Košarka 74

Utorak, 21.09.2010.

15:34

Razišli se Partizan i Popović

Košarkaški klub Partizan saopštio je u utorak da je sa igračem Bojanom Popovićem sporazumno raskinuo ugovor.

Razišli se Partizan i Popoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

puz ubica

pre 13 godina

E sinovi moji to je ozbiljnost trenera i kluba. Doveli igraca koji je imao jako dobru sezonu, krenuo na pripremama i nije pokazao sta se od njega ocekivalo, i zdravo dovidjenja. Nije se uklopio u koncepciju igre, dakle igrace se (najverovatnije) brzo, bekovi ubice Kecman, Mitrovic, Klobucar, Bogdanovic, Bozic (manje za tranziciju, ali vise za sut i dizanje trofeja), trojke ubice Veseli i Milosavljevic, Djekic na cetvorci, svi oni mogu da ladno ubodu trojku u bilo kom trenutku. Centri sa dobrim sutem sa poludistance i distance, a opet jaki pod kosem. Dakle fali jos cetvorka i kec, iskreno ne znam ko bi nam u ovom trenutku dobro dosao, ali imaju nasi u planu najmanje po 3 igraca na obe pozicije, tako da se ne sekiram za izbor.

mozzart

pre 13 godina

zao mi bojana, jer je OK, ali zaista do sada nista nije pokazao...
mada, mislim da nije samo to razlog...krije se ovde nesto vise...

luka

pre 13 godina

Price da Popovic odlazi iz kluba zbog toga sto se ne uklapa u koncepciju igre su besmislica. Zbog cega bi klub dovodio igraca ako potencijalno namerava da ga proda za mesec dana, tu je sigurno ispala neka frka, ili je sam Popovic nesto uprskao.

antic

pre 13 godina

...Neki pominju nekog Amera,mislim da on nije pravo resenje
(IVORY, 21. septembar 2010 16:23)

"Neki pominju nekog amera...", ne znas ni ko je taj Spenser,a znas da nije pravo resenje.Inace Spenser sigurno nece doci jer je on bek,a ne plej.

...Ali fali Amer plej, pravi bek suter, zamena za Veselog, bar jedna cetvorka - znaci fali nam jos 4 igraca...
(Stalone, 21. septembar 2010 16:08)

Gde ode ti... Zamena za Veselog je Milosavljevic.Takodje i Kecman moze da igra 3,pa i Bozic ,Mitrovi i Jaramaz.Ne treba nam tu niko.Bek suter umesto Rasica je Klobucar(moze i pleja,kao i Rasic),a imamo i mlade Mitrovica i Jaramaza koje treba gurati.Ne treba nam vise tu igraca,i ovako je previse.Cetvorka ce doci domaca cetvorka- ili Erceg ili Macvan(pominjao se pre nekoliko dana,ali je meni nerealno),zato je verovatno i otpusten Popovic jer imamo mogucnost za jos jednog stranca,a angazovali smo bili Popovica zato sto smo mislili da ne mozemo dovesti kvalitetnu domacu cetvorku(Erceg i Macvan bili miljama daleko, trazilo ih pola evrope,a i pod ugovorom su),ali su verovatno izbili neki novi momenti tako da to mozemo da iskoristimo da dovedemo stranca na pleju umesto na cetvorci.
Ipak krivo mi je zbog Popovica, nije on uopste los igrac,nebi nista bili losi da je ostao,nego ste vi mnogo navikli na Boa,a zaboravili da nam je i Tepic pre igrao pleja.Jos smo ga izvozali, sada ce mu biti tesko pronaci klub.A i mi,ispade, odigrasmo onoliko pripremnih utakmica uzalud, jer je plej najbitniji deo ekipe koji treba da se uigra sa ostalima,a i ekipa sa njim,a sada dok dodje novi, dok pocne da trenira...Ali ajde,kad se setim kada je Bo stigao prosle godine.

ofk

Ne znam sta ste zapenili sa tim strancima,kada je zvezda svake godine uvek imala vise stranaca od nas,cak i prosle dok nisu usli u stecaj i otislo im pola ekipe.Mi cemo ove godine imati 4,koliko je i dozvoljeno.

all round

pre 13 godina

cim se o ercegu i spenseru prica od toga nema nista. erceg je mlak igrac bez srca a nama takav ne treba. potreban je profil novice, macvana. sada ce doci sigurno amer na kecu a cetvorka domaca. tejlor ne bi bio lose resenje. a na 4 prosto ne znam gde ce da izbunare domaceg igraca jer jednostavno takvog nema. iz ekipe ce otpasti jaramaz i lesic a bogdanovic ce pre lucica biti u protokolu. todoric je svesno pokusao hemiju sa popovicem ali nije bilo kontri i lopti za milosavljevica i veselog u kontri, presporo se igralo. i naravno saseceno je u korenu, dobra odluka. jedva cekam da se ekipa kompletira

Mare

pre 13 godina

Bojan je veliki i potvrdjeni igrač ali ulogu koju su imali Ameri, nekoliko godina unazad, nije mogao nikako da odigra. Da recimo kao Bo pretrči svih 5 igrača u kontri ili polu-kontri, da svojom igrom 1 na 1, stalno stvara višak i prednost saigračima, da sam uvede protivničku ekipu u bonus,itd... Bila mi je čudna odluka da se on dovede kao prvi plej,(kao drugi bi bio idealan, ali preskup) otprilike kao: prošle godine Partizan išao na mlazni pogon, a ove rešio da proba sa solarnim ćelijama...

kk

pre 13 godina

Iskreno mislim da je Popovic sjajan igras. U Lietuvosu je bio MVP meseca EL i to je neverovatan podatak, ali zapada u oci da je na pripremama igrao jako lose. Ne znam zbog cega. Davao je u proseku 6-7 poena. Ni na jednoj utakmici nije stigao do 10. Zelim mu sve najbolje, ali vidi se da od kad je Dule otisao nije sve bas pod konac. Prvo dovedu igraca, a posle mesec dana raskinu ugovor. Ipak mislim da bi Partizanu vise trebao neki brzi plej nego nesto kao Popovic sto ce sigurno i dobesti.

Vlada

pre 13 godina

Treba da se dovede Ishmael Smith iz Wake Forest-a ako je uopste dostupan.Fantastican eksplozivni play sa odlicnim osecajem za razigravanje igraca.Nije sebican ali moze veoma lako resiti utakmicu solo potezom.

Ja

pre 13 godina

Kakve su ove gluposti koje se rade u Partizanu?!Pa sto su ga uopste i dovodili?!Da trenira sa njima dva meseca!?!? Popovic je slab igrac i ne zasluzuje crno beli dres.Smesni su bili oni koji su tvrdili da je on dostojna zamena za Boa.Popovic ne zna ni da prenese loptu preko centra terena kako treba, a kamo li da organizuje igru. Samo nije mi jasno sta su mislili kada su ga dovodili.To je ta njihova strucnost.Vreme za uigravanje je izgubljeno.Bas me zanima koga ce sad dovesti Todoric i Danilovic
(neko to od gore vidi sve, 21. septembar 2010 15:56)

Pa prosle godine su Palasio i Milojevic vec bili clanovi Partizana pa su otisli. Tebi je kompleks pomutio razum. :)

sestric

pre 13 godina

ja lepo kazem alen ajverson je bez ugovora trabamo ga dovesti pa da utakmice zbog posecenost igramo na hipodrom da bi sva publika mogla da stane. Keselj bolji od veseog pa da vidli smo ko je bolji u medjusobnim duelima Veseli sledece godine na draftu u top 10 pikova!

andromeda

pre 13 godina

Kakav bek, o cemu vi ljudi pricate. A sta su Milosavljevic, Mitrovic i Bogdanovic? Fale nam plej posle odlaska Popovica i krilni centar i to je to.

Ostoja PFC

pre 13 godina

Narode, culi ste valjda da je Allan Iverson bez ugovora, i da hoce da ide u Kinu da igra... Ko je za to da ga mi dovedemo? Pa da nas nauci crossover :)))

Никола

pre 13 godina

Жао ми је Бојана, квалитетан је играч, али Партизан је вееелики европски клуб где се мора поштовати систем у којем се игра. Само напред!

vlado

pre 13 godina

Popovic je igrac kojeg selektor Ivkovic izuzetno ceni.Iz ugla trenera vrlo je zahvalan igrac,dobro obavlja sve zadatke i odlican je u odbrani.Pretpostavljam da ce na kraju potpisati za Olimpijakos gde bi trebalo da bude back-up Teodosicu.

shomi

pre 13 godina

vi mi znate kakv partizanu plej treba,jadne forumdzije i komentatori,verovatno niste znali loptu da tapkate pa ovde solite pamet o onima koji to znaju...mishevi jedni...navijate ispred tastature ko neki pacenici

Beži dok je vreme

pre 13 godina

Rekoh li ti ja Popoviću,kad si potpisao za grobare,da ti je to najgori potez u karijeri.Srećom da si brzo shvatio i pobegao glavom bez obzira.Ubrzo će i drugi krenuti tvojim putem,tamo više neće biti hleba,pucaju po svim šavovima.Držaće ih još malo one njihove sudije ali i to neće dugo.

Luka

pre 13 godina

Citam komentare i svi spominju nekog beka, a ne znam sta su Milosavljevic (to je 14. igrac reprezentacije) i Klobucar (slovenacki reprezentatvac). Objektivno, Amerikanac na pleja i cetvorka nas (Erceg ili vec koga iskopaju)

legolas

pre 13 godina

Lepa vest je njegov odlazak,ali njegova zamena verovatno nece biti Spencer.On je bek suter kao Scepanovic,Haris Brkic,House,Jasikevicijus,a ne klasican plej koji je nama neophodan.Verovatno ce biti neki mali,brzi poput Boa,da razigrava krila i centre...

Istina

pre 13 godina

Ove sezone cak ni domacu ligu ne uzimamo a da ne govorimo o nekom uspehu u Evropi ili Jadranu.Razocarao sam se u upravu,tek sto su skupili nesto love a oni samo prodaju a dosli neki teski anonimusi.Ne valja nikako.

Milos

pre 13 godina

Za Stalonea, ako je Veseli najbolja trojka u evropi(nije ni najtalentovanija,Keselj je bolji) onda sam ja kalibar za repreyentaciju, i sto pretera sa hvaljenjem igraca, oni jesu dobri ali sa Duletom,
niko iz prosle ekipe Partizana nece biti toliko dobar u nekom drugom klubu koliko su bili u Partizanu osim mozda Mekejleba jer jedino Dule je znao da izvuce iz njih vise od maksimuma.

PROFA

pre 13 godina

Iz pouzdanih razloga znam ko dolazi u Partizan. Play ce biti neki Lester Bo Mcaleb a krilni centar ce biti Lorens Roberts. I to da znate oboica su Amerikanci.

janebo

pre 13 godina

ne budite smesni,ovakav igrac bi odlicno dosao partiznau...nema duleta,nema reda u partizanu.prvo pustaju rasica pod izgovorom da su popunili sve pozicije,molim?! sad i popovic posle 2 meseca treniranja...sve najbolje partizanu,mada mislim da ce ova sezona biti dugacija od prethodnih.

pfckraka

pre 13 godina

sezina pocinje a mi nismo sastavili tim dok se makabi i drugi timovi pojacali do besvesti,jel opet nemamo para,bas nikog nikad ne mozemo da zadrzimo i Rasica smo prodali,uvek iz pocetka...Sve mi se cini da ce bojkot ostati na snazi jer se nista pozitivno ne desava,

Laki Ruma

pre 13 godina

Hvala Bogu,pa su se urazumili da on nije za Partizan...Verujem u ekstra pojačanje na pleju,koji će pored asistencija i promena ritma biti u stanju i da ubaci po meču 15-ak poena bar..Šta reći osim srećno u izboru i nadam se da na košarkaškom tržištu još uvek ima kvalitetnih plejmejkera.Verujem u dobar izbor...

možda nedostatak mašte?

pre 13 godina

Nije on loš ni igrač ni čovek, al nisam moagao da ga zamislim kako u crno-belom dresu istrčava akcije i pravi krugove za šut.

rankan

pre 13 godina

tako je najbolje za obe strane....bar ja tako mislim.....a i mislim da iz Partizana imaju već rešenje zato su to i uradili, nadam se da je dobro rešenje....

Stefan

pre 13 godina

E ovo je vec problem,jer sad ekipa nema pleja,cetvorku i beka a blizi se pocetak sezone,prije svega Evrolige.Bice tesko uklopiti sve to...

IVORY

pre 13 godina

Kakva steta. Decko se izvrsno uklopio u tim, nije mi jasno zasto treba da ode. Nijedan bek koji sada dodje nece biti bolji od njega. Neki pominju nekog Amera,mislim da on nije pravo resenje

realno

pre 13 godina

Ovo moze biti dobra a i losa vijest.Prvo dobra,jer Popovic nije plej ni pribliznog kvaliteta kao McCaleb,znaci dolazi bolji.Drugo losa,jer mozda nece doci bek koji nam je neophodan ako se dovede skuplji plej...

Stalone

pre 13 godina

Imamo najbolju trojku u Evropi - Veseli.
Popovic je jedan od najboljih asistenata Evrolige..
Prosle godine imali smo sigurno najboljeg pleja - Mekejleb; Najveceg borca Robertsa; Lidera i junaka - Kecmana; Profesionalnog dizaca pehara - Bozica; Najboljeg centra i najboljeg blokera - Marica i Vranesa; Najboljeg trojkasa Rasica.. I naravno talentovane Djekica i Mitrovica.
Sad su tu Klobucar, Milosavljevic, Bogdanovic, Dzavai, Katic koji ce imati nemogucu misiju, ali JA VERUJEM!!! Prolazak u TOP16 je veliki uspeh i ne treba biti nezadovoljan, bar je klub finansijski stabilan. Ali fali Amer plej, pravi bek suter, zamena za Veselog, bar jedna cetvorka - znaci fali nam jos 4 igraca...

17:40-19:00

pre 13 godina

Zoran Erceg ce vec za neki dan potpisati ugovor sa Partizanom, posto Duda ne racuna na njega, dok ce plej stici nesto kasnije, najverovatnije iz NBA-a.

Takodje, postoje sanse, da neko od mladjih igraca ode na jednogodisnju pozajmicu.

partizan

pre 13 godina

Steta za njega posten momak sve najbolje u karijeri,izgleda da stize Erceg najverovatnije 90% i amer na playu prica se za Spencera,ali sve ce biti poznato ovih dana.

ja

pre 13 godina

Super !!!! Popovic bi samo usporavao igru..

Sve najbolje Popovicu,ali nije profil igraca kakav nam je potreban. Treba nam jedan mali brz plej(amer)...

Aguero

pre 13 godina

Bez brige,dolazi Spencer,koji ima 20 poena u rukama na svakoj tekmi,plus asistencije..moj utisak je da je bolji od Popovica,i ako Erceg dodje,ekipa sa respekt,i dominaciju na Balkanu..a za Evropu,ne treba praviti nepotreban pritisak,ali u sustinu svi znamo da nas kuci niko nece dobiti,zvala se ona Barselona ili LA.. :)

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Kakve su ove gluposti koje se rade u Partizanu?!Pa sto su ga uopste i dovodili?!Da trenira sa njima dva meseca!?!? Popovic je slab igrac i ne zasluzuje crno beli dres.Smesni su bili oni koji su tvrdili da je on dostojna zamena za Boa.Popovic ne zna ni da prenese loptu preko centra terena kako treba, a kamo li da organizuje igru. Samo nije mi jasno sta su mislili kada su ga dovodili.To je ta njihova strucnost.Vreme za uigravanje je izgubljeno.Bas me zanima koga ce sad dovesti Todoric i Danilovic

partizan

pre 13 godina

Steta za njega posten momak sve najbolje u karijeri,izgleda da stize Erceg najverovatnije 90% i amer na playu prica se za Spencera,ali sve ce biti poznato ovih dana.

Aguero

pre 13 godina

Bez brige,dolazi Spencer,koji ima 20 poena u rukama na svakoj tekmi,plus asistencije..moj utisak je da je bolji od Popovica,i ako Erceg dodje,ekipa sa respekt,i dominaciju na Balkanu..a za Evropu,ne treba praviti nepotreban pritisak,ali u sustinu svi znamo da nas kuci niko nece dobiti,zvala se ona Barselona ili LA.. :)

ja

pre 13 godina

Super !!!! Popovic bi samo usporavao igru..

Sve najbolje Popovicu,ali nije profil igraca kakav nam je potreban. Treba nam jedan mali brz plej(amer)...

17:40-19:00

pre 13 godina

Zoran Erceg ce vec za neki dan potpisati ugovor sa Partizanom, posto Duda ne racuna na njega, dok ce plej stici nesto kasnije, najverovatnije iz NBA-a.

Takodje, postoje sanse, da neko od mladjih igraca ode na jednogodisnju pozajmicu.

Ostoja PFC

pre 13 godina

Narode, culi ste valjda da je Allan Iverson bez ugovora, i da hoce da ide u Kinu da igra... Ko je za to da ga mi dovedemo? Pa da nas nauci crossover :)))

možda nedostatak mašte?

pre 13 godina

Nije on loš ni igrač ni čovek, al nisam moagao da ga zamislim kako u crno-belom dresu istrčava akcije i pravi krugove za šut.

Stalone

pre 13 godina

Imamo najbolju trojku u Evropi - Veseli.
Popovic je jedan od najboljih asistenata Evrolige..
Prosle godine imali smo sigurno najboljeg pleja - Mekejleb; Najveceg borca Robertsa; Lidera i junaka - Kecmana; Profesionalnog dizaca pehara - Bozica; Najboljeg centra i najboljeg blokera - Marica i Vranesa; Najboljeg trojkasa Rasica.. I naravno talentovane Djekica i Mitrovica.
Sad su tu Klobucar, Milosavljevic, Bogdanovic, Dzavai, Katic koji ce imati nemogucu misiju, ali JA VERUJEM!!! Prolazak u TOP16 je veliki uspeh i ne treba biti nezadovoljan, bar je klub finansijski stabilan. Ali fali Amer plej, pravi bek suter, zamena za Veselog, bar jedna cetvorka - znaci fali nam jos 4 igraca...

Luka

pre 13 godina

Citam komentare i svi spominju nekog beka, a ne znam sta su Milosavljevic (to je 14. igrac reprezentacije) i Klobucar (slovenacki reprezentatvac). Objektivno, Amerikanac na pleja i cetvorka nas (Erceg ili vec koga iskopaju)

Laki Ruma

pre 13 godina

Hvala Bogu,pa su se urazumili da on nije za Partizan...Verujem u ekstra pojačanje na pleju,koji će pored asistencija i promena ritma biti u stanju i da ubaci po meču 15-ak poena bar..Šta reći osim srećno u izboru i nadam se da na košarkaškom tržištu još uvek ima kvalitetnih plejmejkera.Verujem u dobar izbor...

Никола

pre 13 godina

Жао ми је Бојана, квалитетан је играч, али Партизан је вееелики европски клуб где се мора поштовати систем у којем се игра. Само напред!

Ja

pre 13 godina

Kakve su ove gluposti koje se rade u Partizanu?!Pa sto su ga uopste i dovodili?!Da trenira sa njima dva meseca!?!? Popovic je slab igrac i ne zasluzuje crno beli dres.Smesni su bili oni koji su tvrdili da je on dostojna zamena za Boa.Popovic ne zna ni da prenese loptu preko centra terena kako treba, a kamo li da organizuje igru. Samo nije mi jasno sta su mislili kada su ga dovodili.To je ta njihova strucnost.Vreme za uigravanje je izgubljeno.Bas me zanima koga ce sad dovesti Todoric i Danilovic
(neko to od gore vidi sve, 21. septembar 2010 15:56)

Pa prosle godine su Palasio i Milojevic vec bili clanovi Partizana pa su otisli. Tebi je kompleks pomutio razum. :)

janebo

pre 13 godina

ne budite smesni,ovakav igrac bi odlicno dosao partiznau...nema duleta,nema reda u partizanu.prvo pustaju rasica pod izgovorom da su popunili sve pozicije,molim?! sad i popovic posle 2 meseca treniranja...sve najbolje partizanu,mada mislim da ce ova sezona biti dugacija od prethodnih.

rankan

pre 13 godina

tako je najbolje za obe strane....bar ja tako mislim.....a i mislim da iz Partizana imaju već rešenje zato su to i uradili, nadam se da je dobro rešenje....

shomi

pre 13 godina

vi mi znate kakv partizanu plej treba,jadne forumdzije i komentatori,verovatno niste znali loptu da tapkate pa ovde solite pamet o onima koji to znaju...mishevi jedni...navijate ispred tastature ko neki pacenici

realno

pre 13 godina

Ovo moze biti dobra a i losa vijest.Prvo dobra,jer Popovic nije plej ni pribliznog kvaliteta kao McCaleb,znaci dolazi bolji.Drugo losa,jer mozda nece doci bek koji nam je neophodan ako se dovede skuplji plej...

PROFA

pre 13 godina

Iz pouzdanih razloga znam ko dolazi u Partizan. Play ce biti neki Lester Bo Mcaleb a krilni centar ce biti Lorens Roberts. I to da znate oboica su Amerikanci.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Kakve su ove gluposti koje se rade u Partizanu?!Pa sto su ga uopste i dovodili?!Da trenira sa njima dva meseca!?!? Popovic je slab igrac i ne zasluzuje crno beli dres.Smesni su bili oni koji su tvrdili da je on dostojna zamena za Boa.Popovic ne zna ni da prenese loptu preko centra terena kako treba, a kamo li da organizuje igru. Samo nije mi jasno sta su mislili kada su ga dovodili.To je ta njihova strucnost.Vreme za uigravanje je izgubljeno.Bas me zanima koga ce sad dovesti Todoric i Danilovic

Mare

pre 13 godina

Bojan je veliki i potvrdjeni igrač ali ulogu koju su imali Ameri, nekoliko godina unazad, nije mogao nikako da odigra. Da recimo kao Bo pretrči svih 5 igrača u kontri ili polu-kontri, da svojom igrom 1 na 1, stalno stvara višak i prednost saigračima, da sam uvede protivničku ekipu u bonus,itd... Bila mi je čudna odluka da se on dovede kao prvi plej,(kao drugi bi bio idealan, ali preskup) otprilike kao: prošle godine Partizan išao na mlazni pogon, a ove rešio da proba sa solarnim ćelijama...

Milos

pre 13 godina

Za Stalonea, ako je Veseli najbolja trojka u evropi(nije ni najtalentovanija,Keselj je bolji) onda sam ja kalibar za repreyentaciju, i sto pretera sa hvaljenjem igraca, oni jesu dobri ali sa Duletom,
niko iz prosle ekipe Partizana nece biti toliko dobar u nekom drugom klubu koliko su bili u Partizanu osim mozda Mekejleba jer jedino Dule je znao da izvuce iz njih vise od maksimuma.

sestric

pre 13 godina

ja lepo kazem alen ajverson je bez ugovora trabamo ga dovesti pa da utakmice zbog posecenost igramo na hipodrom da bi sva publika mogla da stane. Keselj bolji od veseog pa da vidli smo ko je bolji u medjusobnim duelima Veseli sledece godine na draftu u top 10 pikova!

all round

pre 13 godina

cim se o ercegu i spenseru prica od toga nema nista. erceg je mlak igrac bez srca a nama takav ne treba. potreban je profil novice, macvana. sada ce doci sigurno amer na kecu a cetvorka domaca. tejlor ne bi bio lose resenje. a na 4 prosto ne znam gde ce da izbunare domaceg igraca jer jednostavno takvog nema. iz ekipe ce otpasti jaramaz i lesic a bogdanovic ce pre lucica biti u protokolu. todoric je svesno pokusao hemiju sa popovicem ali nije bilo kontri i lopti za milosavljevica i veselog u kontri, presporo se igralo. i naravno saseceno je u korenu, dobra odluka. jedva cekam da se ekipa kompletira

Stefan

pre 13 godina

E ovo je vec problem,jer sad ekipa nema pleja,cetvorku i beka a blizi se pocetak sezone,prije svega Evrolige.Bice tesko uklopiti sve to...

legolas

pre 13 godina

Lepa vest je njegov odlazak,ali njegova zamena verovatno nece biti Spencer.On je bek suter kao Scepanovic,Haris Brkic,House,Jasikevicijus,a ne klasican plej koji je nama neophodan.Verovatno ce biti neki mali,brzi poput Boa,da razigrava krila i centre...

antic

pre 13 godina

...Neki pominju nekog Amera,mislim da on nije pravo resenje
(IVORY, 21. septembar 2010 16:23)

"Neki pominju nekog amera...", ne znas ni ko je taj Spenser,a znas da nije pravo resenje.Inace Spenser sigurno nece doci jer je on bek,a ne plej.

...Ali fali Amer plej, pravi bek suter, zamena za Veselog, bar jedna cetvorka - znaci fali nam jos 4 igraca...
(Stalone, 21. septembar 2010 16:08)

Gde ode ti... Zamena za Veselog je Milosavljevic.Takodje i Kecman moze da igra 3,pa i Bozic ,Mitrovi i Jaramaz.Ne treba nam tu niko.Bek suter umesto Rasica je Klobucar(moze i pleja,kao i Rasic),a imamo i mlade Mitrovica i Jaramaza koje treba gurati.Ne treba nam vise tu igraca,i ovako je previse.Cetvorka ce doci domaca cetvorka- ili Erceg ili Macvan(pominjao se pre nekoliko dana,ali je meni nerealno),zato je verovatno i otpusten Popovic jer imamo mogucnost za jos jednog stranca,a angazovali smo bili Popovica zato sto smo mislili da ne mozemo dovesti kvalitetnu domacu cetvorku(Erceg i Macvan bili miljama daleko, trazilo ih pola evrope,a i pod ugovorom su),ali su verovatno izbili neki novi momenti tako da to mozemo da iskoristimo da dovedemo stranca na pleju umesto na cetvorci.
Ipak krivo mi je zbog Popovica, nije on uopste los igrac,nebi nista bili losi da je ostao,nego ste vi mnogo navikli na Boa,a zaboravili da nam je i Tepic pre igrao pleja.Jos smo ga izvozali, sada ce mu biti tesko pronaci klub.A i mi,ispade, odigrasmo onoliko pripremnih utakmica uzalud, jer je plej najbitniji deo ekipe koji treba da se uigra sa ostalima,a i ekipa sa njim,a sada dok dodje novi, dok pocne da trenira...Ali ajde,kad se setim kada je Bo stigao prosle godine.

ofk

Ne znam sta ste zapenili sa tim strancima,kada je zvezda svake godine uvek imala vise stranaca od nas,cak i prosle dok nisu usli u stecaj i otislo im pola ekipe.Mi cemo ove godine imati 4,koliko je i dozvoljeno.

Beži dok je vreme

pre 13 godina

Rekoh li ti ja Popoviću,kad si potpisao za grobare,da ti je to najgori potez u karijeri.Srećom da si brzo shvatio i pobegao glavom bez obzira.Ubrzo će i drugi krenuti tvojim putem,tamo više neće biti hleba,pucaju po svim šavovima.Držaće ih još malo one njihove sudije ali i to neće dugo.

andromeda

pre 13 godina

Kakav bek, o cemu vi ljudi pricate. A sta su Milosavljevic, Mitrovic i Bogdanovic? Fale nam plej posle odlaska Popovica i krilni centar i to je to.

vlado

pre 13 godina

Popovic je igrac kojeg selektor Ivkovic izuzetno ceni.Iz ugla trenera vrlo je zahvalan igrac,dobro obavlja sve zadatke i odlican je u odbrani.Pretpostavljam da ce na kraju potpisati za Olimpijakos gde bi trebalo da bude back-up Teodosicu.

puz ubica

pre 13 godina

E sinovi moji to je ozbiljnost trenera i kluba. Doveli igraca koji je imao jako dobru sezonu, krenuo na pripremama i nije pokazao sta se od njega ocekivalo, i zdravo dovidjenja. Nije se uklopio u koncepciju igre, dakle igrace se (najverovatnije) brzo, bekovi ubice Kecman, Mitrovic, Klobucar, Bogdanovic, Bozic (manje za tranziciju, ali vise za sut i dizanje trofeja), trojke ubice Veseli i Milosavljevic, Djekic na cetvorci, svi oni mogu da ladno ubodu trojku u bilo kom trenutku. Centri sa dobrim sutem sa poludistance i distance, a opet jaki pod kosem. Dakle fali jos cetvorka i kec, iskreno ne znam ko bi nam u ovom trenutku dobro dosao, ali imaju nasi u planu najmanje po 3 igraca na obe pozicije, tako da se ne sekiram za izbor.

kk

pre 13 godina

Iskreno mislim da je Popovic sjajan igras. U Lietuvosu je bio MVP meseca EL i to je neverovatan podatak, ali zapada u oci da je na pripremama igrao jako lose. Ne znam zbog cega. Davao je u proseku 6-7 poena. Ni na jednoj utakmici nije stigao do 10. Zelim mu sve najbolje, ali vidi se da od kad je Dule otisao nije sve bas pod konac. Prvo dovedu igraca, a posle mesec dana raskinu ugovor. Ipak mislim da bi Partizanu vise trebao neki brzi plej nego nesto kao Popovic sto ce sigurno i dobesti.

IVORY

pre 13 godina

Kakva steta. Decko se izvrsno uklopio u tim, nije mi jasno zasto treba da ode. Nijedan bek koji sada dodje nece biti bolji od njega. Neki pominju nekog Amera,mislim da on nije pravo resenje

Vlada

pre 13 godina

Treba da se dovede Ishmael Smith iz Wake Forest-a ako je uopste dostupan.Fantastican eksplozivni play sa odlicnim osecajem za razigravanje igraca.Nije sebican ali moze veoma lako resiti utakmicu solo potezom.

mozzart

pre 13 godina

zao mi bojana, jer je OK, ali zaista do sada nista nije pokazao...
mada, mislim da nije samo to razlog...krije se ovde nesto vise...

pfckraka

pre 13 godina

sezina pocinje a mi nismo sastavili tim dok se makabi i drugi timovi pojacali do besvesti,jel opet nemamo para,bas nikog nikad ne mozemo da zadrzimo i Rasica smo prodali,uvek iz pocetka...Sve mi se cini da ce bojkot ostati na snazi jer se nista pozitivno ne desava,

luka

pre 13 godina

Price da Popovic odlazi iz kluba zbog toga sto se ne uklapa u koncepciju igre su besmislica. Zbog cega bi klub dovodio igraca ako potencijalno namerava da ga proda za mesec dana, tu je sigurno ispala neka frka, ili je sam Popovic nesto uprskao.

Istina

pre 13 godina

Ove sezone cak ni domacu ligu ne uzimamo a da ne govorimo o nekom uspehu u Evropi ili Jadranu.Razocarao sam se u upravu,tek sto su skupili nesto love a oni samo prodaju a dosli neki teski anonimusi.Ne valja nikako.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Kakve su ove gluposti koje se rade u Partizanu?!Pa sto su ga uopste i dovodili?!Da trenira sa njima dva meseca!?!? Popovic je slab igrac i ne zasluzuje crno beli dres.Smesni su bili oni koji su tvrdili da je on dostojna zamena za Boa.Popovic ne zna ni da prenese loptu preko centra terena kako treba, a kamo li da organizuje igru. Samo nije mi jasno sta su mislili kada su ga dovodili.To je ta njihova strucnost.Vreme za uigravanje je izgubljeno.Bas me zanima koga ce sad dovesti Todoric i Danilovic

Beži dok je vreme

pre 13 godina

Rekoh li ti ja Popoviću,kad si potpisao za grobare,da ti je to najgori potez u karijeri.Srećom da si brzo shvatio i pobegao glavom bez obzira.Ubrzo će i drugi krenuti tvojim putem,tamo više neće biti hleba,pucaju po svim šavovima.Držaće ih još malo one njihove sudije ali i to neće dugo.

janebo

pre 13 godina

ne budite smesni,ovakav igrac bi odlicno dosao partiznau...nema duleta,nema reda u partizanu.prvo pustaju rasica pod izgovorom da su popunili sve pozicije,molim?! sad i popovic posle 2 meseca treniranja...sve najbolje partizanu,mada mislim da ce ova sezona biti dugacija od prethodnih.

Milos

pre 13 godina

Za Stalonea, ako je Veseli najbolja trojka u evropi(nije ni najtalentovanija,Keselj je bolji) onda sam ja kalibar za repreyentaciju, i sto pretera sa hvaljenjem igraca, oni jesu dobri ali sa Duletom,
niko iz prosle ekipe Partizana nece biti toliko dobar u nekom drugom klubu koliko su bili u Partizanu osim mozda Mekejleba jer jedino Dule je znao da izvuce iz njih vise od maksimuma.

pfckraka

pre 13 godina

sezina pocinje a mi nismo sastavili tim dok se makabi i drugi timovi pojacali do besvesti,jel opet nemamo para,bas nikog nikad ne mozemo da zadrzimo i Rasica smo prodali,uvek iz pocetka...Sve mi se cini da ce bojkot ostati na snazi jer se nista pozitivno ne desava,

Istina

pre 13 godina

Ove sezone cak ni domacu ligu ne uzimamo a da ne govorimo o nekom uspehu u Evropi ili Jadranu.Razocarao sam se u upravu,tek sto su skupili nesto love a oni samo prodaju a dosli neki teski anonimusi.Ne valja nikako.

PROFA

pre 13 godina

Iz pouzdanih razloga znam ko dolazi u Partizan. Play ce biti neki Lester Bo Mcaleb a krilni centar ce biti Lorens Roberts. I to da znate oboica su Amerikanci.

IVORY

pre 13 godina

Kakva steta. Decko se izvrsno uklopio u tim, nije mi jasno zasto treba da ode. Nijedan bek koji sada dodje nece biti bolji od njega. Neki pominju nekog Amera,mislim da on nije pravo resenje

ja

pre 13 godina

Super !!!! Popovic bi samo usporavao igru..

Sve najbolje Popovicu,ali nije profil igraca kakav nam je potreban. Treba nam jedan mali brz plej(amer)...

Aguero

pre 13 godina

Bez brige,dolazi Spencer,koji ima 20 poena u rukama na svakoj tekmi,plus asistencije..moj utisak je da je bolji od Popovica,i ako Erceg dodje,ekipa sa respekt,i dominaciju na Balkanu..a za Evropu,ne treba praviti nepotreban pritisak,ali u sustinu svi znamo da nas kuci niko nece dobiti,zvala se ona Barselona ili LA.. :)

shomi

pre 13 godina

vi mi znate kakv partizanu plej treba,jadne forumdzije i komentatori,verovatno niste znali loptu da tapkate pa ovde solite pamet o onima koji to znaju...mishevi jedni...navijate ispred tastature ko neki pacenici

Stalone

pre 13 godina

Imamo najbolju trojku u Evropi - Veseli.
Popovic je jedan od najboljih asistenata Evrolige..
Prosle godine imali smo sigurno najboljeg pleja - Mekejleb; Najveceg borca Robertsa; Lidera i junaka - Kecmana; Profesionalnog dizaca pehara - Bozica; Najboljeg centra i najboljeg blokera - Marica i Vranesa; Najboljeg trojkasa Rasica.. I naravno talentovane Djekica i Mitrovica.
Sad su tu Klobucar, Milosavljevic, Bogdanovic, Dzavai, Katic koji ce imati nemogucu misiju, ali JA VERUJEM!!! Prolazak u TOP16 je veliki uspeh i ne treba biti nezadovoljan, bar je klub finansijski stabilan. Ali fali Amer plej, pravi bek suter, zamena za Veselog, bar jedna cetvorka - znaci fali nam jos 4 igraca...

luka

pre 13 godina

Price da Popovic odlazi iz kluba zbog toga sto se ne uklapa u koncepciju igre su besmislica. Zbog cega bi klub dovodio igraca ako potencijalno namerava da ga proda za mesec dana, tu je sigurno ispala neka frka, ili je sam Popovic nesto uprskao.

vlado

pre 13 godina

Popovic je igrac kojeg selektor Ivkovic izuzetno ceni.Iz ugla trenera vrlo je zahvalan igrac,dobro obavlja sve zadatke i odlican je u odbrani.Pretpostavljam da ce na kraju potpisati za Olimpijakos gde bi trebalo da bude back-up Teodosicu.

Stefan

pre 13 godina

E ovo je vec problem,jer sad ekipa nema pleja,cetvorku i beka a blizi se pocetak sezone,prije svega Evrolige.Bice tesko uklopiti sve to...

Никола

pre 13 godina

Жао ми је Бојана, квалитетан је играч, али Партизан је вееелики европски клуб где се мора поштовати систем у којем се игра. Само напред!

realno

pre 13 godina

Ovo moze biti dobra a i losa vijest.Prvo dobra,jer Popovic nije plej ni pribliznog kvaliteta kao McCaleb,znaci dolazi bolji.Drugo losa,jer mozda nece doci bek koji nam je neophodan ako se dovede skuplji plej...

all round

pre 13 godina

cim se o ercegu i spenseru prica od toga nema nista. erceg je mlak igrac bez srca a nama takav ne treba. potreban je profil novice, macvana. sada ce doci sigurno amer na kecu a cetvorka domaca. tejlor ne bi bio lose resenje. a na 4 prosto ne znam gde ce da izbunare domaceg igraca jer jednostavno takvog nema. iz ekipe ce otpasti jaramaz i lesic a bogdanovic ce pre lucica biti u protokolu. todoric je svesno pokusao hemiju sa popovicem ali nije bilo kontri i lopti za milosavljevica i veselog u kontri, presporo se igralo. i naravno saseceno je u korenu, dobra odluka. jedva cekam da se ekipa kompletira

legolas

pre 13 godina

Lepa vest je njegov odlazak,ali njegova zamena verovatno nece biti Spencer.On je bek suter kao Scepanovic,Haris Brkic,House,Jasikevicijus,a ne klasican plej koji je nama neophodan.Verovatno ce biti neki mali,brzi poput Boa,da razigrava krila i centre...

puz ubica

pre 13 godina

E sinovi moji to je ozbiljnost trenera i kluba. Doveli igraca koji je imao jako dobru sezonu, krenuo na pripremama i nije pokazao sta se od njega ocekivalo, i zdravo dovidjenja. Nije se uklopio u koncepciju igre, dakle igrace se (najverovatnije) brzo, bekovi ubice Kecman, Mitrovic, Klobucar, Bogdanovic, Bozic (manje za tranziciju, ali vise za sut i dizanje trofeja), trojke ubice Veseli i Milosavljevic, Djekic na cetvorci, svi oni mogu da ladno ubodu trojku u bilo kom trenutku. Centri sa dobrim sutem sa poludistance i distance, a opet jaki pod kosem. Dakle fali jos cetvorka i kec, iskreno ne znam ko bi nam u ovom trenutku dobro dosao, ali imaju nasi u planu najmanje po 3 igraca na obe pozicije, tako da se ne sekiram za izbor.

17:40-19:00

pre 13 godina

Zoran Erceg ce vec za neki dan potpisati ugovor sa Partizanom, posto Duda ne racuna na njega, dok ce plej stici nesto kasnije, najverovatnije iz NBA-a.

Takodje, postoje sanse, da neko od mladjih igraca ode na jednogodisnju pozajmicu.

Laki Ruma

pre 13 godina

Hvala Bogu,pa su se urazumili da on nije za Partizan...Verujem u ekstra pojačanje na pleju,koji će pored asistencija i promena ritma biti u stanju i da ubaci po meču 15-ak poena bar..Šta reći osim srećno u izboru i nadam se da na košarkaškom tržištu još uvek ima kvalitetnih plejmejkera.Verujem u dobar izbor...

partizan

pre 13 godina

Steta za njega posten momak sve najbolje u karijeri,izgleda da stize Erceg najverovatnije 90% i amer na playu prica se za Spencera,ali sve ce biti poznato ovih dana.

Ostoja PFC

pre 13 godina

Narode, culi ste valjda da je Allan Iverson bez ugovora, i da hoce da ide u Kinu da igra... Ko je za to da ga mi dovedemo? Pa da nas nauci crossover :)))

rankan

pre 13 godina

tako je najbolje za obe strane....bar ja tako mislim.....a i mislim da iz Partizana imaju već rešenje zato su to i uradili, nadam se da je dobro rešenje....

sestric

pre 13 godina

ja lepo kazem alen ajverson je bez ugovora trabamo ga dovesti pa da utakmice zbog posecenost igramo na hipodrom da bi sva publika mogla da stane. Keselj bolji od veseog pa da vidli smo ko je bolji u medjusobnim duelima Veseli sledece godine na draftu u top 10 pikova!

Ja

pre 13 godina

Kakve su ove gluposti koje se rade u Partizanu?!Pa sto su ga uopste i dovodili?!Da trenira sa njima dva meseca!?!? Popovic je slab igrac i ne zasluzuje crno beli dres.Smesni su bili oni koji su tvrdili da je on dostojna zamena za Boa.Popovic ne zna ni da prenese loptu preko centra terena kako treba, a kamo li da organizuje igru. Samo nije mi jasno sta su mislili kada su ga dovodili.To je ta njihova strucnost.Vreme za uigravanje je izgubljeno.Bas me zanima koga ce sad dovesti Todoric i Danilovic
(neko to od gore vidi sve, 21. septembar 2010 15:56)

Pa prosle godine su Palasio i Milojevic vec bili clanovi Partizana pa su otisli. Tebi je kompleks pomutio razum. :)

Luka

pre 13 godina

Citam komentare i svi spominju nekog beka, a ne znam sta su Milosavljevic (to je 14. igrac reprezentacije) i Klobucar (slovenacki reprezentatvac). Objektivno, Amerikanac na pleja i cetvorka nas (Erceg ili vec koga iskopaju)

kk

pre 13 godina

Iskreno mislim da je Popovic sjajan igras. U Lietuvosu je bio MVP meseca EL i to je neverovatan podatak, ali zapada u oci da je na pripremama igrao jako lose. Ne znam zbog cega. Davao je u proseku 6-7 poena. Ni na jednoj utakmici nije stigao do 10. Zelim mu sve najbolje, ali vidi se da od kad je Dule otisao nije sve bas pod konac. Prvo dovedu igraca, a posle mesec dana raskinu ugovor. Ipak mislim da bi Partizanu vise trebao neki brzi plej nego nesto kao Popovic sto ce sigurno i dobesti.

možda nedostatak mašte?

pre 13 godina

Nije on loš ni igrač ni čovek, al nisam moagao da ga zamislim kako u crno-belom dresu istrčava akcije i pravi krugove za šut.

mozzart

pre 13 godina

zao mi bojana, jer je OK, ali zaista do sada nista nije pokazao...
mada, mislim da nije samo to razlog...krije se ovde nesto vise...

antic

pre 13 godina

...Neki pominju nekog Amera,mislim da on nije pravo resenje
(IVORY, 21. septembar 2010 16:23)

"Neki pominju nekog amera...", ne znas ni ko je taj Spenser,a znas da nije pravo resenje.Inace Spenser sigurno nece doci jer je on bek,a ne plej.

...Ali fali Amer plej, pravi bek suter, zamena za Veselog, bar jedna cetvorka - znaci fali nam jos 4 igraca...
(Stalone, 21. septembar 2010 16:08)

Gde ode ti... Zamena za Veselog je Milosavljevic.Takodje i Kecman moze da igra 3,pa i Bozic ,Mitrovi i Jaramaz.Ne treba nam tu niko.Bek suter umesto Rasica je Klobucar(moze i pleja,kao i Rasic),a imamo i mlade Mitrovica i Jaramaza koje treba gurati.Ne treba nam vise tu igraca,i ovako je previse.Cetvorka ce doci domaca cetvorka- ili Erceg ili Macvan(pominjao se pre nekoliko dana,ali je meni nerealno),zato je verovatno i otpusten Popovic jer imamo mogucnost za jos jednog stranca,a angazovali smo bili Popovica zato sto smo mislili da ne mozemo dovesti kvalitetnu domacu cetvorku(Erceg i Macvan bili miljama daleko, trazilo ih pola evrope,a i pod ugovorom su),ali su verovatno izbili neki novi momenti tako da to mozemo da iskoristimo da dovedemo stranca na pleju umesto na cetvorci.
Ipak krivo mi je zbog Popovica, nije on uopste los igrac,nebi nista bili losi da je ostao,nego ste vi mnogo navikli na Boa,a zaboravili da nam je i Tepic pre igrao pleja.Jos smo ga izvozali, sada ce mu biti tesko pronaci klub.A i mi,ispade, odigrasmo onoliko pripremnih utakmica uzalud, jer je plej najbitniji deo ekipe koji treba da se uigra sa ostalima,a i ekipa sa njim,a sada dok dodje novi, dok pocne da trenira...Ali ajde,kad se setim kada je Bo stigao prosle godine.

ofk

Ne znam sta ste zapenili sa tim strancima,kada je zvezda svake godine uvek imala vise stranaca od nas,cak i prosle dok nisu usli u stecaj i otislo im pola ekipe.Mi cemo ove godine imati 4,koliko je i dozvoljeno.

Vlada

pre 13 godina

Treba da se dovede Ishmael Smith iz Wake Forest-a ako je uopste dostupan.Fantastican eksplozivni play sa odlicnim osecajem za razigravanje igraca.Nije sebican ali moze veoma lako resiti utakmicu solo potezom.

Mare

pre 13 godina

Bojan je veliki i potvrdjeni igrač ali ulogu koju su imali Ameri, nekoliko godina unazad, nije mogao nikako da odigra. Da recimo kao Bo pretrči svih 5 igrača u kontri ili polu-kontri, da svojom igrom 1 na 1, stalno stvara višak i prednost saigračima, da sam uvede protivničku ekipu u bonus,itd... Bila mi je čudna odluka da se on dovede kao prvi plej,(kao drugi bi bio idealan, ali preskup) otprilike kao: prošle godine Partizan išao na mlazni pogon, a ove rešio da proba sa solarnim ćelijama...

andromeda

pre 13 godina

Kakav bek, o cemu vi ljudi pricate. A sta su Milosavljevic, Mitrovic i Bogdanovic? Fale nam plej posle odlaska Popovica i krilni centar i to je to.