Košarka 86

Četvrtak, 30.09.2010.

19:57

Petar Škundrić novi predsednik SDCZ

Ministar energetike u Vladi Srbije Prof. dr Petar Škundrić jednoglasno je izabran za novog predsednika Sportskog društva Crvena Zvezda.

Petar Škundriæ novi predsednik SDCZ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

pera

pre 13 godina

...Postaviš svog čoveka za direktora protivničkog SD-a i lepo nastaviš sa urušavanjem istog... (no, 1. oktobar 2010 00:30)

Tog coveka su postavili,tj. predlozili, Lukic i Andzic. Aman ,cemu stalno neke paranoje i neke teorije zavere! A doveo vam je i Gasprom,pa mu je to verovarno zahvalnica.A i ministar je energetike,a EPS postade sponzor Partizana...

Ljubiša

pre 13 godina

Petar Škundrić je jedno od boljih rešenja za SDCZ,pored toga što je čovek u godinama gos.Škundrić je čovek i sa iskustvom, obrazovanjem, radio je poslove za koje se školovao i omiljen je kako u poslovnim krugovima tako i među prijateljima.C.Zvezda je sada u najtežem stanju od njenog osnivanja i trebaće vremena dok se malo stabilizuje. Neznam zašto je gos. Škundrić prihvatio sada neke ljude koji su već godinama u upravnim organima CZ i koji su je doveli na ivicu ponora.Mojoj C.Zvezdi želim sreću zajedno sa novim predsednikom gosp. Petrom Škundrićem.

Srbenda

pre 13 godina

@Grobar Ni

Tvoji komentari bi zasmejali i decu u vrticu. Ajde ja tebi da postavim kontra pitanje. Odakle JJ Partizan pare kada je dug Marfin banci oko 4 miliona evra, a od prodaje igraca po svakom igracu ste dobili po 500 hiljada evra a kupovali i kupujete nove igrace i klub zivi celu sezonu. Ne verujem da vam je Marfin banka oprostila dug ili je to umesto vas uradila drzava i o tome se cuti i sve informacije kriju ko zmija noge. I vas ne teraju u stecaj i niko vam ne blokira racune. Politika je cudna stvar

Niko ne sme da VAS bije

pre 13 godina

Lep vam ovaj Komitet. I jak! Goran Percevic je tu, a Gorica Gajevic je, za sada, nerasporedjena, pa razmislite i o njoj. Posto ste vi STUB SRPSTVA, "niko ne sme da vas bije", pa... buduci da je On pod lipom, moze njegov naslednik Marko. Ono jes' da je "sluzbeno odsutan", ali vratice (Nadam se uskoro i to sa bukagijama.) se da vas popuni.

Grobar Ni

pre 13 godina

a odakle vam vaterpolo klub
(rade, 30. septembar 2010 21:52)

У Србији међу шљивама могуће је све, па и ово да СДЦЗ данас има ватерполо клуб који је због дугова био већ пропао, угашен, а после неколико година ево васкрсава из мртвих. Добро је то због ривалства, али није добро, чак је и жалосно, за оне који су потраживали своје уложено у ранији клуб. То су изгубили чином гашења и ликвидацијом онога који им дугује. Међутим, манипулацијоме закона пропало СД опет формира клуб са истим именом, али клуб који је сада солвентан и не дугује ником, што је криминал и срамота. Ово се само у овој јадној Србији може да дешава и нигде више. Јадно и чемерно. У свим нормалним и културним земљама новоформирани клуб би, због истог имена и презимена, прво морао да врати све раније дугове, па тек онда би стекао и право да се такмичи. Међутим, то државни пројекат није у обавези да учини. Дозвољава му се чак и да се такмичи у Европи. Срамота.

Predrag

pre 13 godina

Goran Perčević, eeeeej! Ako se Delije ne pobune protiv ovakve bruke i sramote onda je stvarno sve otišlo u ... Setimo se brutalnog prebijanja navijača na utakmici Zvezda-Torpedo (leto 2000-e) zbog pesme "Spasi Srbiju i ubi se Slobodane...". E sad glavni Slobini pajtaši vedre i oblače u Zvezdi. Da li ćemo dozvoliti takvu bruku?

neko ko je daleko

pre 13 godina

Smesni su mi ovi sto se kao predstavljaju zvezdasi koji kazu da vise nece navijati za Zvezdu. To od zvezdasa nikad niko nece cuti jer Zvezda je za zvezdasa iznad svega i politike i drzave

Red Bull

pre 13 godina

Estvarno komentari jugoslovena su smesni.A ni ne znaju ko je njima predsednik JSD Partizan. To je Danko Djunic.KO ne zna neka se raspita ko je ta osoba.U fudbalu Branko Ruzic (podpredsenik SPS).U Zvezdi je Slobodan Antic (SPS zamenik Gradonacelnika Beograda).A vladari iz senke u partizanu Boris Tadic, Ivica Dacic, Rasim Ljajic,Snezana Markovic Samardzic itd. Malte ne ceo Drzavni vrh. A u proslosti Mirko Marjanovic, fudbal.Ivica Dacic SPS Kosarka, Borisa Vukovic , JUL, kosarka pa onda razni generali pa onda Mladenovic DSS portparol itd

Nenad

pre 13 godina

Tacno 10 godina nakon 5. oktobra sile mraka su nam poslale jasnu poruku. Simbolika se ne moze osporiti.
Ostaje nam samo da konstatujemo i klinicku smrt naseg voljenog kluba.

Od danas je Crvena Zvezda oteti klub, uzurpiran od strane eksponenata sila tame.

Zbogom Zvezdo, ljubavi stara http://www.youtube.com/watch?v=CF6WpunJwsg

Jel' sad malo jasnije?

pre 13 godina

"Partizan dobije sponzorstvo od EPSa preko Ministarstva energetike, svi mogući protestuju zaboravivši ko je na državnom nivou izdejstvovao Gazpromovo sponzorstvo"

Država naredila da Gasprom, jedna od najvećih svetskih INOSTRANIH kompanija uđe u Zvezdu?
Bože koliko moždanih vijuga je potrebno za ovakvo razmišljanje!? Zvezda je pare dobila od privatne firme koja je procenila interes za tako nešto, može prezentovati ko god hoće ako oni nemaju interes, a Partizan je MIMO ZAKONA dobio keš od EPS-a koji nema ama baš nikakav ekonomski interes.

tancredo

pre 13 godina

Ovo je sve zbog apokalipse. Neko je davno prorekao ,, prvi put kada u Srbiji na pravo mesto dodje pravi covek, svet ce se srusiti,,. Vidite, svi oni su u stvari nasi spasioci.
(Optimista, 1. oktobar 2010 00:22)

Popravi mi čovek raspoloženje. Bravo majstore, vrhunski komentar.

Parni valjak

pre 13 godina

Pre 25 godina, kada sam bio mali, na televiziji nije bilo ovoliko programa kao danas, samo prvi i drugi program. Obzirom da još nisam išao u školu, celo pre podne cekao sam ona dva crtana filma u decijem programu. Prvi su emitovali, a onda su pustili prenos neke sednice Centralnog Komiteta. Uzalud sam cekao drugi crtani, jer su se govornici samo smenjivali. I onda je na red došao vaš novi predsednik. Taj usporeni, dosadni, monotoni glas iz nadole iskrivljenih usta, satima je citao neki referat, imao sam tada utisak. Ne secam se o cemu je pricao, verovatno o putevima razvoja i šta nam valja ciniti. Evo, 25 godina posle, on i danas drži govorancije, i dalje je moderan i aktuelan, i dalje donosi odluke o daljim pravcima razvoja, a mi smo se praktično ugasili kao država. Tako da zvezdaši, propustićete vi sa njim mnogo crtanih filmova.

Dejan

pre 13 godina

Zar sovrović opet, pa koliko taj ima funkcija i prima plata,on je običan polikant koji pripada svim vlastima, a ova država sve dublje tone li tone pored tolikih"stručnih kadrova".

Sale

pre 13 godina

Jos jednom se pokazalo kakva je ovo korumpirana drzava. Pa dokle ce vise politicari da se svuda mesaju. Rasim Ljajic , Ivica Dacic - partizan , u zvezdi se vise odavno ne zna ko sve stoji, pa kad ce neko da se zapita da li postoji sukob INTERESA ???? Ministarka za sport javno podrzava partizan, dok Tomislavu Karadzicu niko nista ne moze, elektroprivreda srbije sponzorise jedan fudbalski klub ???? Dokle vise takve stvari da se desavaju ????

Marko

pre 13 godina

Ovo nije partijska država. Jer da bi to bila, prvi preduslov je da je država. Ovo je partijsko s.... Znači jedini način da se izbegne biro za nezaposlene je da pogneš glavu i budeš partijska budala, a za uzvrat od tebe prave Ministra i Direktora. Jel' neko može da se seti kako smo počeli sa skidanjem Miloševića!? Krajnje je vreme da počnemo i sa ovima.

čika velja

pre 13 godina

A mnogo ste "lajali"!? Jedino što nećete da vidite da je država mnooooogo više u "Crvenoj zvezdi" ,nego u Partizanu. Jer da nije tako, bili bi ste odavno ugašeni, a na mestu "deponije" bi bilo izgradjeno nešto mnogo lepše i čistije! Ipak, FK sve više liči na KK, a KK sve više liči na VK, a za VK su počeli od treće lige da igraju "zaboravljeni majstori Stojana Protića", lepo!!!

mile_68

pre 13 godina

Izgleda da Zvezda i njeni fan-ovi "betoniraju" proslost.Nikako da se vrate u sadasnjost a o buducnosti da i ne pricam.Steta,jer bez jakih klubova,nema ni jake lige,bilo to u fudbalu,kosarci......ili bilo kojoj drugoj disciplini.Ako se lopovi ne bude,a to njima odgovara i puni dzepove,cudi me da njeni navijaci nisu u stanju da se probude i zastite klub koji vole.Zovu se "delije" pa neka uzmu recnik i nauce pravo znacenje te reci i sprovedu ga u stvarnost.Kakve delije....

Milan Sd

pre 13 godina

Zar je moguće da počasni član biblioteke postaje veliki štrumf u SD CRVENA ZVEZDA???????Pa da li je to bila obaveza zato što je doveo Ruse u FK??Znao sam da nismo više ono što smo bili,ali ovakvo dno,e to je za podsmeh svake vrste...BRUKA-BRUKA-UUUUUUUUU

no

pre 13 godina

Postaviš svog čoveka za direktora protivničkog SD-a i lepo nastaviš sa urušavanjem istog...
Ovaj SPS je uništio Zvezdu, još za vreme 90ih kada su pare od generacije 91 otišle za rat, pa onda ekipa Stankovića i Ognjenovića nije bila prvak, jer su Kuzman Babeu i onaj Grozdić bolji igrači. Ajoj

nele

pre 13 godina

Deset godina posle 5. oktobra Petar Skundric predsednik SD CZ. Ponizenje! Ne volim Partizan od rodjenja, a posle mnogo gadosti u poslednje vreme ne volim ni Zvezdu. Zbogom stara ljubavi!

Ilija Cvorovic

pre 13 godina

Ajde sada da cujemo kako grakcete na Partizan i drzavne firme. Eeej,uspeli ste da izvucete Gorana Percevica,glavnog omladinca JUL-a ili SPS-a(ne secam se ni ja vise),u ONO VREME!Da li su i Lasta i EDB privatne firme?Naravno,tu je i neizbezni Parking Servis!Ista stvar je i u Partizanu,ne pisem ovo da bih polemisao,ali ,aman ljudi nemojte vise dozvoljavati da vas onakve pojave kao sto su Lukic i Adzic prave budalama sa svojim teorijama zavere,mobilizacijama,kukanjem na Toleta,drzavu,FSS...Sve je isto:pola SPS-a je u Zvezdi,pola u Partizanu.Isto vazi i za druge stranke.Jedina razlika je u tome sto Partizan ima mnogo bolji tim i zato igra i Ligu Sampiona,dok Zvezda muku muci sa prosecnim timovima ove nase lige sa kojima jedino i igra.Zasto je to tako,to prepustam vama da se time bavite,ali razloge trazite u svome dvoristu,jer su Partizan,Tole,FSS,verujte,najmanje krivi za to.Vesic i Kleut su posebna prica.Ljudi koji su bukvalno sahranili KK,i dalje pisu saopstenja predsedniku u crvenoj suskavoj jakni(model '91.),sa salom oko vrata,koji ih teskom mukom potpisuje.Da li postoji neko od vas ko misli da je on sklopio posao sa Gazpromom?Kao i model jakne,i propaganda mu je iz '91.Mi smo najbolji,najjaci,najveci,najuspesniji,a svako ko ne misli tako je strani placenik i domaci izdajnik(naravno iz Partizana),koji pokusava da destabilizuje ovako uspesan i stabilan klub.Ne morate da priznate titulu,Kosovo,Slovan,ali takvo manipulisanje ljudima vas,verujte,nece daleko odvesti.

Optimista

pre 13 godina

Ovo je sve zbog apokalipse. Neko je davno prorekao ,, prvi put kada u Srbiji na pravo mesto dodje pravi covek, svet ce se srusiti,,. Vidite, svi oni su u stvari nasi spasioci.

casperbgd

pre 13 godina

Bruka i sramota nasta lici nas voljeni klub! Nije ni cudo sto nas Partizan razbija u svim sportovima. Zvezda je jos u devedesetim, dok Patizan ide napred...Svvaka cast njegovim godinama, ali da li takvo SD moze da vodi covek od 70 godina. A tek Lukiceva cestitka Skundrica, da nije smesna bila bi zalosna...Zvezda i krajem devedestih ju vreme Milosevica nema toliko SPS-ovaca kao danas. Sta reci, ne pise nam se dobro...

Munze Konza

pre 13 godina

A sada da se podsetimo jednog starog, a opet aktuelnog skandiranja sa Juga: "JUL, JUL, SPS, Nova demokratija, bando crvena, to je vasa partija"!

dosta je komunizma!

pre 13 godina

Ok, ocekujem reakciju. Prosli put kad smo imali SPSovca na funkciji, on je licno izjavio da navija za Zvezdu u fudbalu i Partizan u kosarci. Skundricu nije mesto u klubu, to je jasno svima, i treba mu pomoci da sto pre ode.

Nije bitno

pre 13 godina

Ne znam zašto niste objavili moj kratki tekst u kome sam napisao istinu: Petar Škundrić nije samo SPS, bio je generalni sekretar ove partije, ili njen drugi čovek po visini funkcije. Dačić je u to vreme bio samo portparol partije, govorio je novinarima šta su mu Gazda i Škundrić naređivali. Mnogi jesu rekli dosta kritike na račun Diktatora, jedino Škundrić nikada nijednu kritičnu reč o tom vremenu i Gazdi nije progovorio. Oni koji ga poznaju kažu da je zatvoren i mutan čovek, politikant.

divxking

pre 13 godina

SDSS budite srecni da vam je došao ovaj. Pa zar ste u nekoj zabludi ko je doveo Gasprom u FKSS. Lukić možda? Do Sledeće Sezone...

cupko

pre 13 godina

gasprom kupio NIS ,skundric ministar energetike i mislim da je predsednik upravnog odbora NISa.gasprom postaje sponzor zvezde a skundric predsednik sportskog drustva zvezde. to je sve drugo osim slucajnost. na sve funkcija u zemlji drzi 50 politicara ,svi imaju po 5,6 funkcija i samim tim plata. sramota sta se radi. srbija postaje opet partijska drzava.

ekspert

pre 13 godina

Imamo ministra energetike koji je nezainteresovan za posao koji mu nalaze Zakon o energetici. Cestitam Zvezdi, dobila je što i zaslužuje.

PS Strah me je energetske budućnosti Srbije.

Kedja

pre 13 godina

E od danas navijam za Fljamurtari. Naravno da je zasluzan za Gasprom i za sve u vezi Gasproma je zasluzan samo me cudi sta cekaju istrazni organi.

SPS do kosmosa

pre 13 godina

Dok partijski podobni politicari (sa naglaskom na socijaliste) sede u OU nasih fudbalskih klubova, nema tu srece. Bio sam zabrinut za Partizan, ali kad sam video ko sve sedi u UO Zvezde, nemamo sta da brinemo...LOL

on

pre 13 godina

i sada ce zvezda da procveta,preko noci zablista i osvoji ligu sampiona sledece godine! nemojte tako, skundric je to! kad bi jednom mogli nekog ko nije lopov da izaberu...

Krcun oplakuje

pre 13 godina

Bio jednom jedan 5.oktobar koji je trajao ceo jedan četvrtak. Sunce je davalo neku čudnu, zlatnu boju svemu što sam video toga dana. Od komšije, carinika, pozajmio sam viski Old Gold da bi proslavio. Na RTSu je crn ekran zamenio spotove Galije... Petar Škuodrić je predsednik SD Crvena Zvezda!
Možda sam ustvari ja Ekrem Jevrić i nalazim se na farmi? Gde je Beobanka? Zaboravio sam sve!!

mix

pre 13 godina

Znači:

VLAHOVIĆ pa ŠKUNDRIĆ - predsednici SD
ANTIĆ,VESIĆ...- članovi FK
PAUK - doživotni član KK

A Partizanu pomaže država, TOLE, CIA, FBI, NASA .... ??

Pa ko je tu lud sad?

ili je to poslovna ili bar državna tajna

pre 13 godina

Bilo bi lepo da B92 objavi ko je u upravnim odborima sportskih društava i klubova, i paralelno sa tim funkcije i zaposlenja koja su ti ljudi imali tokom svog života.

sta sad?

pre 13 godina

Kako ce sad pisati saopstenja o tome svekolikim zaverama protiv njih kad su u upravu nakrcali ceo drzavni vrh. Uostalom tako je uvek i bilo a ta gospoda su upropastila drzavu a ne jedan fudbalski klub.

Aleksandar

pre 13 godina

Posle 33 godine od danas ne navijam za Crvenu Zvezdu.
Ovo je sramota. Mislio sam da smo se pre 10 godina otarasiliovakvih, ali sam se grdno prevario. Hvala Vojislavu, hvala Borisu, hvala Mladji, vhala Bozi, hvala ssvima sto su mi ponovo stavili do znanja i otovrili oci da se srecnija buducnosr nalazi van granica ove drzave.
Joj jedanput hvala svima na otvaranju ociju.

Beogradjanin

pre 13 godina

Skundric je izvanredno resenje.Veliki Zvezdas,ugledni univerzitetski profesor,jedan od najboljih ministara u Vladi Srbije;covek koji je najvise doprineo da GASPROM postane sponzor CRVENE ZVEZDE.Zato i hoce pojedinci druge boje da obezvredne ovaj izbor.Kao Zvezdas i covek koji voli sport tvrdim da se Zvezdi desilo nesto najbolje i najlepse.

Pera

pre 13 godina

Sve je to lepo, ima biografiju koju bi pozeleli svi koji jure karijeru i titule.

Ali u praksi se izuzetno lose pokazao kao ministar, sve sto zna je da potrazuje poskupljenja.
A o tome kako je izjavio da ako struja poskupi bar malo da ce EPS mnogo vise vredeti, pa zar on misli da smo mi bez titula bez mozga?
I po kojoj osnovi je bilo ko iz politike postavljan na te pozicije? Kakvo to dobro ikome osi njima i nekolicini donosi?

devit

pre 13 godina

Gradjani ala smo ga......
Posle Partizana treba para i za Zvezdu!!!!!!!!!!!!!
Poskupeca GAS,PLIN ZA AUTOMOBILE,STRUJA,GORIVO!!!!!!
Jer treba para i SPS-u idu IZBORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baš tako

pre 13 godina

Petar Škundric nije zasluzio da bude predsednik Sportskog drustva Crvena Zvezda, ali je zato Sportsko drustvo Crvena Zvezda zasluzilo da joj Petar Škundric bude predsednik.

Proka

pre 13 godina

Dok budale prate sportske dogadjaje, stoka profitira.
Pa vi navijajte i dalje....
Jos bolje tucite se izmedju sebe zbog toga da li veca stoka vodi zvezdu ili partizan....

CCC

pre 13 godina

Ako je Partizan državni projekat kako kažu zvezdaši, el ovo sad znači da nam je umesto Teleoptika Zvezda drugi tim?

I posle neka mi neko kaže da nestanak struje protiv Arsenala nije bila diverzija Zvezdinog rukovodstva.

medjutim

pre 13 godina

Kleo dobije ponudu za državljanstvo Srbije, Lukić izađe sa saopštenjem i napljuje to kao nešto što ne treba i ne sme da se radi, a onda traži državljanstvo za Kadua i Savia, iako mu "ne treba"..

Partizan dobije sponzorstvo od EPSa preko Ministarstva energetike, svi mogući protestuju zaboravivši ko je na državnom nivou izdejstvovao Gazpromovo sponzorstvo, a onda taj isti ministar postane predsednik SDCZ.

Imate li obraza?

d

pre 13 godina

koliko vidim Gazprom je kupio sd preko Skundrica,a i isti ce da pere lovu......dakle da rezimiramo....mozda cete opet biti neko i nesto u sportu,ali to vise necete biti vi...Samo ce ljustura biti crveno-bela a u srcu Moskva.......sitne duse prodane....oprostite se od srpstva i identiteta...Rusi

baš tako

pre 13 godina

Petar Škundric nije zasluzio da bude predsednik Sportskog drustva Crvena Zvezda, ali je zato Sportsko drustvo Crvena Zvezda zasluzilo da joj Petar Škundric bude predsednik.

medjutim

pre 13 godina

Kleo dobije ponudu za državljanstvo Srbije, Lukić izađe sa saopštenjem i napljuje to kao nešto što ne treba i ne sme da se radi, a onda traži državljanstvo za Kadua i Savia, iako mu "ne treba"..

Partizan dobije sponzorstvo od EPSa preko Ministarstva energetike, svi mogući protestuju zaboravivši ko je na državnom nivou izdejstvovao Gazpromovo sponzorstvo, a onda taj isti ministar postane predsednik SDCZ.

Imate li obraza?

Proka

pre 13 godina

Dok budale prate sportske dogadjaje, stoka profitira.
Pa vi navijajte i dalje....
Jos bolje tucite se izmedju sebe zbog toga da li veca stoka vodi zvezdu ili partizan....

Krcun oplakuje

pre 13 godina

Bio jednom jedan 5.oktobar koji je trajao ceo jedan četvrtak. Sunce je davalo neku čudnu, zlatnu boju svemu što sam video toga dana. Od komšije, carinika, pozajmio sam viski Old Gold da bi proslavio. Na RTSu je crn ekran zamenio spotove Galije... Petar Škuodrić je predsednik SD Crvena Zvezda!
Možda sam ustvari ja Ekrem Jevrić i nalazim se na farmi? Gde je Beobanka? Zaboravio sam sve!!

Aleksandar

pre 13 godina

Posle 33 godine od danas ne navijam za Crvenu Zvezdu.
Ovo je sramota. Mislio sam da smo se pre 10 godina otarasiliovakvih, ali sam se grdno prevario. Hvala Vojislavu, hvala Borisu, hvala Mladji, vhala Bozi, hvala ssvima sto su mi ponovo stavili do znanja i otovrili oci da se srecnija buducnosr nalazi van granica ove drzave.
Joj jedanput hvala svima na otvaranju ociju.

devit

pre 13 godina

Gradjani ala smo ga......
Posle Partizana treba para i za Zvezdu!!!!!!!!!!!!!
Poskupeca GAS,PLIN ZA AUTOMOBILE,STRUJA,GORIVO!!!!!!
Jer treba para i SPS-u idu IZBORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mix

pre 13 godina

Znači:

VLAHOVIĆ pa ŠKUNDRIĆ - predsednici SD
ANTIĆ,VESIĆ...- članovi FK
PAUK - doživotni član KK

A Partizanu pomaže država, TOLE, CIA, FBI, NASA .... ??

Pa ko je tu lud sad?

d

pre 13 godina

koliko vidim Gazprom je kupio sd preko Skundrica,a i isti ce da pere lovu......dakle da rezimiramo....mozda cete opet biti neko i nesto u sportu,ali to vise necete biti vi...Samo ce ljustura biti crveno-bela a u srcu Moskva.......sitne duse prodane....oprostite se od srpstva i identiteta...Rusi

CCC

pre 13 godina

Ako je Partizan državni projekat kako kažu zvezdaši, el ovo sad znači da nam je umesto Teleoptika Zvezda drugi tim?

I posle neka mi neko kaže da nestanak struje protiv Arsenala nije bila diverzija Zvezdinog rukovodstva.

Munze Konza

pre 13 godina

A sada da se podsetimo jednog starog, a opet aktuelnog skandiranja sa Juga: "JUL, JUL, SPS, Nova demokratija, bando crvena, to je vasa partija"!

Pera

pre 13 godina

Sve je to lepo, ima biografiju koju bi pozeleli svi koji jure karijeru i titule.

Ali u praksi se izuzetno lose pokazao kao ministar, sve sto zna je da potrazuje poskupljenja.
A o tome kako je izjavio da ako struja poskupi bar malo da ce EPS mnogo vise vredeti, pa zar on misli da smo mi bez titula bez mozga?
I po kojoj osnovi je bilo ko iz politike postavljan na te pozicije? Kakvo to dobro ikome osi njima i nekolicini donosi?

cupko

pre 13 godina

gasprom kupio NIS ,skundric ministar energetike i mislim da je predsednik upravnog odbora NISa.gasprom postaje sponzor zvezde a skundric predsednik sportskog drustva zvezde. to je sve drugo osim slucajnost. na sve funkcija u zemlji drzi 50 politicara ,svi imaju po 5,6 funkcija i samim tim plata. sramota sta se radi. srbija postaje opet partijska drzava.

Parni valjak

pre 13 godina

Pre 25 godina, kada sam bio mali, na televiziji nije bilo ovoliko programa kao danas, samo prvi i drugi program. Obzirom da još nisam išao u školu, celo pre podne cekao sam ona dva crtana filma u decijem programu. Prvi su emitovali, a onda su pustili prenos neke sednice Centralnog Komiteta. Uzalud sam cekao drugi crtani, jer su se govornici samo smenjivali. I onda je na red došao vaš novi predsednik. Taj usporeni, dosadni, monotoni glas iz nadole iskrivljenih usta, satima je citao neki referat, imao sam tada utisak. Ne secam se o cemu je pricao, verovatno o putevima razvoja i šta nam valja ciniti. Evo, 25 godina posle, on i danas drži govorancije, i dalje je moderan i aktuelan, i dalje donosi odluke o daljim pravcima razvoja, a mi smo se praktično ugasili kao država. Tako da zvezdaši, propustićete vi sa njim mnogo crtanih filmova.

Dejan

pre 13 godina

Zar sovrović opet, pa koliko taj ima funkcija i prima plata,on je običan polikant koji pripada svim vlastima, a ova država sve dublje tone li tone pored tolikih"stručnih kadrova".

casperbgd

pre 13 godina

Bruka i sramota nasta lici nas voljeni klub! Nije ni cudo sto nas Partizan razbija u svim sportovima. Zvezda je jos u devedesetim, dok Patizan ide napred...Svvaka cast njegovim godinama, ali da li takvo SD moze da vodi covek od 70 godina. A tek Lukiceva cestitka Skundrica, da nije smesna bila bi zalosna...Zvezda i krajem devedestih ju vreme Milosevica nema toliko SPS-ovaca kao danas. Sta reci, ne pise nam se dobro...

Nije bitno

pre 13 godina

Ne znam zašto niste objavili moj kratki tekst u kome sam napisao istinu: Petar Škundrić nije samo SPS, bio je generalni sekretar ove partije, ili njen drugi čovek po visini funkcije. Dačić je u to vreme bio samo portparol partije, govorio je novinarima šta su mu Gazda i Škundrić naređivali. Mnogi jesu rekli dosta kritike na račun Diktatora, jedino Škundrić nikada nijednu kritičnu reč o tom vremenu i Gazdi nije progovorio. Oni koji ga poznaju kažu da je zatvoren i mutan čovek, politikant.

Ilija Cvorovic

pre 13 godina

Ajde sada da cujemo kako grakcete na Partizan i drzavne firme. Eeej,uspeli ste da izvucete Gorana Percevica,glavnog omladinca JUL-a ili SPS-a(ne secam se ni ja vise),u ONO VREME!Da li su i Lasta i EDB privatne firme?Naravno,tu je i neizbezni Parking Servis!Ista stvar je i u Partizanu,ne pisem ovo da bih polemisao,ali ,aman ljudi nemojte vise dozvoljavati da vas onakve pojave kao sto su Lukic i Adzic prave budalama sa svojim teorijama zavere,mobilizacijama,kukanjem na Toleta,drzavu,FSS...Sve je isto:pola SPS-a je u Zvezdi,pola u Partizanu.Isto vazi i za druge stranke.Jedina razlika je u tome sto Partizan ima mnogo bolji tim i zato igra i Ligu Sampiona,dok Zvezda muku muci sa prosecnim timovima ove nase lige sa kojima jedino i igra.Zasto je to tako,to prepustam vama da se time bavite,ali razloge trazite u svome dvoristu,jer su Partizan,Tole,FSS,verujte,najmanje krivi za to.Vesic i Kleut su posebna prica.Ljudi koji su bukvalno sahranili KK,i dalje pisu saopstenja predsedniku u crvenoj suskavoj jakni(model '91.),sa salom oko vrata,koji ih teskom mukom potpisuje.Da li postoji neko od vas ko misli da je on sklopio posao sa Gazpromom?Kao i model jakne,i propaganda mu je iz '91.Mi smo najbolji,najjaci,najveci,najuspesniji,a svako ko ne misli tako je strani placenik i domaci izdajnik(naravno iz Partizana),koji pokusava da destabilizuje ovako uspesan i stabilan klub.Ne morate da priznate titulu,Kosovo,Slovan,ali takvo manipulisanje ljudima vas,verujte,nece daleko odvesti.

ili je to poslovna ili bar državna tajna

pre 13 godina

Bilo bi lepo da B92 objavi ko je u upravnim odborima sportskih društava i klubova, i paralelno sa tim funkcije i zaposlenja koja su ti ljudi imali tokom svog života.

SPS do kosmosa

pre 13 godina

Dok partijski podobni politicari (sa naglaskom na socijaliste) sede u OU nasih fudbalskih klubova, nema tu srece. Bio sam zabrinut za Partizan, ali kad sam video ko sve sedi u UO Zvezde, nemamo sta da brinemo...LOL

on

pre 13 godina

i sada ce zvezda da procveta,preko noci zablista i osvoji ligu sampiona sledece godine! nemojte tako, skundric je to! kad bi jednom mogli nekog ko nije lopov da izaberu...

Kedja

pre 13 godina

E od danas navijam za Fljamurtari. Naravno da je zasluzan za Gasprom i za sve u vezi Gasproma je zasluzan samo me cudi sta cekaju istrazni organi.

sta sad?

pre 13 godina

Kako ce sad pisati saopstenja o tome svekolikim zaverama protiv njih kad su u upravu nakrcali ceo drzavni vrh. Uostalom tako je uvek i bilo a ta gospoda su upropastila drzavu a ne jedan fudbalski klub.

ekspert

pre 13 godina

Imamo ministra energetike koji je nezainteresovan za posao koji mu nalaze Zakon o energetici. Cestitam Zvezdi, dobila je što i zaslužuje.

PS Strah me je energetske budućnosti Srbije.

dosta je komunizma!

pre 13 godina

Ok, ocekujem reakciju. Prosli put kad smo imali SPSovca na funkciji, on je licno izjavio da navija za Zvezdu u fudbalu i Partizan u kosarci. Skundricu nije mesto u klubu, to je jasno svima, i treba mu pomoci da sto pre ode.

čika velja

pre 13 godina

A mnogo ste "lajali"!? Jedino što nećete da vidite da je država mnooooogo više u "Crvenoj zvezdi" ,nego u Partizanu. Jer da nije tako, bili bi ste odavno ugašeni, a na mestu "deponije" bi bilo izgradjeno nešto mnogo lepše i čistije! Ipak, FK sve više liči na KK, a KK sve više liči na VK, a za VK su počeli od treće lige da igraju "zaboravljeni majstori Stojana Protića", lepo!!!

nele

pre 13 godina

Deset godina posle 5. oktobra Petar Skundric predsednik SD CZ. Ponizenje! Ne volim Partizan od rodjenja, a posle mnogo gadosti u poslednje vreme ne volim ni Zvezdu. Zbogom stara ljubavi!

Marko

pre 13 godina

Ovo nije partijska država. Jer da bi to bila, prvi preduslov je da je država. Ovo je partijsko s.... Znači jedini način da se izbegne biro za nezaposlene je da pogneš glavu i budeš partijska budala, a za uzvrat od tebe prave Ministra i Direktora. Jel' neko može da se seti kako smo počeli sa skidanjem Miloševića!? Krajnje je vreme da počnemo i sa ovima.

Milan Sd

pre 13 godina

Zar je moguće da počasni član biblioteke postaje veliki štrumf u SD CRVENA ZVEZDA???????Pa da li je to bila obaveza zato što je doveo Ruse u FK??Znao sam da nismo više ono što smo bili,ali ovakvo dno,e to je za podsmeh svake vrste...BRUKA-BRUKA-UUUUUUUUU

mile_68

pre 13 godina

Izgleda da Zvezda i njeni fan-ovi "betoniraju" proslost.Nikako da se vrate u sadasnjost a o buducnosti da i ne pricam.Steta,jer bez jakih klubova,nema ni jake lige,bilo to u fudbalu,kosarci......ili bilo kojoj drugoj disciplini.Ako se lopovi ne bude,a to njima odgovara i puni dzepove,cudi me da njeni navijaci nisu u stanju da se probude i zastite klub koji vole.Zovu se "delije" pa neka uzmu recnik i nauce pravo znacenje te reci i sprovedu ga u stvarnost.Kakve delije....

Ljubiša

pre 13 godina

Petar Škundrić je jedno od boljih rešenja za SDCZ,pored toga što je čovek u godinama gos.Škundrić je čovek i sa iskustvom, obrazovanjem, radio je poslove za koje se školovao i omiljen je kako u poslovnim krugovima tako i među prijateljima.C.Zvezda je sada u najtežem stanju od njenog osnivanja i trebaće vremena dok se malo stabilizuje. Neznam zašto je gos. Škundrić prihvatio sada neke ljude koji su već godinama u upravnim organima CZ i koji su je doveli na ivicu ponora.Mojoj C.Zvezdi želim sreću zajedno sa novim predsednikom gosp. Petrom Škundrićem.

Beogradjanin

pre 13 godina

Skundric je izvanredno resenje.Veliki Zvezdas,ugledni univerzitetski profesor,jedan od najboljih ministara u Vladi Srbije;covek koji je najvise doprineo da GASPROM postane sponzor CRVENE ZVEZDE.Zato i hoce pojedinci druge boje da obezvredne ovaj izbor.Kao Zvezdas i covek koji voli sport tvrdim da se Zvezdi desilo nesto najbolje i najlepse.

divxking

pre 13 godina

SDSS budite srecni da vam je došao ovaj. Pa zar ste u nekoj zabludi ko je doveo Gasprom u FKSS. Lukić možda? Do Sledeće Sezone...

Grobar Ni

pre 13 godina

a odakle vam vaterpolo klub
(rade, 30. septembar 2010 21:52)

У Србији међу шљивама могуће је све, па и ово да СДЦЗ данас има ватерполо клуб који је због дугова био већ пропао, угашен, а после неколико година ево васкрсава из мртвих. Добро је то због ривалства, али није добро, чак је и жалосно, за оне који су потраживали своје уложено у ранији клуб. То су изгубили чином гашења и ликвидацијом онога који им дугује. Међутим, манипулацијоме закона пропало СД опет формира клуб са истим именом, али клуб који је сада солвентан и не дугује ником, што је криминал и срамота. Ово се само у овој јадној Србији може да дешава и нигде више. Јадно и чемерно. У свим нормалним и културним земљама новоформирани клуб би, због истог имена и презимена, прво морао да врати све раније дугове, па тек онда би стекао и право да се такмичи. Међутим, то државни пројекат није у обавези да учини. Дозвољава му се чак и да се такмичи у Европи. Срамота.

no

pre 13 godina

Postaviš svog čoveka za direktora protivničkog SD-a i lepo nastaviš sa urušavanjem istog...
Ovaj SPS je uništio Zvezdu, još za vreme 90ih kada su pare od generacije 91 otišle za rat, pa onda ekipa Stankovića i Ognjenovića nije bila prvak, jer su Kuzman Babeu i onaj Grozdić bolji igrači. Ajoj

Sale

pre 13 godina

Jos jednom se pokazalo kakva je ovo korumpirana drzava. Pa dokle ce vise politicari da se svuda mesaju. Rasim Ljajic , Ivica Dacic - partizan , u zvezdi se vise odavno ne zna ko sve stoji, pa kad ce neko da se zapita da li postoji sukob INTERESA ???? Ministarka za sport javno podrzava partizan, dok Tomislavu Karadzicu niko nista ne moze, elektroprivreda srbije sponzorise jedan fudbalski klub ???? Dokle vise takve stvari da se desavaju ????

Jel' sad malo jasnije?

pre 13 godina

"Partizan dobije sponzorstvo od EPSa preko Ministarstva energetike, svi mogući protestuju zaboravivši ko je na državnom nivou izdejstvovao Gazpromovo sponzorstvo"

Država naredila da Gasprom, jedna od najvećih svetskih INOSTRANIH kompanija uđe u Zvezdu?
Bože koliko moždanih vijuga je potrebno za ovakvo razmišljanje!? Zvezda je pare dobila od privatne firme koja je procenila interes za tako nešto, može prezentovati ko god hoće ako oni nemaju interes, a Partizan je MIMO ZAKONA dobio keš od EPS-a koji nema ama baš nikakav ekonomski interes.

tancredo

pre 13 godina

Ovo je sve zbog apokalipse. Neko je davno prorekao ,, prvi put kada u Srbiji na pravo mesto dodje pravi covek, svet ce se srusiti,,. Vidite, svi oni su u stvari nasi spasioci.
(Optimista, 1. oktobar 2010 00:22)

Popravi mi čovek raspoloženje. Bravo majstore, vrhunski komentar.

Optimista

pre 13 godina

Ovo je sve zbog apokalipse. Neko je davno prorekao ,, prvi put kada u Srbiji na pravo mesto dodje pravi covek, svet ce se srusiti,,. Vidite, svi oni su u stvari nasi spasioci.

neko ko je daleko

pre 13 godina

Smesni su mi ovi sto se kao predstavljaju zvezdasi koji kazu da vise nece navijati za Zvezdu. To od zvezdasa nikad niko nece cuti jer Zvezda je za zvezdasa iznad svega i politike i drzave

Predrag

pre 13 godina

Goran Perčević, eeeeej! Ako se Delije ne pobune protiv ovakve bruke i sramote onda je stvarno sve otišlo u ... Setimo se brutalnog prebijanja navijača na utakmici Zvezda-Torpedo (leto 2000-e) zbog pesme "Spasi Srbiju i ubi se Slobodane...". E sad glavni Slobini pajtaši vedre i oblače u Zvezdi. Da li ćemo dozvoliti takvu bruku?

Red Bull

pre 13 godina

Estvarno komentari jugoslovena su smesni.A ni ne znaju ko je njima predsednik JSD Partizan. To je Danko Djunic.KO ne zna neka se raspita ko je ta osoba.U fudbalu Branko Ruzic (podpredsenik SPS).U Zvezdi je Slobodan Antic (SPS zamenik Gradonacelnika Beograda).A vladari iz senke u partizanu Boris Tadic, Ivica Dacic, Rasim Ljajic,Snezana Markovic Samardzic itd. Malte ne ceo Drzavni vrh. A u proslosti Mirko Marjanovic, fudbal.Ivica Dacic SPS Kosarka, Borisa Vukovic , JUL, kosarka pa onda razni generali pa onda Mladenovic DSS portparol itd

Niko ne sme da VAS bije

pre 13 godina

Lep vam ovaj Komitet. I jak! Goran Percevic je tu, a Gorica Gajevic je, za sada, nerasporedjena, pa razmislite i o njoj. Posto ste vi STUB SRPSTVA, "niko ne sme da vas bije", pa... buduci da je On pod lipom, moze njegov naslednik Marko. Ono jes' da je "sluzbeno odsutan", ali vratice (Nadam se uskoro i to sa bukagijama.) se da vas popuni.

Srbenda

pre 13 godina

@Grobar Ni

Tvoji komentari bi zasmejali i decu u vrticu. Ajde ja tebi da postavim kontra pitanje. Odakle JJ Partizan pare kada je dug Marfin banci oko 4 miliona evra, a od prodaje igraca po svakom igracu ste dobili po 500 hiljada evra a kupovali i kupujete nove igrace i klub zivi celu sezonu. Ne verujem da vam je Marfin banka oprostila dug ili je to umesto vas uradila drzava i o tome se cuti i sve informacije kriju ko zmija noge. I vas ne teraju u stecaj i niko vam ne blokira racune. Politika je cudna stvar

Nenad

pre 13 godina

Tacno 10 godina nakon 5. oktobra sile mraka su nam poslale jasnu poruku. Simbolika se ne moze osporiti.
Ostaje nam samo da konstatujemo i klinicku smrt naseg voljenog kluba.

Od danas je Crvena Zvezda oteti klub, uzurpiran od strane eksponenata sila tame.

Zbogom Zvezdo, ljubavi stara http://www.youtube.com/watch?v=CF6WpunJwsg

pera

pre 13 godina

...Postaviš svog čoveka za direktora protivničkog SD-a i lepo nastaviš sa urušavanjem istog... (no, 1. oktobar 2010 00:30)

Tog coveka su postavili,tj. predlozili, Lukic i Andzic. Aman ,cemu stalno neke paranoje i neke teorije zavere! A doveo vam je i Gasprom,pa mu je to verovarno zahvalnica.A i ministar je energetike,a EPS postade sponzor Partizana...

Beogradjanin

pre 13 godina

Skundric je izvanredno resenje.Veliki Zvezdas,ugledni univerzitetski profesor,jedan od najboljih ministara u Vladi Srbije;covek koji je najvise doprineo da GASPROM postane sponzor CRVENE ZVEZDE.Zato i hoce pojedinci druge boje da obezvredne ovaj izbor.Kao Zvezdas i covek koji voli sport tvrdim da se Zvezdi desilo nesto najbolje i najlepse.

medjutim

pre 13 godina

Kleo dobije ponudu za državljanstvo Srbije, Lukić izađe sa saopštenjem i napljuje to kao nešto što ne treba i ne sme da se radi, a onda traži državljanstvo za Kadua i Savia, iako mu "ne treba"..

Partizan dobije sponzorstvo od EPSa preko Ministarstva energetike, svi mogući protestuju zaboravivši ko je na državnom nivou izdejstvovao Gazpromovo sponzorstvo, a onda taj isti ministar postane predsednik SDCZ.

Imate li obraza?

baš tako

pre 13 godina

Petar Škundric nije zasluzio da bude predsednik Sportskog drustva Crvena Zvezda, ali je zato Sportsko drustvo Crvena Zvezda zasluzilo da joj Petar Škundric bude predsednik.

d

pre 13 godina

koliko vidim Gazprom je kupio sd preko Skundrica,a i isti ce da pere lovu......dakle da rezimiramo....mozda cete opet biti neko i nesto u sportu,ali to vise necete biti vi...Samo ce ljustura biti crveno-bela a u srcu Moskva.......sitne duse prodane....oprostite se od srpstva i identiteta...Rusi

mix

pre 13 godina

Znači:

VLAHOVIĆ pa ŠKUNDRIĆ - predsednici SD
ANTIĆ,VESIĆ...- članovi FK
PAUK - doživotni član KK

A Partizanu pomaže država, TOLE, CIA, FBI, NASA .... ??

Pa ko je tu lud sad?

CCC

pre 13 godina

Ako je Partizan državni projekat kako kažu zvezdaši, el ovo sad znači da nam je umesto Teleoptika Zvezda drugi tim?

I posle neka mi neko kaže da nestanak struje protiv Arsenala nije bila diverzija Zvezdinog rukovodstva.

Aleksandar

pre 13 godina

Posle 33 godine od danas ne navijam za Crvenu Zvezdu.
Ovo je sramota. Mislio sam da smo se pre 10 godina otarasiliovakvih, ali sam se grdno prevario. Hvala Vojislavu, hvala Borisu, hvala Mladji, vhala Bozi, hvala ssvima sto su mi ponovo stavili do znanja i otovrili oci da se srecnija buducnosr nalazi van granica ove drzave.
Joj jedanput hvala svima na otvaranju ociju.

Jel' sad malo jasnije?

pre 13 godina

"Partizan dobije sponzorstvo od EPSa preko Ministarstva energetike, svi mogući protestuju zaboravivši ko je na državnom nivou izdejstvovao Gazpromovo sponzorstvo"

Država naredila da Gasprom, jedna od najvećih svetskih INOSTRANIH kompanija uđe u Zvezdu?
Bože koliko moždanih vijuga je potrebno za ovakvo razmišljanje!? Zvezda je pare dobila od privatne firme koja je procenila interes za tako nešto, može prezentovati ko god hoće ako oni nemaju interes, a Partizan je MIMO ZAKONA dobio keš od EPS-a koji nema ama baš nikakav ekonomski interes.

Munze Konza

pre 13 godina

A sada da se podsetimo jednog starog, a opet aktuelnog skandiranja sa Juga: "JUL, JUL, SPS, Nova demokratija, bando crvena, to je vasa partija"!

casperbgd

pre 13 godina

Bruka i sramota nasta lici nas voljeni klub! Nije ni cudo sto nas Partizan razbija u svim sportovima. Zvezda je jos u devedesetim, dok Patizan ide napred...Svvaka cast njegovim godinama, ali da li takvo SD moze da vodi covek od 70 godina. A tek Lukiceva cestitka Skundrica, da nije smesna bila bi zalosna...Zvezda i krajem devedestih ju vreme Milosevica nema toliko SPS-ovaca kao danas. Sta reci, ne pise nam se dobro...

Red Bull

pre 13 godina

Estvarno komentari jugoslovena su smesni.A ni ne znaju ko je njima predsednik JSD Partizan. To je Danko Djunic.KO ne zna neka se raspita ko je ta osoba.U fudbalu Branko Ruzic (podpredsenik SPS).U Zvezdi je Slobodan Antic (SPS zamenik Gradonacelnika Beograda).A vladari iz senke u partizanu Boris Tadic, Ivica Dacic, Rasim Ljajic,Snezana Markovic Samardzic itd. Malte ne ceo Drzavni vrh. A u proslosti Mirko Marjanovic, fudbal.Ivica Dacic SPS Kosarka, Borisa Vukovic , JUL, kosarka pa onda razni generali pa onda Mladenovic DSS portparol itd

divxking

pre 13 godina

SDSS budite srecni da vam je došao ovaj. Pa zar ste u nekoj zabludi ko je doveo Gasprom u FKSS. Lukić možda? Do Sledeće Sezone...

čika velja

pre 13 godina

A mnogo ste "lajali"!? Jedino što nećete da vidite da je država mnooooogo više u "Crvenoj zvezdi" ,nego u Partizanu. Jer da nije tako, bili bi ste odavno ugašeni, a na mestu "deponije" bi bilo izgradjeno nešto mnogo lepše i čistije! Ipak, FK sve više liči na KK, a KK sve više liči na VK, a za VK su počeli od treće lige da igraju "zaboravljeni majstori Stojana Protića", lepo!!!

Grobar Ni

pre 13 godina

a odakle vam vaterpolo klub
(rade, 30. septembar 2010 21:52)

У Србији међу шљивама могуће је све, па и ово да СДЦЗ данас има ватерполо клуб који је због дугова био већ пропао, угашен, а после неколико година ево васкрсава из мртвих. Добро је то због ривалства, али није добро, чак је и жалосно, за оне који су потраживали своје уложено у ранији клуб. То су изгубили чином гашења и ликвидацијом онога који им дугује. Међутим, манипулацијоме закона пропало СД опет формира клуб са истим именом, али клуб који је сада солвентан и не дугује ником, што је криминал и срамота. Ово се само у овој јадној Србији може да дешава и нигде више. Јадно и чемерно. У свим нормалним и културним земљама новоформирани клуб би, због истог имена и презимена, прво морао да врати све раније дугове, па тек онда би стекао и право да се такмичи. Међутим, то државни пројекат није у обавези да учини. Дозвољава му се чак и да се такмичи у Европи. Срамота.

Krcun oplakuje

pre 13 godina

Bio jednom jedan 5.oktobar koji je trajao ceo jedan četvrtak. Sunce je davalo neku čudnu, zlatnu boju svemu što sam video toga dana. Od komšije, carinika, pozajmio sam viski Old Gold da bi proslavio. Na RTSu je crn ekran zamenio spotove Galije... Petar Škuodrić je predsednik SD Crvena Zvezda!
Možda sam ustvari ja Ekrem Jevrić i nalazim se na farmi? Gde je Beobanka? Zaboravio sam sve!!

SPS do kosmosa

pre 13 godina

Dok partijski podobni politicari (sa naglaskom na socijaliste) sede u OU nasih fudbalskih klubova, nema tu srece. Bio sam zabrinut za Partizan, ali kad sam video ko sve sedi u UO Zvezde, nemamo sta da brinemo...LOL

Nenad

pre 13 godina

Tacno 10 godina nakon 5. oktobra sile mraka su nam poslale jasnu poruku. Simbolika se ne moze osporiti.
Ostaje nam samo da konstatujemo i klinicku smrt naseg voljenog kluba.

Od danas je Crvena Zvezda oteti klub, uzurpiran od strane eksponenata sila tame.

Zbogom Zvezdo, ljubavi stara http://www.youtube.com/watch?v=CF6WpunJwsg

Kedja

pre 13 godina

E od danas navijam za Fljamurtari. Naravno da je zasluzan za Gasprom i za sve u vezi Gasproma je zasluzan samo me cudi sta cekaju istrazni organi.

Nije bitno

pre 13 godina

Ne znam zašto niste objavili moj kratki tekst u kome sam napisao istinu: Petar Škundrić nije samo SPS, bio je generalni sekretar ove partije, ili njen drugi čovek po visini funkcije. Dačić je u to vreme bio samo portparol partije, govorio je novinarima šta su mu Gazda i Škundrić naređivali. Mnogi jesu rekli dosta kritike na račun Diktatora, jedino Škundrić nikada nijednu kritičnu reč o tom vremenu i Gazdi nije progovorio. Oni koji ga poznaju kažu da je zatvoren i mutan čovek, politikant.

Ilija Cvorovic

pre 13 godina

Ajde sada da cujemo kako grakcete na Partizan i drzavne firme. Eeej,uspeli ste da izvucete Gorana Percevica,glavnog omladinca JUL-a ili SPS-a(ne secam se ni ja vise),u ONO VREME!Da li su i Lasta i EDB privatne firme?Naravno,tu je i neizbezni Parking Servis!Ista stvar je i u Partizanu,ne pisem ovo da bih polemisao,ali ,aman ljudi nemojte vise dozvoljavati da vas onakve pojave kao sto su Lukic i Adzic prave budalama sa svojim teorijama zavere,mobilizacijama,kukanjem na Toleta,drzavu,FSS...Sve je isto:pola SPS-a je u Zvezdi,pola u Partizanu.Isto vazi i za druge stranke.Jedina razlika je u tome sto Partizan ima mnogo bolji tim i zato igra i Ligu Sampiona,dok Zvezda muku muci sa prosecnim timovima ove nase lige sa kojima jedino i igra.Zasto je to tako,to prepustam vama da se time bavite,ali razloge trazite u svome dvoristu,jer su Partizan,Tole,FSS,verujte,najmanje krivi za to.Vesic i Kleut su posebna prica.Ljudi koji su bukvalno sahranili KK,i dalje pisu saopstenja predsedniku u crvenoj suskavoj jakni(model '91.),sa salom oko vrata,koji ih teskom mukom potpisuje.Da li postoji neko od vas ko misli da je on sklopio posao sa Gazpromom?Kao i model jakne,i propaganda mu je iz '91.Mi smo najbolji,najjaci,najveci,najuspesniji,a svako ko ne misli tako je strani placenik i domaci izdajnik(naravno iz Partizana),koji pokusava da destabilizuje ovako uspesan i stabilan klub.Ne morate da priznate titulu,Kosovo,Slovan,ali takvo manipulisanje ljudima vas,verujte,nece daleko odvesti.

no

pre 13 godina

Postaviš svog čoveka za direktora protivničkog SD-a i lepo nastaviš sa urušavanjem istog...
Ovaj SPS je uništio Zvezdu, još za vreme 90ih kada su pare od generacije 91 otišle za rat, pa onda ekipa Stankovića i Ognjenovića nije bila prvak, jer su Kuzman Babeu i onaj Grozdić bolji igrači. Ajoj

Sale

pre 13 godina

Jos jednom se pokazalo kakva je ovo korumpirana drzava. Pa dokle ce vise politicari da se svuda mesaju. Rasim Ljajic , Ivica Dacic - partizan , u zvezdi se vise odavno ne zna ko sve stoji, pa kad ce neko da se zapita da li postoji sukob INTERESA ???? Ministarka za sport javno podrzava partizan, dok Tomislavu Karadzicu niko nista ne moze, elektroprivreda srbije sponzorise jedan fudbalski klub ???? Dokle vise takve stvari da se desavaju ????

neko ko je daleko

pre 13 godina

Smesni su mi ovi sto se kao predstavljaju zvezdasi koji kazu da vise nece navijati za Zvezdu. To od zvezdasa nikad niko nece cuti jer Zvezda je za zvezdasa iznad svega i politike i drzave

devit

pre 13 godina

Gradjani ala smo ga......
Posle Partizana treba para i za Zvezdu!!!!!!!!!!!!!
Poskupeca GAS,PLIN ZA AUTOMOBILE,STRUJA,GORIVO!!!!!!
Jer treba para i SPS-u idu IZBORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nele

pre 13 godina

Deset godina posle 5. oktobra Petar Skundric predsednik SD CZ. Ponizenje! Ne volim Partizan od rodjenja, a posle mnogo gadosti u poslednje vreme ne volim ni Zvezdu. Zbogom stara ljubavi!

Proka

pre 13 godina

Dok budale prate sportske dogadjaje, stoka profitira.
Pa vi navijajte i dalje....
Jos bolje tucite se izmedju sebe zbog toga da li veca stoka vodi zvezdu ili partizan....

sta sad?

pre 13 godina

Kako ce sad pisati saopstenja o tome svekolikim zaverama protiv njih kad su u upravu nakrcali ceo drzavni vrh. Uostalom tako je uvek i bilo a ta gospoda su upropastila drzavu a ne jedan fudbalski klub.

Niko ne sme da VAS bije

pre 13 godina

Lep vam ovaj Komitet. I jak! Goran Percevic je tu, a Gorica Gajevic je, za sada, nerasporedjena, pa razmislite i o njoj. Posto ste vi STUB SRPSTVA, "niko ne sme da vas bije", pa... buduci da je On pod lipom, moze njegov naslednik Marko. Ono jes' da je "sluzbeno odsutan", ali vratice (Nadam se uskoro i to sa bukagijama.) se da vas popuni.

Parni valjak

pre 13 godina

Pre 25 godina, kada sam bio mali, na televiziji nije bilo ovoliko programa kao danas, samo prvi i drugi program. Obzirom da još nisam išao u školu, celo pre podne cekao sam ona dva crtana filma u decijem programu. Prvi su emitovali, a onda su pustili prenos neke sednice Centralnog Komiteta. Uzalud sam cekao drugi crtani, jer su se govornici samo smenjivali. I onda je na red došao vaš novi predsednik. Taj usporeni, dosadni, monotoni glas iz nadole iskrivljenih usta, satima je citao neki referat, imao sam tada utisak. Ne secam se o cemu je pricao, verovatno o putevima razvoja i šta nam valja ciniti. Evo, 25 godina posle, on i danas drži govorancije, i dalje je moderan i aktuelan, i dalje donosi odluke o daljim pravcima razvoja, a mi smo se praktično ugasili kao država. Tako da zvezdaši, propustićete vi sa njim mnogo crtanih filmova.

Srbenda

pre 13 godina

@Grobar Ni

Tvoji komentari bi zasmejali i decu u vrticu. Ajde ja tebi da postavim kontra pitanje. Odakle JJ Partizan pare kada je dug Marfin banci oko 4 miliona evra, a od prodaje igraca po svakom igracu ste dobili po 500 hiljada evra a kupovali i kupujete nove igrace i klub zivi celu sezonu. Ne verujem da vam je Marfin banka oprostila dug ili je to umesto vas uradila drzava i o tome se cuti i sve informacije kriju ko zmija noge. I vas ne teraju u stecaj i niko vam ne blokira racune. Politika je cudna stvar

Ljubiša

pre 13 godina

Petar Škundrić je jedno od boljih rešenja za SDCZ,pored toga što je čovek u godinama gos.Škundrić je čovek i sa iskustvom, obrazovanjem, radio je poslove za koje se školovao i omiljen je kako u poslovnim krugovima tako i među prijateljima.C.Zvezda je sada u najtežem stanju od njenog osnivanja i trebaće vremena dok se malo stabilizuje. Neznam zašto je gos. Škundrić prihvatio sada neke ljude koji su već godinama u upravnim organima CZ i koji su je doveli na ivicu ponora.Mojoj C.Zvezdi želim sreću zajedno sa novim predsednikom gosp. Petrom Škundrićem.

Pera

pre 13 godina

Sve je to lepo, ima biografiju koju bi pozeleli svi koji jure karijeru i titule.

Ali u praksi se izuzetno lose pokazao kao ministar, sve sto zna je da potrazuje poskupljenja.
A o tome kako je izjavio da ako struja poskupi bar malo da ce EPS mnogo vise vredeti, pa zar on misli da smo mi bez titula bez mozga?
I po kojoj osnovi je bilo ko iz politike postavljan na te pozicije? Kakvo to dobro ikome osi njima i nekolicini donosi?

Milan Sd

pre 13 godina

Zar je moguće da počasni član biblioteke postaje veliki štrumf u SD CRVENA ZVEZDA???????Pa da li je to bila obaveza zato što je doveo Ruse u FK??Znao sam da nismo više ono što smo bili,ali ovakvo dno,e to je za podsmeh svake vrste...BRUKA-BRUKA-UUUUUUUUU

cupko

pre 13 godina

gasprom kupio NIS ,skundric ministar energetike i mislim da je predsednik upravnog odbora NISa.gasprom postaje sponzor zvezde a skundric predsednik sportskog drustva zvezde. to je sve drugo osim slucajnost. na sve funkcija u zemlji drzi 50 politicara ,svi imaju po 5,6 funkcija i samim tim plata. sramota sta se radi. srbija postaje opet partijska drzava.

ekspert

pre 13 godina

Imamo ministra energetike koji je nezainteresovan za posao koji mu nalaze Zakon o energetici. Cestitam Zvezdi, dobila je što i zaslužuje.

PS Strah me je energetske budućnosti Srbije.

dosta je komunizma!

pre 13 godina

Ok, ocekujem reakciju. Prosli put kad smo imali SPSovca na funkciji, on je licno izjavio da navija za Zvezdu u fudbalu i Partizan u kosarci. Skundricu nije mesto u klubu, to je jasno svima, i treba mu pomoci da sto pre ode.

Dejan

pre 13 godina

Zar sovrović opet, pa koliko taj ima funkcija i prima plata,on je običan polikant koji pripada svim vlastima, a ova država sve dublje tone li tone pored tolikih"stručnih kadrova".

Predrag

pre 13 godina

Goran Perčević, eeeeej! Ako se Delije ne pobune protiv ovakve bruke i sramote onda je stvarno sve otišlo u ... Setimo se brutalnog prebijanja navijača na utakmici Zvezda-Torpedo (leto 2000-e) zbog pesme "Spasi Srbiju i ubi se Slobodane...". E sad glavni Slobini pajtaši vedre i oblače u Zvezdi. Da li ćemo dozvoliti takvu bruku?

ili je to poslovna ili bar državna tajna

pre 13 godina

Bilo bi lepo da B92 objavi ko je u upravnim odborima sportskih društava i klubova, i paralelno sa tim funkcije i zaposlenja koja su ti ljudi imali tokom svog života.

on

pre 13 godina

i sada ce zvezda da procveta,preko noci zablista i osvoji ligu sampiona sledece godine! nemojte tako, skundric je to! kad bi jednom mogli nekog ko nije lopov da izaberu...

Marko

pre 13 godina

Ovo nije partijska država. Jer da bi to bila, prvi preduslov je da je država. Ovo je partijsko s.... Znači jedini način da se izbegne biro za nezaposlene je da pogneš glavu i budeš partijska budala, a za uzvrat od tebe prave Ministra i Direktora. Jel' neko može da se seti kako smo počeli sa skidanjem Miloševića!? Krajnje je vreme da počnemo i sa ovima.

Optimista

pre 13 godina

Ovo je sve zbog apokalipse. Neko je davno prorekao ,, prvi put kada u Srbiji na pravo mesto dodje pravi covek, svet ce se srusiti,,. Vidite, svi oni su u stvari nasi spasioci.

mile_68

pre 13 godina

Izgleda da Zvezda i njeni fan-ovi "betoniraju" proslost.Nikako da se vrate u sadasnjost a o buducnosti da i ne pricam.Steta,jer bez jakih klubova,nema ni jake lige,bilo to u fudbalu,kosarci......ili bilo kojoj drugoj disciplini.Ako se lopovi ne bude,a to njima odgovara i puni dzepove,cudi me da njeni navijaci nisu u stanju da se probude i zastite klub koji vole.Zovu se "delije" pa neka uzmu recnik i nauce pravo znacenje te reci i sprovedu ga u stvarnost.Kakve delije....

tancredo

pre 13 godina

Ovo je sve zbog apokalipse. Neko je davno prorekao ,, prvi put kada u Srbiji na pravo mesto dodje pravi covek, svet ce se srusiti,,. Vidite, svi oni su u stvari nasi spasioci.
(Optimista, 1. oktobar 2010 00:22)

Popravi mi čovek raspoloženje. Bravo majstore, vrhunski komentar.

pera

pre 13 godina

...Postaviš svog čoveka za direktora protivničkog SD-a i lepo nastaviš sa urušavanjem istog... (no, 1. oktobar 2010 00:30)

Tog coveka su postavili,tj. predlozili, Lukic i Andzic. Aman ,cemu stalno neke paranoje i neke teorije zavere! A doveo vam je i Gasprom,pa mu je to verovarno zahvalnica.A i ministar je energetike,a EPS postade sponzor Partizana...