne sme) to da reši.
Zato gledam Premijer ligu
KVALITET
Svaka čast Vojvodini. Nadigrala je Partizan, ali valjanje mi je samo pokvarilo utisak

ciganin sto se kupa u 91 oj bari

pre 13 godina

Kao velikog navijaca ZVEZDE raduje me ultra giga los partizan. Realno su bez obzira na ulazak u LS prosecna ekipa bez Krstajica. Protiv Spartaka lose, Arsenal - glupo je da se bilo sta o tome kaze ( osim onog grobarcica Gorcina ), protiv Vojvodine nemoc, nervoza. Znaci cim su uslovi egal uz realno i posteno sudjenje na terenu ziva drama sto se grobara tice. A za Djuru snajdera poruka od flamingosa : medo brundo ne postoji cudo!!!

ola

pre 13 godina

tomic,Petrovic, Bogunovic,Smiljanic, Ilijev ne zasluzuju da igraju ni u teleoptiku....a gde nam je najbolji igrac dr.Mo
stanojevicu...ipak si malo rano poleteo...skupi krila na vreme i dozovi se pameti...ne dozvoli da ti drugi sastavljau tim!

pozarevljanin

pre 13 godina

Lepo Lukic kaze, ako je sve regularno, da se zna prvak! Vojvodina bukvalno razbila partizan! Sudija na nivou, odlicno sudjenje, mozda nije trebao Gruzijica da izbaci, ali dobro. Kako je gadno gledati partizan kad gubi, udara, provocira, dobro su i prosli sa dva crvenim!

Jos jednom sve pohvale Vojvodini, vrlo lep fudbal igrali dok partizan nije poceo da bije, inace bi dobili petardu!

JSL

pre 13 godina

Jadna je ta liga sampiona kad Partizan igra u njoj. Jasno je da ih je u..alo protiv Anderlehta, ali zbog toga pravi ljubitelji fudbala ispastaju jer gledaju utakmice LS gde 11 igraca stoji u svom sesneastercu kako bi primili sto manje golova.
Na Vosu sam ljut jer nije pobedila sa vise golova razlike. A za Stojkovica sta reci, dovoljno je reci DRIPAC. Ma po faci se odma vidi da je dripac . ha ha.

samo mirno

pre 13 godina

Budite veliki i u porazu! Strašnjo je bilo gledati kako igrači Partizana prave grube faulove iznervirani činjenicom da su ih igrači Vojvodine nadigrali. Pa šta ste mislili, da će vam se predati samo zato što igrate u LŠ? Budite srećni što imate Stojkovića, koji vas je spašavanjem dva čista gola spasio bruke.

Realno

pre 13 godina

Najveci krivac Stanojevic sa smesnom postavom! Sa ovakvim timom mozes da igras u kupu protiv druigoligasa. Odbrana sa Stevanovicem,Kizitom i Stanovic- sve rupa dorupe,a trebalo je Savic,Miljkovic,Lazevski.I dokle vise ce da igra Davidov i Tomic,a tek onaj Scepovic koji dodaje lopte golmanu Vojvodine.Fali Moreira i dok on ne zaigra lose nam se pise.Veliki minus i opomena za Stanojevica!

batura

pre 13 godina

vosa mnogo bolja na ovoj utakmici. sramotno ponasanje skoro svih igraca,koliko samo prljavih poteza... sudija odlicno vodio mec. igraci partizana misle ako su usli u LS da niko ne sme da ih pobedi. kao kad je hajduk pobedio zvezdu na marakani za kup,a milojko samo sto nije rekao kako su smeli da pobede...

Djura

pre 13 godina

Nema veze, bitno je da smo mi ponosna ekipa. Stanojevicu, ostavi se demagogije i vrati tim na put kojim se islo dok slava nije udarila u glavu. Red, rad i disciplina!!!

pedja

pre 13 godina

ocajna igra ... ajde i to se desava, ali ponasanje nasih igraca je bilo u najmanju ruku kao da igraju medjuopstinsku ligu
pamet u glavu igraci, moze to sve sportski da se prihvati

Zmaj

pre 13 godina

Ljudi, pa onaj komentator je poremecena osoba! On uopste ne vidi sta se desava na terenu nego je u nekom svom svetu: "fer i postena igra". Jel moguce da takvim ludacima daju da pricaju u kameru? Igra je katastrofalno losa uz katastrofalno sudjenje. Sudija nema blage veze sa svojim poslom niti zna da se postavi prema onom jatu janjicara na terenu. Koliko je samo medjusobnih udaraca bilo, van kontakta sa loptom, a on nista ne sudi. Sramota!!!

vlada

pre 13 godina

ko gleda savrseno dobro razume o cemu je pricao lukic.
umesto dva crvena za partizanove igrace,koji bez lopte udaraju,na sudijine oci igrace vojvodine, dva crvena kartona dobiju igraci vojvodine. sramota za fudbal u srbiji.

agonija

pre 13 godina

šahtjor i arsenal nisu nam dozvolili da igramo fudbal!Šta je sa Vojvodinom Stanojeviću?Bogunović izvan ekipe,Tomića i Petrovića prodati što pre,Moreiru vrati,a ti se Standojeviću spusti malo na zemlju i svati da bez Krstajića smo prosečna ekipa!

Vlada

pre 13 godina

Svaka cast Vojvodini na pobedi. Samo nije mi jasno sat ce im nazoviga igracem Lazetic. Covek je za stalu. Samo psuje , provocira , udara. Valjda trebe da igra fudbal ,mada da zna ne bi gfa najurili iz svih klubova. A ovaj mali Djurovsku- da ljubi tatu u dupe sto igra za prvi tim. On je za sakupljaca lopte, kao i njegov brat .

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Veliki klub je velik i u pobjedama i u porazima,a igraci Partizana su po ko zna koji put pokazali da nikad nisu bili niti ce biti veliki.Tacka.

realno

pre 13 godina

u toku je 86-ti minut...komentar moze stati u jednu recenicu: " sramotno ponasanje igraca Partizana"

Da bi postao veliki tim, moras znati i da izgubis, Vojvodina je danas bila bolja i konkretnija ekipa, a sudjenje je takvo kakvo jeste , nije presudilo utakmicu i molim decu da ne ostavljaju glupave kometare...

sportski pozdrav

навијач из фотеље

pre 13 godina

Каква дрипачка игра партизанових играча! Требало је да добију бар 5 црвених картона

samo mirno

pre 13 godina

Budite veliki i u porazu! Strašnjo je bilo gledati kako igrači Partizana prave grube faulove iznervirani činjenicom da su ih igrači Vojvodine nadigrali. Pa šta ste mislili, da će vam se predati samo zato što igrate u LŠ? Budite srećni što imate Stojkovića, koji vas je spašavanjem dva čista gola spasio bruke.

kursula

pre 13 godina

Evo 71-72 minut vas partizan gubi cuju se samo firmasi a kamera prikazuje tribinu sa grobarima a svi cute i mirno gledaju.Pa sto se sad ne cujete kad gubite???

vlada

pre 13 godina

ko gleda savrseno dobro razume o cemu je pricao lukic.
umesto dva crvena za partizanove igrace,koji bez lopte udaraju,na sudijine oci igrace vojvodine, dva crvena kartona dobiju igraci vojvodine. sramota za fudbal u srbiji.

no

pre 13 godina

1. Evo, evo, javlja mi se... vidovit sam. Vojvodina igra bunker, ni ne pokušava da napadne, Partizan negde oko 50-60 minuta daje gol, Vojvodina ne može da napadne jer ih je gol "poremetio", Partizan se više ne trudi, možda učačka još jedan ako Vojvodina krene malo da srlja pred kraj i to je to. Posle utakmice trener Vojvodine kaže da su pružili dostojan otpor učesniku LŠ, ali eto nisu imali sreće, bila je šansa (jedina) u 33 minutu koja je mogla sve da... bla, bla. Objektivno, to je to.
(Vladimir, 1. oktobar 2010 12:18)
# Link komentara
Preporučujem (+146)
Ne preporučujem (-29)

Sve si pogodio!!!

pravednik

pre 13 godina

Utakmica tuga, a sudija jos veca. Nema hrabrosti da napravi reda na utakmici.

Kada bi se ovako ponasali na utakmicama Lige sampiona pola fudbalera Partizana bi dobilo crveni karton.

Nije nama lako

pre 13 godina

I posle se neko pita zašto naše sudije ne sude evropske utakmice. Ono što je Stojković uradio se tamo kažnjava sa 3 utakmice...

pozarevljanin

pre 13 godina

Lepo Lukic kaze, ako je sve regularno, da se zna prvak! Vojvodina bukvalno razbila partizan! Sudija na nivou, odlicno sudjenje, mozda nije trebao Gruzijica da izbaci, ali dobro. Kako je gadno gledati partizan kad gubi, udara, provocira, dobro su i prosli sa dva crvenim!

Jos jednom sve pohvale Vojvodini, vrlo lep fudbal igrali dok partizan nije poceo da bije, inace bi dobili petardu!

Sezonska

pre 13 godina

Ako Stojkovicevo udaranje glavom Marebasvilija(na dva metra od sudije)nije za crveni karton,onda nemam pojma sta jeste...
Stojke,cekamo te.

dex

pre 13 godina

Zar je moguće da srpska Barsa, srpski Čelzi, srpski Juventus, balkanski gigant, tim koji je u kvalifikacijama izbacio svetske fudbalske veličine kao što su Helsinki i Anderleht, dvostruki učesnik LŠ, vlasnik druge najbolje omladinske škole u svetu ( e, ovo je za antologiju gluposti ), tim koji dominira na svim fudbalskim poljima, sa sve fenomenalnim strelcem Kleom gubi sa 1:0 na poluvremenu, a da ni jednom nisu šutirali na gol?? Pa, to je neverovatno. Tole, šalji faks iz inostranstva da se Lazetiću zalepi crveni karton zbog brzog trčanja, a Oumaru ( ili kako se već zove onaj napadač Vojvodine ) izbaci zato što je mnogo crn i zbunjuje odbranu Partizana predstavljajući se kao Medo Kizito, pa stamena i brza odbrana Kompleksizana ne zna koga treba da bije! Đuriću, ugledaj se na Danilovića pa gepekuj!!!

aman zaman

pre 13 godina

nas fudbal gledam od 1963. i ne pamtim da smo ikada imali jadnijeg drazavnog prvaka od danasnjeg tima iz humske. pustiti ove u evropu zajedno sa trenerom pocetnikom je zlocin protiv covecnosti.

Zmaj

pre 13 godina

Ljudi, pa onaj komentator je poremecena osoba! On uopste ne vidi sta se desava na terenu nego je u nekom svom svetu: "fer i postena igra". Jel moguce da takvim ludacima daju da pricaju u kameru? Igra je katastrofalno losa uz katastrofalno sudjenje. Sudija nema blage veze sa svojim poslom niti zna da se postavi prema onom jatu janjicara na terenu. Koliko je samo medjusobnih udaraca bilo, van kontakta sa loptom, a on nista ne sudi. Sramota!!!

nenadn22

pre 13 godina

Lazetic ih driblao kako je stigao hahahahahahahahaha! Djurovski pokazuje stojkovicu grb posle gola hahahahahahahahaha! Tomic dobija crveni hahahahahahahah! Smiljanic dobija crveni hahahahahahaha! Vosa pobedjuje 2:0 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

pedja

pre 13 godina

ocajna igra ... ajde i to se desava, ali ponasanje nasih igraca je bilo u najmanju ruku kao da igraju medjuopstinsku ligu
pamet u glavu igraci, moze to sve sportski da se prihvati

Gazi boraniju

pre 13 godina

E pa grobari ovako,kao prvo:
1.Kleo definitivno nije kalibar fudbalera za reprezentaciju,kao potvrda toga je njegov ucinak 7 utakmica a samo 3 gola i to u Jelen super ligi koja je jedna od najslabijih u Evropi.
2.Kao drugo Stanojevic i nije tako dobar trener,a dizali ste ga u nebesa,protiv Spartaka nula,protiv Arsenala nula,protiv Vojvodine nula.Pa sta ako je uveo Partizan u LS,jednostavno imali ste srece sto ste igrali sa Anderlehtom kojeg niste pobedili u dve utakmice,a belgijance je pobedio Hajduk iz Splita,sto dovoljno govori o snazi Anderlehta.
3.Vi ste jedan drzavni projekat kojeg u domacim okvirima guraju Tole i kompanija,a zapravo ste sto se tice kvaliteta jedna velika NULA od tima.
Cestitke Vojvodini na pobedi,samo gazi boraniju.

kompleksas

pre 13 godina

Vojvodina je bila bolja,i zasluzeno pobedila.

Ne,ne to nije sala Vojvodina danas nije pala,vec se s partizanom poigrala.

Igra Vosa sve se pusi,resila je da partizan srusi.

Igraj Voso nek se dimi,nek partizan jos koji primi.

Samo napred,samo hrabro,jer bolji ste vi,ne mogu vam nista ni Lola,ni Kleo,niti grobari.

Stojkovicu,sivi ticu prodao si Zvezdu ti za sicu,danas ti si fenomenalan bio,samo dva komada si primio.

Dresi kesu Tole,dok jos ima nade partizan nam na niske grane spade,dresi kesu Tole,odresi je ti,posle ce biti kasno plakace ti grobari.

Vojvodina Novi Sad

pre 13 godina

Sta je ovo, nama su javili da nam dolazi neki veliki klub, liga sampiona ovo ono.. A ova nasa deca ih ponizila. Steta sto opet nije bilo tri poljupca.

Бранислав

pre 13 godina

...Стојковић је најневаспитанији фудбалер у нашој лиги и са оваквим понашањем не заслужује да брани за репрезентацију....

vidim

pre 13 godina

Ako neko moze da pronadje bilo sta pozitivno o ovom derbiju, skidam mu kapu. Moze li neka pozitivna kritika na ovu igru, komentatora, nasilje na terenu???
(ajmo na pecanje, 3. oktobar 2010 17:23)

Evo ja da probam. Partizan je puko, zar to nije pozitivno??
haha

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Sve čestitke Partizanu na hrabroj igri, dostojno su suprostavili rivalu sa monogo većim budžetom, ovaj poraz je pobeda. Čestitke najboljim navijačima koji su uprkos porazu ceo dan ostali na stadionu i pevali zajedno sa igračima, čak je i Kleo pevao na srpskom " I kada ne budeš prvi ti"
Ironično sam se nasmejao, najjači klub na Balkanu :)))

Jabilondo

pre 13 godina

Prvo, da se osvrnem na igru Partizana. Tromo, bezidejno. Stojković i Jovanović su poslali više lopti napred od svih ostalih igrača Partizana zajedno. Nije to samo muka Partizana, već kompletnog našeg fudbala, pa i reprezentacije - nema modernog fudbala kad napad organizuju štoperi i kad se bunari 90 minuta.

Drugo, dopada mi se crveni karton za Tomića, bićemo jači u bar naredna dva meča. Još kad bi crveni dobio i Raća, samo da ne gledam više tu dvojicu antitalenata. Stanojević jeste možda dobar trener, ali je ili slep, ili nam svima vređa inteligenciju sa ovom dvojicom.

Treće, zaslužena pobeda Vojvodine, nadigrali su nas potpuno. Samo, voleo bih ovu njihovu igru da vidim i protiv Zvezde, a ne kao u finalu kupa pre 6 meseci. Nije mi jasno kako se sami igrači Vojvodine ne stide što 20 godina nemaju trofej, a samo zbog sramnog igranja protiv Zvezde, konstantno. Pa ljudi, imate ekipu za trofej, zašto jednom ne grizete kao Smederevo ili Železnik nekada?

Četvrto. Dopadaju mi se komentari komšija: "Budite veliki i u porazu". Tri godine igrači Zvezde, a sada i uprava, pokazuju koliko su mali u porazu posle derbija. O čemu onda pričate? Mrzim kad mi morališu nemoralni.

Usput, vidi se da je Lazetić igrao u Zvezdi. Provokacije, tuča, gluma. Na svu sreću, učinio nam je uslugu, pa je sa sobom, van terena, poveo i Tomića. Njih dvojica su klasičan primer rak rane našeg fudbala.

Na kraju, grobari moji, ne treba da letimo sa Ligom Šampiona. Biće ovo titula na kraju, ipak, ali dok nas uprava laže sa Tomićem i Petrovićem (a i savez sa njima), Njukastl i Anderleht će samo biti izolovani incidenti našeg fudbala.

Branko

pre 13 godina

E sad da je Partizan ozbiljan klub pa da kazni ceo strucni stab i sve igrace sa 30% od plate zbog sramne igre i ponasanja igraca ali i zbog neozbiljnosti! Igrali protiv Arsenala pa se digli u nebesa! Protivnik ce sam sebi dati gol a?! Sram vas bilo!!! Sudija upropastio utakmicu a penal je van svakog komentara. Na usporenom snimku se vidi da kontakta NEMA! A igraci Vojvodine vise lezali nego sto su igrali narocito Omaru ali za to je sudija kriv sto im je dozvolio(5 minuta nadoknade je smesno da smesnije ne moze). Jedina dobra stvar iz utakmice je crveni karton Tomica,konacno ce neko vreme provesti na tribinama!

BaronNS

pre 13 godina

Ako Stojkovic nastavi ovako da brani za partizan, verujem da ce mu uskoro vratiti clansku kartu Crvene Zvezde...
samo steta sto je na utakmici partizan-Vojvodina zuti karton dobio golman Crvene Zvezde... :)))

Nepismen

pre 13 godina

2 crvena kartona i penal za protivnika dal ce se i Zvezdi nekad to desiti?

Partizan nije imao sanse da pobedi ovu utakmicu jer su igraci Vojvodine igrali ostro i u svakoj prilici (osim dok su lezali po terenu najmanje 15 min) provocirali.

Cak i gad je onaj nekulturni dao gol iz penala koji je iz misljen provocirao je golmana stojkovica i treba da zaradi crveni karton.

Sta da se kaze za sudiju? Onaj koji podelji 4 crvena kartona i pitaj boga koliko zuta taj ne moze da dobije prolaznu ocenu.

Igra Partizana je bila veoma losa a taktika ne pucati na gol je svakako bila pogresna.

Славољуб

pre 13 godina

Чуди ме да партизановим играчима нису дозволили да на терен унесу бејзбол палице. Страшно шта им је све судија толерисао. Маребашвили ја џабе избачен умес
то стојковића. Али има правде !!!

Sale

pre 13 godina

Ovakav fudbal smo kao klinci od 5-6 godina igrali na poljančetu. Gotovo svi igrači oba tima oko lopte pa razvaljuj po njoj iz sve snage, a ona nikako da izađe iz buketa, a okolo brisani prostor... Smejurija.

Qaaph

pre 13 godina

Ja samo znam da je onakav penal sviran za Partizan, svi bi skocili Tole ovo, Tole ono.
Sto se tice igre Partizana, prva postava je bila ocajna, Kizito, Stankovic, BOgunovic, naopako...A potez Djurovskog posle penala: pokazao je kakav je covek, a i kakav je klub ta Vojvodina...

NOVOSADJANIN

pre 13 godina

Pobeda na terenu i van njega. Svaki covek u prvom redu duz celog severa pali majcu ili shal Partizana... Vatrogasci dosli da gase deponiju... pobeda... neprocenjivo.... Grobari-sto dalje od Novog Sada

JSL

pre 13 godina

Jadna je ta liga sampiona kad Partizan igra u njoj. Jasno je da ih je u..alo protiv Anderlehta, ali zbog toga pravi ljubitelji fudbala ispastaju jer gledaju utakmice LS gde 11 igraca stoji u svom sesneastercu kako bi primili sto manje golova.
Na Vosu sam ljut jer nije pobedila sa vise golova razlike. A za Stojkovica sta reci, dovoljno je reci DRIPAC. Ma po faci se odma vidi da je dripac . ha ha.

Pucaju praznom puškom

pre 13 godina

Napisao sam pre 10-tak dana da su poleteli bez razloga i da ulaze u seriju poraza i to se ostvaruje...slede porazi od Brage(u obadve utakmice)od Zvezde,Arsenala,Šahtjora i još jedan u našem prvenstvu.

Red bull

pre 13 godina

Ha Ha Ha gde ste sa vasom pesmom sa pokvarenog gramofona.Niste naucili da gubite ali to je samo pocetak.A sada nesto o sudiji.kako se priblizavao kraj utakmice sudija koji na vezu dobio znak FIFA naavlacio za Partizan. Merbasvili dribla u kaznenom prostoru Stojkovica .Nekako mu Stojkovic uzima loptu i dva puta krece glavom da udari Merbasvilija.I sudija daje zuti Stojkovicu ali zasto Merbasviliju kome je to drugi zuti.I coravi su to na TV-u videli.A Cleo "veliki" igrac.Protiv Arsenala ga Djuru stavio u dzep a sada Pavlovic.Kako novinari od prosecnog igraca mogu da naprave "vedetu". Dobra su vam poljacanja. Iliev odigrao za nulu, puz Ilic nista atek Lola Smiljanic. Covek za cirkus

Dragan

pre 13 godina

@Stevan, 3. oktobar 2010 17:29

Da li se veliki ponašaju onako kako se ponašao Vaš i, na žalost, naš reprezentativac R.Petrović? Možda je visok, ali velik nije. Stojković? Udariti protivnika glavom u glavu, pa ga onda onako izguravati sa terena, zaista je čin velikog čoveka i treba mu dodeliti medalju Veliko Srce. Tomić? Ta smirenost u najtežim trenucima, krotkost duha,...
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi - a Vi ste učinili i jedno i drugo.
Niste izgubili od Vojvodine, već ste pobedili sami sebe.
No, fudbal je odavno prestao da bude fair play igra, a Vi ste to danas, zajedno sa jednim brojem igrača Vojvodine, samo potvrdili.
Zato čestitke i jednima i drugima, zaboli ste još jedan nož u trulo truplo srpskog fudbala...

ola

pre 13 godina

tomic,Petrovic, Bogunovic,Smiljanic, Ilijev ne zasluzuju da igraju ni u teleoptiku....a gde nam je najbolji igrac dr.Mo
stanojevicu...ipak si malo rano poleteo...skupi krila na vreme i dozovi se pameti...ne dozvoli da ti drugi sastavljau tim!

Nikola

pre 13 godina

Hahaha sta je bre ovo,Tole pomagaj.Mislima su LS to je problem,ponovo hrabro izgubili.Dobro ste prosli grobari moglo je i gore,ali bice uskoro mnogo gore.Nije vam ovo treci tim arsenala.

po obicaju

pre 13 godina

Bravo Djurovski! Steta samo sto nisu pustili onom folirantu Tomicu da mu Laza objasni neke stvari! Kako prljavo igra patlidzan, bruka i sramota! Dobili bi jos koji da nisu poceli da biju!

ciganin sto se kupa u 91 oj bari

pre 13 godina

Kao velikog navijaca ZVEZDE raduje me ultra giga los partizan. Realno su bez obzira na ulazak u LS prosecna ekipa bez Krstajica. Protiv Spartaka lose, Arsenal - glupo je da se bilo sta o tome kaze ( osim onog grobarcica Gorcina ), protiv Vojvodine nemoc, nervoza. Znaci cim su uslovi egal uz realno i posteno sudjenje na terenu ziva drama sto se grobara tice. A za Djuru snajdera poruka od flamingosa : medo brundo ne postoji cudo!!!

kobac

pre 13 godina

Jel su i sad igraci Partizana izgubili zato sto su sabotirali svog trenera, kao i prosle sezone u polufinalu kupa?
Cisto da znam, da se ne radujem ako su nas opet pustili.

djindji

pre 13 godina

petrovic, tomic, su igraci koji ce to postati ali u 3 milenijumu. Ako Partizanov uspeh od njih zavisi ja necu gledati Partizan, i ako san njegov navijac. Tomic reprezentativac to je smesno. Petrovic takodje. Da sam fudbalski nepismen i tad bih shvatio da ovo sa Vojvodinom nije derbi vec NAJOBICNIJA SRPSKA FUDBALSKA LAKRDIJA.

RIKARDO KVAREŽMA BEŠIKTAŠ

pre 13 godina

Ja sam bio na utakmici i mogu vam reci da je Vosa dosta dobro odigrala i agresivno na sredini terena. Partizan je nekako delovao bezidejno i nadmeno, jedino nesto sto je pokusavao bio je Sale Ilic..Evo pokusacu da objasnim igru pojedinih igraca i jedne i druge ekipe, a ako gresim, SLOBODNO NEKA ME NEKO ISPRAVI, PRIHVATAM REPLIKU.. E ovako po meni: Stankovic iz Partizana je nekako sav trom, po meni je onaj Savic sto je bio na klupi trebao da dobije sansu. Kizito kao da se uplasio svog bivseg kluba, TOMIĆ I PETROVIĆ I LOLA SMILJANIĆ su umislili da su zvezde i da su veliki fudbaleri. Kleo odsecen, jer su stoperi vose odigrali pod konac. Bogun- u velikoj krizi.. Medo Kamara- faul trans igrač. itd.. U VOŠI OUMARU ZA 10, ostali svi podjednako dobro odigrali, delovali timski.. PARTIZANOVI IGRACI NE ZNAJU PRIZNATI PORAZ!! I nekako mi cudno ko sve dobija poziv za Reprezentaciju.. Ko te ljude gura i zasto...Firmaši u 2 poluvremenu mnogih transparentima gasili grobare..

Dzoni

pre 13 godina

Ljudi ovo sa Racom Petrovicem je SRAMOTA.Treba bojkotovati utakmice sve dok Petrovic igra prvu postavu.....a tek sto igra za reprezentaciju to je horor..DOKLE VISE SRBIJO DA IGRAJU ONI KOJI NE ZASLUZUJU!!!

mikibg

pre 13 godina

Kao prvo normalno je da se radujemo vasim kiksevima kao i vi nasim jer jurimo titulu kao i vi. Kao drugo Raca P mora da igra jer moraju da ga prodaju, koliko god dobili od LS para pitanja je kakvo je realno stanje u JSD sto se konstatno krije. Kao trece vojvodina vas je odvalila ne samo danas vec u poslednje tri ili cetiri tekme, dve poslednje je imala postenije sudjenje pa vas je pobedila, a ostale tekme ste pokrali uz pomoc sudija. Cetvrto nista valjda mislili da cete dozivotno da pobedjujete:). Sramota je liga kao sto je bila prosle godine, gde niste izgubili ni jednu utakmicu, tada pa i sada postavljam pitanje da li ima lige na svetu gde u toku prvenstva jedan klub ne izgubi ni jednu utakmicu ili je to samo nada karadziceva liga? Toliko o vama! Zvezda kakva god da je, i koliko su je rusili da je uniste opet je nekako opstala a vi???

batura

pre 13 godina

vosa bolja,nema sta. Ali sramotno ponasanje vecine igraca na terenu,moglo je biti vise crvenih kartona. Inace,sudija odlicno vodi mec. Steta sto vosa ove god nije igrala evropu...

agonija

pre 13 godina

šahtjor i arsenal nisu nam dozvolili da igramo fudbal!Šta je sa Vojvodinom Stanojeviću?Bogunović izvan ekipe,Tomića i Petrovića prodati što pre,Moreiru vrati,a ti se Standojeviću spusti malo na zemlju i svati da bez Krstajića smo prosečna ekipa!

sasa

pre 13 godina

velikii Mario -super mario djurovski kako si mi samo ulepsao dan,zbog onog poteza posle gola prema stojkovicu mogla je vosa i da izgbi danas bilo bi mi sve jedno ali posle tog poteza srce mi je bilo punoo..

ajmo na pecanje

pre 13 godina

Ako neko moze da pronadje bilo sta pozitivno o ovom derbiju, skidam mu kapu. Moze li neka pozitivna kritika na ovu igru, komentatora, nasilje na terenu???

Vujadin

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu, ali ova igra Partizana me dovodi do ludila. Nije mi krivo sto je Vojvodina pobedila, to mi je svejedno, ali Groblje nas predstavlja sve u Evropi a sa ovakvom igrom to ce biti samo jos jedna u nizu bruka.

Lepotica Daca

pre 13 godina

Alo Topalovici.Sta ste mislili da cete sve utakmice u prvenstvu da dobijete.Mnogo ste uzleteli.Polako bice jos padova.Gde je pesma sa pokvarenog gramofona.A Cleo koga novinari naduvase. Prosli put protiv Arsenala Djuru a sada Pavlovic ga stavili u dzep.A tek ovi sto su harali Evropom Ilijev, Sasa Ilic, Lola Smiljanic, Bogunovic .Stojkoviczasluzio crveni zbog pokusaja udarca glavo Merbasvilija. Pevajte i dalje

dejan

pre 13 godina

Kakvo sramno sudjenje.Kakva bahatost,nesportsko ponasanje Ilica,Petrovica,Tomica,Jude Stojkovica,ma svih partizanovih igraca redom.AKO STE VELIKI I IGRATE LIGU SAMPIONA ONDA SE TAKO I PONASAJTE I PRIHVATITE PORAZ.Vidi se kako je sudija promenio politiku nakon poluvremena.A,Raca Petrovic je najprljaviji igrac nedostojan ni svojom igrom,a ni ljudskim kvalitetima dresa reprezentacije Srbije!Bravo za Vosu,ni FSS ni Patizan vas nisu pobedili!

ca032

pre 13 godina

Каква брука у Новом Садау!!! Питам се јел то почело "Лукићево регуларно превенство"??? Суди се сумњив пенал, очигледан се не суди ѕа Партизан, ударања, провокације, лежање, симулације, судија слеп или плаћен... Свака част, ако је ово "регуларно"?!? Но, идемо даље, ЈЕДИНИ СРПСКИ КЛУБ ПАРТИЗАН ШАМПИОН СРБИЈЕ У ИНАТ СВИМА!!!
(Србин, 3. oktobar 2010 18:54)
jel' to onaj glodjo sudija sto je dopustio da fejsa odbrani gol rukom visoko podignutom protic borca ili na istoj sto je pred njim nokdauniran igrac borca kao sto je danas ucinio stojkovic...mora da ga zvezda sada vishe platja ili jos nije dobio zeleno svetlo od toleta da pritisne gas.

kuriros

pre 13 godina

Retko sam video ovako dobrog sudiju! Mozda je trebao da izbaci Stojkovica, ali dobro... Kad su patlidzani poceli da biju moglo i njih 3-4 van terena! Tako bi imali 6 igraca na kraju na terenu! Jos jednom sve pohvale Vojvodini i sudiji koji je ipak spasao partizan da bi imali 11 igraca za sledece kolo!

Što su nervozni grobarčići...

pre 13 godina

Koliki je Pižon stručnjak vidi se po tome što je najurio iz Zvezde Oumarua a ovaj se poigravao sa ovim jadnicima iz grobarske odbrane.Đurovski definitivno treba Zvezdinom veznom redu.

dax

pre 13 godina

@puz, koju si ti utakmicu gledao??!
Sudjenje je nula. Sudija je potpuno izgubio konce nad utakmicom pokusavajuci da ne daje kartone igracima Partizana. Stojkovic je trebao zbog udaranja glavom da dobije automatski crveni! Svaka cast za Voshu!

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Bio sam na utakmici. Potpuno zasluzena pobeda Vojvodine i sramno ponasanje (i igra) partizana. Pa zar je moguce da se tako ponasaju "profesionalci" u partizanu ?! Cim im ne ide, cim gube, odma' udri po protivniku, samaraj, kosti lomi. U prvom redu Sasa Ilic naravno, a tu je i neizbezni Smiljanic, Petrovic...ma niko od njih ne zna sportski da podnese poraz. Sramota ! Igracima Vose svaka cast, borili su se kao lavovi, u potpunosti nadigrali protivnika i zasluzeno pobedili. Sa druge strane, igraci partizana potpuno bezidejni, apaticni, bar 70 % netacnih pasova, MA NISU IMALI NI JEDNU ZGLAVNU SANSU ! Napomenucu jos samo da su Petrovic, Bogunovic, Stevanovic, Smiljanic, pa i Ilic izvizdani od partizanovih navijaca sa zapadne tribine. Eto toliko sto se tice ovog oficijalnog dela, a sad malo sa strane sta se desavalo...Prvo- BATA BUTOROVIC SE OBUKAO KAO SNOOP DOG ! :) Ali stvarno ljudi, ne salim se. Smirivao je Smiljanica kad je nasrnuo na jednog redara dok je napustao teren posle crvenog kartona. Stojkovic se potpuno uklopio u agresivnost koju su nesportski pokazivali svi igraci partizana. ETO VAM SAD STOJKOVIC ! Kako je smesan gol primio (drugi), ceo stadion mu se smejao ! :)
I na kraju eto ja cu vam zapevati pesmu koju TOLIKO OBOZAVATE: A KLEO SE KLEO DA VAS JE VOLEOOOOO......

p.s. Zvezda upravo pobedila, tako da nas GLEDAJTE SAD SVI U LEDJA !!!!! NAPRED ZVEZDO DO TITULEEEEE !!!!!!!!!!

duca015

pre 13 godina

Sramota...

Prvo da cestitam igracima i treneru Vose na postnoj igri i borbenosti, pa onda i kvalitetu. Malo je ekipa koje ovako igraju posteno sa Partizanom sada u nasoj ligi. Druga stvar, ponasanje igraca Partizana je vise nego sramotno, redom, a najveca sramota je ponasanje Ilica, koji je bio jedan od najnervoznijih na terenu, sto ne prilici igracu sa njegovim iskustvom. E onda bih prokomentarisao sudjenje, koje je bilo vise nego katastrofalno... Karton Meršebaviliju pre svega, nedosudjen crveni Tomicu, koji izaziva neprimerenu, ali apsolutno opravdanu reakciju Lazetica, koji zbog faula nad istim igracem i kasnijeg koskanja dobija crveni karton. Dozvoljavanje grube igre igracima Partizana, koju ne prati zuti kartoni, sviranje kontrafaulova gde ih nema, ne sviranje faulova nad igracima Vojvodine, sramota bre. Danas sudija, i igraci Partizana su po ko zna koji put upropastili jednu potencijalno lepu utakmicu, jer je protivnik bio vise nego voljan da igra fudbal. I bas me zanima kada ce neko vec jednom da odrearguje na ovakvo sramno sudjenje u korist Partizana, jer je vec krajnje vreme ako zelimo da nam fudbal napokon krene napred. Ovako sigurno nece.
Jos jednom svaka cast i igracima i treeneru Vojvodine.

Vujke

pre 13 godina

Dakle bleda igra Partizana, spora bezidejna. Potpuno razocarenje. kretanje igraca sredine terena i napad katastrofa.
Sledece sto bih komentarisao je sudjenje. Lose i to veoma. Sudija je dozvolio ostru igru i kad je to rezultiralo pogubiljnim startovima krenuo je da vadi kestenje iz vatre kartonima. Uopste nije vladao situacijom na terenu.

Igraci Vojvodine, prosecno odigrali, ali je to na zalost mog kluba bilo dovoljno da pobede. Jedino me nervira cig..... pristup fudbalera, valjanje na terenu, zadrzavanje vremena, ne dodavanje lopte iz auta i sl. ali to je valjda posledica toga sto je Vojvodina filijala Zvezde. Toliko...

Vlada

pre 13 godina

Sramota je to sto tomic na 3 metra od sudije udara igraca vojvodine u glavu i dobija zuti karton!!! Sve normalne sudije za to daju crveni bez ikakvog razmisljanja!!!

chepa

pre 13 godina

Zahvaljujuci hrabrom i ravnopravnom sudjenju, konacno smo videli realnu i jadnu sliku 'premocnog' Partizana... Mada tu sliku poslednjih sedmica vidjamo kako-kad, utorkom ili sredom od 20:45-22:30h!!! :-))))))))

neman

pre 13 godina

Da bi neka osoba u nekoj situaciji predstavljala bilo kakav autoritet, ona mora kod ljudi kojima treba biti autoritet pre svega imati bar postovanje. E sad, to sto nase fudbalercine imaju toliko vaspitanja koliko imaju, i sto su naucili po ovim nasim pasnjacima da igraju kako igraju (a tragove toga pokazuju i kada igraju "preko") to nije do sudije. Ne mozes da budes autoritet medju zivotinjama. Ja da sam bio sudija, igrali bi meni oni na viktorije 3 protiv 3. Toliko.

ajgor

pre 13 godina

Pobedice vojvodina, sasvim zasluzeno, ali utisak je da je ipak jedna obicna seljacka ekipa...barem po ponasanju igraca, a narocito "supertalentovanog" djurovskog...

Realno

pre 13 godina

Najveci krivac Stanojevic sa smesnom postavom! Sa ovakvim timom mozes da igras u kupu protiv druigoligasa. Odbrana sa Stevanovicem,Kizitom i Stanovic- sve rupa dorupe,a trebalo je Savic,Miljkovic,Lazevski.I dokle vise ce da igra Davidov i Tomic,a tek onaj Scepovic koji dodaje lopte golmanu Vojvodine.Fali Moreira i dok on ne zaigra lose nam se pise.Veliki minus i opomena za Stanojevica!

BOKI

pre 13 godina

Ajde sad da cujemo sve one koji spominju Toleta uporno ovde! Lazetic je osvojio Oskara za taj pad ,sramota od sudije koji je pogubio sve konce ! I gle cuda,sudija iz Vrbasa???

Srdjan

pre 13 godina

Pokazalo se da Partizan bez Krstajica ne moze nista da uradi. Taj covek im drzi ceo tim. Kakav bre Kleo dao 10 golova Helsinkiju i Pjuniku i odmah u reprezentaciju, a sto je najgore ni to ne moze do 2013.

Turbonegro

pre 13 godina

Da sam ja kojim slucajem sudija, igralo bi se 3 na 3, a ne samo po 2 crvena kartona. Sudija stoji pored Lazetica i Tomica koji psuju jedan drugoga i guraju se, a gospodin sudija samo protrca pored njih, niti ih pogleda, niti mu je neko skrenuo paznju na njih dvojicu... Koliko su Partizanovi igraci posle 2. gola igrali agresivnije i zasluzili jos jedno iskljucenje sigurno, makar toliko su isto zasluzili igraci Vojvodine za valjanje po travi. 0 od fudbala.

WladimirWB

pre 13 godina

Jeste li prodali derbi? Trebaju Vam pare ili sta? Vojvodina je odigrala kako treba i kako se očekivalo ali Partizan!? Pa ovo je Partizan od pre par sezona... Bez ideje, bez volje, bez snage, bez pasa, dubinske lopte napamet, bez sanse, nervozno i jadno! Ovakvu igru nisu igrali dugo vremena... Da je Partizan odigrao kao Vojvodina i da je izgubio nista im nebi zamerio ali ovako... Prosto neshvatljiv pad u igri, bez taktike i ideje... Sramota. Ako ste i prodali utakmicu providno je,a ako niste onda stvarno neznam koj Vam je... Bruka.

pero deformero

pre 13 godina

Zbog sramnog ponasanja nekih igraca treba ih zestoko kazniti. Iz oba kluba. Nije ni cudo, sto je sve u nasoj zemlji propalo. Sramota.

Pavle

pre 13 godina

Zoran Milinkovic je pokazao da je doktor nauka za Stanojevica. Ovo je najvise njegova pobeda. Ne moze da se igra zasniva na pricama o ponosu i pokusajima motivacije. Treba nesto i znati.
Ili su mozda i ovde junacki odigrali?

zzbz

pre 13 godina

Vosa je vise bila srecnija nego bolja ali jbg to je sto je. Po meni najbolji igrac susreta bio je sudija, bolje sudjenje nisam video na nasim terenima.

Cestitam Vosi na pobedi

Vuk

pre 13 godina

Cestitike Vojvodini. mada zanima me koliko je komentatoru placeno da non stop spominje NEKOG Pavlovica iz Vojvodine...? Neznam da li ste primetili ali svaki put kad on primi loptu bilo je " i ponovo pavlovic, ima ga svuda, najbolji pojedinac" i sl. Ko je uopste taj Pavlovic?

Nemanja

pre 13 godina

E jadna Zvezdo, nekada si imala tandem Kleo-Umaru.
Tj. imala si ga dok nije došao Lukić sa svojim Radojicama i Vesićima.
Katastrofa, katastrofa.
Lukiću marš iz Zvezde!

blokovi

pre 13 godina

kaze neki lik ovde da vosa pusta zvezdu...pa pre dve sezone je i zvezda izgubila 2 0 u novom sadu,eto neka slave sto svake dve godine dobiju zvezdu ili partizan...a da,pricaju grobari neregularno,namesteno..sto?zato sto je sviran penal protiv partizana posle 40kola ili ko zna koliko u nasoj ligi...celo proslo prvenstvo nijedan i sad posle 6 kola...ma,vama je bitnoo da vi igrate sa arsenalom i slavite poraz od dece(lagan) kao pobedu..malo se spustite na zemlju...igrate u jednoj od najjadnijih liga u evropi..evo,mi pobedili,sad smo lideri,ali opet-opet ni na jednoj utakmici nije palo vise od dva golaaaa...koja ligaaaaaa-kakva je da je,mi smo lideri,utata-utata :D

Вук НС

pre 13 godina

Како ме живцира кад неко прича о утакмици а није био на стадиону!
Дођите на стадион па онда имате право да коментаришете!

blokovi

pre 13 godina

lik koji se potpisao sa bice bolje je izrekao najvecu glupost do sada-zvezda drzavni projekat...xaxa,koja glupost!!!pa da je zvezda drzavni projekat nebi se grcila sa 2344 i ostalim stvarima,svi okrecu glavu,a vi igrate ls,uzeli nekoliko miliona i sad vam je sponzor EPS,koji je inace drzavna firma zar ne!?nemate para pa i od njih 800soma!?

Zrenjaninac

pre 13 godina

Veoma dobra utakmica,fasciniraome je oumaru(kakvog je zvezda spica ispustila,to je strasno!)Msm da treba da UKINEMO ZABRANU STRANACA,jer sigurno je zanimljivije gledati ljude koji znaju nesto,a pritom su i izuzetno borbeni,nego tomice,smiljanice,lazetice i njima slicnima.....

puz ubica

pre 13 godina

Kao prvo da cestitam Vojvodini na pobedi, kad bi ovako i protiv ovih igrali ne bi bilo 3-0 k`o u finalu kupa. Kao drugo, ne brukajte se konstatacijama da je Vosa ostecena, svi kartoni su zasluzeni i tu nema nista sporno. Smiljanic dva najgluplja zuta, Lazetic i Tomic zbog provokacija, a onaj Merebasvili je, ako niste primetili a vidim da niste, pri prvom duelu sa Stojkovicem obuhvatio oko vrata golmana, Stojkovic se samo istrgao i usput ga odvalio u glavu, tako da su po zuti dobili zasluzeno. Nisam skoro video bolje sudjenje na nasim terenima, mada je onaj penal malo sumnjiv, isto koliko i nedosudjeni za Partizan kada je Ilijev pao. Da se razumemo, u oba slucaja su igraci odradili veci deo posla i bilo je kontakta, ali mislim da je sudija mogao i za Partizan da sudi penal. Vosa nas je nadigrala, ja im cestitam, a sa ovakvom igrom necemo nigde dobro da prodjemo.

Србин

pre 13 godina

Каква брука у Новом Садау!!! Питам се јел то почело "Лукићево регуларно превенство"??? Суди се сумњив пенал, очигледан се не суди ѕа Партизан, ударања, провокације, лежање, симулације, судија слеп или плаћен... Свака част, ако је ово "регуларно"?!? Но, идемо даље, ЈЕДИНИ СРПСКИ КЛУБ ПАРТИЗАН ШАМПИОН СРБИЈЕ У ИНАТ СВИМА!!!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Vojvodini zasluzeno idu bodovi...
A "superstarovima" Partizana predstoji da se dozovu pameti i osveste, jer ovde brane titulu, ne u Ligi Shampiona...
Imate nase poverenje, nemojte da ga prokockate..

...

pre 13 godina

Ovaj mec je greska Stanojevica. Los sastav tima i Arsenal u glavi. Petrovic, Smiljamic, Tomic, Bogunovic nisu ni za Teleoptik. Sta je sa Moreirom?
Sredine terena nema.

Webber

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da komsije pisu da je Vojvodina ostecena. Znam, dugo ste cekali nas kiks..

Nepostojeci penal + provokacija Djurovskog koja je svakako bila za karton..

Da me ne shvatite pogresno, zasluzena pobeda Vojvodine, ali ove price da je Partizan povlascen, smesno vise.. kao da Vas Lukic placa da pisete ovde nebuloze..

o tugo jesenja

pre 13 godina

I ovo je derbi domaceg sampionata!?

Vise zutih i crvenih nego suteva u okvir gola.
Sramotno ponasanje i jednih i drugih. Jesu slaninari tukli i ciganisali od prvog minuta ali na to ne sme da se reaguje, vec da se igra fudbal. Od fubala ni f. Uzas.

thePriest

pre 13 godina

dobro, ljudi, nije smak sveta...do pre dve nedelje ste dizali u nebesa i tim i trenera, a sad drvlje i kamenje...imamo tim kakav imamo i imamo trenera kakvig imamo... pruzite im podrsku i kad gube...

GROBAR iz Makedonije!

pre 13 godina

Smjesna i sramotna igra mog Partizana!
..sada je rezultat 2-0, sasvim zasluzeno.

Sve ce vam biti oprosteno sledece utakmice, znate sta treba da uradite u onu "rupu!"

a protiz zvezde šetnja po terenu.

pre 13 godina

zaslužena pobeda vojvodine.ali ne mogu se oteti utisku da igraci novosadskog tima igraju uvek na nož sa partizanom dok protiv zvezde kao deca lagano gube bez ikakve oštrine.prošle godine na marakani 3-0 dejan lekic sam us esnestercu,i posle saznam od jednog mog dobrog prijatelja inace fudbalera vojvodine da je lekic mroao da da 2 gola da bi ga ovi prodali.sramota,zbog toga ce te uvek ostati provincijski klub.

Zvezda mi je sve

pre 13 godina

Mnogo se uzdigli!!! Mislili su da su nedodirljivi,da im niko nista ne moze!!Vojvodina ih je nadigrala u svakom smislu.Provocirao je i igrao prljavo nadmeni Partizan,e pa izvinite gospodo Beogradjani ali dosta je bilo.Zvezda preuzima PRVO MESTO.Eto vam vas Kleo vidim cepa mreze
O ZVEZDO ZVEZDANA O MOJA JEDINA

batura

pre 13 godina

vosa mnogo bolja na ovoj utakmici. sramotno ponasanje skoro svih igraca,koliko samo prljavih poteza... sudija odlicno vodio mec. igraci partizana misle ako su usli u LS da niko ne sme da ih pobedi. kao kad je hajduk pobedio zvezdu na marakani za kup,a milojko samo sto nije rekao kako su smeli da pobede...

Miki

pre 13 godina

Ali je najvaznije da se navijaci komsinice oglasavaju redovno na nase vesti :))) Pa vas cemo odrati u svakom slucaju,necete znati odakle puca!!!! Radujte se pobedama "bratskih" vam klubova,posto ne mozete da se radujete vasoj pobedi!!!!U pobedi se ne uzvisi,u porazu ne ponizi...Smesni ste,samo vas gledam...

Bojan

pre 13 godina

Ovo je bruka. Stadioni su prrayni jer su sve utakmice 0-2 golova. Zašto? Jer ekipa koja vodi leži na zemlji do kraja utakmice, a sudije ne ume (ne sme) to da reši.
Zato gledam Premijer ligu
KVALITET
Svaka čast Vojvodini. Nadigrala je Partizan, ali valjanje mi je samo pokvarilo utisak

pitam se, pitam?

pre 13 godina

A ja sam se godinama pitao gde navijaci Crvene Zlezde lece svoje komplekse,i kada sam dosao na ovaj forum-procitao sta se ovde pise,shvatio sam!Cestitam zvezdasi,mnogo dobri ste preko interneta.. :))

Djura

pre 13 godina

Nema veze, bitno je da smo mi ponosna ekipa. Stanojevicu, ostavi se demagogije i vrati tim na put kojim se islo dok slava nije udarila u glavu. Red, rad i disciplina!!!

Ovaj ne psuje kao Dule...

pre 13 godina

A sad drvlje i kamenje na novog D.Vujoševića,ha,ha,ha.Pa,čovek ima takve igrače i to je to,nisu ni za srpsku ligu,do sada ste igrali sa amaterima i poleteli do neba,čim ste naleteli na Šahtjor,Arsenal,Vošu,odmah ste prsli jer znanje je krhko.

pa da

pre 13 godina

namestaljka cista...sad ako zvezda pobedi metalac ima da pricaju kako su sad bolji nego na pocetku i da su slucajno ispali od slovana a posle derbija ce im biti kriv kleo jer je brazilac...

DBZ

pre 13 godina

Vidim samo dva razloga sto Kleo nije dao gol:
1) Zaboravio je traku za kosu, pa mu je ista smetala tokom cele utakmice
2) Tesko mu je palo sto Pizon nece da ga zove u reprezentaciju Srbije
Salu na stranu, mora neka utakmica i da se izgubi, steta su nasi dozvolili da ih igraci Vojvodine iznerviraju. Bice bolje sledeci put. Samo tebi verni...

divac

pre 13 godina

e moj Stanojevicu,ovo je samo tvoj poraz...kakvi indijanci nama igraju u zadnjoj liniji pa to nema ni u filmu.....nazalost,ali mislim da ce nas liga sampiona kostati titule,ne da mislim nego sam ubedjen...

George

pre 13 godina

Danas je bio takav dan gubili su velikani u Evropi, izgubio Bayern, izgubio Liverpool, izgubio Partizan na opste zadovoljstvo nekih jadnika koji su u dramaticnom i nezapamcenom mecu sa superiornom igrom u toku celog meca poslednjim atomima snage jer ih je Sloga iz Kraljeva i Cukaricki strasno izmorio pobedio Metalac sa cak 2:0 i sad sa razlogom vec slave osvajanje prvog mesta!Jadno da jadnije ne moze biti

MISHKO_82

pre 13 godina

"Budite veliki i u porazima"-kazase nam navijaci C.Zvezde i ostase zivi posle te izjave...hahah.I sada naravno usledice izjave zvezdasa:"samo ako zvezda osvoji ligu(JElen SUPer) prvenstvo CE BITI REGULARNO!ccc srami se Srbijo zemljo medj' njivama i medj' shljivama...

Bice bolje

pre 13 godina

Za ovaj poraz iskljucivi je krivac trener tj. njegovo neiskustvo. Da bi Partizan igrao tecno kako i trener zeli, stalno, i protiv drzavnog projekta kojem pomazu svi tj. cigana, i njihovih pomagaca, mora da ima 15-tak kavlitetnih fudbalera. Kad nam igraju Tomic i Petrovic (dva invalida i nikad kvalitetna igraca),+Stevanovic i Kizito (oba van forme)+zalutali Stankovic, nema nam spasa. Dodaju li se tome jos Bogunovic i Ilijev (pogledaju li oni snimak sebe kako igraju ikad i na sta to lici?) i umorni Ilic, onda dobijemo to sto smo gledali danas. Veliki problem je i mudrovanje trenera u vezi Moreire. On bi danas mnogo vise pomogao od umorng Ilica.Bice bolje, sigurno, treba nam odbora, ali i odlucnost da se nekih konacno resimo a nekima ukazemo zasluzeno poverenje, makar i iz omladinskog pogona, jer zaista pogotovo Tomic (koji mi vise lici po ponasanju na cigana) do danljnjeg ne zasluzuju poverenje. Jos nesto bih rekao, mada je to svima jasno. Sa svim igracima treba raditi na tehnici kao da su pocetnici, jer ocigledno su neki bezali sa casova kad se to ucilo. Ja znam da su oni profesionalci i da je to sramota, ali ponavljanje je majka znanja, trebaju oni dobro obnoviti gradivo...

boske024@gmail.com

pre 13 godina

Tomica obavezno iz ekipe napolje. Ne znam sta ce nam onaj Kizito i ko ga je doveo uopste. Ilijeva u penziju pod hitno. Ne lazite narod i recite sta je sa Dr Mo-om i dajte mu sansu da pokaze sta zna

Atropin

pre 13 godina

Dobra je bila ova tuca i rvanje u blatu, kao i gluma igraca u crveno-belom, a kada pocinje derbi u Novom Sadu????
P.S. Bogunovic je igrac?????????

Dule

pre 13 godina

Svaka cast Vojvodini, zasluzena pobeda,ali meni je najjaci lik onaj Oumaru. Pamtim jos sa onog derbija sa zvezdom pre neku sezonu kada,kod rezultata 1:0 za zvezdu, je jedno 4-5 puta ulazila medicinska ekipa zbog njega (u tom valjanju na travi mu se pridruzili i Ninkov,Lazetic,Petkovic...),a sada istu stvar ponavio i ovde.Razumem ja da im odgovara rezultat, razumem ja bitnu utakmicu,pa i premije za pobedu,ali zasto jedino jos u nasoj ligi postoje te jadne fore sa prenemaganjem na terenu kad im rezultat odgovara? Nigde to ne vidjam u ovim jacim ligama,makar im titula zavisila od te utakmice. U ovoj utakmici osim Oumarua, jos nekoliko puta su se pravili prekidi zbog lezanja na travi igraca Vojvodine i ulaska medicinskih ekipa,par puta su ih igraci Partizana digli sa trave...Posle se neko javi i pita sto se utakmica produzila 5 ili 6 minuta? Pa samo saberite po jedan minut za svaki ulazak na teren fizioterapeuta (na ovoj utakmici 5-6 puta),pa onda 5-6 izmena (po 30 sekundi) i to je realno 7-8 minuta za produzetak,ali je problem sto je sudiju sramota da toliko produzi utakmicu.Pa onda u tom zaostalom vremenu opet se neko "povredi" pa se napravi jos izmena (kao sto je i sad bio slucaj kao i na onom derbiju) i to je jos minut ipo produzetka.Tako je pao gol i na onom derbiju,jer ste se u nadoknadi vremana valjali po travi 2-3 minuta,a tako je i Napoli dao gol Steaui u 98-om minuta iako je nadoknada bila 5 minuta. To su pravila.Cemu nadoknada sluzi inace ako je provedes valjajuci se? Sa druge strane,ne pamtim da se Partizan ikad time sluzio,a imali smo prilike u zadnjih nekoliko derbija,kada smo u jednom imali i igraca manje i vodili,u jednom (poslednjem) se odlucivalo o tituli,a isto vodili...

Deki

pre 13 godina

Sudija vise ne odlucuju jer je foul ili ne.

To sad radu igrace cim igrac legne sudija mora da svira. Ili foul ili da mu "pomognu".

Treba se menjati nesto naprimer ako sudija ne svira foul onda treba taj igrac sta lezi i zadrzava igru dobiti zuti karton ili da ga ignorise.

Inace nema smisla gledati fudbal.

Walter

pre 13 godina

Утакмица је у другом полувремену била очај живи. Толико фолирања, неспортских потеза и лоше игре... У исто време се играла утакмица Челзи - Арсенал. Ништа специјално, али и то је било свемирски у односу на овај наш "дерби". Зато предлажем да наша лига промени име из ЈСЛ - Јелен Супер Лига у ЈУС - Јелен Успорени Снимак.

M i l a n

pre 13 godina

Kako lep derbi,nagledasmo se svacega!Onih sto leze po terenu umislili da su u velikom bratu,zatim deckica sto skupljaju lopte a tek tako nestanu kad partizan ima aut,novog KOLINU verujem da je prikupio simpatije 80% mrzitelja fer pleya,nekog lazetica zvezdu severa koji mrzi 5put vise Partizan nego sto voli svoju majku ako je taj i sposoban uopste da voli.Samara tamo i pesnici tomica i prolazi nekaznjeno a i zasto bi kad je 1koroman koji je gurnuo igraca niz stepenice ugrpozio mu karijeru se izvuko tapsanjem po ramenu,slicni stamenkovic koji se cujem ostri za derbi sprema neki novi kung fu potez(IDOLI zvezdice)Znaci ovo je blagi uvod onog sto nas tek ocekuje u vecitom derbiju i uopste sa svim klubovima u srbiji jer drugacije protiv Partizana NE MOZE!penali ce uvek biti tu a bogami i autogolovi zato sto mi imamo stevanovica jovanovica i ostale madjionicare u odbrani.Jos samo je ostalo da se napravi posebno udruzenje sudija protiv partizana jer uspeh se u nasoj zemlji definitivno ne prasta a sportom moze bilo ko da se bavi...

dudu

pre 13 godina

Za ljude koji pluju Djurovskog: a niste videli kad je Stojkovic njega provocirao pre nego sto je izveo penal?? To naravno niste videli, je li? Proslava gola je samo reakcija na to. Nemojte glumiti gospodu, ne gubite cesto, ali kad izgubite vidi se koliko ste mali u porazu. I igraci i navijaci.

Vlada

pre 13 godina

Svaka cast Vojvodini na pobedi. Samo nije mi jasno sat ce im nazoviga igracem Lazetic. Covek je za stalu. Samo psuje , provocira , udara. Valjda trebe da igra fudbal ,mada da zna ne bi gfa najurili iz svih klubova. A ovaj mali Djurovsku- da ljubi tatu u dupe sto igra za prvi tim. On je za sakupljaca lopte, kao i njegov brat .

Vdr

pre 13 godina

Partizan je ekipa bez trenera i to je fakat vec duze vremena! Dosadasnje uspehe treba prepisati najiskusnijim prvotimcima i nikome drugom.Stanojevic se malo tu pita a ime su mu napravili nasi "treneri na terenu" Krstajic,Ilic, Morerira dok ga je Kleo lansirao pravo u zvezde ni krivog ni duznog.Uporedite samo igru sampiona iz vrenena kada je Djukic bio trener i sve ce vam biti jasno.

kuku meni

pre 13 godina

Znaci poslednji put sam igrao na moj Partizan, budala. Srusili me paceri na dva tiketa (cak je i smrdljiva Djenova dosla u 90-om), a sve zaslugom trenera sto izvodi ovako ne ozbiljan tim. Kakav bre Bogunovic, Stevanovic, Kizito....mislim sta reci. Sad zalim za Milivojem Cirkovicem-on nije imao centarsut isto ko ni Stevanovic al je makar bio brz:) Bogun...prica za sebe, a ovaj Kizito je smesan ko Diznilend, trebao je da popije crveni. Stanojevic doktor uvodi Smiljanica a gubi 2-0;ne kontam. Trebao je od pocetka onaj mali Lazevski da igra, makar ima srce. Jedine pohvale zasluzuje SALE KAPITEN (koji zna znanje) i Jovanovic, koji je napredovao neverovatno i koji predstavlja buducnost naseg fudbala!!

nana

pre 13 godina

Kada veliki padnu - mali, nemocni i zli izadju da se vesele, ograniceni svojom bedom, cini im se da su sada oni blize vrhu
(Stevan, 3. oktobar 2010 17:29)

Bravo majstore za komentar. Pravo u centar.

Vukas

pre 13 godina

Posle dužeg vremena odgledao sam utakmicu u kojoj nisam navijao ni za jednu ekipu. Obično su moje simpatije na strani gostiju ili slabije ekipe ali ono juče može se okarakterisati kao čas fudbala ekipe iz Novog Sada. Izgleda da fudbaleri iz Beograda nisu naučili lekciju iz polufinala kupa gde ih je isti tim deklasirao i na gostujućem terenu. Brzo, lako,sa predajom lopte kao po koncu i konkretno u napadu delovala je Vojvodina. Tim kao da je došao iz španske primere a ne iz ravne Bačke. Imajući u vidu da je prodat dobar deo tima na čelu sa prvim strelcem ekipe( D. Mrđa)pobeda dobija na ceni. Partizan neubedljiv, previše nervoze u kojoj je prednjačio najiskusniji S. Ilić koji je umesto da smiri mlađe, dolio ulje na vatru i gurnuo u istu Smiljanića i Tomića koji su sasvim opravdano isključeni. Sve je inicirao dosuđeni penal za domaćina koji je postojao ali mnogo takvih situacija nije suđeno protiv šampiona pa su i reakcije bile oštre. Svaka čast treneru crno-belih koji je naglasio da su nadigrani a da li će ekipa izuvući pouke videće se na narednim mečevima kojih ruku na srce gosti imaju na pretek.Jedan derbi je prošao a u iščekivanju sledećeg, uživaćemo u mečevima Srpskog tima u kvalifikacijama za Euro 2012. Živeli ljubitelji fudbala i najvažnija sporedna stvar na svetu!

srbin

pre 13 godina

Bravo Stanojevicu,protiv Vojvodine i to u gostima stavljas Bogunovica i Stankovica umesto Moreire i Savica???Svaka ti cast,steta samo sto Boja nije mogao da igra,sigurno bi i on igrao.Kakav igrac,takav i trener,NIKAKAV!!!Djukica na klupu dok ne bude kasno

boki

pre 13 godina

Vojvodina nas je pobedila svaka cast sve je to lepo ali iskreno mene zanimaju naredne utakmice sa Bragom nesto mi se neda da tugujem zbog ovog poraza.

realno

pre 13 godina

stanojevic je ocajan takticar. igra sa 2 zadnja vezna sa usamljenim sasom ilicem bez klasicnog krila i kleo odsjecen u napadu jer nema sredine... razocarao me totalno!

ESTAVELLA

pre 13 godina

Kada veliki padnu - mali, nemocni i zli izadju da se vesele, ograniceni svojom bedom, cini im se da su sada oni blize vrhu
(Stevan, 3. oktobar 2010 17:29)

Bravo majstore za komentar. Pravo u centar.
(nana, 3. oktobar 2010 20:27)

potpuno ste u pravu zar ne shvatate...kjad je velika zvezdasvih ovih godina puca i na kraju pukla vi ste izasli iz rupa..........

kluz

pre 13 godina

duca 015- ti nisi bio na stadionu.pa sve krivi partizani,ne lupetaj.sudjenje lose,i za ove i za one,ali na kraju zasluzena pobeda vose.

Влада

pre 13 godina

@Svasta

Видим опет се понавља та жвака о фамозној омладинској школи Партизана.Сад ти мени реци ког играча је изнедрила та школа у последњих 10 година,а да је он оставио неки траг у фудбалу?Поред једне Барселоне,Ајакса нпр неко вашу омладинску школу проглашава за најбољу?Из Вест Хема су изашли Фердинанд,Лампард,Џо Кол,где су вама такви играчи?

gravedigger

pre 13 godina

Ovaj kiks ne treba tragično shvatiti. Nema razloga za brigu, prvenstvo je tek počelo. Izvadićemo se protiv komšija, koji su nam postali redovne mušterije. Ekipa je bila istrošena posle meča sa Arsenalom, igrali smo u nekompletnom sastavu, a domaćin je bio napaljen i imao sreće. Prvi gol pao je posle glupo skrivljenog penala, a drugi je bio totalno slučajan – autogol. Nismo bili motivisani, jer smo igrali sa jednim provincijskim klubom, ali sve će doći na svoje mesto. Nemojmo sad drvlje i kamenje na ove momke.

Slaninar

pre 13 godina

Sramota za vest, i vecito favorizovanje titovih blizanaca. Vojvodina je dobila a vest govori samo o partizanu. Nije vosa (nedaj boze) bila bolja nego je partizan bio losiji. Sramota koliko ste ``objektivni``, uradili bi sve da smanjite velicinu vojvodine. Zato ce te jednog dana i stvarno izvestavati samo o rezultatima sa utakmica kao iz ovog klipa.

http://www.youtube.com/watch?v=ItFMWYNSFiE

Mickey

pre 13 godina

Sta je to danas bilo?
Posrtanje svih velikih klubova iz LS?
I Arsenal i Bayern i Partizan izgubili sa 2:0. :))
Ha,ha,ha...izgleda da su se umorili zbog LS ili mozda cisto naleteli na bolju ekipu. :))

Radovan III PFC

pre 13 godina

Vojvodina dobila derbi B92

E ovako do sada sam uvek bio objektivan ali uvek u sazetoj formi ali kad vidim sta pojedinci pisu odlucio sam da dam misljenje moje malenkosti.

Kao prvo i osnovno sudjenje je blago receno bilo katastrofalno! Onakve startove i ponasanje igraca sudija je kasno poceo da sankcionise i nije uspeo da iskontrolise igrace koji su se njegovom krivicom i sa jedne strane puni nervoze zbog rezultatskog zaostatka a sa druge noseni nabojem i pruzenom prilikom da savladaju Partizan sukobljavali kao da je u pitanju rvacki mec, bar je meni bilo odvratno za gledanje.
Nedopustivo ponasanje Lazetica koji je Tomica udario 4 puta po licu, jednom u grudi i odgurnuo ga 3 puta, ne znam samo na osnovu koje reputacije ni jedan sudija ( bar linijski ako glavni nije video ) nije nasao za shodno da protestvuje s ono proslavljanje gola igraca Vojvodine i upiranje prstom prema Stojkovicu i direktno provociranje se sankcionise po FIFA i UEFA pravilu najmanje ali ponavljam najmanje zutim kartonom.
Stojkovic je branio koliko je bilo u njegovoj moci ali ono udaranje glavom i to ispred samog sudije da prodje sa zutim kartonom nije uredu.
Pogotovo je bilo grubih startova u zavrsnih 20min ali da li sudija nije imao ono sto treba da ima pa da podeli lepo kartone na vreme i da smiri strasti zaista ne znam.
Igru vojvodine necu komentarisati jer ih ne gledam cesto, jednostavno su momci po meni igrali iznad svojih mogucnosti a kad na to dodamo da je trener Milinkovic apsolutno pametno i hrabro odabrao taktiku koje su se svi igraci pridrzavali i apsolutno nadmudrio Stanojevica izvojevali su pobedu i tacka.
Sa druge strane videlo se da nasa odbrana ne moze da funkcionise bez Krstajica i tu je kraj, neosporan kvalitet i talenat jos uvek nisu na dovoljnom nivou da nadomeste manjak iskustva zadnje linije.
Nadigrali su nas tamo gde bi trebalo da smo najjaci a to je sredina terena ( uzimajuci u obzir imena, iskustvo i talenat ) onaj mali Tomic nije sav svoj, Ilic ne moze vise od toga sto je pokazao jer bez adekvatne podrske koju veceras nije imao ( Moreira, Petrovic, Medo ) suvise se umara i posle 45 minuta tu je kraj.
Kleo grdan poginu za svaku loptu ali nije mogao da nadje adekvatno resenje jer mu se niko nije otvarao a o prostoru za sut je mogao samo da sanja jer je uvek bio dobro cuvan sa bar dvojicom ili trojicom igraca dok Ilijev nije niti ovlacio igrace niti se postavljao u situaciju da odigra makar dupli pas ili nesto drugo.
Evidento je da su igraci izgoreli protiv arsenala i da fizicki nisu spremni ( jos jedan pojam koji je meni iskreno ne shvatljiv jer ako u necemu mozemo da pariramo velikanima onda je to fizicka spremnost i kondicija) a pored umora je vidno bila ispoljena i mentalna ne sigurnost, da ne kazem ne zainteresovanost, manjak neke zelje ili motivacije to je na Stanojevicu da obrazlozi u sta ne sumnjam da hoce.
Navijam dugo godina za Partizan vise nego sto vecina na ovom sajtu ima godina i vise nego sto pojedine navijacke grupe postoje ali zaista treba biti objektivan i realan i reci bili su bolji mi smo bili losi i kraj.
Imamo svoje razloge zasto smo tako lose odigrali ali to je nasa stvar i mi treba da radimo na njoj a ne da nam to bude alibi ( prvenstveno mislim na LS i odsutnost 4 standardna igraca ).
Prvenstvo je tek pocelo i bice jos uspeha i padova, podrzimo Partizan jednako i u jednom i u drugom a sa njim i Stanojevica i ne okrecimo ledja kad je tesko nego pevajmo jos jace i manimo se zlih jezika i zamerki, gledajmo u svoje dvoriste a ostali neka biju svoje bitke nama su nase tri apsolutno dovoljne...

Svasta

pre 13 godina

(dex, 3. oktobar 2010 18:01)
Covece jesi li ti procitao sta si napisao?! Toliko lupetanja na jednom mestu. Partizan je izgubio, zasluzeno, kao Partizanovac priznajem da je odigrao lose i podbacio, ali to je posle skroro dve godine prvi poraz Partizana u prvenstvu. I statisticki je vise moralo da se desi. A ono o omladinskoj skoli, pa pismen si, idi na sajt Uefe i vidi da je u poslednjih 10 godina Partizanova omladinska skola proglasavana za najbolju u Evropi, a ne drugu najbolju...ako je uposte moguce da drugi bude najbolji. :))

Mecklejn

pre 13 godina

Kada veliki padnu - mali, nemocni i zli izadju da se vesele, ograniceni svojom bedom, cini im se da su sada oni blize vrhu

Bravo majstore!Zvezda je pala,ali se dize!Bravo za komentar!Zna se ko je najveci!Imamo duplo vise trofeja!Imamo duplo vise navijaca,a imamo i duplo veci stadion@!Sto kaze tvoj kolega,ubo si pravo u centar!

Nino

pre 13 godina

(M i l a n, 3. oktobar 2010 18:09)
Ne tupi! Pa Raca, Kizito i Stojković su zaslužili po dva crvena. I sudije protiv Vas? Protiv Vas sviraju penale? Jadni li ste Grobari kada se Vi žalite na onakvo suđenje. Pa Raca je pljuvao igrača koji leži na zemlji a sudija pored njega, gleda a ne vidi. Žalosno je Vaše viđenje fudbala.

Mario Bros

pre 13 godina

Gledao sam uživo meč, i zaista je Vojvodina bila bolja od početka do kraja. Tačnije Partizan nije ličio na sebe. Nepovezana igra, puno izgubljenih duela, nemoć u napadu. Igrači Vojvodine su se dosta prenemagali i odugovlačili na sitno.

Ono što bih izdvojio kao veoma ružno i neshvatljivo je to što navijači Vojvodine viču partizanovcima "Ustaše, ustaše!".

To je neki novi fazon izgleda.Ne vidim zaista gde to ima uporište u bukvalnom ili u prenesenom značenju. Bilo me je sramota tih minuta cele "Firme".

nenad73

pre 13 godina

Jucerasnja utakmica je pokazala da nema kraja pritiscima na aktuelnog sampiona i da je domaca liga cirkus koji nas je i doveo tu gde smo.
-Sviran je penal nad Lazeticem kome je lopta vec pobegla i koji je pao kao da je izasao sa fakulteta dramskih umetnosti
-Od tog trenutka fudbaleri Vojvodine su 60% vremena simulirali prekrsaje i lezali na travi a sudija ni jednog trenutka nije sankcionisao takvo ponasanje ma kako ocigledno bilo
-Djurovski koji vec ima zuti karton u trenutku kada daje gol iz penala okrece se Stojkovicu i otvoreno ga provocira ispred sudije i ne dobija drugi zuti karton...
-U najmanju ruku jednak prekrsaj kao nad Lazeticem nije sviran nad Ilievim...
I onda Vojvodina je pobedila, neka bude da je zasluzeno ali ne mislite valjda da ce ruska komsinica da osvoji titulu. Polako komsije pa sve smo ovo vec videli i konstantno vas deremo pa cemo i ovog puta...

čika velja

pre 13 godina

Ništa strašno. I mnogo veće ekipe su u "crnoj seriji". Ipak, moram da se osvrnem na mog ljubimca, Nemanju Tomića. Dozvoliti da ga isprovocira jedan polu igrač uličarskog vaspitanja,Nikola Lazetić... znači da si gori od njega! Bruko i sramoto Partizana... i tebe neko postavio u reprezentaciju! Koja je cena tvoje prodaje? Zar da nam polu ekipe uzimaju "meru", samo da bi se ti prodao i da bi tvoji mentori uzeli pare. Nadam se da ćeš za ovo isključenje dobiti bar tri utakmice, mada bi ti suspenzija na šest meseci bila prava mera! Dr.Mo je za tebe pojam profesionalca, timskog igrača, poštovaoca navijača, a o fudbalskim kvalitetima da ne govorim. I poruka svima u Partizanu koji se iživljavaju na MOREIRI, dozovite se pameti dok nije kasno! Tri boda se stiže, ali ako zaostanete još neki... ne mogu da verujem da će vam biti svejedno!

FIRMA 1989

pre 13 godina

Zar je moguće da se neki navijači Partizana posle jučerašnje utakmice žale na suđenje??!!
Pobeda Vojvodine je čista kao suza a vi ste, kao i Zvezda, poslednji na svetu koji imaju pravo da BILO ŠTA pričaju o suđenju!
Mene, kao navijača Vojvodine, više raduje jedna stvar od samog rezultata a to je da ima sve više klinaca na severu Karađorđa...
SAMO NAPRED VOJVODINA!

Liverpolo

pre 13 godina

Posle mnogo vremena sam odgledao celu utakmicu domace lige i zgrozen sam!!! Malo vise sam simpatisao Partizan, ali zar je moguce da klub koji se izdaje, a i koji i treba da bude reprezentatnt Srbije, ne moze sportski da podnese poraz?!?!? Gde je tu sport? Protivnik te posteno nadigra, a ti srljaj na sudiju i na protivnicke igrace celo drugo poluvreme... Pa jeli ti momci znaju kojim sportom se bave? Boksom? Dzudom? Rvanjem? Ne navijam ni za Zvezdu, ni za Partizan, ni za Vojvodinu, ali Partizanovi fudbaleri su jednom vise dokazali da nemaju pojma sta je fer-plej i da su mnogi od njih zalutali na fudbalski teren (pre svih Petrovic koji je svaki put bio u gardu). Cast nekim izuzecima, ali ponasanje Partizanovih igraca je diletantno ne samo za evropske, nego i za domace uslove. Pa ono deca ne rade uvek kada igraju na ulici fudbal, a kamoli odrasli ljudi kojima je fudbal cak i profesija! Amaterizam...

Shone

pre 13 godina

Problem je igra...a takodje je i problem ko ce zameniti Tomica sledeci mec...jer zamenu za njega tj igraca koji igra po desnoj strani nemamo...Babovic to ne moze on je kao Ilic ili Mo igra na toj poziciji...

TIGERm

pre 13 godina

evo komsinica je sada zadvoljna, sada je prvenstvo regularno do prvog derbija :)
a onda opet idemo u neregularnost :)
Samo opusteno... ovaj poraz nista ne mora da znaci, jer i komsinica ima tamo gostovanje, samo ne znam zasto su vec upisali sebi 3 boda sa tog gostovanja...
Ovom pobedoim Vosa se opet ukljucila u borbu za titulu.. a ruku na srce imaju tim za to...
Ovo je samo danak nasem ucescu u LS, tako je bilo i prosle sezone kad smo ucestvovali u LE...a posle je sve doslo na svoje mesto...
SAMO NAPRED PARTIZANE ~!

mufliz

pre 13 godina

Koliko je samo radisti donela pobeda Vojvodine navijacima Zvezde....
Zapitajte se malo, da li treba da se radujete porazima Partizana ili pobedama Zvezde???

Ryber Palunko

pre 13 godina

Cestitike Vojvodini. mada zanima me koliko je komentatoru placeno da non stop spominje NEKOG Pavlovica iz Vojvodine...? Neznam da li ste primetili ali svaki put kad on primi loptu bilo je " i ponovo pavlovic, ima ga svuda, najbolji pojedinac" i sl. Ko je uopste taj Pavlovic?
(Vuk, 3. oktobar 2010 19:16)

Brate, to ti je onaj što je, u prvom poluvremenu, iz slobodnog udaraca skoro pogodio korner zastavicu! I uopšte ne sumnjaj da je komentator dobio kintu za to, jer kod nas tako, sirovo dripački, odrađuju stvari!

neprocenjivo....sreće tvoje

pre 13 godina

Pogled i gestikulacija Djurovskog ka Stojkovicu nakon penala - NEPROCENJIVO
(SHARBE, 3. oktobar 2010 18:54)

šta je tu neprocenjivo?uličarsko ponašanje večitog talenta koji leči komplekse,mora on još mnogo pasulja da pojede da stigne stojkovića.

B&W

pre 13 godina

Ponasanje igraca Partizana je bilo skandalozno. Djuricu, nadam se da ces ispuniti obecanje i kazniti sve one koji kvare ugled naseg kluba. Nego mene nesto drugo brine: otkud toliko zluradosti medju navijacima zvezde? Da li smo i mi bili tako zluradi kada zvezdi nije islo? Ako jesmo, primite moje izvinjenje, sad vidim koliko je to jadno i pateticno. Tebi zvezdo zelim da budes respektabilan protivnik i da se boris za Ligu Sampiona a mom Partizanu nemam mnogo sta da porucim osim...i kada ne budes prvi ti, i kada cuju se zvizduci i tada cu partizane ja da te volim ja...

Aleksandar

pre 13 godina

Vojvodina je zasluzeno pobedila i posto navijam za nju i Parizan nebi mi bilo zao da znam da ce pobediti i Zvezdu,posto to nikako da urade.A onog Lazetica treba poslati u neku od onih nasih seoskih liga da proba tako da se bahati pa kad bi mu neko od onih "igraca" uleteo klizeci i kada mu oho lepkom budu sastavljali kolena onda bi sledeci put mozda malo i razmislio o tome sta radi i ponasao se profesionalno.

pera

pre 13 godina

E ajde vi sto pljujete Stanojevica oladite malo! Do pre par dana vam je bio super,a sada vam ne valja? Neko pominje da ga njega ustvari izvlace ovi iskusniji igraci- Ilic,Krstajic... ,pa kako ti igraci nisu izvlacili Stevanovica i Jokanovica?? Ali takvi smo mi Srbi.Tako je bilo i sa Anticem,prvo ste hteli spomenik da mu dizete i dajete ulicu sa njegovim imanom,a onda posle dve nedelje ste ga pljuvali na sva usta (a samo da je bio sviran onaj ocigledan penal protiv Australije sve bi se drugacije zavrsilo),a slicno su radili i crveni sa Pizonom.

Aleksandar

pre 13 godina

jel' to onaj glodjo sudija sto je dopustio da fejsa odbrani gol rukom visoko podignutom protic borca ili na istoj sto je pred njim nokdauniran igrac borca kao sto je danas ucinio stojkovic...mora da ga zvezda sada vishe platja ili jos nije dobio zeleno svetlo od toleta da pritisne gas.
(ca032, 3. oktobar 2010 21:01)

A to sto je Lazetic samarao i cuskao Tomica pa za taj start nije dobio crveni(vec kasnije),To sto je Partizan od strane Zvezde ostecen u bar 2 derbija-rukomet u 16 metara i lopte koje su ocigledno prelazile gol liniju,jer i to Tole namestio?!

Grobari

pre 13 godina

Živeo Partizan i majka Srbija!
Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!
Budimo dostojanstveni i posle poraza, nemojte odgovarati na provokacije ovih što žive u prošlom vijeku i raduju se tadašnjim uspjesima jer mi smo ipak klub XXI vijeka kao i Slovan Liberec!

Nepismen

pre 13 godina

2 crvena kartona i penal za protivnika dal ce se i Zvezdi nekad to desiti?

Partizan nije imao sanse da pobedi ovu utakmicu jer su igraci Vojvodine igrali ostro i u svakoj prilici (osim dok su lezali po terenu najmanje 15 min) provocirali.

Cak i gad je onaj nekulturni dao gol iz penala koji je iz misljen provocirao je golmana stojkovica i treba da zaradi crveni karton.

Sta da se kaze za sudiju? Onaj koji podelji 4 crvena kartona i pitaj boga koliko zuta taj ne moze da dobije prolaznu ocenu.

Igra Partizana je bila veoma losa a taktika ne pucati na gol je svakako bila pogresna.

Србин

pre 13 godina

Каква брука у Новом Садау!!! Питам се јел то почело "Лукићево регуларно превенство"??? Суди се сумњив пенал, очигледан се не суди ѕа Партизан, ударања, провокације, лежање, симулације, судија слеп или плаћен... Свака част, ако је ово "регуларно"?!? Но, идемо даље, ЈЕДИНИ СРПСКИ КЛУБ ПАРТИЗАН ШАМПИОН СРБИЈЕ У ИНАТ СВИМА!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Veliki klub je velik i u pobjedama i u porazima,a igraci Partizana su po ko zna koji put pokazali da nikad nisu bili niti ce biti veliki.Tacka.

BOKI

pre 13 godina

Ajde sad da cujemo sve one koji spominju Toleta uporno ovde! Lazetic je osvojio Oskara za taj pad ,sramota od sudije koji je pogubio sve konce ! I gle cuda,sudija iz Vrbasa???

Qaaph

pre 13 godina

Ja samo znam da je onakav penal sviran za Partizan, svi bi skocili Tole ovo, Tole ono.
Sto se tice igre Partizana, prva postava je bila ocajna, Kizito, Stankovic, BOgunovic, naopako...A potez Djurovskog posle penala: pokazao je kakav je covek, a i kakav je klub ta Vojvodina...

Vujke

pre 13 godina

Dakle bleda igra Partizana, spora bezidejna. Potpuno razocarenje. kretanje igraca sredine terena i napad katastrofa.
Sledece sto bih komentarisao je sudjenje. Lose i to veoma. Sudija je dozvolio ostru igru i kad je to rezultiralo pogubiljnim startovima krenuo je da vadi kestenje iz vatre kartonima. Uopste nije vladao situacijom na terenu.

Igraci Vojvodine, prosecno odigrali, ali je to na zalost mog kluba bilo dovoljno da pobede. Jedino me nervira cig..... pristup fudbalera, valjanje na terenu, zadrzavanje vremena, ne dodavanje lopte iz auta i sl. ali to je valjda posledica toga sto je Vojvodina filijala Zvezde. Toliko...

vlada

pre 13 godina

ko gleda savrseno dobro razume o cemu je pricao lukic.
umesto dva crvena za partizanove igrace,koji bez lopte udaraju,na sudijine oci igrace vojvodine, dva crvena kartona dobiju igraci vojvodine. sramota za fudbal u srbiji.

ajgor

pre 13 godina

Pobedice vojvodina, sasvim zasluzeno, ali utisak je da je ipak jedna obicna seljacka ekipa...barem po ponasanju igraca, a narocito "supertalentovanog" djurovskog...

M i l a n

pre 13 godina

Kako lep derbi,nagledasmo se svacega!Onih sto leze po terenu umislili da su u velikom bratu,zatim deckica sto skupljaju lopte a tek tako nestanu kad partizan ima aut,novog KOLINU verujem da je prikupio simpatije 80% mrzitelja fer pleya,nekog lazetica zvezdu severa koji mrzi 5put vise Partizan nego sto voli svoju majku ako je taj i sposoban uopste da voli.Samara tamo i pesnici tomica i prolazi nekaznjeno a i zasto bi kad je 1koroman koji je gurnuo igraca niz stepenice ugrpozio mu karijeru se izvuko tapsanjem po ramenu,slicni stamenkovic koji se cujem ostri za derbi sprema neki novi kung fu potez(IDOLI zvezdice)Znaci ovo je blagi uvod onog sto nas tek ocekuje u vecitom derbiju i uopste sa svim klubovima u srbiji jer drugacije protiv Partizana NE MOZE!penali ce uvek biti tu a bogami i autogolovi zato sto mi imamo stevanovica jovanovica i ostale madjionicare u odbrani.Jos samo je ostalo da se napravi posebno udruzenje sudija protiv partizana jer uspeh se u nasoj zemlji definitivno ne prasta a sportom moze bilo ko da se bavi...

George

pre 13 godina

Danas je bio takav dan gubili su velikani u Evropi, izgubio Bayern, izgubio Liverpool, izgubio Partizan na opste zadovoljstvo nekih jadnika koji su u dramaticnom i nezapamcenom mecu sa superiornom igrom u toku celog meca poslednjim atomima snage jer ih je Sloga iz Kraljeva i Cukaricki strasno izmorio pobedio Metalac sa cak 2:0 i sad sa razlogom vec slave osvajanje prvog mesta!Jadno da jadnije ne moze biti

GROBAR iz Makedonije!

pre 13 godina

Smjesna i sramotna igra mog Partizana!
..sada je rezultat 2-0, sasvim zasluzeno.

Sve ce vam biti oprosteno sledece utakmice, znate sta treba da uradite u onu "rupu!"

aman zaman

pre 13 godina

nas fudbal gledam od 1963. i ne pamtim da smo ikada imali jadnijeg drazavnog prvaka od danasnjeg tima iz humske. pustiti ove u evropu zajedno sa trenerom pocetnikom je zlocin protiv covecnosti.

pitam se, pitam?

pre 13 godina

A ja sam se godinama pitao gde navijaci Crvene Zlezde lece svoje komplekse,i kada sam dosao na ovaj forum-procitao sta se ovde pise,shvatio sam!Cestitam zvezdasi,mnogo dobri ste preko interneta.. :))

a protiz zvezde šetnja po terenu.

pre 13 godina

zaslužena pobeda vojvodine.ali ne mogu se oteti utisku da igraci novosadskog tima igraju uvek na nož sa partizanom dok protiv zvezde kao deca lagano gube bez ikakve oštrine.prošle godine na marakani 3-0 dejan lekic sam us esnestercu,i posle saznam od jednog mog dobrog prijatelja inace fudbalera vojvodine da je lekic mroao da da 2 gola da bi ga ovi prodali.sramota,zbog toga ce te uvek ostati provincijski klub.

gravedigger

pre 13 godina

Ovaj kiks ne treba tragično shvatiti. Nema razloga za brigu, prvenstvo je tek počelo. Izvadićemo se protiv komšija, koji su nam postali redovne mušterije. Ekipa je bila istrošena posle meča sa Arsenalom, igrali smo u nekompletnom sastavu, a domaćin je bio napaljen i imao sreće. Prvi gol pao je posle glupo skrivljenog penala, a drugi je bio totalno slučajan – autogol. Nismo bili motivisani, jer smo igrali sa jednim provincijskim klubom, ali sve će doći na svoje mesto. Nemojmo sad drvlje i kamenje na ove momke.

Miki

pre 13 godina

Ali je najvaznije da se navijaci komsinice oglasavaju redovno na nase vesti :))) Pa vas cemo odrati u svakom slucaju,necete znati odakle puca!!!! Radujte se pobedama "bratskih" vam klubova,posto ne mozete da se radujete vasoj pobedi!!!!U pobedi se ne uzvisi,u porazu ne ponizi...Smesni ste,samo vas gledam...

Jabilondo

pre 13 godina

Prvo, da se osvrnem na igru Partizana. Tromo, bezidejno. Stojković i Jovanović su poslali više lopti napred od svih ostalih igrača Partizana zajedno. Nije to samo muka Partizana, već kompletnog našeg fudbala, pa i reprezentacije - nema modernog fudbala kad napad organizuju štoperi i kad se bunari 90 minuta.

Drugo, dopada mi se crveni karton za Tomića, bićemo jači u bar naredna dva meča. Još kad bi crveni dobio i Raća, samo da ne gledam više tu dvojicu antitalenata. Stanojević jeste možda dobar trener, ali je ili slep, ili nam svima vređa inteligenciju sa ovom dvojicom.

Treće, zaslužena pobeda Vojvodine, nadigrali su nas potpuno. Samo, voleo bih ovu njihovu igru da vidim i protiv Zvezde, a ne kao u finalu kupa pre 6 meseci. Nije mi jasno kako se sami igrači Vojvodine ne stide što 20 godina nemaju trofej, a samo zbog sramnog igranja protiv Zvezde, konstantno. Pa ljudi, imate ekipu za trofej, zašto jednom ne grizete kao Smederevo ili Železnik nekada?

Četvrto. Dopadaju mi se komentari komšija: "Budite veliki i u porazu". Tri godine igrači Zvezde, a sada i uprava, pokazuju koliko su mali u porazu posle derbija. O čemu onda pričate? Mrzim kad mi morališu nemoralni.

Usput, vidi se da je Lazetić igrao u Zvezdi. Provokacije, tuča, gluma. Na svu sreću, učinio nam je uslugu, pa je sa sobom, van terena, poveo i Tomića. Njih dvojica su klasičan primer rak rane našeg fudbala.

Na kraju, grobari moji, ne treba da letimo sa Ligom Šampiona. Biće ovo titula na kraju, ipak, ali dok nas uprava laže sa Tomićem i Petrovićem (a i savez sa njima), Njukastl i Anderleht će samo biti izolovani incidenti našeg fudbala.

Nemanja

pre 13 godina

E jadna Zvezdo, nekada si imala tandem Kleo-Umaru.
Tj. imala si ga dok nije došao Lukić sa svojim Radojicama i Vesićima.
Katastrofa, katastrofa.
Lukiću marš iz Zvezde!

pozarevljanin

pre 13 godina

Lepo Lukic kaze, ako je sve regularno, da se zna prvak! Vojvodina bukvalno razbila partizan! Sudija na nivou, odlicno sudjenje, mozda nije trebao Gruzijica da izbaci, ali dobro. Kako je gadno gledati partizan kad gubi, udara, provocira, dobro su i prosli sa dva crvenim!

Jos jednom sve pohvale Vojvodini, vrlo lep fudbal igrali dok partizan nije poceo da bije, inace bi dobili petardu!

Vlada

pre 13 godina

Svaka cast Vojvodini na pobedi. Samo nije mi jasno sat ce im nazoviga igracem Lazetic. Covek je za stalu. Samo psuje , provocira , udara. Valjda trebe da igra fudbal ,mada da zna ne bi gfa najurili iz svih klubova. A ovaj mali Djurovsku- da ljubi tatu u dupe sto igra za prvi tim. On je za sakupljaca lopte, kao i njegov brat .

Dule

pre 13 godina

Svaka cast Vojvodini, zasluzena pobeda,ali meni je najjaci lik onaj Oumaru. Pamtim jos sa onog derbija sa zvezdom pre neku sezonu kada,kod rezultata 1:0 za zvezdu, je jedno 4-5 puta ulazila medicinska ekipa zbog njega (u tom valjanju na travi mu se pridruzili i Ninkov,Lazetic,Petkovic...),a sada istu stvar ponavio i ovde.Razumem ja da im odgovara rezultat, razumem ja bitnu utakmicu,pa i premije za pobedu,ali zasto jedino jos u nasoj ligi postoje te jadne fore sa prenemaganjem na terenu kad im rezultat odgovara? Nigde to ne vidjam u ovim jacim ligama,makar im titula zavisila od te utakmice. U ovoj utakmici osim Oumarua, jos nekoliko puta su se pravili prekidi zbog lezanja na travi igraca Vojvodine i ulaska medicinskih ekipa,par puta su ih igraci Partizana digli sa trave...Posle se neko javi i pita sto se utakmica produzila 5 ili 6 minuta? Pa samo saberite po jedan minut za svaki ulazak na teren fizioterapeuta (na ovoj utakmici 5-6 puta),pa onda 5-6 izmena (po 30 sekundi) i to je realno 7-8 minuta za produzetak,ali je problem sto je sudiju sramota da toliko produzi utakmicu.Pa onda u tom zaostalom vremenu opet se neko "povredi" pa se napravi jos izmena (kao sto je i sad bio slucaj kao i na onom derbiju) i to je jos minut ipo produzetka.Tako je pao gol i na onom derbiju,jer ste se u nadoknadi vremana valjali po travi 2-3 minuta,a tako je i Napoli dao gol Steaui u 98-om minuta iako je nadoknada bila 5 minuta. To su pravila.Cemu nadoknada sluzi inace ako je provedes valjajuci se? Sa druge strane,ne pamtim da se Partizan ikad time sluzio,a imali smo prilike u zadnjih nekoliko derbija,kada smo u jednom imali i igraca manje i vodili,u jednom (poslednjem) se odlucivalo o tituli,a isto vodili...

pa da

pre 13 godina

namestaljka cista...sad ako zvezda pobedi metalac ima da pricaju kako su sad bolji nego na pocetku i da su slucajno ispali od slovana a posle derbija ce im biti kriv kleo jer je brazilac...

Webber

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da komsije pisu da je Vojvodina ostecena. Znam, dugo ste cekali nas kiks..

Nepostojeci penal + provokacija Djurovskog koja je svakako bila za karton..

Da me ne shvatite pogresno, zasluzena pobeda Vojvodine, ali ove price da je Partizan povlascen, smesno vise.. kao da Vas Lukic placa da pisete ovde nebuloze..

Бранислав

pre 13 godina

...Стојковић је најневаспитанији фудбалер у нашој лиги и са оваквим понашањем не заслужује да брани за репрезентацију....

ca032

pre 13 godina

Каква брука у Новом Садау!!! Питам се јел то почело "Лукићево регуларно превенство"??? Суди се сумњив пенал, очигледан се не суди ѕа Партизан, ударања, провокације, лежање, симулације, судија слеп или плаћен... Свака част, ако је ово "регуларно"?!? Но, идемо даље, ЈЕДИНИ СРПСКИ КЛУБ ПАРТИЗАН ШАМПИОН СРБИЈЕ У ИНАТ СВИМА!!!
(Србин, 3. oktobar 2010 18:54)
jel' to onaj glodjo sudija sto je dopustio da fejsa odbrani gol rukom visoko podignutom protic borca ili na istoj sto je pred njim nokdauniran igrac borca kao sto je danas ucinio stojkovic...mora da ga zvezda sada vishe platja ili jos nije dobio zeleno svetlo od toleta da pritisne gas.

kursula

pre 13 godina

Evo 71-72 minut vas partizan gubi cuju se samo firmasi a kamera prikazuje tribinu sa grobarima a svi cute i mirno gledaju.Pa sto se sad ne cujete kad gubite???

MISHKO_82

pre 13 godina

"Budite veliki i u porazima"-kazase nam navijaci C.Zvezde i ostase zivi posle te izjave...hahah.I sada naravno usledice izjave zvezdasa:"samo ako zvezda osvoji ligu(JElen SUPer) prvenstvo CE BITI REGULARNO!ccc srami se Srbijo zemljo medj' njivama i medj' shljivama...

Atropin

pre 13 godina

Dobra je bila ova tuca i rvanje u blatu, kao i gluma igraca u crveno-belom, a kada pocinje derbi u Novom Sadu????
P.S. Bogunovic je igrac?????????

Branko

pre 13 godina

E sad da je Partizan ozbiljan klub pa da kazni ceo strucni stab i sve igrace sa 30% od plate zbog sramne igre i ponasanja igraca ali i zbog neozbiljnosti! Igrali protiv Arsenala pa se digli u nebesa! Protivnik ce sam sebi dati gol a?! Sram vas bilo!!! Sudija upropastio utakmicu a penal je van svakog komentara. Na usporenom snimku se vidi da kontakta NEMA! A igraci Vojvodine vise lezali nego sto su igrali narocito Omaru ali za to je sudija kriv sto im je dozvolio(5 minuta nadoknade je smesno da smesnije ne moze). Jedina dobra stvar iz utakmice je crveni karton Tomica,konacno ce neko vreme provesti na tribinama!

навијач из фотеље

pre 13 godina

Каква дрипачка игра партизанових играча! Требало је да добију бар 5 црвених картона

samo mirno

pre 13 godina

Budite veliki i u porazu! Strašnjo je bilo gledati kako igrači Partizana prave grube faulove iznervirani činjenicom da su ih igrači Vojvodine nadigrali. Pa šta ste mislili, da će vam se predati samo zato što igrate u LŠ? Budite srećni što imate Stojkovića, koji vas je spašavanjem dva čista gola spasio bruke.

nenad73

pre 13 godina

Jucerasnja utakmica je pokazala da nema kraja pritiscima na aktuelnog sampiona i da je domaca liga cirkus koji nas je i doveo tu gde smo.
-Sviran je penal nad Lazeticem kome je lopta vec pobegla i koji je pao kao da je izasao sa fakulteta dramskih umetnosti
-Od tog trenutka fudbaleri Vojvodine su 60% vremena simulirali prekrsaje i lezali na travi a sudija ni jednog trenutka nije sankcionisao takvo ponasanje ma kako ocigledno bilo
-Djurovski koji vec ima zuti karton u trenutku kada daje gol iz penala okrece se Stojkovicu i otvoreno ga provocira ispred sudije i ne dobija drugi zuti karton...
-U najmanju ruku jednak prekrsaj kao nad Lazeticem nije sviran nad Ilievim...
I onda Vojvodina je pobedila, neka bude da je zasluzeno ali ne mislite valjda da ce ruska komsinica da osvoji titulu. Polako komsije pa sve smo ovo vec videli i konstantno vas deremo pa cemo i ovog puta...

realno

pre 13 godina

u toku je 86-ti minut...komentar moze stati u jednu recenicu: " sramotno ponasanje igraca Partizana"

Da bi postao veliki tim, moras znati i da izgubis, Vojvodina je danas bila bolja i konkretnija ekipa, a sudjenje je takvo kakvo jeste , nije presudilo utakmicu i molim decu da ne ostavljaju glupave kometare...

sportski pozdrav

nana

pre 13 godina

Kada veliki padnu - mali, nemocni i zli izadju da se vesele, ograniceni svojom bedom, cini im se da su sada oni blize vrhu
(Stevan, 3. oktobar 2010 17:29)

Bravo majstore za komentar. Pravo u centar.

Вук НС

pre 13 godina

Како ме живцира кад неко прича о утакмици а није био на стадиону!
Дођите на стадион па онда имате право да коментаришете!

Bice bolje

pre 13 godina

Za ovaj poraz iskljucivi je krivac trener tj. njegovo neiskustvo. Da bi Partizan igrao tecno kako i trener zeli, stalno, i protiv drzavnog projekta kojem pomazu svi tj. cigana, i njihovih pomagaca, mora da ima 15-tak kavlitetnih fudbalera. Kad nam igraju Tomic i Petrovic (dva invalida i nikad kvalitetna igraca),+Stevanovic i Kizito (oba van forme)+zalutali Stankovic, nema nam spasa. Dodaju li se tome jos Bogunovic i Ilijev (pogledaju li oni snimak sebe kako igraju ikad i na sta to lici?) i umorni Ilic, onda dobijemo to sto smo gledali danas. Veliki problem je i mudrovanje trenera u vezi Moreire. On bi danas mnogo vise pomogao od umorng Ilica.Bice bolje, sigurno, treba nam odbora, ali i odlucnost da se nekih konacno resimo a nekima ukazemo zasluzeno poverenje, makar i iz omladinskog pogona, jer zaista pogotovo Tomic (koji mi vise lici po ponasanju na cigana) do danljnjeg ne zasluzuju poverenje. Jos nesto bih rekao, mada je to svima jasno. Sa svim igracima treba raditi na tehnici kao da su pocetnici, jer ocigledno su neki bezali sa casova kad se to ucilo. Ja znam da su oni profesionalci i da je to sramota, ali ponavljanje je majka znanja, trebaju oni dobro obnoviti gradivo...

Gazi boraniju

pre 13 godina

E pa grobari ovako,kao prvo:
1.Kleo definitivno nije kalibar fudbalera za reprezentaciju,kao potvrda toga je njegov ucinak 7 utakmica a samo 3 gola i to u Jelen super ligi koja je jedna od najslabijih u Evropi.
2.Kao drugo Stanojevic i nije tako dobar trener,a dizali ste ga u nebesa,protiv Spartaka nula,protiv Arsenala nula,protiv Vojvodine nula.Pa sta ako je uveo Partizan u LS,jednostavno imali ste srece sto ste igrali sa Anderlehtom kojeg niste pobedili u dve utakmice,a belgijance je pobedio Hajduk iz Splita,sto dovoljno govori o snazi Anderlehta.
3.Vi ste jedan drzavni projekat kojeg u domacim okvirima guraju Tole i kompanija,a zapravo ste sto se tice kvaliteta jedna velika NULA od tima.
Cestitke Vojvodini na pobedi,samo gazi boraniju.

vidim

pre 13 godina

Ako neko moze da pronadje bilo sta pozitivno o ovom derbiju, skidam mu kapu. Moze li neka pozitivna kritika na ovu igru, komentatora, nasilje na terenu???
(ajmo na pecanje, 3. oktobar 2010 17:23)

Evo ja da probam. Partizan je puko, zar to nije pozitivno??
haha

DBZ

pre 13 godina

Vidim samo dva razloga sto Kleo nije dao gol:
1) Zaboravio je traku za kosu, pa mu je ista smetala tokom cele utakmice
2) Tesko mu je palo sto Pizon nece da ga zove u reprezentaciju Srbije
Salu na stranu, mora neka utakmica i da se izgubi, steta su nasi dozvolili da ih igraci Vojvodine iznerviraju. Bice bolje sledeci put. Samo tebi verni...

NOVOSADJANIN

pre 13 godina

Pobeda na terenu i van njega. Svaki covek u prvom redu duz celog severa pali majcu ili shal Partizana... Vatrogasci dosli da gase deponiju... pobeda... neprocenjivo.... Grobari-sto dalje od Novog Sada

dex

pre 13 godina

Zar je moguće da srpska Barsa, srpski Čelzi, srpski Juventus, balkanski gigant, tim koji je u kvalifikacijama izbacio svetske fudbalske veličine kao što su Helsinki i Anderleht, dvostruki učesnik LŠ, vlasnik druge najbolje omladinske škole u svetu ( e, ovo je za antologiju gluposti ), tim koji dominira na svim fudbalskim poljima, sa sve fenomenalnim strelcem Kleom gubi sa 1:0 na poluvremenu, a da ni jednom nisu šutirali na gol?? Pa, to je neverovatno. Tole, šalji faks iz inostranstva da se Lazetiću zalepi crveni karton zbog brzog trčanja, a Oumaru ( ili kako se već zove onaj napadač Vojvodine ) izbaci zato što je mnogo crn i zbunjuje odbranu Partizana predstavljajući se kao Medo Kizito, pa stamena i brza odbrana Kompleksizana ne zna koga treba da bije! Đuriću, ugledaj se na Danilovića pa gepekuj!!!

Ovaj ne psuje kao Dule...

pre 13 godina

A sad drvlje i kamenje na novog D.Vujoševića,ha,ha,ha.Pa,čovek ima takve igrače i to je to,nisu ni za srpsku ligu,do sada ste igrali sa amaterima i poleteli do neba,čim ste naleteli na Šahtjor,Arsenal,Vošu,odmah ste prsli jer znanje je krhko.

Lepotica Daca

pre 13 godina

Alo Topalovici.Sta ste mislili da cete sve utakmice u prvenstvu da dobijete.Mnogo ste uzleteli.Polako bice jos padova.Gde je pesma sa pokvarenog gramofona.A Cleo koga novinari naduvase. Prosli put protiv Arsenala Djuru a sada Pavlovic ga stavili u dzep.A tek ovi sto su harali Evropom Ilijev, Sasa Ilic, Lola Smiljanic, Bogunovic .Stojkoviczasluzio crveni zbog pokusaja udarca glavo Merbasvilija. Pevajte i dalje

kompleksas

pre 13 godina

Vojvodina je bila bolja,i zasluzeno pobedila.

Ne,ne to nije sala Vojvodina danas nije pala,vec se s partizanom poigrala.

Igra Vosa sve se pusi,resila je da partizan srusi.

Igraj Voso nek se dimi,nek partizan jos koji primi.

Samo napred,samo hrabro,jer bolji ste vi,ne mogu vam nista ni Lola,ni Kleo,niti grobari.

Stojkovicu,sivi ticu prodao si Zvezdu ti za sicu,danas ti si fenomenalan bio,samo dva komada si primio.

Dresi kesu Tole,dok jos ima nade partizan nam na niske grane spade,dresi kesu Tole,odresi je ti,posle ce biti kasno plakace ti grobari.

boki

pre 13 godina

Vojvodina nas je pobedila svaka cast sve je to lepo ali iskreno mene zanimaju naredne utakmice sa Bragom nesto mi se neda da tugujem zbog ovog poraza.

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Sve čestitke Partizanu na hrabroj igri, dostojno su suprostavili rivalu sa monogo većim budžetom, ovaj poraz je pobeda. Čestitke najboljim navijačima koji su uprkos porazu ceo dan ostali na stadionu i pevali zajedno sa igračima, čak je i Kleo pevao na srpskom " I kada ne budeš prvi ti"
Ironično sam se nasmejao, najjači klub na Balkanu :)))

nenadn22

pre 13 godina

Lazetic ih driblao kako je stigao hahahahahahahahaha! Djurovski pokazuje stojkovicu grb posle gola hahahahahahahahaha! Tomic dobija crveni hahahahahahahah! Smiljanic dobija crveni hahahahahahaha! Vosa pobedjuje 2:0 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

zzbz

pre 13 godina

Vosa je vise bila srecnija nego bolja ali jbg to je sto je. Po meni najbolji igrac susreta bio je sudija, bolje sudjenje nisam video na nasim terenima.

Cestitam Vosi na pobedi

Svasta

pre 13 godina

(dex, 3. oktobar 2010 18:01)
Covece jesi li ti procitao sta si napisao?! Toliko lupetanja na jednom mestu. Partizan je izgubio, zasluzeno, kao Partizanovac priznajem da je odigrao lose i podbacio, ali to je posle skroro dve godine prvi poraz Partizana u prvenstvu. I statisticki je vise moralo da se desi. A ono o omladinskoj skoli, pa pismen si, idi na sajt Uefe i vidi da je u poslednjih 10 godina Partizanova omladinska skola proglasavana za najbolju u Evropi, a ne drugu najbolju...ako je uposte moguce da drugi bude najbolji. :))

kuriros

pre 13 godina

Retko sam video ovako dobrog sudiju! Mozda je trebao da izbaci Stojkovica, ali dobro... Kad su patlidzani poceli da biju moglo i njih 3-4 van terena! Tako bi imali 6 igraca na kraju na terenu! Jos jednom sve pohvale Vojvodini i sudiji koji je ipak spasao partizan da bi imali 11 igraca za sledece kolo!

pravednik

pre 13 godina

Utakmica tuga, a sudija jos veca. Nema hrabrosti da napravi reda na utakmici.

Kada bi se ovako ponasali na utakmicama Lige sampiona pola fudbalera Partizana bi dobilo crveni karton.

BaronNS

pre 13 godina

Ako Stojkovic nastavi ovako da brani za partizan, verujem da ce mu uskoro vratiti clansku kartu Crvene Zvezde...
samo steta sto je na utakmici partizan-Vojvodina zuti karton dobio golman Crvene Zvezde... :)))

Zmaj

pre 13 godina

Ljudi, pa onaj komentator je poremecena osoba! On uopste ne vidi sta se desava na terenu nego je u nekom svom svetu: "fer i postena igra". Jel moguce da takvim ludacima daju da pricaju u kameru? Igra je katastrofalno losa uz katastrofalno sudjenje. Sudija nema blage veze sa svojim poslom niti zna da se postavi prema onom jatu janjicara na terenu. Koliko je samo medjusobnih udaraca bilo, van kontakta sa loptom, a on nista ne sudi. Sramota!!!

Sezonska

pre 13 godina

Ako Stojkovicevo udaranje glavom Marebasvilija(na dva metra od sudije)nije za crveni karton,onda nemam pojma sta jeste...
Stojke,cekamo te.

o tugo jesenja

pre 13 godina

I ovo je derbi domaceg sampionata!?

Vise zutih i crvenih nego suteva u okvir gola.
Sramotno ponasanje i jednih i drugih. Jesu slaninari tukli i ciganisali od prvog minuta ali na to ne sme da se reaguje, vec da se igra fudbal. Od fubala ni f. Uzas.

puz ubica

pre 13 godina

Kao prvo da cestitam Vojvodini na pobedi, kad bi ovako i protiv ovih igrali ne bi bilo 3-0 k`o u finalu kupa. Kao drugo, ne brukajte se konstatacijama da je Vosa ostecena, svi kartoni su zasluzeni i tu nema nista sporno. Smiljanic dva najgluplja zuta, Lazetic i Tomic zbog provokacija, a onaj Merebasvili je, ako niste primetili a vidim da niste, pri prvom duelu sa Stojkovicem obuhvatio oko vrata golmana, Stojkovic se samo istrgao i usput ga odvalio u glavu, tako da su po zuti dobili zasluzeno. Nisam skoro video bolje sudjenje na nasim terenima, mada je onaj penal malo sumnjiv, isto koliko i nedosudjeni za Partizan kada je Ilijev pao. Da se razumemo, u oba slucaja su igraci odradili veci deo posla i bilo je kontakta, ali mislim da je sudija mogao i za Partizan da sudi penal. Vosa nas je nadigrala, ja im cestitam, a sa ovakvom igrom necemo nigde dobro da prodjemo.

Red bull

pre 13 godina

Ha Ha Ha gde ste sa vasom pesmom sa pokvarenog gramofona.Niste naucili da gubite ali to je samo pocetak.A sada nesto o sudiji.kako se priblizavao kraj utakmice sudija koji na vezu dobio znak FIFA naavlacio za Partizan. Merbasvili dribla u kaznenom prostoru Stojkovica .Nekako mu Stojkovic uzima loptu i dva puta krece glavom da udari Merbasvilija.I sudija daje zuti Stojkovicu ali zasto Merbasviliju kome je to drugi zuti.I coravi su to na TV-u videli.A Cleo "veliki" igrac.Protiv Arsenala ga Djuru stavio u dzep a sada Pavlovic.Kako novinari od prosecnog igraca mogu da naprave "vedetu". Dobra su vam poljacanja. Iliev odigrao za nulu, puz Ilic nista atek Lola Smiljanic. Covek za cirkus

Što su nervozni grobarčići...

pre 13 godina

Koliki je Pižon stručnjak vidi se po tome što je najurio iz Zvezde Oumarua a ovaj se poigravao sa ovim jadnicima iz grobarske odbrane.Đurovski definitivno treba Zvezdinom veznom redu.

Vujadin

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu, ali ova igra Partizana me dovodi do ludila. Nije mi krivo sto je Vojvodina pobedila, to mi je svejedno, ali Groblje nas predstavlja sve u Evropi a sa ovakvom igrom to ce biti samo jos jedna u nizu bruka.

Vuk

pre 13 godina

Cestitike Vojvodini. mada zanima me koliko je komentatoru placeno da non stop spominje NEKOG Pavlovica iz Vojvodine...? Neznam da li ste primetili ali svaki put kad on primi loptu bilo je " i ponovo pavlovic, ima ga svuda, najbolji pojedinac" i sl. Ko je uopste taj Pavlovic?

Nije nama lako

pre 13 godina

I posle se neko pita zašto naše sudije ne sude evropske utakmice. Ono što je Stojković uradio se tamo kažnjava sa 3 utakmice...

dax

pre 13 godina

@puz, koju si ti utakmicu gledao??!
Sudjenje je nula. Sudija je potpuno izgubio konce nad utakmicom pokusavajuci da ne daje kartone igracima Partizana. Stojkovic je trebao zbog udaranja glavom da dobije automatski crveni! Svaka cast za Voshu!

JSL

pre 13 godina

Jadna je ta liga sampiona kad Partizan igra u njoj. Jasno je da ih je u..alo protiv Anderlehta, ali zbog toga pravi ljubitelji fudbala ispastaju jer gledaju utakmice LS gde 11 igraca stoji u svom sesneastercu kako bi primili sto manje golova.
Na Vosu sam ljut jer nije pobedila sa vise golova razlike. A za Stojkovica sta reci, dovoljno je reci DRIPAC. Ma po faci se odma vidi da je dripac . ha ha.

Dragan

pre 13 godina

@Stevan, 3. oktobar 2010 17:29

Da li se veliki ponašaju onako kako se ponašao Vaš i, na žalost, naš reprezentativac R.Petrović? Možda je visok, ali velik nije. Stojković? Udariti protivnika glavom u glavu, pa ga onda onako izguravati sa terena, zaista je čin velikog čoveka i treba mu dodeliti medalju Veliko Srce. Tomić? Ta smirenost u najtežim trenucima, krotkost duha,...
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi - a Vi ste učinili i jedno i drugo.
Niste izgubili od Vojvodine, već ste pobedili sami sebe.
No, fudbal je odavno prestao da bude fair play igra, a Vi ste to danas, zajedno sa jednim brojem igrača Vojvodine, samo potvrdili.
Zato čestitke i jednima i drugima, zaboli ste još jedan nož u trulo truplo srpskog fudbala...

Vojvodina Novi Sad

pre 13 godina

Sta je ovo, nama su javili da nam dolazi neki veliki klub, liga sampiona ovo ono.. A ova nasa deca ih ponizila. Steta sto opet nije bilo tri poljupca.

mikibg

pre 13 godina

Kao prvo normalno je da se radujemo vasim kiksevima kao i vi nasim jer jurimo titulu kao i vi. Kao drugo Raca P mora da igra jer moraju da ga prodaju, koliko god dobili od LS para pitanja je kakvo je realno stanje u JSD sto se konstatno krije. Kao trece vojvodina vas je odvalila ne samo danas vec u poslednje tri ili cetiri tekme, dve poslednje je imala postenije sudjenje pa vas je pobedila, a ostale tekme ste pokrali uz pomoc sudija. Cetvrto nista valjda mislili da cete dozivotno da pobedjujete:). Sramota je liga kao sto je bila prosle godine, gde niste izgubili ni jednu utakmicu, tada pa i sada postavljam pitanje da li ima lige na svetu gde u toku prvenstva jedan klub ne izgubi ni jednu utakmicu ili je to samo nada karadziceva liga? Toliko o vama! Zvezda kakva god da je, i koliko su je rusili da je uniste opet je nekako opstala a vi???

ciganin sto se kupa u 91 oj bari

pre 13 godina

Kao velikog navijaca ZVEZDE raduje me ultra giga los partizan. Realno su bez obzira na ulazak u LS prosecna ekipa bez Krstajica. Protiv Spartaka lose, Arsenal - glupo je da se bilo sta o tome kaze ( osim onog grobarcica Gorcina ), protiv Vojvodine nemoc, nervoza. Znaci cim su uslovi egal uz realno i posteno sudjenje na terenu ziva drama sto se grobara tice. A za Djuru snajdera poruka od flamingosa : medo brundo ne postoji cudo!!!

Pucaju praznom puškom

pre 13 godina

Napisao sam pre 10-tak dana da su poleteli bez razloga i da ulaze u seriju poraza i to se ostvaruje...slede porazi od Brage(u obadve utakmice)od Zvezde,Arsenala,Šahtjora i još jedan u našem prvenstvu.

duca015

pre 13 godina

Sramota...

Prvo da cestitam igracima i treneru Vose na postnoj igri i borbenosti, pa onda i kvalitetu. Malo je ekipa koje ovako igraju posteno sa Partizanom sada u nasoj ligi. Druga stvar, ponasanje igraca Partizana je vise nego sramotno, redom, a najveca sramota je ponasanje Ilica, koji je bio jedan od najnervoznijih na terenu, sto ne prilici igracu sa njegovim iskustvom. E onda bih prokomentarisao sudjenje, koje je bilo vise nego katastrofalno... Karton Meršebaviliju pre svega, nedosudjen crveni Tomicu, koji izaziva neprimerenu, ali apsolutno opravdanu reakciju Lazetica, koji zbog faula nad istim igracem i kasnijeg koskanja dobija crveni karton. Dozvoljavanje grube igre igracima Partizana, koju ne prati zuti kartoni, sviranje kontrafaulova gde ih nema, ne sviranje faulova nad igracima Vojvodine, sramota bre. Danas sudija, i igraci Partizana su po ko zna koji put upropastili jednu potencijalno lepu utakmicu, jer je protivnik bio vise nego voljan da igra fudbal. I bas me zanima kada ce neko vec jednom da odrearguje na ovakvo sramno sudjenje u korist Partizana, jer je vec krajnje vreme ako zelimo da nam fudbal napokon krene napred. Ovako sigurno nece.
Jos jednom svaka cast i igracima i treeneru Vojvodine.

Djura

pre 13 godina

Nema veze, bitno je da smo mi ponosna ekipa. Stanojevicu, ostavi se demagogije i vrati tim na put kojim se islo dok slava nije udarila u glavu. Red, rad i disciplina!!!

dejan

pre 13 godina

Kakvo sramno sudjenje.Kakva bahatost,nesportsko ponasanje Ilica,Petrovica,Tomica,Jude Stojkovica,ma svih partizanovih igraca redom.AKO STE VELIKI I IGRATE LIGU SAMPIONA ONDA SE TAKO I PONASAJTE I PRIHVATITE PORAZ.Vidi se kako je sudija promenio politiku nakon poluvremena.A,Raca Petrovic je najprljaviji igrac nedostojan ni svojom igrom,a ni ljudskim kvalitetima dresa reprezentacije Srbije!Bravo za Vosu,ni FSS ni Patizan vas nisu pobedili!

ajmo na pecanje

pre 13 godina

Ako neko moze da pronadje bilo sta pozitivno o ovom derbiju, skidam mu kapu. Moze li neka pozitivna kritika na ovu igru, komentatora, nasilje na terenu???

no

pre 13 godina

1. Evo, evo, javlja mi se... vidovit sam. Vojvodina igra bunker, ni ne pokušava da napadne, Partizan negde oko 50-60 minuta daje gol, Vojvodina ne može da napadne jer ih je gol "poremetio", Partizan se više ne trudi, možda učačka još jedan ako Vojvodina krene malo da srlja pred kraj i to je to. Posle utakmice trener Vojvodine kaže da su pružili dostojan otpor učesniku LŠ, ali eto nisu imali sreće, bila je šansa (jedina) u 33 minutu koja je mogla sve da... bla, bla. Objektivno, to je to.
(Vladimir, 1. oktobar 2010 12:18)
# Link komentara
Preporučujem (+146)
Ne preporučujem (-29)

Sve si pogodio!!!

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Bio sam na utakmici. Potpuno zasluzena pobeda Vojvodine i sramno ponasanje (i igra) partizana. Pa zar je moguce da se tako ponasaju "profesionalci" u partizanu ?! Cim im ne ide, cim gube, odma' udri po protivniku, samaraj, kosti lomi. U prvom redu Sasa Ilic naravno, a tu je i neizbezni Smiljanic, Petrovic...ma niko od njih ne zna sportski da podnese poraz. Sramota ! Igracima Vose svaka cast, borili su se kao lavovi, u potpunosti nadigrali protivnika i zasluzeno pobedili. Sa druge strane, igraci partizana potpuno bezidejni, apaticni, bar 70 % netacnih pasova, MA NISU IMALI NI JEDNU ZGLAVNU SANSU ! Napomenucu jos samo da su Petrovic, Bogunovic, Stevanovic, Smiljanic, pa i Ilic izvizdani od partizanovih navijaca sa zapadne tribine. Eto toliko sto se tice ovog oficijalnog dela, a sad malo sa strane sta se desavalo...Prvo- BATA BUTOROVIC SE OBUKAO KAO SNOOP DOG ! :) Ali stvarno ljudi, ne salim se. Smirivao je Smiljanica kad je nasrnuo na jednog redara dok je napustao teren posle crvenog kartona. Stojkovic se potpuno uklopio u agresivnost koju su nesportski pokazivali svi igraci partizana. ETO VAM SAD STOJKOVIC ! Kako je smesan gol primio (drugi), ceo stadion mu se smejao ! :)
I na kraju eto ja cu vam zapevati pesmu koju TOLIKO OBOZAVATE: A KLEO SE KLEO DA VAS JE VOLEOOOOO......

p.s. Zvezda upravo pobedila, tako da nas GLEDAJTE SAD SVI U LEDJA !!!!! NAPRED ZVEZDO DO TITULEEEEE !!!!!!!!!!

thePriest

pre 13 godina

dobro, ljudi, nije smak sveta...do pre dve nedelje ste dizali u nebesa i tim i trenera, a sad drvlje i kamenje...imamo tim kakav imamo i imamo trenera kakvig imamo... pruzite im podrsku i kad gube...

Zvezda mi je sve

pre 13 godina

Mnogo se uzdigli!!! Mislili su da su nedodirljivi,da im niko nista ne moze!!Vojvodina ih je nadigrala u svakom smislu.Provocirao je i igrao prljavo nadmeni Partizan,e pa izvinite gospodo Beogradjani ali dosta je bilo.Zvezda preuzima PRVO MESTO.Eto vam vas Kleo vidim cepa mreze
O ZVEZDO ZVEZDANA O MOJA JEDINA

sasa

pre 13 godina

velikii Mario -super mario djurovski kako si mi samo ulepsao dan,zbog onog poteza posle gola prema stojkovicu mogla je vosa i da izgbi danas bilo bi mi sve jedno ali posle tog poteza srce mi je bilo punoo..

mufliz

pre 13 godina

Koliko je samo radisti donela pobeda Vojvodine navijacima Zvezde....
Zapitajte se malo, da li treba da se radujete porazima Partizana ili pobedama Zvezde???

blokovi

pre 13 godina

lik koji se potpisao sa bice bolje je izrekao najvecu glupost do sada-zvezda drzavni projekat...xaxa,koja glupost!!!pa da je zvezda drzavni projekat nebi se grcila sa 2344 i ostalim stvarima,svi okrecu glavu,a vi igrate ls,uzeli nekoliko miliona i sad vam je sponzor EPS,koji je inace drzavna firma zar ne!?nemate para pa i od njih 800soma!?

po obicaju

pre 13 godina

Bravo Djurovski! Steta samo sto nisu pustili onom folirantu Tomicu da mu Laza objasni neke stvari! Kako prljavo igra patlidzan, bruka i sramota! Dobili bi jos koji da nisu poceli da biju!

Vdr

pre 13 godina

Partizan je ekipa bez trenera i to je fakat vec duze vremena! Dosadasnje uspehe treba prepisati najiskusnijim prvotimcima i nikome drugom.Stanojevic se malo tu pita a ime su mu napravili nasi "treneri na terenu" Krstajic,Ilic, Morerira dok ga je Kleo lansirao pravo u zvezde ni krivog ni duznog.Uporedite samo igru sampiona iz vrenena kada je Djukic bio trener i sve ce vam biti jasno.

chepa

pre 13 godina

Zahvaljujuci hrabrom i ravnopravnom sudjenju, konacno smo videli realnu i jadnu sliku 'premocnog' Partizana... Mada tu sliku poslednjih sedmica vidjamo kako-kad, utorkom ili sredom od 20:45-22:30h!!! :-))))))))

kuku meni

pre 13 godina

Znaci poslednji put sam igrao na moj Partizan, budala. Srusili me paceri na dva tiketa (cak je i smrdljiva Djenova dosla u 90-om), a sve zaslugom trenera sto izvodi ovako ne ozbiljan tim. Kakav bre Bogunovic, Stevanovic, Kizito....mislim sta reci. Sad zalim za Milivojem Cirkovicem-on nije imao centarsut isto ko ni Stevanovic al je makar bio brz:) Bogun...prica za sebe, a ovaj Kizito je smesan ko Diznilend, trebao je da popije crveni. Stanojevic doktor uvodi Smiljanica a gubi 2-0;ne kontam. Trebao je od pocetka onaj mali Lazevski da igra, makar ima srce. Jedine pohvale zasluzuje SALE KAPITEN (koji zna znanje) i Jovanovic, koji je napredovao neverovatno i koji predstavlja buducnost naseg fudbala!!

čika velja

pre 13 godina

Ništa strašno. I mnogo veće ekipe su u "crnoj seriji". Ipak, moram da se osvrnem na mog ljubimca, Nemanju Tomića. Dozvoliti da ga isprovocira jedan polu igrač uličarskog vaspitanja,Nikola Lazetić... znači da si gori od njega! Bruko i sramoto Partizana... i tebe neko postavio u reprezentaciju! Koja je cena tvoje prodaje? Zar da nam polu ekipe uzimaju "meru", samo da bi se ti prodao i da bi tvoji mentori uzeli pare. Nadam se da ćeš za ovo isključenje dobiti bar tri utakmice, mada bi ti suspenzija na šest meseci bila prava mera! Dr.Mo je za tebe pojam profesionalca, timskog igrača, poštovaoca navijača, a o fudbalskim kvalitetima da ne govorim. I poruka svima u Partizanu koji se iživljavaju na MOREIRI, dozovite se pameti dok nije kasno! Tri boda se stiže, ali ako zaostanete još neki... ne mogu da verujem da će vam biti svejedno!

Realno

pre 13 godina

Najveci krivac Stanojevic sa smesnom postavom! Sa ovakvim timom mozes da igras u kupu protiv druigoligasa. Odbrana sa Stevanovicem,Kizitom i Stanovic- sve rupa dorupe,a trebalo je Savic,Miljkovic,Lazevski.I dokle vise ce da igra Davidov i Tomic,a tek onaj Scepovic koji dodaje lopte golmanu Vojvodine.Fali Moreira i dok on ne zaigra lose nam se pise.Veliki minus i opomena za Stanojevica!

Славољуб

pre 13 godina

Чуди ме да партизановим играчима нису дозволили да на терен унесу бејзбол палице. Страшно шта им је све судија толерисао. Маребашвили ја џабе избачен умес
то стојковића. Али има правде !!!

Pavle

pre 13 godina

Zoran Milinkovic je pokazao da je doktor nauka za Stanojevica. Ovo je najvise njegova pobeda. Ne moze da se igra zasniva na pricama o ponosu i pokusajima motivacije. Treba nesto i znati.
Ili su mozda i ovde junacki odigrali?

ola

pre 13 godina

tomic,Petrovic, Bogunovic,Smiljanic, Ilijev ne zasluzuju da igraju ni u teleoptiku....a gde nam je najbolji igrac dr.Mo
stanojevicu...ipak si malo rano poleteo...skupi krila na vreme i dozovi se pameti...ne dozvoli da ti drugi sastavljau tim!

RIKARDO KVAREŽMA BEŠIKTAŠ

pre 13 godina

Ja sam bio na utakmici i mogu vam reci da je Vosa dosta dobro odigrala i agresivno na sredini terena. Partizan je nekako delovao bezidejno i nadmeno, jedino nesto sto je pokusavao bio je Sale Ilic..Evo pokusacu da objasnim igru pojedinih igraca i jedne i druge ekipe, a ako gresim, SLOBODNO NEKA ME NEKO ISPRAVI, PRIHVATAM REPLIKU.. E ovako po meni: Stankovic iz Partizana je nekako sav trom, po meni je onaj Savic sto je bio na klupi trebao da dobije sansu. Kizito kao da se uplasio svog bivseg kluba, TOMIĆ I PETROVIĆ I LOLA SMILJANIĆ su umislili da su zvezde i da su veliki fudbaleri. Kleo odsecen, jer su stoperi vose odigrali pod konac. Bogun- u velikoj krizi.. Medo Kamara- faul trans igrač. itd.. U VOŠI OUMARU ZA 10, ostali svi podjednako dobro odigrali, delovali timski.. PARTIZANOVI IGRACI NE ZNAJU PRIZNATI PORAZ!! I nekako mi cudno ko sve dobija poziv za Reprezentaciju.. Ko te ljude gura i zasto...Firmaši u 2 poluvremenu mnogih transparentima gasili grobare..

Srdjan

pre 13 godina

Pokazalo se da Partizan bez Krstajica ne moze nista da uradi. Taj covek im drzi ceo tim. Kakav bre Kleo dao 10 golova Helsinkiju i Pjuniku i odmah u reprezentaciju, a sto je najgore ni to ne moze do 2013.

djindji

pre 13 godina

petrovic, tomic, su igraci koji ce to postati ali u 3 milenijumu. Ako Partizanov uspeh od njih zavisi ja necu gledati Partizan, i ako san njegov navijac. Tomic reprezentativac to je smesno. Petrovic takodje. Da sam fudbalski nepismen i tad bih shvatio da ovo sa Vojvodinom nije derbi vec NAJOBICNIJA SRPSKA FUDBALSKA LAKRDIJA.

Sale

pre 13 godina

Ovakav fudbal smo kao klinci od 5-6 godina igrali na poljančetu. Gotovo svi igrači oba tima oko lopte pa razvaljuj po njoj iz sve snage, a ona nikako da izađe iz buketa, a okolo brisani prostor... Smejurija.

Shone

pre 13 godina

Problem je igra...a takodje je i problem ko ce zameniti Tomica sledeci mec...jer zamenu za njega tj igraca koji igra po desnoj strani nemamo...Babovic to ne moze on je kao Ilic ili Mo igra na toj poziciji...

Nikola

pre 13 godina

Hahaha sta je bre ovo,Tole pomagaj.Mislima su LS to je problem,ponovo hrabro izgubili.Dobro ste prosli grobari moglo je i gore,ali bice uskoro mnogo gore.Nije vam ovo treci tim arsenala.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Vojvodini zasluzeno idu bodovi...
A "superstarovima" Partizana predstoji da se dozovu pameti i osveste, jer ovde brane titulu, ne u Ligi Shampiona...
Imate nase poverenje, nemojte da ga prokockate..

divac

pre 13 godina

e moj Stanojevicu,ovo je samo tvoj poraz...kakvi indijanci nama igraju u zadnjoj liniji pa to nema ni u filmu.....nazalost,ali mislim da ce nas liga sampiona kostati titule,ne da mislim nego sam ubedjen...

Dzoni

pre 13 godina

Ljudi ovo sa Racom Petrovicem je SRAMOTA.Treba bojkotovati utakmice sve dok Petrovic igra prvu postavu.....a tek sto igra za reprezentaciju to je horor..DOKLE VISE SRBIJO DA IGRAJU ONI KOJI NE ZASLUZUJU!!!

blokovi

pre 13 godina

kaze neki lik ovde da vosa pusta zvezdu...pa pre dve sezone je i zvezda izgubila 2 0 u novom sadu,eto neka slave sto svake dve godine dobiju zvezdu ili partizan...a da,pricaju grobari neregularno,namesteno..sto?zato sto je sviran penal protiv partizana posle 40kola ili ko zna koliko u nasoj ligi...celo proslo prvenstvo nijedan i sad posle 6 kola...ma,vama je bitnoo da vi igrate sa arsenalom i slavite poraz od dece(lagan) kao pobedu..malo se spustite na zemlju...igrate u jednoj od najjadnijih liga u evropi..evo,mi pobedili,sad smo lideri,ali opet-opet ni na jednoj utakmici nije palo vise od dva golaaaa...koja ligaaaaaa-kakva je da je,mi smo lideri,utata-utata :D

neprocenjivo....sreće tvoje

pre 13 godina

Pogled i gestikulacija Djurovskog ka Stojkovicu nakon penala - NEPROCENJIVO
(SHARBE, 3. oktobar 2010 18:54)

šta je tu neprocenjivo?uličarsko ponašanje večitog talenta koji leči komplekse,mora on još mnogo pasulja da pojede da stigne stojkovića.

Mario Bros

pre 13 godina

Gledao sam uživo meč, i zaista je Vojvodina bila bolja od početka do kraja. Tačnije Partizan nije ličio na sebe. Nepovezana igra, puno izgubljenih duela, nemoć u napadu. Igrači Vojvodine su se dosta prenemagali i odugovlačili na sitno.

Ono što bih izdvojio kao veoma ružno i neshvatljivo je to što navijači Vojvodine viču partizanovcima "Ustaše, ustaše!".

To je neki novi fazon izgleda.Ne vidim zaista gde to ima uporište u bukvalnom ili u prenesenom značenju. Bilo me je sramota tih minuta cele "Firme".

batura

pre 13 godina

vosa bolja,nema sta. Ali sramotno ponasanje vecine igraca na terenu,moglo je biti vise crvenih kartona. Inace,sudija odlicno vodi mec. Steta sto vosa ove god nije igrala evropu...

kobac

pre 13 godina

Jel su i sad igraci Partizana izgubili zato sto su sabotirali svog trenera, kao i prosle sezone u polufinalu kupa?
Cisto da znam, da se ne radujem ako su nas opet pustili.

srbin

pre 13 godina

Bravo Stanojevicu,protiv Vojvodine i to u gostima stavljas Bogunovica i Stankovica umesto Moreire i Savica???Svaka ti cast,steta samo sto Boja nije mogao da igra,sigurno bi i on igrao.Kakav igrac,takav i trener,NIKAKAV!!!Djukica na klupu dok ne bude kasno

Aleksandar

pre 13 godina

jel' to onaj glodjo sudija sto je dopustio da fejsa odbrani gol rukom visoko podignutom protic borca ili na istoj sto je pred njim nokdauniran igrac borca kao sto je danas ucinio stojkovic...mora da ga zvezda sada vishe platja ili jos nije dobio zeleno svetlo od toleta da pritisne gas.
(ca032, 3. oktobar 2010 21:01)

A to sto je Lazetic samarao i cuskao Tomica pa za taj start nije dobio crveni(vec kasnije),To sto je Partizan od strane Zvezde ostecen u bar 2 derbija-rukomet u 16 metara i lopte koje su ocigledno prelazile gol liniju,jer i to Tole namestio?!

Radovan III PFC

pre 13 godina

Vojvodina dobila derbi B92

E ovako do sada sam uvek bio objektivan ali uvek u sazetoj formi ali kad vidim sta pojedinci pisu odlucio sam da dam misljenje moje malenkosti.

Kao prvo i osnovno sudjenje je blago receno bilo katastrofalno! Onakve startove i ponasanje igraca sudija je kasno poceo da sankcionise i nije uspeo da iskontrolise igrace koji su se njegovom krivicom i sa jedne strane puni nervoze zbog rezultatskog zaostatka a sa druge noseni nabojem i pruzenom prilikom da savladaju Partizan sukobljavali kao da je u pitanju rvacki mec, bar je meni bilo odvratno za gledanje.
Nedopustivo ponasanje Lazetica koji je Tomica udario 4 puta po licu, jednom u grudi i odgurnuo ga 3 puta, ne znam samo na osnovu koje reputacije ni jedan sudija ( bar linijski ako glavni nije video ) nije nasao za shodno da protestvuje s ono proslavljanje gola igraca Vojvodine i upiranje prstom prema Stojkovicu i direktno provociranje se sankcionise po FIFA i UEFA pravilu najmanje ali ponavljam najmanje zutim kartonom.
Stojkovic je branio koliko je bilo u njegovoj moci ali ono udaranje glavom i to ispred samog sudije da prodje sa zutim kartonom nije uredu.
Pogotovo je bilo grubih startova u zavrsnih 20min ali da li sudija nije imao ono sto treba da ima pa da podeli lepo kartone na vreme i da smiri strasti zaista ne znam.
Igru vojvodine necu komentarisati jer ih ne gledam cesto, jednostavno su momci po meni igrali iznad svojih mogucnosti a kad na to dodamo da je trener Milinkovic apsolutno pametno i hrabro odabrao taktiku koje su se svi igraci pridrzavali i apsolutno nadmudrio Stanojevica izvojevali su pobedu i tacka.
Sa druge strane videlo se da nasa odbrana ne moze da funkcionise bez Krstajica i tu je kraj, neosporan kvalitet i talenat jos uvek nisu na dovoljnom nivou da nadomeste manjak iskustva zadnje linije.
Nadigrali su nas tamo gde bi trebalo da smo najjaci a to je sredina terena ( uzimajuci u obzir imena, iskustvo i talenat ) onaj mali Tomic nije sav svoj, Ilic ne moze vise od toga sto je pokazao jer bez adekvatne podrske koju veceras nije imao ( Moreira, Petrovic, Medo ) suvise se umara i posle 45 minuta tu je kraj.
Kleo grdan poginu za svaku loptu ali nije mogao da nadje adekvatno resenje jer mu se niko nije otvarao a o prostoru za sut je mogao samo da sanja jer je uvek bio dobro cuvan sa bar dvojicom ili trojicom igraca dok Ilijev nije niti ovlacio igrace niti se postavljao u situaciju da odigra makar dupli pas ili nesto drugo.
Evidento je da su igraci izgoreli protiv arsenala i da fizicki nisu spremni ( jos jedan pojam koji je meni iskreno ne shvatljiv jer ako u necemu mozemo da pariramo velikanima onda je to fizicka spremnost i kondicija) a pored umora je vidno bila ispoljena i mentalna ne sigurnost, da ne kazem ne zainteresovanost, manjak neke zelje ili motivacije to je na Stanojevicu da obrazlozi u sta ne sumnjam da hoce.
Navijam dugo godina za Partizan vise nego sto vecina na ovom sajtu ima godina i vise nego sto pojedine navijacke grupe postoje ali zaista treba biti objektivan i realan i reci bili su bolji mi smo bili losi i kraj.
Imamo svoje razloge zasto smo tako lose odigrali ali to je nasa stvar i mi treba da radimo na njoj a ne da nam to bude alibi ( prvenstveno mislim na LS i odsutnost 4 standardna igraca ).
Prvenstvo je tek pocelo i bice jos uspeha i padova, podrzimo Partizan jednako i u jednom i u drugom a sa njim i Stanojevica i ne okrecimo ledja kad je tesko nego pevajmo jos jace i manimo se zlih jezika i zamerki, gledajmo u svoje dvoriste a ostali neka biju svoje bitke nama su nase tri apsolutno dovoljne...

WladimirWB

pre 13 godina

Jeste li prodali derbi? Trebaju Vam pare ili sta? Vojvodina je odigrala kako treba i kako se očekivalo ali Partizan!? Pa ovo je Partizan od pre par sezona... Bez ideje, bez volje, bez snage, bez pasa, dubinske lopte napamet, bez sanse, nervozno i jadno! Ovakvu igru nisu igrali dugo vremena... Da je Partizan odigrao kao Vojvodina i da je izgubio nista im nebi zamerio ali ovako... Prosto neshvatljiv pad u igri, bez taktike i ideje... Sramota. Ako ste i prodali utakmicu providno je,a ako niste onda stvarno neznam koj Vam je... Bruka.

agonija

pre 13 godina

šahtjor i arsenal nisu nam dozvolili da igramo fudbal!Šta je sa Vojvodinom Stanojeviću?Bogunović izvan ekipe,Tomića i Petrovića prodati što pre,Moreiru vrati,a ti se Standojeviću spusti malo na zemlju i svati da bez Krstajića smo prosečna ekipa!

Deki

pre 13 godina

Sudija vise ne odlucuju jer je foul ili ne.

To sad radu igrace cim igrac legne sudija mora da svira. Ili foul ili da mu "pomognu".

Treba se menjati nesto naprimer ako sudija ne svira foul onda treba taj igrac sta lezi i zadrzava igru dobiti zuti karton ili da ga ignorise.

Inace nema smisla gledati fudbal.

Turbonegro

pre 13 godina

Da sam ja kojim slucajem sudija, igralo bi se 3 na 3, a ne samo po 2 crvena kartona. Sudija stoji pored Lazetica i Tomica koji psuju jedan drugoga i guraju se, a gospodin sudija samo protrca pored njih, niti ih pogleda, niti mu je neko skrenuo paznju na njih dvojicu... Koliko su Partizanovi igraci posle 2. gola igrali agresivnije i zasluzili jos jedno iskljucenje sigurno, makar toliko su isto zasluzili igraci Vojvodine za valjanje po travi. 0 od fudbala.

Grobari

pre 13 godina

Živeo Partizan i majka Srbija!
Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!
Budimo dostojanstveni i posle poraza, nemojte odgovarati na provokacije ovih što žive u prošlom vijeku i raduju se tadašnjim uspjesima jer mi smo ipak klub XXI vijeka kao i Slovan Liberec!

...

pre 13 godina

Ovaj mec je greska Stanojevica. Los sastav tima i Arsenal u glavi. Petrovic, Smiljamic, Tomic, Bogunovic nisu ni za Teleoptik. Sta je sa Moreirom?
Sredine terena nema.

Vlada

pre 13 godina

Sramota je to sto tomic na 3 metra od sudije udara igraca vojvodine u glavu i dobija zuti karton!!! Sve normalne sudije za to daju crveni bez ikakvog razmisljanja!!!

TIGERm

pre 13 godina

evo komsinica je sada zadvoljna, sada je prvenstvo regularno do prvog derbija :)
a onda opet idemo u neregularnost :)
Samo opusteno... ovaj poraz nista ne mora da znaci, jer i komsinica ima tamo gostovanje, samo ne znam zasto su vec upisali sebi 3 boda sa tog gostovanja...
Ovom pobedoim Vosa se opet ukljucila u borbu za titulu.. a ruku na srce imaju tim za to...
Ovo je samo danak nasem ucescu u LS, tako je bilo i prosle sezone kad smo ucestvovali u LE...a posle je sve doslo na svoje mesto...
SAMO NAPRED PARTIZANE ~!

Bojan

pre 13 godina

Ovo je bruka. Stadioni su prrayni jer su sve utakmice 0-2 golova. Zašto? Jer ekipa koja vodi leži na zemlji do kraja utakmice, a sudije ne ume (ne sme) to da reši.
Zato gledam Premijer ligu
KVALITET
Svaka čast Vojvodini. Nadigrala je Partizan, ali valjanje mi je samo pokvarilo utisak

realno

pre 13 godina

stanojevic je ocajan takticar. igra sa 2 zadnja vezna sa usamljenim sasom ilicem bez klasicnog krila i kleo odsjecen u napadu jer nema sredine... razocarao me totalno!

kluz

pre 13 godina

duca 015- ti nisi bio na stadionu.pa sve krivi partizani,ne lupetaj.sudjenje lose,i za ove i za one,ali na kraju zasluzena pobeda vose.

Zrenjaninac

pre 13 godina

Veoma dobra utakmica,fasciniraome je oumaru(kakvog je zvezda spica ispustila,to je strasno!)Msm da treba da UKINEMO ZABRANU STRANACA,jer sigurno je zanimljivije gledati ljude koji znaju nesto,a pritom su i izuzetno borbeni,nego tomice,smiljanice,lazetice i njima slicnima.....

Mecklejn

pre 13 godina

Kada veliki padnu - mali, nemocni i zli izadju da se vesele, ograniceni svojom bedom, cini im se da su sada oni blize vrhu

Bravo majstore!Zvezda je pala,ali se dize!Bravo za komentar!Zna se ko je najveci!Imamo duplo vise trofeja!Imamo duplo vise navijaca,a imamo i duplo veci stadion@!Sto kaze tvoj kolega,ubo si pravo u centar!

boske024@gmail.com

pre 13 godina

Tomica obavezno iz ekipe napolje. Ne znam sta ce nam onaj Kizito i ko ga je doveo uopste. Ilijeva u penziju pod hitno. Ne lazite narod i recite sta je sa Dr Mo-om i dajte mu sansu da pokaze sta zna

Walter

pre 13 godina

Утакмица је у другом полувремену била очај живи. Толико фолирања, неспортских потеза и лоше игре... У исто време се играла утакмица Челзи - Арсенал. Ништа специјално, али и то је било свемирски у односу на овај наш "дерби". Зато предлажем да наша лига промени име из ЈСЛ - Јелен Супер Лига у ЈУС - Јелен Успорени Снимак.

ESTAVELLA

pre 13 godina

Kada veliki padnu - mali, nemocni i zli izadju da se vesele, ograniceni svojom bedom, cini im se da su sada oni blize vrhu
(Stevan, 3. oktobar 2010 17:29)

Bravo majstore za komentar. Pravo u centar.
(nana, 3. oktobar 2010 20:27)

potpuno ste u pravu zar ne shvatate...kjad je velika zvezdasvih ovih godina puca i na kraju pukla vi ste izasli iz rupa..........

Mickey

pre 13 godina

Sta je to danas bilo?
Posrtanje svih velikih klubova iz LS?
I Arsenal i Bayern i Partizan izgubili sa 2:0. :))
Ha,ha,ha...izgleda da su se umorili zbog LS ili mozda cisto naleteli na bolju ekipu. :))

pedja

pre 13 godina

ocajna igra ... ajde i to se desava, ali ponasanje nasih igraca je bilo u najmanju ruku kao da igraju medjuopstinsku ligu
pamet u glavu igraci, moze to sve sportski da se prihvati

Nino

pre 13 godina

(M i l a n, 3. oktobar 2010 18:09)
Ne tupi! Pa Raca, Kizito i Stojković su zaslužili po dva crvena. I sudije protiv Vas? Protiv Vas sviraju penale? Jadni li ste Grobari kada se Vi žalite na onakvo suđenje. Pa Raca je pljuvao igrača koji leži na zemlji a sudija pored njega, gleda a ne vidi. Žalosno je Vaše viđenje fudbala.

Ryber Palunko

pre 13 godina

Cestitike Vojvodini. mada zanima me koliko je komentatoru placeno da non stop spominje NEKOG Pavlovica iz Vojvodine...? Neznam da li ste primetili ali svaki put kad on primi loptu bilo je " i ponovo pavlovic, ima ga svuda, najbolji pojedinac" i sl. Ko je uopste taj Pavlovic?
(Vuk, 3. oktobar 2010 19:16)

Brate, to ti je onaj što je, u prvom poluvremenu, iz slobodnog udaraca skoro pogodio korner zastavicu! I uopšte ne sumnjaj da je komentator dobio kintu za to, jer kod nas tako, sirovo dripački, odrađuju stvari!

Aleksandar

pre 13 godina

Vojvodina je zasluzeno pobedila i posto navijam za nju i Parizan nebi mi bilo zao da znam da ce pobediti i Zvezdu,posto to nikako da urade.A onog Lazetica treba poslati u neku od onih nasih seoskih liga da proba tako da se bahati pa kad bi mu neko od onih "igraca" uleteo klizeci i kada mu oho lepkom budu sastavljali kolena onda bi sledeci put mozda malo i razmislio o tome sta radi i ponasao se profesionalno.

Vukas

pre 13 godina

Posle dužeg vremena odgledao sam utakmicu u kojoj nisam navijao ni za jednu ekipu. Obično su moje simpatije na strani gostiju ili slabije ekipe ali ono juče može se okarakterisati kao čas fudbala ekipe iz Novog Sada. Izgleda da fudbaleri iz Beograda nisu naučili lekciju iz polufinala kupa gde ih je isti tim deklasirao i na gostujućem terenu. Brzo, lako,sa predajom lopte kao po koncu i konkretno u napadu delovala je Vojvodina. Tim kao da je došao iz španske primere a ne iz ravne Bačke. Imajući u vidu da je prodat dobar deo tima na čelu sa prvim strelcem ekipe( D. Mrđa)pobeda dobija na ceni. Partizan neubedljiv, previše nervoze u kojoj je prednjačio najiskusniji S. Ilić koji je umesto da smiri mlađe, dolio ulje na vatru i gurnuo u istu Smiljanića i Tomića koji su sasvim opravdano isključeni. Sve je inicirao dosuđeni penal za domaćina koji je postojao ali mnogo takvih situacija nije suđeno protiv šampiona pa su i reakcije bile oštre. Svaka čast treneru crno-belih koji je naglasio da su nadigrani a da li će ekipa izuvući pouke videće se na narednim mečevima kojih ruku na srce gosti imaju na pretek.Jedan derbi je prošao a u iščekivanju sledećeg, uživaćemo u mečevima Srpskog tima u kvalifikacijama za Euro 2012. Živeli ljubitelji fudbala i najvažnija sporedna stvar na svetu!

pero deformero

pre 13 godina

Zbog sramnog ponasanja nekih igraca treba ih zestoko kazniti. Iz oba kluba. Nije ni cudo, sto je sve u nasoj zemlji propalo. Sramota.

neman

pre 13 godina

Da bi neka osoba u nekoj situaciji predstavljala bilo kakav autoritet, ona mora kod ljudi kojima treba biti autoritet pre svega imati bar postovanje. E sad, to sto nase fudbalercine imaju toliko vaspitanja koliko imaju, i sto su naucili po ovim nasim pasnjacima da igraju kako igraju (a tragove toga pokazuju i kada igraju "preko") to nije do sudije. Ne mozes da budes autoritet medju zivotinjama. Ja da sam bio sudija, igrali bi meni oni na viktorije 3 protiv 3. Toliko.

pera

pre 13 godina

E ajde vi sto pljujete Stanojevica oladite malo! Do pre par dana vam je bio super,a sada vam ne valja? Neko pominje da ga njega ustvari izvlace ovi iskusniji igraci- Ilic,Krstajic... ,pa kako ti igraci nisu izvlacili Stevanovica i Jokanovica?? Ali takvi smo mi Srbi.Tako je bilo i sa Anticem,prvo ste hteli spomenik da mu dizete i dajete ulicu sa njegovim imanom,a onda posle dve nedelje ste ga pljuvali na sva usta (a samo da je bio sviran onaj ocigledan penal protiv Australije sve bi se drugacije zavrsilo),a slicno su radili i crveni sa Pizonom.

Влада

pre 13 godina

@Svasta

Видим опет се понавља та жвака о фамозној омладинској школи Партизана.Сад ти мени реци ког играча је изнедрила та школа у последњих 10 година,а да је он оставио неки траг у фудбалу?Поред једне Барселоне,Ајакса нпр неко вашу омладинску школу проглашава за најбољу?Из Вест Хема су изашли Фердинанд,Лампард,Џо Кол,где су вама такви играчи?

dudu

pre 13 godina

Za ljude koji pluju Djurovskog: a niste videli kad je Stojkovic njega provocirao pre nego sto je izveo penal?? To naravno niste videli, je li? Proslava gola je samo reakcija na to. Nemojte glumiti gospodu, ne gubite cesto, ali kad izgubite vidi se koliko ste mali u porazu. I igraci i navijaci.

B&W

pre 13 godina

Ponasanje igraca Partizana je bilo skandalozno. Djuricu, nadam se da ces ispuniti obecanje i kazniti sve one koji kvare ugled naseg kluba. Nego mene nesto drugo brine: otkud toliko zluradosti medju navijacima zvezde? Da li smo i mi bili tako zluradi kada zvezdi nije islo? Ako jesmo, primite moje izvinjenje, sad vidim koliko je to jadno i pateticno. Tebi zvezdo zelim da budes respektabilan protivnik i da se boris za Ligu Sampiona a mom Partizanu nemam mnogo sta da porucim osim...i kada ne budes prvi ti, i kada cuju se zvizduci i tada cu partizane ja da te volim ja...

batura

pre 13 godina

vosa mnogo bolja na ovoj utakmici. sramotno ponasanje skoro svih igraca,koliko samo prljavih poteza... sudija odlicno vodio mec. igraci partizana misle ako su usli u LS da niko ne sme da ih pobedi. kao kad je hajduk pobedio zvezdu na marakani za kup,a milojko samo sto nije rekao kako su smeli da pobede...

Liverpolo

pre 13 godina

Posle mnogo vremena sam odgledao celu utakmicu domace lige i zgrozen sam!!! Malo vise sam simpatisao Partizan, ali zar je moguce da klub koji se izdaje, a i koji i treba da bude reprezentatnt Srbije, ne moze sportski da podnese poraz?!?!? Gde je tu sport? Protivnik te posteno nadigra, a ti srljaj na sudiju i na protivnicke igrace celo drugo poluvreme... Pa jeli ti momci znaju kojim sportom se bave? Boksom? Dzudom? Rvanjem? Ne navijam ni za Zvezdu, ni za Partizan, ni za Vojvodinu, ali Partizanovi fudbaleri su jednom vise dokazali da nemaju pojma sta je fer-plej i da su mnogi od njih zalutali na fudbalski teren (pre svih Petrovic koji je svaki put bio u gardu). Cast nekim izuzecima, ali ponasanje Partizanovih igraca je diletantno ne samo za evropske, nego i za domace uslove. Pa ono deca ne rade uvek kada igraju na ulici fudbal, a kamoli odrasli ljudi kojima je fudbal cak i profesija! Amaterizam...

Slaninar

pre 13 godina

Sramota za vest, i vecito favorizovanje titovih blizanaca. Vojvodina je dobila a vest govori samo o partizanu. Nije vosa (nedaj boze) bila bolja nego je partizan bio losiji. Sramota koliko ste ``objektivni``, uradili bi sve da smanjite velicinu vojvodine. Zato ce te jednog dana i stvarno izvestavati samo o rezultatima sa utakmica kao iz ovog klipa.

http://www.youtube.com/watch?v=ItFMWYNSFiE

FIRMA 1989

pre 13 godina

Zar je moguće da se neki navijači Partizana posle jučerašnje utakmice žale na suđenje??!!
Pobeda Vojvodine je čista kao suza a vi ste, kao i Zvezda, poslednji na svetu koji imaju pravo da BILO ŠTA pričaju o suđenju!
Mene, kao navijača Vojvodine, više raduje jedna stvar od samog rezultata a to je da ima sve više klinaca na severu Karađorđa...
SAMO NAPRED VOJVODINA!