Fudbal 156

Subota, 18.09.2010.

21:00

Kaluđerović doneo pobedu Zvezdi

Crvena zvezda pobedila je u petom kolu Jelen Superlige ekipu Javora na „Marakani“ sa 1:0 (0:0).

Kaluðeroviæ doneo pobedu Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

ciganDOgroba

pre 13 godina

Partizanovac Cleo je u ovoj sezoni dao isti broj golova kao CIJELI tim crvene zvezde,u prvenstvu i Evropi ukupno...ccc
(Grobar Rep. Srpska, 19. septembar 2010 01:24)
Ne brini , poklonice Ivica pasos Kleu a cela RS place za pasosem Srbije!

miki

pre 13 godina

Bio sam juce na utakmici, i posle duze vremena nemam nekih posebnih zamerki, realno zvezda je trebala da resi utakmicu mnogo ranije ali su promasivane sanse koje se retko kada promasuju. Javor, dosao da se brani i kao i uvek da nam da gol iz neke kontre ali ovoga puta smo imala sigurne stopere u liku adia i miailovica i nije bilo iznenadjenja! Igraci javora se izlezavali n aterenu kad god je bila prilika, a utakmica je trebala da bude produzena minimum 7 minuta, ali mi nismo partizan. Moze i mora mnogo bolje! Definitvno smo tanki na sredini terena.

srbenda iz inostranstva

pre 13 godina

@Dule Vujosevic

Ajde bato ko zna u Evropi ko je pored Reala igrao finale.To zivi niko ne pamti osim one nemacje statisticke agencije koja pravi budalaste analize a i vas grobara i to ne svih.Pamte se pibednici i na peharu pisu samo pobednici pa tako i FK Crvena Zvezda 1991, asto se tice ucesca timova te godine lepo idi na Wikipedija i sve ce ti biti jasno da vise u buduce ne lupetas i ostali tvoji istomisljenici

Ostajem ovde

pre 13 godina

Pa,Partizan je vecinu utakmica,poslednjih nekoliko godina,pobedio u finisu,sve su dolazile iz X.Toliko o regularnosti prvenstva,a umesto Antica je trebao da ode Karadzic!

Beogradjanin zvezdas

pre 13 godina

@Dule Vujosevoic

Vidim da i tebe i ostale boli Bari .Ali shvati i ti i svi vi jednom zauvek. Igrasli su svi timovi osim tima iz Engleske. Italija je te godine imala dva predstavnika. Napoli kao sampion i Milan kao pobednik lige sampiona

Drugo lazni Zvezdasi koji iz dana u dan nesto pluju po Zvezdi. Nikoga necete zavarati

Trece cestitke Javoru na borbenosti iako je predsednik Javora gospodin Sekulic trebalo da bude clan UO FK Crvena Zvezda ali iz moralnih razgloga odustao. Nije kao predsednik FK Metalac clan dva Kluba, predsednik FK Hajduk takodje i onda dodju utakmice koje se odigravaju reda radi da bi prvenstvo bilo "regularno"

micko

pre 13 godina

lukica su vredjali celu utakmicu neki likovi koje sam prvi put video na zapadu a redovan sam godinama. i ono sta je uzvratio je nista naspram onog sta su oni izgovarali. palo mi je napamet i da su ih poslali i djura i tole ali opet.....
lukicu izdrzi, imas podrsku svih zvezdasa definitivno!!!

kalicko

pre 13 godina

Nisu mi jasni ovi komentari, najpre nazovi zvezdaša, o ovima drugima izlišno je govoriti. Zvezda je igrala prvi put u zadnjih nekoliko godina napadački CELU utakmicu. Ekipama kao Javor treba zabraniti da igraju tzv super ligu, pa ono je strašno, počeli su da se valjaju po terenu još u 20. min utakmice, to do sada nikad video nisam. A tek sudija, pa imao je razloga da produži utakmicu bar 10 min, ali zna se ko je i šta je..
I za sve zvezdaše koji pljuju, dodjite na STADION pa tamo pljujte i zviždite, ali bar odvojite 300-400 din za Zvezdu, a ne ovako, najlakše je sedeti kući i mlatiti praznu slamu.

Pod hitno novi trener

pre 13 godina

Da li ste sada progledali,gospodo iz uprave?Da li navijači treba da strepe do zaustavnog vremena i čekati neku slučajku da uđe u gol?A tek izjava trenera odmah posle utakmice,ludilo...Ovaj čovek nezna da napravi igru a ima igrače koji mogu postati šampioni,zato pod hitno dovesti pravog trenera poput Muslina,Jankovića...jer sa ovim nam nema trofeja.Adi odličan,da je samo 10-tak cm viši bio bi među vodećim štoperima u svetu a Mihajlović sasvim ok,postavlja se odlično i jak u duelu,samo malo sporiji,uglavnom mnogo bolji od Đoleta i Duška,iako prvi put igraju zajedno.

DekiLo

pre 13 godina

Navijaca opet vise nego u celoj ligi,na armijsku livadicu ne dodje toliko ni u 4-5 kola...Igra prosecna,ali kako i igrati kad protivnik parkira autobus ispred gola?Valjda je svima jasno da je Isah trenutno prva violina,a zemljak mu Adi rame uz rame,a plejmejker rak-rana.Kadua necu ni komentarisati,valjda ce mo ga prodati na zimu i dovesti ozbiljnog igraca na toj poziciji.Samo hrabro i napred.

MirkoGrobar

pre 13 godina

@Nesko

..jel to mislis na nase sudije koje nisu svirale penal Partizanu protiv Zvezdice 15 godina,a trebale su bar 30.

A o crvenim kartonima da i ne pricam..koliko smo ih samo dobili nezasluzeno,a koliko su vam poklanjali protiv nas to je smehoteka...samo Koroman je zasluzio jedno 2 po mecu u zadnjih tri godine..a nije bilo ni jednog osim one fore sa Gay-om i Moreirom...a mi skoro svaki drugi derbi igramo sa igracem manje...mada nam protiv vas i ne treba vise od 10 fudbalera..:)))))))

Dule Vujosevic

pre 13 godina

@Milan

Druze o kakvim kompleksima ti govoris,pa tri titule za redom,a sada je i cetvrta na pomolu...jel te podseca to na neki klub iz Crno-Bele familije....a sto se Barija tice..pa gde ste vi bili 66'?

Mi bar znamo kako je to kad se da gol u Finalu LS i to protiv Real Madrida,a ne nekog tamo Marseja koji je kupovao utakmice(Bernar Tapi),+nisu igrali timovi iz tada najacih evropskih liga...smesni ste!!!

ZAMENE TEZA

pre 13 godina

Grobari jeste se ponadali?! :)) Koliko vas ima na Zvezdinom izvestaju! Posle recite da nista iskompleksirani! xaxa
(stori Cacak, 19. septembar 2010 00:40)

idi pogledaj vesti o šahtjoru gde se tvoji istomišljenici raduju golu srne.pa onda komentariši i ne lupetaj.još vam je samo to ostalo da pričate o kompleksima..pošto vas ni u domaćem prvenstvu ani u evropi nema nigde.vi ste najveći kompleksasi koji iskazujete svoje komplekse tako sto pravite koreografiju protiv javora jer nemate nigde drugo,vi ste najgori i najiskompleksiraniji zajedno sa lukicem zvanim saopštenje.

Lepotica Daca

pre 13 godina

Ovi lazni zvezdasi koji se iz dana u dana ovde lazno predstavljaju i pluju po zvezdi.Zvezda igra sve bolje i bolje.Ali ima jedna stvar.Javor cija je uprava naklonjena Zvezdi jer je gosp. Sekulc trbalo da bude clan UO Zvezde je odigrao mec kako treba dase bori za klub, a ne kao Metalac i Hajduk koji jos nisi ni izasli na teren vec su poklobili 6 bodova gazdama iz Partizana

GORAN C

pre 13 godina

Koliko je ova zvezda popularnija od partizana.Na zvezdinim utakmicama prosek i ove godine je izmedju 20000 i 25000 po mecu a kada igra u evropi uvek je pun stadion,dok na partizanovim utakmicama prosek je 10000. Iako partizan igra ligu sampiona,iako mu svi pomazu pocev od T.Karadzica fudbalski klub Partizan nikad nece biti popularniji (ni kod nas ni u svetu)od fudbalskog kluba Crvena Zvezda.

regab

pre 13 godina

Mislim da bi navijaci partizana trebali napisu paticiju FIFI da se ukine produzeno vreme posto ocigledno za njih nije normalno da se gol da u 92 minutu.Ili da bi se edukovali ,nek obidju malo rezultate po evropi i da vide koliko golova pada u nadoknadi svaki vikend... u stvari najbolje da traze od FSS da se gol ponisti sledeci put kad partizan postigne gol posle 90 min.Tako bi svima nama dali lep primer kako to nije u redu i treba se boriti protiv toga.
Nisam u pziciji da gledam nase utakmice,ali cini se po izvestaju i komentarima da nije bilo toliko lose koliko je umelo da bude.
Iako vec mislite da ste klasa iznad nas,sto se niste otvorili i napadali protiv Sahtjora, samo sto su oni uspeli da daju gol pre nadoknade..ne smem ni da pomislim kakva bi reakcija bila da je to bio slucaj...

Srb-in

pre 13 godina

Nije mi jasno, grobari, zasto toliko povika na sudiju, pa on vam je doneo titulu prosle sezone (poslednji derbi). ..
(Neško, 19. septembar 2010 01:42)
Jel to bese onaj derbi u kome ste imali 0 (nula) suteva na gol?

Y/Kv

pre 13 godina

Kristic nema taktiku, Kristic na zalost jos uvek nije dorastao da vodi Crvenu Zvezdu....ne moze se dozvoliti da tim onako igra, celo prvo poluvreme igraci su prosto prosetali, ni jedan presing na loptu, na protivnicke igrace nije napravljen a pri tom Javor igra povuceno, nasa linija je pomerena na centar i tu ceka da Javor krene u napad, ne bi li se preotela lopta i krenulo u kontra napad.
Crvena Zvezda ne moze da igra na kontru u nasoj ligi, moze da igra odbranbeno protiv jacih timova od nje i tamo gde bi da sacuva rezultat, u nasoj ligi mora da igra iskljucivo napadacki i sve dok ne postigne pogodak da vrsi konstantno presing na protivnika, ako to nije u stanju, onda bih se zapitao sta se radilo na pripremama i ko je taj trener za kondiciju....

Mare

pre 13 godina

Nije mi jasno ko je ikada proglasio Radovana Curcica za jednog od najboljih i najperspektivnijih trenera u Srbiji? Zar ce on stvarno sada da avanzuje u reprezentaciju??? On je covek zaista naucio kako se organizuje odbrana i svaka mu cast. I NISTA, ali ama bas NISTA vise. Koja je to igra, koja ideja? Koji je smisao takvog fudbala???

Milan

pre 13 godina

Komsije sto vi volite da komentarisete nas i nase utakmice pa to je strasno.Nikada u zivotu nisam komentariso vasu utakmicu,ma ne zanima me, makar dobili Anderleht ili izgubili od Fljamurtarija.Jedini izuzetak je derbi.
Ali ne vredi ni 3 titule, ni liga sampiona, kompleksi iz Barija zauvek ostaju u srcu komsija.Oni se ne daju izleciti tako lako.

doom

pre 13 godina

гледао сам на ТВ-у прво полувреме, ту вас Јавор откидао по левој страни, ви играли класично бунарење, једино је Ади играо лопте код вас. Фали вам тренер, види се да је све "држ' да набијем"... ајд' па са срећом, ваљда ћете бити трећи. Победу пеналом не желим да коментаришем.

nebitno

pre 13 godina

Sta pricate vi o igri??!! Po prvi put za ovih par godina, Zvezda je pocela da igra FUDBAL..Napadacki sa 2 napadaca (na kraju sa 5 :D ),i sve vreme je napadala.. Li Adi je ubica, decko je odigrao odlicno. Kristic je dobio (bar kod mene) veliki plus, sto je izostavio anti-fudbalere - Savio,Bogdanovic i ostali, kojima realno nije mesto u Zvezdi.. Sve u svemu nije lose protiv bunkera, moglo je i ubedljivije ali vidi se napredak.. samo da tako nastave.

MATORI

pre 13 godina

pobeda cista kao suza. ne znam cemu ovakvi komentari, sudjenje korektno, utakmica je trebalo da se produzi samo na izmene 3 minuta a gde je onoliko premeravanje terena fudbalera javora. crveni zasluzeno. ni oni se nisu bunili a vi..?navijaci sjajni, neko od VAS rece grandovski. ajde se vi okupite da vas vidim, danas nas je bilo vise od 15000, vas toliko bude ali iz 4-5 puta. zvezda moze i mora bolje. i bice. ajmo zvezdo.

mozes me zvati kako god hoces

pre 13 godina

navijač sam zvezde ali ovo je bruka, onaj crveni karton za javor je smešan, jaoj zvezdo našta si ti spala da ti sudije nameštaju pobedu

ti kao navijac zvezde si bio na utakmici ili si gledao od kuce? Sudija je davao sve od sebe da javor odnese bar bod ali zasluzeno smo dali gol u zadnjem minutu. Igraci javora su se celu utakmicu previjali i krali vreme a sudija je otvoreno krao lopte zvezdi i svirao nebuloze.Zanimljivo je kako 80% partizana komentarise sve vezano za zvezdu.
Kompleksi su neizlecivi!

Neško

pre 13 godina

Nije mi jasno, grobari, zasto toliko povika na sudiju, pa on vam je doneo titulu prosle sezone (poslednji derbi). Pobeda Zvezde zasluzena, mada mi i dalje nije jasno zbog cega je utakmica produzena samo 5 minuta, kada su se fudbaleri Javora samo u drugom poluvremenu valjali 8-9 minuta + izmene...??? Priznajte da ste se ponadali...

mili

pre 13 godina

Slusajte grobari,jos ne zaboravljam onaj ofsajd u kup utekmici kad je pomocni sudija posle tekme priznao i odustao od sudjenja vise,nemojte o sudijama,zna se,a zvezda da nema igru,nazalost,nema je,molim vas ne komentarisiti nase igre,Sutra igrate tekmu pa onda chatujte.Srecno vam u CL,ali jedva cekam Arsenal,jooooojjjjj.Rwpublika Srpska,Delije

Hurtlocker

pre 13 godina

Zao mi je grobara sto im tesko pada svaka Zvezdina pobeda...Da im nije onog busena trave u Briselu,sladili bi se uz Foks,a ovako samo se hrabre pred derbi...Majko moja,pricacete da su se ugasila svetla na Marakani od muke,misevi jedni...

darko

pre 13 godina

navijac sam zvezde ali moram da priznam da zvezda igra sramno. Zivim u cacku pa cu pogledati sutra utakmicu izmedju borca i partizana. Mislim da partizan nece osvojiti tri boda u cacku zbog umora a i zbog stanja terena u cacku. Bez obzira na sve to, titula ce nam ponovo pobeci u humsku jer sa ovakvom igrom ne zasluzujemo ni drugo mesto. U zvezdi hitno treba menjati sve,osim nas vernih delija.

nije vazno moje ime

pre 13 godina

Izvinjavam se mojim delijama,ali moram da kazem da bez dobre organizacije kluba,bez sjajnog trenera kakav je Aleksandar Stanojevic,nema nista.U Partizanu se fantasticno radi,finansijska sredstva dolaze kao kruna tog rada i rezultata u Evropi.Nadam se da ce i Zvezda krenuti tim putem jer ovo je realno malo.Delije su zasluzile vise od ovoga,a Partizan je zasluzio boljeg vecitog rivala.Pozdrav i delijama i grobarima.Viktor.
(Viktor Stamenkovic, 18. septembar 2010 23:15)

druze pa ti onda predji i navijaj za partizan ove sezone jer je jaci i fantasticno se tamo radi...sledece godine kad mi budemo igrali bolje vrati se pa opet navijaj za zvezdu. Takvi nam ne trebaju!

bip-bip

pre 13 godina

@ Oni jedva sa Javorom i to jer su srpske sudije, pa moze i u nadoknadi vremena, a mi jedva od Sahtjora izgubili, zahvaljujuci njihovom golmanu, sreci, stranim sudijama, karadzicu, svim svemirskim silama, bla bla bla...

Zabavan scenario i ucesnici...

Sta ces, zivot pise romane.

neki su zabavni, neki nisu. Kako kome koji. Zavisi od pismenosti aktera.
(Neko, 18. septembar 2010 23:19)


do pre tri godine nisi ni znao za taj sahtjor, a sada si ponosan sto ste izgubili samo 1:0 (valjda ste svi ocekivali pet komada) ...
cime se vi ponosite... strasno...

RLN

pre 13 godina

Mnogo je tesko napadati kad protivnicki napadac igra na mestu zadnjeg veznog i jos je najistureniji mada bez obrizra na to moje misljenje je da zvezda nema igru i da treba da promeni nesto.
Odbrana je dobra ovaj Adi je stvarno dobar igrac bar je tako izgledao Miha me nije nesto impresionirao, imam utisak da se mnogo igra na Karleusu koji je blago receno prosek, Ninkov je zapostavljen iako je po mom misljenju mnogo produktivniji. Sredina terena ocaj to su cetri coveka koja kombinuju i smisljaju nacin kako da dobace loptu Karleusi a ovaj probija brzinom Miroslava Djukica i centrira ko Cirkovic da nije usao Koroman ostao bi X. Napadace necu da komentarisem jer oni nisu krivi sto nema ko da im napravi sansu. Sudija je svoj posao odradio korektno nisam strucnjak ali nisam video da je navlacio.
Za sve one delije koje komentarisu vesti tipa grobari da li nas cujete, da li ste se ponadali i slicno. Momci razmislite dobro i sebi dajte odgovor da li mi imamo razloga da se Vas plasimo? Odgovorom ces resiti misteriju koliko se nas nerviralo i plakalo sto ste dali gol u 90+.

Pozdrav svim Grobarima i Zvezdasima

Neško

pre 13 godina

Nazalost grobari, znam da ste ocekivali da ce vas sudija Santrac (koji je oteo Zvezdi titulu na proslom derbiju) ponovo uraditi nesto slicno posle gola Kaludjerovica, ali jednostavno je ostao u cudu, prvo je gledao pomocnika u neverici neko vreme da nece slucajno da podigne zastavicu, zatim u fudbalere javora da se neko ne zali na faul ili sl.pa tek onda teska srca pokazao na centar. Sto se tice izbora Pizona za selektora, to je obicna komedija jer je i maloj deci jasno da se necemo plasirati na EP. Izabran je samo da bi Tole i ostali mogli na kraju kvalifikacija da kazu - eto onaj zvezdas je kriv za sve.

Ostajem ovde

pre 13 godina

Kako su se pozrtvovano borili ovi iz Ivanjice,vidi se da,kao i drugi,igraju za Partizan,da Zvezdi zakinu koji bod.Kad bi ovako motivisani igrali protiv Partizana,uzeli bi im sva tri boda.Sami protiv svih!

zoran

pre 13 godina

Sve ispod 4 razlike za Partizan, u derbiju, ce biti neuspeh za crno-bele.
Zvezda ideju o fudbalu nema. Sta je uzrok ne znam, ali znam da je ono ocaj sto videh danas.

johan

pre 13 godina

Bravo Andrija!!! Samo tako nastavi!
Bitna pobeda. Trifunovic je razocarao, a novajlije su bas pojacanja, bar kada su ovi trenutni standardi u nasoj Zvezdi u pitanju.

PS. Komsije, gledajte bre malo svoja posla.

Bagg

pre 13 godina

Opušteno Zvezdo, bila si odlična, a sa takvom lepršavom igrom bi osvojila Ligu Šampiona.
Samo treba da angažujete sudije koje će deliti žute i crvene kartone protivničkim igračima i produžavati utakmicu dokle god vi ne postignete gol.

Ivan

pre 13 godina

Dobro bre, jer su ovi grobari gledali meč pre nego što počnu sa teorijama zavere kao sto su radili do pred samog kraja prošle sezone. Ovako:
-Zvezda je imala mnogo veći posed lopte(preko 65%)
-Zvezda je imala ukupno više šuteva
-Zvezda je imala više šuteva u okvir gola - dok Javor nije imao NIJEDAN
-Zvezda je imala više 100%-tnih prilika
-Igralo se još 8 minuta nadoknade, umesto 5(gol je dat u 92.min)
-Javor je napravio više faulova, kao da je Ćurčić izveo vojnike a ne fudbalere
-Javor se celu utkamicu razvlačio i glumio- što se na kraju i osvetilo

O kakvoj nepravdi/nameštanju pričamo? Pobeda je zaslužena, molim lepo. Razumem tugu. Samo napred Zvezdo, može to i mnogo bolje!

IvchaM

pre 13 godina

Ovo sto je veceras vidjeno je blagi uzas, tiha jeza i elementarna nepogoda zajedno.

Jedan tim koji je dosao da se brani sa bar 9 igraca (ne racunajuci golmana) u nadi da ce izvuci "velikih" 0:0 i drugi, domacin i ima igraca vise 25 minuta, koji za celu utakmicu potrefi da sutne u gol 5-6 puta.

Posle se zalimo zasto nam u napadu reprezentacije igraju samo Zigic, Panta, Lazovic i ponekad Mrdja.

Sto se same utakmice tice...

Zvezda tragicno ocajna. Adi i Mihajlovic jesu bili odlicni, ali Javor posteno 3 puta nije presao centar. Doduse, iz aviona se vidi da je Adi ogromno pojacanje, drugi svet za sve nase stopere i na zalost, prvi za prodaju na leto.

Bekovi, kao krila, manje-vise neupotrebljivi. Sem 2-3 prodora Ninkova, totalno bezkorisni. Cak se toliko forsira Ninkov ponekad da je prosto smesno bilo gledati Tosica kako mucenik mase na suprotnoj strani kako bi ga neko slucajno video.

Vesovic odlican. Medjutim, posto je mlad igrac, bitno je da se vidi da li u kontinuitetu moze da odigra ovako dobro. Ako poveze 4-5 ovakvih utakmica, resili smo problem desnog krila.

Isah solidan.

Mliovanovic u nekim situacijama totalno pogubljen, ali i kao takav mnogo bolji od rezervnih varijanti.

Kadu - koga da prevarimo da ga kupi?

Kaludjerovic - velika zelja, solidan ucinak.

Trifunovic - ne tako dobar kao proslo kolo.

Koroman - mislim da mu je pronadjeno idealno mesto u timu - klupa, pa kada zagusti probaj nesto Ogi.

Jevtic, Perovic - nista naucito.

Sve u svemu, do kraja polusezone bice dosta muke i, aiguran sam, po neki kiks.

Kristicu svaka cast na zelji da od ove ekipe izvuce sto vise moze, ali bih ipak na njgovom mestu da vidim nekog drugog. Ako je moguce jos na polusezoni.

Ono sto Zvezdi alarmantno treba je klasican plej, koji ume sa loptom; klasicno levo krilo koje ce da gadja Kaludjerovica u trepavicu i trener sa puno autoriteta koji ce da natera ove igrace da trce.

Boki

pre 13 godina

Da li je moguce da opet ima tri puta vise komentara od grobara nego nasih. Pa vi ste za verovali ili ne. Toliko ste zavidni ja nemam reci. Bolje bi vam bilo da krenete malo da idete na stadion a ne samo iz stolice da komentarisete. Ljudi treba da budu realni, zvezdin budzet je 1,4 mil evra a partizanov 11 mil, sta dalje pricati. U ovoj sezoni sam bio na svakoj utakmici na marakani i rezultat mi je uvek bio na zadnjem mestu. Bitno je da svi budemo uz zvezdu i da navijamo, a ekstra igraci i rezultati ce doci vremenom, samo da se izvucemo iz ove bule. Sve ovo govorim zbog nasih komsija koji ovo nikada nece razumeti jer oni idu na utakmice kada kao idu svi a ne zato sto vole klub. Koliko mi je bilo smesno kada su se svi smorili kada su izvuceni parovi za LS posto su provalili da ce ima stadion biti polu prazan. Zato grobari cutite i pokrite se a nas pustite da na miru navijamo i volimo svoj klub

Slav

pre 13 godina

Stvarno nema smisla,bre Tole providan si,dovede Pizona,zvezdifikovao si reprezentaciju i sad im jos namestas utakmice,malo im je sto je Lukic prosle sezone obavljao grdne telefonske pozive...
Komsinice,doci ce tebi racun za struju,samo polako!

Viktor Stamenkovic

pre 13 godina

Izvinjavam se mojim delijama,ali moram da kazem da bez dobre organizacije kluba,bez sjajnog trenera kakav je Aleksandar Stanojevic,nema nista.U Partizanu se fantasticno radi,finansijska sredstva dolaze kao kruna tog rada i rezultata u Evropi.Nadam se da ce i Zvezda krenuti tim putem jer ovo je realno malo.Delije su zasluzile vise od ovoga,a Partizan je zasluzio boljeg vecitog rivala.Pozdrav i delijama i grobarima.Viktor.

SILVESTER

pre 13 godina

Nema ni jednog komentara za sramno ponasanje predsednika lukica,koji je sa svojim gangsterima u lozi pljuvao,psovao i pretio jednom momku na zapadnoj tribini koji se drznuo da se okrene ka "VIP"? lozi i vice "Adzicu odlazi",a onda je jedan od nji sisao na tribinu da ga bije,ali su ih srecom razdvojili. Ipak on nije dorastao da bude predsednik nase Zvezde,vec neke seoske zadruge u Sopotu.

Osnovna skola!

pre 13 godina

•slatko, sladje, najsledje!!! tako se osvaja titula!!! SAMPIONI!
(David Delija, 18. septembar 2010 21:37)
Imam neki cudan utisak da si nepismen!

padlaka

pre 13 godina

Frenki,pa o cemu ti pises.Sada vam ne valja ni kada imate igraca vise,doduse to vam nije odgovaralo ni u derbiju.Pa hajde na sledecoj krenite sa igracem manje,mozda vam tada bude produktivnije.Nisam video iskljucenje,ali sudjenje u zadnjih 15-tak minuta smesno,par nepostojecih faulova na 20-25 metara od gola javora.MNOGO SMO JAKI.MNOGO STE SMESNI.

Neko

pre 13 godina

Oni jedva sa Javorom i to jer su srpske sudije, pa moze i u nadoknadi vremena, a mi jedva od Sahtjora izgubili, zahvaljujuci njihovom golmanu, sreci, stranim sudijama, karadzicu, svim svemirskim silama, bla bla bla...

Zabavan scenario i ucesnici...

Sta ces, zivot pise romane.

neki su zabavni, neki nisu. Kako kome koji. Zavisi od pismenosti aktera.

bobes

pre 13 godina

Da je ovo danas bio partizan (NEDAJ BOZE!!!) bili bi komentari kako je Tole kupio sudije jer je Javor dobio crveni i jer je gol pao u 93 minuti... Cudi me samo da "velika zvezda" danas nije dobila penal. Tole platio sudije da ne svira zvezdi penal :D

Jale Dobric

pre 13 godina

Pozdrav svima!
Cini mi se da cete svi izvrsiti kolektivno samoubistvo ako ne budete prvaci. Ko je dao gol? Jel redar usao u teren? Sa drugim timom cemo biti prvaci. Smesni ste. PFC FOREVERR

nenad73

pre 13 godina

Jos jedna sudijska "domacica" za zvezdu...i onda se neko pita zasto nam je fudbal tu gde je. Slusajuci navijanje reportera na "Fox"-u covek bi pomislio u najmanju ruku da je Javor neka ekipa iz inostranstva...zalosna realnost naseg fudbala.

Grobar

pre 13 godina

Ovima iz Ivanjice trebalo samo jos da prokopaju bunker na petercu da dozivljaj bude potpun, ja ne znam sto cimate sudiju mislim da je sudija svoj posao odradio korektno, jedina mala zamerka je crveni karton, jeste onaj zasluzio oba zuta ali to su mu jedina ostrija starta znaci tehnicki sve ispravno ali nije bas u duhu fudbala, to je moje misljenje. Inace zvezda igra ocajno, igra se zansiva na centriranju pa valjda ce neko udariti ili ce se odbiti ili ce vetar dunuti ka golu pa se posreci, ako ovako nastavite trazicete odlaganje derbija ozbiljno mislim.

zoran

pre 13 godina

kristic hvali samog sebe,unosi nervozu medju igrace,baca sako i povlaci klupu u revolt. Kristicu bolje bi ti bilo da naucis igrace kako se razbija bunker,kako treba i odakle sutirati i u kom pravcu i smeru trcati. Zelim ti da sto pre odes iz Zvezde i da ostanes upamcen kao trener bez poraza-zato MARS iz Zvezde sto pre .

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi i novim bodovima. Nisam gledao utakmicu ali sam cuo da je bilo prilicno dobro.

http://www.worldofbasketball.org

sofer taxija

pre 13 godina

Veceras je SEVER vise nego ikad licio na GRAND, a bas cesto potseca. Pufnice i sljokice, to stvarno do sada nije vidjeno, bravo najboli navijaci.

Maree

pre 13 godina

Ostadose ovi iz Ivanjice bez premija...
(Mpenza, 18. septembar 2010 21:18)
# Link komentara

Mpenza, oni nisu placeni od Januara 2010...istina.

saruman crni

pre 13 godina

Sad tražite da se utakmica produžava, jer su igrači javora ležali?!?!? A skoro ste kukali što se derbi produžio, jer su igrači Žlezde ležali... mislite o tome

Teško Vam ide bez Žlezdanaesteraca

XXL grobar

pre 13 godina

Jake protivnike kao Javor dobijamo sa slabom igrom,a ove slabije kao partyzan dobijamo sa jos slabijom igrom.
Okreni,obrni Zvezda uvek dobija...
(Lepi Fika,

resi bog da stvori ludake i dade mu ime Lepi Fika

h8er

pre 13 godina

E grobari ajde nek vas bude sutra u Čačku koliko vas danas ima na vesti o Zvezdi i ispunićete ceo stadion.
Šta bre sudija pomogao Zvezdi.Hoćete reći da ono nije bio crveni, ili možda što nije sankcionisao valjanje igrača Javora po terenu( samo Kahriman ležao više od 5 minuta???Inače onaj Li Adi, dečko objasnio kako se igra.

Kompleks

pre 13 godina

Vidim preplavili ste komentare o nekakvom namestanju (?!) a uzeste 3 titule van terena. Pola lige igra za vas i vi o necemu pricate.
(ajde vise Zvezdo misevi se uhvatili u oro ove 3 godine, 18. septembar 2010 21:58)

I u Ligu Sampiona smo se dva puta plasirali van terena. I pola lige sampiona igra za nas sa ciljem da vas izbace u prvom pretkolu.

sirko_

pre 13 godina

Hahahahahahhahaahhahahahahaahaaaaa........
Za sve vase komentare! Koja ste vi gomila neznalica i iskompleksiranih likova! Sramota ko sve sebi daje za pravo da bilo sta komentarise!

Zenit

pre 13 godina

Koliko se dobro sećam, raspalom Anderlehtu sudija poništio čist gol zbog navodnog ofsajda.
Ko visoko leti nisko pada!

a ovde sudija nit je centriro nit je ćušno glavom u gol!

aca

pre 13 godina

Adi je odigrao odlicnu utakmicu i pokazao da je odlicno resenje ali jedino sto Zvezdi fali jeste jedan kvalitetan kreativan igrac na sredini terena koji ce da deli lopte posto je Kadu(jedini tehnicar u klubu) postavljen na krilo.I jos bih dodao partiju dejana milovanovica koji je(uz svo postovanje) jedan od najgorih igraca jelen super lige,ako postoji neka sansa da se Vesovic stavi malo iza napadaca umesto nesrecnog milovanovica zvezda bi dobila na brzini ako vec ne na kvalitetu

Grobar do groba

pre 13 godina

Svaka cast na pobedi ali ste toliko uzdigli Adia i Mihajlovica kao da nisu primili go protiv Barcelone a ne protiv Javora, realno jesu bolji od Djordjevica ali koliko su dobri vreme ce pokazati i komsije vezni red sem Isaha vam je smesan ali su Kaludjerovic i Trifunovic zaista dobri igraci

zvezda

pre 13 godina

Bravo Li Adi odlican je bio samo neka tako nastavi i kristic ce morati da ga stavi u prvi tim. Mihailovic takodje dobar nadam se da ninkov ostaje kapiten.Posto smo veceras videli da su oba stopera sigurnija i bolja od slavoljuba, samo se nadam da se adi nije povredio.

dusan

pre 13 godina

zvezda opet losa, ali se mora reci da su adi i mihajlovic mnogo dobri. napokon par centarhalfova koji uliva poverenje. sredina terena je uzasan problem jer su kadu i isah smesni, a milovanovic potpuno izgubljen. sto se tice sudjenja - zuti karton kod iskljucenja je bio cist kao suza, a utakmicu je trebalo produziti i duze jer su ovi momci iz javora u drugom poluvremenu sve vreme lezali na travi. mislim da bi smen kristica i dovodjenje djukica bilo mnogo dobro resenje.
sto se tice grobara, opet njanjanja... nemojte vi spominjati VISOKU TRAVU jer je to bilo obrazlozenje sase ilica posle nekog po vas veoma nesrecnog derbija. prvo se informisite pa onda njanjanjanja... ima jedna pesma koja pocinje sa "grobari, jel nas cujete?" nastavak sigurno jako dobro znate i ja vas tim stihovima pozdravljam veceras

boris fr

pre 13 godina

Bravo Zvezda za igraca utakmice preporucujem igraca bez broja na terenu valjda se zove Santac,valjda nije onaj sto je igrao u OFK Bg.pre 30 i nesto god.

frenky opet

pre 13 godina

I jos nesto,da recimo Drogba ili Runi na 5 utakmica u Premijer ligi postignu 1 gol,pricalo bi se kako su u golgeterskoj krizi.A Javor je kao ekipa postigao 1 gol u 5 utakmica,sramota za njih i za ovu nasu ligu

Donato

pre 13 godina

Ka ko ne poželeti sve najgore "velikom" timu, koji većinu utakmica dobija sa jedan razlike, iz penala ili sa igračem više.
Jadnici, vesele se kao da su osvojili titulu.

Branko kockica

pre 13 godina

Sa Kristicem na celu i Adzicem u fotelji ovaj tim ce biti u zaostatku 15-tak bodova na kraju sezone. Li Adi odlican,Mihajlovic takodje,sredina terena skripi,treba jedan paker,napad solidan...sledece je "lako"gostovanje,pa protiv Metalca bar 15000 delija.

denny85

pre 13 godina

Naslov prosto nije tačan. Treba da glasi: "sudija" Santrač doneo pobedu zvezdi!
(Kvazimodo Sorabius, 18. septembar 2010 21:29)

To je onaj isti Santrac koji je pobedu oduzeo proslog proleca ako se secas! Isto su tada igrali Zvezda-Javor samo tada nije sudio penal za Zvezdu nego za Javor.

frenky

pre 13 godina

Mislim da Zvezda uopste nije odigrala toliko lose kao sto se ovde pise,odigrali su momci koliko su mogli,sa obzirom na odbranu Javora,jer je stvarno nemoguce mnogo vise uraditi kada se protivnicki tim brani sa svim raspolozivim igracima.Mislim da ni posle iskljucenja nije bilo nista lakse Zvezdi jer se i pre i posle crvenog kartona Javor branio sa 9 igraca,kada su bili svih 11 na terenu onda je bar Odita pokusavao nesto napred a kad su dobili crveni i on se vratio.U prvom poluvremenu smo dosta probijali samo je falio dobar centarsut,a u drugom je vec bilo slabije ali tad se vec i nervoza uvukla u tim.
Sve u svemu,nije bilo toliko lose

Anti

pre 13 godina

Zanima me dokle ce se gurati ovaj posrnuli klub koji ne moze nista da uradi bez frke, guzve, haosa i pritiska? Dokle? Sreca, pa postoji prenos da se vidi kako funkcionisu. Naravno, imace prilike i 2 evropske utakmice da odigraju, pa cemo opet videti kako ne mogu da sutnu u okvir gola. Jadno.

Delije Sever

pre 13 godina

Igrac vise,gol u 92.minutu,1:0 konacan rezultat,Tole postavio Pizona,zvezdinu zvezdu za selektora.Ja mislim da je on presao na nasu stranu i mogu da kazem da cemo sigurno osvojiti titulu,jer ciji je Tole ti za titulu ne moraju bogu da se mole.

GJ

pre 13 godina

Cestitke na pobedi. Iako sam naravno navijao da izgubite bodove ne mogu da ne cestitam jer je bilo prilicno posteno tj bez penala i slicnih stvari (jeste da je bio igrac vise al sta sad, desava se).

Samo, nece to moci tako jos dugo. Ne moze svaka da se dobija sa golom razlike. Otreznjenje sledi u narednih nekoliko kola. Jedna mala serija od 2,3 meca bez pobede i vi ste otpisani. A na derbiju, bice opet lijte kise ladne vode...

fanatic

pre 13 godina

Javor je veceras igrao totalni antifudbal, mislim da takvi klubovi unistavaju kvalitet nase lige. Nije Zvezda toliko jaka pa da protivnici moraju da se brane celu utakmuci sa 10/11 igraca. Tosic...pa taj covek ne zna da centrira,klupa pod hitno!!!! Adi-Mihajlovic odlicni. Svaka cast Kaludjerovicu na golu,ali moze on i bolje...

Lepi Fika

pre 13 godina

Jake protivnike kao Javor dobijamo sa slabom igrom,a ove slabije kao partyzan dobijamo sa jos slabijom igrom.
Okreni,obrni Zvezda uvek dobija...

jero

pre 13 godina

Sramno sudjenje...Santrac se pokazao kao sudija za opstinsku ligu,jos jednom dokaz da mali tim nema sta da trazi protiv velikana.Tole ucini nam uslugu i brisi

qazwsxedcrfvtgb

pre 13 godina

Za samo 4 kola dva nasa igraca, Trifunovici Jevtic,usla su u rubriku "Verovali ili ne" i "I ovo se moze promasiti". Vazna pobeda protiv neugodnog Javora.

jadnici

pre 13 godina

C...ani,nije li vas bar malo sramota?Vec cetiri utakmice pobedjujete ni krivi ni duzni,uz ogromnu srecu,bednu igru,i naravno nesebicnu naklonost sudija.Ali,derbi se blizi,tresite se...

Nikola

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da kada ekipa juri rezultat i ima igrača više, oni džokaju loptu i bunare. Kakve akcije da polaze od štopera i bekova... pa ko to još tako igra osim moje Zvezde?! I ako u ekipi ima izvođača slobodni udaraca kao što je Milovanović, zašto mu Koroman otima loptu?! To tako ne ide... ima jos milion stvari koje mogu da napišem, ali me mrzi!

buljavci iz zbuna

pre 13 godina

Realno, jedini koji ista vredi i koji ce otici u neki pristojan klub na kraju sezone je Kaludjerovic...ostalima nek je bog u pomoci, kao i celoj Zvezdi uostalom...mada, nekad smo gubili od istih ovih drvoseca :))

Lignjoslav

pre 13 godina

Li Adi ODLICAN!!! Vesovic, takodje. Ostali solidni. Nije mi jasno kako je Trifunovic ono promasio....
A sudjenje ne bih da komentarisem....samo cu reci SRAMOTA, sta se radi nasoj Zvezdi!
Publika je sve rekla, pominjuci sudiju, Karadzica, Dacica....

ajde vise Zvezdo misevi se uhvatili u oro ove 3 godine

pre 13 godina

hahaha jel vas boli grobari? Vidim preplavili ste komentare o nekakvom namestanju (?!) a uzeste 3 titule van terena. Pola lige igra za vas i vi o necemu pricate. Pokrijte se usima jer da imate bar malo morala bilo bi vas sramota da kazete jednu rec na temu regularnosti. Inace ova pobeda je posvecena svim grobarima koji su pratili nas najveci klub do zadnjeg minuta, koji veceras nece spavati koliko ih boli sto je Zvezda uzela nova 3 boda. Krivo mi samo sto Lukic ne nadje ozbiljnog trenera jer ovo kockanje sa Kristicem moze da kosta titule Zvezdu. Li Adi je odigrao fantasticno i vidi se da covek ume da igra fudbal, a isto je super sto se odlicno slaze sa Mihajlovicem tako da to treba i da ostane par stopera. Na sredini je neophodan jedan vrhunski igrac koji ce da poveze ovu ekipu jer ovako imamo tu i tamo solidne pojedince ali bez trenera, pravog kapitena, vodje, bez nekog ko organizuje napade sve predstavlja pravo mucenje. Prioritet broj jedan da se nadje trener na duze staze koji ce moci da gradi ekipu bar 4 godine. Tako rade svi ozbiljni klubovi i to je jedini nacin. Drugi prioritet odvajanje para za bas dobrog kreativca jer je Kadu vise za Borac ili Rad nego Zvezdu i treci da Lukic prestane da trosi energiju na druge klubove i da sredi malo skaut sluzbu, organizaciju kluba i resi prethodno recena 2 problema.

kurko

pre 13 godina

Dajemo gol Javoru koji igra sa igracem manje...A ceo stadion u ekstazi...ko da je Liga Sampiona osvojena...Cela klupa u terenu...a stadion??? plavo bele boje... kao da OFK Beograd igra na njemu....Dno dna....

Raša

pre 13 godina

CZ hitno mora nešto da uradi: ili da dođe bolji trener ili bar privremeno neki konsultant koji će Kristića naučiti da oragnizje napad i napadače približi golu odn. gol liniji sa koje će da šalju lopte. Sa ovakvim napadom i igraom, plašim se da će Partizan demolirati CZ a usput će biti još razočarenja. Hitno da se nešto uradi!!!

ljubitel fudbala

pre 13 godina

Zar se ovo zove fudbal ? Da li ovi trniraju ? Pa lopta im se odbija kao od direka ? Pa ljudi ekipa mora da ima i trenera.Ej zvezdo,zvezdo na koje si "grane" spala.Sramota !!!

✰š

pre 13 godina

Mnogo nezgodno kad se protivnik brani sa 11 igrača, a ti dva puta promašiš prazan gol.

Moramo ranije da otvaramo protivnika prvim golom, a posle punjenje. Tako bi i ovi prošli, popili bi peticu.

Štoperi odlični za početak!

Tošić me nervira u ofanzivi sa centaršutevima na pamet.

Kadu danas slab.

Isah - standardno dobar, pravi prvotimac, sjajan zadnji vezni.

Bravoooo...

pre 13 godina

Stubovi SrBstva su posle velike borbe uspeli da umuvaju gol straaasnom Javoru. Ah, da, Javor je 20 minuta igrao sa igracem manje.
Da li vam je sada jasno zasto su vas odrali Salata i Ivana?

zna se ko je sampion!

pre 13 godina

Ma mi i ne brinemo o vama! ..u 92, u 94 min. nije vazno... znamo da vam tesko ide postizanje golova!

nego... Kahriman!(?)
ne verujem da ce Stojke ostati dugo... tako da to bi bilo razuman potez!
Najbolji kod najboljih!
Dominacija se nastavlja!

Aleksandar

pre 13 godina

Ono je bilo mučno gledati.

Na kraju ga zbezda ubode, ali jedva. Javor sa igračem manje, ponavljanje slobodnih udaraca...

Previše nervoze...

najrBskiji klub..kompleksasi

pre 13 godina

kako uvek na vasim utakmicama ,koskanje i nervoza ,ne moćžete sportski da pobedite pa onda udri pritisak na sudiju,pa cete onda pisati saopštenja opet....kad izubite titulu.sramoto srpskog fudbala.

rango

pre 13 godina

zvezda je igrala vrlo dobro....dobar onaj brus li(li adi)..gledao sam prenos preko tv ,,fox,,...kako su bre oni prva srpska tv,jel zna neko to da objasni!!!

koroman zavrsio posao..ipak on zna da igra lopte!!!

pozdrav svim navijacima zvezde!

partizanovac od 1968.

petarda ce pasti

pre 13 godina

zvezda je postala neopisivo ljigava. ocigledna namestaljka, sudija javorovim igracima davao zuti cim rasire ruke. tom logikom, nasa reprezenacija bi morala da dobija po 10 crvenih po utakmici, i to ne racunajuci auto-golove.

sve one fore-zvezdi dupla kruna ako sve bude regularno, tole karadzic, slabi reflektori, visoka trava, los teren, vulkan na islandu... padaju u vodu

partizan ce da ih razbije ko staru kantu

bojan - srpsko sarajevo

pre 13 godina

Utakmicu necu komentarisati...dok god se pobjedjuje ja sam zadovoljan, HOCU TITULU. Samo cu reci LI ADI je igracina, šteta sto ce nazadovati u ovoj nasoj ligi...

Delija-Udine

pre 13 godina

Ovo je bilu blizu kiksa...ne znam kakva je bila igra...kako pise b92...napadali smo ali ipak...treba to da se rijesi mnogo ranije a ne da se cekaju zadnje sekunde...nesto ne stima...ipak se pisu 3 boda...forzza Stella Rossa..

delija-....realno

pre 13 godina

šta je grobari.....a kad ste vi prošlesezone pobedili BSk u 92. minutu golom jovanovica...molim vas....ne smarajte....fudbal se igra do zadnjeg zvizduka....

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

TOOOO ZVEZDOOOO !!!!!! Kako mi je drago sto smo pobedili ovaj uzasni, destruktivni, anti-fudbalski javor ! I jos golom u poslednjem minutu ! Tako im i treba kakvu igru gaje vec godinama. AJMO JOS SUTRA CACANI IZBORITE SE BAR ZA IKS, DAJTE SVE OD SEBE, KAO ZVEZDA DANAS !!!!!!!

bane

pre 13 godina

jel neko slusao izjavu kristica.prvi put sam cuo da neki trener da izjavu da su izmene bile odlicne i da su promenile tok igre.i da je tako a nije jer je stavio sve napadace a to ce se uveriti na sledecoj utakmici kad bude igrao sa malo ozbiljnijom ekpom bez odbrane,treba neko drugi da ga pohvali a ne on sam sebe.srozala se nasa zvezda na najnize grane u svojoj istoriji,jer ovakvi treneri i direktori kluba nekad nisu mogli da dovedu svoje ekipe ni na humanitarne i prijateljske utakmice na marakani a ne da vode zvezdu.

grobar kumanovo

pre 13 godina

moglo je da se igra do sutra pa da zvezda daje gol sada su imali igraca vise a sledece kolo u gostima sigurno bice dosudjen penal i hocete ovako da budete prvaci to ce biti malo morgen

Joja

pre 13 godina

Kristicu razocarao si me...
Curcicu ti si sramota Srpskog fudbala..
Igraci takodje...ono izlezavanje pri svakom kontaktu je prevsilo svaku meru...
Trifunovic brate sta promasi...Sudija smesan si
Igrac Javora je sa pravom dobio drugi zuti zbog povlacenja iza ledja..
Dzaba vam nja nja nja Jugosloveni...
A na kraju Grobarima znamo da ste se ponadali vise srece i da ozdravite od kompleksa!

coa

pre 13 godina

Zvezda je uprkos lošoj igri dobila još lošiji Javor. Bruka živa kako se Javor branio. Šta ti je naš fudbal...
Ne mogu reći da je pobeda potpuno nezaslužena, ipak je zvezda bila bolja, ali sudija očigledno naklonjen domaćem timu u finišu utakmice.
Jedno je sigurno, sa ovakvom igrom nemate šta da tražite u derbiju. Napunićemo vas! :-))

Marko

pre 13 godina

Zvezda iznenadila Javor na Marakani :) Zivim za taj dan da ne gledam onog nesretnog tatinog sina Milovanovica. Ja sam se sa kumom bio kladio kad je odlazio iz Zvezde, da ce se jos brze vratiti (NAZALOST) jer on NIGDe ne moze da igra samo u Zvezdi. nazalost ja sam dobio opkladu, a Zvezda opet pajsera kojeg mora da trpi. Lik igra veznog igraca, a ima kontakata sa loptom koliko i golman.

fanatic

pre 13 godina

Javor je veceras igrao totalni antifudbal, mislim da takvi klubovi unistavaju kvalitet nase lige. Nije Zvezda toliko jaka pa da protivnici moraju da se brane celu utakmuci sa 10/11 igraca. Tosic...pa taj covek ne zna da centrira,klupa pod hitno!!!! Adi-Mihajlovic odlicni. Svaka cast Kaludjerovicu na golu,ali moze on i bolje...

Joja

pre 13 godina

Kristicu razocarao si me...
Curcicu ti si sramota Srpskog fudbala..
Igraci takodje...ono izlezavanje pri svakom kontaktu je prevsilo svaku meru...
Trifunovic brate sta promasi...Sudija smesan si
Igrac Javora je sa pravom dobio drugi zuti zbog povlacenja iza ledja..
Dzaba vam nja nja nja Jugosloveni...
A na kraju Grobarima znamo da ste se ponadali vise srece i da ozdravite od kompleksa!

Lignjoslav

pre 13 godina

Li Adi ODLICAN!!! Vesovic, takodje. Ostali solidni. Nije mi jasno kako je Trifunovic ono promasio....
A sudjenje ne bih da komentarisem....samo cu reci SRAMOTA, sta se radi nasoj Zvezdi!
Publika je sve rekla, pominjuci sudiju, Karadzica, Dacica....

kurko

pre 13 godina

Dajemo gol Javoru koji igra sa igracem manje...A ceo stadion u ekstazi...ko da je Liga Sampiona osvojena...Cela klupa u terenu...a stadion??? plavo bele boje... kao da OFK Beograd igra na njemu....Dno dna....

petarda ce pasti

pre 13 godina

zvezda je postala neopisivo ljigava. ocigledna namestaljka, sudija javorovim igracima davao zuti cim rasire ruke. tom logikom, nasa reprezenacija bi morala da dobija po 10 crvenih po utakmici, i to ne racunajuci auto-golove.

sve one fore-zvezdi dupla kruna ako sve bude regularno, tole karadzic, slabi reflektori, visoka trava, los teren, vulkan na islandu... padaju u vodu

partizan ce da ih razbije ko staru kantu

qazwsxedcrfvtgb

pre 13 godina

Za samo 4 kola dva nasa igraca, Trifunovici Jevtic,usla su u rubriku "Verovali ili ne" i "I ovo se moze promasiti". Vazna pobeda protiv neugodnog Javora.

SILVESTER

pre 13 godina

Nema ni jednog komentara za sramno ponasanje predsednika lukica,koji je sa svojim gangsterima u lozi pljuvao,psovao i pretio jednom momku na zapadnoj tribini koji se drznuo da se okrene ka "VIP"? lozi i vice "Adzicu odlazi",a onda je jedan od nji sisao na tribinu da ga bije,ali su ih srecom razdvojili. Ipak on nije dorastao da bude predsednik nase Zvezde,vec neke seoske zadruge u Sopotu.

Bravoooo...

pre 13 godina

Stubovi SrBstva su posle velike borbe uspeli da umuvaju gol straaasnom Javoru. Ah, da, Javor je 20 minuta igrao sa igracem manje.
Da li vam je sada jasno zasto su vas odrali Salata i Ivana?

najrBskiji klub..kompleksasi

pre 13 godina

kako uvek na vasim utakmicama ,koskanje i nervoza ,ne moćžete sportski da pobedite pa onda udri pritisak na sudiju,pa cete onda pisati saopštenja opet....kad izubite titulu.sramoto srpskog fudbala.

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

TOOOO ZVEZDOOOO !!!!!! Kako mi je drago sto smo pobedili ovaj uzasni, destruktivni, anti-fudbalski javor ! I jos golom u poslednjem minutu ! Tako im i treba kakvu igru gaje vec godinama. AJMO JOS SUTRA CACANI IZBORITE SE BAR ZA IKS, DAJTE SVE OD SEBE, KAO ZVEZDA DANAS !!!!!!!

h8er

pre 13 godina

E grobari ajde nek vas bude sutra u Čačku koliko vas danas ima na vesti o Zvezdi i ispunićete ceo stadion.
Šta bre sudija pomogao Zvezdi.Hoćete reći da ono nije bio crveni, ili možda što nije sankcionisao valjanje igrača Javora po terenu( samo Kahriman ležao više od 5 minuta???Inače onaj Li Adi, dečko objasnio kako se igra.

Lepi Fika

pre 13 godina

Jake protivnike kao Javor dobijamo sa slabom igrom,a ove slabije kao partyzan dobijamo sa jos slabijom igrom.
Okreni,obrni Zvezda uvek dobija...

ajde vise Zvezdo misevi se uhvatili u oro ove 3 godine

pre 13 godina

hahaha jel vas boli grobari? Vidim preplavili ste komentare o nekakvom namestanju (?!) a uzeste 3 titule van terena. Pola lige igra za vas i vi o necemu pricate. Pokrijte se usima jer da imate bar malo morala bilo bi vas sramota da kazete jednu rec na temu regularnosti. Inace ova pobeda je posvecena svim grobarima koji su pratili nas najveci klub do zadnjeg minuta, koji veceras nece spavati koliko ih boli sto je Zvezda uzela nova 3 boda. Krivo mi samo sto Lukic ne nadje ozbiljnog trenera jer ovo kockanje sa Kristicem moze da kosta titule Zvezdu. Li Adi je odigrao fantasticno i vidi se da covek ume da igra fudbal, a isto je super sto se odlicno slaze sa Mihajlovicem tako da to treba i da ostane par stopera. Na sredini je neophodan jedan vrhunski igrac koji ce da poveze ovu ekipu jer ovako imamo tu i tamo solidne pojedince ali bez trenera, pravog kapitena, vodje, bez nekog ko organizuje napade sve predstavlja pravo mucenje. Prioritet broj jedan da se nadje trener na duze staze koji ce moci da gradi ekipu bar 4 godine. Tako rade svi ozbiljni klubovi i to je jedini nacin. Drugi prioritet odvajanje para za bas dobrog kreativca jer je Kadu vise za Borac ili Rad nego Zvezdu i treci da Lukic prestane da trosi energiju na druge klubove i da sredi malo skaut sluzbu, organizaciju kluba i resi prethodno recena 2 problema.

Viktor Stamenkovic

pre 13 godina

Izvinjavam se mojim delijama,ali moram da kazem da bez dobre organizacije kluba,bez sjajnog trenera kakav je Aleksandar Stanojevic,nema nista.U Partizanu se fantasticno radi,finansijska sredstva dolaze kao kruna tog rada i rezultata u Evropi.Nadam se da ce i Zvezda krenuti tim putem jer ovo je realno malo.Delije su zasluzile vise od ovoga,a Partizan je zasluzio boljeg vecitog rivala.Pozdrav i delijama i grobarima.Viktor.

Anti

pre 13 godina

Zanima me dokle ce se gurati ovaj posrnuli klub koji ne moze nista da uradi bez frke, guzve, haosa i pritiska? Dokle? Sreca, pa postoji prenos da se vidi kako funkcionisu. Naravno, imace prilike i 2 evropske utakmice da odigraju, pa cemo opet videti kako ne mogu da sutnu u okvir gola. Jadno.

Raša

pre 13 godina

CZ hitno mora nešto da uradi: ili da dođe bolji trener ili bar privremeno neki konsultant koji će Kristića naučiti da oragnizje napad i napadače približi golu odn. gol liniji sa koje će da šalju lopte. Sa ovakvim napadom i igraom, plašim se da će Partizan demolirati CZ a usput će biti još razočarenja. Hitno da se nešto uradi!!!

denny85

pre 13 godina

Naslov prosto nije tačan. Treba da glasi: "sudija" Santrač doneo pobedu zvezdi!
(Kvazimodo Sorabius, 18. septembar 2010 21:29)

To je onaj isti Santrac koji je pobedu oduzeo proslog proleca ako se secas! Isto su tada igrali Zvezda-Javor samo tada nije sudio penal za Zvezdu nego za Javor.

XXL grobar

pre 13 godina

Jake protivnike kao Javor dobijamo sa slabom igrom,a ove slabije kao partyzan dobijamo sa jos slabijom igrom.
Okreni,obrni Zvezda uvek dobija...
(Lepi Fika,

resi bog da stvori ludake i dade mu ime Lepi Fika

Osnovna skola!

pre 13 godina

•slatko, sladje, najsledje!!! tako se osvaja titula!!! SAMPIONI!
(David Delija, 18. septembar 2010 21:37)
Imam neki cudan utisak da si nepismen!

jadnici

pre 13 godina

C...ani,nije li vas bar malo sramota?Vec cetiri utakmice pobedjujete ni krivi ni duzni,uz ogromnu srecu,bednu igru,i naravno nesebicnu naklonost sudija.Ali,derbi se blizi,tresite se...

bojan - srpsko sarajevo

pre 13 godina

Utakmicu necu komentarisati...dok god se pobjedjuje ja sam zadovoljan, HOCU TITULU. Samo cu reci LI ADI je igracina, šteta sto ce nazadovati u ovoj nasoj ligi...

rango

pre 13 godina

zvezda je igrala vrlo dobro....dobar onaj brus li(li adi)..gledao sam prenos preko tv ,,fox,,...kako su bre oni prva srpska tv,jel zna neko to da objasni!!!

koroman zavrsio posao..ipak on zna da igra lopte!!!

pozdrav svim navijacima zvezde!

partizanovac od 1968.

Kompleks

pre 13 godina

Vidim preplavili ste komentare o nekakvom namestanju (?!) a uzeste 3 titule van terena. Pola lige igra za vas i vi o necemu pricate.
(ajde vise Zvezdo misevi se uhvatili u oro ove 3 godine, 18. septembar 2010 21:58)

I u Ligu Sampiona smo se dva puta plasirali van terena. I pola lige sampiona igra za nas sa ciljem da vas izbace u prvom pretkolu.

dusan

pre 13 godina

zvezda opet losa, ali se mora reci da su adi i mihajlovic mnogo dobri. napokon par centarhalfova koji uliva poverenje. sredina terena je uzasan problem jer su kadu i isah smesni, a milovanovic potpuno izgubljen. sto se tice sudjenja - zuti karton kod iskljucenja je bio cist kao suza, a utakmicu je trebalo produziti i duze jer su ovi momci iz javora u drugom poluvremenu sve vreme lezali na travi. mislim da bi smen kristica i dovodjenje djukica bilo mnogo dobro resenje.
sto se tice grobara, opet njanjanja... nemojte vi spominjati VISOKU TRAVU jer je to bilo obrazlozenje sase ilica posle nekog po vas veoma nesrecnog derbija. prvo se informisite pa onda njanjanjanja... ima jedna pesma koja pocinje sa "grobari, jel nas cujete?" nastavak sigurno jako dobro znate i ja vas tim stihovima pozdravljam veceras

zvezda

pre 13 godina

Bravo Li Adi odlican je bio samo neka tako nastavi i kristic ce morati da ga stavi u prvi tim. Mihailovic takodje dobar nadam se da ninkov ostaje kapiten.Posto smo veceras videli da su oba stopera sigurnija i bolja od slavoljuba, samo se nadam da se adi nije povredio.

nenad73

pre 13 godina

Jos jedna sudijska "domacica" za zvezdu...i onda se neko pita zasto nam je fudbal tu gde je. Slusajuci navijanje reportera na "Fox"-u covek bi pomislio u najmanju ruku da je Javor neka ekipa iz inostranstva...zalosna realnost naseg fudbala.

GJ

pre 13 godina

Cestitke na pobedi. Iako sam naravno navijao da izgubite bodove ne mogu da ne cestitam jer je bilo prilicno posteno tj bez penala i slicnih stvari (jeste da je bio igrac vise al sta sad, desava se).

Samo, nece to moci tako jos dugo. Ne moze svaka da se dobija sa golom razlike. Otreznjenje sledi u narednih nekoliko kola. Jedna mala serija od 2,3 meca bez pobede i vi ste otpisani. A na derbiju, bice opet lijte kise ladne vode...

Marko

pre 13 godina

Zvezda iznenadila Javor na Marakani :) Zivim za taj dan da ne gledam onog nesretnog tatinog sina Milovanovica. Ja sam se sa kumom bio kladio kad je odlazio iz Zvezde, da ce se jos brze vratiti (NAZALOST) jer on NIGDe ne moze da igra samo u Zvezdi. nazalost ja sam dobio opkladu, a Zvezda opet pajsera kojeg mora da trpi. Lik igra veznog igraca, a ima kontakata sa loptom koliko i golman.

jero

pre 13 godina

Sramno sudjenje...Santrac se pokazao kao sudija za opstinsku ligu,jos jednom dokaz da mali tim nema sta da trazi protiv velikana.Tole ucini nam uslugu i brisi

saruman crni

pre 13 godina

Sad tražite da se utakmica produžava, jer su igrači javora ležali?!?!? A skoro ste kukali što se derbi produžio, jer su igrači Žlezde ležali... mislite o tome

Teško Vam ide bez Žlezdanaesteraca

Nikola

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da kada ekipa juri rezultat i ima igrača više, oni džokaju loptu i bunare. Kakve akcije da polaze od štopera i bekova... pa ko to još tako igra osim moje Zvezde?! I ako u ekipi ima izvođača slobodni udaraca kao što je Milovanović, zašto mu Koroman otima loptu?! To tako ne ide... ima jos milion stvari koje mogu da napišem, ali me mrzi!

delija-....realno

pre 13 godina

šta je grobari.....a kad ste vi prošlesezone pobedili BSk u 92. minutu golom jovanovica...molim vas....ne smarajte....fudbal se igra do zadnjeg zvizduka....

sofer taxija

pre 13 godina

Veceras je SEVER vise nego ikad licio na GRAND, a bas cesto potseca. Pufnice i sljokice, to stvarno do sada nije vidjeno, bravo najboli navijaci.

coa

pre 13 godina

Zvezda je uprkos lošoj igri dobila još lošiji Javor. Bruka živa kako se Javor branio. Šta ti je naš fudbal...
Ne mogu reći da je pobeda potpuno nezaslužena, ipak je zvezda bila bolja, ali sudija očigledno naklonjen domaćem timu u finišu utakmice.
Jedno je sigurno, sa ovakvom igrom nemate šta da tražite u derbiju. Napunićemo vas! :-))

Jale Dobric

pre 13 godina

Pozdrav svima!
Cini mi se da cete svi izvrsiti kolektivno samoubistvo ako ne budete prvaci. Ko je dao gol? Jel redar usao u teren? Sa drugim timom cemo biti prvaci. Smesni ste. PFC FOREVERR

bobes

pre 13 godina

Da je ovo danas bio partizan (NEDAJ BOZE!!!) bili bi komentari kako je Tole kupio sudije jer je Javor dobio crveni i jer je gol pao u 93 minuti... Cudi me samo da "velika zvezda" danas nije dobila penal. Tole platio sudije da ne svira zvezdi penal :D

ljubitel fudbala

pre 13 godina

Zar se ovo zove fudbal ? Da li ovi trniraju ? Pa lopta im se odbija kao od direka ? Pa ljudi ekipa mora da ima i trenera.Ej zvezdo,zvezdo na koje si "grane" spala.Sramota !!!

Donato

pre 13 godina

Ka ko ne poželeti sve najgore "velikom" timu, koji većinu utakmica dobija sa jedan razlike, iz penala ili sa igračem više.
Jadnici, vesele se kao da su osvojili titulu.

GORAN C

pre 13 godina

Koliko je ova zvezda popularnija od partizana.Na zvezdinim utakmicama prosek i ove godine je izmedju 20000 i 25000 po mecu a kada igra u evropi uvek je pun stadion,dok na partizanovim utakmicama prosek je 10000. Iako partizan igra ligu sampiona,iako mu svi pomazu pocev od T.Karadzica fudbalski klub Partizan nikad nece biti popularniji (ni kod nas ni u svetu)od fudbalskog kluba Crvena Zvezda.

buljavci iz zbuna

pre 13 godina

Realno, jedini koji ista vredi i koji ce otici u neki pristojan klub na kraju sezone je Kaludjerovic...ostalima nek je bog u pomoci, kao i celoj Zvezdi uostalom...mada, nekad smo gubili od istih ovih drvoseca :))

✰š

pre 13 godina

Mnogo nezgodno kad se protivnik brani sa 11 igrača, a ti dva puta promašiš prazan gol.

Moramo ranije da otvaramo protivnika prvim golom, a posle punjenje. Tako bi i ovi prošli, popili bi peticu.

Štoperi odlični za početak!

Tošić me nervira u ofanzivi sa centaršutevima na pamet.

Kadu danas slab.

Isah - standardno dobar, pravi prvotimac, sjajan zadnji vezni.

frenky opet

pre 13 godina

I jos nesto,da recimo Drogba ili Runi na 5 utakmica u Premijer ligi postignu 1 gol,pricalo bi se kako su u golgeterskoj krizi.A Javor je kao ekipa postigao 1 gol u 5 utakmica,sramota za njih i za ovu nasu ligu

Aleksandar

pre 13 godina

Ono je bilo mučno gledati.

Na kraju ga zbezda ubode, ali jedva. Javor sa igračem manje, ponavljanje slobodnih udaraca...

Previše nervoze...

Zenit

pre 13 godina

Koliko se dobro sećam, raspalom Anderlehtu sudija poništio čist gol zbog navodnog ofsajda.
Ko visoko leti nisko pada!

a ovde sudija nit je centriro nit je ćušno glavom u gol!

Delija-Udine

pre 13 godina

Ovo je bilu blizu kiksa...ne znam kakva je bila igra...kako pise b92...napadali smo ali ipak...treba to da se rijesi mnogo ranije a ne da se cekaju zadnje sekunde...nesto ne stima...ipak se pisu 3 boda...forzza Stella Rossa..

Slav

pre 13 godina

Stvarno nema smisla,bre Tole providan si,dovede Pizona,zvezdifikovao si reprezentaciju i sad im jos namestas utakmice,malo im je sto je Lukic prosle sezone obavljao grdne telefonske pozive...
Komsinice,doci ce tebi racun za struju,samo polako!

aca

pre 13 godina

Adi je odigrao odlicnu utakmicu i pokazao da je odlicno resenje ali jedino sto Zvezdi fali jeste jedan kvalitetan kreativan igrac na sredini terena koji ce da deli lopte posto je Kadu(jedini tehnicar u klubu) postavljen na krilo.I jos bih dodao partiju dejana milovanovica koji je(uz svo postovanje) jedan od najgorih igraca jelen super lige,ako postoji neka sansa da se Vesovic stavi malo iza napadaca umesto nesrecnog milovanovica zvezda bi dobila na brzini ako vec ne na kvalitetu

padlaka

pre 13 godina

Frenki,pa o cemu ti pises.Sada vam ne valja ni kada imate igraca vise,doduse to vam nije odgovaralo ni u derbiju.Pa hajde na sledecoj krenite sa igracem manje,mozda vam tada bude produktivnije.Nisam video iskljucenje,ali sudjenje u zadnjih 15-tak minuta smesno,par nepostojecih faulova na 20-25 metara od gola javora.MNOGO SMO JAKI.MNOGO STE SMESNI.

zoran

pre 13 godina

kristic hvali samog sebe,unosi nervozu medju igrace,baca sako i povlaci klupu u revolt. Kristicu bolje bi ti bilo da naucis igrace kako se razbija bunker,kako treba i odakle sutirati i u kom pravcu i smeru trcati. Zelim ti da sto pre odes iz Zvezde i da ostanes upamcen kao trener bez poraza-zato MARS iz Zvezde sto pre .

grobar kumanovo

pre 13 godina

moglo je da se igra do sutra pa da zvezda daje gol sada su imali igraca vise a sledece kolo u gostima sigurno bice dosudjen penal i hocete ovako da budete prvaci to ce biti malo morgen

Maree

pre 13 godina

Ostadose ovi iz Ivanjice bez premija...
(Mpenza, 18. septembar 2010 21:18)
# Link komentara

Mpenza, oni nisu placeni od Januara 2010...istina.

Grobar do groba

pre 13 godina

Svaka cast na pobedi ali ste toliko uzdigli Adia i Mihajlovica kao da nisu primili go protiv Barcelone a ne protiv Javora, realno jesu bolji od Djordjevica ali koliko su dobri vreme ce pokazati i komsije vezni red sem Isaha vam je smesan ali su Kaludjerovic i Trifunovic zaista dobri igraci

Lepotica Daca

pre 13 godina

Ovi lazni zvezdasi koji se iz dana u dana ovde lazno predstavljaju i pluju po zvezdi.Zvezda igra sve bolje i bolje.Ali ima jedna stvar.Javor cija je uprava naklonjena Zvezdi jer je gosp. Sekulc trbalo da bude clan UO Zvezde je odigrao mec kako treba dase bori za klub, a ne kao Metalac i Hajduk koji jos nisi ni izasli na teren vec su poklobili 6 bodova gazdama iz Partizana

Delije Sever

pre 13 godina

Igrac vise,gol u 92.minutu,1:0 konacan rezultat,Tole postavio Pizona,zvezdinu zvezdu za selektora.Ja mislim da je on presao na nasu stranu i mogu da kazem da cemo sigurno osvojiti titulu,jer ciji je Tole ti za titulu ne moraju bogu da se mole.

bane

pre 13 godina

jel neko slusao izjavu kristica.prvi put sam cuo da neki trener da izjavu da su izmene bile odlicne i da su promenile tok igre.i da je tako a nije jer je stavio sve napadace a to ce se uveriti na sledecoj utakmici kad bude igrao sa malo ozbiljnijom ekpom bez odbrane,treba neko drugi da ga pohvali a ne on sam sebe.srozala se nasa zvezda na najnize grane u svojoj istoriji,jer ovakvi treneri i direktori kluba nekad nisu mogli da dovedu svoje ekipe ni na humanitarne i prijateljske utakmice na marakani a ne da vode zvezdu.

frenky

pre 13 godina

Mislim da Zvezda uopste nije odigrala toliko lose kao sto se ovde pise,odigrali su momci koliko su mogli,sa obzirom na odbranu Javora,jer je stvarno nemoguce mnogo vise uraditi kada se protivnicki tim brani sa svim raspolozivim igracima.Mislim da ni posle iskljucenja nije bilo nista lakse Zvezdi jer se i pre i posle crvenog kartona Javor branio sa 9 igraca,kada su bili svih 11 na terenu onda je bar Odita pokusavao nesto napred a kad su dobili crveni i on se vratio.U prvom poluvremenu smo dosta probijali samo je falio dobar centarsut,a u drugom je vec bilo slabije ali tad se vec i nervoza uvukla u tim.
Sve u svemu,nije bilo toliko lose

Grobar

pre 13 godina

Ovima iz Ivanjice trebalo samo jos da prokopaju bunker na petercu da dozivljaj bude potpun, ja ne znam sto cimate sudiju mislim da je sudija svoj posao odradio korektno, jedina mala zamerka je crveni karton, jeste onaj zasluzio oba zuta ali to su mu jedina ostrija starta znaci tehnicki sve ispravno ali nije bas u duhu fudbala, to je moje misljenje. Inace zvezda igra ocajno, igra se zansiva na centriranju pa valjda ce neko udariti ili ce se odbiti ili ce vetar dunuti ka golu pa se posreci, ako ovako nastavite trazicete odlaganje derbija ozbiljno mislim.

Srb-in

pre 13 godina

Nije mi jasno, grobari, zasto toliko povika na sudiju, pa on vam je doneo titulu prosle sezone (poslednji derbi). ..
(Neško, 19. septembar 2010 01:42)
Jel to bese onaj derbi u kome ste imali 0 (nula) suteva na gol?

sirko_

pre 13 godina

Hahahahahahhahaahhahahahahaahaaaaa........
Za sve vase komentare! Koja ste vi gomila neznalica i iskompleksiranih likova! Sramota ko sve sebi daje za pravo da bilo sta komentarise!

nije vazno moje ime

pre 13 godina

Izvinjavam se mojim delijama,ali moram da kazem da bez dobre organizacije kluba,bez sjajnog trenera kakav je Aleksandar Stanojevic,nema nista.U Partizanu se fantasticno radi,finansijska sredstva dolaze kao kruna tog rada i rezultata u Evropi.Nadam se da ce i Zvezda krenuti tim putem jer ovo je realno malo.Delije su zasluzile vise od ovoga,a Partizan je zasluzio boljeg vecitog rivala.Pozdrav i delijama i grobarima.Viktor.
(Viktor Stamenkovic, 18. septembar 2010 23:15)

druze pa ti onda predji i navijaj za partizan ove sezone jer je jaci i fantasticno se tamo radi...sledece godine kad mi budemo igrali bolje vrati se pa opet navijaj za zvezdu. Takvi nam ne trebaju!

ZAMENE TEZA

pre 13 godina

Grobari jeste se ponadali?! :)) Koliko vas ima na Zvezdinom izvestaju! Posle recite da nista iskompleksirani! xaxa
(stori Cacak, 19. septembar 2010 00:40)

idi pogledaj vesti o šahtjoru gde se tvoji istomišljenici raduju golu srne.pa onda komentariši i ne lupetaj.još vam je samo to ostalo da pričate o kompleksima..pošto vas ni u domaćem prvenstvu ani u evropi nema nigde.vi ste najveći kompleksasi koji iskazujete svoje komplekse tako sto pravite koreografiju protiv javora jer nemate nigde drugo,vi ste najgori i najiskompleksiraniji zajedno sa lukicem zvanim saopštenje.

Mare

pre 13 godina

Nije mi jasno ko je ikada proglasio Radovana Curcica za jednog od najboljih i najperspektivnijih trenera u Srbiji? Zar ce on stvarno sada da avanzuje u reprezentaciju??? On je covek zaista naucio kako se organizuje odbrana i svaka mu cast. I NISTA, ali ama bas NISTA vise. Koja je to igra, koja ideja? Koji je smisao takvog fudbala???

zna se ko je sampion!

pre 13 godina

Ma mi i ne brinemo o vama! ..u 92, u 94 min. nije vazno... znamo da vam tesko ide postizanje golova!

nego... Kahriman!(?)
ne verujem da ce Stojke ostati dugo... tako da to bi bilo razuman potez!
Najbolji kod najboljih!
Dominacija se nastavlja!

boris fr

pre 13 godina

Bravo Zvezda za igraca utakmice preporucujem igraca bez broja na terenu valjda se zove Santac,valjda nije onaj sto je igrao u OFK Bg.pre 30 i nesto god.

Ivan

pre 13 godina

Dobro bre, jer su ovi grobari gledali meč pre nego što počnu sa teorijama zavere kao sto su radili do pred samog kraja prošle sezone. Ovako:
-Zvezda je imala mnogo veći posed lopte(preko 65%)
-Zvezda je imala ukupno više šuteva
-Zvezda je imala više šuteva u okvir gola - dok Javor nije imao NIJEDAN
-Zvezda je imala više 100%-tnih prilika
-Igralo se još 8 minuta nadoknade, umesto 5(gol je dat u 92.min)
-Javor je napravio više faulova, kao da je Ćurčić izveo vojnike a ne fudbalere
-Javor se celu utkamicu razvlačio i glumio- što se na kraju i osvetilo

O kakvoj nepravdi/nameštanju pričamo? Pobeda je zaslužena, molim lepo. Razumem tugu. Samo napred Zvezdo, može to i mnogo bolje!

Dule Vujosevic

pre 13 godina

@Milan

Druze o kakvim kompleksima ti govoris,pa tri titule za redom,a sada je i cetvrta na pomolu...jel te podseca to na neki klub iz Crno-Bele familije....a sto se Barija tice..pa gde ste vi bili 66'?

Mi bar znamo kako je to kad se da gol u Finalu LS i to protiv Real Madrida,a ne nekog tamo Marseja koji je kupovao utakmice(Bernar Tapi),+nisu igrali timovi iz tada najacih evropskih liga...smesni ste!!!

nebitno

pre 13 godina

Sta pricate vi o igri??!! Po prvi put za ovih par godina, Zvezda je pocela da igra FUDBAL..Napadacki sa 2 napadaca (na kraju sa 5 :D ),i sve vreme je napadala.. Li Adi je ubica, decko je odigrao odlicno. Kristic je dobio (bar kod mene) veliki plus, sto je izostavio anti-fudbalere - Savio,Bogdanovic i ostali, kojima realno nije mesto u Zvezdi.. Sve u svemu nije lose protiv bunkera, moglo je i ubedljivije ali vidi se napredak.. samo da tako nastave.

kalicko

pre 13 godina

Nisu mi jasni ovi komentari, najpre nazovi zvezdaša, o ovima drugima izlišno je govoriti. Zvezda je igrala prvi put u zadnjih nekoliko godina napadački CELU utakmicu. Ekipama kao Javor treba zabraniti da igraju tzv super ligu, pa ono je strašno, počeli su da se valjaju po terenu još u 20. min utakmice, to do sada nikad video nisam. A tek sudija, pa imao je razloga da produži utakmicu bar 10 min, ali zna se ko je i šta je..
I za sve zvezdaše koji pljuju, dodjite na STADION pa tamo pljujte i zviždite, ali bar odvojite 300-400 din za Zvezdu, a ne ovako, najlakše je sedeti kući i mlatiti praznu slamu.

Milan

pre 13 godina

Komsije sto vi volite da komentarisete nas i nase utakmice pa to je strasno.Nikada u zivotu nisam komentariso vasu utakmicu,ma ne zanima me, makar dobili Anderleht ili izgubili od Fljamurtarija.Jedini izuzetak je derbi.
Ali ne vredi ni 3 titule, ni liga sampiona, kompleksi iz Barija zauvek ostaju u srcu komsija.Oni se ne daju izleciti tako lako.

Branko kockica

pre 13 godina

Sa Kristicem na celu i Adzicem u fotelji ovaj tim ce biti u zaostatku 15-tak bodova na kraju sezone. Li Adi odlican,Mihajlovic takodje,sredina terena skripi,treba jedan paker,napad solidan...sledece je "lako"gostovanje,pa protiv Metalca bar 15000 delija.

Neko

pre 13 godina

Oni jedva sa Javorom i to jer su srpske sudije, pa moze i u nadoknadi vremena, a mi jedva od Sahtjora izgubili, zahvaljujuci njihovom golmanu, sreci, stranim sudijama, karadzicu, svim svemirskim silama, bla bla bla...

Zabavan scenario i ucesnici...

Sta ces, zivot pise romane.

neki su zabavni, neki nisu. Kako kome koji. Zavisi od pismenosti aktera.

Beogradjanin zvezdas

pre 13 godina

@Dule Vujosevoic

Vidim da i tebe i ostale boli Bari .Ali shvati i ti i svi vi jednom zauvek. Igrasli su svi timovi osim tima iz Engleske. Italija je te godine imala dva predstavnika. Napoli kao sampion i Milan kao pobednik lige sampiona

Drugo lazni Zvezdasi koji iz dana u dan nesto pluju po Zvezdi. Nikoga necete zavarati

Trece cestitke Javoru na borbenosti iako je predsednik Javora gospodin Sekulic trebalo da bude clan UO FK Crvena Zvezda ali iz moralnih razgloga odustao. Nije kao predsednik FK Metalac clan dva Kluba, predsednik FK Hajduk takodje i onda dodju utakmice koje se odigravaju reda radi da bi prvenstvo bilo "regularno"

mozes me zvati kako god hoces

pre 13 godina

navijač sam zvezde ali ovo je bruka, onaj crveni karton za javor je smešan, jaoj zvezdo našta si ti spala da ti sudije nameštaju pobedu

ti kao navijac zvezde si bio na utakmici ili si gledao od kuce? Sudija je davao sve od sebe da javor odnese bar bod ali zasluzeno smo dali gol u zadnjem minutu. Igraci javora su se celu utakmicu previjali i krali vreme a sudija je otvoreno krao lopte zvezdi i svirao nebuloze.Zanimljivo je kako 80% partizana komentarise sve vezano za zvezdu.
Kompleksi su neizlecivi!

MirkoGrobar

pre 13 godina

@Nesko

..jel to mislis na nase sudije koje nisu svirale penal Partizanu protiv Zvezdice 15 godina,a trebale su bar 30.

A o crvenim kartonima da i ne pricam..koliko smo ih samo dobili nezasluzeno,a koliko su vam poklanjali protiv nas to je smehoteka...samo Koroman je zasluzio jedno 2 po mecu u zadnjih tri godine..a nije bilo ni jednog osim one fore sa Gay-om i Moreirom...a mi skoro svaki drugi derbi igramo sa igracem manje...mada nam protiv vas i ne treba vise od 10 fudbalera..:)))))))

MATORI

pre 13 godina

pobeda cista kao suza. ne znam cemu ovakvi komentari, sudjenje korektno, utakmica je trebalo da se produzi samo na izmene 3 minuta a gde je onoliko premeravanje terena fudbalera javora. crveni zasluzeno. ni oni se nisu bunili a vi..?navijaci sjajni, neko od VAS rece grandovski. ajde se vi okupite da vas vidim, danas nas je bilo vise od 15000, vas toliko bude ali iz 4-5 puta. zvezda moze i mora bolje. i bice. ajmo zvezdo.

Hurtlocker

pre 13 godina

Zao mi je grobara sto im tesko pada svaka Zvezdina pobeda...Da im nije onog busena trave u Briselu,sladili bi se uz Foks,a ovako samo se hrabre pred derbi...Majko moja,pricacete da su se ugasila svetla na Marakani od muke,misevi jedni...

ciganDOgroba

pre 13 godina

Partizanovac Cleo je u ovoj sezoni dao isti broj golova kao CIJELI tim crvene zvezde,u prvenstvu i Evropi ukupno...ccc
(Grobar Rep. Srpska, 19. septembar 2010 01:24)
Ne brini , poklonice Ivica pasos Kleu a cela RS place za pasosem Srbije!

regab

pre 13 godina

Mislim da bi navijaci partizana trebali napisu paticiju FIFI da se ukine produzeno vreme posto ocigledno za njih nije normalno da se gol da u 92 minutu.Ili da bi se edukovali ,nek obidju malo rezultate po evropi i da vide koliko golova pada u nadoknadi svaki vikend... u stvari najbolje da traze od FSS da se gol ponisti sledeci put kad partizan postigne gol posle 90 min.Tako bi svima nama dali lep primer kako to nije u redu i treba se boriti protiv toga.
Nisam u pziciji da gledam nase utakmice,ali cini se po izvestaju i komentarima da nije bilo toliko lose koliko je umelo da bude.
Iako vec mislite da ste klasa iznad nas,sto se niste otvorili i napadali protiv Sahtjora, samo sto su oni uspeli da daju gol pre nadoknade..ne smem ni da pomislim kakva bi reakcija bila da je to bio slucaj...

zoran

pre 13 godina

Sve ispod 4 razlike za Partizan, u derbiju, ce biti neuspeh za crno-bele.
Zvezda ideju o fudbalu nema. Sta je uzrok ne znam, ali znam da je ono ocaj sto videh danas.

bip-bip

pre 13 godina

@ Oni jedva sa Javorom i to jer su srpske sudije, pa moze i u nadoknadi vremena, a mi jedva od Sahtjora izgubili, zahvaljujuci njihovom golmanu, sreci, stranim sudijama, karadzicu, svim svemirskim silama, bla bla bla...

Zabavan scenario i ucesnici...

Sta ces, zivot pise romane.

neki su zabavni, neki nisu. Kako kome koji. Zavisi od pismenosti aktera.
(Neko, 18. septembar 2010 23:19)


do pre tri godine nisi ni znao za taj sahtjor, a sada si ponosan sto ste izgubili samo 1:0 (valjda ste svi ocekivali pet komada) ...
cime se vi ponosite... strasno...

srbenda iz inostranstva

pre 13 godina

@Dule Vujosevic

Ajde bato ko zna u Evropi ko je pored Reala igrao finale.To zivi niko ne pamti osim one nemacje statisticke agencije koja pravi budalaste analize a i vas grobara i to ne svih.Pamte se pibednici i na peharu pisu samo pobednici pa tako i FK Crvena Zvezda 1991, asto se tice ucesca timova te godine lepo idi na Wikipedija i sve ce ti biti jasno da vise u buduce ne lupetas i ostali tvoji istomisljenici

IvchaM

pre 13 godina

Ovo sto je veceras vidjeno je blagi uzas, tiha jeza i elementarna nepogoda zajedno.

Jedan tim koji je dosao da se brani sa bar 9 igraca (ne racunajuci golmana) u nadi da ce izvuci "velikih" 0:0 i drugi, domacin i ima igraca vise 25 minuta, koji za celu utakmicu potrefi da sutne u gol 5-6 puta.

Posle se zalimo zasto nam u napadu reprezentacije igraju samo Zigic, Panta, Lazovic i ponekad Mrdja.

Sto se same utakmice tice...

Zvezda tragicno ocajna. Adi i Mihajlovic jesu bili odlicni, ali Javor posteno 3 puta nije presao centar. Doduse, iz aviona se vidi da je Adi ogromno pojacanje, drugi svet za sve nase stopere i na zalost, prvi za prodaju na leto.

Bekovi, kao krila, manje-vise neupotrebljivi. Sem 2-3 prodora Ninkova, totalno bezkorisni. Cak se toliko forsira Ninkov ponekad da je prosto smesno bilo gledati Tosica kako mucenik mase na suprotnoj strani kako bi ga neko slucajno video.

Vesovic odlican. Medjutim, posto je mlad igrac, bitno je da se vidi da li u kontinuitetu moze da odigra ovako dobro. Ako poveze 4-5 ovakvih utakmica, resili smo problem desnog krila.

Isah solidan.

Mliovanovic u nekim situacijama totalno pogubljen, ali i kao takav mnogo bolji od rezervnih varijanti.

Kadu - koga da prevarimo da ga kupi?

Kaludjerovic - velika zelja, solidan ucinak.

Trifunovic - ne tako dobar kao proslo kolo.

Koroman - mislim da mu je pronadjeno idealno mesto u timu - klupa, pa kada zagusti probaj nesto Ogi.

Jevtic, Perovic - nista naucito.

Sve u svemu, do kraja polusezone bice dosta muke i, aiguran sam, po neki kiks.

Kristicu svaka cast na zelji da od ove ekipe izvuce sto vise moze, ali bih ipak na njgovom mestu da vidim nekog drugog. Ako je moguce jos na polusezoni.

Ono sto Zvezdi alarmantno treba je klasican plej, koji ume sa loptom; klasicno levo krilo koje ce da gadja Kaludjerovica u trepavicu i trener sa puno autoriteta koji ce da natera ove igrace da trce.

Ostajem ovde

pre 13 godina

Kako su se pozrtvovano borili ovi iz Ivanjice,vidi se da,kao i drugi,igraju za Partizan,da Zvezdi zakinu koji bod.Kad bi ovako motivisani igrali protiv Partizana,uzeli bi im sva tri boda.Sami protiv svih!

doom

pre 13 godina

гледао сам на ТВ-у прво полувреме, ту вас Јавор откидао по левој страни, ви играли класично бунарење, једино је Ади играо лопте код вас. Фали вам тренер, види се да је све "држ' да набијем"... ајд' па са срећом, ваљда ћете бити трећи. Победу пеналом не желим да коментаришем.

miki

pre 13 godina

Bio sam juce na utakmici, i posle duze vremena nemam nekih posebnih zamerki, realno zvezda je trebala da resi utakmicu mnogo ranije ali su promasivane sanse koje se retko kada promasuju. Javor, dosao da se brani i kao i uvek da nam da gol iz neke kontre ali ovoga puta smo imala sigurne stopere u liku adia i miailovica i nije bilo iznenadjenja! Igraci javora se izlezavali n aterenu kad god je bila prilika, a utakmica je trebala da bude produzena minimum 7 minuta, ali mi nismo partizan. Moze i mora mnogo bolje! Definitvno smo tanki na sredini terena.

DekiLo

pre 13 godina

Navijaca opet vise nego u celoj ligi,na armijsku livadicu ne dodje toliko ni u 4-5 kola...Igra prosecna,ali kako i igrati kad protivnik parkira autobus ispred gola?Valjda je svima jasno da je Isah trenutno prva violina,a zemljak mu Adi rame uz rame,a plejmejker rak-rana.Kadua necu ni komentarisati,valjda ce mo ga prodati na zimu i dovesti ozbiljnog igraca na toj poziciji.Samo hrabro i napred.

darko

pre 13 godina

navijac sam zvezde ali moram da priznam da zvezda igra sramno. Zivim u cacku pa cu pogledati sutra utakmicu izmedju borca i partizana. Mislim da partizan nece osvojiti tri boda u cacku zbog umora a i zbog stanja terena u cacku. Bez obzira na sve to, titula ce nam ponovo pobeci u humsku jer sa ovakvom igrom ne zasluzujemo ni drugo mesto. U zvezdi hitno treba menjati sve,osim nas vernih delija.

Ostajem ovde

pre 13 godina

Pa,Partizan je vecinu utakmica,poslednjih nekoliko godina,pobedio u finisu,sve su dolazile iz X.Toliko o regularnosti prvenstva,a umesto Antica je trebao da ode Karadzic!

Pod hitno novi trener

pre 13 godina

Da li ste sada progledali,gospodo iz uprave?Da li navijači treba da strepe do zaustavnog vremena i čekati neku slučajku da uđe u gol?A tek izjava trenera odmah posle utakmice,ludilo...Ovaj čovek nezna da napravi igru a ima igrače koji mogu postati šampioni,zato pod hitno dovesti pravog trenera poput Muslina,Jankovića...jer sa ovim nam nema trofeja.Adi odličan,da je samo 10-tak cm viši bio bi među vodećim štoperima u svetu a Mihajlović sasvim ok,postavlja se odlično i jak u duelu,samo malo sporiji,uglavnom mnogo bolji od Đoleta i Duška,iako prvi put igraju zajedno.

johan

pre 13 godina

Bravo Andrija!!! Samo tako nastavi!
Bitna pobeda. Trifunovic je razocarao, a novajlije su bas pojacanja, bar kada su ovi trenutni standardi u nasoj Zvezdi u pitanju.

PS. Komsije, gledajte bre malo svoja posla.

Boki

pre 13 godina

Da li je moguce da opet ima tri puta vise komentara od grobara nego nasih. Pa vi ste za verovali ili ne. Toliko ste zavidni ja nemam reci. Bolje bi vam bilo da krenete malo da idete na stadion a ne samo iz stolice da komentarisete. Ljudi treba da budu realni, zvezdin budzet je 1,4 mil evra a partizanov 11 mil, sta dalje pricati. U ovoj sezoni sam bio na svakoj utakmici na marakani i rezultat mi je uvek bio na zadnjem mestu. Bitno je da svi budemo uz zvezdu i da navijamo, a ekstra igraci i rezultati ce doci vremenom, samo da se izvucemo iz ove bule. Sve ovo govorim zbog nasih komsija koji ovo nikada nece razumeti jer oni idu na utakmice kada kao idu svi a ne zato sto vole klub. Koliko mi je bilo smesno kada su se svi smorili kada su izvuceni parovi za LS posto su provalili da ce ima stadion biti polu prazan. Zato grobari cutite i pokrite se a nas pustite da na miru navijamo i volimo svoj klub

Neško

pre 13 godina

Nazalost grobari, znam da ste ocekivali da ce vas sudija Santrac (koji je oteo Zvezdi titulu na proslom derbiju) ponovo uraditi nesto slicno posle gola Kaludjerovica, ali jednostavno je ostao u cudu, prvo je gledao pomocnika u neverici neko vreme da nece slucajno da podigne zastavicu, zatim u fudbalere javora da se neko ne zali na faul ili sl.pa tek onda teska srca pokazao na centar. Sto se tice izbora Pizona za selektora, to je obicna komedija jer je i maloj deci jasno da se necemo plasirati na EP. Izabran je samo da bi Tole i ostali mogli na kraju kvalifikacija da kazu - eto onaj zvezdas je kriv za sve.

Y/Kv

pre 13 godina

Kristic nema taktiku, Kristic na zalost jos uvek nije dorastao da vodi Crvenu Zvezdu....ne moze se dozvoliti da tim onako igra, celo prvo poluvreme igraci su prosto prosetali, ni jedan presing na loptu, na protivnicke igrace nije napravljen a pri tom Javor igra povuceno, nasa linija je pomerena na centar i tu ceka da Javor krene u napad, ne bi li se preotela lopta i krenulo u kontra napad.
Crvena Zvezda ne moze da igra na kontru u nasoj ligi, moze da igra odbranbeno protiv jacih timova od nje i tamo gde bi da sacuva rezultat, u nasoj ligi mora da igra iskljucivo napadacki i sve dok ne postigne pogodak da vrsi konstantno presing na protivnika, ako to nije u stanju, onda bih se zapitao sta se radilo na pripremama i ko je taj trener za kondiciju....

Bagg

pre 13 godina

Opušteno Zvezdo, bila si odlična, a sa takvom lepršavom igrom bi osvojila Ligu Šampiona.
Samo treba da angažujete sudije koje će deliti žute i crvene kartone protivničkim igračima i produžavati utakmicu dokle god vi ne postignete gol.

Neško

pre 13 godina

Nije mi jasno, grobari, zasto toliko povika na sudiju, pa on vam je doneo titulu prosle sezone (poslednji derbi). Pobeda Zvezde zasluzena, mada mi i dalje nije jasno zbog cega je utakmica produzena samo 5 minuta, kada su se fudbaleri Javora samo u drugom poluvremenu valjali 8-9 minuta + izmene...??? Priznajte da ste se ponadali...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi i novim bodovima. Nisam gledao utakmicu ali sam cuo da je bilo prilicno dobro.

http://www.worldofbasketball.org

micko

pre 13 godina

lukica su vredjali celu utakmicu neki likovi koje sam prvi put video na zapadu a redovan sam godinama. i ono sta je uzvratio je nista naspram onog sta su oni izgovarali. palo mi je napamet i da su ih poslali i djura i tole ali opet.....
lukicu izdrzi, imas podrsku svih zvezdasa definitivno!!!

mili

pre 13 godina

Slusajte grobari,jos ne zaboravljam onaj ofsajd u kup utekmici kad je pomocni sudija posle tekme priznao i odustao od sudjenja vise,nemojte o sudijama,zna se,a zvezda da nema igru,nazalost,nema je,molim vas ne komentarisiti nase igre,Sutra igrate tekmu pa onda chatujte.Srecno vam u CL,ali jedva cekam Arsenal,jooooojjjjj.Rwpublika Srpska,Delije

RLN

pre 13 godina

Mnogo je tesko napadati kad protivnicki napadac igra na mestu zadnjeg veznog i jos je najistureniji mada bez obrizra na to moje misljenje je da zvezda nema igru i da treba da promeni nesto.
Odbrana je dobra ovaj Adi je stvarno dobar igrac bar je tako izgledao Miha me nije nesto impresionirao, imam utisak da se mnogo igra na Karleusu koji je blago receno prosek, Ninkov je zapostavljen iako je po mom misljenju mnogo produktivniji. Sredina terena ocaj to su cetri coveka koja kombinuju i smisljaju nacin kako da dobace loptu Karleusi a ovaj probija brzinom Miroslava Djukica i centrira ko Cirkovic da nije usao Koroman ostao bi X. Napadace necu da komentarisem jer oni nisu krivi sto nema ko da im napravi sansu. Sudija je svoj posao odradio korektno nisam strucnjak ali nisam video da je navlacio.
Za sve one delije koje komentarisu vesti tipa grobari da li nas cujete, da li ste se ponadali i slicno. Momci razmislite dobro i sebi dajte odgovor da li mi imamo razloga da se Vas plasimo? Odgovorom ces resiti misteriju koliko se nas nerviralo i plakalo sto ste dali gol u 90+.

Pozdrav svim Grobarima i Zvezdasima

petarda ce pasti

pre 13 godina

zvezda je postala neopisivo ljigava. ocigledna namestaljka, sudija javorovim igracima davao zuti cim rasire ruke. tom logikom, nasa reprezenacija bi morala da dobija po 10 crvenih po utakmici, i to ne racunajuci auto-golove.

sve one fore-zvezdi dupla kruna ako sve bude regularno, tole karadzic, slabi reflektori, visoka trava, los teren, vulkan na islandu... padaju u vodu

partizan ce da ih razbije ko staru kantu

kurko

pre 13 godina

Dajemo gol Javoru koji igra sa igracem manje...A ceo stadion u ekstazi...ko da je Liga Sampiona osvojena...Cela klupa u terenu...a stadion??? plavo bele boje... kao da OFK Beograd igra na njemu....Dno dna....

najrBskiji klub..kompleksasi

pre 13 godina

kako uvek na vasim utakmicama ,koskanje i nervoza ,ne moćžete sportski da pobedite pa onda udri pritisak na sudiju,pa cete onda pisati saopštenja opet....kad izubite titulu.sramoto srpskog fudbala.

Bravoooo...

pre 13 godina

Stubovi SrBstva su posle velike borbe uspeli da umuvaju gol straaasnom Javoru. Ah, da, Javor je 20 minuta igrao sa igracem manje.
Da li vam je sada jasno zasto su vas odrali Salata i Ivana?

Lignjoslav

pre 13 godina

Li Adi ODLICAN!!! Vesovic, takodje. Ostali solidni. Nije mi jasno kako je Trifunovic ono promasio....
A sudjenje ne bih da komentarisem....samo cu reci SRAMOTA, sta se radi nasoj Zvezdi!
Publika je sve rekla, pominjuci sudiju, Karadzica, Dacica....

Joja

pre 13 godina

Kristicu razocarao si me...
Curcicu ti si sramota Srpskog fudbala..
Igraci takodje...ono izlezavanje pri svakom kontaktu je prevsilo svaku meru...
Trifunovic brate sta promasi...Sudija smesan si
Igrac Javora je sa pravom dobio drugi zuti zbog povlacenja iza ledja..
Dzaba vam nja nja nja Jugosloveni...
A na kraju Grobarima znamo da ste se ponadali vise srece i da ozdravite od kompleksa!

Lepi Fika

pre 13 godina

Jake protivnike kao Javor dobijamo sa slabom igrom,a ove slabije kao partyzan dobijamo sa jos slabijom igrom.
Okreni,obrni Zvezda uvek dobija...

jadnici

pre 13 godina

C...ani,nije li vas bar malo sramota?Vec cetiri utakmice pobedjujete ni krivi ni duzni,uz ogromnu srecu,bednu igru,i naravno nesebicnu naklonost sudija.Ali,derbi se blizi,tresite se...

Anti

pre 13 godina

Zanima me dokle ce se gurati ovaj posrnuli klub koji ne moze nista da uradi bez frke, guzve, haosa i pritiska? Dokle? Sreca, pa postoji prenos da se vidi kako funkcionisu. Naravno, imace prilike i 2 evropske utakmice da odigraju, pa cemo opet videti kako ne mogu da sutnu u okvir gola. Jadno.

Jale Dobric

pre 13 godina

Pozdrav svima!
Cini mi se da cete svi izvrsiti kolektivno samoubistvo ako ne budete prvaci. Ko je dao gol? Jel redar usao u teren? Sa drugim timom cemo biti prvaci. Smesni ste. PFC FOREVERR

sofer taxija

pre 13 godina

Veceras je SEVER vise nego ikad licio na GRAND, a bas cesto potseca. Pufnice i sljokice, to stvarno do sada nije vidjeno, bravo najboli navijaci.

ajde vise Zvezdo misevi se uhvatili u oro ove 3 godine

pre 13 godina

hahaha jel vas boli grobari? Vidim preplavili ste komentare o nekakvom namestanju (?!) a uzeste 3 titule van terena. Pola lige igra za vas i vi o necemu pricate. Pokrijte se usima jer da imate bar malo morala bilo bi vas sramota da kazete jednu rec na temu regularnosti. Inace ova pobeda je posvecena svim grobarima koji su pratili nas najveci klub do zadnjeg minuta, koji veceras nece spavati koliko ih boli sto je Zvezda uzela nova 3 boda. Krivo mi samo sto Lukic ne nadje ozbiljnog trenera jer ovo kockanje sa Kristicem moze da kosta titule Zvezdu. Li Adi je odigrao fantasticno i vidi se da covek ume da igra fudbal, a isto je super sto se odlicno slaze sa Mihajlovicem tako da to treba i da ostane par stopera. Na sredini je neophodan jedan vrhunski igrac koji ce da poveze ovu ekipu jer ovako imamo tu i tamo solidne pojedince ali bez trenera, pravog kapitena, vodje, bez nekog ko organizuje napade sve predstavlja pravo mucenje. Prioritet broj jedan da se nadje trener na duze staze koji ce moci da gradi ekipu bar 4 godine. Tako rade svi ozbiljni klubovi i to je jedini nacin. Drugi prioritet odvajanje para za bas dobrog kreativca jer je Kadu vise za Borac ili Rad nego Zvezdu i treci da Lukic prestane da trosi energiju na druge klubove i da sredi malo skaut sluzbu, organizaciju kluba i resi prethodno recena 2 problema.

denny85

pre 13 godina

Naslov prosto nije tačan. Treba da glasi: "sudija" Santrač doneo pobedu zvezdi!
(Kvazimodo Sorabius, 18. septembar 2010 21:29)

To je onaj isti Santrac koji je pobedu oduzeo proslog proleca ako se secas! Isto su tada igrali Zvezda-Javor samo tada nije sudio penal za Zvezdu nego za Javor.

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

TOOOO ZVEZDOOOO !!!!!! Kako mi je drago sto smo pobedili ovaj uzasni, destruktivni, anti-fudbalski javor ! I jos golom u poslednjem minutu ! Tako im i treba kakvu igru gaje vec godinama. AJMO JOS SUTRA CACANI IZBORITE SE BAR ZA IKS, DAJTE SVE OD SEBE, KAO ZVEZDA DANAS !!!!!!!

Slav

pre 13 godina

Stvarno nema smisla,bre Tole providan si,dovede Pizona,zvezdifikovao si reprezentaciju i sad im jos namestas utakmice,malo im je sto je Lukic prosle sezone obavljao grdne telefonske pozive...
Komsinice,doci ce tebi racun za struju,samo polako!

h8er

pre 13 godina

E grobari ajde nek vas bude sutra u Čačku koliko vas danas ima na vesti o Zvezdi i ispunićete ceo stadion.
Šta bre sudija pomogao Zvezdi.Hoćete reći da ono nije bio crveni, ili možda što nije sankcionisao valjanje igrača Javora po terenu( samo Kahriman ležao više od 5 minuta???Inače onaj Li Adi, dečko objasnio kako se igra.

Delije Sever

pre 13 godina

Igrac vise,gol u 92.minutu,1:0 konacan rezultat,Tole postavio Pizona,zvezdinu zvezdu za selektora.Ja mislim da je on presao na nasu stranu i mogu da kazem da cemo sigurno osvojiti titulu,jer ciji je Tole ti za titulu ne moraju bogu da se mole.

jero

pre 13 godina

Sramno sudjenje...Santrac se pokazao kao sudija za opstinsku ligu,jos jednom dokaz da mali tim nema sta da trazi protiv velikana.Tole ucini nam uslugu i brisi

GJ

pre 13 godina

Cestitke na pobedi. Iako sam naravno navijao da izgubite bodove ne mogu da ne cestitam jer je bilo prilicno posteno tj bez penala i slicnih stvari (jeste da je bio igrac vise al sta sad, desava se).

Samo, nece to moci tako jos dugo. Ne moze svaka da se dobija sa golom razlike. Otreznjenje sledi u narednih nekoliko kola. Jedna mala serija od 2,3 meca bez pobede i vi ste otpisani. A na derbiju, bice opet lijte kise ladne vode...

saruman crni

pre 13 godina

Sad tražite da se utakmica produžava, jer su igrači javora ležali?!?!? A skoro ste kukali što se derbi produžio, jer su igrači Žlezde ležali... mislite o tome

Teško Vam ide bez Žlezdanaesteraca

nenad73

pre 13 godina

Jos jedna sudijska "domacica" za zvezdu...i onda se neko pita zasto nam je fudbal tu gde je. Slusajuci navijanje reportera na "Fox"-u covek bi pomislio u najmanju ruku da je Javor neka ekipa iz inostranstva...zalosna realnost naseg fudbala.

coa

pre 13 godina

Zvezda je uprkos lošoj igri dobila još lošiji Javor. Bruka živa kako se Javor branio. Šta ti je naš fudbal...
Ne mogu reći da je pobeda potpuno nezaslužena, ipak je zvezda bila bolja, ali sudija očigledno naklonjen domaćem timu u finišu utakmice.
Jedno je sigurno, sa ovakvom igrom nemate šta da tražite u derbiju. Napunićemo vas! :-))

dusan

pre 13 godina

zvezda opet losa, ali se mora reci da su adi i mihajlovic mnogo dobri. napokon par centarhalfova koji uliva poverenje. sredina terena je uzasan problem jer su kadu i isah smesni, a milovanovic potpuno izgubljen. sto se tice sudjenja - zuti karton kod iskljucenja je bio cist kao suza, a utakmicu je trebalo produziti i duze jer su ovi momci iz javora u drugom poluvremenu sve vreme lezali na travi. mislim da bi smen kristica i dovodjenje djukica bilo mnogo dobro resenje.
sto se tice grobara, opet njanjanja... nemojte vi spominjati VISOKU TRAVU jer je to bilo obrazlozenje sase ilica posle nekog po vas veoma nesrecnog derbija. prvo se informisite pa onda njanjanjanja... ima jedna pesma koja pocinje sa "grobari, jel nas cujete?" nastavak sigurno jako dobro znate i ja vas tim stihovima pozdravljam veceras

grobar kumanovo

pre 13 godina

moglo je da se igra do sutra pa da zvezda daje gol sada su imali igraca vise a sledece kolo u gostima sigurno bice dosudjen penal i hocete ovako da budete prvaci to ce biti malo morgen

fanatic

pre 13 godina

Javor je veceras igrao totalni antifudbal, mislim da takvi klubovi unistavaju kvalitet nase lige. Nije Zvezda toliko jaka pa da protivnici moraju da se brane celu utakmuci sa 10/11 igraca. Tosic...pa taj covek ne zna da centrira,klupa pod hitno!!!! Adi-Mihajlovic odlicni. Svaka cast Kaludjerovicu na golu,ali moze on i bolje...

padlaka

pre 13 godina

Frenki,pa o cemu ti pises.Sada vam ne valja ni kada imate igraca vise,doduse to vam nije odgovaralo ni u derbiju.Pa hajde na sledecoj krenite sa igracem manje,mozda vam tada bude produktivnije.Nisam video iskljucenje,ali sudjenje u zadnjih 15-tak minuta smesno,par nepostojecih faulova na 20-25 metara od gola javora.MNOGO SMO JAKI.MNOGO STE SMESNI.

Kompleks

pre 13 godina

Vidim preplavili ste komentare o nekakvom namestanju (?!) a uzeste 3 titule van terena. Pola lige igra za vas i vi o necemu pricate.
(ajde vise Zvezdo misevi se uhvatili u oro ove 3 godine, 18. septembar 2010 21:58)

I u Ligu Sampiona smo se dva puta plasirali van terena. I pola lige sampiona igra za nas sa ciljem da vas izbace u prvom pretkolu.

Donato

pre 13 godina

Ka ko ne poželeti sve najgore "velikom" timu, koji većinu utakmica dobija sa jedan razlike, iz penala ili sa igračem više.
Jadnici, vesele se kao da su osvojili titulu.

Neko

pre 13 godina

Oni jedva sa Javorom i to jer su srpske sudije, pa moze i u nadoknadi vremena, a mi jedva od Sahtjora izgubili, zahvaljujuci njihovom golmanu, sreci, stranim sudijama, karadzicu, svim svemirskim silama, bla bla bla...

Zabavan scenario i ucesnici...

Sta ces, zivot pise romane.

neki su zabavni, neki nisu. Kako kome koji. Zavisi od pismenosti aktera.

Viktor Stamenkovic

pre 13 godina

Izvinjavam se mojim delijama,ali moram da kazem da bez dobre organizacije kluba,bez sjajnog trenera kakav je Aleksandar Stanojevic,nema nista.U Partizanu se fantasticno radi,finansijska sredstva dolaze kao kruna tog rada i rezultata u Evropi.Nadam se da ce i Zvezda krenuti tim putem jer ovo je realno malo.Delije su zasluzile vise od ovoga,a Partizan je zasluzio boljeg vecitog rivala.Pozdrav i delijama i grobarima.Viktor.

delija-....realno

pre 13 godina

šta je grobari.....a kad ste vi prošlesezone pobedili BSk u 92. minutu golom jovanovica...molim vas....ne smarajte....fudbal se igra do zadnjeg zvizduka....

zna se ko je sampion!

pre 13 godina

Ma mi i ne brinemo o vama! ..u 92, u 94 min. nije vazno... znamo da vam tesko ide postizanje golova!

nego... Kahriman!(?)
ne verujem da ce Stojke ostati dugo... tako da to bi bilo razuman potez!
Najbolji kod najboljih!
Dominacija se nastavlja!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi i novim bodovima. Nisam gledao utakmicu ali sam cuo da je bilo prilicno dobro.

http://www.worldofbasketball.org

bobes

pre 13 godina

Da je ovo danas bio partizan (NEDAJ BOZE!!!) bili bi komentari kako je Tole kupio sudije jer je Javor dobio crveni i jer je gol pao u 93 minuti... Cudi me samo da "velika zvezda" danas nije dobila penal. Tole platio sudije da ne svira zvezdi penal :D

XXL grobar

pre 13 godina

Jake protivnike kao Javor dobijamo sa slabom igrom,a ove slabije kao partyzan dobijamo sa jos slabijom igrom.
Okreni,obrni Zvezda uvek dobija...
(Lepi Fika,

resi bog da stvori ludake i dade mu ime Lepi Fika

Osnovna skola!

pre 13 godina

•slatko, sladje, najsledje!!! tako se osvaja titula!!! SAMPIONI!
(David Delija, 18. septembar 2010 21:37)
Imam neki cudan utisak da si nepismen!

buljavci iz zbuna

pre 13 godina

Realno, jedini koji ista vredi i koji ce otici u neki pristojan klub na kraju sezone je Kaludjerovic...ostalima nek je bog u pomoci, kao i celoj Zvezdi uostalom...mada, nekad smo gubili od istih ovih drvoseca :))

Zenit

pre 13 godina

Koliko se dobro sećam, raspalom Anderlehtu sudija poništio čist gol zbog navodnog ofsajda.
Ko visoko leti nisko pada!

a ovde sudija nit je centriro nit je ćušno glavom u gol!

Dule Vujosevic

pre 13 godina

@Milan

Druze o kakvim kompleksima ti govoris,pa tri titule za redom,a sada je i cetvrta na pomolu...jel te podseca to na neki klub iz Crno-Bele familije....a sto se Barija tice..pa gde ste vi bili 66'?

Mi bar znamo kako je to kad se da gol u Finalu LS i to protiv Real Madrida,a ne nekog tamo Marseja koji je kupovao utakmice(Bernar Tapi),+nisu igrali timovi iz tada najacih evropskih liga...smesni ste!!!

ZAMENE TEZA

pre 13 godina

Grobari jeste se ponadali?! :)) Koliko vas ima na Zvezdinom izvestaju! Posle recite da nista iskompleksirani! xaxa
(stori Cacak, 19. septembar 2010 00:40)

idi pogledaj vesti o šahtjoru gde se tvoji istomišljenici raduju golu srne.pa onda komentariši i ne lupetaj.još vam je samo to ostalo da pričate o kompleksima..pošto vas ni u domaćem prvenstvu ani u evropi nema nigde.vi ste najveći kompleksasi koji iskazujete svoje komplekse tako sto pravite koreografiju protiv javora jer nemate nigde drugo,vi ste najgori i najiskompleksiraniji zajedno sa lukicem zvanim saopštenje.

MirkoGrobar

pre 13 godina

@Nesko

..jel to mislis na nase sudije koje nisu svirale penal Partizanu protiv Zvezdice 15 godina,a trebale su bar 30.

A o crvenim kartonima da i ne pricam..koliko smo ih samo dobili nezasluzeno,a koliko su vam poklanjali protiv nas to je smehoteka...samo Koroman je zasluzio jedno 2 po mecu u zadnjih tri godine..a nije bilo ni jednog osim one fore sa Gay-om i Moreirom...a mi skoro svaki drugi derbi igramo sa igracem manje...mada nam protiv vas i ne treba vise od 10 fudbalera..:)))))))

mozes me zvati kako god hoces

pre 13 godina

navijač sam zvezde ali ovo je bruka, onaj crveni karton za javor je smešan, jaoj zvezdo našta si ti spala da ti sudije nameštaju pobedu

ti kao navijac zvezde si bio na utakmici ili si gledao od kuce? Sudija je davao sve od sebe da javor odnese bar bod ali zasluzeno smo dali gol u zadnjem minutu. Igraci javora su se celu utakmicu previjali i krali vreme a sudija je otvoreno krao lopte zvezdi i svirao nebuloze.Zanimljivo je kako 80% partizana komentarise sve vezano za zvezdu.
Kompleksi su neizlecivi!

boris fr

pre 13 godina

Bravo Zvezda za igraca utakmice preporucujem igraca bez broja na terenu valjda se zove Santac,valjda nije onaj sto je igrao u OFK Bg.pre 30 i nesto god.

Raša

pre 13 godina

CZ hitno mora nešto da uradi: ili da dođe bolji trener ili bar privremeno neki konsultant koji će Kristića naučiti da oragnizje napad i napadače približi golu odn. gol liniji sa koje će da šalju lopte. Sa ovakvim napadom i igraom, plašim se da će Partizan demolirati CZ a usput će biti još razočarenja. Hitno da se nešto uradi!!!

Lepotica Daca

pre 13 godina

Ovi lazni zvezdasi koji se iz dana u dana ovde lazno predstavljaju i pluju po zvezdi.Zvezda igra sve bolje i bolje.Ali ima jedna stvar.Javor cija je uprava naklonjena Zvezdi jer je gosp. Sekulc trbalo da bude clan UO Zvezde je odigrao mec kako treba dase bori za klub, a ne kao Metalac i Hajduk koji jos nisi ni izasli na teren vec su poklobili 6 bodova gazdama iz Partizana

Milan

pre 13 godina

Komsije sto vi volite da komentarisete nas i nase utakmice pa to je strasno.Nikada u zivotu nisam komentariso vasu utakmicu,ma ne zanima me, makar dobili Anderleht ili izgubili od Fljamurtarija.Jedini izuzetak je derbi.
Ali ne vredi ni 3 titule, ni liga sampiona, kompleksi iz Barija zauvek ostaju u srcu komsija.Oni se ne daju izleciti tako lako.

GORAN C

pre 13 godina

Koliko je ova zvezda popularnija od partizana.Na zvezdinim utakmicama prosek i ove godine je izmedju 20000 i 25000 po mecu a kada igra u evropi uvek je pun stadion,dok na partizanovim utakmicama prosek je 10000. Iako partizan igra ligu sampiona,iako mu svi pomazu pocev od T.Karadzica fudbalski klub Partizan nikad nece biti popularniji (ni kod nas ni u svetu)od fudbalskog kluba Crvena Zvezda.

bojan - srpsko sarajevo

pre 13 godina

Utakmicu necu komentarisati...dok god se pobjedjuje ja sam zadovoljan, HOCU TITULU. Samo cu reci LI ADI je igracina, šteta sto ce nazadovati u ovoj nasoj ligi...

Delija-Udine

pre 13 godina

Ovo je bilu blizu kiksa...ne znam kakva je bila igra...kako pise b92...napadali smo ali ipak...treba to da se rijesi mnogo ranije a ne da se cekaju zadnje sekunde...nesto ne stima...ipak se pisu 3 boda...forzza Stella Rossa..

Srb-in

pre 13 godina

Nije mi jasno, grobari, zasto toliko povika na sudiju, pa on vam je doneo titulu prosle sezone (poslednji derbi). ..
(Neško, 19. septembar 2010 01:42)
Jel to bese onaj derbi u kome ste imali 0 (nula) suteva na gol?

Branko kockica

pre 13 godina

Sa Kristicem na celu i Adzicem u fotelji ovaj tim ce biti u zaostatku 15-tak bodova na kraju sezone. Li Adi odlican,Mihajlovic takodje,sredina terena skripi,treba jedan paker,napad solidan...sledece je "lako"gostovanje,pa protiv Metalca bar 15000 delija.

doom

pre 13 godina

гледао сам на ТВ-у прво полувреме, ту вас Јавор откидао по левој страни, ви играли класично бунарење, једино је Ади играо лопте код вас. Фали вам тренер, види се да је све "држ' да набијем"... ајд' па са срећом, ваљда ћете бити трећи. Победу пеналом не желим да коментаришем.

Nikola

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da kada ekipa juri rezultat i ima igrača više, oni džokaju loptu i bunare. Kakve akcije da polaze od štopera i bekova... pa ko to još tako igra osim moje Zvezde?! I ako u ekipi ima izvođača slobodni udaraca kao što je Milovanović, zašto mu Koroman otima loptu?! To tako ne ide... ima jos milion stvari koje mogu da napišem, ali me mrzi!

Aleksandar

pre 13 godina

Ono je bilo mučno gledati.

Na kraju ga zbezda ubode, ali jedva. Javor sa igračem manje, ponavljanje slobodnih udaraca...

Previše nervoze...

Marko

pre 13 godina

Zvezda iznenadila Javor na Marakani :) Zivim za taj dan da ne gledam onog nesretnog tatinog sina Milovanovica. Ja sam se sa kumom bio kladio kad je odlazio iz Zvezde, da ce se jos brze vratiti (NAZALOST) jer on NIGDe ne moze da igra samo u Zvezdi. nazalost ja sam dobio opkladu, a Zvezda opet pajsera kojeg mora da trpi. Lik igra veznog igraca, a ima kontakata sa loptom koliko i golman.

sirko_

pre 13 godina

Hahahahahahhahaahhahahahahaahaaaaa........
Za sve vase komentare! Koja ste vi gomila neznalica i iskompleksiranih likova! Sramota ko sve sebi daje za pravo da bilo sta komentarise!

Grobar do groba

pre 13 godina

Svaka cast na pobedi ali ste toliko uzdigli Adia i Mihajlovica kao da nisu primili go protiv Barcelone a ne protiv Javora, realno jesu bolji od Djordjevica ali koliko su dobri vreme ce pokazati i komsije vezni red sem Isaha vam je smesan ali su Kaludjerovic i Trifunovic zaista dobri igraci

Hurtlocker

pre 13 godina

Zao mi je grobara sto im tesko pada svaka Zvezdina pobeda...Da im nije onog busena trave u Briselu,sladili bi se uz Foks,a ovako samo se hrabre pred derbi...Majko moja,pricacete da su se ugasila svetla na Marakani od muke,misevi jedni...

ljubitel fudbala

pre 13 godina

Zar se ovo zove fudbal ? Da li ovi trniraju ? Pa lopta im se odbija kao od direka ? Pa ljudi ekipa mora da ima i trenera.Ej zvezdo,zvezdo na koje si "grane" spala.Sramota !!!

nije vazno moje ime

pre 13 godina

Izvinjavam se mojim delijama,ali moram da kazem da bez dobre organizacije kluba,bez sjajnog trenera kakav je Aleksandar Stanojevic,nema nista.U Partizanu se fantasticno radi,finansijska sredstva dolaze kao kruna tog rada i rezultata u Evropi.Nadam se da ce i Zvezda krenuti tim putem jer ovo je realno malo.Delije su zasluzile vise od ovoga,a Partizan je zasluzio boljeg vecitog rivala.Pozdrav i delijama i grobarima.Viktor.
(Viktor Stamenkovic, 18. septembar 2010 23:15)

druze pa ti onda predji i navijaj za partizan ove sezone jer je jaci i fantasticno se tamo radi...sledece godine kad mi budemo igrali bolje vrati se pa opet navijaj za zvezdu. Takvi nam ne trebaju!

Grobar

pre 13 godina

Ovima iz Ivanjice trebalo samo jos da prokopaju bunker na petercu da dozivljaj bude potpun, ja ne znam sto cimate sudiju mislim da je sudija svoj posao odradio korektno, jedina mala zamerka je crveni karton, jeste onaj zasluzio oba zuta ali to su mu jedina ostrija starta znaci tehnicki sve ispravno ali nije bas u duhu fudbala, to je moje misljenje. Inace zvezda igra ocajno, igra se zansiva na centriranju pa valjda ce neko udariti ili ce se odbiti ili ce vetar dunuti ka golu pa se posreci, ako ovako nastavite trazicete odlaganje derbija ozbiljno mislim.

bane

pre 13 godina

jel neko slusao izjavu kristica.prvi put sam cuo da neki trener da izjavu da su izmene bile odlicne i da su promenile tok igre.i da je tako a nije jer je stavio sve napadace a to ce se uveriti na sledecoj utakmici kad bude igrao sa malo ozbiljnijom ekpom bez odbrane,treba neko drugi da ga pohvali a ne on sam sebe.srozala se nasa zvezda na najnize grane u svojoj istoriji,jer ovakvi treneri i direktori kluba nekad nisu mogli da dovedu svoje ekipe ni na humanitarne i prijateljske utakmice na marakani a ne da vode zvezdu.

frenky

pre 13 godina

Mislim da Zvezda uopste nije odigrala toliko lose kao sto se ovde pise,odigrali su momci koliko su mogli,sa obzirom na odbranu Javora,jer je stvarno nemoguce mnogo vise uraditi kada se protivnicki tim brani sa svim raspolozivim igracima.Mislim da ni posle iskljucenja nije bilo nista lakse Zvezdi jer se i pre i posle crvenog kartona Javor branio sa 9 igraca,kada su bili svih 11 na terenu onda je bar Odita pokusavao nesto napred a kad su dobili crveni i on se vratio.U prvom poluvremenu smo dosta probijali samo je falio dobar centarsut,a u drugom je vec bilo slabije ali tad se vec i nervoza uvukla u tim.
Sve u svemu,nije bilo toliko lose

mili

pre 13 godina

Slusajte grobari,jos ne zaboravljam onaj ofsajd u kup utekmici kad je pomocni sudija posle tekme priznao i odustao od sudjenja vise,nemojte o sudijama,zna se,a zvezda da nema igru,nazalost,nema je,molim vas ne komentarisiti nase igre,Sutra igrate tekmu pa onda chatujte.Srecno vam u CL,ali jedva cekam Arsenal,jooooojjjjj.Rwpublika Srpska,Delije

darko

pre 13 godina

navijac sam zvezde ali moram da priznam da zvezda igra sramno. Zivim u cacku pa cu pogledati sutra utakmicu izmedju borca i partizana. Mislim da partizan nece osvojiti tri boda u cacku zbog umora a i zbog stanja terena u cacku. Bez obzira na sve to, titula ce nam ponovo pobeci u humsku jer sa ovakvom igrom ne zasluzujemo ni drugo mesto. U zvezdi hitno treba menjati sve,osim nas vernih delija.

micko

pre 13 godina

lukica su vredjali celu utakmicu neki likovi koje sam prvi put video na zapadu a redovan sam godinama. i ono sta je uzvratio je nista naspram onog sta su oni izgovarali. palo mi je napamet i da su ih poslali i djura i tole ali opet.....
lukicu izdrzi, imas podrsku svih zvezdasa definitivno!!!

rango

pre 13 godina

zvezda je igrala vrlo dobro....dobar onaj brus li(li adi)..gledao sam prenos preko tv ,,fox,,...kako su bre oni prva srpska tv,jel zna neko to da objasni!!!

koroman zavrsio posao..ipak on zna da igra lopte!!!

pozdrav svim navijacima zvezde!

partizanovac od 1968.

✰š

pre 13 godina

Mnogo nezgodno kad se protivnik brani sa 11 igrača, a ti dva puta promašiš prazan gol.

Moramo ranije da otvaramo protivnika prvim golom, a posle punjenje. Tako bi i ovi prošli, popili bi peticu.

Štoperi odlični za početak!

Tošić me nervira u ofanzivi sa centaršutevima na pamet.

Kadu danas slab.

Isah - standardno dobar, pravi prvotimac, sjajan zadnji vezni.

SILVESTER

pre 13 godina

Nema ni jednog komentara za sramno ponasanje predsednika lukica,koji je sa svojim gangsterima u lozi pljuvao,psovao i pretio jednom momku na zapadnoj tribini koji se drznuo da se okrene ka "VIP"? lozi i vice "Adzicu odlazi",a onda je jedan od nji sisao na tribinu da ga bije,ali su ih srecom razdvojili. Ipak on nije dorastao da bude predsednik nase Zvezde,vec neke seoske zadruge u Sopotu.

Bagg

pre 13 godina

Opušteno Zvezdo, bila si odlična, a sa takvom lepršavom igrom bi osvojila Ligu Šampiona.
Samo treba da angažujete sudije koje će deliti žute i crvene kartone protivničkim igračima i produžavati utakmicu dokle god vi ne postignete gol.

MATORI

pre 13 godina

pobeda cista kao suza. ne znam cemu ovakvi komentari, sudjenje korektno, utakmica je trebalo da se produzi samo na izmene 3 minuta a gde je onoliko premeravanje terena fudbalera javora. crveni zasluzeno. ni oni se nisu bunili a vi..?navijaci sjajni, neko od VAS rece grandovski. ajde se vi okupite da vas vidim, danas nas je bilo vise od 15000, vas toliko bude ali iz 4-5 puta. zvezda moze i mora bolje. i bice. ajmo zvezdo.

regab

pre 13 godina

Mislim da bi navijaci partizana trebali napisu paticiju FIFI da se ukine produzeno vreme posto ocigledno za njih nije normalno da se gol da u 92 minutu.Ili da bi se edukovali ,nek obidju malo rezultate po evropi i da vide koliko golova pada u nadoknadi svaki vikend... u stvari najbolje da traze od FSS da se gol ponisti sledeci put kad partizan postigne gol posle 90 min.Tako bi svima nama dali lep primer kako to nije u redu i treba se boriti protiv toga.
Nisam u pziciji da gledam nase utakmice,ali cini se po izvestaju i komentarima da nije bilo toliko lose koliko je umelo da bude.
Iako vec mislite da ste klasa iznad nas,sto se niste otvorili i napadali protiv Sahtjora, samo sto su oni uspeli da daju gol pre nadoknade..ne smem ni da pomislim kakva bi reakcija bila da je to bio slucaj...

zvezda

pre 13 godina

Bravo Li Adi odlican je bio samo neka tako nastavi i kristic ce morati da ga stavi u prvi tim. Mihailovic takodje dobar nadam se da ninkov ostaje kapiten.Posto smo veceras videli da su oba stopera sigurnija i bolja od slavoljuba, samo se nadam da se adi nije povredio.

bip-bip

pre 13 godina

@ Oni jedva sa Javorom i to jer su srpske sudije, pa moze i u nadoknadi vremena, a mi jedva od Sahtjora izgubili, zahvaljujuci njihovom golmanu, sreci, stranim sudijama, karadzicu, svim svemirskim silama, bla bla bla...

Zabavan scenario i ucesnici...

Sta ces, zivot pise romane.

neki su zabavni, neki nisu. Kako kome koji. Zavisi od pismenosti aktera.
(Neko, 18. septembar 2010 23:19)


do pre tri godine nisi ni znao za taj sahtjor, a sada si ponosan sto ste izgubili samo 1:0 (valjda ste svi ocekivali pet komada) ...
cime se vi ponosite... strasno...

Neško

pre 13 godina

Nije mi jasno, grobari, zasto toliko povika na sudiju, pa on vam je doneo titulu prosle sezone (poslednji derbi). Pobeda Zvezde zasluzena, mada mi i dalje nije jasno zbog cega je utakmica produzena samo 5 minuta, kada su se fudbaleri Javora samo u drugom poluvremenu valjali 8-9 minuta + izmene...??? Priznajte da ste se ponadali...

Ostajem ovde

pre 13 godina

Kako su se pozrtvovano borili ovi iz Ivanjice,vidi se da,kao i drugi,igraju za Partizan,da Zvezdi zakinu koji bod.Kad bi ovako motivisani igrali protiv Partizana,uzeli bi im sva tri boda.Sami protiv svih!

kalicko

pre 13 godina

Nisu mi jasni ovi komentari, najpre nazovi zvezdaša, o ovima drugima izlišno je govoriti. Zvezda je igrala prvi put u zadnjih nekoliko godina napadački CELU utakmicu. Ekipama kao Javor treba zabraniti da igraju tzv super ligu, pa ono je strašno, počeli su da se valjaju po terenu još u 20. min utakmice, to do sada nikad video nisam. A tek sudija, pa imao je razloga da produži utakmicu bar 10 min, ali zna se ko je i šta je..
I za sve zvezdaše koji pljuju, dodjite na STADION pa tamo pljujte i zviždite, ali bar odvojite 300-400 din za Zvezdu, a ne ovako, najlakše je sedeti kući i mlatiti praznu slamu.

Neško

pre 13 godina

Nazalost grobari, znam da ste ocekivali da ce vas sudija Santrac (koji je oteo Zvezdi titulu na proslom derbiju) ponovo uraditi nesto slicno posle gola Kaludjerovica, ali jednostavno je ostao u cudu, prvo je gledao pomocnika u neverici neko vreme da nece slucajno da podigne zastavicu, zatim u fudbalere javora da se neko ne zali na faul ili sl.pa tek onda teska srca pokazao na centar. Sto se tice izbora Pizona za selektora, to je obicna komedija jer je i maloj deci jasno da se necemo plasirati na EP. Izabran je samo da bi Tole i ostali mogli na kraju kvalifikacija da kazu - eto onaj zvezdas je kriv za sve.

zoran

pre 13 godina

kristic hvali samog sebe,unosi nervozu medju igrace,baca sako i povlaci klupu u revolt. Kristicu bolje bi ti bilo da naucis igrace kako se razbija bunker,kako treba i odakle sutirati i u kom pravcu i smeru trcati. Zelim ti da sto pre odes iz Zvezde i da ostanes upamcen kao trener bez poraza-zato MARS iz Zvezde sto pre .

zoran

pre 13 godina

Sve ispod 4 razlike za Partizan, u derbiju, ce biti neuspeh za crno-bele.
Zvezda ideju o fudbalu nema. Sta je uzrok ne znam, ali znam da je ono ocaj sto videh danas.

ciganDOgroba

pre 13 godina

Partizanovac Cleo je u ovoj sezoni dao isti broj golova kao CIJELI tim crvene zvezde,u prvenstvu i Evropi ukupno...ccc
(Grobar Rep. Srpska, 19. septembar 2010 01:24)
Ne brini , poklonice Ivica pasos Kleu a cela RS place za pasosem Srbije!

nebitno

pre 13 godina

Sta pricate vi o igri??!! Po prvi put za ovih par godina, Zvezda je pocela da igra FUDBAL..Napadacki sa 2 napadaca (na kraju sa 5 :D ),i sve vreme je napadala.. Li Adi je ubica, decko je odigrao odlicno. Kristic je dobio (bar kod mene) veliki plus, sto je izostavio anti-fudbalere - Savio,Bogdanovic i ostali, kojima realno nije mesto u Zvezdi.. Sve u svemu nije lose protiv bunkera, moglo je i ubedljivije ali vidi se napredak.. samo da tako nastave.

Mare

pre 13 godina

Nije mi jasno ko je ikada proglasio Radovana Curcica za jednog od najboljih i najperspektivnijih trenera u Srbiji? Zar ce on stvarno sada da avanzuje u reprezentaciju??? On je covek zaista naucio kako se organizuje odbrana i svaka mu cast. I NISTA, ali ama bas NISTA vise. Koja je to igra, koja ideja? Koji je smisao takvog fudbala???

Ivan

pre 13 godina

Dobro bre, jer su ovi grobari gledali meč pre nego što počnu sa teorijama zavere kao sto su radili do pred samog kraja prošle sezone. Ovako:
-Zvezda je imala mnogo veći posed lopte(preko 65%)
-Zvezda je imala ukupno više šuteva
-Zvezda je imala više šuteva u okvir gola - dok Javor nije imao NIJEDAN
-Zvezda je imala više 100%-tnih prilika
-Igralo se još 8 minuta nadoknade, umesto 5(gol je dat u 92.min)
-Javor je napravio više faulova, kao da je Ćurčić izveo vojnike a ne fudbalere
-Javor se celu utkamicu razvlačio i glumio- što se na kraju i osvetilo

O kakvoj nepravdi/nameštanju pričamo? Pobeda je zaslužena, molim lepo. Razumem tugu. Samo napred Zvezdo, može to i mnogo bolje!

qazwsxedcrfvtgb

pre 13 godina

Za samo 4 kola dva nasa igraca, Trifunovici Jevtic,usla su u rubriku "Verovali ili ne" i "I ovo se moze promasiti". Vazna pobeda protiv neugodnog Javora.

frenky opet

pre 13 godina

I jos nesto,da recimo Drogba ili Runi na 5 utakmica u Premijer ligi postignu 1 gol,pricalo bi se kako su u golgeterskoj krizi.A Javor je kao ekipa postigao 1 gol u 5 utakmica,sramota za njih i za ovu nasu ligu

Beogradjanin zvezdas

pre 13 godina

@Dule Vujosevoic

Vidim da i tebe i ostale boli Bari .Ali shvati i ti i svi vi jednom zauvek. Igrasli su svi timovi osim tima iz Engleske. Italija je te godine imala dva predstavnika. Napoli kao sampion i Milan kao pobednik lige sampiona

Drugo lazni Zvezdasi koji iz dana u dan nesto pluju po Zvezdi. Nikoga necete zavarati

Trece cestitke Javoru na borbenosti iako je predsednik Javora gospodin Sekulic trebalo da bude clan UO FK Crvena Zvezda ali iz moralnih razgloga odustao. Nije kao predsednik FK Metalac clan dva Kluba, predsednik FK Hajduk takodje i onda dodju utakmice koje se odigravaju reda radi da bi prvenstvo bilo "regularno"

srbenda iz inostranstva

pre 13 godina

@Dule Vujosevic

Ajde bato ko zna u Evropi ko je pored Reala igrao finale.To zivi niko ne pamti osim one nemacje statisticke agencije koja pravi budalaste analize a i vas grobara i to ne svih.Pamte se pibednici i na peharu pisu samo pobednici pa tako i FK Crvena Zvezda 1991, asto se tice ucesca timova te godine lepo idi na Wikipedija i sve ce ti biti jasno da vise u buduce ne lupetas i ostali tvoji istomisljenici

Boki

pre 13 godina

Da li je moguce da opet ima tri puta vise komentara od grobara nego nasih. Pa vi ste za verovali ili ne. Toliko ste zavidni ja nemam reci. Bolje bi vam bilo da krenete malo da idete na stadion a ne samo iz stolice da komentarisete. Ljudi treba da budu realni, zvezdin budzet je 1,4 mil evra a partizanov 11 mil, sta dalje pricati. U ovoj sezoni sam bio na svakoj utakmici na marakani i rezultat mi je uvek bio na zadnjem mestu. Bitno je da svi budemo uz zvezdu i da navijamo, a ekstra igraci i rezultati ce doci vremenom, samo da se izvucemo iz ove bule. Sve ovo govorim zbog nasih komsija koji ovo nikada nece razumeti jer oni idu na utakmice kada kao idu svi a ne zato sto vole klub. Koliko mi je bilo smesno kada su se svi smorili kada su izvuceni parovi za LS posto su provalili da ce ima stadion biti polu prazan. Zato grobari cutite i pokrite se a nas pustite da na miru navijamo i volimo svoj klub

johan

pre 13 godina

Bravo Andrija!!! Samo tako nastavi!
Bitna pobeda. Trifunovic je razocarao, a novajlije su bas pojacanja, bar kada su ovi trenutni standardi u nasoj Zvezdi u pitanju.

PS. Komsije, gledajte bre malo svoja posla.

Ostajem ovde

pre 13 godina

Pa,Partizan je vecinu utakmica,poslednjih nekoliko godina,pobedio u finisu,sve su dolazile iz X.Toliko o regularnosti prvenstva,a umesto Antica je trebao da ode Karadzic!

Pod hitno novi trener

pre 13 godina

Da li ste sada progledali,gospodo iz uprave?Da li navijači treba da strepe do zaustavnog vremena i čekati neku slučajku da uđe u gol?A tek izjava trenera odmah posle utakmice,ludilo...Ovaj čovek nezna da napravi igru a ima igrače koji mogu postati šampioni,zato pod hitno dovesti pravog trenera poput Muslina,Jankovića...jer sa ovim nam nema trofeja.Adi odličan,da je samo 10-tak cm viši bio bi među vodećim štoperima u svetu a Mihajlović sasvim ok,postavlja se odlično i jak u duelu,samo malo sporiji,uglavnom mnogo bolji od Đoleta i Duška,iako prvi put igraju zajedno.

aca

pre 13 godina

Adi je odigrao odlicnu utakmicu i pokazao da je odlicno resenje ali jedino sto Zvezdi fali jeste jedan kvalitetan kreativan igrac na sredini terena koji ce da deli lopte posto je Kadu(jedini tehnicar u klubu) postavljen na krilo.I jos bih dodao partiju dejana milovanovica koji je(uz svo postovanje) jedan od najgorih igraca jelen super lige,ako postoji neka sansa da se Vesovic stavi malo iza napadaca umesto nesrecnog milovanovica zvezda bi dobila na brzini ako vec ne na kvalitetu

IvchaM

pre 13 godina

Ovo sto je veceras vidjeno je blagi uzas, tiha jeza i elementarna nepogoda zajedno.

Jedan tim koji je dosao da se brani sa bar 9 igraca (ne racunajuci golmana) u nadi da ce izvuci "velikih" 0:0 i drugi, domacin i ima igraca vise 25 minuta, koji za celu utakmicu potrefi da sutne u gol 5-6 puta.

Posle se zalimo zasto nam u napadu reprezentacije igraju samo Zigic, Panta, Lazovic i ponekad Mrdja.

Sto se same utakmice tice...

Zvezda tragicno ocajna. Adi i Mihajlovic jesu bili odlicni, ali Javor posteno 3 puta nije presao centar. Doduse, iz aviona se vidi da je Adi ogromno pojacanje, drugi svet za sve nase stopere i na zalost, prvi za prodaju na leto.

Bekovi, kao krila, manje-vise neupotrebljivi. Sem 2-3 prodora Ninkova, totalno bezkorisni. Cak se toliko forsira Ninkov ponekad da je prosto smesno bilo gledati Tosica kako mucenik mase na suprotnoj strani kako bi ga neko slucajno video.

Vesovic odlican. Medjutim, posto je mlad igrac, bitno je da se vidi da li u kontinuitetu moze da odigra ovako dobro. Ako poveze 4-5 ovakvih utakmica, resili smo problem desnog krila.

Isah solidan.

Mliovanovic u nekim situacijama totalno pogubljen, ali i kao takav mnogo bolji od rezervnih varijanti.

Kadu - koga da prevarimo da ga kupi?

Kaludjerovic - velika zelja, solidan ucinak.

Trifunovic - ne tako dobar kao proslo kolo.

Koroman - mislim da mu je pronadjeno idealno mesto u timu - klupa, pa kada zagusti probaj nesto Ogi.

Jevtic, Perovic - nista naucito.

Sve u svemu, do kraja polusezone bice dosta muke i, aiguran sam, po neki kiks.

Kristicu svaka cast na zelji da od ove ekipe izvuce sto vise moze, ali bih ipak na njgovom mestu da vidim nekog drugog. Ako je moguce jos na polusezoni.

Ono sto Zvezdi alarmantno treba je klasican plej, koji ume sa loptom; klasicno levo krilo koje ce da gadja Kaludjerovica u trepavicu i trener sa puno autoriteta koji ce da natera ove igrace da trce.

Y/Kv

pre 13 godina

Kristic nema taktiku, Kristic na zalost jos uvek nije dorastao da vodi Crvenu Zvezdu....ne moze se dozvoliti da tim onako igra, celo prvo poluvreme igraci su prosto prosetali, ni jedan presing na loptu, na protivnicke igrace nije napravljen a pri tom Javor igra povuceno, nasa linija je pomerena na centar i tu ceka da Javor krene u napad, ne bi li se preotela lopta i krenulo u kontra napad.
Crvena Zvezda ne moze da igra na kontru u nasoj ligi, moze da igra odbranbeno protiv jacih timova od nje i tamo gde bi da sacuva rezultat, u nasoj ligi mora da igra iskljucivo napadacki i sve dok ne postigne pogodak da vrsi konstantno presing na protivnika, ako to nije u stanju, onda bih se zapitao sta se radilo na pripremama i ko je taj trener za kondiciju....

DekiLo

pre 13 godina

Navijaca opet vise nego u celoj ligi,na armijsku livadicu ne dodje toliko ni u 4-5 kola...Igra prosecna,ali kako i igrati kad protivnik parkira autobus ispred gola?Valjda je svima jasno da je Isah trenutno prva violina,a zemljak mu Adi rame uz rame,a plejmejker rak-rana.Kadua necu ni komentarisati,valjda ce mo ga prodati na zimu i dovesti ozbiljnog igraca na toj poziciji.Samo hrabro i napred.

RLN

pre 13 godina

Mnogo je tesko napadati kad protivnicki napadac igra na mestu zadnjeg veznog i jos je najistureniji mada bez obrizra na to moje misljenje je da zvezda nema igru i da treba da promeni nesto.
Odbrana je dobra ovaj Adi je stvarno dobar igrac bar je tako izgledao Miha me nije nesto impresionirao, imam utisak da se mnogo igra na Karleusu koji je blago receno prosek, Ninkov je zapostavljen iako je po mom misljenju mnogo produktivniji. Sredina terena ocaj to su cetri coveka koja kombinuju i smisljaju nacin kako da dobace loptu Karleusi a ovaj probija brzinom Miroslava Djukica i centrira ko Cirkovic da nije usao Koroman ostao bi X. Napadace necu da komentarisem jer oni nisu krivi sto nema ko da im napravi sansu. Sudija je svoj posao odradio korektno nisam strucnjak ali nisam video da je navlacio.
Za sve one delije koje komentarisu vesti tipa grobari da li nas cujete, da li ste se ponadali i slicno. Momci razmislite dobro i sebi dajte odgovor da li mi imamo razloga da se Vas plasimo? Odgovorom ces resiti misteriju koliko se nas nerviralo i plakalo sto ste dali gol u 90+.

Pozdrav svim Grobarima i Zvezdasima

Maree

pre 13 godina

Ostadose ovi iz Ivanjice bez premija...
(Mpenza, 18. septembar 2010 21:18)
# Link komentara

Mpenza, oni nisu placeni od Januara 2010...istina.

miki

pre 13 godina

Bio sam juce na utakmici, i posle duze vremena nemam nekih posebnih zamerki, realno zvezda je trebala da resi utakmicu mnogo ranije ali su promasivane sanse koje se retko kada promasuju. Javor, dosao da se brani i kao i uvek da nam da gol iz neke kontre ali ovoga puta smo imala sigurne stopere u liku adia i miailovica i nije bilo iznenadjenja! Igraci javora se izlezavali n aterenu kad god je bila prilika, a utakmica je trebala da bude produzena minimum 7 minuta, ali mi nismo partizan. Moze i mora mnogo bolje! Definitvno smo tanki na sredini terena.